ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Κόμμα ΝΕΑ ΜΕΡΑ και κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ

Αγαπητοί μας ασφαλισμένοι,

φαίνεται ότι το σωματείο μας έχει αποκτήσει νέους πολύ δυνατούς συμμάχους στην προσπάθεια του για επιστροφή των κλεμμένων περιουσιών μας αλλά και απόδοση δικαιοσύνης. Αναφερόμαστε στο κόμμα της Νέας Μέρας (Νέα Μεταρρυθμιστική Ριζο- σπαστική Ανασυγκρότηση) πρόεδρος του οποίου είναι ο Χρήστος Ζώης αλλά και στο δυναμικό κίνημα "Υπέρβαση" του μαζικότερου κινήματος δανειοληπτών στην Ελλάδα.

Πιο συγκεκριμένα, το κόμμα Νέα Μέρα, δεν φοβάται να επαναφέρει το θέμα μας στο πολιτικό προσκήνιο, στα πλαίσια του κοινοβουλευτικού ελέγχου κατ' αρχήν, μέσω δυναμικών κινήσεων που τολμά και πράττει. Υπάρχει αποφασιστικότητα να καταβάλει μεγάλες προσπάθειες με στόχο την δίκαιη επίλυση του τεράστιου προβλήματος  και την ικανοποίηση όλων των ζημιωθέντων παθόντων ασφαλισμένων συνανθρώπων μας.

Η προσπάθεια ξεκίνησε με την κατάθεση ερώτησης στις 15.10.2013 στη βουλή η οποία μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένα πλήρες νομικό κείμενο καταπέλτης προς το υπό κατάρρευση διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα  το οποίο καλείται να απαντήσει μέσω του αρμόδιου υπουργού στουρνάρα εντός 25 ημερών από την ημερομηνία κατάθεσης. Αξίζει να διαβάσει κανείς το κείμενο μέσω του παρακάτω συνδέσμου για να κατανοήσει την προσπάθεια που έκαναν τα στελέχη του κόμματος για την συγγραφή της συγκεκριμένης επερώτησης. 


Όμως η Νέα Μέρα δεν σταματάει εδώ. Την επόμενη Κυριακή 10/11/2013 συγκαλείται η 1η Εθνική Προγραμματική Συνδιάσκεψη του κόμματος Νέας Μέρας στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Η παρουσία όλων μας είναι απαραίτητη προκειμένου η φωνή μας να ακουστεί δυνατά απαιτώντας άμεση λύση και ενσωμάτωση του προβλήματος στις προγραμματικές δεσμεύσεις του κόμματος της Νέας Μέρας για τελική δίκαιη λύση. Πληροφορίες για το συνέδριο μπορείτε να δείτε στον κάτωθι σύνδεσμο καθώς και να περιηγηθείτε στον ιστότοπο του κόμματος :


Τελευταίος λόγος για τους αγαπητούς ασφαλιστές οι οποίοι μετά την ανάκληση της άδειας της ασπίδος έχουν επιδοθεί σε έναν αγώνα για να βοηθήσουν εμάς τους ασφαλισμένους ιδρύοντας σωματεία με μέλη τους ίδιους!!! κάνοντας συναντήσεις πίσω από κλειστές πόρτες!!! και συναινώντας στη μοιρασιά που ετοιμάζει ο επόπτης εκκαθάρισης (προηγούμενη ανάρτηση)!!! Εμείς πάντως έχουμε καταλάβει τους αγαθούς σκοπούς σας!!!

Αν αγαπητοί θέλετε να βοηθήσετε πραγματικά τους συνανθρώπους σας ασφαλισμένους που εσείς παραπλανούσατε (τουλάχιστον ορισμένοι από εσάς) επιστρέψτε τα οφειλόμενα 17.169.982,58€ στην εκκαθάριση.

146 σχόλια:

  1. ευχομαι αυτή η ....."γραμμή", να εχει αποτέλεσμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://diaforos.blogspot.gr/2013/10/250000.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://diaforos.blogspot.gr/2013/11/blog-post_5.html

    ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΑΠΟ ΤΟ 27ο ΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κόμμα δεν είστε, στην εξουσία δεν στοχεύετε ωστόσο πολιτική παρέμβαση κάνετε και μάλιστα μέσα από αυτήν είχατε επιτυχία στο θέμα του σκανδάλου της «ΑΣΠΙΣ» που καίει πολλούς συνανθρώπους μας.

    Τόμπρας: Όλα όσα αντιμετωπίζει η χώρα και οι πολίτες τα τελευταία τρεισήμισι χρόνια είναι αποτέλεσμα αντεθνικών πολιτικών επιλογών. Αλλοίμονο αν δεν κάνουμε πολιτική παρέμβαση. Η πρώτη λοιπόν παρέμβαση της «Υπέρβασης» αφορούσε στο μεγάλο σκάνδαλο της «ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ» το οποίο «καίει» 250.000 οικογένειες. Σας πληροφορώ ότι είχε άμεση ανταπόκριση και ήταν επιτυχές το αποτέλεσμα της παρέμβασής μας. Μετά την καταγγελία και τη σχετική ερώτηση που συντάξαμε και την οποία κατέθεσαν στη Βουλή οι βουλευτές Νίκος Σταυρογιάννης και Γιάννης Κουράκος (προς τιμήν τους), προς του Υπουργούς Οικονομικών, Ανάπτυξης και Δικαιοσύνης, έγινε δεκτή προς εκδίκαση στο Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) η αγωγή αποζημίωσης των θυμάτων του ομίλου «ΑΣΠΙΣ» κατά του ελληνικού Δημοσίου. Μια αγωγή η οποία, σημειώστε, εκκρεμούσε προς εκδίκαση στο Διοικητικό Πρωτοδικείο και θα τελεσιδικούσε σε 15-20 χρόνια.


    Με την παρέμβασή σας σε πόσο καιρό θα τελεσιδικήσει η συγκεκριμένη υπόθεση;;

    Τόμπρας: Το ότι έγινε δεκτό το αίτημα που εκκρεμούσε και το ΣτΕ έκρινε το σκάνδαλο «ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ» ως μείζονος κοινωνικής σημασίας, σημαίνει ότι η απόφαση θα εκδοθεί και θα αποζημιωθούν τα θύματα του σκανδάλου «ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ» σε 6 μόνο μήνες αντί για 15-20 χρόνια που θα χρειάζονταν στο Διοικητικό Πρωτοδικείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. με δέκα χέρια τους ψηφίζω αν επιτέλους κάνουν κάτι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΜΟΝΟ ΒΕΒΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΟΜΜΑ, ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ, ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΣΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ;
    ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ. ΜΑΣ ΠΤΩΧΕΥΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ.
    ΑΣ ΤΟΥΣ ΜΙΜΗΘΟΥΝ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ. ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ.
    ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ. ΕΚΕΙ ΕΧΩ ΤΙΣ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ ΜΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΠΑΣΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΣΧΟΜΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΜΕΤ ΕΠΙΦΑΣΕΩΣ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΣΦΑΛ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ, ΤΟΤΕ ΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ ΤΟΥΣ. ΜΙΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΙΝΑΙ. ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΔΙΚΑΙΟΥΜΕΝΩΝ ΠΟΣΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΚΘΑΡΙΣΗ.
    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ.
    ΛΕΤΕ Η ΟΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΥΗΜΕΡΗΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΧΑΝΤΑΚΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΠΟΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ , ΓΙΑΤΙ Ο ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑ ΠΕΡΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ -ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Eννοείται ότι όλοι μας θα ψηφίσουμε νέα μέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σοβαρευτείτε και μην πιστευετε κανενα που σας τάζει όπως κάνουν όλοι σ αυτον τον τόπο. Ποιά Νέα Μέρα και πράσινα άλογα?
    Τοσος λαός θιγμένος για τέσσερα χρόνια παραμένει αδρανης και περιμενει ενα κόμμα, ένα ακόμα πολιτικο, να φέρει το θεμα στην επικαιρότητα? Ο Ζώης χρονια στην Νεα Δημοκρατία μετα στους ΑΝΕΛ και σημερα με δικό του κόμμα!

    Για ξυπνάτε επιτέλους που ο καθενας παιζει με τον πόνο μας! Ο Ζωης ως ΝΔ γιατί δεν εκανε κάτι τότε και θα κανει ως Νεα Μερα????? Μην τρεχετε πισω από τα κομματα και τους γλυφετε! Κανενας δεν θελει να δωσει λυση που να μας ικανοποιεί για πολλούς και διαφορους λόγους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ζησε μαι μου να φας τριφυλλη
    ειναι δυνατον να περιμενουμε ????
    αν και οταν ερθει στην κυβερνηση ,η στην αντιπολιτευση για να σωθουμε???
    καντε κατι τωρα να βγαλουμε θετικη αποφαση για μας στο ΣτΕ
    και αφηστε τον προεκλογικο αγωνα
    δεν ειναι της στιγμης
    και υστερα γιατι να πιστεψουμε,αυτοι ολοι τα λενε μεχρι να παρουν τις θεσεις,μετα ... αντε γεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΠΑΘΟΝΤΕΣ8 Νοεμβρίου 2013 στις 5:32 μ.μ.

    ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΕΡΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΤΟΝ Κ. ΧΡΗΣΤΟ ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΟΗΘΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ......!!!!! .
    ΕΦ ΟΣΟΝ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΝΟΜΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΣΙΕΝΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΚΟΜΜΑ ΕΜΕΙΣ.
    ΣΥΝΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΑΝΤΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΑΣΦΑΣΛΙ,ΣΤΑΚΙΑ...
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΣΙΜΕΝΟΙ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΟΥΜΕ ΚΑΙ
    ΑΝ ΒΟΗΘΟΥΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΣΧΗΜΑΤΣΙΜΟ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΤΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΗ ΛΥΣΗ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ.
    .ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ ΠΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΖΗΣΑΜΕ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΜΑΣ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ....
    ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΑΝΤΑ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΙΟΙ.
    ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΑΛΛΩΣΤΕ....
    =====================================================
    ΟΣΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΔΕΝ ΛΑΛΛΟΥΝ...ΑΛΛΑ ΖΑΛΙΖΟΝΤΑΙ ΑΣΦΑΛΣΙ,,ΣΤΑΚΙ..Α .....ΥΠΟΜΟΝΗ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΕΙΡΟΥΛΑ ΣΑΣ...ΚΑΙ
    ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΣΑΣ..ΚΡΥΦΑ ΟΝΤΑ....
    ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΠΑΘΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ8 Νοεμβρίου 2013 στις 5:39 μ.μ.

    ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ, ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΧΕΤΙΚΟΥ ΤΕΘΕΝΤΟΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗΝ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΛΑΒΟΥΜΕ ΓΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΒΒΑΛΛΟΜΕΝΕΣ ΕΚ ΤΟΥ ΝΟΜΟ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΠΟΠΤΗ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗΝ!!!, (ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΑΣ ΑΠΗΝΤΗΣΕ, ΕΝΩ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΝΕΣ ΟΛΕΣ ...ΕΚΩΦΕΥΕ...ΠΟΛΛΑΠΛΩΣ...ΑΥΤΗ) .
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟ ΤΙ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΑΕΙ!!!! ΚΑΙ ΣΥΠΕΡΑΝΕΤΕ!!!

    "Στις 12:55 μ.μ. Παρασκευή, 8 Νοεμβρίου 2013, "SADAMOPOULOU@bankofgreece.gr" έγραψε:

    Υπ’ όψιν κας Αικατερίνης Σιδέρη

    Απαντώντας στο παραπάνω αίτημα, σας γνωρίζουμε ότι η εποπτική αρχή υποχρεούται να τηρεί απόρρητο ως προς τις πληροφορίες που περιέρχονται σε αυτήν κατά τις διατάξεις του ν.δ. 400/70, μεταξύ των οποίων είναι και οι εκθέσεις του Επόπτη Εκκαθάρισης και του Εκκαθαριστή (άρθρα 115 και 12 α παρ. 3). Το απόρρητο αίρεται:

    · «Μετά από ειδικά αιτιολογημένο βούλευμα του αρμόδιου δικαστικού συμβουλίου (…) ύστερα από σχετικό αίτημα του Εισαγγελέα ή του Ανακριτή ή μετά από απόφαση του δικαστηρίου ενώπιον του οποίου εκκρεμεί η υπόθεση, εφόσον η παροχή αυτών είναι απολύτως αναγκαία για την διαπίστωση και την τιμωρία πλημμελήματος ή κακουργήματος».

    · «Όταν πρόκειται για ασφαλιστική ή αντασφαλιστική επιχείρηση που έχει κηρυχθεί σε πτώχευση ή βρίσκεται υπό ειδική εκκαθάριση, οι εμπιστευτικές πληροφορίες οι οποίες δεν αφορούν τρίτους μπορούν να χρησιμοποιούνται στο πλαίσιο διαδικασιών αστικού ή εμπορικού δικαίου, εφόσον αυτό απαιτείται για τη διεξαγωγή της διαδικασίας».

    Όσον αφορά στη δυνατότητα χορήγησης εγγράφων μετά από εισαγγελική παραγγελία (ν. 1756/88), η Τράπεζα της Ελλάδος δεν συγκαταλέγεται μεταξύ των δεσμευόμενων, κατά τη διάταξη του άρθρου 25 παρ. 4, φορέων.

    Σύμφωνα με τα ανωτέρω, δεν είναι δυνατή η ικανοποίηση του αιτήματός σας.
    Με εκτίμηση
    Στέλλα Αδαμοπούλου

    Σ. Αδαμοπούλου

    Υποδιευθύντρια

    Τράπεζα της Ελλάδος

    Διεύθυνση Εποπτείας Ιδιωτικής Ασφάλισης
    ***************************
    From: Katerina Voutsa [mailto:katerinavoutsa@yahoo.gr]
    Sent: Wednesday, October 30, 2013 4:30 PM
    To: __ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ - Εποπτείας Ιδιωτικής Ασφάλισης
    Subject: ΥΠ' ΟΨΙΝ ΚΟΥ ΖΑΡΚΟΥ ΑΙΤΗΜΑ ΧΟΡΗΓΗΣΕΩΣ ΓΡΑΠΤΩΝ ΕΚΘΕΣΕΩΝ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ
    Κε Ζάρκο
    Αιτούμαι ως Πρόεδρος του Σωματείου των Ζημιωθέντων ασφαλισμένων του Ομίλου Ασπίς Πρόνοια,
    Οπως μου χορηγήσετε άμεσα τις ΓΡΑΠΤΕΣ ΔΙΜΗΝΙΑΕΣ κατα νόμον ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΝ ΠΟΡΕΙΑΣ ΑΣΦ. ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ, ως στο συνημμένο ώδε αρχείο αναφέρεται εκτενέστερον.
    Σας ευχαριστώ,
    Ελπίζοντας στην άμεσον ανταπόκρισή σας
    Αθήνα 30/11/2013
    Για το ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ του ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ
    Η Πρόεδρός του
    Αικατερίνη Σιδέρη συμβολαιογράφος
    =========================================================

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ8 Νοεμβρίου 2013 στις 5:51 μ.μ.

    Διαβάστε και το ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΜΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΠΣΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ.
    ΟΛΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΡΥΦΑ
    ********
    ΕΞΩΔΙΚΟΣ ΔΗΛΩΣΗ-ΑΙΤΗΜΑ
    Του Σωματείου των ζημιωθέντων-ασφαλισμένων του « Ομίλου ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ» με έδρα την Αθήνα, νομίμως εκπροσωπουμένου υπό της προέδρου του κ. Αικατερίνης Σιδέρη, συμβολαιογράφου.
    Προς
    την Τράπεζα της Ελλάδος
    1./Κ. Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος,
    2./Αρμόδια Διεύθυνση Εποπτείας Ιδιωτικής Ασφάλισης (Δ.Ε.Ι.Α) ΥΠ’ΟΨΙΝ ΚΟΥ ΖΑΡΚΟΥ και
    3./Αρμόδια Επιτροπή Πιστωτικών και Ασφαλιστικών Θεμάτων (Ε.Π.Α.Θ)
    Συγκοινοποιούμενο και προς τον Επόπτη Ασφαλιστικής Εκκαθάρισης των υπό εκκαθάριση τελούντων ασφαλιστικών εταιρειών με την επωνυμία: « ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ ΚΑΙ COMMERCIAL VALUE A.A.E”, κ. Κωνσταντίνο Παπακωστόπουλο.
    ***********************************
    Τόσο ως Πρόεδρος του ως άνω αναφερθέντος Σωματείου, εκπροσωπώντας τα μέλη του, όσο και ως έχουσας της ιδίας εννόμου συμφέροντος ως ασφαλισμένης με ατομικά ασφαλιστήρια συμβόλαια ζωής στην υπό εκκαθάριση τελούσα ασφαλιστική εταιρεία με την επωνυμία: ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ¨, ***************************************************************************
    Σας Ζητώ,
    Οπως μου χορηγήσετε άμεσα, αντίγραφα των εκθέσεων για την πορεία της εκκαθάρισης, αφορώντα τούτα, την, τουλάχιστον ανά δίμηνο, κατά το άρθρο 9β παρ. 3 περ. β του Ν.Δ 400/1970 ως τροποποιηθείς ισχύει σήμερον, γραπτή ενημέρωση του Επόπτη Εκκαθάρισης προς εσάς, και όποτε άλλοτε του ζητήσατε τούτο, από του διορισμού του (10/2012) ως Επόπτη Ασφαλιστικής Εκκαθάρισης των υπό εκκαθάριση τελούντων ασφαλιστικών εταιρειών με την επωνυμία: « ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ ΚΑΙ COMMERCIAL VALUE A.A.E”, και εφεξής, ως υποχρεούσθε εκ του Ν.Δ 400/1970 να πράττετε προς τούτο, σχετικά με τα θέματα της εκκαθάρισης που παρακολουθεί αυτός ενημερώνοντας εσάς γραπτά ανά δίμηνο και υποβάλλοντας προς εσάς έκθεση μετά τη λήξη της ασφαλιστικής εκκαθάρισης.
    Αθήνα 30/11/2013
    Για το Σωματείο των Ζημιωθέντων Ασφαλισμένων του Ομίλου Ασπίς Πρόνοια
    Η Πρόεδρός του
    Αικατερίνη Σιδέρη Συμβολαιογράφος
    Τηλ. Επικ. 6973376716¨"
    .
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ,...!!!!!!.......

    ΟΛΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΤΙ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΞΙΖΕΙ ΠΙΑ ΤΟΝ ΚΟΠΟ.
    ΦΤΑΝΕΙ ΕΩΣ ΕΔΩ ΟΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ.
    ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΕΡΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 10/11/2013 ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ ΣΤΙΣ 11.00 ΤΟ ΠΡΩΙ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ.
    ΟΣΟΙ ΘΕΛΗΣΕΤΕ, ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΙ.
    ΕΛΕΥΘΕΡΗ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΓΑΙ ΕΜΑΣ ΩΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟ.
    ****ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΟΥΜΕ ΣΕ ΟΥΤΟΠΙΕΣ ΠΙΑ????
    ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Όποιος μας λύσει το πρόβλημα θα τον ψηφίζουμε για πάντα. Τις περιουσίες μας θέλουμε και όχι λόγια. Το πολιτικό σύστημα βολεύει και εξυπηρετεί πάντα την ελίτ και όχι το λαό. Όλοι στο ΣΕΦ την Κυριακή, εφόσον η Νέα Μέρα φαίνεται να ασχολείται σοβαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. οσα και να λεμε απο το μπλογκ, δεν το διαβαζει κοσμος.
    αν θελουν, ας βρουν αλλο τροπο.
    τι δενκαταλαβαινουν πια;
    ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ Ο ΚΟΣΜΟΣ.
    ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΣΕ ΟΛΑ ΑΠΟΤΥΧΙΑ, ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ρε παιδια και να τα διαβασει ο κοσμος τι θα γινει?θα μας λυπηθει?ο καθενας εχει τα δικα του προβληματα και βασανα.οι μισοι δεν εχουν να φαν θα σκεφτουν αλλωνων προβληματα?για σκεφτητε ποσο μας ενοιαξε εμας για τους ομολογιουχους,για τους υπαλληλους που εχασαν τις δουλειες τους ,γιαυτους που απολυθηκαν.ασχοληθηκαμε κανενας μας ?εμας το δικο μας μας καιει .ε, το ιδιο και αυτοι για μας.κανενας δε νοιαζεται.το πολυ πολυ θα πουν αυτοι δεν βαρεθηκαν ακομη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. τι περιεργο ! ο τραγκας πριν λιγο στον ελευθερο σκοπευτη,
    ειπε για τους απολυμενους της ερτ
    οτι τα ιδιωτικα καναλια, δεν βγαζουν τσιμουδια γι αυτους και για την τυχη τους, γιατι εχουν κανιβαλισει την τηλεθεαση και εχουν ωφεληθει απο το κλεισιμο.
    μηπως σας θυμιζει κατι αυτο;
    μηπως κατι ιδιωτικες ασφαλιστικες εταιριες που με την ανοχη του κρατους και οχι μονο, κανιβαλισαν το χαρτοφυλακιο της ασπις,
    τωρα θελουν να αρπαξουν το νεο συνταξιοδοτικο των ελληνων;
    μηπως στοχευμενα πια πρεπει να το δει ομαδα ειδικων δικων μας;
    γιατι ολα τα αφηνουμε να περνουν μοιρολατρικα;
    μηπως ωφελουνται καποιοι που θελουν να φαινονται πρωτεργατες και προστατες των ασφαλισμενων;
    οι καιροι αλλαζουν. εικονες συντελειας θα ερθουν. μην ειστε σιγουροι οτι θα μεινουν ατιμωρητοι αυτοι που μας κοροιδευουν και μας ληστευουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Oσο θα ηγείται του συλλόγου των θυμάτων ο αρχι-ασφα-ληστης,δεν θα δοθεί λύση.Ο σκοπός του είναι μόνο να εξαπατά τον κόσμο να μη ξεσηκώνεται και εκφράζει την οργή του.
    Εμαθα ότι στους υποψήφιους πελάτες των άλλων ασφαλιστικών εταιρειων, τα λαμόγια οι ασφαλιστές, λένε ότι αποζημιωθήκαμε πλήρως από το εγγυητικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. οι ασφαλιστες γιατι λενε παλι για ελπιδες για λυσεις κλπ;
    τι σκ...α γινεται; καθε φορα τα ιδια ρε παιδια; δε βαρεθηκατε να δουλευετε τον κοσμο; αυτοι τελικα υποστηριζουν την αποζημιωση καποιων απο τοαποθεματικο ολων μας; αληθεια, με τη διαδικασια αυτη τι γινεται; το πηρε πισω ο εκκαθαριστης;
    γιατι αυτοι λενε, διαβασα σημερα οτι γραφουν οτι ηταν λανθασμενη η αποφαση των εκκαθαριστων και οτι αυτοι εδιναν οδηγιες αναγγελιων σε 20.000 ατομα. δηλαδη τελικα ολοι επρεπε να αναγγελθουν και το υποστηριζουν αυτο οι ασφαλιστες;
    γιατι μας μπερδευουν; αυτοι δεν ηταν που τηρουσαν σιγην ιχθυος; και ακομα παλι τα ιδια κανουν. τιποτα ξεκαθαρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. απ'οτι καταλαβαίνω,και οι δύο σύλλογοι, εχουν ρίξει ολες τους τις ελπίδες, στην επικείμενη απόφαση του ΣτΕ....(ελπίζω να παρεβρεθείτε ,εαν κληθείτε, με ..ΚΟΙΝΟ ΝΟΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ)!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πώς Λειτουργούσε η Παρατράπεζα της Ασπίς

    «Αντιμέτωπη με το ενδεχόμενο ενός σοκ βρίσκεται η Ασφαλιστική Αγορά, καθώς τα αποκαλυπτήρια της Παρατράπεζας που λειτουργούσε ο Παύλος Ψωμιάδης μέσω του Ασφαλιστικού Δικτύου της Ασπίς Πρόνοια ανοίγουν τον Ασκό Απρόβλεπτων Εξελίξεων. Με ανακοίνωσή της η Εταιρεία προσπάθησε να πάρει αποστάσεις, διαχωρίζοντας τη θέση της από τις Εξωτερικές Ενέργειες του Διευθύνοντος Συμβούλου! Μένει να αποδειχθεί τις επόμενες ημέρες αν μπορέσει να εμμείνει σ’ αυτή τη Γραμμή Ασφαλείας, καθώς οι μέχρι σήμερα έλεγχοι του ΣΔΟΕ αποκαλύπτουν έναν καλοστημένο “Μηχανισμό Παραγωγής Παράνομου Χρήματος μέσα στο Δίκτυο της Εταιρείας”. Όπως εκτιμούν Παράγοντες της Αγοράς, την Εξέλιξη των πραγμάτων θα κρίνουν οι απαντήσεις που θα προσκομίσει η διενεργούμενη έρευνα στα εξής: Αν και κατά πόσο υπήρχε διασύνδεση των Προσωπικών Λογαριασμών του Π. Ψωμιάδη, απ’ όπου γινόντουσαν οι Εισροές και Εκροές της Παρατράπεζας, με τη Χρηματοοικονομική Δομή του Ομίλου της Ασπίς! Αν και κατά πόσο επιβαρύνουν οι Υποχρεώσεις του Π. Ψωμιάδη έναντι των Δανειστών του τα Μεγέθη των Εταιρειών στις οποίες μετέχει. Προβληματισμός και στην Κυβέρνηση.

    Την ανησυχία τους όμως για απρόβλεπτες Πολιτικές Παρενέργειες εκφράζουν κυβερνητικά στελέχη που είχαν κινητοποιηθεί πριν αρχίσουν οι έλεγχοι του ΣΔΟΕ, ώστε να υπάρξει μια “Ρεαλιστική Λύση” στο “πρόβλημα της Ασπίς”! Σύμφωνα με πληροφορίες της “Ε”, η Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου Ανάπτυξης αντιμετώπισε το ενδεχόμενο να τεθεί η Ασπίς Πρόνοια στο ειδικό Καθεστώς Επιτήρησης που προβλέπει ο νόμος. Υπήρχε περίσκεψη λόγω των Οριακών Αποθεμάτων της. (…) Οι Αρχές είχαν ενημερωθεί ότι η Ασπίς Πρόνοια λειτουργούσε με Αρνητικά Ίδια Κεφάλαια και χωρίς τους Νόμιμους Όρους Φερεγγυότητας. Στις αρχές του προηγούμενου Ιουλίου στελέχη της Διεύθυνσης Εποπτείας των Ασφαλιστικών Εταιρειών είχαν ζητήσει να επιστραφεί στην Εταιρεία προς αναθεώρηση ο ισολογισμός του 2002.

    Την ίδια περίπου εποχή, χωρίς να ζητήσουν, όπως όφειλαν, την Άδεια της Εποπτικής Αρχής οι Μέτοχοι της Ασπίς Πρόνοια (Π. Ψωμιάδης) προέβαιναν σε μείωση των Αποθεματικών της Εταιρείας μεταβιβάζοντας στην Ασπίς Όμιλος Εταιρειών (προσωπική εταιρεία του Π. Ψωμιάδη) μετοχική θέση 23% στην Aspis Bank έναντι επταετούς ομολόγου “Μη Ρευστοποιήσιμου” και “Μη Διαπραγματεύσιμου” στο Χρηματιστήριο (αφορά το ποσό των 30.000.000 ευρώ που πήρε από το Unit Linked). Επανειλημμένως στο παρελθόν Κυβερνητικά Στελέχη παρενέβησαν, καλύπτοντας εκ των υστέρων κινήσεις της Ασπίς, που ελέγχονταν στο όριο της νομιμότητας ή τη διευκόλυναν να διατηρήσει το περιθώριο της Φερεγγυότητάς της. Οι υποψίες διαπλοκής που διατυπώνονται και αφορούν στο επίκεντρο της φημολογίας ηχηρά ονόματα με πολιτικές προσβάσεις δείχνουν ότι πραγματικά η Κυβέρνηση άργησε, ενδεχομένως κινούμενη από μια διευρυμένη ερμηνεία – δήθεν προστασίας της Αγοράς»!

    O πρώην Αναλογιστής των Εταιρειών Ασπίς, Θεόδωρος Αναγνωστόπουλος, με έγγραφό του που κοινοποίησε στο Υπουργείο Ανάπτυξης, το οποίο δημοσιεύεται στην ημερήσια ηλεκτρονική εφημερίδα www.insurancedaily.gr, μεταξύ άλλων αναφέρει και τα εξής αποκαλυπτικά:

    Βάσει των εγγράφων που είναι αρχειοθετημένα στα Αρχεία του Υπουργείου, δημιουργείται μια Ξεκάθαρη Αστική Ευθύνη του Ελληνικού Δημοσίου, δεδομένου ότι οι Αρμόδιες Εποπτικές Αρχές του Υπουργείου γνώριζαν τουλάχιστον 10 χρόνια πριν τις παράνομες δραστηριότητες του Π. Ψωμιάδη, που επιβεβαιώθηκαν και από τους Ελέγχους του τότε ΣΔΟΕ! Υπήρξε Ανεπάρκεια των προβλέψεων των Αποθεμάτων του Αspis Bond, πέρα από την παράνομη διάθεση στο κοινό παράνομων Συμβολαίων Επενδύσεων και πέρα από τον ελλιπή έλεγχο των οικονομικών καταστάσεων!

    Το Δημόσιο υποχρεούται να καταβάλει στους κατόχους των συμβολαίων αυτών την οικονομική ζημία που υπέστησαν.
    Θαυμάστε τον κόσμο που δημιουργήσατε, κύριοι της Πολιτικής Εξουσίας, που τολμάτε ακόμα να μιλάτε και να συζητάτε λες και είστε τελείως άμοιροι των Ιστορικών Εγκληματικών Ευθυνών σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Το παραπάνω δημοσιευμα είναι παλιό και είχε δημοσιευτεί στο editorial του Επιστημονικού Marketing Management Ιουλίου-Αυγουστου 2010.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΕΓΚΥΡΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ, ΑΚΡΙΒΕΣΤΑΤΟ ΑΡΘΡΟ, ΤΙ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ .....ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΕΠΑΡΚΟΥΣ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ!!! (εύγε στον φίλο του 8.55' ,αναρτήσαντος σχολίου).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. μπράβο για άλλη μια φορά στον κ.Αναγνωστόπουλο,για τις αποκαλύψεις του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. από τον Ριζοσπάστη το επόμενο δημοσιευμενο το 2004, οταν εμεις κοιμόμασταν τον ύπνο του δικαίου....Τράπεζες με ... «παρατραπεζικές» δραστηριότητες
    Τουλάχιστον ύποπτη η αδράνεια τόσο των κυβερνήσεων (του ΠΑΣΟΚ αλλά και της σημερινής της ΝΔ) απέναντι σε - διαπιστωμένες από το ΣΔΟΕ - «παρατραπεζικές» συναλλαγές του ομίλου «Ασπίς»
    Φάκελο με οικονομικό έγκλημα δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ, βρίσκεται στα συρτάρια του υπουργού Οικονομίας Γ. Αλογοσκούφη, με πρωταγωνιστή το βασικό μέτοχο του ομίλου της «Ασπίς Πρόνοια» Π. Ψωμιάδη και «εκτελεστικό όργανο» το δίκτυο συνεργατών της ομώνυμης ασφαλιστικής εταιρίας. Ο Γ. Αλογοσκούφης, κληρονόμησε το φάκελο με τα στοιχεία για το συγκεκριμένο σκάνδαλο, από τον προκάτοχό του στο υπουργείο Οικονομίας Ν. Χριστοδουλάκη. Αν και έχει στα χέρια του βεβαιωμένες «παρατραπεζικές» συναλλαγές τού εν λόγω τραπεζικού ομίλου (από τις πρώτες βδομάδες ανάληψης των καθηκόντων του), ο υπουργός αναμένει τον κατάλληλο χρόνο και αναζητά το πολιτικό σκεπτικό για τα ...περαιτέρω.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα, βρίσκονται στα συρτάρια του υπουργού Οικονομίας περί τις 3.000 βεβαιωμένες συναλλαγές της «παρατράπεζας», με τα αντίγραφα των επιταγών και το δίκτυο των αλληλοτροφοδοτούμενων λογαριασμών. Πρόκειται για στοιχεία που τεκμηριώνουν ένα καραμπινάτο σκάνδαλο με τεράστιες διαστάσεις.

    Σε τι συνίσταται η «ουσία» του αναφερόμενου οικονομικού εγκλήματος; Πρόκειται στην ουσία για μια «παρατράπεζα» που αποκάλυψαν έλεγχοι του ΣΔΟΕ στη Βόρεια Ελλάδα και στην Αθήνα, ενώ βασίμως εικάζεται η επέκτασή της και σε άλλες περιοχές (π.χ. Πελοπόννησο, Κρήτη). Από τα διαθέσιμα στοιχεία προκύπτει ότι ο ακαταδίωκτος πρωταγωνιστής λειτουργεί την «παρατράπεζα» εδώ και 8 χρόνια καθώς από το 1996, το θέμα απασχόλησε δύο φορές την επικαιρότητα. Στα τέλη του 2000 (με δημοσιεύματα του Τύπου και Επερώτηση στη Βουλή) και πρόσφατα (το Νοέμβρη του 2003 ξανά με δημοσιεύματα και ελέγχους του ΣΔΟΕ). Και τις δυο φορές, τα δημοσιεύματα περιέγραφαν έναν καλοστημένο μηχανισμό παραγωγής παράνομου χρήματος.

    Αυτός ο μηχανισμός, στην προ του 2000 εκδοχή του λειτουργούσε ως εξής: Ο ασφαλιστής πωλούσε στον πελάτη δικαίωμα αγοράς μετοχών της «Ασπίς Πρόνοια» έναντι εγγυημένης ετήσιας απόδοσης 14%. Δηλαδή ο «επενδυτής» είχε τη δυνατότητα την ημέρα λήξης του συμβολαίου ή να πωλήσει τις μετοχές του ή να πάρει πίσω το κεφάλαιο προσαυξημένο με τους τόκους. Επρόκειτο για ένα ιδιότυπο warrant, που δεν προέβλεπε η ελληνική νομοθεσία και φυσικά δε συνοδευόταν από εγγυήσεις. Γι' αυτό βέβαια και ο «ιθύνων νους» - ο εμπνευστής του «κόλπου» - έσπευσε να εγκαταλείψει αυτό το προϊόν, όταν αποκαλύφθηκε από τον Τύπο και έφτασε μέχρι τη Βουλή και έθεσε σε εφαρμογή το νέο, που περιγράφουμε στη συνέχεια.
    Η λειτουργία της «παρατράπεζας»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. συνεχεια του προηγουμενου αρθρου...
    Και σήμερα, όπως μέχρι και το 2000, το όλο σύστημα στηρίζεται στην προσωπική σχέση ασφαλιστή - ασφαλισμένου. Δεν πρόκειται, βέβαια, για «νεωτερισμό» αλλά - στην ουσία - για πάγιο καθεστώς στην ελληνική αγορά, το οποίο λειτουργεί ως εξής: Ο ασφαλιστής επισκέπτεται, τον υποψήφιο πελάτη και του προτείνει να καταθέσει τις οικονομίες του στον προσωπικό λογαριασμό του κ. Παύλου Ψωμιάδη. Παράλληλα, του εγγυάται ετήσιο επιτόκιο, το οποίο ανάλογα με το ποσό κατάθεσης, φτάνει στο 12%! Ο ίδιος ο ασφαλιστής έχει προμήθεια τουλάχιστον 2%.

    Οταν έρχεται η συμφωνημένη ημερομηνία απόδοσης των κεφαλαίων και των τόκων - που γίνεται με προσωπική επιταγή του κ. Ψωμιάδη - τότε αρχίζουν... τα δύσκολα, καθώς πολλές φορές δεν υπάρχουν τα χρήματα. Για να μη βρεθούν ακάλυπτες οι επιταγές, τίθενται σε ενέργεια οι εξής εναλλακτικές λύσεις: Η πρώτη και εύκολη «λύση» είναι η πώληση πακέτων μετοχών, της «Ασπίς Πρόνοια» συνήθως, στο Χρηματιστήριο. Για παράδειγμα, στις αρχές Ιουλίου 2004 πωλήθηκε το 9% περίπου των μετοχών της εταιρίας! Ο λόγος πώλησης πακέτων μετοχών της «Ασπίς Πρόνοια», είναι - όπως εντόνως πιθανολογείται - η εξασφάλιση ρευστότητας έναντι υποχρεώσεων. Μια δεύτερη «λύση» είναι η κάλυψη των επιταγών του κ. Ψωμιάδη από τα διαθέσιμα της «Ασπίς Bank», γεγονός με μακρινό προηγούμενο την εποχή Κοσκωτά. Μια τρίτη, όχι και τόσο σπάνια «λύση» είναι η εξόφληση επιταγών με μεγάλη καθυστέρηση ή και επαναδιαπραγμάτευση.

    Ο μηχανισμός αυτός, έφερνε (και εξακολουθεί να φέρνει), ρευστότητα στο βασικό μέτοχο του ομίλου της «Ασπίς Πρόνοια» μέσω του δικτύου της ασφαλιστικής εταιρίας, υποθηκεύοντας τα περιουσιακά στοιχεία των εταιριών του ομίλου, αλλά και τα συμφέροντα των μετόχων και ασφαλισμένων του, καθώς ανά πάσα στιγμή τίθεται ζήτημα κάλυψης των υποχρεώσεων που δημιουργεί η «παρατράπεζα».

    Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών (πρώην και νυν) όσο και οι αρχές της Κεφαλαιαγοράς έσπευσαν να καλύψουν το οικονομικό έγκλημα. Εντύπωση προκαλεί, επίσης, η ανεκτική - κατά τα άλλα - στάση της διοίκησης της Τράπεζας της Ελλάδας, στις παρατραπεζικές δραστηριότητες της εν λόγω τράπεζας, οι οποίες έχουν δει δυο φορές μέχρι σήμερα το φως της δημοσιότητας και βρίσκονται σε εξέλιξη.

    Και εύλογα τίθενται μια σειρά ερωτήματα, όπως: Τι περιθώρια αντίδρασης έχουν, σήμερα, οι «καταθέτες»; Ποιοι καλύπτουν την κομπίνα, που θίγει όχι μόνο τα συμφέροντα του δημοσίου (φοροδιαφυγή) αλλά και των ασφαλισμένων και μετόχων που εμπιστεύονται τις εταιρίες του ομίλου «Ασπίς»; Τι διασφαλίζει τους ασφαλισμένους έναντι πιθανών κλυδωνισμών αυτού του μηχανισμού συγκοινωνούντων δοχείων; Είναι άραγε, τυχαίο, ότι «αρμόδιοι» και «συναρμόδιοι» παρενέβησαν, επανειλημμένα στο παρελθόν, για να καλύψουν κινήσεις του ομίλου της «Ασπίς», που ήταν, προφανώς, εκτός νομιμότητας και κανόνων ανταγωνισμού; Είναι, αδικαιολόγητες οι υποψίες για διαπλοκή που έχουν διατυπωθεί και φέρνουν στο επίκεντρο μιας φημολογίας παρασκηνίων ηχηρά ονόματα με πολιτικές προσβάσεις;

    Εν αναμονή απαντήσεων από τους υπευθύνους, για την ώρα, θα επισημάνουμε πως η «σιγή ιχθύος» - τόσο της προηγούμενης (υπό τον Ν. Χριστοδουλάκη) πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Οικονομικών όσο και της σημερινής (υπό τον Γ. Αλογοσκούφη) - είναι το λιγότερο ύποπτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. πρεπει ολοι να γνωρίζουμε πώς παιχτηκε το παιχνίδι σε βαρος μας, να μην τους ξαναπιστεψουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Στην ιδωτική ασφάλιση θα στηριχθεί ολόκληρο το σύστημα κοινωνικής ασφάλισης των Ελλήνων.
    Ζήτω ο Ψωμιάδης,ζήτω ο Κεχαγιάογλου!Ζήτω ο Πρωθυπουργός μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aυτο ομως πρεπει να το κανουμε αφισες και πανο.
      να το βλεπουν ολοι και να γελανε

      Διαγραφή
    2. Να χαρώ εγώ την πρωθυπουργάρα μας!!! Γεια σου σαμαρά με τα ωραία σου. Ρε δε πας στο δια... κωλ... μασόνε

      http://www.nd.gr/web//guest/press/-/journal_content/56_INSTANCE_c6UH/12001/1011728



      Διαγραφή
    3. ΕΜΕΤΟΣ! ΑΛΗΤΕΣ! ΘΑ ΤΟ ΔΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ , ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΦΕΛΕΙΣ, ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΚΙΝΟΥΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ.
      ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΝΕ ΤΩΡΑ ΣΕ ΛΙΓΟ. ΛΙΓΑ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ.

      Διαγραφή
  30. ΔΕΝ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΜΩΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ..

    Γ,Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Η Ν.Δ από πρώτο κόμμα θα βρεθεί τελευταίο!!!
    Ζήτω το κόμμα των ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ!
    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. συμφωνώ απόλυτα.....10.07 !!!!!! μπορούμε να κάνουμε κόμμα..."Κ.Ε.Π.Α"!!
    ΚΟΜΜΑ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΝΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΑΣΠΙΔΟΣ.
    Β.Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. 260 χιλ. συμβόλαια,(με της commercial), επι 3(οικογένεια), επι 3(ατομα του αμεσσου περιβάλοντος), στα χάλια που βρίσκονται τα ΜΕΓΑΛΑ κόμματα,.....μας βλέπω ...αξιωματική αντιπολήτευση!!!
    ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΟ...ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΝΙΚΟ.....ουτως ή αλλως...υπάρχουν βλέψεις και φιλιδοξίες......καταλαβένετε τι εννοώ.....συννενοηθήτε, εγω σας υπόσχομαι, τουλάχιστον 5 χιλ.ψήφους!
    Β.Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. εαν στρατολογήσετε και τους ομολογιούχους? πόσοι γινόμαστε?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. αναρωτιεμαι αν αυτοι οι ανθρωποι θελουν πραγματικα να μας εκπροσωπησουν αποτελεσματικα. μεχρι τωρα δεν εδειξαν διαθεση να στρατολογησουν τους ασφαλιστες και τα μελη τους να βρουν την πελατεια και ναγυρισουν τα πανω κατω.
    ολα τα τηλεφωνα τα εχετε Ο Λ Α !
    καθε τριμηνοελπιζετε και καθε τριμηνο τα πραγματα χειροτερευουν.
    αυτοι οι ανεκδιηγητοι της βουλης, θα ετρεχαν και θα πεφτανε στα ποδια μας, αν το χειριζοσαστε σωστα.
    αλλα πού...διωξτε τους δικηγορους που σας τριγυριζουν, γιατι αυτοι πληρωνονται παλι απο εμας και το υστερημα που δενυπαρχει πια.
    οσο θυμαμαι τον δικηγορο σας να λεει οτι χρεωνουν σε πολυ χαμηλες τιμες , ενω δουλευουν με τεραστια ποσοστα,εχασα καθε ελπιδα.
    αυτοι επιλεγουν την πιο συμφερουσα λυση.για ποιον ομως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Ν.Δ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 300.000.000 ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ;
    ΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ, ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΔΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΕ;
    ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΥΣΤΙΚΟ, ΤΑ ΗΞΕΡΑΝ ΟΛΑ, ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΑΜΕΡΙΜΝΟΙ ΒΑΖΑΜΕ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΕΚΕΙ.
    ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ;
    ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ, ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ;
    ΑΥΤΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΑΝ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΓΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΡΡΙΧΗΘΟΥΝ ΣΤΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ, ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΓΓΟΝΙΑ, ΚΟΥΜΠΑΡΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΟΥΝ ΖΩΗ ΧΑΡΙΣΑΜΕΝΗ.
    ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΤΡΩΝΕ.
    ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ.
    ΜΑΖΕΨΤΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ. ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝΑΘΕΜΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΕΙ , ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΟΥΝ ΠΟΤΕ, ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΛΗΣΤΡΙΚΟ ΝΟΜΟ ΣΑΧΙΝΙΔΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. η ολη ιστορια,οπως εχει εξελειχθει, εναποκειται στην συννονοηση των δυο συλλογων,να ενωθουν, και να συννενοηθουν....προκειμενου να ενεργησουν για το κοινο συμφερον, προκειμενου να δοθει η δυνατοτητα ...ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ρε παιδιά ο Ψωμιάδης είναι ακόμα στη φυλακή ή παίρνει άδειες και είναι συνέχεια έξω.
    Ο γυιός,η κόρη,η σύζυγος κυκλοφορούν ακόμα με τις πόρσε και μένουν στη βίλα της Κηφισιάς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. σε λιγες ημερες, κλεινει τα 75.....ο νομος τον ελευθερωνει!!!!(περιορισμο κατ'οικον)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΩΧ ΧΑΘΗΚΑΜΕ!ΟΙ ΜΠΡΑΒΟΙ ΤΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. NA ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΧΡΟΝΙΑ -ΠΟΛΛΑ..

    Γ.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΠΑΥΛΑΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ
      ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΓΟΥΣΕ
      1 Η 2 Η 3 Η 4 ΜΗΝΕς ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΟ ΠΟΛΥ
      ΠΛΕΡΟΝΟΜΑΣΤΑΝ
      ΤΩΡΑ
      ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ Π. ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΔΡΑΧΜΗ

      Διαγραφή
  42. Ο ψωμιάδης θα βγει το 2014 λόγω ηλικίας και ... καλής διαγωγής.
    Μετά, θα φύγει οικογενειακώς σε κάποια εξωτική χώρα (π.χ. Ουκρανία, Ουρουγουάη). Έχει βγάλει χρήματα έξω για πολλές γενιές.
    Η κόρη και η σύζυγος κυκλοφορούν με δεδάδες άτομα προσωπικοί φρουρά (ακόμη και μέσα στις αίθουσες των διαστηρίων), οι οποίοι δηλώνουν ... αστυνομικοί (είναι ντυμένοι με πολιτικά). Η προσωπική φρουρά, όπως και οι δεκάδες μεγαλο-δικηγόροι της οικογένειας, πληρώνονται από τα κλεμμένα (δηλ. τα δικά μας χρήματα). Προστατεύει πάσει θυσία όλες τις βίλες - δεν θέλει να επιστρέψει ούτε ευρώ. Η απληστία στο μεγαλείο της. Ο τζοχατζόπουλος είναι γατάκι μπροστά στον ψωμιάδη. Αλλά ο ψωμιάδης δεν έκλεψε κρατικό χρήμα, οπότε το κράτος δεν τον κυνηγάει. Εάν τον κυνηγούσε το κράτος, όλη η οικογένεια θα ήταν ήδη φυλακή και όλη η περιουσία (όση είναι στην Ελλάδα) θα είχε κατασεχθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ακοοοοομα περιμενουμε τους κ.κ. μαρκουλακους να μας μιλησουν για τα χρημαατα που εντοπισαν. ησυχια, μην τους ρωτατε. ηταν μεχρι να τρεξουμε για τις αγωγες, οπως ο αλλος συλλογος με τις μηνυσεις κατα υπουργων και μελων της επεεια. δινουν ολοι αυτοι το μηνυμα. γι αυτο το ζητημα δε λυνεται.

      Διαγραφή
  43. οταν το δημοσιο καταδικασθει γι ελλειψη εποπτειας, ουτε τοτε θα στραφει κατα του ψωμιαδη; αυτες ειναι οι κυβερνησεις γι αυτο θα τους κουνησουμε το μαντηλι ολοι μαζι. αφου δεν τους νοιαζει ενα εκατομμυριο κοσμου, η δευτερη απατεων μεγαλυτερη ασφαλιστικη στην ελλαδα, να επωμισθουν τις συνεπειες, οταν θα καλεσουν τον κοσμο στην ιδιωτικη ασφαλιση.
    σιγα να μην ασφαλιστουν τα παιδια μας, οι γονεις μας και ολοι στους γιδοκλεφτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ18 Νοεμβρίου 2013 στις 2:48 μ.μ.

    Κραυγή αγωνίας 250.000 ασφαλισμένων του Ομίλου ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ

    Μετά τα τέσσερα χρόνια εντατικών παρεμβάσεών μας ως Σωματείου, προς όλα τα κόμματα, την Τράπεζα της Ελλάδος και τα όργανα της εκκαθάρισης, και προκειμένου να μην αποζημιώσουν τους ασφαλισμένους των δύο ασφαλιστικών εταιρειών, επεξεργάζονται την καθολική σχεδόν εξόντωσή μας, μη αποδεχόμενοι την δική μας συνεργασία για την δίκαιη και σύμφωνα με το Νόμο ΛΥΣΗ, τονίζει σε σχετική ανακοίνωση το Σωματείο Ασφαλισμένων του Ομίλου.


    Και τούτο, εφόσον οι νέοι διοριζόμενοι: επόπτης και εκκαθαριστής με την σύμφωνη γνώμη δυστυχώς της Τράπεζας της Ελλάδος (Δ.ΕΙ.Α) ως εποπτικής των Αρχής, επαναλαμβάνουν εκ νέου μια διαδικασία, παρά την ολοκλήρωση αυτής από τον Επόπτη Χαρτοφυλακίου ζωής, με την κατάθεση Κατάστασης Ασφαλισμένων και απαιτήσεών μας στην Τράπεζα Ελλάδος και την ανάρτησή της στον επίσημο ιστότοπο της Τ.τ.Ε, προκειμένου να ροκανίζουν δήθεν αιτιολογημένα τον χρόνο, απομειώνοντας και απαξιώνοντας έτσι την εναπομείνασα περιουσία αυτών των εταιρειών με αμφίβολα εν τέλει αποτελέσματα για το συμφέρον των ασφαλισμένων, παρά τις κατ’ επανάληψιν δικές μας παρεμβάσεις με κάθε τρόπο (εγγράφως, -με εξώδικα ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ/μη εγκεκριμμένα αιτήματα, ως και συλλογικώς δρώντες).


    Όλα τα ανωτέρω συγκοινοποιήθηκαν από εμάς διαρκώς και στην Κυβέρνηση (ενδεικτικά: Πρωθυπουργό, Υπουργείο Οικονομικών, Αν. ΥΠ.ΟΙΚ κο Σταϊκούρα, ΥΠΟΙΚ κ. Στουρνάρα, Τράπεζα της Ελλάδος (Δ.Ε.Ι.Α), και λοιπούς φορείς) και με συχνές επισκέψεις σε όλους αυτούς, τονίζοντας την αδικία που θέλουν να επιβάλλουν.


    Και παρά ταύτα και χωρίς ιδιαίτερες συγκεκριμμένες διαβουλεύσεις μαζί μας, ΑΥΤΟΊ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ επιχειρούν να ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ, ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ.

    Ως εκ τούτου: απαιτούμε: ή την υλοποίηση έστω του Νόμου αυτού, που θέσπισε την μερική μας συγκεκριμμένη κατοχυρωμένη ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ αποζημίωση τουλάχιστον του 70% της απαιτήσεώς μας, ή την νομοθέτηση της έγγραφης προτάσεως της Νέας Δημοκρατίας περί συγκεκριμμένης ΛΥΣΗΣ στο Πρόβλημά μας, ως αυτή ακριβώς αναφέρεται ΣΤΟ: ΑΠΟ 12/6/2012 ΕΓΓΡΑΦΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ της Ν.Δ, δηλαδή: (αναδοχή των ασφαλιστικών μας σχέσεων από το Ε.Κ.ΙΔ.Α.Ζ με την αξιοποίηση της περιουσίας αυτών και την σύγχρονη ανεύρεση ειδικής χρηματοδότησης του Ε.Κ.ΙΔ.Α.Ζ, με στόχο έως την πλήρη κάλυψη των απαιτήσεων των ασφαλισμένων με την έγκριση της Τράπεζας της Ελλάδος).


    Τους προειδοποιούμε: ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΑΥΤΟΝ (3867/2010, ΩΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΕΙΣ ΙΣΧΥΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 17 Ν. 4002/2011 ΠΟΥ ΝΟΜΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΩΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΥΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ Τ. ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Κ. ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ18 Νοεμβρίου 2013 στις 2:49 μ.μ.


    Μήπως δεν έχουν αυτοί αναφέρει στην ΤΡΟΙΚΑ την χρηματοδότηση του Εγγυητικού Κεφαλαίου Ζωής, α) τόσο βάσει άρθρου 17 Ν. 4002/2011 άρθρο 3 και 4 με την έκδοση ομολόγων αντί μετρητών μέσω δανεισμού του από το Ελληνικό Δημόσιο έως του ποσού των 200.000.000 ευρώ, όσο και β) βάσει άρθρου 2 παρ. 3 περίπτ. θ΄ Ν 3867/2010, ως τροποποιηθέντος τούτου ισχύει, μέσω των πιστωτικών ιδρυμάτων, θέτοντας σε αμφότερες αυτές τις περιπτώσεις ενέχυρο επί των 2/3 των ασφαλιστικών εισφορών του Ε.Κ.Ζ σύμφωνα με το άρθρο 10 Ν. 3867/2010;


    Ποιός και πώς μπορεί να αδιαφορεί για εμάς τους 250.000 ασφαλισμένους;


    Γιατί να μην ελπίζουμε στην αποζημίωσή μας;


    Σε τι φταίμε για να επωμισθούμε αυτήν την τεράστια ταλαιπωρία που σνεχίζεται επί 4ετία;


    Τι δεν πράξαμε σωστά? Που εμπιστευθήκαμε και πιστέψαμε την ασφαλιστική αγορά, τον θεσμό της Ιδιωτικής ασφάλισης ως συμπληρωματικής της Κοινωνικής Ασφάλισης;


    Αυτής που σήμερα προτάσσεται από την ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΉ ΑΓΟΡΆ ΚΑΙ τους ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΟΎΝΤΕΣ να καταστεί ο δεύτερος και τρίτος πυλώνας ασφάλισης για τις ιδιωτικές συντάξεις και την περίθαλψη, συνεπίκουρη του δημοσίου φορέα;


    ΜΟΝΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΑΥΤΟ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΥΝΤΡΕΞΕΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΜΕΣΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΥΣΗ. ΟΥΔΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.


    Δεν οφείλατε μέχρι σήμερα, όλη η ασφαλιστική αγορά, (ασφαλιστικές εταιρείες και ασφαλιστικοί εν γένει διαμεσολαβούντες), να συμβάλλετε πιέζοντας την πολιτεία, ώστε να βρεθεί άμεση βιώσιμα ρεαλιστική λύση, κερδίζοντας μακροπρόθεσμα την εμπιστοσύνη και την αξιοπιστία όλων εμάς των καταναλωτών ασφαλισμένων που χάσατε, από το να προσδοκάτε αρχικά βραχυπρόθεσμα ΚΑΙ ΕΥΚΑΙΡΕΙΑΚΆ ΜΌΝΟ οφέλη, λεηλατώντας το χαρτοφυλάκια Ζωής αυτών των ασφαλιστικών εταιρειών: “ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ ΚΑΙ COMMERCIAL LALUE AAE”, με τα αντίθετα για εσάς ΔΥΣΤΥΧΩΣ σήμερα πια αποδεδειγμένα αποτελέσματα στην παραγωγή σας /ΖΗΜΙΑ;


    ΠΟΥ ΕΓΚΕΙΤΑΙ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΟΛΩΝ ΕΣΑΣ ΤΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΘΕΣΜΟ, ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΤΕ να προσπαθείτε να διευρύνετε την πελατεία σας μέσω της ιδιωτικής σύνταξης και νοσοκομειακής περίθαλψης, ΔΡΩΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΡΥΦΑ ΜΕ ΑΝΙΣΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ,ΠΑΡΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ;


    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΣΑΣ ΩΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ, ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΒΙΩΣΙΜΗ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ, από το οποίο μόνο ΩΦΕΛΗ νάσθε σίγουροι, ΟΤΙ προσδοκάτε, ΕΠΑΝΑΚΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΜΑΣ. Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Μ Ο Ν Ο Δ Ρ Ο Μ Ο Σ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ
    Απευθυνόμενοι δε στους Βουλευτές όλων των κομμάτων το Ελληνικού Κοινοβουλίου,
    Τους γνωρίζουμε ότι η υπομονή μας έγινε πια ΘΥΜΟΣ, ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ, ΠΡΟΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΣΑΣ ΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥΣΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΟΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΘΕΜΑΤΟΣ, ΠΟΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ ΕΝ ΣΥΝΟΛΩ 1.000.0000 ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ.

    Νοιώθουμε δε την ανάγκη στο σημείο αυτό, να ευχαριστήσουμε: το ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΠΟΥ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΙΤΗΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ: ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΕΡΑΣ ΠΟΥ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙΣΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ: Κου ΧΡΗΣΤΟΥ ΖΩΗ, ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ: Κ.Κ ΚΟΥΡΑΚΟ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟΓΙΑΝΗ. Γιατί οι διαβασμένοι είναι λίγοι δυστυχώς μέσα στην βουλή.
    ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΣΟΒΑΡΕΣ ΛΥΣΕΙΣ.


    ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ, ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΠΑΡΕΛΘΟΥΝ, καταλήγει η ανακοίνωση του Σωματείου Ασφαλισμένων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ:Ε Κ Δ Ι Κ Η Σ Η

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/232471

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. http://www.sofokleousin.gr/archives/147767.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;
      ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ;
      ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ;
      ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ; ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΑΞΙΟΙ. ΙΣΩΣ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ.

      Διαγραφή
  49. Eδώ ο κ.Χάρης Θεοχάρης διαπρέπει στην κυβέρνηση,λόγω της εμπειρίας που απεκόμισε από τον Ναο της Απάτης,ο κ.Στέργιος Φ.θα έμενε πίσω!
    Συγχαρητήρια στην εταιρεία που τον προσέλαβε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Με αίμα να πληρώσουν οι καταχραστές των θυμάτων της Ασπίς Πρόνοιας. Φωτιά και μπέρμπερι σ' αυτούς και τα παιδιά τους. Ό,τι μας έκαναν να πάθουν. Υπάρχει Θεός. Τους βλέπει και θα τους δει. Να μη μείνει τίποτα όρθιο για το κακό που μας έκαναν. Η μάχαιρα να είναι επί δικαίων και αδίκων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΕΜΑ: Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΣΠΙΣ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΗΣ ΕΥΣΤΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ


    Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ

    Το τεράστιο κοινωνικό πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί από την ανάκληση των εταιρειών του Ομίλου Ασπίς πριν 4 χρόνια, το οποίο γιγαντώθηκε διαχρονικά με διακομματική ευθύνη, αναζητεί άμεση λύση τώρα πιο πολύ από ποτέ, αφού η φύση του προβλήματος είναι τέτοια, που όσο ο χρόνος κυλάει τόσο αυτό αντί να ξεχνιέται μεγαλώνει και γίνεται πιο δυσεπίλυτο.
    Οι επιπτώσεις πλέον για πολλούς ασφαλισμένους είναι χωρίς επιστροφή ενώ για πολλούς ακόμα η ζωή γίνεται ολοένα και πιο ανυπόφορη. Πιο συγκεκριμένα:


    · Ζωές χάνονται επειδή δεν μπορούν πλέον να χρησιμοποιηθούν ο φορέας υγείας και τα πρωτόκολλα ίασης που ακολουθούνταν όσο η ιδιωτική ασφάλιση ήταν σε ισχύ
    · Οι απώλειες συντάξεων γήρατος και αναπηρίας αυτή την εποχή γίνονται τουλάχιστον οδυνηρές, ενώ για πάρα πολλούς αποτελούν λόγο επιβίωσης ή θανάτου
    · Η διακοπή των συνταξιοδοτικών προγραμμάτων στέρησε από δεκάδες χιλιάδες οικογένειες ένα σίγουρο εισόδημα το οποίο θα αποτελούσε ένα σημαντικό αποκούμπι για την τρίτη και πιο δύσκολη φάση της ζωής τους
    · Η απώλεια αποταμιεύσεων οι οποίες θα χρησιμοποιούνταν για λόγους διατήρησης επιπέδου ζωής, εξόδων για τις σπουδές των παιδιών, δαπανών υγείας, για την επαγγελματική αποκατάσταση των παιδιών, γάμους και πολλούς άλλους σπουδαίους λόγους για τους κατόχους των χρημάτων, είναι αδιανόητη προοπτική για οποιονδήποτε πολίτη ευνομούμενου και πολιτισμένου κράτους
    · Οι κατασχέσεις σπιτιών λόγο δανείων συνδεδεμένων με ασφαλιστήρια συμβόλαια είναι προ των πυλών, την στιγμή που οι ασφαλισμένοι είχαν πλήρως καλύψει τις υποχρεώσεις τους, δεν όφειλαν ούτε ένα ευρώ και είχαν καλύψει πλήρως τις συμβατικές τους υποχρεώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Είναι φανερό ότι τα προϊόντα που παρέχει μια ιδιωτική ασφάλεια ζωής είναι μοναδικά, αναντικατάστατα, πολύτιμα και συνυφασμένα με την ίδια την ζωή. Όπως πολύ καλά γνωρίζετε δεν υπάρχει κανένα άλλο χρηματοοικονομικό εργαλείο στον κόσμο το οποίο να μπορεί να προσφέρει ότι κι ένα ασφαλιστικό προϊόν. Γι αυτόν τον λόγο σε όλα τα πολιτισμένα κράτη του κόσμου θεωρείται αδιανόητη η ανάκληση άδειας ασφαλιστικής εταιρείας ζωής, αφού κανείς άνθρωπος δεν μπορεί να γυρίσει πίσω τον χρόνο για να ασφαλιστεί και πάλι με τις ίδιες προϋποθέσεις. Με την επερχόμενη εφαρμογή της κοινοτικής οδηγίας Solvency II όπως γνωρίζετε, η πιθανότητα ανάκλησης ασφαλιστικής εταιρείας θα είναι μια κάθε διακόσια χρόνια. Σήμερα στην εξαιρετικά σπάνια περίπτωση που θα συμβεί κάτι ανάλογο, οι ασφαλισμένοι αποκαθίστανται άμεσα με την μεταφορά τους σε άλλο ασφαλιστικό φορέα. Για παράδειγμα οι ασφαλισμένοι στην Σουηδική θυγατρική της Ασπίς μεταφέρθηκαν σε άλλη ασφαλιστική εταιρεία εντός τριών ημερών.
    Εκτός όμως από τις προαναφερόμενες ανθρωπιστικές συνέπειες που έχουν πλήξει ένα σημαντικό ποσοστό Ελλήνων ασφαλισμένων, υπάρχουν και εξαιρετικά σημαντικές συνέπειες στην Ελληνική ασφαλιστική αγορά αλλά και στην Εθνική οικονομία:

    · Η ασφαλιστική αγορά έχει πληγεί στο πιο δυνατό της σημείο, στην αξιοπιστία, με αποτέλεσμα οι ασφαλιστικές εταιρείες να θεωρούνται αναξιόπιστες, ενώ σε όλον τον υπόλοιπο κόσμο θεωρούνται οι πιο σταθεροί οικονομικοί πυλώνες
    · Ως αποτέλεσμα οι πωλήσεις ιδίως μακροχρόνιων αποταμιευτικών προγραμμάτων έχουν καταποντιστεί
    · Η Ελληνική ασφαλιστική αγορά παρά την οικονομική κρίση θα είχε κάθε λόγο να έχει πολύ μεγάλους ρυθμούς ανάπτυξης, αφού οι παροχές των κοινωνικών ταμείων υγείας και συντάξεων μετά το PSI έχουν αποδομηθεί πλήρως. Εφόσον το πρόβλημα Ασπίς είχε λυθεί εν τη γενέσει του τότε η ασφαλιστική αγορά θα είχε έναν ακόμα λόγο να περηφανεύεται για την δύναμή την αντοχή και την αλληλεγγύη της
    · Οι άμεσες απώλειες της Εθνικής οικονομίας από φόρους επί των κερδών και φόρους ασφαλίστρων είναι εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ ενώ οι έμμεσες είναι πολλαπλάσιες αφού εξαιτίας της αναξιοπιστίας του θεσμού επιβαρύνονται πολύ περισσότερο τα δημόσια ταμεία και νοσοκομεία. Παράλληλα ένα φορτίο μελλοντικών δυστυχισμένων υποχρηματοδούμενων συνταξιούχων από το Ελληνικό δημόσιο θα φέρει μεγάλη κοινωνική ένταση. Αυτό θα συμβεί διότι αυτοί οι οποίοι μπορούσαν να ασφαλιστούν σήμερα σε κάποια ιδιωτική εταιρεία δεν το κάνουν λόγω κρίσης εμπιστοσύνης με αποτέλεσμα να ρισκάρουν να ζήσουν με πενιχρά έσοδα στην πιο δύσκολη ηλικία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Είναι ξεκάθαρο ότι ο συνδυασμός των ανθρωπιστικών συνεπειών, καθώς και των επιπτώσεων στον ασφαλιστικό θεσμό και στην Ελληνική οικονομία καθιστούν το πρόβλημα ξεκάθαρα συστημικό. Για αυτή την κατάσταση υπαίτιοι είναι οι μηχανισμοί εποπτείας του Ελληνικού Δημοσίου, των οποίων η πλημμελής άσκηση των καθηκόντων τους οδήγησε στο προαναφερθέν κοινωνικό έγκλημα. Αυτό το φαινόμενο είναι ενδημικό και δεν απαντάται σε άλλα κράτη διότι πιθανότατα οι εποπτικές αρχές κάνουν καλύτερα την δουλειά τους.

    Ο Σύλλογός μας από την πρώτη στιγμή πρότεινε λύσεις οι οποίες έχουν δημοσιευτεί και οι οποίες θα έλυναν άμεσα το πρόβλημα με το σύνολο των εμπλεκομένων κερδισμένους. Σήμερα η μόνη λύση είναι η αντιμετώπιση του προβλήματος ως πρόβλημα συστημικής ευστάθειας. Το πρόβλημα είναι συστημικό για τους εξής λόγους:

    · Οι ανθρωπιστικές συνέπειες είναι πασιφανείς και πρόδηλες όπως προαναφέρθηκε
    · Ο ασφαλιστικός θεσμός έχει πληγεί στο πιο δυνατό του σημείο, την αξιοπιστία, με αποτέλεσμα να έχει υποστεί δραματική μείωση παραγωγής τα τελευταία χρόνια, αντί να έχει ακριβώς αντίστροφη πορεία λόγω των τεράστιων προβλημάτων των ταμείων κοινωνικής ασφάλισης
    · Η Ελληνική οικονομία χάνει τεράστιους πόρους από τους φόρους επί των ασφαλίστρων και από τους φόρους επί των κερδών των ασφαλιστικών εταιρειών ενώ οι έμμεσες απώλειες είναι ακόμα μεγαλύτερες
    Συνολικά οι συνέπειες είναι ανθρωπιστικές, θεσμικές και οικονομικές και είναι ολοφάνερο ότι πλήττουν την ευστάθεια του συστήματος. Ως εκ τούτου, το ζήτημα θα πρέπει να αντιμετωπιστεί με τον ίδιο τρόπο που αντιμετωπίστηκε και το ζήτημα των τραπεζών.

    Η χρήση κεφαλαίων από το ΤΧΣ αποτελεί την μόνη βιώσιμη λύση για την κεφαλαιοποίηση του Εγγυητικού κεφαλαίου ζωής. Άλλωστε το TXΣ ήδη έχει δώσει κεφάλαια στην ασφαλιστική αγορά μέσω της Εθνικής τράπεζας και της τράπεζας Πειραιώς για την ανακεφαλαιοποίηση της Εθνικής ασφαλιστικής και της ΑΤΕ ασφαλιστικής αντίστοιχα.

    Οι νόμοι 3867 και 4002 δημιουργήθηκαν για να επιλύσουν το πρόβλημα και προέβλεπαν την χρηματοδότηση για το Εγγυητικό μέσω διαδικασιών που ακύρωσε το δεύτερο μνημόνιο. Η λύση που σας προτείνουμε είναι η μοναδική ρεαλιστική και βιώσιμη για το ζήτημα αυτό. Αν δεν εφαρμοστεί αυτή η κάποια άλλη λύση τότε όλοι οι ζημιωθέντες θα στραφούν δικαστικά εναντίον του Ελληνικού Δημοσίου με αποτέλεσμα την νύφη να πληρώσει και πάλι ο Ελληνικός λαός.

    Απεναντίας μια ουσιαστική παρέμβαση όπως η προτεινόμενη, θα προκαλούσε πολύ σημαντικές και θετικές επιπτώσεις στην ελληνική ασφαλιστική αγορά αφού θα λυνόταν άμεσα ένα πρόβλημα που την ταλαιπωρεί αφάνταστα επί 4 χρόνια, ενώ ταυτόχρονα θα αναβαθμιζόταν ουσιαστικά το επίπεδο του ίδιου του θεσμού το οποίο υπολείπεται κατά πολύ των αντίστοιχων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

    Η πρόθεση της κυβέρνησης να προωθήσει την δημιουργία επαγγελματικών ταμείων και την συμπληρωματικότητα της ιδιωτικής ασφάλισης έναντι της κοινωνικής, θα βρει εύφορο έδαφος μόνο αν τα προβλήματα λυθούν και η εμπιστοσύνη των πολιτών αποκατασταθεί και πάλι.

    Παρακαλούμε για την άμεση παρέμβασή σας στην προώθηση επίλυσης αυτού του πολύ μεγάλου κοινωνικού προβλήματος το οποίο αφορά εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες πολίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Τι γίνεται πάλι; Μας έπιασε πάλι το συγγραφικό μας; Τι θέλετε για να συνειδητοποίησετε ότι η αλληλογραφία αυτή είναι για να τους δίνετε τροφή για εμπαιγμό και κοροιδία;
    Συλλογή γραμμάτων κάνετε; Ακόμα παρακαλούμε βρε αδέρφια; Πόσο πια ακόμα; Εχουν πεισθεί ότι δεν μπορούμε να απαιτήσουμε κι εσείς τους δίνετε τις εγγυήσεις. Τι γράφετε συνέχεια τα ίδια; ΄Ελεος πια. Η φαντασία τελειώνει στα γράμματα και τις αβροφροσύνες; Καταστροφή! Λέτε ότι μετα από 4 χρόνια εκφράζετε τον μέσο εξαπατημένο της ΑΣΠΙΣ; Με πανομοιότυπη αλληλογραφία και αγκαλίτσες στους δήθεν υπεύθυνους που εξακολουθεί η συμπεριφορά σας να τους βολεύει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. κροβασίες με τα ανείσπρακτα υπόλοιπα
    Διαφορετικές τακτικές ακολουθούν οι εταιρείες

    Έντονη κινητικότητα καταγράφεται στην ασφαλιστική αγορά σε ότι φορά το εισπρακτικό, με τις ασφαλιστικές εταιρείες να πιέζουν ασφυκτικά τα δίκτυα πωλήσεων για την είσπραξη των ανοικτών υπολοίπων.

    Οι πρακτικές που ακολουθούνται πολλές. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ορισμένες εταιρείες ζήτησαν και ήδη έλαβαν μεταχρονολογημένες επιταγές από διαμεσολαβούντες, άλλες πάλι έχουν απαιτήσει τόκους για τα οφειλόμενα θεωρώντας ότι τα ασφάλιστρα έπρεπε ήδη να βρίσκονται στα ταμεία τους και να αποδίδουν υπεραξίες για λογαριασμό των ασφαλισμένων.

    Υπάρχουν και εταιρείες οι οποίες ακολουθούν περισσότερο ήπιες τακτικές, δίνοντας χρόνο στα δίκτυά τους για την τμηματική καταβολή των οφειλόμενων έως το τέλος του 2014, ή άλλες οι οποίες εφάρμοσαν φόρμουλες προσαρμοσμένες στις δυνατότητες των συνεργατών τους.

    Αλλαγές ήδη καταγράφονται και στους χρόνους απόδοσης των ασφαλίστρων από τη νέα παραγωγή, με τις περισσότερες εταιρείες να καθορίζουν στα δίκτυα 30 ή το πολύ 60 ημέρες καθυστέρηση, ενώ ορισμένες έχουν κατεβάσει τα χρονικά διαστήματα σε πολύ χαμηλότερα επίπεδα.

    Ωστόσο, υπάρχουν και εταιρείες οι οποίες, πονηρά σκεπτόμενες, τηρούν στάση αναμονής, καταγράφοντας στη φάση αυτή τον ανταγωνισμό τους και κυρίως τις αντιδράσεις των δικτύων, ώστε εν συνεχεία και ουσιαστικά από το 2014 να καθορίσουν τη στάση τους, επιδιώκοντας με την πολιτική τους νέες συνεργασίες με διαμεσολαβούντες, που θα έχουν ανάγκη μεγαλύτερους χρόνους για τις αποδόσεις των ασφαλίστρων ώστε να επιβιώσουν.

    Πάντως, η ασφαλιστική αγορά γνωρίζει ότι στις πιέσεις που ασκούνται αυτή τη στιγμή στα δίκτυα υπάρχουν όρια, καθότι πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή ώστε να περιοριστούν στο ελάχιστο δυνατό επίπεδο τυχόν απώλειες από... κανόνια που θα μπορούσαν να ηχήσουν στην αγορά. Βάσει των πρώτων προβλέψεων που γίνονται θεωρείται πολύ πιθανό ότι θα χαθεί το 40% των ανείσπρακτων ασφαλίστρων.
    ΓΑΙ ΝΑΔΕΙΤΕ ΠΑΛΙΟΜΑΛΚΙΣΜΕΝΟΙ
    ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΣΤΗΝΑΣΠΙΣ
    ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ
    ΣΕ ΟΛΕςΣ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΣΙΤΙΚΕΣ
    ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΣΠΟΙ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. H ΑΣΠΙΣ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΟΛΕΣ
      ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΙΟ ΜΑΓΚΕΣ

      Διαγραφή
  56. Με πηραν απο Ασπις και μου ειπαν τον αριθμο πρωτοκολλου της αναγγελιας που εκανα τον προηγουμενο μηνα. Μου εκαναν σαφες οτι δεν θα συμπεριληφθω στη λιστα προς αποζημιωση που θα αναρτηθει μεχρι το τελος του ετους μια και τα συμβολαια μου δεν ειχαν ληξει, ουτε ειχε γινει αιτηση εξαγορας τους. Σε ερωτηση μου τι θα γινει με εμας που ειμαστε και ο μεγαλυτερος ογκος των ασφαλισμενων, μου απαντησαν οτι για την ωρα δεν υπαρχει καμια σχετικη προβλεψη. Απο οτι καταλαβαινω το σηριαλ εχει πολλα επεισοδια ακομη. Τουλαχιστον ας εχει happy end.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΟΥΝ ΑΓΡΙΑ. ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΕ..ΚΑΠΟΙΟΥΣ. ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ, ΠΑΡΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΕΣΗ.
      ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΣΑΣ. Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΦΕΥΓΕΙ, ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΑΛΥΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ. ΠΡΟΣΕΞΤΕ, ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ. ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΡΑΦΕΤΕ ΙΔΙΕΣ ΞΕΠΑΤΙΚΩΜΕΝΕΣ 4 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ.
      ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΡΕ;
      ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΤΩΝ ΗΜΕΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΥΧΗ ΛΗΓΑΝ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΟΥΣ;
      ΘΑ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΤΕ;
      ΘΑ ΔΩΣΕΤΕ ΤΙΣ 100 ΧΙΛ ΠΟΥ ΜΟΥ ΥΦΑΡΠΑΣΑΤΕ ΜΕ ΨΕΥΔΗ ΤΕΛΗ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2009 Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΣΩΘΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΙΤΗΣΕΙΣ;
      ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ Ε;
      ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΙ, ΑΡΡΩΣΤΟΙ , ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ, ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΛΑΟΥ ΛΑΟΥ, ΑΠΟΔΕΧΟΜΕΝΟΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΥΤΟ.
      ΕΤΣΙ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΤΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΑΣ, ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ;
      ΑΚΟΜΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΖΕΣ ΗΛΙΘΙΩΝ ΚΑΙ ΑΒΟΥΛΩΝ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΣΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ;

      Διαγραφή
  57. Aν είναι αλήθεια το σχόλιο 9:11μ.μ θα μαζευτούμε όλοι στα γραφεία της Ασπίδος και θα τους βάλουμε φωτιά!Μη τολμήσουν να μας πάρουν τα λεφτά μας γιατί θα χυθεί αίμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΜΕ,ΑΛΛΑ...ΘΕΛΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
      ΕΜΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ
      ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΡΕΥΣΤΟ

      Διαγραφή
    2. πανω από τα πτώματά μας,να είναι ανήσυχοι αυτοί που παίρνουν αποφάσεις, εχουμε πόλεμο και αυτό που δεν έκαναν οι σύλλογοι , θα το κάνουμε εμείς. και όταν είναι αυθόρμητο, άντε να το μαζέψεις.
      δε θέλει πολύ,και αυτό δε θα γίνει.τεράστιες ευθύνες για το κακόπου θα επακολουθήσει.

      Διαγραφή
  58. Oι κουτοπόνηροι,οι δουλοπρεπείς,οι γλείφτες οι ασφα-ληστές μη τολμήσουν να εμφανιστούν μπροστά μας.Ο αγώνας τώρα αρχίζει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. O TΡΑΓΚΑΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙ ΜΑΝΙΩΔΩΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ.
    ΧΤΥΠΗΣΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΠΟΡΤΑ ΩΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ;
    ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ, ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ.
    ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ, ΑΝ ΔΕ ΓΙΝΕΤΙ ΤΟ ΞΕΦΩΝΗΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
    ΠΙΕΣΤΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΑΥΤΗ. ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΝΕ ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΑΞΙΜΟ. ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΛΕΙ, ΚΑΙ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΗΘΙΚΟ, ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
    ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΟΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΝΑΛΓΗΤΟ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΟΤΕ, ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΙΑ ΤΩΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ ΘΑ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ. ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ. ΟΠΩΣ ΤΟΣΟΙ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ, ΦΟΡΟΥΣ, ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ.
    ΟΜΩΣ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΟΥΝΗΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ.
    ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΟΛΙΣ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΕΣΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ
      ΟΡΕ ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΟΥΝΑΓΡΕ
      Η ΛΙ ΘΙ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

      Διαγραφή
  60. Kανουμε τόσα χρόνια υπομονή, περιμένουμε, περιμένουμε και κείνοι μας κοροιδεύουν, λόγια λόγια λόγια για να μας κρατάν ήσυχους.Μια σπίθα θέλει για να αρπάξει η φωτιά, όχι παραπάνω! Τα λεφτά μας, τις οικονομίες πίσω ΤΩΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. O ρόλος του προέδρου του σωματείου των ασφαλιστών είναι σκοτεινός και ύπουλος.
    Καλά μας τάισε κουτόχορτο τέσσερα χρόνια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλα αν αυτος σε ταιζει
      ΕΣΥ γιατι το τρωσ
      Μα γιατι εισαι βλαμμενη
      εκ γενετης
      και παρασυρεις και αλλου σαν και σενα
      ΑΞΟΙΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙτησ μοιρασ σας

      Διαγραφή
  62. ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΝΕΑ
    ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Ο, ΠΑΡ΄ΟΛΙΓΟΝ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΘΕΙΣ Μ Ε Γ Α Σ!!!!!! ΠΑΥΛΑΚΟΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΣΤΙΣ 8/12/2013, ΕΝΕΚΕΝ ΤΗΣ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΣΤΗ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ 500.000.000 ΕΥΡΩ, ΕΚ ΝΕΟΥ Π Ρ Ο Φ Υ Λ Α Κ Ι Σ Θ Η Κ Ε, ΕΝΩ ΕΤΟΙΜΑΖΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑ....ΝΑ ΠΙΕΙ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΔΡΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΑΝΑΜΑΖΕΨΕ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΟΥΙΤΑ...
    ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ...........
    ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ.........
    ΠΑΥΛΑΚΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΗΠΙΕΣ ΝΕΡΟ????
    ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΠΙΕΙΣ........ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΑΣ...
    ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΣΥΜΠΑΡΕΣΥΡΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΟΣΟΥΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΙ ΦΑΓΑΝΕ ΛΑΔΑΚΙ....ΠΟΛΥ Ή ΛΙΓΟ .....ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΥΤΟΣ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ Ο Λ Ο Υ Σ ΤΙΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΚΡΥΜΜΕΝΕΣ.
    ΚΑΙ , κ. ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟ, ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ, ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΟ ΣΤΟΜΦΟ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΛΕΓΑΤΕ ΟΤΙ ΒΡΗΚΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Ενθαρρυντικό το σχόλιο 1:54μ,μ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. http://www.enikos.gr/media/193041,O_Kwsths_Xatzhdakhs_apanta_sta_erwthmata.html

    ο κ.χατζηδακης ειναι στο επικαιρο υπουργειο, αυτο που εδινε τα πιστοποιητικα φερεγγυοτητας τοτε! νομιζω οτι στο ιδιο υπουργειο ειναι γ.γ ο νομικος συμβουλος του συλλογου των ασφαλιστων και γραφειου αγωγων καθηγητης κ. σελεκος. ως εκ τουτου, ας συμμετασχουμε ,και μπορει να παρουμε απαντησεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Προφυλακιστέος κρίθηκε ο επιχειρηματίας Παύλος Ψωμιάδης
    Οι κατηγορίες αφορούν υπόθεση αύξησης μετοχικού κεφαλαίου εταιρείας του Ομίλου ΑΣΠΙΣ που κατέληξε σε προσωπικό του λογαριασμό.

    Mία ακόμη απόφαση για προφυλάκιση ελήφθη για τον πρώην πρόεδρο του Ομίλου ΑΣΠΙΣ, Παύλο Ψωμιάδη, ο οποίος είναι, ήδη, κρατούμενος για υποθέσεις που σχετίζονται με δραστηριότητες του Ομίλου.

    Ο άλλοτε ισχυρός επιχειρηματίας κρίθηκε προφυλακιστέος, μετά την απολογία του στον ανακριτή, για την κατηγορία της υπεξαίρεσης και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα. Οι κατηγορίες αφορούν υπόθεση αύξησης μετοχικού κεφαλαίου ύψους 5,8 εκατομμυρίων ευρώ, στην οποία προέβη το 2000, σε εταιρεία του ομίλου. Ωστόσο, σύμφωνα με τη δικογραφία, το επίμαχο ποσό δεν παρέμεινε ως κεφάλαιο στην εταιρεία, αλλά μετακινήθηκε αρχικά σε κοινό λογαριασμό με τη σύζυγο του και συγκατηγορουμένη στην υπόθεση και ακολούθως σε προσωπικό του.

    Υπενθυμίζεται, ότι ο επιχειρηματίας Παύλος Ψωμιάδης έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη οκτώ ετών για την υπόθεση της πλαστής εγγυητικής επιστολής ύψους 550 εκατομμυρίων ευρώ, που είχε προσκομίσει το 2009 στην Επιτροπή Εποπτείας Ιδιωτικής Ασφάλισης, ενώ κρατείται και για τη μεγάλη υπόθεση εξαπάτησης επενδυτών της ΑΣΠΙΣ ΚΑΠΙΤΑΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Σε μια συζητηση με δικηγορους,επανω στο θεμα μας,ολοι συμφωνησαν πως το δικαστηριο θα μας δικαιωσει ,αλλα....
    το προβλημα θα ειναι αν θα πληρωθουμε,καθοτι το κρατος θα αδυνατει να ανταπαξελθει σε τετοια ποσα.Ακομη αναφεραν πως οι αποφασεις ισχυουν για εικοσι χρονια.......?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. αν εχουμε, που το ελπιζουμε ολοι, θετικη αποφαση, μονο τοτε το κρατος αυτο, που μας ληστεψε και μας αγνοει, θα υποχρεωθει να βρει εστω και συμβιβαστικη λυση.
    αν ακολουθησουν μετα αποφασεις κλπ, θα κανουμε εκτελεση σε περιουσιακα στοιχεια του κρατους. λεμε τωρα.ακομα κι αυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Γνωρίζω πολύ καλά ότι άνθρωποι στο παρελθόν έχουν τελεσίδικα κερδίσει αποζημιώσεις από το ελληνικό δημόσιο,αλλά ακόμα περιμένουν να αποζημιωθούν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν ειμαστε 1,2! οταν θα τους ερχονται αποφασεις με δικ επιμελητες, οταν θα πηγαινουν να σταυρωσουν ιδιωτικες συνταξεις με μεγαλοπνοες κινησεις ,κρυπτομενοι απο την πραγματικοτητα, τοτε θα παρακαλουν για συμβιβασμο.
      οι μεμονωμενες περιπτωσεις υπαρχουν.οπως υπαρχουν καιπολλοι σημερα, στις μερες της κρατικης ανεχειας που πληρωνονται αποζημιωσεις τεραστιες απο απαλλοτριωσεις κτηματων κλπ και απο αποφασεις ελληνικων και ξενων δικαστηριων.
      εχετε εμπιστοσυνη στην ανικανοτητα τους. θα μας πληρωσουν με το παραπανω.
      και ο εκκαθαριστης θα κληθει να απολογηθει για το νεο σχεδιακι που παει να επιχειρησει να εισαγαγει. εκεινο, το..αντικρουομενο στο πνευμα της Ε.Ε εκεινο το μορφωμα που θελει κατι να καταφερει. ολοι κρινονται και οι προστατες βρισκονται στο ειδικο δικαστηριο σε λιγο.

      Διαγραφή
  70. Mακάρι να βγει αληθινό το σχόλιο 10:03μ.μ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. ΣΧΕΔΙΟ ΓΛΙΤΣΑ-ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΜΟΝΟ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ!!!24 Νοεμβρίου 2013 στις 12:32 μ.μ.

    ΤΑΚΟΥΣΕΣ ΓΛΙΤΣΑ ΜΑΣ?/
    ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΚΙ ΣΟΥ ¨ΓΛΙΤΣΑ¨΄ ΠΟΥ ΘΕΣ ΜΕ ΝΟΜΟ ΝΑ ΣΟΥ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙΤΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ//?? ΤΟΤΕ ΑΣ ΕΡΘΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΔΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ....!!!!!
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΙΣ ΣΟΥ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΣΕ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΝ ΘΑΧΕΙΣ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΙΔΡΥΣΕΙ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ....ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ..ΣΤΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΑΣ!!!!..ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΝΟΜΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ....ΠΟΥ ΝΑΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΗΔΗ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ...
    ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΑΣ!!! ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΕΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ k.P.M.G???? σε αυτήν που ανέθεσε δια διορισμού η Τ.τ.Ε να διενεργήσει την εκκαθάριση με εσάς ως συνεργάτες της???μα τοσο δεσἵμο??.
    ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΚΕ ΡΑΟΥΝΑ ΚΑΛΥΨΕ ΤΑ ΝΩΤΑ ΣΟΥ...ΜΗ ΣΕ ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΕΙ Η ΓΛΙΤΣΑ ΤΟΥ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΥ......
    ΑΚΟΥΣΕ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΜΕ..
    ΜΗ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΠΟΙΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣΤΙΚΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΟΠΤΗ ΣΟΥ ΓΛΙΤΣΑ...
    ΑΧ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΥΨΙΜΟ ΜΕΣΗΣ ΣΤΗΝ Τ.Τ.Ε ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΜΠΟΥΡΙΑΣΕΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ!!!
    Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΩΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΕΝ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ.....ΚΑΙ ΑΝΤΕΧΕΙ.

    ΤΑΚΟΥΣΕΣ ΔΟΤΕ//////??????
    ΜΗ ΜΑΣ ΥΠΕΞΑΙΡΕΙΣ ΔΟΛΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ........ΣΕ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ....ΠΕΡΙΜΕΝΕ......ΝΟΜΙΚΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΣΟΥ...
    Κ. ΡΑΟΥΝΑ ΔΑΧΩΡΙΣΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΟΠΤΗ ΣΟΥ, ΩΣ ΣΩΣΤΟΣ ΕΝΤΙΜΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ...ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΕΙ...ΠΟΣΟ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΛΥΨΕΙ Η Τ.Τ.Ε????Ο ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΗ????
    ΡΩΤΑ ΓΝΩΣΤΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΜΗ ΔΟΤΟΥΣ ..ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΥΣ...ΠΟΥ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΔΟΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΠΟΥ ΑΛΛΑ ΕΛΕΓΑΝ ΝΟΜΙΚΑ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ, ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΓΙΟ ΜΗΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΑΙΔΑΡΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ...
    ΤΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ 2,500 Ή 1,5000 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑΚΙ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΚΑΙ.....
    ΚΟΡΟΙΔΑ ΕΙΝΑΙ...
    ΚΑΛΑ ΨΛΟΑΣΧΕΤΟΥΛΕΗΣΔΕΣ ΕΙΝΑΙ...
    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΙΣΗΜΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΞΩΔΙΚΟ ΝΑ ....ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΗ ΣΥΝΝΟΜΗ ΔΗΘΕΝ...ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ!!! ΕΡΜΗΝΕΙΑ....ΚΑΠΟΙΟΥ ΜΟΝΟ ΕΔΑΦΙΟΥ ΕΝΟΣ ΑΡΘΡΟΥ, ΜΗ ΒΛΕΠΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΩΣ ΣΕΤ, ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΣΤΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ...
    0ΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΟΛΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΑΛΛΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ, ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ.....43 ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΝΟΜΙΚΑ ΤΟΝ....ΝΟΜΟ...ΤΩΡΑ.....
    ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ, ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΩΣ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΠΟΙΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣΤΙΚΑ...
    ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ....
    ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΔΕΜΕΝΑ ΠΙΑ....ΚΑΙ ΟΧΙ ...ΜΕ ΛΟΓΙΑ...
    ΟΛΑ ΣΕ ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ.
    Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΓΙ΄ΑΥΤΟΥΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ
    ΟΥΔΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ..
    ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΜΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΝΣΟΦΕ ΔΟΤΕ...ΓΛΙΤΣΑ ΥΠΕΡ ΛΙΓΩΝ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ..
    ΜΗΝ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ....ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΑΝΟΥΜΕ.
    13 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΟΤΕ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΒΑΤΕ ΟΙ ΝΕΟΙ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΜΟΝΟ ΞΟΔΕΥΕΤΕ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΜΕΙΩΘΗΚΕ ΑΚΟΜΑ...
    ΡΕ ΤΙ ΕΙΣΘΕ ΕΣΕΙΣ....
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΚΟΜΑ.
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΥΤΕ ΤΤ,Ε ΟΥΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ...
    ΝΑΣΘΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ, ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΝΕΙΜΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ.
    ΕΙΜΑΣΕ 1.000.000 ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΠΑΝΑΕΛΛΑΔΙΚΑ.
    ΑΧ ΓΛΙΤΣΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΡΗΤΟ:Η ΑΓΝΟΙΑ ΤΗΣ ΑΓΝΟΙΑΣ..ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΤΡΟ, ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΕΙΣ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΡΙΣΗ ...ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. ΣΥΣΣΩΜΟΙ ΟΙ ΠΑΘΟΝΤΕΣ ΑΣΦΑΛΣΣΜΕΝΟΙ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ24 Νοεμβρίου 2013 στις 12:47 μ.μ.

    ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΑΠΑΡΤΙΖΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΑΔΕΚΑΣΤΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ, ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΥΟΥΝ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΚΑΙΗ ΚΑΙ ΣΥΝΝΟΜΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΤΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΕΥΓΝΟΜΩΣΥΝΗ ΓΑΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ.
    ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ, ΠΟΥ ΣΥΝΔΡΑΜΕΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΤΗΣ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΗ ΕΚΒΑΣΗ ΣΕ Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ ΕΙΧΕΙΡΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΜΕ ΕΥΝΟΙΚΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΟΥΣ:
    ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ, ΠΑΡΑ Η ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΜΑΣ (ΘΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΘΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ ΖΗΜΙΑ).
    ΠΡΟΧΩΡΗΣΤΕ ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΝΟΜΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΝΟΜΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ.
    ΟΙ ΠΑΘΟΝΤΕΣ ΑΣΦΑΛΣΙΕΜΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.
    ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΤΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΚΗ ΑΔΙΚΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑΝΑΙ ΑΥΤΟ:ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΛΕΓΕΤΑΙ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΕΦΑΛΑΙΑΙΑΓΟΡΑΣ, ΕΠΕΙΑ, ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΟΡΑΝΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΥ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΣΙΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΣΠΙΣ ΡΠΟΝΟΙΑ ΚΑΙ COMMERCIAL VALUE ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΩΝ ΣΥΝΔΕΟΜΕΝΩΝ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΘΥΓΑΤΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΤΟΥ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ (CAPITAL AE, ΔΩΡΟΤΕΧΝΙΚΗ...Κ.Λ...Π.. ΑΣΠΙΣ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ...Κ.Λ.Π.)
    ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΘΑ ΒΓΟΥΝ
    ΚΑ ΝΑΣΘΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΟΣΟ ΨΗΛΑ ΤΟΤΕ ΒΡΙΣΚΟΝΤΟΥΣΤΑΝ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΩΡΑ ΑΚΟΜΑ, ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ...
    Α!! ΠΟΥ ΠΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ASPIS BANK!!!!!kaiΣΙΑ.......
    ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
    ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ .
    ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΝΕΑ..
    ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΘΕ ΝΑ ΕΞΑΓΕΤΕ ΣΥΜΕΡΑΣΜΑΤΑ.....
    ΣΥΣΩΜΟΙ ΟΙ ΠΑΘΟΝΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΗΣΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΜΠΑΝΚ; ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ. ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ;ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ;

      Διαγραφή
  73. πραγματικά, αυτά που ήξεραν μέχρι τώρα πρέπει να τα ξεχάσουν. κάποτε οι υπουργοί οικονομικών 'εβγαζαν μία ντιρεκτίβα και τοποθετούσαν διάφορους σε επιτελικές θέσεις και ουσίας , για να επιλύσουν θέματα κλπ.
    παράλληλα τους προίκιζαν και με το λεγόμενο...ακαταδίωκτο.
    αυτά όμως όλα τέλειωσαν τωρα. και δεν είδαν ακόμα τίποτα. δεν υπάρχουν προστασίες και καλύψεις,χώρια που οι επίκαιροι υπουργοί ελέγχονται και θα ελεγχθούν και θα ακολουθήσουν το δρόμο το γνωστό, με τη δικαιοσύνη να συναισθάνεται ότι δεν έχει άλλο παραμυθάκια και ότι ο κόσμος είναι στα κάγκελα.
    ποιος θα τολμήσει να πάει τέτοιο τερατούργημα στη βουλή , ποιος βουλευτής σήμερα! θα πει: ο.κ, πάρτε του παπαδόπουλου και δώστε τα στον ιωαννίδη ,γιατί κάποιοι του ψιθύρισαν τι γίνεται και έκανε αίτηση ανάκλησης και εξαγοράς, κανένας δε θα συμφωνήσει στο να ιδρυθεί ένα νομικό πρόσωπο ΗΜΕΤΕΡΩΝ καραγκιοζ μπερντες για να διαχειριστεί την ανύπαρκτη περιουσία της ΑΣΠΙΣ, σε βαθος 50ετίας, για να τρώνε πάλι οι ίδιοι, αφού το αποθεματικό σε μετρητά κλπ θα περάσει στις τσέπες κάποιων που στην πλειονότητα τους έτυχε ναλήγει το συμβόλαιό τους .
    όλα σ αυτό το κράτος ΑΠΟ ΤΥΧΗ ΓΙΝΟΤΑΝ! τι περίεργο. από τυχη ανακλήθηκε η άδεια, από τυχη εβγαιναν τα πιστοποιητικά φερεγγυότητας, από τύχη ΟΛΟΙ δεν γνώριζαν τίποτα ενώ συγγενείς και ΄'φίλοι" έσπευδαν για εξαγορές.
    ποιος βουλευτής θα τολμούσε, αλλα και ποιοι θα εισηγούνταν να πληρώνονται από τα θύματα 4 χρόνια , για να τα καταστρέψουν τελείως.
    εσεις, που χάσατε το μέτρο και τηνεπίγνωση της πραγματικότητας και των νόμων, να ξέρετε ότι είμαστε εδώ και σας περιμένουμε να ασκήσουμε ολα τα νόμιμα ,σε κάθε παρανομία και κατάχρηση δικαιώματος πουθα δούμε μπροστά μας.
    οσο για τα χρήματά μας, μπορεί κάποιοι να μας τα τρώνε τώρα μεγαλοπρεπώς, αλλά σίγουρα δεν τα βγάλαμε μαζι.
    εχουμε πολλους άνεργους, ηλικιωμένους και αρρώστους που τα αποταμίευσαν ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ Τ Ω Ρ Α ! ΜΕ ΌΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΌΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Πραγματικά, αν αυτή η κυβέρνηση για να γλυτώσει την ενασχόληση εξεύρεσης λύσης , αν διακυβεύσει το μελλον της και την ύπαρξή της, ως κόμμα, θα σημαίνει ότι είναι ολοι τους ανεγκέφαλοι.
    Αν θέλουν να θάψουν την ιδιωτική ασφάλιση και να φάνει 1 εκατομμύριο μούντζες πέρα από όλα τα άλλα που κάνουν, καιρός να ξεκουμπίζονται.
    Τόσο έξυπνους συμβούλους έχει ο πολλά υποσχεθείς κ. Σαμαράς; του λένε οτι τακτοποιούν το θέμα με τροπολογία εγκληματική στην κυριολεξία; το τι τους περιμένει..........όλους.και τους πληρωμένους απο τους ασφαλισμένους , αλλά και από όλον τον ελληνικό λαό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. KYΡΙΑ ΣΙΔΕΡΗ,
    ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Ρε παιδιά δεν κατάλαβα γιατί αυτό το ξαφνικό ξέσπασμα της προέδρου μας εναντίον του κ.Γλίτσα;Εχουμε καμμιά εξέλιξη;
    Μήπως κάποια κίνηση από το γραφείο Μαρκουλάκου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προεδρίνα
      Καλή η διαφήμιση του δικηγορικού γραφείου εδώ και καιρό. Το εμπεδώσαμε.
      Πιστεύω ότι ανάλογες θα είναι και οι απολαβές σου μετά την τόση διαφήμιση.
      Δύσκολοι καιροί πεσμένες δουλειές, Καλά τα πας.

      Διαγραφή
    2. ΚΑΝΤΑ ΕΣΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ,..
      ΘΑ ΕΥΧΟΜΟΥΝ ΝΑ ΕΠΑΙΡΝΕ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ 3Ο ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣ ΓΙΝΟΤΑΝ Ο ΤΙ ΗΘΕΛΕ.

      ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ κ. ΣΙΔΕΡΗ! ΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ! ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΣΜΟ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.

      Διαγραφή
  77. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΛΙΤΣΑΣ
    ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΞΑΝΑΔΑΙΒΑΖΩ
    ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΔΕΝ ΒΓΑΖΩ
    ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΟΥ
    ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΟΥ
    Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ
    ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΒΕΙ
    ΑΠΌ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΨΕΥΤΕΣ
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
    ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Διαβάστε το παρακάτω

    http://www.euro2day.gr/news/economy/article/1157885/asfalistika-symvolaia-ti-paizei-me-tis-apodoseis.html

    Και με προσοχή όμως μεγάλη, διβάστε και τη συγκεκριμένη παράγραφο. Μιλούμε για αναίδεια, και εμείς όλοι φταίμε γιατι τους γλείφουμε με επιστολές και νταχτιρντί!


    Το γεγονός, πάντως, ότι τα ασφαλιστικά προϊόντα όχι μόνο δεν κουρεύτηκαν κατά περίοδο της κρίσης, αλλά επιπλέον συνέχισαν να προσφέρουν σημαντικές αποδόσεις είναι ένα ισχυρό εργαλείο πώλησης για τις ασφαλιστικές εταιρείες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ25 Νοεμβρίου 2013 στις 1:38 μ.μ.

    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ.
    ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ REAL NEWS ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ, ΟΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗΛΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΥΞΗΣΗΣ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΓΕ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΩΝ ΑΜΕΣΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΤΟΥ!!!ΚΟΡΗ,Σ ΜΑΝΑΣ, ΓΙΟΥ ΤΟΥ....ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΑΣ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ ....ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗΣ, ΞΕΠΛΥΜΑΤΟΣ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ Κ.Λ.Π......ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΙΣ Η ΑΡΧΗ.
    ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΝΕΜΗΘΟΥΝ ΠΟΙΝΙΚΕς ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ, ΚΑΙ ΔΗ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΥΛΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ!!!!!!ΘΕΛΕΙ ΕΡΕΥΝΑ, ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ.
    ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑ ΟΛΑ ΜΑΖΙ.
    ΤΗΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Ι.Κ. ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΖΩ, ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΑΠΟΝΕΜΩ ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ, ΔΙΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΟΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΝΑΧΕΙ ΚΙΝΗΣΕΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ:ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ Κ.Λ.Π....ΕΤΑΙΡΕΙΣ ΤΟΥΣ......ΤΗΝ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΜΕ ΝΟΜΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ.
    ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΝΑΣΘΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΚΑΙ ΔΡΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΟΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ.
    ΑΝΑΛΟΓΙΣΘΕΙΤΕ
    1. ΜΕ ΠΟΙΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΘΗΚΕ ΤΟΝ 12/10 Ο ΠΑΥΛΟΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ??
    2.ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ CAPITAL A.E ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΣ??
    3. ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΠΟΙΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΣΥΝΕΔΡΑΜΕ?
    ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι ,κυρια Σιδερη, ομως για την ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ τι εχει κανει; αυτο μας νοιαζει τους περισσοτερους. καμια κινηση για πιεση. ουτε κατα του τ.τ και της ασπις μπανκ ουτε κατα των υπουργων και των φυσικων προσωπων της εποπτικης αρχης ουτε μας ειπε ακομα για τα χρηματα που βρεθηκαν και πανηγυριζαμε ολοι διαβαζοντας το κρας του τραγκα.
      με ποιες πιεσεις βοηθησε την ασπις προνοια; καμια. δεν εχω να θυμηθω τιποτα. η ασπις προνοια και οι πραγματικοι ασφαλισμενοι, ειναι στην αρενα με τα δικηγορικα γραφεια να χτυπιουνται για το ποιος θα αρμεξει τα περισσοτερα, ποιος θα αρπαξει πελατεια .
      κ τωρα ακομα, κινησεις δε βλεπουμε.
      εμενα δε με νοιαζει αν ο ψωμιαδης παει φυλακη. δεν χαιρομαι γεροι ανθρωποι να ειναι στις φυλακες, παρ ολο που καταστραφηκα τελειως.
      μ ενδιαφερει να του τα παρουμε ολα, να ζει οπως εμεις, δηλ με ψιχουλα, και να φροντισουν τα γραφεια που λετε, να αναγκασουμε το δημοσιο να βρει αμεσες λυσεις για ολοκληρο το ποσο που καταβαλαμε απο τους κοπους μας.
      δεν επιχαιρω με τις φυλακισεις.
      θα χαιρομουν αν ξεκινουσαν εστω και τμηματικες καταβολες.
      τα αλλα ειναι αιμοβορα.

      Διαγραφή
  81. Χρόνια πολλά κ.Σιδέρη,πάντα γερή και δυναμική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Κατερίνα και από μένα Χρόνια Πολλά
    Αλλά σκέψου αφού λές και λες για τους δικηγόρους
    γιατί περιμένεις από τους γλείτσες να σου πουν την λύση.
    Οπως κατγαλαβέινεοις η το ένα ην το αλλο.
    Χρίονια Πολλά πάλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. ΑΓΑΠΗΤΗ Κ΄ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ
    ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΗ
    ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΟ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ
    ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ,ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!
    ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ
    ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ
    ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ
    ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Κα Σιδέρη, χρόνια πολλά για την ονομαστική σας εορτή!
    β.κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Xronia polla Katerina. O Theos na mas dinei dynamh kai eyxomai syntoma na exoume lysh pragmatikh sto tragiko thema mas!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ.26 Νοεμβρίου 2013 στις 5:30 μ.μ.

    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ.ΤΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΖΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΑΑΤΑΩ ΤΟΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ!!!!!ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΧΑΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ...ΔΥΣΤΣΥΧΩΣ...ΠΟΥ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ!!!! ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ.
    ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΝΤΛΕΙΤΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΨΥΧΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΗΦΟΡΙΚΟ ΑΓΩΝΑΣΑ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑΣΘΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ.
    ΕΓΩ ΩΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΣ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ.....ΣΥΝΕΧΩΣ,ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ....,ΠΡΕΣΒΕΥΑ ΟΤΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ....ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!! ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ/ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ, ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΑΣ, ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΕΝΟΣΟΝ ΑΠΟ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ ΕΝΕΚΕΝ ΚΑΙ ΠΛΗΜΜΕΛΗΣ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ (ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΛΤΙΚΗΣ) ΤΩΝ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΤΟ (ΑΣΚΗΣΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ-ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΠΑΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2000 ΕΩΣ ΚΑΙ 2009!!!ΚΑΙ 2010, ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ), ΖΗΜΙΩΘΗΚΑΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΧΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΖΩΗΣ, ΕΠΙΤΡΕΟΝΤΑΣ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΜΑΣ!!! ΕΛΕΓΧΟΥ!!!!, ΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΑΠΟΜΕΙΩΣΗ ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ (ΜΑΣ) - ΙΔΙΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ ΚΑΙ COMMERCIAL VALUE AAE, ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΣ ΚΑΙ ΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΟΥ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΤΟΥ ΜΕΣΩ ΔΑΙΔΑΛΩΔΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΓΑΝ ΣΕ ...ΤΣΕΠΕΣ....ΣΕΝΤΟΥΚΙΑ...ΒΑΛΙΤΣΕς ......ΓΝΩΣΤΩΝ......Κ...ΜΗ...ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟΝ,.....ΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΙ Η ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ REAL NEWS ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΜΕΝΕΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ Μ.Κ.Ι ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟΥ, ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΑΔΙΑΚΟΠΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΑΣ ΑΥΤΗΝ, ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ....ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ!!!, ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩς ΤΟΥ ΕΠΕΤΡΕΠΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΝΑ ΑΠΟΜΕΙΩΝΕΙ ΤΕΧΝΙΕΝΤΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ-ΑΣΦ. ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΛ. Η ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ Κ.Λ.Π. ΚΑΙ ΝΑ ΑΥΞΑΝΕΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ....ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ...ΥΠΕΡΜΕΤΡΩΣ ΔΥΣΑΝΑΛΟΓΑ......ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.....ΑΠΟ ΤΟ 2000, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΙΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣΤΙΚΑ ΚΟΛΑΣΙΜΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΣΥΝΕΤΕΛΕΣΘΗΚΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΕΤΟΣ Ή ΔΥΟ, ΑΛΛΑ ΤΗ ΑΝΟΧΗ......ΕΝΤΟΣ ΜΙΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ...
    ΟΛΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟ ΦΩΣ... ΕΤΣΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΘΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΙΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΒΕΒΑΙΩΣ...
    ΟΜΩΣ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΟΝ ...ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΕΣΘΕΙ ΝΟΜΙΚΑ, ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟΥ...ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΞΕΔΙΠΛΩΣΕΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ...ΠΟΛΛΩΝ ΕΤΩΝ ΜΕ ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΑ ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟΝ ΕΜΠΟΔΙΑ...
    ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΗΜΙΖΩ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΩ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ Η ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΜΑΣ.
    Η ΕΚ ΝΕΟΥ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ Κ.Λ.Π.,,,ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ Η ΟΠΟΙΑΕΦΕΞΗΣ ΕΞΑΛΙΞΗ, ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ...ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΑ....
    ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΗ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΚΤΥΛΙΣΣΕΤΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟΥ ΔΚΗΓΟΡΟΥ.
    ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ..... ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΞΕΤΥΛΙΓΕΤΑΙ Ο ΜΙΤΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΑΔΝΗΣ.....ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ......Ο ΜΕΓΑΣ ΠΑΥΛΟΣ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ....ΟΣΟ ΑΝΑΛΓΗΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑΝΑΙ...
    ΑΛΛΙΩΣ ΠΑΥΛΕ ΜΑΣ Η ΦΥΛΑΚΗ ΘΑ ΣΕ ΣΥΝΤΡΟΦΕΥΕΙ...ΕΣ ΑΕΙ....ΓΙΑ ΤΟΣΑ !!!! ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΟΙΝΙΚΑ ΣΟΥ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΧΩΡΑ,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΟΤΟ ΕΠΟΠΤΗ ΑΣΦ. ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΝΕΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΣΦ. ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ, ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΝΑ ΕΤΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΥΑΝ ΜΕ Τ.Τ.Ε ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕ, ΟΠΩς ΤΟΥΠΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ, ΚΑΙ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΕΙ ΣΕ ΔΥΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΜΗ ΣΥΝΝΟΜΑ ΑΣΦΑΛΣΙΜΕΝΩΝ ΜΕ ΧΑ,ΧΑ...ΔΥΟ ΠΙΝΑΚΕΣ......!!!! ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΑΣΦΑΛΣΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΗ ...ΚΟΙΝΩΝ....ΘΝΗΤΩΝ....ΚΟΙΝΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ...ΔΗΛ. ΩΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΑΛΩΣ ΤΥ ΜΕΓΑ ΠΑΥΛΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΣΦ. ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΑ ΖΩΗΣ......ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ, ΑΝ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΑΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΧΑΡΑΖΕΙ.....ΒΛΑΠΤΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΣΙΡΜΝΩΝ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ-ΤΟΥ ΣΕΙΛΑΜΕ ΕΗΞΩΔΙΚΟΥΣ....ΚΑΙ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ ΠΑΜΠΟΛΛΛΑ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ!!!
    ΑΛΛΩΣΤΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΚΟΠΕΣ....ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΔΩΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΦΩΣΤΗΡ....ΠΕΡΙ ΤΟ 12/2013!!!!ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΑΠΑΚΩΣΤΟΠΟΥΛΕ......!!!!.
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΑΛΥΦΕΘΙ ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΈΠΙΕΧΖΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΝΑ ΜΕΤΑΒΛΗΘΕΙ Η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ 70 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΗΝ ΑΣΦ. ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΤΟ ΔΙΑΣΠΑΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟ...
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΑΤΟΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΧΡΗΣΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ.....ΜΕΤΑ ΠΕΙΣΘΗΚΑΝ ΟΤΙ ΟΣΑ ΛΙΓΑ ΛΕΦΤΑ ΕΧΟΥΝ ΡΕΥΣΤΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥΣ...ΚΑΛΑ ΠΕΡΝΟΥΝ...ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ...Ε????, ΜΕ ΑΥΤΑ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΙς ΚΑΤΆ ΥΤΟΝ...ΕΚΚΡΕΜΕΙΣ ΖΗΜΙΕΣ...Ή ΧΑ..ΧΑ ΓΕΝΝΗΜΕΝΕΣ...ΣΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ....ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΑΛΛΩΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΟΔΗΓΙΑ ΠΟΥ ΤΟ Ν.Σ.Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣΗΣ ΣΕ ΑΥΤΟ...ΣΕ Α΄ΛΛΑ ΝΑΙ.....
    ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΕΛΑΒΟΝ ΓΝΩΣΙΝ...
    Ν ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΕΤΣΙ ...ΠΑΡΑΝΟΜΑ , ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΡΑΤΤΟΥΜΕ ...ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ....
    ΟΜΩΣ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΛΘΕΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΠΑΡΑΚΑΛΑΩ ΤΗΛΦΩΝΕΙΣΤΕ ΜΟΥ: 6944946636 ΑΓΙΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ ΔΡΑΣΗ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΣΘΕ.
    ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Β.Κ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΟΥ ΠΩΣ ΠΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ.
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΝΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΕ ΤΡΟΦΟΔΟΤΗ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΣΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΖΩΗΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ Ως ΕΚ ΤΟΥ Ν. 3867/2010 ΣΕ ΣΥΝΔ. ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 17 ΤΟΥ Ν, 4002/11 ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΣΦ. ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΘ΄ΕΚΑΣΤΟΝ ΕΤΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΣΦ. ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΑΝΕΙΟ ΜΕΣΩ ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ, ΑΦΟΥ ΘΕΤΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΤΟ ΕΝΕΧΥΡΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΑΥΤΕΣ, Ή ΤΟ ΕΛΛ. ΔΗΜΟΣΙΟ...
    ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ...
    ΜΑΚΑΡΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΕΒΡΙΣΚΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟ Ε..Ι.Α.Ζ ΑΠΟ ΤΟ Τ,Χ.Σ ΠΟΥ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΖΗΤΟΥΣΑΜΕ....
    ΕΙΘΕ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ...
    ΑΛΛΑ ΕΝΟΣΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΑΛΛΑ???
    ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ Ε.Κ.Ζ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΩΣ ΥΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΤΜΗΜΑΤΙΚΑ ΚΙΑ ΣΥΜΜΕΤΡΑ ΑΝΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΑΣΦ. ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΝΕΙ ΕΦΕΞΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ??????
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΓΩΝΙΖΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ....ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΑ...
    ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΙΔΕΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. η στήριξή του στον πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά ανακοίνωσε ο πρώην βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας κ. Δημήτρης Σταμάτης με δήλωση που διανεμήθηκε από το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

    Ο κ. Σταμάτης, ο οποίος είχε αποχωρήσει από τη ΝΔ τον Φεβρουάριο του 2012 και στις τελευταίες εκλογές είχε πολιτευθεί με τους Ανεξάρτητους Έλληνες από τους οποίους αποστασιοποιθηκε πριν από μερικούς μήνες, ενώ συμμετείχε και στην ίδρυση του σχήματος «Νέα Μέρα» του κ. Χρήστου Ζώη, στη δήλωσή του αναφέρει τα εξής:

    «Η χώρα βρίσκεται σε καθοριστική καμπή του δρόμου για ένα καλύτερο αύριο. Έχουμε δύσκολες αποφάσεις μπροστά μας, αλλά είμαστε μια ανάσα πριν την έξοδο από την κρίση και την αναγέννηση της ελπίδας για όλους τους Έλληνες. Χρειάζεται ενότητα και συστράτευση όλων. Σε αυτό το δρόμο, το δρόμο της ευθύνης, της προοπτικής και των μεταρρυθμίσεων, το δρόμο του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, θα είμαι παρών με όλες μου τις δυνάμεις μου.
    ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑΡΕΟΥΝ
    Η ΝΕΑ ΜΕΡΗ ΕΓΙΝΕ
    ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΚΑΙ ΑΣΠΙΣ
    ΕΓΙΝΕ
    ΚΟΝΤΑΡΙ ΠΟΥ
    ΜΑΣ ΕΣΧΙΣΕ
    ΟΛΟΥΣ
    ΣΕ
    ΠΟΛΛΑ
    ΚΟΜΜΑΤΙΑ
    ΑΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ
    ΕΣΕΙς ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΙΤΙΚΟΙ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ
    68 ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΤΟΜΟ
    ΜΠΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ
    Η ΜΑΚΑΚΙΑ ΣΤΟ ΤΕΤΡΓΩΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. 17,169,982 Που λένε ότι χρωστάνε οι ασφαλιστες
    δια
    250.000 συμβόλαια
    Ασπισ
    Commercial Value

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κατα την ιδια λογικη, 500.000.000 οι απαιτησεις των ασφαλισμενων απο 250.000 συμβολαια, ειναι 2.000 ευρω το συμβολαιο;
      κι αυτο φαινεται τοσο απλο και ευκολο.
      ας βαλουμε ολοι απο 1.000 ευρω ανα συμβολαιο, και μαζι με το αποθεματικο, επιβιωνουμε, μεχρι να μαζεψει αλλα τοσα το εγγυητικο.
      εδω για δικηγορους που μας βαζετε καθε φορα, για συνδρομες και τετοια εχουμε δωσει απειρα λεφτα. εκει κολλησαμε;
      ετσι ειναι λοιπον;
      αυτη ειναι η αναλυση;
      κ γιατι δεν καλουν οι εγκεφαλοι της εκκαθαρισης τους ασφαλισμεμνους να πληρωσουν απο 1.000- 2.000 ανα συμβολαιο να τελειωνουμε; ξερετε ποσα δωσαμε για τις αναγγελιες;

      Διαγραφή
  92. Αν νομίζετε πως οι δικηγόροι θα μείνουν σε αυτά που δώσατε για τις αναγγελίες είστε γελασμένοι.
    Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά.
    Οταν ο επόπτης εκκαθαριστής θα σας απορρίψει
    τότε να δείτε τι φράγκα έχουν να μαζέψουν οι δικηγόροι
    650 ευρω (τουλάχιστον) το κεφάλι επί 3000 αναγγελίες (τουλάχιστον) άκυρες,άστοχες,απορριπτέες
    1.950.000 ευρώπουλα ζεστά
    άκοπα
    για τα κορόϊδα.
    Α ρε κατακαϋμένη Ρούμελη
    τι σουμελε να πάθεις
    Σε κάθε κρίση
    κάποιος κονομάει
    και κονομάει γερά
    χωρίς όμως
    αποτέλεσμα
    Δείτε
    CApital
    500.000.000 Εκατομμύρια από Ελβετία του Ψω
    Ομιλο΅Ασπίς
    Οικογένεια Ψω που θάμπαινε φυλακή
    Ανακοπές στην λίστα Χαρτοφυλακίου ζωής όλες απορρίφθηκαν
    υπερ του Δημοσίου
    και τώρα αναγγελίες
    και μετά πάλι ανακοπές
    και στην
    ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ; ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΑΝΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΕΣΩ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΜΟΙΒΕΣ ΜΟΝΟ. ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΑΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ΄.. ΑΛΛΑ Σ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΠΟΠΤΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΧΡΑΤΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΧΡΗΣΜΟΥΣ. ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ; ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΤΟΤΕ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ,.ΤΙ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ; ΒΙΑ; ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΡΟΒΟΛΗΣΟΥΜΕ; ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ; ΑΣ ΣΚΕΦΘΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΝΕ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΗΚΑΝ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ.

      Διαγραφή
  93. Βία και αίμα.........
    Πρόσεξε γιατί την βία
    την εξασκεί επιτυχημένα η εξουσία
    επάνω σου.
    Και φυσικά το δικό σου αίμα
    έχουν ανάγκη οι βρικόλακες του συστήματος.
    Αν πιστεύεις το αντίθετο
    άξιος της μοίρας σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. αυτοι στο συλλογο των ασφαλιστων, τι κανουν;
    εμφανιζουν απαντηση στουρναρα του ΙΟΥΛΙΟΥ , ως νεο!
    ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ ειναι αδερφιααααα!
    ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΡΕ!
    πειτε μας καλυτερα πώς σκεφτεστε να αντιμετωπισετε τον εποπτη-εκκαθαριστη και τους νεωτερισμους του, και αφηστε την παραπλανηση .
    πηξατε στην αλληλογραφια, δε σας φτανει; βαζετε και περσινες για φρεσκιες;
    τι θα κανετε με τον εποπτη, μηπως θα μας πειτε;
    οργανωθηκατε;
    εχετε ετοιμε αντιδρασεις ή θα το ριξουμε στις αγωγουλες;
    επειδη ολοι ξερουμε οτι τα αποταμιευετικα συμβολαια ΑΣΕΤ, δεν ειχα ληξει ουτε εδικαιουτο καποιος να ζητησει εξαγορα.
    επειδη ολοι ξερουμε οτι αυτα ειναι το 90% των συμβολαιων σε ποσα
    επειδη ολοι ξερουμε οτι ακομα δε μας ειπατε ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΣΕΤ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΛΛΟΥ, καιρος να ξεκαθαρισετ με ποιους ειστε.
    γιατι μετα που θα ανεβειτε στα καγκελα και θα μιλατε για αγωγες, σιγουρα ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΑΣΕΤ ΠΟΝΤΑΡΕΤΕ.
    και ειναι τοσο κριμα και ντροπη, να μας βαζετε να παιρνουμε τις καταθεσεις και αποταμιευσεις μας απο τις τραπεζες τοτε και τωρα να ειναι η λεια των δικηγορων και των προμηθειων. σοβαρευτειτε. η ημερομηνια φαινεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Βουλευτής Αχαϊας Νίκος Νικολόπουλος είχε υποβάλει στις 14 Ιουνίου 2013 αναφορά προς τον Υπουργό Οικον0μικών κ. Γιάννη Στουρνάρα σχετικά με το “μαρτύριο που αντιμετωπίζουν οι ασφαλισμένοι του ομίλου Ασπίς”, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε και τις προτάσεις που ο Σύλλογος Ζημιωθέντων από Ασπίς Πρόνοια κατέθετε με την από 6 Ιουνίου 2013 επιστολή του.

      Ο υπουργός Οικονομικών απαντά πως το Υπουργείο μελετά τον τρόπο αποζημίωσης των ασφαλισμένων στον όμιλο Ασπίς

      ΛΙΓΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ. ΤΟΤΕ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ .ΤΩΡΑ ΣΤΕΙΛΑΝΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

      Διαγραφή
  95. http://olympia.gr/2013/11/30/%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CF%83%CF%83%CE%B9%CE%B1%CE%AF%CE%BF-%CF%83%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CE%B1%CE%BB%CE%BF-%CE%BC%CE%B5-%CE%B5%CF%85%CE%B8%CF%8D%CE%BD%CE%B7-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CF%8C%CF%80/?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

    ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΠΟΙΟΙ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ.
    ΑΣ ΜΗΝ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΖΕΙ Ο ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ.
    Η ΕΥΘΥΝΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ.
    ΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ Ή ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΛΥΚΑΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΚΕΥΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. ΕΔΩ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣΗ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ.
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ,ΛΟΙΠΟΝ ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ,ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ,ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ.


    https://secure.avaaz.org/el/petition/start_a_petition/?source=pafb

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. https://secure.avaaz.org/el/petition/about

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. KAI NA NTREPONTAI GI AYTO. NA NTREPONTAI. ME DIKHGOROUS KAI PROMHTHEIOYLES. NA NTREPONTAI. 4 XRONIA EXANTLISAN TH GELOIOTHTA ME TIS EPISTOLES KAI KAMARONOYN GI AYTO. NA NTREPONTAI.
    STIS AGOGES PROTOI. STA POSOSTA PROTOI. YPARXEI AMFIVOLIA GIATI MAS ANTIMETOPIZOUN ETSI?MAS ETHAPSAN.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. kαλή ιδέα η συλλογή υπογραφών για να φανεί η αριθμητική μας δύναμη.
    Προωθήστε το

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. ΑΠΊΣΤΕΥΤΗ Η ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. ΟΥΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΑΓΩΓΕΣ.
    ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΡΠΩΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΦ ΟΣΟΝ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ. ΓΙΑ ΠΡΙΝ ΜΙΛΟΥΜΕ.
    ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ.
    ΟΥΤΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ . ΜΟΛΙΣ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ, ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΨΕΛΙΖΟΥΝ ΠΕΝΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ, ΚΑΤΑΡΕΣ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ, ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ, ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ
    ΚΑΙ ΜΑΣ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΑΓΩΓΕΣ.
    ΤΟΤΕ, ΝΑ ΜΟΥ ΤΟΘΥΜΗΘΕΙΤΕ, ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ, ΤΙ ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΔΟΘΕΙ. ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Λύση για τις αποζημιώσεις Ασπίς- Commercial
    Τρόπους επίλυσης του προβλήματος συζητούν ο υπουργός Οικονομικών, συνεργάτες του πρωθυπουργού και εκπρόσωποι του ΤΧΣ

    Όλα δείχνουν πώς η ώρα πλησιάζει για να δοθεί λύση στο θέμα των ομήρων της Ασπίς και Commercial και να δοθούν οι αποζημιώσεις στους δικαιούχους.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αρμόδιος για το θέμα υπουργός Οικονομικών, συνεργάτες του γραφείου του πρωθυπουργού και εκπρόσωποι του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας συζητούν πλέον τον τρόπο που θα σταματήσει η πολυετής ταλαιπωρία τόσων ασφαλισμένων πολιτών.

    Κατά τις ίδιες πληροφορίες το θέμα έγκειται πλέον στην εξεύρεση του τρόπου χορήγησης δανείου το οποίο θα δοθεί στο Εγγυητικό Κεφάλαιο Ζωής και στη συνέχεια θα διανεμηθεί κατά τις αναλογίες που έχουν καταγραφεί στους δικαιούχους ασφαλισμένους.
    Μάλιστα το δάνειο θα είναι «Ανώδυνο». Και τι σημαίνει αυτό; Ότι δεν είναι ανάγκη να βαρύνει το κράτος και τον προϋπολογισμό, κάτι που σαφώς καταρρίπτεται στην παρούσα συγκυρία, αλλά αντίθετα, μπορεί καθώς υπάρχει διαδικασία και τρόπος να γίνει με την διαμεσολάβηση του ΤΧΣ.

    Στο πλαίσιο αυτό οι αρμόδιοι εξετάζουν ακόμα και την δημιουργία ενός χρηματοδοτικού εργαλείου το οποίο και θα απελευθερώσει το κεφάλαιο των περίπου 400 εκατομμυρίων ευρώ που χρειάζονται ώστε αυτά να διοχετευθούν υπό μορφή δανειοδότησης στο Εγγυητικό Κεφάλαιο Ζωής.

    Όπως αναφέρουν συνεργάτες των πολιτικών που είναι αρμόδιοι για να καταρτίσουν την πρόταση δανειοδότησης του Εγγυητικού, οι συνθήκες είναι ευοίωνες ώστε αφενός να ενεργοποιηθεί ο νόμος που υπάρχει – και αν είχε εφαρμοστεί όλα θα είχαν λυθεί - και αφετέρου να ικανοποιηθούν οι αδίκως ταλαιπωρημένοι δικαιούχοι.

    Πάντως, είναι η πρώτη φορά που υπάρχει σοβαρή εξέλιξη στην υπόθεση και αρκεί μια πολιτική στήριξη απλά για να εφαρμοστεί ο νόμος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. το δημοσίευμα στο insurance world είναι αξιόπιστο και ιδιαιτέρως σοβαρό.
    απορίας άξιον είναι γιατί δεν έχουμε δει ακόμα σχολιασμό από τους συλλόγους και καμία προβολή του.
    έρχεστε στα λόγια κάποιων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. γράφεται εκεί για ποσό 400 εκατομμυρίων, που καλύπτει το 70% των οφειλομένων άμεσα, και επί του ποσού αυτού το αποθεματικό έρχεται και προστιίθεται.
    οι πληροφορίες αυτές ήδη δόθηκαν σε μερικούς ασφαλισμένους που έχουν συνεχείς επαφές με το υπουργείο, λόγω των ποσών που έχουν αποταμιεύσει, σωματείων με ομαδικά κλπ.
    γιατί δεν το έμαθαν οι σύλλογοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Μήπως μερικοί του καναπέ και αρκετοί που με δικές τους δυνάμεις δραστηριοποιήθηκαν, θα τινάξουν στον αέρα το πλέγμα των αγωγών και άλλων ατέρμονων δικαστικών πολυέξοδων παρεμβάσεων, και θα φέρουν ένα κατ αρχήν αποδεκτό αποτέλεσμα; την αρχή των αποζημιώσεων; Η απειλή του ΣτΕ, τα ευρωπαικά δικαστήρια , οι επικείμενεςεκλογές , οι πιέσεις από τους χιλιάδες από εμάς, αλλά και πολλοί ασφαλισμένοι φορείς, είχαν αποτέλεσμα, πέρα από αυτά που ακούμε καθημερινά;
    ας ελπίσουμε ότι ξεκινάει η διαδικασία όπως συμφέρει εμάς και όχι τα διαπλεκόμενα από παντού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Γιάννης Βερμισσώ
    Η αποκατάσταση της φήμης της ιδιωτικής ασφάλισης
    Μετά από τόσο καιρό θυμίζει τον μύθο με τον ψεύτη βοσκό και τον λύκο. Ωστόσο επειδή πάντα υπάρχει ελπίδα και πάντα κάποιος μπορεί να δει έστω και με καθυστέρηση το σωστό, θεωρούμε ότι η πολιτεία πράγματι έρχεται να δει σοβαρά το πρόβλημα με την ΑΣΠΙΣ.

    Πρόβλημα με τεράστιες κοινωνικές συνέπειες, με επιπτώσεις στην ασφαλιστική αγορά, με αντίκτυπο στα έσοδα του δημοσίου και κυρίως με μεγάλες ανυπολόγιστες αρνητικές επιδράσεις στους ανθρώπους που χρειάστηκε να κάνουν χρήση του συμβολαίου και δεν μπόρεσαν.

    Πλήρωναν μια ζωή, πολλά χρόνια, από υστέρημα, μέσα από δυσκολίες. Είχαν πιστέψει ότι μπορεί να τους βοηθήσει. Κυρίως όμως είχαν πιστέψει ότι η ιδιωτική ασφάλιση είναι θεσμός, και πράγματι προσφέρει. Όλα αυτά γκρεμίστηκαν σε μια νύχτα και συμπαρέσυραν όλον τον κλάδο. Ποιος από αυτούς τους ανθρώπους και ο περίγυρός τους θα αγοράσει συμβόλαιο . Τι και αν αποζημιώνουν οι εταιρείες, τι αν δίνονται εκατομμύρια ευρώ σε πολίτες που κάνουν χρήση των συμβολαίων τους. Υπάρχει αυτός ο πυρήνας των τραυματισμένων πολιτών από τις μεγάλες για την αγορά εταιρείες ΑΣΠΙΣ και COMMERCIAL

    Τώρα λένε οι πληροφορίες ότι ο «κόμπος έφθασε στο χτένι» και δεν πάει άλλο. Αυτό κατάλαβε και η κυβέρνηση αυτό κατανόησαν και οι ασφαλιστικές εταιρείες που λειτουργούν είναι φερέγγυες και πληρώνουν άμεσα. Όλοι λένε ότι το απόστημα που δημιουργήθηκε πρέπει να σπάσει.

    Μέσα από την προώθηση λύσης χιλιάδες άνθρωποι άμεσα και έμμεσα μέλη που έχουν θιγεί από την αδυναμία της πολιτείας, των θεσμών και των φορέων να εφαρμόσουν τον νόμο και να τακτοποιηθούν όλα όπως έπρεπε και έγκαιρα, είναι πολύ πιθανόν σύντομα να νιώσουν δικαιωμένοι.

    Βέβαια περισσότερο δικαιωμένη θα βγει η αγορά στο σύνολό της καθώς θα μπορεί να αντιστρέψει σταδιακά τις αλγεινές εντυπώσεις που έχουν αυτοί οι χιλιάδες άνθρωποι και ο περίγυρός τους για την ιδιωτική ασφάλιση. Είναι χρέος και της πολιτείας και των ασφαλιστών να γίνει μια καινούρια αρχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Μη τους πιστεύετε!Καινούργια απάτη στήνουν πάλι!
    ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ :ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. ΚΑΛΑ...,ΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΩΘΙ...
    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!


    http://www.insurancedaily.gr/blog/%CF%84%CE%BF-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%84/


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. KAMIA ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ,ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑΝ ΑΠΟ ΑΡΧΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ , ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ.

    ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΙΛΟΥΝ ΟΝΤΩΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟΥ ΜΕ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΤΑ 200 ΕΚΑΤ. ΟΠΩΣ ΠΡΟΕΒΛΕΠΕ Ο ΝΟΜΟΣ ΣΑΧΙΝΙΔΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΟΛΩΝ.
    ΠΡΟΣΕΞΤΕ , ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΡΑΔΟΚΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΝ , ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΡΡΙΨΟΥΝ, ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ.ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΑ ΟΛΩΝ.
    ΤΟ ΛΕΓΑΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ.
    ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΠΟΛΛΩΝ ,ΕΚΤΟΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ, ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΕΙΧΑΝ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ.
    ΚΑΙ ΔΕ ΜΙΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ. ΜΙΛΟΥΜΕ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.
    ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ.
    ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ.
    ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΑΞΗ.
    ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΚΩΛΥΣΙΕΡΓΙΕΣ.
    ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ.
    ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΙΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΦΩΝΕΣ.
    ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΒΟΥΛΗΣΗ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. AYTO TO ΚΟΥΡΕΜΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕ TA UNIT LINKED ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕ ΘΑ ΙΣΧΥΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΜΟ? ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ..?

    Γ.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. Kυρια Σιδερη,
    Δε θα έπρεπε μεχρι τωρα να μας ενημερωσετε τι συμβαινει με τις συσκεψεις του υπουργειου και των εμπλεκομενων μερων; θα τα μαθουμε ξαφνικα ή δεν τα γνωριζετε κι εσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ4 Δεκεμβρίου 2013 στις 5:54 μ.μ.

    Ολα αυτά βρίσκονται στο στάδιο της διερεύνησης, μέσω και του Νομικού Γραφείου της Γενικής Γραμματείας του Πρωθυπουργού μας, του βαθμού με τον οποίον επιδιώκεται από τους αρμόδιους φορείς η θέσπιση σχετικών νομοθετικών ρυθμίσεων αναφορικά με τις υπό εκκαθάριση τελούσες αυτές ασφαλιστικές εταιρείες ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ ΚΑΙ COMMERCIAL VALUE AAE".
    Οταν τελικώς καταλήξουν σε νόμιμη νομοθετική ρύθμιση, που θα αποτρέπει μη σύννομους σχεδιασμούς αυτών που διαχειρίχζονται την περιουσία μας/ των ασφαλισμένων και με ταυτόγχρονο τρόπο ΕΞΕΥΡΕΣΗΣ χρηματοδότησης του Ε.Κ.Ζ που ως εργαλείο υφίσταται εκ του νόμου Βενιζέλου ή και με κάποιες διευρύνσεις-παραλλαγές,ΚΑΙ ΕΜ ΤΗΝ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΣ, ώστε έτσι έχοντας πόρους το Ε.Κ.Ζ να ενεργοποιήσει τον Ν. 3867/2010 σε συνδυασμό με το θαυματουργό άρθρο 17 του Ν 4002/2011 για να μας αποζημιώει όλους μας,τότε θα σας ενημερώσουμε για την συγκεκριμμένη λύση. ΠΡΑΓΜΑΤ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΠΡΙΠΟΥ ΤΩ 400,00 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΣΥΝΥΠΟΛΟΓΙΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΤΗΣ ΕΚΚΑΘΑΙΣΗΣ ΤΩΝ ΠΕΡΟΥΣΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΠΕΡΙ ΤΑ 220.000.000 ΕΥΡΩ. ΣΥΝΟΛΟ ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ!!!!ΠΕΡΙ ΤΑ 800.000.000 ΕΥΡΩ ΚΑΤΑ ΕΠΟΠΤΗ ΑΣΦ. ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ (800.000.000-200.000.000=600.000.000 Χ70%=420.000.000 ΕΥΡΩ).
    ΕΝ μέσω προϋπολογισμού τίποτα δεν ολοκληρώνεται πλήρως.
    ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝ ΚΑΙ ΗΓΓΙΚΕΝ Η ΣΤΙΓΜΗ ΘΕΩΡΟΥΜΕ....
    Σε κάθε περίπτωση οι πιέσεις μας και οι ενημερώσεις μας ως Σωματείου προυπάρχουν, και δη από τον Πρωθυπουργό μας τον ίδιο, από τον 1/2010 και 6/2012 ως αντιπολίτευση και ως Κυβέρνηση από τον 7/2012 και συνεχίζονται διαρκώς και αδιαλλέιπτως εμάς προς αυτόν, και μέσω Υπουυργείων-συνεργατώ κ.λ.π, και θέλουμε να πιστεύουμε ότι ενέσκυψαν στο πρόβλημά μας καμιά φορά για εξεύρεση οριστικής λύσης.
    Αναμένομεν να δούμε ποιοι τελικώς φορείς είναι ικανοί που τους αναθέτει ο Πρωθυπουργός μας να το λύσουν οριστικά!!!ΑΦΥ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΟΣ ΟΥΔΕΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΕΠΡΑΤΤΟΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΑΝΕΘΕΤΕ.
    Γιατί πιστέψτε με ο ίδιος αναθέτει, αλλά τα προβλήματα της χώρας ποικίλλα και το δικό μας άσχετο σχεδόν προς όλους που το αναλάμωβάνουν για να το λύσουν και έτσι οι σύμβουλοί τυς το αφήνουν στην άκρη, ακούγοντς μόνο την .Τ.Ε και την εκκαθάριση!!!!.
    Ετσι περνάει ο καιρός, αυτοί που πρέπει ίσως μέχρι πρότινος δεν ασχολήθηκαν σοβαρά, αφού το θέμα τους προσπερνάει σε γνώσεις, χρόνο, ασχολία, εμπειρία. ΟΛΑ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΤΗΝ Τ.Τ.Ε!!!ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ ΤΩΡΑ/ΑΜΕΣΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΑΝΑ ΛΗΞΗ ΑΣΦ. ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΜΑΣ...
    Ομως θέλω να πιστεύω ότι έχει ελθει το πλήρωμα του χρόνου να καταλάβουν την ΜΕΓΙΣΤΗ ΣΠΟΥΔΙΑΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΞΕΥΡΕΣΗΣ ΛΎΣΗΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΜΑΣ, ΠΡΟΣ ΤΟΝΩΣΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ, ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ.
    Το χρονικό σημείο επίτευξης και ολοκλήρωσης αυτής είναι ακόμα σκοτεινό.
    Γ΄αυτό και δεν μπορούμε να αναφερθούμε πλέον συγκεκριμμένα.
    Οταν οι αρμόδιοι φορείς καταλήξουν, τότε θάχετε συγκερκιμμένη και σαφή ενημέρωση.
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ 2014 ΘΑΝΑΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ, ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ!!!.
    ΕΙΘΕ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΨΕΥΣΘΩ
    ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. υπαρχουν πολλοι που χαιρονται οταν το θεμα δε λυνεται, αλλοι που θλιβονται, οταν υπαρχει προσδοκια να χρυσωθουν οι δικηγοροι και καποιοι τελικα που μπαινουν εδω για να περασουν την ωρα τους.
    μια χαρα. ετσι κ αλλιως , τα πραγματα θα φανουν, αν οντως πηγαινουν προς την υλοποιηση του νομου. και αυτο περιμενουμε. την επιβεβαιωση οσων μας λενε καποιοι φορεις του υπουργειου και επιβεβαιωνουν τα δημοσιευματα.
    ολοι ειμαστε επιφυλακτικοι. τα αλλα σχολια ειναι για να λεγονται μονον.
    θελουμε να ελπιζουμε, και περιμενουμε. αν δεν το λυσουν το ζητημα. γνωριζουν οτι θα εχουν ανυπολογιστες απωλειες, απο τους ανθρωπους που δε βγαινουν στους δρομους, ομως εχουν συνειδητοποιησει ποιος φταιει ,ποιος παρανομει, ποιος παει να αφαιρεσει το αποθεματικο του συνολου για χαρη ωρισμενων, και πού το πανε.
    λιγη υπομονη ακομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΧΕΤΕ ΓΙΝΕΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ
      ΑΚΟΥ ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΚΟΜΗ
      ΕΣΥ ΤΡΩΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΤΟΙΜΑ
      ΕΓΩ ΤΙ ...
      ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ
      ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΗΣΤΕΣ
      ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΕΤΕ
      ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑΙΔΙΑ ΤΑΙΔΘΑ
      ΕΔΩ ΚΑΙ 5ΧΡΟΝΙΑ
      ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΚΟΡΟΙΔΟΙΑ
      ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

      Διαγραφή
  113. εγω δεν αποφασιζω ουτε κινω τα νηματα. δεν ειμαι δικηγορος των συλλογων για να προσδοκω χρυσα οφελη, δεν ειμαι ασφαλιστης, δεν ειμαι στο δ.σ κανενος συλλογου.
    δεν εχω χρηματα περισσευουμενα, τα συμβολαια μου ειναι 180.000 ευρω με το τελευταιο λιγο πριν κλεισει το μαγαζι, οταν περιπου ηρθαν μαζι μου στην τραπεζα να τα παρουμε για να τα ..σωσουμε.
    λεω υπομονη , γιατι μια ομαδα ανθρωπων που λειτουργει εκτος συλλογων και παρακολουθε με δικη της πρωτοβουλια και τροπους, μας ανεφερε σε ανυποπτο χρονο τα παραπανω, και μετα απο μερικες μερες , συμπτωματικα;; το διαβασα εδω που ανηρτησε καποιος σχετικα δημοσιευματα.
    αυτα, γιατι δεν ειμαστε ολοι των διαπλεκομενων που γραφουμε εδω.
    συμφερον μου ειναι να μην πληρωσω δεκαρα σε κανενα δικηγορο και θα το προσπαθησω μεχρι τελους. γιατι ειναι αμφισβητουμενος ο ρολος τους. ανακοπες επι ανακοπων αιτησεις, αγωγες, τα παντα , εκτος απο πραγματικη προσπαθεια και με νομικη συμβουλη να λυσουν το θεμα.
    οι περισσοτεροι σταδιοδρομουν στην κυβερνηση τωρα.
    μακρυα απο μενα ολα αυτα
    εχω ηλικιωμενους γονεις με συνταξιοδοτικα συμβολαια και παιδια που τους αφορουν τα πολυ προσφατα.
    λυπαμαι για ολους μας.
    βλεπετε οτι ποτε δε θελησαν να μας οργανωσουν σωστα. το απεφευγαν ευσχημα.
    μονο που τωρα λειτουργουν και ενεργουν αλλοι, μακρυα απο ολους. και θελω να ελπιζω.προφανως υπο την πιεση τους κατι θα γινει. το χειροτερο ειναι τα δικαστηρια. γιατι θα μας παρουν μεγαλα ποσοστα οι δικηγοροι και μειον το ενα μειιον το αλλο , δε θα απομεινει τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αντε ρε εγκάθετε του Υπουργείου
      ολο μαλακιες είσαι

      Διαγραφή
  114. Eμαθα ότι μέσα Μαρτίου 2014 θα συζητηθεί στο ΣτΕ η υπόθεση μας!
    Καλή τύχη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΛΠΙΖΩ.....ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ,..ΩΡΑ 8.28", ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. ΝΑΙ. ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΟΥ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΚΟΡΗ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΟΥΓΚΡΑ ΤΟΝ ΓΥΙΟ ΤΟΥ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΚΡΕΑΣ, ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΥΛΑΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΛΑΣΑΝ ΤΑ ΚΑΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. και ο γυοιος κλαιογοντας

    ΑπάντησηΔιαγραφή