ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΥΡΙΖΑ

  
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ  ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ

Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ με επικεφαλής τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, συναντήθηκε με τον σύλλογο ασφαλισμένων του ομίλου ΑΣΠΙΣ αποτελούμενη από την πρόεδρο κα. Κ. Σιδέρη , την κα Κ. Σκενδέρη, τον κ. Π. Βουτσά.
Κατά την συνάντηση έγινε ουσιαστική και λεπτομερής συζήτηση, αντηλλάγησαν απόψεις και πληροφορίες και εξήχθησαν χρήσιμα συμπεράσματα. Δυστυχώς για μια ακόμη φορά  διαπιστώθηκε ότι μέχρι σήμερα η πολιτεία, είτε λόγω ασαφειών και αδυναμιών του νομικού πλαισίου είτε λόγω έλλειψης ουσιαστικού ενδιαφέροντος, είτε και κυρίως λόγω εξυπηρέτησης συμφερόντων, δεν βοήθησε προκειμένου να βρεθεί  λύση, τόσο στο θέμα της αναδοχής των συμβολαίων από άλλες ασφαλιστικές εταιρίες, όσο και στο θέμα της αποζημίωσης των δικαιούχων.
Ο ΣΥΡΙΖΑ  μέχρι σήμερα έχει κάνει πολλές παρεμβάσεις  εντός και εκτός Βουλής και αντιμετωπίζει  πάντα με ουσιαστικό ενδιαφέρον τα αγωνιώδη προβλήματα των χιλιάδων  ασφαλισμένων του ομίλου ΑΣΠΙΣ. Στα πλαίσια αυτά οι εκπρόσωποι του συλλόγου ασφαλισμένων συμφώνησαν με προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, οι οποίες, μεταξύ άλλων και με βάση τη γενική κατεύθυνση για την ικανοποίηση των ασφαλισμένων, περιλαμβάνουν και τις παρακάτω ενέργειες:
1)    Να εξετασθεί το ενδεχόμενο παράτασης της ημερομηνίας λήξης της περιόδου εξεύρεσης αναδόχων για τα συμβόλαια και πέραν της 31/5/2012
2)    Σε αντίθετη περίπτωση αμέσως μετά τις εκλογές, η νέα κυβέρνηση να  εξετάσει την δυνατότητα αναστολής της περιόδου εκκαθάρισης που ξεκινά από 1/6/2012  με παράλληλη ουσιαστική  προσπάθεια για την επιτυχία της διαδικασίας αναδοχής.
3)    Εφόσον αυτό δεν είναι εφικτό ή αποτύχει η διαδικασία αναδοχής να ληφθούν όλα τα απαραίτητα νομοθετικά μέτρα που θα επιταχύνουν τις διαδικασίες εκκαθάρισης προκειμένου σε εύλογο χρονικό διάστημα (και όχι μετά από πολυετείς διαδικασίες) να ικανοποιηθούν οι ασφαλισμένοι. Ενδεικτικά αναφέρονται μέτρα που πρέπει να αποβλέπουν στην ακύρωση των άσκοπων καθυστερήσεων, λόγω επανάληψης ελέγχων και συλλογής στοιχείων από τον εκκαθαριστή,  όταν μπορούν να χρησιμοποιηθούν με ασφάλεια τα στοιχεία και οι έλεγχοι που έχουν γίνει μέχρι σήμερα από τους επόπτες εκκαθάρισης και χαρτοφυλακίου Ζωής. Επίσης μέτρα που θα προβλέπουν την ταχύτατη διεξαγωγή των δικαστικών διαδικασιών που επιλύουν διαφορές ασφαλισμένων-εκκαθάρισης κλπ.
4)    Να γίνουν οι ενδεικνυόμενες παρεμβάσεις από την πολιτεία για την εξασφάλιση της δανειοδότησης του Εγγυητικού Κεφαλαίου Ζωής  προκειμένου να έχει την δυνατότητα να ανταποκριθεί στο σκοπό για τον οποίο ιδρύθηκε. Ταυτόχρονα να διερευνηθούν και εναλλακτικοί  τρόποι χρηματοδότησής του ( π.χ. μέσω του Συνεγγυητικού ταμείου των τραπεζών κλπ)
5)     Να ληφθούν  οι αναγκαίες αποφάσεις και να γίνουν με ευθύνη του Δημοσίου οι απαραίτητοι σχεδιασμοί, προκειμένου να αξιοποιηθεί καλύτερα και αποδοτικότερα η περιουσία των υπό εκκαθάριση εταιριών, έτσι ώστε να μεγιστοποιηθεί η απόδοση από την εκμετάλλευσή τους και τα έσοδα να χρησιμοποιηθούν για την τμηματική ικανοποίηση των υποχρεώσεων προς τους ασφαλισμένους .
6)    Να γίνουν, εφόσον είναι αναγκαίες, οι απαραίτητες ρυθμίσεις προκειμένου να υλοποιηθεί από την εκκαθάριση η διαδικασία τμηματικών καταβολών των οφειλομένων προς τους δικαιούχους.

Σε κάθε περίπτωση και από οποιαδήποτε θέση και αν βρίσκεται στο Κοινοβούλιο ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ,  πάντα σε συνεργασία με τους ενδιαφερόμενους, θα παλεύει για την εφαρμογή μέτρων και προτάσεων στην κατεύθυνση της δίκαιης και γρήγορης επίλυσης του προβλήματος. Ταυτόχρονα  θα αγωνιστεί  για την λήψη όλων εκείνων των μέτρων που δεν θα επιτρέψουν την επανάληψη τέτοιων φαινομένων στην ασφαλιστική αγορά.


ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ                                                                                                         30/5/2012

96 σχόλια:

  1. Κύπρος: Ανεστάλησαν οι ποινικές διώξεις σχετιζόμενες με τις πρώην ασφαλιστικές του Π. Ψωμιάδη
    May 30, 2012 | Posted by News Team in ΕπικαιροτηταNo comments

    Ανεστάλη η ποινική δίωξη εναντίον του γνωστού επιχειρηματία Λάμπρου Χριστοφή και του Γιώργου Κωνσταντίνου, εκ των διευθυντών-στελεχών του Ομίλου Χριστοφή.

    Σύμφωνα με την κατηγορούσα Αρχή, προέκυψαν κάποια νέα στοιχεία που θα πρέπει να αξιολογηθούν για τον περαιτέρω χειρισμό της υπόθεσης. Οι Χριστοφή και Κωνσταντίνου συνελήφθησαν μετά από καταγγελία 56χρονου στην Αστυνομία, σύμφωνα με την οποία, στις 2 Δεκεμβρίου 2009, υπογράφτηκε σε χώρα του εξωτερικού, μεταξύ του ιδίου και ασφαλιστικής εταιρείας, (Πρώτη Ασφαλιστική), συμφωνία πώλησης κτημάτων που κατέχει ο ίδιος σε ευρωπαϊκή χώρα, για το ποσό των 25 εκατομμυρίων ευρώ.

    Η συμφωνία, σύμφωνα με τον 56χρονο, προέβλεπε η εν λόγω ασφαλιστική εταιρεία να καταβάλει ως προκαταβολή το χρηματικό ποσό των 3.660.000 ευρώ, ενώ το υπόλοιπο ποσό, ύψους 21.340.000 ευρώ, θα το κατέβαλλε εταιρεία, της οποίας διευθυντές είναι οι κατηγορούμενοι. Ακολούθως, σύμφωνα με την καταγγελία, στην εν λόγω συμφωνία προστέθηκε -εν αγνοία του παραπονούμενου- μια παράγραφος, στην οποία φαίνεται ότι η ασφαλιστική εταιρεία είχε ήδη καταβάλει σε μεσάζουσα εταιρεία, για να δοθεί στον παραπονούμενο, το χρηματικό ποσό των 6 εκατομμυρίων ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ!!!!!
    ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ!!!
    ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ!!!!!
    ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΔΙΑΨΕΥΣΕΤΕ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με το δικαστήριο εδώ τι γίνεται ρε παιδιά.
    Εμαθα ότι συνεχίζεται για την Καπιταλ και κανείς δεν μας ενημερώνει.
    Πληροφορίες λένε ότι οι δικηγόροι του Ψωμιάδη λένε ότι για όλα φταίνε οι ασφαληστές και ο Παυλος δεν ήθελε να μαζεύει τα λεφτα των ασφαλισμένων αλλά τον πιέζαν οι διευθυντες του για να μαζευουν τις προμηθειάρες τους
    Ετσι είναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΕΚΔΩΣΕΙ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟ?
    ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ
    ΑΠΟ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ?
    ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ
    ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΤΗΣ Ν.Δ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ,
    ΜΕ ΔΗΛΩΣΗ ΒΟΥΛΗΣΕΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ.
    ΟΧΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΜΕΤΑΞΥ 3 ΑΤΟΜΩΝ.

    ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, ΥΠΟΔΕΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάτσε κυρά σιδέρη και τρώγε τα σάλια σου με τον ένα και τον άλλο.
    Ξέρεις τι σημαίνει αθωωθηκε ο Χριστοφή για τα οικόπεδα; ότι θα πάρουμε παπάρια και οι ασφαλισμένοι της Commercial Value!

    Κάνε εσύ πλάτες και γλείφε το Παντελίδη το τσιράκι του Βιδάλη και του Ψωμιάδη και θα μας αποβουλιάξεις.

    ΑΝΤΕ ΞΥΠΝΑ ΡΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μαλλον αυτο ειναι το δελτιο τυπου του συριζα.
    ας ελπισουμε να το δημοσιευσουν και να ακουστει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. http://www.enikos.gr/contact.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή τι θέλεις να μας πείς και μας δίνεις τη διεύθυνση του πουστόφλωρου του Χατζηνικολάου;

      Διαγραφή
  8. Δεν ξέρω αν ο ΣΥΡΙΖΑ υλοποιήσει αυτά που λέι. Επειδή όμως είναι ο μόνος που ασχολείτε μαζί μας θα έχει τις οικογενειακές μας ψήφους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ουτε συζητηση γι αυτο.
      ας το ακουσουν καλα τα παιδακια στη συγγρου, που μας δουλευουν χοντρα!
      ο παπαθανασιου στη μουγκα!
      αξιοι, ολοι τους!
      το ειπαμε και δεσμευομαστε!
      οποιος δημοσια δεσμευτει, αυτος θα ειναι για μας πραγματικος υποψηφιος.
      ας κοπιασουν και οι υπολοιποι.

      αλητες, ολοι τους!
      με το ενα και με το αλλο ,δεν μας μετρησαν καλα.
      ας ψαχνονται για καποιες ψηφους ..
      εμεις ειμαστε 10 οικογενειες φιλων, που στην καθε μια ψηφιζουν τουλαχιστον 3 ατομα.
      αντιστοιχα, υπαρχουν παντου.
      προβλημα τους, λοιπον!
      περιουσιες κλαιμε. οικογενειες εχουμε να συντηρησουμε.
      θα καθισουμε να ακουμε τα λογια του αερα για τις θεσαρες που θελουν να καταλαβουν?
      συριζα λοιπον, και με ελπιδα να υλοποιησουν!

      Διαγραφή
  9. Η δίκη για την ΑΣΠΙΣ CAPITAL συνεχίζεται στις 11 Ιουνίου στην αίθουσα Δ120Γ στον 6ο όροφο του Εφετείου.

    Η δίκη αυτή είναι από μόνη της μία εμπειρία.
    Το λαμόγιο συμπεριφέρεται ως θύμα. Είναι πλήρως ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ για την οικονομική καταστροφή που έχει προκαλέσει σε εκατοντάδες χιλιάδες ασφαλισμένους και ομολογιούχους. Εύκολα κατανοεί κανείς πως κατασκεύασε τον πύργο στην άμμο που λεγόταν Όμιλος ΑΣΠΙΣ, πως λειτούργησε αδίστακτα και πως έκανε ίσως το μεγαλύτερο οικονομικό έγκλημα στην ιστορία της Ελλάδος. Εάν μπορούσε θα έκανε και πάλι ακριβώς τα ίδια.

    Για να προλάβω τυχόν σχόλια του τύπου (στα *** μας η ASPIS CAPITAL), αξίζει να πάει κανείς στην δίκη για να δει το μεγάλο λαμόγιο να εκρήγνυται και να συμπεριφέρεται ως θύμα, ενώ ταυτόχρονα οι δικηγόροι του ισχυρίζονται ότι για όλα φταίνε οι ασφαλιστές, ότι δεν ήξερε τίποτα το λαμόγιο και η οικογένειά του για το θέμα, και ότι - άκουσον άκουσον - φταίνε οι ομολογιούχοι, επειδή δεν είχαν πτυχίο οικονομικών να καταλάβουν ότι οι ασφαλιστές τους πωλούσαν παλιόχαρτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΙΣΧΟΣ!!!
      ΝΤΡΟΠΗ!!!!
      ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ,ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ,ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ,ΚΛΕΜΜΕΝΕΣ ΖΩΕΣ ΜΕ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ,ΙΔΡΩΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΑΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ!!!!
      ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. ΠΑΥΛΑΚΟ ΠΛΥΝΕ ΤΟ ΚΩΛΟ ΣΟΥ!

      ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ....ΜΕ ΦΟΡΑ

      ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΙ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ;;;

      ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΞΕΚΩΛΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΣΟΥ

      Διαγραφή
  10. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ31 Μαΐου 2012 στις 4:27 μ.μ.

    ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΣΗ ΤΟΥ ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ Ε.Κ.Μ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ.

    ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΟΜΜΑ (ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ) ΠΟΥ Σε κάθε περίπτωση και από οποιαδήποτε θέση και αν βρίσκεται στο Κοινοβούλιο, πάντα σε συνεργασία με ΕΜΑΣ τους ενδιαφερόμενους-ΑΣΦΑΛΣΙΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ, θα παλεύει για την εφαρμογή μέτρων και προτάσεων στην κατεύθυνση της δίκαιης και γρήγορης επίλυσης του προβλήματός μας, όπως δεσμεύθηκε επίσημα στο ανακοινωθέν χθές (30/5/2012) δελτίο τύπου του. για εμάς. Ταυτόχρονα ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ είναι το μόνο μέτωπο που δεσμεύθηκε ότι θα αγωνιστεί για την λήψη όλων εκείνων των μέτρων που δεν θα επιτρέψουν την επανάληψη τέτοιων φαινομένων στην ασφαλιστική αγορά.
    Είναι το ΜΟΝΟ ΚΟΜΑ, ΠΟΥ ΚΑΘΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΜΕ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ του στον ασφαλιστικό τομέα/οικονομικό ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΜΑΣ, κατόπιν των διδομένων από εμάς προτάσεων και λύσεων προς την σωστή κατεύθυνση και ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ/ΗΘΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΠΛΗΞΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΦΕΙΛΕ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΉΔΗ ΝΑΧΕ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΠΡΟ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΣ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ31 Μαΐου 2012 στις 4:28 μ.μ.

    ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ

    Δυστυχώς, ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΤΑΙ, ΜΕΤΆ θλίψεώς μας, ΟΤΙ: ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΠΑΡΑ !!!!ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΠΟΥ ΜΕΣΩ ΑΥΤΟΥ Ο ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΙς ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΟΝΤΑΣ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΑΝΑΚΥΠΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

    ΟΥΤΕ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΔΙΑΡΚΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΟΧΛΗΣΕΙΣ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΠΙΣΗΜΟΝ ΘΕΣΗ, ΜΕΣΩ ΚΑΠΟΙΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ, ΜΕΣΩ ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΚΠΟΝΗΜΕΝΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 1/2 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΤΗ, ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ, ΣΕ ΕΜΑΣ ΩΣ Δ.Σ ΟΤΑΝ ΤΟΝ 1/2010 ΤΟΝ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΗΝ ΣΥΓΓΡΟΥ ΠΡΩΤΟΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ., ΕΝΟΣΟΝ ΤΟΣΟ Ο ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΤΗΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΑΦΟΥΓΚΡΑΖΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ!!!
    ΚΑΙ ΣTΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜAΡΑ KAI ΣΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Ν.Δ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΑΣ ΣΙΝΑΝΟΓΛΟΥ, ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ Κ. ΛΑΖΑΡΙΔΗ ΧΡΥΣΑΝΘΟ, ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡOΕΔΡΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΤΗΝ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΥΝΙΑΔΟ ΤΗΣ ΤΟΝ ΚΟΥΒΕΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ ΒΑΓΓΕΛΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ Κ. ΝΤΟΝΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΥ (ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑΣ ΤΟΥ), ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΓΡΑΦΕΙΟ/ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΩ ΚΟΜΜΑΤΩΝ (ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ ΠΡΟΚΟΠΗ, ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗ!!!!!, ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ ΧΡΗΣΤΟ, ΜΗΤΑΡΑΚΗ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ / ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ / ΜΙΧΕΛΑΚΗ, ΠΛΕΥΡΗ, ΒΟΡΙΔΗ, ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ, ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ, ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ, ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ, ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ, ΛΟΒΕΡΔΟ ΣΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ, Κ.Λ.Π.......,..), ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ, ΑΠΕΥΘΥΝΘΗΚΑΜΕ ΠΟΙΚΙΛΛΟΤΡΟΠΩΣ, ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΕ ΕΜΑΙL, ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΠΑΦΕΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΣ ΜΑΤΗΝ. ΟΥΔΕΙΣ ΑΚΟΥΕΙ, ΟΥΔΕΙΣ ΑΓΓΙΖΕΙ...ΤΟ ΚΑΥΤΟ ΘΕΜΑ.....ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΗΣ ΚΑΤ΄ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΘΕΜΑΤΑ.....
    ΜΟΝΟ Ο ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΤΑΤΑ ΤΟΥ ΑΛΟΥ ΚΑΙ ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ Κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΗΨΙΣΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ, ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΛΟΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΑΣ, ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΗΔΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΕΠΙΣΗΜΑ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΑΝΗΤΡΤΗΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΑΤΟΣ ΤΩΝ.
    ΘΕΩΡΟΥΜΕ, ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΜΑΣ, ΟΣΩΝ ΚΡΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΦΥΣΙΚΑ.
    ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΙΣ ΘΕΡΜΕΣ ΜΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΣΜΕΥΟΜΕΝΟΙ, ΣΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ /ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΜΑΣ, ΕΙΤΕ ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΕΙΤΕ ΩΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΣΤΟΝ ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ-Ε.Κ.Μ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥΣ, -ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΠΡΟΣΩΠΑ ΚΟΜΑΤΑ!!!-, ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΟΥΣ ΤΟΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΜΑΣ, ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΟΝΤΑΣ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΤΑ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΤΟ.
    ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ

    ΘΕΩΡΟΥΜΕ, ΟΤΙ: ΟΣΟ ΜΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΑΝ 2 1/2 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΤΗ ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ !!! ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ!!! ΜΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ (ΠΟΥ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΨΗΦΟΥΣ, ΩΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΩΜΑ, ΓΙΑΤΙ Ε Ν Ε Ρ Γ Ε Σ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΚΥΡΟΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΚΟΜΑΤΩΝ), ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΙΣΩΣ!!!ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΟΥΜΕ , ΑΝΑΤΑΜΕΙΒΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ????.
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΤΕ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ,ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ,ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
      ΚΑΙ ΤΟ ΡΙΧΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ,
      ΔΑΓΚΩΤΟ.
      ΑΛΛΑ ,ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΤΗΡΗΣΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΞΑΓΓΕΛΕΙ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ????
      Ή ΘΑ ΦΑΜΕ ΚΑΙ ΔΩ ΜΟΥΜΤΖΑ,ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ???

      Διαγραφή
  12. ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΔΩ ΜΟΥΤΖΑ ΘΑ ΦΑΜΕ.ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΩ; ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΑΘΙΣΑ ΣΑΝ Μ.......Σ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΣΑΜΑΡΑ!!!!
    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΥΣ...

    ΚΑΜΙΑ ΜΝΕΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ!!!!
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ,
    ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΣΥΡΙΖΑ!!
    ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ.
    ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΛΑΣΠΗ !!!
    ΑΗΔΙΑΣΑΜΕ!!!!

    ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ!
    ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΚΑΘΙΣΕ,ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΔΕΣΜΕΥΟΜΕΝΗ!
    ΕΙΜΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ,ΜΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ ΣΥΖΥΓΟ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ.
    ΑΣ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΧΩΡΟ...!

    ΑΛΗΤΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ Ο ΜΥΤΑΡΑΚΗΣ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ ΟΤΙ ΟΙ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΙ ΤΑ ΧΑΣΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ?

      Διαγραφή
  14. Η μόνη μας απάντηση στους αλήτες του Πασοκ και της Νέας Δημοκρατίας, πρέπει να είναι ΣΥΡΙΖΑ.
    Υπενθυμίζω σε όλους τους ηλίθιους σαν και εμένα. ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ, ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ.Δύο από τους βασικούς κλέφτες των περιουσιών αλλά και των ονείρων μας. Βασικά στελέχη των κομάτων τους.
    Από την άλλη ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ, με παρουσίες στις συγκεντρώσεις μας, δηλώσεις και επερωτήσεις στη βουλή.
    Μου λένε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα μας βγάλει από το euro.
    Ε ΚΑΙ.
    ΜΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΨΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΔΙΟΜΙΣΗ ΧΡΟΝΙΑ. ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. KANENAS ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ.
    ΕΜΕΙΣ ΚΛΑΙΜΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ.
    ΚΛΑΙΜΕ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ.
    ΠΟΙΟΣ ΑΠ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ?
    ΠΟΙΟΣ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΑ ΑΣΠΙΣ?
    ΤΑ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ.
    ΤΑ ΗΞΕΡΑΝ.
    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΛΕΓΞΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ.
    ΤΗ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΠΑΘΑΜΕ.
    ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
    Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΚΡΙΒΑ.
    ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΤΗΝΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΚΑΛΥΨΕΙ ΑΝΩΔΥΝΑ.
    ΓΙΑΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΗΚΑΝ ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΣ.
    ΓΙΑΤΙ ΠΕΣΑΜΕ ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙ ΦΤΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ...ΚΑΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝΑΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ.
    ΚΑΙ ΦΙΛΟΔΟΞΟΥΝ ΝΑ ΤΑΙΣΟΥΝ ΓΕΝΙΕΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΩΝ ΤΟΥΣ.

    ΘΑ ΤΗ ΒΡΕΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΣΑΜΑΡΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ.

    ΑΣ ΟΨΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ.
    ΣΗΜΕΡΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΙΛΗΣΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΥΣ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ.
    ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ!!!!!!!!!!!!
    Ο ΑΔΩΝΙΣ ΟΜΩΣ, ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΨΩΜΙΑΔΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥ...

    ΑΣ ΟΨΟΝΤΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΗΜΟΥΝ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ.ΤΩΡΑ ΣΥΡΙΖΑ ΡΕ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΨΗΦΙΣΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
    ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΑΧΙΝΙΔΗ, ΔΗΛ. ΕΚΤΟΣ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. σωστα!!!!
    κ.σιδερη και σωματειο!
    μπορειτε να δημοσιοποιησετε μια ανακοινωση , που να δηλωνετε οτι τα μελη του συλλογου πηραν τις πολιτικες τους αποφασεις?
    για να ακουστει κατι επιτελους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ,Ο ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΣ ΚΟΠΤΕΤΑΙ,ΑΝΑΦΕΡΩΝΤΑΣ ΠΩΣ 11.000 ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΕΣΑΝ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ!!!!!
    ΕΜΕΙΣ??????????????????
    250.000 ΚΑΤΟΧΟΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΥΜΑΤΑ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ??????????????????
    ΘΑ ΦΑΝΕ ΜΑΥΡΟ,ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ!!!!!!!!!!!!
    ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΤΡΩΜΕ ΜΟΥΤΖΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΑΛΗΤΕΣ ΑΛΗΤΕΣ ΑΛΗΤΕΣ ΑΛΗΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΕΕΕ...ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΣΤΕΙΛΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ .ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ!
    ΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ???
    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ.
    ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!
    ΜΙΛΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΓΙΑ ΟΛΑ!
    ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Φυσικά και θα ψηφίσουμε ΣΥΡΙΖΑ.
    Είναι η μόνη μας ελπίδα. Πως θα μπορούσαμε να ψηφίσουμε τα κόματα που υπάρχουν πολιτικοί σαν τον ΣΑΧΙΝΙΔΗ και τον ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ;
    Υπενθυμίζω την δήλωση του ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ στην εκπομπή του Σκάι για την ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ, ότι ο επόπτης που ο ίδιος σαν υπουργός οικονομικών τον είχε γραπτώς ενημερώσει για τα προβλήματα και την πορεία της εν λόγω εταιρείας, πολλά χρόνια πριν την ανάκληση. Και ο επαγγελματίας πολιτικός δεν έκανε τίποτα λόγω μεγέθους της εταιρείας. Τώρα χωρίς ίχνος ντροπής ζητάει να τον ψηφίσουμε.
    Οχι βέβαια. Σχεδόν τρία χρόνια και οι ΚΛΕΦΤΕΣ του ΠΑΣΟΚ και της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, δεν κάνουν τίποτα άλλο παρά να μας εμπαίζουν.
    Ας σκεφτούμε όλοι μας ότι πλέον η μόνη μας διέξοδος (αν υπάρχει και αυτή) είναι να έχει δύναμη ένα κόμα που θα θελήσει να ασχοληθεί. ΣΥΡΙΖΑ λοιπόν μήπως και δικαιωθούμε.
    Για πολλούς από εμάς πλεόν είναι ζήτημα ζωής και θανάτου. Μην επιβραβεύσουμε λοιπόν αυτούς που παίρνουν τις ζωές μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΠΑΣΟΚ, ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΔΩΣΤΕ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ!
    ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ!
    ΣΩΣΑΝΕ ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΟΝ ΜΠΑΝΚ, ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΜΠΑΝΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΔΑΝΕΙΣΜΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΤΟΥ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟΥ, ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟ
    ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΤΑΙ ΗΔΗ ΑΥΤΟ ΤΟ 1% ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΜΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ.

    ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ, ΕΛΕΟΣ!!!!!
    ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
    ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΑΚΟΥΝΕ ΑΡΙΕΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠ ΕΞΩ.
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.
    ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΤΗ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟΥ.
    ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ..
    ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ.
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΨΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΜΑΣ ΚΟΨΑΝΕ ΤΟ 30%, ΜΑΣ ΚΟΨΑΝ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ΤΩΝ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΩΝ ΜΑΣ
    ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ,
    ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥΣ!!!
    ΣΩΣΤΕ ΡΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΜΑΣ ΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΤΙΣ ΔΙΝΟΥΜΕ.
    ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΡΟΝΤΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ ΜΑΣ,
    ΜΕ ΑΙΜΑ ΤΡΕΦΟΝΤΑΙ!!
    ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ.
    ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΝΑΜΕ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ.
    ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.
    ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ.
    ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΜΠΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΤΟΥΣ.
    ΑΛΗΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΗΝ ΝΔ ,ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΡΑΦΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΗΡΘΕ Η ΗΤΤΑ ΚΑΙ Η ΜΟΥΤΖΑ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. βρε μουροχαυλε ποσοι ψηφοι πιστευεεις οτι εχεςι
      εσυ και η μανα σου

      Διαγραφή
    2. ESENA BLAMMEME SE ENDIAFEREI I METAXI MAS ANTIPARATHESI??????
      ASE LIPON TIS EXYPNADES,KAI MIN ASXOLEISAI ME MIKROPREPEIES!..

      Διαγραφή
  26. Πίστευα ότι ποτέ και για κανένα λόγο δεν θα ψήφιζα αριστερά.
    Ομως τώρα με όλη μου την καρδιά θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ και θα προσπαθήσω να επηρεάσω όσους περισσότερους ανθρώπους μπορώ.
    Τιμωρία στους αλήτες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. καλα ξεχασατε τοσο γρηγοραα τον...Μωραιτακη.......
    ποσο ευπιστοι είστε
    για αυτο σασ γα σε ο Παυλάρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. τι λες μωρε?
    αυτος εκανε μια προταση.
    το κομμα του ομωςεγραψε κι αυτον κι εμας.
    τι θα κανουμε δηλαδη?
    θα ψηφισουμε το μωραιτακη για πρωθυπουργο?
    ποιος θα μας βοηθησει?
    ας τα πει σ το σαμαρα που δεν μπηκε στον κοπο ουτε μια μικρη τοποθετηση να κανει.
    ας οψεται αυτος και οι παρεες του.
    και οι βενιζελοι..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. πολύ καλά τοποθετείται το σχόλιο τησ 1/6/2012 3:57 μ.μ.
    ΣΑΜΑΡΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!!!!
    ΔΕΝ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΣΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΟΥ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΜΟΥ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΥΛΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ: ???ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ...ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΘΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ακομα κι ο καρατζαφερης μιλαει για πληρη αποζημιωση των ομολογιουχων. στον σκαι και παντου.
    τι διαολο συμβαινει με μας?
    παρανομοι ειμαστε?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ.
    ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΚΡΕΤΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΡΙΖΟΥΝ.
    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Η ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΤΟΥΣ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΛΙΓΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΠΕΙΣΜΩΝΟΥΝ.
    ΣΥΡΙΖΑ ΟΛΟΙ.ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΜΕΤΩΠΙΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΝΑΘΛΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΜΗΠΩΣ ΕΙΔΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ;ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΑΚΟΥΣΑΜΕ.ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικά και είδμε από τον ΣΥΡΙΖΑ. Στις συγκεντρώσεις μας τον Λαφαζάνη δεν τον είδες;
      Τις δημόσιες θετικές τοποοθετήσεις του δεν τις είδες;
      Τήν ανακοίνωση τους πριν τρεις ημέρες ότι θα μας στηρίξουν δεν την είδες;
      Τι διάολο βλέπετε;
      Σας έχουν τάξει οι γονείς σας στα δύο κόματα των ληστών;

      Διαγραφή
  33. δεν πειραζει. ψηφισε σαχινιδη και παπαθανασιου.
    ειναι ανθρωποι με την μπεσα που ψαχνεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Με δύο προσφυγές στις 11/6/2012 στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών ο Κώστας Βλαχογιάννης εκκαθαριστής ΑΣΠΙΔΟΣ C/V, ζητά αποδέσμευση της περιουσίας τους που εμποδίζει πλέον από 1/6 την εκκαθάριση.

    Ως γνωστόν στις 31/5/2012 έληξε η διαδικασία αναδοχής και σύμφωνα με το νόμο η Εποπτική Αρχή της ΤτΕ πρέπει να εκδώσει διαπιστωτική πράξη και να θέσει σε εφαρμογή τον νόμο 400/70 και όσα προβλέπει. Την αίτηση του κ. Βλαχογιάννη για αποδέσμευση απέρριψε ο Υπουργός Οικονομικών πριν λίγο καιρό κάτι που επέτρεψε στις άλλες πτωχευμένες ασφ. εταιρίες (διαβάστε σχετικά πατώντας εδώ, όπως είχε γράψει το nextdeal.gr)
    Εν τω μεταξύ επισημαίνουμε ότι γενικώς υπάρχει μια στασιμότητα στα θέματα κλεισίματος του ομίλου «ΑΣΠΙΣ» και δεν υπάρχει ένας ΙΣΧΥΡΟΣ μοχλός πίεσης αφού και η «φωνή» του συλλόγου ζημιωθέντων ακούγεται ελάχιστα λόγω και της συμμετοχής σ’ αυτόν ανθρώπων που «έπαιξαν» ρόλο στα δρώμενα της «ΑΣΠΙΣ» όπως ο Γραμματέας κ. Νίκος Κεχαγιάογλου που αγωνίζεται μεν αλλά είναι σε διαμάχη με την πρόεδρο σωματείου ασφαλισμένων κ. Σιδέρη η οποία ετοιμάζεται να ασκήσει αγωγές εναντίον του (είχε 12 καταθετικά συμβόλαια μαζί του) κάτι που κάποιοι υποστηρίζουν ότι αν δεν λυθούν αυτές οι διαμάχες τα δικαιώματα των «χαμένων» υπόθεσης «ΑΣΠΙΣ» θα είναι πάντα με αδύναμη διεκδίκηση. Εξαρχής πολλά άτομα που μπήκαν επικεφαλής σε συγκεντρώσεις διεκδικήσεων δεν ήταν τα κατάλληλα.
    Το www.NextDeal.gr που έχει καταγράψει ΟΛΗ την ιστορία αναλυτικά από την ημέρα που έκλεισε η ΑΣΠΙΣ με λύπη παρακολουθεί την ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ των χιλιάδων ασφαλισμένων, τους λάθους χειρισμούς της κυβέρνησης, την αδικία, τον διασκορπισμό των χαρτοφυλακίων, την υποτίμηση κινητής και ακίνητης περιουσίας, τον διασυρμό της ασφάλισης, το «πλιάτσικο» του ανθρώπινου δυναμικού, την εγκληματική στάση τύπου Πόντιου Πιλάτου «νίπτω τας χείρας μου» της Ένωσης Ελλήνων Ασφ. εταιριών και την άχρωμη στάση της ΔΕΙΑ που ήταν και η υπεύθυνη κλεισίματος.
    Ίσως κάποια μαύρη κατάρα να κυνηγά αυτή την εταιρία που φτιάχθηκε τότε που οι Γερμανοί κατακτητές μέρες κατοχής ήταν έτοιμοι να φύγουν αφήνοντας ρημαγμένη και ατιμασμένη την Ελλάδα και οι πρώτοι μέτοχοι μετρούσαν περιουσία του Μετοχικού Ταμείου Στρατού για να γίνει το πρώτο μετοχικό κεφάλαιο της ΑΣΠΙΣ-ΠΡΟΝΟΙΑ…
    το παραπάνω δημοσιευτηκε στο nextdeal.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΡΕ ΣΠΥΡΟΥ;
      ΟΛΟ ΚΛΑΜΑ ΚΑΙ ΠΟΙΗΣΗ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΕΙΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗ
      Ο ΚΑΥΓΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΤΗΣ ΣΙΔΕΡΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΘΑΨΑΤΕ;
      Η ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΙΣ ΚΑΡΦΩΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ΤΟΥ ΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ;
      ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΡΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΛΑΜΟΓΙΑ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΟΠΩΣ Ο ΠΕΤΣΑΣ ΚΑΙ ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΞΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΠΩΣ Ο ΓΑΠ Ο ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Ο ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ Ο ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΛΠ
      ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ Ο ΠΑΥΛΑΡΑΣ
      Η ΚΑΤΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ

      Διαγραφή
  35. ΑΙΣΧΟΣ ΑΙΣΧΟΣ ΑΙΣΧΟΣ!
    ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ.
    ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣτΕ ΤΑ ΕΝΔΙΚΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ Η ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΠΙΕΣΗ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟΥΣ, ΜΕ ΓΝΩΣΤΕΣ ΜΕ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΩΣΤΟΥΣ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΙΝΗΣΗ Π.ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ?
    ΠΟΣΟ ΡΕ ΘΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ?
    ΠΟΣΟ Ο ΚΑΘΕ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΠΟΠΤΗΣ ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ,ΕΝΩ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΡΑΖΟΥΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ..
    ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΝΟΥΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ?
    ΠΡΟΣΘΕΣΕΙΣ? ΑΦΑΙΡΕΣΕΙΣ?
    ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΟΥΝ?
    ΕΜΕΙΣ ΜΕΙΝΑΜΕ ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ Ο ΕΠΟΠΤΗΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕ ΚΑΜΙΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, ΑΠΟ ΜΕΤΟΧΕΣ,ΑΚΙΝΗΤΑ, ΜΕΤΡΗΤΑ.
    ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ.
    ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕ ΕΚΕΙ Ο ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ ΧΡΟΝΟΥΣ.
    ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΜΥΘΙΚΑ
    ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΩΡΙΣ ΜΙΣΘΟΥΣ,ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ.
    ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΥΓΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΑΥΤΟ?
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΕΣΤΩ ΣΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ..ΣΕ ΟΠΟΙΟΥΣ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ?
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ, ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΤΟ ΣΕΛΕΚΟ/ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ,ΒΓΟΝΤΖΑ/ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟ/ΚΑΠΙΤΑΛ
    ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ!!!! ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ ΝΟΜΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ?
    ΕΠΤΙΕΛΟΥΣ!!
    ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.
    ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ.
    ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΣΑΣ.
    ΠΟΙΟΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΤΙΣ ΑΠΟΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ?
    ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟΔΟΤΕΙ?
    ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ?
    ΤΙ ΣΚ...Α ΓΙΝΕΤΑΙ?

    ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ

      ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ! ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΠΟΠΗΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΑΓΑΝΕ ΤΟ ΜΕΔΟΥΛΙ

      ΤΑ 200 ΕΛΕΙΜΜΑ ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ 600 ΜΕΤΑ 1 ΔΙΣ. ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΡΕΣΤΑ ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ.

      ΤΟ ΤΣΑΤΣΙΛΙΚΙ ΟΓΛΟΥ-ΣΙΔΕΡΗ, ΒΓΟΤΣΑ-ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟΥ-ΣΕΛΕΚΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥΣ (ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣΤΩΝ) ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ
      ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΥΛΑΡΑ ΗΤΑΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕ

      Διαγραφή
  36. δεν πάει άλλο!
    θα λογοδοτήσουν όλοι!
    κατευθείαν στην εισαγγελία και παράλληλα ασφαλιστικά.
    να γίνει έρευνα τι πραγματικά έγινε με το έργο της διαχειρισης.
    και τα χοντρά λόγια 3 χρόνια , οι απίστευτοι τύποι, όλοι τους.
    3 χρόνια..
    καθυστερημένοι , άσχετοι, αγράμματοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΔΥΣΤΥΧΩΣ,ΑΠΟΔΕΙΚΤΗΚΕ ΠΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ,ΚΑΙ ΜΟΝΟ.
    ΕΤΣΙ ΤΩΡΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΧΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΧΡΟΝΟ,ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ.
    ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ,ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΕΙΞΕΙ,Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ? ΟΙ ΑΣΦΑΛΗΣΤΕΣ? Η ΤτΕ? ΤΟ ΥΠ.ΟΙΚ/ΩΝ? ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ? .... Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ο χορος των συμφεροντων συνεχιζεται απροσκοπτα.
    βρηκε κι εκανε και ο παπακωνσταντινου και ο σαχινιδης.
    τα ειδαν αυτα και μας αφησαν στο ελεος του θεου.
    τερμα ,ομως, ως εδω.
    μιλαμε για τσιρκο ανεγκεφαλων απατεωνισκων.
    ποιοι ειναι αυτοι?
    θα το κρινουν οι αρμοδιοι εισαγγελεις.
    πηξαμε στα λόγια και τις κραυγές.
    κανένας σεβασμός στον άρρωστο και τον συνταξιούχο.
    επιπέσαν όλοι οι "αρμοδιοι"/αναρμόδιοι.έτοιμοι να μας τα πάρουν στο όνομα του δικαίου και της ηθικής.
    και προσημείωσαν δικαιώματα σε ό τι θέλει προκύψει.
    ας περιμένουν λοιπον όλοι αυτοί.
    γιατί τα χάσαμε κι εμείς κι αυτοί από τη βουλιμία τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΓΑΝΕ, ΟΤΑΝ ΖΗΤΟΥΣΑΜΕ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ Ή ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ /ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΗ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ/
    ΜΑΣ ΛΕΓΑΝΕ,.."ΕΛΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ...", ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ 250 ΧΙΛ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ 800 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ.
    ΗΤΑΝ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΜΠΕΚΑΤΣΑΣ.

    ΜΕ ΒΡΙΣΙΔΙ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΜΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΑΝ.
    .."ΕΛΑ ΕΣΥ ΡΕ ΕΞΥΠΝΕ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΠΕΡΑ.."
    ΑΥΤΟ ΕΛΕΓΑΝ.
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΑΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
    ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΘΕΙ.
    ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ, ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ.
    ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΩΝ
    ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΞΕΡΕΙ.
    ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΟΙΒΕΣ ΤΩΝ ΑΓΩΓΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ας στείλει κάποιος το δελτίο τύπου και στα αλλα κόμματα γιατι ΟΛΟΙ ΣΥΡΙΖΑ θα ρίξουμε, να δώ μετα αν ξυπνήσουν και αυτοί για τη κοροιδία που μας έπαιξαν τοσα χρόνια και το 40% έγινε 15% και στους δύο.......και δεν έγινε λόγω κρίσης βεβαια μόνο.....αλλα και ΑΣΠΙΣ. Η ΝΔ κατάφερε σαν αντιπολίτευση να χάσει 50% και δεν έγινε μόνο λόγω κωλοτούμπας αλλα και απο ΑΣΠΙΣ. Οσο δε δίνουν λύσεις, εδώ θα είμαστε να τους εξαφανίσουμε απο το χάρτη. Οταν κάποιος εξυπνος παιξει το χαρτί ΑΣΠΙΣ....θα γίνει κυβέρνηση, ας το καταλάβουν ΌΛΟΙ αυτο. Ακομα και ανοργάνωτη τους στείλαμε εκεί που έπρεπε να εχουν παει εδώ και πολύ καιρο.......στο διάολο δηλαδη. Να δούνε και αυτοί τωρα τι πάει να πει πείνα γιατι με τα ποσοστά αυτα .......ΠΑΕΙ και η κρατικη χρηματοδοτηση...χαχαχαχα. Αλλα τώρα γελάω εγω......τοσο καιρό γέλαγαν αυτοι!!! Αι στα κομματια λοιπόν αχρηστοι, λαμόγια , κλέφτες και καρεκλοκένταυροι, αι στο διάολο και να σας πω κάτι? Πλέον δεν εχω λεφτα για να ενδιαφερθώ αν θα παω στη δραχμή η στο ευρώ......εσεις που τα έχετε η μάλλον εσείς που μου τα φάγατε ας τα χάσετε, ούτως η αλλως κλεμμένα τα είχατε..ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ λοιπον!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΛΗΘΕΙΑ, ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ!
      ΓΡΑΨΤΕ ΜΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ,
      ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟ:
      ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ, ΕΜΕΙΣ ΟΙ 250 ΧΙΛ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ, ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΣΥΡΙΖΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΩΣ ΚΟΜΜΑ !!!!!!!
      ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ, ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΟ!!!!!!
      ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ (ΠΑΡ ΟΛΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΚΟΥΡΕΥΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΑΤΟΚΑ!!!).
      ΓΙΑΤΙ, ΔΕΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΑΤΕ, ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ,
      ΟΤΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ, ΚΑΙ ΣΑΣ/ΜΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ,
      ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ (ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ Ο ΣΠΥΡΟΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΟΨΙΜΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ...ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ...!!!).
      ΘΕΩΡΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΥΜΕ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ.
      ΓΙΑΤΙ Η ΦΩΝΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ, ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΚΔΙΩΞΑΜΕ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ,ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ..ΕΠ ΩΦΕΛΕΙΑ ΜΑΣ...ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ..ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ..
      ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΒΓΑΛΑΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΦΩΝΗ..
      ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ, ΚΑΝΕΝΑΣ ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΘΕΩΡΗΣΑΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΤΑΙΡΙΣΘΟΥΝ! ( ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ?)
      ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΕΙΤΕ ΕΚΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΔΙΑΤΡΑΝΩΘΕΙ Η ΦΩΝΗ, Η ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΘΕΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΜΟΝΟ!!! ΟΠΟΙΟΝ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ,
      ΕΠΙΔΟΘΗΚΑΤΕ ΠΑΛΙ ΣΕ ΑΠΕΙΛΕΣ, ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΕΣ ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ Ή ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΣΙΩΠΗ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΤΙΒΟ.

      ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ..Ο ΤΙ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΚΙΝΗΣΗ.
      ΑΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΕΤΕ, ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΠΤΟΙ..
      ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ.
      ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ Η ΑΠΛΗ ΛΟΓΙΚΗ.
      ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ.ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥΣ, ΕΝΩ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥΣ.
      ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΤΑ ΤΩΡΑ!
      ΜΗΝ ΜΑΣ ΞΑΝΑΠΕΙΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ.
      ΤΑ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΑ.ΟΤΙ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΑΤΕ, ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ.
      ΑΛΛΑ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ...."ΚΙΝΗΣΕΙΣ" ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΑΤΟΜΙΚΑ ,ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΣΚΟΠΙΜΕΣ..
      ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΕΠΙΤΕΛΕΣΤΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΑΣ!

      Διαγραφή
  41. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΑΣ , ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΧΑΡΤΙ,
    ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ.

    ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΗ,
    ΝΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ,
    ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΘΕΜΑ,
    ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ
    ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ!

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΨΕΤΕ.
    ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΣΑΣ.
    ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΤΟΥ ΑΕΡΑ.
    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ.
    ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΑΥΤΟ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ...ΚΙΝΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.

    ΑΜΕΣΑ ΚΑΝΤΕ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.
    Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΤΟΥ.
    ΕΣΕΙΣ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ.ΤΕΡΜΑ ΑΥΤΑ, ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ.

    ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.
    ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΣΜΙΚΟΙ ΤΟΥ ΦΟΡΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΥΠΟΨΗΦΙΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ,
    ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ
    ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ.
    ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΣΕΙΣ
    ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ.
    ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΩΡΑ.
    ΟΙ ΑΜΟΙΒΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ, ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΔΕΙΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΕΛΕΟΣ, ΕΛΕΟΣ!
    ΟΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ.
    ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ, ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΡΟΙ
    ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΜΟΙΒΕΣ ΚΑΙ ΜΙΣΘΟΥΣ, ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΑΜΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ, ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ??
    ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ, ΑΡΡΩΣΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΠΑΘΑΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΕΙΣ ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΑ?

    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΞΙΕΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΤΩΝ ΤΡΙΤΩΝ.
    ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ.

    ΕΛΕΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
    Ο ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΔΙΟΡΙΣΕ ΕΝΑ ΣΤΡΑΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΕΤΑΞΕ....
    ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ....
    ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΘΑΨΕ...ΕΡΙΞΕ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΜΑΣ...
    ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ..ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ..

    ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΛΑΔΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΦΕΡΕΓΓΥΟΤΗΤΑΣ
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ..ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΕΙ ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΕΦΑΓΕ..

    ΚΑΝΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. αν υπηρχαν πολιτικοι με αξιες και ηθος θα ειχε λυθει,δεν θα περιμεναμε προεκλογικους περιοδους να γλυφουμε τον καθε μπουρδα,για να μας πουλανε ψευτικες ελπιδες.
    πρεπει να καταλαβουμε,πως δεν ενδιαφερεται κανεις για μας και ολα γινονται στον βωμο της εξουσιας που προσφερουμε εμεις,γιατι για ολους αυτους δεν υπαρχει κοστος,αν ταξουν και κανενα ψεματακι,και μας γεμισουν ψευτικες ελπιδες.
    αρκει να διακρινετε τους λιγοτερο ψευτες,καποιους τους γνωρισαμε,τους επομενους...τωρα.
    ο λαος μας δημιουργησε το πολιτικο σκηνικο,και αυτο γευομαστε,ο λαος θελησε αυτους που σημερα κατηγορει,ο λαος ειναι αυτος που θα καταδικασει την κυβερνηση που θα επολεξει αυριο.
    αν δεν εχει ηθος ο λαος,μην περιμενετε τιποτα απο αυτους που θα επιλεξει,θα ειναι ...ιδιοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ωραια ολα αυτα και συμφωνω! να καναμε ομως κατι να παρουμε τα λεφτα μας πισω?
    αυτο δεν προεχει τωρα? να εκμεταλλευτουμε αυτα που μας δινονται.
    το ξερετε οτι το κρατος αποζημιωνει μεγαλα ποσα απο απαλλοτριωσεις γης, οταν δεν εχει να καλυψει αλλες αναγκες?
    νομιμα και τυπικα.
    οποιος φωναζει, παιρνει.
    αντε..κουνηθητε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Oποιος δεν διεκδικήσει δικαστικά τα λεφτά του,δεν πρόκειται να πάρει τίποτα.
    Εγώ αν και είμαι μια πολύ φτωχή γυναίκα,έχω κάνει και αγωγή και μήνυση.
    Ακόμα και η ιδέα ότι ο ασφαλιστής που με εξαπάτησε, ζει με την απειλή της δικαιοσύνης,μου δίνει δύναμη να συνεχίσω τον αγώνα μου.
    Επειδή παρακολούθησα επισταμένα την πρώτη δίκη Ψωμιάδη,κατάλαβα ότι υπάρχουν δικαστές που λειτουργούν έντιμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. αυτό το κάνουμε καιχωρίς συλλόγους, σε εξειδικευμένους δικηγόρους και όχι ως πρόβατα δικά τους, από τη στιγμή που οι σύλλογοι 3 χρόνια δεν έχουν ελέγξει την ομαδα των εκκαθαριστών με τους υπαλλήλους και τα λειτουργικά τους έξοδα,
    που δεν έχουν πιέσει και σωστή εκμετάλλευση και αξιοποίηση του αποθεματικού μας, που δεν έχουν κάνει δικαστικές ενέργειες έγκαιρα για τη διαχείριση..που..που..

    αρνούμαι να μπώ στη διαδικασία του πρόβατου που τρεχει στους έτοιμους δικηγόρους..
    καθένας να κάνει τη δουλειά του.

    δεν μας έπεισε κανείς.
    κι εγώ έκανα αγωγή και μήνυση κατα του ασφαλιστή μου και θα ακολουθήσουν κι άλλες.και θα φροντίσω να εγγραφεί στα κατάστιχα του τειρεσια των ασφαλιστών και στα δυσμενή της τραπεζας της ελλάδος. τέτοια και άλλα πολλά.
    αλλά ακόμα περιμένω από τους..συλλόγους!να ασκήσουν τα νόμιμα κατα των προσώπων εκείνων αστικά και ποινικά που δολίως μας εφεραν σ αυτήν την κατάσταση, είτε υπουργοί είναι αυτοί είτε σε επιτροπές είτε οποιοιδηποτε.
    αυτό ισχύει για όλους, από το χρόνο πριν την ανάκληση έως καιτώρα.
    τιποτα δεν είδαμε.
    μόνο να μας στέλνουν στους δικούς τους δικηγόρους για τις αγωγές ξέρουν και ενδιαφέρονται.
    οι άλλες κινήσεις πού είναι?
    γιατί οι αγωγές είναι μαζικές και ΟΧΙ ΟΜΑΔΙΚΕΣ..
    ενώ πολλά θα μπορούσαμε να κάνουμε ομαδικα και τίποτα δεν είδαμε.
    να σταματήσει η κοροιδία των συλλόγων.
    δεν μασάει πια κανείς.
    κανένας δεν τους πιστεύει πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών δύο προσφυγές Κώστα Βλαχογιάννη για άρση δέσμευσης περιουσίας «ΑΣΠΙΣ» στις 11 Ιουνίου 2012 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
    Συντάκτης / NextDeal
    Παρασκευή, 01 Ιουνίου 2012 13:37
    Tweet it

    Δύο χρόνια MPD -CLUB
    Συνέντευξη τύπου στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών από τους ζημιωθέντες της Ασπίς
    Παράταση υποβολής αιτήσεων ανανέωσης αδειών ασφαλιστικών αντασφαλιστικών διαμεσολαβητών.
    Ατλαντική Ένωση: Μειώσεις τιμολογίων και Δωρεάν κάρτα πρόληψης υγείας

    Με δύο προσφυγές στις 11/6/2012 στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών ο Κώστας Βλαχογιάννης εκκαθαριστής ΑΣΠΙΔΟΣ C/V, ζητά αποδέσμευση της περιουσίας τους που εμποδίζει πλέον από 1/6 την εκκαθάριση.
    Ως γνωστόν στις 31/5/2012 έληξε η διαδικασία αναδοχής και σύμφωνα με το νόμο η Εποπτική Αρχή της ΤτΕ πρέπει να εκδώσει διαπιστωτική πράξη και να θέσει σε εφαρμογή τον νόμο 400/70 και όσα προβλέπει. Την αίτηση του κ. Βλαχογιάννη για αποδέσμευση απέρριψε ο Υπουργός Οικονομικών πριν λίγο καιρό κάτι που επέτρεψε στις άλλες πτωχευμένες ασφ. εταιρίες (διαβάστε σχετικά πατώντας εδώ, όπως είχε γράψει το nextdeal.gr)
    Εν τω μεταξύ επισημαίνουμε ότι γενικώς υπάρχει μια στασιμότητα στα θέματα κλεισίματος του ομίλου «ΑΣΠΙΣ» και δεν υπάρχει ένας ΙΣΧΥΡΟΣ μοχλός πίεσης αφού και η «φωνή» του συλλόγου ζημιωθέντων ακούγεται ελάχιστα λόγω και της συμμετοχής σ’ αυτόν ανθρώπων που «έπαιξαν» ρόλο στα δρώμενα της «ΑΣΠΙΣ» όπως ο Γραμματέας κ. Νίκος Κεχαγιάογλου που αγωνίζεται μεν αλλά είναι σε διαμάχη με την πρόεδρο σωματείου ασφαλισμένων κ. Σιδέρη η οποία ετοιμάζεται να ασκήσει αγωγές εναντίον του (είχε 12 καταθετικά συμβόλαια μαζί του) κάτι που κάποιοι υποστηρίζουν ότι αν δεν λυθούν αυτές οι διαμάχες τα δικαιώματα των «χαμένων» υπόθεσης «ΑΣΠΙΣ» θα είναι πάντα με αδύναμη διεκδίκηση. Εξαρχής πολλά άτομα που μπήκαν επικεφαλής σε συγκεντρώσεις διεκδικήσεων δεν ήταν τα κατάλληλα.
    Το www.NextDeal.gr που έχει καταγράψει ΟΛΗ την ιστορία αναλυτικά από την ημέρα που έκλεισε η ΑΣΠΙΣ με λύπη παρακολουθεί την ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ των χιλιάδων ασφαλισμένων, τους λάθους χειρισμούς της κυβέρνησης, την αδικία, τον διασκορπισμό των χαρτοφυλακίων, την υποτίμηση κινητής και ακίνητης περιουσίας, τον διασυρμό της ασφάλισης, το «πλιάτσικο» του ανθρώπινου δυναμικού, την εγκληματική στάση τύπου Πόντιου Πιλάτου «νίπτω τας χείρας μου» της Ένωσης Ελλήνων Ασφ. εταιριών και την άχρωμη στάση της ΔΕΙΑ που ήταν και η υπεύθυνη κλεισίματος.
    Ίσως κάποια μαύρη κατάρα να κυνηγά αυτή την εταιρία που φτιάχθηκε τότε που οι Γερμανοί κατακτητές μέρες κατοχής ήταν έτοιμοι να φύγουν αφήνοντας ρημαγμένη και ατιμασμένη την Ελλάδα και οι πρώτοι μέτοχοι μετρούσαν περιουσία του Μετοχικού Ταμείου Στρατού για να γίνει το πρώτο μετοχικό κεφάλαιο της ΑΣΠΙΣ-ΠΡΟΝΟΙΑ…
    Διάδωσε το

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Διαβαστε το σημερινο αρθρο του insuranceword.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Περιορίζονται οι αποζημιώσεις για τους ασφαλισμένους της Ασπίς
    Το τελικό ποσό που θα απαιτηθεί για τις αποζημιώσεις των ασφαλισμένων θα υπολείπεται σε σχέση με την αξία εξαγοράς των συμβολαίων

    Σε εκκαθάριση από την ημέρα ανάκλησης της άδειας λειτουργίας της αναμένεται να τεθεί η Ασπίς Πρόνοια μετά την αποτυχία του διαγωνισμού μεταβίβασης του χαρτοφυλακίου ζωής που προκήρυξε η Τράπεζα της Ελλάδος και η οποία έληξε πρόσφατα, άδοξα.

    Ο ορισμός του χαρτοφυλακίου ζωής σε εκκαθάριση με αναδρομική ισχύ από την ημερομηνία ανάκλησης της εταιρείας, το Σεπτέμβριο του 2009 και όχι από την 1η Ιουνίου του 2012, μετά την προκήρυξη του διαγωνισμού ως άδοξου, συμπιέζει τις απαιτήσεις των ασφαλισμένων στο επίπεδο του αποθέματος που είχε σχηματιστεί μέχρι την ημερομηνία ανάκλησης και όχι με βάση την αξία εξαγοράς που προβλέπεται στο συμβόλαιο.

    Η πρακτική αυτή σημαίνει ότι το τελικό ποσό που θα απαιτηθεί για τις αποζημιώσεις των ασφαλισμένων θα υπολείπεται σε σχέση της αξίας εξαγοράς των συμβολαίων, αλλά σύμφωνα με τις εκτιμήσεις θα διευκολύνει τη διαδικασία, αποτρέποντας περαιτέρω καθυστερήσεις.

    Σε κάθε περίπτωση η διαδικασία της ρευστοποίησης περιουσιακών στοιχείων και δη ακινήτων του ομίλου της Ασπίς Πρόνοια, θεωρείται σύμφωνα με το Επόπτη εκκαθάρισης Κώστα Βλαχογιάννη, εξαιρετικά δύσκολη, με δεδομένη την απουσία ενδιαφέροντος για τη μεταβίβαση των ακινήτων που προκαλεί η ύφεση στην οικονομία. Ενδεικτική της απροθυμίας που διαπιστώνεται είναι η αποτυχία πώλησης ακινήτων της Ασπίς ΑΕΑΖ, που επιχειρήθηκε πρόσφατα από τον Επόπτη, γεγονός που θα νομοτελειακά θα οδηγήσει την εκκαθάριση σε μια μακροχρόνια διαδικασία.

    Οι ελπίδες για την εκταμίευση των πρώτων χρημάτων από τη διαδικασία της εκκαθάρισης, μοιραία εναποτίθενται στη ρευστοποίηση της κινητής περιουσίας της Ασπίς ΑΕΓΑ, που υπολογίζεται στα 9 εκατ. ευρώ, ενώ περί τα 2 εκατ. ευρώ αναμένονται από την είσπραξη τμήματος των απαιτήσεων από πρώην συνεργάτες του ομίλου, που συνολικά οφείλουν περί τα 27 εκατ. ευρώ.

    Το προϊόν των άμεσα ρευστοποιήσιμων στοιχείων σε καμιά περίπτωση δεν επαρκεί για την αποζημίωση των ασφαλισμένων, με αποτέλεσμα η ικανοποίηση των 200.000 δικαιούχων να παραμένει κενό γράμμα σε σχέση πάντα με την πρόβλεψη που περιλαμβάνεται στο νόμο για κάλυψη των απαιτήσεων σε ποσοστό 70%.

    Ο βασικός κίνδυνος, με δεδομένη την αδυναμία του Δημοσίου να εγγυηθεί τη χρηματοδότηση του Εγγυητικού Κεφαλαίου μέσω δανεισμού, παραμένει η εμπλοκή της υπόθεσης σε μια ατέρμονη διαδικασία εκκαθάρισης που θα διαρκέσει 10 ή 20 χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Με λίγα λόγια :
    ZΩΗ ΣΕ ΜΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ, ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ?
    ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ, ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΗΣΥΧΟΙ.

    ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΜΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ,
    ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΣΕΓΓΟΝΑ ΤΟΥΣ.

    ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.
    ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ, ΜΕ ΜΕΛΛΟΝ, ΜΕ ΚΑΛΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ!

    ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ Ο ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ, ΚΙ ΕΦΥΓΕ.
    ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ..ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΓΧΟ
    ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
    ΚΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ.
    ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΜΑΣ.


    ΖΗΤΩ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

    June 6, 2012
    INTERLIFE Ασφαλιστική: Ασφάλιση Τουριστικών Δραστηριοτήτων & Σκαφών
    June 6, 2012
    HDI-Gerling Hellas: Ενισχυμένη κερδοφορία 6,2 εκ ευρώ για το 2011
    June 6, 2012
    Allianz Ελλάδος: Ισχυρότερη κατά 134 εκατ. Ευρώ με αύξηση μ/κ
    June 6, 2012
    Ήξεραν αλλά «κάλυπταν» το σκάνδαλο της Ασπίς στο Υπ Ανάπτυξης και ΕΠΕΙΑ !
    June 6, 2012
    Η «έκρηξη» στην ανασφάλιστη εργασία και η ανεργία «βουλιάζουν» το ΙΚΑ
    June 6, 2012
    “Easy Business”: νέο βελτιωμένο πρόγραμμα ασφάλισης επιχειρήσεων
    June 6, 2012
    Παγκόσμιος Διαγωνισμός Best of Belron® 2012
    June 6, 2012
    Safe Cape Software Solutions

    You are here: TA NEA ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ » Ιδιωτικη / Ειδησεις » Οι βασικές αλλαγές στην εκπαίδευση και πιστοποίηση γνώσεων ασφαλιστικών διαμεσολαβητών
    Οι βασικές αλλαγές στην εκπαίδευση και πιστοποίηση γνώσεων ασφαλιστικών διαμεσολαβητών
    June 5, 2012 | Posted by News Team in Ιδιωτικη / ΕιδησειςNo comments

    Κατ εφαρμογήν της υπ αρ. 5492/7/11/2011 απόφασης της ΤτΕ που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚτ.Β/2603/8.11.2011 και ισχύει από τις 8.11.2011. εχουν επέλθει αλλαγές για την εκπαίδευση και πιστοποίηση γνώσεων ασφαλιστικών διαμεσολαβητών.
    .Με την πιο πάνωνέα πράξη του Διοικητή της ΤτΕ επέρχεται επανασχεδιασμός του συστήματος πιστοποίησης ασφαλι-στικής διαμεσολάβησης.
    Ως σημαντικότερες αλλαγές σημειώνονται επιγραμματικά οι ακόλουθες:
    α. Πώληση unit linked προϊόντων
    • Εφεξής απαγορεύεται η πώληση unit linked προϊόντων, χωρίς την απόκτηση του ειδικού (αυτοτελούς) πιστοποιητικού Επιπέδου Δ που εισάγεται για πρώτη φορά με την απόφαση.
    β. Πιστοποιητικά γνώσεων &εξεταστέα ύλη
    Θεσμοθετούνται τέσσερα (4)επίπεδα πιστοποιητικών ως εξής:(α) το Πιστοποιητικό Επιπέδου Α, ενιαίο για ασφαλιστικούς συμβούλους, συντονιστές ασφαλιστικών συμβούλων και υπαλλήλους επιχειρήσεων ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, αγροτικών συνεταιρισμών και πιστωτικών ιδρυμάτων
    (β) το Πιστοποιητικό Επιπέδου Βγια τους πράκτορες
    (γ) το Πιστοποιητικό Επιπέδου Γ για τους μεσίτες (δ) το Πιστοποιητικό Επιπέδου Δγια την πώληση unit linked προ-ϊόντων.
    Το προβλεπόμενο σύστημα στηρίζεται σε συγκεκριμένη διαβάθμιση μεταξύ των Πιστοποιητικών.
    Δηλαδή, για την απόκτηση του Πιστοποιητικού Επιπέδου Β (πράκτορες) απαιτείται και η λήψη του Πιστοποιητικού Επιπέδου Α και προαιρετικά, εφόσον ο υποψήφιος πράκτορας επιθυμεί να δραστηριοποιηθεί στην πώληση unit linked προϊόντων, του Πιστοποιητικού
    Επιπέδου Δ. Το ίδιο ισχύει και γιατην απόκτηση του Πιστοποιητικού Επιπέδου Γ (μεσίτες).
    γ. ΕξετάσειςΟι εξετάσεις:για την απόκτηση των Πιστο-
    ποιητικών Επιπέδου Α και Δθα γίνονται γραπτά, όπως μέχρι
    πρότινος, όχι όμως με τη μορφή ανοικτών ερωτήσεων αλλά με το σύστημα πολλαπλής επιλογής (multiple choice). Όσον αφορά στα Πιστοποιητικά Επιπέδου Β και Γ,οι εξετάσεις θα περιλαμβάνουν δύο διακριτά μέρη: ένα γραπτό με τημορφή των ερωτήσεων πολλαπλής επιλογής και ένα προφορικό με τη μορφή της συνέντευξης. Η συμμετοχή στην προφορική εξέταση επιτρέπεται, εφόσον ο υποψήφιος επιτύχει στο πρώτο, γραπτό μέροςτων εξετάσεων,θα διενεργούνται από την ΤτΕ τουλάχιστον δύο φορές το χρόνο.
    δ. Τακτική επανεκπαίδευση Εισάγεται για πρώτη φορά ο θεσμός της υποχρεωτικής τακτικής επανεκπαίδευσης για τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές ανά πενταετία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

    June 6, 2012
    INTERLIFE Ασφαλιστική: Ασφάλιση Τουριστικών Δραστηριοτήτων & Σκαφών
    June 6, 2012
    HDI-Gerling Hellas: Ενισχυμένη κερδοφορία 6,2 εκ ευρώ για το 2011
    June 6, 2012
    Allianz Ελλάδος: Ισχυρότερη κατά 134 εκατ. Ευρώ με αύξηση μ/κ
    June 6, 2012
    Ήξεραν αλλά «κάλυπταν» το σκάνδαλο της Ασπίς στο Υπ Ανάπτυξης και ΕΠΕΙΑ !
    June 6, 2012
    Η «έκρηξη» στην ανασφάλιστη εργασία και η ανεργία «βουλιάζουν» το ΙΚΑ
    June 6, 2012
    “Easy Business”: νέο βελτιωμένο πρόγραμμα ασφάλισης επιχειρήσεων
    June 6, 2012
    Παγκόσμιος Διαγωνισμός Best of Belron® 2012
    June 6, 2012
    Safe Cape Software Solutions

    You are here: TA NEA ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ » Ιδιωτικη / Ειδησεις » Οι βασικές αλλαγές στην εκπαίδευση και πιστοποίηση γνώσεων ασφαλιστικών διαμεσολαβητών
    Οι βασικές αλλαγές στην εκπαίδευση και πιστοποίηση γνώσεων ασφαλιστικών διαμεσολαβητών
    June 5, 2012 | Posted by News Team in Ιδιωτικη / ΕιδησειςNo comments

    Κατ εφαρμογήν της υπ αρ. 5492/7/11/2011 απόφασης της ΤτΕ που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚτ.Β/2603/8.11.2011 και ισχύει από τις 8.11.2011. εχουν επέλθει αλλαγές για την εκπαίδευση και πιστοποίηση γνώσεων ασφαλιστικών διαμεσολαβητών.
    .Με την πιο πάνωνέα πράξη του Διοικητή της ΤτΕ επέρχεται επανασχεδιασμός του συστήματος πιστοποίησης ασφαλι-στικής διαμεσολάβησης.
    Ως σημαντικότερες αλλαγές σημειώνονται επιγραμματικά οι ακόλουθες:
    α. Πώληση unit linked προϊόντων
    • Εφεξής απαγορεύεται η πώληση unit linked προϊόντων, χωρίς την απόκτηση του ειδικού (αυτοτελούς) πιστοποιητικού Επιπέδου Δ που εισάγεται για πρώτη φορά με την απόφαση.
    β. Πιστοποιητικά γνώσεων &εξεταστέα ύλη
    Θεσμοθετούνται τέσσερα (4)επίπεδα πιστοποιητικών ως εξής:(α) το Πιστοποιητικό Επιπέδου Α, ενιαίο για ασφαλιστικούς συμβούλους, συντονιστές ασφαλιστικών συμβούλων και υπαλλήλους επιχειρήσεων ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, αγροτικών συνεταιρισμών και πιστωτικών ιδρυμάτων
    (β) το Πιστοποιητικό Επιπέδου Βγια τους πράκτορες
    (γ) το Πιστοποιητικό Επιπέδου Γ για τους μεσίτες (δ) το Πιστοποιητικό Επιπέδου Δγια την πώληση unit linked προ-ϊόντων.
    Το προβλεπόμενο σύστημα στηρίζεται σε συγκεκριμένη διαβάθμιση μεταξύ των Πιστοποιητικών.
    Δηλαδή, για την απόκτηση του Πιστοποιητικού Επιπέδου Β (πράκτορες) απαιτείται και η λήψη του Πιστοποιητικού Επιπέδου Α και προαιρετικά, εφόσον ο υποψήφιος πράκτορας επιθυμεί να δραστηριοποιηθεί στην πώληση unit linked προϊόντων, του Πιστοποιητικού
    Επιπέδου Δ. Το ίδιο ισχύει και γιατην απόκτηση του Πιστοποιητικού Επιπέδου Γ (μεσίτες).
    γ. ΕξετάσειςΟι εξετάσεις:για την απόκτηση των Πιστο-
    ποιητικών Επιπέδου Α και Δθα γίνονται γραπτά, όπως μέχρι
    πρότινος, όχι όμως με τη μορφή ανοικτών ερωτήσεων αλλά με το σύστημα πολλαπλής επιλογής (multiple choice). Όσον αφορά στα Πιστοποιητικά Επιπέδου Β και Γ,οι εξετάσεις θα περιλαμβάνουν δύο διακριτά μέρη: ένα γραπτό με τημορφή των ερωτήσεων πολλαπλής επιλογής και ένα προφορικό με τη μορφή της συνέντευξης. Η συμμετοχή στην προφορική εξέταση επιτρέπεται, εφόσον ο υποψήφιος επιτύχει στο πρώτο, γραπτό μέροςτων εξετάσεων,θα διενεργούνται από την ΤτΕ τουλάχιστον δύο φορές το χρόνο.
    δ. Τακτική επανεκπαίδευση Εισάγεται για πρώτη φορά ο θεσμός της υποχρεωτικής τακτικής επανεκπαίδευσης για τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές ανά πενταετία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΗ ΑΠΟ ΑΝΑΚΟΠΕΣ ΠΕΛΑΤΩΝ ΠΙΣΤΩΤΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΕΡΣΙΑΛ

    Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΛΑΚΑ ΕΙΧΕ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΕΛΕΓΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΟΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ

    ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΙΖΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΟΛΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ,ΚΑΙ Ο ΣΑΧΙΔΟΝΟΜΟΣ ΚΟΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΡΑΜΕΝΝΟΣ,ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ,ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΒΗΞΑΝ,ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΒΑΝΕ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΜΑΣ,'Η ΕΣΤΩ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΨΙΧΟΥΛΑ,ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΤΕΨΟΥΝ,ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.
    ΤΕΛΙΚΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΕ ΘΡΑΣΣΟΣ ΚΑΙ ΨΕΜΜΑ ,ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. καλα να παθουμε αφου δεν αντιδρουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ρε βαλτε δημοσιευσεις σε καναλια.
    δωστε νουμερα λογαριασμων
    να βαλουμε απο ενα ποσο ο καθενας.
    να τους κανουμε ρομπες.
    κινητοποιηστε τα μελη
    και ο καθενας τους γνωστους του.

    καντε κατι επιτελους.

    κατι..
    οχι σαν αυτα που κανατε.
    αυτα που δεν κανατε.
    τιπεριμενετε ρε ακομα?
    τι????????????????????????????????

    ο χοντρος, ο λιγνος και οι αλλοι υποψηφιοι,
    να αναλαβουν τιςευθυνες τους.
    χρωστουν απο επιστροφη φπα, χρωστουν φαρμακοποιους κλπ
    και ο ....οικονομου δεσμευσε το δικο μας αποθεματικο.
    και ο σαχινιδης σφυραει κλεφτικα στο χωριο του.
    και εχουμε φεσωθει με ενα επιτελειο που το πληρωνουμε και κανει τα αδυνατα δυνατα να μην εισπραξουμε ποτε.

    ΚΑΤΕ ΚΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
    ΜΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ/ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.
    ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ.
    ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. στου κουφου την πορτα...................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. AΦΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ,
    ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΥΠΗΡΞΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ,
    ΖΗΤΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟ
    ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΤΕ 2-3 ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ,
    ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΑΥΤΟΣ ( ΑΦΟΥ ΕΚΕΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ)
    ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΕΙ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟΥΣ!!!!!!!!!!!!
    ΓΙΑ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
    ΓΙΑ ΛΥΣΕΙΣ
    ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟΥ.

    ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟ.
    ΚΑΙ ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ.
    ΣΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ.
    ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΕΠΑΙΤΟΥΝ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ.

    ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΤΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ
    ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ
    ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ
    ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟ ΚΟΥΡΕΜΑ
    ΑΣ ΤΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΤΡΟΜΕΡΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ.

    ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΕΓΓΥΗΘΕΙ
    ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ
    ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ
    ΠΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΤΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΤΕΡΟΧΡΟΝΙΣΜΕΝΑ,
    ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ 1% ΠΑΡΑΚΡΑΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ.
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ.
    ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΚΑΠΟΤΕ.

    ΔΟΥΛΕΨΤΕ Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ.
    ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟΣ ΝΤΟΡΟΣ.
    ΠΕΙΤΕ ΟΝΟΜΑΤΑ.
    ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ.
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. μπραβο βρε!
    στο χατζηνικολαου 3 ερωτησεις για τους ομολογιουχους.
    και δεσμευση σαμαρα.

    ευγε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Πρόβλημα είναι το ζήτημα που προβάλλεται για λύση.
    Πρόβλημα είναι μια δύσκολη υπόθεση που πρέπει να αντιμετωπιστεί.
    Αναλογίζομαι σημαίνει σκέπτομαι, υπολογίζω.

    Οι αναλογιστές των ασφαλιστικών εταιρειών υπολογίζουν τα κυριότερα τεχνικά στοιχεία στη διαδικασία παραγωγής ασφαλίσεων. Όπως γράφει ο Μιλτιάδης Νεκτάριος του Πανεπιστημίου Πειραιά στο βιβλίο του «Ασφαλίσεις Ζωής και Υγείας» (εκδόσεις Αθ. Σταμούλης) «Οι αναλογιστές καθορίζουν το ύψος των ασφαλίστρων και των απαραίτητων αποθεματικών χρησιμοποιώντας τις πιο εύστοχες εκτιμήσεις τους σχετικά με τις μελλοντικές ζημιές και τα έξοδα χωρίς να παραβλέπουν τον ανταγωνισμό». «Στις ασφαλίσεις ζωής οι αναλογιστές καθορίζουν τις απαιτήσεις των ασφαλισμένων προς την εταιρεία που αφορούν στις μελλοντικές αποζημιώσεις και τις αποκαλούμε μαθηματικό απόθεμα ασφαλιστηρίου, που βασίζεται σε μαθηματικούς τύπους, σε πίνακες θνησιμότητας και σε υποθετικές εισροές που σχετίζονται με τις μελλοντικές αποδόσεις από τις επενδύσεις» (Μιλτιάδης Νεκτάριος .ε.α).

    Πολλά ανώτερα στελέχη της ασφαλιστικής μας αγοράς είναι αναλογιστές και γνωρίζουν πολλές λεπτομέρειες γύρω από αυτά τα ζητήματα και τη στάση αρκετών αναλογιστών έναντι των μετόχων ή επικεφαλής. Στα διάφορα όργανα και φορείς αυτά είναι γνωστά όπως γνωστή είναι και η οικονομική διαχείριση που κάνουν οι αρμόδιοι των εταιρειών σχετικά με την ποιότητα και ποσότητα επενδύσεων, τη σύνθεση χαρτοφυλακίου καθώς και τη διαχείριση κινδύνων ενεργητικού-παθητικού. Το κακό χαρτοφυλάκιο οδηγεί σε χαμηλές αποδόσεις και στη συνέχεια σε οικονομικές δυσχέρειες που κάποτε γίνονται ανυπέρβλητες και οδηγούν στην πτώχευση.

    Αυτές τις μέρες η ΕΠΕΙΑ έχει μια λίστα με τα ονόματα 300.000 περίπου ασφαλισμένων που είχαν συμβόλαια στην ΑΣΠΙΣ-ΠΡΟΝΟΙΑ και Commercial Value. Όλοι αυτοί θα διεκδικήσουν τα χρήματα που δικαιούνται. Η διαδικασία μπορεί να κρατήσει 3-4 χρόνια και αυτοί που θα αποζημιωθούν θα είναι σίγουρα λιγότεροι από τους 300.000 (για τεχνικούς λόγους) και τα χρήματα που θα εισπράξουν υπολογίζονται ότι θα είναι λιγότερα από τα μισά. Ευλόγως αναρωτιόμαστε: Αυτός είναι ο ασφαλιστικός θεσμός; Έτσι λειτουργούν στην Ελλάδα; Όλες αυτές οι διαφημίσεις των εταιρειών και της Ένωσης Α.Ε.Ε. αυτά λέγανε;

    Ο Μιλτιάδης Νεκτάριος που χρημάτισε επικεφαλής της Εθνικής Ασφαλιστικής, του ΙΚΑ και της Ένωσης Ασφ. Εταιρειών γράφει στο βιβλίο του και διδάσκει στο Πανεπιστήμιο Πειραιά ότι το «σύστημα εθνικών κανονισμών εποπτείας της ασφάλισης καθορίζει συγκεκριμένα όρια και κανόνες βάσει των οποίων πρέπει να διενεργούνται οι επενδύσεις των ασφ. φορέων». Στην περίπτωση της ΑΣΠΙΔΟΣ τις έγινε;
    Ενδιαφέρον (τραγικό) παρουσιάζει μια έκδοση-έρευνα της Ακαδημίας Αθηνών το 2004, με τίτλο «Οι Αρχαίοι Έλληνες για τους οικονομικούς κινδύνους και την κάλυψή τους». Στον πρόλογο του βιβλίου ο Ακαδημαϊκός Κων/νος Αρακάτος Επόπτης του Γραφείου Οικονομικών Μελετών της Ακαδημίας Αθηνών γράφει: «…πολλοί κίνδυνοι απειλούν τις οποιεσδήποτε οικονομικές δραστηριότητες, από τους οποίους φυσικό είναι να επιζητείται προστασία. Τέτοια προστασία παρέχει η ασφάλιση». Η πρωτοβουλία για την έρευνα ήταν της ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ – ΑΕΓΑ που επιχορήγησε τη συγγραφή της μελέτης που πραγματοποίησε ο ερευνητής Χρ. Μπαλόγλου Πανεπιστημίου Φρανκφούρτης και στην οποία εποικοδομητικές παρατηρήσεις διατύπωσε και στέλεχος της εταιρείας ΑΣΠΙΣ, οικονομολόγος (Χ. Χαρ.).
    Αυτά και άλλα πολλά εγνώριζαν πολλοί αναλογιστές μεταξύ των οποίων οι Αναγνωστόπουλος Θεοδ. , Αλτιντζής Ι., Αντωνάκη Μαργαρίτα, Βαγενάς Δ., Βάσσης Δημ., Βιδάλης Δ., Γιονής Κ., Γριβογιάννης Επ., Δασκαλόπουλος Ηρ., Ζαμπέλης Π., Καραλής Π., Κοσμέας Ι., Κουγιουμτζής Κ., Κωνσταντάς Στ., Μαζαράκης Δ., Μακρυγιώργος Επ., Μαρκολέφας Γ., Μωϋσής Μ., Ξυνογαλάς Δ., Παγώνης Α., Περιστέρης Ι., Σπανός Δ., Χαλκιόπουλος Ν., και πολλοί άλλοι που στο μέτρο των δυνατοτήτων τους πληροφορούσαν άλλοι λιγότερο άλλοι περισσότερο κι άλλοι καθόλου…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Ασπίς Πρόνοια και Πρόβλεψη-Ένα Μάθημα Ασφαλιστικής Επιστήμης που μας αφορά όλους
    Γράφει ο Ευάγγελος Σπύρου (*),

    Η πρόβλεψη είναι ένα από τα βασικότερα θέματα στην ασφαλιστική εργασία. Προβλέπω σημαίνει ότι βλέπω κάτι προτού γίνει, προϋπολογίζω, προμαντεύω, προαισθάνομαι.
    Προνοώ σημαίνει φροντίζω έγκαιρα, ρυθμίζω από πριν.
    Προβλεπτικός είναι ο προνοητικός.
    Τα ίδια εγνώριζαν και αρκετοί επικεφαλής εταιρειών που πολλά διέδιδαν ιδιωτικά και περισσότερα «εκάλυπταν» ως αρμόδιοι παρά τη «διαφωνία» τους ίσως κάποιοι και για «προσωπική» τους άμυνα αφού και αυτοί κάπου-κάπου εφοβούντο για δικά τους προβλήματα. Άλλα στα χαρτιά, άλλα στις μελέτες, άλλα στην πράξη. Έτσι στην περίπτωση ΑΣΠΙΔΟΣ που θα τραβήξει χρόνους το «ξέμπλεγμά» της, έβγαζε πελάτες και ασφαλιστές στους δρόμους εναντίον κομμάτων, προσώπων και θεσμ. φορέων. Είναι οι μόνοι «χαμένοι» από έναν θεσμό που φτιάχθηκε να έχει κερδισμένους. Οικογένειες ολόκληρες αναστατώθηκαν. Άρρωστοι κινδύνεψαν. Εισοδήματα τινάχτηκαν στον αέρα! Οι «ένοχοι» που είναι πολλοί δεν αποκαλύφθηκαν σύμφωνα με τους νόμους της πολιτείας. Αυτοί που κέρδισαν τα λεφτά, δεν τα επέστρεψαν. Και μην πάει το μυαλό σας στον Ψωμιάδη. Το «χειροκρότημα» θέλει «δύο» χέρια… Σύμβουλοι, επενδυτές, πωλητές ακινήτων, χρηματιστές, δικηγόροι, μεγάλα ονόματα Διοικητικών Συμβουλίων, τραπεζίτες, αντασφαλιστές, πολιτικοί… Εδώ ταιριάζει το τραγούδι του Καζαντζίδη «οι μισοί καλοί σε μοναστηριού κελί και οι άλλοι στο τρελάδικο από κακό και απ’ άδικο»! Δίκιο έχουν οι αναγνώστες μας που καταγγέλλουν καθημερινά αυτό το όργιο της ΜΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗΣ από το κράτος πολλών ασφ. εταιρειών που καρπώθηκαν τα χαρτοφυλάκια του ομίλου ΑΣΠΙΣ και τρέχουν «δήθεν» στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια. Δίκιο έχει και ο αναγνώστης μας με όσα λέει για τους συνδικαλιστές-προστάτες. (Διαβάστε μερικά από τα πολλά σχόλια στο θέμα «Διευκρινήσεις για τις λίστες με τα ονόματα των ασφαλισμένων σε ΑΣΠΙΣ και C.V. στο www.nextdeal.gr. Δείτε την πικρία που εκφράζει ο Βασίλης, ο Γιάννης, ο Αχιλλέας, ο Γιώργος, ο Λεωνίδας, ο Γεώργιος-είναι μερικοί από αυτούς που πόνεσαν ανάμεσα στις χιλιάδες).
    Η όλη ιστορία είναι ένα μάθημα Ασφαλιστικής Επιστήμης όπου «άλλα λένε τα χαρτιά και άλλα η πράξη» στις ανθρώπινες σχέσεις. Τα ίδια έγιναν και με την ιστορία του AIG σε άλλους τομείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Μικρότερες αποζημιώσεις από τον Ομιλο «Ασπίς»

    Της Ευγενιας Τζωρτζη ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

    Αναδρομικά από την ημερομηνία ανάκλησής της στις 29 Σεπτεμβρίου του 2009, αναμένεται να τεθεί σε εκκαθάριση το χαρτοφυλάκιο ζωής της «Ασπίς Πρόνοια ΑΕΓΑ», μετά την αποτυχία του διαγωνισμού μεταβίβασης του χαρτοφυλακίου. Η Τράπεζα της Ελλάδος αναμένεται να δημοσιεύσει εντός της εβδομάδος τη διαπιστωτική πράξη, που θα κηρύσσει και τυπικά άγονο τον διαγωνισμό, ενώ η απόφαση για την ανακοίνωση της ημερομηνίας εκκαθάρισης - απουσίας σχετικής πρόβλεψης από τον νόμο- φέρεται να ανήκει στον εκκαθαριστή της εταιρείας κ. Χρ. Μπάρκα.

    Ο ορισμός του χαρτοφυλακίου ζωής σε εκκαθάριση με αναδρομική ισχύ από την ημερομηνία ανάκλησης της εταιρείας, τον Σεπτέμβριο του 2009 και όχι από την 1η Ιουνίου του 2012, μετά την κήρυξη του διαγωνισμού άκαρπου, συμπιέζει τις απαιτήσεις των ασφαλισμένων στο επίπεδο του αποθέματος που είχε σχηματιστεί μέχρι την ημερομηνία ανάκλησης και όχι με βάση την αξία εξαγοράς που προβλέπεται στο συμβόλαιο. Η πρακτική αυτή σημαίνει ότι το τελικό ποσό που θα απαιτηθεί για τις αποζημιώσεις των ασφαλισμένων θα υπολείπεται σε σχέση με την αξία εξαγοράς των συμβολαίων, αλλά σύμφωνα με την άποψη που φαίνεται να επικρατεί, θα διευκολύνει τη διαδικασία, αποτρέποντας περαιτέρω καθυστερήσεις.

    Να σημειωθεί ότι το συνολικό ύψος των απαιτήσεων του Ομίλου της «Ασπίς» (Ασπίς Πρόνοια ΑΕΓΑ και Commercial Value), ανέρχεται σε 964 εκατ. ευρώ. Πρόκειται για 631,5 εκατ. ευρώ που προκύπτουν από τα 200.000 ασφαλιστήρια συμβόλαια της «Ασπίς Πρόνοια», ενώ στα 332,6 εκατ. ευρώ ανέρχονται συνολικά οι απαιτήσεις από την Commercial Value, από τα οποία τα 206 εκατ. ευρώ είναι απαιτήσεις από συμβόλαια ζωής. Από τη διαδικασία της πιστοποίησης των απαιτήσεων, δραστική περικοπή έχουν υποστεί οι αποζημιώσεις των κατόχων επενδυτικών προϊόντων (unit linked) της «Ασπίς Πρόνοια», που ενώ εγείρουν αξιώσεις ύψους 390 εκατ. ευρώ, το ποσό τελικώς που τους αναγνωρίζεται περιορίζεται στα 125 εκατ. ευρώ. Στον συγκεκριμένο τύπο συμβολαίων δεν αναγνωρίζεται η εγγύηση κεφαλαίου και η εγγυημένη απόδοση που υπόσχονταν τα συγκεκριμένα προϊόντα και ως αποζημίωση αναγνωρίζεται η τιμή του μεριδίου που είχε το συγκεκριμένο προϊόν κατά τον χρόνο ανάκλησης της άδειας λειτουργίας της εταιρείας.

    Σε κάθε περίπτωση, η διαδικασία της ρευστοποίησης περιουσιακών στοιχείων και δη ακινήτων του Ομίλου της «Ασπίς Πρόνοια» θεωρείται σύμφωνα με τον επόπτη εκκαθάρισης Κώστα Βλαχογιάννη, εξαιρετικά δύσκολη, με δεδομένο το πάγωμα της αγοράς ακινήτων που προκαλεί η ύφεση στην οικονομία. Οι ελπίδες για την εκταμίευση των πρώτων χρημάτων από τη διαδικασία της εκκαθάρισης μοιραία εναποτίθενται στη ρευστοποίηση της κινητής περιουσίας της «Ασπίς ΑΕΓΑ», που υπολογίζεται στα 9 εκατ. ευρώ, ενώ περί τα 2 εκατ. ευρώ αναμένονται από την είσπραξη τμήματος των απαιτήσεων από πρώην συνεργάτες του ομίλου, που συνολικά οφείλουν περί τα 27 εκατ. ευρώ. Το προϊόν των άμεσα ρευστοποιήσιμων στοιχείων σε καμιά περίπτωση δεν επαρκεί για την αποζημίωση των ασφαλισμένων, με αποτέλεσμα η ικανοποίηση των 200.000 δικαιούχων να παραμένει κενό γράμμα σε σχέση πάντα με την πρόβλεψη που περιλαμβάνεται στον νόμο για κάλυψη των απαιτήσεων σε ποσοστό 70%. Ο βασικός κίνδυνος, με δεδομένη την αδυναμία του Δημοσίου να εγγυηθεί τη χρηματοδότηση του Εγγυητικού Κεφαλαίου μέσω δανεισμού, παραμένει η εμπλοκή της υπόθεσης σε μια ατέρμονη διαδικασία εκκαθάρισης που θα διαρκέσει 10 ή 20 χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Και καπως ετσι φτασαμε στο τελος της τραγωδίας....ας καθησουμε λιγο ακομα να κλαιμε τις τύχες μας και το ριζικό μας.Και ο από μηχανής θεός θα έρθει κάποια στιγμή και θα μας λύσει όλα τα θέματά μας. Ο δε Παυλαρας και η αγία Οικογένεια θα βγουν ξανα στον αφρό-ο Παυλαρας θα μεινει λίγο στη στενή και μετά ποιός τον πιάνει.... αιτηση αποφυλάκισης με προβλήματα υγείας και μετά σε κανα νησάκι Κευμαν για ισόβια αναψυχή.
    Καποιος Μαρκουλάκης είχε πει ότι βρέθηκαν ενα σωρό εκατομμύρια του Παυλάρα στην Ελβετία. Αν ήταν αληθεια γιατί δεν δεσμεύτηκαν. Αν ήταν ψέμα-μπλόφα μπράβο του γιατί ετσι τράβηξε μερικούς απελπισμένους από εμας στο δικηγορικό του γραφειο.
    Και τώρα???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Αυτό περιμεναν να περασουν τρια χρονακια να φαγωθουν χρηματα σε μισθους, αμοιβες κλπ και να μας πουν ότι ότι ούτε την αποζημίωση δεν θα παρουμε καλα καλα.

    Και αν την παρουμε ...αστοχη σκέψη....θα την παρουμε στη λήξη του συμβολαιου...

    Ποιός ζει και ποιός πεθαίνει...10 ετές συμβόλαιο με δυνατοτητα εξαγοράς στην τριετία θα περιμένει τα 10 χρόνια για να πάρει μια χούφτα ψίχουλα.

    Αληθεια στα τρία χρονια πόσοι ασφαλισμένοι εχασαν τη ζωή τους ή ασθένησαν?

    Ούτε ένα ευρώ σε ασφαλιστική εταιρία. Αυτό να διαδώσουμε στους φίλους και τους γνωστούς μας, στους συναδέλφους μας. Ειναι που είναι χαλια η αγορά ας πεινάσουν όλοι αυτοί που με ψέμματα κοροιδευουν τον κοσμακη κα του παιρνου τις οικονομίες για μία πελώρια φουσκα! Εμεις καήκαμε αλλά και οι ασφαλιστικές θα πρέπει να σβήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. ΡΕ ΣΥΛΛΟΓΟΙ..

    ΟΡΓΑΝΩΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΤΟ ΚΡΙΜΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ.
    ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ?
    ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΡΕ??????????????????????????????????????
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΣΤΑ ΒΔΕΛΥΡΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ?
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΗΚΩΣΑΤΕ ΑΝΑΣΤΗΜΑ?
    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΣΑΣ?
    ΒΑΛΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΣΕΙΣ!
    ΟΡΓΑΝΩΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
    ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ!!!!!!!!!
    ΜΑΣ ΡΗΜΑΞΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ποια είναι η θέση του συλλογου στο δημοσιευμα καθημερινής? το ξερατε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. υπνος ελαφρυς!
    εδω που φτασαμε, μια ειναι η επιδιωξη, στην παρουσα φαση!

    να υποβληθει με σοβαροτητα απο τεχνοκρατη, στα στελεχη του υπουργειου οικονομικων εμπεριστατωμενη προταση /μελετη,για την δανειοδοτηση του εγγυητικου, οπως προβλεπει ο νομος.

    αν αυτο ξεκινησει και εγγυηθει το δημοσιο , εννοειται,
    ξεκιναει η καταβολη των αποζημιωσεων.
    μπορει δε αυτο να βελτιωθει, αν υπαρξει τεχνοκρατικη προσεγγιση, που θα κανει τα νουμερα να βγαινουν,
    ετσι ωστε να ζητηθει η αποζημιωση ,οχι στη ληξη των συμβολαιων, αλλα σε ενα μικροτερο χρονο,
    οπως βεβαια, και το θεμα και του υπολοίπου προς αποζημιωση ποσου, περαν του 70%!

    αυτο εχετε να κανετε.
    να βαλετε επιτελους ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ,ανθρωπους με σκοπο το σχεδιο,τη διαπραγματευση,τον τροπο και τη βελτιωση.

    μεγαλη κοροιδία όλων σας.
    ουτε πληρωμενους να σας ειχαμε να μας πατε στην πανωλεθρια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΡΙΤΩΝ ΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΟΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΜΟΙΒΕΣ..

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΕΙΔΙΚΩΝ.
    ΕΣΤΩ 2.3 ΑΤΟΜΑ..ΟΣΑ ΚΡΙΘΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ
    ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΟΥΝ ΘΕΣΜΙΚΑ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ, ΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ.ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ, ΑΠΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ..ΠΑΝΤΟΥ..
    ΑΠΟ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ..ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΩΝ ΑΓΩΓΩΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΠΡΩΤΑ ΕΣΕΙΣ ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ!!!!!!

    ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΜΑΝΑΝΤΖΜΕΝΤ, ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ, ΕΠΑΦΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ .
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΘΟΛΟΥ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΘΕΙ ΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ.
    ΟΙ ΧΡΟΝΟΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΝΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ.
    ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΦΥΛΑΧΘΟΥΜΕ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΣΑ, ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΦΟΡΩΝ κλπ.

    ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΡΑ, ΑΣΧΕΤΑ, ΑΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΤΙΚΑ.
    ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ!!!! ΔΙΑΚΑΩΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ.
    ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΤτΕ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΜΕΙΩΣΕΙΣ???????????
    ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΕΛΛΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΝ ΚΩΛΟΝΟΜΟ.
    ΤΙ 'ΝΑΙ ΑΥΤΑ?????
    Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ??????
    ΤΟ'ΧΟΥΝ ΞΕΧΕΣΕΙ 3,5 ΧΡΟΝΙΑ!!!
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ?????
    'Η ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΧΑΡΙΣΟΥΝ??????
    Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ,ΤΡΕΛΛΕΣ!!!!
    Αϊ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. ΑΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΝΟ,
    ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΟΥΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ κ. ΡΟΥΠΑΚΙΩΤΗ, ΠΟΥ ΧΑΙΡΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ,
    ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ,
    ΓΙΑΤΙ ,ΜΠΟΡΕΙ ΜΕΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,
    ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΝΟΥΝ.

    ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΑΝ.
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ,
    ΠΟΥ Ο ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΑ,
    ΠΟΥ ΟΙ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΑΙΟΙ ΞΕΚΟΚΚΑΛΙΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,
    ΑΞΙΖΕΙ
    ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΜΕ
    ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ Η ΦΩΝΗ ΜΑΣ
    ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ.
    Η ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΕΙΝΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ.
    ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ.
    Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΜΑΣ ΜΟΙΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ, ΜΑΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΕ, ΑΦΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΒΑΛΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ.

    ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ.
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΜΙΑ..

    ΑΚΟΥΓΟΜΑΣΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ?
    ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ?
    ΕΛΕΟΣ, ΟΥΤΕ ΕΘΥΜΟΤΥΠΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΘΕΣΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ?
    ΜΟΝΟ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΡΙΩΝ ΚΑΡΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?
    ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ?
    ΑΣ ΠΑΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ.
    ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ!!!!!!
    ΦΡΟΝΤΙΣΕ Ο ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟ ΠΟΛΛΩΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΟΤΑΝ Ο Π.ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΔΕΣΜΕΥΕΙ ΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ,
    ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΟΧΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΕΤΡΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ.

    ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ.
    ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΑΕΡΑ.
    ΓΙΑΤΙ, ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΟΥΝ ΤΟ ΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΚΑΘΕ ΙΧΝΟΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.

    Η ΔΥΝΑΜΗ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ.
    ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΔΕ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΜΕ.
    ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ.
    ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΠΙΑ.
    ΖΩΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ.
    ΔΕΝ ΖΗΤΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.
    ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΘΕΛΟΥΜΕ
    ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟΥ.
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ.
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.
    ΚΑΙ ΜΗΝ ΒΙΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΟΙΔΩΡΗΣΕΤΕ ΠΑΛΙ.
    ΓΙΑΤΙ, ΕΙΔΑΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.
    ΜΗΔΕΝ, ΜΗΔΕΝ, ΜΗΔΕΝ!
    ΟΛΑ ΧΑΜΕΝΑ.
    ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.
    ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΩΣΤΗ ΣΥΝΤΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. http://kourdistoportocali.com/articles/11851.htm



    διαβαστε για να καταλαβετε πώς η ΤτΕ δινει δις ευρω, εκτος των αλλων εγγυησεων γενικα , ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΗ ΕΓΓΥΗΣΗ,
    και σε μας, ενω το εγγυητικο εισπραττει απο καθε συμβολαιο, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΑΝΕΙΣΤΕΙ, ΜΕ ΕΝΕΧΥΡΙΑΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ, ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ.

    διαβαστε και εσεις των συλλογων, και ξαναπειτε μας να καταλαβουμε! γιατι κρατατε την υποθεση στο επιπεδο αυτο?
    εχουμε απατεωνες και λαμογια που συνεπραξαν με τον ψωμιαδη (γιατι μονος του δεν τα εκανε).
    εχουμε νομους που δεν εφαρμοζονται.
    εχουμε καταστρατηγηση των προθεσμιων και απαξιωση του αποθεματικου απο κακη διαχειριση.
    και καθομαστε και κλαιμε τη μοιρα μας/
    οργανωστε με πραγματικη βουληση ομως κινησεις,
    που θα αποδεικνυουν σοβαροτητα και επαγγελματισμο.
    γιατι μας πηραν στο μεζε ολοι τους ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ???

    http://www.staparaskinia.gr/2012/05/blog-post_3027.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. ΣΥΛΛΟΓΟΙ!!!!
    ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΤΕ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ Ή ΘΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΜΑΣΤΕ?
    ΕΧΩ ΔΥΟ ΑΝΕΡΓΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ κλπ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.
    ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ ΕΚΕΙ,ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ?

    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ Κ. ΒΑΞΕΒΑΝΗ,ΔΩΣΤΕ ΤΟΥ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ..
    ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΦΟΒΑΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ.
    ΑΚΟ00000ΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΩΝ!
    ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΛΕΓΑΤΕ.
    ΤΑ ΜΟΝΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΓΩΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ.
    ΜΗ ΒΑΣΑΝΙΖΕΣΤΕ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΑΝ..,ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ!!!!
    Ο ΝΟΜΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ
    ΕΠΙΣΗΣ,ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ
    ΝΑ ΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ,ΘΕΛΕΙ ΧΡΟΝΟ...
    ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ!!!!!
    ΔΕΝ ΠΕΤΑΜΕ ,ΕΤΣΙ ΤΙΣ ΖΩΕΕΣ ΜΑΣ ,ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
    ΘΑ ΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ
    ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ.ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ. ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΤΕ.ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΓΙΟ. ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΕΙ ΣΕ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΘΕΟΣ.ΟΥΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΙ Ο ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Den ligizoume pote, den stamatame ti prospathia, den eimaste prodotes....DEN EIMASTE POLITIKOI, DEN EIMASTE APATEONES, DEN EIMASTE LAMOGIA!!!!

      Διαγραφή
  79. ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΝΔ ΜΕ ΤΟYΣ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΕΣ ΤΗΣ "ΑΣΠΙΣ"

    Συνάντηση με το Προεδρείο του Συλλόγου Ζημιωθέντων Επενδυτών και Ασφαλισμένων του Ομίλου «ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ» είχαν σήμερα ο υποψήφιος βουλευτής Α’ Αθήνας της Ν.Δ. Αλ. Μωραΐτάκης, ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής...
    της Ν.Δ. Θ. Δραβίλλας και ο Προϊστάμενος Νομικής Υπηρεσίας του κόμματος Στ. Στάικος.

    Στη συνάντηση εξετάστηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όσοι ήταν ασφαλισμένοι στην «ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ».

    Η Νέα Δημοκρατία διαβεβαίωσε το Σύλλογο Ζημιωθέντων Επενδυτών και Ασφαλισμένων του Ομίλου «ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ» ότι έχει την πολιτική βούληση να δώσει λύση στο πρόβλημα. Έχει συγκεκριμένη πρόταση, την οποία θα συζητήσει με την Τράπεζα της Ελλάδος ως εποπτική αρχή. Θα προτείνει νομοθετικά, διαπραγματευόμενη ειδική χρηματοδότηση, όχι μόνο για το συγκεκριμένο ζήτημα, αλλά και για την ενίσχυση της ασφαλιστικής αγοράς και τη θωράκισή της έναντι παρόμοιων περιπτώσεων στο μέλλον.

    Συγκεκριμένα, η Νέα Δημοκρατία προτείνει τη μετατροπή του Εγγυητικού Κεφαλαίου Ζωής σε ασφαλιστική επιχείρηση, που θα αναλάβει το χαρτοφυλάκιο όλων των ασφαλιστικών επιχειρήσεων ζωής, που έχουν πτωχεύσει ή τελούν σε ασφαλιστική εκκαθάριση. Μία λύση που ακολουθείται και στη Γερμανία.

    Θα αναζητήσει ειδική χρηματοδότηση των ανοιγμάτων, στο μέτρο που το ανοίγματα αυτά δεν θα μπορούν να καλυφθούν από τις σημερινές εισφορές των ασφαλιστικών επιχειρήσεων προς το Εγγυητικό Κεφάλαιο. Έτσι τα χαρτοφυλάκια δεν θα ρευστοποιούνται –γεγονός που θα απαιτούσε άμεσα τεράστια ποσά- αλλά θα συνεχίζεται η ασφάλιση και τα κεφάλαια θα απαιτούνται μόνο για κάλυψη τυχόν ελλείψεων σε τεχνικά αποθέματα, τα οποία -καθώς θα εντατικοποιείται η εποπτεία- θα είναι ολοένα και λιγότερα. Επιπλέον, θα δίδεται πρώτη προτεραιότητα, σε περίπτωση χρεοκοπίας, στην κάλυψη των περιουσιακών στοιχείων των ασφαλισμένων.
    ΣΤΙΣ 16:57

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. http://gdrosos.blogspot.gr/2012/06/blog-post.html

    ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ?
    Κ ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΒΟΛΕΣ?
    3 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΗΤΝ ΑΡΚΕΤΑ?
    ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΠΡΕΠΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΠΟΠΤΩΝ/ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ
    ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ/ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΝ ΑΣΠΙΣ.
    ΑΛΛΙΩΣ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΠΟΥ ΠΑΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. http://www.inews.gr/196/germaniki-lysi-gia-tous-zimiothentes-tis-aspis-pronoia.htm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. TI ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ?
    ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή