ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΚΑΙ ΣΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ

Αγαπητοί μας ασφαλισμένοι,

την μεθεπομένη των εκλογικών αποτελεσμάτων Τετάρτη 20 Ιουνίου (σύμπτωση άραγε) η περίφημη τράπεζα της ελλάδος έβγαλε στη δημοσιότητα την διαπιστωτική πράξη που λίγο πολύ τι μας λέει? Ότι οδηγούμαστε σε ασφαλιστική εκκαθάριση βάση του νόμου 400/1970. Κύριοι εσείς στη τράπεζα της ελλάδος μπορείτε να μας πείτε τη μετοχική σας σύνθεση, τους βασικούς μετόχους σας και κατ' επέκταση τα συμφέροντα που υπηρετείτε? Γιατί σίγουρα οι στρατηγικές σας είναι αντίθετες από των Ελλήνων πολιτών και κατ' επέκταση του Ελληνικού κράτους. Η διαπιστωτική πράξη βρίσκεται στο κάτωθι σύνδεσμο:


Περιμέναμε 3 ολόκληρα χρόνια από την ανάκληση της αδείας κατά τη διάρκεια των οποίων τουλάχιστον 4 εταιρίες (KPMG, Ernst&Young, Baker Tilly, Hewwit) εργάστηκαν με το αζημίωτο και με λεφτά των ασφαλισμένων για να μας πείτε τελικά ανεκδιήγητοι κύριοι βογιατζή και παυλόπουλε ότι δεν καθίσταται δυνατή η επιβεβαίωση του ανοίγματος. Επειδή σας γνωρίσαμε από κοντά δεν περιμέναμε και κάτι καλύτερο από εσάς. Εσείς κύριε παυλόπουλε μήπως ξέρετε κάτι σχετικά με τη λέξη ΕΠΕΙΑ και την ανάκληση της άδειας που η προηγούμενη υπηρεσία σας επέβαλε?

Κύριε Σαμαρά, προεκλογικά είχατε εκδώσει επίσημο δελτίο τύπου στις 12/06/2012 που είχαμε προβάλει σε παλαιότερη ανάρτηση με τίτλο "Συνάντηση του Σωματείου με τη ΝΔ". Μεταξύ άλλων αναφέρει τα εξής:

"Έχοντας υπόψη το κοινωνικό και συστημικό ζήτημα που έχει ανακύψει στην αγορά από την πτώχευση αυτού του ομίλου, θα στοχεύσουμε στην πλήρη κάλυψη και με χρονικό ορίζοντα το ταχύτερο δυνατό, για να μην απομειώνεται η αξία του ασφαλιστικού χαρτοφυλακίου."

Το δελτίο τύπου βρίσκεται στο επίσημο site του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, ανακούφισε των Έλληνα ψηφοφόρο και αποτελεί προεκλογική δέσμευση για εξεύρεση λύσης στο καυτό θέμα το οποίο όσο παραμένει άλυτο τόσο πιο έντονο γίνεται.

Πιο αναλυτικά ο σύνδεσμος είναι: Δελτίο Νέας Δημοκρατίας υπόθεση Ασπίς

Εξάλλου κ. Σαμαρά η ανάκληση της αδείας έγινε πρίν 3 χρόνια περίπου στις 21/9/2009 επί κυβερνήσεως του κόμματος σας με πρωτοβουλία του τότε πρωτοκλασάτου στελέχους σας κ. παπαθανασίου υπουργού οικονομικών και του διοικητή της επεια κ.πέτσα κουμπάρου του τότε πρωθυπουργού κ. καραμανλή. Έχετε ιερό καθήκον, υποχρέωση, και δυνατότητα ως Πρωθυπουργός και αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας κ. Σαμαρά να δώσετε την πολυπόθητη λύση που υποσχεθήκατε προεκλογικά και να αλλάξετε με μια κίνηση την άποψη στο πανελλήνιο για το πολιτικό σύστημα με μια δίκαιη απόφαση σας. Αναμένουμε τις πρωτοβουλίες σας.

262 σχόλια:

  1. http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=205918

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και σε πολλά άλλα ταμεία ασφαλιστικά το ίδιο έκανε η ΤτΕ


    Logo ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ online

    Παρασκευή, 22 Ιουνίου 16:59


    Αυτεπάγγελτη παρέμβαση για τη διαχείριση και τη δραματική μείωση των αποθεματικών του Ενιαίου Δημοσιογραφικού Οργανισμού Επικουρικής Ασφάλισης και Περίθαλψης (ΕΔΟΕΑΠ) έκανε ο εισαγγελέας οικονομικού εγκλήματος Γρηγόρης Πεπόνης.

    Λίγες ώρες μετά τη δημοσιοποίηση της πρόθεσης του ΕΔΟΕΑΠ να προσφύγει στα εγχώρια και ευρωπαϊκά δικαστήρια για το κούρεμα των ομολόγων και το ύψος της περιουσίας του ταμείου, ο εισαγγελέας διέταξε δικαστική έρευνα προκειμένου να εντοπίσει τυχόν ευθύνες για το τεράστιο πρόβλημα ρευστότητας και κατά συνέπεια βιωσιμότητας, που αντιμετωπίζει ο Οργανισμός επικουρικής ασφάλισης και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης των δημοσιογράφων. Η έρευνα στρέφεται προς κάθε κατεύθυνση καθώς ο εισαγγελέας δεν θα ερευνήσει μόνο τυχόν ευθύνες της Τράπεζας της Ελλάδος για το «κούρεμα», αλλά και τυχόν ευθύνες στελεχών του ΕΔΟΕΑΠ ως προς τη διαχείριση των αποθεματικών του ταμείου. (Διαβάστε εδώ: http://www.capital.gr/News.asp?id=1537074)

    Το θέμα δημοσιοποιήθηκε χτες με επιστολή της ΤτΕ με την οποία επιρρίπτονται ευθύνες στη διοίκηση του ΕΔΟΕΑΠ αναφορικά με το γεγονός ότι τα αποθεματικά του ταμείου στο κοινό κεφάλαιο της τράπεζας περιορίστηκαν από 115.000.000 ευρώ πριν από το PSI, σε μόλις 5.600.000 ευρώ. Η ΤτΕ ξεκαθαρίζει ότι οι αναλήψεις που ζητούσε και τελικά έκανε ο ΕΔΟΕΑΠ για να καλύψει πάγιες ανάγκες του, γίνονταν μέσω ρευστοποίησης των νέων, μετά το PSI, ομολόγων που βρίσκονταν στο Κοινό Κεφάλαιο.

    Το Δ.Σ. και ο οικονομικός διευθυντής του ΕΔΟΕΑΠ επιμένουν ότι δεν είχαν επίσημη ενημέρωση. Προς τούτο έδωσαν στη δημοσιότητα πίνακα στον οποίο φαίνεται ότι μετά τις 28/3/12 το υπόλοιπο του λογαριασμού, μετά και δύο αναλήψεις ύψους 10 εκατ. ευρώ, δεν ήταν 35 εκατ. ευρώ, βάσει την τρέχουσας τιμής ομολόγων όπως αναφέρει στην επιστολή του ο υποδιοικητής της ΤτΕ, αλλά εμφανίζεται να διατηρείται στο ποσό των 105,3 εκατ. ευρώ. (δείτε εδώ: http://www.protothema.gr/economy/article/?aid=205683)

    Να σημειωθεί πως το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, κατήγγειλε ομόφωνα, με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, τους χειρισμούς της διοίκησής του ΕΔΟΕΑΠ, τη στάση της διοίκησης της Τραπέζης της Ελλάδος για τα οικονομικά του αυτόνομου και αυτοδιοίκητου Ταμείου των δημοσιογράφων, και κυρίως τις ευθύνες για την προκλητική διαχείριση των αποθεματικών του φορέα.

    Το ερχόμενο Σάββατο πάντως είναι προγραμματισμένη γενική συνέλευση των μετόχων-μελών του ΕΔΟΕΑΠ και δεν αποκλείεται, εφόσον το αιτηθεί το 5% των μετόχων – ασφαλισμένων να διεξαχθεί και διαχειριστικός έλεγχος στο ταμείο, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

    κε πεπόνη για την ασπίδα και την διαχείρισή της και την ΕΠΕΙΑ και τα καταμειωμένα αποθεματικά της και τους επόπτες και τον αδαμόπουλο και τον αναγνωστόπουλο και το κακό συναπάντημα τίποτε????καμία αυτεπάγγελτη δίωξη!????????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ. ΑΦΗΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ.
    ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΡΕΞΙΜΟ ΤΩΝ ΚΟΛΛΗΤΩΝ ΤΟΤΕ.

    ΑΛΛΑ, ΟΛΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΡΥΘΜΟ ..

    ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΙΜΟΡΡΑΓΕΙΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.

    ΠΡΕΠΕΙ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ?

    Ο ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΓΡΙΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ.
    ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΑΡΑΓΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΚΑΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΜΗ?
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ?
    ΠΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ. ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΚΘΕΤΕΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ?
    ΒΑΛΤΟΙ ΕΙΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΚΑΝΕΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΝΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ,ΑΣΧΕΤΟΙ,ΚΟΝΤΟΦΘΑΛΜΟΙ ΨΕΥΤΟΠΟΛΙΤΙΚΟΙ
    ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ,ΧΑΣΑΜΕ ΣΧΕΔΟΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ
    ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ,ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΣΑΧΙΝΙΔΗ
    ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΤΗΝ ΚΑΝΑΤΕ ΜΑΥΡΗ
    ΚΑΙ ΜΑΥΡΕΣ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ
    ΤΑ ΞΕΠΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΟΛΑ,ΚΑΙ ΑΜΟΙΦΘΗΚΑΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΑ!!!
    ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ!!!!!!!!

    ΤΕΛΕΣΑΤΕ ΕΡΓΟ ΕΥΦΑΝΤΑΣΤΟ,ΕΠΙΤΥΧΕΣ!!!!!
    ΑΙ Γ@^*#$) ΜΟΥΛΟΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. σε εγρηγορση ολοι και κυριως το σωματειο!
    αυτοι θα ορκισθουν στη βουλη και θα πανε για διακοπες ..
    η βουλη θα κλεισε.
    εμεις θα περιμενουμε?
    τι λετε?
    ποσοι-ποσοι θα φουνταρουμε απο τα μπαλκονια μεχρι τοτε?
    ελεος..ελεος πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. η Ν.Δ προτεινε λυση μεσα απο δελτιο τυπου,τωρα η ΤτΕ τι ανοησιες μας λεει????
    για ενοχληστε τωρα,μην γινει καμια βλακεια ,αν ειναι δυνατον???
    5-6 μερες δεν περασαν καλα-καλα ,μ'αυτο το δελτιο,που μας πληροφορησε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. TOYΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΧΡΗΓΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ!
    ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ, ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΝΑ ΤΟΥ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΥΣΕΙ.
    ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΧΑΣΙΜΟ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.
    ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΟΛΟΙ!
    ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΡΑΓΙΚΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΕΣ.
    ΒΑΛΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.
    ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.
    ΔΙΑΛΥΘΗΚΑΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τερμα ολα. Η υποθεση μας εκλεισε. Εκκαθαριση και οσοι απο εμας υπαρχουμε ακομη θα παρουμε καποια ψιλα μετα απο 20 χρονια. Τι κριμα ομως. Θεωρητικα ειχαμε τοση δυναμη και στην πραγματικοτητα περιπεσαμε σε πληρη ανυποληψια. Ολα εγιναν βαση συγκεκριμενου σχεδιου. Στην αρχη μας υποσχεθηκαν τα παντα και σταδιακα μας αφαιρουσαν κατι φτανοντας στο σημερινο τιποτα. Μας μετρησαν και καταλαβαν πως δεν εχουμε καρδια να διεκδικησουμε πισω τις ζωες μας οπως πολλοι αλλοι (δες ταξιτζηδες, φαρμακοποιους κτλ). Ηξεραν πως ο αγωνας μας ειχε προδοθει εξ αρχης. Κριμα και παλι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Επιτέλους άρχισαν κάποιοι να αποδέχονται ότι τα λεφτά μας χάθηκαν.
    Ο Ψωμιάδης μπήκε φυλακή.Οι ασφαληστές που ήταν οι εκτελεστές του εγκλήματος;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΚΩΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΤΑΙ ΤΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ,ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.
    ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ,ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ
    ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΤΕ??????
    ΕΜΕΙΣ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ!!!!
    ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΝΑ Τ'ΑΦΗΣΟΥΜΕ??????
    ΟΧΙ!!
    Ο Χ Ι ! ! !
    ΠΙΣΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΑ!!!!!!!!
    ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΜΕ!!!!!!!!
    ΚΑΚΩΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΜΕ!!!!!!!
    ΚΑΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠ'ΟΛΟΥΣ ΤΗΝ ΕΠΕΙΑ!!!!!!!
    ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΜΑΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΣ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ.
    ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ
    ΕΙΝΑΙ Ο ΣΕΛΕΚΟΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΗΝΥΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΑΓΑΓΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΥΘΥΝΟΤΑΝ....(ΑΝΤΕ ΚΑΛΑ)
    ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΓΙΝΕ Γ.Γ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ..ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ.

    Ο ΒΓΟΝΤΖΑΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΠΑΣΟΚ ΟΠΩΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΩΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΠΑΝΕΛ

    ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ?
    ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Ή ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ.
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ? ΤΗ ΔΙΠΛΑΝΗ ΠΟΡΤΑ ΘΑ ΧΤΥΠΟΥΣΑΝ.

    ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑΧΕΙ, ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΣΣΕΣΘΕ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ.
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ.
    ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΑ. ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΧΑΣΑΜΕ ΠΟΛΛΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΠΟΣΗ ΑΚΟΜΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΕΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙΟΙ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΚΙΝΗΣΗ.
    ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΟΛΟΙ .
    ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ.
    ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΟΥΤΕ ΤΩΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ ΟΥΤΕ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ
    ΟΥΤΕ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ ΝΤΑΒΑΤΖΗ.
    ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.

    ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΙ, ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΑΣ!! ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ!
    ΠΩΣ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΩ ΣΕ ΕΝΑΝ ΣΥΛΛΟΓΟ, ΠΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΚΑΤΟΝΟΜΑΖΕΤΕ ΩΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΥΣ?
    ΕΜΑΣ, ΤΩΝ ΑΣΣΕΤ ΕΝΝΟΩ, ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΑΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ.
    ΕΣΑΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΙΘΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ...
    ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΙΑΣΥΡΑΤΕ, ΜΑΣ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΑΜΕ, ΚΙ ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΤΕΣ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ..
    ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΤΕ.
    ΚΑΙ Ο ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΤΟ ΠΕΡΝΑΤΕ ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ.
    ΖΗΤΗΣΤΕ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ /ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΗΚΜΑΣΑΝ.
    ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΤΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ.
    ΤΙ ΑΛΛΟ Θ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ!!!!
      ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ,ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ ΠΑΛΙ ΧΡΗΜΑΤΑ
      ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ,ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ[ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΓΡΑΨΕ]
      ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΗΞΕΡΑΝ ΝΑ ΘΑΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥΧΟΥΣ ΑΣΣΕΤ[ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ]
      ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ
      ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΝΕ!

      Διαγραφή
  13. μακρυα απο ολους τους αλητες.χρηματα θελουν να μας φανε παλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. και να σκεφτειτε οτι τα ασσετ απο αποψη υψους χρηματος ,ειναι το 80% και βαλε του συνολου των απαιτησεων.
    τι καταλαβαινουν δηλαδη?
    καταστραφηκαμε, και το μονο που τους νοιαζει ειναι πώς να καθυβρισουν τους ιδιους τους πελατες τους και να διαιρεσουν τους ασφαλισμενους.
    γιατι, κακα τα ψεματα. αλλο να κλαις 100 χιλ ευρω και αλλο 10!
    χωρις αυτο να σημαινει οτι ολοι δεν εχουμε τα προβληματα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. http://www.asfalisinet.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%AD%CE%B4%CF%81%CE%B9%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B2%CF%81%CE%AC%CE%B2%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%BA%CE%BF%CF%81%CF%85%CF%86%CE%B1%CE%AF%CF%89%CE%BD-%CE%B1/

    ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ! ΠΛΑΚΑ ΘΑΧΕΙ..ΚΥΡΙΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΔΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΞΕΡΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. TA ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΧΑΘΗΚΑΝ.
    ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΛΗΤΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΕΧΑΓΙΑΟΓΛΟΥ ΝΑ ΠΡΟΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ.
    ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΠΙΑ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΧΑΘΗΚΑΝ.
    ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΤΕ.
    ΑΝ ΧΑΘΗΚΑΝ , ΑΦΗΣΤΕ ΕΜΑΣ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ.
    ΤΙ ΤΟ ΛΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ? ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΗΡΑΤΕ ΑΠΟΦΑΣΗ..ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.ΤΙ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ?
    ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ?
    ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΙΟΣ?
    ΤΟΣΟ...Μ.....ΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ?
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΕΥΘΥΝΕΣ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑΝ...\
    ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 18:42Πείνα για το λαό, αυξήσεις για τα κομματόσκυλα του ΠΑΣΟΚ.

    28 Ιουνίου 2012 Blog
    114EmailShare
    Ο Σαχινίδης τον Φεβρουάριο του 2012 έδωσε στη ζούλα αυξήσεις στους μετακλητούς υπάλληλους των πολιτικών.
    [Το θέμα αυτό θα το δει η ΝΔ; Έλεος με το βόλεμα άσχετων φίλων και κολλητών σε θέσεις συμβούλων και ειδικών συνεργατών που δεν καταλαβαίνουν Χριστό και τα ξύνουν όλη μέρα... βάλτε τους τουλάχιστον σε καμιά πιο παραγωγική θέση στο δημόσιο]
    Σεπτέμβριος 2011. Η κ.Ιωάννα Λ. προσλαμβάνεται στην Γ.Γ. Ενημέρωσης ,επί υπουργίας Η. Μόσιαλου, με μισθό 1.244 ευρώ.

    Μάιος 2012. Ο Α. Αργυρός προσλαμβάνει την ίδια υπάλληλο στην ίδια θέση με μισθό 2.106 ευρώ, δηλ σχεδόν διπλάσιο!!!

    Αναρωτιέστε γιατί αυτή η διαφορά στον μισθό;

    Διότι η νέα πρόσληψη γίνεται με την 2/16306/0022/23.02.2012 κοινή απόφαση του τότε αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Φίλιππου Σαχινίδη και του υφυπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Ντίνου Ρόβλιαπου προβλέπει αυξήσεις στις αποδοχές των μετακλητών και ειδικών συμβούλων των πολιτικών γραφείων…
    Όσο και αν τον Μάρτιο, όταν το θέμα είχε διαρρεύσει, ο Φ. Σαχινίδης είχε προσπαθήσει να δικαιολογηθεί λέγοντας ότι με την απόφασή του ουσιαστικά μειώνονται οι αποδοχές τους, το παράδειγμα τον διαψεύδει…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΥΤΟ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ?
    ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΑ!
    ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ, ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΑΣΕΤ,
    ΕΝΩ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΠΟΛΛΑ!!!
    Ο ΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ, ΙΣΩΣ ΝΑΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ.
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΠΟΜΕΙΩΣΗΣ ΤΟΥ.


    Μπαίνει το ΣΔΟΕ στο Επικουρικό-Επιχείρηση σκούπα εξαγγέλει ο Δημήτρης Ζορμπάς
    Συντάκτης / NextDeal
    Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2012 09:40
    Tweet it

    Comergon: Τον Ιούλιο ο 3ος Κοινωνικός Απολογισμός
    Ερχονται αλλαγές και στις τραπεζικές ασφαλιστικές;
    Η Interamerican, το όνειρο και η ποίηση
    Προνομιακές προσφορές υγείας απο την Allianz

    Την παρέμβαση του ΣΔΟΕ για τις περιπτώσεις που το Επικουρικό Κεφάλαιο κατέβαλε αποζημιώσεις υψηλότερες των 20.000 ευρώ, την αντικατάσταση του 80% των συνεργαζόμενων δικηγόρων με το Επικουρικό Κεφάλαιο και την ένταξη στον Τειρεσία των διαμεσολαβούντων όλων εκείνων των ασφαλιστών που οφείλουν χρήματα σε εταιρείες που έκλεισαν εξήγγειλε, από το βήμα της συνέλευσης του Επικουρικού Κεφαλαίου ο πρόεδρος της Διαχειριστικής Επιτροπής Δημήτρης Ζορμπάς.
    Ο κ. Ζορμπάς ανέφερε ακόμη ότι η Τράπεζα της Ελλάδος και η πολιτεία θα πρέπει να αποφασίσουν τι θα κάνουν με το Επικουρικό Κεφάλαιο.
    Η πολιτεία τόνισε θα πρέπει να αποφασίσει πως θέλει το επικουρικό
    -μόνο για τα ανασφάλιστα οχήματα
    -η για τα ανασφάλιστα οχήματα και για το λογαριασμό
    αρωγής.
    Εάν θέλει και τα δυο ή πρέπει να δώσει χρήματα ή πρέπει να νομοθετήσει γενικό η επιμέρους όρια αποζημίωσης. Άλλη λύση δεν υπάρχει, τόνισε ο κ. Ζορμπάς.
    Σημειώνεται ότι το έλλειμμα του Επικουρικού έφθασε το 2011 στα 614 εκατ. ευρώ
    Διάδωσε το

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ?????????????????????

    Το σκάνδαλο Ασπίς…
    29 Ιουνίου, 2012Σχολιάστε
    Έχουν το δικαίωμα οι Ασφαλισμένοι στην πρώην Ασπίς να μάθουν αναλυτικά και με στοιχεία, πόσα ξόδεψαν οι υπεύθυνοι της ”Εκκαθάρισης” της περιουσίας της μέχρι στιγμής για να μπορέσουν να κάνουν την…”Εκκαθάριση”; Νομίζουμε ότι η Νομοθεσία που γράφτηκε για να γίνονται πραγματικές…”Εκκαθαρίσεις” σε αυτές τις περιπτώσεις από τα διορισμένα κομματικά στελέχη,δεν επιτρέπει να δημοσιεύονται αυτά τα στοιχεία! Για όλα φρόντισαν οι φίλοι μας οι Κομματικοί Διαχειριστές του Δημόσιου χρήματος και έγραψαν με μεγάλη επιμέλεια τους σχετικούς νόμους να μπορούν να… χειρίζονται τα χρήματα αυτά εκ του ασφαλούς κάτω από την Ελληνική Νομοθεσία που οι ίδιοι γράφουν! Τζάμπα ψάχνουμε να βρούμε την άκρη… Η μόνη ελπίδα που φαίνεται να αποδώσει μετά από μερικές… δεκαετίες είναι οι αγωγές που γίνονται κατά του δημοσίου για παράβλεψη καθήκοντος και συγκάλυψη των παράνομων ενεργειών της Εταιρείας και των δαιδαλωδών διαδρομών που ακολουθούσε το χρήμα του κόσμου πριν καταλήξει στις τσέπες των καταχραστών… Τα στοιχεία που κυκλοφορούσαν στη δημοσιότητα τις συγκεκριμένες εποχές, αποτελούν αδιάψευστα στοιχεία της συγκάλυψης των πολιτικών εποπτικών αρχών… Οι δικηγόροι καλά θα κάνουν να μελετήσουν τους σχετικούς νόμους και να αμφισβητήσουν την αντικειμενικότητά τους και την ακεραιότητά τους. Βάση ποίου κριτηρίου έγραψαν και ψήφισαν νόμους που εμποδίζουν τη γρήγορη και δίκαιη εκκαθάριση παρόμοιων περιπτώσεων;


    Οι πονηριές και τα υστερόβουλα κίνητρα, δήθεν για να γίνει σωστή δουλειά, φαίνονται και όπως η Νομοθεσία έχει προβλέψει και παραπέμπει ως κακούργημα την Ενσυνείδητη Άσκηση της “Αποσβεστικής Προθεσμίας”, άρθρο 86, παρ. 1, με τον ίδιο τρόπο να προσβληθεί η εγκυρότητα των σχετικών νόμων που κωλύουν την απόδοση της δικαιοσύνης σύμφωνα με το “Πνεύμα του Νόμου”! Αυτό που σημαίνει η “Αποσβεστική Προθεσμία” είναι ότι οι Δικαστικοί ενσυνείδητα δεν προωθούν ορισμένες υποθέσεις, είτε για να δώσουν το χρόνο στους υπαίτιους να βρουν δικαιολογητικά ή για να παραγραφούν και να κλείσει η υπόθεση! Η ίδια φιλοσοφία μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για τη συγγραφή Νόμων που εξυπηρετούν την Εκτελεστική Εξουσία, η οποία έχει καταργήσει την Ανεξαρτησία της Νομοθετικής με την απαράδεκτη χρήση της “Κομματικής Πειθαρχίας” όταν καλούνται να ψηφίσουν Νόμους οι Βουλευτές! Θυμάστε το “Αποφασίζομεν και Νομοθετούμεν” των Κομμάτων που είναι το ίδιο με το “Αποφασίζομεν και Διατάσσομεν” των Χουντικών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Η ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΝ!
    ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΑΣ,
    ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΜΑΣ,
    ΑΝΑΘΕΣΤΕ ΣΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΘΕΙ
    ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗ 10ΕΤΙΑ ΤΩΝ ΑΣΕΤ, ΑΛΛΑ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΕΤΙΑ, ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΕ ΠΑΝΤΑ..
    ΚΑΙ ΑΣ ΒΡΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΘΕΙ ΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ.

    ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ!
    ΤΡΙΨΤΕ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΣΑΜΑΡΑ,ΚΑΜΜΕΝΟΥ,ΚΟΥΒΕΛΗ, ΤΣΙΠΡΑ
    ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ
    ΚΑΙ ΑΣ ΔΟΘΕΙ ΑΝΑΣΑ Σ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΡΙΞΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠ ΕΞΩ ..
    ΣΤΟ ΒΟΘΡΟ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ.
    ΜΟΝΟ ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΑΙΡΝΕΙ.
    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!
    ΟΧΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ, ΟΧΙ ΑΤΟΚΕΣ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ..ΟΧΙ ΑΛΛΟΣ ΒΙΑΣΜΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. OI ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ.
    ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ ΚΟΡΟΙΔΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΕΜΕΙΣ...ΑΠΛΑ...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο ΧΑΤΖΗΣΩΚΡΑΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ ΣΕ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΕΤ3, ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ, ΝΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΝ???

    ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ...ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΕ ΚΙ Ο ΘΕΟΣ!

    lavi@ert3.gr,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Στα 614 εκατ. ευρώ ανήλθε στο τέλος του 2011 το έλλειμμα του Επικουρικού Κεφαλαίου, σύμφωνα με τα στοιχεία απολογισμού για την προηγούμενη χρήση, που παρουσιάστηκαν στη χθεσινή γενική συνέλευση. Η εκτίναξη του ελλείμματος καθιστά εξαιρετικά δύσκολη τη διαχείριση των ζημιών που έχουν συσσωρευθεί, με συνέπεια οι αποζημιώσεις να καταβάλλονται πλέον με καθυστέρηση τριών ετών, ενώ σοβαρά προβλήματα στην καθημερινή λειτουργία του φορέα δημιουργεί η υποβολή κατασχετηρίων από δικαιούχους αποζημιώσεων, οι οποίοι διεκδικούν άμεσα τα χρήματα που τους έχουν επιδικαστεί. Ο πρόεδρος του Επικουρικού κάλεσε την Πολιτεία να πάρει θέση, αποσαφηνίζοντας τον ρόλο που πρέπει να διαδραματίσει ο φορέας, καθώς στην πλειονότητα των ευρωπαϊκών χωρών ο σκοπός του περιορίζεται στην κάλυψη των παθόντων από ανασφάλιστα οχήματα. Αντίθετα, στη χώρα μας η δραστηριότητά του επεκτείνεται και στην αποζημίωση των εκκρεμών υποθέσεων από εταιρείες που πτώχευσαν, εκτινάσσοντας το κόστος λειτουργίας του μετά τις διαδοχικές πτωχεύσεις ασφαλιστικών εταιρειών. Στο πλαίσιο των προτάσεων που επεξεργάζεται η διοίκηση του φορέα είναι ο διαχωρισμός και η δημιουργία κατά τα τραπεζικά πρότυπα ενός «κακού» και ενός «καλού» Επικουρικού, μεταφέροντας τις επισφάλειες και τα χρέη προς το «κακό» Επικουρικό Κεφάλαιο, προκειμένου το υγιές να ξεκινήσει από το μηδέν.

    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΛΟΓΗ ΛΥΣΗ??? ΧΑΣΑΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥς ΚΟΠΟΥΣ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΑΛΗΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ
    ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΑΖΑΝ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΕΚΔΙΔΑΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. http://www.capital.gr/Articles.asp?id=1484488

    Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ 2011 ΜΟΝΟ ΕΙΧΕ ΖΗΜΙΕΣ 450 ΕΚΑΤ. ΟΣΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΓΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ. ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ, ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΤΕ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ? ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΒΟΓΙΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΙ ΠΟΥ Η ΠΟΛΛΑ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΕΣΑΣ. ΑΧΡΗΣΤΗ. ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΧΥΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΑΣ.

    ΘΑ ΤΑ ΜΑΘΕΙ ΤΑ ΧΟΥΝΕΡΙΑ ΣΑΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΥΡΙΟΙ!!!! ΚΑΙ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΘΕΤΙΚΟ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΝΑ ΦΥΤΕΥΕΤΕ ΑΓΓΟΥΡΑΚΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΑΣ.

    Τ' ΑΚΟΥΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΒΟΓΙΑΤΖΗΔΕΣ, ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΙ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΑΔΑΜΟPΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ;
      ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΗ

      Διαγραφή
  29. ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΩΝ,
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ?
    ΑΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΚΑΛΑ.
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,
    Ή ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ?
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ?
    ΤΩΡΑ, ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ? ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ?
    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ?
    ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ.
    ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΕΣΕΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΟΥΣ.
    ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ. ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.
    ΔΑΝΕΙΟ ΕΝΑΝΤΙ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΕΙΝΑΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.
    ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΤΡΕΧΟΥΝ.
    ΑΛΛΙΩΣ, ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ρε παιδια, τα κομματα δανειοδοτηθηκαν και χωρις αντικρυσμα.
    κι εμεις απαιτουμε να εφαρμοστει ο νομος και να δανειοδοτηθει το εγγυητικο ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΝΤΑΙ.

    τι σκ....α πολιτικη ειναι αυτη?
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΞΙΟΙ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ. ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ!
    ΤΑ ΕΥΛΟΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ..
    ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ.
    ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΧΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΑΝΟΥΜΕ ΑΓΡΙΑ.
    ΔΕ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ..
    ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. μηπως πρέπει να ζητήσουμε την αποφυλάκιση του ΨΩΜΙΑΔΗ,να επαναλειτουργήσει την εταιρεία του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ο Τριανταφυλλόπουλος χθες, στον κίτρινο τύπο, αποκάλυψε όλα τα βρώμικα ρουσφέτια που έχει κάνει ο αξιότιμος κ.Σταικούρας,υφυπουργός οικονομικών.
    Με τέτοιους πολιτικούς να είστε σίγουροι ότι θα βρούμε το δίκιο μας.
    Ζήτω ο Παυλόπουλος,ζήτω ο Παπαθανασίου,ζήτω ο Σταικούρας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ANTE, KAΘΙΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ.
    ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΑ ΚΟΛΠΑ.
    ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΔΟΧΗ, ΠΑΜΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟΥ.
    ΡΕ,ΕΙΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ????
    ΤΩΡΑ,ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΛΕΜΕ?
    ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΛΕΜΕ ΤΟΥ ΕΓΓΥΗΤΚΟΥ,
    ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΜΑΣ, ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΠΟΥ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΝ?
    ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ?
    ΠΑΛΙ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΕΔΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ>?
    ΤΙ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. http://www.protothema.gr/economy/article/?aid=208352

    Οσο ειναι καιρος! ειναι ακριβως το ιδιο αντικειμενο.
    Συγκροτηστε μια επιτροπη ανθρωπων με γνωση και υποσταση και ξεκινηστε παραλληλες κρουσεις.
    Δεν θα γινει τιποτα απο μακρυα και με καταγγελιες.
    Οι δεσμευσεις υπαρχουν.
    Η χρηματοδοτηση του εγγυητικου ειναι ευκολη υποθεση, αν μοιραστει σε μερικες τραπεζες.
    Εξαλλου, συμφωνα με το νομο, τα χρηματα θα αποδιδονται σταδιακα.
    ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ ΤΟ 50%...π.χ ΣΕ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΤΤΕΤΑΙ Η ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΡΙΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ.

    για το ονομα του θεου ομως!
    επιτροπη με προτασεις και τερμα οι βλακωφδεις γκρινιες και ατελεσφορες επιθεσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. O κύριος που φαίνεται ότι έχει γνώσεις γιατί δεν προίσταται μιας τέτοιας προσπάθειας;
    Ολοι εμείς τα θύματα,είμαστε απλοί αφελείς άνθρωποι που περιμένουμε να λειτουργήσουν οι νόμοι του κράτους που με την ζωή μας υπερασπιστήκαμε.
    Ισως μια επαφή με την κ.Σιδέρη να βοηθούσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. τι λετε ρε παιδια?
    250.000 ασφαλισμενοι, περιμενουμε απο κυριους και κυριες να πουν μια κουβεντα στο σωματειο , μπας και βοηθησουν?
    υπαρχει υποσταση στο σωματειο? εχει καποιους σοβαρους συμβουλους? εχει ανθρωπους που μπορουν να εκπροσωπουν τοσες χιλιαδες ανθρωπους με τεραστια συμφεροντα ζωης και υγειας ή
    φτασαμε εδω που φτασαμε με τη διαπιστωση οτι ειμαστε ασχετοι και καλως μας ριχνουν στα αζητητα και τωρα το μονο που κανουμε ειναι να βριζουμε και τους νυν και τους πρωην κρατουντες γιατι μας φτυνουν?????
    πραγματικα, ελεος!
    δεν ξερω ποιος και τι σκεφτεται, αλλα αν και τωρα σημερα-αυριο δεν εχουμε ομαδα κρουσης απο καποιους ειδικους, ωστε να υλοποιηθει και ο νομος και οι δεσμευσεις, τοτε θα γελασουμε ολοι μαζι, γιατι γιναμε γελοιοι πιστευοντας/ελπιζοντας οτι αυτοι που ζητησαν να μας εκπροσωπουν ειχαν και την προθεση και τον τροπο να το κανουν αποτελεσματικα.

    τα αλλα ολα ειναι ανοησιες.
    η εκπροσωπηση αφορα το συλλογο.
    ο οποιος οφειλει να ειναι στελεχωμενος.
    αν δεν εχει τη δυνατοτητα να ειναι, το γνωστοποιει στα μελη του και ζητα βοηθεια ειδικων...

    αλλα ελεος, εχουμε το νομο, χασαμε την αναδοχη, εχουμε τις δεσμευσεις ΟΛΩΝ, και μιλουμε παλι με τον ιδιο τροπο?
    να πει ο κυριος γιαννης στην κυρια μαρια και ο κυριος κωστας στον κυριο νικο...τι σκεφτεται να γινει????????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ειμαστε τραγικη περιπτωση απο τραγικους χειρισμους
    ΟΛΩΝ ,απο το κρατος,του απατεωνα με την συμμορια του,
    μεχρι και τους χειρισμους των συλλογων
    διοτι δεν απευθυνθηκαν με καταλληλα ατομα,να διαπραγματευθουν
    την λυση του προβληματος μας
    και συνεχιζουμε να πεφτουμε θυματα
    ο αλλος συλλογος...λεφτα ζηταει...ως ποτε?εχουμε?δεν ειναι και 10-20 ευρω,και τι θα γινει?
    μονο δινουμε,και θα παρουμε?
    ανεργοι ειμαστε με χαμενα χρηματα και χρωσταμε,και φορους πληρωνουμε...ελεος!
    δηλ,για να κανει επαφες ο συλλογος,θελει μεσιτεια?
    λιγα πηραν οι ασφαλιστες?
    κανενας εντιμος,κανενας ηθικος εισαγγελεας να μας δικαιωσει υπαρχει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΤΩΡΑ.
    ΤΙ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ?
    ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ?
    ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΟΘΑΛΑΜΟΣ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ? ΓΙΑΤΙ?
    ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ, ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ, ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΤΑ Μ.Μ.Ε ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ
    ..
    ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΚΟΥΡΑΖΟΥΝ ΑΛΛΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ.
    ΜΕ ΤΙ ΜΟΥΤΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΖΗΤΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ?
    ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΩΝ ΑΓΩΓΩΝ , ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ, ΑΣ ΤΟΥΣ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ, ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΚΡΑΧΤΕΣ .
    ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ.
    ΜΕ 10 ΕΥΡΩ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ, ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.
    ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ..
    ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΜΩΣ.
    !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:ΟΙ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ ΜΑΣ ΧΑΘΗΚΑΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕΣ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΖΕΙΣ?\
    ΑΝΤΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΘΕΜΑ.
    ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΙΠΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΕΤΟΙΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ..

    ΑΝΤΕ, ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΔΩ Ο ΤΙ ΝΑΝΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. το σωματειο επικοινωνησε με συριζα, δημαρ, ν.δ και ανεξ. ελληνες, για να τηρησουν τα υπεσχημενα?

    εχουμε καμια εξελιξη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. O MIXAΛΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥ ΣΤΟ 15%.ΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΙΣΤΩΤΕΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ.
    ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ ΔΙΕΥΘΕΤΟΥΝΤΑΙΛ. ΟΙ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ ΕΠΙΣΗΣ.
    ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΔΗΛΑΔΗ, ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ.

    ΓΙΝΑΝΕ ΟΙ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ?
    ΖΗΤΗΘΗΚΑΝ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΧΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ?

    ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?
    ΘΑ ΚΑΨΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΡΗΤΗ ΓΡΑΠΤΗ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΗ ΚΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ?

    ΕΚΕΙ ΤΟ ΠΑΜΕ?
    ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ?
    ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ????
    ΕΛΕΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

    ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ.
    ΗΔΗ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ.

    Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ?ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ.
    ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ Ο ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΝΑ ΑΝΑΕΔΕΙΞΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ?
    Ο ΧΑΤΖΗΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ?

    ΜΗΝ ΤΟ ΘΑΒΕΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ.
    ΚΟΙΤΑ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΑ. ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΟΥΝ...ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ.
    ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ?
    ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ΤΟΚΟΥΣ,ΧΡΟΝΟΥΣ, ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ, ΑΝΑΔΟΧΕΣ?
    ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ 70% ΗΔΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΑ ΑΠ ΟΛΟΥΣ?
    ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. βρε ηληθια και πανηλιθιε
      το οτι γραφειςν το οφείλει σε μας
      κατηγορεις το μεσο που προβάλλει τις απόψεις σου
      δηλ ροκανιζεις το κλαδι που κάθεσε
      αμω την διανοητική σου κατασταση
      αν έχεισ να προτείνει κα΄τι πεστο
      μασουλας και ξανα μασουλας απόψεις άλλων
      πες κατι καινουριο

      Διαγραφή
  43. http://www.iefimerida.gr/news/58309/sos-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%AE%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%AF%CF%84%CE%B7-%CE%BA%CF%8D%CF%81%CE%B9%CE%B5-%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BD%CE%AC%CF%81%CE%B1-%CE%BA%CF%8C%CF%88%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%AD%CE%BA%CF%84%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B5%CF%82-%CE%B5%CE%B9%CF%83%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Κ.Σιδέρη έχουμε κανένα νέο;
    Γράψτε κάτι να μας δώσετε μια ελπίδα ζωής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. http://www.insuranceworld.gr/default.php?pname=Article&art_id=7637&cat_id=4



    ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ...ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΩΦΕΛΗΘΕΙ ΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ,ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΣΑΧΙΝΙΔΗ,ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ...ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΠΙΑΝΟΜΑΣΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΕΧΕΙ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΤΙ Η "ΚΑΚΙΑ" ΑΣΠΙΔΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ "ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ" ΑΓΟΡΑΣΑΜΕ "ΠΑΡΑΝΟΜΑ" ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ (ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ ΚΑΙ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΑ ΣΑΧΙΝΙΔΗ) ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΡΑΤΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ, ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ Η ΑΣΠΙΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ;
    ΕΧΕΙ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΣΑΝ ΤΑ ΠΕΤΣΑΚΙΑ ΤΗΣ ΕΠΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΟΥΔΑΚΙΑ ΜΑΣ, ΟΙ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΙ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΑΣΠΙΔΑ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΙΑ;
    ΕΧΕΙ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΤΙ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΘΑ ΣΩΘΕΙ Η ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ Η ΑΜΑΡΤΩΛΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, ΚΑΙ ΚΑΤ' ΕΠΕΚΤΑΣΙΝ Η EUROBANK KAI EFG ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ;
    MHΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΓΥΑΛΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΛΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΜΠΟΓΥΑΛΟ ΟΛΑ;
    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.
    ΑΜΕΣΑ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΜΦΩΝΩ,ΜΑΖΙ ΣΟΥ,ΑΛΛΑ...ΑΠΛΑ ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΝΑ "ΚΑΝΟΥΝ" ΚΑΛΟ ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ...
      ΑΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΕΛΕΧΓΟ,ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
      ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
      ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ!!!!!
      ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ,ΕΜΕΙΣ!!!!!!

      Διαγραφή
  47. ΜΗΠΩΣ ΤΗΝ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΣΑΜΑΡΑ ΔΕΝ ΣΕ ΦΤΗΝΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΛΙΟ ΜΟΥ ΧΑΜΕΝΟ ΘΑ ΠΑΕΙ. ΓΑ#$%#ΝΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΕΧΕΙΣ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΕΝΣΥΜΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ? ΘΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΠΑΚΙ ΤΩΡΑ. ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΔΕΚΑΡΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΝ ΣΦΥΡΙΞΤΕ ΜΟΥ ΚΛΕΦΤΙΚΑ. ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟΣ Η ΜΟΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ.

    ΔΩΣΕ ΤΙΣ ΚΛΕΜΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΣΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ. ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΞΥΛΟ.

    ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ? ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΨΗΦΙΣΕΣ. ΠΕΙΡΑΜΑ ΑΣΠΙΣ: ΠΕΤΥΧΕ. ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΕΛΛΑΔΑ: ΠΕΤΥΧΕ. ΜΑΣ ΕΦΑΓΑΝ ΤΙΣ ΠΕΡΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

    ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΟΠΥΤΟΥΡΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΟΔΟΤΗ, ΦΛΩΡΟΥ, ΚΟΙΛΟΥΜΠΑ, ΚΑΝΑΠΕΔΑΤΟΥ, ΛΑΜΟΓΙΟΥ!!!! ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ!ΠΡΙΝ ΑΠΟ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΤΙ ΦΑΣΗ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΑΝ!ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΟΥΤΑΡΑΝ ΤΟΝ κ.ΓΡΙΒΟΓΙΑΝΝΗ,,,
    ΑΥΤΟ ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΠΡΠΣΤΑ ΜΟΥ..ΓΙΑ ΝΑ ΝΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ¨¨΄

    ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ: Ξεκινούν οι αποζημιώσεις
    Αυτό δήλωσε στη «Ναυτεμπορική» ο Επόπτης Σπύρος Γριβογιάννης, ο οποίος έχει αναλάβει την εκκαθάριση της Εταιρείας και την τακτοποίηση των εκκρεμοτήτων.
    Ο κ. Γριβογιάννης δεσμεύτηκε επίσης πως μέχρι το επόμενο καλοκαίρι θα έχει ολοκληρωθεί η μεταβίβαση του χαρτοφυλακίου Ζωής.
    Όπως δήλωσε, το Ιατρικό Κέντρο και το Νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν» κατήγγειλαν τις συμβάσεις που είχαν με την Ασπίς, με αποτέλεσμα οι Ασφαλισμένοι να είναι υποχρεωμένοι να καλύπτουν οι ίδιοι τις δαπάνες νοσηλείας τους…
    Το σημαντικό όμως είναι, κατέληξε, ότι «τελικά το νερό μπήκε στο αυλάκι, οπότε έστω και με καθυστέρηση οι Ασφαλισμένοι θα καλυφθούν».

    Πηγή: Insurance Daily

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Ο ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ ΔΙΝΕΙ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ.ΜΕ ΕΠΙΜΟΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΓΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ.
    ΑΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΜΕΣΑ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ.
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΓΑΡΓΑΡΑ. Η ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΡΑΓΜΑ. Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΗΣ ΕΙΣΦΟΡΑΣ ΤΟΥ 1%ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟΜΕΡΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΙΔΕΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΜΕ ΙΣΟΠΟΣΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣ ΕΠΙΤΟΚΙΟ.
    ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΑΝΑΜΟΝΗ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕΔΕΣ. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ? ΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΧΑΣΙΜΟ ΧΡΟΝΟΥ. ΑΣ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΑΥΤΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΜΙΑΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗΣ 100% "ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ".
    ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΑ.
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΙΑ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ.
    ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΘΕΤΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΤΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΠΟΣΩΝ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ( ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ) ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΗ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΗ.

    ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ,ΓΙΑ ΑΝΑΣΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ.

    ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ. ΠΕΔΙΟΝ ΔΟΞΗΣ ΛΑΜΠΡΟΝ. ΘΑ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΜΜΕΣΟΥΝ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ , ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΗ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΤΕΛΕΣΘΗΚΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΟ...
    ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΜΑΣ..ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ..ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΙ...
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ..
    ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΠΟΛΛΟΙ. ΠΟΥ ΑΝΑΡΡΙΧΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΣΤΟΧΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. και οι εποπτες/εκκαθαριστες εχουν ηδη εξοφλησει τις κλινικες /νοσοκομεια....για την ΑΣΠΙΣ..http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=150447&catid=5

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΑΛΗΤΗ ΣΑΜΑΡΑ. ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ. ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΗΣ. ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΦΥΛΑΚΗ?? ΠΟΙΑ ΦΥΛΑΚΗ. ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΔΙΑ ΑΠΑΓΧΟΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝ ΖΩΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΙΚ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΗΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΞΕΦΡΑΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΡΓΗ!
    Η ΟΡΓΗ ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΞΗ!
    ΕΓΩ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΔΕΙΞΑ ΜΕ ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ.
    ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;
    ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΛΥΠΗΘΕΙ Ο ΣΤΑΙΚΟΥΡΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΣΚΙΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΤΣΟΝ ΟΡΓΙΣΜΕΝΕ!!!
      ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ. ΑΝΤΕ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ.

      Διαγραφή
  54. http://www.asfalisinet.gr/%CE%BF%CE%B9-%CF%84%CF%81%CE%AC%CF%80%CE%B5%CE%B6%CE%B5%CF%82-%CF%83%CF%8E%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA/

    KANENAN EIΔΙΚΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΝΑ ΤΟ ΤΡΕΞΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ Ή ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ? ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ΄Η ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. http://prasinomilogr.blogspot.gr/2012/07/blog-post_8382.html#more

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. EYXAΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΟΥΛΙΚΟ ΤΡΟΠΟ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3ΧΡΟΝΙΑ , ΜΕ ΤΟ ΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΑΣ ΠΑΛΙ? ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ? ΜΕ ΑΒΡΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΑ ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΗΓΟΡΗΤΙΚΑ? ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΔΟΥΛΟΠΡΠΕΠΕΙΑ? ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟΙ ΠΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ?
    ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΧΙΛΙΟΣΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ.
    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ.
    ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΤΕ. ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΤΕ..ΟΧΙ ΠΑΡΑΚΑΛΙΑ...
    ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΟΥΖΑ?
    ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΚΛΕΨΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ,ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ.
    ΠΑΛΙ ΣΕ ΑΜΥΝΑ ΜΑΣ ΒΑΖΕΤΕ?
    ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΥΣ ΛΕΤΕ?
    ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΝ...
    ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΜΑΣ..ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ<?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί ρε φίλε εσύ που είσαι τόσο εκρηκτικός χαρακτήρας ,δεν πας να πιάσεις από τον γιακά κάθε υπουργό ,βουλευτή, αρχηγό κόμματος και να απαιτήσεις τα λεφτά σου?
      Οι άλλοι τα κάνουν χάλια .εσύ γιατί δεν διορθώνεις τα πράγματα? εμείς οι υπόλοιποι σε ακολουθούμε.

      Διαγραφή
    2. εαν δεν δημιουργησουμε κομμα 'η κινημα
      δυσκολα θα ξεμπλεξουμε!

      Διαγραφή
    3. ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ, ΕΧΩ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 40 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΟΛΟΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ..
      ΑΛΛΑ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ, ΜΕ ΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ.
      ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΚΑΙ ΞΑΝΑΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ Η ΑΛΗΤΕΙΑ, Η ΑΔΙΚΙΑ, Η ΛΗΣΤΕΙΑ ΚΑΙ Η ΤΡΑΓΙΚΟΤΗΤΑ.
      ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΥΛΛΟΓΟ, ΠΟΥ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΘΗΚΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΑΥΤΟ.

      ΑΥΤΟ ΖΗΤΑΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ:
      ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΟΥΜΕ ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ, ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ.

      ΝΟΜΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΟΣΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ, ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΔΑΝΕΙΑ..
      ΛΙΓΟ ΜΥΑΛΟ ΘΕΛΕΙ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟΥΣ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ, ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΜΑΣ.ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΟΚΟ, ΜΕ ΠΡΟΕΞΟΦΛΗΣΗ κλπ.

      ΓΙ ΑΥΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΕΙΤΑΙ, ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ,ΥΠΟΒΙΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΘΕΜΑ,
      ΑΛΛΑ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΕΣΜΙΚΩΝ,
      ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ.
      ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ,ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ, ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΘΕΙ.

      Διαγραφή
  57. Μια ευχάριστη είδηση:
    Ποινικό δικαστήριο έβγαλε απόφαση κατά ασφαλιστή που παραπλάνησε τον πελάτη του για ασφαλή και αποδοτική τοποθέτηση των χρημάτων του.ΟΚΤΩ ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ.
    Οσοι ασφα-ληστές νομίζετε ότι την γλυτώσατε,κάνετε λάθος.
    Πλησιάζει ο καιρός που θα εκδικαστούν οι αγωγές και οι μηνύσεις μας εναντίον σας.
    Ο καημένος ο Ψωμιάδης νιώθει τόσο μόνος στη φυλακή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_12/07/2012_451818

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. που εγινε αυτο με τον ασφα-ληστη ;δωστε ,αν ξερετε περισσοτερεσ λεπτομερειεσ.αυτη ειναι πραγματικα πολυ ευχαριστη ειδηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. 3 χρονια...
    νερα ανακατευουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Συνάντηση Γ. Στουρνάρα με ομολογιούχους για τις ζημιές του PSI

    13 Ιουλίου 2012 Οικονομία
    0






    Συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών κ. Γ. Στουρνάρα θα έχει τις επόμενες ημέρες ο Σύλλογος Φυσικών Προσώπων Ομολογιούχων Ελληνικού Δημοσίου, προκειμένου να εξετασθεί το ζήτημα της αποζημίωσης των αποταμιευτών που επλήγησαν από το πρόγραμμα ανταλλαγής ομολόγων (PSI).
    Ο Σύλλογος βρίσκεται σε καθημερινή επικοινωνία με τα γραφεία του υπουργού Οικονομικών και του Αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών κ. Χρ. Σταϊκούρα σε μια προσπάθεια να υπάρξει άμεση διευθέτηση του προβλήματος 11.000 ομολογιούχων και λύση σύμφωνη με τις προεκλογικές δεσμεύσεις των κομμάτων, που μετέχουν στην κυβέρνηση.
    Οι ομολογιούχοι – αποταμιευτές διεκδικούν να τους επιστραφεί εντόκως το κεφάλαιό τους, δηλαδή τα ομολόγα στην τιμή κτίσης, έτσι ώστε να μην επιβραβευθούν οι ομολογιούχοι – κερδοσκόποι που αγόρασαν σε πολύ χαμηλότερες τιμές επιδιώκοντας κεφαλαιακά κέρδη.
    Πάντως, ο Σύλλογος Φυσικών Προσώπων Ομολογιούχων Ελληνικού Δημοσίου εμφανίζεται ιδιαίτερα πρόθυμος να εξετάσει και την πρόταση ανταλλαγής των ομολόγων που έλαβαν στα πλαίσια του PSΙ με νέα πενταετούς διάρκειας. Η πρόταση αυτή, σύμφωνα με τους ομολογιούχους, έχει θετικά σημεία και είναι η πιο ελπιδοφόρα καθώς είχε κατ’ αρχάς θετική αντιμετώπιση από τον ΟΔΔΗΧ και το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.
    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπουργός Οικονομικών και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών θα συζητήσουν τις επόμενες ημέρες με το Σύλλογο – και πριν έλθουν οι επικεφαλής της τρόικας στην Αθήνα – τα αιτήματα των
    μικροεπενδυτών.

    ΕΜΕΙΣ ,ΑΣ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΟΥΜΕ! ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΣΧΟΛΙΑ ΚΙ ΑΥΤΟ!
    ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΤΟ ΜΕΡΑΚΙ ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ, ΕΠΙΣΤΟΛΟΓΡΑΦΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΠΙΤΑΛ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗ,Η ΟΠΟΙΑ ΕΞΕΔΟΘΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. πώς γινεται και ο συλλογος των μικροεπενδυτων των ομολογων του ελληνικου δημοσιου να εχει συναντηση με τον στουρναρα,
    χωρις να γραφουν επιστολες και να φερνουν ξυλοποδαρους κιεμεις τρια ολοκληρα χρονια, να μην εχουμε καταφερει να δουμε ΚΑΝΕΝΑΝ υπουργο οικονομικων;
    ακομα και σημερα, επιστολες στελνουν και χαιρομαστε σαν καλοι ινδιανοι ολοι μαζι.
    και προσεξτε. Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ, λεει η δημοσιευση, δε λεει, ολοι οι μικροεπενδυτες.γιατι αυτη κατα κυριο λογο ειναι δουλεια των συλλογων.κατι που αμφισβητειται ισχυρα στους συλλογους της ασπις και καθυβριζονται οι ασφαλισμενοι που αναρωτιουνται για τις κινησεις και την αποτελεσματικοτητα τους.

    ρωτηστε τους, να μαθετε, πώς εγινε , ποιο ειναι το μυστικο και εχουν αμεσες επαφες με τον υπουργο. ΡΩΤΗΣΤΕ!
    γιατι, οπως φαινεται, τα 3 χρονια θα γινουν 13 και οι μεν θα γραφουν επιστολες, οπου 2-3 γραφικοι θα τους συγχαιρουν, και οι δε θα βριζουν τους ασφαλισμενους που αναρωτιουνται για τα ευλογα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Γ.Γ. ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ Ο Π. ΣΕΛΕΚΟΣ

    ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΚΑΙ Ο ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ
    Ένα από τα πρόσωπα της προηγούμενης κυβέρνησης, το οποίο παραμένει στην θέση του με την σύμφωνη γνώμη και των τριών πολιτικών αρχηγών είναι ο δικηγόρος Πέτρος Σελέκος. Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ο Π. Σελέκος παραμένει...
    στην θέση του Γ.Γ. Στρατηγικών Επενδύσεων με πολιτικό προϊστάμενο τον σημερινό υπουργό Ανάπτυξης Κ. Χατζηδάκη, ο οποίος συμφώνησε πλήρως με την παραμονή του γνωστού δικηγόρου στην θέση του Γενικού Γραμματέα.
    ΣΤΙΣ 12:12

    KAI ME THΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ, ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο κ.ΣΕΛΕΚΟΣ;
    ΤΟΣΟΝ ΚΑΙΡΟ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΧΕΙ!
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ...ΣΥΝΕΠΙΚΟΥΡΗΣΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ....ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ ΚΑΙ....ΑΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΤΗ...ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ;

    ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ Ο κ.ΣΕΛΕΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΓΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ.
    ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ.

    ΑΛΛΑ Η ΑΠΟΡΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ!
    ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ:
    ΤΟΝ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ Ν.Δ..ΟΣΟΙ ΔΗΛ.ΕΝΕΠΛΑΚΗΣΑΝ ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.
    ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. ???????????????????????????????????????????
    μηπως δεν θελουν να τελειωνει το ζητημα;
    αστειο φαινεται να απευθυνονται απο εδω σε υπουργους ,τραπ.της ελλαδος ,πρωθυπουργους και να κανουν εξαγγελιες,
    ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΣΕΛΕΚΟ,ΒΓΟΝΤΖΑ κλπ
    ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΑΓΩΓΩΝ,,,,

    ο καθε πικραμενος εχει ηδη μιλησει με ολους αυτους τους ιθυνοντες.
    εμεις, περιμενουμε...ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΧΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...
    γιατι οι ασφαλιστες, αντι να γραφουν επιστολες ΠΑΛΙ , δεν ειπαν στο σελεκο να το φροντισει;
    ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΕΣ,ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ, ΟΜΟΛ. ΕΕΛ.ΔΗΜΟΣΙΟΥ..ειχαν το χρονο..
    ΜΕΓΑΑΑΑΑΛΑΑΑΑ ΚΟΡΟΙΔΑ...ΕΙΜΑΣΤΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Ο Κανονισμός Λειτουργίας Αρχείου Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, με παράτυπη συμπεριφορά ΄΄Τειρεσίας΄΄, πλήττει του Διαμεσολαβητές, υπογραμμίζει το Εμπορικό Επιμελητήριο Αθηνών

    Τη διαμαρτυρία του εκφράζει, με ανακοίνωσή του, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών στη δημόσια τοποθέτηση του Επικουρικού Κεφαλαίου όσον αφορά το θέμα της δημιουργίας Κανονισμού Λειτουργίας Αρχείου Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών με παράτυπη συμπεριφορά «Τειρεσίας».

    «Είναι γνωστό ότι δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο χωριστός "Τειρεσίας", που αφορά έναν κλάδο, πόσο μάλλον των Διαμεσολαβούντων, γιατί υπάρχει ο "Τειρεσίας" που αφορά όλους τους επαγγελματίες της χώρας μας» σημειώνει το Επιμελητήριο.

    Προσθέτει, επίσης, ότι δημιουργούνται συγκεκριμένα ερωτηματικά από αυτή την τοποθέτηση, όπως: «Δεν είναι γνωστό στις ασφαλιστικές εταιρείες ποια φυσικά ή νομικά πρόσωπα Διαμεσολαβούντων είναι αφερέγγυα; Γιατί, παρ' όλα αυτά, η μια διώχνει και η άλλη συνάπτει σύμβαση μαζί τους; Μπορούν, λοιπόν, όπως προβλέπει ο νόμος, όσες εταιρείες, αποδεδειγμένα είναι αφερέγγυες, να μπουν στον "Τειρεσία" και να γίνουν γνωστές στο ευρύ καταναλωτικό κοινό, ώστε να προστατευθεί από αυτούς.

    Όλα τα υπόλοιπα αφορούν σκοτεινά σχέδια για να χτυπήσουν και με άλλους τρόπους το ήδη συμπιεσμένο επάγγελμα των Διαμεσολαβούντων» υπογραμμίζει το Επιμελητήριο.

    Επιπλέον, τονίζει ότι «εάν υπάρχουν αφερέγγυες ασφαλιστικές εταιρείες, αυτό δεν είναι θέμα των Διαμεσολαβούντων αλλά της Εποπτικής Αρχής (Διεύθυνσης Εποπτείας Ιδιωτικής Ασφάλισης της Τράπεζας της Ελλάδος, Δ.Ε.Ι.Α.) και του Επικουρικού Κεφαλαίου, που θα πρέπει να τις ανακοινώσουν, ώστε και οι καταναλωτές και το Επικουρικό Κεφάλαιο και οι Διαμεσολαβούντες να σταματήσουν τη συνεργασία μαζί τους. Η Δ.Ε.Ι.Α., επισήμως, έχει απαντήσει ότι όλες οι ασφαλιστικές εταιρείες που λειτουργούν στη χώρα μας είναι και σύννομες και φερέγγυες. Θα έπρεπε λοιπόν- και έγκαιρα- οι ασφαλιστικές εταιρείες που έχουν προβλήματα να αποκαλύπτονται, ώστε να ενημερώνονται οι Διαμεσολαβούντες και να προστατεύεται το καταναλωτικό κοινό».

    «Όσον αφορά την εκκαθάριση των εταιρειών που έχουν ήδη κλείσει, π.χ. ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ, COMMERCIΑL VALUE, GENERAL UNION κ.λπ., ποιος εμποδίζει τους εκκαθαριστές να απαιτήσουν τα χρήματα που οφείλουν οι Διαμεσολαβούντες στις Εταιρείες αυτές; Είναι φανερό ότι, ασφαλιστικές εταιρείες, Δ.Ε.Ι.Α.(Εποπτική Αρχή) και Επικουρικό Κεφάλαιο, μην αναλαμβάνοντας τις ευθύνες τους έναντι τόσο της ασφαλιστικής αγοράς, όσο και των καταναλωτών, αφήνουν να αιωρείται η εντύπωση ότι οι διαμεσολαβούντες είναι το πρόβλημα και όχι η, επί δεκαετίες, αναποφασιστικότητά τους να λύσουν τα υπαρκτά προβλήματα της αγοράς» καταλήγει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών.

    E.Π.
    News Room «Κέρδος» με πληροφόρηση από το ΑΠΕ - ΑΜΠ
    Κέρδος online 16/7/2012 16:29

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Η ποινική δίκη για την ΑΣΠΙΣ CAPITAL ξεκίνησε την 28.03.2012. Μετά από αναβολές, διακοπές και ενστάσεις έχει πάρει πλέον κανονικό ρυθμό. Για παράδειγμα, την εδβομάδα που πέρασε διεξήχθη Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή. Θα διακόψει λόγω καλοκαιριού και θα συνεχισθεί τον Σεπτέμβριο. Λόγω του πλήθους των μαρτύρων, αναμένεται να διαρκέσει 1 έτος. Διεξάγεται σε μεγάλες αίθουσες του Εφετείου. Την παρακολουθούν ελάχιστοι (οι δικηγόροι των κατηγορουμένων είναι περισσότεροι από το ακροατήριο). Το λαμόγιο αρχικά δεν έρχονταν γιατί … φοβόταν για την ζωή του. Τώρα τον προσάγουν σχεδόν πάντα. Τις τελευταίες ημέρες εμφανίσθηκε και η κόρη του – επίσης κατηγορούμενη.

    Καταθέτουν οι ενάγοντες/παθόντες (μάρτυρες κατηγορίας). Η υπεράσπιση τους αποκαλεί «φερόμενους ως παθόντες», ωρύεται ότι «όταν έπαιρναν το ληστρικό επιτόκιο οι φερόμενοι ως παθόντες ήταν ευχαριστημένοι» (σσ. το λαμόγιο που έπαιρνε τα εκατομύρια ήταν περισσότερο ευχαριστημένο, αλλά αυτό δεν το αναφέρει η υπεράσπιση), τους περιγελά, τους ειρωνεύεται, τους χλευάζει, και τους χαρακτηρίζει «τρομοκρατημένους».

    Η υπεράσπιση ζήτησε και το δικαστήριο αποδέχθηκε να καταθέσουν οι ασφαληστές που πούλησαν τα συγκεκριμένα ομόλογα στους ενάγοντες/παθόντες. Έτσι κατέθεσαν ήδη οι πρώτοι ασφαληστές. Όπως αναμένονταν, οι ασφαληστές λειτουργούν ως μάρτυρες υπεράσπισης. Οι ίδιοι δεν γνώριζαν τίποτα (άρα δεν είχαν δόλο, άρα δεν μπορούμε να τους κατηγορούμε για τίποτα). Δεν γνώριζαν και δεν είδαν ποτέ το λαμόγιο και την οικογένειά του και ότι δεν γνωρίζουν την σχέση του λαμόγιου με τα συγκεκριμένα ομόλογα (το μόνο που δεν είπαν είναι ότι τα ομόλογα ήταν …θεόσταλτα…). Η ομερτά του συναφιού τους, και ο φόβος που ακόμη ασκεί πάνω τους το λαμόγιο, τους κάνει να ψεύδονται για να καλύψουν τον εαυτό τους και τα νώτα τους. Δεν φοβούνται τους παθόντες αφού – κατά την γνώμη των ασφαληστών – είναι αδύνατο να καταλογισθεί στους ασφαληστές δόλος. Ας το έχουν βάρος στην συνείδησή τους και να τους κυνηγούν οι ερινύες τόσο για το οικονομικό έγκλημα στο οποίο συν-έπραξαν όσο και για την παραμικρή έλλειψη μετάνοιας. Ποιος ξέρει πόσα άλλα θύματα έχουν δημιουργήσει ή θα δημιουργήσουν. Η σαπίλα στον χώρο τους καλά κρατεί…

    Ελπίζουμε ανάμεσα στους ασφαληστές που θα καταθέσουν να υπάρξουν κάποιοι που να πουν την αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΟΔΟ ΜΕ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΕΧΟΥΜΕ;
    ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ.
    ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΦΗ ΜΕΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΙΠΟΤΑ;
    ΜΟΝΟ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Παρακαλώ,ας γράφει όποιος γνωρίζει ακριβή ημερομηνία και αίθουσα της δίκης, για να μπορεί όποιος θέλει και αντέχει να παρακολουθεί.
    Εγώ παρακολούθησα όλη την δίκη για την πλάστη εγγυητική επιστολή.
    Και τότε οι 4 επιφανείς δικηγόροι του Ψωμιάδη υπόστήριζαν ότι όλοι εμείς τα θύματα είμαστε τοκογλύφοι.
    Ειχα απογοητευθεί πλήρως.
    Ομως οι δικαστές έκριναν σωστά και του επέβαλαν την αυστηρότερη των ποινών.
    Ας έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. 17/07/2012|11:30

    Εισήγηση της ΤτΕ για το Επικουρικό και το Εγγυητικό Κεφάλαιο Ζωής
    Η αντιμετώπιση των προβλημάτων που παρουσιάζουν οι Εγγυητικοί Μηχανισμοί για τον ασφαλιστικό κλάδο θα τεθούν στο επίκεντρο της εισήγησης της ΤτΕ

    Η αντιμετώπιση των προβλημάτων που παρουσιάζουν οι Εγγυητικοί Μηχανισμοί για τον ασφαλιστικό κλάδο θα τεθούν στο επίκεντρο της εισήγησης που θα κάνει η εποπτική αρχή προς τον υπουργό Οικονομικών κ. Γιάννη Στουρνάρα. Η σχετική εισήγηση αναμένεται να κατατεθεί εντός της εβδομάδας επισημαίνοντας ως άμεσο θέμα προς αντιμετώπιση, το αδιέξοδο που εμφανίζει η λειτουργία του Επικουρικού Κεφαλαίου μετά τη συσσώρευση των ζημιών που προκάλεσε η ανάκληση των εταιρειών του ομίλου της Ασπίς Πρόνοια.

    Στην εισήγηση της Τράπεζας της Ελλάδος αναμένεται να τεθεί ως άμεσο προς αντιμετώπιση ζήτημα το θεσμικό πλαίσιο λειτουργίας του Επικουρικού Κεφαλαίου, που θα επιτρέπει τον καθορισμό πλαφόν στην απόδοση των αποζημιώσεων τόσο για την ψυχική οδύνη όσο και για σωματικές βλάβες.

    Η εποπτική αρχή αναμένεται να επαναφέρει την πρόταση που έχει επιχειρηθεί να περάσει από τη Βουλή με τη μορφή νομοθετικής ρύθμισης, ως αναγκαίας προϋπόθεσης για την επιβίωση του Επικουρικού Κεφαλαίου και την άσκηση του εποπτικού έργου, ενώ επιτακτική είναι και η θεσμική κατοχύρωση του ακατάσχετου των λογαριασμών του Επικουρικού Κεφαλαίου, που κινδυνεύει να τινάξει στον αέρα τη ρευστότητα του φορέα.

    Ως θέμα άμεσης προτεραιότητας προς το υπουργείο Οικονομικών από την πλευρά της Τράπεζας της Ελλάδος, θα τεθεί και η αντιμετώπιση των προβλημάτων του Εγγυητικού Κεφαλαίου Ζωής. Το Εγγυητικό Κεφάλαιο θα κληθεί μετά το τέλος της εκκαθάρισης της Ασπίς Πρόνοια, να καλύψει τις απαιτήσεις των ασφαλισμένων σε ποσοστό 70%. Με δεδομένη τη διαπιστωμένη αδυναμία χρηματοδότησής του από το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, η κάλυψη των αποζημιώσεων κάθε άλλο παρά εξασφαλισμένη είναι, με αποτέλεσμα το θέμα της αλλαγής του νόμου να επανέρχεται στο πλαίσιο της αναζήτησης μιας βιώσιμης λύσης για το φορέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτοι που διεπραξαν το εγκλημα[για το καλο μας]πρωην ΕΠΕΙΑ,κανει προταση να παρουμε τα α#@$%*α μας.
      ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!
      ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ!!!!!!!!
      ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ!!!!!

      Διαγραφή
    2. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ...ΤΟΥ "ΚΑΛΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟΥ" ΝΟΜΟΥ
      ΤΟΥ "ΛΕΒΕΝΤΗ" ΣΑΧΙΝΙΔΗ
      ΝΑ "ΟΔΗΓΕΙ"...ΣΤΟ ΤΙΠΟΤΑ...

      ΜΑΣ "ΠΑΙΖΟΥΝ"...ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ!
      ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΗΘΙΚΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ!
      ΚΑΚΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ,ΣΟΒΑΡΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ
      ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΝΤΑΞΙΟ ΤΟΥΣ.

      Διαγραφή
  72. ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ!
    ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ.ΠΡΟΣ ΠΑΣΑΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΙΝ.
    ΦΙΛΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΓΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ.
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.
    ΚΑΜΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ,ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ.
    ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΩΝ ΑΓΩΓΩΝ ΠΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΑΝ;
    ΓΡΑΨΤΕ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΜ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ.
    ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΑ ΕΙΣΑΙ ΜΩΡΗ ΚΟΛΟΓΡΙΑ
      ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΛΕΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ
      ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΛΕΣ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ
      ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ

      Διαγραφή
    2. εμ, αυτο λεει. οτι γραφετε και ξαναγραφετε, ως εκπροσωποι στα δικα σας μπλογκς.
      πραγματικα μας σκλαβωσατε με την αλληλογραφια.
      εκει περιοριζεστε.
      και εχετε και επιτελικους κυβερνητικους ...συμβουλους.

      Διαγραφή
  73. Η κ.Σιδέρη περιμένει ήσυχη να περάσει ο καιρός για να εκδικαστεί η αγωγή της.
    Τι καλά!Τι ωραία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΙΑ ΑΓΩΓΗ ΒΡΕ ΑΝΟΗΤΕ
      ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΕ
      ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΤΡΙΝΑ
      ΑΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΗΚΙΟΥΗΓΟΤς

      Διαγραφή
  74. http://www.philenews.com/el-gr/Eidiseis-Oikonomia/29/111046/ypo-ptochefsi-o-epicheirimatias-lampros-christofi

    ΠΤΩΧΕΥΣΕ Ο ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΥΛΑΡΑ Ο ΚΥΠΡΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ! ΜΑΛΛΟΝ ΔΟΛΙΩΣ! ΟΛΗ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ. Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΤΡΟΠΟ. ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΑΓΩΓΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ASPIS HOLDINGS ΓΙΑ ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΠΟΣΑ!

    ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ...

    ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ COMMERCIAL VALUE! ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ Ο ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ;

    Ο ΑΛΛΟΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ 200 ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ.
    ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΥΛΟ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ

    Ο ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟΣ ΒΡΗΚΕ ΔΗΘΕΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΟΕΕΟΟΟΟ;
    Η ΣΙΔΕΡΗ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΤΗΣ ΠΕΙ Ο ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟΣ. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ASPIS CAPITAL.
    ΜΟΛΙΣ ΤΑ ΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΑΦΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΧΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΥΛΑΡΑ

    ΟΥΣΤ ΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. http://www.showbiz.com.cy/index.php/artha/56-2011-07-05-11-21-29/7177-2012-05-14-07-48-22.html

    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΓΩΓΗ! ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ

    ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ Ο ΠΑΥΛΑΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.8emata&id=16928

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ ...ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΤΟΥΣ,ΟΛΟΙ ΠΛΕΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ
    ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ [ΑΣΠΙΣ] ,ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

    http://gr.news.yahoo.com/%CE%BC%CF%8C%CE%BD%CE%BF-%CF%84%CE%BF-8-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CF%89%CE%BD-%CE%AD%CF%87%CE%B5%CE%B9-%CE%BA%CE%AC%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%B1-%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%B7-201006790.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. ΔΗΜ.ΑΡ ΚΑΙ ΧΑΤΖΗΣΩΚΡΑΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;
    ΧΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. http://www.insurancedaily.gr/blog/%CE%B2-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%B5%CE%BA%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%B8%CE%B5%CE%BC%CE%B1%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B6%CF%89%CE%B7%CF%83/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=212862

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Αναίμακτη μεταφορά χαρτοφυλακίου της La Vie
    Την ανάληψη των συμβολαίων της ασφαλιστικής εταιρείας La Vie επιδιώκει η Τράπεζα της Ελλάδος σε συνεργασία με την Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος.

    Η μεταφορά των συμβολαίων της La Vie σε άλλες εταιρείες έχει επιλεγεί ως λύση από την εποπτική αρχή, στην οποία έχει συναινέσει η ασφαλιστική αγορά μέσω της ΕΑΕΕ.

    Η λύση που έχει επιλεγεί θεωρείται εφικτή καθώς η εταιρεία έχει περιορισμένη δραστηριότητα στον κλάδο υγείας με μικρό αριθμό νοσοκομειακών συμβολαίων που δεν ξεπερνούν σε αριθμό τα 1.000. Πρόκειται για συμβόλαια οι κάτοχοι των οποίων δεν θα καλύπτονταν από το Εγγυητικό Κεφάλαιο Ζωής που δεν αποζημιώνει ασφαλισμένους του κλάδου υγείας και η εγκατάλειψή τους θα αποτελούσε άλλο ένα πλήγμα στην αξιοπιστία της ασφαλιστικής αγοράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Αχνό φως στο τούνελ

    Το τελευταίο χρονικό διάστημα ιδιαίτερα μετά την ορκωμοσία της νέας Κυβέρνησης ,το προεδρείο του Δ.Σ του Συλλόγου έχει πυκνώσει τις επαφές του με όλα τα πρόσωπα κλειδιά που σχετίζονται με την υπόθεση των ανακληθεισών εταιρειών (Υπουργείο Οικονομικών, Τράπεζα Ελλάδος, εκκαθαριστές κλπ).
    Κάνοντας έναν σύντομο απολογισμό μπορούμε να αισθανόμαστε μια μικρή αισιοδοξία για τους εξής λόγους:

    • Το θέμα μας αποτελεί μια από τις πιο σημαντικές προτεραιότητες του Οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης
    • Προς την κατεύθυνση επίλυσης του ζητήματος εργάζονται στελέχη που γνωρίζουν επακριβώς το ζήτημα και όχι άσχετοι όπως γινόταν ως τώρα
    • Φαίνεται ότι υπάρχει βούληση για να λυθεί το ζήτημα σύντομα αφού πλέον έχουν εξαντληθεί τα περιθώρια
    • Οι αγωγές ήδη έχουν δημιουργήσει μια επιπρόσθετη πίεση η οποία βοηθάει τις εξελίξεις να τρέξουν
    • Οι προτάσεις μας αποτελούν -επιτέλους!- βάση συζήτησης
    • Η επίλυση του ζητήματος θέτει ισχυρά θεμέλια αξιοπιστίας στο σύνολο της ασφαλιστικής αγοράς κάτι που αναμένεται να αυξήσει τα έσοδα του κράτους από την ανάπτυξη της συγκεκριμένης αγοράς


    Απτά δείγματα αλλαγής του κλίματος ως τώρα αποτελούν τα εξής:

    • Για το χαρτοφυλάκιο ζωής δεν ξεκίνησε ακόμη καμία διαδικασία εκκαθάρισης. Οι διαδικασίες έχουν παγώσει πριν αρχίσουν.
    • Οι απαιτήσεις αποζημιώσεων που έχουν κατατεθεί μετά τις ανακλήσεις των ασφαλιστικών εταιρειών (για νοσηλείες, ανικανότητες, θανάτους κλπ) δεν έχουν απορριφθεί και καλούνται όσοι έχουν τέτοιες απαιτήσεις και δεν τις έχουν καταθέσει ακόμα, να τις καταθέσουν έστω και σήμερα.

    Το ΔΣ του Συλλόγου μας παρ' όλα αυτά παραμένει εξαιρετικά δύσπιστο για τις πραγματικές προθέσεις των κρατούντων. Περιμένουμε χειροπιαστές αποδείξεις και αλλαγή του νόμου προς την πλήρη εξασφάλιση των συμφερόντων των ζημιωθέντων. Προς το παρόν έχουμε δώσει μια εύλογη προθεσμία προκειμένου να ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις με την τρόϊκα και να αποφορτιστεί η ατζέντα των υπερεπειγόντων θεμάτων που απασχολούν την κυβέρνηση και την χώρα. Οπότε θεωρούμε ρεαλιστικό χρόνο εξελίξεων το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου.
    Σε κάθε περίπτωση εμείς θα είμαστε συνέχεια παρόντες συμμετέχοντας ενεργά στις εξελίξεις.
    Το ΔΣ του Συλλόγου

    Αναρτήθηκε από Σύλλογος Ζημιωθέντων από την ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ στις 11:01 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. MPRAVO KATERINA EIMASTE MAZI SOU. TOUS KOPOUS KAI TIS THISIES MIAS ZOIS DEN THA TOUS AFISOUME NA MAS TOUS FANE TA LAMOGIA. EISAI MEGALH MAXHTRIA!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΡΕ ΟΥΦΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ. ΔΕΣ ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ .Ο ΑΛΛΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΑ ΚΙΝΕΙ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΕΣ ΜΠΡΑΒΟ ΕΔΩ?

      Διαγραφή
  84. MPRAVO KAI KALI YPOMONI..KAI AFISTE TOUS KAFROUS POU GRAFOUN EDW NA TROGWNTE ME TA ROUXA TOUS..KALI DUNAMI....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Ό,τι να ΄ναι! Κάποιος αντέγραψε αυτά που γράφουν οι ασφαλιστές στο μπλογκ τους και οι αυτοί εδώ λένε μπράβο στη Σιδέρη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Οι ασφαλιστές προσπαθούν να δοθεί λύση, γιατί έχουν αρχίσει να εκδικάζονται οι αγωγές και οι μηνύσεις εναντίον τους.
    Στην δική μου περίπτωση,οι δικηγόροι του Ψωμιάδη υποστήριξαν στο δικαστήριο ότι ο Ψωμιάδης δεν εγνώριζε ότι οι ασφαλιστές έκαναν συμβόλαια ακόμα και λίγες ημέρες πριν το κλείσιμο της εταιρείας.
    Μάλιστα τους χαρακτήρισαν ως ανεξάρτητους εξωτερικούς συνεργάτες και ως τους μοναδικούς υπεύθυνους για την εξαπάτηση του κόσμου.
    Οπως καταλαβαίνετε ο Ψωμιάδης πουλάει τα τσιράκια του για να σωθεί.
    ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μία σοβαρήν υπόθεση που δικάστηκεν εκτός Αθηνών βγήκε η απόφαση και ΑΠΕΡΡΙΨΕΝ την αγωγή κατά των συνεργατών που πούλησαν πρόγραμμα σε πελάτες λίγο πριν το κλείσιμον.
      Γιατί εδω πέραν ο καθείς λέειν ΟΧΙ ότι γίνεταιν πραγματικά αλλά ότι επιθυμείν.

      Διαγραφή
  87. ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΑ ΖΩΗΣ; ΟΤΑΝ ΛΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ Ή ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΠΙΤΑΛ;

    ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΚΡΕΜΕΙΣ ΔΙΚΕΣ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΕΚΔΙΚΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΛΛΟΙ ΕΜΙΣΗΣΑΝ
      ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ

      Διαγραφή
    2. ΗΟΕΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ
      ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΛΥ ΕΜΙΣΗΣΑΝ
      ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΝΕΙΣ
      ΣΥΓΝΩΜΗ ΛΑΘΟΣ

      Διαγραφή
  88. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας !! Ο καθένας καταλαβαίνει και λέει ότι θέλει... γιαυτό παίζουν σκάκι στην πλάτη μας 3 χρόνια. Αν είμαστε σοβαροί το θέμα θα είχε λυθεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αΝ ΒΡΕΊς ΤΗΝ ΚΑρφιτσα ΣΤΑ ΑΧΥΡΑ
      θα βρεις και εδω περα
      ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩς ΝΟΗΜΟΝΕΣ
      ΠΕΡΝΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ

      Διαγραφή
  89. Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ Η ΣΙΔΕΡΗ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ Δ.Σ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΝΡΓΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΣ ΑΝΕΥΡΕΣΗ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΜΑΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΥΟΣΧΕΘΕΝΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ. ΕΛΠΙΖΟΜΕΝ.
    ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΧΕΔΟΝ!!! ΑΠΡΑΚΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΥΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ...
    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ.
    ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΦΩΝ.
    ΔΕΝ ΔΥΝΑΜΕΘΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΜΕ.
    ΜΟΛΙΣ ΘΑΧΟΥΜΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΙΟ ΝΕΟ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ.
    Η ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΙΕΖΟΥΜΕ ΑΦΟΡΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΗΣΥΧΟ. ΣΑΣ ΤΟ ΥΠΟΣΧΟΜΕΘΑ.
    ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΙΑ ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ ΜΙΑ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΛΥΣΗΣ ΣΤΟ ΔΥΣΕΠΙΛΥΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ.
    ΕΧΕΙ ΤΕΘΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΠΡΟΣ ΛΥΣΗ ΤΟΥ.
    ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑΧΕΤΕ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΕΑ ΜΑΣ.
    ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΑ ΥΠΟΣΧΕΘΕΝΤΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ Η ΛΥΣΗ ΝΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ ΜΕΣΩ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΑΤΑΒΛΗΘΕΝΤΟΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΤΗΡΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ, ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΑΣ.
    ΕΤΣΙ ΚΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ, ΕΜΕΙΣ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΥΜΕ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΤΗΣΙΩΣ ΤΟΝ ΤΟΚΟ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΕΞΟΦΛΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ.

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΩΣ ΔΑΝΕΙΟ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΜΕΣΑ.
    ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΔΕΣΜΕΥΣΕΩΝ ΣΕ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ.

    ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΤΟ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.ΟΛΑ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΑΝ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΒΑΛΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. για τα γιουνιτ θα γινει τιποτα?καιγομαστε.και αν γνωριζετε κατι επι πλεον πειτε το ρε παιδια,εγινε αυτη και αυτη η συζητηση, να μαθουμε και μεις κατι να χαμογελασει το χειλακι μας.δε θα σας ζητησουμε ευθυνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Η ΑΤΕ, η εκκαθάριση & τα χαμένα λεφτά των μετόχων

    Η άδεια της Αγροτικής ανακλήθηκε, το νομικό πρόσωπο ετέθη σε καθεστώς ειδικής εκκαθάρισης και η διαπραγμάτευση των μετοχών της ανεστάλη.

    Οι μέτοχοί της θα πρέπει να θεωρούν οριστικά χαμένα τα λεφτά που έβαλαν στην τράπεζα.

    Και αυτό διότι είναι οι τελευταίοι που δικαιούνται να πάρουν κάτι από το πλειστηρίασμα, το προϊόν δηλαδή της εκκαθάρισης.

    Θα πρέπει, δηλαδή, να ολοκληρωθεί η εκκαθάριση, και από το καθαρό ποσό που θα συγκεντρώσει ώστε να πληρώσει το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας ενδεχόμενες οφειλές προς Δημόσιο, ταμεία και τρίτους να περισσέψει κάτι για να πάρουν και οι μέτοχοι.

    Είναι σχεδόν σίγουρο ότι η εκκαθάριση της Αγροτικής θα πάρει χρόνια. Θυμίζουμε ότι η εκκαθάριση της Τράπεζας Κρήτης δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί!

    Όπως είναι σχεδόν σίγουρο ότι λεφτά για τους μετόχους δεν θα περισσέψουν.

    Μια εκκαθάριση που τραβάει ως και 23 χρόνια έχει τόσο πολλά έξοδα τα οποία περικόπτουν τα όποια έσοδα. Και όλα αυτά επειδή οι διαδοχικές ελληνικές κυβερνήσεις επιμένουν να διατηρούν ένα αναχρονιστικό πλαίσιο για την εκκαθάριση.

    Την ώρα όπου άλλες ευρωπαϊκές χώρες εφαρμόζουν πρακτικές απόσχισης και εισφοράς σε μια bad bank των προβληματικών στοιχείων ενεργητικού των τραπεζών, εμείς κάνουμε ακριβώς το αντίθετο.

    Σπάμε και πουλάμε τα υγιή στοιχεία του ενεργητικού και θέτουμε την τράπεζα σε ειδική εκκαθάριση.

    Αποτέλεσμα, στη Γερμανία τα προβληματικά δάνεια τα διαχειρίζονται εξειδικευμένα στελέχη, ενώ στην Ελλάδα ένας ορκωτός με τη βοήθεια κάποιων δικηγόρων.

    Και επιπρόσθετα, τα χέρια του ορκωτού είναι παντελώς δεμένα καθώς για κάθε του κίνηση θα πρέπει να παίρνει εγκρίσεις από την Τράπεζα της Ελλάδος.

    Αλλά, ως γνωστόν, λεφτά στην Ελλάδα ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Ειδικά αν είναι των άλλων…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ....ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ,ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

      Διαγραφή
  93. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΥΣ...

    Επερώτηση με θέμα την αποζημίωση των ιδιωτών ομολογιούχων για την αναγκαστική υπαγωγή τους στο PSI, κατέθεσαν οκτώ βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.
    Στην επερώτηση τους οι οκτώ βουλευτές χαρακτηρίζουν...
    '' αποκορύφωμα της αναξιοπιστίας του ελληνικού κράτους την αλλαγή των όρων των ΟΕΔ που κατείχαν τα φυσικά πρόσωπα και τα Ασφαλιστικά Ταμεία, ενώ αντιθέτως, αποπληρώθηκαν στην ονομαστική τους αξία, ομόλογα θεσμικών επενδυτών, όπως η ΕΚΤ, ενώ είχαν αρχίσει οι διαπραγματεύσεις για το PSI ''.
    Σύμφωνα με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, '' 15.000 συμπολίτες μας τιμωρήθηκαν για την επιλογή τους να εμπιστευτούν το ελληνικό κράτος και να τοποθετήσουν τις οικονομίες τους σε ομόλογα του ελληνικού δημοσίου, αντί να τις μεταφέρουν, είτε σε φορολογικούς παραδείσους, είτε σε τράπεζες του εξωτερικού, αδιαφορώντας για τα εγχώρια ταμειακά αποθέματα ''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Μπουένος 'Αιρες, Αργεντινή
    Η πλέον οδυνηρή -οικονομικά και κοινωνικά- περίοδος στη μεταδικτατορική Αργεντινή έλαβε και επίσημα τέλος την Παρασκευή.

    Η κυβέρνηση κατέβαλε και την τελευταία δόση του δεκαετούς ομολόγου που εκδόθηκε το 2002, προκειμένου να αποζημιωθούν οι πολίτες που έχασαν περίπου 66 δισ. δολάρια σε καταθέσεις, στην οικονομική κρίση του 2001.

    Πολλοί ήταν εκείνοι που κατέφυγαν στα δικαστήρια προκειμένου να βρουν το δίκιο τους. Αρκετοί άλλοι προτίμησαν να δεχθούν το 10ετές ομόλογο που εξέδωσε η κυβέρνηση, ώστε να εισπράξουν ένα σημαντικό μέρος των χρημάτων που έχασαν.

    Η τελευταία δόση του ομολόγου, ύψους σχεδόν 2,5 δισ. δολαρίων καταβλήθηκε στους δικαιούχους την Παρασκευή.

    Στην ομιλία της ο πρόεδρος της Αργεντινής Κριστίνα Φερνάντες είπε ότι η κρίση στην Ευρωζώνη θυμίζει την Αργεντινή εκείνης της περιόδου, γνωστή ως «corralito.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Γ. ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ
    10 δισ. € το κόστος διάσωσης της ΑΤΕ
    Ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος παρέθεσε σειρά στοιχείων για τους λόγους μεταβίβασης της Αγροτικής Τράπεζας. Γ. Στουρνάρας: Από τη στιγμή που η ΑΤΕ κρίθηκε μη βιώσιμη, αρμοδιότητα έχουν μόνο οι εποπτικές αρχές

    ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ
    ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. http://fimotro.blogspot.gr/2012/08/6-12.html

    θυμαστε τι μας ελεγε για το θεμα μας;
    θυμαστε οτι απερριπτε απο την αρχη και κατηγορηματικα
    καθε προθεση για συζητηση και λυση;
    ας τον πληρωσουμε κι αυτον λοιπον, μαζι με ολους τους αλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. http://www.insuranceworld.gr/default.php?pname=Article&art_id=7809&cat_id=4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. αφου της χαρισαν και την αγροτικη, ας γινοταν καμια κινηση για αναληψη των υποχρεωσεων της ασπις. φαινεται οτι δεν ζοριζονται με μας.
    τι πιο ευκολο. μεσα στα δις που παιζονται να αναλαβει η πειραιως τη δανειοδοτηση με ευνοικους ορους του εγγυητικου και την αμεση καταβολη αποζημιωσεων..σιγα τα ποσα τελικα. σταδιακα..και σταδιακα..μιλουμε για 250 εκατομμυρια μεχρι το 2024.

    ολα μυθος ειναι, μετα τις περικοπες που κανανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Ο ΠΑΝΜΕΓΙΣΤΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ
    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΟ ...ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΗ Η ΞΕΧΑΣΙΑ ΙΣΧΕΥΕΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ..ΤΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. http://prezatv.blogspot.gr/2012/08/325.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΑΓΟΡΑΣΑΜΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΑ ΖΩΗΣ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ. ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΦΑΠΑΞ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗ.
    Ο ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ,................
    ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΕΙΣΦΟΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΙ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΤΟ ΕΦΑΠΑΞ ΤΟΥΣ...ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΦΑΝΕΙ ΛΕΕΙ..ΟΤΙ..ΓΛΥΤΩΣΑΝ..ΚΑΙ ΘΑ ΘΙΓΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΦΑΠΑΞ ΤΩΝ ΤΩΡΙΝΩΝ.
    Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΝΟΥ ΤΟΥ.
    ΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΤΙ, ΠΟΤΕ,ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΤΑΒΟΛΙΚΑ.
    ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΘΕΙ.
    ΑΣ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΑΝΛΟΓΟΥΝ,ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΖΗΤΟΥΝ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=157063&catid=3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. http://www.inout.gr/showthread.php?t=103359



    ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΚΑΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ;;;;
    ΜΗΠΩΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Διαβάζοντας τα παραπάνω σχόλια καταλαβαίνω ότι τα ίδια πρόσωπα, οι ίδιοι απατεώνες, οι ίδιοι κατώτεροι των περιστάσεων, οι ίδιοι καιροσκόποι, τα ίδια λαμόγια ανακυκλώνονται στο βρωμερό σύστημα εξουσίας και εθνικής προδοσίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. EXOYME KANENAN NA TA ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ Ή ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Η απάτη και η διαφθορά ζουν και βασιλεύουν.
    Μπράβο στον Σαμαρά για την επιλογή των συνεργατών του.
    Μήπως δούμε και τον Ψωμιάδη υπουργό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  107. Η πρόταση για την υπόθεση Ασπίς

    Δημοσιεύθηκε: 07:47 - 14/06/12
    Τους τρόπους ώστε να εξασφαλιστούν τα συμφέροντα των δεκάδων χιλιάδων ασφαλισμένων στον όμιλο της Ασπίς Πρόνοια, οι οποίοι παραμένουν ακόμα και σήμερα στον αέρα, καταγράφει ο Αλέξανδρος Μωραϊτάκης, υποψήφιος βουλευτής με τη Ν.Δ. στην Α΄ Περιφέρεια της Αθήνας.

    Σύμφωνα με τον κ. Μωραϊτάκη, η περίπτωση της Ασπίς είναι πολύ απάνθρωπη, καθώς έχει οδηγήσει στην ανασφαλισιμότητα και στην πραγματική πτώχευση πολλούς ανθρώπους που την εμπιστεύτηκαν και ασφαλίστηκαν σε αυτήν. Η χρεοκοπία της ασφαλιστικής, οι λόγοι της χρεοκοπίας και η μετέπειτα πολιτική της διαχείριση είναι βίοι παράλληλοι με τη χρεοκοπία της Ελλάδας.

    Για να λυθεί το πρόβλημα η πρόταση της Ν.Δ. -η οποία προέκυψε μετά από εισήγηση του κ. Μωραϊτάκη- είναι να υπάρξει νομοθετικά διαπραγματευόμενη ειδική χρηματοδότηση όχι μόνο για το συγκεκριμένο ζήτημα, αλλά και για την ενίσχυση της ασφαλιστικής αγοράς. Στο πλαίσιο αυτό το Εγγυητικό Κεφάλαιο Ζωής θα γίνει σε ασφαλιστική επιχείρηση, που θα αναλάβει το χαρτοφυλάκιο όλων των ασφαλιστικών επιχειρήσεων ζωής, που έχουν πτωχεύσει ή τελούν σε ασφαλιστική εκκαθάριση. Αυτή η λύση ακολουθείται και στη Γερμανία.

    Αμέσως μετά, θα αναζητηθεί ειδική χρηματοδότηση των ανοιγμάτων, στο μέτρο όπου τα ανοίγματα αυτά δεν θα μπορούν να καλυφθούν από τις σημερινές εισφορές των ασφαλιστικών επιχειρήσεων προς το Εγγυητικό Κεφάλαιο. Έτσι τα χαρτοφυλάκια δεν θα ρευστοποιούνται -γεγονός που θα απαιτούσε αμέσως τεράστια ποσά-, αλλά θα συνεχίζεται η ασφάλιση και τα κεφάλαια θα απαιτούνται μόνο για κάλυψη τυχόν ελλείψεων σε τεχνικά αποθέματα, τα οποία -καθώς θα εντατικοποιείται η εποπτεία- θα είναι ολοένα και λιγότερα. Επιπλέον, θα δίνεται προτεραιότητα σε περίπτωση χρεοκοπίας, στην κάλυψη των περιουσιακών στοιχείων των ασφαλισμένων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  108. ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΝ ΠΑΘΕΙ ΚΑΚΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΑΦΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ Μ.Μ.Ε Κ.Λ.Π ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ.....ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙΤΕ.
    *******************

    ΑΧ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΒΙΑΖΕΤΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΝΟΜΗ!!!!ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΤΕΙ ΟΛΑ ΣΕ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΧΩΡΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΣΕΙ Ο Υ Σ Ι Α ΣΤ Ι Κ 0 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΟΧΗ ΤΩΝ 2 ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΩΝ ΖΩΗΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΣΦ. ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ.
    ΤΟ ΔΕ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΙΔ. ΑΣΦ. ΖΩΗΣ!!! ΤΟ ΕΞΗΣ ΕΝΑ ΔΗΛ. ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΔΑ......ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΝΕΛΛΕΙΠΩΣ ....ΓΙΑ ΕΜΑΣ.....ΑΡΑΓΕ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΝΠΙΔ...ΕΤΣΙ...ΚΥΡΙΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΘΕΣ...ΛΟΓΟΔΟΣΙΑ...
    ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΓΙΑ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΑΝΑΔΟΧΗΣ ΑΥΤΩΝ...ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΛΟΓΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΤΥΠΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΠΡΑΚΤΗ Ε???....ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΕΜΕΙΣ ΔΑΝ ΤΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ....
    ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΘΕΙ ΧΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΩΣ ΤΥΠΙΚΑ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ Ν. 3867/2010 ΑΡΘΡΟ 2 Κ.Λ.Π ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΤΑΝ....ΤΩΡΑ ΒΙΑΖΕΤΑΙ...!!! Ο ΕΞΗΣ ΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΤΑΡΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΑΛΔΟΣ (Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ) ΝΑΝΑΙ ΣΥΝΝΟΜΟΣ!!! ΠΟΥΝΑΙ Κε ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΑ ΗΝΙΑ ΤΗΣ ΔΥΣΤΥΧΙΑΣ ΜΑΣ...!!! Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΟΙΓΜΑΤΟΣ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ????? ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΑΤΕ???? ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ...
    ΜΙΑ ΕΙΣΘΕ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΚΡΩΣ ΘΕΣΜΙΚΑ ΚΑΙ ΜΗ ΜΕΤΕΧΟΝΤΑ Ε????
    ΑΛΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ (ΜΗΝ ΑΝΑΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΩΔΙΚΟΙ!!!!! ΝΤΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ!!!!) ΠΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ ΕΠΙΤΡΕΠΑΤΕ...ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΗΣ ΕΝΑ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΑΥΛΟ ΨΩΜΙΑΔΗ...ΔΕΝ ΕΤΡΕΧΕ ΕΚΕΙ ΤΙΠΟΤΑ...
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΙΠΤΕΤΕ ΤΑΣ ΧΕΙΡΑΣ ΑΣΑΣ, ΩΣ ΑΛΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΠΙΛΑΤΟΙ!!!!
    Ε ΟΧΙ...ΟΣΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΚΑΙ ΝΑΣΥΘΕ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ....ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΟΣΟΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΟΥΝ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΙΤΙΟΙ ΔΙΑΠΡΑΧΘΕΝΤΩΝ ΠΟΙΝΙΚΩΝ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ..ΧΑΣΑΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ, ΑΡΡΩΣΤΗΣΑΜΕ, ΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ...ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΓΕΛΑΤΕ ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ....Ο ΘΕΟΣ ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΝΕΙ....ΑΝΑΜΕΝΑΤΕ....ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΕΦΕΙ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ...
    ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΤΑΝΕ ΑΥΤΟ ΤΑ ΑΥΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΜΕΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Τ.τ.Ε ΓΙΑ ΝΑΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΕΛΙΚΑ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΕΣ ΕΝΑ -ΔΥΟ ΠΡΟΣΩΠΑ...!!ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΔΥΣΤΥΧΙΑ...ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΔΙΟ, ΠΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗ,,,ΧΩΡΙΣ ΤΙΠΟΤΑ,,, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΣΑΣ.....!!!!ΑΛΛΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟ 35% ΣΤΟ ΕΛ.ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΕ ΑΥΤΟ...ΚΑΙ ΕΧΟΝ ΛΟΓΟ ΣΤΟ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΕΞΟΔΑ, ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ Κ.Λ.Π... ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ...ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΕΝ ΚΑΙΡΩ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. Ασπίς:Η εκκαθάριση & τα ψίχουλα για ασφαλισμένους
    Μετά από δύο και πλέον χρόνια καθαρής κοροϊδίας, το χαρτοφυλάκιο προγραμμάτων ζωής της Ασπίς Πρόνοια και της Commercial Value τίθεται με απόφαση της Τράπεζας της Ελλάδος σε εκκαθάριση.

    Την εκκαθάριση θα κληθούν να κάνουν οι εκκαθαριστές των δύο εταιρειών και από το αποτέλεσμά της (εκκαθάρισμα) οι ασφαλισμένοι θα λάβουν κάποια από τα χρήματα που δικαιούνται ή ακόμη χειρότερα κάποια από τα χρήματα που πλήρωσαν.

    Και το λέμε αυτό γιατί ακούμε ότι στην περίπτωση της Ασπίς Πρόνοια οι απαιτήσεις των δικαιούχων προγραμμάτων ζωής ανέρχονται στα 660 εκατ. ευρώ, όταν η ρευστοποιήσιμη αξία των επενδύσεων με το ζόρι φθάνει τα 90 εκατ. ευρώ.

    Αν είναι έτσι, τότε, και με δεδομένη την αναλογική κατανομή του προϊόντος της εκκαθάρισης, οι ασφαλισμένοι θα πάρουν… ψίχουλα.

    Αν, μάλιστα, η διαδικασία της εκκαθάρισης κρατήσει, ως είθισται στην Ελλάδα, 10 ή 15 χρόνια (σ.σ. η εκκαθάριση της Τράπεζας Κρήτης συνεχίζεται ακόμη), τα έξοδα θα είναι τόσο μεγάλα που τα ποσά που θα μοιραστούν τελικά στους δικαιούχους θα είναι λιγότερα και από ψίχουλα.

    Το καυτό ερώτημα είναι γιατί αποφασίστηκε να τεθούν σε εκκαθάριση τα χαρτοφυλάκια πριν διερευνηθεί περισσότερο η πρόταση Μωραϊτάκη για την ειδική χρηματοδότηση του Επικουρικού Ζωής και τη μετεξέλιξή του σε ασφαλιστική που θα αναλάβει το χαρτοφυλάκιο ζωής των δύο εταιρειών και όσων πτωχεύσουν στο μέλλον.

    Αν δεν αλλάξει κάτι, οι όποιες ελπίδες έχουν οι ασφαλισμένοι των δύο εταιρειών να πάρουν τα λεφτά τους είναι από τις αγωγές που έχουν κατατεθεί εναντίον του Δημοσίου για άσκηση πλημμελούς εποπτείας, που ευθύνεται για την κατάρρευση των δύο μεγάλων εταιρειών ζωής, συμφερόντων Ψωμιάδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΛΕΓΧΑΝ ....Η ΕΠΕΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΣΩΣΑΝ ΓΑΙ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ..Κ.Λ.Π...
    ΠΡΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΠ.Ε.Ι.Α.
    Η δράση της ΕΠΕΙΑ κατά το έτος 2009 υπήρξε πολύπλευρη και πυρετώδης.
    Τόσο στο επίπεδο της ρύθμισης (regulation), όσο και σε αυτό της εποπτείας
    (supervision), η ΕΠΕΙΑ επέδειξε σημαντικό έργο, το οποίο αναπτύχθηκε επί τη βάσει
    των εξής αρχών:
    Πρώτη Αρχή: Διαρκής Έλεγχος της Χρηματοοικονομικής Κατάστασης των
    Επιχειρήσεων
    Η αξιολόγηση της ασφαλιστικής φερεγγυότητας, τόσο σε επίπεδο τεχνικών
    αποθεμάτων, όσο και σε επίπεδο κεφαλαίου, διενεργήθηκε επί τη βάσει της αρχής
    του διαρκούς ελέγχου της φερεγγυότητας, η οποία διέπει, άλλωστε, οριζόντια τους
    τομείς της χρηματοοικονομικής αγοράς. Προσεγγίσαμε κατά την χρήση αυτή τον
    ρυθμιστικό και εποπτικό μας στόχο του τριμηνιαίου σχηματισμού (υπολογισμού) των
    αποθεμάτων, της υποβολής αναφορών φερεγγυότητας εντός μηνός από το κλείσιμο
    του τριμήνου και της κάλυψης (επένδυσης) των αποθεμάτων εντός διαρκώς
    μειούμενου διαστήματος από τον σχηματισμό τους.
    Καθιερώσαμε τον υπολογισμό (σχηματισμό) των τεχνικών αποθεμάτων επί τη βάσει
    αρχών («principles») και όχι σε κανόνων («rules»), και επιμείναμε κατά την εποπτεία
    στο ότι η κάθε επιχείρηση θα πρέπει να είναι σε θέση να αποτιμά ορθά και να
    τεκμηριώνει κατάλληλα το προφίλ κινδύνου της, στο ότι η υποχρέωση σχηματισμού
    (υπολογισμού) και κάλυψης των προϋποθέσεων φερεγγυότητας είναι διαρκής και
    στο ότι τον επιτόπιο έλεγχο θα συνεπικουρούν οι, από τις επιχειρήσεις προς την
    ΕΠ.Ε.Ι.Α., τακτά υποβαλλόμενες ενημερώσεις, που θα επιτρέψουν τον έγκαιρο
    εντοπισμό περιπτώσεων υποαποθεματοποίησης ή κεφαλαιακής ανεπάρκειας και τη
    λήψη των κατάλληλων μέτρων εξυγίανσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ 2009

    Η παρούσα έκδοση αποτελεί
    παρουσίαση της Έκθεσης Πεπραγμένων 2009
    της Επιτροπής Εποπτείας Ιδιωτικής Ασφάλισης
    Για την προετοιμασία της Έκθεσης Πεπραγμένων 2009
    εργάστηκαν κατά αλφαβητική σειρά τα ακόλουθα πρόσωπα
    από το προσωπικό της ΕΠ.Ε.Ι.Α.:
    Αλεξανδρής Θεόδωρος
    Βλάχος Νικόλαος
    Βρέντζου Ασπασία
    Γκουνταρά Μαρία
    Γιωτάκη Τζένυ
    Θεοδωροπούλου Βίβιαν
    Κρητικού Μαρία
    Λινάρδου Ελένη
    Παναγιωτοπούλου Χριστίνα
    Παναγούλιας Φώτης
    Πάτρας Γεώργιος
    Παυλόπουλος Νικόλαος
    Σάλλας Φώτιος
    Σόμπολου Ανθή
    Τσαγάκης Νικόλαος
    Τσούλου Νάνσυ
    Χατζηβασίλογλου Ιωάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. Τρίτη Αρχή: Ενίσχυση της πίστης του κοινού στην ασφάλιση με σταθερή προσήλωση
    στην ανάπτυξη κανονιστικού πλαισίου και στην εν γένει εποπτεία της δεοντολογίας
    των ασφαλιστικών επιχειρήσεων και των διαμεσολαβούντων.
    Το έτος 2009 η ΕΠΕΙΑ ανέλαβε την πρωτοβουλία για την εκτεταμένη τροποποίηση,
    τόσο του ιδρυτικού της νόμου, όσο και βασικών νομοθετημάτων της ιδιωτικής
    ασφάλισης, στο πνεύμα όσων επιβάλλει η κοινοτική νομοθεσία. Ο εξοπλισμός των
    υφιστάμενων κανόνων δικαίου με περισσότερο σαφείς και εξειδικευμένους για το
    ασφαλιστικό προϊόν κανόνες, ενισχύει τη διαφάνεια στις συναλλαγές και ωφελεί
    άμεσα τον ασφαλισμένο – καταναλωτή, αλλά και τον τρίτο δικαιούχο
    ασφαλίσματος. Η ΕΠΕΙΑ επόπτευσε τη συνεπή εφαρμογή των κανόνων αυτών, εκ
    μέρους τόσο των ασφαλιστικών επιχειρήσεων όσο και των δικτύων πώλησης των
    προϊόντων τους, διατηρώντας σε καθημερινή βάση ανοικτό το δίαυλο επικοινωνίας
    με τον μεμονωμένο καταναλωτή, που είχε εγκαινιάσει ήδη από το 2008. Ειδικά
    όσον αφορά τα δίκτυα πώλησης των ασφαλιστικών προϊόντων, η ΕΠΕΙΑ αναγνωρίζει
    στο πρόσωπο των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών ένα σημαντικό μοχλό για την
    ανάπτυξη του κλάδου, από την κατάρτιση, την εν γένει συμπεριφορά και την
    αξιοπιστία του οποίου εξαρτάται εν πολλοίς η αύξηση της εμπιστοσύνης για το
    ασφαλιστικό προϊόν. Αποβλέποντας, επομένως, στην αναβάθμιση των
    παρεχόμενων υπηρεσιών ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, η ΕΠΕΙΑ και το 2009, σε
    συνεργασία και με τα επιμελητήρια, φρόντισε για την εξαντλητική εφαρμογή της
    κοινοτικής νομοθεσίας σε ότι αφορά τις προϋποθέσεις για τη χορήγηση και
    διατήρηση της σχετικής άδειας ασκήσεως επαγγέλματος στα πρόσωπα που
    διαμεσολαβούν για την πώληση των ασφαλιστηρίων συμβολαίων. Επίσης
    επεξεργάστηκε κανονιστική απόφαση για τον διακανονισμό ζημιών από τροχαία
    ατυχήματα, την οποία τελειοποίησε και συζήτησε με τους φορείς της ασφαλιστικής
    αγοράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. ΚΥΡΙΕ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΕ ΕΣΥ ΗΣΟΥΝ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΟΤΑΝ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΕΤΡΩΓΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΠΡΟ ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ ΤΟ 2009? ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗ ΦΟΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. ΟΙ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ ΜΑΣ ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ.
    Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΑΓΝΟΕΙ.
    Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΔΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ.
    ΟΙ ΑΣΦΑ-ΛΗΣΤΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΘΥΜΑΤΑ.
    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ κ.ΣΙΔΕΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. Τώρα το καταλάβατε ότι τα λεφτά χάθηκαν? Μετά από 3 χρόνια?? Και μετά αναρωτιόμαστε πως "ψάρευαν" τα θύματα τους ο Παυλάρας και οι λήσταρχοι..... Καληνύχτα σε όλους.. όχι μόνο στην Σιδέρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. ΉΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ AΕΓΑ / C.V Α.Ε.Ε ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ Κ.Λ.Π ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΟΥΝΤΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ-ΟΣΟΙ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΟΥΝΤΕΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΒΑΣΕΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ-*ΕΓΓΡΑΦΩΝ-ΒΙΒΛΙΩΝ Κ.Λ.Π ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, ΤΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ Κ.Λ.Π.
    ΑΚΟΜΗ ΚΑΤΕΤΕΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΚΑΣΙΜΟ ΟΙ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΑ ΠΟΣΑ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΤΑ ΟΣΩΝ ΒΑΣΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙ-ΑΥΞΗΘΕΙ ΤΟ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ (ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ)ΑΥΤΩΝ.
    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΟΥΝ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΑΝΩ ΔΙΚΑΣΙΜΟΥΣ, ΟΠΟΤΕ ΑΝΜΕΝΟΜΕΝ, ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. Ευτυχώς που υπάρχει και η πρόεδρος του Σωματείου αυτού η κ. Σιδέρη και κινείται συνεχώς και ιδιαίτερα αυτό το χρονικό διάστημα προς στοχευμένη κατεύθυνση και ίσως μετ' ολίγον υπάρχουν και νεώτερα.
    Τα ευχολόγια κάθε άλλο παρά ωφελούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. Οι άλλοι οι διαμεσολαβούνετς στο άλλο σωματείο έχουν μείνει στο: ....ΑΧΝΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ!!!!!
    Και μετά ζήσαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα!!!!!

    Η κ. Σιδέρη σας έχει προσπεράσει κατά πολύ και εσείς ΚΟΙΜΑΑΣΘΕ... περιμένοντας τον κ. Βογιατζή, να σας πει κάτι....ή λάθος κάνουμε?????
    Άντε κουνηθείτε, βρείτε σωστά και κατάλληλα πρόσωπα και πιέστε, ενεργείστε ΚΑΙ μην κοιμάσθε...., προφασιζόμενοι τους σπουδαίους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. Προχωτα Κατερινα και στο τελος θα κερδισουμε. Κανενας δεν μπορει να σταματησει ανθρωπο που τον πνιγει το δικιο. Ποσο μαλλον οταν η αδικια εχει χτυπησει μεχρι θανατου χιλιαδες ανθρωπους. Ενωμενοι θα προχωρησουμε μεχρι τελικης πτωσεως για τις κλεμμενες περιουσιες μας. Λαμογιο παυλοπουλε δεν θα σου περασει. Εσενα στην ΤτΕ εννοω αν δεν καταλαβες. Τα λεφτα μας θα τα παρουμε ειτε με το καλο ειτε με το αγριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. τρεις λαλουν και δυο χορευουν
    τηγανιζεισ ψαρια και μου πετασ ενα κεφτε
    απο την πόλκη ερχομαι και στην κορφη κανελλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. ΕΜΠΑΙΝΕ ΓΙΩΡΓΟ ΕΜΠΑΙΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΤΑ ΟΛΑ ΛΙΜΠΑ

    ΕΜΠΑΙΝΕ ΓΙΟΥΤΣΟ

    ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. Λυπάμαι που υπάρχουν άνθρωποι που κοροιδεύουν τον πόνο και την πίκρα χιλιάδων απλών ανθρώπων.
    Οργή και κατάρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. http://www.insuranceworld.gr/default.php?pname=Article&art_id=7823&cat_id=4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. http://www.iefimerida.gr/news/64561/%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%AF%CF%80%CE%BB%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%83%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CF%83%CE%B5-%CF%8C%CF%83%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%87%CF%81%CF%89%CF%83%CF%84%CE%AC%CE%B5%CE%B9-%E2%80%93-%CE%B2%CE%AC%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CE%B5%CE%BC%CF%80%CF%8C%CE%B4%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BE%CF%8C%CF%86%CE%BB%CE%B7%CF%83%CE%AE-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. Οι συζητήσεις για τις τελικές αποφάσεις του θέματος μας είναι σε προχωρημένο στάδιο. Το σωματείο μας δεν θα αφήσει να κλαπούν οι περιουσίες μας!!!

    Η τραγική τράπεζα της ελλάδος, και το προδοτικό σωματείο των ασφα-ληστών υποστηρίζουν ότι θα πρέπει να δοθεί το ανώτερο 30000 ευρά ανά συμβόλαιο και αυτά όταν θα έχει το ταμείο να δώσει μετά από 15 χρόνια!!!! Μάλιστα οι εκπρόσωποι απατεώνες ασφα-ληστές του σωματείου αυτού μας χαρακτηρίζουν ως τοκογλύφους εμάς που μας εκμεταλεύτηκαν μας εξαπάτησαν για να μας πάρουν τις περιουσίες μας!!!! Αυτά πάνε και λένε στο υπουργείο οικονομικών ως λύση του θέματος. Τα 30000 χιλιάρικα κύριοι είναι κοροιδία για τους ανθρώπους που σας πίστεψαν και εναπόθεσαν τις περιουσίες τους, κύριοι απατεώνες.

    Θα τους αφήσουμε όλους αυτούς να μας φάνε τα λεφτά!!! Κινητοποιηθείτε και γιατί οι εξελίξεις τρέχουν και μπορούμε να επηρεάσουμε τις τελικές αποφάσεις!!! Πάρτε τηλέφωνα, στείλτε επιστολές και e-mail, βομβαρδίστε τους ΤΩΡΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά ποιος από τους ζημιωθέντες γνωρίζει τις προτάσεις τις δικες σας η του άλλου συλλόγου και γράφει τις απόψεις του ως ανώνυμος? Μήπως υπάρχουν κολληταρια σας κ. πρόεδρε που γνωρίζουν τις κινήσεις σας και έχετε κάνει ένα κλοιό ημετέρων για να προστατεύεστε τις δικες περιουσίες και μόνο και οι υπόλοιποι είμαστε απέξω? Εμείς δεν έχουμε γνώμη για όλα αυτά ,ειδικά όταν αφορούν δικά μας χρήματα? Τελικά πείτε μας ξεκάθαρα τι παιχνίδι παίζετε και με ποιους? Ένα πράγμα κάνετε καλά. ΒΡΙΖΕΤΑΙ τους πάντες και τα πάντα. Μετά ζητάτε από τους ίδιους βοήθεια.. ..

      Διαγραφή
  126. Κ. Σιδέρη, γιατί δεν μετονομάζεται τον σύλλογο μας σε σύλλογο ΜΕΓΑΛΟΚΑΤΑΘΕΤΩΝ και πραγματικά να αγωνιστείτε γι αυτούς? Εμείς οι μικροκαταθετες αν μας δοθούν μέχρι 30000ε ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ. Αφήστε κάποιους να παλέψουν για το πότε .
    Αν έχετε διαβάσει την έκθεση του κ .Παντελιδη το μεγαλύτερο ποσοστό που έχουμε ζημιωθεί είμαστε ΜΙΚΡΟΚΑΤΑΘΕΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. Το σωματείο δεν κάνει διάκριση μεταξύ μικρο και μεγαλοκαταθετών κύριε ασφα-ληστή που γράφεις παραπάνω. Δεν μπορεί κάποιοι που έβαλαν ένα μικρό ποσό με μηδαμινές συνέπειες να αποζημιωθούν και οι υπόλοιποι που χάσανε τις περιουσίες τους να μην πάρουν τίποτα. Το κατάλαβες κύριε ασφα-ληστάκο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ ( ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΡΑΖΙ ΣΟΥ) ΜΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΚΑΤΑΘΕΤΩΝ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΚΑΤΑΘΕΤΕΣ,ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ,ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ ΛΕΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ............ΠΝΙΓΟΥΝ

      Διαγραφή
    2. ΕΚΑΝΕΣ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ. ΑΣΦΑ-ΛΗΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ.

      ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ. Η ΛΥΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΗ.

      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΝΙΓΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ. ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΣΦΑ-ΛΗΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΟΣ?

      Διαγραφή
    3. ΟΙ ΜΙΚΡΟΚΑΤΑΘΕΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΟΙ ΜΑΖΙ;
      ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ, ΠΟΥ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΩ
      ΕΙΧΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑΚΙΑ, Ο ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕ, ΜΙΚΡΟΥ
      ΥΨΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ..

      ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΜΙΚΡΟΚΑΤΑΘΕΤΕΣ ΜΙΛΑΤΕ;
      ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑΠΟΣΑ
      ΚΑΙ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ; ΑΥΤΟ ΛΕΤΕ;
      ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΑΝΕΙ 10 ΧΙΛ. ΣΕ ΠΟΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΧΑΝΕΙ 100 ΚΑΙ 200 ΧΙΛ;
      ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΑΛΗΤΕΙΕΣ ΛΟΙΠΟΝ..
      ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΩΝ ΑΔΥΝΑΤΩΝ..
      ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΟΙΚΟΓΝΕΙΕΣ ...ΜΑΖΙΚΑ....ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΩΓΕΣ ΣΑΣ...ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ Γ.Γ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ...

      Διαγραφή
  128. ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ Η Τ.τ.Ε ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΕΩΣ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΤΩΝ 30.000,00 ΕΥΡΩ ΑΝΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΚΑΙ ΑΝΑ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ.
    ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΔΕ, ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛ...Ι...ΣΤΩΝ-ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΟΥΝΤΩΝ-ΜΕΣΙΤΩΝ Κ.Λ.Π!!! ΣΤΟ ΝΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΤΑ ΠΟΣΑ ΤΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ των χιλιάδων εκατοντάδων ασφαλισμένων και μάλιστα να υπολογισθεί ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΠΟΥ ΚΑΤΈΒΑΛΑΝ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΠΟΣΟΝ ΤΟΥ ΕΠΟΠΤΗ ΧΑΡΤ. ΖΩΗΣ Κ. ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ (ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΞΕΦΟΡΤΩΜΑ ΤΩΝ ΛΙΓΩΝ ΠΟΣΩΝ ΚΑΙ ΔΗ ΚΟΜΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ!!! ΑΛΛΑ ΤΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΝ!!! ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΙ ΛΕΝΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ!!!!) ΔΗΛ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΟΥΡΕΜΕΝΟ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ!!!!!
    ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΕΑΥΤΩΝ ΤΟΥΣ ΩΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΟΥΝΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ!!! ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΣΙΜΕΝΟΥΣ....ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΤΟΣΑ!!! ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΠΛΑΣΑΡΑΝ!!! ΣΤΟΥΣ ΕΡΜΟΥΣ!!! ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΤΑΝΛΩΤΕΣ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΥΣ...
    ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ!!!! ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ...ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΕΤΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ....
    ΕΜ... ΠΑΙΡΝΑΤΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΛΑΣΣΙΚΟ, ΟΠΩΣ ΤΟ ASSET ΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΠΑΧΥΛΕΣ ΑΜΟΙΒΕΣ ΣΑΣ/ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ/ΜΕΣΙΤΙΕΣ , ΑΠΟ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥΛΗ ΣΑΣ, Π. ΨΩΜΙΑΔΗ, ΑΒΙΑΣΤΑ, ΑΚΟΠΑ ΣΧΕΔΟΝ, ΤΑ ΤΟΣΑ BONUS ΣΑΣ, ΛΟΓΩ ΣΥΝΟΛΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΖΟΣΑΣΤΑΝ ΕΩΣ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, !!!! ΤΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ, ΤΑ ΔΕΝΕΙΚΑ ΣΑΣ, ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ, ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΣΑΣ ΤΙΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣΕ Ο ΘΕΟΣ, ΑΣΕ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΕΞ ΥΜΩΝ,,...ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟΝ ΜΗΝΑ,....ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΜΟΥ!!ΜΕ ΑΞΙΩΜΑΤΑ...!! ΒΓΑΖΑΤΕ ΥΠΕΡΒΑΛΛΟΝΤΑ ΚΕΡΔΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΥΔΕΝ ΑΠΟΔΙΔΕΤΕ ΣΤΟΝ ΕΠΟΠΤΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ!!! Ε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. ΚΑΙ ΤΟΛΜΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ.....ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ..ΑΣΦΑΛΙΣΤΑΡΑΔΕΣ!!!!!ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΜΟΝΟΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΑΝΔΥΑ-ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΣΙΜΕΝΟΥ...ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΤΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΣΑΣ (ΕΑΥΤΟΥΛΗ ΣΑΣ) ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΑΝΥΠΟΨΙΣΑΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΠΟΥ ΟΠΩς ΛΕΝΕ ΚΥΚΛΟΙ ....ΨΗΛΑ ΙΣΤΑΜΕΝΟΙ.....ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΗΡΑΝ....Χ Α Μ Π Α Ρ Ι ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΔΕΝ ΕΙΣΑΚΟΥΓΕΣΘΕ..., ΠΟΥΘΕΝΑ...ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΟΥΛΟΥΣΑΤΕ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΑ ΕΝ ΓΜΩΣΕΙ ΣΑΣ, ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ, ΚΑΠΟΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΣΑΣ.....ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ...ΚΑΙ...ΚΑΙ....
    ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΟΣΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΑΣΦ. ΖΩΗΣ, ΤΑ ΞΕΧΝΑΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΚΑΤΑΘΕΤΕΣ...ΣΑΣ....ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΔΗΘΕΝ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ..
    ΑΛΛΙΩΣ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟΝ ΟΧΛΟ...Ε?????

    ΕΜΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΟΛΟΙ???
    ΣΑΣ ΚΑΤΑΒΑΛΑΒΑΜΕ ΚΥΡΙΟΙ, ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΑΣ ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟ ΕΝΕΡΓΟ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ..........ΜΟΝΟ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΖΗΤΑΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΥΝΕΧΩΣ ΔΙΑΦΟΡΟΙ..ΧΡΟΝΙΚΑ....
    ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΑ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.

    ΦΥΣΙΚΑ ΩΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΥΤΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ 300.000 ΑΤΟΜΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ/ΠΑΛΕΥΕΙ ΜΑΧΕΤΑΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΟΛΩΝ ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΣΙΜΕΝΩΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΛΥΘΟΥΝ ΣΥΝΝΟΜΑ ΒΑΣΕΙ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΑΣΠΙΖΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΡΕΙΔΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ (ΑΣΦ. ΣΥΜΒ. ΖΩΗΣ), ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟΙ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΟΥΝΤΕΣ ΧΑΡΙΣ ΣΤΟΝ ..ΑΦΕΝΤΙΚΟΥΛΗ ΣΑΣ, ΜΑΣ ΠΟΥΛΟΥΣΑΤΕ....ΦΥΚΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΑΝ......ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΤΑ ΗΝΙΑ......ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...ΕΚΕΙ ΟΜΩΣ ΤΣΟΥΤΑ-Μ Ο . Κ. Ο ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ,.... ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ....
    Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ /ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΟΥΝ...
    ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΠΟΥ ΘΙΓΕΙ ΤΑ ΕΚ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΕΩΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΣΙΜΕΝΩΝ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΗ ΑΣΠΙΔΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΠΟΥ ΚΥΡΙΟΙ....ΘΑ ΤΡΙΒΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΣΑΣ, ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΤΑΧΘΟΥΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΠΛΑ...ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΟΥΜΕ...
    ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ, ΑΛΛΑ........ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ.....

    ΚΑΙ ΝΑΣΘΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ......ΟΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΜΕΓΙΣΤΗ.
    ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΜΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΜΕΣΙΤΕΣ.....Κ.Λ.Π..Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΨΥΧΡΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ.....
    ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΑΙΟ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΑΠΑΝΤΩΝ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. βρε βλαμμενη εσύ και το καθυστερημένο το σοι σου
      μονο τον κώλο σου κοιτας να πάρεις τα λεφτα σου και να φύγεις
      εμεις μωρη που βάλαμε 10000 τι να κάνουμε να καουμε μαζι με σενα που βαλες 400000
      μωρη βλαμμενη αν σουλεγε ο ασφαλιστης σου να οας να πνιγεις θα πήσγαυνες

      Διαγραφή
  130. ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΠΟΛΛΑ...
    ΓΙΟΥΝΙΤ..ΜΙΚΡΑ ΜΙΚΡΑ..ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ..ΠΟΛΛΑ....!!!
    ΝΑΙ, ΒΡΕ..
    ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΟΥΝ ΣΤΙ 100% ..
    ΟΙ ΚΑΗΜΕΝΟΙ ΟΙ ΜΙΚΡΟΑΠΟΤΑΜΙΕΥΤΕΣ ΟΙ ΑΝΑΠΗΡΟΙ..
    10Χ 10,000 ..ΙΣΟΝ 100.000.-ΕΥΡΩ.

    ΚΑΙΕΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ 1Χ100.000.-ΙΣΟΝ..30.000.-!!!

    ΕΞΥΠΝΟΟΟΟΟΟΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. σωματείο ασφαλισμένων24 Αυγούστου 2012 στις 5:25 μ.μ.

    ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΕΣ, ΠΡΟΣ ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ, ΜΕ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ,
    ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΑΝΑΙΜΑΚΤΑ ΙΣΩΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ.
    ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ.
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΕΧΕΤΈ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ.
    ΉΔΗ ΒΑΖΟΥΜΕ ΘΕΜΕΛΙΑ.
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΟ ΒΙΩΣΙΜΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
    ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΟΛΩΝ ΑΔΙΑΚΡΙΤΩΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΚΑΤΕΒΑΛΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΑΔΙΑΚΡΙΤΩΣ ΠΟΣΟΥ.
    ΟΛΟΙ ΑΓΩΝΙΣΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ.

    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΚΟΥΓΟΜΑΣΤΕ.
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΛΑ, ΟΟΣΟΥΣ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΝ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ.

    ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ, ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΡΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΕΦΟΣΟΝ ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΑ ΘΑ ΑΠΟΔΩΣΟΥΝ ΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΟΠΩΣ ΖΗΤΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. ΑΣΦΑ-ΛΗΣΤΑΡΑΔΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΟΥΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΜΙΑ ΠΕΤΡΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ. ΜΕΤΑ ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΒΟΥΤΙΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑΡΗ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ. ΠΕΤΡΙΔΗ ΑΜΑ ΣΕ ΠΕΤΥΧΩ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΣΧΗΜΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. Ο σύλλογος των θυμάτων της Ασπίδος,να δημοσιεύσει στο διαδίκτυο τα ονόματα των ασφαληστών που μας εξαπάτησαν.
    Πρέπει με κάποιο τρόπο να σταματήσουμε τη δράση των απατεώνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΓΡΑΦΩΜΕΝΑ ΤΟΥ. Η ΛΙΣΤΑ ΕΙΧΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΕΣΑΜΕ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ. ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΝ ΟΙ ΑΣΦΑ-ΛΗΣΤΑΡΑΔΕΣ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΘΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ BLOG ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΠΕΤΡΙΔΗ ΚΑΤΣΕ ΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. Μπήκα στο ιστολόγιο σας να διαβάσω αν υπάρχει κάτι νεότερο, όσο αφορά την λύση του προβλήματος μας, όμως πάλι απογοητεύτηκα γιατί αυτό που κατάλαβα είναι ότι το μόνο που υπάρχει είναι ο πόλεμος με τους ασφαλιστές.
    Μια σκέψη περνά από το μυαλό μου. Αν κρεμάσετε πέντε στο Σύνταγμα θα ικανοποιηθείτε τόσο πολύ, που ούτε τα χρήματα σας πλέον θα θέλατε πίσω? ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ –ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. αν φίλε μου παραπάνω καταλάβαινες τι αγώνα δίνουμε σε καθημερινή βάση ΖΩΗΣ, ..για σένα για όλος μας, ώστε με τις επαφές μας σε ανώταηες αρχές, ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΟΥΜΕΜΙΑ ΔΙΚΑΙΩΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΑΙΩΝΙΑ ΑΛΥΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ,
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙς ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

    ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΣΦΑΛ..Ι...ΣΤΕΣ-ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΟΥΝΕΤΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΠΙΘΑΝΟΝ, ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ!!! ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ....ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥΣ (80%...).
    ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ....ΤΟΤΕ......ΑΥΤΟΒΟΛΕΨΟΥ...ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ...
    ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόνη σου μιλάς κ. Σιδέρη για το 80% των ζημιωθέντων. Μεγάλος αριθμός νομίζω. Άρα εσύ ασχολείσαι μόνο με το 20%? Είναι κακό να ανήκω μέσα στο 80% και εγώ? μήπως εκτός από τους ασφαλιστές θα στραφείς με αγωγές και εναντίον μας? Γιατί κάτι τέτοιο αφήνεις να εννοηθεί. Εκτός αν έχεις πρόβλημα στο να εκφραστείς.

      Διαγραφή
    2. Παρακαλούμε θερμά τους ασφα-ληστές να σταματήσουν να γράφουν σκουπίδια στο site.

      Διαγραφή
  137. τι λετε ρε παιδια; για σοβαρευτειτε ολοι, μπας και κανουμε καποια καλη κινηση. 3 χρονια δεν αρκουν;
    ειναι βεβαιο οτι οποιος διεκδικει 100 και παραπανω χιλ. ευρω
    δεν συγκρινεται μ αυτον που ειχε 5 και 10 χιλ.
    γιατι ο πρωτος καταστρεφεται, χανεται..στις περισσοτερες των περιπτωσεων.και πολλοι μαζευαν χρηματα μια ζωη και τους τα εξαφανισαν σε μια νυχτα.
    αρα, τι 80 τι 20..
    λιγος σεβασμος ομως στους ανθρωπους που παραπλανηθηκαν απο αυτην την κ....εταιρια και το κρατος και εχουν κλεισει σπιτια, δουλειες και ζωες..
    σεβασμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ
      ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΧΡΟΝΙΑ
      ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ
      ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
      ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΨΑΝΕ ΤΟ 53%
      ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ 2043!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. δεν ειναι το ιδιο ομως. εδω υπαρχει ψηφισμενος νομος, που μενει να εφαρμοσθει ή να τροποποιηθεί ή ...
      εδω συσταθηκε εγγυητικο ταμειο που ηδη πληρωνει ασφαλιστικες μικρες που κλεινουν και που τωρα δεν εχει τους πορους για μας, αλλα προβλεπεται ενας δανεισμος.
      οι εισφορες ασφαλιστικων και ασφαλισμενων μπαινουν στο εγγυητικο. η υποχρεωση λοιπον απορρεει και απο το νομο και θεωρητικα υπαρχει στο ταμειο.
      μενει να υλοποιηθει και να βελτιωθει ο νομος,κατι το οποιο περιμενουμε να γινει πολυ συντομα.παραλληλα πρεπει να υπαρχει πιεση για τη δυνατον ευνοικοτερη λυση.
      ας μην ξεχνιομαστε και να μην το βαζουμε κατω. γιατι αυτο περιμενουν οι ανηθικοι και τα αρπακτικα.

      Διαγραφή
  138. http://www.kourdistoportocali.com/articles/13668.htm

    ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ!
    ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ1
    ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΘΕΙ ΛΥΣΗ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ
    ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΧΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. Κεφαλαιακή ενίσχυση προκρίνει η Πειραιώς για ΑΤΕ Ασφαλιστική
    Ευγενια Τζωρτζη

    Την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Αγροτικής Ασφαλιστικής κατά 250 εκατ. ευρώ προκρίνει, σύμφωνα με πληροφορίες, ο νέος μέτοχος, η Τράπεζα Πειραιώς, επιδιώκοντας να κλείσει οριστικά την «τρύπα» στα κεφάλαια της εταιρείας. Το χρονοδιάγραμμα της αύξησης αναμένεται να αποφασιστεί από τη γενική συνέλευση, η ημερομηνία διεξαγωγής της οποίας θα προσδιοριστεί από το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας, που έχει προγραμματιστεί για την προσεχή Τετάρτη, εγκρίνοντας και τα αποτελέσματα του 2011.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νέος μέτοχος στοχεύει να αποκαταστήσει άμεσα την κεφαλαιακή επάρκεια της εταιρείας, η οποία εμφάνισε το 2011 αρνητική καθαρή θέση κατά 137,4 εκατ. ευρώ, εξαιτίας της ζημίας που κατέγραψε η εταιρεία από τη συμμετοχή της στο πρόγραμμα αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους (PSI plus).

    Στόχος είναι η κεφαλαιακή ενίσχυση να γίνει με μετρητά και εφάπαξ, χωρίς δηλαδή να αξιοποιηθεί η δυνατότητα της χρονικής παρέκκλισης, που δίνει η εποπτική αρχή, δηλαδή η Τράπεζα της Ελλάδος. Η επιλογή αυτή έχει λάβει την έγκριση των εποπτικών αρχών, αλλά και του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας και αποτελεί μέρος της ευρύτερης συμφωνίας που ανακοινώθηκε στο τέλος Ιουλίου για την απόκτηση της ATEbank, μετά τον διαχωρισμό του κακού χαρτοφυλακίου δανείων.

    Η απομείωση του χαρτοφυλακίου των ελληνικών ομολόγων ύψους 360 εκατ. ευρώ ήταν και η βασική αιτία που οδήγησε την ΑΤΕ Ασφαλιστική σε ζημιογόνο χρήση, ενώ σε οργανικό επίπεδο η χρήση έκλεισε με κερδοφορία. Στη λειτουργική κερδοφορία έχει συμβάλει η μείωση του προσωπικού κατά 34% τα τελευταία χρόνια και η μείωση του μισθολογικού κόστους κατά 35% σε σχέση με το 2009, ενώ συνολικά η μείωση των λειτουργικών δαπανών φτάνει το 40%. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα του 2011, έτσι όπως έχουν δημοσιευθεί για εποπτικούς σκοπούς, το καθαρό αποτέλεσμα προ φόρων ήταν αρνητικό κατά 98,8 εκατ. ευρώ και οφείλεται στο αποτέλεσμα των επενδύσεων, αλλά και σε απομειώσεις στα ακίνητα. Η συνολική παραγωγή του 2011 διαμορφώθηκε στα 214 εκατ. ευρώ, από τα οποία τα 57 εκατ. ευρώ είναι ασφάλιστρα του κλάδου ζωής, ενώ στα 81 εκατ. ευρώ διαμορφώνονται τα ασφάλιστρα του κλάδου γενικών και στα 76 εκατ. ευρώ τα ασφάλιστρα του κλάδου αστικής ευθύνης αυτοκινήτου.

    Ο όμιλος της Τράπεζας Πειραιώς δεν έχει αποσαφηνίσει τις προθέσεις του σχετικά με το μέλλον της Αγροτικής Ασφαλιστικής, αλλά σε κάθε περίπτωση η κάλυψη των κεφαλαιακών αναγκών αποτελεί θετικό βήμα για την αξιοπιστία της εταιρείας και αποτέλεσε μέρος του πακέτου συμφωνίας για την απόκτηση της ATEbank. Τα σενάρια δεν αποκλείουν την πώληση σε μεταγενέστερο στάδιο και αφού προηγουμένως αποκατασταθεί στοιχειωδώς το οικονομικό κλίμα στη χώρα, στον βαθμό που η αβεβαιότητα αποτρέπει προς το παρόν κάθε επενδυτική πρωτοβουλία.

    Να σημειωθεί ότι σήμερα ο όμιλος της Πειραιώς εξαντλεί τη συμμετοχή του στον ασφαλιστικό κλάδο μέσα από το 30% που ελέγχει μετοχικά στην Ευρωπαϊκή Πίστη, ενώ έχει συνάψει στρατηγικές συμφωνίες για τον κλάδο ζωής και τον κλάδο γενικών με τον ολλανδικό όμιλο της ING και τον γερμανικό όμιλο της ERGO αντίστοιχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. http://www.nextdeal.gr/%CE%95%CE%B9%CE%B4%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/%CE%99%CE%B4%CE%B9%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%91%CF%83%CF%86%CE%AC%CE%BB%CE%B9%CF%83%CE%B7/item/12584-%CE%A4%CF%81%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF%CE%BD-Barnier-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%B1%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82.html


    MAΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ Η ΚΡΑΤΣΑ!!! ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ!!!
    ΑΛΛΟ ΠΟΥΛΗΜΑ!!!!
    ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ, ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  141. ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΙΔΡΩΝΑΝ ΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΜΑΣ. ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Α Κ Ο Μ Α!!!!
    ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΝ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΙΔΙΑ ΠΟΣΑ, ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΡΟΗ ΤΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ ΜΑΣ.
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΑΥΤΟ?
    ΓΙΑΤΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟΝ ΠΑΝΤΑΛΑΚΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΟΜΟΙΟ ΤΟΥ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ ΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ ΟΠΩς ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ;
    ΣΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΤΩΝ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  142. προτασεις χωρις ενημερωση, χωρις εμας απο τον αλλο συλλογο.
    οσοι ειχαν ασσετ ,σκοπευοντας να εισπραξουν τις καταθεσεις τους στην τριετια, θα περιμενουν μια 10ετια για το 70%;
    ποιος μα διαβεβαιωνει οτι ΤΟΤΕΕΕ θα υπαρχουν χρηματα για να μας επιστρεψουν;
    οι καταβολες θα πρεπει να ειναι εναντι για ολους και τα ασσετ να εχουν το δικαιωμα προεισπραξης, εστω και κομμενης.

    γιατι δεν ρωτουν τον κοσμο που περιμενει τα λεφτα του;
    οταν καποιος αγορασε ενα ασσετ το 2007 και αυτο θα το εισεπραττε το 2010, γιατι να περιμενει ατοκα μεχρι το 2017 χωρις καμια διαβεβαιωση;
    γιατι να μην υπαρχει προκαταβολη καποιων ποσων να αναπνευσει ο κοσμος;
    ο συλλογος αυτος κανει προτασεις χωρις να λαμβανει υποψη του τοσους αποταμιευτες τοσες οικογενειες; μετα απο 10 χρονια, κυριοι, πώς θα ζησει ο κοσμακης;
    μονο τα γιουνιτ υπαρχουν;
    σοβαρολογειτε;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  143. συνεχεια..
    και η προταση ειναι να εκχωρηθουν τα 100-120 εκ,ευρω που ειναι το αποθεματικο στο εγγυητικο ταμειο
    και εναντι αυτης της "παραχωρησης", να παρουμε ΑΤΟΚΑ τα χρηματα μας το 2017,18,19 οσοι εχουμε ΑΣΣΕΤ; αυτη ειναι η προταση;
    αποταμιευτικα/ασφαλιστικα προγραμματα ειχαμε με επιτοκιο συμβατικο 3%, με δικαιωμα να τα ρευστοποιησουμε στην τριετια,
    και τωρα προτεινετε την εκχωρηση του αποθεματικου και σε ανταλλαγμα...ΤΙΠΟΤΑ;;ουσιαστικα για τα ασσετ; ΤΙΠΟΤΑ!!!
    και ΑΤΟΚΑ και ΑΜΦΙΒΟΛΑ και στη ΔΕΚΑΕΤΙΑ!

    ευχαριστουμε πολυ που μας φροντιζετε,οπως μας φροντιζατε,οταν μας τα πουλουσατε.
    ξανασκεφτειτε το.υπαρχουν πολλες προτασεις για την δημιουργια ατομικων δεσμευμενων λογαριασμων ΕΝΤΟΚΩΝ μεσω τραπεζων,αποδοτεων ΕΣΤΩ ΣΤΗ ΔΕΚΑΕΤΗ ΛΗΞΗ!! οχι ομως αλλο ξεπουλημα..μας κατηγορησατε για πολλα..ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ..μην προτεινετε εν αγνοια μας καταστροφικα πραγματα....
    ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΕΠΙΜΕΝΑΤΕ ΜΕΤΑ ΜΑΝΙΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΩΝ ΑΣΣΕΤ;ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΔΙΚΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  144. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ30 Αυγούστου 2012 στις 6:02 μ.μ.

    Η Κ. ΣΙΔΕΡΗ ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΥΤΗΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ Κ. ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ Γ.Γ Κ.Λ.Π, ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΟΥΝΤΕΣ, ΕΚΛΗΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ.
    ΠΑΝΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΟΠΜΠΗ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ...ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ.
    ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΕΧΕΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΟΙΝΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΥΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΙΩΞΕΩΝ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ!
    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΛΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ, (ΑΠΟ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΠΕΔΙΩΚΑΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΩΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΔΙΚΙΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ Κ. ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΕΠΕΤΕΥΧΘΗ, ΑΠΛΑ ΠΡΟ ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΘΕΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ, (ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΕΜΑΣ ΩΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΕΣΩ ΤΟΥ Κ. ΜΩΡΑΙΤΑΚΗ ΠΟΥ Η Κ. ΣΙΔΕΡΗ ΓΝΩΡΙΖΕ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΕΣ ΚΑΙ Η Ν. Δ ΑΠΕΔΕΧΘΗ ΠΡΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ, ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ, ΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ Κ.Λ.Π) ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΤΕΘΟΥΝ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ-ΣΥΓΚΕΡΑΣΜΟ ΑΠΟΨΕΩΝ-ΛΥΣΕΩΝ-ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΔΑΠΑΝΗΣ Κ.Λ.Π. ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΚΡΑΤΙΚΟ/ΘΕΣΜΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΤΟΥΤΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΕΛΙΚΗ ΕΓΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΝΕΟ(ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΛΑΙΟΥ ΙΣΩΣ), ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΨΩΝ ΥΠ' ΟΨΙΒ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΥΣΧΕΡΩΝ ΣΥΓΚΥΡΙΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΟΥΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣ.
    ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΝΕΩΝ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΩΝ/ΒΕΛΤΙΩΣΕΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΙΣ ΔΟΥΜΕ?ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΟΠΩΣ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΟΨΗ?

      Διαγραφή
    2. ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Η ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΔΡΑ ΣΟΥ? Δ/ΝΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ?ΠΟΙΑ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΣΟΥ? Ο ΑΛΛΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΟΛΑ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΦΜ ΣΤΕΛΝΕΙ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΣΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΣ?

      Διαγραφή
  145. ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΗΤΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΕΣΥ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ
    ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΡΑΤΑΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ
    ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙς ΕΣΥ (ΠΑΝΩ ΑΠΟ 700.000€ ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ
    ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΡΕΙς ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥΘ ΘΑ ΧΩΘΕΙΣ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΣΙΟΓΡΑΦΕΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ
    ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙς
    ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙ ΠΟΥ Η ΕΤΑΡΕΙΑ ΜΑ ΧΡΩΣΤ ΑΠΟ ΕΞΟΔΑ ΣΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ
    ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ
    ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΜΙΛΑΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΥΣ
    ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΜ ΤΟΥς ΛΕΦΤΑΔΕΣ ΣΑ ΚΑΙ ΣΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΕΠΕΝΔΥΤΕΣ.
      ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΓΗΚΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΜΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ.
      ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ Κα ΣΙΔΕΡΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΠΟΥ ΒΡΙΖΑΤΕ.

      Διαγραφή
  146. τι λετε ρε παιδια;
    κανενας δεν ειναι παρανομος οταν εχει λεφτα
    κανενας δεν θελει να χαρισει ουτε ευρω σε κανεναν.
    στεφτειτε ομως
    εσεις που μπορει τις 20,50,100 χιλ αποταμιευσεις μιας ζωης
    να τις εχετε στις τραπεζες και στην ΑΣΠΙΣ 5,10 χιλ.
    και καποιοι που ειναι και πολλοι να εχουν ολη τους τη ζωη στην ΑΣΠΙΣ..
    πώς θα σας φαινοταν εσας τις οποιες αποταμιευσεις σας στην τραπεζα, να σας τις αρπαζαν;
    ολα ειναι σεβαστα. και τα νοσοκομειακα και ολα.
    μετρο ομως..και κριση..γιατι εμενα οι ασφαλιστες επανειλημενως με ειπαν τοκογλυφο..επειδη ειχα ασσετ που μου πουλησαν..περιπου εκβιαζοντας με οτι οι τραπεζες δεν ελεγχονται..και μπλα μπλα..\δεν υπαρχει ηθικη λετε πουθενα;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από την θέση σου ίσως βλέπεις τα πράγματα σωστά έτσι. Όμως δεν είναι δύσκολο να έρθεις και στην θέση κάποιου που πλήρωνε για 20 χρόνια 1500 ( με στέρηση) τον χρόνο για σπουδές του παιδιού του και τώρα που το παΐδι είναι φοιτητής και οι γονείς ΑΝΕΡΓΟΙ ,χωρίς 1ε ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ, πως θα πεις σ αυτό το παιδί σταμάτα τις σπουδές σου?

      Διαγραφή
  147. kυρία Σιδέρη μπράβο για τις συνεχείς προσπάθειες σας!!!
    Ομως δώστε μας λίγες πληροφορίες παραπάνω για το κλίμα των συζητήσεων.
    Διψάμε για ενημέρωση και για ελπίδα ζωής.
    Σας ευχαριστούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  148. Αν περιμένεις απο την Σιδέρη να καταλάβεις τι λεέι τα λεει με δικηγοριστικο στυλ για να τα καταλαβαίνει μόνο αυτή
    ασ μας πει κάποιος αλλός
    η να μας τα μεταφρλασει ο ά;λλος σε απλά ελληνικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  149. ΕΓΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΗΤΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ
    ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΥΝ ΜΥΣΤΙΚΟ;
    ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;
    ΑΥΤΟΣ Ο ΜΥΣΤΙΚΙΣΜΟΣ ΣΕ ΤΙ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ;
    ΚΑΙ ΑΝΤΕ..ΕΓΙΝΕ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΣΑΣ.
    ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΣΑΣ ΥΠΟΘΕΣΗ.
    ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΤΑ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ
    ΚΑΙ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ...ΤΙ ΜΥΣΤΙΚΟ..ΠΡΟΤΕΙΝΑΤΕ Ο ΑΛΛΟΣ;
    ΜΗΠΩΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΗΚΑΜΕ ΕΔΩ;
    ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ;
    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ;
    ΑΥΤΗ Η ...Γ...Η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ..ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ;
    ΤΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΛΕΤΕ; ΤΑ ΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΣΑΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ;
    ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΕ;
    ΑΝΗΚΟΥΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
    ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΗΓΕΤΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ; ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΛΙ; ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΛΙ ΜΑΣ ΜΑΥΡΙΣΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ;
    ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΘΕ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ.
    ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΣΤΕ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΣΑΣ.ΟΧΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ ΤΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.
    ΑΝΤΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ..ΦΑΙΝΕΤΑΙ...ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ.
    ΣΥΝΤΟΝΙΣΘΕΙΤΕ ΚΑΠΟΤΕ. ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ. ΝΟΜΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
    ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ; ΕΧΕΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΕΝ ΛΕΥΚΩΩ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΕΣΤΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΤΣΕΠΕΣ ΧΩΡΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ;ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΡΕΦΟΜΑΣΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ..ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥ..ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  150. ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ 1-2 ΜΗΝΕΣ ΠΡΟ ΤΗΣ ΑΝΑΚΛΗΣΕΩΣ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΥΧΟΥΝ ΙΣΗΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΜΑΣ ΑΜΕΣΗΣ, ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΕ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΩΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΕΣ, ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ;
    ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ;
    ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΟΠΟΙΗΚΑΝ, ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΡΠΑΞΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ.
    ΓΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ;
    ΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΛΗΓΑΝ ΤΟ 2009.
    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΚΛΕΙΝΕ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ, ΓΙ ΑΥΤΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ;;

    ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ.
    ΤΗ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΔΩΣΑΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ, ΕΝΩ ΜΑΣ ΠΙΕΣΑΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΡΥΨΑΤΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΑΛΙ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ
    ΚΑΙ ΤΗΝΝ ΑΛΛΗ ΕΓΙΝΕ Η ΑΝΑΚΛΗΣΗ.
    ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ.
    ΕΙΣΤΕ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΕΔΩ..
    ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  151. ΨΗΦΙΣΤΕ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΟΛΑ. ΖΩΑ Ε ΖΩΑ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΖΩΑ Ε ΖΩΑ!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  152. http://www.euro2day.gr/news/economy/124/articles/722164/Article.aspx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  153. oσο πιο μεγαλο συμβολαιο εχει καποιοσ τοσο πιο πολυ χαμενοσ ειναι . το δικαιο ειναι να αποζημιωθουμε ολοι συμμετρα.με το ιδιο ποσοστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  154. ΨΑΞΤΕ ΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΑΜΕΣΑ. ΤΟΥΣ ΣΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ, ΤΟΥΣ ΗΘΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ,ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ κλπ.
    ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΜΠΑΝΚ/ΤΑΧ.ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ.
    ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΔΥΣΚΟΛΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΗ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΓΙΑ ΟΣΑ ΗΘΕΛΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ Η ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΟΥ Τ.Τ...
    Η ΑΣΠΙΣ ΜΠΑΝΚ ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΡΗΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΣΤΟ Τ.Τ...
    ΕΙΠΑΜΕ..ΑΜΕΣΑ, ΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ.
    ΑΛΛΙΩΣ, ΘΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΣΕ ΔΡΑΧΜΕΣ ΤΟ 2024...
    ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΙΣΗΓΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ.
    ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ. ΘΑ ΤΟ ΠΑΝΕ ΕΤΣΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.
    ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΟΥΝ ΤΑ ΕΞ ΑΝΑΔΟΧΗΣ ΓΙΟΥΝΙΤ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ, ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΑΛΙΩΝ..
    Τ.Τ!!! ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ! ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  155. ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΝΟΜΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ;ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ;ΠΑΝΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ.ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  156. Yπάρχουν ανθρωποι που έχουν γνώσεις επί του θέματος
    π.χ Αδαμόπουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  157. http://www.psas.gr/Home/News-Announcements?story=2012.7.16:%u0394%u03b5%u03bb%u03c4%u03af%u03bf+%u03a4%u03cd%u03c0%u03bf%u03c5+%u0395%u0395%u0391
    ΘΕΜΑ : Δημιουργία Κανονισμού Λειτουργίας Αρχείου Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών με παράτυπη συμπεριφορά "Τειρεσίας".
    Η δημόσια τοποθέτηση του Επικουρικού Κεφαλαίου γεννά πολλά ερωτηματικά όσον αφορά το θέμα της δημιουργίας Κανονισμού Λειτουργίας Αρχείου Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών με παράτυπη συμπεριφορά ΄΄Τειρεσίας΄΄. Είναι γνωστό ότι δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο χωριστός Τειρεσίας που αφορά έναν κλάδο, πόσο μάλλον των Διαμεσολαβούντων, γιατί υπάρχει ο Τειρεσίας που αφορά όλους τους επαγγελματίες της χώρας μας.

    Τα ερωτήματα που γεννώνται είναι τα εξής :

    1) Δεν είναι γνωστό στις Ασφαλιστικές Εταιρείες ποιά φυσικά ή νομικά πρόσωπα Διαμεσολαβούντων είναι αφερέγγυα; Γιατί παρ’ όλα αυτά η μια διώχνει και η άλλη συνάπτει σύμβαση μαζί τους; Μπορούν, λοιπόν, οι Εταιρείες, όπως προβλέπει ο νόμος, όσοι αποδεδειγμένα είναι αφερέγγυοι να μπουν στον Τειρεσία και να γίνουν γνωστοί στο ευρύ καταναλωτικό κοινό, ώστε να προστατευθεί από αυτούς. Όλα τα υπόλοιπα αφορούν σκοτεινά σχέδια για να χτυπήσουν και με άλλους τρόπους το ήδη συμπιεσμένο επάγγελμα των Διαμεσολαβούντων.

    2) Εάν υπάρχουν αφερέγγυες Ασφαλιστικές Εταιρείες, αυτό δεν είναι θέμα των Διαμεσολαβούντων αλλά της Εποπτικής Αρχής (Διεύθυνσης Εποπτείας Ιδιωτικής Ασφάλισης της Τράπεζας της Ελλάδος, Δ.Ε.Ι.Α.) και του Επικουρικού Κεφαλαίου, που θα πρέπει να τις ανακοινώσουν, ώστε και οι καταναλωτές και το Επικουρικό Κεφάλαιο και οι Διαμεσολαβούντες να σταματήσουν τη συνεργασία μαζί τους.

    Η Δ.Ε.Ι.Α., επισήμως, έχει απαντήσει ότι όλες οι Ασφαλιστικές Εταιρείες που λειτουργούν στη χώρα μας είναι και σύννομες και φερέγγυες.

    Θα έπρεπε λοιπόν – και έγκαιρα – οι Ασφαλιστικές Εταιρείες που έχουν προβλήματα να αποκαλύπτονται ώστε να ενημερώνονται οι Διαμεσολαβούντες και να προστατεύεται το καταναλωτικό κοινό.

    3) Όσον αφορά την εκκαθάριση των εταιρειών που έχουν ήδη κλείσει π.χ. ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ, COMMERCIΑL VALUE, GENERAL UNION κ.λ.π., ποιος εμποδίζει τους εκκαθαριστές να απαιτήσουν τα χρήματα που οφείλουν οι Διαμεσολαβούντες στις Εταιρείες αυτές; Είναι φανερό ότι, Ασφαλιστικές Εταιρείες, Δ.Ε.Ι.Α.(Εποπτική Αρχή) και Επικουρικό Κεφάλαιο, μην αναλαμβάνοντας τις ευθύνες τους έναντι τόσο της ασφαλιστικής αγοράς, όσο και των καταναλωτών, αφήνουν να αιωρείται η εντύπωση ότι οι Διαμεσολαβούντες είναι το πρόβλημα και όχι η, επί δεκαετίες, αναποφασιστικότητά τους να λύσουν τα υπαρκτά προβλήματα της αγοράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή