ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ
ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ Α.Ε.Γ.Α & COMMERCIAL VALUE A.A.E”

OI EΠΙΣΗΜΕΣ ΔΟΘΕΙΣΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤΩΘΙ:

Έχοντας υπόψη το κοινωνικό και συστημικό ζήτημα και κίνδυνο που έχει ανακύψει στην αγορά από την πτώχευση αυτού του ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ, μόνο με νομοθετική νέα ρύθμιση μετατροπής του Εγγυητικού Κεφαλαίου Ζωής σε ασφαλιστική επιχείρηση/εταιρεία ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ, που θα αναλάβει το χαρτοφυλάκιο Ζωής όλων των ασφαλιστικών επιχειρήσεων ζωής, που έχουν πτωχεύσει ή τελούν σε ασφαλιστική εκκαθάριση, όπως τούτο το μοντέλο ακολουθείται και στη Γερμανία, (το πρότεινε στοιχειοθετημένα ο κ. Αλέξανδρος Μωραϊτάκης). Την πρόταση απεδέχθη προεκλογικά η Ν.Δ. μέσω του δελτίου τύπου την 12/6/2012 η οποία συστάθηκε κατά τη συνάντηση της κας Σιδέρη πρόεδρο του σωματείου μας με εκπροσώπους της Ν.Δ. μεταξύ των οποίων και ο κος Μωραϊτάκης.

Πιο συγκεκριμένα προτείνονται τα εξής:
 
1. Αναδοχή των συμβολαίων από το Εγγυητικό Ζωής, το οποίο θα λυθεί δια νόμου και θα τροποποιηθεί η λειτουργία του ώστε να αποτελέσει οιονεί ασφαλιστική εταιρεία ειδικού σκοπού χωρίς να απαιτείται να “χτίζει” αποθεματικά ανάλογα την αρχική υποχρέωση.
2. Στελέχωση του με πρόσωπα που έχουν την τεχνογνωσία.
3. Απεγκλωβισμός του από την ΤτΕ και λειτουργία του ανεξάρτητα υπό την εποπτεία της ΤτΕ ή του Υπουργείου Ανάπτυξης.
4. Τμηματική καταβολή στους ασφαλισμένους αναλόγως του χρόνου λήξης των συμβολαίων.
5. Χρηματοδότηση τούτου του Εγγυητικού Κεφαλαίου Ιδιωτικής Ασφάλισης Ζωής:
       α) μέσω του προβλεπόμενου δανείου, σύμφωνα με το άρθρο 17 του Ν. 4002/2011 παρ. 3 και μέχρι του ποσού των 200.000.000,00 ευρώ (που τροποποίησε τον ισχύοντα σήμερα Ν. 3867/2010: αφενός μεν, δια της αντικαταστάσεως του πρώτου εδαφίου της περίπτωσης θ΄ της παραγράφου 3 του άρθρου του 2 και αφετέρου δε, δια της προσθέσεως στο τέλος της περιπτώσεως θ΄ της παραγράφου 3 του άρθρου του 2),
       β) μέσω εισφορών των ασφαλιστικών εταιρειών, ως τούτο προβλέπεται βάσει του άρθρου 10 του ισχύοντος Ν. 3867/2010,
       γ) μέσω της αξιοποίησης της περιουσίας ή της ρευστοποίησής της, και όχι μέσω ασφαλιστικής εκκαθάρισης. 
       δ) μέσω κρατικών εγγυήσεων (Ελλην. Δημοσίου) είτε υπέρ του Εγγυητικού Κεφαλαίου Ιδιωτικής Ασφάλισης Ζωής είτε υπέρ των ίδιων των ασφαλισμένων –δικαιούχων ασφαλισμάτων Ζωής, υπό μορφή ομολόγων κλπ., που δεν θα υπερβαίνουν το συνολικό άνοιγμα των άνω αυτών Χαρτοφυλακίων Ζωής, ως ακόμα και μέσω ειδικών λογαριασμών που τηρούνται στο γενικό λογιστήριο του κράτους όπως του κωδικού Δ-25 κλπ. που προορίζεται για την αποζημίωση σεισμοπλήκτων, πληγέντων εκ καιρικών συνθηκών και φυσικών φαινομένων, πλημμυρών κλπ. 
        ε) μέσω της περιουσίας της Ε.Π.Ε.Ι.Α που έχει ήδη εκκαθαρισθεί, και που ουδείς γνωρίζει για ποιόν σκοπό έχει διατεθεί, που λιμνάζει, στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους ως Κρατικό έσοδο, σύμφωνα με το άρθρο 1 παρ. 7 του Ν. 3867/2010, σε συνδυασμό με το άρθρο 2 παράγραφος 1 του ιδίου ισχύοντος Νόμου 3867/2010
στ) μέσω της είσπραξης των απαιτήσεων με δυνατότητα ανάθεσης σε εξωτερικούς συνεργάτες, των “εν ζωή” συμβολαίων, κ.λ.π.
6. Παράταση του χρόνου λήξης των συμβολαίων επί 5ετία – 3ετία ή 7ετία αναλόγως την συμβατική τους λήξη.
7. Συνέχιση της ασφάλισης με ιδιότυπο “καθεστώς εκκαθάρισης εν λειτουργία”.

ΑΚΟΜΑ συνεπικουρουμένων και των ανωτέρω προστίθενται και τα ακόλουθα:
Α) Να υπάρξει φορολογική απαλλαγή των ασφαλισμένων αυτών των δύο ασφαλιστικών εταιρειών για το ποσόν της ζημιάς μας αντίστοιχα και μέχρι του ύψους της ανάλογα σε βάθος χρόνου, Αυτή η απαλλαγή να είναι διαπραγματεύσιμη και μεταβιβάσιμη στο Ελληνικό Χρηματιστήριο.
Β) Να λάβουμε ομόλογα χωρίς λήξη με επιτόκιο ανάλογο με αυτό που ελάμβαναν πριν γίνει το κούρεμα. Η ημερομηνία λήξης των ομολόγων να καθορισθεί όταν βελτιωθεί η πορεία της ελληνικής Οικονομίας.
Γ) Μέσω του ΕΣΠΑ να χρηματοδοτηθούμε άμεσα. Φυσικά πρόσωπα που πληγήκαμε να δυνάμεθα να δημιουργήσουμε επιχειρήσεις και να επιδοτηθούμε άμεσα και
Δ) Να λάβουμε μετοχές μειοψηφίας επιφανειών από εκτάσεις που ανήκουν στο Ελληνικό Δημόσιο, οι οποίες αυτές εκτάσεις  να γίνουν  ανώνυμη εταιρεία.

162 σχόλια:

  1. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ,ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ,ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ Θ Ε Λ Ο Υ Ν ,ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ.ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙΠΡΩΣΟΠΕΥΣΟΥΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΑΤΟΜΑ,ΟΠΩΣ Ο ΜΩΡΑΙΤΑΚΗΣ 'Η ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΑΚΟΥΣΘΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΘΕΙ.ΑΣ ΜΗ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ,ΑΣ ΤΟ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και ποιόν ρωτήσατε που θέσατε αυτές τις προτάσεις? Μήπως κάνατε καμμιά Γ.Σ και μας ενημερώσατε? Τι ομόλογα, ΕΣΠΑ και μετοχές τσαμπουνάτε... Το τι έπαθαν οι ομολογιούχοι λόγω PSI το αγνοείτε? Να πάρει ο καθένας από 30000 και όσοι δεν ικανοποιούνται να πάνε δικαστικώς. Και μην βιαστείτε να πείτε ότι είμαι από αυτούς που τους καλύπτει το ποσό. Δυστυχώς δεν με καλύπτει καθόλου. Είναι μόνο το 1/3 των χρημάτων μου. ΕΙΑΝΙ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΑΡΧΗ. ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΑΜΕΣΑ... Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. γεια σου κωστα, που καλυπτεσαι με τις 30 χιλ!!
    αν ανοιξει ο ασκος του αιολου, εσυ θα παρεις 3 χιλ και καποιοι και τιποτα.
    μη λετε πραγματα που δεν γινονται και ειναι και αντισυνταγματικα και ανεφαρμοστα.
    αν ηταν το 1/5 των χρηματων σου, το ιδιο θα ελεγες;
    κανενας δεν πρεπει να εξατομικευει τη λυση.
    πρεπει ολοι μαζι να αποδεχθουμε αναλογικη αποζημιωση καιμε τμηματικες καταβολες, για ολα τα συμβολαια και για τα μεγαλα ποσα, ειδικη μεριμνα, γιατι εκει γινεται το μεγαλο πανηγυρι!
    εκει εκτυλισσονται δραματα ,αυτοκτονιες και δεν εχει τελειωμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλε μου καλέ όμως θα πρεπει να γνωρίζεις οτι σε κανένα ευρωπαικό κράτος δεν υπαρχει απεριόριστη κρατική εγγύηση για χρεοκοπημένες τράπεζες η ασφαλιστικές εταιρειες........δυστύχώς. Ακόμη και στις τραπεζικές καταθέσεις το κράτος εγγυάτε μέχρι εκατό χιλιάδες. Ας μη λέμε πραγματα που δε στέκουν. Οσοι δεν ικανοποιούμαστε με τις τριάντα υπαρχουν και τα δικαστήρια όπως οι περισσότεροι δηλαδή εχουμε κάνει. Ας γίνει μια αρχή για καποιους αυτα τα χρήματα είναι υπόθεση ζωής πλεον....

      Διαγραφή
  4. ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ
    ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΝΟΗΤΗ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΣΟ ΕΓΩ ΑΠΟ ΝΟΜΙΚΑ
    ΜΑΖΕΥΤΕ ΤΗΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΣΑΜΠΩΣ ΤΗΝ ΑΚΟΥΕΙ Η ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ
    ΜΟΝΟ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩς ΑΥΤΟΙ
    ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΔΩ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ!
    ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΣΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ , ΜΕ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΡΙΚΗ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ ΠΟΣΩΝ ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΠΟΣΩΝ ΦΟΡΩΝ,ΕΙΣΦΟΡΩΝ,ΑΝΟΙΓΜΑΤΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ,ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ κλπ.

    ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΕΝΑΝ ¨"ΟΙΟΝΕΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟ" ΤΟΥ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΟΥΝ ΤΑ ΠΟΣΑ ΑΥΤΑ.
    ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΘΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΕΝΤΟΚΑ ΣΕ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ,
    ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ,ΑΠΑΛΑΣΣΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΗΣ ΑΔΙΚΙΑΣ ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΟΣ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
    ΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΕΙ ΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
    ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΘΑ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ!!!

    ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ!
    ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΑΝΩ Σ ΑΥΤΟ. ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΑ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΑΝ ΑΥΤΑ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΔΙΔΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΕΝΑ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ.

    ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΑ, ΑΔΙΚΑ,ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΑ, ΑΝΕΦΑΡΜΟΣΤΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΒΟΡΑ!! ΘΑ ΕΓΕΙΡΟΥΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΜΑΧΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΚΑΘΕ ΕΛΠΙΔΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΛΥΣΗΣ.

    Ο ΝΟΜΟΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΗ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟΥ.
    ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΑΣ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΒΟΗΘΟΥΜΕ ΕΤΣΙ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΟΥΝ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ.

    ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ]ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΔΙΔΕΣΤΕ ΣΕ ΣΧΕΔΙΑ ΕΠΙ ΧΑΡΤΟΥ ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ.

    ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΥΤΗ.
    ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ,ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΟΣΟ , ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 30%, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝΑΣ ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟΣ ΜΕ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΦΟΡΕΣ.

    ΚΙΝΗΘΗΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ.
    ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΑΣΤΟ ...ΑΝΕΦΑΡΜΟΣΤΟ..
    ΠΟΛΛΑ ΕΞΟΔΑ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ, ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ...
    ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
    ΑΣ ΙΣΧΥΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ...
    ΕΜΕΙΣ ΔΩΣΑΜΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΤΩΣΗ ΧΡΟΝΟΥ. ΔΕ ΘΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΘΕΙ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ..ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΕΙ ΠΑΛΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΣΘΟΥΣ.
    ΔΩΣΑΜΕ...ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΣ..
    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΙΣΗΓΟΥΜΑΣΤΕ Ο ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ ΤΩΝ 1000 ΕΥΡΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΥ 1 ΕΚΑΤΟΜ.
    ΟΣΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΤΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 6:24 μ.μ.

    ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ: Η ΙΣΧΥΟΥΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΒΑΣΕΙ ΝΟΜΟΥ 3867 ΑΡΘΡΟΥ 7 ΠΑΡΑΓΡ. 1 ΚΑΛΥΨΗ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΖΩΗΣ ΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΖΩΗΣ, ΑΝΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΑΝΑ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ, -ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΕΚ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΛΥΨΕΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ-, ΚΑΙ ΙΣΟΥΤΑΙ ΜΕ ΤΟ 100% ΚΑΘΕ ΑΠΑΙΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΤΩΝ 30.000 ΕΥΡΩ ΑΝΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΛΗΞΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΑΓΟΡΕΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΤΩΝ 60.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ.
    ΣΥΝΕΧΊΖΟΝΤΑΣ ΔΕ Η ΠΑΡΑΓΡ. 2 ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΑΥΤΟΥ 7 ΤΟΥ ν. 3867/2010, αναφέρεται ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΆΛΛΩΝ στον υπολογισμό του ποσού της κάθε απαίτησης, ότι δηλαδή: Το ποσόν της απαίτησης από ασφάλιση Ζωής υπολογίζεται σύμφωνα με τους νόμιμους και συμβατικούς όρους του κάθε συμβολαίου και κάθε απαίτησης παροχών (εκκρεμών ή πληρωτέων) Κ Α Τ Α Τ Η Ν Η Μ Ε Ρ Ο Μ Η Ν Ι Α ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ.
    ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ 3 ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΑΥΤΟΎ 7 ΤΟΥ ν. 3867/2010, αναφέρεται ότι:¨ΚΑΘΕ ΕΙΔΙΚΩΤΕΡΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΑΥΤΟΥ (7!!!) ρ υ θ μ ί ζε τ α ι ΜΕ Α Π Ο Φ Α Σ Η ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΖΩΗΣ".
    ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 6:27 μ.μ.

    ΣΥΝΕΧΕΙΑ:

    ΕΤΣΙ και σε συνέχεια αυτής της ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗΣ δυνατότητος του άρθρου τούτου,Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ Κ. ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΥ, KAI THΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ε ξ έ δ ω σ ε ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΗ ΣΤΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΦΕΚ 1862/22-8-2011 ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 12/ΘΕΜΑ 3/13.7.2011 ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ρ ύ θ μ ι σ η ειδικωτέρων θεμάτων σχετικά ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΖΩΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΧΕΙ Α Ν Α Κ Λ Η Θ Ε Ι Η ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ (όπως και σε εμάς εν προκειμένω: την ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ ΚΑΙ COMMERCIAL VALUE A.A.E KAI VDV LEBEN A.E),
    και στο άρθρο 4 αυτής ΤΗΣ ΑΠΑΟΦΑΣΗΣ ΤΗΣ Τ.τ.Ε αναφέρεται μεταξύ και άλλων, ότι το Εγγυητικό Κεφάλαιο ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ την αποζημίωση των δικαιούχων απαιτήσεων από ασφαλίσεις ζωής και μάλιστα στην παρ. γ αυτού του άρθρου 4, Ως ΕΞΉς:
    "..Για ασφαλίσεις που Δ Ε Ν Ε Ι Χ Α Ν Λ Η Ξ Ε Ι Κ Α Τ Α Τ Η Ν Η Μ Ε Ρ Ο Μ Η Ν Ι Α Α Ν Α Κ Λ Η Σ Η Σ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΩΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ Η Α Ξ Ι Α ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΠΟΥ Η ΑΣΦΛΑΛΙΣΗ ΖΩΗΣ Ε Ι Χ Ε Κ Α Τ Α ΤΗΝ Η Μ Ε Ρ Ο Μ Η Ν Ι Α ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ, ΜΕ ΑΝΩΤΑΤΟ ΟΡΙΟ ΤΑ 30.000 ΕΥΡΩ, Ε Φ Ο Σ Ο Ν !!!!!!! Κ Α Τ Α
    Τ Ο Ν Χ Ρ Ο Ν Ο ΑΥΤΟΝ Ο ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ Ε Ι Χ Ε Δ Ι Κ Α Ι Ω Μ Α ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡ. 3 ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 29 ΤΟΥ Ν. 2496/19979" .
    ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ!!!! ΤΩΝ 30.000 ΕΥΡΩ!!! ΕΝ !!! ΕΥΘΕΤΩ ΚΑΙ ΑΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΩ ΧΡΟΝΩ ΚΑΙ ΤΡΟΠΩ!!! ΕΛΕΩ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ!!!!, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 21/9/2009!!!! ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑΧΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗ ΤΗΝ ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ, ΔΗΛ. ΝΑΧΕ ΠΑΡΕΛΘΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΡΙΕΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΕΚΑΣΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ, ΓΙΑ ΝΑΧΕΙ ΔΙΑΚΙΩΜΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣ, .ΑΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΑΓΟΡΑΣ!!!!! ΝΑΧΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΩΡΙΜΑΖΕΙ ΓΑΙ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΤΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ/ΨΙΧΟΥΛΑ.
    ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΘΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΟΥΝ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΔΗ ΑΠΟ ΤOΥΣ ΚΑΤΕΧΟΝΤΕΣ ΑΣΦΑΛΣΙΤΗΡΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΑSSET ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΚΔΙΔΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2007 ΈΩΣ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟ ΤΗΣ ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΣΦ. ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ????? ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΠΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΕΩΣ ΤΗΝ 21/9/2009???..ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ASSET ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΟΥΝ ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΖΩΗΣ.
    KAI EΣΕΙΣ ΙΣΩΣ ΜΗ ΓΝΩΨΡΟΙΖΟΝΤΑς ΤΙΣ ΚΑΤΑ ΝΟΜΟΝ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗς ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΑΣΕΙ Ν. 3867/2010 ΑΝΑΓΚΑΖΟΣΑΣΤΕ ΝΑ ΔΕΧΟΣΑΣΤΕ ΤΗΝ ΜΗ ΤΕΛΙΚΩΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΣΑΣ.
    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ....ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ????'
    ΡΩΤΗΣΕΤ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΣΑΣ ΑΦΟΥ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΝΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ Τ.τ. ε ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ.
    ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΤΑΧΘΟΥΜΕ.
    ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ (Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞ ΗΜΩΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΑΝΤΙΤΑΣΣΕΤΑΙ) ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΟΜΟΣ.
    ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΓΚΕΙΤΑΙ.
    ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1998 ,ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ 1999 ΑΣΦ. ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΠΙΘΑΝΟΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΚΑΙ ΕΩΣ ΤΩΝ 30.000 ΕΥΡΩ ΙΣΩΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΣΕ ΒΑΘΟΣ 3-5ΕΤΙΑΣ ΜΕΡΙΚΩΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΟΥΝ..

    ΕΙΝΑΙΜΕΘΔΕΥΕΤΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟΚΜΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΘΥΣΗΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΖΑ, ΤΟΙΝ ΟΧΛΟ.
    ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΟΥΜΕΘΑ....ΔΕΝ ΑΔΡΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΚΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΟΜΙΖΟΥΜΕ ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΛΥΣΕΙΣ.
    ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ, ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ, ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ Τ.τ.Ε ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΣΤΕΡΗΣΟΥΝ ΚΑΘ΄ΟΛΟΚΛΗΡΙΑΝ.
    ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΣΤΩ ΕΥΡΩ ΤΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ/ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ???? ΣΕ ΕΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 6:28 μ.μ.

    ΣΥΝΕΧΕΙΑ:

    \ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΘ΄Ο0ΛΟΚΛΗΡΙΑΝ ΕΤΣΙΑ ΑΠΟΔΕΚΤΗ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ Τ.τ.ε.
    ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΟΝ Ν. 3867/2010, ΕΠΟΠΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ ΚΕΦ. ΖΩΗΣ ΝΑ ΔΑΝΕΙΣΘΕΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΒΑΣΕΙ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΣΦ. ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΣΥΝ ΤΩ ΧΡΟΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΒΑΣΙΖΟΝΕΟΙ ΣΕ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΠΟΣΑΦΗΝΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΙΣΧΥΟΝΤΑ ΝΟΜΟ ΔΙΑΡΡΕΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΟΦΕΙΛΕΙ ΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ ΚΕΦ. ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΟΖΗΜΙΩΣΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ.???
    ΑΦΟΥ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ 70% ΤΗΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΚΑΤ΄ΑΡΧΗΝ (ΜΕΤΑ ΤΡΙΕΤΙΑΝ ΑΠΟ ΤΗΣ ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ ΤΗΣ) ΑΝΑΜΟΡΦΟΥΜΕΝΗΣ ΑΠΑΙΤΗΣΗΣ ΜΑΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΑΤΩΝ ΖΩΗΣ,ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΗΡΤΗΜΕΝΟ ΠΙΝΑΚΑ ΟΡΙΣΤΙΚΟΥ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ ΖΩΗΣ ΤΕΛΙΚΩΣ, ΤΟΥ ΕΠΟΠΤΗ, ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΙΜΟ ΕΝ ΣΧΕΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΜΑΣ!!!ΕΝΟΣΟΝ ΑΥΤΟΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΤΟΥ ΕΚΘΕΣΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2011 ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΩΜΕΝΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΑΣΦ. ΑΥΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ (ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ)ΚΑΤΑ ΚΛΑΔΟ ΖΩΗΣ (I, III καιVIΙ),με βάση τα υπολογιζόμενα αποθέματα (υποχρεώσεις)των κλάδων αυτών ζωής χωριστά και τα στοιχεία φυσικά της εταιρείας που ευρίσκοντο σε ασφαλσιτική τοποθέτηση αντίστοιχα για κάθε κλάδο ζωής (βάσει των δηλώσεων της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ...ΕΠΟΠΤΙΚΗ ΑΡΧΗ!!!)ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ η ΕΠΙ ΤΗΣ % ΠΟΣΟΣΤΙΑΙΑ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ, και έτσι ανά ΚΛΆΔΟ ΑΣΦΆΛΙΣΗΣ ΖΩΗΣ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ συγκεκριμμένα η σχέση των, μεταξύ δηλ. του αποθέματος, της ασφαλσιτικής τοποθέτησης και και της ποσοστιαίας επί τοις 100 αναλογίας επάρκειας των αποθεμάτων ανά κλάδο ασφάλισης ζωής.
    ΗΤΟΙ: π.χ στον Κλάδο ασφάλισης ζωής Ι (κλασσικά προγράμματα ASSET, MEGA ASSET αποταμιευτική ασφάλιση, ισόβια σύνταξη εφάπαξ και περιοδικών καταβολών, κ.λ.π)προσδιορίσθηκε εκ των επανελέχγχων των: επόπτη χαρτοφυλακίου ζωής και επόπτη εκκαθάρισης απόθεμα κατά την 30.6.2009 ποσού: 476.512.741,47 (έναντι του ΔΗΛΩΘΕΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ !!!ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ, ΑΠΟΘΕΜΑΤΟΣ -ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΕΙΑ ΤΟΤΕ ΤΗΝ 30.6.2009 ποσού: 442.192.277,53 Ε και τούτο μη ορθώς προσδιορίσιμο τότε επί το ορθώτερον 435.475.757,38 Ε), με εκτιμώμενη περιουσία σε ασφαλιστική αυτού τοποθέτηση κατά την 21.9.2009 ποσού: 90.239.945,31 (έναντι της ΔΗΛΩΘΕΙΣΗΣ ΤΟΤΕ ΤΗΝ 30.6.2009 ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΕΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΊΑΣ ΤΗΣ ΠΟΣΟΎ: 271.732.022 ΕΥΡΩ!!!!) και ποσοστιαία επάρκεια αποθεμάτων αυτού 18,94%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 6:28 μ.μ.

    ΣΥΝΕΧΕΙΑ:

    ΕΠΟΜΕΝΩΣ καθίσταται γνωστόν ότι : ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΘΑ ΠΡΟΕΚΥΠΤΕ!!!! ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΝ ΕΥΚΤΕΟΝ!!!17.091.445,58 ΕΥΡΩ, (476.512.741,47 Χ 19,84%=17.091.445,58 ΕΥΡΩ) ΚΑΙ ...ΕΦΟΣΟΝ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΑΡΕΜΕΝΕ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΕΝΑ ΠΟΣΑ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΗ ΛΟΓΩ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΡΡΕΟΥΣΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
    Άρα αφαιρουμένου αυτού του μεγάλου!!! ποσού των 17.091.445,58 ΕΥΡΩ θα απομείνει π.χ για αποζημίωση των δικαιούχων απαιτήσεων/ασφαλισμάτων του κλάδου ζωής Ι (ASSET Κ.Λ.Π) το υπόλοιπον ποσόν των: 459.421.295,89 ευρώ, ΕΠΊ ΤΟΥ ΟΠΟΊΟΥ ΑΥΤΟΎ ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ ΤΟΥ ΠΟΣΟΎ ΤΟ0 70% ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΖΩΗΣ ΑΡΧΙΚΑ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΙΣΧΥΟΝΤΟΣ ΝΟΜΟΥ 3867/2010 ΑΡΘΡΟ 2 ΠΑΡ. 5 ΤΕΛ. ΠΕΡ.ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 17 ΤΟΥ Ν. 4002/2011 ΠΑΡ. 3 ΚΑΙ 4 ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΠΟΣΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ Ι, 321.594.907,12 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΑ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 9 ΠΑΡ. 1-ΤΕΛΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ- ΤΗΣ ΩΣ ΑΝΩ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗς ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 12/ΘΕΜΑ 3/13.07.2011 ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΑΥΤΟΠ ΑΡΧΙΚΑ ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΤΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΕΝΤΟΣΑ ΤΡΙΕΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡ. 1 ΝΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 9 ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 3867/2010, ΔΗΛ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΓΚΡΙΤΙΚΗΣ Ή ΜΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΗΣ Τ.τ.Ε, ΚΑΙ ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΤΥΠΙΚΑ ΒΑΣΕΙ ΝΟΜΟΥ ΕΝΤΟΣ ΤΡΙΕΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ 1/4/2012 ΚΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΩΣ ΠΑΡΑΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΥΠ' ΑΥΤΗΣ, ΤΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΕΣΤΩ ΑΠΟ 1/6/2012,ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟΝ ΕΩΣ 31/5/2015, ΔΥΝΑΜΕΝΗΣ ΤΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΤΑΘΕΙ ΜΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ Τ.τ.Ε.ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΑΥΤΑ Η Τ.τ. Ε ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΗ ΤΟ ΥΨΗΛΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΣΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ , ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟΥ ΚΕΑΦΑΛΙΑΟΥ ΟΥΔΕΝ ΠΡΑΤΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΜΑΣ, ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΕΠΙ ΤΑ ΧΕΙΡΙΣΤΟΝ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΕΥΘΕΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΩΣ ΤΑ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΉΔΗ ΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΤΗΣ, ΠΟΥ ΕΝΟΣΟΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΝΟΜΟΣ ΜΕ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΟ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ (70% ΕΠΙ ΤΟΥ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΑΦΟΡΑΣ ΤΗΣ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΜΑΣ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΠΟΣΟΣΤΟΥ ΤΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ: Π.Χ 18,94%ΠΟΣΟΣΤΙΑΊΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΙΚΉ ΕΠΆΡΚΕΙΑ ΑΠΟΘΈΜΑΤΟς ΑΝΆ ΚΛΆΔΟ ΑΣΦΆΛΣΙΗΣ ΖΩΉς Π.Χ Ι), ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΜΟ Η ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΜΑΣ, ΕΠΙ ΤΟΑ ΧΕΙΡΙΣΤΑ!!!!.
    Ο,ΤΙ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΒΛΑΠΤΟΝΤΑΣ ΜΑΣ.
    ΑΛΛΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΣΤΑ ΕΞΗΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΟΥΜΕ ΩΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ, ΉΤΟΙ:
    1./ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΟΝ ΔΕΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ ΖΩΗΣ, ΚΑΤΑ ΤΑ ΟΡΙΖΟΜΕΝΑ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 2 ΠΑΡ. 3 ΤΟΥ Ν. 3867/2010????
    2.ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ 2Η ΤΟΥ ΠΕΡ. ΤΗΣ ΠΑΡ.3 ΤΟ ΑΡΘΡΟ 2, Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΕΝ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕ ΔΥΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΕΥΡΕΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΗΡΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ, ΚΑΤΑ ΤΑ ΟΡΙΖΟΜΕΝΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡ. 2Η ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 2 ΠΑΡ. 3???
    3./ ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, ΕΠΙ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΑΙΤΟΥΜΕΘΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΠΑΡΚΩΣ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΧΕΤΙΚΟΥΣ ΕΜ,ΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ, ΤΟΣΟ ΤΟΥ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΣΙΣΗΣ ΖΩΗΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΟΠΤΕΥΟΥΣΗΣ ΑΥΤΟ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΑΝΕΥΡΕΣΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΤΩΝ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΙΚΙΩΝ ΧΖΩΗΣ ΤΟΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΣΦ. ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΤΟΥ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΖΩΗΣ ΠΡΟΣ ΕΞΕΥΡΕΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΤΩΝ 200.000.000,00 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙ΄Ο ΚΑΙ ΣΥΝΕΣΤΗΘΗ ΩΤΣΕ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΜΑΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΟΡΙΖΟΜΕΝΑ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 2 ΠΑΡ. 3 ΠΕΡ. Θ, Ως ΤΡΟΠΟΙΗΘΕΝ ΤΟΎΤΟ ΣΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ, ΥΠΌ ΤΟΥ ΆΡΘΡΟΥ 17 ΠΑΡ. 2 ΚΑΙ 3 ΤΟΥ Ν. 4002/2011 ΙΣΧΎΕΙ ΣΉΜΕΡΟΝ????
    ΑΘΗΝΑ 21/12/9/2012
    ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ, ΚΥΡΙΑ ΣΙΔΕΡΗ, ΑΠΛΑ , ΑΠΛΑ..
    ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ, ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΒΓΑΛΕ Ο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ, -ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ΑΥΤΟΝ,ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΛΗΘΟΣ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΙΜΗΣΕΙΣ-
    ΚΑΙ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ Γ.Γ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΜΕ:
    ΤΡΑΠΕΖΕΣ!!!
    ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟΥ.
    ΑΝΟΙΓΜΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΚΩΝ ΕΝΤΟΚΩΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ ΜΕ ΛΗΞΗ ΤΗ ΛΗΞΗ ΚΑΘΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ.
    ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΙΝΗΤΡΑ.
    ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΣΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ ΣΤΙΣ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΟΥΣΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.


    ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ.
    ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΜΕΛΛΟΥΣΑ ΖΩΗ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΛΕΜΕ.
    ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΑΥΤΟ.
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΗ.
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΦΟΡΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟΥ
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΜΙΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ
    ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΘΑ ΧΑΣΕΙ. ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.
    ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΟΙΚΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ
    ΕΛΕΟΣ!!!!
    ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΤΕ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΜΕΛΕΤΗ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ; ΤΩΡΑ ΤΑ ΒΡΗΚΑΤΕ;
    ΗΔΗ ΠΕΡΑΣΑΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ. ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΤΟΣΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΤΕ; ΑΠΟ ΠΟΥ; ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ; ΠΡΙΜΟΔΟΤΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΤΑΙΡΙΩΝ, ΦΟΡΕΩΝ κλπ..;;
    ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΤΕ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Παράταση του χρόνου λήξης των συμβολαίων επί 5ετία – 3ετία ή 7ετία αναλόγως την συμβατική τους λήξη.

    ΑΥΤΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.
    ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΔΗΛ; ΕΝΑ ΑΣΣΕΤ ΤΟΥ 2007 ΠΟΥ ΤΟ 2010 ΘΑ ΤΟ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΟΥΣΑ, ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ..ΔΗΛ. ΤΟ 2017 ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΚΙΑΛΛΗ;;;; ΤΟ 2024 ΔΗΛ;;
    ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ...ΚΑΙ Α Τ Ο Κ Α...;;;
    ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΦΟΡΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΚΑΠΟΙΟΙ.
    ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.
    ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΑΝΕΙΣΤΕΙ ΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ Η ΔΑΝΕΙΣΤΡΙΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΟΥΝ ΣΤΑΔΙΑΚΑ..
    ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ.
    ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΕΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΝΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΚΑΘΙΣΟΥΝ.
    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝ.ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ.
    ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ; ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΣΟΒΑΡΑ.
    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.
    ΟΙ ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΓΕΣ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΘΑ ΜΠΡΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΡΙΑΝΤΑ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ..ΜΕΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ.
    ΓΙΑΤΙ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΤΕ ΜΕ ΦΟΡΕΙΣ; ΔΕ ΣΑΣ ΑΡΚΕΙ ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ Ή ΠΟΛΛΕΣ ΟΣΕΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Kυρία Σιδέρη, σας παρακαλώ, γράψτε με ποιο απλά λόγια.
    Ποτέ δεν καταλαβαίνω τι γράφετε.
    Τον Αύγουστο του 2009 κατέβαλα 300.000 ευρώ σε Ασσετ, από πώληση ακινήτου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αλήθεια κ. Σιδέρη, αυτά που γράφεται τα διαβάζετε μετά? Αν το κάνατε ούτε εσείς θα βγάζατε νόημα από αυτά που γράφετε. Πως είναι δυνατόν να καταλάβουμε εμείς. Δεν μιλώ μόνο για την σύνταξη και την ορθογραφία. δικηγόρος λέτε ότι είστε? Ούτε παιδί δημοτικού δεν γράφει έτσι.
    Απόστολος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΒΡΕ ΑΥΤΟΧΡΗΣΜΕΝΗ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ
    ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΡΜΕΝΙΖΕΣ ΣΤΡΑΒΑ
    ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΜΙΑ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΥΝΟΗΣΕΙ
    ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΟΝΟΕΙΣ ΝΑ
    ΞΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΟΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΛΗΞΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1-2-3-4-24 ΧΡΟΝΙΑ
    ΔΗΛ
    ΖΗΣΕ ΜΑΗ ΝΑ ΦΑΣ ....ΘΥΜΑΡΆΚΙΑ
    ΚΑλα δεν καταλαβαίνεις τι γράΦΕΙς
    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΕΙς ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΎΝ ΌΛΑ ΑΥΤΆ
    ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΗΝΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΊΝΕΙΣ
    ΑΛΗΘΕΙΑ
    ΠΟΣΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΣ
    ΕΣΕΝΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ 20 ΟΜΟΙΟΥΣΟΥ
    ΚΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
    ΓΙΑ 250.000 ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ
    ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ
    ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ
    ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. http://www.nextdeal.gr/%CE%95%CE%B9%CE%B4%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/%CE%99%CE%B4%CE%B9%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%91%CF%83%CF%86%CE%AC%CE%BB%CE%B9%CF%83%CE%B7/item/12740-EIOPA-%CE%A0%CF%81%CE%BF%CF%89%CE%B8%CE%B5%CE%AF-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%89%CF%80%CE%B1%CF%8A%CE%BA%CF%8C-%CF%83%CF%8D%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%B5%CE%B3%CE%B3%CF%8D%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%AF%CF%83%CE%B5%CF%89%CE%BD.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Οι πανούργοι αλήτες ασφαλιστές πάλι προσπαθούν να μας πουλήσουν.
    Θέλουν να δημιουργήσουν δυο αντίπαλες ομάδες,τους καημένους ασφαλισμένους εναντίον των κακών μεγαλοεπενδυτών.
    ΑΛΗΤΕΣ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΧΥΘΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΑΣ ΘΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΙΜΑ
      ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΝΑ ΧΥΘΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΑΙΜΑ

      Διαγραφή
  18. 07/09/2012|10:05 Με περικοπές η εξόφληση των οφειλών της Ασπίς στα νοσοκομεία
    Η αποπληρωμή προϋποθέτει την αποδοχή από την πλευρά των νοσοκομείων περικοπής των απαιτήσεών τους κατά 55%

    Την εξόφληση των οφειλών που άφησε πίσω της η Ασπίς Πρόνοια προς τα νοσοκομεία, προβλέπει απόφαση του υπουργείου Οικονομικών, που δημοσιεύθηκε πρόσφατα. Η αποπληρωμή προϋποθέτει την αποδοχή από την πλευρά των νοσοκομείων περικοπής των απαιτήσεών τους κατά 55% και θα γίνει μέσω ειδικού λογαριασμού που είναι κατατεθειμένοι οι πόροι της Επιτροπής Ιδιωτικής Ασφάλισης (ΕΠΕΙΑ), μετά την κατάργησή της και τη μεταφορά της εποπτείας στην Τράπεζα της Ελλάδος.

    Όπως προβλέπει η σχετική απόφαση, η δαπάνη που θα προκληθεί στον κρατικό πρϋπολογισμό εκτιμάται στα 2 εκατ. ευρώ και θα βαρύνει τις πιστώσεις του υπουργείου Οικονομικών, ενώ η διαχείριση των πιστώσεων και η ολοκλήρωση της διαδικασίας ανατίθεται στο Εγγυητικό Κεφάλαιο Ζωής.

    Η διαδικασία προϋποθέτει τη συγκέντρωση των οφειλών από τον εκκαθαριστή της επιχείρησης, την πιστοποίησή τους και στη συνέχεια την καταβολή του οφειλόμενου ποσού, αφού προηγουμένως τα νοσηλευτήρια αποδεχθούν την απομείωση των απαιτήσεών τους κατά 55% και την παραίτησή τους από οοποιαδήποτε άλλη αξίωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. BOΛΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ!!!!ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ!! ΜΕ ΤΑ
    ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ!!!!
    ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΑΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΞΩ.....

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΟΜΟΙΟΊ ΣΑΣ, ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΤΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΣ, ΣΩΖΟΝΤΑΣ...ΜΕΧΡΙ ΤΑ 30.000 ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΑΛΑΤΗ ΣΑΣ ΑΝΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟ ΠΟΛΥ (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙΤΕ ΦΥΣΙΚΑ, ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 21/9/2009 {3ΕΤΙΑ Ή ..ΌΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟ ΑΣΦ. ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ}, Ή ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΗΔΗ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΌ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 21/9/2009 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΜΕΝΑ ΜΕ ΤΙς ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΤΗΣ VDV LEBEN!!!! ΟΥΔΕΝ ΠΟΣΟΥ ΘΑ ΤΥΧΟΥΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ!!!
    ΔΗΛ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ !!! ΕΝ ΩΡΑΙΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ!!!
    ΘΑΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΞΩ......
    ΚΑΙ ΜΗ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ .....ΑΔΑΕΙΣ....
    ***********************
    4. Ειδικό Πρόγραμμα ολοκληρωμένης παρέμβασης για 600 πρώην εργαζόμενους που προέρχονται από τις επιχειρήσεις "ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ Α.Ε.Γ.Α.", "ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ Α.Ε.Α.Ζ.", "Γ.Η. ΣΚΟΥΡΤΗΣ Α.Ε.Γ.Α.", "ΓΕΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ Α.Ε.Ε.Γ.Α. (GENERAL UNION)", "ΓΕΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ Α.Ε.Ε.Γ.Α. (GENERAL TRUST)" και "ΕΟΣ Α.Ε.Α.Ζ." και 200 πρώην εργαζόμενους που προέρχονται από την επιχείρηση "COMMERCIAL VALUE".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΙ ΛΕΣ ΜΩΡΗ ΠΑΛΑΒΙΑΡΑ; ΤΙ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΗΛΙΘΙΑ;
      ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2009 ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ
      ΔΙΑΒΑΣΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΠΑ...

      Διαγραφή
  20. ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ,ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ!
    ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΝΟΜΟΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ
    ΦΤΑΝΕΙ ,ΠΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΑΗΔΙΑ
    ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
    ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΤΗΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΔΙΚΑΟΣΥΝΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΣΩΝΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 7:10 μ.μ.

    ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ

    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΣΕΩΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΕΞ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΑΤΩΝ ΖΩΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΟ ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ 3867/2010 ΑΡΘΡΟ 2, ΚΑΙ Κ Ε Κ Τ Η Μ Ε Ν Ο ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ, ΕΦΟΣΟΝ ΔΙΑ ΜΙΑΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ ΝΟΜΟΥ 3867/2010 ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΕΙ ΤΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΚ ΤΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ, ΠΡΟΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ, ΘΑ ΑΠΩΛΛΥΝΤΑΙ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΔΗ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΜΕ ΔΥΣΜΕΝΕΣΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, (ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΚΑΤΑΤΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΥΠ.ΟΙΚ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥ ΠΟΣΟΎ ΤΩΝ 30.000 ΕΥΡΩ ΑΝΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΉΡΙΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΟΡΥΣ!!!! ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΧΡΟΝΟ ΛΗΞΗΣ!!! ΤΟΥ Ή ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ-21.09.2009!!!), ΟΠΕΡ ΟΛΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟ, ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ, ΕΦΟΣΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΕΙ ΜΕ ΔΥΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΣΙΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΑΦΟΥ ΟΙ ΕΚΚΡΕΜΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΥΤΩΝ ΜΟΝΟ ΑΣΦ. ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ: "ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ ΚΑΙ COOMMERCIAL VALUE A.A.E" ΕΊΧΟΝ ΕΞΑΙΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΕΞΑΙΡΕΜΕΝΕΣ ΔΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΕΞΑΙΡΕΘΕΊ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 2 ΤΟΥ Ν. 3867/2010 ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΣΥΝΑΦΕΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΝΤΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΤΟΥ.
    ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΙΣΧΥΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΔΥΣΜΕΝΕΣΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΘΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΘΙΓΕΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΥΘΕΩΣ ΤΑ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΑΨΕΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ-ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ!!!, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΝΑΧΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΘΙΓΟΝΤΑΙ ΕΥΘΕΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΑ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ, ΟΤΑΝ ΤΟΥς ΕΚΘΕΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ!!!!! ΚΑΙ ΤΑ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΤΩΝ!!!!!, ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΜΙΚΡΑ ΠΟΣΑ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΩΝ ΣΕ ΑΣΦ. ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ, ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΝ ΤΕΛΙΚΩΣ ΘΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 21-9-2009 ΘΑ ΕΠΡΠΕΠΕ ΝΑΧΕ ΛΗΞΕΙ ΤΟ ΑΣΦ. ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ!!!!
    ΑΛΛΑ ΟΣΩΝ ΕΙΧΕ ΉΔΗ ΛΗΞΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΟΝ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕΙ???
    ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ!!! ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΚΗΣΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ, ΤΗς ΕΞΑΓΟΡΑΣ Ή ΤΗΣ ΛΗΞΗς???
    ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΜΑΣ ΡΟΚΑΝΙΖΕΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ-ΕΠΙΕΙΚΕΣΤΕΡΑ.... Η ΕΠΟΠΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ...ΑΝΩΔΥΝΑ ,...ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙ΄ΑΥΤΟΥΣ!!!.......ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.
    ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΗΔΗ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΑΠΟΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΚΕΚΤΗΜΕΝΩΝ ΜΑΣ!!
    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΟΤΠΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΖΩΗΣ, ΣΑΣ ΛΕΓΟΥΜΕ, ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.
    ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΣΟΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΠΑΤΑ ΚΑΙ ΘΙΓΕΙ ΤΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΤΕ ΑΠΑΣΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ, ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ, ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ!!!ΤΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΜΑΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΟΡΙΣΤΑ......
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΑΣ..
    ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ ΔΡΙΜΥΤΕΡΟΙ.
    ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ!!!
    ΑΝΑΜΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ, ΜΟΛΙΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΩΣ ΔΟΘΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΑΙ ΜΙΑ ΒΕΛΤΙΣΤΗ ΛΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ, ΠΡΟΣ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΜΑΣ ΤΕΛΙΚΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΜΑΣ, Π.Χ ΣΥΝΤΟΜΩΣ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ Κ. ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, Κ. ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΗ ΑΡΧΙΚΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΑ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΑΠ΄ΟΠΟΥ ΘΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ -ΖΗΤΑΜΕ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΤΙς ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΟΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ(ΕΚΚΡΕΜΕΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ)ΚΑΙ ΔΗ ΠΡΟΣ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΜΑΣ (ΑΡΘΡΟ 2 ΠΑΡ. 3 ΠΕΡ. Θ ΩΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΕΝ ΤΟΎΤΟ ΙΣΧΎΕΙ ΣΉΜΕΡΟΝ!!!!)ΔΗΛ. ΚΑΙ ΟΧΙ!!! ΜΟΝΟΝ!!!!
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΧΕΔΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΑΜΕΝΑΤΕ ΜΑΣ ΕΦΑΓΕ!
    ΤΑ ΠΟΣΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ.
    Ε Ν Τ Ο Κ Α!!! ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΔΙΑΡΡΟΗ!
    ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΙΝΗΤΡΩΝ ΘΑ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΟΝΤΑΙ.

    ΤΟΤΕ, ΜΙΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΤΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΛΗΞΕΙΕ!
    ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
    ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΜΕΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ, ΕΣΤΩ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΝΕΝΟΣ!
    ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ;
    ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΝΩ Σ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΛΛΟ. ΠΟΣΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ερωτηση προς Σιδέρη που μας μιλάει για αντισυνταγματικότητα.

    Οταν ανακλήθηκε η άδεια της Ασπίδος (2009) ποιός νόμος ίσχυε???
    Ο νόμος που αποζημίωνε έως 30.000 τον ασφαλισμένο για ασφάλεια ζωής. Σωστά? Σωστά!
    Ο νόμος του 3867/2010 έπασχε ή όχι? Η άδεια ανακλήθηκε 2009 ο νομος ψηφιστηκε 2010. Εμείς συμβληθήκαμε άλλος το έτος 2004, αλλος 2007, 2009 κλπ.
    Με ποιά λογική ο νόμος 3867/2010 δεν είναι αντισυνταγματικός ?

    Ας μας το εξηγήσεις λιγάκι αυτό ...

    Υποθέτω ότι για όσους είχαν βάλει μεγάλα ποσά δεν τους συνέφερε να ισχύει ο παλιός νόμος που αποζημίωνε με 30.000 ευρώ τον κάθε ασφαλισμένο.

    Και για να λέμε και του στραβού το δίκιο κάθε ένας από εμάς γνώριζε -ή όφειλε να γνωρίζει- προ της ανακλήσεως τί θα συνέβαινε αν ανακαλούνταν η αδεια της Ασπίδος.Γνώριζε δηλαδή ότι μπορούσε να αποζημιωθεί μόνο μέχρι του ποσού αυτού!!!

    Τωρα αν έπαιρνε το ρίσκο και εβαζε πολλά χρήματα -άνω του ποσού των 30.000 ευρώ- θα ήταν και δική του η ευθύνη! Σωστά???

    Για εξήγησε μας λοιπόν για ποιό λόγο δεν κανατε κίνηση να κηρυχθει αντισυνταγματικός ο Ν 3867/2010 αφού ασφαλώς έθετε σε δυσμενέστερη μεταχείριση μεγάλο μέρος των ασφαλισμένων??????

    Ποιού τα συμφέροντα εξυπηρετεί ο σύλλογος αυτός που μπήκες πρόεδρος. Όλων? Σαφώς ΟΧΙ ΟΛΩΝ! Των μεγάλων συμβολαίων ΝΑΙ!

    Και για να μην σπεύσεις εσύ και οι παρατρεχάμενοι σου να μου λες οτι ειμαι φαλτός από τους ασφαληστες και αλλα τετοια άσχετα όταν ακούγεται και καμιά άλλη φωνή, να σου πω ότι εβαλα και γω οικονομίες μιας ζωής που μπορεί να μην ήταν με τα πολλά μηδενικά όπως τα δικά σου αλλά αν υπήρχαν σήμερα θα μπορούσα να ζήσω εγώ και η οικογένειά μου!!!!


    Αυτά.Περιμένω απάντηση. Δεν είναι ρητορικά τα ερωτήματά μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν υπηρχε τετοιος νομος ,που αναφερεστε ,πριν την ανακληση της λειτουργιας ασπις.

      Διαγραφή
    2. Άρθρο 17
      1. Στο άρθρο 10 του ν.δ. 400/1970 (ΦΕΚ 10 Α΄) προστί−
      θεται νέα παράγραφος 4.α) ως εξής:
      «4.α) Μετά την ανάκληση της άδειας λειτουργίας
      ασφαλιστικής επιχείρησης, ο Υπουργός Οικονομίας
      και Οικονομικών κατόπιν πρότασης της ΕΠΕΙΑ δύναται,
      αφού λάβει υπόψη του και τη συστημική σπουδαιότη−
      τα των τυχόν χαρτοφυλακίων ζωής, που διαχειριζό−
      ταν η υπό εκκαθάριση επιχείρηση, να ορίζει επόπτη
      χαρτοφυλακίων ζωής, ο οποίος είναι πρόσωπο άλλο
      από τον επόπτη εκκαθάρισης, διαθέτει υποχρεωτικά
      ειδική πείρα και γνώσεις στο χρηματοοικονομικό το−
      μέα και καθίσταται αποκλειστικά υπεύθυνος για την
      αναδιοργάνωση των χαρτοφυλακίων αυτών, που δεν
      τίθενται σε εκκαθάριση. Μερική ή ολική μεταβίβαση
      των ως άνω χαρτοφυλακίων ζωής επιτρέπεται με επι−
      μέλεια του ως άνω επόπτη, διενεργείται δε, μετά από
      απόφαση του Υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών,
      που δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως,
      κατόπιν πρότασης της ΕΠΕΙΑ, κατά παρέκκλιση των
      οριζομένων στα άρθρα 3 παράγραφος 6 και 59 του
      παρόντος διατάγματος. Με απόφαση του ανωτέρω
      Υπουργού, κατόπιν πρότασης της ΕΠΕΙΑ, η οποία κα−
      θορίζει το συνολικό άνοιγμα των ως άνω χαρτοφυλα−
      κίων, δύναται να παρέχεται, υπό προϋποθέσεις, υπέρ
      της αναδόχου ασφαλιστικής επιχείρησης εγγύηση του
      Ελληνικού Δημοσίου ή σε περίπτωση μη ανεύρεσης
      αναδόχου, εγγύηση υπέρ των ασφαλισμένων, η οποία
      δεν υπερβαίνει το ως άνω άνοιγμα. Η ως άνω εγγύηση
      αποτελεί, κατά παρέκκλιση των οριζομένων στα άρθρα
      8 και 17 α) του παρόντος διατάγματος, στοιχείο επιλέ−
      ξιμο, τόσο για την ασφαλιστική τοποθέτηση, όσο και
      για το περιθώριο φερεγγυότητας και χρησιμοποιείται
      από την ανάδοχο εταιρεία μετά τη χρήση των στοιχεί−
      ων ενεργητικού του αποκτηθέντος χαρτοφυλακίου. Η
      αμοιβή του επόπτη της παρούσας παραγράφου ορίζεται
      με απόφαση του Υπουργού Οικονομίας και Οικονομι−
      κών, κατόπιν πρότασης της ΕΠΕΙΑ και βαρύνει για μεν
      το διάστημα πριν τη μεταβίβαση του χαρτοφυλακίου
      την υπό εκκαθάριση επιχείρηση, κατ’ εφαρμογήν της
      παραγράφου 9 του άρθρου 12α) του παρόντος διατάγ−
      ματος, για δε το διάστημα μετά την τυχόν μεταβίβαση
      του χαρτοφυλακίου την ανάδοχο επιχείρηση. Η ευθύνη
      του επόπτη ρυθμίζεται σύμφωνα με την παράγραφο 14
      του άρθρου 12α) του παρόντος διατάγματος.
      Κάθε ειδικότερο θέμα και αναγκαία λεπτομέρεια για
      την εφαρμογή της παρούσας παραγράφου ρυθμίζεται
      με απόφαση του Υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών
      κατόπιν πρότασης της ΕΠΕΙΑ.
      Στο πλαίσιο εφαρμογής της παρούσας διάταξης, η
      ΕΠΕΙΑ δύναται να ανακαλέσει αιτιολογημένα την από−
      φαση της, περί ανακλήσεως της άδειας λειτουργίας
      της ασφαλιστικής επιχείρησης, εντός προθεσμίας δύο
      (2) μηνών από την ημερομηνία δημοσίευσης στην Εφη−
      μερίδα της Κυβερνήσεως της εν λόγω απόφασης.»

      Διαγραφή
    3. TA 30.000 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΛΕΤΕ;

      Διαγραφή
  24. αυτο το πρωτο που λετε απο πού προκυπτει; ποτε ισχυε το 30 χιλ ανα συμβολαιο/ασφαλισμενο; υπηρχε ποτε νομος που να εγγυωνταν αποζημιωσεις σε περιπτωση ανακλησης αδειας λειτουργιας;ποιος νομος ειναι αυτος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Εμένα ο ασφα-ληστής μου τον Αύγουστο του 2009 με έπεισε ότι όλο το κεφάλαιο που θα κατέθετα ήταν απόλυτα εγγυημένο από το Δημόσιο.
    Ποιος γνώριζε για τις 30.000 ανά συμβόλαιο;
    Ξεχνάτε ότι είχαν καταθέσει χρήματα οι υπάλληλοι της Ολυμπιακής,ο σύλλογος δικηγόρων Χαλκίδας,ο σύλλογος κληρικών,οιυπάλληλοι της πολεμικής αεροπορίας κ.ά;
    Νομίζω ότι όσοι έχουμε μεγάλα συμβόλαια,δεν έχουμε άλλη λύση από τη δικαστική διεκδίκηση.
    Πρέπει να σας πω ότι πριν λίγους μήνες κατέθεσα στον ανακριτή,λόγω της μηνύσεως που είχα υποβάλλει.
    Εκείνος λοιπόν μου είπε ότι καθημερινά ασχολούνται με μηνύσεις για την υπόθεση της Ασπίδος.
    Μακάρι αυτό να αποτελέσει μοχλό πίεσης για να δοθεί λύση εξωδικαστικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. δεν υπηρχαν τα 30 χιλ ! με το νομο θεσπιστηκε.
    αυτο που λετε ειναι ανακριβες. γραψτε μας το νομο και μη λετε λογια του αερα. αν ηταν ετσι, θα αποζημιωνομασταν ολοι με 30 χιλ απο την αρχη και θα τελειωνε.
    ειναι καιρος για τετοιες συηζητησεις τωρα;
    χρηματοδοτηση του εγγυητικου και καταβολες στη ληξη των συμβολαιων για ολο το ποσο, σε δεσμευμενες προθεσμιακες καταθεσεις. αυτη ειναι η λυση. τα αλλα ξεχαστε τα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΤΑ 30.000 ΕΥΡΩ.
    Ο ΠΑΛΙΟΣ ΝΟΜΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ-ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΖΩΗΣ 100%.Ο ΑΛΛΟΣ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΣΑΧΙΝΙΔΗ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΠΟ 100% ΣΕ 70% ΚΑΙ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΕΙΑ ΑΡΧΙΚΑ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΞΑΙΡΕΙ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΧ.ΕΞΑΙΡΕΣΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΦΟΥ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟ ΖΩΗΣ ΜΟΝΟ ΑΤΟΜΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ.
    ΕΧΩ ΑΛΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΓΩ.ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΥ Ο ΠΑΛΙΟΣ ΝΟΜΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΑΣ ΚΑΛΥΠΤΕ 100% ΑΦΟΥ ΕΓΓΥΟΤΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ Η ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΕΝΕΡΓΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΚΙΝΗΘΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΣΑΧΙΝΙΔΗ? ΑΥΤΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ! ΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ.ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αρα, μη λετε σαχλαμαρες οτι οποιοι καναμε συμβολαια ξεραμε για τις 30 χιλ.περιεργα λογια, τετοιες μερες.
      ελεος πια. η εγγυηση ηταν 100%!!!!

      Διαγραφή
  28. O νόμος Παπαθανασίου, λένε οι δικηγόροι, ότι είναι ένας γενικός φωτογραφικός νόμος,όπως π.χ ο νόμος που απαγορεύει το κάπνισμα σε δημόσιο χώρο και ταυτόχρονα ειναι και αντικοινοτικός.
    Ο νόμος αυτός εξυπηρέτησε μόνο την μεγάλη απάτη που οργανώθηκε εις βάρος μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ,ΔΕΝ ΑΠΟΔΥΚΝΕΙΕΤΑΙ ΑΝΤΙΚΟΙΝΟΤΙΚΟΣ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚ0Σ,ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥ ΣΑΧΙΝΙΔΗ,ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ
      ΛΟΙΠΟΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ..ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ ΚΙ'ΟΤΙ ΤΟΥ ΣΥΜΦΕΡΕΙ
      ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ,ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ,ΜΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΡΟΝΟ,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ.

      Διαγραφή
    2. το θέμα μας δεν είναι αν ήταν φωτογραφικός ή όχι ο νομος Παπαθανασίου αλλά αν ο νόμος του 2010 μας έφερνε σε δυσχερέστερη κατάσταση σε σχέση με τον παλιό(Παπαθανασίοθ).Ηταν επίσημος νόμος του κράτους που εγγυόταν τα χρήματά μας και δεν έχει υπάρξει από όσο μπορώ να ξερω απόφαση που να τον εχει κρινει μη νόμιμο.Αντισυνταγματικός είναι ο 3867/2010 και θα συμφωνήσω με τον κυριο που λεει οτι ολαν γινονται για να ροκανισουν και αλλο χρόνο.

      Διαγραφή
  29. αρκετοι γαιδαροι μαλωνανε σε ξενο αχυρωνα
    ΛΟΓΑΡΙΑΖΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΕΧΕΤΕ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΜΑΣ, ΜΕ ΠΑΡΑΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΚΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ ;
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΒΛΗΘΟΥΝ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΜΕΣΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΟΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ.
    ΟΧΙ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΡΕΧΑ ΓΥΡΕΥΕ.ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΕΝΕΡΓΟ ΡΟΛΟ.
    ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΑΤΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ.
    ΕΝΑΣ ΕΙΔΗΜΩΝ ΓΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ.
    ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΟΚΗ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΤΗΣΙΩΝ ΤΟΚΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΣΤΗ ΛΗΞΗ ΜΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. με το Παυλαρα,τι γινεται;
    γλενταει τα κλεμμενα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑΛΛΟΝ ΑΛΛΟΙ ΤΟΝ ΓΛΕΝΤΑΝΕ ΕΚΕΙ ΤΟΝ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗ

      Διαγραφή
  32. Ξέρει κανείς αν συνεχίζεται η δίκη Ψωμιάδη;
    Θα ήθελα να την παρακολουθήσω και να σας μεταφέρω στοιχεία εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=173221&catID=11

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. «Βιομηχανία βιασμών» με στόχο τα ασφάλιστρα στα ελληνικά νησιά

    September 17, 2012 | Posted by News Team in EπικαιρότηταNo comments
    Οι Σουηδέζες φέρονται να πέφτουν σε χέρια… βιαστών την τελευταία νύχτα της παραμονής τους σε κάποιο ελληνικό νησί και έπειτα υποβάλλουν σκοπίμως μυνήσεις κατά των ανδρών αυτών με σκοπό να εισπράξουν τα χρήματα που προβλέπει το συμβόλαιο που υπογράφουν πριν ταξιδέψουν στη χώρα μας ως ασφάλεια βιασμού.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, όπως αναφέρει η εφημερίδα το Καρφί, το ποσό αντιστοιχεί σε 10.000 ευρώ.

    Οι σουηδικές αρχές λένε ότι δεν πρόκειται για ασφάλεια βιασμού, αλλά για αποζημίωση ψυχικής οδύνης που χορηγείται σε όσες γυναίκες ισχυρίζονται ότι έπεσαν θύματα βιασμού.

    Tags: Ασφάλιση, Ιδιωτική

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμπερασμα:
      Αν ειναι να γαμησεις Σουηδεζα δωσε ψευτικα στοιχεια και μη το βγαζεις βουκινο

      Διαγραφή
  35. οπως το ανεκδοτο
    Αφου δεν προκειτο να πα΄ρουμε φραγκο δεν το ριχνουμε στο μαμησι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. http://www.crete2day.gr/2012/09/18/%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Πρόστιμα για παρατυπίες απειλούν την ασφαλιστική αγορά
    Η ΤτΕ εξετάζει στοιχεία δυο εταιρειών για τις οποίες υπάρχουν πολλαπλές ενδείξεις που χρήζουν ενδελεχούς διερεύνησης

    Ηχηρά πρόστιμα εξετάζει να επιβάλλει η Τράπεζα της Ελλάδος σε εταιρείες οι οποίες παρατυπούν στην εφαρμογή της νομοθεσίας.

    Ήδη η εποπτική αρχή εξετάζει στοιχεία δυο εταιρειών για τις οποίες υπάρχουν πολλαπλές ενδείξεις που χρήζουν ενδελεχούς διερεύνησης.

    Κατά τις ίδιες πληροφορίες δεν αποκλείεται ο έλεγχος να είναι «εξπρές» οπότε και μέσα στις επόμενες ημέρες θα έχουν εξαχθεί καταληκτικά συμπεράσματα.

    Επίσης δεν αποκλείεται να υπάρξουν σύντομα και ανακοινώσεις της ΤτΕ σχετικά με το θέμα.

    Οι πληροφορίες λενε πως τα ευρήματα των φακέλων δείχνουν ότι στην πρακτική των εταιρειών ήταν η παραποίηση ή απόκρυψη στοιχείων είτε προς τους ασφαλισμένους είτε προς τις τράπεζες, προκειμένου να περιορίσουν τις οικονομικές τους υποχρεώσεις.

    Ωστόσο, η γρήγορη κινητοποίηση της εποπτικής αρχής στα φαινόμενα αυτά αποτελεί σαφή ένδειξη της στενής εποπτείας που ασκείται από την Τράπεζα της Ελλάδος, σε μια περίοδο που το κλίμα στην αγορά είναι υποτονικό, με το ενδιαφέρον να μονοπωλείται από τις εξελίξεις στον τραπεζικό κλάδο, ενόψει της ανακεφαλαιοποίησης.


    Για ποιόν χτυπάει η καμπα΄να???????????????
    Νεες Ασπίδες έρχονταιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ
    ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΙ
    ΜΕΤΡΑ
    ΕΝΑΤΙΟΝ
    2 ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ
    ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΡΟΒΛΕΨΗ
    ΧΑ
    ΘΑ
    ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΙ
    Ο
    ΚΑΘΕ
    ΑΣΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΤΟΧΕ ΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΣΠΥΡΟΥ
      ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΟΙ

      ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ. ΜΕ ΕΜΑΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ

      Διαγραφή
    2. ΒΡΕ ΜΑΚΑΚΑ ΑΝ ΧΡΕΟΚΩΠΗΣΕΙ Η ΑΓΟΡΑ ΕΣΥ ΑΠΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΦΡΑΓΚΑ
      ΑΜΩ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ
      ΣΥΡΙΖΑ ΨΗΦΙΖΕΙΣ
      ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΑΓΙΚΑ
      ΓΙΑ ΣΕΝΑ

      Διαγραφή
    3. Μακακας εισαι εσυ που πιστευεις οτι θα παρουμε φραγκα. Δραχμες ισως.

      Διαγραφή
  39. Εχθές στο contra channel, κάποιος από την Εθνική Ασφαλιστική καλούσε όσους επιχειρηματίες έχασαν την δουλειά τους,ή έκλεισαν την επιχείρηση τους,να γίνουν ασφα-ληστές.
    Που πάμε ρε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. εσυ ο παραπανω σιγουρα είσαι ο χρυσαυγιτης τησ σελιδασ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΕΓΙΝΕ ΚΙ'ΑΥΤΟ!!!
    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΤΣΑΧΑΙΜΕΡ!
    [ΟΧΙ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ^@&@&@$]
    ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΩΗΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΕΓΚΕΡΟΓΛΟΥ ΣΤΟΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ
    ΓΙΑ ΤΟΥΣ 'ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΣΠΙΣ'
    ΣΩΘΗΚΑΜΕ!!!!!
    ΕΕΕΕΕ...ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. http://www.insuranceworld.gr/default.php?pname=Article&art_id=8017&la=1&cat_id=4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ιστολή βουλευτή Β. Κεγκέρογλου προς κ. Στουρνάρα


    Οι συνεχείς οχλήσεις του ΔΣ του Συλλόγου Ζημιωθέντων απέφεραν ακόμη μία επιστολή προς τον Υπουργό Οικονομικών κ. Στουρνάρα. Ακολουθεί η επιστολή - αναφορά του βουλευτή Ηρακλείου κ. Βασίλη Κεγκέρογλου προς τον κ. Στουρνάρα για το θέμα της Ασπίς Πρόνοια:


    ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

    ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΕΓΚΕΡΟΓΛΟΥ
    Βουλευτής Ηρακλείου – ΠAΣΟΚ

    Ηράκλειο 19-09-2012
    Αρ. Πρωτ.
    Προς: 349
    Υπουργό Οικονομικών
    κ. Γιάννη Στουρνάρα


    Θέμα: «Να μπει ένα τέλος στην αδικία των ασφαλισμένων στην Ασπίς Πρόνοια »


    Αξιότιμε κ. Υπουργέ

    Εκατοντάδες χιλιάδες άμεσα και έμμεσα θιγόμενοι πολίτες, οι οποίοι τοποθέτησαν χρήματα και κόπους μιας ζωής στην Ασπίς Πρόνοια, βλέπουν εδώ και δύο χρόνια περίπου, τους κόπους τους να έχουν χαθεί, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν να χάσουν τις περιουσίες τους από τις τράπεζες.
    Περίπου 50.000 Κρητικοί, οι οποίοι ήταν ασφαλισμένοι στην εταιρεία Ασπίς Πρόνοια και είδαν τα ασφαλιστικά τους συμβόλαια να «τινάζονται στον αέρα».
    Οι ασφαλισμένοι είδαν τους κόπους μιας ζωής, χρήματα που επένδυαν στην εταιρεία, αρκετοί από αυτούς για πάρα πολλά χρόνια, χωρίς ποτέ να περιμένουν ότι θα υπήρχε αυτή η δυσάρεστη εξέλιξη για εκείνους.

    Κ. Υπουργέ

    Η αγανάκτηση των πολιτών είναι πολύ μεγάλη, με τους ίδιους να προσφεύγουν στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, διεκδικώντας πίσω τα εκατομμύρια ευρώ που κινδυνεύουν να χάσουν, εξαιτίας των λάθος χειρισμών και της συγκάλυψης του θέματος από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, η οποία ενώ γνώριζε το θέμα δεν έπραξε τα αυτονόητα, οδηγώντας τους υπεύθυνους στη Δικαιοσύνη.
    Επειδή η υπόθεση της Ασπίς Πρόνοια, της – μέχρι πρότινος – δεύτερης μεγαλύτερης εταιρείας στον ελληνικό ασφαλιστικό κλάδο, αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα οικονομικά σκάνδαλα των τελευταίων δεκαετιών, σας ζητώ να ενσκήψετε πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα, το οποίο ταλανίζει άδικα την κοινωνία, έχοντας οδηγήσει χιλιάδες πολίτες σε οικονομικό αδιέξοδο και να δώσετε άμεσα λύση

    Με εκτίμηση,

    Βασίλης Κεγκέρογλου
    Βουλευτής ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ηρακλείου



    Αναρτήθηκε από Σύλλογος Ζημιωθέντων από την ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ στις 6:48 μ.μ.
    Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
    BlogThis!
    Μοιραστείτε το στο Twitter
    Μοιραστείτε το στο Facebook

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΕΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΠΑΣΟΚΟΜΟΥΤΡΟ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΚΙΟΛΑΣ.

      ΤΟ ΓΑΜΟ-ΠΑΣΟΚ ΣΟΥ ΡΕ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ΠΑΛΙΟ-ΣΙΧΑΜΑ

      ΟΙ ΜΕΓΆΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΣΠΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΣΟΥ ΠΑΛΙΟΛΑΜΟΓΙΟ

      ΕΠΙ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΕΞΥΓΙΑΝΘΕΙ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΟΙ ΤΣΟΧΑΤΖΟΛΑΛΙΩΤΗΔΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΑΝΕ ΧΟΝΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΥΛΑΡΑ
      ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ Ο ΑΡΧΙΔΟΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΑΚΥΡΩΣΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΎ;

      ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΑΚΗΣ, ΜΠΙΤΣΑΚΑΚΗΣ, ΜΑΡΚΕΤΑΚΗΣ, ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΛΙΟΚΟΥΦΑΛΑ;

      Διαγραφή
    2. KAΙ ΕΠΙΣΗΣ Ο ΠΑΣΟΚΟ-ΣΕΛΕΚΟΣ ΤΟΥ ΛΟΥΛΟΥΔΑΚΗ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ Ο ΒΓΟΤΖΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ;

      Διαγραφή
  44. ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΜΙΛΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΟΙΚΤΑ.
    ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ.
    ΕΓΩ ΒΟΗΘΗΘΗΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΚ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΤΟΥ 2012 ΟΠΟΥ ΣΕ 63 ΣΕΛΙΔΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΗΜΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ. ΑΡΚΕΤΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ.ΕΚΕΙ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΟΤΑΝ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. http://fimotro.blogspot.gr/2012/09/blog-post_4956.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Αγαπητοί μου ασφαλισμένοι22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:23 π.μ.

    Αγαπητοί μου ασφαλισμένοι,
    Δ Υ Σ Τ Υ Χ Ω Σ ΠΑΡΗΛΘΕ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΜΙΑ !!!!Τ Ρ Ι Ε Τ Ι Α ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ, ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑΔΙΑΚΑ, με την ανικανότητα την πολιτική των διακυβερνώντων των παρελθόντων ετών.
    ΙΣΩΣ ΤΩΡΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΕ κάτι, σε μια κοινωνικά δίκαιη και μόνον ΛΥΣΗ...
    Οψόμεθα, αναμένοντας και συγχρόνως κατανοώντας τις δυσκολίες των καιρών, αλλά και εμείς αποτελούμε μέρος αυτής της λύσης του συνολικού προβλήματος που ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΛΥΣΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.
    ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΒΙΑΣΘΕΙΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ, ΣΕ ΕΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ!!!!!
    ΜΗ ΜΑΣ ΔΙΑΨΕΥΔΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Στο φως παράνομες πρακτικές και τεχνάσματα
    Νέα καταδίκη του Παύλου Ψωμιάδη για πλαστογραφία και υπεξαίρεση

    Web only

    22/09/2012 22:59

    Ads by Google
    Είσπραξη τιμολογίων
    Διαχείριση απαιτήσεων από εξειδικευμένη εταιρεία.
    www.firstcall.gr



    Αθέμιτες επιχειρηματικές πρακτικές και τεχνάσματα που κάθε άλλο παρά στα όρια της νομιμότητας κινούνταν φαίνεται πως ακολουθούσε ο Παύλος Ψωμιάδης, ακόμη και την εποχή της παντοδυναμίας του, όταν ο επιχειρηματικός κολοσσός που είχε χτίσει ζούσε τα χρόνια της χρηματιστηριακής άνθησης και της οικονομικής ευημερίας.

    Tρία χρόνια μετά το «κανόνι» της ΑΣΠΙΣ, που άφησε στον δρόμο ένα εκατομμύριο ασφαλισμένους και ενώ ο Παύλος Ψωμιάδης βρίσκεται στον Κορυδαλλό εκτίοντας κάθειρξη οκτώ ετών, το «ΘΕΜΑ» φέρνει στο φως μια νέα, άγνωστη, καταδίκη σε βάρος του.

    Με απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πειραιά ο πρώην ισχυρός άνδρας της ΑΣΠΙΣ καταδικάστηκε σε κάθειρξη έξι ετών για τα κακουργήματα της πλαστογραφίας επιταγής και της άμεσης συνέργειας σε υπεξαίρεση. Σύμφωνα με την ετυμηγορία της Δικαιοσύνης, πρόσθεσε εκ των υστέρων σε δίγραμμη επιταγή ύψους 290.535,58 ευρώ που είχε εκδώσει στο όνομα επενδυτή του ο οποίος είχε ήδη αποβιώσει και το όνομα της συμβίας του, προκειμένου εκείνη να μπορέσει να εισπράξει την επιταγή παρά το γεγονός ότι δεν ήταν δικαιούχος της.

    Η επιταγή είχε εκδοθεί από τον Παύλο Ψωμιάδη για την εξασφάλιση του επενδυτή μετά τη συμμετοχή του σε «προϊόν» διάρκειας ενός έτους και με απόδοση 10%.

    Πολυετείς ποινές

    Συγκατηγορούμενοι του Παύλου Ψωμιάδη ήταν η συμβία του αποβιώσαντος κατόχου της επιταγής, Αννα Σωφρονά και οι δύο γιοι της, Μιχαήλ και Παναγιώτης. Η μεν πρώτη καταδικάστηκε σε δέκα χρόνια φυλάκιση για σειρά κακουργηματικών πράξεων, όπως πλαστογραφία, ηθική αυτουργία σε πλαστογραφία, απάτη επί δικαστηρίω και υπεξαίρεση, οι δε γιοι της σε τέσσερα χρόνια φυλάκιση ο καθένας για την από κοινού πλαστογραφία με τη μητέρα τους.

    Σε δύο παραπεμπτικά βουλεύματα περιγράφεται καρέ-καρέ το χρονικό της υπόθεσης που απασχολεί τη Δικαιοσύνη για περίπου δέκα χρόνια. Σύμφωνα με αυτά, η συμβία του αποθανόντος επενδυτή Χρήστου Καρακάση είχε πλαστογραφήσει από κοινού με τους δύο γιους της τη διαθήκη του, προκειμένου να καταστεί αυτή κληρονόμος όλης της κινητής περιουσίας του σε μετρητά, μετοχές και αμοιβαία κεφάλαια. Η πλαστογραφία ήρθε στο φως με πρωτοβουλία των τριών αδελφών του αποθανόντος, οι οποίες αμφισβήτησαν τη γνησιότητα της διαθήκης.

    Τα δύο βουλεύματα τοποθετούν την εμπλοκή του άλλοτε ισχυρού άνδρα της ΑΣΠΙΣ στην υπόθεση το φθινόπωρο του 2001, μετά τον θάνατο του επενδυτή. Σύμφωνα με αυτά, ο Παύλος Ψωμιάδης με τη συνδρομή της γραμματέως του, που είχε συμπληρώσει εξαρχής το όνομα του Χρήστου Καρακάση στη δίγραμμη επιταγή, συμπλήρωσε εκ των υστέρων και το όνομα της συμβίας του Αννας Σωφρονά, για ποσό ύψους 92.761.644 δρχ. (περίπου 270.000 ευρώ). Στη συνέχεια, η τράπεζα Αspis Bank εξέδωσε επιταγή στο όνομά της, την οποία και εισέπραξε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Αναφέρεται χαρακτηριστικά στα παραπεμπτικά βουλεύματα: «Ο Παύλος Ψωμιάδης δεν συμπλήρωσε ο ίδιος το όνομα της Αννας Σωφρονά στην επιταγή, αν και μπορούσε να το πράξει πολύ εύκολα ως εκδότης της, αλλά έδωσε εντολή στη γραμματέα του να το πράξει προκειμένου να εμφανίζεται ένας γραφικός χαρακτήρας. Μια τέτοια ενέργεια μεταγενέστερη της έκδοσής της θα έδιδε αρχικώς την εντύπωση ότι η επιταγή συμπληρώθηκε ως προς όλα τα στοιχεία της την ίδια στιγμή. Αυτή ήταν και η επιδίωξη του Παύλου Ψωμιάδη. Αν δεν ήθελε να δημιουργήσει αυτή την εντύπωση, τότε θα συμπλήρωνε ο ίδιος το όνομα της Αννας Σωφρονά, θέτοντας δίπλα στη νέα αναγραφή την υπογραφή του και την ημερομηνία της πρόσθεσης του δευτέρου ονόματος ή θα εξέδιδε νέα επιταγή με νέα ημερομηνία και με τους δύο δικαιούχους… Περαιτέρω ο Παύλος Ψωμιάδης δεν προσκόμισε κανένα έγγραφο υπογεγραμμένο και από τον Χρήστο Καρακάση, που να αποδεικνύει τους όρους της κατάθεσης του ποσού των 90.000.000 εκατ. δραχμών».

    Κεφάλαια επενδύσεων

    Μιλώντας στο «ΘΕΜΑ», ο δικηγόρος πολιτικής αγωγής κ. Αλέξανδρος Δάσκας δίνει και το στίγμα των αμφιλεγόμενων οικονομικών πρακτικών που ο Παύλος Ψωμιάδης ακολουθούσε χρησιμοποιώντας κεφάλαια τα οποία προέρχονταν από επενδύσεις πελατών του. Αναφέρει χαρακτηριστικά: «Αξιοι δικαστές και εξαίρετοι εισαγγελικοί λειτουργοί επεξεργάστηκαν την υπόθεση για περίπου δέκα χρόνια. Τελικώς, αποδόθηκε δικαιοσύνη και δικαιώθηκαν οι μηνύτριες αδελφές του Χρήστου Καρακάση.

    Η ηθική όμως δικαίωση της οικογένειας από την ποινική δίκη δεν φαίνεται να έχει άμεσο αντίκρισμα στην περιουσία των 272.000 ευρώ που υπεξαιρέθηκε από την οικογένεια Σωφρονά με τη συνεργασία του Παύλου Ψωμιάδη και την πλαστογραφία της επιταγής. Πέραν όμως τούτου, ο κληρονομούμενος Χρήστος Καρακάσης είχε επενδύσει ποσό 300.000 ευρώ στον κατηγορούμενο Παύλο Ψωμιάδη με έκδοση κάποιου αποδεικτικού δικαιώματος αγοράς μετοχών της ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ.

    Οπως όμως προέκυψε από σχετική αστική δίκη αλλά και από τη διαδικασία της πρόσφατης ποινικής, ο Παύλος Ψωμιάδης ούτε μετοχές αγόρασε για λογαριασμό του Καρακάση, ούτε κατέθεσε ως άνω ποσό των 300.000 ευρώ στην εταιρεία ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ, ούτε ανευρέθηκε το πρωτότυπο του ως άνω αποδεικτικού στα αρχεία της εταιρείας. Και για τον λόγο αυτό θα ακολουθήσει σε βάρος του και κατά παντός άλλου υπευθύνου η ποινική καταγγελία και αναμένεται με ενδιαφέρον η σχετική εκ νέου ποινική δίωξή του».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κλασσικη υποθεση τοκογλυφιας. Ακριβα χρεωνε ο μακαριτης το Παυλο. τα δικαιωματα ειναι ΕΥΠΙΚ μηπως;

      Διαγραφή
    2. Δηλαδή 290535*340,75 = 99.000.000 δρχ. ακριβώς

      Αρχικό κεφάλαιο 90.000.000 δρχ. άρα απόδοση 10%

      Μιά χαρά ήτανε γιατί τα επιτόκια είχαν πέσει κάτω απο 4% τότε!
      Μετά για να τα ξεπλύνει ο μακαρίτης αγόρασε δικαίωμα για να το πουλήσει μετά στο Παύλο και νάτα πεντακάθαρα και αφορολόγητα τα 300.000 ευρώ! Μην ψάχνετε τα δικαιώματα λοιπόν.

      Αλήθεια ποιό λαμόγιο ασφαλιστής πούλησε το ρεπάκι δεν μάθαμε;

      Διαγραφή
  50. ΑΠΟ ΤΟ 'ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ"..ΤΗΣ 23/9/2012

    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΣΤΕ.ΣΩΘΗΚΑΜΕ!!!!ΓΙ ΑΥΤΟ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΛΑΙΜΕ.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ.
    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΚΟΡΑΚΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ,
    ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ.
    ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.
    ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΗΡΘΕ ..Η ΤΡΟΙΚΑ.
    ΚΑΙ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΧΑΙΒΑΝΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΛΙ.
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ.
    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ,ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ..ΣΩΤΗΡΕΣ!!!
    ΑΚΟΜΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. και εσυ βρε πανηλιθιε που εχεις λύσεις για ολα
    τι προτείνεις για να μην περιμένεις τους αλλους
    να λύσουν τα ΔΙΚΑ ΣΟΥ προβλήματα
    ολοι οι ξερολες ΕΔΩ μαζευτήκανε
    αντε παντε στο ΣΥΡΙΖΑ Η ΣΤΗΝ Χ.Α [ου
    εχουν ετοιμες τις λύσεις για όλα
    ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΤΕ ΕΣΕΙΣ
    ΠΩς ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΟΥΣΕ Ο ΠΑΥΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. http://troktiko.eu/2012/09/o-xatzinikolaou-petaei-sta-skoupidia-tin-kivernisi-samara/

    ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ. ΑΝΤΕ ΖΩΑ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΜΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Η ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΣΔΟΕ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΠΤΟΙ ΓΙΑ “ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ”
    Η ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ!
    Στην λίστα του ΣΔΟΕ με τους πολιτικούς που παρουσιάζουν «περίεργο πλουτισμό», βρίσκονται ηχηρά ονόματα της πολιτικής.
    Μέχρι στιγμής είναι γνωστά τα 24 από τα 32 ονόματα της λίστας και η διαρροή τους, σύμφωνα με πληροφορίες, γίνεται με κυβερνητική εντολή!
    Τα υπόλοιπα ανακοινώνονται από την εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ στην έκδοση της Κυριακής.
    Λίγο πριν την ανακοίνωση των νέων μέτρων, παρουσιάζουν λίστα με πρώην και νυν εκπρόσωπους του κοινοβουλίου και του ευρωκοινοβουλίου για ν’ ασχολείται ο κόσμος και να ξεχάσει τα προβλήματα του.
    Για την ιστορία στην λίστα υπάρχουν 16 ονόματα από τον χώρο της ΝΔ (!!!), 1 από το ΚΚΕ, 1 από το ΛΑΟΣ, 1 από τους Ανεξάρτητους Έλληνες και 5 από το ΠΑΣΟΚ!
    Τα ονόματα είναι:
    1. Ντόρα Μπακογιάννη (ΝΔ – Επικρατείας)
    2. Κώστας Δρούτσας (ΚΚΕ – Ευρωβουλευτής)
    3. Κυριάκος Βελόπουλος (ΛΑΟΣ – Α’ Θεσσαλονίκης)
    4. Σπήλιος Λιβανός (ΝΔ – Αιτωλοακαρνανίας)
    5. Γιάννης Ιωαννίδης (ΝΔ – Α’ Θεσσαλονίκης)
    6. Γιώργος Αλογοσκούφης (ΝΔ – Α’ Αθηνών)
    7. Θοδωρής Ρουσόπουλος (ΝΔ – Επικρατείας)
    8. Παναγιώτης Μελάς (ΝΔ – Α’ Πειραιά)
    9. Φεβρωνία Πατριανάκου (ΝΔ – Λακωνίας)
    10. Σήφης Βαλυράκης (ΠΑΣΟΚ – Χανίων)
    11. Γιώργος Ορφανός (ΝΔ – Α’ Θεσσαλονίκης)
    12. Γιώργος Τριφωνίδης (ΝΔ – Πρέβεζας)
    13. Μανώλης Μαυρομάτης (ΝΔ – Α’ Αθηνών)
    14. Βίβιαν Μπούζαλη (ΝΔ – Καστοριάς)
    15. Νίκος Σηφουνάκης (ΠΑΣΟΚ – Λέσβου)
    16. Συλβάνα Ράπτη (ΠΑΣΟΚ – Ευρωβουλευτής)
    17. Άκης Γεροντόπουλος (ΝΔ – Έβρου)
    18. Ελίζα Βόζενμπεργκ (ΝΔ – Α’ Αθηνών)
    19. Άννα Ψαρούδα – Μπενάκη (ΝΔ – Α’ Αθηνών)
    20. Απόστολος Κράτσας (ΝΔ – Β’ Αθηνών)
    21. Ελένη Κουντουρά (Ανεξάρτητοι Έλληνες – Α’ Αθηνών)
    22. Δημήτρης Πιπεργιάς (ΠΑΣΟΚ – Εύβοιας)
    23. Στέλιος Ματζαπετάκης (ΠΑΣΟΚ – Ηρακλείου)
    24. Νίκος Κόρτσαρης (ΝΔ – Φλώρινας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΤΟ ΠΑΤΕΡΟ. ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
    ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. http://asfalisinet.gr/%CE%BF%CE%BB%CE%B5%CF%82-%CE%BF%CE%B9-%CE%B1%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CF%83%CE%B5-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%89%CF%80%CE%B1%CF%8A%CE%BA%CE%AE-%CE%B1%CE%BE%CE%B9/

    ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΦΤΑΙΞΑΜΕ; ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ Μ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΣΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  56. ΔΕΒ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ Ε.Ε ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ,
    ΝΑ ΛΗΦΘΕΙ ΜΕΡΙΜΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΑ;
    ΑΣ ΑΝΑΘΕΣΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟΥ.
    ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.
    ΜΑΣ ΑΦΟΜΟΙΩΣΑΝ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΑΠ ΟΛΑ


    http://prasinomilogr.blogspot.gr/2012/09/blog-post_7045.html#more

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_economy_2_27/09/2012_496682

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. TΡΕΧΕΙ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΝΑ ΨΑΞΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΑΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ.
    ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗ ΛΙΒΑΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΝ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ----ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟΣ---- ΒΡΗΚΑΝΕ 500 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ!!!!

    ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.......ΚΑΛΟΝ ΥΠΝΟ~~~!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφου τα βρηκε ο Μαρκουλακος γιατι δεν τον καλει ο Πεπονης να καταθεσει; εαν εχει πει ψεμματα να υποστει τις κυρωσεις

      Διαγραφή
    2. poly swsto!!!! ki egw to diavasa sto crash toy tragka prin poly kairo! giati loipon den ginetai kati kai poios prostateyei ta symferonta mas? gia aytoktonia eimaste!
      mera me th mera tha exoume kai emeis apokalypseis.
      o papakvnstantinoy, as pei kai o sahinidis ti ekane me mas kai as katalogisthoun eythines gia tis perioysies mas!
      o syllogos den exei na kanei kataggelia ???????aytoi tis perioysies toys xeroun na tis prostateyoun!!!

      Διαγραφή
  59. ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ;
    ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΠΟ ΓΥΡΩ;
    ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ;

    ΔΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ.
    ΜΕΙΝΑΝΕ ΣΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΜΩΣ ΑΛΛΑΞΑΝ, ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ.
    ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΩΦΕΛΗΘΗΚΑΝ, ΓΙΑ ΑΡΧΗ ,ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΣΩΡΕΥΜΕΝΟ ΧΡΗΜΑ.ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ, ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. http://www.skai.gr/news/politics/article/213415/apadisi-tis-sofias-voultepsi-stis-exaggelies-papakonstadinou-peri-minuseon/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. πειτε στα παιδια του συλλογου των ασφαλιστων,
    που μας στελνουν επιστολες για ανανεωση συνδρομων,
    οτι οι κινησεις τους μας εφεραν σε κατασταση τετοια,που
    χασαμε και αξιοπρεπεια και δυνατοτητα επιβιωσης.
    επιπλεον, εγω ειμαι απο αυτους
    ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΕΠΕΝΔΥΤΕΣ!!!!!! ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΟΥΦΟΥΣ!!!!!
    που εχω 150 χιλ ευρω σε σμβολαια ασσετ, απο εφαπαξ,αποζημιωσεις και αποταμιευσεις 20 χρονων.

    ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΑΣ, ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΤΕ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΜΕ ΔΙΑΣΥΡΕΤΕ, ΠΟΥ ΜΕ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΕΤΕ, ΚΑΙ ΚΑΛΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ..ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ...ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ..ΠΟΥ ΕΤΥΧΕ!! ΝΑ ΕΧΟΥΝ 20 ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΓΙΟΥΝΙΤ ΤΩΝ 30 ΧΙΛ..
    ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΕΜΑΣ ΑΤΟΚΑ ΣΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ!

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΧΑΛΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ ΜΕ ΜΑΣ.
    ΠΑΡΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΡΟΜΕΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΙΟΥΝΙΤ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΣΑΤΕ....ΝΑ ..ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Ο υιός Μaρκουλάκος δήλωσε επίσημα στη συνέλευση του συλλόγου στο Park ότι βρέθηκαν οι καταθέσεις Ψωμιάδη στο εξωτερικό.
    Επίσης το επανέλαβε στην αίθουσα του δικαστηρίου.
    Υποθέτω ότι η πρόεδρος,λόγω της συνεργασίας της με τον εν λόγω δικηγόρο θα γνωρίζει κάτι παραπάνω από εμάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιστεύω ότι δεν έχει βρεί τίποτα. Αν είχε βρεί θα είχε βουίξει ο τόπος.

      Αν όμως έχει βρεί και δεν έχει βουήξει ο τόπος τότε απλούστατα τα έχει πάρει από το Παυλάρα.

      Όμως εγώ πιστεύω ότι δεν βρήκαν τίποτα. Εδώ δεν έκαναν τίποτα ούτε αυτοί ούτε οι εκκαθαριστές με τα "εύκολα" κλεμμένα όπως της Κύπρου και της Ρουμανίας, θα έκαναν με τα κρυμμένα;

      Πυροτέχνημα ήταν για να βάλεουν πελάτες στο δικηγορικό γραφείο.

      Άρα μη περιμένει κανείς να του δώσει ο Παυλάρας ή ο Μαρκουλάκος ή ο Θεός ο ίδιος απο τα κλεμμένα.

      Διαγραφή
    2. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ, ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ; ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΑΣΚΕΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ.
      ΚΑΤΑΝΤΑΕΙ ΓΕΛΟΙΟ, ΤΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ.
      ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ, ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ;
      ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΘΕΣΕ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ;;;;;;

      ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΑ...ΠΑΡΕΙ..ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ;
      ΕΔΩ ΕΦΑΓΑΝ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ. ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ;

      ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
      ΟΙ ..ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΨΩΜΙΑΔΗ ..ΕΓΙΝΑΝ ΓΑΡΓΑΡΑ..
      ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΔΕΝ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ, ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ,
      ΚΑΙ ΓΙΝΑΜΕ..ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.
      ΦΩΝΗ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.
      ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΝ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟΥΣ Γ.Γ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ.
      ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ , ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΦΘΑΛΜΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΛΗΘΗΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑΣ.
      ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΣΦ.ΕΤΑΙΡΙΕΣ, Η Ε.Ε ΟΙ ΕΝΩΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ, ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ;
      ΣΤΟΝ ΤΕΤΑΡΤΟ ΧΡΟΝΟ. ΑΡΓΟΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ.

      Διαγραφή
    3. Ο ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟΣ ΘΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΑΣΠΙΣ ΚΑΠΙΤΑΛ. ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΦΑΙ

      ΕΚΕΙ ΒΡΗΚΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΡΟΣΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.

      ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ Ο ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΜΠΟΥΓΙΟ ΤΗΣ ΑΣΠΙΔΑΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ.

      ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΨΑΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗ ΠΑΤΗΣΑΤΕ

      Διαγραφή
    4. kala,siga...analogika pali tipota de tha paroun tis kapital.ola ston aera einai.mono an vroun ta klemmena,pou de vrhke kanenas panelidhs xroniaaaaaa

      Διαγραφή
  63. http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=476964

    και οταν εκλεισε η ασπις επισης το ιδιο.
    βρειτε ρε παιδια καποιον τεχνοκρατη, να αναλαβει το χαρτοφυλακιο η εθνικη τραπεζα με την ασφαλιστικη να σωθουμε ολοι !
    ελεος επιτελους. δεν υπαρχει σωστη λυση, σωστο προγραμμα, χασαμε την απλη λογικη.
    καταδικη μονο περιμενουμε τωρα, γιατι περιμενουμε;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Eγώ ταπεινά πιστεύω ότι το μόνο ευάλωτο μέρος της απάτης είναι οι ασφαλιστές.
    Γι΄αυτό έχω καταθέσει μήνυση και αγωγή κατά του ασφαλιστή και περιμένω να του πάρω ένα ωραίο σπιτάκι που έχει κοντά στη θάλασσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. κ εγω του εκανα μηνυση για υπεξαιρεση και την κερδισα και τωρα θα βγουν τα ασφαλιστικα μετρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Yπεξαίρεση; Μπορείτε να μας διαφωτίσετε λίγο;

      Διαγραφή
  66. χρηματα που εισεπραξε και ποτε δεν τα εστειλε στην εταιρια για το συμβολαιο που συμφωνηθηκε.
    κλασικη περιπτωση και οχι η μοναδικη !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. http://troktiko.eu/2012/09/schedon-enan-oloklhro-orofo-katalambanei-to-grafeio-tekmhrioshs-pou-esthse-o-alexhs-tsipras-sthn-koumoundourou-epikefalis-tou-tmimatos-pou-ascholeitai-apokleistika-me-to-kunigi-skandalon-topothetithhk/

    ΚΥΡΙΑ ΣΙΔΕΡΗ, ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΤΕ ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ
    ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΔΕΟΥΣΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ.
    ΝΑ ΜΗ ΞΕΜΕΙΝΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟ ΑΛΛΑΧ!!!
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΟΙ-ΝΕΚΡΟΙ!
    ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ, ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΟΣ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ.
    ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΒΙΑΙΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ.
    ΜΗΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ.
    ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΛΟΚΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΦΙΚΤΑ. ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΜΕ ΧΡΟΝΟΒΟΡΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΜΕ ΕΠΙΔΟΞΟΥΣ ΠΡΟΕΔΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΝΑ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΚΑΡΕΚΛΕΣ.
    ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΚΟΝΗ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ.
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ.
    Ο ΣΑΜΑΡΑΣ "ΞΕΧΑΣΕ" ΤΑ 18 ΣΗΜΕΙΑ, ΕΜΑΣ ΘΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙ?
    ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ.
    ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΣΠΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΙΚΟ.
    ΑΣ ΤΟ ΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΩΣ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!! ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΜΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΙΟ Δ.Σ ΒΡΕ
      Η ΣΙΔΕΡΗ ΚΑΙ Ο ...ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ

      Διαγραφή
  68. ΔΕΥΤΈΡΑ, 1 ΟΚΤΩΒΡΊΟΥ 2012

    Τελευταίες εξελίξεις που δεν μας κρατούν σε αναμονή
    Στο χρονικό διάστημα από 28/8, όταν έγινε η σύσκεψη στο Υπουργείο Οικονομικών (ΥΠΟΙΚ), υπήρξαν πολλές ενέργειες από το Δ.Σ του Συλλόγου.

    Με συντομία αλλά όχι παρακάμπτοντας την ουσία σας ενημερώνουμε:


    - Έγιναν αρκετές τηλεφωνικές επαφές με την εποπτική αρχή της ιδιωτικής ασφάλισης (Δ.Ε.Ι.Α) της Τράπεζας της Ελλάδος.

    - Επίσης με την γενική διευθύντρια του ΥΠΟΙΚ κ.Κώνστα καθώς και με την διευθύντρια του πολιτικού γραφείου του Υφυπουργού Οικονομικών κ.Σταικούρα, κα Ζευγώλη.

    Το «καταστάλαγμα» αυτών των επαφών είναι ότι παρατείνεται η υπόσχεση του Γενικού Γραμματέα του ΥΠΟΙΚ κ. Μέργου για νέα συνάντηση με την κατάθεση των επεξεργασμένων προτάσεων από το ΥΠΟΙΚ μετά από τις 16/10.
    Όπως αναφέρθηκε κυρίως από την κα Κώνστα υπάρχουν καταληκτικές ημερομηνίες μέσα στον Οκτώβριο, όπως η κατάθεση του προσχεδίου προϋπολογισμού την πρώτη εβδομάδα του μήνα , το επικείμενο Eurogroup της 8/10 και άλλα που δυσκολεύουν τους σύμβουλους του ΥΠΟΙΚ να ολοκληρώσουν τις προτάσεις τους.
    Αυτές τις προτάσεις περιμένουν στην ΔΕΙΑ για να προχωρήσουν στην τεχνικοοικονομική επεξεργασία, ώστε να μπορέσουν κατόπιν να τις εισηγηθούν ως διατάξεις νομοσχεδίου προς ψήφιση στην Βουλή.
    Η υπόσχεση της για νέα επικοινωνία μετά τις 16/10 μας κρατά σε εγρήγορση για το τι θα επακολουθήσει.
    Από μεριάς μας φυσικά κατατέθηκε η έντονη ανησυχία και δυσαρέσκεια, πως όλο αυτό το χρονικό διάστημα δεχόμαστε πολιτικές υποσχέσεις και λύσεις που μας οδηγούν σε ¨μη λύση¨ ή σε διαιώνιση του θέματος.
    Αυτό ακριβώς κατατέθηκε στην κα Ζευγώλη με έντονο τρόπο για να το μεταφέρει στον κ. Σταϊκούρα.
    Της δηλώσαμε ότι δεν μπορεί να παρατείνεται συνεχώς η αγωνία χιλιάδων ασφαλισμένων, οι οποίοι είναι απόλυτα πεπεισμένοι για την πλήρη ανεπάρκεια του συστήματος να δώσει προτεραιότητα στο ζήτημά μας και μονίμως ακολουθούμε ως ουρά κάποιων περισσότερο ¨κρίσιμων¨ θεμάτων που πρέπει να λύσει το ΥΠΟΙΚ παραμελώντας το δικό μας.
    Το Δ.Σ. του Συλλόγου, μετά από όλα αυτά, έχει ήδη δρομολογήσει
    επαφές με αυτούς που πραγματικά επηρεάζουν τις καταστάσεις και σε σύντομο χρονικό διάστημα, εφόσον κριθούν επιτυχημένες, θα μπορούμε να μιλάμε για μια νέα τροπή των εξελίξεων.

    Όπως πάντα συνεχίζουμε...
    Δ.Σ. Συλλόγου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. ΔΕΥΤΈΡΑ, 1 ΟΚΤΩΒΡΊΟΥ 2012

    Τελευταίες εξελίξεις που δεν μας κρατούν σε αναμονή
    Στο χρονικό διάστημα από 28/8, όταν έγινε η σύσκεψη στο Υπουργείο Οικονομικών (ΥΠΟΙΚ), υπήρξαν πολλές ενέργειες από το Δ.Σ του Συλλόγου.

    Με συντομία αλλά όχι παρακάμπτοντας την ουσία σας ενημερώνουμε:


    - Έγιναν αρκετές τηλεφωνικές επαφές με την εποπτική αρχή της ιδιωτικής ασφάλισης (Δ.Ε.Ι.Α) της Τράπεζας της Ελλάδος.

    - Επίσης με την γενική διευθύντρια του ΥΠΟΙΚ κ.Κώνστα καθώς και με την διευθύντρια του πολιτικού γραφείου του Υφυπουργού Οικονομικών κ.Σταικούρα, κα Ζευγώλη.

    Το «καταστάλαγμα» αυτών των επαφών είναι ότι παρατείνεται η υπόσχεση του Γενικού Γραμματέα του ΥΠΟΙΚ κ. Μέργου για νέα συνάντηση με την κατάθεση των επεξεργασμένων προτάσεων από το ΥΠΟΙΚ μετά από τις 16/10.
    Όπως αναφέρθηκε κυρίως από την κα Κώνστα υπάρχουν καταληκτικές ημερομηνίες μέσα στον Οκτώβριο, όπως η κατάθεση του προσχεδίου προϋπολογισμού την πρώτη εβδομάδα του μήνα , το επικείμενο Eurogroup της 8/10 και άλλα που δυσκολεύουν τους σύμβουλους του ΥΠΟΙΚ να ολοκληρώσουν τις προτάσεις τους.
    Αυτές τις προτάσεις περιμένουν στην ΔΕΙΑ για να προχωρήσουν στην τεχνικοοικονομική επεξεργασία, ώστε να μπορέσουν κατόπιν να τις εισηγηθούν ως διατάξεις νομοσχεδίου προς ψήφιση στην Βουλή.
    Η υπόσχεση της για νέα επικοινωνία μετά τις 16/10 μας κρατά σε εγρήγορση για το τι θα επακολουθήσει.
    Από μεριάς μας φυσικά κατατέθηκε η έντονη ανησυχία και δυσαρέσκεια, πως όλο αυτό το χρονικό διάστημα δεχόμαστε πολιτικές υποσχέσεις και λύσεις που μας οδηγούν σε ¨μη λύση¨ ή σε διαιώνιση του θέματος.
    Αυτό ακριβώς κατατέθηκε στην κα Ζευγώλη με έντονο τρόπο για να το μεταφέρει στον κ. Σταϊκούρα.
    Της δηλώσαμε ότι δεν μπορεί να παρατείνεται συνεχώς η αγωνία χιλιάδων ασφαλισμένων, οι οποίοι είναι απόλυτα πεπεισμένοι για την πλήρη ανεπάρκεια του συστήματος να δώσει προτεραιότητα στο ζήτημά μας και μονίμως ακολουθούμε ως ουρά κάποιων περισσότερο ¨κρίσιμων¨ θεμάτων που πρέπει να λύσει το ΥΠΟΙΚ παραμελώντας το δικό μας.
    Το Δ.Σ. του Συλλόγου, μετά από όλα αυτά, έχει ήδη δρομολογήσει
    επαφές με αυτούς που πραγματικά επηρεάζουν τις καταστάσεις και σε σύντομο χρονικό διάστημα, εφόσον κριθούν επιτυχημένες, θα μπορούμε να μιλάμε για μια νέα τροπή των εξελίξεων.

    Όπως πάντα συνεχίζουμε...
    Δ.Σ. Συλλόγου
    Αναρτήθηκε από Σύλλογος Ζημιωθέντων από την ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ στις 11:23 π.μ.
    Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
    BlogThis!
    Μοιραστείτε το στο Twitter
    Μοιραστείτε το στο Facebook

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ / ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΟΥΝΤΕΣ /ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ...
    ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΘΕ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΑΤΕ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ!~!~~?????
    ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΤΕ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΄ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΉΔΗ ΘΕΜΑ ΜΑΣ!!!!!
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΕ ΕΤΣΙ ΑΒΙΑΣΤΑ Ο,ΤΙ ....ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΚΟΙΝΟ ΣΑΣ...
    ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΛΙΓΟ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. http://troktiko.eu/2012/10/amesh-chrhmatodothsh-tou-eopuu-zhtei-o-panos-kammenos/

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΛΕΜΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!
    3 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΚΑΙ ΡΟΥΘΟΥΝΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ.
    ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ

      Διαγραφή
    2. esy?????ΕΓΩ ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΟΥΣ. ΕΣΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΤΕ?

      Διαγραφή
    3. Χ.Α
      ΕΡΧΕΤΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

      Διαγραφή
  72. ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ! ΣΤΟΝ ΤΕΤΑΡΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΓΟΛΓΟΘΑ ΜΕ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΘΥΜΑΤΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ; ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ ΕΚΒΙΑΣΑΝ.
    ΕΜΕΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΡΙΞΑΜΕ ΣΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ΣΤΗ ΜΕΛΛΟΥΣΑ ΖΩΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.
    ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΚΟΥΜΕ ΦΥΚΙΑ..
    http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=165789&catid=9

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Χ.Α ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
    ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Ο ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ ΤΟΥ 2009

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. INSURANCE DAILY
    Στη Σουηδία θα γίνει η δίκη των Ψωμιάδη-Αντζουλίδη για τα €34 εκατ.
    28 Σεπτεμβρίου, 20121 Σχόλιο
    Το Ανώτατο Δικαστήριο της Σουηδίας αποφάσισε η δίκη των δύο κατηγορουμένων για υπεξαίρεση €34 εκατ. από τα αποθέματα της Aspis Liv να γίνει στη Σουηδία. Θα έχουμε νέα σύντομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ "ΚΑΝΕΙ" Ο ΠΑΥΛΑΡΑΣ!!ΕΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΕΚΔΙΚΑΣΤΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ SPIS LIV ,ΣΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ !!!ΑΝΤΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. AKOMA M AYTON AΣΧΟΛΕΙΣΤΕ; ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΡΥΨΕ, ΛΙΓΟ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ...Σ....Α ΘΑ ΚΑΝΕΙ.
    ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΕΦΑΓΑΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΩΘΟΥΜΕ Μ ΑΥΤΟΝ ΦΥΛΑΚΗ.
    ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΑΓΕ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΘΕΛΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΜΑΣ ΑΝ ΦΥΓΕΙ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ και ΤΟ ΧΟΝΤΡΟΓΟΥΡΟΥΝΟ Ο ΑΝΤΖΟΥΛΙΔΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. ΡΕ ΜΑΚΑΚΑ ΑΝ ΚΡΑΤΑΣ ΤΟΝ ΑΝΤΖΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΥΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ
    ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΟ ΜΑΚΑΚΙΚΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΑ ΣΑΙΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΜΙΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΡΟΦΑΝΩΣ! ΡΕ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΤΕ!!! ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΤΑΙΔΡΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.
      ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΓΕΛΙΕΣ!
      ΡΕ ΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ, ΞΥΠΝΑΤΕ! ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΙΑ. ΑΦΟΥ ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ/ΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΑ. ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ;
      ΟΡΓΑΝΩΣΤΕ ΚΑΙ ΦΩΝΑΞΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
      ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ. ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΚΡΥΒΕΤΕ ΜΗΝ ΚΑΙ ΦΑΝΕΙ. ΓΙΑΤΙ ????????????????????????????

      ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΣΑΙΤ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ. ΤΟΣΑ ΕΝΤΥΠΑ ΒΓΗΚΑΝ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΦΩΣ ΣΚΑΝΔΑΛΑ.ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ? ΤΟΝ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ? ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΡΕΕΕΕΕ

      Διαγραφή
  80. Προσεξτε συμπασχοντες γιατι εδω σχολιαζουν ο Παυλαρας και οι δικηγοροι του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΛΛΟΣ ΜΑΚΑΚΑΑΣ ΞΕΡΟΛΑΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ
      ΟΛΟΙ ΤΡΑΒΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΩΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΣΑς

      Διαγραφή
  81. ΔΗΛΑΔΗ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ
    ΞΥΠΝΑ ΒΡΕ ΜΑΚΚΑΚΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ
    ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ ΩΠΟΩΣ Η ΓΑΤΑ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΤΗΣ
    ΜΑΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΣ ΓΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ
    ΜΑ ΤΟΣΟ ΜΑΚΑΚΑ Σ ΕΙΣΑΙ ΒΡΕ ΒΛΑΜΜΕΝΕ
    ΙΣΤΗ ΑΝΤΕ ΟΡΓΑΝΩΘΓΗΚΕς ΤΙ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ
    ΚΑΙ ΟΙΜ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΤΙ
    ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΜΙΑ ΤΡΟΙΚΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ
    ΑΚΟΜΗ ΜΑΚΑΚΙΖΕΣΤΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ
    ΞΕΡΕΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ 20 Η ΠΟΛΥ ΜΑΚΚΑΚΙ ΤΥΛΩΝΕΙ
    ΒΡΕΟΤΕ ΚΑΤΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ
    ΟΛΟΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΔΙΑ
    ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ
    ΕΣΕΙς ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΑΟΣΥΛΛΟΓΟΙ ΜΔΑς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και που το ξερουν τι εγινε; δεν ξερουν τι οφειλουν και πού γενικα στην ελλαδα; εσενα κ εμενα θα πληρωσουν ή αυτους που πιεζουν;
      αντε κοιμηθειτε.....

      Διαγραφή
    2. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΑΥΛΑΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΣΟΥ

      ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟΣ ΜΕ ΤΗ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΣΥ ΠΑΙΖΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΑΣ

      ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΚΑΚΕΣ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ

      Διαγραφή
  82. Το ξέρετε ότι μόνο με τα ακίνητα του Καρούζου μείον τα χρέη ΣΩΖΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΒΙΩΝΕΙ Η ΑΣΠΙΔΑ και η Commercial Value;

    To ξέρετε ότι αν ο Βλαχογιάννης δεν έκανε ο έγκλημα να χαρίσει την Τ-ΒΑΝΚ σε 5 χρόνια με την συγχώνευση του Τ.Τ. θα είχαμε μείωση του ελλείμματος κατά 150 εκατομμύρια τουλάχιστον;

    Αυγό του Κολόμβου είναι.

    Για σκεφτείτε το λίγο αντί να ερίζετε!

    Είμαι άνθρωπος που γνωρίζω πολύ καλά την αγορά και την εταιρία.
    Σοβαρολογώ στα όσα λέω.
    Μη πιστεύετε πολιτικούς και δικηγόρους. Βάλτε ανθρώπους μπροστά που έχουν συμφέρον από άμεσες λύσεις και ξέρουν τον Όμιλο και τη πιάτσα.

    Ξέρετε όλοι ποιοί είναι αυτοί.

    Εσείς αποφασίστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. AYTO LEME SYNEXEIA KAI KAPOIOI ANEGEFALOI EDW LENE AHDIES.
      APLES KINHSEIS THELEI. OI ASFALISTIKES KANOUN AFKISI METOXIKOY KEFALAIOY, OI TRAPEZES SYGXVNEYONTAI.
      APLES KINHSEIS KAI PROTHESMIAKES KATATHESEIS DESMEYMENES
      ENANTI TVN PORVN TOY EGGYHTIKOY.
      POIOS THA TOYS BALEI TOYS ANTHRVPOYS POU XEROYN KAI MPOROYN?
      PANTA AYTO HTAN TO PROBLHMA.
      AYTOI POY MAS ERIXAN STOYS DIKHGOROYS. KAI AYTOI POY EJAKOLOYTHOYN SHMERA NA YPOSXONTAI. KAI DE VAZOYN MYALO.

      Διαγραφή
    2. ΕΣΥ ΤΙ ΚΟΛΩΤΡΟΓΕΣΑΙ
      ΑΜΑ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ
      ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ
      Η ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΜΑΡΥΡΑΣ
      ΡΕ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΤΡΑΒΑΤΕ ΑΛΛΟΥ ΤΙ ΚΑΘΕΣΤΕ
      ΚΑΙ ΚΟΛΟΤΡΙΒΕΣΤΕ
      ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΛΥΣΗ
      ΤΡΑΒΑΤΕ ΑΛΛΟΥ
      ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ

      Διαγραφή
  83. Ξέχασα να σας γράψω ότι αν πραγματηκά θέλετε να παιχτεί χοντρό παιχνίδι και να ζορίσουμε τους πολιτικάντηδες είναι να κάνουμε ΑΜΕΣΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ και προσφυγή στο Σ.τ.Ε. και να ζητάμε ακυρότητα της μεταφοράς της Τ-ΒΑΝΚ στο Τ.Τ.
    Έτσι τινάζουμε στον αέρα τα σχέδια της Εθνικής και της Εurobank!
    Επίσης αυτές διασώζουν τις ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΕΣ θυγατρικές τους με χρήματα των φορολογουμένων, κάτι που συνιστά ΑΝΙΣΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ.

    Το ευρωπαϊκό δικαστήριο ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ!

    Μη βγεί κανένας εξυπνάκιας να πεί ότι λέω βλακείες πριν ερευνήσετε σοβαρά αυτά που σας γράφω.

    ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΜΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ!!!! ΠΟΛΛΟΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΛΥΣΗ. ΤΗΝ ΚΑΝΑΝΕ ΓΑΡΓΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ. ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ...ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΦΕΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ.
      ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΝΙΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΤΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΒΙΟΣ ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΣ. ΟΧΙ ΤΑ ΓΙΟΥΝΙΤ ΤΩΝ 5 ΧΙΛΙΑΔΩΝ..ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΣΩΣΤΑ.

      Διαγραφή
  84. ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ, ΟΣΟ ΕΥΤΕΛΙΖΕΤΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ.
    ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΚΕΙ, ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΗΛΙΘΙΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ, ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΙ, ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ ..ΗΣΥΧΩΣ!
    ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ, ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ? 1000 ΕΥΡΩ ΝΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ, ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ.
    ΓΙΑΤΙ ΛΥΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥΣ ΜΑΝΔΥΕΣ ΚΑΙ ΕΠΗΛΘΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.
    ΜΟΝΟ ΟΠΟΙΟΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Ποσοι μπορουμε να μαζευτουμε με τους φιλους που γνωριζουμε, ασφαλισμενους, να κανουμε μια κινηση ανεξαρτητα απο ολους αυτους που προφανως επιθυμουν την ιδρυση νομικων προσωπων, επιτροπων, μετοχες κλπ..και διαδικασιες ή και περιεργες αποψεις και λυσεις για αμεση αποζημιωση καποιων συμβολαιων, ριχνοντας τα περισσοτερα στη δεκαετια..

    ας κανουμε μονοι μας την κινηση και να αποφασιζουμε εμεις και οχι αλλοι πισω απο κκλειστες πορτες για ολους εμας επιλεγοντας αδρανεια και αναμονη αιωνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Τυχεράκια Παύλο το ονοματάκι σου δεν είναι στη λίστα των 1991.

    Εσύ βλέπεις τα έχεις στη Credit Suisse και στη Julius Baer!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. α ρε κρατος καταντια!!! να κρυβονται περιουσιες και εμεις να καθομαστε να περιμενουμε ποτε θα μας..θυμηθουν!! ποτε και καλα κανουν.

      Διαγραφή
  87. O Φίλος που ξέρει τόσα πολλά ας μιλήσει επώνυμα και ας βοηθήσει ουσιαστικά.
    Παρακαλώ την κ.Σιδέρη να μας ενημερώσει αν ο σύλλογος συνεργάζεται με κάποιο έμπειρο δικηγόρο ή λειτουργούμε τελείως ανοργάνωτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. ΜΑΛΛΟΝ ΑΝΟΡΓΑΝΩΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ.ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. ΑΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΑ.
    ΒΑΛΑΜΕ ΤΑ ΣΤΗΘΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΧΕΙΡΙΣΜΟ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ.
    ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΥΘΕΝΤΙΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΦΡΟΥΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΜΠΑΝΚ, ΤΟ Τ.Τ
    ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ/ΕΠΟΠΤΕΣ ,ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΙΣΜΕΝΟΥΣ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΑΓΙΚΟΙ...
    ΝΟΜΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΟΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΘΗΚΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΣΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ, ΤΟΣΟΙ ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΝΟΜΙΚΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΥΝΕΡΡΕΥΣΑΝ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΣΑΝ;
    ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΙ ΕΝΝΟΜΟ ΣΥΜΕΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΑΓΑΓΟΥΜΕ/ΜΗΝΥΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΤΕ;
    ΠΩΣ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ; ΑΝΩΔΥΝΑ, ΨΙΘΥΡΙΣΤΑ, ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ..ΑΝ ΜΑΣ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!

    ΟΛΟΙ ΣΙΩΠΑΤΕ... ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΖΗΤΑΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΠΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ. ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΡΩΓΟΠΙΝΟΥΝ ΞΕΡΟΥΝ

    ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΡΥΨΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΞΕΚΟΚΚΑΛΙΣΟΥΝ Ή ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΠΑΥΛΑΡΑΣ

    ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΡΓΑΝΑ ΗΛΙΘΙΩΝ

    ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ. ΔΙΝΕΤΑΙ ΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ "ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ"

    ΕΞΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΡΟΥΡΕΣ 5-10 ΑΠΟ ΕΜΑΣ 24 ΩΡΕΣ ΤΟ 24 ΩΡΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ.
    ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΧΡΗΜΑ.

    ΧΕΣΤΗΚΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ Η ΤΗ ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ.

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΡΦΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΛΑΔΩΝΕ

    ΜΙΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ.

    ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΔΩ ΕΔΩΣΕ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΑΝΕ

    ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΚΥΡΑ ΠΡΟΕΔΡΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ;
    ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΣ; ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΣΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟΣ.

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΠΙΤΑΛ;

    ΔΙΑΚΟΠΗΚΕ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΓΙΑΤΙ;

    ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΑΥΛΑΡΑ;

    ΓΙΑΤΙ Ο ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ;
    EΣΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟ ΚΕΧΑΓΙΑΟΓΛΟΥ;
    ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ ΕΝΩ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ;

    ΙΔΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΔΙΟ ΔΟΞΗΣ ΛΑΜΠΡΟ

    ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΜΑΣ ΟΤΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΣΑΛΙΑΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΩΣΤΟ

    ΟΛΟΙ ΔΗΘΕΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΗ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΔΗΘΕΝ ΔΗΘΕΝ ΔΗΘΕΝ

    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΒΑΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΚΑΠΙΤΑΛ Η ΤΩΝ ΡΕΠΑΚΗΔΩΝ Ή Ή Ή ....

    ΠΗΓΕΣ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΑΝΟΙΧΤΕΙ Ο ΦΑΚΕΛΛΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ; Ο ΦΑΚΕΛΛΟΣ ΤΗΣ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ;

    ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΧΤΕΙ;

    ΠΟΙΟΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΕΣΥ Ο ΚΕΧΑΓΙΑΟΓΛΟΥ Ο ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΒΓΟΤΖΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. o κ.σελεκος, εξακολουθει να ειναι γ.γ του υπουργειου αναπτυξης;
    αυτος δε μας ελεγε οτι θα τους..σκισει ..κατονομαζοντας τους πολιτικους, παπακωνσταντινου, παπαθανασιου, σαχινιδη....τσοχατζοπουλο..
    στις αιθουσες των ξενοδοχειων; ποσο ασυμβιβαστο ειναι το να...παρεχει νομικη συμβουλη και το γραφειο του να πρωτοστατει στις χιλιαδες αγωγες, κατεχοντας ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΘΕΣΗ;
    τι εγιναν ολες αυτες οι δικαστικες ενεργειες;
    λογια λογια λογια και δηθεν τσακωμοι.
    ειναι βεβαιο σχολιαστη, αμεσως παραπανω, οτι τα εχουν βρει μεταξυ τους οι συλλογοι..γιατι αποδεικνυεται οτι ο ενας παρακολουθει τον αλλον και στο τελος τιποτα.
    κανενας δεν ειχε τη φαεινη, να παει τωρα που σκανε τα σκανδαλα σε 5 κυριακατικες εφημεριδες που λιμοκτονουν για ενα πρωτοσελιδο σκανδαλου , που ζητουν εναγωνιως τροφη, για να καταγγειλουν;
    πού ειναι οι μηνυσεις στους πολιτικους και στους φορεις της επεια που ΕΣΕΙΣ ΚΑΠΟΤΕ ΛΕΓΑΤΕ ΜΕΤ ΕΠΙΤΑΣΕΩς? ΕΜΕΙς ΑΠΛΩΣ ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΑΣ. γι αυτο μας ριξατε σταχτη στα ματια.
    ΕΣΕΙΣ ΜΙΛΟΥΣΑΤΕ ΓΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΜΠΑΝΚ ΩΣ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ...ΟΙ ΝΟΜΙΚΟΙ ΣΑΣ.
    ΕΣΕΙΣ ΜΙΛΟΥΣΑΤΕ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ Ε.Ε ΚΑΙ ΕΚΠΛΗΞΕΙΕ.
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ...ΑΚΟΥΣΟΥΝ..ΑΠΛΩΣ...ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΟ..ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΚΛΕΨΟΥΝ ΣΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ...ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΨΟΥΝ..

    και οποιος γραφει και μιλαει, ΕΙΝΑΙ ...ΚΟΛΑΟΥΖΟΣ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ...
    αντε, ντροπη σας, βρηκατε την καραμελα και πιπιλατε. βαζετε και καποιους ηλιθιους να σχολιαζουν...και να βριζουν..και ο.κ
    ολα καλα..
    εσεις κανατε το ονειρο της ζωης σας να ειστε...ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...προεδροι..καπου, ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ κλπ
    και ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ.
    μας παρουσιασατε βλακωδη σχεδια και λυσεις και συσταση φορεων, εταιρωιν νομ. προσωπων ή και χρονοδιαγραμματα καταβολων ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΠΟΙΩΝ ΑΡΑΓΕ;
    και εξακολουθειτε να ΠΡΟΒΑΛΕΣΤΕ ΠΑΛΙ ΩΣ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΕΙΑ.
    ΜΟΜΦΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.\
    ενα ενα ολα καταρριπτονται.
    συνεχιστε να κανετε οτι μαλωνετε
    θα χαψουν ακομα μερικοι ηλιθιοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΗΛΙΘΙΟΣ που ΒΡΙΖΕΙ ειναι ο άντρας τησ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑΣ

      Διαγραφή
  92. ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΗΣΤΩΝ ΣΤΟΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ;

    ΩΡΑΙΟ ΤΙΜΙNG ΒΡΗΚΑΝΕ... ΑΦΗΣΤΕ ΡΕ ΤΑ ΣΑΠΙΑ

    ΜΙΞΟΚΛΑΙΤΕ ΔΗΘΕΝ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΗΡΑΝ ΤΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΑΣΠΙΔΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΑΝ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΚΟΥΦΑΡΙ

    ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΠΑΛΙΟΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΤΕ ΤΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΑΣΠΙΔΑ

    Ο ΧΟΝΤΡΟΜΠΑΛΑΣ Ο ΜΠΡΑΒΟΣ ΤΗΣ INTERNATIONAL LIFE ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ ΤΟΝ ΤΑΤΣΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΥ ΕΒΓΑΖΕ ΤΑ ΑΣΣΕΤ ΚΑΙ ΕΔΙΝΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ;

    ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ Ο ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΕΒΓΑΖΕ ΤΑ ΜΠΟΝΤ (ΚΑΤΑΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ) ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΔΥΟ-ΤΡΕΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΛΗΤΟΠΑΥΛΑΡΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑΠΩΣ ΜΑΘΑΜΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΠΗΓΑΝΕ ΣΤΟΝ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΧΟΝΤΡΟΜΠΑΛΑ;

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΤΕ ΣΤΗ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΗ ΕΘΝΙΚΗ;
    ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΞΗΣΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ 650 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΥΤΗ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΑΤE ΣΑΝ ΦΕΡΕΓΓΥΑ;

    EMENA EKEI ΜΕ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ Ο ΑΣΦΑΛΗΣΤΗΣ ΜΟΥ Ο Ε.Γ. ΠΟΥΤΑΝΕ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟΥ

    ΤΩΡΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ ΠΟΙΟΙ ΠΟΥΛΑΓΑΝΕ ΣΕ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΑ.
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΤΑΘΕΤΕΤΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΑΥΛΑΡΑ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΚΑΠΙΤΑΛ;

    ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΠΛΑΤΕΣ Ο ΚΑΘΕ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟΣ ΚΑΙ ΣΕΛΕΚΟΣ ΚΛΠ ΚΑΙ ΤΑΒΑΛΕ ΔΗΘΕΝ ΜΕ ΤΟ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Η ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΔΗΘΕΝ ΣΑΣ ΒΡΙΖΕΙ.

    ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΥΛΑΡΑ.

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΤΕ ΣΤΟ ΘΕΟΧΑΡΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕ ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ;

    ΓΡΑΦΤΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑΚΙΑ ΕΡΩΤΙΚΑ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΡΛΕΚΙΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΠΙΤΑΛ Ο ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟΣ.

    ΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΚΥΡΑ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟΣ ΜΕ ΑΥΤΕΣ

    ΑΙΝΤΕ ΒΟΔΙΑ Η ΞΥΠΝΗΣΤΕ Η ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ολα αυτά που λές αναιρούνται γιατί πάλι ακολούθησες τον ασαφαλιστή σου.

      Διαγραφή
    2. ΟΠΩς ΚΙ ΕΣΥ!!!!!!!!!ΑΠΟΔΕΙΞΕ ΜΑΣ ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΟΠΟΠΟΙΕΙΣΑΙ Κ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΤΙΚΑ. ΟΛΟΙ ΣΕ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ! 3ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΘΕΝ!!

      Διαγραφή
    3. ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΑΓΑΠΩ ΤΟΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗ ΜΟΥ

      Διαγραφή
  93. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ4 Οκτωβρίου 2012 στις 4:05 μ.μ.

    Τα μηνύματα τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
    ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΩΣΤΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΕΣΩΘΕΝ~@@@@

      Διαγραφή
    2. ΤΙ ΔΙΑΡΡΟΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ
      ΜΕ ΤΟΝ
      ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ

      Διαγραφή
  94. http://www.mindev.gov.gr/wp-content/uploads/2010/05/Cv-Selekos.pdf

    ΖΗΤΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ κ. ΣΕΛΕΚΟ ΝΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΛΥΣΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΣΟ, ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΥΡΕΣΙΤΕΧΝΙΕΣ, ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΑΘΕΙ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΗ.

    ΑΛΛΙΩΣ, ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΑΓΡΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλα κρασια.
      Μας δουλευουν ολοι και τα κονομανε

      Περιμενω να μας πουν που βρηκανε λεφτα του Ψωμιαδη δημοσια. Αλλιως να παει επισημα η Σιδερη να ρωτησει τον εισαγγελεα.
      Αν δεν εχουν βρεθει λεφτα να κανει μηνυση στο Μαρκουλακο γιατι μας κοροιδεψε για να παρει τις αγωγες.

      Επισης να ρωτησει τον Παντελιδη και τη παρεα τι εχουν κανει για τα κλεμμενα?

      ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΠΙΑ! ΠΑΠΑΡΙΕΣ!

      Διαγραφή
    2. ΣΩΣΤΑ! ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ, ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΙ ΑΥΤΟ.
      ΓΙΑΤΙ; ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΧΤΥΠΙΕΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ,ΟΡΙΣΤΕ!
      ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΡΕΞΑΜΕ ΓΙΑ ΑΓΩΓΕΣ ,ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΟΛΑ;
      ΚΑΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΨΕΜΑΤΑ ΑΥΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΛΕΓΧΕΤΕ; ΚΑΙ ΑΝ ΟΧΙ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΣΚΟΠΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ; ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ;ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΙΔΡΥΣΗ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ;
      ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;
      ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ;
      ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΣΑΣ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ; ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΕΙΣΤΕ.
      ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΚΑΡΙΕΡΑ,ΚΑΘΙΣΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ Ο ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ. ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ.Μ ΕΣΑΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ;;;;;;;;;;;;
      ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ.ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ.ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑΓΕΛΑΣΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ.
      ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ. ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.
      ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟΥΣ ΖΩΗΣ ΗΤΑΝ ΕΠΙΣΤΟΛΟΓΡΑΦΟΙ!

      Διαγραφή
    3. Οχι φιλε απατεωνες ηταν στην αλλη τους ζωη. Οι τιμιοι ασφαλιστες δεν μετεχουν σε αυτο το βρωμοσυλλογο. Εκει ειναι ολα τα λαμογια. Το κακο ειναι οτι η Σιδερη δεν δρα αυτοβουλα, εχει γινει οργανο δικηγορων η ταχει παρει χοντρα. Ολα μας βρωμανε πια. Μας φαγανε 3 χρονια, τα πιο σημαντικα.

      Διαγραφή
    4. ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΣ
      ΠΡΟΒΑΤΟ

      Διαγραφή
  95. Την Κυριακή στη Realnews η διαδρομή του μαύρου χρήματος στο σκάνδαλο Καρούζου,με πίνακα ΟΛΩΝ των offshore εταιρειών που εμπλέκονται!

    OPOIOS THELEI ,VRISKEI!
    ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΛΕΦΤΑ.
    ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΜΕΣΑ!
    ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΕΥΤΕΙ 20 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.
    ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΗΚΩΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τις offshore και τη διαδρομη ειπε οτι τις εδωσε ο οικονομικος διευθυντης στους εκκαθαριστες.
      Αυτοι τι εκαναν?
      Ο συλλογος τι εκανε?

      Ολοι την παπια

      Διαγραφή
    2. ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΗΝ ..ΚΌΤΑ

      Διαγραφή
  96. AYTA ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΓΡΑΦΕ Ο ΦΙΛΑΡΑΚΟΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΕΠΑΛΗΘΕΥΟΝΤΑΙ

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΕΘΝΙΚΗ- EUROBANK- Τ.Τ. ΚΑΙ ΑΣΠΙΣ ΒΑΝΚ ΦΥΣΙΚΑ

    ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;

    ΚΡΑΤΗΣΕ Ο ΜΕΘΥΣΤΑΚΑΣ Ο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΜΕ ΤΟ ΖΟΥΜΠΑ ΤΟ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ ΤΗ BAD BANΚ ΚΑΙ ΧΑΡΙΣΑΝΕ ΤΑ ΡΕΣΤΑ

    ΣΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 30 ΦΟΡΕΣ Η ΤΙΜΗ ΕΠΑΝΩ.

    ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ;

    ΟΤΙ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΗΔΕΝ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ! ΞΥΠΝΑΤΕ ΟΡΝΙΑ

    ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΤΣΕΠΗ
    ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΚΟΡΟΙΔΑΡΕΣ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑΚΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ

    ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΣΟΥ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΤΥΧΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΏΝ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΒΑΡΝΤ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩ ΚΟΛΟΠΕΤΙΝΙΤΣΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΣΟΥ

      Διαγραφή
    2. ΣΟΥΠΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΡΕ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΤΥΧΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ? ΚΟΙΤΑΞΕ ΟΤΙ ΑΛΛΟΣ ΕΓΡΑΦΕ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΚΛΠ ΠΡΟΧΘΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ? ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΘΑ ΣΩΘΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΙΑ! ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΕΜΑΣ?
      ΑΝΤΕ ΚΑΡΑΒΛΑΧΕ ΤΣΟΠΑΝΗ ΟΥΥΥΥΥΣΣΣΣΤΤΤΤ

      Διαγραφή
    3. οταν διαβαζω τετοιου ειδους απαντήσεις
      χαιρομαι για την καταντια μας
      γιατι αυτη αξιζουμε

      Διαγραφή
  97. ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ Μ Α Κ Ρ Υ Α ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ!
    ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΓΙΟΥΡΟΜΠΑΝΚ κλπ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΜΕ ΕΝΤΟΚΕΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΚΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ , ΜΕ ΛΗΞΗ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ ΤΩΝ ν ο μ ι μ ω ν ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΕΙΣΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΔΙΚΑ ΘΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΟΜΙΛΟΥΣ ΑΣΠΙΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΕΡΣΙΑΛ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΨΗ ΑΛΛΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΒΗ,

    ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΗ ΛΥΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΓΟΛΓΟΘΑ ΑΥΤΟΝ.
    ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ.
    ΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ
    ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΜΕ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΟΥΣΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ, ΠΟΥ Η ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΜΥΖΗΣΕ ΥΠΕΡΚΕΡΔΗ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ
    ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ/ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΗ, ΜΕ
    ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΚΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΝΟΜΙΜΟ ΤΟΚΟ ΣΤΟ 100% ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΠΟΥ ΕΠΕΝΔΥΘΗΚΑΝ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ. ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ.

    ανννννν!!!!!!!!!!!! ΕΙΣΤΕ ΝΟΜΙΜΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ Ή ΕΝΤΙΜΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΞΟΥΜΕ Α Μ Ε Σ Α ΝΑ ΣΥΣΤΑΘΟΥΝ, ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΥΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΞΟΥΜΕ!
    ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΕΤΙΑ, ΘΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΚΑΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ.
    ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΟΥΝ. ΚΑΠΟΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αΥΤη Η ώρα που όλο έρχεται και ποτε δεν φθάνει

      Διαγραφή
    2. Φίλε μου σαν ζημιωθείς μπορείς και μόνος σου να πας να καταθέσεις την πρόταση σου στο ΥΠΟΙΚ. Πιστεύω ότι θα έχεις άμεσα απάντηση και που ξέρεις να είσαι η αιτία επίλυσης του προβλήματος. στο πλευρό σου είμαστε και οι υπόλοιποι.

      Διαγραφή
  98. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΩΝ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ5 Οκτωβρίου 2012 στις 4:33 μ.μ.

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ:

    Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ ΚΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΣΙΔΕΡΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΜΕΝΗ ΣΤΙΣ 11/10/2012 ΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 20.00 Μ.Μ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ¨ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ¨ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥ Κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΜΩΡΑΙΤΑΚΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟΥΣ: " ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΕΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ".
    ΟΛΟΙ ΑΣ ΠΡΟΣΤΡΕΞΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΟΥΝ ΠΡΟΣΘΕΤΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΕΠ' ΩΦΕΛΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΠΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙ ΕΠΙ 1 ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΩΡΑ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΜΑ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΤΟΥ EXTRA3CHANNEL Ή ΣΤΟ EMAIL ΑΥΤΗΣ.

    ΤΟ ΣΩΜΕΑΤΕΙΟ ΜΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ-Κ Α Θ Η Μ Ε Ρ Ι Ν Ω Σ, ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΣ Κ. ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ, -ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΔΟ ΣΧΕΔΟΝ ΤΡΙΕΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΑΔΡΑΝΕΙΑΣ-ΑΝΑΛΓΗΣΙΑΣ, ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΔΙΑΡΚΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΠΟΝΕΣ Κ Α Θ Η Μ Ε Ρ Ι Ν Ε Σ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΤΕΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ. Κ. ΣΑΧΙΝΙΔΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟ, ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ -, ΠΡΟΣ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΜΙΑΣ ΔΙΚΑΙΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΛΥΣΗΣ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΠΙΚΟΥΡΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΤΟ ΤΟΣΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ Κ. ΑΛ. ΜΩΡΑΙΤΑΚΗ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΟΠΤΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΚΑΘΩΣ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΠΡΩΤΑ: ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ-ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΩΣ ΕΠΟΠΤΙΚΗΣ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΜΕΝΗΣ ΜΕ ΤΟΝ Ν. 3867/2010 ΑΡΧΗΣ), ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΓΡΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΑΡΜΟΔΙΑ ΚΑΙ ΘΕΣΜΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΜΕΝ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΠΡΟΣ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΗ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΟΥ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΙ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ.

    ΠΟΤΕ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΑΜΕ ΤΗΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΜΑΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΑΡΕΓΚΛΙΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΜΑΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΥΧΟΥΜΕ ΤΗΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΕΠΑΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥΤΩΝ ΠΡΟΣ ΠΛΗΡΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΟ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝ ΤΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΜΑΣ.
    ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΕΣ ΑΡΧΙΚΑ ΕΔΩ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ.
    ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΩΝ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΟΜΩ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ
      ΜΟΝΟ ΜΤΑ ΛΕΦΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
      ΣΑΣ ΚΥΝΗΓΑΤΕ
      ΚΑΙ ΜΟΛΙΑ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ
      ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΑΡΓΑΡΑ
      ΠΑΛΙΟ ΜΠΙΝΕΔΕΣ

      Διαγραφή
    2. O ΜΩΡΑΙΤΑΚΗΣ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΤΟΥΣ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΞΟΔΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΘΕΣΑΡΕΣ ΚΑΙ ΘΩΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΡΙΕΡΕΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ.
      ΕΣΕΙΣ,ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΤΗ ΔΙΑΙΩΝΙΣΗ ΤΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ;
      ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΕΝΑΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΕΠΙΔΟΞΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ, ΠΩΣ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΜΜΕΣΗΣ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ, ΧΩΡΙΣ ΕΚΡΟΗ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ, ΜΕ ΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΚΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΝ ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΖΩΗΣ;
      ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΜΩΡΑΙΤΑΚΗΣ; ΣΕ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ;ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΒΗΜΑΤΑ ΠΙΣΩ; ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΕΠΙΔΙΩΚΕΤΕ; ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΝΑ ΕΚΔΙΚΑΣΘΟΥΝ ΟΙ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΣΥΣΣΩΡΕΥΜΕΝΑ;
      ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ..ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ;
      ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΜΩΡΑΙΤΑΚΗ, ΠΟΥ ΠΕΤΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ,
      ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ;;;;;;;;
      ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΣΑΤΕ,ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΝΑ ΣΤΑΛΕΙ Α Μ Ε Σ Α ΕΞΩΔΙΚΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΗΣ ΓΙΟΥΡΟΜΠΑΝΚ, ΤΗΣ ΤΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ..ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ...ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΣΤΟ Τ.Τ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΜΠΑΝΚ....
      ΜΕΤΑΞΥ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ;;;; ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ; ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΤΕ; ΣΕ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ;;; ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ.

      Διαγραφή
  99. ΕΔΩ ΓΕΛΑΝΕ
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ
    ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΚΚΑΑΚΚΑΑ ΜΟΥΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Ποιος αλλος ειναι καλεσμενος εκτος απο τη Σιδερη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΕ ΠΟΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ? ΓΙΑΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. ΚΑΙ ΟΑ ΝΤΡΑΣ ΤΗΣ Ο
      ΜΠΑΣΤΟΥΝΟ ΒΛΑΧΟΣ

      Διαγραφή
  101. Η πρόταση του συλλόγου για τις αποζημιώσεις μας έχει λογική και θα μπορούσε να είναι ρεαλιστική βάση επίλυσης. Το βασικό πρόβλημα είναι η χρηματοδότηση του Εγγυητικού Κεφαλαίου, αλλά και εκεί έχουν κατατεθεί ρεαλιστικές προτάσεις, που μα ικανοποιούν σε βάθος χρόνου. Ο Νόμος αποζημίωσης του 2010 πρέπει να είναι το ελάχιστο των επιδιώξεων μας, ενώ θα πρέπει να υπάρξουν και περαιτέρω βελτιώσεις όπου γίνεται και βέβαια χωρίς αντισυνταγματικά πλαφόν αποζημιώσεων των ΑΣΣΕΤ, που πολύ περισσότερα προβλήματα θα δημιουργήσουν, παρά θα επιλύσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ Η ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ
    ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΕΙ
    ΗΝ Α ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΕΙΣΟ...ΜΩΡΑΙΤΑΚΗΣ
    ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΟ ΕΠΕΝΔΥΜΕΝΟ ΣΕ ΡΗΤΡΑ UNIT LINKED ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ
    ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ
    ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΩς ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή