ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΗ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ

Αγαπητοί μας ασφαλισμένοι,

θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι προεκλογικές πιέσεις του Σωματείου είναι ασφυκτικές προς τα περισσότερα κόμματα και τους εμπλεκόμενους φορείς. Δεν έχουμε σταματήσει ούτε λεπτό την προσπάθεια. Αυτό που έχει γίνει σαφές πλέον σε όλους μας είναι πως το κόμμα του μνημονίου, το κόμμα της καταστροφής, το κόμμα της προδοσίας δεν είναι διατεθειμένο να βοηθήσει με κανένα τρόπο. Αντιθέτως προσπαθεί εδώ και πολύ καιρό να κερδίζει χρόνο, να κοροϊδεύει πονεμένο κόσμο, να κερδοσκοπεί σε βάρος των ελλήνων πολιτών, να προδίδει το ελληνικό έθνος. Το όνομα αυτού ΠΑΣΟΚ με φυσικό αυτουργό της καταστροφής μας τον κο φίλιππο σαχινίδη.

Περιμένουμε άμεσα εξελίξεις όπως κάποιες υλοποιήσιμες και ρεαλιστικές προτάσεις από ανθρώπους της αγοράς, έμπειρους οικονομολόγους που ξέρουν να δουλεύουν και μπορούν να μας βοηθήσουν. Μια πρώτη προσέγγιση έχει ήδη γίνει με στόχο την τροποποίηση του υφιστάμενου νόμου, ενός νόμου πολύπλοκου, ασαφή, με πολλά κενά και γραφειοκρατικά αδιέξοδα. Είμαστε αισιόδοξοι, ωστόσο πριν ολοκληρωθεί κάποιο προσχέδιο δεν μπορούμε να σας ανακοινώσουμε κάτι. Οι εκλογές είναι καταλυτικός παράγοντας και απαιτείται εγρήγορση. Για την ώρα δεν θα θέλαμε να σας προτείνουμε κάποιο κομματικό σχηματισμό, ωστόσο είμαστε σίγουροι ποιον πρέπει να αποφύγουμε.

Ασφαλιστάκια όπως πάντα η τελευταία παράγραφος αφιερωμένη εξαιρετικά σε εσάς. Ευχαριστούμε θερμά για την συμπαράσταση σας, για τις προσπάθειες που καταβάλετε να υποστηρίξετε τα συμφέροντα ΣΑΣ, για τους ευγενικούς χαρακτηρισμούς προς εμάς τους τοκογλύφους πελάτες σας που ακουμπούσαν τις περιουσίες τους για να τρώτε μερικοί από εσάς μαζί με το αφεντικούλη σας με χρυσά κουτάλια. Η ιστορία έχει αποδείξει ότι οι άνθρωποι της καταστροφής δεν μπορούν να μεταμορφωθούν σε σωτήρες. Παρακαλούμε πολύ αποσυρθείτε και αποδεχτείτε με γαλήνη το δύσκολο μέλλον που εμείς οι ασφαλισμένοι αλλά και η ίδια η κοινωνία σας ετοιμάζουμε.

85 σχόλια:

  1. META TIΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΟΥΝ. Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ.
    ΑΛΛΩΣΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΩΦΕΛΗΣΕΙ. ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ. ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΜΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ
    ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ, ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ!
    ΦΡΟΝΤΙΣΕ Η...ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ..ΠΑΣΟΚ!!!!!!!
    ΝΑ ΧΑΙΔΕΨΕΙ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΡΙΞΑΝ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ.
    ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ...........................................
    ΧΩΡΙΣ ΑΙΔΩ..
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!

    Ασφαλιστικές: Ένεση από ΤτΕ στα εποπτικά κεφάλαια














    ΧΡΗΣΤΙΚΑ

    Real Time ΧΑ

    Λογιστικές
    Καταστάσεις

    Ανακοινώσεις ΧΑ

    Τεχνική Ανάλυση

    Ιδέες της Ημέρας

    Κεφαλαιοποιήσεις

    Πακέτα

    Εύρεση Συμβόλου







    Δημοσιεύθηκε: 20:45 - 26/04/12

    Μεταβατική περίοδο για να απορροφήσουν τις ζημιές στα εποπτικά τους κεφάλαια και στο περιθώριο φερεγγυότητας από το PSI, παρέχει στις ασφαλιστικές εταιρείες η Τράπεζα της Ελλάδος, χορηγώντας τους τη δυνατότητα να αποτιμούν τα ελληνικά κρατικά ομόλογα πολύ υψηλότερα της τρέχουσας αξίας τους.

    Ειδικότερα, η εποπτική αρχή αποφάσισε για ελληνικά κρατικά ομόλογα που αποκτήθηκαν ως τις 31/12/2009 και συμμετείχαν στο πρόγραμμα ανταλλαγής να ισχύσουν τα εξής:

    - Να προσμετρώνται στα εποπτικά κεφάλαια αποτιμημένα στο 90% του αθροίσματος της ονομαστικής αξίας των νέων ομολόγων και της ονομαστικής αξίας των κουπονιών που πρόκειται να πληρώσει το ελληνικό Δημόσιο.

    Πρακτικά δηλαδή, παρέχεται στις ασφαλιστικές η δυνατότητα να προεξοφλήσουν άμεσα ότι θα πληρωθούν το 90% των τόκων των νέων ομολόγων και έτσι η αξία αποτίμησης των νέων ομολόγων ανεβαίνει αισθητά.

    Με τον τρόπο αυτό τα νέα ομόλογα θα αποτιμηθούν στα εποπτικά κεφάλαια σε τιμή που θα αντιστοιχεί στο 64,5% της ονομαστικής αξίας των παλαιών τίτλων. Σημειώνεται ότι με το προηγούμενο καθεστώς, οι ασφαλιστικές αποτιμούσαν στα εποπτικά τους κεφάλαια τα ελληνικά κρατικά ομόλογα, σε τις τιμές Δεκεμβρίου 2009. Δηλαδή, σε τιμές που αντιστοιχούσαν στο 83%-84% της ονομαστικής αξίας των ομολόγων.


    Μοιραστείτε
    το άρθρο Σχολιάστε
    παρακάτω Το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω





    Για τα ομόλογα που αποκτήθηκαν μετά την 31/12/2009 ισχύει η παραπάνω ρύθμιση εφόσον αποκτήθηκαν σε τιμή μεγαλύτερη του 64,5% της ονομαστικής τους αξίας. Αλλιώς αποτιμώνται σε τιμές κτήσης.

    Ίδια είναι η ρύθμιση και για όσα ελληνικά κρατικά ομόλογα δεν συμμετείχαν στο PSI και διακρατούνται στο χαρτοφυλάκιο επενδύσεων ασφαλιστικής επιχείρησης.

    Τα μονοετή και διετή ομόλογα EFSF που έλαβαν ως αντάλλαγμα οι ασφαλιστικές που συμμετείχαν στο PSI αποτιμώνται σύμφωνα με τους προβλεπόμενους από τη νομοθεσία κανόνες αποτίμησης δίχως παρέκκλιση. Το ίδιο ισχύει και για τα νέα ελληνικά κρατικά ομόλογα που αποκτήθηκαν από την αγορά μετά την ημερομηνία ανταλλαγής.

    Μπλόκο στη διανομή μερίσματος ως να καλυφθούν οι ζημιές από PSI

    Ως προυπόθεση για τη χρήση της παραπάνω ρύθμισης είναι η μη διανομή μερίσματος από πλευράς ασφαλιστικών εταιρειών κατά τη φετινή χρήση ή και μέχρι την κάλυψη της ζημιάς που προέκυψε από το PSI.

    Οι παραπάνω ρυθμίσεις αφορούν μό0νο στον υπολογισμό των κρατικών ομολόγων στα εποπτικά κεφάλαια των ασφαλιστικών και δεν επηρεάζουν τον υπολογισμό του Προιόντος Υπεραπόδοσης της επένδυσης μαθηματικών αποθεμάτων των ασφαλίσεων ζωής με δικαίωμα συμμετοχής στα κέρδη.

    Επίσης η Τ.τ.Ε. διευκρινίζει ότι τα μονοετή και διετή ομόλογα EFSF μπορούν να διατεθούν σε ασφαλιστική τοποθέτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://www.tvkosmos.gr/details.aspx?id=544265

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάθε ανακοίνωση του συλλόγου μας,την υποδεχόμαστε σαν το οξυγόνο που δίνει παράταση ζωής.
    Η δική μου ζωή σταμάτησε 21 Σεπτεμβρίου 2009.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ,ΥΠΟΜΟΝΗ
      ΚΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ,ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ.

      Διαγραφή
  5. εστειλα στο βενιζελο την αναρτηση του σωματειου,με το σχολιο..
    το κριμα στο λαιμο σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ Η ΜΑΝΙΟΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΗ
      ΤΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΘΑ ΗΣΥΧΑΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ
      ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΛΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΟΡΕΥΟΥΝ

      Διαγραφή
  6. και τωρα φοβηθηκαμε ντα ντα ρε ασφαληστακο που σε προλαβαμε στην στροφη.
    Τα οποια αρθρα σχολια επισημα ερχονται απο καποιους που αξιζει εστω οπως εχουν τα πραγματα να πιστεψουμε και να ψηφισουμε οποιος ελευθερα απο μόνος του θελήσει και αποφασισει κατι τετοιο εαν και εφοσον δεσμευθούν ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ για το θεμα μας αυτο, ωστε να υλοποιηθει μετεκλογικα προς την προτεινόμενη λυση-κατευθυνση που δινουν καποιοι/καποιος.
    αλλωστε ειδαμε και το ποσο μας προσεχαν οι νυν και αει, που μας ειχαν και εχουν ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ Γ Ρ Α Μ Μ Ε Ν Ο Υ Σ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ. ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ???????????????????????????????????????????????????????ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΛΥΣΣΑΛΕΕΣ ΚΑΙ ΑΠΕΛΠΙΔΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΑΣ???????????????????????????????????ΠΑΡΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑ ΖΩΗΣ/ΥΓΕΙΑΣ/ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ.
    δεν θα το επιτρεψουμε να συνεχισθει αυτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣ ΜΑΝΙΟΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΗ
      ΔΕΡΗ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ
      ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΑΝΩΝΥΜΑ
      ΑΛΛΑ ΤΟ ΙΔΙΟ
      ΑΣΥΝΑΡΤΗΤΗ

      Διαγραφή
    2. συμφωνω και δεν ειμαι ασφαλιστακος! αυτη η μανια καταδιωξης..ελεος..αντε γεια.
      χανω το χρονο μου εδω..
      ο καθενας μονος του ο τι καταφερει.
      γιατι εδω, η παρακρουση συνεχιζεται ακαθεκτη.

      Διαγραφή
  7. Τόσα e-mail στείλαμε στον Βενιζέλο και μας έστειλε ......στο πουθενά στη αδιαφορία και αυτός....απάντηση καμιά, ο ένας μας δείχνει την Τράπεζα Ελλάδας και αυτή την πολιτική ηγεσία.
    Καιρός δεν είναι, να τροποποιηθεί ο ΝΟΜΟΣ-άνομος το γρηγορώτερον δυνατόν, (αφού δεν τηρείται σχεδόν κατά γράμμα Ή ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΡΕΊΑ ΈΝΝΟΙΑ τίποτα) ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΩΣ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΧΑΡΤΟΦΑΥΛΑΚΙΟ ΖΩΗΣ Κ.Κ.Κ.... ΚΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΣΕ ΒΑΘΟΣ 35 ΕΤΙΑΣ ΚΙΑ ΒΑΛΕ...ΦΙΛΕ ΜΟΥ...., Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ !!! ΚΑΥΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ !!!!!! καιρός λοιπόν αυτοί που είναι ικανοί να εκπονούν σχέδια ρεαλιστικά και να βρίσκουν βιώσιμες λύσεις έστω και αρχικά προτεινόμενες, προς τον δρόμο αυτόν υλοποιήσιμες και να αρχίσουν να μας αποζημιώζουν και για το φταίξιμο των ελεκτικών αρχών του κράτους άμεσα,
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΜΕΙΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?????.
    ΕΣ ΑΥΡΙΟΝ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΛΥΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΝΩΣΕΙΣ/ΠΕΙΡΑ/ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ.
    ΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ???????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο απαράδεκτος κ. Σαχινίδης...

    Φίλος της στήλης μας έστειλε την παρακάτω επιστολή...

    O Υπουργός Οικονομικών κ .Σαχινίδης, έγραψε στα “παλαιότερα των υποδημάτων του” θέματα που του κατέθεσε η Ε.Κ.

    Πιο συγκεκριμένα αναφερόμαστε σε υπόμνημα που κατέθεσε η Εποπτική Αρχή σε συνεργασία με το ΧΑΑ και αφορούσε σε επείγοντα θέματα σχετικά με την χρηματιστηριακή νομοθεσία, το ΧΑΑ καθώς και φορείς της αγοράς, όπως τον ΣΕΔΥΚΑ.

    Οι ΑΕΕΔ στην κυριολεξία “καίγονται” από το Νόμο που αφορά στο Φορολογικό Πιστοποιητικό στον οποίο εμπίπτουν, λόγω του “εποπτικού” Νόμου 3606/07 που είχε εισηγηθεί η Ε.Κ και όχι λόγω του γενικότερου Νόμου 2190/20 περί Α.Ε. μιας και με το δεύτερο νόμο, λόγω του μικρού τους μεγέθους, εξαιρούνται. Πιο συγκεκριμένα οι ΑΕΕΔ καλούνται να πληρώσουν λόγω της ερμηνείας του Νόμου περισσότερα από 3000Ε+ΦΠΑ η κάθε μία, γεγονός που αντιστοιχεί με το 10% του τζίρου τους για την περσινή χρονιά και αυτή την στιγμή ισοδυναμεί με «θανατική καταδίκη» γιά τις περισσότερες από αυτές.

    Η Ε.Κ. κατέθεσε σχετικό υπόμνημα ζητώντας να μην εφαρμοστεί ο Νόμος για το εν λόγω Πιστοποιητικό στις Α.Ε.Ε.Δ. επισημαίνοντας πως οι διατάξεις του Ν.3606/07 περί ελέγχου των Α.Ε.Ε.Δ. από ορκωτούς ελεγκτές εφαρμόζονται καθαρά για λόγους επάρκειας κεφαλαίων και είναι καθαρά θέμα, εποπτικού χαρακτήρα και όχι φορολογικού.

    Σύμφωνα με πληροφορίες ο υπουργός αρνείται να προβεί σε οποιαδήποτε κίνηση εδώ και αρκετές εβδομάδες απαντώντας πως προτιμά να το αναλάβει η επόμενη Βουλή, ενώ αρχικά είχε υποσχεθεί προς την εποπτική αρχή πως θα το “περάσει” με σχετική τροπολογία μαζί με τα υπόλοιπα επείγοντα ζητήματα αρμοδιότητος της Ε.Κ.

    Το πλέον απίστευτο είναι το ότι η Ε.Κ ζήτησε από τον Υπουργό να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να αναπληρώσει το παραιτηθέν μέλος της κ. Καβουρόπουλο και ο Υπουργός βρίσκεται συνεχώς «αιχμάλωτος του Μορφέα».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΛΑΠΟΙΠΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΥΡΙΟ ΠΑΛΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΑΙ
    ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΟΡΔΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ
    ΑΡΙΣΤΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝΤΕ ΡΕ ΚΟΥΜΜΟΥΝΑ ΠΟΥ ΘΕΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

      ΝΑ ΠΑΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ ΡΕ ΧΑΜΕΝΕ

      Διαγραφή
  11. Σπηλιωτόπουλος στο Newsit:"Nα κόψουμε το κεφάλι μας να βρούμε λύση για τους μικροομολογιούχους"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κυρία Σιδέρη σας παρακαλώ ενημερώστε μας ποιούς πολιτικούς είδατε και τι σας είπανε για να πράξουμε ανάλογα για τις εκλογές.
    Πείτε μας ποιά κόμματα συναντήσατε με ποιούς μιλήσατε και τι σας είπανε για να δούμε τι θα κάνουμε.
    Υπάρχουν συγκεντρώσεις κομμάτων και υποψηφίων.
    Ολο και κάποιος από μας θα βρεθεί μπροστά σε αυτούς που μιλήσατε και δεν σας ανταποκριθήκανε.
    Λοιπόν θέλω ονόματα αλλιώς σιωπήστε με σκοπιμότητα
    Σας ευχαριστώ
    Παναγιώτης Μπουσπουρέλης
    Λαύριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΡΕ ΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΑΡΑΔΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ
    ΕΓΙΝΕ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ
    ΤΡΕΧΩ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΩ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΝΑΔΟΧΗΣ
    Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΩΣ 4/5
    ΚΑΙ Η ΑΝΑΛΗΨΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΩΣ 24/5!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ο διαγωνισμος αναφερεται στις ασφαλιστικες,οχι στους ασφαλισμενους-εμας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κεφαλαιακή «ανάσα» δίνει η ΤτΕ στις ασφαλιστικές εταιρίες, λόγω PSI

    April 27, 2012 |
    Λύση στο πρόβλημα των ασφαλιστικών εταιριών σχετικά με την κεφαλαιακή τους επάρκεια, ως προ τα εποπτικά κεφάλαια, μετά την συμμετοχή στο PSI+ έδωσε η Τράπεζα αποτιμώντας τα κρατικά ομόλογα πολύ υψηλότερα από την τρέχουσα αξία τους.
    Σύμφωνα με απόφαση της εποπτικής αρχής των ασφαλιστικών εταιριών της Τράπεζας της Ελλάδος οι ασφαλιστικές εταιρίες θα μπορούν να αποτιμούν τα ελληνικά κρατικά ομόλογα που αποκτήθηκαν ως τις 31/12/2009 και συμμετείχαν στο πρόγραμμα ανταλλαγής στο 90% του αθροίσματος της ονομαστικής αξίας των νέων ομολόγων και της ονομαστικής αξίας των κουπονιών που πρόκειται να πληρώσει το ελληνικό Δημόσιο.
    Τα ομόλογα που αποκτήθηκαν μετά την 31/12/2009 ισχύει η ίδια ρύθμιση εφόσον αποκτήθηκαν σε τιμή μεγαλύτερη του 64,5% της ονομαστικής τους αξίας. Διαφορετικά αποτιμώνται σε τιμές κτήσης.
    Επίσης και σε όσα ελληνικά κρατικά ομόλογα δεν συμμετείχαν στο PSI και δημοκρατούνται στο χαρτοφυλάκιο επενδύσεων ασφαλιστικής επιχείρησης.
    Τα μονοετή και διετή ομόλογα EFSF που έλαβαν ως αντάλλαγμα οι ασφαλιστικές που συμμετείχαν στο PSI αποτιμώνται σύμφωνα με τους προβλεπόμενους από τη νομοθεσία κανόνες αποτίμησης δίχως παρέκκλιση. Το ίδιο ισχύει και για τα νέα ελληνικά κρατικά ομόλογα που αποκτήθηκαν από την αγορά μετά την ημερομηνία ανταλλαγής.
    Προκειμένου να κάνουν χρήση της παραπάνω ρύθμισης οι ασφαλιστικές εταιρίες δεν θα μπορούν να κάνουν διανομή μερίσματος τόσο στη φετινή χρήση και μέχρι την κάλυψη της ζημιάς που προέκυψε από το PSI.
    Ολες οι παραπάνω ρυθμίσεις για τα κρατικά ομόλογα, αφορούν μόνο τα εποπτικά κεφάλαια και όχι για τον υπολογισμό του Προϊόντος Υπεραπόδοσης της επένδυσης μαθηματικών αποθεμάτων των ασφαλίσεων ζωής με δικαίωμα συμμετοχής στα κέρδη.


    ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΘΕΜΙΑ ΝΑ ΑΝΑΔΕΧΘΕΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΜΑΣ; ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ.
    ΕΠΙΜΕΙΝΑΤΕ ΣΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ.
    ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΩΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ.
    ΚΑΙ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΗΜΑ Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟΥ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΡΟΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΠΟΥ ΛΗΓΟΥΝ .

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. http://www.palo.gr/cluster/articles/athlitismos/737/?clid=4718679

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΩΡΑΙΤΑΚΗΣ,ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΩΙ -ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ[ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΩΝ] ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ,ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΑΥΤΙΑ.
    ΛΟΙΠΟΝ,ΠΙΕΣΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ,ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΝΑΣ ΚΟΥΚΟΣ ΔΕ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΦΩΝΕΣ, ΟΜΩΣ ΧΡΟΝΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
    Η ΑΝΑΔΟΧΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΘΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΤΗ ΤτΕ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΕΥΝΟΊΚΑ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΕΤΣΙ, ΜΕ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ.
    ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΛΗΘΗ.
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΣΠΙΣ.

    ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΥΛΛΟΓΟΙ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΩΡΑΙΤΑΚΗ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΜΑΣ. ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ Α' ΑΘΗΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΟΥΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΑ
    ΑΛΕΞΑΝΡΟΣ ΜΩΡΑΙΤΑΚΗΣ
    Υποψήφιος Βουλευτής Ν.Δ. Α' Αθήνας, Πρόεδρος NUNTIUS ΑΧΕΠΕΥ, Τέως Πρόεδρος ΣΜΕΧΑ και Μέλος ΔΣ Συνεγγυητικού Κεφαλαίου Εξασφάλισης Επενδυτικών Υπηρεσιών. Διαθέτω επαγγελματικές ελληνικές & διεθνείς πιστοποιήσεις & ειδικές εμπειρίες σε θέματα Ελληνικής & διεθνούς κεφαλαιαγοράς (ανάλυση, διαχείριση, επενδυτικές συμβουλές, εξαγορές, συγχωνεύσεις, αξιοποίηση ενεργητικού/ακινήτων επιχειρήσεων & οργανισμών, κλπ), νομικά (ποινικά, αστικά, διοικητικά/θεσμικά), οργάνωση τραπεζών, διεθνούς private banking, Επενδυτικής Τραπεζικής, Τραπεζικών Υπηρεσιών πλατφόρμας, κτηματικών συναλλαγών, εκτιμήσεων ακινήτων κλπ. Οικ. σχολιαστής & αρθρογράφος . Ομιλητής σε τηλεοπτικές εκπομπές. Ομιλητής στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής. Ομιλητής σε ξένους θεσμικούς επενδυτές για προσέλκυση κεφαλαίων στην Ελλάδα, σε Λονδίνο Νέα Υόρκη, Μαϊάμι, Εδιμβούργο, κλπ. Πτυχιούχος Οικονομικού Τμήματος ΑΣΟΕΕ (Σεπτέμβριος 1966 – Φεβρουάριος 1971) παράλληλα με εργασία πλήρους απασχόλησης στη Εμπορική Τράπεζα με Μεταπτυχιακό Τίτλο στη Διοικητική των Επιχειρήσεων από το Μεταπτυχιακό Ινστιτούτο Επιμόρφωσης στη Διοίκηση των Επιχειρήσεων της ΑΣΟΕΕ (Σεπτέμβριος 1972 – Σεπτέμβριος 1973)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Δεν υπάρχει χρόνος.Οι εκλογές είναι σε 8 μέρες και η δήλωση της αναδοχής σε 6.
    Ο κάθε κ.Μωραιτάκης, θα έπρεπε να εισηγηθεί στον Σαμαρά να δεσμευτεί προεκλογικά.
    Από λόγια στους καφέδες χορτάσαμε.
    Από δημόσιες δηλώσεις και δεσμεύεσεις Τ Ι Π Ο Τ Α!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ 11000.ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΥΜΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ28 Απριλίου 2012 στις 3:16 μ.μ.

    ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ
    ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΑΣ ΑΣΦΑΛΙΙΣΜΕΝΟΙ ΣΥΜΠΑΣΧΟΝΤΕΣ, ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ:
    ΚΑΤ΄ΑΡΧΗΝ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΣΚΕΨΕΙΣ, ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΘΕΙ Ο ΟΛΟΣ ΓΡΥΦΟΣ ! ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΣΑΧΙΝΙΔΗ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΚΑΙ ΣΥΝΟΜΙΛΗΣΑΜΕ ΜΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΕΔΙΝΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΜΕΣΗΣ ΑΠΟΖΗΝΜΙΩΣΗΣ ΜΑΣ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ 2 1/2 ΕΤΗ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΣΑΜΕ, (ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΕΖΑΜΕ!!) ΚΑΙ ΔΗ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ (ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΠΑΣΟΚ!!!!, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΛΑΟΣ, ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜ. ΣΥΜΜΑΧΙΑ, ΚΟΥΒΕΛΗ ΔΗΜ.ΑΡ, ΜΑΝΟ-ΔΡΑΣΗ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΑΗΝΕΣ -ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ -ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ , Κ.Λ.Π,-ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ-, ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 24/4/2012 ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ, ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΥΣΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΜΑΣ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ Γ Ν Ω Ρ Ι ΖΟ Υ Ν ΑΠΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΝΑ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΕΝΟΣΟΝ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΜΠΗΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ, ΟΤΑΝ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟΥΣ!!!Ο ΚΑΣΤΑΝΙΔΗΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΟΕΤΟΊΜΑΣΤΟΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.
    Ο ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΤΟ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΜΕΣΩ ΕΝΟΣ ΑΝΟΜΟΥ-ΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ -ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ, ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ...ΣΤΟ ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΑΒΕΒΑΙΟ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΤΙΚΟ ΠΟΤΕ!!!, ΛΟΓΩ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΕΙΡΙΑΣ, ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΣΟΥ ΣΟΒΑΡΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ, ΩΣ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛ.ΣΤΑΤ!!! ΤΟΤΕ ΣΥΝΕΒΗ!!!!, ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΕΞΑΜΗΝΟ !!!!ΠΟΥ ΠΑΡΗΛΘΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΑΠΡΑΚΤΟ ΜΗ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΔΑΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΦΟΡΗΤΕΣ ΣΥΧΝΕΣ ΚΑΙ ΑΤΕΡΜΟΝΕΣ ΝΑΣΘΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΙΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΚΑΤΗΡΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΔΟΘΕΙΣΑ ΥΠΕΡ Ή ΑΣΦ. ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΕΤΑΙΕΡΙΑΣ Ή ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ, ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 3719/2009 ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΕ ΔΙΑΔΦΟΡΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΙΚΑΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΘΟΥΝ, ΩΣ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.
    ΕΤΣΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΜΕΤΑΘΕΤΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ (ΕΝΟΣΟΝ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΤΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΕ!!! ΑΠΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΜΑΙL, ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΜΑΣ!!!!ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ KAΘΩΣ KAI ΜΕΣΩ Κ. ΜΑΣΟΥΡΑ ΟΜΟΙΩΣ ΜΕ EMAIL , -ΠΟΥ ΧΑΡΗ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!!!ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΥΤΗ ΠΑΤΑΤΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΛΥΣΕΙ!.
    Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ΚΑΙ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟΣΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ (ΕΝΟΣΟΝ ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΔΕ Η ΙΔΙΑ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΩΣ Δ.Σ).
    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΣΩ ΠΛΑΣΚΟΒΙΤΗ!!, ΕΝΟΣΟΝ ΟΥΔΕΝ ΕΠΙΤΥΧΓΧΑΝΕΤΑΙ) ΝΑ ΕΚΠΟΝΗΘΕΙ ΕΝΑ ΣΩΣΤΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ-ΛΥΣΗΣ
    ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΜΑΣ.
    ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ, ΩΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΕΚΛΟΓΩΝ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ΤΟ ΑΛΥΤΟ (ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΑΥΤΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ!!! ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΕΣ ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΥΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΚΑ Κ.Λ.Π.!!!) ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΣ ΕΡΝΜΗΝΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΣΧΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΠΙΛΥΟΥΝ ΟΠΩς ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΜΑΣ!!!,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑApr28 Απριλίου 2012 στις 3:19 μ.μ.

    ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑApr ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΛΟΙΠΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ, ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΣ ΕΜΑΙl,ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ Μ Ω Ρ Α Ι Τ Α Κ Η, (ΑΡΧΙΚΑ ΛΟΓΩ ΓΝΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙΣΑ ΟΤΙ ΕΘΕΣΕ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΤΗΝ Α΄ Α Θ Η Ν Α Σ, ΜΕ ΤΗΝ Ν Ε Α
    Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ Σ Α Μ Α Ρ Α, ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΠΛΕΟΝ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΕΣ, ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ Ν.,Δ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΚΤΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ), ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΓΝΩΣΤΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ, ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ -ΕΠΕΔΙΩΚΕ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ, ΔΕΙΤΕ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΣΕ ΑΝΥΠΟΠΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ, ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ, ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΓΟΡΑ-ΠΙΑΤΣΑ, ΠΟΥ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ, ΣΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ, ΣΤΟΝ ΕΝΤΥΠΟ ΤΥΠΟ, Κ.Λ.Π., ΤΙ ΛΥΣΕΙΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ, ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΙΘΕΡΟΒΑΤΟΥΣΕ -ΟΥΤΕ ΑΙΘΟΡΑΒΑΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑΡΘΕΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΖΗΜΙΩΜΕΝΟΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΛΑΔΟ, ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΤΟΣΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΤΩΝΤΑΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΣΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ, ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,
    ΚΑΙ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΩΜΕΝΟΣ Μ Ο Ν Ο ΑΥΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΣΤΟ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥΠΟΙΚΙΛΛΟ ΘΕΜΑ-ΛΥΣΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΜΑΣ, ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΑΜΕΣΑ -ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΟ ΧΡΟΝΟ, ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΜΑΖΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΟΥΣ-ΑΝΑΛΥΤΕΣ Κ.Λ.Π,
    ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΤ΄ΑΡΧΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΠΡΟΤΕΙΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΟΥΜΕ ΩΣ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΩΝ, ΤΩΝ ΑΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ PROTON BANK, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΤΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΕ "ΚΑΛΗ" ΚΑΙ ¨ΚΑΚΉ ¨!!!, ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, Κ.Λ.Π., ΣΧΕΔΟΝ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΓΕΣ, ΦΟΡΟΕΛΑΦΡΥΝΣΕΙΣ, ΜΑΤΑΒΙΒΑΣΙΜΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ, ΟΜΟΛΟΓΑ, ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΛΙΜΝΑΖΟΝΤΟΣ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΣΟΥ ΤΟΥ ΕΣΠΑ-ΛΟΓΩ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ-, ΜΕΤΟΧΩΝ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ Κ.Λ.Π, ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΗΣ, Κ.Λ.Π ΟΠΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΜΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ, ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΩΣ ΣΥΝΕΤΑΧΘΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΥΠΟ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ, ΉΔΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΣΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ SBC/SUNNY ΣΤΙΣ 27/4/2012 KAI ΩΡΑ 13.30 M.M ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΤΗΛ. ΚΑΝΑΛΙ SKY ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΥΤΙΑ (7.30 Π.Μ ΕΩΣ 10.00 Π.Μ ) ΟΠΟΥ ΑΝΕΠΤΥΞΕ ΟΤΙ Η ΙΔΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ* ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ (3+1) ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ, ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ Κ. ΜΩΡΑΙΤΑΚΗ, ΔΕΣΜΕΥΤΗΕΚΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΩΣΕΙ)ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ PROTON BANK ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΥΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΡΕΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΘΗΚΕ ΠΡΟΣ ΤΟΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ28 Απριλίου 2012 στις 3:21 μ.μ.

    ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ AΡΧΙΚΑ ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΤΟ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ, ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ, ΟΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ (28 ΚΑΙ 29/4/2012) ΗΔΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙΕ ΞΟΔΟΙΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ FREESUNDAY ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΤΣΟΥ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.
    ΣΤΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 1/2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΠΟΙΟΠΣ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΣΟΒΑΡΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΡΕΑΛΑΙΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΑΠΙΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΜΑΣ.
    ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΨΥΧΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΩΣ ΜΑΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ, ΟΤΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΚΑΤΟΠΙΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΤΟΥ Κ. ΜΩΡΑΙΤΑΚΗ, ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, -ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΘΗΚΕ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΗΡΩΝΤΑΣ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ. ΜΩΡΑΙΤΑΚΗ, ΚΑΙ ΑΝΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ, ΤΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙ΄ΑΥΤΟΥΣ-, ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΔΕΣΜΕΥΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ ΟΤΙ ΘΑ ΒΗΘΗΣΕΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΣΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΕΞΑΓΓΕΛΕΙ.
    ΦΥΣΙΚΑ, ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ, ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ, ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΑΥΤΗΝ, ΩΣΤΕ ΜΟΛΙΣ ΕΚΛΕΓΕΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ Π Α Ν Ω ΑΠΟ Ο Λ Α ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΚΠΟΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΟΥΜΕ ΒΑΣΕΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ, Ε Ξ Ω ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ-ΑΝΟΜΟΥ!!!!!, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΥΔΟΛΩΣ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΠΙΑ.
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΥΜΗΘΗΚΕ Ο ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΚΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΝΑ ΨΕΥΤΟΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, !!!ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΙΚΟΥΝ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΕΣ, ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΦΔΙΑΦΟΡΟ ΠΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΡΚΗΣ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ ΜΕΣΩ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΑΣΦ. ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ, ΕΝΟΣΟΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΑΥΤΗΝ ΘΑ ΤΗΝ ΕΚΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΒΕΛΤΙΣΤΟΝ, ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ ΠΟΥ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ, ΕΦΟΣΟΝ ΑΠΟΒΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ...ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΟΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΟΠΩΣ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΘΗΚΕ, ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΑΔΙΚΕΙ ΚΑΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΛΗΤΤΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.
    ΟΤΑΝ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΔΑΝΕΙΣΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΣΦΥΡΙΖΑΤΕ ΑΔΙΑΦΟΡΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΔΥΝΑΜΟΙ.
    ΤΩΡΑ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ.
    ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑΧΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΤΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΦΣΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΟΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ. Ε ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΚΟΨΕΤΕ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ, ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΛΟΣ ΓΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΥΣ!!!.ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΕΛΟΥΣΑΤΕ ΩΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Ε??? ΑΛΛΟΥ ΟΜΩΣ Μ.Κ.Ο!!!! ΔΙΝΕΤΕ..........ΚΥΡΙΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ!!!!
    ΕΜΕΙΣ ΟΙ 270.000 ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ Ε????
    ΘΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΛΟΓΟΥΣ.......ΠΙΑ ΟΝΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΚΟΝΤΑ!!!!ΚΑΠΟΙΟΙ ΙΣΩΣ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ.,,...ΣΑΣ.
    ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΠΟΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ28 Απριλίου 2012 στις 3:22 μ.μ.

    ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ
    ΕΝΑΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΟΣ, ΚΥΡΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΩΡΑΙΤΑΚΗΣ ΝΟΙΑΣΘΗΚΕ (ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΕΙΣ, ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΠΕΙΡΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ) ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΣΥΣΣΩΜΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ, ΕΦΟΣΟΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΒΟΛΑ ΚΑΙ ΑΒΙΑΣΤΑ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ, ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ, ΦΥΣΙΚΑ ΠΙΑ, ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, ΩΣΤΕ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΝΟΜΟ ΤΗΝ ΛΥΣΗ-ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΜΑΣ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ - ΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΛΥΣΗΣ-ΑΡΘΡΟΥ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΤΟΣΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ (ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ, ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΩΝ ΠΟΥ ΗΔΗ ΔΕΣΜΕΥΘΗΚΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ Ν.Δ) ΚΑΙ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ PROTON BANK.
    ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΥΧΟΥΜΕ ΑΡΚΕΙ ΝΑΜΑΣΘΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΟΛΟΙ ΣΥΣΣΩΜΟΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ (ΤΙ ΔΥΝΑΜΗ ΕΧΟΥΜΕ!! ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ...ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΩΡΑ!!!) ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΟΥ Κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΜΩΡΑΙΤΚΗ, ΩΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΘΕΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΤΟ ΑΒΙΑΣΤΑ, ΑΝΕΠΗΡΕΑΣΤΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ, ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΜΑΣ, ΜΕΣΩ ΝΟΜΟΥ.
    ΕΜΠΡΟΣ ΟΛΟΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΜΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ.
    ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΗΛΟΣΠΑΡΑΓΜΟΥΣ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ.
    ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΨΕΥΣΘΟΥΜΕ.
    ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ.ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΕΣΤΩ ΚΑΤΙ, ΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΦΩΤΟΣ, ΟΧΙ ΛΥΣΗ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ Ο Κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΩΡΑΙΤΑΚΗΣ, ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΕΥΕΛΠΙΣΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΜΑΣ, ΟΣΩΝ ΒΕΒΑΙΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΘΥΝΣΗ, ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΗΡΕΑΣΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ28 Απριλίου 2012 στις 3:43 μ.μ.

    ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ
    ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΧΘΕΣ (27/4/2012) ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ (ΠΟΛΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΟΥ ΝΟΜΙΜΟΥ)_ΩΣ ΟΦΕΙΛΕ ΕΚ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΕΡΙ ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ Ή ΜΗ ΤΟΥ ΧΑΡΤΟΦΥΑΛΑΚΙΟΥ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΑΣΦ. ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΜΑΣ,
    ΠΑΛΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΜΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΘΕΙ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΡΗΘΕΙ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΦΑΡΜΟΣΘΕΣ ΤΟΥΤΟΥ,
    ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΤΗΡΗΘΗΚΕ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΒΕΒΑΙΩΣ ΠΙΑ , ΑΠΛΑ ΕΣΤΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝ, ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΡΟ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΧΘΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΥΤΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΠΕΡΙ ΑΝΑΔΟΧΗΣ Ή ΜΗ,
    ΕΠΡΕΠΕ ΕΞΚ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 2 ΠΑΡ. 3, ΝΑΧΕ ΠΡΙΝ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΔΥΟ ΕΦΗΞΜΕΡΙΔΕΣ ΕΥΡΕΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ!!!!ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ, ΔΗΛ. ΤΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΔΙΑΙΜΟΡΦΩΕΝΟ ΠΙΑ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΒΑΣΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ή Η ΤΥΧΟΝ ΑΝΑΔΟΧΟ ΑΣΦ. ΕΤΑΙΡΕΙΑ.
    ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΑΡΑΒΙΑΣΘΗΚΕ-ΔΕΝ ΤΗΡΗΘΗΚΕ ΝΟΜΙΚΑ Ο ΝΟΜΟΣ 3867/2010.
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΑΡΘΡΟ 2 ΠΑΡ. 3 ΤΟΥ Ν. 3867/2010 ΚΑΙ ΕΞΑΓΕΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ,ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ28 Απριλίου 2012 στις 3:53 μ.μ.

    ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ
    ΑΡΘΡΟ 2 ΠΑΡ.3.ΤΟΥ Ν. 3867/2010:
    Η Τράπεζα της Ελλάδος, αφού λάβει υπόψη τα πα-
    ραπάνω στοιχεία και τις διατάξεις του ν.δ. 400/1970, όπως ισχύουν, επιβεβαιώνει το άνοιγμα του χαρτοφυλακίου ζωής, που συνίσταται στη διαφορά μεταξύ των υποχρεώσεων του χαρτοφυλακίου για μαθηματικά και τεχνικά αποθέματα και των Στη συνέχεια, η Τράπεζα της Ελλάδος, γνωστοποιεί
    δημοσίως τα υπάρχοντα στοιχεία, με δύο τουλάχιστον
    δημοσιεύσεις σε εφημερίδες ευρείας κυκλοφορίας και
    ανάρτηση στην ιστοσελίδα της, και απευθύνει δημόσια
    πρόσκληση προς κάθε ασφαλιστική επιχείρησηαντίστοιχων στοιχείων της ασφαλιστικής τοποθέτησης.
    , που
    μπορεί να ασκεί νόμιμα στην Ελλάδα εργασίες ασφαλί-
    σεων κλάδων ζωής σύμφωνα με τις διατάξεις του άρ-
    θρου 13 παρ. 2 του ν.δ. 400/1970, όπως ισχύει, να δηλώσει ότι μετέχει στη διαδικασία αναδοχής του χαρτοφυλακίου ασφαλίσεων κλάδων ζωής, το οποίο σύμφωνα με τις καταργούμενες διατάξεις δεν έχει τεθεί ακόμα σε εκκαθάριση και να καταθέσει εγγράφως την προσφορά της, η οποία διαμορφώνεται με βάση τις παρακάτω υποχρεωτικές προϋποθέσεις, που μπορεί να τροποποιούνται με την υποβαλλόμενη πρόταση μόνο προα το συμφέρον των ασφαλσισμεών κ.λ.π (όσα αναφέρονται απο την απόφαση της Τράπεζα της Ελλάδος στην δημόσια ανηρτημένη πρόσκλησή της).
    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΠΟΡΕΚΛΟΓΙΚΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΝΑΔΟΧΗ ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΙΚΑ ΜΑΚΡΙΑ ΤΡΑΒΗΞΕ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΑΣΜΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ Β Ρ Ω Μ Η Σ Ε Ι ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ, ΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ!!! και να μην αποζημιωθούμε με νμια διαδικασία εκκαθάρισης που κάποιοι από τους εφαρμόζοντεσ ταύτην θέλει να τρέξει και να λειτουργήσει υπέρ ημών, αφού δεν έχει πόρους το εγγυητικό κεφ.Ζωήσ.
    ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΠΙΑ ΣΤΟ !!ΤΡΥΠΑΚΙ ΣΑΣ. ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΠΑΙΞΤΕ ΕΣΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΚΑΝΕΤΕ.
    ΜΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!
    ΑΠΛΑ ΑΠΛΑ ΑΠΛΑ...ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ28 Απριλίου 2012 στις 3:58 μ.μ.

    ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ
    Στη συνέχεια, η Τράπεζα της Ελλάδος, γνωστοποιεί
    δημοσίως τα υπάρχοντα στοιχεία, με δύο τουλάχιστον
    δημοσιεύσεις σε εφημερίδες ευρείας κυκλοφορίας και
    ανάρτηση στην ιστοσελίδα της, και απευθύνει δημόσια
    πρόσκληση προς κάθε ασφαλιστική επιχείρησηαντίστοιχων στοιχείων της ασφαλιστικής τοποθέτησης...
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΤΩΝ ΥΠΑΡΧΟΝΤΩΝ-ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ??????ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ??????????????????ΠΑΛΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΕΙΣΘΕ??????????
    Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ Κ. ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΟΦΕΙΛΕΙ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ
    ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΤΡΩΤΕ
    260.000 ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!!
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ28 Απριλίου 2012 στις 4:10 μ.μ.

    ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΕΠΟΠΤΗΣ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ ΖΩΗΣ, Κ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ, ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΑ ΟΣΑ ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΕΠ΄ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 2 ΠΑΡ. 2 ΤΟΥ Ν. 3867/2010, ΔΗΛΑΔΗ:
    2. Αν η μεταβίβαση του χαρτοφυλακίου ζωής δεν επι-
    τευχθεί κατά τις διατάξεις της παρ. 4α του άρθρου 10
    του ν.δ. 400/1970, ο επόπτης χαρτοφυλακίων των κλά-
    δων ζωής, παραδίδει στην Τράπεζα της Ελλάδος, το αρ-
    γότερο μέσα σε έξι μήνες από τη δημοσίευση αυτού του
    νόμου:
    α) Κατάλογο των ασφαλισμένων και των απαιτήσεών
    τους, που απορρέουν από τις συμβάσεις ασφαλίσεως. Η
    σύμβαση ασφάλισης θεωρείται ισχύουσα για αιτήσεις ε-
    ξαγοράς που είχαν υποβληθεί πριν από την ανάκληση
    της άδειας λειτουργίας της επιχείρησης και είχαν γίνει
    δεκτές χωρίς να καταβληθεί στον καταναλωτή το οφει-
    λόμενο χρηματικό ποσό.
    β) Κατάλογο των φερόμενων ως ασφαλισμένων, των
    οποίων αμφισβητείται από τον επόπτη χαρτοφυλακίου
    ζωής η εγκυρότητα των συμβολαίων ή το ύψος των προ-
    βαλλόμενων απαιτήσεών τους για καταβολή ασφαλίσμα-
    τος και εξαγορές.
    γ) Το Αρχείο Τεχνικών Αποθεμάτων Ζωής.
    δ) Το μητρώο Ασφαλιστικής Τοποθέτησης Ασφαλίσε-
    ων Ζωής.
    ε) Έκθεση για το συνολικό χρηματικό ποσό που βαρύ-
    νει το ενεργητικό του χαρτοφυλακίου για αμοιβή του ε-
    πόπτη χαρτοφυλακίου ζωής, μισθοδοσία του προσωπι-
    κού του και κάλυψη των λοιπών λειτουργικών εξόδων
    του, καθώς και για την αναλογία αμοιβής και εξόδων του
    επόπτη εκκαθάρισης του εκκαθαριστή.
    στ) Κατάλογο με τις λοιπές υποχρεώσεις του χαρτο-
    φυλακίου, που υπάγονται στην κοινή εκκαθάριση.
    ζ) Εισηγητικό σχέδιο αναμόρφωσης παροχών, κατ’ ε-
    φαρμογή του άρθρου 5 της Β. 2574/2009 απόφασης του
    Υπουργού Οικονομικών «Ρύθμιση θεμάτων εφαρμογής
    του άρθρου 10 παρ.4α του ν.δ. 400/1970, όπως ισχύει»
    (ΦΕΚ 2509 Β΄). Αν υπάρχουν ασφαλιστήρια συμβόλαια,
    των οποίων τα τεχνικά σημειώματα ή οι όροι παραβιά-
    ζουν την κείμενη ασφαλιστική νομοθεσία ή αντιβαίνουν
    στο δημόσιο συμφέρον, ο επόπτης χαρτοφυλακίων ζωής
    προβαίνει στις απαραίτητες αναλογιστικές πράξεις και
    προσαρμογές των όρων αυτών των ασφαλιστηρίων συμ-
    βολαίων. Στα προγράμματα κλάδου ασφάλισης ζωής που
    συνδέονται με επενδύσεις η συνολική εγγυημένη από-
    δοση δεν επιτρέπεται να υπερβαίνει το εγγυημένο τεχνι-
    κό επιτόκιο. Ο επόπτης χαρτοφυλακίων ζωής δύναται να
    προτείνει:
    α) την περαιτέρω αναμόρφωση των παροχών, λαμβά-
    νοντας υπόψη το άνοιγμα του χαρτοφυλακίου και την υ-
    πάρχουσα κατανομή των περιουσιακών στοιχείων κατά
    ασφαλιστική τοποθέτηση,
    β) την αναμόρφωση των όρων και των παροχών των
    προσαρτημάτων των συμβάσεων ασφάλισης ζωής.
    η) Κατάλογο των εργαζομένων κατά την ημερομηνία
    ανάκλησης της άδειας της ασφαλιστικής επιχείρησης και
    του ύψους των αιτούμενων απαιτήσεών τους, συνοδευό-
    μενη και από αντίστοιχη κατάσταση με το κατά τον επό-
    πτη εκτιμώμενο ύψος των εν λόγω απαιτήσεων.
    ????????????????????????????????????????????????
    ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΜΕΣΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ, ΩΣ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ-ΑΝΟΜΟ!!!
    ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΕΡΩΤΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΩΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ (ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΦΥΣΙΚΑ!!!!, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Αρχισαν πάλι τα λόγια τα παχια.

    Μόνο ένας υποψήφιος θα βοηθήσει γιατί μόνο ένας έχει χάσει λεφτά, μόνο αυτός καίγεται σαν και εμάς.

    Ο Σαμαράς είναι προσωπικός φίλος του Ψωμιάδη και θα βοηθήσει.

    Ο Μωραιτάκης δεν έχει ιδέα από ασφαλιστικά και ας αφήει τα φούμαρα

    Μέχρι αύριο βράδυ θα υπάρξει ανακοίνωση από αυτό τον υποψήφιο βουλευτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΑΠΟ 1000 ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ, ΜΑΛΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 2 ???
    ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΩΣΤΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΕΙΔΙΚΩΝ.
    ΤΩΡΑ, ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ..

    ΑΝ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΠΙΕΖΟΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ,
    ΘΑ ΕΤΡΕΧΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ.
    ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΣ
    ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ
    ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ..
    ΕΥΚΟΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ,ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΤΧΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗΣ.
    ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ.

    ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΦΩΝΑΖΑΜΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΒΡΙΖΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ
    ΚΑΙ ΠΕΤΟΥΣΑΜΕ ΕΞΩ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΖΗΜΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΜΑΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΩ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
    ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΕΒΛΕΠΑΝ ΑΛΛΙΩΣ.

    ΦΩΝΑΖΑΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΜΑΣΤΑΝ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ ΗΤΑΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ.

    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ, ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ.
    ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ, ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ,ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΦΩΤΙΣΕΙ Ο ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ.

    ΚΑΙ...ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ.
    ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ ΚΑΝΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΕ ΜΑΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΣΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΣΦΥΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΜΕ.
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΕΤΡΕΞΕ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ΜΕ ΑΜΕΣΟ ΛΥΣΗ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΛΕΤΕ Ο,ΤΙ ΣΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ.
    ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΟΣΑΣΤΕ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΙΝΗ-ΑΥΡΙΑΝΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. ΤΙ ΚΑΘΕΣΘΕ. ΑΛΛΑ ΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ, ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΛΛΕΤΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΟΜΑΔΙΚΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΡΟΣ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΚΟΙΝΟΥ ΣΚΟΠΟΥ,.
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΟΥΔΟΛΩΣ ΤΟΝ ΤΗΡΟΥΝ...ΟΠΩΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΑΛΛΑ ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ?????ΤΕΛΙΚΑ ΤΙΠΟΤΑ.....ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΟΤΣΙΑ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΠΙΑΣΕΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΖΧΕΤΕ.
    ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΑΦΗΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ Κ. ΜΩΡΑΙΤΑΚΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΠΡΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΤΟΥ ΔΕΣΜΕΥΣΗΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙ.
    ΑΛΛΑ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΟΛΟΙ ΛΕΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΥΝΕΒΑΛΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ???? ΓΡΑΨΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΝΟΜΑΖΕΣΑΙ ΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ωχ....η προεδρίνα κόλλησε τώρα με το Μωραϊτάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. είσαι τραγωδία και μας πήρες στο λαιμό σου.
    όποιος μιλάει, εκτός από σένα και τους συγγενείς σου, πρέπει να δίνει δακτυλικά αποτυπώματα.
    σωματείο????
    ποιο σωματείο??
    ΜΙΑ σύσκεψη,ΜΙΑ συνάντηση ,πείτε μας, με έναν από τόσους υπουργούς που πέρασαν.
    είπε κόσμος, μαζέψτε ηλεκτρονικές κλπ υπογραφές, να ξέρουν την εκλογική μας δύναμη.
    αλλά εσύ θέλεις τα ονόματα όσων ακόμα προσπαθούν και μπαίνουν και στο μπλογκ.
    τραγωδία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΕΙΠΑΜΕ,ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ,ΘΑ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!!!
    ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.
    ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ,ΟΥΤΩΣ 'Η ΑΛΛΩΣ,ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ....ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ!!!!
    ΑΥΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΖΗΤΑΜΕ,ΑΥΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ-ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΟΠΟΥ ΛΑΛΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΚΟΚΟΡΟΙ,ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ!
    ΞΕΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΤΙ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ???
    ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ, ΤΩΡΑ,ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ????????????
    ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ,ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΣΜΕΥΤΟΥΝ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΝΑΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΟΛΓΟΘΑ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ????
    ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ!!!!!
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ,ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΖΩ ΣΗΜΕΡΑ,ΜΕ ΧΑΜΕΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ 2 ΧΡΟΝΙΑ.
    ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ,ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΖΗΤΑΩ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΝΑ ΖΑΝΑΖΗΣΩ!!!!
    ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ,ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ,ΤΩΡΑ,ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!
    Ο ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΑΝΟΥΜΕ,ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΟΥ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ,ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΜΕΣΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΕΓΓΥΗΘΕΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΑΣ ΕΥΡΩ.ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΠΑΤΕ ΣΤΑ ΑΣΦΑΛΗΣΤΑΚΙΑ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΠΡΟΚΟΠΗ ΣΦΥΡΥΞΤΕ ΜΟΥ ΚΛΕΦΤΙΚΑ. ΟΥΥΥΥΣΣΣΣΣΣΣΤΤΤΤΤΤ ΛΑΜΟΓΑΚΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΑΚΙΑ ΓΑΙΔΟΥΡΑΚΙΑ!!! ΤΟ ΓΑΛΑΤΑΚΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥΛΙ ΣΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΑΥΡΙΟ ΠΑΥΛΑΚΗ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΥΣ!!!!!!!
    ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ-ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΑΚΙΑ!!!!!
    ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΟΜΩΣ ΛΙΓΟΤΕΡΑ...ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ,ΤΑ ΛΕΦΤΟΥΔΑΚΙΑ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΚΑΝΑ 2-3 ΟΝΟΜΑΤΑΚΙΑ,ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΖΑΧΑΡΗ,ΚΑΙ'ΣΥ ΜΕΤΡΑΣ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ,ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΨΥΧΗ ΣΟΥ[ΑΝ ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΙ-ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΥΡΑΝΝΙΕΣΑΙ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΡΙΑΚΟΝΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ;

      ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΤΗ ΚΟΥΚΟΥΛΑ

      Διαγραφή
  43. ΑΡΧΗΣ ΓΕΝΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΝΤΩΣ ΕΝΑ ΔΥΟ ΤΡΕΙΩΝ ΑΚΟΜΗ ΧΡΗΖΟΥΝ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΠΟ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΗ
    Ψ Υ Χ Ι Α Τ Ρ Ο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΕΣΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΩΣΕΙΣ ΑΣΦΑ-ΛΗΣΤΑΚΟ.

      Διαγραφή
  44. ΠΑΝΤΩΣ Ο ΚΕΧΑΓΙΑΟΓΛΟΥ ΕΧΕΙ ΕΙΔΙΚΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ

    ΚΑΙ Ο ΠΑΥΛΑΡΑΣ ΑΛΛΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ

    ΚΕΧΑΓΙΑΟΓΓΛΟΥ ΑΝ Η ΣΙΔΕΡΗ ΘΕΛΕΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΥΛΟΣΠΥΡΑ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΣΟΥ

    ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΣΟΥ ΚΑΘΗΚΙ ΛΑΜΟΓΙΟ ΑΣΦΑΛΗΣΤΑΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΚΕΧΑΓΙΑΟΓΛΟΥ Η ΩΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΛΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΦΕΡΑΝ Σ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΛΑΜΟΓΑΚΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΑΚΙΑ ΤΟ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΙΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΠΕΛΑ. Τ' ΑΚΟΥΣ ΚΕΧΑΓΙΑΟΓΛΟΥ Κ2 ΛΑΜΟΓΙΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΚΕΧΑΓΙΑΟΓΛΟΥ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΒΕΝΤΕΣ. ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ, ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΑ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥΛΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΟΥ. ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΘΙΚΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΠΑΥΛΑΚΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑ-ΛΗΣΤΑΡΧΑΚΙΑ
    ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ,ΟΠΟΙΟΣ ΓΕΛΑΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ!
    ΜΙΑ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ,ΔΥΟ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ
    ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΠΙΣΕ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΑ!!!!!
    ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ ,ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ,ΘΑ ΤΥΡΡΑΝΙΕΤΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΨΥΧΗ ΣΑΣ!!!
    ΛΗΓΟΥΡΙΑ,ΓΥΑΛΙΣΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΑΣ,ΑΠΟ ΚΛΕΜΕΝΟ ΧΡΗΜΑ...
    ΚΑΙ'ΣΟΙ ΒΓΗΤΕ ΚΑΠΟΤΕ ΑΠ'ΤΑ ΚΑΤΕΡΓΑ,ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΜΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ!!!!
    ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ!!!!
    ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΧΝΑΜΕ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ
      ΕΜΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ
      Η ΗΘΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΔΕΝ ΤΑΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ
      ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΑΛΛΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΚΡΥΒΟΥΝ Ο ΕΝΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ
      ΜΠΡΑΒΟ ΚΑ;Ι ΞΑΝΑ ΜΠΡΑΒΟ
      ΚΑΛΑ ΠΟΛΑ ΑΥΤΑ
      ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΛΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ
      ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ

      Διαγραφή
  49. http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=142365&catID=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. http://alexandrosmoraitakis.blogspot.com/2012/04/realgr-2012.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ε, ρε καημένε Βενιζέλε! Ακόμα δεν κατάλαβες το τίμημα που θα πληρώσεις, επειδή ..ακόμα..δεν έσκυψες να μετρήσεις τα σπίτια που έκλεισαν ,όχι από τους φόρους μόνο, όχι από την ανεργία,αλλά από τις περιουσίες μας που οι προκάτοχοί σου και μέχρι πρό τινος υφυπουργοί σου, τις έκαναν αέρα κοπανιστό!
    Και όχι μόνο αυτο!
    Μας εξευτέλισαν, μας διαπόμπευσαν, μας κουρέλιασαν ψυχικά,ηθικά και οικονομικά, μας έκαναν να είμαστε ζωντανοί-νεκροί κοντά δύο χρονια τώρα.
    Εύχομαι να διαβάσεις το άρθρο του Μωραιτάκη και όποιου άλλου ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ προτάσεις ΚΑΙ ΤΟΛΜΑΕΙ να αρθρώσει το ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ.
    Το περίεργο είναι όμως ότι ο Σαμαράς δεν το υιοθέτησε...ακόμα.
    και είναι στο χέρι του να ανταποκριθεί ή να καταβαραθρωθεί και ο ίδιος. Γιατί κορόιδα πάλι δεν θα γίνουμε. ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΑ. ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
    ΕΧΕΤΕ 5 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΜΩΡΑΙΤΑΚΗ,ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΑΣ
    ΑΛΛΑ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ,
    ΜΠΟΡΕΙ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ,ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ,ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ-ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΤΗΣ ΑΣΠΙΔΟΣ,ΠΟΥ ΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ Ο ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΑΛΗΤΕΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!
    ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ. ΟΧΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΑΠΛΑ
    ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.
    ΑΛΛΙΩΣ, ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ....

    ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ..ΚΙ ΕΓΩ..ΤΟ ΛΥΝΩ ΤΟ ΘΕΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Στον σκάι, ο κ. βγόντζας, δικηγόρος του σωματείου των ασφαλιστών, αυτην την ώρα , αλλά ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ////

    τι ακριβώς πρεσβεύει? ο ιδιος και ο έτερος δικηγόρος του σωματείου κ. σελέκος, που ειναι γ.γ του υπουργειου αναπτυξης,
    πολύ θα θέλαμε να μάθουμε, καλύτερα οι ίδιοι να μας πουν,
    γιατί και πώς συμβαίνει τόσα χρόνια ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ.
    ΄Ετσι θα προωθήσουν θέματα,αν εκλεγούν?
    Γιατί δεν ζητάει κάποιος ρουσφέτι, ζητάει ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΓΙΑ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ ,ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
    Ας μας πουν να καταλαβουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=40427&Itemid=131

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Παρέμβαση Τέντε για επιτάχυνση
    Ενώ ο νόμος για την κρατική διαφθορά και τους εμπλεκόμενους κρατικούς και κυβερνητικούς αξιωματούχους επιταχύνει για πρώτη φορά τις δικαστικές διαδικασίες, οδηγώντας τις σχετικές υποθέσεις σε σύντομο χρόνο σε δίκη, για ορισμένες άλλες υποθέσεις παρενέβη ο ίδιος ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου.

    Ο κ. Ιω. Τέντες κίνησε τις διαδικασίες επιτάχυνσης των ανακρίσεων και για τις υποθέσεις της «Ασπίς Πρόνοια» με κατηγορούμενο τον Παύλο Ψωμιάδη, παρά το γεγονός ότι σε αυτήν δεν εμπλέκεται κρατικός αξιωματούχος, στη λογική ότι προκάλεσε εκατοντάδες θύματα μεταξύ των ασφαλισμένων και των επενδυτών.

    Με ειδική του διάταξη ο εισαγγελέας του Ανωτάτου Δικαστηρίου ζήτησε την κατά προτεραιότητα εκκαθάρισή της, λόγω του μεγάλου κοινωνικού ενδιαφέροντος, όπως επίσης παρενέβη και στην υπόθεση με τα ορθοπεδικά υλικά που βρίσκεται σε στάδιο έρευνας, αλλά και σε δύο ακόμα υποθέσεις μεγάλων καταπατήσεων σε περιοχές της Αττικής.

    Η πρώτη αφορά αγοραπωλησίες δασικών εκτάσεων στον Διόνυσο και η άλλη εκτεταμένη καταπάτηση στον δήμο της Γλυφάδας.

    Και για τις τέσσερις υποθέσεις, ήδη, εφαρμόζεται ο ειδικός νόμος 4022 του 2011, με αποτέλεσμα να ολοκληρωθούν πολύ σύντομα οι δικαστικές διαδικασίες και να αποδοθούν οι ευθύνες στους εμπλεκομένους.

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!1
    ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ κλπ.
    ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΙΕΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΟΧΗ ΚΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. και όμως μπλέκεται κρατικός αξιωματούχος....

    Ή μάλλον ΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. συμφωνουμε πολυ!
    και ειναι πολλοι αυτοι που μπλεκονται μαζι με τα λαμογια τους μεγαλους της ασπις ...προεδρους και παρατρεχαμενους..
    πολλοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. 8 χρονακια ο ψωμιαδης..
    ο σκάι ομως δεν ανεφερε αν ειναι με αναστολη ή οχι!
    και 7 ο λοιζος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. http://www.enikos.gr/society/39033,Oktw_xronia_ston_Wwmiadh.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΕΛΙΚΑ

    http://www.inews.gr/20/katadiki-tou-Mr-ASPIS.htm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. και παλι λιγα ειναι,αυτος θα βγει και μεις δεν θα εχουμε παρεικατι απο τα λεφτα μας.Εκτος εαν δικαστει και για αλλες κατηγοριες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΙΑΤΟ ΠΑΥΛΟ

    ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΡΙΩΣ ΤΩΡΑ

    ΟΙ ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΚΟΡΗ ΤΑ ΠΡΟΒΑΡΟΥΝ ΤΑ ΡΙΓΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ
    ΕΜΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ
    Η ΗΘΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΔΕΝ ΤΑΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ
    ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΑΛΛΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΚΡΥΒΟΥΝ Ο ΕΝΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ
    ΜΠΡΑΒΟ ΚΑ;Ι ΞΑΝΑ ΜΠΡΑΒΟ
    ΚΑΛΑ ΠΟΛΑ ΑΥΤΑ
    ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΛΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ
    ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ

    Απάντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.
    ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ
    ΚΑΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗ ΖΗΜΙΑ ΤΩΝ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ,ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΗΚΑΝ ΤΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟΛΑΜΟΓΙΟ, ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ, ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ!
    ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ.
    ΠΟΙΟΣ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ?
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΝΕΛΑΒΕ ΕΥΘΥΝΗ. Κ Α Ν Ε Ν Α Σ!!!
    ΔΕΝ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ.
    ΑΡΑ? ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ Τ Ι Π Ο Τ Α!!
    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. ΣΥΜΦΩΝΩ,ΣΕ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ,ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ
    ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.
    ΑΛΛΑ... ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΧΡΗΜΑ
    ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΨΑΞΑΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΑ ΘΥΜΑΤΑ
    ΑΡΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙ ΟΛΑ????
    ΑΡΑ ΤΖΑΜΠΑ ΤΥΜΠΑΝΟΚΡΟΥΣΙΕΣ,ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ
    ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ,ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΤΣΕΠΕΣ,ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ ΤΟΝ ΠΙΑΣΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΑΝΕ
    ΕΜΑΣ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΟΥΝΕ????
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ?????????????

    ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ???

    ΕΔΩ ΧΑΣΑΝΕ ΟΙ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ

    ΚΑΤΑ 55% ΚΑΙ

    ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΤΟ 2045!!!!!!!!!!!!!!

    ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ!!!!!!!!!!!!!! ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ

    ΕΝΩ ΣΕ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ
    ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ 100%!!!!!!!!!

    ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΟΙ ΒΛΑΜΕΝΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΚΟΥΣ
    ΤΟΣΟ ΜΑΚΡΙΑ ΒΛΕΠΟΥΝΕ
    ΟΥΤΕ ΚΚΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΑΝΕ

    ΕΡΕ ΠΟΣΟΙ ΨΩΜΙΑΔΗΔΕς ΜΑς ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ
    ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΑΝ
    ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΚΟΜΗ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ
    ΑΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΔΡΟΜΟ
    ΤΑ ΠΡΩΤΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ
    ΜΕΤΑ ΣΥΝΗΘΙΖΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. O Σκάι μετέδωσε σήμερα,πριν την ανακοίνωση της καταδίκης Ψωμιάδη,ότι ο εισαγγελέας κ.Τέντες ανέλαβε,με την διαδικασία του κατεπείγοντος, την διαλεύκανση της μεγάλης απάτης της Ασπίδος που ζημίωσε χιλιάδες θύματα.
    Μήπως κάτι αρχίζει να συμβαίνει;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. στο blog των ασφαλιστων, παλι λενε θα δωσουν συνεντευξεις σε ραδιοφ. σταθμους κλπ.
    ΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΦΡΟΝΤΙΖΑΝ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ,ΙΣΩΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ..
    ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ, ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ...
    ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΕΝΝΟΙΑ ΒΕΒΑΙΑ!
    ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΑΧΤΗ ΚΑΘΕ ΕΛΠΙΔΑ.
    ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ?
    ΩΡΑΙΑ...
    Ο ΝΑΡΚΙΣΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ.
    ΡΕ, ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΩΣΤΗ ΛΥΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ?
    ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΟΒΑΡΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΗ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ?
    ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΦΕΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ?
    ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΑΣ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΟΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ!
    ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΠΙΑ. ΜΑΣ ΘΑΨΑΤΕ!!!
    ΜΟΝΟ ΟΙ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΙ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. ΩΡΑΙΑ.ΤΟ ΨΩΜΙΑΔΗ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝΕ.ΕΜΑΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΩΣΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ2 Μαΐου 2012 στις 3:03 μ.μ.

    Πρόσκληση ενδιαφέροντος για Ασπίς και Commercial Value

    Εως την προσεχή Παρασκευή 4 Μαΐου καλούνται οι ασφαλιστικές εταιρείες που τυχόν ενδιαφέρονται, να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για την ανάληψη μέρους ή του συνόλου του χαρτοφυλακίου της Ασπίς Πρόνοια και της Commercial Value. Πρόκειται για τις δύο εταιρείες του ομίλου της Ασπίς Πρόνοια, η άδεια των οποίων ανακλήθηκε πριν από δύο και πλέον χρόνια, οδηγώντας 300.000 περίπου χιλιάδες ασφαλισμένους στην αβεβαιότητα.

    Η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος δημοσιεύθηκε από την Τράπεζα της Ελλάδος και θα κρίνει το ενδεχόμενο συνέχισης της ασφάλισης από τη μερίδα των ασφαλισμένων, των οποίων τα συμβόλαια θα αναληφθούν από άλλη εταιρεία. Οι προσδοκίες επιτυχίας του διαγωνισμού είναι εξαιρετικά περιορισμένες, στον βαθμό που οι υποχρεώσεις της Ασπίς Πρόνοια, υπερβαίνουν τα 600 εκατ. ευρώ. Αντίστοιχα, οι υποχρεώσεις της Commercial Value υπολογίζονται στα 200 εκατ. ευρώ, ενώ την ίδια στιγμή η περιουσία των δύο εταιρειών δεν ξεπερνά τα 200 εκατ. ευρώ. Σε περίπτωση που δεν βρεθεί ανάδοχος οι ασφαλισμένοι, σύμφωνα με τον νόμο, θα πρέπει να αποζημιωθούν από το Εγγυητικό Κεφάλαιο Ζωής, κάτι που με δεδομένο την έλλειψη των αναγκαίων κεφαλαίων, επίσης αμφισβητείται. Σύμφωνα με την προκήρυξη, οι τυχόν ενδιαφερόμενοι που θα προσέλθουν στο πρώτο στάδιο εκδήλωσης ενδιαφέροντος, θα αποκτήσουν πρόσβαση στα οικονομικά δεδομένα των δύο εταιρειών και αφού αξιολογήσουν τα στοιχεία, θα μπορούν να καταθέσουν δεσμευτική προσφορά εντός είκοσι ημερών. Ο ανάδοχος μπορεί να προτείνει τη μείωση των απαιτήσεων των ασφαλισμένων στο επίπεδο που έχει εισηγηθεί ο Επόπτης Χαρτοφυλακίου Ζωής, περικόπτοντας δηλαδή δραστικά τις απαιτήσεις από τα επενδυτικά προϊόντα και προσαρμόζοντας προς τα κάτω τις αποδόσεις των ασφαλιστικών προϊόντων ζωής. Σε περίπτωση εξεύρεσης αναδόχου αναστέλλονται για δύο χρόνια οι αιτήσεις εξαγοράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Για να κοπούν δραστικά οι απαιτήσεις από τα επενδυτικά προϊόντα πρέπει ο ασφαλισμένος να υπογράψει νέο ασφαλιστήριο συμβόλαιο με την ανάδοχο ασφαλιστική εταιρία όπου δεν θα δίνονται οι εγγυήσεις στα ASPIS PLUS και ΔΚ. Μονομερώς τροποποίηση της ασφαλιστικής σύμβασης δεν μπορεί να γίνει. Εάν αυτό γίνει θα πρέπει να ασκηθούν αγωγές εναντίον του Παντελιδη , Βλαχογιάννη ,Μπάρκα και όσων υπογράψουν .Επίσης οι απαίτηση εξαγοράς ενός τέτοιου ασφαλιστηρίου συμβολαίου σε περίπτωση δικαίωση ασφαλισμένων από τα δικαστήρια στις αγωγές που έχουν κάνει για την ανακοπή στα ASPIS PLUS και ΔΚ θα υποχρεώσει την ανάδοχο ασφαλιστική εταιρία στην καταβολή της αποζημίωσης στο σύνολο του εγγυημένου ποσού. Άρα δεν βλέπω να γίνεται αναδοχή. Το ΠΑΣΟΚ τα έκανε σκατα και ακόμη χειρότερα ο Παντελιδης με τις κωλυσιεργίες του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ;
    ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή