ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Δελτίο τύπου Ανεξαρτήτων Ελλήνων - 23.05.2014

Αγαπητοί μας ασφαλισμένοι,

το σωματείο με υπεράνθρωπες προσπάθειες φροντίζει έτσι ώστε το θέμα Ασπίς να βρίσκεται συνεχώς στην επικαιρότητα. Να ξέρει o κύριος Σαμαράς ότι όσα χρόνια και αν περάσουν εμείς δεν θα ξεχάσουμε την καταστροφή που μας προξένησαν οι πρόχειροι και επιπόλαιοι χειρισμοί του. Επιπλέον μας εξαπατήσατε κύριε Σαμαρά και μας κοροϊδέψατε καθώς είχατε δεσμευτεί με προεκλογικά δελτία τύπου του 2012 ότι θα αναγνωρίζατε τις διαχρονικές ευθύνες των κυβερνήσεων σας και θα δίνατε λύση στο θέμα. Μήπως κατά τον ίδιο τρόπο διοικήσατε όλη τη χώρα κύριε Σαμαρά με προχειρότητα, επιπολαιότητα και ψεύδη? 

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και ο Πρόεδρος τους Πάνος Καμμένος βρίσκονται ενεργά στο πλευρό μας καταθέτοντας σε συνεργασία με το σωματείο μας μηνυτήρια αναφορά προκειμένου να ξεσκεπαστούν οι κομπίνες των λαμόγιων πολιτικών, των επίορκων δημοσίων υπαλλήλων και απατεώνων επιχειρηματιών σε βάρος των ελλήνων πολιτών. Σήμερα εξέδωσαν το κάτωθι επίσημο δελτίο τύπου το οποίο αναφέρει τα εξής: 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΠΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ «ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ»

"Η ανάκληση της άδειας λειτουργίας και το κλείσιμο της ασφαλιστικής εταιρείας «ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ» συμφερόντων Π. Ψωμιάδη το έτος 2009, ανέδειξαν ένα μεγάλο οικονομικό και προεχόντως πολιτικό σκάνδαλο, με τεράστιες προεκτάσεις.

Χιλιάδες ασφαλισμένοι, απλοί πολίτες αποτελούν «θύματα» της εξαπάτησης του μεγαλομετόχου, αλλά και των εγκληματικών παραλείψεων των κρατικών εποπτικών αρχών της χώρας να λάβουν τα αναγκαία εκείνα μέτρα, που ο νόμος ορίζει, ώστε να προστατευθούν οι ασφαλισμένοι. Ομοίως σοβαρότατο πλήγμα υπέστη και η ασφαλιστική αγορά εν γένει.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, πιστοί στις δεσμεύσεις τους και ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα των ασφαλισμένων - θυμάτων, δηλώνουν εμπράκτως τη συμπαράστασή τους. Με τη νομική τους ομάδα υποστήριξαν την σύνταξη και την κατάθεση ενώπιον του κ. Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου μηνυτήριας αναφοράς, προκειμένου να διερευνηθούν οι ενέργειες και παραλείψεις των κρατικών οργάνων σχετικά με τον τρόπο και τις προϋποθέσεις λειτουργίας της συγκεκριμένης ασφαλιστικής εταιρείας."

Η παραπάνω ανακοίνωση είναι αναρτημένη στην επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και μπορεί να διαβαστεί μέσα του παρακάτω συνδέσμου:


Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους Ανεξάρτητοι Έλληνες στις επερχόμενες ευρωεκλογές και τους ευχαριστούμε πολύ για την σημαντική βοήθεια τους και την αμέριστη συμπαράστασή τους.

1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια,έπρεπε να γίνει αυτό, ήταν θέμα ηθικής τάξης
    Συγχαρητήρια και στους ΑΝΕΛ να μας πειτε τους δικηγόρους, να τους ξέρουμε.
    Μη ξεχνάμε όλοι εκτός από το Σταικούρα και το ρόλο που έπαιξαν στην απίστευτη αυτή ιστορία οι "κυριοι κυριοι" Παπαθανασίου και Σαχινίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή