ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΧΙΝΙΔΗ. ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙΣ...


Αγαπητοί μας ασφαλισμένοι, έχει διαρρεύσει η παρακάτω είδηση στο διαδίκτυο. Ελπίζουμε να ισχύει.

"Τουλάχιστον περίεργη χαρακτηρίζεται η απουσία του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών φίλιππου σαχινίδη απ' όλες τις κρίσιμες συσκέψεις των τελευταίων εβδομάδων, ενώ αισθητή έγινε και η απουσία του από τη τελευταία συνέντευξη Τύπου του κ. Βενιζέλου, όπου ήταν παρών ο έτερος αναπληρωτής υπουργός Παντελής Οικονόμου αλλά και αναβαθμισμένος εσχάτως Γενικός Γραμματέας του υπουργείου κ. Πλασκοβίτης." Περισσότερα στο σύνδεσμο: ΕΧΕ ΓΕΙΑ ΚΑΛΕ ΜΑΣ

Μπράβο σου, γιατί κατάφερες να βρεις την πορεία των κλεμμένων περιουσιών μας και να τα φέρεις πίσω. Μπράβο σου για τη συνέπεια των λόγων σου σχετικά με την συνέχεια και ισχύ των συμβολαίων μας. Μπράβο σου που σε 1.000.000 συμπολίτες σου έδωσες την ψευδή υπόσχεση ότι θα πάρουν τα λεφτά τους έστω κατά 70% πίσω. Λεπτομέρειες βέβαια ότι θα τα πάρουν το 2024 χωρίς τόκο!!!

Φταίει ο κοσμάκης που έχασε τα λεφτά του και αυτός πρέπει να πληρώσει έτσι κύριε? Όταν εσείς χλαπακιάζατε κύριε και κάνατε τα στραβά μάτια έφταιγε ο κόσμος. Ουστ λοιπόν και να μας γράφετε εξ επαρχίας ερχόμενε κύριε για να μην σας αποκαλέσουμε κάπως αλλιώς.

Στο καλό κ. σαχινίδη και να ξέρεις ότι η ιστορία θα σε γράψει με κατάμαυρα γράμματα, αν σε γράψει πουθενά καθώς ο κόσμος θα σε λησμονήσει ακαριαία.

Όσο για εσάς κύριοι μικροαπατεώνες ασφα-ληστές οι μέρες σας είναι μετρημένες. Κρατήστε τα ρόλεξ, τις λιμουζίνες και τις βίλες σας ανέπαφες γιατί θα χρειαστούν για να ξεπληρώσετε τις βρωμιές που κάνατε. Ουυυυστ και εσείς βρωμεροί!!!!!!!!!!!

143 σχόλια:

  1. http://kourdistoportocali.com/default.aspx?pageid=7729

    ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ!
    ΚΑΙ ΩΣ ΤΕΤΟΙΟΙ ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. έπρεπε να είχαμε ήδη στείλει ευχαριστήριες επιστολές στο γραφείο του με κοινοποίηση στον υπουργο.
    κανένας μας όμως δεν θα ξεχάσει.
    γιατί όλα αυτά είναι πραπάνω από εφεδρείες,φορολογίες και τέλη.


    είναι το αίμα της ζωήςμας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. θα ερθει η ωρα που θα στηθουν στον τοιχο......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΦΡΟΥΔΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ...ΓΙΝΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΡΕΑΛΙΣΤΕΣ!
    ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ Ο ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΕΡΔΟΣ ΕΧΟΥΜΕ, ΕΚΑΝΕ Ο,ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ....ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ!!!

    ΑΣ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ....ΚΡΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΑ ΕΜΠΕΔΩΣΕΙ ΟΤΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΙΑΦΚΑ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ.
    ΟΜΩΣ, ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΕΣΤΩ ΑΠΟ ΔΥΟ ΑΛΛΗΛΟΣΠΑΡΑΣΣΟΜΕΝΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΠΕΙΣΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΘΟΔΟ, ΜΕ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΠΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΑΝ ΓΙΑ ΙΔΙΟ? ΓΙΑ ΕΤΕΡΟ? ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΔΙΕΒΡΩΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
    ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ ΦΩΣ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΝ, ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΡΔΗ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΩΣ "ΜΠΑΚΑΛΟΠΑΙΔΑ" ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ, ΓΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΜΕΣΙΤΕΙΑ.
    ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ.
    ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ.
    ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΩΝ "ΑΛΛΩΝ", ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΜΙΛΟΥΝ ΣΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΑΚΡΟΑΤΕΣ ΓΙΑ "ΚΙΝΗΣΕΙΣ" "ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ" ΚΑΙ "ΛΥΣΕΙΣ".
    Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ.
    ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ,ΑΠΟ ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ...
    ΑΣ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΧΡΥΣΕΣ ΛΙΡΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ,ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ,ΝΑ ΤΙΣ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΟΜΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σύλλογος Ζημιωθέντων:
    Την άμεση διερεύνηση για ευθύνες σε σχέση με την πλημμελή εποπτεία παλαιών και νέων εποπτικών αρχών, ώστε να κινηθεί με κάθε νόμιμο μέσο εναντίον τους, αποφάσισε σύμφωνα με ανακοίνωση του ο Σύλλογος Ζημιωθέντων της Ασπίς.

    Ταυτόχρονα το ΔΣ του Συλλόγου αποφάσισε να πραγματοποιήσει τρεις συγκεντρώσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο Κρήτης, μετά την ανάρτηση των συμβολαίων με τις απαιτήσεις από τον επόπτη, ώστε να γίνει πλήρης ενημέρωση των ζημιωθέντων και να προσδιοριστούν οι επόμενες κινήσεις. Στη συνεδρίαση εγκρίθηκε και η νομιμομοποίηση 368 νέων μελών που εγγράφηκαν στον Σύλλογο το τελευταίο δίμηνο.

    Σε προγραμματισμό μπαίνει και η άμεση συνάντηση με τους κυρίους Πλασκοβίτη, Γενικό Γραμματέα Υπ. Οικονομικών, Μασούρα, Γενικό Διευθυντή της Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικής Πολιτικής του Υπ. Οικονομικών και Παντελίδη, επόπτη χαρτοφυλακίου ζωής.

    Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του ΔΣ παρέμβαση έκανε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστας Μαρκόπουλος, στον οποίο και παραδόθηκε η παρακάτω επιστολή. Ο κ. Μαρκόπουλος δεσμεύτηκε ότι θα προωθήσει τις προτάσεις του Συλλόγου για οριστική επίλυση του προβλήματος στην ομάδα οικονομικοτεχνικών μελετών της ΝΔ, έτσι ώστε να γίνει επεξεργασία και να συμπεριληφθούν στο πρόγραμμα οικονομικής πολιτικής του κόμματος. Επίσης, τόνισε ότι θα επικοινωνήσει προσωπικά με τον επόπτη κ. Παντελίδη ώστε να διευκρινιστούν και να αποσαφηνιστούν κρίσιμα ζητήματα.


    Η επιστολή του ΔΣ προς τον κ. Μαρκόπουλο είναι η ακόλουθη:

    Επίσης είναι ξεκάθαρο ότι το υφιστάμενο σύστημα εκκαθάρισης ασφαλιστικών εταιρειών είναι αποτυχημένο αφού οδηγεί σε υπέρ-χρονίζουσες διαδικασίες με μηδενικό αποτέλεσμα. Η ουσιαστική λειτουργία του εγγυητικού ταμείου είναι επιβεβλημένη και καθοριστική έτσι ώστε να απορροφηθούν όλες οι ενδημικές στρεβλώσεις και να συμβάλλει ορθολογικά στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που φυσιολογικά αναδύονται.

    Ένα άλλο θέμα το οποίο πρέπει να γίνει αποδεκτό, είναι το θέμα της αυταπόδεικτης ευθύνης του Ελληνικού Δημοσίου για την πλημμελή εποπτεία των ασφαλιστικών εταιρειών. Το ζήτημα είναι διαχρονικό, γιγαντώθηκε επί της προηγούμενης κυβέρνησης της ΝΔ και αφέθηκε ολότελα στην τύχη του από την παρούσα κυβέρνηση. Αυτή η ολιγωρία όμως είναι εγκληματική αφού την πληρώνουν στην κυριολεξία με την ζωή τους πάρα πολλοί ασφαλισμένοι οι οποίοι δεν έχουν πρόσβαση σε πολυτιμότατες παροχές υγείας. Επιπλέον καλούνται από πάνω να πληρώσουν και τον λογαριασμό στερούμενοι τις οικονομίες τους οι οποίες δημιουργήθηκαν με κόπο αγώνα και αγωνίες πολλών ετών. Αυτοί οι άνθρωποι οι οποίοι τηρούσαν ανελλιπώς και προσηκόντως τις συμβατικές τους υποχρεώσεις σήμερα κατέχουν τον ρόλο του αδύνατου σε αυτή την υπόθεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Α
    29
    Μεταγραφή Νίκου Παπανδρέου από Ευρωπαϊκή Πίστη στον Όμιλο International
    ΕνημέρωσηΣχολιάστε το άρθρο

    Μια σημαντική μεταγραφή έγινε πριν μερικές μέρες από την Ευρωπαϊκή Πίστη στην International. H Ομάδα του Νίκου Παπανδρέου η οποία μεταφέρθηκε πριν δύο περίπου χρόνια στην Ευρωπαϊκή Πίστη μετά το κλείσιμο της Ασπίς, έκανε τη πολλοστή μεταγραφή της στην ιστορία της. Υπενθυμίζουμε στους αναγνώστες του ID, ότι ο Νίκος Παπανδρέου ξεκίνησε από την Interamerican, πέρασε στην AGF και με τη συγχώνευση με την Allianz συνεργάστηκε με το μέγα πρακτορείο “Σχήμα” του Νίκου Πλακίδη, έφτασε στην Ασπίς την εποχή που ο Π. Ψωμιάδης μάζευε παραγωγές, για να συνεργαστεί με την Ευρωπαϊκή Πίστη όταν έκλεισε η Ασπίς. Δεν γνωρίζουμε τους λόγους του τελευταίου διαζυγίου, ούτε αν η μεταγραφή αφορά όλη την ομάδα του Ν. Παπανδρέου, όμως όταν η συνεργασία μεταξύ δυο πλευρών παύει να είναι συμφέρουσα και για τις δύο, πάντα διακόπτεται. Ο λόγος της διακοπής της συνεργασίας ειπώθηκε ότι ήταν η διάσταση απόψεων φιλοσοφίας των δύο πλευρών, οι οποίες διαχώρισαν τις επαγγελματικές σχέσεις τους σε φιλικό κλίμα.
    Αναφορικά με το μέγα πρακτορείο του Νίκου Πλακίδη, “Σχήμα” που είχε φτάσει τα 45 εκατ. ευρώ τζίρο, μαθαίνουμε ότι αντιμετωπίζει σοβαρές απώλειες χαρτοφυλακίου λόγω των μεγάλων Πιστώσεων που πρόσφερε στην Αγορά, προκειμένου να αυξάνει τα μερίδιά του. Οι συνεργαζόμενοι Πράκτορες παρουσίασαν αδυναμία συντόμευσης της απόδοσης των Ασφαλίστρων και προτίμησαν να ψάξουν σε άλλες Εταιρείες να δίνουν τις εργασίες τους με τους γνωστούς τρόπους, αποφεύγοντας να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους. Με άλλα λόγια, οι περισσότεροι “έφαγαν” τα Ασφάλιστρα και φόρτωσαν το “Σχήμα” με τα φέσια! Τίποτα το καινούριο φυσικά στην άμοιρη Αγορά μας.
    111111111
    4 Απαντήσεις στο “Μεταγραφή Νίκου Παπανδρέου από Ευρωπαϊκή Πίστη στον Όμιλο International”
    Ο/Η ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΟΛΙΟΣ λέει:
    29 Σεπτεμβρίου, 2011 στις 10:32
    Τι γίνεται με όλους αυτούς τους πελάτες που ξαφνικά μένουν με ένα συμβόλαιο (ζωής-νοσοκομειακών) χωρίς τον ασφαλιστικό σύμβουλο που εμπιστεύτηκαν. Μεταφέρονται και αυτοί? θα περίμενα να στηλιτεύατε αρκετά, τέτοιες πρακτικές που θυμίζουν αλεξίπτωτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. http://www.arpaktiko.org/%CE%BD%CE%B5%CE%B1-%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%B6%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-proton.html


    KAΘΙΣΤΕ ΟΙ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ ΣΑΣ
    ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΣΑΣ!
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ ,
    ΝΑ ΖΗΤΗΘΕΙ ΙΣΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΟΧΙ ΜΕ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ..

    ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ?
    ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΑΣΑΤΕ ?
    ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΑΓΩΓΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ?
    Η PROTON ΔΙΑΣΩΖΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΑΣΩΘΕΙ ΚΑΙ Η ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ.
    ΡΩΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΛΕΚΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ.
    ΤΙ ΜΑΖΕΥΕΤΕ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ...ΝΕΑ ΜΕΛΗ? ΝΕΑ ΜΕΛΗ Ή ΝΕΑ ΘΥΜΑΤΑ?
    ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ..ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ?
    ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΕΙΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. http://www.arpaktiko.org/%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%B9%CF%87%CF%84%CE%B7-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%BF-%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%89%CE%BD-%CE%BD%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%B9-%CF%80%CE%B1%CF%89-%CF%84%CE%B1-%CF%87%CF%81%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CF%83%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BA%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%B6%CE%B1.html


    ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΟΤΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ!
    ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΣΑ ΜΑΣ ΑΠΕΜΕΙΝΑΝ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΩΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΑΗΔΙΕΣ,, ΟΠΩΣ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ κλπ.
    2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ.....
    ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΚΑΤΙ...
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΕ ΔΗΘΕΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΣΜΟ...
    ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ..
    ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ..
    ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΝ ΣΑΣ!
    ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΕΚΕΙ?
    2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΟΥΤΕ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΑΤΕ ΟΥΤΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΝΑΤΕ..
    ΕΥΗΜΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ, ΕΠΟΠΤΕΣ, ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΝΥΝ ΓΕΝΙΚΟΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΝΥΝ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΝΟΜΙΚΟΙ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΥΠΟΣΧΟΤΑΝ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΜΗΥΝΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΑΧΙΝΙΔΗ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ κλπ..
    ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΘΗΣΥΧΑΖΑΝ..
    ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΑΤΕ..ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΤΤΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ. 2 ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΙΘΑΝΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗ:

    1) ΟΛΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ 51 ΕΚ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ.
    2) Ο ΚΥΡΙΟ ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗ ΤΣΕΠΗ 20 ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΧΑΡΕΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ.

    ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ. ΕΡΩΤΩ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΑΙΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΜΝΗΣΤΙΑΣ? ΘΕΟ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ.

    ΚΑΛΟΦΑΓΩΤΑ ΚΥΡΙΕ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ. ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. http://www.arpaktiko.org/to-k%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82-%CF%87%CF%81%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF-%CE%BF%CF%81%CE%B3%CE%B1%CE%BD%CE%BF-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B5%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CF%89%CE%BD-%CE%BC%CE%B5-%CE%B4%CF%85%CE%BF-%CE%B5%CE%BA%CE%B1%CF%84-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%89.html


    ΑΞΙΟΣ, ΑΞΙΟΣ...!!!
    ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ, ΟΤΙ ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΜΕ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΑΝΟΙΧΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΙΝΔΥΝΟΙ.
    ΟΙ ΑΓΩΓΕΣ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ 2.030 μ.Χ,,,ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ, ΤΙΠΟΤΑ!
    ΑΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΖΟΡΙΣΤΟΥΝ?
    ΠΟΙΟΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΑΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΛΥΣΗΣ?
    ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ? ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ!! ΟΤΙ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΜΟΥΦΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΤΟΥΣ?
    ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗ ΛΥΣΗ?
    ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΜΕ ΤΡΑΓΙΚΑ.
    2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΩΝ ΕΠΟΠΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ....

    ΕΛΕΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
    ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ..
    ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΒΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ? ΤΕΛΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.
    ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ.
    ΚΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΕΝ ΠΙΕΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ.
    Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΙΛΟΥΜΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΤΕΛΗ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 ΘΑ ΑΝΑΡΗΤΘΕΙ Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΜΑΣ..ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΡΙΝ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΑΥΤΟΣ, ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΠΟΠΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΑΧΙΝΙΔΗ!!!ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΟ ΝΟΜΟ ΕΠΙΣΗΣ ΣΑΧΙΝΙΔΗ!!!ΠΟΥ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!,ΜΟΝΟ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΕΛΕΩ ....Η ΑΡΓΟΠΟΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΔΗΛ.ΠΡΩΤΑ:ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ., ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ Ο ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΓΣΕΙ Ο ΤΕΛΙΚΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΟΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ ΜΕ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΠΙ ΔΙΕΤΙΑ,-ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΒΝ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΧΑΟΣ, ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ, ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ, ΟΥΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙΠΟΤΑ,...ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΡΗΜΑΔΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΜΟΝΟ Π[ΑΡΑΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΙΟΥΝ ΚΑΙ ΧΡΗΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΞΟΔΕΥΟΝΤΑΙ...ΜΙΣΘΟΙ..Κ.Λ.Π..ΟΛΩΝ....!!!ΤΟΤΕ ΤΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.... ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ, ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΜΑ...ΠΟΙΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΟΣ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΕΤΣΙ..!!
    ΚΕ ΒΛΑΧΟΓΑΙΝΝΗ ΕΠΟΠΤΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ (ΠΟΥ ΑΚΟΜΗΥ ΤΥΠΙΚΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ. ΑΓΦΟΥ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΟΥ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΟΠΤΗ!!), ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΤΕ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΓΦΩΝΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΕΙΣΘΕ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΚΤΑ. ΚΑΙ ΤΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗς ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΘΑ ΑΝΑΡΗΤΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 21/9/2009 ΘΑΧΕΙ Α///...ΑΞΙΑ, ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩς ΜΕΤΑ ΠΑΡΟΔΟ 2 ΕΤΩΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΑΥΤΗ ΜΕΙΩΘΕΙ...ΑΡΑ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΘΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΣΕ...ΜΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΞΙΑ....Ε...ΑΣ ΜΑΣ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΤΕ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΟ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΝ 45 ΗΜΕΡΩΝ, ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΤΕΛΈΥΤΑΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΡΗΤΣΗΣ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ....ΠΟΥ ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟ...ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΩΝ, Κ.Λ.Π..., ΜΗ ΤΗΡΗΣΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ..Κ.Λ.Π...
    ΓΙΑΤΙ ΣΑΧΙΝΙΔΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΣ ΤΟΣΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕΣ ΕΡΜΑΙΟ ΤΩΝ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ,,..ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ...ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΟΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΘΕΜ,Α ΜΑΣ, ΟΛΟ ΠΙΣΩ -ΠΙΣΩ Ε....ΝΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ.....ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ....
    ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΕΞΩ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ...ΧΥΜΑ ΚΑΙ ΤΣΟΥΒΑΛΑΤΑ....ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΥΠ' ΟΨΙΝ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΥΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ!! ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ..Ε...ΘΑ ΜΟΝΟΙΑΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΤΑΞΕΙΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΔΕΝ ΣΥΝΤΑΣΣΕΙ ΜΙΑ ΕΞΩΔΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ, ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΟΠΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ...ΣΤΟΥΣ ΤΡΟΙΚΑΝΟΥΣ..
    ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ, ΤΩΝ ΠΡΟΘΕΣΜΙΩΝ ΚΛΠ,
    ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΛΑΠΤΙΚΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΕΞΟΔΩΝ...ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥΣ?\

    ΛΕΜΕ, ΛΕΜΕ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ.
    Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΟΛΟ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑΙΖΕΙ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ...
    ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΝΟΜΙΚΑ?
    ΠΟΣΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ. Ο ΚΑΘΕ ΕΠΟΠΤΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ.
    ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.
    ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΕΙΑ...
    ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ...
    ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ?
    ΕΣΕΙΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ.
    ΜΗΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΣΘΕ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ.
    ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ.
    ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΓΩΓΕΣ, ΑΝ ΔΕ ΔΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.
    ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΜΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΟΤΙ ΚΛΑΙΜΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ρε προεδραρα γιατι γράφεις ως ανώνυμη
    το ΑΓΧΟΣ ΣΟΥΥΥΥΥ ξεχειλίζει

    ρε προεδράρα εκλογες θα κάνεις η σαν τον γιωργάρα μας γραφεις στα παλαιότερα των υποδημάτων σου
    α και κάτι άλλο

    μηνυση εκανες στον ασφαλιστή σου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. μου εστειλαν μηνυμα στο κινητο οτι εχω μεχρι τελος οκτωβριου προθεσμια για προσφυγη.ξερει κανεις σας τιποτε?απο τον συλλογο ηταν και δικηγορος ειναι καποιος καλαβρος.βοηθηστε με ,εγω ηξερα οτι εχω περιθωρια ετων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. MHN ANHΣΥΧΕΙΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ.
    Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΤΕΛΗ ΤΟΥ 2014!!!
    ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΛΑΒΡΟΥ, ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΣΕΛΕΚΟΥ (ΠΑΝΕΠ.ΘΡΑΚΗΣ-ΜΑΣ ΠΗΡΕ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ-ΠΛΑΚΑ ΕΧΟΥΝ)
    ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΩΣ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ.

    ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΑΤΕ ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΠΟΙΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ?
    ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ, ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΒΡΟ Ή ΒΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΜΗΝΥΜΑΤΑ.
    ΚΟΙΝΩΣ, ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΓΙΝΑΝΕ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΕΣ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ.

    ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
    ΜΗΝ ΑΝΑΣΤΑΤΩΝΕΣΤΕ ΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΧΑΜΗΛΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΜΕ..
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ ΣΕ ΟΛΑ..
    ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ , ΜΕ ΑΣΑΦΕΙΣ ΠΑΡΑΙΝΕΣΕΙΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. εσυ που τα γραφεισ αυτά
    ποιος είσαι και τι ρόλο παίζεις??
    θάθελα να ξερω
    δικηγόρος ασφαλιστής η ξερολας??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ελεος φιλε.ζητησα διαφωτηση και ο φιλος των 2.57 προσφερθηκε να βοηθησει.τι ειναι αυτα που γραφεις.εσυ εξυπνε γιατι δεν απαντας να με βοηθησεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΑΝΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ,ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ.
    ΜΑΝΙΑ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗΣ ΕΧΕΙ Ο ΤΥΠΟΣ, ΠΑΝΤΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ, ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ.ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ.

    ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
    ΠΕΝΤΑΕΤΗΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ (ΑΔΙΚΟΠΡΑΞΙΑ), ΗΤΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΕΜΠΤΟΥ ΕΤΟΥΣ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ.
    ΤΟ ΠΩΣ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ.
    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΕΚΠΤΩΣΕΩΝ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΡΟΥΧΩΝ.
    ΛΙΓΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΔΕ ΒΛΑΠΤΕΙ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ.
    ΛΙΓΟ ΘΕΛΟΥΜΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. νΆχαμε να λέγαμε μεγάλε συνδικαλιστή ΠΡΟΕΔΡΕ ΠΑΡΑ ΤΟΝ !!!!!ΚΥΡΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟ .....ΓΕΝΙΚΟ ΟΡΓ...Ο ΓΡΑΜ......CLUBARA, ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΩΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΑΣΦΑΛ>>>η>>>>ΙΣΤΑΡΕ ΤΗΣ ΟΚΑΣ!!!, ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΣΑς, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΑΜΕ...ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΣΟΦΙΕς ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ.....ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΡΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΟΥΝΕΣΣΑΣ...ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΜΗΝ ΑΝΥΠΟΜΟΝΕΙΣ ΚΙΑ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥΣ...ΠΕΣ ΑΣΦΑΛΙ>>>Η..ΣΤΑΡΕ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ...Α!ΛΕΥΡΙ!!!!! Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ...ΚΑΙ η προεδραρα....ΧΑ, ΧΑ, ΧΑ, ΧΑ.....ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΔΒΡΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΙΡΟ...ΤΙΠΠΤΕΑ ΔΕΝ ΛΗΣΜΟΝΙΕΤΑΙ...ΔΕΝ ΣΤΟΧΟΥΝ ΔΙΔΑΞΕΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΟΜΑΔΟΥΛΑ ΣΑΣ!!! ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ...ΕΙΣΑΣΤΕ ./..ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ,.ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ...ΛΕΖΑΝΤΑ....ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ρε παιδια, καταλαβαινει κανεις τιποτα?
    τι ειναι αυτα?προεδροι, ασφαλιστες, τι μπερδεμενα λογια ειναι αυτα?
    αν εχετε κατι να μας πειτε, πειτε το.δεν καταλαβαινουμε χριστο πια με ολα αυτα.
    πού αναφερεστε και τι λετε?

    για την αναρτηση της λιστας εχουμε καμια ενημερωση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Καταγγελίες για παραπλάνηση των ασφαλισμένων της VDV Leben στη Γερμανία
    Επιχείρηση παραπλάνησης των ασφαλισμένων της VDV Leben στη Γερμανία διαπιστώνει το Εγγυητικό Κεφάλαιο Ζωής, μετά από καταγγελίες που κάνουν λόγο για φρούδες υποσχέσεις σε σχέση με την προέλευση αλλά και το ύψος των αποζημιώσεων που δικαιούνται.

    Οι καταγγελίες κάνουν λόγο για προσπάθεια είσπραξης προμήθειας προκειμένου οι ασφαλισμένοι να δώσουν την εξουσιοδότησή τους σε συνεργάτες της εταιρείας, ώστε εκείνοι με τη σειρά τους να διεκδικήσουν τις αποζημιώσεις από τα ασφαλιστήρια συμβόλαια που είχαν με την εταιρεία.

    Οι καταγγελίες προέρχονται κυρίως από ασφαλισμένους κατοίκους Γερμανίας, τους οποίους πρώην στελέχη της εταιρείας φέρονται να διαβεβαιώνουν ότι τα χρήματά τους υπάρχουν και ότι τα έχει δεσμεύσει υπέρ τους η Τράπεζα της Ελλάδος.

    Οι διαβεβαιώσεις ότι τα χρήματα προέρχονται από τα αποθέματα της εταιρείας τα οποία μάλιστα τηρούν η ΤτΕ και το Εγγυητικό Κεφάλαιο. δίνονται από πρώην εργαζόμενους του υποκαταστήματος που η εταιρεία διατηρούσε στην πόλη Nettetal της Γερμανίας.

    Υπενθυμίζεται ότι η VDV Leben έκλεισε στις αρχές Ιανουαρίου με απόφαση της ΤτΕ, μετά τον έλεγχο που αποκάλυψε ότι η εταιρεία κατέθετε πλαστά πιστοποιητικά από γερμανική τράπεζα για την τήρηση των αποθεμάτων της ύψους 42 εκατ. ευρώ.

    Από τα τηλέφωνα που έχει δεχθεί το τελευταίο διάστημα το Εγγυητικό Κεφάλαιο, πιθανολογείται ότι η προσπάθεια παραπλάνησης των εποπτικών αρχών συνεχίστηκε μετά την ανάκληση της άδειας λειτουργίας της εταιρείας. Αρκετοί ήταν εκείνοι που εμφανίστηκαν ως κάτοχοι ανύπαρκτων ασφαλιστηρίων συμβολαίων ορισμένα από τα οποία ήταν εφάπαξ καταβολής ίσης αξίας με το πλαφόν με βάση το οποίο αποζημιώνει το Εγγυητικό Κεφάλαιο, δηλαδή τις 30.000 ευρώ.

    Μια άλλη κατηγορία συμβολαίων καλύπτει όλα τα μέλη της οικογένειας – από το βρέφος έως τον παππού και για τα οποία δαπανήθηκε σε μία μόνο χρονιά το ποσό των 350.000 ευρώ, πιθανολογώντας ότι εκδόθηκαν από συνεργάτες της εταιρείας, που επιδίωκαν να αποσπάσουν χρήματα μέσα από τη διαδικασία της αποζημίωσης.

    Το Εγγυητικό Κεφάλαιο μετά ελέγχους που βασίστηκαν στο χαρτοφυλάκιο των συμβολαίων VDV Leben έχει ολοκληρώσει την επαλήθευση των στοιχείων και έχει προχωρήσει ήδη στη δημοσίευση του καταλόγου των ασφαλισμένων που δικαιούνται αποζημίωσης. Πρόκειται για 13.000 ασφαλιστήρια συμβόλαια, το 70% των οποίων θα αποζημιωθούν, ενώ το απαιτούμενο ποσό υπολογίζεται στα 38 εκατ. ευρώ.

    Δεδομένου ότι τα περιουσιακά στοιχεία της VDV Leben είναι σχεδόν μηδενικά, οι αποζημιώσεις των ασφαλισμένων θα χρηματοδοτηθούν από τις εισφορές του Εγγυητικού, τις οποίες πληρώνουν κατά το ήμισυ οι ασφαλισμένοι των ελληνικών ασφαλιστικών εταιρειών ζωής και κατά το ήμισυ οι ίδιες οι εταιρείες.

    Σημειώνεται ότι την Ελλάδα εκκρεμεί η παραπομπή της υπόθεσης στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών, με στόχο την άσκηση δίωξης κατά των μελών του διοικητικού συμβουλίου της VDV Leben διότι «εμφάνιζαν ψευδή εικόνα για τη χρηματοοικονομική θέση της εταιρείας».

    Η δέσμευση των περιουσιακών στοιχείων της εταιρείας, που ακολούθησε την ανάκληση της άδειας λειτουργίας της και ο διορισμός εκκαθαριστή, απέδειξαν ότι τα περιουσιακά στοιχεία της VDV Leben δεν ξεπερνούν τα 2 εκατ. ευρώ και τελούν υπό κατάσχεση σε γερμανική τράπεζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. τρεις λαλουν και δυο χορευουν.με το θεμα μας τι γινεται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΣΩΜΑΤΕΊΟ ΑΣΦΑΛΣΙΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ
    Περιμένετε αμέσως μετά την ανάρτηση του πίνακα των απαιτήσεών μας, θα συγκληθούμε σε Γενική Συνέλευση στο Σωματείο μας, γιατί τότε θα υπάρξουν πολλά να συζητήσουμε και να συναποφασίσουμε . Πολύ κερίσομο το μεσολαβιο΄πυν αυτό, από της τελευταίας δημοσίευσης της ανάρτησησ του πίνακα των απαιτησεών μασ, τελικά, 45 ήμερο για προσφυγές-ανακοπές των όποιων θιγομένων ασφαλισμένων, κ.λ.π.ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΕΤΙΑ, ρωτήστε τους νομικούς σας αντίστοιχα.
    Το Σωματείο μας,προκειμένου γι΄αυτό να ενεργήσει ένας και μοναδικός δικηγόρος, για νομικά θεσμικά δικαιώμτα, εποπτέιας, χαρτοφυλακείου ζωής και λοιπήςεν γένει εκκαθάρισης θα πρέπει να συναποφασίσουν όλα τα μέλη του, ώστε με ανάλογη και αντίστοιχη τυ ακθνεός δαπάνη να ενεργεί ο εξουσιοδοτηθείς από τα μέλη του δικηγόροσ. Γιατί, ουδείς από τους νομικούς-δικηγόρους συμπαραστάτες, δεν εργάζεται αμισθί. ¨Οσο δεν αμείβονται, δεν εργάζονται. Αυτό πια είναι νόμος. Πώς μπορεί κάποιος να κινηθεί νομικά, πλην των αγωγών κατά του Ελληνικού Δημοσίου, κ.λ.π. συναφών, και δη για να παρακολουθεί και να ελ΄'εγχει την αναδιαμόρφωση-ορθολογισμό πλέον του χαρτοφυλακείου ζωής, αλλά και εν γένει την εκκαθάριση, χωρίς νομικό συμπαραστάτη αμειβόμενο? Είναι δυνατόν?. Βεβαίως και τα πάντα συν τω χρόνω θα απομειούνται και εν τέλει θα εξαφανίζονται ...μαγικά ή παραγηματικά...αυτό τελικά δεν θάχει καμία σημασία.
    Κάποτε απευθυνθήκαμε μεταξύ και λοιπών δικηγόρων, και σε γνώστη άριστο της ασφαλιστκής αγοράς, από νομικής πλευράς, δικηγόρο, ο οποίος όμως μόνο (φυσικό είναι) επ'αμοιβή θα παρακαλουθούσε και θα μας καθοδηγούσε στενά, για τα πάντα. Βήμα-Βήμα την πορεία της αναδιάρθρωσης του χαρτοφυλακείου ζωής, την εκκαθιάριση, τους επόπτες και εκκαθαρστή και θα μας γνωμοδοτούσε περαιτέρω για τις νομικα βάσιμες στηριζόμενες, κατά αυτόν δικαστικές ενέργειες που θα μπορούσαμε κατά πάντων απάντων υπευθύνων να στηρίξουμε και να καταθέσουμε εξόδοις μασ, φυσικά, ...και που μπορούμε ακόμη αν συγκεντρωθούμε πολλοί, και συμβάλλουμε ανάλογα και αντίστοιχα ο καθένας μας που επιθυμεί, οικονομικά για την όποια συμβατή με εμάς αμοιβή πλέον, να ζητήσει αυτό το σωστό δικηγορικό γαρφείο, πλην των αγωγών κατά Ελλην. Δημοσίου, να κατορθώσουμε.
    Στο χέρι μας είναι. Οσο δεν συμβάλλουμε οικονομικά, σε δικηγόρο να τρέξει την πορεία αυτή της εκκαθάρισης και τα λοιπά αυτής συναφή θέματα και αντικείμενα πολύπλοκα, τόσο στο σκοτάδι θα είμαστε (και θα καταπίνουμε αμάσητο, γνωρίζοντα΄ς το καόποιοι από εμεάς) ό,τι δυστυχώς μας σερβίρουν-ενόσον οι υποσχέσεις των πολιτικών..άντηδων μένουν στα λόγια (από όλα τα κόμματα...ΜΗΝ ΓΕΛΙΕΣΤΕ>>).
    Οι επιχειρήσεις, ενέργειες, πιέσεις του σωματείου βεβα΄θιως και πρέπει να υπάρχουν και να συνεχίζουν, οραματικά και καθοριστικά με σχέδιο όμως, και αρκούν μόνο σε επίπεδο κινητοποιήσεων, θορύβου, πιέσεων, κ.λ.λπ.
    Αν όμως δεν υπάρξει και νομική οδός (δαμόκλειος σπάθη) που να τους υποχρεώνει τους ιθύνοντες νόες, τους έχοντας τέτοια ΤΥΧΗ!!!περιουσία, έξοδα, κ.,λ.π στα χέρια τους!! αυτοί δεν καταλαβαίνουν και αργοπορούν και όλο τροποποιούν τα πάντα κατά το συμφέρον τους....Αυτή είναι η πραγματική κατάσταση, όσο και αν θέλετε να μην παραδέχεσθε... Τότε μόνο θα αρχίσουν να κατανούν τι τους περιμένει, όταν συνειδητοποιήσουν ότι δεν μένουμε πλέον στα λόγια, αλλά προχωρούμε συγχρόνως με τις πιέσεις μας και επαφές μας, ωσ σωματείου, που γίνονται και δεν τις γνωστοποιούμε, γιατί δεν αποδίδουν και όλο μερικώς υπόσχονται, χωρίς πλάνο, χωρίς να γνωρίζουν την υλοποίηση του νόμου και την εφαρμογής του που όλο και θα τροποποιούν να το ξέρετε δεν έχουμε τελειώσει,..εδώ,,,Γίνονται συνεχώς επαφές με τους αρμόδιους -ανευθυνουπέυθυνους τελικώς του θέματος....και με αντιπολίτευσης βουλευτές, ...που θα ...ΕΝΕΡΓΉΣΟΥΝ....ΓΙΑ ΝΑΜ ΜΗΝ ΑΠΟΜΕΙΩΘΕΊ ΤΏΡΑ!!!ΠΛΉΡΩς Η ΠΕΡΙΟΥΣΊΑ ΜΑΣ......ΜΗΝ ΠΙΣΤΥΕΕΥΕΥΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ....ΑΠΟ ΑΥΤΑ...ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ Ως ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΡΟΧΟ ΤΗΣ ΑΜΑΞΗΣ, ΕΝ ΟΨΕΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΟΙΚΤΡΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗς ΣΤΗΝ ΟΠΙΑ ΕΧΕΙ ΕΠΕΡΙΕΛΕΘΙΕ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ...ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΚΟΥΝΕ.....ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ Ο ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΥΝΑΠΟΦΑΣΙΣΘΟΥΝ, ΘΑ ΑΠΟΔΩΣΟΥΝ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΣΩΜΑΤΕΊΟ ΑΣΦΑΛΣΙΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ6 Οκτωβρίου 2011 στις 3:36 μ.μ.

    ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ


    ΕΜΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ...ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ....ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ...ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΜΑΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΠΡΑΞΕΩΝ Κ.Λ.Π...(ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΦΥΣΙΚΑ, ΝΟΜΙΜΑ, ΑΛΛΑ ΕΠ ΑΜΟΙΒΗ..), ΄Ή ΜΟΝΟ ΜΕ ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΣΠΑΡΑΓΜΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ , ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΓΓΥΗΤ. ΚΕΦ. ΖΩΗΣ ΤΟ 2024,..Ή ΤΟ 2054...Ή...ΕΝΑ ΜΗΔΕΝ!!!!!ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΑΣΦ. ΕΚΚΑΘΑΡΤΙΣΗ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΣΩΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ....ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΛΕ,...ΣΗΜΕΡΑ ..ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ......ΠΟΥ ΘΑΝΑΙ ΜΗΔΑΜΙΝΗΣ ΑΞΙΑΣ!!!!
    ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝ. ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΠΑΙΤΙΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥς ...ΑΛΛΟΥΣ,...ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ....ΑΝΑΛΟΙΓΑ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ ΤΩΝ ΕΑΥΤΩΝ ΤΟΥΣ...ΒΕΒΑΙΑ, ΘΙΑΧΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΟΥΜΕ...ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΑΠΩΤΕΡΟΝ ΜΕΛΛΟΝ!! ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΑΜΕΣΟΝ..
    ΒΑΛΤΕ ΔΙΚΗΓΟΡΥΣ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΥς ΕΧΟΝΤΕς ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ...ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ, ΑΛΛΩΣ ΜΗΝ ΚΡΙΝΕ6ΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΤΕ,,,ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΤΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ...
    ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΞΟΔΕΥΕΙ , ΔΥΝΑΜΗ, ΚΟΤΣΙΑ, ΚΟΥΡΑΓΙΟ, ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ, ΘΕΛΗΣΗ ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΗ, ΝΑΝΑΙ ΣΚΛΗΡΟΠΕΤΣΟΣ, ΝΑΧΕΙ ΔΙΑΡΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ, ΝΑΝΑΙ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΗΣ, ΝΟΜΙΚΟΣ, Κ.Λ.Π Ή Ή Ή ...ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΣ,
    ΑΣ ΜΠΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΙ ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ, ΤΩΡΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ Δ.Σ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ.
    ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ....ΕΠΙ ΤΩΝ ΑΝΩ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ,
    1) ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ (ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΜΟΙΒΗ ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΣΥΝΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ) ΚΑΙ
    2) ΠΟΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ, Ως ΜΕΛΗ ΜΑΣ, ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ....ΣΤΙς ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΣ, ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΘΕΣΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ, ΟΠΩΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.
    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΡΑΨΤΕ ΜΑΣ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΣΩΜΑΤΕΊΟ ΑΣΦΑΛΣΙΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ
    Περιμένετε αμέσως μετά την ανάρτηση του πίνακα των απαιτήσεών μας, θα συγκληθούμε σε Γενική Συνέλευση στο Σωματείο μας, γιατί τότε θα υπάρξουν πολλά να συζητήσουμε και να συναποφασίσουμε . Πολύ κερίσομο το μεσολαβιο΄πυν αυτό, από της τελευταίας δημοσίευσης της ανάρτησησ του πίνακα των απαιτησεών μασ, τελικά, 45 ήμερο για προσφυγές-ανακοπές των όποιων θιγομένων ασφαλισμένων, κ.λ.π.ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΕΤΙΑ, ρωτήστε τους νομικούς σας αντίστοιχα.
    Το Σωματείο μας,προκειμένου γι΄αυτό να ενεργήσει ένας και μοναδικός δικηγόρος, για νομικά θεσμικά δικαιώμτα, εποπτέιας, χαρτοφυλακείου ζωής και λοιπήςεν γένει εκκαθάρισης θα πρέπει να συναποφασίσουν όλα τα μέλη του, ώστε με ανάλογη και αντίστοιχη τυ ακθνεός δαπάνη να ενεργεί ο εξουσιοδοτηθείς από τα μέλη του δικηγόροσ. Γιατί, ουδείς από τους νομικούς-δικηγόρους συμπαραστάτες, δεν εργάζεται αμισθί. ¨Οσο δεν αμείβονται, δεν εργάζονται. Αυτό πια είναι νόμος. Πώς μπορεί κάποιος να κινηθεί νομικά, πλην των αγωγών κατά του Ελληνικού Δημοσίου, κ.λ.π. συναφών, και δη για να παρακολουθεί και να ελ΄'εγχει την αναδιαμόρφωση-ορθολογισμό πλέον του χαρτοφυλακείου ζωής, αλλά και εν γένει την εκκαθάριση, χωρίς νομικό συμπαραστάτη αμειβόμενο? Είναι δυνατόν?. Βεβαίως και τα πάντα συν τω χρόνω θα απομειούνται και εν τέλει θα εξαφανίζονται ...μαγικά ή παραγηματικά...αυτό τελικά δεν θάχει καμία σημασία.
    Κάποτε απευθυνθήκαμε μεταξύ και λοιπών δικηγόρων, και σε γνώστη άριστο της ασφαλιστκής αγοράς, από νομικής πλευράς, δικηγόρο, ο οποίος όμως μόνο (φυσικό είναι) επ'αμοιβή θα παρακαλουθούσε και θα μας καθοδηγούσε στενά, για τα πάντα. Βήμα-Βήμα την πορεία της αναδιάρθρωσης του χαρτοφυλακείου ζωής, την εκκαθιάριση, τους επόπτες και εκκαθαρστή και θα μας γνωμοδοτούσε περαιτέρω για τις νομικα βάσιμες στηριζόμενες, κατά αυτόν δικαστικές ενέργειες που θα μπορούσαμε κατά πάντων απάντων υπευθύνων να στηρίξουμε και να καταθέσουμε εξόδοις μασ, φυσικά, ...και που μπορούμε ακόμη αν συγκεντρωθούμε πολλοί, και συμβάλλουμε ανάλογα και αντίστοιχα ο καθένας μας που επιθυμεί, οικονομικά για την όποια συμβατή με εμάς αμοιβή πλέον, να ζητήσει αυτό το σωστό δικηγορικό γαρφείο, πλην των αγωγών κατά Ελλην. Δημοσίου, να κατορθώσουμε.
    Στο χέρι μας είναι. Οσο δεν συμβάλλουμε οικονομικά, σε δικηγόρο να τρέξει την πορεία αυτή της εκκαθάρισης και τα λοιπά αυτής συναφή θέματα και αντικείμενα πολύπλοκα, τόσο στο σκοτάδι θα είμαστε (και θα καταπίνουμε αμάσητο, γνωρίζοντα΄ς το καόποιοι από εμεάς) ό,τι δυστυχώς μας σερβίρουν-ενόσον οι υποσχέσεις των πολιτικών..άντηδων μένουν στα λόγια (από όλα τα κόμματα...ΜΗΝ ΓΕΛΙΕΣΤΕ>>).
    Οι επιχειρήσεις, ενέργειες, πιέσεις του σωματείου βεβα΄θιως και πρέπει να υπάρχουν και να συνεχίζουν, οραματικά και καθοριστικά με σχέδιο όμως, και αρκούν μόνο σε επίπεδο κινητοποιήσεων, θορύβου, πιέσεων, κ.λ.λπ.
    Αν όμως δεν υπάρξει και νομική οδός (δαμόκλειος σπάθη) που να τους υποχρεώνει τους ιθύνοντες νόες, τους έχοντας τέτοια ΤΥΧΗ!!!περιουσία, έξοδα, κ.,λ.π στα χέρια τους!! αυτοί δεν καταλαβαίνουν και αργοπορούν και όλο τροποποιούν τα πάντα κατά το συμφέρον τους....Αυτή είναι η πραγματική κατάσταση, όσο και αν θέλετε να μην παραδέχεσθε... Τότε μόνο θα αρχίσουν να κατανούν τι τους περιμένει, όταν συνειδητοποιήσουν ότι δεν μένουμε πλέον στα λόγια, αλλά προχωρούμε συγχρόνως με τις πιέσεις μας και επαφές μας, ωσ σωματείου, που γίνονται και δεν τις γνωστοποιούμε, γιατί δεν αποδίδουν και όλο μερικώς υπόσχονται, χωρίς πλάνο, χωρίς να γνωρίζουν την υλοποίηση του νόμου και την εφαρμογής του που όλο και θα τροποποιούν να το ξέρετε δεν έχουμε τελειώσει,..εδώ,,,Γίνονται συνεχώς επαφές με τους αρμόδιους -ανευθυνουπέυθυνους τελικώς του θέματος....και με αντιπολίτευσης βουλευτές, ...που θα ...ΕΝΕΡΓΉΣΟΥΝ....ΓΙΑ ΝΑΜ ΜΗΝ ΑΠΟΜΕΙΩΘΕΊ ΤΏΡΑ!!!ΠΛΉΡΩς Η ΠΕΡΙΟΥΣΊΑ ΜΑΣ......ΜΗΝ ΠΙΣΤΥΕΕΥΕΥΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ....ΑΠΟ ΑΥΤΑ...ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ Ως ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΡΟΧΟ ΤΗΣ ΑΜΑΞΗΣ, ΕΝ ΟΨΕΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΟΙΚΤΡΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗς ΣΤΗΝ ΟΠΙΑ ΕΧΕΙ ΕΠΕΡΙΕΛΕΘΙΕ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ...ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΚΟΥΝΕ.....ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ Ο ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΥΝΑΠΟΦΑΣΙΣΘΟΥΝ, ΘΑ ΑΠΟΔΩΣΟΥΝ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. 1. να κανετε επιτελους μια οικονομικη/απολογιστικη συνελευση..(χρονια το ακουμε και δε γινεται)
    2.να ορισθει απο το σωματειο δικηγορος για να μας εκπροσωπει..(επισης χρονια τωρα το φωναζουμε και μας κοροιδευετε).
    3.τελικα, ποτε θα γινει η αναρτηση ,δε μας λετε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. απο τρεις λαλουν και δυο χορευουν
    στο
    μια ,,,,ελάλησε και τρεις χαζεύουν
    κιολα αυτα μετα απο δυο χρονια
    για να μας φορεσει τον δικο της δικηγόρο
    που είναι κολλητος με τους ακατανόμαστους ασφαληστες
    ε ρε κατακαημενη Ρούμελη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Έπαινο επιχειρηματικής ηθικής για την καθιέρωση του θεσμού του Συνηγόρου του Πελάτη, έλαβε η Εθνική Ασφαλιστική, από το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικής Ηθικής.
    Ο έπαινος απονεμήθηκε στα πλαίσια ειδικής εκδήλωσης που πραγματοποίησε, στην Αίγλη Ζαππείου, το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικής Ηθικής, το οποίο και απένειμε τα βραβεία Business Ethics Excellence Awards EBEN.GR.

    Ο θεσμός EBEN.GR βασίζεται στην ανάπτυξη ενός περιβάλλοντος επιχειρηματικής ηθικής που προσβλέπει στη διαφανή εξέλιξη των Οργανισμών και των Εταιριών που το εφαρμόζουν.

    Το έπαινο από πλευράς της Εταιρίας παρέλαβε ο Γενικός Διευθυντής κ. Αθανάσιος Καλογεράς ενώ στην εκδήλωση παρέστη και ο Συνήγορος του Πελάτη κ. Δημήτρης Παυλάκης.


    E-M

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Μην τρομάξουμε στο άκουσμα της λέξης χρεοκοπία...

    Η οικονομική ανάλυση της εγχώριας αριστερής ιδεολογίας της μεταπολίτευσης, παρασιτούσα στα κρατικά ταμεία, είχε καλλιεργήσει την πεποίθηση πως το μισθό των δημοσίων υπαλλήλων τον φέρνει κάθε μήνα ο "πελαργός" και πως δεν έχει καμιά επίπτωση η φυγή και το κλείσιμο των επιχειρήσεων. Ανάλογα, είχε διαποτίσει την κοινωνία με την πεποίθηση πως τους μισθούς στον ιδιωτικό τομέα τους εξασφαλίζουν οι συλλογικές συμβάσεις και όχι η παραγωγικότητα και η δυνατότητα των επιχειρήσεων να βγάζουν κέρδη. Ο μοναδικός παράγοντας που εγγυάται υψηλούς μισθούς είναι η ανταγωνιστικότητα και παραγωγικότητα της επιχείρησης, του κλάδου και της χώρας. Πιστεύω, πως όσοι υποστηρίζουν πως το υψηλότερο βιοτικό επίπεδο επιτυγχάνεται όπου υπάρχουν ισχυρότερα συνδικάτα, φιλεργατικό άκαμπτο θεσμικό πλαίσιο ή ισχυρή αριστερά, κάνουν λάθος...
    Όλο το κείμενο32 Σχόλια
    Επισημάνσεις
    Υψηλούς μισθούς φέρνει η ανταγωνιστικότητα όχι ...τα συνθήματα
    07:02
    Ο μοναδικός παράγοντας που εγγυάται υψηλούς μισθούς είναι η ανταγωνιστικότητα και παραγωγικότητα της επιχείρησης, του κλάδου της χώρας. 0
    Το τέλος της πτώσης είναι κοντά. Η αρχή της ανόδου μπορεί να είναι πίσω...
    03/10
    Η αγορά κινείται πλάγια ήδη εδώ και 12 χρόνια. Νομίζω πως είμαστε κοντά να ξεκινήσει η αγορά να δίνει αποδόσεις με τους ρυθμούς που έδινε στις δεκαετίες του ΄80 και ΄90. 6
    Το τέλος του παρακράτους της μεταπολίτευσης...
    30/09
    Το νέο παρακράτος που ανδρώθηκε στη μεταπολίτευση είναι τα κρατικά συνδικάτα που ελέγχονται και καθοδηγούνται από τον στενό πυρήνα του πελατειακού συστήματος που κυβερνά τη χώρα, ασχέτως κόμματος που βρίσκεται στην κυβέρνηση. 4
    Πόσο θα πέσει ο χρυσός...
    27/09
    Το 2008 αν θυμάστε για μερικούς μήνες κατά τη διάρκεια της κρίσης ο χρυσός δέχθηκε πιέσεις και από τα 1000 δολάρια έπεσε κοντά στα 700 δολάρια . Μετά όμως σε 24 μήνες εκτοξεύθηκε διπλασιάστηκε. Οι ενδείξεις συνηγορούν πως μετά τις FED και οι ΕΚΤ θα συρθεί στη κατεύθυνση της πληζες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Χθες βράδυ πάντως καταγράφηκαν ακόμα σημαντικά «αγκάθια» στο Μεσοπρόθεσμο:

    1. Το κράτος χρωστά και δεν πληρώνει σε ιδιώτες περί τα 9 δισ. ευρώ. Στο Μνημόνιο υπάρχει όρος για πλήρη εξόφληση κάθε χρέους του δημοσίου μέσα σε 90 μέρες. Στα 9 δισ. η Τρόικα υπολογίζει και τα περίπου 3 δισ. ομόλογα με τα οποία κάλυψε το Κράτος χρέη των νοσοκομείων προς τους προμηθευτές τους. Στο υπ. Οικονομικών θεωρούν πρόβλημα μόνο τα 6 δισ. που δεν έχει να πληρώσει το Κράτος.

    ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΟΜΟΛΟΓΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ????

    ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΝΑ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΟΥΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Χθες βράδυ πάντως καταγράφηκαν ακόμα σημαντικά «αγκάθια» στο Μεσοπρόθεσμο:

    1. Το κράτος χρωστά και δεν πληρώνει σε ιδιώτες περί τα 9 δισ. ευρώ. Στο Μνημόνιο υπάρχει όρος για πλήρη εξόφληση κάθε χρέους του δημοσίου μέσα σε 90 μέρες. Στα 9 δισ. η Τρόικα υπολογίζει και τα περίπου 3 δισ. ομόλογα με τα οποία κάλυψε το Κράτος χρέη των νοσοκομείων προς τους προμηθευτές τους. Στο υπ. Οικονομικών θεωρούν πρόβλημα μόνο τα 6 δισ. που δεν έχει να πληρώσει το Κράτος.

    ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΟΜΟΛΟΓΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ????

    ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΝΑ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΟΥΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. καλα για ελληνικά ομόλογα μιλάτε
    τα 200 με κουρεμα πάνε στα 80 και μετα το 70τις εκατο είναι 56 με το μοιραμσμα σε όλους μας πέφτει
    από 224 ευρώπουλα
    γιουπιιιιιιιιιιιιιιι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ρε παιδια αν γίνουν εκλογες τι να ψηφίσουμε
    ΠΑΣΟΚ
    ΝΔ
    ΛΑΟΣ
    ΚΚΕ
    Η
    ΣΥΡΙΖΑ
    ΚΚΕ ΜΛ
    ΜΛ ΚΚΕ
    ΙΟΚΟΛΟΓΟΥΣ
    ΚΥΝΗΓΟΥς
    Η
    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ
    ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ
    Η
    ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ
    Η ΤΡΟΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. AKOYΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΤΡΟΙΚΑ ΠΙΕΖΕΙ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗ ΟΦΕΙΛΩΝ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ,,,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΟΣΗ.

    ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΙΘΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ, ΑΝ ΟΙ ΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝΤΕΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΠΑΦΕΣ, ΩΣΤΕ Η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΜΕ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΩΝ 200 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΩΣ ΚΡΑΤΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ. (ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΜΑΣ)..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. 10:35863 εκατ. ευρώ από την τσέπη μας στην Proton Bank

    8 Οκτωβρίου 2011 Οικονομία


    Ενώ διατυμπανίζουν ότι ο «φιλάνθρωπος» μεγαλοεπιχειρηματίας Λαυρέντης Λαυρεντιάδης επέστρεψε 51 εκατ. ευρώ στην Proton Bank (για να εξασφαλιστεί έναντι της ποινικής δικαιοσύνης που εντόπισε απάτη, υπεξαίρεση, ξέπλυμα, απιστία), αποκρύπτουν επίμονα την «τρύπα» που έμεινε στην τράπεζα.
    Σιγουράκι…
    Το ελληνικό Δημόσιο, δηλαδή οι Ελληνες φορολογούμενοι, θα επωμιστούν συνολικά 863 εκατ. ευρώ για να μαζευτούν τα συντρίμμια που άφησε η διοίκηση Λαυρεντιάδη και για να διασφαλιστούν οι καταθέτες. Το ποσό των 863 εκατ. ευρώ δεν προέρχεται από έναν αυθαίρετο υπολογισμό και μία δημοσιογραφική εκτίμηση, αλλά από αξιολόγηση των στοιχείων της τράπεζας που ανέλαβε και έκανε η Ernst & Young κατόπιν παραγγελίας της Τραπέζης της Ελλάδος (ΤτΕ) και από στοιχεία τα οποία κατετέθησαν στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ).*
    Την περασμένη Τρίτη 4 Οκτωβρίου, σε μία συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στο ΤΧΣ εν κρυπτώ και παραβύστω, αποκαλύφθηκε ότι το υπουργείο Οικονομικών, η ΤτΕ και το Ταμείο Εγγύησης Καταθέσεων-Επενδύσεων (ΤΕΚΕ)** προχωρούν όλες τις διαδικασίες για τη σύσταση της Νέας Τράπεζας Proton, δηλαδή του μεταβατικού πιστωτικού ιδρύματος ή αλλιώς της «τράπεζας-γέφυρας» που θα διαδεχθεί την υπό κατάρρευση σημερινή Proton Bank.
    Δημόσιο χρήμα
    Το Δημόσιο αναλαμβάνει να καλύψει:
    Α) Τη διαφορά που προκύπτει μεταξύ των στοιχείων του ενεργητικού και του παθητικού και τα οποία θα μεταβιβαστούν στη νέα τράπεζα. Η διαφορά αυτή είναι ύψους 613 εκατ. ευρώ και θα καλυφθεί «από το Σκέλος Εξυγίανσης του ΤΕΚΕ». Τα στοιχεία του ενεργητικού, σύμφωνα με την εκτίμηση της Ernst & Young, είναι ύψους 2,173 δισ. ευρώ, ενώ αυτή του παθητικού 2,786 δισ. ευρώ. Εννοείται ότι η διαφορά θα καλυφθεί από τις τσέπες των Ελλήνων φορολογουμένων, δηλαδή από το ΤΕΚΕ.
    Β) Τις κεφαλαιακές απαιτήσεις της νέας τράπεζας που εκτιμώνται σε 250 εκατ. ευρώ και τα οποία θα προέλθουν από το ΤΧΣ.
    Αξίζει να αναφερθεί ότι δεν θα μεταφερθούν στη νέα τράπεζα θαλασσοδάνεια «που έχουν χορηγηθεί προς εταιρείες που έχουν εξαγοράσει κλάδους δραστηριοτήτων επιχειρήσεων του κ. Λαυρεντιάδη με πιθανή ζημιά πάνω από 50%».
    Επισημαίνεται ότι τα στοιχεία του ενεργητικού της τράπεζας έχουν υποστεί μία καθίζηση ύψους 1,4 δισ. ευρώ από τον Ιούνιο, όπως προκύπτει από τον ισολογισμό της Proton στις 30/6/2011 που ήταν 3,525 δισ. ευρώ έναντι 2,173 δισ. ευρώ που αποτιμώνται σήμερα.
    Από την ΤτΕ αποφεύγουν όπως ο διάολος το λιβάνι να διευκρινίσουν πόσο είναι το συνολικό ύψος των δανείων το οποίο χορηγήθηκε προς εταιρείες συμφερόντων Λαυρεντιάδη -άμεσα ή έμμεσα- ο οποίος τελικά χρησιμοποίησε την τράπεζα ως εργαλείο για όλες τις δουλειές του. Αυτό έγινε σε διάστημα λίγο μεγαλύτερο του ενός έτους (από τον Δεκέμβριο του 2009 που την εξαγόρασε) με την ανοχή της ΤτΕ, της οποίας οι ελεγκτές κατ' εξακολούθηση είχαν επισημάνει κανονιστικές παραβάσεις, δίχως όμως να υπάρχει παρέμβαση για συμμόρφωση.
    Διφορούμενη στάση
    Από το καλοκαίρι του 2010 που τα ευρήματα πλήθυναν ο επιχειρηματίας Λαυρέντης Λαυρεντιάδης φρόντισε να παραιτηθεί από πρόεδρος της Proton Bank (20/8/2010), ενώ μέχρι τα «αποκαλυπτήρια» του φετινού Ιουλίου η ΤτΕ τηρούσε μία στάση διφορούμενη: ενώ από τη μία είχε ανησυχητικά ευρήματα στην Proton Bank, από την άλλη δεν απαντούσε σε αιτήματα υπηρεσιακών παραγόντων του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, που ρωτούσαν για την κεφαλαιακή κατάσταση της Proton.
    Ο υπουργός Οικονομικών παρακάμπτοντας το νόμο «αιμοδότησε» την Proton με διαθέσιμα του ελληνικού Δημοσίου, τα οποία σε συγκεκριμένη μέρα (15/7/2011) έφτασαν να ξεπερνούν τα 230 εκατ. ευρώ.
    Η πολιτικάντικη διαχείριση του προβλήματος της Proton, η συγκάλυψη της κακοδιαχείρισης από τη διοίκηση Λαυρεντιάδη, οι παράνομες κρατικές ενισχύσεις και η αποκάλυψη της υπεξαίρεσης υποχρέωσαν την ΤτΕ να ορίσει επίτροπο σε αυτήν τον περασμένο Αύγουστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. «Πρεμιέρα»
    Η αδυναμία άντλησης κεφαλαίων από την αγορά, η έλλειψη βιώσιμου σχεδίου, η εμπλοκή του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη με ποινικά θέματα και ο κλονισμός της πίστης των καταθετών υποχρεώνουν την κυβέρνηση να κάνει με την Proton «πρεμιέρα» στο πρόσφατα νομοθετημένο μοντέλο κρατικοποίησης τραπεζών. Και αυτό βέβαια για να μη βρεθεί αντιμέτωπη με μία εξέγερση καταθετών, οι οποίοι αν δεν κρατικοποιούνταν η τράπεζα θα υφίσταντο τα δεινά της ειδικής εκκαθάρισης και θα έχαναν μέρος των καταθέσεων που δεν εγγυάται το ΤΕΚΕ.
    Πληροφορίες της «Ε», η οποία στο φύλλο της περασμένης Κυριακής είχε αποκαλύψει το σχέδιο λύσης και αναδοχής της Proton από «τράπεζα-γέφυρα», αναφέρουν ότι η τρόικα είναι πλήρως ενημερωμένη για το φαινόμενο Proton, ενώ για τη σύσταση της Νέας Proton εκκρεμεί έγκριση και από την Επιτροπή Ανταγωνισμού της Ε.Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Σε ό,τι αφορά τους «μνηστήρες» που εκπροσωπεί ο πρώην διοικητής της ΑΤΕ Δημ. Μηλιάκος (επενδυτικό fund) ή τους «πόθους» της Τράπεζας Αττικής, το ενδιαφέρον τους μοιάζει εκτός τόπου και χρόνου αν αναλογιστεί κανείς ότι η μετά Λαυρεντιάδη «τρύπα» ξεπερνά τα 850 εκατ. ευρώ, δηλαδή σχεδόν όσα μέχρι στιγμής έχει αφαιμάξει η κυβέρνηση από τους φορολογουμένους με την είσπραξη του φόρου αλληλεγγύης.
    Εάν τελικά οριστικοποιηθεί το σχέδιο κρατικοποίησης της Proton Bank κατά τον τρόπο με τον οποίο έχει δρομολογηθεί, τα 51 εκατ. ευρώ που επέστρεψε ο μεγαλοεπιχειρηματίας στην τράπεζα θα μοιάζουν με φιλοδώρημα μπροστά στα 863 εκατ. ευρώ που θα κληθεί να εισφέρει ο ανυποψίαστος φορολογούμενος.
    * Το ΤΧΣ διαθέτει 20 δισ. ευρώ και από τα δύο πακέτα βοήθειας για τις τράπεζες που αδυνατούν να αντλήσουν κεφάλαια από την αγορά.
    ** Σύμφωνα με το νόμο 3746/2009 εγγυάται μέχρι 100 χιλιάδες ευρώ ανά καταθέτη και ανά τράπεζα. Με πρόσφατη προσθήκη στο νόμο δημιουργείται το Σκέλος Εξυγίανσης του ΤΕΚΕ στο οποίο συνεισφέρουν υποχρεωτικά όλα τα πιστωτικά ιδρύματα. Κατά την πρώτη εφαρμογή του νόμου, όμως, το κεφάλαιο που απαιτείται για το σχηματισμό του Σκέλους Εξυγίανσης δύναται να καταβληθεί υπό μορφή δανείου από το Ελληνικό Δημόσιο ή από το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας ή από το Σκέλος Κάλυψης Καταθέσεων του ΤΕΚΕ ή από κρατικά νομικά πρόσωπα δημοσίου ή ιδιωτικού δικαίου, για το οποίο δύναται να εγγυηθεί το Ελληνικό Δημόσιο. Κοινώς, η διάσωση της Proton θα γίνει με λεφτά των Ελλήνων φορολογουμένων.

    Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΛΥΘΗΚΑΝ ΤΑΧΥΤΑΤΑ.
    ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ ΜΥΤΗ.
    ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ, Η ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΠΑΕΙ ΣΕ ΒΑΘΟΣ 15ΕΤΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΤΟ 30% ΚΑΙ ΑΜΦΙΒΟΛΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.

    ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΑΥΤΟ?
    ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΔΡΑΝΕΙΑ, ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ ΕΙΤΕ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ /ΠΕΡΙΕΡΓΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ, ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΑΝΩΘΕΝ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΑΣ ΠΛΗΡΗ ΑΔΡΑΝΕΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΑΣ ΕΙΝΑΙ "ΚΑΛΑ" Ο ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ,ΔΗΛΩΝΩΝΤΑΣ ΜΑΣ,ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΕΠΩΜΙΣΤΕΙ ΤΙΣ ΑΤΑΣΤΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ!!!!!!
    ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΣΑΧΙΝΙΔΗ
    ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΩΜΙΣΤΟΥΜΕ
    ΟΛΩΝ ΣΑΣ... ΤΙΣ ΑΤΑΣΤΑΛΙΕΣ
    ΕΙΣΤΕ ΡΕΖΙΛΑΣ ,ΞΕΦΤΥΛΑΣ,ΠΡΟΔΟΤΗΣ
    ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΝΟΣ ΘΕΑΤΡΙΝΟΣ
    ΚΥΡΙΕ ΣΑΧΙΝΙΔΗ!!!!!!
    ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ...ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΜΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ??
    ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ
    ΚΥΡΙΕ ΣΑΧΙΝΙΔΗ!!!
    ΑΛΛΑ....ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ
    ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ
    ΣΤΟΝ "ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΣΑΧΙΝΙΔΗ...ΕΣΥ ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΕΣ!
    ΕΜΕΙΣ,ΟΜΩΣ...ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!!!
    ΓΙΑΤΙ?????
    ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ, ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΟΜΩΣ,
    ΜΕ ΥΦΑΡΠΑΓΗ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ, ΜΕ ΑΛΥΣΙΔΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΚΛΠ ΚΛΠ

    ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΔΩ, ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΜΥΤΗ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ ΚΑΙ ΕΝΤΟΚΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΤΕΣ, ΜΕ ΑΝΑΔΟΧΗ,
    ΚΑΙ, ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ..

    ΚΑΙ ΑΥΤΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΣ/ΠΕΛΑΤΕΣ...

    ΑΥΤΟΙ, ΣΑΝ ΚΙ ΕΜΑΣ..
    ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ, ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ..
    ΚΑΙ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ..
    ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΑΝ ΜΕΤΑ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ
    ΚΑΘΗΓΗΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΗ..
    ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ..
    ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ
    ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ..

    ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙΡΟΣ?
    ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΣΥΛΙΑ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΠΡΩΤΑ Η ΑΣΠΙΣ ΒΑΝΚ, ΜΕΤΑ Η ΠΡΟΤΟΝ, ΜΕΤΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ. ΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΩΖΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ.

    ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ 1000ΑΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΛΗΣΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΓΚΙΣΕΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. τι γινεται με τις αγωγες παιδια?ο συλλογος των ασφα-ληστων λεει να αρχισουμε αγωγες οπωσδηποτε διοτι η κυβερνηση δεν εχει σκοπο να λυση το θεμα μας.εχω μπερδευτει.παντου αγωγες.Σιδερη Κεχαγιαογλου...Σας παρακαλω μπερδευτικα.Διαφωτηστε με.εσεις τι θα κανετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. δεν μας παρατουν με τις αγωγες?
    για αποτελεσματα μετα απο 10 χρονια,αν υπαρχει κρατος και αν κερδηθουν?

    τους βλεπετε οτι δεν κουνιουνται τωρα και μεχρι τωρα?
    αν γινοταν καποια χοντρη ιστορια με διαμαρτυριες και προσφυγη στα ευρωπαικα οργανα,με σωστους ανθρωπους και οχι με αδαεις ερασιτεχνες, τοτε θα ειχαμε ηδη δρομολογημενα τα χρηματα μας.

    τωρα μας φερονται περιπου σαν τριτοκοσμικους.
    και οι αγωγες τους συμφερουν,οπως και τους δικηγορους.
    μετα απο 10 χρονια, ποιος ζει ποιος πεθαινει.

    ενω με πιεσεις,οχι με παπιες στους δρομους και αηδιες, θα κερδιζαμε .

    παραγραφη απαιτησεων δεν εχουμε παρα μονο σε 5 χρονια μετα την ανακληση.
    απλως αυτοι θελουν να εισπραξουν προκαταβολικα τα εξοδα ..που ειναι σοβαρα λεφτα.
    αν εχετε χρηματα και για αλλους,να τα δωσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΙΛΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ
    ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΕΣ
    ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ
    ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ..ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ
    ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΟΜΟΨΥΧΙΑ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΥΤΟ
    ΚΑΙ Τ'ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΚΑΡΑΔΟΚΟΥΝ
    ΝΑ ΜΑΣ ΠΙΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ
    ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ
    ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. δηλαδη
    υπάρχουν δυο σύλλογοι?
    και πόσοι ηγέτες-οδηγοί?
    και πόσοι φωνασκουντες ταραχοποιοί μηδενιστές?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. και τελικα αναρωτιέμαι
    ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ
    ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΚΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. μακαρι να υπηρχαν δυο ΣΥΛΛΟΓΟΙ!
    ηγετες-οδηγοι ΚΑΝΕΝΑΣ.
    ολοι ειμαστε ισοπεδωμενοι και ο τι μπορουμε κανουμε ο καθενας φωναζοντας στους βουλευτες και στα σπιτια μας.

    ΤΑΡΑΧΟΠΟΙΟΙ ΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ?????????????????????

    τι ειναι παλι τουτο??λαλησαμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΠΥΜΕ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΑΛΛΑ.ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΓΕΡΕΣ.ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΗΣΤΩΝ.ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ.ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΕΛΕΚΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ?ΠΑΡΑΜΥΘΑΝΤΖΗΔΕΣ ΑΛΗΤΕΣ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΑΝΕΛΕΗΤΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΗΣΤΩΝ.ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ.ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ.ΕΓΩ ΕΧΑΣΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΟΛΟΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΜΟΥ.ΑΥΤΟΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΟΥΝ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ.ΟΥΤΕ ΤΡΕΞΑΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΟΥΤΕ ΝΟΙΑΣΤΙΚΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΓΕΣ.ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΝΑ ΠΑΤΕ ΠΑΛΙΟΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΣΑΧΙΝΙΔΗ ΚΩΛΟΒΛΑΧΕ. ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΣΙ ΔΙΣ. ΕΙΚΟΣΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΣΟΥ ΑΛΗΤΗ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 200 ΔΙΣ ΕΙΝΑΙ. ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΣΟΥ ΤΙΣ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΒΕΣ?

    ΞΕΧΑΣΑ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ OFFSHORE ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΒΡΕΙΣ. ΟΥΥΥΥΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΑΛΗΤΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑ. ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΤΡΟΧΟΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΟΙ 300 ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ ΑΠΟ ΓΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ. ΛΙΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Κυριακή 09 Οκτωβρίου 2011, 23:01 | παπακωνσταντινου, χερια

    Η ΕΙΔΗΣΗ ΗΤΑΝ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΣΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ Η ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
    Ο ΚΟΥΣΕΛΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ

    Λίστα μεγαλο-φοροφυγάδων στα χέρια του Παπακωνσταντίνου
    Οι υποθέσεις τους είναι του 1 εκατ. και πάνω και προέρχονται από όλη την Ελλάδα
    21 Μαι 2010 - 06:52
    Πάνω από 3.000 ονόματα περιλαμβάνει λίστα με φοροφυγάδες που....
    φέρεται να έχει στη διάθεση του ο υπουργός Οικονομικών κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου εδώ και λίγες ώρες. Ο ΣΔΟΕ παρέπεμψε το σχετικό κατάλογο στον επικεφαλής του οικονομικού επιτελείου, επισημαίνοντας ότι τα ονόματα που υπάρχουν εκεί έχει διασταυρωθεί ότι έχουν υποπέσει σε διάφορες παραβάσεις, οι οποίες επισείουν πρόστιμα. Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι οι εμπλεκόμενοι σε αυτή την ιστορία δεν προέρχονται όλοι από το λεκανοπέδιο, καθώς εκπροσώπηση έχει επίσης η Θεσσαλονίκη, καθώς κι άλλα μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας.

    Δεν είναι, όμως, μόνο τα φυσικά πρόσωπα τα οποία έχουν πέσει στα δίχτυα της..
    εφορίας και του ΣΔΟΕ, καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, στη λίστα των μεγαλο-οφειλετών περιλαμβάνονται και τράπεζες. Επίσης, ασφαλιστικές εταιρίες φέρονται να έχουν σημαντικά ανοίγματα, τα οποία θα κληθούν σύντομα να τακτοποιήσουν, ενώ περίοπτη θέση κατέχουν εταιρίες κι οργανισμοί του στενού κι ευρύτερου δημοσίου τομέα.

    Οι φορολογικές παραβάσεις των φυσικών προσώπων που περιλαμβάνονται στη λίστα αφορούν σε ποσά τα οποία αντιστοιχούν κατά μέσο όρο στο ύψος του ενός εκατομμυρίου ευρώ. Δηλαδή, πρόκειται για ...διακεκριμένες παραβάσεις, οι οποίες, όταν κι αν δημοσιοποιηθούν θα προκαλέσουν μεγάλο θόρυβο. Μένει τώρα να φανεί αν στο υπουργείο Οικονομικών είναι αποφασισμένοι να φτάσουν το μαχαίρι βαθιά στο κόκαλο της φοροδιαφυγής.

    http://lalipouli.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ,
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ
    ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ
    ΤΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ
    ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ
    ΤΑ ΣΑΠΑΚΙΑ ΤΟΥ ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗ
    ΓΙΑΤΙ ΣΩΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ
    ΓΙΑΤΙ ΤΟ Τ.Τ "ΣΩΖΕΙ" ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΜΠΑΝΚ
    ΚΑΙ Η ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ
    ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ?

    ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ?
    ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΟΝΟ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝ ΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΣΑΣ.
    ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΤΙ.
    ΑΛΛΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΣΑΣ
    ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΣΑΣ.

    ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΑΘΕΣΑΤΕ?
    ΑΙΣΧΟΣ! ΑΙΣΧΟΣ!

    ΓΙΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΡΟΥΣ ΣΑΣ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΚΛΠ....ΘΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΑ..
    ΠΟΙΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ, ΤΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ, ΣΕ ΠΟΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ????
    ΟΤΑΝ ΤΟ Γ΄ΡΑΙΧ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΕΝΟΣ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟΥ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΦΕΛΗΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΓΩΓΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ;
    ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΘΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ,ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ,Ή ΟΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ;
    ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ,ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΑΠΟ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΙΝΗΘΕΙ ΝΟΜΙΚΑ,ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ;
    Η ΛΥΣΗ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ΜΑΣ Ή
    ΑΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΗΣΤΕΣ.
    ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΣΑ,ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΥΓΕΙ ΣΕ ΑΓΩΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟ.
    ΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΧΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ ΘΑ ΤΟ ΕΠΡΑΤΤΕ ΑΜΕΣΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗ PROTON BANK.
    ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΟΥΤΕ ΟΙ ΛΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΟΘΕΙ.
    ΑΠΟ ΤΗΝ κ.ΣΙΔΕΡΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.
    ΕΚΕΙΝΗ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ.
    ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 15 ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ 100-300 ΧΙΛ ΕΥΡΩ.
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ.
    ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ.
    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ!
    ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΝΑΔΟΧΗΣ.
    ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΑΝ ΚΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΕΠΛΗΞΕ ΓΕΝΙΚΩΣ.
    ΟΙ ΑΓΩΓΕΣ ΑΝ ΑΠΟΔΩΣΟΥΝ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΔΡΑΧΜΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΠΟΣΟ ΤΕΛΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. μολις καταλάβουμε μια τραπεζα η μια ασφαλιστικη
    αμέσωσ το κρατος θα μα δώσει τα λεφτα μας
    επισης μολις πάρετε τον βαρδινογιανολαμπρακοπρεντεντερη θα ρωτήσει
    ΑΜΕΣΩΣ τον Βενιζέλο και ο βενιζέλος τρέμοντας απο συγκίνηση και φοβο θα δώσει εντολή
    ΑΜΕΣΩΣ να πληρωθούμε............
    ε ρε κουνια που σας κουναγε
    ορθιοι κοιμαστε ξενοδοχειο πληρώνετε
    ειπαμε
    ο αυναν έλλην ημίθεοσ ηταν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ
    ΚΑΙ ΜΕ ΟΤΝ. ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟ ΠΟΛΥΠΟΝΟ ΑΥΤΟ ΘΕΜΑΣ ΜΑΣ.
    ΑΛΛΑ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ...."...ΠΑΙΧΘΗΚΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ...ΠΕΡΥΣΙ...ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙΝΕ...".,
    ΛΙΓΟ ΩΣ ΠΟΛΥ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ...ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΥΤΗ ΔΕΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ...ΚΑΙ ......ΜΑΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ, ΠΟΥ ΝΑ ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΑΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ, ΘΑ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΘΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΚΑΤΑΘΕΤΕΣ, ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.
    ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΖΩΗΣ ΤΙΣ ΕΓΓΥΑΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ. Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕ.
    ΕΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΛΕΦΤΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ο ψωμιαδης δεν μπορει να πληρωσει οπως ο λαυρεντιαδης και να βγει απο τη φυλακη?
    ξερουν αυτοι πώς να το κανουν.
    με μια τροπολογια του νομου..που προβλεπει να μην εχει ασκηθει αγωγη ή μηνυση απο το δημοσιο.
    εδω καθε μερα περαιωσεις κανουν.

    ας το κανουν κι αυτο.
    και ας βγει στην κοινωνια!!! και ο ψωμιαδης..
    εδω που φτασαμε, καλη πραξη θα κανει.
    ας δωσει τα 200 εκατομ. και καλο κατευοδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ ΚΑΙ ΥΠΟΒΑΛΟΥΜΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ.

    http://www.megatv.com/anatropi/default.asp?catid=18180

    ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΝΑ ΣΤΕΛΝΑΜΕ ΠΟΛΛΟΙ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ....
    ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΑ ΧΑΣΑΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Παρακαλω οπως η προεδρος του συλλογου μας προβει εαν ειναι δυνατον σε ενυμερωση σχετικα με την αναρτηση των καταλογων απαιτησεων μας.Ευχαριστω για την φιλοξενια.Ενας συναπελπισμενος......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. ΜΙΑ ΤΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕ Ο ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΡΑΔΟΝΟΜΟ ΤΟΥ
    ΜΙΑ ΤΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕ Ο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ
    ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΔΟΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΤΗΣ ΤτΕ
    ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΡΑΔΟΚΟΥΡΕΜΑ

    ΟΛΟΙ ΒΑΛΤΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΕΙΝΑΙ!!!!!

    ΚΑΙ ΜΕΙΣ...ΘΕΑΤΕΣ,ΧΑΦΤΟΥΜΕ..ΑΛΟΓΟΜΥΓΕΣ!!!
    ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ...
    ΤΙ?????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. αν αφησουμε ολους τους πουλημενους ανενοχλητους και ησυχους,ουτε αναρτησειςε θα κανουν ουτε θα φροντισουν την αναδοχη και ουτε ποτε θα μας αποζημιωσουν με δικαστηρια ή και χωρις.

    ολοι οι αναλγητοι,οι ξεπουλημενοι ετυχαν στο δρομο μας...
    που τωρα που η ελλαδα πτωχευει, ισως καταλαβαινουν καποιοι τη δικη μας πτωχευση για πρωτη φορα πριν απο 2 χρονια.

    πρεπει να καθισουμε εξω απο την proton και να βαλουμε ενα μεγαλο πανω δικο μας..

    δεν τρωμε χορτο..
    εσωσαν ολους τους απατεωνες της γης..
    εφαγαν με χρυσα κουταλια γενιες ολοκληρες..
    οι δημοσιογραφοι τα εβγαλαν στη φορα ολα της proton και του Τ.Τ..
    δεν κανουμε καλα που ακομα περιμενουμε απο τον ουρανο.
    200΄.000.000 να τα βρουν, οπωςβρηκαν τα αλλα κλεψιμέικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. http://fimotro.blogspot.com/2011/10/proton_11.html

    AKOMA ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΣΕΛΕΚΟ?
    ΜΕΓΑΛΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΥΡΙΟΙ!!
    ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΑ ΚΟΥΡΕΜΕΝΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΗΤΑΝ?

    ΕΔΩ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ.

    ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ..
    ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010 ΕΓΙΝΕ Η ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.

    12/10/2011 ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΓΡΙΑ, ΕΝΩ
    ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΟΥΝ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ.

    ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.
    Η ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΤΗΔΕΙΩΝ.

    ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΥΠΟΓΕΙΩΣ.

    ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΟΠΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΘΙΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΣΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ Ή ΣΤΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ?
    ΕΞΑΛΛΟΥ, ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ.
    ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ...ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΧΡΩΝΤΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ ΜΑΣ.

    ΑΥΤΟΣ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ?
    ΜΟΝΟ ΠΑΠΙΕΣ ΚΑΙ ΞΥΛΟΠΟΔΑΡΟΥΣ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ?

    ΜΙΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ, ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ?

    ΕΞΑΛΛΟΥ, ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ?

    ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΟ ΜΙΣΟ.

    ΑΥΤΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ, ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΜΕΙΩΣΗ?
    ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ?

    ΙΔΡΩΣΕ ΤΟ ΑΥΤΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ?
    ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΙ?

    ΓΙ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ.
    ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ...ΟΤΑΝ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΤΑΣΧΟΝΤΑΙ,ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΕΙ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΣ
    ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΜΙΣΘΟΙ,
    ΟΙ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ
    ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ?
    ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ?
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΣΕ ΕΦΕΔΡΕΙΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ?
    ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΑΣΠΙΣ ΑΠΕΤΥΧΕ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΒΟΥΛΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ.

    ΣΙΔΕΡΗ ΠΑΡΑΤΑ ΜΑΣ, ΣΗΚΩ ΦΥΓΕ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΣΟΥ.

    ΜΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΣ ΣΙΔΕΡΗ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. http://www.nextdeal.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=8945:%E2%E1%F3%DF%EB%E5%E9%EF%F2-%E1%E4%E1%EC%FC%F0%EF%F5%EB%EF%F2-%E3%E9%E1-%F4%E7%ED-%E1%F3%F0%DF%F2-%F0%F1%FC%ED%EF%E9%E1-%EA%E1%E9-%F4%EF%ED-%EA%FD%F1%E9%EF-%E2%E1%EC%E2%E1%EA%DC%F1%E

    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ, ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΠΕΛΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΖΗΜΙΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΑ.

    ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΝΟΥ. ΤΟ ΤΙ ΚΟΡΟΙΔΙΑ, ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΠΕΦΤΕ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΙΓΡΑΦΤΟ. ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΑΚΑΛΥΠΤΕΣ, ΜΠΑΛΟΝΑΚΙΑ, ΣΑΠΑΚΙΑ, ΠΛΑΣΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΔΩΡΟ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ, ΜΕΡΙΔΙΑ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΩ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΟ, ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΕΞΑΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ, ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΗΣΗ ΚΑΘΕ ΚΑΝΟΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟ.

    ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΟΙ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΣΠΥΡΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ ΟΤΑΝ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΚΑΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΣΤΕ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ,
    ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΜΟΙΡΟΙ, ΠΟΥ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΑΣΕΤ 1 ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ,
    ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΑΓΩΓΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ
    ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ.
    Ο ΚΑΘΕ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΚΑΙ, ΟΤΙ ΕΠΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΠΕΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΟΥΡΛΙΑΖΑΝ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΣΠΑΖΑΝ ΚΑΙ ΡΗΜΑΖΑΝ.
    ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ..
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ
    ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΥΡΙΣΤΗΚΑΝ
    ΟΙ ΚΑΗΜΕΝΟΙ...
    ΠΟΥ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ, ΩΣ ΜΕΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΗ, ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΜΕ ΔΩΡΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ...ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΙ.

    ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ.
    ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΕΒΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΛΛΟ.
    ΟΛΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΦΩΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕ ΣΑΣ ΣΗΚΩΝΕΙ ΑΛΛΟ.
    ΟΙ ΤΡΥΠΕΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ..ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ.
    ΚΟΙΝΗ Η ΜΟΙΡΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ,ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΜΑΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΒΡΟΦΡΟΣΥΝΗΣ,..
    ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ.
    ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΣΙΓΑΣΤΗΡΑ..ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ...ΑΛΛΟΤΕ..ΚΡΑΤΟΥΝΤΩΝ..
    ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. ΤΕΤΆΡΤΗ, 12 ΟΚΤΩΒΡΊΟΥ 2011
    H ΥΠΟΘΕΣΗ PROTON BANK ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΒΟΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ COMMERCIAL VALUE
    Η παρακάτω ανακοίνωση στάλθηκε σε:

    1. Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (έντυπος, ηλεκτρονικός και κλαδικός)
    2. Επικεφαλής της Τρόικας.
    3. Γραφεία Τύπου των κομμάτων
    4. Σε όλο το πολιτικό προσωπικό (από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας έως και τον τελευταίο βουλευτή)
    5. 'Ενωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος με ιδιαίτερη κοινοποίηση, στον Πρόεδρο και την Γενική Διευθύντρια.
    6. Στις 10 μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες, ελληνικές και ξένες.
    7. Στις καταναλωτικές οργανώσεις.
    8. Στους συνδικαλιστικούς φορείς της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης.(Π.Σ.Α.Σ, Π.Ο.Α.Π, Σ.Ε.Μ.Α κ.λ.π)
    9. Στον Συνήγορο του Πολίτη, Συνήγορο του Καταναλωτή.
    10.Στην Γενική Γραμματεία Καταναλωτή, στον κ.Σπυράκο.
    11.Στον επίτροπο της Ε.Ε για τον τομέα των χρηματοοικονομικών T.Kukal.

    H ΥΠΟΘΕΣΗ PROTON BANK ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΒΟΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ COMMERCIAL VALUE

    Η διάσωση των καταθετών της PROTON BANK έδειξε τα ισχυρά αντανακλαστικά της κυβέρνησης η οποία προέβη σε μια αυτονόητη κίνηση προκειμένου να προστατέψει τις οικονομίες ανθρώπων οι οποίοι ουδέποτε συνέργησαν στην δημιουργία των τεράστιων ζημιών του τραπεζικού ιδρύματος. Ταυτόχρονα ενήργησε με σωφροσύνη προστατεύοντας έναν από τους πυλώνες του σύγχρονου χρηματοοικονομικού συστήματος φροντίζοντας να μην καμφθεί το αίσθημα εμπιστοσύνης των πολιτών απέναντι στο τραπεζικό σύστημα. Επιπλέον με την κίνηση αυτή διατράνωσε τον ουσιαστικό ρόλο της επιτυχούς εποπτείας αναλαμβάνοντας τις ευθύνες προτού αυτές προβούν καταστροφικές ίσως για το ίδιο το σύστημα.



    Ο Σύλλογος Zημιωθέντων από την Ασπίς Πρόνοια αναρωτιέται όμως γιατί η κυβέρνηση δεν ενήργησε με τα ίδια αντανακλαστικά για ένα πολύ απλούστερο ζήτημα το οποίο θα μπορούσε να είχε λυθεί πριν καν δημιουργηθεί. Για πιο λόγο επί 2 συνεχή χρόνια οι ασφαλισμένοι των ανακληθεισών εταιρειών δεν έχουν πρόσβαση στα χρήματά τους και στις πολυτιμότατες ασφαλιστικές τους παροχές. Μήπως είναι πολίτες δεύτερης κατηγορίας; Μήπως δεν πλήρωναν τις ασφαλιστικές τους υποχρεώσεις προσηκόντως και ανελλιπώς; Μήπως έκλεψαν τα χρήματα; Μήπως έκαναν άλλες παρανομίες; Μήπως οι πελάτες των τραπεζών απολαμβάνουν άλλα προνόμια; Μήπως οι ασφαλιστικές εταιρείες δεν εποπτεύονται με τον ίδιο μηχανισμό που εποπτεύονται και οι τράπεζες; Μήπως οι ασφαλιστικές εταιρείες δεν αποτελούν κι αυτές έναν από τους πυλώνες του χρηματοοικονομικού συστήματος; Μήπως δεν έχει καμία σημασία για την οικονομία αν καταστραφεί η ασφαλιστική συνείδηση του κόσμου;



    Είναι απορίας άξιον για ποιο λόγο το Ελληνικό Δημόσιο σύρετε για άλλη μια φορά στα δικαστήρια και γιατί ο Ελληνικός λαός θα πληρώσει για άλλη μια φορά εκατομμύρια ευρώ (ή δισεκατομμύρια δραχμές) εξαιτίας της ανικανότητας 2-3 ανθρώπων.
    Αφήνουμε τα συμπεράσματα για τον κάθε υγιή σκεπτόμενο πολίτη αυτού του τόπου.
    Σύλλογος Ζημιωθέντων από Ασπίς Πρόνοια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΑΛΛΟΝ ΛΕΝΕ ΑΛΗΘΕΙΑ. Ο ΑΛΛΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΔΙΩΓΜΟΥΣ ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΩΝ, ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΛΙΚΑ 2-3-4 ΛΑΜΟΓΙΩΝ.
    ΞΕΧΝΑΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙ-ΛΑΜΟΓΙΟΥ.
    ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.
    ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. ΜΗΠΩΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΣΩΤΗΡΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ.
    ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ, ΤΑ ΒΡΗΚΑΝΕ ΤΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝΕ...ΚΑΙ ΝΑΜΑΣΤΕ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ..ΜΕ ΤΡΙΠΛΑ ΚΑΙ ΔΕΚΑΠΛΑ ΚΟΥΡΕΜΑΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΙΚΟ ΟΙΣΤΡΟ ΤΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ.

    ΤΟΣΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?
    ΜΑΛΛΟΝ..ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ.
    ΤΩΡΑ ΠΟΤ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ..
    ΚΑΙ ΟΧΙ..ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΣΑΣ...ΟΠΟΥ...ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ..
    ΟΥΤΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΥΤΕ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΟΥΤΕ ΟΙ ΜΙΖΑΔΟΡΟΙ ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ..
    ΟΛΟΙ ΓΙΝΑΝΕ ΠΑΡΘΕΝΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. εγω πάντως ειμαι παρθενοσ
    πειράζει???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Κακλαμάνης> Να παρέμβει η Δικαιοσύνη για Λαυρεντιάδη-Proton


    Την παρέμβαση της Δικαιοσύνης για τα έργα και τις ημέρες του Λ. Λαυρεντιάδη στο τιμόνι της Proton Bank, αλλά για την κωλυσιεργία που επέδειξαν -σύμφωνα τον ίδιο- οι αρμόδιοι φορείς για την υπόθεση ζήτησε χθες ο Απ. Κακλαμάνης.

    Πολλά σκοτεινά σημεία είδε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Συγκεκριμένα ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας του Κοινοβουλίου, πρότεινε να απευθυνθεί η Επιτροπή στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, «ο οποίος θα ελέγξει και θα κινήσει διαδικασίες και πειθαρχικών και ποινικών διώξεων εναντίον όλων εκείνων των αρμόδιων λειτουργών της Δικαιοσύνης και του χρηματοπιστωτικού μας συστήματος που αδιαφόρησαν μέχρις ότου τακτοποιηθεί ο κ. Λαυρεντιάδης».

    Περίμεναν...

    Παρατήρησε εξάλλου ότι επί δύο τουλάχιστον εβδομάδες όλες οι αρμόδιες εισαγγελικές δικαστικές, εποπτείας του νομισματοπιστωτικού μας συστήματος, αρχές περίμεναν πότε θα συμφωνήσει ο κ. Λαυρεντιάδης για την επιστροφή των 51 εκατομμυρίων ευρώ.

    Ο κ. Κακλαμάνης επέκρινε την Τράπεζα της Ελλάδας, η οποία καθυστέρησε, όπως τόνισε, να στείλει τα πορίσματα των ερευνών της, ώστε να επιληφθεί η αρχή για το «ξέπλυμα του βρώμικου χρήματος» πολύ πιο γρήγορα.

    Διατύπωσε μάλιστα την άποψη ότι τα συνολικά ποσά είναι πολύ περισσότερα από τα 51 εκατομμύρια ευρώ, «τα οποία εμένα μου θυμίζουν την υπόθεση των τραπεζών Ανδρεάδη, τα οποία διοχετεύονταν μέσω της τράπεζας αυτής σε επιχειρήσεις ενδιαφέροντος του κύριου μετόχου της και προέδρου, του κ. Λαυρεντιάδη».

    Απαράδεκτο

    Ο ίδιος δήλωσε ότι είναι απαράδεκτο ένας επιχειρηματίας που βαρύνεται για κακουργηματικές πράξεις να απαλλάσσεται κάνοντας χρήση μιας διάταξης «που νομοθετήθηκε για μικροπαραβάτες που δεν ασκούν κατ' επάγγελμα αυτή τη δραστηριότητα».

    Υπενθύμισε εξάλλου ότι σε παλαιότερη ακρόαση του προέδρου και του αναπληρωτή της αρχής για το ξέπλυμα του «βρώμικου χρήματος» έγινε γνωστό ότι μια σειρά τραπεζών έως τον Μάρτιο του 2011 δεν ήταν συνδεδεμένες on line με την αρχή αυτή, αλλά και με την Αρχή Καταπολέμησης του Οικονομικού Εγκλήματος και το ΣΔΟΕ. Αναφέρθηκε, τέλος, στον τέως πρέσβη των ΗΠΑ κ. Σπέκχαρντ, ο οποίος ανέλαβε την προεδρία της τράπεζας «μετά την περίεργη αποχώρηση και αναχώρηση από τη χώρα του κ. Λαυρεντιάδη».

    ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
    http://www.enet.gr/?i=news.el.politikh&id=317342

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Ενώ ρε αρχιδάκι Κακλαμάνη ο Τσοχατζόπουλος είναι Παναγία.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. μηπως καποιος να του θυμισει την υποθεση ΑΣΠΙΣ,
    τις δικες τους εποπτικες αρχες,
    τους δικους τους υπουργους
    και πρωθυπουργους
    και την ανηκεστη πια βλαβη τοσων χιλιαδων πολιτων?και το φοβερο ενδιαφερον του ελληνικου δημοσιου που δεν φροντισε να ενημερωθει ο δικηγορος των συμφεροντων των ελληνων πολιτων στη δικη ψωμιαδη??

    εδω μιλουμε για μεγαλη μαφια πια..
    μυτη δεν ανοιξε..

    και για να εχουμε καλο ρωτημα:
    ΜΕ ΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?
    ΧΟΝΤΡΟ ΔΟΥΛΕΜΑ Ε?????
    ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΤΙ ΛΕΝΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΓΩΓΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΛΟΥΝ ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΑΚΙΑ ΟΙ ΑΣΦΑΛΗΣΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?ΕΣΥ ΣΙΔΕΡΗ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΛΕΙΣ ΘΥΜΑΤΑ?ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ.ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ.ΕΓΩ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΗ.ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΣΟΓΛΑΝΑΚΙ.ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΥΛΛΟΓΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι αργουν σκοπιμως την αναρτηση.Ελεγαν για τελος Φεβρουαριου,Μαρτιου,Ιουνιου,Αυγουστου,Σεπτεμβριου,και ακομη τιποτα.Σιγουρα υπαρχει σοβαρος λογος, κατι θελουν να αποφυγουν.Οι συλλογοι το γνωριζουν σιγουρα.Ας μου απαντησει καποιος αν πιστευει οτι υπαρχει περιπτωση να παρουμε εστω το 50%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΜΑΔΙΚΑ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. οι αναρτησεις δεν γινονται οπως προβλεπεται, γιατι μας εχουν γραμμενους, επειδη καποιοι ξυπνιοι τους εδωσαν ερεισματα γι αυτο.
    κιχ δεν ακουγεται πουθενα για μας.
    καθολου τυχαιο.
    και πραγματικα, πειτε μου, ποιανου ο μισθος ή η συνταξη ή οι αποδοχες δεν μειωθηκαν...
    των εκκαθαριστων ομως και των υπαλληλων...αθικτα ολα.
    καλα λεει ο κοσμος..
    λειτουργικα και μισθοι στο ακεραιο.
    και κανενας ουτε γι αυτο δεν φωναζει.
    στοιχειωδη εξοδα δεν εχουμε διαθεσιμα να καλυψουμε,και πληρωνουμε και κερατιατικα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. ΣΗΜΕΡΑ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ Η ΣΙΔΕΡΗ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕ. ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΗΤΕΥΤΗΚΕ.

    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ ΜΑΣ. ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΝΑ ΕΚΛΕΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ.

    ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΟΠΤΕΣ.

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΙΔΕΡΗ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Σας έχω γράψει εδώ και πολύ καιρό ότι η Σιδέρη τα έχει βρεί με τους άλλους και είναι υποχείριο του Μαρκουλάκου.
    Πιθανώς έχει πάρει και τα λεφτά της απο το Ψωμιάδη.
    Σε λίγο καιρό θα τα παρατήσει και ο Κεχαγιάογλου αφού θα έχει κάνει τη δουλειά του, ο Σελέκος χαιρέτησε, ο Μαρεκουλάκος τα κονόμησε και οι άλλοι όλοι ΓΕΙΑ ΧΑΡΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. μπλα μπλα μπλα μπλα
    και οι καναπέδες ..ελάλησαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. o κυριος ή μαλλον η κυρια...
    "δηλαδη" και "μπλα μπλα/καναπεδες" ειναι
    το ιδιο και το αυτο ατομο?

    λαλησαν ή λαλησε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΤΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΡΟΠΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΕΙ.ΝΤΡΟΠΗ Σ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΧΑΘΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΟΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. ΕΚΛΙΠΑΡΩ [ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ] ΑΝ ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΣΙΔΕΡΗ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΗΜΕΙΑ ΖΩΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. ΜΙΑ ΖΩΗ ΨΑΧΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ
    ΠΡΩΤΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ
    ΜΕΤΑ ΗΤΑΝ Ο ΕΞΑΥΛΟΜΕΝΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
    ΜΕΤΑ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ
    ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ
    ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ
    ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΕΡΓΗΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΑΣ
    ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΣΑΣ
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΚΛΙΠΑΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΟΥΝ
    ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΤΕ
    ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ
    ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ
    ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΣΩΤΗΡΕΣ
    ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑΡΘΕΙ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ....ΠΑΥΛΑΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Οι συνδικαλιστές της ΔΕΗ μπλόκαραν το μηχανογραφικό κέντρο της επιχείρησης προκειμένου να εμποδίσουν την έκδοση των εκκαθαριστικών σημειωμάτων της έκτακτης εισφοράς επί των ακινήτων, οι εφοριακοί προανήγγειλαν πολυήμερο κλείσιμο των Εφοριών, οι δάσκαλοι είναι έτοιμοι για απεργία διαρκείας, οι έμποροι σκοπεύουν τις μέρες της πανεργατικής απεργίας να κλείσουν τα καταστήματά τους, τα σκουπίδια παραμένουν στους δρόμους, οι πτήσεις των αεροπορικών εταιρειών καθυστερούν εξαιτίας των κινητοποιήσεων της Πολιτικής Αεροπορίας κ.ο.κ.

    Η χώρα «κλείνει» σταδιακά και η κατάσταση χειροτερεύει περαιτέρω. Αν διατηρηθεί αυτή η ατμόσφαιρα διαρκούς αμφισβήτησης των πάντων, η πτώχευση μοιραία θα επέλθει πριν την ώρα της. Δεν θα χρειασθεί καν το «κούρεμα» των ξένων, η χώρα θα «πέσει» εκ των έσω. Και οι επιπτώσεις θα είναι απροσμέτρητες, μοναδικές.

    Μπορούν άραγε να φαντασθούν τις συνέπειες όσοι με ευκολία περισσή «κλείνουν» σήμερα τη χώρα;

    Θα το καταλάβουν την επομένη, όταν μετά την πτώχευση διαπιστώσουν ότι δεν υπάρχει πια κανένα πεδίο διεκδίκησης. Μόνο που θα είναι πολύ αργά...



    Γνώμες περισσότερες ειδήσεις

    31

    emailεκτύπωση




    .
    χρωσταει δεδουλευμενα 20 μηνων.πληρωσα τα παντα απο εισφορες εκτακτες.Ομως το κρατος συνεχιζει να μου χρωσταει.Τα χρηματα για τα οποια δεν εισεπραξα ακομα πληρωσα κανονικα φορους περσι και προπερσι.Ρωταω που θα παει αυτοι η ιστορια και ως ποτε η κοροιδια;Βουλιαξε το κρατος;καλα εκανε αν θελει ασ ξαναρθει για φορους.Θα κοψω το ρευμα δεν πληρωνω.Θα δουλεψω με κερι αλλα δεν το δινω φραγκο,γιατι ετσι του αξιζει.να γινουν εκλογες να ξεβρωμισει ο τοπος.
    lakis.απάντηση00

    ΠΟΙΗΜΑ - Γιώργιος Σουρής. ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 20ου ΑΙΩΝΑ. ΠΟΣΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ!!! | πριν 29'
    Ποιος είδε κράτος λιγοστό σ' όλη τη γη μοναδικό, εκατό να εξοδεύει και πενήντα να μαζεύει; Να τρέφει όλους τους αργούς, νά 'χει επτά Πρωθυπουργούς, ταμείο δίχως χρήματα και δόξης τόσα μνήματα; Νά 'χει κλητήρες για φρουρά και να σε κλέβουν φανερά, κι ενώ αυτοί σε κλέβουνε τον κλέφτη να γυρεύουνε; Όλα σ' αυτή τη γη μασκαρευτήκαν ονείρατα, ελπίδες και σκοποί, οι μούρες μας μουτσούνες εγινήκαν δεν ξέρομε τί λέγεται ντροπή. Σπαθί αντίληψη, μυαλό ξεφτέρι, κάτι μισόμαθε κι όλα τα ξέρει. Κι από προσπάππου κι από παππού συγχρόνως μπούφος και αλεπού. Θέλει ακόμα -κι αυτό είναι ωραίο- να παριστάνει τον ευρωπαίο. Στα δυό φορώντας τα πόδια που 'χει στο 'να λουστρίνι, στ' άλλο τσαρούχι. Σουλούπι, μπόϊ, μικρομεσαίο, ύφος του γόη, ψευτομοιραίο. Λίγο κατσούφης, λίγο γκρινιάρης, λίγο μαγκούφης, λίγο μουρντάρης. Και ψωμοτύρι και για καφέ το «δε βαρυέσαι» κι «ωχ αδερφέ». Ωσάν πολίτης, σκυφτός ραγιάς σαν πιάσει πόστο: δερβέναγάς. Δυστυχία σου, Ελλάς, με τα τέκνα που γεννάς! Ώ Ελλάς, ηρώων χώρα, τί γαϊδάρους βγάζεις τώρα;
    ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΞ ΑΜΕΡΙΚΗΣαπάντηση00

    Δηλαδή ο σκοπός αγιάζει τα μέσα; | πριν 30'
    Ε λοιπόν όχι, εγω αρνούμε να το δεχτώ αυτό. Αρνούμε να δεχτώ ότι 1 επειδή οι πολιτικοί μας καταλύστευσαν το κράτος με τους διάφορους ημετέρους, 2 οι τραπεζίτες εκμεταλευώμενοι την κρίση πήραν τεράστιο μέρος από τα λεφτά μου και δεν τα γύρισαν, 3 επειδή οι φοροδιαφεύγωντες είναι φιλαράκια με πολιτικούς - δικαιοσήνη και δεν μπορούν να πιαστούν οτί θα πρέπει να πληρώσω εγώ την κρίση που αυτοί δημιούργησαν με τις κλεψιές τους και να πεινάσω και να δυστηχήσω για να περνάν αυτοί καλά και να με κοροιδεύουν. Όσοι από εσάς είστε θήματα και χαζοί να πάτε να πληρώσετε τα χρέη τους και την κοιλιά τους. Εγω δεν το κάνω και δεν πρόκειτε να το κάνω. Η χώρα θα σωθεί μόνο αν αναλάβουν όλοι τις ευθήνες τους. Όχι αν ρίξουν τις ευθήνες τους στον κάθε φτωχό και ανήμπορο που δεν έχει τα μέσα να αντιδράσει. Αρκετά πια. πάρτε την χώρα και βάλτε την εκεί που ξέρετε.
    Η Ελλάδα «κλείνει», η Ελλάδα πτωχεύει 06:23
    Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. ΠΑΥΛΑΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΑΥΛΑΡΑΣ
    ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ BIG-ΜΑΚ ΑΓΑΠΟΥΛΑΣ

    ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ Ο ΠΑΝΙΚΑΣ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Με την Proton, την Ασπίδα και… τ’ άλλα παιδιά!
    Euro2day Παρ 14 Οκτ 11


    Σε περισσότερα από 500 εκατ. ευρώ υπολογίζονται τα πρόσθετα κεφάλαια που θα αντλήσει η Proton Bank, προκειμένου να συνεχίσει να λειτουργεί απρόσκοπτα και να πληροί τα κριτήρια της απαιτούμενης κεφαλαιακής επάρκειας που θέτει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

    Και μπορεί βέβαια κάποιος να πει πως ευτυχώς που υπάρχει και το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας για την Ελλάδα, καθώς σε περίπτωση απουσίας του, οι παρενέργειες για την οικονομία μας θα ήταν από πολλαπλάσιες έως και καταστροφικές…

    Ωστόσο, αν κάποιος συνεκτιμήσει την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα και πως από το επώδυνο μέτρο της εργασιακής εφεδρείας των δημοσίων υπαλλήλων, το ελληνικό δημόσιο θα εξοικονομήσει μόλις 300 εκατ. ευρώ για τα επόμενα δύο χρόνια, τότε αντιλαμβάνεται πως το… «κουστούμι» της Proton Bank το πληρώσαμε πανάκριβα!

    Όσο για εκείνους που ευελπιστούν πως σε κάποια χρόνια, η «Νέα Proton Bank» (κακή επιλογή ονόματος, καθώς παραπέμπει συνειρμικά προς τον… Νέο Πανιώνιο του Αχιλλέα Μπέου, ή τη Νέα Καβάλα του Μάκη Ψωμιάδη) θα αποφέρει έσοδα όταν θα πουληθεί, κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί το πόσα από τα κεφάλαια που θα καταβάλλουν «εδώ και τώρα» οι Ευρωπαίοι εταίροι μας (και θα χρεωθεί με επιτόκιο ο Έλληνας φορολογούμενος) θα μπορέσουν να ανακτηθούν.

    Ζήσε Μάη μου, δηλαδή…

    Υψηλόβαθμα στελέχη πάντως της (Παλιάς και Νέας) Proton Bank εκφράζουν τη δική τους εκδοχή.

    «Η Τράπεζα είχε φυσικά κάποια προβλήματα και στην προ Λαυρεντιάδη εποχή, ωστόσο μπορούσε να σταθεί στα πόδια της. Ξέραμε ότι είχαμε κάποια δάνεια προς μεγάλες επιχειρήσεις που σήκωναν κουβέντα (αναφέρεται ενδεικτικά στο παράδειγμα μιας ναυτιλιακής εταιρείας και ενός εναλλακτικού τηλεπικοινωνιακού παρόχου, κ.λπ.). Ξέραμε επίσης πως η κρίση επηρέασε πτωτικά τόσο την επενδυτική, όσο και τη λιανική τραπεζική, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν μιλούσαμε για τέτοια πράγματα.

    Εκτιμώ πως η μεγάλη ζημιά έγινε μέσα στο 2010, με την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος» ανέφεραν χαρακτηριστικά…

    Το ζήτημα είναι πως η περίπτωση της Proton Bank δεν είναι η μόνη περίπτωση χρηματοπιστωτικού Ομίλου, όπου το «άνοιγμά» θα κληθεί να πληρώσει ο Έλληνας φορολογούμενος…

    Ένα άλλο πρόσφατο παράδειγμα είναι και αυτό της Aspis Bank του προφυλακισμένου Παύλου Ψωμιάδη (επονομαζόμενου και Παυλάρα), που μετονομάστηκε σε T Bank και τώρα πρόκειται να απορροφηθεί από το κρατικά ελεγχόμενο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.

    Ήδη, το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο κατέβαλε κάμποσες δεκάδες εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να αποκτήσει το ποσοστό που κατέχει στην Τ Bank, ενώ επιπλέον θα εκδώσει και νέες μετοχές προκειμένου να ενσωματώσει και το υπόλοιπο ποσοστό της Τράπεζας.

    Η πλευρά βέβαια του ΤΤ υποστηρίζει πως η κίνηση αυτή δεν βλάπτει τα συμφέροντα των μετόχων του, μεγαλύτερος εκ των οποίων είναι το ελληνικό δημόσιο. Ωστόσο, το γεγονός ότι καταβάλλει δεκάδες εκατομμύρια ευρώ και διαχέει μετοχές (dilution), προκειμένου να ενσωματώσει μια τράπεζα με χρηματιστηριακή αξία μόλις 3 εκατ. ευρώ που κατέγραψε ζημίες 53,5 εκατ. μέσα στο πρώτο φετινό εξάμηνο, μιλάει από μόνο του…

    Και μπορεί μεν στην περίπτωση της Aspis Bank να μην ευθύνεται η Τράπεζα της Ελλάδος (η οποία άλλωστε την είχε υποχρεώσει σε πολλές αυξήσεις κεφαλαίου κατά τα τελευταία χρόνια), ωστόσο ακέραιη την ευθύνη είχε η εποπτική αρχή του πάλαι ποτέ Υπουργείου Ανάπτυξης, από το 2000 (ΠΑΣΟΚ) έως και το 2008 (Νέα Δημοκρατία).

    Και αυτό γιατί η υπόθεση Aspis Bank ξεκίνησε από την Ασπίς Πρόνοια (ελεγχόταν και αυτή από τον Παύλο Ψωμιάδη), που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο έχει ζημιώσει το κοινωνικό σύνολο πάνω από 500 εκατ. ευρώ. Και αυτό με μετριοπαθείς υπολογισμούς…

    Ένα μεγάλο μέρος αυτών, αργά ή γρήγορα θα το επιβαρυνθεί και… πάλι ο Έλληνας φορολογούμενος. Γιατί ως γνωστόν, ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ…

    ΥΓ1: Ο Παύλος Ψωμιάδης απέκτησε ασφαλιστική εταιρεία στην Κύπρο και επεδίωξε να εξαγοράσει και Τράπεζα. Οι κυπριακές αρχές κατάφεραν να μην ζημιωθούν από την όλη υπόθεση έστω και κατά ένα ευρώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Κυπριακή Οικονομία
    Ανάκληση «σωρείας αποφάσεων» ΕΚ Ημερομηνία Δημοσίευσης: 14/10/2011 14:41

    Κυπριακή Οικονομία
    Ευρωπαϊκή Οικονομία
    Ελληνική Οικονομία
    Διεθνής Οικονομία
    Εμπορικά Νέα
    Συνεντεύξεις


    Την ανάκληση σωρείας αποφάσεων της που είχαν ληφθεί από το Συμβούλιό της ανακοίνωσε σήμερα η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

    Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, στις 12 Αυγούστου 2011 το Ανώτατο Δικαστήριο εξέδωσε απόφαση στην προσφυγή αρ. 1589/2009, Aspis Holdings vs Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, με την οποία ακύρωσε την απόφαση της Επιτροπής για επιβολή διοικητικού προστίμου στην εταιρεία Aspis στη βάση ότι ο διορισμός των μελών κατά το χρόνο λήψης της επίδικης απόφασης ήταν αντίθετος με τις πρόνοιες του νόμου της ΕΚ.

    Όπως σημειώνεται, η απόφαση του δικαστηρίου επηρεάζει τις υποθέσεις της Επιτροπής οι οποίες βρίσκονται ενώπιον δικαστηρίου και τελούν υπό διερεύνηση από την Επιτροπή.

    Συνεπώς, προστίθεται, η Επιτροπή έχει αποφασίσει όπως ανακαλέσει σωρεία αποφάσεων που είχαν ληφθεί από το Συμβούλιο της, προγενέστερα της απόφασης του δικαστηρίου.

    «Η επανεξέταση όλων των υποθέσεων είναι ανθρωπίνως αδύνατη καθότι ο όγκος δουλειάς που απαιτείται είναι τεράστιος. Η Επιτροπή θα επανεξετάζει υποθέσεις λαμβάνοντας υπόψη τη σοβαρότητά τους, τις παραβάσεις που αφορούν και τη δυνατότητα διεκπεραίωσης τους», καταλήγει.

    Γ.Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. η πολυποθητη ανάρτηση θα γίνει την 27 Οκτωβρίου 2011
    την παραμονή του ηρωικού
    Ο Χ Ι
    υπό του διδακτορα Ι.Μεταξα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ..
    ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΒΡΙΣΚΑΜΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.
    ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ ΤΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ ΤΟΥΣ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΑΓΡΙΑ.
    ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΛΛΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΕΧΟΥΝ,
    ΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΕΝΑ ΣΗΜΑ.
    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.
    ΕΞΑΛΛΟΥ, ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.
    ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΟΙ ΕΠΟΠΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ.
    ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΣΕ ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΩΣΤΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ,ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΟΥΝ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΡΘΡΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΣΠΙΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΕΙ Ο ΠΑΥΛΑΡΑΣ ΜΕΓΑΛΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΕΙΧΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. η γερμανια ανοιγει σιντι με 3000 λογαριασμους στο λουξεμβουργο φοροφυγαδων.
    αν πιεζοταν απο εμας οργανωμενα, θα υπηρχε η πολιτικη βουληση για αντιμετωπιση και λυση.

    με τις αναρτησεις τι γινεται?
    ποτε τις περιμενουμε?
    αλητες ολοι τους..μας ρουφηξαν το αιμα.
    ας οψονται οι..σωτηρες...
    πουλημενοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Προς τον Παύλο Ψωμιάδη, πρώην πρόεδρο της Ασπίς Πρόνοια: Σκατά στον λάκκο της σκατόψυχης αρχικαριόλας καραπουτανάρας μάνας σου, της μεγαλύτερης ελλεεινής και τρισάθλιας πουτάνας που πέρασε ποτέ από τον Πειραιά. Σκατά στον τάφο του γαμημένου σκατόψυχου πατέρα σου. Σκατά στους τάφους ΟΛΩΝ των προγόνων σου. Τουρκόσποροι. Να πάτε να γαμηθείτε εσύ καιΟΛΟ σου το σόι, μαζί με την πουτάνα την γυναίκα σου την Μάρω Ψωμιάδη και την αρχικαριόλα πουτάνα κόρη σου την Όλγα Ψωμιάδη. Σου εύχομαι ολόψυχα να τις θάψεις, μουνόπανο, πριν ψοφήσεις και εσύ ο ίδιος, σκουλήκι. Έχετε λιγότερη αξία και από τα σκουπίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Προς Παύλο Ψωμιάδη,πρώην πρόεδρο της Ασπίς Πρόνοια. Να ψοφήσεις παλιομαλάκα, ελλεινέ και να πας να βρεις στην κόλαση να κάνεις παρτούζα με την πουτάνα την μάνα σου και τον αρχιπουσταρά τον πατέρα σου. Σκατά στους τάφους τους. Σκατά και σκουπίδια στα κόκκαλά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Από την εκκαθάριση της εταιρείας με την επωνυμία «ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ» ανακοινώνεται ότι ο Επόπτης Εκκαθάρισης κος. Κωνσταντίνος Βλαχογιάννης προσκαλεί τους συνεργάτες-διαμεσολαβούντες που δραστηριοποιούνται στην πόλη της Θεσσαλονίκης ή εν γένει στην Β. Ελλάδα την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011 και ώρα 12:00 στην Αίθουσα του Επιμελητηρίου Θεσ/νικης.
    Προκειμένου, όπως αναφέρει η ανακοίνωση να τους γνωστοποιήσει τυχόν χρεωστικά υπόλοιπα που έχουν προκύψει από τις μέχρι τώρα εκκαθαριστικές πράξεις και να συζητήσουν όποιο ζήτημα τους αφορά σε σχέση με την ασφαλιστική εκκαθάριση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. ιδιαίτερα μετά συμμετοχή τους στην αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους μέσω των κρατικών ομολόγων, ενδεχόμενος να της οδηγήσουν και σε πώληση.
    Με δεδομένη την καλή θέση τους στην αγορά και την συνεργασία τους με τα δίκτυα των μητρικών τραπεζών αποτελούν στόχο ενδιαφέροντος για πολυεθνικούς ασφαλιστικούς ομίλους που ήδη δραστηριοποιούνται στην Ελληνική αγορά.
    Επίσης, οι μητρικές τράπεζες μέσω αυτής της διαδικασίας θα απέφευγαν το βάρος της γενναίας αύξησης των κεφαλαίων που θα απαιτηθεί καθώς και οι δύο ασφαλιστικές καταγράφουν ζημιές για το πρώτο εξάμηνο εξαιτίας της συμμετοχή τους στο PSI Συγκεκριμένα η Εθνική Ασφαλιστική από την συμμετοχή της στο εθελοντικό πρόγραμμα ανταλλαγής (PSI) παρουσιάζει ζημιές 103 εκατ. Ευρώ στο πρώτο εξάμηνο
    Στην ΑΤΕ Ασφαλιστική η απομείωση ,από την συμμετοχή στο PSI , είναι ύψους 74,3 εκ. ευρώ, με συνέπεια το τελικό αποτέλεσμα μετά από φόρους να είναι αρνητικό για το πρώτο εξάμηνο και να εκτιμάται ότι θα ανέλθει στο ύψος των 64,8εκ. ευρώ.
    Ειδικά για την ΑΤΕ Ασφαλιστική υπήρξε και στον παρελθόν ενδιαφέρον από τον όμιλο της Groupama και εκτιμάτε ότι αυτό το ενδιαφέρον συνεχίζει να υπάρχει και ίσως να μην είναι και η μόνη ενδιαφερόμενη.
    Στην Εθνική Ασφαλιστική ,που είναι και ο Leader της αγοράς, πιστεύεται ότι σε ενδεχόμενο πώλησης το ενδιαφέρον θα ήταν ακόμη μεγαλύτερο και κύρια από ήδη εγχώρια δραστηριοποιούμενους πολυεθνικούς ομίλους.
    Πάντως, ενδεικτικό του κλίματος αυτού ήταν και η αναφορά του Προέδρου της Εθνικής Ασφαλιστικής κ. Θεόκλητου, την περασμένη βδομάδα σε ασφαλιστικό συνέδριο, ότι οι τράπεζες θα σταθμίσουν το ενδιαφέρον τους για τις θυγατρικές τους ασφαλιστικές με βάση τις δικές τους κεφαλαιακές καλύψεις. Επιπλέον δεν απέκλεισε και το ενδεχόμενο συνεργασίας της Εθνικής Ασφαλιστικής με πολυεθνικούς ομίλους τόσο σε εθνικό επίπεδο όσο και ευρύτερα στα Βαλκάνια


    Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. ΑΡΧΙΚΗ
    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ »
    ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ »
    ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ
    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
    Διαφήμιση

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
    October 17, 2011
    Πως γίνεται η αυτασφάλιση ανέργων 55-65 ετών στο ΙΚΑ-ΕΤΑΜ
    October 17, 2011
    3η θέση στα Βραβεία Famous Brands για την ΑΧΑ Ασφαλιστική
    October 17, 2011
    Ανοικτά τα σενάρια για πώληση Εθνικής και ΑΤΕ Ασφαλιστικής
    October 17, 2011
    Αποζημιώσεις σε ασφαλιστικές εταιρίες πρέπει να καταβάλει η Αλ Κάιντα
    October 17, 2011
    Εκδήλωση του ΣΕΣΑΕ με θέμα «Πολιτισμός και Ανάπτυξη»
    October 17, 2011
    Αναγνώριση χρόνου ασφάλισης για ΤΣΜΕΔΕ
    October 14, 2011
    Πρόκληση σε διαμεσολαβούντες της «Ασπίς Πρόνοια» από τον εκκαθαριστή
    October 14, 2011
    Η «επόμενη ημέρα» της κρίσης θα αλλάξει το τοπίο στην ιδιωτική ασφάλιση
    October 14, 2011
    Στην τρέχουσα πραγματική αξία η ασφάλιση των αυτοκινήτων
    October 13, 2011
    Στο σφυρί κινητός εξοπλισμός των Ασπίς και COMMERCIAL VALUE
    You are here: asfalisinet.gr :Tα νέα της ασφάλισης » Επικαιρότητα, Ιδιωτική Ασφάλιση » Στο σφυρί κινητός εξοπλισμός των Ασπίς και COMMERCIAL VALUE

    Στο σφυρί κινητός εξοπλισμός των Ασπίς και COMMERCIAL VALUE

    October 14, 2011 | Posted by admin in Επικαιρότητα, Ιδιωτική ΑσφάλισηNo comments
    Ανακοινώθηκε εκ νέου ότι οι υπό ασφαλιστική εκκαθάριση εταιρείες “ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ”, “ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΑΖ” και “COMMERCIAL VALUE” όπως νόμιμα εκπροσωπούνται, διαθέτουν προς πώληση μεταχειρισμένο κινητό εξοπλισμό γραφείου στον οποίο συμπεριλαμβάνονται Η/Υ, γραφεία, καρέκλες, ερμάρια, ντουλάπες κ.τ.λ. Ειδικότερα για τις δυο πρώτες εταιρείες, σημειώνεται ότι πωλούνται και οχήματα.

    Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν για πληροφορίες και εκδήλωση ενδιαφέροντος στην έδρα των εταιρειών Λ. Κηφισίας 62, Μαρούσι και στα τηλέφωνα 210-6180620, 210-6180691, 210-6180647 (κ. Πετράς Θοδωρής).

    Tags: Aσπις Πρoνοια

    Leave your comment

    Your Name: (required)

    E-Mail: (required)

    Website: (not required)

    Message: (required)

    Send comment
    ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

    Αναβάθμιση της φροντίδας Ατυχήματος ΑutoAssist από EFG Eurolife Ασφαλιστική

    Η «επόμενη ημέρα» της κρίσης θα αλλάξει το τοπίο στην ιδιωτική ασφάλιση

    Στην τρέχουσα πραγματική αξία η ασφάλιση των αυτοκινήτων

    Γερμανική ασφαλιστική Vs ελληνικής ασφαλιστικής για υπεξαίρεση

    Απειλείται το επάγγελμα του ασφαλιστή καταγγέλλει η ΕΕΑΕ

    Επανασχεδιασμό του ασφαλιστικού συστήματος με δεύτερο επαγγελματικό πυλώνα

    «Βροχή» καταγγελιών για ασφαλιστικές στο Συνήγορο του Καταναλωτή

    Αλλαγές στις ρυθμίσεις για αναγνώριση πλασματικών χρόνων ασφάλισης

    Τράπεζες και ασφαλιστικές σε προγράμματα παροχής υπηρεσιών υγείας

    «Προνοιακά» επιδόματα οι επικουρικές συντάξεις, «σφαγή» σε εφάπαξ και παροχές
    ABOUT
    Ποιοι Ειμαστε
    Οροι Χρησης
    Eπικοινωνια
    ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
    Διαφημιση Βanner
    Οnline Διαφημιση
    EΦΑΡΜΟΓΕΣ
    Newsletter
    Iphone
    CONTACT / HELP
    Help/FAQ
    Contact
    ASFALISINET.GR
    Ναυπάκτου 5 Περιστέρι
    Αθήνα 12136
    info@asfalisinet.gr
    Phone Mobile:6945372684
    asfalisinet.gr Tα Νέα της Ασφάλισης (Copyright 2011)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Ερώτηση:
    Αν τώρα με το PSI στα ελληνικά ομόλογα και ιδιαίτερα σε περιπτωση που το κούρεμα φθάσει το 50%, τα ίδια κεφάλαια κάποιων ασφαλιστικών εταιρειών γίνουν αρνητικά (κατα 100δες εκατομμύρια) όπως συναίβει με την ΑΣΠΙΣ:
    ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ?
    θα ζητήσει αυξήσεις κεφαλαίων?
    Και αν δεν γίνουν (το πιο πιθανό), θα τις κλείσει, όπως την ΑΣΠΙΣ?
    Γιατί αν δεν το κάνει και τις εντάξει πχ σε κανένα ταμείο σταθερότητας, όπως τις τράπεζες, το ίδιο θα πρέπει να κάνει συνεπώς και με την ΑΣΠΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. MHN AΝΗΣΥΧΕΙΤΕ!!!
    ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΜΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ.
    ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.
    ΣΤΑΘΕΡΗ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΜΑΖΕΨΑΝ ΠΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗ ΜΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ...
    ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ 500 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΖΗΜΙΑΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ?

    ΟΛΑ ΘΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ.
    ΕΜΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΕΝΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. "Ερώτηση:
    Αν τώρα με το PSI στα ελληνικά ομόλογα και ιδιαίτερα σε περιπτωση που το κούρεμα φθάσει το 50%, τα ίδια κεφάλαια κάποιων ασφαλιστικών εταιρειών γίνουν αρνητικά (κατα 100δες εκατομμύρια) όπως συναίβει με την ΑΣΠΙΣ:
    ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ?
    θα ζητήσει αυξήσεις κεφαλαίων?
    Και αν δεν γίνουν (το πιο πιθανό), θα τις κλείσει, όπως την ΑΣΠΙΣ?
    Γιατί αν δεν το κάνει και τις εντάξει πχ σε κανένα ταμείο σταθερότητας, όπως τις τράπεζες, το ίδιο θα πρέπει να κάνει συνεπώς και με την ΑΣΠΙΣ!"

    ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΜΕΣΕΣ - ΑΚΡΕΣ Ο ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ NEXTDEAL; ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΑΣΠΙΔΑ ΑΔΙΚΑ ΕΩΣ ΥΠΟΠΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ,ΑΛΛΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ
    ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. ναι, αυτο ακριβως ειπε.
    το ζητημα ειναι τι κανουμε εμεις ωστε να εχουμε επιχειρηματολογια που να στεκεται εως και το συμβουλιο της επικρατειας και τα ευρωπαικα δικαστηρια και τις τρόικες και τους υπουργους εθνικης οικονομιας,οποιοι και να ειναι αυτοι.

    εχουμε τετοιους τεχνοκρατες δικους μας?
    φροντισαν αυτοι εκτος απο τα ουρλιαχτα και τα σαλτανατια στα δικηγορικα γραφεια να βαλουν εναν ειδημονα-κοινης αποδοχης και καταξιωμενο οικονομολογο-δικηγορο..τεχνοκρατη παντως,να το κυνηγησει?
    βλεπετε τις απαντησεις των πολιτικαντηδων..κρατουν τις επιφυλαξεις τους..
    και τα δικαστηρια μετα απο μια δεκαετια επισφαλη ειναι..
    ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΑΧΤΕΣΜΑΣ.
    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ?
    ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ???
    ΕΛΕΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...ΕΛΕΟΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. εχει μεγαλο γελιο στο αλτερ.
    εκανε παρεμβαση ο βενιζελος και του την επεσαν για
    την proton bank...

    α...ρε..ψωμιαδη!!!
    200 εκατομμυριακια ειναι...
    και θα τους βαλουμε ,εστω και κατοπιν εορτης, να κανουν μια τροπολογια ειδικη, ωστε να εχεις και εσυ το ακαταδιωκτο....
    αξιζει να σερνεστε στις φυλακες...?/ οικογενειακως??

    ευκολο να βρεις τα λεφτα..
    να παρουμε και εμεις τις καταθεσεις μας με τις περικοπες, τωρα που πεθαινουμε καθε μερα, να σωθουν οικογενειες χιλιαδες...
    και εσυ να πας στο λουξεμβουργο να τελειωνουμε..
    να μας ξεχασεις και να σε ξεχασουμε μια για παντα.

    200 εκατομμυριακια..
    για σκεψου το καλυτερα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. πραγματικα, δεν αξιζει τον κοπο.
    ειναι αν το σκεφτει κανεις, λιγα τα χρηματα..
    τερασστια για τις οικογενειες μας και καθαοριστικα για την καθημερινη μας επιβιωση.
    ως ποσο ομως, ειναι μικρο, κοντα στα μεγεθη που κυκλοφορουν.

    ενας ανθρωπος της αγορας με γνωση και διαθεση δεν υπαρχει επιτελους, να δωσει λυση στο ζητημα?πνιγηκαμε σε μια κουταλια νερο.
    για δις μιλουν καθημερινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΥΒΕΝΡΗΣΗΣ...
    ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΤΗ ΒΡΗΚΑΜΕ ΛΕΕΙ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΗ.
    ΕΝΩ ΤΗΝ PROTON ΤΗ ΣΩΣΑΜΕ.

    ΣΩΘΗΚΑΜΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ.
    ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ.ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ.
    ΦΟΒΕΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ.
    ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ.
    ΑΝΤΕ ΡΕ ΣΥΛΛΟΓΟΙ, ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΤΕ ΤΩΡΑ,ΖΗΤΗΣΤΕ ΙΣΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ.
    ΒΑΛΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΤΡΕΞΟΥΝ.
    ΦΕΡΤΕ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ.
    ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ ΛΕΙΠΕΙ.ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.
    ΜΗΝ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΦΥΓΕΙ.
    ΑΛΛΙΩΣ Η ΖΩΗ ΕΝ ΤΑΦΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. ΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΚΑ.
    ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ,ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ!!!!!
    ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!
    ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΜΑΧΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.
    ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.
    ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΕΛΥΣΑΝ!!!
    ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΟΣΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ.
    ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ Ο ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. η μονη λύση ειναι να γινουν καταγγελιες στην ευρωπαικη ενωση για τις αυθαιρεσιες που εγιναν σε βάρος μας ...παρτε το χαμπαρι ...αυτοι οι τυποι τρωνε χρονο γιατι ξερουν οτι αργα ή γρηγορα θα ...τους φύγουν, οποτε επιθυμούν να πάρει άλλος την καυτή πατάτα, βλ. ΝΔ.
    Και ο Παγκαλος χθες αρες μάρες κουκουνάρες....επί της ουσίας δεν απάντησε σε ΤΙΠΟΤΑ!!! Αυτούς τους πολιτικους εκλέγουμε φίλοι μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. Απάντηση Νικολόπουλου

    "Σε σχέση με την πρότασή σας να αναγνωρίσει το Δημόσιο τις ευθύνες του για την πλημμελή εποπτεία των ασφαλιστικών εταιρειών, καθώς και για την υποχρέωσή του να καλύψει την όποια διαφορά προκύψει μεταξύ του ποσοστού κάλυψης του Εγγυητικού Ταμείου (70%) και της περιουσίας των ανακληθεισών ασφαλιστικών εταιρειών με έκδοση ομολόγων λήξης 2024 υπέρ των ασφαλισμένων, είναι απαραίτητο να τονισθεί πως ξεπερνά κι εμένα και φυσικά δεν είναι αρμοδιότητα του Τομέα Εργασίας. Η υιοθέτηση μίας τέτοιας πρότασης από τη μεριά μου, θα μπορούσε να ειπωθεί από κάποιους πως υιοθετείται για καθαρά καιροσκοπικούς από μέρους μου σκοπούς"

    ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ
    ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΕ ΠΑΣ ΠΟΥΣΤΗ ΠΑΤΡΙΝΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΙΚΟ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙΣ;
    ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΝΑ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΤΟ 100% ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΩΝ;
    ΜΗΠΩΣ ΣΟΥ ΞΕΦΥΓΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ;
    Ουστ απο δω μαλακα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. Φιλοι και συμπασχοντες πρεπει ολοι να καταλαβουμε οτι η λυση στο προβλημα μας θα δοθει απο την επομενη κυβερνηση. Οι εκλογες ειναι πολυ κοντα. Ας καταστησουμε σαφες και ξεκαθαρο σε ολους οτι θα στηριξουμε ΜΟΝΟ αυτους που θα επιλυσουν αμεσα (οπως στην υποθεση της Proton)το προβλημα μας. Τυποι σαν τον κο Νικολακοπουλο που δεν ξερουν και δεν ειδαν πρεπει να κατανοησουν οτι ουτε και εμεις τους ξερουμε. Ας ειμαστε σε ετοιμοτητα. Αν δεν ικανοποιηθουμε προεκλογικα δεν θα ικανοποιηθουμε ποτε. Αυτη τη φορα θα πρεπει να φωναξουμε ολοι παρον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. Από ο,τι καταλαβαίνουμε και απο την απάντηση Νικολόπουλου της ΝΔ ούτε η ΝΔ πρόκειται να μας ΄΄αποκαταστησει΄΄ όταν έρθει η σειρά της , αν έρθει ποτέ. Κοινώς ολοι θα μας αφησουν στην κακή μας τύχη ... ας προσέχαμε θα μου πείτε οταν τους εκλέγαμε...σωστά! Ο Νικολόπουλος μας κοροιδευει στα μούτρα μας...αλλά δεν μπορει σημερα να πει άλλα και αυριο που φιλοδοξεί να γίνει κυβερνηση η ΝΔ να πει άλλα...Ο νοών νοείτω.Ξεχναει τον Νομο Παπαθανασίου , όλα πάνε περίπατο. Αλλά είναι πολλά τα λεφτά Αρη...Θα μας έχουν ΟΛΟΙ μπροστά τους όταν ερθει η ωρα της κάλπης....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. ο χοντρομπαλάς ο Πάγκαλος η μοσχαροκεφαλή μαζί με το άλλο μοσχάρι το Βενιζέλο το γαμπρό του Μπακατσέλου να προσέχουν τι λένε.
    Η ΑΣΠΙΔΑ δεν χρεωκόπησε το 2009 αλλά το 2000. Τότε έφαγε τα αποθέματα ο Παυλάρας, τότε έβγαιναν οι νόμοι κατά παραγγελία (βλέπε καταγγελίες Αναγνωστόπουλου για νόμο Τσοχατζόπουλου.
    ΤΑ ΠΑΧΥΔΕΡΜΑ ανέλαβαν την εξουσία μόλις 15 μέρες μετά την ανάκληση. Αν ενεργούσαν , ειδικά το παλιοτόμαρο ο Σαχινίδης δεν θα άνοιγε ρουθούνι. Φοβήθηκαν μην το εκμεταλλευθεί πολιτικά η Νέα Δημοκρατία αφού ο Παυλάρας είχε τη φήμη του πράσινου επιχειρηματία. Έτσι μας θυσίασαν στο βωμό της μικροπολιτικής.
    Διαβάζοντας το μπλόγκ των υπαλλήλων της ΑΣπίς το 2009 φαίνεται ότι υπήρχαν επενδυτές, υπάρχει αναφορα σε κάτι Λιβανέζους και σε κάτι από Κατάρ και εμιράτα. Είχε πεί και κάτι μαλακίες για ραμαζάνια ο Παυλάρας. Αυτά σίγουρα συνδέονται. Κάποιοι ενδιαφερόμενοι υπήρχαν. Γιατί δεν τους φώναξαν να σώσουν την εταιρία όπως έγινε για τη Eurobank; Γιατί ο Παυλάρας είχε φάει τους διευθυντές του; Γιατί ο οικονομικός λέει ότι τον είχαν για σούτ; Τι περίμεναν όλοι και έμεναν εκεί να τρώνε ξύλο και να είναι απλήρωτοι όπως οι ίδιοι παραδέχονται ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑΝ ΚΑΤΙ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ;
    ΜΗΠΩΣ ΥΠΗΡΧΕ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΕΘΑΨΑΝ; MHΠΩΣ Ο ΠΑΥΛΑΡΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΜΟΝΟΣ ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΑΝ; Η ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ Η ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΑΛΟΤΑΙΣΜΕΝΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ;
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΜΠΟΥΚΩΣΕΙ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑ.
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. Ο πεθερός του Βενιζέλου, ο Νίκος Παπανδρέου, ο Λαυρεντιάδης και η Proton Bank..!

    Αναρτήθηκε από τον/την sarafo στο Οκτωβρίου 18, 2011

    Ποιοι συμμετείχαν στο Δ.Σ. της Ωμέγα Bank;

    Ραγδαίες οι εξελίξεις στο περιβάλλον Βενιζέλου μετά τις χθεσινοβραδινές αποκαλύψεις στο Alter, του Κώστα Βαξεβάνη, για την πολύκροτη υπόθεση της Proton.

    Ο υπουργός Οικονομικών δεν μπόρεσε επαρκώς να δικαιολογήσει την απόφαση του για την κρατικοποίηση της τράπεζας του Λαυρεντιάδη…

    Eνώ με ερώτησή του στη Βουλή ο τομεάρχης Εργασίας της Ν.Δ. Νίκος Νικολόπουλος αποκάλυψε ότι στο Δ.Σ. της ΩΜΕΓΑ BANK που εξαγόρασε το 2005 η Proton συμμετείχαν ο πεθερός του Βενιζέλου, επιχειρηματίας Μπακατσέλος, ο αδελφός του σημερινού πρωθυπουργού Νίκος Παπανδρέου και ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης.

    Το θέμα χοντραίνει πολύ καθώς… ο Νικολόπουλος ζητεί από τον Βενιζέλο εξηγήσεις για την πρόσφατη αύξηση μ/κ της Proton που αποφασίστηκε από την Τράπεζα της Ελλάδος παρά το γεγονός ότι έχει παρέμβει ο εισαγγελέας και ο Λαυρεντιάδης διώκεται για βαριές ποινικά πράξεις.

    Άραγε τι παραπάνω ξέρει ο Προβόπουλος και γιατί έκλεισε…τα μάτια στην απόφαση αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου μιας τράπεζας που οι υποχρεώσεις της υπερβαίνουν τα 860 εκατ ευρώ;

    Διαβάστε επίσης: Αφιέρωμα: Proton Bank… η ληστεία του αιώνα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. ΑΣ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ Τ. ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΕΠΙ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΕΚΛΗΘΗ Η ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΑΨΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ 100% ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ, ΔΗΛ. ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΨΗΦΙΣΘΕΝΤΑ ...ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΝΟΜΟ,.... ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ. ΑΛΛΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ Ν.Δ ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ...ΤΙ ΛΕΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ.....ΑΣ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΕΔΩ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΟΙΩΝ ΤΟ ΛΕΕΙ Η ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΙΟΜΑΣΤΕ...
    Α..ΤΗΛΕΦΩΝΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΓΕΝ., ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ Ν, Δ Κ. ΣΚΟΔΡΑ...ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΤΕ ΠΙΕΣΤΙΚΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΑΚΡΗ ΠΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. Ο Παπαθανασίου κονταροχτυπιόταν χθες με τον Παπακωνσταντινου και τα παχυδερμα του ΠΑΣΟΚ ελεγαν αλλα αντί αλλων στο αλτερ. Εμείς τι θα κάνουμε με αυτά τα αναισθητα ζώα που τους ενδιαφερει μονο η καρεκλα και η επόμενη μέρα. Για όλους εμάς κανεις τους δεν καιγεται!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. Πόσο λίγα γνωρίζουν οι πιό πολλοί που γράφουν εδώ.....
    Για αυτό είμαστε ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ.
    Ξέρετε ποιός είναι ο Σκορδάς που αναφέρετε πιό πάνω;
    Το δεξί χέρι του Παπαθανασίου (Γ.Γ. Καταναλωτή) στο ΥΠΑΝ και μετά στο ΥΠΟΙΚ (Γ.Γ επίσης).
    Ξέρετε τι άλλη ιδιότητα έχει; ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ALICO!
    Ο ΛΟΥΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΕΠΕΙΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΚΑΝΕ; ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ALICO.
    Ξέρετε τα ΑΛΛΑ μέλη του ΔΣ της ΕΠΕΙΑ που πήραν την άδεια της ΑΣΠΙΣ ποιοί ήταν;
    ΤΟΚΑΚΗΣ (Γιός παλιού διευθυντή της Εθνικής ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ)
    ΜΠΑΛΩΜΕΝΟΣ (ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!!!)
    Ο ΔΕΛΕΝΔΑΣ (ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΕΛΒΕΤΙΑ ΚΑΙ ΝΥΝ ALLIANZ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΑLLIANZ)
    Ο ΧΑΤΣΙΟΣ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΡΩΤΟΠΑΛΛΗΚΑΡΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ).

    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΟΡΔΑ ΤΟΤΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟ ΚΑΙ ΝΥΝ ΣΑΜΑΡΙΚΟ...

    ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ή ΜΑΛΛΟΝ ΗΤΑΝ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ; Ο ...ΠΑΥΛΑΡΑΣ.

    ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ Η ΝΔ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΑ;;;
    ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. Ο αλλος σύλλογος πάντως από ο,τι βλέπουμε κανει κάποιες συντονισμένες κινήσεις...όσο και αν τους κατηγορούμε εμεις απο δω. Αυτό ξέρω. Καθε τόσο κανουν συναντησεις, στελνουν δημοσιευσεις κλπ . Ειναι οι μόνοι που ακόμα κάτι κάνουν....εμεις μόνο βλέπουμε...κρίμα γιατί θα πρέπε να ειμαστε καθε μερα στους δρόμους!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. ΦΙΛΕ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!
    ΟΤΑΝ ΣΥΓΚΕΝΤΩΡΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΙΣΙΜΟ 6 ΜΗΝΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ, ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ Κ.Λ.Π, ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΓΚΕΝΤΩΡΩΝΟΜΑΣΤΕ...ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ, ΑΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ Ο ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΛΥΠΤΕ......ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ....ΑΣ ΠΑΜΕ ΕΞΩ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ Ν,Δ...ΤΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΥΛΟΠΟΙΗΣΙΜΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΤΕ.ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ;Ο ΙΔΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΠΟΙ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ;ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. πραγματικα. ακουμε εδω οτι ολη η επεια ηταν ο γιος ο αδερφος ο κουμπαρος τα πρωτοπαληκαρα πολιτικων και ισανταγωνιστικων ασφαλιστικων εταιριων.
    αυτα γιατι 2 χρονια δεν τα βγαζουν αυτοι που τα ξερουν να γινει χαμος στα μπλογκς τουλαχιστον??
    γιατι αυτα ειναι τα σκανδαλα που φοβουνται.
    γιατι τα κρατατε?
    για εσωτερικη καταναλωση?
    αν τα γνωριζετε, δεν προκειται να κανετε ενορκη καταθεση.
    μια εμπεριστατωμενη αναφορα στα μπλογκς, καλα γραμμενη..και να φανε το φουμο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. Εγώ επιμένω ότι ο οικονομικός διευθυντής τους κρατάει ΟΛΟΥΣ.
    Το ερώτημα είναι αν θα τον αφήσουν να μιλήσει ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ;ΜΙΛΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ.ΠΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΗΣΥΧΗ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΑΣ. ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙΤΕ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ.ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΑΥΤΑ ΔΕ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΒΑΣΙΚΑ ΑΓΑΘΑ.ΠΕΙΤΕ ΤΑ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ .ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ,ΝΑ ΠΑΜΕ!!!!!!
    ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ,ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΥΣ ΣΤ'ΑΓΓΟΥΡΙΑ!!!!
    ΠΟΥ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΕ,ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ
    ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΜΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
    ΚΑΛΥΠΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ "ΤΡΥΠΑ" ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
    ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΡΗΜΑΔΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
    ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ!!!!
    ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΟΙ ΝΔΚΡΑΤΕΣ[ΚΑΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΑΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΡΑΤΟΥΣ]
    ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ
    ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΗΜΑΣΤΕ ΘΥΜΑΤΑ ΚΥΡΙΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΘΥΜΑΤΑ ΕΝΟΣ ΕΛΕΙΝΟΥ... ΚΡΑΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΥΜΑΤΑ,ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ
    ΜΑΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΣΕ ΘΥΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ!!!!!!!!!!!!!
    ΟΧΙ...ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ...ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΑΥΤΑ ..ΔΕΝ..ΞΕΧΝΙΟΥΝΤΑΙ!!!!!!
    ΟΥΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΖΩΗ ΜΑΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΟΥΜΕ
    ΤΟ ΑΙΜΑ,ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ , ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ,ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ? ΤΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΙΑ? ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΙΛΗΣΤΕ. ΜΙΛΗΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΘΕΛΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΤΕ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ.

    ΟΜΟΛΟΓΗΣΤΕ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΙΤΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΤΟΜΑΡΙ. ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ? ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ.

    ΣΑΣ ΕΚΑΝΑ ΤΗ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΣΑΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.

    ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΣΑΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!!! ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΜΠΤΗ, ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΗ ΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΣΕ ΕΤΑΙΡΙΕΣ???

    ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΟΛΟΙΙΙΙΙΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. Ολο θα παμε, θα κάνουμε θα θα θα θα θα....Δύο!!!!! χρόνια παιδιά λέμε τα ίδια και τα ίδια. Οπως καταλάβατε συλλογος δεν υφισταται.
    Το θεμα είναι τί κάνουμε από και πέρα χωρίς τη στοιχειώδη εκπροσωπηση. Ενας ένας δεν γίνεται, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ.Μόνοι τίποτα.Οι πολλοι ακουγονται ασκούν πιέσεις.Οι μοναχικοί ειναι μη υπολογισιμη δύναμη και αυτο που θελανε κάποιοι το πετυχαν μεχρι στιγμης , δηλ να ειμασετ χωρισμενοι για να μην κινδυνευουν απο μας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. ακριβώς ετσι ειναι. φωνάζουμε κάποιοι, χτυπιομαστε, τα γραφουμε, τους τα λεμε...
    αλλα ο καθενας μονος του ..τιποτα.
    διασπαρμενοι στην ελλαδα ειμαστε.

    αυτοι οι συλλογοι, οι δήθεν, που κινούνται με πολιτικές και άλλες σκοπιμότητες, που δεν γνωρίζουν στοιχειωδώς να διαχειρίζονται τέτοια θέματα, μας πήγαν από το κακό στο χειρότερο.
    λες και λαμβάνεται υπόψιν η συγγραφική τους εργασία και παιρνουν μόρια από επισκέψεις στους βουλευτες.

    ούτε μια μηνυση δεν εγινε κατα υπευθυνων, κατα εποπτικής αρχης, κατα υπουργων και πολλων.
    τα αφηνουν να φευγουν και αναδεικνυουν δικους τους πολιτικα...μεχρι ποτε αραγε?

    και τωρα, που μας χαντακωσαν, τωρα αντε να μαζευτουμε ολοι, χωρις πορους, εξαθλιωμενοι, καταρρακωμενοι, παλι απο την αρχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ. ΑΚΟΥΣ ΣΙΔΕΡΗ. ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ. ΚΑΤΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΙ ΣΟΥ ΣΤΟ ΤΖΑΚΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΜΑΣ ΗΣΥΧΟΥΣ.

    ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗΝ ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΑΠΕΡΙΣΠΑΣΤΟΙ.

    ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΗΓΕΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΜΑΖΕΨΕΙ. ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΧΩΡΙΣ ΥΣΤΕΡΟΒΟΥΛΙΕΣ, ΜΕ ΔΥΝΑΜΙΣΜΟ ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ, ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ, ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ.

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ,ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΙ,ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΩΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΜΑΤΑΙΟ.
    ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ,ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΣΕ 4-5 ΠΟΛΕΙΣ
    ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ[ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΗ]
    ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ-ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.
    ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ,ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ
    ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ-ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ-ΔΕΝ ΑΠΕΔΩΣΕ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ.ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟΙ,ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ,ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ[ΠΟΛΥΓΝΩΜΙΑ]
    ΑΛΛΑ Η ΟΥΣΙΑ ΕΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ
    ΠΟΤΕ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
    ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΥΠΟΜΟΝΗ
    ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΥΝΕΝΟΗΘΟΥΜΕ
    ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑ[ΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ]ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. - "Δεν μπορεί οι τράπεζες να δανείζουν τηλεοπτικό σταθμό 500 εκατ και να μην δανείζουν τους μικρούς και μεσαίους"


    ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.
    ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΜΕ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ.
    ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΗΣΑΜΕ.
    ΑΧΝΑ ΔΕ ΒΓΑΛΑΜΕ.ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ.
    ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΔΕΝ ΘΕΛΗΣΑΝΝ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ.
    ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΛΟΙΠΟΝ! ΜΠΡΑΒΟ! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!
    ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ.
    ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ, ΤΟ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΕΓΚΑΙΡΑ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.
    ΟΧΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΟΜΟΛΟΓΑ ΣΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΟΧΗ.
    ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΑΒΕΙ ΥΠ ΟΨΗ ΤΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ?
    ΑΚΙΝΔΥΝΟΙ ΕΙΝΑΙ, ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΩΠΛΙΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΑΝ.
    300 ΧΙΛ ΕΥΡΩ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ?
    ΠΟΣΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ.
    Δ Ε Ν ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  138. ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΠΕΙΑ
    Αφού σας αρέσουν τα "πικάντικα", ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ

    Όταν ξεκίνησε ο ΠΟΛΕΜΟΣ κατά της ΑΣΠΙΣ με την υποχρέωση της COmmercial Value να κάνει αύξηση κεφαλαίου ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΝ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΗΣ ΑΣΠΙΔΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΒΑΣΑΝΑ,
    ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΕΠΕΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΑΝΤΩΝΑΚΗ, ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ. Αυτή θεωρητικά έπρεπε να πάρει το μέρος της ασφαλιστικής αφού εκπροσωπούσε το συνδικαλιστικό της όργανο! Η Αντωνάκη ΗΤΑΝ ΑΠΟΥΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΣ ΑΥΤΟ. ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΥΝΕΝΝΟΗΜΕΝΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΕΤΣΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΝΕ ΤΟ ΜΙΣΘΟ!

    Πάρτε και το άλλο. Ο Βάσσης,ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΕΙΑ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΙΝ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΕΙΑ. Ποιός τον έστειλε εκεί; Η Αντωνάκη φυσικά και ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΟΥΚΑΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ (ΔΕΞΙΟΣ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ).
    Η σύζυγος του Βάσση ήταν ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΦΟΙΝΙΚΑ-GROUPAMA και αμέσως μετά πήγε διευθύντρια στην ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ (αυτή δηλαδή που γαμάει όλους τους συνταξιούχους και εργαζόμενους με το μνημόνιο).
    Η Αντωνάκη παλιά ήταν Γενική Διευθύντρια στο Υπουργείο Εμπορίου (εποπτική αρχή δηλαδή ) και βγήκε στη σύνταξη (πρόωρη φυσικά) και προσελήφθη ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΣΤΗ COMMERCIAL UNION. Μετά πήγε στην Ένωση Ασφαλιστικών.
    Ο Βάσσης ήταν επίσης ελεγκτής αναλογιστής στο Υπουργείο εμπορίου και μετά πήγε διευθυντής ...στη Generali για να πάει μετά (μαζί με τη κολλητή απο το Υπουργείο Αντωνάκη) στην Ένωση ασφαλιστικών και μετά στην ΕΠΕΙΑ

    Ο ΠΕΤΣΑΣ (Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ) ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ήταν ΜΕΤΟΧΟΣ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ...EUROSTAR. Προσπάθησε να την πουλήσει ....στον ΨΩΜΙΑΔΗ. Ο Αδαμόπουλος χάλασε τη δουλειά γιατί ζήτησε να κάνει έλεγχο, οι άλλοι αρνήθηκαν και η δουλειά χάλασε.

    ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΠΟΧΗ Ο ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΤΙ ΠΑΙΖΟΤΑΝ.
    ΑΝΟΙΞΕ ΕΤΣΙ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΤΑΙΡΙΩΝ (ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟ, ΜΠΡΑΒΟ, ΑΝΤΩΝΑΚΗ, ΚΑΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ) ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΕΙΑ.
    Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΤΣΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΞΑΝΑΔΕΣΜΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ GENERAL UNION και ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ.

    ΦΥΣΙΚΑ Η EUROSTAR ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΜΟΛΙΣ ΕΦΥΓΕ Ο ΠΕΤΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΕΙΑ.

    Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΟΝ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΔΥΟ ΛΟΓΟΥΣ. ΠΡΩΤΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΨΕΙ ΤΟ ΠΕΤΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΙΛΕΩΘΕΙ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΥΡΙΩΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΧΑΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ.

    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑΝ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ.

    ΤΟΝ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΕΙ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΓΕ ΖΩΝΤΑΝΟ. ΦΟΒΟΤΑΝ Ο ΠΑΥΛΑΡΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΡΡΟΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΤΟΥ ΣΕ ΝΔ - ΠΑΣΟΚ.

    ΕΙΧΕ ΓΡΑΦΤΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΟΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΑΒΕΣ ΚΑΙ ΛΙΒΑΝΕΖΟΥΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΙΛΟΙ ΔΕ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΦΟΒΟΤΑΝ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΜΗΠΩΣ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΟΥ ΦΑΕΙ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ. ΦΟΒΟΤΑΝ ΟΤΙ Ο ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΕΒΑΖΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΡΙΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΦΑΕΙ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ.

    Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΣΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΟΣΑ ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ.

    Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟ ΓΙΩΝΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.

    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΓΡΑΨΑ ΑΥΤΑ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. Πώς μπορούμε να αξιοποιήσουμε τα στοιχεία αυτά τα κωδικοποιημένα καιμη, ώστε να δημοσιοποιηθούν και να εξαναγκασθούν καποιοι , να δώσουν λύση, έστω και με αυτόν τον κ...νόμο, για τους ασφαλισμένους?

    τι μπορούμε να δώσουμε στα μπλογκς, μετά απο συνεννόηση?
    τι μπορούμε να κάνουμε ,'ωστε το όψιμο σκανδαλο της PROTON BANK να συνδεθει με τη μη λύση και το σκάνδαλο της ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ, ώστε να εξαναγκασθούν να εξασφαλίσουν την αναδοχή και ότι αλλο προκυψει προς όφελός μας,,,για να ξεπλυθούν από το σκάνδαλο της PROTON?
    Γι αυτό σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον και μέρος του τύπου και είναι θέμα καταλληλου χειρισμού.
    Οχι μια απλή σύγκριση με την ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ. Αλλά και τα στοιχεία που αναφέρετε παραπάνω,συνδυαστικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. παρακαλώ να εχω καποιες υποδειξεις.
    εχω ενα συμβολαιο ασσετ, το οποιο βρισκω ,με ποσο αντιστοιχο στο περιπου αυτου που κατεβαλα..

    εχω και ενα πλας ,που ομως δεν καταλαβαινω τι γινεται. γραφει αξια μεριδιων στην ημερα ανακλησης, αλλα παρακατω γραφει οτι αναγνωρισμενο ποσο ειναι αυτο που τελικα θα επαιρνα.
    μηπως επειδη ηταν συμβολαιο του 2001 και αναγνωριζεται ολο?
    ποιο ειναι το αποθεματικο τελικα καθε συμβολαιου?
    καταλαβε κανεις?

    τα ποσα που γραφονται ειναι αυτα που αναγνωριζονται ..τι γινεται..με τι αποθεματικο και με τα ασπις πλας ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή