ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

Σάββατο 17 Μαΐου 2014

ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΕΛ ΚΑΤΑ ΕΠΟΠΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ

Αγαπητοί μας ασφαλισμένοι,

Το σωματείο μας συνεχίζει με την ίδια ένταση και την ίδια μαχητικότητα τον αγώνα για την τελική μας δικαίωση. Το σωματείο στις 14.5.2014 κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά σε συνεργασία με ομάδα νομικών του κόμματος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων προς την αρμόδια εισαγγελία του Αρείου Πάγου. 

Υπήρξε σκληρή και επίπονη προσπάθεια για την προετοιμασία της μηνυτήριας αναφοράς με σκοπό να εξεταστούν επιτέλους οι ενέργειες και παραλείψεις των Εποπτικών Οργάνων των αρμόδιων Διευθύνσεων και  Αρχών του Δημοσίου για το χρονικό διάστημα μέχρι την ανάκληση της άδειας λειτουργίας της δεύτερης σε παραγωγή στην Ελλάδα ασφαλιστικής εταιρείας γίγαντα του Ομίλου ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ.

Να διερευνήσουν και να μας απαντήσουν σε ερωτήματα που ταλανίζουν επί τόσα έτη τους ασφαλισμένους συμπολίτες μας, όπως: Γιατί δεν έλαβαν κανένα μέτρο προστασίας μας αλλά επέτρεπαν στον Π. Ψωμιάδη να μας εξαπατά και να ληστεύει τις περιουσίες, μέχρι τελικής καταστροφής 800.000 συμπολιτών μας? Γιατί του έδιναν πιστοποιητικά φερεγγυότητας? Γιατί ανέχονταν τα «κατασκευασμένα» οικονομικά στοιχεία? Γιατί άφησαν να γιγαντωθεί το έλλειμμα, που οδήγησε σε δυστυχία εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου? 

Δυστυχώς παρά τις αντίθετες προεκλογικές εξαγγελίες του 2012, αυτή η κυβέρνηση δεν θέλησε να δώσει υπεύθυνη λύση, παρά μόνο αόριστη μετάθεση στο χρόνο αναθέτωντας ένα τόσο σοβαρό και τεράστιο θέμα σε ανίκανους μικρούς σε ανάστημα πολιτικούς και άσχετους με ασφαλιστικό δίκαιο συμβούλους την διαχείριση του.

Επειδή εμείς κουραστήκαμε να ακούμε υποσχέσεις από πολιτικούς μαριονέτες, από πολιτικούς υποκριτές, από πολιτικούς ψεύτες, από πολιτικάντηδες ευχόμαστε την γρήγορη απομάκρυνση τους από την εξουσία που δεν την αξίζουν. Γιατί οι πολιτικοί εκλέγονται για να δίνουν λύσεις και όχι μόνο ψεύτικες υποσχέσεις. 

Κλείνοντας, θεωρούμε χρέος μας να ευχαριστήσουμε δημόσια τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ και προσωπικά τον Πρόεδρο κ. Παναγιώτη Καμμένο, γιατί μόνο αυτός με θάρρος και αποφασιστικότητα μας παρείχε την ουσιαστική του βοήθεια μέσω του νομικού επιτελείου του και την αμέριστη συμπαράστασή για την διαλεύκανση αυτής της υπόθεσης.

65 σχόλια:

  1. Ευτυχως που επιτελους κανατε την σοβαρη αυτη κινηση, γιατι αναλογισθειτε, να υπεραμυνομαστε της ευθυνης του ελληνικου δημοσιου και το ΣτΕ να αποφαινεται και να μην εχουμε κανει το στοιχειωδες ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, δηλαδη τις μηνυσεις στα εποπτικα οργανα του δημοσιου ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ! ΝΑ ΖΟΡΙΣΤΟΥΝΕ ΛΙΓΟ...

    Γ.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ;
      ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΔΩΣΟΥΝ ΟΜΩΣ;
      ΑΣ ΒΟΗΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ!!!!

      Διαγραφή
  3. πολύ καλή ουσιώδεις κίνηση,έτσι πρέπει να κινούμαστε,αν θέλουμε να δικαιωθούμε.Βάλτε στην σειρά και τροχοδρομήστε και για τους υπόλοιπους,εγκληματίες μιζαδόρους,να ξεβρωμήσει,η υπόθεση,δω΄στε όλα τα στοιχεία που αποδυκνείουν την ληστεία (γιατί μιλάμε για κυριολεκτική ληστεία).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΔΡΟΜΟΣ.
    ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ, ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ.
    ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ. ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ, ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟ ΦΩΣ.
    ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΔΡΑΣΗ.
    ΜΙΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ
    ΟΧΙ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΝΟ, ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ κλπ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ.
    ΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΝ, ΑΦΟΥ ΤΙΣ ΔΙΕΣΥΡΑΝ, ΤΙΣ ΕΔΕΙΡΑΝ, ΕΡΙΞΑΝ ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ.ΟΙ ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΠΙΣΩ.
    ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΟ 2002 ΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΒΕΒΑΙΩΝΑΝ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΚΑΙΠΕΡΑΣΑΝ ΤΟΣΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΝ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ.
    ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΟΛΩΝ ΤΟΥΣ!
    ΑΦΟΥ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ , ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ,ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ, ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παρακαλουμε αμεσα, να αναρτησετε τη μηνυτηρια αναφορα, για να την κυκλοφορησουμε, οσο μπορουμε, στο διαδικτυο, γιατι, ΠΑΡΑΔΟΞΩΣ, κανενας και πουθενα δεν το αναφερει κ αυτο ειναι περιεργο.
    Αναρτηστε το να το κυκλοφορησουμε εμεις και συγχρονως εσεις στα επισημα ΜΜΕ οπως ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΑ ΟΡΘΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΠΙΣΗΜΗΓ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επειδή με έχουν κατακλέψει.
    Επειδή ο πνιγμένος από τα μαλλιά πιάνεται.
    Αύριο αλλά και σε όλες τις υπόλοιπες εκλογές μέχρι να πάρω πίσω αυτά που μου έκλεψαν στην υπόθεση ΑΣΠΙΣ, ΘΑ ΨΗΦΊΖΩ ΕΓΏ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΜΕΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ17 Μαΐου 2014 στις 9:58 μ.μ.

    ΝΟΜΙΖΩ ΟΡΙ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ
    Ο ΜΟΝΟΣ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.
    ΤΙ CDS, TI ANDRIKO, ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΛΑ!!! Μ.Μ.ςΕ ΤΑ ΚΡΥΒΟΥΝ.,, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΦΩΝΗ, ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ..
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ
    ΔΕΣ ΤΑ ΣΑΜΑΡΑ...!!!!
    ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.
    ΜΟΝΟ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΤΟΛΜΑ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. την ανακοινωση να βγαλουν και να προχωρησει στα μμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Oσο και υπάρχω θα ψηφίζω ΑΝΕΛ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ,ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΑΝΕΛ,ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΔΩΣΩ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ... ΑΛΛΑ....ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ[ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ...]ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑ....
    ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ
    Ο ΠΝΙΓΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΠΙΑΝΕΤΑΙ....
    ΟΥΤΩΣ 'Η ΑΛΛΩΣ,ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ,ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. http://www.enet.gr/?i=arthra-sthles.el.home&id=431135

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=431136


    ΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ,ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ?..ΠΩΣ ΟΛΑ ΕΓΙΝΑ ΞΑΦΝΙΚΑ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ???
    ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΣΩΣΕ Η ΕΠΕΙΑ???????????
    ΠΟΙΟΝ ΕΣΩΣΕ????????????



    http://www.aagora.gr/index.php/2013-03-09-14-56-06/2013-03-10-09-32-17/2013-03-10-09-42-23/item/1819-%CE%BF-%CF%83%CF%84%CF%8C%CF%87%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%AD%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CE%B5-%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CE%BF-%CE%B2%CE%B1%CE%B8%CE%BC%CF%8C-%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%8C%CF%82

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12757&subid=2&pubid=335897

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. pisc.bankofgreece.gr/Files/AnnualReport/AnnualReport2009.pdf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. http://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=37&ved=0CEMQFjAGOB4&url=http%3A%2F%2Fwww.insuranceworld.gr%2Ffiles%2FFile%2Fpdf%2FPRAKTIKA_BOULIS_ASPIS_COMMERCIAL.pdf&ei=SfF3U9-HPIbnPN6ZgdgC&usg=AFQjCNGDJ2ryFOX6XEZawoZRqUeAzuZBjw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
    Με ταχείς ρυθμούς προχωρούν οι απαραίτητες διαδικασίες για την τακτοποίηση των εκκρεμοτήτων που προέκυψαν από την πρόσφατη ανάκληση των αδειών των πέντε ασφαλιστικών εταιρειών.
    Ήδη έχουν εγκατασταθεί οι επόπτες που προχωρούν στις ενέργειες για έλεγχο και εκκαθάρισή τους.
    Ειδικότερα όσον αφορά στην ASPIS ΑΕΓΑ (Ζωής) έχει ήδη εγκατασταθεί ο επόπτης για τον έλεγχο και αναδιάρθρωση του χαρτοφυλακίου.
    Η ιδιομορφία της εκκαθάρισης μιας εταιρίας Ζωής απαιτεί ιδιαίτερο σεβασμό προς τους ασφαλισμένους για τους οποίους έχουν ήδη ληφθεί και λαμβάνονται τα απαραίτητα μέτρα.
    Όπως είναι γνωστό τα συμβεβλημένα Νοσοκομεία συνεχίζουν να νοσηλεύουν και να δέχονται κανονικά ασθενείς – ασφαλισμένους της ASPIS, ενώ για τα μη συμβεβλημένα ισχύει ότι ίσχυε και στην κανονική λειτουργία της Εταιρίας.
    Από χθες το πρωί το τηλεφωνικό κέντρο της Εταιρίας λειτουργεί κανονικά στα τηλέφωνα 210 6198960‐973 και fax 210 6176769 και δίνει στους ασφαλισμένους τις αναγκαίες οδηγίες.
    Καθώς συνεχίζεται η αποσφράγιση και απογραφή των εγκαταστάσεων της Εταιρίας, τα διάφορα τμήματα θα αρχίσουν να λειτουργούν με το προσωπικό της Εταιρίας, το οποίο θα καλείται σταδιακά να αναλάβει υπηρεσία, υπό τη διοίκηση του επόπτη.
    Από σήμερα ο επόπτης άρχισε να καλεί υπαλλήλους της Διαχείρισης Χαρτοφυλακίου Συμβολαίων και της Διαχείρισης Αποζημιώσεων κλάδου Ζωής, ώστε τα τμήματα αυτά να λειτουργήσουν τις επόμενες μέρες.
    Εκτιμάται ότι τις αμέσως προσεχείς ημέρες θα ακολουθήσουν το Λογιστήριο και η Μηχανογράφηση.
    Με ανακοίνωσή του ο Επόπτης αναμένεται να καλέσει άμεσα τους ασφαλισμένους να συνεχίζουν να καταβάλουν κανονικά τα ασφάλιστρα των συμβολαίων τους ώστε να συνεχίσουν να καλύπτονται από τις παροχές τους.
    Αθήνα 1.10.2009

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ ΤΑ ΔΗΛΩΝΕ Η ΕΠΕΙΑ...ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΕΛΙ-ΓΑΛΑ....

      Διαγραφή
  18. ΑΝΕΛ και πάλι ΑΝΕΛ.
    αρε μαύρο στη ΝΔ και ΠΑΣΟΚ θα φάνε πολύ μαύρο
    μπράβο στον Καμμένο.
    Σύριζα θα ψήφιζα αλλά ευτυχώς άνοιξα τον υπολογιστή σήμερα πρωί.
    έστω και τώρα προεκλογικά ή μη μόνο ο Καμμένος έκανε μία κίνηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. σκατά να φάνε σαμαρας-βενιζέλος
    ΜΑΥΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. μαύρο λέει
    θα χοροπηδήσουνν απ'την πολύ μαυρίλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. αλητες! πανε με τις μεθοδευσεις τους και την πολυτιμη βοηθεια πολλων, να εμπεδωσουν στη συνειδηση των πολιτων οτι παιξαμε και χασαμε, παραβλεποντας νομους, συνταγμα, διαταξεις και κυριως τις ιδιες τις πιστοποιησεις του κρατους! αν δεν αποζημιωθουμε στο ακεραιο ολοι, ειτε με μεταβιβαση συμβολαιων ειτε με οποιον τροπο επιλεγει ,χωρις καμια απωλεια, θα συμπαρασυρουμε μαζι μας ΟΛΗ την ασφαλιστικη αγορα και τους ιδιους και τα τομαρια αυτων που επιδιωκουν την ανυπαρξια μας και αυτοκτονιες,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. οι ANEΛ εκαναν επισημη ανακοινωση με τη μηνυτηρια αναφορα; δεν την ειδα πουθενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ18 Μαΐου 2014 στις 1:15 μ.μ.

    ΝΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΝ.ΕΛ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ.
    ΟΛΟΙ ΑΝ.ΕΛ ΕΦΟΣΟΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ.
    ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΡΩΜΑΝΙΑΣ Ο ΕΡΓΑΤΟΛΟΓΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝ,ΕΛ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΕΛΥΤΗΣ....

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛ...ΙΣΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ.....ΜΟΝΟ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΜΑΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΠΟΥ ΦΕΡΑΜΕ ΡΙΣΚΟ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΜΑΣ ΑΝΑΦΩΝΕΙ ΠΑΝΤΟΥ.
    ΚΑΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ...ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΙΛΙΑ ...ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΥΓΚΑ...ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ...
    ΨΕΜΑΤΑ ΛΕΜΕ ΝΙΚΟΛΑΚΗ?? ΣΕ ΡΩΤΑΜΕ!!!
    ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΟΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΥΑΣΛΟ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ..Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΡΙΣΗ ΑΝΕΠΗΡΕΣΤΗ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΥΡΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΑΣ..ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!!
    Α ΡΕ ΜΑΥΡΟ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑΣ!! Α::: ΣΑΜΑΡΑ.... ΠΕΣ ΜΑΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΕΝ ΤΕΛΕΙ!!
    Μ Η Δ Ε Ν
    ΠΑΨΑΜΕ ΝΑ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ
    ΠΑΜΕ ΓΙΑΛΛΑ!!!
    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ..
    ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΜΑΥΡΟΓΥΑΛΟΥΡΑΙΟΙ!!!!
    ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ!!!!
    ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΤΑ ΤΑΛΛΑ ΔΙΝΕΙΣ ΜΑΧΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ Ε???
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΛΥΣΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ 800.000 ΟΠΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ Ε????!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ18 Μαΐου 2014 στις 1:17 μ.μ.

    ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΚΤΕΤΕΘΗ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ.
    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΑΝ.ΕΛ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ
    ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ Η ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΟΣ ΚΑ ΕΛΕΝΑ ΤΖΟΥΛΗ-ΚΑΜΜΕΝΟΥ.
    ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΑΝ.ΕΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΑΣΦΑΛΙ..ΣΤΑΚΙΑ ΕΣΕΙΣ ΜΟΥΓΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΠΟΡΑ..Ε??
    ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΓΙ΄ΑΥΤΟ???
    ΑΛΛΑ ΤΑΤΣΙ ΜΙΤΣΙ ΚΟΤΣΙ..
    ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΡΑΓΕ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΚΑΜΜΕΝΟ και πάλι ΚΑΜΜΕΝΟ
    να ένας που κάνει κάτι για μας
    ΤΕΛΟΣ ψήφο στον ΚΑΜΜΕΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. AN.EΛ για πάνταααααα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. εμείς τους στηρίξαμε και περιφέρεια και δήμο, ΑΝ.ΕΛ.την τελευταία στιγμή,καθοτι απελπισμένοι,και αναποφάσιστοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ντυπη Έκδοση Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, Κυριακή 18 Μαΐου 2014
    Η περίπτωση Ασπίς

    ΓΝΩΣΤΗ και μη εξαιρετέα η περίπτωση της Ασπίς Πρόνοια και του Π. Ψωμιάδη που χρειάστηκαν 20 χρόνια για να αποκαλυφθούν οι παραβατικές συμπεριφορές του ιδιοκτήτη της.

    Γνωστή η ιστορία του παράγοντα, ο οποίος κατάφερε να χτίσει μια αυτοκρατορία με τα λεφτά των ασφαλισμένων, τα οποία «περνούσε» στις εταιρείες του που αντιμετώπιζαν κατά καιρούς πρόβλημα κεφαλαιακής επάρκειας και για χρόνια κανένας δεν τον ενοχλούσε.

    Οταν επιτέλους οι εποπτικές αρχές του έβαλαν το «μαχαίρι στο λαιμό», απαιτώντας τον Σεπτέμβριο του 2009 να προχωρήσει σε αυξήσεις κεφαλαίου ύψους 200 εκατ. ευρώ για να καλυφθούν οι δείκτες φερεγγυότητας, το κανόνι έσκασε.

    Θυμίζω πως τα ποσά ήταν τόσο μεγάλα που ούτε οι κομπίνες μεταφοράς κεφαλαίων από μια θυγατρική σε άλλη, όπως στο παρελθόν, μπορούσαν να τα καλύψουν. Σε μία νύχτα η Επιτροπή Εποπτείας Ιδιωτικής Ασφάλισης έβαλε λουκέτο στις εταιρείες Ασπίς Πρόνοια ΑΕΓΑ, Ασπίς Πρόνοια ΑΕΑΖ, General Union ΑΕΓΑ και General Trust ΑΕΓΑ, για να αποκαλυφθεί μια τρύπα 400 εκατ. ευρώ, να μείνουν στο δρόμο 700 εργαζόμενοι και 227.000 ασφαλισμένοι με συνταξιοδοτικά και άλλα προγράμματα ζωής να αγωνιούν για τις αποταμιεύσεις μιας ζωής.
    Μ.ΓΕΛ.

    ΤΙ ΩΡΑΙΑ...ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΙΣ ΕΠΟΠΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ....ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ!!!!!!!!!!
    ΕΥΓΕ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!
    ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΙΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΝ .....ΚΑΙ ΣΤΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ!...
    ΤΩΡΑ ΣΩΘΗΚΑΜΕ!!!!!......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ,ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ[ΕΠΕΙΑ] ΣΩΤΗΡΕΣΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ:
      Οταν επιτέλους οι εποπτικές αρχές του έβαλαν το «μαχαίρι στο λαιμό»

      ΤΟΤΕ ...ΤΟΥΣ ΞΕΦΥΓΕ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΑΙ ΕΚΟΨΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΛΑΙΜΟ!!!........

      Διαγραφή
    2. για να δουμε λοιπον τι λενε τα στοιχεια για τις καταγγελιες κ τα διαπλεκομενα. να δουμε με ποιο τροπο θα αποδειξουν οτι δεν γνωριζαν οι.......ΕΠΟΠΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΟΧΗ, ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΣΑΝ....ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ! ΛΕΦΤΑ! ΛΙΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙΜΕΡΕΣ ΤΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ !

      Διαγραφή
    3. σκεφτείτε πόσο άσχετα και ασυνήδειτα στελέχη χωρίς ίχνος ευθύνης,ευθιξείας,αρχών και ήθους απαρτίζουν και στελεχώνουν τόσο ευαίσθητες και υπεύθυνες θέσεις,που ανακαλύπτουν το "ιχνος της φωτιάς και της πυρκαγιάς"...μετά την καταστροφή,σε 20 χρόνια...

      Διαγραφή
    4. και το Στε ,θα τους επιβραβευσει;;;;;;;;;;;;;;;;;;;ουτε καν να στερξουν να βρουν λυση, εστω ,κατοπιν εορτης και οι ασυνειδητοι και επιορκοι μιλουν για επενδυτες.
      θα προστατευσει τους εγκληματες;;;;;;;;

      Διαγραφή
  30. Γνωστή η ιστορία του παράγοντα, ο οποίος κατάφερε να χτίσει μια αυτοκρατορία με τα λεφτά των ασφαλισμένων, τα οποία «περνούσε» στις εταιρείες του που αντιμετώπιζαν κατά καιρούς πρόβλημα κεφαλαιακής επάρκειας και για χρόνια κανένας δεν τον ενοχλούσε.

    ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ...
    ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ, ΑΛΛΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ, ΝΑ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟΥ. ΑΛΛΙΩΣ, Η ΖΟΥΓΚΛΑ ΟΥΜΠΕΡ ΑΛΕΣ!

      Διαγραφή
  31. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΕΙ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥ, ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΜΟΥΝΤΖΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ, ΜΕ ΚΟΜΜΕΝΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ,ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ κλπ. ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΧΕΣΑΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ.
    ΑΣ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.
    ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ. ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ.
    ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ.
    ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΝΑ ΚΑΤΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΤΕΣ...ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ.
    ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ.
    ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΒΑΜΠΙΡ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΒΑΛΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ, ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΥΤΕΡΟΥΣ ΣΕ ΑΣΦΑ. ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΕΩΣ 5000 ΕΥΡΩ.
    ΕΤΣΙ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ; ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΩΝ 5000 ΕΥΡΩ; ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ; ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ;
    ΑΝΑΛΓΗΤΟΙ ΥΠΟΠΤΟΙ ΤΥΠΟΙ ΤΩΝ ΜΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. τα βλέπουν τα αποτελέσματα?
    έρχονται οι ευρωεκλογές εκεί να δουν τι θα γίνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΔΙΑΛΥΣΑΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ.ΕΒΑΛΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΘΕΣΗ?ΕΝΝΟΙΩΣΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΣΑΙ ΕΠΑΙΤΗΣ?ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΤΟΝ ΨΕΥΤΗ ΠΟΥ ΑΛΛΑ ΕΛΕΓΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ.ΨΗΦΗΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΩΣ ΤΙΜΩΡΕΙ ΟΛΑΟΣ ΤΑ ΠΑΛΙΟΛΑΜΟΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ολοι συριζα ή ανελ τίποτα άλλο
    σήμερα πήραν μια γεύση για το τι θα γίνει στις ευρωεκλογές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ....ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΨΗΦΟΘΥΡΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ. ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΨΑΤΕ ΑΡΚΕΤΑ ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ....ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΠΟΥ ΓΙΝΑΝ ΕΛΙΑ ΠΟΥ ΠΟΤΙΣΤΙΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ, ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ......ΒΡΕΙΤΕ ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ ΔΕΝΤΡΟΥ.....ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ασπίς Πρόνοια: Σημαντική άνοδο παραγωγής το 9μηνο
    Με ανοδικούς ρυθμούς κινήθηκαν τα παραγωγικά μεγέθη 9μηνου του 2007 για την ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ, σε σχέση με τα αντίστοιχα μεγέθη του 2006.
    Όπως αναφέρει η ανακοίνωση Αναλυτικά, η ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ Ζωής (ΑΕΓΑ) για το 9μηνο του 2007, εμφάνισε καθαρή ποσοστιαία αύξηση στα εισπραχθέντα ασφάλιστρα της κατά 35,3% σε σχέση με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο, ενώ η ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ Ζημιών (ΑΕΑΖ) παρουσίασε άνοδο ύψους 43,5% συγκριτικά με το ανάλογο χρονικό διάστημα.
    Υπογραμμίζεται ότι ανοδική είναι και η ανέλιξη των μεγεθών των δυο εταιρειών όσον αφορά τη νέα παραγωγή τους.
    Ειδικότερα η ποσοστιαία αύξηση της νέας παραγωγής για την εισηγμένη ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ Ζωής για το 9μηνο του 2007 «άγγιξε» τα επίπεδα του 81,7% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2006, ενώ η άνοδος της ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ Ζημιών προσέγγισε το 71,4% για την ίδια χρονική περίοδο συγκριτικά με το 9μηνο της περυσινής χρονιάς.
    Ταυτόχρονα συνεχίζεται με τους ίδιους ρυθμούς η συρρίκνωση των εξόδων της ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ, η δε εταιρεία προσδοκά να διαθέτει μονοψήφιο νούμερο στα γενικά της έξοδα κατ’ αναλογία με τις εισπράξεις της το 2008.
    Ενδεικτικό της αναδιοργάνωσης που έχει συντελεστεί στην ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ είναι το γεγονός ότι ο δείκτης αποζημιώσεων της εταιρείας επί των καθαρών εισπρακτέων ασφαλίστρων (Loss Ratio), μειώθηκε κατά 5 μονάδες στο 9μηνο του 2007 σε σχέση με την ανάλογη περυσινή περίοδο, φθάνοντας στα επίπεδα του 69,2%. Η πτώση του συγκεκριμένου δείκτη οφείλεται, στη συνεχή παρακολούθηση και τον έλεγχο των αποζημιώσεων του κλάδου ζημιών και των νοσοκομειακών προγραμμάτων.
    Τη νέα αισθητή άνοδο των μεγεθών παραγωγής της ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ, κορυφαία στελέχη του Ομίλου ΑΣΠΙΣ αποδίδουν αφενός στα νέα ελκυστικά ασφαλιστικά προγράμματα που προσφέρει ο Όμιλος σε συνδυασμό με την ανάπτυξη εναλλακτικών δικτύων πώλησης και αφετέρου στη διαρκή εκπαίδευση των ασφαλιστών του.
    Σημειώνεται ότι στα παραπάνω μεγέθη δεν εμπεριέχεται η παραγωγή ασφαλίστρων των θυγατρικών εταιρειών του Ομίλου στο εξωτερικό και ειδικότερα σε Σουηδία, Κύπρο, Αλβανία και τα υποκαταστήματα της Γερμανίας τα οποία βρίσκονται σε συνεχή άνοδο.
    Αναφερόμενος στους ρυθμούς ανάπτυξης της ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ, τόσο του κλάδου Ζωής όσο και των Γενικών Ασφαλίσεων, ο πρόεδρος του Ομίλου ΑΣΠΙΣ κ. Παύλος Ψωμιάδης τονίζει ότι : « η ανοδική πορεία των ασφαλιστικών εταιρειών του Ομίλου θα συνεχισθεί. Ήδη οι προϋπολογισθέντες στόχοι μας για τη χρήση του 2007 έχουν ξεπεραστεί κατά πολύ».
    Και καταλήγοντας αναφέρει : « Είναι ιδιαίτερα σημαντικό το δεδομένο ότι η υψηλή άνοδος στην παραγωγή μας έχει συντελεστεί από τον ίδιο αριθμό υποκαταστημάτων».

    10/2007...tote pou mas exapatousan oi ypourgoi kai kaname symbolaia.
    sto STE dothkan ta stoixeia ayta?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. η πράξη αυτή, επρεπε να γίνει ...στις 22/9/09 ! ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.....ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. http://www.nextdeal.gr/video-list/allazoyme-zwes-to-mhnyma-ths-international-life-apo-to-synedrio-sto-costa-navarino.html

    ΦΟΒΕΡΟΣ ΤΙΤΛΟΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Οι ΑΝΕΛ καταρρέουν και ψάχνουν για οποιαδήποτε ψήφο.
    Μας υποστηρίζουν καθαρά ψηφοθηρικά.
    Μην παρασύρεσθε...

    Όσο για τους ομολογιούχους, μην ξεχνάτε ότι το Συμβούλιο της Επικρατείας απέρριψε οριστικά το αίτημά τους. Σίγουρα φωνάζαν και φωνάζουν πολύ επρισσότερο από εμάς και έχουν δώσει μεγάλη δημοσιότητα στο θέμα, αλλά παρά τις φωνές τους δεν κατάφεραν τίποτα και δεν έχουν τίποτα να ελπίζουν.
    Τουλάχιστον εμείς ελπίζουμε σε μία θετική απόφαση του ΣτΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μεγα λαθος!!!! εχουν να ελπιζουν οτι θα αποζημιωθουν και θα παρουν τα λεφτα τους πισω. με ποση ευκολια τα λετε ολα αυτα. ολη η κοινωνια τους δικαιωνει και με την πρωτη ευκαιρια θα βγουν οι καταστροφεις τους, να τους αποκαταστησουν.
      σε αντιθεση με μας, που μας παρεσυραν και μας εσυραν ΜΟΝΟ στα δικηγορικα γραφεια, γραφοντας και συγγραφοντας για εσωτερικη καταναλωση διαμαρτυριες ησυχες και βολικες.
      και για τη μηνυτηρια αναφορα, ανεξαρτητα απο τις οποιες σκοπιμοτητες, η ισχυς της υπαρχει και θα ασχοληθει ανακριτης και ειαγγελεας. περι αυτου προκειται και ΜΗΝ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΤΕ ΟΛΑ. ΑΝ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΕΤΣΙ, ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΕ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΖΟΥΣΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΣΤΑ ΚΑΤΕΡΓΑ.

      Διαγραφή
    2. Κατέγραψα την πραγματικότητα. Φυσικά και όλοι έχουν δικαίωμα και πρέπει να διεκδικούν.

      Η δικαίωσή μας (παθόντες ΑΣΠΙΣ) θα έλθει είτε από τα δικαστήρια είτε από πολιτική απόφαση. Δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική.

      Απορρίπτετε την δικαστική οδό, κατηγορώντας τα δικαστήρια και τους δικηγόρους. Προφανώς δεν ήλθατε ούτε μία φορά είτε στην Ευελπίδων είτε στο Εφετείο για να παρακολουθήσετε τις δίκες εναντίον του λαμόγιου. Δυστυχώς ελάχιστοι το έπραξαν, προτιμώντας να αγωνισθούν από τον καναπέ.

      Όσο για την πολιτική απόφαση, που κατά την γνώμη σας θα την πετύχουμε φωνάζοντας, ένα έχω να πω: Ξυπνήστε, ξημέρωσε.

      Διαγραφή
  40. ΣΥΝΕΔΡΙΟ AIDA
    Λύση η μακροχρόνια ασφάλιση ζωής
    Οι επιπτώσεις των κλιματικών αλλαγών, η αντασφάλιση, η ασφάλιση αστικής ευθύνης, η ασφάλιση προσώπων και συντάξεων, η διανομή ασφαλιστικών προϊόντων ήταν τα θέματα του συνεδρίου της Διεθνούς Ένωσης Δικηγόρων (AIDA) και του Ελληνικού Συλλόγου Ασφαλιστικής Επιστήμης, με θέμα «Ασφάλιση Ζωής, Υγείας και Συντάξεων στο Νέο Οικονομικό Περιβάλλον». Τα ειδικότερα θέματα που συζητήθηκαν έδειξαν πόσο σημαντική είναι η μακροχρόνια ασφάλιση ζωής σε βάθος χρόνου ως λύση για την τοποθέτηση των αποταμιεύσεων του κοινού και οι τρόποι εξασφάλισης της φερεγγυότητάς της, και ότι η ιδιωτική ασφάλιση είναι πράγματι η απάντηση στο αυξανόμενο πρόβλημα της ανεπάρκειας της κοινωνικής ασφάλισης, καθώς και η ανάγκη κατανόησης του ακριβούς κόστους που συνεπάγεται η ανάληψη της ευθύνης παροχής συνταξιοδοτήσεων μακροχρόνια.Σ ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΜΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. http://www.enikos.gr/society/236893,TWRA-Prosagwges_sthn_omilia_toy_Benizelo.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το γουρούνι ο Βενιζέλος
      θέλει και ψηφο
      ας ετοιμάζεται από τώρα να πάει στην πιο ακριβή γλάστρα της Ελλάδας (πρόεδρο της δημοκρατίας)

      Διαγραφή
  42. ΣΥΡΙΖΑ ΣΥΡΙΖΑ ΣΥΡΙΖΑ για να πέσουν οι εγκληματίες σαμαρας-βενιζελος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ;
      ΓΙΑΤΙ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΥΣ, ΕΔΩΣΑΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ.
      ΤΕΤΟΙΑ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΣΤΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ, ΜΟΝΟ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ..

      Διαγραφή
    2. είδαμε και αυτούς που μας είπαν

      Διαγραφή
  43. O ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΣ. ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ο πολυδορας αναφερθηκε οτι υπαρχουν 800.000 χιλ. οικογενειες ασφαλισμενες στην ασπις προνοια και δεν εφαρμοζεται ο ψηφισμενος νομος απο την κυβερνηση για την αποκατασταση τους.Χλευασε τον Στουρναρα που μας χαρακτηρισε επενδυτες ασφαλειων κατι που δεν νοειται.και υποσχεθηκε την επομενη των εκλογων λυση στο θεμα αυτο. ΤΙ ΛΕΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.
      ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΤΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ;
      ΕΠΙΣΗΣ, Κ. ΣΙΔΕΡΗ, ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ, ΕΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, Η ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ Ή ΤΟ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ.

      Διαγραφή
  45. ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΕΘΗΚΕ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ; ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. http://www.koutipandoras.gr/article/114322/pros-paragrafi-adikima-sahinidi-zania-poy-harizan-hrei-kai-daneia-se-kataskeyastikes

    ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΕΔΙΝΑΝ ΔΑΝΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ.
    ΣΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ποσο ΜΑΚΑΚΕ ΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ
    ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΤΕ

    ΡΙΞΤΕ ΡΕ

    ΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΣ

    ΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΕ ΟΠΟΙΟ ΚΟΜΜΜΜΑ

    ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΑΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΣΥΡΙΖΑ: Όμηροι οι ασφαλισμένοι των Ασπίς Πρόνοια και Commercial Value
    Δημοσιεύθηκε: 23 Μαϊου 2014, 14:19 , Τελευταία Ενημέρωση: 23/05/2014, 14:22


    ΣΥΡΙΖΑ: Όμηροι οι ασφαλισμένοι των Ασπίς Πρόνοια και Commercial Value
    Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ για την αδυναμία επίλυσης του ζητήματος των αποζημιώσεων των 250.000 ασφαλισμένων των εταιρειών Ασπίς Πρόνοια και Commercial Value.

    Σε ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ασκεί έντονη κριτική στην κυβερνητική αδράνεια επί του θέματος και υποστηρίζει πως υπάρχουν λύσεις που μπορούν να δώσουν τέλος στην επί σχεδόν πέντε χρόνια ομηρία των 250.000 ασφαλισμένων των δύο ασφαλιστικών εταιρειών.

    Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ έχει ως εξής:

    «Η παρατεταμένη, σχεδόν πεντάχρονη πλέον, εκκρεμότητα επίλυσης των προβλημάτων που προέκυψαν από τις ανακλήσεις των αδειών των ασφαλιστικών εταιρειών Ασπίς Πρόνοια και Commercial Value έχει ως αποτέλεσμα να βρίσκονται σε ομηρία 250.000 ασφαλισμένοι των δυο εταιρειών από το 2009.

    »Οι συνέπειες είναι καταστροφικές για τους χιλιάδες κατόχους ασφαλιστικών συμβολαίων λόγω της διακοπής της καταβολής συντάξεων γήρατος ή αναπηρίας, και της αδυναμίας πρόσβασής τους σε νοσηλευτικά ιδρύματα, αλλά και της απώλειας των μελλοντικών προσδοκιών τους για συντάξεις ή εφάπαξ. Χωρίς καμιά δική τους υπαιτιότητα οι συνθήκες ζωής χιλιάδων συνανθρώπων μας έχουν επιδεινωθεί δραστικά.

    »Πέρα απ' την εγκληματική συμπεριφορά των πρώην βασικών μετόχων των εταιρειών, οι ευθύνες βαραίνουν πριν απ' όλα τους κρατικούς μηχανισμούς ελέγχου και εποπτείας της ασφαλιστικής αγοράς, καθώς η πλημμελής άσκηση των καθηκόντων τους είχε ως συνέπεια την αδυναμία συνέχισης της λειτουργίας των δυο εταιρειών. Παράλληλα προκλήθηκε μείωση της εμπιστοσύνης στην ασφαλιστική αγορά.

    »Οι εκάστοτε κυβερνήσεις, παρά τις κατά καιρούς επίσημες διαβεβαιώσεις των αρμόδιων Υπουργών, δεν έχουν παρουσιάσει μέχρι σήμερα οποιοδήποτε ολοκληρωμένο πρόγραμμα οριστικής επίλυσης του προβλήματος.

    »Ενδεικτικό του κυβερνητικού εμπαιγμού είναι το γεγονός ότι ο σημερινός Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών κ. Σταϊκούρας ως βουλευτής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης εγκαλούσε την τότε κυβέρνηση για την μη επίλυση του σημαντικού προβλήματος και δεσμεύονταν για την διευθέτηση του σε μέλλοντα χρόνο. Στη συνέχεια ως υπουργός το ξέχασε.

    »Σε αντίστοιχες δηλώσεις και δεσμεύσεις είχε προχωρήσει και ο σημερινός Πρωθυπουργός κ. Α. Σαμαράς το 2012 κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. Κι αυτός επίσης στη συνέχεια το ξέχασε.

    »Ωστόσο, ακόμη και μετά από τέσσερα και πλέον χρόνια, ο εμπαιγμός των εκατοντάδων χιλιάδων ασφαλισμένων της «Ασπίς Πρόνοια» και της «Commercial Value» από την κυβέρνηση συνεχίζεται: Ούτε η εκκαθάριση των δυο εταιρειών φαίνεται να ολοκληρώνεται, ούτε έχουν ενεργοποιηθεί οι προβλέψεις των νομοθετικών ρυθμίσεων των Νόμων 3867/2010 και 4002/2011.

    »Είναι προφανές ότι, παρά την δύσκολη κατάσταση, στην οποία έχουν περιέλθει τα οικονομικά της χώρας, υπάρχουν λύσεις, πολλές από τις οποίες έχουν προταθεί κατά καιρούς από τους ενδιαφερόμενους, που μπορούν να εξασφαλίσουν σε σημαντικό βαθμό τα συμφέροντά τους μειώνοντας αντίστοιχα τις δυσμενείς επιπτώσεις για τους ίδιους και τις οικογένειές τους.

    »Ο ΣΥΡΙΖΑ από την πρώτη στιγμή στάθηκε στο πλευρό των ασφαλισμένων της Ασπίς Πρόνοια και Commercial Value, φέρνοντας το ζήτημα στη Βουλή και στηρίζοντας τις κινητοποιήσεις τους. Θα συνεχίσει να στηρίζει με όλους τους τρόπους τις προσπάθειες για την εξεύρεση της καλύτερης δυνατής λύσης, πάντα σε συνεργασία με τους ίδιους τους ενδιαφερόμενους.

    »Και βέβαια μια κυβέρνηση κοινωνικής σωτηρίας ΣΥΡΙΖΑ/Αριστεράς θα πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα μετά από διαβούλευση με τους ίδιους τους ασφαλισμένους, για να βρεθούν λύσεις και να δοθεί τέρμα στην επί τόσα χρόνια παρατεταμένη αβεβαιότητα και αγωνία τους».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ανακοίνωση των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» για πρώην ασφαλισμένους της «Ασπίς Πρόνοια»
    Αρθρογράφος: trikalanewsΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 11:33ανεξαρτητοι ελληνες
    Η ανάκληση της άδειας λειτουργίας και το κλείσιμο της ασφαλιστικής εταιρείας «ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ» συμφερόντων Π. Ψωμιάδη το έτος 2009, ανέδειξαν ένα μεγάλο οικονομικό και προεχόντως πολιτικό σκάνδαλο, με τεράστιες προεκτάσεις.

    Χιλιάδες ασφαλισμένοι, απλοί πολίτες αποτελούν «θύματα» της εξαπάτησης του μεγαλομετόχου, αλλά και των εγκληματικών παραλείψεων των κρατικών εποπτικών αρχών της χώρας να λάβουν τα αναγκαία εκείνα μέτρα, που ο νόμος ορίζει, ώστε να προστατευθούν οι ασφαλισμένοι. Ομοίως σοβαρότατο πλήγμα υπέστη και η ασφαλιστική αγορά εν γένει.

    Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, πιστοί στις δεσμεύσεις τους και ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα των ασφαλισμένων - θυμάτων, δηλώνουν εμπράκτως τη συμπαράστασή τους. Με τη νομική τους ομάδα υποστήριξαν την σύνταξη και την κατάθεση ενώπιον του κ. Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου μηνυτήριας αναφοράς, προκειμένου να διερευνηθούν οι ενέργειες και παραλείψεις των κρατικών οργάνων σχετικά με τον τρόπο και τις προϋποθέσεις λειτουργίας της συγκεκριμένης ασφαλιστικής εταιρείας.

    Θεωρούμε χρέος μας να αποκαταστήσουμε κατά το δυνατόν την πληγείσα σχέση εμπιστοσύνης με τους πολίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΟΤΑΝ Ο ΣΤΑΙΚΟΥΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥΣ ΣΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΧΟΡΟ ΣΑΧΙΝΙΔΗ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ.
    ΚΛΕΙΣΤΕ Τ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ.
    ΤΙΜΩΡΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. καταλαβαμε πολυ καλα γιατι ο μεγας σταικουρας και ο πρωθυπουργος του δεν προχωρησαν πριν απο τις εκλογες αυτο που διαφημιζαν ως ΛΥΣΗ της τραγωδιας ΑΣΠΙΣ.
    γι αυτο δεν αναφερονται πουθενα.
    γιατι αμεσως μετα τις εκλογες που θα ειμαστε χειροποδαρα δεμενοι, θα υπερψηφισουν ολοι οι κυβερνητικοι βουλευτες να βαλουμε διαχειριστη στα εναπομειναντα λεφτα μας, μετα και την κακοδιαχειριση τους, με προσδοκια να παρουμε σε πολλα χρονια μετα ουτε τη σημερινη αξια.
    ειμαστε στο ελεος αμετανοητων, ετσι φαινεται. αυτοι οι ιδιοι υποσχονταν, κατανοουσαν και συνεπασχαν.
    δεν τους νοιαζει , δεν τους αφορα, αφου δεν ειναι η τσεπη τους.
    και ο ζαγορακης, ας μας πει και τωρα, πώς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: Όμηροι 250.000 ασφαλισμένοι σε Ασπίς-Commercial Value
    tsipras
    Η αδυναμία επίλυσης του ζητήματος των αποζημιώσεων των 250.000 ασφαλισμένων των εταιρειών Ασπίς Πρόνοια και Commercial Value από την κυβέρνηση, αποτελεί ακόμα ένα “όπλο” στη... φαρέτρα του ΣΥΡΙΖΑ για την αντιπολιτευτική του γραμμή, κυρίως τώρα, λίγες ώρες πριν τις ευρωκάλπες.

    Ο ΣΥΡΙΖΑ ασκεί δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση, υποστηρίζοντας ότι υπάρχουν λύσεις που μπορούν να δώσουν τέλος στην επί σχεδόν πέντε χρόνια ομηρία των 250.000 ασφαλισμένων των δύο ασφαλιστικών εταιρειών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή