ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ E-MAIL ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ

Σας παραθέτουμε διαδικτυακή λίστα με όλα τα στοιχεία των πολιτικών που συμμετέχουν στην επιτροπή οικονομικών υποθέσεων της Βουλής.

Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων

Το καυτό νομοσχέδιο που θα αναφέρεται στην ίδρυση εγγυητικού κεφαλαίου ζωής και στην αντιμετώπιση των ασφαλιστηρίων μας θα περάσει πρώτα από αυτή την επιτροπή πριν πάει στη Βουλή για ψήφιση. Βομβαρδίστε τους καθημερινά με e-mails και τηλέφωνα και αναγκάστε τους ο καθένας με το τρόπο του να σκεφτούν σοβαρά το θέμα μας.

Τέλος παραθέτουμε τη λίστα των βουλευτών ανά εκλογική περιφέρεια. Ανάλογα με την εκλογική περιφέρεια που ψηφίζουμε πρέπει να επικοινωνούμε μαζί τους συνεχώς και να τονίσουμε ότι είμαστε έξαλλοι ψηφοφόροι τους.

Βουλευτές ανά εκλογική περιφέρεια

Όλα τα παραπάνω είναι ένας σημαντικός μοχλός πίεσης χωρίς να απαιτεί μεγάλη προσπάθεια και έξοδα από πλευράς μας. Είναι ο πλέον επώνυμος τρόπος κοινοποίσης του προβλήματος μας στα πλεόν αρμόδια όργανα του κράτους.

1 σχόλιο:

  1. “ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΙΔΕΡΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ είπε...

    ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΣΤΑΣΗ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΣΤΙΣ 17-3-2010, 4 Η ΩΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΓΡΙΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΠΟΥ ΘΑΧΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΘΑΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΛΕΙΣΤΑ... Ε! ΟΧΙ .!!! ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ,,,,ΧΑΖΟΥΣ ..ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΟΥΝ,...ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΑ ΝΩΤΑ ΤΟΥΣ..ΑΡΑΓΕ!!!!! ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ...ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ.....ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ....ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΕΦΤΙΑΞΑΝ....ΓΙΤΙ...ΤΙ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ...ΔΗΘΕΝ ΝΑ.....
    ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ”

    Τα παραπάνω αποτελούν σχόλια της κας Προέδρου στις 12 Μαρτ.2010 12:09 π.μ. στο άρθρο του blog με τίτλο «ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ». Αφού λοιπόν είχε αυτήν την τοποθέτηση , γεννάται το ερώτημα γιατί στην χθεσινή συγκέντρωση (20 /3 ) δήλωσε ότι δεν προσκλήθηκε από τον άλλο σύλλογο για να συμμετάσχει στην παραπάνω εκδήλωση διαμαρτυρίας ; Τελικά μήπως αυτή η διαφαινόμενη ΜΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ των δύο συλλόγων έχει σαν αποκλειστικά θύματα μόνο τους ασφαλισμένους, για το καλό των οποίων κόπτονται και οι δύο σύλλογοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή