ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΣ ΤτΕ & ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟ


Αγαπητοί μας ασφαλισμένοι,

Ο ΣΥΡΙΖΑ δείχνοντας εμπράκτως το ενδιαφέρον του για το θέμα μας (Ασπίς Πρόνοια & Commercial Value) έστειλε την παρακάτω επιστολή προς το διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας μέσω του κυρίου Δημήτρη Βίτσα, γραμματέα της κεντρικής πολιτικής επιτροπής του Συνασπισμού της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ για το ενδιαφέρον του, για τη μεγάλη και ταυτόχρονα πραγματική προσπάθεια που καταβάλει προς την επίλυση του προβλήματος. Προσπάθεια που ξεκίνησε πρώτο και παραδειγμάτισε/κινητοποίησε πολλούς... Η επιστολή αναφέρει τα εξής:


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΒΙΤΣΑ
ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΓΙΑ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΚΑΙ COMMERCIAL VALUE


«Προς  τον
κ. Γ. Προβόπουλο
Διοικητή Τράπεζας της Ελλάδας

Αξιότιμε κύριε,

Σύμφωνα με τα οριζόμενα στο ν. 3867/2010 όπως αυτός τροποποιήθηκε με τους ν. 4002/2011 και 4063/2012, την 31/5/2012 έληξε η περίοδος κατά την οποία θα ολοκληρωνόταν η προσπάθεια εξεύρεσης αναδόχου/ων εταιρίας/ών για τα χαρτοφυλάκια κλάδων Ζωής των εταιριών ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ και COMMERCIAL VALUE. Όπως ενημερωθήκαμε η προσπάθεια αυτή απέβη  άκαρπη.

Σημειώνουμε βέβαια ότι μετά από περίπου 2 χρόνια και οκτώ μήνες διαδικασιών διαχείρισης των εν λόγω χαρτοφυλακίων, το ελάχιστο διάστημα που διήρκησε η προσπάθεια εξεύρεσης αναδόχου (λιγότερο και από 1 μήνα) καθώς και οι ιδιαίτερες συνθήκες (προεκλογική περίοδος , δυσμενής οικονομική κατάσταση, αβεβαιότητα για τις εξελίξεις και κυρίως μειωμένο ενδιαφέρον από την πολιτεία για την ουσιαστική λύση του προβλήματος) δεν δημιούργησαν τις καλύτερες προϋποθέσεις για την επιτυχή έκβασή της προσπάθειας αυτής.

Η άποψη του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι μετά τον σχηματισμό της νέας κυβέρνησης η Διεύθυνση Εποπτείας Ιδιωτικής Ασφάλισης (ΔΕΙΑ) της ΤτΕ θα πρέπει να αναλάβει πρωτοβουλία έτσι ώστε,  σε συνεργασία με το Υπουργείο Οικονομικών, την Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδας (ΕΑΕΕ), τους επόπτες εκκαθάρισης και διαχείρισης χαρτοφυλακίου Ζωής καθώς και με την συνδρομή των ασφαλισμένων στις δύο εταιρίες, σε σύντομο χρονικό διάστημα να εξετασθεί διεξοδικά κάθε πιθανή δυνατότητα εξεύρεσης αναδόχων.
 
Με δεδομένα την ιδιαίτερη οικονομική κοινωνική και πολιτική διάσταση του θέματος και τον χρόνο που ήδη έχει παρέλθει εκτιμούμε ότι θα πρέπει να εξαντληθεί και το ελάχιστο χρονικό περιθώριο για λύση σε μια θετική κατεύθυνση.

Για τον λόγο αυτό παρακαλούμε να μεριμνήσετε τόσο  εσείς όσο και ο αρμόδιος υποδιοικητής κ. Ι. Παπαδάκης, ο οποίος προΐσταται της ΔΕΙΑ,  ώστε να αναβληθεί για βραχύ χρονικό διάστημα η λήψη σχετικής απόφασης της ΔΕΙΑ περί έναρξης της διαδικασίας εκκαθάρισης του χαρτοφυλακίου Ζωής. Έτσι θα δοθεί ο κατάλληλος χρόνος για τις προτεινόμενες ενέργειες που αποβλέπουν στην ολοκλήρωση μιας ουσιαστικής προσπάθειας.

Με εκτίμηση

Δημήτρης  Βίτσας, Γραμματέας  ΚΠΕ του Συνασπισμού της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας

Κοινοποίηση:
Υποδ/τη κ. Ι. Παπαδάκη»



44 σχόλια:

  1. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΜΑΣ;
    ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ!
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΝ ,ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ Η ΑΝΑΚΛΗΣΗ
    ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.
    ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΑΝ,ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ;
    ΚΑΙ ΘΑ'ΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ;
    ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΟΜΑΣΤΕ,ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΕΛΟΣ
    ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ,ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ,ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΗΔΙΕΣ ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΥΣ
    ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΑΝ
    ΓΙΑ ΜΑΣ...ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ , ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ...
      ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ...
      ΜΕΤΑ...ΤΙΠΟΤΑ...ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ!
      ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!

      Διαγραφή
    2. ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΑΛΛΑ:
      1) Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ και ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ.
      2) ΟΙ ΕΠΕΡΩΤΗΣΕΙΣ, ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ
      3) ΟΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΕΣ ΠΑΓΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΓΝΩΣΤΕΣ
      4) ΣΤΟ ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤτΕ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΣΕΙΣ "ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ" ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΝ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ.
      ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ.
      ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΛΥΝΕΤΑΙ ΜΕ "ΚΡΑΥΓΕΣ" ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΥΛ "ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ" ή ΚΟΥΦΙΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΟΥ ΣΤΥΛ "ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ" ΠΟΛΥ ΔΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΣΤΑΣΗ ΑΠΟΧΗΣ (π.χ. ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΟΥΤΩΣ ή ΑΛΛΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ή ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΛΥΣΗ.

      Διαγραφή
  2. δεν θα τους αφησουμε!!!!!
    υποτιθεται οτι ειναι δεσμευσεις των κομματων επισημες.
    αυτη τη φορα δε θα γλυτωσουν.
    αλλα οχι μονο αυτοι.
    και ο προβοπουλος και οι επειιάδες,
    και οι ασφαλιστικες..
    και ΟΛΟΙ@#

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟΥ?
    ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΤΕ?
    Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΦΙΓΟΥΡΑΡΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΝΕΤ.
    ΜΕ ΤΙ ΜΟΥΤΡΑ?
    ΣΕ ΤΙ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΣΕ Η ΠΑΡΑΤΥΠΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ?
    ΤΟ ΝΤΑΧΑΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ, ΤΟΝ ΣΑΧΙΝΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ!!!!!!



    ΣΑΣ ΕΙΠΑΜΕ ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ,
    ΑΥΤΟ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΟΥΣ ΤΟΥ ΑΠΙΑΣΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ...!! ΠΑΥΛΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ..

    ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ Η ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΑ ΣΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΕΑ ,...ΟΙ ΑΘΩΕΕΣ ΠΑΥΛΑΚΟ ΜΑΣ!!!!!

    ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΤΟΝ ΠΡΟΩΤΟ ΚΑΙΡΟ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ.....
    ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΡΦΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΟΛΑ...ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ.....ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΦΑΓΩΝΤΕΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ....
    ΟΛΑ ΘΑ ΞΕΔΙΑΛΥΝΟΥΝ...ΑΛΛΙΩΣ ΑΣ ΜΑΣ ΚΑΛΎΨΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ, ΜΕΣΩ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΗΛ. ΥΠΣΡΚΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ, Μ.Κ.Ο!!! ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ Τ. ΥΠΟΥΡΓΟΙ!!!! Ε???, ΜΕΓΑΡΟΥ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ..ΚΑΙ...ΚΑΙ... ΑΥΤΟΙ ΔΗΛ. ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΤΟΥΣ!!!
    ΞΕΡΕΙΣ ΠΑΥΛΕ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΟΥ ΦΥΓΟΔΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ.....
    ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΣΟΥ ΘΑ ΣΕ ΚΑΤΑΡΙΟΜΑΣΤΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ......ΗΡΕΜΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΖΗΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ....ΟΙ ΕΡΙΝΥΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΗΝΥΓΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ....
    ΝΑ ΜΗΝ ΗΣΥΧΑΖΕΤΕ Π Ο Τ Ε ΟΣΟΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΨΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΝΑΤΕ ΤΟ ΙΔΟ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ 500.000 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΝΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εγω ξερω οτι ο κριτσωτακης, ο λαφαζανης και γενικα ο συριζα, ηταν παντα κοντα.
    ετσι κι αλλιως συριζα θα ψηφιζα και τωρα ενας λογος παραπανω.
    οταν οι αλλοι δεν μας γνωριζαν και εκαναν οτι δεν ηξεραν και το θεμα,
    καποιοι ακουγαν και μαθαιναν.
    οποιος και να βγει ομως,αν εχει τιμη και υποληψη, να τιμησει τη δεσμευση του.
    αρκετα τους ανεχτηκαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. δεμ μας ειπε κανεις ομως τι θα κανει,αν ειναι σε κυβερνηση συνεργασιας 'η οικουμενικη...λογικα τοτε θα πρεπει να βρεθει λυση γρηγοροτερα,καθοτι,ολοι ενδιαφερονται,ειδαλλως το κανουν ,για να ψαρεψουν μονο ψηφους
    θα δειξει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΩΤΗ Η ΝΔ ΛΟΙΠΟΝ. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για να δούμε θα τηρήσουν τις προεκλογικές τους δεσμεύσεις? Κύριε σαμαρά κάτι έχετε πει για τους ασφαλισμένους περί πλήρης κάλυψης μέσω εγγυητικού. Θα τα τηρήσετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συνάντηση με το Προεδρείο του Συλλόγου Ζημιωθέντων Επενδυτών και Ασφαλισμένων του Ομίλου «ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ» είχαν σήμερα ο υποψήφιος βουλευτής Α’ Αθήνας της Ν.Δ. κ. Αλ. Μωραΐτάκης, ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της Ν.Δ. κ. Θ. Δραβίλλας και ο Προϊστάμενος Νομικής Υπηρεσίας του κόμματος κ. Στ. Στάικος.
    Στη συνάντηση εξετάστηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όσοι ήταν ασφαλισμένοι στην «ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ».
    Η Νέα Δημοκρατία διαβεβαίωσε το Σύλλογο Ζημιωθέντων Επενδυτών και Ασφαλισμένων του Ομίλου «ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ» ότι έχει την πολιτική βούληση να δώσει λύση στο πρόβλημα. Έχει συγκεκριμένη πρόταση, την οποία θα συζητήσει με την Τράπεζα της Ελλάδος ως εποπτική αρχή. Θα προτείνει νομοθετικά, διαπραγματευόμενη ειδική χρηματοδότηση, όχι μόνο για το συγκεκριμένο ζήτημα, αλλά και για την ενίσχυση της ασφαλιστικής αγορά και τη θωράκισή της έναντι παρόμοιων περιπτώσεων στο μέλλον.
    Συγκεκριμένα, η Νέα Δημοκρατία προτείνει τη μετατροπή του Εγγυητικού Κεφαλαίου Ζωής σε ασφαλιστική επιχείρηση, που θα αναλάβει το χαρτοφυλάκιο όλων των ασφαλιστικών επιχειρήσεων ζωής, που έχουν πτωχεύσει ή τελούν σε ασφαλιστική εκκαθάριση. Μία λύση που ακολουθείται και στη Γερμανία.
    Θα αναζητήσει ειδική χρηματοδότηση των ανοιγμάτων, στο μέτρο που το ανοίγματα αυτά δεν θα μπορούν να καλυφθούν από τις σημερινές εισφορές των ασφαλιστικών επιχειρήσεων προς το Εγγυητικό Κεφάλαιο. Έτσι τα χαρτοφυλάκια δεν θα ρευστοποιούνται –γεγονός που θα απαιτούσε άμεσα τεράστια ποσά- αλλά θα συνεχίζεται η ασφάλιση και τα κεφάλαια θα απαιτούνται μόνο για κάλυψη τυχόν ελλείψεων σε τεχνικά αποθέματα, τα οποία -καθώς θα εντατικοποιείται η εποπτεία- θα είναι ολοένα και λιγότερα. Επιπλέον, θα δίδεται πρώτη προτεραιότητα, σε περίπτωση χρεοκοπίας, στην κάλυψη των περιουσιακών στοιχείων των ασφαλισμένων.
    Έχοντας υπόψη το κοινωνικό και συστημικό ζήτημα που έχει ανακύψει στην αγορά από την πτώχευση αυτού του ομίλου, θα στοχεύσουμε στην πλήρη κάλυψη και με χρονικό ορίζοντα το ταχύτερο δυνατό, για να μην απομειώνεται η αξία του ασφαλιστικού χαρτοφυλακίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. http://fimotro.blogspot.gr/2012/06/blog-post_5981.html


    ας ξεκινησουμε δυναμικα!
    καμια παραγραφη ή απαγορευση για τις νομιμες δικαστικες μας κινησεις.
    μην ολιγωρουμε.
    στο χερι μας ειναι και καθε λεπτο ειναι πολυτιμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Στο 99,4% των καταμετρημένων εκλογικών τμημάτων το ΠΑΣΟΚ παίρνει τελικά τέταρτη έδρα στη Β' Αθήνας από τη Νέα Δημοκρατία για μερικές εκατοντάδες ψήφους! Έτσι εκλέγεται ο Απ. Κακλαμάνης αλλά δεν εκλέγεται ο Γιάννης Παπαθανασίου που ήταν 14ος και τελικά η ΝΔ βγάζει 13 έδρες.

    EMEINE ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ. ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΟΥ ΠΑΛΙΟΚΑΘΙΚΙ.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΞΩ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Ο ΛΑΔΟΠΟΝΤΙΚΑΣ. ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΠΑΛΙΟΛΑΜΟΓΙΟ ΜΙΖΑΔΟΡΕ ΠΑΛΙΟΚΑΘΑΡΜΑ.

    ΕΞΩ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Ο ΜΕΣΙΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΟΥΣΤ ΚΑΘΑΡΜΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΓΑΙΔΑΡΕ.

    Εκτός Βουλής άφησε ηχηρά ονόματα της εγχώριας πολιτικής σκηνής η ετυμηγορία της κάλπης.


    Όπως είναι φυσικό, τη μεγαλύτερη «πανωλεθρία» την έπαθε το ΠΑΣΟΚ που είδε πολλά πρωτοκλασάτα στελέχη του να μένουν εκτός Κοινοβουλίου.


    Έτσι, από πλευράς ΠΑΣΟΚ την έδρα τους χάνουν από την Α' Αθηνών οι Άννα Διαμαντοπούλου, Νάσος Αλευράς, Παύλος Γερουλάνος, Παντελής Οικονόμου και Χρήστος Παπουτσής, ενώ από πλευράς ΝΔ ο Θάνος Πλεύρης.


    Στη Β’ Αθηνών το ΠΑΣΟΚ έπαθε πραγματικό Βατερλώ καθώς εκτός της νέας Βουλής έμειναν οι Γιάννης Ραγκούσης, Πέτρος Ευθυμίου, Γιώργος Κουτρουμάνης, Δημήτρης Ρέππας, Χρήστος Πρωτόπαπας, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Τηλέμαχος Χυτήρης και Άννα Νταλάρα. Από τη Νέα Δημοκρατία, αντίστοιχα, δεν πέτυχαν την εκλογή τους οι Γιάννης Παπαθανασίου και Απόστολος Ανδρεουλάκος.


    Χωρίς εκπροσώπηση έμεινε το ΠΑΣΟΚ στον Πειραιά (αφού δεν εξελέγησαν οι Δημήτρης Καρύδης και Δημήτρης Λιντζέρης σε Α’ και Β’ Πειραιά αντίστοιχα), ενώ ούτε αυτή τη φορά δεν πέτυχε την εκλογή του ο Φαήλος Κρανιδιώτης στη Β’ Πειραιώς για τη ΝΔ.


    Εκτός Βουλής έμειναν στο υπόλοιπο Αττικής ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου (ΠΑΣΟΚ) και ο Πέτρος Δούκας (ΝΔ). Απώλειες έχει το ΠΑΣΟΚ και στη Θεσσαλονίκη όπου εκτός κοινοβουλευτικών εδράνων μένει ο Γιάννης Μαγκριώτης αλλά και η Εύα Καϊλή στην περίπτωση που διαλέξει ο Ευάγγελος Βενιζέλος την έδρα της Θεσσαλονίκης και όχι του Ηρακλείου.


    Απώλειες και στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας μετρά η Ιπποκράτους καθώς έχασε μία θέση με αποτέλεσμα να μην εκλέγεται η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Φώφη Γεννηματά, ενώ εκτός Βουλής μένου και οι Χάρης Τσιόκας (Β' Θεσσαλονίκης), Νάντια Γιαννακοπούλου (Μεσσηνία), ο Άγγελος Τόλκας (Ημαθία) και στην Κρήτη οι Μιχάλης Καρχιμάκης και Μανώλης Όθωνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όξω αλήτες αρπαχτικά λαμόγια! Αυτό δεν είναι τίποτα. Εύχομαι και ελπίζω να κάτσετε στο σκαμνί ως κοινοί εγκληματίες κάποια στιγμή για όλα τα δεινά που προκαλέσατε...

      Διαγραφή
  13. ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ. ΕΜΕΙΣ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ,ΑΝ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΘΑ ΤΗΡΗΣΕΙ ΤΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΜΑΣ...ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=146585&catid=9

    ΟΧΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΕΦΙΑΛΤΗ.
    ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΚΡΙΒΑ Η ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,
    ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΤΟ ΔΗΜΙΟ !
    ΟΧΙ ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ!
    ΟΣΟ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΡΕΦΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ,
    ΘΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΚΑΘΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ ΝΑ ΓΕΛΑΕΙ.
    ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Samara ante gamisou esy kai o filos sou saxinidis. Poustaria kai ta dyo. Prodotes.

      Διαγραφή
  16. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ19 Ιουνίου 2012 στις 11:13 π.μ.

    ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ
    ΟΙ ΑΝΟΥΣΙΕΣ ΥΒΡΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΑΣΔΙΟ ΔΕΝ ΟΦΕΛΟΥΝ.

    Ας Περιμένουμε και μη βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπεράσματα για το θέμα μας. Λίγη αυτοσυγκράτηση και σύνεση δεν κάνει κακό, απεναντίας οδηγεί σε κρίσισμα συμπεράσματα και χάραξη σωστών και συνετών κινήσεων και επιτήδειας στρατηγικής.
    Αφήστε πρώτα να σχηματισθεί κυβέρνηση να μάθουμε τον υπουργικό θώκο της Οικονομίας ως Υπουργού ποιός θα τον καταλάβει και με ποιούς συμβούλους και συνεχίζουμε με στοχευμένες πλέον και καίριες κινήσεις και βάσει των ΥΠΟΣΧΕΣΕΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΩΝ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΡΟΣ ΕΜΑΣ ΩΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΕΝΟΣ ΤΟΣΟΥ ΣΗΜΑΝΤΚΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΔΗΛ. ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ (δι' ό και ενισχύθηκαν σημαντικά τα ποσοστά της ν.δ σε αυτήν την εκλογική αναμέτρηση), ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΥΙΟΘΕΤΗΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ. ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΣΠΟΥΔΑΙΟΥ ΑΥΤΟΥ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ / ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥ-ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗ-ΑΜΑΛΥΤΗ Κ.Λ.Π της Ν.Δ, ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΟΣ ΣΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΝΕΓΓΥΗΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ, ΤΟΥ Κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΜΩΡΑΙΤΑΚΗ, καθώς και κάθε άλλης θεμιτής ειδικώτερης πρότασης που οδηγεί στην λύση του προβληματός μας που απασχολεί τουλάχιστον 500.000 συνανθρώπους μας συνολικά.

    Ακόμα κια ο Σαχινιδς νάναι υπουργός ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΒΙΩΣΙΜΗ ΛΥΣΗ, ΑΒΕΥ ΠΛΕΟΝ ΥΠΕΚΦΥΓΩΝ, ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΑΥΤΗ ΚΙΝΕΙΤΙΑ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ.

    ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ Η ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΔΥΜΝΑΜΟΥ ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ, (του οποίου και αυτού η δύναμη αυξήθηκε σημαντικά), θα μασ στυυνδραμει αποφασιστικά με την εξάντληση κα΄θαε νόμιμης αντιπολιτευτικ΄ςη δύναμης ως εξουσάις από την ορθή θε΄ση ου διάλεξε να είναι σε αυτήν την πολιτική σκηνή.

    Αν τυχόν κάποιο κόμμα ΔΙΑΝΟΗΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ,
    ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΑΠΑΡΤΙΖΟΝΤΕΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ, ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ!!!.
    Αναμένομεν λοιπόν ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΑ.
    ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΤΙ ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟΥ?
    ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΕ ΒΓΗΚΕ? ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ.

    Τραπεζικό σκάνδαλο στην Κορέα με θύμα 88.000 καταθέτες
    Μια γυναίκα με το όνομα Κιμ είναι η τελευταία «παράπλευρη απώλεια» του τραπεζικού σκανδάλου που έχει ξεσπάσει εδώ και ένα χρόνο στην Κορέα. Η Κιμ που εργαζόταν στην τράπεζα αποταμιευτικών καταθέσεων Mirae επρόκειτο να εμφανιστεί ενώπιον του εισαγγελέα κατηγορούμενη για παράνομο δανεισμό μέσω τραπέζης. Ωστόσο οι αστυνομικές αρχές τη βρήκαν νεκρή σε ξενοδοχείο στη Σεούλ όπου διέμενε. Η Κιμ είχε απαγχονιστεί χρησιμοποιώντας το μαντίλι της.

    Μέχρι στιγμής οι αρχές έχουν κλείσει 20 τράπεζες και οι εισαγγελείς έχουν αποκαλύψει ότι πάνω από 88.000 καταθέτες, ομολογιούχοι καθώς και συνταξιούχοι είδαν συνολικά 857 εκατομμύρια δολάρια των αποταμιεύσεών τους να εξαφανίζονται. Το τραπεζικό σκάνδαλο έχει οδηγήσει τέσσερα στελέχη τραπεζών στην αυτοκτονία και 200 άτομα στη φυλακή

    Ο καθηγητής οικονομικών του Πανεπιστημίου Sogang στη Σεούλ κ Nam Joo Ha αναφέρει ότι το τραπεζικό σύστημα της Κορέας βρίσκεται σε δεινή θέση καθώς « η εμπιστοσύνη του λαού προς τους ταμιευτικούς λογαριασμούς που έχει μια τράπεζα έχει χαθεί. Οι πελάτες έχουν χάσει τα χρήματά τους και η δυσαρέσκεια του λαού είναι πολύ μεγάλη».

    ΑΥΤΑ ΣΕ ΣΟΒΑΡΗ ΑΣΙΑΤΙΚΗ ΩΡΑ. Στην τριτοκοσμική Ελλάδα, με τους αλήτες πολιτικούς, δεν υπάρχουν ούτε φυλακισμένοι ούτε αυτοκτονίες.
    Μόνο ηλίθιοι που χάνουν τα χρήματα και εντέλει τις ζωές τους.μΌο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΕΙΜΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΠΟΛΥ!
    ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΒΟΥΛΩΣ
    ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΙΕΖΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ .ΩΣ ΙΣΧΥΡΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΙΑ ΩΡΙΜΑΣΑΝ, Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΔΟΧΗΣ ΕΞΕΠΝΕΥΣΕ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΑΝΑΒΙΩΣΕΙ ΜΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΛΛΩΝ.

    ΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ, ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ!
    ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ.!!
    ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΧΛΩΡΟ ΚΛΑΡΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Διάβασα στο nextdeal.gr ότι ο Αδαμόπουλος και ο Παντελίδης θα είναι στο Extra 3 στην εκπομπή ώρα ασφάλισης σήμερα Τετάρτη στις 8 το βράδυ. Λέτε να πουν τίποτα ενδιφέρον;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ELLINIKE LAE POTE THA KSIPNISEIS? PALI TA IDIA LAMOGIA PSIFISES. PEIRAMA ASPIS PETYXE. PEIRAMA ELLADA PETYXE. AS EINAI KALA O MALAKOPITOURAS ELLINAS O KANAPEDATOS!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΣΑΜΑΡΑ ΔΕΝ ΣΕ ΦΤΗΝΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΛΙΟ ΜΟΥ ΧΑΜΕΝΟ ΘΑ ΠΑΕΙ. ΓΑ#$%#ΝΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΕΧΕΙΣ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΕΝΣΥΜΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ? ΘΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΠΑΚΙ ΤΩΡΑ. ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΔΕΚΑΡΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΝ ΣΦΥΤΜΡΙΞΤΕ ΜΟΥ ΚΛΕΦΤΙΚΑ. ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟΣ Η ΜΟΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ο θεος στη θεση του θεου?
    μετρημενοι να ειμαστε και διεκδικητικοι.
    τουλαχιστον τωρα,ας μην τους αφησουμε να παρουν αερα ουτε να σηκωσουν κεφαλι.
    απο τν επομενη μερα της ορκωμοσιας,να ειμαστε εκει.
    γιατι για μας, οι προθεσμιες παρηλθαν.
    και ολοι τρεχουν για ολους εκτος απο μας.


    εχουμε γερα χαρτια τωρα. η καθε αποζημιωση πρεπει να ειναι εντοκη, αν θελουν να τη στειλουν στο χρονο ληξης.
    70%και ατοκα, ειναι ληστεια..συνεχειας.

    βγαλτε την οργη σας ενεργα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. http://www.asfalisinet.gr/%CE%BF%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%82-%CE%B5%CE%BA%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CE%AC%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B1-%CF%87%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%BF%CF%86%CF%85%CE%BB/

    KAI ΠΟΙΑ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ???????????????????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ ΕΞΤΡΑ 3 ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΡΕ.
    ΛΕΝΕ ΛΕΝΕ ΛΕΝΕ..
    ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕ ΛΕΝΕ.
    ΚΑΙ Ο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ.
    ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ, ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ, ΠΩΣ ΘΑ ΛΥΘΕΙ., ΤΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ..ΤΙΠΟΤΑ
    ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΝΟΥΝ.
    ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Προσπάθειες περικοπών στις αποζημιώσεις των Ασπίς και Commercial
    Οι υποχρεώσεις των δύο εταιρειών αγγίζουν τα 800 εκατ. ευρώ, ενώ τα περιουσιακά τους στοιχεία δεν ξεπερνούν τα 200 εκατ. ευρώ

    Την πρότασή της προς το υπουργείο Οικονομικών για τη θεσμοθέτηση πλαφόν στις αποζημιώσεις υπέρ των ασφαλισμένων στις ανακληθείσες Ασπίς Πρόνοια και Commercial Value σχεδιάζει, σύμφωνα με πληροφορίες, να επαναφέρει η Τράπεζα της Ελλάδος.

    Πηγές του iw ανέφεραν χθες, λίγο μετά την ανακοίνωση της Τ.τ.Ε. ότι τα χαρτοφυλάκια των δύο εταιρειών τίθενται υπό καθεστώς εκκαθάρισης, ότι η αρμόδια υπηρεσία της Εποπτικής Αρχής εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο στις πρώτες συναντήσεις που θα έχει με τη νέα πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών να επαναφέρει την πρότασή της περί καθορισμού πλαφόν 30.000 ευρώ ανά ασφαλιστήριο συμβόλαιο, με το αιτιολογικό ότι ανάδοχος για τα χαρτοφυλάκια δεν βρέθηκε και ότι το Εγγυητικό Κεφάλαιο Ζωής αδυνατεί να καλύψει τους ασφαλισμένους καθότι δεν διαθέτει επαρκή κεφάλαια.

    Οι ίδιες πληγές υπογραμμίζουν μάλιστα ότι η προσφυγή των ασφαλισμένων -μέσω της δικαστικής οδού- στην εκκαθάριση για την είσπραξη αποζημιώσεων θα απαιτήσει περί τα 10 χρόνια προκειμένου να ολοκληρωθεί.

    Επισημαίνουν δε ότι αν αποφασιζόταν ένα hair cut στις αποζημιώσεις, οι ασφαλισμένοι θα μπορούσαν να ελπίζουν έστω και στη μερική τους κάλυψη μετά την εκποίηση των περιουσιακών στοιχείων των δύο ασφαλιστικών εταιρειών, και την περιορισμένη συμμετοχή του Εγγυητικού Κεφαλαίου Ζωής.

    Τέλος, υπενθυμίζουν ότι οι υποχρεώσεις των δύο εταιρειών αγγίζουν τα 800 εκατ. ευρώ, ενώ τα περιουσιακά τους στοιχεία δεν ξεπερνούν, με αποτίμηση του 2009, τα 200 εκατ. ευρώ.




    ΚΑΝΤΕ ΧΑΡΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΜΠΡΑΒΟ ΒΟΓΙΑΤΖΗ, ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΕ, ΜΠΡΑΒΟ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΕ. ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΕΙΧΕ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΓΙΑ ΠΛΗΡΗ ΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟΥ ΣΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΔΕΧΘΕΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΑΣΕ Η ΒΙΑΣΥΝΗ ΤΗΝ ΤΡ. ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
    3 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΝ .
    ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ.
    3 ΧΡ0ΝΙΑ ΑΤΟΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ.
    3 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ 10ΕΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 70%.
    ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ.
    ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΧΑΜΟΣ!
    ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ.ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!
    ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ.
    ΕΔΩΣΕ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ 100 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    3 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ.
    ΑΤΟΚΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ Α Γ Υ Ρ Ι Σ Τ Α!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΟΟΟΟΤΑΝ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΣΤΟ ΕΓΓΗΤΙΚΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ....

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΜΕΓΑΛΟ ΘΡΑΣΟΣ..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΓΕΛΟΙΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΠΑΝΕ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΚΙΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕ.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ.
    ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΝΕΝΟΣ ΔΕ ΣΤΡΑΦΗΚΑΜΕ.
    ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Η ΤτΕ ΑΠΑΡΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΧΡΗΣΤΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΗΝ ΘΕΣΟΥΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΜΕΓΕΘΗ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΥΣ.
    ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΚΟΛΟΒΑΡΑΝΕ,ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ
    ΓΙΑΤΙ??????
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ??????
    'Η ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΧΑΡΙΣΟΥΝ??????
    ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΙ!!!!!!
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΥΤΑ!!!!!!!!
    ΑΧΡΗΣΤΟΙ,ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΡΗΜΑΞΑΤΕ ΟΛΑ ,ΑΠΟ ΤΗΝ "ΚΑΛΗ" ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΑΤΕ!!!!!!

    ΟΧΙ!!!!!
    ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!!!!!
    ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ!!!!!!!
    ΦΤΑΝΕΙ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ21 Ιουνίου 2012 στις 1:11 μ.μ.

    ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ
    ΗΔΗ ΟΔΗΓΗΘΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ
    ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
    Οριστικά προς εκκαθάριση τα χαρτοφυλάκια ζωής Ασπίς και CV
    June 20, 2012 | Posted by News Team in Iδιωτική/ΕιδήσειςNo comments
    Mε απόφαση της Τράπεζας της Ελλάδος οδηγούνται οριστικά πλέον προς εκκαθάριση τα χαρτοφυλάκια ζωής των ασφαλιστικών εταιρειών «ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ Α.Ε.Γ.Α» και «COMMERCIAL VALUE A.A.E.».
    Σύμφωνα με την απόφαση η Επιτροπή Πιστωτικών και Ασφαλιστικών Θεμάτων, αφού έλαβε υπόψη, μεταξύ άλλων:

    Α) την υπ’αριθμ. 37/4/20-04-2012 Διαπιστωτική Πράξη της Τράπεζας της Ελλάδος με την οποία διαπιστώθηκε ότι δεν καθίσταται δυνατή η από την Τράπεζα της Ελλάδος, σύμφωνα προς την παρ. 3 του άρθρου 2 του ν. 3867/2010, επιβεβαίωση του προσδιορισθέντος από τον επόπτη χαρτοφυλακίου ζωής κ. Ιωάννη Παντελίδη ανοίγματος για τις υπό ασφαλιστική εκκαθάριση ασφαλιστικές επιχειρήσεις «ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ Α.Ε.Γ.Α.» και «COMMERCIAL VALUE A.A.E.».

    Β) την από 27-4-2012 δημοσίευση περίληψης της από 27-04-2012 δημόσιας πρόσκλησης, για την ανάδειξη αναδόχου χαρτοφυλακίων ζωής για τις υπό εκκαθάριση ασφαλιστικές επιχειρήσεις «ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ Α.Ε.Γ.Α.» και «COMMERCIAL VALUE A.A.E.», η οποία δημοσιεύθηκε στις Εφημερίδες «ΤΑ ΝΕΑ», «Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ» και «Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» και το πλήρες κείμενο της ως άνω δημόσιας πρόσκλησης που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Τραπέζης της Ελλάδος.

    Γ) Την σχετική από 06-06-2012 εισήγηση της Διεύθυνσης Εποπτείας Ιδιωτικής Ασφάλισης, από τη οποία προκύπτει ότι δεν εκδηλώθηκε ενδιαφέρον αναδοχής του χαρτοφυλακίου ζωής των υπό ασφαλιστική εκκαθάριση ασφαλιστικών εταιρειών «ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ Α.Ε.Γ.Α.» και «COMMERCIAL VALUE A.A.E.», από ασφαλιστική εταιρεία που μπορεί να ασκεί νόμιμα στην Ελλάδα εργασίες ασφαλίσεων κλάδων ζωής σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 13 παρ. 2 του ν.δ. 400/1970 έως την 04-05-2012 που ήταν η καταληκτική ημερομηνία για την ως άνω εκδήλωση ενδιαφέροντος,ότι παρήλθε η προθεσμία της 31-05-2012 χωρίς να εγκριθεί σύμβαση μεταβιβάσεως των χαρτοφυλακίων ζωής των υπό ασφαλιστικής εκκαθάριση ασφαλιστικών εταιρειών «ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ Α.Ε.Γ.Α.» και «COMMERCIAL VALUE A.A.E.» ως προβλέπεται στο άρθρο 2 παρ. 5 του Ν. 3867/2010 όπως ισχύει και επομένως έχουν επέλθει αυτοδικαίως οι αναφερόμενες στο ίδιο άρθρο έννομες συνέπειες δηλαδή η περάτωση της διαδικασίας του άρθρου 10 παρ. 4α του ν.δ. 400/1970 και της Β 2574/2009 αποφάσεως του Υπουργού Οικονομικών ως ισχύουν κατά το άρθρο 2 του Ν. 3867/2010, εφαρμόζονται δε για το εν λόγω χαρτοφυλάκιο, κατά την παράγραφο 5 του ίδιου άρθρου του Ν. 3867/2010, οι διατάξεις περί ασφαλιστικής εκκαθάρισης του ν.δ. 400/1970.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Euro2day 21/06/2012
    Ασπίς:Η εκκαθάριση & τα ψίχουλα για ασφαλισμένουςΜετά από δύο και πλέον χρόνια καθαρής κοροϊδίας, το χαρτοφυλάκιο προγραμμάτων ζωής της Ασπίς Πρόνοια και της Commercial Value τίθεται με απόφαση της Τράπεζας της Ελλάδος σε εκκαθάριση.

    Την εκκαθάριση θα κληθούν να κάνουν οι εκκαθαριστές των δύο εταιρειών και από το αποτέλεσμά της (εκκαθάρισμα) οι ασφαλισμένοι θα λάβουν κάποια από τα χρήματα που δικαιούνται ή ακόμη χειρότερα κάποια από τα χρήματα που πλήρωσαν.

    Και το λέμε αυτό γιατί ακούμε ότι στην περίπτωση της Ασπίς Πρόνοια οι απαιτήσεις των δικαιούχων προγραμμάτων ζωής ανέρχονται στα 660 εκατ. ευρώ, όταν η ρευστοποιήσιμη αξία των επενδύσεων με το ζόρι φθάνει τα 90 εκατ. ευρώ.

    Αν είναι έτσι, τότε, και με δεδομένη την αναλογική κατανομή του προϊόντος της εκκαθάρισης, οι ασφαλισμένοι θα πάρουν… ψίχουλα.

    Αν, μάλιστα, η διαδικασία της εκκαθάρισης κρατήσει, ως είθισται στην Ελλάδα, 10 ή 15 χρόνια (σ.σ. η εκκαθάριση της Τράπεζας Κρήτης συνεχίζεται ακόμη), τα έξοδα θα είναι τόσο μεγάλα που τα ποσά που θα μοιραστούν τελικά στους δικαιούχους θα είναι λιγότερα και από ψίχουλα.

    Το καυτό ερώτημα είναι γιατί αποφασίστηκε να τεθούν σε εκκαθάριση τα χαρτοφυλάκια πριν διερευνηθεί περισσότερο η πρόταση Μωραϊτάκη για την ειδική χρηματοδότηση του Επικουρικού Ζωής και τη μετεξέλιξή του σε ασφαλιστική που θα αναλάβει το χαρτοφυλάκιο ζωής των δύο εταιρειών και όσων πτωχεύσουν στο μέλλον.

    Αν δεν αλλάξει κάτι, οι όποιες ελπίδες έχουν οι ασφαλισμένοι των δύο εταιρειών να πάρουν τα λεφτά τους είναι από τις αγωγές που έχουν κατατεθεί εναντίον του Δημοσίου για άσκηση πλημμελούς εποπτείας, που ευθύνεται για την κατάρρευση των δύο μεγάλων εταιρειών ζωής, συμφερόντων Ψωμιάδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝΤΕ...ΚΑΛΑ ΣΑΡΑΝΤΑ!
      Ο ΜΩΡΑΙΤΑΚΗΣ ΠΡΙΝ 3 ΜΕΡΕΣ ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΠΕΙ!!!!
      ΤΩΡΑ???? ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΣ!!!!!
      ΓΙΑΤΙ,ΤΟ ΤΡΕΧΟΥΝ?????
      ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΓΑΛΑΝΕ,ΚΙ'ΑΥΤΟΙ?????
      ΜΠΡΑΒΟ...ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΜΟΥ!!!!!
      ΕΙΣΤΕ...ΑΨΟΓΟΙ,ΚΡΑΤΑΤΕ ΟΧΙ ΛΟΓΟΥΣ
      ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ!!!!
      ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ!!!

      Διαγραφή
  34. ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡ/ΧΑΤΖΗΣΩΚΡΑΤΗ,ΣΥΡΙΖΑ/ΛΑΦΑΖΑΝΗ, Ν.Δ/ΣΑΜΑΡΑ, ΑΝΕΛ/ΚΑΜΜΕΝΟΣ,
    ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΠΟΠΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΧΛΕΥΑΖ0ΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΘΑΒΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ...ΛΟΓΙΑ.
    ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ.
    Η ΑΔΗΔΙΑ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ.
    ΟΙ ΠΑΠΑΔΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΨΙΘΥΡΟ.

    ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ.
    ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΜΕΣΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.
    ΕΠΙΒΛΛΛΕΤΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ.

    ΚΥΡΙΕ ΚΟΥΒΕΛΗ!!!!!!!!ΚΑΙ ΣΙΑ!!
    ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΚΤΙ...
    ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙ ΠΡΟ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ο λαφαζανης να καταγγειλει το γεγονος οτι ο προβοπουλος ΕΦΤΥΣΕ την αξιωματικη αντιπολιτευση συνολικα και με περιεργους ταχειες χειρισμους ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ την θεση σεεκκαθαριση του χαρτοφυλακιου!
    προσοχη!
    ειναι η αρχη του τελους!
    ΟΦΕΙΛΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΑΙΡΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΥΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΤΕΣ.
    ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΛΥΣΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=147244&catid=13

    ΑΥΤΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΟΣΕΛΑΒΑΝ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΑΦΕΘΗΚΑΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΓΩΝ.
    ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΕΙ Ο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΜΙΣΘΟΥΣ,ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ.
    ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ.ΑΣ ΚΑΘΙΣΟΥΜΕ ΕΔΩ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ο προβοπουλος και ο παπαδακης, απαντησαν αρμοδιως στο συριζα για την επιστολη που εκανε σχετικα με την παραταση της προθεσμιας αναδοχης λογω ειδικων συνθηκων και για να το αντιμετωπισουν σοβαροτερα; δε θα επρεπε να ειχε προηγηθει η απάντηση ή ζουμε σε αλλο καθεστως πλην δημοκρατιας και θεσμών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ,ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΒΑΛΛΗΣΑΝ
    Ο ΜΕΓΑΣ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΣ ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ,ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ,ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΕ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ.ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ,ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΜΕΤΡΗ ΕΥΓΕΝΕΙΑ,ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΟΥΝ.
    ΧΑΣΑΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ,ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΠΙΣΩ Η ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ,ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΧΑΝΟΥΝ ... ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ.
    ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...
    ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ,ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΡΓΟΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ...
    ΨΩΜΙΑΔΗΣ,ΑΣΦΑΛΗΣΤΕΣ,ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ,ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ,ΕΠΕΙΑ,ΑΛΛΑΓΗ-ΨΗΦΙΣΗ ΝΟΜΟΥ,ΕΠΟΠΤΕΣ ,ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΑΝΟΙΓΜΑΤΟΣ,ΤτΕ,ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ...Κ.Λ.Π.
    ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΨΥΧΩΝ
    ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
    ΚΙ'ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΑΡΑΛΥΤΟ,ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή