ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΣΥΡΙΖΑ

Αγαπητοί μας Ασφαλισμένοι,

σας ενημερώνουμε ότι το Σωματείο μας μέσω της Προέδρου μας Κατερίνας Σιδέρη και των μελών του πραγματοποίησε συνάντηση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ με επιτυχή έκβαση. Πιο συγκεκριμένα έπειτα από εντατικές επαφές με το τμήμα Οικονομικής Πολιτικής του κόμματος επικεφαλής του οποίου είναι ο κ. Ιωάννης Μηλιός επιτεύχθει συμφωνία για εύρεση ρεαλιστικής λύσης βάσει του υφιστάμενου νομικού πλαισίου. Προχώρησαν δε σε από κοινού με το Σωματείο μας ανακοίνωση πολιτικής δέσμευσης για λύση μετά τις εκλογές βάσει του υφιστάμενου νομικού πλαισίου ως αυτό τροποποιηθεί και εφαρμοσθεί προς το συμφέρον των ασφαλισμένων.

Στον κάτωθι σύνδεσμο παραθέτουμε την επίσημη ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για όλους εμάς τους ασφαλισμένους:


Οι ασφαλισμένοι συλλογικά ευχαριστούμε τον ριζοσπαστικό συνδυασμό το οποίο με ανθρώπινο και κοινωνικά ευαισθητοποιημένο πρόσωπο ενέσκυψε στο τόσο σημαντικό για την επιβίωση εκατοντάδων χιλιάδων ασφαλισμένων συμπολιτών μας και δεσμεύεται να προχωρήσει διαδικασίες αποζημίωσης. Λυπούμεθα συγχρόνως δείχνοντας την πλήρη αδιαφορία μας στην κυβέρνηση που μας απαξίωσε πλήρως και μας κατέστρεψε.

141 σχόλια:

  1. ΚΑΤΑΚΛΕΜΕΝΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ18 Ιανουαρίου 2015 στις 9:12 μ.μ.

    ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΑ ΝΑ ΚΑΠΗΤΑΛΕΥΕΤΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΕΠΕΤΥΧΕ Η ΚΑ ΣΙΔΕΡΗ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΗΣ, ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΡΟΠΑΙΟ.., ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟΤΕ ΤΗΝ 1/3/2010 ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΕ ΑΡΧΙΚΑ Η ΚΑ ΣΙΔΕΡΗ....
    ΕΧΕΙΣ ΠΟΤΕ ΕΣΥ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΕΧΑΓΙΑΟΓΛΟΥ ΜΕ Κ. ΛΙΑΚΟ ΚΑΙ ΜΗΛΙΟ, ΩΣ ΚΑΙ Κ, ΣΤΑΘΑΚΗ??? ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΠΟΤΈ??? ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΗΝΑ????
    Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ..!!!!
    Η ΚΑ ΣΙΔΕΡΗ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΙΕΤΑΙ ΑΝΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ 2-3 ΜΗΝΕΣ ΑΝΕΛΛΙΠΩΣ ΜΕ ΘΕΣΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ, ΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΕΚΛΟΓΩΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΑΖΑ ΜΕ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ..ΠΥΡΡΕΙΟ...ΝΙΚΗ ΣΟΥ..ΩΣ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥ ΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΑΡΧΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ .

    ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΔΕΦΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΤΙΥΣ ΑΣΦΑΛΣΙΜΕΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΦΕΡΟΥΣΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΛΥΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΠΙΑ ΜΕΤΑ 5 1/2 ΕΤΗ, ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΗ ΑΥΤΕΣ ΤΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥ ΤΟ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΟΥΜΕ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΕΝΕΣΚΥΨΕ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ.
    ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΝΑ!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ Ν.Δ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΠΡΑΞΙΑ, ΑΔΡΑΝΕΙΑ, ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ, ΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΄΄΄΄ΠΟΥ ΕΠΕΔΕΙΞΑΝ ΤΟΣΑ ΕΤΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ, ΓΙΑΤΙ ......ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΩΝ ...ΑΥΓΩΝ.. ΘΕΛΕΙ ΚΟΤΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΩΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ.....ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ, ΟΣΩΝ ΜΑΣ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΑΝ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΣΙΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΔΗΛ. ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ???? ΤΟΛΜΟΥΝ>??? ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΟΜΩΣ ΣΑΝ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΙΣΩΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ,ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΟΧΥΡΑ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ.Η ΣΑΠΙΛΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΙΣΤΟΥ ΑΡΑΧΝΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ.
      ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ,ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ....

      Διαγραφή
    2. ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙΣ ΥΠΟΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΜΟΝΟ ΕΣΥ? ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΕΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΚΕΥΦΤΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΘΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ.

      Διαγραφή
  2. http://www.koutipandoras.gr/article/131526/ayti-einai-i-dimokratia-toys-arkeitai-stin-epistrofi-molis-toy-enos-tritoy-ton

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙΣ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΠΗΡΕ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟ ΥΠΟΣΧΕΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ. ΤΟ ΠΟΙΟ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΤΟ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΖΑΛΙΖΟΥΝ.
    ΘΥΜΑΣΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΣΕΣ ΥΠΟΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΧΕΣ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ Ν.Δ? ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΩΣ ΧΤΥΠΙΟΣΟΥΝ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ.? ΚΡΑΤΑ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ, ΑΣΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΞΗ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΧΤΥΠΙΕΣΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΥΠΟΣΧΕΤΙΚΗΣ .ΜΗΝ ΒΓΕΙΣ ΕΚΤΕΘΗΜΕΝΗ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. για άλλη μια φορά ευχαριστούμε την πρόεδρο μας για τον διαρκή αγώνα.είμαστε στο πλευρό της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΣΟΙ ΜΙΛΑΤΕ ΜΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΛΩΣ ΚΑΝΕΤΕ.
    ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ, ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΑ ΟΤΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΜΗΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΣΕ ΔΙΑΡΚΗ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΕΧΕΙ ΤΝ Κ. Ι. ΜΗΛΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΣΥΝΟΜΙΛΩΤΑΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΡΑΞΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.
    ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΣΑΜΕ ΩΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΟΥΜΕ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΠΙΕΖΑΜΕ ΓΙΑ ΥΤΟ ΟΛΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΤΑ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΚΑΙ ΕΝΤΕΤΑΜΕΝΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ. ΕΝΗΜΕΡΩΟΣ ΚΑΙ ΟΙ Κ.Κ. ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ, ΜΗΛΙΟΣ, ΝΑΝΤΙΑ ΒΑΛΑΒΑΝΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΜΙΚΟΥ ΤΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ.
    ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΠΛΗΣΙΑΣΑΜΕ ΜΑΣ....ΕΓΡΑΨΑΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΣΤΩ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΩΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΚΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΟΥ ΣΤΙΣ 12/6/12 ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΠΙΗΜΟ ΤΗΣ Ν.Δ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΗ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΛΤΙΚΟ ΨΕΜΑ, ΑΥΤΑΠΑΤΗ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΩΝ ΑΣΦΑΛΣΙΜΕΝΩΝΝ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΙΣΤΕΨΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣ Α Μ Ε . ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΩΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΩΝ...ΟΥΔΕΜΙΑ ΔΣΑΣ ΛΕΩ ΞΑΝΑΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ...ΜΑΣ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ..ΔΥΣΤΥΧΩΣ...ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΝΤΑΙ..
    ΟΜΩΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ..ΚΑΙ ΑΣ ΞΑΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΘΟΥΜΕ...ΟΜΩΣ Τ ΞΕΡΥΜΕ ΑΥΤΟ?????ΕΠΕΙΔΗ ΧΑΣΑΕΜ ΑΚΙ ΗΡΑΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΜΑΣ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ...ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ...ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΩΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΥΑΗΓΕΛΙΖΕΤΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΕΦΟΣΟΝ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΘΕΑ ΜΑΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΟΡΘΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΜΕ ΤΑΣΣΟΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ..
    ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΟΝΙΣΘΕΙ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ..ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΙΔΙΚΩΤΡΕΑ ΠΡΟΚΥΠΤΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΜΕ ΘΕΜΤΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΜΑΣ.
    ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΜΠΝΕΟΥΝ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΑΒΙΑΣΤΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΙΚΑΝΟΥΣ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ... ΚΡΙΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΒΙΑΣΤΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΑΝΕΠΗΡΕΑΣΤΑ, .
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ...ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΕΙΣ ΜΟΥ -ΜΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΙΠΕΔΟ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΤΗ....
    ΔΕΝ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ ΠΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΑΡΑΜΙΛΛΟ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ...ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΦΤΥΜΕΝΟΥΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ Ν.Δ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ..ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ...
    ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΛΕΤΕ...ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ...
    ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΙΝΑΙ????
    ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΩ ΞΑΝΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΠΙΕΖΟΝΤΑΣ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΗ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ...
    ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ....ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΙΣΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ...ΠΥ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑΙ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΕΣΤΩ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΝΑ ΤΗΡΗΣΕΙ ΤΑ ΥΠΕΣΧΕΘΕΝΤΑ..
    ΑΛΛΟΙΩΣ ΚΑΘΙΣΤΕ ΣΙΤΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΤΕ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ.
    Ο ΑΚΙΝΗΤΟΣ ΔΕΝ ΖΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλα τα λετε. κανενας δεν περισσευει. φαγαμε τα μουτρα μας, μας φαγανε τα συμφεροντα και οφειλουμε στις οικογενειες μας να κανουμε τα παντα.
      κρινετε ολοι και αποφασιστε. οι εμετικοι κυβερνωντες εξακολουθουν να μη μας γνωριζουν, το παληκαρι με τα φαντς ειναι εξαφανισμενο. καπου θα τρωει σουβλακια.

      Διαγραφή
  7. Κυρια Σιδερη ευχαριστουμε για την πληροφορηση εμεινε κατι ακομη.Οι δικηγοροι μας πηρανε τα χρηματα χωρις να ειμαστε μεσα στη διαδικασια της δικης του ΣτΕ και τωρα μας ζητανε χρηματα για τα ευρωπαικα δικαστηρια καθοδηγηστε μας τι να κανουμε;Ευχαριστω εκ των πρωτερων για την απαντηση σας και γενικως για τον ανιδιοτελη αγωνα που κανετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ; ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΜΟΙΒΩΝ;

      Διαγραφή
  8. Μην ενθουσιάζεσθε.
    Ο ΣΥΡΙΖΑ υπόσχεται τα πάντα στους πάντες.
    Όταν γίνει κυβέρνηση ή θα κάνει μια γιγαντιαία κωλοτούμα (οπότε δεν θα μας αποζημιώσει) ή θα τηρήσει όλα όσα υποσχέθηκε σε όλους (οπότε θα μας εξοφλήσει σε δραχμές). Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Δεν βλέπω μέση οδό ή λύση.
    Ο μισός ΣΥΡΙΖΑ είναι πρώην ΠΑΣΟΚ που είναι επαγγελματίες στις κωλοτούμπες.
    Ο λαός λέει "όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα μικρό καλάθι".
    Ο καθένας ας ψηφίσει κατά συνείδιση χωρίς να πολυπιστεύει τους πολιτικούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κανενας δεν ενθουσιαζεται, ξερετε ομως τι ειναι η χαμενη αξιοπρεπεια, το φτυσιμο, η διαπομπευση;
      τουλαχιστον εσκυψαν, μελετησαν ασχοληθηκαν και κατεστρωσαν ενα σχεδιο.
      κατα συνειδηση θα ψηφισουμε, ομως αμα οι αλλοι σ εχουν κανει το κοροιδο της κοινωνιας και σε φτυνει κ απο πανω, τι λετε τωρα; ποτε στη ζωη μου δε θα τους ξαναψηφισω.γιατι κατεστρεψαν ζωες και φαμιλιες, γιατι μας λοιδωρησαν, γιατι εβαλαν τα παπαγαλακια τους να μας βγαζουν προς τα εξω ως επενδυτες. ενω τατρωγαν μαζι τους.
      τα τραπεζια, τις εκδηλωσεις, τα χαιδολογηματα τους. και τωρα, με την κολυμβηθρα ,ολοι δεν ηξεραν. και δεν τους νοιαζει.
      σουσι ετρωγε ο αλλος και ετοιμαζα φαντ.
      τι λετε τωρα;

      Διαγραφή
  9. https://pbs.twimg.com/media/B7vnMmuCMAAGqQ8.jpg


    κι εμεις ζηταμε να εφαρμοστουν οι νομοι, να δανεισθει το εγγυητικο , να ξεκινησει τις αποζημιωσεις. ολοι προδοτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αν διαβάζατε προσεκτικά την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα αφήνατε την παλαβιάρα να σας κοροιδέψει πάλι.
    ΑΟΡΙΣΤΟΛΟΓΙΕΣ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ "Συνέχιση της εκκαθάρισης" τι είναι ξέρετε;
    Για ποιά προστασία μιλάει της περιουσίας; Αυτής που φαγώθηκε από τα λαμογια της εκκαθάρισης;;;;;

    ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. KAI TI ΠΡΕΠΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΡΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΑΡΕ...
    ΕΠΙΣΤΡΕΨΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΑ ΧΡΕΩΣΤΟΥΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΚΑΙ C.V ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΜΑΣ,
    -ΑΥΤΗΣ ΔΗΛ. ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙ Η ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΘΕΙ ΣΕ ΤΑΚΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΑΤΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΥΤΟ ΛΥΣΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ-, ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΝΑΣΘΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΠΑΛΗΚΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ...ΕΙΣΘΕ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΜΕ ΤΑ FUNTS ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΑΚΟ....
    ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΑΛΙ ΣΑΣ ΠΡΟΛΑΒΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΒΑΛΕ ΣΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΡΧΕΣ ΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΥΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ, ΠΟΥ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΩΦΕΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΣΤΑΚΙΑΚΙΑ ΜΑΣ ΒΑΛΑΤΕ ΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΑΚΙ ΣΑΣ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ..ΑΧ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ, ΑΧ Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ.....ΧΑΡΙΝ ΑΥΤΩΝ...ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!
    ΚΑΙ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣΘΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ.....ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΕΙ. ΜΑΧΕΤΑΙ ΑΓΟΓΓΥΣΤΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ...ΔΕΝ ΤΗΣ ΤΟ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗΝ ΣΟΥΠΑ ΜΕ ΤΑ FUNTS ..ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΣΑΣ Ε...????
    ΞΕΡΕΤΕ ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΗΣ......
    ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΠΛΗΣΙΑΣΕ....Ο ΘΕΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΕΙ...ΝΑΣΘΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ..ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Και ας μην συμμετείχατε σε αυτήν την παρέμβαση στο Σ.Τ.Ε μέσα στα 50 άτομα που δεν μας έγινε δεκτή,
    ΠΑΡΑ ΤΑΥΤΑ ακούστε τον δικηγόρο σας, και προσφύγατε στο ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ.
    ΑΛΛΩΣΤΕ από ότι γνωρίζω το ποσόν που χρειάζεται είναι ελαχιστότατο, ο δικηγόρος με τον οποίο εγώ ήδηπροσέφυγα και οι υπόλοιποι 49 στο Σ.Τ.Ε που χάσαμε.
    Αξίζει να προσφύγουμε. Δεν έχουμε άλλο ένδικο μέσο για να δικαιωθούμε κατά του ΕΛΛΗΝΙΚΟΎ ΔΗΜΟΣΊΟΥ.
    Όμως προσοχή μπορούν να προσφύγουν στο Ευρωπαικό Δικαστήριο μόνο όσοι είχαν ήδη προσφύγει στα Διοικητικό Δικαστήριο και εκκρεμούσε η προσφυγή των, ενώ ήσ διεξαγόταν η παρέμβαση στο Σ.Τ.Ε.
    Μη χάνετε χρόνο δεν έχουμε απεριόριστο για αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΕΣ21 Ιανουαρίου 2015 στις 7:06 μ.μ.

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΨΑΝΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
    ΚΑ ΑΠΑΞΙΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ, ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ, ΟΣΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΑΠΑΞΙΩΣΑΝ, ΜΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΑΝ, ΜΑΣ ΛΗΣΤΕΨΑΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΠΟΠΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΑΡΧΩΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ, ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΑΣ ΟΛΕΣ, ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ, ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΓΓΟΝΩΝ ΜΑΣ....
    ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΦΥΣΙΚΑ ΑΒΙΑΣΤΑ, ΚΑΙ ΕΚΟΥΣΙΑ.
    Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΑΒΙΑΣΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. kΥΡΙΕ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 5.00 ΜΜ ΣΗΜΕΡΑ 21/1/2015
    ΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ-ΑΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΩΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16/1/2015??
    ΕΠΕΙΔΗ:Θα φροντίσει μεταξύ άλλων την άμεση συνέχιση των διαδικασιών της εκκαθάρισης, με εξασφάλιση διαφανών διαδικασιών μέσα από δημόσιο έλεγχο. Ο δημόσιος έλεγχος θα είναι προς τις εξής κατευθύνσεις:

    του τελικού προσδιορισμού των υποχρεώσεών της,
    της καλύτερης αξιοποίησης των περιουσιακών στοιχείων των εταιριών προς όφελος των δικαιούχων αποζημίωσης,
    του ελέγχου οποιωνδήποτε ευθυνών ή παραλείψεων διαπιστωθούν,
    της διερεύνησης και της τιμωρίας ποινικών και αστικών ευθυνών από ενδεχόμενες υπεξαιρέσεις χρημάτων των εταιριών από τους μετόχους τους, καθώς και
    της διαπλοκής μεταξύ εταιριών του ομίλου και άλλων συμφερόντων.

    Παράλληλα θα εξασφαλίσει την πιστή εφαρμογή των τρόπων χρηματοδότησης του Εγγυητικού Κεφαλαίου Ζωής και θα εξετάσει και νέες μορφές ταχύτερης χρηματοδότησής του.
    ***********
    ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΥΡΙΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΡΚΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 21/9/2009 ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΗΝ CV, ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΠΑΝΤΙ ΤΡΟΠΩ ΝΟΜΙΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΝΕΙ ΤΜΗΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΤΑΣΣΟΜΕΝΟ ΜΙΚΡΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΚΟΜΑ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ Η ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚ.Ζ ΜΕ ΤΑ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΒΑΣΕΙ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ??
    ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ (ΣΥΡΙΖΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ-ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ???? ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΘΕΙ Η ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΟΥΜΕ ΤΜΗΜΑΤΙΚΑ??
    ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΒΟΚΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ???ΜΕ ΞΕΡΕΤΕ???ΠΟΙΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΕ???ΠΟΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΙΕΡΩΤΩΜΑΙ ???? ΑΦΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΘΕ ΕΤΣΙ..
    ΕΓΩ, ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΖΩΗΣ ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΜΕ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΚΟΥΕΙ ΠΙΑ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ ΑΠΟΚΑΡΔΙΩΣΑΝ ΠΛΗΡΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΠΡΑΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΔΡΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗ ΟΡΘΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΜΑΣ.
    ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ, ΠΕΡΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΔΙΚΙΑΣ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΙΣΩΣ ΜΕΤΑ 15 ΖΩΕΣ!!!
    Ο ΕΧΩΝ ΝΟΥΝ ΑΣ ΠΡΑΞΕΙ...ΑΒΙΑΣΤΑ ΒΑΣΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. NΕΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ:ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΚΑΙ COMMERCIAL VALUE

    Ειδήσεις 21/01/2015, 14:31
    Γιάννης Βερμισσώ
    Δευθυντής Σύνταξης του Περιοδικού Insurance World και του insuranceworld.gr

    Με την «βούλα» πλέον και χωρίς να χωρά καμία αμφιβολία η υπόθεση των ΑΣΠΙΣ και COMMERCIAL δεν λύθηκε από τους κυβερνητικά αρμοδίους. Οι υποσχέσεις, οι συζητήσεις, οι πάλαι ποτέ μεγαλοστομίες εξανεμίστηκαν. Αυτοί που έταξαν δεν μπόρεσαν να υλοποιήσουν τις υποσχέσεις τους. Και οι άνθρωποι που ηγούνται των ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΩΝ και ήταν αυτοί που εκπροσώπησαν τους χιλιάδες ασφαλισμένους -θύματα – σε εκείνες τις συναντήσεις που οι υποσχέσεις επίλυσης δίνονταν αφειδώς, σήμερα είναι απογοητευμένοι. Κατανόησαν ότι τίποτε δεν αποδείχτηκε αληθινό.

    Τι να φταίει άραγε; Δεν υπήρχε πρόθεση, δεν ασχολήθηκαν κάποιοι επιμελώς, δεν θέλουν να δοθεί λύση, είναι αδύνατο να δοθεί λύση; Ποιο από αυτά τα υποθετικά ερωτήματα μπορεί να απαντηθεί; Και ποιος μπορεί να τα απαντήσει. Η υπόθεση ανάγεται στα όρια του φανταστικού και δεν ωφελεί.

    Σήμερα μια ανάσα πριν από τις εκλογές, άνθρωποι πέριξ της ηγετικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκαν με εκπροσώπους των ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΩΝ. Συζήτησαν και εκδόθηκε και ανακοίνωση (φιλοξενείται στην ιστοσελίδα του κόμματος). Και σε αυτόν τον πολιτικό χώρο λοιπόν έγινε γνωστό επισήμως και το πρόβλημα και η μη λύση του μέχρι σήμερα. Οι πληγέντες της ΑΣΠΙΣ που επικοινώνησαν με το IW θεωρούν ότι έγινε ένα σωστό βήμα που ενδεχομένως θα αποτελέσει και μια νέα αρχή. Μπορεί υποσχέσεις –και σωστά- να μη δίνονται στην παρούσα χρονική στιγμή.

    Ωστόσο το μείζον είναι πώς η χαμένη ελπίδα ξαναζωντανεύει. Και φυσικά όλοι στην αγορά –την ασφαλιστική- γνωρίζουν ότι η μεγάλη πληγή των ΑΣΠΙΣ και COMMERCIAL πρέπει να κλείσει. Ασχέτως αν αυτό δεν έγινε μέχρι σήμερα, δε μπορεί να θεωρηθεί ως χαμένη υπόθεση από κανέναν και κυρίως από τους παθόντες. Το ζητούμενο είναι να δοθεί λύση και να εξεταστεί σε βάθος εκ νέου το ζήτημα. Δεν έχει σημασία η μέχρι σήμερα αδυναμία, ανεπάρκεια, αδιαφορία, ή ότι άλλο μπορεί να οδήγησε στην μη απόδοση λύσης. Εμείς κρατάμε ότι απλώς οι άνθρωποι αυτοί, οι όμηροι ενός, παράδοξου συστήματος δεν δικαιώθηκαν. Οφείλει όμως κάποια εξουσία να τους δικαιώσει τόσο για λόγους αξιοπιστίας της ασφαλιστικής αγοράς όσο και για λόγους κοινωνικής δικαιοσύνης. Ας μην κλείσει το θέμα και ας δοθεί έστω και καθυστερημένα κάποια λύση…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ολα τα ασφαλιστικά site το γράφουν για την λύση μας από το ΣΥΡΙΖΑ (nextdeal.gr, insuranceworld.gr, insurancedaily.gr, bankingmews.gr, capital.gr και άλλα πολλά)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα των ασφαλισμένων ΑΣΠΙΣ Πρόνοια και Commercial Value

    Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα των ασφαλισμένων ΑΣΠΙΣ Πρόνοια και Commercial Value

    "Ο ΣΥΡΙΖΑ θα φροντίσει μεταξύ άλλων την άμεση συνέχιση των διαδικασιών της εκκαθάρισης, με εξασφάλιση διαφανών διαδικασιών μέσα από δημόσιο έλεγχο" τονίζει με ανακοίνωσή του το Τμήμα Οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με το θέμα ΑΣΠΙΣ Πρόνοια και Commercial Value. "Παράλληλα θα εξασφαλίσει την πιστή εφαρμογή των τρόπων χρηματοδότησης του Εγγυητικού Κεφαλαίου Ζωής και θα εξετάσει και νέες μορφές ταχύτερης χρηματοδότησής του", αναφέρει το κόμμα.

    Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

    Πέντε και πλέον χρόνια πέρασαν από τις ανακλήσεις των αδειών των ασφαλιστικών εταιριών του ομίλου ΑΣΠΙΣ και της COMMERCIAL VALUE. Οι κυβερνήσεις των μνημονίων και των διαπλεκόμενων συμφερόντων εξακολουθούν να παρακολουθούν με απάθεια το δράμα των χιλιάδων ασφαλισμένων, που ζητούν την προάσπιση των αυτονόητων δικαιωμάτων τους.

    Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν από την αρχή παρών με τα θεσμικά του όργανα στη διεκδίκηση δίκαιης λύσης του προβλήματος και δηλώνει ότι σαν υπεύθυνη κυβέρνηση θα πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα, που θα συμφωνηθούν μετά από διαβούλευση με τους ίδιους τους ασφαλισμένους, για να δοθεί τέρμα στην παρατεταμένη αγωνία και αβεβαιότητα τους.

    Θα φροντίσει μεταξύ άλλων την άμεση συνέχιση των διαδικασιών της εκκαθάρισης, με εξασφάλιση διαφανών διαδικασιών μέσα από δημόσιο έλεγχο. Ο δημόσιος έλεγχος θα είναι προς τις εξής κατευθύνσεις:

    του τελικού προσδιορισμού των υποχρεώσεών της,
    της καλύτερης αξιοποίησης των περιουσιακών στοιχείων των εταιριών προς όφελος των δικαιούχων αποζημίωσης,
    του ελέγχου οποιωνδήποτε ευθυνών ή παραλείψεων διαπιστωθούν,
    της διερεύνησης και της τιμωρίας ποινικών και αστικών ευθυνών από ενδεχόμενες υπεξαιρέσεις χρημάτων των εταιριών από τους μετόχους τους, καθώς και
    της διαπλοκής μεταξύ εταιριών του ομίλου και άλλων συμφερόντων.

    Παράλληλα θα εξασφαλίσει την πιστή εφαρμογή των τρόπων χρηματοδότησης του Εγγυητικού Κεφαλαίου Ζωής και θα εξετάσει και νέες μορφές ταχύτερης χρηματοδότησής του.

    Θεωρούμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η μοναδική λύση ελπίδας για τον ελληνικό λαό. Μια λύση που βάζει στην πρώτη γραμμή τις ανάγκες και το συμφέρον της μεγάλης κοινωνικής πλειοψηφίας.
    Nextdeal
    Γράφει:
    Nextdeal

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τα ξαναλέμε σε έναν χρόνο. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ.
    Δουλεύεις τον κόσμο κανονικά όπως έκανες και με τον Σαμαρά και τον Καμμένο και φυσικά τον δικηγόρο το Μαρκουλάκο.
    Πόσα πήρες μίζα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. o συριζα ειτε σας αρεσει ειτε οχι, χαλασε τη σουπα. τι ειπε; ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΠΟΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΩΝΕΤΑΙΡΙΩΝ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ, ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΔΗΜΕΥΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ!!! ΤΟΥΣ ΕΦΑΡΜΟΣΑΝ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΥΦΑΝΤΑΣΤΟΙ ΥΠΟΥΡΓΙΣΚΟΙ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΛΕΝΤΗΣΟΥΝ ΚΙΟΛΑς, ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΝΑ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΦΑΝΤ ,ΠΟΥ , ΩΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ.
      αυτο ειπε ο συριζα. αναγνωρισε οτι ζουμε, υπαρχουμε...
      προτιμω να εχω μπροστα μου ενα καταγεγραμμενο σχεδιο επι της αρχης, με προθεση να αποκαταστησει το δικαιο και να ελεγξει τους παρανομους, παρα καποιους αλαζονες, που με χαρακτηρισαν ΕΠΕΝΔΥΤΗ, γιατι εμπιστευτηκα το κρατος στην εποπτεια του και μαζευα δεκαπεντε χρονια για συνταξεις και γεραματα.
      Οσο για τους δικηγορους, λιγο με νοιαζει. οποιος θελει, ας κανει ο τι θελει. προσωπικα δεν προσετρεξα σε κανεναν , αν και εχω ολες μου τις οικονομιες εκει.
      Προτιματε να σας φτυνουν, παπακωνσταντινου, βενιζελος, σαχινιδης, παπανδρεου,σαμαρας,στουρναρας, κ ολα τα παιδια που γονυπετεις παρακολουθουσαμε ή να αναγνωρισουμε οτι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ , καποιοι εσκυψαν και εκπονησαν ενα σχεδιο επι χαρτου για τις αποζημιωσεις μας; λιγο σκεψη θελει. Τουλαχιστον , εγω. για πρωτη φορα, βλεπω συγκεκρικενα πραγματα να γραφονται και...κοντος ψαλμος αλληλουια.

      Διαγραφή
  20. http://www.nextdeal.gr/%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B1%CF%83%CF%86%CE%AC%CE%BB%CE%B9%CF%83%CE%B7/oi-protaseis-toy-syriza-gia-thn-idiwtikh-asfalish.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κυρια Σιδερη ευχαριστουμε για την απαντηση σχετικα με τα ευρωπαικα δικαστηρια θα πραξουμε αναλογως.Ευχομεθα οποιο και αν ειναι το αποτελεσμα των εκλογων επιτελους να βρεθει και για μας η πολυποθυτη λυση.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. MH XANETE ΦΑΙΑ ΟΥΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ, ΘΑ ΥΠΟΧΡΕΩΘΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΠΛΗΡΩΜΗ ΠΟΣΟΣΤΩΝ/ΑΜΟΙΒΩΝ ΠΟΥ ΤΩΡΑ, ΑΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ, ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ. ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ,ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΟΣΟ ΠΑΡΕΤΕ, ΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΟΣΟΣΤΑ ΚΑΙ ΑΜΟΙΒΕΣ, ΟΥΤΕ 40%

      Διαγραφή
  22. 316
    μονο ενας ξακουστος μαντης θαχε βαρυνουσα αποψη για το ποια θαναι η τυχη της υποθεσής μας μετα ενα -δυο χρονια.Πολυ πιθανο ναμαστε στην ιδια θεση, αυτο κανεις μας δε το ξερει.ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ειναι οτι η γαλαζοπρασινη εξουσια οχι μονο μας εφτυσε άλλα ουτε καν ασχολειται μαζι μας,μας εχει διαγραμμενους απ τα αρχεια των ζωντανων.
    ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΟΤΙ ΤΟ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ εξεδωσε αποφαση που μας προσβαλει ακομη και την στοιχειωδη αξιοπρεπεια- νοημοσυνη, αποζημιωση απο μη υφισταμενα κεφαλαια και μη χρονικα οριοθετημενο μηχανισμο.
    ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΩΡΙΝΟΥΣ.
    ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΕΛΠΙΔΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΣΤΡΕΨΩ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΞΕΘΡΕΨΑΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΙΩΝΙΖΟΥΝ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον δεν κατάλαβες! Σας προειδοποιώ να μην τρέφετε αυταπάτες, να πράξετε μόνοι σας κατα το δοκούν και να πάψετε να πιστεύετε την παλαβή που σας έχει πάρει στον λαιμό της.
      Άλλα λέει εδώ και άλλα κάνει πίσω απ την πλάτη μας
      Τα λεφτά μας που φαγώθηκαν στην εκκαθάριση δεν πρόκειται να τα ανακτήσει ούτε η Μερκελ όχι ο Σύριζα.
      ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ-ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ
      Γκέγκε Σιδέρη;

      Διαγραφή
    2. http://www.reporter.gr/Eidhseis/Oikonomia/item/254413-Oyres-sta-katasthmata-twn-trapezwn,-diaggelma-Samara,-ptwsh-sto-Ch-A-kai-oloi-perimenoyn-ton-%CE%9Dtragki

      Διαγραφή
    3. τρέξτε!..έρχεται ο Τσίπρας....

      http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2015/01/blog-post_5500.html

      Διαγραφή
  23. ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ,ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ,ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ, ΜΕ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΑΧΙΔΟΝΟΜΟΥ...ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. http://fimotro.blogspot.gr/2015/01/blog-post_9552.html


    τσου ρε λακη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΕΣ22 Ιανουαρίου 2015 στις 6:12 μ.μ.

    Καλώς τον γκέ-γκε..
    σου χάλασα την σούπα με το fund του κολλητούλη σου????
    με είχες-ΜΑΣ ΕΙΧΑΤΕ Πληροφορήσει όταν αγόρασα -ΑΓΟΡΑΣΑΜΕ ΤΟΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ τόσα ασφαλιστήρια συμβόλαια ζωής ότι είμαι...ΕΙΜΑΣΤΕ
    Θ Ε Ω Ρ Ο Υ Μ Ε Θ Α ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ Α ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥΛΟΥΣΑΤΕ??
    ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΕΣ22 Ιανουαρίου 2015 στις 6:25 μ.μ.

    ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ, ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ .
    ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΩΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΜΕ ΚΑΘΕ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΙΜΟ ΜΕΣΟ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΟΥΜΕ ΤΜΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΛΑΔΟ ΑΝΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΖΩΗΣ ΜΑΣ.
    ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΡΔΙΩΣΑΝ ΠΛΗΡΩΣ. ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣ.ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΩΣ ΨΗΦΟΙ...ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ...ΚΑΤΑΝΤΙΑ..!!!.
    ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.
    ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΞΙΟΠΟΙΗΤΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΦΡΑΓΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΝΑΧΕ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ ΜΕΡΙΚΩΣ...110.000.000 ΠΕΡΙΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΤΕ 2009, ΤΩΡΑ 60.000.000 Ε ΠΕΡΙΠΟΥ.ΚΑΙ ΑΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΩΣ ΘΑ ΕΠΑΥΞΗΘΕΙ, ΩΣΤΕ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΟ ΕΚ.Ζ ΚΑΙ ΠΟΡΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑΙ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΥΧΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑ ΜΑΧΟΜΕΘΑ..ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΜΕ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΑΣ.
    ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΕΦΕΞΗΣ ΝΑ ΔΙΕΝΕΡΓΗΘΟΥΝ, ΚΑΙ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ, ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΑ...ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΠΛΟΚΕΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ...ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ22 Ιανουαρίου 2015 στις 7:19 μ.μ.

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
    ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ
    ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ΣΗΜΕΡΙΝΗ 22/1/2015 γνωστοποίηση των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ για τον χώρο της Ιδιωτικής Ασφάλισης.
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ, πόσο εναρμονισμένες είναι με την λύση του θέματός μας, ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΖΩΗΣ για να μασ αποζημώσει ΕΜΑΣ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ, ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΟΣΩΝ αΛΛΩΝ ΑΝΑΚΑΙΩΝ ΚΑΙ ΟΡΘΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ.
    ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ
    *****************
    Iδιωτική Ασφάλιση
    Προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την Ιδιωτική Ασφάλιση

    | Insurancedaily editorial team - Δημοσιεύτηκε: 22 Ιανουαρίου 2015 στις 11:09 πμ
    Ο ΣΥΡΙΖΑ ανταποκρίθηκε στην πιεστική προσέγγιση κλαδικού ασφαλιστικού εντύπου και γνωστοποίησε τις θέσεις του για τον χώρο της Ιδιωτικής Ασφάλισης. Ενδιαφέρον και χρήσιμο θα ήταν να υπήρχαν και οι θέσεις των υπόλοιπων κομμάτων και κυρίως της Νέας Δημοκρατίας, των δύο δηλαδή πολιτικών κομμάτων που διεκδικούν να σχηματίσουν κυβέρνηση την επόμενη μέρα, ώστε και οι άνθρωποι της αγοράς και οι καταναλωτές να γνώριζαν τις κατευθύνσεις και τις διαφορετικές προσεγγίσεις καθενός.

    Στο κείμενο της Επιτροπής Χρηματοπιστωτικού Τομέα του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρονται τα εξής:

    «Ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως πάντα, έτσι και αύριο ως υπεύθυνη κυβέρνηση, θα συνεργαστεί με όλες τις υγιείς παραγωγικές δυνάμεις στην προσπάθεια ανάπτυξης της τραυματισμένης οικονομίας της χώρας μας.

    Η θέση του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι η ιδιωτική ασφάλιση μπορεί να λειτουργήσει μόνο συμπληρωματικά προς την Κοινωνική Ασφάλιση.

    Παράλληλα πιστεύουμε ότι:

    Πάγια θέση μας είναι ο έλεγχος να είναι δημόσιος και διαφανής. Τα στοιχεία των ασφαλιστικών εταιρειών να αναρτώνται από τον επόπτη ανά τρίμηνο στο διαδίκτυο.
    Η αρμόδια Εποπτική Αρχή να εφαρμόζει τον θεσμό του Επιτρόπου, ώστε σε συνδυασμό με τις κατάλληλες λειτουργικές και διοικητικές αρμοδιότητες που θα έχει, να αποτρέπει αμέσως μόλις υπάρξουν σημάδια προβληματικής λειτουργίας, φαινόμενα ανακλήσεων εταιρειών, όπως αυτά έγιναν τα προηγούμενα χρόνια με τεράστιες επιπτώσεις στο κοινωνικό σύνολο. Να συμπληρωθεί το νομικό πλαίσιο που, να διευρύνει την ευθύνη των μεγαλομετόχων και των μελών της διοίκησής τους ακόμη και επί της προσωπικής τους περιουσίας (την οποία σε πολλές περιπτώσεις δημιούργησαν «θεωρώντας» ότι τα χρήματα των ασφαλισμένων τους είναι προσωπική τους περιουσία). Το «πάρτυ» που γινόταν σε βάρος των καταναλωτών και των εργαζόμενων από ορισμένους ιδιοκτήτες θα σταματήσει.
    Κοινωνικός και δημόσιος έλεγχος με τη Δημιουργία Επιτροπής Ιδιωτικής Ασφάλισης με τη συμμετοχή κράτους – εργοδοτών – εργαζομένων – καταναλωτικών οργανώσεων – διαμεσολαβούντων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΩΝ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ22 Ιανουαρίου 2015 στις 7:22 μ.μ.

    ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ 21/1/15 ΔΕΣΜΕΥΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΣΙΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
    Στα πλαίσια της στήριξης της Εθνικής Οικονομίας η Εθνική Ασφαλιστική θα παραμείνει θυγατρική της ΕΤΕ, με στόχο να διαμορφώσει τους όρους στην Ελληνική ασφαλιστική πολιτική σαν ηγέτιδα εταιρεία του χώρου.
    Προτείνουμε για την εξασφάλιση των ασφαλισμένων για γρήγορη και δίκαια αντιμετώπιση των διαφορών τους με τις ασφαλιστικές εταιρείες να δημιουργηθούν εξειδικευμένα «Ασφαλιστικά Δικαστήρια», με ειδικά εξειδικευμένους δικαστές, ώστε με γρήγορους ρυθμούς και «σωστή κρίση» να επιλύονται οι διαφορές.
    Στην ίδια κατεύθυνση εντάσσεται και η πρότασή μας για να εξεταστεί η δημιουργία σώματος εξειδικευμένων πραγματογνωμόνων, ανεξάρτητων από τις εταιρείες, προκειμένου να στηρίζουν με το έργο τους τόσο τους επαγγελματίες πραγματογνώμονες όσο και την ορθή επίλυση των προβλημάτων αποζημίωσης.
    Θα καταργηθούν τα μέτρα που επιτρέπουν την εκμετάλλευση του δημόσιου συστήματος δομών και υποδομών υγείας από τις ασφαλιστικές. Με δεδομένη την άποψή μας ότι η όποια συνεργασία δημόσιου συστήματος υγείας με τον κλάδο Ιδιωτικής Ασφάλισης προϋποθέτει αμοιβαίο όφελος και εξοικονόμηση πόρων υπέρ του πρώτου, θα μελετηθούν σε συνεργασία με τις επαγγελματικές ενώσεις και θεσπισθούν μέτρα στην παραπάνω κατεύθυνση.
    Θα ληφθούν σοβαρά μέτρα και νέοι τρόποι ενίσχυσης του Επικουρικού Κεφαλαίου Αυτοκινήτων αλλά και του Εγγυητικού Κεφαλαίου Ζωής στην κατεύθυνση της προστασίας του Έλληνα καταναλωτή. Θα αντιμετωπιστεί στοχευμένα η περίπτωση των πολιτών που καταστράφηκαν από την υπόθεση της Ασπίδας.
    Θα εξεταστεί από την Πολιτεία η θέσπιση ενός ελάχιστου τεχνικού ασφαλίστρου στον κλάδο αυτοκινήτου που θα διασφαλίζει πρώτα απ’ όλους τους ασφαλισμένους αλλά και τις επιχειρήσεις από παράλογες και σε πολλές περιπτώσεις αθέμιτες τιμολογιακές πολιτικές
    Στο ίδιο πλαίσιο θα παρθούν μέτρα, μέσα από στοχευμένες θεσμικές και οικονομικές πολιτικές, με την συνεργασία και της Εποπτικής Αρχής, στην κατεύθυνση της ενίσχυσης της προσπάθειας των ελληνικών ασφαλιστικών εταιρειών να επιβιώσουν, αντιμετωπίζοντας με επιτυχία τους διεθνείς κανόνες λειτουργίας του κλάδου και τις υποχρεώσεις τους απέναντι στους ασφαλισμένους τους αλλά και τους εργαζομένους τους.
    Δεσμευόμαστε ότι θα επαναφερθεί με νόμο η χρηματοδότηση του Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης των εμπλεκομένων στον χώρο της Ιδιωτικής Ασφάλισης σύμφωνα με το Καταστατικό του.

    Ο χώρος της Ιδιωτικής Ασφάλισης με τα συσσωρευμένα προβλήματα των τελευταίων χρόνων που προέκυψαν από ελλιπή έως ανύπαρκτη εποπτεία του κράτους και από ανεξέλεγκτες κινήσεις ιδιοκτητών που σκοπό έχουν μόνο το προσωπικό τους κέρδος αγνοώντας τα δικαιώματα των ασφαλισμένων και εργαζομένων, σε ένα τέτοιο περιβάλλον η κυβέρνηση της Αριστεράς, θα θέσει το πλαίσιο για Υγιή ανάπτυξη με αξιοκρατικούς, διαφανείς και δίκαιους κανόνες.

    Η Ελπίδα και η Δικαιοσύνη θα Νικήσουν!».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. http://www.euro2day.gr/news/economy/article/1296289/asfalistikh-agora-ti-elpizei-kai-ti-fovatai-apo-t.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Εχω μεγάλο συμβόλαιο,ενδιαφέρομαι για προσφυγή στο ευρωπαικο δικαστηριο αν οργανωθουμε και αλλοι,διότι δεν πιστεύω ότι στις δυσκολες συνθήκες που διανύουμε υπάρχει άλλη λύση.Αναμένω εκδήλωση ενδιαφέροντος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δικηγορικο γραφειο ειστε και αναμενετε; οποιος θελει και επιθυμει να δωσει κι αλλο ποσοστο ,παει στο δικηγορο του..τι αναμενετε...τρεξτε.γιατι να οργανωθουμε; ποσο χαζοι μπορει να ειμαστε ακομα και τωρα;

      Διαγραφή
    2. Α,μη το λετε αυτο αγαπητε-η, πρωτα φευγει η ψυχη στον ανθρωπο κυστερα η χαζομαρα........
      εδω τα γαλαζοπρασινα παληκαρια τωρα που καιγονται μας εχουν φτυσει ......
      και όμως υπαρχουν πολλοι που πιστευουν οτι μετα τις εκλογες προκειται ποτε νασχοληθουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ μαζι μας

      Διαγραφή
    3. ειμαι σιγουρος οτι ειναι δικηγορικο γραφειο,αμεσα αναμεμειγμενο, με προσδοκια ναβαλει το ποδαρακι του στις μελλουσες αποζημιωσεις. γιατι ,αν αποζημιωθουμε απο το εγγυητικο, δεν προεβλεψαν να εισπραξουν ποσοστο. αλλιως, γιατι να κοπτονται να καλουν τον κοσμο, υποκρινομενοι τους ασφαλισμενους; και ποιος ασφαλισμενος θελει παρεα για να προσφυγει; προ τι η οργανωση;
      κακα τα ψεματα. νομιμα, αλλα δεν ξερω ποσο δικαια, γεμισαν οι τσεπες πολλων, αφου οι συλλογοι δεν φροντισαν να μεσολαβησουν για ορια στις αμοιβες και τα ποσοστα.
      για απαιτηση 100 χιλ , ζητουσαν προκαταβολικα πανω απο διχιλιαρο και μετα,,ποσοστα απο 10-17%. μειον το 30% που δεν προκειται να το παρουμε ποτε, παμε στο 50% ,γιατι ΕΤΣΙ! Ο ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟΥ.
      υπο τη σκεπη της νομιμοτητος και των κυβερνησεων ,που ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ εσκυψαν να μας προστατευσουν.
      ενα μονο καλο ειχε η αποφαση του ΣτΕ.Οτι διασφαλιζε την αποζημιωση μας ΧΩΡΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, Αν και εφ οσον, αλλα λεμε τωρα.

      Διαγραφή
    4. Στην συγκεντρωση στην Θεσσαλονικη ειπωθηκε απο τον συλλογο πως δεν θα παρουν προμηθειες[απο τον συγκεκριμενο γραφειο που συνεργαζονται] και θα το στειλει αυτο εγγραφως σε καθε ασφαλισμενο που προσεφυγε με αυτο.Αλλα ακομη δεν παραλαβαμε αυτη την επιστολη,αναμενουμε.....

      Διαγραφή
    5. ναι, αλλα, με τα ευρωπαικα...;;; προσοχη θελει.
      ειπωθηκε απο το συλλογο. οι δικηγοροι αποντες. ενω στις προηγουμενες συγκεντρωσεις,εκει! τοτε ηταν νομικοι συμβουλοι, μετα,αφησαν τους ασφαλιστες στο ποδι τους κ ειπαν αυτοι οτι ειπαν οι αλλοι. εδω εχουν υπογραφει χιλιαδες συμφωνητικα για ποσοστα,

      Διαγραφή
  31. Εγω πήρα τηλέφωνο στο γραφείο τους στην Αθήνα και μου έστειλαν email οτι αποποιούνται απο τα ποσοστά.
    Κάνετε και εσεις το ίδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. καλο αυτο. αλλα να γραφει ευκρινως ποια περιπτωση αφορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Το γραφει ξεκάθαρα.
    Ευτυχώς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=371426&catid=6

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ.....

    http://www.protothema.gr/politics/article/445795/neoi-upourgoi-pappas-dragasakis-stathakis-se-kedrikous-rolous/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. http://www.asfalisinet.gr/%CF%84%CE%B9-%CF%80%CF%81%CE%AD%CF%80%CE%B5%CE%B9-%CE%BD%CE%B1-%CE%B3%CE%BD%CF%89%CF%81%CE%AF%CE%B6%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B5%CF%80%CE%B5%CE%BD%CE%B4%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. http://www.toxwni.gr/ellada/item/37825-se-paraitisi-apo-tin-trapeza-tis-ellados-anagkazei-to-gianni-stournara-o-aleksis-tsipras

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ASFALISTIKI AGORA Η ΣΥΑΕ σχετικά με τις αποζημιώσεις πρώην εργαζόμενων στην Ασπίς Πρόνοια
    Δημοσιεύτηκε σε Διάφορα
    29 January 2015

    Η ΣΥΑΕ σχετικά με τις αποζημιώσεις πρώην εργαζόμενων στην Ασπίς Πρόνοια

    Η ΣΥΑΕ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση σχετικά με τις αποζημιώσεις συναδέλφων της πρώην εργαζόμενων στην εταιρεία Ασπίς Πρόνοια:



    ΘΕΜΑ: Αποζημιώσεις των συναδέλφων της Ασπίς Πρόνοια

    Συνάδελφοι,

    Σε συνέχεια της από 06/08/2014 ανακοίνωσης της ΟΑΣΕ αναφορικά με τις αποζημιώσεις των συναδέλφων και μετά από αλλεπάλληλες επικοινωνίες και οχλήσεις του ΣΥΑΕ και της ΟΑΣΕ προς την εκκαθάριση της ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ και την Τράπεζα της Ελλάδος, θα καταβληθεί το 45% των αποζημιώσεων που οφείλονται στους 31 εναπομείναντες πρώην εργαζομένους της Ασπίδας. Υπενθυμίζουμε ότι ύστερα από πιέσεις τις ΟΑΣΕ και του ΣΥΑΕ τον Αύγουστο του 2014 εξοφλήθηκε το 90% των συναδέλφων μας και το υπόλοιπο 10% πήρε μέρος από τις αποζημιώσεις του.

    Οι συνάδελφοι, λοιπόν, θα μπορούν να πάρουν τις επιταγές τους από τα γραφεία της εκκαθάρισης στην Αθήνα Όθωνος 4 (8ος όροφος -κα Χρυσαφίδου Έλλη τηλ. 2111825340), την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 / 01 / 2015 και την ΔΕΥΤΕΡΑ 02 / 02 / 2015 από τις 10.00π.μ. έως τις 14.00μ.μ.

    Το υπόλοιπο 55% των αποζημιώσεων πήραμε τη διαβεβαίωση από την εκκαθάριση ότι θα καταβληθεί εντός εξαμήνου.

    Για το Διοικητικό Συμβούλιο

    O Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

    Σπύρος Κολαϊτης Τέλης Χρηστίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγχαρητηρια!
      Ελπιζουμε τωρα,να συστησετε σε καποιους απο τους συναδελφους σας, να σταματησουν να μας λοιδωρουν και να μας βριζουν, ισχυριζομενοι οτι ειμαστε τοκογλυφοι και βαθυπλουτοι.
      Τουλαχιστον, ας αναλογισθουν, οτι γι αυτους εφαρμοστηκε ο νομος, και παιρνουν και πηραν τις αποζημιωσεις τους, ενω εμεις, ανεργοι, ηλικιωμενοι και αρρωστοι, μειναμε χωρις τις οικονομιες μιας ζωης.
      Ειλικρινα, χαιρομαστε για σας.Αλλα οχι αλλη λασπη, απο κατι κυριες που το μονο που ξερουν ειναι να βριζουν και να κοιταζουν μονο τα ατομικοτατα συμφεροντα τους.

      Διαγραφή
  39. http://www.antenna.gr/news/Economy/article/386367/epistoli-ton-zimiothenton-apo-tin-aspis-pronoia-ston-baroyfaki

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. αυτα γραφουν για υπεραποδοσεις οι ασχετοι.....

    http://www.toxwni.gr/ellada/item/38155-poia-einai-ta-lathi-ton-noikokyrion-sti-diaxeirisi-tis-periousias-tous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. http://www.kathimerini.gr/802039/article/oikonomia/epixeirhseis/pagwnoyn-oi-apokratikopoihseis-e8nikhs-asfalistikhs-kai-eurolife

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. http://insurance.ethosnetwork.info/?p=24205

    ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΜΕ ΑΡΤΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Η Βαλαβανη μολις εξηγγειλε επισημα στη βουλη το προγραμμα αποαταστασης των 15000 ομολογιουχων.
    Εμεις;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. http://www.asfalisinet.gr/%CE%BC%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AC%CE%B6-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CE%BC%CE%B7%CE%BD%CF%8D%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CF%83%CE%B5-%CE%B1%CF%83%CF%86%CE%B1/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Nα ζητησουμε απο τωρα αλλαγη εκκαθαριστων και ολων των εμπλεκομενων. Να παρουν σαφεις οδηγιες για αμεσες κινησεις. Απο τωρα. Ο Λαφαζανης προχωραει και αλλαζει πολλους και πολλα, το ιδιο και τα αρμοδια υπουργεια.Δεν χρειαζεται αναμονη, γιατι ο δικος μας δρομος εχει διαδικασιες και χρονο. Ας κινητοποιηθουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΕΣ17 Φεβρουαρίου 2015 στις 1:49 μ.μ.

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
    ΕΧΘΕΣ ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΙΜΕΛΕΣ ΕΦΕΤΕΙΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΗΝ CAPITAL A.E ME ΚΑΤΑΔΙΚΗ-ΚΑΤΑΠΕΛΤΗ ΣΕ ΠΟΙΝΕΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ (8, 18 ΚΑΙ...ΕΤΩΝ, ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ) ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΑΥΛΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ Κ.Λ.Π, ΓΙΑ TΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ...ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η Δ Η Μ Ε Υ Σ Η ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ...,
    -Π Α Ρ Α ΤΟΝ ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ ΤΟΥΣ (ΟΙΟΚΓΕΝΕΙΑΣ ΠΑΥΛΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ) ΜΕ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ...ΤΗΣ CAPITAL...ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΩΝ ΤΟΥ.
    ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΚΤΙΜΑ, ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΠΙΟΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ. ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΣΥΝΕΚΤΙΜΩΝΤΑΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΑΝΕΠΗΡΕΑΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΓΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΠΟΥ ΕΠΕΦΕΡΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΚΑΙ Η ΛΟΙΠΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ...ΑΝΤΣΤΟΙΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 800.000 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΑΣΦΑΛΣΙΜΕΝΩΝ Α ΝΑ Π Ο ΖΗ ΜΙ Ω Τ Ω Ν ΑΚΟΜΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ 21/9/2009 ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ
    ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΠΟΔΙΔΕΤΑΙ ΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
    ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ
    ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ
    ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΩΣ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΑΥΤΟΣ...ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ -ΑΝΔΡΟ....ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΦΥΣΙΚΑ....
    ΤΩΡΑ ΤΙ ΑΛΛΟ...ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΙΟΙΟΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ...ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ...ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΓΓΙΖΕΙ..
    ΑΠΑΙΤΟΥΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ,
    ΤΟ Μ ΕΛΛΟ Ν ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ, ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οι επαφες πρεπει να ξεκινησουν ΑΜΕΣΑ. να μπαινουν σε σειρα οι εποπτες, εκκαθαριστες, οι γραμματεις και φαρισαιοι. να βαλουν σε προτεραιοτητα τις λυσεις που οι ιδιοι προτεινουν, ως κυβερνηση και να ξεκινησει η θεσπισι κανονων κ βασεων για να προχωρησουν οι διαδικασιες αποζημιωσεων. το πλανο να αρχιζει να τιθεται και να ελεγχθουν ολοι οι της εποπτειας . μη λεμε λογια μονο. δε θα ζησουμε με τα ποινικα και τα αστικα δικαστηρια που αφορουν αποζημιωσεις αλλων. εμεις ξεμειναμε στην καταφρονια.

      Διαγραφή
    2. Επιτελους να καταλαβουν ολοι οτι ολη η περιουσια της κλεφτοοικογενειας Ψωμιαδη, προηλθε απο την καταληστευση των.ασφαλιστικων περιουσιων μας! Θα πρεπει να διεκδικησουμε δικαστικα και νομικα γενικως, την περιουσια αυτη να την παρουμε εμεις που μας ανηκεο. Οχι οι καπιταλουχοι, καθως τοτε αυτοι θα ειναι κλεπταποδοχοι. Αυτο πρεπει να ειναι η προτεραιοτητα μας, μαζι με τη δημοσιοποιηση στα Μμε και τις επαφες με την κυβερνηση για υλοποιηση των δεσμευσεων της!

      Διαγραφή
    3. ναι, αλλα εδω εγινε ζουγκλα. οι ιδιοι νομικοι προτιμησαν να ικανοποιηθουν καποιοι πελατες τους απο καποιους αλλους.
      ποτε κανεις δε μιλησε γι αυτο.
      ξεκινηστε τις παρεμβασεις στην κυβερνηση, γιατι θα περασουν απο πολλα σταδια. και κυριως στον ελεγχο και αντικατασταση των διαχειριστων της περιουσιας μας, που μοιραζεται εδω κ εκει.

      Διαγραφή
    4. εγώ κάθε ημέρα, προσπαθώ να διαβάσω κάποια είδηση για το σκάνδαλο της ασπις ....και δεν βλέπω τίποτα !!!
      ΚΑΤΕΡΙΝΑ....ΞΕΚΙΝΑ ....ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΙΝΗΣΗ "ΜΑΤ" !

      Διαγραφή
  47. Π. Λαφαζάνης: «Λύσεις για την αποπληρωμή των οφειλών στους παραγωγούς Φωτοβολταϊκών»

    Τετάρτη, 18 Φεβρουαρίου 2015 - 17:50

    Εκτύπωση
    E-mail
    Π. Λαφαζάνης: «Λύσεις για την αποπληρωμή των οφειλών στους παραγωγούς Φωτοβολταϊκών»


    Σχετικά Άρθρα
    Λαφαζάνης: Συμφωνία δεν θα υπάρξει, αν οι εταίροι επιμείνουν στην παράταση του μνημονίου
    Λαφαζάνης: «Τέλος τα μνημόνια και η τρόικα - Άκυρες οι ιδιωτικοποιήσεις ΔΕΗ και ΔΕΠΑ»
    Υδρογονάνθρακες: Θα επανεξεταστεί ο γύρος παραχωρήσεων σε Ιόνιο - Κρήτη
    Με εκπροσώπους Συνδέσμων Φωτοβολταϊκών συναντήθηκε σήμερα ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Παναγιώτης Λαφαζάνης.
    Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του ΛΑΓΗΕ Αναστάσιος Γκαρής, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Πετράκος και Ευγενία Ουζουνίδου, αλλά και υπηρεσιακοί παράγοντες, ενώ από πλευράς Συνδέσμων οι: Γ. Παναγής Πρόεδρος ΠΟΣΠΗΕΦ, Σ. Λουμάκης, Πρόεδρος ΣΠΕΦ, Γ. Παπακυριακού, πρόεδρος ΕΠΗΕ, Γ. Περιστέρης, Πρόεδρος ΕΣΗΑΠΕ, Θ. Καμπούρης ΣΠΗΕΦ Δωδεκαννήσων, Γ. Γιατράκης πρόεδρος ΣΠΗΕΦ Νοτιοδυτικής Κρήτης, Στ. Τράμπας πρόεδρος Συλλόγου Φωτοβολταϊκών Ηπείρου, ο κ. Νικολόπουλος πρόεδρος Θεσσαλικού Συλλόγου Φωτοβολταϊκών, Δ. Μακαρές από την Ένωση Φωτοβολταϊκών Πάρκων Β. Φθιώτιδας, που συνοδεύονταν και από άλλα μέλη των Διοικήσεών τους.

    Στη συνάντηση, οι εκπρόσωποι των Συνδέσμων Φωτοβολταϊκών έθεσαν τα προβλήματα του κλάδου με αιχμή τις πολύμηνες καθυστερήσεις πληρωμών από τον ΛΑΓΗΕ, που έχει ως αποτέλεσμα να μην μπορούν να αποπληρώσουν τα δάνεια που έχουν λάβει από τις τράπεζες, που δεν δείχνουν καμία κατανόηση και τους πιέζουν σε βαθμό ασφυξίας, ούτε να αποδώσουν τους φόρους έγκαιρα προς το Δημόσιο. Σημείωσαν επίσης, ότι υπήρξαν θύματα ενός στρεβλού προγραμματισμού των προηγούμενων κυβερνήσεων που δρομολογήθηκε χωρίς σχεδιασμό, διαφάνεια, διάλογο και σωστές προβλέψεις.

    Ο υπουργός ΠΑΠΕΝ, κ. Λαφαζάνης, χαρακτήρισε θετική τη συνάντηση και την ευρεία συμμετοχή των παραγωγών φωτοβολταϊκής ενέργειας σ’ αυτήν, αφού του δόθηκε η ευκαιρία να αποκτήσει μια πανοραμική εικόνα των προβλημάτων που τους απασχολούν. Υπογράμμισε ότι θα δρομολογηθούν λύσεις μέσα από ένα σχέδιο, που θα εκπονηθεί σε συνεργασία και με τα συναρμόδια Υπουργεία και θα καθορίζει βήμα το βήμα τα άμεσα μέτρα που απαιτούνται κυρίως για την έγκαιρη, χωρίς καθυστερήσεις, αποπληρωμή τους, αλλά και τις μεσοπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν για την οριστικότερη επίλυση των συνολικών προβλημάτων. Σε κάθε περίπτωση, επισήμανε, θα υπάρξει απόλυτη διαφάνεια και ουσιαστικός διάλογος μαζί τους πριν τη λήψη οποιωνδήποτε αποφάσεων.

    ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ, ΠΟΛΛΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΑΥΤΑ. ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΜΕ. ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ΄. ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ; ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ. ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΜΕΤΟΧΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Μικροομολογιούχοι
    Την μερική αποκατάσταση των μικροομολογιούχων, που επλήγησαν από το κούρεμα των ομολόγων τους το 2012, προανήγγειλε η κ. Βαλαβάνη. «Λυπάμαι πάρα πολύ για την κατάσταση τους, γιατί είχαμε τραγωδίες», δήλωσε για το θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. διακρατουν τις απαιτησεις τους για το υπολοιπο ποσο,που μετατιθεται για αργοτερα και ηδη τιθεται σε εφαρμογη το συμφωνηθεν με τους εκπροσωπους τους σχεδιο αποζημιωσεων.
      15.000 ανθρωποι.
      με αρνητικη αποφαση του ΣτΕ.
      εμεις καταφεραμε το ζητημα να το αναγουμε σε δικηγορικο καθαρα, να απεμποληθει καθε δυνατοτητα ουσιαστικης πιεσης, βαλαμε στον παγκο τα ατου μας, που ηταν η ιδια ασφαλιστικη αγορα με τον κανιβαλισμο των συμβολαιων μας και την προδοσια στους υπολοιπους, στημαζα,
      και εν τελει με πραγματικη απουσια εκπροσωπησης συνετης , μεθοδικης και αποτελεσματικης, ουτε και τωρα να ακουγομαστε.
      λετε να υπαρχουν κ αλλες δικαστικες ενεργειες;

      Διαγραφή
  49. ΜΟΝΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΑ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.ΑΥΤΟ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΗ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ ΠΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. http://www.protothema.gr/economy/article/454010/etoimazetai-lusi-gia-tous-mikromologiouhous/

    θα κανουμε κατι; το δικο μας ζητημα δεν απαιτει σε πρωτη φαση χρηματα απο το κρατος. να βαλει καθε κατεργαρη στον παγκο του πρεπει, να ελεγξει, να βαλει σε ροτα τον υπαρχοντα νομο.να κινηθει το πραγμα. να προχωρησει ο εκκαθαριστης που θα ορισθει νεος, πια, στις διαδικασιες, να συνδραμουν οι ασφαλιστικες καινα προχωρουμε, ελεος πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ENHMERVSTE MAS TI KANOYME APO SHMERA 24 /2/2015.
    YPARXEI ELPIDA?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΜΕΣΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ.......ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. «ισχυρό πρόβλημα του κλάδου είναι η αναξιοπιστία των θεσμών να λειτουργήσουν υπέρ των ασφαλισμένων που έπεσαν θύματα εταιρειών που δε λειτουργούν σωστά».ΑΥΤΟ ΕΙΠΕ Ο κ.ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΑΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. http://tvxs.gr/news/ellada/i-stixomythia-stathaki-stoyrnara-poy-syzitithike-sti-syneleysi-ton-asfalistikon-etaireio?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter&utm_campaign=tvxs
    +-



































    http://tvxs.gr/news/ellada/i-stixomythia-stathaki-stoyrnara-poy-syzitithike-sti-syneleysi-ton-asfalistikon-etaireio?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter&utm_campaign=tvxs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. http://www.kathimerini.gr/805434/article/oikonomia/epixeirhseis/emmesh-anafora-gia-prostasia-twn-8ymatwn-ths-aspis-pronoia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=681062

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΛΑ1 Μαρτίου 2015 στις 8:34 μ.μ.

    Κατά τα λοιπά, ο υπουργός Οικονομίας, μιλώντας από το βήμα της συνέλευσης της ΕΑΕΕ, τόνισε πως «για να βελτιωθεί και η αξιοπιστία του ασφαλιστικού κλάδου πρέπει να βρεθεί μία άμεση γρήγορη και αποτελεσματική λύση για τους πρώην ασφαλισμένους εταιρειών που έχουν κλείσει.

    Η δήλωση αυτή ερμηνεύθηκε ως μια πρώτη έμμεση κρούση της κυβέρνησης για τους πρώην ασφαλισμένους του ομίλου της «Ασπίς Πρόνοια».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ1 Μαρτίου 2015 στις 8:46 μ.μ.

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΩΝ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΟΝ Κ.ΓΙΩΡΓΟ ΣΤΑΘΑΚΗ
    ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟΛΜΗΣΕ ΚΑΙ ΛΕΒΕΝΤΙΚΑ ΩΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΜΕ ΕΥΘΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΚΕΡΑΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΟΘΕΜΑ ΜΑΣ,
    Τ Ο Π Ο Θ Ε Τ Η Θ Η Κ Ε ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ Ε.Α.Ε. , ΣΤΗΝ ΑΜΕΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΑΦ. ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΚΑΙ C.V ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΚΛΗΘΕΙ ΟΙ ΑΔΕΙΕΣ ΤΟΥΣ,
    Τ Ο Ν Ι Ζ Ο Ν Τ Α Σ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΙ ΆΛΛΩΝ, ΌΤΙ:..¨ για να βελτιωθεί και η αξιοπιστία του ασφαλιστικού κλάδου πρέπει να βρεθεί μία άμεση γρήγορη και αποτελεσματική λύση για τους πρώην ασφαλισμένους εταιρειών που έχουν κλείσει .
    ΕΣΕΙΣ ΚΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΥΡΙΑΚΟ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ Η ΕΣΤΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑΤΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΩΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΝΙΠΤΑΤΕ ΤΑΣ...ΧΕΙΡΑΣ ΣΑΣ ΩΣ ΠΟΝΤΙΟΣ ΠΙΛΑΤΙΟΣ...??
    ΑΛΛΑ ΠΡΟΧΘΕΣ.....ΜΙΛΟΥΣΑΤΕ ΕΚ ΜΕΡΟΥ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ....ΤΗΣ Ν.Δ...ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΘΕ......ΛΥΠΟΜΑΣΘΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ//// ΤΟ ΛΙΓΩΤΕΡΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΜΕ..ΣΑΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΑΜΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΣΘΕ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΙΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ1 Μαρτίου 2015 στις 8:54 μ.μ.

    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    ΚΑΙΡΟΣ
    ENGLISH EDITION
    ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ
    ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

    Ξενοδοχεία
    Αγγελίες
    Europages
    Γίνετε Συνδρομητής
    RSS

    ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

    Δεν έχετε κανένα αποθηκευμένο άρθρο

    Twitter
    Facebook
    Google+

    Κριτήριο


    Η ΚΑΘΗΜΑΡΙΝΗ
    Εμμεση αναφορά για προστασία των θυμάτων της «Ασπίς Πρόνοια»

    Ταγμένη στο αναδιανεμητικό σύστημα για αξιακούς και κοινωνικούς λόγους είναι η νέα κυβέρνηση», σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομίας, Γιώργο Σταθάκη (φωτ.), ο οποίος μίλησε χθες στην ετήσια γενική συνέλευση της Ενωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών, που επανεξέλεξε πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου τον κ. Αλέξανδρο Σαρρηγεωργίου. Σαφής ο υπουργός Οικονομίας ως προς τη θέση της κυβέρνησης, που δεν αναγνωρίζει τη συμπληρωματικότητα των δύο συστημάτων, δεσμεύθηκε ωστόσο για άμεση αποκατάσταση και προστασία εκείνων που έπεσαν θύματα της αναξιοπιστίας της αγοράς, εννοώντας τους ασφαλισμένους της «Ασπίς Πρόνοια».

    Μόλις λίγων ωρών αποδείχθηκε η διάρκεια της επιστροφής καταθέσεων. Το «άλμα» των 700 εκατ. που σημείωσαν οι καταθέσεις την περασμένη Τετάρτη ήταν αποτέλεσμα της πληρωμής των συντάξεων και όχι επιστροφών καταθέσεων (που ήλπιζε η κυβέρνηση). Μάλιστα, προχθές Πέμπτη και ειδικά χθες Παρασκευή, οι τράπεζες επέστρεψαν στη γνώριμη κατάσταση των εκροών καταθέσεων. Φαίνεται ότι τα αντιφατικά μηνύματα που εκπέμπουν μέλη της κυβέρνησης διατηρούν την αβεβαιότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΕΣ6 Μαρτίου 2015 στις 1:29 μ.μ.

    EXΘΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΩΡΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΣΤΟ NEXTDEAL.GR, στην οποία συμετείχαν ως ομιλητές ο εκκαθαριστής, Κ. Γ. ΡΑΟΥΝΑΣ ωσ Γενικός Διευθυντής τησ K.P.M.G και η έμπειρη σύμβουλος εκκαθάρισής μας η κα Καράμπαλη, των εν εκκαθαρίσει ασφαλιστικών εταιρειών: ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΚΑΙ C.V , ΟΡΘΩΣ ανεφέρθη από αυτούς η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ κατάσταση των δύο αυτών ασφαλισιτκών εραιρειών που διαχειρίζοναι αυτοί την περιουσία των και τονίσθηκε έμμεσα η αδράνεια της πολιτκής σκηνής διαχρονικά από το 2009 έως και σήμερα για την ικανοποίηση των 800.000 περίπου οικογενειών ασφαλισμένων ζημιωθέντων ζωής, ως τόνισε και η πρόεδρος του Σωματείου Κα Σιδέρη στην εκπομπή και την χθεσινή και της περασμένης Πέμπτης ομοίως, που ανελλιπως πιέζει πολιτική σκηνή και τον αρμόδιο τώρα Υπουργό, ως επίσης και η μη ανάληψη πρωτοβουλίας εκ μέρους της πολιτείας διαχρονικά, ώστε να είχαν επιλυθεί νομικά και τεχνικά προβλήματα σε αυτήν, ώστε να είχε ήδη εκποιηθεί-αξιοποιηθει αυτή η περιουσία και κατά συνἐπεια να απέδιδε για όλους τους ασφαλσιμένους ζημιωθεντες εποικοδομητικά, αποζημιώνοντάς μας μερικώς σύμμετρα και ανά απόθεμα ασφαλιστικού κλάδου χωρίς προτεραιότητες κάποιων προγραμμάτων ασφαλιστικών.
    Επίσης μπράβο τους που κατέληξαν και ήγειραν αγωγές κατά των οφειλετών περιουσίας των εταιρειών αυτών, ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ, ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙΤΟΙ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΔΕΝ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ ....
    Αυτοί ή κάποιοι από αυτούς θέλουν να εκπροσωπούν τους πραγματικά ζηιωθέντες ασφαλισμένους.!!!!
    Και τολμούν και εξαγγέλουν ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ.!!!!
    Ομως οφείλουμε να επβραβεύσουμε την Κα Καράμπαλη και τον κ. Ραουνά που έπευσαν μετά τον διορισμό τους τον 11/2012 και ξεδιάλυναν το μίτο της ΑΡΙΑΔΝΗΣ με τους οφειλέτες ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ...ΚΑΙ ΑΝΤΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΟΣΑ....
    Και επίσης και μεταξύ και άλλων τόνισαν εχθές ότι αξιοποποιούν την περιουσία αυτών των ασφ. εταιρειών και δεν την επιβαρύνουν, καθώς και ότι συγκεντρώνουν κάποια ποσά, χωρίς άμεσα να επιβαρύνουν την περιουσία, ως και ότι ΔΙΕΥΡΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ -ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΖΩΗΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΟΛΟ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ ΖΩΗΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΣΦ. ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ, ΩΣ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ, ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΓΕΓΕΝΝΗΜΕΝΕΣ....ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ...ΕΠΙΝΟΗΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΩΝ......ΟΡΓΑΝΩΝ...
    , ελπίζοντας βέβαια σύντομα να ανακοινωθεί και επαληθευθεί γιατί ηδη έχει παρέλθει πολύς χρόνος και οι ασφαλισμένοι της ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΚΑΙ C.V ΑΣΦΥΚΤΙΟΥΝ ΠΕΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΑΒΟΗΘΗΤΟΙ.
    ΒΕΒΑΙΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΧΘΕΣ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΑΡΚΕΤΑ.
    ΟΜΩΣ ο κ Σπύρου δεν καταλάβαμε γιατί αναφερόταν στον άνθρωπο που μας κατάντησε έτσι τον Π. Ψωμιάδη που μας λήστεψε καταστρέφοντάς μας πλήρως με το να αναφερθεί στην δήθεν μεγάλη!! χα, χα περιουσία αυτών των ασφ. εταιρειών που ήδη είχαν υπερτιμολογημένη...ΑΣ ΔΕΙ ΜΤΟΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΕΝΑΡΞΗΣ...,,ΧΡΗΣΗΣ..Κ.Λ.Π
    ΤΙ ΑΡΑΓΕ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΤΑΔΕΙΞΕΙ...Ο Κ. ΣΠΥΡΟΥ Ε.. ΝΑ ΣΥΜΠΟΝΕΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑ ΜΑΣ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ..ΟΧΙ ..ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΉ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ...ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΑ ΒΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΑΜΑΝ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΜΙΛΗΚΤΟΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ..ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΠΟΙΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΑΝΩΤΑΤΕΣ ΠΟΙΝΕΣ...ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ......ΟΠΩΣ ΑΡΓΟΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟΣΟΙ ΕΚΑΤΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΣΦΑΛΣΙΜΕΝΟΙ...ΤΟΥ....
    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΔΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ...ΤΙ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΕ Ε. ΣΠΥΡΟΥ????
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ Η ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ????
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ Η ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΗΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ
    ΚΑΝΡΕ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΤΕ ΕΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  61. Στην εκπομπή «ΩΡΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ» (χθες 5/3/2015) η Έλπη Καράμπαλη, σύμβουλος εκκαθάρισης Ομίλου ΑΣΠΙΣ και συντονίστρια ασφαλιστικού τομέα της KPMG δήλωσε ότι στον Όμιλο ΑΣΠΙΣ οφείλουν (περίπου 6 χρόνια μετά) χρήματα από ασφάλιστρα πελατών περί τους 23.000 κωδικοί ασφαλιστών από όλες τις εταιρίες του!

    Διευκρινίστηκε και από τον εκκαθαριστή κ. Γ. Ραουνά και την κ. Καράμπαλη ότι δεν οφείλουν όλοι μεγάλα ποσά, αλλά περίπου χίλιοι (1000) οφείλουν άνω των 100.000! Έτσι επιβεβαιώνεται και η εγκυρότητα του nextdeal.gr που σε παλαιότερο δημοσίευμα κατέγραψε για 11.000 ασφαλιστές, το οποίο κάποιοι συνδικαλιστικοί κύκλοι και δημοσιεύματα αμφισβητούσαν προκαλώντας σύγχιση και παραπληροφόρηση. Έντονα σχολιάστηκε ότι τα ασφάλιστρα έπρεπε να κατατεθούν στην εταιρία (η κατακράτηση είναι ποινικό αδίκημα) ανεξαρτήτως δοσοληψιών ή συμψηφισμών με την εταιρία κάθε ασφαλιστού.

    Συνολικά οι διαμεσολαβούντες οφείλουν περί τα 60 εκατ. ευρώ! Η άρνηση τακτοποίησης οδήγησε τους εκκαθαριστές σε αγωγές εναντίον πολλών εξ αυτών με μεγάλα ποσά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ.ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΜΕ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ.ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΘΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΔΙΣΕΓΓΟΝΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Κ ΣΙΔΕΡΗ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ.ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΤΙ Η ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΤΙ ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΙ ΚΟΠΟΙ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΡΩΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ,ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ,ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΠΕΙΣΜΑ,ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ,ΑΝ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ....ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΛΟΓΟ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ,ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ,ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΒΙΑΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ.

      Διαγραφή
  63. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΥΡΙΑ ΣΙΔΕΡΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ΟΛΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΑΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΟΛΩΝ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΙΑΛΛΑΧΤΗΚΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ.ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΠΟΙ ΤΕΛΟΣ.ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΜΑΣ ΦΑΓΑΝΕ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ.ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΛΥΣΗ.ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. http://www.newsbomb.gr/politikh/news/story/564706/vomva-xardoyveli-fovithika-kai-evgala-ta-xrimata-moy-exo?mvd=true


    ΝΑ ΤΑ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ ,ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ......ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ.ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΟΥΣ.ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΑΗΔΙΑ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ.ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΛΑΒΗ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΙΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΔΙΚΑΙΩΣΗ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. http://www.protothema.gr/greece/article/458183/villa-psomiadis/

    η φυσικη επιλογη εγινε απο τριτους,τα συμφεροντα μας δεν διασφαλισθηκαν και η μοιρασια εγινε οπως καποιοι ηθελαν. συγχαρητηρια...σε ολους ξυπνιους και ανοητους, που μας πεταξαν κανονικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ Η ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΙΛΟΤΟ Η ΟΠΟΙΑ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ Η ΕΦΟΣΩΝ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΒΓΗΚΕ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΤΟΜΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΦΑΣΗ .ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΡΕΜΟΔΙΚΙΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΠΡΩΤΑ? ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΟΥΝ ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΝΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ Η Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΘΑ ΑΦΟΡΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γιατι ταλαιπωρεισθε και θελετε να χασετε κ αλλα χρηματα σε αμοιβες και ποσοστα; το ζητουμενο ειναι να πιεσουμε σοβαρα και οχι με αστειοτητες για τη νομοθετικη αλλαγη στο θεμα μας και τη συστηματοποιηση του τροπου καταβολης αποζημιωσεων.
      αυτη ειναι η σοβαρη προσεγγιση και η λυση.

      Διαγραφή
  69. ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΙ ΠΗΡΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΠΩΛΗΣΗ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ.
    ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΕΣΜΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ,Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΚΟΜΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ?Κα ΣΙΔΕΡΗ ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΧΕΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Για τα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια.

    Έχει ξεκινήσει η διαδικασία προσφυγής στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου από το γραφείο του κου Μαρκουλάκου. Αυτό έχει κόστος (ποσοστό επί του ποσού που θα εισπραχθεί), οπότε ο καθένας αποφασίζει και πράττει.

    Σύμφωνα με το δικηγορικό γραφείο, σε περίπτωση θετικής έκβασης της διαδικασίας στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, η απόφαση θα αφορά μόνο για όσους έχουν προσφύγει και όχι τους υπόλοιπους ασφαλισμένους της ΑΣΠΙΣ Πρόνοια.

    Η απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου γίνεται εναντίον της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας και όχι εναντίον του νόμου. Άλλωστε, στην κατάσταση που είμαστε θα έπρεπε να παρακαλούσαμε να εφαρμοσθεί άμεσα ο νόμος. Προσωπικά, εάν μου έδιναν σήμερα το 70% θα έκανα μεγάλο πάρτυ.

    Η κυβέρνηση ποτέ δεν ανέφερε ότι εξετάζει την περίπτωση αλλαγής του νόμου. Υποσχέθηκε να μας αποζημιώσει σύμφωνα με τον υπάρχοντα νόμο, αλλά αυτό μάλλον πάει στις καλένδες. Δεν νομίζω να πιστεύει κανείς ότι η κυβέρνηση θα ασχοληθεί με εμάς αυτή την περίοδο. Εδώ δεν γνωρίζουν εάν θα μπορούν να πληρώσουν μισθούς και συντάξεις σε μερικούς μήνες, με εμάς θα ασχοληθούν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Για τους Ομολογιούχους της Capital.

    Οι ίδιοι ασφαληστές που πουλούσαν τα ASPIS ASSET, ASPIS BOND, κλπ, πουλούσαν και τα ομόλογα, αποκρύπτοντας ότι είχαν εκδοθεί από άλλη εταιρία του ομίλου. Ο νόμος για την αποζημίωση του 70% αφορά μόνο τους παθόντες ασφαλιστικών εταιριών. Η Capital δεν ήταν ασφαλιστική, οπότε οι ομολογιούχοι είχαν μόνο μία μέθοδο – να καταφύγουν στα αστικά και τα ποινικά δικαστήρια. Κατέφυγαν κάποιοι από αυτούς. Το αστικό δικαστήριο δεν έχει γίνει ακόμη.

    Οι ομολογιούχοι πέτυχαν να εκδοθεί προσωρινή απόφαση για προσημείωση σε κάποια ακίνητα του λαμόγιου. Η ποινική δίκη (σε πρώτο βαθμό) κράτησε σχεδόν 3 χρόνια. Ξεκίνησε την 28.03.2012. Πέθανε ο εισαγγελέας (το τι είχε ακούσει σε βάρος του από τους δικηγόρους του λαμόγιου δεν λέγεται). Μετά η δίκη ξεκίνησε δύο ακόμη φορές με διαφορετική σύνθεση του δικαστηρίου κάθε φορά.

    Παράλληλα, το λαμόγιο μήνυσε τους ομολογιούχους που προσέφυγαν εναντίον του, οπότε κάποια στιγμή θα γινόταν ποινικό δικαστήριο σε βάρος των ομολογιούχων (!)

    Στα πλαίσια της δίκης αυτής προφυλακίστηκε το λαμόγιο και το σόι του. Στα τέλη του 2014, το λαμόγιο κατάλαβε ότι θα φάει μεγάλη ποινή και αυτός και (κυρίως) το σόι του, και αναγκάσθηκε να κάνει συμβιβασμό παραχωρώντας μερικά από τα ακίνητα που ανήκαν σε άλλες εταιρίες του (όχι τις ασφαλιστικές). Οι ομολογιούχοι θα μοιράζονταν το ποσό της πώλησης των ακινήτων παίρνοντας ένα ποσοστό του κεφαλαίου που είχαν καταβάλει, μείον το ποσοστό του δικηγορικού γραφείου. Χονδρικά θα έπαιρναν καθαρά περίπου 50% του αρχικού κεφαλαίου (φυσικά δεν θα έπαιρναν ούτε ευρώ τόκο). Επίσης το λαμόγιο απέσυρε την μήνυση.

    Όμως το δικαστήριο έκρινε ότι υπάρχει θέμα ξεπλύματος μαύρου χρήματος από την οικογένεια του λαμόγιου, μπλόκαρε τα ακίνητα, οπότε η κατάσταση έγινε γόρδιος δεσμός με άγνωστη κατάληξη. Σε κάθε περίπτωση, η συνολική αξία των ακινήτων για τα οποία έγινε συμβιβασμός είναι μικρή. Αν μας τα μοίραζαν θα παίρναμε το πολύ 100 ευρώ ο καθένας μας.

    Τα παραπάνω τα γνωρίζω από πρώτο χέρι. Αυτά για να μην σας παραμυθιάζουν κάποιοι.
    Κουράγιο και υπομονή σε όλους μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Για τους δύο συλλόγους.

    Προσπαθούν. Και οι δύο σύλλογοι. Με διαφορετικό σκοπό ο καθένας. Αφού δεν τα βρίσκουν ούτε μεταξύ τους, περιμένετε να τα βρουν με την κυβέρνηση ?

    Δεν λέω, ας συνεχίσουν να προσπαθούν. Αν πετύχουν έστω και το ελάχιστο θα είμαι ο πρώτος που θα το αναγνωρίσει και θα τους συγχαρεί.

    Από καιρό έχω πάψει να ελπίζω ότι θα πετύχουν το οτιδήποτε. Εκτός εάν θεωρείτε ότι η εμφάνιση στα κανάλια αραιά και που, ή τα 2 λεπτά στο ραδιόφωνο που ο παρουσιαστής κάνει πως δεν ξέρει τι θα ΑΣΠΙΣ (ακόμη και στον πάλαι ποτέ υποστηρικτή μας ΣΚΑΙ) αποτελεί μεγάλη επιτυχία των συλλόγων και θα μας λύσει το πρόβλημα.

    Α ναι, ξέχασα τον Τέλογλου. Αυτός και εάν μας έσωσε. Οι δημοσιογράφοι πουλάν ότι πουλιέται. Το δικό μας θέμα πλέον δεν πουλάει φύλλα και ποσοστά ακροαματικότητας. Δεν είμαι αχάριστος - του χρωστάμε για όσα πρόσφερε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Δεν ξαναδινουμε ουτε για πλακα ουτε ενα ευρω για αμοιβες και ποσοστα.
    Η καθε προσδοκια μας εκτος του οτι αγοραστηκε ακριβα με ποσα στον αερα, τωρα θα πρεπει να επιμερισθει με αμοιβες και αλλα ποσοστα.
    Στην κατασταση που βρισκομαστε, κανενα ευρωπαικο δικαστηριο δε θα κρινει οτι η εφαρμογη του νομου δεν ειναι λυση,αφου ο νομος προβλεφθηκε απο το κρατος ειδικα για μας και το οποιο οφειλει να εφαρμοσει αυτον.
    Και αυτοο ειναι το ζητουμενο.Γι αυτο κ θα απορριφθει.
    Τωρα, δεν καταλαβα γιατι η κυβερνηση δε θα βοηθησει.
    Σαφως για την επιταχυνση των αποζημιωσεων μιλησαν, για τον ελεγχο των εποπτων /εκκαθαριστων, για τα εξοδα ,για τη διαφανεια και συγχρονως για την αλλαγη του νομου σχετικα με τις αποζημιωσεις , ωστε να μην ειναι σιωπηρως η εκκαθαριση ως προυποθεση.
    Λυσεις υπαρχουν, αρκει να εξισορροπηθουν τα πραγματα στο εσωτερικο εξωτερικο κ να ξεκινησουν οι διαδικασιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Τα ακινητα της οικογενειας ψωμιαδη ειναι προιον καταληστευσης των αποθεματικων ασφαλειων ζωης της Ασπις. Συνεπως ειναι δικα μας και πρεπει να τα δεσμευσουμε υπερ της περιουσιας προς εκκαθαριση. Αυτο πρεπει να γινει αμεσα και δεν ειναι δυσκολο νομικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Συνολικά οι διαμεσολαβούντες οφείλουν περί τα 60 εκατ. ευρώ! Η άρνηση τακτοποίησης οδήγησε τους εκκαθαριστές σε αγωγές εναντίον πολλών εξ αυτών με μεγάλα ποσά!
    ποιοι αποτελούν το Δ,Σ του άλλλου συλλόγου??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. πως επιτραπηκε ο μαρκουλακος να παρει ακινητο της οικογενειας Ψωμιαδη.οι αλλοι δικηγόροι τι κάνουν;ντροπη ντροπη ντροπη!πως εγινε αυτο το αλισβερισι;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. ΑΠΟ 18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ.... ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙ ΤΟ BLOG .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. ΑΙΣΧΟΣ ΝΤΡΟΠΗ.ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΑΙΧΤΗΚΑΝ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΔΕΝ ΟΧΛΟΥΝ, ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ.
    ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΣΑ ΝΑΜΑΣΤΕ ΣΤΟ 2009, ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.
    ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ; ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ, ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ , ΕΤΣΙ;
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΡΕΞΕΙ ΕΚΕΙ, ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΣΑΥΤΟΝ ΠΡΟΣΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ.
    ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ.
    ΣΑΣ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ; Η ΜΗΠΩΣ ΣΙΩΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ.ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ.ΟΥΤΕ ΦΩΝΗ ΟΥΤΕ ΑΚΡΟΑΣΗ.ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ.ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ.ΠΟΠΟΙΟΣ ΤΡΕΞΕΙ ΣΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. A Ι Σ Χ Ο Σ!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙ. ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΟΝΟΜΑΤΑ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΣΙΩΠΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.
    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ:
    "ΑΠΕΥΘΥΝΘΗΚΑΜΕ ΣΤΟΝ ..ΤΑΔΕΙ Ή ΣΤΟ ΔΕΙΝΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ..." ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.
    ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΟΛΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΑΣΤΕ.
    ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ...
    ΑΜΙΛΗΤΟΙ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΟΙ ΜΑΣ ΠΑΤΕ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πολλοι το διασταυρωσαμε. μεσω τριτων μας διαμηνυσαν οτι κανενας απο τους συλλογους δεν απευθυνθηκε σε αρμοδιους, απ οσα γνωριζουν.
      αφηστε τα παπατζιλικια με τους δικηγορους παλι. τελος οι προμηθειες και οι αμοιβες. τελος οι σκοπιμοτητες καποιων.
      δε χορτασαμε αιμα καποιοι;
      οι καιροι αλλαξαν, η διαπλοκη μας χαιρεταει και ολα γινονται γνωστα. κινηθειτε και αφηστε τις γελοιοτητες με τις επιστολες σε δικηγορους. γελαει ο κοσμος. το θεμα των ομολογιουχων προχωραει , οπως συμφωνηθηκε. εσεις μας μιλατε για καλοκαιρια...ελεος πια. γελοιοποιειστε κ εσεις και εμεις μαζι σας...

      Διαγραφή
  82. Η κ .Βαλαβανη ετοιμη να σας δεχτει. Η ιδια ασφαλιστρια μεχρι καποια περιοδο, γνωριζει, θελει και μπορει.Αραγε, ποσα ακομα θα ακουσουμε;Εξαλλου οι ιδιοι μας λεγατε οτι ηταν απο την επιτροπη του ΣΥΡΙΖΑ που ασχοληθηκε με το θεμα μας. Εσεις τι λετε; Σας ειπε οχι; Το να τροποποιηθει ο νομος, να συμπληρωθει, σημαινει χρηματα; Ισα ισα που θα απελευθερωθουν κονδυλια χρησιμα για ολους. Πειτε οτι καποιοι δε θελουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. ΝΟΙΩΘΩ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ.ΝΟΙΩΘΩ ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΑΗΔΙΑΣ.ΣΑΣ ΡΩΤΩ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΟΤΙ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΙΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΑΛΗΘΕΙΑ?ΟΤΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ?ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΤΑΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΛΥΣΗ?ΜΟΝΟ ΛΕΦΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥΣ.ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΞΕΖΟΥΜΙΣΑΝ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΚΑΤΙ?ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΙΔΕΡΗ ΚΑΙ Ο ΚΕΧΑΓΙΑΟΓΛΟΥ ΕΠΙΣΗΣ?ΗΠΙΑΝ ΤΟ ΑΜΙΛΗΤΟ ΝΕΡΟ.ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΛΕΦΤΑ.ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ?ΑΝ ΗΘΕΛΑΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΗ Η ΛΑΣΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥ ΑΓΙΟΙ ΑΥΤΟΙ.ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΣΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΣΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΝΙΑΙΑ ΓΡΑΜΜΗ.ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΖΩΗΣ16 Μαρτίου 2015 στις 2:03 μ.μ.

    Προσωπικά σχεδόν καθημερινά επικοινωνώ με το γραφείο Υπουργού που μου είχε υποσχεθεί ότι θα λύσει το θέμα μας.
    Πρέπει όμως, αν τελικά είναι αυτού η αρμοδιότητα των εν εκκαθαρίσει ασφ. εταιρειών,
    να ορισθεί πρώτα ειδικός σύμβουλος και για αυτό περιμένουμε για να μας δεχθεί και να συζητήσουμε.
    ακόμα όμως ουδείς γνωρίζει.....και εμείς αργοπεθαίνουμε αβοήθητοι....η δε τ.τ.ε περί τα άλλα τυρβάζει και κάποιοι ζουν ανενόχλητοι με χρήματα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aρα, ενα κοινο υπομνημα των συλλογων καιτων μελων τους στο γραφειο του υπουργου για να επισπευσουν. Δεν τους κοστιζει απολυτως τιποτε ομως. Τιποτα. Διαδικασιες θα επιταχυνθουν και νομοθετικο εργο θα προωθηθει σε πρωτη φαση. Γιατι να τηλεφωνειτε καθημερινως, χωρις ανταποκριση και υποθεσεις;
      Ενα δελτιο τυπου για ενημερωση ολων που να απευθυνεται στους αρμοδιους αυτους που υποσχεθηκαν. Καθε αλλη αναμονη καταντα αστεια.6 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΜΟΝΗ. ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΠΙΑ. ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΑΜΟΝΕΣ ΑΝΔΡΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΛΥΠΗΤΑ.

      Διαγραφή
  85. Οι αξιότιμοι κύριοι του άλλου συλλόγου εργάζονται όλοι στην Εθνική Ασφαλιστική.Μια χαρα τα κατάφεραν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε......ΟΧΙ ΟΛΟΙ.....ΜΑ ΤΙ ΛΕΣ!!!!!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ

      ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΜΕΤΑ.....

      Διαγραφή
  86. H κ.ΝΑΝΤΙΑ ΒΑΛΑΒΑΝΗ, τ.ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΙΑ, ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ. ΤΥΠΙΚΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΗΣ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ. ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ. ΠΗΓΕ ΚΑΝΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΥ ΠΟΥ ΚΡΙΝΕΙΣ ΟΧΙ
      ΕΜΕΙΣ ΝΑΙ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

      Διαγραφή
    2. ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΑΤΕ,ΚΑΝΑΤΕ ΕΞΑΙΡΕΤΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΤΕ! ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΑ ΓΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ,ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΔΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ, ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΕΙΣ ΒΑΘΟΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ.
      Ο.Κ;

      Διαγραφή
  87. Ετοιμαζονται νομοθετικες ρυθμισεις για:

    1.Τα δανεια σε ελβετικο φραγκο

    2.Για τους ομολογιουχους.

    Για την ΑΣΠΙΣ , θα πρεπει να παρουμε την αδεια των δικηγορων;
    Βρε πώς τα καναμε ετσι;
    Ελεος πια. Ειναι γελοια καθε δικαιολογια μετα απο 6 χρονια.
    Αρχισαμε, παιρνουμε τηλεφωνο και δεν απαντουν;
    Μαζεψτε τα λιγο.Μαζεψτε τα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. http://www.euro2day.gr/news/economy/article/1313112/klima-dysforias-apo-tis-xenes-asfalistikes.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΑΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ.
    ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ, ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝΤΑΣ ΜΑΣ.
    5,5 ΧΡΟΝΙΑ ΑΗΔΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ.
    ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΠΟΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. ο σταικουρδας στα οικονομικα στη νεα δημκρατια!!!! λετε να μας χρησιμοποιησει για να κανει και παλι αντιπολιτευση......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ας τολξησει. οπως και η κυβερνηση, αν μας αφησει ξεχασμενους για λιγες μερες ακομα, για ενα ζητημα, που ειναι απλο επι της αρχης.

      Διαγραφή
  91. Διασώζεται το Επικουρικό
    in Featured, Ειδήσεις 19/03/2015, 11:23 0 13 Views

    Διαβεβαιώσεις ότι η κυβέρνηση θα προωθήσει προς ψήφιση στη βουλή τροπολογία με την οποία το Επικουρικό Κεφάλαιο θα εξουσιοδοτείται να μεταβιβάσει υποχρεώσεις του σε τρίτες εταιρείες, έχει λάβει η ασφαλιστική αγορά από τα συναρμόδια υπουργεία.
    Το ανωτέρω αναφέρουν υψηλόβαθμοι παράγοντες του κλάδου που προσθέτουν ότι το Επικουρικό Κεφάλαιο έχει ήδη στα χέρια του συγκεκριμένες προτάσεις για το πώς θα χρηματοδοτήσει το επιδιωκόμενο εγχείρημα, το οποίο σε όλη του την έκταση θα μπορούσε να συμπεριλάβει αποζημιώσεις προς τρίτους, συνολικής αξίας περί τα 500 εκατ. ευρώ.
    Βέβαια, σε πρώτη φάση ο φορέας θα κινηθεί πιλοτικά. Θα μεταβιβάσει δηλαδή υποχρεώσεις που προκύπτουν από μια ή το πολύ δύο ασφαλιστικές εταιρείες των οποίων οι άδειες ανακλήθηκαν και εφόσον η διαδικασία κυλήσει χωρίς προβλήματα θα επεκτείνει την πρωτοβουλία του ενδεχομένως και για το σύνολο των υποχρεώσεών του.
    «Αν υπάρξει τροπολογία, αν η κυβέρνηση καλύψει νομοθετικά το Επικουρικό Κεφάλαιο, η διοίκησή του είναι έτοιμη να κινηθεί άμεσα» δηλώνει στο IW παράγοντας του φορέα που προσθέτει ότι «σύμβουλοι επενδύσεων, στους οποίους ήδη απευθύνθηκε το Επικουρικό, έχουν κάνει τις προτάσεις τους, σχετικά με τις δυνατότητες που υπάρχουν για τη δανειοδότηση του φορέα, ή την έκδοση ομολογιών, όπως και για το ποιος θα μπορούσε να χρηματοδοτήσει τα ομόλογα αυτά», ανέφερε. Υπενθυμίζεται ότι, το Επικουρικό φέρεται να έχει συμφωνήσει με τη γερμανική Darag τη διαχείριση μέρους των υποχρεώσεών του, ώστε σταδιακά να αποφορτιστεί από τα δυσβάσταχτα οικονομικά βάρη του παρελθόντος.

    ΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΣΤΑΘΑΚΗ ΟΤΙ ΑΝ ΜΑΣ ΑΓΝΟΗΣΕΙ, ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΗΤΕΙΑ ΔΕ ΘΑ ΔΕΙ. Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΔΕΙ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΜΑΣ.
    ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ. ΑΛΛΑ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. http://www.tribune.gr/politics/news/article/124086/vomva-megatonon-nikoloudi-thalassodania-49-dis-edose-agrotiki.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter
    ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΑΙΣΧΗ;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. http://www.enikonomia.gr/businesses/18363,E8nikh-Asfalistikh-Kerdh-1055-ekat-eyrwto-2014.html

    ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΤΕ ΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΑΣ,ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΠΟΥ ΑΡΠΑΞΑΤΕ ΤΟ 2009-10; ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΗΣΥΧΟΙ ΜΕΤΑ ΤΟΣΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. ΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΑΠΆΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΕΙ?...ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ?...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΘΝΙΚΗ, ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΛΛΑΛΟΥΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝ ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΥΨΗΛΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ...ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΜΟ ΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΧΡΗΜΑ ΜΕΣΑ???....

      Διαγραφή
  95. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ.ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΨΕΥΤΟΣΥΛΛΟΓΟ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΕΧΑΓΙΑΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΣΙΔΕΡΗ?ΚΑΤΑΠΙΑΝΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. http://www.dimokratiki.gr/31-03-2015/aporrifthike-i-agogi-kata-simvoulon-tis-aspis-pronia-pou-askithike-apo-roditi-odontiatro/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα πεθανουμε κ ακομα για δικαστηρια θα μιλουμε.
      ελεος πια.
      μας ταφαγαν οι δικηγοροι κ τα υπολοιπα.
      χθες στον χατζηνικολαου ηταν ο σταθακης.
      πού ηταν καποιος εκπροσωπος του συλλογου να ρωτησει, να εκπροσωπησει χιλιαδες;
      ουτε απλη ερωτηση στο τουιτερ δεν σταλθηκε.
      μια νομοθετικη ρυθμιση ειναι.
      να αποκαλυφθει τι εγινε μετα την ανακληση και να ξεκινησουν οι αποζημιωσεις απο τα μετρητα.
      6 χρονια. αποστολη εξετελεσθη απο τους συλλογους.

      Διαγραφή
  97. ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΜΑΣ ΞΕΖΟΥΜΙΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ?ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. 100.000.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΜΕΓΚΑ, 30.000.000 ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΟΧΘΕΣ, ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΠΟΣΑ ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΜΕ
    ΚΑΙ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΑΝΑΛΑΓΗΤΟΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΟΥΝ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟΥ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ ΜΕΤΡΗΤΩΝ ΤΟΥ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟΥΜΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100.000.000 ΠΟΥ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ,ΜΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΜΗΜΑΤΙΚΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ.
    ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΟΥΣ, ΖΗΜΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ.
    ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΜΑΣ ΩΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ , ΟΙ ΑΛΗΤΗΡΙΟΙ, ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΧΡΩΣΤΟΥΣΑΝ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΗΤΑΝ ΖΗΜΙΟΓΟΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΟΥΝΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥΝ ΣΤΗ ΧΛΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ.
    ΑΝ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ, ΣΗΜΕΡΑ, ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΝ, ΤΟΤΕ, ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΤΗΣ...ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ.
    ΕΔΩ ,ΠΑΙΔΙΑ, ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙΑ.
    ΜΕΝΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ; ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. http://www.protothema.gr/greece/article/464734/video-anastatosi-sto-stoudio-tou-mega-me-kalesmeni-ti-rahil-makri/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ! ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕΕΕΕ!


    ΤΟ COLPO GROSSO ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ "ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ"


    ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ
    ΕΞΑΛΛΟΙ ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ!
    Σε... σταύρωση των χιλιάδων ασφαλισμένων του Ομίλου Ασπίς Πρόνοια ξεκινάει και η φετινή Μεγάλη Εβδομάδα. Το θέμα...
    είναι τεράστιο και θα σας εξηγήσουμε γιατί. Πολύτιμα περιουσιακά στοιχεία των μετόχων και των διευθυντικών στελεχών της οικογένειας του Παύλου Ψωμιάδη που καταδικάστηκαν για την πτώχευση των εταιρειών, όπως η έπαυλή τους στη Μύκονο, εκποιούνται εκτός της διαδικασίας εκκαθάρισης και ικανοποιούν τις απαιτήσεις μόνο μιας μικρής ομάδας πιστωτών!
    Με το κόλπο αυτό, τα τεράστιας οικονομικής αξίας περιουσιακά στοιχεία των υπευθύνων της πτώχευσης του Ομίλου Ασπίς αποχωρίζονται από την υπέγγυα περιουσία του Ομίλου Ασπίς, όπου κατά το νόμο ανήκουν και διατίθενται για την ικανοποίηση ελάχιστων, μετρημένων στα δάχτυλα, δανειστών!
    Από τις μέχρι σήμερα πληροφορίες οι διαδικασίες που ακολουθούνται για να πληγούν τα συμφέροντα όλων των άλλων χιλιάδων μαρτυρικών ασφαλισμένων του Ομίλου Ασπίς, ξεπερνούν κάθε δικονομική φαντασία και προκαλούν το περί δικαίου κοινό αίσθημα.
    Ειδικότερα, με ευθύνη των εκκαθαριστών θα έπρεπε ήδη προ πολλού, τα προαναφερόμενα πολύτιμα περιουσιακά στοιχεία της οικογένειας Ψωμιάδη να έχουν περιληφθεί στην εκκαθαριζόμενη περιουσία, να έχουν εκποιηθεί και από το προϊόν της εκποίησης να έχουν ικανοποιηθεί συμμέτρως όλοι οι ασφαλισμένοι του διαβόητου Ομίλου Ασπίς.
    Όλοι αυτοί οι ασφαλισμένοι που για πολλά χρόνια σηκώνουν τον σταυρό του μαρτυρίου παρακολουθούν έκπληκτοι και απογοητευμένοι μια ατέρμονα διαδικασία εκκαθάρισης που απολύτως τίποτα δεν πρόκειται να τους αποφέρει.
    Τα ταυτόχρονα αποσπώνται σημαντικά περιουσιακά στοιχεία των υπαιτίων της πτώχευσης για να ικανοποιήσουν στην καλύτερη περίπτωση, κάποιες δεκάδες επενδυτές που στερούν από τους ασφαλισμένους το προϊόν της εκκαθάρισης.
    Επειδή ένα δεύτερο ακόμα πιο μεγάλο σκάνδαλο Ασπίς, ειδικά σήμερα, είναι θρυαλλίδα για να ξεσηκωθούν χιλιάδες οικογένειες των εξαπατημένων πελατών του Ψωμιάδη, ας κινηθούν άμεσα οι συναρμόδιες Αρχές και οι συνυπεύθυνοι εκκαθαριστές, γιατί οι αποκαλύψεις που θα ακολουθήσουν θα είναι πιο εντυπωσιακές και από τα... βεγγαλικά της Ανάστασης!
    Θα επανέλθουμε...
    Fimotro

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αντε ..ντε ...που ειναι να αποκαλυφθουν?????
      τι περιμενουν???????
      να μην μεινει τιποτα!!!!!!!!!!!!1

      Διαγραφή
  101. Περιμενουμε με αγωνια μια ενημερωση απο την προεδρο μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΕΠΟΠΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ.
    ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΜΠΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΛΛΟΓΟΙ.
    ΤΕΛΟΣ.
    ΕΜΕΙΣ Ο ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ.
    Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ.
    ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΘΗΤΙΚΑ, ΑΦΗΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ Κ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΜΕ ΑΜΟΙΒΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ.
    ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ.
    ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΣ ΔΩΣΟΥΝ.
    ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ.
    ΑΥΤΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ.
    6 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΦΤΟΥΜΕ ΚΟΡΟΙΔΙΑ.
    ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠ ΕΞΩ ,ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.
    Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. http://www.bankwars.gr/2015/04/fimotro-%CE%A4%CE%9F-colpo-grosso-%CE%9C%CE%95-%CE%A4%CE%9F%CE%A5%CE%A3-%CE%95%CE%9A%CE%9A%CE%91%CE%98%CE%91%CE%A1%CE%99%CE%A3%CE%A4%CE%95%CE%A3-%CE%A4%CE%97%CE%A3-%CE%91%CE%A3%CE%A0%CE%99%CE%A3/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ6 Απριλίου 2015 στις 1:41 μ.μ.

    Δημοσίευση: Δευτέρα, 06 Απριλίου 2015 08:30
    ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ (06/04/2014, ώρα 8:30): Επιτέλους, κυβερνητική βούληση και χρονοδιάγραμμα για επίλυση προβλήματος Ομίλου ΑΣΠΙΣ!

    ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ (06/04/2014, ώρα 8:30): Επιτέλους, κυβερνητική βούληση και χρονοδιάγραμμα για επίλυση προβλήματος Ομίλου ΑΣΠΙΣ!

    Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του www.nextdeal.gr αυξημένη κινητικότητα διαπιστώνεται γύρω από την πολύχρονη αδράνεια προβλήματος ΑΣΠΙΣ-ΠΡΟΝΟΙΑ και τη δρομολόγηση επίλυσής του.

    Ο νέος γενικός γραμματέας του Υπουργείου Οικονομικών καθηγητής κ. Ν. Φράγκος πραγματοποίησε την πρώτη ουσιαστική συνάντηση με συναρμόδιους φορείς την περασμένη Παρασκευή 3/4/2015 όπου έθεσε το θέμα του επείγοντος ζητώντας μέχρι τέλος Ιουνίου τουλάχιστον συγκεκριμένα στοιχεία και προτάσεις ώστε να ανακοινωθούν επισήμως ποιοι και τι δικαιούνται και οι ενδιαφερόμενοι να πράξουν αναλόγως.

    Η συνάντηση ήταν με συγκεκριμένη ατζέντα και πρακτικά και όχι ενημερωτική-εθιμοτυπική. Παρόντες άνθρωποι από την Τράπεζα Ελλάδος, από τα επικουρικά – εγγυητικά κεφάλαια, εκκαθαριστές της ΑΣΠΙΔΟΣ και υπηρεσιακοί παράγοντες με στόχο την υλοποίηση επιθυμίας των υπουργών, οικονομικών και αντιπροέδρου της Κυβέρνησης κκ. Γιάνη Βαρουφάκη και Γιάννη Δραγασάκη για τέλος εκκρεμότητας αποζημιώσεων ΑΣΠΙΣ.

    Ο κ. Ν. Φράγκος, γνώστης της ασφαλιστικής αγοράς κάλεσε τους φορείς για άμεσες ενέργειες κάτι που έγινε κατανοητό. Ήταν παρόντες οι κκ Πάσχας, Παυλόπουλος, Βάσσης, Ραουνάς. Καράμπαλη και υπηρεσιακοί παράγοντες του Υπουργείου Οικονομικών.

    Τονίσθηκε επίσης ότι η επίλυση του θέματος ήταν και προεκλογική εξαγγελία και δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ.

    Ειδικότερα, αρμόδιος κυβερνητικός παράγοντας για το θέμα της ΑΣΠΙΔΟΣ είναι ο κ. Γιώργος Σταθάκης, Υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ6 Απριλίου 2015 στις 2:13 μ.μ.

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ, ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ Κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΤΑΘΑΚΗ, Κ. ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΔΙΑ ΤΟΥ Κ. ΝΙΚΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥ Γ.Γ ΑΥΤΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Κ. ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ προεκλογικής εξαγγελίας και δέσμευσης του ΣΥΡΙΖΑ στις 16/10/2014 που επετεύχθη κατοπιν της συμφωνίας και συνεννοησης που είχαμε ως ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΔΩ ΚΑΙ 1/12 ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΤΟΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΣΤΟ SITE MAΣ ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ, ΠοΥ ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ απο πολύ κοντά,
    ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΚΥΡΝΗΤιΚΩΝ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝ.
    ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΜΑΣ, η ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΑΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, ΣΥΣΣΩΜΟΙ ΟΛΟΙ,
    ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΗΛΕΝΔΕΤΑ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΟΜΟΙΩΣ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ, ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΜΑΣ 800.000 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΣΧΕΔΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΠΟΥ ΤΗΡΑΝΙΩΝΤΑΙ ΕΞ ΑΙΤΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΟΣ???? ΜΟΝΟΝ????ΤΩΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΩΝ ΔΙΑΔΟΧΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 2009..Π ΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΑΝ ΑΠΡΑΚΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ , ΜΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ,
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΘΟΥΣΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ....ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ...
    ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΤΗΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ..
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΠΙΑ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ
    ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ, ΜΑΖΙ ΣΑΣ, ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΜΕ ΤΟ NEXT DEAL.GR ΓΙΑ ΤΗΝ Α΄ΑΥΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΕΠΡΑΓΜΑΕΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΤΟΝ Κ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΣΠΥΡΟΥ ΤΟΝ ΕΚΔΟΤΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΩΕ ΕΠΑΓΓΕΜΑΤΙΑΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΩΝ, ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΜΑΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝΝ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ.
    ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΕ ΣΠΥΡΟΥ
    ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ
    Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Νομοθετική παρέμβαση για την ΑΣΠΙΣ
    in Featured, Ασφαλιστικές Ειδήσεις, Ειδήσεις 06/04/2015, 14:19 0


    Γιάννης Βερμισσώ
    Δευθυντής Σύνταξης του Περιοδικού Insurance World και του insuranceworld.gr
    Την ειλημμένη απόφασή της να δικαιώσει τους χιλιάδες ασφαλισμένους των ΑΣΠΙΣ και COMMERCIAL επιχειρεί να υλοποιήσει η κυβέρνηση με διπλό στόχο: να αποκαταστήσει και τους έκθετους ασφαλισμένους πληρώνοντας τις αποζημιώσεις, και να προχωρήσει την εκκαθάριση αποδεικνύοντας στην πράξη τον σεβασμό του κράτους προς στους πολίτες.
    Κατά τις πληροφορίες καταρτίζεται νομοθετική παρέμβαση που θα αφορά το όλο θέμα ώστε πριν από το καλοκαίρι να έχει ολοκληρωθεί και περάσει στην εφαρμογή της. Όπως αναφέρουν αρμόδιοι παράγοντες η νομοθετική αντιμετώπιση θα δώσει τη λύση για να αποζημιωθούν οι σφαλισμένοι ενώ πρόθεση της κυβέρνησης είναι η λύση αυτή να πληροί τρείς προϋποθέσεις: «να είναι γρήγορη, έντιμη και συμφέρουσα για τους ασφαλισμένους».
    Το όλο θέμα έχει πάρει το πολιτικό στίγμα από τον αρμόδιο υπουργό Οικονομίας κ. Γιώργο Σταθάκη και απομένει να προχωρήσει στις τεχνικές λεπτομέρειες της εφαρμογής του. Κατά τις εξηγήσεις των αρμοδίων, η λογική που επικρατούσε μέχρι σήμερα ήταν βιαστική και είχε εντάξει την εκκαθάριση σε μια γενικευμένη αντιμετώπιση μέσω της οποίας δεν μπορούσαν να διεκπεραιωθούν τα διάφορα ζητήματα. Η αδυναμία εξέλιξης στην εκκαθάριση εγκλώβιζε και τους ασφαλισμένους.
    Γι΄αυτό και αρχικώς θα δοθεί λύση στην εκκαθάριση και εν συνεχεία με την νομοθετική παρέμβαση θα αποζημιωθούν και οι ασφαλισμένοι. Στο πλαίσιο αυτό για την εκκαθάριση έγινε ήδη συζήτηση μεταξύ των εμπλεκομένων πλευρών και του γενικού γραμματέα Οικονομικής Πολιτικής κ. Ν. Φράγκου όπου τοποθετήθηκε το περίγραμμα των κινήσεων. Όταν ολοκληρωθούν αυτές –κυρίως συλλογή απαραίτητων στοιχείων- και γνωστοποιηθούν στους αρμόδιους μέχρι τις 15 Μαίου τότε θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο βήμα που αφορά την αποζημίωση των ασφαλισμένων.
    Όπως φαίνεται οι συνθήκες είναι ξεκάθαρες πολιτικά γεγονός που δίνει βάσιμες ελπίδες για την θετική έκβαση αυτής της πολύκροτης ιστορίας. Οι εξελίξεις προκαλούν αισιοδοξία στους συλλογικούς φορείς εκπροσώπησης των ασφαλισμένων. Οι επικεφαλής τους διαπιστώνουν ευνοϊκές προθέσεις και απομένει η υλοποίησή τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή