ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

ΣΧΕΔΙΟ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ. ΜΩΡΑΙΤΑΚΗ

Αγαπητοί μας ασφαλισμένοι,

σε συνέχεια της προηγούμενης ανάρτησης μας σας ενημερώνουμε ότι ο άνθρωπος που έχει προβλέψει και κοινοποιήσει σχέδιο για την επίλυση του προβλήματος μας είναι ο κ. Μωραϊτάκης Αλέξανδρος. Το Σωματείο είναι σε επαφή με τον ίδιο αλλά και με στενούς συνεργάτες του με αποτέλεσμα την προετοιμασία αποτελεσματικού και ρεαλιστικού σχεδίου αντιμετώπισης του τεράστιου και μακροχρόνιου προβλήματος μας. Ο κ. Μωραϊτάκης είναι υποψήφιος στην Α' περιφέρεια Αθηνών με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και καλούμαστε όλοι οι ασφαλισμένοι που ψηφίζουμε εκεί να τον στηρίξουμε. Ο κ. Μωραϊτάκης έχει πλούσιο βιογραφικό, είναι άνθρωπος με βαθιά γνώση της αγοράς και με πραγματικό προσανατολισμό σε μέτρα ανάπτυξης και αναθέρμανσης της ελληνικής οικονομίας.

Το σχέδιο που έχει εκπονηθεί δημοσιεύεται ήδη σε αρκετά sites και έχει γνωστοποιηθεί και στο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά όπου και αναμένεται να το αποδεχτεί επίσημα εφόσον και το εκλογικό αποτέλεσμα είναι θετικό. Πιο συγκεκριμένα το περιεχόμενο του σχεδίου μπορείτε να το διαβάσετε στον παρακάτω σύνδεσμο:


Μεταξύ άλλων ο κ. Μωραϊτάκης βασίζει το σχέδιο του σε 4 λύσεις:

Α) Να υπάρξει φορολογική απαλλαγή για το ποσό της ζημιάς. Αυτή η απαλαγή θα πρέπει να είναι διαπραγματεύσιμη και μεταβιβάσιμη στο ελληνικό χρηματιστήριο. Μάλιστα επειδή δεν είναι μόνο φυσικά πρόσωπα που επλήγησαν, αλλά επιχειρηματίες και επιχειρήσεις εκτός από φορολογική απαλλαγή θα πρέπει να έχουν τη δυνατότητα συμψηφισμού υποχρεώσεων με όλα τα δημόσια ταμεία.
Β) Να λάβουν ομόλογα χωρίς λήξη με επιτόκιο ανάλογο με αυτό που ελάμβαναν πριν γίνει το κούρεμα. Η ημερομηνία λήξης των ομολόγων να καθοριστεί όταν βελτιωθεί η πορεία της ελληνικής οικονομίας.
Γ) Μέσω ΕΣΠΑ να χρηματοδοτηθούν. Φυσικά πρόσωπα που επλήγησαν να μπορούν να δημιουργήσουν επιχειρήσεις και να επιδοτηθούν από το ΕΣΠΑ.
Δ) Να λάβουν μετοχές μειοψηφίας επιφανειών από εκτάσεις που ανήκουν στο ελληνικό δημόσιο και να γίνουν οι εκτάσεις, ανώνυμη εταιρία.

Παρακαλούμε τους ασφαλισμένους της Α' Αθήνας να στηρίξουν τον κ. Μωραϊτάκη καθώς αποτελεί ζωντανή ελπίδα οριστικής επίλυσης του θέματος μας.

81 σχόλια:

  1. Ντροπή και πάλι ντροπή για την άμεση και απροκάλυπτη στήριξη του κόμματος του Μνημονίου και της εξαθλίωσης μας.
    Αν ο σαχινίδης δεν μας έβγαλε από την μαύρη τρύπα μας ξεχάσαμε ότι το κλείσειμο της εταιρείας έγινε απι Ν.Δ και επι υπουργίας του κ.Παπαθανασίου.
    Ντροπή και πάλι ντροπή.
    Τίποτα άλλο.
    Π.Κουβελάκος
    Ν.Λιόσια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΗΛΑΔΗ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΩ ΚΥΡΙΟΥ ΧΡΟΝΙΚΑ ΚΑΘΟΡΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ-ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ.ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΜΑ.ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,ΑΝ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΕ ΕΦΟΡΙΑ,ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΙ ΝΑ ΠΩ,ΣΥΓΟΥΡΗ ΧΑΣΟΥΡΑ. ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΟΜΙΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ.!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για τον ποιο σιγουρο-γρηγορο τροπο που λεγεται εγγυητικο κεφαλαιο,ουτε κουβεντα?υπαρχει νομος,απλα να εφαρμοστει ζηταμε.μονο ετσι θα παρουμε τα λεφτα μας πισω.Τι νεα σεναρια ειναι αυτα?
    προεδρε τι σου εταξαν παλι!!!!!!!!!! πολυ γλυψιμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ντροπή,ντροπή,ντροπή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και επειδη σκεφτηκε μια λυση (!) για τους ομολογιουχους ,την ασπις και τους μετοχους της προτον....
    έτσι, χωρις ΚΑΜΙΑ ΔΕΣΜΕΥΣΗ, θεωρουμε οτι θα ξεπουληθουμε;
    Σπουδαιο κατορθωμα.
    ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ.

    Και οντως, καλα το ειπαν ,οι προλαλησαντες:
    ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΚΟΥΒΕΝΤΑ?
    ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ, Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ Η ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ, ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΕΞΥΠΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟΥ.

    Αυτά ηταν τα καλα μαντατα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι σας έταξαν και θέλετε να τον ψηφισουμε?Καμία θεσούλα?Δεν είδα πουθενά τον Πρόεδρο του εν λόγω κυρίου ναναφέρει στο πρόγραμμα του για τους ζημιωθέντες της ΑΣΠΙΣ ότι θα τους βοηθήσει.Σας εγγυήθηκε κανείς ότι η ΝΔ θα κάνει αυτοδύναμη κυβέρνηση και θα βγάλει 4ετία για να υλοποιήσει αυτό που προτείνει ο υποψηφιος της?Γι'αυτό μην τρώτε τον παππά....Προεκλογικό τέχνασμα είναι για να μαζέψει ψήφους απ'τους καημένους της ΑΣΠΙΣ που παρεπιπτόντως την έκλεισαν επί πρωθυπουργίας Καραμανλή και κυβέρνησης της ΝΔ με τον ανεκδιήγητο τότε Παπαθανασίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πού είναι η συγκέντρωση υπογραφών, για να βλέπαμε άν θα κελαηδούσε κανένα κομμα?
    τώρα, σαν τα ζώα..στις κάλπες της ν.δ ή του πασοκ!!
    θα φάνε καλα!!!!
    όπως και με τις αγωγες.
    ακριβώς το ίδιο σενάριο.
    το βουλώσαμε καλά καλά..και οι δύο συλλογοι το ρίξαμε στις αγωγές.
    κανένας δεν έλεγξε τον επόπτη και τους εκκαθαριστές, κανένας δεν ζήτησε την περικοπή των λειτουργικών και των μισθών τους
    κανένας δεν περιφρούρησε το αποθεματικό.
    αγωγές, ψήφους και διαφημίσεις!!!!!!!
    α...και βρισιές!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΛΗ Η ΔΙΑΘΕΣΗ,ΑΛΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ Η ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ,ΜΕ ΦΟΒΙΖΕΙ Η ΑΜΦΙΤΑΛΑΝΤΕΥΣΗ ΤΩΝ 4 ΣΧΕΔΙΩΝ,ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ 1 ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΑΘΕΡΟ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΠ'ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΥΘΕΙ,ΑΝ ΔΕ ΠΑΡΟΥΝ ΜΙΑ ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΟΥΜΕ ΣΕ ΑΜΕΣΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ,Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΒΟΡΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ,ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΙΜΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΔΟΧΗ,ΑΝ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΟΠΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΟΧΗ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ
    ΘΕΛΗΣΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ ΑΠΟ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΔΟΧΗ,ΚΑΙ ΝΑ Δ Ε Σ Μ Ε Υ Τ Ο Υ Ν
    ΟΧΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ,ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΜΠΑΙΓΜΟ,ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Λυπάμαι που η κ.Σιδέρη,ως εκπρόσωπος χιλιάδων θυμάτων,δεν καταφερε να αξιοποιήσει προς όφελος μας την προεκλογική περίοδο.
    Λυπάμαι που η κ.Σιδέρη εκτός από θύματα,μας θεωρεί και αφελείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να λυπάστε που πιστέψατε και δώσατε τις οικονομίες σε εταιρία λαμόγιων και ασφα-ληστές τις πλάκας. Να λυπάστε για την αφέλεια και ευκολοπιστία που δείξατε και να λυπάστε για τους πολιτικούς που ψηφίζεται και για το νόμο σαχινίδη που υπόσχεται το 70% άτοκο μετά από την εκκαθάριση σε 15-20 χρόνια και αν.

      Καληνύχτα σας

      Διαγραφή
  11. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ3 Μαΐου 2012 στις 4:28 μ.μ.

    Π.Κουβελάκο των N. Λιοσίων, πάρτε εσεις αμέσως τώρα τα χρήματα απο το Εγγυητικό Κεφάλαιο Ζωής και μας είναι ευπρόσδεκτα και μετά εκφράστε τέτοια γνώμη.
    Ουδείς πολιτικός από ολόκληρη την πολιτική σκηνή, με τους οποίους όλουσ σχεδόν έχουμε έρθει σε επαφή, δεν έλαβε δεσμευτική θέση τόσο για τον ίδιο, όσο και για το κόμμα του, για την πρακτική λύση αποζημίωσής μας απο το Εγγυητικό κεφάλαιο Ζωής και την διαδικασία της ασφαλιστικής εκκαθάρισης. Απεναντίας όλοι μεταθέτουν στο αόριστο το πρόβλημά μας, που πιστέψτε μας καθόλου δεν τους απασχολεί, ενόσον δεν γνωρίζουν οι περισσότεροι τούτων, αλλά και ούτε θέλουν να δουλέψουν για την εύερεση της λύσης της Ε Π Ο Μ Ε Ν Η Σ Η ΜΕ ΡΑΣ, που εμείς ως Σωματείο Ασφαλισμένων και Επενδυτών προσπαθοπύμε όλον αυτόν τον καιρό.
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΙ ΑΝΕΞΟΔΟ Η Λ Α Σ Π Η, ΑΠΟ ΜΗ ΩΡΙΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΣΚΕΦΤΟΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ.
    ΕΜΕΙΣ, ΩΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΥΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ-,
    ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΣΟ 1./ΤΗΝ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΣΗ (ΜΕ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟ ΤΡΟΠΟ) ΤΗΣ ΑΜΕΣΗΣ ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΜΕ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΤΩΝ ΑΝΑΛΟΓΑ (ΚΑΤΑ ΧΡΟΝΟ, ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕΣΑ)ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΑΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΗΣ ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ ΤΑΥΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ ΚΛΕΦΑΛΑΙΟ ΖΩΗΣ-ΕΞΟΔΟΙΣ ΤΟΥ (ΕΝΟΣΟΝ ΤΟΥΤΟ ΜΟΝΟΝ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΡΑ ΜΙΚΡΩΤΕΗ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ),
    ΚΑΙ 2./ ΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ, ΑΜΕΣΗ ΕΝΑΡΞΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΜΑΣ ΕΞ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΖΩΗΣ, ΚΑΤΑ ΤΑΚΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΣ ΜΕ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΑΣΤΟΤΕ, ΕΠΙ ΤΟΥ ΗΔΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟΥ ΤΕΛΙΚΩΣ ΑΝΟΙΓΜΑΤΟΣ (ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΗ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΙΜΟΥ)ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗς ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΕ, ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ ΤΟΥ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ ΖΩΗΣ, ΠΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ Ο ΕΠΟΠΤΗΣ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟ ΗΔΗ Ν.3867/2010 ΑΡΘΡΟ 2, ΕΠ., ΩΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΕΙΣ ΤΟΥΤΟΣ ΙΣΧΥΕΙ ΣΗΜΕΡΟΝ ΥΠΟ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 17 ΤΟΥ Ν .4002/2011, ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ Ε Ν Ε Ρ Γ Ο ΠΟ ΙΗ ΣΗ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΖΩΗΣ.
    ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΛΛΕΙΣΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε

    ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΣΙΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Λέγομαι Αργύρης Φ.έχω σπουδάσει οικονομικά με μεταπτυχιακό στο Λονδίνο μένω στην Ξάνθη και φυσικά είμαι άνεργος.
    Μου έδειξε η μητέρα μου που είχε βάλει τις οικονομίες της στην Ασπίς για να με βοηθήσει να ανοίξω γραφείο στην πόλη μου.
    Δυστυχώς με όλα αυτά που διαβάζω θεωρώ ότι όχι μόνο η μητέρα μου δεν θα προλάβει να πάρει ένα δείγμα των χρημάτων που αποταμίευσε αλλά ούτε τα παιδιά μου.
    Λίγα σχόλια πάνω σε αυτά που έγραψε το Blog σας ως απάντηση σε αυτά που προτείνονται που με τους καλύτερους υπολογισμούς
    (για τους οποίους ΔΕΝ υπάρχει προηγούμενο δεδομένο στατιστικά μετρήσιμο)
    1ο Αυτά που προτείνονται δεν έχουν εφαρμοστεί ΠΟΥΘΕΝΑ στον κόσμο.
    2ο Ξέρετε τι σημαίνει διαπραγμάτευση στο χρηματιστήριο?
    Ότι μπορεί σε μια δεδομένη στιγμή η αξία να είναι ΜΗΔΕΝ αν και συμφωνώ με την φορολογική απαλλαγή, κάτι που κατατέθηκε στο τραπέζι και για τους ομολογιούχους.
    3ο Ομόλογα χωρίς λήξη??(ελληνική πατέντα)
    Τί σημαίνει αυτό για την μητέρα μου που είναι ήδη 72 ετών?
    Εγώ ξέρω τι σημαίνει.Χρήματα δεν παίρνεις ποτέ....
    4ο Για να πάρεις χρήματα από το ΕΣΠΑ δηλ από την Ευρώπη χρειάζεται η έγκριση της Τρόικας πια.Οταν για προγράμματα που λιμνάζουν (και ένα δικό μου) εδώ και τρία χρόνια για το δικό σας θα υπάρξει άμεση ένταξη και άμεση εκταμίευση για μια ΙΔΙΩΤΙΚΗ δαπάνη (ας μην ξεχνούμε ότι η εταιρεία Ασπίς Πρόνοια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και το κλείσιμο ασφαλιστικής εταιρίας αυτού του μεγέθους δεν έχει ξαναγίνει και είναι ελληνική πατέντα. Συνεπώς και τα μέτρα πρέπει να είναι ιδιαίτερα.

      Διαγραφή
  13. ήταν και παραμένει ΙΔΙΩΤΙΚΗ.
    5ον Μετοχές (?!) μειοψηφίας σε εκτάσεις ελληνικού δημοσίου.......κάτι πιο πολύπλοκα, χρονοβόρο και αδύνατο να γίνει με το υπάρχον δημόσιο αλλά και κυρίως να είναι και αυτά διαπραγματεύσιμα στο ελληνικό χρηματιστήριο δηλαδη μπορεί και η τιμή να είναι ΜΗΔΕΝ
    Αν καθίσω να μελετήσω και άλλο θα έγραφα ολόκληρη μελέτη για αυτά τα ανεδαφικά (για την Ελλάδα τουλάχιστον)
    Σταματώ εδώ γιατί σέβομαι τον εαυτό μου και τον πόνο της μητέρας μου που ΔΥΣΤΥΧΩΣ κάποιοι συνεχίζουν να τον εκμεταλλεύονται για ίδιο όφελος.
    (οσο για την ανωνυμία, δεν την θέλω αλλά είμαι στην διάθεσή σας αν δω κάτι σοβαρό να γίνεται)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ3 Μαΐου 2012 στις 5:41 μ.μ.

    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ
    Kε Αργύρης Φ.
    ΟΜΩΣ:
    ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΕ ΕΜΑΣ, ΩΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΒΙΩΣΙΜΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ .
    ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΤΗΣ ΜΟΝΟ Η ΜΗΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΤΑ: 269.000 ΑΚΟΜΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΖΩΗΣ.
    ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ, ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΑΣ ΓΝΩΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΠΟΝΗΣΤΕ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΜΑΣ-ΑΜΕΣΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΜΑΣ, ΣΥΜΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΚΟΠΟ.
    ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ
    ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΝΕΤΑΙ ΤΑ ΞΙΦΗ ΣΑΣ,ΕΝΩ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ,Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΓΡΑΨΕ,Ο ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΠΕΤΥΧΕ
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ
    ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΜΩΡΑΙΤΑΚΗΣ,ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.
    ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΘΑΨΑΝΕ,ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΕΠΕΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ,ΕΝΩ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ,ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ "ΚΑΛΗ" ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΝ ΚΑΝΑΝΕ ΜΑ ΕΛΑΦΡΑ
    ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΑΝ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ-ΒΛΕΠΕ ΣΑΧΙΝΙΔΗ-ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΕ
    ΑΡΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΘΕ "ΕΙΔΗΜΩΝ"ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ.
    ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΗΘΕΛΕ ΚΑΠΟΙΟΣ... ΑΣ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ.
    ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ,ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ,Ο ΚΑΘΕΝΑΣ,ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ
    ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ
    ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ,ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΥΝΕ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ, ΠΟΥ ΑΠΑΡΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΜΗΝΥΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ,ΩΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟ? ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ,ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΣ?
      ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ?
      ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΑΤΕ?
      ΟΛΟΙ ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΑΜΕ.

      Διαγραφή
    2. ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΤΙ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ
      ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ
      Η ΟΤΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΑ
      ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΖΗΤΟΥΜΕΝΑ
      ΟΥΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ
      ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ
      ΚΑΙ ΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΟ 2012

      Διαγραφή
    3. ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΜΕΤΑ ΜΑΝΙΑΣ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ.
      ΕΜΕΙΣ,ΧΩΡΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ,ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ,
      ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΜΕ,
      ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΙΤΕ ΜΕΣΩ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΕΙΤΕ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΛΙΓΑ ΑΤΟΜΑ.
      ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΑΣ
      ΑΥΤΗΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ.
      ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΙ.
      ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΡΟΥΣΑΝ.
      ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΜΙΛΩ.

      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ 2012, ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΨΕΙΣ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ, ΟΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΗ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ,ΜΕΣΩ ΕΝΟΣ ΚΑΛΑ ΣΤΗΡΙΓΜΕΝΟΥ ΤΡΑΠΕΖΟΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ .
      ΕΜΕΙΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΝΟΗΣΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ.
      ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ "ΕΠΙΑΣΕ" Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΑΥΤΗ, ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΙΔΗΜΟΝΑ?

      Διαγραφή
    4. ΑΝΤΕ ΒΡΗΚΕΣ ΤΟΝ "ΕΙΔΗΜΟΝΑ"
      ΑΝΤΕ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΛΥΣΗ

      ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΟΤΑΝ ΗΔΗ ΕΝΑ ΨΗΦΙΣΜΕΝΟ ΝΟΜΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ

      ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ ΤΥΦΛΟΙ ΕΙΣΤΕ

      ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ Η ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ

      ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ

      ΕΧΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ 130 ΕΚ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΑΓΩΘΟΥΝ

      ΘΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΛΥΣΗ

      ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ

      ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΡΟΤΟΝ ΜΠΑΝΚ ΤΗΝ ΣΩΣΑΝΕ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ

      ΜΕ ΑΝΟΙΓΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 700 ΕΚΑΤ

      ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΜΠΑΝΚ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

      ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ
      ΩΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ

      ΓΑΜΩΤΟ ΟΥΤΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ

      ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ

      ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ

      ΤΑ ΧΑΣΑΜΕ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ

      ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΑΝΕ ΨΗΦΙΣΕ.....ΜΩΡΑΙΤΑΚΗ

      ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΣΑΧΙΝΙΔΗ
      ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
      ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
      ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
      ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟ
      ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΑ
      ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΝΕ ΚΟΨΕ ΤΟ .....ΛΑΙΜΟ ΣΟΥ

      Διαγραφή
  16. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΛΟΙΠΟΝ ΜΗ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΘΑ ΤΟ ΡΙΞΟΥΝ ΚΑΡΦΩΤΟ ΚΙΟΛΑΣ......ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ, ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΥΠΟ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝΟΣ...... ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΨΗΦΟ... ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΤΕ ΠΟΣΟ.... Μ.... ΕΙΜΑΣΤΕ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ, ΓΕΙΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΜΦΩΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

      Διαγραφή
  17. Και εγώ συμφωνώ.Γι αυτό την Κυριακή στο φάκελο που θα ρίξω στην κάλπη θα βάλω μέσα ένα δικό μου ψηφοδέλτιο που θα γράφει ΘΥΜΑ ΑΣΠΙΣ
    Αρνούμαι να ψηφίσω τους κλέφτες.
    Οσον αφορά την κ.Σιδέρη,δεν αμφιβάλλω ότι προσπαθεί όσο μπορεί.
    Ομως δεν είχε την ικανότητα να οργανώσει και να αξιοποιήσει κατάλληλα τη δυναμη 250.000 ανθρώπων.
    Επέλεξε για το προσωπικό της συμφέρον,το γνωστό δικηγόρο,και οι προσπάθειες της αναλώθηκαν στην προβολή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. και φτασαμε σε χειροτερο σημειο απο αυτοπου αρχισαμε.
    μη ριξετε ακυρο!
    γιατι α κ υ ρ ο θα ειναι. θα το δουν τεσσερα ματια και μετα στο σακκο των ψηφοδελτιων.
    καντε κατι πιο χρησιμο.
    απο τη στιγμη που δεν οργανωθηκαμε οπως πρεπει,
    τουλαχιστον να αποφυγουμε την εκλογη των ληστων και αυτων που τους εξεθρεψαν!
    λυπαμαι για τον εαυτο μου και την οικογενεια μου,γιατι επενδυσαμε το εφαπαξ και τις οικονομιες εικοσαετιας..χρονια τωρα σε συμβολαια.
    αλλα δε θα φτασω στο σημειο να πω οτι τα εχασα.
    αυτο θα βοηθησει τους κλεφτες και τα λαμογια.
    θα τα παρουμε μεχρι τελευταιας δεκαρας εμεις ή και τα παιδια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. καλα δεν ειμαστε καλα,υποψηφιοι κομματων στο blog των αγανακτησμενων γιατι βρε παιδια μεχρι εκει ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Όχι άκυρο παιδιά! Και σίγουρα όχι το ΠΑΣΟΚ με τους συμμορίτες και τους προδότες του!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Όσο για τον Σαμαρά καμμένο χαρτί. Μάλλον προεκλογικά τερτίπια είναι αυτά από τον κύριο υποψήφιο. Αλλιώς πού ήταν τόσο καιρό;;;;;;
    Μόνοι μας ότι κάνουμε για το πρόβλημά μας...Κουράγιο αδέλφια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΜΦΩΝΩ,ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ
      ΔΕΝ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΜΕ
      ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΜΑΣ Η ΖΩΗ Σ'ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ
      ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΩΝ ΜΑΣ,ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΛΕΨΑΝ
      ΚΑΙ ΝΑ'ΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΙ-ΦΑΓΑΝΕΣ,ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ
      ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.

      Διαγραφή
  21. σιγα να μην τους τα αφησουμε.
    και επι τη ευκαιρια, το αποθεματικο,ποιος το λυμαινεται τωρα?
    δεν τελειωσαν οι δουλειες εκει μετα απο 3 χρονια?
    ακομα μετρουν και κανουν πραξεις?
    τουλαχιστον να μεριμνησει το σωματειο να παρουν ποδι αμεσα, γιατι αρκετα ταίστηκαν ολοι αυτοι που φροντιζαν για τα συμφεροντα μας.

    τερμα.
    μας τελειωσαν ..

    ο θεος να δωσει να φυγουν ολοι οι αλητες που μας ξεπουλησαν.
    αρκετη προστασια...
    να μοιραζοταν το το ποσοστο του αποθεματικου που αναλογει σε καθε συμβολαιο, μπας και επιβιωσει καμια οικογενεια.
    και για τα υπολοιπα
    ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΛΑΜΕ ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΤΑ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΑΜΕ ΜΑΖΙ.
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΦΑΕΙ.
    ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΜΕ .ΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΥΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΩ, ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΤΥΨΕΩΝ. ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΕΡΔΙΣΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑ ΕΙΜΑΙ ΤΥΠΙΚΟΣ ΤΠΣΑ ΧΡΟΝΙΑ; ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΝΑ ΤΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ 8 ΧΡΟΝΙΑ; ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ. ΝΑ ΧΕΣΩ ΣΥΣΣΩΜΟ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΚΛΑΔΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΛΓΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ: ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ. ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ. ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΡΙΞΕΙ ΨΗΦΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΜΑΙ ΟΣΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΤΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΣΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΓΡΑΠΤΩΣ, ΠΡΟΦΟΡΙΚΩΣ....ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΝΟΥΝ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ. ΝΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΕΣΦΙΓΓΑΝ ΟΙ ΚΩΛΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΣΤΗΝ ΒΠΥΛΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΤΣΑΜΕ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΡΕΕΕΕ!!!! ΚΟΜΜΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΙΔΡΥΣΕΙ .ΚΟΜΜΑ. ΠΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΨΗΦΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ; ΠΟΣΕΣ; ΒΓΑΛΑΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ. Η ΙΔΡΥΣΗ ΛΟΜΜΑΤΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΤΣΟΥΖΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΟΜΜΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΣΟΚ ΚΑΟ ΝΔ ΑΝ ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΘΕΙ Η ΧΩΡΑ; ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΣΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ; ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ, ΟΧΙ ΠΑΡΑΚΑΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ΑΝ ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΧΩΡΟΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ; ΕΧΠΥΜΕ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΠΟΣΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΧΟΥΜΕ; ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ, ΟΧΙ ΠΑΡΑΚΑΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΛΗΤΑΡΑΣ Ο ΚΕΧΑΓΙΑΟΓΛΟΥ

    Ως Δ.Σ του Συλλόγου δεν θεωρούμε ότι υπήρξε οποιαδήποτε δικαίωση μας, έστω και ηθικά.
    Η συγκεκριμένη καταδίκη αφορούσε ΜΟΝΟ για μια πράξη του πρώην μεγαλομετόχου της Ασπίς.
    Δεν αφορούσε την εσκεμμένη και κατά επανάληψη, εξαπάτηση εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων, επί πολλά χρόνια, εργαζομένων, ασφαλισμένων, συνεργατών, όλου του κοινωνικού συνόλου που ήθελε και θέλει να πιστεύει.

    Να πιστεύει σε ένα κράτος που ελέγχει.
    Να πιστεύει σε ειλικρινείς επιχειρηματίες.
    Να πιστεύει σε αξιόπιστους επαγγελματίες.
    Να πιστεύει σε αδιάφθορους πολιτικούς.
    Να πιστεύει σε νόμους που ψηφίζονται για να εφαρμόζονται.
    Εμείς λέμε:
    Οταν θα καταδικαστεί για τις μηνύσεις που είχαμε καταθέσει τον Μάρτιο του 2010.
    Οταν θα απολογηθεί για όλα αυτά που έκανε έως τον Σεπτέμβρη του 2009.
    Οταν θα ομολογήσει για όλους αυτούς που εκμαύλισε με τις ενέργειες του.
    Οταν θα δώσει στην δικαιοσύνη όλους αυτούς (πολιτικούς-νομικούς-οικονομολόγους κ.λ.π) που σε αγαστή συνεργασία μαζί του οδήγησαν εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους στην εξαθλίωση.
    Οταν θα επιστρέψει ΟΛΑ αυτά που έκλεψε μέσα από τις ίδιες μας τις ζωές.
    Τότε και ΜΟΝΟ τότε ΙΣΩΣ πούμε,
    Ναι ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΜΕ!!!!!!
    Μέχρι τότε εμείς θα συνεχίζουμε..........
    Αναρτήθηκε από Σύλλογος Ζημιωθέντων από την ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ στις 4:35 μ.μ.


    ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ
    ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗ ΣΚΙΣΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΖΑΡΤΙΕΡΑ ΣΙΧΑΜΑ
    ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΝΑΦΙ ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΛΑΜΟΓΙΟΥ
    ΜΟΝΟ Ο ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ENANTION TOY ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΩΣΕ ΜΕΣΑ Ο ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟΣ
    ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΑΘΩΩΝΟΤΑΝ. ΕΣΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΔΑΜΕ;
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΔΗΘΕΝ Ο ΛΟΙΖΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ Ο ΛΟΥΛΟΥΔΑΚΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΙΔΡΥΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ;
    ΛΕΓΕ ΡΕ ΣΙΧΑΜΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟΙ ΑΣΦΑΛΗΣΤΕΣ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΠΙΤΑΛ; ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ

    EΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΟΥ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΟΣΑ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΕΠΤΕΒΡΗ ΤΟΥ 2009;
    ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΙΧΑΜΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΤΕ ΤΙΣ ΩΡΑΙΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΠΙΤΑΛ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΑΣΣΕΤ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΤΣΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΜΠΟΝΟΥΣ 3 ΕΕΕΕΕΕ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εκτονώθηκες ? πήγαινε τώρα να εισπράξεις και τα χρήματα σου.
      Για κάτι τέτοιους σαν και σένα ,που το μόνο που κάνουν είναι να βρίζουν ,δεν μπορούμε να πάμε μπροστά.
      Τελικά καλά κάνουν και μας αγνοούν όλοι. Αυτό που ΑΞΙΖΟΥΜΕ –ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΜΕ.

      Διαγραφή
  31. ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΓΑ ΤΗ ΚΟΡΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΒΑΝΚ ΤΙΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΧΑΣΕΙ;

    MIΛΑ ΣΙΧΑΜΑ Κ2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. http://www.nextdeal.gr/%CE%95%CE%B9%CE%B4%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/%CE%99%CE%B4%CE%B9%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%91%CF%83%CF%86%CE%AC%CE%BB%CE%B9%CF%83%CE%B7/item/11426-%CE%A3%CF%84%CE%B7-%CE%BB%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%A0%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%B4%CE%AE%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CE%95%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%9A%CE%B5%CF%86%CE%AC%CE%BB%CE%B1%CE%B9%CE%BF.html



    ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!
    ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ!
    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟ ΘΑ ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΒΟΛΕΨΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ!!
    ΤΙ ΣΚ....Α ΚΑΝΑΜΕ ΠΑΛΙ?
    ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΙ ΕΜΕΙΣ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΚΥΡΙΑ ΣΙΔΕΡΗ, ΦΤΙΑΞΤΕ ΚΟΜΜΑ!!!! ΜΕΤΡΗΣΤΕ ΠΟΣΟΙ ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΓΑΜΩΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. για τις 17 ιουνιου προλαβαινουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. 04/05/2012|09:11

    Πρεμιέρα αποζημιώσεων από το Εγγυητικό Κεφάλαιο Ζωής
    Ξεκινά από σήμερα από το Εγγυητικό Κεφάλαιο Ζωής, η καταβολή των αποζημιώσεων στους ασφαλισμένους της VDV Leben, η άδεια της οποίας ανακλήθηκε ένα χρόνο περίπου πριν. Το Εγγυητικό Κεφάλαιο θα διαθέσει σε πρώτη φάση 17 εκατ. ευρώ, όσα είναι δηλαδή τα χρήματα που έχει συγκεντρώσει από τις εισφορές των ασφαλιστικών εταιρειών κατά τα δύο χρόνια λειτουργίας του. Το σχετικό ποσό θα καλύψει σε ποσοστό 60% περίπου τις απαιτήσεις των δικαιούχων, οι οποίοι ανέρχονται συνολικά σε 8.000.

    Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Εγγυητικού Κεφαλαίου στους δικαιούχους θα καταβληθεί ποσό έως 7.000 ευρώ έναντι της συνολικής απαίτησης που δικαιούται το κάθε συμβόλαιο. Για τα συμβόλαια για τα οποία έχει πιστοποιηθεί απαίτηση
    μεγαλύτερη των 7.000 ευρώ, η διαφορά που απομένει θα καταβληθεί σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

    Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση η απόφαση της τμηματικής καταβολής λήφθηκε με γνώμονα το όφελος των δικαιούχων, καθώς με δεδομένο ότι τα περιουσιακά στοιχεία της VDV κατά την ανάκληση της άδειας λειτουργίας της ήταν μηδενικά, η κάλυψη της απαίτησης θα γίνει αποκλειστικά από ιδίους πόρους του Εγγυητικού. Η τμηματική καταβολή διασφαλίζει ότι από το σύνολο των συσσωρευμένων κεφαλαίων του Εγγυητικού θα ικανοποιηθούν άμεσα, έστω τμηματικά, όλοι οι πιστοποιημένοι δικαιούχοι.

    Η επιλογή της τμηματικής καταβολής ικανοποιεί σε ποσοστό 60% τις απαιτήσεις των δικαιούχων, που έχουν υποβάλλει εμπρόθεσμα τα δικαιολογητικά τους, ενώ οποιαδήποτε μελλοντική μεταβολή των δηλωθέντων στοιχείων του δικαιούχου θα πρέπει να κοινοποιείται με δική του υποχρέωση εγκαίρως στο Εγγυητικό.

    ΑΛΗΤΕΣ, ΛΑΜΟΓΙΑ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!
    ΑΦΗΣΑΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΤΟ ΧΑΟΣ!
    ΛΗΣΤΕΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΩΝ!!
    ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ!!
    ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΣΑΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ!!
    ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ,ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!
    ΑΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΚΑΙ Η ΚΑΘΕ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΤΕ, ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΒΡΟΧΟΣ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ!
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ.
    ΟΙ ΠΡΙΝ ΟΙ ΝΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑ!
    ΟΣΟΙ ΦΑΓΑΤΕ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΕΣΤΙΝ ΔΙΚΗΣ ΟΦΘΑΛΜΟΣ!!!!!!!! ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ..
    ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ..
    ΧΟΝΤΡΥΝΕΤΕ ΤΙΣ ΚΟΙΛΙΕΣ ΣΑΣ ΤΩΡΑ, ΜΕ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΤΡΩΤΕ.
    ΠΟΥ ΣΑΝ ΠΑΧΥΔΕΡΜΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΝΑ ΤΡΩΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Μπραβο ρε, ο Καμμενος!! Απιστευτο! Επιτελους ακούστηκε το 'ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ' και ο καταλογισμος ευθυνών, διαπλοκη του λαμογιου κλπ με πολιτικους!
    Ποσο καιρό είχαμε να ακούσουμε...έστω το όνομα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ!
    ΑΜΝΗΣΙΑ ΕΠΑΘΕ!

    ΑΥΤΟΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ ΟΤΑΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ;

    ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΦΟΥΝΤΑΡΗΣΕ ΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. στην προεκλογικη του συγκεντρωση σημερα στην αθηνα...διπλα στο σπιτι του τσοχατζοπουλου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Χαίρομαι που μίλησε..το θέμα είναι και να κάνει κάτι στη νέα βουλή στην οποία θα είναι σίγουρα μέσα. Για να δούμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΜΙΖΕΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΣΠΥΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕ ΦΤΑΙΝΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. http://www.enikos.gr/media/40715,Posa_xrwstoyn;.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. 01:35Άρχισε η καταβολή αποζημιώσεων από το Εγγυητικό Κεφάλαιο Ζωής

    6 Μαΐου 2012 Οικονομία
    0EmailShare

    Δύο χρόνια μετά την έναρξη της λειτουργίας του, το Εγγυητικό Κεφάλαιο Ζωής άρχισε να καταβάλει αποζημιώσεις στους πελάτες ασφαλιστικών εταιριών που έχουν «βαρέσει κανόνι».
    Οι πρώτοι που έλαβαν χρήματα είναι οι ασφαλισμένοι της VDV Leben, η άδεια της οποίας ανακλήθηκε πέρυσι.
    Κατ΄ αρχήν, θα διατεθούν 17 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που αντιστοιχεί στα χρήματα, τα οποία έχουν συγκεντρωθεί από τις εισφορές των ασφαλιστικών εταιριών.
    Με αυτά, θα καλυφθούν κατά 60% οι απαιτήσεις των 8.000 δικαιούχων.
    Οι συγκεκριμένοι ασφαλισμένοι θα λάβουν μέχρι 7.000 ευρώ ως έναντι των συνολικών απαιτήσεων, που προκύπτουν ανά συμβόλαιο. Όσα συμβόλαια προβλέπουν υψηλότερα ποσά, η ημερομηνία καταβολής της διαφοράς θα ανακοινωθεί σε δεύτερο χρόνο.
    Η συγκεκριμένη περίπτωση ήταν και ξεχωριστή, καθώς η εταιρία δεν είχε περιουσιακά στοιχεία, με αποτέλεσμα όλες οι απαιτήσεις να καλυφθούν από τους πόρους του Εγγυητικού. Σύμφωνα με τη διοίκηση του Κεφαλαίου, με την τμηματική καταβολή διασφαλίζεται η αποπληρωμή όλων και για το σύνολο των οφειλομένων.
    Προσοχή, όμως ! Χρήματα θα πάρουν μόνο όσοι έχουν υποβάλει εμπρόθεσμα τα δικαιολογητικά τους, ενώ οποιαδήποτε μελλοντική μεταβολή των δηλωθέντων στοιχείων του δικαιούχου θα πρέπει να κοινοποιείται με δική του υποχρέωση εγκαίρως στο Εγγυητικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΠΟΣΟ ΝΟΜΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Σωματείο Ασφαλισμένων Ασπίς6 Μαΐου 2012 στις 11:16 π.μ.

    Αγαπητοί μας ασφαλισμένοι στη συγκέντρωση της Αθήνας o Πάνος Καμμένος κατά την προεκλογική του ομιλία, δεσμεύτηκε για λύση στο πρόβλημα Ασπίς και αποκατάσταση της αδικίας και κλοπής των περιουσιών μας. Το σωματείο των ασφαλισμένων στηρίζει τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ,ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΣΤΗΡΙΞΗ ΜΑΣ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ,ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΥΗΓΟΥΜΕΝΗ ΒΟΥΛΗ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ,ΤΩΡΑ ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΠΑΛΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ...ΤΙ Θ'ΑΛΛΑΞΕΙ?

      Διαγραφή
  46. ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΔΕ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ ΟΤΙ ΘΑ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΑΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΟΣΟΙ ΦΤΑΙΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. MHΠΩΣ ΜΕΤΡΗΣΑΝ ΚΙ ΕΜΑΣ ΜΕΣΑ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΙΣΑΝ?
    ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΜΕ,ΤΟΥΣ ΕΚΛΙΠΑΡΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΛΩΤΣΗΣΑΝ.
    ΑΣ ΜΑΣ ΜΕΤΡΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ!
    ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΠΟΙΟΣ ΒΡΕ ΘΑ ΣΕ ΦΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ
    Ο...ΤΣΙΠΡΑΣ
    ΑΞΙΟΙΟΙΟΙΟΙΟΙΟΙΟΙΟΙΟΙΟΙΟΙΟ
    ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΜΑΣ
    ΑΥΤΟΙ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΡ
    ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ
    Ε ΒΡΕ ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΥΝΑΓΕ
    ΑΥΡΙΟ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑ ΚΡΑΤΙΚΑ
    ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ
    10ΟΟ ΔΡΧ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΟΠΩςΣ ΤΟΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Όποιο ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ!!! ΤΟΥ δεν μας ΜΕΤΡΗΣΕ !!!! την ΕΠΑΘΕ!!!
    ΣΕ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΤΥΧΟΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ!!!!
    ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΕΣ!!!ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΦΗΣΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ Θ Α ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ (ΕΙΤΕ ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΝΟΤΗΤΟΣ ΕΙΤΕ ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΑ, ..ΕΙΤΕ, ΕΙΤΕ...ΠΑΝΤΩΣ ΘΑΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ..ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ)ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΛΥΣΗ, ΟΠΩΣ: ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΔΟΧΗ ΤΟΥ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ ΜΑΣ ΖΩΗΣ, ΠΟΥ ΛΗΓΕΙ ΣΤΙΣ 30 ΜΑΙΟΥ 2012!!!, ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΕΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΟΥ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ Ο ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΟ JUST !!! ΣΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ!!!!
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΑ!!!! ΑΝΕΥΘΥΝΑ !!!ΒΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΧΙΝΙΔΗ ΠΟΥ ΑΝ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΘΑΧΕ ΦΑΕΙ ΜΑΥΡΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!! ΘΑ ΤΟ ΦΥΣΑΓΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΥΩΝΕ!!!!!, ΠΟΥ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕΣ ΣΟΒΑΡΑ ΜΕ ΤΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΤΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ 300.000 ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΟΥ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΑΣ!!! ΣΑΧΙΧΝΙΔΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΕΥΘΥΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΣ -ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΣΧΕΔΙΟ-!!!ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ. ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΟΧΗ ΤΟΥ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ ΖΩΗΣ ΤΩΝ 2 ΑΣΦ. ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΑΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΧΡΟΝΙΚΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΣΟΥ ΕΠΕΥΤΕΥΧΘΗΚΑΝ !!!!ΚΑΙ ΕΤΣΙ Β Ρ Ω Μ Η Σ Ε Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ!!!ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ...ΜΕ ΤΙς ΟΠΟΙΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΠΡΑΤΤΕΣ ΚΑΙ ΟΡΙΖΕΣ!!!!ΤΟ ΠΑΡΕΠΕΜΠΕΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ-ΑΟΡΙΣΤΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΝΟΜΟ -ΑΝΟΜΟ ΧΩΡΙΣ ΤΗΡΗΣΗ ΣΧΕΔΟΝ ΠΟΤΕ ...,ΧΩΡΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΜΑΣ, ΜΟΝΟΝ ΞΟΔΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ.....
    ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΤΡΩΓΑΝΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ..!!
    ΚΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΤΑΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΕΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ, ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΔΗΜΕΥΣΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΟΠΟΙΑΝ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ......ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ...ΠΟΥ !!! ΕΙΔΕΣ ΠΟΣΟ Π Ο Λ Υ...ΤΟΝ ΤΙΜΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ , ΩΣ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΣΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΥΤΕΣ!! Α!!!! ΚΑΙ ΠΟΥΣΑΙ!! ΑΚΟΜΑ...Π.Χ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΡΕΠΠΑΣ....ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΣΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ!!!Α!! ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΙ ...ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ Μ.Κ.Ο.!!!!ΜΩΡΕ!!!...ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΩΡΑ!!!!ΘΑ ΞΑΝΑ ...ΠΑΡΟΥΝ ....ΠΑΛΙ !!!ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ...ΚΡΑΤΙΚΕΣ...Ή ΜΗ...?????ΑΡΑΓΕ////???? ΑΠΛΩΣ ΑΝΑΡΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ..Α Γ. Α Π Η ΤΕ ΜΑΣ....ΜΙΣΗΤΕ ...ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ......
    ΖΗΤΑΜΕ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝ, ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΔΕΣΜΕΥΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ , ν. 3719/2009 ΑΡΘΡΟ 17 (ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 4 ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΔ. Α ΤΟΥ Ν.Δ 400/1970), ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΗΝΑ Ή ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΧΡΟΝΙΚΗ Α Ν Α Δ Ο Χ Η ΤΟΥ ΧΑΡΤΟΦΥΑΛΑΚΙΟΥ ΖΩΗΣ ΣΕ ΑΛΛΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΟΦΕΙΛΕ ΝΑ ΤΗΡΗΣΕΙ Ο ΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟΤΕ Κ. Φ. ΣΑΧΙΝΙΔΗ ΠΟΥ ΟΥΔΕΝ ΕΠΡΑΞΕ, ΑΛΛΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΜΑΣ ΕΠΕΦΕΡΕ ΤΟ ΧΑΟΣ!!!!!
    ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΨΥΧΑ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΝΑ ΝΟΙΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΗΝ ΘΛΙΨΗ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ, ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΥΓΕΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΑΡΑΣΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΠΡΕΠΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΟΡΘΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΛΑΙΨΕΙΣ ΜΕ ΚΟΥΦΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΥΣ!!!, ΟΠΩΣ ΗΣΟΥΝ ΕΣΥ ΠΡΟΣ ΕΜΑΣ.....ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΔΕΧΘΗΚΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ...Ο ΙΔΙΟΣ, ΩΣ ΜΕΓΑΣ ΚΑΙΣΑΡ!!!
    ΠΟΣΟ ΨΗΛΑ ΕΙΧΕΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΡΟΛΑΚΙ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ ΩΣ ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ, ΑΝΑΘΕΣΕΙ...ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΤΕΙΧΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ!!! ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΠΟΥΔΑΙ ΜΕΧΡΙ ΕΧΘΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΩΣΕ!!!
    ΑΛΛΙΩΣ ΦΙΛΕ ΜΑΣ ΤΙ ΘΑ ΗΣΟΥΝ...ΕΝΑΣ ΛΑΡΣΙΝΟΣ ΑΓΝΩΣΤΟΣ!!!! ΑΛΛΑ Η ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑ ΣΟΥ, ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΟΛΛΩΝ!!!ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΑΚΑΤΕΧΟΥΝ!!! ΠΡΟΣΟΝ!!!!
    ΟΙ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΧΕΙΣ ΚΡΥΦΘΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΝΟΜΟ-ΑΝΟΜΟ!!!
    ΑΠΟΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΠΗΡΕΣ ΨΗΦΟΥΣ ΣΤΗΝ ΛΑΡ...ΣΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΖΙ!!!ΓΙΟΥ - ΧΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ7 Μαΐου 2012 στις 7:12 μ.μ.

    Τέλος, οι κυβερνητικοί χειρισμοί δεν έχουν λύσει το πρόβλημα των ασφαλισμένων της ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ.
    Υποχρεού η ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΠΙΩΒΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΜΕ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΠΕΡΙ: "υποχρεωτικής αναδοχής με την εγγύηση του κράτους".
    Και να μην μείνει στο ότι διέδιδε ο:
    ...Φ. ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ: Οι διατάξεις του νόμου που ψηφίστηκε για την επίλυση του θέματος, προβλέπουν ότι ο ανάδοχος που θα επιλεχθεί θα πάρει το χαρτοφυλάκιο αναπροσαρμοσμένο με βάση τα περιουσιακά διαθέσιμα. Η διαφορά προβλέπεται ότι θα καλυφθεί κατά ποσοστό 70% από το Εγγυητικό Κεφάλαιο Ζωής. Για να βρει τους αναγκαίους πόρους έχει νομοθετηθεί η εισφορά επί των συμβολαίων. Σε περίπτωση που δεν επαρκούν οι εισφορές, το Εγγυητικό Κεφάλαιο Ζωής έχει τη δυνατότητα να συνάπτει δάνεια. Αυτά θα εξειδικευτούν στην πορεία από την Τράπεζα της Ελλάδας.

    Γιατί τεχνιέντως δεν αναφέρεται ότι: ¨.... Αν δεν υπάρξει ενδιαφέρον περί αναδοχής!!, όπως ΣΥΝΕΒΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝΝ 4/5/2012 ΔΗΛ. ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, τότε οδηγείται το χαρτοφυλάκιο ζωής σε ασφαλιστική εκκαθάριση και έτσι ΟΥΔΕΝ θα απομείνει για τους ασφαλισμένους!!!!να λάβουν έστω και Ψίχουλα και επίσης δεν αναφέρει:..." το Πότε θα μας αποζημίωνε το εγγυητό Κεφάλαιο Ζωής σε περίπτωση ασφ. εκκαθάρισης (άλλα αναφέρονται στο νόμο, αλλά τηρούν τα αρμόδια εκτελεστικά του όργανα και άλλα συμβαίνουν στην πράξη, και το ΠΩΣ θα πραγματοποιόταν η ανεύρεση πόρων σε αυτό για να μας αποζημιώσει αφού ούτε εισφορές συγκεντρώνονται, ούτε δάνεια συνάπτει γιατί ουδείς εμπιστεύεται το ελληνικό δημόσιο από τα τραπεζικά ιδρύματα μέσω εγγυήσεών του -ομολόγων, όπως αυτοί αναφέρουν που υποχρεούνται να μας αποζημιώσουν!!"
    'Αρα μην υπεκφεύγει με αοριστολογίες, γιατί εμείς! γνωρίζουμε τους νόμους και δεν τολμούσε να μας συναντήσει και να μας απαντήσει συγκεκριμμένα.
    Αλήθεια Κε σαχινίδη, ΠΟΙΟΣ ή ΠΟΙΟΙ!!!!!!έφαγαν!! τα ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ (απο τα εξασφαλισμένα αποθεματικά των 2 ασφ. εταιρειών!!!ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΩΝ ΠΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ????ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΑΦΑΙΜΑΞΗΣ ΟΜΙΛΟΥΜΕ!!!!
    ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΕΥΘΕΩΣ ΚΑΙ ΩΣ ΕΝΤΙΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΔΕΝ ΕΡΕΥΝΗΣΑΤΕ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΣΑΜΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΕΚΚΚΛΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΟΡΓΑΝΑ!!!!ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΩΣΕΤΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΤΩΝ ΑΣΦ,. ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ..
    ΑΛΛΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΕΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ ΓΕΝΙΚΩΣ!!!!
    !!!ΜΑΛΛΟΝ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ Ε!!! ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΖΛ!!!Ο ΜΙΤΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΑΔΝΗΣ!!!ΔΙΕΛΕΥΚΑΝΘΗΚΕ ΠΛΗΡΩΣ!!!!
    ΕΧΟΥΝ ΑΔΙΚΟ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ !!! ΧΡΥΣΗ !!! ΑΥΓΗ!!! Ο ΑΠΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΜΕ ΤΗΝ, ΕΠΙ ΕΥΘΥΝΩΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥΣ .????? ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΕΙ....ΥΛΟΠΟΙΟΥΜΕΝΗ....!!!!
    ΑΠΛΩΣ ΑΝΑΡΡΑΤΩΜΕΘΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΕΘΑ ΑΚΡΑΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΜΕ!
    ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μετά τον Μωραιτάκη της Ν.Δ (που δεν εκλέχθηκε)
      πήγαμε στον Καμμένο (τυχαία σύμπτωση το όνομά του)
      και καταλήξαμε στην.....Χρυσή Αυγή
      Απύθμενο το βάθος της ψυχής του ανθρώπου
      Με όλο τον σεβασμό έχεις παρασύρει δεκάδες στην..
      αβυσσό σου..............

      Διαγραφή
    2. εεεεεεεεεεεε?????????????

      Διαγραφή
  51. ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΙ ΜΕΝΑ
    ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΝΑΔΟΧΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
    ΑΥΤΑ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΝ
    ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΥΒΕΡΝΩΣΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ
    ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛα ΓΙΝΟΝΤΑΙ
    ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙ
    Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. κυρία σιδερη και όλοι εμείς επικουρικά!
    μιλήστε σήμερα, άμεσα με τον γ. τράγκα.
    όταν μιλάει για τους ομολογιούχους και τα εγκήματα
    παπακωνσταντινου, βενιζέλου κλπ..σε τέτοιο επιπεδο,
    να κάνει σαφή αναφορά και στην ασπις προνοια καιτα συμβολαιά μας.
    τον ακούν πολλοι..
    τον παρακολουθούν.

    ας κανουμε κάτι..
    να ακουγόμαστε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ...
    ΑΛΛΑ...ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ
    ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ...
    "ΣΤΗΝ ΒΡΑΣΗ ΚΟΛΛΑΕΙ ΤΟ ΣΙΔΕΡΟ"
    ΚΑΙ Ο ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΗΣΕ
    ΥΠΟΜΟΝΗ,ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Στον αέρα για άλλη μια φορά οι ασφαλισμένοι των Ασπίς και Commercial
    Η προσπάθεια εύρεσης αναδόχου δεν τελεσφόρησε και τώρα το Εγγυητικό καλείται να καλύψει το 70% των αποζημιώσεων

    Χάθηκε στην εκπνοή της περασμένης εβδομάδας και η τελευταία ελπίδα των εκατοντάδων χιλιάδων ασφαλισμένων των Ασπίς Πρόνοια ΑΕΓΑ και Commercial Value να περάσουν υπό τη σκέπη αναδόχου ασφαλιστικής εταιρείας.

    Σύμφωνα με την Τράπεζα της Ελλάδος, η προθεσμία που είχε ορίσει η αρμόδια υπηρεσία της για την εκδήλωση ενδιαφέροντος από τρίτες ασφαλιστικές εταιρείες να αναλάβουν το ρόλο του αναδόχου των χαρτοφυλακίων των δύο εταιρειών του ομίλου Ασπίς, εξέπνευσε χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα.

    Σε συνέχεια των ανωτέρω, ενεργό ρόλο καλείται τώρα να αναλάβει το Εγγυητικό Κεφάλαιο Ζωής, έχοντας ωστόσο το ταμείο του κυριολεκτικά άδειο. Από ιδρύσεώς του είχε συγκεντρώσει από τις εισφορές των ασφαλιστικών εταιρειών περί τα 17 εκατ. ευρώ, ποσό με το οποίο όμως θα καλύψει μέρος των υποχρεώσεων της επίσης ανακληθείσας ασφαλιστικής VDV Leben.

    Η θέση λοιπόν των ασφαλισμένων στις Ασπίς Πρόνοια ΑΕΓΑ και Commercial Value καθίσταται κάτι περισσότερο από δυσχερής.
    Οι δύο εταιρείες, βάσει των υπολογισμών που είχε κάνει ο Επόπτης Χαρτοφυλακίων Ζωής, εμφανίζονται με υποχρεώσεις κοντά στα 800 εκατ. ευρώ και με περιουσία που δεν ξεπερνά τα 200 εκατ. ευρώ.

    Το Εγγυητικό Κεφάλαιο καλείται -βάσει νόμου- να καλύψει, άγνωστο πως, το 70% των όσων προβλέπουν ως αποζημιώσεις τα συμβόλαια των εταιρειών, οπότε είναι πλέον ξεκάθαρο ότι η περιπέτεια των ασφαλισμένων θα συνεχιστεί για πολύ μεγάλο διάστημα και χωρίς κανείς να μπορεί να υπολογίσει αν και πότε τελικά θα αποζημιωθούν.

    Ήδη, οι ασφαλισμένοι της Ασπίς Πρόνοια ΑΕΓΑ βρίσκονται κυριολεκτικά στον αέρα από το Σεπτέμβριο του 2009, οπότε η Επιτροπή Εποπτείας Ιδιωτικής Ασφάλισης (Επ.Ε.Ι.Α.) είχε ανακαλέσει την άδεια λειτουργίας της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΕΙΑ ΕΝΕΡΓΟΥΣΑΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ
      ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.
      ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΘΥΝΗ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΤΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ.
      ΤΩΡΑ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΤΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΛΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ.
      ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΝΑΣ Α....ΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΑΣΕΙ,ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΞΑΤΕ.
      ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ,ΧΩΡΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙ ΥΠΑΚΟΗ ΝΟΜΩΝ.
      ΕΤΣΙ ΜΑΘΑΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΠΑΖΕΤΕ,Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΟΥ,Η ΖΩΗ ΜΟΥ.
      Ο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΜΟΝΟ ΜΙΣΘΟΥΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ,ΑΠΟΛΑΥΣΕ
      Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΤΙΠΟΤΑ
      ΜΑ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΣΙΩΔΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ.
      ΟΛΟΙ ΚΡΥΒΕΣΤΕ,ΚΑΙ ΤΡΩΤΕ
      ΕΛΕΕΙΝΟΙ!!!!!
      ΑΝΗΘΙΚΟΙ!!!!!!!

      Διαγραφή
  55. ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΝΟΜΟ ΝΑ ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΕΡΣΙΑΛ
    ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΟΥΤΕ ΕΥΡΟΥΛΑΚΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ 3 ΧΡΟΝΙΑ?
    ΤΙ ΣΚ....Α ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΟΥΜΕ?
    Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ?
    Ή ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ..
    ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ?
    ΤΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ?
    ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΡΩΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ ΓΟΝΕΙΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ?

    ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΟΛΟΙ..
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΙΑ..
    ΤΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ..
    ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΜΑΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ
    Ο ΠΑΥΛΑΡΑΣ ΠΑΛΙ ΗΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ
    ΣΗΜΕΡΑ ΔΗΛΩΣΕ Ο...ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ
    ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΔΑΝΕΙΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΙΡΗΣΕΙΣ
    ΡΕ ΣΥ ΜΑΚΑΚΑ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΠΡΙΝ 15 ΧΡΟΝΙΑ
    ΤΑ ΔΩΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΣ
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΑ ΡΧΙ ΙΑ ΜΑς
    Ε ΡΕ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΜΕ
    ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ
    Ο ΠΑΥΛΑΡΑΣ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΕ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ο τι ναναι...ο τι ναναι..
    διαβαστε τι δηλωσε..
    αντι να τα παιρνουν ..ειπε..οι μετοχοι και τα μερισματα, θα τα διαθεσουν για αναπτυξη και εργα,
    ΑΦΟΥ ΕΓΓΥΗΘΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ,ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ..ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥΣ.

    τωρα εχετε εγγυημενες καταθεσεις? ολα μια ΑΣΠΙΣ ειναι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. BRE ΒΛΑΜΜΕΝΕ ΚΡΥΦΟ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗ ΑΝ ΤΙΣ ΔΩΣΕΙ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΟΣΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΑ ΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΡΕ ΓΕΡΟΞΕΚΟΥΤΗ ΑΝ ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ Η ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ
      ΤΙ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΤΡΩΤΕ
      ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΥΘΕΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ
      ΒΛΑΜΕΝΕ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ
      ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ
      ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ
      ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΣΟΒΕΤΙΑΣ
      ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΕΣΥ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Η ΡΩΣΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΙΝΑΞΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΗΣ
      ΒΛΑΜΜΕΝΕ

      Διαγραφή
    2. ΕΣΥ ΠΑΡΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΥΛΑΡΑ, ΤΟΝ ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗ, ΤΟΝ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ, ΤΟΝ ΚΟΥΡΗ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ!! ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ.

      ΕΛΕΟΣ, ΛΕΜΕ!!!

      Διαγραφή
    3. ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΚΕΝΟ ΜΥΑΛΟΥ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ
      ΜΟΝΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΚΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΨΗΦΙΖΕΣ
      Α ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟ ΚΥΡΙΩΣ ΑΥΤΟΝ

      Διαγραφή
  58. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ8 Μαΐου 2012 στις 7:08 μ.μ.

    ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ
    Τώρα αναμένομεν (εντός των αμέσως προσεχών ημερών-Μάιο 2012), την ΔΙΑΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ, ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΠΕΡΙ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΑΝΑΔΟΧΗΣ ΤΟΥ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ ΖΩΗΣ, ΑΠΟ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΥΔΟΛΩΣ ΣΥΝΕΒΑΛΕ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΥΣΕΙ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΜΑΣ!!!),
    ΔΗΛ. Α Ν Υ Π Α Ρ Ξ Ι Α ΕΠΙΤΕΥΞΕΩΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗΣ ΑΝΑΔΟΧΗΣ!!!!, ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ Η ΤΑΧΘΕΙΣΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΛΗΞΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ(4/5/2012), 1 ΗΜΕΡΑ ΠΡΟ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ!!!!, ΣΕ ΤΟΣΟ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ (ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΕΤΑ ΠΑΡΟΔΟ ΤΟΣΩΝ ΕΤΩΝ....ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΗΤΟ!!!),
    ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΣΟΒΑΡΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ, -ΠΟΥ ΑΝΑΚΛΥΠΤΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛ. ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ-, Η Ε Π Ι Σ Η Μ Η ΕΝΑΡΞΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ!! ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΧΑΡΤΟΥΦΥΛΑΚΙΟΥ ΖΩΗΣ, ΠΟΥ ΤΥΠΙΚΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΝ ΙΣΧΥ ΑΚΟΜΑ!!!, Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΘΕΣΕΩΣ ΤΟΥΤΟΥ ΣΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΜΑΣ, ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΠΙΝΑΚΑ ΟΡΙΣΤΙΚΟΥ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ ΖΩΗΣ ΕΠΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ Κ.Λ.Π.!!!!, ΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΕΙ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΩΝ ΟΔΗΓΙΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΘΟΥΝ ΕΙΔΙΚΩΤΕΡΑ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΙ ΕΝ ΓΕΝΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΥΤΗΣ ΥΠΟ ΤΟΥ ΕΠΟΠΤΗ ΕΚΚΑΚΑΘΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗ ΤΗΣ ΒΕΒΑΙΩΣ.
    ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝ ΙΣ ΕΚ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΜΑΙΟΥ 2012(ΔΙΑΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ, ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Κ.Λ.Π. ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. re paidia as mas pei ti leei ayti h akatalabistiki
    σε ελληνικά βρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ
    ΕΓΩ ΠΑΣΧΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΑΝΟΣΟ ΝΟΣΗΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΓΝΩΣΤΗΚΕ ΤΟ 2010 ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΕΩΣ ΤΩΡΑ 12000€ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΓΙΑΤΡΙΑ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΥΓΕΙΑΣ(ΩΡΑ ΥΓΕΙΑΣ) ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΕΓΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΙΑ ΘΑ ΜΕ ΑΣΦΑΛΙΣΕΙ
    ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΠΟΥ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΆΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. OLOYS MAS KLEPSANE ZOH YGEIA KAI LEFTA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Makari na mporousame na metrisoume apo aftes tis ekloges poso vathia tous stoixise kai sta dio megala kommata to skandalo ASPIS. Bravo se osous de psifisan kai ta dio lamogia.... egw katastrafika me aftous......as katastrafoun kai aftoi mazi mou toulaxiston. Pantws to komma prepei na to ftiaxoume kai tote tha doune ti pragmatiki mas dinami. Kouragio dinami kai swsti kathodigisi gia na organwthoume kalytera.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ.
    ΚΥΡΙΑ ΣΙΔΕΡΗ, ΠΙΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΝ.
    ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!
    ΕΜΕΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή