ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΣΤΕ

Αγαπητοί μας Ασφαλισμένοι,

σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσιεύσεις στα site και blog του διαδικτύου διαφαίνεται ότι οι αποφάσεις για την ενεργοποίηση της καταστροφικής και προδοτικής νομοθετικής ρύθμισης για ένταξη των ασφαλισμένων στο περιβόητο No Money Fund (NMF) του φωστήρα σταϊκούρα έχουν παγώσει μέχρι λήψης της τελικής απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣΤΕ) περί ευθύνης του Δημοσίου για ελλειπή εποπτεία (εμείς θα το λέγαμε εγκληματικά σκόπιμη και διεφθαρμένη εποπτεία). 

Πιθανότατα λοιπόν τα χέρια του φωστήρα σταϊκούρα είναι προς το παρόν δεμένα, καθώς θεωρούμε ότι η κυβέρνηση θα αναγκαστεί να συμμορφωθεί στην απόφαση και να προσαρμόσει την νομοθετική διάταξη ανάλογα με τον βαθμό ευθύνης που θα της καταλογίσει το ΣΤΕ. Όσο μεγαλύτερη η ευθύνη τόσο πιο ευνοϊκή θα είναι η νομοθετική ρύθμιση για εμάς τους ασφαλισμένους και αντίθετα.

Σας ενημερώνουμε ότι το Σωματείο ήταν παρόν και παρακολούθησε την ακροαματική διαδικασία κατά την οποία οι δικηγόροι του ελληνικού δημοσίου παραδέχτηκαν εξ αρχής την ελλειπή - κάνω τα στραβά μάτια στις παρανομίες γιατί τρώω κι εγώ - εποπτεία ωστόσο υποστήριξαν ότι στο Ευρωπαϊκό ασφαλιστικό σύστημα εγγύησης καταθέσεων δεν υπάρχει καθεστώς φερεγγυότητας των χρημάτων. 

Επίσης οι δικηγόροι του δημοσίου αναφέρθηκαν στα ασφαλιστικά προϊόντα unit link που συνδέονται με εταιρικά μερίδια και επενδύσεις υποστηρίζοντας ότι τα συγκεκριμένα αποτελούν προϊόντα επενδυτικά και υψηλού ρίσκου άνευ εγγυήσεων σε περίπτωση ανάκλησης της άδειας της ασφαλιστικής εταιρίας.

Τέλος υποστήριξαν ότι οι Ευρωπαϊκές οδηγίες οι οποίες ενσωματώνονται στο ημεδαπό δίκαιο της Ελλάδος μέσω των διατάξεων του νόμου 400/1970 ρυθμίζουν αποκλειστικά τις σχέσεις των ασφαλιστικών εταιριών με την εποπτική αρχή χωρίς να προβλέπουν δικαιώματα και υποχρεώσεις των ασφαλισμένων έναντι ελληνικού δημοσίου.  Όσες διατάξεις έχουν τεθεί αφορούν στην προστασία των συμφερόντων του ελληνικού δημοσίου μέσω της εποπτείας και των εποπτικών αρχών και όχι των Ελλήνων ασφαλισμένων.

Με λίγα λόγια εμείς οι ασφαλισμένοι, οι οποίοι είδαμε τις περιουσίες μας να κατακλέβονται από ένα σάπιο κύκλωμα μεταξύ ασπίδος και ελληνικών εποπτικών αρχών, δεν έχουμε καν το νόμιμο δικαίωμα να στρεφόμαστε με αγωγές κατά του ελληνικού δημοσίου για πλημμελή εποπτεία.

Κύριοι ασφα-ληστές τ' ακούτε αυτά??? Εσείς δεν μας λέγατε ότι τα λεφτά μας είναι εξασφαλισμένα και εγγυημένα από το ελληνικό δημόσιο. Εδώ το ελληνικό δημόσιο θεωρεί ότι δεν υπάρχει ούτε μία γραμμή νόμου που να αναφέρει υποχρέωση δημοσίου έναντι έλληνα ασφαλισμένου. Τα λέει καλά??? Εσείς τι λέτε κύριοι ασφα-ληστές??? Μήπως να ενημερωθούν και οι ασφαλισμένοι όλων των υπολοίπων ασφαλιστικών εταιριών ότι δεν υπάρχει ούτε εξασφάλιση, ούτε εγγύηση, ούτε πρόβλεψη, ούτε καν εποπτεία που να λογοδοτεί για ανεύθυνες και εγκληματικές πράξεις της??? Μήπως οι ασφαλισμένοι όλης της χώρας είναι εντελώς απροστάτευτοι???

193 σχόλια:

  1. KAI ΑΦΟΥ ΟΜΟΛΟΓΗΘΗΚΕ Η ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΚΑΙ Η ΠΛΗΜΜΕΛΛΗΣ ΕΠΟΠΤΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΛΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ;
    ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ;
    ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ "ΒΑΘΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ" ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ;
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΟΛΙΓΟΝ ΕΓΚΥΟΣ;
    ΑΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΙΠΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑ, ΤΟΤΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΝΕΙ.
    ΑΝ Η ΕΛΛΙΠΗΣ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ/ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΤΟΤΕ ..
    ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΘΕΙ Ο ΒΑΘΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ;
    ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ;
    ΓΙΑΤΙ ,ΕΣΕΙΣ, ΩΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ;
    ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΜΙΑ ΜΥΣΤΙΚΟΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑ!
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ Ή ΤΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ. ΠΕΕΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΤΟΝ ΓΥΙΟ ΤΟ ΑΛΗΤΗ ΤΟΝ ΣΤΑΪΚΟΥΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΗ. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.

      Διαγραφή
  2. ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΖΗΣΕΙ Η ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ, ΑΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΟΠΤΕΥΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΟΣΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΟΥΣΙΩΔΕΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ;
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ, ΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΝΙΣΘΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ;
    ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΑ ΨΙΛΑ ΚΑΠΟΙΑ "ΚΑΚΗ" ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΜΑΣ;
    ΠΟΙΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΘΑ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΣΤΑ ΣΑΓΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ ΚΑΙ ΦΑΝΤ;
    ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΣΟ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ;
    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
    ΕΜΕΝΑ ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΠΙΑ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΦΑΣΗ.
    ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΩΓΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ, ΑΝ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.
    ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ Η ΙΔΙΑ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΒΟΥΛΩΣ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΟΣΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ.
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μαζι σου,ετσι...αυτα επρεπε να εννοουνται,και οχι να τα λεμε εμεις,επρεπε οι συλλογοι ,να τα προλαβαινουν και οχι να τα σχολιαζουν.

      Διαγραφή
  3. αρα...σύμφωνα με το σχόλιο,(πιστεύω ότι είναι της Κατερίνας), οι δικηγόροι του Δημοσίου, παραδέχονται και συνομολογούν, ότι τα ασφαλιστήρια Ζωής,ειναι επενδυτικά προιόντα,και ως εκ τούτου δεν εγκυάται το Κράτος,για τους ορους του συμβολαίου.....ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ...(και της Ε.Ε)!
    ειδάλλως...αυτό το σχόλιο ,πρέπει να ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΟΒΟΥΛΗ......
    Β.Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όσες διατάξεις έχουν τεθεί αφορούν στην προστασία των συμφερόντων του ελληνικού δημοσίου μέσω της εποπτείας και των εποπτικών αρχών και όχι των Ελλήνων ασφαλισμένων.
    ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ????
    ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΧΡΕΗ ΕΦΟΡΙΑΣ????
    ΠΟΙΟΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ????
    'ΜΕΝΑ ΜΕ ΛΕΝΕ ΡΙΖΟ..ΚΙ'ΟΠΩΣ ΘΕΛΩ ΤΟ ΓΥΡΙΖΩ???
    ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ Μ'ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥΣ,ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣΘΟΥΝ?ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ...ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ!
    ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΕΚΔΟΧΕΣ
    ΑΠ'ΤΟ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ,ΝΑ ΤΟ ΚΑΛΥΨΟΥΝ,ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΦΤΑΙΧΤΗ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΡΜΗΝΕΥΟΥΝ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ
    ΟΙ ΝΟΜΙΚΟΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ?
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΟΜΙΚΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΛΟΓΙΚΗ.

    http://www.bankofgreece.gr/Pages/el/deia/tasks.aspx





    Αρμοδιότητες - Στόχοι

    Αρμοδιότητες

    Η Τράπεζα της Ελλάδος στο πλαίσιο των εποπτικών της αρμοδιοτήτων:

    Aσκεί τη χρηματοοικονομική εποπτεία επί των ασφαλιστικών επιχειρήσεων με έδρα την Ελλάδα και των υποκαταστημάτων τους στο εξωτερικό, καθώς και των ασφαλιστικών επιχειρήσεων που εδρεύουν σε τρίτη, μη κοινοτική χώρα, και δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα υπό καθεστώς εγκατάστασης.
    Ασκεί την εποπτεία επί των διαμεσολαβητών στις ασφαλίσεις και των αντασφαλιστικών επιχειρήσεων.
    Συνεργάζεται στενά με τις ξένες εποπτικές αρχές προκειμένου αυτές να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις εποπτείας ασφαλιστικών και αντασφαλιστικών επιχειρήσεων με έδρα κράτος- μέλος της ΕΕ ή του ΕΟΧ που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, είτε υπό καθεστώς εγκατάστασης, είτε υπό καθεστώς ελεύθερης παροχής υπηρεσιών.

    Στόχοι

    Μέσω των παραπάνω αρμοδιοτήτων η Τράπεζα της Ελλάδος στοχεύει:

    στη διασφάλιση των συμφερόντων των ασφαλισμένων και δικαιούχων αποζημίωσης από ασφάλιση,
    στην εμπέδωση κλίματος εμπιστοσύνης του καταναλωτή
    στον έλεγχο της τήρησης των διατάξεων της νομοθεσίας περί τεχνικών αποθεμάτων και περιθωρίου φερεγγυότητας,
    στην αξιολόγηση της οικονομικής κατάστασης, των συστημάτων εσωτερικού ελέγχου και, διαχείρισης κινδύνων και των προοπτικών βιωσιμότητας των εποπτευόμενων ασφαλιστικών επιχειρήσεων,
    στον έλεγχο της εφαρμογής των διατάξεων περί πρόληψης και καταστολής της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες στον τομέα της ιδιωτικής ασφάλισης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΤΙΝΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ...Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ! δηλ.προκειμένου το Κράτος να αποφύγει την ευθύνη της πλημμελούς εποπτείας, και να φροντίσει για 260 χιλ.ασφαλισμένους στην ιδιωτική αγορά να αποζημιωθούν, ΠΡΟΤΙΜΑ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ....ε ....ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΛΑΘΕΙ !!!!!
    ή το ποιο πιθανό ....δεν ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κουνηθειτε συλλογοι και μην λετε ανοησιες συνεχεια.
    εκτος αν επιθυμειτε τα...ευρωπαικα δικαστηρια..
    λεμε τωρα!
    αντι να γραφετε τη μια ανοησια μετα την αλλη,
    φροντιστε να ξεπλυνετε τα πεπραγμενα σας 5 ετων και να βγαλετε προς τα εξω τους ισχυρισμους του δημοσιου.
    ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ; ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΥΡΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ;
    ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ
    ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ.
    ΔΕ ΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΔΩ
    ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ
    ΠΡΟΣ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ\
    ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ;
    ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ ΜΑΣ
    ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.
    ΕΧΕΤΕ ΑΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΤΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.
    ΝΤΡΟΠΗ !
    ΜΗ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΑΛΛΟ.
    ΣΚΑΣΙΛΑ ΜΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ ΣΑΣ.
    ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ;
    ΤΙΝΑΖΕΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΕΞΑΓΓΕΛΕΤΕ ΒΛΑΚΕΙΕΣ;
    ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΑ. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ.....ΟΤΑΝ ΕΙΣΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ, ΕΙΧΕΣ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ "ΤΙΤΑΝΙΑ", ΚΑΙ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΜΜΕΡΣΙΑΛ.... ΤΩΡΑ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΣΟΥ, ΝΑ ΔΙΚΟΝΟΜΟΥΝ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ..ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ,.... ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ,....ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ.......ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ....! ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ....ΧΟΥΝΤΑ!
    Β.Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΝ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ. ΑΡΧΙΔΙ ΕΙΝΑΙ. ΤΟΥΣ ΛΑΔΩΝΕ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΕΡΝΟΥΣΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΔΩ

      Διαγραφή
  8. Μέσω των παραπάνω αρμοδιοτήτων η Τράπεζα της Ελλάδος στοχεύει:

    στη διασφάλιση των συμφερόντων των ασφαλισμένων και δικαιούχων αποζημίωσης από ασφάλιση,
    στην εμπέδωση κλίματος εμπιστοσύνης του καταναλωτή
    στον έλεγχο της τήρησης των διατάξεων της νομοθεσίας περί τεχνικών αποθεμάτων και περιθωρίου φερεγγυότητας,
    στην αξιολόγηση της οικονομικής κατάστασης, των συστημάτων εσωτερικού ελέγχου και, διαχείρισης κινδύνων και των προοπτικών βιωσιμότητας των εποπτευόμενων ασφαλιστικών επιχειρήσεων,
    στον έλεγχο της εφαρμογής των διατάξεων περί πρόληψης και καταστολής της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες στον τομέα της ιδιωτικής ασφάλισης.

    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ.
    ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ.
    ΕΚΤΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.
    ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΤΕΛΙΚΑ;
    ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ.
    ΣΗΚΩΣΤΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΦΗΕΡΙΔΑ:
    ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΚΙ ΔΕΝ ΤΗ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΙ.
    Τ Ε Λ Ο Σ!
    ΧΟΝΤΡΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΥΤΗ Η ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΩΣΤΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ
    ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΠΟΣΟ ΖΩΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ Ε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΙΝΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΟΡΙΔΗ
    ΠΟΥ ΧΑΣΚΟΓΕΛΟΥΣΕ ΣΤΟ ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΣΤΟ ΣΑΧΙΝΙΔΗ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ..
    ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ! Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΚΔΟΧΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΑΙΖΕΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.

    ΟΝΕΙΔΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΣΑΣ.
    ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ.
    ΑΥΡΙΟ ΣΤΟΝ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΟ ΠΡΩΙ
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ;
    ΕΙΣΤΕ ΜΕΤΟΧΟΙ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ;
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ;
    ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΑΣ.
    ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΥΛΛΟΓΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΛΑ...ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΧΡΟΝΙΑ....ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΤΑΞΕΙ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ένα έχω καταλάβει:
    πάνε τα λεφτάκια μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. δε θα πάνω να ψηφίσω κανέναν και εγώ και όλη η οικογένεια μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. αν βγει αρνητική η απόφαση του ΣτΕ θα πάω στα ευρωπαϊκά δικαστήρια.
    και μέσα από εδώ ελπίζω να με ακολουθήσουν πολλοί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. απτην αρχή αυτό έπρεπε να κάνουμε
    μαζί σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. είτε βγει είτε όχι μέχρι 31 Αυγούστου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. εδώ είμαστε δε θέλει πολύ υπομονή τρεις μήνες. Αύγουστο πάμε ευρώπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ναι και θα τρεξουν παλι οι γνωστοι αγνωστοι ...
    Ξερετε, οι διεκδικητες, οι προστατες, ολοι αυτοι.
    Μακρυα απο τους προδοτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. O ασφαλιστής μου φιγουράρει ως υψηλό στέλεχος της Εθνικής Ασφαλιστικής.Μέχρι να τελεσιδικήσουν τα ποινικά δικαστήρια πόσο κοσμάκη θα εξαπατήσει ο αλητήριος που μου έκανε επενδυτικό συμβόλαιο ζωής μια εβδομάδα πριν το κλείσιμο της Ασπίδος;
    Με ποιό τρόπο να τον σταματήσω;Ξέρει κανείς να μου πει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. υπαρχει πλουσια προσφατη νομολογια για την περιπτωση σας.
      ας ψαξει λιγο ο δικηγορος σας και θα τη βρει
      και πολυ συγκεκριμενα για διαμεσολαβητες προιοντων της ασπις προνοια πεφτουν κεφαλια στα ποινικα δικαστηρια.
      μετα περιπατος το αστικο για αποζημιωση.
      γιατι δεν ξεκινατε;
      κι εγω το ιδιο θα κανω μετα απο ενα μηνα.
      οχι να μας χοντροδουλευουν 5 χρονια κρατος και ασφαλιστικες/ασφαλιστες.
      ομοβροντια ποινικων διωξεων θα ακολουθησει και θα γκρεμιστει η ασφαλιστικη αγορα, να μου το θυμηθειτε.
      ας οψονται αυτοι που λενε οτι ειναι συλλογοι.
      μαλλον συλλογοι δικηγορων ειναι.
      βρειτε εναν καλο ποινικολογο και ξεκινηστε...σιγα σιγα..
      αντι να συγκεντρωνουν στοιχεια, αντι να δινουν την ενημερωση στον τυπο και να τριζουν τα θεμελια της ασφαλιστικης αγορας, ασχολουνται με ..δηθεν συμφεροντα.
      τιποτα ουσιαστικο.
      αποπροσαντολισμος και τριχες!
      οποιος ενηργησε με δικο του δικηγορο και προχωραει, ειναι ο κερδισμενος.
      σε λιγο και ολοι μας.
      ας καθισουν να κανουν αερα στα πανια τους..

      Διαγραφή
  21. εγω αυτο που καταλαβαινω [οπως ολοι μας],συμφωνα μα τους ισχυρισμους και τα λεγομενα του συνηγορου του διαβολου[δημοσιου],βγαινει το εξης συμπερασμα;πως εχουμε να αντιμετωπισουμε μια καλη οργανωμενη συμμορια που καταφερνει με την συμμετοχη του κρατους,να λεηλατει ομορφα και κομψα την περιουσια του ατυχου κοσμακη που εμπιστευτηκε την ιδιωτικη ασφαλιση,και το παραδεχεται και ακομψα.
    μπροστα η ροδος ,μπροστα και το πηδημα,εκλογες ερχονται......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Σε διπλό έλεγχο, εταιρείες και διαμεσολάβηση
    - Μάχη για τα ασφάλιστρα ετοιμάζεται να ξεκινήσει στην αγορά, καθώς οι εταιρείες πέφτουν όλο και πιο χαμηλά ευελπιστώντας ότι θα τραβήξουν πελάτες.

    - Το αυτοκίνητο πρωτοστατεί και ακολουθούν σταδιακά και άλλοι κλάδοι.

    - Αυτοί που αρνούνται να υποκύψουν στην «τάση» λίγοι και έχουν τον λόγο τους.

    - Διαμαρτύρονται χάνοντας πελάτες και διεκδικούν παρέμβαση του επόπτη ώστε να μπουν τα πράγματα στη θέση τους.

    - Αν με τα ισχύοντα ασφάλιστρα δεν μπαίνει σε κίνδυνο το νομικό πρόσωπο και διασφαλίζεται η απρόσκοπτη λειτουργία του, και οι ασφαλισμένοι του, τότε όλα είναι καλά.

    - Σε περίπτωση όμως που διαπιστωθεί το αντίθετο, τότε η εποπτεία είναι αναγκαίο να παρέμβει για να διαφυλάξει και την ακεραιότητα της εταιρείας, και την αγορά και τους πολίτες ασφαλισμένους.

    - Δηλαδή πρέπει να κάνει κάτι ώστε να μην επαναληφθεί το σενάριο του παρελθόντος, το οποίο ήταν οδυνηρό για όλους.

    - Πρόσφατα παρενέβη η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή. Τώρα απομένει η παρέμβαση εφόσον κριθεί απαραίτητο, της ΔΕΙΑ.

    - Και για να μην υπάρχουν λάθος εντυπώσεις η ασφαλιστική αγορά και οι πρακτικές εταιρειών και επαγγελματιών, είναι στο στόχαστρο των κρατικών λειτουργών.

    - Οι έλεγχοι τρέχουν, οι φάκελοι καταρτίζονται και τα συμπεράσματα θα εξαχθούν..



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΥΠΕΡΤΟΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΟΣΙΟΥ, ΠΕΡΙ ΔΗΘΕΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΚ ΤΗΣ ΕΛΛΙΠΟΥΣ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ,
    ΑΛΛΑ ...
    ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙΤΕ ΣΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΦΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΡΜΗΤΙΣΜΟ ΤΕΤΟΙΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ:

    Η ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗΜΕΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΗΜΕΝΗ ΥΠΑΙΤΙΑ ,ΣΚΟΠΙΜΗ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΔΕΟΜΕΝΗ.
    ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ/ΠΟΥ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ /ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ/
    ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΕΤΟΙΑ ΕΥΘΥΝΗ,
    ΣΕ ΑΠΛΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΠΡΟΞΕΝΗΣΗΣ ΖΗΜΙΑΣ ΑΠΟ ΠΡΑΞΗ Η ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ ΚΑΠΟΙΩΝ
    ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ, ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΟΛΟ Ή ΒΑΡΕΙΑ ΑΜΕΛΕΙΑ.
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΥΠΕΡΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ!!!
    ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ....ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ..ΕΩΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΠΙΔΟΞΟΥΣ ΠΑΤΡΟΝΟΥΣ ..
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΚΡΙΘΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΣΤΟ ΣτΕ!
    ΟΜΟΛΟΓΗΜΕΝΗ ΕΛΛΙΠΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑ,
    ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΙ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΩΝ ΑΛΛΩΝ,
    ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ
    ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΕ ΑΠΩΛΕΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΚΑΛΟΠΙΣΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ.
    ΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ, ΘΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΤΟ Τ Ε Λ Ο Σ!!!!!
    ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ
    ΚΑΘΕ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΟΣ ΘΕΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥ ΣΤΟ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟ ΑΥΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΥΓΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ.
    ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΦΩΝΕΣ!
    ΕΧΟΥΜΕ ΟΠΛΑ.
    ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣτΕ, ΕΠΙΘΥΜΩΝΤΑΣ ΤΟ ΜΑΝΤΡΩΜΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΣΕ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΑΓΩΓΕΣ.
    ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΒΟΜΒΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.
    ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ.
    500 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΛΗΞΑΝ, ΟΠΩΣ ΤΑ ΑΣΣΕΤ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ 10ΕΤΗ ΛΗΞΗ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΟ ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ.
    ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
      ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.
      ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ;
      ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΙ;;;;;;;;;;;;;;
      ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΠΑΙΓΕΝΟ ΑΣΤΕΙΟ Η ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΦΩΝΩΝ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ,ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ.
      ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗ ΔΗΟΣΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΗΣΥΧΟΥΣ!

      Διαγραφή
  24. ΑΥΤΟ ΛΕΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ;
    Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΜΟΝΟ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΑ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ;
    ΤΟΣΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΤΙ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ;
    ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;
    ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΜΑΤΑ!
    ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Η ευθύνη του δημοσίου είναι δεδομένη γι΄αυτό και στη Σουηδία λύθηκε το πρόβλημα σε τρείς ημέρες,Το ίδιο στην Αμερική με την ING,
    Ολα τα υπόλοιπα είναι μπούρδες των δικηγόρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πληρωστε τους ΤΩΡΑ, ελεγε ο βοριδης στη συζητηση στη βουλη οταν ο ..λιγος σαχινιδης προσπαθουσε να περασει το νομοσχεδιο.
      κ αυτος και πολλοι αλλοι δικηγοροι βουλευτες μιλουσαν για την υποχρεωση του κρατους να αποζημιωσει.
      γιατι μας λετε βλακειες και συνεχιζεται αυτην την ηλιθια τακτικη;
      αν εχετε επιχειρηματολογια για το αντιθετο να μας την πειτε.
      οι δικηγοροι του δημοσιου πιανονται απο τα μαλλια τους.
      εσεις ομως πρεπει να μιλατε σοβαρα και με ντοκουμεντα.
      περιεργη, πραγματι συμπεριφορα.
      καντε καμια δουλεια αποτελεσματικη γι αυτους που λετε οτι εκπροσωπειτε κ αφηστε τα ιδια με τους ασφαλιστες παλι.
      οποιος θελει θα κυνηγησει οπως νομιζει τον δικο του.
      τα φουμαρα ομως και τις ασκοπες επιθεσεις τωρα, να τις εγκαταλειψετε, γιατι κι εσεις μαζι με τους ασφαλιστες αποδειξατε οτι δεν θελετε να γινει σοβαρη δουλεια.
      αραγε, γιατι δεν εχετε ακομα βγαλει σε πρωτοσελιδα τους ισχυρισμους του δημοσιου;
      εχετε το κλειδι για τη λυση και ΠΑΛΙ στριβετε;
      ΑΙΣΧΟΣ!

      Διαγραφή
  26. Το έχουμε πει χιλιάδες φορές. Η μόνη λύση για την οριστική δικαίωσή μας, είναι συνεχής χρήση των ΜΜΕ και της συνεχούς ενημέρωσης της κοινής γνώμης. Πρέπει να ενημερώσουμε τους πάντες, ότι 5 χρόνια μετά τη χρεωκοπία της τρίτης μεγαλύτερης ασφαλιστικής εταιρείας της Ελληνικής αγοράς, οι ασφαλισμένοι έχασαν όλες τις αποταμιεύσεις τους από ασφαλιστικά προγράμματα Ζωής, κάτι που είναι πραγματικά πρωτόγνωρο σε επίπεδο ανεπτυγμένου κόσμου! Να κάνουμε καταχωρήσεις πληρωμένες στον τύπο και ας πληρώσουμε εν ανάγκη και από την τσέπη μας. Να πιάσουμε δημοσιογράφους, εφημερίδες, ιστοσελίδες, να μοιράσουμε φειγ-βολάν εν ανάγκη. Όταν γίνει αυτό θα πανικοβληθούν Κράτος και ασφαλιστικές εταιρείες, επειδή θα δουν ότι το σχέδιό τους για δημιουργία του τέταρτου πυλώνα ασφάλισης (ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες) θα καταρρεύσει εν τη γενέσει του και θα χάσουν αμφότεροι. Η λύση τότε θα δοθεί άμεσα και θα μας δικαιώσει, χωρίς να περιμένουμε δικαίωση από τα κοράκια-δικηγόρους. Πρέπει να δράσουμε ΤΩΡΑ, όχι αύριο και σε κάθε περίπτωση ΠΡΙΝ την απόφαση του ΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Η ευθύνη του δημοσίου από το 2000 αναφέρεται στο από 167 σελίδες κείμενο στο aspis story όπου μπορείτε να το διαβάσετε ελεύθερα. Το διάβασα και έφριξα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Συμφωνώ. Ενημέρωση της κοινώς γνώμης ΑΜΕΣΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aπιστευτη βουβαμαρα και πάλι από τους συλλογους.
      Υποπτα πραγματα...
      Αχνα...
      Τι κρυβεται πισω απο την απαθεια τους;
      Αποφευγουν καθε αναφορα και στο ονομα ακομα.
      Γι αυτο περασαν 5 χρονια.
      Εμετικα πραγματα.

      Διαγραφή
    2. δεν πληρωνεις την συδρομη σου για αυτο διαλύθηκαν

      Διαγραφή
  29. σωματειο ασφαλσιμενων του ομιλουασπίς προνοια26 Απριλίου 2014 στις 4:52 μ.μ.

    ΑΥΤΟ ακριβώς δεν σέβεται η ελληνική κυβέρνηση, παρά τις διαβεβαιΏσεις αρχικΑ΄του Πρωθυπουργού Και στο από 12/6/2012 ΕΓΓΡΑΦΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Ν.Δ, να μας λύσει το θέμα αποζημίωσης, ΣΤΟ ΣΑΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ, ΔΗΛ. ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΤΣΟΡΤΣΙΛ:
    " ..Όταν γίνει πλήρως κατανοητός ο σκοπός της ασφαλιστικής προστασίας, αυτή αποτελεί ένα εξαιρετικά χρήσιμο όργανο μείωσης των οικονομικών κινδύνων της ζωής, στο βαθμό που δεν θα συνιστά πλέον απειλή για την οικονομική ύπαρξη ενός ατόμου ή μιας οικογένειας. Αυτό ακριβώς εκφράζουν τόσο παραστατικά και τα λόγια του Ουίνστον Τσόρτσιλ: «Θα έγραφα τις λέξεις “κάντε ασφάλεια” πάνω στην πόρτα κάθε καλύβας, διότι είμαι πεπεισμένος ότι με απίστευτα μικρές θυσίες μπορούν να προστατευθούν ολόκληρες οικογένειες και περιουσίες από καταστροφές, οι οποίες θα μπορούσαν, διαφορετικά, να τις συντρίψουν για πάντα».
    ΕΜΕΙΑ ΟΜΩΣ ΚΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΕΩΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ,
    ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ ΕΝΟΣ ΕΝΤΙΜΟΥ ΑΝΔΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ, ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΕΓΓΡΑΦΩΣ
    ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΕ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΥΠΟΙΚ...
    ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΗ ΕΠΙΤΡΙΟΠΗ -ΟΜΑΔΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΑΚΙ ΕΡΓΑΣΘΕΙ ..ΑΜΙΣΘΙ...ΣΟΒΑΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΎΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΙΓΕΙ 800.000 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΜΕ ΖΩΗΣ ΑΣΦΑΛΊΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΣΦ. ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΙΝΤΩΝ...Π. ΨΩΜΙΑΔΗ...
    ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ ΣΑΣ ΚΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΕΣΤΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ....., ΑΛΛΙΩΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΙΣΕΤΕ ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΕΙΤΕ????
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΣΦΑΛ..ΙΣΤΕΣ... Π΄ΟΣΟΙ ΑΡΑΓΕ...ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑΤΑΝ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΥΛΑΡΑ ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ???
    Ε ΠΑΥΛΕ ...ΜΙΛΗΣΕ???? ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΛΛΙ ΣΟΥ...ΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ??
    ΟΛΗ ΣΟΥ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΕΑ...ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΘΟΥΝ?????
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΠΕΣΤΡΕΦΕΣ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΕΦΑΓΕΣ......ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ..ΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ...ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ....ΣΕ ΚΑΛΥΠΤΑΝ .......ΣΤΙΣ ΣΦ''ΙΚΕΣ....ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΟΥ...ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΥΕΣ.....
    Α ΡΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ..ΣΤΑΥΡΩΝΕΙ......ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΙΟ....?????.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Kαι λογικά, από την ανωτέρω διαπίστωση προκύπτει το εύλογο ερώτημα «Γιατί οι Έλληνες είναι τόσο επιφυλακτικοί απέναντι στα πλεονεκτήματα της ιδιωτικής ασφάλισης;»

    Η μεγάλη διαφορά μεταξύ της νοοτροπίας που επικρατεί στην Ελλάδα και στην υπόλοιπη Ευρώπη εξηγεί εν μέρει το φαινόμενο αυτό. H πλειονότητα των Eλλήνων θεωρούν πολύ πιο σημαντικό να απολαμβάνουν τη ζωή στο παρόν από το να σκέφτονται, πόσο μάλλον να ανησυχούν και να προγραμματίζουν, για το μέλλον. Και στην απίθανη (για αυτούς) περίπτωση που όντως κάτι πάει στραβά, γνωρίζουν ότι μπορούν να βασιστούν στην οικογένειά τους, με την οποία οι δεσμοί είναι στενότεροι απ’ ό,τι στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Εξάλλου, η πεποίθηση ότι το κράτος φροντίζει αυτούς που έχουν ανάγκη, αν και χάνει όλο και περισσότερο έδαφος, εξακολουθεί να είναι πιο διαδεδομένη στην Ελλάδα απ’ ό,τι σε άλλες χώρες. Ένας άλλος λόγος για τη μικρή εκτίμηση που τρέφουν οι Έλληνες απέναντι στην ιδιωτική ασφάλιση έχει ίσως να κάνει με τον τρόπο με τον οποίο προωθείται αυτή στην Ελλάδα. Βέβαια, η προώθηση ασφαλιστικών προϊόντων γίνεται παντού με δυναμικό τρόπο, είναι όμως αξιοσημείωτο πως στην Ελλάδα τα προϊόντα πραγματικά «πλασάρονται» στους καταναλωτές χωρίς ουσιαστική ενημέρωση και περαιτέρω επεξηγήσεις. Aποτελεί κοινή διαπίστωση ότι η πλειονότητα των Eλλήνων υπογράφει ασφαλιστήρια συμβόλαια, ενδίδοντας συνήθως στις μακροχρόνιες πιέσεις κάποιου γνωστού τους ασφαλιστή, ενώ τις περισσότερες φορές δεν γνωρίζουν καν τι προϊόν αγοράζουν και αν πραγματικά το χρειάζονται. Αρχίζει έτσι ένας φαύλος κύκλος. Πρώτον, η ασφαλιστική κάλυψη είναι συνήθως ανεπαρκής και δεν παρέχει την προστασία που απαιτείται έναντι σοβαρών κινδύνων. Δεύτερον, όταν ο ασφαλιζόμενος δεν κατανοεί την κάλυψη που του παρέχεται με την αγορά ενός προϊόντος, έχει συχνά μεγάλες προσδοκίες και, τελικά, σε περίπτωση πιθανής αξίωσης αποζημίωσης, απογοητεύεται. Έπειτα από μια τέτοια απογοήτευση, η εκτίμησή του για την ιδιωτική ασφάλιση πέφτει ακόμα πιο χαμηλά και ο καταναλωτής θα δυσκολευτεί πολύ να πεισθεί ξανά.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Λόγω της ελλιπούς πληροφόρησης και εκπαίδευσης από τις ασφαλιστικές εταιρείες, οι περισσότεροι Έλληνες δεν κατανοούν τη βασική λειτουργία της ασφάλισης. Ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο καλύπτει τις οικονομικές συνέπειες ενός αβέβαιου συμβάντος (π.χ. ανικανότητα για εργασία, καταστροφή κατοικίας) με την καταβολή ασφαλίστρου στην ασφαλιστική εταιρεία. Η ασφαλιστική εταιρεία θα υπολογίσει τα ασφάλιστρα με τέτοιο τρόπο, ώστε, στατιστικά, τα ασφάλιστρα που θα λάβει να είναι περισσότερα από το ποσόν που θα καταβάλει στους ασφαλισμένους για να καλύψει τις απώλειές τους. Εξάλλου, η εταιρεία πρέπει να καλύπτει τα έξοδά της και επιπλέον να παρουσιάζει και κέρδος. Αυτό σημαίνει ότι το ποσόν της αποζημίωσης που λαμβάνει κάποιος από την ασφαλιστική του εταιρεία είναι συνήθως μικρότερο από το ποσόν που έχει καταβάλει ως ασφάλιστρα. Αν, όμως, ένα ασφαλιστικό συμβόλαιο είναι τόσο ασύμφορο, γιατί να το αγοράσει κάποιος; Έχουν δίκιο οι Έλληνες που είναι τόσο αρνητικοί απέναντι στην ασφάλιση;

    Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζει κάποιος ότι ο πραγματικός σκοπός της ασφάλειας είναι η προστασία έναντι μερικών βασικών χρηματο-οικονομικών κινδύνων, που θα μπορούσαν να αποβούν καταστροφικοί για ένα άτομο ή μία οικογένεια, και όχι η πρόνοια για όλα τα πιθανά απρόοπτα της ζωής. Για μικρές ζημίες, οι οποίες θα ήταν μεν εκνευριστικές αλλά οπωσδήποτε όχι ολέθριες, θα ήταν ίσως οικονομικότερη λύση για κάποιον να καλύψει τον κίνδυνο ο ίδιος από το να αγοράσει μια ασφάλεια. ‘λλες όμως ζημίες, ακόμα κι αν είναι εξαιρετικά απίθανο να συμβούν, είναι απλώς πολύ μεγάλες για να τις καλύψει ένα άτομο διότι μπορούν να το καταστρέψουν εντελώς οικονομικά. Σε αυτές τις περιπτώσεις, δεν έχει σημασία αν η αναμενόμενη απώλεια είναι μικρότερη ή μεγαλύτερη από τα ασφάλιστρα. Αυτό που έχει πραγματικά σημασία είναι ότι ο ασφαλιζόμενος δεν έχει τη δυνατότητα να καλύψει μια πιθανή απώλεια, αν αυτή συμβεί.

    Για τους νέους επαγγελματίες, των οποίων τα βασικά εφόδια είναι η μόρφωση και το εισόδημα από την εργασία τους, το να μη μπορούν να εργαστούν λόγω προβλημάτων υγείας συνιστά σοβαρότατο κίνδυνο και είναι απίθανο να καλυφθεί επαρκώς από το δημόσιο ασφαλιστικό σύστημα. Για τις νέες οικογένειες, ο θάνατος του προστάτη της οικογένειας αποτελεί τον πιο σοβαρό κίνδυνο, που πρέπει να καλύπτεται από την κατάλληλη ασφάλεια ζωής. Για κάθε οικογένεια με το δικό της σπίτι, το οποίο αποτελεί σημαντικό μέρος της συνολικής περιουσίας της, η απώλεια αυτού του σπιτιού λόγω πυρκαγιάς ή άλλων καταστροφών θα διέλυε τα οικονομικά της θεμέλια. Τέλος, τα ποσά από πιθανές αξιώσεις προσωπικής αστικής ευθύνης μπορεί να είναι τόσο υψηλά, ώστε να απειλήσουν την οικονομική βιωσιμότητα ενός ατόμου, καθώς τα ελληνικά δικαστήρια επιβάλλουν όλο και μεγαλύτερες αποζημιώσεις για ζημίες εις βάρος τρίτων, ακολουθώντας την τάση που επικρατεί στο εξωτερικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΠAPEXONTAΣ TIΣ KATAΛΛHΛEΣ ΣYMBOYΛEΣ

    Ένας καλός χρηματοοικονομικός σύμβουλος πρέπει να βοηθήσει τον πελάτη του να καθορίσει ποιοι κίνδυνοι συνιστούν σοβαρή οικονομική απειλή για αυτόν και ποιοι όχι και κατόπιν να τον βοηθήσει να επιλέξει τα προϊόντα εκείνα που θα καλύψουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ατομικές του ανάγκες.

    Δυστυχώς, πολλά νοικοκυριά έχουν διάφορα ασφαλιστήρια συμβόλαια και ξοδεύουν σημαντικά και συχνά περιττά ποσά σε ασφάλιστρα, χωρίς όμως να καλύπτονται επαρκώς έναντι των πραγματικά σοβαρών κινδύνων. Τι θεωρείται πραγματικά σοβαρό και τι όχι, διαφέρει πολύ από άτομο σε άτομο. Αυτό που έχει πραγματικά σημασία είναι το μέγεθος της πιθανής ζημίας σε σχέση με τη συνολική περιουσία ενός ατόμου και όχι η πιθανότητα να επέλθει αυτή η ζημία. Αν η πιθανή απώλεια είναι σχετικά μικρή, είναι καλύτερο να την καλύψει κάποιος μόνος του. Aν, όμως, αυτή αντιστοιχεί σε σημαντικό μέρος της περιουσίας του, τότε η ασφάλεια είναι απολύτως απαραίτητη.

    Ένας πελάτης θα έχει την καλύτερη συμβουλή στο θέμα της ασφάλισης, αν ο σύμβουλός του αναλύσει πρώτα πολύ προσεκτικά τις ανάγκες του με τη μέθοδο του Financial Planning και στη συνέχεια επιλέξει το προϊόν που ταιριάζει καλύτερα στις ατομικές του ανάγκες. Αν ο σύμβουλος έχει τη δυνατότητα επιλογής προϊόντων από πολλές διαφορετικές ασφαλιστικές εταιρείες και όχι μόνον από μία, τότε είναι πολύ πιο πιθανό να οδηγηθεί ο πελάτης στην επιλογή της λύσης που ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες του και, προπαντός, σε λογική τιμή. Αυτή η δυνατότητα επιλογής της βέλτιστης ασφάλειας, επένδυσης ή χρηματο-οικονομικού προϊόντος από πολλές διαφορετικές εταιρείες αποτελεί ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα ενός Ανεξάρτητου Χρηματοοικονομικού Συμβούλου.

    Αυτός ο εναλλακτικός τύπος παροχής χρηματο-οικονομικών υπηρεσιών, άλλωστε, είναι πλέον καθιερωμένος στις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές χώρες και στις ΗΠΑ, αποτελεί όμως νέο θεσμό για την ελληνική αγορά, στην οποία εισήχθη πρόσφατα από την εταιρεία ASK.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  33. Ιδιωτικές Ασφάλειες: Γιατί τις αποφεύγουν οι Έλληνες
    April 17, 2014 1:29 pm by: nick morakis 1 Comment A+ / A-
    Share Button
    [Email]
    [Print]

    Rescue of real estate conceptΣήμερα περισσότερο από ποτέ προκύπτει η επιτακτική ανάγκη της εξ – ασφάλισης. Είτε πρόκειται για επαγγελματική ασφάλιση είτε για Νοσοκομειακά προγράμματα είτε για ασφάλεια ζωής, οι Έλληνες δεν δείχνουν ακόμη να έχουν εξοικειωθεί με το θεσμό της Ιδιωτικής Ασφάλισης.

    Είναι γνωστό ότι η αγορά ιδιωτικής ασφάλισης στην Ελλάδα δεν είναι ακόμα τόσο ανεπτυγμένη όσο στις περισσότερες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Τα ανά κεφαλή ασφάλιστρα για κάλυψη ζωής και άλλες καλύψεις στην Ελλάδα αντιστοιχούν σε λιγότερο από το ένα τέταρτο του μέσου όρου της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οι Έλληνες δεν προστατεύουν συνήθως ούτε και το σπίτι τους ή άλλα κτίρια, παρ’ όλο που αυτά έχουν μεγάλη συναισθηματική αξία για τους περισσότερους και αποτελούν το μεγαλύτερο ποσοστό της συνολικής περιουσίας τους.

    Αυτή η παθητική στάση του κλάδου Zημιών της Ασφαλιστικής Αγοράς θα μπορούσε να θεωρηθεί ως ευκαιρία για ορισμένες ασφαλιστικές εταιρείες, ώστε ο μέσος όρος των ασφαλίστρων να φθάσει το επίπεδο που απαντάται σε άλλα κράτη-μέλη της Eυρωπαϊκής Ένωσης. Ωστόσο, η διαφορά μεταξύ της Ελλάδας και της υπόλοιπης Ευρώπης δεν φαίνεται να μειώνεται, ή, αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, αυτό γίνεται με πολύ βραδείς ρυθμούς. Kαι λογικά, από την ανωτέρω διαπίστωση προκύπτει το εύλογο ερώτημα «Γιατί οι Έλληνες είναι τόσο επιφυλακτικοί απέναντι στα πλεονεκτήματα της ιδιωτικής ασφάλισης;»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΑΔΙΑΝΟΗΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
    ΕΚΦΩΝΟΥΝΤΑΙ ΛΟΓΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ
    ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ.
    ΑΦΟΥ ΕΙΣΤΕ Α Κ Ι Ν Δ Υ Ν Ο Ι..ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥ.
    ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΤΕ.
    ΛΕΤΕ ΝΑ ΧΑΦΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ..ΠΥΡΙΝΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΣΑΣ ΑΚΟΜΑ;
    ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΤΕ;
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ;
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΕ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ;
    ΓΙΑΤΙ ΠΙΠΙΛΙΖΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ;
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΤΡΥΠΙΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;
    ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ;
    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΣΑΣ;
    ΚΡΥΦΑ ΚΑΙ ΑΘΟΡΥΒΑ;
    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ.!!!
    ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. EXOYME TON KAHMO MAΣ , ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΤΗΣ
    ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ. ΕΛΕΟΣ...ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ
    ΛΙΓΑΚΙ ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΑΛΥΣΗ
    ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΝΟΟΤΡΟΠΟΙΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΚΑΛΑ,Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΥΛΙΚΟΙ ΤΟΥ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΟΥΝ ΠΙΚΡΑ ΤΟ ΑΝΑΝΔΡΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ.
    ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ . ΓΕΛΟΙΟΙ!
    ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙ; ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ;
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ;
    ΑΛΛΑ, ΤΙ ΛΕΜΕ;
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι μιλας και εσυ πληρωσες συνδρομη για να μιλασ

      Διαγραφή
    2. ασε μας που σ εβαλαν να φωναζεις και να ριχνεις λασπη. ποσοστα απο συνδρομες για να κολλας τους φακελους και πληροφορηση για τις ηλ διευθυνσεις των σχολιαστων.

      Διαγραφή
  37. η απορια μου ειναι γιατι καθεστε και φωναζετε εδω μεσα και στο αλλο blog; οποιος θελει πηγαινει ο ιδιος στους εισαγγελεις κι κινει τα πραγματα. δεν περιμενει απο αλλους, που αποδεδειγμενα δε θελουν και δε "μπορουν" να του δωσουν λυση στο δικο του προβλημα. δοξα τω θεω και ικανοι δικηγοροι υπαρχουν και μη αγιογδυτες και τα ονοματα των υπευθυνων ειναι γνωστα. στηριχθητε στα ποδια σας και μην περιμενετε αποαυτοκλητους "σωτηρες".
    στο στε ανθρωποι αυτονομοι μας εφτασαν κι οχι συλλογοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. EXETE APOΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ, ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΩ ΕΔΩ, ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΛΑ. ΤΟ ΣΥΜΒ. ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ , ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΝΤΩΝ ΜΕ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ.
      ΑΛΛΑ Η ΟΡΓΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ, ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΨΥΧΡΑ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ.
      ΑΣ ΟΨΟΝΤΑΙ!
      ΜΕ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΞΕΠΡΟΣΤΙΑΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ,.
      ΑΣ ΟΨΟΝΤΑΙ !

      Διαγραφή
  38. Από 01-06-2012 στα εν λόγω χαρτοφυλάκια ζωής εφαρμόζονται οι διατάξεις περί ασφαλιστικής εκκαθάρισης του ν.δ. 400/1970, όπως ισχύει, ήτοι σύμμετρη ικανοποίηση των δικαιούχων ασφαλίσματος εκ του προϊόντος της ρευστοποίησης των περιουσιακών στοιχείων των αντίστοιχων ασφαλιστικών κλάδων (ν.δ. 400/1970, άρθρ. 10, παρ. 4), αφού ληφθούν υπόψη τα έξοδα της εκκαθάρισης και οι απαιτήσεις των πρώην εργαζόμενων στην εταιρεία (ν.δ. 400/1970, άρθρ. 10, παρ. 1). Το μέρος της απαίτησης από ασφάλιση που δεν θα ικανοποιηθεί από την ασφαλιστική εκκαθάριση, θα ικανοποιηθεί κατά ποσοστό 70% από το Εγγυητικό Κεφάλαιο Ζωής, σύμφωνα με την παρ. 5 του αρθρ. 2 του ν. 3867/2010.



    Τον Ιούλιο 2013 ο επόπτης εκκαθάρισης απεύθυνε πρόσκληση στους δικαιούχους ασφαλίσματος ώστε να αναγγείλουν την απαίτησή τους και να καταρτιστεί σχετικός πίνακας ώστε να προχωρήσει η εκκαθάριση του ασφαλιστικού χαρτοφυλακίου.



    Περαιτέρω, σημειώνουμε ότι σύμφωνα με την παρ. 6 του άρθρου 2 του ν. 3867/2010, όσοι ασφαλισμένοι διαθέτουν νοσοκομειακά συμβόλαια ή νοσοκομειακά προσαρτήματα συμβολαίων ασφάλισης ζωής και δεν είναι ασφαλισμένοι σε κάποιο φορέα κοινωνικής ασφάλισης εντάσσονται, με Απόφαση του Υπουργού Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, στις κατηγορίες των ατόμων που δικαιούνται δωρεάν νοσοκομειακή περίθαλψη, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 23 του ν. 1076/1980, όπως ισχύει (ΦΕΚ 224 Α΄), μέχρι την ημερομηνία λήξης που αναγράφεται στο συμβόλαιό τους.



    Σχετικώς με όλα τα παραπάνω αλλά και για τρέχουσες εξελίξεις παρακαλούμε όπως παρακολουθείτε τακτικά τους ιστότοπους:



    α) www.aspispronia.gr για την υπό εκκαθάριση εταιρεία ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ Α.Ε.Γ.Α.,

    β) www.commercialvalue.gr για την υπό εκκαθάριση εταιρεία COMMERCIAL VALUE A.A.E. και

    γ) www.bankofgreece.gr της Τράπεζας της Ελλάδος



    και επικοινωνείτε με τον εκκαθαριστή κ. Ραουνά Γεώργιο στα τηλέφωνα 2106180620, 2106180647, 2106180691 και στο τηλεομοιότυπο 2106180622 για την ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ Α.Ε.Γ.Α. και 2107210327, 2107210689 και στο τηλεομοιότυπο 2107210748 για την COMMERCIAL VALUE A.A.E. ή στην διεύθυνση Λεωφ. Κηφισίας 62, τ.κ. 15125 Μαρούσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΒΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΗΜΟΝΕΙ,
    ΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ;
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ;
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ;
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΛΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΡΥΒΕΣΤΕ;
    ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΜΑΣΑΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ;
    ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ 2009!
    ΕΝΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ.
    ΟΧΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ.
    ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΤΥΠΟ.
    ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΤΕ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ.
    ΕΚΤΟΣ, ΑΝ ΣΑΝ ΤΗΝ κ. ΣΠΥΡΑΚΗ, ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ Κ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Γιατί μιλας και εσυ Πλήρωσες συνδρομη οχι τοτε σκασε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. http://www.kontranews.gr/politiki/item/4505-15-monades-mprosta

    Ο ΣΥΡΙΖΑ ΗΔΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΩΝ.
    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΤΙΠΟΤΑ;
    'Η ΜΕΤΑ ΤΙΣ...ΕΠΑΦΕΣ...ΤΡΕΞΑΜΕ ΚΑΙ ΞΑΠΛΩΣΑΜΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΦΤΥΣΙΜΟ ΑΚΟΜΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. εσυ μαλακοψεκασμένε ψηφισε συριζα και θα σου βγεί ε΄να ωραίο πασοκ που θα τοτρως και θα το ευχαριστιεσαι όπως το αγγουρι σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. 13/01/2010
    "Δελτίο Τύπου για την ερώτηση αναφορικά με τις εξελίξεις στο θέμα της Ασπίς Πρόνοια ΑΕΓΑ


    Ο Βουλευτής Φθιώτιδας της Ν.Δ. και Αναπληρωτής Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης της Οικονομίας κ. Χρήστος Σταϊκούρας κατέθεσε ερώτηση προς τον Υπουργό Οικονομικών αναφορικά με τις εξελίξεις στο θέμα της «Ασπίς Πρόνοια ΑΕΓΑ» και την αναστάτωση που έχει δημιουργηθεί στους κατόχους συμβολαίων ζωής και υγείας της εταιρίας. Ειδικότερα, η ερώτηση, μεταξύ άλλων, ανέφερε τα εξής:

    Ωστόσο, μετά τις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου, οι ενέργειες της νέας κυβέρνησης υπήρξαν απογοητευτικές. Είναι προφανές ότι η νέα κυβέρνηση αδυνατεί να αντιληφθεί ότι η αντιμετώπιση της αφερεγγυότητας ενός χρηματοοικονομικού ιδρύματος, και των προβλημάτων που αυτή προκαλεί μετά την διαπίστωσή της από τις αρμόδιες εποπτικές αρχές, είναι επείγον ζήτημα αρμοδιότητάς της, στο οποίο, οφείλει να παρεμβαίνει, όπως κατ’ επανάληψη έχει συμβεί σε όλες τις αντίστοιχες ευρωπαϊκές χώρες, ταχέως και αποτελεσματικά, χωρίς να επιτρέπει στα προβλήματα, που αναπόδραστα γεννώνται σε αυτές τις περιπτώσεις, να λιμνάζουν και να πολλαπλασιάζονται.»
    Συνεπώς, μετά και την Υπουργική Απόφαση (αριθμός ΦΕΚ Β/2509/18 Δεκεμβρίου 2009) για τη ρύθμιση θεμάτων εφαρμογής του άρθρου 10 παρ. 4α του Ν.Δ. 400/1970 και την τοποθέτηση του νέου επόπτη Χαρτοφυλακίων Ζωής της «Ασπίς Πρόνοια ΑΕΓΑ», ο κ. Σταϊκούρας επιθυμεί να ενημερωθεί σε ποια φάση βρίσκεται η διαδικασία εκκαθάρισης της εν λόγω εταιρίας, μετά το πέρας σχεδόν τεσσάρων μηνών από την ανάκληση της άδειας λειτουργίας της εταιρίας από την Επιτροπή Εποπτείας Ιδιωτικής Ασφάλισης, καθώς και ποιο είναι το σαφές χρονοδιάγραμμα του Υπουργείου για την ολοκλήρωση της διαδικασίας που αφορά την «Ασπίς Πρόνοια ΑΕΓΑ», την ικανοποίηση των απαιτήσεων των κατόχων συμβολαίων της εν λόγω ανακληθείσας εισηγμένης ασφαλιστικής εταιρίας και τη διευθέτηση αυτού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ ΜΕ ΔΕΚΑ ΔΑΧΤΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Και στην "Πράβδα" του Στάθη:
    "Η κυβέρνηση σβήνει δάνειο 230 εκατομμυρίων ευρώ από το Μέγαρο Μουσικής, με αντάλλαγμα να δίδονται συναυλίες κλασικής μουσικής στις λαϊκές αγορές όταν τα θύματα της πολιτικής της κάνουν έφοδο για ένα τζάμπα ματσάκι άνηθο. Εύγε!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ραβδί και φτύσιμο.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΚΑΙ ΟΙ 300 ΚΟΡΟΙΔΕΟΥΝ.ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΑ ΛΥΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.

    ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ..
    Γ.Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. http://www.kathimerini.gr/765363/article/oikonomia/ellhnikh-oikonomia/thn-apofash-toy-ste-anamenoyn-oi-prwhn-asfalismenoi-ths-aspis-pronoia

    ΕΛΑ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ! ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ
    ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ,ΠΟΥ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ.
    ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΓΓΡΑΦΟΥΝ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ!
    ΤΙ ΚΕΡΔΙΣΑΤΕ;
    ΑΓΩΓΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ;
    ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΙΩΠΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. εσυυυυυυυυυυυυυυυυ τι κάνεις βρε ψεκασμένη απο το να γράφεις εδωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
    κουνα τον κ.λο σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εχεις κουρασει και κανεις δε σου δινει σημασια οπως βλεπεις. γιατι συνεχιζεις τα σχολια αυτου του ειδους;

      Διαγραφή
    2. Eιναι γραμματέας ειδικου σκοπου και γνωριζει, οπως κι εμεις..οτι το σχεδιασανε καλα, αλλα δεν τους βγηκε. Τωρα να τους δω.

      Διαγραφή
  50. ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Κ ΓΙ ΑΥΤΟ; ΤΗΣ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. http://www.koutipandoras.gr/article/113124/os-tromokratis-dioketai-o-proedros-ton-omologioyhon-kykladon-ystera-apo-minysi-toy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Κύριοι που φωνάζετε τώρα!

    Τότε που σας φώναζαν κάποιοι ότι βρωμάει η υπόθεση "Ασπίδα" εσείς αν όχι όλοι πάντως οι περισσότεροι από εσάς μιλούσαν για συκοφαντίες, για το ότι πέφτει λάσπη επειδή ο Ψωμιάδης θα τους σβήσει όλους τους αλλους απο την αγορά.

    Όταν χαλούσατε ( από εδώ και κάτω στο σχόλιο θα αναφέρομαι ,στο οι περισσότεροι από εσάς), τα συμβόλαιά σας που είχατε σε άλλες εταιρείες γιατί σας χάιδευαν τα αυτιά τα διάφορα "παπαγαλάκια σειρήνες", για ονειρικές αποδόσεις στην Ασπίδα ποιος σας έφταιγε άραγε?

    Όταν σαν έλεγαν μην σταματάτε την κοινωνική σας ασφάλιση ειδικά την ιατροφαρμακευτική και νοσοκομειακή περίθαλψη όποια και να ήταν αυτή, ακούγονταν τότε εκείνα τα περίφημα , και ένα απ΄ολα αυτά, το άντε ρε που θα πληρώνω σαν κορόιδο ΙΚΑ. τώρα ένα κάρο λεφτά.
    Έχω το νοσοκομειακό πρόγραμμα (Σ) έχω την καλύτερη ιατρονοσοκομειακή περίθαλψη .πχ ενα οπως το "Σωματοφύλακας".
    . Και θα πάρω και εκατό τόσα χιλιάρικα εφάπαξ η και τόση σύνταξη θα εχω πχ στα 60 μου.

    Όντως ήταν ένα νοσοκομειακό πρόγραμμα αυτό που ανέφερα, που όμοιό του δεν υπήρχε στην Ελληνική ασφαλιστική αγορά.
    Να μην πω ακόμα ότι συγκρινόταν και με αυτά της παγκόσμιας αγοράς.
    Και σε τιμολόγηση? Πολύ παρακάτω από όλα τα άλλα προγράμματα της εγχώριας αγοράς. .... Αυτό το πλήρες και τέλειο πρόγραμμα και σε συνάρτηση και με την χαμηλή τιμή του δεν σας πονήρεψε?.
    Και σας έλεγαν κάποιοι του χώρου για το "κάποιο λάκκο έχει η φάβα", αλλά που να ακούσετε.

    Αμ και εκείνα τα ονειρικά ποσά για τα λεφτά που ΘΑ και ΘΑ, παίρνατε στα 50μου στα 60μου στα 65 μου απο τις υπεραποδόσεις?
    Είχε φαίνεται το μαγικό ραβδάκι ο Ψωμιάδης και τα λεφτά σας θα τα αυξανε ή ως άλλος Ιησούς που ευλόγησε τους πέντε άρτους, θα τα ευλογούσε και θα τα πολλαπλασίαζε?

    Κάποιες απαντήσεις σας όπως - ( Αν πλήρωνα στο ΙΚΑ θα είχα για την περίπτωση αν μου τύχαινε κάτι το χάλι μου σε νοσηλεία στα δημόσια νοσοκομεία, και τι σύνταξη πείνας θα πάρω όταν βγω στην σύνταξη!!!!!!!!! κλπ)-αυτά ηταν λόγια αυτών που διέκοψαν την κοινωνική τους ασφάλιση τότε και είναι σήμερα επί ξύλου κρεμάμενοι, χωρίς σύνταξη ίσως και χωρίς ιατροφαρμακευτική κάλυψη και με σοβαρές ακόμα ασθένειες ποιος τους φταίει τώρα?

    Δεν συνεχίζω με περισσότερα. Έχω πολλά ακόμα.
    Το ξέρω σας ενοχλούν αυτά, και ειναι άσχημα να λέγονται.
    Μπορεί μεγάλο μέρος της κοινωνίας να είναι αποχαυνωμένο και παθητικά να δέχεται καταστάσεις, δεν θα είναι όμως όλη η κοινωνία δεκτική και ειδικά στην σημερινή εποχή που κόβουν τα φάρμακα, τις συντάξεις, και ένα σωρό άλλες περικοπες που γίνονται, να υπάρξει ανοχή αν κάποιος υπουργός τολμήσει να σας δώσει χρήματα.
    Αναρωτηθήκατε και απο που θα βρεθούν αυτά άραγε?
    Απο που θα περικοπούν? η μήπως ο υπουργός εχει το μηχάνημα παραγωγής ευρώ και με το τσουβάλι?
    Η μήπως πρέπει να ειναι λεφτά του απλού κόσμου που δεν εφταιξε σε τίποτα ,δηλαδή λεφτά από αυτά που του στερούν με τους άγριους φόρους, και που συνεχώς του προσθέτουν ....

    ΥΓ. Για εσάς τώρα, που θα με κατηγορείτε για αναλγησία και με ρωτάτε το ένα η το άλλο.
    Ενα εχω εγώ να σας ρωτήσω.
    Αν ο Ψωμιάδης ήταν όντως ο μέγας μάγος και κατάφερνε να σας δώσει αυτά τα ονειρεμένα ποσά που σας έταζε, θα σκεφτόσασταν και θα λυπόσασταν εσείς τους άλλους και φτωχούς δυστυχισμένους χαμηλόμισθους συνταξιούχους σήμερα?
    Θα παραχωρούσατε την “Δεκάτη” από τις υπεραποδόσεις που θα είχατε?.
    Για θα λέγατε? ας πρόσεχαν, ας φρόντιζαν και αυτοί για το μέλλον τους, η το ποιο Ελληνικό το δεν πάνε να!..γ(μπίπ)....... !! που θα τους δώσω εγώ απο τα λεφτά μου.

    Γιατί τωρα να τα στερηθούν οι υπόλοιποι απο τις περικοπές στα φαρμακά τους, στις συντάξεις τους, στους μισθούς τους, στην παιδεία, για να σας τα δώσουν?
    Φταίει και ειναι υπεύθυνο το κράτος θα μου πείτε ωρυόμενοι .
    Ναι το κράτος ομως τι ειναι. ?
    Απο κάποιους αλλους πρέπει να τα κόψει.
    Βρείτε και κρεμάστε αυτούς που εσείς θεωρείτε ως τους υπευθύνους που σας εφεραν σε αυτη την κατάσταση , οχι ομως τον κόσμο που δεν σας φταίει σε τίποτε να την πληρώσει..
    Αυτά κύριοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ??????????????/
      ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΑΝ,????
      ΚΑΙ ΦΟΒΑΣΑΙ ΜΗΠΩΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΣΠΙΔΕΟΥΣ????
      ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΗΜΟ ΖΕΙΣ?????
      ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΚΟΜΠΕΞΙΚΟ ΖΗΛΟΦΘΟΝΟ ΣΕ ΚΟΒΩ!!!
      ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΟΥΤΕ ΦΤΑΙΓΑΜΕ,ΟΥΤΕ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ,ΚΑΤΙ ΑΠΆΥΤΑ,ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΥΠΗΡΧΕ Η ΕΠΕΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΘΥΜΑΤΑ
      ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΣ,ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΔΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ,,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ....
      ΑΝΤΕ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ,ΚΑΙ ΑΣ'ΕΜΑΣ Ε'ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΑΣ...ΚΥΡΙΕ....

      Διαγραφή
    2. ελα αδεκαστε μαχητη της αληθειας, σου βρηκα θεματακι να ξεδιπλωσεις το ταλεντο σου. 300.000.000 δανειων χαριζει το κρατος στο μεγαρο μουσικης, που θα τα πληρωσουμε ολοι εμεις. ξεκινα τον ανενδοτο απο κει αφου τοσο σε κοφτει τι πληρωνουμε και ασε μας εμας στην ησυχια μας. εχουμε τον πονο μας εχουμε και τον καθε κατευθυνομενο καραγκιοζακο σαν και του λογου σου να μας σπαει τα νευρα.

      Διαγραφή
    3. @ Ανώνυμος 5 Μαΐου 2014 - 5:24 μ.μ.........Μέσα στον πανικό σου και στην οργή σου για την προσγείωσή σας στην σκληρή πραγματικότητα τωρα, κατόπιν απόρροιας των μεγάλων προσδοκιών που σας εβαλαν στο μυαλό σας οι εμποράκοι του πόνου σας -βλέπε συλλόγους σωματεια- ) το να πείς και μια κουβέντα παραπάνω με προσωπικούς χαρακτηρισμούς εναντίον μου ως ένα οριο και επίπεδο συγχωρείται. ....

      Μας εγραψες λοιπόν .....''ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΟΥΤΕ ΦΤΑΙΓΑΜΕ,ΟΥΤΕ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ,ΚΑΤΙ ΑΠΆΥΤΑ,ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΥΠΗΡΧΕ Η ΕΠΕΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΘΥΜΑΤΑ''............
      Επιμένω οι περισσότεροι ότι δεν θέλατε τότε να ακούσετε τις φωνές που σας ελεγαν μην παρασύρεστε μη το ένα μην το άλλο.
      Οι περισσότεροι από εσας που να ακούσετε.
      Σας εδειχνε ο Ψωμιάδης και τα παπαγαλάκια του το δόλωμα δεν βλέπατε ομως την θανατηφόρα παγίδα.
      Τα ιδια δεν είχαμε και με το χρηματιστήριο?, με τα φωτοβολταϊκά προ ολίγου?
      Που ολοι περίμεναν να πλουτήσουν εν μια νυκτί, και τωρα τραβάνε τα μαλλιά τους?

      Ναι υπήρχε η ΕΠΕΙΑ και τότε.
      Α νομίζεις ότι φταίνε αυτοί και οποιοι αλλοι, αυτούς να πάτε να κρεμάσετε.
      Όχι τον υπόλοιπο λαό που δεν σας φταίει σε τίποτα να πληρώσει τα σπασμένα.

      Διαγραφή
    4. Δεν ντρεπεσαι να γράφεις τέτοια πράγματα σε αυτό το site. Η ΕΠΕΙΑ είναι κανένας ανεξάρτητος οργανισμός που ήρθε από το πουθενά? Δεν έπρεπε να κάνει την δουλειά της? Στο δημόσιο δεν ανήκει? Δεν έχει ευθύνες απέναντι στους ασφαλισμένους? Εγώ ξέρω στη ζωή μου ότι αμα φταίω πληρώνω. Το κατάλαβες κύριος. Στο κάτω κάτω δεν θα φτωχύνει και το κράτος από την ασπίδα. Έχουν λεφτά αυτοί και ξέρουν καλά τι τα κάνουν. Το ΣΤΕ θα μας δικαιώσει και θα λάβουν όλοι την απάντηση που τους αξίζει. Γιατί επιτέλους θα πρέπει και το κράτος να πληρώσει κάποια στιγμή για τις λαμογιές απατεωνιές που κάνει στους έλληνες πολίτες. Εμείς πληρώνουμε φόρους και χαράτσια για να έχουμε κράτος όχι απατεώνες. Οι απατεώνες πάνε φυλακή κατάλαβες?

      Διαγραφή
    5. Για να ακτιβολογούμε.... τουλάχειστον στην Commercial οι αποδόσεις των unit link ήταν 3,35%.
      Δεν το λες και ψηλό επιτόκιο. Το ίδιο έδιναν και οι τράπεζες.
      Για ποιες υπεραποδόσεις μιλάς; Εξέτασε λίγο το ενδεχόμενο να έχεις μπερδευτεί και ότι αναφέρεσαι με απαξιωτικό τρόπο σε ανθρώπους που έχουν εξαπατηθεί από ένα δημόσιο που εκτρέφει λαμόγια και μόνο.

      Διαγραφή
    6. ΠΟΙΕΣ ΦΩΝΕΣ???
      ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΟΥΤΕ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ,ΟΥΤΕ ΕΦΟΡΙΑ,ΟΥΤΕ ΕΠΕΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      ΠΟΙΟΕΣ ΦΩΝΕΣ???????????????
      ΤΙ ΕΙΣΑΙ ,ΜΕΤΑ ΧΡΙΣΤΟ...ΠΡΟΦΗΤΗΣ!! ,ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!
      ΕΓΩ ΦΙΛΕ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΣ ΜΕ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΝΤΙΜΑ ,ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ,ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΡΙΞΕΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ,ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΣΕ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

      Διαγραφή
    7. Αντε, την εκανες τη δουλεια σου και σημερα.
      Δεν μιλας σε ασφαλιστες.
      Πανε να τους βρεις να τους τα πεις.
      Πανε και στην τραπεζα που βαζεις τα λεφτα σου και πεφτει και ο μισθος σου, γιατι ξερεις, οι εγγυησεις που λενε οτι υπαρχουν ΔΕΝ υπαρχουν..
      Ακου εκει, που νομιζες οτι θα πλουτισεις με επιτοκια 3 % και πανω οταν σ ολη την ευρωπη ειναι μηδενικα.
      Και τοτε να θυμασαι, οταν θα δεις να μην υπαρχουν εγγυησεις, οτι εγω σου ταλεγα...το δις εξαμαρτειν.
      Παρτα λοιπον τα λεφτακια σου και βαλτα στο μαξιλαρι σου.
      Γιατι ολες μπορει να γινουν μια ΑΣΠΙΣ, κατα τα λεγομενα σου...
      ΄Η νομισες οτι τα εχεις σιγουρα ε;
      Γιατι ξεχασες ολα τα σκανδαλα και τρωγεσαι τωρα με τους ασφαλισμενους;
      Πανε χτυπα την πορτα του ΠΑΣΟΚ και ρωτα τους τωρα με την ΕΛΙΑ, ΠΟΙΟΣ θα πληρωσει τα δανεια του.
      Που μαζι με τα διαγραμμενα του ΜΕΓΑΡΟΥ ΜΟΥΣΙΚΗΣ, ειναι περισσοτερα απο τις αποζημιωσεις της ΑΣΠΙΣ που επεσαν τα λαμογια με τις δεξιωσεις και τα ταξιδια οι κρατικοι και ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ ΤΟ ΚΟΣΜΟ.
      Αντε, πανε μαζεψε τα λεφτακια σου απο τις τραπεζες που ταχεις, γιατι ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΣΟΥ ΤΙΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕ ΜΕ ΦΟΡΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΕ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ!

      Διαγραφή
  53. ΜΠΡΑΒΟ........ ωραιο σεναριο! Ειναι ακριβως τα ιδια λογια που λεν ασφαλιστες αλλων εταιριων μετα μανιας εναντιον εμας ολους που ασφαλιστηκαμε στην ασπιδα και δεν ειχαμε προτιμησει αυτους. Παιρνετε τωρα την εκδικηση σας .Ποσο κομπλεξικοι ειστε ολοι εσεις και ειδικα εσυ που τα γραφεις αυτα.Ο πολεμος μεταξυ των ασφαλειων υπηρχε και θα υπαρχει .Ευχομαι το επομενο θυμα να εισαι εσυ και μη ζητησεις απο μενα τον νεοπτωχο λογω ασπιδας ΤΙΠΟΤΕ. Κατι......σαν και σενα ειναι επικινδυνοι για την κοινωνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ 5 Μαΐου 2014 - 4:15 μ.μ........................... Ο πανικός και τα νεύρα είναι ο χειρότερος σύμβουλος.
      Διάβασε με ψυχραιμία πρωτα στο τι γράφω και μετά σε παρακαλώ αν θές και χωρίς προσωπικούς χαρακτηρισμούς ξαναγράφεις.

      Διαγραφή
    2. ΡΕ ΑΝΤΕ ΚΟΨΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΗΛΙΘΙΕ ΤΟΛΜΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΖΩΩΝ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ? ΛΑΜΟΓΙΟ

      Διαγραφή
  54. 200 xil ανθρωποι ηξεραν και εψαχναν και εκαναν τον εξυπν οπως τα λετε.
    Δεν ειμστε θυματα της εξαπατησης καποιων επαγγελματιων και του αναλγητου κρατους που τους στηριξε και τους αφησε να μας λεηλατησουν τα σπιτια.
    Οταν αποταμιευαμε τα χρηματα μας για τις συνταξεις και τις σπουδες των παιδιων μας, μεταμορφωνομασταν λετε σε ασφαλιστες και κοροιδευαμε και λεγαμε για τον ψωμιαδη.
    Η μιση ελλαδα δηλαδη.
    Ποσο σοβαρος μπορει να ειστε;
    Το νοσοκομειακο που ειχα στην ασπιδα, μου το εδωσε μετα και η εθν ασφαλιστικη και μου προτεινε αντιστοιχο και η γιουρολαιφ
    Λες και μπορει ο καταναλωτης να μπει στα ψιλα γραμματα του καθενα.
    Στην ιντεραμερικαν επισης, συμβολαιο της εταιριας μου, τα ιδια.
    Αντε, παρατηστε μας στο χαλι μας
    και μην παιζετε επικινδυνα παιχνιδια,
    που κανατε την μιση ελλαδα να αισθανεται ως τοκογλυφος.
    Εσεις να τα κοιτατε που τα γνωριζατε καιι δεν ειχατε παει στον εισαγγελεα..
    Μεγαλυτερη η δικη σας ευθυνη.
    Πληρωναμε πεθαμενους συνταξιουχους, συνδικαλισταραδες, δημοσιους υπαλληλους φαντασματα και πατε να παρουσιασετε την εξαπατηση μας και τη ληστεια μας ως σκοπιμη απο μερους μας.
    ΜΑΣ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΕ ΜΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ..
    ΠΑΡΤΟ ΑΛΛΙΩΣ, ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΩΣ ΚΟΥΡΚΟΥΛΟΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ , ΞΕΣΤΡΑΒΩΣΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΝΑ ΔΕΙΓΜΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ. ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ, ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΣ ΜΟΥΡΗ.
    ΝΑΙ, ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣτΕ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ.
    ΕΓΩ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΧΟΡΕΥΕΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ.
    ΑΝΤΕ....
    Ευθύνες στην κυβέρνηση για εσκεμμένη παραγραφή ποινικών ευθυνών κρατικών αξιωματούχων, επιρρίπτει με γραπτή δήλωσή του ο πρόεδρος της "Δράσης", Θ. Σκυλακάκης.

    Ο κ. Σκυλακάκης επικαλέιται δημοσίευμα της "Καθημερινής της Κυριακής", στο οποίο δικαστικοί καταγγέλλουν ότι με πέντε διαφορετικές διατάξεις που ψήφισε πρόσφατα η κυβέρνηση, "απαλλάσσονται από ποινικές ευθύνες κρατικοί αξιωματούχοι που κατηγορούνται ότι διαχειρίστηκαν παράνομα δημόσιο χρήμα, γίνεται ευρεία «νομιμοποίηση» παράνομων πληρωμών από κρατικούς φορείς και δήμους και καταργείται μια παράγραφος του άρθρου 263 του Ποινικού Κώδικα για τη δωροδοκία κρατικών υπαλλήλων".

    Αποτέλεσμα, σύμφωνα με τον ευρωβουλευτή είναι "η γενικευμένη παραγραφή ποινικών ευθυνών για σκάνδαλα υπευθύνων των Νομικών Προσώπων Ιδιωτικού Δικαίου που επιχορηγούνται από το κράτος ή από τράπεζες, διάταξης της οποίας επωφελείται και πρώην διευθύνων σύμβουλος στα Ελληνικά Ναυπηγεία, ο οποίος είναι προφυλακισμένος για διακίνηση «μαύρου χρήματος» στην υπόθεση των υποβρυχίων".


    Την ίδια ώρα, οι πολίτες αγωνιούν και αγωνίζονται για να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους και απειλούνται ή/και καταδιώκονται αμείλικτα για χρέη μερικών χιλιάδων ευρώ, με ποινικές διώξεις, κατασχέσεις μισθών, καταθέσεων και την προετοιμαζόμενη μαζική εκποίηση της περιουσίας τους που θα γίνεται ακόμα και στο 1/3 της «αντικειμενικής» της αξίας, υποστηρίζει ο κ. Σκυλακάκης.

    Η ανακοίνωση καταλήγει επιρρίπτοντας ευθύνες και στην Ευρώπη, "οι γραφειοκράτες της οποίας κάνουν τα στραβά μάτια στην ψήφιση αυτών των διατάξεων, με την πλήρη κάλυψη ως τώρα των πολιτικών τους προϊσταμένων".


    Πηγή:www.capital.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ Ανώνυμος5 Μαΐου 2014 - 5:36 μ.μ...................... Αγαπητέ μου ,ουτε Κούρκουλος το παίζω ουτε και στραβός είμαι.
      Βλέπω οτι κατά την φιλοσοφία σου πας μη στηρίζων τις θέσεις και τα θέλω και τις επιδιώξεις σας είναι μπήξαι δήξαι το ένα το άλλο.
      Τεκμηριωμένο αντίλογο θέλω και όχι προσωπικούς χαρακτηρισμούς.

      Πέρα των ανωτέρω και εγώ μαζί σου είμαι και καταδικάζω αυτές τις ενέργειες ,της πολιτείας που μου αναφέρεις παραπάνω και ουτε υποστηρίζω αντίθετη αποψη και για συμψηφισμούς ευθυνών.
      Ναι να πληρώσουν ολοι αυτοί οι υπεύθυνοι που ανέφερες παραπάνω..

      Η αρχική μου θέση στο σχόλιο εως και τώρα είναι ως αποψη ότι δεν φταίει και δεν πρέπει να πληρώσει τις πράξεις και τις παραλήψεις του καθενός στο θέμα σας και σε κάποια αλλα , ο λοιπός Ελληνικός λαός σήμερα.

      Ενας υπόλοιπος λαός που φτάνει στο σημείο σήμερα στο δεν πάει άλλο.
      Γιατί να την πληρώσω εγώ ο ενας ο άλλος από την αγρια φορολογία και τις στερήσεις σε κάτι που δεν εφταιξα η δεν ανακατεύτηκα?

      Ξεκάθαρες είναι οι τοποθετήσεις μου.
      Λυπάμαι πάντως αν ενοχλούν.

      Διαγραφή
    2. αυτα που πληρωνω εγω και πολλοι αλλοι για ευθυνες αλλων, με μειωση συνταξεων ,φορους, ανεργια παιδιων, ανυπαρξια παιδειας και υγειας και κοινωνικης προστασιας, ΕΦΤΑΙΞΑ και τα πληρωνω για τους υπολοιπους;
      Αν με το σκεπτικο σας, διαχωριζει ο καθενας τη θεση του και λεει οτι δεν φταιει γι αυτα που καλειται η ευθυνομενη ποινικα και οχι μονο αστικα πολιτεια να πληρωσει, και αναπτυσσει σκεπτικα σαν το δικο σας, που καταληγει, αραγε;
      Εγω δεν ζητω να τα πληρωσετε εσεις , οπως και εσεις ενδεχομενως να μη ζητησατε να πληρωσω εγω αλλα δικα σας, που δεν τα γνωριζω, αλλα τα πληρωσα.
      Γιατι στατιστικως, θα ειστε μεσα στις κατηγοριες εκεινων, που πληρωνουμε ολοι τους κανιβαλισμους και τα μουχτια των κρατικων λειτουργων ή των φορεων και των κυκλων τους.
      Ειναι σα να μου λετε, εγω ειχα εναν καλο μισθο, και κακως μου τον μειωσαν..θα επρεπε μονο του διπλανου να μειωσουν ...
      Εγω. ως συνταξιουχος, γιατι πληρωνω τα στραβα της μη πληρωμης εισφορων των αλλων; γιατι μου μειωνουν τη συνταξη, αν και 40 χρονια πληρωνα απειρες εισφορες;
      Τι θα πω; Οτι επειδη διπλα μου ειναι απειροι ανεργοι κακο του κεφαλιου τους και δε με νοιαζει ;
      Αν αυριο κλεισει μια τραπεζα βιαια, οπως μια σφαλιστικη, και χασετε τα λεφτα σας,..γιατι εγω να πληρωσω ο καταταλαιπωρημενος, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΛΗΘΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ , για να αποζηιωθειτε εσεις;
      Και το πραμα πηγαινει μακρυα.
      Αντι λοιπον να ριχνετε λαδι στη φωτια και να μας μιλατε, εμας τους ασφαλισμενους, σαν να ημαστε τσιρακια και γλειφτες του λαμογιου του ψωμιαδη και της παρεας του, καλυτερα να λεγατε απο τηνν αρχη οτι ειναι δυσαρεστο να επιβαρυνθει ο πολιτης και παλι τηνν αποζημιωση των ασφλισμενων της ασπις.
      Και αντι να μας μιλατε για συμβολαια και δηθεν ξυπνιους και μαγκες ασφαλισμενους, ΠΡΑΓΜΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΟΣ, θα μπορουσατε να καταθεσετε μια αποψη για το πώς θα λυθει το θεμα, χωρις κοστος μεγλο, ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΠΟΛΛΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΕΥΟΝΤΩΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ.
      ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ κ.ΤΖΩΡΤΖΗ, ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΣΤΕΓΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ,
      ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΡΕΦΕΣΤΕ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΒΛΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΜΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΗΚΑΝ ΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΡΩΤΑ ΖΩΗΣ. ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΡΑΜΑ.
      ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΡΙΞΕΤΕ ΛΑΣΠΗ, ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΙΣΘΕΙΤΕ...
      ΚΡΙΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ. ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΔΙΚΗΜΑ ΑΠΑΤΗΣ, ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΔΙΚΑΖΟΥΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΘΟΝΤΑ.
      ΤΙ ΛΕΤΕ, ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ;
      ΑΛΛΟ, ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.
      5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ, ΕΝΩ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Η ΛΥΣΗ.
      ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ, ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ, ΤΟ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ, ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΗΡΥΞΑΝ ΣΕ ΑΦΑΝΕΙΑ.
      ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙΤΕ ΕΚΕΙ, ΓΙΑΤΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ, ΜΕ ΗΠΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΜΑΣ.
      ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ ΕΙΜΑΙ Κ ΕΓΩ.
      ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΤΕ ...

      Διαγραφή
  56. Ειμαι ο σχολιαστής Ανώνυμος 5 Μαΐου 2014 - 3:11 μ.μ..............

    Βλέπω ότι αρκετοί ταραχτήκατε εκνευριστήκατε ενοχληθήκατε με το παραπάνω σχόλιό μου.
    Έχετε δίκαιο.

    Επανέρχομαι με άλλο ένα σχόλιο τώρα που ίσως σας βοηθήσει να δείτε κάποια ορισμένα ζητήματα που άπτονται στην σημερινή πραγματικότητα της διαχείρισης του προβλήματός σας.
    Αφορά το τωρινό μου σχόλιο στο εμπόριο της ελπίδας που γίνεται απο τους αυτόκλητους προστάτες με ετικέτα σύλλογος, σωματείο , κλπ .
    Και πάλι πολλοί πιστεύω θα ενοχληθείτε, ίσως και με βρίσετε.
    Κάτι θα κρατήσετε όμως στο πίσω μέρος του μυαλού σας.

    Έχω να σας πω λοιπόν ότι,
    To ποιο προσοδοφόρα επαγγέλματα αυτούς τους χαλεπούς καιρούς στην Ελλάδα είναι τα επαγγέλματα που εμφανίζονται εκεί όπου κλείνει κάποια μεγάλη βιομηχανία, κάποια εταιρεία με πολλούς εργαζόμενους, η κάπου που θίχτηκαν η πρόκειται θα θιγούν ουσιαστικά η οικονομικά συμφέροντα ομάδας ανθρώπων.

    Είναι λοιπόν αυτό το επάγγελμα του "αυτόκλητου προστάτη".
    Όπου ομάδες εξ αυτών εκεί στην αναμπουμπούλα εμφανίζονται ως από μηχανής Θεοί και αναλαμβάνουν τα καθέκαστα.
    Να δημιουργήσουν σύλλογο συνήθως και οι ίδιοι να είναι ο σύλλογος, δείχνοντας ότι θέλουν και ότι προσπαθούν να υπερασπιστούν τα “δικαιώματα και το δίκαιο του εργαζομένου , του θιγόμενου, αυτού η αυτών που έπαθαν οικονομική ζημιά η καταστροφή κλπ”.

    Είναι μαζί τους στο σύστημα/παιχνίδι , εργατολόγοι και κάποιοι δικηγόροι.
    Που τον τίτλο του εξπέρ και την αναγνωρισιμότητα τους τον έχουν κερδίσει από τις συχνές τηλεοπτικές τους εμφανίσεις ως τηλεοπτικοί “μαϊντανοί” επί παντός επιστητού.

    Και τελευταίος επίσης κλάδος που ανθεί σήμερα είναι τα λεγόμενα παπαγαλάκια που είναι μπασμένοι στο κόλπο για τα καλά.
    Που παίζουν με τον πόνο και την αγωνία αυτών που έχασαν την δουλειά τους, που έπαθαν οικονομική ζημιά η καταστροφή.
    Που παροτρύνουν τους θιγόμενους να γραφούν στον σύλλογο πείθοντας τους ότι θα πετύχουν το ακατόρθωτο, //τάζοντας τους λαγούς με πετραχήλια // κλπ κλπ.

    Αργά και σταθερά με τις συνδρομές των μελών , δουλεύει και ζει το σύστημα.
    Ζει ένα ολόκληρο ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ.
    Ακολουθούν και οι εργατολόγοι η οι μεγάλο δικηγόροι του “κόλπου” που τάζουν τα ακατόρθωτα.
    Δηλαδή να φουντώνουν τα μυαλά των παθόντων ότι θα τα πάρουμε μέχρι και το τελευταίο ευρώ από το κράτος, ότι τα δικαιούμαστε, και αυτοί επιπρόσθετα λένε στον κόσμο, τι για προσφυγή στον Άρειο πάγο, τι για το Συμβούλιο της Επικρατείας, τι στα Ευρωπαϊκά δικαστήρια, τι για προσφυγή ακόμα και στο δικαστήριο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
    Και έτσι διαιωνίζουν καταστάσεις.
    Κάτι για 2500 χιλιάδες ευρώ από τον καθένα ζητάνε όπως διάβασα σε διάφορα κατά καιρούς σχόλια για παραστάσεις και δικαστικά έξοδα για την γνωστή μας περίπτωση.
    Είναι πολλά τα λεφτά, τελικά .
    Και το κυριότερο είναι ξεκούραστα για κάποιους έως πολλούς.

    Εύχομαι όσοι με διαβάσατε, να καταλάβατε ορισμένα πράγματα, και σε τι αναφέρομαι.

    Λυπάμαι αλλά οι αλήθειες πονάνε αλλά πρέπει να λέγονται.
    Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού.
    η καλλίτερα στο να πιάνεται κάποιος κορόιδο και όταν του λένε να μην είναι ευκολόπιστος, τότε είναι και ασυγχώρητος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΛΕΤΕ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΑΣ ΜΗ ΤΑ ΓΕΝΙΚΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ. ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ. ΟΛΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ.

      Διαγραφή
    2. ΝΑ μας ΖΗΣΕΙς ΤΙΜΗΜΕΝΟ ΚΚΕΕΕΕΕΕΕ

      Διαγραφή
  57. Δεν εχει καμια σχεση αυτα που λετε εδω με τα προηγουμενα.
    Και πολλοι θα συμφωνουσαμε, ΑΝ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΑΝΑΚΑΛΟΥΣΑΤΕ ολη την προηγουμενη θεωρια, οπου 200 χιλ ανθρωποι με τις οικογενειες τους, θα πρεπει να αυτοκτονησουν μαζικα απο ανεχεια, για να μην επιβαρυνουν εσας, που ΔΕΝ ΦΤΑΙΞΑΤΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΡΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ ΔΙΚΗΓΟΡΕ,ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΑΣΦ.ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ????????????????
      ΟΛΟ ΤΡΕΛΛΑ ΕΙΣΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. ΛΕΣ 250.000ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ??????????????
      ΑΝΤΕ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΑΛΛΟΥ....
      [ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ ΑΛΛΑ]

      Διαγραφή
  58. Εγω που μαζευα 20 χρονια χρηματα για το συνταξιοδοτικο μου και για τα παιδια μου, προσπαθουσα να πλουτισω σε μια μερα; Τι σχεση εχει με το χρηματιστηριο αυτο;
    Ο δικηγορος του Δημοσιου ειχε στο ΣτΕ αντιστοιχες αποψεις.
    Αυριο, αν κλεισει μια μεγαλη ασφαλιστικη, τα ιδια θα λετε;
    ΛΑΣΠΗ ΛΑΣΠΗ ΛΑΣΠΗ και ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ...
    Ο τα πανθ ορων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Σήμερα ο δικηγόρος μου,μου είπε ότι δεν υπάρχει καμμία απολύτως πιθανότητα να γνωμοδοτήσει θετικά υπερ ημών το ΣτΕ.
    Αλλά ακόμα και αν συμβεί αυτό,το κράτος θα αγνοήσει αυτή την απόφαση,ακριβώς όπως συνέβη και με το πλαφόν στη συνταγογράφηση φαρμάκων.Επομένως ,σύμφωνα πάντα με τη γνώμη του δικηγόρου,μόνο από τους ιδιώτες(βλ.Ψωμιάδης,ασφαλιστές) έχουμε πιθανότητα να πάρουμε κάτι.
    ΣΚεφτείτε λοιπόν πριν λήξει η πενταετία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και θετικά θα γνωμοδοτήσει, και θα τα παρουμε.
      οταν έχεις εκτελεστή απόφαση, να δεις τι καλα εκπλειστηριαζεις ακίνητη περιουσία του δημοσίου και όχι μονο.
      κανένας όμως δεν επιδιώκει τέτοιες λύσεις.
      τι σχέση έχει αυτο με τα φάρμακα;
      δεν είναι όπως οι αυξήσεις μισθών και η συνταγογράφηση.
      απόφαση εκτελεστή, σημαίνει ότι υπάρχουν περαιτέρω διαδικασίες είσπραξης.
      εμείς επιδιώκουμε συναινετικές λύσεις και μέσα από τη γνωμοδότηση του ΣτΕ, να υποχρεωθούν όλοι αυτοί οι αυλικοί και οι παρατρεχάμενοι να σκύψουν σοβαρα να βρουν λύση. εξάλλου τα περισσότερα συμβόλαια λήγουν μετά απο χρόνια, που σημαίνει, ότι με καλή προαίρεση και συνεννόηση, θα βρεθεί λύση με αμοιβαίες υποχωρήσεις. όχι φαντς και χλευασμός , όχι άλλο εμπαιγμός.
      τωρα ο δικηγόρος σας τι θέλει να πει, δεν κατάλαβα.
      το σκεπτικό του ποιο είναι ακριβώς; ως δικηγόρος θα πρέπει να έχει μια επιχειρηματολογια και όχι να λέει όσα μπορεί να πει ένας που δεν γνωρίζει.
      αν ήταν έτσι, δεν θα προσέφευγαν τόσοι άνθρωποι.
      δεν υπάρχει βάση στους ισχυρισμούς των νομικών συμβούλων του δημοσίου. αν γίνουν αποδεκτές τέτοιες σκεψεις , τότε η ασφαλιστική αγορά θα ετκεθεί και θα πρέπει να το φροντίσουμε εμείς αυτό. να μάθει όλος ο ελληνικός λαός πού πρόκειται να στηριχθεί. σε μια αγορά, που ελέγχεται μόνο για ..περίεργους εσωτερικούς λόγους και όχι για την προστασία του καταναλωτη.
      ρωτηστε το δικηγόρο σας και πείτε μας.
      κανένας από τους συλλόγους, θα ασχοληθεί να δημοσιοποιήσει κάτι ή πάλι στα ίδια τα χιλιοπαιγμένα;

      Διαγραφή
    2. Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού.
      η καλλίτερα στο να πιάνεται κάποιος κορόιδο και όταν του λένε να μην είναι ευκολόπιστος, τότε είναι και ασυγχώρητος.

      Σταματείστε επιτέλους να ειστε ευκολόπιστοι στα παραμύθια φούμαρα που σας φουσκώνουν τα μυαλά, αυτων των επαγγελματιών που σας εμφανίστηκαν με το αζημίωτο βέβαια ως προστάτες σας.

      Διαγραφή
    3. ΡΕ ΑΝΤΕ ΚΟΨΕ ΤΟ ΒΡΩΜΟΚΕΦΑΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΒΛΑΚΑ. ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ.

      Διαγραφή
    4. ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ ΤΟ ΛΑΓΟ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΚΑΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΚΑΝΔΑΛΑ, ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ, ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΜΗΚΥΟ,ΟΠΑΠ ...ΚΛΠ ΚΛΠ ΠΟΥ ΟΝΤΩΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      ΧΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ!
      ΠΟΥ ΚΟΠΤΕΣΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΝ ΘΑ ΚΛΗΘΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΜΙΑ ΠΕΝΤΑΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ.
      ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΕΙΣ ΤΟ ΒΙΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΥΡΟΜΑΙ ΕΝΤΟΝΩΣ.\ΓΙΑΤΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ, ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ, Ε Γ Ω!!!!!!!!!!!! ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΝΩ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ...Ο Λ Ε Σ !!!!!!!!!!!!!!! ΑΡΑ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ , ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΤΑΙΩ!!!!!!!!!!!!!!
      ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΛΑΓΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ,
      ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΜΟΥΦΑ,
      ΠΟΥ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ, ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ...ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΙΣΚΩΝ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ
      ΠΟΥ..ΚΑΤΑ ΜΙΑ..ΔΙΑΟΛΕΜΕΝΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ..ΟΥΤΕ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ Σ ΑΥΤΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ..ΑΛΛΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΨΩΜΙΑΔΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΛΕΣ Κ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ.
      ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ
      ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΟΦΙΕΣ ΣΟΥ ΑΛΛΟΥ.
      ΟΨΙΜΟΙ ΣΟΦΟΙ ΚΑΙ ΕΠΑΙΟΝΤΕΣ.

      Διαγραφή
  60. αυτη τη δουλεια θελει η πολιτεια να κανουμε;
    ξερετε σε τι ανθρωποφαγια θα πεσουμε;
    αν βγει αρνητικη η αποφαση του ΣτΕ, τοτε θα υπαρξει βαση, περα απο την ηδη υπαρχουσα νομολογια, και θα στραφουμε κατα των ασφαλιστων.
    αυτο θελουν;
    δεν υπαρχει περιπτωση να σταθει η ιδιωτικη ασφαλιση και θα ερθει νεα γενια δικηγορων να αναλαβει αλλο πακετο αγωγων και μηνυσεων.
    ποιος να ειναι ευπιστος και σε ποιον.
    εδω βγαινουν δικηγοροι , μας λενε φιλοι παραπανω, και λενε...οτι δε θα υπαρξει θετικη γνωμοδοτηση.
    ο δικος μου δικηγορος, λεει οτι θα βρουν τροπο να βοηθησουν το κρατος, αλλα δεν μπορουν να μην αναγνωρισουν την ευθυνη της ελλιπεστατης εποπτειας, αρα και ευθυνη αποζημιωσης.
    ανθρωποφαγια...ειπαμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΩΝ.
    ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.
    Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥΣ, ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ
    ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΟΤΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΚΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ!
    ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΣΣΣΣΣΣ ΜΗΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.
    ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΤΑ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ,
    ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΕΚΛΕΨΕ.
    ΑΝΤΕ ΒΡΕ, ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΒΓΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙΙ ΘΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΣ.
    ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ ΘΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΚΑΤΑ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Δ.Σ ΚΑΤΑ ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΩΝ.
    ΑΝΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ.
    ΓΡΑΨΤΕ ΤΑ ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ
    ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΚΡΑΧΤΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ
    ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ...ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ..
    ΕΙΠΑΜΕ!
    ΤΟ ΣτΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ.
    ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΚΡΙΣΗ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η Ε.Ε Ή ΤΟ ΔΝΤ
    ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ
    ΗΤΑΝ Η ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ, Η ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ, ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.
    ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ.
    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!
    ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ, ΜΗΝ ΞΕΜΥΤΑΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΑΣ.
    ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΘΕΣΗ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ.
    ΜΟΛΙΣ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ,ΤΟΤΕ ΘΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ.
    ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΟΥΘΕΝΑ.
    ΜΟΝΟ Ο ΣΤΑΙΚΟΥΡΑΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΠΡΟΘΥΜΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ, ΟΣΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ,
    ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΓΓΡΑΨΕΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΟΛΛΩΝ,
    ΕΝΑ ΥΠΟΜΝΗΜΑ, ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΕΠΙΟΡΚΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ;
    ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΠΟΛΛΑ.
    ΑΠΟ ΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ
    ΤΑ ΧΑΡΙΣΜΕΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΜΟΥΣΙΚΗΣ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ
    ΟΠΑΠ
    ΕΥΑΘ
    ΔΕΗ
    ΟΤΕ
    ΕΛΛΗΝΙΚΟ
    ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ
    ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΕΡΓΑ
    ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΑΓΥΡΙΣΤΑ..ΦΡΕΣΚΟ ΠΡΑΜΑ
    ΚΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΥΚΟΛΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

    ΚΑΙ ΑΣ ΤΑ ΔΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣτΕ ΠΟΥ ΓΝΩΜΟΔΟΤΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΜΟΙΒΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΟΥΝΤΑΙ
    ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΑΠΟ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ, ΧΑΜΗΛΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΥΦΥΙΑΣ ΕΠΟΠΤΕΥΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ.

    ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΝΑΜΑΣΗΜΑΤΑ.
    ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΣΤΑΙΚΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥ.
    ΑΝΑΡΤΗΣΤΕ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ
    ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΤΕ ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
    ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΟΥ ΑΠΟΖΗΜΙΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΑΙΤΙΟΙ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ , ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΟΜΟΙΟ.
    ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΟΥΝ.
    ΝΑ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΘΟΥΝ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ.
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΧΑΡΙΕΝΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΒΟΗΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.
    ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΞΑΜΕ;
    ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ;
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΣτΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΠΗΧΥ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ ΤΟΥ, ΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Ερώτηση Χρήστου Σταϊκούρα για την αποκατάσταση των ασφαλισμένων των εταιρειών ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ και ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΑΖ μετά την ανάκληση της λειτουργίας τους.Ως εκ τούτου, κρίνεται καθοριστική η άμεση λήψη συγκεκριμένων νομοθετικών πρωτοβουλιών προκειμένου να αποκατασταθούν οι ασφαλισμένοι, οι οποίοι επί σειρά ετών, ανταποκρινόμενοι στο ακέραιο στις συμβατικές τους υποχρεώσεις έναντι της εταιρείας και εμπιστευόμενοι τις νόμιμες άδειας της Ασπίδας, εναπόθεσαν σε αυτή τις αποταμιεύσεις και τους κόπους μιας ζωής. Δυστυχώς, το σχέδιο νόμου με τίτλο «Εποπτεία Ιδιωτικής Ασφάλισης, σύσταση εγγυητικού κεφαλαίου ιδιωτικής ασφάλισης ζωής κλπ.» που προωθεί η κυβέρνηση, σε καμία περίπτωση δεν επιλύει το σημαντικό πρόβλημα που έχει προκύψει. Μάλιστα, η προοπτική περικοπής του ποσού της αποζημίωσης κατά 50%, σε καμία περίπτωση δεν αμβλύνει το πρόβλημα.


    ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΤΟ 2010
    ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ 2014


    ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥς ΜΕ ΔΕΚΑ ΔΑΧΤΥΛΑ
    ΑΛΛΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝΟΙΧΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προς Ανώνυμος6 Μαΐου 2014 - 5:41 μ.μ

      Τι οτι λέμε θα κάνουμε ?
      Ολοι οι πολιτικοί -πολιτικάντηδες μια ζωή εξω απο τον χορό πολλά τραγούδια λένε.
      Οταν μπούνε στον χορό τα ξεχνάνε ολα.

      Οσο ειναι στην αντιπολίτευση κάνουν τους καλούς, χαηδεύουν αυτιά, σκίζουν τα ιμάτιά τους για την αδικία.

      Οταν γίνουν κυβέρνηση-συγκυβέρνηση και πιάσουν και κυβερνητικό πόστο, αρχίζουν τα Ναι μεν αλλά, καλά θα δούμε, και αλλα τοιαύτα.

      Τιποτα διαφορετικό λοιπόν δεν εκανε και ο κύριος Σταϊκούρας με την επερώτησή του ως βουλευτής τότε, τίποτε διαφορετικό δεν κάνει και ως υπουργός σήμερα στο θέμα της Ασπίδας.

      Διαγραφή
  64. 1. Υπάρχει η πολιτική βούληση εκ μέρους της κυβέρνησης, για την εκκαθάριση της εταιρείας Ασπίς Πρόνοια εν λειτουργία, χωρίς να χαθεί κανένα δικαίωμα των ασφαλισμένων;
    2. Εξετάζεται η εφαρμογή των παραπάνω προτάσεων που διατυπώνονται, οι οποίες διαφυλάττουν την προστασία των συμβαλλομένων, αλλά και τη βιωσιμότητα της εταιρείας; Προτίθεται να λάβει η κυβέρνηση τις σχετικές νομοθετικές ρυθμίσεις;
    3. Έχει προβεί η κυβέρνηση σε συγκεκριμένες ενέργειες για την αναδιοργάνωση των χαρτοφυλακίων και σε συγκεκριμένα μέτρα για την κρατική στήριξη προς τους θιγόμενους κατά τις ρυθμίσεις του νόμου 3790 από 6/9/2009;
    4. Με ποιες ακριβώς διαδικασίες ελέγχονται τα έξοδα που καλύπτονται από το αποθεματικό των υπό εκκαθάριση εταιρειών;
    5. Ποίες είναι οι επιπτώσεις της ανάκλησης των αδειών λειτουργίας των εν λόγω ασφαλιστικών οργανισμών στην τραπεζική αγορά, μιας και ασφαλιστικά συμβόλαια έχουν χρησιμοποιηθεί σε εγγυητικά σχήματα και έχουν διασυνδεθεί για την εξυπηρέτηση κυρίως στεγαστικών δανείων; Ποια συγκεκριμένα μέτρα προτίθεται να λάβει η κυβέρνηση για να αντισταθμίσει το πρόβλημα που δημιουργείται από την ακύρωση των εξασφαλίσεων των τραπεζών και την προστασία των πολιτών;
    6. Ποιος είναι ο ακριβής σχεδιασμός για την αξιοποίηση των στοιχείων ενεργητικού των χαρτοφυλακίων των υπό εκκαθάριση ασφαλιστικών επιχειρήσεων;
    7. Δικαιούται η κυβέρνηση να παρέμβει σε μια ιδιωτική σύμβαση μεταξύ του ασφαλισμένου και της ασφαλιστικής εταιρείας περικόπτοντας κατά το ήμισυ την αποζημίωση που δικαιούται;

    ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΝΕ ΠΑΣΟΚΟΙ

    ΑΛΛΑ

    Ο ΣΤΑΙΚΟΥΡΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ΟΡΕ
    ΠΟΛΙΤΑΚΑΝΤΗΔΕΣ
    ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ
    ΕΣςΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΣΑΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝΝΝΝΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. ΝΑΙ Ο
    ΣΤΑΙΚΟΥΡΑΣ
    ΤΑ ΛΕΙΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. http://kourdistoportocali.com/post/35050/omologa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. http://www.koutipandoras.gr/article/113302/syllipseis-omologioyhon-poy-diamartyrontan-sto-megaro-moysikis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Απόσπασμα από το Insurance World σε σημερινό του άρθρο. ......Ένα δις ευρώ οι οφειλές, προ και μετά ΕΟΠΥΥ, στα διαγνωστικά από τα ασφαλιστικά ταμεία.......
    Άμεσα προσφεύγει στη δικαιοσύνη ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος (ΠΙΣ) Διαγνωστικών, και ετοιμάζεται για επίσχεση παροχής υπηρεσιών προς τον ΕΟΠΥΥ, από τις 12 Μαΐου.

    Τόσο ο ΠΙΣ όσο και οι εκπρόσωποι των φορέων παροχής πρωτοβάθμιας φροντίδας ζητούν από την πολιτεία να εξοφλήσει τις υποχρεώσεις της, οι οποίες ανέρχονται σε πάνω από 1 δισεκατομμύριο ευρώ, ακόμη και από το 2010.

    Εδώ δεν εχει και δεν μπορεί να πληρώσει το κράτος βεβαιωμένες οφειλές από το 2010 ακόμα, και κάποιοι εδώ πιστεύουν στα παραμύθια φούμαρα αυτων που τους τάζουν ταζουν τάζουν /παραμυθιάζουν/ , ότι το κράτος θα σκιστεί και θα βρεί λεφτά να τα δώσει στους Ασπιδαίους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. H τελευταια παραγραφος ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΦΥΣΙΚΑ.
      ΠΑΝΤΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.
      ΕΣΕΙΣ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ...ΑΣΠΙΔΑΙΟΥΣ Ε;;;;
      ΚΑΤΙ ΣΑΣ ΤΡΩΕΙ, ΚΑΤΙ ΘΕΛΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΕΝ ΤΕΛΕΙ, ΔΕ ΜΑΣ ΠΑΡΑΤΑΤΕ;
      ΕΙΠΑΜΕ:
      ΕΛΛΗΝΙΚΟ
      ΟΠΑΠ
      ΕΥΑΘ
      ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ
      ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΙΝΙΚΩΝ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ
      ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟ
      ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ

      ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ
      ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ Μ ΑΥΤΑ..

      Διαγραφή
    2. ξερεις που θα τα βρει κατευθυνομενε καραγκιοζακο; εκει που βρηκε τα 300 εκατομμυρια για το μεγαρο μουσικης. που τα πληρωνουμε ολοι εμεις οι ασφαλισμενοι της ασπις και της κομερσιαλ.
      ξερεις, λυπαμαι που οι αληθειες πονανε, αλλα πρεπει να λεγονται.

      Διαγραφή
    3. ΒΡΕ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΜΜΙΣΘΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΘΕΤΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ; ΤΙ.....Α...ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΤΟΒΑΛΕ ΣΤΟΧΟ ΖΩΗΣ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΛΑΣΠΗ;
      ΑΝ ΔΙΑΒΑΖΑΝ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣτΕ, ΘΑ ΔΙΑΒΑΖΑΝ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ.
      ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ ΕΜΠΕΔΩΣΕΙ ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΟΤΙ ΖΗΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΠΛΕΥΣΑΝ ΜΕ ΕΛΕΓΧΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΗΣΑΣ...
      ΖΗΜΙΑ ΙΣΟΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ.
      ΚΑΙ ΖΗΜΙΑ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙΣΑ ΑΠΟ ΑΠΑΤΗ..ΕΙΔΙΚΩΝ, ΕΙΔΗΜΟΝΩΝ, ΕΠΑ"ΙΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΩΝ.
      ΑΣ ΤΟΥΣ ΨΑΞΟΥΝ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ.
      ΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΑ ΣΠΙΤΙΑ ΓΕΜΙΣΑΝ ΑΓΧΟΝΕΣ. ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ...

      Διαγραφή
    4. @ Ανώνυμος7 Μαΐου 2014 - 11:55 μ.μ................. Δεν είμαι κάποιος της αντίθετης πλευράς αγαπητέ μου.
      Ειμαι κάποιος που σας τα ειπε χύμα και σταράτα προχθές με σχόλιο εδω για το μερίδιο της ευθύνης σας και που δεν ακούγατε η δεν θέλατε να ακούσετε τότε στα προσέχετε και μην ειστε ευκολόπιστοι.

      Ειμαι κάποιος που θέλει τώρα να σας ταρακουνήσει να σας ξυπνήσει από τον βαθύ υπνο που σας εριξαν αυτοί οι αετονύχηδες των συλλόγων και που σας τάζουν ότι θα τα πάρετε όλα μεχρι μιας από το κράτος.
      Αλλά όμως ξέρουν να σας τα παίρνουν για τα καλά ειτε για τις συνδρομές ειτε δώστε και ξαναδώστε για τις προσφυγές και τις αγωγές.

      Διαγραφή
    5. Η ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ, ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΑΝΟΙΧΤΟ.
      ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ,ΙΑΒΕΡΗ, ΠΟΙΟΣ ΑΚΟΥΓΕ ΠΟΙΟΝ;
      ΝΟΜΙΜΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ
      ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΙΚΗ ΤΗΣ
      ΜΕ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ, ΜΕ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥΣ, ΤΗΝ ΕΥΠ, ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΗ, ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ
      ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ
      ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΦΕΡΕΓΓΥΟΤΗΤΟΣ

      ΓΙΑΤΙ ΚΟΛΛΗΣΕΣ ΕΔΩ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ;
      ΠΡΟΦΑΝΩΣ Η ΤΟΝ ΑΜΕΤΡΟ ΕΓΩΙΣΜΟ ΣΟΥ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙΣ Ή ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ Ή ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΟΥ.

      ΣΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΑΛΛΟΙ ΕΔΩ ΑΡΚΕΤΗ ΤΡΟΦΗ, ΝΑ ΜΕΜΦΘΕΙΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ.
      ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΡΙΘΜΕΙΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ;
      ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΟΝΟΜΑΖΕΙΣ, ΑΔΕΚΑΣΤΕ, ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ;
      ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΤΣΗ, ΤΟΝ ΚΟΚΑΛΗ ,ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ;

      ΑΣΕ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΑΠΟΦΑΝΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΗ ΛΑΣΠΗ.
      ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.

      Διαγραφή
    6. ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ
      Ανώνυμος7 Μαΐου 2014 - 11:55 μ.μ................. Δεν είμαι κάποιος της αντίθετης πλευράς αγαπητέ μου.
      ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΟ
      Ειμαι κάποιος που σας τα ειπε χύμα και σταράτα προχθές με σχόλιο εδω για το μερίδιο της ευθύνης σας και που δεν ακούγατε η δεν θέλατε να ακούσετε τότε στα προσέχετε και μην ειστε ευκολόπιστοι.
      ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΤΑΤΟΣ ΠΩΣ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΠΟΤΕ!!!!!!!
      ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΑΜΕ ΤΑ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ[Π.Χ. ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ]ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ[ΙΟΥΝΙΟΣ 2007].
      ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ,ΚΑΝΕΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΠΟΠΤΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.,ΠΟΥ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΑΝ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ,ΚΑΙ 'ΝΑΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΤΑΤΟΣ ΓΙ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ.
      ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΚΑΝΕΙΣ...ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ[ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ] ΕΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΚΑΤΙ ...ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΑΖΕ [ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙ]ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ.
      ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΣΟΙ ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ,ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ,ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΞΙΡΓΙΖΕΙ Η ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΠΕΤΑΣ ΣΕ ΑΘΩΑ ΘΥΜΑΤΑ..
      ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΕ!Ι!......
      ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΒΑΛΤΟΣ???
      ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΑ ΠΑΡΑΔΕΞΟΥ ΤΟ,ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΔΙΚΑΟΛΟΓΕΙΤΑΙ Η ΣΤΑΣΗ ΣΟΥ!!!...

      Διαγραφή
    7. @ Ανώνυμος 8 Μαΐου 2014 - 2:29 μ.μ ......................
      Αγαπητέ μου και ήθος και αξία έχω.
      Και το κυριότερο σέβομαι και τον κάθε άνθρωπο.
      Το ήθος και η αξία μετράται με το να λες και τις δυσάρεστες δυστυχώς αλήθειες , να τον αφυπνίζεις τον άλλον και να μην του χαϊδεύεις τα αυτιά για να είσαι ο αρεστός και ο καλός της παρέας.

      Επί του θέματος τώρα.!
      Δεν αποδέχομαι το μη ευθύνης σας στις τότε αποφάσεις σας (των περισσοτέρων ) στο που εξαγοράσατε τότε τα άλλα ασφαλιστικά σας προγράμματα που είχατε σε άλλες εταιρείες για να πάτε να βάλετε τα χρήματα σας στην Ασπίδα.
      Άλλοι πάλι και δυστυχώς πολλοί ήταν αυτοί που έκαναν και το εγκληματικό να σταματήσουν την κοινωνική τους ασφάλιση για να κάνουν νοσοκομειακό στην Ασπίδα.
      Ποιος φταίει για όλα αυτά?

      Μα το κράαατος θα μου πείτε.
      Και τι έκανε το κράτος και που ήταν το κράτος, η συνηθισμένη καραμέλα δηλαδή η αποποίηση των ευθυνών του ενός εκάστου που αυτά τα λέει όταν του έλθει η "κατραπακιά", και που είναι η μόνιμη επωδός σας μέχρι και τώρα.

      Τα ίδια δεν έγιναν με τον παροξυσμό που είχε καταλάβει τον κόσμο με το χρηματιστήριο?
      Ποιος άκουγε τότε?
      Το να ρίξουν τα αναθέματα και τις κατηγορίες ήξεραν προς το κράτος μόλις γενικεύτηκε η κατρακύλα του χρηματιστηρίου..

      Μόλις πρόσφατα δεν είχαμε παρατράγουδα και με τα φωτοβολταϊκά?
      Που στην επαρχία άρχισαν να ξεριζώνουν τα δένδρα για να "φυτέψουν" παντού φωτοβολταϊκά.
      Φωτοβολταϊκά με δάνεια από τις τράπεζες που σήμερα ακόμα δυσκολεύονται να τα ξεπληρώσουν.

      Πίστεψαν ότι βάζοντας παντού φωτοβολταϊκά θα κάθονται και η ΔΕΗ θα τους πληρώνει και με χοντρά λεφτά μάλιστα.
      Ειδικά η επαρχία είχε γεμίσει από ειδήμονες παπαγαλάκια και είχαν ξεφυτρώσει σαν μανιτάρια τεχνικά γραφεία εγκατάστασης αυτών.
      Ποιος τους φταίει τώρα?
      Ποιος θα τους φταίει αν η ΔΕΗ ιδιωτικοποιηθεί τελείως και διακόψει η νέα ιδιοκτησία τις συμβάσεις αυτές?
      Συνεχίζεται ..................

      Διαγραφή
    8. Συνεχίζεται. .....................Μέρος Β΄.

      Πέρα των ανωτέρω , η πρόθεσή μου με τα σχόλια δεν είναι να πικάρω η να εκνευρίσω όλους εσάς αλλά να σας αφυπνίσω στα παιχνίδια που παίζονται στις πλάτες σας και στην απελπισία σας από αυτούς τους επαγγελματίες των συλλόγων που σας παρουσιάζονται οι φύλακες άγγελοι σας.
      Επαγγελματίες καιροσκόποι και κερδοσκόποι είναι.
      Σας κοιμίζουν κανονικά.
      Σας έχουν κάνει να πιστέψετε ότι το κράτος θα σας δώσει αυτά που λέτε ότι δικαιούστε.
      Και είναι αυτοί συνέχεια στο δώστε λεφτά για τον σύλλογο , δώστε λεφτά γερά λεφτά για τους ειδήμονες μεγαλοδικηγόρους..

      Το αν θα πάρετε τα χρήματα που επιζητείτε , επιτρέψτε μου να εκφράσω την προσωπική μου άποψη και δεν το λέω σαν ευχή.
      Το βλέπω πολύ δύσκολο έως το ακατόρθωτο να τα πάρετε, εφ΄οσον πρόκειται για ιδιωτικές συμφωνίες.

      Εδώ οι κάτοχοι ομολόγων του Ελληνικού δημοσίου, δηλαδή λεφτά που δάνεισαν κάποιοι στο κράτος τους τα κούρεψαν η τα έχασαν.
      Μιλάμε για λεφτά που τα εμπιστεύτηκαν στο κράτος τα έχασαν.
      Είχαμε και μια αυτοκτονία δυστυχώς μόλις προχθές από μικρο ομολογιούχου.
      Δεν μιλάμε για λεφτά που δανείστηκαν η δόθηκαν στον Ψωμιάδη σε μία ιδιωτική συμφωνία, αλλά για λεφτά που χρωστούσε το κράτος έναντι αποζημιώσεων η εφάπαξ προς κάποιους συμπολίτες μας, η ως επένδυση πολιτών σε κρατικά ομόλογα.

      Και στο τέλος δεν σας απασχολεί η δεν έχετε σκεφτεί με μια στοιχειώδη λογική από που θα τα βρει η από που θα τα περικόψει το κράτος για να τα πάρετε?

      4,7 δις ευρώ βεβαιωμένα χρωστάει άμεσα αυτή την στιγμή χώρια τις άλλες ετεροχρονισμένες του οφειλές μόνο στα νοσοκομεία, στους γιατρούς, στα φαρμακεία, στα διαγνωστικά κέντρα, στις ιδιωτικές κλινικές.
      Χώρια επίσημα τι χρωστάει για τα εκτός έδρας αστυνομικών, στρατιωτικών, άλλων κρατικών υπαλλήλων, σε δημόσια εργα, κλπ.
      Να μην πούμε και τα για εφάπαξ που τα καθυστερεί και πάνω από τρία χρόνια σε χιλιάδες νεοσυνταξιούχους γιατι ακόμα και κουρεμένα / πετσοκομένα δεν εχει να τους τα δώσει?
      Μιλάμε για τεράστια ποσά σε βεβαιωμένες οφειλές που διαιωνίζονται στο διαρκές μέλλον.
      Και εσείς περιμένετε το θαύμα για την περίπτωσή σας?.

      Αυτά αγαπητέ μου και προς όλους που τυχόν θα με διαβάσουν.
      Καλό είναι και ευχής εργο να διώξτε τους “επαγγελματίες προστάτες σας” που σας τάζουν τον ουρανό με τ΄αστρα και σας απομυζούν κατάλληλα.

      Νομίζω ότι με αυτά που σας εγραψα να δικαιολογείται η στάση μου

      Διαγραφή
    9. Για να τελειωνουν οι..ατελειωτες παρεμβασεις σου, που ,εσυ μεν λες οτι ειναι καλοπροαιρετες, πλην ομως /και αραδιαζεις επιχειρηματολογια,
      δωσε σε ενα νομικο τα δεδομενα να σου απαντησει και μην μπερδευεις τα ομολογα του ελλ. δημοσιου με τις αποταμιευσεις μεσω ασφ.συμβολαιων.

      Μιλουμε παντα για αποζημιωσεις και επιστροφης των απωλεσθεντων μας, εξ αιτιας ΑΠΑΤΗΣ και ΕΛΛΙΠΟΥΣ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ.
      Μιλουμε για αξιοποινες πραξεις και οι νομοι , ξερεις, δεν αλλαζουν, αναλογα με το τι λεει το θυμικο του καθενα μας.
      ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ.ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΕΞΩ ΑΠΛΩΣ ΜΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ.
      Τα δεδομενα υπαρχουν, οι αποδειξεις επισης, τα εγγραφα, οι υπογραφες κλπ.
      Εξαλλου , μπορεις να ανατρέξεις σε εκατονταδες αποφασεις ποινικων και αστικων δικαστηριων, που διατασσουν την αποζημιωση των ασφαλισμενων της ΑΣΠΙΣ , επειδη παραπλανησαν τους ασφαλισμενους, τοσο ασφαλιστες, οσο και μελη του Δ.Σ της εταιριας αυτης.
      Για να μην τα πολυλογουμε και για να μην μονοπωλεις εδω τις αναρτησεις και αποπροσανατολιζεις τον κοσμο, και κουραζεσαι,
      παρτο αλλιως, ρωτα, μαθε και ασε μας λιγο χωρις αλλη λασπη.
      Θυμησου μονο , οταν θα κλεισει η τραπεζα που εχεις τα χρηματα σου, γιατι ολα ειναι ιδιωτικες συμφωνιες. Συμβαση υπογραφεις κι εκει για να αποταμιευεις τα χρηματα σου.
      ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ ΜΕ ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ.
      Και αυτο περιμενουμε να γνωμοδοτησει το ΣτΕ.
      Ασχολησου στο εν τω μεταξυ με αλλα πραγματα, ουσιωδη για τον ελληνικο λαο και για μας ολους, δηλ. πώς θα ζησουν οι ασθενεις, οι ηλικιωμενοι, οι ανεργοι, οταν η περιρρεουσα οζει!

      Διαγραφή
    10. @ Ανώνυμος9 Μαΐου 2014 - 10:17 μ.μ.........................

      Δεν κουράζομαι, δεν μονοπωλώ, δεν αποπροσανατολίζω εδώ με τις αναρτήσεις μου.
      Ξυπνάω μόνο τον κόσμο που πίστεψε και πιστεύει στο εμπόριο της ελπίδας που του παράσχουν με το αζημίωτο βέβαια οι διάφοροι .των συλλόγων και των σωματείων .
      Και κάποια πράγματα όταν λέγονται με το όνομά τους αυτά δηλαδή που δεν σας αρέσουν να τα ακούτε δεν είναι λάσπη από εμένα όπως μου γράφετε.

      Και για τις ευθύνες για την εξαπάτηση και τα εικονικά τιμολόγια που όπως μας λέτε ότι υποστήκατε από κάποιους < κυρίους αρμοδίους> κάποιας ιδιωτικής εταιρείας ναι το αποδέχομαι αξιόποινες ήταν οι πράξεις τους προς εσάς.
      Αυτοί μόνο να πληρώσουν οπως τους αξίζει.
      Και αυτούς να κρεμάσετε τελικά αν θέλετε.
      Και για αυτόν τον λόγο οι υπαίτιοι της εξαπάτησης Ψωμιάδης και Σία καταδικάστηκαν με πολυετείς καθείρξεις.

      Αυτό που γράψατε περί ΕΛΛΙΠΟΥΣ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ του κράτους . από που έως που σε όλο το φάσμα της καθημερινότητας γεννά υποχρέωση σε αυτό να καταβάλλει αποζημιώσεις σε ιδιωτικές συμφωνίες που απέτυχαν η υπήρξε και η πράξη της απάτης σε αυτές?
      Και ακόμα και εάν πράγματι υπήρξε ελλιπής εποπτεία δεν υπάρχει νομική υπόσταση περί ευθύνης του κράτους στο να καταβάλλει αποζημιώσεις στους παθόντες με δημόσιο χρήμα.

      Διαγραφή
    11. η εποπτεια και συγκεκριμενα ΕΠΕΙΑ-ΔΕΙΑ δημιουργηθηκε με σκοπο κα στοχο.

      Αρμοδιότητες - Στόχοι

      Αρμοδιότητες

      Η Τράπεζα της Ελλάδος στο πλαίσιο των εποπτικών της αρμοδιοτήτων:

      Aσκεί τη χρηματοοικονομική εποπτεία επί των ασφαλιστικών επιχειρήσεων με έδρα την Ελλάδα και των υποκαταστημάτων τους στο εξωτερικό, καθώς και των ασφαλιστικών επιχειρήσεων που εδρεύουν σε τρίτη, μη κοινοτική χώρα, και δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα υπό καθεστώς εγκατάστασης.
      Ασκεί την εποπτεία επί των διαμεσολαβητών στις ασφαλίσεις και των αντασφαλιστικών επιχειρήσεων.
      Συνεργάζεται στενά με τις ξένες εποπτικές αρχές προκειμένου αυτές να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις εποπτείας ασφαλιστικών και αντασφαλιστικών επιχειρήσεων με έδρα κράτος- μέλος της ΕΕ ή του ΕΟΧ που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, είτε υπό καθεστώς εγκατάστασης, είτε υπό καθεστώς ελεύθερης παροχής υπηρεσιών.

      Στόχοι

      Μέσω των παραπάνω αρμοδιοτήτων η Τράπεζα της Ελλάδος στοχεύει:

      στη διασφάλιση των συμφερόντων των ασφαλισμένων και δικαιούχων αποζημίωσης από ασφάλιση,
      στην εμπέδωση κλίματος εμπιστοσύνης του καταναλωτή
      στον έλεγχο της τήρησης των διατάξεων της νομοθεσίας περί τεχνικών αποθεμάτων και περιθωρίου φερεγγυότητας,
      στην αξιολόγηση της οικονομικής κατάστασης, των συστημάτων εσωτερικού ελέγχου και, διαχείρισης κινδύνων και των προοπτικών βιωσιμότητας των εποπτευόμενων ασφαλιστικών επιχειρήσεων,
      στον έλεγχο της εφαρμογής των διατάξεων περί πρόληψης και καταστολής της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες στον τομέα της ιδιωτικής ασφάλισης.

      Διαγραφή
    12. και οταν τελειωσει τον ελεγχο και την εποπτεια σε καθε μια εταιρεια,για να διασφαλισει τα συμφεροντα των ασφαλισμενων και την αξιοπιστια της επιχειρησης της απονεμει και τα γνωστα σε ολους πιστοποιητικα φερεγγυοτητας.Οσο για τα εαν χαλασαμε αλλου συμβολαια για να κανουμε στην ασπις...τωρα το ακουμε και αυτο.....[εχεις φαντασια που οργιαζει και δημιουργεις ψευδη σεναρια εκτος πραγματικοτητος και λογικης]
      Λοιπον επειδη οπως γραφεις πως μας παραμυθιαζουν οι συλλογοι με τους δικηγορους,δεχομαστε την αποψη σου,πως ετσι μπορει να ειναι...
      Αλλα τι πρεπει ,να αφησουμε τις περιουσιες μας,και την ζωη μας στην τυχη τους???
      Εσυ αυτο θα εκανες,δεν θα το παλευες...ποσο δεν εαν γνωριζεις αυτη την εγκληματικη και δραματικ εξελιξη των πραγματων??
      Ο ιδιος ο υπουργος οικον,που ανακαλεσε την αδεια της ασπις,βγηκε δημοσια στα μμε και δηλωσε πως δεν θα χαθει ουτε ενα ευρω,και ακομα σκεψου την αμεση σχεση του κρατους,πως εμπλεχτηκε-μεχρι και σημερα[εφοσων υποστηριζεις την ιδωτικη μας σχεση] στην ασφ.εταιρεια,τα παντα τα ανακατεψε τα διελυσε...και στην τελικη δεν εχει ευθυνη?...λογικος νους δεν το χωραει,δεν το δεχεται!!!

      Διαγραφή
    13. Ο ΜΕΓΑΣ ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΕΡΙΠΟΥ, ΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ Ν.Δ, ΕΙΠΕ ΜΕΓΑΛΟΦΩΝΩΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ, ΟΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΥΠΕΡΘΕΜΑΤΙΣΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΟΜΩΣ, ΕΙΠΕ ..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΩΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙ ΑΥΤΑ.
      ΑΛΛΟ ΤΟ ΕΝΑ ΠΕΡΙ ΥΠΑΡΞΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Ο ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ.
      ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΑΛΛΟ.
      ΝΑΙ, ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΜΟΙ, ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ.
      ΡΩΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΡΙΔΗ , ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΕΛΥΣΕ ΝΟΜΙΚΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ ΤΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΜΕΣΑ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗ ΧΡΕΩΘΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΚΟΥΣ ΥΠΕΡΗΜΕΡΙΑΣ.
      ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΕΛΙΚΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΟΥΜΕ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΑΔΙΣΤΙΚΑ, ΙΣΧΥΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΖ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΕΣ,
      ΠΑΡΤΕ ΕΝΑΝ ΑΣΤΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΠΟΙΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ!!!!!!!!!!!!! ΕΞΑΠΑΤΑ ΜΕ ΛΟΓΙΑ Ή ΠΡΑΞΕΙΣ.
      ΔΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΣΙΡΙΑΛ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ;;;; ΚΑΠΟΙΟΥ.
      ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΕΠΙΜΕΙΝΩ, ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΟΠΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ.
      ΥΠΗΡΧΑΝ, ΤΙ ΛΕΤΕ;
      ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΤΕ.
      ΕΙΧΑΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΞΕΔΙΔΑΝ; ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΦΑΝ;
      ΟΙ ΕΠΩΝΥΜΟΙ!ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΑΣΠΙΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΑΠΕΥΘΥΝΘΗΚΕ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΑΝ ΟΤΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.
      ΤΟ ΛΕΩ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΜΜΟΝΙΚΕΣ ΣΑΣ ΘΕΣΕΙΣ.
      ΟΤΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ π.χ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΥΠΕΞΑΙΡΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΕΛΑΤΩΝ, Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΤΗΣ Η ΙΔΙΑ.
      ΟΤΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΙ ΑΔΕΙΟΔΟΤΕΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙ ΜΕ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΦΕΡΕΓΓΥΟΤΗΤΑ ΜΙΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ 7 ΧΡΟΝΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ, ΠΑΡΑΠΛΑΝΑ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΙ ΣΩΡΕΙΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ.
      ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ; ΜΟΝΟ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ;
      ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟΙ.
      ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΑΤΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΡΕΙΤΑΙ.
      ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΘΟΥΝ, ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΙ, ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝΑΠΟΨΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΥ.
      ΑΦΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ, ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΠΑΝΕΡΧΕΣΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ.
      ΑΛΛΙΩΣ ΓΙΑΤΙ;
      ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΕΚΤΕΘΗΚΑΝ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ , ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.
      ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ;
      ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ. ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΙΑ ΘΑ ΘΕΜΕΛΙΩΣΕΙ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΟΤΙ ΑΣΚΕΙΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ.
      ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ, ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.
      ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΙΧΑΝΚΑΝΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ.
      ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΣΠΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΟΣΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ,...
      ΓΙΑΤΙ, ΑΝ Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ, ΧΩΡΙΣ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΕΠΟΠΤΕΥΟΝΤΩΝ, ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΣΤΗΝΕΠΟΠΤΕΙΑ ΑΔΡΟΤΑΤΑ, ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ, ΤΗΝ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΗ ΤΟΥ κλπ;
      ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ. ΑΡΚΕΤΑ ΕΙΠΑΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΙΚΗ ΣΚΕΨΗ .
      ΟΝΤΩΣ, ΡΩΤΗΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΕΔΩ.

      Διαγραφή
    14. Και πάλι με επαναφέρετε εδώ λόγω της απάντησής σας, για να σας ανταπαντήσω.

      Αρχίζω από την τελευταία παράγραφό σας .. Ο ίδιος ο υπουργός οίκον, που ανακάλεσε την άδεια της Ασπίς, βγήκε δημόσια στα μμε και δηλωσε πως δεν θα χαθει ουτε ενα ευρω,......................................................και στην τελικη δεν εχει ευθυνη?... Το εάν έπραξε σωστά ο Παπαθανασίου με την ακαριαία του τότε απόφαση δεν είναι του παρόντος εδώ να κριθεί.
      Στην δήλωσή δε ,ότι δεν θα χαθεί ούτε ένα ευρώ αν όντως ειπώθηκε έτσι από τον υπουργό, δεν το αμφισβητώ .

      Αλλά πείτε μου ομως εσείς που είναι γραμμένο το εάν έχει το δικαίωμα ο κάθε υπουργός η κάθε κρατικός λειτουργός να δίδει λεφτά του κράτους μεσω τηλεοπτικής δήλωσης .
      Δεν υπάρχει κυριέ μου αυτη η δυνατότητα με το ετσι θέλω να δώσει λεφτά .
      Και ουτε γεννάται κάποιο δικαίωμα στο να απαιτηθεί αποζημίωση απο το δημόσιο, με επίκληση και μόνο το περι πλημμελούς εποπτείας του κράτους στις ιδιωτικές εμπορικές σχέσεις , συμβάσεις, κλπ.
      Αυτά γιατι σας τα αποκρύπτουν οι σύλλογοί σας άραγε?

      Και άποψή μου είναι ότι ο υπουργός μάλλον θα εννοούσε ότι δεν θα χαθεί ούτε ένα ευρώ από τα υπάρχοντα τότε αποθεματικά (τα όποια και να ήταν τοτε ) , των εταιρειών.
      Και ίσως να εννοούσε και τα οιαδήποτε άλλα περιουσιακά στοιχεία της εταιρείας η τα προσωπικά περιουσιακά της οικογένειας Ψωμιάδη.

      Τελειώνω επιμένοντας, ότι τότε χάλασαν (εξαγοράστηκαν) πολλά συμβόλαια άλλων εταιρειών για χάρη των "σειρήνων των ονειρικών αποδόσεων" που υπόσχονταν τα παπαγαλάκια του Ψωμιάδη.
      Μην το αρνείστε αυτό.

      Διαγραφή
    15. τετοια καλοσυνη; τετοιο μεγαλειο ψυχης; τετοια ευγενης ανιδιοτελεια;
      ειλικρινα με το ζορι συγκρατω τον εαυτο μου να μη βουρκωσει.
      καλε μου φιλε μη χανεσαι. να επανελθεις και να επανερχεσαι συχνα, οσες φορες κι αν χρειαστει.
      ο μεστος, αφυπνιστικος σου λογος ειναι βαλσαμο στις πληγωμενες μας καρδιες.
      υ.γ. μπεσα τωρα. σε αμολησανε ή την κοπανησες;

      Διαγραφή
    16. Ειναι οντως αλλου ο ανθρωπος ή πληρωνεται.
      ΒΟΡΙΔΗΣ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΔΩΝΙΣ, ΚΑΙ ΟΛΗ Η Ν.Δ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΧΤΥΠΙΟΤΑΝ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ ΣΑΝ ΤΑ ΔΙΚΗ ΣΑΣ , ΝΑ ΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ.
      ΑΣΕ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ.
      ΤΟΒΓΑΛΕΣ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ, ΟΚ.
      ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ . ΟΚ
      ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΙ
      ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΟΥΝ.
      ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΕΞΑΠΑΤΑ, ΘΑ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ, ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ, ΔΕ ΘΑ ΥΠΟΚΕΙΤΑΙ ΣΕ ΝΟΜΟΥΣ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ..ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ..

      Διαγραφή
    17. Ειναι ο μπαμπας του δικηγορου του δημοσιου...
      χαχαχχαχα!
      πού ακουστηκε, λεει, το κρατος να αποζημιωνε ,γιατι τα οργανα του κατεστρεψαν 200 χιλ συμβολαια μεταξυ των οποιων και ανω των 30 χιλ αποταμιευσεις ετων.
      εχουμε ενα κρατος δημοσιων υπαλληλων που αυθαιρετει , αποφασιζει, διατασσει και κυριως, δεν υποκειται στον ελεγχο των νομων.
      καταστρεψτε ελευθερα! το ειπε και ο παραπανω κυριος, μας το λεει καθημερινα! ακου ελλιπης εποπτεια! και τι σημαινει αυτο;
      κρατος ειναι, ο τι γουσταρει κανει. αρκει να πληρωνονται ολοι τους απο εμας τους ιδιους.
      και ριχνει και λασπη στους ασφαλισμενους πανταχοθεν.
      τοσοι κοποι ,τοσος ιδρωτας, σωματειων, συλλογων, οικογενειων..
      που θα επρεπε να γνωριζουν αυτοι ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΕΘΑΛΠΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ..
      τι λες καλε μου ανθρωπε;
      ΦΤΑΙΓΑΝΕ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ, οι οικογενειες ,και το κρατος με τους ειδικους, τους τεχνοκρατες, τους καλοπληρωμενους υπουργους, εποπτες και προσωπικο, δεν γνωριζε.
      Υπεγραφε, απλως! τι υπεγραφε;
      Τι σε νοιαζει εσενα τι υπεγραφε, παλιοασπιδαιε;;
      Γραφε, γραφε, πλακα εχεις.
      ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΒΛΕΠΩ!!! ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ.
      Ευτυχως που οι δικαστες του ΣτΕ δεν ακουν φωνες!

      Διαγραφή
    18. @ Ανώνυμος10 Μαΐου 2014 - 9:26 π.μ........................

      Ναι μπεσα για μπέσα. Δεν επεσες εξω.
      Πριν μερικές ημέρες την κοπάνησα από το ψυχιατρείο και ανέλαβα να γράψω τις εμπειρίες μου.
      Και μια από τις εμπειρίες της ζωής μου είναι και το θέμα της Ασπίδας.
      Και θα δίνω ετσι γράφοντας βάλσαμο στις ψυχές οσων το έχουν ανάγκη.
      Είναι κακό αυτό?

      Νομίζω τώρα που εμαθες για μένα και ειχες την απορία του πως και τι, ότι θα λυτρώθηκες επιτέλους..

      Και στην διάθεσή σου για οποιαδήποτε άλλη απορία.

      Διαγραφή
    19. θα'θελα πολύ να ξέρω την εμπειρία σου απο την ασπίς,οσο για το βάλσαμο των ψυχών...α'στο καλύτερα...υπάρχουν και παπάδες-ξομολογιτές.

      Διαγραφή
    20. τωρα μαλιστα. ετσι εξηγουνται ολα. μια τελευταια ερωτηση.
      χαρη θεοχαρη, εσυ εσαι ρε αλανι;

      Διαγραφή
    21. ειναι βαλτος απο την πλευρα των δικηγορων του δημοσιου και αλλων συμφεροντων που ουτε τα γνωριζουμε ουτε θα τα μαθουμε ποτε.
      5 χρονια και σημερα θυμηθηκε να πει τις.....του.
      το συστημα καλα κρατει και δουλευει.
      ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΜΗ ΣΚΙΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΣΟΝ...ΑΦΑΝΤΟΙ!
      καλα που εχουμε δικους μας δικηγορους.

      Διαγραφή
    22. φαινεται πως υπαρχουν και αποτυχημενοι απογοητευμενοι,και ερχονται εδω για να βρουν παρηγορια και να καλυψουν τον πονο τους,πισω απο τον δικο μας,κουραγιο φιλε ...θα ερθουν καλυτερες μερες για ολους μας.Μονο προσεχε,μη μεινεις εδω να γραφεις μονος σου,γιατι πολυ στο γραψιμο το'ριξες και χανεις επεισοδια..Και κατι τελευταιο,εμεις μπορει...μπορει και να φτωχυναμε,αλλα εσυ εισαι πολυ "φτωχωτερος" και ψαχνεις απο καπου να πιαστεις,αλλα το κανεις λαθος,και το χειροτερευεις..στο λεω φιλικα ,πιστεψε με,η ολη ψυχοσυνθεση σου ειναι πολυ χειροτερη απο καθε ασφαλισμενο που εχασε λεφτα,αλλα τα λεφτα δεν ειναι το παν.Και τελειωνωντας θα σου συνιστουσα να αποφευγεις το μλπογκ αυτο,καθως ξεφευγεις,και φτανεις να γραφεις πως μοιραζεις βαλσαμο,και γινεσαι[συγνωμη]γελιος

      Διαγραφή
    23. @ Ανώνυμος11 Μαΐου 2014 - 12:54 π.μ......................................

      Αγαπητέ μου όταν έχει χαθεί η ψυχραιμία όπως καλή η ώρα σε εσένα, δεν μπορείς να καταλάβεις τι γράφει ο άλλος.

      Εσύ και πάρα πολλοί άλλοι εδώ έχετε μια εντύπωση και συλλογιστική που σας την καλλιέργησαν και την έχετε πιστέψει αυτοί οι αετονύχηδες αυτόκλητοι προστάτες σας αυτοί των συλλόγων και των σωματείων , ότι είναι δεδομένο απόλυτο και 100% σίγουρο ότι αυτό που απαιτείτε και διεκδικείτε θα γίνει όπως εσείς το θέλετε.
      Και κάθε αντίθετη άποψη στις μονόπλευρες θέσεις σας ,ή η ψύχραιμη αξιολόγηση των δεδομένων του προβλήματος , είναι εγκληματικά αιρετική να εκφράζεται.

      2ον. .Και τα περί μοιράσματος βάλσαμου δεν ήταν κάτι που το πρωτοέγραψα εγώ εδώ.
      Αν διάβαζες η αν μπορούσες να διαβάσεις τι έγραψε κάποιος σχολιαστής ο Ανώνυμος 10 Μαΐου 2014 - 9:26 π.μ.

      //.....ο μεστος, αφυπνιστικος σου λογος ειναι βαλσαμο στις πληγωμενες μας καρδιες. .......//

      Έτσι μου έγραψε ο παραπάνω σχολιαστής.
      Τι να κάνω να του χαλούσα το χατήρι του την επιθυμία του?
      Του υποσχέθηκα λοιπόν ότι ............. θα κάνω το καλλίτερο γράφοντας του ως απάντηση ......... Και θα δίνω έτσι γράφοντας βάλσαμο στις ψυχές όσων το έχουν ανάγκη.

      Σε αυτό δηλαδή που εσύ διάβασες και καταπιάστηκες λέγοντας μου ότι γίνομαι γελοίος.
      [συγνωμη] και από εμένα επίσης που θα πω ότι γελοίος (αυτή είναι η σωστή ορθογραφία της λέξεως) γίνεται αυτός που δεν μπορεί η δεν καταλαβαίνει τι γράφει ο άλλος αλλά καταλαβαίνει να προσάπτει χαρακτηρισμούς.

      Διαγραφή
    24. οταν θα σου μπει το αγγουρι,τοτε να σε δω ποση ψυχραιμια θα'χεις για θεωριες. Γνωριζεις την ολη διαχειριση ,τους νομους και τις δηλωσεις του κρατους επανω στο θεμα εδω και 5χρονια. ποιος λοιπον αμφβισβητει την ευθυνη του κρατους?Εμεις το λεμε εγκλημα οργανωμενο με τις ευλογιες (και τις απολαβες,βεβαια) του κρατους.

      Διαγραφή
  70. http://www.virus.com.gr/site/index.php/health-and-pharma-news/health-and-pharma-news-providers/item/2689-ena-dis-evro-oi-ofeiles-pro-kai-meta-eopyy-sta-diagnostika

    ΕΓΚΑΘΕΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ο ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ
    ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
    ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ, ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟΥ!
    ΕΡΩΤΗΜΑ: ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΟΥΜΕ;
    ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ..ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αποζημίωση εσας δεν σας εδωσε ο εποπτης εκκαθαρισης;
      την αποζημιωση λεμε που χασατε τη δουλεια σας.
      τα μαυρα να τα ελεγξουν οταν θα μας τα δωσουν, οπως εκανε τοτε ο παντελιδης.
      αλλα, γιατι εμπιστευθηκες το δημοσιο;
      αυτο δεν ηταν που εδινε τα εγγραφα για την επαρκεια του αποθεματικου;
      στο δημοσιο βρηκες να τα βαλεις;
      το δημοσιο δεν ειναι που δεν πληρωνει μισθους συνταξεις και νοσηλεια;
      α..κακως, πολυ κακως..λαθος επιλογη.

      Διαγραφή
  71. Πριν από είκοσι λεπτά, ένας φιλος, έστειλε μήνυμα στον κ. κΚουφόπουλο, δημοσιογράφο του REAL FM, σχολιαζοντας τα της ΑΣΠΙΣ, και ο ανθρωπος, όχι μόνο διάβασε το μηνυμα, αλλα το σχολίασε, υπερθεματολόγησε, καλεσε την πολιτεια να κανει τους ελεγχους της καιτ ους εισαγγελεις τη δουλει της κατα των υπευθύνων.
    Ετσι λοιπον, καταλαβαίνουμε πως κανένας απο τους συλλογους δεν κάνει παρεμβασεις. και οχι μονο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. εγω δεν καταλαβα ο ζαγορακης που κατεβαινει ευρωβουλευτης με τη ν.δ και αγκαλιαστηκε και με το σαμαρα, που βγηκε στις εφημεριδες και μιλησε για οικονομικη καταστροφη με την ασπις,
    δεν του ψιθυρισε τιποτα στ αυτι;
    αυτοι λοιπον που θα τον ψηφισετε, για ρωτατε τον , τι εκανε,και τι θα κανει με την τραγωδια του, απο τη θεση του;
    θα δραστηριοποιηθει ως ευρωβουλευτης, με τα ευρωπαικα οργανα, να βρεθουν τα κλεμενα των λαμογιων, να ενισχυθει το εγγυητικο μεσω του τχσ, να βρεθει λυση για την επιστροφη των χρηματων μας;

    τι λεει ως υποψηφιος ο ζαγορακης;
    ετσι για πλακα ζηταει ψηφο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Με νέα εικόνα ανοίγει το νέο κεφάλαιο στην ασφαλιστική αγορά η Eνωση των Aσφαλιστικών Eταιριών

    May 9, 2014 | in ΕπικαιρότηταNo comments
    Η νέα εικόνα της Ένωσης σηματοδοτεί το νέο κεφάλαιο στο οποίο περνά η ασφαλιστική αγορά, αυτό επισήμανε χθες ο πρόεδρος της Ενωσης Ασφαλιστικών Εταιριών κ Σαρρηγεωργίου παρουσιάζοντας την νέα εικόνα της Ενωσης και κατ επέκταση της αγοράς προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις της εποχής .

    4366Ειδικότερα τα βασικά σημεία της ομιλίας του έχουν ως εξής :
    Είμαστε σε ένα σημείο καμπής, περνούμε σε μία νέα εποχή, εκσυγχρονιζόμαστε και είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε αυξημένο ρόλο στην κοινωνικοοικονομική ζωή της χώρας.

    Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ :
    Να εξηγήσουμε και να πείσουμε τους πολίτες γιατί είναι χρήσιμο να ασφαλίζονται και πόσο επικίνδυνο είναι να παραμένουν ανασφάλιστοι σε μια περίοδο όπου :
    -τα ιατρικά κόστη αυξάνονται συνεχώς
    -οι συντάξεις μειώνονται συνεχώς
    -το Κράτος δε θα μπορέσει να καλύψει τις ζημιές των πολιτών από μία φυσική καταστροφή (σεισμός).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. http://asfalisinet.gr/%CE%BC%CE%B5-%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%AF%CE%B3%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CE%BD%CE%AD%CE%BF-%CE%BA%CE%B5%CF%86%CE%AC%CE%BB%CE%B1%CE%B9%CE%BF-%CF%83/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Ήρθε ο κύριος σαμαράς με τα τσιράκια του να μας κυβερνήσει. Να μας κυβερνήσει όμως αλα καρτ. Όπως τα φεντικά του θέλουν. Καταλύοντας τους νόμους, παραβιάζοντας το σύνταγμα, κάνοντας ότι γουστάρει εκεί που τον παίρνει φυσικά. Έχει τον θίασο του τους υποτελείς του, τους ρουφιάνους του ανάμεσα τους και ο κ. σταικουράδας και νομίζει ότι ο κόσμος βλέποντας αυτό το αποκρουστικό θέαμα θα τον ψηφίσει. Θα σας ΨΟΦΗΣΕΙ ο κόσμος κύριε και θα πάτε σπίτι σας. Δεν είσαστε ικανός, δεν έχετε ηθική, δεν αγαπάτε αυτή τη χώρα και τους πολίτες της. Θα πάτε σπίτι σας και εσείς αλλά και οι παρατρεχάμενοι σας με τα ύποπτα σωματεία που στηρίζετε. Υπάρχουν νόμοι κύριε που εσείς έχετε φτιάξει και δεν τους εφαρμόζετε. Αλλάζετε τους νόμους ανάλογα με τις διαθέσεις σας λες και είναι κουρελόχαρτα και κάνετε αυτά που σας βολεύουν και σας επιβάλλουν τα σιονιστικά αφεντικά σας. Θέλουμε ΕΛΛΗΝΕΣ να κυβερνήσουν επιτέλους αυτή τη χώρα και όχι εβραικά λομπι.

    Κύριε κεχ/γλου τι μπιζνες κάνετε άραγε με τον κύριο σταικουραδα? Μπορείτε να μας ενημερώσετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. ζητω η ελλας ζητω η πατρις ζήτω οι έλληνες
    χρυσα αυγα και πρασινα άλογα σε γαλαζιοροζ φόντο
    ηρθε η ωρα της ανατροπης
    Κ.Κ.Ε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βέβαια βέβαια ολη η εγνοια του ΚΚΕ ειδικά της Αλέκας και του Κουτρουμπα ηταν είναι και θα είναι το να πάρουν τα λεφτά τους οι ασφαλισμένοι της Ασπίδας.

      Τι πίνεις φίλε?

      Διαγραφή
  77. ΧΟΥΝΤΑΑΑΑΑΑ

    http://www.koutipandoras.gr/article/113124/os-tromokratis-dioketai-o-proedros-ton-omologioyhon-kykladon-ystera-apo-minysi-toy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. ΚΟΡΟΙΔΕΥΕ Ο ΣΤΑΙΚΟΥΡΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ.! ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ PC KAI NA ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΥΠ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕ ΜΑΥΡΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΕΩΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ.
    ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΛΑΙΜΕ ΤΗ ΜΟΙΡΑ ΜΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι οτι λέμε θα κάνουμε ?
      Ολοι οι πολιτικοί -πολιτικάντηδες μια ζωή εξω απο τον χορό πολλά τραγούδια λένε.
      Οταν μπούνε στον χορό τα ξεχνάνε ολα.

      Οσο ειναι στην αντιπολίτευση κάνουν τους καλούς, χαηδεύουν αυτιά, σκίζουν τα ιμάτιά τους για την αδικία.

      Οταν γίνουν κυβέρνηση-συγκυβέρνηση και πιάσουν και κυβερνητικό πόστο, αρχίζουν τα Ναι μεν αλλά, καλά θα δούμε, και αλλα τοιαύτα.

      Τιποτα διαφορετικό λοιπόν δεν εκανε και ο Σταϊκούρας με την επερώτησή του ως βουλευτής τότε, τίποτε διαφορετικό δεν κάνει και ως υπουργός σήμερα στο θέμα της Ασπίδας.

      Διαγραφή
  79. Αδερφε, θα τη χασετε την υποθεση,
    Μη χτυπιεσαι αδικα, παραπλανωντας κι εσυ.
    Ιδιωτικα συμβολαια με τη σφραγιδα του κρατους και τον ελεγχο, την εποπτεια και πιστοποιητικα.
    Ξαναδιαβαστο καλα.
    Τα νομικα σου ειναι επιλεκτικα και αφαιρετικη μεθοδος σκεψης.
    Ξερεις, η λασπη ειναι κακο πραγμα. Γυριζει πισω.
    Να μας ελεγες και την ιδιοτητα σου, αφου εισαι ο γκουρου των δικαιωματων και των υποχρεωσεων του πολιτη;
    Παντως ,ειναι βεβαιο οτι ασκεις επαγγελμα εδω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΡΕ ΜΠΑΓΑΣΑ ΟΛΟ ΠΡΟΓΑΝΔΑ ΕΙΣΑΙ!
      ΑΝΤΕ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ,ΝΑ ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ,ΚΑΙ ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΧΡΟΝΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ,Η ΖΩΗ ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ΄ΣΥ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ Μ'ΑΛΛΑ ΚΙ'ΑΛΛΑ.ΑΠΟ ΦΑΦΛΑΤΑΔΕΣ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ,ΑΝΤΕ ΠΑΤΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΜΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ.

      Διαγραφή
  80. Και επαγγελμα ασκεις και συμφερον υπαρχει.
    Μετα απο 5 χρονια, τωρα σ επιασε το συμπονετικο σου και το αξιοκρατικο σου και επιχειρηματολογεις εδω.
    Οντως ειναι επιλεκτικα τα νομικα σου, το εννοω.
    Τα δεδομενα σου επισης, ειναι δικολαβιστικης τεχνικης.
    Γιατι πιο πριν δεν λειτουργουσες με ευαισησια, να μας ενημερωσεις βρε αδερφε, οτι ειμαστε απροστατευτοι ολοι μας οι ασφαλισμενοι στην τριτοκοσμικη ελλαδα; οτι οι ασφαλιστικες εταιριες και οι τραπεζες ΔΕΝ ελεγχονται στην ουσια, παρα μονον για να εισπραττει η εποπτικη αρχη τους μισθους της;
    Οτι εποπτεια ισον μηδενικο και αρα ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, ΔΙΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΨΕΥΔΕΙΣ ΠΟΥ ΧΟΡΗΓΕΙ.
    Σκεφτομαι αυριο να ανοιξουμε κ εμεις οιι ασφαλισμενοι με το αποθεματικο που υπαρχει μια σφαλιστικη νεα, να κανει το κρατος τα στραβα ματια, να δινει πιστοποιητικα και να την κανουμε για θερμες χωρες ολοι μαζι, αφου αποκομισουμε μπολικο χρημα.
    Περι αυτου προκειται.
    Γιατι τοτε, παλι θα μας συμβουλευεις τα ιδια. Οτι θα φταιει ο βασικος μετοχος ,ο ιδιοκτητης και οι υπευθυνοι ελεγκτες ειναι απλως ,,,πώς το ειπατε στο δικαστηριο, για την διασφαλιση εσωτερικων δημοσιων χαχαχα συμφεροντων.
    Γελαει καθε πικραμενος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=429953

    ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ.ΓΡΑΨΤΕ ΑΝΘΟΛΟΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ. ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ. ΜΗΝ ΑΚΟΥΜΠΑΤΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ. ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.
    Η ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΗ ΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΦΩΝΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΟΨΙΜΩΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩΝ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΜΕ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΧΟΛΗ ΚΑΤΑ ΤΑΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ,ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ. ΑΛΛΑ ΤΙ ΑΝΑΓΚΗ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Μια εβδομαδα εμεινε για να λυθουν με πολιτικη παρεμβαση επιτελους φλεγοντα θεματα οπως αυτα των δανειοληπτων που προ κρισης ηταν συνεπεστατοι στις δανειακες υποχρεωσεις τους, τους ομολογιουχους που ειδαν τους κοπους μιας ζωης να εξανεμιζονται μεσα σε ενα βραδυ και τους αδικημενους ασφαλισμενους στον κλαδο ζωης επειτα απο ενα σχεδιο που ειχε καταστρωθει, να ζητιανευουν την δικαιωση.Απο λογια χορτασαμε κυριοι,τα παιδια πεινανε,ειχαν την τυχη να περασουν εστω σε σχολες μακρια απο τα σπιτια τους και να μη μπορουν να παρακοληθησουν τα μαθηματα που σημαινει δεν μορφωνονται,οι γονεις δεν μπορουν πλεον να τα κοιταξουν στα ματια γιατι νιωθουν ντροπη που δεν εχουν να τους εξασφαλισουν τα απαραιτητα, λες και φταινε αυτοι για την καταντια τους,ποιοι, οι ελληνες του φιλοτιμου και της αξιοπρεπειας,μιλαω για εμας που γνωριζουμε την εννοια. Ειμαστε πολλοι αδικημενοι σ αυτη την κοινωνια και η συνειδηση μας δεν μας επιτρεπει να σκυψουμε αλλο το κεφαλι που στο κατω κατω μια ζωη το ειχα με ψηλα γιατι εμεις προσφεραμε στην πατριδα και στους ελληνες οπως μπορουσε ο καθενας και φτιαξαμε πραγματα και μαλιστα αφιλοκερδως. Αφου εμεις αποδεδειγμενα μπορεσαμε , γινεται, θεληση χρειαζεται και αποφασιστικοτητα που εσας σας λειπει. Προλαβαινεται, μια εβδομαδα εμεινε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΤΩΝ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ.
    ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ Ο ΤΡΑΓΚΑΣ ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΥΣ.
    ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΣ ΠΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ ..
    ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΕΙΣΤΕ. ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΤΕΣ ΑΛΛΟΤΡΙΩΝ. ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ , ΑΥΤΗΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΝΑΙΡΕΤΩΣ.
    ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΔΕΝ ΣΗΚΩΣΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΣΠΙΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ.
    ΑΣ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ,ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ.
    Η ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ. ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΨΗ.ΘΕΜΕΛΙΩΜΕΝΗ.
    ΡΩΤΗΣΤΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ Γ.ΤΡΑΓΚΑ , ΑΝ ΟΧΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ, ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. http://asfalisinet.gr/%CE%BC%CE%B5-%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%AF%CE%B3%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CE%BD%CE%AD%CE%BF-%CE%BA%CE%B5%CF%86%CE%AC%CE%BB%CE%B1%CE%B9%CE%BF-%CF%83/

    το πραγμα προχωραει μεθοδευμενα. εκλεισαν αυτια και ματια, κυβερνηση και ΕΑΕΕ, οι συλλογοι μας ταισαν δικηγορους και αγωγες και τωρα λουφαζουν απροκαλυπτα,γραφοντας τα απομνημονευματα τους.
    τους ευχαριστουμε ολους !
    αρρωστοι που πεθαναν, αυτοκτονιες που ουτε αυτες δεν θελησαν να προβαλουν, οικογενειες σε εξαθλιωση, πανικος και καταντια σε αξιοπρεπεις οικογενειες που αποταμιευαν και εξαπατηθηκαν απο δημοσιο και ασφαλιστες και τωρα απο τους συλλογους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απόσπασμα από προηγούμενο σχόλιό μου. 5 Μαΐου 2014 - 9:31 μ.μ.
      Ένα σχόλιο που εκνεύρισε πολλούς.
      Πάντως κατά ένα τρόπο με επιβεβαιώνεις, και χαίρομαι αν το αντιληφθούν και πολλοί αλλοι στο τι παιζόταν και παίζεται ακόμα..

      To ποιο προσοδοφόρα επαγγέλματα αυτούς τους χαλεπούς καιρούς στην Ελλάδα είναι τα επαγγέλματα που εμφανίζονται εκεί όπου κλείνει κάποια μεγάλη βιομηχανία, κάποια εταιρεία με πολλούς εργαζόμενους, η κάπου που θίχτηκαν η πρόκειται θα θιγούν ουσιαστικά η οικονομικά συμφέροντα ομάδας ανθρώπων.

      Είναι λοιπόν αυτό το επάγγελμα του "αυτόκλητου προστάτη".
      Όπου ομάδες εξ αυτών εκεί στην αναμπουμπούλα εμφανίζονται ως από μηχανής Θεοί και αναλαμβάνουν τα καθέκαστα.
      Να δημιουργήσουν σύλλογο συνήθως και οι ίδιοι να είναι ο σύλλογος, δείχνοντας ότι θέλουν και ότι προσπαθούν να υπερασπιστούν τα “δικαιώματα και το δίκαιο του εργαζομένου , του θιγόμενου, αυτού η αυτών που έπαθαν οικονομική ζημιά η καταστροφή κλπ”.

      Είναι μαζί τους στο σύστημα/παιχνίδι , εργατολόγοι και κάποιοι δικηγόροι.
      Που τον τίτλο του εξπέρ και την αναγνωρισιμότητα τους τον έχουν κερδίσει από τις συχνές τηλεοπτικές τους εμφανίσεις ως τηλεοπτικοί “μαϊντανοί” επί παντός επιστητού.

      Και τελευταίος επίσης κλάδος που ανθεί σήμερα είναι τα λεγόμενα παπαγαλάκια που είναι μπασμένοι στο κόλπο για τα καλά.
      Που παίζουν με τον πόνο και την αγωνία αυτών που έχασαν την δουλειά τους, που έπαθαν οικονομική ζημιά η καταστροφή.
      Που παροτρύνουν τους θιγόμενους να γραφούν στον σύλλογο πείθοντας τους ότι θα πετύχουν το ακατόρθωτο, //τάζοντας τους λαγούς με πετραχήλια // κλπ κλπ.

      Αργά και σταθερά με τις συνδρομές των μελών , δουλεύει και ζει το σύστημα.
      Ζει ένα ολόκληρο ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ. ......................

      Διαγραφή
    2. Για να κάνουμε τα πράγματα πιο συγκεκριμένα και η λάσπη να πηγαίνει εκεί που πρέπει, αναφέρεστε σαφώς στον σύλλογο των ασφαλιστών όπου ο κύριος κεχαγιάογλου ο δήθεν προστάτης κάνει μπίζνες με τον κύριο σταικουράδα!! Μετρημένες είναι οι μέρες τους.

      Διαγραφή
    3. @ Ανώνυμος12 Μαΐου 2014 - 3:46 μ.μ. .....................................

      Συνεχίζω το παραπάνω σχόλιό μου, από εκεί που το αφησα δηλαδή......... Ζει ένα ολόκληρο ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ.

      Εύχομαι εσείς που έχετε την απορία και όσοι αλλοι με διαβάσατε, να καταλάβατε ορισμένα πράγματα, και σε τι αναφέρομαι.

      ................................................................................................................. Ακολουθούν και οι εργατολόγοι η οι μεγάλο δικηγόροι του “κόλπου” που τάζουν τα ακατόρθωτα.
      Δηλαδή να φουντώνουν τα μυαλά των παθόντων ότι θα τα πάρουμε μέχρι και το τελευταίο ευρώ από το κράτος, ότι τα δικαιούμαστε, και αυτοί επιπρόσθετα λένε στον κόσμο, τι για προσφυγές στον Άρειο πάγο, τι για το Συμβούλιο της Επικρατείας, τι στα Ευρωπαϊκά δικαστήρια, τι για προσφυγή ακόμα και στο δικαστήριο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
      ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΥΣΙΚΑ.

      Και έτσι λοιπόν αυτοί διαιωνίζουν καταστάσεις.
      Κάτι για 2500 χιλιάδες ευρώ από τον καθένα ζητάνε όπως διάβασα σε διάφορα κατά καιρούς σχόλια για παραστάσεις και δικαστικά έξοδα για την γνωστή μας περίπτωση.
      Είναι πολλά τα λεφτά, τελικά .
      Και το κυριότερο είναι ξεκούραστα για κάποιους έως πολλούς.

      Διαγραφή
    4. Ναι,αλλά ας μην προεξοφλούμε το αποτέλεσμα της απόφασης,δεν θέλω να πιστεύω ,πως υπάρχει εσωτερική πληροφόρηση,και δημιουργείτε το κλίμα γι'αυτήν.

      Διαγραφή
  86. Τι θα πει αυτο; εγω ξερω οτι ΚΑΝΕΝΑΣ συλλογος δεν εκανε ΚΑΜΙΑ συζητηση με τον κ. Τραγκα να παρουσιαστει το θεμα των αποζημιωσεων και των ευθυνων στην εκπομπη του.
    Το κυκλωμα ειναι παραστικο
    ΑΛΛΑ, αγαπητε, επαναλαμβανομενε στις αποψεις σας, κυριε, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΕΙΝΕ ΨΕΥΔΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΚΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
    Για να βαλουμε καποιες κοκκινες γραμμες.
    Και να τελειωνουμε.
    Η ευθυνη υπαρχει σ ολο της το μεγαλειο και σ αυτην στηριζονται απαιτησεις αποζημισωσεων.
    Μην το πηγαινετε γυρω γυρω.
    Αλλο το ενα κι αλλο το αλλο.
    Νομος ισον επιδικαση απαιτηση απο ζημιογονες πραξεις ή παραλειψεις.
    Ποσο μαλλον οταν ερειδονται σε ποινικως κολασιμα αδικηματα των ελεγχοντων.
    Για ολα τα αλλα, γραψτε κι εσεις ενα βιβλιο.
    Τα ειπατε . Μας κουρασατε. Και πού το πατε και τι επιδιωκετε , κανενας δεν καταλαβε.
    Οψιμο ενδιαφερον, πολυ οψιμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. http://www.topontiki.gr/article/74191/Skandalo-Energa---Hellas-Power-Apon-o-Stournaras-sunigoros-uperaspisis-o-Boridis

    ΕΝΕΡΓΑ! ποιος τα πληρωσε; καποιοι εξαπατησαν τους πελατες, πολιτες.
    και η παραγκα ,παραγκα! οπως σε μας.
    Ειδατε να χανει καποιος τιποτα;
    Γιατι δεν διαμαρτυρεται κανενας που ο ελληνικος λαος πληρωσε;
    Μεγαλο καημο εχετε με την ΑΣΠΙΣ.Αντι να επιζητατε τροπους και λυσεις για την διασφαλιση των αποταμιευσεων του κοσμου.
    Η ΕΝΕΡΓΑ γιατι; δεν σας πειραξε;
    Ο Βοριδης, επισης;
    Κανενας;
    Μονο οι ασφαλισμενοι της ΑΣΠΙΣ;
    Οι...κακοι πελατες της ΕΝΕΡΓΚΑ; Που χαλουσαν συμβολαια της ΔΕΗ για να πανε εκει;
    Ποσο αστεια ολα αυτα!
    ΣΣΣΣΣ ησυχια. Ο χατζηνικολαου σημερα εχει εκπομπη.Ουτε εκει. Τσιμουδια, μηπως μας παρουν χαμπαρι. Ησυχια. Να μη μας ακουσουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Σκάνδαλο Energa - Hellas Power: Απών ο Στούρναρας, συνήγορος υπεράσπισης ο Βορίδης!

    Μείζον πολιτικό θέμα προκύπτει, όπως καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ, για την κυβέρνηση Σαμαρά διότι ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης και Υπουργός Οικονομικών κος Στουρνάρας δεν παρέστη ως πολιτική αγωγή στην δίκη των υπευθύνων των εταιρειών Energa και Hellas Power οι οποίοι υπεξαίρεσαν και καταχράστηκαν σύμφωνα με το κατηγορητήριο περισσότερα από 250 εκατομμύρια ευρώ μέρος των οποίων ήταν και το «Χαράτσι της ΔΕΗ» το οποίο εισέπραξαν αλλά ουδέποτε απέδωσαν στο δημόσιο.

    Όπως επισημαίνει, μάλιστα, σε δήλωσή του ο υπεύθυνος του Τομέα Ενέργειας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ βουλευτής Θανάσης Πετράκος, δικηγόρος των υπευθύνων του σκανδάλου είναι ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος ΝΔ Μάκης Βορίδης, υπογραμμίζοντας ότι το νόμιμο δεν είναι πάντα και ηθικό.

    Στην ανακοίνωση ο κ. Πετράκος υπογραμμίζει ότι είναι ιδιαίτερα προκλητικό ενώ το Υπουργείο Οικονομικών προχωράει σε κατασχέσεις για οφειλές που δεν ξεπερνούν τις μερικές χιλιάδες να καλύπτει τους υπεύθυνους των συγκεκριμένων εταιρειών οι οποίοι ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΑΝ δημόσια έσοδα δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ και υποστηρίζει ότι η μη παράσταση του υπουργείου Οικονομικών ως πολιτική αγωγή συνιστά παράβαση καθήκοντος και για τον κ. Στουρνάρα και για την κυβέρνηση συνολικά.

    Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον κ. Στουρνάρα να απαντήσει αν υπήρξε παρέμβαση του Κ.Ε. της ΝΔ για να μην παραστεί το Υπουργείο Οικονομικών ως πολιτική αγωγή ενώ επισημαίνει ότι έκθετος και υπόλογος είναι και ο Γιώργος Καμίνης γιατί αποφάσισε να μην παραστεί ως πολιτική αγωγή ο Δήμος Αθηναίων παρόλο που οι εταιρείες αυτές καταχράστηκαν πολλά εκατομμύρια ευρώ δημοτικά τέλη.

    ΚΑΛΟΝ ΥΠΝΟ!
    ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΜΥΤΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΑΧΝΑ.
    ΜΑΖΕΨΤΕ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ.
    ΓΙΑ ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΝΟΜΙΜΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΗΣΤΕΙΑ
    ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΝΑ ΠΑΣ
    ΠΑΛΙ ΤΗΝ Π...Α ΘΑ ΤΗ ΦΑΣ
    ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΛΕΨΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ
    ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ.


    ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΠΑΥΛΑΡΑΣ-ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ -ΔΙΚΑΣΤΕΣ
    ΠΑΛΙ ΕΣΥ ΘΑ ΚΛΑΙΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. http://prasinomilogr.blogspot.gr/2014/05/blog-post_2340.html#more

    ΘΥΜΑΤΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΝΩΘΕΙΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ... ΚΛΕΒΟΥΝ ΗΡΩΙΚΑ
    ....ΟΠΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

    ΖΗΤΩΩΩΩ!!!!!!!!!!
    ΑΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΑΔΕΡΦΙΑ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΣΑ(ΧΛΑ)ΜΑΡΑΔΕΣ, ΣΤΟΥΡΝΟΙ, ΣΤΑΙΚΟΥΡΑΔΕΣ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ ΜΑΥΡΟ ΚΑΡΓΙΟΛΗΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ. Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ. ΜΗ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΦΑΝΤ ΚΑΙ ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΥΕ ΚΑΙ ΑΛΛΙΜΟΝΟ ΣΑΣ. ΦΥΓΕΤΕ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΑΛΛΑ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟ ΝΟΜΟ ΩΣ ΕΧΕΙ. ΤΟΜΑΡΙΑ!!! Ο ΡΕ ΜΑΥΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ρε τρελοσι ερη σε ποσα γκλομπς θα γραφεις

      Διαγραφή
  93. http://www.toxwni.gr/apopseis/item/17531-giati-15-000-oikogeneies-theoroyn-pseyti-ton-prothypourgo


    Εμείς που ξεπερνάμε τις 200.000,που είμαστε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η υποθεση ΑΣΠΙΣ θα ειχε λυθει απο την αρχη, αν δεν ειχαν δρομολογησει απο τοσο νωρις τις αγωγες και αν δεν ειχαν "λησμονησει" να διαπομπευσουν, ως ωφειλαν , την ιδιωτικη ασφαλιση και τα μασκαριλικια.
      Η υποθεση της ΑΣΠΙΣ θα μπορουσε καλλιστα να τελειωνε, με αναδοχη απο ολες τις ασφαλιστικες , μετα απο αναμορφωση, των περισσοτερων συμβολαιων ας.
      Ομως αυτοι που μας εκπροσωπουσαν, κανανε κινησεις αγωγων, χωρις ομως να καταγγειλουν τα διαπλεκομενα, τους υπευθυνους με ονοματεπωνυμο.
      Τωρα, πριν τις εκλογες, μερες πριν, εχουν κρυφτει και δεν βγαζουν αχνα. Λυπηρα ολα αυτα.
      Θα μπορουσαμε να ειχαμε γυρισει τα πανω κατω. 15 χιλ ομολογιουχοι, απ ολη την ελλαδα, βρηκαν σωστους ανθρωπους να τους εκπροσωπουν και εχουν καθημερινο βημα σε ολα τα ΜΜΕ.
      Αντιθετως, εγκληματικα, εμεις, αποξενωθηκαμε απο καθε προσβαση και δεχομαστε την συστηματικη επιθεση ,ακομα και σε μπλογκς, ευαισθητων εγκαθετων περιεργων ατομων.
      Εκαναν φασαρια και χαμο να συγκεντρωσουν το πληθος για τις αγωγες, και μετα σιωπησαν.
      Βγαζουν κατι φωνουλες, ετσι για να βρισκεται ως αλλοθι κατι και τιποτε αλλο.
      Μονο αριθμητικα να το παρετε..
      Τα μαθαμε, ταχωνεψαμε .
      Προφανως την καλη δουλεια, την εκαναν οσοι ξεφυγαν και πηγαν αλλου, και γιναν οι πρεπουσες κινησεις.
      Ακομα δεν μας ειπαν, πού ειναι τα εντοπισμενα χρηματα του ψωμιαδη.
      Γιατι ζητηθηκε αναβολη στην εκδικαση της υποθεσης απο δικηγορικο γραφειο ασφαλισμενων τηςΑΣΠΙΣ.
      Γιατι δεν εμφανιζονται πουθενα και απλως ασχολουνται με λογοτεχνικεςβραδιες.
      15000 ομολογιουχοι και γινονται πρωτοσελιδο.
      Εμας μας πουλησαν.

      Διαγραφή
    2. Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.
      ΕΝΑΣ, ΕΝΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΟΛΩΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ, ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ
      ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ
      ΩΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ,
      ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΗΝ Ε.Ε ΔΕΝ ΕΥΤΕΛΙΣΤΗΚΕ ΕΤΣΙ Η ΙΔ. ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΙ ΤΙ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ.
      ΝΑ ΓΙΑΤΙ!

      Διαγραφή
  94. http://asfalisinet.gr/%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%85%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82-%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%AC%CE%BE%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%BF/

    αστειάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Αυτοί που ηγούνται του συλλόγου των ασφαλιστών,αυτοί είναι υπεύθυνοι για την κατάντια μας.
    Ο σκοπός τους ήταν να καθησυχάζουν τα θύματα να μη φωνάζουν και ενοχληθεί η ιδιωτική ασφαλιση...
    Ο ασφαλιστής μου,ο αλήτης διαπρέ
    πει στην Εθνική Ασφαλιστική.Αλλά τόσες κατάρες που του δίνω καθημερινά το τέλος του θα είναι οδυνηρό.Στα παιδιά του να το βρει ο απατεώνας,ο παλιάνθρωπος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. περιμένετε από τον κ. κεχαγιαογλου να βοηθησει? Αυτος κανει δουλειες απο κοινου με τον νυν υφυπουργο τον κ. σταικουρα.Πρεπει να πεσει πολυ μαυρο!!

      Διαγραφή
    2. και μόλις ρίξεις τις κατάρες σου θα γυρίσουν σε σένα όπως έλεγε ένας πασίγνωστος γέροντας που ήξερε από αυτά.

      Διαγραφή
    3. Την ψηφο μου θα ριξω εγω και ολη η ελλαδα. θα πανε σπιτια τους τα λαμογια μια και καλη. ουστ φερεφωνα

      Διαγραφή
  96. http://www.zougla.gr/greece/article/katagelia---sok

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. http://www.anoixtomialos.gr/2014/05/blog-post_8606.html


    A ΡΕ ΣΥΛΛΟΓΟΙ! ΠΟΣΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ!
    Η ΓΗ ΓΥΡΙΣΕ ΑΝΑΠΟΔΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ.
    ΜΑΣ ΑΡΠΑΞΑΝΕ ΤΟ ΒΙΟΣ ΚΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΜΕ, ΜΑΛΩΝΑΤΕ ΔΗΘΕΝ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ.
    ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΗΤΑΝ ΤΕΤΟΙΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ, ΠΟΥ ΑΦΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΑΤΕ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ, ΕΙΧΑΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΔΕΙΞΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΑΝΑΔΟΧΟΥΣ ΑΜΕΣΩΣ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ.
    ΟΧΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΚΟΥΡΕΛΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΙΤΕΣ.
    ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Ακούτε αυτην τη στιγμη το ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ, να μιλαει για τους ομολογιουχους;
    Ντροπη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/679197/xespoun-oi-mikroomologiouhoi-me-diko-tous-video/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. http://www.newsit.gr/default.php?pname=press_main_page&year=2014&month=5&day=14&show=35533

    ypnos vathys

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. http://www.gkourou.com/2014/05/blog-post_6325.html

      Διαγραφή
    2. ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΜΗ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ. ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΠΩΣ ΝΑ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΛΥΣΕΩΝ ΠΑΝΤΟΥ; ΟΙ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΑΣΠΙΔΑΙΟΙ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΤΟΥΣ; ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΩΝ. ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ. ΓΙΑΤΙ; ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟ. ΤΟ ΒΕΒΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΩΝ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΛΟΙΠΟΝ. ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΤΕ; ΠΟΙΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΜΙΛΗΣΑΝ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΝΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ, ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΣΤΕ ΤΑΧΑ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ. 0

      Διαγραφή
    3. ΓΡΑΨΤΕ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΤΑ ΜΑΣ ΝΑ Τ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΓΑΡΓΑΡΑ, ΑΦΟΥ ΤΑ ΛΕΤΕ ΣΕ ΜΑΣ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ. ΓΡΑΨΤΕ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΕΙΣΤΕ. ΕΦΥΓΑΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.

      Διαγραφή
  101. http://www.nextdeal.gr/%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B1%CF%83%CF%86%CE%AC%CE%BB%CE%B9%CF%83%CE%B7/pws-tha-metabibasei-ta-chartofylakia-to-epikoyriko-kefalaio-sthn-germanikh-darag-ti-shmainei-ayto-gia-osoys-perimenoyn-na-eispraxoyn-chrhmata.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. ΣΩΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ15 Μαΐου 2014 στις 2:34 μ.μ.

    ΠΑΝΤΟΥ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΠΡΟΣ ΟΛΛΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ.
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ....ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΙ ΘΙΓΕΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΠΙ 10ΕΤΙΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ...
    ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΟΜΑΣΘΕ.
    ΑΦΗΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΕΡΧΕΣΘΕ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ.
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΣΥΝΑΝΘΡΟΙΣΗ ΠΕΡΙΠΟΥ 800.000 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΝΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ..ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. H ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΗ,κ.ΣΙΔΕΡΗ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ. ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΟΙ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΙ. ΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ, ΠΟΥ ΟΡΜΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΤΕ ΠΙΑ. ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ.
      ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΜΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΠΑΛΙΑΣ ΕΠΟΧΗΣ,ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ. ΔΙΨΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ. ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΑΙΓΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ , ΑΛΛΑ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ.
      ΠΟΙΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΕΠΙΣΗΜΕΣ;
      ΤΟ ΜΗΝ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΑΥΤΟΝ Ή ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ; ΑΥΤΟ ΕΙΣΤΕ;
      ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ; ΟΝΟΜΑΤΑ; ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ; ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ; ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ;
      ΕΔΩ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΑΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ ΠΟΥ ΕΝΤΟΠΙΣΕ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΤΡΑΝΩΣΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ.
      ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ;
      ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΔΕΧΤΗΚΕ; ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΙ; ΩΣ ΣΥΝΟΙΚΙΑΚΟΙ ΠΑΡΑΠΟΝΟΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ;
      ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ.
      ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΕ.
      ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΑΜΕ;
      ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ;
      ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ;
      ΜΗΝ ΠΕΤΑΤΕ ΡΟΥΚΕΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΗΣΥΧΙΑΑΑΑΑΑ

      Διαγραφή
  103. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ15 Μαΐου 2014 στις 2:49 μ.μ.

    ΗΔΗ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ Η ΚΑ ΣΙΔΕΡΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΤΟΝ Κ. ΣΑΜΑΡΑ ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ ΣΕ ΓΝΩΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ, ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝ.ΥΠ.ΟΙΚ. Κ. ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΤΕΘΕΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΗΣ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΞΕΥΡΕΣΕΩΣ ΛΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ.
    ΚΑΤ΄ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Η ΚΑ ΣΙΔΕΡΗ ΕΛΑΜΒΑΝΕ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΚΑΙΠ ΟΛΛΑΠΛΕΣ ΕΚΚΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΥΤΟ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΤΑ 5ΕΤΙΑ ΘΕΜΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ Ο Κ. ΣΤΑΙΚΟΥΡΑΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΙ ΛΥΣΗ.
    ΕΛΙΚΑ Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΞΑΝΑΑΝΕΦΕΡΕ ΗΤΑΝ Η ΕΞΗΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ...Η ΠΕΡΙ ...FUND...ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΑΣ ΜΑΣ (ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΚΑΙ C.V) ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΜΟΙΒΑΙΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ,,,ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ Κ.Λ.Π ΜΕ ΑΒΕΒΑΙΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΡΙΣΚΟ..ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ, .ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ....ΚΑΙ ΜΕ ΡΙΣΚΟ...ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΤΗς ΕΙΠΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ....ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΑΥΤΗ ΠΟΥ Α ΔΩΣΕΙΣ ΣΕ...ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗΣ FUND ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΕΑΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΡΙΣΚΟ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΛΛΑ...ΑΚΟΥΣΘΕ ΑΚΙ ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ...Ε ΠΕ Ν Δ Υ Τ Κ Η !!!!
    ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΣΦ. ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΕΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΑ ΑΣΦ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΑΝ ΣΩΣΤΑ ΟΤΙ ΤΑ ΑΣΦ. ΣΥΜΒ. ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΡΙΣΚΟ, ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΕΠΕΙΘΑΝ ΝΑ ΤΑ ΑΓΟΡΟΑΣΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΘΕΣΟΥΜΕ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ, ΤΙΣ ΣΥΝΑΞΕΙΣ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ?????
    ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΙΣ ΠΑΧΥΛΕΣ ΑΜΟΙΒΕΣ ΚΑΙ ΖΗΜΙΟΓΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΠΟΡΕΙΑ ΜΕΤΑ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΟΣ ΑΜΦΙΒΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΣΑ ΕΝ ΤΕΛΕΙ???
    ΤΟΥ Α[ΑΝΤΗΣΕ ΦΥΑΙΚΑ ΟΤΙ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΣΙΕΜΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΑΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΡΙΣΚΟ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΠΟΥ ΑΝΤΙΒΑΙΝΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ???
    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΥΠΟΥΓΡΟΣ....

    ΑΡΑΓΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΑΣΗ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΧΕΤΑΙ???
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΑΖΙ ΜΑΣ??????
    ΑΝ ΝΑΙ ...
    ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ... ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΟΜΟΙΩΣ ΑΝΕΠΗΡΕΣΤΕΣ!!!!!
    ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΩΡΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ....!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εμενα ρωτας; εσυ μιλησες με τον πρωθυπουργο
      ενα πραμα δε βγηκε απ αυτα που γραφετε παραπανω.
      τι ειπε, ποιος , σε ποιον, πού και ποτε
      τι αποτελεσμα ειχε και γιατι ρωτατε εμας να σας πουμε
      τα προιοντα τελικα ηταν με ρισκο;
      πού ειναι οι μεγαλοσχημονες εξειδικευμενοι συμβουλοι σας να μας πουν;
      πού ειμαστε; σε ποια χωρα σε ποια εποχη;
      ουτε το 2009 δεν ηταν τοσο κουφη η συζητηση.
      τα προιοντα ηταν ρισκου;
      δηλ να στραφουμε ολοι κατα των ασφαλιστων λετε να τους τα παρουμε;
      δεν ηταν επενδυτικα , αρα η αποφαση του ΣτΕ θα ειναι θετικη;
      τι σας λενε οι δικηγοροι σας ,στους οποιους μας στειλατε;
      ελεος πια με το χαοτικο μονολογο. ελεος.
      πληροφορηση μπορειτε να δωσετε και οχι αοριστολογιες;

      Διαγραφή
  104. ΡΕ παιδια κανενα ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗ den exei to blog

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ Η ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ

      Διαγραφή
  105. Kοιταξτε συλλογοι, αρκετα η κοροιδια σας.
    Τωρα, η Ακριβοπουλου στον ΡΙΑΛ ΦΜ, μιλαει με τον εκπροσωπο των ομολογιουχων, ξαναμιλαει με διαφορους, τοποθετειται και υπερασπιζεται τα δικαιωματα σασ.
    Ολοι οι δημοσιογραφοι, πασης κατευθυνσης και ολα τα ΜΜΕ.
    Δειτε τι κανατε.
    Δειτε τα χαλια σας.
    Δειτε πού μας φτασατε.
    Λυπαμαι για την καταντια αυτη.
    ΜΟΝΟΙ σας θελησατε να ηγηθειτε της προσπαθειας.
    Και τελικα, καναμε τους δικηγορους ΑΡΧΗΓΟΥΣ.
    Μιλατε για ΜΜΕ που δεν δεχονται να μιλησουν για την ΑΣΠΙΣ.
    Αφηστε τα παραμυθια, γιατι δεν ειμαστε ολοι τοοοσο ηλιθιοι.
    5 χρονια αντιληφθηκαμε πολλα.
    Πειτε μας ποιο μεσον ,ποιος δημοσιογραφος, ποια εφημεριδα αρνηθηκε να δημοσιευσει στοιχεια με τα ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΓΡΑΨΑΝΤΩΝ ΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΕΠΑΡΚΟΥΣ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟΥ.
    Φοβαστε;
    Μη μας παραμυθιαζετε αλλο.
    Καμαρωνουμε τους ομολογιουχους, που 15000 ολοι κι ολοι απ ολη την ελλαδα, χωρις συνεκτικους αλλους δεσμους και σχεσεις, θα κερδισουν και θα τους βγαλουμε κ το καπελο. Και ακομα, αυτοι κατοχυρωσαν και το 40% και φωναζουν για το υπολοιπο και καλα κανουν.
    Εσεις;
    ΑΡΕΣ ΜΑΡΕΣ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΥΛΛΟΓΟΙ.
    Απο εδω οι ιδιες φωνες, οι αλλοι γραφουν επιστολες ανθολογηματα!
    ΩΡΑΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΡΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. ΠΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΥΣ ΓΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. http://www.enikos.gr/society/235437,Dikaiw8hkan_oi_ka8aristries_-_Glenti_exw.html

      ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΜΕ ΚΟΥΤΕΛΟ ΚΑΙ ΗΘΟΣ!

      Διαγραφή
  107. ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΧΑΣΑΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ.ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΓΙΝΕΙ.ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ.ΠΟΣΟ ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΟ ΣτΕ!
      ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ...ΒΟΛΕΥΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ..

      Διαγραφή
  108. ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΚΡΑΤΑΕΙ ΦΙΛΕ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ 15/5/2014 9:59 ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΕΣΥ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΛΕΣΕΙΣ.
    ΑΝ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΙΣ...ΣΦΥΡΑ ΜΑΣ ΚΛΕΦΤΙΚΑ..
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΙ ΜΟΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΦΘΑΝΑΤΕ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΤΗΣ ΔΑΚΤΥΛΑΚΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΑΚΙΑ...ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΦΑΛΣΙΤΗΡΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΧΩΡΙΣ ΡΙΣΚΟ, ΧΑΡΙΝ ΤΩΝ ΠΑΧΥΛΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΣΑΣ, .. ΚΑΙ ΥΠΕΡΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΣΑΣ..ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΠΟΝΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΣΕ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΘΕΡΕΤΡΑ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ, ΕΝΩ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΡΙΣΚΟ ...ΜΙΛΙΑ...ΜΟΥΓΚΑΜΑΡΑ...ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗ.....ΗΓΗΤΩΡΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ???....
    ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΦΘΑΝΕΙ Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ!!!!!!!
    ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΥΨΙΣΤΗ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. Είναι αλήθεια οτι η Πρόεδρος έχει διεξάγει τον παμέγιστο αγώνα αφήνοντρας σπίτι και δοιλεια αλλα ας απανυήσει γιατί
    πρότεινε στο ν Σταικουρα
    κούρεμα ΟΛΩΝ των συμβολαίων πάνω από 30000'
    αι τα υπόλοποα να αποζημιωθούν 30%
    γιατιο ενώ φωνα΄ζει ηαγια τους ασφαλιστες
    ΔΕΝ εκανε τΙΠΟΤα η ΙΔΙΑ γαιτον δικο τησ
    ΠΕτρισσαι Υποκρισια σα το κομμμα που ψηφίζεθι
    αν δρν εειναι υποκρισια
    τοτε
    χρειαζεταιο καποιοσ ειδικοσ spesialistas
    για να την καταλάβει

    ΑπάντησηΔιαγραφή