ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

ΑΓΩΓΗ ΚΑΤΑ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΖΩΗΣ

Αγαπητοί μας Ασφαλισμένοι,

Το Σωματείο μας παρά τις επαναλαμβανόμενες ερωτήσεις για ενημέρωση της πορείας εκκαθάρισης προς τους επόπτες και προς την τράπεζα της ελλάδος δεν έχει λάβει μέχρι και σήμερα καμία ενημέρωση.  Επίσης η εφαρμογή του νόμου 3867/2010 τροποποιημένου με το άρθρο 17 του νόμου 4002/2011 που προβλέπει την αποζημίωση μας από το εγγυητικό κεφάλαιο σκοπίμως και παρανόμως δεν ξεκινάει αλλά κωλυσιεργεί εδώ και 5 ολόκληρα χρόνια από τους γνωστούς υπεύθυνο-ανεύθυνους.

Λαμβάνοντας υπόψη τα ανωτέρω το Σωματείο θα προβεί μέσω δικαστικής οδού σε κατάθεση στοιχειοθετημένης  αγωγής κατά του υπεύθυνου εγγυητικού κεφαλαίου ιδιωτικής ασφάλισης ζωής όπως και κατά παντός υπευθύνου (στελέχη τράπεζας της ελλάδος, επόπτες εκκαθάρισης) διεκδικώντας τα οριζόμενα από τους προαναφερθέντες νόμους.

Προς τούτο λοιπόν καλούνται όλοι οι ασφαλισμένοι κάτοχοι ασφαλιστηρίων συμβολαίων ASSET και MEGA ASSET εφάπαξ καταβολής που έχουν ήδη λήξει (π.χ. έχει παρέλθει η δεκαετία λήξης για δεκαετή συμβόλαια) να επικοινωνούν άμεσα με τον κ. Βουτσά Παναγιώτη στο τηλέφωνο 6944946636 για ενημέρωση τους.

Χρήσιμο να επισημάνουμε ότι είναι διαφορετική περίπτωση η διεκδίκηση του καθενός από εμάς αποζημίωσης από το ελληνικό δημόσιο για παράνομες πράξεις και παραλείψεις κατά την διάρκεια άσκησης δημόσιας εξουσίας (έχει εκδικαστεί ήδη κατά το πλείστον από την δικηγορική εταιρία Ι. & Μ. Μαρκουλάκου και άλλους δικηγόρους, εκκρεμούσα ενώπιον Συμβουλίου της Επικρατείας) από τη συγκεκριμένη αγωγή που προετοιμάζεται κατά των ανωτέρω συνυπεύθυνων προσώπων φυσικών και νομικών αλλά και άλλων... 

Αγαπητοί μας ασφαλισμένοι μην επαναπαύεστε. Οφείλουμε στους εαυτούς μας και στην αξιοπρέπεια μας να συμμετέχουμε ΌΛΟΙ σε αυτήν την ομαδική αγωγή και να την καταθέσουμε. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε σε ανεύθυνο-υπεύθυνους πουλημένους και ανυπόληπτους να μας περιπαίζουν να μας αγνοούν. Παρακαλούμε επικοινωνείτε ΆΜΕΣΑ με το Σωματείο.

202 σχόλια:

  1. ποσα συμβολαια ασσετ κλπ ειναι αυτα που εληξαν οπως λετε;
    εχετε στοιχεια;
    και γιατι μονο για τα ασσετ και οχι για τα γιουνιτ που εχουν ηδη ληξει απο το 2012,2012 κοκ; εχουν αλλη βαση;
    με τη γνωμοδοτηση του συμβ, της επικρατειας εχουμε κατι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και επισης, γιατι απο το 2011 μεχρι σημερα δεν γινοταν τετοια κινηση; κατι μας λετε περιεργο. μιλατε για μια κατηγορια συμβολαιων αρχικα, που ειναι η μεγαλυτερη, τα οποια ομως συμβολαια στην πλειονοτητα τους δεν εληξαν/δεκαετια και δεν εξηγειτε , γιατι τωρα!
    δεκαδες καθοριστικες και σημαντικες κινησεις θα μπορουσαν να ειχαν γινει μεχρι τωρα κι εμεις φωναζαμε, αλλα δεν ακουγατε. επιμενατε ,οπως ο συλλογος των ασφαλιστων στην ατομικοτατες αγωγες.
    ουτε μηνυσεις ουτε αγωγες κατα των υπευθυνων.
    καποτε ομως πρεπει να εξηγησετε τους λογους, μηπως ειναι αλλοι απο αυτους που ολοι συζητουμε μεταξυ μας και δεν περιποιουν τιμη σε κανεναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ6 Ιουλίου 2014 στις 10:49 π.μ.

    Αναφέρουμε αρχικά τους έχοντες aspis αsset και mega asset ασφ. συμβόλαια, γιατί αυτά που είχαν γίνει το 2006 πολλά τουλάχιστον εξ αυτών, με 7ετή διάρκεια, έληξαν το 2014 (την χρονιά δηλ. που διανύουμε), καθώς ΚΑΙ τους έχοντες aspis bond και aspis plus εφἀπαξ καταβολής ασφ. συμβόλαια, αρχικά ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ,
    ΕΝΟΨΕΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΣ ΤΩΝ ΔΙΑΚΙΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ ΕΞ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ, αρκεί νάχουν ΛΗΞΕΙ ΜΕΧΡΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΗΝΑ.
    Οχι ότι δεν θα κάνουμε αγωγή (όποιος θέλει φυσικά μπορεί να συμμετάσχει και με όποιον δικηγόρο επιθυμεί), και για όσες άλλες κατηγορίες ασφ. συμβολαίων (unit linked) και aspis bond και aspis plus τμηματικών καταβολών, αρκεί νάχουν ΛΗΞΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.
    ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ, ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ KAI MAΛISTA ME TON K. BOYTΣA ΣTO THΛ. 6944946636, ΓΙΑ ΟΣΑ ΑΣΦ. ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕΣΩ CITYBANK ΤΗΣ ΑΣΦ. ΕΤΙΡΕΙΑΣ COMMERCIAL VALUE, ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΕΛΕΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ NORDON COLONIAN.
    K. BOYTΣAΣ ΣTO THΛ. 6944946636.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ6 Ιουλίου 2014 στις 10:56 π.μ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΟΠΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΜΕΛΛΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΠΟ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ ΤΩΝ, ΗΔΗ ΚΑΤΕΤΕΘΗ ΣΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ, ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΘ΄ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΕΥΘΥΝΟ-ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ.....ΕΠΕΙΑ Κ.Λ.Π!!!!!
    ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ.
    ΟΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ.
    Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΠΟΥ ΤΡΩΓΕΤΑΙ ΚΡΥΟ.
    ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΟΣΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΘΑ ΑΡΙΣΟΥΝ ΝΑ ΞΑΦΝΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΑΣ.
    ΟΥΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ.
    ΚΕ ΠΑΣΧΑ ΥΠΕΥΘΥΝΕ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΤΗΣ Τ.τ. Ε Λ Α Β Ε ΤΕ ΘΕΣΗ ΠΙΑ.
    ΗΔΗ ΠΑΡΗΛΘΑΝ 5 ΕΤΗ........
    ΚΕ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ Τ.τ.Ε, ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΙΟ ΑΥΤΟ ΜΕΓΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΘΕΜΑ.
    ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΔΕ ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Σ.Τ.Ε
    ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΥΜΕ ΠΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΝΑΣΘΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΗΔΗ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ .ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ!!!!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τουλάχιστον αυτός ο σύλλογος απαντάει.
    ο άλλος των πουλημένων που γλύφουν συνέχεια ούτε μία φορά δεν απάντησε και βέβαια δε δημοσιεύει ποτέ αυτά που γράφουμε γιατί απλά δεν τον συμφέρει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΜΩΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ , ΕΝΩ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΠΡΙΝ ΤΟΟΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.
    ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΟΝΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΞΟΔΑ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΑΜΟΙΒΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.
    ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΕ, ΜΕΡΑ ΜΕΡΑ, ΓΙΑΤΙ; ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και επειδή οι του συλλόγου των ασφαλιστών στέλνουν σε πολλους μηνύματα για να ναξαπληρώσουν τις συνδρομές τους στο σύλλογό τους, έχουμε να τους πούμε ότι,
    προτιμούμε τα χρήματα αυτά να τα δώσουμε στα φάρμακα που αγοράζουμε, στους φόρους που δεν έχουμε να πληρώσουμε, στα παιδιά μας που δεν μπορούμε να πληρώσουμε τα φροντιστήρια,
    παρά σε ένα σύλλογο που επί πεντε συναπτά έτη λογοκρίνει σχόλια στο μπλογκ, εξαφανίζεται από τα ΜΜΕ, έχει δικηγόρους που ζητούν αναβολή στο ΣτΕ, όπως και οι ίδιοι μας έγραψαν, χωρίς να το δικαιολογήσουν και τώρα ΠΑΛΙ μιλούν για αγωγές αγωγές αγωγές και ΔΕΝ έχουν στραφεί, όπως είχαν υποσχεθεί ΟΛΟΙ οι νομικοί τους σύμβουλοι κατά των υπουργών και τωνυπευθύνων της δεύτερης κατά σειράν εξαπάτησής μας.
    Ούτε ενημέρωση έχουμε ούτε ακουγόμαστε.
    Μόνο διαβάζουμε ανθολογια αλληλογραφίας με τους διάφορους που καταλαμβάνουν θέσεις στα υπουργεία, λες και αυτό περιμέναμε να μας σώσει.
    ΄Εχετε χρήματα για γραμματόσημα, τόσες εισφορές πληρώσαμε. Εξάλλου , το διαδίκτυο είναι ατελώς παρεχόμενο, οπότε.. τι να χρηματοδοτησουμε; ποιες υπηρεσίες.
    Χειρότερα απ ο τι είμαστε τώρα, δε θα μπορούσαμε να γίνουμε.
    Ηρεμήστε και αναλογισθείτε τι ζητάτε.
    Οι δικηγόροι σας των αγωγών, θα μπορούσαν να σας ενισχύσουν, αφού εμμέσως πλην σαφώς τους προβάλλετε.
    Εμείς όμως, για ποιον λόγο; Για ποια έξοδα; Με τι σκοπό; Τι επιδιώκετε; γιατί εμάς μας καταστρέψατε, χαιδεύοντας τους υπουργίσκους και τον περίγυρο. Και είμαστε όλοι οργισμένοι .Αφήστε μας λοιπόν στην κατάντια μας και ευτυχώς που υπήρξαν δικηγορικά γραφεία ανεξάρτητα που το έφτασαν στο ΣτΕ . Γιατί θα πληρώναμε εισφορές επί εισφορών, αγωγές επί αγωγών, αναγγελίες επί αναγγελιών, για να κάνουν τη δουλειά τους όλοι οι υπόλοιποι.
    ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μπράβο ρε φίλε πες τα!!!!!
      συμφωνώ απολύτως.μία φορά μόνο πλήρωσα στο σύλλογο και εκείνη ήταν στην αρχή που δεν ήξερα τι συμφέροντα εξυπηρετούσε. ας έρθουν να μου ζητήσουν λεφτά αν τολμούν

      Διαγραφή
  8. ΕΓΩ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΖΩΝΤΑΝΗ, ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ, ΘΑ ΠΑΙΞΩ 10 ΤΖΟΚΕΡ. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΧΩ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ ΕΚΕΙ, ΠΑΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ /ΔΕΝ/ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΟΥ, ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΣΤΕ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΓΩ!!! ΘΑ ΚΡΙΝΩ ΠΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΑΛΑΤΕ ΣΤΟ ΤΡΥΠΑΚΙ ΣΑΣ.
    ΠΟΥ ΔΕ ΔΙΝΕΤΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΣΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΨΥΧΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ.
    ΜΕ 40 ΕΥΡΩ ΠΑΙΡΝΩ ΕΝΑΝ ΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΙΗΜΑΤΑ. ΑΙΣΧΟΣ!!! ΒΡΗΚΑΜΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπορεί κάποιος που γνωρίζει υπεύθυνα να μας πει τότε λήγει η προθεσμία για την άσκηση αγωγής κατά του Δημοσίου?
    Ποιό είναι το αληθές και από που προκύπτει?
    Είναι πέντε χρόνια από την ημερομηνία ανάκλησης της αδειας ή έως 31/12/2014?

    ευχαριστώ εκ των προτερων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. H παραγραφή είναι πενταετής, αλλα ξεκινάει από το τέλος/ 31.12 /του οικονομικού έτους κατα το οποιο γεννηθηκε η απαιτηση. Αρα η πενταετία λήγει 31.12.2014.

      Διαγραφή
  10. ειτε λήγει 21/9...ειτε 31/12, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΡΟΛΟ? μέχρι τώρα περιμέναμε ...τόσα χρόνια, να δώσει το κράτος, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΥΣΗ! αφου μέχρις εδώ, δεν εχει κάνει τίποτα, λέτε να λειτουργεί πονηρά, προκειμένου να κατατεθούν οι αγωγές,και μετά να δώσει λύση????? ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΕΞ ΑΡΧΗΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ! ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η 5ΕΤΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΣ , ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΜΕΤΑ.."κύριε ,δεν εχεις το νόμιμο δικαίωμα να διαικδικήσεις τα χρήματα σου!" η αγωγή πρέπει να γίνει,οσο το δυνατόν γρήγορα,(γιατί υπάρχει άλλος ενας σοβαρός λόγος,που πολλοί πελάτες δεν θα προλάβουν,διότι τον Αύγουστο κλείνουν τα δικαστήρια λόγω διακοπών), και εγώ προσωπικά, αφού περίμενα 4,5 χρόνια ,μπάς και αυτό το μπ..λο το κράτος,με αποζημιώσει,κατέθεσα τα συμβόλαια μου ,(2 συμβ., 90 χιλ.euro),για αγωγή,επειδή ...ασχετα με τις ημερομηνίες, ΘΕΛΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙΚΑΣΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ,ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ...ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙ!!! και ξέρετε κάτι...τι ευελπιστώ?? Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣτΕ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΩΝ 2 ΕΤΑΙΡΙΩΝ!!! ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΛΑΜΑ....ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ...(εννοώ την ελληνική ιδιωτική ασφαλιστική αγορά),ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙΣ ΚΑΤ'ΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ!
    β.κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Mε μια διαφορά όμως! Οτι μέχρι στιγμής οι δικηγόροι των...συλλόγων, ζητούν τεραστια ποσοστα ΕΠΙ ΟΣΩΝ ΘΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΟΥΜΕ ΠΟΣΩΝ!
      Περιμενουμε την αποφαση του ΣτΕ και με βαση αυτην καταθετουμε τις αγωγες μας. Η αποφαση θα βγει συντομα απ ο τι εχει γινει γνωστο.Και με βαση αυτην καταθετουμε την αγωγη μας.
      Αν ειναι τοσο ανεγκεφαλοι και μας απορριψουν, τοτε σιγουρα θα γινει χαμος παντου. Τραπεζες, ασφαλιστικες και γενικα ολη η αγορα θα παει στα αζητητα και μεγαλη κριση θα πεσει στις πολλα υποσχομενες ασφαλιστικες και τα τραπεζοασφαλιστικα προιοντα.
      Αν παρ ολα αυτα γινει κατι τετοιο, ναι τοτε παμε στα ευρωπαικα.
      Προσοχη ομως με τις υπερογκες αμοιβες, γιατι καποιοι ισως θεωρησαν οτι ειμαστε συνεταιροι και οτι μαζι τα βγαλαμε. Δεν συντηρουν ομως τις οικογενειες μας στο ενδιαμεσο.

      Διαγραφή
    2. αγαπητέ φίλε ,1.16 π.μ
      εγώ απευθύνθηκα σε δικηγόρο, εκτός συλλόγων,γνώστης της υπόθεσης, το δε κοστολόγιο και για την κατάθεση της αγωγής,και όλα τα υπόλοιπα και ΚΥΡΙΩΣ ,εαν τελεσιδικήσει η υπόθεση,που κατά την γνώμη του ,αυτό εξαρτάται αμμεσα από την απόφαση του ΣτΕ, (τον εβαλα και μου τα εγραψε σε χαρτί), σε πληροφορώ ότι τα διασταύρωσα από γνωστή μου δικηγόρο,και είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΠΛΑΙΣΙΑ.κυρίως οταν τον ρώτησα τι απαίτηση εχει σε περίπτωση που η υπόθεση τελεσιδικήσει,οσον αφορά την προμηθεία του, μου δήλωσε, 4,5%,κατά ΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΕΚΔΟΘΕΙΣΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΣ !
      β.κ

      Διαγραφή
    3. Και επειδη η γυναικα μου ειναι δικηγορος, δεν μιλουμε για νομιμο ή νομιμο ποσοστο, μιλουμε για δεοντολογια, τη στιγμη που οι αγωγες ειναι χιλιαδες, μιλουμε για υποδεικνυομενους απο συλλογους δικηγορους, που υποτιθεται γινεται και μια συμφωνια ποσο μαλλον οταν οι ανθρωποι ειναι εξαθλιωμενοι και περιμενοντας να παρουν πισω τις αποταμιευσεις τους εχουν φαει κ τις σαρκες τους.
      Οταν μαλιστα εχεις χιλιαδες "πελατες", ετοιμους, δεν μπορει να μιλας για ποσοστα τετοια. Το 4-4,5% ειναι αποδεκτο, εστω, οχι ομως παραπανω.
      Στειλτε μας τα στοιχεια του και αν εχει γραφεια σε αθηνα, θεσσαλονικη, πατρα, λαρισα, καβαλα,,οπου και αν ειστε δεν ξερω.
      Καλο ειναι να υπαρχουν λυσεις, ωστε ο κοσμος να απευθυνθει και βεβαια να περιορισθουν οι απιστευτες αυτες προμηθειες, που μας εκαναν απλους συνεταιρους στο δικαιωμα μας.

      Διαγραφή

  11. Αγαπητά μέλη του Συλλόγου. Με το μήνυμα αυτό σας ζητάμε να συνεχίσετε να συνεισφέρετε την ετήσια συνδρομή σας των 40€ έως την ώρα που θα τελειώσει το ζήτημά μας. Αν δεν το κάνουμε όλοι εμείς το θέμα θα ξεχαστεί. Δυστυχώς κάθε μήνα αντιμετωπίζουμε πρόβλημα επιβίωσης, με το θλιβερό ενδεχόμενο να χρειαστεί να κλείσουμε 1-2 γραφεία. Οι συνδρομές μας είναι το μόνο έσοδο που έχουμε έναντι των λειτουργικών εξόδων τριών γραφείων και επιπλέον του γραφείου τύπου. Πιστεύουμε ότι πολύ σύντομα θα έχουμε σημαντικά νέα για το θέμα μας. Είτε αυτά θα είναι θετικά είτε αρνητικά, ο αγώνας μας δεν θα τελειώσει αύριο. Γι αυτό χρειαζόμαστε την συμμετοχή όλων των ζημιωθέντων για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε μέχρι το τέλος. Ας μην τους κάνουμε την χάρη να μας εξαφανίσουν...''

    ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓ/ΣΜΟΥ ALPHA 166002002003116
    ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ: ΟΝΟΜ/ΜΟ ΜΕΛΟΥΣ

    Το Δ.Σ του συλλόγου Ζημιωθέντων από Ασπίς Πρόνοια

    γελοίοι ρωτάτε εμείς πως επιβιώνουμε τόσα χρόνια? θέλετε λεφτά ε? σκατά να φάτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κλείστε το μαγαζάκι σας μπας και δούμε άσπρη μέρα αλήτες πουλημένοι

      Διαγραφή
    2. κλείστε το μαγαζάκι σας μπας και δούμε άσπρη μέρα αλήτες πουλημένοι

      Διαγραφή
  12. ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ, ΛΟΓΟΚΡΙΝΟΝΤΑΣ Ο ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ, ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ΣΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΝΤΕΣ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ,,ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΑΜΟΙΒΕΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΑΣ.
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΣΤΑ ΜΜΕ, ΣΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ; ΠΟΤΕ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΙΝΕ;
    ΕΜΕΙΣ ΑΠΑΞΙΩΣΑΜΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ;
    ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙ ΤΟ ΕΣΟΔΟ; ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΛΥΦΕΤΕ; ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΖΕΤΕ ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ; ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΜΕΓΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΝΕΚΙΣΜΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ; ΠΟΙΟ ΤΕΛΟΣ;
    ΟΧΙ, ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗ ΧΑΡΗ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ.
    ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ.
    5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙ; ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕ ΣΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΝΕΤΕ ΚΑΦΕΔΕΣ Ή ΝΑ ΚΑΝΤΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ;
    ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΒΟΗΘΗΣΑΤΕ ΠΟΥ ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ ΣΥΝΟΜΙΛΟΥΣΑΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΟΠΤΕΣ, ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΣΗΓΗΘΗΚΑΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ.....ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΕΞΩ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ.
    ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΘΥΜΗΘΟΥΜΕ.
    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΕΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
    ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΑΣ ΗΤΑΝ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΖΑΝ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ.
    ΝΑ ΤΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΟΠΩΣ ΤΑΙΖΟΥΜΕ 5 ΧΡΟΝΙΑΕΝΑ ΣΩΡΟ ΚΟΣΜΟ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ.
    ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΝΕΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΤΕ, ΑΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΦΕΡΕΕΤΕ ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΗΣ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ; ΤΟ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΤΕ;
    ΤΟΣΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΠΕΝΤΕ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ, ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΟΧΟΙ ΕΥΘΥΝΩΝ; ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΘΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΣΑΣ; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ.
    ΧΤΥΠΙΟΤΑΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΟΙ ,ΠΕΙΘΟΤΑΝ ΝΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΝ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΥΤΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ.
    ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Να οριστεί κυβερνητικός υπεύθυνος να «κλείσει» με λύσεις την ΑΣΠΙΣ
    in Featured, Ασφαλιστικές Ειδήσεις, Ειδήσεις 08/07/2014, 08:25 0

    Ακόμα περιμένουν οι ασφαλισμένοι της Ασπίς να βρεθεί λύση. Και είναι γνωστό σε όλους πως ο χρόνος αναμονής τους ξεπέρασε κάθε όριο αναδεικνύοντας την αξιοθαύμαστη στάση τους απέναντι σε όσα μέχρι σήμερα έχουν συμβεί και τους αφορούν.
    Είναι λυπηρό που ακόμα δεν βρέθηκε λύση. Είναι λυπηρό που ακόμα δεν υπάρχει συνομιλητής τους, είναι αλγεινό να διακρίνεις πώς στην ελληνική πολιτεία δεν υπάρχουν ακόμα αρμόδιοι.
    Αγνοούν οι πολίτες που πώς γιατί και με ποιόν λόγο μπορούν να απευθυνθούν για οτιδήποτε τους απασχολεί. Και η άγνοια αυτή βολεύει ίσως το όλο σύστημα. Βολεύει όσους λειτουργούν εις βάρος του συνόλου και κρύβονται πίσω από την αδράνεια και την ανεπάρκεια απόδοσης λύσεων. Ετσι, ευκαιριακά κερδίζουν πολλές φορές σε βάρος άλλων και μάλιστα πολλών άλλων.
    Ετσι, έγινε και με την Ασπίδα και την Commercial. Χάθηκαν στον χρόνο και οι ευθύνες των αρμοδίων, και οι ευθύνες αυτών που στήριξαν το οικοδόμημα προς ίδιον όφελος και οι τυχόν συμμέτοχοι και όλα εξανεμίστηκαν. Τι έμεινε; Οι χιλιάδες ασφαλισμένοι ή οι χιλιάδες επενδυτές που έχασαν τα χρήματά τους, έχασαν τα συμβόλαιά τους και βρέθηκαν ξεκρέμαστοι.
    Αναζητούμε αιτίες, αφορμές, λόγους να δικαιολογήσουμε την στάση της πολιτείας αλλά δεν βρίσκουμε.
    Ακόμα και αν υποθέσουμε ότι το λουκετάρισμα ενός τόσο μεγάλου επιχειρηματικού ομίλου ήταν αιφνίδιο και πώς πρώτη φορά αντιμετωπίστηκε τέτοιο θέμα. Ακόμα και αν υποθέσουμε ότι η υπόθεση είναι δύσκολη, ή ότι χρειάζεται χρόνος για να λυθεί, ή ότι πρέπει να ωριμάσει ή οτιδήποτε άλλο.. δε μπορούμε να βρούμε δικαιολογία για την αδράνεια, την απουσία πολιτείας, την ανυπαρξία υπευθύνου.
    Αναρωτιόμαστε ως πολίτες της χώρας: δε θα έπρεπε να αναλάβει κάποιος την υπόθεση να την χειριστεί από την αρχή και μέχρι να βρεθεί κάποια λύση;. Δηλαδή να αναλάβει το κράτος να διαχειριστεί αυτό που συνέβη . Δε θα έπρεπε να «χρεωθεί» κάποιος της ιστορία μέχρι να την ολοκληρώσει; Δε θα έπρεπε να αναλάβει κάποιος από τον ιδιωτικό η το δημόσιο τομέα να καλύψει όσους από τους ασφαλισμένους αναγκάστηκαν να κάνουν χρήση του συμβολαίου τους και δεν το είχαν.
    Η όλη εξέλιξη δείχνει ένα πράγμα: ότι το κράτος δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη. Δεν εμφανίζει το ανάλογο ενδιαφέρον ούτε την ευαισθησία να χειριστεί μια υπόθεση. Και αφήνει τους πολίτες να τρέχουν, να πληρώσουν, να αγωνίζονται..
    Για να αλλάξει όλο αυτό που συμβαίνει, χρειάζεται ανάληψη ευθυνών. Και για να εστιάσουμε στην Ασπίς και Commercial ας οριστεί κάποιος υπεύθυνος –από την πολιτεία ή τα κόμματα και τους φορείς της ιδιωτικής ασφάλισης – να διαχειριστεί και να φθάσει μέχρι τέλος το θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αγνοούν οι πολίτες που πώς γιατί και με ποιόν λόγο μπορούν να απευθυνθούν για οτιδήποτε τους απασχολεί. Και η άγνοια αυτή βολεύει ίσως το όλο σύστημα. Βολεύει όσους λειτουργούν εις βάρος του συνόλου και κρύβονται πίσω από την αδράνεια και την ανεπάρκεια απόδοσης λύσεων. Ετσι, ευκαιριακά κερδίζουν πολλές φορές σε βάρος άλλων και μάλιστα πολλών άλλων.

    Α Δ Ρ Α Ν Ε Ι Α !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΓΚΛΗΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. "Γόρδιος δεσμός" οι οφειλές ασφαλιστικών διαμεσολαβητών σε Ασπίς Πρόνοια και CV

    July 8, 2014 | in Iδιωτική Ειδήσεις, ΕπικαιρότηταNo comments
    O εμφανιζόμενος μεγάλος αριθμός οφειλετών ως διαμεσολαβούντων στην Ασπίς και την CV δεν είναι πιστοποιημένοι ασφαλιστές αλλά ιδιώτες και επιτηδευματίες που συνεργάζονταν άγνωστο πως, με τις εταιρίες του πρώην ομίλου της Ασπίς .

    873636Αντίθετα ο μεγάλος όγκος των οφειλών από ενεργούς ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές περιορίζεται σε μικρό αριθμό και στις δύο πρώην ασφαλιστικές εταιρίες του ομίλου Ασπίς και Commercial Value.
    Σύμφωνα με την ιστοσελίδα των ασφαλιστών διαμεσολαβητών του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου της Αθήνας insurance –eea.gr για το επίμαχο θέμα απαντήσεις έδωσε η κα Έλπη Καράμπαλη, Συντονίστρια Ασφαλιστικού Τομέα της KPMG και Σύμβουλο Εκκαθάρισης των εταιρειών του ομίλου Ασπίς.
    Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα στο insurance-eea.gr
    Οι οφειλές των διαμεσολαβητών – συνεργατών των εταιρειών λοιπόν έχουν ως εξής:

    - ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ: 9,3 εκ. ευρώ από 11.748 οφειλέτες και 5,3 εκ. ευρώ από δάνεια της εταιρείας σε 105 συνεργάτες

    - ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΑΖ: 26,2 εκ. ευρώ από 9.842 οφειλέτες.

    - COMMERCIAL VALUE AAE: 18,5 εκ. ευρώ από 1.800 οφειλέτες.

    Επίσης σύμφωνα με τα στοιχεία που παρέθεσε η κα Καράμπαλη, στην Ασπίς Πρόνοια ΑΕΑΖ το 50% των οφειλών προέρχεται από 15 συνεργάτες, που στην πλειοψηφία τους είναι ενεργοί, ενώ στην Commercial Value το 85% των οφειλών προέρχεται από 30 συνεργάτες, που στην πλειοψηφία τους είναι ενεργοί. Από τους υπόλοιπους εμφανιζόμενους ως οφειλέτες διαμεσολαβούντες, ένα πολύ μεγάλο ποσοστό (δεν έχει καταστεί ακόμη δυνατόν να προσδιοριστεί με ακρίβεια) ΔΕΝ είναι πιστοποιημένοι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές, αλλά επιτηδευματίες διαφόρων ειδικοτήτων, οι οποίοι συνεργάζονταν με τον όμιλο Ασπίς υπό νεφελώδες καθεστώς, καθώς δεν υπήρχε ο παραμικρός έλεγχος περί της νόμιμης άσκησης του επαγγέλματος του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή!
    Σε άλλο σημείο του δημοσιεύματος επισημαίνεται ότι :
    Σύμφωνα με το νόμο, κατά τη διαδικασία της ασφαλιστικής εκκαθάρισης, η ικανοποίηση των απαιτήσεων των ασφαλισμένων των εταιρειών του ομίλου Ασπίς προηγείται των πάντων. Η δε ικανοποίηση των απαιτήσεων των διαμεσολαβούντων έπεται των πάντων. Έτσι λοιπόν, πολλοί εκ των εμφανιζόμενων ως οφειλετών προς τον όμιλο Ασπίς έχουν να λαμβάνουν ποσά ίσης ή και μεγαλύτερης αξίας. Ωστόσο οφείλουν να καταβάλουν αυτά που χρωστούν στις εταιρείες του ομίλου, ώστε να προχωρήσει η διαδικασία της αποζημίωσης των ασφαλισμένων, στη συνέχεια – εφόσον αυτή ολοκληρωθεί – να αποζημιωθούν οι εργαζόμενοι, να αποδοθούν οι οφειλές προς το Δημόσιο και μετά να καταβληθούν στους διαμεσολαβούντες αυτά που έχουν να λαμβάνουν από τις εταιρείες του ομίλου Ασπίς. Κάτι τέτοιο αποκλείει την περίπτωση συμψηφισμού, γεγονός που αποτρέπει αρκετούς από τους εμφανιζόμενους ως οφειλέτες να προσέλθουν για να διακανονίσουν τις οφειλές τους.
    Πηγή : insurance–eea.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ε συνάντηση που είχαμε με την κα Έλπη Καράμπαλη, Συντονίστρια Ασφαλιστικού Τομέα της KPMG και Σύμβουλο Εκκαθάρισης των εταιρειών του ομίλου Ασπίς, πήραμε μερικές πολύ ενδιαφέρουσες απαντήσεις σχετικά με το επίμαχο θέμα των οφειλών διαμεσολαβούντων προς τις εταιρείες του ομίλου Ασπίς Πρόνοια.

    Οι οφειλές των διαμεσολαβητών – συνεργατών των εταιρειών λοιπόν έχουν ως εξής:

    - ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ: 9,3 εκ. ευρώ από 11.748 οφειλέτες και 5,3 εκ. ευρώ από δάνεια της εταιρείας σε 105 συνεργάτες

    - ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΑΖ: 26,2 εκ. ευρώ από 9.842 οφειλέτες.

    - COMMERCIAL VALUE AAE: 18,5 εκ. ευρώ από 1.800 οφειλέτες.



    Σύμφωνα με τα στοιχεία που μας παρέθεσε η κα Καράμπαλη, στην Ασπίς Πρόνοια ΑΕΑΖ το 50% των οφειλών προέρχεται από 15 συνεργάτες, που στην πλειοψηφία τους είναι ενεργοί, ενώ στην Commercial Value το 85% των οφειλών προέρχεται από 30 συνεργάτες, που στην πλειοψηφία τους είναι ενεργοί. Από τους υπόλοιπους εμφανιζόμενους ως οφειλέτες διαμεσολαβούντες, ένα πολύ μεγάλο ποσοστό (δεν έχει καταστεί ακόμη δυνατόν να προσδιοριστεί με ακρίβεια) ΔΕΝ είναι πιστοποιημένοι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές, αλλά επιτηδευματίες διαφόρων ειδικοτήτων, οι οποίοι συνεργάζονταν με τον όμιλο Ασπίς υπό νεφελώδες καθεστώς, καθώς δεν υπήρχε ο παραμικρός έλεγχος περί της νόμιμης άσκησης του επαγγέλματος του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή! Οι εκκαθαριστές κάνουν φιλότιμες προσπάθειες για να εντοπίσουν τους οφειλέτες αυτούς, αλλά κάτι τέτοιο μοιάζει να απαιτεί ικανότητες ιδιωτικού ντέτεκτιβ σε πολλές περιπτώσεις!!

    Όπως μας τόνισε η κα Καράμπαλη, η Εκκαθάριση έχει προχωρήσει στη δικαστική διεκδίκηση των παραπάνω οφειλόμενων ποσών και συνεχίζει τη διαδικασία αυτή με εντατικό ρυθμό. Σκοπός της Εκκαθάρισης είναι να εξαντλήσει κάθε ένδικο μέσο, ώστε να επιτευχθεί το συντομότερο δυνατόν η είσπραξη των ποσών αυτών προς όφελος των ασφαλισμένων. Επιπλέον, στο πλαίσιο των υποχρεώσεών της, ενημερώνει την Τράπεζα της Ελλάδος για την πορεία των εισπράξεων αλλά και για τα προβλήματα που προκύπτουν με τους οφειλέτες όπως: την αμφισβήτηση από την πλευρά τους των υπολοίπων, τις πλασματικές προμήθειες για διάφορα ασφαλιστικά προϊόντα κ.λπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Όπως μας τόνισε η κα Καράμπαλη, η Εκκαθάριση έχει προχωρήσει στη δικαστική διεκδίκηση των παραπάνω οφειλόμενων ποσών και συνεχίζει τη διαδικασία αυτή με εντατικό ρυθμό. Σκοπός της Εκκαθάρισης είναι να εξαντλήσει κάθε ένδικο μέσο, ώστε να επιτευχθεί το συντομότερο δυνατόν η είσπραξη των ποσών αυτών προς όφελος των ασφαλισμένων. Επιπλέον, στο πλαίσιο των υποχρεώσεών της, ενημερώνει την Τράπεζα της Ελλάδος για την πορεία των εισπράξεων αλλά και για τα προβλήματα που προκύπτουν με τους οφειλέτες όπως: την αμφισβήτηση από την πλευρά τους των υπολοίπων, τις πλασματικές προμήθειες για διάφορα ασφαλιστικά προϊόντα κ.λπ.

    Έως σήμερα η ανταπόκριση των οφειλετών κρίνεται ικανοποιητική, με εξαίρεση τους συνεργάτες που οφείλουν στις εταιρείες υπό εκκαθάριση ποσά άνω των 100.000€, οι οποίοι στη συντριπτική τους πλειοψηφία δεν έχουν δείξει διάθεση συνεργασίας για τη διευθέτηση της οφειλής τους. Οι εκπρόσωποι της Εκκαθάρισης θεωρούν σκόπιμη τη θέσπιση ειδικών διαδικασιών για την ταχύτερη επίλυση διαφορών. Η Εκκαθάριση προσκαλεί όλους τους συνεργάτες – διαμεσολαβητές των υπό εκκαθάριση εταιρειών να προσέλθουν και να προσκομίσουν όλα τα σχετικά παραστατικά, έτσι ώστε να προχωρήσουν στη διευθέτηση της οφειλής τους.

    Εδώ βέβαια υπάρχει το εξής παράδοξο. Σύμφωνα με το νόμο, κατά τη διαδικασία της ασφαλιστικής εκκαθάρισης, η ικανοποίηση των απαιτήσεων των ασφαλισμένων των εταιρειών του ομίλου Ασπίς προηγείται των πάντων. Η δε ικανοποίηση των απαιτήσεων των διαμεσολαβούντων έπεται των πάντων. Έτσι λοιπόν, πολλοί εκ των εμφανιζόμενων ως οφειλετών προς τον όμιλο Ασπίς έχουν να λαμβάνουν ποσά ίσης ή και μεγαλύτερης αξίας. Ωστόσο οφείλουν να καταβάλουν αυτά που χρωστούν στις εταιρείες του ομίλου, ώστε να προχωρήσει η διαδικασία της αποζημίωσης των ασφαλισμένων, στη συνέχεια – εφόσον αυτή ολοκληρωθεί – να αποζημιωθούν οι εργαζόμενοι, να αποδοθούν οι οφειλές προς το Δημόσιο και μετά να καταβληθούν στους διαμεσολαβούντες αυτά που έχουν να λαμβάνουν από τις εταιρείες του ομίλου Ασπίς. Κάτι τέτοιο αποκλείει την περίπτωση συμψηφισμού, γεγονός που αποτρέπει αρκετούς από τους εμφανιζόμενους ως οφειλέτες να προσέλθουν για να διακανονίσουν τις οφειλές τους.

    Είναι προφανές ότι όπως και στο θέμα της απεμπλοκής της εκποίησης της ακίνητης περιουσίας του ομίλου (βλ. άρθρο από 26/6/14 «Εκκαθάριση ομίλου Ασπίς: Σε κινούμενη άμμο!»), η Πολιτεία θα πρέπει να προβεί σε σχετικές νομοθετικές ρυθμίσεις και στο θέμα του συμψηφισμού οφειλών και απαιτήσεων διαμεσολαβούντων, γιατί είναι άδικο και παράδοξο (ιδιαίτερα συνηθισμένο ωστόσο σ’ ετούτη τη χώρα!) να καλούνται να καταβάλουν τα οφειλόμενα, γνωρίζοντας πως ίσως να μην καταφέρουν να εισπράξουν ποτέ τα ποσά που διεκδικούν από τις εταιρείες του ομίλου Ασπίς!

    Κλείνοντας θα πρέπει να τονίσουμε πως είναι άδικο στο όνομα 50 – 100 ατόμων να διασύρεται ολόκληρος κλάδος. Όπως έδειξαν και τα στοιχεία των εκκαθαριστών, οι περισσότεροι διαμεσολαβούντες προσέρχονται και διευθετούν τις οφειλές τους, παρά το γεγονός πως σε πολλές περιπτώσεις, οι εταιρείες του ομίλου τους χρωστούν σημαντικά ποσά. Οι μεγαλοοφειλέτες θα πρέπει να συναισθανθούν τις ευθύνες τουςκαι να πράξουν το ίδιο, να διευθετήσουν δηλαδή τις οφειλές τους, γιατί στην αντίθετη περίπτωση η διαδικασία εκκαθάρισης του ομίλου Ασπίς δε θα ολοκληρωθεί ποτέ και η αξιοπιστία του κλάδου θα συνεχίσει να διασύρεται ες αεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. EΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΑ. ΒΓΗΚΑΝΕ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΚΑΙ ΕΝΩ ΑΛΛΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΔΕΙΞΟΥΝ ΤΗ ΛΥΣΗ.
    ΠΟΙΑ ΛΥΣΗ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.
    ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΟΜΩΣ, ΕΙΣΦΟΡΕΣ.
    ΑΝΤΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΥΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΕΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΡΟΙΚΑΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΣΤΗ ΛΥΣΗ, ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΠΑΝΣΟΦΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΕΛΥΣΑΝ.
    ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ,ΛΕΕΙ, ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΥΤΑ ΖΗΤΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΓΙΑΤΙ, ΟΙ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΤΟΣΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ; ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΞΟΔΕΥΕΤΕ ΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ;

    ΚΑΙ ΞΑΝΑΖΗΤΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥΣ ΛΕΦΤΑ; ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ; ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΑ;
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΝ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΥ ΕΠΙΛΥΕΙ ΘΕΜΑΤΑ, ΜΕ ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ.
    ΑΦΟΥ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥΛΟΥΣΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΛΕΤΕ, ΤΩΡΑ ΜΕ ΠΟΙΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΛΥΣΗ; ΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ. ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΘΕΝΤΙΑ ΣΑΣ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΑΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΚΑΘΕ ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΣ.
    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΜΒ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ. ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠ Ο ΤΙ ΕΣΕΙΣ. ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ. ΠΟΥ ΤΑΙΣΤΗΚΑΝ ΟΡΔΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ, ΑΝΕΡΓΩΝ, ΑΕΡΓΩΝ, ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ κλπ ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΛΑΒΟΥΜΕ ΓΝΩΣΗ ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟΥ, ΠΟΙΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΟ ΠΡΑΜΑ.5 ΧΡΟΝΙΑ ΒΟΛΕΜΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΑΣ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ; ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ; ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙς ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ; ΔΕΚΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑΞΑΝ. ΤΕΛΟΣ ΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μα δεν θέλουν να βρεθεί λύση. τρέμουν στην ιδέα αυτή

      Διαγραφή
    2. Γιατί καλέ μου κύριε/α δεν θέλουν να δοθεί λύση? Δίνοντας λύση δεν κλείνει και το θέμα και έτσι ολοι ευχαριστημένοι? Μπορείτε να μας το αναλύσετε?

      Διαγραφή
    3. γιατί σαν ασφαλιστές χρωστάνε χρήματα στις εταιρίες που "έκλεισαν" από τις προμήθειες των συμβολαίων που τελευταία στιγμή έκαναν ξέροντας το πρόβλημα. γιατί είναι υπάλληλοί τους. γιατί τους έταξαν για να μας κρατήσουν 5 χρόνια κοιμισμένους. γιατί όποιος διεκδικεί κάτι σίγουρα δε το αποκτά με "συγχαρητήρια για την καινούργια σας θέση. πάντα άξιος".
      και δλδ εσείς πιστεύετε ότι 5 χρόνια οι κινήσεις τους είναι για το καλό το δικό μας? με επιστολές και συγχαρητήρια για τον καθένα μαλάκα που αναλαμβάνει καθήκοντα. με έντονη λογοκρισία στο σαϊτ. γιατί λογοκρίνονται ότι γράφουμε? απτην ίδια πλευρά δεν είμαστε? ή μήπως δεν αντέχουν την κριτική και την αλήθεια?

      Διαγραφή
    4. Kαι απλουστατα γιατι ετσι ακριβως ειναι! Ποια τα αποτελεσματα, με το κουκουλωμα και το κρυψιμο; οσο θυμαμαι εκεινες τις παπιες την πρωτη χρονια στο δρομο..σκετη διασκεδαση. Πού εγιναν κινησεις, πού καταγγελιες, πού μηνυσεις να ξεσκεπασουν τη λαμογια και τα διαπλεκομενα; Γιατι δεν εγινε αναθεση σε τεχνοκρατες να το λυσουν ευρωπαικα και εθνικα; γλειψιμο στο γλειψιμο και οσφυοκαμπτες. καταστραφηκαμε.γιατι οι δικηγοροι τους ζητησαν αναβολη στο Στ Ε ; ας μας πουν το λογο. Για να εχουμε αποφαση ΜΕΤΑ την παραγραφη; γιατι; καμια εξηγηση. ΚΑΙ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
      Σε λιγο θα μας πανε να τραγουδησουμε εξω απο το σπιτι του χαρδουβελη. Μας κατεστρεψαν.

      Διαγραφή
    5. μα αν κλείσει το θέμα τα καθίκια, οι αγράμματοι, οι άεργοι ασφαλιστές δεν θα έχουν λόγο ύπαρξης

      Διαγραφή
    6. Το ξέρεις από την τόση κακία που έχεις μέσα σου θα σε καταστέψει μέσω των καρκινικών όγκων που έχουν ήδη δημιουργηθεί λόγω του ατέλειωτου στρεσ και άγχους σε μια κατεύθνση που δεν έχει τελειωμ΄π.
      Γιαυτό λοιπόν αυτοπροστατέψου και μην είσαι τόσο διαβολικά κακός για σένα και όχι για τους άλλους

      Διαγραφή
  19. http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=439256

    5 xronia perimenoume daneiodothsi tou eggyhtikou me 200 ekatomm.
    apatewnes!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ένστολοι, δικαστικοί και στο βάθος... Ασπίς Πρόνοια;
    Δημοσιεύθηκε: 07:37 - 09/07/14
    Ένστολοι, δικαστικοί και στο βάθος... Ασπίς Πρόνοια;
    Μετά το τέλος αυτών των διακοπών θα έχουν περάσει πέντε ολόκληρα χρόνια από το λουκέτο του ομίλου Ασπίς και παρ' όλα αυτά, μέχρι σήμερα:

    Πρώτον, κανένας ασφαλισμένος δεν έχει αποζημιωθεί, σύμφωνα είτε με τον νόμο του 2009, είτε με τους μεταγενέστερους νόμους που «κούρευαν» υποχρεώσεις.

    Δεύτερον, κανείς δεν γνωρίζει αν και πότε θα αποζημιωθούν οι ασφαλισμένοι.

    Και τρίτον, είναι βέβαιο πως η εκκαθάριση των εταιρειών (για να αντληθούν κάποια χρήματα και μέσω αυτών να αποζημιωθούν ως έναν βαθμό τουλάχιστον οι ασφαλισμένοι) θα πάρει κάμποσα χρόνια μέχρι να ολοκληρωθεί.

    Στα ακίνητα για παράδειγμα περιλαμβάνονται ορισμένα που δεν πωλούνται... ούτε με σφαίρες (βλέπε αγροδασόκτημα χιλιάδων στρεμμάτων στη Βόρεια Εύβοια!), ορισμένα άλλα ήταν από τότε αποτιμημένα... στο Θεό και βέβαια θα πρέπει να συνεκτιμηθεί και πως από το 2009 οι αξίες των ακινήτων και η εμπορευσιμότητά τους έχουν υποχωρήσει δραματικά.

    Όσο για τις απαιτήσεις του ομίλου ύψους αρκετών δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ από διαμεσολαβούντες, οι «μεγάλες υποθέσεις» εξακολουθούν να είναι ακόμη σε εκκρεμότητα και κάμποσες άλλες δεν αναμένεται να εισπραχθούν... εις τους αιώνας των αιώνων.

    Τέλος, λέγεται πως στις περιπτώσεις αυτές συγκαταλέγονται πολλές όπου είτε οι απαιτήσεις του ομίλου είναι «στον αέρα», είτε συνοδεύονται από μεγαλύτερες υποχρεώσεις του προς τα ίδια πρόσωπα (με βάση τη νομοθεσία, οι διαμεσολαβούντες θα πρέπει να πληρώσουν αμέσως τις υποχρεώσεις τους, χωρίς να έχουν το δικαίωμα του συμψηφισμού με τις απαιτήσεις τους).

    Από πολιτική άποψη, δε, η υπόθεση της Ασπίς έχει πάψει πλέον να πουλάει, ή αλλιώς μέλη της κυβέρνησης πιστεύουν πως αν ήταν να δοθούν κάποιες εκατοντάδες εκατομμύρια από τον προϋπολογισμό του κράτους, το (μικρο)πολιτικό όφελος θα ήταν μεγαλύτερο αν δίνονταν μέσα από τη μορφή κοινωνικών επιδομάτων και μειώσεων φόρων.

    Το «μπαλάκι» στο ΣτΕ

    Παρ' όλα αυτά, ο παράγοντας που μπορεί να αναθερμάνει το όλο ζήτημα και να επιταχύνει τις εξελίξεις ακόμη και μέσα στο καλοκαίρι είναι η αναμενόμενη (ακόμη και εντός του Ιουλίου) απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, στο οποίο έχουν προσφύγει οι ασφαλισμένοι της Ασπίς.

    Νομικοί κύκλοι μάλιστα εκτιμούν ως σαφώς πιθανό σενάριο το ΣτΕ να γνωμοδοτήσει θετικά επί του αιτήματος των ασφαλισμένων και να θέσουν το ζήτημα στην ολομέλεια του ΣτΕ.

    Όπως μάλιστα υποστηρίζουν, η πολιτική των... καθυστερήσεων που παίζουν στο συγκεκριμένο ζήτημα οι τελευταίες κυβερνήσεις ενδεχομένως να τους βγει σε κακό.

    Συγκεκριμένα, με βάση εκτιμήσεις παραγόντων της αγοράς οι απαιτήσεις των ασφαλισμένων κυμαίνονται γύρω στα 600 εκατ. ευρώ. Αν περίπου 100 εκατ. καλυφθούν από την εκκαθάριση των περιουσιακών στοιχείων του ομίλου, τότε το Επικουρικό Κεφάλαιο θα κληθεί να καταβάλει το 70% του υπόλοιπου ποσού (γύρω στα 350 εκατ. ευρώ), το οποίο ωστόσο σήμερα δεν διαθέτει.

    Αν όμως τελικά το δημόσιο χάσει την υπόθεση δικαστικά, τότε υπάρχει ο κίνδυνος να υποχρεωθεί να καταβάλει το ίδιο το ποσό των 500, και όχι των 350 εκατ. ευρώ...

    Οψόμεθα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Από πολιτική άποψη, δε, η υπόθεση της Ασπίς έχει πάψει πλέον να πουλάει, ή αλλιώς μέλη της κυβέρνησης πιστεύουν πως αν ήταν να δοθούν κάποιες εκατοντάδες εκατομμύρια από τον προϋπολογισμό του κράτους, το (μικρο)πολιτικό όφελος θα ήταν μεγαλύτερο αν δίνονταν μέσα από τη μορφή κοινωνικών επιδομάτων και μειώσεων φόρων.

    ΑΥΤΟ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΤΕ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣΑΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ.
    ΣΚΟΠΙΜΩΣ Ή ΟΧΙ, ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ.
    ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ. ΤΟ ΣΤΕ ΝΑ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΕΙ ΑΚΕΡΑΙΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΙΩΝΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.
    10 ΕΚΑΤΟΜ,ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΥΦΥΠΟΥΡΓΙΣΚΟΙ ΝΑ ΣΚΥΨΟΥΝ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΡΕΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΤΗ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΗ!!! ΤΟΥ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟΥ.
    350 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΗ.
    ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ.
    ΑΘΛΙΟΙ!
    ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΠΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΕΘΕΛΟΥΣΙΕΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ.
    ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΠΕΡΑΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ, ΤΕΛΩΝ ,ΜΕΙΩΣΕΩΝ ΑΠΟΔΟΧΩΝ, ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ, ΑΝΕΡΓΙΑΣ κλπ
    ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΕΥΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΩΝ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.
    ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο παραπέμπει η Κομισιόν την Ελλάδα για τον κατασκευαστικό τομέα http://ow.ly/yZMno

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΙ;
    ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΑΑΣΤΙΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΔΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ10 Ιουλίου 2014 στις 6:50 μ.μ.

    TA 40 EYΡΩ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΑ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΑ 3,5/4 ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ...ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΟΥΝΤΕΣ, ΠΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥΉΣΕ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΛΛΑ ΑΣΦ. ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ, ΟΠΩΣ ΑΣΣΕΤ,. Δ.Κ-ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΑΣ ΤΟΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ηδη έχει παρθεί η απόφαση
    Απορριπτική.
    Θα ανακοινωθεί οσονούπω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ.
      ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ.

      Διαγραφή
    2. Εχετε εσωτερική πληροφόρηση;δηλ. οργανωμένα όλα;
      δικαίωση μονο γι'αυτους [δικαστικούς] και μπροστά τους ένστολους;
      και μεις χαμένοι ,άνεργοι,και να πληρώνουμε φόρους και χαράτσια;
      εντάξει ....όλα τα τακτοποίησαν....το κράτος τους,λειτουργεί γι'αυτούς...

      Διαγραφή
    3. ΟΠΟΙΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΑΝΩΝΥΜΑ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΑΟΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΟ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ.
      ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΥΧΟΝ ΓΡΑΦΕΙ ΕΔΩ, ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΩΝ ΑΓΩΓΩΝ.
      ΚΑΙΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ Ή ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ.
      ΚΥΡΙΑ ΣΙΔΕΡΗ, ΤΙ ΛΕΤΕ; ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ;
      Ή ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΥΚ ΟΛΙΓΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΒΡΗΚΑΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ;

      Διαγραφή
    4. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟΡΡΙΠΤΙΚΗ. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΗΣΤΕΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ ΤΑ ΚΩΛΟΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙαολοσ

      Διαγραφή
    5. ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΣΤΑΤΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ , ΑΛΛΑ ,ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΕΣΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ,ΑΝΑΛΟΓΙΖΕΣΘΕ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ; ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΖΩΕΣ ΠΟΥ ΚΡΕΜΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ ΤΟΥ ΧΙΛΙΑΡΙΚΟΥ Ή ΤΟΥ ΔΙΧΙΛΙΑΡΟΥ, ΠΟΥ ΑΠΛΩΣ ΔΕ ΘΑ ΠΑΝΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ. ΜΙΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΕΣ ΖΩΕΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΞΕΙΣ.
      ΑΝ ΒΓΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟΧΕΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΟΣΟΙ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΘΥΜΑΤΑ .

      Διαγραφή
  25. Πως το γνωρίζετε αυτό;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Είναι ο ιδιος που παραπανω μιλουσε για καρκινους.
    Και νοιαζοταν για το καλο του ανθρωπου που μεσα στην τραγωδια του ,σχολιαζε αυτους που τον εκμεταλλευτηκαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Απορριπτική, ε; Με λίγια λόγια δηλ. επιβραβευει τους επίορκους που χορηγούσαν ψευδή πιστοποιητικά και παραπλανούσαν τους ασφαλισμένους.
    Απορριπτική δηλ,για την ευθύνη της εξαπάτησης, ως εκ τούτου, ΟΥΔΕΙΣ θα τολμήσει να ξαναασφαλιστεί στην ελλάδα.
    Βλακείες και προπαγανδισμοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΡΙΝΕΙ11 Ιουλίου 2014 στις 6:44 μ.μ.

    ΚΥΡΙΟΙ
    ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΦΑΡΣΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΕΥΔΕΣΘΕ.
    ΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΟΠΟΙ ...ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΕΩΣ ΜΑΝΤΕΨΙΜΟΙ!!!
    ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΟΣΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
    ΑΛΛΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΧΑΣΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΠΛΗΝ ΜΕΡΙΚΩΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ, ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ ΣΑΣ, ΔΙ΄Ο ΚΑΙ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΣΑΣ...
    ΣΑΣ ΒΕΒΑΙΩΝΟΥΜΕ, ΟΤΙ ΒΑΣΕΙ ΠΡΟΣΦΑΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΡΙΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞΕΔΟΘΗ ΑΠΟ ΤΟ Σ.Τ.Ε.
    ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΙΣΩΣ ΕΧΟΥΝ.
    ΚΙΑ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΤΗΣ 5ΕΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΣ ΛΗΓΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ Η ΖΗΜΙΑ (2019-2014).ΕΜΠΣΤΕΥΟΜΕΘΑ ΤΗΝ ΤΕΛΥΤΑΙΑ ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΕΜΕΝΙΝΕ ΚΑΙ ΔΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ.
    ΝΑΣΘΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΟΥ ΚΡΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΒΑΣΕΙ ΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.
    ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝ ΛΟΙΠΟΝ.
    ΕΣ...ΑΥΡΙΟΝ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ
    Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΠΟΥ ΤΡΩΓΕΤΑΙ Κ Ρ Υ Ο ΛΕΕΙ Η ΛΑΙΚΗ ΡΗΣΗ.
    ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΑΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΟΥΝΤΕΣΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΕΛΕΓΚΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ? ΑΠΛΩΣ ΑΝΑΡΡΩΤΩΜΕΘΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Na eiste kala. Exoume anthropous pou me ta vias apefygan to emfragma otan diavasan to sxolio tou alhth.

      Διαγραφή
  29. Η ΦΑΡΣΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΗ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΟΥΣΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΑΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΨΕΥΤΙΕΣ ΑΥΤΕΣ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ κ.ΣΙΔΕΡΗ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΚΗΣΩ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ. ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΥΔΑΙΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΑΡΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΚΛ....ΣΕ ΜΑΣ ΤΑ ΓΙΔΙΑ

      Διαγραφή
    2. Νομιζεις κυριε εξυπνε οτι δεν μπορουμε να σε βρουμε? Πλανασε πλανη μεγαλη. Να προσεχεις τα λογια σου και να καθαριζεις το μυαλο σου πριν γραψεις εδω.

      Εκ του σωματειου

      Διαγραφή
  31. asfalistare !!! της ψυχής μας.
    Να το βρεις και απο τον ΘΕΟ, πλην των υης ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ που σε περιμενει στην γωνία.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Είναι ντροπή σε μια κοινωνια που δοκιμαζεται να υπαρχουν τετοια σχολια.Αγανακτισμενοι ειμαστε με την αδικια ομως αντι εσεις να εισαστε στο πλευρο μας τασσεστε υπερ των συμφεροντων, επιπλεον τα γιδια τι σας φταινε προσφερουν στον ανθρωπο,σας συγχωρω ομως γιατι ως φαινεται εσεις ειστε πολυ πιο αδικημενος απο μας γιατι δεν ελπιζεται σε τιποτα οπως ολοι εμεις.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΛΠΙΖΕΤΕ, ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΠΟΙΗΘΗΣΗ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΑΝ ΔΕΝ ΒΓΕΙ ΘΕΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ. ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΔΙΑΠΡΑΧΘΗΚΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ.

      Πρόστιμο 7 δισ. δολάρια στη Citigroup
      14 Ιουλίου 2014, 18:12 | Γράψτε το σχόλιο σας

      Πρόστιμο 7 δισ. δολάρια στη Citigroup
      0


      0


      0
      Google +

      0


      0
      Reddit

      0
      SUpon

      0

      Διαβάστε σχετικά για Citigroup, ΗΠΑ, Τράπεζες,
      Στα 7 δισ. δολ. έκλεισε η συμφωνία της Citigroup με τις εισαγγελικές αρχές των ΗΠΑ αναφορικά με τα τιτλοποιημένα στεγαστικά δάνεια που είχε πουλήσει η τράπεζα προ της χρηματοοικονομικής κρίσης του 2008.

      Συγκεκριμένα, η Citigroup θα καταβάλει σε μετρητά 4,5 δισ. δολ. και επιπλέον 2,5 δισ. δολ. σε αποζημιώσεις πελατών της.

      Η ίδια η τράπεζα δήλωσε ότι θα επιβαρυνθούν τα αποτελέσματα δευτέρου τριμήνου σε προ φόρων βάση κατά 3,8 δισ. δολ.

      Διαγραφή
  33. βρε παιδιά κανένα νέο από ΣτΕ έχουμε? τι γίνεται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Eιναι τοσο αστειο και τραγικο, ενα ποσο της ταξης των 350 εκατ. που δεν ηταν αμεσα καταβλητεο, αλλα σε βαθος χρονου, να αποτελει αιτια δυστυχιας και παρακμης χιλιαδων ανθρωπων εξαπατημενων απο το κρατος και τα λαμογια της ασφαλιστικης τα υψηλα ισταμενα.
    Ποσο θα καταξιωνοταν αυτο το ερμο το κρατος με τα διαπλεκομενα και τα συμφεροντα, αν μονο του εβρισκε λυσεις, ακομα και μεταθεσης καποιου χρονου καταβολων, απαλλαγης απο φορους, προθεσμιακες καταθεσεις κλπ
    και δε θα ανοιγε μυτη.
    Πώς ειναι δυνατον αυτο το αδικο εγκληματικο κρατος που κραταει 5 χρονια ομηρους με αυτοκτονιες και παρακμη τοσους ανθρωπους, να διοικηθει απο τους ιδιους πολιτικους, οταν οι ιδιοι δεν μπορουν να διαχειριστουν τετοια ποσα;
    Τοσο γελοιο! Η βουληση τους ομως ειναι να βολεψουν αλλους, να απαξιωσουν τους ανθρωπους που αποταμιευαν , δινοντας ολη τους την προσοχη αλλου, που ολοι καταλαβαινουμε πού.
    Οι κυριοι δικαστες του ΣτΕ, ας ξανασκεφτουν καλα. Τα εγκληματα κατα της ζωης και περιουσιας των χιλιαδων ανθρωπων που εμεινα χωριςσυνταξεις, ασφαλισεις υγειας , αποταμιευσεις κλπ ειναι πολλα.
    Απο την εξαπατηση των ψευδων πιστοποιητικων, απο τους νομους που ποτε δεν εφαρμοστηκαν ενω διαβεβαιωναν για το αντιθετο, απο το νομο σαχινιδη, που τον ψηφισαν και τον πεταξαν στα σκουπιδια, απο την ασφαλιστικη αγορα που επεσε πανω στα ψοφιμια σαν τα κορακια να αποτελειωσει το εγκλημα, απο το εγγυητικο που ποτε δεν προσπαθησε να επιτελεσει το εργο του, απο τους πολιτικους που εσωσαν ! τραπεζες και προσωπα και αλλες γνωστες επιχειρησεις, και δεν εσκυψαν να βρουν τροπο να διευθετησουν ενα αστειο πραγμα, γιατι
    το μονο που χρειαζοταν ειναι να αποτιμηθουν τα συμβολαια, κατι που εγινε πολυ νωρις, να προσδιορισθουν οι οφειλες και οι χρεωσεις, να καταλογισθουν εκει που επρεπε τα κονδυλια και να προχωρησουν στην καλυψη των παντων με μεταθεση των χρονων και τμηματικες καταβολες.
    Παντα σε συνεργασια με τραπεζες, ασφαλιστικες, ασφαλισμενους και με σχεδια που οι καλοι τεχνοκρατες γνωριζουν.
    Βεβαιως, προσδοκια ειναι και ηταν παντα, να εχουμε επεμβαση εισαγγελεα, να καταλογισει ευθυνες ποινικες και αστικες εκειπου πρεπει , για να βγει στην επιφανεια ο βοθρος αυτος και να δικαιωθουν οι πληγεντες.
    Μεχρι σημερα τιποτα απ ολα αυτα. Ο πολιτης συνειδητοποιει οτι δεν επιθυμουν να αποδοθει δικαιοσυνη, να αποκατασταθουν οι ζημιωθεντες , εστω και τωρα.
    ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΜΑΣ, ΑΣ ΑΝΑΛΟΓΙΣΘΟΝ, ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.
    ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, ΣΤΕΡΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ, ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ο ΖΑΓΩΡΑΚΗΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ???ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ?? ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι ρε παιδιά 20.000 ευρώ παίρνει το μήνα. όσα είναι τα δικά μου που έχασα από την CV που τα μάζευα μια ζωή

      Διαγραφή
    2. Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ. ΕΤΣΙ ΕΜΑΘΑ. ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΟΥΛΑΓΕ ΣΤΟΥΣ ΜΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ.

      Διαγραφή
  36. apofasi to septembrio mou eipe o dikigoros mou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εμενα παλι μου ειπε εντος των ημερων. ποιος ξερει τελικα απο που μαθαινουν και απο ποιους. ο σεπτεμβριος ειναι πολυ κακη επιλογη, γιατι ειναι σαν να θελουν να πιεσουν οι δικαστες τους ασφαλισμενους να πεσουν και παλι στα νυχια των συμφεροντων. υπαρχουν πολλοι δικαστες που αυτο το καταλαβαινουν και γι αυτο προωθειται η δημοσιοποιηση της αποφασης και δημοσιευση αμεσα.
      Ιδωμεν.

      Διαγραφή
  37. TA AITHMATA ANABOLHS APETYXAN. DEN MPOREI StE NA EXWTHISEI SE EXODA KAI EPAGGELMATIES TOSOUS ANTHRWPOUS META APO 5 XRONIA KAI NA GINOUN SYNETAIROI STOYS KOPOUS KAI THN PERIOYSIA TOYS. THA EINAI AISXOS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. τα διαπλεκομενα εξακολουθουν να επηρεαζουν πολλα. αν το δουμε κ αυτο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=317646&catid=4

    Aς το διαβασουμε προσεκτικο τοσο εμεις, οσο και οι δικαστες, οι πρωθυπουργοι και οι αυλικοι τους, που μονο τραγωδιες προκαλεσαν μεχρι τωρα, επειδη θεωρησαν καποιοι απο αυτους βεβαια, οτι οι ασφαλισμενοι ειναι ζωα και η χωρα τσιφλικι τους.
    Περιμενουμε απο τους δικαστες ευθικρισια και απονομη του δικαιου και σ αυτους στηριζομαστε, για να αποδειχθει οτι εχουμε...ακομα δημοκρατιας.

    ΕΔΩ ΜΑΣ ΛΕΕΙ, ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΛΑ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ, ΚΑΠΟΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΠΡΑΤΑΝ ΕΙΣΕΠΡΑΤΑΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ κλπ.

    Η ΥΠΟΘΕΣΗ, ΛΕΕΙ, ΠΗΡΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ
    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ!!! ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΕΓΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ.

    ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΣΠΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΠΟΠΤΕΥΩΝ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΠΑΡΑΚΑΘΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΔΙΩΧΘΗΚΕ;
    ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ;
    ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΑΦΑΓΕ;
    ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ.
    ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΧΙ ΑΚΟΜΗ; 5 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ
    5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΕΡΓΟ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ.
    ΣΩΣΑΝΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΛΥΠΤΑΝ;
    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗΣ.
    ΓΙΑΤΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ;
    ΟΙ ΕΛΕΓΧΟΝΤΕΣ ΤΙ ΗΤΑΝ; ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΒΓΑΖΑΝ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΟΥΣΑΝ , ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Η απόφαση έχει βγεί.
    Είναι απορριπτική.
    Θα ανακοινωθεί μετά τις 21/9
    Ο νοών νοείτο.
    Εκ του βαθέος λαρυγγίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και τώρα τι?
      πάνε τα λεφτά μας?

      Διαγραφή
    2. Από που σου βγήκε το όνομα αυτό?

      Διαγραφή
    3. διορθωστο. η παραγραφη δεν ειναι στις 21, αλλα στις 31/12. αμα γουσταρεις να τρομοκρατεις τον κοσμο, καντο ενημερωμενα.

      Διαγραφή
    4. εδω ο κοσμοσ καογετασ
      και το μνι χτενιζεται

      Διαγραφή
  41. Ξέρετε γιατί δεν ανακοινώνεται?
    Περιμένουν να μαζέψουν μηνύσεις οι δικηγόροι τώρα που βράζει το θέμα.
    Αφού μαζέψουν τα ποσά μετά πάπαλλα΄.
    Αγαστή συνεργασία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. μην ασχολειστε και μη δινετε σημασια. ο γνωστος σαχλαμαρακιας ειναι. το βαθυ λαρυγγι ειναι εκ του τι κανει οταν γονατιζει μπροστα σε σταϊκουρα, σαμαρα και σια. παιζει να'ναι κι ο "προεδρος" , ο γνωστος ως επιστολογραφος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και τι θα καταλάβει ο μαλάκας?
      πιστεύει ότι θα πάμε στους δικηγόρους του που παίρνει προμήθεια?

      Διαγραφή
    2. ΕΝΟ Η ΒΛΑΜΜΕΝΗ ΔΕΝ ΠΕΡΝΕΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΟΑ

      Διαγραφή
  43. http://www.capital.gr/News.asp?id=2074335

    Βάλτε αυτό να γελάσετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΕΛΟΙΟΙ! ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ.
      ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ !

      Διαγραφή
  44. Πρωτα επρεπε να διορθωσουν τα κακως κειμενα με την Ασπιδα,και μετα να δημοσιευουν τετοια αρθρα.Το διαβασα πραγματικα και γελασα,γιατι θυμηθηκα ποσους ανθρωπους εχω αποτρεψει στο να κανουν ασφαλειες για αυτους και τα παιδια τους.Δεν ξερω τι λενε οι Αμερικανοι εμεις ομως οι Ελληνες που ημαστε ζημιωθεντες λεμε μπορει οταν την ειχαμε να μην τη χρειαστηκαμε αλλα και τωρα που την χρειαστηκαμε παλι δεν την εχουμε.Αυτα κυρια ασφαλιστρια. Προσεχτε τον κλαδο που υπηρετητε και παλεψτε για να διορθωσετε τις αδικιες ωστε να σας ξαναεμπιστευτουν οι ανθρωποι γιατι οσο υπαρχουν ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΕΣ ΑΣΠΙΣ θα ειμαστε δικαιως οι δυσφημιστες καθε ασφαλιστικης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ασφάλιση μόνο αυτοκινήτου ΤΙΠΟΤΑ άλλο

      Διαγραφή
    2. και αυτή γιατί είναι υποχρεωτική

      Διαγραφή
  45. mipws prepei na kanoume prwta asfalistika enantion tou ellinikou dimosiou? gia na to doun ligo kai afto to scenario oi egkritoi nomikoi mas... As katasxesoume to ktirio tis voulis twn ellinwn gia arxi.....de tha ginotan salos agapitoi mou filoi moni kai ws kinisi???? As to doume kai afto to thema.......gia to xavale mas kai as min malwnoume metaxy mas.....trela mas pouloun as doun kai oti emeis eimaste treloi...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΥΠΟΣΧΟΤΑΝ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ. ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ. ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΝΟΗ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ. ΜΗΝΥΣΕΙΣ, ΑΓΩΓΕΣ...ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ. ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΑΚΕΛΟΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΥΤΕΣ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΤΙΣ ΠΡΟΣΟΔΟΦΟΡΕΣ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΑΓΩΓΕΣ.
      . ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ. ΤΩΡΑ, ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ; ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΟΤΑΝ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ; ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΛΟΥΝ ΓΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΚΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΞΑΝΑΞΑΝΑΞΑΝΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ...ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣΑΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΝΘΟΛΟΓΙΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ.
      ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.
      ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΥΜΠΑΡΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ . ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΛΕΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΤΕΘΕΙ ΣΕ ΣΟΒΑΡΟ ΓΡΑΦΕΙΟ. ΑΣΤΕΙΟΤΗΤΕΣ ΠΑΛΙ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΑ ΔΙΕΘΕΣΕ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΟΣΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΑΜΟΙΒΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ. ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΗ ΠΗΓΗ ΧΡΗΜΑΤΟΣ 5 ΧΡΟΝΙΑ. ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ, ΛΕΕΙ, ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΟΥΝ..ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ.
      ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΗΠΑ, ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΣ ΤΩΝ ΚΥΠΡΙΑΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ, ΑΦΟΥ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΑΣΧΕΘΕΝΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.
      ΕΜΕΙΣ ΜΙΛΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΖΑΓΟΡΑΚΗ. ΟΚ , ΖΗΤΩ!

      Διαγραφή
  46. Σήμερα η εφημερίδα Παραπολιτικά αναφέρεται στην apsis λόγω κάποιων ιδιαίτερα ευνοϊκών ρυθμίσεων υπέρ των ασφαλιστικών που προωθεί ο κ.Βρουτσης.διαβαστε να γελασετε με τους αλήτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. http://www.nextdeal.gr/%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B1%CF%83%CF%86%CE%AC%CE%BB%CE%B9%CF%83%CE%B7/apo-shmera-oi-apozhmiwseis-gia-toys-ergazomenoys-sthn-aspis.html

    ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΓΙΑΤΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΚΑΙ ΕΒΡΙΖΑΝ ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΟΥΣΑΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΠΑΛΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ.ΤΩΡΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ.
    ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΜΑΣ.. ΑΧΝΑ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Που είναι η πρόεδρος να ξεσηκώσει όλο το κόσμο να πάμε να διαμαρτυρηθούμε.με τα δικά μας λεφτά πληρώνονται οι αλήτες που ήταν συνένοχοι στο έγκλημα κατα της ζωής μας.γι αυτό οπότε πηγαίναμε στα γραφεία της καταραμένος εταιρείας μας κορόιδευαν.τη κατάρα μας να έχουν οι απατεώνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οι δικηγοροι κινουν τα νηματα. αυτοι πηραν στις πλατες τους τις τυχες μας και φτασαμε 5 χρονια μετα να μας κατευθυνουν σε ατομικες δικες και υπογραφες εργολαβικων.
      στο μαντρι ειμαστε.καιγια το εγγυητικο, γιατι θυμαμαι οτι οταν ψηφιστηκε ο νομος σαχινιδη το δικ. γραφειιο μαρκουλακου γνωμοδοτουσε για την αντισυνταγματικοτητα; της λυσης του εγγυητικου; μπορει να κανω και λαθος, αλλα ευκολο να το αναζητησει καποιος.
      το αποτελεσμα μετραει. 5 χρονια μετα και δεν κουνιεται φυλο. ναναι καλα αυτοι που προσετρεξαν σε αλλους! δικηγορους καιπηγαμε στο ΣτΕ. Ακομα θα περιμεναμε και θα εκχωρουσαμε ποσοστα. χωρις να κινειται τιποτα. Ουτε ενα δικαστηριο ουτε μια μηνυση τιποτα. 5 χρονια.Οι υπουργαρες και η κουστωδια τους απολαμβανουν τη θαλασσα και τις διακοπες , αυτοι που 10 χρονια υπεγραφαν με κλειστα ματια. Και εμεις τους αφησαμε στα πουπουλα και οι δικηγοροι μας ξετιναξαν χωρις ουτε μια δικη.

      Διαγραφή
  49. http://www.protothema.gr/economy/article/401008/protogenes-pleonasma-18-dis-sto-a-examino/

    Ενα σοβαρο γραφειο συμβουλων διεθνους κυρους, με τις προδιαγραφες των γραφειων του εξωτερικου που εχουν αναβαλει τις κουρεμενες καταθεσεις των κυπριων, με σοβαροτητα, που να λυσει το θεμα εξυπνα μεθοδικα και τεχνοκρατικα, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ; Θα ειχαμε τελειωσει τωρα.
    Μονο αυτη ειναι η λυση, γιατι ο καθε σταικουρας θα μας πεταει σαν σκουπιδια στο καλαθι, αφου ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ. ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΜΕ ΓΝΩΣΗ ΥΨΙΣΤΗ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΥΤΑ. ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΛΕΠΤΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ. ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΥΜΑΡΑ. ΜΠΛΕΞΑΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Στο τάφο τους να πάρουν τα λεφτά οι εργαζόμενοι της ασπίδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. όλοι πληρώνονται τελικά, με τα δικά μας τα λεφτά, εκτός από μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Καλή Παναγιά σε όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Οι δικαστικοί θα είναι οι πρώτοι που θα... βγουν από το Μνημόνιο και από τον Σεπτέμβρη κιόλας θα δουν τους μισθούς τους να επιστρέφουν στα επίπεδα του Ιουλίου του 2012!
    Πρόκειται για την εφαρμογή των αποφάσεων του «Μισθοδικείου» που στις 31-12-13 έκρινε αντισυνταγματικές τις τελευταίες περικοπές που είχαν υποστεί με τον νόμο 4093/12.

    Την ίδια ρύθμιση περιμένουν και οι ένστολοι που δικαιώθηκαν από την Ολομέλεια του ΣτΕ και εκτός από τις αυξήσεις περιμένουν και τα αναδρομικά μιας διετίας. Απόφαση από την Ολομέλεια του ΣτΕ περιμένουν οι πανεπιστημιακοί καθηγητές για τις δικές τους μειώσεις Σύμφωνα με το Έθνος της Κυριακής, η κυβέρνηση θα πρέπει σύντομα να καταβάλει τις μισθολογικές τους απώλειες και στους συνταξιούχους δικαστικούς λειτουργούς, που δικαιώθηκαν στα τέλη Ιουνίου από την Ολομέλεια του Ελεγκτικού Συνεδρίου, ενώ τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο αναμένεται και η κρίση της για τις περικοπές στις συντάξεις των υπολοίπων «ειδικών μισθολογίων», με εισήγηση του γενικού επιτρόπου να κριθούν και αυτές αντισυνταγματικές (ενστόλων, πανεπιστημιακών, γιατρών).

    Η αυξήσεις στους δικαστικούς σημαίνει επιβάρυνση του προϋπολογισμού με 70 εκατ. το χρόνο, ενώ όταν εγκριθούν και τα αναδρομικά τους για την τελευταία 2ετία, θα υπάρξει μια επιπλέον επιβάρυνση ύψους 100 εκατ. ευρώ.

    Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η ετήσια δαπάνη των 70 εκατ. ευρώ περίπου επιμερίζεται σε 49,5 εκατ. ευρώ για τους εν ενεργεία και 20,2 εκατ. ευρώ για τους συνταξιούχους.

    Μεσοσταθμικά η αύξηση υπολογίζεται γύρω στο 25% και οι νέες (μεικτές) αποδοχές αναμένεται να κυμαίνονται από 2.500 έως 8.000 για την κορυφή της πυραμίδας. Η αύξηση των βασικών μισθών συμπαρασύρει αυξητικά και το ποσό του επιδόματος χρόνου υπηρεσίας (υπολογίζεται σε ποσοστό έως 60% επί του βασικού μισθού, ανάλογα με τα έτη υπηρεσίας), κατά 20% κατά μέσο όρο, σύμφωνα με το ΓΛΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. σε 10 ημέρες μπαίνουμε στο Σεπτέμβριο. τι να κάνουμε? να προχωρήσουμε σε αγωγές? (αν και εγώ πιστεύω ότι είναι η μόνη λύση. ότι άλλο πρότειναν οι ασφαλιστές είναι μόνο και μόνο να μας καθυστερούν. τώρα να δω τι θα μας τάξουν για να μην κάνουμε. καθάρματα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Oποιος δεν έχει προσφύγει στη δικαιοσύνη δεν έχει να περιμένει τίποτα,γιατι απλά δεν φαίνεται πουθενά καταγεγραμμένη η απαίτηση του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΕΛΉ ΤΟΥ 2014 ΛΗΓΕΙ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΣ.
      ΓΙΑΤΙ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΛΛΩΝ; ΔΕ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΙΩΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ;
      ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΨΥΧΡΑΙΜΑ.
      ΟΛΑ ΕΚΕΙ ΟΔΗΓΟΥΣΑΝ.
      ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ,ΚΑΜΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ . ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
      ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ; ΤΩΡΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ, ΔΗΘΕΝ ΜΗΝΥΣΕΙΣ, ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ.

      Διαγραφή
    2. μα εννοείτε ότι θα πάμε στα δικαστήρια. απλά περιμένουμε την απόφαση του ΣτΕ. όχι ότι θα λέει κάτι εγώ δε το πιστεύω. μία σίγουρη και μοναδική διέξοδος τα ευρωπαϊκά δικαστήρια. και μη νομίζουν ότι δε θα πάμε. εγώ προσωπικά θα το φτάσω μέχρι τελους.

      Διαγραφή
    3. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ: Η ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΕ ΠΕΡΣΙ ΠΟΥ ΚΛΗΘΗΚΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΠΑΡΑ ΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΔΙΔΥΜΟΥ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΠΑΠΑΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΡΑΟΥΝΑ

      Διαγραφή
  56. Αν συνεχισουμε να πληρωνουμε τους δικηγορους με καθε επινοηση των κατα καιρους εποπτων, δε θα μεινει ουτε ευρω απο την αποζημιωση.
    Το τι δε μας εχουν ζητησει τοσα χρονια, Κοροιδια, ποθεν εσχες, οχι ταυτοποιησεις, οχι αναγγελιες τα παντα. Μας χλευαζουν ασυστολα, τ 5 χρονια, χωρις να υπολογιζουν την οικονομικη μας αδυναμια, ζητωντας καθε φορα εγγραφα και ταυτοποιησεις. Μια χαρα καθονται αυτοι εκει στα γραφεια και καθενας σκεφτεται και δινει εντολες, ενω πληρωνονται..και απο πού; απο τα κοροιδα παλι.
    Πρωτα η γνωμοδοτηση του ΣτΕ. Τα δικηγορικα γραφεια επιζητουν δικηγορικη υλη και αυτο επιδιωκουν. Εμεις ομως τι αλλο θα τους δωσουμε; Τα παιδια μας; Πού απευθυνονται;; Στο χαλι που ειμαστε απο μας περιμενουν να επιβιωσουν και να θησαυρισουν; Και ολο κακη πληροφορηση και ενημερωση, ενδεχομενως απο καποιους και με σκοπιμοτητες. Εγκληματα επι εγκληματων.
    Η προθεσμια ληγει 31.12.2014 και ολα τα αλλα ειναι εκ του πονηρου.
    Πρωτα το ΣτΕ και μετα βλεπουμε. Να σταματησει και το μονοπωλιο ψυχων και οικογενειων.
    Εχουν καλεσει τους ασφαλισμενους σε αγωγες, αναγγελιες, παρεμβασεις και πολλα που ολοι τα ξερουμε.
    Το μονο που δεν ειδαμε ειναι οι ατομικες μηνυσεις κατα των υπευθυνων μαζι με αγωγες. Ακομα δεν μας απαντησαν. Γιατι δεν εγινε απο τον πρωτο χρονο; Περιμενουν να παραγραφουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μα δε θα πάμε στους γνωστούς δικηγόρους που πληρώνουν το σύλλογο των ασφαλιστών να τους πηγαίνει "θύματα". υπάρχουν φίλοι δικηγόροι που και αυτοί έχουν έχασαν χρήματα μαζί με αυτούς θα μπώ και εγώ και κάποιοι άλλοι που τους γνωρίζουμε και τους ξέρουμε. εγώ δε πρόκειται να πάω σε κανέναν δικηγόρο από τη σπείρα τους. ότι κάνουν αυτοί οι δικηγόροι θα κάνω και γω. τουλάχιστον δε θα ζητάνε αναβολή σε δίκη που τους πληρώνω εγώ και θίγονται τα δικά μου συμφέροντα. φανταστείτε μόνο τι έταξαν στους δικηγόρους για τη δίκη στο ΣτΕ που ζητούσαν αναβολή και υποτίθεται ότι αυτοί υπερασπίζονται τα δικά μας συμφέροντα τα δικά μας χρήματα. όλα είναι στημένα. αυτοί που πήγαν σε κατευθυνόμενους δικηγόρους από το σύλλογο των ασφαλιστών αν πορείτε φύγετε αμέσως.

      Διαγραφή
    2. όντως φύγετε αμέσως γιατί το μόνο που θα κερδίσετε είναι να χάσετε ακόμα κάποιες χιλιάδες ευρώ

      Διαγραφή
    3. ο ρόλος των κατευθυνόμενων δικηγόρων του συλλόγου των ασφαλιστών είναι πολύ ύποπτος. όταν τους πήρα τηλ. και τους είπα ότι έχω δικό μου δικ. επιμελητή στην Αθήνα να κάνει την επίδοση μου απάντησαν ότι δεν γίνεται και ότι η τιμή αφορά όλο το πακέτο. ε βέβαια χρεώνουν τη επίδοση 100+ ευρώ ενώ είναι 23 ευρώ. ήταν η πρώτη και τελευταία φορά που μίλησα μαζί τους.

      Διαγραφή
    4. και οι αμοιβες,στις αποζημιωσεις; 14% 10% κλπ; δεν ειναι απιστευτο; και διαφημιση απο τα μπλογκς ολα τα δικα τους καθε δικηγορικου γραφειου, γιατι; ατελως; πιστεψατε οτι μας αγαπησαν ή μας συμπαραστεκονται;
      ειχα διαβασει ολοκληρη αναφορα και γνωμοδοτηση δικ. γραφειου σχετικα με το ατοπο της καταβολης αποζημιωσης απο το εγγυητικο. αναζητηστε το να το βρειτε.
      σημερα, καποιοι μας καλουν να ξαναπληρωσουμε για αγωγες κατα του εγγυητικου.
      το μονο που τους ξεβολεψε ολους ειναι η παρεμβαση του ΣτΕ.
      ηλπιζαν οτι θα ειχαν ορδες ασφαλισμενων να καταφευγουν στα δικηγορικα γραφεια μεχρι το τελος της χρονιας για αγωγες, ενω τωρα, ολοι περιμενουμε την αποφαση,.
      Βαλαμε συνεταιρους, τους εποπτες με τους συνεργατες τους, οσους αμοιβονται απο τα λεφτα μας, τους δικηγορους και τους παρατρεχαμενους.
      Και καμια μα καμια παρεμβαση εισαγγελεα.
      Ολα αγγελικα πλασμενα. Τσιμουδια για κινησεις που θα γυριζαν τα πανω κατω. Αυτες ειναι οι καθοριστικες. Οχι, δηθεν, καφε και παστοκυδωνο σε βουλευταραδες διαχρονικους, επαγγελματιες, που υποσχοναι και βγαζουν φωτο και το αναρτουν και βγαζουν και δελτιο τυπου.
      Ντροπη!

      Διαγραφή
  57. Η απόφαση του ΣτΕ έχει περιέργως καθυστερήσει πολυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και κάτσε να δούμε θα βγει μέχρι τέλος του χρόνου ή και αυτοί είναι στο κόλπο. ε βλέπεις από το καλοστημένο παιχνίδι εις βάρος μας όλοι βγάζουν λεφτά εκτός από εμάς που εξακολουθούμε να δίνουμε

      Διαγραφή
    2. καλημερα! πραγματικα, δεν μπορει να σκεφτει κανεις τι μπορει να αποφασισουν. πώς δηλαδη θα το διαχωρισουν απο αυτο που λεει ο νομος, οτι αυτος που παραπλανησε με εγγραφα ή αλλο τροπο και ζημιωσε τον αλλον, ευθυνεται σε αποζημιωση; με απλα λογια δηλ.
      κ δε μιλω για τις ποινικες ευθυνες, γιατι δεν ειναι κουβεντες του πεζοδρομιου, ειναι δημοσιο, φορεις, εγγραφα, οικονομικα συμφεροντα και εξαπατηση.
      τι ακριβως θα πουν; οτι το δημοσιο δεν εξαπατησε με τα οργανα του;
      αφου υπαρχουν ντοκουμεντα.
      ο τι θελουν να πουν ΨΕΥΔΩΣ οτι ειμαστε...ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ !! και παλι καμια σχεση δεν εχει..
      αλλο τα ψευδη εγγραφα και αλλο το ρισκο, που καποιοι βαλτοι θελουν να μας εμφανισουν οτι παιρναμε. δεν ισχυει βεβαια.
      αλλα και ρισκο να ηταν, οταν σε παραπλανουν με εγγραφα, το αδικημα και ποινικο και αστικο συντελεσθηκε. και οφειλεται αποζημιωση.
      Γι αυτο αναρωτιεμαι, πώς θα το πουν το ολο πραμα.
      Βεβαια, αν κρινουμε απο τις αποφασεις των ανωτατων δικαστηριων, που αφορουν ολους μας, ξερουμε..εκτος των αποδοχων των δικαστων και στρατιωτικων, ολα ταλλα στο πυρ το εξωτερο.
      Αλλα, τι θα πουν; οτι δεν υπαρχουν τα εγγραφα;
      Αν δεν ειχα τοσες οικονομιες να κλαιω , θα ελεγα οτι περιμενω με περιεργεια μονο.
      Γιατι , θα μιλουμε τοτε, για ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.

      Διαγραφή
  58. ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ, ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Πρώτα από όλους μας πούλησε το ίδιο το κράτος,καταργώντας κάθε έννοια δικαίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Nαι, σωστα. Κανενας δε λεει το αντιθετο.
      Απο το κρατος ξεκινησε και η υποθαλψη του απατεωνα και η αποκρυψη των στοιχειων εκεινων που θα απετρεπαν τον καθενα μας να συναψει συμβολαια και να ζημιωθει και να καταστραφει.
      Τωρα η αποκρυψη αυτη αν ηταν σκοπιμη ή οχι, δεν το ξερουμε.
      Αφορα την ποινικη δικαιοσυνη, που ακομα την περιμενουμε.ΓΙΑΤΙ;
      Για τις αποζημιωσεις μας, θα επρεπε να ειχαμε τη θετικη γνωμοδοτηση ηδη και να σταματουσαν οι αυτοκτονιες και η καταστροφη.
      Τι κανουν;

      Διαγραφή
  60. http://insuranceworld.gr/zimiothentes-tis-aspis-antistrofi-metrisi-gia-tin-efthini-tou-dimosiou/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΣΤΟΥΣ ΧΟΝΤΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΣ. ΚΑΙ ΑΠΟ...ΣΥΜΠΤΩΣΗ, ΤΟ ΣτΕ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ.
    ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΑΥΤΟΙ, ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑΝΑΙ
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ 31.12.2014, ΑΣΕ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ . ΓΙΑΤΙ; Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ. ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ ΠΑΝΤΩΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ! ΕΥΓΕ! ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΓΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. για μισο λεπτο ρε παιδια. η αδεια της κομερσιαλ δεν ανακληθηκε φεβρουαριο του 2010; πως ληγει η ευθυνη του δημοσιου το 2009; ρε μς τι αλητες εχουμε μπλεξει.... η παραπληροφορηση παει συννεφο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να ξερετε οτι η προθεσμια των 5 ετων ξεκιναει απο ΤΗ ΛΗΞΗ /ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ κατα το οποιο εγινε η ανακληση της καθε εταιριας.
      Αρα, αφηστε τους ολους αυτους, που σαν κορακια επεσαν να μας φανε, με διαφορες μορφες.
      Τωρα επενδυουν, στην απο...συμπτωση γνωμοδοτηση του ΣτΕ, εκει πανω στην ανακληση της ΑΣΠΙΣ το Σεπτεμβριο και φυσικα ενισχυοντα απο τον πανικο του κοσμου να μη χασει τα δικαιωματα του.
      Γι αυτο τηρουν σιγην ιχθυος. Εχουν συμβουλους γι αυτα, οι αυτοκλητοι. Ποτε δεν ειχαν ομως για τιποτα απο τα συμφεροντα των ασφαλισμενων. Εταιριες ειναι ειδικου σκοπου! Η πραγματικοτητα πια η τραγικη, το επιβεβαιωνει θριαμβευτικα!

      Διαγραφή
  63. ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΣΤΡΑΦΩ???ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ??ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟΥ??ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΜΟΙΒΕΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ???ΟΧΙ ΑΥΤΕΣ 20% ΚΑΙ 14%??ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Φιλε μου απο μακρια σε ενημερωνω οτι μπορεις να προσφυγεις ακομη και τωρα με δικο σου δικηγορο κατα του δημοσιου και με μικρότερα ποσοστα συμμετοχής .Προσφυγή κατά του εγγυητικού θα σου πρότεινα μόνο αν έχει λήξει το συμβόλαιο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Έχει γίνει από κάποιους προσφυγή κατα του εγγυητικού;;;;;;;;;;;;;
    Παρακαλώ ενημερώστε μας.Πρεπει όλοι μαζί να δρούμε συντονισμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. αυτή η καθυστέρηση της γνωμοδότησης του ΣτΕ,ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ!!!!!
    ΟΙ 'ΕΞΥΠΝΟΙ΄' ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ...ΝΑ ΑΠΟΦΑΝΘΟΥΝ..ΚΑΙ ΟΙ 'ΕΛΑΦΡΟΜΥΑΛΟΙ'...ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ!!!!!
    [ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΜΗΝΑ...]
    ΠΟΛΥ ΒΡΩΜΑΕΙ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αφού τους δικαστές τους έδωσαν αυτά που ήθελαν πολύ φοβάμαι για το αποτέλεσμα της απόφασης

      Διαγραφή
  67. To γεγονος οτι πια ειναι εξωφθαλμο οτι η γνωμοδοτηση συμπιπτει περιπου με το τελος της παραγραφης των απαιτησεων, δεν αποτελει λογο να δημοσιοποιηθει αυτο, να ενεργησουμε νομιμα και να καταγγελθει;
    Αλλα, να μου πειτε, ποιους ενδιαφερει αυτο, αφου απο την αρχη ακομα, ολοι οι προστατες λειτουργουσαν με βαση την προσδοκια και την επιδιωξη των ατομικων δικαστηριων,
    Γι αυτο και δεν δρομολογησαν τις σοβαρες και αποτελεσματικες καταγγελιες κατα των υπευθυνων με προσωπικα ενδικα μεσα.
    Πετυχανε, ας ανοιξουν σαμπανιες! Συνηθισμενοι ηταν ολοι τους ετσι κι αλλιως.
    Και αυτοι ξερουν ποιους εννοουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Ενημέρωση ζητάμε άμεσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. http://www.nextdeal.gr/%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B1%CF%83%CF%86%CE%AC%CE%BB%CE%B9%CF%83%CE%B7/nees-agwges-apo-ergazomenoys-ths-aspis.html


    ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΣΥΜΠΑΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. http://www.seleo.gr/thessalonikh/148708-tora-stin-xanth-oi-omologioyxoi-deite-ti-grafei-to-pano-tous-foto#.VArGtPRdVid

    ΣΙΩΠΗ ΠΑΝΤΟΥ! ΣΚΟΠΟΣ ΣΥΝΕΤΕΛΕΣΘΗ! ΤΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ. ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. http://www.protothema.gr/greece/article/407916/sugedroseis-diamarturias-sti-deth-apo-ekpaideutikous-kai-omologiouhous/

    Aφού οι δικηγοροι εγιναν συνδικαιουχοι, ας πανε να διαδηλωσουν. Μια προμηθεια παραπανω ειναι. Δεν το προβλεψαμε αυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΕ; ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ; ΠΟΤΕ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΑΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ; ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΡΘΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ; ΤΩΡΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Ή ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. ΚΑΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΤΕ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ...
    Γ.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΑΓΩΓΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ? ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΗ Η ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 21/9. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΑΚΟΜΗ ΑΓΩΓΗ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. είναι μέχρι τον Δεκέμβριο.αλλά,το ΣτΕ,παίζει κρυφτούλι......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣτΕ, ΠΟΥ Η ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΘΑ ΣΥΜΠΕΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΩΝ 5 ΕΤΩΝ.
    ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΨΗ ΤΟΥΣ;
    ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΘΕΜΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ.
    ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΠΡΩΞΟΥΝ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΓΩΓΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ, ΔΗΘΕΝ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ.
    ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ Η ΑΓΟΡΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ.
    ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΓΙΑΤΙ;
    ΕΚΤΙΘΕΝΤΑΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΣΙΜΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΙΔΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ.
    ΠΟΣΟ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. βρε παιδιά πιστεύετε ότι θα δικαιωθούμε στο ΣτΕ?
      εγώ πιστεύω ότι η απόφαση θα είναι αρνητική για μας αφού πήραν ότι ήθελαν οι δικαστές απτους μαλάκες που μας κυβερνούν τώρα σειρά τους να κάνουν ένα ακόμα "δωράκι" στην κυβέρνηση των ηλιθίων

      Διαγραφή
    2. έχω εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη όσο έχω και στην κυβέρνηση. να μη σας πω πόσο

      Διαγραφή
    3. ΚΑΙ ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΠΟΥΝ; ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ; ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΔΙΝΑΝ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ.
      ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΝΑ ΚΛΑΙΩ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ, ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΝΑ ΔΩ ΜΕ ΠΟΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΘΑ ΑΠΟΡΡΙΨΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ. ΑΛΛΑ, ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ, ΤΟΤΕ ΟΥΤΕ Ο ΠΙΟ ΑΝΟΗΤΟΣ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ.ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑ.

      Διαγραφή
    4. εδώ βγήκε απόφαση του ΣτΕ που δικαιώνει τους ενστόλους και δεν την εφαρμόζουν συ μου λες που θα το στηρίξουν?
      όπου στηρίζουν και τα υπόλοιπα. καμία πίστη στους θεσμούς καμία πίστη στη δικαιοσύνη καμία πίστη στους μαλάκες που μας κυβερνούν. ΑΝΑΡΧΙΑ

      Διαγραφή
  78. http://www.nextdeal.gr/%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B1%CF%83%CF%86%CE%AC%CE%BB%CE%B9%CF%83%CE%B7/pws-tha-swthei-to-epikoyriko-kefalaio-apanthsh-chardoybelh-se-erwthsh-boyleytwn-toy-syriza.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΜΑΣ ΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

      Διαγραφή
    2. NAI, ΣΥΜΦΩΝΟΙ. ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟ ΠΙΕΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΤΟ ΠΡΑΜΑ. Η ΑΣΠΙΣ ΣΤΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΖΩΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΙΒΑΛΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ.

      Διαγραφή
  79. Κυρια Σιδερη κι εσεις ασφαλιστες του συλλογου σας.
    Θα μπορουσατε, τουλαχιστον, να βγαζατε δελτια τυπου,
    θα μπορουσατε να δινατε ευρεια δημοσιοποιηση στο γεγονος
    οτι τοΣτΕ, περιεργως, ΑΚΟΜΑ ! αργει και ροκανιζει το χρονο μεχρι την ημερομηνια παραγραφης.
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ αυτο. ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ Τ Ι Π Ο Τ Α!
    ΕΣΤΩ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΑ ΜΜΕ, ΚΑΤΙ!
    Τι περιμενετε, εκπροσωπηση μας δεν επιθυμειτε.
    Πειτε , κατι.
    Εμεις παντως , τους ροκανιζουμε, μερα με τη μερα.
    Ας κανουν οτι δεν καταλαβαινουν οι κρατουντες ή αν είναι τοσο ανοητοι οσο φαινονται, θα το καταλαβουν συντομα. Η 5ΕΤΗς ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΑ ,ΓΙΑΤΙ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ.
    Εχουν την εντυπωση οτι 3000 οικογενειες με αποταμιευσεις μιας ζωης και χιλιαδες αλλες με μικροτερα ποσα, θα λησμονησουν τους κοπους τους και θα μεινουν κλεισμενοι στα σπιτια τους, απρακτοι.
    ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ. ΓΙΑΤΙ Η ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ ΑΦΟΡΑ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Συγκαταδικοι κορόιδα πανε σχεδον 16 μηνες απο τη τελευταια φορα που εγραψα ενα αρθρακι.

    Εβγαινα με τον αριθμο 316 απο τον εξαψηφιο του συμβολαιου της καταδικης μου.Δεν ηθελα τοσο καιρο να γραψω τιποτα, γιατι τιποτα δεν αξιζει στις κλαιουσες χηρες που απαρτιζουν τη πλειοψηφια των καταδικων της Ασπις.

    Μονο ντροπη μουχε προκαλεσει η εικονα που αντικρυσα τελη του Σεπτεμβρη περσι... ενα κοπαδι χειραγωγημενων που ιδέα δεν ειχαν για το τι ζητανε, τι δικαιουνται.... Δεν ειμαι νομικος τιποτα ομως δε μειχε εμποδισει να διαβασω σιγα σιγα ΟΛΗ τη σχετικη ασφαλιστικη νομολογια απο τον 400/70 μεχρι τα πιο τελευταια, τις εκτελεστικες αποφασεις της τραπεζας της Ελλαδας του 2013.... μια απιστευτη κουρελού ενα απιθανο σουρωτήρι που σε μενα, ενα μη νομικο, ειναι προφανες, οτι δεχεται καθε κρισιμο αρθρο του 10 ερμηνειες.

    Πανω στη κουρελου αυτη βασιστηκε οσοι θυμαστε ο διορισμενος απο τους ναιναίκους που μας κυβερνανε εποπτης εκκαθαρισης Παπακωστοπουλος για να μας απαγορεψουν ακομη και την παρουσίασητων απαιτήσεών μας περσι τετοια εποχη.....Τα ξεχασατε κιολας;;; Αφου βρηκαν την ευκαιρία παμπολλες ύαινες δικηγοροι να βουτηξουν στο κοπαδι η μαριονέτα της συμπαιγνίας το απεσυρε...

    .. θυμαστε φανταζομαι τα γκεημ ιζ οβερ που μαςεγραφε η διευθυνση του μπλογκ για να μας μεγαλωσει την απελπισία, και ποιοι ξεσηκωναν τα προβατα να προσφυγουν σε συγκεκριμενο δικηγορικο γραφείο, που ειχε αναρτήσει και σχετικο υποδειγμα με το τι θα πει στο παπακωστοπουλο....... να τον κανει ντα ντα. Τώρα βεβαια αν οι νομοι που επικαλουνταν αφορουσαν εξαγωγικο εμποριο προηγούμενης δεκαετίας στο βιετναμ..... ποιος θα τοψαχνε;;; τα προβατακια;;;

    Αληθεια σας λεω, σημερα καθισα και διαβασα ενα προς ενα ολατα σχόλιά σας απο τον Ιούλιο,150 σχολιογραφοι, 130 να κλαινε για την πενταετια.ΜΑ ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΕΝΑΣ ΜΗ ΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑΧΩ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΚΥΛΙ ΜΕ ΤΟ ΚΩΔΙΚΟ ΟΝΟΜΑ 316 ΟΥΡΛΙΑΖΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ.

    ΚΑΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ;;ΤΟ ΠΩΣ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΓΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ;;;; ΠΩΣ ΦΕΡΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΕΣ ΠΟΥ ΞΕΣΠΙΤΩΣΑΝ; ΠΩΣ ΦΕΡΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ; ΠΩΣ ΦΕΡΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΠΑΘΕΙΣ ΤΟΥ 1999 ;ΠΩΣ ΦΕΡΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΑΘΕΙΣ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ; κλπ κλπ.

    Καλα ειχατε σταλήθεια απαίτηση να φτιαξουν μια προχειρη υπηρεσία που θα εξυπηρετησει με τη σειρα, βραδυπορώντας εστω ,τους χιλιαδες εξαπατημενους; μια υπηρεσία προς οφελος του πολίτη στην οποια θα απευθύνεται ο εξαπατημενος;;;;; ειστε με τα καλα σας;;; .Πότε εγινε αυτό;;;; η εξουσία μας μισεί δε το ξερετε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. (316 συνεχεια)

    Ο εκκαθαριστης Ραουνας και το κολληταρι του και συκατοικος του στηνΑγ Παρασκευή εποπτης Παπακωστοπουλος που τον διορισε θα πληρωθουν στο ακεραιο βασει του νομου μαζι μολους τους παρατρεχάμενους πρωτοι πρωτοι απο τα δικα μας χρηματα απο την εκποιηση της ασφαλιστικης.ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΑΟΥΖΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ.

    ΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΝΑΡΗ ΤΟΥ 12 Ο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΝΗΡΤΗΣΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ

    ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΒΡΗΚΑΝ ΕΝΑ ΚΟΛΠΟ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΙΣ ΥΑΙΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙΑΛΛΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ .

    ΠΕΡΣΙ ΒΑΛΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΤΑΧΑ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΛΕΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΙ ΑΦΟΥ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΥΑΙΝΕΣ ΒΔΕΛΕΣ ΚΟΛΛΗΣΑΝ ΣΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΠΙΣΩ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ……Ειναι δυνατον να τα ξεχασατε κιολας πριν περασει χρονος.......;;;;;;

    Και ζητατε βοήθεια. απο τη δικαιοσυνη και τα κορακια της;;; ποια δικαιοσύνη ποιοί νομοι;;; ο νομος πλαισιο ο κυριος ασφαλιστικος ο 400 του 1970 γραφει στο αρθρο 10 παραγραφος 3 σαφεστατα, να τη καταλαβαινει ενας βλαξ, τη διαδικασια και το χρονικο πλαισιο που επρεπε να κολουθησει ο παπακωστοπουλος που μας καλεσε περσι. Μεσα σε 2 μηνες επρεπε να αρχισει τη διαδικασία δημοσιευσης των εκκαθαρισμενων απαιτησεών μας. ποιος νομος;;; ποιο κρατος;;; ποιοι δικαστες;;;;

    Αμα πας να ρωτησεις γιατην πορεια της υποθεσής σου στην οθωνος τα μπουμπουκια αφου σε κοψουν απο πανω ως κατω σε ρωτανε σε ποιο δικηγορικο γραφειο εχεις δωσει την υποθεση. Καταλαβες κοροιδο ;;; εχουμε μοιραστει σε τσοπαναραιους και το κρεας μας εχει ηδη πουληθει....

    Και σας ρωταω: κοροιδα το ξερετε οτι την εποχη που η Ασπις ειχε σχεδον κλεισει ,που ηταν κατω απο τον υποτιθεται ασφυκτικο ελεγχο της ΕΠΕΙΑ, που ειχε φτιαξει ο συγκαμενος της Ραφηνας για να ριχνουν σταχτη στα μάτια, εδωσε σε χρονο2 μηνων, που αποτελει παγκοσμιο ρεκορ(εγινε δεξιωση και καλεσαν και τους δημοσιοψευτες να το πανηγυρισουν)5 εκατομμύρια σεναν απατεώνα που πουλαγε παλιορουχα ,ειχε φαει τα λεφτα της πουμα και τον τρεχαν στα δικαστηρια, και ειχε ηδη κλεισει τα περισσοτερα καταστηματα γιατι το γυρισε στις πιτσες..... Και αυτό γιατι του καηκε στα καλα καθουμενα...... η αποθηκη που φυλαγε τα παλιορουχα. ΑΦΟΥ ΤΑ ΤΣΕΠΩΣΕ υστερα βεβαια τακλεισε ολα.... οχι κορόιδο θαταν......Γιατι κοροιδα δε ψαχνετε να βρειτε πως λεγεται αυτο το μπουμπουκι ποτε εγινε η πυρκαγια και ποτε πηρε τα χρηματα......τα ξερουν αυτα οι χασοδικες σας ;;;;;; σιγα μην ασχοληθηκαν...... κιολα αυτα την

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. (316συνεχεια)

    εποχη που ζηταγες να σταματησεις το συμβολαιο και σουλεγαν τα σκυλια οι υπαλληλοι περαστε τον αλλο μηνα που θα ευκολινομαστε..... και η ΕΠΕΙΑ κραταγε τα μποσικα.....Αναλογο πηγαν να κανουν περσι στην σπριντερς με ταθλητικα και όπως ξερετε από τυχη τους ξεβρακώσανε…

    Και μια και ειπα ΕΠΕΙΑ καποιοι θα ξερετε οτι την καταργησανε αφου τους βολεψε τα κοματοσκυλα, κιαφου καναν τη δουλειά με το αζημίωτο εννοειται ,και στη θεση της φτιαξανε την ΔΕΙΑ που τηνεχει πια ητραπεζα της Ελλαδας δηλαδη ο στουρναρας. Δηλαδη κοροιδο περιμενεις συμπαρασταση και ελεγχο στα ασφαλιστικα απο τον στουρναρα τον αναλγητο τον αιμορουφηχτρα τον γερμαναρα τον εμπνευστη του ενφια.......

    Το λοιπον κοροιδα ειμαι ασφαλισμενος και στη δευτερη ασφαλιστικη της ελλαδας..... ψαξε και βρες ποια εννοω. Μουκαναν ΤΑ ΟΡΓΙΑ, ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ. ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑΧΩ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ . ΠΛΗΡΩΝΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΜΕΝΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΧΩΡΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

    ΕΦΤΙΑΞΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΡΟΙΔΑ ΕΝΑ ΠΛΗΡΗ ΦΑΚΕΛΟ ΧΟΝΤΡΟ ΣΑ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑΡΙΣΜΕΝΕΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΕΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΕΔΡΙΚΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΟΡΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΝ...... ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΕΘΕΣΑ ΣΤΗ Δ.Ε.Ι.Α

    ΜΕΤΑ 2 ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Η ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ Στελλα το μικρο της να μου πει οτι ΑΝ τυχον εξετασουν το φακελο αυτο θα γινει μετα πολυ, πολυ , μα παρα πολυ καιρο ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΒΛΑΚΑ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟ. ΚΙΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ. ΜΟΥΣΤΕΙΛΑΝ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΟΤΙ ΚΑΤΑΘΕΣΑ ΑΙΤΗΣΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΕ ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΑΥΤΗ ΖΗΤΟΥΣΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΠΟΤΕ ΠΕΦΤΟΥΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.....

    ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΡΑΓΙΑ;;;;;; ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΗΝ ΔΕΙΑ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ

    ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΡΑΓΙΑ ;;;;; ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΚΟΜΗ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΑ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΑΠΛΑ ΔΕ ΧΟΡΤΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΦΑΡΙ ΣΟΥ;;;;

    ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣτΕ να δεις προκοπη.... δε ξερεις οτι και θετικη ναναι η αποφαση θα πουν να περιμένουμε και την αποφαση της ολομέλειας

    Αν διαβασες τα παραπανω και δε ξερεις τι να κανεις, αν ακομη σκεφτεσαι να δωσεις ψηφο στουςδημίους σου, αν ακομη δε φτυνεις αιμα καθε φορα που ακους το ονομα μιας ασφαλιστικης, αν για καθε νεο ασφαλιστηριο ζωης που φτιαχνουν δε νιωθεις να σε βιαζουν, αν ακομη αντεχεις το σκυψιμο επειδη εισαι ενα τεμπελοσκυλο και περιμενεις ετοιμο πολτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Exete apopsi gia thn paragrafi sto telos tou xronou einai ? Gi auto den apantoun oloi tous.poios exei lefta gia dikhgorous.

      Διαγραφή
    2. 316
      τεμπελχαναδες , σαμαροδουλοι, γιουσουφακια ,κλαιουσες
      χτυπηστε στο πληκτρολογιο νομος 2496 του 1997 δημοσιευθηκε στο φυλλο εφημεριδας της κυβερνησης Α87. ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΚΟΡΟΙΔΑ ΣΤΟ ΑΡΘΡΑΚΙ 10 ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΑΜΑΡΟΠΛΗΚΤΟΙ:Αξιώσεις που πηγάζουν από την ασφαλιστική σύµβαση παραγράφονται, στις
      ασφαλίσεις ζηµιών µετά από τέσσερα (4) χρόνια και στις ασφαλίσεις προσώπων
      µετά από πέντε (5) χρόνια, από το τέλος του έτους µέσα στο οποίο γεννήθηκαν. Η ΑΣΠΙΣ ΑΕΓΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΚΛΕΙΣΕ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2009 ΤΕΛΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΗΤΑΝ ΜΟΣΧΑΡΙΑ Η 31 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2009 ΑΡΑ 5ΕΤΙΑ ΨΟΦΙΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ 31 ΔΕΚ 2014.
      ΠΡΟΒΑΤΑ ΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕΥΟΝΤΑ ΤΟ ΑΤΑΦΟ ΚΟΥΦΑΡΙ ΠΟΥ ΞΕΘΑΨΕ Η ΝΔ, ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΟΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ , ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΟΙ ΔΙΚΟΛΑΒΟΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΣΑΣ.... ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΠΩ ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ... ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΤΡΑΒΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΜΗ ΧΑΣΑΤΕ ΚΑΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΦΟΣΗΡΙΑΛ ΑΤΑΦΑ ΚΟΥΦΑΡΙΑ......ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΣΑΜΑΡΟΔΟΥΛΙΚΑ.

      Διαγραφή
  83. (316συνεχεια)

    τηλεβλακειας να ζησεις , τοτε εισαι αξιος της τυχης σου, γινε ενα κρεαταλευρο να χορτασεις τα παρασιτα που σε κυκλωσανε ,βγαλε βουλευτη εναν παμπλουτο μπαλαδορο και περιμενε να σου γυρισουν τα λεφτα οποτε του τα γυρισουν και αυτου........κορόιδΌλα τα στοιχεια που σου παρεθεσα, αντι να παιρνεις τη δοση τηλεβλακείας, κατσε ένα απογευμμα και έλεξέ τα… Αντι το ταφο των παππουδων κοιτα αυτόν που μας σκαψανε τα σκυλια που πληρωνουμε να μας προστατευουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. φιλοι και γω αδυνατω να πληρωσω δικηγορους. Ας μας πει καποιος μεχρι ποτε εχουμε περιθορια,λυπηθητε μας επιτελους πεστε μας την αληθεια και μην παιζετε με τις αντοχες μας.ειναι μεχρι τελους της χρονιας κατερινα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 316
      Ρωτησε το αρνακι τον χασαπη του :
      ταδελφακια μου διπλα που ταχετε σουβλησει κιοπως λες τους κανετε σολαριουμ πανω απ τη φωτιά για να μαυρισουν γιατι δε μιλανε.... δε κανουν μπεεεε;;;;;;

      Διαγραφή
  85. http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/727194/omorruthmi-etaireia-sti-veroia-evale-mesa-5-ekat-euro-to-dimosio-/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. 316
    ΑΣΧΕΤΟ!!! ΠΟΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ;;;;ΕΓΩ ΣΟΥ ΛΕΩ ΦΩΤΙΑ ΜΑΙΜΟΥ ΠΟΥ Η ΑΣΠΙΣ ΤΟΥΣΚΑΣΕ 5 ΜΕΣΑ ΣΕ 40 ΜΕΡΕΣ ΤΕΤΟΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΕΚΛΕΙΣΕ.... ΚΑΙ Η ΑΣΠΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ......
    ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΜΕ ΤΡΟΛΑΡΕΙΣ;;;;;;;; ΚΑΤΣΕ ΦΡΟΝΙΜΑ !!!!!!!! ΕΧΩ ΝΕΥΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Εσείς που ξέρετε τόσα πολλα,βοηθήστε όλους εμάς τα Θύματα των απατεώνων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 316
      δε ξερω πολλα το μονο που ξερω ειναι οτι τους μισω τοσο που ανθρωπινη γλωσσα δε μπορει να περιγραψει. κοιτα τα μηνυμα μου λιγο πιο πανω 14 σεπτεμβριου 1,25 πμ και θα δεις σαφως και αδιαμφισβητητα ποτε ληγει η προθεσμια χωρις ναχεις αναγκη να κλαιγεσαι να σου πουν αυτοι που σε σπρωχνουν στους λυκους....
      Τους μισω !!! αρα ειμαι ΑΚΟΜΗ ζωντανος!!!

      Διαγραφή
  88. http://arouraios.gr/2014/09/amesa-ektelestes-diatages-plhromis-kai-katascheseis-apo-idiotes-kata-tou-dhmosiou/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 316
      βγαλε εσυ πρωτα διαταγη κατασχεσης κατα του δημασιου για την ασπις, υστερα περιμενε την εφεση ,υστερα περιμενε να τελεσιδικησει καμποσα χρονια, κυστερα αφου θαχουμε πληρωσει ενα κοπαδι λυκους,ελα να παμε να κατασχουμε παρεα τη χρυση τη χε που χε ο παπουλιας .....
      Αντε μετα να βρουμε που να τη πουλησουμε και ποσο για να μοιρασουμε οτι μας μεινει απο τους φορους.. που θαχουμε τη χρυση τη χε.......
      κυστερα ξυπνησες πατριωτη......

      Διαγραφή
    2. Ποσα χρηματα ζητουν οι δικηγοροι για τις αγωγες, ποσα εδωσε ο κοσμος μεχρι τωρα για ανακοπες και αλλες διαδικασιες.
      Αν αυτα τα χρηματα τα ειχαμε συγκεντρωσει ολοι σε κοινο ταμειο και ακομα περισσοτερα, μαζι με το αποθεματικο που υπηρχε ηδη το 2009, σιγουρα θα ειχαμε δρομολογησει διαδικασιες και μερικων αλλα σημαντικων αποζημιωσεων, για τα ηδη ληγμενα συμβολαια και θα ειχαμε πετυχει μονοι μας την αναδοχη.
      Μπλεξαμε ομως ασχημα με τους γνωστους αγνωστους, που σχηματισαν κυβερνηση, αντιπολιτευση και ενα υπουργικο συμβουλιο που διοριζει και πληρωνει παρατρεχαμενους με δικα μας λεφτα.
      Η μικρογραφια της καταντιας της ελλαδας ειμαστε.
      Ο λαος δεινοπαθει και καταστρεφεται και οι ημετεροι ευημερουν και διοριζουν και προσδοκουν κ αλλα, κ αλλα!

      Διαγραφή
    3. 316
      για να κανεις ανακοπη θαπρεπε πρωτα να κανουν δημοσίευση.Η διαδικασία επρεπε βασει του νομου 400 του 1970 αρθρο 10 ναχε ολοκληρωθει περσι το δεκεμβρη. Αντι να λες ρηχα πραγματα κατσε και ασχολησου λιγο μονος σου οπως κιεγω οπως αναλυτικα εκθετω πιο πανω.ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΡΗΧΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΡΗΧΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΡΗΧΑ.
      ΑΝΤΙ ΝΑ ΛΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΚΟΠΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΚΔΙΚΗΣΟΥ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ.
      ΣΤΕΙΛΤΟΥΣ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ.....ΝΑ ΞΕΚΟΚΚΑΛΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ.

      Διαγραφή
  89. Συμφωνώ κι εγω μαζί σου 316.τους μισώ και τους καταριέμαι κάθε στιγμή.
    Έμαθα ότι ο Ψωμιάδης παίρνει άδειες από τη φυλακή και γλενταει τα κλεμμένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. 316
    σε παρακαλω ριξε μια ματια στο μεγαλο κειμενο πουγραψα στις 12 του μηνος
    Ο γερος ειναι μονο ο πεμπτος τροχος απο το καρο της απατης,
    Αν θελεις μπορεις ΕΥΚΟΛΑ να μαθεις και για τις απατες πουκανε το μεγαλο το πρασινο σκυλι ο Βι ΤΗΣ ΚΟΜΕΡΣΙΑΛ και το ρολο της ΕΠΕΙΑτου βουδα της ραφηνας και τις υπερτιμολογησεις και τις εικονικες εταιρίες και και καιΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΚΑΙ ΓΑΛΑΖΙΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ ΠΟΥ ΦΑΓΑΝΕ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΜΑΣ
    φό.... στις ασφαλιστικεςΟΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. 316 αυτα που γραφεις εδω γιατι δεν τα λες σε καποιο εισαγγελεα??μηπως και βοηθησεις υην κατασταση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. 316
    Ορκιζομαι στα ματια μου εχω καταθεσει φακελο κομπλε εδω και 14 μηνες στην εισαγγελια. Το αν δε σου δινω αριθμο πρωτοκόλλου της μηνυτηριας αναφορας ελπιζω να καταλαβαινεις γιατι.....εκανα ταξιδι και πηγα στη πυροσβεστικη ασπροπυργου να ζητησω την εκθεσή τουςΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ...... ΩΣΤΕ Η ΦΩΤΙΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ;;;;;;; ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ Ο ΑΞΙΩΜ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ.. Θελω ομως να διαβασεις ποιο πανω για το ρολο στουρναρα ΔΕΙΑ και συνηγορου καταναλωτη σημερα!!!!!!!ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΤΥΩΜΕΝΟΙ, ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΟΥΛΗΘΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΝΕΝΑΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΑΔΕΡΦΕ, ΞΕΡΩ ΓΩ ΤΙ ΛΕΩ; ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΕΞΩ; ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ; ΑΛΛΙΩΣ ΔΕ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΝΑ ΞΕΤΥΛΙΓΕΤΑΙ ΤΟ ΚΟΥΒΑΡΙ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ, ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑΝΑΙ.
      ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΝΕΚΡΙΚΗ ΣΙΩΠΗ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ ; ΔΕΝ ΞΕΜΥΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΩΝΙΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΚΑΝ ΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ.
      ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΤΕ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ , ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ, ΓΙΑ ΕΝΑ ΙΣΩΣ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΟΜΩΣ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ. ΟΧΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΙΝΕΣΘΑΙ, ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΙΝΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ.
      ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ.
      ΤΟ ΣΤΕ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

      Διαγραφή
    2. 316
      ανεφερα εγω τη λεξη χατζηαποτετοιος;;;;; σε μενα αναφερεσαι;;;; θα καταδεχτω εγω να δωσω το κοπο μου σε φτιασιδωμενη σουφραζετα γονο βουλευτη νδιτη και καραδιαπλεκομενο..;;;;;...
      εγω σε ξενο πρακτορειο θα τα δωσω με το ερωτημα τι εγινε 5 χρονια μετα τα κλεισιμο της ασπις και την καταργηση της Ε.Π.Ε.Ι.Α.
      ΜΗΠΩΣ ΔΕ ΠΗΡΕΣ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΟΥ ΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΑΦΟ.....;;;; ΠΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΝΝΟΕΙΣ;;;;; ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΟ ΜΑΝΤΗΛΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ;;;;
      ΑΥΤΗ ΚΥΡΙΕ ΚΑΝΕΙ ΒΙΖΙΤΕΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΣΕ ΠΛΟΥΣΙΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΝΤΗΛΙ ΤΟ ΦΟΡΑΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΡΩΤΑ ΝΑΖΙΑΡΙΚΑ ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ;;; ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ;;;; ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ;;;; ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΡΑΚΛΩΝΕΙ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ.....
      ΠΡΩΤΑ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΥΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΕΛΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΙΣΤΕΡ.....
      ΑΝΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΔΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΑΦΟ ΚΑΙ ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΤΩΝ 8...... ΑΚΟΥ ΧΑΤΖΗΤΕΤΟΙΟΣ.......... ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ
      ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΟΥΛΕΥΩ , ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ.... ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ

      Διαγραφή
  93. http://www.nextdeal.gr/%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B1%CF%83%CF%86%CE%AC%CE%BB%CE%B9%CF%83%CE%B7/o-k-athanasios-skordas-se-neo-rolo-dipla-sthn-eaee.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ C.V. ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

    ΓΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Εγω είμαι ένας απλός άνθρωπος,δεν γνωρίζω τόσα όσα ο 316 αλλά είδα με τα ματιά μου τον γέρο στη φυλακή,οι αστυφύλακες αντί να τον φρουρούν να τον υπηρετούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 316
      Σε λιγο αγαπητε θα βγει μετα δοξης και τιμής ο ακης..... τελειωσε το αγροτικό του....θα μας ριξει πεντε φασκελα και θα παει οπου γης να ξεκοκκαλίσει τα μυρια τα κρυμμενα που ΟΥΔΕΙΣ αμφισβητει οτι υπαρχουν ,ικανα να θρεψουν τα δισεγγονα των παιδιων του.... και μου λες για το γερο. ΑΥΤΟΣ ΑΠΛΑ ΗΤΑΝ Η ΒΙΤΡΙΝΑ.
      Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΗΜΕΡΑ. ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ, ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΝ;;;; ΣΤΟΝ ΔΕΝΔΙΑ;;;;; ΣΤΗ Δ.ΕΙ.Α ΤΟΥ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ Η ΣΤΟΝ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ;;;;ΤΟΝ ΛΕΥΤΕΡΗ ΖΑΓΟΡΙΤΗ ΤΟΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΝΔ;;;;;;
      ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΚΥΡΙΕ ΚΙΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΗΔΗ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ.
      ΜΑΣ ΠΕΤΑΝΕ ΨΙΧΑΛΑΚΙΑ ΑΠ ΤΟ ΨΩΜΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΣΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ.

      Διαγραφή
  96. ρε 316, μας ζαλισες τον ερωτα. φτανει..... δικαιωσου εσυ και παρε τα λεφτα σου κι ασε μας εμας στην τυφλα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. 316
    Δυστυχως δε μπορω να διαχωρισω τη πορεία μου απο τη δικη σας, μακαρι ναχα τη δυναμη να σας σπρωξω να σας ταρακουνησω να σας ξυπνησω, τουναντιον εσεις με σερνετε μαζί σας.
    μόλις 4 μερες γραφω, ειχα σταματησει 14 μηνες, σας σκυλοβρισα εδωσα ομως και πολλα αμεσα διασταυρουμενα στοιχεια για οποιον ενδιαφερεται.... Εδω 130 πελατες......διαβασα να κλαιγονται γιατι ακουσαν για πρωτη φορα ΤΟ 2014 , τη λεξη παραγραφη και δε τους εδινε κανενας να διαβασουν με τα ματια τους το νομο. τι ακριβως σε ενοχλησε ;; το βρισιδι ή τα γεγονοτα που εξεθεσα.;;; ΑΥΤΟΙ ΔΕ ΞΕΡΑΝ ΟΥΤΕ ΟΤΙ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΙΑ.
    Αν ειπα καποιο ψεμα γιατι δε βγαινεις να με διαψευσεις;;;μη φοβασαι δε ξυπνανε με τιποτα.....οτι και να τους κανετε άδεια κορμιά διχως ψυχή ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΤΙ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΛΗΓΕΙ 21/9 ΚΑΙ ΕΚΤΟΤΕ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΗΝΝ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΤΕ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΑΤΕ, ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΓΚΡΙΤΟΥΣ! ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ, ΤΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ Ο ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ; ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙ ΑΥΤΟ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΞΑΠΑΤΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΓΙΑΤΙ , ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ, ΟΝΤΩΣ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ, ΤΟΤΕ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ. ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΟ ΩΣ ΛΑΣΤΙΧΟ ΨΕΛΛΙΖΟΝΤΑΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΟΥ, ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΗΣ.
      ΑΛΛΑ Η ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗΣ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΤΡΕΞΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΜΕ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ.

      Διαγραφή
    2. 316
      Σε παρακαλω κανε το κοπο και διαβασε το μακροσκελές κείμενο πουγραψα πριν 5 μερες,παρε το υβραιολογιο σαν μια ηπια εκδηλωση προσωπικης μου αποφορτισης ,και δωσε βαση στην ουσία
      Περα του αρθρου περι παραγραφης σου εκθετω λεπτομερως οτι εχουν παραβιαστει ΚΑΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΝ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑΣ ΑΝΩΤΕΡΑΣ ΒΙΑΣ ΟΙ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 10 ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ν400 Τ0Υ 1970 ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ.
      ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ , ΤΩΡΑ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ.
      ΕΒΑΛΑΝ ΤΗ ΜΑΡΙΟΝΕΤΤΑ ΠΟΥ ΕΠΟΠΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ (ΠΑΠΑΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ) ΝΑ ΒΡΕΙ ΠΡΟΣΚΟΜΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΜΑΣ ΚΙΟΤΑΝ ΔΕ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΒΟΥΤΗΞΑΝ ΣΤΟ ΚΟΠΑΔΙ ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΣΑΝ ΚΡΕΑΣ ΜΑΣ ΚΑΛΕΣΑΝ ΜΕ ΤΡΙΣΗΜΙΣΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΠΕΡΣΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ.
      ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΗΣΕΙ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΟΝΙΚΕΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ.
      ΜΕ ΤΙ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΚΑΝ ΟΙ ΑΞΙΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΙΑΝ ΔΕΝ ΤΑΛΕΓΕ ΣΑΦΩΣ (ΠΟΤΕ ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 10 ΤΟΥ 2496 ΤΟΥ 1997);;;;.
      ΚΥΡΙΕ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΘΕΡΑΠΑΙΝΙΔΑ ΠΛΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΥΠΟΖΥΓΙΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ....... ΤΗΣ.
      ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΜΙΣΗΣΕΙΣ ΒΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ.
      ΑΛΛΙΩΣ ΑΠΛΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΧΑΒΑΛΕΣ ΕΝΑ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΕΝΑ ΦΤΕΡΟ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΝ ΑΠΟΒΛΑΚΩΤΗΡΑ ΝΑ ΤΟΥ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΓΙΑ ΕΠΟΜΕΝΌ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟ

      Διαγραφή
  98. μου φαινεται οτι καποιος δικηγορος που απο την αρχη ηταν στις συγκεντρωσεις μας και απειλουσε ολους τους υπουργους με μηνυσεις κλπ. ειναι τωρα ΚΑΙ γ .γραμματεας του υπουργειου αναπτυξης, δηλ του αρμοδιου υπουργειου για τις ασφαλιστικες;
    τι γινεται ρε παιδια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Η απόφαση έχει βγει και καθαρογράφεται. Θα βγει εν ενθέτω χρόνο μετά τον Οκτώβριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι θα πει ...εν ενθετω χρονω; εν ευθετω χρονω . λεμε. και δεν ειναι κακο να μην το γνωριζετε. ειναι κακο οτι χρησιμποιειτε ορους για εντυπωσιασμο. καλα θα ηταν να μας λεγατε, αν το ξερετε κ αυτο, για την ουσια. ενθετος, ευθετος , οκ

      Διαγραφή
    2. 316
      o παραπανω κυριος αγαπητε μαζευει τα ξυσματα της γομολαστιχας απο την καθαρογραφη........ σα δε ντρεπεται ο καθενας ναμολαει την αναποδειχτη παρλα του ,και σα δε ντρεπονται οι αλλοι να μην τον γιαουρτωνουν.ΟΤΙ ΕΓΡΑΨΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΔΩΣΑ ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΜΕ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΕΟΝΟΜΑΤΑ ΜΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ..... ΤΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΧΑΧΟΛΟΥΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ.
      Δεν αρκει μονο να βγει αποφαση ,ΔΕΝ ξερω αν τιθεται και θεμα ολομελειας τουΣτΕ..... οποτε αλλες ιστορίες....
      Η ΛΥΣΗ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ, ΘΕΛΟΥΝ ΝΑΧΟΥΝ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΟΜΗΡΟΥΣ.
      ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 400 ΤΟΥ 1970 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 10 ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΑΦΩΣ ΟΤΙ ΟΛΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑΧΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕΝΑ ΕΞΑΜΗΝΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ....
      ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΙΛΑΤΕ;;;
      ΔΕ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΓΕΤΕ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΣ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΚΥΠΡΙΑΚΟ;;;;

      Διαγραφή
    3. ειναι ο ιδιος που ενα μηνα πριν ελεγε οτι η αποφαση βγηκε και ειναι απορριπτικη και θα δημοσιευθει στις 21.9.
      σαφως και μας θελουν ομηρους, αφου μας σερβιραν στο πιατο, οι αυτοκλητοι σωτηρες,κανονικα.
      τωρα, που μυριζουν εκλογες,θα μας την πεσουν αγρια.
      κι αλλος το ειπε, θα το πω κ εγω. αν δεν ειχα αποταμιευσεις μιας ζωης να με ζωνει η καταθλιψη , θα περιμενα τις εξελιξεις με αγωνια , για να γελασω...
      κρυμμενοι οι συλλογοι, αντε να δουμε πώς θα γυρισουν τις προθεσμιες.
      εχουν γινει ηδη καταγγελιες απο ομαδα ασφαλισμενων στο υπουργειο δικαιοσυνης για το συγχρονισμο των οποιων παραγραφων με την εκδοση της γνωμοδοτησης,ετσι μου ειπαν καποιοι.

      Διαγραφή
    4. αλλα , ποσο γελοιο ειναι. κοινη αποφαση , τριμερης.

      Διαγραφή
    5. καλο θα ειναι,να μην πετατε ρουκετες περι αποφασεων και αοριστολογιες,,διοτι το μονο,που διακρινεται ειναι το παιχνιδι που στηνεται ,γυρω απο τους ασφαλισμενους.

      Διαγραφή
    6. σιγα σιγα θ αρχισουν να ξαναλενε για αγωγες και προθεσμιες. ο τι μαζεψουν...
      ΣτΕ σε καθυστερηση χαρακτηριστικη, συλλογοι /λεμε τωρα, σε σιωπη αναγνωσιμη ,δικηγορικα γραφεια σε αναμονη.
      μετα την πανωλεθρια μας, το μονο θετικο ειναι, οτι ,επειδη πολλοι υπεγραψαν συμφωνητικα συνεταιρισμου με τους δικηγορους, υπαρχει κινητρο πια στους τελευταιους να δοθει λυση στο ζητημα, ωστε να υπαρχουν και οι αποδοσεις.
      αλλιως θα μεινουν με τις παραστασεις και τις προκαταβολες. δεν ειναι κακο κ αυτο, αλλα η προσδοκια των ποσοστων επι των αποζημιωσεων ειναι λογικα γαργαλιστικη.

      Διαγραφή
  100. Aν κάποιος ξέρει κάτι,ας μη μας αφήνει σε αγωνία!Ελεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 316
      αγαπατε τα παραμυθια ;;; τι θα πει καποιος και κατι;;;; αν σας πω τι ειδα στον υπνο μου ή τι με βαλαν να σας πω θαστε φχαριστημενος;;;; φανταζομαι οτι και βασει φημων τηλεορασοκατηχησης και εκφοβισμου πηγαινετε και ψηφιζετε.
      Κανω λαθος;;αν ειχαμε κρατος νομου δε θα παρακαλαγατε για οικτο συνεξαπατημενε, ΤΟ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΤΙ ΣΑΣ ΣΤΑΘΗΚΕ ΧΟΡΗΓΟΣ;;;ΝΙΩΘΕΤΕ ΠΟΛΙΤΗΣ Ή ΥΠΟΔΟΥΛΟΣ;;;

      Διαγραφή
  101. ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΑΚΛΑΦΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΠΙΣΩ;;;
    ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ ΠΟΥΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΕ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. και που δημιουργησαν ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ορδες προθυμων συνεταιρων. που φαινεται οτι κινουν τα νηματα με συνεργατες και παρεμβασεις . ετσι επιβιωνουν σ αυτο το κρατος που αφηνει οικογενειες να ψοφολογουν, ενω τα στελεχη του ηταν ψευτες και εγκληματιες ,δινοντας γην και υδωρ στα λαμογια της αγορας και μεριδα επισης συνεργατων τους.
    αυτο ζουμε . μιλουμε για 100% δημευση αποταμιευσεων, με ευθυνη πολλων, μετα το κρατος. ειναι πλεκτανη και εγκληματικη οργανωση, οχι μονο του ψωμιαδη και της οικογενειας, οπως ειπε ο εισαγγελεας. σ αυτην ανηκουν και πολλοι που ευθυνονται για τις πραξεις ή παραλειψεις τους , αλλα και αλλοι που υποθαλπτουν για ιδια συμφεροντα την αοριστια, την καταστροφη . καποιοι επισης που καταχρωμενοι ρολους τους ,συνεργουν ,εμφανιζομενοι ως αφελεις και μαχητες της δεκαρας ,στο να δυστυχουν και να αυτοκτονουν συμπολιτες μας και να χανεται το δικαιο.
    ξαναρωτουμε!
    εισαγγελεας υπαρχει για ολα τα παραπανω;
    απο την ανακληση και μετα.
    ποια ειναι τα συμφεροντα, πώς ενηργησαν, πώς δεν εφαρμοστηκαν οι νομοι, τι εγινε με το αποθεματικο, αυτοι που ταιζονται 5 χρονια αδρα και ταιστηκαν, τι εκαναν; επιτελεσαν το καθηκον τους ή ολα εγιναν για τα ματια ; πού πηγε η περιουσια του κοσμου; πού πηγαν οι αποταμιευσεις τους;
    πού ειναι οι ελευθεροι εισαγγελεις να διαπιστωσουν τα εγκληματα που συνεχιζονται κατω απο προβιες;
    φατε λοιπον, ολοι, ασφαλιστικη αγορα και συμφεροντα, κοπρια απο τις προσδοκιες σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. 316
    ομορφα τα λες, αν κάνεις το κοπο να διαβασεις τα που εγραψα εδω και μια βδομαδα ως 316 θα βρεις ονοματα νόμους και γεγονοτα μαζι με δικη μου μηνυτηρια αναφορα στην εισαγγελια για συγκεκριμενο θεμα, συγνωμη για το υβρεολογιο αλλα δεν αντεχω να περιστοιχιζομαι απο αψυχα αβουλα οντα που τα περιμενουν ολα ετοιμα απο τους αλλους... διαβασε με και κρινε αν κανω το χρεος μου προτιστως για μενα ή μενω στα λογια και τις κλαψες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. http://www.seleo.gr/thessalonikh/148708-tora-stin-xanth-oi-omologioyxoi-deite-ti-grafei-to-pano-tous-foto#.VB1YpvRdVic

    ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΝΤΥΘΗΚΑΝ ΠΑΠΙΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 4 ΧΡΟΝΙΑ. ΜΕΤΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ. ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΟΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ ΝΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΕΝΔΟΤΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 316
      ΑΝ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ ΔΕ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ.... ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΛΕΜΕ
      ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΥΣΗ , ΚΑΘΟΤΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΠΩΣ ΕΔΕΙΞΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΗ ΚΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ,......, ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ 20 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΑΤΟΚΑ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΩΝ ΑΣ ΠΟΥΜΕ 6 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΙΣ 30 ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ ΠΟΣΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ;;;; 600 ΕΥΡΩ;;; ΧΙΛΙΑ ΕΥΡΩ;;;;
      ΠΟΣΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΧΕΙ ΜΑΝΤΡΩΣΕΙ;;; 100 ;; 200;;; 300;;;
      ΠΟΣΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΠΡΙΝ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΣΑΣ;;;
      ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΣΧΗΜΑ ΜΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ....
      ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΙΕΣΕΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΥΣΗ , ΠΡΙΝ ΔΝΤ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ.....
      ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ

      Διαγραφή
  105. 400 εκατομμυρια τα ασετ περιπου. 30% να δωσουν = 120. το10% προμηθεια, ασε τα εξοδα..
    λεμε τωρα...γιατι τα μεγαλα συμβολαια που πονουν πραγματικα, γιατι αφορουν μεταναστες, αποταμιευτες μιας ζωης, ηλικιωμενους χωρις πορους τωρα, εσπευσαν να ακουσουν τις σειρηνες. εναντι αμοιβης, που οι νομοι επιτρεπουν, παρ ολα ταυτα.
    ειναι φανερο για ποιους δουλεψε ο χρονος και ακομα επιμενουν.
    μεχρι τον τελευταιο. νομιμο και ηθικο; αυτα ειναι.
    κρατος δικαιου ειμαστε. αυτους θελουμε, αυτα αξιζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 316
      ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.
      ΕΝΙΩΘΑ ΣΑ ΤΟΝ ΝΑΥΑΓΟ ΚΑΤΑΜΕΣΗΣ ΣΤΟΝ ΩΚΕΑΝΟ.
      ΑΣ ΜΗ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.
      ΜΟΥ ΑΡΚΕΙ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ.
      ΑΝΗΚΩ ΣΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΜΕΓΑΛΑ.... ΔΕ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ....ΚΙΟΠΩΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΔΕ ΜΙΛΑΩ- ΒΡΙΖΩ ΜΟΝΟ
      ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΒΓΑΛΩ ΤΟ..... ΚΑΙ ΔΕ ΞΕΧΝΩ -ΣΥΓΧΩΡΩ ΠΟΤΕ!!!!

      Διαγραφή
  106. ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝ ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ, ΣΧΟΛΙΑ, ΔΙΑΔΟΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΕ ΚΑΘΩΣ ΟΥΔΕΜΙΑ ΙΣΧΥ ΕΧΟΥΝ. ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΚΔΟΘΕΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ. ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΕΓΚΥΡΕΣ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΜΟΥ BLOG ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ. ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ Τ.ΤΕΛΛΟΓΛΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.
      ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΜΜΕ.

      Διαγραφή
    2. ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΓΡΑΨΑΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ; ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΕΠΩΝΥΜΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ ΟΥΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟ. ΓΙΑΤΙ;

      Διαγραφή
    3. "Οι ασφαλισμένοι της «Ασπίδα» είχαν προσφύγει στα διοικητικά δικαστήρια κατά του δημοσίου, ωστόσο αποφάσισαν να μεταφέρουν την αγωγή τους στο ΣτΕ. Ας σημειωθεί ότι τον Δεκέμβριο συμπληρώνεται ο πέμπτος χρόνος από την αφαίρεση της άδειας της εταιρείας και παραγράφονται πλέον ανάλογες απαιτήσεις..."
      http://www.euro2day.gr/news/economy/article/1256647/to-dhmosio-tha-plhrosei-gia-thn-aspis-asfalistikh.html

      παντως για το παραπανω καμια ανακοινωση εγκυρη μεσω του επισημου blog δε θυμαμαι.

      Διαγραφή
    4. ΑΠΟ ΤΑ ΟΥΣΙΩΔΗ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ. ΜΟΝΟ ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΙΚΟΣ, ΜΟΝΟ ΚΑΝΤΕ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΠΕΣ, ΜΟΝΟ ΤΑ ΥΒΡΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΛΑΒΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ.
      ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΑΡΕΝΕΒΗ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΑΧΘΕΙΣ ΑΜΟΙΒΕΣ.
      ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ 140 ΕΚΑΤΟΜ. ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ 2500 ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ.
      ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΑΣΣΕΤ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΨΩΜΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ.
      ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙ ΠΟΔΟΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
      Η ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΗΤΑΝ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ, ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΑΝ.
      ΕΔΩ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΑ ΜΑΣΗΣΕ.
      ΘΕΛΑΝΕ ΜΕΧΡΙ 21/9 ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΚΟΣΜΟ.
      ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ.
      ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ , ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΜΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟ..

      Διαγραφή
  107. το δημοσιευμα υπαρχει σε μεγαλες αξιοπιστες οικονομικες εφημεριδες και μπλογκς. τι ξερετε που δεν το ξερουν και αντιστροφα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. φανταζομαι πως τα μαγειρεματα ... τελειωμο δεν εχουν...
    ...και ο Τελλογλου,μονο αρνητικα ..θα μπορουσε να σχολιασει,
    οτιδηποτε εχει θετικη εξελιξη με το θεμα των ασφαλισμενων...
    οπως και διαβασαμε...θελωντας να επηρεασει την γενικη γνωμη,
    οποτε σιγουρα το αρθρο του,θα ηταν μαιμουδιαρικο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΜΦΑΝΗΣ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΕΛΛΟΓΛΟΥ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ, ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ Σ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΤΑΝ, ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ, ΟΤΙ ΑΝ ΔΕ ΔΟΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΥΣΗ Ή ΑΝ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΟΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΑΝΑΔΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟΥ, ΤΟΤΕ ,ΘΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΤΑΝ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ.
    ΟΙ ΟΦΕΙΛΕΣ ΕΙΝΑΙ 500 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝ ΣΥΝΥΠΟΛΟΓΙΣΘΟΥΝ ΟΛΩΝ ΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.
    ΚΑΙΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑΣ ΤΑ ΦΑΝΤ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΝΤ ΚΑΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΟΧΗ ΜΕ ΕΥΝΟΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ. ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ. ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΚΟΣΤΙΖΕ ΟΥΤΕ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ,
      ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ...

      Διαγραφή
    2. ΝΑΙ, ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ...

      Διαγραφή
  110. να βρουν τους υπευθυνους για την εποπτεια, ξεκινωντας απο τα υπουργεια,να καταλογισθουν ευθυνες, να επιδικασθουν αποζημιωσεις, να φροντισουν για την αναδοχη και τις υποχρεωσεις του εγγυητικου και το κοστος θα ειναι ελαχιστο. χιλιαδες κοσμου σε ανεχεια εξ αιτιας αυτων που ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ.21 Σεπτεμβρίου 2014 στις 5:23 μ.μ.

    ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΙΜΑ ΚΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΟΥ Κ. ΤΕΛΛΟΓΛΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ Μ Ο Ν Ο ΑΠΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ.
    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΗΜΣΙΕΥΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ Σ.Τ.Ε ΕΠΙΣΗΜΑ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΑΣΘΕΙΣΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΑΣ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ.
    ΜΟΛΙΣ ΕΚΔΟΘΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑΣΘΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΩΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΡΩΤΟΙ ΘΑ ΤΟ ΠΛΡΟΦΟΡΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ Σ.Τ.Ε.
    ΟΧΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΑΠΛΗ, ΠΡΩΙΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΧΕΙΡΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ!
    ΜΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΑΓΕΤΕ ΜΗ ΣΙΓΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ.
    ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟ, ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΩΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟ.
    ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ.
    ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΤΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ.

    ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το Σωματειο θα βοηθουσε καλυτερα, αν ενδιαφεροταν για τους χιλιαδες ασφαλισμενους, που δεν εχουν την οικονομικη δυνατοτητα να πληρωσουν υπερογκα ποσα για εξοδα δικαστηριων.
      Αυτο να δειτε. Καιμην τρομαζετε με τα δημοσιευματα.
      Εχουμε συνηθισει να διαβαζουμε και εδω και στο μπλογκ των ασφαλιστων ανειπωτα πραγματα, βρισιδια και καταγγελιες, αλληλοσπαραγμο του αισχιστου ειδους και δεν καταλαβαινουμε γιατι αφαιρειτε ενα δημσιευμα εγκριτου δημοσιογραφου ,που στο κατω κατω δεν χαλαει καμια σουπα.
      Εχει αναδημοσιευθει παντου, ως ειθισται, οποτε η λογοκρισια εδω, ουδολων ωφελει.
      Πρωτοσελιδα σε εφημεριδα που πουλαει 150000 φυλλα χωρια το ιντερνετ.
      Δεν μπορει να διαφερει τοσο η γνωμοδοτηση απο το δημοσιευμα. Βεβαια ο διαβολος κρυβεται στις λεπτομερειες, αλλα αναλογισθειτε, τοσα χρονια, ποσα μας βαλανε και καταπιηκαμε αμασητα. Και μας καλουσατε για ανακοπες, για αγωγες, για ενστασεις και γινοταν ο κακος χαμος.
      Το δημοσιευμα μας πειραξε μετα απο 5 χρονια;
      Πρεπει να φροντισουμε αμεσα τα δικαιωματα μας, οι περισσοτεροι που δεν προσφυγαμε. Αλλα με ανθρωπινους ορους...

      Διαγραφή
  112. Σαν σήμερα, πριν 5 χρόνια, ανακλήθηκε η άδεια της ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ. Ήταν 21.09.2009...
    Οι φορολογούμενοι καλούνται να πληρώσουν για την Ασπίς Ασφαλιστική

    Οι φορολογούμενοι θα πληρώσουν τελικά τον τρόπο διαχείρισης της ασφαλιστικής εταιρείας «Ασπίδα».

    Το Α΄ τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) ολοκλήρωσε τη διαβούλευση του σε δίκη-πιλότο, κατόπιν αγωγών από ασφαλισμένους, με τις οποίες ζητούσαν αποζημίωση από το υπουργείο Οικονομικών για το κεφάλαιο και τους τόκους (3,35%) που έχασαν επειδή το κράτος, διά των οργάνων του, άσκησε πλημμελώς τον ρόλο του επόπτη της συγκεκριμένης ασφαλιστικής εταιρείας.

    Σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ», το ΣτΕ δέχεται τα περισσότερα από τα επιχειρήματα των ζημιωθέντων, σε μία απόφαση επίσης πιλότο, για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει το δημόσιο να ασκεί την εποπτεία του στον αυστηρά ρυθμιζόμενο χώρο των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών. Διαχωρίζει, ωστόσο, τον τρόπο με τον οποίο ασκείται η εποπτεία στις ασφαλιστικές εταιρείες από εκείνη που ασκείται στις τράπεζες.

    Πόσοι ζητάνε πόσα

    H απόφαση αφορά 12.000 ασφαλισμένους της ασφαλιστικής εταιρείας με απαιτήσεις 140 εκατομμυρίων ευρώ. Οι ασφαλισμένοι της «Ασπίδα» είχαν προσφύγει στα διοικητικά δικαστήρια κατά του δημοσίου, ωστόσο αποφάσισαν να μεταφέρουν την αγωγή τους στο ΣτΕ. Ας σημειωθεί ότι τον Δεκέμβριο συμπληρώνεται ο πέμπτος χρόνος από την αφαίρεση της άδειας της εταιρείας και παραγράφονται πλέον ανάλογες απαιτήσεις...

    http://www.kathimerini.gr/784736/article/oikonomia/ellhnikh-oikonomia/oi-forologoymenoi-kaloyntai-na-plhrwsoyn--gia-thn-aspis-asfalistikh

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. 27.559 συμβολαια, απαιτησης συνολικης ευρω 420.000.000 . αυτα ειναι τα εφ απαξ καταβολης και
    168.157 συμβολαια,συνολικης απαιτησης 58.851.000 ευρω. τμηματικων καταβολων.

    για να καταλαβετε οτι λιγοτερο απο το 1/3 των απαιτησεων σε ευρω και το 10% του αριθμου των συμβολαιων, εχουν προσφυγει δικαστικα, συμφωνα με τα παραπανω.
    αν τα πραγματα οντως ειναι ετσι, σημαινει οτι θα βουλιαξουν τα δικαστηρια απο προσφυγες, αφου τωρα πια, η γνωμοδοτηση ειναι κατι παραπανω απο καθοριστικη.

    αναρωτιομαστε λοιπον, γιατι τα μπερδευουμε να πραγματα και τα αποσιωπουμε, αφου αφορουν τοσο κοσμο;
    τις ενστασεις μεσω των δικηγορων και πολλες δικαστικες ενεργειες, γιατι , ενω δεν ηταν απαραιτητες, οπως κατεληξε το πραγμα, μα εξωθουσατε με πολλαπλες ανακοινωσεις να τις κανουμε;
    5 χρονια φαρσοκωμωδιας και θελουμε να συνεχιστει;;;;;
    δεν πολυεπιασε η ιστορια φαινεται. θα δουμε λοιπον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. ξεκινησε κι εδω η λογοκρισια; μαλλον ζηλεψατε τη "δοξα" του "προεδρου". σε καλη μερια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή