ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

Σάββατο 24 Μαΐου 2014

ΣΚΙΖΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Αγαπητοί μας Ασφαλισμένοι,

με αφορμή την ομιλία του κ. σαμαρά στο σύνταγμα το σωματείο θα σταθεί στο κομμάτι της ομιλίας του όπου ο κύριος δήλωσε με σθένος και αποφασιστικότητα ότι σκίζει καθημερινά τα μνημόνια. Κύριε σαμαρά ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΠΡΩΤΑ ΜΗ ΣΚΙΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΣΟΝ κατά την περίφημη λαϊκή ρήση και μετά σκίζετε και κανένα μνημόνιο. 450 εφαρμοστικοί νόμοι, 40 πράξεις νομοθετικού περιεχομένου μάλλον έχουν λησμονηθεί και διαγραφεί από την φτωχή μνήμη του καλοπροαίρετου πρωθυπουργού μας. 

Για περισσότερες καυτές πληροφορίες τόσο για το σκίσιμο των μνημονίων όσο και για τα θέματα Ασπίς και μικρο-ομολογιούχοι δείτε μέσω του παρακάτω συνδέσμου φοβερές αποκαλύψεις του κυρίου Χατζημαρκάκη σε συνέντευξη που έδωσε στις 23.05.2014 στην εκπομπή "Χωρίς Αναισθητικό" του κυρίου Τράγκα. Μην τη χάσετε!!


Τέλος δεν θα θέλαμε να ξεχάσουμε να αναφερθούμε στο κόμμα του ρήτορα γνώστη δικηγόρου πολιτικού και έντιμου κ. Βύρωνα Πολύδωρα. Ο κύριος Πολύδωρας είναι πρόεδρος του κόμματος "Ένωση για την Πατρίδα και τον Λαό" και ήταν ο μοναδικός που ευθαρσώς έκανε 2λεπτη αναφορά στο θέμα μας τονίζοντας την απαράδεκτη πρωτοβουλία της κυβέρνησης να μας αναγορεύσει από ασφαλισμένους σε επενδυτές. Το σωματείο μας ήρθε σε επαφή με τον κύριο Πολύδωρα, κατάλαβε αμέσως το θέμα και μέσα σε λίγα λεπτά κατά την διάρκεια της διακαναλικής συνέντευξης του κατακεράυνωσε τους παροικούντες την Ιερουσαλήμ. 

Το κόμμα "Ένωση για την Πατρίδα και τον Λαό" ιδρύθηκε από τον πρώην πρόεδρο της Βουλής κ. Πολύδωρα, τους βουλευτές Γιάννη Κουράκο και Νίκο Σταυρογιάννη, τον πρώην βουλευτή και πρόεδρο της Νέας Μεταρρυθμιστικής Ριζοσπαστικής Ανασυγκρότησης (ΝΕΑ ΜΕΡΑ) Χρήστο Ζώη και τον πρώην βουλευτή και γραμματέα της Νέας Μέρας Μιχάλη Γιαννάκη. Επίσης στο κόμμα προσχώρησε και ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος.

Αγαπητοί μας ασφαλισμένοι διαδώστε το παντού. Αύριο 25 Μαΐου σκεφτόμαστε πρώτα και μετά ψηφίζουμε. Θα κάνουμε ότι μας λένε οι δημοσκοπήσεις? Όχι βέβαια. Το σωματείο έχει επιτύχει όπως διαβάζετε πολλές συμμαχίες οι οποίες είναι σίγουρο ότι θα βοηθήσουν στην επίλυση του προβλήματος αρκεί να ψηφίσουμε σωστά και με σύνεση.

Κύριοι ασφαλιστές του άλλου σωματείου δεν σας ξεχνάμε βεβαίως βεβαίως. Ο τελευταίος καλός λόγος πάντα για εσάς. Δεν σας έχουμε ακούσει καθόλου τελευταία και έχουμε ανησυχίες... Μήπως σκίζετε και εσείς μνημόνια παρέα με τον αγαπημένο σας κ. σαμαρά? 

69 σχόλια:

  1. ΕΛΛΑΣ-ΕΛΛΑΣ
    ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ
    ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΚΛΑΙΓΕΣΑΙ...
    ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ...ΑΝ ΠΟΝΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ ΤΣΙΠΡΑ!!!ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καποιος ζητούσε τα γεννητικα του οργανα
      να τα αποκαταστησει ενας
      γιατρος βουλευτής
      γιατι τα είχε χάσει στον πόλεμο

      ο βουλευτης λεέι την γραμματέα του

      ¨γραψτον και αυτον για ένα σπίτι

      ακούγοντας αυτό
      ο ψηφοφορος του λέει

      μα κ.βουλευτα δεν θέλω σπίτι
      τα αρ ιδια μου θέλω για να
      κάνω παιδιά και οικογενεια

      και απαντά ο πολιτικός μεγιστάνας

      μη στεναχωριέσαι και τους αλλους που
      τους υποσχεθήκαμε σπίτια τα

      αρ ιδια τους θα πάρουν ότι και εσυ

      Διαγραφή
  3. Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες με το Σαμαρά στα γκαλά του Ψωμιάδη και ίσως καταλάβετε γιατί δεν πήραμε μέχρι στιγμής τα λεφτά μας και σε ποιες τσεπες έχουν παει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://www.kontranews.gr/kosmos/item/6548-iran-apagxinismos

    και βεβαια αποκηρυσσουμε ολοι μετα βδελυγμιας κανιβαλισμους και πρωτογονα γεγονοτα και αντιληψεις.

    αλλα, εδω , εχουμε τον αντιποδα: αυτοι που μας εξαπατησαν δεν ειναι μονο οι λαμογιοψωμιαδηδες και η κουστοδια τους, ειναι και καποιοι αλλοι, που βαζανε τις υπογραφαρες τους πανω στους θρονους με τα δικα μας χρηματα και βεβαια ολου του ελληνικου λαου, να τους αμοιβουμε γιανα περιφρουρουν τα δικαιωματα μας και τις αποταμιευσεις μας.
    το ΣτΕ, μας ακουει;περιμενουμε δικαιοσυνη και οχι συναλλαγη.
    πρεπει αμεσα να συνεργασθουμε με τις αντιπολιευτικες δυναμεις, να γινουν οι παραστασεις που πρεπει και οχι με τον τυπο επερωτησεων κλπ. κουραστηκαμε απο αυτα.
    στο ΣτΕ , στον υπουργο δικαιοσυνης, αναπτυξης ,οικονομικων κλπ
    ο σταικουρας πρεπει να αρχισει να κανει σαιτα τα νομοσχεδια του, και να παραιτειται των σκεψεων αυτων.
    γινονται υποπτες και υπουλες κινησεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν δεν συνετιστουν και καταλαβουν οτι γιναμε επαιτεςεξ αιτιας τους τοτε θα δουν τα λαμογια τι θα γινει και στιςβουλευτικες.ΟΛΟΜΑΥΡΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. http://www.enikos.gr/economy/fakelos_anaptyksi/233355,To_neo_anaptyxiako_protypo.html

    ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΩΣ ΕΚ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΟΣ ΤΟΥ ΩΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΤΩΝ ΑΓΩΓΩΝ, ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ; ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ. ΓΙΑΤΙ; ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ; ΤΟΣΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΥΔΡΟΥΣ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι Συλλογοι,
    και κυριως της κ. Σιδερη, γιατι οι αλλοι θα γραψουν παλι καμια επιστολη μονο, δειτε τωρα την επαναφορα του θεματος στον σαμαρα, με βαση το εκλογικο του αποτελεσμα,δωστε του την προτεινομενη λυση και στοιχεια να αντιληφθει οτι αλλη ευκαιρια δεν θα εχει ο ιδιος ως πολιτικος ηγετης και η παραταξη του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μα οι ευκαιρίες τελείωσαν για τον σαμαράκο και την παρεούλα του.
      περιμένουμε απτον ΣΥΡΙΖΑ για να μην έχει και αυτός (ακόμα δεν κυβέρνησε) την τύχη των ψευτών-απατεώνων-κλεφτών που είναι στην κυβέρνηση

      Διαγραφή
  8. ΚΑΛΑ ΡΕ ΣΙΔΕΡΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΙΣΧΥΡΙΖΟΣΟΥΝ ΗΤΑΝ Ο ΘΕΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΣ ΜΙΓΑ ΣΤΟ ΣΠΑΘΙ ΣΟΥ. ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΟΥ ΟΤΙ ΤΟΝ ΣΤΉΡΙΖΕΣ ΠΑΝΤΑ. ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ? ΠΑΣ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥ? ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΕΙΣ? ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΟΠΟΙΣΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΑΛΙ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΝ? Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΠΟΛΗΤΕΥΣΗ ΠΑΛΙ ΘΑ ΣΟΥ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΕΙ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΨΗΦΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 3%.ΜΗΝ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΨΕΥΤΙΚΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ. ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΣτΕ ΒΑΣΙΖΟΜΑΣΤΕ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παρακαλώ να μην μιλάτε για άλλα κόμματα και πολιτικούς αρχηγούς πριν δοκιμαστούν. Εφόσον δοκιμαστούν και κάνουν τα ίδια θα καταψηφιστούν κατά τον ίδιο τρόπο.

      Διαγραφή
    2. και περνάν οι μήνες, τα χρόνια και μεις περιμένουμε κόμμα κόμμα

      Διαγραφή
    3. Αν πιστευετε οτι ειναι τοσο ευκολο και απλο να παρουμε τα λεφτα μας προχωρηστε. μολων λαβε ξεκινηστε τηλεφωνα, επαφες, δημοσιες σχεσεις και πιστη.

      Διαγραφή

    4. Ανώνυμος26 Μαΐου 2014 - 11:35 μ.μ.
      καποιος ζητούσε τα γεννητικα του οργανα
      να τα αποκαταστησει ενας
      γιατρος βουλευτής
      γιατι τα είχε χάσει στον πόλεμο

      ο βουλευτης λεέι την γραμματέα του

      ¨γραψτον και αυτον για ένα σπίτι

      ακούγοντας αυτό
      ο ψηφοφορος του λέει

      μα κ.βουλευτα δεν θέλω σπίτι
      τα αρ ιδια μου θέλω για να
      κάνω παιδιά και οικογενεια

      και απαντά ο πολιτικός μεγιστάνας

      μη στεναχωριέσαι και τους αλλους που
      τους υποσχεθήκαμε σπίτια τα

      αρ ιδια τους θα πάρουν ότι και εσυ

      Διαγραφή
  9. http://fimotro.blogspot.gr/2014/05/blog-post_889.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. http://bankingnews.gr/bank-insider/item/146168-%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%BF%CF%8D%CF%87%CE%BF%CE%B9-%CE%BF%CE%B9-200-%CF%87%CE%B9%CE%BB-%CF%88%CE%AE%CF%86%CE%BF%CE%B9-%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CF%8C%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%AD%CE%BB%CE%B5%CF%83%CE%BC%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%AC%CF%83%CE%B1%CE%BC%CE%B5-%CE%BD%CE%B4-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CE%B1%CF%83%CE%BF%CE%BA/146168-%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%BF%CF%8D%CF%87%CE%BF%CE%B9-%CE%BF%CE%B9-200-%CF%87%CE%B9%CE%BB-%CF%88%CE%AE%CF%86%CE%BF%CE%B9-%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CF%8C%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%AD%CE%BB%CE%B5%CF%83%CE%BC%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%AC%CF%83%CE%B1%CE%BC%CE%B5-%CE%BD%CE%B4-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CE%B1%CF%83%CE%BF%CE%BA.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. http://www.efsyn.gr/?p=202227

    ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ! ΤΟ ΣτΕ ακουει;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μα εμένα δε με νοιάζει αν τους κλείσουν φυλακή ή όχι. εγώ θέλω τα ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ

      Διαγραφή
    2. MONO AN TAΡΑΚΟΥΝΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΕΠΟΠΤΕΣ, ΟΣΟΙ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ, ΤΟΤΕ, ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ.

      Διαγραφή
  12. Υπαρχει επιτελους καποιος με χαρτια αποδεδειγνεμα που να ξερει τα ονοματα αυτων που υπεγραφαν τα πιστοποιητικα φερεγγυοτητας ?Αν ναι ας καλεσει τον κοσμο να υπογραψουμε ολοι και να βγαλουμε επωνυμα τα ονοματα στη φορα να τελειωνουμε επιτελους .........Αυτη ειναι η μονη λυση να ταρακουνησουμε την πολιτικη κοινωνια και να παρουμε τα λεφτα μας!!!!!!!! Προεδραρα ακους ??????αν ναι καντο, αλλιως εισαι ενοχη και εσυ μαζι με τα υπολοιπα λαμογια !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Απαντήσεις
    1. ποιος δεν θα συμφωνουσε με τα αυτονοητα!

      Διαγραφή
  14. μονο εμας μας εθαψαν με την ανακληση....

    http://www.insurancedaily.gr/blog/o%CE%B9-%CE%BC%CE%BD%CE%B7%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CF%84%CE%B5-%CE%B1%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ασφαλισμενοι ασπις προνοια1 Ιουνίου 2014 στις 12:06 μ.μ.

    αυτο ακριβως εγινε με την μηνυση που κατατεθηκε.
    ειναι γνωστο ποια υπηρεσια εκα΄στοτε εξέδιδε αυτά τα πιστοποιητικά φερεγγυότητος και απο ποια κατα συνεπεια ατομα αποτελείται.
    αναμενουμε εξελίξεις απο εισαγγελία αρείου παγου.
    αλλα θελει υπομονη.
    τοτε οποιοσ θελει καταθετει ως μαρτυρας.
    τα κακουργηματα ειναι διαρκη εγκληματα και δεν απραγραφονατι αμεσα.....
    οσον αφορα την υλικη ικανοποιηση των εξαπατηθεντων ασφαλισμενων της ασπις προνοια αυτο εγινε με την καταθεση αιτησης ενωπιον του Σ.Τ.Ε
    και αυτην την αποφαση αναμενουμε για το δια ταυτα την αποζημιωση μασ.
    και απο τισ δυο μεριες τουσ γαντζωσαμε.
    η δικαιοσυνη θα πραξει δικαια και νομιμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. α ρε πολιτικοι ,αμνημονες! εχετε μερικους μηνες να κανετε το καθηκον σας! ειμαστε χαμενοι, αλλα δε θα μεινουμε για πολυ καιρο.
      αποφασιστε την πολιτικη σας καταδικη.
      ποταμια, ελιες, σπαλες και μοσχαρια!

      Διαγραφή
    2. Διαφημισεις ασφαλιστικων εταιριων, προγραμματα σαν τα δικα μας των εξαπατηθεντων, οι ασφαλιστικες συνεχιζουν ,χωρις να εχουν τεινει χειρα βοηθειας. τουναντιον βοηθησαν παιρνοντας ασφαλιστες και ζεστα συμβολαια ασπις, σε μια αγορα που μυριζε αιμα και τραγωδιες.
      ποιος να την πιστεψει αυτην την ασφαλιστικη αγορα, που δεν σεβαστηκε, εστω, χιλιαδες ασφαλισμενους, που δεν εκανε προσπαθειες να βρεθει λυση, αλλα τωρα, αρνειται την αναμειξη;
      πώς να πιστεψει ο κοσμος οτι αυτοι ειναι καλοι ενω οιι αλλοι ηταν κακοι;
      ασφαλιστικη αγορα, υποτιθεται οτι ειναι το αποκουμπι των ανθρωπων για συνταξεις, για στηριξη ,για παιδια , για γερους.
      ανεξαρτητα απο ολα οσα λεγονται, η ηθικη υπαρχει σε τετοιες συμπεριφορες απεναντι στους πολιτες ; οι ιδιοι δεν ειμαστε ειτε στη μια ειτε στην αλλη ασφαλιστικη;

      Διαγραφή
  16. insuranceworld.gr 22/6/2014 15:00

    ΕΑΔΕ: Να διακανονιστούν οι οφειλές προς Ασπίς και Commercial

    Με ανακοίνωσή της η ΕΑΔΕ και αφορμή δημοσίευμα για πιθανές οφειλές Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών προς τις Εταιρείες Ασπίς Πρόνοια και Commercial Value, καλεί όλους τους διαμεσολαβούντες να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους και τις εταιρείες που επωφελήθηκαν από την πρόσκτηση του συγκεκριμένου πελατολογίου να τους στηρίξουν.

    Όπως αναφέρει η ανακοίνωση «η καθυστέρηση της επίλυσης του συγκεκριμένου προβλήματος αποτελεί τροχοπέδη στην ανάπτυξη της βιομηχανίας μας και πάνω από όλα εντείνει τις οικονομικές επιπτώσεις που έχει προκαλέσει στους ασφαλισμένους των προαναφερόμενων εταιριών».

    Ειδικότερα αναφέρει:

    Είναι γνωστή η πολυπλοκότητα του θέματος, η οποία όμως δεν μπορεί να αποτελεί άλλοθι για την παρατηρούμενη αναποτελεσματικότητα στην αντιμετώπιση επιμέρους πτυχών του προβλήματος.

    Η Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση, έχοντας απόλυτη συναίσθηση της κρισιμότητας του θέματος δεν μπορεί παρά να απαιτεί την συνεισφορά όλων των εμπλεκομένων στην άμεση εξεύρεση της λύσης.

    Εάν Διαμεσολαβούντες έχουν μη ρυθμισμένες οφειλές προς τις συγκεκριμένες Εταιρείες, τους καλούμε να φροντίσουν τον διακανονισμό τους, βοηθώντας με την σειρά τους την επίλυση του προβλήματος δημιουργώντας ταυτόχρονα τις συνθήκες για καλύτερους οικονομικούς όρους στις καταβαλλόμενες προς τους ασφαλισμένους τους αποζημιώσεις.

    Επειδή, προφανώς, η οικονομική πίεση στους συγκεκριμένους Διαμεσολαβούντες είναι μεγάλη, ιδιαίτερα δε μετά την ζημιά που υπέστησαν και οι ίδιοι με την ανάκληση των συγκεκριμένων εταιρειών, καλούμε και τις Εταιρείες, οι οποίες επωφελήθηκαν από την πρόσκτηση του συγκεκριμένου πελατολογίου, να βοηθήσουν τους Συναδέλφους στην διαδικασία των διακανονισμών προσφέροντας κι αυτές με την σειρά τους την αναγκαία στήριξη στην επίλυση του προβλήματος.

    Καλούμε επίσης την ΤτΕ και την Πολιτεία να φροντίσει την καταβολή οφειλόμενων ποσών προς τους Διαμεσολαβούντες, που προέκυψαν από την μη καταβολή δικαιούμενων προμηθειών, πριν την ανάκληση των αδειών των Εταιριών Ασπίς Πρόνοια και Commercial Value αλλά ταυτόχρονα να προβεί στην τροποποίηση του ισχύοντος νομοθετικού πλαισίου που διαχωρίζει την προτεραιότητα αποζημίωσης των Διαμεσολαβούντων από τους εργαζόμενους, νομοθετικό πλαίσιο που αδικεί κατάφορα τον θεσμό της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης.

    Καλούμε, τέλος, για άλλη μια φορά την Πολιτεία, την Εποπτεία, το Εγγυητικό Κεφάλαιο Ζωής και την Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος, να πράξουν άμεσα καθετί αναγκαίο για την οριστική επίλυση του χρόνιου αυτού προβλήματος που ταλανίζει την αξιοπιστία της Ασφαλιστικής Βιομηχανίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΕΑΔΕ: Να διακανονιστούν οι οφειλές ασφαλιστών στην Ασπις Πρόνοια

    June 2, 2014 | in Iδιωτική ΕιδήσειςNo comments
    Την πολυπλοκότητα του θέματος, των ασφαλιστικών εταιριών Ασπίς Πρόνοια και CV .πού έχει ανακληθεί η άδεια λειτουργία τους. δεν μπορεί να αποτελεί άλλοθι για την παρατηρούμενη αναποτελεσματικότητα στην αντιμετώπιση επιμέρους πτυχών του προβλήματος τονίζει ανακοίνωση της Ενωσης Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών.

    Ειδικότερα επισημαίνει :
    Η Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση, έχοντας απόλυτη συναίσθηση της κρισιμότητας του θέματος δεν μπορεί παρά να απαιτεί την συνεισφορά όλων των εμπλεκομένων στην άμεση εξεύρεση της λύσης.

    Εάν Διαμεσολαβούντες έχουν μη ρυθμισμένες οφειλές προς τις συγκεκριμένες Εταιρείες, τους καλούμε να φροντίσουν τον διακανονισμό τους, βοηθώντας με την σειρά τους την επίλυση του προβλήματος δημιουργώντας ταυτόχρονα τις συνθήκες για καλύτερους οικονομικούς όρους στις καταβαλλόμενες προς τους ασφαλισμένους τους αποζημιώσεις.

    Επειδή, προφανώς, η οικονομική πίεση στους συγκεκριμένους Διαμεσολαβούντες είναι μεγάλη, ιδιαίτερα δε μετά την ζημιά που υπέστησαν και οι ίδιοι με την ανάκληση των συγκεκριμένων Εταιρειών, καλούμε και τις Εταιρείες, οι οποίες επωφελήθηκαν από την πρόσκτηση του συγκεκριμένου πελατολογίου, να βοηθήσουν τους Συναδέλφους στην διαδικασία των διακανονισμών προσφέροντας κι αυτές με την σειρά τους την αναγκαία στήριξη στην επίλυση του προβλήματος.

    2354235Καλούμε επίσης την ΤτΕ και την Πολιτεία να φροντίσει την καταβολή οφειλόμενων ποσών προς τους Διαμεσολαβούντες, που προέκυψαν από την μη καταβολή δικαιούμενων προμηθειών, πριν την ανάκληση των αδειών των Εταιριών Ασπίς Πρόνοια και Commercial Value αλλά ταυτόχρονα να προβεί στην τροποποίηση του ισχύοντος νομοθετικού πλαισίου που διαχωρίζει την προτεραιότητα αποζημίωσης των Διαμεσολαβούντων από τους εργαζόμενους, νομοθετικό πλαίσιο που αδικεί κατάφορα τον θεσμό της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης.

    Καλούμε, τέλος, για άλλη μια φορά την Πολιτεία, την Εποπτεία, το Εγγυητικό Κεφάλαιο Ζωής και την Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος, να πράξουν άμεσα καθετί αναγκαίο για την οριστική επίλυση του χρόνιου αυτού προβλήματος που ταλανίζει την αξιοπιστία της Ασφαλιστικής Βιομηχανίας.

    ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ. ΟΛΑ ΚΑΛΑ.
    ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ. ΟΛΑ ΚΑΛΑ;;;;
    ΟΙ ΑΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ, ΔΗΛ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΗΝΑ ΜΗΝΑ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΑΝ ΜΕ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΟΥΝ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΗΓΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ; ΕΠΟΠΤΕΣ, ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ, ΕΤΑΙΡΙΕΣ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ, ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ!
    ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ, ΚΡΑΤΟΣ, ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ, ΕΠΙΟΡΚΟΙ, ΛΑΜΟΓΙΑ, ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ! Ο ΚΑΘΕΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΙΩΝΙΟ ΘΥΜΑ ΟΛΩΝ!
    ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ,
    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΑΦΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ, ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΘΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  18. Aποσπασμα απο τα παραπανω: Ειναι δηλ αμοιροι ευθυνων και ζητουν τακτοποιηση των πληρωμων τους κατα προτεραιοτητα; Ρε μπας και παρεξηγηθηκαμε; Ζητουν προμηθειες απο συμβολαια που οι πελατες τους ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ;;;;;;; ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ;;;;;


    Καλούμε επίσης την ΤτΕ και την Πολιτεία να φροντίσει την καταβολή οφειλόμενων ποσών προς τους Διαμεσολαβούντες, που προέκυψαν από την μη καταβολή δικαιούμενων προμηθειών, πριν την ανάκληση των αδειών των Εταιριών Ασπίς Πρόνοια και Commercial Value αλλά ταυτόχρονα να προβεί στην τροποποίηση του ισχύοντος νομοθετικού πλαισίου που διαχωρίζει την προτεραιότητα αποζημίωσης των Διαμεσολαβούντων από τους εργαζόμενους, νομοθετικό πλαίσιο που αδικεί κατάφορα τον θεσμό της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. έλεος ρε παιδιά τα λεφτά μας ρε παιδιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. τι περιμενουμε απο ενα κρατος που κλεινει τα ματια στους πολιτες και τα αφηνει ανοιχτα μονο στους μεγαλους;
    μονο απο τη δικαιοσυνη περιμενουμε να εφαρμοσει το νομο.
    με την ενεργκα κλπ ειδατε τι εγινε; ο δικηγορος του δημοσιου..ξεχασε να παει λεει..ενω 300 εκατομ. πολιτων φαγωθηκαν.
    δικηγοροι υπερασπισης των κατηγορουμενων για υπεξαιρεση βουλευτες της κυβερνης και τετοια. γελια και κλαματα.
    γελοιοποιηση των παντων. εμετικα πραματα.
    περιμενουμε ολοι την αποφαση του σ.της επικρατειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. http://fimotro.blogspot.gr/2014/06/blog-post_5071.html

    ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑ ΤΗ ΜΑΠΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. ΤΩΡΑ ΠΑΘΑΙΝΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΣΑΜΑΡΑ,ΒΕΝΙΖΕΛΟ, ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ, ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ,ΣΑΧΙΝΙΔΗ,ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΜΑΣ.
    Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ.
    5 ΧΡΟΝΙΑ ΧΑΣΑΜΕ ΖΩΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗ, ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΣΗ.
    ΝΑ ΤΟ ΒΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. http://fimotro.blogspot.gr/2014/06/blog-post_1221.html

    ΚΑΙ Ο ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ...ΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΕΛΛΙΠΕΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.
    ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ;
    ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΑΝΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ.ΧΑΣΑΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ.ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΚΑΙΡΟ ΚΡΙΣΗΣ.ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΧΑΖΟΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ.ΟΥΤΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ.ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΛΛΥ ΚΟΣΜΟ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα τα παρουμε, γιατι ειναι περιπτωση καραμπινατης απατης των λαμογιων.
      δεν ζητουμε απο ασφαλιστικη να μας πληρωσει σε περιοδο ανωτερας βιας..καμια σχεση. μας εξαπατησαν με πλαστα εγγραφα. οι εποπτικοι φορεις και οι αρμοδιοι υπουργοι μας εξαπατουσαν ολα αυτα τα χρονια που αποταμιευαμε.
      οι ασφαλιστες, προφανως οι περισσοτεροι ασχετοι, αφηνοταν στα λογια του λαμογιου και πιστευαν οχι τα ματια κ τα αυτια τους, αλλα αυτα που τους ελεγαν. γιατι αν δεν ηταν ασχετοι, τοτε λειτουργησαν με δολο και εξαπατησαν και αυτοι εμας.
      οι επομενες κυβερνησεις μετα την ανακληση, δολιως μας αφησαν να καταστραφουμε, επιτρεποντας τον κανιβαλισμο των καλων..κατ αυτους συμβολαιων και την απαξιωση του αποθεματικου.
      ολοι παρανομησαν.
      αλλα η απατη και η συμμορια τιμωρουνται απο το νομο και αποτελουν τη βαση για πληρη αποζημιωση με ολους τους τοκους που αναλογουν.
      μιλουμε γι αυτο που ο εισαγγελεας ειπε, εγκληματικη οργανωση.
      λιγο θελουμε ακομα.
      μη χανετε την ελπιδα , γιατι αν δεν δικαιωθουμε, τοτε θα ανατραπουν και κυβερνησεις και ασφαλιστικες και ολο το τραπεζοασφαλιστικο συστημα που βασιζεται στην αξιοπιστια αυτην.
      δεν εχουν αλλο δρομο.
      τοτε οχι κυβερνηση, οχι ασφαλιστικες, αλλα τραπεζες και συμφεροντα θα σκασουν μαζι. ας περιμενουμε.

      Διαγραφή
  24. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΑΤΕ ΠΑΛΙ????
    ΜΑΛΛΟΝ ΣΑΣ ΑΛΛΑΞΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ...
    ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΙΡΟ ΚΡΙΣΗΣ?????
    ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΚΑΙΡΟ ΚΡΙΣΗΣ?????
    ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ ...ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. περίεργα σχολια μερικες φορες..πολυ περιεργα!
      ακου περιοδο κρισης κλπ.
      ρε παιδια πραγματι σας παραμυθιαζουν ή ειστε παπαγαλακια;;;;
      διαπραχθηκαν εγκληματα του ποινικου δικαιου.
      και ακομα δεν τους καλεσαν να απολογηθουν.
      απατη λεγεται κατ εξακολουθησιν
      και ειναι υψιστης σημασιας και λογω του μεγεθους και εκ της θεσεως τους.
      αφηστε τα ολα τα αλλα.
      δεν ξεχνιουνται πια.
      περιμενουμε γνωμοδοτηση ΣτΕ, που θα γινει παντου γνωστη.
      σε ολο το τραπεζοασφαλιστικο συστημα ελλαδος και εξωτερικου.
      τι πιστευετε; οτι θα αποφανθουν οτι κακως εδιναν πιστοποιητικα πλαστα ,αλλα δεν εχουν ευθυνη;
      οτι μια ασφαλιστικη γλεντοκοπαγε αυτη και οι συνεργατες της μαζι με πολιτικους στις πλατες των ασφαλισμενων; γιατι αυτα ακουγονται..
      ξεκαθαρισμα θα γινει.
      και αν βγει αρνητικη αποφαση
      ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΕΜΠΛΑΚΕΙ Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΟΙΠΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ.
      ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

      Διαγραφή
  25. τά τα εξαιρετικά δυσφημιστικά για τον κλάδο δημοσιεύματα περί χρέους 51 εκ. ευρώ 10.000 διαμεσολαβούντων προς τις εταιρείες του ομίλου Ασπίς, το insurance-eea ξεκίνησε σχετική έρευνα για να αποκαταστήσει την αλήθεια σ’ αυτή την ομολογουμένως θλιβερή υπόθεση. Ήδη, μετά τα πρώτα στοιχεία που συγκεντρώσαμε, σας ενημερώσαμε εχθές πως «στην πραγματικότητα το μεγαλύτερο κομμάτι του ποσού αυτού αφορά οφειλές ενός πολύ μικρού αριθμού διαμεσολαβούντων». Επίσης επισημάναμε πως στην πλειοψηφία τους οι οφειλέτες έχουν να λαμβάνουν από τις εταιρείες του ομίλου.



    Σήμερα ζητήσαμε από τον Πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, μία δήλωση σχετικά με τα όσα ακούγονται για τις οφειλές διαμεσολαβούντων απέναντι στον όμιλο Ασπίς.



    Ακολουθεί η απάντηση του κ. Χατζηθεοδοσίου:



    «Κατ’ αρχήν θα ήθελα να δηλώσω ξεκάθαρα πως ασφαλώς και επιθυμούμε κάθε υποχρέωση συναδέλφου προς τις εταιρείες του ομίλου Ασπίς Πρόνοια να πληρωθεί, γιατί αυτά είναι χρήματα πελατών και διαμεσολαβούντων οι οποίοι πρέπει να τα πάρουν πίσω. Η υπόθεση αυτή ταλαιπωρεί εδώ και μία πενταετία τους ασφαλισμένους, τους εργαζόμενους και τους συνεργαζόμενους διαμεσολαβούντες των εταιρειών του ομίλου Ασπίς και συνεχίζει να βάλλει τη συνολική εικόνα του κλάδου στη χώρα μας.



    Θα πρέπει ωστόσο να δούμε το θέμα στις σωστές του διαστάσεις. Όταν το σύνολο των διαμεσολαβούντων που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα δεν ξεπερνάει τις 15.000, είναι τουλάχιστον αστείο να μιλάμε για 10.000 διαμεσολαβούντες που χρωστάνε στον όμιλο Ασπίς! Είναι εγκληματικό λοιπόν να δυσφημείται ένας ολόκληρος κλάδος, τη στιγμή μάλιστα που στην συντριπτική του πλειοψηφία επιθυμεί να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα αυτό με το σωστό τρόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Εξ όσων γνωρίζει το Ε.Ε.Α., το σύνολο των υποχρεώσεων των διαμεσολαβούντων ανέρχεται στα 35-40 εκ. περίπου. Από αυτά το 60% περίπου είναι χρέη προς την Ασπίδα και το 40% προς την Commercial. Το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων αυτών το οφείλουν 100 – 150 ασφαλιστικές επιχειρήσεις διαμεσολάβησης. Το 50% των χρημάτων αυτών το οφείλουν 10 – 15 εταιρείες διαμεσολάβησης. Επίσης ένα ποσό της τάξης των 5,5 εκ. ευρώ το οφείλουν 150 διαμεσολαβούντες και αφορά σε εκκρεμή δάνεια, τα οποία τους παρείχαν οι εταιρείες αυτές έναντι προμηθειών.



    Εδώ θα πρέπει να τονίσω πως τα ποσά αυτά είναι τα απαιτητά από τις εν λόγω εταιρείες. Όταν προσέρχονται οι διαμεσολαβούντες για τη διευθέτηση των οφειλών τους, τα ποσά αυτά μειώνονται στο 40% περίπου, λόγω λαθών, ελλιπών στοιχείων, ακυρώσεων κ.λπ.



    Παράλληλα ωστόσο υπάρχουν πολύ σημαντικές οφειλές των εταιρειών του ομίλου Ασπίς προς τους διαμεσολαβούντες, οι οποίες δεν είναι δυνατόν – με βάση την ισχύουσα νομοθεσία - να συμψηφιστούν με τις οφειλές των διαμεσολαβούντων. Παρά τις συνεχείς εκκλήσεις των συνδικαλιστικών οργάνων των διαμεσολαβούντων αλλά και του Ε.Ε.Α. προς την Τράπεζα της Ελλάδος και άλλους φορείς, το θέμα δεν έχει λυθεί, με αποτέλεσμα οι υποθέσεις αυτές να εκκρεμούν εδώ και πέντε χρόνια. Ακόμη και η εταιρεία που έχει αναλάβει την εκκαθάριση το ζητάει, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.



    Εάν λοιπόν ληφθούν υπόψη και τα ποσά που οφείλονται προς τους διαμεσολαβούντες από τον όμιλο της Ασπίδας, τότε το χρέος για το 80% των εμφανιζόμενων ως οφειλετ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Εάν λοιπόν ληφθούν υπόψη και τα ποσά που οφείλονται προς τους διαμεσολαβούντες από τον όμιλο της Ασπίδας, τότε το χρέος για το 80% των εμφανιζόμενων ως οφειλετών διαμεσολαβούντων είναι της τάξης των 1.500 ευρώ και τα οποία για διάφορους λόγους δεν έχουν απαιτηθεί από τους εκκαθαριστές.



    Θα ήθελα να επισημάνω πως τέτοιου είδους ισχυρισμοί βλάπτουν σοβαρά την αξιοπιστία της αγοράς μας και είναι επιεικώς απαράδεκτο να διασύρεται κατ’ αυτόν τον τρόπο ένας ολόκληρος κλάδος επαγγελματιών, οι οποίοι μοχθούν για την καταξίωση του θεσμού της ιδιωτικής ασφάλισης, αλλά και για την επιβίωση των οικογενειών τους.



    Άλλωστε, με το νέο νόμο που στηρίχτηκε ιδιαίτερα από το Ε.Ε.Α. και καθιερώνει την προείσπραξη των ασφαλίστρων, όλη αυτή η ιστορία λαμβάνει ένα τέλος. Κανείς δεν μπορεί πλέον να ισχυριστεί ότι οι διαμεσολαβούντες χρωστάνε έστω και ένα ευρώ!



    Κλείνοντας, θέλω να τονίσω πως σε καμία περίπτωση η τοποθέτησή μου αυτή δεν απαντάει στο ακριβές άρθρο του Next Deal, του οποίου τα στοιχεία είναι επιβεβαιωμένα και στην προσπάθεια που κάνει για την εξυγίανση της ασφαλιστικής αγοράς. Μέσα από το κείμενο αυτό θέλω να υπογραμμίσω τα ποιοτικά στοιχεία της υπόθεσης και σε κάθε περίπτωση δηλώνω ξεκάθαρα πως πρέπει άμεσα να εξοφληθούν οι όποιες υποχρεώσεις των οφειλετών διαμεσολαβούντων προς τον όμιλο Ασπίς, ώστε να αποζημιωθούν πρώτα οι καταναλωτές - που δε φταίνε σε τίποτα - και αμέσως μετά οι εργαζόμενοι και οι διαμεσολαβούντες.»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Εξηγηστε μου παρακαλω τι σημαινει " διαμεσολαβουντες " Ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ωραια η εκλογες Τελειωσαν τους μαυρισαμε και τωρα ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. περιμένουμε άλλα πέντε χρόνια να βγει ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση!!!!

      Διαγραφή
  30. http://www.crashonline.gr/%CE%B2%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BA-%CF%87%CE%AC%CF%81%CE%B7-%CE%B8%CE%B5%CE%BF%CF%87%CE%AC%CF%81%CE%B7/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. α καλά
      και μεις περιμένουμε τα λεφτά μας

      Διαγραφή
  31. Ο ΤΡΑΓΚΑΣ ΟΡΓΙΑΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΘΕΟΧΑΡΗ, ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ!
    ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Για τα 10.000.000 εκατομμύρια ευρώ
    που έκρυψε απο την εφορία
    είπε τίποτα???????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καποιοι τρομαζουν στην ιδεα να αποζημιωθουν οι ασφαλισμενοι.

      Διαγραφή
  33. και προσεξτε, μπορει να σας μηνυσει γι αυτο. τα στοιχεια σας καταχωρουνται, οπου γραφετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Στο Εφετείο ο Παύλος Ψωμιάδης
    protothema.grΑπό ProtoThema.gr | protothema.gr – Τρι, 3 Ιουν 2014



    Στο Εφετείο ο Παύλος ΨωμιάδηςΠροβολή φωτογραφίας

    Στο Εφετείο ο Παύλος Ψωμιάδης

    ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ


    Ανασχηματισμός: Άρχισε η αντίστροφη …
    euro2day.gr - 19 λεπτά πριν

    Στο Εφετείο βρέθηκε και πάλι σήμερα το πρωί ο Παύλος Ψωμιάδης, ο πρώην επικεφαλής της ασφαλιστικής ΑΣΠΙΣ ο οποίος ήδη εκτίει στις Φυλακές Κορυδαλλού ποινή κάθειρξης οκτώ ετών, η οποία του επιβλήθηκε τον Απρίλιο του 2012 για την πλαστή εγγυητική επιταγή των περίπου 550.000.000 ευρώ που προσκόμισε το 2009 στην Επιτροπή Εποπτείας Ιδιωτικής Ασφάλισης.

    Ο κ. Ψωμιάδης μεταφέρθηκε στο Εφετείο στα πλαίσια της δικαστικής διερεύνησης της έτερης μεγάλης υπόθεσης για την οποία κατηγορείται, που αφορά σε πολλαπλές περιπτώσεις εξαπάτησης επενδυτών της Ασπίς Capital.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. OI ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΕΦΤΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΣΣΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. http://www.toxwni.gr/ellada/item/19253-stournaras-kala-perasame-sto-ypourgeio-ego-me-to-soysi-mou-o-staikoyras-me-ta-souvlakia-tou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. http://enwmeniellada.blogspot.gr/2014/06/blog-post_6738.html

    ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΩΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ!
    ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣτΕ,ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΚΛΑΠΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΕΙ ΜΕ ΑΣΤΕΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ, ΜΕ ΤΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΤΟΥ...
    ΜΕΓΑΛΗ ΝΤΡΟΠΗ.
    ΑΣ ΑΡΘΟΥΝ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΟΥΣ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕ 20.30,100 ΧΙΛ ΜΕ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ούτε απόφαση θα πάρουν, ούτε απόφαση θα βγει από το ΣτΕ. Επειδή δε μπορούμε να περιμένουμε την παραγραφή που είναι Σεπτέμβρη και επειδή πρέπει κάτι να κάνουμε ετοιμάζουμε και μεις αγωγή όχι όμως με τα γραφεία των "ΜεγαλοΔικηγόρων" με δικηγόρους που και οι ίδιοι είναι παθόντες. είμαστε είκοσι άτομα που πρέπει κάτι να κάνουμε. εντωμεταξύ αν βγεί κάποια θετική απόφαση ή παρθεί απ'τούς υπαλληλίσκους της κυβέρνησης και απ'τα τσιράκια τους ευπρόσδεκτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αρχικα, να γνωριζουμε ολοι, οτι η παραγραφη εχει ημερομηνια 31..12.2014!
      Συμφωνουμε πολλοι , απ ο τι γνωριζω κι εγω, με τη μη αναθεση στα μεγαλα δικηγορικα γραφεια, γιατι οι αμοιβες τους ειναι πραγματικα υπερογκες και δεν ξερουμε πολλα πραγματα. Ακομα δεν πηραμε απαντησεις και απο τους μεν και απο τους δε, για σοβαρα θεματα που ρωτησαμε και ξαναρωτησαμε.

      Δωστε μας στοιχεια για ΑΘΗΝΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΑΦΗ.

      Διαγραφή
  39. Επισης, να διασφαλισθει οτι οι δικηγοροι αυτοι θα μας συμβουλευσουν και για αγωγες κατα διαμεσολαβουντων, παντα στην περιπτωση που αποδεδειγμενα οι ανθρωποι αυτοι γνωριζαν και μας εξαπατησαν.
    Δεν ειναι ολοι το ιδιο, αυτο ειναι γεγονος.
    Μιλουμε παντα για την αυλη ψωμιαδη, για τα γραφεια τους και τους παρατρεχαμενους τους , που εδιναν αγωνες για το αφεντικο τους και θυσιαζαν εμας.
    Οχι για ολους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΑΠΟΦΑΣΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΘΑ ΒΓΕΙ.
    ΑΛΛΟ ΟΙ ΑΓΩΓΕΣ, ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΝΑ ΤΙΣ ΔΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΡΑΦΕΙΑ. ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ!
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣτΕ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ.
    ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. θα σας ενημερώσω. είναι γνωστοί μας είναι και αυτοί παθόντες είναι και οι συγγενείς τους παθόντες είμαστε όλοι παθόντες. δεν κάνω διαφήμιση κανέναν. είμαστε άνθρωποι μεροκαματιάριδες που μας έκλεψαν τα χρήματα μιας ζωής. κάτι πρέπει να κάνουμε έστω ο καθένας με τον δικηγόρο του κάτι όμως παιδιά πρέπει να γίνει. αν οι αγωγές είναι πολλές μήπως και μας δώσει κανένας σημασία. αλλιώς αν δεν κάνουμε κάτι εμείς μη περιμένετε κανέναν άλλο να κάνει για σας. αν έχετε οποιαδήποτε ιδέα και γνώμη παρακαλώ πείτε την

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΔΩΣΤΕ ΤΗΛ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.ΜΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα σας ενημερώσω όταν είμαστε έτοιμοι. θα ετοιμάσουν αγωγή για τους εαυτούς τους και για τους συγγενείς τους και επειδή συνεργάζομαι μαζί τους θα μπω εγώ και οι υπόλοιποι. απλά επειδή δεν ξέρω τα νομικά και τις διαδικασίες αυτό είναι το μόνο πιστεύω που μπορώ να κάνω

      Διαγραφή
    2. απλά περιμένουμε, επειδή έχουμε λίγο χρόνο ακόμα, μήπως βγει η απόφαση του ΣτΕ

      Διαγραφή
  43. Μπορώ να απευθύνω μια ερώτηση και να μου απαντήσει κάποιος που γνωρίζει;
    Υπήρξαν δημοσιεύματα τελευταία, που αναφερόταν σε πολύ μεγάλα ποσά που οφείλουν αρκετοί ασφαλιστές και γραφεία της ΑΣΠΙΣ και ΚΟΜΜΕΡΣΙΑΛ.
    Αφού η κακομοίρα Ε.Α.Ε.Ε θέλει !!! να συνδράμει και καλεί την κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της και τοτε..κ αυτή θα βοηθήσει,
    σημειωτέον ότι δεν υπήρξε καμία κίνηση καλής θέλησης από μερους τους για την αναδοχή,

    Γιατί
    Δεν ξεκινούν με τους ασφαλιστές που μετέφεραν τα ..καλά συμβόλαιά μας, που κι αυτοί μεταφέρθηκαν στις νέες ασφαλιστικές, να γίνει ένας έλεγχος και να διαπιστωθεί, τι καρπώθηκαν οι εταιρίες αυτές από το κλείσιμο της ΑΣΠΙΣ;
    Να αποτιμηθεί αυτό, να σταματήσουν τα κροκοδειλεια δάκρυα , να συνδράμουν στην επιστροφή με τους ασφαλιστές τέως ΑΣΠΙΣ , των χρημάτων που οι τελευταίοι οφείλουν,
    αλλά και να εξετασθεί ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ πώς θα μπορούσε να γίνει μια μορφή αναδοχής , με τριμερή συμπραξη:
    ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ
    ΕΓΓΥΗΤΙΚΟΥ
    ΔΗΜΟΣΙΟΥ
    και με παράλληλο περιορισμό των αποζημιώσεων των ασφαλισμένων.
    Πέρασαν ήδη 5 χρόνια.
    Δεν υπάρχει κανένα σχέδιο που οι ίδιες οι ασφαλιστικέ ςνα έχουν εκπονήσει, που να δώσει ένα τέλος;
    Εχουμε και τις τράπεζες που οι μεγαλύτερες έχουν και τις μεγάλες ασφαλιστικές.\
    Πόσες μορφές προθεσμιακών καταθέσεων θα μπορούσαν να υπάρξουν, αν ήθελαν να βρεθεί τέτοια λύση;
    Και αν εμπλεκόταν και οι τράπεζες, τότε και το ΤΧΣ θα αποδέσμευε τα λίγα αυτά κεφάλαια για να τελειώνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. έφαγαν και τρώνε ακόμα γι΄αυτό δεν γίνεται τίποτα
      όσο για μας που χάσαμε τα λεφτά μας τι κάναμε 5 χρόνια?

      Διαγραφή
  44. Nαυτεμπορικη

    ΤτΕ: Ταμειακό πρωτογενές πλεόνασμα 1057 δισ. στο 5μηνο
    Nαυτεμπορικη - ‎πριν από 43 λεπτά‎



    Κατά την περίοδο αυτή, τα έσοδα του τακτικού προϋπολογισμού αυξήθηκαν σε 18.129 εκατ. ευρώ, από 17.017 εκατ. ευρώ πέρυσι. A- A A+. Σχετικά θέματα. Π. Κουκουλόπουλος: Μέρος του πρωτογενούς πλεονάσματος να δοθεί στους αγρότες 13/06 12:45 ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ANTE, NA ΤΟ ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ:
    50 ΕΥΡΩ Χ 5.000 ΑΤΟΜΑ=250.000!
    ΩΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΣΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΩΝ-ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ.
    ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΥΤΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ ΚΑΠΟΥ.
    ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ, ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ, ΘΑ ΠΟΥΝΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ 1 ΜΗΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΧΝΑ, ΔΕ ΛΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ.

    ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΛΥΣΗ ΤΡΑΠΕΖΩΝ/ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ-ΕΓΓΥΗΤΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ-ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΗΜΩΝ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ.
    ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ.
    Η ΟΠΟΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΠΙΣΤΩΘΕΙ ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

    ΑΣ ΚΙΝΗΘΕΙ ΚΑΤΙ.
    ΜΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ, ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΙΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ.
    ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ, ΑΦΟΥ ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΙ. ΑΝ ΔΕΝ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝ.
    ΟΠΩΣ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ,
    ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΣ ...ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΑ.
    ΤΑ ΞΑΝΑΖΗΣΑΜΕ,
    ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΟΜΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Την επιβολή προστίμου ύψους 10 δισ. δολαρίων στη Citigroup, εξετάζουν οι ΗΠΑ, στο περιθώριο της έρευνας για τα «τοξικά» δάνεια, που προκάλεσαν την οικονομική κρίση του 2008.

    Σύμφωνα με δημοσίευμα του Blοomberg, το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ εξετάζει το ενδεχόμενο επιβολής προστίμου άνω των 10 δισ. δολαρίων στην αμερικανική τράπεζα, όπως γράφει το bankingnews.gr.
    Κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων που προηγήθηκαν, η Citigroup προσέφερε λιγότερα από 4 δισ. δολάρια, προκειμένου να «κλείσει» η υπόθεση, με τις ΗΠΑ να απορρίπτουν ωστόσο, την προσφορά και να διακόπτουν τις διαπραγματεύσεις.

    Μάλιστα, το υπουργείο Δικαιοσύνης καθιστά πιθανή την υποβολή της μήνυσης ακόμη και εντός της επόμενης εβδομάδας.
    Σημειώνεται πως για την ίδια υπόθεση, η JP Morgan κατέβαλε πρόστιμο ύψους 13 δισ. δολαρίων.

    ΑΣΠΙΣ ΜΠΑΝΚ- Τ.Τ - ΓΙΟΥΡΟΜΠΑΝΚ.
    ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑΜΕ ΣΩΣΤΑ;
    ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΑΜΕ ΚΑΤΙ;
    ΟΛΑ ΣΤΟ ΒΡΟΝΤΟ;
    ΑΙΩΝΙΑ ΘΥΜΑΤΑ ΜΕ ΣΚΥΜΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=331039&catID=1&utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook&utm_campaign=real.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Το ΣτΕ απεφανθη για τα ειδικα μισθολογια, δηλ. δικαστες και ενστολους!
    Τι λετε;
    Θα στρουθοκαμηλισουν, για τα αυτονοητα ,περιφρουρωντας τα δικαιωματα καποιων;
    Για να δουμε, εχει και την πλακα της η υποθεση, μαζι με τη δυστυχια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή