ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΧΙΝΙΔΗ. ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙΣ...


Αγαπητοί μας ασφαλισμένοι, έχει διαρρεύσει η παρακάτω είδηση στο διαδίκτυο. Ελπίζουμε να ισχύει.

"Τουλάχιστον περίεργη χαρακτηρίζεται η απουσία του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών φίλιππου σαχινίδη απ' όλες τις κρίσιμες συσκέψεις των τελευταίων εβδομάδων, ενώ αισθητή έγινε και η απουσία του από τη τελευταία συνέντευξη Τύπου του κ. Βενιζέλου, όπου ήταν παρών ο έτερος αναπληρωτής υπουργός Παντελής Οικονόμου αλλά και αναβαθμισμένος εσχάτως Γενικός Γραμματέας του υπουργείου κ. Πλασκοβίτης." Περισσότερα στο σύνδεσμο: ΕΧΕ ΓΕΙΑ ΚΑΛΕ ΜΑΣ

Μπράβο σου, γιατί κατάφερες να βρεις την πορεία των κλεμμένων περιουσιών μας και να τα φέρεις πίσω. Μπράβο σου για τη συνέπεια των λόγων σου σχετικά με την συνέχεια και ισχύ των συμβολαίων μας. Μπράβο σου που σε 1.000.000 συμπολίτες σου έδωσες την ψευδή υπόσχεση ότι θα πάρουν τα λεφτά τους έστω κατά 70% πίσω. Λεπτομέρειες βέβαια ότι θα τα πάρουν το 2024 χωρίς τόκο!!!

Φταίει ο κοσμάκης που έχασε τα λεφτά του και αυτός πρέπει να πληρώσει έτσι κύριε? Όταν εσείς χλαπακιάζατε κύριε και κάνατε τα στραβά μάτια έφταιγε ο κόσμος. Ουστ λοιπόν και να μας γράφετε εξ επαρχίας ερχόμενε κύριε για να μην σας αποκαλέσουμε κάπως αλλιώς.

Στο καλό κ. σαχινίδη και να ξέρεις ότι η ιστορία θα σε γράψει με κατάμαυρα γράμματα, αν σε γράψει πουθενά καθώς ο κόσμος θα σε λησμονήσει ακαριαία.

Όσο για εσάς κύριοι μικροαπατεώνες ασφα-ληστές οι μέρες σας είναι μετρημένες. Κρατήστε τα ρόλεξ, τις λιμουζίνες και τις βίλες σας ανέπαφες γιατί θα χρειαστούν για να ξεπληρώσετε τις βρωμιές που κάνατε. Ουυυυστ και εσείς βρωμεροί!!!!!!!!!!!

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Ανάρτηση απαιτήσεων ασφαλισμένων

Αγαπητοί μας ασφαλισμένοι,

Μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, επιστρέφουμε δυναμικά στον αγώνα διεκδίκησης των χαμένων περιουσιών μας. Αγώνας άνισος αλλά δίκαιος απέναντι σε ένα κράτος ΥΠΟΔΟΥΛΟ, απέναντι σε μια κυβέρνηση που ΚΑΤΑΦΕΡΕ να τριπλασιάσει το έλλειμμα σε λίγους μήνες, απέναντι σε ασφα-ληστές και λοιπούς απατεώνες που φρόντιζαν πως να φάνε τα λεφτά μας, αγώνας που δεν θα σταματήσει όσα χρόνια και αν περάσουν μέχρι τελικής δικαίωσης.

Μην ανησυχείτε κύριοι ασφα-ληστές και οι δικαστικοί αγώνες που έχουν ξεκινήσει οι ασφαλισμένοι (όσοι τουλάχιστον είχαμε καταλάβει τι κουμάσια είσαστε) εναντίον σας με αγωγές, μηνύσεις, ασφαλιστικά μέτρα αρχίζουν να ενεργοποιούνται. Θα τρέχετε και δεν θα φτάνετε.

Σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις οι λίστες των ασφαλισμένων και η τελική οικονομική έκθεση του κ. Παντελίδη θα έχουν αποσταλεί μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου στη Τράπεζα της Ελλάδος. Στη συνέχεια η ΤτΕ θα προβεί στην ανάρτηση της Προσωρινής λίστας δικαιούχων και των απαιτήσεων τους όπου θα μπορούμε από τη σελίδα της Δ.Ε.Ι.Α να ενημερωνόμαστε για το ύψος της απαίτησης που δικαιούμαστε καθώς και τα πραγματικά αποθέματα που έχουν τηρηθεί από την εταιρία (προφανώς θα είναι πολύ λιγότερα) γι' αυτό το σκοπό. Η ταυτοποίηση θα γίνεται μάλλον με τον αριθμό του συμβολαίου, την ημερομηνία γέννησης και το όνομα.

Στη συνέχεια και εντός 2 μηνών ο ασφαλισμένος έχει δικαίωμα να αμφισβητήσει το ποσό που του αναλογεί και να προσφύγει δικαστικώς ενώπιον του μονομελούς πρωτοδικείου αθηνών κατά της διαδικασίας αυτής.

Περί τα τέλη του 2011 και έπειτα από την ολοκλήρωση των αμφισβητήσεων θα οριστικοποιηθεί ο πίνακας των δικαιούχων και των απαιτήσεων τους θα ξεκινήσει η διαδικασία εύρεσης αναδόχου από την ΤτΕ διαδικασία που περατώνεται εντός 3 μηνών μέχρι το Μάρτιο του 2012.

Καταλαβαίνετε ότι ο δρόμος θα είναι μακρύς και δύσκολος, χρειάζεται διαρκής επαγρύπνηση και κουράγιο. Περισσότερα μετά την ανάρτηση των αποτελεσμάτων.