ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Τελευταίες εξελίξεις στο καυτό θέμα μας

Αγαπητοί μας Ασφαλισμένοι,

Το Σωματείο μας έχει κάνει αρκετές συναντήσεις εδώ και λίγο καιρό με τον κ. Κωνσταντίνο Παπακωστόπουλο δικηγόρο και συνεργάτη KPMG επ' ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του ως επόπτη εκκαθάρισης και με τον κ. Ράουνα νέο εκκαθαριστή. 

Σκοπός των συναντήσεων μας ήταν  η ενημέρωση του Σωματείου για τις νέες ενέργειες που πρέπει να επιτευχθούν το συντομότερο δυνατόν και αφορούν, α) την απελευθέρωση δημόσιων βαρών του ενεργητικού των χαρτοφυλακίων ζωής (ΦΑΠ, ΕΤΑΚ, ΕΕΤΗΔΕ κτλ.), β) την άρση της απόφασης για δέσμευση του 50% επί των διαθεσίμων στο χρηματικό υπόλοιπο των άνω εταιριών από το δημόσιο και γ) την απεγκλώβιση της εκτίμησης της αξίας των υπό εκποίηση ακινήτων των 2 ασφαλιστικών εταιριών από την επιτροπή σύμφωνα με το άρθρο 9 του Ν.2190/1920. Φυσικά δεν αποκλίνουμε από το στόχο της πλήρους αποζημίωσης όλων των πελατών ζημιωθέντων ασφαλισμένων.

Ως αναφορά τις εξελίξεις στο θέμα της ασφαλιστικής εκκαθάρισης, πάγιο αίτημα μας είναι η θεσμοθέτηση μιας ταχείας διαδικασίας όπως και το ξεκαθάρισμα πολλών άλλων σχετικών θεμάτων όπως η ολοκλήρωση και ανάρτηση της κατάστασης δικαιούχων ασφαλίσματος ζωής, καθορισμός ποσών από νέες απαιτήσεις κ.α. Όσο πιο γρήγορα ολοκληρωθεί το έργο της ασφαλιστικής εκκαθάρισης τόσο λιγότερη θα είναι και η απομείωση των περιουσιακών στοιχείων και του ενεργητικού που θα μοιραστούν σε εμάς τους κατεστραμμένους ασφαλισμένους και τόσο πιο γρήγορα θα επέλθει και η τελική λύση.

Όλοι μαζί σύσσωμοι και ενωμένοι σαν μια γροθιά θα τα καταφέρουμε να είσθε σίγουροι. Αγωνιζόμαστε δεν παραδίδουμε τα όπλα σε κάθε περίπτωση και έχουμε θέσει στόχο και σκοπό της ζωής μας την επίλυση του τεράστιου αυτού θέματος που έχει καταστρέψει κόπους και θυσίες ζωής.

3 χρόνια, 2 μήνες και 8 ημέρες ανυποληψίας, αδιαφορίας και ατιμωρησίας. Σαχινίδη, πράκτορα ξένων συμφερόντων δεν ξεχνάμε όσα χρόνια κι αν περάσουν την καταστροφή που μας προξένησες. Κύριοι ασφαλιστές πήγατε στο πάτο και εκεί θα παραμείνετε μέχρι το τέλος της βέβηλης και μιαρής ζωής σας.

407 σχόλια:

  1. για τον καλο κυριο που δεν μπορουσε να διαβασει τα σχολια, παρα μονο μεχρι 1/11..στην πρωτη σελιδα κατω κατω..γραφει..φορτωση περισσοτερων..
    κλικ εκει,πατε στην επομενη και μετα παλι το ιδιο,οταν τα σχολια ειναι πολλα.

    για τον διαχειριστη του μπλογκ οπως εγινε η παρουσα αναρτηση.
    δεν μας αναφερετε καθολου γιατι κρυφτηκαμε απο τηνν κοινωνια και τη δημοσιοτητα .
    ετσι θα πιεσουμε; ετσι θα ακουστουμε;
    πραγματικα,πειτε την αληθεια, θεωρειτε οτι υπαρχει καμια ελπιδα ετσι που λειτουργειτε κατα μονας και με δικες σας αποφασεις περι του πρακτεου;
    αναλαβατε ενα συλλογο. αρα μαζι αποφασιζουν καποιοι και ενεργουν οι επικεφαλης μετα απο αποφαση του σωματος.
    τι πραγματικα συμβαινει θα μας πειτε;
    μας ξεχασε ο σκάι,γιατι ολοκληρωσε τον κυκλο του και χαθηκαμε απο προσωπου τηςγης;
    γινανε συμφωνιες γι αυτο; γιατι δεν μας λετε αυτο που εγινε και συμβαινει;
    τι σκοπιμοτητες εξυπηρετηθηκαν και γιατι τωρα ειμαστε αφανεις;
    τοσο ανωδυνα λετε να μας πανε στη δεκαετη εκκαθαριση;
    αποφασισε ποιος οτι αυτος ειναι ο μονος τροπος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τοσες συναντησεις με τον παπακωστοπουλο και τι σου ειπε? ποτε θα αποζημιωθουμε? τι μας γραφεις εκθεση ιδεων για να δειξεις οτι κατι κανεις? ασε τα κομπλεξιλικια σου με τους ασφαλιστες και κανε τη δουλεια σου ως προεδρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλα εσυ σε λιγο θα μας πεις οτι θα αποζημιωθουν οι πελατες της ασπις που εχουν πληρωσει τη συνδρομη τους στο συλλογο και οι αλλοι δεν, γιατι ετσι το θες εσυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΟΣΜΕΝΟΙ30 Νοεμβρίου 2012 στις 5:45 μ.μ.

    ΑΝ ΕΠΙΤΕΥΧΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ, Ή ΑΡΧΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΕΙ ΜΕΡΙΚΩΣ ΜΕ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΕΓΓ. ΚΕΦ. ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΩΘΕΙ ΤΟ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΝ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΥΤΩΝ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΙΚΙΩΝ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΑΣΦ. ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ.
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΜΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΔΥΣΚΟΛΑ, ΟΠΩΣ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ Κ.Λ.Π, ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΠΑΝΑΚΤΗΣΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. στην κατασταση που βρισκομαστε,ειναι σκοπιμο να ξαναδωσουμε ορισμενες διαστασεις του προβληματος μας,μεσω των καναλιων τηλεορασης,οπως φροντιζουν και κανουν οι ομολογιουχοι,και επισης καποιες επαφες του υφυπουργου οικονομικων Κ.Σταικουρα,ειναι απαραιτητες,τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. O καινούργιος επόπτης εκκαθάρισης είναι η απόλυτη απογοήτευση.
    Σε όποιον πάει να τον συναντήσει του λέει με τα μάτια στραμμένα στο πάτωμα:επενδύσατε σε μια ιδιωτική εταιρεία και χάσατε.
    Μην περιμένετε τίποτα από τον συγκεκριμένο άνθρωπο.
    Επιπλέον δηλώνει πλήρη άγνοια επί του προβλήματος μας αναφέροντας ότι απλά τον διόρισαν σε αυτή τη θέση για ένα σύντομο χρονικό διάστημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΟ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΛΕΕΙ
      ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΔΗΛΩΣΕ ΕΥΘΑΡΣΩΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ
      ΑΛΛΙΩΣ
      ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΓΕΛΟΙΟΣ ΛΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΜΑΣ

      Διαγραφή
    2. ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ
      ΖΩΗ ΑΥΓΕΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ
      ΑΠΟ ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ

      Διαγραφή
    3. Εμενα με λενε Βανεσα και σας χυνω μεσα

      Διαγραφή
  7. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ,ΔΕΝ ΠΗΓΑΜΕ ΝΑ ΡΙΣΚΑΡΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΕΝΔΥΣΗ, ΕΠΙΣΥΝΑΨΑΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ,ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ.ΥΠΗΡΧΕ ΟΣΟ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ [ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΣΑΧΙΔΟΝΟΜΟ] ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ.ΚΑΙ ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Ο Κ.ΑΣΧΕΤΟΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ,ΤΟΤΕ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ.
    ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ...ΤΟΤΕ ΝΑ ΑΔΕΙΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΧΡΗΜΑ ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ [ΚΑΘΟΤΙ ΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ] ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΞΩ.

    ΓΙ'ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΕΙ ΜΑ...ΕΣ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ,ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ
    ΑΡΚΕΤΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑΜΕ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Aκούσαμε στην εκπομπή ΣΤΟΝ ΙΣΤΟ ΤΗΣ ΑΡΑΧΝΗΣ σάββατο βράδυ στο ΕΧΤΡΑ ότι όλες οι ασφαλιστικές εταιρείες είναι μια μεγάλη απάτη.
    Ο γνωστός δημοσιογράφος(ο οποίος έχει παρεβρεθεί και σε δικές μας συναντήσεις)έλεγε ευθαρσώς:μην περιμένει κανείς να αποζημιωθεί από ελληνική ασφαλιστική εταιρεία.Αναφέρθηκε στην interamerican,Minetta κ,ά.
    Ενας βασικός θεσμός της σύγχρονης κοινωνίας,η ιδιωτική ασφάλιση, πλήττεται τόσο έντονα και καταρρεέι μέρα με τη μέρα.
    Αντίδραση καμμία,από κανένα φορέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οτι ακούστηκε στόν ΙΣΤΟ ΤΗΣ ΑΡΑΧΝΗΣ ερχεται να επιβεβαιώσει ότι όλα τα ΣΤΕΛΕΧΗ της ΑΣΠΙΔΑΣ είχαν εξαγοράσει τα UNIT LINKED τους από το 2002 ( ASPIS BOND ο 1ος που ήταν και Διευθυντής πωλήσεων) μέχρι το 2006 ο τελευταίος , ασχέτως τι έλεγαν σε συσκεντρώσεις Ασφαλιστών ......Απλώς μετά είχαν αφήσει το Ομαδικό να υπάρχει για γάζες και θερμόμετρα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΗ γράφετε πράγματα που δεν ανταποκρίνονται στηνπραγματικότητα για τον νέο επόπτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Mακάρι ο νέος επόπτης να φανεί άξιος διαχειριστής του προβλήματος που ανέλαβε,αλλά επιτρέψτε μου να αμφιβάλλω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΣΙΜΕΝΩΝ4 Δεκεμβρίου 2012 στις 7:56 μ.μ.

    ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΣΙΜΕΝΩΝ
    ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΠΟΠΤΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΕΑΖ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ Κ. ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ, ΜΑΛΛΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΑΣΦΑΛΣΙΜΑΤΩΝ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΓΑΙ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΠΙΑ ΑΕΓΑ ΠΟΥ ΉΔΗ ΑΠΟ 1/6/2012 ΤΕΛΕΙ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΣΦΑΛΙSΤΙΚΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ COMMERCIAL VALUE AAE...
    DHLADH ANAGGELIA APAITHSEVN MAS, META EPALHUEYSH EJ ARXHS KAI META TIΣ ΤΥΧΟΝ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ (ΠΙΝΑΚΑ) ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΑΤΩΝ ΖΩΗΣ....., ΑΝΑΚΟΠΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΣ...Κ.Λ.Π.... ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΟΤΠΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΣ kPMG.
    AΠΑΝΤΑ ΔΗΛ. ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΣΑΝ ΝΑ ΛΥΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΣΦΑΛ. ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΑΠΟ 21/9/2009.
    ΟΨΟΜΕΘΑ ΑΛΛΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΥΕΛΠΙΣΘΟΠΥΘΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΟΜΗ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ ΚΑΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΝΑΙΜΑΚΤΗ !!!ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΑΤΑ ΣΥΜΕΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΕΡΜΩΝ!!! ΘΥΜΑΤΩΝ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΝΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΖΩΗΣ!!! ΠΟΥ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΟΝΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ).
    ΟΠΩΣ.....Ο Επόπτης Εκκαθάρισης της Ασπίς Πρόνοια ΑΕΑΖ Κωνσταντίνος Βλαχογιάννης, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει τους δικαιούχους ασφαλίσματος της εταιρείας ότι μπορούν έως την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010 να αναγγείλουν τις απαιτήσεις τους.

    Ειδικότερα καλούνται οι δικαιούχοι ασφαλίσματος κατά ζημιών της εταιρείας Ανώνυμη Εταιρεία Ασφαλίσεων Ζημιών, εξαιρουμένων των δικαιούχων ασφαλίσεων αστικής ευθύνης από την κυκλοφορία αυτοκινήτων (οι οποίοι πρέπει να απευθύνονται στο Επικουρικό Κεφάλαιο, τηλ. Επικ.: 210-3327400) να προβούν στην κατά το άρθρο 10 παρ. 3 του ν.δ 400/1970 αναγγελία των απαιτήσεών τους σε βάρος της εταιρείας προσκομίζοντας ταυτόχρονα όλα τα δικαιολογητικά τους στοιχεία στον επόπτη κ. Βλαχογιάννη, οδός Κηφισίας 62, Μαρούσι (τηλ. επικοινωνίας: 210-6180620, 647,691).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. http://www.protothema.gr/economy/article/?aid=241171

    Μ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ.
    ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ;
    ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΙΣΤΕ, ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΑ ΜΕΛΗ, ΟΡΓΑΝΩΣΤΕ ,ΚΑΛΕΣΤΕ,
    ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ.
    ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΡΜΗΝΕΥΟΥΝ ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΡΙΧΝΟΥΝ
    ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ.
    ΜΑΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ.
    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ.
    ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ; ΔΕΚΑ ΑΤΟΜΑ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙΙ ΟΛΑ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ, ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. γιατι περιμενουμε ολες αυτες τις διαδικασιες και δεν τηρουνται οι υποσχεσεις ολων των κομματων..; γιατι δεν προχωρει η δανειοδοτηση απο το εγγυητικο καινα εχουμε εστω εναν τοκο απλο προθεσμιακης καταθεσης και οι αποδοσεις να γινονται σταδιακα; γιατι περιμενουμε την εκκαθαριση; γιατι παρακολουθουμε τα εγκληματα να συνεχιζονται; ποιος ψωμιαδης και ποιος παπαθανασιου; εδω μιλουμε για συνεχεια εγκληματων.
    και τι ακριβως μας γραφετε; πλακα μας κανετε;
    συγκυβερνηση και λογια; κατι θυμιζετε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 2,3 δισ Ε πλεονασμα το πρωτο 10μηνο του 2012 χωρις τους τοκους. Αν θελουν μπορουν να μας αποζημιωσουν σε μια βδομαδα. Ξυπνήστεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ποσο βαθια νυχτωμένοι είστε όλοι σας

      Διαγραφή
    2. http://asfalisinet.gr/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%AE-%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82-%CF%81%CE%AF%CE%B6%CE%B5%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B1%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA/

      Διαγραφή
  17. http://www.nextdeal.gr/%CE%95%CE%B9%CE%B4%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/%CE%99%CE%B4%CE%B9%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%91%CF%83%CF%86%CE%AC%CE%BB%CE%B9%CF%83%CE%B7/item/13639-%CE%9C%CE%B5-%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%BA%CE%AD%CF%84%CE%BF-%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%B9%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CE%95%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%9A%CE%B5%CF%86%CE%AC%CE%BB%CE%B1%CE%B9%CE%BF-%CE%A3%CF%88%CF%83%CE%AF%CE%B2%CE%B9%CE%BF-%CE%B7-%CF%81%CF%8D%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7.html


    ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΘΗΚΕ, ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ; ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΟΠΤΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ;
    ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ;
    ΠΡΟΣ ΤΙ ΤΟ ΚΡΥΨΙΜΟ ΚΑΙ Η ΑΦΩΝΙΑ;
    ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΤΕ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ, ΝΑ ΑΝΑΒΙΩΣΕΙ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. http://www.newsbomb.gr/politikh/story/259504/oi-dyo-eisaggeleis-poy-leitoyrgoyn-os-aspida-tis-dimokratias

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και τωρα γιατι ξεπερασαμε την τριετια και ηρθαν και παρηλθαν εποπτες, εκκαθαριστες, υπουργοι, πρωθυπουργοι , αδρα αμοιβομενοι και εμεις δεν εξασφαλισαμε τις περιουσιες μας;
      ειμαστε ησυχοι, αφωνοι και αλαλοι, ερμαια πολλων συμφεροντων .
      ποτε εγινε η τελευταια συγκεντρωση με νεα δεδομενα, ποτε εγινε η τελευταια παρασταση στον εισαγγελεα, στα μμε (περα απο τις διαφημισεις των αγωγων και των συμφεροντων );
      ουτε ενα μερος των χρηματων μας δεν πηραν τα συμβολαια που εληξαν ,για τα ματια.
      τους ειμαστε παντελως αδιαφοροι, γιατι ειμαστε αθορυβοι και ακινδυνοι.

      Διαγραφή
  19. σσσσσ!σιγά μην ξυπνήσουν τα κορόιδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. OI OMOΛΟΓΙΟΥΧΟΙ ΕΙΣΕΒΑΛΛΑΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΙ.ΧΤΥΠΟΥΣΑΝ ΜΕ ΟΡΓΗ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΣΕ ΩΡΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΚΑΞ ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ? ΤΟ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΠΕΞΑΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΑΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΔΩΘΗΚΕ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ? ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΚΤΟΝΩΣΗ ΗΤΑΝ.

      Διαγραφή
  21. http://www.iefimerida.gr/news/81146/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%87%CE%B5%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BB%CE%B1%CF%85%CF%81%CE%AD%CE%BD%CF%84%CE%B7-%CE%BB%CE%B1%CF%85%CF%81%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%AC%CE%B4%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-proton


    ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΑΝΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Θεσμικό πλαίσιο για την τοποθέτηση Επιτρόπου από την ΤτΕ
    Πρωτοβουλία για την εξυγίανση της ασφαλιστικής αγοράς, αναμένεται να αναλάβει η Τράπεζα της Ελλάδος, προετοιμάζοντας νέο θεσμικό πλαίσιο που θα προβλέπει την τοποθέτηση Επιτρόπου και τη δυνατότητα μεταφοράς χαρτοφυλακίου των υποχρεώσεων της σε άλλη ασφαλιστική εταιρεία ή σε έναν ανεξάρτητο φορέα.

    Η πρωτοβουλία έρχεται να ολοκληρώσει τις θεσμικές αλλαγές που έγιναν για τη βιωσιμότητα του Επικουρικού Κεφαλαίου και θα περιλαμβάνει την τοποθέτηση Επιτρόπου με αυξημένες αρμοδιότητες, αντίστοιχες με αυτές που θα προβλέπονται για τις τράπεζες.

    Μεταξύ των εναλλακτικών λύσεων που εξετάζονται είναι η δυνατότητα μεταφοράς μέρους του χαρτοφυλακίου (portfolio transfer) των ζημιών που έχει μια ασφαλιστική εταιρεία, σε άλλη εταιρεία. Πρόκειται για διαδικασία διαδεδομένη στο εξωτερικό και η οποία επιτρέπει σε μια ασφαλιστική, να μεταφέρει μέρος των υποχρεώσεων που έχει αναλάβει, προκειμένου να μειώσει τις κεφαλαιακές της ανάγκες.

    Η δυνατότητα αυτή δεν υπάρχει σήμερα από το υφιστάμενο νομοθετικό πλαίσιο, στο βαθμό που απαιτεί η ανάδοχος ασφαλιστική να διαθέτει άδεια εγκατάστασης στη χώρα. Το νέο καθεστώς θα επιτρέπει τη μεταβίβαση του χαρτοφυλακίου σε εταιρεία, που δεν είναι απαραίτητα εγκατεστημένη στην ίδια χώρα με την προϋπόθεση ύπαρξης ενός γραφείου διακανονισμού, που θα διαχειρίζεται τις ζημιές.

    Το μέτρο θα χρησιμοποιηθεί ως εργαλείο εξυγίανσης μιας ασφαλιστικής, προκειμένου να αποτραπεί η ανάκληση της άδειας λειτουργίας της, στην περίπτωση που δεν καλύπτει τις κεφαλαιακές απαιτήσεις.

    Το εργαλείο της μεταφοράς χαρτοφυλακίου θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί στην περίπτωση της Ασπίς Πρόνοια και της Commercial Value, με τη μεταφορά των υποχρεώσεων και των περιουσιακών στοιχείων σε ανάδοχη εταιρεία, πρακτική που θα επέτρεπε την αντιμετώπιση του προβλήματος, που εκκρεμεί εδώ και τρία χρόνια.

    Το νέο πλαίσιο εξυγίανσης θα έχει τη μορφή νομοθετικής πρωτοβουλίας και αποτελεί ήδη αντικείμενο επεξεργασίας από την αρμόδια εποπτική αρχή, η οποία εξετάζει όλα τα εργαλεία που υπάρχουν στις διεθνείς αγορές για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του ασφαλιστικού κλάδου. Η Τράπεζα της Ελλάδος μελετά τις παραπάνω αλλαγές ενόψει και των αυξημένων κεφαλαιακών αναγκών που θα δημιουργηθούν με την προσαρμογή του ασφαλιστικού κλάδου στο Solvency II.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ???
      ΤΩΡΑ, ΖΗΣΕ ΜΑΙ ΜΟΥ ...ΝΑ ΦΑΣ ΤΡΙΦΥΛΛΙ!
      ΟΤΙ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ,ΤΟ ΕΚΣΦΕΝΔΟΝΙΖΟΥΝ...ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ!

      Διαγραφή
    2. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Η ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΦΟΡΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΕΜΑΣ,ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑ ΝΟΥ, ΠΙΟ ΑΜΕΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ;
      ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΩΡΑΙΤΑΚΗ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΩΦΕΛΗΣΟΥΝ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ ΠΟΛΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ;
      ΠΩΣ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ; ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ Ή ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ΠΡΟΣΟΔΟΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΠΑΚΕΤΑ ..ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ;;;;

      Διαγραφή
  23. ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΠΛΗΡΗΣ!
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΡΑΤΑΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗ ΜΟΥ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ.
    ΕΧΩ ΗΔΗ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ.ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΗ ΧΑΡΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ ΚΑΙ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ.
    ΕΓΩ ΕΧΑΣΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ, ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και μετα εσυ θα παρεις τα λεφτα σου
      κατι ανθρωποι σαν και σενα
      σκοτωνουν παιδακια στο κονεκτικατ

      Διαγραφή
    2. ΕΣΥ ΑΔΙΚΕΙΣΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ!!!!
      ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΟ FBI...
      ΜΥΡΙΖΕΖΕ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ,ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗΝ ΣΚΙΣΕΙΣ..ΤΟ ΚΑΛΤΣΟΝ!

      Διαγραφή
  24. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
    12/11/2012
    Διορισμός νέου Επόπτη Ασφαλιστικής Εκκαθάρισης και
    Προσωρινού Εκκαθαριστή
    Η υπό ασφαλιστική εκκαθάριση εταιρεία με την επωνυμία ΑΣΠΙΣ
    ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ γνωστοποιεί προς τους ασφαλισμένους και κάθε
    ενδιαφερόμενο, ότι δυνάμει της υπ’ αριθμ. 49/12.9.2012 συνεδρίασης-
    απόφασης της Επιτροπής Πιστωτικών και Ασφαλιστικών Θεμάτων της
    Τράπεζα της Ελλάδος, διορίσθηκε ως Επόπτης Ασφαλιστικής
    Εκκαθάρισης της άνω ασφαλιστικής εταιρείας ο κ. Κωνσταντίνος
    Παπακωστόπουλος, δικηγόρος, κάτοικος Αγίας Παρασκευής, οδός
    Στρατηγού Τόμπρα 3.
    Ομοίως γνωστοποιεί, ότι δυνάμει της από 8.11.2012 Προσωρινής
    Διαταγής της κας Προέδρου Πρωτοδικών Αθηνών, αιτήσει του Επόπτη
    Εκκαθάρισης, διορίσθηκε ως προσωρινός Εκκαθαριστής της άνω
    ασφαλιστικής εταιρείας ο κ. Γεώργιος Ραουνάς, Σύμβουλος
    Επιχειρήσεων, κάτοικος Αγίας Παρασκευής Αττικής, οδός Στρατηγού
    Τόμπρα 3.
    Για την υπό εκκαθάριση εταιρεία
    Ο ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ Ο ΕΠΟΠΤΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ

    ΚΑΙ Ο ΕΠΟΠΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ,ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ? ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΠΑΤΗ;
    ΒΓΑΛΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΦΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΕΤ ΕΛΕΓΕ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ Η ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥ Τ.Τ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.
    ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΒΡΕ ΣΥΛΛΟΓΟΙ; ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΗΡΘΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΤΩΝ.
    ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ;
    ΝΟΜΟΥΣ ΨΗΦΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΑΠΟ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.
    ΚΑΝΟΥΜΕ ΗΣΥΧΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΝ;
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΤΩΡΑ , ΣΙΩΠΟΥΜΕ;
    ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ, ΩΣ ΣΥΛΛΟΓΟΙ, ΜΑΖΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΠΑΝΤΟΥ.
    ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ; ΠΑΛΙ ΦΩΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσυ τι κάνεις
      μα αγωνιζομαι
      δηλ
      μα γραφω στο μπλογκ
      ααααααααααααα
      αλλάξτε φανελάκι γεμισε ιδρώτα

      Διαγραφή
    2. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΟΤΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΤΟΣ ΝΑ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΕΙ ΚΑΘΕ ΦΩΝΗ.
      ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΛΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΧΟΜΠΥ;;;
      ΘΕΛΕΤΕ ΟΜΩΣ ΔΕ ΘΕΛΕΤΕ, ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΕΤΕ ΠΙΑ.

      Διαγραφή
    3. Χα Χα ΧΑ ΧΑ
      οπως Χρυσή Αυγή

      Διαγραφή
  27. http://topontiki.gr/article/46211/Mikroomologiouxoi-apodokimasan-ton-Samara

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ολα τα προβληματα βρισκουν λυση με μεθοδικοτιτα και πιεση εκει που πρεπει'ΥΠΟΜΟΝΗ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΣ ΜΗ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ,ΘΕΛΕΙ ΠΙΕΣΗ,ΘΕΛΕΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΑΠΕΧΟΥΜΕ ΑΠ'ΑΥΤΑ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ,ΠΙΕΖΟΥΝ,ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ.

      Διαγραφή
  29. http://www.protothema.gr/politics/article/?aid=245173

    τι αλλο περιμενετε, συλλογοι,, για να ασκησετε για λογαριασμο των μελων σας, ασφαλισμενων, τα νομιμα κατα ολων αυτων που διελυσαν σπιτια, οικογενειες και περιουσιες;
    τι λενε οι νομικοι σας συμβουλοι;
    οτι ειναι προτιμοτερο να κλωσσαμε τα αυγα μας ησυχα, χωρις φασαριες, μη θιξουμε τα συμφεροντα;
    ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΠΙΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    να γινουν αλλοι συλλογοι; τι;ξεκαθαριστε μεχρι πού επιθυμειτε να φτασετε, γιατι μεχρι στιγμης ακουμε τις επαναληψεις των εγκυκλιων και των παλιων δημοσιευματων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΥ ΥΤΙ ΚΑΝΕΙΣ
      ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ

      Διαγραφή
    2. ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙς ΕΣΥ!!!! ΕΣΥ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΜΑΘΕΣ!

      Διαγραφή
  30. KΆΤΙ ΑΝΑΛΛΟΓΟ, ΟΜΩΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ασφαλισμένους στους κλάδους ζωής και συμπληρωματικών καλύψεων της:ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ, αναμένομεν και εμείς οι ασφαλισμένοι της ασπίς Πρόνοια αΑΕΓΑ από τον νέο εκκαθαριστή να ενεργήσει για να προβεί στην σύνταξη πίνακα διακιούχων ασφαλίσματος σύμφωνα με το άρθρο 10 παρ. 3 του ν.δ 400/1970...
    ΑΡΑ ΚΑΗΚΑΜΕ ...ΦΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!!!!!!ΕΤΣΙ ΤΟ ΕΡΜΗΝΕΥΕ Η Τ.τ.Ε.....-ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΚΥΡΙΟΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ???? ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΝΟΜΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ,ΑΦΟΥ ΑΛΛΑ ΕΡΜΗΝΕΥΤΙΚΑ ΕΞΑΓΟΝΤΑΙ ΕΚ ΤΟΥ Ν 3867/2010 ΣΑΧΙΝΙΔΗ!!!!!!

    "ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ
    ΥΠΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ
    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
    Ανακοινώνεται στους δικαιούχους ασφαλίσματος και στους λοιπούς πιστωτές,των ασφαλισμένων στους κλάδους ζωής και συμπληρωματικών καλύψεων, της υπό
    εκκαθάριση ασφαλιστικής εταιρείας με την επωνυμία ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ ότι
    δύνανται έως την ,,,,,,,,,,,,,,,,2013..... να αναγγείλουν τις απαιτήσεις τους στον Επόπτη
    ασφαλιστικής εκκαθάρισης.
    Ειδικότερα καλούνται οι δικαιούχοι ασφαλίσματος κατά ζημιών της εταιρείας
    ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΕΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ, εξαιρουμένων των δικαιούχων
    ασφαλίσεων αστικής ευθύνης από την κυκλοφορία αυτοκινήτων (οι οποίοι πρέπει να
    απευθύνονται στο Επικουρικό Κεφάλαιο, τηλ. Επικ. : 210-3327400) να προβούν στην
    κατά το άρθρο 10 παρ. 3 του ν.δ 400/1970 αναγγελία των απαιτήσεών τους σε
    βάρος της εταιρείας, προσκομίζοντας ταυτόχρονα όλα τα δικαιολογητικά τους
    στοιχεία στον επόπτη εκκαθάρισης κ. Κων/νο Παπακωστόπουλο, οδός Κηφισίας 62,
    Μαρούσι (τηλ. Επικ. : 210-6180620,210-6180647,210-6180691).".......
    και δεν θα τελειώσουμε ποτέ παρά ιτις ααρχικές τουσ διαβεβαιώσεις..
    αλλά τους δίνουμε λΊγο ακόμα καιρό στην νΈα εποπΤική αρχΉ...και μετά θα ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟ ΕΛΕΓΧΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΙ...ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΠΙΑ ΜΑΣ ΤΣΑΚΙΣΑΝ...ΕΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΠΔΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΟ ΣΚΟΠΟ ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΟΥ ΞΟΔΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΤΑΧΘΕΝ ΧΡΟΝΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΑΣ.
    ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ 2013.....
    ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Η λιστα Λαγκαρντ κυκλοφορησε και δεν εχει μεσα Παυλαρα.
    Η λιστα Μαρκουλακου που ειναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΑΥΤΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΝ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΧΑΝΑΝ ΤΟ....ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ποσο περιεργο ειναι να μην εχουν βγαλει αχνα οι συλλογοι και οι νομικοι τους συμβουλοι για παπακωνσταντινου,παπαθανασιου κλπ, για τις ευθυνες τους και δικαστικες ενεργειες εναντιον τους;
    επειδη οι μηνυσεις ειναι συλλογικες και προφανως δεν βγαινει ...
    πώς γινεται και παντα ειμαστε στην απολυτη σιωπη;
    ρε τι παιχνιδια παιζουν;
    μεχρι να μας μαζεψουν στο μαντρι για τις αγωγες, ολοι υποσχονταν απο 500 εκατομμυρια του ψωμιαδη που βρηκαν και πανηγυρικα θα μας τα εδιναν αμεσα
    μεχρι μηνυσεις και αγωγες κατα παπακωσταντινου, παπαθανασιου σαχινιδη κλπ!!!!
    τωρα, βγαζουν καποιες κορωνες, ανα μηνα, λενε τα δικα τους κονσερβα παντα και πανε για υπνο!!!!
    καληνυχτα σας...
    τα πραματα ζορισαν για ολους.
    η λυση ερχεται απο αλλου και εσεις ακομα νομιζετε..
    και κυριως νομιζετε οτι εκπροσωπειτε κοσμο. κανεναν δεν εκπροσωπειτε και τοξερετε καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποια λυση ερχεται φιλε; Δωσε μας λιγο φως και μια ελπιδα!

      Διαγραφή
  34. ΑΝΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΛΕΨΕΙ ΤΟ ΑΝΗΨΑΚΙ

    Ευκαιρίες καριέρας σε 58 αποφοίτους Λυκείου, που επιθυμούν να σταδιοδρομήσουν στο χώρο των κτηματομεσιτικών, προσφέρει η Aspis Real Estate.

    Η εταιρεία η οποία εξειδικεύεται στις κτηματομεσιτικές υπηρεσίες από το 2003, ζητάει συνεργάτες. Το νέο προσωπικό θα απορροφηθεί σε συνολικά δεκαεννέα καταστήματα τηςεταιρείας στην Αττική. Σε όσους επιλέξουν το επάγγελμα του συμβούλου ακίνητης περιουσίας, ηεταιρεία προσφέρει σημαντική εξέλιξη, συνεχή εκπαίδευση και μπόνους. Οι ενδιαφερόμενοι γι αυτές τις θέσεις πρέπει να διαθέτουν απολυτήριο Λυκείου, ΙΧ αυτοκίνητο, επικοινωνιακες ικανοτητες, δυναμισμό και φιλοδοξία για ανέλιξη στον κάδο των κτηματομεσητικών υπηρεσιών.

    Η αποστολή βιογραφικού γίνεται στη διεύθυνση info@aspis-realestate.gr (με κωδικό ΣΑΠ). Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στο τηλ. 210 6106560 πληκτρολογώντας τον εσωτερικό αριθμό 101. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν το προφίλ της εταιρείας στην ιστοσελίδα www.aspis-realestate.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Oση απατεωνιά έκρυβε η ασφαλιστική,άλλη τόση κρύβει και η κτηματομεσιτική.
    Εχω συνεργαστεί μαζί τους και ξέρω.
    Αλήτες απατεώνες παντού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Euro2day
    Ασφάλειες: Τα έξι ανοιχτά μέτωπα του 2013

    του Στέφανου Κοτζαμάνη
    Δημοσιεύθηκε: 08:00 - 03/01/13
    Έτος σημαντικών αλλαγών και εξελίξεων αναμένεται το 2013 για τον ασφαλιστικό κλάδο.

    Σε επίπεδο εταιρειών, οι διοικήσεις αναμένεται να προχωρήσουν σε σημαντικές διαφοροποιήσεις σε ό,τι αφορά τη σύνθεση των προσφερόμενων προϊόντων, τους τρόπους διάθεσής τους και την τιμολόγησή τους.

    Σε επίπεδο δε θεσμικού πλαισίου, η κυβέρνηση καλείται επιτέλους να επιλύσει μια σειρά χρόνιων προβλημάτων που ταλαιπωρούν τον κλάδο, όπως τα ανασφάλιστα οχήματα, οι ασφαλισμένοι της Ασπίς Πρόνοια και η τρύπα του Επικουρικού Κεφαλαίου.

    Σύμφωνα με παράγοντες της αγοράς, ο ασφαλιστικός κλάδος συγκαταλέγεται σε αυτούς που πλήρωσαν με το παραπάνω την οικονομική κρίση (βλέπε διαφορετική μεταχείριση σε σχέση με τις τράπεζες στο κομμάτι των κουρεμένων κρατικών ομολόγων) και σε αυτούς που βρίσκονται σε έντονο μεταβατικό στάδιο, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

    Ωστόσο, σύμφωνα με τους ίδιους κύκλους, η ασφαλιστική βιομηχανία έχει ιδιαίτερα θετικές προοπτικές ανάπτυξης σε μεσομακροπρόθεσμο επίπεδο, ιδίως μετά τον δραματικό περιορισμό του συστήματος κοινωνικής υγείας και ασφάλισης.


    Τα ανοιχτά ζητήματα

    Παιδικά - συνταξιοδοτικά προγράμματα: Ήδη από το τελευταίο δίμηνο του 2012 είδαμε μια ξένη εταιρεία να σταματά τη διάθεση προγραμμάτων με ελάχιστη ετήσια εγγυημένη απόδοση και μια άλλη (επίσης ξένη) να περιορίζει σε μεγάλο βαθμό το ύψος της εγγυημένης απόδοσης που προσέφερε στα αντίστοιχα προγράμματά της. Όλα δείχνουν πως και άλλες ασφαλιστικές θα ακολουθήσουν τους επόμενους μήνες ανάλογες κινήσεις στο συγκεκριμένο μέτωπο

    Σε επίπεδο δε θεσμικού πλαισίου...ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ???
    ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΕΠΙΠΕΔΟ ΘΕΣΜΙΚΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ,ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΟΥΜΕ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ασφαλισμένοι Ασπίς Πρόνοια-Commercial Value: Επί του πρακτέου, δεν φαίνεται να κινείται το παραμικρό, καθώς όλες οι προθεσμίες που όριζε ο νόμος για τη διευθέτηση του προβλήματος και την πληρωμή των δικαιούχων έχουν παρέλθει χωρίς το παραμικρό αποτέλεσμα.

      Πάντως, στα τέλη του 2012 υπήρξαν δηλώσεις σε πολιτικό επίπεδο από το υπουργείο Οικονομικών, πως θα υπάρξει λύση του ζητήματος. Λέγεται μάλιστα πως έχουν ξεκινήσει συζητήσεις με την Task Force, ώστε να βρεθούν τρόποι κεφαλαιακής ενίσχυσης του Εγγυητικού Κεφαλαίου, προκειμένου το τελευταίο να αποζημιώσει τους ασφαλισμένους των δύο ασφαλιστικών ομίλων.

      Επικουρικό Κεφάλαιο: Μέσα στο 2012 θεσπίστηκε πλαφόν στο ύψος των αποζημιώσεων που καλείται να αποπληρώσει το Επικουρικό Κεφάλαιο, νόμος που ελπίζεται να μην καταπέσει όπως ο προηγούμενος. Επιπρόσθετα, υπάρχει θετική γνωμοδότηση της Τραπέζης της Ελλάδος για το λεγόμενο «run off», δηλαδή για την εκχώρηση υποχρεώσεων σε ξένους οίκους.
      Μέσω των δύο αυτών κινήσεων θα επιχειρηθεί να μειωθεί το ύψος των υποχρεώσεων του Επικουρικού Κεφαλαίου, που σήμερα υπολογίζεται κοντά στο μισό δισεκατομμύριο ευρώ!

      Πιστοποιητικά φερεγγυότητας: Μέχρι το τέλος του έτους, οι ασφαλιστικές που αντιμετώπιζαν «εποπτικά ανοίγματα» ήταν υποχρεωμένες να υποβάλουν στην Τράπεζα της Ελλάδος τις ενέργειες που έκαναν για να τα καλύψουν.

      Σύμφωνα με πληροφορίες -λόγω και των γενικότερων δυσμενών συνθηκών που έπληξαν τον ασφαλιστικό κλάδο, όπως π.χ. το κούρεμα των ελληνικών κρατικών ομολόγων- η Τράπεζα της Ελλάδος δεν θα εξαντλήσει την αυστηρότητά της και θα δει θετικά όσες ασφαλιστικές προχώρησαν σε κινήσεις που βρίσκονται προς τη σωστή κατεύθυνση.

      Διαγραφή
  37. http://prezatv.blogspot.gr/2013/01/164-98.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Η Task Force είναι ένας πόρος στη διάθεση των ελληνικών αρχών στην προσπάθειά τους να οικοδομήσουν μια σύγχρονη και ευημερούσα Ελλάδα, η οποία χαρακτηρίζεται από την οικονομική δυνατότητα και την κοινωνική δικαιοσύνη, και εξυπηρετείται από μια αποτελεσματική διοίκηση με ένα ισχυρό δημόσιο ήθος υπηρεσίας. Μεταρρύθμιση ελληνική δημόσια διοίκηση απαιτεί διαρκή προσπάθεια και την αποφασιστικότητα να αλλάξει από την πλευρά της ελληνικής κυβέρνησης και όλων των τμημάτων της κοινωνίας. Μέσα από τη δημιουργία της Task Force, τους ευρωπαίους εταίρους στην Ελλάδα επιδεικνύουν ισχυρή θέληση τους να βοηθήσουν την Ελλάδα σε αυτό το εγχείρημα.

    Στις 20 Ιουλίου 2011, ο Πρόεδρος Barroso ξεκίνησε μια Task Force για την παροχή τεχνικής βοήθειας προς την Ελλάδα. Οι προτάσεις του Προέδρου υποστηρίχθηκαν από τις 23 έως 24 διαβουλεύσεων Ευρωπαϊκό Συμβούλιο του Ιουνίου με τον Έλληνα Πρωθυπουργό. Ο σκοπός της ομάδας είναι να εντοπίσει και να συντονίζει την τεχνική βοήθεια που η Ελλάδα πρέπει να παραδώσει την ΕΕ / ΔΝΤ το πρόγραμμα προσαρμογής και να επιταχυνθεί η απορρόφηση των κοινοτικών κονδυλίων. Το έργο του επικεντρώνεται στην οικονομική ανάπτυξη, την ανταγωνιστικότητα και την απασχόληση και θα παρέχει τριμηνιαίες εκθέσεις προόδου στις ελληνικές αρχές και στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Η Task Force βασίζεται στις Βρυξέλλες με ένα γραφείο, με μια ομάδα υποστήριξης στην Αθήνα. Αναφέρει στον Πρόεδρο και τα έργα υπό την πολιτική καθοδήγηση του αντιπροέδρου κ. Olli Rehn.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. http://prasinomilogr.blogspot.gr/2013/01/blog-post_9944.html#more

    ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ..ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΩΣ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΟΣ ΤΟΥ Τ.Τ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΜΠΑΝΚ;
    ΟΥΤΕ ΩΣ ΟΠΛΟ ΔΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟ ΕΠΙΧΕΕΙΡΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΕΥΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟΥ.
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΜΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΑ Η ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΜΑΣ ΕΞΩΔΙΚΩΣ
    Ή
    ΟΛΗ Η ...ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΜΟΙΒΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΟΛΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΤΟΜΙΚΩΝ!!!!! ΑΓΩΓΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ;
    ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ
    ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ/ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΥΓΕΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ ΜΑΣ!!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΟΥΣ.
    ΣΚΟΠΟΣ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΑΓΩΓΕΣ;
    ΓΙΝΑΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ;
    ΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΑΝ ΠΑΝΤΑ.
    ΟΧΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΑΓΩΓΩΝ.
    ΓΝΩΣΤΑ ΟΛΑ, ΟΠΩΣ ΦΑΝΕΡΟΤΑΤΑ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ξέρει κανείς αν αυτό τον καιρό γίνεται καμμιά δίκη Ψωμιάδη,γιατί θέλω να την παρακολουθήσω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ
      ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΤΕΛΙΚΑ?

      Διαγραφή
    2. ΡΕΖΙΛΙΑ ΚΡΑΧΤΕΣ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ...
      ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕ.
      ΜΕ ΚΟΥΤΑΛΕΣ ΤΡΩΤΕ,
      ΑΣ ΟΨΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΩΣ ΣΥΛΛΟΓΟΙ,
      ΜΕ ΠΑΠΙΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ
      ΚΑΙ ΚΡΑΥΓΕΣ ΑΚΑΤΑΛΑΒΙΣΤΙΚΕΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΡΟΠΑΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΣΙΑΝΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΜΗΝΟ.
      ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ,
      ΑΛΛΑ, ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΓΑΤΕ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΑ,
      ΑΠΛΩΣ ΝΤΡΟΠΗ!!!
      ΚΡΥΨΤΕ ΤΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΟΥΝΙΕΣΤΕ, ΜΠΑς ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΓΩΓΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ;;;;;

      Διαγραφή
  41. Η δίκη για την ΑΣΠΙΣ CAPITAL συνεχίζεται την Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου στο κτίριο του Εφετείου (Λ.Αλεξάνδρας). Θα γνωρίζω την αίθουσα μερικές ημέρες πριν. Ουσιαστικά η δίκη ξεκινά εξ αρχής με νέο εισαγγελέα επειδή ο προηγούμενος απεβίωσε. Αξίζει να την παρακολουθήσει κάποιος για να δει τι εστί ψωμιάδης και οικογένεια και δικηγόροι του. Τα σκάνδαλα που βλέπετε στην τηλεόραση είναι πταίσματα μπροστά το τι έκανε ο ψωμιάδης στον Όμιλο ΑΣΠΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΑΝΕ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ, ΤΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ;
      ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ, ΜΗΝΥΣΕΙΣ ,ΠΙΕΣΕΙΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ;
      ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΗ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΗΣ ΚΑΠΙΤΑΛ;
      200 ΧΙΛ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...
      ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;

      Διαγραφή
    2. Τι έκανε δηλαδή ο Ψωμιάδης που να μας αφορα;
      Έτρωγε τα λεφτά μας για να πληρώνει τους τοκογλύφους της Κάπιταλ μήπως;
      Ψάχνετε πάλι για μαλάκες;

      Διαγραφή
    3. ΡΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΠΙΤΑΛ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ.
      ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΩΣ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΒΑΡΕΣΑΤΕ ΣΙΩΠΗ ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥΛΩΘΗΚΑΤΕ.
      ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΤΕ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΙΕΣΤΕΙΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΓΩΓΟΥΛΕΣ.
      ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΒΓΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΗ.
      ΕΝΑ ΕΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΩΝ.
      ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΣΕ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ .

      Διαγραφή
  42. http://newpost.gr/post/180706/sfodri-epithesi-apo-ton-syriza-se-Mega-Mpompola-kai-pretenteri/

    KANENAΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΡΩΤΗΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ ΜΑΣ;;;;;
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΩΝ ΤΟΣΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ;;;;
    ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΣΙΩΠΑΤΕ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ; ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΑΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΠΑΓΕΡΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ;
    ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΧ. ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΑΝΕΜΠΟΔΙΣΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ...
    ΟΛΑ ΟΖΟΥΝ..ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ;
    ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΧΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΟΛΙΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΗΚΕ ΑΡΙΘΜΟΣ ΙΚΑΝΟΣ ΑΓΩΓΩΝ;
    ΠΟΥ ΕΛΠΙΖΕΤΕ; ΣΤΟΥΣ ΕΚΚΘΑΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΠΟΥ Ο ΕΝΑΣ ΑΝΑΜΑΣΑΕΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ;
    ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΡΑΓΕ;;;
    ΤΙ ΕΠΙΔΙΩΚΕΤΕ;
    ΑΦΑΝΤΟΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΡΕΣ.
    ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΑΤΕ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. http://www.kourdistoportocali.com/articles/17334.htm

    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝΝ ΕΙΧΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΓΑΡΓΑΡΑ, ΤΑ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΜΕ..ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. H άποψη μου είναι ότι και οι δύο σύλλογοι προσπαθούν όσο περισσότερο μπορούν,και όσο τους το επιτρέπουν οι συνθήκες και η πολυπλοκότητα του προβλήματος μας.
    Ομως παίρνουν από παντού την ίδια απάντηση:υπάρχει ο νόμος Σαχινίδη.Περιμένετε την εκκαθάριση.
    Με αυτό τον τρόπο βέβαια κερδίζουν χρόνο!
    Γι'αυτό λοιπόν εγώ ατομικά προσέφυγα στη δικαιοσύνη.
    Οσον αφορά τις δίκες Ψωμιάδη,αποτελούν το καλύτερο φροντιστήριο.Οι δικηγόροι και των δύο πλευρών δίνουν ρεσιτάλ.
    Γίνονται αποκαλύψεις που μας αφορούν όλους.
    Γι'αυτό λοιπόν παρακαλώ το σύλλογο να μας ενημερώνει σχετικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φροντιστηριο; για επομενα παθηματα ή για θαυμασμο των ναρκισσων ; προφανως καπου αποσκοπει κ αυτο.
      προφανως επισης υπαρχουν παθοντες ασφαλισμενοι που ειναι υπερανω χρηματων και επιβιωνουν ακοπα και εχουν και τη διαθεση να ακουν και να απολαμβανουν δικαστηρια.
      τοσο γραφικοι γιναμε.
      να ξεχνουμε τις περιουσιες μας και να θαυμαζουμε τους δικηγορους.
      ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΔΩ.
      ΑΞΙΟΘΑΥΜΑΣΤΟΙ.
      Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΕΓΙΝΕ ΥΠΟΘΕΣΗ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑ ΑΓΩΓΕΣ. ΑΤΟΜΙΚΕΣ, ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕ.
      ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ Τ Ι Π Ο Τ Α!!!!!!

      Διαγραφή
  45. KI EΓΩ ΛΕΩ ΟΤΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΑΓΩΓΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΠΙΤΑΛ, ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΑΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΠΟΛΛΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΑΣ,
    ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΑΤΕΣ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΑΓΩΓΕΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ;
    ΧΑΘΗΚΕ ΚΑΘΕ ΙΧΝΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΠΙΑ.
    ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΙ...ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΨΩΜΙΑΔΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ....ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ...ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ...
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΟΤΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΝΩ ΤΩΝ 500 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΜΕΣΑ ΘΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΝΟΜΑΣΤΑΝ.
    ΑΛΛΟΙ ΥΠΟΣΧΟΤΑΝ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ
    ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΤΟΥ Τ.Τ
    ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΜΠΟΔΙΖΑΝ ΚΑΘΕ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ ΤΟΥ
    ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ
    ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ..
    ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΞΑΜΕ
    ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΤΡΙΕΤΙΑ
    ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΓΩΓΕΣ
    ΑΦΟΥ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ..ΝΑ ΠΑΡΟΤΡΥΝΟΥΝ ΜΕΤΑ ΜΑΝΙΑΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΑΓΩΓΕΣ.
    ΚΑΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ......
    ΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ!!!
    ΓΙΑ ΠΟΙΕΣ ΔΙΚΕΣ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ;;;
    ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΕΓΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ;
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ 2009 ΝΑ ΠΡΟΣΔΟΚΟΥΜΕ..
    ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΜΑΣ, ΠΟΙΟΝ ΕΥΝΟΟΥΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΓΙΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ..ΤΟΥΣ ΟΛΙΓΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. http://prezatv.blogspot.gr/2013/01/mega_5.html


    εσεις τσιμουδια και να μας στελνετε στις αιθουσες των δικαστηριων της καπιταλ και διαφορων αλλων, να θαυμαζουμε τους δικηγορους σας.ευγε!!!!!και κυριως σιωπη, μηπως μας ακουσουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Aυτό που δεν έχει γίνει αντιληπτό από κάποιους συμπάσχοντες φίλους,είναι ότι δεν εξαπατηθήκαμε μόνο από τον Ψωμιάδη και τα πεινασμένα του σκυλιά,τους ασφαλιστές,αλλά κυρίως και πρωτίστως από το ΚΡΑΤΟΣ.
    Η τελευταία μας ελπίδα είναι η δικαιοσύνη!
    Μακάρι να διαψευστώ και να βγουν αληθινές οι προσδοκίες όσων πιστεύουν ότι μπορεί να δοθεί πολιτική λύση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΑΙ ΟΥΣΙΩΔΕΣ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΤΟΥ MEGA...

    ...ΤΟΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΩΝ ΕΠΟΠΤΩΝ ΤΗΣ Ε.Ε...
    Στην πολύκροτη υπόθεση του δανείου που χορηγήθηκε στην εταιρεία Τηλέτυπος αναφέρεται ανταποόκριση της δημοσιογράφου Κριστιάνε Σλότσερ...
    για την Suddeutsche Zeitung του Μονάχου.
    Το δημοσίευμα ξεκινά με μία γενική αναφορά στα ελληνικά media :
    ''Πολλά μέσα ενημέρωσης στην Ελλάδα κινούνται, όπως και το κράτος, στο χείλος του οικονομικού γκρεμού.Τα έσοδα από καταχωρήσεις είναι τόσο πενιχρά όσο και η οικονομική κατάσταση, ενώ ακόμα και μεγάλοι δημοσιογραφικοί οίκοι είναι καταχρεωμένοι. Οι επιφανέστεροι εξ αυτών είναι στενά συνδεδεμένοι με την πολιτική και την οικονομία. Οι ιδιοκτήτες τους πλούτισαν ως εφοπλιστές ή εργολάβοι οικοδομών''.
    Όπως επισημαίνει η δημοσιογράφος ''στις 16 Ιανουαρίου οι ελληνικές τράπεζες αναμένεται να αποκτήσουν ειδικούς επόπτες. Αυτοί θα είναι επιφορτισμένοι κατ'επιθυμία της Ε.Ε να επιτηρούν τη χορήγηση μεγάλων δανείων, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για ειδικούς πελάτες : συγγενείς μετόχων, ελληνικά κόμματα ή και ΜΜΕ. Πριν την άφιξη των εποπτών, μια γνωστή δημοσιογραφική επιχείρηση καλύφθηκε γρήγορα με ένα δάνειο από τις τέσσερις μεγαλύτερες τράπεζες της χώρας : πρόκειται για το MEGA,τον μεγαλύτερο τηλεοπτικό σταθμό ''.


    KANTE KATI NA TOYS ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΟΤΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΕ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕ.
    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Σύσταση επιτροπής για αποζημίωση ομολογιούχων


    Στη σύσταση επιτροπής η οποία θα εξετάσει τις δυνατότητες που υπάρχουν για την αποζημίωση των φυσικών προσώπων κατόχων ομολόγων του ελληνικού δημοσίου από τη ζημιά που υπέστησαν από το "κούρεμα" του ελληνικού δημόσιου χρέους, προχωρεί το υπουργείο Οικονομικών.

    Στην κίνηση αυτή προχωρεί ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκουρας ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, την Παρασκευή αναμένεται να υπάρξει συνάντηση του αναπληρωτή υπουργού με τους εκπροσώπους του Συλλόγου Φυσικών Προσώπων Κατόχων Τίτλων του Ελληνικού Δημοσίου.

    Υπενθυμίζεται ότι ήδη έχει προηγηθεί η συνάντηση των δύο πλευρών στις 20 Δεκεμβρίου όπου συζητήθηκε το θέμα αυτό.

    Αρμόδιοι παράγοντες εκτιμούν ότι ένας από τους τρόπους που θα εξετασθεί είναι η αποζημίωση μέσω φοροαπαλλαγών. Σε κάθε περίπτωση πάντως τονίζουν ότι η όποια λύση θα πρέπει να φέρει και την έγκριση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, σημείο το οποίο θεωρείται και το πιο δύσκολο στην προσπάθεια εξεύρεσης λύσης.


    Πηγή:www.capital.gr

    ΥΠΝΟΝ ΕΛΑΦΡΥΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Τρέξτε κ.Σιδέρη.
    Οποιος φωνάξει πιο πολύ θ'αποζημιωθεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. συλλογους εχουν οι ανθρωποι. οχι δικηγορους μονο για αγωγες.
    αυτοι δεν θα αποζημιωνοταν ποτε.
    εμεις με νομους και περιμενουμε το αγιον πνευμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Μετα απο τοσα χρονια γιατι δεν δημοσιοποιουμε και δεν κανουμε μηνυση σε αυτους που υπογραφαν τα πιστοποιητικα φερεγγυοτητας για μια δεκαετια ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτα ελεγε ο σελεκος και ο αλλος δικηγορος των ασφαλιστων ο βγοντζας της οικογενειας παπανδρεου οτι θα εκαναν.
      ομως, τιποτα απο αυτα και απο το παρον σωματειο ουτε βεβαια και τους αλλους.
      κατι αξιοσημειωτο ειναι οτι η μηνυση θα ειναι ενα δικογραφο μεμια αμοιβη, ενω των αγωγων ειναι ατομικες με υπερογκα ποσα αμοιβων.
      αν και τωρα οι συλλογοι δεν κανουν τιποτα, θα πρεπει να σκεφτουμε και αλλιως; για πειτε μας εσεις.
      οι δικηγοροι τους μας το ελεγαν.αυτο δεν καταλαβαινουμε εμεις οοι αδαεις!!!!!!

      Διαγραφή
  54. k.Σιδέρη ενημερώστε μας για το πλάνο των ενεργειών σας.
    Με ποιούς έχετε επαφές,τι σας λένε,τι περιμένουμε;
    Υπάρχει ακόμα ελπίδα;
    Πιέστε τον δικηγόρο σας να μας πει,τι έγινε με τις καταθέσεις Ψωμιάδη που είπε στη συνέλευση του συλλόγου ότι είχε εντοπίσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ανοίγει η πόρτα για αποζημιώσεις ομολογιούχων από το «κούρεμα»
    Πράσινο φως για να εξεταστούν οι δυνατότητες αποζημίωσης ομολογιούχων για τη χασούρα από το «κούρεμα» του ελληνικού δημόσιου χρέους, ανάβει το υπουργείο Οικονομικών.

    Θα συσταθεί ειδική επιτροπή η οποία θα εξετάσει το ζήτημα υπό την εποπτεία του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Χρήστου Σταϊκούρακαι θα αφορά όλα τα φυσικά πρόσωπα που κατέχουν ομόλογα του ελληνικού δημοσίου και ζημιώθηκαν με το PSI+ πέρσι.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, την Παρασκευή αναμένεται να υπάρξει συνάντηση του αναπληρωτή υπουργού με τους εκπροσώπους του Συλλόγου Φυσικών Προσώπων Κατόχων Τίτλων του Ελληνικού Δημοσίου.

    Υπενθυμίζεται ότι ήδη έχει προηγηθεί η συνάντηση των δύο πλευρών στις 20 Δεκεμβρίου όπου συζητήθηκε το θέμα αυτό.

    Αρμόδιοι παράγοντες εκτιμούν ότι ένας από τους τρόπους που θα εξετασθεί είναι η αποζημίωση μέσω φοροαπαλλαγών.

    Σε κάθε περίπτωση πάντως τονίζουν ότι η όποια λύση θα πρέπει να φέρει και την έγκριση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, σημείο το οποίο θεωρείται και το πιο δύσκολο στην προσπάθεια εξεύρεσης λύσης.


    MH ΡΩΤΑΤΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ.
    ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Ο νέος τσάρος των δημόσιων εσόδων
    Ρεπορτάζ Έλενα Λάσκαρη
    ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013
    [Εκτύπωση] [Αποστολή με Email] [Μικρότερη Γραμματοσειρά] [Μεγαλύτερη Γραμματοσειρά]
    Ο Χάρης Θεοχάρης είναι από χθες ο νέος τσάρος της Καραγεώργη Σερβίας καθώς με απόφαση του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα ορίστηκε γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων.
    Οι αρμοδιότητες του γενικού γραμματέα Εσόδων είναι διευρυμένες και δεν είναι λίγοι αυτοί που εκτιμούν ότι σε αρκετά ζητήματα ο γραμματέας μπορεί να θεωρηθεί ότι καπελώνει τον υφυπουργό Οικονομικών. Αλλωστε οι υφυπουργοί αλλάζουν τακτικά, ενώ ο γενικός γραμματέας Εσόδων θα έχει πενταετή θητεία, εκτός αν δεν πιάνει τους στόχους για τους οποίους θα δεσμεύεται με συμβόλαιο αποδοτικότητας.
    Ενδεικτικά, ο γραμματέας Εσόδων μεταξύ των άλλων θα έχει υπό την εποπτεία του τις γενικές διευθύνσεις φορολογίας, φορολογικών ελέγχων και είσπραξης δημόσιων εσόδων, τελωνείων και ειδικών φόρων κατανάλωσης, είναι αυτός που θα θέτει ποιοτικούς και ποσοτικούς στόχους για τα δημόσια έσοδα και θα μπορεί να καρατομεί όσους δεν ικανοποίησαν τους στόχους για τους οποίους είχαν δεσμευτεί είτε σε επίπεδο ελέγχων είτε σε επίπεδο είσπραξης εσόδων. Θα μπορεί ακόμα να λαμβάνει μέτρα για τη διασφάλιση της διαφάνειας και την καταπολέμηση της διαφθοράς στις υπηρεσίες που υπάγονται στις αρμοδιότητές του, συμπεριλαμβανομένης της κίνησης της διαδικασίας πειθαρχικής δίωξης, και να εισηγείται νομοθετικές πρωτοβουλίες στον υπουργό Οικονομικών.

    Η αμοιβή του γενικού γραμματέα Εσόδων είναι 4.750 ευρώ, αλλά με κοινή απόφαση των υπουργών Οικονομικών και Διοικητικής Μεταρρύθμισης μπορεί να προβλέπεται ετήσιο μπόνους ως ποσοστό επί των εισπράξεων της γενικής γραμματείας που υπερβαίνουν τον ετήσιο στόχο. Αν δεν επιτυγχάνει τους στόχους για τους οποίους θα δεσμευθεί, με απόφαση του υπουργού Οικονομικών μπορεί να λήξει νωρίτερα η θητεία του.
    Από τη Lehman Brothers στα ξενύχτια τού υπουργείου Οικονομικών

    ΜΠΟΡΕΙ να φορά κοστούμι και γραβάτα, ποτέ δεν θα τον δεις όμως με χαρτοφύλακα ή επαγγελματική τσάντα, ακόμα και αν έχει συνάντηση με τον Πρωθυπουργό. Φαίνεται να μην αποχωρίζεται ποτέ το σακίδιό του από την πλάτη, στο οποίο μόνιμη θέση έχει ο φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής του.
    Στο πολιτικό σκηνικό έγινε γνωστός από τον Νοέμβριο του 2011 όταν διαδέχθηκε στη θέση του γενικού γραμματέα Πληροφορικών Συστημάτων τον μέχρι τότε προϊστάμενό του Διομήδη Σπινέλλη. Μάλιστα ήταν αυτός που έκανε την εισήγηση για τον διάδοχό του στον τότε υπουργό Οικονομικών Βαγγέλη Βενιζέλο.
    Στην ιεραρχία του υπουργείου Οικονομικών ξεκίνησε από σχετικά χαμηλά. Ειδικός σύμβουλος του γενικού γραμματέα του υπουργείου Οικονομικών για θέματα παρακολούθησης του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος, στη συνέχεια σύμβουλος του γενικού γραμματέα Πληροφορικών Συστημάτων Διομήδη Σπινέλλη, παρέλαβε τη σκυτάλη στο παλαιό ΚΕΠΥΟ το Νοέμβριο του 2011 και την κρατά ακόμα και μετά την ανάληψη των καθηκόντων του γενικού γραμματέα Δημοσίων Εσόδων.
    Νωρίτερα είχε εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα. Στο βιογραφικό του σημείωμα ξεχωρίζει η θέση αντιπροέδρου στη Lehman Brothers Λονδίνου το διάστημα 1998 - 2002, μετά την απόκτηση διδακτορικού από το Imperial College της βρετανικής πρωτεύουσας.

    ΟΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ. Στην Ελλάδα εργάστηκε σε μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις, μεταξύ των οποίων η Ασπίς Πρόνοια ως επικεφαλής υπηρεσιών πληροφορικής.
    Τους τελευταίους μήνες, δεν ήταν λίγες οι φορές που ο Χάρης Θεοχάρης ξενυχτούσε στο υπουργείο Οικονομικών, είτε στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων με την τρόικα είτε για την κατάρτιση του φορολογικού νομοσχεδίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΕΤΣΙ ΔΟΥΛΕΥΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ,ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΕΛΕΙΑ...ΞΕΝΥΧΤΟΥΣΕ,ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ 'ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΑΝ' ΗΣΥΧΟΙ....
    ΤΩΡΑ ΠΗΡΕ ΠΡΟΑΓΩΓΗ,ΚΑΙ ΕΣΒΗΣΕ ΤΗΝ 'ΜΝΗΜΗ' ΜΕ ΤΑ 'ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΑ' ΘΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΠΟΥΣΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΤΑΝ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΟ 'ΗΘΟΣ' ΤΟΥ ΚΑΙ 'ΑΞΙΑ' ΤΟΥ,ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ,ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟΣ΄'ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ'.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΜΕ; ΛΑΙΚΟΣ ΜΥΘΟΣ ΓΙΝΑΜΕ.
      ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ; ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ. ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΜΕ;
      ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΜΕ;

      Διαγραφή
    2. Τι σου φταιει ο ανθρωπος ρε φιλε... Δουλευε οπως ολοι. Απληρωτος οπως ολοι. Οταν βριζουμε οποιον βρουμε μπροστα μας αντε μετα να βρουμε δικιο

      Διαγραφή
  58. http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=249140

    μηπως να δωσουμε εμεις ενα ποσοστο καπου ως προμηθεια , μπας και μας αφησουν να διεκδικησουμε ; γιατι το βεβαιο οτι δεν θελουν να διεκδικησουμε. ολη η φασαρια εγινε για τις αγωγες. ξεχαστηκαν μηνυσεις, παπαθανασιου, παπακωνσταντινου, σαχινιδης, πετσηδες και ολοι αυτοι.
    και υστερα μας φταιει το λαμογιο οψωμιαδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Tην ημέρα που δημοσίευσε ο τύπος ότι εξετάζεται από το υπουργείο οικονομικών, τρόπος αποζημίωσης των ομολογιούχων,την ίδια ημέρα είχε βρεθεί νεκρός στο σπίτι του ο πρόεδρος των ομολογιούχων,ένας εξαίρετος και πολύ δυναμικός αγωνιστής.Ο άνθρωπος έσκασε από την στεναχώρια του.
    Φοβήθηκαν οι αλήτες την οργή του κόσμου και ανακοίνωσαν στο τύπο ότι τάχα νοιάζονται για τους ομολογιούχους.
    Οσον αφορά τους ασφαλιστές,ακούσαμε ότι ο σύλλογος τους πήγε να βοηθήσει τους φτωχούς και άστεγους ανθρώπους.
    ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  60. Εσβησε ξαφνικά ο ηγέτης των μικροομολογιούχων στα 49 του

    11.01.2013 09:06 Σχόλια
    -A+A


    Σε ένα μικρό δυάρι στο Παγκράτι ξεψύχησε μόνος και αβοήθητος ο «μπροστάρης» των κινητοποιήσεων του Συλλόγου Φυσικών Προσώπων Ομολογιούχων του Ελληνικού Δημοσίου Γιάννης Ντόκος.

    Ο επικεφαλής των μικροομολογιούχων που πρωταγωνίστησε στα επεισόδια στήνοντας καρτέρι στον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά αλλά και στον Ευάγγελο Βενιζέλο μπροστά στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του το απόγευμα της Τετάρτης.

    Σε διαμέρισμα πολυκατοικίας επί της οδού Ευμένους 42 η Αστυνομία με τη συνδρομή κλειδαρά άνοιξε την πόρτα και τον βρήκε νεκρό.

    Ο Γιάννης Ντόκος δεν απαντούσε στα τηλεωνα συγγενικών του προσώπων από το προηγούμενο Σαββατοκύριακο ενώ η διαχειρίστρια της πολυκατοικίας είχε να τον δει μέρες. Μόλις έγινε αντιληπτό ότι κάτι είχε συμβεί ειδοποιήθηκε η Αστυνομία Παγκρατίου.

    Σύμφωνα με πηγές της Αστυνομίας έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας ενώ από τη νεκροψία δεν κατέστη δυνατή η ανεύρεση της αιτίας θανάτου.

    «Ο Γιάννης πήγε σκαστός. Πρόκειται για μια ακόμη κρατική δολοφονία. Αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα σακχάρου το οποίο προφανώς επιδεινώθηκε λόγω του άγχους και των προβλημάτων που βιώναμε ως σύλλογος από τα χρήματα που μας έφαγαν και τις ζωές που μας κατέστρεψαν όσοι μας κυβερνούν» δήλωσε στην εφημερίδα Δημοκρατία ο ενεργός πρόεδρος του σωματείου μικροομολογιούχων Γιάννης Μαρινόπουλος.



    ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ,ΞΕΣΗΚΩΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΠΙΑ.
    ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗΣΟΥΝ Θ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΘΑΝΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.
    ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ;
    ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ;
    ΕΞΟΡΓΙΣΑΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
    ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΥΣ.
    ΦΑΓΑΝΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΜΠΟΝΕΣΟΥΝ;
    ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΕΧΟΥΝ ΛΗΞΕΙ.
    Η ΑΠΙΣΤΙΑ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΚΑΙ Η ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ.
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. βουλευτης μαγνησιας κ. ρηγας, αυτη τη στιγμη, εισηγειται στη βουλη την αποζημιωση, μεσω του φορολογικου, των μικροομολογιουχων.
    δεν αποτελει αυτο μομφη και ντροπη για ολους εμας, τους εκπροσωπους που τηρουν σιγην ιχθυος, και των ...δικηγορων μας, που κρατουν το θεμα σε αγρια σιωπη;
    εμεις εχουμε ενα νομο που δεν εφαρμοζεται.
    το καναλι μεγκα σκανδαλωδως χρηματοδοτηθηκε.
    αχνα εμεις.
    τρεχουν να βρουν για λυσεις στους ομολογιουχους που δεν προβλεπεται.
    και εμεις, με ενα σωρο απατεωνες και ηθικους αυτουργους μεσα στο δημοσιο, με νομους πριν και μετα
    περιμενουμε να ακουστει η φωνη μας.
    τι θελετε πραγματικα απο εμας;
    ως συλλογοι, τι θελετε;
    να ξεχασουμε;
    να ξεχαστουμε;
    γιατι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ:
    ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΗΣΤΕ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ:
    ΑΠΕΙΡΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΕΙΣΗΓΟΥΝΤΑΙ
    ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΛΓΙΟΥΧΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΣΟΣΙΟΥ,
    ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ.
    ΠΟΙΑΝΟΥ ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΠΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ;
    ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΠΟΙΩΝ ΑΦΕΘΗΚΑΜΕ;
    ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=185071&catid=3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. http://www.enikos.gr/society/111490,Fwto-H_sygkentrwsh_twn_mikroomologioyxwn.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. FERETE PISO TOUS MANAGER THS ASPIS NA LEITOURGISOUN TIN ETERIA ME LIGA XRIMATA. KALYTEROI ITAN APO TOUS EKKAUARISTES
    H MONH LYSI EINAI AYTH
    NA BALEI 50% TOY ELIMATOS EGGYHSH TO KRATOS OPVS STIS TRAPEZES KAI TO YPOLOIPO 50% NA METATRAPOYN TA APOTHEMATA MAS SE METATREPSIMA OMOLOGA. AS GINOYME SYNIDIOKTITES ME TO KRATOS KAI SIGA SIGA THA PAROUME PISO TA XRIMATA MAS.
    EXOUME SKEFTEI OTI 250.000 ASFALISMENOI THS ASPIDAS AN MAZEFTOUME PISO TI ETAIRIA FTIAXNOYME;
    TOULAXISTON ETSI THA PERNOUME KAPIOUS TOKOUS GIA NA ZOUME KAI THA EXOUME ASFALIA YGIAS.
    ALIOS PROKOPI DEN THA DOUME KAI UA PAME AKLAFTOI SAN TO PROEDRO TON OMOLOGIOUXON

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οποιαδηποτε σκεψη λυση, ειναι καλυτερη απο την εγκληματικη συμπεριφορα που αντιμετωπιζουμε, με την περιεργη πραγματι ανοχη και..συναινεση..πολλων σωτηρων!
      ενα καλο γραφειο τεχνοκρατων χρειαζεται -προς θεου οχι δικηγορων- με προτασεις και εισηγησεις.
      αλλα, τα συμφεροντα πολλα. σιγα σιγα ολα φωτιζονται!!!
      ας φοβηθουν και μερικοι γιατι πολλοι αρχιζουν και τα λενε με ονοματα.

      Διαγραφή
  66. H πρόεδρος κ.Σιδέρη είχε κάνει μια πολύ δυναμική εμφάνιση στην τηλεόραση στο EXTRA,απευθυνόμενη ευθέως στον Σαμαρά.
    Περιμένουμε ανάλογες κινήσεις και βέβαια πιο συχνές ενημερώσεις.
    Αυτό θα συσπειρώσει τον κόσμο και θα μας κρατήσει σε εγρήγορση.
    Εκτός αν γνωρίζει ότι η υπόθεση μας είναι οριστικά χαμένη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΤΕ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
      ΜΠΟΥΧΤΙΣΑΜΕ ΑΠΟ ΣΙΩΠΗ, ΧΑΜΕΝΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ, ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.
      ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΩΤΗΡΕΣ.
      ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΟΥΝ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ.
      ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ.
      ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ.
      ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΑΝΑΘΕΣΟΥΜΕ ΣΕ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ.
      ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!!!!!
      ΓΕΛΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ...ΟΣΟΙ ΜΑΣ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ.
      ΜΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΕΝΤΟΛΗ..ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΕΙΑΣΜΑ.

      Διαγραφή
    2. Η Κ. ΣΙΔΕΡΗ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΑΝΕΦΕΡΕ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ΜΑΣ.
      ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΛΩΣΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΚΡΑΣ ΤΟΥ ΤΡΑΓΚΑ.
      ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ; ΧΑΘΗΚΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ; ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΠΟΣΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 500 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ.
      ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ.
      ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;
      ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ;
      ΘΑ ΑΜΕΙΦΘΕΙ ΠΑΛΙ. ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΑΠΟ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ.
      ΑΣ ΒΑΛΕΙ ΟΙΔΙΟΣ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

      Διαγραφή
    3. POLLOI ROTAME TO IDIO EDO KAI KAIRO.
      HTAN ALITHIA H APLA ENA PSEMA GIA NA BGALEI PELATES O DIKHGOROS?

      APANTISI OMOS DEN PIRAME POTE, MONO KALESMATA GIA THN ASPIS CAPITAL.

      NA MAS DOSOUNE AMESA MIA STARATI APANTISI.
      BRIKAN H DEN VRIKAN XRIMATA TOY PSOMIADI?

      ANISYXO OTI MAS DOULEVOUN KANONIKA

      Διαγραφή
  67. παρακολουθώντας τις δίκες Ψωμιάδη κατάλαβα ότι το δικηγορικό γραφείο του κ.Μαρκουλάκου έκανε πάρα πολύ σοβαρή έρευνα για να διερευνήσει την μεγάλη απάτη και να φέρει στοιχεία στο δικαστήριο.
    Παρακαλούμε λοιπόν και την κ.Σιδέρη και τον κ.Μαρκουλάκο να μας ενημερώσουν, με την σοβαρότητα που απαιτει το πρόβλημα,τι συμβαίνει με τον εντοπισμό των κλεμμένων αποταμιεύσεων μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΙΤΑΛ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ, ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ;
      ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΝΑ ΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΠΙΤΑΛ ΚΑΙ ΝΑ ΘΑΥΜΑΖΟΥΜΕ;
      3 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΝ.
      ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ,
      ΘΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ;
      ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ;
      ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΩΓΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΡΙΒΟΥΜΕ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ;
      ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΕΙΔΗΜΩΝ ΔΕΝ ΑΝΕΛΑΒΕ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΕΤΕΙΝΕΙ ΛΥΣΕΙΣ;
      ΤΙ ΞΕΡΕΙ Η ΣΙΔΕΡΗ ΚΑΙ Ο ΚΕΓΑΧΙΑΟΓΛΟΥ;
      ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝΝ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ;
      ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΘΕΤΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ;
      Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ.
      ΝΤΡΟΠΗ !

      Διαγραφή
  68. Αγαπητέ μου φίλε,και εγώ είμαι θύμα της Ασπις Προνοια.
    Αν πράγματι βρέθηκαν τα κλεμμένα του Ψωμιάδη,όπως μας είπε ευθαρσώς ο κ.Μαρκουλάκος στη συνέλευση του συλλόγου,είναι κάτι που μας αφορά όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΦΟΥΣΚΑ

      ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΦΟΥΣΚΑ

      Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΜΠΗΚΕ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΒΟΛΕΥΤΗΚΑΝ ΟΛΟΙ
      ΟΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ΤΡΩΓΟΠΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ
      Ο ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟΣ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ
      Η ΜΟΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΚΑΠΙΤΑΛ ΠΟΥ ΔΕΣΜΕΥΣΕ ΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ

      ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΙΠΟΤΑ
      ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΑΓΩΓΕΣ ΤΖΑΜΠΑ ΚΟΠΟΣ

      Η ΣΙΔΕΡΗ ΚΑΙ Ο ΚΕΧΑΓΙΑΟΓΛΟΥ ΜΟΝΟ ΤΙΤΛΟ ΚΑΙ ΙΔΕΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗ

      ΑΜΑ ΒΡΕΙΤΕ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ ΤΡΥΠΗΣΤΕ ΜΟΥ ΤΗ ΜΥΤΗ
      ΑΛΛΙΩΣ ΒΓΑΛΤΕ ΜΕ ΨΕΥΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ

      ΤΑ ΒΡΗΚΑΤΕ, ΔΕ ΤΑ ΒΡΗΚΑΤΕ;
      ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΣΤΕ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ

      Διαγραφή
  69. Η πώληση του Τ.Τ το οποίο απορρόφησε την Αspis Bank μας αφορά.
    Η εν λόγω τράπεζα διατηρεί τους λογαριασμούς με τα χρήματα μας,ειδικά όσων κάναμε συμβόλαια λίγο πριν το οριστικό κλείσιμο της ασφαλιστικής, οπότε τα χρηματα μας δεν πρόλαβαν να αποθεματοποιηθούν.
    Τι κάνει ο σύλλογος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ!!!!! Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΤΑ ΜΗ ΑΠΟΘΕΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΝΤΑ, ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΓΑΡΓΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ!!!
      Ο ΚΥΡΙΟΣ!! ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΕ..ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΑ ΒΕΒΑΙΑ, ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΟΠΟΙΑ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ...
      ΖΗΤΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ ΜΑΣ.
      ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΤΩΝΝ ΑΓΩΓΩΝ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ.
      ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ , ΕΧΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΑΕΡΙΤΖΗΔΕΣ!
      ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ Τ.Τ
      ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ..ΟΠΩΣ ΜΑΣ..ΥΠΟΣΧΟΤΑΝ ΜΕ ΥΦΟΣ ΔΕΚΑ ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΩΝ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΟΥΣ
      ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.
      ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ Ο ΕΝΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΜΑΣΗΣΕ ΠΑΛΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΕΥΧΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ Ο ΑΛΛΟΣ..
      ΤΗΝ ΚΑΝΑΝΕ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ.
      ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΕΜΕ. ΟΡΓΑΝΩΣΗ. ΕΧΕΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

      Διαγραφή
  70. Που δούλευε παλαιότερα ο νεός γ.γ. Δημοσίων Εσόδων Χάρης Θεοχάρης;

    Αναρτήθηκε από τον/την UDemand στο Ιανουαρίου 12, 2013

    χαρης θεοχάρηςΟρίστηκε από την Κυβέρνηση ο νέος γ.γ. Δημοσίων Εσόδων.
    Επειδή εμείς κάτι μυριστήκαμε είπαμε να δούμε που δούλευε αυτός ο άνθρωπος, που για τα επόμενα 5 χρόνια (βάση συμβολαίου) θα ελέγχει τα δημόσια έσοδα.
    Δείτε σε ποιον παγκόσμιο επενδυτικό οίκο δούλευε ο νέος γενικός γραμματέας…

    Διετέλεσε αντιπρόεδρος στην Lehman Brothers, ηγούμενος της Ευρωπαϊκής ομάδας πληροφορικής μετοχικών παραγώγων της εταιρίας.

    Και εκτός από εκεί δούλευε και ως Διευθυντής Μηχανογράφησης της Ασπίς Πρόνοια, του κ. Ψωμιάδη, οποίος πλέον είναι φυλακισμένος για οικονομικό έγκλημα.

    Τα σχόλια και οι σκέψεις, δικές σας!!

    Το βιογραφικό του κ. Χάρη Θεοχάρη δείτε το εδώ

    UDemand

    Εμείς θα σας υπενθυμίσουμε απλώς αυτό: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: LEHMAN BROTHERS – ΕΛΛΗΝΙΚΑ CDS. Δεν υπάρχει τέλειο έγκλημα…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  71. Η κατάθεση-φωτιά συνεργάτη του Παπακωνσταντίνου που «καίει» τον πρώην υπουργό

    13.01.2013 07:51 Σχόλια
    -A+A


    Η λίστα Λαγκάρντ βρισκόταν για οκτώ ολόκληρους μήνες στο συρτάρι του γραφείου του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, αλλά οι ενέργειες του πρώην Υπουργού Οικονομικών κινούνταν σε ρυθμούς...χελώνας , μέχρι την αποχώρηση του από το υπουργείο Οικονομικών τον Ιούνιο του 2011.

    Αυτό αποκαλύπτει στην κατάθεσή του ,την οποία φέρνει στο φως της δημοσιότητας η Real News , ο νομικός σύμβουλος του Γιώργου Παπακωνσταντίνου Αναστάσιος Μπάνος ο οποίος «καίει» τον πρώην υπουργό Οικονομικών, καθώς, όπως περιγράφει γινόταν μια κίνηση το τετράμηνο για την αξιοποίηση της λίστας.

    Σύμφωνα με την κατάθεση του μέχρι τις 24 Ιανουαρίου του 2011, οπότε και έγινε σύσκεψη στο γραφείο του υπουργού στην οποία συμμετείχαν ο τότε γενικός γραμματέας του υπουργείου Ηλίας Πλασκοβίτης, ο ειδικός γραμματέας του ΣΔΟΕ Γιάννης Καπελέρης και η διευθύντρια του γραφείου του Γ. Παπακωνσταντίνου, Χρύσα Χατζή, είχαν δοθεί μόνο μερικά ονόματα για έλεγχο στον κ. Καπελέρη.

    «Δεν του είχε δοθεί το ψηφιακό μέσο, αλλά ονόματα που περιλαμβάνονταν εκεί. Ο έλεγχος που είχε διενεργήσει ο κ. Καπελέρης έδειξε ότι τα δηλωθέντα εισοδήματα δεν δικαιολογούσαν το ύψος των φερόμενων καταθέσεων στην ελβετική τράπεζα. Παρά το γεγονός όμως ότι από το φορολογικό προφίλ των δέκα μόνο προσώπων που έλεγξε ο κ. Καπελέρης προέκυπτε όργιο φοροδιαφυγής, η λίστα ξανακρύφτηκε στο συρτάρι του Γ. Παπακωνσταντίνου, που ροκάνιζε χρόνο με διαδικαστικά θέματα».

    Στην σύσκεψη, σύμφωνα με τον Αναστάσιο Μπάνο , αφού συζητήθηκε η προοπτική διακρατικής συμφωνίας με την Ελβετία για την παροχή στοιχείων, τέθηκε το θέμα της αξιοποίησης της λίστας και το ενδεχόμενο να ζητηθεί δικαστική συνδρομή από τις ελβετικές Αρχές, το οποίο δεν προκρίθηκε καθώς δεν είχαν προκύψει ποινικά αδικήματα.

    «Τα στοιχεία αυτά δεν μπορούσαν από μόνα τους να αποτελέσουν μοναδική βάση για επιβολή φόρου. Μπορούσαν όμως και έπρεπε να αποτελέσουν βάση για τη διενέργεια φορολογικού ελέγχου, προκειμένου να διαπιστωθεί αν αντιστοιχούν σε δηλωθέντα και φορολογηθέντα εισοδήματα. Ρωτήθηκα για το ποιο όργανο θα μπορούσε να κάνει τον έλεγχο. Η απάντηση μου ήταν ότι ο έλεγχος μπορούσε να διενεργηθεί είτε από το ΣΔΟΕ, είτε από ειδικό κλιμάκιο ελέγχου».

    Παρά το γεγονός ότι ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου είπε να γίνει έλεγχος πέρασαν τέσσερις μήνες χωρίς να έχει δοθεί καμία εντολή.

    Λίγο πριν φύγει από το Υπουργείο Οικονομικών ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου σύμφωνα με όσα λέει στην κατάθεσή του ο Αναστάσιος Μπάνος του είπε ότι τελικά η λίστα θα δοθεί στο ΣΔΟΕ.

    Κλείνοντας την κατάθεσή τους τονίζει ότι ο ίδιος ουδέποτε είχε οπτική επαφή με τα στοιχεία που περιέχονταν στο ψηφιακό αρχείο και ότι ποτέ ξανά δεν συζήτησε, δεν άκουσε και δεν ερωτήθηκε σχετικά με τη λίστα.


    ΠΟΣΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΞΕΤΡΥΠΩΝΟΝΤΑΙ.
    ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΣΙΩΠΑΤΕ;
    ΤΙΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΟΤΑΝ ΖΗΤΟΥΣΑΤΕ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ; ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΑΣΤΗΚΑΝ ΟΛΑ; ΕΥΘΥΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΤΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ;
    ΤΟ ΤΑΧ.ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΠΙΣ ΜΠΑΝΚ! ΠΟΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ;
    ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΒΓΑΖΕΙ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΟΧΕΤΟ.ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΥΤΗ.
    ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ; ΠΟΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΠΑΡΕΧΕΤΕ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΣΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ κ.ΣΙΔΕΡΗ.ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. ΙΣΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ, ΝΑ ΕΠΑΝΘΡΩΘΕΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΝΕΡΓΟΣ,Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΡΕΧΟΥΝ,ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΜΕΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ.
    ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ,ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ,ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ,ΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΗΧΑΖΕΤΕ,ΘΑ ΧΑΘΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ.ΠΙΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙ ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΘΥΜΑΤΑ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΠΟΥ ΕΤΡΕΦΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. εγω ρωταω, μηπως πρεπει λεμε τωρα, να προπληρωσουμε κατι ως προμηθεια για να απαγκιστρωθουμε απο καποιους και να διεκδικησουμε; γελαει η αγορα με μας.τραπεζες, ασφαλιστικες, υπουργεια.
    χοντρο γελιο γινεται. και ολοι ξερουμε το γιατι.
    θα γεμισει η τσεπη καποιων με χρημα και με καλα υστερα!!! τα σαβανα δεν εχουν τσεπες ρεεεεεεεεεεεε....καποιοι παιρνουν στο λαιμο τους χιλιαδες οικογενειες..συνεχιστε και με τις καταρες μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Το Δημόσιο εισέπραξε 555,6 εκατ. ευρώ από τέσσερις τράπεζες

    Δημοσίευση: Δευτέρα, 14 Ιανουάριος 2013, 19:38
    Ενημέρωση: Δευτέρα, 14 Ιανουάριος 2013, 19:38
    Την επιστολή του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, που επιβεβαιώνει ότι στις 21 Δεκεμβρίου του 2012 το ελληνικό Δημόσιο εισέπραξε 555,6 εκατ. ευρώ από τέσσερα πιστωτικά ιδρύματα, τα οποία έλαβαν συγκεκριμένη κεφαλαιακή ενίσχυση, κατέθεσε στα πρακτικά της Βουλής ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.
    Ειδικότερα, ο κ. Σταϊκούρας ενημέρωσε τη Βουλή ότι εισπράχθηκαν, από την Eurobank 154 εκατ. ευρώ, από την Τράπεζα Πειραιώς 133 εκατ. ευρώ, από την Εθνική Τράπεζα 115,6 εκατ. ευρώ και από την Alpha Bank 153 εκατ. ευρώ.

    Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών κατέθεσε την επιστολή, μετά από παρέμβαση του πρώην προέδρου της Βουλής, Απ. Κακλαμάνη, ο οποίος κατηγόρησε τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, ότι δεν προσέρχεται στη Βουλή για να δώσει στους βουλευτές απαντήσεις σχετικά με την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, αλλά και για το πότε θα δοθούν τα χρήματα που οφείλουν οι τράπεζες από την πρώτη ανακεφαλαιοποίηση.

    «Η κυβέρνηση νομοθέτησε και υλοποίησε την πρωτοβουλία παρά τις αντίθετες εκτιμήσεις και επιδιώξεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σταϊκούρας, καταθέτοντας τη σχετική επιστολή.

    ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΥΠΟ ΜΟΡΦΗΝ ΔΑΝΕΙΟΥ ΣΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ ΠΑΙΖΕΙ;
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΥΠΑΡΧΕΙ.

      ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΑΞΙΩΘΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Η ΣΙΔΕΡΗ ΣΕ ΟΣΑ ΤΗ ΡΩΤΑΜΕ

      ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΨΩΜΙΑΔΗ ΑΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ

      ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ Η ΤΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ

      Διαγραφή
  76. Που δούλευε παλαιότερα ο νεός γ.γ. Δημοσίων Εσόδων Χάρης Θεοχάρης;

    Αναρτήθηκε από τον/την UDemand στο Ιανουαρίου 12, 2013

    χαρης θεοχάρηςΟρίστηκε από την Κυβέρνηση ο νέος γ.γ. Δημοσίων Εσόδων.
    Επειδή εμείς κάτι μυριστήκαμε είπαμε να δούμε που δούλευε αυτός ο άνθρωπος, που για τα επόμενα 5 χρόνια (βάση συμβολαίου) θα ελέγχει τα δημόσια έσοδα.
    Δείτε σε ποιον παγκόσμιο επενδυτικό οίκο δούλευε ο νέος γενικός γραμματέας…

    Διετέλεσε αντιπρόεδρος στην Lehman Brothers, ηγούμενος της Ευρωπαϊκής ομάδας πληροφορικής μετοχικών παραγώγων της εταιρίας.

    Και εκτός από εκεί δούλευε και ως Διευθυντής Μηχανογράφησης της Ασπίς Πρόνοια, του κ. Ψωμιάδη, οποίος πλέον είναι φυλακισμένος για οικονομικό έγκλημα.

    Τα σχόλια και οι σκέψεις, δικές σας!!



    http://www.protothema.gr/economy/article/?aid=250274

    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ!!!!!
    ΥΠΝΟΝ ΕΛΑΦΡΥΝ! ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΑΓΩΓΗ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. http://prezatv.blogspot.gr/2013/01/1_9158.html

    θα επισκεφθουν οι συλλογοι τους επιτροπους των τραπεζων για τη δανειοδοτηση του εγγυητικου ή μπα;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Στους κερδισμένους της ασφαλιστικής αγοράς η Τράπεζα Πειραιώς
    Θα υπάρξουν αυξημένες συνέργιες με την Αγροτική Ασφαλιστική και τη Γενική Τράπεζα Η Αγροτική Ασφαλιστική έχει πλέον απελευθερωθεί διοικητικά από τα δεσμά των εσωτερικών κανονισμών του δημοσίου και τον περιορισμό των προσλήψεων μέσω ΑΣΕΠ. Συνεπώς η διοίκηση της διευκολύνεται στο έργο της και η απόδοση της αναμένεται να είναι αυξημένη. Παρόλα αυτά είναι στις προθέσεις της Τράπεζας Πειραιώς να πουλήσει την Αγροτική Ασφαλιστική - αν είναι δυνατόν και εντός του 2013 - ΑΦΟΥ ΑΝΑΚΕΦΑΛΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. http://www.naftemporiki.gr/story/516612
    Aγαπητοί μου ασφαλιστικοί σύμβουλοι,που μας συμβουλεύσατε ακόμα και λίγες ημέρες πριν το κλείσιμο της Ασπίδος να επενδύσουμε τις οικονομίες μας,βρίσκετε ένας ένας το δρόμο της φυλακής.
    Αχ πότε θα πάρω αυτή τη χαρά κι'εγώ,να δω με χειροπέδες τον ασφαλιστή μου!!!
    Πότε θα του πάρω το σπίτι του,το ήδη δεσμευμένο με ασφαλιστικά μέτρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μην αποπροσανατολιζεσθε. οσο και να τους βλεπουμς στον υπνο μας και να εχουμε εφιαλτες, το γεγονος παραμενει:
      σχηματιστηκαν συλλογοι που ισως αν δεν τους ειχαμε θα ειμαστε καλυτερα.
      βρηκαν γραφεια αγωγων και οι δυο και μασ συμβουλευσαν να τρεξουμε σ αυτα, ενω μας διαβεβαιωναν για μηνυσεις και αγωγες κατα των υπουργων και αλλων υπευθυνων για τα πιστοποιητικα και το κλεισιμοτης ασπις.
      εδω ακομα δεν μας απαντησαν τι εγιναν τα 500εκατομμυρια που βρηκε ο δικηγορος τους στο εξωτερικο του ψωμιαδη.
      το τραγικο ειναι οτι σημερα, δεν υπαρχουν οι συλλογοι παρα μονο για να μιλουν για τις αγωγες.εκει καταληξαμε.
      σκανδαλα καθημερινα, αποκαλυψεις παντου και εμεις σκεπαστηκαμε απο τους...εκπροσωπους!!!

      Διαγραφή
  80. “ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ” και “COMMERCIAL VALUE”» Νέα Προβλήματα Eκκαθάρισης των δύο Εταιρειών!
    18 Ιανουαρίου, 2013Σχολιάστε
    Έπειτα από τις συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν στο Υπουργείο Οικονομικών, στην οποία συμμετείχαν οι επόπτες εκκαθάρισης Κ. Παπακωστόπουλος και Γ. Ραουνάς των Ασφαλιστικών Εταιρειών “ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ” και “COMMERCIAL VALUE”, (η Εποπτική Αρχή της Τραπέζης της Ελλάδος δεν συμμετείχε στη συνάντηση), προέκυψε θέμα με την Εκκαθάριση του Ομίλου! Στη συνάντηση τέθηκε ο προβληματισμός του νέου Eπόπτη Eκκαθάρισης και του Eκκαθαριστή, για το αν το συνταχθέν Οριστικό Χαρτοφυλάκιο Ζωής από τον προηγούμενο επόπτη χαρτοφυλακίων Ζωής, Ι. Παντελίδη, ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του νόμου όπως ορίζεται από το νδ 400/1970 περί «Κατάστασης Δικαιούχων Ασφαλίσματος» ή θα πρέπει να συνταχθεί και να υπολογιστεί…ευθύς εξ αρχής!! Το θέμα είναι άμεσης προτεραιότητας γιατί για να συνταχθεί το ήδη υπάρχον «Οριστικό Χαρτοφυλάκιο Ζωής» για τις εν λόγω Ασφαλιστικές Εταιρίες, απαιτήθηκε χρονικό διάστημα περίπου δύο χρόνων αλλά και αρκετά μεγάλα χρηματικά ποσά που ήταν διαθέσιμα σε μετρητά από την περιουσία των εν λόγω Ασφαλιστικών Εταιριών! Οι Διαδικασίες Εκκαθάρισης που προβλέπονται από την νομοθεσία είναι χρονοβόρες και είναι πιθανόν να φτάσουν και τα δέκα χρόνια! Αυτές οι χρονοβόρες Διαδικασίες περιλαμβάνουν τεράστια έξοδα που πρέπει να πληρωθούν από την περιουσία των υπό Εκκαθάριση Εταιρειών, όπως είναι οι δαπάνες συντήρησης, κοινόχρηστα κλπ, και κυρίως τα λοιπά έξοδα της Εκκαθάρισης που δεν Ελέγχονται από καμία πλευρά που έχει συγκρουόμενα συμφέροντα, όπως είναι οι Ασφαλισμένοι, οι Εργαζόμενοι και λοιποί Δικαιούχοι που έχουν νόμιμες απαιτήσεις από τις περιουσίες των δύο Εταιρειών! Είναι λοιπόν σαφές ότι όσο περνά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Είναι λοιπόν σαφές ότι όσο περνά ο χρόνος τόσο μειώνεται η περιουσία του Ομίλου που θα έπρεπε να είναι προοριζόμενη για την ικανοποίηση των Ασφαλισμένων, των Εργαζομένων και των υπόλοιπων Δικαιούχων! Διαβάστε τις προτάσεις που κάνουμε στους Συλλόγους των Θυμάτων να σπεύσουν να συμβιβαστούν προκειμένου να εισπράξουν έστω μέρος των απαιτήσεών τους… Νομίζουμε ότι έφτασε η ώρα να αναλάβουν πρωτοβουλία οι σύλλογοι των ζημιωθέντων και να προτείνουν συμβιβαστικές λύσεις (που ήδη έχουν τεθεί)ώστε να αποζημιωθούν οι έχοντες μικρά ασφαλιστήρια ( που είναι το 98%) την παρούσα χρονική στιγμή και όχι μετά από 15 χρόνια! Όσο για τους υπόλοιπους να δεχτούν την μείωση των αποζημιώσεων και να μην μπλοκάρουν την διαδικασία. Το Ερώτημα που ετέθη από τον Παπακωστόπουλο, δικηγόρο και Επόπτη Εκκαθάρισης και τον Γ. Ραουνά Εκκαθαριστή, σχετικά με τα χαρτοφυλάκια ζωής που τίθενται πλέον σε ασφαλιστική εκκαθάριση και αφορούν τις υπό εκκαθάριση ασφαλιστικές εταιρείες “ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ” και “COMMERCIAL VALUE” είναι το εξής: Θα πρέπει να ακολουθηθεί η διαδικασία που προβλέπεται από τις διατάξεις περί ασφαλιστικής εκκαθάρισης του ν.δ. 400/ 1970 και να συνταχθεί εξ αρχής Κατάσταση Δικαιούχων Ασφαλίσματος που προβλέπεται από το άρθρο 10 παρ.3 του ν.δ. 400/ 1970, ή Προκειμένου να μην συνταχθεί εξ αρχής Κατάσταση Δικαιούχων Ασφαλίσματος να θεωρηθεί ότι το συνταχθέν Οριστικό Χαρτοφυλάκιο Ζωής (από τον επόπτη χαρτοφυλακίων Ζωής κ. Ι. Παντελίδη) επέχει θέση τέτοιας Κατάστασης για τις ανάγκες του νόμου. Όπως αντιλαμβάνεται κανείς ότι αν συνταχθεί εξ αρχής Κατάσταση Δικαιούχων Ασφαλίσματος η διαδικασία θα είναι χρονοβόρα και νέες χρηματικές εκροές σε βάρος των δύο ασφαλιστικών εταιρειών και σε των ζημιωθέντων ασφαλισμένων, θα πρέπει να πραγματοποιηθούν!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Ασπίς και CV. Θα δημοσιεύσουν ισολογισμούς;
    18 Ιανουαρίου, 2013Σχολιάστε
    Δεν έχουν το δικαίωμα τα θύματα αυτού του σκανδάλου να μάθουν τι κάνουν τέλος πάντων οι κύριοι εκκαθαριστές με την εκκαθάριση των δύο Εταιρειών; Πρόσφατα μια Ασφαλισμένη της CV η οποία είχε κάνει αίτηση εξαγοράς πριν κλείσει η CV, απευθύνθηκε στο ID, μήπως μπορέσουμε να τη βοηθήσουμε. Βέβαια βρήκαμε ένα τηλέφωνο που απαντάει και η απάντηση ήρθε ξερή και κάθετη από μια υπάλληλο: Δεν έχουμε τίποτα να πούμε. Όταν τελειώσει η εκκαθάριση και πουλήσουμε τα περιουσιακά στοιχεία της Εταιρείας θα μοιράσουμε τα όποια Κεφάλαια υπάρξουν σύμφωνα με το νόμο! Υπενθυμίζουμε στους αναγνώστες ότι ο… νόμος απαγορεύει στους Δικαιούχους να μάθουν πώς προχωράει η… εκκαθάριση και πώς αποφασίζουν οι… εκκαθαριστές να ξοδεύουν τα Μετρητά που βρήκαν όταν ανέλαβαν την… εκκαθάριση… Τα οκτώ εκατομμύρια που ξοδεύτηκαν μέχρι στιγμής παραμένουν μια…μεγάληπρόκληση… Έλεος κύριοι της Πολιτείας… Λίγη συμπόνια στους Έλληνες που αναζητούν τα χρήματά τους για να αντεπεξέλθουν από την Κρίση δεν υπάρχει καθόλου στον ορίζοντα; H Πολιτεία δεν Επόπτευε τις εν λόγω Εταιρείες; Η Πολιτεία δεν αφαίρεσε την άδεια λειτουργίας των δύο Εταιρειών χωρίς να πάρει ούτε ένα μέτρο προφύλαξης και μέριμνας για τους Ασφαλισμένους; Δε θα πρέπει να τροποποιηθεί ο σχετικός νόμος με επείγουσες διαδικασίες που να επιτρέπει στους Δικαιούχους, Ασφαλισμένους, Εργαζομένους και άλλους δύστυχους Έλληνες Πολίτες που έπεσαν θύματα του μεγαλοαπατεώνα και του εγκληματικού αυτού νόμου, να έχουν ορισμένα δικαιώματα Ελέγχου των σχετικών Εκκαθαρίσεων. Ευτυχώς που οι δύο τωρινοί Εκκαθαριστές έθεσαν το θέμα με δική τους πρωτοβουλία στο υπουργείο Οικονομικών και έδωσαν μερικές ελπίδες ότι η τωρινή Κυβέρνηση θα κάνει κάτι να μπαλώσει τις καταστροφικές ενέργειες των προηγούμενων Κυβερνήσεων.

    Συνέχεια Συζήτησης

    Σχετικά άρθρα:

    Ασπίς & CV. Κόστος Εκκαθάρισης €8,8 εκατ. έπεται συνέχεια ελέγχου από τη ΔΕΙΑ !
    Ενημερωτική συνάντηση για την Ασπίς Πρόνοια
    Ασπίς. Τεράστια η Κοινωνική Αδικία ενός εκατομμυρίου Ελλήνων! 600 μέρες απόγνωσης…
    8,8 δισ. κόστισε η Εκκαθάριση των Ασπίς και CV… συνέχεια…


    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΠΛΟΓΚΣ ΚΑΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ;

    ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ;;;;ΤΟΣΟ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ;;;



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ18 Ιανουαρίου 2013 στις 3:10 μ.μ.

    Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ EK NEOY EMΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ EXTRA3 ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ Κ. ΑΡΗ ΣΠΙΝΟΥ "ΣΤΟΝ ΙΣΤΟ ΤΗΣ ΑΡΑΧΝΗΣ" ΣΤΙΣ 10.00 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 19/1/2013
    Ως ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΈΝΗ ΤΟΥ με θέμα ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ: ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΑΕΛΙΞΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΣΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥ ΑΥΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΠΟΥ ΘΕΤΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ/ΠΙΣΤΩΤΩΝ/ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΑΥΤΕΣ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΕΣ ΑΣΦ. ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΤΟΥ ΑΚΟΜΑ!!!! ΙΣΧΥΡΟΥ v.i.p ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΥ-ΕΓΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ ΣΕ ΒΕΒΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟ!!!!FYSIKA TOY ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ POY AKOMA META APO 3 1/2 ETH ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΣΤΩ ΤΗΝ ΑΜΕΣΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 3867/2010 Ως ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΕΙΣ ΙΣΧΥΕΙ ΣΗΜΕΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ ΤΗΝ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ Σ ΑΣΦ. ΕΚΚΘΑΡΙΣΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΕΠΟΠΤΕΥΟΥΣΑΣ ΑΡΧΗΣ Τ.τ.ε.
    ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΑΣ ΠΑΡΕΜΒΕΤΕ ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ.
    ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. EΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΚΙΝΗΣΕΙΣ , ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ, ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ;
      ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΙΚΑ, ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΘΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.
      ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΚΟΙΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ , ΚΟΙΝΟΙ ΣΤΟΧΟΙ.
      ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΧΑΘΗΚΑΤΕ.
      ΕΙΣΤΕ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Ή ΑΤΟΜΟ;;;;;

      Διαγραφή
    2. 3,5 ΧΡΟΝΙΑ,ΚΑΙ ΟΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ,ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΟΥΜΕ,ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ ΤΟΥΣ.ΚΑΜΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΝΟΜΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ,ΟΙ ΝΟΜΙΚΟΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΝ??
      ΞΟΔΕΥΟΥΝ ΤΑ ΛΙΓΑ ΜΕΤΡΗΤΑ,ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΤΙ???
      ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΜΑΣ!

      Διαγραφή
  84. http://prezatv.blogspot.gr/2013/01/700-30.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. http://247news.eu/article.php?id=87190&el&t=%CE%A3%CF%84%CE%B7%CE%BD%20%CE%BA%CE%B5%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%B9%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%AF%CE%B7%CF%83%CE%B7%20%CF%84%CE%BF%CF%85%20%CE%BD%CE%AD%CE%BF%CF%85%20%CE%A4%CE%A4%20%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%87%CF%89%CF%81%CE%AC%20%CF%84%CE%BF%20%CE%A4%CE%A7%CE%A3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ..ΞΕΜΕΙΝΑΝ ΜΟΝΟ ΤΑ BLOGS ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ..!
      ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΟΜΦΗ Η ΣΙΩΠΗ ΚΑΙ Η ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΩΝ ΠΡΟΕΣΙΡΠΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΒΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΓΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑ ΚΑΘΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΜΕ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ.
      ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟΥ, ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΒΑΛΕΙ ΕΜΠΟΔΙΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ Τ.Τ, ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΝΟΜΟ.
      ΤΕΛΙΚΩΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΤΑΓΟΥΜΕ ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ.
      ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΑΙΩΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΙΝ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΙΩΣ..
      ΓΙ ΑΥΤΟ ΓΕΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ..ΕΠΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΠΟΛΛΟΙ..

      Διαγραφή
  86. ΑΠΑΤΗ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗ
    Η κομπίνα του στρατηγού
    Του Β. ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΟΥΛΗ

    «Αρπαξαν όλη μου την περιουσία: 295.000 ελβετικά φράγκα και 250.000 δολάρια ΗΠΑ που συγκέντρωσα ως μετανάστης στην Ελβετία», περιέγραψε στην «Ε» ο 77χρονος Ελευθέριος Χριστοφορίδης μετά την καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης για την παραχρηματιστηριακή απάτη και την υπεξαίρεση συνολικά 19.249.186 ευρώ, που αποτελούσαν τις οικονομίες μιας ζωής για περισσότερους από 110 επενδυτές.

    Καταδικαστική απόφαση του Εφετείου Θεσσαλονίκης για υπεξαίρεση κοντά 20 εκατ. Καταδικαστική απόφαση του Εφετείου Θεσσαλονίκης για υπεξαίρεση κοντά 20 εκατ. Το δικαστήριο επέβαλε καθείρξεις: 15 χρόνων σ' έναν χρηματοοικονομικό σύμβουλο, ιδιοκτήτη των χρηματιστηριακών εταιρειών «Κονσάλτινγκ ΕΠΕ» και «Νόησις Μονοπρόσωπη ΕΠΕ», 10 χρόνων σ' έναν στρατηγό εν αποστρατεία, αντιπρόεδρο αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας απόστρατων αξιωματικών, και 7 χρόνια σ' έναν πρώην επιθεωρητή της ασφαλιστικής εταιρείας «Ασπίς Πρόνοια». Αθώα κρίθηκε η τέταρτη κατηγορούμενη.

    Η έφεση δεν είχε ανασταλτικό αποτέλεσμα για τον πρώτο, που είναι προφυλακισμένος, και για τον δεύτερο, που είναι φυγόδικος, σε αντίθεση με τον τρίτο, που αφέθηκε ελεύθερος. Τις ανώτατες ποινές πρότεινε η εισαγγελέας της έδρας, ενώ οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες, ρίχνοντας τις ευθύνες ο ένας στον άλλο. «Εχω τα χρήματα, αλλά θα τα δώσω εκεί που θέλω εγώ», είπε στην απολογία του ο χρηματοοικονομικός σύμβουλος.

    Τα θύματα

    «Εργάστηκα σε επιχείρηση με οπτικά, για 10 χρόνια, και ως οδηγός ταξί στη Ζυρίχη, για μία πενταετία. Μέχρι το 1997 που επέστρεψα οριστικά στην ιδιαίτερη πατρίδα μου, το Κιλκίς. Ηταν οι κόποι μιας ζωής, κι αν δεν τα πάρω πίσω, θα πάρω το νόμο στα χέρια μου...» σχολίασε ο κ. Χριστοφορίδης μετά τη λήξη της χθεσινής ακροαματικής διαδικασίας.

    Ο «ομοιοπαθής» Παναγιώτης Παρασκευόπουλος, συνταξιούχος του ΙΚΑ και πεθερός του πρώτου κατηγορούμενου, επισήμανε: «Δεν είμαι ικανοποιημένος από την απόφαση του δικαστηρίου. Περίμενα να καταδικαστεί με περισσότερα χρόνια, επειδή είναι δεινός απατεώνας. Μου "έφαγε" το εφάπαξ και όλες μου τις οικονομίες, συνολικά 125.000 ευρώ και 30 χρυσές λίρες Αγγλίας. Στην αρχή μάς έδινε τους τόκους, αλλά δεν μας επέστρεψε ποτέ το κεφάλαιο».

    Και οι ανθρώπινες ιστορίες συνεχίστηκαν: «Εχασα όλη μου την περιουσία. Μου ζήτησε λευκές επιταγές, συνολικής αξίας 60.000 ευρώ, τις οποίες υποτίθεται ότι θα επένδυε σε γερμανική τράπεζα. Τις μοίρασε σε τρίτους, οι οποίοι έκαναν προεξόφληση και τώρα κυνηγούν εμάς. Πούλησα τα χωράφια μου για να ξεχρεώσω», επισήμανε ο πρώην βιοτέχνης Ζαφείρης Δαρδαγάνης, ενώ η Βιβή Παράσχου συμπλήρωσε: «Μας πήρε 120.000 ευρώ που μάζεψε ο άνδρας μου από τη δουλειά του στα καράβια. Θέλαμε να αγοράσουμε ένα μεγαλύτερο σπίτι».

    Το πόρισμα

    Στο πόρισμα του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (τότε Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων) που περιλαμβάνεται στη δικογραφία, αναφέρεται ότι οι κατηγορούμενοι δημιούργησαν ένα αλυσιδωτό σύστημα είσπραξης και πληρωμής χρημάτων (τύπου πυραμίδας) από το 2000 έως το 2007. Με το πρόσχημα των επενδύσεων με υψηλές αποδόσεις, 8% με 10% ετησίως, εξαπάτησαν τους πελάτες τους, δίνοντας πλαστά έντυπα έκδοσης ομολόγων ευρωπαϊκών χωρών. Δεν βρέθηκαν εμβάσματα προς τις ελβετικές τράπεζες, μέσω των οποίων ισχυρίζονταν ότι αγόρασαν τα ομόλογα, ενώ από την έρευνα προέκυψε ότι τα περισσότερα χρήματα κατέληξαν στα Χρηματιστήρια Αθηνών, Φρανκφούρτης και Σικάγου, που είχαν μεγάλες απώλειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Δυστυχώς το παιχνίδι χάθηκε προ πολλού... Και είναι καιρός να το πάρουμε απόφαση όλοι. Χάθηκε από τότε που συγκεντρωθήκαμε στην Μεγάλη Βρετάνια, τότε που παρόλη την βροχή ο κόσμος δεν χώραγε. Τότε που δυστυχώς ακούγαμε στους ασφαλήσταρχους να διαρυγνύουν τα ιμάτια τους και τότε που παρασειρθήκαμε από την Σιδέρη. Ζωή σε μας... Κάτια Παπαδοπούλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Μπράβο στην κ.Παπαδοπούλου που εξέφρασε επωνύμως την άποψη της.
    Τι φοβόμαστε και ποιόν;
    Τους κόπους της ζωής μας καταλήστευσαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ!
      ΜΑΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ!
      ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΕΥΘΙΞΙΑ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΝ
      ΤΗΝ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥΣ.
      ΑΝΑΤΡΕΞΤΕ ΣΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ, ΟΤΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΙΑΒΑΖΕ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕ, ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ.....ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ
      ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΕΚΦΕΡΕΙ ΑΠΟΨΗ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΝ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΧΛΕΥΑΖΟΤΑΝ ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΚΙΝΟΥΣΕ ΣΕ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΕ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ.
      ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΕΒΡΙΖΑΝ ΟΣΟΥΣ ΜΙΛΟΥΣΑΝ...
      ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ;;;
      ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΤΣΙ;
      ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ..ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥΣ..ΕΞ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΜΑΣ,
      ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΙΑΜΗΝΥΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ.
      ΓΙΑΤΙ ΤΙΠΟΤΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ
      ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟΥ
      ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ Τ.Τ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΒΑΝΚ
      ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΝΗΓΑΓΑΝ Ή ΜΗΝΥΣΑΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΨΗΛΑ ΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΥΘΥΝΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΜΑΣ
      ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΤΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ..ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ..ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ..
      ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΙΑΣΠΑΣΗ.
      ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΑΣ ΜΑΝΤΡΩΣΑΝ...
      ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΙΩΑΝΝΑΣ ΤΗΣ ΛΩΡΑΙΝΗΣ.
      ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΗΛΙΘΙΟΙ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΟΥΜΕ;;;;

      ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΤΥΠΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ , ΚΑΙΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ, ΑΣ ΠΑΡΑΚΙΝΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, ΝΑ ΠΡΟΣΤΡΕΞΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΛΥΣΕΙΣ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ.
      ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΘΕΛΕΙ ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ.
      ΚΑΝΑΝΕ ΤΟ ΘΥΡΩΡΟ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΓΩΝ.
      ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΕΙ ΟΛΗ Η ΠΙΑΤΣΑ.
      ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΥΨΗΛΑ.
      ΡΟΥΘΟΥΝΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ. ΚΙ ΑΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ.
      ΑΣ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.

      Διαγραφή
  89. η κ. ΣΙΔΕΡΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΣΦ. ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ . ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ .
    ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΕΣΘΕ ΑΠΟ ΕΡΙΓΝΥΕΣ!!!
    ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΧΕΔΟΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΛΕΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. ΑΠΑΤΗΘΝΤΕΣ ΑΣΦΑΛΣΙΜΕΝΟΙ19 Ιανουαρίου 2013 στις 3:30 μ.μ.

    ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ, ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ, ΤΙΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ ΜΑΣ,
    ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ/ΕΦΕΤΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΥΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΠΑΤΕΡΑ, ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΚΟΡΗ~~~~!!!
    Η δίκη για την ΑΣΠΙΣ CAPITAL συνεχίζεται την Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου στο κτίριο του Εφετείου (Λ.Αλεξάνδρας). Θα γνωρίζω την αίθουσα μερικές ημέρες πριν. Ουσιαστικά η δίκη ξεκινά εξ αρχής με νέο εισαγγελέα επειδή ο προηγούμενος απεβίωσε. Αξίζει να την παρακολουθήσει κάποιος για να δει τι εστί ψωμιάδης και οικογένεια και δικηγόροι του. Τα σκάνδαλα που βλέπετε στην τηλεόραση είναι πταίσματα μπροστά το τι έκανε ο ψωμιάδης στον Όμιλο ΑΣΠΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. MAΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΠΑΛΙ; ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΝΩ ΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΜΑΣ ΕΓΙΝΕ ΡΗΜΑΔΙΟ , ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΖΕ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΕΙ;
    ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΖΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΛΛΩΝ;
    ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.
    ΤΙ ΣΟΙ ΜΑΖΟΧΙΣΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ;
    ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ..ΟΧΙ ΤΙΣ ΑΜΟΙΒΕΣ ΣΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΑΛΛΟ Η ΚΣΙΔΕΡΗ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΤΕΘΕΙ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟΥΣ Η ΠΕΡΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ. ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΥΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΡΓΟΥ.
    ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ; ΜΕ ΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΒΛΕΠΕΙ; ΠΟΣΟ ΦΟΥΜΟ ΦΑΓΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ1
    ΠΟΣΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝ ΔΕΝ ΕΤΡΕΧΑΝ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΛΕΤΕ;
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΣΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΕΙΔΙΚΟΙ ΕΠΑΙΟΝΤΕΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΜΕ ΕΥΧΕΡΕΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΥΠΩΣΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ.\\ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ.
    ΟΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΙΣΙΔΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΣΑΣ ΚΡΝΕΙ.
    ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

    ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ 500 ΕΚΑΤΟ0ΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΣΑΣ ΟΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
    ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ/
    ΔΕ ΧΡΕΙΑΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ.
    ΡΩΤΗΣΤΕ ΑΠΛΩΣ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ.
    ΠΟΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ;
    ΔΕ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΑΛΛΗ.
    ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ...ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ.
    ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΜΑΣ.
    ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ , ΟΤΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ;
    ΕΛΕΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
    ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ.
    ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΩΣ. ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ.
    ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ Ή ΟΧΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Tρέχει η Σιδέρη?
    Και ποιόν ενημέρωσε? Από πότε έχει να κάνει συγκέντρωση ? Από πότε έχει να κάνει ανάρτηση? Τις είπε κανείς ότι είναι αυτεξούσια και ενεργεί για λογιαριασμό μας εν λευκώ? Γιατί όταν προτάθηκε η λύση να πάρουμε 30000 ο καθένας την απεριψε. Και μην βιαστείτε να μου πείτε ότι είμαι μικροκαταθέτης. Το αντίθετο. Το εφάπαξ μου έβαλα στην εταιρεία και σας διαβεβαιώ ότι δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητο... Τα 30000 είναι μια αρχή. Να τα βγάλουμε πέρα τώρα στα δύσκολα... Να μην τρέχουμε στα συσσίτια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ.
      ΤΑ 30 ΧΙΛ ΘΑ ΥΠΟ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
      ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΟ 70% ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ 30 ΧΙΛ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ , ΑΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΝΤΙ , ΩΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΖΑΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΣΑ.
      Δ Ε Ν !!!!!!!!! ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ Κ Α Ν Ε Ν Ο Σ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥ,
      ΑΣΚΟΥΝ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΥΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.
      Η ΟΡΓΗ ΘΑ ΣΤΡΑΦΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.
      ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΑΝ ΜΕ ΣΙΩΠΗ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ.
      ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΠΕΙΝΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ.
      ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ.
      ΑΓΩΓΕΣ, ΑΓΩΓΕΣ, ΑΓΩΓΕΣ....

      Διαγραφή
    2. ΜΑΚΑΡΙ ΤΑ 30 ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ,ΑΛΛΑ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ,ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ 30,ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΙΣΧΥΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ.

      Διαγραφή
  94. V. Η συνέλευση των πιστωτών
    Σύγκληση της συνέλευσης
    Άρθρο 82.− 1. Η συνέλευση των πιστωτών αποτελείται
    από όλους τους πιστωτές της πτώχευσης, ανεξαρτήτως
    προνομίων ή εμπράγματων ασφαλειών, καθώς και από
    τους πιστωτές των οποίων οι απαιτήσεις τελούν υπό
    αίρεση.
    2. Συγκαλείται αρχικά με την απόφαση που κηρύσσει
    την πτώχευση κατά το άρθρο 7 για τη σύνταξη πίνακα
    εικαζόμενων πιστωτών και τον ορισμό της επιτροπής
    των πιστωτών. Η σύγκλησή της διατάσσεται επίσης από
    τον εισηγητή, όπου προβλέπεται ειδικά στον παρόντα
    κώδικα. Περίληψη της διάταξης του εισηγητή για τη
    σύγκληση της συνέλευσης που περιλαμβάνει τον τόπο
    και χρόνο, καθώς και τα θέματα που θα συζητηθούν
    δημοσιεύεται στο Δελτίο Δικαστικών Δημοσιεύσεων
    του Ταμείου Νομικών δέκα (10) ημέρες πριν την ημέ−
    ρα της σύγκλησης και τοιχοκολλάται στα γραφεία του
    εισηγητή.
    Ποιοι συμμετέχουν − απαρτία − πλειοψηφία
    Άρθρο 83.− 1. Στην αρχική συνέλευση και σ’ αυτές
    που επακολουθούν, μέχρι να ολοκληρωθεί η κατά το
    άρθρο 93 επαλήθευση, μετέχει κάθε προσερχόμενος
    πιστωτής, του οποίου πιθανολογείται, κατά την κρίση
    του εισηγητή, η απαίτησή του κατά του οφειλέτη. Μετά
    την επαλήθευση των πιστώσεων, στη συνέλευση μετέ−
    χουν οι πιστωτές των οποίων έγιναν δεκτές, έστω και
    προσωρινά, κατά το άρθρο 94, οι απαιτήσεις τους.
    2. Αν δεν ορίζεται διαφορετικά στον παρόντα κώδικα,
    απαρτία υπάρχει, αν μετέχουν στη συνέλευση τουλά−
    χιστον οι μισοί από τους πιστωτές, ανεξάρτητα από
    το ύψος των πιστωμάτων τους. Σε περίπτωση που δεν
    επιτευχθεί απαρτία, η συνέλευση επαναλαμβάνεται με
    όσους, ανεξάρτητα από τον αριθμό τους, ευρεθούν πα−
    ρόντες, εκτός αν ορίζεται διαφορετικά στον παρόντα
    κώδικα.
    3. Η συνέλευση λαμβάνει αποφάσεις, αν στον παρόντα
    κώδικα δεν ορίζεται διαφορετικά, κατά πλειοψηφία των
    παρόντων.
    4. Στις συνελεύσεις προεδρεύει ο εισηγητής και επι−
    κουρείται από τον γραμματέα των πτωχεύσεων, ο οποί−
    ος συντάσσει τη σχετική έκθεση, παρίσταται δε και ο
    σύνδικος, ο οποίος καλείται νομίμω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Τρόπος εξακολούθησης εργασιών της πτώχευσης
    Άρθρο 84.− 1. Μετά το πέρας των επαληθεύσεων, ο
    εισηγητής, εντός είκοσι (20) ημερών, υποχρεούται να
    συγκαλέσει τη συνέλευση των πιστωτών που αποφασί−
    ζει, αν πρέπει να συνεχιστεί από τον σύνδικο η άσκηση
    της εμπορικής δραστηριότητας της επιχείρησης του
    οφειλέτη ή ορισμένων κλάδων της για ορισμένο χρονικό
    διάστημα, αν πρέπει να εκμισθωθεί σε τρίτο η επιχεί−
    ρηση ως σύνολο ή αν πρέπει να εκποιηθεί η επιχείρηση
    ως σύνολο ή να γίνει ρευστοποίηση των κατ’ ιδίαν στοι−
    χείων της χωριστά. Η σχετική απόφαση λαμβάνεται με
    διπλή πλειοψηφία του συνόλου των πιστωτών και των
    απαιτήσεων, ανεξαρτήτως πόσοι είναι παρόντες.
    2. Ο οφειλέτης, ο σύνδικος και η επιτροπή πιστωτών
    ειδοποιούνται πριν πέντε (5) ημέρες, περί του θέματος
    αυτού που θα συζητηθεί στη συνέλευση των πιστωτών,
    και δικαιούνται να προβάλλουν τις τυχόν αντιρρήσεις
    τους.
    3. Τη σχετική απόφαση της συνέλευσης των πιστωτών
    επικυρώνει με πράξη του ο εισηγητής, εφόσον συμφω−
    νεί, και η πράξη του τοιχοκολλάται στα γραφεία του.
    Κατά της πράξης του αυτής επιτρέπεται, εντός πέντε
    (5) ημερών από την τοιχοκόλλησή της, σε όποιον έχει
    έννομο συμφέρον προσφυγή ενώπιον του πτωχευτικού
    δικαστηρίου, το οποίο αποφαίνεται αμετάκλητα. Αν ο
    εισηγητής δεν επικυρώσει την απόφαση της συνέλευσης
    των πιστωτών, αποφαίνεται αμετάκλητα το πτωχευτικό
    δικαστήριο, στο οποίο εισάγεται η υπόθεση.
    4. Αν δεν ληφθεί σχετική απόφαση από την ανωτέρω
    πλειοψηφία ή η απόφαση δεν επικυρωθεί νομίμως, η
    διαδικασία συνεχίζεται με τη ρευστοποίηση των κατ’
    ιδίαν στοιχείων της πτωχευτικής περιουσίας χωριστά.
    VΙ. Η επιτροπή πιστωτών
    Εκλογή
    Άρθρο 85.− 1. Η συνέλευση των πιστωτών που συγκα−
    λείται με την απόφαση που κηρύσσει την πτώχευση
    κατά το άρθρο 7 δύναται να εκλέξει τριμελή επιτροπή
    πιστωτών. Συγχρόνως εκλέγει και τρία (3) αναπληρω−
    ματικά μέλη, για την περίπτωση μη αποδοχής ή παραί−
    τησης τακτικών μελών της αντίστοιχης κατηγορίας.
    2. Ένα μέλος της επιτροπής εκλέγεται από τους
    εμπραγμάτως ασφαλισμένους, ένα από τους γενικούς
    προνομιούχους και ένα από τους ανέγγυους πιστωτές,
    το ίδιο δε ισχύει και ως προς τα αναπληρωματικά μέλη.
    Αν δεν υπάρχουν πιστωτές και από τις τρεις κατηγο−
    ρίες, το τρίτο μέλος εκλέγουν οι πιστωτές των άλλων
    δύο κατηγοριών και αν οι πιστωτές ανήκουν στην ίδια
    κατηγορία, εκλέγουν οι ίδιοι και τα τρία (3) μέλη.
    3. Αμέσως μετά την εκλογή της η επιτροπή πιστωτών
    υποχρεωτικά, με δήλωση των μελών της ενώπιον του
    γραμματέα των πτωχεύσεων, ορίζει κοινό για όλα τα
    μέλη της αντίκλητο, σύμφωνα με το άρθρο 12.
    Kαθήκοντα της επιτροπής
    Άρθρο 86.− 1. Η επιτροπή πιστωτών παρακολουθεί την
    πορεία των εργασιών της πτώχευσης και παρέχει τη
    συνδρομή στον σύνδικο κατά την εκτέλεση των κα−
    θηκόντων του. Έχει επίσης τις αρμοδιότητες που της
    παρέχουν οι διατάξεις του παρόντος κώδικα.
    2. Αν η επιτροπή πιστωτών υποβληθεί σε δαπάνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. αναγκαίες για την εκτέλεση του έργου της, πρέπει να
    ζητήσει, πριν τη διενέργεια των δαπανών, την άδεια του
    εισηγητή, η οποία παρέχεται, αφού ακουστεί ο σύνδικος
    και ο οφειλέτης. Κατά της πράξης του εισηγητή επιτρέ−
    πεται προσφυγή ενώπιον του πτωχευτικού δικαστηρίου,
    το οποίο αποφαίνεται αμετάκλητα.
    3. Οι αποφάσεις της επιτροπής πιστωτών είναι έγκυ−
    ρες, αν λήφθηκαν με τις ψήφους τουλάχιστον δύο (2)
    μελών της. Η επιτροπή βρίσκεται σε απαρτία αν παρί−
    στανται δύο (2) τουλάχιστον από τα μέλη της.
    4. Η επιτροπή πιστωτών συμμετέχει ή ενεργεί πράξεις
    που προβλέπονται στον παρόντα κώδικα, εφόσον έχει
    συσταθεί.
    Αντικατάσταση μελών της επιτροπής πιστωτών
    Άρθρο 87.− Αν τα μέλη της επιτροπής πιστωτών δεν
    αποδεχθούν την εκλογή τους ή παραιτηθούν και δεν
    είναι δυνατή η συγκρότησή της, ο εισηγητής συγκαλεί
    τη συνέλευση των πιστωτών για την εκλογή νέων μελών.
    Επίσης, η συνέλευση των πιστωτών που συγκαλείται
    από τον εισηγητή, μετά από αίτηση κάθε ενδιαφερο−
    μένου, μπορεί να ανακαλέσει οποιοδήποτε από τα μέλη
    της επιτροπής πιστωτών για σπουδαίο λόγο, εκλέγο−
    ντας στη θέση του άλλον. Η απόφαση περί εκλογής
    νέου μέλους ή αντικατάστασης μέλους της επιτροπής
    λαμβάνεται από τους πιστωτές της αντίστοιχης κατη−
    γορίας, η οποία τον εξέλεξε.
    Ευθύνη των μελών της επιτροπής
    Άρθρο 88.− Τα μέλη της επιτροπής πιστωτών ευθύνο−
    νται σε αποκατάσταση κάθε ζημίας που προκάλεσαν
    στους πτωχευτικούς πιστωτές και στους πιστωτές της
    ομάδας από δόλο η βαριά αμέλεια, κατά παράβαση των
    καθηκόντων τους, όπως αυτά προσδιορίζονται με τον
    παρόντα Κώδικα.
    ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΕΤΑΡΤΟ
    ΕΞΕΛΕΓΞΗ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΣΕΩΝ
    Ι. Αναγγελία
    Πρόσκληση για αναγγελία
    Άρθρο 89.− 1. Ο οφειλέτης υποχρεούται να παραδώ−
    σει στον σύνδικο κατάλογο των πιστωτών του και του
    ύψους των απαιτήσεών τους, με κάθε στοιχείο που έχει
    στη διάθεσή του.
    2. Ο σύνδικος οφείλει αμέσως να ενημερώσει εγγρά−
    φως όλους τους πιστωτές που είναι γνωστής διαμονής,
    κατοικίας ή έδρας από τα στοιχεία της πτώχευσης και
    τους καλεί να αναγγείλουν την απαίτησή τους και να
    καταθέσουν, είτε αυτοπροσώπως είτε δια πληρεξουσί−
    ου, τα έγγραφά τους στον γραμματέα των πτωχεύσεων
    και τις προθεσμίες εντός των οποίων υποχρεούνται
    σε αναγγελία και επαλήθευση των απαιτήσεών τους,
    και επισημαίνει τις συνέπειες από την παράλειψη ή το
    εκπρόθεσμο της αναγγελίας της κατάθεσης των εγγρά−
    φων ή της επαλήθευσης των απαιτήσεων.
    3. Ο σύνδικος οφείλει να ενημερώσει επίσης με τον
    ίδιο τρόπο και τους πιστωτές με εμπράγματη ασφάλεια
    και ειδικά προνόμια, επισημαίνοντας σ’ αυτούς τις συνέ−
    πειες που επιφέρει η παράλειψη της αναγγελίας.
    Προθεσμία αναγγελίας
    Άρθρο 90.− 1. Η προθεσμία της αναγγελίας των απαι−

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. τήσεων των πιστωτών είναι τρεις (3) μήνες από τη
    δημοσίευση της απόφασης που κήρυξε την πτώχευ−
    ση στο Δελτίο Δικαστικών Δημοσιεύσεων του Ταμείου
    Νομικών.
    2. Η παράλειψη της αναγγελίας εκ μέρους του πι−
    στωτή, του οποίου η απαίτηση είναι εξοπλισμένη με
    εμπράγματη ασφάλεια ή ειδικό προνόμιο, δεν επιφέρει
    απώλεια της εμπράγματης αγωγής.
    3. Ο σύνδικος, μετά την παρέλευση της προθεσμίας
    αναγγελίας, οφείλει να καταρτίσει πίνακα όλων των
    αναγγελθέντων πιστωτών, σύμφωνα με τις προηγού−
    μενες παραγράφους, σημειώνοντας το ύψος της κάθε
    απαίτησης, αν αυτή συνοδεύεται από κάποιο προνό−
    μοιο ή εμπράγματη ασφάλεια και τη σειρά κατάταξής
    της. Ο σύνδικος καταθέτει τον πίνακα στον γραμματέα
    των πτωχεύσεων και αντίγραφο αυτού παραδίδει στον
    εισηγητή.
    4. Κάθε πιστωτής έχει δικαίωμα να λάβει αντίγραφο
    του πίνακα, μέχρι την προηγούμενη της ημέρας που ορί−
    σθηκε για την επαλήθευση των απαιτήσεων, με σκοπό
    να προβάλει αντιρρήσεις κατά του ύψους, του είδους και
    της σειράς κατάταξης της απαίτησης άλλου πιστωτή.
    Τύπος και περιεχόμενο της αναγγελίας
    Άρθρο 91.− 1. Η αναγγελία γίνεται εγγράφως στον
    γραμματέα των πτωχεύσεων.
    2. Ο πιστωτής αναφέρει το είδος και την αιτία της
    απαίτησής του, το χρόνο γέννησής της, το ύψος της,
    καθώς και το αν η απαίτησή του έχει ή όχι προνομιακό
    χαρακτήρα ή εμπράγματη ασφάλεια και τα περιουσιακά
    στοιχεία τα οποία είναι αντικείμενο της εμπράγματης
    ασφάλειας ή ειδικού προνομίου ή αν υπάρχει επιφύλαξη
    κυριότητας. Επίσης, οφείλει να διορίσει αντίκλητο, στην
    περιφέρεια του δικαστηρίου.
    3. Πιστωτής που έχει τη συνήθη διαμονή, την κατοικία
    ή την έδρα του στην αλλοδαπή και αναγγέλλει την
    απαίτησή του σε κύρια ή δευτερεύουσα πτώχευση που
    κηρύσσεται στην Ελλάδα, υποχρεούται να προσκομί−
    σει επικυρωμένη μετάφραση της αναγγελίας του στην
    ελληνική γλώσσα.
    4. Ο πιστωτής της προηγούμενης παραγράφου δεν
    υποχρεούται σε αναγγελία, αν ο σύνδικος κύριας ή
    δευτερεύουσας πτώχευσης άλλου κράτους έχει ήδη
    αναγγείλει αυτόν.
    Εκπρόθεσμη αναγγελία
    Άρθρο 92.− 1. Πιστωτές που δεν ανήγγειλαν την απαί−
    τησή τους μέσα στη νόμιμη προθεσμία, ώστε να μετά−
    σχουν στην επαλήθευση, μπορούν με ανακοπή και δικά
    τους έξοδα να ζητήσουν την επαλήθευσή της από το
    πτωχευτικό δικαστήριο, που δικάζει κατά τη διαδικασία
    του άρθρου 54.
    2. Η ανακοπή στρέφεται κατά του συνδίκου, καλείται
    δε στη σχετική δίκη και η επιτροπή των πιστωτών. Η
    ανακοπή μπορεί να ασκηθεί μέχρι και την τελευταία
    διανομή. Η άσκηση της ανακοπής δεν αναστέλλει τις
    διανομές που έχουν ήδη διαταχθεί από τον εισηγητή.
    Εάν διαταχθούν νέες διανομές πριν την έκδοση της
    οριστικής απόφασης του δικαστηρίου, ο ανακόπτων
    μετέχει σ’ αυτές για ορισμένο ποσό που προσδιορίζεται
    προσωρινά από τον πρόεδρο του πτωχευτικού δικαστη−
    ρίου που δικάζει κατά τη διαδικασία των ασφαλιστικών
    μέτρων. Το ποσό αυτό δεν καταβάλλεται στον ανακό−
    πτοντα, αλλά φυλάσσεται μέχρι την έκδοση οριστικής
    απόφασης επί της ανακοπής. Μετά την αναγνώριση της
    απαίτησης, ο ανακόπτων δικαιούται να ζητήσει από τον
    εισηγητή, να προαφαιρέσει από τα ποσά που δεν έχουν
    ακόμη διανεμηθεί τα μερίσματα που του αναλογούν από
    τις προηγηθείσες διανομές.
    ΙΙ. Επαλήθευση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. ΑΣΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ:!!19 Ιανουαρίου 2013 στις 9:17 μ.μ.

    Πώς γίνεται η επαλήθευση
    Άρθρο 93.− 1. Η επαλήθευση των απαιτήσεων διενερ−
    γείται από τον σύνδικο ενώπιον του εισηγητή και αρχίζει
    τρεις (3) ημέρες μετά από την πάροδο της προθεσμίας
    για τις αναγγελίες. Η προθεσμία των επαληθεύσεων
    ορίζεται από τον εισηγητή και δεν μπορεί να υπερβαίνει
    τους τρεις (3) μήνες, μπορεί δε αυτή να παραταθεί από
    τον εισηγητή. Ο εισηγητής ορίζει επίσης την ημέρα και
    ώρα της έναρξης των επαληθεύσεων, η οποία γνω−
    στοποιείται στους πιστωτές από τον σύνδικο με την
    πρόσκληση του άρθρου 89.
    2. Ο πιστωτής, του οποίου επαληθεύεται η απαίτηση,
    μπορεί να παρίσταται προσωπικά ή δια τρίτου προσώ−
    που εφοδιασμένου με ειδικό πληρεξούσιο που μπορεί
    να δοθεί και με ιδιωτικό έγγραφο με θεωρημένη την
    υπογραφή του πιστωτή από οποιαδήποτε δημόσια ή
    δημοτική αρχή ή δικηγόρο. Εάν πρόκειται για απαιτή−
    σεις του συνδίκου, η επαλήθευση διενεργείται από δύο
    πιστωτές, οι οποίοι έχουν από τις μεγαλύτερες απαι−
    τήσεις που αναφέρονται στον ισολογισμό και οι οποίοι
    ορίζονται από τον εισηγητή. Οι πιστωτές, των οποίων
    οι απαιτήσεις επαληθεύτηκαν ή και μόνο αναφέρονται
    στον ισολογισμό του οφειλέτη, έχουν δικαίωμα να πα−
    ρευρίσκονται στην επαλήθευση των απαιτήσεων των
    λοιπών πιστωτών.
    3. Η επαλήθευση γίνεται με αντιπαραβολή των εγγρά−
    φων του πιστωτή προς τα βιβλία και λοιπά έγγραφα
    του οφειλέτη. Ο εισηγητής μπορεί πάντοτε με αίτηση
    κάθε ενδιαφερομένου ή και αυτεπαγγέλτως να ζητήσει
    την προσκόμιση των βιβλίων του πιστωτή ή ακριβούς
    αποσπάσματος αυτών ως αποδεικτικό μέσο.
    4. Εάν μία απαίτηση γίνει ολικά ή μερικά δεκτή, ο
    σύνδικος προβαίνει σε σχετική σημείωση στα προσκο−
    μισθέντα αποδεικτικά έγγραφα, η οποία θεωρείται από
    τον εισηγητή.
    5. Ο εισηγητής συντάσσει έκθεση για την επαλήθευση
    των απαιτήσεων, η οποία υπογράφεται σε κάθε συνε−
    δρίαση από αυτόν, τον σύνδικο και τον γραμματέα. Στην
    έκθεση αναφέρεται η ταυτότητα των πιστωτών, σύντομη
    περιγραφή των κατατεθέντων αποδεικτικών εγγράφων,
    σημείωση των διορθώσεων και διαγραφών, καθώς και αν
    η απαίτηση έγινε δεκτή ή αμφισβητήθηκε. Η έκθεση αναρ−
    τάται για δέκα (10) ημέρες στα γραφεία του εισηγητή.
    Αμφισβήτηση απαιτήσεως
    Άρθρο 94.− Σε περίπτωση αμφισβήτησης απαίτησης
    κατά την επαλήθευση, ο εισηγητής αποφασίζει την προ−
    σωρινή ή μη παραδοχή αυτής, καθορίζοντας και το ποσό
    της. Η απόφαση αυτή δεν υπόκειται σε ένδικα μέσα και
    ισχύει μόνο για την παράσταση στις συνελεύσεις και
    την παρακράτηση ανάλογου ποσού σε κάθε διανομή
    ενεργητικού.κ.λ.π!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Αντιρρήσεις
    Άρθρο 95.− 1. Αντιρρήσεις κατά τη διαδικασία της επα−
    λήθευσης των απαιτήσεων έχουν δικαίωμα να προβάλ−
    λουν ο οφειλέτης, ο σύνδικος, καθώς και οι πιστωτές,
    των οποίων οι απαιτήσεις έγιναν προσωρινά ή οριστικά
    δεκτές.
    2. Οι αντιρρήσεις εισάγονται από κοινού στο σύνολό
    τους, χωρίς υπαίτια καθυστέρηση, ενώπιον του πτω−
    χευτικού δικαστηρίου που δικάζει κατά τη διαδικασία
    της εκούσιας δικαιοδοσίας, με έκθεση του εισηγητή.
    Στη συζήτηση κλητεύονται ο οφειλέτης και οι πιστωτές
    των οποίων αμφισβητήθηκαν οι απαιτήσεις, καθώς και
    αυτοί που υπέβαλαν τις αντιρρήσεις, με επιμέλεια του
    συνδίκου. Στη διαδικασία μπορεί να παρέμβει όποιος
    έχει έννομο συμφέρον και η επιτροπή πιστωτών. Κατά
    της απόφασης του δικαστηρίου επιτρέπεται μόνο έφε−
    ση. Αναίρεση δεν επιτρέπεται κατά των αποφάσεων
    του παρόντος άρθρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Ποινική ευθύνη των διαχειριστών κ.λπ.
    των νομικών προσώπων
    Άρθρο 176.− 1. Όταν η πτώχευση αναφέρεται σε νομικά
    πρόσωπα, ποινική ευθύνη για τις πράξεις του παρό−
    ντος κεφαλαίου, έχουν εκείνοι από τους διαχειριστές,
    τα μέλη της διοίκησης και οι διευθυντές τους, οι οποίοι
    διέπραξαν τα εν λόγω εγκλήματα.
    2. Οι διαχειριστές, τα μέλη της διοίκησης και οι διευθυ−
    ντές των νομικών προσώπων τιμωρούνται με τις ποινές
    της παραγράφου 1 του άρθρου 171 και όταν έλαβαν
    προκαταβολές ανώτερες από αυτές που προβλέπονται
    στο καταστατικό του νομικού προσώπου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. σημειώνονται και στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο.
    ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΔΕΚΑΤΟ ΤΡΙΤΟ
    ΤΕΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ
    Περιορισμός ευθύνης
    Άρθρο 178.− Το άρθρο 479 του Αστικού Κώδικα δεν
    ισχύει σε περίπτωση μεταβίβασης περιουσίας ή επιχεί−
    ρησης του οφειλέτη κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του
    παρόντος κώδικα.
    Συμπληρωματική εφαρμογή των διατάξεων του κώδι−
    κα
    Άρθρο 179.− Οι διατάξεις του κώδικα αυτού εφαρμόζο−
    νται συμπληρωματικά και επί εξυγίανσης και εκκαθάρι−
    σης πιστωτικών ιδρυμάτων και ασφαλιστικών επιχειρή−
    σεων, κατά το μέρος που δεν ρυθμίζονται ειδικά.
    Έναρξη ισχύος του κώδικα
    Άρθρο 180.− Ο παρών κώδικας αρχίζει να ισχύει από
    την 16η Σεπτεμβρίου 2007.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. KATAXRHΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ.
      ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΣΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙΙ ΠΑΝΤΟΥ.
      ΜΗ ΜΙΛΑΤΕ, ΜΗΝ ΚΟΥΝΙΕΣΤΕ.
      ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΥΣΗ.
      ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΛΠ..ΚΑΑΑΑΑΠΟΤΕ ΛΕΓΑΤΕ...ΚΑΑΑΑΠΟΤΕ..ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΥΣΕΤΕ ΚΛΠΚΛΠ

      ΕΙΣΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ;;;;;

      Διαγραφή
    2. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΤΑ ΠΕΡΙ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ???
      ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ???
      ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΗΜΕΡΩΤΟΙ,ΓΙΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ,ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΠΑΛΙ,ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΟΛΟΤΕΛΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ.
      ΠΑΡΑΚΑΛΩ,ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΕΞΗΓΕΙΣΤΕ ΜΑΣ,ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ..

      Διαγραφή
  102. αυτος στο εξτρα που ειπε οτι εντοπιστηκαν λογαριασμοι ψωμιαδη στις λιστες που ψαχνει το δμοσιο, τι ειναι;
    επεμενε και ειπε πολλα. και μαλιστα ειπε να τρεξουμε να προλαβουμε μηπως μνας προλαβει το κρατος.
    βαλτε τους δικηγορους σας ελεγε να τρεξουν.

    ακουσε καποιος ή μας νοιαζει παλι η ΚΑΠΙΤΑΛ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. ΣΤΟ ΕΞΤΡΑ ΧΘΕΣ.
    ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΟΤΙΟ ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΣΤΗ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ.
    ΥΣΤΕΡΑ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ, ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΑΦΟΡΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΗΝ ΚΑΠΙΤΑΛ ΠΟΥ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΑΝ ΤΟΥΣ ....ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ..ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ..ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ,;;;;

    ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΚΕΙ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΨΩΜΙΑΔΗκλπΚΑΙ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟΝ ΟΙΔΕΝ.
    ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΠΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ ΜΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΤΟΥ65% ΚΛΠ.
    ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΕ Η ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΤΙ Η ΟΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΤΗΣ ΚΑΠΙΤΑΛ.
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΟΥΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΕΙΣΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ...ΑΦΟΥ ΤΑ ΑΦΗΣΑΜΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.
    ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
    Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΙ ΔΗΛΩΣΕΙ.ΠΡΟΕΔΡΟΣ..ΠΡΟΕΔΡΟΣ..ΚΛΗΤΗΡΑΣ..ΚΛΗΤΗΡΑΣ..
    ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ..
    Ο.Κ
    ΕΠ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΑΚΟΥΣΤΑΚΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ.ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΑΜΕ ΤΟ ΦΙΛΟΘΕΑΜΩΝ ΚΟΙΝΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΠΟΥΓΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.
    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΗΣΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Ασπίς Σκάνδαλο. Τα θύματα χωρίστηκαν σε (3) κατηγορίες και αντιδρούν διαφορετικά, ενώ το πρόβλημα είναι αλλού!
    21 Ιανουαρίου, 2013Σχολιάστε
    Οι (3) κατηγορίες των Θυμάτων της Διεφθαρμένης Πολιτείας που εξουσιοδότησε την Ασπίς να Καταληστεύει τους Έλληνες Πολίτες είναι: Οι μεγαλοεπενδυτές που πίστεψαν ότι θα κερδίσουν μεγάλες Αποδόσεις, που είναι περίπου τα μισά λεφτά που χάθηκαν, οι Ασφαλισμένοι που αγόραζαν συμβόλαια Unit Linked και οι απαιτήσεις του κάθε ενός που περιορίζονται σε μικροποσά των 500 έως άντε μέχρι 10.000 ευρώ και οι Ασφαλισμένοι Νοσηλείας που έμειναν ξεκρέμαστοι χωρίς Ασφάλιση, εκτός από τους πλέον άτυχους που έτυχε να Νοσηλεύονται με ανίατες αρρώστιες και βρέθηκαν ξαφνικά στο δρόμο, γιατί δεν είχαν την οικονομική άνεση να συνεχίσουν τις πανάκριβες θεραπείες! Απίστευτα Σκάνδαλα που οι επόμενες γενιές θα δυσκολεύονται να τις πιστέψουν. Επί του προκειμένου, η Πολιτεία έκανε την εξής πρόταση στην πρώτη κατηγορία των θυμάτων-μεγαλοεπενδυτών, που μεταξύ τους ήταν και Ταμεία, όπως αυτό των Ξενοδουπαλλήλων που επένδυσε 15 εκατ., και αρκετοί επιχειρηματίες και ποδοσφαιριστές που επένδυσαν από 3-5 εκατ. ευρώ ο κάθε ένας. Πάρτε από 30.000 ευρώ ο κάθε ένας και πείτε και ευχαριστώ! Φυσικά, τα θύματα αρνούνται να αποδεχτούν αυτή την πρόταση, και με το δίκιο τους. Στους Ασφαλισμένους με τα συμβόλαια UL, που είναι οι περισσότεροι σε αριθμό, προτείνουν να δοθούν οι πετσοκομμένες Αξίες Εξαγοράς, ώστε ο μεγάλος αριθμός των θυμάτων να ικανοποιηθεί κάπως. Οι μεγαλοεπενδυτές είναι πολύ λιγότεροι! Έχουν ιδρύσει το δικό τους σύλλογο και έχουν πρόεδρο τη συμβολαιογράφο Σιδέρη , η οποία εκτός του γεγονότος που υπήρξε και η ίδια Θύμα, είχε συστήσει λόγω της ιδιότητάς της και πολλούς άλλους φίλους της και αντιμετωπίζει το θέμα πολύ προσωπικά. Διαβάστε τα απίστευτα που συμβαίνουν στην…Κολομβία του Ευρωπαικού νότου που λέει και ο Γ. Τράγκας:


    Οι υποχρεώσεις των δύο Εταιρειών είναι περίπου 700 εκατ. ευρώ. Τα περιουσιακά στοιχεία των δύο εταιρειών έχουν αποτιμηθεί γύρω στα 180 εκατ. ευρώ από τους εκκαθαριστές, χωρίς κανένας να γνωρίζει πώς αποτιμήθηκαν! Κανένας δεν αποκάλυψε ποτέ πόσα Μετρητά βρήκαν στα Ταμεία των δύο Εταιρειών οι εκκαθαριστές! Μέχρι στιγμής έχουν ξοδέψει γύρω στα 9 εκατ. ευρώ, χωρίς κανένας από τους Δικαιούχους να έχει το νόμιμο δικαίωμα να Ελέγξει το τρόπο με τον οποίον τα ξόδεψαν. Ο σχετικός νόμος απαγορεύει στους Δικαιούχους των Εταιρειών υπό Εκκαθάριση να Ελέγχουν την Εκκαθάριση! Ενώ σε αυτό . το σημείο φωλιάζει το Σκάνδαλο, κανένας δε κράζει την Κυβέρνηση να αναιρέσει αυτόν το ληστρικό νόμο!

    Η πρόταση της ΔΕΙΑ της Τράπεζας της Ελλάδος να δεχτούν αυτά τα 180 εκατ. τώρα τα θύματα βασίστηκε στη λογική ότι η Εκκαθάριση μπορεί να τραβήξει και μέχρι 15 χρόνια. Η σημερινή Αξία των τότε 500 εκατ. ευρώ, είναι σήμερα 180 εκατ. περίπου. Λένε, πάρτε τα τώρα για να κλείσει το θέμα γιατί τα 15 χρόνια είναι έναν πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Προτείνουν επίσης στο νέο Επικουρικό του Κλάδου Ζωής να δανειστή με εγγύηση του Κράτους και με την υποθήκευση της ακίνητης περιουσίας των δύο Εταιρειών, αλλά η Κυβέρνηση ζητάει να δεσμευτούν τα μελλοντικά έσοδα του νέου Επικουρικού που σημειωτέον έχει μόλις 10 εκατ. στο Ταμείο του! Υπάρχει πάντως και μια σύγκρουση Εξουσίας μεταξύ του Υπουργείου Οικονομικών και της Τράπεζας της Ελλάδος που όποτε τη συμφέρει επικαλείται την…ανεξαρτησία της! Άντε να βρεις άκρη.

    Εν τω μεταξύ η ΔΕΙΑ δεν ικανοποιήθηκε με την εκκαθάριση και την έκθεση του Γιάννη Παντελίδη και ζήτησε από την Ernst & Young να Ελέγξει την έκθεσή του! Ο Γ. Παντελίδης αφήνει να εννοηθεί ότι του ζήτησαν να Αποτιμήσει τα περιουσιακά στοιχεία των Εταιρειών με κριτήριο την πιθανή μεταβίβαση του χαρτοφυλακίου σε άλλη Εταιρεία και όχι την ικανοποίηση των απαιτήσεων των θεμάτων!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Το σκάνδαλο αυτό είναι τόσο προκλητικό που δε γνωρίζει κανείς από που να αρχίσει και πού να τελειώσει:

    1) Γιατί το 2005 που αποκαλύφτηκαν οι προθέσεις του Π. Ψωμιάδη να πουλήσει το 49% των δύο Ασπίς στην Ασπίς Bank προς…350 εκατ ευρώ, δεν απέδωσαν λόγω της αντίστασης του τότε προέδρου της Τράπεζας, Κώστα Καρατζά και βέβαια της αποτίμησης της Ernst & Young, η τότε νέα Κυβέρνηση του Κ. Καραμανλή δεν αντέδρασε καθόλου; Τότε η Ασπίς Bank διέθετε…σε ζεστό χρήμα 400 εκατ. ευρώ από μια αύξηση Κεφαλαίου που έκανε και το ποσό γυάλισε στο μάτι του Παυλάρα! Σε ιδιαίτερο ρεπορτάζ αναφερόμαστε σε αυτό το θέμα που δεν έχει προηγούμενο! Ήταν τότε που μια Γαλλική Εταιρεία έδειξε ενδιαφέρον για την Ασπίς και ακόμα τρέχει μετά τις αποκαλύψεις που έβγαλαν οι Αποτιμητές!

    2) Γιατί και μετά την έγγραφη καταγγελία του Χρήστου Γεωργακόπουλου, της Ευρωπαικής Πίστης στο αρμόδιο υπουργείο και στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, στην οποία αποκάλυψε τα ψευδή στοιχεία των Εταιρειών Ασπίς, η Κυβέρνηση του Κ. Καραμανλή και πάλι δεν αντέδρασε και επέτρεψε στον μεγαλοαπατεώνα να συνεχίζει να αντλεί χρήματα από τους απληροφόρητους και απροστάτευτους Πολίτες που νόμιζαν ότι επένδυαν τα χρήματά τους σε ένα αξιόπιστο φορέα που βρίσκεται υπό την Εποπτεία του Επίσημου Κράτους;

    3) Γιατί οι Εκκαθαριστές μόλις ανέλαβαν την Εκκαθάριση, το 2009, δε φρόντισαν να ρευστοποιήσουν αμέσως την κινητή περιουσία των Εταιρειών Ασπίς και CV, ώστε να αποκτήσουν χρήματα σε μετρητά; Η Ασπίς τότε είχε το 33% των μετοχών της Ασπίς Bank και η CV το 10%. Τότε η μετοχή άξιζα ένα ευρώ περίπου! Οι δύο εταιρείες είχαν και ομόλογα και άλλες μετοχές, ΕΤΕ ΔΕΗ κ.α. Γιατί δεν ζήτησαν αμέσως προσφορές για τα ακίνητα φιλέτα των δύο Εταιρειών προσφέροντάς τα ως ευκαιρίες; Το ακίνητο της CV στη διασταύρωση της Β. Σοφίας και Παπαδιαμαντοπούλου είναι ένα κόσμημα, το ακίνητο της πρώην Colonia απέναντι από τις στήλες του Ολυμπίου Διός, το ίδιο, το κτίριο απέναντι από την αμερικάνικη πρεσβεία, το κτίριο επί της Κηφισίας στην Κηφισιά, το κτήμα μπέικερ στην εύβοια και ένα σωρό άλλα περιουσιακά στοιχεία…κάθονταν και περίμεναν…τι περίμεναν;

    3) Γιατί αντικαταστάθηκαν οι Εκκαθαριστές και με ποια κριτήρια επιλέγησαν οι νέοι;

    4) Γιατί η σημερινή Κυβέρνηση δεν τροποποιεί σε ένα βράδυ το σχετικό νόμο και να δίνει το νόμιμο Δικαίωμα στους Δικαιούχους να Ελέγχουν την Εκκαθάριση; Είναι δυνατόν Εκκαθαρίσεις με τέτοια Κοινωνική Απήχηση να λειτουργούν μέσα στα μαύρο σκοτάδια… Πού ζούμε κύριοι της Πολιτείας; Με τι μούτρα θα κατεβείτε στις επόμενες εκλογές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Σκάνδαλο Ασπίς. Από το 2005 υπήρξε έκθεση της Ernst & Young που Αποκάλυπτε Ελλείμματα 100 εκατ. δρχ!
    21 Ιανουαρίου, 2013Σχολιάστε
    Από τον Θεόδωρο Αναγνωστόπουλο, πρώην Διευθυντή της Αναλογιστικής Υπηρεσίας των Εταιρειών Ασπίς. Από το 2005 η Διεύθυνση Ασφαλιστικών Εταιρειών και Αναλογιστικής είχε έντονα προβληματιστεί για τα αποθέματα του κλάδου Ζωής στις Ασφαλιστικές Εταιρείες. Έτσι είχαν φτιάξει μια επιτροπή να ελέγξουν τα Αποθέματα των δύο μεγάλων ασφαλιστικών εταιρειών Interamerican και ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ. Η ελεγκτική εταιρεία Ernst & Young είχε συντάξει τότε μια οικονομική έκθεση (Λογιστική και Aναλογιστική) της ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ για λογαριασμό των Γάλλων επενδυτών, που είχαν δείξει ενδιαφέρον για την Ασπίς. Η Εταιρεία στην οποία εργαζόμουν τότε, η Aspis Liv στη Σουηδία, με είχε καλέσει να έρθω από την Σουηδία και να συναντηθώ με τους Γάλλους Αναλογιστές και την κ. Ξενάκη εκπρόσωπο της Ernst & Young. Πράγματι, συναντηθήκαμε και συζητήσαμε το μεγάλο έλλειμμα που βρέθηκε στα Αποθεματικά των Συμβολαίων τύπου Unit Linked και τα οποία ήταν πάνω από 100.000.000 δρχ. Τότε ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ έκανε τον ανήξερο! Όταν όμως εξήγησα στους Γάλλους Αναλογιστές ποιοι ήσαν οι υπεύθυνοι και το έμαθε ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ οι φωνές από τον 7-όροφο των γραφείων μας στο Μαρούσι ακουγόντουσαν μέχρι το Σύνταγμα. Είμαι βέβαιος πως η έκθεση αυτή της Ernst & Young ήρθε σε γνώση της Εποπτικής Αρχής αλλά και της Επιτροπής της Κεφαλαιαγοράς. Σχετικό δημοσίευμα στην ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ στις 1/2/2006 όπου αναφέρεται και δημοσίευμα της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ. Αυτά τα δημοσιεύματα ανάγκασαν τη τότε Κυβέρνηση της ΝΔ να δημιουργήσει μια Επιτροπή για τον Έλεγχο των Αποθεμάτων. Η έκθεση αυτή της Ernst & Young μοιάζει με τη… λίστα Λαγκάρτ που περιείχε πάνω απο 100-παρατηρήσεις! Η επιτροπή που δημιουργήθηκε έμοιαζε με το ρόλο που έπαιξε το ΣΔΟΕ στη λίστα Λαγκάρντ. Υπουργός οικονομικών ήταν ο Αλογοσκούφης και υφυπουργός ο Παπαθανασίου. Το ερώτημα είναι ποιος έδωσε την εντολή να μην γίνει έρευνα τότε στα αποθέματα της ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ.

    Μήπως πρέπει να γίνει και μια νέα Προανακριτική Επιτροπή, μιας και είναι της μόδας γιά το ρόλο που έπαιξε τότε ο Αλογοσκούφης και ο Παπαθανασίου, μήπως και μάθουμε πώς το θέμα κουκουλώθηκε και οι Εταιρείες του Ψωμιάδη συνέχισαν να προσελκύουν εκατομμύρια από τους αμέριμνους Έλληνες Πολίτες για τα επόμοενα ολόκληρα τέσσερα χρόνια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Και το ερώτημα ειναι; ΓΙΑΤΙ;
    Γιατι δεν φροντισαν οι συλλογοι να εχουν μηνυσει, εναγαγει προσωπικά τοσους υπευθύνους για άπειρες κακουργηματικές πραξεις, για κατάχρηση εξουσίας για συμμετοχή σε απάτη και ληστέια της περιουσίας ελλήων πολιτών;
    ΔΩΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ: ΓΙΑΤΙ!
    καιγια να μην ξεχνιόμαστε, εκκρεμεί η απάντση για ΤΟ ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΙΣ 500 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΨΩΜΙΑΔΗ ΠΟΥ ΕΝΤΟΠΙΣΕ ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΑΣ ΤΟ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΑΝ ΜΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΙΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
    ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΙΔΕ ΟΤΙ ΕΓΡΑΦΕ ΓΙΑ ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ ΚΑΙ ΑΣΠΙΣ.
    ΜΕΤΑ ΤΗ ΠΕΣΑΝΕ ΣΤΟΝ ΜΩΡΑΚΗ AΠΟ ΤΗΝ ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ ΚΑΙ ...ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ

    ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΥΠΕΒΑΛΛΑΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΦΥΓΑΝ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΑΛΛΑ ΔΙΩΓΜΕΝΟΙ

    ΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ; (ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ)
    O ANAΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ

    Η ΕΡΝΣΤ ΚΑΙ ΓΙΑΝΓΚ ΕΚΑΝΕ ΕΛΕΓΧΟ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

    ΟΥΤΕ ΕΛΕΙΜΑΤΑ 100 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΡΑΧΜΕΣ(!!!!!) ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ
    ΟΥΤΕ ΑΥΤΑ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ

    Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΦΟΥ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΕΜΑΘΕ ΓΙΑ ΕΛΕΙΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΣΤΟΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ 2005;

    ΗΜΑΡΤΟΝ....ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ.
    ΑΛΛΙΩΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΓΡΑΠΤΗ ΑΝΑΦΟΡΑ (ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ!!!! ΤΟ 2005!!!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΦΑΓΕ ΜΕΤΑ ΑΓΩΓΗ Η ΕΡΝΣΤ ΚΑΙ ΓΙΑΝΓΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ!!!) ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗ ΡΑΠΤΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ;

    ΠΑΡΑΜΥΘΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ. ΣΙΓΑ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΓΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΦΩΝΕΣ ΣΤΟ ΨΩΜΙΑΔΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

    ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ

    ΕΣΥ ΣΙΔΕΡΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ ΤΟ ΓΕΩΡΓΚΟΠΟΥΛΟ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΣΠΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ;

    ΕΙΝΑΙ ΤΑ 500 ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟΥ Η ΣΑΜΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΕΧΤΡΑΔΑΚΙΑ;
    ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΚΟΒΑΤΕ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ;

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 500 ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΣΤΟ ΤΡΑΓΚΑ;

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΔΩΣΕΤΕ ΠΟΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΘΙΧΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ;

    ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΜΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ;
    ΤΡΕΞΤΕ ΚΟΡΟΙΔΑ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΠΙΤΑΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ!
      ΤΑ ΠΡΑΓΤΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΤΣΙ!!!!!!!!!
      ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΛΕΤΕ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΥΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ!!!!
      ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΑΛΙΑ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΕΣ ΤΗΣ ΚΑΠΙΤΑΛ.
      ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΤΡΟΠΗ!!!!

      Διαγραφή
  109. http://www.newmoney.gr/article/1236/daneia-450-ekat-eu-rythmise-o-omilos-theoharaki


    ΚΑΠΙΤΑΛ ΚΑΠΙΤΑΛ ΚΑΠΙΤΑΛ ΚΑΠΙΤΑΛ ΚΑΠΙΤΑΛ ΚΑΠΙΤΑΛ

    ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΝΑ ΕΞΩΔΙΚΟ, ΕΝΑ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ κλπ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ κλπ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ
    ΕΝΩ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΡΟΠΟ
    ΝΑ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ
    ΕΝΩ ΗΔΗ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΘΗΚΕ Η ΕΙΣΦΟΡΑ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΣΦ. ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΓΥΤΗΙΚΟ.

    ΟΜΩΣ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ;
      ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΑΦΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ

      Διαγραφή
  110. Kάποιοι που γνωρίζουν τόσα πολλά ,μέσα από την εταιρεία, γιατί δεν βοηθούν όλους εμάς τους φτωχούς εξαπατηθέντες;
    Ακόμα και οι καθαρίστριες της εταιρείας γνώριζαν τη μεγάλη απάτη,αλλά δεν προστάτευσαν κανέναν.
    Εγώ δεν έχω χρήματα για δικηγόρους.Ενα μόνο μπορώ να κάνω:ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΚΑΘ'ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΑΠΑΤΗ.
    ΑΣ ΑΞΙΩΘΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ Ο ΠΕΤΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. τρεξτε ολοι οι ασφαλισμενι της ασπις προνοια στο δικαστηριο του φεβρουαριου, για να πιεστουν οι δικαστες και να κερδηθει η υποθεση, ωστε να παρουν ολοι τα λεφτα τους απο τα ακινητα του ψωμιαδη, αυτα που μεχρι τωρα, παραδοξως, δεν προσφερονται προς ικανοποιηση των ασφαλισμενων.
    ουτε αυτα ουτε τα αλλα ουτε το κρατος ουτε το εγγυητικο ουτε τιποτα.
    ας τα παρουμε τωρα αυτα
    και μετα τα δικα σας-των ασφαλισμενων- μετα στα δικαστηρια, απο εναν εναν απο εσας..
    γιατι περι αυτου προκειται.
    καθε φορα που θα εχουμε ενα δικαστηριο της καπιταλ καποιος θα θυμαται τους ασφαλισμενους της ασπις.
    ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΛΑΠΤΕ.
    ΙΣΩΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΠΙΤΑΛ...ΠΟΥ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΧΑΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΑΝΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΤΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΤΙ..ΣΑΝ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ.
    ΠΑΡ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΤΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ.
    ΟΧΙ ΦΤΥΣΙΜΟ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ
    ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ!!!!! ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΠΙΤΑΛ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΕΝΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΦΙΛΕ/Η
      ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ
      Η ΚΑΠΙΤΑΛ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΙΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ. ΕΙΧΕ ΔΑΝΕΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ.

      ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗ ΤΑ ΠΑΡΕΙ Η ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΘΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΤΗΣ ΚΑΠΙΤΑΛ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΜΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ;
      Ή ΜΗΠΩΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΕΛΕΓΧΟ ΞΕΠΛΥΜΑΤΟΣ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ;

      ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟΥ ....ΣΙΔΕΡΗ....ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ....ΣΚΑΙ....ΣΠΙΝΟΣ ΚΛΠ

      ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΦΟΥΜΑΡΑ

      Διαγραφή
    2. δεν τους συμφερει αυτους που κινουν τα νηματα με την ανοχη μας, σ ενα κρατος που λουφαζει, αφου δεν βλεπει να τους πιανουμε απο το λαιμο
      \κ ετσι εξυπηρετουνται αλλοτρια συμφεροντα.
      και οσο για το εγγυητικο.
      υποχρεουνται και συνεισφερουν ολοι αναγκαστικα.
      αλλα τα κονδυλια δεν επαρκουν.
      αντι λοιπον να φροντιζουν για το δανεισμο μπομπολα και θεοχαρακη κλπ κλπ..να φροντισουν να δανειοδοτησουν το εγγυητικο με ενεχυρο τις εισφορες και οτ ι αλλο θελησουν
      και σιγουρα θα βρουν.
      αλλα εδω, εχουμε ησυχιααααααααα
      για να ολοκληρωσουν τα σχεδια τους καποιοι

      ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ,
      ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΑ 500 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΚΑΙ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΟΤΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ;

      θα μας πουν αυτοι που μας καλουν να τρεχουμε σταδικαστηρια τους;
      μηπως τελικα πρεπει να παρεμβει η εισαγγελια;
      προφανως και ετσι θα γινει και αμεσα.
      τεκμηρια υπαρχουν και απο δημοσιες δηλωσεις και απο συνεντευξεις ...
      αντε γιατι αρκετα κρατησε τοπαραμυθακι..να παιζουν με τη ζωη μας ολοι τους.
      εγινε ιδιωτικη υποθεση το σκανδαλο ασπις προνοια
      κ εμεις οι καραγκιοζηδες τους..

      Διαγραφή
  112. Η ιδιωτική ασφάλιση, μοναδική σταθερά
    Η αβεβαιότητα θα εξακολουθήσει να είναι το κύριο χαρακτηριστικό της ελληνικής και ευρωπαϊκής οικονομίας, τους πρώτους τουλάχιστον μήνες του 2013. Η ψήφιση του μεσοπρόθεσμου ξεκαθάρισε ως ένα βαθμό τις προτεραιότητες της πολιτείας, ωστόσο κίνδυνοι ελλοχεύουν για την συνολική πορεία της χώρας λόγω των δυσκολιών που εντοπίζονται στην εφαρμογή του προγράμματος και την πολιτική αστάθεια. Παράλληλα η ύφεση κορυφώνεται και τα οικονομικά βάρη στο μέσο έλληνα καταναλωτή πολλαπλασιάζονται. Σε ένα τέτοιο περιβάλλον οι ασφαλιστές έχουν κάθε λόγο να επιμένουν στην πώληση «σιγουριάς και εξασφάλισης».

    Το ασφαλιστικό προϊόν, η ασφαλιστική κάλυψη οποιουδήποτε κινδύνου, εξακολουθεί να παραμένει ο μοναδική σταθερά σε ένα πλήρως μεταβαλλόμενο κόσμο. Αυτή η μοναδική αλήθεια που την γνωρίζουν καλά οι ασφαλιστές θα πρέπει να γίνει κτήμα και συνείδηση του μέσου Έλληνα καταναλωτή.

    Και αυτό μπορεί να το καταφέρει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ένας επαγγελματίας ασφαλιστής που τον διακρίνουν οι αρχές της αξιοπιστίας της φερεγγυότητας της συνέπειας έργων και λόγων.

    Ο καταναλωτής σε αυτές τις πολύ δύσκολες συνθήκες έχει ακόμη μεγαλύτερη ανάγκη από την ασφαλιστική κάλυψη αυτή την ελάχιστη ενδεχομένως κάλυψη που μπορεί να αποκτήσει. Συνεπώς θα πρέπει να είναι σίγουρος ότι θα του παρασχεθεί όταν κάποια στιγμή δυστυχώς γι αυτόν θα την έχει ανάγκη. Αυτό δεν μπορεί παρά να είναι το όραμα όλων μας και του ασφαλισμένου για το 2013 σε ότι αφορά την ασφαλιστική αγορά.

    Αναγνωρίζουμε ότι σε συνθήκες κρίσης είναι πολύ δύσκολο να εξασφαλισθούν ομαλοί ρυθμοί χρηματοδότησης και λειτουργίας όμως πρέπει πάση θυσία ο ασφαλιστικός κλάδος να το καταφέρει, με την συμβολή όλων.

    Δεν περισσεύει κανείς, όμως είναι πλέον φανερό ότι δεν μπορούμε να ζούμε όπως παλιά. Προκειμένου να κρατήσουμε ζωντανό το όραμα μίας ποιοτικής εξυπηρέτησης και παροχής υπηρεσιών όλοι θα προσαρμοστούμε στις νέες συνθήκες (ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές, εργαζόμενοι, διευθυντικά στελέχη).

    Αποφασιστικός στην υλοποίηση του «οράματος» μιας υγιούς ασφαλιστικής αγοράς είναι και ο ρόλος της πολιτείας της και πρωτίστως της εποπτικής αρχής.

    Το 2013 θα μπορούσε να ήταν έτος πλήρους εξυγίανσης της αγοράς. Δεν αναφέρομαι σε λουκέτα, αναφέρομαι σε σταθερές στρατηγικές εξυγίανσης της αγοράς. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η κρίση εκτός των άλλων είναι και ευκαιρία για μία νέα υγιή ανάπτυξη της ασφαλιστικής αγοράς, η οποία θα βάλει τέλος στον εφιάλτη των ανακλήσεων αδειών λειτουργίας. Τέλος, το 2013 είναι ευκαιρία να αποφασίσουν και οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές με ποιους θα πάνε και ποιους θα αφήσουν. Γνωριζόμαστε όλοι σε αυτόν τον τόπο. Όμως στις σύνθετες και αντίξοες συνθήκες ο κάθε ένας αποκαλύπτει το πραγματικό του πρόσωπο.

    Οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές έχουν και αυτοί να επιλέξουν εάν θα ακολουθήσουν αυτούς που έχουν υψηλά οράματα για την ελληνική ασφαλιστική αγορά ή όσους «μηχανεύονται» τρόπους παράκαμψης τους.

    * O κ. Π. Δημητρίου είναι Διευθύνων Σύμβουλος στη Generali


    τολμουν ακομα!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αντε και γαμησου ρε μαλακισμενο Δημητριου. σκατοφλωρε του κερατα
      οταν πηγαινες και εβαζες μεσο και πιεζες για να κλεισουν την ΑΣΠΙΣ και εταζες οτι θα αναλαβεις τους πελατες εις το ονομα της εξυγιανσης το εκανες

      θυμασαι που κομπαζες οτι πηραν τηλεφωνο οι "μεγαλοι" απο την Ιταλια τον Παπαθανασιου για να κλεισει την ΑΣΠΙΣ και ολες τις ελλεηνικες εταιριουλες;

      αντε και γαμησου πουστρακι που μιλας κιολας για οραματα
      κουραδομηχανη αμα εχεις αρχιδια κανε αναδοχη στο χαρτοφυλακιο και αφησε τα σαπια παλιορεμαλι γραβατακια κουραμπιε

      Διαγραφή
  113. ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΠΙΤΑΛ ΚΥΡΙΟΙ ΣΤΟ ΕΞΤΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ,
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ;

    ΕΞΑΛΛΟΥ, ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΠΙΤΑΛ ΔΕΝΝ ΕΙΝΑΙ;

    ΑΧΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ!







    Στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης θα βρεθεί ο επικεφαλής του ομίλου «Ασπίς», Παύλος Ψωμιάδης, με τις κατηγορείς της απάτης και της έκδοσης ακάλυπτων επιταγών.
    Σύμφωνα με παραπεμπτικό βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Θεσσαλονίκης, ο πρώην ισχυρός άνδρας της «Ασπις» κατηγορείται ότι εξαπάτησε επενδυτές, υπόσχοντάς τους υψηλό επιτόκιο, της τάξης τού 8 με 8,5%.
    Η υπόθεση έφτασε στη Δικαιοσύνη έπειτα από μήνυση που κατέθεσαν πέντε επενδυτές, οι οποίοι με το δέλεαρ υψηλού επιτοκίου είχαν «επενδύσει» συνολικά το χρηματικό ποσό των 581 χιλιάδων ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αναμασάτε συνεχώς δημοσιεύματα ,αγωγές, απατεώνες που θα καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου, όλα αυτά θα μας δώσουν την λύση στο δικό μας πρόβλημα και θα πάρουμε πίσω τα χρήματα μας? σας ικανοποιεί μόνο η εκτόνωση στο να γράφετε? Να αποπροσανατολίζετε τον κόσμο και τελικά να τον μπερδεύετε χειρότερα? Τι ακριβώς επιδιώκετε?
      Αντί να εστιάσουμε την προσοχή μας , να πιέσουμε ο καθένας με τον τρόπο μας για να δώσουν λύση ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ του Υπουργείου Οικονομικών και η Τράπεζα Ελλάδος στο πρόβλημα μας, ασχολούμαστε με ότι άσχετο αναπαράγει κάθε ένας ,απλά για να πει κάτι ανώνυμα.
      ΕΛΕΝΑ

      Διαγραφή
    2. ειναι πολλα τα λεφτα Ελενα!

      Διαγραφή
  114. Eίναι δυνατόν να περιμένουμε λύση από την πολιτεία;
    Αφού διόρισε τον διευθυντή μηχανοργάνωσης της Ασπίδος,γενικό γραμματέα δημοσίων εσόδων.
    Είναι όλοι πουλημένοι,ταϊσμένα σκυλιά από απατεώνες σαν τον Ψωμιάδη.
    Η μόνη μας ελπίδα είναι η δικαιοσύνη!
    Δεν υπάρχει άλλος τρόπος πίεσης,ή μη μόνο η βία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=338087

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. “ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ” και “COMMERCIAL VALUE”» Νέα Προβλήματα Eκκαθάρισης των δύο Εταιρειών!
    18 Ιανουαρίου, 20131 Σχόλιο

    as-coΈπειτα από τις συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν στο Υπουργείο Οικονομικών, στην οποία συμμετείχαν οι επόπτες εκκαθάρισης Κ. Παπακωστόπουλος και Γ. Ραουνάς των Ασφαλιστικών Εταιρειών “ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ” και “COMMERCIAL VALUE”, (η Εποπτική Αρχή της Τραπέζης της Ελλάδος δεν συμμετείχε στη συνάντηση), προέκυψε θέμα με την Εκκαθάριση του Ομίλου! Στη συνάντηση τέθηκε ο προβληματισμός του νέου Eπόπτη Eκκαθάρισης και του Eκκαθαριστή, για το αν το συνταχθέν Οριστικό Χαρτοφυλάκιο Ζωής από τον προηγούμενο επόπτη χαρτοφυλακίων Ζωής, Ι. Παντελίδη, ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του νόμου όπως ορίζεται από το νδ 400/1970 περί «Κατάστασης Δικαιούχων Ασφαλίσματος» ή θα πρέπει να συνταχθεί και να υπολογιστεί…ευθύς εξ αρχής!! Το θέμα είναι άμεσης προτεραιότητας γιατί για να συνταχθεί το ήδη υπάρχον «Οριστικό Χαρτοφυλάκιο Ζωής» για τις εν λόγω Ασφαλιστικές Εταιρίες, απαιτήθηκε χρονικό διάστημα περίπου δύο χρόνων αλλά και αρκετά μεγάλα χρηματικά ποσά που ήταν διαθέσιμα σε μετρητά από την περιουσία των εν λόγω Ασφαλιστικών Εταιριών! Οι Διαδικασίες Εκκαθάρισης που προβλέπονται από την νομοθεσία είναι χρονοβόρες και είναι πιθανόν να φτάσουν και τα δέκα χρόνια! Αυτές οι χρονοβόρες Διαδικασίες περιλαμβάνουν τεράστια έξοδα που πρέπει να πληρωθούν από την περιουσία των υπό Εκκαθάριση Εταιρειών, όπως είναι οι δαπάνες συντήρησης, κοινόχρηστα κλπ, και κυρίως τα λοιπά έξοδα της Εκκαθάρισης που δεν Ελέγχονται από καμία πλευρά που έχει συγκρουόμενα συμφέροντα, όπως είναι οι Ασφαλισμένοι, οι Εργαζόμενοι και λοιποί Δικαιούχοι που έχουν νόμιμες απαιτήσεις από τις περιουσίες των δύο Εταιρειών! Είναι λοιπόν σαφές ότι όσο περνά ο χρόνος τόσο μειώνεται η περιουσία του Ομίλου που θα έπρεπε να είναι προοριζόμενη για την ικανοποίηση των Ασφαλισμένων, των Εργαζομένων και των υπόλοιπων Δικαιούχων! Διαβάστε τις προτάσεις που κάνουμε στους Συλλόγους των Θυμάτων να σπεύσουν να συμβιβαστούν προκειμένου να εισπράξουν έστω μέρος των απαιτήσεών τους… Νομίζουμε ότι έφτασε η ώρα να αναλάβουν πρωτοβουλία οι σύλλογοι των ζημιωθέντων και να προτείνουν συμβιβαστικές λύσεις (που ήδη έχουν τεθεί)ώστε να αποζημιωθούν οι έχοντες μικρά ασφαλιστήρια ( που είναι το 98%) την παρούσα χρονική στιγμή και όχι μετά από 15 χρόνια! Όσο για τους υπόλοιπους να δεχτούν την μείωση των αποζημιώσεων και να μην μπλοκάρουν την διαδικασία. Το Ερώτημα που ετέθη από τον Παπακωστόπουλο, δικηγόρο και Επόπτη Εκκαθάρισης και τον Γ. Ραουνά Εκκαθαριστή, σχετικά με τα χαρτοφυλάκια ζωής που τίθενται πλέον σε ασφαλιστική εκκαθάριση και αφορούν τις υπό εκκαθάριση ασφαλιστικές εταιρείες “ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ” και “COMMERCIAL VALUE” είναι το εξής: Θα πρέπει να ακολουθηθεί η διαδικασία που προβλέπεται από τις διατάξεις περί ασφαλιστικής εκκαθάρισης του ν.δ. 400/ 1970 και να συνταχθεί εξ αρχής Κατάσταση Δικαιούχων Ασφαλίσματος που προβλέπεται από το άρθρο 10 παρ.3 του ν.δ. 400/ 1970, ή Προκειμένου να μην συνταχθεί εξ αρχής Κατάσταση Δικαιούχων Ασφαλίσματος να θεωρηθεί ότι το συνταχθέν Οριστικό Χαρτοφυλάκιο Ζωής (από τον επόπτη χαρτοφυλακίων Ζωής κ. Ι. Παντελίδη) επέχει θέση τέτοιας Κατάστασης για τις ανάγκες του νόμου. Όπως αντιλαμβάνεται κανείς ότι αν συνταχθεί εξ αρχής Κατάσταση Δικαιούχων Ασφαλίσματος η διαδικασία θα είναι χρονοβόρα και νέες χρηματικές εκροές σε βάρος των δύο ασφαλιστικών εταιρειών και σε των ζημιωθέντων ασφαλισμένων, θα πρέπει να πραγματοποιηθούν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ24 Ιανουαρίου 2013 στις 4:09 μ.μ.

    ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΗΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ

    ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΜΕ ΤΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΑΠΟ 1/6/2012 ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ !!! 7 ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ ΜΗΝΕΣ!!! ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΑΣΦ. ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ.
    ΠΟΤΈ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΑΜΕ ΤΑΥΤΗΝ, ΕΝΟΣΟΝ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ!!! ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΘΑ Ε Ξ Α Φ Α Ν Ι ΣΘΕΙ!!!!!!
    ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΡΜΟΔΙΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ!!!!!!!ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΩΜΕΘΑ.
    ΑΛΛΑ Ο ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ....
    ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΝΑ ΕΠΙΛΥΘΟΥΝ/ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΙΟΚΙΛΛΕΣ ΑΓ Κ Υ Λ Ω ΣΕ ΙΣ ΤΟΥ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΑΡΧΙΣΕΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΟΠΟΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΜΑΣ ΑΠΕΜΕΙΝΕ...
    ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ......!!!!
    ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΔΙΑΦΟΡΗ/ΑΓΓΥΛΩΜΕΝΗ ΚΑΘ΄ΥΠΟΔΕΙΞΙΝ ΤΙΝΟΣ!!! ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ!!! ΕΠΟΠΤΕΥΟΥΣΑ ΑΡΧΗ !!! ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ..ΕΛΛΕΙΠΩΣ!!!.,
    ΕΝΑ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ ΚΕΦ. ΙΔ. ΑΣΦ. ΖΩΗΣ, ΠΟΥ ΑΝΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΝΑΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ!!! ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΠΟΡΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΜΑΣ , ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΘΕΤΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΥΤΟ ΣΕ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΟ ΧΡΟΝΟ, ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ, ΠΡΟΣ ΖΗΜΙΑ ΜΑΣ
    ΚΑΙ Η ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦ΄ΥΨΗΛΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΤΗΣ!! ΠΕΡΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΥΡΒΑΖΕΙ...ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΗ ΝΑ ΑΠΕΜΠΛΕΞΕΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΑΥΤΗ!!! ΠΟΡΟΥΣ,. ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ...ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟΙΩΣ, ΝΟ !!!......ΠΛΗΡΩΜΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ΤΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ!!! ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΣΑΜΠΑ!!!?????
    ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΣ....
    ΑΧ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΕΘΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΔΕΙΝΕΗ ΜΑΣ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΣΑΣ ΣΦΥΡΤΙΖΟΥΜΕ ΑΔΙΑΦΟΡΑ!!!!
    ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΜΑΣ
    ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΑΘΕΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΑΙ ΗΓΕΣΙΑ ...ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΔΩΣΟΥΝ, ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ, ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΜΑΣ.......ΟΥΔΕΝ!!!!
    ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΞΕΡΕΙ Η Τ.τ.ε ΝΑ Α ΛΑ Α Ζ Ε Ι ΤΟΥΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΕΠΟΠΤΗ.........ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΕΙ ΕΤΣΙ ΑΠΛΩΣ ΤΑ ΑΙΤΙΑ!!!
    ΤΙ ΑΡΓΑΕ ΣΥΝΕΒΗ...ΒΕΒΑΙΩΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ...ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΓΡΕΙ ΠΑΜΠΟΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ..
    ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΝΕΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ!!!/ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΟΔΙΣΟΥΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ..., ΤΙ ΔΑΠΑΝΟΥΝ, ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΒΑΣΕΙ ΝΟΜΟΥ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΥ ΤΗς ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ...ΔΗΛ. Υ ΠΟ ΧΡΕΩ ΤΙΚΟ ΜΑΖΕΜΑ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΔΙΑΚΡΙΤΩΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΥΓΑΤΡΙΚΕΣ ΤΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΠΟΙΚΙΛΛΕΣ Α.Ε ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΑ!!! Π. ΨΩΜΙΑΔΗ...( Κ Υ Π Ρ ΟΥ Κ.Λ,Π,...ΞΕΥΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ,...ΑΛΛΑ ΤΟΛΜΑΤΕ??? ...)ΕΡΩΤΑΣΘΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΦΥΣΙΚΑ.
    ΘΕΛΟΜΕΝ ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ ΚΥΡΙΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗς ΕΛΛΑΔΟΣ..
    ΚΕ ΖΑΡΚΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΕΧΕΣΘΕ, ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ 2012 ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΝ ΕΚΕΙ ΩΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΔΕΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΕΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΣΑΣ, ΤΑ ΕΠΟΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΤΠΕΙΑ ΣΑΣ...ΜΕΧΡΙ ...ΠΟΙΟΥ ΟΡΙΟΥ ΕΞΑΝΤΛΕΙΤΑΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΣΑΣ???...ΕΛΕΓΧΕΤΕ ΔΑΠΑΝΕΣ???
    ΠΟΣΑ ΞΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΘ ΕΚΑΣΤΟΝ ΜΗΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ...ΤΗΝ ΑΠΟΜΕΙΩΜΕΝΗ ΕΣΤΩ.....?????
    ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΤΕΘΟΥΝ ΠΟΙΚΙΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΩΣ ΥΠΟΧΡΕΟΥΣΘΕ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΣΕΙΑ ΘΑ ΤΕΘΟΥΝ ΤΑΥΤΑ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ!!!!
    ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΙΣ ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ...
    ΑΡΚΕΤΑ ΑΠΟΜΕΙΩΘΗΚΑΝΜ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ!!!! ΚΥΡΙΟΙ

    ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΟΙ ΑΣΦΑΛΣΙΜΕΝΟΙ...
    ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ, ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΑΣΥΝΑΜΙΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, Κ.Λ.Π, ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ , ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΤΙΚΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΤΕΛΟΥΣΕΣ ΑΣΦ. ΕΤΑΙΡΕΙΣ, ΜΑΣ ΕΚΛΕΨΑΝ ΟΛΑ !!! ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΑ ΜΑΣ, ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ ΜΑΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ!!!
    ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ..ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΘΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ/ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ24 Ιανουαρίου 2013 στις 4:19 μ.μ.

    ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΠΟΠΤΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ!!!!(ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥΣ ΒΕΒΑΙΑ!!!!ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥΣ), ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΙΑΡΚΕΙ Η ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΜΑΣ!!, ΤΟΣΟ ΑΜΟΙΒΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ, ΠΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΜΕΦΕΡΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ...
    ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ: .....για το αν το συνταχθέν Οριστικό Χαρτοφυλάκιο Ζωής από τον προηγούμενο επόπτη χαρτοφυλακίων Ζωής, Ι. Παντελίδη, ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του νόμου όπως ορίζεται από το νδ 400/1970 περί «Κατάστασης Δικαιούχων Ασφαλίσματος» ή θα πρέπει να συνταχθεί και να υπολογιστεί…ευθύς εξ αρχής!!
    ΑΧ, ΑΧ, ΑΧ....ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΟ 1 ΧΡΟΝΟ ΑΚΟΜΑ...ΤΟ ΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΕΣΤΩ ΝΑ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΚΑΡΠΟΥΣ Η ΟΠΟΙΑ ΛΥΣΗ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΝ..., ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΑΤΟΣ!!!!!!ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ ΖΩΗΣ, ΟΠΩς ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ...., ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΧΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΤΡΩΝ , ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ...!!!ΑΠΟ 1/6/2012 ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ 11/2012 ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟΝ ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑΧΕ ΛΗΞΕΙ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ (45ΗΜΕΡΗ) ΤΩΝ ΑΝΑΚΟΠΩΝ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΠΑΛΗΘΕΥΜΕΝΩΝ ΑΝΑΓΓΕΛΙΩΝ ΑΠΙΤΗΣΕΩΝ ΜΑΣ, ΩΣ ΟΡΙΧΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 10 ΤΟΥ Ν,Δ 400/70... ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ,,,,, ΝΑ ΤΗΡΕΙΤΕ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ.....ΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ή .....ΓΘΙ΄ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΑΟΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΣΘΕ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ??? Ή ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ.?
    Ε!!! ΕΣΕΙΣ???? ΠΡΟΧΩΡΕΙΣΤΕ...ΓΙΑΤΙ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΤΕ........
    ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΒΡΑΖΟΥΜΕ.....ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ ΕΠΙ ΠΟΛΥ ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΒΟΛΤΑ.........
    ΤΑ ΑΚΟΥΤΕ??????
    ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ/ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ/ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. M ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΣ ΣΕ ΜΑΣ.
    ΩΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΣΚΕΙΣ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ;
    ΕΝΔΙΚΑ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ;
    ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ;
    ΝΟΜΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ;
    ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ;

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΧΟΝΤΡΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΕΣ.
    Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΩΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ;
    ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κ.ΣΙΔΕΡΗ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ.
    ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΙΩΠΗΣΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
    ΜΑΣ ΠΗΡΑΤΕ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ!
    ΜΑΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ,ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΕΠΟΠΤΗ,ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΜΑΣ.
    καληνύχτα κ.Σιδέρη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. http://www.newsbomb.gr/politikh/story/273511/pyriniki-vomva-kammenoy

    ΠΟΣΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΘΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΜΕ ΤΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΟΜΙΕΣ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΜΠΑΝΚ ΚΑΙ Τ.Τ, ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΜΑΤΙΑ
    ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΒΟΛΑ ΤΩΝ ΑΤΟΜΙΚΩΝ!!!ΑΓΩΓΩΝ..
    ΕΞΗΓΗΣΤΕ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΑΧ ΒΑΧ ΚΑΙ ΑΧ ΒΑΧ
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
    ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗΣ.
    ΓΙΑΤΙ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΟΤΑΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΚΑΠΙΤΑΛ
    ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΑΘΑΜΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΑ 500 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
    ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΓΗ!
    ΑΥΤΑ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ.
    ΑΛΛΙΩΣ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ
    ΟΥΤΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥΣ.
    ΠΟΤΕ ΠΗΡΑΤΕ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΠΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ\ΠΟΤΕ ΚΑΛΕΣΑΤΕ ΤΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ ΜΕΛΗ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ;
    ...ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΕΙ...ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν μπορ΄ω να βρίσω γιατι ακόμη γελάωωωωωωωωωωωωωωω

      Διαγραφή
  122. http://fimotro.blogspot.gr/2013/01/blog-post_3582.html

    διαβαστε προσεκτικα!

    115.000.000 ευρω δανειο πριν λιγο καιρο
    και δεν υπηρχαν τροποι να δανειοδοτησουν οι τραπεζες το εγγυητικο ταμειο να σταματησουν οι αυτοκτονιες και η απογνωση.
    καταλαβατε τιποτα;
    επιτελους, ξυπνηστε και παιξτε το ρολο σας.
    και μαλιστα απο το Τ.Τ που κουκουλωσε και καλυψε την ΑΣΠΙΣ ΜΠΑΝΚ.
    για το ονομα του θεου.
    λειτουργηστε, βαλτε καποιους ανθρωπους να κανουν δουλεια.
    εσεις δεν ξερετε, δεν μπορειτε, δε θελετε, δε μας νοιαζει.
    καντε τη δουλεια σας, αλλιως παραιτηθειτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. http://fimotro.blogspot.gr/2013/01/360.html

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.
    ΟΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΑ
    ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ Ο ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ. ΑΠΟ ΕΔΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ,ΑΛΛΑ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ.
    ΕΜΕΙΣ, ΑΣ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΑΦΕΣΗ ΑΜΑΡΤΙΩΝ ΚΑΙ ΧΑΡΗ.
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΑΝΕΙΣΤΕΙ ΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. http://olympia.gr/2013/01/25/%CE%BF%CE%B9-%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%AD%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B5%CE%BD%CE%B4%CF%8D%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B5%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CF%80/#more-230847

    ακομα περιμενουμε να δανειοδοτηθει το εγγυητικο;
    τι αλλο θελουμε;
    νομικους δεν εχετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. ΕΠΕΙΔΗ ΕΥΘΥΝΕΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑ-ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΥΠΕΒΛΗΘΗ ΣΤΟ ΛΟΒΕΡΔΟ ΣΤΙΣ 16-10-2009 ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΤΕΝΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ. ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΧΕ ΕΚΠΟΝΗΣΕΙ ΜΕΤΟΧΟΣ-ΖΗΜΙΩΘΕΙΣ ΑΠΟ ΑΣΠΙΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ/ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΝΤΙΔΙΚΙΑ ΜΕ ΨΩΜΙΑΔΗ.

    Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΤΟ ΚΑΤΑΧΩΝΙΑΣΕ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΟΣΟ ΑΠΛΟ ΗΤΑΝ ΑΛΛΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΜΑΣ ΕΚΡΥΨΕ Η ΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ (ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΚΛΠ)


    ΒΑΣΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ

    • Έλλειμα ιδίων κεφαλαίων 2008 - 175 εκ. (αρνητική καθαρή θέση)
    • Έλλειμα ασφαλιστικής τοποθέτησης 205 εκ. (συμπεριλαμβάνει τα 175 εκ.)
    • Μαθηματικά και τεχνικά αποθέματα 640 εκ.
    • Σύνολο Ενεργητικού 640 εκ. περίπου
    • Ενεργητικό σε ασφαλιστική τοποθέτηση 420 εκ. περίπου
    • Αναγκαίο κεφάλαιο κίνησης για άμεση και ομαλή επαναλειτουργία 30εκ
    o Μισθοί οφειλόμενοι και ασφαλιστικές εισφορές 5 εκ.
    o Δόσεις φόρων για ρύθμιση 1,2εκ.
    o Εξαγορές πληρωτέες εκτός ασφαλιστικής τοποθέτησης 15εκ
    o Αποζημιώσεις – νοσοκομεία – πελάτες 8εκ
    • Στα στοιχεία σε ασφαλιστική τοποθέτηση υπάρχουν κρυμμένες υπεραξίες περίπου 30 εκ. ευρώ λόγω πολύ χαμηλής τιμής αποτίμησης 31/12/2008 βάσει χαμηλών χρηματιστηριακών τιμών (π.χ. ΑΣΠΙΣ ΤΡΑΠΕΖΑ λογιστική αξία 2,2 ευρώ αξία αποτίμησης 0,94 ευρώ, ASPIS HOLDINGS κλπ)
    • Υπεραξία συμμετοχών πρός διαγραφή 40 εκ. (Κλείσιμο και διαγραφή ΑΣΠΙΣ ΑΕΑΖ)
    • Υπεραξία Commercial Value (η οποία δύναται να πραγματοποιηθεί) 80εκ. αλλά δεν προσμετράται στην ασφαλιστική τοποθέτηση.
    Συμπέρασμα

    Με 30 εκ. ευρώ δάνειο κεφαλαίου κινήσεως, η εταιρεία επανέρχεται άμεσα, το σύστημα σταθεροποιείται και μπορούν άμεσα να απασχοληθούν οι εργαζόμενοι. Με την επαναφορά το κράτος διασφαλίζει είσπραξη ρυθμισμένων φορολογικών υποχρεώσεων ύψους 25 εκ. ευρώ σύν τα πρόσθετα έσοδα που θα προκύψουν απο τη λειτουργία. Επίσης δεν καταβάλλει επιδόματα ανεργίας και λοιπές αποζημιώσεις ύψους 4 εκ. ευρώ.
    Επίσης αν το απαιτούμενο ποσό των 205 εκ ευρω για την αύξηση κεφαλαίου χορηγηθεί απο το κράτος σαν προνομιούχο μετοχικό κεφάλαιο σε μία εταιρεία η οποία θα καλύψει την αύξηση κεφαλαίου της ΑΣΠΙΣ ΑΕΓΑ, ή σαν απ’ ευθείας εγγυηση προμετρώμενη στο διαθέσιμο περιθώριο φερεγγυότητας, το δημόσιο αντί να κλειδώσει μία ζημιά 250 και πλέον εκατομμυρίων, έχει τη δυνατότητα σε ορίζοντα τριών ετών να πουλήσει την εταιρεία και να λάβει το σύνολο της χρηματοδότησης και μάλιστα έντοκο.
    Άρα προτείνεται ώς πιό συμφέρουσα η άμεση ανάκληση της απόφασης της ΕΠΕΙΑ και η προώθηση νομοθετικής ρύθμισης για άρση της εκκαθάρισης και αναβίωση της ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ


    ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΙΩΣΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ

    1. Δημιουργία μιας ελληνικής ανώνυμης εταιρείας συμμετοχων ειδικού σκοπού (SPV) με το ελάχιστο κεφάλαιο που απαιτεί ο νόμος
    2. Έκδοση απο το SPV μετατρέψιμου (σε μετοχές του SPV) ομολογιακού δανείου ποσού 250 εκ. με επιτόκιο αγοράς (π.χ Euribor +0.5%) και ελκυστικούς για το δημόσιο όρους μετατροπής το οποίο φέρει ώς διασφάλιση τις μετοχές της ΑΣΠΙΣ ΑΕΓΑ που θα λάβει το SPV ως κατωτέρω
    3. Συμμετοχή του SPV σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ΑΣΠΙΣ ΑΕΓΑ μέχρι ποσού 220 εκ. με κάλυψη αδιαθέτων δικαιωμάτων (ήδη η εταιρεία είχε υποβάλλει προς έγκριση το ενημερωτικό της δελτίο στην Ε.Κ., άρα το σχέδιο υλοποιείται άμεσα). Με τους υπάρχοντες όρους άυξησης κεφαλαίου το SPV αποκτά το 75% της ΑΣΠΙΣ ΑΕΓΑ και ελέγχει το 15-20% της ΑΣΠΙΣ ΒΑΝΚ και το 21-35% της Commercial Value. Έτσι η ΑΣΠΙΣ ΑΕΓΑ διαθέτει επαρκέστατο περιθώριο φερεγγυότητας και κάλυψη κατά 100% της ασφαλιστικής τοποθέτησης με άμεση δυνατότητα καταβολής αποζημιώσεων, εξαγορών και οφειλών σε μιθωτούς – δημόσιο – προμηθευτές. Επίσης διασφαλίζεται η ύπαρξη ενός μετόχου που ασκεί ουσιαστικό έλεγχο και στις ASPIS BANK – Commercial Value απαλοίφοντας έτσι το συστημικό κίνδυνο για το χρηματοπιστωτικό σύστημα
    4. Επαναλειτουργία άμεση της ΑΣΠΙΣ ΑΕΓΑ με επαναπρόσληψη όλων των απολυθέντων που αριθμούν περίπου 300 άτομα. Λόγω της κατοχής μικτής άδειας μπορεί λειτουργώντας τους γενικούς κλάδους να απορροφήσει και προσωπικό απο τους απολυθέντες της ΑΣΠΙΣ ΑΕΑΖ (140 άτομα) και πιθανώς και απο τις εταιρείες Γενική Ένωση ΑΕΓΑ και Γενική Πίστη ΑΕΓΑ (220 άτομα)

    5. Υλοποίηση απο την εταιρεία τριετούς επιχειρησιακού προγράμματος με στόχο την εξυγίανση του χαρτοφυλακίου ασφαλιστικών προιόντων και την επίτευξη σταθερής κερδοφορίας
    6. Μεταφορά από την ΑΣΠΙΣ ΑΕΓΑ στο SPV της συμμετοχής της στην ASPIS BANK και άλλων συμμετοχών πρός το SPV σε τρέχουσες τιμές αγοράς, οπότε εξυγιαίνεται άμεσα και η μετοχική δομή, με απαλοιφή των διασταυρούμενων συμμετοχών
    7. Το SPV όποτε επιθυμεί το ελληνικό δημόσιο μπορεί να πουληθεί μερικά ή ολικά σε τιμές αγοράς, ώστε να μπορεί να επιστρέψει κεφάλαιο και τόκους
    8. Δεδομένου του υπαρκτού ενδιαφέροντος επενδυτών –μερικοί εκ των οποίων είχαν εγγράφως εκδηλώσει ενδιαφέρον στην ΕΠΕΙΑ – μπορεί άμεσα η ελληνική κυβέρνηση να προβεί σε διαγωνισμό πώλησης είτε όλου του SPV είτε περιουσιακών στοιχείων αυτού είτε μεριδίου αυτού
    Σημείωση: Το ανωτέρω σχέδιο υποστηρίζεται απο τους εργαζομένους κατά δήλωση τους ενώ υπάρχει και δέσμευση απο τα διεθυντικά στελέχη ότι μπορούν να εκτελέσουν το επιχειρηματικό σχέδιο. Επίσης υποστηρίζεται και απο εκπροσώπους των μικρομετόχων της ΑΣΠΙΣ ΑΕΓΑ που ελέγχουν το 14% αυτής, οι οποίοι είχαν στραφεί εξωδίκως κατά της ΕΠΕΙΑ πρίν την ανάκληση της άδειας της εταιρείας

    ΜΕΤΟΧΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΑΕΓΑ
    SPV 75%
    Παύλος Ψωμιάδης 11%
    Commercial Value AAE 2,5%
    ASPIS BANK ATE 2,5%
    ΜΙΚΡΟΜΕΤΟΧΟΙ – ΕΥΡΕΙΑ ΔΙΑΣΠΟΡΑ (7.500) 9%

    ΑΝΑΛΥΣΗ ΙΔΙΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΑΣΠΙΣ ΑΕΓΑ
    Ίδια Κεφάλαια 31/12/2008 -114,1 εκ.
    Μέγιστη Ζημία 2009 (με ολική διαγραφή συμμετοχών σε εταιρείες που έκλεισαν) -50 εκ.
    Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου 220 εκ.
    Ίδια κεφάλαια 31/12/2009 55,9 εκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΗΜΕΡΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΟΥ ΝΑ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ;
      ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ.
      ΚΑΤ ΑΝΑΓΚΗΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ.
      ΑΥΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ
      ΑΛΛΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΡΙΖΟΥΝ, ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΕΜΦΑΝΙΣΘΟΥΝ,
      ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΚΗ ΛΥΣΗ,ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΑΠΟΦΑΣΙΣΘΕΙ.
      ΒΛΕΠΕΤΕ, ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΕΤΡΩΓΑΝ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ.
      ΕΜΕΙΣ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΙ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΕΨΑΜΕ..
      ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ, ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ ΑΣΥΜΦΟΡΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΥΣΗ.\
      ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ .....!!!!ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ
      ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΑΝ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ;
      ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΛΥΣΕΙΣ;

      ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΤΑΘΕΝΤΑ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ,ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ.
      ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ.
      Η ΣΙΩΠΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΒΟΗΘΟΥΝ ΠΟΛΛΟΥΣ............ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΣΟΥΝ, ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΝ, ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΛΛΩΝ.

      Διαγραφή
    2. τα προταθεντα φαινονται να ισχυουν αλλα εχουν αλλαξει τα ποσα γιατι χασαμε την ασπις τραπεζα και εκλεισε η κομερσιαλ

      χωρια το φαγοποτι στις πλατες μας και την ααξιωση της περιουσιας. ευθυνη των εκκαθαριστων μεγαλη

      πωσ μπορουμε να βρουμε αυτους που υποβαλαν το σχεδιο?

      Διαγραφή
    3. Ολα αυτά ΠΟΙΟΣ θα τα εφαρμόσει.
      Λογαριάζεται χωρίς τον ξενοδόχο

      Διαγραφή
  127. παρακαλουμε τι;
    να βρουμε σαν ερημιτες καποιον να ξερει να μας πει;ειναι για γελια τελειως ομως.
    200 χιλ συμβολαια, κλοπες, υπεξαιρεσεις, λοβιτουρες, υπερογκες αμοιβες χωρις λογαριασμο, αυθαιρεσιες , κακουργηματικες πραξεις
    και ψαχνουμε να βρουμε κανενα φουκαρα να μας βοηθησει;
    ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ.
    ΟΧΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΙ.
    ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ ΜΕ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΤΣΙΑ.
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. As μας απαντήσει η κ.Σιδέρη,γιατί ο σύλλογος μας δεν συνεργάζεται με έναν τεχνοκράτη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΒΛΕΠΕΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ;;;; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΛΛΟΓΟΣ. ΕΙΝΑΙ Ο ΤΙ ΝΟΜΙΣΟΥΝ Ο ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΟΠΟΤΕ .
      ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΤΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΦΗΣΑΜΕ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΛΥΘΕΙ

      Διαγραφή
  129. Δυο μήνες έχουν περάσει από την τελευταία ανάρτηση και η Σιδέρη ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Είναι δικαίωμα της να τα παρατήσει ή να τα έχει ήδη παρατήσει . Εμείς όμως τι κάνουμε? Καθόμαστε με σταυρομένα χέρια και παρακολουθούμε ως θεατές την παράσταση που παίζεται εις βάρος μας? ‘Εχω την εξής πρόταση : Να μαζευτούμε κάποια άτομα ανεξαρτήτου αριθμού (όχι βέβαια μια παρείτσα) και να επισκεφθούμε τον Σαμαρά και τον Τσίπρα οι οποίοι μας φλώμοσαν πριν τις εκλογές με τις υποσχέσεις τους. Χωρίς την Σιδέρη, χωρίς ασφαληστές, χωρίς τεχνοκράτες. Και ότι κάνουμε.....Χειρότερα πάντως από ότι είναι τα πράγματα αποκλείεται να γίνουν. Περιμένω τις απόψεις σας. Μαρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.
      ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ.
      ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΙ ΧΑΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.
      ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΙ.

      Διαγραφή
  130. ΑΣ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ,ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ,ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ,ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ,ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ,ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ.
    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ,ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΘΕΛΕΙ
    ΦΤΑΝΕΙ Η ΚΛΑΨΑ,ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ
    ΑΣ ΒΡΟΥΜΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟΠΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ,ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΑΡΧΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. http://www.capital.gr/News.asp?id=1719930

    ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΨΩΜΙΑΔΗ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ

      Διαγραφή
  132. ΘΑΡΡΕΙΣ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ...

    http://www.newsbomb.gr/politikh/story/274583/kataggelloyn-papakonstantinoy-gia-to-skandalo-tis-aspis

    ΑπάντησηΔιαγραφή