ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Χριστουγεννιάτικο δώρο από την εκκαθάριση

Αγαπητοί μας ασφαλισμένοι,

με μια απλή, σύντομη και ενημερωτική ανάρτηση σας πληροφορούμε ότι για κάποιους από εμάς υπάρχει ένα ευχάριστο νέο καθώς έπειτα από 9 περίπου χρόνια αναμονής, εκκίνησαν οι διαδικασίες αποζημιώσεων.

Ήδη έχουν απεσταλεί σε πληρώτριες Τράπεζες οι εντολές πληρωμής ποσού προσωρινής διανομής στους δικαιούχους για 1.488 συμβόλαια της ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ που έχουν πιστοποιηθεί και για 1.856 συμβόλαια της COMMERCIAL VALUE ΑΑΕ που έχουν πιστοποιηθεί συνολικής αξίας 10.000.000€ και για τις δύο εταιρείες.

Ο «μποναμάς» αυτός έγινε πράξη μετά από συντονισμένες προσπάθειες της κας Ελπινίκης Καράμπαλη (ασφαλιστικός εκκαθαριστής) και του Γεώργιου Πάσχα Διευθυντή Επιθεώρησης Εποπτευομένων Εταιρειών της ΤτΕ, που προΐσταται και των υπό εκκαθάριση ασφαλιστικών εταιρειών.

Η παραπάνω είδηση δημοσιεύθηκε άμεσα από το ασφαλιστικό site Next Deal του κ. Σπύρου μέσω του παρακάτω συνδέσμου:


Η είδηση επίσης έχει ήδη βγει επίσημα στη σελίδα του εκκαθαριστή και μπορείτε να την διαβάσετε στον παρακάτω σύνδεσμο:


Το σωματείο θεωρεί πολύ σημαντική την εκκίνηση της διαδικασίας αποζημιώσεων καθώς όπως είχε αναφέρει και ο Πλάτωνας "Αρχή ήμισυ παντός".

128 σχόλια:

  1. Xρονια Πολλα!
    Για ενημερωση κ πληροφορηση.Ενα απο τα 5 μου συμβολαια, ειναι στη λιστα για πιστωση λογαριασμου. Ομως αυτο που λεγεται οτι μπηκαν τα χρηματα, δεν εγινε. Συμβαινει κ σε καποιον αλλο "τυχερο";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι μποναμας και βλακειες λενε?αυτα ειναι τα δικα μας λεφτα ,ειναι οι κοποι μας ειναι το αιμα μας,που μας το ρουφιξαν.δεν δεχομαι να βγαινουν και απο πανω,να το παρουσιαζουν μποναμα.μποναμας ειναι δωρο.εμεις θελουμε τα λεφτα μας πισω.ευχαριστω.καλη χρονια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετσι ειναι.Ομως να φροντισει ο Τσααλωτος κ οποιος ειναι επιπλεον αρμοδιος τωρα,να φερει σε περας τις αποζημιωσεις στο συνολο τους,γρηγορα,ενεργοποιωντας κ το εγγυητικο που ειναι το μεγα ζητουμενο.
      Και τοτε θα στειλουμε τα χαιρετισματα στους προηγουμενους που μας ειχαν κηρυξει σε αφανεια,μας προτειναν Funds και αηδιες,ενω οι ιδιοι μας καταληστευσαν κ χορευαν με τα λαμογια σε δεξιωσεις ,καταπατωντας στη συνεχεια νομους κ εγγυησεις.
      Ιδου η Ροδος για τους κρατουντες.Εδω να δειξουν την αποτελεσματικοτητα τους,γιατι σιγουρα δεν επιβαρυνεται το κρατος.
      Καλη αρχη,ομως ελλιπης,με πολλες εκκρεμοτητες και πολλα συμβολαια εξω.
      Αντε να δουμε.

      Διαγραφή
  3. ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΕ'ΜΕΝΑ ΤΟ 9%,ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ 70% ΤΗΣ ΔΙΑΦΟΡΑΣ,ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΠΕΔΗ ΕΙΧΑ ΑΡΚΕΤΑ ΛΕΦΤΑ ΟΙ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι, σημερα μπηκαν καποια χρηματα.Θα ακολουθησει κ δευτερη πιστωση, σταδιακα.Αλλα σιγουρα το βασικοτερο ειναι το εγγυητικο κ τιποτε αλλο.Ολα τ αλλα ειναι δικαιολογιες μετα απο 7 χρονια αλητειας που μας κοροιδευαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σκεφτειτε κ μας που εκτος απο αλλα μικρα, ειχαμε κ τα περιφημα ασσετ τα Α2,που αναθεμα τους ολους αυτους που μας εξαπατησαν ειτε ασφαλιστες ειτε υπουργους ειτε ολη τη λαμογια αυτης της χωρας.Που μας τα πουλουσαν με πληρεις εγγυησεις ως ασφαλειες για τα παιδια μας κ τωρα ερχονται κ τα δικαστηρια να ...αποφανθουν οτι ειναι επενδυτικα.Ψυχρα κ απροσωπα πετουν στα σκουπιδια τον ιδρωτα ανθρωπων που η τελευταια τους σκεψεις θα ηταν να επενδυσουν.Για εξασφαλιση αγοραστηκαν,για δυσκολιες, για στηριξη στα γεραματα κ για βοηθεια στους νεους.
    Και αποφαινονται οτι γιναμε χιλιαδες ανθρωποι τωρα ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ.
    Για ολους εμας θαπρεπε να βρεθει μια τελειωτικη λυση,γιατι δεν υπαρχει καμια διαφοροποιηση.Υπαρχει ομως συνεννοηση μεταξυ καποιων να λαφρυνουν τις υποχρεωσεις κ να να αυτοκτονησει κοσμος στο χαλι που φτασαμε.
    Μια κλωτσια κ ακομα παρακατω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ειχα Ασσετ ασφαλιστηριο ζωης του 2009 που δεν περιληφθηκε στον πινακα. Ασκησα ανακοπή η οποία απορρίφθηκε με την αιτιολογία ότι οταν ανακλήθηκε η αδεια της Ασπιδος δεν είχε περάσει τριετία από τη σύναψη του συμβολαίου-και δεν ειχε επέλθει η ασφαλιστική περίπτωση. Ως εκ τούτου δεν εχω δικαίωμα να συμπεριληφθει το συμβόλαιό μου στην ασφαλιστική εκκαθάριση. Υπάρχει κανείς με την ίδια περίπτωση? Πείτε μου τί μέλλει γενέσθαι με όλους εμάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να κανετε εφεση οπως ολοι μας.Να μη χασετε το οποιο δικαιωμα κ ακομα κ με πολιτικη παρεμβαση κ αν λυθει.
      Ακουγεται οτι επιδιωκεται να αποζημιωθουν αυτα τα συμβολαια μονο απ το εγγυητικο σε καποιο ποσοστο.
      Η ανακοπη θα συμπεριληφθει στο ιδιο δικογραφο κ με αλλες κ τα εξοδα δενν ειναι μεγαλα,αν κ ολα στις μερες μας ειναι σχετικα.

      Διαγραφή
    2. Ευχαριστώ για την απάντηση σας. Γνωρίζω για τη δυνατότητα ασκησης έφεσης. Το θέμα είναι ότι θεωρείται απίθανο να γίνει δεκτή η έφεση μια που ο λογος που επικαλεστηκε η αποφαση επί της ανακοπής δεν μπορεί να αντικρουσθεί.Επίσης γιατί θα πρέπει να ασκήσω και έφεση για να εξακολουθώ να εχω - αν έχω -δικαίωμα σε περίπτωση που δοθεί πολιτική λύση, όπως λέτε και εχουμε ακούσει κατά καιρούς; (ρωτάω επειδη πραγματικά απορώ).

      Διαγραφή
    3. Eχετε δικιο κ μαλιστα που τη στιγμη οπου τοσοι κ τοσοι που αδιαφορησαν παντελως 7 χρονια κ δεν εκαναν ουτε μια αναγγελια απαιτησεων, τωρα δικαιωνονται σε αντιθεση με μας που δειξαμε κ επιμελεια κ στο ποδι με αγωνιες κ αγχη.
      Προσωπικα εδωσα εντολη για καταθεση εφεσης,γιατι πιστευω οτι ειναι πια το τελικο σταδιο αυτης της διαδικασιας ,οσον αφορα τις δικες μου κινησεις κ επειδη ειμαστε εμεις των ασσετ στο ματι του κυκλωνα,ισως να απαιτηθει να παρουσιασουμε νομιμη κ τυπικα απαιτηση .Εννοω δηλ. οτι απο τη στιγμη που μας γνωστοποιηθηκε ατυπως οτι ο εκκαθαριστης θα μας κοινοποιησει την απορριπτικη αποφαση,για να νομιμοποιησουμε εκ των υστερων/με πολιτικη λυση; το δικαιωμα μας αυτο, να απαιτησουν να εχουμε ζωντανο ακομα δικαιωμα.
      Σκεφτειτε ακομα οτι το δικαστηριο της εφεσης προσδιοριζεται στις αρχες του επομενου ετους, απ ο τι μου ειπαν, οποτε ετσι κ αλλιως το πραγμα θα παει μακρυα.
      Αν εχετε να διεκδικησετε καποιο σοβαρο ποσο,επιβαρυνθειτε κ με 150-200 ευρω ακομα, ελπιζω τα τελευταια,σε περιπτωση που το συστημα! ζητησει γην κ υδωρ για να μας αποδωσει μερος της αποζημιωσης.
      Αλλιως θα φανει οτι αποδεχομαστε το περιεχομενο της αποφασης ως εχει.
      Παντα φυσικα προσωπικη αποψη κ δεν διεκδικω το αλαθητο.

      Διαγραφή
  7. Έχω δύο συμβόλαια στη λίστα χρήματα δεν έχουν πιστωθεί ακόμα έχω δώσει λογαριασμό alphabank!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ίδιο πρόβλημα έχω κ εγώ. Δεν υπάρχει διάθεση ούτε από τον εκκαθαριστή, ούτε από την alphabank για να με ενημερώσουν τι συμβαίνει... Ειδικά η τράπεζα, λέει πως δεν γνωρίζει τίποτα για εντολές πληρωμής και το γύρισε στην ειρωνεία "αν μας στείλουν κάτι, βλέπουμε..." Ο δε εκκαθαριστής διαρρηγνύει τα ιμάτιά του ότι έχει διαβιβάσει τις εντολές πληρωμής (χωρίς να δίνει κανένα επιπλέον στοιχείο) στην τράπεζα και ότι υπεύθυνη πλέον είναι αυτή. Κακώς επιλέξαμε τη συγκεκριμένη τράπεζα...

      Διαγραφή
    2. Εμενα μπηκαν στην αλφα τα ποσα απο 3 σχετικα μικρα συμβολαια.Περιεργο.Πηρατε στα κεντρικα τηλεφωνο να ζητησετε ενημερωση;Ο εκκαθαριστης να υποχρεωθει να σας δωσει το παραστατικο με την εντολη.Εν παση περιπτωσει να βρουν τροπο. Ελεος πια.

      Διαγραφή
    3. όχι απλώς πήρα τηλέφωνο, αλλά πήγα αυτοπροσώπως. Όπως έγραψα κ παραπάνω, δεν μου δίνουν κανένα στοιχείο, ούτε φυσικά το παραστατικό με την εντολή. Απλώς επιβεβαίωσαν ότι πράγματι το συμβόλαιό μου είναι σε αυτά προς πληρωμή. Η όλη στάση τους μου φάνηκε κ εμένα περίεργη. Δεν είχαν κανένα λόγο να μη μου δώσουν το παραστατικό της εντολής. Περίεργο είναι επίσης το γεγονός ότι αν τους πρότεινα πάρουν αυτοί τηλέφωνο την alphabank, δεδομένου ότι με κάποιον συνεργάστηκαν εκεί για να προωθήσουν τις εντολές, δεν ήθελαν να το πράξουν. Για την όλη στάση του εκκαθαριστή και της alphabank, ενημέρωσα την ΤτΕ. Μετά από όσα έχουν συμβεί, δικαιούμαι να είμαι καχύποπτος.

      Διαγραφή
    4. ...τελικά εδέησαν κ πέρασαν τα χρήματα στο λογαριασμό. Δεν ξέρω αν έπαιξε κάποιο ρόλο η αναφορά που υπέβαλα στην ΤτΕ.

      Διαγραφή
    5. Διερευνώντας την εισερχόμενη εντολή, διαπίστωσα ότι εντολοδότρια τράπεζα ήταν η εθνική και η συναλλαγή εκκαθαρίστηκε μέσω SEPA. Γι αυτό το λόγο καθυστέρησε η πίστωση του λογαριασμού. Θα μπορούσαν όμως να μου το έχουν πει στην εκκαθάριση. Εγώ πίστευα ότι είχαν δώσει εντολή απευθείας στην alphabank. Πολύ κακό για το τίποτα.

      Διαγραφή
  8. Με τους δικαιούχους που δεν βρίσκονται στην παρούσα λίστα τι γίνεται? Θα υπάρξει νέα ανακοίνωση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρωτησα την ΑΣΠΙΣ και μου ειπαν οτι οσι εχουν στειλει τα χαρτια τους αναλογα με τον χρονο παραλαβης απο την γραμματεια εχουν παρει εναν αριθμο πρωτοκολλου , αυτοι που ηταν πρωτοι στη λιστα ειναι αυτοι που πηραν απο τους πρωτους αριθμο πρωτοκολου και ετσι βρεθηκαν στη λιστα οι υπολοιποι θα περιμενουν αναλογα τον αριθμο που εχουν , παραδειγμα εγω εχω αρ πρωτοκο 6000 δηλαδη θα παρω χρηματα καλως εχοντων των πραγματων σε 3 μηνες αφου καθε μηνα θα αποζημιωνονται περιπου 1500 ασφαλισμενοι , αυτα μου ειπανε αυτα γραφω

      Διαγραφή
    2. Δεν ξερω τι ισχυει τελικα.Εγω εχω αρ πρωτοκολου 1822.cv αλλα δεν ημουνα στην πρωτη διανομη.Αρα οτι θελουν κανουν.Υπομονη!!!

      Διαγραφή
    3. Δεν ξερω τι ισχυει τελικα.Εγω εχω αρ πρωτοκολου 1822.cv αλλα δεν ημουνα στην πρωτη διανομη.Αρα οτι θελουν κανουν.Υπομονη!!!

      Διαγραφή
  9. Δέχτηκα τηλεφώνημα από γνωστό δικηγορικό γραφείο που είχε αναλάβει τη δίκη κατά του δημοσίου (την οποία έχασε) και με απειλήσανε ότι δεν θα αποζημιωθώ εάν δεν καταθέσει το γραφείο τους τα δικαιολογητικά που μας ζητήθηκαν για την αποζημίωση. Είχες κανείς άλλος παρόμοια εμπειρία. Με ποιο κριτήριο έγινε η επιλογή των 1440 συμβολαίων της ΑΣΠΙΣ γνωρίζουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν ξερω κατι παραπανω να βοηθησω, αλλα προσωπικα εγω που μου πιστωθηκαν 6000 περιπου,ποτε δεν ειχα καταθεσει καποιο δικογραφο ουτε ανεθεσα οτιδηποτε σε οποιονδηποτε δικηγορο.αν βοηθαει αυτο.
      τα εγγραφα γιατι να τα καταθεσει το οποιο γραφειο; η αποζημιωση που θα παρετε αφορα εσας κ ο καθε εκκαθαριστης οφειλει σε σας κ οχι σε δικηγορους.

      Διαγραφή
  10. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ.
    ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΖΩΗΣ, ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΤΩΝ 2 ΥΠΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΑΣΦ. ΕΤΑΡΕΙΩΝ, ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ 2016 ΤΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ, ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΟΩΝ ΑΣΦΑΛΣΙΜςΝΩΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΣΤΟ ΣΙΤΕ:ASPISPRONOIA.GR. ΔΙΑΒΑΣΤΕ. ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΜΗΜΑΤΙΚΑ, ΕΝΑΝΤΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΘΑ ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΘΣΗ ΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΟΥ ΔΗΛΩΣΑΜΕ ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΑΣΦΑΛΣΙΜΕΝΟΙ. ΔΗΛ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΕΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΔΙΑΘΕΣΜΑ, ΠΙΘΑΝΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΤΑΤΕΘΟΥΝ ΜΕΡΙΚΩΣ ΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ. ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΘΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΣΙΤΕ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΥΠΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΕΠΙΣΗΜΑ, ΑΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΣΘΕ ΣΤΙΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΙΑΝΟΜΕΣ-ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΕΝΑΝΤΙ ΜΕΡΙΚΩΝ ΠΟΣΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Κ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ.ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ?ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΕΛΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΕΝΤΩΝ.ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙ ΙΔΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΑΝ ΟΣΟΙ ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΑΝ?ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. γνωρίζει κανείς πότε θα ξαναγίνουν καταβολές?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτο αναρωτιεμαι και εγω.Υποτιθεται οτι θα γινονται 2-3 καταβολες ανα μηνα.Αλλα κανεις δεν ενημερωνει.Τι να πω Υπομονη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αυτο αναρωτιεμαι και εγω.Υποτιθεται οτι θα γινονται 2-3 καταβολες ανα μηνα.Αλλα κανεις δεν ενημερωνει.Τι να πω Υπομονη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. θα μας ενημερώσει κάποιος γιατί δεν βάζουν χρήματα? πέρασε 1 μήνας από τις πρώτες καταβολές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. έστειλα τα έγγραφα 17-10 με κούριερ τα παρέλαβαν 18-10 δεν ήμουν ούτε στις πρώτες καταβολές ούτε τώρα στις δεύτερες. πόσο πιο γρήγορα έπρεπε να τα στείλω? Περιμέναμε επτά χρόνια αυτό που μας κάνουν τώρα είναι χειρότερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. επισης στο τηλεφωνικο κεντρο φερονται λες κ τους χρωσταμε. λιγη ευγενεια δε βλαπτει.
      μιλουν με ανθρωπους που ουσιαστικα τους πληρωνουν τοσα χρονια. ανεξαρτητα απ το γεγονος οτι το τακτ κ ο επαγγελματισμος πρεπει να ειναι κριτηριο για σωστη εργασια.
      κριμα. ολα ειναι μια απογοητευση.μια τρελα.
      να τους χαιρονται ολους.

      Διαγραφή
  17. http://www.asfalisinet.gr/%ce%bd%ce%ad%ce%b5%cf%82-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%ce%b2%ce%bf%ce%bb%ce%ad%cf%82-%cf%83%ce%b5-3-445-%ce%b4%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%ce%bf%cf%8d%cf%87%ce%bf%cf%85%cf%82-%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%b1%cf%83/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΦΕΞΗΣ ΑΝΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΣΧΕΤΙΚΩΝ, ΑΠΟΣΤΑΛΛΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ, ΕΓΓΡΑΦΩΝ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΝ ΔΙΑΝΟΜΩΝ ΣΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 1600 ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΤΩΝ: ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΚΑΙ COMMERCIAL VALUE.
    ΑΞΙΖΟΥΝ ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ, ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΑ ΓΝΩΣΤΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ, ΠΟΥ ΣΕ ΤΟΣΟ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ, ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΠΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΟΝ ΝΟΜΟ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, αλλα δε μας λετε τιποτα για τα ασσετ που τα στειλανε οι ιδιοι στα αζητητα, ενω κανενας δεν μπορουσε να γνωριζει για την απατη,
      οπως κ για το εγγυητικο κ τι γινεται στην κατευθυνση αυτη.
      Με το 5-9% των συμβολαιων /οσων αναγνωριζουν...σωθηκαμε μετα απο 7 χρονια

      Διαγραφή
  19. https://insuranceworld.gr/38202/eidiseis/asfalistikes-eidiseis/aspis-commercial-value-i-apozimiosis-to-apothema-kefaleon-ke-to-engiitiko/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. AXETIKA ME τα ASSETS OYΔΕΙΣ ΤΑ //ΕΣΤΕΙΛΕ///ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΨΕΥΤΟΔΙΑΔΙΔΟΥΝ...ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΙΔΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ.....:!!!!!!
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΣΟΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΡΩΤΗΣΤΕ ΙΣΩΣ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΥΑ ΠΟΥΛΗΣΑΝΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ, ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ......ΜΕΣΩ ΤΙΝΩΝ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥΛΗ ΤΟΥΣ!!!!!ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΣΗ ΠΟΥ ΟΥΔΟΛΩΣ ΦΤΑΙΕΙ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ...ΠΑΜΠΟΛΛΕΣ....ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΕΙΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟ!!!!ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΟΙ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΙ...ΠΙΑ,,,,..ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΕ ΜΕ ΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΖΩΗΣ, ΤΟ ΥΠΟΧΡΕΟ ΒΑΣΕΙ ΝΟΜΟΥ 3867/10 ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ ΟΣΟΥΣ ΕΙΜΕΘΑ ΕΝΤΟΣ Κ.Δ.Α ΣΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ Χ 70% , ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΜΕ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΩΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ, ΑΛΛΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΦΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ!!!!!!, ΟΣΟ ΖΟΥΜΕ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑΣΘΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΕΓΚΑΙΡΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ Κ ΕΜΕΙΣ ΟΠΩς ΟΙ ΤΗΣ ΚΑΠΙΤΑΛ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ; ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΣΤΡΕΦΑΝ ΣΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ΩΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ,ΑΦΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ Κ ΟΛΑ ΤΑ ΗΞΕΡΑΝ;
      ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ,ΖΩΗ ΝΑΧΟΥΝ, ΕΒΑΖΑΝ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ Κ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΞΑΙΡΟΥΣΑΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΩΡΑ;
      ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ, ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΟΙ, ΟΤΑΝ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ Κ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΔΕΙΟΔΟΤΟΥΣΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ;
      ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΝΕΣ ΗΜΑΣΤΑΝ;
      ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ;
      ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ,ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΡΙΞΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ,ΕΞΙΛΑΣΤΗΡΙΑ ΘΥΜΑΤΑ,ΛΕΠΡΟΙ ΕΜΕΙΣ Κ ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ;;; ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΤΕ. ΑΥΤΟ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ;
      ΑΛΛΑ,ΦΥΣΙΚΑ ΔΕ ΦΤΑΙΤΕ ΕΣΕΙΣ.ΔΕΝ ΣΤΡΕΦΟΜΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΤΑΣΗ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΤΗς ΤΡΥΠΑΣ ΠΟΥ ΚΑΚΩΣ ΜΑΣ ΕΡΙΞΑΝ.
      ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΛΥΣΗ Κ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΟΥΜΕ.
      ΑΛΛΙΩΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΤΩ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΑ ΑΣΣΕΤ Κ ΤΑ ΠΑΛΙΑ, ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΕς ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ.
      ΔΕ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ.
      ΟΛΟΙ ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Κ ΕΜΕΙΣ ΤΡΙΠΛΑ.
      ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΤΗΣ ΚΑΠΙΤΑΛ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΨΩΜΙΑΔΗ Κ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΡΙΞΑΝ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ Ή ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΑΣΧΕΤΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ.

      Διαγραφή
    2. Μετά από τόσα χρόνια, ΤΩΡΑ υιοθετείτε την απόφαση των εκκαθαριστών και μας λέτε οτι ορθώς τα Asset χαρακτηρίστηκαν επενδυτικά προϊόντα; ΤΩΡΑ;;; Πώς είναι δυνατόν τα συμβόλαια που υπογράφηκαν μέχρι το 2007 να είναι ασφαλιστικά ενώ αυτά του 2008-2009 να χαρακτηρίζονται επένδυση; Γιατί στις δύο πρώτες αναγγελίες συμπεριληφθήκαμε κανονικά στους πίνακες δικαιούχων και τώρα όχι;
      Βλέπω όμως οτι μόλις ξεκίνησε το τσιμπολόγημα της πίτας ξεχάσαμε τους κοινούς μας αγώνες και πετάξαμε τους δικαιούχους των Assets στον Καιάδα! Και με μπόλικη ειρωνεία, μάλιστα! Α, και σε κάθε ποστ του Συλλόγου, δεν ξεχνάμε να πλέκουμε το εγκώμιο των εκκαθαριστών που ζουν εις βάρος μας 8 χρόνια τώρα.
      Για κοίτα πώς αλλάζουν τα πράγματα...

      Διαγραφή
    3. Μιλαμε για μεγαλη ξεφτιλα.
      Καιρος να στραφουμε κατα των δικηγορων λοιπον των αγωγων κ να αναζητησουμε το δικιο μας κ τα χρηματα μας πισω, αφου δεν μας ενημερωσαν οτι ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ!!! τα συμβολαια μας.
      Μεγαλη ντροπη για συλλογους τετοιους να λενε τετοια επικινδυνα πραγματα.
      Ευκολα λογια,διαιρετικα,απαξιωτικα κ κυριως ωφελιμιστικα.
      Νομιζω οτι θα ζητησουμε ΑΜΕΣΑ να διερευνηθουν ΟΛΑ τα ασσετς, τα πριν κ τα μετα, οι αποδοσεις ΟΛΩΝ κ τι τα διαφοροποιει,ωστε να απορριφθουν ΟΛΑ.
      Αυτο επιζητατε;
      Αφηστε τις επιθεσεις ,ως γνησιοι ορθοδοξοι χριστιανοι κ εμεις οι προτεσταντες.
      Αμοραλισμος λεγεται.

      Διαγραφή
    4. https://asfalismenosaspis.blogspot.gr/2015/11/blog-post.html

      Αυτα λεγατε,λιγο καιρο πριν.
      ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ;

      Διαγραφή
    5. Θα σας πω τί άλλαξε, αγαπητέ/ή μου: Άλλο να μοιραστούν 100 εκ σε 40.000 συμβόλαια και άλλο σε 260.000! Ο θάνατός σου, η ζωή μου. Αυτό άλλαξε!

      Διαγραφή
    6. ZHTΩ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ!!!ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ,ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ,ΕΠΕΖΗΣΑΝ.

      Διαγραφή
  21. Στις 24 Ιανουαρίου 2017 ολοκληρώθηκε η διαδικασία ελέγχου και πιστοποίησης των δικαιούχων και των απαιτήσεών τους για 3.445 επιπλέον συμβόλαια συνολικά και συγκεκριμένα 1.726 για την ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ και 1.719 για την COMMERCIAL VALUE ΑΑΕ, ανακοίνωσε ο ασφαλιστικός εκκαθαριστής.

    Ετσι σύμφωνα με την ανακοίνωση εντός των επόμενων ημερών θα γίνει και πίστωση προσωρινών καταβολών στους δικαιούχους αυτούς.
    Με βάση τη διαδικασία αυτή θα δοθούν άμεσα νέες εντολές πληρωμής του ποσού της προσωρινής διανομής στις πληρώτριες τράπεζες. Συγκεκριμένα, ο εκκαθαριστής, έως την 31/01/2017, προβαίνει στην αποστολή εντολών πληρωμής στις πληρώτριες τράπεζες για την καταβολή του ποσού των προσωρινών διανομών των δικαιούχων που πιστοποιήθηκαν έως την 24/01/2017.
    Σχετικά με τη διαδικασία που ακολουθείται καθώς και τα ποσά προσωρινών διανομών, διευκρινίζονται τα εξής:

    Το ποσό των προσωρινών διανομών αφορά σε σύμμετρες προκαταβολές ποσών που αντιστοιχούν σε ποσοστό (ανάλογα με τον κλάδο ασφάλισης ζωής) επί της συνολικής απαίτησης των δικαιούχων που έχουν συμπεριληφθεί στην Κατάσταση Δικαιούχων Απαιτήσεων από ασφάλιση Ζωής και των δικαιούχων που εντάσσονται σε αυτήν με τελεσίδικη δικαστική απόφαση. Οι δικαιούχοι θα ικανοποιηθούν συμμέτρως από το απόθεμα που έχει διατηρήσει ο ασφαλιστικός εκκαθαριστής και το οποίο προέρχεται από το ενεργητικό των υπό εκκαθάριση ασφαλιστικών εταιρειών που έχει τεθεί σε ασφαλιστική τοποθέτηση ανά κλάδο ασφάλισης.
    Η καταβολή του ποσού των προσωρινών διανομών, για την οποία τηρείται σειρά προτεραιότητας βάσει αριθμού πρωτοκόλλου, προϋποθέτει την πιστοποίηση – επαλήθευση των δικαιούχων και των απαιτήσεών τους βάσει των στοιχείων που προσκομίζουν οι δικαιούχοι στις υπό εκκαθάριση εταιρείες και βάσει των στοιχείων που διαθέτουν οι υπό εκκαθάριση εταιρείες για τις απαιτήσεις αυτές. Η διαδικασία πιστοποίησης – επαλήθευσης υλοποιείται σε καθημερινή βάση με έναρξη την 17/10/2016 (έναρξη διαδικασίας) και θα συνεχιστεί έως ότου καταβληθεί, στο σύνολο των πιστοποιημένων δικαιούχων, το ποσό των προσωρινών διανομών, για το οποίο έχει διατηρηθεί απόθεμα. Οι καταβολές των ποσών στους δικαιούχους θα πραγματοποιούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα, ακολουθώντας την ολοκλήρωση της διαδικασίας πιστοποίησης – επαλήθευσης.
    Οι υπό εκκαθάριση εταιρείες επικοινωνούν και θα επικοινωνούν καθημερινώς έως την ολοκλήρωση της διαδικασίας με τους δικαιούχους για τη διαχείριση των εκκρεμοτήτων που αφορούν στη συμμετοχή τους στη διαδικασία των προσωρινών διανομών ώστε να επαληθευθούν πλήρως οι απαιτήσεις τους και να τους καταβληθεί το αντίστοιχο ποσό στους τραπεζικούς λογαριασμούς που τυγχάνουν δικαιούχοι ή συνδικαιούχοι.
    Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι δικαιούχοι μπορούν να απευθύνονται στην ιστοσελίδα των υπό εκκαθάριση εταιρειών http://www.aspispronia.gr/

    Για την αποφυγή παρανοήσεων και εσφαλμένων εντυπώσεων και με αφορμή διάφορα παραπλανητικά δημοσιεύματα και με αποκλειστικό σκοπό τη διασφάλιση των συμφερόντων τους, για τυχόν απορίες/διευκρινίσεις, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι δικαιούχοι να απευθύνονται αποκλειστικά στα όργανα των υπό εκκαθάριση ασφαλιστικών εταιρειών και όχι σε τρίτους.

    Τηλέφωνα επικοινωνίας:

    2114111215, 2114111657,
    2114111656, 2114110942,
    2107210327, 2107210689,
    2114111856, 8005000018 (χωρίς χρέωση από σταθερό)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Για τα ASSETS πού έμειναν εκτός λίστας δικαιούχων έχουμε να περιμένουμε κάτι από το σύλλογο?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. http://www.documentonews.gr/article/stoyrnaras-as-kanoyn-idiwtikh-asfalish#.WK7Vm8LOi9o.twitter

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΟΙ ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ?ΣΑΝ ΝΑ ΠΕΣΑΜΕ ΕΞΩ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ..
    Γ.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/asfalish/145477/ksekinise-i-ektamiefsi-ton-proton-apozimioseon-gia-ton-omilo-aspis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. http://insuranceworld.gr/38808/eidiseis/asfalistikes-eidiseis/nees-entoles-pliromis-gia-dikeouchous-ton-aspis-commercial-value/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. http://www.documentonews.gr/article/paraggelia-gia-askhsh-diwxhs-kata-pantalakh-gia-thn-amartwlh-agrotikh-trapeza#.WMlN01kn7XM.twitter

    ΑΣΠΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ; ΤΑ ΑΣΕΤΣ ΤΩΝ ...ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ...!!! ΤΙ ΛΕΕΙ; ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΣΜΟΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΚΑΙ ΒΟΛΕΜΑ ΚΑΠΟΙΟΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΑΛΕ ΣΕ ΔΙΗΓΟΡΟΥΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΓΩΓΕΣ Κ ΤΩΡΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ;
    ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΤΩ.ΕΝΑ ΑΣΣΕΤ ΤΟΥ 2006 ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΟΥ 2008 ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ.
    ΣΚΑΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. 284,7εκ. € δανείζει Alpha Bank στη Fraport για να πάρει τα 14 αεροδρόμια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. http://www.documentonews.gr/article/sthn-antepithesh-pernoyn-72000-mikrometoxoi-toy-tt

    Πού να φανταστουμε καμια διεκδικηση ε; σε ατομικο επιπεδο τωρα ολα.Τωρα που μας βολευει που καποιοι δε θα αποζημιωθουν απο το αποθεματικο,γιατι λεει,κανανε επενδυσεις.Κατι που οι εγκριτοι δικηγοροι τους δεν το γνωριζαν κ ως εκ τουτου υπεγραφαν εργολαβικα με τους κακομοιρηδες κ αμοιβες για διεκδικηση αποζημιωσεων.Ολα μεσα στο παιχνιδι.Τωρα μας βολευει κ δεν βγαζουμε αχνα.Τα 250 εκ.αυτων των ανθρωπων δεν υπαρχουν; θα τα εκμεταλλευτουν οι αλλοι ως κοινοι ανθρωποφαγοι; Συλλογοι ποιων τελικα;
    Βρισιδια,μαλλιοτραβηγματα,ουρλιαχτα για το ποιος ειναι ηθικος κ ποιος οχι τα λουστηκαμε χρονια τωρα μεταξυ των συλλογων.
    Ας μαθαινουν τα παιδια μας λοιπον.Πώς κ υπο ποιες συνθηκες ξεχνιουνται πολλα κ συντασσομαστε με τα καλα κ συμφεροντα
    Ακομα περιμενουμε μια εντιμη ενημερωση,μια τοποθετηση,τι προοπτικη κ τι σχεδια υπαρχουν κ ποιες διεκδικησεις.
    Σιωπη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Παρακαλώ θερμά ας μου εξηγήσει κάποιος τι γίνεται με τις ανακοπή τις δικές σας,είχατε Εξέλιξη? Ο δικηγόρος μου είπε ότι από τον Νοέμβρη δεν βγήκε ακόμα η απάντηση. Ισχύει κάτι Τέτοιο? Πως μπορώ να το Ελέγξω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. http://www.enikonomia.gr/my-money/148440,apozimioseis-305-ekat-evro-gia-tous-asfalismenous-ton-aspis-prono.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. http://insuranceworld.gr/39777/eidiseis/asfalistikes-eidiseis/aspis-ta-3-etimata-tou-somatiou-pros-ton-ip-ikonomikon/

    TI KΡΙΜΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΑΦΩΝΙΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΔΩ Κ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΟΥΤΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΟΥΝ Κ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ.
    ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΛΟΙ ΚΗΡΥΧΤΗΚΑΜΕ ΣΕ ΦΥΣΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. 314.
    Πήρα περί το7,5% του 70%των κλεμμένων που υποτίθεται μου αναγνωρίζεται ότι θα επιστραφούν πέρσι τα χριστουγεννα.Αν δε κηρύξουμε και επίσημα πτώχευση αν δε διαλυθεί η ευρωσυμμορία αν δε γίνει πόλεμος με αρβανιτιά Τουρκιά Σκοπιανούς Βούλγαρους εξωγήινους,αν δε γίνει τρίτος παγκόσμιος αν δε πέσουν πυρηνικά αν δεν έρθει ο Κούλης με την παρέα του τον Χατζηδιαβάτη τον γυρολογο των υπουργείων τον τενίστα της Κηφισιάς και τον φυτοφάγο ανεψαρχοντα της Ραφήνας... με αυτό τον Ρυθμό αγαπημένο ξεκουδουνο γκρηκ αν δε χρεοκοπήσουν στο μεταξύ άλλες 3,4ασφσλιστικες κλπ κππ θα πάρω το αναγνωρισμένο οφειλόμενο σε καμία 25χρονια.Εχω κάνει ήδη κράτηση στο ριζορτ παράδεισος στη πτερυγα με τα μασαζ.....δε θέλω σιχασμένο γκρηκ να υπάρχει ούτε σαν μποχα στα 50 μέτρα τους τονισα.
    Ευτυχείτε...αν και θα θελα να γράψω άντε και .....γκρηκς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. http://gdrosos.blogspot.gr/

    ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ Κ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΚΑΗΜΟ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΠΙΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ,ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ,ΠΟΥ ΑΠΛΑ,ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.
    ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΝΕΩΤΡΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΔΑΧΘΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΦΩΝΕΣ Κ ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 314
      ασε τυπε,δωσανε δωσανε
      οσοι παλι κατι ξερανε και δε δωσανε απλα γλιτωσανε......
      τι ;; μα τα επιπλεον που θα χανανε για να διεκδικησουν το τιποτα.....
      καλυτερα με πιθηκο
      παρα με δικολαβο ανηθικο....
      υγ: ο τελευταιος ηθικος απεβιωσε εξ ασιτιας ως γνωστον προ αμνημονευτων.....

      Διαγραφή
  35. 314 SE XASAME FILE POU EISAI TOSO KAIRO EBGALES KEFALAKI PALI SE MATHAME MIN MILAS PIA XEROUME OPOTE KALINIXTA--KALINIXTI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειναι ο μονος που χαθηκε; Εδω ο αυτοαποκαλουμενος συλλογος εχει εξαφανιστει.Καποιος αλλος γραφει,ασχολειται κανεις; Εδω μας λενε οτι καλα να παθουμε που ασφαλιζομασταν το 2008-2009 .Ξαφνικα τερμα οι διεκδικησεις κ οι δικαιοι αγωνες.τελειωσε το ενδιαφερον κ βολευτηκαμε.Οσοι ειμαστε νεοι, να διδαχτουμε για μια ακομα φορα για το μελλον, φυσικα ομως δε θα τους περασει κ το αποθεματικο θα μοιραστει σε ολους, παρα τις φιλοτιμες τους προσπαθειες.

      Διαγραφή
  36. φιλε;;
    εγω με σενα;;
    απο που και ως που;;
    ναβγαινα να πω τι;; περιμενα να δω με τι ρυθμο θα αποζημιωνομασταν
    με μαθατε με μαθατε;; ως τι μεμαθες ρε γκρηκ;; ως αυτον πουχε λυσσαξει με τον ανιψιο της ραφηνας που ξυπνησε ενα απογευμα επαιξε τα παιχνιδια στον υπολογιστη του ,και πριν βγει για χλαπακιασμα σε χασαποταβερνα εκλεισε την ασπιδα κιουτε ξαναενδιαφερθηκε
    ως αυτον πουχε λυσσαξει με την μαφια πουχε στελεχωσει την ΕΠΕΙΑ την οποια το ΣτΕ αρνηθηκε να κρινει;;
    ως αυτον πουχε κραξει τον κολλητο του μητσοτακη και παραμυθατζη της αμφιπολης τενιστα της Κηφισιάς και διαδοχο παπαδημιου που ειχε ξεκόψει τη περιπτωση να παρουμε σεντ κιεστελνε τα θυματα μαζικα στα κορακια τους δικηγορους;;
    ως αυτον που κατι γυαλιστερους χατζηδιαβατες γυρολογους πουκανε ο κουλης αντιπροεδρους τους εκραζε;;
    Για κοιταξου στον καθρεφτη ρε γκρηκ,εγω σαν 314 εβγαινα και ως 314 ξαναβγηκα εσυ ρε κουκουλα ως τι εβγαινες και ως τι βγαινεις;; ως αβανταδορος των μαφιοζων γαλαζιων και πρασινων που σε σαραντα χρονια ειρηνης μας εφεραν στα σημερινα χαλια;; ειχαν τα γαλαζοπρασινα αποβρασματα να αντιμετωπισουν χρεοκοπια ,συνθηκες οικονομικου προτεκτορατου και προσφυγοπλημμυρας απο πολεμους στους οποιους εκαναν πλατες;;
    αντε πεσε για υπνο ρε κουκουλα που θα μου πεις και καληνυχτα ,αντε τραβα να αβανταρεις τους μειοδοτες που σεκαναν ζητουλα για τα λεφτα που σουφαγαν.
    Η μηπως φοβασαι οτι η θεμις η πιασαρα που εκδικαζει το δικαιο θα με καλουσε για την σκαστη απατη με την πυρκαγια στον ασπροπυργο που η χρεοκοπημενη ασπιδα αποζημιωσε μεσα σε 60 μερες ;;Τη φωτια του απατεωνα πουφαγε τα λεφτα της πουμα το 2007...επι ανιψιου της ραφηνας και τα πληρωσαμε εμεις.Μηπως ρε γκρηκ ενδιαφερθηκες εσυ ;; μηπως καταθεσες εσυ μηνυτηρια αναφορα στην εισαγγελια εδω και 6χρονια και την καναν γαργαρα;;
    Αντε τραβα να αβανταρεις τον γιο του μητσοτακη πουτε πως γραφεται τονομα του υπουργειου του δεν ξερει να γραψει γκρηκ,η μηπως κανω λαθος;;
    Κοιτα που σηκωσαν κεφαλι σε μενα τα κουκουλακιασμενα με μνημη μυγας και με συγχωροχαρτια για τους φονιαδες μας στο χερι
    α παγαινε ρε γκρηκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το λαθος ειναι που παιρνετε στα σοβαρα τετοια σχολια. εδω κρυφτηκαν ολοι.γνωμοδοτουσαν τα μεγαλα γραφεια δημοσιευαν στα ΜΜΕ,βγαιναν στις τηλεορασεις, τοτε που μας ελεγαν οτι εχει τεραστιο κοστος να δημσιευσουμε για το σκανδαλο .τοτε που κ το αποθεματικο ηταν μεγαλυτερο,πριν απαξιωθουν ολα κ οι λυσεις πιο προσιτες ισως.
      δε θελει απαντησεις αλλες,τις διπιστωσεις τις καναμε ολοι μας.ακομα θυμαμαι την προταση για λυση σταικουρα για φαντ, τις φωνες απ αυτο το μπλογκ καποιων ενος δ.σ ΠΟΥ ελεγαν οτι πανε ν ριξουν τ ασσετ κ να απποζημιωσουν τα υπολοιπα
      κ τωρα ηρεμιαπου καταλαβαινουμε γιατι.
      γι αυτο αστα να πανε.

      Διαγραφή
    2. 314
      Κύριε , κυρία
      δεν εχω λογο για να απολογηθω για οτιδηποτε εγραψα οταν τα εγραφα. Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΉ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΛΗ.ειχα καταθεσει περι τις 150000 ευρω (σε δραχμες) τελος του 2001 στην ασπιδα στο αποταμιευτικο ασπις plus.ΣΕ κανεναν δεν υπεδειξα το ελαχιστο παρεκτος να αποφευγουν γαλαζοπρασινα πολιτικα γραφεια των φονιαδων μας και τα κορακια τους δικολάβους . ΑΠΛΑ ΣΤΑ ΕΠΙΤΡΕΠΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΚΑΘΥΒΡΙΖΑ δικηγορικα γραφεια , δημοσιογραφους πολιτικα κομματα , τον αραξαρχοντα της ραφηνας και την ΣΦΙΓΓΟΦΩΛΙΑ ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΩΝ ΠΑΡΑΣΙΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΟΠΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΛΕΓΟΤΑΝ ΕΠ,Ε,Ι,Α ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΟ ΣτΕ αρνηθηκε καν να εξετασει τον βρωμικο ρολο της.
      Τεραστια η συμμετοχη της συμμοριας της τυφλης με την παλατζα και τους ισχυρους φιλους
      Καταθεσα τα χρηματα στην ασπιδα διοτι πιστευα οτι η οικονομια θα καταρρευσει μετα την εισοδο στο ευρω και οι τραπεζες θα κλεισουν, οπως και εγινε. Η ασφαλιστικη ειναι υποχρεωμενη ναναι η ιδια ασφαλισμενη και το οτι δεν ηταν ειναι αμεση ευθυνη της ΕΠΕΙΑ του βουδα της ραφηνας
      ΑΝ ο οποιοσδηποτε εγραψε το οτιδηποτε ως 314 δεν εχω ευθυνη, το μπλογκ δε μου παρειχε προστασια nickname αν και ο τροπος γραφης μου και παραθεσης αποψεων ειναι ιδιαίτερος και διακριτος.
      ΑΝ δικο μου αυθεντικο κειμενο αντικειται στα παραπανω πουγραψα ευχαριστως να μου το τριψετε στα μουτρα

      Διαγραφή
  37. Πέθανε στη φυλακή ο Παύλος Ψωμιάδης

    Ο φυλακισμένος για την υπόθεση της ασφαλιστικής εταιρείας «Ασπίς Πρόνοια», Παύλος Ψωμιάδης πέθανε τη Δευτέρα το πρωί στο νοσοκομείο φυλακών Κορυδαλλού. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, που μεταδίδει το protothema.gr, ο Παύλος Ψωμιάδης παρουσίασε υψηλό πυρετό, αλλά αρνήθηκαν τη μεταγωγή του σε νοσοκομείο και τελικά κατέληξε στις φυλακές από ανακοπή καρδιάς.

    Υπάρχουν μάλιστα καταγγελίες ότι ενώ «ψηνόταν» στον πυρετό, δεν του έδιναν καν θερμόμετρο.

    O γενικός γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής του υπουργείου Δικαιοσύνης, παρά τις επανειλημμένες τηλεφωνικές κλήσεις προκειμένου να απαντήσει για το αν ευσταθούν οι καταγγελίες, δεν εμφανίστηκε, επικαλούμενος συσκέψεις.

    Ο Παύλος Ψωμιάδης, ο οποίος είχε γεννηθεί το 1939, εξέτιε ποινή κάθειρξης 22 ετών για υποθέσεις της ΑΣΠΙΣ.

    Είχε κατηγορηθεί ότι είχε εξαπατήσει συνολικά 37.000 Έλληνες πολίτες οι οποίοι είχαν καταβάλει συνολικά 248,3 εκατ. ευρώ σε ασφαλιστήρια συμβόλαια.

    Ήταν κρατούμενος από τον Δεκέμβριο του 2010.

    Σημείωση για να θυμώμαστε.

    Ο ψωμιάδης συνελήφθη την 08.12.2010
    http://www.capital.gr/News.asp?id=1100350

    Απολογήθηκε στον ανακριτή την 10.12.2010.
    http://prasinomilogr.blogspot.com/2010/12/blog-post_1157.html#more

    Τότε συγκεντρώθηκαν εκατοντάδες θύματά του έξω από το γραφείο του ανακριτή και κόντεψαν να τον λυντσάρουν. Τελικά επενέβησαν τα ΜΑΤ και την γλύτωσε. Ο ανακριτής τον προφυλάκισε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. 314
    οσο ευθυνεται ο ακης με τα βουτήγματά του για την χρεοκοπια του γκρηχενλαντ αλλο τοσο ευθυνεται ο γερος , μακαριτης πλεον ψωμιαδης για την χρεοκοπια της ασπιδας και κυριως για τα χρηματα που σουφρωσαν τα γαλαζοπρασινα μειρακια που απαρτιζαν την ιεραρχία του ομιλου του
    Μα εσυ φουκαριαρικο γκρηκ ουτε καν ενδιαφερθηκες να μαθεις τα ονοματά τους κιουτε απο ποιο γαλαζοπρασινο μαντρι κρατα η σκουφια του καθενος, ΠΟΛΛΟΙ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΟΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΧ ΑΓΡΟΤΙΚΗ.
    Η ΕΠΕΙΑ που ιδρυσε ο ακαματης της ραφηνας για να ελεγχει τις ασφαλιστικες κραταγε τα μποσικα και το ΣτΕ της χορηγησε γενικη αμνηστια - αμνησια χωρις καν να ελεγξει τον υπουλο ρολο της.
    Εγω παλι γκρηκ, πριν ακομη κλεισουν την ασπιδα ειχα καταθεσει εγκληση στην εισαγελια Αθηνων για μια πολυ παραξενη πυρκαγια ενος απατεωνα στον ασπροπυργο πουχε φαει τα λεφτα της πουμα και που η ασπιδα με μισο λουκετο στη πορτα και ενω δε μας εδινε τα χρηματα να φυγουμε τουσκασε 8εκατομ ευρω μεσα σε 2,5 μηνες πραγμα που δεν εχει γινει παγκοσμια καιγιαυτο εγινε εκδηλωση- γιορτη στο χιλτον....
    οσο σε καλεσε εσενα η εισαγγελια τοσο καλεσε και μενα.
    ΑΝΤΕ ΤΡΑΒΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΩΝ 8 ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ.
    ΕΙΧΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ, ΑΜΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΨΑΞΕΙΣ ΤΟΝ 314 ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΤΑΧΑΓΡΑΨΕΙ 100 ΦΟΡΕς ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ.
    ΜΑΥΡΗ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΩΝ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΠΩς ΘΑ ΒΓΑΛΛΟΥΝ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΔΙΠΛΑΝΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έυχομαι μέσα από τη καρδιά μου ότι καλύτερο

      Διαγραφή
    2. πλακα μου κάνεις κοντοχωριανε, χαμενα για παντα ειναι, ακομη και 5 το χρονο να μουδιναν δε Θα ταπαιρνα πισω σε 60 χρονια, απλα πλεον ξερεις οτι δεν ελεγα ψεματα.
      κιοτι σαυτο το σιχαμενο τοπο η θεμις δεν ειναι θεα της δικαιοσυνης παρα μια τυφλη που εκδιδεται αυτοβουλως.
      314 τελειωνε το συμβολαιο και οπως βλεπεις σε αντιθεση με τους αλλους εβγαινα εστω μενα nickname,κιοχι με μια κουκουλα ανωνυμιας, λεγοντας οτι μουρθει.

      Διαγραφή
    3. Το ξέρω είναι δύσκολα μου τα είπε και ο άλλος τα λαμόγια ρε σε πιστέυω τιμη σου που εβγαίνες 314
      οι άλλοι τη τα είχαν βρεί στο δρόμο τα χρήματα τους
      και εβγαίναν με κουκούλα εγώ με όνομα καί επίθετο θα έβγαινα τη να πω ρε φίλε σε νοιώθω

      Διαγραφή
    4. 314
      κιομως οι αλλοι που λες πιστεψαν εναν τραχανα ενα τσογλάν ,εναν μπαλαδορο, που τους ειπε εγω σας νιωθω και θα, παλεψω να παρετε τα λεφτα σας γιατι εχω χασει και γω λεφτα, και τον εκλεξαν ευρωβουλευτη, Κιουτε ευρωβουλη πατησε και 20 χιλιαδες αφορολογητα το μηνα και πεντε φασκελα εριξε
      ξερεις για ποιον ''νερουλά ''τσογλαναρεο σου μιλαω;;
      ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΒΑΛΑΝ ΜΥΑΛΟ;; ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΑΝ ΗΔΗ
      ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΠΟΥΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΤΟΥΣΚΑΣΕ Η ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΗΚΑΝ ΣΕ ΞΕΝΗ ΑΠΟΘΗΚΗ ΣΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ ΤΑ ΚΟΥΡΕΛΙΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΓΕ , πραγματικα 3Ης διαλογησ κινεζικα ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕ ΜΕΣΑ ΣΕ 60 ΜΕΡΕΣ Η ΑΣΠΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΜΠΕΙ ΣΕ ΕΠΟΠΤΕΙΑ και δε πληρωνε κανεναν ΜΕ 8 ΜΙΛ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ;; ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΟΙΟΣ;; Η ΕΠΕΙΑ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ Η ΟΙ ΑΦΟΙ ΜΑΦΙΟΖΟΙ;;
      η μηπως τα γκρηκς
      ακομη και σημερα αν χτυπησεις πυρκαγια αποθηκη ρουχων ασπροπυργος αποζημιωση ασπις πιθανο να βρεις καμποσα που ηδη δε τα κατεβασαν- εθαψαν

      Διαγραφή
    5. Τα ξέρω 'ολα αυτά τα έβλεπα και έλεγα τη κάνουν τα λαμόγια μπαρούτι μύριζε εγω κάτι λίγα πήρα το 2008 από εθνική και έφυγα γιατί φοβήθηκα ,είναι αριστεροί αυτοί που είναι πάνω ?είναι να μη πω !! γιατί είμαι παράξενο τρένο και είναι να μη τα πάρω,βάλε στο αρχείο ένα σαιτ'' περμισος πρες ''είναι από το διπλανό χωριό θα πατάς αποκλειστικά θα με δείς σίγουρα,'εχεί χαβαλέ θα τα πούμε πάλι

      Διαγραφή
    6. 659
      Ένας τύπος βλέπει στο δρόμο μια γυναίκα με τα τελειότερα στήθη στο κόσμο. Τρελαίνεται ο τύπος οπότε την παίρνει από πίσω. Δεν αντέχει όμως, τη σταματάει και της λέει:

      - "Αν με αφήσετε να δαγκώσω τα στήθη σας θα σας δώσω 1000 ευρώ".
      "Τι λες ρε φίλε, απαντά η κοπέλα, "για ποια με πέρασες;" και φεύγει.
      Ο τύπος δεν το βάζει κάτω, πιο πέρα την σταματά ξανά.
      - "Αν με αφήσετε να δαγκώσω το στήθο σας θα σας δώσω 10.000 ευρώ".
      - "Aκου να δεις, του λέει, αν δεν με παρατήσεις ήσυχη θα φωνάξω την αστυνομία!"
      Ο τύπος συνεχίζει όμως, παραπέρα την ξανασταματά:
      - "Αν με αφήσετε να δαγκώσω τα στήθη σας θα σας δώσω 100.000 ευρώ!"
      Η γυναίκα αρχίζει να το σκέφτεται, είναι πολλά τα λεφτά και του απαντά:
      - "Αν και δεν είμαι από εκείνες, δέχομαι την πρότασή σου. Οπότε σηκώνει την μπλούζα της και ο τύπος πραγματικά τρελαίνεται, τα τελειότερα στήθη του κόσμου βρίσκονται στην διάθεσή του".
      Αρχίζει λοιπόν να τα ζουλά, να τα τραβά, να τα χαϊδεύει, να τα φιλά, να τα γλύφει, να τρίβει το πρόσωπό του πάνω τους και γενικά να κάνει ό,τι θέλει, αλλά δεν τα δαγκώνει.
      Η κοπέλα αρχίζει να βαριέται οπότε του λέει:
      - "Τι θα γίνει θα τα δαγκώσεις να τελειώνουμε;"
      Και κείνος απαντά"
      - "Μπα, κοστίζει πανάκριβα..."

      Διαγραφή
  39. https://www.nextdeal.gr/%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B1%CF%83%CF%86%CE%AC%CE%BB%CE%B9%CF%83%CE%B7/%C2%ABmayroi%C2%BB,-%C2%ABasproi%C2%BB-kai-%C2%ABaspromayroi%C2%BB-panw-apo-deka-chiliades-kwdikoi-asfalistwn-chrwstane-akoma-ston-omilo-aspis

    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΣΣΕΤ ΔΕΝ ΤΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΝΟΥΝ Ε; ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΑ ΠΗΡΑΝ Κ ΔΕΝ ΤΑ ΑΠΕΔΩΣΑΝ Κ ΟΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΜΑΣ.ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ,ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΜΑΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. 314
    γνωριζει κανεις αν υπαρχει για το εγγυς μελλον προβλεψη για καταβολη μεριδιων απο το εγγυητικο;;
    Στα κεντρικα που ρωτησα για την ασπιδα, οχι μονο δεν ξερουν δεν ειδαν τιποτε ,αλλα εξεφρασαν και την απορια τους για το θρασος μου να ρωταω τετοια πραγματα παροτι ημουν εξοχως ευγενης και η ερωτησή μου σαφεστατη...
    πηραν την ερωτηση μου για ανεκδοτο....
    Κιομως οπου ναναι μπαινουμε στον 10χρονο της απιστευτης απατης υπο την ομπρελα της προστατιδός μας ΕΠΕΙΑ....που ουδεις την ενοχλησε απλα μετονομασαν ΔΕΙΑ και ως απολυτως ανελεγκτη """ανεξαρτητη """αρχη παρεδωσαν στην κατ ονομα τραπεζα της ελλαδος.... του γιαννακη του στουρναρα....
    Γινεται εξαιρετικη δουλεια..... ελπιζω ο υψιστος να μαξιωσει να δω κιαλλη ασφαλιστικη .... μια πρωην σιγουρη... να σκαει στα μουτρα αδιαφορων ασφαλισμενων οπως η ασπις στα δικα μου ,παροτι μεχρι και καταγγελια στην εισαγγελια ειχα κανει και καθολου αδιαφορος αμεριμνος δεν υπηρξα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Καλημέρα σε όλους...υπάρχει κάποιος που να πήρε χρήματα για δεύτερη φορά???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Κατά τον Σεπτέμβριο και αφού πρώτα έχουν τελειώσει οι εφέσεις των ανακοπών, λογικά θα ξεκινήσει η 2η δόση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 314.Eχω ρωτησει κατ επαναληψη τηλεφωνικα ,γιατι δεν κανετε το ιδιο;; τα τηλεφωνα ειναι πολλαπλως προσβασιμα
      Δεν θα υπαρχει 2η δοση παρα μονο ισως κατι απειροελαχιστα ευρω αν περισσεψουν απο την εκκαθαριση
      Αυτο ηταν! η εκκαθαριση τελος!
      Αν μπει αλλο ευρω στην τσεπη μας ,του αγιου ποτε υποθετω,αφου ειμαστε ξεχασμενοι απ ολους και ολα,θαναι απο το εγγυητικο κεφαλαιο των ασφαλιστικων που τωρα σχηματιζεται,εφοσον βεβαια δε χρεοκοπησει αλλη ασφαλιστικη που προσωπικα το θεωρω απολυτως απιθανο.... Ας ειναι καλα η ΔΕΙΑ , σταχναρια της ΕΠΕΙΑ, της ακαταδιωχτης με αποφαση ΣτΕ, που κραταει το φαναρι κανοντας τα στραβα ματια σε κατι πρωην μεγαλες και σιγουρες ασφαλιστικες -παραμάγαζα.

      Διαγραφή
  44. 23/12/16 τελευταια αναρτηση απο τον διαχειριστη της σελιδας...μαλιστα καταλαβαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. 21η Σεπτεμβρίου 2009 - 21η Σεπτεμβρίου 2018
    9 χρόνια από το κλείσιμο της ΑΣΠΙΣ. Έδωσαν ψίχουλα σε λίγους για να λένε στα ραδιόφωνα και τις εφημερίδες ότι η διαδικασία αποζημιώσεων προχωρά κανονικά. Η φύση θα λύσει το πρόβλημα, όπως θα έλεγε και ο πολυχρονεμένος Αλέκσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 314.προτείνεις κατι;;ξερεις κατι καλο για μετα την επικειμενη αποχωρηση του αλεκσης και ελευση του σαμαροκούλης;;

      Διαγραφή

  46. Nextdeal newsroom, 8/10/2018 - 16:57

    Ποιοι ανέλαβαν εκκαθαριστές στην ΑΣΠΙΔΑ;

    H «ΕΡΝΣΤ & ΓΙΑΝΓΚ (ΕΛΛΑΣ) Ορκωτοί Ελεγκτές Λογιστές Α.Ε.» αναλαμβάνει την εκκαθάριση των εταιριών «ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΕΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΩΝ υπό ασφαλιστική εκκαθάριση», «ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΖΗΜΙΩΝ υπό ασφαλιστική εκκαθάριση», «COMMERCIAL VALUE ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», «LE MONDE ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ υπό ασφαλιστική εκκαθάριση», «ΑΜΥΝΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΕΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ υπό ασφαλιστική εκκαθάριση», «ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΕΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ υπό ασφαλιστική εκκαθάριση», σύμφωνα με σχετικές αποφάσεις της ΤτΕ, που δημοσιεύθηκαν σε ΦΕΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήπως γνωρίζετε τι ποσό έχει καταβληθεί ως τώρα, με δαπάνη που αφαιρείται φυσικά από τη δική μας αποζημίωση ,στους εκκαθαριστες και το τσούρμο τους πουχουν σκυλευσει εδώ και 10 χρόνια στο πτώμα μας???
      Αν δεν σφάλω, που σίγουρα δε σφάλω, το υπόλοιπο ποσό προς διανομή στα θύματα της ασπιδοπροκαλυψης γαλαζοπρασινων μαφιόζων δεν επαρκεί ούτε για την αμοιβή του νέου συνεργείου... καθαρισμού.
      Έγινε το κουφάρι μας τροφή για τις ύαινες υπό την κάλυψη του Γιαννάκη του σούσιμαν...του πρωτοπαλίκαρου Σημίτη.
      Ευτυχειτε

      Διαγραφή
  47. Δικαιώθηκαν δικαστικά πρώην ασφαλισμένοι στην Ασπίς με προϊόντα τύπου Aspis Asset AA2
    News Team 19 Οκτωβρίου 2018 0 Σχόλια Αποζημίωση, Ασπίς Πρόνοια, Δικαστική Απόφαση
    Δικαιώθηκαν δικαστικά πρώην ασφαλισμένοι στην Ασπίς με προϊόντα τύπου Aspis Asset AA2

    Ανοίγει ο δρόμος να αποζημιωθούν πρώην ασφαλισμένοι στην Ασπίς Πρόνοια με προϊόντα τύπου Aspis Asset AA2, πού είχαν εξαιρεθεί των αποζημιώσεων καθώς είχαν χαρακτηριστεί επενδυτικά και όχι ασφαλιστικά.

    Σύμφωνα με το Euro2day.gr, το Μονομελές Εφετείο Αθηνών, με τις υπ’ αριθμ. 3245/2018, 4189/2018, 4321/2018, 4322/2018 και 4861/2018 αποφάσεις του, έκανε δεκτές ισάριθμες εφέσεις που άσκησε το συγκεκριμένο γραφείο, ανατρέποντας το αρνητικό νομολογιακό προηγούμενο της πρωτόδικης διαδικασίας και μεταρρυθμίζοντας την Κατάσταση Δικαιούχων Απαιτήσεων (ΚΔΑ) από Ασφάλιση Ζωής της, υπό εκκαθάριση, ασφαλιστικής εταιρείας ΑΣΠΙΣ Πρόνοια ΑΕΓΑ.
    Με τις ανωτέρω δικαστικές αποφάσεις εντάσσονται στην ΚΔΑ της ΑΣΠΙΣ Πρόνοια, αμετάκλητα, εβδομήντα ζημιωθέντες-ασφαλισμένοι, οι οποίοι θα αποζημιωθούν για το συνολικό χρηματικό ποσό των 10.029.027,20 ευρώ, αφού το Μονομελές Εφετείο Αθηνών υιοθέτησε πλήρως το σύνολο της νομικής επιχειρηματολογίας, ιδίως ως προς τα κρίσιμα ζητήματα της νομικής φύσης των ασφαλιστηρίων συμβολαίων τύπου ASPIS ASSET AA2 και της θεμελίωσης δικαιώματος αξίας εξαγοράς των επίμαχων ασφαλιστικών συμβάσεων, αν και δεν είχε συμπληρωθεί τριετία από τη σύναψή τους μέχρι την ανάκληση της άδειας λειτουργίας της ΑΣΠΙΣ Πρόνοια.
    Πηγή: Euro2day.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα τα πάρουν κιαυτοι αγναντευοντας τις ρίζες στα ραδικια όπως και μεις του ασφαλιστικου τμηματος....Φαντάζομαι το γραφείο να πληρώθηκε άμεσα και έναντι.

      Διαγραφή
  48. Απόφαση σταθμός ανοίγει δρόμο για αποζημίωση σε 5.500 πρώην ασφαλισμένους της Ασπίς Πρόνοια
    Newsroom
    13/11/2018


    Αποζημίωση μπορούν να διεκδικήσουν 5.500 πρώην ασφαλισμένοι στην Ασπίς Πρόνοια που ως τώρα ήταν εκτός λίστας δικαιούχων.

    Σειρά αποφάσεων του Μονομελούς Εφετείου Αθηνών ανοίγει ο δρόμος για την αποζημίωση όσων είχαν συμβόλαια τύπου ΑΑ2 στην Ασπίς Πρόνοια.

    Οι αποφάσεις του Μονομελούς Εφετείου Αθηνών, σύμφωνα με την εφημερίδα “Ελεύθερος Τύπος” κρίνουν ότι τα συγκεκριμένα συμβόλαια είναι ασφαλιστικά και όχι επενδυτικά και έτσι 70 ζημιωθέντες μπαίνουν στον κατάλογο των δικαιούχων αποζημίωσης και διεκδικούν περισσότερα από 10 εκατομμύρια ευρώ.

    Ουσιαστικά με τις αποφάσεις του το Μονομελές Εφετείο Αθηνών ανέτρεψε το αρνητικό προηγούμενο της πρωτόδικης διαδικασίας και έτσι ανοίγει ο δρόμος διεκδίκησης αποζημίωσης για όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. τωρα πανοιξε ο δρομος πες στους πελατες σου δικηγορε να βγουν να μαζεψουν ραδικια...
    δε χορτασατε μ'οτι τους φαγατε ως τωρα και συνεχιζετε με υποσχεσεις φρούδες.
    ζαγορακηδες αρλουμπιστες με το αζημιωτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Μετα απο 3 μηνες 400 συμβολαια? Παιζουν με την υπομονη μας ΑΛΗΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Τι σκατα εκανα 3 μηνες για να καταλαβω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Nextdeal newsroom, 14/3/2019 - 15:40

      facebook
      twitter
      linkedin

      ΑΣΠΙΣ: Ανακοίνωση του ασφαλιστικού εκκαθαριστή για τις νέες καταβολές ποσού προσωρινών διανομών

      Ο ασφαλιστικός εκκαθαριστής των εταιρειών ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ και COMMERCIAL VALUE AAΕ, σε συνέχεια των ανακοινώσεων σχετικά με τις προσωρινές διανομές ποσών στους δικαιούχους απαιτήσεων που έχουν ενταχθεί στην Κατάσταση Δικαιούχων Απαιτήσεων από Ασφάλιση Ζωής και στους δικαιούχους που εντάσσονται σε αυτήν με τελεσίδικη δικαστική απόφαση, ενημερώνει σχετικά με το διάστημα Οκτωβρίου 2016 – Δεκεμβρίου 2018, τα εξής:

      ο ασφαλιστικός εκκαθαριστής, από τις 17 Οκτωβρίου 2016 που ξεκίνησε η διαδικασία ελέγχου και πιστοποίησης των δικαιούχων και των απαιτήσεών τους έως και την 18 Δεκεμβρίου 2018, ολοκλήρωσε τη διαδικασία ελέγχου και πιστοποίησης των δικαιούχων και των απαιτήσεών τους για 43.646 συμβόλαια εκ των οποίων 27.148 αφορούν στην ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ και 16.498 στην COMMERCIAL VALUE ΑΑΕ.
      Ο ασφαλιστικός εκκαθαριστής, βάσει σχετικών Αποφάσεων της Επιτροπής Πιστωτικών και Ασφαλιστικών Θεμάτων της Τράπεζας της Ελλάδος, προχώρησε στην αποδέσμευση περιουσιακών στοιχείων των υπό εκκαθάριση εταιρειών και κατέβαλε τα ποσά των προσωρινών διανομών στους λογαριασμούς των τραπεζικών ιδρυμάτων που έχουν δηλώσει οι δικαιούχοι απαιτήσεων από ασφάλιση ζωής και είναι δικαιούχοι ή συνδικαιούχοι των λογαριασμών αυτών. Συγκεκριμένα τα ποσά των προσωρινών διανομών που καταβλήθηκαν έως και την 18 Δεκεμβρίου 2018 ανήλθαν σε περίπου 70.000.000 ευρώ.

      Περαιτέρω και βάσει της διαδικασίας προσωρινών διανομών ο ασφαλιστικός εκκαθαριστής ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία ελέγχου και πιστοποίησης των δικαιούχων και των απαιτήσεών τους για 426 επιπλέον συμβόλαια συνολικά και συγκεκριμένα 319 για την ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ (πατήστε εδώ για να δείτε τα συμβόλαια) και 107 για την COMMERCIAL VALUE ΑΑΕ (πατήστε εδώ για να δείτε τα συμβόλαια). Με βάση τη διαδικασία αυτή δόθηκαν τη 14 Μαρτίου 2019 εντολές πληρωμής στις πληρώτριες τράπεζες για την καταβολή του ποσού των προσωρινών διανομών των δικαιούχων.

      Διευκρινίζεται ότι η διαδικασία προσωρινής διανομής των εταιρειών ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ και COMMERCIAL VALUE AAΕ είναι σε εξέλιξη και θα είναι έως ότου καταβληθεί, στο σύνολο των πιστοποιημένων δικαιούχων, το ποσό των προσωρινών διανομών, για το οποίο έχει διατηρηθεί απόθεμα. Οι καταβολές των ποσών στους δικαιούχους θα πραγματοποιούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα, ακολουθώντας την ολοκλήρωση της διαδικασίας πιστοποίησης – επαλήθευσης.

      Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι δικαιούχοι μπορούν να απευθύνονται στην ιστοσελίδα των υπό εκκαθάριση εταιρειών http://www.aspispronia.gr/

      Τηλέφωνα επικοινωνίας:
      2114111215, 2114111657,
      2114111656, 2114110942,
      2107210327, 2107210689,
      2114111856, 8005000018 (χωρίς χρέωση από σταθερό)

      Διαγραφή
  52. Καλα δε το βλεπει κανενας αυτο οτι καθυστερουν τις καταβολες επιτιδες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Η αλητεια σε ολο της το μεγαλειο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Συγνώμη κιόλας αλλά από τα συμβόλαια που είχαμε κάνοντας προσωρινή εκκαθάριση θα δώσουν μόνο μια φορά χρήματα... Και τι 250€ για τόσα χρόνια πληρωμών;πήρα το Δεκέμβριο, περίμενα 3 μήνες και τώρα δεν πήρα τίποτα Γνωρίζετε κάποιος αν δίνουν κ δεύτερη φορά η και Τρίτη χρήματα ή μόνο μια και ο, τι κάτσει;; ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Για ποια 2η και 3η φορα μιλατε? Ετσι πως πανε με 400 συμβολαια ανα 3 μηνες ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Εισέπραξα την 1η δόση πληρωμής (περίπου 8% της αξίας του συμβολαίου μου ASPIS ASSET) τον Μάρτιο 2017, δηλ. πριν 2 χρόνια. Ήμουν από τους "τυχερούς" αφού περιλαμβανόμουν στην 2η σειρά καταβολών. Το συμβόλαιό μου ήταν από τις εύκολες περιπτώσειες: ήταν παλιό και "καθαρό", είχα αντίγραφα των πάντων, και είχα κάνει όλες τις διαδικασίες που είχαν ζητήσει υποβάλοντας όλα τα παραστατικά που είχα στην διάθεσή μου.

    Έκτοτε δεν έχω λάβει άλλη δόση.

    Σύμφωνα με πληροφορίες μου, πρέπει να ολοκληρωθούν πρώτα όλες οι εκκαθαρίσεις συμβολαίων, να ολοκληρωθούν όλες οι 1ες δόσεις σε όλα τα συμβόλαια που θα εκκαθαρισθούν, μετά θα δουν τι υπόλοιπο ρευστότητας μένει από την ασφαλιστική εκκαθάριση, για να ξεκινήσουν την πληρωμή των 2ων δόσεων (εάν έχει μείνει υπόλοιπο ρευστότητας).

    Το μεγάλο & αναπάντητο ερώτημα είναι πότε θα αρχίσει να πληρώνει το Εγγυητικό Κεφάλαιο (http://www.pligf.gr). Σύμφωνα με το νόμο, αυτό θα μας δώσει το 70% του ποσού που προκύπτει εάν από το συνολικό ποσό του συμβολαίου ασφάλισης αφαιρέσουμε το ποσό που μας έχει πληρώσει (ή θα πληρώσει) η ασφαλιστική εκκαθάριση.
    Εάν ήθελαν, θα μπορούσε το Εγγυτικό Κεφάλαιο να ξεκινήσει τμηματικές καταβολές, παράλληλα με τις καταβολές της ασφαλιστικής εκκαθάρισης. Αλλά δεν ενδιαφέρονται. Άλλωστε το θέμα της ΑΣΠΙΣ δεν "πουλάει" πλέον, ούτε μαζεύει ψήφους.

    Καλό κουράγιο σε όλους μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Μιλούσα για την 1η δόση αλλά όπως σωστά είπατε πρέπει να γίνουν οι πληρωμές όλων των 1ων δόσεων.. Καλη μας υπομονή! Ευχαριστώ πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Ναι βρε παιδια απλα δε θελουν να τελειωσει η 1η καταβολη, γιατι μη ξεχνατε οτι καθε μηνα πεφτουν χιλιαρικα στον εκκαθαριστη ως μισθο.αυτοι πληρωνονται με το μηνα εμεις με την τριετια και.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Ε βεβαια χαζοι ειναι θα βαλουν τα χερια τους να βγαλουν τα ματια τους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Καλα δε βλεπετε πως το πανε? 400 συμβολαια σε 3 μηνες. Στις αρχες των καταβολων καθε μηνα εβγαζαν χιλιαδες συμβολαια.δηλαδη τι αλλεξε τωρα? Α ξεχασα καινουργιος εκκαθαριστης καινουργιοι μισθοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Και επειδη στον αλλο συλλογο υπαρχει μεγαλη λογοκρισια για να μην "στεναχωρηθει" η εκκαθαριση θα δημοσιευουμε εδω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Εχουν πολλα στοματα να ταισουν
    Μη βιαζεστε εμας θα δουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Μαυρο στις εκλογες
    Μαυρο σε ολους που παιζουν μαζι μας και παρακρατανε ταχρηματα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Δηλαδη τις επομενες καταβολες θα τις κανουν τον ιουνιο? Μετα τις εκλογες?
    Δε νομιζω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. 314
    αν ψαξεις θα με βρεις δεκαδες φορες πιο πανω
    ΑΝ δωθει 2η δοση απο εκκαθαριση θαναι για καφε της παρηγοριας σε πλαστικο κυπελακι μιας χρησης- ψιχουλα εχουν απομεινει
    Εγω ο ηλιθιος ημουν στη πρωτη σειρα αυτων που πηραν το καναβουρι της 24 Δεκ 2016
    αν με ψαξεις θα με βρεις
    και ημουν στη πρωτη θεση λογω του συμβολαιου ασπις πλας που σημερα χωρις τοκο θα ηταν πανω απο 200000 ευρω
    Ναι τοσο ηλιθιος ημουν γιατι εμπιστευτηκα το (?)δέλο της δεξιας το (?)δέλο της ΕΠΕΙΑ και τη δικαστικη μαφια
    Ελπιζω να μη ξεχασεις οτι το ΣτΕ αρνηθηκε να εξετασει την κορυφαια ενορχιστρωμενη γαλαζοπρασινη επιχειρηση της κρατικης μαφιας
    Ελπιζω να μη ξεχασεις το λ(?)όγιο ζαγορακη που τον εκλεξατε ευρωβουλευτη για να γυρναει στα ρουχαδικα και παπουτσαδικα των βρυξελλων γιατι σας υποσχεθηκε οτι ως παθων ... θα προωθησει το θεμα μας
    Σιγα μη δοθει αποζημιωση απο το εγγυητικο κεφαλαιο που κατ ουσιαν δεν υφισταται και δεν θελουν καν να σχηματιστει
    Ξερεις πως λεγεται σημερα η σφηκοφωλια ΕΠΕΙΑ;;
    ΔΕΙΑ;;
    ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ;;
    ΣΤΗΝ ΤτΕ του βαψομαλλια γιαννακη σουσιμαν-σαλομ σαλομ
    ξερεις που λογοδοτει;;
    πουθενα
    ξερεις αν κανει τα ιδια στραβα ματια;;
    χειροτερα !!
    βρεθηκα ασφαλισμενος στην''' μεγαλη και σιγουρη''' σε προγραμματα ερημειν μου που δεν ηξερα καν και χωρις υπογραφη μου και με μονομερη αλλαγη ορων συμβολαιου
    Τα κατηγγειλα εγγραφως επωνυμως μ'ολα τα παραστατικα
    ξερεις που με γραψαν τα λαμ(?)για;;
    εκει που δε πιανει μελανη
    ουτε μια απαντηση
    δε σου δινουν καν πρωτοκολλο
    αρχιμαφια
    και συ ραγια τη κυριακη το πρωί με το ψηφοδελτιο στη τσεπη να τιμησεις τους φονιαδες σου
    ραγιά γκρηκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Πότε θα ενεργοποιηθεί το Εγγυητικό Κεφάλαιο για τις αποζημιώσεις σε Ασπίς και C.V. Τι απαντά η εκκαθάριση;
    News Team — 28 Μαρτίου 2019

    Η ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, ενημερώνει τους δικαιούχους υπολοίπου αποζημίωσης , ότι όπως απάντησε η ασφαλιστική εκκαθάριση , των εταιρειών , ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ ,COMMERCIAL VALUE,στο ερώτημα της “πότε θα καταβληθεί το υπόλοιπο ποσό της αποζημίωσης στους δικαιούχους”

    Η απάντηση των εκκαθαριστών είναι:

    1.Οι υπό ασφαλιστική εκκαθάριση εταιρείες ικανοποιούν όλους τους ασφαλισμένους που έχουν καταχωρηθεί στην ΚΑΔ και σε ‘όσους εντάσσονται με τελεσίδικη απόφαση.Εφαρμόζει την αρχή της ίσης μεταχείρισης των πιστωτών -δικαιούχων, με βάση πάντα τους κανόνες της εξέλεγξης και επαλήθευσης απαιτήσεων.Όσοι δικαιούχοι συμπεριλαμβάνονται στην ΚΔΑ ικανοποιούνται κατά τον ίδιο τρόπο και με το ίδιο ποσοστό ανά κλάδο ασφαλιστικής τοποθέτησης σύμφωνα πάντα με τη διαθέσιμη περιουσία της κάθε υπό ασφαλιστική εκκαθάριση εταιρείας.

    2.Το Εγγυητικό Κεφάλαιο Ζωής, βάσει του ισχύοντος θεσμικού πλαισίου ικανοποιεί τους δικαιούχους σε ποσοστό 70% επί του υπολοίπου οφειλόμενου ποσού μετά τις καταβολές των υπό ασφαλιστική εκκαθάριση εταιρειών. Ως εκ τούτου, με τα μέχρι σήμερα δεδομένα,μετά το πέρας της ασφαλιστικής εκκαθάρισης, ότι θα είναι εφικτός, ο προσδιορισμός του μη καταβεβλημένου ποσού, θα ενεργοποιηθεί το Εγγυητικό Κεφάλαιο Ζωής.

    3.Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας της πρώτης προσωρινής διανομής, θα εκκινήσουν οι διαδικασίες για την καταβολή της δεύτερης διανομής

    4.Η Εκκαθάριση, κατά το μέτρο που της αναλογεί, προτίθεται να στηρίξει κάθε προσπάθεια ταχύτερης ενεργοποίησης του Εγγυητικού Κεφαλαίου Ζωής , εφόσον αναληφθούν σχετικές πρωτοβουλίες από τους αρμοδίους φορείς.

    Μετά τις παραπάνω εξηγήσεις ,από την ασφαλιστική εκκαθάριση, η ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, μεταφέρει το αίσθημα της ελπίδας, στους δικαιούχους, για την ολική είσπραξη της αποζημίωσης που τους αναλογεί. .

    Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση στα τηλ. της ΄Ενωσης ,2821092306, 2821092666

    Η Πρόεδρος της ΄Ενωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης

    Ιωάννα Μελάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. 314
    κυρία Μελακη
    προσωπικα σας ευχαριστω και για τον κοπο και για την καλη σας διαθεση και για την ενθαρρυνση των εξαπατημενων ραγιαδων που επιχειρειτε
    Ως παλιος θαμωνας του παραμελημένου μας πλεον ,blog με τις κλαιουσες ,που θυμιζει τον '''καφενε'''το παλιορημαδι το τραγουδι του παπαδοπουλου, και επιπλεον ως κορόιδο απο τη πρωτη σειρα της συναξης των κορόιδων(αν απλα ταχα σενα ντενεκε στην αυλη χωμενα εδω και 20 χρονια θαταν 160000 ευρω, αν ταχα σπρωξει εξω ως βαρειά ομολογα θαταν τουλαχιστο 400000 )θαθελα να σας διαβεβαιωσω
    οτι
    1.οχι μονο δεν μου αναπτερωσατε το ηθικο αλλα μου επιβεβαιωσατε απολυτως την απαισιοδοξια
    2. επρεπε να ρωτησετε τι ποσο ,εστω περιπου, υπολείπεται για τη δευτερη διανομη
    εγω ας πουμε που πηρα 7,5χιλ στη πρωτη διανομη θα παρω κανα κατοσταρακι ευρω στη δευτερη ή διλευρο για τυροπιτα ;
    3. δεν αναφερατε ουτε καθ υποψια χρονοδιαγραμμα
    ηδη περασαν 12 χρονια και μαζι και 5εκκαθαριστες με τη κουστωδία τους να τη τρεφουμε 12 χρονια,εμεις, με τα χρωστουμενά τους
    Ποσο αραγε πληρωνουμε εδω και 12 χρονια εκκαθαριστες υαινες που σκυλευουν το πτωμα μας;
    4. αν υπηρχε το ελαχιστοτατο σημαδι αισιοδοξιας ειμαι απολυτως βεβαιος οτι πρωτη απ ολους η διευθυνση του blog θα κοινοποιουσε και θα πανηγυριζε
    5.ας ρωταγατε τουλαχιστο ποσο εγγυητικο κεφαλαιο εχει σχηματιστει μεχρι σημερα και ποσες αλλες ασφαλιστικες που ηδη εχουν κλεισει το διεκδικουν.Και δεν αναφερομαι καν στις ασφαλιστικες που προκειται αργα γρηγορα να βαρεσουν κανονι, εχω υποψη ενα μπουμπουκι πρωην μεγαλο και σιγουρο.
    6. η μεγαλυτερη απελπισια ειναι αυτη που προκυπτει απο την συνεχη διαψευση φρουδων αοριστων πλαστων πολιτικων ελπιδων που ερμηνευονται κατα τους χρησμούς της Πυθίας.Ειναι οι ελπιδες- απατη που απλα νανουριζουν το αενάως σε ληθαργο ευρισκομενο ποπολο του τηλεφροντιστηριου και της μνημης μύγας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. https://insuranceworld.gr/63023/eidiseis/asfalistikes-eidiseis/aspis-commercial-value-xekina-o-trochos-na-doyleyei/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 314
      νασαι καλα , τωρα σταματησαν για τη προετοιμασια του αρνιου
      αμα ξανασταματησουν το μοιρασμα του λιοσπορου για τη χωνεψη ή για του αγιου πνευματος να μας ξαναενημερωσεις
      ΚΥΡΙΑ ΜΕΛΑΚΗ ΤΙ ΠΟΣΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ;;
      ΤΙ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΔΙΑΘΕΣΗ ;;
      ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ '''''''''ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΩΝ'''''''''' ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΣΠΙΣ ΚΟΜΕΡΣΙΑΛ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΦΑΛΗΡΙΣΜΕΝΩΝ '''ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ''';;;;;

      Διαγραφή
  69. Αποφασισθηκε η Αμεση καταθεση τροπολογιας,μετα απο συμφωνια Εποπτικης Αρχης ΤτΕ,Ασφ.Εταιριων,Εκκαθαριστη,Προεδρο Εγ.Ταμειου,που θα προβλεπει την ενεργοποιηση του Εγγυητιου,χωρις την ολοκληρωση της Εκκαθαρισης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. 314
    κατσε να προλαβει το κουλό της μαρεγγας,τη παρελαση της μπουγατσας, κυστερα θα παρεις τα χρωστουμενα κατα το τροπο που θα τον φχαριστηθεις καλυτερα....
    θα φροντισει προσωπικως ο γιαννακης ο βαψομαλλιας- sushiman των στοων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Κυβερνητική τροπολογία για την «υπόθεση Ασπίς»

    Συζητείται κυβερνητική τροπολογία που θα οδηγεί σε ταχύτερη ικανοποίηση των δικαιούχων, δέκα χρόνια μετά το ηχηρό «λουκέτο» της Ασπίς. Ο ρόλος του Εγγυητικού Κεφαλαίου Ζωής και η δυνατότητα δανεισμού του από συστημικές τράπεζες.

    Δημοσιεύθηκε: 4 Σεπτεμβρίου 2019 - 07:58

    Στέφανος Kοτζαμάνης Στέφανος Kοτζαμάνης
    kotzamanis@euro2day.gr

    Κυβερνητική τροπολογία για την «υπόθεση Ασπίς»

    Τροπολογία στη Βουλή με στόχο την ταχύτερη ικανοποίηση των δικαιούχων της ΑΣΠΙΣ Πρόνοια μελετά να καταθέσει η κυβέρνηση, καθώς δέκα χρόνια μετά το ηχηρό «λουκέτο» της εταιρείας (21 Σεπτεμβρίου 2009), οι ασφαλισμένοι είτε έχουν εισπράξει «ψίχουλα», είτε δεν έχουν καν δει το… χρώμα του χρήματος.

    Από πολιτικής άποψης, η σημερινή κυβέρνηση, που προτείνει το συνταξιοδοτικό σύστημα των τριών πυλώνων, έχει κάθε λόγο να ικανοποιήσει τα αιτήματα των δικαιούχων της ΑΣΠΙΣ, οι οποίοι ταλαιπωρούνται επί μία δεκαετία, παρά τις κατά καιρούς υποσχέσεις όλων σχεδόν των κομμάτων. Επιπλέον, η διευθέτηση του ζητήματος είναι προς όφελος του κλάδου της ιδιωτικής ασφάλισης, ιδιαίτερα σε μια περίοδο που ζητά την ανάληψη πρόσθετων δραστηριοτήτων σε κομβικούς τομείς για την κοινωνία και την οικονομία, όπως είναι η σύνταξη (επαγγελματικά ταμεία), η υγεία (ΣΔΙΤ με κρατικά νοσοκομεία) και η υποχρεωτική κάλυψη κατοικιών έναντι φυσικών καταστροφών.

    Με βάση το υπάρχον θεσμικό πλαίσιο, θα πρέπει οι δικαιούχοι της ΑΣΠΙΣ πρώτα να αποζημιωθούν από τον εκκαθαριστή της εταιρείας και μόνο όταν ολοκληρωθεί η εκκαθάριση (άγνωστο το πόσα χρόνια ακόμη θα διαρκέσει) θα μπορούν να απευθυνθούν στο Εγγυητικό Κεφάλαιο του κλάδου Ζωής.
    Αν για παράδειγμα ένας ασφαλισμένος δικαιούται 10.000 ευρώ και λάβει αθροιστικά από τον εκκαθαριστή 2.000 ευρώ, τότε (άγνωστο σε πόσα χρόνια από σήμερα) θα μπορεί να ζητήσει από το Εγγυητικό Κεφάλαιο το 70% των υπόλοιπων 8.000 ευρώ.

    Με βάση τη συζητούμενη τροπολογία, θα δίδεται η δυνατότητα παράλληλης αποζημίωσης των δικαιούχων της ΑΣΠΙΣ τόσο από τον εκκαθαριστή όσο και από το Εγγυητικό Κεφάλαιο. Κάτι τέτοιο αναμένεται να επισπεύσει σημαντικά τον χρόνο αποζημίωσής τους.
    Λεφτά… δεν υπάρχουν

    Ακόμη όμως και αν ψηφιστεί αυτή η τροπολογία, το Εγγυητικό Κεφάλαιο δεν διαθέτει σήμερα τη δυνατότητα να καταβάλει άμεσα τα συνολικά ποσά στους δικαιούχους. Ειδικότερα, με βάση υπολογισμούς παραγόντων της αγοράς, το συνολικό ποσό που θα πρέπει να δοθεί στους δικαιούχους υπολογίζεται γύρω στα 350 εκατ. ευρώ, όταν η περιουσία της ΑΣΠΙΣ εκτιμάται περίπου στα 70 εκατ. ευρώ. Άρα, το Εγγυητικό Κεφάλαιο θα πρέπει να καταβάλει το 70% της διαφοράς (350-70), δηλαδή γύρω στα 190-200 εκατ. ευρώ.

    Όμως το Εγγυητικό φέρεται να διαθέτει σήμερα μόλις 72 εκατ. ευρώ, όπου γύρω στα 12 εκατ. θα κατευθυνθούν στους δικαιούχους της International Life.

    Υπάρχει λοιπόν ένα «άνοιγμα» γύρω στα 135 εκατ. ευρώ που θα μπορούσε να καταβληθεί μέσω δανεισμού του Εγγυητικού Κεφαλαίου από τις συστημικές τράπεζες. Μάλιστα, υπάρχει ευνοϊκό θεσμικό πλαίσιο, που προβλέπει τη δυνατότητα δανεισμού του Εγγυητικού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. 314
    Δεν εχω ενσταση στην ουσια των οσων παραθεσατε και τα οποια με δικαιωνουν απολυτως οσον αφορα την απαντηση στον σχολιασμο της κυριας Μελακη
    Απλα η φραση σας λεφτα δεν υπαρχουν αρκει
    Την προταση να δανεισουν οι χρεοκοπημενες τραπεζες, που κλεινουν καταστηματα και διωχνουν προωρα υπαλληλους , το εγγυητικο κεφαλαιο, το οποιο φυσικα δε πρεπει να φτασει στο μηδεν ,και φυσικα θα πρεπει να καλυψει τα επερχομενα κραχ ασφαλιστικων ,το θεωρω κακογουστο αστειο ή black χιουμορ, διαλεξτε
    Το ποπολο επιβραβευσε και προσφατα τη γαλαζοπρασινη συμμορια που εστησε το κολπο με τη συνδρομη της ΕΠΕΙΑ και την συγκαλυψη απο το πικραμένο gang επικρατειας.
    Η γαλαζοπρασινη συμμορια ουδολως νιωθει την αναγκη να προβει σε αποζημιωση των θυματων της οπως και θυματων δικηγορικων γραφειων που στεγασαν κορακια πτωματοφαγα με χαρτοφυλακες ,που επεπεσαν πουλωντας ονειρα στους ημιθανεις - ληστεμενους του ποπολου
    Εξαλλου στα τελη του 2020 (εικοσι) ποσοι αμεσα δικαιουχοι θυματα θα ζουν και ποιος θα θυμαται το τσιμπουσι της συμμοριας;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Πολλά ερωτηματικά…για την Ασπίς Πρόνοια και τι έγινε το 2009 με τις οφειλές στην ασφαλιστική;
    News Team — 9 Σεπτεμβρίου 2019

    Παρότι έχουν περάσει δέκα χρόνια η υπόθεση Ασπίς Πρόνοια συνεχίζει να είναι ανοιχτή και οι εκκρεμότητες με τους πρώην ασφαλισμένους που δεν έχουν αποζημιωθεί πολλές . Αλλά ερωτηματικά δημιουργούνται και για την στάση της εκκαθάρισης τον χρόνο εκείνο με τις οφειλές προς την ασφαλιστική.

    Το θέμα επισημαίνει η ιστοσελίδα iskra.gr που σε σχετικό δημοσίευμα, μεταξύ άλλων, αναφέρει:

    “Πολλά τα ερωτηματικά… Ένα το σίγουρο. Τι έγινε πραγματικά το 2009; Γιατί εκεί πρέπει να εστιάσουμε, στο 2009!

    Το 2009 είναι ο χρόνος τέλεσης των αδικημάτων που σχετίζονται με το κλείσιμο αυτών των εταιριών. Το 2009 είναι ο χρόνος αστικής και ποινικής ευθύνης οποιουδήποτε εμπλέκεται. Το 2009 πάνω στις κλεισμένες εταιρίες στήθηκε ένα μεγάλο φαγοπότι το οποίο συνεχίζεται ως σήμερα.

    Η ιστοσελίδα μας ανοίγει έρευνα για τις καθυστερήσεις, τις προφάσεις και τη δημιουργία πλασματικών γεγονότων, με σκοπό την καθυστέρηση απονομής ουσιαστικών ευθυνών του κεντρικού τραπεζίτη ή του τότε εποπτεύοντος υπουργείου.”

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 314
      ειναι προφανες κυριε-α συνσχολιαστη οτι αυτος που γραφει οτι η απατη ξεκινησε το 2009 στη καλυτερη δε ξερει τι του γινεται
      Το 2007 η ηδη με μισο λουκετο χρεοκοπημενη ασπις- κομερσιαλ που δεν εσπαγε τα συμβολαιά μας και πεταγε τις αιτησεις πρωιμης λυσης στα σκουπιδια αποζημιωσε εντος 40 ημερων με 8 εκατομμυρια τους αφοι γλου για μια παραξενη φωτια που κατεστρεψε ολοσχερως τα πανακια τους(ΡΟΥΧΑ ΔΕ ΤΑΛΕΓΕς) μεσα σε νοικιασμενη αποθηκη στον ασπροπυργο.Ο γλου την εποχη εκεινη ηταν υπο διωγμο απο την πουμα για κολοσσιαία καταχρηση - απατη που την διευθετησε εξωδικαστικα μετα την αποζημιωση
      Στη παγκοσμια ασφαλιστικη ιστορια αποζημιωση τετοιου ποσου πριν καλα καλα γινει πραγματογνωμοσυνη για τη φωτια δεν υπαρχει
      100 σελιδες ντοκουμεντα εχω καταθεσει στη εισαγγελια μεταξυ των οποιων και παραπομπη στη γνωματευση της πυροσβεστικης ασπροπυργου
      ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕ ΜΕ ΚΑΛΕΣΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΩΣ ΑΒΑΣΙΜΗ- ΦΑΝΤΑΣΙΑΚΗ....
      ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΛΛΟς ΡΟΥΧΑΣ ΕΣΤΗΣΕ ΦΩΤΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΛΛΑ ΑΤΥΧΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΚΙΕΤΣΙ ΤΟΝ ΤΣΑΚΩΣΑΝ...
      ΟΛΗ Η UPPER CLASS ΤΗΣ ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ - ΕΜΜΕΣΑ
      ΕΞΑΛΛΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΜΠΑΚΑΛΗΣ ΤΗΣ ΚΟΜΕΡΣΙΑΛ, ΠΩΣ Ο ΒΟΥΔΑΣ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΣΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΤΗΝ ΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ- ΑΒΑΝΤΕΣ ΤΟΥ GANG ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
      ΚΙΟΜΩΣ Η ΓΑΛΑΖΙΑ ΜΑΦΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΠΟ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΕΣ(ΤΙΣ ΕΛΕΓΧΕΙ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ- ΣΑΛΟΜ ΣΑΛΟΜ -ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ- ΣΟΥΣΙΜΑΝ- ΒΑΨΟΜΑΛΛΙΑΣ....) ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ
      ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ.

      Διαγραφή
  74. Μπορει καποιος να μας πει τι γινεται?
    Δλδ ο τσιπρας ηθελε την εκκαθαριση ενω ο μητσοτακης οχι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Ειμαστε τελη οκτωβριου και η τελευταια καταβολη εγινε 18 ιουνιου
    Μηπως τελειωσε η εκκαθαριση και δεν πηραμε χαμπαρι? (γιατι λεφτα σιγουρα δεν πηραμε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 314
      ΣΤΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΜΟΡΑ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ
      ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΔΑ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΔΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΗ - ΣΟΥΣΙ- ΒΑΨΟΜΑΛΛΙΑ ΤΩΝ ΣΤΟΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟ ΣτΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΞΑΝΑΔΕΙΣ ΣΕΝΤ??????
      ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ-Η ??

      Διαγραφή
  76. https://www.nextdeal.gr/asfalistikes-eidiseis/idiotiki-asfalisi/110100/mathete-poia-einai-ta-558-symvolaia-439-gia-aspis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. 8μηνες στη σκια του βαμπιρ junior, του κουλη του μπαμπα του,
    και η γαλαζια χωματερη των αΧριστων και Αδεξιων, που τα καπη του τηλεφροντιστηριου του βοθροκαναλου του φαληλου, εξελεξε ως ηγεσια της μπανανιας των γκρηκς ,δεν μας εχει απλα ξεχασμενους, ουτε καν **** σμενους,μονο γραμμενους στα τακουνια της κουταλοραπτρουλας των θειων μεταληψεων και αναισχυντων αντιληψεων
    ευτυχειτε
    κιαμα δειτε σεντσ απ τη γαλαζοπρασινη μαφια που εστησε τη βουτα στην ασπιδα , φωναξτε με ναρθω να εισπραξω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. 314
    μπορει συντροφε να μη πηραμε ουτε το ενα τριακοστο ,απο αυτα που η οργανωμενη γαλαζοπρασινη κρατικη μαφια απολυτως ατιμωρητα μας εκλεψε, αλλα θα πρεπει να νιωσεις βαθεια ικανοποιηση που εδω και 12 χρονια τάισες και ταΐζεις ακομη , με οτι ελαχιστα εχουν απομεινει, αδιαθετα απο την εκκαθαριση, στρατιες βολεμενων εκκαθαριστων και δικολαβων υποσχεσιολογων με το αζημιωτο...
    οντως εκκαθαριστες
    καθαρισαν για παρτη τους οτι ψιχουλακι ειχε απομεινει απ το τσιμπουσι της μαφιας
    το που θα κατεληγε το εγκλημα το γραφω σαφεστατα εδω στο αραχνιασμενο σάιτ εδω και τοσα τοσα τοσα χρονια
    Κουνουπιου η μνημη του ραγιά...
    και το αγαπημενο μας σ.τ.ε εγινε προεδραρα...
    Επιτελους δικαιωση !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. ΕΣΥ ΤΑ ΛΕΣ ΧΡΌΝΙΑ, ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕ ΣΕ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΦΩΝΗ ΒΟΩΝΤΟΣ ΕΝ ΤΗ ΕΡΗΜΩ...
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΑΡΑΧΝΙΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΙΤ
    ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ Β. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 314
      νυχτεριδες κιαραχνες χρυσε μου
      μεσ'το σάιτ εχουν χτισει φωλια
      νυχτεριδες κιαραχνες που ζουνε
      σε γρεκών γερασμένα μυαλά

      Διαγραφή
  80. Πού ελπίζουν τώρα οι ασφαλισμένοι της Ασπίς Πρόνοια

    Εντεκα χρόνια μετά το «λουκέτο» του ασφαλιστικού ομίλου, οι δικαιούχοι ελπίζουν σε νομοθετική ρύθμιση μέσω της οποίας θα αποζημιώνονται παράλληλα τόσο από τον Εκκαθαριστή όσο και από το Εγγυητικό Κεφάλαιο. Ποιες οι τελευταίες εξελίξεις.

    Δημοσιεύθηκε: 28 Απριλίου 2020 - 09:04

    Στέφανος Kοτζαμάνης Στέφανος Kοτζαμάνης
    kotzamanis@euro2day.gr
    Πού ελπίζουν τώρα οι ασφαλισμένοι της Ασπίς Πρόνοια

    Έντεκα χρόνια μετά το «λουκέτο» της Ασπίς Πρόνοια, η… Οδύσσεια των ασφαλισμένων του πτωχευμένου ομίλου συνεχίζεται, με πολλούς εξ αυτών να μην έχουν ακόμη καταφέρει να ενταχθούν στη λίστα των δικαιούχων και με τους υπόλοιπους να έχουν εισπράξει από τον Εκκαθαριστή -ως «προκαταβολή αποζημίωσης!»- μόλις ένα 5% με 9% αυτών που τους οφείλονται.

    Παρ' όλα αυτά, κλίμα συγκρατημένης αισιοδοξίας επικρατεί μεταξύ των ασφαλισμένων, καθώς φαίνεται να δρομολογείται νομοθετική ρύθμιση, σύμφωνα με την οποία οι δικαιούχοι θα μπορούν να αποζημιώνονται παράλληλα τόσο από τον Εκκαθαριστή της Ασπίς Πρόνοια, όσο και από το Εγγυητικό Κεφάλαιο του Κλάδου Ζωής.

    Συγκεκριμένα, με βάση το ισχύον θεσμικό πλαίσιο, θα πρέπει πρώτα να ολοκληρωθεί η εκκαθάριση της Ασπίς Πρόνοια (άγνωστο το πόσα ακόμη χρόνια θα απαιτηθούν για κάτι τέτοιο) και μετά οι δικαιούχοι να μπορούν να απευθυνθούν στο Εγγυητικό Κεφάλαιο, προκειμένου να εισπράξουν το 70% αυτών που θα τους οφείλονται.

    Για παράδειγμα, ένας ασφαλισμένος της Ασπίς που δικαιούται 100 ευρώ, μέχρι σήμερα έχει εισπράξει π.χ. τα 10 ευρώ και εκτιμάται ότι μετά την εκκαθάριση (σε κάποια χρόνια από σήμερα) θα καρπωθεί άλλα 20 ευρώ (σύνολο 30 ευρώ, άρα θα του οφείλονται 70 ευρώ). Τότε λοιπόν, θα μπορεί να απευθυνθεί στο Εγγυητικό Κεφάλαιο, το οποίο θα του καταβάλει το 70% των 70 ευρώ που θα του οφείλονται (δηλαδή άλλα 49 ευρώ). Ζήσε Μάη μου, δηλαδή…

    Προκειμένου λοιπόν να βρεθεί κάποια λύση στο δημιουργηθέν αδιέξοδο, κύκλοι της αγοράς υποστηρίζουν πως βρίσκεται στην τελική ευθεία (μάλιστα λένε ότι θα είχε ίσως «περάσει», αν δεν προέκυπτε η πανδημία του κορωνοϊού) η αλλαγή του θεσμικού πλαισίου, έτσι ώστε οι δικαιούχοι να εισπράττουν παράλληλα, ποσά τόσο από τον Εκκαθαριστή όσο και από το Εγγυητικό Ταμείο. Μέσα από μια τέτοια διαδικασία, ελπίζεται ότι -ως ένα βαθμό- θα επισπευσθεί η ικανοποίηση των δικαιούχων.

    Ακόμη όμως και να συμβεί αυτό, ο… Γολγοθάς των ασφαλισμένων της πρώην Ασπίς Πρόνοια δεν θα έχει τελειώσει, γιατί το Εγγυητικό Κεφάλαιο μπορεί μεν να ενισχύεται κάθε χρόνο, αλλά δεν διαθέτει τα απαιτούμενα χρήματα προκειμένου να εξοφλήσει άμεσα τους δικαιούχους της Ασπίς (ήδη προηγούνται οι δικαιούχοι της International Life).

    Άρα λοιπόν το πιθανότερο σενάριο είναι ότι τόσο ο Εκκαθαριστής όσο και το Εγγυητικό Ταμείο θα «πληρώνουν με δόσεις», εκτός εάν βρεθεί κάποια άλλη πηγή χρηματοδότησης του Εγγυητικού Ταμείου (π.χ. με κρατικούς τίτλους, με κάλυψη τα μελλοντικά έσοδα του Ταμείου), κάτι ωστόσο ιδιαίτερα αμφίβολο.

    Ακόμη μεγαλύτερη είναι η ταλαιπωρία που έχουν υποστεί όσοι ασφαλισμένοι της Ασπίς Πρόνοιας δεν εντάχθηκαν στη λίστα των δικαιούχων. Πολλοί εξ αυτών κινήθηκαν νομικά (ζητώντας ανακοπή) και το παράδοξο είναι πως -για τα ίδια ακριβώς προϊόντα- άλλα δικαστήρια της χώρας τούς δικαίωσαν και άλλα όχι!

    Επίσης, πολλές υποθέσεις κερδήθηκαν σε δεύτερο στάδιο, μετά την υποβολή εφέσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 314
      δουλεις με φουντες για τα κορακια με τους χαρτοφυλακες
      Ηδη μεγα μερος, ΜΕΓΑ ΜΕΡΟΣ !!! του προιόντος εκκαθαρισης εχει δοθει ως αμοιβη στους εκκαθαριστες και το ασκερι που καθενας κουβαλαει - βολευει αναλογα με τη χουντα που διαφεντευει το γκρηχενλαντ
      Ειναι απολυτως βεβαιο οτι η εκκαθαριση θα ολοκληρωθει οταν δεν θα υπαρχει ουτε ψιχα να σουφρωσει η φαρα των εκκαθαριστων
      κατα δευτερο για ποιο εγγυητικο κεφαλαιο μιλαμε ;;, ουτε σε 30 χρονια δε θα συσωρευτει ποσο για την αποζημιωση των κορόιδων της ασπιδας ΕΦΟΣΟΝ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΚΙΑΛΛΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕς ΕΤΑΙΡΙΕς ΠΑΡΩΔΙΕΣ.
      ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΙΚΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΌΙΔΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΠΟΙΝΙΤΗ
      οχι , δε τα γραφω σημερα αυτα,δεν χρειαζοταν ναμαι προφητης οταν ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΓΡΑΦΑ ΕΔΩ ΠΡΙΝ 9 ΧΡΟΝΙΑ. ΑΝ ΨΑΞΕΙΣ ΘΑ ΜΕ ΒΡΕΙΣ
      ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΙΚΤΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ- ΘΑΝΑΤΟ ΕΝΟΣ ΓΕΡΟΥ ΨΙΛΟΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑΒΑΛΑΝ ΜΕ ΤΟ GANG ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΗΝ ΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ- ΛΗΣΤΑΡΧΟΥΣ
      ΠΟΙΟΣ ΤΑΦΑΓΕ;; Ο ΓΕΡΟΣ;; ΕΝΑ ΔΙΣ ΔΕΝ ΤΡΩΓΕΤΑΙ

      Διαγραφή
  81. Ανάσα για τους ζημιωθέντες του Ομίλου Ασπίς Πρόνοια

    «Περίμεναν κάτι περισσότερο. Τα 20 εκατ. ευρώ είναι μια αρχή αλλά όχι ιδιαίτερα γενναιόδωρη», αναφέρει το ΔΣ του Συλλόγου. «Προβληματίζει το γεγονός ότι δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα λήξης της υπόθεσης εντός εύλογου χρονικού διαστήματος».

    Δημοσιεύθηκε: 28 Ιουλίου 2020 - 16:09

    Ανάσα για τους ζημιωθέντες του Ομίλου Ασπίς Πρόνοια

    Η επικείμενη κατάθεση της τροπολογίας για την ενεργοποίηση του Εγγυητικού Κεφαλαίου Ζωής, μαζί με το φορολογικό νομοσχέδιο, αποτελεί ένα εξαιρετικά χαρμόσυνο νέο για τους βάναυσα παραμελημένους επί 11 χρόνια ζημιωθέντες του Ομίλου Ασπίς Πρόνοια, σημειώνει ανακοίνωση του ΔΣ του Συλλόγου Ζημιωθέντων από την Ασπίς Πρόνοια.

    Ταυτόχρονα αποτελεί δικαίωση του σοβαρού, υπομονετικού και συστηματικού αγώνα του Συλλόγου μας, ο οποίος επί σειρά ετών προασπίζεται τα αυτονόητα δικαιώματα όλων των ζημιωθέντων του Ομίλου Ασπίς και φυσικά θα συνεχίσει να το κάνει.

    Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά τον υπουργό Οικονομικών κύριο Χ. Σταϊκούρα, ο οποίος με τη δική του άμεση παρέμβαση ενεργοποίησε τις διαδικασίες για την ολοκλήρωση του ζητήματος, ως γνώστης του προβλήματος ήδη από την έναρξή του.

    Παράλληλα, σημειώνει η ανακοίνωση, ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Διευθυντή Επιθεώρησης των εποπτευόμενων ασφαλιστικών εταιρειών κύριο Γ. Πάσχα, η συμβολή του οποίου ήταν καθοριστική από την αρχή έως το τέλος των εξελίξεων της διαδικασίας, καθώς και τον κύριο Αλ. Σαρρηγεωργίου, πρόεδρο της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος, για τη διαρκή του στήριξη και τη διάθεσή του να λυθεί το πρόβλημα. Ευχαριστούμε επίσης όλους όσοι προσωπικά συνέβαλαν εποικοδομητικά στην υπόθεση αυτή.

    Είναι αλήθεια όμως ότι οι ζημιωθέντες περίμεναν κάτι περισσότερο μετά από τόσα χρόνια αναμονής. Τα 20 εκατ. ευρώ είναι μια αρχή αλλά όχι ιδιαίτερα γενναιόδωρη ενώ το γεγονός ότι δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα λήξης της υπόθεσης εντός ενός εύλογου χρονικού διαστήματος προβληματίζει.

    Σκεπτόμενοι θετικά, ελπίζουμε ότι εντός των επόμενων μηνών, καθώς θα έχουν πλήρως ωριμάσει οι δικαστικές διεκδικήσεις και θα είναι ξεκάθαρες οι συνολικές υποχρεώσεις του Εγγυητικού Κεφαλαίου Ζωής, θα καταστεί εφικτό να τεθεί ένα σαφές χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης των καταβολών προς τους ασφαλισμένους, το οποίο δεν θα ξεπερνάει τον ορίζοντα του 2025.

    Καλωσορίζουμε λοιπόν την εξέλιξη με θετική διάθεση, ευχαριστούμε για άλλη μια φορά όσους επώνυμους και όσους αφανείς συνέβαλαν στην προώθηση της υπόθεσης, ενώ αναμένουμε την τελική επεξεργασία της λύσης ενός προβλήματος που άφησε αδίκως πολλές ανοιχτές πληγές στην κοινωνία, στην οικονομία και στον ασφαλιστικό θεσμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. 314...
    2025 βλεπετε;;
    τι μου λετε;;
    καλα οταν φτασουμε.... η καλυτερα οσοι φτασουνε το 2052 θα δουν το τελος εγγυτερα...
    κυρία μου
    αυτοι που εστησαν την απατη θα αποζημιωσουν την πλεμπα που τους εδωσε συγχωροχαρτι ψηφιζοντας τους ξανα;;
    τι ειναι αυτα που λετε
    ονειρα θερινης νυχτος κορονοφορεμενα...
    σταληθεια πιστευετε λεξη απ αυτα που γραψατε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή