ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ

O Σύλλογος των ασφαλισμένων και ζημιωθέντων του Ομίλου Ασπίς διοργανώνει το Σάββατο 20 Μαρτίου στις 6 το απόγευμα μεγάλη συγκέντρωση των ζημιωθέντων του Ομίλου από ολόκληρη την Ελλάδα. H συγκέντρωση θα γίνει στο ξενοδοχείο Athens Imperial στην πλατεία Καραϊσκάκη στο κέντρο της Αθήνας (στάση Μεταξουργείο απέναντι από το Μετρό).

H Διοικούσα Επιτροπή και ομάδα νομικών θα ενημερώσουν για την πορεία της υπόθεσης μετά και την νομοθετική πρωτοβουλία του Υπουργείου Οικονομικών. Θα παρουσιαστούν οι πρωτοβουλίες του Συλλόγου και συγκροτημένες προτάσεις για την δικαστική επιδίωξη των απαιτήσεων των ζημιωθέντων. Παρόντες θα είναι επίσης οι επόπτες ασφαλιστικής εκκαθάρισης και χαρτοφυλακίου ζωής κύριοι Βλαχογιάννης Κωνσταντίνος & Παντελίδης Ιωάννης οι οποίοι θα απαντήσουν σε ερωτήσεις των παρευρισκομένων.

Η Διοικούσα Επιτροπή διευκρινίζει ότι στο Σύλλογο δεν συμμετέχουν επαγγελματίες του κλάδου των ασφαλειών , χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα υπάρξουν κοινές πρωτοβουλίες και δράσεις όπου αυτό είναι δυνατόν . Οι ζημιωθέντες μπορούν αναρτούν τις απόψεις και να επικοινωνήσουν με τον Σύλλογο στο +30697 3376716 & +306944 946636.

Να μην λείψει κανείς.

Πρόεδρος Κατερίνα Σιδέρη
Συμβολαιογράφος Χαλκίδας
email: katerinavoutsa@yahoo.gr

1 σχόλιο: