ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

Σάββατο 18 Μαΐου 2013

ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ


Αγαπητοί μας ασφαλισμένοι,

συμπληρώνονται κοντά στα Τέσσερα χρόνια στο δράμα που ζούμε όλοι εμείς οι εξαπατηθέντες ασφαλισμένοι, θύματα τόσο των ανάλγητων πολιτικών, των απατεώνων επιχειρηματιών όσο και των λαμόγιων ασφαλιστών. Λαμόγιων ασφαλιστών που ακόμα και σήμερα δυστυχώς συνεχίζουν να εκμεταλλεύονται  το πόνο μας, προς ίδιο όφελος.

Μην περιμένετε πολλά ή μάλλον καλύτερα μην περιμένετε τίποτα από τον υποκριτικό σύλλογο τους που ως στόχο έχει να θολώνει τα νερά και να μας κλείνει τα μάτια. Μην πείθεστε από τις βαρύγδουπες ψευδείς ανακοινώσεις τους περί δήθεν εξελίξεων. Τίποτε δεν κινείται όπως θα έπρεπε βάσει των νόμων από την εκκαθάριση και βέβαια όλα όσα κάνουν για να μας κοιμίζουν φαίνεται πως μόνο τυχαία δεν είναι!!!

Οι δε νέοι εκκαθαριστές διαχειρίζονται την περιουσία μας σαν να είναι δική τους ακριβώς όπως έκαναν οι ασφαλιστές και η ληστρική διοίκηση της εταιρίας στο διάστημα λειτουργίας της. Δεν δίνουν λογαριασμό σε κανέναν και θα μείνουν εκεί για πάρα πάρα πολλά χρόνια ακόμη μέχρι να ξεκοκαλήσουν και την τελευταία δεκάρα των λίγων περιουσιακών που έχουν μείνει. Θα παραμείνουν πάρα μα πάρα πολλά χρόνια καθυστερώντας ακόμα και αιώνες αν μπορούν την εκκαθάριση προκειμένου να αποφύγουν την ολοκλήρωση της και συνεπώς την εφαρμογή του νόμου 3867/2010 και συνεπώς την αποζημίωση μας κατά το 70% του κεφαλαίου μας.

Οι προσπάθειες του πρωθυπουργού είναι φιλότιμες αλλά επίσης δυστυχώς πέφτουν στο κενό καθώς διαφαίνεται ότι ακόμα δεν έχουν συσταθεί αρμόδια όργανα του ΥΠΟΙΚ για εξεύρεση οριστικής λύσης του θέματος. Εμείς ως σωματείο θα συνεχίσουμε διαρκώς να ζητάμε την βοήθεια του και ελπίζουμε κάποια στιγμή να ενδιαφερθεί πραγματικά και να καταφέρει να ενεργοποιήσει τους απαραίτητους μηχανισμούς αλλά επιτρέψτε μας να μην είμαστε ιδιαίτερα αισιόδοξοι. Παρά ταύτα πιστεύουμε ότι κάποια λύση θα δώσει το αρμόδιο υπουργείο που διαχειρίζεται τις ζωές μας. Σε αυτό προσδοκούμε, ελπίζουμε και αναμένουμε.
Δυστυχώς αυτή είναι η πικρή αλήθεια καθώς το διεφθαρμένο και παρακμιακό πολιτικό και επιχειρηματικό περιβάλλον αλλοιώνει και φέρνει σε σήψη οτιδήποτε και οποιονδήποτε.

Έχει γραφεί πολλές φορές να επιτευχθεί εκπροσώπηση από κάποιον έγκριτο τεχνοκράτη καθώς και νομική υποστήριξη προς την κατεύθυνση εύρεσης λύσης. Γιατί σίγουρα λύση υπάρχει. Πως όμως αγαπητοί μας ασφαλισμένοι θα γίνει κάτι τέτοιο χωρίς τους απαραίτητους πόρους και χωρίς τη δυναμική μας παρουσία? Πάνω από όλα, οι ασφαλισμένοι με ποσά άνω των 30.000 ευρώ θα πρέπει να έρθουν σε συνεννόηση με το σωματείο (+306973376716 και +306944946636) προκειμένου να αποφασιστούν οι περαιτέρω κινήσεις τόσο για την άμεση εφαρμογή του νόμου όσο και για την περιφρούρηση της εκκαθάρισης.

346 σχόλια:

  1. ΑΓΩΝΙΑ, ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ, ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ, ΑΠΟΓΝΩΣΗ, ΘΥΜΟΣ...........ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ.
    Αυτά τα συναισθήματα διακατέχουν τους ασφαλισμένους ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΚΑΙ C.V, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ, ΜΙΑΣ ΤΡΑΓΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΞΕΤΥΛΙΓΕΤΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ, ΑΠΟ ΤΙΣ 21/9/2009, ΧΩΡΙΣ ΛΥΣΗ!!!, ΟΔΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΕ ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ!!!!
    ΜΗΝ ΠΕΙΘΕΣΘΕ ΑΠΟ ΨΕΥΔΕΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΩΝ.
    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ από την εκκαθάριση, ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ, μόνο σε ότι τους συμφέρει και δεν θίγει τους ασφαλιστές,
    ΕΦΟΣΟΝ ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 31/5/2012, ΟΤΑΝ ΕΛΗΞΕ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΔΟΧΗΣ ΑΚΑΡΠΗ, (ΠΙΑ !!! ΑΝΑΔΟΧΗ!!!!! ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΒΕΑΙΩΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ Η Τ.τ.Ε ΟΠΩΣ ΕΚ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ -και το περνάνε στα ψιλά-, ποιά στοιχεία λοιπόν η Τ.τ.Ε ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Η ΟΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΘΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΤΑΝ!!!!!),
    ΚΑΙ ΑΠΟ 1/6/2012 / ΠΑΡΑΤΥΠΑ/ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ, ΑΠΟ ΕΠΟΠΤΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΚΑΘΑΡΤΙΣΤΗ, ΟΥΔΕΝ ΦΩΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.
    ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ περιμένουμε ως Σωματείο να πληροφορηθούμε εμπεριστατωμένα ΑΠΟ ΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ (1/6/2012) τις ενέργειες που έλαβαν και θα λάβουν χώρα, ώστε να πραγματώσουν τον σκοπό για τον οποίο ο μεν Επόπτης Εκκαθάρισης κ. Παπακωστόπουλος και ο δε Εκκαθαριστής κ. Ραουνάς, συνεργάτες της ΚP.M.G.μετά της κας Καράμπελα, που εργάζεται γαι την εκκαθάριση, ορίσθηκαν από την Τ.Τ.Ε και τον επόπτη αντίστοιχα.
    Και όμως τίποτα δεν μας αναφέρουν, συγκεκριμένο επί της διαδικασίας, ώστε αν προχωρήσει και πουληθούν τα ακίνητα της εταιρείας, δηλαδή η περιουσία μας που έχουμε να λάβουμε, όταν πουληθούν αυτά, τότε και μετά τότε κατά Τ.τ.Ε θα πληρώσει σύμφωνα με τον Νόμο 3867/2010 το εγγυητικό σε αυτό που θα μείνει το 70%. (ότι ακριβώς σας έχουμε ξανααναφέρει από πέρυσι τον 2/2010, ότι πληροφορηθήκαμε από την Τ.τ.Ε) και σας κρούομεν τον Κώδωνα του Κινδύνου για εγρήγορση.
    Το θέμα μας δεν είναι να αλληλοκατηγορούμεθα μεταξύ μας (κάποιοι από εμάς ευτυχώς ελάχιστοι).
    ΔΗΛΑΔΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΣΦ. ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΘΑ ΛΗΞΕΙ ΣΤΟ ΠΟΤΕ, ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟΝ ΔΙΗΝΕΚΕΣ...
    ΟΤΑΝ ΞΟΔΕΥΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ, ΑΠΟ ΕΞΟΔΑ Κ.Λ.Π.
    ΚΑΤΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΓΙΑ HEDGE FUNDS Κ.Λ.Π ΠΕΡΙ ΑΓΟΡΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ Κ.Λ.Π.,ΑΠΑΝΤΑ ΣΕ ΣΕΝΑΡΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικά γιατί δεν έχουν ακόμα εκτιμήσει την ακίνητο και κινητή περιουσία μας, βάσει της επιτροπής του άρθρου 9 του Ν. 2190/1920 ως τροποποιήθηκε τούτος, (ενόσον τα περισσότερα ακίνητα είχον ήδη βάσει αυτής της επιτροπής εκτιμηθεί βάσει της αντικειμενικής των αξίας, περιγραφόμενα στην έκθεση την τελευταία Νοέμβριος 2011 του Εκκαθαριστή), ώστε σύντομα να αξιοποιηθεί ή να ΕΙΧΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΚΠΟΙΕΙΤΑΙ ΉΔΗ έστω, εφόσον δεν γίνεται αλλιώς, !!! ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ...
    ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΕΤΗ ΕΤΣΙ...ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ...ΔΟΥΕΥΟΥΝ ....!!!(ΓΙΑ)......!!!!ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ!!!!
    ΜΕΤΑ ΤΑΥΤΑ,
    ΚΑΙ ΕΝ΄ΌΨΕΙ ΤΟΥ ΦΗΜΟΛΟΓΟΎΜΕΝΟΥ ΣΕΝΑΡΊΟΥ και μη υλοποιήσιμου ακόμα., " περί προσπάθειας αποζημίωσης των ασφαλισμένων μέχρι του ποσού των 30.000 ευρώ και αυτό με κούρεμα κατά 70%!!! ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΧΑΝΟΥΝ ....,
    οι ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30.000 ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΚΙΝΟΥΝΤΕΣ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΟΥΝ.....", πράγμα που είναι παράνομο και αντιβαίνει ολοκληρωτικά τις διατάξεις του Νόμου 3867/2010, ως τροποιηθείς τούτος ισχύει, και δη της εκκαθάρισης, περί σύμμετρης και αναλογικής αποζημίωσης όλων των ασφαλισμένων (ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΣΑ) των οποίων επαληθεύθηκαν οι απαιτήσεις τους.
    Αυτές λοιπόν τις απαιτήσεις μας, ο εκκαθαριστής και ΕΠΟΠΤΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ στην ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΚΑΙ C.V μετά των συνεργατών του, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ K.P.M.G, ακόμα και ενώ έχει παρέλθει Ε Ν Α Σ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ συνολικά από την έναρξή της: 1/6/2012, δεν έχουν ακόμα δυστυχώς ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΜΕ ΠΟΙΕΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΠΑΡΑΔΟΧΕΣ ΘΑ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΙΚΑ/ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ Κ.Λ.Π.
    ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΠΑΣΕΙ ΘΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ.
    ΤΙΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΠΑΡΑΔΟΧΕΣ, ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΘΑ Ξ Α Ν Α Υ Π Ο Λ Ο Γ Ι Σ Θ Ο Υ Ν ΕΚ ΝΕΟΥ!!! ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ!!!!!ΟΙ ΕΡΝΜΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΗΛ. ΤΑ ΑΣΦ. ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΜΑΣ, ΤΑ ΈΧΟΥΝ ΘΈΣΕΙ ΥΠ' ΌΨΙΝ ΤΗΣ ΕΠΟΠΤΕΥΟΥΣΑΣ ΑΡΧΗΣ ΤΟΥ, Ο ΕΠΟΠΤΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ, ΔΗΛ. ΤΗΣ Τ.τ.Ε ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ...
    Δηλ. να τις αυξήσουν πάνω από του κ. Παντελίδη που ανήρτησε και μάθαμε όλοι μας εδώ και ένα έτος, ή να τις ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟ !!!ΔΟΚΟΥΝ...ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΜΟΝΟ ...ΤΟΥ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΔΡΕΥΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ Τ.τ.ε ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Ο Κ. ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΑΣ ΟΡΙΣΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ. ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟ, ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ Τ.τ.Ε και να τα φθάσουν δοτά μέχρι του συνολικού ποσού που τους ορίζει το Εγγυητ. Κεφ. ζωής, με δεδομένο ότι αυτό επ' ουδενί δεν θέλει να καταβάλει αποζημίωση στους ασφαλισμένους, παρά τον νόμο!!! Βλέπετε απαρτίζεται από μέλη ασφαλιστικές εταιρίες....μόνο συμβόλαια νέα θέλουν από εμάς!!..
    ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ...
    ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΣΦ. ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΩΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ.....
    ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΗΣΥΧΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ....ΚΑΝΟΥΝ...ΧΩΡΙΣ ΑΠΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ....
    ΓΕΝΙΚΑ ΜΑΣ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΡΩΤΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΝ ΕΚΑΚΘΑΡΙΣΗ..ΟΠΩΣ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΤΟ ΛΙΒΑΝΙ...ΕΤΣΙ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΕΧΘΕΣ...ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΜΕ.....
    Η ΑΠΡΑΞΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙ ΑΠΤΩΝ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΜΑΣ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ....ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΗ, ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΣ ΟΧΛΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ......ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΓΝΟΗΣΕΙ.
    ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ...??? ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΙΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ???
    ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΖΗΤΑΜΕ ΩΣ ΑΣΦΑΛΣΙΜΕΝΟΙ???
    ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΜΕΥΑ ΒΑΣΕΙ ΝΟΜΟΥ ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕΘΑ????Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ...ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Η Τ.τ.ε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΥΘΥΝΗ ΩΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ.
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΠΟΜΕΙΩΘΟΥΝ ΑΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΘΑΡΙΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΟΡΙΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10/12 ΕΤΗ, ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΣΤΟ ΤΙΠΟΤΑ,
    ΑΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΣΤΗΝ Λ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΔΗΛ.ΚΤΙΡΙΟ, ΩΣ ΣΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕΛΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ, ΕΛΕΓΧΟΥ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΔΡΑΜΜΑΤΑΟΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ: ΑΣΦΑΛΣΙΤΙΚΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΚΑΙ ΛΟΓΑΡΑΡΙΑΣΜΟ ΔΕΝ Δ Ι Ν Ε Ι .....
    Εμείς κύριοι δεν κουραζόμαστε, δεν παραδίδουμε τα όπλα.
    Θα μας έχετε απέναντι στο άδικο και παράνομο....
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΧΩΡΑ, το προαναφερόμενο σενάριο.
    ΠΑΝΩ από ΟΛΑ, ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30.000 ΕΥΡΩ ΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥΝ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ! 6944946636 ΚΑΙ 6973376716 ΝΑ ΣΥΝΕΝΟΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ, ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ, ΣΤΡΕΦΟΜΕΝΟΙ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΚΑΤΑ ΠΟΔΑΣ ΤΩΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΕΠΟΠΤΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΚΑΙ Τ.τ.Ε ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΗ ΕΦΑΡΓΜΟΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΑΦΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΑΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.
    ΑΠΕΡΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΥΠΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΜΗ.....
    ΑΣ ΣΥΝΝΕΝΩΘΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30.000 ΕΥΡΩ ΑΣΦ. ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΣΥΝΗΕΓΓΥΣ ΤΗΝ ΚΡΥΦΗ ΑΥΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΣΙΙΤΚΗΣ ΕΚΚΑΘΡΙΣΗΣ, ΕΝΟΣΟΝ ΑΥΤΟΙ Ο ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ ΕΧΘΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΔΟΣ ΤΟΥ, ΜΑΣ ΑΝΕΝΦΕΕΑΝ, ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, ΩΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ, ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ, (ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΥ-ΠΑΘΗΤΙΚΟΥ- ΡΕΥΣΤΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΑΠΑΝΤΑ ΔΗΛΑΔΗ, ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΦΑ ΚΑΙ ΚΟΝΟΝ ΑΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ Η ΕΠΟΠΤΕΥΟΥΣΑ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΕΠΟΠΤΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΙ!!! ΜΕΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΕΝΕΛΕΧΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ.
    1 ΧΡΟΝΟ ΑΠΡΑΞΙΑΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ, ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ...ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΚΟΜΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΞΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΕΙΡΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ,..Δ.ΕΝ ΘΑΧΕΙ ΤΕΡΜΑ, ΧΩΡΙΣ...ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΥΣ ΝΑ ΛΙΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10/12 ΕΤΗ ΚΑΙ ...
    ΓΙ'΄ΑΥΤΟ ΞΑΝΑΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΜΕ ΚΑΤ' ΑΡΧΗΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ, ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ . ΠΡΕΙΠΕ ΝΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΕΑΙΕΣ ΠΙΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ,...ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ...
    ΩΡΑ ΓΙΑ ΠΡΑΞΗ..
    ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ, ΠΡΟΣ ΥΠ.ΕΜΠΟΡΙΟΥ (ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ), ΠΡΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ Κ. ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ, ΕΙΣ ΔΙΛΠΛΟΥΝ ΥΠΟΒΛΗΘΕΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ.
    ΜΟΝΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ, ΟΤΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΔΟΘΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΤΕ ΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΔΕΙΑ ΤΗΣ Τ.τ.Ε ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΤΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ...ΑΛΛΑ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ.....ΚΩΦΕΥΟΥΝ..ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ...ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ...ΑΝΑΡΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ????????//
    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ! 6944946636 ΚΑΙ 6973376716 ΓΙΑ ΝΑ ΟΡΙΣΟΥΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ (ΩΡΑ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΗ ΤΟΠΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ) ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΤΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΛΙΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΑΝΤΑ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΙ ΜΕ ΤΗΝ Τ.τ.Ε, ΩΣ ΑΛΛΟΣ ΚΑΙΣΑΡ!!!!..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟ ΧΩΡΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ:

    Αξιότιμε Κε Διοικητά,
    Συγχωρέστε με, που επανέρχομαι και σας απασχολώ,

    Λυπούμενη όμως για την μη ανταπόκριση επί του τεθέντος, εκ νέου αιτήματος του Σωματείου που εκπροσωπώ ως πρόεδρος του Συλλόγου με την επωνυμία: ¨ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ¨, το οποίο αίτημά μας έλαβε αριθμ. πρωτ. 3277/3-4-2013,

    και εμφανώς δυσαρεστημένη για την εκ μέρους της Δ.Ε.Ι.Α μη ανταπόκρισή της, επί του ώδε συναποστελλομένου ως συννημμένου εγγράφου, για ακόμα μια φορά, αιτήματός μας,

    ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΕΙ ΔΥΝΑΤΟΝ,
    ΤΗΝ ΑΜΕΣΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΑΣ,

    προς διευθέτηση και άμεσο απάντηση εκ μέρους της αρμόδιας αυτής Διεύθυνσης Εποπτείας Ασφαλιστικών Εταιρειών (Δ.Ε.Ι.Α ) της Τράπεζας της Ελλάδος (Τ.τ.Ε) και δη από τον κ. Ζάρκο Διευθυντή αυτής.

    Ελπίζοντας ότι μετά την δική σας παρέμβαση, θα λάβουμε την σχετική εκ μέρους της Δ.Ε.Ι.Α απάντηση επί του αιτήματός μας, ως Σωματείου,
    περιμένω να ανταποκριθεί αυτή η Διεύθυνση΄της Τ.τ.Ε, επί του αποσταλλέντος σε αυτήν με αριθμ. πρωτ. 3277/3-4-2013 αιτήματός μας.

    Επίσης σας αναφέρω προς γνώσιν σας, ότι μέρος εκ του ως άνω συναποστελλομένου αιτήματός μας προς την Δ.Ε.Ι.Α, κοινοποιήθηκε και στο αρμόδιο Γραφείο Υφυπουργού Εμπορίου, κ. Σκορδά, το οποίο και αυτό έλαβε αριθμ. πρωτ. 1953/2-4-2013, που διαβιβάσθηκε αρμοδίως στην αντίστοιχη αρμόδια Δ/νση Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων και Αναλογιστικής, η οποία με την σειρά της αυτή Διεύθυνση το Κοινοποίησε επίσης προς τον αρμόδιο Υφυπουργό Εμπορίου, κ. Σκορδά και την ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ, Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΟΥΔΟΛΩΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ, ΩΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ, προκαλώντας οιασδήποτε σκέψεις προς τούτο.
    ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΓΓΡΑΦΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ .

    ΑΘΗΝΑ 24/4/2013
    Με εκτίμηση
    Κατερία Σιδέρη
    Συμβολαιογραφος
    Τηλ. 6973376716

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΩΝ ΑΣΕΤ, ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΝΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΑ, ΑΝ ΣΥΝΕΙΣΕΦΕΡΑΝ ΠΟΣΑ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ 1.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ
    ΘΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΤΑΝ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟ, ΔΕΛΕΑΣΤΙΚΟΤΑΤΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ,ΕΝΑΝ ΕΠΩΝΥΜΟ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΗ,ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕ ΝΑ ΕΚΠΟΝΗΣΕΙ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΠΕΡΑΣ ΣΕ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ.
    ΜΙΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ/Ο ΠΟΥ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΞΩΔΙΚΩΣ, ΑΚΟΜΑ ΑΠΕΙΛΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΣ , ΘΑ ΕΦΕΡΝΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ.
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ.
    ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΜΗΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΣΤΕ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΑΘΗΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ κλπ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΛΑΙΝΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ.
    ΑΥΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.
    ΜΗΝ ΚΑΛΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΔΟΘΕΙΤΕ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΡΧΙΚΑ!!! ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ.
    ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΥΝΕΤΕΛΕΣΘΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΕΣ.
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΝΟΜΟΣ.
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΔΑΝΕΙΟ ΣΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ.
    Η ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΘΑ ΦΑΕΙ Ο ΤΙ ΑΠΕΜΕΙΝΕ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΝΑ ΤΡΩΝΕ.
    ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΚΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΞΕΚΙΝΑΜΕ.
    ΔΕΙΤΕ ΩΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΝ.
    ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κυρία Σιδέρη,

    Δεν καταλαβαίνει κανείς μας γιατί πιστεύετε ότιμια παρακίνησή σας από το blog αυτο θα βοηθήσει στη συγκέντρωση των ασφαλισμένων, μελών σας ή όχι.
    Εσείς τι πιστεύετε με βάση όσα έγιναν μέχρι τώρα; Μπορείτε να εξασφαλίσετε τη συμμετοχή πολλών;
    Αρα γιατί επιμένετε και καλείτε έτσι τους χιλιάδες ανθρώπους που αγωνιούν, που είναι ηλικιωμένοι και δεν γνωρίζουν, που τους έχει χτυπησει η σύγχρονη πραγματικότητα και δεν ξέρουν τι να κάνουν.
    Αν λοιπόν δεν το πάρετε απόφαση να δώσετε το παράγγελμα όπως πρέπει, με ομοβροντία ανακοινώσεων παντού όμως, πάλι θα είμαστε οι γνωστοί καραγκιόζηδες.
    Την Κυριακή ο Τράγκας στον ΣΚΑΙ έχει αναλάβει την καταγγελία και παρουσίαση τέτοιων σκανδάλων. Μια τέτοια εκπομπή μεγάλης ακροαματικότητας και τηλεθέασης χρειάζεται να φτάσει στα αυτία όλων των ασφαλισμένων απο τη Θράκη μέχρι την Κρήτη . Και τότε και μόνο θα αποκτήσετε τη δύναμη, ως Σύλλογος, που απαιτείται για να τους τυλίξουμε σε μιά κόλα χαρτί. Ολους όμως όλους. Δεν είμαστε παρεούλα να πιούμε τον καφέ μας στα γραφεία της ΑΣΠΙΣ. Η δύναμη είναι μεγάλη και η μεθόδευση της απαξίωσης των διεκδικήσεων αξιοσημείωτη/
    Ποιος πιστεύει όμως ότι θα μείνει έτσι αυτή η φαρσοκωμοδία; Γελασμένοι όλοι. Μας μπερδέψατε με τις αγωγες. Τότε έπρεπε να γίνονται σοβαρές και μαζικές κινήσεις. Πολλοι θεωρούν ότι με την πρώτη συζήτηση πήραν και τα λεφτά τους με τόκους, με ηθική βλάβη κλπ κλπ.
    Η ιστορία όμως σας διαψεύδει καθημερινά. Εμπρός λοιπόν και να βοηθήσουμε όλοι να ακούγεται το όνομα της ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ κάθε μέρα κάθε ώρα από παντού.Και να γελοιοποιούνται όλοι οι συμμετέχοντες στην ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ, που συμπτωματικά ΤΩΡΑ έχει σηκώσει μανίκια να μπει στα σπίτια μας σε συνταξιοδοτικά προγράμματα, υποκαθιστώντας τα ασφ. ταμεία.
    Δεν λέω εξυπνάδες, αυτά είναι γνωστά τοις πάσι. Αλλά απορούμε, γιατί παλι παλι παλι τα ιδια.
    Η πρόσκληση για συγκέντρωση στο μεταξύ μας, για να μιλούμε μετά για καναπέδες.
    Τον εκφυλισμό της δυναμικής και των διεκδικήσεων τέτοιες μεθοδολογίες τον κατόρθωσαν. Μην το συνεχίζετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. http://www.insuranceworld.gr/default.php?pname=Article&art_id=9837&la=1&cat_id=4

    και αν εσεις ριχνετε ρουκετες και μετα στα καβουκια σας, δηθεν μας καλειτε δηθεν εξοργιζεσθε, εμεις συγκαλουμε μεγαλη συγκεντρωση απο τωρα στο συνεδριο αυτο, για τη διαπομπευση της ιδιωτικης ασφαλισης.
    θα κληθουν πολλα μμε για να καταγραψουν την οργη των εξαπατηθεντων ασφαλισμενων ολης της ασφαλιστικης αγορας.
    γιατι αυτο που συνεβη δεν αφορα μονο τα λαμογια της ασπις και κομμερσιαλ , αλλα ολο τον κλαδο.
    τερμα οι ημεριδες και τα συνεδρια , λες και βγηκατε απο παρθενογενεση. οι ιδιοι ειστε, αυτοι που μας τρωτε και μας ροκανιζετε το αποθεματικο, αυτοι που μας λεηλατησαν τα συμβολαια, αυτοι που γιορταζετε τα μεγεθη σας πινοντας το αιμα και τρωγοντας τις σαρκες χιλιαδων ασφαλισμενων.
    εδω ειμαστε και θα ειμαστε.
    αλλιως δεν καταλαβαινετε, ξαφνικοι σωτηρες μας.
    που τεσσερα χρονια παιζετε τις κουμπαρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. http://www.nextdeal.gr/%CE%95%CE%B9%CE%B4%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/%CE%99%CE%B4%CE%B9%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%91%CF%83%CF%86%CE%AC%CE%BB%CE%B9%CF%83%CE%B7/item/15215-%CE%91%CF%80%CF%8C-150-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CE%BB%CE%AD%CE%BF%CE%BD-%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BC%CE%B5%CF%83%CE%BF%CE%BB%CE%B1%CE%B2%CE%BF%CF%8D%CE%BD%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CE%B7-%CE%91%CE%A3%CE%A0%CE%99%CE%A3-%CF%87%CF%81%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%80%CE%B5%CE%BB%CE%B1%CF%84%CF%8E%CE%BD%E2%80%A6.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σωματείο Ασφαλισμένων20 Μαΐου 2013 στις 3:00 μ.μ.

    Βεβαίως αναγράφτε εδώ πότε είναι η ημέρα της ημερίδας της ιδιωτικής σφάλισης να προστρέξουμε οι περισσότεροι να διαμαρτυρηθούμε προς τις ανάλγητες ιδιωτικές εταιρείες.
    Και όσον αφορά τον Γ. Τράγκα προσωπικά έχω πολλάκις μιλήσει με συνεργάτιδά του που είχε έτοιμο το ρεπορτάζ και Τ Ε Λ Ι Κ Α ΓΙΑ Α Δ Ι Ο Ρ Α ΤΟ !!! ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΠΕΤΡΑΠΗ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙ και να κάνει εκπομπή ο Τράγκας, που παρακαλούσα....
    τα συμπεράσματα δικά σας!!!
    Σωματείο Ασφαλισμένων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα ερθουμε κι εμεις σε επαφη με τον κ. τραγκα αμεσα.
      να μας εξηγησει και ο ιδιος τους λογους.
      ελπιζουμε πιεζοντας περισσοτεροι να τα καταφερουμε.
      δωστε το μηνυμα και τα στοιχεια σε ολους να επικοινωνουν.
      προσωπικα ειχα απαντηση απο το ραδιοφωνο του ριαλ απο τον κ. τραγκα.
      ας πιεσουν ολοι. θα το καταφερουμε.
      χρειαζονται αμεσα ομαδες κρουσης και γνωστοποιησης κινησεων.
      να μην τους αφησουμε σε χλωρο κλαρι.προς πασαν κατευθυνσιν.

      Διαγραφή
  10. https://www.facebook.com/giorgostragas

    ζητουμε την αμεση προβολη του σκανδαλου ΑΣΠΙΣ απο την πλευρα των ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ και μονον, σε σχεση με τα εγκληματα που διαπραττονται απο την ανακληση και τουδε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το φετινό συνέδριο, θα διεξαχθεί την Τρίτη 18 Ιουνίου 2013, στο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental.

    ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ!ΜΕ 200.000 ΠΤΩΜΑΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΤΥ ΜΕ ΝΕΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.
    ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ:
    ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ
    ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ, ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ, ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΥΜΨΗΦΙΣΤΙΚΑ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΕΠ ΟΝΟΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΕΚΑΣΤΟΥ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ,
    ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΠΟΣΩΝ, ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ /ΑΓΟΡΑ ΑΚΙΝΗΤΩΝ,ΙΔΡΥΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ κλπ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ........
    ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΙΣ ΚΑΤ ΕΤΟΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΩΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΟΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ.
    ΟΠΩΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΡΟΠΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΣΠΑ, ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ, ΕΤΣΙ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ.
    Η ΟΡΓΗ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΙΣΘΗΤΗ.
    ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΧΕΙΜΕΡΙΑ ΝΑΡΚΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΜΑΣ ΒΑΛΑΝΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ.
    ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΤΕ ΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ. ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ.
    ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΘΛΙΒΕΡΕΣ ΦΙΓΟΥΡΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Tα τελευταία σχόλια μιλάνε μέσα στην καρδιά μας.Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που γνωρίζουν πολλά περισσότερα από εμάς τα απλά θύματα.
    Ας αναλάβουν πρωτοβουλίες,ας μας καθοδηγήσουν.
    Μήπως πρέπει να συναντηθούμε όλοι στο INTERCONTINENTAL για να τους τρομάξουμε;
    Μήπως πρέπει να βομβαρδίσουμε με μηνύματα το f/b του Τράγκα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτο ακριβως λεμε.
      μονο που υπαρχει προβλημα με την ενημερωση ολων των ασφλισμενων.
      δεν αρκουν 20 ατομα.
      θελουμε 20.000 και τοτε θα δειτε να ανοιγουν πορτες και παραθυρακια!
      ζητουμε απο το συλλογο στοιχεια να ενημερωνουμε ο καθενας μας. ΟΛΟΥΣ!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  14. Για αρχή ας επικοινωνήσουμε όλοι όσοι έχουμε μεγάλα ποσά στο κινητό που έδωσε η κ.Σιδέρη,να γίνει μία πρώτη καταγραφή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "oλοι";; πώς θα τους το πείτε; τελικα θέλετε να γίνει δουλειά ή δούλεμα;

      Διαγραφή
  15. AN ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΣ ΝΑ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΛΗΡΗ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ κλπ
    ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ 30 ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ 100 ΛΑΜΟΓΙΑ, ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ.
    ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.
    ΒΡΕΙΤΕ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ. ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΕΙΣΤΕ ΟΧΙ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ. ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. στον σκαι μιλαει ο δημητρακοπουλος ο δικηγορος.
    ενα απλο παραδειγμα ενδεικτικο.
    αν τον βαζαμε απο την αρχη μαζι με 1-2 τεχνοκρατες να το καθαρισει το θεμα θα τελειωνε.
    ας χορταινε παντεσπανι, τι μας νοιαζει.
    τωρα, τα μοιρασαμε σε παραστασεις δικηγορων, διαλυθηκαμε και ο κοσμακης πιστευει οτι με την πρωτη δικασιμο τους τα πηραμε ολα.
    και αυτες οι φωνες που ζητουν στοιχεια ειναι περιεργες.
    στο ποδι ολα; ποιος τα ζηταει; με τι σκοπο; ποιος να τα επεξεργαστει; πού να τα δωσει;
    εδω 4 χρονια δεν μπορεσατε ή δε θελατε να μπορειτε να ελεγξετε τους εκκαθαριστες, να φερετε εισαγγελεις να καταγγειλετε να να να
    τωρα ξαφνικα να δωσουμε στοιχεια πού και γιατι;
    χιλιαδες ασφαλισμενους δεν μπορεσατε να τους κανετε μια γροθια να λυθει το θεμα σε μια νυχτα. μας δουλευετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. http://www.nextdeal.gr/Ειδήσεις/Ιδιωτική-Ασφάλιση/item/15215-Από-150-και-πλέον-αγωγές-κατά-διαμεσολαβούντων-περιμένει-η-ΑΣΠΙΣ-χρήμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Σημαντικά ποσά διεκδικούνται από διαμεσολαβούντες όλων των κατηγοριών που χρωστάνε στην ΑΣΠΙΔΑ που έκλεισε. Οι αγωγές είναι πολλές αλλά οι 150 από αυτές έχουν μεγάλα ποσά. Μικροποσά κάτω των 1000€ «ψιλοτακτοποιούνται» ενώ οι μεγάλοι οφειλέτες «σφυρίζουν» αδιάφορα. Κάποιοι έχουν αποθρασυνθεί τελείως και κάνουν τους «δασκάλους» και δήθεν «παράγοντες» εξυγίανσης εδώ και εκεί…Μπροστά στα μάτια της εποπτείας, της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών και των συλλόγων με βαρύγδουπα ονόματα και απόντα μέλη περίπου 1100 πρακτορομεσίτες «μετέφεραν» ποικιλοτρόπως περί τα 60 εκατομμύρια ασφάλιστρα παραγωγή αυτοκινήτου και Γενικών κλάδων (εκτός ζωής) σε άλλες εταιρίες «άγνωστο» με τι ανταλλάγματα και νομιμότητα. Τα ονόματα και τους κωδικούς, τα γραφεία, τα απαιτητά και μη απαιτητά όπως και τα υπόλοιπα τη στιγμή του κλεισίματος τα ξέρουν όλοι στην αγορά και κυρίως οι αρμόδιες υπηρεσίες.
    Η πορεία όλων είναι γνωστή, όπως γνωστό είναι και το «ανεμοσκόρπισμα» του πελατολογίου και της φήμης του θεσμού με την συνέργεια ΚΑΙ των διαμεσολαβούντων που εγκατέλειψαν την τύχη του ιδρώτα τους και της ΑΣΠΙΔΟΣ και που κάποιοι εξαγόρασαν κομμάτια της με άτιμο χρήμα συναλλαγής. Αλληλοχαιρετιούνται και αλληλοβραβεύονται μερικοί δημόσια αντί να είχαν κρύψει τα πρόσωπά τους… Μάταια ψάχνουν οι πελάτες κάποιο δίκιο και σπαράζουν οι καρδιές όσων βλέπουν εγκαταλελειμμένα γραφεία εκατομμυρίων να χάνουν την αξία τους σ’ όλη την Ελλάδα.
    Η υπομονή πολλών έχει εξαντληθεί βλέποντας αυτή την κατάντια και αδιαφορία για την αιμορραγούσα τιμή της ασφαλιστικής αγοράς. Όλοι περιμένουν ΑΜΕΣΑ παρέμβαση της ΔΕΙΑ και εφαρμογή της νομοθεσίας και γι’ αυτούς αλλά και για τους υπόλογους των Αμοιβαίων Κεφαλαίων.
    Ενδιαφέρον για το www.NextDeal.gr είναι και το γεγονός ότι το 88,23% της παραγωγής των 1109 πρακτορομεσιτικών γραφείων του οκταμήνου 2009 (η ΑΣΠΙΔΑ έκλεισε 21.9.2009) ήταν παραγωγή κλάδου αυτοκινήτου. Δηλαδή μιας ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ εκ του νόμου ασφάλισης. Δηλαδή μια ΔΟΣΟΛΗΨΙΑ ασφαλίστρων πελατών που αν ίσχυε ας πούμε η ΤΑΧΥΠΛΗΡΩΜΗ και κατάθεση απ’ ευθείας στην εταιρία δε θα υπήρχε λόγος όλων αυτών των «εκκρεμοτήτων» και «εκκαθαρίσεων» κλπ κλπ…
    Περιμένουμε από τη ΔΕΙΑ που έχει τα σημερινά στοιχεία –οριστικά νομίζουμε μετά τα τόσα χρόνια κλεισίματος- να δώσει στη δημοσιότητα τους οφειλέτες και τα διεκδικούμενα ποσά μήπως και γλιτώσουμε νέες «ανακυκλώσεις» παρανομιών. Δυστυχώς οι πληροφορίες μας λένε ότι πολλοί οφειλέτες στην ΑΣΠΙΔΑ συνεχίζουν τα ίδια με νέα θύματα. Είναι μια ευκαιρία να μάθουμε και το παρελθόν των «δασκάλων» - ομιλητών του σήμερα. Περιμένουμε να δούμε και τους προστάτες τους.
    Περιμένουμε από τη ΔΕΙΑ και ενώσεις καταναλωτών να μας ενημερώσει και για την μεγάλη λίστα των απατεώνων που σχετίζονται με τα Αμοιβαία Κεφάλαια. Εκεί τα ποσά είναι ανατριχιαστικά και οι ευθύνες κάποιων μεγαλύτερες!Λίγο πριν δώσουν εξετάσεις οι υποψήφιοι για το πιστοποιητικό Δ’ για πώληση αμοιβαίων, η ΔΕΙΑ ας ψάξει λίγο τα αρχεία και ας ζητήσει από τις εταιρίες στοιχεία για το πόσες αγωγές έγιναν εναντίον τους από πελάτες που έχασαν τα λεφτά τους στις τσέπες ασφαλιστών σε όλη την Ελλάδα και κυρίως στη Θεσσαλονίκη, στα Τρίκαλα, στο Βόλο, στη Χίο, στο Ηράκλειο, στη Ρόδο, στη Βέροια, στην Αθήνα και πολλές άλλες πόλεις της Ελλάδας. Να ζητήσει κατάλογο ασφαλιστών που πουλούσαν αμοιβαία κεφάλαια και είχαν χρηματιστηριακές εταιρίες που τις έκλεισαν. Να ζητήσει κατάλογο εξαγορών αμοιβαίων κεφαλαίων με ταυτόχρονη μετατροπή του ποσού σε αμοιβαία κεφάλαια. Να ζητήσει κατάλογο ασφαλιστών που κλείστηκαν σε φυλακές. Να ζητήσει κατάλογο στελεχών που είχαν την ευθύνη των πωλήσεων στην Ελλάδα και Γερμανία και αλλού στο εξωτερικό. Να ζητήσει κατάλογο εάν ζητήθηκαν πειθαρχικές ή ποινικές ευθύνες στελεχών. Όλοι γνωρίζουν ότι χάθηκαν πάνω από 30 δισ. οικονομίες μέσω των αμοιβαίων κεφαλαίων στη 15ετία. Περιμένουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ22 Μαΐου 2013 στις 2:51 μ.μ.

    ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ


    ΑΙΤΗΣΗ
    Του Σωματείου με την επωνυμία: «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΩΝ Επενδυτών και Ασφαλισμένων του Ομίλου Ασπίς Πρόνοια» νομίμως εκπροσωπουμένου, υπό της προέδρου του κ. Αικατερίνης Σιδέρη συμβολαιογράφου, με έδρα του την Αθήνα, οδός Λουκάρεως αριθμός 19)
    ΠΡΟΣ
    ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ
    ΑΡΜΟΔΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ
    ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ
    ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ Κ. ΣΚΟΡΔΑ

    ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ
    1./ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
    α./ΑΡΜΟΔΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΔΕΠΑΘ),ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΗ ΑΥΤΗΣ κ. ΠΑΠΑΔΑΚΗ,
    β./ΑΡΜΟΔΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΖΩΗΣ (Δ.Ε.Ι.Α),
    ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΑΥΤΗΣ, κ. Γ. ΖΑΡΚΟ και
    γ./ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΖΩΗΣ,
    Κ. ΚΛΕΑΝΘΗ ΠΑΠΑΝΙΚΑ
    2./ ΠΡΟΣ ΕΠΟΠΤΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗ ΤΟΥΤΩΝ ΤΩΝ ΤΕΘΕΝΤΩΝ ΣΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΩΝΥΜΙΕΣ: ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ ΚΑΙ COMMERCIAL VALUE A.A.E
    3./ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Κ.ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΗΣ Ελλάδος Κ. ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟ
    Αθήνα 2.4.2013
    *****************************************

    Kε Διευθυντά της αρμόδιας Διεύθυνσης της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου τυ ως άνω Υπουργείου
    * * * * * * * * * * * *

    1. Εκπροσωπώντας το ως άνω Σωματείο με την επωνυμία: «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ» ως Πρόεδρός του, του οποίου τα μέλη είναι ασφαλισμένοι με ασφαλιστήρια ζωής στις Ασφαλιστικές Εταιρίες: «ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ και COMMERCIAL VALUE A.A.E», που έχουν τεθεί ύστερα από ανάκληση της άδειας λειτουργίας των σε ασφαλιστική εκκαθάριση.

    2. Και ενόσον κατά αυτών των σε ασφαλιστική εκκαθάριση τελούντων ήδη ασφαλιστικών εταιρειών ως προεξετέθησαν, ήτοι των: «ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ και COMMERCIAL VALUE A.A.E», διατηρούμε αξιώσεις από τις ασφαλιστικές σχέσεις μας, σύμφωνα με τα ασφαλιστήρια που κατέχουμε.

    3. Παρακαλούμε να μας χορηγήσετε αντίγραφα όλων των στοιχείων και εγγράφων που έχουν υποβάλλει κατά το ν.δ. 400/1970 οι εν λόγω ασφαλιστικές εταιρίες στην υπηρεσία σας για τον έλεγχο της φερεγγυότητάς τους καθώς και αντίγραφα των δικών σας εγγράφων προς τις ασφαλιστικές αυτές εταιρίες και δη για τις χρήσεις 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006 και 2007, που είχαν υποβληθεί στο τότε Υπουργείο Ανάπτυξης (αρμόδια Διεύθυνση).

    4. Δεδομένου ότι η υπηρεσία της Ε.Π.Ε.Ι.Α λειτούργησε από 01.01.2008, θα παρακαλούσαμε να μας δοθούν τα ίδια στοιχεία και για τις επόμενες χρήσεις μέσω της ως άνω αυτής Υπηρεσίας της Ε.Π.Ε.Ι.Α και ήδη Δ.Ε.Ι.Α., μέσω της δικής σας συμβολής και ενεργειών προς τούτο.

    5. Επίσης, θα θέλαμε να μας γνωρίσετε αν η Τράπεζα ή οι Τράπεζες, που έχουν αναλάβει τη διαχείριση των ασφαλιστικών τοποθετήσεων της «ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ και COMMERCIAL VALUE A.A.E», σύμφωνα με το άρθρο 8 παρ. ν.δ. 400/70, έχουν ενημερώσει την Υπηρεσία της Ε.Π.Ε.Ι.Α για κάθε μεταβολή ή τροποποίηση των ασφαλιστικών αυτών τοποθετήσεων (χρεώγραφα, προθεσμιακές καταθέσεις και μετρητά) σύμφωνα με την παραπάνω διάταξη (άρθρο 8 παρ. 9 υπό β’ ν.δ. 400/70).

    6. Εκτιμάμε ότι το αίτημά μας θα γίνει δεκτό και σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τους κόπους σας.
    ΑΘΗΝΑ 2.04.2013
    Σας ευχαριστώ
    Ελπίζοντας εκ των προτέρων στην άμεσο ανταπόκρισή σας
    ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ
    Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΕΝΙΚΗ ΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
    ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΣΙΔΕΡΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΠΙΛΑΤΗ ΚΑΘ. ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ
    ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΣ
    Τηλ. Επικοινωνίας: 6973376716
    Email: katerinavoutsa@yahoo.gr


    ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ (ΕΜΠΟΡΙΟΥ) ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ: ΟΤΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΤΕ Ε.Π.Ε.Ι.Α ΚΑΙ ΗΔΗ Δ.Ε.Ι.Α ΤΗΣ Τ.τ.Ε, η οποία και Κ Ω Φ Ε Υ Ε Ι .
    ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΡΑΓΕ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΑΣΦ. ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γιατι εσεις δεν τα εχετε?
      αγωγες πως κανατε?
      οι μεγαλοδικηγοροι δεν τα εχουν?
      αυτοι βρηκανε τα κρυμενα 500 εκατομυρια και κολησαν στα ψιλα?

      Διαγραφή
  20. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ22 Μαΐου 2013 στις 3:04 μ.μ.

    ΑITHMA
    ΤΟΥ Σωματείου με την επωνυμία:
    «Σύλλογος Ζημιωθέντων Επενδυτών και Ασφαλισμένων του Ομίλου Ασπίς Πρόνοια», νομίμως εκπροσωπουμένου, εδρεύοντος στην Αθήνα Αττικής

    *****************************
    ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ κ.κ:
    1./ Επόπτη Ασφ. Εκκαθάρισης: κ. Κωνσταντίνο Παπακωστόπουλο
    και 2./ Προσωρινό Εκκαθαριστή Ασφ. Εκκαθάρισης: κ. Γεώργιο Ραουνά,
    των υπό ασφαλιστική εκκαθάριση τελουσών Ασφαλιστικών Εταιριών
    με τις επωνυμίες:
    “ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ” , και
    “COMMERCIAL VALUE A.A.E”
    ------------------------
    Κοιν .1. Προς τους:
    1. Κ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ Ελλάδος, Κ. ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ,
    Γραφείο Διευθυντού του κ. Μπούρα ,
    2. κ. Υπουργό Οικονομικών, κ. Ιωάννη Στουρνάρα
    Γραφείο Γενικού Γραμματέα κ. Γ. Μέργο,
    Γενική Διεύθυνση Οικονομικής ΠολιτικήςΔιεύθυνση Πιστωτικών &Δημοσιονομικών Υποθέσεων,
    Γραφείο Διευθυντού κ. Μασούρα,
    3. Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών
    κ. Χρήστο Σταϊκούρα
    4. ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ .ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ
    Κ. ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟ
    α./ΑΡΜΟΔΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΔΕΠΑΘ),ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΗ ΑΥΤΗΣ κ. ΠΑΠΑΔΑΚΗ,
    β./ΑΡΜΟΔΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΖΩΗΣ (Δ.Ε.Ι.Α),
    ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΑΥΤΗΣ, κ. Γ. ΖΑΡΚΟ και
    γ./ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΖΩΗΣ,
    Κ. ΚΛΕΑΝΘΗ ΠΑΠΑΝΙΚΑ
    Αθήνα 2.4.2013
    *****************************************

    Kε Επόπτα Ασφ. Εκκαθάρισης και Εκκαθαριστά, των, σε ασφ. Εκκαθάριση ως άνω αναφερομένων ασφαλιστικών εταιρειών,
    Επανερχόμενη, επί του από 22.1.2013 εγγράφως τεθέντος προς εσάς, αιτήματος του προαναφερομένου σωματείου μας, το οποίο εκπροσωπώ ως Πρόεδρός του,
    Σας ζητώ, εκ νέου, λόγω της μη λήψεως απαντήσεως υφ΄υμών, ως αρμοδίων οργάνων της ασφαλιστικής εκκαθάρισης των ως άνω αυτών δύο εταιρειών,
    Όπως μας γνωρίσετε, επί πλέον των αιτηθέντων δια των υπ’ αριθμ. Πρωτ.: Ε4753/22.1.2013 και Κ.4479/22.1.2013 κατατεθειμένων σχετικών εγγράφων μας, αφορώντων αντιστοίχως τις ως άνω αυτές ασφαλιστικές εταιρείες, περί γνωστοποιήσεως σε εμάς ως Σωματείου εγγράφως, απασών των ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙΣΩΝ Δ Ι Α Χ Ε Ι Ρ Ι Σ Τ Ι ΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ της ασφαλιστικής εκκαθάρισης, που έχουν λάβει ΗΔΗ χώραν: ΑΠΌ 21.09.2009 ΚΑΙ 26.02.2010 αντίστοιχα ημερομηνίες ανακλήσεως των αδειών λειτουργίας και συστάσεως των δύο αυτών προαναφερθέντων ασφ. εταιρειών, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΟΝ,
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΑΣΩΝ ΤΩΝ ΕΦΕΞΗΣ ΔΙΕΝΕΡΓΗΘΗΣΟΜΕΝΩΝ,
    ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΧΩΡΑΝ ΥΦ΄ΥΜΩΝ ΩΣ ΟΡΓΑΝΑ ΑΣΦ. ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ, κατά νόμον,
    ΚΑΘΩΣ
    Και τα υπολογισθέντα από εσάς τα αντίστοιχα αποθέματα αυτών, ως και τα σε ασφαλιστική τοποθέτηση περιουσιακά τούτων στοιχεία πάσης φύσεως, (χρεώγραφα, προθεσμιακές καταθέσεις και μετρητά, κινητές/άυλες αξίες) αντίστοιχα και την ακίνητη περιουσία των που περιείχε το χαρτοφυλάκιο τούτων των δύο ασφαλιστικών εταιρειών), και τις ανάλογες υποχρεώσεις των, (στοιχείων του ενεργητικού των και παθητικό τούτων).
    ΚΑΙ ΕΡΩΤΑΣΘΕ: (ενόσον δεν λάβαμε απάντηση ΚΑΙ επ΄αυτού του ερωτηματός μας):

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ διαταχθεί η σύγκληση της Συνέλευσης των πιστωτών προκειμένου να συνταχθεί ο πίνακας εικαζομένων πιστωτών και ο ορισμός της επιτροπής των πιστωτών (κατ’ άρθρο 82 επ. του Ν. 3588/2007) σε συνδυασμό με το άρθρο 179 αυτού, ώστε να παρακολουθεί, βάσει νόμου, την πορεία των εργασιών της ασφαλιστικής εκκαθάρισης, παρέχοντας την συνδρομή της στον εκκαθαριστή κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του (άρθρο 86 επ. του Ν. 3588/2007),
    και να αποφευχθεί τυχούσα πρόκληση υπαιτίως ζημίας στην πτωχευτική περιουσία ημών των πιστωτών, κατά παράβαση των υποχρεώσεων του Εκκαθαριστή και του επόπτη εκκαθάρισης αντίστοιχα, από τον Κώδικα αυτόν. (άρθρο 80 του Ν. 3588/2007 επ.),
    ενόσον εμείς ως πιστωτές των ως άνω αυτών ασφ. Εταιρειών, και μέλη του ως άνω Σωματείου μας που εκπροσωπώ, -έχουμε έννομο συμφέρον ως δανειστές, από την επιτυχή, άμεσο, άνευ χρονικών εισέτι καθυστερήσεων,{ενόσον παρήλθε ήδη το χρονικό διάστημα, από της ανακλήσεως της αδείας λειτουργίας και συστάσεώς των:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ22 Μαΐου 2013 στις 3:05 μ.μ.

    : για την μεν πρώτη τούτων περί τα 3 ½ έτη και για δε την δεύτερη τούτων περί τα 3 έτη αντίστοιχα}, απρόσκοπτο, ταχεία και με διαφάνεια τελούσα έκβαση και εν τέλει επιτυχή εξέλιξη και λήξη/πέρας της διαδικασίας της ασφ. Εκκαθάρισής των, με απώτερο σκοπό την άμεσον ικανοποίηση των απαιτήσεών μας ως πιστωτών, σε μία διαδικασία που περιλαμβάνει την πώληση-ρευστοποίηση-αξιοποίηση όλων των διαθέσιμων στοιχείων του ενεργητικού των, ήτοι την σύμμετρη ικανοποίηση όλων εμάς ως δικαιούχων ασφαλίσματος εκ του προϊόντος της ρευστοποίησης /επιτυχούς αξιοποιήσεως των περιουσιακών στοιχείων των αντίστοιχων ασφαλιστικών κλάδων (ν.δ. 400/1970, άρθρ. 10, παρ. 4 επ.), και της εν γένει περιουσίας των ως άνω αυτών ασφ. εταιρειών που τελούν σε ασφ. Εκκαθάριση, που έχετε αναλάβει με το έργο της ασφ. Εκκαθάρισης.

    Ήδη δε από της θέσεως τούτων των χαρτοφυλακίων ζωής σε διαδικασία ασφαλιστικής εκκαθάρισης σύμφωνα με την σχετική διαπιστωτική πράξη της Τ.τ.Ε, ήτοι από 1/6/2013
    καίτοι παρήλθε μεγάλο χρονικό διάστημα 10 μηνών από τότε (/1-6-2012), παρατηρείται το γεγονός ότι δεν έχουν εκτιμηθεί ακόμα, συμφώνως με την επιτροπή του άρθρου 9 του ν. 2190/29 τα περιουσιακά στοιχεία αυτών καθώς και η κινητή εν γένει περιουσία με την διαδικασία και τα χρονικά όρια που ορίζει συγκεκριμμένα ο νόμος (ν.δ 400/1970 άρθρο 10 επ.), ώστε να είχε αρχίσει ήδη εδώ και 10 μήνες η διαδικασία ρευστοποίησης τούτων μέσω αναγγελιών και των όσων ορίζει το ν.δ 400/70 στις σχετικές του διατάξεις,
    με αποτέλεσμα αυτή η χρονοκαθυστέρηση, προκαλώντας επί πλέον δαπάνες να αποβαίνει διαρκώς και συνεχώς εις βάρος της περιουσίας αυτών των ασφ. εταιρειών, εκ της ρευστοποιήσεως της οποίας ικανοποιούνται βλαπτώμενες ΕΤΣΙ οι απαιτήσεις μας, λόγω απομείωσης ταύτης της περιουσίας μας.

    Πότε προτίθεσθε να αναγγείλετε τις σχετικές απαιτήσεις των χαρτοφυλακίων τούτων με ποια αποθέματα και βάσει ποίου νομικού ακριβώς πλαισίου? Ποιο είναι το τεθείμενο από εσάς χρονοδιάγραμμα αυτών των περαιτέρω ενεργειών σας (αναγγελίας απαιτήσεων, κ.λ.π)?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ22 Μαΐου 2013 στις 3:07 μ.μ.


    1. Επίσης, επειδή τα μέλη του Σωματείου που εκπροσωπώ, είμεθα ασφαλισμένοι με ασφαλιστήρια ζωής στην Ασφαλιστική Εταιρία «ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ», και COMMERCIAL VALUE A.A.E, που έχoυν ήδη τεθεί, ύστερα από ανάκληση της άδειας λειτουργίας των, σε ασφαλιστική εκκαθάριση και ως εκ τούτου επειδή διατηρούμε κατά της «ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ και COMMERCIAL VALUE A.A.E,» αξιώσεις από τις ασφαλιστικές σχέσεις μας, σύμφωνα με τα ασφαλιστήρια που κατέχουμε και προκειμένου να τις τεκμηριώσουμε αποδεικνύοντας τις όποιες αστικές και ποινικές ευθύνες των Διοικούντων αυτές και παντός τρίτου-ετέρου προσώπου που ενέχεται με κάθε σχέση και τρόπο με αυτές και την εν γένει διαχείριση των χαρτοφυλακίων ζωής των,
    2. Σας παρακαλούμε να μας χορηγήσετε αντίγραφα όλων των στοιχείων και εγγράφων (ως οικονομικά στοιχεία, αντίγραφα ισολογισμών κ.λ.π), που είχαν υποβάλλει κατά το ν.δ. 400/1970 οι εν λόγω ασφαλιστικές αυτές εταιρίες στην Ε.Π.Ε.Ι.Α, και τα οποία κατέχετε, μέσω του ελέγχου που έλαβε χώρα από την ελεγκτική εταιρεία ΒΑΚΕR TILLY A.E, τα οποία και χρησιμοποίσε προς τούτο αυτή, για τον έλεγχο της φερεγγυότητάς των αντίστοιχα καθώς και αντίγραφα των όποιων σχετικών εγγράφων προς τις ασφαλιστικές αυτές εταιρίες, απαντήσεων κ.λ.π αυτής της υπηρεσίας της Ε.Π.Ε.Ι.Α.

    3. Δεδομένου ότι η εν λόγω αυτή υπηρεσία της Ε.Π.Ε.Ι.Α λειτούργησε από 01.01.2008, θα παρακαλούσαμε να μας δοθούν τα ίδια στοιχεία, -όποια εσείς ζητήσατε και υπάρχουν στο αρχείο σας, ως εκκαθάριση εδώ και 3 1/2 περίπου έτη από την ΕΠΕΙΑ-, για τις χρήσεις 2005, 2006 και 2007, που είχαν υποβληθεί στο τότε Υπουργείο Ανάπτυξης και οι σχετικοί φάκελοι είχαν μεταφερθεί στην Υπηρεσία αυτή της Ε.Π.Ε.Ι.Α., βάσει των οποίων ελάμβανε χώρα και εξακολουθεί να διενεργείται η διαδικασία εν γένει της ασφαλιστικής εκκαθάρισης και αναδιάρθρωσης των ως άνω χαρτοφυλακίων ζωής των.
    Εκτιμώντας ότι το αίτημά μας θα γίνει δεκτό και σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τους κόπους σας.


    Παρακαλείσθε, όπως ει δυνατόν, κατά την επικείμενη συνάντησή μας, την 8η/4/2013, να μας απαντήσετε επί των ανωτέρω, εγγράφως , ώστε να παραλάβω την έγγραφο απάντησή σας.

    Σας ευχαριστώ
    Ελπίζοντας εκ των προτέρων στην άμεσο ανταπόκρισή σας
    ΑΘΗΝΑ: 2/4/2013
    ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ
    Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΕΝΙΚΗ ΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
    ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΣΙΔΕΡΗ Μ. ΠΙΛΑΤΗ (ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ)
    ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΣ
    Τηλ. Επικοινωνίας: 6973376716

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ22 Μαΐου 2013 στις 3:09 μ.μ.

    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΛΑΒΑΜΕ ΩΣ ΣΨΩΜΑΤΕΙΟ ΕΠΙ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΤΕΘΕΝΤΩΝ ΕΡΩΤΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ!!!!
    ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΑΝΑΡΡΩΤΩΜΕΘΑ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Μπράβο κ.Σιδέρη,σε κάθε δυναμική σου ενέργεια θα είμαστε όλοι στο πλευρό σου.
    Στείλε εξώδικα προς όλες τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες,να απαντήσουν εγγράφως,και κοινοποιήστε κάθε τους απάντηση για να τις χρησιμοποιήσουμε στα δικαστήρια ,όσοι έχουμε προσφύγει στη δικαιοσύνη.
    Μη ξεχνάτε ότι τέλος του 2013 θα αρχίσουν να εκδικάζονται οι πρώτες αγωγές και μηνύσεις.
    Οποια δημόσια υπηρεσία δεν απαντά,ως είναι υποχρεωμένη,υπάρχει και επικουρικά ο συνήγορος του πολίτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. παλι τιποτα δεν καταλαβαμε,αυτα εγιναν τον απριλιο του 2013.
    και τι καναμε;
    καλεσατε εισαγγελεα;
    καταγγειλατε τα εγκληματα κ τους εγκληματιες;
    κατονομασατε διαχειριστες, οργανα και φορεις ;
    καλεσατε σε παλλαικη συγκεντρωση ΟΛΟΥΣ τους ασφαλισμενους;

    εγκαλεσατε τους απατεωνες, τους ληστες και οσους καραδοκουν να αρπαξουν κι αλλα;
    πώς περιφρουρησατε το αποθεματικο;
    και κυριως:

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΤΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΠΙΤΙ ΣΠΙΤΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ;
    ποιος κωφευει;
    ΤΙ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΞΕΜΠΡΑΒΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ;
    ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ;
    ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΜΑΣ;
    ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ;
    ΠΟΙΟΣ ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ;
    ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΩΓΟΥΛΕΣ ΜΙΛΑΤΕ;
    ΔΕΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΑΝ ΑΡΚΕΤΕΣ;
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΟΜΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ4 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΝ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ, ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΦΑΡΙ;
    ΜΑΣ ΧΟΝΤΡΟΔΟΥΛΕΥΕΤΕ Ε;
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΨΩΜΙΑΔΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ;
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΕΝΕΒΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ Ν Α ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΤΟ ΚΡΙΣΙΜΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ;
    ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Ε;
    ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΤΕ.
    Ο ΤΡΑΓΚΑΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΛΕΤΕ, ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ, ΟΙ ΤΗΛΕΟΡΣΕΙΣ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ.
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΛΑΤΕ ΟΤΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΑ ΤΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ;
    ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ.
    ΠΟΙΟΝ ΟΜΩΣ, ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ...
      ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΠΑΠΙΑ; ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΛΑΟ ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ.

      ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΡΩΞΟΥΝ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΟΥΝ

      ΟΛΗ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΕΦΟΡΙΕΣ ΙΚΑ ΚΑΠΙΤΑΛ ΚΛΠ
      ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΥΔΕΙΣ ΒΡΗΚΕ ΓΙΑΤΙ Η ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΦΥΛΑΓΜΕΝΑ Η ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
      ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΓΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΜΑΣΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ
      ΜΟΝΟ ΚΡΑΥΓΕΣ ΥΣΤΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΑΚΟΥΜΕ
      ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 50 ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ;
      ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΙΣΩΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ
      ΦΑΓΑΝΕ 5-10 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΧΕΣΤΗΚΕ Η ΦΟΡΑΔΑ
      ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΗΚΕ ΜΟΝΟ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΣΚΗΘΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΜΟΝΟ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΜΑΣ

      ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ Η ΣΙΔΕΡΗ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ 2000 - ΣΙΓΑ ΜΗ ΣΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΙΑ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΛΥΨΕΙ ΜΕ ΑΝΑΔΟΧΗ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΕΞΟΦΛΗΣΗ

      ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ

      Διαγραφή
  26. http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=26510&subid=2&pubid=113047159

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. http://www.euro2day.gr/news/economy/124/articles/777924/Article.aspx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μπραβο που εντοπισατε τα δυο αρθρα. πολλα θα μπορουσαν να ειχαν γινει και να γινουν με παρεμβασεις προς ραιχενμπαχ και ε.ε και ξενες ασφαλιστικες.
      αλλα αυτο θελει κοτσια, ειδικες γνωσεις και κυριως οχι κρυπτομενα συμφεροντα που πανε να μας τυλιξουν σε αγωγες παλι.
      αυτο ειναι το πνευμα της εποχης. χωρις αξιοπιστια τιποτα δε γινεται. και αντι να πληρωσουν οι ασφαλιστικες που αρπαξαν τα προγραμματα με την καθοδηγηση των ασφαλιστων της ασπις, γινονται τωρα αντιπαλοι. ολη η ασφαλιστικη αγορα, μαζι με ξενες εταιριες και με τη δανειοδοτηση του εγγυητικου θα ξεκινησει το χορο των αποζημιωσεων.
      τα κονδυλια μπορουν να μπαινουν σε προθεσμιακες εντοκες καταθεσεις ,για να μη χασουν ρευστοτητα οι τραπεζες.
      καποιος τεχνοκρατης πραγματικος θα ειχε ολοκληρωσει και θα ειχε τροποποιηθει ο νομος, αν ειχαν χτυπησει τις σωστες πορτες και οχι τις θυριδες των παραβολων των δικαστηριων και μονον!

      Διαγραφή
  28. Αγαπητή κα Σιδέρη,

    Ειλικρινά απορώ με αυτά που διαβάζω!!! Από την μια εξακολουθείται να βρίζεται τους ασφαλιστές να τους αποκαλείται λαμόγια που εκμεταλλεύονται το πόνο μας για δικό τους όφελος, να αποκαλείται τον σύλλογο τους υποκριτικό που ως στόχο εχει να θολώνει νερά και να μας κλείνει τα μάτια, μας προτρέπεται να μην πειθόμαστε από τις βαρύγδουπες ψευδείς ανακοινώσεις τους περί δήθεν εξελίξεων και ότι όσα κάνουν είναι μόνο για να μας κοιμίζουν και από την άλλη σφιχταγγαλιαζόσαστε με την ίδια αυτή παρείτσα στην συγκέντρωση τους στο ξενοδοχείο πριν λίγους μήνες. Τελικά θα μου λύσετε την απορία, ποιός δουλεύει ποιόν????? Δημήτρης Κοραής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα χαρούμε αν τυχουμε απάντησης.
      Εγώ θα συμπλήρωνα: Απαντήστε μας τι έγινε με τα χρηματα που βρήκε το δικηγορικό γραφείο κατα δήλωσή τους στο εξωτερικο του ψωμιαδη ποσό άνω των 500 εκατομμυριων.
      Επίσης, πότε σκοπεύετε να καλέσετε όλους τους ασφαλισμένους εγγράφως και δια των ΜΜΕ μεγαλόφωνα και όχι κρυπτόμενοι ,ώστε να δώσουμε το στίγμα των εκατοντάδων χιλιάδων;
      Πότε σκοπεύετε να ανατεθεί η διαχείριση της ειδικής αυτής περίπτωσης σε ειδικούς και όχι σε επινοήσεις ασχέτων με την πραγματικότητα, που σκοπό έχουν τη διαιώνιση του προβήματος και τον πλουτισμό τρίτων συμφερόντων;
      Πότε θα αναμειχθούμε με τα αρμόδια όργανα της Ε.Ε και άλλων παραγόντων;

      Διαγραφή
  29. έχω την εντύπωση ότι όπου και αν απευθυνθούμε,θα λάβουμε την ίδια απάντηση,ότι δηλαδή η λύση δόθηκε από την πολιτεία με τον γνωστό νόμο Σαχινίδη.
    Τώρα στη πράξη γνωρίζουμε ότι αυτό προυποθέτει την ολοκλήρωση της εκκαθάρισης,δηλαδή την πάροδο τουλάχιστον εικοσαετίας.
    ΑΡΑ κύριοι τα λεφτά μας τα χάσαμε και δυστυχώς δεν υπάρχει λύση.
    Μην παραμυθιάζεστε ότι μπορούμε να απευθυνθούμε σε Ε.Ε ή κάπου αλλού!
    ΧΑΣΑΜΕ ΚΥΡΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. o.k!!!οποτε, μην το κουραζετε αλλο, κοιμηθειτε ησυχος, ετσι οπως μας κοιμιζουν ολοι αυτοι! να δειτε σιγα σιγα τα δικηγορικα γραφεια να φυτρωνουν σα μανιταρια.
      απολαυστε το!

      Διαγραφή
  30. http://www.insurancedaily.gr/blog/%cf%83%ce%b7%ce%bc%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%cf%80%cf%81%cf%8c%cf%84%ce%b1%cf%83%ce%b7-%cf%83%cf%85%ce%bb%ce%bb%cf%8c%ce%b3%ce%bf%cf%85-%ce%b1%cf%83%cf%86%ce%b1%ce%bb%ce%b9%cf%83%ce%bc/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κολλημενοι στις 30 χιλ αυτοι. δεν κοιταζουν τα χαλια της αποτιμησης στα γιουνιτ που τα μηδενιζει..
      ποιους αντιπροσωπευουν; πανωτς αποκλειεται τα ασετ που ειναι το 90% των χρηματων . πλακα εχουν! πλαγιως ο ενας ,πλαγιως ο αλλος, ολοι κατι εξυπηρετουν. ρε πώς την ειδαν ολοι. ο ενας ζηταει στοιχεια μας ετσι στον αερα, που ποιος ξερει πού θα καταληξουν, ο αλλος αναρωτιεται ποσα ειναι τα συμβολαια μεχρι 30 χιλ.λες και απο εκει καταστραφηκε ο κοσμος και οχι απο τις αποταμιευσεις στα ασετ.
      ε ρε....

      Διαγραφή
  31. ευτυχώς εδώ δεν έχει λογοκρισία.στον υποτιθέμενο σύλλογό μας μόνο ότι τους συμφέρει δεν τον λογοκρίνουν.
    τα άλλα όλα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. http://nextdeal.gr/%CE%95%CE%B9%CE%B4%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/%CE%99%CE%B4%CE%B9%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%91%CF%83%CF%86%CE%AC%CE%BB%CE%B9%CF%83%CE%B7/item/15292-%CE%91%CE%A0%CE%9F%CE%9A%CE%9B%CE%95%CE%99%CE%A3%CE%A4%CE%99%CE%9A%CE%9F-%CE%93%CE%B9%CE%B1-%CE%BB%CF%8D%CF%83%CE%B7-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82-%C2%AB%CE%91%CE%A3%CE%A0%CE%99%CE%A3%C2%BB-%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CE%BC%CE%B1-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%BF%CE%B4%CE%AF%CF%89%CE%BD.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. σε ενα φιλο μας μολις σταλθηκε μηνυμα απο το συλλογο των ασφαλιστων που λεει οτι ..πιστευουν στη λυση και να ενισχυσει το συλλογο με 80 ευρω . Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙΣΘΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΕΦΑΠΞ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΑΠΟΛΥΣΗΣ ΤΟΥ 170.000 ΕΥΡΩ. ΔΗΛ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ.
    την ωρα που αυτοι αρχιζουν και μιλουν για τα μικρα συμβολαια, που προφανως οι ιδιοι και τα συμφεροντα τους διαθετουν.
    ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΙΣΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Τι κρίμα που τους κόπους όλης μας της ζωής,τους παίζουν στα ζάρια τέτοιοι αλήτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. απελπισμενοι μοναχοι23 Μαΐου 2013 στις 5:14 μ.μ.

    ρωτηστε τους ασφαλειομεσίτες-πρακτορες διαμεσολαβούντες ασφαλσιτε΄ς του αλλου σωματείου...κεχαγιάογλου και άλλοι αυτού του αλ λ ο υ σωματείου...κ.λ.π..., μήπως πήγαν όλοι τους να βοηθήσουν ως μάρτυρες τον φιλαράκι τους ασφαλιστή σε αγωγές που εκαναν καποιοι ασφαλισμενοι κατά του συναφιού τους ...
    πετρίδη τι λε΄ς...??
    κεχαγιαογλου τι λες...μηπως ήσουν μαρτυρας εναντιον ασφαλισμενων...ρωτανε καποιοι..απαντηστε μας.. δ.σ σωματειου που β ο η θ ουν τους αμυαλους ανυποψιαστουσ..ταχα μου ταχα μου.....
    και μαλιστα καταθετουν υπερ των ασφαλισιτών..συναδελφων τους που πουλουσαν ...και κατά των ασφαλισμενων για να σώσουν το τομαρακι τουσ?????
    ασ μας απαντησουνν.....δεν γνωριζουν τίποτα ισχυριζονται...ολα τους ταλεγε να τα κανουν στα αθωα πλασματα ο πανουργοσ ψωμιαδης και τα ριθχνουν πανω του....ισχυριζονται...?????
    και ολα καλα και αυτοι λαδι και συνεχίζουν την δουλεεειτσα τους....και ο οχλακος ο ανυποψίαστος και αυτοι που ξκαποιο συμφερον ισως πιθανον ναχουν μαζι τουσ γα να σωθουν...καποιοι απο αυτουσ.....ευτυχως τους ακολουθυουν λιγοι ή μη ξεροντες τι κανουν...και ποιουσ πραγματικα βοηθάνε.....αχ κακομοιρηδες ελληνες ευκολοπιστοι και μη χειροτερα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. 1/2013
    TEΛΙΚΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Η ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΑΙ ΚΑΙ C.V ΠΟΥ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΘΑ...ΠΑΙΣΕΙ Η ΜΠΙΛΙΑ...ΑΧ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΛΑΣΤΙΧΕΝΙΕΣ!!! ΠΟΛΥΤΡΑΒΗΓΜΕΝΕΣ...ΝΟΜΙΚΕΣ..ΠΑΡΑΔΟΧΕΣ..!!!!!.
    ΑΡΑΓΕ ΑΝΑΡΡΩΤΙΩΜΑΣΤΕ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΥΜΩΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ...ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΜΑς ΛΗΣΤΕΨΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ, ΑΦΟΥ ΕΠΕΤΡΕΠΑΝ ΣΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ....ΝΑ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΕΧΝΙΕΝΤΩΣ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΤΩΝ 2 ΑΣΦ. ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ/ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ,
    Ο Π Ω Σ....ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ...ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ...???ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 900.000.0000 ΕΥΘΩ!!!! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΕΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 80.000.0000 ΕΥΡΩ ???Ή ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΠΕΙ ΑΝΩΘΕΝ Η ΞΕΝΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ///????Α ΟΧΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ.
    ΚΥΡΙΟΙ ΤΗς ΑΣΦ. ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ..Κ...Κ...Κ...ΠΑΕΙ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ...ΑΧ.....ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΕΟΣ..ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΙ
    **********************ΑΥΤΟ ΑΠΟ 1/2013 ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΙΟΡΙΣΘΗΚΑΝ 10/2012 ΚΑΙ Η ΑΣΦ. ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΥΠΙΚΑ ΑΠΟ 1/6/12 ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΥΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ...ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ 8-10 ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΤΗ,....ΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΗΣΥΧΟΥΣ......??????ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΣ???ΚΑΙ ΟΧΙ ..


    ***************Έπειτα από τις συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν στο Υπουργείο Οικονομικών, στην οποία συμμετείχαν οι επόπτες εκκαθάρισης Κ. Παπακωστόπουλος και Γ. Ραουνάς των Ασφαλιστικών Εταιρειών “ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ” και “COMMERCIAL VALUE”, (η Εποπτική Αρχή της Τραπέζης της Ελλάδος δεν συμμετείχε στη συνάντηση), προέκυψε θέμα με την Εκκαθάριση του Ομίλου! Στη συνάντηση τέθηκε ο προβληματισμός του νέου Eπόπτη Eκκαθάρισης και του Eκκαθαριστή, για το αν το συνταχθέν Οριστικό Χαρτοφυλάκιο Ζωής από τον προηγούμενο επόπτη χαρτοφυλακίων Ζωής, Ι. Παντελίδη, ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του νόμου όπως ορίζεται από το νδ 400/1970 περί «Κατάστασης Δικαιούχων Ασφαλίσματος» ή θα πρέπει να συνταχθεί και να υπολογιστεί…ευθύς εξ αρχής!! Το θέμα είναι άμεσης προτεραιότητας γιατί για να συνταχθεί το ήδη υπάρχον «Οριστικό Χαρτοφυλάκιο Ζωής» για τις εν λόγω Ασφαλιστικές Εταιρίες, απαιτήθηκε χρονικό διάστημα περίπου δύο χρόνων αλλά και αρκετά μεγάλα χρηματικά ποσά που ήταν διαθέσιμα σε μετρητά από την περιουσία των εν λόγω Ασφαλιστικών Εταιριών! Οι Διαδικασίες Εκκαθάρισης που προβλέπονται από την νομοθεσία είναι χρονοβόρες και είναι πιθανόν να φτάσουν και τα δέκα χρόνια! Αυτές οι χρονοβόρες Διαδικασίες περιλαμβάνουν τεράστια έξοδα που πρέπει να πληρωθούν από την περιουσία των υπό Εκκαθάριση Εταιρειών, όπως είναι οι δαπάνες συντήρησης, κοινόχρηστα κλπ, και κυρίως τα λοιπά έξοδα της Εκκαθάρισης που δεν Ελέγχονται από καμία πλευρά που έχει συγκρουόμενα συμφέροντα, όπως είναι οι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ασφαλισμένοι, οι Εργαζόμενοι και λοιποί Δικαιούχοι που έχουν νόμιμες απαιτήσεις από τις περιουσίες των δύο Εταιρειών! Είναι λοιπόν σαφές ότι όσο περνά ο χρόνος τόσο μειώνεται η περιουσία του Ομίλου που θα έπρεπε να είναι προοριζόμενη για την ικανοποίηση των Ασφαλισμένων, των Εργαζομένων και των υπόλοιπων Δικαιούχων! Διαβάστε τις προτάσεις που κάνουμε στους Συλλόγους των Θυμάτων να σπεύσουν να συμβιβαστούν προκειμένου να εισπράξουν έστω μέρος των απαιτήσεών τους… Νομίζουμε ότι έφτασε η ώρα να αναλάβουν πρωτοβουλία οι σύλλογοι των ζημιωθέντων και να προτείνουν συμβιβαστικές λύσεις (που ήδη έχουν τεθεί)ώστε να αποζημιωθούν οι έχοντες μικρά ασφαλιστήρια ( που είναι το 98%) την παρούσα χρονική στιγμή και όχι μετά από 15 χρόνια! Όσο για τους υπόλοιπους να δεχτούν την μείωση των αποζημιώσεων και να μην μπλοκάρουν την διαδικασία. Το Ερώτημα που ετέθη από τον Παπακωστόπουλο, δικηγόρο και Επόπτη Εκκαθάρισης και τον Γ. Ραουνά Εκκαθαριστή, σχετικά με τα χαρτοφυλάκια ζωής που τίθενται πλέον σε ασφαλιστική εκκαθάριση και αφορούν τις υπό εκκαθάριση ασφαλιστικές εταιρείες “ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ” και “COMMERCIAL VALUE” είναι το εξής: Θα πρέπει να ακολουθηθεί η διαδικασία που προβλέπεται από τις διατάξεις περί ασφαλιστικής εκκαθάρισης του ν.δ. 400/ 1970 και να συνταχθεί εξ αρχής Κατάσταση Δικαιούχων Ασφαλίσματος που προβλέπεται από το άρθρο 10 παρ.3 του ν.δ. 400/ 1970, ή Προκειμένου να μην συνταχθεί εξ αρχής Κατάσταση Δικαιούχων Ασφαλίσματος να θεωρηθεί ότι το συνταχθέν Οριστικό Χαρτοφυλάκιο Ζωής (από τον επόπτη χαρτοφυλακίων Ζωής κ. Ι. Παντελίδη) επέχει θέση τέτοιας Κατάστασης για τις ανάγκες του νόμου. Όπως αντιλαμβάνεται κανείς ότι αν συνταχθεί εξ αρχής Κατάσταση Δικαιούχων Ασφαλίσματος η διαδικασία θα είναι χρονοβόρα και νέες χρηματικές εκροές σε βάρος των δύο ασφαλιστικών εταιρειών και σε των ζημιωθέντων ασφαλισμένων, θα πρέπει να πραγματοποιηθούν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ Η ΜΠΙΛΙΑ....
    ΧΑ, ΧΑ ΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Απο δικηγορικο γραφειο που ασχολειται με την υποθεση μας εμαθα οτι μεχρι 15 Ιουνιου θα ανακοινωθει προταση επιλυσης του προβληματος μας. Τωρα αν γινει αποδεκτη η οχι.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ / ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ23 Μαΐου 2013 στις 7:13 μ.μ.

    ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΑ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΚΑΙ C.V ΔΙΑΤΥΠΩΝΕΙ ΕΥΘΕΩΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΠΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΤΕΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΑΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΕ ΓΝΩΣΤΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.
    ΘΑ επανέλθει εκτενέστερα και με συγκεκριμμένες θέσεις του εκ νέου, μη συγκακατεθείμενο σε όλα με τις προτάσεις-θέσεις που πρότεινε το άλλο σωματείο στην Τ.Τ.Ε και γνωστοποιήθιηκαν και στους εκκαθαριστές αυτών των εταιρειών, -του οποίου κατά το πλείστον το Δ.Σ αυτού απαρτίζεται από διααμεσολαβούντες-*πράκτορες-*μεσίτες ασφαλίσεων-.

    ΡΗΤΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ ΑΝΤΙΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ τους διαμεσολαβούντες,
    ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ ΤΜΗΜΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΖΩΗΣ, ΚΑΙ ΔΗ ΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΤΩΝ 30.000 ΕΥΡΩ (ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΚΑΤΑΒΟΛΩΝ), ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΑΝΑΔΟΧΟΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ, -ώστε να σώσουν εαυτούς των-χαρτοφυλάκιο τινών..ίσως...-, ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΖΩΗΣ ΤΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 30.000 ΕΥΡΩ..
    Πώς θα τα καλύψει αυτά το Εγγ.Κεφ. Ζωής?? Πάλι και να τα πάρει κάποια ανάδοχος και πάλι αυτό το Ε.Κ.Ζ θα επιβαρύνεται...
    Αρα πώς το ελαφρύνετε, για να δώσει δήθεν μου μετά από 10-20-30 χρόνια και στα άλλα συμβόλαια τα πάνω από 30.000 ευρώ, αφού πάλι θα είναι υποχρεωμένο να καλύψει τα ασφάλιστρα μέχρι 30.000 ευρώ σε αυτά τα συμβόλαια τα μέχρι 30.000 ευρώ που εννοείται θα τα σπώξετε σε ανάδοχο, για όσα χρήματα κατέβαλαν έως και το 2009....Πού θα βρει αυτά τα περισσότερα από ότι έχει υπολογίσει ο κ. Παντελίδης ως περιουσία των???
    Με αυτά που θα το υποχρεώσετε να πληρώσει στην λήξη τους ????
    Και με ποια περιουσία???? Αυτήν που θα αφαιρέσετε παράνομα, από το σύνολο της υπολογιζομένης από τον Κ.Παντελίδη, περιουσίας ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΣΦ.ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ, μειώνοντας δηλ, την περιουσία των υπολοίπων ασφ. συμβολαίων : ΑΣΣΕΤS, ΒΟΜD, PLUS, των πάνω από 30.000 ευρώ????'
    ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΝΟΜΙΜΟ, ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ????
    Ε..ΟΧΙ..ΕΙΜΕΘΑ ΕΥΘΕΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΤΩΝ ΑΣΦ. ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΠΕΙΡΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΜΑΤΑΞΥ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΑΥΤΩΝ..
    ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ..
    ΑΡΑΓΕ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΑΝΤΛΗΣΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ..ΠΟΙΟΙ ΣΑΣ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ???
    ΕΝΩ Ο ΝΟΜΟΣ 3867/2010 ως τροποιποιηθείς ισχύει σήμερον, σε συνδυασμό με το ν.δ 400/1970 ρητά στις διατάξεις του, ακολουθούμενη η οριζόμενη σε αυτά διαδιακσία καθορίζει το πλαίσιο της συμμέτρου και αναλογικής αποζημίωσης όλων των απαιτήσεων των ασφαλισμένων που κριθηκαν από την εκκαθάριση ασφαλίσιμοι με τον Πίνανα Δικαιούχων Ασφαλίσματος, που φυσικά κατά την ερμηνεία αυτού καθεαυτού του Νόμου όφειλε η ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ τώρα με την Τ.Τ.Ε να ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΑΠΟ 1/6/2012 προχωρήσει, θεωρώντας το Οριστικό Χαρτοφυλάκιο Ζωής του κ. Παντελίδη ως Πίνακα Δικαιούχων Ασφαλίσματος και βάσει αυτών των κριθέντων ασφαλίσεωναπαιτήσεων να είχε ήδη ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η σταδιακή, τμηματική, σύμμετρη και αναλογικά αντίστοιχη για τον καθένα μας απαιοζημίωση, που υπάρχει σε αυτό τον πίνακα ή που κρίθηκε από τα δικαστήρια ασφαλίσιμος, κατόπιν των ήδη γενομένων ανακοπών.

    • ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑΜΕ και εμείς ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ μια έκτακτη εισφορά των ασφαλιστικών εταιρειών προς το εγγυητικό κεφάλαιο που θα συνεπικουρούσε με ένα κεφάλαιο στην αποζημίωση των απαιτήσεών μας.

    • Τα συμβόλαια τα οποία έχουν status ελεύθερο καταβολής ασφαλίστρων, τα οποία είναι πάρα πολλά και αφορούν μικροποσά, να μην υπολογιστούν προς αποζημίωση και να προστεθούν στα αποθεματικά της εταιρείας. καθώς και
    ει δυνατόν νομοθετικά:
    • Τα αποθεματικά Aσπίς και Commercial Value να συνενωθούν αφού αφορούν εταιρείες του ίδιου Ομίλου, εκ της οποάις ΑΣΑΠΙΣ Πρόνοια αφαιρέθηκαν τα 80.000.0000 ευρώ προς C.V.. ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ!!!!.
    Θα επανέλθουμε ....
    ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ / ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  41. ΠΟΙΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ !!!ΣΤΗΝ ΛΥΣΗ... ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ !!!ΛΥΣΗ..
    Ε Α Υ Τ Ω Ν....
    *****************
    """"""""
    ....."
    ..ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗ ΛΥΣΗ
    .....ΔΥΝΑΜΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ
    .......ΣΥΝΔΡΑΜΕΤΕ ΜΕ 80 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ.
    ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ALPHABANK ........
    ΣΥΥΛΟΓΟΣ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΩΝ ΑΣΠΙΣ"""
    >>>>>>>>>>>>


    Δ.Σ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΟΜΕΣΙΤΩΝ/ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ Κ.Λ.Π ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΓΙΑ.?????


    ΠΩ ΠΩ ΠΩ ..ΚΑΙ ΟΠΑ......ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΤΟΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΣΙΜΠΑΝΕ ΙΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ..


    "ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΟΡΘΙΟΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΕΝΟΣ ΒΙΒΛΙΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 30 ΧΙΛ ΕΥΡΩ, ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!!!!! ΕΙΣΦΟΡΕΣ /ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 30 ΧΙΛ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΘΟΡΥΒΗΘΗΚΑΝ,
    ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΥΝΟΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 30 ΧΙΛ ΕΥΡΩ.
    ΑΛΗΤΕΙΣ ΚΑΙ ΑΤΙΜΙΕΣ.
    ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.
    ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΩΝ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 30 ΧΙΛ ΕΥΡΩ
    ΣΥΝΕΙΔΟΠΟΙΗΣΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΠΙΟΥΝ ΑΜΑΣΗΤΟΥΣ.
    ΤΟ 10% ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Το κακο ειναι οτι ολοι τους καλυπτουν.
    Εδω συλλαβανε τον αληταρα το Μαρκαντα στη Μανη, τον απατεωνα απο τα Τρικαλα της ING και κανενας δεν δημοσιευει το ονομα του. 12 εκατομμυρια εφαγε.
    ΜΑΡΚΑΝΤΑΣ ΤΟ ΑΚΟΥΤΕ;
    Τα λαμογια οι ασφαληστες τρωνε το χρονο για να παραγραφουν οι ανομιες τους.
    Εγω εμαθα απο μεσα οτι αυτοι εφτιαχναν τα προιοντα του Παυλαρα καταπως τους βολευε και αυτος στην αναγκη του τους ακουγε
    Εμενα το 1999 ηρθε ενα λαμογιο να μου πουλησει ρεπακι και για να με πεισει μονος του μου αυξανε το επιτοκιο
    Ξερετε τι κουμασια ειναι;
    Εχουν βογγηξει τα Τρικαλα απο το Λιαγκα καιτο Μαρκαντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ;
    ΟΛΑ ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ,
    ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ,ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΦΥΛΑΚΗ.
    ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ.
    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ, ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥΣ.
    ΑΤΟΜΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΥΠΟΨΙΑΣ.
    ΚΑΛΗ ΜΟΙΡΑΣΙΑ.
    ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΩΣ ΣΩΤΗΡΕΣ;
    ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ Η ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.
    ΕΠΑΙΞΑΝ ΚΙ ΕΧΑΣΑΝ,ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑΝ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ Η ΥΠΟΜΟΝΗ.
    Η ΒΟΥΛΙΜΙΑ ΕΧΕΙ ΚΟΣΤΟΣ.
    ΖΗΤΟΥΝ Κ ΑΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ, ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΙ. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΡΑΓΕ ΧΩΡΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΝΑ ΛΥΣΕΙΣ ΕΝΑ ΠΕΡΙΠΛΟΚΟ ΚΑΙ ΒΑΡΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΜΑΣ;
    ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΝΑ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ Ή ΑΠΑΤΕΩΝΑ; ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ;
    ΕΝΑΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ.ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΣΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. είναι όλοι τους ένα κύκλωμα ένα καλοστημένο κύκλωμα που έφαγαν τα λεφτά μας και τωρα μας συμπονούν κιόλας.
    τα πρώτα σκατά τα έφαγε η κυβέρνηση και ο υποτιθέμενος σύλλογος μας που ενώ μας χρωστούνε ένα σωρό λεφτά μας πήραν κι άλλα για την εγγραφή πόσοι ηλίθιοι αισθανόμαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. τη μεγαλύτερη ζημιά την έκανε και τη κάνει ο "σύλλογος" μας που μας κρατάει τόσα χρόνια για να μην ξεσηκωθούμε. οι αλήτες τα κοπρόσκυλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΕΜΠΑΘΕΙΑ
    ΑΥΤΙΣΜΟΣ
    ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ
    ΩΧΑΔΕΡΦΙΣΜΟΣ
    ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΑΘΟΣ ΠΟΥ ΕΞΑΠΤΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥΣ
    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. τα πράγματα φαίνονται απλά πια: ας σκεφτούμε τι θα γινόταν, αν οι συλλογοι, οποιοι και ό τι και νάναι αυτοι, συγκέντρωναν τους χιλιαδες ασφαλισμένους σε 2-3 τεραστιες διαδηλώσεις , έχοντας και τη στήριξη ξένων ασφαλιστικών φορέων και ενώσεως καταναλωτών, παράλληλα με επώνυμες καταγγελίες μέσω του τύπου, με διαφημίσεις στους δρόμους και παντού.
    η ιδιωτική ασφάλιση θα κατέρρεε και τα φιλαράκια των ασφ. εταιριών θα μαζευαν τα βρακια τους.
    το θέμα θα είχε λυθεί όπως ακριβώς γίνεται κ με τις πτωχευμενες τράπεζες.
    αντί λοιπόν οι ..συλλογοι να έχουν ΜΟΝΟ αυτό ως στόχο, δηλ τη συγκέντρωση των χιλιαδων, προτίμησαν το άναψε σβησε, το ραβε ξηλωνε, τις επιστολές, τους καφέδες κ τις επισκεψεις σε περιθωριακες εκπομπες και καναλια, προωθώντας λυσσαλέα ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ. αποσυντονισαν τον κόσμο, δηθεν σκοτωθηκαν μεταξυ τους, εγκατέλειψαν στην τυχη του το αποθεματικό και γενικώς ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ...
    γιατι;
    εγω δεν ξερω..ξερω πια να βλεπω καθαρα σαν γνήσιος βλάκς ΠΟΙΟΝ ΩΦΕΛΗΣΕ η ιστορια αυτη και η δρομολογηση των πραγματων.
    ΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, θα ειμαστε αξιοι της μοιρας μας.
    τα χαντακωμενα γιουνιτ λινκ ,με αποδοση βαση παντελιδειου υπλογισμου, αποζημιωνονται θεωρητικώς στο 10%,και τωρα τους πετουν ενα κοκαλο, θελοντας να πιστεψουν ότι οτανμιλουν για συμβολαια μεχρι 30 χιλ ευρω..οτι θα παρουν το 70%.
    τωρα οι..κυριοι, βγαινουν σαν τους σαλτιμπαγκους απο το κλουβι και ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ καθως ειναι, το παιζουν τεχνοκρατες που θα ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΘΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ. με τι γνωσεις, με τι προσοντα..αυτοί που πουλουσαν 10 σεπτεμβριου ασετ και προιόντα..να μας το παιξουν ειδημονες.
    σ αυτους αφεθηκαμε κ αυτοι μας σφαζουν με το γαντι, αφου αναρριχηθηκαν στα δηθεν επισης ψηλα και σαθρα εδρανα της ασφαλιστικης αγορας.
    τα πραγματα φαινονται ξεκαθαρα.
    υπηρετειται το κερδος τριτων .
    το κρατος βολεευτηκε μ αυτα.
    οι νομικοι συμβουλοι δεν ηταν τιποτε αλλο παρα γραφεια διαχειρισης αγωγων ΑΤΟΜΙΚΩΝ επ αμοιβη ΑΤΟΜΙΚΗ.
    και 10 ασχετοι γενικώς ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ οτι ψαχνουν λυση ΚΑΙ ΠΙΕΖΟΥΝ.
    αυτο ειναι το συντομοτερο ανεκδοτο.
    ΠΙΕΣΗ ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΠΙΕΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΡΑΤΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΓΙΑ ΑΓΩΓΕΣ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ.ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗΛΟΣΥΓΚΡΟΥΟΜΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.
    τελειωσαν τα ψεματα μαγκες ολοι.
    εκαστος εφ ω εταχθη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ο Γαληνός Μπρης γεννήθηκε στην Ηλεία το 1953, μπήκε στο σώμα στις 25-5-1989 και στις 3-5-2009 προήχθη σε αντεισαγγελέα εφετών. Πριν από μερικούς μήνες ελέγχοντας το «πόθεν έσχες» του Α. Τσοχατζόπουλου, πρότεινε την παραπομπή του για ανακριβή δήλωση. Τον Απρίλιο του 2012 ζήτησε την ενοχή του Π. Ψωμιάδη (τ. προέδρου της ασφαλιστικής εταιρείας ΑΣΠΙΣ Πρόνοια) για τη γνωστή υπόθεση της πλαστής εγγυητικής επιστολής ύψους 550 εκατ. ευρώ.

    ΝΕΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΝΤΩΝ ΠΕΠΟΝΗ ΚΑΙ ΜΟΥΖΑΚΙΤΗ.
    ΑΝΤΕ, ΟΣΟ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΙΧΝΟΣ ΣΥΝΕΠΕΙΑΣ. ΕΧΕΤΕ ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΟΟΟΟΟΣΑ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΤΕ, ΑΝ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙς ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ, Ε, ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ...;
    ΤΟΟΟΟΟΣΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΣΑΣ..
    ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΣΑΣ, ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ; ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΝΑ ΤΑ ΤΣΙΡΙΖΕΤΕ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΑΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ,ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΒΛΑΞ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕ ΟΤΙ Ή ΕΧΕΤΕ ΝΕΥΡΑΚΙΑ ΓΕΝΙΚΩΝ Ή Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ ,ΑΛΛΑ ΝΑΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ.
    ΤΙ ΚΡΙΜΑ,ΓΙΑΤΙ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΟΜΗ ΚΑΙ Η ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΕΙΝΕΙ ........
    ΚΑΙ ΘΕΜΙΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ.
    ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙ ΕΓΚΑΙΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ..ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ, ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ, ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΑΛΛΟΣ. ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ, ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΔΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΠΟΠΟΛΑΡΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. http://pressarismenos.blogspot.com/2013/05/blog-post_18.html

    http://www.palo.gr/cluster/articles/politikh-nea/628/?clid=7776942

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΧΕΣΜΕΝΕΣ ΦΩΛΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΠΑΠΙΑ
    ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΝΕ
    Η ΣΙΔΕΡΗ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ
    ΤΙ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ?
    ΤΟΣΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΙ Η ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑ ΦΙΛΤΡΑΡΕΙ?
    ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ (ΑΦΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟΥ) ΒΡΕΘΗΚΑΝ Η ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ?
    ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΣΚΕΠΑΖΕΙ?
    ΕΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΗΛΑΔΗ Η ΣΙΔΕΡΗ ΚΑΙ Ο ΒΟΥΤΣΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΜΑΣ ΤΟ ΒΟΥΤΑΓΕ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΜΕ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΕ ΑΓΩΓΕΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ?
    Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΛΕΣΕ ΤΟ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ?
    ΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΕ ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΣΙΕΣ ΨΩΡΟΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΕ ΤΟ ΣΑΤΕΝ...
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ
    Η ΣΙΔΕΡΗ ΕΧΕΙ ΡΩΤΗΘΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ. ΕΚΑΝΕ Ή ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ ΑΣΦΑΛΗΣΤΗ ΤΟ ΚΕΧΑΓΙΑΟΓΛΟΥ?
    ΑΝ ΟΧΙ ΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ?
    ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ?
    ΚΑΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσυ ποιος είσαι που τα ρωτάς αυτα
      ο εισαγγελέας υπηρεσίας
      αμαν πια ολοι εδω μεσα εισαγγελεις είστε
      αλλα΄από πράξεις ΄μονο το πληκτρολόγιο ακουμπα΄τε

      Διαγραφή


  52. Π. Αθανασίου και Γαληνός Μπρης στη θέση των Πεπόνη και Μουζακίτη
    Με απόφαση του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου (ΑΔΣ) του Αρείου Πάγου νέοι οικονομικοί εισαγγελείς είναι από σήμερα οι αντεισαγγελείς εφετών Παναγιώτης Αθανασίου (τακτικός) και Γαληνός Μπρης (αναπληρωτής).

    Οι κ.κ. Αθανασίου και Μπρης, αντικατέστησαν τους οικονομικούς εισαγγελείς, Γρήγορη Πεπονη και Σπύρο Μουζακίτη, οι οποίοι είχαν ζητήσει από το ΑΔΣ να μην ανανεωθεί η θητεία τους. Οι ίδιοι μάλιστα επικαλούμενοι την επικάλυψη των αρμοδιοτήτων τους από τον νέο θεσμό του εισαγγελέα διαφθοράς (που ανέλαβε η Ελένη Ράικου) έχουν ήδη διαβιβάσει όλες σχεδόν τις δικογραφίες που χειριζόντουσαν στο Εφετείο Αθηνών.

    Ο κ. Αθανασίου γεννήθηκε το 1955 και εισήλθε στο δικαστικό σώμα στις 11 Ιανουαρίου 1985. Ως εισαγγελέας έχει χειριστεί πολλές υποθέσεις, όπως είναι, μεταξύ άλλων, τα «μαύρα» ταμεία της Siemens, το αντιπυραυλικό σύστημα TOR-M1, η προμήθεια των αρμάτων μάχης τύπου Leopard, την Interamerican International επί ιδιοκτησίας Δημήτρη Κοντομηνά που αφορούσε εξαπάτηση ομογενών από τη Νότια Αφρική και τη Γερμανία μέσω επενδυτικών συμβολαίων, την υπόθεση Ζαχόπουλου με το γνωστό DVD και την προμήθεια των φρεγατών επί υπουργίας Γιάννου Παπαντωνίου.

    Ο κ. Μπρης γεννήθηκε το 1953 και εισήλθε στο δικαστικό σώμα στις 25 Μαΐου 1989. Ο επίμαχος εισαγγελικός λειτουργός τον Απρίλιο του 2012 πρότεινε την παραπομπή του Ακη Τσοχατζόπουλου σε δίκη για την υπόθεση της ανακριβούς δήλωσης «πόθεν έσχες» του έτους 2010 (χρήση 2009). Επίσης, ο κ. Μπρης ως εισαγγελέας έδρας είχε προτείνει την αθώωση των αθλητών Κεντέρη-Θάνου για το «σκηνοθετημένο ατύχημα, ψευδορκία και παρεμπόδηση ελέγχου ντόπινγκ» λίγο πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, καθώς και την ενοχή του Παύλου Ψωμιάδη για την πλαστή εγγυητική επιστολή, ύψους 550 εκατ. ευρώ της εταιρείας ΑΣΠΙΣ προς την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Σας ενημερώνω ότι ο δικός μου ασφαλιστής,κατόπιν μηνύσεως που κατέθεσα εναντίον του,παραπέμπεται να δικαστεί για κακούργημα.
    Αναμένω να αποφανθεί η δικαιοσύνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. TO ONOMA TOY ΓΡΑΨΕ.
      ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΩΝΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ

      Διαγραφή
  54. και εγώ έκανα μήνυση στην ασφαλίστρια μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. και μετα οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολοι θα παρετε τα
    λεφτα σας











    ενα ματσο αρ..ιδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. στα ποσα χρονια παραγραφονται τα αδικηματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. BΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΦΗΜΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΣΚΑΙ; ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΑΥΤΙΑ ΜΙΛΑΕΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΟΥΖΑ.
    ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΜΗ ΤΗΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΜΑΣ.
    ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ.
    ΦΩΝΑΖΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΕΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ.
    Κ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΝΟΜΟ Κ...ΝΟΜΟ ΣΑΧΙΝΙΔΗ
    ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ
    ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΤΕ ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΑΓΩΓΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΣΑΣ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΚΑΙ ΘΟΡΥΒΗΘΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.
    ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΦΑΝΕΡΑ.
    Α Ν Υ Π Α Ρ Κ Τ Ο Ι!
    ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΜΕΝΑ!
    ΑΛΛΙΩΣ Α Ν Α Ξ Ι Ο Ι ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΕΙΤΕ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ. 4 ΧΡΟΝΙΑ ΛΟΥΦΑΖΕΤΕ.
    Γ Ι Α Τ Ι;;
    ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΝ 15000 ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΙ.
    ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ 250.000.
    Ν Τ Ρ Ο Π Η!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εχουν ξεκολωθει οι ομολογιουχου να εμφανιζονται στον Αυτια εμεις ,το αντιθετο-να κρυβομαστε
      ΑΙΣΧΟΣ....

      Διαγραφή
  58. Aπαντώ στον φίλο που γράφει ότι κάνοντας μήνυση στους ασφαλιστές θα πάρουμε ένα μάτσο αρ...
    Ο σκοπός της μήνυσης δεν είναι τα λεφτά.Αυτά θεωρώ ότι είναι χαμένα.Ο σκοπός είναι η ηθική ικανοποίηση.Και μόνο στην ιδέα ότι αυτός που με εξαπάτησε θα δικαστεί για κακούργημα,και κατά πάσα πιθανότητα θα καταδικαστεί με ανάλογη ποινή,με γεμίζει χαρά.
    Εγώ έχασα λεφτά,αυτός από τον φόβο της φυλακής θα χάσει όλη του την ζωή και την ψυχική του ηρεμία.
    Κάποτε γέλαγε όταν μου έφαγε τα λεφτά μου,αλλά μάλλον εγώ θα γελάσω τελευταίος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και θα πας στην κόλαση ρε χερεκακε
      οταν αυτος πουλουσε
      ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΑΓΟΡΑΖΕΣ????????????????????
      Η ΜΗΠΩς ΠΑΝΑΤ ΚΑΝΕΙς ΟΤΙΣ ΟΥΛΕΝΕΟΙ ΑΛΛΟΙ

      Διαγραφή
  59. ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΜΟΥ.... ΕΓΩ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΡΤΩ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΛΑΒΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑ ΣΙΔΕΡΗ

    "Ανώνυμος22 Μαΐου 2013 - 6:28 μ.μ.

    Αγαπητή κα Σιδέρη,

    Ειλικρινά απορώ με αυτά που διαβάζω!!! Από την μια εξακολουθείται να βρίζεται τους ασφαλιστές να τους αποκαλείται λαμόγια που εκμεταλλεύονται το πόνο μας για δικό τους όφελος, να αποκαλείται τον σύλλογο τους υποκριτικό που ως στόχο εχει να θολώνει νερά και να μας κλείνει τα μάτια, μας προτρέπεται να μην πειθόμαστε από τις βαρύγδουπες ψευδείς ανακοινώσεις τους περί δήθεν εξελίξεων και ότι όσα κάνουν είναι μόνο για να μας κοιμίζουν και από την άλλη σφιχταγγαλιαζόσαστε με την ίδια αυτή παρείτσα στην συγκέντρωση τους στο ξενοδοχείο πριν λίγους μήνες. Τελικά θα μου λύσετε την απορία, ποιός δουλεύει ποιόν????? Δημήτρης Κοραής"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. O ΤΡΑΓΚΑΣ ΛΕΝΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΕΧΕΤΑΙ
    Ο ΑΥΤΙΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΕΧΕΤΑΙ
    Ο ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΕΧΕΤΑΙ
    Ο ΛΥΡΙΤΖΗΣ,
    Η ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ
    Ο ΟΙΚΟΝΟΜΕΑΣ
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ;
    ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;
    ΤΙ ΑΣΤΕΙΑ ΨΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ;
    ΕΜΕΤΙΚΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι διαολο ολοι απο τον Ψωμιαδη φαγανε??

      Διαγραφή
    2. παραμυθια ειναι οτι δεν δεχονται. σκετα παραμυθια.
      γνωστος μου επικοινωνησε και απαντησαν οτι ειναι στη διαθεση μας, εφ οσον υπαρχει σοβαρος εκπροσωπος να τον παρουσιασουν για καταγγελια.
      ψεματα ...

      Διαγραφή
    3. ποιος δηλαδη ειναι σοβαρος εκπροσωπος?

      Διαγραφή
  61. και στο κατω κατω τι σχεση εχει πια ο ψωμιαδης;
    αυτο που θα καταγγελθει ειναι η μη εφαρμογη του νομου του κρατους και ο καταστρεπτικος και ηλιθιος νομος, οι μεθοδευσεις των εποπτων εκκαθαριστων, η πορεια του αποθεματικου, τα χρηματα στο εξωτερικο που βρεθηκαν;;;; και δεν βρεθηκαν;;; το εγκληματικο κρατος, οι ασφαλιστικες που σφυρανε κλεφτικα μετα το πλιατσικο και κυριως προτασεις ειδημονων.
    αλλα,πού να αναφερθεις στις αγωγες και παλι..
    οταν θα ερθει ο καιρος, θα το βγαλουν προς τα εξω και θα καλουν τους επιγονους σε αγωγες.
    ποσο βλακες ειμαστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Τραγκας θα το θαψει το θεμα γιατι ειναι εκτεθιμενος.
      στο δικο του περιοδικο γραφτηκε η αρλουμπα για τα εκατομμυρια που βρεθηκαν και μοσχοπουλησε τευχη
      τωρα παει και στο ΣΚΑΙ ο οποιος ειναι και αυτος εκτεθιμενος γιατι μας εστειλε στους δικηγορους και στις αγωγες ο Τελλογλου
      Αυτοι τη δουλεια τους την εκαναν και τωρα δεν ασχολουνται
      Ισως να παιρνουνε και μιζα απο τους δικηγορους η αλλες αντιπαροχες.
      Ο Τελλογλου κονομησε χοντρα απο τα βιβλια για τη Ζημενς και την ΑΣΠΙΣ.
      Ο Αυτιας ειναι στο ΣΚΑΙ και ασχολειται με τους συνταξιουχους αν και ποτε δεν ειπε κατι σοβαρο
      Κοινος παραγοντας και πληροφοριοδοτης του ο δικηγορος των αγωγων αλλα και του Καραβελα κ. Μαρκουλακος
      Ο Τριανταφυλλοπουλος δεν το επιασε ποτε το θεμα ισως γιατι ξερει κατι παραπανω ισως για κατι αλλο
      Για να γινουν σοβαρες καταγγελιες πρεπει πριν τις βγαλουν να ειναι σιγουροι
      Εκτος ομως απο υστεριες τιποτα σοβαρο δεν εχουν να καταγγειλουν οι συλλογοι που τρωνε τα σαλια τους με τους εκκαθαριστες και τους πατρονους βουλευτες
      Επειδη λεφτα του Ψωμιαδη δεν βρεθηκαν ουτε θα βρεθουν ολοι ειναι εγκλωβισμενοι. Η περιουσια του δεσμευτηκε απο το Σταικουρα και τους Καπιταλ
      Μονο σε πολιτικο κοστος μπορουμε να ελπιζουμε αν γινουν προωρες εκλογες
      Αλλιως εχουν ολοι συμφερον να μας θαψουν
      Εκει μας οδηγησε η βλακεια της προεδρου και η απατεωνια του κεχαγιαογλου

      Διαγραφή
    2. εχετε δικιο μεν, αλλα ο τραγκας δεν εφταιγε επειδη εγκριτο! δικηγορικο γραφειο ειπε ολα αυτα που ειπε και ενεπαιξε χιλιαδες ασφαλισμενους.
      δημοσιογραφος ειναι, επωνυμη συνεντευξη πηρε ο κωνστανταρας, εξαλλου το ιδιο δικηγορικο γραφειο στεντορεια το υποστηριξη δια ζωσης.
      οποτε, δεν προσαπτει κανενας και τιποτα στον τραγκα.
      και απο εκει πρεπει να ξεκινησει το πραγμα και να πυροβολουμε καθε μερα.
      ακομα και ως εξαπατημενοι απο τους συλλογους πρεπει να εμφανισθουμε.
      τα θυματα της ασπις και νυν εξαπατημενοι απο τους δικηγορους και τους συλλογους.
      γιατι δεν βγηκε κανενας τους να παρει πισω τα δηλωθεντα ουτε μας εξηγησαν γιατι δεν μπηκε εισαγγελεας στην ασπις ουτε γιατι δεν μηνυθηκαν οι επωνυμοι ουτε γιατι οι διεκδικησεις μειναν σταμπλογκς για πλακιτσες..

      Διαγραφή
    3. Συμφωνω μεν εν μερει αλλα δεν παυει να εχει ευθυνη. Αφου του το ειπε αυτος γιατι δεν το διασταυρωσε? Με 250000 ανθρωπους επαιζε! Εχει εγκλωβιστει και αν παραδεχθει οτι ειπε μαλακια ανοιγει τη πορτα για αγωγες και μηνυσεις εις βαρος αυτου και του Μαρκουλακου

      Διαγραφή
  62. Kανένα κανάλι δεν προβάλλει το θέμα ΑΣΠΙΣ διότι τα μόνα έσοδα που έχουν είναι οι διαφημίσεις των ασφαλιστικών εταιρειών.
    Ολοι οι δημοσιογράφοι προβάλλουν μόνο τα θέματα από τα οποία έχουν συμφέρον.
    Οταν τους τάιζε ο Ψωμιάδης,γράφανε επαίνους για την εταιρεία και τον πανίσχυρο επιχειρηματία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατι?ψεμματα λεγανε? Επειδη μας χαντακωσαν οι πουλημενοι σημαινει οτι δεν ηταν πανισχυρη μια εταιρια 65 ετων?
      Ξενοδουλοι απατεωνες πολιτικοι και ιδιοκτητες ασφαληστρικων φταινε και οχι ο ψωμιαδης

      Διαγραφή
  63. Η κ.Σιδέρη η οποία παραμονές εκλογών μας γέμιζε ελπίδες ότι θα λύσει το θέμα μας ο πρωθυπουργός ΜΑΣ,ας μεταφέρει με σοβαρότητα το μήνυμα ότι 250.000 οικογένειες θα τον τιμήσουν δεόντως τον πρωθυπουργό μας και την παρέα του όπως τον κ.Σταικούρα,που είχε το θράσσος να πολιτικολογήσει στην πρώτη μας συνάντηση στη Μ.Βρεττανια,και τώρα κάνουν ότι δεν μας ξέρουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΑ,ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΦΟΥΜΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΠΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ!
      ΑΝ ΔΕΝ ΤΑΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.......
      ΑΛΛΑ ΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΑΛΚΟ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ.
      ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ.
      ΜΕΤΑΛΛΑΧΤΗΚΑΝ ΣΕ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ,
      ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ!

      Διαγραφή
    2. ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ 2045
      ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΣ

      Διαγραφή
  64. ΕΜΑΘΑ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΕΣΑΝ ΤΑ ΜΑΛΙΑ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΝΥΧΤΟΒΙΟΥΣ
    ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ Ο ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΑΝΑΛΥΤΗ ΣΤΟ ΤΕΛΛΟΓΛΟΥ ΕΙΧΕ ΜΑΓΑΖΙ ΜΕ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. προσπαθώ μέσω facebook να επικοινωνήσω με πολιτικούς και δημοσιογράφους,δεν μου απαντά κανείς.
    Μήπως πρέπει να απευθυνθούμε στο γνωστό άκρο δεξιό κόμμα να μας βοηθήσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ, "ΚΙ ΟΜΩς ΚΑΤΙ ΚΙΝΕΤΑΙ", ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΕΙ;
    ΡΕ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ. ΑΣΕ ΛΕΕΙ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ.
    ΑΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ. ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΦΤΑΝΟΥΝ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΟΙ, ΟΜΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ, ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.
    ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ, ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ,ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΦΑΝΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ.
    Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΥ ΑΝ ΗΣΟΥΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΘΑ ΑΠΑΝΤΑΓΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ;

      Διαγραφή
    2. ΕΣΥ ΒΡΕ
      ΚΑΝΑΠΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!?????????????????

      Διαγραφή

  67. ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    ----------------------------------------------------------
    Νέο Πρόγραμμα «ΕΦΑΠΑΞ Εθνικής» από την Εθνική Ασφαλιστική

    May 21, 2013 | in Ασφαλιστικά ΠροϊόνταNo comments
    Η Εθνική Ασφαλιστική σε συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος διαθέτει νέα Προγράμματα Επενδυτικού και Ασφαλιστικού χαρακτήρα, τόσο μέσα από τα δίκτυα πωλήσεών της, όσο και μέσα από το δίκτυο καταστημάτων της Εθνικής Τράπεζας.
    Το νέο Πρόγραμμα «ΕΦΑΠΑΞ Εθνικής» αποτελεί μία σύγχρονη εναλλακτική επενδυτική λύση προσφέροντας το Συνδυασμό αφενός του εγγυημένου κεφαλαίου και της εξασφαλισμένης απόδοσης στη λήξη του, και αφετέρου της ασφαλιστικής κάλυψης Ζωής.

    Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους οι οποίοι, επενδύοντας ένα ποσό εφάπαξ σήμερα, επιθυμούν να εξασφαλίσουν για τους ίδιους ή για τα παιδιά τους ένα σημαντικό κεφάλαιο μετά από καθορισμένο χρονικό διάστημα για την κάλυψη μελλοντικών οικονομικών Αναγκών (εκπλήρωση μελλοντικών τους στόχων, ενίσχυση της μηνιαίας σύνταξής τους, σπουδές των παιδιών, επαγγελματική τους δραστηριότητα κ.ά.).

    Η διάθεσή του γίνεται σε επαναλαμβανόμενες εκδόσεις και διενεργείται μέσα σε ένα προκαθορισμένο διάστημα προεγγραφών.

    Ο σχεδιασμός του προγράμματος «ΕΦΑΠΑΞ Εθνικής», είναι τέτοιος ώστε εξασφαλίζει σε όλη τη διάρκειά του πλεονεκτήματα, όπως:

    Εξασφαλισμένη υψηλή απόδοση. Προσφέρεται στη λήξη μικτή (προ φόρων) ετησιοποιημένη απόδοση 4,75%.
    100% εγγύηση του επενδυόμενου ασφαλίστρου (σύμφωνα με τις προδιαγραφές του προγράμματος). Ελευθερία επιλογής του ύψους του ποσού επένδυσης.
    Ξεκάθαρη διαδικασία επένδυσης – επένδυση σε προθεσμιακή κατάθεση ειδικού τύπου της Εθνικής Τράπεζας.
    Ασφαλιστική προστασία σε όλη τη διάρκεια της επένδυσης σε περίπτωση απώλειας ζωής από ασθένεια ή ατύχημα.
    Επιπλέον οικονομική ενίσχυση των αγαπημένων προσώπων του ασφαλισμένου, σε περίπτωση που επέλθει το απρόοπτο συνεπεία ατυχήματος.
    Ευελιξία επιλογής στη λήξη του Προγράμματος, να καταβληθεί το συνολικό ποσό εφάπαξ ή ως ισόβια μηνιαία σύνταξη με ή χωρίς εγγυημένη περίοδο καταβολής (η παροχή σύνταξης προϋποθέτει ο ασφαλιζόμενος ενήλικας να είναι και δικαιούχος της παροχής στη λήξη).
    Δυνατότητα μερικής ή ολικής ρευστοποίησης του συμβολαίου μετά τον 1ο μήνα ανά πάσα στιγμή.
    Ενημέρωση για την πορεία του προγράμματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΓΩ ΤΟ ΕΚΑΝΑ
      ΕΒΑΛΑ 100.000€

      Διαγραφή
    2. ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΗΤΑΝΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΟ ΚΟΛΠΟ

      ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΑΣΣΕΤ ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΕΠΛΥΜΑΤΙΕΣ...ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ...ΚΛΠ ΚΛΠ
      Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ
      Η ΑΣΠΙΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΠΥΡΙ
      Η ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΙΕΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΕΣ
      ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ (ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ) ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

      ΒΟΥΡΔΟΥΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕ

      Διαγραφή
    3. ΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΑΡΕΜΒΗ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΩΣ Δ Ε Ι Γ Μ Α ΚΑΙ ΑΝ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΚΩΦΕΥΣΟΥΝ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΘΟΥΜΕ ΠΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΦΟΡΕΑ.
      ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑΚΙΑ!!!
      ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΝ ΚΑΙ ΕΝΤΟΚΗ!!!!!!

      Διαγραφή
    4. παρεμβει με ει όχι με η

      Διαγραφή
    5. ψαξτο καλυτερα.

      http://www.philenews.com/el-gr/eidiseis-paraskinio/40/133834/o-martin-soults-tha-paremvi-proeklogika

      Διαγραφή
  68. Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ!
    ΘΑ ΒΡΩ ΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ.
    ΠΡΙΝ ΟΜΩΣ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΣΙΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟ ΤΡΙΚ ΤΗΣ "ΕΤΗΣΙΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ" ΑΠΟΔΟΣΗΣ 4,75%

    ΚΑΤΑΘΕΣΗ 100.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ 3,35%

    ΑΡΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΣΤΗ ΛΗΞΗ 100.000 * (1,0335 εις την 20η δύναμη) ΔΗΛΑΔΗ ΙΣΟΝ ΜΕ 193.290.
    ΚΕΡΔΟΣ 93.290 ΔΙΑ 20 ΙΣΟΥΤΑΙ ΜΕ 4,67%.
    ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΚΕΨΗ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ.
    ΑΛΛΙΩΣ....
    ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΨΑΓΜΕΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΨΑΓΜΕΝΕ ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ
      ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟΥς ΟΡΟΥς ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΒΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ
      ΟΛΟ ΜΑΚΑΚΙΕς ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑ Η ΩΡΑ
      ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΗΛΙΚΙΑ

      Διαγραφή
    2. ωπα!ξερουμε απο συμβολαιακια βεβαια, αφου τα πουλαμε.
      εδω θα βρεις πολλους καλους πελατες.
      βρισε λιγο ακομα...καιτους ορους των ασετ διαβαζες κ τα πουλουσες ομως.

      Διαγραφή
    3. Τι λενε οι οροι δηλαδη; Ο αλλος απο πανω σου λεει οτι δεν ειδε το ενημερωτικο. Και εγω δεν ειδα να γραφουν στν εθνικη για αποδοση.
      καρφωθηκες φιλαρακο οτι εισαι ασφαληστης της εθνικης

      Διαγραφή
    4. ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΜΑΙΛ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΩ
      ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΗΝ ΧΑΣΟΥΡΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ
      ΕΒΑΛΑ 100.000 €ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣΤΗΣ

      Διαγραφή
  69. Φίλε ψαγμένε επειδή έχω πεισθεί ότι είσαι πραγματικά ένας έξυπνος άνθρωπος με γνώσεις,σε ικετεύω βοήθησε μας με τις πληροφορίες που έχεις.
    Επίσης όταν λες ότι κινείσαι μόνος σου,τί εννοείς;Αγωγές και μηνύσεις εναντίον τίνος;
    Σε παρακαλούμε βοήθησε μας,δεν αντέχω άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. παλι ψάχνεις για σωτήρες
      ετσι είσαι παντα ...προβατο

      Διαγραφή
  70. http://prasinomilogr.blogspot.gr/2013/05/proton-bank_27.html#more

    κανενας εγκριτος και σοβαρος δικηγορος ετσι για πλακα υπαρχει ή εξαντληθηκε βαζοντας τους ασκουμενος να κανουν copy paste τις αγωγες των αιωνιων θυματων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. AN EISASTAN 15XRONA THA PAIZATE ME TO POULAKI SAS KAI OXI METAXY SAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Δεν καταλαβαίνω τίποτα.Πού έμπλεξα θεέ μου.Τί βρωμιά είναι αυτή!
    Ενας άνθρωπος έντιμος και μορφωμένος δεν υπάρχει;
    Μόνο αλήτες και απατεώνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσυ σε ποια κατηγορία εισαι
      στουσ αλητες (αλήτισες ηθελα να πώ γιατι είσαι και γιαγια
      η στις απατεώνισες

      Διαγραφή
    2. περιεργο που καποιος εγκαθετος μιλαει για ανωνυμο σχολιαστη καιγνωριζει στοιχεια του.
      ο γνωστος εργολαβος ξαναχτυπησε.
      γνωριζει οτι ο ανωνυμος ειναι γυναικαι κ δη ...γιαγια!
      κ εκει περιοριζεται ο καημος του.προφανως τα συμφεροντα του διαφορετικα απο των υπολοιπων.

      Διαγραφή
    3. και σενα ξέρω ποσα έχεις βάλει
      και τι ...προσπάθησες να κάνεις αλλα΄
      έμεινες στισ ...σκέψεις...

      Διαγραφή
    4. .................
      ...................
      αντε, αφου τα εχετε ολα, καιρος να τα δωσετε στους δικηγορους. να γινει και μια ουσιαστικη κινηση................................

      Διαγραφή
  73. Να το βαλουν καλα στο αδειο μυαλο τους! Οποιαδηποτε προσπαθεια τους να δωσουν ψιχουλα στα ψιχουλα θα πεσει στο κενο. η επιχειρηση των λαμογιων ασφαληστων θα πεσει στο κενο. ΣΥΜΜΕΤΡΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΥΡΙΟΙ αλλοιως ΜΠΛΟΚ!!!! Γκεκε λαμογια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδη πάλι οι ασφαλιστες κανονιζουν τι θα πληρωθείς
      μα αυτοί οι ασφαλιστές
      πουλουσαν τα συμβόλαια
      κολλητοί του Παυαλάρα
      ΦΆΓΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΆ ΤΗς ΑΣΠΙΣ
      ηταν λαμόγια
      κανονιζουν τις πληρωμές
      ρυθμιζουν τις καταστάσεις
      ΑΠΟΦΑΣΊΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ
      κινούν τα νήματα
      είναι πανέξυπνοι
      σε στέλνουν σε δικους τους δικηγόρους
      αποφασίζουν για τον Παυλάρα ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΟΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ
      ξέραν για τα εκατομμ΄υρια στην Ελβετία
      ξέρανε και δεν μιλο΄υσανε
      γυρνάνε με κουρσαρες
      ταχουν βρει με τους πολιτικούς
      ταχουν βρει με τους δημοσιογράφους
      ΣΕ ΚΆΝΟΥΝ ΌΤΙ ΘΈΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΑΡΑΣΎΡΕΣΑΙ
      εχουν βρεί τρόπο να αποζημιώσουνε μόνο κάποιους
      τα ξερουν και δεν μιλα΄νε
      τρωνε τα λεφτα σας
      δεν φέρνουν εισαγγελείς
      δεν βάζουν ειδικους για να λύσουν εχθες το θέμα
      εχουν γενικούς δικούς υτους
      τακάνανε όλα γιθα προσωπική προβολή
      ειναι για να τους κρεμασουμε αναποδα
      ειναι για να τους πιο΄θυμε το αίμα
      ΞΕΡΟΥΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΛΛΆ ΔΕΝ ΚΆΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ
      ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ
      είανι ειναι ειναι ειναι
      ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑ ΑΥΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΟΙ ΑΣΦΑΛΗΣΤΕς!!!!!!!!!!!!

      εσυ
      ΜΗΔΕΝΙΣΤΗ
      μικρε
      ΑΝΕΥΘΥΝΕ
      καταναλωτη
      ανωνυμε
      ΠΟΛΙΤΗ
      τι κάνεις για όλα αυτά

      Διαγραφή
    2. οτι κανουν 250000 ασφαλισμενοι,και 'συ μαζι...
      και ολοι οσοι πιστεψαμε [και οι ομολογιουχοι]
      ΠΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

      Διαγραφή
  74. Το σχέδιο είναι το εξής απλό. Όλα τα συμβόλαια μέχρι 30.000 ευρώ δηλαδή το 98% εκ του συνόλου, αποζημίωση κατά 30% επί των κατατεθειμένων χρημάτων. Και για τα συμβόλαια από 30.000 ευρώ και πάνω περίπου το υπόλοιπο 2% των συμβολαίων καμία αποζημίωση. Έτσι τους βγαίνει και η εκκαθάριση!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μπααα..δεν ειναι ετσι. σε ολα αποζημιωση 30 χιλ ευρω το ανωτερο. αλλα οσο μικροτερο ειναι το ποσο τοσο μικροτερη η αποζημιωση.δε σημαινει οτι ενα συμβολαιο 30 χιλ θα παρει 30 χιλ.αλλα 4-5χιλ με το ζορι.
      αυτα ολα ειναι σεναρια επιστημονικης φαντασιας.
      ουτε να τα λετε ουτε να τα πιστευετε.
      ειναι αστεια και παρανομα οπως παντα.
      αυτο που επιζητουν ειναι η καθυστερηση.
      για σκεφτειτε τα ταμεια της εκκλ της ελλαδας, των εργαζομενων σε νομικα προσωπα, των δικηγορων κλπ
      απο 1 εκατ ευρω να παρουν 30 χιλ!
      ξεχαστε τα και ουτε να τα λετε.

      Διαγραφή
  75. Και φυσικά οι ασφαλιστές είναι εκείνοι που συμφωνούν πρώτοι προκειμένου να ικανοποιηθεί έστω σε μικρό βαθμό η μάζα. Οι υπόλοιποι με τα μεγαλύτερα ποσά είναι τοκογλύφοι, καιροσκόποι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. αυτή δυστυχώς είναι η αλήθεια για το προδοτικό σωματείο τους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί σε αυτή τη γαμ... χώρα θύτης και σωτήρας είναι το ίδιο πρόσωπο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. http://www.ert.gr/eidiseis/greece/politiki/story/164004/katathetei-stin-proanakritiki-o-f-saxinidis#.UaXVNthjFqg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ29 Μαΐου 2013 στις 3:02 μ.μ.

    .....Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί σε αυτή τη γαμ... χώρα θύτης και σωτήρας είναι το ίδιο πρόσωπο!!!....
    ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΝΑΤ ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΗ.....
    ΑΣΦΑΛΙ..Η...ΣΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΞΕΡΕΡΕ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Αυτού του σωματείου των ασφαλιστών, του: "anasfalistos.blogspot.com" σύσσωμοι οι ασφαλιστές του, κάποιοι από αυτούς, όπως ο Κεχαγιάογλου στο ακροατήριο, όπως ο Πετρίτης και άλλοι με ένορκες καταθέσεις, πληροφορηθήκαμε από υποθέσεις ασφαλισμένων που ήγειραν κατά ασφαλιστών, ότι πηγαίνουν ως μάρτυρες κατηγορίας εναντίον κάποιων ασφαλισμένων που έκαναν αγωγές κατά των ασφαλιστών τους που τους πούλησαν τα συμβόλαια... και ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΕΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΥΣ για να σωθούν.

    ΕΤΣΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΣΙΜΕΝΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΠΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΚΑΙ ΖΗΤΑΝΕ 80 Ε ΚΑΙ 100 ΑΝΑΛΟΓΑ ΕΙΣΦΟΡΕΣ....
    ΤΟ ΣΔΟΕ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΞΕ ΑΡΑΓΕ????
    ΑΝΑΡΡΩΤΙΩΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΧΑΖΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσεις γιατι νομιζετε οτι εκανε συλλογο ο Κεχαγιαογλου? Για να μας υπερασπιστει?
      Καλο θα ηταν να αναρτησει ο συλλογος καλυπτοντας τα ονοματα καποιες απο αυτες τις ενορκες βεβαιωσεις. Ετσι ο ενας θα βοηθησει τον αλλον.
      Μπορει να βγει και υλικο για μηνυση εναντιον τους.
      Ωρα να τους ξεμπροστιασουμε, δεν νομιζετε?

      Διαγραφή
  81. TA ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΟΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. ΑΣΑΛΙΣΜΕΝΟΙ-ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ29 Μαΐου 2013 στις 4:06 μ.μ.


    ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΑ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ
    ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΚΕΙΝΩΝ ΤΙΝΩΝ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΝΑΝ ΤΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΣΕ ΑSSETS K.Λ.Π

    AΛΗΘΕΙΑ ΚΥΡΙΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΚΕΡΔΙΖΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΜΑΣ????
    ΙΚΑΝΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΦΤΑΣΟΥΝ ΝΑΧΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΣΦ. ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΑΡΚΕΤΩΝ ΠΟΣΩΝ???
    ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ Η Τ.τ.Ε ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΜΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΕΝΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ.
    ΣΕ ΕΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΕΛΕΓΧΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΙΔΙΑΤΕΡΟ ΕΠ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ Η Δ.Ο.Υ, ΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ Κ.Λ.Π...??????
    ΜΗΠΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ Η ΩΡΑ ?????? ΑΝΑΡΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΣΗΜΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ //// ////
    ΜΗΠΩΣ ΦΡΟΝΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ....ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑ ΑΣΚΑΣΤΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ..???.

    Κ. ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΣΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΜΑΣ ... ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ .., ΤΟ ΠΟΣΟ ΣΩΣΤΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΑΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΡΤΙΖΑΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ.....Α..ΝΑΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΤΡΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ..ΧΑΧ,,,ΑΥΤΟΣ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΜΟΝΟΣ ΚΟΥΚΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...
    !!!ΚΑΙ ΑΥΤA TA "LOIDS: ΣΑΣ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΗΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΤΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΑΣΠΙΔΟΣ Κ.Λ.Π ΚΑΙ ΔΗ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ...ΜΙΑ 5ΕΤΙΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ...ΑΧ ΤΙ ΑΓΑΘΟΕΡΓΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.....!!!!!

    ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΣΥΜΠΛΕΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΣΙΤΩΝ (ΤΟ Δ.Σ ΑΥΤΟΥ), Ως ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥς ΕΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ, ΩΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟ.

    ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΣΙΤΕΣ -ΤΟ Δ.Σ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ, ΑΣΦΑΛΣΙΜΕΝΟΙ ΟΤΙ: ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΣΥΝΑΤΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΣΠΣΙ ΠΡΟΝΟΙΑ,
    ΚΛΕΙΣΘΗΚΑΝ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ, ΜΟΝΟΙ ΤΟΥς ΟΙ 3 ΑΣΦΑΛΣΙΤΕΣ ΣΕ ΑΛΛΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΗΣ k.P.M.G ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗ, ΚΑ ΕΛΠΗ, ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΝ...ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ...ΤΙ ΑΡΑΓΕ?????
    ΕΧΟΥΝ ΚΞΡΥΦΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΥ ΑΣΦΑΛΣΙΜΕΝΟΥΣ, ΕΝΩ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΙΝΗ ΛΥΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΟ ΜΑΣ ΣΩΜ,ΑΤΕΙΟ??
    ΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΘΥΝ ΟΙ ΚΑΘΑΤΡΤΑ ΑΣΦΑΛΣΙΜΕΝΟΙ???
    ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ΤΗΣ ΑΣΦ. ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ???
    ΠΤΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕς ΛΥΣΕΙΣ....ΜΠΟΥΡΔΕΣ...ΑΝΕΦΙΚΤΕΣ......ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΟΝΤΑ ΝΟΜΟ.....ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ..ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΡΡΙΨΟΥΜΕ ΔΙΚΑΣΡΤΙΚΩΣ..
    ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΤΜΕ ΚΥΡΙΟΥΙ ΚΡΥΦΨΙΝΟΕΣ ΑΣΦΑΛΣΙΤΕΣ...
    ΞΕΧΩΡΗ ΛΥΣΗ ΑΝΕΥ ΓΝΩΣΕΩΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΣΙΜΕΝΩΝ...
    ΠΟΙΟΑΣ ΑΡΑΓΕ ΣΑΣ ΕΞΟΥΣΙΟΟΔΤΗΣΕ???
    ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΑ ΟΠΟΑΙΑ ΣΜΕΛΗ ΣΑΣ ΣΑΣ ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΙ 80 ΕΥΡΩ ΚΑΙ 100 ΕΚΑΣΤΟ Ως ΕΙΣΦΟΡΑ...ΚΑΤ' ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ????
    ΤΟ ΣΔΟΕ ΣΑΣ ΕΛΕΓΞΕ ΠΟΤΕ??? ΑΡΑΓΕ????
    ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΕ.....ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΟΥΝ???? ΚΑΙ ΑΝ !!!!ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ???
    ΠΩΣ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ??? ΜΕ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ???ΠΩΣ??? ΑΡΑΓΕ////
    Η ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ, ΔΟΥ , ΙΚΑ ΚΑΙ ΛΟΠΙΠΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ?????ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ?????
    ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΜΕ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΥΡΙΟΙ....

    ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ????
    ΕΣΥ ΚΕΧΑΓΙΑΟΓΛΟΥ ΠΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΧΕΙΣ??/ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΚΑΙ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΚΑΥΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙΣ?????


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΕΣ ΤΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ!
      ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΣ ΔΗΘΕΝ...
      ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΒΙΑΖΕ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΣΕΤ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ
      ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΒΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥ
      ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΨΙΟΣ ΤΗΣ ΒΑΣΑΓΙΩΡΓΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΠΑΥΛΑΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑΝΕ ΜΑΖΙ ΚΟΜΠΙΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΗ ΚΟΡΗ ΤΗΣ (ΤΗ ΞΑΔΕΡΦΗ) ΥΠΑΛΛΗΛΟ
      ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟ ΚΛΑΜΠ ΤΩΝ...ΠΕΤΥΧΕΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΗΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΦΤΙΑΧΝΕ ΑΥΤΟΣ....Ο ΜΑΛΑΚΑΣ....ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
      ΟΣΑ ΚΑΒΛΟΣΠΥΡΑ ΕΧΕΙ Η ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ ΑΛΛΕΣ ΤΟΣΕΣ ΤΡΥΠΕΣ ΕΧΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΟΥ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΤΡΙΔΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ
      ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝΕ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΟΠΩΣ ΜΑΘΑΙΝΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ ΓΙΑ ΚΟΜΠΙΝΕΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΑΛΛΩΝ ΑΣΦΑΛΗΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΕ Η ΘΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΥΛΑΡΑΣ;
      ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΩΣΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΤΑΞΙΔΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΠΑΡΙ ΚΑΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ;
      ΕΣΥ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝΑ ΠΕΛΑΤΙΣΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΑΛΗΤΗ ΠΑΡΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ;
      ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΑΡ...ΔΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΝΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΝΕ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΤΟΣΑ ΣΟΥΞΟΥΜΟΥΞΟΥΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ

      Διαγραφή
    2. Μήπως έχεις κόψει τα χάπια του ψυχιάτρου σου?
      Μιλάς ασυνάρτητα –γράφεις ασυναρτησίες –φέρεσαι διχασμένη προσωπικότητα?
      Μήπως πρέπει να ξαναεπισκευτεις τον γιατρό σου για να αύξηση την δοσολογία?
      Μην μας τρελάνεις και εμάς?

      Διαγραφή
    3. Σιδέρη μήπως τα έβαλες με τους ασφαλιστές πάλι για να αποπροσανατολίσεις τον κόσμο ,επειδή μέχρι τώρα δεν έχεις κάνει κάτι για εμάς?
      Έβριζες τους ασφαλιστές τόσο καιρό-απειλούσες . Μετά γλείψιμο στους ασφαλιστές. Τώρα πάλι βρίζεις .
      Ξεχνάς έξω από την αίθουσα στο Τιτάνια που ήσουν κώλος και βρακί μαζί τους?
      Με συμβούλευες να πληρώσω συνδρομή στον άλλο σύλλογο γιατί αυτοί κάνουν πολλές κινήσεις και χρειάζονται χρήματα, ενώ εσύ δεν κάνεις τίποτα και δεν μαζεύεις ούτε συνδρομές.
      Αυτά τα ξέχασες? Ευτυχώς που υπήρχαν αρκετοί του συλλόγου μας εκεί μπροστά και σε άκουγαν. Αλλά οι άλλοι δεν δεχόντουσαν χρήματα από άτομα που δεν άνηκαν στον σύλλογο τους. προσπάθησα και εγώ και άλλοι να δώσουμε αφού μας έλεγες ότι είναι το ίδιο.
      Αν δεν είναι αυτό παραφροσύνη τότε τι είναι?

      Διαγραφή
    4. ΣΥΜΦΩΝΩ. ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΛΕΓΕ ΤΟΤΕ

      Διαγραφή
  83. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ29 Μαΐου 2013 στις 4:35 μ.μ.

    ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ
    Ε Ν Η Μ Ε Ρ Ω Σ Η
    ΙΣΩΣ Η ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ,
    ΤΩΝ 260.000 ΕΜΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ,
    ΤΩΡΑ ΕΣΤΩ, ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΞΕΤΑΖΕΤΑΙ, ΚΑΠΩΣ ΣΟΒΑΡΑ, ΓΙΑ ΝΕΑ ΤΕΘΕΙ ΕΝΑ ΤΕΡΜΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΝΟΜΙΜΟ, ΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΤΡΟΠΟ .
    ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΥΔΕΙΣ ΑΓΓΙΖΕ ΤΟ ΠΟΛΥΕΠΙΠΕΔΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ-COMMERCIAL VALUE ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

    ΚΥΡΙΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ: ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ,

    ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΥΤΗΣ ΚΑΙ ΔΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΧΕΔΟΝ ΑΦΟΥΓΚΑΡΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΩΣ ΝΟΜΙΜΟ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ, ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ,

    - ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΔΙΩΚΕΤΕ, ΜΕ ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΝΕΔΑΦΙΚΕΣ ΦΥΣΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ, ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΚΑΙΡΕΣ ΤΩΡΑ ΠΙΑ,,ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΑΝΤΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΧΩΡΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠ' ΟΨΙΝ...ΑΝ ΘΕΛΆΤΕ ΦΕΡΝΑΤΕ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΟΧ ΣΤΗΝ ΑΓΡΟΑ, !!! ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΖΕΥΕΤΕ...ΠΟΥ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΡΑΓΕ???,

    ΜΙΑ ΜΕΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΛΥΣΗ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ, ΠΟΝΤΑΡΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΣΧΕΡΕΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ-,

    ΚΑΘΟΣΟΝ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΜΑΣ, ΟΤΙ:

    ΜΙΑ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΝΟΜΙΜΗ, ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΗ ΛΥΣΗ, ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΜΟΛΙΣ ΝΑ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ, ΕΝ ΤΕΛΕΙ, ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ,
    ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΜΙΑ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΝΟΜΙΜΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.

    ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΕΙ Η, ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΕΙΑ ΤΙΝΩΝ ΕΚ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ-ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΟΥΝΤΩΝ ΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΣΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΙΣΩΣ, ΔΗΛ: ΤΑ UNIT LINKED ΤΑ ΑΣΦΑΛΣΙΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΟΥΣΑΤΕ ΜΕ Ρ Ι Σ Κ Ο, ΑΡΑΓΕ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΑΝΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ,?? Ή ΤΟΥΣ ΛΕΓΑΤΕ ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΟΜΩΣ????, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΑ ΚΑΤΑΒΕΒΛΗΜΕΝΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ ΟΠΩΣ ΖΗΤΑΤΕ ΚΥΡΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ!!!!,
    ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ-ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΗΣ Κ.P.M.G ΤΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΩΣ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟ ΜΙΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ, ΜΕ ΕΣΑΣ: ΚΕ ΠΕΤΡΙΔΗ, ΚΕ ΚΕΧΑΓΙΑΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΚΕ ΒΑΛΑΒΑΝΗ!!!!!.
    ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΑ ΑΣΦΑΛΣΙΜΕΝΩΝ, ΚΑΙ ΚΡΥΦΑ ΑΠ9Ο ΤΠΟΥΣ ΑΣΦΑΛΣΙΜΕΝΟΥΣ???
    ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΛΥΣΗ ΠΡΟΤΕΙΝΑΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΧΩΡΙΣ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ???.

    ΤΡΕΜΑΤΕ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΩΘΟΥΜΕΝΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙ ΜΕΡΙΚΗΣ ΑΝΑΔΟΧΗΣ ΤΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ UNIT LINKED OY MΑΣ ΠΟΥΛΑΓΑΤΕ, ΜΕ ΤΗΝ !!! ΠΟΠΟΙΑ ΣΩΣΤΗ ΕΝΗΓΜΕΡΩΣΗ...ΓΝΩΣΗ...ΑΣΠΙΔΟΧΑΡΤΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ... ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΑΥΤΩΝ ΣΤΑ ΚΑΤΑΒΕΒΛΗΜΕΝΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ ΤΟΥΣ ΕΩΣ ΤΟ 2009 ΥΠΟ !!!ΤΟΥ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΖΩΗΣ ΔΗΛ. ΑΦΑΙΡΩΝΤΑΣ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΜΑΣ-ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΜΑΣ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΒΑΣΕΙ ΝΟΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ Ε.Κ.Ζ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΑΔΕΙΑΣΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ......ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟΝ ΠΟΤΕ...ΜΕΛΛΟΝ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΘΑΡΑ29 Μαΐου 2013 στις 4:38 μ.μ.

    ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΝΤΡΑΠΗΚΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ

    ΚΑΙ ΤΟΛΗΜΗΣΑΤΕ ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΩΝ ΕΚΚΡΕΜΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ????? ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΣΥΜΒΟΑΛΙΩΝ.....???????
    ΟΣΟ ΥΦΙΣΤΑΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ΣΥΜΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΘΑ ΣΤΕΡΞΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΗ ΝΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ...
    ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΙ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝΤΩΝ ΑΠΑΝΤΩΝ, Π Α Ρ Α Μ Ο Ν Ε Υ Ο Υ Ν ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ-ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ.....ΤΟ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ...ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟ.
    ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΟΙ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΠΟΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτος ο κ...νομος σαχινιδη και οι νομοι του κρατους ,πώς θα περιφρουρηθει να εφαρμοσθουν;
      προφανως υπαρχουν διαδικασιες.
      δεν μπορει οι ..ασχετοι να αποφασιζουν και να εκπροσωπουν.
      εξαλλου για τετοια θεματα χρειαζεται εξουσιοδοτηση και οχι βλακειες και αυτοσχεδιασμοι.

      Διαγραφή
    2. ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ?
      ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗ?

      Διαγραφή
  85. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΚΥΡΙΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ Δ.Σ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ
    ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑΝΑΙ ΠΑΡΟΥΣΑ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΑ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΝΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ Ε????

    ΠΙΣΩ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. οι αλήτες του κωλοσυλλόγου
    προσοχή τα μάτια μας ανοιχτά
    ας τολμήσουν να μου ζητήσουν συνδρομή
    θα τους ξεσκίσω με τα ίδια μου τα χέρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. o προβοπουλος κ η τρ.τ ελλαδος, ετοιμαζονται για τις ιδιωτικες συνταξεις.
    ο χατζηνικολαου, που ειναι η κορυφη της δημοσιογραφιας, οχι της ξεπουλημενης, το ανεδειξε σε πρωτο θεμα σημερα στον ΡΕΑΛ
    και αναφερθηκε και στην ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ.
    κ εδω αναρωτιομαστε.
    πρεπει να το θιξει καποιος ή να τους καθισουμε στο σβερκο να μιλουν συνεχεια για την ΑΣΠΙΣ;
    ποσο προετοιμασμενοι ειμαστε για τετοιες τακτικες και προβολη;παλι εκ των ενοντων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Δεν αντέχω να βλέπω τους ασφα-ληστές να παζαρεύουν τον ιδρώτα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΙΔΡΩΝΕ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΣΟΥ.ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.

      Διαγραφή
    2. αλλαξε φανελάκι θα μου κρυώσεις

      Διαγραφή
  89. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΜΑΣ;

    ΕΧΕΤΕ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΟΡΓΑΝΑ;
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ;
    ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ!

    Η Κομισιόν μας στέλνει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για ζητήματα ιδιωτικής ασφάλισης

    Τελευταία ενημέρωση: 30.05.2013 | 15:30
    Διαδώστε το:
    Αιτιολογημένη γνώμη, που συνιστά το δεύτερο στάδιο της προδικαστικής διαδικασίας, απέστειλε σήμερα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στην Ελλάδα ζητώντας τη συμμόρφωση με την κοινοτική νομοθεσία στο θέμα των ασφαλειών.
    Προβλέπεται ότι αν η Ελλάδα δεν κοινοποιήσει μέτρα για να τερματιστεί η παράβαση της νομοθεσίας της ΕΕ εντός δύο μηνών, η Επιτροπή μπορεί να παραπέμψει την χώρα μας στο Δικαστήριο της ΕΕ.

    Ειδικότερα, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ζήτησε σήμερα από την Ελλάδα να εφαρμόσει σωστά την πρώτη και την τρίτη οδηγία για την πρωτασφάλιση, εκτός της ασφάλειας ζωής (73/239/ΕΟΚ και 92/49/ΕΟΚ), στη νομοθεσία της όσον αφορά τις υπηρεσίες οδικής βοήθειας.

    Σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία, οι ασφαλιστές υποχρεούνται να κοινοποιούν συστηματικά (σε ετήσια βάση) στην εποπτική αρχή του ασφαλιστικού τομέα τα ασφαλιστήρια συμβόλαιά τους οδικής βοήθειας. Η Επιτροπή εκτιμά ότι αυτό αποτελεί παράβαση της νομοθεσίας της ΕΕ.

    Στους κοινούς κανόνες, που έχουν συμφωνηθεί ήδη από τη δεκαετία του ’70, περιλαμβάνονται όροι για την αρχική χορήγηση άδειας, τη συνεχή προληπτική εποπτεία, ιδίως όσον αφορά τη συνολική φερεγγυότητά τους, τα τεχνικά αποθεματικά τους και τα αντίστοιχα στοιχεία ενεργητικού.

    Περιλαμβάνουν, επίσης, την κατάργηση της προηγούμενης έγκρισης ή τη συστηματική κοινοποίηση των όρων των ασφαλιστηρίων και των τιμών, γεγονός που ενθαρρύνει τις ασφαλιστικές εταιρείες να εισέλθουν σε νέες αγορές, αυξάνοντας τον ανταγωνισμό. Σύμφωνα με την απόφαση της Επιτροπής, η Ελλάδα καλείται να καταργήσει την υποχρέωση αυτή.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
    Το μεγάλο σύνθημα της Κομισιόν: ΤΕΛΟΣ στη σκληρή λιτότητα

    Η Κομισιόν ξεκινάει τον αγώνα για την ανεργία των νέων

    Μέγα φάουλ της κυβέρνησης - Ανακοίνωσαν πρόγραμμα για 400.000 ανέργους και η Κομισιόν το απέρριψε!

    Υπ. Εργασίας: Εναρμονισμένο με τους κανόνες της Κομισιόν το πρόγραμμα για τους ανέργους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. απο το 1970! χρειαζομαστε αμεσα γραφειο με προσβαση στην ευρωπη και στα οργανα της, για να λυθει το θεμα. εδω εχουμε νομοθεσια και κανονες που δεν εφαρμοσθηκαν και ακομα ψαχνουμε το δικιο μας και τους ασφαλιστες;ολα τα χρηματα μας και με τους νομιμους τοκους πρεπει να παρουμε πισω. ποιος μας συμβουλευει ποιος ενεργει για μας εκει που πρεπει; ρε παιδια,στο διαδικτυο θα λυσουμε τετοια θεματα;
    καταγγελιες στην Ε.Ε για να μπουν κανονες καιπροστιμα.
    κινηθητε εσεις που λεγεστε συλλογοι και αφηστε τα υπολοιπα.

    ============================================================
    "
    Στους κοινούς κανόνες, που έχουν συμφωνηθεί ήδη από τη δεκαετία του ’70, περιλαμβάνονται όροι για την αρχική χορήγηση άδειας, τη συνεχή προληπτική εποπτεία, ιδίως όσον αφορά τη συνολική φερεγγυότητά τους, τα τεχνικά αποθεματικά τους και τα αντίστοιχα στοιχεία ενεργητικού.'

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  91. Ο Σύλλογός μας έχει εγκαίρως καταθέσει (από τις 29/03/2013) υπόμνημα με τις προτάσεις μας στον Διευθυντή της ΔΕΙΑ κο Ζάρκο και το επιτελείο του.
    Έκτοτε αναμένουμε απάντηση επί των προτάσεων αυτών η οποία εδώ και δύο μήνες αγνοείται.
    Λάβετε υπόψη σας ότι οι εκατοντάδες χιλιάδες ζημιωθέντες έχουν ήδη ξεπεράσει όλα τα όρια των ψυχικών και σωματικών αντοχών τους.
    Η κατάταξη της χώρας μας στον σκληρό πυρήνα της Ευρωζώνης, όπως με περηφάνια διατείνεστε ότι ανήκουμε, νομίζουμε ότι συνεπάγεται και αντίστοιχη μεταχείριση για τους επίσης καταταγμένους σε αυτήν πολίτες της.
    Θέλουμε να πιστεύουμε ότι πολύ σύντομα θα λάβει τέλος αυτό το εξαντλητικό μαρτύριο για όλους μας κι ότι εσείς θα συμβάλετε στην επίλυση αυτού του τόσο σημαντικού κοινωνικού προβλήματος.
    Περιμένοντας όμως τις τελικές προτάσεις από το Υπουργείο, θέτουμε υπόψη σας ένα πολύ σοβαρό ζήτημα το οποίο έχει δημιουργηθεί, περιμένοντας ταυτόχρονη επίλυσή του.

    Στο άρθρο 2 παρ. 1δ του νόμου 3867/2010 διατυπώνεται ότι ''τα 9/10 της περιουσίας της πρώην ΕΠΕΙΑ -σύμφωνα με το άρθρο 1 παρ.7 του ίδιου νόμου - μπορεί να διατίθεται για την εξόφληση των απαιτήσεων των φορέων παροχής υγείας που προέρχονται από νοσηλεία των παραπάνω ασφαλισμένων με την προϋπόθεση του περιορισμού των απαιτήσεων των φορέων αυτών κατά ποσοστό τουλάχιστον 50%''.
    Αποτελεί τουλάχιστον πρόκληση το γεγονός ότι ενεργοποιείται άρθρο του νόμου το οποίο ικανοποιεί μια συγκεκριμένη κατηγορία ''ζημιωθέντων'' αγνοώντας τους εκατοντάδες χιλιάδες όμηρους ασφαλισμένους.
    Οι λόγοι είναι παραπάνω από προφανείς.
    1. Τα χρήματα της πρώην ΕΠΕΙΑ είναι δημόσια περιουσία και άρα αδιανόητο να εξυπηρετούν συναλλαγές μεταξύ ιδιωτών (ΑΣΠΙΣ με κλινικές)
    2. Με αυτό τον τρόπο οι νοσηλευθέντες στα νοσοκομεία αυτά αντιμετωπίζονται διαφορετικά από τους άλλους που έχουν καταβάλει τα νοσήλεια με δικά τους χρήματα και περιμένουν από την εκκαθάριση να αποζημιωθούν εδώ και 3,5 χρόνια.
    3. Οι κλινικές με αυτή τη ρύθμιση εισπράτουν πρώτες και με προτεραιότητα ενώ δεν έχουν κανένα προνόμιο στη διαδικασία της εκκαθάρισης. Αυτές κανονικά θα έπρεπε να βρίσκονται στη τελευταία θέση των δικαιούχων αποζημίωσης, ακολουθώντας τους εργαζόμενους τους ασφαλιζόμενους και το Ελληνικό δημόσιο. Αντιθέτως με αυτή τη προκλητική ρύθμιση έρχονται σε καλύτερη θέση και από το Ελληνικό δημόσιο αλλά και από τους ασφαλισμένους.

    Κατόπιν αυτών και για τη πλήρη αποκατάσταση της παραπάνω προκλητικής αδικίας προτείνουμε τα εξής:

    1. Πλήρη κατάργηση της ρύθμισης αυτής και ακύρωση κάθε διαδικασίας πληρωμής των κλινικών.
    2. Νέα ρύθμιση στο νόμο η οποία θα απαλλάσει τους νοσηλευθέντες στις κλινικές από οποιαδήποτε οφειλή σε αυτές και θα τοποθετεί τις απαιτήσεις των κλινικών άνευ προνομίου στην εκκαθάριση.
    3. Να δοθεί εντολή στους εκκαθαριστές να αφαιρέσουν το ποσό αυτό από τις αναγνωρισμένες απαιτήσεις αποζημιώσεων.
    4. Δεδομένου ότι το συνολικό ύψος των απαιτήσεων αποζημιώσεων λόγω θανάτων , μόνιμων ολικών ανικανοτήτων, μόνιμων μερικών ανικανοτήτων και σοβαρών ασθενειών είναι της τάξης των 6 εκ ευρώ περίπου, το ποσό να δοθεί από τα χρήματα που άνηκαν στην πρώην ΕΠΕΙΑ. Κατ' αυτό τον τρόπο οι άνθρωποι στους οποίους έχουν συμβεί τα πλέον δυσάρεστα γεγονότα θα τύχουν σοβαρής μέριμνας από τη πολιτεία, έστω και μετά από 3,5 έτη.

    Θέτουμε στην κρίση σας την άποψη ότι είναι προτιμότερο το δημόσιο χρήμα να διατίθεται για τους πολίτες που δοκιμάζονται από σοβαρά δυστυχήματα της ζωής παρά για τους ιδιοκτήτες κλινικών και φιλοδοξούμε ότι οι προτάσεις μας θα τύχουν της θετικής ανταπόκρισης σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τελεια!
      χαχα!ακομα ανταλλασσουν γραμματα αβροφροσυνης.
      ε...ρε...
      αυτο επρεπε να γινει;
      μια ακομα επιστολη με σαλια και προσχηματα;
      εχετε τους νομους με το μερος σας;
      αν στο νομο προβλεπονται αλλα, γιατι δεν ασκειτε τα νομιμα και παρακαλατε γονυπετείς;
      δεν εχει οριο η επαιτεια κυριοι ασφαλιστες που το αναρτησατε!

      Διαγραφή
    2. αντε μωρέ οι πουλημένοι, κοπρόσκυλα είναι πλεόν προκλητικοί

      Διαγραφή
  92. Και η «ΑΣΠΙΣ-ΠΡΟΝΟΙΑ» κύριε;
    Γράφει ο Σωτήριος Καλαμίτσης
    Έχω ξαναγράψει για τον κ. Ρωμανιά, τον γκουρού τής κοινωνικής ασφάλισης, ο οποίος από το 2010 μάς ενημέρωνε ότι μετά το 2015 δεν θα έχουμε στην ουσία συντάξεις. Μετά από τρία ολόκληρα χρόνια ήλθε η επιβεβαίωση των λεγομένων του από τον κ. Προβόπουλο, τον Διοικητή της ΤτΕ και
    πρώην υπάλληλο του κ. Σάλλα. [ΣΗΜ: ρε πώς εξελίσσονται αλματωδώς όσοι θητεύουν παρά των ανθρώπω τούτω. Μέγας διδάσκαλος ο μπαγάσας.]
    Ο κ. Διοικητής μάς προτρέπει να βρούμε καταφύγιο στις ασφαλιστικές εταιρείας. Θα πληρώνουμε, δηλαδή ασφάλιστρο για να έχουμε σύνταξη στα γεράματά μας, όπως πληρώναμε εισφορές στα Ταμεία μας, τα οποία κούρεψαν οι μνημονιακές δυνάμεις είτε με τα PSI είτε με τη μείωση των πόρων τους λόγω ακατάσχετης ανεργίας.
    Τα Ταμεία είναι οργανισμοί ελεγχόμενοι από το κράτος, εξ ου και οι διοικήσεις τους είτε έλαβαν εντολή να επενδύσουν τα αποθεματικά τους σε ελληνικά ομόλογα, τα οποία κουρεύτηκαν από το κράτος, είτε το κράτος επένδυσε τα αποθεματικά τους σε ομόλογα με το «έτσι θέλω» για να τα κουρέψει στη συνέχεια. Δηλαδή, πάθαμε τη ζημιά, ενώ τα χρήματά μας, δηλαδή οι εισφορές μας, ήσαν εξασφαλισμένες στα Ταμεία μας.
    Τώρα που θα οδεύσουμε στις ασφαλιστικές εταιρείες, ποιός θα τις ελέγχει; Αλλά και οι ασφαλιστικές εταιρείες δεν έπαθαν ζημιά, αφού κουρεύτηκαν τα ομόλογα, στα οποία είχαν επενδύσει τα αποθεματικά που σχημάτιζαν με το ασφάλιστρο που πληρώναμε;
    Η απάντηση είναι: θα τις ελέγχει το άγρυπνο κράτος.
    Και οι ασφαλισμένοι της «ΑΣΠΙΣ-ΠΡΟΝΟΙΑ» κύριε; Τί έγιναν τα χρήματα όσων είχαν ασφαλίσεις ζωής και συνταξιοδότησης με την εν λόγω εταιρεία; Ποιος τα εξασφάλισε αυτά τα χρήματα; Και ποιός μου εγγυάται κ. Προβόπουλε ότι εσύ και οι όμοιοί σου είσθε ικανοί να διασφαλίσετε ότι το ασφάλιστρο που θα πληρώνω για τη συνταξιοδότησή μου δεν θα χαθεί από έλλειψη επαρκούς εποπτείας της ασφαλιστικής επιχείρησης, με την οποία θα συμβληθώ; Το παρελθόν ΣΑΣ δεν εγγυάται τίποτε για το μέλλον ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΣΥΝ. ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΝΤΟΠΙΣΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ!
    ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΕΛΕΙ, ΔΟΥΛΕΙΑ!
    ΟΙ ΚΑΦΕΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΙΔΙΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑ ΛΗΞΕΙ.
    ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ.
    ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
    ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΙΣ ΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟΝ.
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΟΤΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΙΝΔΙΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ,
    ΟΡΓΑΝΩΣΤΕ ΣΩΣΤΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΑΦΥΠΝΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
    ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΜΙΣΕΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΥ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΚΑΙ ΡΟΧΑΛΙΖΕΙΣ ΜΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΟΥ

      Διαγραφή
  94. http://www.insuranceworld.gr/default.php?pname=Article&art_id=9933&la=1&cat_id=4


    θα τους αφγησουμε ετσι;
    δεν σας πνιγει το δικιο;
    δεν θελετε να τους κρεμασετε στα μανταλακια;
    τοση οργη τοσο δικιο, διαχειριστειτε το επιτελους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ...ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΟΥΜΕ!!!!
    ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ...ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ!!!!
    ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ!!!!!!!
    ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ=ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ:ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Προχθές ξεκίνησε πάλι η δίκη Ψωμιάδη.Συνήγορος υπεράσπισης ήταν ο Ζήσης Κωνσταντίνου ένας πάρα πολύ ακριβός δικηγόρος.
    Τα χρήματα για την πληρωμή του πού βρέθηκαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΕ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ 'ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ' ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!!!
      ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΑΠΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ...
      ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ!!!!
      ΘΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΞΟΔΕΥΕΙ ΤΟ ΙΔΡΩΤΑ ΜΑΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ...
      ΙΣΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΜΕ.'ΤΟ ΞΥΛΟ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ'.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΝΕΤΙΣΟΥΜΕ
      ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ,ΚΑΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ...
      ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΑΝΕΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ.

      Διαγραφή
    2. ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ 'ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ'

      Διαγραφή
  98. ο παπαδακησ το πρωι στον αντεννα ανεφερε για την απατη τησ ασπιδασ ,την ωρα που ελεγε για τον προβοπουλο ο οποιοσ στελνει τον κοσμο στην ιδιωτικη ασφαλιση. γεια στο στο στομα σου παπαδακη.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΤΟ ΕΙΠΕ, Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ,ΠΟΣΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.
      ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ή ΤΩΡΑ Ή ΠΟΤΕ!

      Διαγραφή
    2. ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ΚΑΙ Η ΒΑΡΚΑ ΕΓΕΙΡΕ

      Διαγραφή
  99. ΚΑΛΩΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΛΑΚΑΔΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ? ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ;
    ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΠΙΤΑΛ ΜΙΛΑΤΕ ΠΑΛΙ;
    ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΣΤΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΜΙΣ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΣΑ ΘΑ ΠΕΡΙΣΕΨΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ 500 ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΤΕ?
    ΗΜΑΡΤΟΝ??? ΠΟΣΟ ΚΟΡΟΙΔΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙΜ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑΛΥΣΕΙς ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
      ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΛΥΝΕΙς ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΟΥ
      ΤΗς ΕΚΦΡΑΣΗς ΤΟΥ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ

      Διαγραφή
    2. δεν υπαρχει χρονος για μαλωματα και αντιδικιες εδω τωρα. μπορουμε να τους τιναξουμε στον αερα ολους αυτους;
      η Ε.Ε τασσει προθεσμιες για να τηρησει η ελλαδα κ η ασφαλιστικη αγορα τους κανονες της. η τρ. της ελλαδος προωθει υπουλα την ιδιωτικη ασφαλιση.
      το ζητημα ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ πρεπει να λυθει με τον καλυτερο τροπο, πριν ακομα προωθηθουν τετοιες λυσεις.
      μπορουμε να κανουμε κατι ολοι μαζι;

      Διαγραφή
  100. ΣΤΟΝ ALPHA ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΩΝ!
    ΚΑΛΟΝ ΥΠΝΟ ΟΛΟΙ ΜΑΣ. ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΟΜΩΣ!
    ΑΦΗΣΑΜΕ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ:
    ΠΟΣΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ , ΤΟΥ ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΔΗΘΕΝ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΥΒ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΒΡΕ ΟΤΑΝ ΜΑΖΕΘΟΜΣΑΤΝ
      ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΣΟΥ

      Διαγραφή
    2. ΕΣΥΒ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΒΡΕ ΜΑΖΕΘΟΜΕ........ΤΙ ΛΕΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ.
      ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΕΣΥ ΗΣΟΥΝ;
      Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΕ ΕΜΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ.
      ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ;
      ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΤΑ ΜΜΕ;
      ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΤΑΜΕΡΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ; ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ;
      ΑΥΤΟ ΚΑΕΙ. ΤΑ ΑΛΛΑ, ΑΣΤΑ ΓΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.

      Διαγραφή
  101. ενοεις όλοι μαζι
    οι....βρυκόλακες που θέλουν αίμα να ρουφήξουν

    καΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΟΝΙΜΟΩΣ ΦΤΕΝΕ ΓΑΙ ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΕΝΝΟΕΙς ΟΙ ΛΟΓΙΚΟΙ
    ΜΕ ΤΟΥςΑΠΟΤΡΕΛΛΑΜΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥς ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΊΝΑΙ Ο Κ΄ΜΛΟΣ ΤΟΘΥς

    ΕΝΝΟΕΙς ΟΙ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΒΡΙΖΟΜΕΝΟΥΣ

    ΕΝΝΟΕΙς ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΜΑΕ
    ΑΥΤΟΥς ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΗΚΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΤΟΥΣ

    ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΕΙς
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΈΡΕΙΣ
    ΟΤΙ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΗΠΙΕ ΤΟ ΚΩΝΙΟ
    Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΦΥΛΑΚΙΣΘΗΚΕ
    ΚΑΙ
    Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΣΑ ΟΥΖΑ ΕΧΕΙΣ ΠΙΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΤΣΙ?

      Διαγραφή
    2. ΑΝ ΕΧΩ ΠΕΙ ΕΓΩ
      ΜΑΜΟΝΟ ΠΙΩΜΕΝΟΣ
      ΔΙΑΒΑΖΕΙς
      ΤΙΣ ΜΑ ΑΚΙΕς
      ΠΟΘΥΝ ΓΡΕΑΦΟΝΡΤΙΑ
      ΕΔΩ

      Διαγραφή
  102. ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ.ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ, ΛΕΕΙ, ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ.ΜΗ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΟΜΩΣ ΔΥΝΑΤΑ... ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΘΟΡΥΒΟ... ΜΗΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΗΣ "ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ" ΓΙΑΤΙ ΒΡΩΜΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ... ΚΑΙ ΦΟΒΗΘΟΥΝ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΘΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΣΕ ΜΑΣ.ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΘΑ ΠΟΥΛΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΜΕ ΠΟΣΟ ΑΤΥΧΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ.ΕΛΑ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ... ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΠΑΛΩΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΤΗΚΕ;ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΕΚΕΙΝΗ Η ΣΤΕΓΝΗ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ; ΛΕΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΝ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ 260.000 ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ; ΛΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ; ΜΠΑ, ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΟΥΜΕ. ΔΕ ΜΑΣ ΦΩΒΙΖΕΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ. ΕΝΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΤΕ.
      ΑΥΤΟ ΕΠΙΖΗΤΟΥΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ, ΜΗ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΞΑΤΜΙΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΗΝ ΟΡΓΗ, ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΗ ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ.
      ΑΥΤΟ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΜΕ ΟΡΓΗ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ.
      ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΗΣΤΡΙΚΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ,ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΗΣΤΕΨΑΝ.
      ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ
      ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
      ΑΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΤΟ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ, ΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΝΑ ΤΕΛΕΣΦΟΡΗΣΟΥΝ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ,ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ, ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ;
      ΑΥΤΟ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ.
      ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΟΙΜΙΣΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ, ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΜΕ 12% ΤΟΚΟ ΥΠΕΡΗΜΕΡΙΑΣ.
      ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΤΟΣΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΑ; ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ;
      ΔΕ ΘΑ ΣΠΕΥΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΛΥΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΡΟ ΤΡΟΠΟ, ΤΩΡΑ ΕΙΔΙΚΑ ΠΟΥ ΔΡΟΜΟΛΟΓΟΥΝΤΑ ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ;
      ΚΑΙ ΜΗ ΒΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ. ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ.
      ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ.
      ΚΟΙΝΗ ΔΡΑΣΗ, ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ, Ο ΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ, ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ,ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΙΔ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ.

      Διαγραφή
  103. ειμαστε πολλοι ,αλλα.......................που ειμαστε;;;;;;;;;;;;;;;;;;το μονο που δν ξερω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΠΩ ΕΓΩ

      Κ Ρ Υ ΜΜΜ Ε Ν ΟΙ

      ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ

      Διαγραφή
  104. Eγώ σαν ένας απλός ηλικιωμένος ασφαλισμένος,όπου κι΄αν βρεθώ διαδίδω την απάτη που υπέστην από τον ασφαλιστή της Ασπίδος.
    Το λέω συνέχεια όπου κι άν βρεθώ,στους γείτονες της πολυκατοικίας μου,στους φίλους μου στο καφενείο,παντού.
    Είναι το μόνο που μπορώ να κάνω μόνος μου,και θα συνεχίσω όσο ζω να διαδίδω την απάτη της ιδιωτικής ασφάλισης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΕΞΕ ΜΗΝ ΒΡΕΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΔΟΠΥΛΕΨΕΙ ΩΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απίστευτα έξυπνη παρατήρηση!!! Μπράβο μεγάλε, είσαι μακράν ότι πιο μεγαλειώδες έχει βγάλει ο τοπος. Να σε προτείνουμε για νόμπελ.

      Διαγραφή
    2. Ασφα-ληστάκια ξεφτιλισμένα ακόμα επιμένετε εεε? Εδώ πληρώνονται όλα καθηκάκια!!!

      Διαγραφή
  106. κρυμμενοι;γιατι;αλλοι να φοβουνται που μασ εξαπατησαν. εμεισ δεν εχουμε τιποτα να φοβηθουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΩΝΤΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΙ,ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΩΝΥΜΙΑ,ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ,ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΩΝ,,,ΟΠΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ!
    ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ!!!
    ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ
    ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ,ΑΛΛΑ ΑΠΟ 'ΚΕΙ ΑΠΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ,ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕΙ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ,ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ[ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ,ΚΑΙ ΟΣΟ ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΥΠ'ΟΨΙΝ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. Μπορεί κάποιος να δώσει περιγραφή τί έγινε στη δίκη Ψωμιάδη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, λοιπον,αυτα ξερεις μωρε,
      Τ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΟΥΝΗΘΗΚΑΝ

      Διαγραφή
    2. Αν είχες όπως λες αρ ιδια
      θα ΕΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣ ΟΥ
      ΑΛΛΙΩΣ πρόσεχε όταν κάθεσαι στιον ΚΑΝΑΠΕ
      NA MHN ΦΑΝΕΙ ΤΟ ..ΡΟΖ ΒΡΑΚΆΚΙ ΣΟΥ

      Διαγραφή
    3. ΤΙ ΕΜΜΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ?
      ΟΛΟΙ ΒΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ Ο ΚΑΝΑΠΕΣ

      Διαγραφή
    4. πραγματικα, αυτος που γραφει για τον καναπε, φαινεται οτι θελει να αποπροσανατολισει ο τιδηποτε παει να βγει .θεωρει οτι δεν πρεπει να μιλαει κανενας και αλλαζει λογια. υπαρχουν και ανθρωποι με περιεργες τασεις ή σκοπευουν στα δικα τους συμφεροντα. προφανως και δεν μας αφορουν.αγνοηστε τους.οι βωμολοχιες δεν εχουν δουλεια . ειμαστε ολοι καταρακωμενοι και εξουθενωμενοι. ας βγαλουμε την οργη μας εκει που πρεπει,αλλα συντονισμενοι . αυτο ειναι ο στοχος. να πετυχουμε μαζικοτητα καποια στιγμη, αν τελικα αναγκασουμε τους συλλογους να κανουν το καθηκον τους.

      Διαγραφή
  109. http://www.koutipandoras.gr/37276/%CF%83%CF%84%CE%BF-hot-doc-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CF%85%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B5%CE%AF-%CE%B8%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CF%83%CF%83%CE%BF%CE%B4%CE%AC%CE%BD%CE%B5%CE%B9%CE%BF-25-%CE%B5.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. Από τότε που ξεκίνησε η κρίση στη χώρα μας και άρχισε η κατάρρευση της οικονομίας, ο μοναδικός τομέας στον οποίο καταγράφεται εντυπωσιακή άνοδος είναι εκείνος των... θεωριών συνωμοσίας. .
    Η θεωρία όμως που φαίνεται να έχει τους περισσότερους θιασώτες είναι η θεωρία των αεροψεκασμών. Χιλιάδες Ελληνες κάθονται στους καναπέδες τους ή διασκεδάζουν σε μπαρ και καφετέριες συζητώντας στα σοβαρά το ενδεχόμενο να μας ψεκάζουν προκειμένου να μη μεταμορφωθούμε σε Γαβριάδες και στήσουμε οδοφράγματα στις κεντρικές αρτηρίες της Αθήνας και των άλλων ελληνικών πόλεων ως αντίδραση στις περικοπές, στα χαράτσια και στα υπόλοιπα δεινά που έχουν χτυπήσει τις ελληνικές οικογένειες. Κάθε φορά που ένα αεριωθούμενο αεροπλάνο διασχίζει τον ουρανό αφήνοντας το χαρακτηριστικό ίχνος καπνού κοιτάζονται μεταξύ τους με νόημα διαπιστώνοντας ακόμη μία απόδειξη ότι μας ψεκάζουν.

    Θυμάμαι με τρόμο την ημέρα που βρέθηκα σε μια συζήτηση στην οποία συμμετείχε και ένας γνωστός μου μαθηματικός, την ευφυΐα και το αναλυτικό μυαλό του οποίου ως εκείνη τη στιγμή θαύμαζα απεριόριστα και ο οποίος με κάθε σοβαρότητα προσπαθούσε να μας πείσει ότι οι ψεκασμοί είναι πραγματικότητα. Εκείνο που με τρόμαξε περισσότερο ήταν η αποκάλυψη ότι συζητούσε το θέμα αυτό και με τους μαθητές του στην τάξη του λυκείου όπου δίδασκε.

    Οσο παράλογες και αν ακούγονται αυτές οι θεωρίες, πολλοί από αυτούς που τις πιστεύουν φαίνεται να είναι απόλυτα λογικά άτομα. Σύγχρονες επιστημονικές μελέτες αναφέρουν ότι, αν κάποιος πιστεύει σε μία θεωρία συνωμοσίας, τότε έχει πολλές πιθανότητες να πιστεύει και σε άλλες, ακόμη και αν κάποιες από αυτές αντιφάσκουν μεταξύ τους. «Αν κάποιος πιστεύει σε μια θεωρία, τότε παρουσιάζει πολύ υψηλές πιθανότητες να πιστεύει και σε άλλες» δήλωσε πρόσφατα στην εφημερίδα «New York Times» ο Βαϊρίν Σουάμι, ένας καθηγητής Ψυχολογίας που ερευνά την πίστη σε θεωρίες συνωμοσίας στο Πανεπιστήμιο του Γουεστμίνστερ στη Βρετανία.

    Βέβαια το φαινόμενο δεν περιορίζεται μόνο στη χώρα μας αφού, σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες, είναι ευρέως διαδεδομένο σε πολλές χώρες του κόσμου και ιδιαίτερα στις ΗΠΑ, όπου φαίνεται να είναι κάτι σαν εθνικό σπορ.

    Τα τελευταία χρόνια και ενώ η πρόσβαση που έχουμε στην πληροφόρηση έχει διευρυνθεί αφάνταστα εξαιτίας του Διαδικτύου φαίνεται ότι ανάλογη εξάπλωση καταγράφεται και στις θεωρίες συνωμοσίας. Μάλιστα πολλοί θεωρούν ότι το Διαδίκτυο έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην εξάπλωση αυτή. Εκείνο που, σύμφωνα με τους ψυχολόγους, κάνει ιδιαίτερη εντύπωση είναι το γεγονός ότι στις θεωρίες αυτές δεν πιστεύουν μόνο άτομα με πνευματικές δυσλειτουργίες αλλά και απόλυτα λογικοί άνθρωποι. Οπως αναφέρουν, το ανθρώπινο μυαλό έχει μια εντυπωσιακή ικανότητα να δημιουργεί σενάρια και ακόμη και οι πιο παρανοϊκές θεωρίες μπορεί να βασίζονται σε λογικά επιχειρήματα.

    Οπως προκύπτει από τις έρευνες του Σουάμι, οι περισσότεροι από τους θιασώτες των θεωριών συνωμοσίας είναι ταυτόχρονα κυνικοί απέναντι στον κόσμο και ειδικά απέναντι στην πολιτική. Επίσης έχουν την τάση να επιδεικνύουν χαμηλή αυτοπεποίθηση, ενώ η πίστη τους στις συνωμοσίες φαίνεται να αυξάνεται όταν έρχονται αντιμέτωποι με καταστάσεις όπου κυριαρχεί η αβεβαιότητα και αισθάνονται αδυναμία να αντιδράσουν.

    Οι ψυχολόγοι αναφέρουν επίσης ότι οι συνωμοσίες γίνονται πιο πιστευτές από άτομα που ανήκουν στα πολιτικά άκρα, είτε δεξιά είτε αριστερά. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα της Χρυσής Αυγής, ενός κόμματος που φαίνεται να είναι πεπεισμένο ότι όσα συμβαίνουν στη χώρα μας είναι αποτέλεσμα μιας σκοτεινής συνωμοσίας του εβραιογερμανικού (!) τόξου προκειμένου να υφαρπάξουν τα τεράστια ορυκτά αποθέματα της χώρας και να εξαφανίσουν την ελληνική φυλή.

    Επίσης τονίζουν πως όταν οι άνθρωποι έρχονται αντιμέτωποι με μια οικονομική ή φυσική καταστροφή ή με μια τρομοκρατική επίθεση έχουν μεγάλες πιθανότητες να αμφισβητούν τις επίσημες εξηγήσεις και τα δημοσιεύματα των παραδοσιακών μέσων ενημέρωσης και να στρέφονται σε αφηγήσεις που ενισχύουν την πεποίθηση ότι «κάτι ύποπτο συμβαίνει». Εξ ου και σηκώνουν το βλέμμα στους ουρανούς αναζητώντας τα αεροπλάνα που μας... ψεκάζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  111. Στον κατάλογο των δημοσιογράφων που έχουν πάρει δάνεια εκατομμυρίων ευρώ από τις τράπεζες, δίχως εγγυήσεις και δίχως να τα επιστρέψουν ποτέ, φιγουράρει και το όνομα του Γιώργου Τράγκα.

    Σύμφωνα με στοιχεία της Λαικής Τράπεζας, ο Γιώργος Τράγκας έχει πάρει δύο δάνεια συνολικού ποσού 2.392.000 ευρώ από τη Λαϊκή, του Αντρέα Βγενόπουλου για τα οποία δεν δόθηκε καμια εγγύηση. Μάλιστα, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της τράπεζας, το 2012, δεν αναμένεται να αποπληρωθεί με αποτέλεσμα να χαθεί το σύνολο του ποσού.

    Την ίδια ώρα πολλά ερωτηματικά προκαλεί το ομολογιακό δάνειο ύψους 98 εκατ. ευρώ, το οποίο κατάφερε να εξασφαλίσει ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA, από πέντε τράπεζες. Ένας σταθμός υπερχρεωμένος που αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα ρευστότητας και μάλιστα την ώρα που δεκάδες μεγάλες παραγωγικές επιχειρήσεις δεν παίρνουν από τις τράπεζες ούτε ένα ευρώ.

    Μεγάλοι ευνοημένοι από τις τράπεζες είναι ο πρώην ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού ALTER Γιώργος Κουρής και ο διευθύνων σύμβουλος, Κώστας Γαννίκος. Η μέθοδος που χρησιμοποιούσαν έχει μείνει γνωστή ως «στρουμφάκια». Σύμφωνα με αυτή, το κανάλι προκειμένου να δανειστεί από τις τράπεζες αποτιμούσε τις άυλες αξίες του, όπως για παράδειγμα τα σίριαλ και τις εκπομπές με φουσκωμένες τιμές. Στη συνέχεια αυτή η άυλη περιουσία έμπαινε ως εγγύηση για να ληφθεί το δάνειο. Με τον τρόπο αυτό, κατόρθωσαν να λάβουν δανειοδότηση ύψους 500 εκατ. ευρώ για το ALTER, τα οποία δεν επιστράφηκαν ποτέ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣ0ΥΜΕ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ; ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΤΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΜΑΣ;
    ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΑΣΠΙΣ ΑΜΕΣΑ,ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΑ Ή ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ!ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΑΣ, ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΕΙΣΘΕ ΠΡΟΕΔΡΟΙ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣκλπ. ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ

    Προωθούν ιδιωτικές και κοινωνικές ανταποδοτικές υπηρεσίες σύνταξης και υγείας

    June 3, 2013 | in ΕπικαιρότηταNo comments
    Σαρωτικές αναμένονται στα επόμενα χρόνια οι αλλαγές στη παροχή ασφάλισης για συντάξεις και υγεία , που θα αλλάξουν το εδώ και δεκαετίες δομημένο σύστημα με βασικό πάροχο τα κοινωνικά ασφαλιστικά ταμεία.
    Οι απανωτές ρυθμίσει για την κοινωνική ασφάλιση τα τελευταία τέσσερα χρόνια , η απορύθμιση των εργασιακών σχέσεων , η ύφεση στην οικονομία , η κατακόρυφη αύξηση της ανεργίας οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια σε ένα εκ βάθρων μεταλλαγμένο σύστημα μικτής ασφάλισης για τους έχοντες και κατέχοντες.
    Όπως εκτιμούν έγκυροι αναλυτές των συντελούμενων αλλαγών στο σύστημα παροχών υγείας και συντάξεων του κοινωνικού ασφαλιστικού συστήματος οι εκπλήξεις που περιμένουν τους Έλληνες και τις επόμενες γενιές ασφαλισμένων και συνταξιούχων δεν θα έχουν καμία σχέση με το ισχύον σύστημα.
    Ειδικότερα στο τομέα της κοινωνικής ασφάλισης και των παροχών συντάξεων το ΙΚΑ θα μεταλλαχτεί σε ένα ενιαίο φορέα κοινωνικής ασφάλισης για όλους . Είτε είναι μισθωτοί είτε είναι αυτοαπασχολούμενοι , ελεύθεροι επαγγελματίες , είτε αγρότες .Οι παροχές συντάξεων θα είναι πλέον από αναδιανεμητικές ανταποδοτικές με ελάχιστη εγγυημένη σύνταξη .
    Στο τομέα της υγείας ο ΕΟΠΠΥ θα μετατραπεί σε ένα δεύτερο ταμείο υγείας που θα λειτουργεί με ξεχωριστές εισφορές και παροχές που δεν θα συνδέονται κατ ανάγκη με την κύρια συνταξιοδοτική ασφάλιση .
    Και στις δύο περιπτώσεις η εμπλοκή του ιδιωτικού τομέα της ασφάλισης θα είναι δεδομένη και στο μεν κλάδο της ασφάλισης σύνταξης θα έχει διαχειριστικό ή συμπληρωματικό ρόλο μέσα από την σύσταση και λειτουργία των επαγγελματικών ταμείων και τα συνταξιοδοτικά προγράμματα των ασφαλιστικών εταιριών. Οσο για τον κλάδο της υγείας ανοικτό είναι το ενδεχόμενο να εμπλακούν και οι ασφαλιστικές εταιρίες στην ασφάλιση υγείας μέσω ΕΟΠΥΥ, όταν αυτός ανεξαρτητοποιηθεί από το σύστημα ασφάλισης των κύριων ταμείων που θα παρέχουν μόνο υπηρεσίες σύνταξης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. http://www.insuranceworld.gr/default.php?pname=Article&art_id=9943&cat_id=4

    αυτη η ΤτΕ με την ανεπαρκεια της,μας ξεσκισε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. Η «νέα» ασφαλιστική αγορά

    Μπορεί να μην είναι ευδιάκριτο, όμως τα πράγματα στην ασφαλιστική αγορά αλλάζουν. Και πάνε προς το καλύτερο δείχνοντας ότι τελικά ο σημαντικός αυτός κλάδος βρίσκεται σε κινητικότητα δημιουργική. Και που μπορούμε να το στηρίξουμε; Στο γεγονός ότι για πρώτη φορά υπάρχει κινητοποίηση από την ιδιωτική αλλά και την κρατική πλευρά προς την κατεύθυνση αλλαγής των παλαιών συνθηκών και συνηθειών και εγκαθίδρυσης νέων.

    Για παράδειγμα, ασφαλιστές, κυβέρνηση, εποπτεία και σύμβουλοι εξετάζουν άλλοτε από κοινού, άλλοτε με παράλληλες δράσεις, άλλοτε με παρόμοια στόχευση, το θέμα των συντάξεων και της υγείας. Ακόμα εξετάζεται το θέμα της διαφάνειας των ασφαλιστικών συμβολαίων και το θέμα της ενημέρωσης των καταναλωτών, όχι διότι υπάρχει πρόβλημα αλλά διότι υπάρχει πρόθεση να γίνει ένα βήμα προς το καλύτερο. Επίσης, εξετάζονται και άλλα πολλά, όλα σχετικά με την βελτίωση της αγοράς.

    Συζητιούνται πράγματα και προοπτικές μεταξύ των εταιρειών, μεταξύ των διαμεσολαβούντων, μεταξύ άλλων βαθμίδων και κλιμακίων, μεταξύ εταιρειών που στηρίζουν την αγορά τεχνικά, θεωρητικά, νομοθετικά. Και όλα δείχνουν ότι το τραπέζι του διαλόγου έχει στρωθεί για τα καλά. Επίσης θέματα ανοικτά δεν υπάρχουν, διαφωνίες δεν ανέκυψαν και επικρατεί ηρεμία, που για πολλά χρόνια έλειψε. Είναι εμφανή τα στοιχεία της ωριμότητας. Και πρέπει να το επισημάνουμε αφού με εξαίρεση κάποια ψήγματα προβλημάτων, άλλης εποχής καθώς και άνθρωποι άλλης νοοτροπίας, η μεταστροφή των συνθηκών της αγοράς είναι εμφανής. Σκέψη, προβληματισμός, ενδιαφέρον.

    Η αθωότητα και η πονηριά πέρασαν μάλλον ανεπιστρεπτί. Τώρα η θέση ανήκει στην σοβαρή αγορά, τους επαγγελματίες με στόχευση και στους επίμονους εργάτες. Βέβαια μπορεί για κάποιους να υπάρχει καθυστέρηση και για κάποιους άλλους νωχελική κινητοποίηση. Οι εκτιμήσεις, ο σχολιασμός, ή οι προσωπικές απόψεις για τον τρόπο τον χρόνο και τις διαδικασίες, είναι μάλλον περιττές. Το μέλλον περιμένει την ασφαλιστική αγορά με αξιόπιστες, ορθολογικές, κατανοητές προτάσεις. Ο καταναλωτής χρειάζεται σιγουριά. ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Μ ΑΡΕΣΑΝ "ΤΑ ΨΗΓΜΑΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΑΛΛΗΣ ΕΠΟΧΗΣ" ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ "Η ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. Πως διάολο συζητάνε για νέες συνθήκες στην ασφαλιστική αγορά όταν υπάρχουν ένα εκατομμύριο εξαπατηθέντες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μας κρυψανε. βαλανε να μας φιμωσουν. ακουγομαστε λιγοι που χτυπαμε πορτες και μιλουμε με διαφορους.
      μονο αν γινει κατι τραγικο και απευκτεο θα ξεκινησει το πραμα.
      γιατι απο τους συλλογους,εχουν επιδοθει σε συγγραφη επιστολων και ησυχες, αθορυβες διαμαρτυριες.
      αν τους πεισουμε να μαζεψουν τους ασφαλισμενους..μονο τοτε!
      ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ;;;;;;;; ΔΕΣΜΕΥΟΝΤΑΙ;;;

      Διαγραφή
    2. εσυ που ψηφίζεις ΑΝΕΛ γιατι δεν λες τον πρόεδρο σου να δεις αν μας ψεκάζουν

      Διαγραφή
  116. εγώ πιστεύω ότι μέχρι 15 ιουνίου θα δοθεί λύση,όπως μας υποσχέθηκαν οι καθ όλα έντιμοι και αξιόπιστοι ασφαλιστές μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. ΨΑΓΜΕΝΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ4 Ιουνίου 2013 στις 3:30 μ.μ.

    http://www.capital.gr/News.asp?id=1809562

    ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!
    ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. και εσυ για τους ΑΝΕΛ είσαι
    τόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσο μυαλο βρ αδερφέ
    θα έλυνεσ και το θέμα της Ελλάδοα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. Η δίκη του ψωμιάδη, της συζύγου και της κόρης του ξεκίνησε πέρυσι την 28.03.2012 και έχει αναβληθεί και διακοπεί δεκάδες φορές. Έχει προγραμματισθεί για την Τρίτη 18.06.2013, αλλά πιθανόν οι δικηγόροι του να ζητήσουν πάλι αναβολή ή διακοπή. Μέχρι στιγμής έχουν κάνει ό,τι κόλπα μπορεί να φαντασθεί κάποιος για να πετύχουν αναβολές και διακοπές. Στόχος τους είναι να καθυστερήσουν για χρόνια, ώστε να αποφυλακισθεί το λαμόγιο και μετά ποιός τον είδε... Πιθανολογώ ότι θα γλεντάει στη Νότια Αμερική ξοδεύοντας τα εκατομμύρια που με τόσο κόπο μας έκλεψε.

    Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να έλθει στο Εφετείο. Η αίθουσα δεν είναι γνωστή ακόμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. Δικηγόροι της οικογένειας

    Κώστας Τριανταφυλλόπουλος (δικηγόρος του λαμόγιου)

    Γιάννης Αλετράς (δικηγόρος της κόρης, ήταν υπεράσπιση των κατηγορουμένων στην δίκη για την δολοφονία του 15χρονου Γρηγορόπουλου, ήταν υπεράσπιση των κατηγορουμένων στην δίκη για την απαγωγή Παναγόπουλου, κλπ)

    Ζήσης Κωνσταντίνου (δικηγόρος της συζύγου)


    Το μόνο σίγουρο είναι ότι μέρος από τα λεφτά που μας έκλεψε η λαμο-οικογένεια τα επένδυσε σε "άξιους" δικηγόρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. ευχαριστούμε τον φίλο για τις πληροφορίες που μας έδωσε για τις δίκες.
    Θα πάω στο δικαστήριο για να αντικρύσω από κοντά τους αλήτες που με κατέστρεψαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή