ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

EΞΩΔΙΚΟΣ ΔΗΛΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΠΡΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ

Αγαπητοί μας Ασφαλισμένοι,

Τον τελευταίο καιρό οι αρμόδιοι έχουν επιδοθεί σε μια προσπάθεια δημιουργίας σχεδίου αντιμετώπισης του μεγάλου ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ Ασπίς. Θέλουν λέει να μας κάνουν μεριδιούχους σε ειδικό κεφάλαιο (fund) και να τιτλοποιήσουν τις απαιτήσεις μας.

Κύριε Προβόπουλε τους τίτλους κρατήστε τους για τον εαυτό σας όπως και τους νόμους σας. Εμείς τις περιουσίες μας τις θέλουμε ατόφιες κατά 100% και θα παλέψουμε μέχρι τέλους. Αυτές βέβαια που αποκτήθηκαν με νόμιμο τρόπο και φορολογήθηκαν από το Ελληνικό Κράτος.

Μήπως δουλέψαμε μαζί κύριε Προβόπουλε, ιδρώσαμε παρέα εμείς, εσείς και οι αγαπητοί συνεργάτες σας και γίναμε συνέταιροι στις περιουσίες μας. Όχι κύριε Προβόπουλε δεν θα σας περάσει ούτε εσάς αλλά ούτε των ασφαλιστικών εταιριών που σαν κοράκια όρμησαν στα πτώματα μας. Και να ξέρετε είμαστε περισσότεροι απ' ότι νομίζετε και είμαστε ακόμα ΖΩΝΤΑΝΟΙ.

Περιμένετε εξελίξεις σημαντικές και εκπλήξεις εντός των επομένων ημερών. Οργανωνόμαστε και δεν φοβόμαστε να ποινικοποιήσουμε κάθε παράνομη πράξη που πηγάζει από τυχόν παραβάσεις καθηκόντων απάντων των εχόντων σχέση στελεχών και δημοσίων λειτουργών αναδρομικά από το 2000.  

Βρισκόμαστε σε δύσκολη καμπή, κατά την οποία επιχειρείται η τροποποίηση του Νόμου 3867/2010 και ιδιαίτερα του άρθρου 17 παρ. 3 του Ν. 4002/2011 ώστε να αποφορτιστούν από την υποχρέωση να αποζημιώσουν 250.000 ασφαλισμένους σε ζωικά συμβόλαια. Το Εγγυητικό Κεφάλαιο Ζωής, πρόεδρος της διαχειριστικής επιτροπής του οποίου είναι ο κύριος Νίκος Παυλόπουλος, οφείλει βάσει του νόμου Βενιζέλου 4002 να μας αποζημιώσει. Ο νόμος αναφέρει:

«Για την εκπλήρωση του παραπάνω ειδικού σκοπού, το Ελληνικό Δημόσιο δύναται να χορηγεί δάνεια προς το Εγγυητικό Κεφάλαιο Ζωής μέχρι του συνολικού ποσού των διακοσίων εκατομμυρίων (200.000.000,00) ευρώ με την έκδοση και παράδοση, αντί μετρητών, ομολόγων αντίστοιχης αξίας.»

Προς αυτή τη κατεύθυνση το Σωματείο έχει αποστείλει εξώδικο επιστολή προς κάθε κατεύθυνση συμπεριλαμβανομένων των κκ. Σαμαρά Αντώνιο, Στουρνάρα Ιωάννη, Σταϊκούρα Χρήστου, Προβόπουλου Γεωργίου, Ζάρκου Σπυρίδωνος, Παυλόπουλου Νικολάου προκειμένου να δηλώσει την έκπληξη και απορία των μελών του για την πρόσφατη διενέργεια νέας αναγγελίας απαιτήσεων με καταληκτική ημερομηνία την 4η Οκτωβρίου 2013. Καθιστούμε υπεύθυνους όλους τους φορείς και πάνω απ' όλα τον Επόπτη Εκκαθάρισης Κωνσταντίνο Παπακωστόπουλο, για την μη σύννομη και επικίνδυνη οδό που εξακολουθεί να χρησιμοποιεί με σκοπό να θίξει ανεπανόρθωτα τα συμφέροντα των ασφαλισμένων ξαναρχίζοντας την διαδικασία από την αρχή, ροκανίζοντας χρόνο και απομειώνοντας την περιουσία σε βάρος μας. Η εξώδικος δήλωση παρατίθεται μέσο του παρακάτω συνδέσμου:


Κύριε Παπακοστόπουλε και λοιποί με την επίδοση της εξωδίκου δήλωσης γίνεστε γνώστες για τις νομικές συνέπειες των πράξεων σας.

239 σχόλια:

  1. http://www.defencenet.gr/defence/item/%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%83%CE%BA%CF%8C%CF%80%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%83%CE%BF%CE%BA-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CF%85%CE%B2%CE%AD%CF%81%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%81%CF%81%CE%AD%CE%B5%CE%B9-%CE%B7-%CF%80%CF%81%CE%B5%CF%83%CE%B2%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B7%CF%80%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CE%B8%CE%AE%CE%BD%CE%B1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να κάνω μια ερώτηση κα Σιδέρη.
    Οι νομικοί που συμβουλεύεσθε δεν σας μίλησαν ποτέ για αντισυνταγματικούς νόμους? Καθε φορά εμείς θα περιμένουμε πώς θα τροποποιούν τους νόμους προς καταστροφή μας και προς όφελος ΤΟΥΣ μόνο και μόνο για να μην μας αποζημιώσουν?
    Αναδρομική εφαρμογή των νόμων και εμεις δεν αντιδρούμε? Υπαρχει καταφωρη αντισυνταγματικότητα.
    Το ίδιο κανανε και με τον νόμο που ισχυε όταν ανακλήθηκε η αδεια της Ασπις και Κομμερσιαλ. Το αλλάξανε παρόλο που ηταν αντισυνατγματικό. Εμείς γιατί δεν αντιδραμε σε όλα αυτα? ΟΙ ΝΟΜΙΚΟΙ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΑΝ ΠΟΤΕ ΕΠ' ΑΥΤΟΥ????/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://www.capital.gr/capitaltv/video.asp?id=2251 δεν μπορει ο κ. σελεκος που το γραφειο του εχει αναλαβει απειρες υποθεσειςαγωγων μας, να βοηθησει τους ασφαλισμενους; και επαφες μπορουσε χρονια τωρα να εξασφαλισει και συμβουλες να δωσει στους συλλογους. γιατι; δεν μας ελεγε οτι θα στρεφοταν δικαστικα κατα των υπουργων που ειχαν σχεση με το σκανδαλο διαχρονικα; γιατι δεν τον ρωτουν οι συλλογοι; μας ξεχασε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://www.inews.gr/61/erotisi-gia-tin-kathysterisi-apozimiosis-ton-thymaton-tou-omilou-aspis.htm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. http://www.neamera.gr/prel.asp?thePrs=24&theDT=266

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. http://www.scribd.com/doc/176835931/%CE%9A%CE%99%CE%9D%CE%97%CE%9C%CE%91-%CE%A5%CE%A0%CE%95%CE%A1%CE%92%CE%91%CE%A3%CE%97-%CE%A0%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%A0%CE%B1%CF%81%CE%AD%CE%BC%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CF%83%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%B4%CE%B1%CE%BB%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%9F%CE%BC%CE%AF%CE%BB%CE%BF%CF%85-%CE%91%CE%A3%CE%A0%CE%99%CE%A3

    ΑΣ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ. ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ Ν.Δ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ Η ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ.
    ΟΜΟΒΡΟΝΤΙΑ, ΚΥΡΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. https://www.facebook.com/groups/ypervasi/

    ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΙΣΜΕΝΟΙ18 Οκτωβρίου 2013 στις 4:07 μ.μ.

    Προίκα 200 εκατ. στην εταιρεία που θα αναλάβει την περιουσία του ομίλου Ασπίς

    Της Ευγενιας Τζωρτζη

    Με προίκα 200 εκατ. ευρώ περίπου αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία της η συλλογική εταιρεία που θα συσταθεί και θα αναλάβει την αξιοποίηση της περιουσίας των δύο εταιρειών και την ικανοποίηση των απαιτήσεων των ασφαλισμένων της Ασπίς Πρόνοια και της Commercial Value.

    Το υπουργείο Οικονομικών προτίθεται να έχει καταλήξει στο τελικό σχέδιο νόμου που θα προβλέπει τη σύσταση της εταιρείας με τη μορφή ενός fund, στο οποίο θα μεταβιβαστούν τα περιουσιακά στοιχεία των δύο εταιρειών, καταργώντας παράλληλα προηγούμενες διατάξεις, που προέβλεπαν την ικανοποίηση των ασφαλισμένων σε ποσοστό 70% από το Εγγυητικό Κεφάλαιο. Να σημειωθεί ότι οι σχετικές διατάξεις έχουν ουσιαστικά μείνει ανενεργές έως σήμερα, στον βαθμό που τα λιγοστά διαθέσιμα που έχει στην κατοχή του Εγγυητικό Κεφάλαιο μέσω των εισφορών από τα ασφάλιστρα, έχουν διατεθεί για την ικανοποίηση των ασφαλισμένων της VDV Leben και σε καμιά περίπτωση δεν θα αρκούσαν για την ικανοποίηση των απαιτήσεων των δύο εταιρειών του ομίλου της Ασπίς.

    Τα περιουσιακά στοιχεία των δύο εταιρειών αποτελούνται κυρίως από ακίνητα, απαιτήσεις από διαμεσολαβούντες, αλλά και από ρευστά διαθέσιμα, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν σε πρώτη φάση για την ικανοποίηση των εκκρεμών απαιτήσεων. Πρόκειται για τις αποζημιώσεις ασφαλισμένων, που είχαν κάνει αίτηση εξαγοράς του ασφαλιστηρίου συμβολαίου τους πριν από την ημερομηνία ανάκλησης της άδειας λειτουργίας της Ασπίς Πρόνοια και της Commercial Value. Το ύψος των εκκρεμών απαιτήσεων εκτιμάται στα 100 εκατ. ευρώ και θα ικανοποιηθεί από τα μετρητά και τη ρευστοποίηση των αμοιβαίων κεφαλαίων, των ομολόγων και των μετοχών που υπάρχουν στο χαρτοφυλάκιο των δύο εταιρειών.

    Το υπόλοιπο της περιουσίας που θα απομείνει, υπολογίζεται στα 60 εκατ. ευρώ και αποτελείται κατά κύριο λόγο από ακίνητα, τα οποία θα αποτελέσουν αντικείμενο αξιοποίησης από το fund που θα δημιουργηθεί. Οι ασφαλισμένοι θα γίνουν ουσιαστικά μεριδιούχοι αυτού του κεφαλαίου, αγοράζοντας τίτλους που θα αντιπροσωπεύουν το ύψος της απαίτησής τους.

    Η λύση που προκρίνεται διαφέρει από αυτή της εκκαθάρισης, διαδικασία μέσα από την οποία επιδιώκεται η ρευστοποίηση της περιουσίας, η οποία δεν λειτουργεί πάντα προς όφελος των ασφαλισμένων. Αντιθέτως, μέσα από την αξιοποίηση επιδιώκεται να διασφαλιστεί η αξία της περιουσίας των δύο εταιρειών και ως εκ τούτου των ασφαλισμένων, στον βαθμό που προβλέπει την εκμίσθωση, τη ρευστοποίησή της ή απλώς την εκμετάλλευσή της. Με τον τρόπο αυτό θα μπορεί να μεγιστοποιείται και η αξία του μεριδίου, το οποίο ο ασφαλισμένος - μεριδιούχος θα μπορεί να διακρατήσει ή να ρευστοποιήσει. Κρίσιμος είναι ο χρόνος ρευστοποίησης στον βαθμό που σε μια προσπάθεια να αποφύγει τη μαζική προσφυγή για την ικανοποίηση των απαιτήσεων που έχουν οι ασφαλισμένοι, το υπουργείο Οικονομικών προσανατολίζεται στη διάκριση των συμβολαίων σε αυτά που είναι σε ισχύ και σε αυτά που έχουν λήξει και τα οποία είναι ουσιαστικά εκκρεμείς απαιτήσεις. Στόχος είναι όσα συμβόλαια δεν έχουν λήξει να κρατηθούν μέχρι τη λήξη, επιβάλλοντας ως πέναλτι το «κούρεμα» των σχετικών απαιτήσεων, στην περίπτωση που ο ασφαλισμένος ζητήσει την πρόωρη ρευστοποίησή τους. Αντιθέτως, οι εκκρεμείς απαιτήσεις θα μπορούν να ικανοποιηθούν άμεσα, χωρίς «κούρεμα», εάν πρόκειται για μικρά ποσά ή με ένα μικρότερο «κούρεμα» εάν πρόκειται για μεγαλύτερα ποσά.


    ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΝΤΤΟΠΗ ΣΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΨΕΥΤΕΣ.
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΒΟΗΘΕΙΑ?
    ΑΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΝ Ν. 3867/2010 ΚΑΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΣΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ Ν.,Δ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΥΝΑΜΩΣΟΥΜΕ.
    ΤΙ ΛΕΤΕ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. από πού ειναι το δημοσίευμα αυτό της τζώρτζη και με ποια ημερομηνία; είναι μετά την προηγούμενη κυριακή;

      Διαγραφή
    2. το αρθρο δημοσιευτηκε στην Καθημερινη χθες 17/10/13

      Διαγραφή
    3. και βεβαια η τζωρτζη, κατα περιεργη συμπτωση, δεν σχολιαζει την προτιμηση της πληρους αποζημιωσης σε καποιους,με σπαρταριστο χρημα και αμεσα, σε βαρος ολου του κοσμου των ασφαλισμενων, που καταδικαζονται ως μετοχοι σε ενα μορφωμα χωρις ζωντανη περιουσια . φοβερη δημοσιογραφος! ας μας πει τι αναλογει ως ποσοστο για τα 500.000.000 των αποζημιωσεων..
      αντι να αντιγραφει τις ειδησεις, απο την πηγη προφανως.

      ευχαριστω παντως για την ενημερωση. ναναι καλα και η τζωρτζη και ολα τα μμε που δια της σιωπης τους θελουν να μας καταδικασουν.
      ο λογος λοιπον σε μας. επιτελους καποτε θα αντιδρασουμε ή θα περιμενουμε να γυρισουν το φλυτζανι και να μας πουν τη μοιρα μας οι βουλευτες στις χιλιαδες εθιμοτυπικες επισκεψεις 4 χρονια;
      αξιοι ολοι. το κρυμμενο μυστικο ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ. μεχρι σημερα. προσωπικα αποκλειω καθε περιπτωση να αποζημιωθουν τα συμφεροντα με τα μετρητα των ασφαλισμενων. και αυτο, αν αμεσα αποφασισουμε να μιλησουμε.

      Διαγραφή
    4. με τα δικα μας χρηματα,σχεδιαζουν...την ολοκληρωτικη μας καταστροφη....
      Επισης γιατι δεν ενημερωνωμαστε εμεις-οι ιδιοι-αμεσα,και τα μαθαινουμε,εκ των υστερων απο μια δημοσιογραφο?????
      ???????????

      Διαγραφή
  9. Αν το κρατος με τροπολογια αποζημιωσει 100% αυτους που ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΕΞΑΓΟΡΕΣ δηλ . τους ΔΟΛΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΝΤΕΣ ΕΣΩΘΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ και στερησουν απο τους ασφαλισμενους, την περιουσια τους, σημαινει ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ, ΤΗ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.
    Θα τολμησει ο Σαμαρας στις μερες που ζουμε, να συναινεσει σε τετοιες λυσεις; Οταν προχθες μαθαμε, οτι καποιοι επιτηδειοι αλλαζαν ημερομηνιες στο Δημοσιο και αλλου, για να παρουν πληρες το εφαπαξ τους εις βαρος αλλων;
    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΠΙΚΡΟΤΗΣΕΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΑΥΤΕΣ;
    ΚΥΡΙΟΙ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ, ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ, ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΣΙΩΠΑΤΕ ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ, ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ, ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥΣΑΝ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΞΑΓΟΡΑΣ,ΟΤΑΝ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΜΕΝΑ ,ΥΠΕΓΡΑΦΑΝ ΝΕΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ;;;;

    ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιατί δεν απαντατε στο ερωτημα που διατυπώθηκε παραπάνω ? Είναι νόμιμοι και συμφωνοι με το σύνταγμα αυτοι οι νομοι που αλλαζουν μονο και μονο για να μην απζημιωθούμε ποτέ? Υπαρχει αντισυνταγματικότητα κύριοι ναι ή όχι?
    Να κουρεψουν τις δικές τους καταθ'έσεις όχι τα δικά μας χρήματα. Να βρουν την ακρη και να εντοπίσουν που βρίσκονται τα χρηματα του Ψωμιάδη. Η μηπως νομιζουν ότι με οκτω χρονακια ο Ψωμιάδης θα την βγάλει καθαρή? Η περιουσία του δεν κατασχεθηκε? Λογαριασμοί δικοί του ή της οικογενείας του δεν βρέθηκαν?
    Απαιτούμε ενημέρωση σε όλα αυτα τα ερωτήματα, και άλλοι εδώ μέσα τα εχουν διατυπώσει κατά καιρούς, απαντηση καμία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μας οδηγούν καθαρά στην αυτοδικία.Δικαιοσύνη πουθενά! Περιμένουμε 4 !!!! χρόνια βραζοντας στο ζουμί μας και ετοιμάζουν την τελευταία πράξη της καταστροφής μας! Και μεις περιμέναμε λύση από ΣαμαροΒενιζελους!
    Κανείς κύριοι, όλοι να μας φάνε θέλουν, παρτε το χαμπαρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν δωσαμε προς τα εξω το στιγμα μας. το εγκλημα συνεχιζεται μεχρι σημερα. καποιοι μας φιμωσαν με εξυπνο τροπο.
      ο σαμαρας εχει καψει τα χαρτια του. μια τετοια κινηση να κανει, ειναι τελειωμενος. γιατι μπορει να φιμωσαν τις φωνες, οταν ομως αντιληφθει ο κοσμος τι συμβανει με νεες τροπολογιες, σιωπηρα θα ψηφισει και παλι. γιατι κανενας δεν μετρησε σωστα. νομισαν οτι ξεχασαμε περιουσιες και βιος. και οι εξυπνοι θα εισπραξουν κι αυτοι τοτε αυτο που τους αρμοζει. οι φαιδροι παλιατσοι και οι καθοδηγητες.

      Διαγραφή
  12. ΚΥΡΙΑ ΣΙΔΕΡΗ:

    ΙΣΧΥΡΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ ΠΟΥ ΕΡΕΙΔΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ κλπ
    Η ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΘΗΚΕ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ.
    ΔΗΛ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΥΠΙΚΕΣ ΛΗΞΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ, ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΞΑΓΟΡΩΝ, ΜΠΑΖΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ/ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ/ΕΠΕΙΑ/ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΥΨΗΛΑ ΙΣΤΑΜΕΝΟΙ κλπ.. ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΝΑ ΕΣΠΕΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΤΟΥΣ.
    ΠΟΣΟΙ ΥΠΗΡΞΑΝ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ Ή ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΕΤΡΕΨΑΝ ΣΤΟ ΧΑΜΟ;
    ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΟΜΜΕΡΣΙΑΛ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΙΑΒΛΗΤΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ.
    ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ;;;;;;;ΥΣΤΕΡΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΑΚΡΑ ΚΑΙ ΜΕΣΕΣ.
    ΕΚΤΡΕΦΟΥΝ ΒΙΑ, ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝ ΜΙΣΟΣ, ΥΠΟΘΑΛΠΤΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΙΑ.
    Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΣΥΝΕΣΗ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΟΧΙ ΣΕ ΑΜΕΣΗ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ,ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΑΙΤΗΣΗ ΕΞΑΓΟΡΑΣ,ΚΑΙ ΕΛΗΞΑΝ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΟΥΣ,ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ
    ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!!!!!
    ΟΧΙ ΣΕ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ!!!!!!
    ΟΧΙ!!!!!
    ΟΧΙ!!!!!!!
    ΘΑ ΣΦΑΧΤΟΥΜΕ...ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΓΩ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ..4 ΧΡΟΝΙΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΟΥΣ ΛΕΟΝΤΑΡΙΣΜΟΥΣ ΜΕΣΩ ΣΕΛΙΔΩΝ ΚΑΙ FACEBOOK..
    ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΟΘΩΝΟΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ.ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σήμερα έχασα τη δουλειά μου γιατί έκλεισε η επιχείρηση που δούλευα.Πριν από τέσσερα χρόνια έχασα όλες μου τις οικονομίες.
    Θέλω να πεθάνω.Δεν αντέχω να παίζουν με τη ζωή μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. στην περιουσια λεει του φαντ που θελουν να κανουν, περιλαμβανονται ακινητα ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ. τα υπολοιπα μετρητα κυριως τα δινουν στους δικους τους ανθρωπους και σ αυτους τους ημετερους που πηραν το μηνυμα απο τους ιθυνοντες ελεγχοντες τοτε και το υπουργειο.
    οχι, να μη θελετε να πεθανετε, οι περισσοτεροι ετσι ειμαστε γι αυτο θα τους παρει και θα τους σηκωσει. δεθα τους αφησουμε. αστους να κανουν οτι το προχωρουν. στο κατω κατω δεν εχουμε να χασουμε πια τιποτα.
    ειναι οι ιδιοι οι ανθρωποι που αποφασισαν το κλεισιμο, οι ιδιοι με αυτους που ελεγχαν και δεν ελεγχαν, οι ιδιοι μ αυτους που μας τα πουλουσαν και οι ιδιοι μ αυτους που μας υποσχοταν τοκους υπερημεριας, ηθικη βλαβη κλπ
    κοινως ειναιι οι ιδιοι που εμαθαν να τρωνε σαρκες.
    αλλα, εδω φτασαμε. εδω θα τελειωνει η ιστορια.
    καντε κουραγιο οπως ολοι μας. εφτασε το τελος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΧΙ!.....
      ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ!!!
      ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ!!!!
      ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ!!!
      ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ,ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΗΝ ΟΡΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΟΣΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ
      ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΛΕΨΟΥΝ!....

      Διαγραφή
  17. Ο προέδρος του... άλλουΣυλλόγου κ. Νίκος Κεχαγιάογλου θα μιλήσει για το θέμα της Ασπίς την Κυριακή 27/10/2013, ώρα 07:30 το πρωί, στην εκπομπή Mega Σαββατοκύριακο και στους δημοσιογράφους Μανώλη Αναγνωστάκη και Ιορδάνη Χασαπόπουλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτά να τα εκαναν πριν 4 χρονια, οταν ελεγαν οτι κανενας δε θελει να μας ακουσει. τωρα τι θα πει; τωρα που ολοι μας εχουν ξεχασει και ολοι πνιγονται τι θα πει; οτι περιμεναμε να μας ευλογησει ο καθε εκκαθαριστης που περνουσε και εκανε το κομματι του;
      πώς θα εξηγησει την ανοχη και την καρτερια; τωρα πώς ξαφνικα μας φιλοξενει το μεγκα; μετα απο 1 εβδομαδα αντι να ειμαστε στα κεραμυδια παλι σε υπνους πεφτουμε. μας τρωνε τα χρηματα μας και τα δινουν σ αυτους που πρωτοκολουσαν αιτησεις εξαγορας την ωρα που εκλεινε η εταιρια. ας μπουν ελεγκτες μεσα να δουν ποιανων ειναι τα συμβολαια. γιατι οι πολιτικοι δεν εχουν ; ποιοι ηξεραν και φροντισαν να τα παρουν πισω; κρατος ειναι αυτο να πριμοδοτει τους επιτηδειους; αυτο ομως θα το μαθει ο κοσμος; θα μπουν ανθρωποι με αντικειμενο αυτον τον ελεγχο; πώς κανουν τετοιες προτασεις χωρις να εξετασουν τιποτα; απαραδεκτα πραγματα. το θεμα δεν ειναι οτι εγινε ξαφνικα το θαυμα και θα μιλησει στο μεγκα. τι εγινε μηπως; σιγα το αποτελεσμα. το θεμαειναι να πει οτι καποιοι θα ξαναφανε.

      Διαγραφή
  18. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΑΤΕ ΤΑ ΕΔΩ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΜΑΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ. ΜΑΣ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΡΕΧΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΟΡΓΑΝΩΝΟΜΑΣΤΑΝ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ.
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ Ο ΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΥΣ.
    ΕΧΟΥΝ ΗΓΕΣΙΑ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΦΗΝΕΙ.ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΟΤΙ ΕΔΩΣΑΝ 100 ΧΙΛ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ 15 ΧΙΛ.
    ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ Τ Ι Π Ο Τ Α...ΜΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΧΑΡΙΣΟΥΝ Ο Λ Ο !!!!!!!!!!!!!!!! ΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ .ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΑ ΚΑΚΑ ΧΑΛΙΑ. Ο ΤΙ ΕΚΡΥΒΕ Ο ΤΥΠΟΣ, ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ κλπ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΑΝΕ.
    ΟΙ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΙ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΝ. ΗΔΗ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΟΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΡΑΠΕΖΩΝ.
    ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΦΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΜΠΑΝΚ, ΤΟ Τ.Τ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΝ. ΑΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΤΑ.
    ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΤΑΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ ΜΕΓΚΑ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΨΕΛΙΣΟΥΜΕ ΔΥΟ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ.
    ΑΙΣΧΟΣ ΑΙΣΧΟΣ ΑΙΣΧΟΣ.
    ΧΕΙΡΙΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ;
    ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ Η ΑΣΠΙΣ ΜΠΑΝΚ; ΓΙΑΤΙ ΤΟ Τ.Τ ΑΦΕΘΗΚΕ ΝΑ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΕΙ; ΠΟΙΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ Μ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ;
    ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΧΑΡΙΣΑΜΕ ΤΟ ΒΙΟΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Στην εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ υπάρχει άρθρο για την καθυστέρηση αποζημίωσης των ασφαλισμένων της Ασπίδος,όπου μεταξύ άλλων αναφέρει ότι ήδη έχουν πουληθεί κάποια ακίνητα της Ασπιδος και τα χρήματα κατατέθηκαν σε τραπεζικό λογαριασμό για να αποζημιωθούν πλήρως οι έχοντες ασφαλιστική περίπτωση.Μήπως γι΄αυτό άλλαξε διεύθυνση η εταιρεία;
    Ο σύλλογος μας οφείλει να μας ενημερώσει τί πουλήθηκε και σε ποιά τιμή;
    Επικοινωνήστε με την εφημερίδα και ψάξτε τη πληροφορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πού ακούστηκε τώρα αυτό.να εκποιούνται μετοχές, ομόλογα, και μαζί με το ρευστό να δίνονται στους ελάχιστους. αυτά δεν μας είπαν ότι αντιβαίνουν στο κοινοτικό ασφαλιστικό δίκαιο περί εκκαθάρισης;
      το κοινοτικό ασφαλιστικό δίκαιο δεν επικαλούνταν ο μείζων σαχινίδης, όταν άρχισε να κάνει νερά και αρνήθηκε την πλήρη αποζημίωσή μας;
      κάποτε να μάθουμε, ποιος αποφασίζει για το ποιος θα τ αρπάξει πάλι.
      αυτήν τη φορά όμως δεν θα τους περάσει. άμα το παιδί σου πεινάει κι έχεις 100 χιλ στην ασπις, πώς συγκρατείς το ένστικτο ,όταν σου λένε ότι ο κύριος χ και η κυρία ψ, που ήταν παρά τω προέδρω κάποιων επιτροπών ή παρά τω γενικώ γραμματεί κάποιων υπουργείων, έκανε αίτηση εξαγοράς ΕΓΚΑΙΡΑ;
      ας συγκρατηθούμε για λίγο , αλλά αν και πάλι οι σύλλογοι φερθούν έτσι ερασιτεχνικά κάνοντας τους προθαλάμους των δικηγόρων, τότε καθένας τον τρόπο του.

      Διαγραφή

  21. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΕΡΙ ΑΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗΣ ΟΔΗΓΙΑΣ! ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΠΡΩΤΟΠΑΛΗΚΑΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΗΚΩΣΕΙ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗς ΠΟΙΟΣ ΕΠΑΙΞΕ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΡΑΔΟΚΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΦΑΝΕ ΟΛΑ.
    ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΕ.

    Σύμφωνα με τον εκκαθαριστή, με το υπάρχον νομοθετικό πλαίσιο του Ν.Δ 400/1970, ικανοποιούνται μόνο οι ασφαλισμένοι των οποίων έχει επέλθει ο ασφαλιστικός κίνδυνος. Η άποψη του εκκαθαριστή όμως, είναι αντίθετη με το πνεύμα της Κοινοτικής Οδηγίας, η οποία δεν διακρίνει προνόμια στην ασφαλιστική εκκαθάριση και θεωρεί ότι με την οριστική ανάκληση των αδειών λειτουργίας των ασφαλιστικών εταιρειών, λήγει αυτοδικαίως κάθε ασφαλιστήριο συμβόλαιο και θεωρεί ότι για όλους τους ασφαλισμένους έχει επέλθει πλέον ο ασφαλιστικός κίνδυνος και ότι όλοι θεωρούνται δικαιούχοι απαιτήσεως ασφαλίσματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Tι μεγαλη υποκρισια Να βλεπουμε τις φατσες χασαποπουλου αναγνωστακη σαν να ειναι οι θεοι που θα μας λυσουν το προβλημα και στις 7.30 το πρωι την αλλη εβδομαδα. Δεν ντρεπομαστε, λεω εγω, να μας πλασαρουν παλι τα ιδι πραγματα. Τωρα αναβαθμιστηκαμε. Θα μας ακουσει και το MEGA. Οπου βεβαια κανενας δεν γνωριζει τι θα ειπωθει και ποσο μας εχουν γραμμενους. Ξαφνικα θα σωθουμε απο το ΜEGA. Υποσχεσεις οτι τωρα θα τους δειξουμε, απειλες στα χαρτια οτι θα ορμησουμε, αναρτησεις οτι θα τους θα θα θα...και μετα πεφτουν σε χειμερια τοσο οσο να μην ενοχλουμε την καθυστηκυια ταξη.
    Ολα φαινονται και θα φανουν. Τωρα θα φανουν.
    Απορω πώς με τοσα δημισιευματα τζωρτζη και πολλων, μετα απο συναντησεις και μετα απο προετοιμασιες...δηθεν...για κρισιμο τριμηνο...
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΕΠΟΠΤΗΣ, ΕΝΩ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΛΕΕΙ ΕΓΚΑΙΡΑ. ΚΑΙ ΗΔΗ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΓΓΕΛΙΑΣ.
    Ολα πανε λαου λαου, να υλοποιηθουν αυτα και να ξαναματαθυμηθουν τα δικηγορικα γραφεια.Το τερπνον μετα του ωφελιμου. Θα αποδειχθει και στον πιο καλοπιστο, σε ποσα ταμπλο το παιζουν ποιοι και γιατι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΤΡΕΜΕ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ, ΒΕΝΙΖΕΛΕ,ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΣΑΧΙΝΙΔΗ, ΕΑΕΕ ,ΕΠΕΙΑ, ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΓΚΑ..............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ. ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΑΜΕ ΑΚΡΟΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ! ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΕΙΤΑΙ ΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ. ΧΑΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΝΤΑ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΧΑΣΑΠΟΠΟΥΛΟΣ. ΘΡΙΑΜΒΟΣ! ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Tί πουλήθηκε από την περιουσία μας και πόσο;Περιμένουμε απάντηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Πάνω από 3 δισ. ευρώ οι αποζημιώσεις από τις ασφαλιστικές το 2012
    Πάνω από 3 δισ. ευρώ οι αποζημιώσεις από τις ασφαλιστικές το 2012
    «Η ελληνική ασφαλιστική αγορά το 2012 κατέβαλε πάνω από 3 δισ. ευρώ σε αποζημιώσεις και παρά το ζημιογόνο αποτέλεσμα της χρήσης, οι μέτοχοι των ασφαλιστικών επιχειρήσεων προχώρησαν σε σοβαρές τοποθετήσεις κεφαλαίων για να καλύψουν τις απώλειες από το PSI. Το γεγονός αυτό αποτελεί ψήφο εμπιστοσύνης και αποδεικνύει την πίστη των μετόχων στις προοπτικές της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς και της χώρας γενικότερα». Αυτό δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος, Α. Σαρρηγεωργίου, σχολιάζοντας την μελέτη της ένωσης σχετικά με τα οικονομικά αποτελέσματα των ασφαλιστικών επιχειρήσεων που λειτουργούν στην Ελλάδα, για το έτος 2012.
    Από τη μελέτη προέκυψαν τα εξής βασικά συμπεράσματα:
    α) Τα ίδια κεφάλαια των ασφαλιστικών επιχειρήσεων σημείωσαν μεγάλη αύξηση (11,3%).
    β) Τα τεχνικά αποτελέσματα των ασφαλιστικών κλάδων παραμένουν θετικά.
    γ) Η χρήση του 2012 έκλεισε με ζημιογόνο αποτέλεσμα (611 εκατ. ευρώ ζημιές μετά τους φόρους), γεγονός που εκτιμάται ότι οφείλεται κυρίως στη συμμετοχή των ασφαλιστικών επιχειρήσεων στο πρόγραμμα ανταλλαγής ομολόγων Ελληνικού Δημοσίου (PSI).
    Η μελέτη της ΕΑΕΕ για τα οικονομικά αποτελέσματα των ασφαλιστικών επιχειρήσεων έτους 2012 είναι διαθέσιμη στον ιστοχώρο της ΕΑΕΕ www.eaee.gr
    KI ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΑΚΟΜΑ! ΝΑΙ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ Η ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ. ΔΙΝΟΥΜΕ ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΤΡΕΧΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Απαντήσεις
    1. Και οι Αμερικάνοι δέρνανε τους μαύρους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Ουστττ λαμογιο απο δω βρωμιαρη απατεωνα αλητη ασφαληστη

      Διαγραφή
    3. Ετοιμαστειτε για party ασφαληστες. Τα λεφτα θα τα γυρισετε αλητες

      Διαγραφή
    4. αντε γ@μειθ@@ε ρε ηλιθιοι αναγκεφαλοι που σας εχει ποτισει η τρελλη η προεδρος σας με δηλητηριο κατα των ασφαλιστων.καταντησατε κουραστικοι και γραφικοι.

      Διαγραφή
  27. ΤΕΛΙΚΑ.....ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ,ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!!!!ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ..ΚΑΤΑ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 90% , ΗΤΑΝ ΚΑΙ ...ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ!!! ΕΓΩ ΕΧΩ 2 ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ, ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΜΟΥ.....ΑΞΙΑΣ 90 χιλ.euro!!! ελα να μου αποδειξεις, οτι ΕΙΜΑΙ .....ΛΑΜΟΓΙΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΛΙΓΟΙ, ΥΨΗΛΑ ΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΙ ΚΙΝΟΥΣΑΝ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΑΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΞΕΡΑΝ. ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΝ, ΠΟΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ.
      ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ, ΠΟΣΟΙ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΗΣΑΝ ΑΙΤΗΣΗΣ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ;
      ΠΟΣΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΕ ΜΕΤΡΗΤΑ ΚΑΙ 100%;
      ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ Ή ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ Μ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ, ΕΙΣΤΕ ΣΑΦΩΣ ΕΝΑ ΘΥΜΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ.ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΣΑΣ.

      Διαγραφή
  28. Ρε παιδιά εγώ είχα 2 συμβόλαια στη CV και είχα κάνει αίτηση εξαγοράς αμέσως μετα το κλείσιμο της ασπίδας γιατί το τοπίο θόλωνε πολύ. Η CV έκλεισε αρκετούς μήνες μετά (5) αφήνοντάς με στο άσσο. Είμαι λαμόγιο? συγγενείς ή φίλος. Μην τα τσουβαλιάζεται έτσι όλα. Και σαφώς δεν είναι ΔΙΚΗ ΜΟΥ η επιλογή της αναγγελίας αλλά τι θέλετε να κάνω να μήν αναγγελθώ?Εσείς δηλ. τί θα κάνατε. Μην μου πείτε για συλλόγους και άλλα ανέκδοτα, απο την αρχή έτρεχα και ο καθένας τελικά είχε διαφορετικό στόχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κ ΕΓΩ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΚΑΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΧΑΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΣΑ
      ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ , ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΛΑΒΕΙ.
      ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΛΕΤΕ, ΟΛΟΙ ΤΡΕΧΟΥΜΕ. ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ. ΟΛΟΙ ΠΕΣΑΝ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΜΕΙΝΑΝ ΠΙΣΩ. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ. ΑΚΟΜΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΗΣΥΧΙΑ. ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ, ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΠΟΤΕ, ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ. ΤΩΡΑ ΒΡΑΖΟΥΝ ΟΛΑ.

      Διαγραφή
  29. http://www.chiosnews.com/cn221020131218140.asp

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. γι' αυτό και λέμε ότι είναι ανήθικο, παράνομο και ύποπτο να δοθεί πλήρης αποζημίωση στους τυχερούς /τουλάχιστον ,που πρόλαβαν με όποιον τρόπο ο καθένας να ζητήσουν εξαγορά, και τα θύματα σε μακρινές πόλεις, ηλικιωμένοι που νόμιζαν ότι ειναι διασφαλισμένοι και άλλοι καλοπροαίρετοι, να μην πάρουν τα χρήματά τους.
    Καμια διαφοροποίηση σε κανέναν. Τελεία και παύλα.
    Εξάλλου η Ε.Ε έχει γνωμοδοτήσει και εκεί τελειώνουν τα μασκαραλίκια αυτών που θέλουν να προωθήσουν συμφέροντα και πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. οι ασφαλιστέςτου άλλου συλογου έχουν ονομαστικές καταστάσεις πελατών τους /ασφαλισμένων. Γιατί δεν τους συγκεντρώνουν όλους μαζί για να διεκδικήσουμε τα νόιμιμα με κάθε μέσον????σιμεςών
    ΓΙΑΤΙ δεν δινοιυν τα τηλεφωνά τους να επικοινωνησουμε εμεις με αυτούς???
    ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Το γνωρίζω πολύ καλά ότι με τρέμουν.
    Ας τολμήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χεστηκα ...από τον βόφο
      σκύλος που γαυγίζει ο κώλος του πονά

      Διαγραφή
  33. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ24 Οκτωβρίου 2013 στις 5:58 μ.μ.

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

    ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 19.30 Μ.Μ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΠΗ ΤΟΥ ΤΡΑΓΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ,
    ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΜΕΝΟΣ
    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ: ¨ΝΕΑ ΜΕΡΑ",
    ΟΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ / ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ (250.000) ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΕΣ ΤΟΥ "ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΔΑ" .
    ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ.
    ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΤΗΛ. 6944946636
    ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ,
    ΝΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΙΑΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΙΧΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΝΑΣΘΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ: "ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΠΥΡΙ" ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΑΣΚΟΙ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ.........ΟΙ ΚΡΑΤΟΥΝΤΕΣ Δ Ι Α Χ Ρ Ο Ν Ι Κ Α ΤΗΝ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΘΑ ΔΙΩΧΘΟΥΝ .
    ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ, ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ............ΕΦΕΞΗΣ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΡΑΓΔΑΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ.
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΟΙ ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΟΙ ΑΣΦΑΛΣΙΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ.
    ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΠΙ ΜΗΝΙΑΙΑ ΑΝΤΙΜΙΣΘΙΑ ΑΜΟΙΒΟΜΕΝΟΙ "ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ"
    ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΩ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΤΗΛ. 6944946636
    ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το λεμε χρονια. βρειτε τροπο να μαζευτουν οι ασφαλισμενοι. το μπλογκ αυτο, ποσο μαλλον των ασφαλιστων, το παρακολουθουν λιγοι. η δυναμη η πραγματικη ειναι το πληθος του κοσμου ,αλλα και ο διασυρμος της ιδιωτικης ασφαλισης μεσω του σκανδαλου. αν αυτο το ειχατε συνειδητοποιησει πιο νωρις και ειχε γινει καταμερισμος εργασιας για ενημερωση ολων, θα ειμαστε αλλου τωρα.

      Διαγραφή
    2. αυτό το σχόλιο ...ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ!!!!

      Διαγραφή
  34. Η ΠΡΩΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ
    ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΙΖΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ
    ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ,
    ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ 250.000 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ,
    ΕΙΧΕ ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ, ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

    ΜΟΛΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΜΕ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΤΩΝ ΠΑΘΟΝΤΩΝ
    ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ Κ.α ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΙΔΕΡΗ ΟΤΙ,
    ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΣΥΝΤΑΞΑΜΕ,
    ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ
    ΝΙΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΑΚΟΣ
    ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ,
    Η ΑΓΩΓΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ
    ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ,
    ΠΟΥ ΕΚΚΡΕΜΟΥΣΕ ΠΡΟΣ ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ
    ΚΑΙ ΘΑ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΟΥΣΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 15-20 ΧΡΟΝΙΑ,
    ΕΓΙΝΕ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΔΕΚΤΗ ΠΡΟΣ ΕΚΔΙΚΑΣΗ
    ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ (ΣτΕ),
    ΟΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ,
    ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΤΟ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΙΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΚΚΡΕΜΟΥΣΕ ΕΠΙ ΜΗΝΕΣ,
    ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ
    ΩΣ ΖΗΤΗΜΑ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  35. ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ Η ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΣΤΟ ΣτΕ,
    ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΚΔΟΘΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ
    ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΟΥΝ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ
    ΣΕ 6 ΜΟΝΟ ΜΗΝΕΣ,
    ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΑ 15-20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ
    ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ.

    ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΕΡΑΣ
    ΝΙΚΟ ΣΤΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΥΡΑΚΟ,
    ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΕΘΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ
    ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ Ή ΝΑ ΠΑΡΑΛΕΙΨΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ
    ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
    ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΕΙΞΑΜΕ.

    ΤΟΛΜΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ.

    ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΤΟ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ.
    ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ
    ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
    ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ.
    ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΟΠΛΑ.
    ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ.

    ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ.
    ΑΡΚΕΙ ΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ : ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΤΩΝ 250.000 ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ.
    on Thursday, 24 October 2013

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΑΣΠΙΣ-ΠΡΟΝΟΙΑ: Σημαντική απόφαση από Συμβούλιο Επικρατείας για εφ’ άπαξ εκδίκαση της υπόθεσης αγωγών κατά ελληνικού δημοσίου
    μείωση μεγέθους γραμματοσειράς μεγένθυση γραμματοσειράς
    Συντάκτης / NextDeal
    Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2013 12:48

    Πόσοι έχουν “Print to Pay”; (σύστημα τυπώνω – πληρώνω) Η Groupama Φοίνιξ από 1.11.2013 ξεκινά στους κλάδους αυτοκινήτων – πυρός
    ΙΚΑ: Επαναφορά της Αναστολής Υποβολής Αναλυτικής Περιοδικής Δήλωσης
    Η φιλοσοφία της Generali για τη ζωή μας- με λογική και ευαισθησία
    Τι μηνύματα στέλνει η Εποπτική αρχή για το εισπρακτικό-τι προβλέπει η νομοθεσία για τις ΕΠΥ

    ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΑΣΠΙΣ-ΠΡΟΝΟΙΑ: Σημαντική απόφαση από Συμβούλιο Επικρατείας για εφ’ άπαξ εκδίκαση της υπόθεσης αγωγών κατά ελληνικού δημοσίου

    Από το Συμβούλιο Επικρατείας κρίθηκε χθες ως μείζονος σημασίας θέμα η υπόθεση των αγωγών ασφαλισμένων κατά ελληνικού δημοσίου σχετικά με το κλείσιμο ΑΣΠΙΣ και τα δικαιώματά τους και σύντομα θα ορισθεί δικάσιμος εντός 6μήνου για όλα όσα έγιναν μεταξύ 2000-2009.

    Οι δικηγόροι Ιωάννης και Μιχ. Μαρκουλάκος χαιρετίζουν θετικά την απόφαση ελπίζοντας να μπει ένα τέλος στην αγωνία και ταλαιπωρία εκατοντάδων χιλιάδων πρώην ασφαλισμένων.

    Η απόφαση για εφ’ άπαξ εκδίκαση κινητοποίησε πολλούς ενδιαφερόμενους με το θέμα, συλλόγους, δικηγόρους, πελάτες, τράπεζες, ασφαλιστικές εταιρίες, μέσα ενημέρωσης.

    Εν τω μεταξύ συνεχίζεται η βροχή από δίκες για διάφορα ζητήματα που αφορούν τον Παύλο Ψωμιάδη, την ΑΣΠΙΔΑ, την εγγυητική επιστολή, τον κύριο Αναγνωστόπουλο, τα οικόπεδα Κορίνθου κλπ.



    Διαβάστε παρακάτω την απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας.



    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

    Αρ. Πρωτ. : ΠΑ 18/2012

    ΠΡΑΞΗ
    της Επιτροπής του άρθρου 1 παρ. 1 του Ν. 3900/2010

    Η Επιτροπή του άρθρου 1 παρ. 1 του Ν. 3900/2010, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας κ. Σωτήριο Ρίζο, τον αρχαιότερο Αντιπρόεδρο κ. Φιλοκτήμονα Αρναούτογλου και τον Αντιπρόεδρο κ. Νικόλαο Σακελλαρίου, Πρόεδρο του αρμόδιου καθ΄ ύλην Α΄ Τμήματος,



    Αφού έλαβε υπ΄όψιν:

    α) το άρθρο 1 του Ν. 3900/2010,
    β) την από 29.3.2012 αίτηση, με την οποία οι Παναγιώτης Αϋφαντής και λοιποί τρείς (3) αιτούντες, ζητούν, κατ΄ επίκληση του άρθρου 1 παρ. 1 του Ν. 3900/2010, να εισαχθεί στο Συμβούλιο της Επικρατείας η εκκρεμής ενώπιον του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών, από 18.11.2011 αγωγή τους με γενικό αριθμό καταθέσεως 31474/2011 κατά του Ελληνικού Δημοσίου. Με την αγωγή αυτή οι ενάγοντες, με την ιδιότητα των ασφαλισμένων στην ασφαλιστική εταιρεία «ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ Α.Ε.Γ.Α.» ζητούν να επιδικασθούν σε αυτούς ποσά, κατ΄ άρθρο 105 Εισ.Ν.Α.Κ., ως αποζημίωση και χρηματική ικανοποίηση για την αποκατάσταση της ζημίας και ηθικής βλάβης που υπέστησαν από παράνομες πράξεις και παραλείψεις των οργάνων του Δημοσίου κατά την άσκηση εποπτείας επί της εταιρείας αυτής.
    γ) Το γεγονός ότι με την ως άνω αγωγή τίθεται το γενικότερου ενδιαφέροντος ζήτημα της αστικής ευθύνης του Δημοσίου για πλημμελή άσκηση κρατικής εποπτείας επί των ασφαλιστικών εταιρειών, το οποίο έχει συνέπειες για τον ευρύτερο κύκλο των ασφαλισμένων στην ως άνω εταιρεία. Μειοψηφεί ο Πρόεδρος, ο οποίος φρονεί ότι το τιθέμενο ζήτημα δεν έχει γενικότερο ενδιαφέρον.

    Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ε Ι

    Να γίνει δεκτό το ανωτέρω αίτημα, μειοψηφούντος του Προέδρου και




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Δ Ι Α Τ Α Σ Σ Ε Ι

    1. Να εισαχθεί στο Συμβούλιο της Επικρατείας η από από 18.11.2011 αγωγή των Παναγιώτη Αϋφαντή και λοιπών δύο (2) αιτούντων κατά του Ελληνικού Δημοσίου (Γενικός αριθμός καταθέσεως 31474/2011).
    2. Η πράξη αυτή να δημοσιευθεί στις ημερήσιες εφημερίδες «ΤΑ ΝΕΑ» και «ΕΣΤΙΑ» και να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Συμβουλίου της Επικρατείας.
    Η παρούσα πράξη συνεπάγεται την αναστολή εκδικάσεως των εκκρεμών υποθέσεων, στις οποίες τίθεται το ίδιο ζήτημα, με εξαίρεση την εκδίκαση των αιτήσεων παροχής προσωρινής δικαστικής προστασίας.
    Αθήνα, 17 Οκτωβρίου 2013

    Σωτ. Ρίζος Φ. Αρναούτογλου Ν. Σακελλαρίου

    Κοινοποίηση:
    1) Γενικό Επίτροπο της Επικρατείας των Τακτικών Διοικητικών Δικαστηρίων (προκειμένου να μεριμνήσει για την γνωστοποίηση της πράξεως στα Διοικητικά Δικαστήρια της Χώρας)
    2) Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ευχομαστε να υπαρξει ηθικη, δικαιο και δεοντολογια και να δικαιωθουμε ολα τα θυματα των απληστων απο παντου.
    εχετε ολοι κατα νου, οτι πρεπει αυτο το διαστημα να αναδειξουμε κ εμεις το μαγα κοινωνικο και οικονομικο σκανδαλο, να δημοσιοποιηθουν πολλα, να αναδειχθει το μειζον θεμα της αξιοπιστιας της ιδιωτικης ασφαλισης, για να μπορεσουν να αποφανθουν και οι δικαστες.
    γιατι, χωρις σοβαρη και αξιοπιστη εποπτεια, τι σκοπευουν να κανουν με τις συνταξεις του κοσμακη που θελουν τωρα;
    Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΥΤΗ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ , ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ, ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ. ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΥΤΗ.
    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΟΜΩΣ, ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΥΤΙ ΔΕΝ ΙΔΡΩΣΕ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΠΑΡΑΤΥΠΙΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΘΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Καλά εσεις θα μς τρελάνετε
    Αλλα λεει πιο πάνω η Υπέρβση
    αλλα λεει η απόφαση του Στε
    από το 2011 ήταν η αίτηση
    και δεν αποφσίστηκα να τα πάρουμετα λεφταμας
    μονο να δουνε αν ειναι επειγουσανα δικαστει
    τιμας τσαμπουνατε
    γιατι μαςκοροιδευτε το

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ποιος ειπε απο ολους παραπανω οτι θα παρουμε τα λεφτα μας;
      η ουσια ειναι οτι η υποθεση θα δικαστει και θα αφορα ολους απο το συμβουλιο της επικρατειας, γιατι θεωρειται οτι ειναι μειζονος ενδιαφεροντος . αυτο θα γινει μεσα σε 6 μηνες. το 2011 ηταν η καταθεση της αιτησης στο διοικητικο πρωτοδικειο/πρωτος βαθμος για να δικαστει η περιπτωσης 2-3 ασφαλισμενων, που θα τελεσιδικουσε σε 15 χρονια τουλαχιστον.
      Οι αποφασεις του ΣτΕ αφορουν ολους και τελειωνει το ζητημα μια κ εξω.
      Ολοι ελπιζουμε να ειναι θετικη σαφως υπερ ημων.
      Ποιος τσαμπουναει και κοροιδευει;
      διαβαστε . ολοι το ιδιο λενε
      http://www.nextdeal.gr/%CE%95%CE%B9%CE%B4%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/%CE%99%CE%B4%CE%B9%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%91%CF%83%CF%86%CE%AC%CE%BB%CE%B9%CF%83%CE%B7/item/16974-%CE%91%CE%A0%CE%9F%CE%9A%CE%9B%CE%95%CE%99%CE%A3%CE%A4%CE%99%CE%9A%CE%9F-%CE%91%CE%A3%CE%A0%CE%99%CE%A3-%CE%A0%CE%A1%CE%9F%CE%9D%CE%9F%CE%99%CE%91-%CE%A3%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B1%CF%80%CF%8C%CF%86%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CE%A3%CF%85%CE%BC%CE%B2%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B9%CE%BF-%CE%95%CF%80%CE%B9%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B5%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B5%CF%86%E2%80%99-%CE%AC%CF%80%CE%B1%CE%BE-%CE%B5%CE%BA%CE%B4%CE%AF%CE%BA%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%85%CF%80%CF%8C%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%B3%CF%8E%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%83%CE%AF%CE%BF%CF%85.html

      Διαγραφή
  41. ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΑΙΤ ΤΟΥ ΣτΕ
    http://www.ste.gr/portal/page/portal/StE/PressReleases#a280

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Σωματείο Ασφαλισμένων του Ομίλου Ασπίς Πρόνοια25 Οκτωβρίου 2013 στις 7:51 μ.μ.

    Το Σ.Τ.Ε θα κρίνει και θα αποφασίσει για την υπόθεσή μας της Ασπίς Πρόνοια ως μείζονος κοινωνικού θέματος ζήτημα επί της νομικής βάσης της υπόθεσης, αν δηλαδή υπέχει νομικής αστικής ευθύνης το Δημόσιο έναντι των ασφαλισμένων της Ασπίς Πρόνοια για πλημμελή άσκηση κρατικής εποπτείας επί των ασφαλιστικών εταιρειών, το οποίο έχει συνέπειες για τον ευρύτερο κύκλο των ασφαλισμένων στην ως άνω εταιρεία. (και όχι για το ύψος της αποζημίωσής μας).

    Στο Συμβούλιο της Επικρατείας Θάχει δηλαδή ολοκληρωτικά και άπαξ κριθεί το θέμα το Νομικό της Αστικής Ευθύνης του Δημοσίου για τον πλημελλή έλγχο των εποπτικών του αρχών επί της ασφαλιστικής εταιρείας.
    Σωματείο Ασφαλισμένων του Ομίλου Ασπίς Πρόνοια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το σωματειο δεν θεωρει οτι ειναι σημαντικοτατη εξελιξη στο ζητημα ασπις ; ποιες ειναι οι εκτιμησεις;Δεν θεωρειτε οτι ειναιι ευεργετικο να τελειωνει αυτη η ιστορια, αντι να περιμενουν γενιες ολοκληρες για να ολοκληρωθει ο κυκλος;Πιστευετε οτι το ΣτΕ μπορει να γνωμοδοτησει αρνητικα και να αποφασισει ότι το Δημοσιο με την διατρητη εποπτεια του δεν ευθυνεται; και οτι δεν οφειλει αποζημιωσεις; γιατι κανενας δεν μιλαει για συμβολαια αλλα ουτε για ομολογα , αλλα για ασφαλιστηρια συμβολαια ζωης.Παρακαλουμε, να εχουμε την τοποθετηση του σωματειου.

      Διαγραφή
    2. ΑΝ ΤΟ ΣΤΕ ΑΠΟΦΑΝΘΕΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ, Η ΕΠΙΔΙΚΑΣΗ ΤΟΥ ΥΨΟΥΣ ΤΩΝ ΠΟΣΩΝ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ; ΜΕ ΠΟΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ;

      Διαγραφή
  43. Κυρία Σιδέρη σας εύχομαι ο Θεός να σας ανταπωδώσει την χαρά και την ελπίδα Ζωής που δώσατε σε τόσους απελπισμένους ανθρώπους!
    Να έχετε την ευχή μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ...
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΑ
    ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ [ΕΠΟΠΤΗ ΚΑΙ ΥΠ.ΟΙΚ,] ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΟΥΜΕ ,ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ[ΜΕ ΜΕΡΙΔΙΑ,Κ.Τ.Λ.]
    ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΩΝΩΣ ΤΟ ΣτΕ ΑΠΟΦΑΝΘΕΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ...
    ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!
    ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΠΟΝΗΡΑ ,ΟΠΩΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΜΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ολοι θέλουμε το ναι '
      Αν το στε πεί ΟΧΙ οπως τωρα λέμε στη 28/10
      τι θα γινει
      θαμ αυτιοκτονησουμεολοι
      Γιατι ο προεδροςτουστε είπε οχι

      Διαγραφή
  45. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ26 Οκτωβρίου 2013 στις 12:48 μ.μ.

    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΟΤΑΤΑ το Σωματείο μας, ΠΙΣΤΕΥΕΙ ότι είναι σημαντικότατη εξέλιξη στο ζήτημά μας ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ , ΕΝΟΣΟΝ ΤΟ ΕΠΕΔΙΩΚΕ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ Ι. ΚΑΙ Μ. ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ, ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ τούτο ΝΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΕΙ ΠΡΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΝΣΕΩΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΙΟΥ ΤΗσ ΕΠΙΚΑΡΑΤΕΙΑΣ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΤΙΖΟΜΕΝ ΘΕΤΙΚΑ και ευχαριστημένοι/ικανοποιημένοι, αφού ακόμα θεωρούμε ότι υφίσταται ΥΓΙΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΕΞΕ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΑΥΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΥ ΚΙΝΗΣΕ ΗΝ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΠΟΛΥΣΥΝΘΕΤΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ Σ.Τ.Ε, ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ Η "ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΕΛΛ. ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟ ΑΡ¨ΘΡΟ 105 ΤΟΥ ΕΙΣ.Ν. Α.Κ.
    ΔΕΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΜΕΘΑ, ΑΛΛΑ ΚΙΝΟΥΜΕΘΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΟΝΩΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΜΙΚΑ, ΠΑΝΤΙ ΤΡΟΠΩ (ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΝΟΜΙΜΑ ΠΑΝΤΑ) ΜΕ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ, ΜΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΑΜΕ.
    ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΑ, ΟΤΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΕ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΩ ΔΕ ΜΑΛΛΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΔΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΜΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΟΡΘΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΣΥΝΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΩΣ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΜΕΤΡΑΜΕ ΩΣ ΜΕΓΕΘΟΣ, ΟΝΤΟΤΗΤΑ 1.000.000 ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΜΑΣ.
    ΑΡΚΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ .
    ΑΛΛΑ ΝΑΜΑΣΤΕ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΣΩΜΑΤΕΙΑ. ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΜΕ (ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΓΩ ΑΝΗΚΩ !!!!ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΣΥ ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΣΩΜΑΕΤΙΟ...)
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑΣΘΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΤΟ, ΟΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΑ ΓΟΝΑΤΙΣΜΕΝΑ...ΠΙΑ ΘΗΡΙΑ,,....ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΣΘΕ...ΓΙΑΤΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΙΣ Α,..ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ...ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΚΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΝΑΤΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ.....ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙ 4 ΚΑΙ ΠΕΛΟΝ ΕΤΗ....ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ, ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗ ΑΝΕΧΕΙΑ ΤΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.
    ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΣΕ ΦΟΒΗΘΟΥΝ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΣΤΟΜΑΤΑ, ΘΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΣΠΥΡΙΑ,,,,,,ΘΑ Π Λ Η Ρ ΩΣ ΟΥΝ...., ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΝΤΑ Η Δ Ι Κ Α Ι Ο Σ Υ Ν Η
    ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΠΙΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ... ΑΡΚΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ.
    ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟ.
    ΦΥΣΙΚΑ ΜΟΝΟ!!! ΟΙ ΠΑΘΟΝΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΝΤΑ ΤΡΙΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΛΛΟ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ....
    ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΑΠΟΦΑΣΙΣΟΜΕΝ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΓΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΘΟΝΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΩΝΟΝΤΑΣ ΠΙΑ ΕΡΓΑ.ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ....ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ......ΠΟΥ ΟΥΔΕΝ ΑΟ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΤΗΡΗΣΑΝ ΣΕ ΕΜΑΣ ΩΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟ.
    ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΜΕΛΗ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ: ΜΟΝΟ ΠΑΘΟΝΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΟΥΣ ΤΙΜΗΜΕΝΟΥΣ/ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ, ΤΟΥ: ΠΕΡΙΒΟΗΤΟΥ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΤΑ CLUB ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ, ΟΠΩΣ Π,Χ Ο ΝΙΚΟΣ Ο Κ.Ν. ΚΕΧΑΓΙΑΟΓΛΟΥ /Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΔΗΛ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ, ΕΠΙΣΗΣ Ο Κ. Χ. ΠΕΤΡΙΔΗΣ/ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΔΗΛ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ, Κ.Λ.Π.. ΠΟΥ ΑΠΑΡΤΙΖΑΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 10 ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ/ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΟΥΝΤΩΝ/ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ, ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΑΧΥΛΟ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ/ΠΕΛΑΤΕΣ, ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝΤΑΝ ΚΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ, ΑΦΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΑΝ ΣΥΧΝΟΤΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥΣ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΖΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ../C.V. Κ.Λ.Π

    ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΑΘΟΝΤΩΝ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ26 Οκτωβρίου 2013 στις 1:13 μ.μ.

    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΑΣ, (ΔΗΛ. ΑΝ ΠΕΙ ΟΧΙ...ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!!,,..) ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΟΥΜΕ ΤΑ ΕΞΗΣ:

    ΑΝ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΤΑΝ Η ΑΓΩΓΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΙΣΑΧΘΕΙ ΑΠΟ Κ. ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟ Ή ΑΠΟ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, ΩΣ ΕΚΚΡΕΜΟΥΣΑ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΝΟΙΩΘΑΜΕ ΚΑΙ ΠΙΚΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΑΚΑΤΕΙΧΑΝ, ΚΑΙ ΔΗ ΘΑ ΑΝΑΜΕΝΑΜΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΩΝΙΑ, ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑΧΑΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟΒΙΩΣΕΙ Ή ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΘΑΧΑΝ ΠΛΗΡΩΣ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ ΑΝΕΥ ΕΛΠΙΔΑΣ, ΕΩΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΟΣ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ Η ΑΓΩΓΗ ΜΑΣ.
    ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΗ ΑΥΤΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 3900/2010, ΩΣ ΟΡΘΩΣ ΤΟ ΣΥΝΕΛΑΒΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΗΓ. ΡΑΦΕΙΟ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟΥ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΜΩΣ, ΑΠΑΞ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ Η ΑΓΩΝΙΑ ΜΑΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΣΤΙΚΗ ΕΥΤΘΥΝΗ (ΝΟΜΙΚΟ ΣΚΕΛΟΣ) ΤΟΥ ΕΛ. ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΓΑΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΠΛΗΜΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΑΣΦ. ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΑΥΤΩΝ.
    ΜΑΛΙΣΤΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΗΚΑΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΩΣΤΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΥΠΕΡΙΣΧΥΣΑΣΗΣ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΩΝ ΔΙΑΚΣΤΩΝ ΤΟΥ Σ.Τ.Ε, ΜΕΙΨΗΦΟΥΝΤΟΣ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΝΟΣ: ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΛ.ΤΟΥ Σ.Τ.Ε Κ. ΣΩΤ. ΡΙΖΟΥ, ΠΟΥ
    " Φ Ρ Ο Ν Ε Ι: ότι το τιθέμενο ζήτημα δεν έχει γενικότερο ενδιαφέρον."
    ΏΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΌΤΑΝ ΔΕΚΤΟ ΚΑΤ΄ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ το αίτημα των εναγόντων, με την ιδιότητα των ασφαλισμένων στην ασφαλιστική εταιρεία «ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ Α.Ε.Γ.Α.» που ζητούν να επιδικασθούν σε αυτούς ποσά, κατ΄ άρθρο 105 Εισ.Ν.Α.Κ., ως αποζημίωση και χρηματική ικανοποίηση για την αποκατάσταση της ζημίας και ηθικής βλάβης που υπέστησαν από παράνομες πράξεις και παραλείψεις των οργάνων του Δημοσίου κατά την άσκηση εποπτείας επί της εταιρείας αυτής.
    ΟΜΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΝ ΤΈΛΕΙ ΑΠΟΦΑΣΊΣΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ (2/1) ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΤΟΥ Σ.Τ.Ε (ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΟ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ Κ. ΦΙΛ. ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΤΙΠΟΡΕΔΡΟ Κ. Ν. ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΤΟΥ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΘ΄ΥΛΗΝ Α΄ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥΤΟΥ, ΘΕΤΙΚΑ ΥΠΕΡ ΗΜΩΝ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ, ΕΝΟΣΟΝ ΥΠΕΡΙΣΧΥΣΕ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ Η ΝΟΜΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΦΡΟΝΗΣΗ, ΟΤΙ_:
    "Το γεγονός ότι με την ως άνω αγωγή τίθεται το γενικότερου ενδιαφέροντος ζήτημα της αστικής ευθύνης του Δημοσίου για πλημμελή άσκηση κρατικής εποπτείας επί των ασφαλιστικών εταιρειών, ΑΥΤΟ έχει συνέπειες για τον ευρύτερο κύκλο των ασφαλισμένων στην ως άνω εταιρεία.
    .... Μειοψηφεί ο Πρόεδρος, ο οποίος φρονεί .........
    ΟΡΘΩΣ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΟΙ Κ.ΜΙΧ ΚΑΙ Ι. ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟΣ ΕΝΑΝΑΝ ΧΡΗΣΗ της Επιτροπής του άρθρου 1 παρ. 1 του Ν. 3900/2010,
    ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ Ο ΝΕΟΨΗΦΙΣΘΕΙΣ ΣΧΕΤΡΙΚΑ *2010) ΝΟΜΟΣ ΑΥΤΟΣ.

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΕ, ΜΕ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΖΗΜΙΑΣ ΜΑΣ/ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΜΑΣ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΙΑ ¨"ΚΡΙΜΜΕΝΗ" / ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ Σ.Τ.Ε ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΕΝΤΟΣ 2 ΕΤΩΝ ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟΝ, ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΕΛΛ. ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΓΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΜΜΕΛΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΕΠΙ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΣΦ, ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ.
    ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΠΟΨΕΩΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΜΕΣΩ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ......
    ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΟΡΙΣΘΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΕΠΟΜΕΝΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΟΠΟΥ ΑΠΑΝΤΕΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΟΝΤΕΣ.
    ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΑΣΠΙΣ ΠΟΥ ΛΟΓΩ ΗΛΙΚΙΑΣ, ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΥΝ.
      ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ ΜΙΑ ΜΕΘΟΔΟ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ , ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΟΥΣ.

      ΜΙΑ ΦΟΡΜΑ, ΕΝΑ ΦΥΛΛΟ ΧΑΡΤΙΟΥ, ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ, ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ, ΚΑΤΙ.
      ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ.
      ΟΜΑΔΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ , ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΝΑ ΕΠΙΝΟΗΣΕΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟΣ ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΟ ΣΧΗΜΑ ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΔΕΙΧΘΕΙ, ΟΤΙ ..ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΟΣΩΝ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΘΕΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΟΥΣΙΩΔΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΗΤΟ ΚΑΙ ΑΦΕΛΕΣ.
      ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ,ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΡΧΗ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΝΑ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.
      ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ, ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ, ΤΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ , ΤΩΝ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΝΤΩΝ ΚΑΙ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΩΝ.
      ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΜΕ.
      ΓΙΑ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ.
      ΔΩΣΤΕ ΤΗΝΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΕΜΠΛΑΚΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΕΡΗΓΡΟΙ, ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΕΠΩΝΥΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ/ΕΠΙΣΤΟΛΗ
      ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ.
      ΣΗΜΕΡΑ, ΤΡΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΤΥΧΑΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ ΜΕ ΡΩΤΟΥΣΑΝ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ. ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΕΤΩΝ.
      ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΑΣ/ΜΑΣ.
      ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΜΑΣ, ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ.
      ΕΓΚΛΗΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΕΔΩ. ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ, ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΘΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ.
      ΒΡΕΙΤΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ.

      Διαγραφή
  47. Η αποφαση αυτη του ΣτΕ παγωνει κ τις πραξεις του εκκαθαριστη, που αυτοσχεδιαζοντας, τουλαχιστον στην αρχη, εκδηλωσε τηνπροθεση να αποζημιωσει μονο καποιες κατηγοριες ή θα συνεχισουν να εκτελουν τα σχεδια τους; γιατι αν εξαντληθει το ρευστο αποθεματικο , παλι αυτο που εχουν δρομολογησει γινεται. εμεις, εχουμε προθεση να εμποδισουμε αυτες
    τιςκινησεις;





    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Aγαπητοί μου συμπάσχοντες,εγώ νομίζω ότι η απόφαση του ΣτΕ γίνεται εκ του πονηρού!Φοβούμενοι μήπως κάποιος από τους χιλάδες που έχουμε προσφύγει στα δικαστήρια,δικαιωθεί,οπότε με βάση την αρχή του δεδικασμένου, δικαιωθούμε όλοι,επιχειρούν σύντομα να εκδώσουν μια συνολική αρνητική απόφαση περί ευθύνης Δημοσίου,για να καθαρίσουν οριστικά μαζί μας.
    Κάτι ανάλογο δεν έγινε και με τους ομολογιούχους;
    Μακάρι να διαψευστώ,αλλά νομίζω ότι πλησιάζουμε στο οριστικό τέλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το προβλημα με τους ομολογιουχους ηταν περισσοτερο ηθικο κ θεμα εμπιστοσυνης προς το κρατος. δεν ειχαν διασφαλιση για αποδοση ουτε για το κεφαλαιο τους. ομολογα ηταν. δεν ειμαι ειδικος, αλλα πιστευω οτι η βαση της πλημμελους εποπτειας, που επεδειξε ο αρμοδιος κρατικος φορεας, ειναι αδιαμφισβητητη. και αυτο ειναι το επιχειρημα μας. το κρατος οφειλε να ελεγχει για να διασφαλιζει τους ασφαλισμενους, και δεν ελεγχε. και αυτο αποδεικνυεται. εξαλλου, αν καποιος προστρεξει στις συνεδριασεις της βουλης, υπαρχει ομολογια σαχινιδη κλπ αρμοδιων ,καταγεγραμμενη στα πρακτικα της βουλης, για την ολιγωρια του δημοσιου. βοριδης, αδωνις, μαρκοπουλος, σαχινιδης κλπ απειροι βουλευτες της κυβερνησης υπουργοι και μη, βροντοφωναζαν για την τεραστια ευθυνη του δημοσιου.
      για να απορριφθει η προσφυγη μας, θα πρεπει να υπαρχει επιχειρηματολογια και αποδειξεις αλλες.
      ο ιδιος ο βοριδης ειχε παρακινησει το σαχινιδηκαι την κυβερνηση να σπευσει να μας αποζημιωσει αμεσα, γιατι οπως ειπε, αν καταφευγαμεστα δικαστηρια, θα δικαιωνομασταν και με τοκους υπερημεριας εκτος των αλλων.
      αυτα ολα ειναι στοιχεια , μαζι με τα τεκμηρια τα πιο σοβαρα ακομα τα πραγματικα.
      αλλωστε, γιατι δεντο βλεπετε και ως λυτρωση; ποσα χρονια θα μας εμπαιζουν ολοι αυτοι; η ιστορια πρεπει να τελειωνει και στο χερι μας ειναι να μην αφησουμε να περασει κατι δρομολογημενο ανωθεν, αλλα αξιολογοι ανωτατοι δικαστες να επιτελεσουν το καθηκον τους χωρις να ακουσουν τις σειρηνες. και ολοι νομιζω σ αυτο ελπιζουμε.

      Διαγραφή
  49. DEN EIDA KANENA NA VGAINEI STO MEGA TO PRWI..!??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ειναι που καρποφορουν οι προσπαθειες μας . ηταν λαθος οι κινησεις 4 ολοκληρα χρονια και ακομα δεν το καταλαβαν. και συνεχιζουν ετσι. αφου σκοπος τους ειναι να στηριζουν τον εποπτη οπως λενε στις νομιμες αποφασεις του, ειμαστε αξιοι της αδιαφοριας ολων.
      αξιο αποριας ειναι πώς μονο ενας απο τους δικαστες του ΣΤΕ ηταν αρνητικος . ετσι οπως αποσιωπησαν τα παντα, και τα εφεραν μονο σε κλειστο επιπεδο συνεννοησεων μεταξυ τους, χωρις προσπαθεια επιμονη για μαζικοτητα και δημοσιοποιηση παντου, θα επρεπε ολοι να ελεγανν οτι το σκανδαλο ασπις δεν ηταν σοβαρου κοινωνικου ενδιαφεροντος. και ας αυτοκτονει κοσμος, και ας προκειται για καταθεσεις και ας διασφαλιζε το δημοσιο τα αποθεματικα. γιατι το σκανδαλο ασπις ειναι ακριβως αυτο. οτι αυτο που διασφαλιζε δεν υπηρχε. τι αλλο μπορουν να πουν για να ανατρεψουν τα επιχειρηματα μας. με γεγονοτα μιλουμε.
      κανενας στο μεγκα, κανενας σε κανενα μμε. δε λεει κατι αυτο; τωρα που εχουν κινητρο ΚΑΙ οι δικηγοροι πια, ισως βρουν τον τροπο να το βγαλουν προς τα εξω.

      Διαγραφή
  50. Προσωπικά διατηρώ μεγάλες ελπίδες για θετική απόφαση του ΣτΕ, κι αυτό γιατί το κράτος και γενικά σ΄ολη την ευρώπη, Η.Π.Α κλπ. η ιδιωτική ασφάλιση είναι αυτή που παρέχει συντάξεις, ασφάλιση υγείας, προσόδους . Αν τώρα που στην Ελλάδα ξεκινάει φιλόδοξα το σχήμα αυτό , με παράλληλη κατοχύρωση συντάξεων μόνο μέχρι ποσού 300 περίπου ευρώ,
    δεν νοείται απόφαση που δεν θα καταδικάζει το δημόσιο για την πλημμελή του εποπτεία, Γιατί, ο κόσμος θα είναι ιδιαίτερα καχύποπτος και τίποτα δε θα στεριώσει από τα σχέδιά τους. Σε μια αποδεδειγμένη ιστορία πλημμελέστατης εποπτείας, αν βγει απόφαση ότι δεν ευθύνεται το κράτος, τότε πώς θα έχει εμπιστοσύνη ο κόσμος για τα μέλλοντα ασφαλιστικά προγράμματα πάσης φύσεως.
    ΄Ισα ίσα που θα προσπαθήσουν να βγάλουν θετική απόφαση, για να αποδείξουν ότι θα εποπτεύουν αυστηρά. Τώρα για τα ποσά αποζημιώσεων και το πότε το κράτος θα αποζημιώσει και σε ποια ποσοστά, ελπίζω να υπάρχουν ειδικοί να μας διαφωτίσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. φτουσασ ρε...ασφ......κια27 Οκτωβρίου 2013 στις 4:07 μ.μ.

    βεβαιωσ ολοι ενωμενοι οι ασφαλισμενοι χωρις το διοικητικο συμβουλιο των ασφαλσιτικων διαμσολαβουντων που κινει τισ κατευθυνσεις στον άλλο τυπικα συλλογο τρεις και ο κούκος αποφασίζουν ολα φτιαχτά... και αυτα μεταξύ τουσ μονο.
    κανεις παο αυτους σ'επανω, μονο ασφαλσιεμνοι, αφουα υτοι δεν αντιδρουν στον επόπτη που παει να μασ ξεχωρισει σε δυο κατηγοριεσ.
    φτουσασ ρε...ασφ......κια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΕΧΕΙΣ ΚΕΧΑΓΙΑΟΓΛΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΑΣΦΑΛΣΤΙΚΟ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ Κ. ΣΙΔΕΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΙ /ΣΠΑΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΠΡΟς ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ 2008?
    ΚΑΙ ΜΕ ΜΠΛΑΝΚΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΤΗΣ ΠΟΥΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ???
    Ε...ΝΙΚΟΛΆΚΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εμεις υποτιθεται οτι εξακολουθουμε να ειμαστε καλοπροαιρετοι. αλλα ποιος εκκαθαριστης θα κανει την κινηση της αποζημιωσης αυτων που ηξεραν και πουλουσαν των συγγενων και φιλων, τα δικα τους, των συμφεροντων, πριν την ανακληση και τωρα εμφανιζονται ως παρθενες ολοι τους να δικαιουνται πληρους αποζημιωσης;
      ποσο απονηρευτος και συννομος ειναι ο εποπτης; δεν αναλογιζεται ουτε τωρα , που εχει αποδειχθει οτι τα αποθεματικα ηταν τρυπια οτι πολλοι το ηξεραν; και πρωτη η επεια, που απαρτιζεται απο ατομα, και τα υπουργεια επισης.
      και θα αποζημιωσει παλι με δικα μας λεφτα πληρως αυτους τους επιτηδειους
      που σαφως δεν ειναι ολοι ..υπαρχουν οντως και οι ασχετοι με τη λαμογια.
      αλλα ποιος μπορει να κρινει ποιος θα κλεψει απο την τσεπη του αλλου.
      να σταματησει η καταχρηστικοτητα της εποπτειας .
      να κληθει αμεσα εισαγγελεας πριν απο καθε κινηση καταχρηστικοτητας.

      Διαγραφή
  53. Α ΡΕ ΒΕΡΓΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ27 Οκτωβρίου 2013 στις 4:12 μ.μ.

    ΚΕΧΑΓΙΑΟΓΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕΣ ΣΤΟ ΜΕΓΚΑ???????
    ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΔΕΡΗ ΝΑ ΣΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ Ε????
    ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ?????
    ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ...
    ΜΟΝΟ ΣΚΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΩΡΕ......Ή ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Κεχαγιαογλου αντε καλο μου στην ευχη του θεου. Πηγαινε στο σταικουρα να σου σκουπισει τα δακρυα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΑΣΕΤ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ. ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΦΥΚΙΑ. ΚΑΙ ΗΤΑΝ Η ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΑΠΟΛΥΣΗΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ. ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ. ΚΑΙ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ Ο ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΣ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ, ΟΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΟΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΗΘΕΛΑΝ ΒΕΒΑΙΑ.
    ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒ. ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΑΣΚΟΥΣΕ ΤΗΝ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΣΩΣΤΑ; ΚΑΙ ΑΝ ΤΗΝ ΑΣΚΟΥΣΕ ΣΩΣΤΑ ΠΩΣ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ; ΚΑΙ ΑΝ ΕΝΕΚΡΙΝΕ, ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ;
    ΤΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒ. ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΝΑ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΕΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ;
    ΚΑΙ Ο ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ ΤΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ, ΤΑ ΦΡΕΣΚΑ ΛΕΦΤΑ, ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ, ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΗΣΑΝ ΛΙΙΙΙΙΓΟ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ, Ο ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΙ, ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΞΑΓΟΡΑΣ.
    ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΑΥΤΑ Ο ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ;
    ΤΑ ΕΨΑΞΕ;
    ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ;
    Ο ΝΟΜΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΜΑΣ, ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ.
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΥΡΙΕ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΑ, ΚΑΙ Η ΠΡΟΘΕΣΗ ΣΑΣ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΧΡΗΜΑΤΑ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΞΑΓΟΡΑΣ.
    ΘΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΗΣΥΧΟΣ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΟΤΙ ΕΦΑΡΜΟΣΑΤΕ ΠΟΙΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ;
    ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ.
    ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΠΑΛΙ. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ ΣΑΝ ΧΑΡΤΙΝΟΙ ΠΥΡΓΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτά που μετέφερε ο σφαλιστής σου,στην νέα εταιρία, ηταν μόνο τα ΙΣΟΒΙΑ.. δηλ.τα νοσοκομειακά..τα ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΑ ΔΕΝ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ...απλά γιατί ειναι ευνοειτο...τα ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ, οπου τα "τσεπωσε"Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ....απλά ο ασφαλιστής σου ,εαν ειναι ετσι οπως τα λες, ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΟΥ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΣΟΥ!

      Διαγραφή
  56. Παρακαλουμε τους ασφαληστες να μην ξαναγραψουν σχολια στο blog γιατι θα σβηνονται. Να πανε στο site του συναδελφου τους κεχα(δ)ιαογλου να γραφουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πρεπει να σταματησετε αυτον τον πολεμο εναντιον των ασφαλιστων.αν εσεις ειστε μια φορα χαμενοι εμεις ειμαστε δυο.γιατι εκτος οτι χασαμε τη δουλεια μας και αρχισαμε παλι απο την αρχη το 90%των ασφαλιστων ειχε προσωπικα του χρηματα στην ασπις οπως εγω που εχω με τον αντρα μου 350.000 ευρω τους κοπους μιας ζωης.στραφειτε και ριξτε ευθυνες σε αυτους που οντως ειναι υπευθυνοι και καταλαβετε επιτελους οτι εμεις και εσεις ειμαστε τα θυματα και το κρατος με τους πουλημενους υπουργους του ο ενοχος.

      Διαγραφή
  57. ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΜΠΛΑΚΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ
    ΠΙΣΩ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. http://www.capital.gr/News.asp?id=1896921

    για ριξετε μια ματια, σε καθε υπουργειο επιορκοι, κλεφτες και απατεωνες. αυτοι διαχειριζοταν τα χρηματα μας. μονο που οι εντιμοι, οι αδεκαστοι , οι υπερανω, μας εριξαν στα σκυλια. και ενιπταν τα χερακια τους. και χασαμε την αξια του αποθεματικου, και μας ελεγαν ψεματα, και ψηφισαν νομους αλλους , γιατι οι προηγουμενοι, λεει, ηταν αντικοινοτικοι, και δεν τους εφαρμοσαν, και δεν ιδρωσε το αυτακι τους και τωρα μετα απο τεσσερα χρονια, φτασαμε στο σημειο να βγει ενα νεο διορισμενο ατομο, που εμεις πληρωνουμε και παλι, να βρει , ω του θαυματος,αντικοινοτικες λυσεις. σοβαρευτειτε, γιατι ως εδω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Κι εγώ έχω συμβόλαιο ακριβώς δέκα ημέρες πριν την ανάκληση,με κατατεθημένο μεγάλο χρηματικό ποσό που πήρα από την πώληση πατρικής περιουσίας.
    Οταν έκλεισε η ασφαλιστική,με πήρε τηλέφωνο ο απατεωνας ο ασφαλιστής μου και μου είπε να τρέξω αμέσως να καταθέσω αίτηση εξαγοράς!
    Ας μη γελιόμαστε,κάποιοι ήξεραν...
    Ολα αυτά τα κατέθεσα στον εισαγγελέα και στον ανακριτή και αναμένω τη δίκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ειδατε λοιπον; καποιοι που το ηξεραν τοσο δα πριν, το εφαρμοσαν και το πετυχαν. αιτησεις ανακλησεως και μετα εγιναν βεβαια, οπως προκυπτει απο πολλες καταγγελιες και μαρτυριες.
      ΑΥΤΟΥΣ ΘΕΛΕΤΕ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΑ ΝΑ ΠΡΙΜΟΔΟΤΗΣΕΤΕ;
      Σ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΔΩΣΕΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ, ΤΩΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ;
      ιδου η συμβουλη! τρεξε κανε αιτηση εξαγορας.
      ε; σας λεει κατι; ας υποθεσουμε οτι ο μπατζανακης καποιου γραμματεα του υπουργειου ειχε ασφα ζωης. ε; τι λετε; δεν εκανε αιτηση εξαγορας; ας υποθεσεουμε και πολλα αλλα πραγματα. πώς ακομα δεν εχετε δημοσιοποιησει ανακληση της επαισχυντης αυτης αποφασης; μην το κανετε. πρωτον γιατι θα παει στα αζητητα οπως και αλλα πολλα και δευτερον, γιατι θα εισπραξετε εσεις τελικα την οργη τοσων κατεστραμμενων ανθρωπων που ζουν σε τρωγλες εχοντας περιουσια μιας ζωης στην εταιρια , της οποιας εσεις τωρα ειστε γενικος δερβεναγας. αλλα, μεχρι εκει. παρτε το πισω, και σκεφτειτε λιγο.λιγο,οχι πολυ. γιατι κανενας δε θα το αφησει. θα παμε σε βαθος, θα αρουμε απορρητο για ολους. και θα αποκαλυφθουν πολλα.
      απο ποτε , εκτος του ψωμιαδη, των ασφαλιστικων εταιριων , καποιων απο τους ασφαλιστες, θα φτασουμε στο σημειο να μας κλεβουν και τωρα; να τα παρετε απο μενα και να τα δωσετε στον μπατζανακη του υποτιθεμενου γραμματεα καποιου επιμαχου υπουργειου. ε;

      Διαγραφή
    2. μαλα....ιες γράφεις!

      Διαγραφή
  60. Χθες βράδυ,στον Τράγκα ο Κασιδιάρης είπε ότι ζήτησε την παρέμβαση του εισαγγελέα κατά του MEGA και των δημοσιογράφων του,για συκοφαντική δυσφήμιση ενός νομίμως εκλεγμένου κόμματος της Βουλής.
    Ομως ο εισαγγελέας απέρριψε το αίτημα με το αιτιολογικό ότι το MEGA εξυπηρετεί τους σκοπούς της κυβέρνησης.
    Είμαι σίγουρος ότι σε λίγους μήνες το ΣτΕ θα εκδώσει μια απόφαση που και πάλι θα εξυπηρετεί την κυβέρνηση.
    Η μόνη μου ελπίδα πια είναι το κυνήγι των ασφαλιστών και το πως θα πλήξω όσο περισσότερο μπορώ αυτό το ευφυές ευφέρημα άξιων απατεώνων,δηλ.την ΑΣΦΑΛΙΣΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΝΑΣΘΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΜΑΣ.28 Οκτωβρίου 2013 στις 3:08 μ.μ.

    Βρε ασφαλιστές Δ.Σ του άλλου Σωματείου γιατί δεν αντιδράτε κατά αυτού του μορφώματος/κατασκευάσματος της εποπτείας της εκκαθάρισης και δέχεσθε την μη συννομη αυτή γραμμή του Επόπτη???
    Δέχεσθε να υπεξαιρέσει ο Επόπτης τα αποθέματα του ενός κλάδου γα να αποζημιώσει κάποιες δήθεν!!! ή και μη δήθεν εκκρεμείς ζημιές, ως ΧΑ>>>ΧΑ>>>Γ Ε Ν Ν Η Μ Ε ΝΕ Σ !!!, συγκριτικά με όλους του υπόλοιπες ως μη ΑΓΕΝΝΗΤΕΣ!!!! ΕΩΣ ΤΗς ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΑΝΑΚΛΗΣΕΩς ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, ΠΑΡΑΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΗ ΟΔΗΓΙΑ ΚΑΤΑ ΑΡΘΡΟ 2α περ. λδ κ.λ.π???
    Και ανακοινώνετε επίσημα στην ιστοσελίδα σας, ότι η ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΕΠΟΠΤΗ ΣΕ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΔΣΕ ΔΥΟ ΦΑΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΩΣΤΗ!!!
    ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΚΕΧΑΓΙΑΟΓΛΟΥ?????
    ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΔΕΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΩΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΣΟΥ ΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΡΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ και συλλογικά ΑΝΑ ΥΨΟΣ ΑΠΟΘΕΜΑΤΟΣ ΕΚΑΣΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑιΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ ΤΟΥ απο το οποίο αποτελείται Ο ΚΑΘΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΚΛΑΔΟΣ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΕΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΝΟΜΜΙΕΣ ΚΕΙΜΕΝΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΩΣ αυτές ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΟΔΗΓΙΑ????
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΑΜΕΣΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΩΝ ΣΤΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ ΖΩΗΣ ΤΟΥ Κ. ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ ΠΟΥ ΒΑΣΕΙ ΑΥΤΟΥ ΔΙΕΞΗΧΘΗ Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΝΑΔΟΧΗΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΠΕΤΥΕΦΧΘΗΙΟ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΠΡΑΞΕ Η ΑΡΜΟΔΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ Τ.Τ.Ε (ΔΕΙΑ), ΑΛΛΩΣ ΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ. ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΜΗ ΑΝΑΔΟΧΗΣ.!!!! ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ !!! [ΡΠΣΠΑΘΗΑΣΑΝ...ΧΑ.ΧΑ...
    ΚΑΙ ΔΗ ΤΟΣΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΗΣ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ...
    ΠΟΛΛΑ ΕΚ ΤΟΥΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΑ ΡΩΤΗΣΑΜΕ ΩΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΛΑΒΑΜΕ!!!!!!
    ΤΖΙΖ.....
    ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΕΣ ΔΕΝ ΔΥΝΑΜΕΘΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΟΥΜΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ ΜΕ ΟΜΟΙΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ. (ΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ). ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΝ ΝΑ ΓΕΝΙΚΕΥΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΕΚΑΣΤΟΣ ΕΚΑΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ...
    ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΒΛΕΨΕΙΣ ΤΙΝΩΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΠΑΛΑΣΣΟΥΝ ΤΥΧΟΝ ΑΠΟ ΕΥΘΥΝΕΣ......ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ Ε?????
    ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ....ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ...ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ...ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΚΑΛΕ ΑΥΤΟ.....ΔΕΝ ΧΡΗΖΕΙ ΤΟΥΤΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΣ... ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ28 Οκτωβρίου 2013 στις 3:15 μ.μ.

    ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΜΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ,
    ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ, ΣΤΗΝ ΟΘΩΝΟΣ 4 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΓΝΩΣΤΑ ΑΠΑΝΤΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ Τ.τ.ε ΕΠΌΠΤΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΤΑΘΕΣΑΜΕ, ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ,. ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.
    ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ.
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΚΕΣΚΕΠΑΣΟΥΜΕ.
    Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΑ ΠΡΑΞΕΙ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ.
    ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ ΕΝΕΠΑΙΞΑΝ.
    ΟΡΓΑΝΟΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ
    ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ
    ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.
    ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΣΙΤΕΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΝΑΤΙΚΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΔΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
    ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΡΕΧΟΥΝ, ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΡΑΓΔΑΙΕΣ....
    ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ....
    ΤΗΛΕΦΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΖΙ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΤΗΛ. 6944946636
    ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ. ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΟΥΝ. ΤΟ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΟ, ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.
      ΑΥΤΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. Η ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ. ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΥΧΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ. ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ , ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΣΠΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ. ΤΟ ΑΛΛΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΖΗΤΟΥΣΕ ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ .....ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟΝ ΚΑΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ, ΠΩΣ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΕ 1000 ΑΤΟΜΑ ΤΟ ΒΙΟΣ ΤΩΝ 200.000.

      Διαγραφή
  63. Αποζημίωση από το δημόσιο ζητάνε ασφαλισμένοι της Ασπίς
    Συνολικά 2.589.702 ευρώ ζητούν με αγωγές τους προς το Ελληνικό Δημόσιο, τέσσερις ασφαλισμένοι της Ασπίς Πρόνοια.
    Σχολιάστε 0 & δείτε τα σχόλια 0 0 +10 0

    Ασφαλισμένοι της Ασπίς Πρόνοια ζητάνε 2,59 εκατ. ευρώ από το ελληνικό δημόσιο
    Αγωγές τεσσάρων ασφαλισμένων της Ασπίς Πρόνοια (η άδεια λειτουργίας της οποίας έχει ανακληθεί από το 2008), με τις οποίες ζητούν συνολικά από το Ελληνικό Δημόσιο το ποσό των 2.589.702 ευρώ για τη ζημιά που υπέστησαν από τις παραλείψεις των οργάνων του Δημοσίου, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα την αφαίρεση της άδειας λειτουργίας της ασφαλιστικής εταιρείας, αλλά και για ηθική βλάβη που δέχθηκαν, θα απασχολήσουν το Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ).

    Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, ειδικότερα, οι ασφαλισμένοι διεκδικούν για την ζημιά που υπέστησαν και για διαφυγόντα κέρδη το ποσό των 2.309.702 ευρώ και για την ικανοποίηση της ηθικής βλάβης που δέχθηκαν το ποσό των 280.000 ευρώ.

    Αναλυτικότερα, οι ασφαλισμένοι είχαν συνάψει με την Ασπίς Πρόνοια διάφορα ασφαλιστήρια συμβόλαια ζωής συνδεόμενα με επενδύσεις, ενώ παράλληλα είχαν και αποταμιευτικό χαρακτήρα.

    Οι ασφαλισμένοι κατέβαλαν υψηλά ασφάλιστρα και με την λήξει των συμβολαίων θα ελάμβαναν το κεφάλαιο, συν bonus.

    Οι αγωγές κατατέθηκαν στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών, αλλά σε εφαρμογή του νόμου 3900/2010, ο πρόεδρος του ΣτΕ Σωτ. Ρίζος μαζί με τα άλλα δύο μέλη της αρμόδιας επιτροπής, λόγω του ενδιαφέροντος της υπόθεσης και του γεγονότος ότι απασχολεί μεγάλη μερίδα του κοινωνικού συνόλου, τις εισήγαγε με διαδικασίες «εξπρές» στο ΣτΕ για οριστική επίλυση.

    Η απόφαση του ΣτΕ που θα εκδοθεί θα αποτελέσει πιλότο για όλες τις όμοιες εκκρεμείς υποθέσεις στα Διοικητικά Δικαστήρια της χώρας.Οι ασφαλισμένοι αναφέρουν ότι σύμφωνα με το άρθρο 105 του εισαγωγικού νόμου του Αστικού Κώδικα το Δημόσιο έχει την ευθύνη για τις πράξεις και παραλείψεις των αρμοδίων οργάνων του.

    Στην προκειμένη περίπτωση, αναφέρεται στις αγωγές, τα αρμόδια όργανα του Δημοσίου, δεν προέβησαν στου αναγκαίους προληπτικούς ελέγχους και στη λήψη των αναγκαίων κατασταλτικών μέτρων, πριν γίνει η ανάκληση της άδειας λειτουργίας της επίμαχης ασφαλιστικής εταιρείας.Ακόμη, υπογραμμίζουν ότι δεν ελέγχθηκαν οι πράξεις του τέως προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της Ασπίς Πρόνοια και σήμερα έγκλειστου στις φυλακές Κορυδαλλού Παύλου Ψωμιάδη, ο οποίος ήλεγχε άμεσα και έμμεσα το 50% του μετοχικού κεφαλαίου της επίμαχης ασφαλιστικής εταιρείας.

    Υποστηρίζουν, μεταξύ των άλλων, ότι Παύλος Ψωμιάδης ανεξέλεγκτα μετακινούσε τεράστιε ποσά από την Ασπίς Πρόνοια σε προσωπικές του εταιρείες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Κα ΣΙΔΕΡΗ ΕΙΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΒΑΛΛΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΑΓΩΓΕΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΑΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ΟΘΩΝΟΣ 4 - ΣΥΝΤΑΓΜΑ

    ΣΙΔΕΡΗ ΠΕΣ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ,ΑΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΚΕΙ-ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ- ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΛΥΣΗ...


    Γ.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θασαι εσυ και αλλοι δύο
      Δηλ τρεις και ο κουκος η Σιδερένια

      Διαγραφή
  66. OI NOMIKOI TOY ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΚΙΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΤΥΧΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΤΖΟΚΕΡ, ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΣΕ ΣΠΑΡΤΑΡΙΣΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ;

    ΕΠΙΣΗΣ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΑΓΩΓΗ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΟ ΣΤΕ, ΜΠΟΡΕΙ Ο ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΝΕΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗ ΣΥΝΕΒΗ ΤΙΠΟΤΑ; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΔΙΚΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Οταν το καράβι που επιλέξατε να ..αρμενίζετε βουλίαξει
    τότε θα καταλάβαιτε ότι όταν αυτό πήγαινε πάνω στο παγόβουνο
    ο καπετάνιος θριαμβολογούσε
    Αμοιρ α ποντίκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. το κυριώτερο βεβαια ότι ετσι παρασύρει κιολοους εμαςπου διαφωνούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ποια λυση προτεινετε; να διανεμηθει το αποθεματικο σε 100 ατομα και για τους αλλους τι;
      η συντριπτικη πλειοψηφια των ασφαλισμενων δεν εχει τι αλλο να περιμενει. σε τι διαφωνειτε; αν εχετε προτασεις, γιατι περιμενετε 4 χρονια να τις πειτε; ή μαλλον δεν πρεπει να μιλουμε καθολου, αλλα να προικισουμε καποιους.

      Διαγραφή
  69. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΣΙΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ29 Οκτωβρίου 2013 στις 7:00 μ.μ.

    ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΣΙΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ
    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΕΤΑ ΤΟΣΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΟΥΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ, ΑΝΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ, ΠΑΡΑ ΤΑ ΟΣΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ Ο ΕΠΟΠΤΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ, ΝΑ ΜΑΣ ΡΩΤΑΤΕ ΩΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ Ο ΕΠΟΠΤΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΙΑΤΥΠΩΣΑΜΕ ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΙ ΑΒΦΟΒΑ, ΑΦΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΝΟΜΙΚΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕΤΗ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΜΑΣ???
    ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΟΥ ΤΟ Δ,Σ ΑΥΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟ ΑΠΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΕΣ, ΑΥΤΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ!!! ΤΟΥ ΕΠΟΠΤΗ ΤΟΥΣ...
    ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΒΕΒΕΑΙΩΣ, ΠΟΥ ΚΑΙ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ...ΝΟΜΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ...ΠΟΥ ΘΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ..........ΜΙΛΙΕΣ!!!!!
    ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΣΙΕΜΝΟΙ..
    ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΑΥΤΟΥΣ!!!!!
    ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΞΕΡΑ ΑΛΛΙΩΣ...ΠΡΟΣΕΞΤΕ...
    ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ.
    ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 22.00 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΚΟΥΡΗ ΣΤΟ ΚΟΝΤΡΑ ¨ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ¨ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ " ΝΕΑΣ ΜΕΡΑΣ "¨ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ.
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΟΜΕΝΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΘΕΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ Η ΚΑ ΣΙΔΕΡΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΥΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ-ΗΘΙΚΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΑΝΑΔΑΛΑΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥ ΚΟΣΚΟΤΑ.
    ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ...
    ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ¨ΝΕΑΣ ΜΕΡΑΣ" Κο. ΖΩΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΚΑΥΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣΔΟΣ, ΠΟΥ ΤΣΟΥΡΟΥΦΛΑΕΙ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΣΧΕΔΟΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!.
    ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ,
    Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΜΑΣ.
    ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΡΑΓΕ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥΓΚΑ Ε????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. AN ΔΟΥΝ ΠΕΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΜΥΤΗ , ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΗ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΙ ΚΑΙ ΨΗΦΟΘΗΡΕΣ ΓΙ ΑΥΤΟ.
      ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΜΕ.
      ΔΩΣΤΕ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.
      ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΚΑ ΑΥΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ.
      ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΑΡΙΑ ΟΥΤΕ ΚΟΣΤΟΣ ΕΧΕΙ.
      ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ . ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΕΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ.

      ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΞΕΡΑ; ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ; ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΝ; ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΝΕΙΣ;

      Διαγραφή
  70. τι εγινε τωρα? τελειωσε το γλειψιμο στον...πρωθυπουργο μας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτο ειναι το προβλημα σου; κοινη επιδιωξη δεν εχουμε ολοι οι ασφαλισμενοι να πιεσουμε να αποζημιωθουμε; τι ειστε εσεις που φωναζετε; δωστε λυσεις και προτασεις εσεις αν εχετε.

      Διαγραφή
    2. ποιοι όλοι μωρη
      μονο για ταφραγκα σου τρέχεις
      και στα τετοια σου ολοι οι άλλοι

      Διαγραφή
  71. Kυρία Σιδέρη χαιρετίζουμε κάθε προσπάθεια σας,για τον κοινό μας αγώνα!
    Αναγνωρίζουμε τις μάχες που δίνετε καθημερινά τόσα χρόνια.
    Μακάρι να έχουμε θετική έκβαση!
    Θα ήθελα να γνωρίζω,αν ο κ.Μαρκουλάκος,ως εμπειρότατος δικηγόρος είναι αισιοδοξος για την απόφαση του ΣτΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ποιοκοινοαγωναρεμαλακαοκαθενασγιατηνπαρτητουκαιησιδερητοιδιο

      Διαγραφή
  72. ο κ.Ζώης, σήμερα,,,,ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ!!!
    Κοι των σωματείων και των συλλόγων....το σκανδαλο του ομίλου ασπις,,,,,,,
    εχει ΜΠΑΓΙΑΤΕΨΕΙ!!!! γι'αυτό δεν βγάζουν στις οθόνες το θέμα!
    ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ...ΤΟ ΘΕΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aπολύτως συμφωνώ μαζι σας, και αυτό ειναι το θέμα.
      Σκεφτείτε ομως, μήπως κάποιοι επιδιώξαν με νυχια και με δόντια αυτό το μπαγιάτεμα; Διαιωνισαν το θεμα, με ηλιθιες κινήσεις, με έλλειψη δημοσιοποιησης, με δήθεν επαφες και υποσχέσεις για εξελίξεις θετικές;
      4 χρόνια μας λένε ανοησίες κι εμείς τους πιστέψαμε.
      Ολα είναι θέμα συμφερόντων. Και τους βοήθησαν κάτι περίεργοι τύποι ,που κατάφεραν σε πρώτη φάση, να παραπλανήσουν τον κόσμο.

      Διαγραφή
  73. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ30 Οκτωβρίου 2013 στις 10:02 π.μ.

    Περιμένετε κσα το θέμα της Ζημιάς ως Σκάνδαλο της ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ θα !!!ξαναπέξει σε κάποιο τηλεοπτικό ΜΕΣΟ από την αλλη Δευτέρα και μάλιστα στο κεντρικό αυτού Δελτίο Ειδήσεων όπου είναι ήδη προσκεκλημμένη η Πρόεδρός μας.
    Δεν τελείωσε ούτε το γλύψιμο. ούτε τίποτα. ποτέ δεν τελειώνει. γιατί ο συλλογικός μας αγώνας εφεξής θα δικαιωθεί οραγνωμένα και με νομικές προσπάθειες.
    Ετοιμάζεται μεγάλη μηνυτήρια αναφορά κατά απάντων των υπευθύνων από το έτος 2000-2009.΄Θέλουμε /επιδιώκουμε όλοι να την υπογράψουμε και αυτή κατατίθεται στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.
    Οποιος δεν φοβάται ας ακολουθήσει και είαμστε βέβαιοι ότι σύσσωμοι οι ΠΑΘΟΝΤΕΣ ΑΣΦΑΛΣΙΜΕΝΟΙ ΘΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ και θα παραστούμε εννοείται ως ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΝΑΓΟΝΤΕΣ.
    ΕΔΩ ΘΟΕΛΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΚΑΙ ΠΑΜΠΟΛΛΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΕΙΣΘΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ...ΑΓΝΩΣΤΑ ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΙΑ!! ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ....
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΟΥΝΤΕΣ/Δ.Σ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΥΤΕ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ.
    ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΚΡΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ, ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΟΥΝΑΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΜΑΖΙ.
    ΔΕΝ ΕΠΝΑΝΑΠΑΥΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΟΤΕ....ΜΑΧΙΜΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΟ ΜΕΣΟ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟ.
    ΝΑΣΘΕ ΣΘΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ.
    ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΜΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΑΘΟΝΤΩΝ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ, ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ.(ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΡΝ!!!ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ!!! ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΟΒΑΡΟΙ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΕΣ ΑΡΩΓΟΙ ΜΑΣ.....), ΠΟΥ ΜΑΡΤΥΡΟΥΝ ......
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΠΤΗ ΕΚΚΑΘΑΡΣΙΣΗΣ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ ΖΩΗΣ...ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΛΕΧΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ Λ Ο ΓΟ ΔΟ Τ Η ΣΟΥΝ ΟΣΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΜΑΣ/ΜΗ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΕΣ ΟΤΙ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΛΔΩΝ ΖΩΗΣ 1 Κ.ΛΠ. ΔΕΝ ΑΓΓΙΖΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ, άρθρο 2α περ. λα της ΚΟΙΝΟΤΙΚΗΣ ΟΔΗΓΙΑΣ 2001/17/Ε.Κ , ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΞΑΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΛΗΞΕΙΣ ΠΑΙρΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΜΟΝΟ !!! ΤΕΧΝΙΚΑ αποθέματα, !!ΑΝΟΤΗΤΟΙ /Ή......ΔΟΤΟΙ .... ΕΙΣΘΕ ΚΑΠΟΙΟΙ...ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ...τρομάρα σας, ..ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΤΡΕΧΟΥΝ Πανω ΑΠΟ ΟΛΑ Τα ΕΞΟΔΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ.....ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ!!!! ΓΕΝΝΗΜΕΝΕΣ κατ αυτούς τα τρομερά μυαλά!!!! ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗ ΣΤΙΣ .........(ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗ) ,,,ΕΞΑΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΛΗΞΕΙΣ...(δηλ. στους ευγενείς τους και δη κατά ποσοστό 90% σχεδον αγαπημε΄νοι μας ασφαλισμένοι). Θα οργανωθείσ υγκέντρωση ακι στην Ομήρου 4 στα γραφεία της ΑΣΠΙΣ ..Περιμένετε...θυμάσθε παλιά στον ΝΤΑΝΟΥΛΗ τον ανηψιό του Ψωμιάδη που κάναμε????
    ΕΧΟΥΜΕ και ΝΟΜΙΚΟ ΑΓΝΩΝΑ ΜΕΧΡΙ ΚΟΚΚΑΛΑΟ.
    ΔΕΝ ΣΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΠΑΠΑΚΩΣΤΟΠΟΥΛΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΕ ΕΠΟΠΤΑ ΜΑΣ.....ΜΙΛΙΆ ΤΟ Δ,.Σ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΣΙΤΩΝ////Ε???
    ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εκκληση, δημοσιοποιηστε και με αλλο τροπο τη συναντηση, για να ερθει κοσμος. ειναι αμαρτια να χασουμε προβολη και ευκαιριες.
      θα χαθουμε παλι αλλιως. πρωτα μεγαλη δημοσιοποιηση και μετα συγκεντρωση. δεν ειμαστε 10-20 μιλουμε για εκατονταδες χιλιαδες.μην το υποβαθμισουμε μονοι μας.

      Διαγραφή
  74. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ30 Οκτωβρίου 2013 στις 10:03 π.μ.

    ΕΠΙΣΗΣ:
    ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΟΥΝΤΕΣ Η ΕΑΔΕ τους (πανελλήνια Οργάνωσή τους) ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ Η Μ ΕΡΙ ΔΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ !!! ΥΜΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΕΝΕ ΓΕΝΕΙ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙσΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ, ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΠΤΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ......ΑΥΤΟ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ???
    ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΤΑ ΤΑ 15.00 ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΥΤΗΝ ΣΤΙΣ 4/11/2013, ΟΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΘΕΣΕΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΘΕΛΗΣΕΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ. ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥΣ ΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΥΚΕΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΕ...ΜΗΝ ΚΑΘΟΣΑΣΤΑΕ ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ...ΕΤΣΙ ΧΑΝΟΥΜΕ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΟΥΜΕ ΒΑΣΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΑΝΤΑ..
    ΘΑ ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΑΔΕ, ΓΝΩΣΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΟΠΩΣ: Ν. ΥΠΟΦΑΝΤΗΣ/ΣΚΑΙ, ΛΟΙΖΟΣ Κ.ΛΠ....ΘΑΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑΛΙΑ...
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΚΕΙ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΙ ΑΝΕΥ ΔΙΧΟΝΟΙΑΣ. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ..ΑΛΛΟΙ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΙΡΟΥΝ...ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ. ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΕΧΘΕΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ /ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΥΤΑ...ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΘΟΝΤΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ,...ΕΧΕΙ ΠΑΜΠΟΛΛΑ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΑ....ΕΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΙ ΝΑ ΒΟΗΘΟΎΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΜΕΛΗ, ΟΧΙ ΝΑ ΔΙΕΥΘΕΤΟΥΝ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΒΙΟΥ, ΟΠΟΥ ...ΘΕΛΟΥΝ.....ΜΕ ΑΓΝΩΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΕΝΟΣΟΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΟ ΕΠΟΠΤΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗς ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΜΗ ΣΥΝΝΟΜΗ ΚΑΤΥΕΘΥΝΣΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΕΥΓΕΝΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΕΥΓΕΝΩΝ....!!! ΔΙΚΗΓΟΡΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟ, ΟΤΙ Ο ΕΠΟΠΤΗΣ ΔΕΝ ΔΡΑ ΣΥΝΝΟΜΩΣ?????
    ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΜΕ
    ΕΛΑΤΕ.
    ΕΜΕΙΣ ΘΑΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ..
    ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΘΕΙ Η ΦΩΝΗ ΜΑΣ, ΣΥΣΣΩΜΗ, ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΠΙ 4 ΚΑΙ...ΧΡΟΝΙΑ....
    ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ.
    ΝΑΣΘΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ
    ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΧΑΙΡΕΤΗΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΣΤ,Ε Ν. 3900/10 ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΒΛΈΠΟΝΤΑΣ ΣΕ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ30 Οκτωβρίου 2013 στις 10:07 π.μ.

    ΤΟ NEXTDEAL.GR, ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΕΞΗΣ ΠΟΥ ΘΕΣΑΜΕ ΩΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ:
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ
    ¨"
    Ιδιωτική Ασφάλιση
    Home|Ειδήσεις|Ιδιωτική Ασφάλιση|Οι ζημιωθέντες ομίλου ΑΣΠΙΣ θα ρωτήσουν ποιοι διαμεσολαβούντες χρωστάνε ακόμα στην ΑΣΠΙΔΑ
    Οι ζημιωθέντες ομίλου ΑΣΠΙΣ θα ρωτήσουν ποιοι διαμεσολαβούντες χρωστάνε ακόμα στην ΑΣΠΙΔΑ
    μείωση μεγέθους γραμματοσειράς μεγένθυση γραμματοσειράς
    Συντάκτης / NextDeal
    Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2013 09:18

    Οι ζημιωθέντες ομίλου ΑΣΠΙΣ θα ρωτήσουν ποιοι διαμεσολαβούντες χρωστάνε ακόμα στην ΑΣΠΙΔΑ

    Το σωματείο ζημιωθέντων Ομίλου ΑΣΠΙΣ, όπως δήλωσε στο nextdeal.gr η πρόεδρός του Κατερίνα Σιδέρη, Συμβολαιογράφος, με αφορμή την ημερίδα που διοργανώνουν οι διαμεσολαβούντες θα επιχειρήσει να θέσει ερωτήσεις για ποικίλα θέματα που το αφορά και ιδιαιτέρως εάν υπάρχουν ακόμα διαμεσολαβούντες που οφείλουν και τι ποσά και εάν αληθεύει ότι χρωστάνε 100 εκ. ευρώ όπως γράφηκε πρόσφατα χωρίς να διαψευσθεί και ποια η ευθύνη τους.

    Ερωτήματα θα θέσει και στον πρόεδρο της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών για τη στάση των μελών της.

    Σκοπός του σωματείου η δημοσιοποίηση του θέματος κλεισίματος ΑΣΠΙΣ και η ζημιά των ασφαλισμένων από ενέργειες της εποπτείας."
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 4/11/2013 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 5.00 Ή 17.00 Μ.Η ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.
    ΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ.
    ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ
    ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6944946636

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. βλαμμενοι ολοι του κοσμου ενωθείτε

      Διαγραφή
    2. Βλαμμενος εισαι και φαινεσαι ασφαλ(η)στακο.

      Διαγραφή
    3. αυτούς τους ανώμαλους, δεν μπορούμε να τους απομονώσουμε;
      εύκολα σε 1-2 μέρες μπορούμε να τους εντοπίσουμε και να τους πάμε εισαγγελέα.

      Διαγραφή
    4. ολοι οι ψεκασμένοι εδω

      Διαγραφή
  76. Κεφάλαια 25 δις θα φέρουν οι ιδιωτικές συντάξεις
    Το βάρος της διαχείρισης προκαλεί προβληματισμό για το ποιες εταιρείες μπορούν να το σηκώσουν

    Κεφάλαια που θα μπορούσαν να φθάσουν ακόμη και τα 25 δισ. ευρώ σε βάθος δεκαετίας θα διαχειρίζονται όσες εταιρείες, ασφαλιστικές ή άλλες, ενταχθούν στο δεύτερο πυλώνα ασφάλισης για τη χορήγηση ιδιωτικών συντάξεων.

    Βάσει των πρώτων υπολογισμών που κάνουν υψηλόβαθμοι παράγοντες της ασφαλιστικής αγοράς, στο προς διαμόρφωση καθεστώς δυνητικά θα μπορούσαν να ενταχθούν περίπου 3 εκατ. εργαζόμενοι καταβάλλοντας σε μέσα επίπεδα ως εισφορά στα επαγγελματικά ταμεία το 7% των αποδοχών τους (από 2% οι μεγαλύτερης ηλικίας έως 15% οι μικρότερης – περίπου όσο και στο ΙΚΑ).

    Οι ίδιοι παράγοντες εκτιμούν ότι το μέσο ετήσιο μικτό εισόδημα του εργαζόμενου σήμερα υπολογίζεται στα 17.000 ευρώ, και, όπως αναφέρουν, οι εισφορές που θα καταβάλλονται στα Επαγγελματικά Ταμεία θα είναι της τάξης των 2,5 δισ. ευρώ, ποσό το οποίο αν υπολογιστεί για μια δεκαετία δημιουργεί ένα απόθεμα της τάξης των 25 δισ. ευρώ.

    Μπορεί, όπως τονίζουν, τα εν λόγω κεφάλαια να φαντάζουν ιδιαιτέρως υψηλά, αν ωστόσο υπολογίσει κάνεις ότι οι χρεώσεις των Επαγγελματικών Ταμείων θα είναι της τάξης του 0,5%, τότε εύκολα διαπιστώνεται ότι το σύστημα δεν θα μπορούσε να αντέξει περισσότερα από 10 Ταμεία με περίπου 300.000 ασφαλισμένους το καθένα ώστε αυτά να είναι βιώσιμα.

    Στη Ρουμανία, αναφέρουν για παράδειγμα, ότι κατά το πρώτο διάστημα λειτουργίας ενός αντίστοιχου συστήματος οργανώθηκαν πολύ περισσότερα σε αριθμό Ταμεία, ωστόσο όμως στην πλειοψηφία τους απορροφήθηκαν από τα μεγαλύτερα προκειμένου τα εναπομείναντα να καταστούν κερδοφόρα.

    Κατά τα ίδια στελέχη, όταν και εφόσον φθάσει η στιγμή των αδειοδοτήσεων, το κύριο ζητούμενο για τις αρμόδιες αρχές θα είναι να σταθμίσουν σωστά τα δεδομένα ώστε να οργανώσουν την αγορά των Επαγγελματικών Ταμείων με τρόπο τέτοιο που και βιώσιμα να είναι τα σχήματα, αλλά και να διασφαλίζονται υγιείς όροι ανταγωνισμού.

    Ποιος επιτρεπει διαφημίσεις της ιδιωτικής ασφάλισης για τη συνταξούλα του κοσμάκη, όταν το κράτος δεν αναγνωρίζει και δεν αποζημιώνει τους εξαπατηθέντες από τους φορείς και όργανά του, που δεν διασφάλισαν την αξιοπιστία και τα αποθεματικά της ασπις; γιατι τους αφήνουμε;
    οργανώστε οσο είναι καιρός μεγάλη παρουσία τη δευτερα, τα συμφέροντα καραδοκούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. οι ομολογιουχοι ξεκινουν τεραστιες κινητοποιησεις. δεν ειμαστε το ιδιο, αλλα ειμαστε εξαπατημενοι οπως αυτοι. εμεις εχουμε την τεραστια απατη των εποπτικων αρχων και του δημοσιου, που δεν εκαναν το καθηκον τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Εκδήλωση για την Ημέρα της Ιδιωτικής Ασφάλισης στη Θεσσαλονίκη
    Εκδήλωση για την Ημέρα της Ιδιωτικής Ασφάλισης διοργανώνουν τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου Το Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών, το Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο του Πανεπιστημίου Μακεδονίας & το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.

    Τις απόψεις τους για τη δυναμική ανάπτυξης της ασφαλιστικής αγοράς, τις εξελίξεις που αφορούν στους διαμεσολαβούντες και τις δυνατότητες διεύρυνσης των ασφαλιστικών εργασιών, θα καταθέσουν εκπρόσωποι φορέων και καταξιωμένα στελέχη της ιδιωτικής ασφάλισης. Ειδικότερα ο κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, Γενικός Γραμματέας του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών θα αναφερθεί στις εξελίξεις στον χώρο των διαμεσολαβούντων, η κα Σοφία Ρατσιάτου, Γενική Διευθύντρια Πωλήσεων της ING Ελλάδος, θα μιλήσει για το επάγγελμα του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή και ο κ. Μιλτιάδης Νεκτάριος, Πρόεδρος του Δ.Σ. στο ΕΙΑΣ & Αν. Καθηγητής του Πανεπιστημίου Πειραιώς, θα αναλύσει τις προοπτικές ανάπτυξης της ασφαλιστικής αγοράς και τις συμπράξεις ιδιωτικού & δημόσιου τομέα.

    Στην εκδήλωση θα αναλύσουν τις απόψεις τους οι κ.κ. Μιχάλης Ζορπίδης, Πρόεδρος Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, Φωκίων Μπράβος, Μέλος Προεδρείου του Δ.Σ. της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος, Δημήτρης Γαβαλάκης, Μέλος Προεδρείου Ένωσης Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ελλάδος, Κυριάκος Μερελής, Μέλος Δ.Σ. Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, Ιωάννης Χατζηδημητρίου, Πρύτανης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Ευτύχιος Σαρτζετάκης, Καθηγητής - Αν. Διευθυντής του ΕΠΙ Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Γιάννης Παπακωνσταντίνου, Γενικός Διευθυντής του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών και Ευτύχιος Σαρτζετάκης, Καθηγητής - Αν. Διευθυντής του ΕΠΙ Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

    ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΑΠΕΙΡΟΙ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΝΤΕΣ ΣΤΗ Β. ΕΛΛΑΔΑ.
    ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Ψηφίσματα από το σωματειο, να δημοσιευτουν και να κυκλοφορουν.
    Το ΣτΕ λαμβανει υποψη του ολα αυτα, για να αποφασισει. Πρεπει να προβληθει ο αριθμος των εξαπατηθεντων και το μεγεθος της καταστροφης.Κυριως δε, οτι τριζουν τα θεμελια της ιδ. ασφαλισης, αν δεν ικανοποιηθουν οι ζημιωθεντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μα τοσο αφελης είσαι
      μα αν δεν ε\ήσουν δεν θα πιστευες και την ...

      Διαγραφή
    2. Αφελης εισαι και φαινεσαι ασφαλ(η)στακο. Τα λεφτα θα τα επιστρεψετε μεχρι τελευταιας δεκαρας λαμογια

      Διαγραφή
    3. τα λεφτα θα τα επιστρεψουμε όταν πάρουμε αυτά που μας χρωστα η ασπίδα και είναι πολλαπλάσια

      Διαγραφή
    4. ΒΛΑΚΑ ΑΣΦΑΛΗΣΤΑΚΟ. ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 26 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ. ΕΤΣΙ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΩΣΕ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥΛΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΣΤΕΝΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ. ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ. ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ; ΟΤΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΑΤΕ ΠΑΡΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥΛΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑ ΚΡΑΤΑΓΑΤΕ ΤΙΣ ΑΜΟΙΒΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΡΙΣΕΥΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΣΤΕΛΝΑΤΕ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ

      Διαγραφή
    5. και τα αεροπλάνα που αφήνουν πίσω την ασπρη ουρά είναι γιατι ψεκάζουν όλους εσας

      Διαγραφή
    6. Ston eisagelea pou tha pate enas enas asfalhstakia ayta na tou lete

      Διαγραφή
  80. http://olympia.gr/2013/10/30/%CF%80%CE%BF%CE%B9%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%BB%CE%BF%CE%B9%CF%80%CF%8C%CE%BD-%CE%BF-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CF%8C%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%AD/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. http://olympiada.files.wordpress.com/2013/10/cf83ceb1cebacebaceb1cf83-cf80cebfcebbceb9cf84ceb9cebaceb7-cebaceb9cebdceb7cf83ceb7.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Τα πρακτικά της δίκης αναφέρουν από την κατάθεση του οικονομικού διευθυντή,ότι οι αμοιβές των ασφαλιστών,λίγο πριν το οριστικό κλείσιμο της εταιρείας,κυμαίνονταν από 20 εως 30%,για να έχουν υψηλό κίνητρο να προσελκύουν θύματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λαθος ηταν 80 με 90%
      και επιπλεον μπονουσ 20-30%
      και η μακακι πάει σύνεφο
      μετα τα 20 τυφλώνει

      Διαγραφή
    2. Ayta na ta peite ston eisagelea otan sas kalesei asfalhstakia

      Διαγραφή
    3. ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΣΠΙΣ ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ 2008

      ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ 205.430
      ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ 48.340

      ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ 23,5%

      ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ 31.030 ΣΥΝ ΔΑΝΕΙΑ ΣΕ ΑΣΦΑΛΗΣΤΕΣ 1.405
      ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΕΚΕΙ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ ΠΟΥ ΦΑΓΑΤΕ
      ΕΣΕΝΑ ΤΥΦΛΩΝΕΙ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΑΣΦΑΛΗΣΤΑΚΟ
      Ο ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΣΦΑΛΗΣΤΑΚΙΑ

      Διαγραφή
    4. ΝΑΙ, ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ, ΑΥΤΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ,ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ,ΣΕ ΝΕΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ,...ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΤΟ ΠΡΟΕΒΛΕΠΕ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ! σας υπενθυμίζω οτι...ΕΩΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΟΠΟΥ ΠΑΡΘΗΚΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΛΟΥΚΕΤΟΥ ,21/9/09, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΕΙΑ, ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ "ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΝΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΗΣ ΥΠΟ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΕΤΑΙΡΙΑΣ"!!!! δηλ. Η ΕΠΙΒΛΕΠΟΥΣΑ ΑΡΧΗ, Η ΕΠΕΙΑ, ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΝΕΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ.....ΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΗΡΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΕΝ ΒΡΑΣΜΩ ΨΥΧΗΣ" ΑΠΟΦΑΣΗ????

      Διαγραφή
  83. Eγω θα ηθελα να ενημερωθω , αν ειναι δυνατον, απο τους νομικους συμβουλους του σωματειου, αν τελικα ειναι όντως συμφερουσα η παραπομπη μας στη ΣτΕ. Γραφονται και λεγονται διαφορα. Ποια ειναι τα δεδομενα και οι εκτιμησεις ; Γιατι θα μας συνεφερε να μεναμε στα μεμονωμενα διοικητικα δικαστηρια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Η παραπομπή στο ΣτΕ δεν είναι συμφέρουσα,διότι το ΣτΕ γνωμοδοτεί σχεδόν πάντα υπέρ της κυβερνήσεως.Αυτό που μας συνέφερε ήταν άν κάποιος δικαστής σε κάποιο δικαστήριο έβγαζε μια θετική απόφαση,τότε με βάση την αρχή του δεδικασμένου θα άνοιγε ο δρόμος για όλους μας.
    Τώρα τα πράγματα είναι μάλλον απαισιόδοξα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι,ομως παντα μιλατε για πρωτοβαθμιο δικαστηριο και μετα ολες οι βαθμιδες μεχρι τον αρειο παγο , μετα απο πολλα πολλα χρονια. και παλι μια αποφαση πρωτοβαθμιου δικαστηριου δε θα προσφερε τιποτα. ποσες εργατικες υποθεσεις κερδιζονται σε πρωτο βαθμο και χανονται μετα και τελος; ουτε αυτο ειναι ευνοικο. σιγουρα δεν ειναι. τουλαχιστον με το ΣΤΕ εχουμε πιθανοτητα να τελειωνουμε πιο γρηγορα και να παμε στα ευρωπαικα.
      απο την αλλη επισης, γιατι να ειναι αρνητικο, οταν περιμενουν οι ασφαλιστικες τις ιδιωτικες συνταξεις; θα αποδειχθει οτι καμια ευθυνη εποπτειας δεν αναλαμβανει με τη βουλα το κρατος, και ποτε δεν θα ευθυνεται με πιθανη τετοια αποφαση του ανωτατου δικαστηριου. ειναι πολυ απιθανο να απορριφθει η προσφυγη μας. σιγουρα καπως θα το μπερδεψουν στην γνωμοδοτηση, αλλα φανταζομαι συντομα θα αναγκαστει το δημοσιο να δωσει λυση στο τελος. μαλλον γι αυτο προκειται. το πιο πιθανο.

      Διαγραφή
  85. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ31 Οκτωβρίου 2013 στις 9:46 μ.μ.

    ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 17.00 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΟΛΟΙ ΝΑΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΟΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΟΝΑΟΥΝ ΟΙ ΑΣΦΑΣΚΙΤΕΣ ΤΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΜΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΒΑΙΝΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΣΙΤΙΚΑ ΑΓΟΡΑ.
    ΟΛΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΘΑ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΘΟΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ.
    ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
    ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΣΤΟΙ ΑΛΛΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΙΟΠΩς ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΠΥΜΕ ΑΠΑΝΤΕΣ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ???????
    ΝΑ ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΕΩΣ ΜΑΣ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΕΩΤΕΡΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ.

    ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΡΤΡΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΚΟΥΣΙΚΗΣ ΣΤΙΣ 17.00 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 4/11/2013.
    ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΘΕΙΤΕ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ.'
    ΚΑΙ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ.
    ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ
    ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κ. Βακη, κ εγω δεν ειμαι η κ. Σιδερη,
      το ΔΙΥΛΙΖΩ,,,,ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΔΙΕΙΛΙΖΩ...
      οταν καποιος κανει παρατηρηση, γιατι γραφοντας γρηγορα και μηχανικα, κανει καποια λαθη, αυτοι που σπευδουν να επικεντρωθουν εκει και να διορθωσουν, ΟΦΕΙΛΟΥΝ, ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΓΡΑΦΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ,

      και εσεις, που επικαλεισθε τον αλλο συλλογο, και το οτι κατηγορειται αδικως,
      πειτε μας, παρακαλω, γιατι ακομα δεν εχουμε ενημερωση για το θεμα των αναγγελιων; τι πρεσβευει; με ποιο σκεπτικο; γιατι δια της σιωπης, και οχι μονον, ανεχεται να διαχωρισθουν οι ασφαλισμενοι στους ΤΥΧΕΡΟΥΣ ΚΑΙ .....ΑΤΥΧΟΥΣ; την ωρα που οι ατυχοι ειναι το 99% του συγκεντρωμενου αποθεματικου..(βλ. ασσετ που σαφως δεν εληξαν).

      επισης , πειτε μας, και καλοπροαιρετα σας ρωτω, γιατι 4 χρονια μας ταλαιπωρουν με ανακοινωσεις...του στυλ..νατο νατο ερχεται και μετα ΠΑΥΣΗ ΚΑΙ ΣΙΩΠΗ, γιατι επιδιδονταν σε αλληλογραφια αχρηστη και συναντησεις με βουλευτες κλπ. αντι να οργανωσουν τον κοσμο;
      Γνωριζω καλα, κι εσεις ακομα καλυτερα οτι μεσω ΚΑΙ των δικηγορικων γραφειων , αλα και αλλων στοιχειων που εχουν απο το δικτυο των διαμεσολαβητων, ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΣΟΥΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.
      ΤΩΡΑ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΟΙ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ, ΟΣΟ ΑΘΩΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ, ΜΑΣ ΕΡΙΞΑΝ ΣΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ, ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ.
      ΚΑΙ ΕΤΣΙ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΥΠΟΨΗ , ΕΤΣΙ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ.
      Ετσι, κ. Βακη .ο καθενας θα μπορουσε να πει για τον ασφαλιστη του ΄/φιλο του κολλητο/ που εξαφανιστηκε μετα,
      οταν σου εκανε 2 μερες πριν την ανακληση συμβολαιο 150,000 ευρω ασσετ, πιεζοντας και παρακινωντας με τεραστια επιχειρηματολογια, για την ανυπαρξια καλυψης και εγγυησης των τραπεζικων καταθεσεων, σε αντιθεση με την μεγαλη ασφαλιστικη αυτη, που και διαθετει αποθεματικο και εγγυησεις.
      ή αγραμματος ήταν ή κακοπροαιρετος ή αγιογδυτης ή ασχετος.
      διαλεξτε εσεις και πειτε μου.
      ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ, ΠΟΥ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ, ΓΡΑΦΤΗΚΑΜΕ ΣΥΝΔΡΑΜΑΜΕ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ , ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΛΑΘΩΝ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ.
      ΕΠΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ, ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ, ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.
      ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΩ ΤΟΝ κ,. Σελεκο, κ. Βγοντζα κλπ. που μας υποσχεθηκαν ΜΗΝΥΣΕΙΣ, ΑΓΩΓΕΣ πριν απο 3 χρονια κατα των πολιτικων προσωπων και ολων των αναμειχθεντων.
      Πειτε μου εσεις κ. Βακη..τι ειδατε απο ολα αυτα;
      Τ Ι Π Ο Τ Α! ποσο καλοπροαιρετος εισαι, οταν βλεπεις επισης στο τελος τσιμουδια και αποδοχη την αποζημιωσης του 8% των ασφαλισμενων ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ/ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΗΝ ΨΑΘΑ;

      Διαγραφή
    2. εΣΎ ΕΊΣΑΙ Ο ΑΣΧΕΤΟς ΠΟΥ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΛΛΆΟΥΤΕ ΗΘΕΛΕς ΝΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ
      ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΙΕ
      ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΣΟΥ
      ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΙ
      ΕΙΠΕΣ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΣΟΥ
      ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΑ
      ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ
      ΑΣΣΕΤ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΚΑΙ
      Η ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ
      ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΕΤΣΙ
      ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΤΙς
      ΛΑΜΟΓΙΕς ΤΗς ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ
      ΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ
      ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ
      ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ
      ΑΙΝΤΕ
      ΟΙ ΘΥΤΕΣ ΜΙΛΑΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΩΣ ΘΥΜΑΤΑ

      Διαγραφή
    3. ρε παιδια , δεν ειμαι η κ. Σιδερη.
      ουτε ο αντρας της.
      εγω ειμαι η περιπτωση του ανεργου εκεινου, που εκλεισε η εταιρια που δουλευε, απολυθηκε, πηρε την αποζημιωση απολυσης και ο φιλος του ο ασφαλιστης λιγες μερες πριν την ανακληση την εκανε ασετ! εκτος αυτου βεβαια, ειχε και η γυναικα μου 25ετες συνταξιοδοτικο και τα 3 μας παιδια.
      και λετε, ο φιλος μας, μας εδωσε στην ψυχρα; αλλιως ασχετος θα ηταν. γιατι διαμαρτυρεσθε;
      ηξερε την οικονομικη μας, αθλια κατασταση και οτι ο τι ειχαμε ηταν αυτα τα χρηματα.
      γιατι λιγες μερες πριν, γνωριζεις καλα, οτι οι υπαλληλοι ειναι απληρωτοι οι κακομοιρηδες κι αυτοι, οτι ο κοσμος χτυπιεται να ρευστοποιησει κλπ.
      μας εδωσε λοιπον, αυτο λετε;
      εγω εξακολουθω να ειμαι καλοπροαιρετος, αλλα οχι κι ετσι.
      καποιος , που οπως ο ιδιος ηταν υψηλα ισταμενος , θα γνωριζε καλα.
      αντε, βγαλε ακρη.
      να τελειωνουμε ομως μ αυτα.
      μπορουμε να συντονισθουμε μπας και βγει ακρη;
      να σταματησει ο εκκαθαριστης να αυτοσχεδιαζει και να κανουμε δυναμικη παρουσια μια φορα εστω;

      Διαγραφή
  86. αυτο δε λεγεται οργανωση. λυπαμαι που το λεω, αλλα θα ειναι κριμα παλι μια απο τα ιδια. οσοι ενημερωνομαστε απο εδω, θα πουμε και σε οσους ξερουμε. ομως, πρεπει να γινει μια ευρυτερη ειδοποιηση και με αλλο τροπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Breite mou eseis ena tropo kai an ine apotelesmatikos tha ton aspastoume amesos

      Διαγραφή
  87. υπαρχουν στοιχεια επικοινωνιας. ιμειλς, τηλεφωνα κλπ. και αν δεν τα εχετε, σιγουρα μπορουν να βρεθουν. ενα ιμειλ σε ολους με περιεχομενο την προσκληση γι τη συναντηση.
    μερικες αφισες σε κεντρικα σημεια της αθηνας/κεντρο, και
    αναρτησεις σε μπλογκς και ηλεκτρονικες εφημεριδες.
    αυτο ειναι εκ του προχειρου βεβαια, γιατι και παλι ανοργανωτο θα ειναι. εκει χανουμε, εκει χασαμε.
    τουλαχιστον ομως, θα μαθευτει.
    πρεπει να μας βαλετε ολους στο παιχνιδι της μαζικοτητος. και αθηνα και εκτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Γιατί τόση αναστάτωση; Γιατί βρίζετε και φωνάζετε; Δεν είναι ντροπή να μη μιλούμε επί της ουσίας , αντί να βρίζουμε συνέχεια;
    Ας μαζευτούμε όλοι μαζί, να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε.
    Το ΣτΕ θα είναι σωτήριο, αν κι εμείς διαχειριστούμε σωστά το χρονικό αυτό διάστημα. Ο καθένας χώρια δε θα βγάλει τίποτα.
    Και κάτι άλλο. Τα επιτόκια των τραπεζών ,έστω κάποιων, το 2009 ήταν πολύ κοντά σ αυτά της ΑΣΠΙΣ.
    Ακόμα και τα συνταξιοδοτικά τα πολυετή ήταν ασφαλιστήρια συμβόλαια ζωής. Εμείς φταίμε λοιπόν που ασφαλισαμε τα παιδιά μας εκεί και τους εαυτούς μας;
    Γιατι, αφού είστε ασφαλιστές βρίζετε τους άλλους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Αθώο έκρινε χθες το Δικαστήριο, Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων, τον Παύλο Ψωμιάδη στη μήνυση περί εκβιασμού του πρώην αναλογιστή Θ. Αναγνωστόπουλου ο οποίος σε αντίθετο δικαστήριο καταδικάστηκε πρωτοδίκως.

    Δεν προέκυψαν στοιχεία ενοχής εναντίον του Π. Ψωμιάδη και ξαναέρχεται στο φως όλο εκείνο το σκηνικό των ημερών πριν το κλείσιμο όπου εκτοξεύονταν στον αέρα απειλές αποκαλύψεων και ιστορίες ότι ο Π. Ψωμιάδης ήταν ένοχος εκβιασμού.

    Στα σχετικά δικαστήρια ακούστηκαν πολλά και παρασκήνια για τους ελέγχους εκείνης της εποχής που υπέστη η ΑΣΠΙΔΑ χωρίς αποτέλεσμα. Ακούστηκε ακόμα και μια αναφορά για το κακό κλίμα που δημιούργησαν επιστολές από την Ευρωπαϊκή Πίστη προς αρμόδιους φορείς για κλείσιμό της, τότε που δημοσιεύματα αναφερότανε σε σενάρια εξαγοράς από Όμιλο ΑΣΠΙΣ διαφόρων εταιριών και της Ευρωπαϊκής Πίστης η οποία εκ των υστέρων αποδείχθηκε ότι απορρόφησε μεγάλο τμήμα συνεργατών ΑΣΠΙΣ πρωτοστατούντος του τέως αναλογιστή κ. Ν. Χαλκιόπουλου που από την ΑΠΣΙΔΑ πήγε στην Ευρωπαϊκή Πίστη και εγνώριζε πολλά από τις συνεργασίες του με τον κ. Αναγνωστόπουλο και τις διαμάχες του περί του ποιος υπέγραφε ως αναλογιστής κλ.π. Οι τότε καταγγελίες μέσω επιστολών από την Ευρωπαϊκή Πίστη, οδήγησαν σε ελέγχους αρμοδίων στην οικονομική κατάσταση της ΑΣΠΙΔΟΣ, οι οποίες όμως αποδείχθηκαν αβάσιμες και αντιμετωπίσθηκαν επιτυχώς από την τότε Γενική Διοίκηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. O ασφαλιστής μου,αφού μου έκανε συμβόλαιο asset με όλες μου τις οικονομίες λίγο πριν το κλείσιμο,μετά με πίεζε να βάλω και όλα τα χρήματα των συγγενών μου σ΄αυτή την σπουδαία επένδυση όσο πιο γρήγορα μπορούσα γιατί λίγες μέρες μετά θα έκλειναν οι θέσεις και δεν θα μπορούσα να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία.Πράγματι λίγες ημέρες μετά έκλεισε η εταιρεία.
    Τώρα ο ανακριτής τον έχει παραπέμψει για κακούργημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΙΔΙΟ; 290.000.- ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΩΝ ΜΑΣ. 6ΜΕΛΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΑ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΑ ,ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΤΙΚΑ. ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ. ΤΟ ΕΦΑΠΑΞ ΜΟΥ!

      Διαγραφή
    2. θα του κανει τη μουρη κρεας του ασφαλιστη σου!αντε ηλιθιε και εσυ!

      Διαγραφή
  91. Παντως, αν το σκεφτει κανεις λιγο πρωτοτυπα, φανταστειτε! 250.000 συμβολαια. Απο 1000 ευρω να βαλει ο δικαιουχος καθε συμβολαιου σε ενα δικο μας ταμειο = 250.000.000.- ευρω και 100.000.000.- το αποθεματικο, τουλαχιστον, παμε στα 350.000.000.- αυτο το ρημαδι το εγγυητικο να βαλει άλλα 150.000.000.- φτασαμε τα λεφτα μας.
    αντι να δινουμε σε αναγγελιες, αγωγες, προμηθειες, συνδρομες κλπ
    1000 ευρω ειναι αυτα. αυτο το 70% το παιρνουμε και περιμενουμε τα υπολοιπα εξωθεν.
    πυραμιδα η ασπις; πυραμιδα και η λυση της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ1 Νοεμβρίου 2013 στις 4:07 μ.μ.

    ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΣΤΟ ΜΕGA Ο ΚΕΧΑΓΙΑΟΓΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΧΑΣΑΠΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗ ΤΗΝ 27/10/2013 ΣΤΟ MEGA ΣΑΒΒΑΡΟΚΥΡΙΑΚΟ?
    ΑΦΟΥ ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟΝ ΒLOG ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΛΟΓΩ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΟΣ ΔΗΘΕΝ!!!!ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ, ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΟΤΙ:
    ΕΠΙΔΗ ΘΕΛΗΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΑΚΟΥΣΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΜΕΣΩ MEGA, ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΣΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΕ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΟΜΙΚΗ ΑΠΟΨΗ, ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ. Η ΟΠΟΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΕΡΧΕΣΤΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΕΠΟΠΤΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΠΑΠΑΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ, ΜΟΝΟ ΛΙΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ, .....
    ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΤΑΧΘΩ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΝΟΜΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ,
    ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΑΠΕΚΕΛΙΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΑΚΟΥΣΘΕΙ Η ΦΩΝΗ ΑΥΤΟΥ ΕΔΩ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΩΣΑΤΕΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ, ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ /ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΕ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ/ΛΑΥΡΙΟ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΚΕΧΑΓΙΑΟΓΛΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΕΙ ΠΟΥ ΣΥΜΠΛΕΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΑ..
    ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΕΙΛΑΜΕ ΕΞΩΔΙΚΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΟ MEGA ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ, ΠΑΡΑ ΑΝ ΔΕΧΘΕΙ Ο ΚΕΧΑΓΙΑΟΓΛΟΥ ΝΑ ΒΓΩ ΚΑΙ ΕΓΩ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ /ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.
    ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ Η ΕΚΠΟΜΠΗ.
    ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΙΑ/..
    ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ!!!!!Ι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. ντροπη και αισχος! τωρα καταλαβαινουμε ολοι οτι παιζετε παιχνιδια συμφεροντων. ποιον ενδιαφερουν οι καταγγελιες και οι βλακειες σας; μπορειτε να ασχοληθειτε επιτελους με το θεμα των αποζημιωσεων; μπορειτε να ακουγεστε μαζι για το συμφερον των ασφαλισμενων; για ποιο λογο ο ενας ηθελε μονος του; για να λεει παλι τα ιδια οπως πριν 4 χρονια; τα ιδια και τα ιδια και αποτελεσμα μηδεν. σκιαχτηκαν τωρα ολοι, επειδη θα αναμασησει τα ιδια.
    γιατι δεν ακουγεστε ολοι; γιατι δεν κανετε εγγραφα με καταγγελιες για τις κινησεις του εποπτη να κλεψει το αποθεματικο των ασφαλισμενων και να το διαθεσει κατα βουληση; γιατι δεν δινετε δημοσιοτητα με πραγματικες καταγγελιες και οι δυο συλλογοι;
    ποσο ηλιθιοι πια ειστε να μας βαζετε να ακουμε ο ενας του αλλουνου;
    ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
    ο ενας αναμασαει τα ιδια και εξαφανιζεται, κανοντας καποιες κινησεις για να εχει να δειχνει..τι εκανε, ενω ειναι επαναληψεις και απλες επιστολες/αλληλογραφια
    το αλλο σωματειο αρνειται να οργανωθει κ να μαζεψει ολον τον κοσμο και να γινουν οι καταγγελιες οπως πρεπει.
    γιατι οι εφημεριδες και τα μμε δεν προβαλουν το γεγονος οτι πανε να μας φανε αμασητους;
    εκεινα τα συμφεροντα μας νοιαζουν.
    ολα τα αλλα ειναι εκβιασμοι ασχετοι, απειλες..
    που ξερετε τι αποδεικνυουν;
    ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΝ ΛΑΣΠΗ.
    αν ειναι αλλιως, ας εξηγηθουν, να καταλαβουμε κι εμεις, γιατι υπαρχει η αντιπαραθεση.
    αν αυτο βοηθουσε ολους μας, πειτε το με καποιο τροπο επιτελους. εξηγηστε μας να καταλαβουμε.κουραστηκαμε να μας πετατε σαν ζωα απο εδω κι απο εκει. εξηγηστε μας. αλλιως γιατι να σας παρακολουθουμε στις βρισιες σας; συλλογοι ειστε εσεις ειναι νεκροθαφτες των ασφαλισμενων; τι ρολο εχετε; να γγραφετε επιστολες και να βριζετε και απειλειτε;
    την αληθεια και ξεκαθαρα πραγματα θελουμε. ελεος πια .
    θελετε να κανετε καριερα γραφοντας επιστολες; να γινουν ανθολογιο;
    πώς εγινε και χασατε τη δυναμη 1 εκατομ. ανθρωπων; και παλι τα ιδια.
    ποσο πια να σας περιμενουμε να κανετε κατι καθοριστικο;
    και μη βαλετε παλι τον εγκαθετο να βρισει. αηδιασαμε πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. ΜΗ ΜΑΛΩΝΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΑΛΛΟ. ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΔΟΚΩΜΕΝΑ ΟΦΕΛΗ.ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ ,ΣΑΣ ΣΙΧΑΘΗΚΑΜΕ. ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΣΚΟΤΩΝΕΣΤΕ. ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΕΙΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!

    Παρέμβαση Κεφαλογιάννη για τους ασφαλισμένους της ΑΣΠΙΣ
    ΕκτύπωσηE-mail
    Παρέμβαση Κεφαλογιάννη για τους ασφαλισμένους της ΑΣΠΙΣΠαρέμβαση Κεφαλογιάννη για τους ασφαλισμένους της ΑΣΠΙΣ
    Τον καταλογισμό ευθυνών σε βάρος των οργάνων του δημοσίου για πράξεις και παραλείψεις τους που οδήγησαν στην κατάρρευση της ΑΣΠΙΣ-ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕ. ζητά ο Μανώλης Κεφαλογιάννης από τους Υπουργούς Οικονομικών, Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης με παρέμβαση του στη Βουλή το πλήρες κείμενο της οποίας έχει ως εξής:
    Με αγωγή τους που θα εκδικαστεί από το Συμβούλιο της Επικρατείας ζητούν αποζημίωση 2.589.702 ευρώ από το Δημόσιο για τις πράξεις και παραλείψεις των αρμοδίων οργάνων του στον έλεγχο της ΑΣΠΙΣ-ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕ την περίοδο 2000-2008 κατά παράβαση των κείμενων διατάξεων.
    Τα αρμόδια όργανα της Διεύθυνσης Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων και Αναλογιστικής και της Επιτροπής Εποπτείας Ιδιωτικής Ασφάλισης, όπως και της Διεύθυνσης Ανωνύμων Εταιρειών, κατηγορούνται ότι δεν προέβησαν στους αναγκαίους προληπτικούς ελέγχους και στη λήψη των αναγκαίων κατασταλτικών μέτρων, πριν γίνει η ανάκληση της άδειας λειτουργίας της Ασπίς Πρόνοια.
    Ειδικότερα καταλογίζεται στο Δημόσιο ότι τα αρμόδια όργανά του άσκησαν πλημμελώς τις αρμοδιότητες τους στον έλεγχο της Ασπίς Πρόνοια και δεν έλαβαν κανένα αναγκαίο μέτρο. Αναλυτικότερα, οι αρμόδιοι φορείς αγνοώντας το τεράστιο έλλειμμα που υπήρχε στην ασφαλιστική εταιρεία, λόγω Παραβίαση νομοθετικών της πτώσης των τιμών, μετοχών και ομολόγων της, δεν απαίτησαν να λάβει η εταιρεία τα αναγκαία μέτρα, όπως είναι το σχέδιο βραχυπρόθεσμης χρηματοδότησης, ούτε όμως προέβησαν στον έλεγχο της αλήθειας των ισολογισμών και των οικονομικών καταστάσεων της εταιρείας, παρά τις επισημάνσεις των ορκωτών λογιστών.
    Ερωτασθε ποιοι διοικητικοί και δικαστικοί έλεγχοι έχουν γίνει μέχρι σήμερα σε βάρος των υπευθύνων, ποια είναι τα πορίσματα αυτών και ποιες ποινές έχουν επιβληθεί σε συνδυασμό με τον έλεγχο του πόθεν εσχες των οργάνων αυτών του Δημοσίου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΙΛΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΛΟΙ. ΡΕ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΑΝΗΚΕΙΣ? ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΤΙΝΑΞΕ?

      Διαγραφή
  95. Και καταληγουμε! ΔΕΝ θελετε να αποζημιωθουμε. ΔΕΝ ειναι ο σκοπος σας αυτος. ΔΕΝ το θελατε απο την αρχη.
    1.000.000 κοσμος, αγανακτισμενοι, χρεωμενοι, ανεργοι, αρρωστοι, καταρρακωμενοι, με δικαιωματα, με δικιο, με ολα τα στοιχεια στα χερια σας, τα παιξατε σε προσωπικες αντιδικιες και συμφεροντα.
    Ειμαστε αξιολυπητοιι που σας πιστεψαμε.
    Αντε και οι δυο σας στα τσακιδια!!!!!!!Πουλημενοι! Μεχρι και κομμα μπορουσατε να κανετε , αλλα εσεις ουτε μια σοβαρη καταγγελια με στοιχεια ουτε μια συγκεντρωση της προκοπης ουτε μαζεμα υπογραφων δεν μπορεσατε!
    Πως να μην ειστε η χαρα του καθε εποπτη εκκαθαριστη; Πώς να μην ειστε η χαρα των δικηγορων και των αμοιβων;
    Μας ξεπουλησατε.
    Αντε τωρα στα κουβαδακια σας και τις καταγγελιες σας.
    Πατε να διαφημισετε παλι τα δικηγορικα γραφεια, να μας μιλησετε για ελλειψη χρηματων ως κωλυμα για δικους μας νομικους τεχνικους συμβουλους , για ελλειψη μεσων συγκεντρωσης και επικοινωνιας και στελνετε μηνυματα να μας λετε να πληρωνουμε τις συνδρομες, για να χασουμε τα λεφτα μας και να πανε σε δεκα ανθρωπους.
    Πατε στην παιδικη σας χαρα γεματη φαντασματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο ορος σκασμοσ πήγαινε στουςν ελαφροισκιωτους και όχι στους λίγους πολύ λιγους πο ακόμη μπορουν και '''
      Σ Κ Ε Φ Τ Ο Ν Τ Α Ι ....
      αΛΛΆ ΣΕ ΌΛΟΥς ΤΓΟΥ ΟΠΑΔΟΥς ΦΑΝΤΓΙΚΛΕς ΜΑΛΑΚ

      Διαγραφή
  96. Δυστυχώς μπλέξαμε σ'ένα πολύ βρώμικο κύκλωμα όπου ο ένας είναι χειρότερος από τον άλλο,αλλά ταυτόχρονα είναι και πανίσχυρο γιατί καλύπτει πολύ μαύρο χρήμα.
    Ο μόνος αδύναμος κρίκος αυτού του κυκλώματος είναι οι φτωχοδιάβολοι,τα ασφαληστάκια.Μόνον αυτούς μπορούμε να χτυπήσουμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κανε μηνυση στον ασφαλιστη σου..και πες μου οταν βγει η τελεσιδικη αποφαση.....
      εχετε εκτραπει απο τον κυριο σκοπο,ιδρυσης του σωματειου,δηλ.
      να παρουμε καποια στιγμη, τα χρηματα μας πισω!!!
      και ολοι εσεις,δεν ξερω για ποιο λογο, εχετε στραφει εναντιον του ..ασφαλιστη σας!!

      Διαγραφή
  97. ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ.
    ΤΥΠΩΣΤΕ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΔΙΟΧΕΤΕΥΣΤΕ ΤΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ, ΚΥΡΙΩΣ ΜΕΓΑΛΕΣ , ΝΑ ΑΦΙΣΟΚΟΛΗΘΟΥΝ, ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝ ΑΠ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, ΝΑ ΜΕΤΑΔΟΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ.
    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΟΣΩΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ. ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΚΟΛΛΗΣΑΜΕ; ΣΤΟ ΚΟΣΤΟΣ;
    ΕΔΩ ΜΑΣ ΜΑΖΕΨΑΤΕ ΓΙΑ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΓΕΛΙΕΣ.
    ΠΟΟΟΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΑΝΤΟΥ;
    ΑΣ ΜΕΤΑΔΟΘΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ.
    ΑΛΛΑ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ , ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΗ ΛΥΣΗ Ή Ο ΣΤΟΧΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.Ή ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. στο youtube, αναζητήστε...ερτwebtv, εκπομπή "κοινωνία τετ@ερτ", με ημερομηνία 01/11.....ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. To nextdeal δημοσιεύει σε αρθρο του ότι βάσει αποφάσεως δικαστηρίου,ο πελάτης δεν ανήκει στην ασφαλιστική αλλά στον διαμεσολαβούντα.
    Αυτή η απόφαση είναι σημαντική και μας αφορά όλους διότι ο καθένας από εμάς είναι πελάτης του ασφαλιστή του πρώτα απ΄όλα,και από αυτόν πρέπει να διεκδικεί την ικανοποίηση του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ολο βλακειες λετε!σταματηστε επιτελους δεν βαρεθηκατε γελοιοι να τα βαζετε με τους ασφαλιστες?εγω που ειμαι ασφαλιστης δηλαδη και εχω στην ασπις 15 συμβολαια και ολες μου τις οικονομιες τι να πω?τι προσπαθειτε να διεκδικησετε?ψαχτειτε αλλου.αυτος ο δρομος ειναι κλειστος για εσας.αλλου ειναι οι υπευθυνοι!

      Διαγραφή
    2. βρε πανηλιθιε αυτό που αναφερεις αφορά προταση της ΤτΕ για να ισχύσεια από το2014 ωκαι μετα
      Οτι θυμασαι χαιρεσια
      η τρεις λαλουν και δυο χορευουν

      Διαγραφή
  100. δεν ξερω αν αυτοι που βριζουν ειναι ασφαλιστες εδω κ ειναι καιρος να σταματησουν για να ησυχασουν τα πνευματα. ας βρουν εναν τροπο να μαζευτουμε ολοι να δειξουμε τη δυναμη του αριθμου μας. ειναι ασυλληπτα νουμερα για να χασουμε το παιχνιδι ,που ειναι ολη μας η ζωη. καντε κατι. ειμαστε χειροτερα και απο καθε φορα.

    η παρουσιαση στην ερτ ηταν πολυ καλη, διαφωτιστικη και βεβαια δωσανε και πολυ χρονο. μακαρι να λεγοταν αυτα τα πραγματα σε συστημικα καναλια και ραδιοφωνικους σταθμους.

    μια ενσταση ομως. οταν αναφερθηκανε στην ελλειψη συμμετοχης σε αγωγες ,μιλησαν για πολυ χαμηλο κοστος. απεκρυψαν ομως το γεγονος οτι ολοι ζητουν ποσοστα επι του ποσου που μελλει να τους καταβληθει ως αποζημιωση. και ετσιι ειναι. να σου δωσουν το 70% και να δωσεις στο δικηγορο ενα μεγαλο ποσοστο. αυτο δεν το ειπαν. και κακως ειναι εξατομικευμενες οι αγωγες, ειπωθηκε οτικαθε περιπτωση ειναι διαφορετικη. οχι δεν ειναι. υπαρχουν σαφως κατηγοριες συμβολαιων. ενα κοπυ πειστ ειναι μιας παραγραφου , τα αλλα ολα τα ουσιωδη ειναι ιδια. κριμα.

    επισης δεν αναφερθηκαν στο χαμο που εγινε με το εγχειρημα του εκκαθαριστη να τα κανει μπαχαλο και να ξεχωρισει τους ασφαλισμενους. που να μην τολμησει να το κανει βεβαια, αλλα και αυτο δεν αναφερθηκε, ηταν ευκαιρια να μαθουμε την τοποθετηση του συλλογου.

    σε γενικες γραμμες ηταν αξιολογη συζητηση και η δημοσιογραφος εξαιρετικη.
    μπορουμε αυτα να τα εχουμε καθε μερα και παντου; ξεχαστηκαμε κ αυτο ειναι το εγκλημα. μας εξαφανισαν και εμεις την πατησαμε αγρια. ειδατε μια τεραστια δυναμη πώς μπορει να γινει σκονη απο ηλιθιες μεθοδευσεις; αντε να βρουμε αμεσα τροπο να βγουμε στην επιφανεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μπραβο σας!πολυ σωστα τα λετε!συγχαρητηρια!

      Διαγραφή
  101. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ3 Νοεμβρίου 2013 στις 11:38 π.μ.

    ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΗΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ (1) ΣΤΗΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 90,4 ΚΑΙΣ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ¨ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ" ΤΟΥ Κ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΟΥΛΑ (ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ),
    ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΣΙΔΕΡΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΙΣΙΜΟ ΑΥΤΟ ΑΛΥΤΟ ΑΚΟΜΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΕΜΑ ΤΩΝ 250.000 ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ.
    ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΘΟΥΜΕ ΟΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΑΠΑΘΟΝΤΕΣ ΑΣΦΑΛΣΙΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΣΙΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ, ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ, ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΥΤΗΝ ΣΤΙΣ 4/11/2013 ΚΑΙ ΩΡΑ 17.00 Μ.Μ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ
    ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΟΥΔΟΛΩΣ ΣΥΝΕΒΑΛΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΠΡΟΣΒΛΕΠΟΥΝ ΣΕ ΝΕΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ, ΟΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΑΓΩΝΙΟΥΝ 1.000.000 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.
    ΠΩΣ ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΠΕΙΣΟΥΝ?
    ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Δυστυχως ακομα δεν καταλαβατε οτι οι περισσοτεροι ασφαλισμενοι ειναι ηλικιωμενοι, χωρις επαφη με διαδικτυο και μπλογκς.
    Δεν ειναι ανημποροι βεβαια, αλλα η πλειονοτητα δεν πεισθηκε ακομα και δεν ενημερωνεται απο τους συλλογους.
    Εδω και 4 χρονια καλουμε και τους 2 συλλογους να βρουν τροπο επικοινωνιας και πραγματικης ενημερωσης.
    Να παρουν τα στοιχεια των ασφαλισμενων/και μη μας πουν οτι δεν μπορουν να τα βρουν/ τοσοι ασφαλιστες εχουν των πελατων τους και τοτε να δειτε τι χαμος θα γινει.
    ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ; ΚΑΝΤΕ ΤΟ. ΑΛΛΙΩΣ ΜΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΤΕ ΠΑΛΙ ΟΛΟΙΙ ΣΑΣ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟΤΥΧΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ. ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΙΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΖΩΗ , ΥΠΑΡΞΗ, ΕΠΙΒΙΩΣΗ. ΜΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΕΙΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΩΣ ΣΥΛΛΟΓΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Το έγκλημα σου παππού είναι ότι θεωρείς σύλλογο έναν μανιοκαταθλιπτικό ανθρωπο που τρεχει μόνο για τα δικάτης συμφεροντα
    αν είανι σύλλογος ασ μας πει
    ποσαμελη εχει
    ποια είναι η εδρα και το ΣΤΑΘΕΡΟ της τηλέφωνο
    πρακτικο εκλογης Δ.Σ αλλά και του ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ
    αν εχει κάνει απολογισμο ποτε
    και το κυριωτερο
    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΩΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΩΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
    KAI META
    ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ
    ΜΗΝ ΣΑΚΛΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΣΚΑΜΠΑΖΕΙ
    ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΝΑς ΑΛΛΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ
    ΤΗΝ ...ΨΑΧΝΕΙ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα χαιρομουν πολυ να επιδεικνυατε εσεις αποτελεσματα, ωστε να ειχατε να λεγατε τωρα διαφορα.
      το να κατηγορειτε και να προαπτετε, σημαινει οτι εχετε τελειωσει με ολα τα αλλα και αυτο ειναι που σας εμποδιζει. τελικα , σας ενδιαφερει το μονοπωλιο ή τι ; εγω θελω να καταλαβω γιατι μαλωνετε. επιδιωκετε τι; να φιμωσετε καποιον , που λετε οτι παρανομως εκπροσωπει, οκ. κι αυτο να το πιστεψω, γιατι ομως; πού σας εμποδιζει να επιτελεσετε το εργο σας, παντα αν ειστε απο το συλλογο των ασφαλιστων.
      μεχρι στιγμης και χθες που ακουσα στην ερτ, ομολογηθηκε οτι δεν εχει γινει το παραμικρο. η σιδερη φταιει; γιατι δεν μιλατε καθαρα να ενημερωθουμε κι εμεις.
      και κατι αλλο. εμεις δεν παρακολουθουμε συλλογους απο βιτσιο. περιμενουμε οργανωση, κινησεις, να βοηθησουμε ολοι μαζι για ενα σωστο αποτελεσμα. αντι γι αυτο βριζεστε και απειλεισθε. λιγο με νοιαζει. πειτε μου πού σας εμποδιζει και σας τα χαλαει, να πω, να στειλετε εισαγγελεα και καντε καταγγελιες. αλλα δε θα ασχολουμαστε με βλακειες αλλο.
      οσο για το παππου, η αγωγη σας ειναι αξιοπροσεκτη.
      λετε να μη σας χαρακτηριζει;
      το λεξιλογιο σας αχαρακτηριστο και η επιθετικοτητα σας εξ ισου υποπτη.
      τι θελετε τελικα; και προφανως δεν θελω απαντηση γιατι δε θα ασχοληθω μαζι σας.

      Διαγραφή
    2. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ! ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΑΣ, ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ, Μ ΑΥΤΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ; ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ; ΑΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΟΤΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ. Μ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΕΝΩ ΚΑΘΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΘΕ ΒΑΘΜΟΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΣΤΟ ΣΥΜΒ. ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ, ΕΚΦΡΑΖΕΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ ΣΑΣ. ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΠΑΕΙ ΚΑΙΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΕΙ. ΝΑΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ κλπ.
      ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΨΑΧΝΕΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΣΑΣ ΜΕ ΑΣΧΕΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
      ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!

      Διαγραφή
    3. εγω προσωπικα ΔΕΝ συμφωνω,με αυτα που ειπε ο κ.ΠΑΠΑΧΑΤΖΗΣ!!! δεν ηθελα ομως εκεινη την ωρα,να γινει "κολος" η εκπομπή....φυσικά ας μην ξεχνάμε οτι....ο ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, ειναι ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ!!! (φυσικά ενώ μπορούν να ομαδοποιηθούν κατηγορίες συμβολαίων και να γίνει ομαδική προσφυγή, οι δικηγόροι δεν το θέλουν, διότι οι χρεώσεις ειναι πολύ μεγαλύτερες, οταν γίνονται ατομικές προσφυγές). απο κει και πέρα,αν υπάρχει στοιχειώδης λογική, ειναι στο χέρι των πελατών, ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ...ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ)!
      β.κ

      Διαγραφή
  105. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ3 Νοεμβρίου 2013 στις 2:09 μ.μ.

    ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ 250.000 ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ
    (πληροφορίες στην ιστοσελίδα: asfalismenosaspis.blogspot.com)
    ΑΘΗΝΑ 4/11/2013
    Μετά τα τέσσερα χρόνια εντατικών παρεμβάσεών μας ως Σωματείου, προς όλα τα κόμματα, την Τράπεζα της Ελλάδος και τα όργανα της εκκαθάρισης, και προκειμένου να μην αποζημιώσουν τους ασφαλισμένους των δύο ασφαλιστικών εταιρειών, επεξεργάζονται την καθολική σχεδόν εξόντωσή μας, μη αποδεχόμενοι την δική μας συνεργασία για την δίκαιη και σύμφωνα με το Νόμο ΛΥΣΗ.
    Και τούτο, εφόσον οι νέοι διοριζόμενοι: επόπτης και εκκαθαριστής με την σύμφωνη γνώμη δυστυχώς της Τράπεζας της Ελλάδος (Δ.ΕΙ.Α) ως εποπτικής των Αρχής, επαναλαμβάνουν εκ νέου μια διαδικασία, παρά την ολοκλήρωση αυτής από τον Επόπτη Χαρτοφυλακίου ζωής, με την κατάθεση Κατάστασης Ασφαλισμένων και απαιτήσεών μας στην Τράπεζα Ελλάδος και την ανάρτησή της στον επίσημο ιστότοπο της Τ.τ.Ε, προκειμένου να ροκανίζουν δήθεν αιτιολογημένα τον χρόνο, απομειώνοντας και απαξιώνοντας έτσι την εναπομείνασα περιουσία αυτών των εταιρειών με αμφίβολα εν τέλει αποτελέσματα για το συμφέρον των ασφαλισμένων, παρά τις κατ’ επανάληψιν δικές μας παρεμβάσεις με κάθε τρόπο (εγγράφως, -με εξώδικα ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ/μη εγκεκριμμένα αιτήματα, ως και συλλογικώς δρώντες).
    Όλα τα ανωτέρω συγκοινοποιήθηκαν από εμάς διαρκώς και στην Κυβέρνηση (ενδεικτικά: Πρωθυπουργό, Υπουργείο Οικονομικών, Αν. ΥΠ.ΟΙΚ κο Σταϊκούρα, ΥΠΟΙΚ κ. Στουρνάρα, Τράπεζα της Ελλάδος (Δ.Ε.Ι.Α), και λοιπούς φορείς) και με συχνές επισκέψεις σε όλους αυτούς, τονίζοντας την αδικία που θέλουν να επιβάλλουν.
    Και παρά ταύτα και χωρίς ιδιαίτερες συγκεκριμμένες διαβουλεύσεις μαζί μας, ΑΥΤΟΊ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΏΝΤΕΣ επιχειρούν να ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ, ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ.
    Ως εκ τούτου: απαιτούμε: ή την υλοποίηση έστω του Νόμου αυτού, που θέσπισε την μερική μας συγκεκριμμένη κατοχυρωμένη ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ αποζημίωση τουλάχιστον του 70% της απαιτήσεώς μας, ή την νομοθέτηση της έγγραφης προτάσεως της Νέας Δημοκρατίας περί συγκεκριμμένης ΛΥΣΗΣ στο Πρόβλημά μας, ως αυτή ακριβώς αναφέρεται ΣΤΟ: ΑΠΟ 12/6/2012 ΕΓΓΡΑΦΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ της Ν.Δ, δηλαδή: (αναδοχή των ασφαλιστικών μας σχέσεων από το Ε.Κ.ΙΔ.Α.Ζ με την αξιοποίηση της περιουσίας αυτών και την σύγχρονη ανεύρεση ειδικής χρηματοδότησης του Ε.Κ.ΙΔ.Α.Ζ, με στόχο έως την πλήρη κάλυψη των απαιτήσεων των ασφαλισμένων με την έγκριση της Τράπεζας της Ελλάδος).
    Τους προειδοποιούμε: ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΑΥΤΟΝ (3867/2010, ΩΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΕΙΣ ΙΣΧΥΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 17 Ν. 4002/2011 ΠΟΥ ΝΟΜΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΩΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΥΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ Τ. ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Κ. ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ.
    Μήπως δεν έχουν αυτοί αναφέρει στην ΤΡΟΙΚΑ την χρηματοδότηση του Εγγυητικού Κεφαλαίου Ζωής, α) τόσο βάσει άρθρου 17 Ν. 4002/2011 άρθρο 3 και 4 με την έκδοση ομολόγων αντί μετρητών μέσω δανεισμού του από το Ελληνικό Δημόσιο έως του ποσού των 200.000.000 ευρώ, όσο και β) βάσει άρθρου 2 παρ. 3 περίπτ. θ΄ Ν 3867/2010, ως τροποποιηθέντος τούτου ισχύει, μέσω των πιστωτικών ιδρυμάτων, θέτοντας σε αμφότερες αυτές τις περιπτώσεις ενέχυρο επί των 2/3 των ασφαλιστικών εισφορών του Ε.Κ.Ζ σύμφωνα με το άρθρο 10 Ν. 3867/2010?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ3 Νοεμβρίου 2013 στις 2:13 μ.μ.

    Ποιός και πώς μπορεί να αδιαφορεί για εμάς τους 250.000 ασφαλισμένους?
    Γιατί να μην ελπίζουμε στην αποζημίωσή μας?
    Σε τι φταίμε για να επωμισθούμε αυτήν την τεράστια ταλαιπωρία που σνεχίζεται επί 4ετία?
    Τι δεν πράξαμε σωστά? Που εμπιστευθήκαμε και πιστέψαμε την ασφαλιστική αγορά, τον θεσμό της Ιδιωτικής ασφάλισης ως συμπληρωματικής της Κοινωνικής Ασφάλισης?
    Αυτής που σήμερα προτάσσεται από την ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΉ ΑΓΟΡΆ ΚΑΙ τους ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΟΎΝΤΕΣ να καταστεί ο δεύτερος και τρίτος πυλώνας ασφάλισης για τις ιδιωτικές συντάξεις και την περίθαλψη, συνεπίκουρη του δημοσίου φορέα?
    ΜΟΝΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΑΥΤΟ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΥΝΤΡΕΞΕΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΜΕΣΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΥΣΗ. ΟΥΔΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.
    Δεν οφείλατε μέχρι σήμερα, όλη η ασφαλιστική αγορά, (ασφαλιστικές εταιρείες και ασφαλιστικοί εν γένει διαμεσολαβούντες), να συμβάλλετε πιέζοντας την πολιτεία, ώστε να βρεθεί άμεση βιώσιμα ρεαλιστική λύση, κερδίζοντας μακροπρόθεσμα την εμπιστοσύνη και την αξιοπιστία όλων εμάς των καταναλωτών ασφαλισμένων που χάσατε, από το να προσδοκάτε αρχικά βραχυπρόθεσμα ΚΑΙ ΕΥΚΑΙΡΕΙΑΚΆ ΜΌΝΟ οφέλη, λεηλατώντας το χαρτοφυλάκια Ζωής αυτών των ασφαλιστικών εταιρειών: “ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ ΚΑΙ COMMERCIAL LALUE AAE”, με τα αντίθετα για εσάς ΔΥΣΤΥΧΩΣ σήμερα πια αποδεδειγμένα αποτελέσματα στην παραγωγή σας /ΖΗΜΙΑ?
    ΠΟΥ ΕΓΚΕΙΤΑΙ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΟΛΩΝ ΕΣΑΣ ΤΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΘΕΣΜΟ, ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΤΗΣ ΠΕΛΑΤΕΙΑΣ ΣΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ, ΔΡΩΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΡΥΦΑ ΜΕ ΑΝΙΣΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, ΠΑΡΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ?
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΣΑΣ ΩΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ, ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΒΙΩΣΙΜΗ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ, από το οποίο μόνο ΩΦΕΛΗ νάσθε σίγουροι, ΟΤΙ προσδοκάτε, ΕΠΑΝΑΚΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΜΑΣ. Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Μ Ο Ν Ο Δ Ρ Ο Μ Ο Σ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ
    Απευθυνόμενοι δε στους Βουλευτές όλων των κομμάτων το Ελληνικού Κοινοβουλίου,
    Τους γνωρίζουμε ότι η υπομονή μας έγινε πια ΘΥΜΟΣ, ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ, ΠΡΟΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΣΑΣ ΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥΣΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΟΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΘΕΜΑΤΟΣ, ΠΟΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ ΕΝ ΣΥΝΟΛΩ 1.000.0000 ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ.
    Νοιώθουμε δε την ανάγκη στο σημείο αυτό, να ευχαριστήσουμε το ΚΟΜΜΑ της ΝΕΑΣ ΜΕΡΑΣ και δη τον Πρόεδρό του κ. Χρήστο Ζώη, που με την σύμπραξη του Κινήματος Υπέρβαση, ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥΣ: Κ.Κ ΚΟΥΡΑΚΟ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟΓΙΑΝΗ
    Γιατί οι διαβασμένοι είναι λίγοι δυστυχώς μέσα στην βουλή.
    ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΣΟΒΑΡΕΣ ΛΥΣΕΙΣ.
    ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ, ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΠΑΡΕΛΘΟΥΝ !
    ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ

    ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΡΑΞΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΤΕ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΕ ΙΔΙΑ ΕΞΟΔΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΕΝΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟ,
    AYTO TO KEIMENO ΘΑ ΑΝΑΔΙΑΤΥΠΩΘΕΙ ΜΕΣΩ ΦΩΤΟΤΥΠΙΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΘΕΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ, ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΟΥΝΤΕΣ Κ.Λ.Π.
    ΟΦΙΕΛΤΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΤΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΤΕ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΣΑΣ (ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ).
    ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΗ.
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΙ ΠΑΘΟΝΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΤΙΣ 17.ΟΟ Μ.Μ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ!!!!!
    ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ
    ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΙΑ...
    ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατερίνα, επιτέλους, την στιγμή που εχουμε ΙΔΙΑ συμφέροντα, ..τουλάχιστον ,εως να βρεθεί "κοινή γραμμή πλεύσης",..ας μην υπάρχει...ΚΟΝΤΡΑ!!! γίνονται κινήσεις και απο τους δύο συλλόγους, ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ,(για το καλό μας!!!), ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣ ΒΡΕΘΕΙ ΕΝΑ ...ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗΣ, ΩΣΤΕ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ, ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΖΗΜΙΑ......ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!!(σε ακουσα το μεσημέρι σήμερα, στο ράδιο, ΣΩΣΤΑ ΜΙΛΗΣΕΣ, εδώ που εχουμε φτάσει,ΘΕΛΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΕΣ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΣΩΜΑΤΕΙΑ), ....αλλά ρε Κατερίνα, ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ....ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΙΔΕΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ.
      Β.Κ

      Διαγραφή
    2. συμφωνω απολυτα. τελικα, αν συνεχισετε ετσι και οι δυο πλευρες, αυτο θα σημαινει , τωρα πια, οτι εχετε ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ !
      κ εγω δεν μπορω να ξεχασω πώς με καταφερε παραμονες και εκανα αερα κοπανιστο το εφαπαξ μου.
      αλλα, μετα απο 4 χρονια προεχει να τα παρουμε.
      κι εγω ακουσα τη ραδιοφωνικη εκπομπη, ακουσα και ειδα και στην ερτ την τηλεοπτικη.
      ΕΛΕΟΣ! μια χαρα τα ειπατε.
      ΠΑΡΤΕ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΑΣ, ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ, ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΑΠΗΥΔΙΣΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ.
      ΚΑΝΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.
      ΟΧΙ ΚΟΜΜΑ, ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ.
      ΕΧΕΤΕ ΕΥΘΥΝΕΣ!!!!

      Διαγραφή
    3. και προαπαιτουμενο για να γινει η συμπλευση,ειναι να σταματησει τις αηδιες ο εκκαθαριστης. εκει τα χαλαμε.
      ξερετε ποσα εδωσα πριν απο 2 χρονια απο την τσεπη μου σε κλινικες; θεωρω ομως οτι πανω απ ολα προεχει η συλλογικη λυση και οχι οι διαχωρισμοι. καθε οικογενεια ζει το δικο της δραμα.
      ας αντιμετωπισθουμε ολοι ισοτιμα! οχι αλλη διχονοια, οχι τακτκες διαιρεσης απο τους εκκαθαριστες και αλλους.
      εξαλλου,μετα την παραπομπη στο ΣτΕ, μοιραια ολοι θα γινουμε ενα. πρεπει να ετοιμαζομαστε για ομοβροντια. με τοσο κοσμο, πρεπει να ειναι Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ, οχι αλλη διχονοια. θα μας γραψει η ιστορια ..αλλα προς θεου οχι για τη βλακεια της διαιρεσης, και των συμφεροντων που καταφεραν το ακατορθωτο, αλλα γιατι ειμαστε εκατομμυριο και βαλε ! καντε πραγματα να μας φοβηθουν απο τωρα. οι κλινικεςε που τις αποζημιωνουν τι ειναι; συμφεροντα των κρατουντων. θα γινουμε κι εμεις τετοια,αν καταφερουμε να ενημερσουμε ολους τους ασφαλισμενους και ξεκινησουμε τωρα εστω τον πραγματικο αγωνα.

      Διαγραφή
    4. απάντηση στο σχόλιο...10.01 μ.μ
      η λύση ειναι μια....για να μην υπάρχουν αντιδικίες.... ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ, ΠΡΟ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΛΟΥΚΕΤΟ, ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΑΙΤΗΤΑ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ, ΜΕ ΠΡΟΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ! ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΥΜΠΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ, Ο ΕΝΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΛΕΕΙ ΝΟ! ξέρετε γιατί? εγώ ως ασφαλιστής ,αποζημίωσα πελάτη μου,τον 7ο του '09, γιατί η εταιρία ειχε "κλειστούς τους λογ/μους της,εξ αιτίας της ΕΠΕΙΑ), με 4χιλ. ε.....απο την αλλη,σαν πελάτης, περιμένω να πάρω κάποια στιγμή ΟΛΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΚΟΠΟ , και οχι μόνον!!
      πρέπει να συννενοηθούν, εστω και τώρα, οι δυο πρόεδροι, να κινηθούν μαζί, ...να σας πώ και το αλλο....ΚΑΤΙ ΠΗΡΕ ΤΟ ΑΥΤΙ ΜΟΥ, ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΒΛΕΨΕΙΣ .....!!!
      β.κ

      Διαγραφή
    5. το υπονοούμενο ...αφορά και τους ΔΥΟ!!!!!!

      Διαγραφή
    6. ε βεβαια, τους καναμε καριεριστες! αλλα δεν ειναι καιροι για παλικαριες, να το ξερουν. η οργη και η απογνωση δε θα τους ευνοησουν. γι αυτο, οσοι τοσα χρονια μας λεγατε διαφορα, και τωρα ειμαστε στο απολυτο ΜΗΔΕΝ, βρειτε τα και καντε το στοιχειωδες! συγκεντρωστε αυτους τους εκατονταδες χιλιαδες που λετε, για να λυθει την επομενη μερα. με το κρυφτουλι, τιποτα δε γινεται. ειναι ψεματα οτι οι αγωγες πρεπει να ειναι ατομικες, ειναιι ψεματα οτι δεν μπορειτε να βρειτε τον κοσμο. θελετε να μην εχετε κοσμο. 250.000 συμβολαια το λετε και το ξαναλετε. και δεν μπορεσατε ακομα να συγκεντρωσετε αυτους που ψαχνονται για να ζησουν; που εχουν παιδια και γονεις για αμεση στηριξη; ειναι ψεματα. ποτε δε θελησατε να γινει κατι. οι δικηγοροι κανουν τη δουλεια τους, μονο που τωρα, ευτυχως, εξαναγκαζονται να προσαρμοσθουν σε ενα και μονο δικαστηριο. αυτοι μπορει να απευχονται την πολιτικη λυση. ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ;;;; ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΖΗΤΑΤΕ; ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΧΑΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ , ΝΑ ΔΙΑΣΥΡΘΕΙ Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΩΣ ΕΠΟΠΤΕΥΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ; αν δεν το καταλαβατε, λαθος ανθρωποι μας εκπροσωπουν.

      Διαγραφή
  107. δείτε την εκπομπη στην ΝΕΤ για την Ασπίς Πρόνοια

    http://www.youtube.com/watch?v=XVuc9d5AKLY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. O Kεχαγιάογλου μίλησε σήμερα το πρωί στο MEGA και τον ειρωνεύτηκε ο κ.Αναγνωστάκης ότι είμαστε αυτοί που κυνηγούσαν τα υψηλά επιτόκια.
    Αλλος ένας αλήτης ρουφιάνος δημοσιογράφος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. για τους ομολογιουχους ειπε για τα υψηλα επιτοκια

      Διαγραφή
  109. http://www.megatv.com/megask/default.asp?catid=27710&subid=2&pubid=32314101#toppage

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. Euro2day
    Δημοσιεύθηκε: 07:38 - 04/11/13
    Ασφαλισμένοι Ασπίς: Το παιχνίδι των κουρεμάτων
    του Στέφανου Κοτζαμάνη
    Το χρονικό των εξελίξεων στην υπόθεση της Ασπίς Πρόνοια. Οι ολιγωρίες, οι ευθύνες και τα... συνεχή κουρέματα. Το Εγγυητικό Κεφάλαιο και το θέμα των αποζημιώσεων για τους ασφαλισμένους.
    Σχολιάστε 0 & δείτε τα σχόλια
    0 2 +10 0
    Ασφαλισμένοι Ασπίς: Το παιχνίδι των κουρεμάτων-Το χρονικό και τα σχέδια
    Η είδηση μεταδόθηκε πρόσφατα από όλα τα media: «Αγωγές τεσσάρων ασφαλισμένων της Ασπίς Πρόνοια (η άδεια λειτουργίας της οποίας έχει ανακληθεί από το 2009), με τις οποίες ζητούν συνολικά από το ελληνικό δημόσιο το ποσό των 2.589.702 ευρώ για τη ζημιά που υπέστησαν από τις παραλείψεις των οργάνων του Δημοσίου, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα την αφαίρεση της άδειας λειτουργίας της ασφαλιστικής εταιρείας, αλλά και για ηθική βλάβη που δέχθηκαν, θα απασχολήσουν το Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ)».

    Ανεξάρτητα πάντως από την όποια εξέλιξη θα έχουν οι συγκεκριμένες αγωγές, η ουσία είναι πως η υπόθεση της Ασπίς Πρόνοια αποτελεί κλασικό παράδειγμα για το πώς το ελληνικό δημόσιο αντιμετωπίζει τις υποχρεώσεις του και τους νόμους που το ίδιο ψηφίζει.

    Ας πάρουμε λοιπόν τα πράγματα από την αρχή:

    Πράξη πρώτη: Μετά από πολυετή και καραμπινάτη ολιγωρία της εποπτικής αρχής και των εκάστοτε κυβερνήσεων, οι δύο εταιρείες του ομίλου Ψωμιάδη (Ασπίς Πρόνοια και Commercial Value) φτάνουν στο «δεν πάει άλλο» κάπου το φθινόπωρο του 2009.

    Ο τότε υπουργός Οικονομικών λοιπόν Γιάννης Παπαθανασίου -συμπτωματικά(;) λίγο πριν σκάσουν τα κανόνια- φέρνει νόμο στη Βουλή σύμφωνα με τον οποίο το ελληνικό δημόσιο εγγυάται τις τυχόν απώλειες των ασφαλισμένων του κλάδου ζωής. Έτσι, σύμφωνα με τις κακές γλώσσες, η κυβέρνηση θα γλίτωνε το πολιτικό κόστος, ιδίως σε μια περίοδο που... μύριζε εκλογές (οι οποίες τελικά έγιναν τον Νοέμβριο).

    Πράξη δεύτερη: Έλα όμως που μετά τις εκλογές του 2009, η νέα κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ αντιλαμβάνεται πως... λεφτά δεν υπάρχουν και πως δεν μπορούσε να καταβάλει αρκετές εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ όταν την ίδια περίοδο διαπραγματευόταν με το ΔΝΤ!

    Τότε, λοιπόν, η νέα ηγεσία του υπουργείου αλλάζει τον νόμο και αρχίζει το «παιχνίδι» των κουρεμάτων και των καθυστερήσεων.

    Συγκεκριμένα:

    • Αρχικά (Ιούλιος 2010) επιβλήθηκε «κούρεμα» 30% στις απαιτήσεις των ασφαλισμένων.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. • Στη συνέχεια (2011) αποφασίστηκε πως τα προϊόντα τύπου unit linked θα αποζημιώνονταν στις αποτιμήσεις του Σεπτεμβρίου του 2009, χωρίς να συνυπολογίζονται οι εγγυήσεις που είχαν δώσει οι δύο εταιρείες στους πελάτες τους για διακράτηση στη λήξη.

    • Επίσης, οι υποχρεώσεις των ασφαλιστικών προς τις ιδιωτικές κλινικές «κουρεύτηκαν» κατά 50%.

    Πράξη τρίτη: Αν και τίποτε δεν ειπώθηκε επισήμως, παράγοντες της αγοράς συνέδεσαν την καταβολή των αποζημιώσεων (όσων απέμειναν... ακούρευτες) των ασφαλισμένων των Ασπίς Πρόνοια και Commercial Value με την ίδρυση του Εγγυητικού Κεφαλαίου από την 1η Ιανουαρίου 2011. Σύμφωνα λοιπόν με ορισμένους κύκλους, τα ποσά που θα μάζευε το Εγγυητικό σε λίγα χρόνια θα μπορούσαν -σε συνδυασμό με την πώληση των όποιων περιουσιακών στοιχείων των δύο εταιρειών- να καλύψουν τους ασφαλισμένους, έστω και με πολυετή καθυστέρηση, έστω και με... κούρεμα με την ψιλή.

    Έλα όμως που μεσολαβεί το «κανόνι» άλλης εταιρείας η οποία απορροφά πολύ σημαντικό ύψος κεφαλαίων από το Εγγυητικό και έτσι τα όποια σενάρια για ικανοποίηση των ασφαλισμένων μέσω αυτού μπαίνουν στο συρτάρι!

    Πράξη τέταρτη: Σύμφωνα με ρεπορτάζ που δεν επιβεβαιώνεται επισήμως, η κυβέρνηση αναζητεί νέο νόμο μέσω του οποίου θα αντιμετωπίσει το ζήτημα. Και η λογική είναι πως κάτι τα κουρέματα, κάτι τα περιουσιακά στοιχεία που κάποτε θα πουληθούν, κάτι κάποιες απαιτήσεις από πράκτορες και από δεσμεύσεις ακινήτων, όλα αυτά θα προστεθούν και... ό,τι βγει.

    Με άλλα λόγια, πολιτική πρόθεση για μία ακόμη φορά φαίνεται να είναι η όσο το δυνατόν χαμηλότερη συμβολή του κρατικού προϋπολογισμού και η μετάθεση όσο πιο μακριά γίνεται των όποιων αποζημιώσεων στο μέλλον...

    Τα περιουσιακά στοιχεία των δύο εταιρειών αποτελούνται κυρίως από ακίνητα, απαιτήσεις από διαμεσολαβούντες, αλλά και από ρευστά διαθέσιμα, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν σε πρώτη φάση για την ικανοποίηση των εκκρεμών υποχρεώσεων.

    Πρόκειται για τις αποζημιώσεις ασφαλισμένων, που είχαν κάνει αίτηση εξαγοράς του ασφαλιστηρίου συμβολαίου τους πριν από την ημερομηνία ανάκλησης της άδειας λειτουργίας της Ασπίς Πρόνοια και της Commercial Value.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. Α Ι Σ Χ Ο Σ!!!! ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!!
    ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ.
    ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ, ΜΙΣΘΟΥΣ,ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ!
    ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΜΕΝΕΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ!
    ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΝΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. ΚΑΙ ΜΑΖΙ Μ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ,ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑΚΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΝΔΑΛΙΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ. ΤΩΡΑ, ΑΣ ΤΡΕΞΟΥΝ.
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΣΤΡΕΞΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΥΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΑΛΛΑΣΣΑΝ ΒΡΙΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ.
    ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ.
    ΟΛΟΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ!ΜΗΝ ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΑΓΩΓΕΣ, ΑΝΑΚΟΠΕΣ, ΑΝΑΓΓΕΛΙΕΣ, ΑΝΑΚΟΠΕΣ, ΠΟΣΟΣΤΑ, ΠΟΣΟΣΤΑ, ΑΜΟΙΟΒΕΣ, ΑΜΟΙΒΕΣ..
    ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ . ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΑΧΑΜΟΥ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ.
    ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΧΟΡΟ.
    ΚΑΙ ΕΔΩ ΧΤΥΠΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟς ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ.
    Ο ΑΛΛΟΣ/Η ΨΑΧΝΕΤΑΙ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΤΟ Δ.Σ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ κλπΟ ΣΥΛΛΟΓΟΣ. ΑΥΤΟΣ ΤΟΝ/ΤΗΝ ΚΑΙΕΙ. ΟΧΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΝΑΝΑ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ.
    ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΥΜΒΟΛΙΚΕΣ ΑΜΟΙΒΕΣ..ΚΑΙ ΠΑΡΕΛΕΙΨΑΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΓΙΝΑΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ. ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΟΤΑΝ , ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΝΑΚΑΝΕΙ ΑΓΩΓΕΣ.
    ΑΗΔΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. O σύλλογος των ασφαλιστών έπαιξε βρώμικο ρόλο.Επί τέσσερα χρόνια κοίμιζε τον κόσμο με επιστολές ευγενείας σε πολιτικούς σαλονιού σαν την κ.Κράτσα.
    Τώρα είναι πια αργά.Χαθήκαμε στο πέρασμα του χρόνου.
    Σας ευχαριστούμε κ.Κεχαγιάογλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. θυμάστε ποσος κόσμος είχε συγκεντρωθεί στις πρώτες συνελεύσεις; όρθιοι με το ζόρι , δεν προλαβαιναν οι του συλλογου των ασφαλιστών να κόβουν αποδείξεις συνδρομών, υποσχέσεις, λόγια, δικηγόρος κ. σελέκος, με υποσχέσεις για μηνύσεις κατά πολιτικών και εποπτών, αισιοδοξία, θριαμβολογίες, φούμαρα.
    πώς ρε άνθρωποι καταφέρατε να μας κηρύξετε σε αφάνεια, μπράβο. ή πολύ εξυπνοι είστε ή πολύ ανόητοι.
    ξέρετε ομως, αυτά όλα είναι βραχυπρόθεσμα. ο κόσμος σας έφτυσε, γιατί καταλαβε ότι το ψεμα εχει κοντά πόδια.απόδειξη ότι αποκρύψατε στην ερτ ότι οι αγωγές οι ατομικές αγωγές, δεν εχουν συμβολική αμοιβή , τουναντίον, γίνατε πραγματικά συνέταιροι κάθε εναγοντος.
    ατομικές αγωγές, να προικίσουν παιδιά κ εγγόνια.
    και αφήσατε τους ασφαλισμένους, κηρύξατε σιωπητηριο, γραφατε επιστολές ευγενίας και βολεύτηκαν τα υπουργακια.
    τους βολέψατε μάλλον. γιατί; δεν το ειδατε τον πρωτο μηνα, το δευτερο, τον τριτο.
    η πλάκα ειναι οτι ο....κεφαλογιάννης...χαχαχα,ζητάει τα ρέστα και από το υπουργείο ανάπτυξης/γ.γ κ.σελέκος! κάτι δεν καταλαβαίνουμε.
    ο άνθρωπος αυτός,ως δικηγόρος τωναγωγων των ασφαλισμένων, δεν μπορεί να μας συνδράμει εκ των έσω;
    επίσης, ακόμα δεν μας είπατε για αυτόν τον επόπτη, αυτό που θα ήθελε να κάνει.
    πώς τα καταφέρατε;
    και μετα πόσο περίεργο που οι ασφαλισμένοι δεν κάνουν αγωγές; είπατε ότι μάλλον ελπίζουν σε λύση απο το κράτος. Θα σας πω εγώ που δεν έκανα αγωγή.
    ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΚΧΩΡΗΣΩ ΤΟ 14% ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ.
    ΑΝ ΜΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ70% ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ ΣΤΟ 50 ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, Μ ΑΥΤΑ ΚΑΙ Μ ΑΥΤΑ.
    κ εσεις ακομα σχολιαζετε την επικαιρότητα.
    1.000.000 ανθρωποι.!!!! πώς τα καταφέρατε πράγματι!
    να γιατι κανένας δεν σας παρακολουθεί.
    εμπιστεύεται το κράτος περισσότερο από εσας!και κρατήστε το αυτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. http://www.livemedia.gr/insurer

    μιλουν για την αξιοπιστια της ιδιωτικης ασφαλισης. τρεξτε να ασφαλιστειτε ολοι!
    α, ρε συλλογοι! ποσα θα μπορουστε να κανετε. να μας παρακαλουν οι ασφαλιστικε ςνα μας αναδεχθουν και να μας αποζημιωσουν. επιλεξατε αλλα πραγματα. κριμα,δυστυχως και για μας και για σας και θα το δειτε. ουτε ο κοντινος σας δε θα σας ξερει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. το συνέδριο που εγινε σήμερα, ηταν πρωτοβουλία του Ε.Ε.Α....... αντε...πείτε τώρα οτι και το εεα, ηταν στο "κολπο"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. θα πρέπει να καταλάβουμε ολοι, και οι δύο σύλλογοι, οτι εχουμε ΚΟΙΝΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ, να τροποποιηθεί ο νόμος, προκειμένου να δανειοδοτηθεί το εγγυητικό κεφάλαιο,ουτως ωστε να μπορεί να ξεκινήσει η διαδικασία αποζημίωσης, ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ Η ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ....."πριν την εκκαθάριση ...ή τώρα"!!!!
    γι'αυτό κα Σιδέρη, ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ,ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΛΥΝΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΠΟΨΗ!!!
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑ ...ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗΣ!!
    βκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΝΕΙ; ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΙ ΘΑΠΡΕΠΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΥΛΛΟΓΟ.
      ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΘΕΙ;
      ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΧΑΝΤΖΑΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ; ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΧΑΣΟΥΝ, ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΝΤΙΔΙΚΙΑ, ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΙΚΟΝΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΙΝΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ;
      ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΡΟΠΟ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ, ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ Η ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗΣ ΑΡΧΙΚΑ, ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥΝ. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΑΝΤΟΥ.
      ΑΛΛΑ, ΜΗΝ ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ Η ΣΙΔΕΡΗ.
      ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΦΑΣΗ ΦΩΝΑΖΕΙ, ΟΠΩΣ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ.....ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ. ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΜΙΑ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΑ ΠΟΣΟΣΤΟ.
      ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ.
      ΜΙΛΟΥΜΕ ΕΔΩ20-30 ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΕΤΣΙ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΚΟΠΗ.
      ΑΝΑΚΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΣΑΣ, ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΚΑΤΩ, ΚΑΙ ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
      ΑΛΛΙΩΣ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ!!! ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ!

      Διαγραφή
    2. απάντηση στο σχολιο 9.19μ.μ
      φίλε, ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ..ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ, ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ...
      ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΟΕΔΡΟΙ...ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΥΝΝΕΝΟΗΘΗΚΑΝ,ΓΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ!!!
      βάκης.

      Διαγραφή
  119. επερώτηση του κουρουπλή, δεν κατατέθηκε, γιατί εστειλε αντιθετες αποψεις!
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.......ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ......ΕΧΟΥΜΕ ΙΔΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ...ποιός θα ΒΡΕΙ ""ΤΟΝ ΜΙΤΟ ΤΗΣ ΑΡΙΑΔΝΗΣ?"!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή