ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ για ΕΠΙΛΥΣΗ

Αναδημοσίευση από Next Deal: 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του www.nextdeal.gr αυξημένη κινητικότητα διαπιστώνεται γύρω από την πολύχρονη αδράνεια προβλήματος ΑΣΠΙΣ-ΠΡΟΝΟΙΑ και τη δρομολόγηση επίλυσής του.
Ο νέος γενικός γραμματέας του Υπουργείου Οικονομικών καθηγητής κ. Ν. Φράγκος πραγματοποίησε την πρώτη ουσιαστική συνάντηση με συναρμόδιους φορείς την περασμένη Παρασκευή 3/4/2015 όπου έθεσε το θέμα του επείγοντος ζητώντας μέχρι τέλος Ιουνίου τουλάχιστον συγκεκριμένα στοιχεία και προτάσεις ώστε να ανακοινωθούν επισήμως ποιοι και τι δικαιούνται και οι ενδιαφερόμενοι να πράξουν αναλόγως.
Η συνάντηση ήταν με συγκεκριμένη ατζέντα και πρακτικά και όχι ενημερωτική-εθιμοτυπική. Παρόντες άνθρωποι από την Τράπεζα Ελλάδος, από τα επικουρικά – εγγυητικά κεφάλαια, εκκαθαριστές της ΑΣΠΙΔΟΣ και υπηρεσιακοί παράγοντες με στόχο την υλοποίηση επιθυμίας των υπουργών, οικονομικών και αντιπροέδρου της Κυβέρνησης κκ. Γιάνη Βαρουφάκη και Γιάννη Δραγασάκη για τέλος εκκρεμότητας αποζημιώσεων ΑΣΠΙΣ.
Ο κ. Ν. Φράγκος, γνώστης της ασφαλιστικής αγοράς κάλεσε τους φορείς για άμεσες ενέργειες κάτι που έγινε κατανοητό. Ήταν παρόντες οι κκ Πάσχας, Παυλόπουλος, Βάσσης, Ραουνάς. Καράμπαλη και υπηρεσιακοί παράγοντες του Υπουργείου Οικονομικών.
Τονίσθηκε επίσης ότι η επίλυση του θέματος ήταν και προεκλογική εξαγγελία και δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ.
Ειδικότερα, αρμόδιος κυβερνητικός παράγοντας για το θέμα της ΑΣΠΙΔΟΣ είναι ο κ. Γιώργος Σταθάκης, Υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού.

Εκ του σωματείου

65 σχόλια:

  1. ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ-ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ6 Απριλίου 2015 στις 6:00 μ.μ.

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ, ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ Κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΤΑΘΑΚΗ, Κ. ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΔΙΑ ΤΟΥ Κ. ΝΙΚΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥ Γ.Γ ΑΥΤΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Κ. ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ προεκλογικής εξαγγελίας και δέσμευσης του ΣΥΡΙΖΑ στις 16/10/2014 που επετεύχθη κατοπιν της συμφωνίας και συνεννοησης που είχαμε ως ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΔΩ ΚΑΙ 1/12 ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΤΟΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΣΤΟ SITE MAΣ ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ, ΠοΥ ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ απο πολύ κοντά,
    ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΚΥΡΝΗΤιΚΩΝ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝ.
    ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΜΑΣ, η ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΑΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, ΣΥΣΣΩΜΟΙ ΟΛΟΙ,
    ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΗΛΕΝΔΕΤΑ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΟΜΟΙΩΣ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ, ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΜΑΣ 800.000 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΣΧΕΔΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΠΟΥ ΤΗΡΑΝΙΩΝΤΑΙ ΕΞ ΑΙΤΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΟΣ???? ΜΟΝΟΝ????ΤΩΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΩΝ ΔΙΑΔΟΧΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 2009..Π ΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΑΝ ΑΠΡΑΚΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ , ΜΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ,
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΘΟΥΣΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ....ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ...
    ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΤΗΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ..
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΠΙΑ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ
    ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ, ΜΑΖΙ ΣΑΣ, ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΜΕ ΤΟ NEXT DEAL.GR ΓΙΑ ΤΗΝ Α΄ΑΥΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΕΠΡΑΓΜΑΕΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΤΟΝ Κ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΣΠΥΡΟΥ ΤΟΝ ΕΚΔΟΤΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΩΕ ΕΠΑΓΓΕΜΑΤΙΑΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΩΝ, ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΜΑΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝΝ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ.
    ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΕ ΣΠΥΡΟΥ
    ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ
    Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κυριακη κοντη γιορτη...


    Γ.Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΕΦΤΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΕ, ΜΕ ΠΟΙΚΙΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ. ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΠΟΥ ΚΡΩΖΟΥΝ, ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΜΗ ΚΑΙ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.
    ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.
    ΑΛΛΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΔΙΚΑ, ΜΕ 200.000 ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΦΑΠΑΞ, ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ/3 ΠΑΙΔΙΑ, ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΓΕΡΑΣΑΜΕ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΔΕΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ ΜΑΣ.
    ΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΣΕ ΜΕΤΡΗΤΑ ΚΑΤΑΤΡΩΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ , ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΑΞΙΩΘΗΚΑΝ
    ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΑΝ.
    ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΥΡΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ.
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΝ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ.
    ΑΛΛΙΩΣ, ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ ΚΑΙ Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΜΑΣ Σ ΑΥΤΟΥΣ.
    ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ.
      ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΝΙΟΤΗΩ ΚΕ ΕΓΩ.
      ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΑΞΗ!!!

      Διαγραφή
  5. μου ερχεται να κλαψω.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΙΣ7 Απριλίου 2015 στις 6:13 μ.μ.

    www.arttv.info/2014/05/blog-post_4.html
    ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΛΗΣΕ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ7 Απριλίου 2015 στις 6:19 μ.μ.

    Νομοθετική παρέμβαση για την ΑΣΠΙΣ

    in Featured, Ασφαλιστικές Ειδήσεις, Ειδήσεις 06/04/2015, 14:19 1 Comment
    Γιάννης Βερμισσώ
    Δευθυντής Σύνταξης του Περιοδικού Insurance World και του insuranceworld.gr

    Την ειλημμένη απόφασή της να δικαιώσει τους χιλιάδες ασφαλισμένους των ΑΣΠΙΣ και COMMERCIAL επιχειρεί να υλοποιήσει η κυβέρνηση με διπλό στόχο: να αποκαταστήσει και τους έκθετους ασφαλισμένους πληρώνοντας τις αποζημιώσεις, και να προχωρήσει την εκκαθάριση αποδεικνύοντας στην πράξη τον σεβασμό του κράτους προς στους πολίτες.
    Κατά τις πληροφορίες καταρτίζεται νομοθετική παρέμβαση που θα αφορά το όλο θέμα ώστε πριν από το καλοκαίρι να έχει ολοκληρωθεί και περάσει στην εφαρμογή της. Όπως αναφέρουν αρμόδιοι παράγοντες η νομοθετική αντιμετώπιση θα δώσει τη λύση για να αποζημιωθούν οι σφαλισμένοι ενώ πρόθεση της κυβέρνησης είναι η λύση αυτή να πληροί τρείς προϋποθέσεις: «να είναι γρήγορη, έντιμη και συμφέρουσα για τους ασφαλισμένους».
    Το όλο θέμα έχει πάρει το πολιτικό στίγμα από τον αρμόδιο υπουργό Οικονομίας κ. Γιώργο Σταθάκη και απομένει να προχωρήσει στις τεχνικές λεπτομέρειες της εφαρμογής του. Κατά τις εξηγήσεις των αρμοδίων, η λογική που επικρατούσε μέχρι σήμερα ήταν βιαστική και είχε εντάξει την εκκαθάριση σε μια γενικευμένη αντιμετώπιση μέσω της οποίας δεν μπορούσαν να διεκπεραιωθούν τα διάφορα ζητήματα. Η αδυναμία εξέλιξης στην εκκαθάριση εγκλώβιζε και τους ασφαλισμένους.

    Γι΄αυτό και αρχικώς θα δοθεί λύση στην εκκαθάριση και εν συνεχεία με την νομοθετική παρέμβαση θα αποζημιωθούν και οι ασφαλισμένοι. Στο πλαίσιο αυτό για την εκκαθάριση έγινε ήδη συζήτηση μεταξύ των εμπλεκομένων πλευρών και του γενικού γραμματέα Οικονομικής Πολιτικής κ. Ν. Φράγκου όπου τοποθετήθηκε το περίγραμμα των κινήσεων. Όταν ολοκληρωθούν αυτές –κυρίως συλλογή απαραίτητων στοιχείων- και γνωστοποιηθούν στους αρμόδιους μέχρι τις 15 Μαίου τότε θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο βήμα που αφορά την αποζημίωση των ασφαλισμένων.

    Όπως φαίνεται οι συνθήκες είναι ξεκάθαρες πολιτικά γεγονός που δίνει βάσιμες ελπίδες για την θετική έκβαση αυτής της πολύκροτης ιστορίας. Οι εξελίξεις προκαλούν αισιοδοξία στους συλλογικούς φορείς εκπροσώπησης των ασφαλισμένων. Οι επικεφαλής τους διαπιστώνουν ευνοϊκές προθέσεις και απομένει η υλοποίησή τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μύθος 1ος: Είναι πολύ δαπανηρό να έχεις ασφάλεια Ζωής

    Status: Συζητήσιμο

    Ρωτήστε τους πελάτες σας: πόσο κοστολογείτε την ηρεμία του μυαλού σας; Θα ήταν σε καλύ οικονομική κατάσταση οι αγαπημένοι σας αν εσείς αποβιώνατε; Όπως λέει και ο Αμερικανός αρθρογράφος Bill Coffin, «αγοράζεις μία ασφάλεια Ζωής για έναν και μόνο λόγο, αλήθεια: γιατί αγαπάτε κάποιον. Και ναι, η πώληση ενός ασφαλιστηρίου συμβολαίου έχει να κάνει με το να έχεις ψωμί στο τραπέζι του σπιτιού σου. Έχει να κάνει, ωστόσο, και με το να διασφαλίσεις ότι η αγάπη όσων έχουν φύγει από τη ζωή βρίσκει το δρόμο της για τις καρδιές και τα χέρια όσων έμειναν πίσω».

    Οι ανάγκες κάθε πελάτη είναι διαφορετικές και το ασφαλιστήριο συμβόλαιο θα ‘πρεπε να το αντικατοπτρίζει. Μία πιο πλούσια κάλυψη συνήθως είναι πιο ακριβή. Όμως γενικά είναι πιθανό να βρεις κάλυψη που ταιριάζει σε κάθε πορτοφόλι. Απλά να είσαι σίγουρος ότι ακούς αυτά που ρωτάει και χρειάζεται από σένα ο πελάτης σου.

    Η τιμή δεν θα έπρεπε να τους αποθαρρύνει, είναι όμως επίσης σημαντικό να τους υπενθυμίζεις ότι μερικές φορές ότι πληρώνεις παίρνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. http://www.nextdeal.gr/%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%AF-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B5%CE%AF%CF%82-%E2%80%93-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82/synanthsh-eea-stathakh-gia-thn-aspis.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συνάντηση ΕΕΑ - Σταθάκη για την ΑΣΠΙΣ

    Συνάντηση ενημέρωσης και εργασίας είχε στις 31 Μαρτίου 2015 αντιπροσωπεία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου της Αθήνας (ΕΕΑ) με τον υπουργό Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού κ. Γιώργο Σταθάκη.

    Η αντιπροσωπεία του ΕΕΑ, αποτελούνταν από τον Πρόεδρο κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, τον Α΄ Αντιπρόεδρο κ. Νίκο Λεβετσοβίτη, τον Οικονομικό Επόπτη κ. Παναγιώτη Κολλάρο, τον Υπεύθυνο Προγραμμάτων κ. Σύρο Κοσκοβόλη και τον Σύμβουλο Διοίκησης κ. Στέφανο Κομνηνό. Τον κ. Σταθάκη συνόδευε ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου κ. Μάνος Μανουσάκης.

    Ο κ. Χατζηθεοδοσίου και τα μέλη της αντιπροσωπείας εξέθεσαν στον κ. Σταθάκη σειρά από προβλήματα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων - αρμοδιότητας υπουργείου Οικονομίας - και τον ενημέρωσαν για την κατάσταση που διαμορφώνεται στην αγορά.

    Ειδική αναφορά έγινε για το σημαντικό πρόβλημα των ζημιωθέντων από την ανάκληση των εταιρειών του Ομίλου Ασπίς Πρόνοια, το οποίο αποτελεί μείζον κοινωνικό ζήτημα - καθώς χιλιάδες ασφαλισμένοι έχουν χάσει σημαντικά χρηματικά ποσά - και παράλληλα πλήττεται επί πέντε χρόνια η αξιοπιστία του ασφαλιστικού κλάδου. Από την αντιπροσωπεία προτάθηκε να πραγματοποιηθεί συνάντηση μεταξύ του Εκκαθαριστή και των διαμεσολαβούντων για την επίλυση του προβλήματος. Ο Υπουργός υπήρξε ιδιαίτερα θετικός ως προς την άμεση εξεύρεση λύσης για τους χιλιάδες ζημιωθέντες που επί χρόνια ταλαιπωρούνται, εισπράττοντας μόνο υποσχέσεις.

    Σχετικά με το θέμα της Ασπίδας, παραδόθηκε στον κ. Σταθάκη και επιστολή όπου περιγράφονται αναλυτικά όλες οι παράμετροι του προβλήματοNeztedeal.grς.
    Νextdeal.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της επιστολής:

    ΘΕΜΑ: Ζήτημα ασφαλισμένων σε εταιρείες του Ομίλου Ασπίς Πρόνοια

    Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

    Ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, το οποίο παράλληλα αποτελεί και ένα μείζον κοινωνικό ζήτημα που δεν κατάφεραν να επιλύσουν οι προηγούμενες κυβερνήσεις, είναι το πρόβλημα των ζημιωθέντων από την ανάκληση των εταιρειών του Ομίλου Ασπίς Πρόνοια. Πρόκειται για κατόχους 260.000 συμβολαίων του κλάδου ζωής, οι οποίοι είτε αποταμίευαν συστηματικά για να έχουν ένα εισόδημα συμπληρωματικό της σύνταξής τους, είτε για να δημιουργήσουν ένα εφάπαξ κεφάλαιο για μελλοντικές ανάγκες, είτε για να καλυφθούν για περιστατικά υγείας, ανικανοτήτων ή απώλειας ζωής.

    Ερασιτεχνικοί χειρισμοί και αδιαφορία σε συνδυασμό με ανικανότητα των πολιτικά υπεύθυνων μετέτρεψαν ένα εύκολα διαχειρίσιμο θέμα, σε κοινωνικό καρκίνωμα, το οποίο έχει επηρεάσει καίρια τον ασφαλιστικό κλάδο αλλά και την εθνική οικονομία.
    Οι κυριότερες καταγεγραμμένες συνέπειες είναι επιγραμματικά οι εξής:

    Χιλιάδες ασφαλισμένοι / ανασφάλιστοι έχουν χάσει τις ασφαλιστικές τους παροχές, ενώ όσοι δεν είχαν κοινωνικό ταμείο ασφάλισης έχουν μείνει χωρίς καμία κάλυψη, αν και ο νόμος 3867/2010 υποχρεώνει το δημόσιο να τους παρέχει βιβλιάριο υγείας.
    Χιλιάδες αποταμιευτές μέσω ασφαλιστηρίων συνταξιοδότησης και εφάπαξ καταβολής κεφαλαίου δεν έχουν καμία απολύτως πρόσβαση στα χρήματά τους, με αποτέλεσμα πολλοί από αυτούς να βιώνουν συνθήκες απόλυτης ανέχειας και να έχουν ενταχθεί στις τάξεις των πολιτών που βιώνουν την ανθρωπιστική κρίση με τη χειρότερή της μορφή.
    Ο ασφαλιστικός κλάδος, ο οποίος έχει πληγεί στο πιο δυνατό του σημείο, την αξιοπιστία, έχει απολέσει το 30% περίπου του ενεργητικού του τα τελευταία 5,5 χρόνια, με εξαιρετικά σημαντική συμβολή σε αυτή την εξέλιξη το ζήτημα του Ομίλου Ασπίς.
    Η εθνική οικονομία έχει χάσει και συνεχίζει να χάνει εκατοντάδες εκατομμύρια εσόδων από φόρους επί των ασφαλίστρων και επί των κερδών των ασφαλιστικών εταιρειών, λόγω της προαναφερθείσας καθίζησης.
    Η επιβάρυνση των κρατικών ταμείων εξαιτίας της απομάκρυνσης των πολιτών από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες είναι μεγάλη και δυσβάστακτη, ενώ δημιουργεί και ανασφάλεια για το μέλλον, αφού το αποκούμπι της ιδιωτικής σύνταξης είναι πλέον «μη αξιόπιστο» και σίγουρα λιγότερο ελκυστικό.

    Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, το οποίο στεγάζει στις τάξεις του χιλιάδες επαγγελματίες του ασφαλιστικού κλάδου, ενώ ταυτόχρονα συνειδητοποιεί τις τραγικές συνέπειες της παρατεταμένης αυτής εκκρεμότητας για δεκάδες χιλιάδες πολίτες της χώρας, απευθύνει έκκληση για άμεση επίλυση του ζητήματος. Υπάρχουν δημιουργικές προτάσεις που θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν και να συζητηθούν σε μια προγραμματισμένη συνάντησή μας.
    Nextdeal
    Γράφει:
    Nextdeal

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΝΑΣΤΑΣΗ-ΛΥΣΗ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΑΝΑΣΤΑΣΗ-ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ. ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΡΑΔΙΚΙΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ-ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΜΑΣ. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. αν όντως κάνουν κάτι τότε για πάντα ΣΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. φανταστειτε 6 χρονια τους αλλους...και αλλα 20 τους απατεωνες που καλυπταν τα λαμογια.
    δεν υπαρχει αλλη λυση.
    οσο σκεφτομαι το σταικουρα και το φαντ, που δεν ντρεποταν να το εκστομιζει.
    ολα ειναι θεμα ηθικης, κ οι αλλοι δεν την ειχαν ουτε ντροπη.
    ελπιζουμε.περιμενουμε .γιατι η τροπολογια δεν εχει κοστος και η λυση επισης.
    περιμενουμε αμεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εξι χρόνια ψάχνουν δικαίωση για το "κανόνι" της Ασπίς

    Εξι χρόνια ψάχνουν δικαίωση για το "κανόνι" της Ασπίς
    Αργεί η… Ανάσταση για τους ζημιωθέντες της Ασπίς Πρόνοια που και φέτος έκαναν Πάσχα με υποσχέσεις. Οι ελπίδες κάποιων αναζωπυρώθηκαν μετά την επικοινωνία που είχαν οι εκπρόσωποί τους, αλλά και οι εκκαθαριστές με το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για εξελίξεις γύρω από το θέμα μέσα στο καλοκαίρι.
    Σε συνάντησή τους με το γενικό γραμματέα του υπουργείου Οικονομικών, Νίκο Φράγκο, παρέθεσαν τις βασικές πτυχές του προβλήματος, ενώ στο τραπέζι έπεσαν και διάφορα πιθανά σενάρια επίλυσης. Πηγές υποστηρίζουν πως ο κ. Φράγκος ζήτησε από τους εκκαθαριστές να έχει στο γραφείο του, μέχρι τις 15 Μαΐου, όλα τα απαραίτητα στοιχεία που μπορούν να συλλέξουν για το θέμα.

    Εμπλοκή Σταθάκη

    Προ ημερών, υπήρξε μια πρώτη επαφή και με τον υπουργό Οικονομίας, Γιώργο Σταθάκη. Οπως ανέφεραν στον «Ε.Τ.» ασφαλιστικές πηγές, ο υπουργός έχει εικόνα της κατάστασης, αφού την παρακολουθούσε ενεργά από το βήμα της αντιπολίτευσης. «Η εμπλοκή του σχετίζεται κυρίως με την “ηθική δέσμευση” που είχε αναλάβει -προ εκλογής ΣΥΡΙΖΑ- να συμβάλει στη διευθέτηση του ζητήματος», κατά τα λεγόμενά τους. Να σημειωθεί πως ο κ. Σταθάκης είναι υπεύθυνος για τις «ζωντανές» ασφαλιστικές εταιρίες, ενώ ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, για τις υπό εκκαθάριση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τα σενάρια

    Η εφαρμογή του 3867/2010 (με κάποιες τροποποιήσεις) για καταβολή του 70% των οφειλομένων πριν το τέλος της εκκαθάρισης αποτελεί ένα από τα επικρατέστερα σενάρια που μπορεί να βάλει τέλος στην πολυετή αναμονή χιλιάδων ασφαλισμένων στις εταιρίες του Ομίλου. Αυτό επεσήμανε στον «Ε.Τ.» ο πρόεδρος του Συλλόγου Ζημιωθέντων από την Ασπίς Πρόνοια, Νίκος Κεχαγιάογλου, προσθέτοντας πως το προϊόν της εκκαθάρισης μπορεί να εκχωρηθεί απευθείας στο εγγυητικό κεφάλαιο.

    Στην ατζέντα των διαβουλεύσεων, όμως, υπάρχει και ένα σενάριο πιο «δημιουργικό», το οποίο κάνει λόγο για συμμετοχή των ασφαλιστικών εταιριών στη λύση του ζητήματος. Η εικόνα που μεταφέρουν κύκλοι της αγοράς είναι πως οι ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρίες έχουν εισπράξει όφελος 15% του Ομίλου Ασπίς Πρόνοια, αφού πήραν τα υγιή συμβόλαια, αλλά και τους ασφαλιστές της Ασπίδας και της Commercial Value.

    «Κέρδισαν και κερδίζουν από αυτήν την εξέλιξη και έχουν ηθική και επαγγελματική υποχρέωση να ασχοληθούν, έμπρακτα, με την επίλυση του θέματος», υπογράμμισαν οι ίδιες πηγές, εξηγώντας πως «επλήγη η αξιοπιστία του κλάδου και το πλήρωσε η ασφαλιστική βιομηχανία, η οποία έχασε άνω του 30% από το ενεργητικό της τα τελευταία 5,5 χρόνια, καθώς η Ασπίς Πρόνοια ήταν ο δεύτερος μεγαλύτερος ασφαλιστικός όμιλος στην Ελλάδα. Οταν, λοιπόν, λυθεί το πρόβλημα θα ανακουφιστεί και η ασφαλιστική αγορά».

    Εκκαθάριση

    Οπως και να έχει, η ολοκλήρωση της εκκαθάρισης των δύο εταιριών του Ομίλου αποτελεί βασική επιδίωξη. Γι’ αυτό το σκοπό προέχει η άρση της δέσμευσης υπέρ του Δημοσίου που υπάρχει στα περιουσιακά στοιχεία των εταιριών Ασπίς και Commercial Value. Επειτα πρέπει να δοθεί λύση στο θέμα των ακινήτων τους.

    Αυτό, όπως υποστηρίζουν στελέχη της αγοράς, μπορεί να σημαίνει την πώλησή τους ή την εισφορά τους στο Εγγυητικό Κεφάλαιο Ιδιωτικής Ασφάλισης, το οποίο έχοντας ως εγγύηση αυτά τα ακίνητα μπορεί να λάβει δάνειο από τις εμπορικές τράπεζες.
    Παρ’ όλα αυτά το ποσό της εκκαθάρισης -βάσει υπολογισμών- δεν επαρκεί και το θέμα βέβαια που εγείρεται είναι πού θα βρεθούν οι επιπλέον πόροι για τους ασφαλισμένους. Μερικές σκέψεις αφορούν στα διαθέσιμα που βρίσκονται στο ταμείο των δύο εταιριών, αλλά και στα ποσά που θα προκύψουν από την εκποίηση των ακινήτων των δύο εταιριών, στα χρήματα που διαθέτει σήμερα το Εγγυητικό Κεφάλαιο Ιδιωτικής Ασφάλισης, στην επιμήκυνση ορισμένων υποχρεώσεων των εταιριών προς μέρος των ασφαλισμένων κ.λπ.

    «Είναι πλέον θέμα πολιτικής βούλησης», δήλωσε στον «Ε.Τ.» ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου της Αθήνας (ΕΕΑ), Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ο οποίος φέρεται να απέσπασε τη δέσμευση των κυβερνητικών στελεχών ότι θα βάλουν ψηλά στην ατζέντα το θέμα της Ασπίδας.

    Ιωάννα Φεντούρη
    ifentouri@e-typos.com

    Διαβάστε το πλήρες ρεπορτάζ στην έντυπη έκδοση του ΕΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΡΟΕΔΡΙΝΑ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ?ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΦΡΑΓΚΟ Η ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΨΑΜΕ ΜΙΑ ΖΩΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. σωματελιο ζημιωθεντων ομίλου ασπις προνοια5 Μαΐου 2015 στις 12:14 π.μ.

    προσπαθπύμε όσο τίποτα άλλο.
    μας εχεε γίνει αυτοσκοπός η εππίλυσή του.
    λίγη αναμονη ακομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΡΟΕΔΡΙΝΑ ΜΑΣ.ΣΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ.ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΦΡΑΓΚΟ ΑΛΛΟΙΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. http://www.capital.gr/News.asp?id=2298456
    eimaste k emeis ekei. aspis bank.aytes einai kinhseis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. http://anemosantistasis.blogspot.gr/2015/05/399-media-2014.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

    ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΕ ΣΕΙΡΑ ΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ Ο ΙΑΒΕΡΗΣ Ο ΣΤΑΙΚΟΥΡΑΣ ΜΑΣ ΠΑΡΕΠΕΜΠΕ ΣΕ ΦΑΝΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ; ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ;
    Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ, ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΤΡΗΤΩΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΩΘΗΣΗ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΣΟΣΤΟ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ .ΑΛΗΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. διαβαστε να φρικαρετε,στην περιπτωση προγραμματος καταβολη εφ'απαξ,το γραφει... τελεια,ομως τι καλυπτει ο νομος σαχινιδη σε περιπτωση ανακληση δεν γραφει..... http://www.asfalisinet.gr/%CF%84%CE%B9-%CF%80%CF%81%CE%AD%CF%80%CE%B5%CE%B9-%CE%BD%CE%B1-%CE%B3%CE%BD%CF%89%CF%81%CE%AF%CE%B6%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B5%CF%80%CE%B5%CE%BD%CE%B4%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΣΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 1-2ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ...ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ..., ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ?ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. προεδρινα θελουμε να μας ενημερωσεισ που βρισκεται η υποθεση μας και ποτε θα παρουμε τα πρωτα χρηματα.Να ξερεισ εμεισ δεν πιστευουμε σε αλλεσ κινησεισ δικηγορων εκτος απο την λυση την πολιτικη.περιμενουμε νεα για την υποθεση μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. κ.Σιδέρη όλοι γνωρίζουμε ότι η χώρα είναι σε τεντωμένο σχοινί αλλά όπως όλα τα εθνικά θέματα συνεχίζουν να χρηματοδοτούνται όπως η άμυνα η παιδεία η υγεία κλπ που σημαίνει ότι το κράτος δεν παύει να έχει συνέχεια έτσι και η πολυτάραχη υπόθεση μας έχει συνέχεια ......Παρακαλώ ενημέρωσε μας για τις όποιες εξελίξεις έχουμε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. κ.Σιδερη υπαρχει ακομα ελπιδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Η ΕΛΠΙΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ.ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.ΕΓΩ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΑΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ ΕΧΑΣΑ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΦΩΣ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ.ΜΑΣ ΕΚΑΨΑΝ ΟΙ ΨΕΥΤΟΣΥΛΛΟΓΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το καλο/κακο ειναι οτι πηραν ο τι ειχαν να παρουν.
      Για μελλοντικες τωρα ενδεχομενες κινησεις, που να χρειαζονται ...δικηγορους, πρεπει ολοι να ειμαστε υποψιασμενοι κ προετοιμασμενοι. Δεν υπαρχουν αλλες ενεργειες. Μονο οι διαδικασιες εισπραξης, οο θεος να δωσει.

      Διαγραφή
  29. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ!!ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΑΝ.ΔΙΕΡΩΤΟΥΜΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΕΣ ΠΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΧΙΛΙΑΔΕΣ......................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. http://www.tharrosnews.gr/news/content/%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B5%CF%87%CE%AF%CE%B6%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82-25-%CE%B9%CE%BF%CF%85%CE%BD%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CE%B7-%CE%B4%CE%AF%CE%BA%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BE%CE%B1%CF%80%CE%AC%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%BC%CE%B5%CF%83%CF%83%CE%AE%CE%BD%CE%B9%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%87%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%AF%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. http://insuranceworld.gr/to-fthinoporo-o-katalogos-dikeouchon-asfalismatos-tis-aspis/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. http://www.nextdeal.gr/%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B1%CF%83%CF%86%CE%AC%CE%BB%CE%B9%CF%83%CE%B7/apokleistiko-elegchos-apo-deia-gia-diamesolaboyntes-poy-chrwstane-akoma-sthn-aspis.html

    http://www.nextdeal.gr/%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B1%CF%83%CF%86%CE%AC%CE%BB%CE%B9%CF%83%CE%B7/apokleistiko-polla-erwthmatika-gia-thn-anamenomenh-anarthsh-onomatwn-dikaioychwn-omiloy-aspis-kai-ton-rolo-ths-deia.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ Η ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΛΙΣΤΕΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΠΑΛΙ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑΜΕ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΟΣΟΣΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΩΣΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ?ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΝΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. οταν θαρθει η ωρα της πληρωμης, κ περιμενουμε τον σταθακη ΑΜΕΣΑ να γινουν οι απαραιτητες ενεργεις απο πριν,
    τοτε θα εμφανισθουν και θα μαθουμε.
    οι συλλογοι ομως, μπουχος. εξαφανισμενοι στην ουσια.
    εμεις ξερουμε περισσοτερα απο αυτους.
    το ενδιαφερον των δικηγορων χλωμο. τι να τους νοιαζει τωρα.
    αποστολη εξετελεσθη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ. ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΤΕ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΤΑΤΟΙ...ΒΑΛΤΟΙ...ΕΞΩΓΕΝΕΙΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ Ή ...ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΛΟΓΟΥΣ ΦΥΣΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΘΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ Η ΠΡΟΕΔΡΙΝΑ ΜΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΟΠΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΜΑΣ?ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΓΓΕΛΙΑΣ ΑΥΤΗΣ?ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ Η ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΛΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΙNSURANCE-E.E.A.GR
    Μεγάλα FUND του εξωτερικού ενδιαφέρονται να πάρουν τα χρέη της ΑΣΠΙΣ προκαλώντας ανατροπή στην μέχρι σήμερα βραδεία εξέλιξη της υπόθεσης.

    Το επενδυτικό ενδιαφέρον έρχεται σε μια κρίσιμη χρονική στιγμή που οι χιλιάδες δικαιούχοι της ΑΣΠΙΣ έχουν εξαντληθεί να περιμένουν οπότε και μπορεί να πουλήσουν τα δικαιώματά τους και σε χαμηλότερη τιμή προκειμένου να ξεφύγουν από την λίστα αναμονής.

    Κατά αποκλειστικές πληροφορίες του “insurance-eea.gr” οι αλλοδαποί επενδυτές-αγοραστές έχουν «χτυπήσει» την πόρτα σε μεγάλα ελληνικά νομικά γραφεία που έχουν διεθνή δραστηριότητα. Τους ζητούν να ξεκινήσουν ένα πρότζεκτ εκδήλωσης ενδιαφέροντος για αγορά «χρεών της ΑΣΠΙΣ».

    Αυτό σημαίνει ότι εφόσον τελικά υπάρξει συμφωνία θα προχωρήσουν σε δημόσια πρόσκληση σε φυσικά η νομικά πρόσωπα που ενδιαφέρονται να πουλήσουν τις χρηματικές απαιτήσεις που έχουν από την ΑΣΠΙΣ και τόσα χρόνια βρίσκονται στην αναμονή περιμένοντας την ολοκλήρωση της εκκαθάρισης. Το ενδιαφέρον των FUND έρχεται να κάνει ένα By pass στην μέχρι σήμερα εξέλιξη της υπόθεσης.

    Τα χρέη που τα FUND ενδιαφέρονται να πάρουν αφορούν κάθε απαίτηση από την ΑΣΠΙΣ. Δηλαδή χρωστούμενα που προέρχονται από ασφαλιστήρια συμβόλαια είτε από επενδυτικούς τίτλους είτε από άλλα σύνθετα χρηματοοικονομικά προϊόντα που η Ασπίς είχε διαθέσει στην αγορά. Δεν αποκλείεται να επεκταθεί το ενδιαφέρον και στην περίπτωση της Commercial οπότε και εδώ θα υπάρξουν εξελίξεις.

    Όπως και να έχει το ενδιαφέρον των ξένων κεφαλαίων να αγοράσουν χρέη είναι σημαντικό για την ελληνική πραγματικότητα και τα όσα έχουν περιβάλλει την υπόθεση της ΑΣΠΙΣ.

    Αποτελεί ένα «πράσινο φώς» σε χιλιάδες απελπισμένους πλέον δικαιούχους. Βέβαια όπως σε κάθε περίπτωση το τίμημα της αγοράς και το πόσο προσφέρει το FUND για να αγοράσει απαιτήσεις είναι το κλειδί της υπόθεσης.

    Γιάννης Βερμισσώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. http://www.insurance-eea.gr/eidiseis/epikairotita/asfalistika-prota-themata/3430-deyteri-efkairia-stous-dikaioyxous-tis-aspis.html

    MIA ANAΡΤΗΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΔΕΝ ΕΧΟΥ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ.ΝΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΥΤΕ.ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΟΑΡΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΟΣΟΣΤΑ ΔΙΟΤΙ ΜΑΣ ΕΣΩΣΑΝ.ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Eγω ειμαι γραμμενος στο συλλογο των ασφαλιστων και εχω πληρωσει μεχρι τωρα 2 φορες.
    Καμια ενημερωση δεν εχω για τα παραπανω.Φυσικα, δεν γνωριζουν αν εκανα τη διαδικασια στους εκκαθαριστες, φυσικα δεν γνωριζουν αν εκανα προσφυγες.
    Δεν θαπρεπε να ειχαν ενημερωσει ηδη για τις προθεσμιες, για τα δημοσιευματα που αναφερονται σε προθεσεις εξαγορων συμβολαιων απο ξενους οικους, δε θαπρεπε να μας ενημερωνουν για το τιγινεται απο τις εκλογες μεχρι τωρα;
    Λυπαμαι, αλλα και που εδωσα συνδρομη, παραμενω ανενημερωτος.
    Διαβασα 2-3 επιστολες παλι, κατα τα ειωθοτα, λες και ειχα λογοτεχνικες ανησυχιες.
    Εμενα μ ενδιαφερει να με ενημερωσουν τι συμπερασματα εβγαλαν απο τις επαφες που ειχαν ΑΝ ΕΙΧΑΝ, μετα τις εκλογες και ποιο ειναι το χρονοδιαγραμμα.
    Γιατι πολλα ειπωθηκαν για συνδρομες.
    Η ενημερωση και οι συνεννοησεις πού ειναι ομως;
    Και σε καθε περιπτωση, θαπρεπε να μαθαιναμε.
    Αλλιως, θεωρω οτι ειναι πολυ προκλητικο να καλουμαι σε συνδρομες, για να πληρωνουμε το διαχειριστη του blog κλπ.
    Η ουσια μας νοιαζει. Και παλι ηλιθια συμπερασματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΑΡΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΥΜΠΑΣΧΟΝΤΑ ΤΕΛΟΣ Η ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΩΝ ΑΣΦΑ/ΛΗΣΤΩΝ.ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΟΥ.ΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΝΑ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟ 2009 Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΗΣΤΩΝ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕ ΣΥΝΕΧΩΣ.ΒΡΗΚΑΝ ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΠΑΛΙ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ Η ΟΠΟΙΑ ΔΗΠΟΤΕ ΛΥΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΟΣΟΣΤΑ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ.ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΙ.ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. http://fimotro.blogspot.gr/2015/06/blog-post_241.html

    Τωρα που τελειωσαν τα εργολαβικα, κανενας δε μιλαει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΑΡΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΠΗΓΕ ΣΥΝΝΕΦΟ.ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ ΑΚΟΜΑ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΜΑΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΟΥ ΛΑΘΟΥΣ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΕΡΙΤΡΥΓΙΡΥΖΑΝ ΚΛΕΦΤΕΣ.ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΚΑΛΟΣΤΥΜΕΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ.ΑΣ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΑΜΕΝΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΚΕΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΨΕΜΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΚΑΠΟΙΑ ΝΕΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ???...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΕΩΣ 17/9/2015 ΚΑΛΕΙ Ο ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ?..ΠΩΣ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΜΕ?..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eιναι οι παλιες αναγγελιες που καναμε εδω και πολυ καιρο.Δε χρειαζεται κατι καινουργιο. Μην μπερδευεστε. Ξεκινησε η διαδικασια της επισπευσης, προκειμενου να ψηφιστει η πολυαναμενομενη τροπολογια απο τον Σταθακη για την καταβολη αποζημιωσεων.
      Αναρωτιεμαι αν υπαρχουν πραγματι καποιοι που δεν εκαναν αναγγελιες.
      Ελπιζουμε τον Οκτωβριο, καλως εχοντων των πραγματων, να εχουμε την τροπολογια.
      Βοηθεια μας!

      Διαγραφή
  49. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΙΜΕΝΩΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ17 Ιουνίου 2015 στις 6:34 μ.μ.




    Την τελευταία σελίδα για το σήριαλ των ΑΣΠΙΣ και COMMERCIAL γράφει ο εκκαθαριστής καλώντας τους χιλιάδες δικαιούχους που δεν έχουν μέχρι σήμερα δηλώσει τις απαιτήσεις τους να το πράξουν μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου ώστε να απολάβουν και αυτοί την αποζημίωση που δικαιούνται.

    Με αναγγελία του στον ΤΥΠΟ ο εκκαθαριστής εξηγεί τις διαδικασίες και θέτει τα χρονοδιαγράμματα, καθώς και τα βήματα που χρειάζεται να πράξει ο κάθε δικαιούχος.

    Όπως είχε αποκαλύψει το insurance-eea.gr πρόκειται για μια «δεύτερη ευκαιρία» που έπρεπε σύμφωνα με τις νομικές γνωμοδοτήσεις να δοθεί προς τους ανθρώπους που είχαν επενδύσει χρήματα στις ΑΣΠΙΣ και COMMERCIAL. Με την ολοκλήρωση και αυτής της διαδικασίας κλείνει οριστικά το θέμα των αναγγελιών και πλέον οι δικαιούχοι εισέρχονται στην τελική ευθεία προκειμένου να αποζημιωθούν.



    ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΡΙΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ :


    1. ΤΗΝ ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ


    2. ΟΔΗΓΙΕΣ & ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΝΑΓΓΕΛΙΩΝ

    ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΑΠΟ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ

    ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ & COMMERCIAL VALUE AAE


    3. ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΑΙΤΗΣΕΩΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ.17 Ιουνίου 2015 στις 6:55 μ.μ.

    ΠΡΟΣΕΞΤΕ
    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ
    ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΑΣΦ. ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΖΩΗΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΤΕ ΤΟ 2013,
    - ΠΡΟ 2 ΕΤΙΑΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΠΙ Κ. ΠΑΠΑΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΤΕΩΣ ΕΠΟΠΤΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΠΡΑΞΕ.
    ΗΤΟ ΝΑ ...ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΣΦ. ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ( ΙΣΩΣ ΝΑΘΕΛΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΠΟΠΤΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΕΩΣ ΤΑ ΒΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΑΜΑΤΑ??? Ε???ΚΥΡΙΕ??? ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΡΟΛΑΒΑΜΕ...ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΤΟ ΜΗ ΝΟΜΙΜΟ...ΛΑΜΠΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Ε...????)-,
    ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΠΟΤΠΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ Κ. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ,
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΓΕΛΘΟΥΝ...Ο Λ. Ο Ι...
    ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗ...Κ. ΡΑΟΥΝΑ,...
    ΠΟΥ ΑΡΑΓΕ ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΥΤΘΥΝΗ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΣΑ ΕΤΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙΣΑΣ ΖΗΜΙΑΣ??? Ε..ΚΕ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΑ...ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ Κ. ΠΑΠΑΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ ΤΟΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΑΣ K.P.M.G KAI TΩΡA???
    ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ AYTO KE ΡAOYNA ????
    AITIOΛΟΓΕΙΣΤΕ ΤΟ ΠΙΑ ΝΟΜΙΚΑ ΟΤΙ ΠΡΑΤΤΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΟΥ ΦΥΣΑ Ο ..ΑΕΡΑΣ>>>!!!!
    ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΓΕΝΝΗΜΕΝΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ (ΟΣΕΣ ΔΗΛ. ΕΙΧΑΝ ΛΗΞΕΙ ΚΑΙ ΖΗΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ ΕΩΣ ΤΗΝ 21-9-2009 ΕΙΧΑΝ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ Κ. ΠΑΠΑΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ, ΑΛΛΑ
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΕ ΡΑΟΥΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ Α...ΓΕΝΝΗΤΕΣ ΕΙΣΘΕ???ΧΑ. ΧΑ..
    ΑΧ!!! Ο ΝΟΜΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΑΣΤΙΧΟ Ε???
    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΡΘΟΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΣΩΣΤΟ ΒΑΣΕΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΟΔΗΓΙΩΝ, ΟΠΩΣ ΣΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΑΣ ΣΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΑΒΑΜΕ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΝ ΥΠ' ΟΨΙΝ ΜΑΣ. ΠΡΑΞΑΜΕ ΤΟ ΝΟΜΙΚΑ ΟΡΘΟΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ Ν.Δ 400/70 ΩΣ ΙΣΧΥΕΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΕΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΣΩΝΑΤΩΜΕΝΕΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ.
    ΠΡΑΞΕΤΕ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ 6ΕΤΙΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΥΝΝΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΕΙΤΕ........ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟ 2003 ΔΕΧΘΗΚΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ...ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ...ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΩΣΤΑ.....
    ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ...ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΡΟΚΑΝΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ..
    ΤΟ ΑΚΟΥΤΕ ΑΥΤΟ??
    ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΜΕ ΜΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΦΩΜΝΝΗΘΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΘΩΝΟΣ ΣΤΟΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΕΠΟΠΤΗ ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΑΣ.
    ΔΗΛΩΣΤΕ ΜΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ.ΟΣΟΙ ΑΝΑΓΓΕΙΛΑΜΕ ΠΑΛΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. εγω πηρα τηλεφωνο. ειπα οτι το ονομα μου περιλαμβανεται στον προσωρινο πινακα της τοτε επεια, αλλα δεν εχει επελθει ασφαλιστικο γεγονος ωστε να κανω αναγγελια, συμφωνα με οσα δηλωναν οι προηγουμενοι εκκαθαριστες.
    μια ευγενεστατη κυρια μου απαντησε οτι ειναι μια τυπικη διαδικασια, να ξεχασω οτι ενεργειες εκανα μεχρι τωρα και να κανω αναγγελια απαιτησεων, ασχετως του οτι δεν εχει επελθει ασφαλιστικο γεγονος. και σκεφτομαι την αλητεια των προηγουμενων, που μεσα σε ενα θολο καθεστως καλουσαν επιλεκτικως για αναγγελια, χωρις να ξεκαθαριζουν ποιος πρεπει ή δεν πρεπει να κανει, παρα τα συνεχη αγωνιωδη ερωτηματα των ασφαλισμενων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΕΣ18 Ιουνίου 2015 στις 12:52 π.μ.

    Ο ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ 6/13 ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΥΦΥΛΑΞ!!!! ΚΑ ΤΩΡΑ 6/15 ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟΦΥΛΑΞ!!!!
    ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΑ...
    ΧΑ...ΧΑ...ΧΑ
    ΑΡΑΓΕ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΗΚΑΤΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΣ ΚΕ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΑ
    ΓΙΑΤΙ ΤΟΙΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΓΗΤΗ ΟΛΙΓΩΡΙΑ???? ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΘΕ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΣΙΙΤΚΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΤΕ...
    ΑΠΟ ΠΕΙΘΗΝΙΑ ΟΡΓΑΝΑ
    ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ...
    ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕ Ο ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΒΑΛΕ ΣΕ ΝΟΜΙΚΑ ΟΡΘΗ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ...ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟ 2013 ΜΗ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ- ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΓΓΕΛΘΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΓΙ΄ΑΥΤΟΥΣ ΕΠΕΛΘΕΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ..ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΑΤΕ ΣΤΙΣ ΑΓΕΝΝΗΤΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΓΓΕΛΘΟΥΝ.
    ΓΕΛΟΙΑ ΤΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
    ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΘΕ
    ΤΗΝ ΑΣΦΛΙΑΣΙΤΚΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΟΣΟ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ.
    ΤΩΡ ΑΑΜΕΣΩΣ ΕΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ ΣΤΗΝ Τ.Τ.Ε Ή ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙΑΥΤΟ ΑΞΙΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΣΝ ΥΠΕΡ ΜΑΣ Ι ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ.
    ΑΡΚΕΤΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΡΡΑΚΩΘΗΕ
    ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΣΘΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΟΠΩΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΟΡΙΖΕΙ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΟΘΩΝΟΣ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ.
    ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΦ.ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΕ ΕΜΑΣ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣΘΕ
    ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΣΦ. ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΛΙΓΟΣ ΚΑΙΡΟΣ .ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ. ΤΟ ΑΚΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΥΠΟΥΡΓΟΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΕΣ19 Ιουνίου 2015 στις 12:13 μ.μ.

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΛΙ
    ΟΣΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΖΩΗΣ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΚΑΙ C.V ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΓΕΙΛΕΙ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ 2010 KAI 2013 ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΞ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΖΩΗΣ ,
    Δ Ε Ν Θ Α Τ Ο ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ.
    ΑΠΛΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΕΟ ΕΠΟΠΤΗ ΤΟ ΝΟΜΙΚΑ ΟΡΘΟ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ, ΠΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ 2012!!!,
    ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΔΗΛΩΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΖΩΗΣ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΜΑΣ. ΔΗΛ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ 6/13,
    -ΠΟΥ ΟΛΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ Ο Κ. ΠΑΠΑΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΣΕ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ ΝΑ ΑΝΑΓΓΕΛΘΟΥΜΕ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΕΚΕΙΝΟΙ
    !!! Μ Ο Ν Ο ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΛΗΞΕΙ ΤΟ ΑΣΦ. ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥΣ (ΕΙΧΕ ΕΠΕΛΘΕΙ ΤΟ ΑΣΦ. ΓΕΓΟΝΟΣ) ΚΑΙ ΤΟΧΑΜΕ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ (21-9-2009 ΚΑΙ 26-2-2010, ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ), ΔΗΛ. ΤΟΤΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ!!! ΕΞΥΗΡΕΤΩΝΤΑΣ Ο.ΤΙ ΜΕΤΡΗΤΟ ΥΠΗΡΧΕ...ΚΑΙ ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 92% ΤΥ ΧΑΡΤΟΦΥΛΚΑΙΟΥ ΖΩΗΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΦ. ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΑΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ 70% ΑΠΟ ΤΟ Ε.Κ.Ι.Α.Ζ ΠΥ ΟΡΙΖΕΙ ΡΗΤΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ Ο Ν. 3867/10 ΩΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΕΙΣ ΙΣΧΥΕΙ ΣΗΜΕΡΟΝ ΚΑΙ ΒΑΣΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΙ Σ.Τ.Ε ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ....
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΑΣΦΑΛΣΙΜΕΝΩΝ ΤΟΥ 90-92% ΠΕΡΙΠΟΥ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΝ 6/2013 ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΚΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΠΕΤΡΕΠΕ.
    ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ ΠΕΤΥΧΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΡΚΗ ΚΑΙ ΑΕΑΝΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΝΟΜΙΚΑ ΟΡΘΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ, ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΕ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΜΕ ΔΗΛ.ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΑΡΙΣΤΙΚΑ Ή.....ΜΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΝΟΜΙΜΑ ΑΠΟΤΥΠΩΜΕΝΑ, ΠΛΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ Κ.Λ.Π), ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΟΥ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ ΖΩΗΣ ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΝΑΓΓΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ....ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟΤΕ 6/13 Ο Κ. ΠΑΠΑΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ....(Τ. ΕΠΟΠΤΗΣ ΑΣΦ. ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΙΑΦΩΝΟΥΣΑΜΕ ΚΑΘΕΤΑ)
    ΚΑΙ ΕΣΤΩ ΕΤΣΙΣΥΝΤΟΜΑ ΠΛΕΟΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΑΝΑΓΓΕΙΩΝ ΜΑΣ, ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟΝ 10/2015 ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΞ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΖΩΗΣ, ΟΠΩΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΜΕ ΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΤΗΝ Τ.Τ.Ε Ο Κ. ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΥΤΟΥ ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΜΕΤ΄ΕΛΕΓΧΟ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΣΦ. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΖΟΝΤΑΣ ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΝΑ ΕΚΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΝΕΙ ΣΥΜΜΕΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ Μ Ε Τ Α ΤΟΥ Ε.Κ.Ζ ΚΑΙ ΕΩΣ ΤΟΥ 70&% ΤΗΣ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΜΑΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΛΗΞΙΝ ΤΗΣ,
    ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ..Δ.Ε.Ν ..ΓΙΝΟΤΑΝ!!!! ΓΙΑΤΙ ...ΑΛΛΑΙ ΑΙ ΒΟΥΛΑΙ ΤΟΥ Ε.Κ.Ζ ????ΤΗΣ ΤΤἜ ???ΙΣΩΣ??ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ...ΒΛΕΠΕΤΕ...ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΑΝ...ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΦΟΡΗΤΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ...ΗΘΕΛΑΝ....Ο Κ. ΣΤΑΙΚΟΥΡΑΣ FUND ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ....ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ...ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ...ΚΟΙΝΟ...ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΩΣ ΝΟΜΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΑΟΤΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΖΩΗΣ, ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕ!!!!????, ΟΠΩΣ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝΤΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ, ΕΙΧΕ ΔΙΑΜΗΝΥΣΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΠΤΑ ΣΤΟΝ ΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΝΗΣΕΙ ΚΑΘΕΤΩΣ, ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΕΔΩ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ, ΩΣ ΜΗ ΟΡΘΑ ΝΟΜΙΚΑ.
    ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΟΥ ΣΥ,ΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΜΙΓΝΥΟΜΕΝΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ, ΕΠΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΜΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ ΒΑΣΕΙ ΝΟΜΟΥ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕ Ο,ΤΙ ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΡΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΕΠ ΩΦΕΛΕΙΑ ΜΑΣ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΕΙ ΝΟΜΙΚΑ ΟΡΘΟ ΚΑΙ ΣΥΝΝΟΜΟ.
    ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ, Ο ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΤΟΤΕ ΕΠΟΠΤΗΣ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΝΑ ΜΕΤΑΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥ!! ΣΤΗΝ Τ.Τ.Ε????? ΚΑΙ Η Τ.Τ.Ε ΣΤΟΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗ...??ΤΑΝΑΠΑΛΙΝ...ΚΑΙ Η ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΘΑ ΚΡΑΤΑΓΕ ΧΡΟΝΙΑ ΑΕΑΝΑ...
    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕΣ ΝΑ ΚΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΩΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥ,ΡΙ,ΖΑ, ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΜΑΣ, ΑΦΟΥΓΚΑΡΑΖΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΥΙΟΘΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΝΟΜΙΑ ΟΡΘΟ ΚΑΙ ΣΥΝΝΟΜΟ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΜΑΣ.
    ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kαι πολυ καλα κανατε και μας παραινουσατε τοτε, να μη λαμβανουμε υποψη μας αυτα που ελεγαν και να κανουμε ΟΛΟΙ αναγγελιες.
      Χρειαζεται να επιβεβαιωσουμε κατι;

      Ναστε καλα.

      Διαγραφή
  55. ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ,ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ...ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ, ΜΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕΣΤΕ.
    ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ.
    Ο ΤΙ ΔΩΣΑΜΕ, ΔΩΣΑΜΕ .
    ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ.




    http://www.insurance-eea.gr/eidiseis/epikairotita/asfalistika-prota-themata/3473-kleinei-17-septemvriou-i-ypothesi-aspis-kai-commercial.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ κ.ΣΙΔΕΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ22 Ιουνίου 2015 στις 12:58 μ.μ.

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ
    ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΕΣ!!!-ΞΕΧΑΣΜΕΝΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΥΠΟ ΤΩΝ: ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΝΕΟΥ ΕΠΟΠΤΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ,
    ΕΣΤΩ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΝ Π Α Λ Ι ΑΝΑΓΓΕΛΙΕΣ,
    ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΑΓΓΕΛΘΕΙ ΤΟΝ 9/10,
    - ΕΠΙ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ. ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΕΠΡΑΞΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΓΓΕΛΘΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΟΣΟΥΣ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΑΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΝΑΡΤΗΘΕΝΤΑ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ-
    , ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ 6/13 ΕΠΙ ΝΕΑΣ ΥΠΟ ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΕΠΟΠΤΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ Κ. ΠΑΠΑΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΝΑΓΓΕΛΙΩΝ, -ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΛΛΟΤΑΝ ΕΠ΄ΟΥΔΕΝΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ* ΚΑΙΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΠΟΙΑ ΑΥΤΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΜΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ-,ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΠΑΛΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ 9/2012 ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ 6/2015!!!! ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!!!, ΑΦΟΥ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΓΓΕΛΙΩΝ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΔΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΥΠΟ ΤΟΥ Κ. ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ ΣΤΗΝ Τ.Τ.Ε ΤΟΝ 9/2010 ΕΠΙΒΑΛΛΟΤΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΔΗΛ. ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΞΑΝΑΠΑΙΔΕΨΕ Ο Κ. ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΓΓΕΛΛΟΜΑΣΤΕ-,
    ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥ,ΡΙ,ΖΑ ΟΤΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΛΥΤΙ ΕΠΙ 6ΕΤΙΑ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΤΗΣ ΑΣΠΣΙ ΡΟΝΟΙΑ ΚΑΙ C.V, ΠΟΥ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ, ΑΡΧΙΚΑ, ΚΑΙ ΠΡΟ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΤΟΥ ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΑΦΟΥ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ, ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΕ ΔΙΑΡΚΕΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΠΡΟΣ ΕΞΕΥΡΕΣΗ ΛΥΣΗΣ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΤΟ ΤΟΥ ΣΥ,ΡΙ,ΖΑ, ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΥ,ΡΙ,ΖΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΔΥΣΚΟΛΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ,
    ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕ ΤΗΝ Ν.Δ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ...ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΗ ΚΑΙ ΑΠΡΑΓΗ...ΑΝΑΜΟΝΗ....ΠΡΟΤΕΙΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΥΣ...ΒΟΛΕΥΑΝ...
    ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΡΩΜΙΑ...ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ...ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ....
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΧΟΛΙΑΣΤΑ, ΑΦΟΥ ΗΔΗ ΕΠΡΑΞΑΝ ΩΣ ΣΥ,ΡΙ,ΖΑ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ, ΑΥΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΘΑΠΕΡΕΠΕ ΝΑΧΑΝ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΟΙ ΝΕΟΙ: ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΠΟΠΤΗΣ ΑΣΦ. ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ, ΔΗΛ. ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΙΝ ΤΗΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΑΝΑΓΓΕΛΙΩΝ Κ.Λ.Π. ΜΕ ΤΙΣ ΤΥΧΟΝ ΑΣΚΗΘΕΙΣΕΣ ΑΝΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥΣ, ΕΝΤΟΣ 45 ΗΜΕΡΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΞ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΖΩΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΜΕΣΩ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ.....ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΧΩΡΕΙ ΕΦΕΣΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΣΥΝΤΟΜΑ....ΕΝΤΟΣ ΕΤΟΥΣ ..ΜΕΤΑ?????ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ22 Ιουνίου 2015 στις 12:59 μ.μ.

    Ή ΕΣΤΩ ΝΑΧΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΠΟΠΤΗΣ ΤΟΤΕ, ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΕ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΣΦ. ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΤΗΝ 1/6/2012 ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ Τ.Τ.Ε, ΝΑΧΑΝ ΕΣΤΩ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΕΙ ΓΙΑ ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ, ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ
    Ο Λ Ο Υ Σ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΞ ΑΣΦΑΛΣΙΕΩΝ ΖΩΗΣ (ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ Ή ΕΧΟΥΝ Ή ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΛΗΞΕΙ ΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΑΔΕΙΩΝ ΤΩΝ ΑΣΦ, ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ), ΝΑ ΑΝΑΓΓΕΛΘΟΥΜΕ ,
    ΠΡΑΓΜΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΞΑΝΑ ΜΑΝΑ!!!! ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ,
    -ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΤΟΥ Κ. ΠΑΠΑΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΤΕ 6/2013 ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟΣ.....ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ..ΠΟΛΛΑΠΛΩΣ..... ΜΕ ΤΙΣ ΓΕΝΝΗΜΕΝΕΣ (ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΚΑΤ΄ΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΕΠΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ, ΩΣ ΤΟΝ ΒΟΛΕΥΕ, ΟΣΑ ΔΗΛ. ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΧΑΝ...ΑΥΤΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙ ΤΟ 8%-10%% ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΙΠΟ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ ΟΛΟΙ ΔΗΛ. ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ Ε.Κ.Ζ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΥΜΕΘΑ!!!!!!,ΑΦΟΥ ΘΑΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΗΚΑΜΕ ΚΑΤ΄ΑΥΤΟΝ ΣΤΙΣ ΑΓΕΝΝΗΤΕΣ.!!!..
    ΑΧ ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗ!! ΩΣ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ, ΑΦΟΥ ΝΕΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΣΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ ΕΙΣΕΦΕΡΕ...
    ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΕΣΤΩ ΜΕ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΛΛΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΑΝΑΓΓΕΛΙΩΝ ΜΑΣ, ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΙ ΤΟ 92% ΤΟΥ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ ΖΩΗΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΣΦ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΘΑΜΑΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟ 70% ΑΠΟ ΤΟ ΕΚ.Ζ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ???ΟΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΤΟ ΓΡΑΦΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΝΑΖΑΜΕ ΠΑΝΤΙ ΤΡΟΠΩ ΝΟΜΙΜΩ ΚΑΙ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΑΘΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΝΑΓΓΕΛΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑΠΡΕΠΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΗΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΝΑ ΕΙΧΑΤΕ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ..
    .ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΣΟΙ ΤΟΤΕ 6/13 ΔΕΝ ΥΠΟΒΑΛΛΑΤΕ ΑΝΑΓΓΕΛΙΕΣ,
    ΘΑ ΠΕΡΠΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 17/9/2015 ΔΗΛ. ΕΝΤΟΣ 3ΜΗΝΟΥ ΠΕΡΙΠΟΥ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ Ο ΝΕΟΣ ΕΠΟΠΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΣΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ:ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΥΠΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΕ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ: ΣΕ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΤΑ ΑΣΦ. ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΛΕΓΑΜΕ::::ΝΟΜΙΜΩΣ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΑ Κ.Λ.Π (ΤΑ ΠΡΩΤΟΤΥΑ ΤΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ...) ΟΠΩΣ ΤΑ ΑΝΑΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΥΠΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ, ΕΙΤΕ ΜΕ COURIER, ΕΙΤΕ ΜΕ ΦΑΞ, ΕΙΤΕ, ΕΙΤΕ... Κ.Λ.Π
    ΤΟΤΕ ΤΟΝ 6/13 ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΡΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΜΗΠΩΣ:ΕΤΣΙ ΟΡΙΖΑΝ ΑΙ ΒΟΥΛΑΙ ΤΩΝ ΥΠΕΡΑΝΩ ΑΡΑΓΕ????????ἝΡΩΤΩΜΕΘΑ ΣΥΣΣΩΜΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΧΕΔΟΝ??????
    ΤΩΡΑ ΠΡΑΤΤΟΥΝ Ο ΣΩΣΤΑ ΝΟΜΙΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Πως μπορω να ενημερωθω με απλα λογια για το τι εξελιξη εχει το θεμα τις ασπις;;Ηταν ασφαλισμενος ο πατερας μου ο οποιος απεβιωσε πριν δυο χρονια και θα ηθελα καποιος να με καθοδηγησει για το αν και πως πρεπει να κινηθω!!ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή