ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ - ΥΣΤΑΤΗ ΕΛΠΙΔΑ Η ΑΝΑΚΟΠΗ


Αγαπητοί μας ασφαλισμένοι,

Όπως όλοι πληροφορηθήκαμε, ανακοινώθηκαν οι οριστικές καταστάσεις δικαιούχων απαιτήσεων από ασφάλιση ζωής για τις ασφαλιστικές εταιρίες Ασπίς Πρόνοια και Commercial Value. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λαμβάνουν γνώση των στοιχείων της επαληθευμένης απαίτησης τους με βάση τα καθορισμένα κριτήρια αναζήτησης (Ασφαλιστική Εταιρεία, Είδος Συμβολαίου, Αριθμός Συμβολαίου, Ημερομηνία Γέννησης Δικαιούχου) στην κάτωθι ιστοσελίδα:


Η οριστική αυτή κατάσταση επιφυλάσσει τεράστιες δυσάρεστες εκπλήξεις καθώς τα συμβόλαια Asset ασφαλιστικής και όχι επενδυτικής φύσης ετών 2008 και 2009 με κωδικούς κάλυψης ΑΑ1 & ΑΑ2 εκδόσεως 001 & 002 δεν περιλαμβάνονται σε αυτήν. Τα ίδια συμβόλαια ο κ. Παντελίδης κατά την σύνταξη του προσωρινού χαρτοφυλακίου ζωής πριν μερικά χρόνια τα είχε συμπεριλάβει. Τι σημαίνει αυτό? Πολύ απλά ότι τα συγκεκριμένα συμβόλαια τα οποία είναι πάρα πολλά δεν θα αποζημιωθούν καθόλου από την ασφαλιστική εκκαθάριση και από το Εγγυητικό Κεφάλαιο Ζωής όπως επιτάσσει ο νόμος Σαχινίδη 3867/2010 και συνεπώς θα πορευθούν προς κοινή εκκαθάριση δηλαδή μηδενισμό.

Το μόνο όπλο που απομένει σύμφωνα με το βασικό νόμο περί ασφαλιστικού δικαίου 400/1970 άρθρο 10 παράγραφος 3 είναι οι ανακοπές μέσω δικηγορικών γραφείων, δηλαδή η εναντίωση μας στην όποια αυθαίρετη και μη τεκμηριωμένη νομικά απόφαση της νομικής υπηρεσίας της Τράπεζας της Ελλάδος και της εκκαθάρισης μέσω δικαστικής οδού.

Όποιος δεν προβεί εντός 45 ημερών από τη δημοσίευση της κατάστασης (αρχές Δεκεμβρίου) σε ανακοπή, έχει ολοσχερώς χάσει την ασφαλιστική του αποζημίωση κατά 70% από το Εγγυητικό Κεφάλαιο και την εκκαθάριση. Συνεπώς όπως καταλαβαίνετε οι καταστάσεις είναι πολύ λεπτές, έκρυθμες και απαιτείται πολύ ειδική γνώση για μια ορθά τεκμηριωμένη ανακοπή που θα καταρρίπτει τους ισχυρισμούς των νομικών της Τράπεζας της Ελλάδος.

Καλή μας τύχη.

187 σχόλια:

  1. Έμαθα οτι οι ασφαλιστές στέλνουν στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις των πελατών τους μια έτοιμη φόρμα για την κατάθεση ανακοπής.αν κάποιος την έχει λάβει ας μας πληροφορήσει.ειναι σημαντικό να δράσουμε συντονισμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπήκα και είδα η αποζημίωση είναι για μένα 353€ αν είναι δυνατόν τι κάνω να κάνω ανακοπή

      Διαγραφή
  2. Πήρα τηλεφωνο στην Ασπίδα για να μάθω το λόγο που το ασφαλιστήριο ζωής μου Ασσετ 2009 δεν βρίσκεται στη λίστα. Μου είπαν να επικοινωνήσω με το Νομικό τμημα που λειτουργει 10-2 . Δυστυχώς έχει περάσει η ώρα και δεν τους βρήκα. Επικοινωνησε κανείς μαζί τους; Aν ναι, τί σας είπαν εκτός από το δικαίωμα ανακοπής που όλοι γνωρίζουμε...;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τιποτα ιδιαιτερο. αν ειναι αα1 ή 2 ,ειναι απ αυτα που χαρακτηριστηκαν επενδυτικα. δεν μπηκαν στον κοπο να πιασουν το ιδιο το συμβολαιο. αοριστα .κ να κανουμε ανακοπη, γιατι αν ειναι ολα τα εγγραφα ιδια με τα ασφαλιστικα προιοντα ,θα δικαιωθουμε.
      τοση προκληση.

      Διαγραφή
    2. εγω σημερα πηγα εκει και βρηκα τον βασιλοπουλο τον εποπτη που ειναι υπευθυνος για την αναρτηση και του ζητησα εξηγησεις γιατι δεν ειναι οχι μονο του 2008-09 αλλα και του 2007 μεσα και μου ειπε οτι θεωρουνται επενδυτικα προιοντα.μεγα λαθος βεβαια γιατι σαν ασφαλιστρια που ειμαι και ειμουν στην ασπις και εχω μεσα πανω απο 300.000 ευρω γνωριζω οτι ολα τα συμβολαια αυτα θεωρουνται συνταξιοδοτικα γιατι υπαρχει ορος μεσα που λεει οτι στη ληξη του συμβ.μπορεις να το μετατρεψεις σε ισοβια μηνιαια συνταξη.αυτα του ειπα και μου ελεγε αρες μαρες κουκουναρες.επισης σας γνωστοποιω οτι υπαρχουν στην αναρτηση και συμβολαια του 8 και του 9 και οταν του το ειπα το αρνηθηκε.ομως εγω εχω τα στοιχεια και θα του γινει μια πολυ ωραια μηνητηρια αναφορα.ο ξεφτιλας.αλλα τα βαζει και αλλα οχι.το μοωο που ειπε ειναι να κανουμε μαζικες ανακοπες και να φροντισει να εκδικαστουν το γεναρη.αυτα τα ξεφτιλικια.

      Διαγραφή
    3. MAAAΛΙΣΤΑ! Αν το πραγμα παιζεται με δικηγορους ή με δυνατοτητα με επιβολη κατασχεσεων σε περιουσιακα στοιχεια της ασπις απο αυτους που εχουν τα συμβολαια αναρτημενα,ωστε να μηνν υπαρξει ψιχουλο για μας και μετα τις ανακοπες, αυτο ειναι εξεταστεο και επεχει τεραστια ευθυνη και αυτος και αλλοι.
      επιλεκτικα και με πολλη φαντασια φαινεται οτι εγιναν ολα αυτα.
      ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΠΕΣ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ Ή ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΟΥΘΕΣΙΕΣ;

      Διαγραφή
  3. Διαβαζω οτι οι αποζημιωσεις-ψιχουλα, θα ξεκινησουν το φεβρουαριο του 2016.
    Ποσο χρονο χρειαζεται να εκδικασθουν οι ανακοπες κ θα αφορα ολους μας και τους ανακοπτοντες και δικαιωμενους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τελικα για ποιο λογο εξαιρεθηκαν τα ΑΣΣΕΤ 2008-9 και τα BOND? Ποια ειναι η δικαιολογια δε μαθαμε ακομη... Πριν πεσουμε παλι στα νυχια των παρασιτων- κορακιων δικηγορων, δεν πρεπει επιτελους να μαθουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ξερει καποιος καποιον δικηγορο ο οποιος θα ασχοληθει με την διαδικασια της ανακοπης????παρακαλω ας το κοινοποιησει για να μας βοηθησει σχετικα με την διαδικασια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έχει ηθική υποχρέωση ο εκκαθαριστής να δώσει εξηγήσεις τεκμηριωμένες νομικά.Πρεπει να μάθουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η κυρια του σχολιου 7.06, μηπως εχει στοιχεια για τον αριθμο των συμβολαιων που τέθηκαν εκτος και για το συνολικο υψος των απαιτησεων στο οποιο αντιστοιχουν αυτα;
    Γιατι, αν οι απαιτησεις, κατα παντελιδη ηταν περιπου στα 600 εκατομμυρια και το αποθεματικο κατι γυρω στα 120 εκατμ. ,θα πρεπει να βγαλουμε χρησιμα συμπερασματα.
    Και αυτο που κανουν οι εκπροσωποι,οπως λενε, ειναι να ενημερωνουν τους ασφαλισμενους/ο θεος να μας κανει, τι ακριβως εστειλε η εκκαθαριση με τους ασχετους νομικους της σην τρα.της ελλαδος, και να μας δωσουν στοιχεια.
    Επισης ειναι απαραδεκτο να μιλουν μονο για τη διαδικασια και τις ανακοπες/το ιδιο παραμυθι και να μην τοποθετουνται επι της ουσιας ,δινοντας και δημοσιοποιωντας τα στοιχεια.
    Τελικα σε τι μας βοηθουν; Στο να πηγαινουμε σαν προβατα στους δικηγορους ή στο να μας ενημερωνουν για τα δεδομενα πια ολα;
    Παντως κι εγω που μιλησα με δικηγορο εκει, καταφανως διαπιστωθηκε οτι εκ των ενοντων αποφασισαν να πεταξουν εξω τα συμβολαια και οτι ηταν δρομολογημενα ολα.
    Ευκολα καποιος επιχειρηματολογει κατα παραγγελια υπερ της μιας ή της αλλης αποψης.
    Και, ειλικρινα, πώς ειναι δυνατον συμβολαια ΙΔΙΑ του 2009 να μην μπαινουν και να μπαινουν αλλων ετων ή απο χερι να θεωρουνται τετοια ή αλλιωτικα με γνωμοδοτησεις του ποδαριου.
    Γι αυτο πρεπει να μαθουμε τον αριθμο των ασφαλισμενων/συμβολαιων που οι ΠΡΟΥΧΟΝΤΕΣ αποφασισαν να καταδικασουν και σε τι υψος απαιτησεων αναφερονται.
    ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ. ΦΑΓΑΜΕ ΤΙΣ ΚΟΠΡΙΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΝΟΜΙΣΑΝ ΟΤΙ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΑΜΕ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ. ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειναι παρα πολλα εκτος.δεν γνωριζω ποσα ακριβως.θα μαθω ομως

      Διαγραφή
    2. Σας ευχαριστω για την απαντηση.Τοτε γιατι μου ειπε ψεματα απο το νομικο τμημα της εκκαθαρισης; Μου ειπαν οτι ειναι εκτος κατι λαμογιοσυμβολαια, καποια αλλα κουφα δεν καταλαβα και οχι πολλα,ασσετ 08-09...
      Και εδω γενναται το ερωτημα: Αφου τα εξαιρεμενα ειναι τοσα πολλα και τα γιουνιτ επισης τα πετσοκοψαν, τοτε η αναγκη δανεισμου του εγγυητικου για τις αποζημιωσεις δε θα ειναι μεγαλη.
      Ο τι θελουν κανουν, αυθαιρετουν, αυτοσχεδιαζουν, καταδικαζουν και κυριως μενει σε μας να αποδειξουμε οτι παρανομουν.

      Διαγραφή
  8. Αν καποιος μιλησε με δικηγορο ΄"απο τους γνωστους",ενημερωστε μας για το τι ζητουν, δηλ. παρασταση ΚΑΙ αμοιβη ή την παρασταση στα ασφαλιστικα; Ενημερωστε να ξερουμε να κινηθουμε αναλογως. Γιατι ριχουν τις εξαγγελιες τους ετσι και σταματουν για να ψαχνομαστε. Ενημερωση τουλαχιστον μεταξυ μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι Μαρκουλακηδες εφαγαν ενα σκασμο λεφτα και μας κοροιδεψαν με το χειροτερο τροπο. Σε αλλα κορακια να παμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χτες με πηραν απο το γραφειο του Καλαβρου και ενω τοθσ πληρωσα πριν 3 χρονια 2602 ευρω για να μου καταθεσουν αγωγη κατα του δημοσιου μου ειπαν για να ξαναδουν την υποθεση μου θα πρεπει να τουσ στειλω 100 ευρω προκαταβολικα στο λογαριασμο τους.
    Τους εβρισα και το εκλεισα το τηλεφωνο.
    Δυστηχως αυτοι οι "ανθρωποι"ζουνε σε αλλο πλανητη.
    Επρεπε να ντρεπονται.
    Προτεινω να μην πατε στα 2 δικηγορικα γραφεια που μας εστειλαν οι συλλογοι αλλα να κανουμε μια ομαδικη ανακοπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το σκανδαλο αυτό δεν λύθηκε από την αρχή, Γιατί κατάφεραν να συντονισθούν και να οργανώσουν έτσι τα πράγματα,ώστε να ανακυκλωνόμαστε και να πληρώνουμε τους παρατρεχάμενους.Ο κάθε δικηγόρος τη δουλειά του κάνει και ζητάει από μια κανονική και εντιμη, ηθική αμοιβή, μέχρι εξωφρενικά πράγματα που προκαλούν χυδαια.
      Δυστυχώς οι ανακοπές είναι ατομικές, όμως, έχετε δίκιο, αν μαζευτούμε 50-100 άτομα τουλάχιστον, θα διαπραγματευθούμε μια τιμή που να ανταποκρίνεται στο παράβολο παράστασης στα ασφαλιστικά συν ένα μικρό ποσό αμοιβής, γιατί και το παράβολο αμοιβή είναι σε ένα μέρος του μεγάλο.
      Θα πρέπει να μάθουμε πόσα άτομα αφορά και σε τι ύψος ειναι οι απαιτήσεις.

      Διαγραφή
  11. 40 μερες και σημερα μειναν.
    Δεν εχουμε χρονο.
    Πρεπει να συντονιστουμε.
    Παρακαλουμε τουσ συλλογους να κανουν μια τελευταια προσπαθεια για μαζικη ανακοπη.
    Ουτε σεντς στους δικηγορους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. EXETE ΔΙΚΙΟ ΜΕ ΤΑ ASSET ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ UNIT LINKED ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΧΑΡΤΙΑ ΥΓΕΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. τελικα ολα ειναι σχεδιασμενα,να μην γινει τιποτα.....ξερουν να παιζουν,γιατι τους εδωσαν την εξουσια στη διαχειρηση των χρηματων μας...εχουν ξεπερασει καθε λαμογιο...ο παυλαρας ηταν αγιος μπροστα τους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ανακοπές αναγκαστικά.οχι όμως στους συλλόγους που μας πούλησαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. δηλαδη που να παμε?
    γινεται να κανουμε προσωπικα στο εφετειο ανακοπη?
    η πρεπει να πληρωσουμε παλι τα κορακια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σωματείο ασφαλισμένων ζημιωθέντων του Ομίλου Ασπίς Πρόνοια26 Νοεμβρίου 2015 στις 1:25 μ.μ.

    Ανακοίνωση ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΩΝ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ
    ΑΝΩΝΥΜΕ ΕΣΥ της προγούμενης αμέσως πριν Ανάρτησης εδώ,
    ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ 8.40 ΜΜ καθώς και ΕΣΥ του
    σχολίου 10.18 μ.μ ΣΤΙΣ 23/11/15 ΘΑ ΣΑΣ 
    ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣΘΕΙ ΜΕ ΤΙΣ 
    ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ 
    ΟΥΔΕΝΟΣ. Ως και οιοσδήποτε άλλος.
    Δεν έχετε τέτοιο δικαίωμα, διότι τυχόν να 
    υποπίπτεται σε ποινικό αδίκημα.
    θα παραακαλουσα τον διαχειριστή του μπλόγκ να τα διαγράψει όλα συτά και να μην επιτρέπειι σε κανέναν τέτοιου είδδους ανάρμμοστα σχόλια να δημοσοοποιούυνται. ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΣΣ ΟΡΕΙ ΒΑΝΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΚΑΙ ΜΗ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΝΤΑ και ΤΥΧΟΝ ΑΠΕΙΛΩΝΤΑ ΚΑΝΕΝΑΝ
    η Πρίεδρος ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΙΔΕΡΗ



    ΝΟΜΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΟΤΙ Ο ΜΗ ΕΥΡΘΣΚΩΝ ΤΟ ΑΣΦ.ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΙΥ ΣΤΗΝ Κ Δ.Α ΑΒΑΚΟΠΤΕΙ ΑΥΤΗΝ ΜΕ ΑΣΦ.ΜΕΤΡΑ.
    ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΕΝΗ ΣΤΟΝ ΔΙΣΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΒΛΟ ΓΚ ΤΟΝ ΟΑΡΑΚΑΚΩ ΑΝΕΣΑ ΝΑ ΔΘΑΓΡΑΨΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ.
    ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΒΑΝΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΚΑΙ ΜΗ ΘΙΓΟΝΤΑ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΣ Κ.Λ.Π ΟΥΔΕΝΑ.
    Η Πρίεδρος Κατερίνα Σιδέρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι λες ρε θλήμα? Άε σκατά και ψόβα, μαμώ το σόφτγουερ που σου βαλε η ιντελ.

      Διαγραφή
  17. http://www.nextdeal.gr/video-list/%CE%B5%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7/syllogos-zhmiwthentwn-apo-thn-aspis-pronoia-ti-na-prosexoyn-oi-asfalismenoi-sthn-aspis-video.html

    ΔΕΝ ΞΕΡΩ, ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΜΙΑ ΑΝΑΠΝΟΗ. ΕΣΤΩ. ΧΩΡΙΣ ΕΞΟΔΑ. ΕΣΤΩ ΜΑΖΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΜΑΔΙΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΝΟΜΙΖΕΙΣ.ΓΙΑ ΠΑΡΕ ΤΗΛ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΣΑΣΠΕΝΣ; ΔΕ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΩ;
      ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΔΙΑΨΕΥΣΟΥΝ, ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ.
      ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.
      ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ;

      Διαγραφή
  19. ΘΕΛΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΠΕΣ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ.ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΤΙ ΝΑ ΠΩ.ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΑΓΟΗΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΙΛΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΑΝ ΛΕΦΤΑ; ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ, ΤΙ ΖΗΤΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑ; ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΝΑΚΟΠΗΣ ΣΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ Ή ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΕΦΕΤΕΙΟ;
      ΕΙΝΑΙ ΕΞΤΡΑ Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ Ή ΕΝΑ ΠΟΣΟ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ;
      ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ, ΠΕΙΤΕ .
      ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΩ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ. ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΞΕΡΑΜΕ.

      Διαγραφή
    2. Τον "πούλο" θα πάρουμε. Δεν πιστεύω τίποτα. Δεν ελπίζω τίποτα.

      Διαγραφή
  20. Τελικά ρε παιδιά τι γίνεται ? Μας δουλεύουν κανονικά....Από την μία βγαίνει απόφαση απο το Σ.Τ.Ε ότι ναι μεν φταίει το Ελληνικό Δημόσιο για την πλημμελή του εποπτεία αλλά εφόσον βγήκε ο Νόμος περι εγγυητικού που μας διασφαλίζει το 70% των χρημάτων μας τον οποίο φυσικά και δέχεται (επικυρώνει) και μας παρακάμπτει σε αυτό από την άλλη έρχεται η εκκαθάριση και βγάζει όλα αυτά τα Συμβόλαια αυθαιρέτως εκτός λίστας ως επενδυτικά πράγμα που δεν ισχύει σε καμία περίπτωση μιας και όλα τα ΑΣΣΕΤ ήταν καθαρά προϊόντα ζωής ..Άλλωστε φαίνεται ξεκάθαρα και στην σελίδα των ειδικών όρων των ασφαλιστικών συμβάσεων στα συμβόλαια ΑSPIS ASSET ότι το ποσό της λήξης του ασφαλιστηρίου μπορεί να μετατραπεί σε ισόβια μηνιαία σύνταξη εγγυημένη για 10 Χρόνια όπως επίσης και την καταβολή εγγυημένου κεφαλαίου στους δικαιούχους σε περίπτωση θανάτου του ασφαλισμένου .Τι ποιο ξεκάθαρο απο αυτό προς απόδειξη ότι είναι καθαρά ασφαλητικά προγράμματα ζωής....Αλλά είπαμε ...θέλουν για μιά ακόμη φορά να μας εξουθενώσουν προκειμένου να κερδίσουν χρόνο να προβούμε σε νέα έξοδα και ανούσιες και αυταπόδεικτες ανακοπές και ασφαλιστικά μέτρα ...Προσπαθούν με κάθε τρόπο να μας αποτελειώσουν ψυχικά σωματικά και οικονομικά .....Δεν θα τους περάσει όμως γιατί το δίκιο και το σωστό είναι ποιο δυνατό απο το άδικο ....Καλή δύναμη σε όλους μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δηλ. συνεταιριστικα το κανουν; ποιος θα μας πει τους λογους; αυτοι που ασχοληθηκαν με την εκκαθαριση και την αναρτηση του πινακα, δεν ειχαν τη ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να τη συνοδευσουν απο ενα σκεπτικο οπως προβλεπεται; Τις παρανομιες αυτες ποιος και ποτε θα τις επισημανει; Μας ψεκαζουν ή τι; Ολοι στο κολπο; Γινεται αυτο; Οι δικηγοροι της εκκαθαρισης ειναι οι αρχαγγελοι με τη ρομφαια; Τι γελοιποιηση ειναι αυτη; Και αφου τοσες χιλιαδες ήδη αναγνωρισμενα συμβολαια εξαιρουνται, δεν υπαρχει καποιος ΑΡΜΟΔΙΟΣ να τα ανατρεψει ολα και να τους στειλει εκει που πρεπει;
      Ετσι ειναι ή οχι; Γιατι δεν υπαρχει αιτιολογικη εκθεση ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Κ Ο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ;
      Οποιος ναναι ο τι ναναι;
      Και οι δικηγοροι περιμενουν τωρα να πεφτει το χρημα για χιλιαδες ανακοπες; Ποσο θα τρελαθουμε;
      Εσεις των συλλογων που μιλατε για ανακοπες κανετε κατι ή μας λετε να παμε μονο στους δικηγορους Θα μαζεψετε στοιχεια, θα εντοπισετε τις παρατυπιες, θα απαιτησετε, θα κανετε κατι ή παλι ουτε ενημερωση όύτε τιποτα;
      Και ο Κεχαγιαογλου αυτο που λεει για δωρεαν ανακοπες και γενικα καθολου εξοδα για τα μελη του συλλογου των ασφαλιστων, γιατι δεν το λενε με ανακοινωση τους στο μπλογκ τους; ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙ ΑΥΤΟ;
      Σαν δε μας τα λετε καλα.
      Λενε απο τους ασφαλιστες οτι απο τα 260 χιλ συμβολαια αναρτηθηκαν μονο τα 20 χιλ. ειναι αληθεια αυτο;
      Αν ειναι ετσι, γιατι καθομαστε ακομα; Τι κανετε εσεις που λετε οτι μας εκπροσωπειτε; 10 ΜΕΡΕς ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΣΙΩΠΑΤΕ, ΓΙΑΤΙ;

      Διαγραφή
    2. Πες τα Χρυσόστομε!

      Διαγραφή
  21. Aν ο πινακας ειχε μονο 100 συμβολαια απο τα 250000 και ελεγε οτι οι υπολοιποι δεν υπαρχετε ,,,ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ!!! οι συλλογοι ΠΑΛΙ θα μας ελεγαν να κανουμε ανακοπες; Βρε πατε καλα;
    Αν ελεγαν οτι δεν αναγνωριζουμε οτι υπαρχετε ως φυσικα προσωπα και ειστε φαντασματα,αρα δε δικαιουσθε, παλι τα ιδια;

    Αποκαλυπτεσθε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΣΩΖΑΝ?ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΦΑΝΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ.ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ?ΔΕΝ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΕ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΝΑΚΟΠΕΣ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΑΥΤΗ Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Noμίζω ότι πρέπει να βρεθούν δικηγορικά γραφεία σε 2-3 μεγάλες κεντρικές πόλεις, να ασχοληθούν με τις ανακοπές. Εξάλλου,μιλάμε πάντα για τη διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων,για συμβόλαια που στη συντριπτική τους πλειοψηφία είναι ΑΣΣΕΤ και αυτό σημαίνει ότι αρκεί η ίδια εμπεριστατωμένη επιχειρηματολογία για όλα.
    Ο Σύλλογος των Ασφαλιστών ακόμα δεν ενημέρωσε κανέναν, δεν έβγαλε ανακοίνωση να καλύψει τους χιλιάδες ασφαλισμένους μέλη και μη μέλη τους.
    Και οι μέρες περνούν και τα ερωτηματικά μεγαλώνουν και πληθύνονται.
    Μπορούν να ζητήσουν ένα συμβολικό ποσό για τη συμμετοχή, σαν συνδρομη σ όσους δεν είναι μέλη και στη συνέχεια να ενημερώσουν. Αυτά τα σιωπηρά και άγνωστα δεν εξυπηρετούν τίποτα.
    Οποιοι έχουν να προτείνουν γραφείο δικηγορικό Αθηνα-Θεσσαλονίκη, ας ενημερώσει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Γιώργος Ραουνάς - Εκκαθαριστής: Τι πρέπει να κάνουν οι ασφαλισμένοι της "ΑΣΠΙΣ"
    Nextdeal newsroom
    Γράφει:
    Nextdeal newsroom




    Γιώργος Ραουνάς - Εκκαθαριστής: Τι πρέπει να κάνουν οι ασφαλισμένοι της "ΑΣΠΙΣ"
    Το nextdeal.gr, με αφορμή την ανάρτηση των καταλόγων των δικαιούχων απαιτήσεων από τις εταιρίες Ασπίς Πρόνοια και Commercial Value (δείτε εδώ), απευθύνθηκε στον εκκαθαριστή κ. Γεώργιο Ραουνά ζητώντας περαιτέρω διευκρινίσεις για το θέμα.

    Διαβάστε τι απάντησε ο κ. Ραουνάς στο nextdeal.gr:

    Τι σημαίνει για τον ασφαλισμένο της Ασπίς και της Commercial η ανάρτηση του καταλόγου;

    Η ανάρτηση σημαίνει ότι η υπό εκκαθάριση εταιρεία αναγνωρίζει το συγκεκριμένο ποσό ως ασφαλιστική απαίτηση.

    Περιλαμβάνονται όλα τα συμβόλαια και αν όχι, ποια και γιατί;

    Περιλαμβάνονται τα συμβόλαια που έχουν αναγγελθεί και έχουν επαληθευτεί. Λόγοι μη επαλήθευσης, μεταξύ άλλων, είναι: η ανυπαρξία τεκμηρίωσης καταβολής ασφαλίστρων, η νομική μορφή του λήπτη ασφάλισης (νομικό πρόσωπο), η μορφή του προϊόντος (μη ασφαλιστικό).

    Ποια είναι τα επόμενα βήματα που πρέπει να κάνει ο ασφαλισμένος των δυο εταιρειών;

    Ο ασφαλισμένος εφόσον δεν είναι στην ΚΔΑ ή διαφωνεί με το ποσό, δικαιούται να ασκήσει ανακοπή εντός 45 ημερών από την 3η δημοσίευση που έχει προγραμματιστεί για τις 4 Δεκεμβρίου 2015.

    Τι πρέπει να προσέξει, π.χ. χρόνος παραγραφής δικαιωμάτων κ.λ.π.;

    Η ΚΔΑ δεν μεταβάλλεται παρά μόνον με δικαστική απόφαση.

    Υπάρχει κάποια εκτίμηση για το ποσοστό της αποζημίωσης που θα λάβει ο κάθε ένας σε σύγκριση με τις προβλέψεις του συμβολαίου του;

    Οποιαδήποτε εκτίμηση για αποζημίωση θα ήταν παρακινδυνευμένη, προτού ασκηθούν οι ανακοπές, δεδομένου ότι οι εκδοθησόμενες δικαστικές αποφάσεις είναι δυνατόν να μεταβάλουν τα ποσά της ΚΔΑ.

    Σε τι ποσό υπολογίζεται η αξία της περιουσίας του Ομίλου Ασπίς και της Commercial;

    Η αξία της περιουσίας έχει εκτιμηθεί και κατατεθεί στην Τράπεζα της Ελλάδος. Υπάρχουν δεσμεύσεις από το Ελληνικό Δημόσιο και άλλα θέματα που είτε δεν επιτρέπουν τη ρευστοποίηση των ακινήτων ή καθυστερούν την είσπραξη κάποιων απαιτήσεων. Μέχρι να υπάρξει διευθέτηση των θεμάτων αυτών δεν είναι δυνατό να καθοριστεί η προς διάθεση περιουσία εκάστης εταιρείας υπό εκκαθάριση.

    Ορισμένοι καταλογίζουν ευθύνες για την απομείωση της περιουσίας στους εκκαθαριστές. Τι απαντάτε;

    Όλα τα έξοδα εκκαθάρισης τελούν υπό την έγκριση της Εποπτικής Αρχής. Επιπροσθέτως, η παρούσα Εκκαθάριση έχει εξορθολογίσει τα κόστη λειτουργίας, αξιοποιεί την ακίνητη περιουσία, καθώς και αξιώνει και εισπράττει ποσά από διάφορους οφειλέτες και πρώην συνεργάτες με αποτέλεσμα αρκετές φορές τα έσοδα να υπερβαίνουν τα έξοδα.

    Πότε υπολογίζετε ότι μπορεί να ολοκληρωθεί η διαδικασία αποζημίωσης του ασφαλισμένου στην Ασπίς και Commercial;

    Εφόσον παρέλθει η προθεσμία των ανακοπών, υπάρχει πρόθεση να γίνει προσωρινή διανομή ποσοστού απαίτησης στο πλαίσιο του νόμου. Σε κάθε περίπτωση οι ανακοπές των ασφαλισμένων εκδικάζονται κατά τη διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων, ενώ και από μέρους της Εκκαθάρισης δίδεται μεγάλη σπουδή στην ταχεία διευθέτηση όλων των εκκρεμοτήτων.



    Το nextdeal.gr απευθύνθηκε επίσης στους κ.κ. Σωκράτη Παπαχατζή, Δικηγόρο MSc και Νίκο Κεχαγιάογλου, Πρόεδρο Ζημιωθέντων από την ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ. Δείτε εδώ τι δήλωσαν στην κάμερα του nextdeal.gr και στον Κωστή Σπύρου σχετικά με το θέμα.




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. http://insuranceworld.gr/apozimiosis-aspis-ektos-tis-listas-dikeouchon-220-000-apo-ta-260-000-simvolea/

    220.000 συμβολαια εκτος;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; αντε, ας αποζημιωσουν με το 70% τους υπολοιπους, αρκει το αποθεματικο.ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ; ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΣΟ ΘΡΑΣΟΣ; ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΣΤΟΛΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. http://www.insurance-eea.gr/gr/el/articles/skaei-ek-neoy-to-skandalo-aspis-commercial

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. μεχρι ποτε εχουμε περιθορεια για ανακοπη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΑΝ ΠΑΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ;
      ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ.
      Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΑΖΕΙ ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣΣ;
      ΜΗΠΩΣ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΒΑΖΕΙ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥ; ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΑΡΚΕΤΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΛΙΝΩΔΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΛΩΝ.

      Διαγραφή
    2. ΣΥΜΦΩΝΩ,
      ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΜΕΣΩ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΤΣΟΚΟΨΟΥΝ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ Η ΑΜΟΙΒΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ.
      Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΞΑΝΑΓΡΑΦΕΤΕ.
      ΨΑΧΝΟΥΝΕ ΘΥΜΑΤΑ
      ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ....
      ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΕΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥΣ

      Διαγραφή
    3. ΠΟΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ; ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ;
      ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΕ ΜΑΣ.
      ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΑΛΛΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ. ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΠΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΛΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ Κ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΚΑΛΕΣΑΝ ΓΙΑ ΑΝΑΚΟΠΕΣ. ΑΚΟΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ.

      Διαγραφή
  29. Παρακαλω αν καποιος γνωριζει να μας εξηγησει τι πρεπει να κανουμε σχετικα με την ανακοπη της λιστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Παρακαλω αν καποιος γνωριζει να μας εξηγησει τι πρεπει να κανουμε σχετικα με την ανακοπη της λιστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΠΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑΚΑ ΕΝΗΜΕΡΑ ΜΕΛΟΙ(40ΕΥΡΩ)ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΜΑΖΙΚΗ ΑΝΑΚΟΠΗ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΟΣΟ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ"ΝΥΦΗ"ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ 18 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ.
    ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΣΧΟΝΤΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΚΑΠΟΙΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Τηλ Αθηνών: 210-6928658, 210-6928655, 210-6928607 φαξ:210-6928657 (από 09:00-16:00) e-mail: anasfalistosaspis@yahoo.gr facebook: "Σύλλογος Ζημιωθέντων από Ασπίς Πρόνοια"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΜΕΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΠΗ ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΠΑΡΤΟΥΣ ΤΗΛΕΦΩΝΩ ΚΑΙ ΡΩΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΦΟΥ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ?ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝΑΚΟΠΗ.ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΕΠΑΡΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ .ΑΣ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.ΤΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΕΧΩ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=64302033

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. τι θα γινει τελικα με τις ανακοπες?θα κανουμε ομαδικα?μπορει καποιος να μου απαντησει αν εχει μιλησει με καποιον δικηγορο σχετικα με την διαδικασια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΔΕ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ. ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ; 3 ΜΕΡΕΣ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ.

      Διαγραφή
    2. ΝΑ ΗΞΕΡΕΣ ΠΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥΝ. ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΩΤΟΜΙΛΗΣΟΥΝ. ΠΗΓΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.

      Διαγραφή
  40. οι ασφαλιστες εχουν ειδοποιησει τα μελη τους με μειλ για ανακοπη και γιαυτο δεν σηκωνουν τα τηλεφωνα.εμεις τι θα κανουμε?εως ποτε ειναι η ημερομηνια?καποιος ομοιοπαθης που θελει να βοηθησει και μας?κανενα ονομα δικηγορου?η κυρια σιδερη τι προτεινει?ισως αυτη θελει να βοηθησει.κυρια σιδερη ακουτε τις απεγνωσμενες μας φωνες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. αλλος λεει εως 18/12.αλλος μεσα ιανουαριου.τελικα οι συλλογοι ουτε την ημερομηνια μπορουν να μας ανακοινωσουν?βγαλτε μια ανακοινωση να ξερουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ14 Δεκεμβρίου 2015 στις 5:55 μ.μ.

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ
    Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΤΗΣ ΑΣΚΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΤΥΧΟΝ ΑΝΑΚΟΠΩΝ ΛΗΓΕΙ ΤΗΝ
    18Η /1/2016.
    ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΕΣ.
    ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣΗ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΑΣ ΚΡΙΝΕΙ ΕΑΝ ΤΟΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΑΝΑΚΟΠΗ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙ ΣΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ14 Δεκεμβρίου 2015 στις 6:06 μ.μ.

    ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΟΥ ΤΟ Δ.Σ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΟΥΣ...
    ΤΟ SITE ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΔΕΝ ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΤΑΙ.
    ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΤΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΗ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΜΗ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΤΑ ΑΤΟΜΑ.
    ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ, ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΤΩΝ 45 ΗΜΕΡΩΝ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΝΑ ΑΣΚΗΣΟΥΝ ΑΝΑΚΟΠΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ Κ.Δ.Α , ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΔ.Α ΔΗΛ. ΑΠΟ ΤΗΝ 4/12/2015 . ΟΛΑ ΤΑΧΑΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΟΙΜΟΝΤΟΥΣΤΑΝ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΝ,,,,,
    ΚΑΙ ΑΣ ΤΑΥΤΑ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΤΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΙΝΑΚΑ, ΟΤΙ ΠΑΛΙ ΣΕ...ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ...ΘΑ ΠΑΜΕ??
    ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ, ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΟΜΑΔΙΚΑ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΥΟΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΝΑΚΟΠΩΝ Ή ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΣ, ΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. κυρια σιδερη ευχαριστουμε για την ενημερωση.τουλαχιστον να ξερουμε πως να κινηθουμε.παρακαλω αν καποιος πηγε σε δικηγορο και θελει να βοηθησει και μας ας δωσειτο μεηλ του να επικοινωνησουμε. ονομα δικηγορο ζηταμε.ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχω βρει καποιο δικηγορο, και το σκεφτομαι για ανακοπη αν ενδιαφερεστε απαντηστε

      Διαγραφή
    2. ενδιαφέρομαι, παρακαλώ για περισσότερες πληροφορίες ώστε να επικοινωνήσουμε

      Διαγραφή
    3. penyduck ΓΡΑΨΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ MAIL ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ.ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟ.ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ.

      Διαγραφή
  45. δωσε μεηλ να μιλησουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Διαβάστε στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Παρασκήνιο», που κυκλοφορεί εκτάκτως σήμερα Πέμπτη 24/12: «220.000 ασφαλισμένοι της ΑΣΠΙΣ χάνουν τα λεφτά τους: Μόλις 40.000 από τους 260.000 δικαιούχους παίρνουν πίσω μέρος των χρημάτων τους».
    http://www.paraskhnio.gr/diavaste-sto-paraskinio-poy-kyklof-30/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Εχω βρει δικηγόρο οποίος ζητάει 20% από το συμβολέω, μόνο για να κάνει ανακοπή στο πίνακα και λει τα χρειαστεί πάνω από δύο χρόνια. Τι να κάνω? Η θα γίνει καμία μαζική ανακοπή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. http://www.aagora.gr/index.php/news/diafora-nea/item/4473-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CF%80%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B7-%CE%B5%CE%B2%CE%B4%CE%BF%CE%BC%CE%AC%CE%B4%CE%B1-%CE%BF%CE%B9-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%B6%CE%B7%CE%BC%CE%B9%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CE%B6%CE%BF%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-le-monde-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CF%83%CF%80%CE%AF%CF%82-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%BD%CE%BF%CE%B9%CE%B1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. http://www.euro2day.gr/chameleon/article-blog-chameleon/1386658/sfhnakia-gia-aspis-kai-thn-epopteia-ton-asfalistik.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Υποβάλατε ανακοπή; ατομική ή ομαδική; πού και πόσο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ,ΜΕ ΥΓΕΙΑ.ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΡΗΚΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ,ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ.ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΥΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ .ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΙΛΗΣΑΝ ΜΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ.ΑΣ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλουςαπο Θεσσαλονίκη. Εάν έχει βρει κάποιος δικηγόρο στην Αθήνα για ομαδική διαδικασία ανακοπης πίνακα θα παρακαλούσα να στείλει στο uanos37@gmail.com. Ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλή χρονιά σε ολους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. http://www.kathimerini.gr/844014/article/oikonomia/epixeirhseis/alaloym-me-tis-apozhmiwseis-ths-aspis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΟΜΩΣ Ο κ. ΚΕΧΑΓΙΑΟΓΛΟΥ, ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΑΝΑΚΟΠΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΩΣΤΕ Ο ΕΡΜΟΣ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ,ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΞΑΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ, ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΜΟΙΒΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ.
    ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.
    ΤΙ ΝΑ ΤΟΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΥ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΠΡΟΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ;
    ΜΟΝΟ ΦΑΛΑΓΓΑ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ.
    ΚΑΙ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ Ο Λ Ω Ν ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ .ΟΛΕΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ.
    ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΚΤΡΕΦΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ Κ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. καλη χρονια μας με υγεια.ζητω ονομα δικηγορου.απο βορεια ελλαδα ειμαι.βοηθηστε ρε παιδια.ας γραψει καποιος που πηγε τι αμοιβη ζηταει ο δικηγορος να ξερουμε.ας βοηθησει ο ενας τον αλλον.για ονομα του θεου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Yπάρχουν πληροφορίες για ενδεχόμενη παραταση της προθεσμίας για την ανακοπή κατά του πίνακα. Εχει ακούσει κανείς κάτϊ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. http://www.greekmoney.gr/%CF%84%CE%B9-%CE%AD%CE%B3%CE%B9%CE%BD%CE%B1%CE%BD-%CF%84%CE%B1-%CE%BB%CE%B5%CF%86%CF%84%CE%AC-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%80%CE%B5%CE%BB%CE%B1%CF%84%CF%8E%CE%BD-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CF%83%CF%80%CE%B9/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. κυρια κατερινα βοηθησε σε παρακαλω.ανακοπη θα κανει αυτος που δεν βρηκε το συμβολαιο του η και αυτος που δεν συμφωνει με το ποσον?εσυ σιγουρα μιλησες με δικηγορους και πολιτικους.λεγεται οτι ειναι δωρο αδωρο.δεν θα αλλαξει τιποτα.πες μου τη γνωμη σου μη χασω και αλλα λεφτα.δεν μας περισευουν.ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. και εγω ετσι ακουσα αλλα καλου κακου δανειστηκα χρηματα και εκανα ανακοπη.Μην περιμενεις απο συλλογους συμβουλες ακομα δεν καταλαβες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. σε ευχαριστω πολυ φιλε για την απαντηση.μηπως θελεις να μου στειλεις ενα μεηλ η κατι αλλο να επικοινωνισουμε να μου πεις για τον δικηγορο σου?ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. μπες στο GOOGLE ΑΝΑΚΟΠΕς ΓΙΑ ΑΣΠΙς ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΒΡΕΙς ΔΙΑΦΟΡΟΥς ΔΙΚΗΓΟΡΟΥς ΚΑΙ ΔΙΑΛΕΞΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΘΡΙΑ Ή ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΘΗ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟΥ 3.31 Μ.Μ ΤΗΣ 10ΗΣ /1/2016,
    ΠΡΑΓΑΤΙ,
    Ανακοπή ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ, ΕΚ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΖΩΗΣ ΤΩΝ 2 ΥΠΟ ΑΣΦ. ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΑΣΦ. ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ, ΕΑΝ ΤΟΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ (ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ, ΔΗΛ. ΤΗΝ ΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ
    ΜΕ Ο,ΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕΙ Η ΑΜΟΙΒΗ ΕΝΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΦΕΣΗ ΜΕΤΑ! ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ ΑΥΤΟ),
    ή γιατί αυτός δεν βρήκε το ασφ. σσυμβόλαιό του να περιλαμβάνεται στην Κ.Δ.Α (πίνακα δικαιούχων απαιτήσεων εξ ασφαλίσεων ζωής),
    ή γιατί αυτός βρήκε μεν το ασφ. συμβόλαιό του ζωης να εμπεριέχεται στην Κ.Δ.Α, ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΩΤΕΡΟ ΠΟΣΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΑΜΒΑΝΕ ΣΥΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΑΣΦ. ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΤΟΥ.
    Περαιτέρω επ΄αυτών νομικά θα σας εξηγήσει ειδικά και αναλυτικά ο δικηγόρος που θα θελήσετε οικεία βουλήσει, ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΟΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΠΟ ΕΜΑΣ, να επιλέξετε για να σας ασκήσει ανακοπή, ΣΤΑΘΜΙΖΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΟΙΒΗ ΤΟΥΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΕΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΒΑΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑΧΕΙ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ, ΕΚΑΣΤΟΥ ΧΩΡΙΣΤΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΧΩΡΣΙΤΗ ΥΠΟΘΣΕΣΗ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΑΣΦ. ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΜΕ.
    ΕΣΕΙΣ ΚΡΙΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.
    ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΕΙ ΕΠΙ 6 1/2 ΕΤΗ ΝΑ ΑΝΑΓΓΕΛΕΘΙ, ΠΑΡΑ ΤΙΣ 3 ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΟΘΗΚΕ ΑΥΤΗ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΣ.
    ΓΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Ειμαι στην κατασταση δικαουχων , γνωριζετε αν και ποτε θα παρω τα χρηματα και απο που ? ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγώ είμαι στη λίστα και κάτι άκουσα για Μάιο αλλα...ξέρεις από το πόσο που αναγράφετε θα πάρουμε το 70% ή κάτι άλλο;;;

      Διαγραφή
    2. Δεν γμωριζω τιποτα φιλε μου !!!!

      Διαγραφή
  64. κυρια κατερινα σευχαριστω πολυ για την απαντηση,καθως και τον φιλο-η που με παρεπεμψε στο google.ευτυχως βρηκα λυση ευκολα αφου μιλησα με 3 δικηγορους.ναστε καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΑΠΛΩΣ ΔΙΑΛΥΘΗΚΑΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΔΙΟΤΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΜΕ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΣΤΩ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ.ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΤΥΧΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. http://www.karfitsa.gr/2016/01/14/ayrio-ta-asfalistika-metra-kata-toy-pi/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. μηπως γνωριζει καποιος να μας πει τι εγινε στην συνελευση που εκανε ο αλλος συλλογος?συζητηθηκε κατι που μπορει να βοηθησει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Αντιγραφω από το άρθρο πιο πάνω που δημοσιεύθηκε στην karfitsa.gr."Η πρόεδρος του σωματείου, Κατερίνα Σιδέρη, μάς δήλωσε ότι στις καταστάσεις έπρεπε πράγματι να περιληφθούν μόνο όσοι είχαν αναγγελθεί και μόνο εάν αποδεικνύεται ότι δεν υπήρξαν για τα συμβόλαιά τους πλασματικές ή ανύπαρκτες καταβολές. Μας διαβεβαίωσε, ως συμβολαιογράφος, ότι ο πίνακας –άπαξ και αναρτηθεί– απαγορεύεται να πειραχτεί από οποιονδήποτε (υπονοώντας τους αρμόδιους φορείς, προς τους οποίους έκαναν παρέμβαση το ΕΕΑ και η ΕΔΕΑ ζητώντας την αναστολή της λίστας δικαιούχων) και τόνισε οργισμένη πως «αν τολμήσουν να πειράξουν τον πίνακα» θα κινηθεί δικαστικά. Εξέφρασε βέβαια και το σεβασμό της στη δικονομική πρακτική, για όσους έχουν αντιρρήσεις κατά του πίνακα και επιλέξουν να ασκήσουν ανακοπή.". Ας μας πει η κυρία Σιδέρη αν εννοεί ότι δεν θα πρεπει να συμπεριληφθούν στον πίνακα όσοι δεν εκαναν αναγγελία πιστεύοντας τις διαβεβαιώσεις του εκκαθαριστή ότι δεν χρειαζεται να κανουν ανακοπή όσοι ειχαν κανει την πρώτη φορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΑΓΓΕΛΘΕΝΤΕΣ ΖΩΗΣ19 Ιανουαρίου 2016 στις 3:12 μ.μ.

    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΑΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΔΥΝΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. http://www.euro2day.gr/news/economy/article/1392576/sta-kagkela-o-asfalistikos-klados.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. http://www.cnn.gr/money/story/19501/sta-skaria-i-lista-alexiadi-me-osoys-xrostoyn-sto-dimosio-perissotera-apo-150-000-eyro

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμεσα λοιπον, να αποδεσμευσουν και να διανειμουν.6 χρονια αλητεια του καθε υπουργισκου.
      Τολμησε κ ο Κουλης , σημερα, να κατηγορησει τον Τσιπρα οτι δεν λαμβανει υποψη του την ιδ. ασφαλιση.
      Ουστ!

      Διαγραφή
  72. Ανακοίνωσαν πόσες ανακοπές έγιναν συνολικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. http://www.insurance-eea.gr/gr/el/articles/thetikes-ekselikseis-stis-apozimioseis-dikaioyxon-tis-aspis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Οσον αφορά την προηγούμενη δημοσίευση .....ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΠΑΧΙΑ ....ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΗΔΕΝ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. http://insuranceworld.gr/31102/eidiseis/asfalistikes-eidiseis/kanis-dikeouchos-tis-aspis-den-exerite-apo-tis-apozimiosis/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. http://www.enikonomia.gr/economy/47847,Tsakalwtos-Mayra-shmeia-ths-die8noysoikonomias-oi-asfalistikes-etaireies.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μονο για καθυστερηση. 6 χρονια ασφαλισμενοι; που δεν εκαναν ΠΟΤΕ αναγγελια κ δεν ενδιφερθηκαν. Γι αυτους προκειται; Και ουτε προκειται να κανουν στην πλειονοτητα τους, εκτος απο καποιους που καταχρηστικα, ενω ειχαν αναγγελθει παλιοτερα, δεν τους συμπεριελαβαν.
      Να τελειωνουμε ομως, γιατι η καθυστερηση παλι τους ιδιους κ τους ιδιους ευνοει.
      Το δημοσιευμα ειναι παραπλανητικο οπως δοθηκε στον τυπο. Δεν συμπεριλμβανονται ολοι.Απλώς μπορουν να αναγγελθουν οσοι δεν αναγγελθηκαν. Ελεος επιτελους, τι αλλο θ σκεφτουν γι να τα πανε πισω ολα; Καποτε πρεπει να υπαρχουν κ προθεσμιες παραγραφης.

      Διαγραφή
  77. http://insuranceworld.gr/31178/eidiseis/asfalistikes-eidiseis/q/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. http://insuranceworld.gr/31143/featured/epitelous-lisi-gia-tous-150-000-tis-aspis-ektos-pinaka/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Τελικά μετά απο αυτή την εξέλιξη είναι απαραίτητο να γίνουν δικαστήρια απο όσους κάναμε ανακοπή η θα πρέπει να γίνει νέα λίστα δικαιούχων πριν την εκδίκαση των υποθέσεων προκειμένου να είμαστε κατοχυρωμένοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΟΥΝ. Ο ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ. ΜΟΝΟ ΒΑΣΕΙ ΑΝΑΚΟΠΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΙΟΥ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑ ΑΠΛΑ ...ΛΟΓΙΑ.....ΒΛΕΕΤΕ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ....ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ....ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΣΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ....ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΡΟΕΔΡΟΣ ΠΡΙΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΓΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΤΟΣΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ....ΤΩΡΑ.....ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ......ΤΡΕΧΕΙ...????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ντρέπονται εξι χρόνια μετά να μας κοροιδεύουν. ΄Ολοι το προσωπικό τους συμφέρον και μόνον Γι αυτό φτάσαμε μέχρις εδώ. Να έχουμε γρηγορα τις αποφάσεις των δικαστηριων, όσοι από μας ενδιαφερθήκαμε και να ξεκινήσουν οι ρημάδες οι αποζημιώσεις. ΄Οσοι επέλεξαν τον ύπνο,ας εξακολουθήσουν να κοιμούνται.Αρκετά!

      Διαγραφή
  81. http://www.e-forologia.gr/cms/viewContents.aspx?id=192134

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. http://www.efsyn.gr/arthro/plirone-lae-ta-500-ekat-toy-megaroy-moysikis

    ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΟΙ, ΦΑΤΕ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΥΠΟ ΤΟΥΣ ΗΧΟΥΣ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ Κ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ. ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΙ ΕΓΓΥΩΝΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΤΩΝ ΜΕΓΑΡΩΝ, ΕΦΤΥΝΑΝ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΑΣ ΑΓΝΟΟΥΝ. ΧΘΕΣ ΟΥΡΛΙΑΖΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ. ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ...ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΤΕΩΣ ΥΠΟΥΡΓΙΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑΓΜΕΝΟΙ ΑΛΛΟΥ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΣΤΙΣ ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ. ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΡΑΓΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. http://insuranceworld.gr/31611/eidiseis/asfalistikes-eidiseis/dsd-4/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μην ξεχασετε να δωσετε κ στονψωμιαδη. μετα απο τους εργαζομενους τις κλινικες τους εκκαθαριστες του πραγματογνωμονες ,τις διαφορες εταιριες, κλπ κλπ κλπ, τωρα αυτοι θελουν λεει συμψηφισμο. με τι; απο πού; και ποσα; δεν εμειναν, συντεκνοι. μας τ φαγατε. κ σημειωστε οτι τα συμβολαιακια των 2 τελευταιων ετων,δε μας τα αναγνωριζουν. κ εσεις θελετε συμψηφισμους; το θρασος εχει κ ορια.

      Διαγραφή
  84. μηπως κανενας εχει κανενα νεοτερο για τις ανακοπες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μαρτιο απριλιο οι πρωτες αποφασεις. ο δικηγορος του καθενα γνωριζει.

      Διαγραφή
  85. EXOYN APERGIA OI DIKHGOROI KAI DEN EKDIKAZONTAI OI ANAKOPES. ANABALONTAI....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. http://www.reporter.gr/Eidhseis/Epicheirhseis/Construction/283817-Sth-Grivalia-%C2%ABperase%C2%BB-akinhto-ths-Aspis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οταν οι συλλογοι σκοτωνοταν,οι ιδιοι δικηγοροι εξασφαλιζαν του καπιταλουχους κ αποζημιωνονται αδρα.
      6 χρονια κ προχωραμε!

      Διαγραφή
  87. http://www.euro2day.gr/news/economy/article/1406973/amesh-energopoihsh-toy-eggyhtikoy-kefalaioy-zohs.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Οι καπιταλουχοι αποζημιωνονται με περιουσια του ψωμιαδη που απεκτησε με κλοπιμαια απο τις ασφαλιστικες, που χρεωκοπησε! Κανεις ομως, ουτε συλλογοι ουτε εισαγγελεις αντιδρουν! Τι να πει κανεις. Καταντια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ψαξτε το λιγο. Οι εκκαθαριστες φροντισαν αμελητι να δεσμευσουν υπερ των συμφεροντων της ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ την περιουσια ψωμιαδη; Ποιοι δικηγοροι τη δεσμευσαν με προσημειωσεις κ υπερ ποιων;οι ιδιοι για ολα; Εκει φτασαμε.Αυτα τα εκατομμυρια της περιουσιας προερχονται απο την πτωχευση της εταιριας. Και πηγαινουν αλλου. Και κοβουν οι ιθυνοντες, την τυφλα τους, τα νομιμα συμβολαια μας, γιατι, λεει, δεν υπαρχει πινακας.Εδω οι ευθυνες τους,που περιουσια ψωμιαδη πηγε σ αυτους που πραγματικα τζογαραν με υψηλοτατα επιτοκια,υπαρχουν;

      Διαγραφή
  89. Ολη η ουσια, τα παραπανω 2 σχολια. Δεν αντιδρα κανεις επιτελους στο σκανδαλο της κλοπης της περιουσιας μας, υπερ των ομολογιουχων του ψωμιαδη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Με ποιο τρόπο θα μπορούσαμε να αντιδράσουμε εμείς οι άμοιροι και διασκορπισμένοι πελάτες....Στα δικαστήρια έχουμε πάει προ πολλού κατά του Δημοσίου κατα της Αspis Bank και αρκετοί κατα των συνυπεύθυνων ασφα-(ληστών) μας αλλά ακόμη δεν έχουμε δικαιωθεί....Τι άλλο να κάνουμε ? Να φάμε τις σάρκες μας επειδή η δικαιοσύνη εδώ στην Ελλάδα δυστυχώς δεν λειτουργεί και είναι και αυτή μέρος του όλου σάπιου συστήματος !!!!!!!!Τιιιιιιιιι????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. http://www.asfalisinet.gr/%CF%80%CF%89%CF%82-%CE%B8%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%B6%CE%B7%CE%BC%CE%B9%CF%89%CE%B8%CE%BF%CF%8D%CE%BD-%CF%84%CE%B1-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%B2%CE%AC%CE%BB%CE%B1%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ.ΠΛΗΡΗ ΤΑΥΤΙΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ.Ο ΥΠ.ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΠΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. http://www.nextdeal.gr/%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B1%CF%83%CF%86%CE%AC%CE%BB%CE%B9%CF%83%CE%B7/apokleistiko-xekinhsan-se-baros-praktorwn-mesitwn-poines-fylakishs-kai-prostima-ypotheshs-omiloy-aspis%E2%80%A6.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. http://www.avgi.gr/article/6407672/idiotiki-asfalisi-kai-kuriakos-mitsotakis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αντι να κοιταξουν να βρουν επιτελους λυση οπως ειχαν ταξει και αυτοι πριν τις εκλογες για να παρουν ψηφους...τωρα τα ριχνουν και αυτοι στους προηγουμενους...τα ιδια και τα ιδια ψεματα απ ολους. ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ !!!

      Διαγραφή
  95. 6 χρονια, αν ειχαν φροντισει την επιστροφη του αποθεματικου και αν εβλεπαν το θεμα της δανειοδοτησης του εγγυητικου, τωρα δε θαμαστε πτωματα.
    http://www.tribune.gr/politics/news/article/234180/pare-kosme-tsampa-ine-atoka-dania-se-vouleftes-ke-evrovouleftes.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Τι γίνεται με εμάς που είμαστε στη λίστα;!;ξέρει κάποιος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. https://www.youtube.com/watch?v=GaSsEcm96TM
    OI ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ...


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. εγω βλεπω το πρωτοσελιδο της ριαλ νιους
    που λεει οτι δικαιωνονται με βουλευμα 80.000 ασφαλισμενοι της ασπις προνοια για τα 600 εκατομμυρια πουτους εφαγε η οικογενεια ψωμιαδη κ οτι θα παει ολη η οικογενεια στο σκαμνι .
    ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΙ ΑΦΟΡΑ ,ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ Η ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. http://www.nikosnikolopoulos.gr/?section=19260&language=el_GR&itemid730=21086&detail730=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Το εν λογω βουλευμμα αναφερεται στη δικη της οικογενειας κλεφτοψωμιαδη. Ελπιζω απο τη δικη να αποδειχθει οτι η μεγαλη περιουσια της οικογενειας προηλθε απο τα κλοπιμαια απο τις ασφαλειες ζωης που καναμε στην Ασπις. Συνεπως οταν αποδειχθει αυτο, θα μπορουμε να διεκδικησουμε την περιουσια της Οικ. Ψωμιαδη ως αποζημιωση μας, καθως σε διαφορετικη περιπτωση κινδυνευει να χαθει απο τους ομολογιουχους καπιταλ, που κερδισαν τη δικη εναντιον του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Γιατι οι ιδιοι δικηγοροι που ανελαβαν κ εμας ως ασφαλισμενους και τους ομολογιουχους ομως, δεν μας προφυλαξαν;
    Γιατι οι εποπτες/εκκαθαριστες τοσα χρονια δεν εσπευσαν να δεσμευσουν την περιουσια;
    Καλα θαταν σαν ονειρο να βρισκοταν στα PANAMA PAPERS περιουσια, αλλα που...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. http://www.euro2day.gr/news/enterprises/article/1420345/international-life-epistrefei-to-fantasma-ths.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Εχει μεγαλη πλακα...Η ερωτηση καταπληκτικη. Ποιος προηγειται; Θα πεσει γελιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΕΔΡΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΝΕΟΤΕΡΟ? ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΤΕ ΚΑΤΙ?
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
    Β.ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. http://www.tovima.gr/society/article/?aid=805082

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Όσοι δεν έκαναν ανακοπή επειδή δεν το γνώριζαν, δεν έχουν καμία τύχη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι δεν γνωριζαν; 7 χρονια, δεν γνωριζαν; ευχομαι να μην αποκλειστει κανεις, αλλα , ρε παιδια, ελεος.μας εχει βγει η παναγια, απο μηνα σε μηνα 7 χρονια.προφανως αυτοι που δεν το γνωριζαν, δεν ενδιαφερθηκαν,κ επειδη πολλοι δεν ενδιαφερθηκαν, χαθηκε η μαζικοτητα κ η πιεση. και ελπιζουμε μονο να κρατησουν υποσχεσεις.

      Διαγραφή
    2. Αγαπητέ, δεν άφησα έτσι το θέμα προς θεού. Παρακολουθούσα τις εξελίξεις. Tον Οκτώβριο του 2013 έκανα Αναγγελία Απαίτησης προς τον Επόπτη Εκκαθάρισης της Ασπιδας (όπως και πολλοί άλλοι) και έτσι το συμβόλαιό μου ήταν μέσα στα αναγνωρισμένα. Την τελευταία εξέλιξη όμως δεν την γνώριζα επαιδή δεν ενημερώθηκα..Τώρα τι κάνουμε;

      Διαγραφή
    3. το ερωτημα ειναι, αν κ τωρα ειστε μεσα.γιατι υποτιθεται οτι οι αναγγελιες του 13 ειναι οκ.δεν εχει αλλη εξελιξη. αν δεν ειστε, πατε οσο προλαβαινετε σε δικηγορο, πριν ληξει η αποχη, να κανει ο τι πρεπει. αλλιως, περιμενετε οπως ολοι μας, να δουμε τι θα παρει ο καθενας απο το αποθεματικο κ με πολλες ελπιδες για την πιθανοτητα δανειοδοτησης του εγγυητικου.

      Διαγραφή
    4. Ευχαριστώ. Τώρα, δεν πρέπει να είμαι μέσα καθώς όλα τα Asset του 2008 και 2009 σύμφωνα με την ανακοινωση του Συλλόγου ΔΕΝ αποζημιώνονται (ή κατάλαβα λάθος;). Καταχώρησα και τον αριθμό συμβολαίου (εξαψήφιο αριθμό χωρίς το γράμμμα μπροστά) μαζί με τα στοχεία μου, και ΔΕΝ είμαι μέσα..Γνωρίζετε κάποιους δικηγόρους να με συμβουλέψουν σωστά;

      Διαγραφή
    5. στο συλλογο των ασφαλιστων υπαρχει δικηγορος. η αμοιβη ειναι μικρη κ αναλογα με το ποσο, αλλα μικρη. αν μπλεξετε ομως με συνδρομες στο συλλογο κλπ. το ποσο προσαυξανεται.
      κ ειναι κριμα γιατι μιλαμε για επτα χρονια αναμονη. εισφορες κ συνδρομες επρεπε να μην υπηρχαν γιατι αν ηταν να λυθει απο τους συλλογους δε θα φταναμε την επταετια.
      παντως ειναι με τη διαδικασια των ασφαλιστιων μετρων κ ουτε δαπανηρο ειναι ουτε χρονοβορο.

      Διαγραφή
  107. http://insuranceworld.gr/34672/eidiseis/asfalistikes-eidiseis/pia-simvolea-tis-international-life-tha-perasoun-sto-engiitiko-kefaleo/
    Διαβαστε την τριτη παραγραφο απο το τελος , που λεει οτι ΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥς ΤΗΣ ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ ΛΑΙΦ.
    7 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ; ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ; ΕΣΤΩ Κ ΕΝΑ ΕΥΡΩ Κ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ;
    ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ , ΛΕΕΙ, ΤΑ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΑ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ Ο ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ Κ ΟΙ ΣΥΝ ΑΥΤΩ, ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΕΞΩ.
    ΠΙΟ ΓΕΛΟΙΟΙ , ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ. ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΓΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. http://www.reporter.gr/Eidhseis/Epicheirhseis/insurance-Brokers/293246-Ekleise-h-symfwnia-Ethnikhs-Asfalistikhs-International-Life-Anasa-gia-chiliades-asfalismenoys

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. Διορισμός ασφαλιστικών εκκαθαριστών από την ΤτΕ

    in Featured, Ασφαλιστικές Ειδήσεις, Ειδήσεις01/07/2016, 17:01 0

    Η Τράπεζα της Ελλάδος, σύμφωνα με το άρθρο 237 παρ. 1 σε συνδυασμό με το άρθρο 249 παρ. 3 του ν. 4364/2016, διόρισε με αποφάσεις της ασφαλιστικούς εκκαθαριστές στο πλαίσιο του νέου ασφαλιστικού νόμου.

    Η θητεία των ήδη υφιστάμενων οργάνων εκκαθάρισης οι οποίοι ήταν διορισμένοι την 31.12.2015 παρατάθηκε μέχρι την 30.6.2016, οπότε και έληξε αυτοδικαίως δυνάμει της διάταξης της παρ. 3 του άρθρου 248. Από την 1.7.2016 αρμόδιοι ασφαλιστικοί εκκαθαριστές και νόμιμοι εκπρόσωποι για τις υπό ασφαλιστική εκκαθάριση εταιρείες που εποπτεύονται από την Τράπεζα της Ελλάδος είναι οι εξής:

    Ασφαλιστική εταιρεία υπό εκκαθάρισηΑσφαλιστικός Εκκαθαριστής1ΠΡΟΠΟΝΤΙΣ – ΜΕΡΙΜΝΑ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΩΝΓΕΩΡΓΟΥΛΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ2ΙΝΤΡΑΣΤ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΕΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝΓΕΩΡΓΟΥΛΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ3EUROMONDE (ΓΙΟΥΡΟΜΟΝΤ) ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΕΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝΣΦΑΡΝΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ4EVIMA GROUP ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣΦΑΡΝΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ5NORDIC AMERICAN STANDARD ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΖΗΜΙΩΝ (ΠΡΩΗΝ ΣΤΑΝΤΑΡ ΕΛΛΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΕΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΖΗΜΙΩΝ)ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ

     

    6ECON (ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ) ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΕΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ7ΑΣΤΡΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΓΕΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ8ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ9V.D.V. LEBEN INTERNATIONAL ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΩΝ ΖΩΗΣΜΑΝΙΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

     

    10ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΖΗΜΙΩΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑΜΑΝΙΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

     

    11ΕΙΚΟΣΤΟΣ ΑΙΩΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΕΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝΜΑΝΙΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

     

    12ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΓΕΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝΚΑΡΑΜΠΑΛΗ ΕΛΠΙΝΙΚΗ

     

    13ΑΜΥΝΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΕΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝΚΑΡΑΜΠΑΛΗ ΕΛΠΙΝΙΚΗ14LE MONDE ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑΚΑΡΑΜΠΑΛΗ ΕΛΠΙΝΙΚΗ15COMMERCIAL VALUE ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΚΑΡΑΜΠΑΛΗ ΕΛΠΙΝΙΚΗ16ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ AΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΖΗΜΙΩΝΚΑΡΑΜΠΑΛΗ ΕΛΠΙΝΙΚΗ17ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ AΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΕΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΩΝΚΑΡΑΜΠΑΛΗ ΕΛΠΙΝΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. Μήπως πρέπει εκ μέρους του συλλόγου να γίνει μια άμεση προσέγγιση με την Εκκαθαρίστρια που ελπίζουμε ως γυναίκα να είναι πιο ευαισθητοποιημένη και να δείξει θέληση να πάρει λίγο μπροστά η χρονίζουσα υπόθεσή μας .Αν μη τι άλλο πάρουμε κάποιο χρονοδιάγραμμα για τις αποζημιώσεις μας βάσει του Ν.3890/2010

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. τι εγινε η προεδρος σιδερη εξαφανισμενη???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. http://www.insurance-eea.gr/gr/el/articles/aspis-ekselissetai-se-neo-skandalo-me-tis-apozimioseis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. http://www.tribune.gr/greece/news/article/269930/269930.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. Δικαστική βόμβα για συνεργάτη της ΑΣΠΙΣ – Αποζημίωση 1,5 εκατ. σε πελάτη
    29 Ιουλίου 2016, 22:05 | Γράψτε το σχόλιο σας
    Δικαστική βόμβα για συνεργάτη της ΑΣΠΙΣ – Αποζημίωση 1,5 εκατ. σε πελάτη


    Ασφαλιστικός Σύμβουλος (εταιρία ασφαλιστικών συμβούλων και συντονιστών ασφαλιστικών συμβούλων) της πρώην εταιρίας «ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕ Γενικών Ασφαλίσεων» με απόφαση έτους 2015 Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών καταδικάστηκε (άσκησε έφεση με νέα δικάσιμο το 2017) να καταβάλλει σε πελάτη συμβολαίου ASPIS-ASSET που έκανε το 2007 (10ετές αποταμιευτικό με ασφάλεια Ζωής), το ποσό των 1.530.000 ευρώ!

    Αιτιολογία η παραπλάνηση του πελάτη. Στο δικαστήριο αποδείχτηκε ότι ο ασφαλιστικός σύμβουλος «έβλαψε την περιουσία του πελάτη αφού τον έπεισε και τον παραπλάνησε παραθέτοντας ψευδή γεγονότα σχετικά με τον Όμιλο ΑΣΠΙΣ και παράλληλα παρασιώπησε αληθινά γεγονότα».

    Η απόφαση «ανοίγει» νέα ζητήματα δείχνοντας την πολυπλοκότητα του ζητήματος επίλυσης και το ρόλο πολλών πλευρών στην επιδείνωση της εξέλιξης όπου ευθύνες εκτός της ασφαλιστικής εποπτείας έχουν και άλλοι θεσμοί (τραπεζική εποπτεία, χρηματιστήριο, υπουργείο Οικονομικών, Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος, συγκεκριμένες εταιρίες που δέχθηκαν συμβόλαια και διαμεσολαβούντες της ΑΣΠΙΣ παρανόμως…)

    Εν τω μεταξύ, πλησιάζει η στιγμή που θα εμφανιστούν ενώπιον της δικαιοσύνης «μεγάλα» ονόματα διαμεσολάβησης κυρίως πράκτορες που οφείλουν τεράστια ποσά ασφαλίστρων που δεν κατέθεσαν ακόμα εφτά χρόνια μετά (υπολογίζεται ότι αγγίζουν τα 50 εκατομμύρια ευρώ οι οφειλές διαμεσολαβούντων).

    Περίπου 10 πρακτορομεσίτες χρωστάνε 10 εκατομμύρια και παρόλα αυτά είναι «παράγοντες» του κλάδου και με εγκληματική ευθύνη εταιριών «ανακύκλωσης» παραγωγής κακής φήμης και παραπλάνησης με «ακροβατικές» κινήσεις δημοσίων σχέσεων και χορηγιών δήθεν κοινωνικής ευθύνης!

    ΠΗΓΗ: nextdeal.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. Η υπόθεση ΑΣΠΙΣ και οι απίθανες «καραμπόλες»
    Δημοσιεύθηκε: 01 Αυγούστου 2016 - 07:55
    Η υπόθεση ΑΣΠΙΣ και οι απίθανες «καραμπόλες»

    Απίθανες καραμπόλες με πολλά θύματα θα προκύψουν από την υπόθεση ΑΣΠΙΣ, αν δεν βρεθεί σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα μια δίκαιη λύση στο πρόβλημα που εκκρεμεί εδώ και μια ολόκληρη επταετία.

    Υπήρχαν για παράδειγμα άτομα τα οποία είχαν συνάψει εξειδικευμένα ασφαλιστικά συμβόλαια, όπου πληρώνοντας ουσιαστικά το ασφάλιστρο, ήταν σαν να καταβάλλουν την τοκοχρεολυτική δόση για το δάνειο που είχαν πάρει από την τράπεζά τους.

    Κάποια λοιπόν από τα άτομα αυτά που είχαν αποπληρώσει ένα πολύ σημαντικό τμήμα του «στεγαστικού τους δανείου» βρέθηκαν ξεκρέμαστοι μετά το λουκέτο της Ασπίδας και συγκαταλέγονται στους... «κατακόκκινους δανειολήπτες».

    Ανοιχτό επίσης είναι και το ζήτημα πολλών ασφαλιστών του Ομίλου ΑΣΠΙΣ, που μπορεί βέβαια να όφειλαν στην Ασπίς Πρόνοια ένα ποσό, αλλά από την άλλη πλευρά, ο Όμιλος ως σύνολο τους χρωστούσε πολύ περισσότερα χρήματα.

    Τώρα λοιπόν κινδυνεύουν να χάσουν όλα όσα τους οφείλονται (να μπουν τελευταίοι στη σειρά των πιστωτών, οπότε δεν θα πάρουν... ούτε μαντήλι για να κλάψουν), ενώ θα τους ζητηθεί στο ακέραιο το σύνολο του ποσού που οφείλουν.

    «Το δίκαιο θα είναι να υπάρξει συμψηφισμός όλων αυτών», ειπώθηκε χαρακτηριστικά από παλιό ασφαλιστή της εταιρείας, καθώς τα «θύματα» θα είναι πολλά και σε ορισμένες περιπτώσεις τα ποσά θα είναι μεγάλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. Κυρια Προεδρε που εισαι.....ωραια ποσταρισες οτι με Συριζα θα δουμε λυση.........ζζζζζζζζζζζζζ
    Συνεχιστε λοιπον τον υπνο σας, μη σας ενοχλουμε κιολας......ε?
    Καλα τα PR βαζουμε και καμια φωτο με τους υπουργαρες και η ζωη συνεχιζετε.....ε?
    Σας θυμαμε στη πρωτη συνελευση......το μπριο, το παθος...την οργη που ειχατε.....τωρα?
    ζζζζζζζζζζζζζ
    εγινε κατι και δε το μαθαμε εμεις εδω ποτε?
    ε?
    Συνεχιστε λοιπον.............
    ζζζζζζζζζζζζζζζ
    καλα το πατε κα Προεδρε........
    σιγη ιχθυος.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. http://www.efsyn.gr/arthro/g-koyris-o-adonis-dinei-17000-eyro-sto-kanali-moy-gia-tilepoliseis-toy

    ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΓΑΤΕ ΟΤΙ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΘΕΛΕΙ ΑΠΕΙΡΑ ΛΕΦΤΑ. ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ 13 ΧΙΛ. Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ, ΚΑΙΡΟΣ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΚΟΥΝΗΘΕΙ ΚΑΤΙ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΡΡΙΠΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ.
    ΘΕΛΕΤΕ Ή ΔΕ ΘΕΛΕΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ; ΘΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑ Κ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ Ή ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΥΡΥΤΑΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;
    ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΔΕΚΑΕΤΙΑ Κ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΛΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. ΕΔΩ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ, ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ ΜΕ ΕΚΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑΛΙΑ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΕΤΙΝΑΞΟΥΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ,ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΟΥ ΞΕΤΙΝΑΞΑΝ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ Κ ΤΟ ΧΟΡΟ ΧΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗΘΗΚΑΝ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΛΕΗΛΤΑΤΗΜΕΝΑ; ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ Κ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ; ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΛΥΜΑΙΝΕΤΑΙ; ΟΝΤΩΣ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΠΕΡΑΣΕ 1,5 ΜΗΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ Κ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΕΣ; ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ; ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ; ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ; ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΗΓΕ ΚΑΝΕΙΣ; ΜΑΣ ΖΗΤΑΤΕ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΟΥΝ ...ΦΤΗΝΑ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΣΑΣ. Ο.Κ ΤΙΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΧΡΗΣΙΜΠΟΙΗΣΕΤΕ; ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ. ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΣΗΣ ΤΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. https://www.insurancedaily.gr/aspis-diethni-enosi-evima-isopedosan-asfalistiki-agora-rethymno/#comment-120868

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. Άλλη μία μαύρη επέτειος.

    7 χρόνια από την αποφράδα 21η Σεπτεμβρίου 2016 που ανακλήθηκε η άδεια της ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ.

    Όλοι μας έχουν ξεχάσει. Ούτε κουβέντα πουθενά.
    Ο παρόν σύλλογος (της κας Σιδέρη) έχει εξαφανισθεί. Έκανε την τελευταία ανάρτηση την 23.11.2015 (πέρυσι) και μετά τίποτα.

    Ο άλλος σύλλογος (των Ασφαληστών), κάνει καμία ανάρτηση στην χάση και στην φέξη για να δείξει ότι κάτι κάνει. Ακόμη πιστεύει ότι οι Συριζανέλ θα λύσουν το πρόβλημα.

    Το Συμβούλιο της Επικρατείας απέρριψε την αίτησή μας επειδή (λέει) ο νόμος προβλέπει την διαδικασία αποζημίωσης. Πράγματι ο νόμος 3867/03.08.2010 προβλέπει την διαδικασία αποζημίωσης, αλλά δεν έχει τηρηθεί κανένα από τα χρονοδιαγράμματα που καθορίζει.
    Οι δικηγόροι σταμάτησαν να ασχολούνται με το θέμα, μάλλον επειδή θεωρούν ότι δεν θα αποζημιωθούμε ποτέ και άρα δεν θα εισπράξουν τα παχυλά ποσοστά τους.

    Ελπίζω του χρόνου να μην χρειασθεί να γράφω τα ίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. Διόρθωση...

    Άλλη μία μαύρη επέτειος.

    7 χρόνια από την αποφράδα 21η Σεπτεμβρίου 2009 που ανακλήθηκε η άδεια της ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ.

    Όλοι μας έχουν ξεχάσει. Ούτε κουβέντα πουθενά.
    Ο παρόν σύλλογος (της κας Σιδέρη) έχει εξαφανισθεί. Έκανε την τελευταία ανάρτηση την 23.11.2015 (πέρυσι) και μετά τίποτα.

    Ο άλλος σύλλογος (των Ασφαληστών), κάνει καμία ανάρτηση στην χάση και στην φέξη για να δείξει ότι κάτι κάνει. Ακόμη πιστεύει ότι οι Συριζανέλ θα λύσουν το πρόβλημα.

    Το Συμβούλιο της Επικρατείας απέρριψε την αίτησή μας επειδή (λέει) ο νόμος προβλέπει την διαδικασία αποζημίωσης. Πράγματι ο νόμος 3867/03.08.2010 προβλέπει την διαδικασία αποζημίωσης, αλλά δεν έχει τηρηθεί κανένα από τα χρονοδιαγράμματα που καθορίζει.
    Οι δικηγόροι σταμάτησαν να ασχολούνται με το θέμα, μάλλον επειδή θεωρούν ότι δεν θα αποζημιωθούμε ποτέ και άρα δεν θα εισπράξουν τα παχυλά ποσοστά τους.

    Ελπίζω του χρόνου να μην χρειασθεί να γράφω τα ίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. http://www.euro2day.gr/news/enterprises/article/1451279/aspis-pronoia-epta-hronia-fagoyra.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. http://www.insider.gr/epiheiriseis/23252/h-arhi-kai-telos-tis-international-life

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. http://insuranceworld.gr/36180/eidiseis/asfalistikes-eidiseis/nomika-themata/aspis-xemplokari-o-michanismos-apozimioseon/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. http://insuranceworld.gr/36204/featured/protasis-oste-na-katavali-apozimiosis-to-engiitiko-zois-stous-katochous-simvoleon-tis-aspis/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. δεν έχουμε καμία ενημέρωση για το που βρισκόμαστε,μπορείτε να μας πληροφορήσετε?
    διαβάζουμε πολλά,τα οποία αναφέρωνται σε προτάσεις,και διάφορα σχέδια αποζημιώσεων,και συγκεκριμένους χρόνους για αποζημώση ποσοστού απο το αποθεματικό...είναι επίσημα όλα αυτά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. Απο τοτε που σταματησαν τα ενδιαφεροντα των δικηγορων,πολλοι σιωπησαν.Αλλιως δεν εξηγειται ενας χρονος σιωπης.Ουτε αναπαραγωγη πληροφορησης δεν κανουν. Πού ειναι οι σημαιες κ οι ντιρεκτιβες; Κριμα, πολυ κριμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. http://www.euro2day.gr/news/economy/article/1455319/tte-moirazei-hrhma-se-asfalismenoys-aspis-pronoia.html

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΜΑΣ. ΝΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ. ΟΥΤΕ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΣΑΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ Κ ΤΙΣ ΑΜΟΙΒΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. http://www.euro2day.gr/news/economy/article/1455319/tte-moirazei-hrhma-se-asfalismenoys-aspis-pronoia.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. http://www.zougla.gr/money/article/dianomi-100-ekat-evro-se-proin-pelates-ton-aspis-pronia-ke-comercial-value Το ποσό των 100 εκατ. ευρώ θα λάνουν ως αποζημίωση περί τις 70.000 δικαιούχοι συμβολαίων των εταιρειών ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ και COMMERCIAL VALUE AAΕ, στο πλαίσιο της πρώτης προσωρινής διανομής του προϊόντος της εκκαθάρισής τους.

    Όπως ανακοίνωσε την Πέμπτη ο εκκαθαριστής των δύο ασφαλιστικών εταιρειών, πρόκειται να πραγματοποιήσει προσωρινές διανομές ποσών στους δικαιούχους απαιτήσεων από ασφάλιση ζωής.

    Το γεγονός κρίνεται ως ιδιαίτερα σημαντικό καθώς επτά χρόνια μετά την ανάκληση της άδειας σύστασης και λειτουργίας της ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ, για πρώτη φορά ανακοινώνεται ενέργεια έναρξης αποκατάστασης των δικαιούχων των υπό εκκαθάριση εταιρειών του Ομίλου ΑΣΠΙΣ, γεγονός που αναδεικνύει αφενός τις συνθήκες χρηστής διαχείρισης και βελτιστοποίησης προς όφελος των δικαιούχων απαιτήσεων του Ομίλου, αφετέρου τις συνθήκες διαφάνειας και αποτελεσματικότητας που επέφερε η εποπτεία της ΤτΕ, τα τελευταία χρόνια.

    Ως ημερομηνία έναρξης της διαδικασίας πιστοποίησης των δικαιούχων ορίζεται η 17η Οκτωβρίου 2016.

    Σημειώνεται ότι το ποσό που θα εισπράξουν οι δικαιούχοι, μέσω της παραπάνω διαδικασίας, δεν ταυτίζεται με εκείνο με το οποίο έχουν ενταχθεί στην Κατάσταση Δικαιούχων και για το οποίο διατηρούν απαίτηση, αλλά μέρος του.

    Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2016, 19:06

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. Μπορει να βοηθησει καποιος σχετικα με την ταυτοποιηση που θα ξεκινησεια απο την 17 Οκτωβρίου.
    Τι πρεπει να κανουμε δηλαδη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. http://www.aspispronia.gr/sites/default/files/field/file/%CE%9F%CE%94%CE%97%CE%93%CE%99%CE%95%CE%A3%20%CE%A0%CE%A1%CE%9F%CE%A3%CE%A9%CE%A1%CE%99%CE%9D%CE%A9%CE%9D%20%CE%94%CE%99%CE%91%CE%9D%CE%9F%CE%9C%CE%A9%CE%9D.PDF

      ΑΠΛΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ. ΣΥΜΠΛΛΗΡΩΣΗ ΥΠ. ΔΗΛΩΣΗΣ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΑΠΟ ΚΕΠ Κ ΦΩΤ.ΤΑΥΤΟΤΗΤΟΣ ΕΠΙΣΗΣ. ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΝΣΗ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΘΗΝΑ.
      ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΥΚΟΛΟ.

      Διαγραφή
  132. Ο εκκαθαριστης ζητάει τραπεζικό λογαριασμό στην Ελλάδα για να μπουν τα χρήματα.Εγω πριν 2,5 χρόνια λογω της κρίσης έκλεισα την ατομική μου επιχειρηση και μαζί και τους τραπεζικους μου λογαριασμούς και έφυγα εξωτερικό.Τώρα με τα capital controls μπορουν τα χρήματα να μπουν στον λογαριασμό που διαθέτω στι εξωτερικο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προσωπικα το αποκλειω.Αλλα σε τραπεζικο φορεα θα ρωτησετε,για ναστε σιγουρος.Ανοιξτε ενα λογαριασμο εδω γι αυτο το σκοπο κ σιγα σιγα θα τα παρετε απο εξω.Ρωτατε τραπεζα,τα αλλα ειναι εικασιες.

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    3. Σας ευχαριστώ για την υπόδειξη.

      Διαγραφή
  133. http://www.nextdeal.gr/%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B1%CF%83%CF%86%CE%AC%CE%BB%CE%B9%CF%83%CE%B7/poinh-fylakishs-4-etwn-chwris-anastolh-kai-chrhmatiko-prostimo-se-diamesolaboynta.html

    ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗ ΜΟΥ,ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΜΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΠΑΡΑΠΛΑΝΩΝΤΑΣ ΜΕ Κ ΠΙΕΖΟΝΤΑΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΑΣΣΕΤ 90.000 ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΑΠΑΞ Κ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΑΠΟΛΥΣΗΣ ΜΟΥ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 2009!!! ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΕ Κ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟ, ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ Κ ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΒΟΗΘΗΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΠΑΡΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΦΕΣΗ Κ ΣΥΝΑΙΝΩΝΤΑΣ.
    ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΣ ΑΥΤΟΣ Κ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΕΚΤΟΤΕ.
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ!!! ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ,ΠΙΕΖΟΝΤΑΣ,ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΕ ΜΗΔΕΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ;
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΩΡΑ; ΠΩΣ ΠΙΕΖΟΥΝ;
    ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΥΤΟΔΙΚΑΙΩΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΛΑΜΟΓΙΑ Κ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΜΕ ΠΛΟΥΤΟ Κ ΕΣΟΔΑ;
    ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ. ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ Κ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ Κ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΕΠΙΣΗΣ.
    ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΣΘΗΚΕ;
    ΜΙΛΗΣΑΝ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΜΕ 100% ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ,ΧΩΡΙΣ ΡΙΣΚΟ,ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ κλπ κλπ
    ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΛΗΦΘΟΥΝ, ΑΛΛΩΣ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΝΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. Ocean δανειστές Στεγαστικά Περιορισμένη προσφορά δανείου σε 2%

    Χαίρετε,
    Μήπως χρειάζεστε μια επείγουσα δάνειο για να χρηματοδοτήσει την επιχείρησή σας ή για οποιοδήποτε σκοπό; Είμαστε πιστοποιημένοι άδεια δανειστή δανείου Εμείς προσφέρουμε διεθνή δάνεια προς τις εμπορικές επιχειρήσεις, επιχειρήσεις και ιδιώτες σε προσιτές επιτόκιο 2%. Θα μπορούσε να είναι ένα δάνειο βραχυπρόθεσμα ή μακροπρόθεσμα, ακόμη και αν έχετε την κακή πιστωτική ιστορία που θα επεξεργαστεί το δάνειό σας το συντομότερο λάβουμε το αίτημά σας. Είμαστε ένα ανεξάρτητο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα Email? oceanlenders05@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. ΠΡΟΣΙΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ δάνειο χωρίς εκ των προτέρων ΤΕΛΗ

    Χαίρετε,

    Ποιες είναι οι οικονομικές ανάγκες σας;
    Δίνουμε έξω τα δάνεια από ένα ελάχιστο $ 2,000.00 με ανώτατο όριο τα $ 100.000.000,00 με άνετα διάρκεια που κυμαίνεται από 1 έως 30 έτη σε μια πολύ μειωμένο επιτόκιο 3%.

    Μήπως χρειάζεστε ένα επιχειρησιακό δάνειο;
    Μήπως χρειάζεστε ένα προσωπικό δάνειο;
    Θέλετε να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο;
    Θέλετε να αναχρηματοδοτήσει;
    Μήπως χρειάζεστε ένα δάνειο υποθήκη;

    Μήπως χρειάζεστε ένα τεράστιο κεφάλαιο για να ξεκινήσει επιχειρηματική πρόταση ή την επέκταση σας; Έχετε χάσει την ελπίδα και νομίζετε ότι δεν υπάρχει διέξοδος, και οικονομικά βάρη σας εξακολουθεί να υφίσταται;
    Παρακαλώ μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για πιθανή επιχειρηματική συνεργασία

    Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail: constantloanfirm@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. ΠΡΟΣΙΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ δάνειο χωρίς εκ των προτέρων ΤΕΛΗ

    Χαίρετε,

    Ποιες είναι οι οικονομικές ανάγκες σας;
    Δίνουμε έξω τα δάνεια από ένα ελάχιστο $ 2,000.00 με ανώτατο όριο τα $ 100.000.000,00 με άνετα διάρκεια που κυμαίνεται από 1 έως 30 έτη σε μια πολύ μειωμένο επιτόκιο 3%.

    Μήπως χρειάζεστε ένα επιχειρησιακό δάνειο;
    Μήπως χρειάζεστε ένα προσωπικό δάνειο;
    Θέλετε να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο;
    Θέλετε να αναχρηματοδοτήσει;
    Μήπως χρειάζεστε ένα δάνειο υποθήκη;

    Μήπως χρειάζεστε ένα τεράστιο κεφάλαιο για να ξεκινήσει επιχειρηματική πρόταση ή την επέκταση σας; Έχετε χάσει την ελπίδα και νομίζετε ότι δεν υπάρχει διέξοδος, και οικονομικά βάρη σας εξακολουθεί να υφίσταται;
    Παρακαλώ μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για πιθανή επιχειρηματική συνεργασία

    Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail: constantloanfirm@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. Γεια σας, το όνομά μου είναι Anita Davids, θύμα των πολλών απάτη δανείου. πίσω στην Αύγουστος 2016 ήμουν εξαπάτησε των €26,000.00 ευρώ από ψεύτικο δανειστές γιατί χρειάζεται ένα δάνειο για τους ιατρικούς λογαριασμούς της κόρης μου και άλλα έξοδα. δεν είχα καμία θέση για να πάει και εγώ πωλούνται όλα τα ακίνητα μου στη διαδικασία. Αυτό δεν είναι ένα αστείο φίλους Υπέφερα πολύ, μέχρι που εισήχθη σε μια επιχείρηση δανείου με βάση το όνομα Westland Επενδυτικών Υπηρεσιών, όπου i τελικά εξασφάλισε ένα δάνειο των €95,000.00 ευρώ. Καλή βοηθοί, θα ήθελα πάντα να είμαστε ευγνώμονες και να μπορεί ο Θεός να συνεχίσει να σας ευλογεί όλους, εγώ δεν θα μπορούσε να κρατήσει αυτό για τον εαυτό μου και μόνο επειδή ξέρω ότι υπάρχουν πολλά άτομα που αναζητούν μια πραγματική δάνειο, έτσι θέλω να χρησιμοποιήσω αυτή την ευκαιρία να ενημερώσουν τους συναδέλφους αιτούντες δάνειο να προσέξουμε πολλά απατεώνες εκεί έξω που ισχυρίζονται ότι είναι δανειστές δανείου, μπορούν να πάνε σε οποιοδήποτε μήκος μόνο για να σας con έξω τα χρήματά σας. αν σας ενδιαφέρει να πάρει ένα ασφαλές και γρήγορο δάνειο ακριβώς σαν κι εμένα, στη συνέχεια, σας καλώ να παρακαλώ επικοινωνήστε Westland μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (westlandinvestment@gmail.com). Είναι πολύ αξιόπιστο και ασφαλές, σας υπόσχομαι, θα πάρει δάνειο σας από αυτούς με επιτυχία. (Westlandinvestment@gmail.com)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχετε οικονομικές δυσκολίες; Χρειάζεστε δάνειο; elenanino0007@gmail.com

      Διαγραφή
  138. Η καρδιά μου έχει σπάσει τα τελευταία δύο χρόνια και ήταν σαν να μην βρήκα ξανά ποτέ αυτό που λέγεται αγάπη. Φώναξα και φώναξα για μέρες και νύχτες για τα τελευταία δύο χρόνια αναζητώντας βοήθεια για το πώς θα μπορούσα να πάρω πίσω τον σύζυγό μου αλλά δεν μπορούσα να πάρω βοήθεια γύρω από τη στιγμή που έψαχνα για βοήθεια στο διαδίκτυο όπου βρήκα τον Dr goko επαίνεσε και που δόθηκε από τόσους πολλούς πολίτες παγκοσμίως για τις καλές πράξεις του. Τον ήρθα σε επαφή με για βοήθεια και με διαβεβαίωσε και μου είπε ότι οι ημέρες μου λύπης τελείωσαν τον αμφέβαλα αρχικά γιατί δεν μπορούσα να αντέξω τον πόνο πια. Μου είπε και μου εγγυάται ότι ο σύζυγός μου θα πάει πίσω σε μένα μέσα σε 48 ώρες αφού τελειώσει με την προετοιμασία της βοήθειας μου και έκρυψα στα λόγια του και ακολούθησα τις οδηγίες του και έχω εμπιστοσύνη σε αυτόν και βλέπω ο άντρας μου να επιστρέφει μου και είμαι χαρούμενος και πάλι με ένα υπέροχο, φροντίζοντας σύζυγο ευλογημένο με δύο υπέροχα παιδιά γι 'αυτό δεν θα σταματήσω να λέω για την καλή δουλειά του. μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του για οποιαδήποτε βοήθεια στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του: Dr.gokosspiritualcaster@gmail.com μπορείτε να του δώσετε να τον προσθέσετε σε chat και chat Viber +2348056398964

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. Το δάνειο προσφέρει εμπιστοσύνη και σοβαρότητα. Είμαι φυσικό πρόσωπο που προσφέρει δάνειο μεταξύ ατόμων και εταιρειών, για όλες τις άλλες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση: elenanino0007@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. Dear Sir/Ma

    We are one of the leading Financial instrument providers with offices all over Europe. We are major/Direct providers of Fresh Cut BG, SBLC, POF, MTN, Bonds and CDs and this financial instruments are specifically for lease and purchase, we always deliver on time and precision as Set forth in the agreement. You are at liberty to engage our leased and purchase facilities into trade programs, project financing, Credit line enhancement, Corporate Loans (Business Start-up Loans or Business Expansion Loans), Equipment Procurement Loans (Industrial Equipment, Air crafts, Ships, etc.) And many more, Our Terms and Conditions are reasonable.

    DESCRIPTION OF INSTRUMENTS:
    1. Instrument: Bank Guarantee (BG)/SBLC (Appendix A)
    2. Total Face Value: 10M MIN to 50B MAX USD or Euro
    3. Issuing Bank: HSBC, Deutsche Bank Frankfurt, UBS or any Top 25 .
    4. Age: One Year, One Day
    5. Leasing Price: (4 % +1 % )
    6. Sale Price: (32 % + 2 %)
    7. Delivery by SWIFT .
    8. Payment: MT103-23
    9. Hard Copy: Bonded Courier within 7 banking days.

    If you have need for Corporate loans, International project funding, etc. or if you have a client that requires funding for his project or business, We are also affiliated with lenders who specialize on funding against financial instruments, such as BG, SBLC, POF or MTN, we fund 100% of the face value of the financial instrument.Inquiries from agents/ brokers/ intermediaries are also welcomed; do get back to us if you are interested in any of our services and for quality service.PLS kindly contact US

    Contact : Mrs Luna Mora Esther
    Skype ID: financial.wizards.luna@gmail.com
    Email : financial.wizards.luna@gmail.com

    Regards with Gratitude,
    Mrs Luna Mora Esther

    ΑπάντησηΔιαγραφή