ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Αναγγελία απαιτήσεων έως 4/10/2013

Αγαπητοί μας ασφαλισμένοι,

σχετικά με την διαδικασία αναγγελίας των απαιτήσεων μας προς τις εταιρίες Ασπίς Πρόνοια και Commercial Value θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η προθεσμία που έχει δοθεί από τον επόπτη για κατάθεση της απαίτησης είναι η 4η Οκτωβρίου 2013. Καθώς αυτή η ημερομηνία δεν είναι μακριά και τα χρονικά περιθώρια στενεύουν θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα κάτωθι: 

ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΩΝ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ, νομίμως τούτου εκπροσωπουμένου υπό της Προέδρου του κ. Κατερίνας Σιδέρη, ανταποκρινόμενο στα πολλαπλά αιτήματα  των ασφαλισμένων στις ως άνω ασφαλιστικές εταιρείες και προκειμένου όλοι οι ασφαλισμένοι/κάτοχοι ασφαλιστηρίων συμβολαίων ζωής, να διευκολυνθούν για να συμμετάσχουν και καταθέσουν έως την 4-10-2013, στην επιβαλλόμενη εκ του Επόπτη Ασφαλιστικής Εκκαθάρισης τούτων των εταιρειών, αναγγελία απαιτήσεων στην ασφαλιστική εκκαθάριση των ως άνω αναφερομένων ασφαλιστικών εταιρειών, (καίτοι εκ του Νόμου ρητά τούτο δεν απαιτείται), κατόπιν της από 19.06.2013 ανακοίνωσης του:

Π Α Ρ Α Θ Ε Τ Ε Ι  διαμέσου του παρακάτω συνδέσμου, έναν ελάχιστο τύπο της αναγγελίας που οφείλουμε-πρέπει όλοι οι ασφαλισμένοι κάτοχοι ασφαλιστηρίων συμβολαίων ζωής, προς τις δύο υπό εκκαθάριση τελούσες ανώνυμες ασφαλιστικές εταιρείες να καταθέσουμε, έως την 4-10-2013.

Πατώντας έναν εκ των συνδέσμων ανάλογα με την εταιρία στην οποία ανήκει το ασφαλιστήριο συμβόλαιο ανοίγει το έντυπο αναγγελίας το οποίο θα πρέπει να συμπληρωθεί / διαμορφωθεί και αποθηκευτεί / τυπωθεί μέχρι το τελικό στάδιο της αναγγελίας / παράδοσης κατά το οποίο το έντυπο θα πρέπει να είναι σωστά συμπληρωμένο.

Για περισσότερες πληροφορίες εφόσον κρίνετε απαραίτητο παρακαλώ να απευθύνεστε στο προεδρείο του Σωματείου.

117 σχόλια:

  1. Κυρια Κατερινα μηπως αργησατε λιγο?Για ολους εμας που καταθεσαμε τα χαρτια μας πως μπορουμε να στειλουμε το εντυπο αναγγελιας απαιτησεων?Παρακαλω περιμενω οποσδηποτε απαντηση σας.Ευχαριστω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ ΠΗΡΕΣ ΤΗΛ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΑΝ ΠΩΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ.ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΕΝΤΥΠΟ.ΜΕ ΔΗΛΩΣΗ ΝΟΜΟΥ 105 ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σωματείο Ασφαλισμένων του Ομίλου Ασπίς Πρόνοια28 Σεπτεμβρίου 2013 στις 9:50 μ.μ.

    Άλλο η αναγγελία απαιτήσεων, άλλο μία απλή υπεύθυνη δηλωση που μας βάζουν να κάνουμε στην εταιρεία. Αλλά από το να μην αναγγελλόμαστε καλό είναι και αυτό.
    Οσοι μπορείτε, προλαβαίνουμε ακόμα, στείλτε τους με συστημένη επιστολή με curier, ή πηγαίνετέ τους το από κοντα΄στην Λ. Κηδφισιας 62 Μαρούσι, Ασπίς Πρόνοια, και το κείμενο αυτό της αναγγελίας που σας δίνουμε ως ένα έλάχιστο τύπο αναγγελίας, όποιος φυσικά θέλει, έστω συμπληρωματικά με την εντολή σας*απάιτησή σας, να το παραλάβουν, δίδοντάς σας και σχετικό αριθμό πρωτοκόλλου, απαιτήστε το, δικιά μας είναι η περιουσία που εκκκαθαρίζουν όλοι αυτοί και από τα δικά μας λεφτά ξοδεύουν, μην το ξεχνάτε, εμείς είμαστε οι κυρίαρχοι και εμείς τελικά θα δικαιωθούμε. Αυτοί απλώς μας υπηρετούν καλοπληρωμένοι , αλλά υπέυθυνοι και προσωπικά για την διαχείρισή της εις βάρος των συμφερόντων μας...
    Συμπληρώνοντας δε, στο κείμενο της αναγγελίας τα ποσά ο καθένας μας αντίστοιχα.
    Στο πρώτο "άλλως (διαφορετικά) βάζουμε το μεγαλύτερο ποσόν που θα λαμβάνατε με τους τόκους, κ.λ.π. και στο δεύτερο ¨άλλως βάλτε το ποσόν που είχε ααναγνωρισθεί και διαμορφωθεί στο Οριστικό Χαρτοφυλάκιο Ζωής από τον Επόπτη Χαρτοφυλακίου Ζωής κ. Ι. Παντελίδη, όπως αυτό έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο και το έχουμε δει όλοι.
    Τώρα πάνε-ΘΕΛΟΥΝ!!! να μας πετάξουν όλο τους περισσότερους ασφαλσιμένους έξω από τον Πίνακα Δικαιούχων ασφασίαματος, ως δήθεν μη δικαιούχους ασφαλίσματος, κρίνοντας ο Επόπτης Εκκαθάρισης κατά το δοκούν τι σημαίνει δικαιούχος. Ομως δεν έχει φαντασθεί το μέγεθός μας.
    Προσέξτε οι έχοντες απαιτήσεις από ασφάλσιη ζωής όλοι μας έχουμε προνόμιο σε ολόκληρη την σε ασφαλιστική τοποθέτηση δεσμευμένη περιουσία και μετά την λύση της εταιρείας και την θέση της σε ασφαλσιτικήε εκκαθάριση. Ολα τάλλα είναι παρερμηνείες....τινων...για να μην μας βάλουν στην Κ.Δ.Α
    Μην αποπροσανατολίζεσθε και πιστεύετε τυς συμπλέοντες με τον Επόπτη.
    Μην ακούτε (ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΤΑ ΑΦΤΙΑ ΣΑΣ) σε ότι σχετικά σας λένε από το άλλο Σωματείο οι διαμεσολαβητές του*-'"""πράκτορες, με το να μην αναγγελθείτε.
    Απαντες οι έχοντες ασφαλιστήρια συμβόλαια ζωής οφείλουμε να αναγγελθούμε. Αρθρο 2α παρ. λα του Ν.Δ 400/1970 Ενσωμάτωση Κοινοτικής Οδηγίας 2001/17ΕΚ και .......πολλά άλλα ακόμα.

    Περιμένετε και θα δείτε τις κινήσεις μας, μεθοδευμένα και οργανωμένα και προς την κατεύθυνση που πρέπει με προτεραιότητες!.
    Ήδη η πρόεδρός μας μίλησε και στην πρωινή ραδιοφωνική εκππομπή του Αlpha προχθές το πρωί και έπεται η συνέχεια και σε άλλες εκπομπές.
    Σωματείο Ασφαλισμένων του Ομίλου Ασπίς Πρόνοια
    Πληροφ. 6944946636

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σωματείο Ασφαλισμένων του Ομίλου Ασπίς Πρόνοια28 Σεπτεμβρίου 2013 στις 9:53 μ.μ.

    ΟΛΟΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΕΙΛΤΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΈΝΤΥΠΟ, ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΊΟ ΔΕΊΧΝΟΥΜΕ ΑΡΧΙΚΆ!!! ΣΤΟΝ ΕΠΌΠΤΗ ΕΚΚΑΘΆΡΙΣΗΣ ΤΙ ΘΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΉΣΕΙ ΑΠΌ ΑΝΑΚΟΠΕ΄Σ, ΑΝ ΕΡΜΗΝΕΎΣΕΙ ΌΠΩς ΘΈΛΕΙ......ΤΟΝ ΝΌΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΆΒΕΙ ΣΤΟΝ ΠΊΝΑΚΑ ΔΙΚΑΙΟΎΧΩΝ ΑΣΦΑΛΊΣΜΑΤΟΣ.
    ΑΣ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ.ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΤΗΣ ΑΝΑΓΓΕΛΙΑΣ, ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ.
    ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΝΑ ΑΝΑΓΓΕΛΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΕΩΣ ΤΗΝ 4-10-13 ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΩΛΕΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευχαριστω για την απαντηση σας.....αν πιεζαμε πολιτικα λιγο παραπανω τωρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΗΓΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΗΤΑΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΟΙ!ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΣΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ,ΜΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΧΡΗΣΙΜΕΥΕΙ ΩΣ ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΑΓΓΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΣΑΣ!ΣΑΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΤΕ ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΑ!ΕΠΙΣΗΣ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ,ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ30 Σεπτεμβρίου 2013 στις 3:53 μ.μ.

    ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ, ΔΙΟΤΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ,
    ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΝΝΟΜΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΝ ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΡΗΤΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ, Ο ΕΠΟΠΤΗς ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗς ΤΗΝ ΑΞΑΝΡΧΙΖΕΙ ΩΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.
    ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ ΖΩΗΣ ΜEΤΑ ΤΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜENΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΖΩΗΣ, ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΣΤΟ SITE THΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
    ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΝ ΑΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ?
    ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΟΣΩΝ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ Τ. ΕΠΟΠΤΗ Χ.ΖΩΗΣ, Κ. Ι. ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ ΠΟΥ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΟΥΝ ΩΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΥΠΟΛΟΓΙΣΘΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΜΠΑΙΝΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΑΝΑ ΣΕ ΑΝΑΓΓΕΛΙΕΣ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ?
    ΑΛΛΆ ΡΟΚΑΝΙΖΕΤΑΙΟ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΝΕΤΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ.
    ΕΦΟΣΟΝ ΚΑΤΑΔΕΙΧΘΕΙ ΤΟΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΜΕ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΗΓΗΤΕΣ ΑΡΓΟΠΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΠΙ ΕΝΑ ΕΤΟΣ ΕΛΑΒΑΝ ΧΩΡΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΑΝΕΥ ΝΟΜΙΚΗΣ ΒΑΣΕΩΣ,
    ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.
    ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ30 Σεπτεμβρίου 2013 στις 7:04 μ.μ.

    ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΑΜΕΣΑ ΠΡΑΞΗ ΤΗΝ ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ.
    ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΕ Ή ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Ή ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ. ΟΛΑ ΘΕΩΡΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΑ.
    ΜΗΝ ΑΡΚΕΙΣΘΕ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ.
    ΑΠΑΙΤΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΣΟΦΟ ΚΑΙ ΟΡΘΟ ΑΥΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΝΑΓΓΕΛΙΑΣ.
    ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ
    ΤΗΛ. 6944946636

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γιατι τοσο καιρο δεν τα λεγατε; θα γινει κανενα μπερδεμα. πού να προλαβει ο κοσμος απο επαρχια. τι λετε τωρα. τελευταια στιγμη συμβουλες.

      Διαγραφή
  9. τι ειναι αυτο το εγγραφο του υπουργειου οικονομικων που απανταει σε ερωτημα για τη διαδικασια αποζημιωσης;
    τι μας λεει;
    οτι σε 100 χρονια και το 10% οι επιλεκτοι;
    δεν παμε καθολου καλα. μια με τους δικηγορους και τις αγωγες, μια με τις ανακοπες, με καθε εποπτη και εκκαθαριστη.
    λουφαξαμε ολοι μας και φυσικα μας εχουν φτυσμενους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλά να πάθουμε εμείς φταίμε, κανένας άλλος.όλοι οι υπόλοιποι κάνουν απλά τη δουλεία τους (δικηγόροι, ασφαλιστές κλπ)

      Διαγραφή
  10. O επόπτης καλεί όσους εμπίπτουν στην ασφαλιστική περίπτωση,οι ασφαλιστές επικοινωνούν με τους πελάτες τους να πάνε όλοι να αναγγελθούν,ενώ στο επισημό site τους καλουν όσους έχουν ασφαλιστική περίπτωση.Οι υπάλληλοι της Ασπίδος ζητάνε μια απλή υπεύθυνη δήλωση και τα αντίγραφα συμβολαίων,η κ.Σιδέρη επιμένει να καταθέσουμε επιπλέον και αναγγελία.ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ που βρίσκεται η αλήθεια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Eleos, mia xora tis trelas kai tou paralogou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Και θέλετε να λέγεστε ΣΟΒΑΡΟ σωματείο; Η ανακοίνωση για την αναγγελία βγήκε στις 19/6/2013 και εμφανίζεται πρότυπο αίτημα αναγγελίας στις 26/9/2013, μόλις 6 εργάσιμες πριν την λήξη υποβολής; Είστε το ίδιο ανεύθυνοι με αυτούς που δήθεν διαχειρίζονται την υπόθεση μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ3 Οκτωβρίου 2013 στις 4:04 μ.μ.

    Σας ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια εσάς κύριε ή κυρία που γράφετε έτσι και ανταμοίβετε τον νομικό μας κόπο, την αμέριστο και συλλογική μας προσπάθεια.
    Ευτυχώς που εσείς είσθε λίγοι οι αγνώμονες.
    Ομως ξεχάσατε να αναλογισθείτε ότι δεν μας πληρώνετε ως δικηγόρους σας για να σας ετοιμάζουμε τα πάντα-νομικά κείμενα και δη έγκαιρα στο πιάτο σας....και εσείς να επικρίνετε μόνο.
    Καταναοώ την αγανάκτηση όλων μας.
    Προλαβαίνουμε ακόμα και αύριο Ή ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ Ή με συστημένη επιστολή ή μέσω courier να τα αποστείλλετε: ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΑΙΤΗΣΗΣ ΜΕ ΘΕΩΡΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΠ ΓΝΗΣΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ, ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΟ ΣΤΑ ΚΕΠ ΔΕΛΤΙΟ ΤΑΥΤΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΟ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΑ ΚΕΠ Ή ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ Ή ΣΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΠΟΠΤΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ Κ. ΚΩΝ/ΝΟ ΠΑΠΑΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΥΠΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΤΕΛΟΥΣΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ ΚΑΙ COMMERCIAL VALUE AAE, Λ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ 62- ΜΑΡΟΥΣΙ .
    !!!Και που να σας αναφέρω τι έγινε εχθές πάνω στα γραφεία της εκκαθάρισης με τον Επόπτη Εκκαθάρισης κ. Παπακωστόπουλο που πήγα εκ μέρους του Σωματείου να συναντήσω με γνωστό Δικηγόρο!!!!!
    ΣΑΣ ΕΧΩ ΝΕΑ !!!! ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ....
    ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΠΟΥΣ ΚΑΝΑΜΕ ΑΦΕΝΤΙΚΑ....
    ΑΠΟ ΤΟΥΔΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΥΧΟΥΝ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ ΠΡΟΝΟΙΑ, ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.
    ΟΨΟΜΕΘΑ ΕΝ ΤΩ ΜΕΛΛΟΝΤΙ.
    ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΚΕ ΕΠΟΠΤΑ ΚΑΙ ΕΚΚΑΡΙΣΤΑ.
    ΝΑΣΘΕ ΚΑΛΆ ΠΡΟΧΩΡΕΙΣΤΕ ΕΤΣΙ....
    ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΙΔΕΡΗ
    ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εγω, εχω να προτεινω το παρακατω:

    Ο κ. ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ, θα εχει την προσεχη Δευτέρα, στο ENIKOS .GR ,που θα μεταδοθεί μεσω STAR TV, τον υπουργο Οικονομικών κ. Γ. Στουρναρα.
    Ο ιδιος και οι συεργάτες του καλουσαν κόσμο να συμμετάσχει με τη
    ζωντανη παρουσια του στο στουντιο, για να υποβαλουν ερωτησεις στον
    υπουργό.
    Αν αυτο δεν ειναι ευκαριία, τότε ποια ειναι;
    Φροντίστε εσεις και των δυο συλλογων, για τη συνεργασία σας και την
    παρουσία σας εκεί.
    Δεν θα γινει κατανοητή η όποια απουσία σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μήπως όντως κάτι τρέχει. Το site αυτόύ του συλόγου αμέσως με την ανακοινωση του επόπτη μας παρουσίασε και μας πρότεινε οτην πρόταση του δικηγορικού γραφείου του Μαρκουλάκου. Σα να ήταν έτοιμη από καιρό αυτή η πρόταση και να περίμενε την κατάλληλη στιγμή να δωθεί στην διαθεσιμότητα.
    Γιατί μην μου πείτε ότι οι συνεργάτες του Μαρκουλάκου, μέσε σε δύο ημέρες πρόλαβαν να μελετήσουν την ανακοίνωση του επόπτη και παράλληλα να ετοιμάσουν και να ανακοινώσουν την δική τους πρόταση/απάντηση.
    Επιπλέον επικοινώνησε μαζί μου άλλος δικηγόρος που ασχολείτε με την υπόθεση μας και με τον οποίο είχα συναντηθεί πριν από δύο περίπου χρόνια, χωρίς να κάνω κάτι μαζί του. Μου υπενθύμισε την καταληκτική ημερομηνία του επόπτη και με προέτρεψε να κάνω τις απαραίτητες ενέργειες (που έτσι και αλλοιώς είχα ήδη κάνει).
    Τι έγινε; Μήπως υπάρχει κάποιο φως και πάνε να πάρουν μερίδιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απλή λογική με απλά μαθηματικά.
      Υποθετικά 3000-5000 αναγγελίες απαιτήσεων που έγιναν από δικηγορικά γραφεία Χ 60ε =
      Αν αυτές πάνε για ανακοπή οι περισσότερες Χ 500ε η κάθε ανακοπή. Νομίζω ότι τα ποσά είναι μεγάλα και άξιζε τον κόπο να κινηθούν τα δικηγορικά γραφεία. Δεν λέω και για τα ποσοστά % για κάθε επιτυχία. Να χάσουν τέτοια μπάζα?

      Διαγραφή
  16. Φως αγαπητέ μακάρι να υπήρχε,αλλά δεν υπάρχει.Για επιβεβαίωση, μίλησε με τον επόπτη τον κ.Παπακωστόπουλο και θα το διαπιστώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορεί να μιλήσατε με τον επόπτη. Σας φαίνεται λογικό ο επόπτης να διαβεβαιώνει οποιονδήποτε τον προσεγγίζει να αναφέρει ότι δεν θα εφαρμόσει το νόμο;
      Δεν έχω καμία βεβαιότητα ότι θα αποζημειωθούμε, αλλά το ότι μίλησα με τον επόπτη και γνωρίζω, συγχωρέστε με αλλλά δεν έχει καμία λογική. Προφανέστατα θα υπόσχονται ότι θα εφαρμόσουν το νόμο,ακόμα και αν δεν το κάνουν.
      Για την ουσία της απορίας μου, δηλαδή περί κινητικότητας δικηγορικών γραφείων που μπορεί να σημαίνει έστω και ελάχιστη αποζημείωση και άρα μερίδιο δικό τους, υα σας πρότεινα να μην πετάγεστε σάν παντογνώστης που έχει πρόσβαση στον επόπτη. Αφήστε να απαντήσουν αυτοί που πρέπει. Πχ Σιδέρη, Μαρκουλάκος κλπ. Εκτός αν απαντάτε για λογαριασμό τους.

      Διαγραφή
  17. Τώρα που έληξε η περίοδος της αναγγελίας,περιμένουμε ενημέρωση από τον σύλλογο για το επόμενο βήμα που είναι η κατάθεση ανακοπής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τωρα που εληξε η περιοδος αναγγελιας, περιμενουν καποιοι αμοιβες και ποσοστα;;;
      Φτανει πια, ελεος !
      Οχι, σιγα μη συνωστισθουμε για τις ανακοπες.
      Τι φοβερη πιατσα που εγινε;
      Ετσι που το γραφετε, ειναι σαν να εχουμε αγωνια μεγαλη για ποτε να δωσουμε στους δικηγορους αμοιβες και το 14% απο το βιος μας.
      Ποσο απροκαλυπτα.
      14%!!!! Μαζι τα βγαλαμε;
      Αν παει σε ανακοπες, με 250 ευρω γινεται και απο γραφεια με τεχνογνωσια.
      Ειχαμε μια αγωνια, ποτε θα ερθει ο καιρος να εκχωρησουμε κι αλλο ποσοστο απο τις αποταμιευσεις μας. Μα μια αγωνια...
      Κοιμομαστε και ξυπνουμε και λεμε...ποτε θα ερθειι η ωρα να υπογραψουμε την εκχωρηση της περιουσιας μας..ποτε!!!
      Μαλλον ειναι αυτός ο λογος που δεν λυνεται το θεμα.
      Γιατι, πραγματικα, πολλοι εχουν μεγαλες προσδοκιες απο το σκανδαλο ΑΣΠΙΣ. Και μεσα, και εξω και γυρω απο αυτην.
      Αμοιβες, ποσοστα, αποζημιωσεις, μισθοδοσιες, αναθεσεις, ....και πολλα αλλα.
      Αν απο την αρχη μοιραζοταν το αποθεματικο θα ειχαμε ηδη το 40-50% των χρηματων μας και θα διαπραγματευομασταν για το υπολοιπο. Ποσοι ζησανε πλουσιοπαροχα τοσα χρονια απο την περιουσια των ασφαλισμενων.
      Ποτε θα μπει εισαγγελεας να διαπιστωσει τον πλουτισμο εις βαρος μας τριτων.
      Ποιοι ευθυνονται και πού κατεληξε ο μοχθος μας.
      Σημερα που αυτοκτονει κοσμος, που δυστυχει ,που κλεινουν σπιτια και οικογενειες, αυτοι εξακολουθουν να μας κοροιδευουν και να χειροτερευει η κατασταση.
      Αν λοιπον ο εποπτης δεν βλεπει λυση, τοτε να τελειωνει η ιστορια αυτη η γελοια, του μοιρασματος και του αιματος μας ακομα
      και να ανατεθει σε σοβαρη εταιρια του εξωτερικου να βρει λυσεις παρομοιες με του επικουρικου, με παραλληλη προσφυγη με τις ....γνωστες..πολυδιαφημισμενες αγωγες.
      Εκει εγινε πραγματι σοβαρη προσπαθεια απο τους συλλογους, να μας γνωστοποιησουν ονοματα και γραφεια δικηγορων, διαφημιζοντας τα και να τα προβαλουν απο ολα τα ΜΜΕ.
      Σημερα, δυστυχως, καμια τετοια κινηση.
      Διαπιστωνουμε οτι δεν θελουν να μας αποζημιωσουν. Και το λενε σαδιστικα και χαιρεκακα.
      Κ εμεις ακομα περιμενουμε λυτρωση, εκχωρωντας ποσοστα.
      Δουλεία και υποτέλεια.
      Και ολοι εχουν αποσιωπησει οτι τα δημοσιευματα για τις ασφαλιστικες εταιριες που ορμουν για την ιδιωτικη συνταξη, ειναι ιπρωτοσελιδα.
      Κανενας δεν μπορεσε να συντονισει μια κοινη προσπαθεια προβολης της αναξιοπιστιας της ιδιωτικης ασφαλισης μεσα απο την ΑΣΠΙΣ; Γιατι αυτο ειναιι γεγονος. Ποιος να τους πιστεψει οταν και οι ιδιες εταιριες που ευεργετηθηκαν αδιαφορησαν στην αναδοχη , και σημερα τα εχουν ξεχασει ολα; Ζητουν μεριδιο αγορας ΠΑΛΙ απο τα ιδια θυματα. Γιατι τα συμβολαια ειναι 250.000...ποσες ζωες χαμενες..ποσα θυματα πολλων. Και εξακολουθουν να τους απομυζουν και να τους εμπαιζουν.
      ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ, ΤΩΡΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕ ,ΤΙΤΛΟΠΟΙΗΣΤΕ, ΔΩΣΤΕ ΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ, ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΤΙΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ, ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ.

      Διαγραφή
  18. φιλε τι απλα που τα λες.
    ες τα όμως και στον αρμόδιο Υπουργό και στον Πρωθυπουργό και στα γραφεια του και τότε έλα να μας ξανακουβεντιάσεις.
    απ' έ΄ξω από τον χορό πολλοί λαλούν.....
    Από τον βαλμένο επόπτη τίποτα δεν θα πάρουμε. το μόνο που είναι σίγουρο.
    γιατί άργε ξανκάνει όλη αυτήν την διαδικαία από την αρ΄χη και μας παιδεύει 250.000 κόσμο.Φτου του δεν ντ΄ρεπεται...
    η κατάτρα μας να τον συντροφεύει πάντα σε όλη του την ζωή...
    γοια να ωβγάλει ακόμα χρ'ήματα ε??
    γιατί ανανακαίνισαν την Οθωνος???
    ολα στο φως βερε....
    ο κωλ...... ς τους δεν χόραγε σε απλούς τοίχους ήθελαν να μας ξεπατστρε΄ψουν και ότι με΄νει.....
    ο θεός

    ,,,ρε!!! γλιτσασμένε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΥΠΟΣΧΟΤΑΝ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΗ....
      ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ... ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!

      Διαγραφή
  19. κ.Σιδέρη πείτε στον Πρωθυπουργό μας ότι με την Χρυσή Αυγή καθάρισε,με τα θύματα της Ασπίδος όμως δεν θα καθαρίσει ποτέ!
    250.000 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. και καλα απο το υπουργειο οικονομικων απαντησαν..εμεις τι ανταπαντησαμε;
    καταγγειλαμε τα υπερογκα "εξοδα", τις αποζημιωσεις, τους απειρους εκκαθαριστες, που ο κανθενας ζητουσε απο αποδειξη του ποθεν εσχες μεχρι διπλες και τριπλες αποστολες εγγραφων, που ο καθενας επαιζε το δικο του βιολι;
    καταγγειλαμε την καταχρηστικοτητα, την εγκληματικοτητα;
    αντιληφθηκε κανενας και τεθηκε προ των ευθυνων του, γιατι
    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ, ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ;
    ολοι αυτοι τρωνε απο τις περιουσιες μας. απο τις αποταμιευσεις γεροντων, ασθενων , νεων , επαγγελματιων, συνταξιουχων, ασθενων.
    πώς νοειται να υπαρχει διαθεσιμο για ολους αυτους ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΥΤΕ ΛΥΣΗ, ΟΥΤΕ ΦΩΣ ΟΥΤΕ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΑΡΧΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ...ΤΥΧΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΤΖΟΚΕΡ ..
    ΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΣΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ;
    με ποιο δικαιο ποια στοιχεια, ποιο δικαιωμα;
    και βγαινει ασυστολα το υπουργειο και απανταει στο πρωτο ανδρα της χωρας, τον ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ , αναμασηματα του βδελυγματος ΣΑΧΙΝΙΔΗ, που γνωριζε καλα, γιατι ποτε δεν φροντισε την αναδοχη, οτι ειμαστε πεθαμενοι;
    ο καθε σαχινιδης οπως ολοι αυτοι πληρωνεται απο τον ελληνικο λαο, και αυτοι πληρωνονται απο εμας ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΘΑΨΟΥΝ.
    και γιατι να παμε να μας πει ο παπακωστοπουλος τι αποφασιζει η αυθεντια του;
    πού ειναι οι καταγγελιες μας;
    ολοι μαζι, συλλογικα ,οχι χωρια ο καθενας .γι αυτο υπαρχουν οι συλλογοι. αυτο περιμενουμε απο αυτους.
    να οργανωσουν να φωναξουμε να δειξουμε προς τα εξω την αξιοπιστια της ιδιωτικης ασφαλισης και του κρατους.
    αυτοι που ετοιμαζουν τις ιδιωτικες συνταξεις, φορωντας το προσωπειο των αξιοπιστων, των τεχνοκρατων, των σωτηρων των γηρατειων του ελληνικου λαου.
    αυτο περιμενουμε απο εσας.
    να κληθει εισαγγλεας. να μην περιμενουμε ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ..ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΙΑ. ΤΑ ΔΩΣΑΜΕ.ΠΑΡΑΔΩΣΑΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΤΑΝΕΙ; ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΕΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΗΣ ΤΑΡΙΦΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ;
    ποια ειναι η αντιδραση μας; το οτι θα ελεγχουμε μετα απο 4 χρονια τι κανουν;
    τι κανουν; εφαγαν το μισο αποθεματικο και το υπολοιπο το διαχειρισηκαν εγκληματικα και απομειωθηκε.
    εστω και τωρα, γιατι δεν καλειτε οπως αρμοζει ολους μας , γιατι δεν πληρωνετε διαφημισεις και ανακοινωσειςα ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΦΑΝΕ ΠΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΟΤΑΝ ΙΔΡΥΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ, ΒΑΣΕΙ ΝΟΜΟΥ ,ΥΠΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΩΝ.......ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟ ΥΠΌΨΙΝ.....ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟ . ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ (πόσοι όμως θα μπορέσουν να...έρθουν???) και να πάμε μπροστά στους αρμόδιους -ανεύθυνους και αν στείλουμε τους παράνομους που απομειώνουν εν γνώσει τους την περιουσία μας εξώδικα και εναντίον τους να αρχίσει ο δικαστικός αγώνας (κατά όλων των υπευθύνων για την καταστροφή μας).Ομως χρειάζονται έξοδα δυστυχώς, Κανείς πια δεν ακούει τον όχλο.
    Θέλει συντονισμένο από δικηγορικό γραφείο αγώνα εναντίνο αυτών που και μας καθυστερούν και απομειώνουν την περιουσία μας και εν γνώσει τους παρανόμως ερμηνεύουν κατά το δοκούν τον νόμο εκκαθάρισης για να πληρώσουν κάποιους λίγους μερικούς κατά την Τράπεζα της Ελλάδος που τους διορίζει.....Και αυτοί ....κωφεύουν.
    Θα πρέπει όμως να συγκεντρωθούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗΝΤΟΥ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΤΕ. ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΡΟΠΟ ΩΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ\ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΕΤΕ. ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΛΛΟΙ ΤΡΩΝΕ ΤΙΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΜΙΛΟΥΜΕ,\ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ\ΚΑΝΤΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ,ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ,\ΘΕΛΕΤΕ ΟΜΩΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. http://www.sofokleousin.gr/archives/143763.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καταλαβετε,πως οι σημερινοι διορισμενοι
      ΕΠΟΠΤΗΣ ΚΑΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ...
      ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ !!!!!!!!!!!
      ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ !!!!!!!!
      ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΤΕ .... ΘΑ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ !!!!!!
      ΔΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣΗ !!!!!!
      ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ !!!!!!!!!

      Διαγραφή
  25. http://www.protothema.gr/economy/article/317211/shedio-gia-ethniki-sudaxi-sta-360-euro/

    Ας καθισουμε ολοι μας να περιμενουμε το τελος.
    Τροφοδοτουμε διορισμενους και μη, να τρωνε απο το αποθεματικο μας, τα δικα μας χρηματα.
    Αυτοι ετοιμαζουν, χωρις δικη μας αντισταση, χωρις αποζημιωση μας, την προωθηση της ιδιωτικης ασφαλισης. Αυτης που αρπαξε τα συμβολαια της ΑΣΠΙΣ και αδιαφορησε για την οποια αναδοχη.
    Πώς τους το επιτρεπουμε; Ας ξυπνησουμε. Εσεις οι συλλογοι, συνεχιζετε την ιστορια, του....δεν μπορουμε να σας μαζεψουμε ,γιατι ειστε στους καναπεδες. Τροποι υπαρχουν. Προβολη θελει.Διασυρμος. ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ. ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ, ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΕΚΧΩΡΗΣΗ . ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΑ.
    Καταλαβαινουμε οτι , ή θα τα δωσουμε σε προμηθειες απο δικαστηρια μελλοντικα ή θα ταίζουμε γενιες και συγγενεις πολλων , επειδη δεν εχουμε υπαρξη ,λογω και σοβαροτητα.
    ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Λυπάμαι πραγματικα! Δεν βρεθηκε ούτε ενας απο τους Συλλογους να εκθεσει το θέμα στο Στουρναρα, στην εκπομπη του Χατζηνικολαου.
    Μαλλον, μας το λυνει ο Εκκαθαριστής και δεν υπηρχε λογος να κινηθουμε.
    Καλο σας βραδυ και να μας γινει μαθημα αυτο που παθαμε, και εξακολουθουμε να παθαινουμε και να διατηρουμε ελπιδες.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δε πρόκειται να πάρουμε χρήματα ποτέ
      γιατί αυτοί που μας "εκπροσωπούν" απλά δεν είναι από εμάς
      είναι διορισμένοι απτην κυβέρνηση για να μας κρατάνε κοιμισμένους. το μόνο που θα ήθελα να μάθω με ποιο αντάλλαγμα

      Διαγραφή
  27. Τα πάντα είναι προαποφασισμένα.Τα λεφτά μας χάθηκαν!
    Μη διατηρείτε ελπίδες.
    Ευχαριστούμε από καρδιάς,τους κυρίους ασφαλιστές του συλλόγου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πρεπει ομως να πληρωνετε συνδρομες.
      πρεπει ομως να πληρωνετε τους δικηγορους τους.
      πρεπει ομως να παρακολουθουμε τις δηθεν αντιδικιες τους
      και να ειμαστε ευγνωμονες.
      ειμαστε ολοι ομως αξιολυπητοι, μαζι μ αυτους.
      καθ ενας για το δικο του λογο.
      εξακολουθουν να κανουν ακριβως τα ιδια και τα λεφτα μας
      τα μασουλουν τα παιδια και τα εγγονια καποιων, γινονται ρουσφετια,και ευημερουν ολοι.
      τοσες αυτοκτονιες ,τοσοι καταρρακωμενοι ,πρωην νοικοκυρηδες, που ειχαν τις αποταμιευσεις τους, πού τις προβαλλαμε;
      οταν θα ερθει ο καιρος των αγωγων ομως, κατι υπολοιπα που ξεφευγουν, τοτε θα βγουμε στα ραδιοφωνα και θα λεμε..
      "ελα παρε παρε...."
      και μην ξεχνατε τις συνδρομες σας.
      μονο σκεφτειτε τα δικηγορικα γραφεια και ποιες ειναι οι θεσεις επιλεκτων . πώς γινεται να θελεις και να υποσχεσαι να διαλυσεις δικαστικα υπουργους, θεσμικους κλπ και συγχρονως να επιτελεις αλλο εργο; και αυτο θεμιτο, οκ. αλλα πού ειναι αυτες οι περιφημες μηνυσεις που χειροκροτουσαμε ολοι μαζι και ελπιζαμε;
      τωρα υπαρχουν κατα περιπτωση και εποχη, αγωγες ανακοπες ξαναανακοπες, και παει λεγοντας.
      σε ο τι σκεφτει ο οποιος εκκαθαριστης εποπτης σε συνεχειες, αντιδρουμε με ποσοστο και αμοιβη.
      νομιμα ολα.αγγελικα πλασμενα.
      ζητω η πατριδα!

      Διαγραφή
  28. Δυναμική παρέμβαση της Εθνικής
    Νέα προϊόντα στους κλάδους υγείας , σύνταξης και αυτοκινήτου

    Με νέα προϊόντα ετοιμάζεται να απαντήσει στον ανταγωνισμό της αγοράς η Εθνική Ασφαλιστική αξιοποιώντας το δίκτυο των συνεργατών της και παρέχοντας σε αυτούς κίνητρα προκειμένου να τα προωθήσουν στην αγορά.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του iw τα προϊόντα αφορούν τους κλάδους υγείας , σύνταξης και αυτοκινήτου και θα "λειτουργήσουν" παράλληλα με τα υφιστάμενα τα οποία δε θα καταργηθούν αλλά θα υποστηριχθούν με άλλες διαδικασίες.

    Η προώθηση των νέων ασφαλιστικών προϊόντων εντάσσεται στο στρατηγικό σχέδιο της εταιρείας ενώ η δημιουργία τους είναι αποτέλεσμα των εργασιών των 9 ομάδων εργασίας που είχαν συσταθεί και ασχολήθηκαν με τους τρόπους και τις διαδικασίες βελτίωσης της εταιρείας, της παραγωγικότητάς της, της εικόνας της, και της επικοινωνίας της με τους πολίτες.

    Ταυτόχρονα με τα νέα προϊόντα η Εθνική προτίθεται να κάνει άνοιγμα και σε συνεργασίες με την αγορά, (εταιρείες και φυσικά πρόσωπα) ενώ θα προβεί και σε ενίσχυση των υφιστάμενων συνεργασιών. Αναφορικά με τους συνεργάτες της και τα στελέχη της στις προθέσεις της εταιρείας είναι να στηρίξει την άνοδό τους και να τους κινητροδοτήσει ακόμα και οικονομικά για να προωθήσουν τα νέα προϊόντα που φιλοδοξεί να αποτελέσουν και ένα σκληρό τείχος απέναντι στον ανταγωνισμό.

    Τα σχέδια αυτά που ορισμένα έχουν ολοκληρωθεί και άλλα βρίσκονται στο τελικό στάδιο απασχολούν την νέα διοίκηση που καλείται να συνδυάσει το έργο που παρέλαβε με τους στόχους που καλείται να επιτύχει για την ασφαλιστική. Συντονισμός όλων των στελεχών ανά τη χώρα, των συνεργατών, έμφαση στα δίκτυα, τους πωλητές μαζί με τις καινοτόμες ασφαλιστικές προτάσεις και τα καταγεγραμμένα αποτελέσματα συνθέτουν το βραχυπρόθεσμο πλάνο ανάπτυξης -βελτίωσης- της εταιρείας το οποίο και θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του έτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Η ΕΘΝΙΚΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΑΡΠΑΞΕ ΤΟ ΖΕΣΤΟ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ;
    ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΟΧΗ;
    ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ;
    ΠΟΥ ΠΑΤΗΣΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΠΤΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΥ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ;
    ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΤΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥΣ;
    ΚΟΙΝΩΣ, Η ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΠΙΑΝ ΑΜΑΣΗΤΟΥΣ.
    ΤΩΡΑ, ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΓΙΑ ΝΕΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ.
    ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΑΝ ; ΟΡΙΣΤΕ Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ. ΟΜΩΣ ΠΡΟΣΕΞΤΕ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ 4 ΕΤΩΝ. ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΩΣ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΙ.
    Ο ΟΧΛΟΣ, ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ, ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ, ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ , ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΕΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΕΝΑ 30%!
    ΑΣ ΤΟΥΣ ΘΑΥΜΑΣΟΥΜΕ. ΩΡΑΙΑ ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ.
    ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ, ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΑΜΑΤΑ..
    ΟΙ ΕΠΟΠΤΕΣ ΟΜΩΣ, ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ,ΚΡΑΤΟΣ , ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ .ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΣΑΝ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ, ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ;
    ΧΤΥΠΙΟΤΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΟ ΤΗΣ ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΞΑΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΣ ΑΔΥΝΑΤΟΝ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΜΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΑΝ. ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ. ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΝΩΣΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΩΝ, ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΑΡΡΙΧΟΜΕΝΟΙ.
    ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ, ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ, ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΑΓΡΙΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ.
    ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΑΠΟΙΟΙ, ΑΚΟΜΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ. ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΓΥΡΩ ΣΑΣ, ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ. ΠΩΣ ΕΣΚΑΣΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.
    ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟ ΓΙΑ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ.
    ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΤΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΟΥΝ, ΠΟΙΟΥΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΕΓΙΝΑΝ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΝΑΚΟΠΕΣ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ. ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΞΕΧΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ. Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΙΚΑ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ. ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΤΑ ΤΙΝΑΞΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΟΥΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΡΜΟΖΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΦΟΡΕΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ. ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. http://olympia.gr/2013/10/09/%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%85%CF%88%CE%B7-%CE%BC%CE%B5-%CF%8C%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%BC/

    λίγο ακομα. καλά το πάτε.αργήσατε, αλλά ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Eγώ τα χρήματα μου, για το συμβόλαιο της Ασπίδος,τα κατέθεσα στην Aspis Bank,η οποία αργότερα συγχωνεύθηκε με το ΤΤ το οποίο εξαγόρασε η Εurobank.Ολα αυτά μια εβδομάδα ακριβώς πριν το κλείσιμο της Ασπίδος!
    Αρα τί κάνω;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Aν ηταν σωστοί οι συλλογοι, θα συγκεντρωναν τετοιες περιπτωσεις και θα τιναζαν στον αερα το Τ.Τ και τωρα και τη ΓΙΟΥΡΟΜΠΑΝΚ και κανενας δε θα τολμουσε να βαλει χερι ασυστολα στα λεφτα μας.
    Αλλα, ειναι και οι ατομικες αγωγουλες. Τι να κανουμε.
    Τωρα το θεμα αν δεν το λυσει ο εισαγγελεας, θα το λυσουν ξενα δικηγορικα γραφεια που θα τους λιανισουν στην κυριολεξια. Αυτοι που υποχρεωσαν αμερικανικες τραπεζες να αποζημιωνουν με το παραπανω ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ οχι απλους αποταμιευτες.
    Εμεις περιμενουμε ολοι σαν ανοητοι και χειροκροτουμε τους εαυτους μας με τα κατορθωματα 4 χρονων. Κοιταξτε που καποιος λεει για μας..κοιταξτε...πω πω..θριαμβος..μετα απο 4 χρονια , μετα απο ληστεια μετα αυτοκτονιων και φονων, θριαμβολογουν . Αφου εχουν φυγει ποσοστα στους δικηγορους.
    Και αυτο μας αξιζει αφου ολοι μας καθομαστε ακομα με το στομα ανοιχτο, εμπιστευομενοι και παλι αυτους και αλλους οψιμους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Το σχέδιο για την άμεση και μελλοντική αποζημίωση των ασφαλισμένων Ασπίς Πρόνοια και Commercial Value
    10 Οκτωβρίου, 20131 Σχόλιο

    Aspis-PronoiaΤο θέμα της χρονικά άμεσης και αποτελεσματικής ικανοποίησης των ασφαλισμένων των υπό εκκαθάριση ασφαλιστικών εταιρειών Ασπίς Πρόνοια ΑΕΓΑ/ΑΕΑΖ και Commercial Value εξετάσθηκε σε σύσκεψη που, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, στην οποία συμμετείχαν το Εγγυητικό Κεφάλαιο Ζωής, εκπρόσωποι της νομικής υπηρεσίας της Τράπεζας της Ελλάδος και νομικοί του Υπουργείου Οικονομικών.

    Σύμφωνα με τον εκκαθαριστή, με το υπάρχον νομοθετικό πλαίσιο του Ν.Δ 400/1970, ικανοποιούνται μόνο οι ασφαλισμένοι των οποίων έχει επέλθει ο ασφαλιστικός κίνδυνος. Η άποψη του εκκαθαριστή όμως, είναι αντίθετη με το πνεύμα της Κοινοτικής Οδηγίας, η οποία δεν διακρίνει προνόμια στην ασφαλιστική εκκαθάριση και θεωρεί ότι με την οριστική ανάκληση των αδειών λειτουργίας των ασφαλιστικών εταιρειών, λήγει αυτοδικαίως κάθε ασφαλιστήριο συμβόλαιο και θεωρεί ότι για όλους τους ασφαλισμένους έχει επέλθει πλέον ο ασφαλιστικός κίνδυνος και ότι όλοι θεωρούνται δικαιούχοι απαιτήσεως ασφαλίσματος.

    Η λύση που προτάθηκε, είναι να υπάρξει νομοθετική τροποποίηση με σκοπό την οριζόντια ικανοποίηση όλων των ομάδων ασφαλισμένων, ακόμα και αυτών στους οποίους δεν έχει επέλθει ο ασφαλιστικός κίνδυνος. Οι όποιες δε νομικές πρωτοβουλίες αναληφθούν για την αντιμετώπιση του συγκεκριμένου θέματος, θα πρέπει να καθίσταται σαφές ότι αυτές αφορούν αποκλειστικά και μόνο τις συγκεκριμένες εταιρείες, προκειμένου να μη διαταραχθεί η λειτουργία της ασφαλιστικής αγοράς και να μη δημιουργηθεί προηγούμενο, για μελλοντικές εκκαθαρίσεις ασφαλιστικών εταιρειών.

    Το πρόβλημα που παρατηρείται στην αντιμετώπιση του ανωτέρω θέματος, είναι ότι οι απαιτήσεις των ασφαλισμένων των εταιρειών αυτών, είναι μεγαλύτερες από τη διαθέσιμη περιουσία των εταιρειών αυτών. Συγκεκριμένα, το σύνολο της περιουσίας της Commercial Value ανέρχεται σε 98.506.632,14 ευρώ ενώ οι υποχρεώσεις της υπολογίζονται σε 190.354.295,07 ευρώ (άνοιγμα 91.847.662,93 ευρώ), το σύνολο της περιουσίας της Ασπίς Πρόνοια ΑΕΓΑ ανέρχεται σε 103.882.390,88 ευρώ ενώ οι υποχρεώσεις της υπολογίζονται σε 585.596.481,08 ευρώ (άνοιγμα 481.714.090,2 ευρώ) και το σύνολο της περιουσίας της Ασπίς Πρόνοια ΑΕΑΖ ανέρχεται σε 10.576.983,98 ευρώ ενώ οι υποχρεώσεις της υπολογίζονται σε 70.238.727,98 ευρώ (άνοιγμα 59.661.744,00 ευρώ).

    Για να ξεπεραστεί το πρόβλημα αυτό προτείνεται, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες μας, νομοθετική παρέμβαση με την ψήφιση σχετικών τροποποιήσεων, ώστε να καταστεί δυνατή η οριζόντια ικανοποίηση όλων των ομάδων ασφαλισμένων. Για την υλοποίηση του σχεδίου αυτού προτείνεται να διαχωριστεί η περιουσία των εταιρειών σε: α) περιουσία εκκρεμών ζημιών και β) περιουσία του εν ισχύ χαρτοφυλακίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. α) Περιουσία εκκρεμών ζημιών

    Μέσω της περιουσίας των εκκρεμών ζημιών προβλέπεται να ικανοποιηθούν οι ασφαλισμένοι στους οποίους έχει επέλθει ο ασφαλιστικός κίνδυνος, σ΄ ένα ποσοστό περίπου 60% των απαιτήσεων τους, με βάση τα αποθέματα των εκκρεμών ζημιών και να ισχύσει η διαδικασία του ν.δ 400/1970. Με άλλα λόγια, θα συνταχθεί ένας πίνακας δικαιούχων ασφαλίσματος και από την περιουσία των εκκρεμών ζημιών, θα ικανοποιηθούν οι δικαιούχοι με μετρητά.

    β) Περιουσία του εν ισχύ χαρτοφυλακίου

    Μέσω της περιουσίας του εν ισχύ χαρτοφυλακίου προβλέπεται να ικανοποιηθούν οι ασφαλισμένοι ως εξής:

    -οι ασφαλισμένοι των εταιρειών Ασπίς με μετρητά και σε ποσοστό μέχρι 30% περίπου

    - οι ασφαλισμένοι της Commercial Value με μετρητά και σε ποσοστό μέχρι 60% περίπου.

    Το υπόλοιπο των απαιτήσεων των ασφαλισμένων θα ικανοποιηθεί μέσω της ιδρύσεως «Συλλογικής Εταιρείας», δηλαδή ενός νομικού προσώπου ιδιωτικού δικαίου, το οποίο θα τελεί υπό την εποπτεία και τον έλεγχο της Τράπεζας της Ελλάδος και το οποίο θα έχει ως σκοπό την διαχείριση και αξιοποίηση των περιουσιακών στοιχείων της «περιουσίας του εν ισχύ χαρτοφυλακίου». Σκοπός είναι, η διαχείριση των περιουσιακών αυτών στοιχείων σε βάθος χρόνου να αποφέρει καλλίτερα αποτελέσματα, έναντι της σημερινής ρευστοποίησής τους, που οι τιμές είναι ιδιαίτερα χαμηλές στην αγορά. Οι ασφαλισμένοι προβλέπεται να λάβουν αντίστοιχα μερίδια από τη «Συλλογική Εταιρεία» με δικαίωμα προσδοκίας (σαν ένα είδος Εταιρείας Χαρτοφυλακίου δηλαδή, στην οποία, αντί οι μέτοχοι να έχουν μετοχές θα έχουν ρευστοποιήσιμα μερίδια).

    Σημαντικό ερώτημα παραμένει το ποιος θα διαχειρίζεται το χαρτοφυλάκιο αυτό, αν δηλαδή η διαχείριση θα γίνει από την ίδια την εταιρεία που θα ιδρυθεί (που σημαίνει πρόσληψη υπαλλήλων και αύξηση του κόστους λειτουργίας της) ή αν θα δοθεί η διαχείριση σε εξειδικευμένη εξωτερική εταιρεία.

    Σύμφωνα με τη μεθοδολογία αυτή, την οποία επεξεργάζεται η Πολιτεία και η Εποπτική Αρχή, τίθεται η βάση για την ικανοποίηση των ζημιωθέντων, έστω και μερικώς και με μελλοντική προσδοκία, ότι το σύνολο της οικονομίας θα ανακάμψει. Φυσικά, η ολοκλήρωση αυτής της πρότασης θα χρειαστεί και την άποψη των φορέων ζημιωθέντων και, όπως προαναφέρθηκε, νομοθετική παρέμβαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΤΙ ΛΕΝΕ ΡΕ;;;;;
    ΑΚΟΥ ΤΟ 60% ΣΤΟΥΣ ΕΞΥΠΝΑΚΗΔΕΣ ΠΟΥ ΕΝΩ ΠΟΥΛΙΟΤΑΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΣΕ ΤΡΙΤΟΥΣ ,ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΤΟΥΣ;;;;;ΔΗΛΑΔΗ Η ΒΟΥΛΗ ΘΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ;
    ΑΠΟ ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΕ ΒΛΑΚΕΙΑ ΠΑΜΕ. ΑΝΤΕ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΟΣΟΙ ΕΠΙΠΛΕΥΣΑΤΕ ΠΑΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. απο τη μια ειναι αντικοινοτικο και ΠΑΡΑΝΟΜΟ και απο την αλλη εισηγουνται να δοθει το 60% στους ιδιους ;; πού τους βρηκατε τους εισηγητες αυτους; ο κινδυνος και η περιπτωση η ασφαλιστικη αφορα ολους ολοι θ αποζημιωθουν ΑΜΕΣΑ με μετρητα ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΩΓΕΤΑΙ ΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΑΠΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΤΙ ΝΑΝΑΙ , ολοι το ιδιο.
    Το περιεργο ειναι οτι δεν αναφερεται τιποτα για το εγγυητικο και τη δανειοδοτηση του απο το ΤΧΣ και τις τραπεζες και με την εγγυηση του κρατους.
    Εδω σας θελω, και αντε να δουμε ποιοι θ ειναι ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΩΝ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΩΝ.
    Εδω θα φανουν αν υπαρχουν συμφερονται και πού το πανε ολοι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. 25% απο το αποθεματικο σε ολους.
    50% απο το εγγυητικο μεσω δανεισμου απο τραπεζες
    και τα υπολοιπα στο μελλον.
    δε νομιζω οτι καποιος μπορει να αποποιηθει των δικαιωματων του, οταν υπαρχουν ντοκουμεντα οτι ευθυνεται το κρατος. δεν ειμαστε επενδυτες.
    ποιος θα παρει το 30% και θα αποποιηθει των αγωγων και των διεκδικησεων του;
    να τελειωνουν τα ψεματα.οι κοροιδιες και οι βλακειες.
    ας δοκιμασουν συνταξιοδιτικα προγραμματα και θα δουν την απολυτη αποτυχια. και εκει πρεπει να δοθει η μαχη. στο ξεμπροστιασμα της αναξιοπιστιας. τους. αυτο περιμενουμε απο τους συλλογους. και ετσι πρεπει να γινει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΠΑΛΙ ....ΚΙ'ΑΛΛΟ " ΡΗΞΙΜΟ" ΚΙ'ΑΛΛΗ ΑΡΠΑΓΗ?...
    Ε...ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ...ΕΛΕΟΣ!!!!!
    ΟΛΟΙ ΒΑΛΤΟΙ ,ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΘΑΝΟΥΝ....
    ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ....
    ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΑΣ ΜΑΣ "ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ" ΨΥΧΙΚΑ,ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΚΑ....
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ?
    ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ?
    ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ???
    4 ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΥΜΕ Μ@#@&*$.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΙΧΕ Η κ. ΣΙΔΕΡΗ. ΣΑΦΩΣ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΝΩ ΑΡΘΡΟ, ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΠΟΠΤΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ Μ Ο Ν Ο Ν ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΖΗΤΗΣΕΙ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ κλπ.
    Τωρα ομως λογω ασυμβατοτητας με την ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ, επιλεγεται η συμμετρη ικανοποιηση ολων.
    Το παιχνιδι θα γινει στις πιεσεις που θα ασκηθουν, στη χρηματοδοτηση του εγγυητικου και ακομα στη συμμετοχη των τραπεζων στις αποζημιωσεις, μεσα απο προθεσμιακες καταθεσεις των δικαιουχων, που δεν θα εχουν δικαιωμα αναληψης, παρα μονον για καλυψη δημοσιων οφειλων.
    Ας σκεφθουν οι εγκεφαλοι, ακομα και την περιπτωση αποζημιωσης μας με ακινητα του δημοσιου , αντι να ιδρυονται εταιριες κοστοβορες ,που θα γινουν πεδιο εκμεταλλευσης απο τους μικροπολιτικους τυπους για να βαλουν τα παιδια τους τα εγγονια τους και τα ρουσφετια τους.
    Ζητουμενο ειναι να αποδοθει συμμετρα το αποθεματικο, να συμμετασχει το εγγυητικο και να δοθουν ακομα τα ποσα και σε αλλες μορφες περιουσιακων στοιχειων. Το λαθος ειναι οτι ακομα δεν ειμαστε σε ολα τα ΜΜΕ με ανακοινωσεις, προβολη του θεματος και στοιχειων για την αξιοπιστια της ιδιωτικης ασφαλισης και του κρατους.
    Εσεις οργανωνετε, εσεις αποφασιζετε, παρτε το αποφαση να τα κανουμε εστω τωρα ολα μαζι. ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΟΜΟΒΡΟΝΤΙΑ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ. ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Και όλες αυτές οι βλακείες για 400 εκατομμυρια ανοιγμα , που οταν εκλεισε η ΑΣΠΙΣ ηταν λιγοτερο απο 200 εκατομ. και με εναν χειρισμο θα μπορουσε να μην ειχε ανοιξει μυτη. Με ποιο δικαιωμα αποφασιζουν ολοι αυτοι για τις αποταμιευσεις μας; Να τα παρουν απο τις τραπεζες,α να τα παρουν απο τις τσεπες των υπουργων που νομοθετησαν και δεν εφαρμοσαν το νομο, να τα παρουν απο αυτους που εκλεισαν την ΑΣΠΙΣ. Οχι απο εμας. ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Na to valoun sto k..o tous ta kathar...a to sxedio tous. O agonas sinexizete pio dynata kai pio apofasistika. Theloume to 100% tis periousias mas. Tha tous kopoume ta kefalia. Markoulako proxora kai fatous. Akou MEXRI 30%. Diladi mporei kai 5% gia ta megala simvolaia? Valte ta ekei pou kserete ta nomosxedia sas katharmata masonoi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κανενας δεν προκειται να το δεχτει. τους τα χαριζουμε. τα λεφτα μας με τους τοκους και τις ζωες μας τις κατεστραμμενες. αν δεν το καταλαβαμε καλα ολοι μας, αυτα ολα τα σχεδια προεκυψαν απο την ανοχη και τη συμπεριφορα των καλων παιδιων τοσα χρονια.
      ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ οργανωστε τον κοσμο.
      ΑΛΛΙΩΣ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΣΥΛΛΟΓΟ . ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ Ο ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ,ΟΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΚΛΟΟΥΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΖΩΗΣ. ΟΧΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ. ΦΑΓΑΤΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΜΙΣΘΟΥΣ, ΑΚΙΝΗΤΑ.
      Ε, ΟΧΙ. ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΕΓΚΑΙΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΣΩΣΑΝ. ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ,ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ , ΤΑ ΖΩΑ, ΚΑΝΑΜΕ ΝΕΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ΕΠΙ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ.
      ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ.
      ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΑΙΤ ΔΙΑΦΟΡΑ, ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΩΣ ΣΩΤΗΡΙΑ ΛΥΣΗ. Ε...ΟΧΙ...ΟΧΙ.. ΑΡΚΕΤΑ ΠΟΔΗΓΕΤΗΣΑΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΖΗΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΓΓΡΑΦΑ. ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΕΙΝΟΥΝ. ΑΚΟΥΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕ;;

      Διαγραφή
  42. Το μπλογκ των ασφαλιστων μιλαει για φυτα και φυτειες. Φανταζομαι οτι γνωριζουνε πολυ καλα τα της συναντησης αυτης. Και αντι να οργανωνουν την επανασταση των σκλαβων,, επιχαιρουν. Μπραβο, συντεκνοι! Ετσι πηγαμε μπροστα. Ετσι. Αντε να παρουμε το 10% για να κανουν και οι εταιριουλες σας τα νεα συνταξιοδοτικα, να μην τους μπουμε στο ματι και αποτυχουν. Θριαμβος! Αυτο επιδιωκαμε μετα απο 4 χρονια. Το 10% και τα βουλωμενα στοματα. Ποιος ηλιθιος θα το χαψει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τόση κακεντρέχεια και ζηλοφθονία.
      Άραγε από πού πηγάζουν αυτά τα συναισθήματα.
      Μόνο όποιος αισθάνεται έτσι για αυτόν, μιλά και για τους άλλους με αυτό τον τρόπο.

      Διαγραφή
  43. http://www.nextdeal.gr/%CE%95%CE%B9%CE%B4%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/%CE%99%CE%B4%CE%B9%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%91%CF%83%CF%86%CE%AC%CE%BB%CE%B9%CF%83%CE%B7/item/16788-%CE%91%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%BA%CE%AD%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%BF-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%95%CF%85%CF%81%CF%8E%CF%80%CE%B7%CF%82-%CE%B7-%CE%91%CE%B8%CE%AE%CE%BD%CE%B1.html



    xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Asφαλιστικό κέντρο της Ευρώπης η Αθήνα και πρόεδρος ο κ.Κεχαγιάογλου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. αυτα που δεν καναμε ποτε, να κολλησουμε ενα μεγαλο ΑΙΣΧΟΣ -ΨΕΥΤΕΣ στις βιτρινες των ασφαλιστικων και δεκα διαφημισεις στην τηλεοραση/ραδιοφωνο, ελπιζουμε να το κανουν τωρα ολοι αυτοι που εβλεπαν την ιωαννα της λωραινης να καταφθανει με αποζημιωσεις. μεγαλο τσιρκο τεσσερα χρονια. λαου λαου καθε διμηνο κ βλεπανε φως απο παντου , τωρα βλεπουν γαιδουραγκαθα απο τις...νυξεις παπαδακη..για σκανδαλα σε ασφαλιστικες εταιριες. φανταστειτε πού φτασαμε..να υπαινισσεται και να χορευουμε απο τη μεγαλη επιτυχια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Masonoi valte to kala sto myalo sas. Ta lefta mas tha ta paroume mexri telefteo euro. Ta vgalame me kopo kai den tha sas afisoume na tous valete xeri. Ta kolpa sas allou giati sas exoume katalavei kai imaste para polloi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ........
    "ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ".........

    http://www.gkourou.com/2013/10/blog-post_645.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πριν απο δυο τρια χρονια, οι εγκριτοι δικηγοροι κ.κ. βγοντζας και σελεκος, μας υποσχοταν μηνυσεις κατα σαχινιδη, παπακωνσταντινου ,παθανασιου και των πρωθυπουργων, ακομα μιλουσαν και για δικαστικες ενεργειες εναντιον προσωπων της επεια.
      τι εγιναν ολα αυτα και φτασαμε τωρα να λενε για ΜΕΧΡΙ 30% μετα απο τεσσερα χρονια και τα υπολοιπα στην αλλη ζωη;
      γιατι μας πουλησαν;
      αλλοι παλι μας ειπαν μεγαλοφωνα οτι βρηκαν τα 500 εκατομμυρια ψωμιαδη.
      τελικα καταληξαμε σε αγρα αγωγων και προκαταβολων.
      εμεις φταιμε παλι; οι συλλογοι ακομα δεν τοποθετηθηκαν και απαντησεις δεν μας εδωσαν για τους δικηγορους που μας κατηυθυναν. μετα μιλουν για καναπεδες.παλι οι καναπεδες φταινε;
      καμια ευθυνη κι αυτοι που δεν δωσανε τις απαντησεις, γιατι μας κοροιδεψαν οι δικηγοροι τους;
      και τωρα, ακομα κανενας δεν μας ειπε τι πανε να κανουν.
      παλι λογια; ποση αντοχη πια εχουν;

      Διαγραφή
  48. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑΙ12 Οκτωβρίου 2013 στις 1:50 μ.μ.

    ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ
    Από ΔΕΥΤΕΡΑ 14/10/2013 και μετά αλλάζει η Διεύθυνση (έδρα της εκκαθάρισης) για την ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ- ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΑΖ- COMMERCIAL VALUE AAE υπό εκκαθάριση,
    ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΠΟΠΤΗΣ ΕΚΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ ΤΩΝ, ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΏΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΟΘΩΝΟΣ 4 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΚΕΝΤΡΟ-ΣΥΝΤΑΓΜΑ.
    ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΥΤΟΛΕΞΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ:

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
    Η έδρα της Εκκαθάρισης των εταιριών
    ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ- ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΑΖ- COMMERCIAL VALUE AAE υπό εκκαθάριση μεταφέρεται από τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2013 στη διεύθυνση: Οθωνος 4, Αθήνα ΤΚ 105 57Τηλέφωνα επικοινωνίας
    2114111215 2114111657 2114111656 2114110942 2114111856
    Από σταθερό : 8005000018

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΑΛΛΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ (Ε)ΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΣΙΜΕΝΩΝ12 Οκτωβρίου 2013 στις 1:54 μ.μ.

    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΣΙΜΕΝΩΝ,
    ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΗ ΑΜΕΣΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟ/ΑΝΕΥΘΥΝΟ ΟΡΓΑΝΟ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΚΑΙ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ. (ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Κ.Λ.Π),
    ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΕΦΕΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΕΙΣ ΕΚΑΣΤΟΝ ΤΟΥΤΩΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ.
    ΑΝΕΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΩΝ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΗΜΙΤΕΛΗΣ.
    ΑΥΤΟ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΑΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.
    ΚΑΙ Η ΕΚΚΑΘΑΡΣΙΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ, ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ,
    ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΜΕ.
    ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΣΙΜΕΝΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. KAI ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ; ΓΙΑΤΙ ΧΑΣΑΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΕΡΓΗΣΑΤΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟ ΜΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΠΗΓΕ ΥΠΕΡ ΠΑΡΤΙΔΟΣ; ΕΞΗΓΗΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ, ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ; ΤΟΣΟ ΚΑΛΟΠΙΣΤΟΙ;

      Διαγραφή
  51. η εδρα γιατι αλλαζει,να πληρωνουμε και νοικια τωρα?μαζι με τις γενναιες αμοιβες των "καρδιναλιων"?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ, ΞΕΡΟΣΤΑΛΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΝΕΧΕΙΑ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΓΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ, ΑΜΟΙΒΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ.
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΑΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ; ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΟΛΙΓΩΡΙΑ; ΓΙΑ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΜΟΙΒΕΣ; ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΑΝ;
    ΚΑΙ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ. ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΓΚΕΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΑΦΕΣ ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΗΔΗ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ, ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ΒΡΗΚΑΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΣΥΣΤΗΣΟΥΝ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΙΖΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙΙ ΜΑΖΙ.
    ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΑΕΕ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΚΥΡΙΩΣ ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΦΤΑΙΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.
    ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΕΙ. ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΠΟΠΤΗΣ ΤΟΣΟΙ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝΕ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΚΟΥΣΤΩΔΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙΚΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ; 150.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΕΦΑΠΑΞ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ, ΣΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΠΟΥ ΕΛΗΞΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΣ. ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΑΥΤΟΙ; ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙ; ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΟ 30%;
    ΟΧΙ!!! ΘΕΛΩ ΟΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ, ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟΥΣ. ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΙΑΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΩΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΛΥΣΗ. ΚΑΙ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΦΤΩΧΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ.
    ΕΜΕΙΕ ΔΕΝΕΠΕΝΔΥΣΑΜΕ. ΓΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΕΙ. ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ
    ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟΝΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ.ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΑΝΕ, ΤΙ ΞΟΔΕΨΑΝ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΛΟΥΤΙΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΜΑΣ.
    ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ. ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΑΝ ΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΧΑΣΕΙ 20%. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΕΩΣ 30%! ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΟΓΙΚΟ ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΠΟΣΑ
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΟΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ,ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ!
    ΑΛΛΟ ...ΕΑΝ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΔΩΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΟΤΙ ΡΕΥΣΤΟ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΣ Η ΑΣΦΑΛΗΣΤΙΚΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.
    ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΟΧΙ,
    ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΑ!!!!!!!!!!!!!
    ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΝΟΟΥΜΕ ΤΙ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΖΕΣΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΠΗΣΑΜΕ ,ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΛΕΝΤΑΝΕ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΚΑΙ Μ@*&$^#Σ!!!!!!!!!!!
    ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΝΟΧΗ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!!!!!
    ΦΤΑΝΕΙ!!!!!!!!!
    ΕΓΙΝΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΠΑΤΑΛΗ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ!!!!!!
    ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ,ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΟΥΡΕΥΟΥΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΙΛΗ!!!!!!!!
    ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. http://www.skai.gr/news/greece/article/243822/rakidzis-imeteroi-ton-dioikiseon-sta-ds-somateion-/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_economyepix_2_13/10/2013_536626

    ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΚΙ!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΙ ΜΕΡΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ????
      ΝΑ ΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΡΕ..." Τ'ΑΥΤΙΑ ΣΟΥ"...ΝΟΜΙΜΑ!

      Διαγραφή
  56. EINAI ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΝΤΩΣ -ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΩΡΑ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΟΜΩΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ UNIT-LINKED..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ασφα-Ληστή άσε τα κόλπα και πήγαινε σε άλλο μαγαζί. Το κατάλαβες?? Τα λεφτά μας θα τα πάρουμε όλα!!! μέχρι τελευταίας δραχμής. Τα μασονάκια δεν δουλέψανε για να τα βγάλουνε ούτε ιδρώσανε!! Το κατάλαβες!!! Ο αγώνας θα συνεχιστεί και όταν θα ακουστούν τα πρώτα ονόματα των προδοτών μασόνων στα δικαστήρια δεν θα ξέρουν που να κρυφτούν. Το κουβάρι είναι μεγάλο και μπλέκει πολλούς!!!

      Διαγραφή
    2. ασε ρε που θα ψαξουμε τα γιουνιτ και τα νουμερα. χανουμε το βιος μας και τους προσκυνας, στην καλυτερη περιπτωση; που θα παρουν αλλοι το 100% και αλλοι θα τους πανε χειροποδαρα σε ενα μορφωμα καρκινικο που θα τους θαψει αυτους,τους γονεις και τα παιδια τους; ντροπη σ ολους τους αλητες, και αν θελετε να παρετε τα ψιχουλα ή ειστε απο αυτους που μεσολαβησαν και υπαγορευσαν αποζημιωσεις επιλεκτικες, να πατε μονοι σας οπου θελετε. ο κορμος των ασφαλισμενων θα παραμεινει χωριςαποζημιωσεις χωρις ελπιδα και χωρις το βιος του.
      τιποτα ειχες εσυ μεχρι τωρα, εμεις εχουμε τα λεφτα των παιδιων μας που μαζευαμε μηνα μηνα χρονο με το χρονο. παρατατε μας λοιπον προδοτες και τομαριστες. λυσεις προκατ για την κολαση δε θα περασουν. θα μαθουμε με εισαγγελεα ποιοι ΠΡΟΛΑΒΑΝ να ζητησουνε εξαγορα, ποιον ασφαλιστη ειχαν και πώς πρωτοκοληθηκαν ολα.και αυτες οι επιτροπες και οι επιτροπισκοι, να το παρουν χαμπαρι, οτι καλα μας κουκουλωσαν με εξυπνο τροπο με την υποστηριξη καποιων και φιμωθηκαμε. αλλα προ τετοιας ΛΥΣΗΣ, θα κανουμε τα παντα για να μην τα αρπαξουν οι επιτηδειοι και να μη φανε τα λεφτα μας οι καρεκλοκεταυροι. αντε να δουμε 4 χρονια ποιος ετρωγε και επινε, ποιες ασφαλιστικες ωφεληθηκαν, ποιες τραπεζες ειναι στο κολπακι και τις ευθυνες τους. τελος η κοροιδια!

      Διαγραφή
    3. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ..

      Διαγραφή
  57. ας αντιμετωπισει επιτελους το κρατος και ολοι τους που συνωμοτησαν εις βαρος ελληνων πολιτων, δικηγορικα γραφεια του εξωτερικου, που θα τους υποχρεωσουν να μας επιστρεψουν τα εγγυημενα απο αυτους χρηματα μας, με τους τοκους,την ηθικη βλαβη και ο τι αποζημιωση προβλεπεται για τα 4 χρονια σαδισμου τους.
    θα τα δουν ολα μπροστα τους. επιτελους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. μαζεψαν οι γνωστοι αγνωστοι γιουνιτ απο πελατες που ηθελαν να φυγουν προωρα και τωρα εμφανιζονται ληγμενα και ετοιμα για αποζημιωσεις. κ εμεις ακομα σαν ηλιθιοι περιμενουμε. αλλα τελος . μεχρι εδω ηταν. καλομαθατε με τη βλακεια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. αυτα τα πολλα συμβολαια που βρισκονται στον αερα και φυσικα δεν εληξαν ΕΚΤΟΣ ΑΣΣΕΤ, που τα πληρωναμε καθε εξαμηνο, καθε χρονο, συνταξιοδοτικα κλπ. τι σκεφτηκαν οι εγκεφαλοι να γινουν;
    γιατι ολοι οι εγκαθετοι δεν καθονται να σκεφτουν σοβαρα την "αναδοχη" τους απο αλλες ασφαλιστικες, τυπικα και φανερα ομως ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ, και να αναδεχθουν παραλληλα και ποσοστο των ασσετ; ποσα θα μπορουσε να κανει η ασφαλιστικη αγορα μαζι με την τραπεζικη και να τελειωνει το χαος αυτο; ΑΛΛΑ, ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ, ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΔΕΚΑΡΑ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΚΙ ΕΜΑΣ ΕΚΕΙ, ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ,ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΡΕΚΛΑΤΟΥΣ ΠΑΛΙ.
    ΝΑ ΒΑΛΕΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΟΥΣ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΙΣΤΑΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΩΩΩΩΩΝΕΕΕΕΕΕ....Κ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΧΕΡΙ...
    ΡΕ ΤΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Ερωτημα προς σωματειο

    Ελεγχος στους τραπεζικούς λογαριασμου Ψωμιαδη και οικογενειας εχει γινει? Αν εγινε τι εδειξε? Καπου πρεπει να πήγαν τα χρήματα αυτα δεν χάθηκαν ετσι χωρίς ίχνη.

    Θυμάμαι εκείνη τη συνεντευξη Μαρκουλάκου στο crash ότι βρέθηκαν τα χρήματα, αφού βρεθηκαν γιατί δεν τα παίρνουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  61. ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Hμερομηνία δημοσίευσης: 13-10-13
    Σχέδιο αποζημίωσης για 250.000 πελάτες «Ασπίς», Commercial

    Της Ευγενιας Τζωρτζη

    Μεριδιούχοι σε ειδικό κεφάλαιο (fund) ή συλλογική εταιρεία που θα δημιουργηθεί και στο οποίο θα μεταβιβαστεί η περιουσία της «Ασπίς Πρόνοια» και της Commercial Value θα κληθούν να γίνουν οι ασφαλισμένοι των δύο εταιρειών, μέσα από σχετική πρόταση που ετοιμάζει το υπουργείο Οικονομικών. Η πρόταση επιδιώκει να δώσει λύση στο πρόβλημα 250.000 ασφαλισμένων που άφησαν πίσω τους οι δύο εταιρείες, προβλέποντας τη συμμετοχή τους στην περιουσία μέσα από τη δημιουργία του ειδικού fund και την τιτλοποίηση της απαίτησής τους. «Κλειδί» στην όλη διαδικασία είναι η δυνατότητα που θα έχει το ειδικό κεφάλαιο όχι μόνο να ρευστοποιεί την περιουσία, αλλά και να την αξιοποιεί με βάση τις συνθήκες της αγοράς, μεγιστοποιώντας τα οφέλη για τους ασφαλισμένους.

    Η πρόταση είναι στη φάση της επεξεργασίας της από το Εγγυητικό Κεφάλαιο και το υπουργείο Οικονομικών και αναμένεται να πάρει τη μορφή νομοθετικής ρύθμισης που θα έρθει στη Βουλή. Η δημιουργία του ειδικού fund προκρίνεται ως η καλύτερη λύση σε σχέση με τη διαδικασία της εκκαθάρισης, η οποία αποσκοπεί στη ρευστοποίηση της περιουσίας και δεν λειτουργεί πάντα προς όφελος των ασφαλισμένων. Ειδικά στις παρούσες συνθήκες η πώληση της ακίνητης περιουσίας είναι εξαιρετικά δύκολη, ενώ ακόμη και στην περίπτωση που επιτευχθεί, είναι βέβαιο ότι δεν θα εξασφαλίσει ικανοποιητικό τίμημα, ελαχιστοποιώντας έτσι την πιθανότητα να ικανοποιηθούν επαρκώς οι ασφαλισμένοι. Η λύση αυτή, σύμφωνα με την άποψη του υπουργείου, διασφαλίζει την αξία της περιουσίας των δύο εταιρειών και ως εκ τούτου των ασφαλισμένων, επιτρέποντας την εκμίσθωση, τη ρευστοποίησή της ή απλώς την εκμετάλλευσή της. Με τον τρόπο αυτό είναι δυνατόν να μεγιστοποιείται και η αξία του μεριδίου, το οποίο ο ασφαλισμένος - μεριδιούχος θα μπορεί να διακρατήσει ή να ρευστοποιήσει, δηλαδή να ζητήσει την ικανοποίηση της απαίτησής του. Να σημειωθεί ότι η αξία της «Ασπίς Πρόνοια» ανέρχεται σε 125 εκατ. ευρώ και της Commercial Value σε 105 εκατ. ευρώ και εκτός από ακίνητα, που είναι και ο κύριος όγκος, περιλαμβάνει μετρητά, ομόλογα, μετοχές και αμοιβαία κεφάλαια. Οι απαιτήσεις των ασφαλισμένων της «Ασπίς» ανέρχονται σε 600 εκατ. ευρώ και της Commercial Value σε 200 εκατ. ευρώ.

    Κρίσιμος είναι ο χρόνος ρευστοποίησης, στον βαθμό που, σε μια προσπάθεια να αποφύγει τη μαζική προσφυγή για την ικανοποίηση των απαιτήσεων που έχουν οι ασφαλισμένοι, το υπουργείο Οικονομικών προσανατολίζεται στη διάκριση των συμβολαίων σε αυτά που είναι σε ισχύ και σε αυτά που έχουν λήξει και τα οποία είναι ουσιαστικά εκκρεμείς απαιτήσεις.

    Στόχος είναι όσα συμβόλαια δεν έχουν λήξει να κρατηθούν μέχρι τη λήξη, επιβάλλοντας ως πέναλτι το «κούρεμα» των σχετικών απαιτήσεων, στην περίπτωση που ο ασφαλισμένος ζητήσει την πρόωρη ρευστοποίησή τους. Αντίθετα, οι εκκρεμείς απαιτήσεις, δηλαδή τα συμβόλαια που έχουν ήδη λήξει, θα μπορούν να ικανοποιηθούν άμεσα, χωρίς «κούρεμα», εάν πρόκειται για μικρά ποσά ή με ένα μικρότερο «κούρεμα» εάν πρόκειται για μεγαλύτερα ποσά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ.14 Οκτωβρίου 2013 στις 5:03 μ.μ.

    Το ελάχιστο που οφείλουμε να τονίσουμε στην εκκαθάριση και συγκεκριμμένμα στον επόπτη είναι ότι θάπρεπε να μην ταλαιπωρούν εξ αρχής τους ασφαλισμένους, υποβάλλοντάς τους και αναγκάζοντάς τους να επαναλάβουν μία διαδικασία που ήδη είχε τελειώσει με την οριστικοποίηση από την Τράπεζα της Ελλάδος του Προσωρινού Χαρτοφυλακίου ζωής από τον Επόπτη Χαρτοφυλακίου Ζωής, κ. Ι. Παντελίδη, ως παρεδόθη σε αυτήν, που εμπεριείχε τις αναγνωρισμένες απαιτήσεις του εν ισχύ Χαρτοφυλακίου Ζωής.
    Προς τι ξανά αυτή η ταλαιπωρία με αναρρίθμητες λιποθυμίες στα γραφεία της ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΑΤΈΛΕΙΩΤΕΣ ΟΥΡΕΣ!!! ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ??
    ΓΙΑΤΙ ΚΕ ΕΠΟΠΤΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ?
    ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ, ΤΗΣ ΟΛΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΤΥΛΙΞΕΤΕ ΕΞ ΑΡΧΗΣ, ΤΙΣ ΠΑΜΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΕΠΟΜΕΝΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΑΦΥΟΝΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΠΕΙΡΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙΤΕ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΞΕΡΕΤΕ, "Η ΑΓΝΟΙΑ ΤΗΣ ΑΓΝΟΙΑΣ", ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ!!!!
    ΠΡΟΣ ΤΟΥΤΟ ΣΑΣ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΕΞΩΔΙΚΩΣ ΜΕΣΩ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ ΑΝΑΛΟΓΟ ΣΧΤΕΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΙΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΣ.
    ΜΗΠΩΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΟΛΟ ΤΟ SET ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΣΙΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΩΠΑΙΚΗΣ ΟΔΗΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΙΚΑ Ο,ΤΙ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΟ ΔΙΟΡΙΣΑΝ ΕΣΑΣ, ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΖΩΗΣ.
    Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΖΕΙ ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΑΛΛΩΝ ΧΡΗΣΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ.
    ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ.

    ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΜΑΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΕΧΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΘΑ ΣΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ / ΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΟ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ -ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΕΙΛΑΜΕ ΕΞΩΔΙΚΩΣ ΜΕΣΩ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ (ΕΠΟΠΤΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗ,ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, Δ.Ε.Ι.Α, ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΖΩΗΣ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΕΝΨΣΗ ΑΣΦΑΛΣΙΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ...Κ.Λ.Π...) ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ ΩΣ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ.14 Οκτωβρίου 2013 στις 5:19 μ.μ.

    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΑΝ ΜΟΝ ΣΤΗΝ ΦΑΣΗ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΣΑΜΕ ΤΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΠΡΟΣ ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΓΕΛΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΠΟΠΤΗ, ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΝΑΓΓΕΛΘΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΟΝ ΑΝΑΓΓΕΛΘΕΙΣ ΤΟΝ ΕΠΟΠΤΗ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ ΖΩΗΣ, ΑΠΟ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟΡΡΕΟΥΣΕΣ ΑΠΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΖΩΗΣ, ΑΠΟ ΕΠΕΛΘΟΝΤΑ ΘΑΝΑΤΟ, ΑΝΑΠΗΡΙΑ Κ.Λ.Π ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΗ, ΛΟΓΩ ΠΛΕΟΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗς ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΑΙΤΗΜΑ ΑΞΑΓΟΡΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΤΟΥΣ, ΕΩΣ ΤΗΝ 21.9.2009 Ή 26,2,210 ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ, ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΤΕΣ ΟΤΙ ΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΟΜΩΣ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΛΔΟΥ ΖΩΗΣ Ι (αλλά τότε Κε Επόπτα το ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΗΣΕΙΣ)?, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΚΡΕΜΕΙΣ ΖΗΜΙΕΣ?.
    ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΕΝ ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΑΓΓΕΛΘΟΥΜΕ ΚΑΝ, ΓΙΑΤΙ ΗΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ,
    ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΥΤΗ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΕΤΕ 250.000 ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΔΕΝ ΗΤΟ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ.
    ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Aργησαμε! Μας πηρανε φαλαγγι.
    Ας προστρεξουμε σε ξενα δικηγορικα γραφεια ,για να εχουμε αμεσα αποτελεσματα. Οι ανθρωποι ειναι περισσοτερο απο προκλητικοι, κι εμεις δεν αντεχουμε αλλο οικονομικα και ηθικα.Θελουν να μας δωσουν μετοχες!!!!!!!!!!!
    για να ξεχαστουμε ολοι.
    Αμερικανικα γραφεια δικηγορων εχουν υποχρεωσει κολοσσους τραπεζικους να αποζημιωσουν παραυτα. Η υποθεση ΑΣΠΙΣ ειναι στο τσεπακι τους.Επικοινωνηστε.Τους γνωριζετε οπως ολοι μας. Καποτε να καταλαβουν οτι δεν παιζουμε. Χαθηκε το μισο αποθεματικο απο τις αμοιβες των ασχετων και την απαξιωση την οικονομικη γενικοτερα των παντων. Ποσο ακομα θα συνηθισουμε σ αυτο; Ολοι με τους ομολογιουχους ασχολουνται, ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΠΕΝΔΥΣΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΑ!
    ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΕΝΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΜΕ. 250.000 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΡΟΔΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΦΡΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ ΜΑΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΕΞΑΓΓΕΛΘΕΙ Η ΙΔΡΥΣΗ ΚΟΜΜΑΤΟΣ. ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΩΝ ΠΡΟΘΕΣΕΩΝ ΑΠΟ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Μετά από πολύ καιρό ξαναχτύπησε η Τζώρτζη η οποία εχει εργολαβία την υποθεση Ασπις και προφανώς εσωτερική πληροφόρηση, δεν γινεται πάντα αυτη να ξέρει πραγματα που ο σύλλογος αγνοεί.

    Τα χρήματα μας θελουμε πίσω, ούτε μερίδια ούτε μετοχές ουτε ό,τι άλλο σκαρφιστούν για να μην μας πληρώσουν!!! Απατεώνες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πρεπει να κανουμε οσα δεν καναμε μεχρι τωρα. ελεος πια. πρεπει να δυσφημιστει η ιδιωτικη ασφαλιση, το κρατος, ως αναξιοπιστοι, και να προσφυγουμε σε δικαστηρια σε ξενα δικηγορικαα γραφεια που εχουν φερει αποτελεσματα. ολοι ακομα και οι κυβερνητικοι ομολογουν τηνευθυνη τους και την υποχρεωση τους. και εμεις,ποινικα δεν πιασαμε κανεναν , δεν μηνυσαμε τους ελεγκτες ΕΠΕΙΑ, υπουργους και οργανα και αφησαμε να τρωνε την περιουσια μας εποπτες, εκκαθαριστες,οικοι , συμβουλοι και καθε χαρουμενος τυχερος εμπλεκομενος. και πού καταληγουμε; πληρωσαμε ολους αυτους για να συνεννοηθουν ,λεει, μεταξυ τους και να αποφασισουν να μας ριξουν στις μετοχες. πληρωνονται απο εμας, για να ξεκαθαρισουν και να βρουν τον καλυτερο τροπο να παρουμε τα λεφτα μας πισω, και ως φεουδαρχες, αποφασιζουν να μας δωσουν ενα 10% και τα υπολοιπα να τα μεταθεσουν στο μελλον, με υπαλληλους δικους τους που παλι θα κινουν τα νηματα.
      να απολυθουν ολοι. τις διαταξεις για το ακαταδιωκτο τους, τις θεσπισε ο Γ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ, γιατι απο πριν γνωριζαν οτι θα καταχραστουν και το δικαιο και την ηθικη,εχουν ολοι τους ευθυνες, περασαν 4 χρονια και η ζωη μας και των παιδιων μας μετρανε παραπανω απο ολους αυτους.

      Διαγραφή
    2. Τα μεριδια να τα παρει το εγγυητικο και να τα αξιοποιησει η να τα βαλει εκει που ξερει...καταλαβες τσιρακι παυλο-ΠΟΥΛΕ. Κι εσυ αρχιμασονε προβο-ΠΟΥΛΕ να ξερεις οτι οι αλχημιες σου μας εχουν εξοργισει και εξαθλιωσει οσο δεν παει αλλο. Τα λεφτα μας θα τα παρουμε θελετε δεν θελετε. Να πατε στους αρχιμασονους προισταμενους σας και να απαιτησετε αμεση επιλυση και οχι μαλ...ιες.

      Διαγραφή
    3. Ποιος ειναι ο μισθος σου κυριε Προβοπουλε!! Μηπως με το μηνιατικο το δικο σου θα μπορουσαν να αποζημιωθουν ολοι οι ασφαλισμενοι σε βαθος δεκαπενταετιας? Γιατι στην ελλαδα της βαθιας κρισης εσυ τα τσεπωνεις χοντρα κυριε. Ποιος εισαι εσυ κυριε? Εισαι κατι παραπανω απο τον ζητιανο στο δρομο? Οχι κυριε δεν εισαι!!

      Διαγραφή
  67. ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΑ Δ.Σ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ, ΑΚΟΥΕΙ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΩΝ ΣΤΟΝ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΤΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΜΑΣ ; Ε, ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΑΤΑΝΕ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΕΡΑΣΑΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΨΙΘΥΡΙΖΟΥΜΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΜΕ. ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ , ΑΛΛΑ ΙΔΟΥ, ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ. ΑΛΛΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. σωματειο ασφαλισμενων του ομιλου ασπισ προνοια15 Οκτωβρίου 2013 στις 2:58 μ.μ.

    ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΙΔΕΡΗ Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013, 00:33
    Κε Χατζηνικολάου,
    Σας παρακαλώ ρωτήστε τον κ. Στουρνάρα, με τι τρόπο θα αποζημιώσει τα επί 4ετία θύματα του Ομίλου της Ασπίς Πρόνοια, τους 260.000 κατόχους ασφαλιστηρίων συμβολαίων ζωής που εμπιστεύθηκαν τον ασφαλιστικό θεσμό για την οικογένειά τους, το μελλον τους, την υγειά τους, τις συντάξεις τους, και που η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας μόλις 20 ημέρες προ των εκλογών του 10/2009 ανακάλεσε την άδεια λειτουργίας της ασφαλσιτικής εταιρείας ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ?
    Γιατί δεν εφαρμόζεται ο νόμος 3867/2010 έστω με κούρεμα της τάξεως του 30%, για να αποζημιωθούμε περί το 1.000.000 περίπου οικογένεις πανελλαδικά που χάσαμε τους κόπους μιας ζωής μας, όλες μας τις συντάξεις, τις αποταμιεύσεις τα όνειρά μας και αδυνατούμε πλέον να επιβιώσουμε????
    Γιατί επιτρέπει στον νέο διορισμένο επόπτη της K.P.M.G να δρα κατά το δοκούν και να ερμηνεύει παρανόμως τον νόμο της ασφαλιστικής εκκαθάρισης για να αποζημιώσει ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΛΙΓΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ KAI TOYΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΕΙ ΚΑΙ να μας θέσει έτσι ΕΚΤΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΕΚ ΤΟΥ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟΥ ΕΚΦΑΛΑΙΟΥ ΖΩΗΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟ 70% ΤΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΜΑΣ?
    ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΠΤΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ ΝΑ ΑΠΟΜΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΟΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ ΚΑΙ COMMERCIAL VALUE AAE, ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΡΚΕΙ ΑΥΤΗ ΕΠΙ ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΑ ΕΤΗ?
    ΠΩΣ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΣΚΟΠΕΥΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ ΤΟΣΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ 1.000.000 ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΥΝΑΜΕΘΑ ΝΑ ΕΠΙΖΗΣΟΥΜΕ, ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΜΑΣ, ΝΑ ΤΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΜΕ?
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΠΟΤΕ ΣΧΕΔΟΝ?
    ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΚΩΦΕΥΟΥΝ?
    ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΙΔΕΡΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΤΩΝ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ
    ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6973376716
    Αυτήν την ανάρτηση σχολίου είχα διαβιβα΄σει στον ίδιο τον κ. Χατζηνικολάου και μα΄λιστα αρκετές ημε΄ρες προ της εκπομοπής του με καλεσμένο τον Χατρζηνικολάου, ίοπου μιλώντας και εμ συνεργα΄τη του τους ζήτησα να συμμετάσχω στην εκπομπή.
    Αλλά ως φάινεται άλλες οι βουλές των κρατούντων εν γένει...., παρά τις διαρκείς μου προς τον Χατζηνικολάου οχλήσεις για να εμφανισθώ για να τεθούν ρωτήματα για την απραξία τόσων ετών επίλυσης του θέματος ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπραβο για την προσπαθεια! Τουλαχιστον εσεις προσπαθησατε και ξοδεψατε και χρονο και ψυχη. Προφανως αυτοι ειναι οι λογοι ...

      Διαγραφή
    2. Μπραβο κα Σιδέρη. Πολλές φορές διαβαζοντας οσα γραφετε με εξοργίζετε κυρίως γιατί ως παθούσα και σεις δεν εχετε κανει τους σωστους χειρισμούς στο θέμα που μας καίνει όλους μας.Πιστευα και πιστευω ότι δικηγορικά γραφεία Ελλάδας θα μας οδηγούσαν στην καταστροφη, μερίμνα τους δεν είναι να δικαιωθουμε αλλα να δημιουργηθουν δίκες για να έχουν οι δικηγόροι δουλειά.
      Οφείλω όμως να παραδεχθώ ότι ακριβώς επειδή είστε ομοιοπαθούσα και έχετε καεί και σεις μόνο το συμφερον των ασφαλισμένων -και το δικό σας βεβαια- σκεπτεστε και επιδιώκετε.
      Επίσης είσαστε η μόνη που είπατε και επιμενατε να κανουμε όλοι αναγγελία. Ειχατε απόλυτο δίκαιο, ειχαν σκοπό να μας εξαφανίσουν. Εγω τουλαχιστον οφείλω να πω ενα ευχαριστώ.

      Διαγραφή
  69. "ΨΙΘΥΡΙΖΟΥΜΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΜΕ" !
    ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ.
    ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΑΙΤΙΟΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΡΑΞΙΑ ΜΑΣ.ΤΩΡΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΟΘΩΝΟΣ 4-ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ-ΠΑΜΕ ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ, ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου διαβίβασε στην Βουλή τη δικογραφία με τη μηνυτήρια αναφορά του Συλλόγου Εφοριακών Υπαλλήλων Δυτικής Μακεδονίας για «παράνομες μεταθέσεις, τοποθετήσεις, κ.λπ. 165 διευθυντών και τμηματαρχών του ΣΔΟΕ και των ΔΟΥ», προκειμένου να αποφασίσει για την άρση ή μη της ασυλίας του υφυπουργού Οικονομικών Γιώργου Μαυραγάννη.
    Ειδικότερα, ο Σύλλογος Εφοριακών Υπαλλήλων Δυτικής Μακεδονίας το Δεκέμβριο του περασμένου έτους είχε καταθέσει μηνυτήρια αναφορά στον οικονομικό εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη, όπως επίσης είχε καταθέσει ανάλογη αναφορά στον Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρο Ρακιντζή.

    Στη μηνυτήρια αναφορά του, ο Σύλλογος υποστηρίζει ότι είναι παράνομη η απόφαση του υφυπουργού Οικονομικών για την κατάργηση, μετακίνηση και νέα τοποθέτηση 165 διευθυντικών υπαλλήλων του ΣΔΟΕ και των ΔΟΥ.

    Σύμφωνα με τον Σύλλογο, με τις μετακινήσεις, τοποθετήσεις, κ.λπ. των διευθυντικών υπαλλήλων παραβιάστηκαν οι νόμοι 3943 και 4002/2011 και καταστρατηγήθηκαν οι διατάξεις περί αξιοκρατίας, ενώ διασύρονται υπηρεσιακά υπάλληλοι, χαρακτηριζόμενοι ως ανεπαρκείς.

    Από τις Εισαγγελικές αρχές της Βορείου Ελλάδος η μηνυτήρια αναφορά διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου και αυτή στην συνέχεια, τη διαβίβασε στην Βουλή, η οποία θα έχει το τελικό λόγο.

    Εδώ εμείς έχουμε την περίπτωση της ληστείας μετά πολλών ηθικων αυτουργιών για αυτοκτονιες κλπ. Μιλούμε για παντελη αδιαφορία για την εφαρμογή των νόμων που οι ίδιοι ψήφισαν, για την κοροιδία τόσων χρόνων, την απομείωση και τον ευτελισμό του αποθεματικού μας και τις πραξεις διαχείρισής του.
    Ακόμα, λετε, δεν ωρίμασαν οι συνθήκες;
    Δεν ευθύνονται αυτοί που δεν φρόντισαν την αναδοχή, που επέτρεψαν το πλιάτσικο στα συμβόλαια από τις άλλες ασφαλιστικές που τώρα το παίζουν οι εγγυήτές των μελλοντικών ιδιωτικών συντάξεων;
    Εχουμε πρόθεση να τρέξουμε την τραγωδία αυτή με ικανούς δικηγόρους, για να δικαιωθούμε επιτέλους ή θα το παίξουμε ως νέα κυπρος, με αίματα και το δεν ξεχνώ; αστειότητες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Ο καινούργιος επόπτης,από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε έδειξε τις προθέσεις του!Οι ασφαλιστές στεκόντουσαν προσοχή μπροστά του,και τον έγλειφαν.Εσείς κυρία Σιδέρη γιατί αργήσατε τόσο πολύ να καταλάβετε τον ρόλο που παίζει;
    Εστω και αργά ξεσηκώστε τον κόσμο,πρέπει να τους Φοβίσουμε!!!
    Οσο για τον κ.Χατζηνικολάου,είναι όπως όλοι οι πoυλημένοι δημοσιογράφοι.
    Στείλτε του ένα μήνυμα ότι 1.000.000 αναγνώστες θα συμπεριφερθούν ανάλογα και στη realnews και στο enikos!
    Εδώ που φθάσαμε μόνο με τη βία θα καταφέρουμε κάτι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Ξέρει κανείς γιατί ο Σύλλογος των Ασφαλιστών ακόμα δεν έχει αναρτήσει δημοσίευση σχετική με τις θέσεις του, μετά τα εξοργιστικά αυτά δημοσιεύματα;
    Ενα χοντρό πρόβλημα το έχουν με το χρόνο. Λένε, θα σας ενημερώσουμε έγκαιρα για τις αναγγελίες, και δεν επανέρχονται ποτέ. Λένε μέσα σε λίγο καιρό στις αρχές φθινοπώρου θα έχουμε ραγδαίες εξελίξεις, και ακόμα κοιμόμαστε όλοι μαζί.
    Βγαίνουν δημοσιεύματα παντού για τις συσκέψεις και τις εισηγήσεις για την τροπολογία που ετοιμάζεται και η οποία μας αποτελειώνει χωρίς ελπίδα, κι ακόμα βρίσκονται στον κόσμο τους, χωρίς να ενημερώσουν, χωρίς να εκφέρουν άποψη. Λες και όλο είναι στον αυτόματο πιλότο. Και μέχρι τώρα τίποτα μα τίποτα δεν διαμόρφωσαν, τίποτα δε βελτίωσαν. ΄Ολα πήγαν στην χειρότερη εκδοχή και προοπτική. Τόσες συναντήσεις, τόσες αναρτήσεις, στον βρόντο. Κανένας δεντους έλαβε υπόψη του, σαν να μην υπήρξαν ποτέ.
    Το τελειωτικό χτύπημα και η απόδειξη,είναι η εταιρία αυτή που θέλουν να κάνουν και ΄σίγουρα να επιβεβαιώσουν το οριστικό τέλος. Τροπολογία, που θα μας κηρύξει σε αφάνεια. Τέλος. Και ακόμα ησυχία. Τέλεια αντανακλαστικά. Ακόμα μας λένε την άποψή τους για το ποιοι πρέπει να αναγγελθούν. Εγώ έμεινα στο ότι δεν πρέπει να αναγγελθώ, επειδή δεν ζήτησα εξαγορά ούτε εληξε το συμβόλαιό μου. Γιατί αυτό μας είπαν στις ανακοινώσεις τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. http://www.koutipandoras.gr/44982/%CE%AD%CF%86%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CE%B9-%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%85%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CF%83%CE%B5-%CF%83%CF%80%CE%AF%CF%84%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B8%CE%B5%CF%84%CF%8E.html

    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΠΛΑΣΙΟ.
    ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ , ΑΦΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΧΩΡΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΣΟΣΤΩΝ ΜΑΣ .
    ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΕ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΕΡΣΙΑΛ.
    ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ , ΤΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.
    ΚΟΙΝΩΣ, ΞΕΚΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΕΜΠΑΙΓΜΟ ΕΙΧΑΜΕ.
    ΕΚΑΤΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΜΕ ΝΑ ΞΕΓΛΥΣΤΡΙΣΟΥΝ. ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.
    ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ! ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ. ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΠΟΛΥ.ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΡΗΤΑ.
    ΚΑΛΟΥΣ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΦΙΑ ΛΟΓΙΑ.ΚΑΙ ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Μήπως πρέπει να απευθυνθούμε στον δικηγόρο εξ΄Αμερικής που ανέλαβε και τους ομολογιούχους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Περιμένουμε μια ενημέρωση από το γραφείο του κ.Μαρκουλάκου,τί εξελίξεις υπάρχουν με τα χρήματα Ψωμιάδη.Ισχυριζόταν ότι εντοπίστηκαν λογαριασμοι στην Ουκρανία.
    Στο makeleio.gr ο Χίος έχει ανάρτηση για μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Ο ΧΙΟΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ. ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ. ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΕΝΤΟΝΩΣ....ΨΙΘΥΡΙΖΟΝΤΑΣ..ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.
    ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥΣ/ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΑΦΕΣ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ.
    ΕΧΟΥΝ ΕΥΘΥΝΗ, ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΒΓΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΣΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ, ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΝΑΠΟΔΑ.
    ΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΡΟΜΠΕΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ;
    ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΕΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΟΥΣ.
    ΚΤΙΖΟΝΤΑΙ ΝΕΕΣ ΠΤΕΡΥΓΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΟ.
    ΤΟ ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟ ΠΟΥ ΘΕΣΠΙΣΑΝ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ κλπ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΟΥΤΕ ΙΣΧΥΕ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΟΛΛΩΝ.
    ΠΕΡΙΕΡΓΗ Η ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ. ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΗ. ΟΛΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ. Ο ΦΟΒΟΣ ΠΙΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΕΡΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. για τα καινουρια τηλ.λενε 21141.....κλπ.απο σταθερο 800.....δηλ. το 800...χρεωνεται αστικη μοναδα ενω τα αλλα οχι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Eπειδή ετοιμάζονται να μας τα φάνε όλα κουνηθείτε! ΞΥΠΝΑΤΕ!!!!!

    Κουρεμα 70% μας ετοιμαζουν, κοιταν τώρα πως θα το πλασάρουν!

    http://www.skai.gr/news/finance/article/243228/kourema-eos-70-fovoudai-oi-asfalismenoi-se-aspis-kai-commercial-value/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το κουρεμα θα ειναι ολο δικο τους. ηδη επικοινωνουμε με αμερικανικα δικηγορικα γραφεια. ας τολμησουν μονο και θα καταρρευσει ολη η ιδιωτικη ασφαλιση και τα αρπακτικα τους. επειδη καποιοι ξυπνιοι μας πουλησαν και επενδυσαν σε προσωπικα ατομικα οφελη, δε σημαινει οτι θα χαιρονται επ απειρον. ο τι αρπαξαν αρπαξαν, θα καταλογισθουν ευθυνες και θα καταρρευσουν οι ελπιδες τους για να βαλουν στα σαβανα τους τις περιουσιες του κοσμακη.

      Διαγραφή
  79. ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΝ Η ΑΓΩΓΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΕΤΙΑ Η ΤΗΝ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΑΓΩΓΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΔΙΕΤΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΔΩΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η παραγραφη ειναι πενταετης, δηλ μεχρι 31.12.2014.και μιλουμε παντα για την ασκηση του δικαιωματος. οποιος δεν επεδωσε να επιδοσει. τι σχεση εχει αυτο;

      Διαγραφή
    2. Γιατι αυτό ΔΕΝ έκανε το γνωστο δικηγορικό γρφαφείο που προβοκάρει αυτο το σιατε
      ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΕΠΙΔΟΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΔΙΟΣ
      ΟΠΟΤΕ ΟΛΕ΅ΟΙ ΑΓΩΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΕΣ

      Διαγραφή
  80. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ17 Οκτωβρίου 2013 στις 1:53 μ.μ.

    ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΜΟΥ ΣΥΜΠΑΣΧΟΝΤΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΗΜΕΡΩΝ.
    ΟΡΓΑΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΘΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΡΑΞΗ ΠΟΥ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΥΧΟΝ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΕΧΟΝΤΩΝ ΣΧΕΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΤΗ: 2000-2009 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.
    ΟΣΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΑΣ ΨΙΘΥΡΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟΝ....ΦΩΝΑΧΤΑ!!!!
    ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΜΠΗ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΑΙ Η ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 3867/2010 ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ -ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 17 ΠΑΡ. 3 ΤΟΥ Ν. 4002/2011,
    ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΟΡΤΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ, ΤΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ 250.000 ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΖΩΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ,
    ΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΖΩΗΣ, ΠΟΥ ΟΦΕΛΕΙ-ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ Ε.Κ.Ι.Α.Ζ ΔΗΛ. Ο Κ. ΝΙΚΟΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ / ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ, ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΥΤΟΥ ΩΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ!!! ΠΡΟΦΑΝΩΣ!!! (ΑΡΘΡ. 17 ΠΑΡ. 2 ΚΑΙ 3 ν. 4002/2011), ΝΑ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΜΕΣΩ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Κ.Τ, ΠΟΥ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΕΚΔΩΣΕΙ ΤΟ ΥΠ.ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΩΣΤΕ ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΜΕ ΖΩΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ, ΕΚΧΩΡΟΥΜΕΝΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ Ε.Κ.Ι.Α.Ζ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΑΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΣΦ. ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ,
    ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΤΙΤΛΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΞΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΟΥΜΕ,
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΩΣ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΑΣ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΘΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΙΜΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΔΙΕΚΔΗΣΟΥΜΕ ΜΕΣΩ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΝΟΜΙΜΩΝ ΒΗΜΑΤΩΝ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΜΑΣ/ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΤΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΝΝΟΙΑΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΖΕΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ.
    ΟΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΘΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΠΟΛΥΠΟΙΚΙΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ.
    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ,
    Ή ΣΤΟ EMAIL:KATERINAVOUTSA@YAHOO.GR Ή ΣΤΟ ΤΗΛ. 6944946636

    ΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ
    ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΛΑ ΜΕ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, ΜΗ ΦΟΒΟΥΜΕΝΟ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΜΑΣ, ΤΩΝ ΚΟΠΩΝ ΜΑΣ, ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ, ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΑΣ.
    ΑΠΟ ΤΟΥΔΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΥΣΥΝΘΕΤΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΝΟΜΙΜΑ ΜΕΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. http://www.stokokkino.gr/article/2854/Katadiki-tis-Elladas-apo-to-Europaiko

    ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΧΑΣΑΜΕ ΠΟΣΟ!ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Kυρία Σιδέρη,η οργή μας ξεχείλισε.Οργάνωσε αγώνα,είμαστε όλοι στο πλευρό σου!
    Τώρα καταλάβαμε ότι οι ασφαλιστές τέσσερα χρόνια τώρα μας δουλεύουν κανονικότατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Ελλάδα Η Ελλάδα δεν διεκδίκησε ποτέ 15,34 εκατ. ευρώ και τόκους απο την πώληση των μεταλλείων Κασσάνδρας στην Eldorado Gold που ζημίωσε το ελληνικό δημόσιο.

    Απόφαση-δικαίωση για τους κατοίκους της Χαλκιδικής η σημερινή καταδίκη της Ελλάδας απο το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για τη μη ανάκτηση κρατικών ενισχύσεων απο την Ελληνικός Χρυσός.

    Η Ελλάδα καταδικάστηκε σήμερα απο το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο καθώς το Ελληνικό δημόσιο δεν έλαβε κανένα μέτρο για να διεκδικήσει 15,34 εκ. ευρώ μαζί με τόκους από την Ελληνικός Χρυσός.

    Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, απο τον Φεβρουάριο του 2011 με απόφασή της είχε καλέσει την Ελλάδα να προχωρήσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες εντός τεσσάρων μηνών, προκειμένου να λάβει απο την Eldorado Gold 15,34 εκατ ευρώ μαζί με τόκους σχετικά με την πώληση των Μεταλλείων Κασσάνδρας στην επιχείρηση.

    Σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η πώληση δημόσιων των περιουσιακών στοιχείων και της γης στην Ελληνικός Χρυσός έγινε σε τιμή κατώτερης αξίας και με απαλλαγή από την καταβολή φόρων, κάτι που είναι ασυμβίβαστο με την κοινή αγορά και μεταφράστηκε ως παράνομη κρατική ενίσχυση.

    Η Ελλάδα και η Eldorado Gold άσκησαν το 2012 διαφορετικές προσφυγές, ζητώντας την ακύρωση της απόφασης της επιτροπής. Ουσιαστικά το δημόσιο προσέφυγε δικαστικά για να μην βάλει στα ταμεία του τουλάχιστον 15,34 εκατ ευρώ μαζί με τόκους.

    Δύο χρόνια μετά το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο αποφαίνεται ότι η Ελλάδα παραλείποντας να λάβει, εντός των ταχθεισών προθεσμιών, όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να ανακτήσει από την «Ελληνικός Χρυσός ΑΕ» την ενίσχυση η οποία χορηγήθηκε στην επιχείρηση αυτή επ’ ευκαιρία της πωλήσεως, από το Ελληνικό Δημόσιο, ακινήτων και κρίθηκε παράνομη και ασυμβίβαστη με την κοινή αγορά με την απόφαση Ε(2011) 1006 τελικό της Επιτροπής, της 23ης Φεβρουαρίου 2011, σχετικά με την κρατική ενίσχυση C 48/2008 (πρώην NN 61/2008) που εφάρμοσε η Ελλάδα υπέρ της Ελληνικός Χρυσός ΑΕ, παρέβη τις υποχρεώσεις που υπέχει από τα άρθρα 2 και 3 της εν λόγω αποφάσεως.
    - See more at: http://www.stokokkino.gr/article/2854/Katadiki-tis-Elladas-apo-to-Europaiko#sthash.683ilZfs.dpuf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΛΕΜΕ; ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΑΜΕ ΤΡΩΓΟΠΙΝΑΝΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΩΝΤΑΣ ΤΑΧΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΔΟΧΗ, ΤΗΝ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟΥ.
      ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΤΙ ΟΙ ΗΜΕΤΕΡΟΙ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΑΝ. Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΕ ΟΔΕΥΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥ, ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ.
      ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ ΠΑΛΙ ..ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ! ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΠΑΝΤΑ!
      Η Ε.Ε ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.
      ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ,ΠΙΝΑΜΕ ΚΑΦΕΔΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΑΜΕ ΝΑ ΣΤΡΙΒΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΓΩΝΙΑ Η ΛΥΣΗ.
      ΤΩΡΑ ΛΕΜΕ, ΟΤΙ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΤΟΥΣ. ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ; ΓΙΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΜΕΙΣ, ΤΟ 90% ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ.ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΜΜΟΝΗ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΕΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΟΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ;

      Διαγραφή
  84. Επιμέλεια: Αναστασία Γαλάνη

    Στην δικαστική έρευνα που διενεργείται εις βάρος του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιώργου Προβόπουλου, αναφέρεται ενδελεχώς σε δημοσίευμά της η εφημερίδα New York Times, ο οποίος πλέον ελέγχεται για κατάχραση της θέσης του σε συμφωνία τραπεζών.

    Στo δημοσίευμα γίνεται λόγος για μεγάλο τραπεζικό deal που είχε πραγματοποιηθεί και προκάλεσε την περεταίρω έρευνα της συμφωνίας καθώς εντοπίστηκε προσωπική εμπλοκή του κ. Προβόπουλου και παρατίθεται το χρονικό της συμφωνίας.

    «Σε μια εποχή, όπου οι κεντρικοί τραπεζίτες, όπως ο Ben S. Bernanke κυριαρχούν στην παγκόσμια οικονομική σκηνή, στο εσωτερικό της Ελλάδας ο Γεώργιος Α. Προβόπουλος, Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας τώρα βρίσκεται υπό έρευνα» γράφει ο δημοσιογράφος συνεχίζοντας ότι «Ο κ. Προβόπουλος αντιμετωπίζει πλέον ίσως την μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του με μια έρευνα εις βάρος του σχετικά με το αν καταχράστηκε τη θέση του για τον καθορισμό μιας τραπεζικής συμφωνίας με τη συμμετοχή πρώην μεγιστάνα των επιχειρήσεων».

    Στο δημοσίευμα αναφέρεται ωστόσο ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι ο κ. Προβόπουλος επωφελήθηκε προσωπικά από την εν λόγω τραπεζική συναλλαγή, η οποία τελικά εγκρίθηκε. Ο ρόλος όμως που διαδραμάτισε είναι που διερευνάται, ενώ ο δημοσιογράφος επισημαίνει ότι θα μπορούσε ο κ. Προβόπουλος να βρεθεί αντιμέτωπος με ποινικές διώξεις και εκτός Ελλάδας καθώς άλλες χώρες της Ευρωζώνης έχουν επενδύσει περισσότερα από 40 δισ. ευρώ για το ελληνικό τραπεζικό σύστημα. Συνεπώς, δεν είναι λίγες οι πιέσεις που δέχεται η Αθήνα για να πατάξει τη διαφθορά σε όλα τα επίπεδα και στο τραπεζικό σύστημα.

    Η εφημερίδα New York Times καταλήγει ότι οι υποστηρικτές του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος κάνουν λόγο για πολιτικά κίνητρα πίσω από την δικαστική έρευνα και για πιέσεις, ωστόσο αν αποδειχθεί η κατάχραση της θέσης του οι ευθύνες είναι πολύ σοβαρές.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ! ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΛΥΣΕΙΣ ΑΝΗΘΙΚΕΣ, ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΕΣ! ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΘΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ. ΖΩΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΜΑΣ ΔΗΜΕΥΣΑΝ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ. ΝΑ ΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ. ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΖΗΤΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΣΤΡΕΦΟΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΝΤΙΜΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΑΜΕΙΧΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΤΡΑΓΩΦΔΙΑ ΑΥΤΗ , ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ. Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΩΣ. ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ. ΠΗΞΑΜΕ ΣΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ. ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΟΥΛΕΥΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΓΥΡΩ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ ΦΩΣ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΝ.ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΤΟ ΒΙΟΣ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΟΥΛΕΨΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΣΑΝ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΑΛΛΙΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΠΛΗΡΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΜΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΜΕ.ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΚΛΑΚΑΔΟΡΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Απο ΑΓΙΟ-ΔΗΜΗΤΡΙΟ :
    Γεια σας, με πολυ καθυστερηση πληροφορουμαι για την καταθεση 'ΑΝΑΓΓΕΛΙΑΣ ΑΠΑΙΤΗΣΗΣ' και την ημερομηνια της 4/10/13. Ειμαι απο τα θυματα της commercial value και θα ηθελα να κιμ=νηθω (καθυστερημενα) στην ιδια κατευθυνση. Προλαβαινω ??????? ειναι πολυ αργα ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή