ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

EKTAKTO: Συνελήφθησαν η σύζυγος και τα παιδιά του Παύλου Ψωμιάδη


(Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013 12:50)

Αγαπητοί μας Ασφαλισμένοι,

Συνελήφθησαν μετά από εντάλματα που εξέδωσε ο ανακριτής Διαφθοράς -πρόεδρος Πρωτοδικών Χρ. Παπακώστας, που ερευνά την υπόθεση της ΑΣΠΙΣ Πρόνοια- η σύζυγος, η κόρη και ο γιος του προσωρινά κρατούμενου και καταδικασμένου επιχειρηματία και επικεφαλής του Ομίλου ΑΣΠΙΣ, Παύλου Ψωμιάδη.

Τα εντάλματα που εξέδωσε ο κ. Παπακώστας αφορούν τις κατηγορίες της εγκληματικής οργάνωσης, απάτης, απιστίας, υπεξαίρεσης, νομιμοποίησης παράνομων εσόδων και συνέργειας στις παραπάνω πράξεις.

Ο Παύλος Ψωμιάδης εκτίει ποινή κάθειρξης οχτώ ετών για την υπόθεση της πλαστής εγγυητικής επιστολής ύψους 550 εκατ. ευρω που είχε προσκομίσει το 2009 στην Επιτροπή Εποπτείας Ιδιωτικής Ασφάλισης, ενώ κρατείται και για τη μεγάλη υπόθεση εξαπάτησης επενδυτών της ΑΣΠΙΣ ΚΑΠΙΤΑΛ.

Πρόσφατα, του επιβλήθηκε εκ νέου προσωρινή κράτηση για τα αδικήματα της υπεξαίρεσης και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, ποσού 5,8 εκατομμυρίων ευρώ για υπόθεση αύξησης μετοχικού κεφαλαίου εταιρείας του, το 2000, τα οποία κατά την κατηγορία κατέληξαν σε τραπεζικό λογαριασμό του.

Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στα δικαστήρια. (πηγή newsbeast.gr)

Καλά θα κάνουν να ετοιμάζουν τα μπογαλάκια τους πολλά ακόμα καλά παιδιά !!! 

286 σχόλια:

  1. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ5 Δεκεμβρίου 2013 στις 2:24 μ.μ.

    Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΜΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΜΕ ΟΡΓΑΝΩΣΗ.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΤ΄ΑΡΧΗΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ, ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΑ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ,
    ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΤΕΡΑ ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ :ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΙ ΜΙΧΑΛΗ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟΥ ΔΙΚΗΓΟΥΣ ΑΘΗΝΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΝ ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΜΑΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΣ-ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΑ ΑΝΟΜΙΑΣ.
    ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΘΑΤΑΝ ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ ΜΑΣ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΡΝΗΣΗ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΑΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. (ΑΣ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΟΦΕΙΛΕ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΝΑ ΤΑΧΕ ΠΑΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΗΣ ΑΜΕΣΑ!!!).
    ΑΛΛΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.
    ΕΙΘΕ ΕΤΣΙ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΗ ΜΑΣ.
    ΘΥΜΑΣΘΕ ΤΑ ΝΕΩΤΕΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΡΑΦΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ???????ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΕΡΧΙΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ!!!!
    ΟΛΙΟΙ ΣΥΣΣΩΜΟΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΣΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΗΘΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΜΑΣ.
    ΠΑΥΛΕ ΨΩΜΙΑΔΗ........ΜΙΛΗΣΕ.........ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΔΩΣΕ ΄ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΦΑΓΩΜΕΝΟ ΙΔΡΩΤΑ ΜΑΣ, ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ ΒΡΕ....ΑΛΛΟΤΕ ΙΣΧΥΡΕ ΑΝΔΡΑ....
    ΝΑ ΠΩΣ ΚΑΤΕΛΗΞΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΗ ΣΟΥ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ...ΚΑΙ ΠΟΥΣΑΙ ΑΚΟΜΑ.........
    ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΣΩΖΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΟΥΛΩΝΟΥΝ ΠΙΑ ΣΤΟΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΞΕΡΝΑΝΕ....
    ΠΟΣΟ ΘΑ ΤΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ???ΚΑΙ ΠΟΙΟἽ????
    ΣΕ ΕΜΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΣΙΕΜΝΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΝ.
    ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΙΜΩΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ.
    ΣΑΣ ΤΟ ΓΡΑΨΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΣΤΟ ΛΕΜΕ.....
    ΔΕΝ ΘΕ?ΛΕΤΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ, ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ Ε????
    ΚΟΥΙΖ:ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΓΝΩΣΤΟΣ.......ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΓΙΑ .......ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ......ΣΔΟΕ ..Κ.Λ.Π.......ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΘΗ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ??????
    ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πήραμε μετά από τέσσερα χρόνια μια ικανοποίηση,ότι Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ λειτουργεί ακόμα.
    Μπράβο κ.Σιδέρη για την αγωνιστικότητα σας!
    Και βέβαια να αποδώσουμε τα εύσημα και στους γνωστούς δικηγόρους,πάνω στις προσπάθειες των οποίων στηρίζονται όλα τα κατηγορητήρια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. με αφηνει παγερα αδιαφορο αν ο ψωμιαδης και σια βρισκονται φυλακη και οι αποταμιευσεις μου στη γεωργια και στο λουξεμβουργο.
      οι γνωστοι δικηγοροι πληρωνονται αδρα, και γιατι τοτε μας ελεγαν οτι βρηκαν τα χρηματα μας στο εξωτερικο;
      καμια ικανοποιηση δεν παιρνω απο τους εγκλεισμους απατεωνων.
      τα χρηματα του κοσμακη που πειναει μπορουν να μας τα βρουν που τους πληρωνουμε;
      αυτο θα μας το απαντησουν ή θα τους πλεκουμε τωρα στεφανια τιμης;
      ελεος πια. ντροπη ντροπη!

      Διαγραφή
    2. Όλα στην ώρα τους. Αργά και βασανιστικά όπως ο βάτραχος σε χαμηλή φωτιά!!!

      Διαγραφή
  3. ΑΥΤΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΚΑΥΕΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ 1 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  4. +





    ΑΥΤΟΙ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΑΚΕΥΟΥΝ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΤΙΣ ΦΛΟΜΩΣΑΝ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΑΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΤΩΧΟΙ ΚΙ ΑΝΗΜΠΟΡΟΙ ΣΤΙΣ ΑΘΛΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΜΕ;
    ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΒΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ 500 ΕΚΑΤΟΜΜ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ; ΑΘΛΙΟΙ ΤΥΠΟΙ, ΕΛΕΙΝΟΙ.Ο ΠΕΜΠΤΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ, ΑΠΟΛΥΟΥΝ, ΡΗΜΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ ΜΑΣ.
    ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ. ΣΙΓΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. το αξιοπροσεκτο ειναι οτι γεμισαν οι ιστοσελιδες και εφημεριδες απο το σχετικο δημοσιευμα .ΟΛΕΣ ΟΜΩΣ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΕΚΕΙ. δεν λενε τιποτα για τις ευθυνες του κρατους που συνεργαζοταν οι υπαλληλοι του, που δινανπιστοποιητικα, για τους νομους παπακωνσταντινου και σαχινιδη, μετα τον ανεκδιηγητο παπαθανασιου.
    δε λενε τιποτα οτι περασαμε τα τεσσερα χρονια και βαζουν εκκαθαριστες να ριξουν αδεια, για να μοιρασουν τα ιματια μας εκει που γουσταρουν.
    σωματεια, φορεις, μικρο συνταξιουχοι, προγραμματα επι προγραμματων, αποταμιευσεις αντι τραπεζων, ολα τα συμβολαια στον αερα και αυτοι επιχορηγουν τις τραπεζες . σχεδιαζαν να δωσουν τα λεφτα ολων στους καποιους και τους υπολοιπους ,,,ολους δηλ στα λιονταρια, για να τριβουν τα χερακια τους οι δικηγοροι.
    για να δουμε τα επομενα δημοσιευματα. θα ασκησουν κριτικη στο κρατος για το τι εκανε τοσα χρονια με το βιος των ανθρωπων; θα κατονομασουν διαχειριστες εγκαθετους και αμοιβομενους απο τους ασφαλισμενους, που κατεστρεψαν το αποθεματικο; θα μπορουσε να ηταν τριπλασιο τωρα και η τρυπα να ητανμονο200 εκατομμυρια.
    θα τους παμε ολους χειροποδαρα. αφου επιβιωσαμε μεχρι τωρα, θα πληρωσουν ολοι. ολα τα ασσετ εληξαν. που σημαινει οτι στην τριετια που μπορουσε καποιος να τα ρευστοποιησει επρεπε ηδη να μας τα επεστρεφαν. τα μισα αποο τα συνταξιοδοτικα ειναι καθ οδον να ληξουν.
    θα λογοδοτησουν ολοι αυτοι.
    και σταματηστε τα λιβανιστηρια στους δικηγορους. μας διαλυσατε μ αυτα.
    καντε τη δουλεια σας επιτελους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αναφορικά με τα χρήματα που φέρεται ότι υπάρχουν στην Ελβετία και στο εξωτερικό: ήδη κατά την εποχή της σύλληψης του Παύλου Ψωμιάδη ζητήθηκε από τον τότε ανακριτή η δικαστική συνδρομή των ελβετικών αρχών, προκειμένου αρχικά να "παγώσουν" οι λογαριασμοί αυτοί και κατόπιν να επιστραφούν όσα χρήματα βρεθούν σε αυτούς. Η Ελβετία, όπως πολύ καλά καταλαβαίνετε όλοι, είναι ιδιαίτερα φειδωλή στην εκπλήρωση συνδρομών που θίγουν το τραπεζικό της σύστημα (αυτός είναι και ο λόγος της παγκόσμιας φήμης περί διασφάλισης της ανωνυμίας των καταθετών και της αξιπιστίας των τραπεζικών της ιδρυμάτων). Υπομονή χρειάζεται και αγώνας. Μπράβο στον ανακριτή και σε όσους παλεύουν με πενιχρά μέσα να στριμώξουν τους καρχαρίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι μπραβο ρε παιδια, μας δουλευετε; μετα απο 4,5 χρονια μπραβο; και πού πηγαν τα λεφτα και τι καναμε εμεις για τις διαδικασιες και την απραξια του δημοσιου; γιατι μας κοροιδευετε; αν ειχατε στοιχεια για 500 εκατομμυρια σε λογαριασμους εκει, γιατι δεν τα δημοσιοποιουσατε , γιατι δεν πηγαινατε εισαγγελεα, γιατι δεν το κανατε γνωστο σε ολους να γινει χαμος; και αντ αυτου μας καλειτε σε αγωγες για να μας παρετε ...σε ο τι παρουμε..το 14%;;; τι λετε..τι λετε..

      Διαγραφή
  7. O Σύλλογος των ασφα-ληστών δεν κάνει καμμία αναφορά στη σύλληψη της οικογενείας Ψωμιάδη!
    Τί φοβούνται άραγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αντιπροσωπεία μελών του ΔΣ του Συλλόγου Ζημιωθέντων από την Ασπίς Πρόνοια επισκέφτηκε τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή και είχε συνάντηση...

    Αντιπροσωπεία μελών του ΔΣ του Συλλόγου Ζημιωθέντων από την Ασπίς Πρόνοια επισκέφτηκε τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή και είχε συνάντηση, διάρκειας μιας ώρας, με κλιμάκιο του κόμματος, με επικεφαλής τον πρόεδρο Αλέξη Τσίπρα.

    Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, «κατά τη διάρκεια της συνάντησης αναλύθηκε σε όλη του την έκταση το σκάνδαλο της ανάκλησης των ασφαλιστικών εταιρειών Ασπίς Πρόνοια και Commercial Value και παρουσιάστηκαν οι λύσεις που προτείνει ο σύλλογος. Η αντιμετώπιση που προκρίθηκε είναι η δημιουργία πρότασης νόμου για την οποία θα επιδιωχθεί η συναίνεση όσο περισσοτέρων πολιτικών δυνάμεων συντάσσονται με την κοινή λογική. Δεδομένης της προεκλογικής περιόδου στην οποία σύντομα θα εισέλθουμε, είναι μια ευκαιρία να διακρίνουμε ποιοι πραγματικά υποστηρίζουν την υπόθεση και ποιοι κάνουν πως την υποστηρίζουν».

    Οι προτάσεις του συλλόγου για την επίλυση του ζητήματος είναι οι εξής:

    - Να διευθετηθεί άμεσα το ζήτημα που έχει προκύψει με την αποτίμηση των unit linked προϊόντων μέσω συμπλήρωσης του κενού στο άρθρο 7 του νόμου 400/1970.

    - Να προσδιοριστεί ο χρόνος έναρξης ικανοποίησης των απαιτήσεων των ασφαλισμένων κατά 70% από το Εγγυητικό κεφάλαιο, έστω και με τη μορφή ομολόγων νέας έκδοσης μετά το PSI. Το προϊόν της εκκαθάρισης των ασφαλιστικών εταιρειών να εκχωρηθεί κατευθείαν στο Εγγυητικό κεφάλαιο.

    - Το Ελληνικό Δημόσιο να αναγνωρίσει εξωδικαστικά την ευθύνη του για τη διαχρονική πλημμελή εποπτεία των ασφαλιστικών εταιρειών και να καλύψει το υπόλοιπο των απαιτήσεων σε εύλογο χρονικό διάστημα, έτσι ώστε να μην αναγκαστεί να πληρώσει στο ακέραιο τις απαιτήσεις και με τόκους υπερημερίας. Το συνολικό ποσό δεν υπερβαίνει τα 150-200 εκατ. ευρώ το οποίο μπορεί να διακανονιστεί σε βάθος χρόνου.

    - Οι κάτοχοι νοσοκομειακών συμβολαίων να κατανεμηθούν ποσοστιαία στις υπόλοιπες ασφαλιστικές εταιρείες, σύμφωνα με το μερίδιο αγοράς που κατέχουν, αφού αυτές επωφελήθηκαν από την άκοπη πρόσκτηση των υγιών πελατών -και μόνο- των ανακληθεισών ασφαλιστικών εταιρειών.

    - Να καταβληθούν οι αποζημιώσεις υγείας θανάτου και ανικανοτήτων στους ασφαλισμένους στο ακέραιο.

    Επίσης, ο σύλλογος σημειώνει την εκτίμησή του ότι οι συνθήκες απαιτούν την ενεργοποίηση του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ) για την αρωγή προς τις ασφαλιστικές εταιρείες λόγω των σημερινών οικονομικών συνθηκών, αλλά και την ταυτόχρονη αρωγή του ΤΧΣ προς το Εγγυητικό κεφάλαιο προκειμένου να εξασφαλιστεί η αναδρομική χρηματοδότηση του προβλήματος των Ασπίς Πρόνοια και Commercial Value.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το υπουργείο υποτιθεται οτι επεξεργαζεται την εισροη 400 εκατομμυριων ευρω απο το ΤΧΣ για καταβολες αμεσα.
      Το ΣτΕ επιλαμβανεται μεχρι το Μαρτιο.
      Γιατι γίνονται βηματα προς τα πισω και προτασεις που δε μας συμφερουν;

      Διαγραφή
  9. OI ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
    ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟΥ ΜΕ 400 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ
    ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ ΑΛΛΑ.
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟΥ ΤΗ ΒΑΖΟΥΝ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΟΙΡΑ
    ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΠΡΩΤΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΜΗ ΕΝ ΕΥΘΕΤΩ ΧΡΟΝΩ
    ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΟΜΟΛΟΓΑ
    ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ
    ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΚΚΑΛΑ
    ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ;;;
    ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΑΛΙ;
    ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΕ;
    ΑΣ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥΣ
    ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΚΙ ΕΜΑΣ ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ
    ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ.
    ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ
    ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΟΠΤΟΥΝ ΚΑΘΕ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟΥ.
    ΕΙΔΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ,ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΞΙΩΘΗΚΕ,ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΟΔΕΥΣΕ....ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΑΣΠΡΗ ΗΜΕΡΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΛΛΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΑΦΡΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ο ψωμιαδης εξαλλος και ελαφρυς; οι διαμεσολαβητες που γνώριζαν επίσης; οι ασφαλιστικες εταιριες εξαλλες; οι διαχρονικοι υπουργοι οικονομικων και η εποπτευουσα αρχη ελαφρείς;
    αυτοι ολοι δεν μας αφησαν να προοδευσουμε;
    μεγααλη προοδος! να ζητιανευουμε τωρα να μας δωσουν καμια βοηθεια, τωρα που παει κατι να γινει. ΕΥΓΕ! ας εγραφαν καλυτερα καμια επιστολη που ειναι και το στοιχειο τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. αυριο στην εφημεριδα kontra news εχει αναφορα στις ασφαλιστικες. δεν ξερω αν αναφερεται και στην ασπις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. σωματείο ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ -ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΝΤΩΝ ΣΙΓΟΥΡΑ!!! ολου του ομίλου ΣΟΥ!!!6 Δεκεμβρίου 2013 στις 9:56 π.μ.

    Η δική μας θέση ως Σωματείου ασφαλισμένων του Ομίλου Ασπίς Πρόνοια, είανι αυτή που έχουμε πολλές φορές κεντρικά εδώ αναρτηήσει και στα αρμόδια Υπουργεία και φορείς αποστείλει, όπως και στο γραφείο του ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΣ, ΔΗΛ. ΩΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ, να ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 3867/2010, ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 17 ΤΟΥ Ν. 4002/20111 (ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ) ΑΜΕΣΑ ΤΩΡΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ ΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΖΩΗΣ (ΜΕΣΩ ΚΑΠΟΙΟΥ Ε Ρ Γ Α Λ Ε Ι Ο Υ-ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ) ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ, ΠΟΥ ΚΑΤ΄ΟΥΣΙΑΝ ΕΠΟΠΤΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Τ..Τ.Ε ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ:Κ. ΝΙΚΟ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΕΟΡΤΑΖΕΙ ΔΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΝΕΙ ΑΝΑ ΧΡΟΝΟ ΛΗΞΕΩΣ ΕΚΑΣΤΟΥ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΜΑΣ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ, ΜΕ ΑΠΩΤΑΤΟ ΤΟ 2024, ΩΣ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΕΣΤΩ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ.
    ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΜΜΕΝΟΝΤΑΣ ΣΘΕΝΑΡΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΩΣΤΕ ΤΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΔΙΑΝΕΜΗΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ-ΧΘΕΣ!!! ΕΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΑΣΦ. ΣΥΜΒ. ΖΩΗΣ, -ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ Η ΓΛΙΤΣΑ.....,ΣΥΜΜΕΤΡΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ Ν.Δ 400/70,
    ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΡΕΥΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ Ε.Κ.Ζ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ!!!-ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟ Ε.Κ.Ζ, ΩΡΙΜΑΖΕΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΗΔΗ ΥΦΙΣΤΑΕΝΟΥ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ, ΙΣΩΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΟ Τ.Χ.Σ ΠΡΟΣ ΚΑΠΟΙΟΕΣ/Α ΤΡΑΠΕΖΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΕΙ ΤΟ Ε.Κ.Ζ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΠΑΡΑΞΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ. (ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΡΑΠΕΖΑ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ). ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΜΑΣ ΟΙ ΠΟΝΗΡΟΙ ΠΡΩΤΑ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ...ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΘΑ ΤΗΝ ΕΣΩΖΑΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΜΠΑΝΚ!!!! ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΑΥΤΟ...ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΑΝΑΚΛΗΣΕΙΣ ΑΔΕΙΩΝ ΑΣΦ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ, ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ ΤΟΥΣ!!! ΤΡΑΠΕΖΩΝ...ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟ..ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ...ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΗ!!!
    ΚΑΙΡΟΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΝ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!!!!
    ΤΟΥΣ ΤΟ ΔΙΑΜΗΝΥΣΑΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΟ...
    .
    ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ6 Δεκεμβρίου 2013 στις 10:08 π.μ.

    ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟΣΟ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ 8% ΈΩΣ ΚΑΙ 10% ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΠΟΥ ΠΑΜΕ ΣΥΣΣΩΜΟΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, Ή ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ Π.Χ ΤΗΣ Ν.Δ ΑΝ ΔΕΝ ΑΡΧΙΖΕΙ ΜΕΣΩ ΑΜΕΣΟΤΑΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥ Ε.Κ.Ζ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΝΕΙ, ΩΣΤΕ 1.000.0000 ΑΤΟΜΑ ΣΥΜΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΑΛΛΑΧΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΑ ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΕΛΛ. ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ.
    ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ, ΑΛΛΙΩΣ ΑΛΛΟΥ Η ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ.!!!..ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΗ ΜΙΚΡΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΔΙΨΗΦΙΟ ΑΡΙΘΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ..
    ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΕΜΡΑΚΤΑ ΠΙΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ-ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ......!!!
    ΑΥΤΟ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΥΤΗ ΑΔΙΚΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣΤΙΖΕ 1.000.0000 ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΜΑΣ ΦΥΣΙΚΑ .
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΧΑΡΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ......ΕΣΤΩ ΑΡΓΑ...ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.....ΩΣ ΘΕΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!
    ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΤΙΘΕΣΘΕ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΩΝ ΣΠΟΥΔΑΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ-ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΙ ΜΙΧΑΛΗ, ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛ. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΝ ΑΞΙΟ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΠΙΑ ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ!!!, ΔΕΝ ΘΑΧΑΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ...
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΑΥΛΑΡΑ...ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ..... ΚΑΙ ΘΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΦΕΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΛΛΑΠΛΩΣ!!! ΠΟΥ ΤΑΧΟΥΝ...ΚΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ...ΚΑΙ ΑΝΕΛΕΛΑΜΒΑΝΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΕΝ ΜΕΣΩ !!! ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΤΟ 2011,!!! ΑΛΛΑ ΟΠΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΜΟΝΟ ΙΧΝΗ ΑΦΗΝΟΥΝ.......ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ 20 ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΤΑΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΟΥΛΑ ΤΟΥΣ..........
    ΣΚΛΗΡΟ ΚΑΡΥΔΑΚΙ ΠΑΥΛΑΡΑ...ΜΑΣ...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ......ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΛΟΓΩ ΠΟΝΟΥ ΚΑΙ ΑΔΙΚΙΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ...ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΞΕΦΥΓΕΙ ΟΥΤΕ ΔΙΚΑΙΩΕΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ......ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ....
    ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΟΥΣ ΣΟΥ...ΕΤΣΙΓΕΝΙΚΩΣ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΩΣ....ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΔΙΔΑΞΑΝΤΑ ΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ....
    ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ.......ΔΕΝ ΣΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ.
    ΕΣΥ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΣΤΕΝΟΥΣ ΣΟΥ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΣΕΙΣ...
    ΝΑ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΤΟ ΣΦΥΞΙΜΟ ΤΟΥ ΚΛΟΙΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ..ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ,,,,,,ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΟΥΝ, ΜΕΣΩ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ...!!!!
    ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΤΣΙ ΤΑ ΔΙΣ...ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΗΡΑΤΕ......!!! Ε????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΟΝΟ ΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΨΥΧΩΝ ΜΑΣ....6 Δεκεμβρίου 2013 στις 10:09 π.μ.

    ΣΕ ΣΕΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ ΠΑΥΛΑΡΑ ΜΑΣ.....ΜΗΝ ΑΡΓΕΙΣ,,....
    ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΣΟΥ ΤΟ ΚΤΥΠΑΣ ΑΟ ΤΟΙΧΟ ΣΕ ΤΟΙΧΟ ΣΤΟ ΚΕΛΙ ΣΟΥ ΓΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΗΣΟΥΝΑ Ο ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΔΡΑΣ..ΑΧ Η ΑΔΗΦΑΓΙΑ ΑΜΕΣΟΥ ΠΛΟΥΤΙΣΟΥ......ΑΠΟ ΕΝΤΕΛΩΣ...ΞΕΚΑΡΦΩΤΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ,. ΤΡΕΛΛΑΙΝΕΙ ΤΟΝ ΕΓΕΦΑΛΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ, ΠΟΥ Η ΨΥΧΑΝΟΑΝΤΑΓΩΙΣΤΙΚΗ ΣΟΥ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ...ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ ΣΟΥ...ΔΕΝ ΣΟΥ ΒΓΗΚΕ ΤΕΛΙΚΑ...ΠΗΡΕΣ ΠΡΟΧΕΙΡΑ, ΑΜΟΡΦΩΤΑ, ΑΝΟΡΓΑΝΩΤΑ ΜΕ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΑΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΔΙΣ..ΛΟΓΩ ΑΝΑΔΙΙΟΡΓΑΩΤΟ ΕΛΛ. ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΔΡΑΣΕΣ ΤΗΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΗΣ ΕΥΚΑΙΡΕΙΑΣ........ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΜΑΣ, ΣΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΜΕΤΡΗΤΑ...ΚΑΙΡΟΥΣ ΑΠΟ ΛΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΟΗΤΑ ΠΕΙΣΘΕΝΤΕΣ.....ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΦΑΛΙΣΤΕΣ ΣΟΥ, ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΣΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΠΕΡΝΑΓΕΣ ΩΣ ΑΛΗΘΟΦΑΝΗ ,ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΠΕΔΙΩΞΕΣ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ,...ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ....ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ, ΤΕΛΙΚΑ...ΚΑΙ ΙΔΡΥΣΕΣ¨..ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ (ΕΠΕΝΟΗΣΕΣ ΤΡΟΠΟ ΑΡΠΑΓΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΜΑΣ....ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ... ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ...ΑΚΟΥΡΑΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ...)
    ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΟΜΙΛΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ Α.Ε ΑΠΟ ΔΑΝΕΙΟ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΑΙ ΑΣΦ. ΕΤ. ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΤΟΥ ΜΕ ΠΑΛΙΟΧΑΡΤΑ ..ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΑ...ΤΗΣ ΦΑΝΤΟΜΑΣ........ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΟΤΥ ΤΩΝ 60.0000 ΕΥΡΩ!! ΑΧ ΡΕ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑΓΟΡΑΣ, ΑΧ,,,ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ...ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ....,
    ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ...ΕΤΣΙ, ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ..ΤΕΛΙΚΑ.., ΣΟΥΠΑΜΕ ..ΟΥΔΕΝ ΤΕΛΙΚΑ..ΚΡΥΠΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ.....!!......ΑΛΛΑ Η ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΣΟΥ....ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ, Ο ΙΔΡΩΤΑΣ ΜΑΣ...ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΜΑΣ...Η ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑ ΣΟΥ...ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟΝ....ΤΟΥ ΕΥΚΟΛΟΥ ΑΜΕΣΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ...ΔΕΝ ΣΕ ΣΤΑΜΑΤΑΓΕ....ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΕΥΟΥΝ ΕΦΕΞΗΣ..
    Ο ΘΕΟΣ ΚΡΙΝΕΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ...ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ....
    ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΕΤΕ ...ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΨΥΧΩΝ ΜΑΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ποιός επιτέλους και με ποιό τρόπο θα σταματήσει τον εμπαιγμό που υφιστάμεθα από τον κ.Κεχαγιάογλου;
    Πότε ο θύτης υπερασπίστηκε τα θύματα του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. τι ζητησαν απο τον τσιπρα; να ενισχυσει τις ασφαλιστικες και μετα το εγγυητικο;
    υπηρετες πολλων αφενταδων τελικα/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Επίσης, ο σύλλογος σημειώνει την εκτίμησή του ότι οι συνθήκες απαιτούν την ενεργοποίηση του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ) για την αρωγή προς τις ασφαλιστικές εταιρείες λόγω των σημερινών οικονομικών συνθηκών, αλλά και την ταυτόχρονη αρωγή του ΤΧΣ προς το Εγγυητικό κεφάλαιο προκειμένου να εξασφαλιστεί η αναδρομική χρηματοδότηση του προβλήματος των Ασπίς Πρόνοια και Commercial Value.

    ΖΗΤΟΥΝ ΑΡΩΓΗ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ!!! ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΔΟΠΑΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΓΝΟΗΣΑΝ. ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΑΝ ΚΑΙ ΣΦΥΡΙΖΑΝ ΚΛΕΦΤΙΚΑ ΜΕΤΑ.
    ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ....ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ..ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ; ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ, ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ;
    ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΟΡΘΩΣΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΜΑΣ ΜΠΛΕΞΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΟΤΙ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ, ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΦ.ΕΤΑΙΡΙΩΝ, ΠΡΟΣ ΤΟ ΥΠΟΙΚ,ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ,ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΕΙ ΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ ΚΕΦ.ΖΩΗΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΟΥΜΕ!!!! μην κάνετε μ...κιες! ας εχουμε μία επιφύλαξη,για οτι βγαίνουν στα blogs, εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει ποιος σύλλογος θα ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ!!, η επιστολή της ΕΑΕΑ, ειναι πολύ συμαντική!
    βάκης καραιακόφογλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ,ΟΧΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΦΑΓΑΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΑ,ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ,...ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΟΤΕ Η ΕΑΕΕ ΠΑΝΙΓΗΡΙΖΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΓΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ[ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ]
      Η ΕΑΕΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΗΣ..
      ΒΛΕΠΟΥΜΕ.....

      Διαγραφή
    2. Τις μ...κιες,αλλοι τις εκαναν,και τις κανουν!

      Διαγραφή
  20. ANAKOINΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ6 Δεκεμβρίου 2013 στις 4:09 μ.μ.

    ANAKOINΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ

    ΑΠΟΨΕ ΣΤΟ ΚΕΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΣΤΑR EXEI TREILLERS AΠΟ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΤΩΝ ΖΗΜΙΘΕΝΤΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΠΙΣΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ: ΚΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΙΔΕΡΗ.
    ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑ ΜΑΡΑ ΖΑΧΑΡΕΑ ΚΑΙ ΤΟΝ Κ. ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΙΚΟ ΠΟΥ ΕΟΡΤΑΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Α ΡΕ ΒΑΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ/////, ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ!!!!!!/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. απάντηση στον φίλο...4.10'.
    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΩ ..."ΚΟΚΚΙΝΙΩΤΙΚΑ", ΑΛΛΑ ΣΥΓΚΡΑΤΟΥΜΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΕΑΝ, ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΞΕΓΕΛΑΣΑΝ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΣΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΜΗΝΥΕΤΕ???? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ? ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "κοινωνια τετ@ερτ", ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΣΤΟ ΛΟΥΚΕΤΟ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ, ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ,2 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ,....ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ COMMERCIAL! αυτό δεν σας λέει τίποτα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αγαπητε βακη!
      σε παρακολουθησα στην παλια νετ, και πραγματικα εισαι σε αλλο μηκος κυματος απο αυτους που τεχνοκρατικα πηραν την τυχη των διεκδικησεων μας μετα την ανακληση.
      εισαι σιγουρα ενας απο εμας, καλοπροαιερτος και οικογενειαρχης, που διεκδικει και αξιοπρεπεια και τον μοχθο του πισω.
      μην πτοεισαι απο αυτα που ακους, γιατι ολοι ειμαστε φτωχοποιημενοι αγρια. εμεις ηδη ειμαστε πολιτες αυτου του κρατους, αρα ανεργοι, συνταξιουχοι πεινας, ασθενεις ακαλυπτοι κλπ.μονο που εμας μας κατεκλεψαν.γι αυτο υπαρχει η οργη. και πολλοι συναδελφοι σου εγκληματισαν.
      μην τους υπερασπιζεσαι ολους αυτους. ξερουν καλα τι κανουν. πολυ καλα.
      εσυ, σου ξαναλεω, εισαι ενας απο εμας.

      Διαγραφή
    2. ΔΗΛΑΔΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΝΤΙΚΟΙΝΟΤΙΚΗ Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛ.ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ????
      ΤΟΤΕ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΕΙ ΚΑΙ Η ΑΣΠΙΣ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ!!!!!!
      ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΗ,ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ
      ΟΧΙ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ,ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ...
      ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ...

      Διαγραφή
    3. α κ ρ ι β ώ ς!!!!!!!!!!!!!
      μολις ειδαν οτι κατι κινειται, περασαν στο σχεδιοο β"
      αυτοι που μας ποδοπατησαν χρησιμοποιουν τους ανθρωπους αυτους, για να ζητησουν πολλα, με την ιδιοτητα τους ως εκπροσωπων των ασφαλισμενων της ασπις.
      ειδατε; συμφεροντα και δολοπλοκιες.
      εδω μιλουμε για κουρεμα τεραστιο , χωρις τοκους και επιβιωση πανω απο 4 χρονια, και εκει που κατι παει να κουνηθει, τρεχουν οι προθυμοι δημιοι μας να το εκμεταλλευτουν.
      θα ειναι μεγαλο αισχος να προβαλουν αιτηματα οι ασφαλιστες για τις ασφαλιστικες. ελπιζω να ληφθει υποψη απο τα κομματα που προσεγγιζουν. μια με τον εκκαθαριστη , τωρα μ αυτους.

      Διαγραφή
  24. Επίσης, ο σύλλογος σημειώνει την εκτίμησή του ότι οι συνθήκες απαιτούν την ενεργοποίηση του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ) για την αρωγή προς τις ασφαλιστικές εταιρείες λόγω των σημερινών οικονομικών συνθηκών, αλλά και την ταυτόχρονη αρωγή του ΤΧΣ προς το Εγγυητικό κεφάλαιο προκειμένου να εξασφαλιστεί η αναδρομική χρηματοδότηση του προβλήματος των Ασπίς Πρόνοια και Commercial Value.


    ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ. ΠΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΜΟΛΙΣ ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΑΣΠΙΣ,
    ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΕ ΠΤΩΜΑΤΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ.
    ΛΕΤΟΥΡΓΕΙΤΕ ΔΗΛ.ΣΑΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥΣ.
    ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;
    ΚΑΙ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΝΑ ΖΗΤΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗ;
    ΕΙΔΑΤΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ;
    ΕΞΥΠΝΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΙΑ ΚΑΘΑΡΑ.
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΕΞ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ.
    ΑΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟ ΚΑΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΤΕΛΙΚΑ..".ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ Ν'ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ"! ΟΤΙ ΝΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ, ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ....ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ...ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΟΥΜΕ...ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΝΕΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ...ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ...ΑΝΤΙΚΡΟΥΕΙ!!!ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ,ΧΩΡΙΣ ΚΆΝ ..ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΣΚΕΨΗ..."μπας ρε παιδί μου ...αυτό που γράφουν...συμαίνει κάτι"....ο φίλος ,στις 11.45 μ.μ, μπορείτε να μου πείτε...ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ?
    Β.Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επίσης, ο σύλλογος σημειώνει την εκτίμησή του ότι οι συνθήκες απαιτούν την ενεργοποίηση του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ) για την αρωγή προς τις ασφαλιστικές εταιρείες λόγω των σημερινών οικονομικών συνθηκών

      O Συλλογος των εξαπατηθεντων ασφαλισμενων και ζημιωθεντων απο την ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ το ζητησε αυτο εξ ονοματος των ,μελων του, απο το ΣΥΡΙΖΑ;
      Ή η ΕΑΕΕ ; μηπως τα μπερδεψαμε;
      2000 μελη ζητουν να ενισχυθουν οι ασφαλιστικες με χρηματα ; και το ζητουν σ αυτην τη φαση που επαιτουμε να μας δωσει το ΤΧΣ ; και αντ αυτου προτασσεται η αναγκη χρηματοδοτησης των εταιριων;
      τι δεν καταλαβαινετε κυριε Βακη;
      Δεν τα λεμε εμεις, επισημα δημοσιευματα ειναι. Ας βγουν να τα διαψευσουν.
      Βλεπετε κανενα ζορι των ζημιωθεντων και εξαπατηθεντων να χρηματοδοτηθουν πρωτιστως οι ασφαλιστικες;
      Δεν πιστευα οτι θα βιαστειτε να υβρισετε χωρις να διαβασετε. Κριμα!

      Διαγραφή
    2. Διαβαστε πρωτα και μετά να μιλάτε κε Βάκη, οι ασφαλισμένοι καμιά όρεξη δεν έχουν να βοηθηθούν οι ασφαλιστικες εταιρίες, όπως είπε και καποιος κανένα ζόρι δεν εχουμε όλοι εμείς για τις ασφαλιστικές!!! Ελεος, αυτά ζητα ο συλλογος εξ ονόματος των ζημιοθέντων? Μήπως κάτι μυρίζει άσχημα εδώ πέρα κε Βακη¨?

      Διαγραφή
    3. αυτό που ηθελα να πώ ,και συγγνώμη για την λέξη που ειπα,ειναι οτι...ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΕΣ,(γιατί και εγώ ειμαι ζημιωθείς), ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΒΡΟΥΝ, ..ΑΡΚΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΠΟΥ ΕΠΙ 4 και ΧΡΟΝΙΑ ,ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ και ΣΤΟΝ ΞΥΠΝΙΟ ΤΟΥΣ!!! αυτό εννοώ...
      β.κ

      Διαγραφή
    4. Συμφωνουμε, βεβαια, πώς θα μπορουσαμε να μη συμφωνησουμε. Αλλιως θα ειχαμε αλλα κινητρα και αλλα συμφεροντα.
      Αλλα, βακη, επειδη παιχτηκε η ζωη μας και παιζεται ακομα με πολλους διαπλεκομενους , η οργη ειναι μεγαλη, τεραστια και ακομα νομιζουν οτι μας εχουν του χεριου τους.
      Οι ανθρωποι αυτοι που κανουν τις συνεννοησεις κατω απο το τραπεζι, οποιοι κ αν ειναι, εκμεταλλευονται εμενα,εσενα, τις οικογενειες μας, ολους μας.
      Δεν ενδιαφερονται αν πραγματικα το παιδι μου δεν εχει να φαει, να σπουδασει, να νοσηλευθει.
      Βλεπεις, πού το πανε το πραγμα. Και αυτο δε γινεται να μην το επισημανουμε
      Ειναι παρα πολλοι αυτοι που καταστραφηκαν και εμεις τραβαμε τον ιδιο το δρομο.
      Να εισαι στην ψαθα τωρα , ανεργος και να εχεις 100 χιλ στην ασπις και προγραμματα υγειας, στον αερα.
      Πώς μπορεις να ακουσεις τις βλακειες που μας ελεγαν, δηθεν για μηνυσεις κατα πολιτικων και εποπτικων αρχων; πού ειναι αυτοι οι μεγαλοδικηγοροι που και αυτοι επεσαν στη βιομηχανια των αγωγων, με μεγαλο ποσοστο αμοιβης, διευκολυνομενοι απο το συλλογοαυτο, και μετα την εκαναν με ελαφρα πηδηματακια;
      ξερουμε πού βρισκονται. ολοι ξερουμε.
      τωρα, αφου εγινε αλληλογραφια να εκδοσεις ανθολογιο, αφου απεφυγαν να συγκεντρωσουν υπογραφες, να καταγγειλουμε τις ασφαλιστικες για τη ληστεια που εγινε, να κανουμε πρωτοσελιδες διαμαρτυριες και ανακοινωσεις στην τηλεοραση,
      βαζουν ως διεκδικηση στα κομματα που επισκεπτοναι τα συμφεροντα των ασφαλιστικων.
      και αυτο πώς; απλα, διεκδικωντας ως εκπροσωποι των καταστραφεντων απο την ασπις κομματι ΠΑΛΙ της πιτας για τις ασφαλιστικες. αυτες που μας προδωσαν που κουρελιασαν το θεσμο της ιδιωτικης ασφαλισης , αφου αξιοπιστια και συμπαρασταση πουθενα, και τωρα ξαφνικα μας θυμηθηκαν.
      Ναι, σαφως και μας νοιαζει τωρα, τα χριστουγεννα , να παρουμε ενα μερος των χρηματων μας, να κανουμε γιορτες, να πληρωσουμε τις υποχρεωσεις μας, να ταισουμε οικογενεια.
      Ακουμε ομως οτι το ΤΧΣ καλειται να ενισχυσει τις ασφαλιστικες στους δυσκολους λεει αυτους καιρους.
      Ποσο μπορεις να το αγνοησεις; ποσο ακομα να σκυψεις το κεφαλι για χαρη των οργανωμενων συμφεροντων;
      ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΛΟΓΙΑΡΙΑΣΜΟ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΧΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ. ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΤΕΤΟΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ.

      Διαγραφή
    5. για σχόλιο 6.29"...μα ποιός μίλησε ή που αναφέρθηκε οτι οι ζημιωθέντες ζήτησαν την ενίσχυση της ΕΑΕΕ ,απο το ΤΧΣ???
      Η επίσημη και μόνιμη θέση των ζημιωθέντων,οπως εξ'αλλου και του αλλου συλλόγου, ειναι η τροποποίηση του νόμου,ουτως ωστε να υπάρξει δανειοδότηση του Εγγυητικού κεφαλαίου,και αμμεση καταβολή 70% του ποσού που ανέγραψε στο προσωρινό χ/φ ο κ.Παντελίδης....η ΕΑΕΕ, απ'οτι διάβασα και εμαθα προσωπικά, ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΥΠΟΙΚ, για την επίσπευση της διαδικασίας και επιτέλους την επίλυση του καρκινώματος αυτού, οπου δυσφημεί και εχει γίνει "μπουμερανγκ", εναντίον τους!!!!
      β.κ

      Διαγραφή
    6. http://www.protothema.gr/greece/article/174651/oi-zhmiothentes-apo-thn-aspis-pronoia-sta-grafeia-toy-syriza-/

      ΕΙΝΑΙ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ
      ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ.

      Διαγραφή
    7. ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΥΤΗ,ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ Η ΕΑΕΕ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ!!!!!!

      Διαγραφή
    8. το επάγγελμα του ασφαλιστή, απαιτεί...πολλά....φαντάσου να πουλάς "αέρα",..."οταν θα εχεις ανάγκη,εγώ θα ειμαι δίπλα σου"...καταλαβαίνεις οτι ειναι το πιό δύσκολο επάγγελμα......οσοι ασφαλιστές,μετά το λουκέτο,δεν ειχαν δικά τους συμφέροντα να πολεμούν,και εχουν "λακίσει", ..εχει καλώς.....ΟΣΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΑΚΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ, σημαίνει οτι εχουν "ιδιον συμφέρον"! δηλ.εχουν επενδύσει και δικά τους χρήματα!!! ειναι λοιπόν ..δυνατόν....να ηταν "λαμογια", και να ειχαν επενδύσει χρήματα τους στην ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ, παρ'ολο ..γνώριζαν οτι η εταιρία πάει για "λουκέτο"!!!!απλά ,προσπαθούμε να αποφύγουμε την δικαστική οδό, και να βρεθεί πολιτική λύση,προκειμένου να μην μας κοστίσει ,"ο κούκος ...αιδόνι"!
      β.κ

      Διαγραφή
    9. το blog αυτό..πλεον, το χειρήζεται ενα επεγγελματικό γραφείο,το οποίο υπερασπίζεται και προωθεί...ιδια συμφέροντα!

      Διαγραφή
  26. ΟΣΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΟΥ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ ΠΕΝΘΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ, ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΣΑΜΠΑΝΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΗΣΤΕΘΕΝΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ , ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ.....ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ, ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΛΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ.
    ΜΙΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ, ΣΥΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΥΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ; ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΥΜΕΝΟΥΣ; ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
    ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΥΤΟΥ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΟΥΝ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥΣ, ΑΡΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΥΝΑΜΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ.
    ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΑΜΕ; ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΑΝΕ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΛΕΓΑΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ;ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ; ΟΜΩΣ ΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΑΙ. ΑΠΛΩΣ ΑΛΛΑΞΕ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ.
    ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ; ΝΑ ΠΡΟΤΑΞΟΥΝΝ ΤΑ ΣΤΗΘΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ...ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ; ΑΘΛΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΔΕΧΘΗΚΑΝ ΤΟΣΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΜΑΣ; ΑΡΠΑΞΑΝ Ο ΤΙ ΑΡΠΑΞΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΑΝ. ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΩΡΑ. ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ.
    ΑΣ ΑΝΑΔΕΧΘΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ. ΤΩΡΑ, ΝΑΙ. ΑΣ ΕΠΙΔΙΩΞΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΤΧΣ ΤΟ 50% ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΝΕΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΕΠΙΜΕΡΙΣΜΕΝΑ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ Σ ΑΥΤΕΣ ΜΕ ΛΗΞΕΙΣ ΤΙΣ ΛΗΞΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ.
    ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΙΔΕΕΣ; ΑΣΤΕΙΑ ΠΡΑΜΑΤΑ.
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΛΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΑΡΠΑΞΑΝ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΨΙΜΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΟΜΙΣΟΥΝ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΜΑΣ ΠΑΛΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Πώς είναι δυνατόν ο Κεχαγιάογλου,αυτός ο απόλυτος ψεύτης που δήλωσε στην τηλεόραση,ότι τα τελευταία δύο χρόνια πριν το κλείσιμο δεν έκαναν συμβόλαια οι ασφαλιστές,αυτός που παίζει τόσο σκοτεινό ρόλο σε συνεργασία με τον εγκάθετο εκκαθαριστή,αυτός ακόμα να ηγείται του συλλόγου των ζημιωθέντων.Πότε και ποιοί και με ποιό τρόπο τον τοποθέτησαν σε αυτή τη θέση;
    Οσο για τον κ.Βάκη είναι ο απόλυτος γλείτσας και καλά θα κάνει να σιωπά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. γιατί η ΕΑΕΕ δε ζητησε και απο ενα μπουκαλι αιμα απο τον καθεναν μας για να στειλει την επιστολη αυτη; χαχαχα! ιδιωτικη ασφαλιση. σε κλεβω , σου αρπαζω το χαρτοφυλακιο που μ αρεσει, στο πλαισιο του κατα τα αλλα θεμιτου ανταγωνισμου , σε ξεχνω, δεν σκεφτομαι καν την αναδοχη, ωστε να βοηθησω το θεσμο, για τους ανθρωπους ας γελασουμε
    και τωρα, με ανταλλαγματα, και προκειμενου να βουτηξουν στο πιθαρι με το μελι των ιδιωτικων συνταξεων , μας κουνουν το καροτο.
    δεν αντεχω να περιμενω μεχρι τη δευτερα να κανω μια ασφαλιση , να μου βρισκεται. δεν αντεχω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ, προσπαθώ να βρώ τα δίκια μου ,σε μια υπόθεση...που μας εχει τρελλάνει!!!! ΤΕΛΟΣ.
    βάκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. κΑΛΗΜΈΡΑ Κ.σΙΔΕΡΗ
    αΝΑΚΑΛΈΣΤΗΚς Η ΆΔΕΙΑ ΤΗς ΤΡΑΆΠΕΖΑς αεΥΒΟΙΆςΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΨΑΣΕΤΣ ΚΑΙ ΕΔΨ
    ΕΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΆΝΥΝ ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙΠΟΥ ΤΑ ΧΑΣΑΝΕ
    ΟΛΑ
    ΟΙ ΑΚΤΑΘΕΤΕΣ ΟΜΩς
    ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΦΑ
    ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΤΙΚΑΝΠΟΥΜΕ
    ΤΑ ΧΑΑΣΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γιατι, ξερεις να διασφαλιζονται οι μετοχες πουθενα;
      μεγαλες ελληνικες καιξενες τραπεζες, βουλιαζουν οι μετοχες τους. απο ποτε εγγυηση;
      τι σχεση εχει αυτο με την ασπις; με τα πιστοποιητικα της εποπτικης αρχης και του δημοσιου;
      μη μας μπερδευετε με αλλα. μετοχες . λετε, δηλ. προσωπικο ρισκο.
      αλλο αν δε θαπρεπε να γνονται ολα αυτα.

      Διαγραφή
  31. ΤΕΛΙΑΚΣ ΜΙΑ ΑΣΠΙΣ
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ
    ΕΝΑς ΠΑΥΛΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ
    ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΧΑΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣΣΥΝΡΕΧΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Στη φυλακή η οικογένεια Ψωμιάδη

    SHARE


    aspis_2.jpg

    10 Δεκεμβρίου
    12:54
    2013
    Εκτύπωση του άρθρου
    Μοιράσου αυτό το άρθρο



    Στη φυλακή οδηγήθηκαν την Τρίτη η σύζυγος και τα δυο παιδιά του επιχειρηματία Παύλου Ψωμιάδη.

    Η οικογένεια Ψωμιάδη κατηγορείται για την υπόθεση της εταιρείας ΑΣΠΙΣ Πρόνοια.

    Τα μέλη της οικογένειας του επικεφαλής του Ομίλου ΑΣΠΙΣ, είχαν συλληφθεί την περασμένη εβδομάδα μετά από ένταλμα του ανακριτή κ. Χρ. Παπακώστα και αντιμετωπίζουν κατηγορίες για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα και για εγκληματική οργάνωση στο πλαίσιο της οποίας, σύμφωνα με τη δικογραφία, τελέστηκαν αδικήματα όπως απάτη, υπεξαίρεση και απιστία.

    Για την υπόθεση της εταιρίας ΑΣΠΙΣ, που φέρεται να έχει προκαλέσει ζημιά άνω των 200 εκατομμυρίων ευρώ σε επενδυτές, αλλά και στο Δημόσιο, έχει κληθεί σε απολογία και ο θεωρούμενος ως βασικός κατηγορούμενος Π. Ψωμιάδης.

    Σύμφωνα με πληροφορίες και οι τρεις κατηγορούμενοι αρνήθηκαν ενώπιον του ανακριτή όσα τους αποδίδονται. Η σύζυγος και η κόρη του Παύλου Ψωμιάδη φέρονται να υποστηρίζουν ότι δεν έχουν ποινική ευθύνη, καθώς είχαν τυπικό ρόλο στο Συμβούλιο της εταιρίας, ενώ ο γιος του τονίζει πως δεν είχε καμία απολύτως σχέση με την υπόθεση.

    Ο επιχειρηματίας Παύλος Ψωμιάδης εκτίει ποινή κάθειρξης 8 ετών για την υπόθεση της πλαστής εγγυητικής επιστολής ύψους 550 εκατ. ευρώ που είχε προσκομίσει το 2009 στην Επιτροπή Εποπτείας Ιδιωτικής Ασφάλισης, ενώ κρατείται και για τη μεγάλη υπόθεση εξαπάτησης επενδυτών της ΑΣΠΙΣ ΚΑΠΙΤΑΛ.



    Πριν λίγο καιρό διατάχθηκε εκ νέου προσωρινή κράτησή του, για τις κατηγορίες της υπεξαίρεσης και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα ποσού 5,8 εκατομμυρίων ευρώ, για υπόθεση αύξησης μετοχικού κεφαλαίου εταιρείας του το 2000, χρήματα τα οποία, κατά την κατηγορία, κατέληξαν σε τραπεζικό λογαριασμό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. κανείς τους δεν ήξερε τίποτα, τα εκατομμύρια χάθηκαν κάπου από χέρι σε χέρι, αυτό θέλουν να μας πουν~οι άθλιοι!
    ας φέρουν πίσω τα εκατομμύρια και ας αφήσουν αυτά που ξέρουν! και την πιτα αφάγωτη και τα σκυλιά χορτάτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ας τα γυρισουν στο ακεραιο οι απατεωνες, και ας τους χαριστει η αθλια ζωη τους οπου στα κοματια θελουν. τωρα! να ζησουμε λιγο χριστουγεννα, να δουμε τους ανθρωπους μας στα ματια, να κοιμηθουμε μια νυχτα.

      Διαγραφή
  34. http://www.bankofgreece.gr/Pages/el/deia/catalogue/search.aspx

    γνωριζει καποιος,ενω εχω αναγγελθει [με συμβολαιο χωρις ληξη στην ανακληση] μεσω του δικηγορου,και οταν συμπληρωνω την φορμα στην ανωθεν σελιδα [τσεκαρω και την επιλογη αναγγελιες] με βγαζει πως δεν εχω αναγγελθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. δεν προκειται ν α παρετε απαντηση σωστη εδω. πρωτον γιατι οι περισσοτεροι δεν εχουν ιδιες περιπτωσεις και φυσικα δεν ειναι ειδικοι και οι συλλογοι σε παραπεμπουν παντα στους δικηγορους!!!!! οποτε, αφηστε το καλυτερα. θα εχουμε εξελιξεις ετσι κ αλλιως. μην ξοδευεστε με δικηγορους αδικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Περιμένουμε οδηγίες από το σύλλογο ποιά θα είναι τα επόμενα βήματα μας.
    Ενώ έχουμε καταθέσει αίτηση αναγγελίας,εμφανιζόμαστε ως μη έχοντες αναγγελθει.
    Το σχέδιο τους όπως βλέπετε προχωράει κανονικά.
    Συγχαρητήρια κύριε πρόεδρε του συλλόγου των ασφαληστών!Αξιος διάδοχος του αφεντικού σου στον ναό της απάτης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. τελικα....εχετε γινει "εμβαλοματικο σαιτ"!δηλ.λειτουργητε...ΓΙΑ ΚΑΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ. "ΕΜΒΑΛΩΜΑΤΙΚΟ" ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΜΠΑΛΩΜΑ"
    ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΑΙΤΣ; ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΕΡΩΤΑ ΚΑΙ ΠΑΘΟΥΣ 4 ΧΡΟΝΙΑ; ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΡΟΙΔΙΕΣ;
    ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ; ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΑΝΕΛΕΗΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ;
    ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΛΙ; ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΗΜΟ ΤΟΥΣ.
    ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ .....ΣΤΑ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ; ΕΚΕΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ. ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΠΕΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΠΟΥ "ΘΕΛΟΥΝ" ΤΗ ΛΥΣΗ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΣΙΜΠΗΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΚΑΤΙ.
    ΑΦΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΕΙΤΑΙ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΣΠΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΗΚΑΜΕ ΑΚΟΜΑ.
    ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΚΕΙ. ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ.
    ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ. ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΤΩΡΑ Η ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΣ ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΟΘΕΙ Η ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ. ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ.
    Η ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΕΙΣΗΓΟΥΜΕΝΗ ΤΗ 'ΛΥΣΗ" ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ.
    ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ, ΠΕΡΙΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ,ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΜΑΣΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΣΥΛΛΟΓΟ,ΑΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΕΝΝΟΟΥΜΕ,ΜΕ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ,ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΙΣ 10.000 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. να ψηφίσουμε και στις δυο ψηφοφορίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτη η παραινεση τι ειναι; γιατι και τις δυο; πού θα χρησιμοποιηθει η δευτερη; εξαλλου η δευτερη ειναι τελειως ασχετη και αχρηστη. περιεργο πραγμα. πειτε μας εσεις που το γραφετε τι σκοπο εξυπηρετει αυτη η ανοησια του ναι και οχι. για συγκεντρωση ποιων στοιχειων και απο ποιους; η πρωτη ειναι ο τι ειναι. η δευτερη ειναι υποπτη.

      Διαγραφή
  41. εσυ φοβασαι και την σκιά σου
    πρεπει μικρη νατρωγες πολύ ξύλο απο τα αδερφια σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Για όσους δεν γνωρίζουν από διαδικτυακές ψηφοφορίες.
    Στην μεν μια την Avaaz ψηφίζεις ΜΟΝΟ αν έχεις e-mail
    ενώ στην δεύτερη ψηφίζουν ΟΛΟΙ
    τόσο απλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ιλιγγιώδη ποσά δόθηκαν σε τράπεζες, δικηγορικά γραφεία και συμβούλους - Τι αναφέρεται σε ερώτησή του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ προς τον Γ.Στουρνάρα

    Για «ιλιγγιώδη» ποσά που δόθηκαν προς τράπεζες, δικηγορικά γραφεία και χρηματοοικονομικούς συμβούλους κατά την περίοδο των Μνημονίων κάνει λόγο ο κ. Αλέξης Τσίπρας σε ερώτησή του προς τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. τουλαχιστον, ας συμμετάσχουμε στην ψηφοφορία του αλλου συλλόγου...ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  45. Στη Φυλακή η Σύζυγος και τα Παιδιά του Παύλου Ψωμιάδη
    11/ 12/ 2013 Από: Insurance Daily Σχολιάστε A+ / A-

    Aspis-Pronoia5Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν, μετά τις απολογίες τους στον ανακριτή Διαφθοράς, η σύζυγος και τα δύο παιδιά του επιχειρηματία Παύλου Ψωμιάδη που κατηγορούνται για την υπόθεση της εταιρίας ΑΣΠΙΣ Πρόνοια.

    Τα μέλη της οικογένειας του επικεφαλής του Ομίλου ΑΣΠΙΣ, που συνελήφθησαν την περασμένη εβδομάδα μετά από ένταλμα του ανακριτή Χρ. Παπακώστα, αντιμετωπίζουν κατηγορίες για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα και για εγκληματική οργάνωση στο πλαίσιο της οποίας, σύμφωνα με τη δικογραφία, τελέστηκαν αδικήματα όπως απάτη, υπεξαίρεση και απιστία.

    Για την υπόθεση της εταιρίας ΑΣΠΙΣ, που φέρεται να έχει προκαλέσει ζημιά άνω των 200 εκατομμυρίων ευρώ σε επενδυτές αλλά και στο Δημόσιο, έχει κληθεί σε απολογία και ο θεωρούμενος ως βασικός κατηγορούμενος Π. Ψωμιάδης.

    Σύμφωνα με πληροφορίες και οι τρεις κατηγορούμενοι αρνήθηκαν ενώπιον του ανακριτή όσα τους αποδίδονται. Η σύζυγος και η κόρη του Παύλου Ψωμιάδη φέρονται να υποστηρίζουν ότι δεν έχουν ποινική ευθύνη, καθώς είχαν τυπικό ρόλο στο Συμβούλιο της εταιρίας, ενώ ο γιος του τονίζει πως δεν είχε καμία απολύτως σχέση με την υπόθεση.

    Ο επιχειρηματίας Παύλος Ψωμιάδης εκτίει ποινή κάθειρξης 8 ετών για την υπόθεση της πλαστής εγγυητικής επιστολής ύψους 550 εκατ. ευρώ που είχε προσκομίσει το 2009 στην Επιτροπή Εποπτείας Ιδιωτικής Ασφάλισης, ενώ κρατείται και για τη μεγάλη υπόθεση εξαπάτησης επενδυτών της ΑΣΠΙΣ ΚΑΠΙΤΑΛ.

    Πριν λίγο καιρό διατάχθηκε εκ νέου προσωρινή κράτησή του, για τις κατηγορίες της υπεξαίρεσης και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα ποσού 5,8 εκατομμύριων ευρώ, για υπόθεση αύξησης μετοχικού κεφαλαίου εταιρείας του το 2000, χρήματα τα οποία, κατά την κατηγορία, κατέληξαν σε τραπεζικό λογαριασμό του.

    Πηγή: www.ethnos.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ρε παιδια επιτρεπεται να εχουν εχουν ψηφισει μονο 400 ατομα? Απλο ειναι καντε ενα κλικ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν το ξερει ο κοσμος. πρεπει ολοι μας να ενημερωσουμε. θα ξεπερασουν τις 10 χιλ που χρειαζεται

      Διαγραφή
  47. Αν και αυτή την φορά φανούμε μικρότεροι των περιστάσεων
    σας δηλώνω ότι θα αράξω στον καναπέ μου και θα περιμένωωωωωωωωωω
    να λυθεί το θέμα στο αγελαδοκούρεμα.
    Αντεν λοιπόν κινητοποιηθήτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
    Διαδώστε το
    Φωνάξτε το
    Να ξερετε τα μπλογκ τα παρακολουθουν
    αν δουν ότι είμαστε
    τρεις καο οκουκος
    ΚΑληνύχτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΙ ΤΩΡΑ
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ
    ΛΟΥΦΑΞΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΕΛΑΝΕ
    ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΣΟΙ ΛΙΓΟΙ ΕΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. H πλειοψηφία των ασφαλισμένων είναι άνθρωποι μεγάλοι στην ηλικία και μη εξοικειωμένοι με το διαδίκτυο.Δεν έχουν λάβει γνώση αυτής της ενέργειας.
    Εχουν εναποθέσει δυστυχώς τις ελπίδες τους είτε στο κράτος,είτε στην δικαιοσύνη και βέβαια κάποιοι άλλοι ακόμα πιο αφελείς στο Θεό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλα αυτά είναι δικαιολογίες στην αδιαφορία που υπάρχει. Όλοι οι μεγάλοι έχουν παιδιά και εγγόνια που είναι πρώτοι στο διαδίκτυο. Αν αύριο έβγαινε η πολυπόθητη ανακοίνωση ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ δεν θα το μάθαιναν να τρέξουν?

      Διαγραφή
  50. Παιδιά εγώ φοβάμαι να ψηφίσω μήπως οι ασφαληστές στήνουν κανένα καινούργιο κόλπο.
    Δεν τους εμπιστεύομαι ότι το ψήφισμα θα χρησιμοποιηθεί προς όφελος μας.
    Κάποια απάτη πάλι θα ετοιμάζουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσένα πρέπει να σε δει ψυχίατρος
      Σίγουρα έβρεχες το κρεβάτι σου μέχρι τα 16
      Και είναι δεδομένο ότι έχεις πολύ χαμηλή αυτοεκτίμηση.
      Να μην αναφέρω ότι σίγουρα όταν μιλάς φωνάζεις και κοιτάς αλλού,

      Διαγραφή
  51. ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΟΛΟΙ ΜΑΣ. ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ. ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ. ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ. ΓΕΡΟΙ ΝΕΟΙ ΟΛΟΙ, ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ. ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ. ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ 100.000.
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΕΙΠΑ ΣΕ 5 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΥΧΑΙΑ, ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΕ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ. ΑΔΙΚΟ ΕΧΟΥΝ;
    ΑΣ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ. ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΑΓΩΓΩΝ. ΜΗ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. είναι ευκαιρία να συνειδητοποιήσουν οι σύλλογοι αυτό που λέγεται καιρό, ότι δηλ. οι ασφαλισμένοι δεν παρακολουθουν ούτε αυτούς ουτε τα μπλογκς. υπάρχουν τρόποι να ειδοποιηθούν και θα συγκεντρωθεί αριθμός πολύ μεγαλύτερος από τις 10.000 που απαιτούνται. ξέρουν αυτοί τους τρόπους. όλοι γνωστοί είμαστε. και εδώ δε θα φανεί μόνο η πρόθεση των ασφαλισμένων, που δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο αμφισβητείται το χάλι τους, αλλά και η πρόθεση των συλλόγων να προκαλέσουν και να συγκεντρώσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν έβγαινε μια ανακοίνωση με τα πιο μικρά γράμματα στην τελευταία σε κυκλοφορία εφημερίδα
      ΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ απΌ ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ
      σε χρόνο μιας ώρας όχι ημέρας θα είχε μαθευτεί παντού
      Λοιπόν ας σταματήσουμε να πιπιλίζουμε το θέμα ότι για την ΔΙΚΗ ΜΑΣ αδιαφορία πάντα κάποιος άλλος φταίει
      Ακόμη χειρότερα όταν την δική μας ανικανότητα για εγρήγορση και ενασχόληση το θεωρούμε ότι άγεται και φέρεται από άλλους τοτε
      ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ

      Διαγραφή
    2. AΠΟΛΥΤΩΣ ΣΥΜΦΩΝΩ!

      Διαγραφή
  53. η πλειοψηφία των ασφαλισμένων,ειναι με ποσά μεταξύ 3 εως 5 χιλ.e!..τα οποία αυτά τα χρήματα τα θεωρούν ΧΑΜΕΝΑ! ΓΙ'ΑΥΤΌ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΈΡΟΝ.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. http://www.protothema.gr/article/336956/mi-hasete-to-thema-tis-kuriakis-/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Μπράβο στην εφημερίδα ΘΕΜΑ,για την πληρέστατη αναφορά της στο σκάνδαλο ΨΩΜΙΑΔΗ.Σε τέσσερις σελίδες κάλυψε αναλυτικά την υπόθεση ΑΣΠΙΣ με σαφείς αναφορές στις ευθύνες όλων των μελών της οικογένειας,καθώς και του δημοσίου για την πλημελλή εποπτεία και την χορήγηση πιστοποιητικών φερεγγυότητας.
    Επίσης γίνονται αναφορές για μεταφορές χρημάτων από μέλη της οικογένειας σε τράπεζες του εξωτερικού.
    Μήπως τελικά υπάρχουν και κάποιοι σε αυτην τη χώρα που κάνουν την δουλειά τους χωρίς να τα έχουν πάρει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ασχολειται καποιος φορεας, δικαστικη αρχη, σδοε κλπ με το θεμα των χρηματων αυτων;ή αναφερονται μονο σε μικρα για το μεγεθος του σκανδαλου ποσα μονο;
    εκεινα τα ¨" ανω των 500.000,000 " που διαφημιζαν οι δικηγοροι οτι εντοπισαν τελικα υπαρχουν ή ηταν παραπλανητικα ή λαθος ευρηματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Oπως δείχνουν οι εξελίξεις υπάρχουν κάποιοι που ασχολούνται,αλλά οι διαδικασίες είναι απελπιστικά αργές και βασανιστικές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Ξέρει κανείς ποιός είναι κάποιος Βασίλης Αδαμόμουλος που γράφει η εφημερίδα Θέμα ότι κατηγορείται και αυτός μαζί με τον Αντζουλίδη για συμμετοχή στην απάτη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. AYTO TO ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΘΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΕΙ; ΕΜΕΝΑ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ . ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ. ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΝΑ ΜΙΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ. ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΟΥΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΞΕΧΝΑΝΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΥΝΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ,ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΛΥΣΗ, ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΜΩΣ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΠΟΙΟΙ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΚΛΕΨΟΥΝ, ΠΟΙΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΝ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. κυριοι ασφαλιστες,
    μιληστε με τους πελατες σας. εν αναγκη στειλτε τους μηνυματα, μειλς, κατι.
    100 απο εσας εξασφαλιζουν τον αριθμο που χρειαζομαστε σε πρωτη φαση.
    100 εσεις, εσεις πού ειστε;
    μονο με τα μελη καθε οικογενειας, ο αριθμος συμπληρωνεται σε πεντε μερες, ακοπα. ενημερωστε τους πελατες σας.
    το πρωτο θεμα εκανε το πρωτο βημα. δεν σταθηκε πολυ ομως στην ευθυνη του ελληνικου δημοσιου ουτε μας ειπε για τους χειρισμους των εκκαθαριστων και κυριως τις μεχρι προτινος προθεσεις του κυριου αυτου που κωλυσιεργει και θαθελε να μας πιασει στον υπνο και να μεταφερει απο την τσεπη των πολλων χρηματα σε καποιους. δεν εγραφε πολλα το δημοσιευμα. δεν κατονομαζε, εκτος απο τον παπαθανασιου κανεναν αλλον.
    ελπιζουμε με τις κινησεις που κανουμε, να ακουστουν ονοματα και της εποπτικης αρχης και πολιτικων με ευθυνες δεδομενες. ελπιζουμε να τελειωνουμε γρηγορα πια με τη διαδικασια αυτη. να βλεπουν τα ονοματα τους. να υποχρεωθει και η δικαιοσυνη να καλεσει τους πολιτικους και τους εποπτες. τοτε θα εχει ξεκινησει το κουβαρι να ξετυλιγεται. και οταν δουν οτι η αρχη εγινε , θα σπευσει το ΤΧΣ να δανειοδοτησει. δε θελει πολυ.
    αν οι ασφαλιστες δεν βρουν καποιους απο τους πελατες τους, εστω και απροσωπα, μιση δουλεια θα εχουν κανει . ποσες χιλιαδες αγωγες εγιναν;
    κ εσεις κ. σιδερη, να συμμετασχετε. δε βλεπουμε να βοηθατε στο συγκεκριμενο σημειο. κ εσεις εχετε ονοματα και στοιχεια επαφης. καντε τις κινησεις σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Oι ασφαληστές δεν έχουν κάνει καμμία αναφορά στο γεγονός ότι συνελήφθησαν όλα τα μέλη της οικογενείας Ψωμιάδη.
    Αυτά τα πεινασμένα σκυλιά(όπως τους αποκαλούσε το αφεντικό τους) θα μας σώσουν;
    Ο Β.Κ γιατί δεν κάνει κανένα σχόλιο για την άκρα του τάφου σιωπή των φίλων του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσυ μηπως είσαι δικηγορος του

      Διαγραφή
    2. απο αυτα τα πεινασμενα σκυλια ζητασ συνέχεια να γαυγιζουν για σενα και αν δαγκωσουν κανενα κομμαται και να φωναζεις για να φας και εσυ
      γιατι εσυ λουφαξες στον καναπεσου

      Διαγραφή
  62. Γ. Β. Δερτιλής: Καλλιεργούμε διαρκώς μια εμφυλιοπολεμική νοοτροπία
    Ο έλληνας ιστορικός μιλά για την Ελλάδα, την κρίση και τις στρατηγικές διεξόδου
    Διαβάστε τον όσοι γράφετε εδώ
    και κυρίως οι ...γνώστες των πάντων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Kύριε Γ.Β.Δερτιλή είστε ασφα-ληστής;
    Πόσους έχετε πάρει στο λαιμό σας;
    Πόσες οικογένειες κλαίνε εξ΄αιτίας σας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι ζυμώσεις στον ασφαλιστικό κλάδο, ιδιαίτερα μετά την προσπάθεια των εταιρειών της συγκεκριμένης αγοράς να προκαταλάβουν την κυβέρνηση και να οδηγήσουν στη δημιουργία ιδιωτικού πυλώνα συνταξιοδότησης με τρόπο μάλιστα υποχρεωτικό. Κάπως έτσι και με σημαντικότερο ζήτημα στα πηγαδάκια το πώς οι Έλληνες πολίτες θα υποχρεωθούν να πληρώνουν τις ιδιωτικές εταιρείες για τις συντάξεις τους, πραγματοποιήθηκε από την Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος, με πρωτοβουλία του προέδρου της Επιτροπής Διεθνών & Δημοσίων Σχέσεων κυρίου Νίκου Μακρόπουλου, ειδική εκδήλωση με θέμα τις τελευταίες ευρωπαϊκές εξελίξεις στον ασφαλιστικό κλάδο. Στην εκδήλωση συμμετείχαν 200 περίπου εκπρόσωποι της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς ενώ διακεκριμένοι ομιλητές όπως η κα. Ρόδη Κράτσα παρουσίασαν τις σημαντικότερες πρωτοβουλίες και εξελίξεις στον ευρωπαϊκό ασφαλιστικό χώρο.

    Η παρουσία στην οποία θα πρέπει να σταθούμε είναι αυτή του Γερμανού (τυχαίο άραγε;) κ. Klaus Wiedner. Ο συγκεκριμένος είναι Προϊστάμενος Διοικητικής μονάδας, στον τομέα Ασφάλειες και Συντάξεις στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και στο περιθώριο των ασκούμενων από τον κλάδο πιέσεων στον υπουργό Εργασίας κ. Γιάννη Βρούτση για την υιοθέτηση υποχρεωτικής συνταξιοδότησης από τις ιδιωτικές επιχειρήσεις, παρουσίασε τις εξελίξεις στους σημαντικότερους ευρωπαϊκούς φακέλους που αφορούν τον ασφαλιστικό κλάδο. Ο τελευταίος επιχείρησε να αξιοποιήσει την οικονομική κρίση για να περάσει μηνύματα υπέρ της ιδιωτικοποίησης των συντάξεων τονίζοντας με έμφαση την «ανεπάρκεια και τα προβλήματα βιωσιμότητας των κρατικών συνταξιοδοτικών συστημάτων».

    Το φάντασμα Ψωμιάδη δεν τους έπεισε

    Πηγή: Συνεχίζονται οι πιέσεις για την επιβολή ιδιωτικών συντάξεων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Το φάντασμα Ψωμιάδη δεν τους έπεισε

    Πάντως παρά το ότι η αγορά επιθυμεί να ανοίξει νέες δουλειές στον τομέα της συνταξιοδότησης των πολιτών, δεν φαίνεται ταυτόχρονα πρόθυμη να υποστεί τους ελέγχους που πρέπει με τον «φάντασμα» του Παύλου Ψωμιάδη να φοβίζει κυβέρνηση και καταναλωτές. Χαρακτηριστική υπήρξε η τοποθέτηση του προέδρου της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος κ. Σαρρηγεωργίου πως «θα πρέπει μεν να εξασφαλίζεται η προστασία του καταναλωτή, χωρίς όμως να προστίθεται κόστος και γραφειοκρατία, κάτι που τελικά κάνει την ασφάλιση πιο ακριβή με επακόλουθο ο ήδη ανασφάλιστος Έλληνας να παραμείνει ανασφάλιστος». Δηλαδή το μήνυμα πως η αγορά δεν θέλει και πολλούς ελέγχους στα πόδια της ήταν ξεκάθαρο. Κι αυτό ενώ οι

    Πηγή: Συνεχίζονται οι πιέσεις για την επιβολή ιδιωτικών συντάξεων |

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. η κα. Ρόδη Κράτσα

    kanena e mail ths exoume,na ths steiloume kanena mhnyma? den mporei na mhn xerei ti symbainei gyrv ths!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Ντροπή της της κ Ρόδης Κράτσα.
    Αίσχος στην κυρία των ευρωπαικών σαλονιών που κάνει ότι αγνοεί το σκάνδαλο της Ασπίδος.
    Να βάλουν καλά στο μυαλό τους και οι απατεώνες οι ασφαλιστές και οι ψεύτες οι πολιτικοί ,ότι όσο ζουν τα θύματα της Ασπίδος θα βροντοφωνάζουμε παντού ότι ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ=ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΗΜΑ ΟΜΑΔΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΙΩΝ, ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ κλπ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ, ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ; ΠΩΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ.

    ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΣΑ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΕΙΧΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΤΑΝΕ ΚΙ ΕΚΕΙ. ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ. ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΑΠΕΛΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΥΣ.
    ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΠΑΝΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. http://www.insurancedaily.gr/blog/%CE%BF%CE%B9-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%89%CF%80%CE%B1%CF%8A%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%B5%CE%BE%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%BE%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B1%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CF%83/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Βάλανε τα καλά τους οι απατεώνες και πήγανε στη φιέστα!
    Κρίμα που δεν το γνωρίζαμε να πάμε να τους στολίσουμε με αυγά και γιαούρτια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Και μετά πηγες και ψήφισες Χ.Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΕΞΩ ΜΕ ΤΑ ΦΕΡΕΤΡΑ ΤΗΣ "ΙΔ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ" ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ !

    Γ.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν δεν γνωρίζεις και τοτε
      ασφαλιστλες ήταν αυτοί που τα κάνανε

      Διαγραφή
  73. http://www.protothema.gr/Stories/article/338167/paulos-psomiadispos-evale-sti-fulaki-oli-tou-tin-oikogeneia/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. To protothema kanei anafora kai sto diko mas site!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. από το πρώτο θέμα...
    Φυγάδεψαν στο εξωτερικό δεκάδες εκατομμύρια


    Πακτωλό εκατομμυρίων φέρεται να φυγάδεψε στο εξωτερικό η οικογένεια Ψωμιάδη το διάστημα που η ασφαλιστική Ασπίς είχε βαρέσει κανόνι και ο άλλοτε ισχυρός άνδρας του εταιρείας Παύλος Ψωμιάδης είχε περάσει την πύλη των Φυλακών Κορυδαλλού. Η φυγάδευση εκατομμυρίων έρχεται στο φως μέσα από τα κατηγορητήρια που συντάχθηκαν από τον ανακριτή κατά της διαφθοράς Χρήστο Παπακώστα, ο οποίος ερευνά τη μεγάλη υπόθεση εξαπάτησης του επενδυτικού κοινού και των ασφαλισμένων του ομώνυμου ομίλου

    Βάσει των κατηγορητηρίων αυτών οδηγήθηκαν πρόσφατα στις φυλακή η σύζυγός του Παύλου Ψωμιάδη, Μαρία, η κόρη τους Ολγα και ο γιος τους Δανιήλ. Ολοι αντιμετωπίζουν βαρύτατες κατηγορίες για συγκρότηση εγκληματικής οργάνωσης, ξέπλυμα μαύρου χρήματος, απάτη και υπεξαίρεση και σε βάρος τους είχαν εκδοθεί εντάλματα για τη σύλληψή τους.

    Στα πολυσέλιδα κατηγορητήρια-φωτιά σε βάρος των μελών της οικογένειας Ψωμιάδη περιγράφονται οι διαδρομές εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ σε τράπεζες του εξωτερικού έως ότου αυτά καταλήξουν σε ατομικούς λογαριασμούς της οικογένειας. Τα χρήματα αυτά, ωστόσο, σύμφωνα με τη Δικαιοσύνη, προέρχονται από τις επενδύσεις των ασφαλισμένων της Ασπίς, οι οποίοι είδαν τις οικονομίες τους κυριολεκτικά να εξανεμίζονται.

    Ο ανακριτής επιφυλάσσει τον αρχηγικό ρόλο στην «εγκληματική οργάνωση» στον Παύλο Ψωμιάδη, ο οποίος «διηύθυνε αυτή, παρέχων διαταγές οδηγίες και εντολές». Εξίσου σοβαροί όμως, σύμφωνα με τη Δικαιοσύνη, ήταν και οι ρόλοι που διαδραμάτισαν στη δράση της «εγκληματικής οργάνωσης» οι Ολγα Ψωμιάδη, Μαρία Ψωμιάδη, Βασίλειος Αδαμόπουλος, Αλέξανδρος Αντζουλίδης, Βασίλειος Τσιρίκος, Ανέστης Γιαννούσης κ.ά. Πρόκειται για μέλη των διοικητικών συμβουλίων εταιρειών του ομίλου της Ασπίς.

    Αποτέλεσμα των πράξεων των συγκεκριμένων προσώπων, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στα κατηγορητήρια, ήταν να παραπλανηθούν από το 2007 και εφεξής ασφαλισμένοι που κατέχουν ασφαλιστήρια συμβόλαια αξίας τουλάχιστον 248.322.729,93 ευρώ, οι οποίοι αγνοούσαν ότι η Ασπίς Πρόνοια ΑΕΓΑ ήταν παντελώς αφερέγγυα. Και αυτό διότι κατά τη χρήση 2007 το διαθέσιμο περιθώριο φερεγγυότητας της Ασπίς ήταν μείον 331.425.286ευρώ και το 2008 μείον 485.669.963ευρώ.

    Οι πράξεις απιστίας και υπεξαίρεσης που τελέστηκαν σε βάρος των εταιρειών Ασπίς Πρόνοια ΑΕΓΑ και Commercial Value ΑΑΕ -σύμφωνα με τη Δικαιοσύνη- είναι πάρα πολλές και απαριθμούν δεκάδες εκατομμύρια ευρώ, με χαρακτηριστικότερες τις εξής:
    ■ «Ο Π. Ψωμιάδης ιδιοποιήθηκε περαιτέρω παράνομα ποσά ασφαλίστρων... Τα χρήματα που κατηγορείται ότι υπεξαίρεσε από την Ασπίς Πρόνοια ΑΕΓΑ ανήλθαν στο ποσό των 9.947.935,77 ευρώ».
    ■ «Τα μέλη της οικογένειας έστειλαν 62.087.411 ευρώ από την Commercial Value ΑΕΕ στην Aspis Holdings άνευ αιτιολογίας και άνευ επιστροφής».
    ■ «Ζημίωσαν κατά επιπλέον 73.467.718,57 ευρώ την Ασπίς Πρόνοια ΑΕΓΑ, εμβάζοντας σε εταιρείες αποκλειστικών συμφερόντων της οικογένειας Ψωμιάδη τεράστια ποσά χρημάτων (Ασπίς Κάπιταλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. από το πρώτο θέμα συνεχεια..
    Πώς έστησαν το μεγάλο κόλπο με την υπεξαίρεση

    Α.Ε., ΜΠΡΑΪΤ Α.Ε., Ασπίς Ομιλος Α.Ε., Δωρογραφοτεχνική Α.Ε., Πρόνοια Εμπορική Α.Ε. κ.ά.)».
    Αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο ανακριτής για τον άλλοτε ισχυρό άνδρα της Ασπίς: «Προέτρεψε ασφαλισμένους επενδυτές να καταθέσουν (όπως και έπραξαν) τα χρήματα που αντιστοιχούν στα ασφάλιστρα σε προσωπικούς λογαριασμούς που τηρεί σε ελληνικές τράπεζες.... επικαλούμενος τη νόμιμη ιδιότητά του ως νομίμου εκπροσώπου της Ασπίς ΑΕΓΑ... Ιδιοποιήθηκε περαιτέρω παράνομα τα ποσά των ασφαλίστρων... Το ποσό που ο Παύλος Ψωμιάδης υπεξαίρεσε από την Ασπίς Πρόνοια ΑΕΓΑ ανήλθε στο ποσό των 9.947.935,77 ευρώ».

    «Αφερέγγυοι»
    Ο ανακριτής θεωρεί την κόρη και τον γιο του Π. Ψωμιάδη έμμεσους αυτουργούς των κακουργηματικών πράξεων που ο πατέρας τους διέπραξε, αφού, όπως επισημαίνει, τα τρία μέλη της οικογένειας «με κοινό δόλο και δράση» τέλεσαν το αδίκημα της κακουργηματικής απάτης σε βάρος των ασφαλισμένων Ασπίς Πρόνοια ΑΕΓΑ που συνήψαν ασφαλιστήρια συμβόλαια τα έτη 2007, 2008 και 2009. Και αυτό διότι γνώριζαν ότι δεν υπήρχε κεφαλαιακή επάρκεια της εταιρείας και παρ’ όλα αυτά τους έπεισαν να επενδύσουν σε αυτή παραπλανώντας τους.
    Οσον αφορά στις διαδρομές του χρήματος σε εταιρείες συμφερόντων του Π. Ψωμιάδη με τελικό αποδέκτη τον ίδιο, χαρακτηριστικά είναι τα όσα αναφέρονται στο κατηγορητήριο για την εταιρεία ΜΠΡΑΪΤ Α.Ε.

    Οι περισσότερες από τις μεταφορές χρημάτων από την ΜΠΡΑΪΤ Α.Ε. στον Π. Ψωμιάδη, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, έλαβαν χώρα μέσω της Aspis Bank, της οποίας γενική διευθύντρια ήταν η κόρη του Ολγα. Η ίδια στην απολογία της πάντως ενώπιον του κ. Παπακώστα, αναφέρει πως η συμμετοχής στο Δ.Σ. της Aspis Bank, αλλά και στο Δ.Σ. άλλων εταιρειών ομίλου έγινε με προτροπή του πατέρα της, χωρίς η ίδια να έχει, όπως λέει, συμμετοχή στη δραστηριότητά τους. «Τα Δ.Σ. των εταιρειών αυτών προφανώς ουδέποτε συνεδρίαζαν», αναφέρει η Ολγα Ψωμιάδη, και προσθέτει: «Κάποιες ελάχιστες φορές ο πατέρας μου μού έδωσε να υπογράψω κάποια ελάχιστα έγγραφα πρακτικών, ενώ άλλες δεν είχε τεθεί η δική μου υπογραφή ή είχε βγει απευθείας αντίγραφο απ’ όσο ξέρω».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. από πρώτο θέμα...συνεχεια
    Δικαστική συνδρομή
    Υστερα από αίτημα των ελληνικών αρχών δικαστικής συνδρομής στις αρμόδιες αρχές της Υερσέης της Μεγάλης Βρετανίας, προέκυψε ότι ο γιος του Π. Ψωμιάδη, Δανιήλ, είναι ακόμη και σήμερα κάτοχος τραπεζικού λογαριασμού της τράπεζας με την επωνυμία Standard Chartered Bank (Jersey) Limited.

    Ο συγκεκριμένος λογαριασμός ανοίχθηκε τον Φεβρουάριο του έτους 2011 - δηλαδή λίγο χρονικό διάστημα αφότου είχε ανακληθεί η άδεια της Ασπίς και η Δικαιοσύνη είχε αρχίσει να διερευνά την υπόθεση. Οπως προέκυψε και σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο κατηγορητήριο, στον συγκεκριμένο λογαριασμό της Υερσέης κατατέθηκαν από την εταιρεία Black Sea Company Limited και από λογαριασμό της τράπεζα Credit Suisse της Ζυρίχης τα ποσά των 2.300.000 δολαρίων ΗΠΑ και 309.000 ελβετικών φράγκων.

    Απολογούμενος για όλα αυτά στον ανακριτή, ο γιος του Π. Ψωμιάδη ανέφερε: «Εγώ γενικά, επειδή ποτέ δεν πίστεψα και δεν πιστεύω ότι πατέρας μου θα ήθελε να με μπλέξει σε κάτι παράνομο, θα υπέγραφα καλόπιστα σε οποιοδήποτε σχετικό έγγραφο και το ίδιο ισχύει και για την υπόθεση λογαριασμού στο Τζέρσεϊ, όπου δέχθηκα να χρηματοδοτηθεί από την εταιρεία Black Sea». Μάλιστα στο κατηγορητήριο σε βάρος του Δανιήλ Ψωμιάδη αναφέρεται ότι διερευνάται η εμπλοκή μελών της οικογένειάς του και σε άλλες περιπτώσεις trust που συνδέονται με λογαριασμούς στην ίδια τράπεζα της Ελβετίας.

    Στη φυλακή
    Σε ό,τι αφορά τον Παύλο Ψωμιάδη, αυτός βρίσκεται στις Φυλακές Κορυδαλλού εκτίοντας ποινή κάθειρξης οκτώ ετών, η οποία του επιβλήθηκε τον Απρίλιο του 2012 για την πλαστή εγγυητική επιταγή των περίπου 550.000.000 ευρώ που προσκόμισε το 2009 στην Επιτροπή Εποπτείας Ιδιωτικής Ασφάλισης. Παράλληλα, βρίσκεται σε εξέλιξη -στο στάδιο της εξέτασης μαρτύρων- δίκη με κατηγορούμενο τον ίδιο, τη σύζυγό του και την κόρη του. Πρόκειται για την υπόθεση της εξαπάτησης των ομολογιούχων επενδυτών της Ασπίς Κάπιταλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Διάλεξα να αναπαραγω μόνο το κατηγορητήριο, για τη διαδρομή των χρημάτων μας.Ελπίζω μονο η φυλακή να τους αναγκάσει να μας αποκαλύψουν που βρίσκονται αυτά τα χρήματα...
    για τον βίο και πολιτεία επισκεφθείτε το λινκ που καποιος άλλος παθών μας γνωστοποίησε παραπάνω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. ΔEN παμε καθολου ΚΑΛΑ τοσες μερες και ουτε 1700 υπογραφες???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. ΜΙΑ ΕΚΔΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΙΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΥ.
    ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
    ΤΟ ΒΕΒΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ..
    ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΝΤΕΣ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. artze mpoyrtze kai loylas
      apo thn polh erxomai kai sthn korfh kanella
      apo thn porta soy pairnv kai thganizeis ca;ria

      Διαγραφή
  81. σημερινό δημοσίευμα...
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ,ΣΤΗΝ ΧΡΗΣΗ..
    INTERNET!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. δηλαδη... αν μαζευτουν ολες αυτες οι υπογραφες αυτοματος θα λυθει το προβλημα μας?Τωρα να πω και εγω ενα με τον Τοτο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 11.05 μ.μ, φυσικά...ΣΥΜΦΩΝΩ!!!

      Διαγραφή
    2. και κυριως οταν αυτο γινεται μετα απο 4 χρονια, ενω τις ιδιες κινησεις εχουν γινει απο πολιτες για τοσα αλλα προβληματα, αλλα με επικαιρο τροπο, στο χρονο τους και με σωσες διαδικασιες.
      ολους αυτους που μας φλομωσαν στο μπλα μπλα στις βρισιες μεταξυ τους, στους δικηγορους τους και τα υπερκερδη των ποσοστων κερδους απο τηνελπιδα του καθενα
      ποιος θα τους εμπιστευθει για το παρακατω;
      τους εγκατελειψαν ολοι
      αν πραγματικα και τωρα ηθελαν υπογραφες, θα φροντιζαν να κυκλοφορησουν μεταξυ τους μηνυματα και μονο απο τους ασφαλιστες της ελλαδας θα εξασφαλιζαν τον αριθμο.
      το παιζουν στις καθυστερησεις.
      θελουν να φτασουμε στο χρονο παραγραφης των δικαιωματων μας να περιφρουρησουν την πελατεια των ασσετ .
      γι αυτο κι η πρεμουρα να βοηθησουν τον εκκαθαριστη να αποζημιωσει οσα εληξαν.
      γιατι η ουσια ειναι στα ασσετ. εκει παιζεται. εκει ειναι η τραγωδια των οικογενειων, επιχειρηματιων, αποταμιευτων.
      εκεινοι θα τρεξουν να ασκησουν δικαιωματα.
      και λετε οτι οι ασφαλισμενοι δεν εχουν σχηματισει γνωμη για ολα αυτα; η ψηφοφορια ηταν το ζητημα.
      ας πηγαιναν στα δικηγορικα τους γραφεια να μαζεψουν τηλεφωνα και υπογραφες. ας πηγαιναν στους ασφαλιστες να βρουν τους πελατες τους.
      παντα κατοπιν εορτης ολα.
      τωρα περιμενουν τις προθεσμιες.
      μπραβο στις μεθοδους.
      βραβειο αποτυχιας.
      το θεμα θα λυθει πολυ μακρυα απο ολους τους.
      με τις ατομικες πιεσεις και λιγο πριν τις εκλογες.
      μην παρασυρεστε απο τις φωνες για αγωγες.

      Διαγραφή
  83. και εσυ κατουρουσες το κρεββατι σου μικρή έως τα 16 σου
    Αυτο στην ψυχιατρική λ΄ρηεταο
    τλασεις καταδιωξης
    να το κοιτάξεις
    γοατι το τσαγερό που φυσά γίνεται τρενο και σε πατα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Πού βρίσκεται το θέμα «ΑΣΠΙΣ» σήμερα και τι εμποδίζει τη «λύση» του;
    Παραμονές πρωτοχρονιάς 2014, και η «αιμορραγία» ζωής του ασφαλιστικού κλάδου που άρχισε ως ΕΠΕΙΓΟΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ στις 21.9.2009 με το κλείσιμο Ομίλου ΑΣΠΙΣ μετατράπηκε σε ΧΡΟΝΙΟ ΝΟΣΗΜΑ και «αναιμία» της φήμης και εμπιστοσύνης στον θεσμό με ιδιότυπες «απεργίες» των γιατρών και «έλλειψη» φαρμάκων στις «φαρμακοαποθήκες» του κυβερνητικού και αντιπολιτευτικού δυναμικού της χώρας μας.
    Το www.nextdeal.gr απευθύνθηκε σε διάφορες αρμόδιες πηγές και υπηρεσίες και κατέληξε ότι σήμερα υπάρχουν δυο περίπου προτάσεις για επίλυση εν μέρει του ζητήματος:

    Η πρώτη άποψη υποστηρίζει ότι πρέπει να γίνει ένα «κούρεμα» των απαιτήσεων των ενδιαφερόμενων (πελάτες, διοικητικοί υπάλληλοι, τρίτοι) και σε συνδυασμό με ένα είδος «εισφοράς» και εκποίησης ακινήτων ή άλλων περιουσιακών στοιχείων ΑΣΠΙΣ να μαζευτεί το ποσόν προς αποζημίωση από το εγγυητικό κεφάλαιο που εν συνεχεία θα αρχίσει να εξοφλεί απαιτήσεις. Το πρόβλημα είναι ότι αποκλείεται «τρίτοι» να δεχθούν υποχρέωση εισφοράς για ένα θέμα που αφορούσε το Δημόσιο και μια εταιρία που όφειλε να ελέγχει. Επιπλέον, το «πανηγύρι» των δικηγόρων θα συνεχισθεί με πολλές διεκδικήσεις και ενστάσεις…


    Η δεύτερη άποψη που υποστηρίζεται από τους εκκαθαριστές είναι να προχωρήσει άμεσα η εκποίηση περιουσίας που όσο περνά ο καιρός υποβαθμίζεται και να δοθούν οι αποζημιώσεις και ότι δικαιούνται όσοι δικαιούνται βάσει των νέων τελικών αναρτήσεων.
    Εδώ απαιτείται νομοθετική παρέμβαση ώστε να διευκολυνθεί ο εκκαθαριστής να εκποιήσει και να συγκεντρώσει χρήματα για αποζημιώσεις πριν τα ΠΡΟΕΙΣΠΡΑΞΕΙ το Δημόσιο.

    Και οι δυο προτάσεις ΔΕΝ μπορούν να προχωρήσουν εάν το Υπουργείο Οικονομικών δεν προχωρήσει σε αποδέσμευση των μέτρων που θέσπισε με προτεραιότητα στις αποζημιώσεις υπέρ του Δημοσίου. Το θέμα παρακολουθεί και η Τρόικα που ενδιαφέρεται μόνο για τα φορολογικά έσοδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  85. Εν τω μεταξύ η απομείωση της περιουσίας ΑΣΠΙΣ συνεχώς διασκορπίζει τις αξίες κινητής και ακίνητης περιουσίας του Ομίλου που έφθασε πολύ πιο κάτω από το 50% σε ότι παρέλαβαν οι αρμόδιοι με το κλείσιμο (πολλές μετοχές εξαφανίστηκαν!).


    Ενδιαφέρον στοιχείο είναι το γεγονός ότι η μεγάλη οικονομική δύναμη της εταιρίας στην Κύπρο σκορπίστηκε στους «πέντε ανέμους» χωρίς καμμία ενέργεια ανάκτησής της.
    Οι ευθύνες είναι τεράστιες σε μεγάλο μέγεθος ιεραρχίας στην εποπτεία και κυβερνήσεις. Για πολλά «παρατράγουδα» μιλάνε αρκετοί και για τους διάφορους πρωταγωνιστές των συλλόγων που ενεπλάκησαν στις διεκδικήσεις όπως και για ευθύνες των διαμεσολαβούντων που «εγκατέλειψαν» τα πελατολόγιά τους και υποχρεώσεις τους. Ακόμα και σήμερα «επηρεάζονται» πολλές συνεργασίες διαμεσολαβούντων από το ΚΑΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ στην ΑΣΠΙΔΑ. Είναι γνωστές στο www.nextdeal.gr πολλές σχετικές συγκρούσεις Οικονομικών Διευθυντών και Γενικών Διευθυντών εξαιτίας του. Πολλά «κενά» υπάρχουν και στη σημερινή εικόνα των οφειλόμενων ασφαλίστρων και υποχρεώσεων (δάνεια, προμήθειες) από ασφαλιστές προς ΑΣΠΙΔΑ όπως και πολλές ευθύνες καταγράφουν αρκετοί στις διοικήσεις της Ένωσης και τα μέλη της για τους τότε χειρισμούς τους σχετικούς με την «μεταγραφή» ασφαλιστών και συμβολαίων. Πρωταγωνιστές σε συλλόγους και συνέδρια οφείλουν διευκρινήσεις για πολλές επιλογές και για το ασφαλιστικό παρελθόν τους στην ΑΣΠΙΔΑ.

    Πριν λίγες μέρες έκλεισε και ένας κύκλος ενημερώσεων και προτάσεων που έκανε ο εκκαθαριστής κ. Γεώργιος Ραουνάς σε ασφαλιστικές εταιρίες στην Ένωση, στο Εποπτικό Κεφάλαιο και στην Τράπεζα Ελλάδος χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα άμεσης εφαρμογής. Το «πανηγύρι» των δικηγόρων (εννοούμε η πληθώρα υποθέσεων) συνεχίζεται και θα συνεχιστεί.
    Όλοι πια περιμένουν πολιτική λύση (νομοθετική παρέμβαση) στο 2014 που μάλλον δύσκολα πρόκειται να συμβεί και το μόνο που διδάσκει η ιστορία ΑΣΠΙΣ είναι ότι η επιλογή Ασφαλιστικής Εταιρίας και Ασφαλιστού είναι πρώτης προτεραιότητας θέμα σε κάθε ασφαλιστική σύμβαση. Οι φίλοι και συγγενείς και γνωστοί στην απόφαση ασφάλισης περνάνε σιγά – σιγά σε δεύτερη μοίρα. Επιπλέον, γίνεται σαφές ότι όσοι ρισκάρουν σε επενδυτικές επιλογές ίσως και να χάσουν, όπως έχασαν αρκετοί ασφαλιστές και πελάτες ΑΣΠΙΣ. Η ζωή συνεχίζεται και ΧΩΡΙΣ ΑΣΠΙΣ και χωρίς προς το παρόν την τιμωρία πολλών συνενόχων ή συνυπεύθυνων μεταξύ των οποίων και διαμεσολαβούντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν γαμιεσαι ρε κακό Σπυρ ι στον κώλο σου
      Αρχιτσιράκι του Κοντομηνά
      Μιλάς εσύ για ασφαλιστές
      Εσύ δεν ήσουν που εξυμνούσες τον Παυλάρα
      Εσύ δεν ήσουν που τον έβγαζες πολυσέλιδα αφιερώματα στο περιοδικό σου
      Εσύ δεν ήσουν που όταν ερχόσουνα στα γραφεία στο Μαρούσι
      χαριεντιζόσουνα σαν μικρό παιδί τριβόσουνα στα πόδια του Παύλου.
      Αις σιχτηρ αρχιλαμόγιο του κερατά
      Βγαίνεις και τιμητής των ασφαλισμένων
      40 χρόνια τρώς από τις ασφαλιστικές εταιρείες
      στηρίζεις το σιτε και τα περιοδικά σου απο τους ασφαλιστές
      και εσύ καταλήγεις εναντίον τους
      Ναι να μπούν στην φυλακή ΟΛΟΙ όσοι έφαγαν από την Ασπίς
      μαζί ΟΛΟΙ που τους στηρίζανε από τα κλαδικά έντυπα
      υποκρύπτοντας την πραγματικότητα για να συνεχίζουν να ρουφάνε
      διαφημίσεις και καταχωρήσεις και 120 συνδρομές σε μία εταιρεία.

      Διαγραφή
  86. star.gr20/12/2013 Πλαφόν» στα εισοδήματα βουλευτών του φέρεται διατεθειμένος να επιβάλει ο ΣΥΡΙΖΑ μετά την αναταραχή που προκάλεσε στο εσωτερικό του το ζήτημα των υψηλών -ειδικά σε περίοδο κρίσης- εισοδημάτων ορισμένων εξ αυτών από διάφορες πηγές (όπως το «εφάπαξ» 800.000 ευρώ του κ. Τσουκαλά από ασφαλιστικό πρόγραμμα της τράπεζας στην οποία εργαζόταν κατά τη δήλώση «πόθεν έσχες» του ιδίου) όπως και των επενδύσεών του κ. Σταθάκη και του κ. Τσακαλώτου. Ο γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ν. Βούτσης, μιλώντας στο Mega ανέφερε ότι υπάρχει η σκέψη «αυτοί που έχουν μεγαλύτερες περιουσίες ή αυξημένη οικονομική δυνατότητα, να κληθούν να έχουν και μεγαλύτερη εισφορά στους μηχανισμούς αλληλεγγύης».

    Εάν γίνει πράξη τελικά η συγκεκριμένη πρόταση, οι βουλευτές που έχουν υψηλά εισοδήματα θα κληθούν να συνεισφέρουν οικονομικά σε κοινωνικές δομές, δράσεις αλληλεγγύης και κομματικές δράσεις.

    Σήμερα πάντως συνεχίσθηκε η εσωκομματική αναταραχή για το ίδιο ζήτημα στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ συνεχίσθηκαν και οι βολές εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ από βουλευτές άλλων κομμάτων.

    Ιδιαίτερα επικριτικός για τους βουλευτές όλων των κομμάτων (αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ) που έχουν «σκανδαλώδη» ποσά ήταν ο βουλευτής του κόμματος Π.Τατσόπουλος.

    «Δεν έχει τεθεί θέμα παράνομης απόκτησης και δεν αποκρύφτηκαν. Το κακό είναι η εισοδηματική διαφορά» ανέφερε ο βουλευτής επίσης του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θ. Δρίτσας. «Δεν έχω επενδύσεις σε καμία εταιρεία, επενδύσεις σε αμοιβαία έχω» υποστήριξε από την πλευρά του ο κ. Σταθάκης. Ο ίδιος όμως, όπως και ο κ. Τσακαλώτος, γίνονται στόχος κριτικής όχι μόνο για τα εισοδήματά τους, αλλά και λόγω της επένδυσης στην εταιρεία Μπλακ Ροκ, η οποία με τη σειρά της κατέχει το 19% της εταιρείας «Ελντοράντο», της εταιρείας εξόρυξης χρυσού στη Χαλκιδική (στην οποία όμως είναι κάθετα αντίθετος ο ΣΥΡΙΖΑ!).

    «Δεν μπορεί να επενδύουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στην Μπλακ Ροκ και την ίδια ώρα να την υβρίζουν» δήλωσε η βουλευτής της ΝΔ κ. Σ. Βούλτεψη. «Αν εγώ είχα επενδύσει στη Μπλακ Ροκ που είναι στις Σκουριές δεν θα υπήρχε το γραφείο μου ούτε εγώ. Κοροϊδεύουν τον κόσμο» υποστήριξε ο βουλευτής Χαλκιδικής του ΠΑΣΟΚ κ. Δριβελέγκας.

    Όσον αφορά τον κ. Τσουκαλά, τίθεται στο στόχαστρο της κριτικής όχι μόνο για το υψηλό ποσό του «εφάπαξ», αλλά και επειδή η τράπεζα στην οποία δούλευε αρχικά, η ABN-AMRO, εξαγοράσθηκε από τον κ. Π. Ψωμιάδη της ASPIS BANK ( ο οποίος βρίσκεται στη φυλακή μαζί με την κόρη, τον γιο του και τη σύζυγό του) , του οποίου η ασφαλιστική εταιρεία ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ είναι υπεύθυνη για το μεγαλύτερο ίσως σκάνδαλο ασφαλιστικής εταιρείας στην Ελλάδα.

    Πάντως ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει ότι σε κάθε περίπτωση δεν υπάρχει πολιτικό ζήτημα για κανένα από τα στελέχη του, ότι οι δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης είναι οι αρχικές των βουλευτών που εκλέχθηκαν για πρώτη φορά και άρα δεν υπάρχει ζήτημα πλουτισμού τους από την πολιτική τους δραστηριότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κατι βρωμαει με τον Τσουκαλα....

      Διαγραφή
    2. ολα βρωμουν στην αγορα αυτη. τι μας ειπε ο συριζα για τις αποζημιωσεις; οι εθελουσιες στις τραπεζες για τα μεγαλοστελεχη υπερβαινουν τα 500 χιλ ευρω στονν καθενα.
      και οι ιδιες οι τραπεζες εχουν χρηματοδοτηθει απο τους πολιτες για να τα δινουν στα στελεχη τους;
      την ιδια στιγμη αδιαφορουν για τις αποταμιευσεις της ασπις.
      καλα λεει παραπανω το δημοσιευμα για το χορο των δικηγορων.
      εκεινοι κρατουν τα ηνια των αποφασεων και εμεις ευημερουμε.

      Διαγραφή
  87. ΛΥΣΗ ΠΡΟΒΛΙΜΑΤΟΣ ΣΕ 10 ΜΕΡΕΣ ΚΑΤΑΛΙΨΗ ΚΤΗΡΙΟΝ ΑΣΠΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΗΝ ΑΣΠΙΣ ΒΑΝΚ ΑΠΟ ΟΛΛΟΥΣ ΣΕ ΟΛΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ ΕΙΜΑΣΤΑΙ 250000 . ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΤΙΝΑ ΤΗΣ ΠΡΟΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΔΙΚΙΓΟΡΑΚΙΑ ΔΕΝ ΣΥΜΦΟΝΙΣΑΝ ??? ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΑΠΕΤΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΟΣΟΥΝ ΣΟΘΙΚΑΜΕ .ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΝΟΜΟΥΣ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. EXEI ΔΙΚΙΟ ΣΤΟ... 4:03.ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΚΟΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ! ΑΛΛΙΩΣ ΔΕ ΛΥΝΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
      Γ.Σ..

      Διαγραφή
  88. ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ:Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ!
    Διαδώστε το!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Και ο τσουκαλας τα 890.000 απο διωτική ασφάλιση τα πήρε
    διαδωστετπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Συνεχίζει να απασχολεί την επικαιρότητα η δήλωση του πόθεν έσχες του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην προέδρου στην ΟΤΟΕ κ. Δημήτρη Τσουκαλά, στην οποία φέρεται να δηλώνει καταθέσεις ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ ως πηγές εισοδήματος από εφάπαξ συνταξιοδότησης .
    Όπως δηλώνει ο κ Τσουκαλάς εργαζόταν στην ABN Amro Bank την ολλανδική τράπεζα η οποία για τους εργαζομένους και στελέχη της είχε μεριμνήσει ώστε να ασφαλίζονται και σε ιδιωτική ασφαλιστική εταιρία και συγκεκριμένα στην Generali.


    Το ποσό του 1 εκατ ευρώ προκύπτει από την αποζημίωση που έλαβε από την ABN Amro Bank αλλά και από την ιδιωτική ασφαλιστική εταιρία που ασφάλιζε τους εργαζομένους της ABN Amro Bank στην Ελλάδα.


    Η μεγάλη αποζημίωση που πήρε από το ασφαλιστικό πρόγραμμα ο κ. Τσουκαλάς έγινε αντικείμενο πολλών συζητήσεων στα ραδιόφωνα, τηλεοράσεις και τον γραπτό και ηλεκτρονικό τύπο.

    Ωστόσο για τους γνωρίζοντες, τα ποσά αυτά δεν προκαλούν έκπληξη καθώς τα προγράμματα της ιδιωτικής ασφάλισης μπορούν να δώσουν τόσο μεγάλες αποζημιώσεις ανάλογα βέβαια με τα χρήματα που καταθέτει κάθε μήνα και χρόνο ο ασφαλισμένος ή ο εργοδότης του, τα χρόνια που είναι σε ισχύ το συμβόλαιο και οι αποδόσεις που επιτυγχάνει κάθε χρόνο.


    Αν κάτι πρέπει να μείνει από όλη αυτή τη συζήτηση τη σχετική με το πόθεν έσχες του κ. Τσουκαλά είναι τα θετικά οφέλη που μπορεί να αποκομίσει όποιος συνάπτει ένα ασφαλιστήριο ζωής.


    Αν κάτι πρέπει να μείνει από την συζήτηση αυτή είναι να καταλάβουν όλοι, όσοι όλα αυτά τα χρόνια επιτίθενται στην ιδιωτική ασφάλιση, ότι «είναι η ιδιωτική ασφάλιση, ηλίθιε!»* αυτή που μπορεί να δώσει υπό προϋποθέσεις ικανοποιητικές αποδόσεις στους συνάπτοντες ένα ομαδικό συμβόλαιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Κωφεύουν όλοι αυτοί που βλέπουν το πρόβλημα αλλά δεν κάνουν τίπουτα.
    Όσο η Ασπίς αιμορραγεί μην περιμένουν να σταυρώσουν συμβόλαιο.
    Παραγωγές όλων των ασφαλειών
    2009 (η αποφράδα χρονιά) 5δις 448 εκατομμύρια
    2010 5 δις 332 εκ -116 εκ
    2011 4 δις 987 εκ -345 εκατ
    2012 4 δις 410 εκ -577 εκατ
    2013 θα σπάσει και το φράγμα των 4 δις για να επανέλθει στα επίπεδα των ετών
    προ του 2004.
    Η αγορά έχει γυρίσει 10 χρόνια πίσω και αν δεν αποζημιωθούν οι ασφαλισμένοι
    της Ασπίς θα πάει προ του 2000 με ασφάλιστρα κάτω των 3 δις ευρώ.
    Αυτά για τους μεγαλόσχημους προέδρους των ασφαλιστικών εταιρειών που νομίζουν
    ότι θάβοντας το πρόβλημα έχουν τελειώσει.
    Κούνια που τους κούναγε.
    Τρέχα γύρευε σε λίγο πόσες ακόμη θα ψάχνονται για να μην κλείσουν...

    Θεμιστοκλής Βρίσπος
    Οικονομολόγος ΜΒΑ Μsc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Ο Τσουκαλάς ως συνδικαλιστής και ως πολιτικός ανήκει στην ομάδα των "έξυπνων" της κοινωνίας μας.
    Στην ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ο κανόνας είναι ότι η μεγάλη μάζα των αφελών χρηματοδοτεί τα κέρδη των "έξυπνων"σαν τον Τσουκαλά,τον Παυλόπουλο κ.ά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ[ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΕΥΣΣΗ ΤΟΥ] ,ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ .....ΠΗΓΑΝ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ!!!
      ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΩΝ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΛΗΞΟΥΝ,ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ.
      ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ ΤΣΟΥΚΑΛΑ ΤΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΠΕΝΔΥΟΝΤΑΝ ΑΥΤΑ?????
      ΜΗΠΩΣ ΜΥΡΖΕΙ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΝΕΝΑ ΞΕΠΛΥΜΑ?ΠΟΥ ΕΣΠΡΩΧΝΕ Η ΤΡΑΠΕΖΑ[ΑΥΤΗ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕ], ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΝΑ [ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ] ΥΠΑΛ.ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΑΚΟΥΩ,ΓΙΑΤΙ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΜΠΑΝΚ ΑΚΟΜΗ,ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ. ΚΑΙ ΛΕΩ ΑΣΠΙΣ ΜΠΑΝΚ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Ο ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΥΛΑΡΑ ΗΤΑΝ.
      ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ GENERALI ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΑΝΤΙΔΙΑ!!!!

      Διαγραφή
  93. ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ:ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΕΝΟΣ ΕΚ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ.
    Διαδώστε το!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Μια κρητικιά βουλευτής του Σύριζα που βγαίνει συνέχεια στην τηλεόραση,ανήκει και αυτή στους μεγαλοκαταθέτες και είναι και αυτή ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΙΑ.
    ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ ήταν και ο Παπουτσής του ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_22/12/2013_533388

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/624391/kataggelia-gia-14-autoktonies-omologiouhon-tou-ellinikou-dimosiou/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. http://www.euro2day.gr/ftcom_gr/article-ft-gr/1164948/trapezites-kai-asfalistes-den-tha-allaxoyn-pote.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. O Xάρης Τομπούλογλου ήταν, εκτός των άλλων του τίτλων, και πρόεδρος της ένωσης υπαλλήλων ασφαλιστικών εταιρειών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Γιατί σας κάνει εντύπωση;Δεν ξέρετε ότι όλα τα αποβράσματα της κοινωνίας έχουν διατελέσει ασφα-ληστές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχετε απολυτο δικιο κυριε μου. Πραγματι κανουν τις σπουδες τους στην ασφα-ληστρικη αγορα πρωτα!!! Αλλα ο κοσμος εχει ξυπνησει και τα εχει καταλαβει ολα τα λαμογια που καταληστευουν τους συνανθρωπους τους. Ολοι θα παρουν το μαθημα τους. Λιγη υπομονη ακομη!!

      Διαγραφή
    2. ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΣΑΣ. ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΑΣ. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΑΣ. ΟΜΩΣ ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΤΙ ΕΥΧΟΜΕΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΑΣ.

      Διαγραφή
  100. Eύχομαι το 2014 να δω τον ασφα-ληστή που μου έφαγε τους κόπους μιας ζωής στη ξενιτιά,με χειροπέδες να τον οδηγούν στη φυλακή με το αφεντικό του,που τόσο πολύ μου επαινούσε κάποτε.
    Ας είναι το 2014 η χρονιά που θα ικανοποιηθούν τουλάχιστον από τη δικαιοσύνη 250.000 θύματα ασφα-αλητων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!!!!!!!
      ΟΣΑ ΕΥΧΕΣΑΙ ΝΑ ΣΕ ΒΡΟΥΝΕ ΤΟ 2014

      Διαγραφή
  101. αν καποιος που διαβαζει αυτο το site εκανε μυνηση στον ασφαληστη του ας γραψει ενα email για να επικοινωνησω μαζι του..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. εγώ...γράψε.....@@@@@@@@@! αντε...ψεκασμένοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Όπως θα έχετε διαπιστώσει, ο ΣΚΑΙ δεν αναφέρεται πλέον καθόλου στο θέμα ΑΣΠΙΣ. Αυτό γίνεται για δύο κυρίως λόγους:

    α) Ο Τάσος Τέλογλου, ο οποίος ασχολήθηκε (και) με το θέμα ΑΣΠΙΣ δεν εργάζεται πλέον στον ΣΚΑΙ.

    β) Δημιουργήθηκαν στενές σχέσεις ανάμεσα στον ΣΚΑΙ και τον Ζήση Κωνσταντίνου, τον μεγαλοδικηγόρο που υπερασπίζεται την οικογένεια του λαμόγιου (μαζί με τους Τριανταφυλλόπουλο και Αλετρά). Ο Πορτοσάλτε επικοινωνεί και ανταλλάσει ραδιοφωνικές ευχές με τον Κωνσταντίνου. Μέσω της πρωϊνής εκπομπής του Πορτοσάλτε, έχουμε μάθει ακόμη και λεπτομέρειες για την καταγωγή του Κωνσταντίνου. Τυχαίο ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Εγω αγαπητέ μου δεν ξεγέλασα κανέναν άνθρωπο για να με καταριέται!
    Δούλευα όλη μου τη ζωή και τα μάζευα δραχμή δραχμή,μέχρι που μου τα έφαγε ο ασφαλιστής μου.Διότι εγώ τον Ψωμιάδη δεν τον γνώριζα.Ο ασφαλιστής μου,μου τον παρουσίασε ως το υπέρτατο ον.
    Αλλά η συνέχεια στις αίθουσες του δικαστηρίου όπου η εξαπάτηση μου εκδικάζεται ως ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ.Και βέβαια οι δικαστές δεν είναι αφελείς να μη γνωρίζουν για ποιό λόγο οι ασφαλιστές έκαναν έναν αγώνα δρόμου να παρασύρουν στην καταστροφή όσους περισσότερους μπορούσαν ακόμα και την τελευταία στιγμή πριν το κλείσιμο της Ασπιδος.

    Εσύ πόσους ανθρώπους έχεις καταστρέψει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. http://prasinomilogr.blogspot.gr/2013/12/blog-post_1265.html#more

    ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΓΕΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ 2007, ΑΔΕΡΦΙΑ, ΕΜΠΡΟΣ ΝΑ ΤΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ. ΑΤΥΧΗΣΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΟΜΩΣ. ΟΠΟΥ ΒΡΟΥΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΛΑΣΠΗ ΓΙΑ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ. ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΠΑΓΑΛΙΖΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ.
    ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΟΥΜΕ, ΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΑΜΟΙΒΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΜΕΡΙΔΙΟ ΤΩΝ ΜΕΛΛΟΝΤΩΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΔΙΚΑΣΘΟΥΝ.
    ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ.
    ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ, ΜΕ ΣΤΙΓΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ. ΜΑΣ ΕΦΤΥΝΑΝ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ. ΕΚΕΙ, ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΔΡΑ. ΤΩΡΑ ΚΑΠΟΙΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΠΕΣΑΝ ΕΠΑΝΩ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ Η ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΗ ΛΥΣΗ.
    ΜΗΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΕΝΩ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ, ΣΦΥΡΙΖΑΝ ΚΛΕΦΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΡΝΟΥΝΤΑΝ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΤΩΡΑ ΑΥΤΗ Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ, ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ, ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ. ΟΛΑ ΕΤΕΡΟΧΡΟΝΙΣΜΕΝΑ. ΟΛΑ ΚΑΜΜΕΝΑ ΠΡΙΝ ΤΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ. ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ.
    Ο, ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΟΙ ΦΑΙΔΡΟΙ ΤΥΠΟΙ. ΔΗΘΕΝ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ . ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΠΤΩΧΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΕΠΙΚΑΙΡΟ ΝΑ ΕΡΧΕΣΑΙ Κ ΕΣΥ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ: ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΣΥΓΚΡΑΤΕΙΣΤΕ ΤΟ. ΘΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟ.
    ΑΛΛΑ, ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗ ΠΟΙΩΝ ΙΘΥΝΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΥΤΗ;
    ΠΟΙΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΕΣ , ΠΟΙΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΡΓΟΙ;
    ΓΙΑΤΙ, ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΙΔΕΤΑΙ Ο ΟΡΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΠΡΟΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ, ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΡΓΟΙ! ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΔΕΙΑ, ΘΑ ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ.
    ΚΑΝΤΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ. ΟΛΟΙ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΗΨΑΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 2007, ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΕΦΑΛΑΙΙΚΗ ΕΠΑΡΚΕΙΑ.
    ΕΛΑΤΕ, ΤΩΡΑ, ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΤΩΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΩΝ ΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΦΕΡΕΓΓΥΟΤΗΤΟΣ, ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ κλπ.
    ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΠΩΣ ΘΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΘΕΙ Η ΕΥΘΥΝΗ. ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ, ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΥΠΕΓΡΑΦΑΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ, ΘΑ ΕΧΑΝΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ.
    ΒΗΜΑ, ΒΗΜΑ. ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ. ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΡΕΧΟΥΝ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΛΛΕΣ.
    ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΕΜΕΝΗ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΕ 2-3 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. καταλαβετε ...ΟΣΟ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΠΤΕΥΟΥΣΑ ΑΡΧΗ,ΤΗΝ ΕΠΕΙΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΟΥΝΤΕΣ! ολα τα αλλα, ειναι ...ΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ,ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ...ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΚΔΟΘΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΕ, ΤΟΤΕ ΑΝΑΛΟΓΑ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ.
    (ενας φίλος απο τα παλιά)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κι εμας τι μας νοιαζει αυτο; οι ευθυνες ειναι εξατομικευμενες και δεν αφορουν ολους τους διαμεσολαβουντες. οι υψηλα ισταμενοι απο αυτους, που ηταν διπλα στον μεγαλο αυτον αντρα, αυτοι διατρεχουν τεραστιο κινδυνο, επειδη πολλα γνωριζαν και κυριως πολλα επραταν και ακομα περισσοτερο πολλα συμβολαια πουλουσαν ενω γινοταν μεγας χαμος .
      αυτο που λεμε εδω ειναι οτι οι ανακριτικες αρχες κατεληξαν στο πορισμα συστασης εγκληματικης οργανωσης και εκει μεσα χωρουν και οι κρατικοδιαιτοι και οι βεβαιουντες την επαρκεια του αποθεματικου και οιι φυλακες της ιδιωτικης ασφαλισης. προσωπα και θεσμοι θα συρθουν εκει που πρεπει. τωρα, αν παρασυρουν και πολλους ή λιγους απο τους ασφαλιστες, αυτο ειναι ατομικο θεμα του καθενος. κ αυτο τωρα δε μας νοιαζει. μας νοιαζει να πιεστουν να βρουν τη λυση οι εθνοσωτηρες που μαζευουν τα εκατομμυρια των καταθεσεων για τον εαυτο τους και, ω της συμπτωσεως! κανενας δεν ειχε ασφαλιστηριο της ασπις..μα ουτε ενας;

      Διαγραφή
    2. ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΟΥ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΘΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ΠΟΥ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.

      Διαγραφή
  109. και οι δικηγοροι σας και οι δικηγοροι μας, ειναι το κλειδι της λυσης. αυτοι κινουν τα νηματα και εμεις χορευουμε. το θεμα ειναι ποιοι επετρεψαν να γινει αυτο σε βαρος ολων μας. αρχιζουν και φαινονται καθαρα τα πραγματα. σε λιγο καιρο, και θυμηθειτε το καλα, θα αρχισουν να κονταροχτυπιουνται για τις αγωγες.
    σε λιγο καιρο θα βγαινουν σε ολα τα ΜΜΕ αυτοι που δεν μπορουσαν να προσεγγισουν κανεναν , και θα διαφημιζουν τις αγωγουλες.
    ολα ξεκαθαριζουν. ας το απολαυσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. http://asfalisinet.gr/%CF%84%CE%BF-%CE%BD%CE%AD%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B7%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%BF-%CF%86%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%AC-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%AC/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. Ακόμα και αν αποδεχθούμε ότι οι ασφαλιστές και οι διαμεσολαβούντες δεν γνωριζαν ότι από το 2007 δεν υπήρχε κεφαλαιακή επάρκεια,όλοι γνώριζαν ότι από το καλοκαίρι του 2008 η ΕΠΕΙΑ είχε δεμεύσει το ταμείο της εταιρείας.
    Ποιός ενημέρωσε,ως όφειλε, τον πελάτη του για αυτό το γεγονός;
    Ποιός άνθρωπος λογικός θα κατέθετε τα χρήματα του σε μια εταιρεία με δεσμευμένο ταμείο που δεν μπορούσε να πληρώσει ούτε τους υπαλλήλους της;
    Οσοι λοπόν έκαναν συμβόλαια τα δυο τελευταία έτη είναι συνυπεύθυνοι και συμμέτοχοι της εγκληματικής οργάνωσης.Θα το δείτε ότι οι φυλακές θα γεμίσουν από τους ασφαλιστές της Ασπίδος.
    Αν δοθεί κάποια πολιτική λύση αποζημίωσης,ίσως κάποια θύματα αποσύρουμε τις μηνύσεις κατά των ασφαλιστων.Ειναι η τελευταία τους ελπίδα.
    Αυτά που σας αναφέρω είναι γνωστά σε όλους όσους έχουμε ήδη περάσει από τα γραφεία των ανακριτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Oι ανακριτές, το κρίσιμο αυτό χρονικό διάστημα, το ξεκινούν από το 2007! έτσι είναι, όπως τα λέτε. Ακριβώς έτσι! Γι αυτό πιστεύουμε ότι θα βρουν πολιτική λύση, επειδή, μετά τον κατονομασμό ως ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, το κύμα πάει πολλούς έξω από τη βάρκα. Επίσης, επικρέμαται και η γνωμοδότηση του ΣτΕ, όσον αφορά στην ευθύνη του Δημοσίου. Το κακό είναι ότι φτάσαμε στον πέμπτο χρόνο και πολλά κοράκια θα πέσουν στα κεφάλια μας να ξεπουπουλίσουν όποια προσδοκία. Εκεί ελπίζουμε να είμαστε όλοι ώριμοι και να αναλάβουν κάποιοι άνθρωποι να διαπραγματευθούν με το Υπουργείο και τις Ασφαλιστικές, πριν ακόμα εκχωρήσουμε τα δικαιώματά μας σε δικηγορικά γραφεία.
      Εύχομαι αυτοί που ασχολούνται τώρα, έξω από οποιους συλλόγους, να σχηματίσουν μια εκπροσώπηση για το σκοπό αυτό.
      Τη διαπραγμάτευση με όρους καλύτερους, προτάσεις τεχνοκρατικές και όχι προ πενταετίας και ψυχρή οικονομική προσέγγιση.

      Πάντως τη δική μας οικογένεια οι μεγαλοασφαλιστές, την παραπλανούσαν λέγοντας ότι πάντα το κράτος είναι υπεύθυνο, επειδή ασκεί ουσιαστική εποπτεία και παρ΄όλα αυτά ότι κανένα θέμα δεν υπάρχει με την εταιρία, τον ψωμιάδη και τη λειτουργία της.
      Και επειδή δεν υπήρχαν δημοσιεύματα τετοια που να μπορεί να τα εντοπίσει ο μέσος ελληνας, δεν υπήρχε και λόγος αμφισβήτησης.
      Γι αυτό να μην κοιμούνται ήσυχοι κάποιοι. Κάποιοι, όχι όλοι βέβαια.
      Αυτό όμως που μας νοιάζει , είναι να φύγουν όλα αυτά τα μορφώματα συμφερόντων από τη μέση και να δούμε τι καλύτερο θα μπορέσουμε να αποκομίσουμε.

      Καλή Χρονιά και ευχόμαστε να έχουμε θετικά αποτελέσματα και να μην αναγκαστούμε να κυνηγήσουμε απατεώνες και μη!

      Διαγραφή
  112. Η αμεση απολυση της κορης απο την τραπεζα μολις ξεσπασε το σκανδαλο δειχνει με τον πιο φανερο τροπο οτι μεσα στην τραπεζα υπηρχαν και υπαρχουν στελεχη που ξερουν καλα τι εγινε. Μπορει και να συμμετειχαν στο φαγοποτι. Μη νομιζουν οτι θα ξεφυγουν. Θα ξεσκεπαστουν ολοι. ΟΛΟΙ!!! Ειμαι πολυ αηδιασμενος βλεποντας ποσο ξεφτυλισμενος μπορει να γινει ο ανθρωπος προκειμενου να αναδειχθει και να καταστρεψει συνανθρωπους του. Την παρακμη και τον κατηφωρος καποιων δεν μπορει να τη συλλαβει ουτε η πιο διεστραμενη φαντασια!! Ασφα-Ληστες καλη διασκεδαση και να ξερετε οτι ολα σε αυτη τη ζωη πληρωνονται και θα πληρωθουν. ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟΝΟΜΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. Oι ασφαλιστές όταν έπαιρναν τα χρήματα από τα Θύματα,τα κατέθεταν στην ASPIS BANK,αλλά όχι στο λογαριασμό που αναφερόταν στο συμβόλαιο.
    Τα κατέθεταν σε λογαριασμό άλλο,τον οποίο γνώριζε η τράπεζα ότι χειριζόταν ο Ψωμιάδης.
    Γι'αυτό μετά το κλείσιμο της ασφαλιστικής όσοι αναζητήσαμε την πορεία των χρημάτων μας στην Τράπεζα,η τράπεζα δεν έδινε στοιχεία για τους λογαριασμούς που έβαζαν οι ασφαλιστές τα λεφτά.
    Συμπέρασμα:ήταν ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. Καλή χρονιά σε όλους εμάς τα θύματα!
    Ας ευχηθούμε την καινούργια χρονιά να δούμε όλους αυτούς που ένιωσαν έξυπνοι εξαπατώντας εμάς τους αφελείς,στη ΦΥΛΑΚΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ! ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΡΟΥΝ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ. ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΜΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ.

      Διαγραφή
  115. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΒΡΟΥΝ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΟΥ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΖΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΓΟΛΓΟΘΑ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. (γνωρίζω οτι το blog, το παρακολουθεί η οικ.Ψωμιάδη),...σας απευθύνω ενα ερώτημα...
    Ο πατέρας σας, σε λίγο καιρό,μπορεί να αποφυλακιστεί,λόγω ηλικίας....το ιδιο και η μητέρα σας, μάλλον μετά απο λίγα χρόνια! εσείς, οι γόνοι της ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ ΨΩΜΙΑΔΗ, δεν σκέπτεστε οτι θα σαπίσετε στον Κορυδαλλό...αν δεν αναλάβετε τις ευθύνες σας?
    και τι θέλω να πώ...ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΕΠΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ, ΜΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ, ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΣΑΣ,(να κανετε οτι εγινε,...με την American insurance global! A.I.G)! ειδάλλως,με την "αλλαγή πραγμάτων" που συμβαίνει στην Χώρα,(το καταλαβαίνετε αυτό που λέω),μάλλον εσείς...ΟΙ ΓΟΝΟΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, θα καταστειτε, μόνιμοι κατοικοι...ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. αναφέρω την ιστορία της AIG, οχι για το αποτέλεσμα της οικόγενειας του διευθύνοντος συμβούλου της AIG, αλλά για το αποτέλεσμα της Εταιρίας! η οποία μετά απο κρατική διαχείρηση, εξυγιάνθηκε,οι πελάτες της Εταιρίας δεν υπέστησαν καμμία ζημιά,και το αμερικάνικο δημόσιο,δεν υποχρεώθηκε να χρεώσει ουτε ενα δολλάριο τους πολίτες του!
    ....ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΑΣ,ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ,ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ,ΜΕΤΑ ΤΟ ΛΟΥΚΕΤΟ, ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕ..." ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ...ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΕΜΕΝΑ"!!! ΑΡΑ, και για τον πατέρα σας, η ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΡΟΛΟ!!!
    οργανώστε πάλι την ανασύσταση της Εταιρίας, επιστρέψτε τα μετοχικά καφάλαια,και να ειστε σίγουροι οτι 1 εκκ.Ελληνες θα θα ευγνωμονούν!
    βάκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. http://olympia.gr/2014/01/03/%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%85%CF%88%CE%B7-43-%CE%B4%CE%B9%CF%83-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-eurobank-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%B3%CE%B3%CF%85%CE%B7%CF%83%CE%B7/


    Απατεώνα προβόπουλε και καθίκι στουρνάρι μπραβο σας. Η διοίκηση eurobank σας ευγνομονει για το πρωτοχρονιατικο δωράκι 4,2 δις ευρώ με εγγύηση ελληνικού δημοσίου. Το ίδιο και η alpha bank. Ου να χαθείτε λαμόγια απατεώνες κλέφτες. Σας έχουμε πάρει χαμπάρι αλήτες και ο κορυδαλλός είναι έτοιμος να σας υποδεχτεί. Σαμάρα τι έχεις να πεις? 31 Δεκεμβρίου βρε αθεόφοβοι σε μια μικρή παράγραφο στη μέση του πουθενά. Και η ασπίς? Ο νόμος παθανασίου περί εγγύησης ελληνικού δημοσίου το 2009 για ασπίς? Σαμαρά ξύπνα παλικάρι μου...κουνήσου!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. KATAΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΑΣΠΙΣ ΜΠΑΝΚ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΟΧΟ ΤΡΑΠΕΖΑ. ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΓΑΡΓΑΡΑ; ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΓΩΓΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΟΥΝ!

      Διαγραφή
  119. ρε παιδια τι έγινε εκείνο το μεγαλόσχημο οικογενειακό δικηγορικο γραφειοαπου θα εφερνε τα 500 εκατομμυρια απο την Ελβετίαπου θα έκλκειν στην φθυλακη την οικογενειαπου θ α επερνε τα οικοπεδα τα σπιτια του Παυλάρα
    Αυτοί κονομουσανε και η οικογενεια διακινούσε τεραστια οποσα
    ετσι ξερωνκαι γω να δικηγορευω
    αγυρτες του κερατα
    αλλλα ζαμπλουτοι απο όλους εμασ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. Ρε παιδιά πότε θα γίνει κανένα δικαστήριο με την αγία οικογένεια να πάω να πετάξω γιαούρτια και να τους μουτζώσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. Πληρώνει το κορόιδο ο έλληνας φορολογούμενος:
    Τράπεζα πειραιώς: 3,5δις ευρώ στις 24 Δεκεμβρίου
    Εθνική Τράπεζα: 4,1δις ευρώ στις 30 Δεκεμβρίου
    Άλφα Τράπεζα: 4δις ευρώ στις 30 Δεκεμβρίου
    Eurobank: 4,3δις ευρώ στις 31 Δεκεμβρίου

    Σύνολο 16 δις εις υγείαν των κορόιδων και προκειμένου οι στελεχάρες να φτιάχνουν βιλάρες και να απολαμβάνουν τεράστιους μισθούς!!!

    Μπράβο κύριοι στουρνάρα, προβόπουλε, σαμαρά, γιωργάκη (λεφτά υπάρχουν), παπαθανασίου, σαχινίδη, παπακωσταντίνου.

    Πρέπει το ταχύτερο (χθες αν είναι δυνατόν) να φύγετε κύριοι. Έχετε διαβάσει την ιστορία στη βόρειο κορέα τι κάνουν στους προδότες? Καλά θα κάνετε να το διαβάσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. http://olympia.gr/2014/01/05/%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%BD%CF%85%CF%87%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%B6%CE%B9%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%BD%CF%85%CF%87%CF%84%CE%B1-%CE%B5%CE%BF%CF%81%CF%84%CF%89%CE%BD/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. οι εθελουσιες στις τραπεζες ειναι για τους περισσοτερους που ηδη εφαγαν με χρυσα κουταλια, πανω απο 200.000! και δε μιλουμε για τα μεγαλα στελεχη που κι αυτοι ειναι παρα πολλοι! ολοι τους μα ολοι, πληρωνονται με 15-16 μισθους το χρονο ,με επιδοματα και απιστευτα πραγματα. οταν ξεκινας, παιρνεις εναν αξιοπρεπη μισθο. στη συνεχεια γινεται το παρτυ. και αυτους ολους, τους χρυσοπληρωνουμε ολοι εμεις. και ακομα καθομαστεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. Kαι ολες αυτες οι τραπεζες που εχουν και ασφαλιστικες εταιριες δικες τους, αυτες που εμεις χρηματοδοτουμε, λετε, δεν μπορουσαν να χρηματοδοτησουν με 400 εκατομ. το εγγυητικο, ως δανειο, για να πληρωθουμε τα κορόιδα ή δεν θα μπορουσαν να απορροφησουν τα ασφαλιστικα προγραμματα μας με τροποποιησεις; οχι, γιατι τα συμφεροντα δεν το θελουν. και ψαξτε τα να τα βρειτε. πουλημενοι και ξεφτιλες ολοι!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. Πουλημένοι όλοι,αλλά πιο ξεφτίλες εμείς που βάλαμε τον γλειώδη ασφαλιστή να διεκδικήσει τα δικαιώματα μας.
    Ποιός να μας πάρει στα σοβαρά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΣΕ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ-ΜΑΜΟΥΘ, ΑΞΙΑΣ 13 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΔΟΛΑΡΙΩΝ
    Αποζημιώσεις $1,7 δισ.από τη JP Morgan για τα θύματα του Μέιντοφ
    Share →
    Share on Facebook1

    Αποζημιώσεις συνολικού ύψους 1,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων θα καταβάλει η αμερικανική επενδυτική τράπεζα JP Morgan σε θύματα της απάτης-πυραμίδας του διαβόητου χρηματιστή Μπέρνι Μέιντοφ.

    Αιχμή της έρευνας των αμερικανικών Αρχών ήταν το γεγονός ότι η JP, η μεγαλύτερη επενδυτική τράπεζα των ΗΠΑ, δεν τους υπέβαλε επίσημη προειδοποιητική αναφορά για τη δράση του Μέιντοφ, τη στιγμή που υπέβαλε τέτοιο έγγραφο στις Αρχές του Ηνωμένου Βασιλείου. Ο κ. Μέιντοφ συνεργαζόταν με την JP Morgan Chase επί περίπου δύο δεκαετίες πριν τη σύλληψή του, το Δεκέμβριο του 2008.

    Ο Μπέρνι Μέιντοφ είχε κατασκευάσει μία ψεύτικη επενδυτική αυτοκρατορία, που αποδείχθηκε ότι ήταν μία τεράστια απάτη-πυραμίδα ύψους 60 δισεκατομμυρίων δολαρίων!

    Οι δικαστικές Αρχές έχουν διορίσει επιμελητή για υποστήριξη των θυμάτων του Μέιντοφ. Έκτοτε, ο επιμελητής έχει εντοπίσει 9,5 δισεκατομμύρια δολάρια σε «εξαφανισμένα» κεφάλαια, τα οποία και έχουν διανεμηθεί στους άτυχους επενδυτές.

    Η ανακοίνωση της Τρίτης ήλθε από το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ, το οποίο κατά τους τελευταίους μήνες βρίσκεται σε στενή επαφή με την JP Morgan αναφορικά με μία σειρά υποθέσεων.

    Στα μέσα Νοεμβρίου, η τράπεζα συμφώνησε σε διακανονισμό-μαμούθ, αξίας 13 δισεκατομμυρίων δολαρίων, αναφορικά με τις κατηγορίες που αντιμετώπιζε για πωλήσεις επενδυτικών προϊόντων που είχαν ως εχέγγυο επισφαλή ενυπόθηκα δάνεια πριν την κρίση του 2008.



    Δημοσίευση: 7 Ιανουαρίου 2014, 17:04

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτα ειναι στής ΗΠΑ και Ηνωμένο Βασιλειο οχι στο Greecσταν μέ συνδικαλΗστες ασφαλΗστες και ΣαχλαμαρεΣ πρωθυπουργους.

      Διαγραφή
  127. η Κα Σιδέρη, τι κάνει? γιατί εχει σταματήσει να σχολιάζει και να αρθρογραφεί? ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kαλή χρονιά!Μη ξεχνάτε ότι το 2014 είναι το έτος ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΣ!

      Διαγραφή
    2. ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΤΑ ΦΑΝΕ ΤΑ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ.

      Διαγραφή
  128. 16:51Η JPMorgan θα πληρώσει 2,6 δισ. δολάρια σε θύματα της «πυραμίδας» του Μέιντοφ

    8 Ιανουαρίου 2014 Διεθνή
    0




    32701C3CDF28B6F0BD1A893706DF3FA1.jpg
    Η αμερικανική τράπεζα JPMorgan θα πληρώσει 2,6 δισ. δολάρια στο αμερικανικό δημόσιο και σε θύματα της «πυραμίδας» του Μέιντοφ
    Η αμερικανική τράπεζα JPMorgan Chase συμφώνησε να καταβάλει το ποσό των 2,6 δισεκ. δολαρίων στο αμερικανικό δημόσιο και σε θύματα του Μπέρναρντ Μέιντοφ προκειμένου να διευθετήσει τις εις βάρος της κατηγορίες για την μη ενημέρωση των αμερικανικών αρχών σχετικά με τις υποψίες που είχε για τις απάτες που γίνονταν στο ταμείο του Μέιντοφ. Εισαγγελείς επεσήμαναν ότι η τράπεζα ποτέ δεν ανέφερε τις υποψίες της στις αμερικανικές Αρχές, αν και μείωσε την έκθεσή της στο ταμείο του Μέιντοφ για να ελαχιστοποιήσει τις ζημιές της από αυτό που είχε γίνει μία «πυραμίδα» (ή Ponzi scheme) ύψους 17,3 δισ. δολαρίων.
    «Η τράπεζα ενεργούσε όταν επρόκειτο για τα δικά της κέρδη, αλλά δεν ήταν τόσο επιμελής όσον αφορά τις νομικές υποχρεώσεις της», δήλωσε ο ομοσπονδιακός εισαγγελέας του Μανχάταν Πριτ Μπαράρα σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.
    «Εν μέρει εξ αιτίας αυτής της ανεπάρκειας, επί δεκαετίες, ο Μπέρνι Μέιντοφ ήταν σε θέση να ξεπλένει δισεκατομμύρια δολαρίων σε αποδόσεις της πυραμίδας, ουσιαστικά μέσω ενός ενιαίου συνόλου λογαριασμών στην JPMorgan», πρόσθεσε ο εισαγγελέας.
    Ο διακανονισμός των 1,7 δισ. δολαρίων με το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ αποτελεί το μεγαλύτερο πρόστιμο που έχει πληρώσει ποτέ τράπεζα για να διευθετήσει κατηγορίες για ξέπλυμα χρήματος. Η συμφωνία εξασφαλίζει παράλληλα ότι δεν θα επιβληθούν ποινές σε βάρος προσώπων.
    Ο διακανονισμός αυτός κλείνει το τελευταίο μόλις από τη σειρά των νομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η JPMorgan. Τον Νοέμβριο, η τράπεζα συμφώνησε σε έναν διακανονισμό ύψους 13 δισεκ. δολαρίων με την αμερικανική κυβέρνηση για τα ομόλογα της τράπεζας με ενέχυρο στεγαστικά δάνεια. Η τράπεζα αντιμετωπίζει ακόμη οκτώ κρατικές έρευνες, που αφορούν θέματα όπως τις πρακτικές προσλήψεων της στην Κίνα και το αν χειραγώγησε το επιτόκιο αναφοράς Libor.
    - See more at: http://arouraios.gr/2014/01/h-jpmorgan-tha-plhrosei-2-6-dis-dolaria-se-thumata-ths-puramidas-tou-meintof/#sthash.5yt5G0W6.dpuf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΑΚΕΨΟΥΝ,
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΥΡΙΩΣ,
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ, ΔΕΝ ΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΕΚΕΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ;
    ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΥΠΟΤΙΜΗΜΕΝΑ Ή ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΡΕΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΙΜΩΞΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΑΝ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΞΑΝΑΣΩΘΗΚΑΝ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ;
    ΑΠΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΘΗΚΑΝ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΜΟΓΙΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΟΠΤΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΣΤΟΧΕΥΑΝ.
    ΣΤΙΣ ΑΓΩΓΟΥΛΕΣ.......................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ=ΑΣΠΙΣ ΜΠΑΝΚ=ΓΙΟΥΡΟΜΠΑΝΚ;;;;
    ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ !
    Με εντολή της εισαγγελέως κατά της διαφθοράς Ελένης Ράικου


    Στην έκδοση ενταλμάτων σύλληψης για την υπόθεση των επισφαλών δανειοδοτήσεων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου προχώρησε σύμφωνα με πληροφορίες η εισαγγελέας κατά της Διαφθοράς κυρία Ελένη Ράικου, στο πλαίσιο σχετικής έρευνας στη Δικαιοσύνη που βρίσκεται σε εξέλιξη. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα εντάλματα που έχουν εκδοθεί είναι και σε βάρος γνωστών επιχειρηματιών που έχουν λάβει δάνεια με επισφάλειες από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο αλλά και τραπεζικών που άναψαν το πράσινο φως για τη χορήγηση αυτών των δανείων. Ακόμη, οι πληρηφορίες αναφέρουν ότι εντάλματα στρέφονται και κατά μελών της διοίκησης του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

    Πιο συγκεκριμένα, η εισαγγελέας κατά της διαφθοράς κ.Πόπη Παπανδρέου όπως είχε αποκαλύψει το «Πρώτο Θέμα» ερεύνησε υποθέσεις επισφαλών δανειοδοτήσεων από τις οποίες εκτιμάται ότι Ελληνικό Δημόσιο και τράπεζες ζημιώθηκαν με το ποσό των 500.000.000 ευρώ.

    Πρόκειται για ακάλυπτα και χωρίς εξασφαλίσεις δάνεια του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου που δόθηκαν από το 2006 έως το 2011 συνολικού ύψους 200.000.000 ευρώ, αλλά και της υπόθεσης Καρούζου που αφορά σε πάνω από 10 τράπεζες για χαριστικά δάνεια άνω των 300.000.000 ευρώ.

    Δικαστικοί κύκλοι με τους οποίους είχε συνομιλήσει το «ΘΕΜΑ» έκαναν λόγο για δύο τρανταχτές υποθέσεις που αφορούν σε τουλάχιστον 5 μεγάλους επιχειρηματίες, οι περισσότεροι των οποίων έχουν ήδη απασχολήσει τη Δικαιοσύνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. Όσον αφορά το Τ.Τ. η Εισαγγελία Διαφθοράς που ερευνά τις υποθέσεις αυτές έχει ζητήσει και έχει παραλάβει δύο σχετικά πορίσματα από την Τράπεζα της Ελλάδος και την Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες. Τα πορίσματα αυτά σε καμία περίπτωση δεν δίνουν την έκταση που διερευνά η Εισαγγελία Διαφθοράς. Αρα επί της ουσίας την πολύπλοκη έρευνα την πραγματοποιεί η Εισαγγελία, αφού αφορά σε πάνω από 10 διαφορετικές υποθέσεις δανειοδότησης σε επιχειρηματίες μεγάλου και μεσαίου βεληνεκούς.

    «Ανεπίδεκτα εισπράξεως»

    Το πόρισμα της Τραπέζης της Ελλάδος αναδεικνύει ποιοι επιχειρηματίες έλαβαν δάνεια χωρίς επαρκείς εξασφαλίσεις. Μια από τις χαρακτηριστικές περιπτώσεις αφορά σε δάνειο περίπου 30.000.000 ευρώ σε γνωστό επιχειρηματία. Το πόρισμα της Αρχής αναφέρεται επίσης σε επιχειρηματία και τη σύζυγό του που έλαβαν δάνεια ύψους 20.000.000 ευρώ.

    Το πόρισμα της συγκεκριμένης Αρχής αφορά σε δύο συμβάσεις ομολογιακών δανείων τις οποίες το Τ.Τ. συνήψε στις 23 Μαρτίου και στις 12 Αυγούστου 2009, για ποσά 7.000.000 και 10.000.000 ευρώ αντίστοιχα, με εταιρεία συμφερόντων γνωστού επιχειρηματία και της συζύγου του. Παράλληλα, εκτός από τα δάνεια των 17.000.000 ευρώ, τα οποία -σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο σχετικό πόρισμα- «έχουν καταστεί ανεπίδεκτα εισπράξεως», το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο φέρεται να χρηματοδότησε για δεύτερη φορά τρεις ακόμη εταιρείες των ίδιων επιχειρηματιών, με ποσά συνολικού ύψους 2.385.000 ευρώ. Το συνολικό ύψος της ζημίας του Τ.Τ. μόνο από αυτά τα δάνεια υπολογίζεται σε περίπου 20.000.000 ευρώ.

    Το πόρισμα για την υπόθεση της δανειοδότησης των επιχειρηματιών αναφέρει ότι «υπάρχουν σαφείς ενδείξεις ενοχής των υπευθύνων (διοικήσεων) της τράπεζας για το έγκλημα της απιστίας και των ωφεληθέντων από τις πράξεις αυτές επιχειρηματιών, για άμεση συνέργεια στις πράξεις απιστίας, καθώς και για νομιμοποίηση προϊόντων προερχόμενων από εγκληματικές πράξεις (ξέπλυμα)».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. Η έρευνα της Αρχής έφερε στο φως στοιχεία για τον τρόπο χορήγησης των δανείων και τους όρους υπό τους οποίους δόθηκαν, καθώς «τα δύο παραπάνω δάνεια χορηγήθηκαν υπό όρους που καταφανώς δεν πληρούσαν τους συνήθεις όρους τραπεζικού δανεισμού, αφού περιελάμβαναν την εξαρχής εκταμίευση του συνόλου των μακροπρόθεσμων δανείων, δινόταν πολυετής περίοδος χάριτος ως προς το κεφάλαιο και ανεπαρκείς εξασφαλίσεις, παρότι χορηγούντο σε μία νεοσύστατη εταιρεία παροχής υπηρεσιών. Συνεπώς εξαρχής δεν διασφαλίζονταν τα συμφέροντα της δανείστριας τράπεζας».

    Σύμφωνα με πληροφορίες, για τη συγκεκριμένη υπόθεση φέρεται ότι το μεγαλύτερο μέρος της χορήγησης των δανείων, και συγκεκριμένα ποσό 15.000.000 ευρώ, αντί να χρησιμοποιηθεί από την εταιρεία για τον σκοπό για τον οποίο χορηγήθηκε (ως κεφάλαιο κίνησης), αναλήφθηκε ουσιαστικά από τους μετόχους της αφού αυτοί το εισέπραξαν ως αντίτιμο πώλησης στην εταιρεία τους τριών δικών τους κυπριακών εταιρειών, οι οποίες μάλιστα ήταν ζημιογόνες, καθώς, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, «είχαν αρνητική καθαρή θέση» (-99.000 ευρώ).
    Ευθύνες

    Σύμφωνα με δικαστικές πηγές, το πόσο χαριστικά ήταν τα δάνεια φαίνεται από ένα σημείο του πορίσματος, στο οποίο αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι «η αγοραπωλησία αυτή έτυχε της προέγκρισης της τράπεζας, τα στελέχη της οποίας δεν προέβησαν σε καμία ενέργεια διασφάλισης της απαίτησής της».

    Και συνεχίζει: «Οι υπεύθυνοι της τράπεζας σαφώς και γνώριζαν ότι με τις παραπάνω εξαγορές και μεταβιβάσεις μετοχών μειωνόταν σημαντικά η διασφάλιση της τράπεζας, αφού η οικονομική κατάσταση της εγγυήτριας εταιρείας θα εξαρτάτο πλέον από τους δύο μετόχους της».

    Οι ευθύνες για τη διοίκηση του Τ.Τ. αναλύονται και σε άλλο σημείο, όπου κατά πληροφορίες αναφέρεται: «Αποτέλεσμα των παραπάνω πράξεων και παραλείψεων των υπευθύνων της τράπεζας από τη μία και του επιχειρηματία και της συζύγου του από την άλλη ήταν να καταστεί ανεπίδεκτη εισπράξεως η απαίτηση της τράπεζας, με ζημιά της περιουσίας της η οποία υπολογίζεται στο 100% της απαίτησης, δηλαδή 17 εκατομμύρια ευρώ».

    Οσον αφορά την υπόθεση Καρούζου, δικαστικές πηγές κάνουν λόγο για δάνεια πολλών εκατ. ευρώ που δόθηκαν σε εταιρείες συμφερόντων του προφυλακισμένου επιχειρηματία. Η ζημία για τις τράπεζες από τα ακάλυπτα δάνεια υπολογίζεται στα 300.000.000 ευρώ».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. Εντολή να εκδοθούν 15 εντάλματα σύλληψης για την υπόθεση των επισφαλών δανειοδοτήσεων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, που ήδη ερευνά η Δικαιοσύνη, έδωσε, σύμφωνα με πληροφορίες η εισαγγελέας κατά της διαφθοράς Ελένη Ράικου.

    Μεταξύ των ατόμων για τα οποία εκδόθηκαν τα εντάλματα βρίσκονται τόσο γνωστοί επιχειρηματίες που δανειοδοτήθηκαν με επισφάλειες από το Τ.Τ., όσο και τραπεζικά στελέχη που χορήγησαν τα δάνεια, αλλά και μέλη της διοίκησης του ΤΤ.

    Εκτιμάται ότι η ζημία για το ελληνικό δημόσιο φτάνει τα 500 εκ. ευρώ και αφορά «κόκκινα» δάνεια κατά την περίοδο 2006-2011 που έφτασαν τα 200 εκ. ευρώ, αλλά και ποσό πάνω από 300 εκ. ευρώ για επίσης «κόκκινα» δάνεια στη γνωστή υπόθεση Καρούζου.

    ΕΔΩ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΖΗΜΙΩΘΗΚΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!
    ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΓΙΑΤΙ ΖΗΜΙΩΘΗΚΑΜΕ ΕΜΕΙΣ;
    ΚΥΡΙΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ, ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ,
    ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ, ΩΣ ΣΥΝΟΛΟΥ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ;
    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ , ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΗΝΥΣΕΙ;
    ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΠΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑ ΣΑΣ.
    ΚΡΙΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. Τα δάνεια του ΤΤ που σύμφωνα με πορίσματα των αρμόδιων αρχών θεωρούνται ακάλυπτα και χωρίς εξασφαλίσεις φέρονται να δόθηκαν από το 2006 έως το 2011 και εκτιμώνται πως είναι συνολικού ύψους 200.000.000 ευρώ. Πρόκειται δε για ιδιαίτερα σοβαρή υπόθεση δεδομένου πως το Ταχυδρομικό Ταμιευτηρίο, έσπασε σε good και bad bank και το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας αναγκάστηκε να το ανακεφαλαιοποιήσει με 5,5 δισ. ευρώ, καθώς το χρηματοδοτικό κενό (funding gap) ανέρχεται στο ποσό των 500.000.000 ευρώ και η τρύπα από τα ακάλυπτα δάνεια στα 200.000.000 ευρώ.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. http://www.makeleio.gr/?p=46539

      Διαγραφή
    2. και οι αλητες "σωσανε" τις τραπεζες, διασφαλισαν τους καταθετες και αφησαν τους σκελετους της ασπις κατω απο το χαλι.
      καταρραμενοι ολοι τους, που καταδικασαν τοσες οικογενειες.
      πού ειναι οι ξυπνιοι δικηγοροι, πού ειναι οι τεχνοκρατες να αναδειξουν τα θεματα αυτα μεσω της ασπις μπανκ;
      υπαρχει καποιος να στηριξει τους ανθρωπους τελικα και οχι τα προσωπικα του -επαγγελματικα συμφεροντα; μας πεθαναν στο μπλα μπλα τοσα χρονια με βλακειες και μαλωματα, με προτασεις και εκκαθαριστες και βλακωδη πραγματα. πληρωναμε και πληρωνουμε ορδες εγκαθετων εκει και αναλογιστων και γραφειων και βλακειων και δεν εχουμε να ταισουμε τις οικογενειες.
      προδοτες ολοι !

      Διαγραφή
  135. Ενα βραδάκι σαν κι αυτό, θα ακούσουμε για προσαγωγές υπευθύνων για το σκανδαλο ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ.
    Και όχι βεβαια της οικογενειας του αρχιληστή, αλλά αυτών που με τις έγγραφες πιστοποιησεις τους, παρέσυραν τους καλοπροαίρετους πολίτες στη σύναψη νέων συμβολαίων.
    Κοντεύει η μέρα.Αρκετά μας γέμισαν ψέματα και κοροιδία.
    Ο Σαικούρας θα δώσει τη λύση.
    ΕΛΕΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. http://newpost.gr/post/311401/entalmata-gia-kontomhna-filippidh-kai-alloys-20-gia-ta-daneia-toy-tt

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπόθεση Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου: Βόμβες στο πολιτικό σύστημα!
      Τετάρτη 08 Ιανουαρίου 2014 23:21 Τελευταία ανανέωση: Τετάρτη 08 Ιανουαρίου 2014 23:44
      Υπόθεση Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου: Βόμβες στο πολιτικό σύστημα!
      Μόλις ξεκίνησε η χιονοστιβάδα...


      Τούτη τη στιγμή έχουμε να πούμε μόνο το εξής, μετά τη διαρροή των πληροφοριών για εντάλματα σύλληψης για τις χορηγήσεις «αμαρτωλών» δανείων από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο:

      • Το όνομα ενός εκ των κατηγορουμένων παραπέμπει σε όνομα – βόμβα, στενότατο συγγενή ανώτατου πολιτικού της χώρας, οικογενειακό φίλο μιας απ' τις πλέον ονομαστές πολιτικές οικογένειες!

      Στο βαθμό που επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, μιλάμε για βόμβες μεγατόνων, που θα αποτελέσουν την ταφόπλακα του σάπιου και διεφθαρμένου συστήματος που κυβέρνησε τη χώρα μεταπολιτευτικά!

      Διαβάστε επίσης:

      Εντάλματα σύλληψης για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο

      Read more: http://www.newsbomb.gr/politikh/story/390442/vomves-sto-politiko-systima#ixzz2pqc1kHqM

      Διαγραφή
  137. Ο ΑΛΛΟΣ ΣΥΛΟΓΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΦ. Κ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΕΣ..

    Γ.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  138. Η ΤτΕ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΛΗΜΕΛΛΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΤ ΑΠΟ ΤΟ 2006 ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2011...
    ΓΙΑ ΜΑΣ ...ΟΛΑ ΚΑΛΑ???????
    ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΠΛΗΜΕΛΛΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑ???????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. AYTA ΛΕΜΕ ΚΙ ΕΔΩ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ. ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΛΑ ΣΕ ΛΙΓΟ. ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ. ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΤΑ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΟΠΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ.

    http://olympia.gr/2014/01/09/%CF%84%CE%B1-%CE%BD%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%B1-200-%CE%B4%CE%B9%CF%83-%CE%B4%CF%81%CE%B1%CF%87%CE%BC%CE%B5%CF%83-%CE%B5%CE%B4%CF%89%CF%83%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CE%BA/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. Και ο Κοντομηνάς μαζί με τον Ψωμιάδη;
    Ωρε πού πάμε;
    χαχαχα άντε αλήτες ένας ένας εκεί που σας αρμόζει,να σαπίσετε στη φυλακή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν δεν παρουμε τα χρηματα μας πισω, δεν εχει ζωη για μας και καθολου δε με παρηγορει που θα μπουν ολοι φυλακη παλι χαβιαρι θα τρωνε εκει. να μας γυρισουν τις αποταμιευσεις μας πισω και τωρα.

      Διαγραφή
    2. Τα λεφτα μας, οι περιουσιες μας πισω ΤΩΡΑ ΑΛΗΤΕΣ!! ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΑΛΗΤΗ!!

      Διαγραφή
    3. φανταζεστε να τολμησει να μιλησει για χρονια μετα και ελαχιστα ποσα; θα τους φαει το μαυρο φιδι . δεν καταλαβαν καλα το παραμυθακι. ουτε οι αλλοι το καταλαβαν με τους δικηγορους τους.

      Διαγραφή
  141. Ολων των απατεώνων τα λεφτά,οι οικονομικοί εισαγγελείς τα βρίσκουν ακόμα κι αν βρίσκονται στη Λιβερία.
    Του Ψωμιάδη τα λεφτά γιατί δεν μπορούν να τα βρούν;
    Ή μήπως τα έχουν βρει και τα κρατούν οι επιτήδειοι για τους ημέτερους;Δυό σφαλιάρες να ρίξουν στο σκατόγερο δεν θα ομολογήσει που έχει τα κλεμμένα;
    Η κ.Σιδέρη που έφερε το δικηγόρο στη συνέλευση και μας παραμύθιαζε ότι βρέθηκαν λογαριασμοί στην Ουκρανία,έχει κάτι να μας πεί;



    Η κ.Σιδέρη έχει κάτι να μας πει;Εκείνη δεν έφερε το δικηγόρο στη συνέλευση,και μας μίλησε για καταθέσεις στην Ουκρανία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή