ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

ΖΩΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ ΜΕ ΑΚΡΙΒΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ

Αγαπητοί μας ασφαλισμένοι,

η δίκη του λαμόγιου συνεχίστηκε σήμερα 5 Δεκεμβρίου 2011 με μάρτυρα κατηγορίας τον πρώην γενικό διευθυντή της ΕΠΕΙΑ κ. Ιωάννη Βάσση. Εν πολλοίς ο κύριος αυτός υποστήριξε στη κατάθεση του ότι η πλαστή εγγυητική ήρθε με σκοπό το λαμόγιο να κερδίσει χρόνο για να μην ανασταλεί η λειτουργία της εταιρίας και ότι δεν προσπάθησε σώνει και καλά να κοροιδέψει. Μπράβο κύριε πρώην διευθυνταρά του πέτσα. Ωραίος μάρτυρας κατηγορίας είσαι. Σε πόσο καιρό θα είναι ελεύθερος δεν μας είπατε!! Η δίκη συνεχίζεται στις 15 Δεκεμβρίου 2011 και χωρίς την λαϊκή κατακραυγή μπορεί και να απελευθερώσουν το λαμόγιο προκειμένου να καλύψουν τα νώτα τους. Εμείς όμως πιστεύουμε στην δικαιοσύνη και η αλήθεια στο τέλος θα λάμψει και θα αποδειχτεί. Έχουν γνώσιν οι φύλακες!!

Στο μεταξύ έχουμε νέες σοβαρότατες καταγγελίες μέσω ανώνυμων σχολίων τις οποίες το σωματείο δεν μπορεί να λάβει σοβαρά υπόψη καθώς στερούνται αποδεικτικών στοιχείων και δεν υιοθετούνται. Είναι καταγγελίες οι οποίες αν στηριχτούν και αποδειχτούν τότε πολλοί θα κάνουν παρέα στο λαμόγιο. Παρακαλούμε θερμά όλοι εμείς οι ζωντανοί νεκροί ασφαλισμένοι όλους τους ανθρώπους που έχουν στα χέρια τους τέτοια σοβαρά στοιχεία να επικοινωνούν με το προεδρείο του σωματείου. Δεν πρέπει οι περιουσίες αθώων να φαγωθούν. ΑΡΚΕΤΑ. Οι κύριοι εκκαθαριστές παρακαλούνται όπως επιταχύνουν τις διαδικασίες αύξησης του ενεργητικού και βάσει διαφόρων καταγγελιών. Ο χρόνος είναι λίγος και την αναδοχή οφείλει η πολιτεία να την επιτύχει πάσει θυσία. Ένα μικρό απόσπασμα του σχολίου έχει ως εξής: 

"ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ Η....Ο ΤΟΝ ΑΝΗΨΙΟ ΣΟΥ ΜΑΖΙ ΠΑΚΕΤΟ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΜΠΡΟΥΚΟ,ΤΟ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΤΟ ΣΤΡΑΒΟΥΛΙΑΚΑ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΝΟΥΣΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΥΛΟΥΔΑΚΗΔΕΣ ΔΙΠΛΑ-ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΚΕΛΙ 33. ΕΧΕΙΣ ΔΙΟΡΙΑ 20 ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ, ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΠΙΣΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΣΕ Γ.......Ε 

ΚΥΡΙΕ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΕ ΜΙΧΑΛΕ ΣΤΕΙΛΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΣΤΟ ΚΟΛΗΤΟ ΣΟΥ ΤΟ ΠΑΥΛΑΡΑ. ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ. ΑΚΟΥΣ ΚΩΣΤΑΚΗ;;;;

Η ΝΤΟΡΑ ΑΚΟΥΕΙ? Ή ΤΑ 2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΗ ΚΟΥΦΑΝΑΝ? Ο ΑΡΗΣ ΑΚΟΥΕΙ Η ΤΑ 100 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΖΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΦΑΝΑΝ? Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΚΟΥΕΙ??? Ο ΛΙΑΠΗΣ ΑΚΟΥΕΙ, Ο ΧΟΝΤΡΟ Μ.....Σ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΑΚΟΥΕΙ, Ο ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΑΚΟΥΕΙ, Ο ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΑΚΟΥΕΙ, Ο ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΑΛΕΥΡΑΣ Ο ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΚΟΥΤΕ ΡΕ ΑΚΟΥΤΕ????

ΣΤΑ Α.....Α ΜΑΣ ΟΙ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΣΤΗ ΚΡΑΤΣΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΑΦΑΖΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ. ΝΤΑΗΛΙΚΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΛΥΨΕΤΕ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΑΡΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ. ΤΗ ...ΡΟΖ ΑΤΖΕΝΤΑ."

Ατόφιο το σχόλιο όπως και άλλες καταγγελίες έχουν αναρτηθεί πρώτες σε αυτή την ανάρτηση. Καλούνται οι εποπτικές αρχές όσο μπορούν να διερευνήσουν το θέμα. Ασφα-λιστές κανένα σχόλιο έχετε για τα παραπάνω? Ακόμα τρέχετε στο Barnier να σας σώσει? Κούνια που σας κούναγε!!! Και μια επισήμανση για εσάς. Στο τέλος της ημέρας ο αδύναμος κρίκος είναι αυτός που πληρώνει το λογαριασμό...

115 σχόλια:

  1. ΨΩΜΙΑΔΗ ΠΑΥΛΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ.

    ΛΕΓΕ ΡΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕΣ ΠΕΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΌ; ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ;;;

    ΛΕΓΕ ΡΕ ΜΕ ΤΙ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ!

    ΘΑ ΤΗ ΣΤΗΣΩ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΠΑΝΟΡΑΜΟΥ ΝΑ ΔΩ ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΦΩΣ ΚΟΥΦΑΛΑ.

    ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΦΤΩΧΟ ΕΕΕΕ?

    ΓΙΑ ΛΕΓΕ ΜΩΡΗ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΔΗΘΕΝ ΠΟΥΛΗΣΕΣ ΤΗ REAL ESTATE ΑΥΤΗ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΕ ΤΟ ΤΟ ΓΙΟ ΣΟΥ ΤΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ;

    ΛΕΓΕ ΜΩΡΗ ΚΟΥΦΑΛΑ ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ 269 ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΜΠΟΓΔΑΝΟΥ ΤΟΥ ΚΟΛΗΤΟΥ ΣΟΥ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΚΑΡΩΝΕΙΣ;;;

    ΝΟΜΙΖΕΣ ΟΤΙ Ο ΓΙΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΤΗ ΓΛΙΤΩΣΕΙ?

    ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΡΕ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΦΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΞΩ.

    ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΤΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΕΑ ΟΛΗ ΣΟΥ Η ΣΚΥΛΟΦΑΡΑ;;;

    ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΤΟΝ ΑΝΗΨΙΟ ΣΟΥ ΜΑΖΙ ΠΑΚΕΤΟ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΜΠΡΟΥΚΟ,ΤΟ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΤΟ ΣΤΡΑΒΟΥΛΙΑΚΑ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΝΟΥΣΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΥΛΟΥΔΑΚΗΔΕΣ ΔΙΠΛΑ-ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΚΕΛΙ 33.

    ΕΧΕΙΣ ΔΙΟΡΙΑ 20 ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ, ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΠΙΣΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.

    ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΣΕ ...

    ΚΥΡΙΕ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΕ ΜΙΧΑΛΕ ΣΤΕΙΛΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΣΤΟ ΚΟΛΗΤΟ ΣΟΥ ΤΟ ΠΑΥΛΑΡΑ. ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ. ΑΚΟΥΣ ΚΩΣΤΑΚΗ;;;;

    Η ΝΤΟΡΑ ΑΚΟΥΕΙ? Ή ΤΑ 2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΗ ΚΟΥΦΑΝΑΝ?
    Ο ΑΡΗΣ ΑΚΟΥΕΙ Η ΤΑ 100 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΖΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΦΑΝΑΝ? Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΚΟΥΕΙ???
    Ο ΛΙΑΠΗΣ ΑΚΟΥΕΙ, Ο ΧΟΝΤΡΟ ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΑΚΟΥΕΙ, Ο ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΑΚΟΥΕΙ, Ο ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΑΚΟΥΕΙ, Ο ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΑΛΕΥΡΑΣ Ο ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΚΟΥΤΕ ΡΕ ΑΚΟΥΤΕ????

    ΣΤΑ Α.... ΜΑΣ ΟΙ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΣΤΗ ΚΡΑΤΣΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΑΦΑΖΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ.

    ΝΤΑΗΛΙΚΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΛΥΨΕΤΕ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΑΡΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ. ΤΗ ...ΡΟΖ ΑΤΖΕΝΤΑ.


    ΑΚΟΥΤΕ ΤΡΟΜΠΕΣ??????? ΑΚΟΥΣ ΠΑΥΛΑΚΟ??? Η ΑΝΟΧΗ ΜΑΣ ΤΕΡΜΑ.

    ΜΑΓΚΕΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΝΗΣ ΠΑΜΕ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗ ΡΕΑΛ ΕΣΤΕΙΤ, ΣΤΗ ΠΑΝΟΡΑΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ. ΠΑΥΛΑΚΟ ΒΑΛΕ ΜΥΑΛΟ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ ΚΑΙ ΦΕΡΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΑΜΙΟΛΗ.
    ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΞΕΦΟΥΡΝΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑΚΙΑ ΣΟΥ, ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΑΤΡΑΠΕΖΑ ΜΕ ΤΑ ΡΕΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΗΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΓΑΝΕ ΤΑ ΣΑΠΑΚΙΑ ΣΟΥ. ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΚΑΛΥΠΤΑΝΕ ΟΙ ΚΑΡΑΤΖΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.

    ΑΚΟΥΣ ??? ΑΚΟΥΤΕ ΟΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΤΟΥ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

    ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ " ΑΠΑΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΧΡΙΣΤΟΦΗ - 101"

    Ο πωλητής έχει ρουμάνικα οικόπεδα αξίας το πολύ 1 εκατομμύριο σε μία εταιρία.

    Παίρνει 3,6 και κάνει το βαποράκι της απάτης πουλώντας τη ρουμάνικη εταιρία στη Fesforo.
    Η Fesforo πουλιέται στην Advantage για 25 εκατομμύρια.

    Η Αdvantage την πουλάει μετά στη ΠΡΩΤΗ για 25 γιατί ο Καραμουρτζούνης είναι πονεσιάρης.
    Η Advantage δείχνει κέρδος 21,4

    Αμέσως μετά η Advantage αγοράζει απο το Χριστοφή ή τον Ψωμιάδη ένα γκρεμό στη Κύπρο ή κάποιο κέλυφος για 20 εκατομμύρια!

    Έτσι το χρήμα καταλήγει στη τσέπη του ΑΛΗΤΑΡΑ ΠΛΥΜΜΕΝΟ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ!

    Σε εναλλακτική εκτέλεση μετοχοποιούν τα οικόπεδα στη Πρωτον για 25 εκατομμύρια, την εισφέρουν σαν συμμετοχή σε κάποιο εισηγμένο κέλυφος και παίρνουν εισηγμένες μετοχές τις οποιες μετά ανταλλάσουν με άλλες ή τις πουλούν.

    Κάπως έτσι δημιουργούν το Χριστοφή γκρούπ....

    ΑΡΑ Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΕΝΤΩΠΙΣΤΕΙ

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ?

    Χμμμμμμ ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ??????

    Υ.Γ. Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΗΤΑΝ Ο ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Επίσης, στην Πρώτη Ασφαλιστική αποστάληκε από τους ύποπτους συμφωνία ημερομηνίας 1/6/2009 υπογραμμένη από τη Fesforo. Ο παραπονούμενος δηλώνει πως δεν έχει υπόψη του τη συγκεκριμένη συμφωνία ενώ και από τις έρευνες της αστυνομίας φαίνεται πως η υπογραφή κάτω από το όνομα Fesforo είναι πλαστή. "

    asfalisisnet.gr

    ΕΓΩ ΣΑΣ ΕΓΡΑΦΑ ΠΡΙΝ 3 ΜΕΡΕΣ

    Η υπόθεση ΠΡΟΤΟΝ έχει πολύ βρώμα.

    Ο πωλητής -εργολάβος των οικοπέδων λέει ότι έκανε σύμβαση το 12/2009. Ή λέει ψέμματα και είναι στο κόλπο και θα πάει και αυτός μέσα για ξέπλυμα ή ΠΑΛΙ Ο ΠΑΥΛΑΡΑΣ ΕΦΑΓΕ ΤΑ 6 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ή και τα δύο μαζί!

    Πάρτε λοιπόν κάτι που μέχρι σήμερα κανείς δεν ανέφερε. Τα χρήματα έφυγαν απο την ΠΡΟΤΟΝ μέσα στους πρώτους 6 μήνες του 2009 και όχι το Δεκέμβριο του 2009.

    ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΨΑΓΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

    Η ΠΡΩΤΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΤΩΡΑ ΞΥΠΝΗΣΕ? ΛΙΑΓΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2,5 ΧΡΟΝΙΑ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΕΘΕΙΣ?

    ΣΤΕΦΑΝΕ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΕΑ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Παυλάρας, ο Λάμπρος και οι 4 λεπτομέρειες

    Έντονα απασχόλησε τον ασφαλιστικό και τον ευρύτερο τύπο χθες, η πρόσφατη σύλληψη στην Κύπρο του Λάμπρου Χριστοφή, εξέλιξη για την οποία ο «Χαμαιλέων» είχε αναφερθεί από την Παρασκευή το πρωί.

    Οι καταγγελίες εναντίον του κ. Χριστοφή αναλύθηκαν επαρκώς και το σίγουρο είναι πως η υπόθεση θα λυθεί στις αίθουσες των δικαστηρίων.

    Υπάρχει όμως και μια σειρά «λεπτομερειών» οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν… διδακτικό χαρακτήρα για όλους.

    Λεπτομέρεια πρώτη: Ο Λάμπρος Χριστοφή ήταν από τους πρωταγωνιστές του «νέου χρήματος» στην Κύπρο, δηλαδή ανήκει σε εκείνους τους επιχειρηματίες που πρωτοστάτησαν κατά τη διετία 1999-2000 στην απίστευτη χρηματιστηριακή «φούσκα» του κυπριακού χρηματιστηρίου.

    Όταν έσκασε η χρηματιστηριακή φούσκα, άκουσε τα… μύρια όσα, η φήμη του καταρρακώθηκε στην Κύπρο, ωστόσο επανήλθε «δριμύτερος» μέσω… Ελλάδας.

    Λεπτομέρεια δεύτερη: Συγκεκριμένα, ο Λάμπρος Χριστοφή έκανε ένα γερό «come back» μέσα από τη συνεργασία του με τον Παύλο Ψωμιάδη (Πες μου το φίλο σου…) και τον Όμιλο της Ασπίς Πρόνοια.

    Άλλωστε, η εμπλεκόμενη εταιρεία στη συζητούμενη υπόθεση είναι η Advantage Holdings, στην οποία ο Παύλος Ψωμιάδης (ο επονομαζόμενος και Παυλάρας) είχε μέχρι το φθινόπωρο του 2009 (λίγο πριν δηλαδή την επίμαχη συναλλαγή) τον πρώτο λόγο.

    Λεπτομέρεια τρίτη: Ο Λάμπρος Χριστοφή δεν είναι ο μόνος «εκπρόσωπος» του «νέου χρήματος» που… φιλοξενήθηκε από τις κυπριακές φυλακές. Υπήρξε και άλλος ένας. Ο Γιάννος Ανδρονίκου της Suphire.

    Λεπτομέρεια τέταρτη: Οι κυπριακές αρχές (Κεντρική Τράπεζα, Έφορος Ασφαλιστικών Εταιρειών, Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς) προνόησαν επαρκώς έτσι ώστε η τοπική αγορά να μην υποστεί ζημίες από την δράση του Παύλου Ψωμιάδη. Αντίθετα, στην Ελλάδα, έχουμε κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες ασφαλισμένους ακόμη στον… αέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!!
    ΑΧΝΑ!
    ΟΥΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΥΤΕ ΣΧΟΛΙΑ ..ΤΙΠΟΤΑ!

    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ.
    ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εγω ξερω οτι με τα χρηματα τη δοσης που τωρα εκριθηκε, θα πληρωθουν πολλοι,κατα δηλωση πολλων και σημερα και του βενιζελου.

    πρεπει να γινει κατι πολυ σοβαρο και αποτελεσματικο για να μας περιλαβουν στις πληρωμες,μαζι με τα τραπεζικα κονδυλια.

    το εγγυητικο ειναι αδυνατον να μας αναλαβει.
    οι τραπεζες ομως μπορουν,με προυποθεσεις,που ομως απαιτειται μια σωστη προταση,για να παρουσιασθει ενα σωστο σχεδιο.

    τα δικαστηρια,δικαστηρια, οι καταγγελιες πρεπεινα ειναι μεσον πιεσης,η λυση ομως πρεπει να ειναι ετοιμη, για να εξυπηρετει ολους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΑΥΛΑΚΟ 17 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

    ΤΑ ΡΕΠΑΚΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ. ΤΗ ΠΑΡΑΤΡΑΠΕΖΑ.

    ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΣΤΑ ΠΟΥΛΑΓΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ

    ΕΧΕΙΣ ΧΕΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΧΙΛΤΟΝ. Η ΣΟΥΙΤΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΛΕΝΕ ΕΤΟΙΜΗ.

    ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΑΡΑΔΙΠΛΑ ΣΟΥΙΤΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΣΕ ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΑΣΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΜΠΕΝΟΒΓΕΝΕ.

    Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟ ΔΕΞΙ ΣΟΥ ΧΕΡΙ. ΘΥΜΑΣΕ ΜΕ ΠΟΙΑ ΜΠΕΝΟΒΓΕΝΕ ΕΕΕΕΕΕ

    ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΑΠΩΣ ΛΕΝΕ ΣΤΟ ΧΙΛΤΟΝ

    ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ "ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ" ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΕΤΣΙΙΙΙΙ?

    ΤΟ ΦΑΚΕΛΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΗ ΧΩΣΤΟΝ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΓΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μολις συμπληρωθούν 5000 λέξεις να εκδόσεις λεξικό υβρεων.... Αν σας δίναν ένα ευρώ για κάθε σχόλιο που λέτε για νεκρούς θα είχατε πάρει τα λεφτά σας πίσω.........Δεν φταίνε οι νεκροί για τις απάτες ....Α ρε Ελληνα.....Πίσω απο την ανωνυμία γίνεσαι τσάμπα μάγκας και χάνεις και το δίκιο σου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. εσυ που βριζεις εχεισ καταλαβει οτι το τερασ που βριζεις πετυχε ενα ακόμη σκοπο
    σε εκανε χειρότερο απο αυτον
    και αυτη τηυν στιγμη υπηρετεις
    τον ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. http://www.nextdeal.gr/evagelos-spirou/item/9743-%CE%97-%E2%80%98%CF%83%CE%B1%CF%80%CE%AF%CE%BB%CE%B1%E2%80%99-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%85%CF%88%CE%B7%CE%BB%CE%AE%CF%82-%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%B1%CF%82-%E2%80%98%CE%B2%CF%81%CF%89%CE%BC%CE%AF%CE%B6%CE%B5%CE%B9%E2%80%99-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B1%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%BA%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%BF.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτα με την ροζ αντζεντα που γραφετε τί περιμένετε και δεν τα βγαζετε στη φόρα τόσα χρόνια!!!!

    Επρεπε ήδη να διώκονται όσοι ευθύνονται και έιναι μπλεγμένοι στο σκάνδαλο. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ? ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ?????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΓΡΑΨΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΚΆΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΈΓΙΝΑ ΧΕΙΡΌΤΕΡΟΣ. ΔΕΝ ΝΟΜΊΖΩ. ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΈΚΛΕΨΑ, ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΖΗΜΙΩΣΑ. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΆΛΛΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΣΩ ΤΗΝ ΟΡΓΉ ΜΟΥ. ΜΕ ΚΑΤΈΣΤΡΕΨΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΆ. ΜΕ ΉΞΕΡΕ; ΤΟΥ ΕΙΧΑ ΚΆΝΕΙ ΚΑΤΙ; ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΞΟΡΓΊΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΈΚΑΝΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΆ!!!. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΆΓΚΑΣ ΛΟΙΠΌΝ ΑΣ ΜΕ ΒΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΒΆΛΩ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟ ΣΥΜΒΌΛΑΙΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΟΎΛΗΣΕ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟΣ. ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΈΨΑΧΝΑ ΕΓΩ ΠΟΥ ΗΤΑΝ; ΑΝ ΕΟΧΑ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΊΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΩ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ ΧΩΡΊΣ ΝΑ ΤΡΑΒΙΕΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΌ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΧΩΡΊΣ ΔΕΎΤΕΡΗ ΣΚΈΨΗ. ΚΑΙ ΘΑ ΠΉΓΑΙΝΑ ΝΑ ΦΆΩ ΣΟΥΒΛΆΚΙΑ ΜΕΤΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΩ ΜΟΥ ΈΜΕΙΝΕ. ΕΧΟΥΝ ΛΙΓΌΤΕΡΗ ΑΞΊΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΕΣ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ BLOG ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΟΣΜΙΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΟΙ-ΝΕΚΡΟΙ, ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΦΕΡΕΣΤΕ ΚΟΣΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΚΟΥΓΕΣΤΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΑΤΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ SITE ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΜΕ (ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ BLOG ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ)

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ, ΚΡΑΤΑΜΕ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ (ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΑΜΕ ΗΔΗ) ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΕ ΕΜΑΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Και να τον σκοτώσετε τα λεφτά σας θα τα πάρετε? Το θέμα εδώ είναι να πάρουμε τα λεφτά μας. Λεφτά δουλεμένα και με κόπο βγαλμένα τα οποία φαγώθηκαν από λαμόγια της πολιτικής και επιχειρηματικής αριστοκρατίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΕΛΙΚΑ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Ο"ΠΑΥΛΑΡΑΣ",ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ??
    ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΤΑΙ???
    ΤΟΤΕ ΤΙ ΝΟΗΜΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ...ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ
    Ε Α Ν ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΒΓΕΙ ΕΞΩ??
    ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ!!!!
    ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ,ΓΙ'ΑΥΤΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ,ΚΡΥΒΕΤΑΙ!
    Η ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΖΟΜΑΡΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ,ΠΩΣ ΔΕΝ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΤΟΥΣ "ΜΕΓΑΛΟΥΣ" ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ....
    ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ,ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ...
    ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!
    ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...
    ΘΑ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ...
    ΑΛΛΑ ΘΑ'ΝΑΙ ΑΡΓΑ!!!!!!
    ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ!!!!!!!
    ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΟΥ,ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!
    'ΤΑ ΕΞΥΠΝΑ ΠΟΥΛΙΑ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΠΙΑΝΟΝΤΑΙ'
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ...ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΗΓΟΡΟΙ ,
    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ!!!!
    ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ
    ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ!
    ΜΕ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ...ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ
    ΝΑ ΑΘΩΩΘΕΙ!!!!!!!!
    ΜΑ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ,ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ,ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ!
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ
    ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ!!!!!!!!!!
    ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΔΙΚΙΑ...
    ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!!!!
    ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ!!!!!!!
    ΔΕΝ ΤΟ'ΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ....ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΣΗ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΟΟΥ
    ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ
    ΟΥΥ
    ΤΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ
    ΟΥΟΥΥΥ
    ΣΑΣ ΩΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΙΑ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ
    ΟΥΟΥΟΟΟΥΥΥΥΥ
    666
    666
    666
    666
    666
    666

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. http://www.newsbomb.gr/blogs/story/97769/poso-poy-prokalei-iliggo-gia-politiko-grafeio-toy-k-pagkaloy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. δεν την παλεύετε λεμεεεεεεεεεεεεε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΜΠΑΡΛΑ ΔΕΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ.ΔΕ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ;KAI MEIΣ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΣΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ.ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΒΓΕΙΤΕ ΧΑΜΕΝΟΣ.ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΡΆΦΕΙ ΓΙΑ ΡΟΖ ΑΝΤΖΕΝΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΈΡΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΩ ΕΠΏΝΥΜΑ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΚΡΥΨΩ ΤΙΠΟΤΑ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΡΥΒΟΜΑΙ ΓΟΥΣΤΆΡΩ. ΚΑΙ ΑΣ ΤΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΕ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΕΦΤΥΛΙΖΩ ΚΑΙ ΚΆΠΟΙΟΙ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. το κλουβι με τους τρελούς. Γι'αυτό δεν βγάλαμε άκρη 2 χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΔΕΝ ΑΝΑΦΈΡΘΗΚΑ ΕΓΩ ΣΕ ΑΝΤΖΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΝΌΜΑΤΑ. ΑΠΛΑ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΈΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΉ ΜΟΥ ΣΤΟΙΧΕΊΑ ΚΑΙ ΒΙΒΛΊΑ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΆΛΛΟΣ ΤΑ ΈΓΡΑΨΕ. ΣΕ ΜΕΝΑ ΑΝΉΚΟΥΝ ΟΙ ΒΡΙΣΙΈΣ ΚΑΙΒΟΛΟ ΔΙΑΣΥΡΜΌΣ ΤΗΣ ΜΆΝΑΣ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΖΆΜΠΑ ΜΆΓΚΑΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΡΕΛΌΣ . ΟΚ . ΟΤΙ ΠΕΊΤΕ ΟΙ ΛΟΓΙΚΟΙ. ΠΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΎΡΟ ΣΤΟ ΧΈΡΙ. ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΝΕΙΜΟΥΝ ΤΑ ΕΎΣΗΜΑ. ΘΑ ΈΠΡΕΠΕ ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΈΧΟΥΜΕ ΚΑΤΕΔΑΦΊΣΕΙ ΤΟ ΚΩΛΟΣΠΙΤΟ ΤΟΥ. ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΑΡΧΉ. ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΚΟΎΣΟΥΝ ΟΙ ΚΛΌΟΥΝ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΊΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΡΕ ΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΠΑΡΛΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΓΑΜΟΣΤΑΒΡΙΖΗ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙ.

    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΚΑΡΙΟΛΗ ΓΥΡΝΑΗ ΣΤΟ ΤΑΦΟ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΣΤΗ ΠΟΥ ΓΕΝΗΣΕ

    ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΘΥΜΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΑΚΟΥ. ΜΕ ΕΧΕΙ ΔΑΓΚΟΣΗ ΠΑΝΤΟΥ. ΧΡΙΜΑΤΗΣΤΙΡΙΟ ΡΕΠΑΚΙΑ ΜΠΟΝΤ ΑΣΣΕΤ ΜΟΝΟ ΚΑΠΙΤΑΛ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΕΡΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΡΕΠΑΚΙΑ.
    ΟΛΟ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ. ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΙΔΑ ΠΟΤΕ ΜΟΥ. ΟΛΟ ΣΤΗ ΓΚΑΝΙΟΤΑ ΜΕ ΙΧΕ Η ΚΟΥΦΑΛΑ Η ΑΣΦΑΛΗΣΤΡΙΑ ΜΟΥ. ΗΤΑΝΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΥΤΟΥΦΕΡΝΕ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΟΥΛΙΕΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΒΕ ΣΤ ΚΕΝΤΡΙΚΑ
    ΤΗΝ ΙΧΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΓΟ. ΕΤΣΙ ΕΜΑΘΑ ΠΟΛΑ.
    ΓΑΜΩ ΤΟ ΧΙΛΤΟΝ ΜΟΥ ΓΑΜΩ

    ΠΑΥΛΑΚΟ ΟΤΑΝ ΜΠΕΚΡΟΠΙΝΑΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΡΟΓΑΤΕ ΤΟ ΜΕΔΟΥΛΙ ΕΛΕΓΕΣ ΠΟΛΛΑ.
    ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΛΕΓΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ

    17 ΜΕΡΟΥΛΕΣ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΔΙΑΒΆΖΟΥΝ ΠΟΛΛΟΊ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡ´ΑΦΩ, ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΆΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΗΓΌΡΟΙ ΤΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΊΔΙΟΣ. ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΆ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΏΝΕΙ. ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΆΤΕ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΒΛΈΠΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΉΡΙΟ. ΑΣ ΤΑ ΔΙΑΒΆΣΟΥΝ, ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΜΕΤΑΦΈΡΟΥΝ. ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΚΥΡΑ ΜΑΡΙΑ ΔΕ ΜΑΣ ΙΠΕΣ ΤΙ ΗΘΕΛΕ Ο ΛΙΜΟΚΟΝΤΟΡΟΣ ΣΤΗ ΠΑΝΟΡΑΜΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. αν υπαρχει τοση οργη,γιατι δεν εξωτερικευται;
    δεν μπορει να ειναι 3-4,πρεπει ολοι να δρασουμε με οργη,ολοι στο ιδιο καζανι ειμαστε,γιατι δεν το ξεχειλιζουμε;οχι μονο στο μπολγκ,αλλα στα δικαστηρια,στο υπουργειο,στα γραφεια στην ασπις,και οπου μπορουμε,αν γινουμε καμια 50,θα μας βλεπουν στα καναλια,οπως παλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΚΑΚΩΣ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΉ. ΕΞΩ ΕΛΕΎΘΕΡΟ ΜΕ ΤΑ ΡΟΎΧΑ ΠΟΥ ΦΟΡΆΕΙ ΜΟΝΟ. ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΌ ΣΤΟΙΧΕΊΟ. ΟΛΑ ΚΑΤΆΣΧΕΣΗ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ. ΘΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΓΡΑΒΆΤΑ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΟΥ ΑΣΟΡΤΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΤΗΣ ΓΛΑΣΚΩΒΗΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ ΔΕΞΙΆ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΆ ΚΆΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΛΚΌΝΙΑ ΔΕΝ ΒΓΑΊΝΕΙ ΤΊΠΟΤΕ. ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ. ΨΙΛΑ ΓΡΆΜΜΑΤΑ ΟΠΌΤΕ ΘΥΜΗΘΟΎΝ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΑΜΑ ΘΈΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΜΊΑ ΧΙΛΙΑΔΑ ΝΑ ΠΆΜΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΕΙΜΑΙ ΒΑΡΙΟΠΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΑΛΥΣΊΔΕΣ ΕΧΩ. ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΆΛΙΑ ΓΙΑ ΜΟΛΟΤΩΦ. ΑΜΑ ΘΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΎΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Υπεράσπιση: «Τι πιστεύετε ότι σκόπευε με αυτή την ενέργεια;»

    Μάρτυρας: «Ηθελε να καταφέρει να βρει χρήματα. Είχαμε λάβει επιστολές από διάφορους ότι πρόκειται να εισφέρουν στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της επιχείρησης. Θέλω να πιστεύω ότι δεν προσπάθησε σώνει και καλά να κοροϊδέψει τόσους ανθρώπους».

    Οταν ο μαρτυρας κατηγορίας απαντάει ετσι σε ερωτηση του δικηγορου υπερασπισης τί ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ? Να καταδικασθεί ο Ψωμιάδης. Φαινεται προς τα που το πανε το πραγμα. ...ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΝΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΠΟΥΤΡΑ ΜΑΣ...!!!!!!1ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΡΙΑ! ΕΛΕΟΣ!

    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ...ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΚΙΑ ! ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΧΑΙΡΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΑΝ ΔΕΝ ΕΒΡΙΖΑ ΕΓΩ ΚΆΠΟΙΟΣ ΆΛΛΟΣ ΘΑ ΤΟ ΈΚΑΝΕ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΛΎΨΕΙ ΤΟ ΚΕΝΌ. ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΟΡΓΙΣΜΈΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΝΑ ΧΩΡΊΣ ΣΚΈΨΗ. ΔΕΝ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΕΤΣΙ ΑΝ ΠΤΩΧΕΥΕ Η ΕΤΑΙΡΕΊΑ Η ΈΠΕΦΤΕ ΈΞΩ. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ. ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΛΈΒΕΙ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟ ΕΠΊ ΣΕΙΡΆ ΕΤΏΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΆ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΆ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΤΡΎΠΑ ΌΣΗ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΗΣ ΚΌΡΗΣ ΤΟΥ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΧΩΡΆΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΜΟΥ. ΟΥΤΕ ΣΕ ΜΥΡΜΗΓΚΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΆΝΕΙ ΚΑΚΌ. ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΌΗΤΟ. ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΚΟΎΩ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΉΡΙΑ ΌΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΠΟΎΡΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΊΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΆΛΟΥΝ ΛΆΔΙ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΜΟΥ ΑΝΕΒΑΊΝΕΙ ΤΟ ΑΊΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΆΛΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΠΑΥΛΑΚΟ ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΜΑΣ.
    ΑΣ ΜΙΛΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΑΝΑΚΗΝΟΣΗ ΕΔΩ ΝΑ ΜΗ ΚΟΥΡΑΖΟΝΤΕ

    ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΓΑΜΙΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΗΤΟΥ ΑΠΑΤΕΟΝΑ ΠΟΥΧΕΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥΠΛΕΝΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΙΝΑΙ

    ??????
    ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΒΑΣΙΛΗΣ
    ΧΡΗΣΤΟΣ
    ΝΤΙΝΟΣ
    ΚΩΣΤΑΣ
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ
    ΚΩΣΤΑΣ
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ
    ΑΛΕΚΟΣ
    ΧΡΗΣΤΟΣ
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ
    ΚΩΣΤΑΣ
    ???????
    ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
    ΝΙΚΟΣ

    ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΩΡΕΟ ΕΠΟΝΥΜΟ

    ΕΧΩ ΔΙΟ ΜΕ ΕΡΟΤΗΜΑΤΙΚΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΟΥΞΕΙ Ο ΚΟΛΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΛΑΜΟΓΙΟΝ.

    ΠΑΥΛΑΚΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΑΛΩ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΝΔ.

    ΠΑΥΛΑΚΟ ΑΥΤΑ ΠΑΘΕΝΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΑΧΟΦΑΓΑΔΕΣ.

    ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΜΟΡΗ ΑΛΗΤΟΠΟΥΣΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΠΛΗΡΟΣΕΙ ΘΑ ΣΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΝΙΣΩ.

    ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΤΑ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ-ΘΕΛΕΙ 72 ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ.

    ΑΛΛΙΩΣ ΠΕΣ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΑΚΑ-ΤΑΚΑ ΑΝΑΔΟΧΗ ΑΚΟΥΡΕΥΤΗ. ΑΚΟΥΡΕΥΤΗ ΚΟΥΦΑΛΑ ΑΚΟΥΣ? ΧΙΠΠΙΚΗ ΤΗ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΔΟΧΗ. ΚΑΙ ΗΘΗΚΗ ΒΛΑΒΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΕΘΑΝΕΣ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ.

    ΚΥΡΑ-ΜΑΡΙΑ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΦΟΝΗ ΣΕ ΑΚΟΥΣΑ. ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΕΣ.....ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΙΜΗΝΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΗΣ ΚΑΛΑ ΕΤΣΙΙΙΙΙΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΥΒΡΙΣΤΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΥΠΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ
    ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΕ ΚΡΙΚΟΣ ΞΕΠΛΥΜΑΤΟΣ ΒΡΩΜΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ
    ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΙΓΗΣΕΙ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΥΠΟΣΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ
    ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ Ο ΣΔΟΕ ΓΙα ολουσ αυτους που στηρίζανε οικονομικά την πυραμιδα του Παύλου και ξαφνικά ανακαλύψανε οτι αποτέλεσαν κοροίδα όταν ΑΥΤΟΙ λεγανε ολουσ τουσ αλλουσ κοροιδα γιατι δεν είχανε το 8-9-η και 10%τοκο από τον Παυλο
    Λοιπόν ασ μην αποπροσανατολιζόμαστε από την μια και μοναδική κατευθυνση για την ειπραξη των νομίμως καταβληθέντων ασφαλίστρων σε ασφαλιστήρια συμβόλαια και
    ΟΧΙ ΣΕ ΡΕΠΑΚΙΑ-ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΣ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Ο κ.ΜΠΑΡΛΑΣ ΚΑΙ ΕΞΕΦΡΑΣΕ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.
    ΚΥΡΙΕ ΜΠΑΡΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
    ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΙ.
    ΓΙΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΟΡΓΗΣ.ΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΣΩ.ΜΗ ΜΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. θυμηθηκαμε τον κυριο Π.Τ. ή Κ.Π [δεν θυμαμαι ακριβως] που εγραφε στην σελιδα του σκαι,και εκεινος γνωριζε,αλλα εξαφανιστηκε.
    εχω την αισθηση,πως αλλα γραφουμε εδω και αλλα γινονται στην πραγματικοτητα,μονο ενημερωση,και τιποτα ουσιωδες δεν γινεται απο εδω μεσα,ερχομαστε μετα τα γεγονοτα ,και τα γραφοδιαβαζουμε,ενω θα επρεπε να διαμορφωνουμε τα γεγονοτα,γιατι δυστυχως μας λειπουν τα καταλληλα ατομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΠΟΙΟΣ ΑΡΑΓΕ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΜΑΣ, ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ, ΜΕ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ, ΜΕ ΣΤΟΧΟΘΕΤΗΣΗ, ΜΕ ΕΠΑΦΕΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ???
    ΠΟΙΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΩΡΕΑΝ?? ΚΑΝΕΙΣ!!!

    ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΕΝΑΝ ΕΙΔΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ?

    Η ΟΡΓΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ, ΟΤΑΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ.

    ΚΟΡΟΊΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

    Ο ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ, Ο ΑΛΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, Ο ΤΡΙΤΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ...ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ.

    ΟΣΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ,ΤΟΣΟ ΘΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΧΟΝΤΡΑ.

    ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΩΣ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΕ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΣ ΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΥΡΟΣ?
    ΑΣ ΚΑΘΙΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΤΗ ΛΑΣΠΗ ΤΟΥΣ.
    ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ:
    ΜΠΡΑΒΟΙ, ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ,ΔΙΑΠΛΟΚΗ,ΜΜΕ,ΣΙΩΠΗ,ΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΩΔΙΑ..
    ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ:

    Η Σ Υ Χ Ι ΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ..ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΔΕΙ..

    ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ,ΚΥΡΙΟΙ! ΧΩΡΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ,ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ.
    ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΒΙΑ.
    ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Στις 21 Ιανουαρίου καταθέτει ο αναλογιστής της Ασπίς
    Μακρά αναμένεται να είναι η διαδικασία της δικαστικής εξέτασης του πρώην μεγαλομετόχου της Ασπίς Πρόνοια Παύλου Ψωμιάδη για το θέμα της πλαστής εγγυητικής επιστολής που είχε προσκομίσει το Σεπτέμβριο του 2009, στην προσπάθειά του να καλύψει το έλλειμμα της Ασπίς Πρόνοια.

    Μετά από διαδοχικές αναβολές, η δίκη ξεκίνησε αυτή την εβδομάδα με την εξέταση των μαρτύρων. Πρώτος τη τάξει ήταν ο πρώην γενικός διευθυντής της ΕπΕΙΑ Γιάννης Βάσσης, ο οποίος κατέθεσε τη Δευτέρα σημαντικά στοιχεία για την παράνομη δραστηριότητα της εταιρείας που οδήγησε στην αφαίρεση της άδειας λειτουργίας της.

    Φως στην παράνομη δραστηριότητα του ομίλου την επίμαχη περίοδο, αλλά και τους χειρισμούς της προηγούμενης εποπτικής αρχής θα ρίξει και η κατάθεση του πρώην προέδρου της ΕπΕΙΑ, Γιώργου Πέτσα, που θα ακολουθήσει στις 15 Δεκεμβρίου.

    Ωστόσο το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στη δικάσιμο που έχει οριστεί για τις 21 Ιανουαρίου του 2012, όπου έχει κληθεί να καταθέσει ο πρώην αναλογιστής του ομίλου της Ασπίς Πρόνοια, Θεόδωρος Αναγνωστόπουλος.

    Σημειώνεται ότι στον κ. Αναγνωστόπουλο αποδίδεται η δημοσιοποίηση των ατασθαλιών του πρώην μεγαλομετόχου της Ασπίς Πρόνοια, με την κατάθεση το 2007 σχετικής καταγγελίας στο υπουργείο Ανάπτυξης, βάσει της οποίας ο Παύλος Ψωμιάδης του είχε ζητήσει να υποτιμήσει τα αποθέματα της Ασπίς Πρόνοια στην προσπάθειά του να πάρει την περίοδο εκείνη, το αναγκαίο πιστοποιητικό φερεγγυότητας.

    Η κατάθεση του κ. Αναγνωστόπουλου αναμένεται να ρίξει φως στην υπόθεση της Ασπίς Πρόνοια τουλάχιστον έως και το 2007, στο βαθμό που θα καταθέσει σημαντικά στοιχεία για τους χειρισμούς του Παύλου Ψωμιάδη την επίμαχη περίοδο τόσο στην Ελλάδα όσο και στη Σουηδία στην οποία διατηρούσε επίσης ασφαλιστική δραστηριότητα.

    Με αντίστοιχο ενδιαφέρον αναμένεται στη συνέχεια η κατάθεση του πρώην στενού συνεργάτη του Παύλου Ψωμιάδη, Βασίλη Αδαμόπουλου, ο οποίος διετέλεσε για σημαντικό χρονικό διάστημα βασικό στέλεχος της εταιρείας και ο οποίος έχει κληθεί να καταθέσει ως μάρτυρας κατηγορίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ ΑΣΠΙΣ7 Δεκεμβρίου 2011 στις 11:29 π.μ.

    ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΙ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΜΙΕΣ. ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΣΧΟΛΙΟΥ ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟ SITE ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ. ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΤΣΙ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ? ΜΕ ΒΡΙΣΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΕ. ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΜΕΝΟΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ Ο ΚΑΘΕ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΑΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΥΒΡΕΟΛΟΓΙΟ. ΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ. ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΘΕΛΕΙ ΣΥΝΕΝΟΗΣΗ. ΣΤΙΣ 14 ΔΕΚΜΒΡΙΟΥ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ PARK ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ. ΥΠΟΜΟΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΑΝ ΜΕ ΆΦΗΝΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΕΦΤΩ ΘΑ ΕΙΧΑ ΠΆΕΙ ΉΔΗ. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΊΓΟΥΡΟΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟΝ ΧΑΪΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΎΟΥΝ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΠΟΙΟΝ Τ.Π. ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΑΪ. ΑΝ ΤΟ ΖΗΤΟΎΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΆ ΣΑΣ, ΟΥΤΕ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΕΡΡΙΣΕΥΟΥΝ. ΑΠΛΑ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ Η ΥΠΌΘΕΣΗ ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΌΚΛΗΡΑ, Ο ΜΑΛΑΚΆΣ ΘΑ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ, ΤΑ ΛΕΦΤΆ ΜΑΣ ΘΑ ΤΑ ΦΆΝΕ ΟΙ ΔΙΚΗΓΌΡΟΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΊΣ ΘΑ ΜΕΊΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΤΡΊΤΟ ΤΟ ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ. Ο ΜΑΛΑΚΆΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΠΕΘΆΝΕΙ, ΈΧΟΝΤΑΣ ΕΞΑΣΦΑΛΊΣΕΙ ΤΗΝ ΣΚΑΤΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΊΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΊΣ ΘΑ ΈΧΟΥΜΕ ΚΆΝΕΙ ΜΙΑ ΤΡΎΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΌ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΞΟΡΓΊΖΕΙ; ΤΟ ΥΒΡΕΟΛΟΓΙΟ ΜΟΥ ΣΑΣ ΠΕΊΡΑΞΕ; ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΆ ΜΟΥ ΑΝ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΤΈΣΤΡΕΦΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΆ. ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΖΗΤΉΣΩ ΑΠΟΖΗΜΊΩΣΗ; ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΛΌΟΥΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΎ ΚΡΆΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΊΖΟΥΝ ΕΞΟΥΣΊΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΡΆΦΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΈΜΒΕΙ ΤΟ ΣΔΟΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΈΓΞΕΙ ΌΛΟΥΣ ΕΜΆΣ ΠΟΥ "ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ" ΤΙΣ ΛΗΣΤΕΊΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ "ΠΥΡΑΜΊΔΕΣ" ΤΟΥ ΚΑΘΑΡΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΆ ΜΑΣ; ΌΝΟΜΑ ΔΕΝ ΈΧΕΤΕ ΚΎΡΙΕ; ΤΑ ΛΕΦΤΆ ΠΟΥ "ΕΠΈΝΔΥΣΑ" ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΏ ΟΤΙ ΚΑΙ ΔΗΛΩΜΕΝΑ ΗΤΑΝ, ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΌΠΟΙ ΜΙΑΣ ΖΩΉΣ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟ ΠΆΜΕ ΤΩΡΑ; ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ. ΠΟΙΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΈΔΩΣΑΝ ΤΙΣ ΆΔΕΙΕΣ ΣΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΝΑ ΠΟΥΛΆΕΙ ΜΟΥΦΕΣ ΣΥΜΒΌΛΑΙΑ; ΘΑ ΒΓΟΎΜΕ ΚΑΙ ΣΥΜΜΈΤΟΧΟΙ ΣΤΟ ΣΚΆΝΔΑΛΟ ΤΩΡΑ; ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΆΝΕ ΤΟ ΓΆΙΔΑΡΟ, ΘΑ ΜΑΣ ΠΆΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΜΑΡΙ; ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΝΟΧΛΕΊ ΤΟ ΥΒΡΕΟΛΟΓΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ "ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΜΜΙΆ ΔΟΥΛΕΙΆ" ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΠΕΡΡΙΣΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΚΟΛΟΒΑΡΑΩ ΒΡΊΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΜΟΥ ΖΉΤΗΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΩ ΑΠΟΔΕΊΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΌΤΗΤΑ ΤΩΝ ΧΡΗΜΆΤΩΝ ΚΑΤΌΠΙΝ ΕΟΡΤΉΣ. ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΤΑ ΖΗΤΟΎΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ "ΕΠΕΝΔΥΣΩ" ΣΤΗΝ ΜΑΦΊΑ ΠΟΥ ΈΣΤΗΣΑΝ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΉΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΉΚΑ. ΚΑΙ ΞΈΡΕΤΕ ΤΙ ΈΚΑΝΑΝ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΣΚΥΛΟΒΡΙΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΈΡΑΣΑ ΓΕΝΝΕΕΣ ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΕΙΣ; ΈΒΓΑΛΑΝ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΔΙΚΗΓΌΡΟΥΣ ΕΧΕΙ Ο ΦΑΥΛΑΡΑΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΉΡΙΟ; ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΆ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ. ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΈΡΕΙ. ΟΡΓΙΖΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΠΛΗΡΏΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΆ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΑΝΑΒΟΛΉ ΣΕ ΑΝΑΒΟΛΉ. ΟΡΓΙΖΟΜΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΛΈΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΑΡΑΓΚΙΌΖΗ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΆΝΕ ΓΙΑ ΜΆΡΤΥΡΑ ΥΠΕΡΆΣΠΙΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΒΡΙΖΩ ΠΑΥΛΑΡΑ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΩΡΏ ΆΝΘΡΩΠΟ. ΕΧΕΙΣ ΛΙΓΌΤΕΡΗ ΑΞΊΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΣΕΡΒΙΕΤΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΚΑΙ ΧΩΡΊΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΝΔΟΙΑΣΜΌ ΘΑ ΣΕ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΣΑ ΣΤΟ ΚΕΦΆΛΙ. ΗΡΘΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟ ΚΑΙ ΤΊΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΊΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΗΚΕ. ΤΙΠΟΤΕ. ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΕΝΤΕΛΏΣ ΜΑΣ ΕΙΣΑΙ. ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΣ ΤΙΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΌ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΌΣΜΟ ΠΑΡΆ ΠΌΝΟ, ΟΡΓΉ, ΑΓΑΝΆΚΤΗΣΗ ΚΑΙ ΘΥΜΌ. ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΕΛΛΕΙΝΟ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟ ΑΤΑΞΙΝΟΜΗΤΟ ΣΠΟΝΔΥΛΩΤΌ., ΕΝΑ ΒΔΕΛΥΓΜΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΤΡΏΕΙ ΚΟΙΜΆΤΑΙ ΚΑΙ ΚΟΠΡΙΖΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΌΤΗΤΑ, ΤΙΜΉ ΚΑΙ ΦΙΛΌΤΙΜΟ. ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΆΛΙΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΡΑΜΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΦΤΥΣΩ ΑΝΩΜΑΛΕ. ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΣΦΑΊΡΑ ΣΤΟ ΗΛΊΘΙΟ ΠΡΟΣΤΥΧΟ ΜΥΑΛΌ ΣΟΥ. ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΕ ΚΩΛΟΓΕΡΕ. ΒΡΩΜΕΡΟ ΣΚΟΥΛΉΚΙ. ΑΘΛΙΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. θα ηθελα να επικοινωνησω με καποιον του δ.σ του σωματειου, να δωσω μια πληροφορια.
    δωστε μου παρακαλω ενα μέιλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

    ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ "ΑΠΑΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ - ΧΡΙΣΤΟΦΗ - 102"

    Στις 8/5/2009 αγοράζεται η Προτον ασφαλιστική από την Advantage Capital

    Πριν τις 30/6/2009 ταξιδεύουν για το λογαριασμό Χριστοφή-Ψωμιάδη 6 ζεστά εκατομμύρια δήθεν για αγορά Ρουμανίας

    ΕΤΟΙΜΑ ΤΑ ΕΙΧΑΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΙΝ ΠΑΡΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΑ ΦΟΡΤΩΣΕΤΕ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑΚΙΑ.

    Η Πρότον ασφαλιστική στις 5/12/2009 υπογράφει την επίσημη συμφωνία αγοράς των οικοπέδων

    Παρά ταύτα εξακολουθεί να εμφανίζει προκαταβολή 5.703.500 στις λοιπές απαιτήσεις για αγορά οικοπέδων Ρουμανίας. Το όνομα FESFORO δεν αναφέρεται πουθενά. Άρα έχει παραλάβει οικόπεδα αξίας 296.500 ευρώ, κάτι που φαίνεται και στο κονδύλι με τα ακίνητα της.

    Η αναφορά στη λέξη Ρουμανία γίνεται στα μουλωχτά χωρίς άλλες λεπτομέρειες
    Το διοικητικό συμβούλιο της Προτον που υπογράφει τη συναλλαγή ειναι

    Αυγουλέας
    Σαββαίδης
    Λιάγκας

    Άρα με 31/12/2009 ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ ΕΝΩ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ ΜΕ COMMERCIAL VALUE

    Στις 31/12/2010 (δηλαδή 1/6/2011) που εγκρίνονται οι καταστάσεις του 2010

    η Προτον γράφει ότι έχει καταθέσει αγωγή (ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΕΘΕΣΕ;;;) κατά ΤΩΝ

    ADVANTAGE CAPITAL
    FESFORO LTD
    ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΜΗΛΟΥ
    ΠΑΥΛΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ
    ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
    ΡΟΥΜΑΝΙΚΟΥ "ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ" PARKER LEWIS
    DAN IONASCU

    για ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ!

    Το ΔΣ που υπογράφει είναι

    ΛΙΑΓΚΑΣ
    ΣΑΒΒΑΙΔΗΣ
    ΤΣΑΟΥΡΔΑΣ
    ΚΑΤΣΟΥΛΑΚΗΣ
    ΔΗΜΗΤΡΑΣ

    Τα συμπεράσματα ας τα βγάλει ο εισαγγελέας.

    Μια ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΥΧΑΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

    ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΟΜΑΔΑ" ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΨΩΜΙΑΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ADVANTAGE CAPITAL ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.

    ΜΑΝΤΕΨΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ
    ΜΑΝΤΕΨΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ
    ΜΑΝΤΕΨΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ

    Ή Η ΑΠΑΤΗ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ Ή ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ. Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΑΠΟΔΕΙΚΥΕΙ ΟΤΙ

    Ο ΠΑΥΛΑΡΑΣ ΤΑΦΑΓΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΤΟΝ

    Ο ΠΑΥΛΑΡΑΣ ΤΑΦΑΓΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΤΟΝ

    Ο ΠΑΥΛΑΡΑΣ ΤΑΦΑΓΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΤΟΝ

    Ο ΠΑΥΛΑΡΑΣ ΤΑΦΑΓΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΤΟΝ

    Ο ΠΑΥΛΑΡΑΣ ΤΑΦΑΓΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΤΟΝ

    Ο ΠΑΥΛΑΡΑΣ ΤΑΦΑΓΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΤΟΝ

    Ο ΠΑΥΛΑΡΑΣ ΤΑΦΑΓΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΤΟΝ

    Ο ΠΑΥΛΑΡΑΣ ΤΑΦΑΓΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΤΟΝ

    ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ

    1. Ο ΠΑΥΛΑΡΑΣ ΒΑΣΕΙ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΟΧΗ ΑΦΑΙΜΑΞΕ ΟΛΕΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ Η ΜΠΑΖΑ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΤΑ 100 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ

    2. ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΤΗΣ ΕΠΕΙΑ ΜΠΛΟΚΑΡΑΝ ΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΑΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΥΛΑΡΑΣ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΤΥ ΜΕ ΟΥΖΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ

    3. ΟΙ ΠΑΥΛΑΡΑΣ, ΟΛΓΑ, ΜΑΡΙΑ, ΔΑΝΙΗΛ (ΓΙΟΣ), ΝΤΑΝΟΣ (ΑΝΗΨΙΟΣ), ΒΙΔΑΛΗΣ, ΑΥΓΟΥΛΕΑΣ, ΣΑΒΒΑΙΔΗΣ. ΛΙΑΓΚΑΣ, ΧΡΙΣΤΟΦΗ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΜΗΛΟΥ -ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΙ- ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΚΑΤΡΑΖ

    4. Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕ ΑΠΑΝΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΧΡΟΝΟ 72 ΩΡΩΝ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΠΟΥΛΗΣΕ ΜΑΓΚΙΑ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΣΤΗΝ ΕΠΕΙΑ. ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΕΜΕΝΑΝ ΟΙ "ΠΡΑΣΙΝΕΣ" COMMERCIAL VALUE ΚΑΙ ΠΡΟΤΟΝ ΑΘΙΚΤΕΣ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΚΥΡΙΑ,ΜΕΓΑΛΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΞΙ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΛΕΓΕ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ Η ΑΝΑΚΛΗΣΗ.
    ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ, ΟΛΑ ΘΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΟΥΝ.

    ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ. ΑΛΛΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΚΛΑΙΓΑΜΕ ΚΑΙ ΧΤΥΠΙΟΜΑΣΤΑΝ, ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕ.

    ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ..
    ΤΟ ΓΡΑΦΩ, ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΚΑΠΩΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΟΛΛΟΥΝ, ΚΑΤΑ ΕΝΑΝ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΡΟΠΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΖΩΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ.ΕΥΣΤΟΧΟΣ Ο ΤΙΤΛΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. δεξι χερι και ξανθια,μεγαλης ηλικιας, που μας πουλησε συμβολαια ασσετ αυγουστο 2009!!!!!!!!
    και διαφημιζε την ασφαλεια των αποθεματικων..
    αυτα, ειναι γεγονοτα, με μαρτυρες και αποδειξεις.
    και τωρα, την παπια.
    η ευθυνη τους δεν θα καταλογισθει ποτε?
    κατεστρεψαν οικογενειες, αυτη και οι συνεργατες της.
    δεν μπορει να ηταν στην κορυφη της ιεραρχιας και να μην γνωριζαν οτι δεν αποζημιωνοταν ο κοσμος,την ωρα που μας παραπλανουσαν με τα δηθεν αποθεματικα και τα συμβολαια τους..
    ποιος θα τους τιμωρησει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Σε αδιέξοδο οι ασφαλισμένοι της ΑΣΠΙΣ- Σε στάση πληρωμών οδηγείται το επικουρικό αυτοκινήτων
    Δημοσίευση : Τετάρτη, 7 Δεκέμβριος 2011 17:49 Εκτύπωση | E-mail
    Ανανέωση : Τετάρτη, 7 Δεκέμβριος 2011 17:49


    0

    Σε στάση πληρωμών θα έχει οδηγηθεί το επικουρικό κεφάλαιο αυτοκίνητων αν το έλλειμμα του, που ξεπερνά 700εκ., δεν αντιμετωπιστεί άμεσα. Οι εκπρόσωποι της ασφαλιστικής αγοράς απευθύνουν έκκληση προς το υπουργείο Οικονομικών να φέρει άμεσα για διαβούλευση σχέδιο εξυγίανσης του Επικουρικού.

    Την ίδια ώρα, 67 χιλιάδες ασφαλισμένοι του πρώην ομίλου ΑΣΠΙΣ, που ανέμεναν να έχουν μια συμπληρωματική σύνταξη ή ένα εφάπαξ , θα λάβουν μόλις το 1/3 των χρημάτων τους, μετά από απόφαση του προσωρινού επόπτη της εταιρίας Γιάννη Παντελίδη.
    Όπως καταγγέλλουν, ο δημόσιος επόπτης χαρτοφυλακίου των εταιριών του ομίλου ΑΣΠΙΣ, ενώ αξιολόγησε ότι 9.400 στο πρόγραμμα ΑΣΕΤ θα λάβουν 265 εκ., τα 67 χιλιάδες συμβόλαια που ήταν συνδεδεμένα με αμοιβαία κεφάλαια θα αποζημιωθούν μόνο με 53εκ. αντί για 127εκ..

    Ευθύνες στο υπουργείο Οικονομικών και στον επόπτη χαρτοφυλακίου επιρρίπτουν οι ασφαλισμένοι της ΑΣΠΙΣ.

    Ένα άλλο πρόβλημα για τους ασφαλισμένους της ΑΣΠΙΣ είναι το πότε αλλά και το πως θα αποζημιωθούν. Αν δεν βρεθεί ανάδοχος εταιρία για να εξαγοράσει τα συμβόλαια, τότε θα πρέπει το νέο επικουρικό ζωής να αποζημιώσει τους ασφαλισμένους. Χρήματα όμως δεν υπάρχουν στο ταμείο του ενώ λόγω των οικονομικών συνθηκών δεν μπορεί να δανειστεί.


    Πηγή: ΣΚΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. NA ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ, ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΑ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΜΑΣ ΚΑΛΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΜΕ!

    ΑΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΤΑΡΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ.

    ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
    ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΣΤΟΙΧΕΙΑ,ΣΤΟΙΧΕΙΑ.
    ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΛΙΓΑ ΕΩΣ ΠΟΛΛΑ.
    ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΠΟΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΝΑΝ ΦΑΚΕΛΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ, ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ
    ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΜΕ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
    ΜΕ ΤΙΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΑΥΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΠΙΟΥΝ ΑΜΑΣΗΤΟΥΣ.
    Η ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΚΑΙ Η ΛΗΣΤΕΙΑ, ΟΙ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΘΟΥΝ.
    ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ.
    ΗΔΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΥΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ.
    ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ, ΜΕΤΑ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ Μ.Μ.Ε.
    ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΑΝ ΚΑΠΩΣ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΘΟΥΝ, ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ.
    ΟΧΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΕΙΕΣ.
    ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΑΣ ΕΤΟΙΜΑΣΘΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ! ΜΑΖΕΨΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ.
    ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΙΛΤΡΑΡΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΑΣ,ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΞΑΠΑΤΗΘΗΚΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ.
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΑΥΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.
    ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ. ΑΛΛΑ ΤΕΡΜΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕ ΟΙ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΙ.
    ΑΣ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΛΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΦΩΝΗ.
    ΟΧΙ ΜΕΣΩ ΑΛΛΩΝ.
    ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ,ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.
    ΟΙ ΑΠΑΤΕΣ, ΟΙ ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΕΣ, ΟΙ ΚΟΜΠΙΝΕΣ.
    ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΕΣ.
    ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΝ ΤΙΣ ΦΑΣΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΜΟ ΠΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ ΟΤΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΖΗΤΟΥΣΕ ΝΑ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΣΕΙ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ.
    ΠΟΣΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ "ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΗΚΑΝ" ΚΑΙ "ΓΛΥΤΩΣΑΝ"..ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ.
    ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ.
    ΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΑΝ ΠΟΤΕ.

    ΜΗΝ ΑΡΓΕΙΤΕ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. KYΡΙΑ ΣΙΔΕΡΗ!
    ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ!
    ΑΝΑΡΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ.

    somateioaspis@gmail.com

    ΚΑΙ ΕΛΕΓΞΤΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΤΕ ΤΟ.!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Τεράστιες οι ευθύνες της Τράπεζας της Ελλάδος στο σκάνδαλο Λαυρεντιάδη.

    Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Δεκεμβρίου 7, 2011

    Εμείς θα το χαρακτηρίσουμε ολιγωρία κύριε Προβόπουλε. Δεν ξέρουμε όμως πραγματικά πως νιώθετε, την ίδια στιγμή που αυτοκτονούν μανάδες από την ανέχεια, γνωρίζοντας ότι θα μπορούσατε να αποτρέψετε αυτό το μέγα σκάνδαλο εις βάρος της Ελληνικής κοινωνίας.

    Σε λίγο, η “μυστική” τράπεζα του Λαυρεντιάδη στην Ελβετία και οι εταιρείες από τις οποίες απέσυρε άρον άρον το όνομα του για να σβήσει τα ίχνη όταν ξέσπασε το σκάνδαλο.

    Για να σας δούμε κύριε Παπαδήμο, θα ζητήσετε άρση απορρήτου και συνεργασία με τις Ελβετικές αρχές για να ανοίξουν αυτοί οι λογαριασμοί;



    ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ?
    ΚΥΡΙΕ ΒΕΝΙΖΕΛΕ ,ΕΣΑΣ????
    ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ,ΓΙΑ ΒΡΩΜΙΕΣ ΕΠΙΤΗΔΕΙΩΝ.
    ΕΣΤΩ, ΤΩΡΑ..
    ΒΡΕΙΤΕ ΤΡΟΠΟ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΥΣ.
    ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ.
    ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΣΤΙΣ ΟΦΣΟΡ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Και δείτε τον πρώην συνεταίρο, στο
    ΦΕΚ 1576 ΑΕ-ΕΠΕ 5-5-94 σελ 4.
    Επίσης ο ίδιος συνεταίρος φιγουράρει στη
    λίστα οφειλετών του υπουργείου οικονομικών δημοσιευμένη Σετέμβριο 2011 στο ΑΦΜ:094303766.
    Η οικονομική αστυνομία που είναι;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ, ΣΕ 15 ΗΜΕΡΕΣ, ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ
    ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ????
    (εχουμε μεγάλη αγωνία!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. http://live24.gr/webtv/kontrachannel/


    ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ κ. ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ.
    ΒΛΕΠΕΤΕ Ή ΑΚΟΥΤΕ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ.
    ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΑΥΤΙΑ, ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ,ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ.

    ΤΗΛΕΦΩΝΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΙΜΕΙΛΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. σιγα-σιγα ξυπναμε...αντε να αγριεψουμε...αντε!!!!!
    μας φαγαν τα λεφτα,μας κοψαν μισθους-συνταξεις,μας βαλανε χαρατσια,μας εκαναν και ποθεν εσχες,ερχεται και τ "σπιρτο" ο Βασης της επεια,να μας πει πως καταλαβε οτι ο παυλαρας δεν κοροιδευει,απλως ηθελε χρονο,ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙ ΣΟΙ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΕΚΑΝΕ?????
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΣΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ,ΤΟΣΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΠΟΠΤΕΥΑΝ,ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ,....ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ!!!!!!!!!!!
    ΑΕΤΟΙ!!!!!
    ΑΝ ΑΥΤΗ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ,ΑΠΟ ΕΠΟΠΤΗ
    ΕΠΡΕΠΕ ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΝΙΓΕΙ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Γιατί σβήστηκε το ποστ μου; Το εννοούσα όταν έγραψα ότι αν βγει αυτή η πούστρα τον Ιούνιο κάποιος από την οικογένειά του θα το πληρώσει ακριβά. Εσάς τι σας ενοχλεί αυτό και το σβήνετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. http://www.kourdistoportocali.com//default.aspx?pageid=8740

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Σας ξύνισε που είπα ότι ο Ψωμιάδης είναι πράγμα; Σας ενοχλεί που προσβάλω τόσο αισχρά την προσωπικότητα που ΔΕΝ έχει; Τι σας ξύνισε και το σβήσατε; Ίσα ίσα που έγραψα ότι σε κάτι είναι και αυτός χρήσιμος. Εμένα παράδειγμα μου χρειάζεται ένα πτυελοδοχείο στο σπίτι. Εσείς έχετε καμιά άλλη καλή ιδέα για το που αλλού θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί αυτό το πράγμα που το λένε παύλο ψωμιάδη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕ Ο ΕΠΟΠΤΗΣ ,ΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΠΟΠΤΕΥΕ
    ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ
    ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΔΩ
    ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. αληθεια τι προσπαθησε να καταθεσει ο βασης?
    προφανως την ευστροφια τους,πως ο παυλαρας δεν κοροιδευει,και καλως τα λεει ,ο ανθρωπος λιγο χρονο ηθελε,δεν εκανε και τιποτα,μια επιταγουλα πλαστη ειχε μονο,για να παιζουνε μονοπολη.
    φανταστειτε τι σοβαρο εργο επιτελουσαν..
    τωρα ποιοι ειναι βλακες και ποιοι αφελεις
    εγω δεν το λεω,δεν προκειται,κι'ας ξερω...
    το ραβω...σσσσσσσ......
    μη ξυπνησει κανεις!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΦΕΛΕΙΣ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ.
    ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ...ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΝ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ, ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΥΠΟΨΗ.
    ΓΙΑΤΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΟ ΔΚΑΣΤΗΡΙΟ??
    Ε..ΤΙ???

    ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

    ΟΠΟΙΟΣ ..
    ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΛΑΣΤΗ ΕΠΙΤΑΓΗ....
    ΤΙ??????

    ΑΠΛΑ ΘΕΛΕΙ ΧΡΟΝΟ!!!!!!!


    ΕΙΝΑΙ SOS ,ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ..ΝΟΜΙΚΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Βλέπεις είναι και κάποιοι που παίρνουν τα πτυχία νύχτα. Μετά καταπίνουν και ένα κοντάρι, παίρνουν ύφος και νομίζουν ότι κρατάνε τον θεό από τ' αρχίδια. Και κάαααθονται και ακούνε τον κάθε ηλίθιο Βάσση που προσπαθεί βλακωδώς να υπερασπιστεί την Πουτάνα του Κορυδαλλού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. ποσο θα συνεχισει αυτος ο κατηφορος
    σε ρωτω κ.μπαρλα
    πόσο διαφερεις απο αυτον που βρίζεισ
    το τερασ σε εκανε ομοιο του
    διαβαστε λιγο τις Γραφές και θα καταλάβετε
    ο αντίχριστος σου πήρε την ψυχή
    αυτο ηθελες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Σίγα Φίλιππε, μας πήραν τα ζουμιά...
    Δημοσίευση : Τετάρτη, 7 Δεκέμβριος 2011 14:04 Εκτύπωση | E-mail
    Ανανέωση : Τετάρτη, 7 Δεκέμβριος 2011 14:04


    0

    Την δόξα της ιταλίδας υπουργού που ξέσπασε σε κλάματα καθώς ανακοίνωνε τα νέα μέτρα στη χώρα της φαίνεται πως ζήλεψε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Φίλιππος Σαχινίδης. Μόνο που η δική του δήλωση δεν συνοδεύτηκε από δάκρυα αλλά από μία ταπεινή πλην... τίμια συγνώμη.

    «Οφείλουμε να ζητήσουμε συγνώμη από αυτούς που έχασαν εισοδήματα. Και οφείλουμε να ζητήσουμε συγνώμη από αυτούς που έχασαν τη δουλειά τους», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σαχινίδης την Τρίτη στη Βουλή και λίγο έλειψε να τον πιάσουν τα ζουμιά.

    «Ποτέ δεν θα μάθουμε τι ακριβώς θα σήμαινε για τον κάθε πολίτη εάν δεν καταφέρναμε να αποφύγουμε τη χρεοκοπία. Παρά τις προσπάθειες όμως που καταβάλαμε, δεν καταφέραμε να αποτρέψουμε την απώλεια εισοδημάτων», συμπλήρωσε, σε μία προσπάθεια να δικαιολογήσει τα... αδικαιολόγητα.

    Απευθυνόμενος στον ελληνικό λαό, ο κ. Σαχινίδης είπε ότι ο πολιτικός κόσμος πρέπει να του πει την αλήθεια πως «δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις για τη μείωση των ελλειμμάτων και την επιστροφή στην ανάπτυξη» και φυσικά συγκίνησε τους πάντες.

    Ακόμα και αν η συγνώμη του κ. Σαχινίδη δεν γινόταν με τόση καθυστέρηση, πάλι θα του υπενθυμίζαμε η σοφή παροιμία του λαού μας: «Από όταν βρέθηκε η συγνώμη, χάθηκε το φιλότιμο»....



    Α.Π
    Δημοσιεύτηκε στην κατηγορία Παραπολιτικά
    Ετικέτες Σαχινίδης συγνώμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΊΤΕ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΤΕ ΚΙΌΛΑΣ ΑΝ ΣΑΣ ΦΑΝΟΎΝ ΑΥΣΤΗΡΈΣ ΟΙ ΠΟΙΝΈΣ ΤΟΥ ΟΠΌΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΊ. ΝΑ ΓΕΛΆΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ
    ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ
    ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. ΟΤΑΝ ΚΆΠΟΙΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΤΑΛΆΒΕΤΕ. ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΣΥΡΜΌΣ ΤΗΣ ΥΠΌΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΙΜΉΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΤΡΌ ΠΊΕΣΗΣ ΠΡΩΤΊΣΤΩΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ ΊΣΩΣ ΜΕ ΔΕΊΤΕ ΜΕ ΑΛΛΟ ΜΑΤΙ. ΟΥΤΕ ΠΑΡΆΝΟΜΟΣ ΕΙΜΑΙ, ΟΥΤΕ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΣ ΟΥΤΕ ΓΊΝΟΜΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΎΤΡΑ ΤΟΥ. ΑΦΗΣΤΕ ΚΑΤΑ ΜΈΡΟΣ ΤΙΣ ΣΟΦΙΣΤΕΙΕΣ. ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΡΙΖΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΙΑΣΥΡΩ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΕΓΆΛΩΣΑ ΣΤΗΝ ΖΟΎΓΚΛΑ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΆΝΔΡΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΣΤΆΛΑ ΦΙΛΌΤΙΜΟ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΆΞΕΙ.;ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΊΡΝΩ ΌΡΚΟ. ΑΥΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. γιατιν εμπλεκεις τον Παυλάκο
    για να υπερασπιστείς την ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
    στην ενδυναμωση του ΤΕΡΑΤΟΣ
    η πιστευεις ότι αν τον φας ζωντανο θα εισπράξεις τα παρανομα κέρδη σου
    από την αλλη η δημοκρατια σου φτανει να προβαλλονται
    ΜΟΝΟ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΣΩΣΤΕ ΣΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ
    για σκεψου αν μπορεις
    η καταδικη που όλοι την θελουμε θα σου δωσει περα απο ηθικη ικανοποιηση
    ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΝΤΣΕΠΗ
    ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ
    οταν ακι οποταν μετα από 19μ χρονια υπάρξει
    απόφαση από τα δικαστηρια
    μηπως και εσυ υπηρετεις
    κάποια αγνωστα συμφεροντα και προσωπικες σκοπιμοτητες που καμμια σχεση δεν εχουν με τα πραγματικα προβλήματα των εδω καταγραφοντων
    αληθεια που εισουν τα τελευται α δυο χρονια
    τωρα ξυπνησες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. ΑΣΤΟ ΦΊΛΕ ΞΕΦΥΓΕΣ. ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΆΝΔΡΑΣ ΈΛΑ ΚΑΙ ΠΕΣΤΑ ΜΟΥ ΚΑΤΑ ΠΡΌΣΩΠΟ ΚΑΙ ΕΠΏΝΥΜΑ ΚΎΡΙΕ ΑΝΩΝΥΜΕ. ΤΟ ΝΑ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙΣ ΣΜΝΕΤΟΧΟ ΤΗΣ ΜΑΦΊΑΣ ΤΟΥ ΨΩΜΙΆΔΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΡΟΣΤΥΧΟ. ΛΕΦΥΑ ΠΑΡΆΝΟΜΑ ΔΕΝ ΕΠΈΝΔΥΣΑ. ΔΗΛΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΗΤΑΝ. ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΑ ΤΩΡΑ. ΔΥΟ ΨΡΟΝΙΑ ΤΡΈΧΩ ΣΕ ΔΙΚΗΓΌΡΟΥΣ. ΑΠΛΑ ΤΟ ΠΟΤΉΡΙ ΞΕΧΕΊΛΙΣΕ ΜΕ ΤΟΣ ΔΙΚΕΣ ΠΑΡΩΔΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΣΤΉΣΟΥΝ. ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΚΟΙΜΆΣΑΙ ΌΡΘΙΟΣ. ΣΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΑΝ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΈΝΟΧΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΕΣ. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. ΤΟ "ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ" ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΣΤΟΝ Κ. ΠΑΓΚΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΖΏΑ ΠΟΥ ΤΟ ΧΑΦΤΟΥΝ. ΟΧΙ ΣΕ ΜΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Κάποιος από το μπλογκ, διαχειριστής κάνει πλάτες στη κυρία Λουκά. Είναι φανερό.

    Δείτε όμως πριν βγεί ο Μπαρλάς, ο άλλος ο κυρα-μαρίας και ο άγνωστος Χ με τις αποκαλύψεις ότι κοντεύατε να το κλείσετε το μαγαζί αυτό.
    Απόδειξη ότι ούτε συγκέντρωση της προκοπής κάνετε, ούτε στα δικαστήρια πάτε ούτε το λαμόγιο θέλετε να βρίζουμε.

    Ο τυπάκος που γράφει από πάνω χωρίς τόνους είναι ύποπτος.
    Οι ασυναρτησία στη σύνταξη και η έλλειψη τονισμού φωτογραφίζουν συνεργάτη του Ψωμιάδη με διαταραγμένη προσωπικότητα.
    Κάποιοι άλλοι προσπαθούν να χωρίσουν τους ζημιωθέντες. Κατηγορία ρεπάκια, κατηγορία Capital κατηγορία χρηματιστήριο και τα λοιπά

    Το 75% των πελατών του Ψωμιάδη είχε περισσότερα από ένα προιόντα του ομίλου του αγοράσει.

    Σκεφτείτε ψύχραιμα, αφήστε το κάθε Μπαρλά να γράφει τα δικά του, πόνο ψυχής βγάζει. Μπορεί να μη συμφωνώ μαζί του αλλά έχει δικαίωμα να μιλάει. Ειδικά αν είναι ένας τελευταίος Μοικανός που τρέχει σε δικαστήρια κλπ

    Ξέρουμε όλοι ότι τα δικαστήρια δεν είναι λύση αλλά δεν προτείνουμε κάτι σοβαρό για να ξεκολήσουμε. Χειρότεροι απο τους απατεώνες συνεργάτες του στο διπλανό blog καταντήσαμε.

    Ας το ξανασκεφτούμε, υπάρχει ελπίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Η ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙ Η ΑΔΙΚΙΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΩΣΠΡΕΠΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ.
    ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΜΑΣ.
    ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΤΟΣΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΟΥΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΜΠΑΡΛΑΣ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΑΡΛΑ!!!
    ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ,ΟΧΙ ΦΟΒΙΣΜΕΝΑ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΜΕ ΣΚΥΜΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΝΤΙΑ
    ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ
    ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΜΕΡΠΗ ΙΔΕΩΔΗ ΕΝΟΣ
    ΕΝ ΤΗ ΓΕΝΝΕΣΗ
    ΤΕΡΑΤΟΣ
    ΠΟΥ ΑΠΟΤΙ ΔΙΑΒΛΕΠΩ
    ΑΠΟΚΤΑ ΟΠΑΔΟΥΣ
    ΟΙΜΕ
    ΟΙ ΓΡΑΦΕΣ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ
    ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΟΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΛΑΛΥΦΘΕΙ
    ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ
    ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΣΤΑ ΦΤΕΡΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. an to onoma giannhs mparlas einai alithino
    ego eimai o Paylaras

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. ΜΑΓΚΕΣ ΟΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΣΒΥΝΕΙ Η ΠΡΟΕΔΡΙΝΑ
    ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΕ ΚΟΛΗΤΗ ΤΗΣ ΚΥΡΑ-ΜΑΡΙΑΣ ΓΑΜΟΤΟ

    ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΗΣΤΕΣ ΟΛΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΝΟΥΝΕ

    ΤΟΥΣ ΕΧΗ ΜΕΙΝΕΙ ΣΗΝΥΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥΣ

    ΛΕΤΕ ΡΕ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΑΣΣΕΤ ΚΑΙ ΡΕΠΑΚΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΗΚΑΝΤΗΤΔΕΣ?

    ΚΥΡΑ-ΜΑΡΙΑ 13 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΤΣΙΙΙΙ? ΠΕΣ ΤΟ ΣΤΟ ΠΑΥΛΑΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. ΜΑΥΡΑ ΤΑ ΜΑΝΤΑΤΑ. ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΗΣΤΩΝ

    ΠΟΛΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΕΙΔΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ.

    ΚΑΙ ΤΟ ΩΡΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΔΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΤΙ, ΚΑΠΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. ΚΑΛΑ,Ο ΑΛΛΟΣ 'Η ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ,ΤΟΥ ΚΑΤΗΧΗΤΗΚΟΥ ΕΙΝΑΙ,ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΜΠΑΡΛΑ[ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ-ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ],ΤΑ ΛΕΕΙ ΜΕ ΤΟ "ΟΝΟΜΑ" ΤΟΥΣ,
    ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΤΗΣ/ΤΟΥ ΘΕΟΥΣΑΣ/ΟΥ
    ΝΩΜΙΖΩ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ.
    ΚΑΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ 3.31 4.50 ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ,ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΛΗΤΑΡΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ,ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΑΥΤΟ,ΤΟ ΑΤΟΜΟ....ΘΑ ΦΑΝΕΙ
    ΜΠΑΡΛΑ... ΣΥΝΕΧΙΣΕ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΡΟΝΕΟ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ?

    ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ ΨΕΥΔΟΝΥΜΟ ΗΤΑΝΕ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝΕ ΗΡΟΑΣ ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟ ΠΑΥΛΑΚΟ ΜΑΣ

    Η ΘΕΟΥΣΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΗ ΠΛΑΚΑ. ΠΕΡΝΕΤΕ ΣΟΒΑΡΑ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΗ...

    ΚΥΡΑ-ΜΑΡΙΑ ΕΙΣΕ ΦΙΛΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΛΟΥΚΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Επειδή βλέπω ότι το θεμα με την πάρτη μου έχει αρχίσει να παίρνει κάποιες διαστάσεις, θα ήθελα να πω δυο λόγια, δυό σταράτες κουβέντες να δικαιολογήσω την όποια στάση μου.
    Ξέρω ότι άρχισα στραβά. Περισσότερο χυδαία από όσο επιτρέπει ο πολιτισμός μας. Το αναγνωρίζω. Εγώ ο ίδιος δεν μπορώ να δικαιολογήσω τον εαυτό μου Όμως ήταν αποτέλεσμα οργής και αγανάκτησης.
    Ακόμη έχω την απορία γιατί μόνο εγώ γράφω επώνυμα εδώ μέσα. Μήπως έχετε σκεφτεί ότι οι επώνυμοι έχουν περισσότερη ισχύ από τους ανώνυμους; Πόσοι είναι οι ανώνυμοι; Μπορεί 50, μπορεί 2. Ενώ οι επώνυμοι είναι όσοι και τα ονόματα. Κάποιος εξέφρασε την αμφιβολία ότι το όνομά μου είναι αληθινό. Ναι, είναι. Δεν φοβάμαι κάτι, δεν έχω κάτι να κρύψω, δεν φοβάμαι κάποιον, γιατί έχω δίκιο. Δεν έχω λόγους επομένως να γράφω με ψεύτικο όνομα. Ούτε ανώνυμα. Θέλω να διαβάζουν και να βλέπουν σε ποιόν έκαναν ζημιά, ποιόν αδίκησαν. Επώνυμα. Είμαστε άνθρωποι. Όχι αριθμοί, όχι απλά μιά λίστα. Ναι, είναι αληθινό το όνομα. Τον Νίκο τον Κεχαγιόγλου τον γνωρίζω από παιδί. Είμασταν συμμαθητές κάποτε. Μπορεί να το επιβεβαιώσει. Από όσο τον ξέρω ήταν ένας ευχάριστος τύπος, καλός φίλος, με εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ άνθρωπος. Μετά χάθηκαν οι δρόμοι μας λόγω σπουδών και τα συναφή. Έμαθα αργότερα συναντώντας τον στο σχολείο που πήγαιναν τα παιδιά μας ότι είναι ασφαλιστής. Έμαθα ότι ήταν στην Ασπίς μετά που ξέσπασε το σκάνδαλο. Της ασφαλίστριας μου ο Παυλάρας χρωστάει 130 χιλιάρικα. Δεν ξέρω πόσοι ασφαλιστές γνώριζαν και πόσοι όχι. Σίγουρα όμως, πιστεύω, ότι υπήρχαν και τίμιοι άνθρωποι, και μάλλον ήταν η πλειοψηφία.
    Το θέμα μου είναι με το Κάθαρμα λοιπόν. Όχι με όσους αδικήθηκαν ή με όσους λερώθηκε το όνομά τους από τον οχετό του Ψωμιάδη.
    Τον βρίζω για να εκτονώνομαι. Για να μην μπω στον πειρασμό και μου την δώσει κάποιο βράδυ και με συλλάβουν να πετάω μολότωφ στο σπίτι του.
    Όπως γράφει και στο άρθρο 361Α του Ποινικού Κώδικα η εξύβριση θεωρείται πλημμέλημα όταν τελείται αναίτια, απρόκλητα. Και η πρόκληση στην υπόθεσή μας είναι καταφανής. Νομίζω;
    Απλά υπόσχομαι να προσπαθήσω να μην ξεφεύγω από τα όρια.
    Υ.Γ. Παυλάρα το σαπούρι ρε. Πάλι σου έπεσε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. ΒΑΖΕΤΕ ΟΠΟΙΟ ΟΝΟΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ

    Η Πέμπτη έγινε… Δευτέρα

    Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2011, 19:57






    Ο Βλάσσης Τσάκας με ανακοίνωση του υποσχέθηκε ότι τη Δευτέρα αναμένεται να «δείξει» τα λεφτά ο πρίγκιπας, προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος για τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

    Ο εκπρόσωπος του Σουλταν Αλ Σαούντ, ο οποίος την Τρίτη είχε δηλώσει ότι σήμερα θα τελείωνε η συγκεκριμένη υπόθεση, εξέφρασε παράλληλα τη βεβαιότητά του πως όλα κυλούν ομαλά.

    Αναλυτικά η ανακοίνωση του εκπροσώπου του Πρίγκιπα:


    Μετά την παρουσίαση των εκθέσεων του ελέγχου που διεξήχθη στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η αποτίμηση κρίνεται ικανοποιητική.

    Το επενδυτικό πλάνο με βάση την αρχική συμφωνία, αν και εκπρόθεσμο, είναι, από την πλευρά μας, εν απολύτω ισχύ. Εντός τριών εργάσιμων ημερών, θα έχουν προσκομισθεί όλα τα απαραίτητα τραπεζικά έγγραφα που καλύπτουν την αρχική συμφωνία, ανοίγοντας το δρόμο για την υπογραφή του συμφώνου μεταβίβασης των μετοχών, εν αναμονή της ψήφισης του σχετικού νόμου που επιτρέπει κάτι τέτοιο.

    Η φυσική παρουσία της νέας ιδιοκτησίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι δεδομένη την ημέρα υπογραφής του συμφωνητικού μεταβίβασης σε συνεννόηση με την πλευρά της οικογένειας Βαρδινογιάννη.

    Στο μεσοδιάστημα που θα ακολουθήσει μέχρι την οριστική μεταβίβαση, έχει εξευρεθεί λύση, στην οποία ευελπιστούμε ότι θα συμφωνήσει και η πλευρά της οικογένειας Βαρδινογιάννη, ώστε η νέα ιδιοκτησία να μπορέσει να πραγματοποιήσει το πλάνο της χωρίς καθυστερήσεις.

    Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι και χαρούμενοι που τα πράγματα οδηγούνται σε αίσιο τέλος.

    Τέλος, ζητούμε από το προπονητικό team και τους παίκτες μας να είναι συγκεντρωμένοι στα καθαρά αγωνιστικά τους καθήκοντα ώστε με τη νίκη επί του Πανιωνίου την Κυριακή να καλωσορίσουμε τη νέα ιδιοκτησία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την κατανόηση και την υπομονή τους και δηλώνουμε αποφασισμένοι να μην τους απογοητεύσουμε.

    Βλάσσης Τσάκας


    ΒΛΑΣΣΗΣ ΤΣΑΚΑΣ ΙΣΟΝ ΠΑΥΛΟΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ

    ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ =ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ

    ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ = ΛΟΙΖΟΣ

    ΛΕΦΤΑ = ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ

    ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ = ΘΕΛΩ 72 ΩΡΕΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ

    ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΗΤΕ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΕΠΕΙΑ

    ΔΙΩΞΑΤΕ ΤΟ ....ΠΡΙΓΚΗΠΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Ο ΜΠΑΡΛΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?
    ΓΙΑΤΙ ΧΑΘΗΚΕ?
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ.....
    ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΨΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ..
    (πρώην ασφαλιστής της ΑΣΠΙΣ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΠΑΡΛΑΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
    Ο ΜΠΑΡΛΑΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ
    ΑΛΛΟΣ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ ΜΑΛΛΟΝ
    ΜΠΑΙΝΕΙ-ΧΤΥΠΑΕΙ-ΦΕΥΓΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. ΜΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΣΣΕΤ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ Η ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΞΙΑ ΣΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ (ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ) ΟΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΣΟΔΟΙ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ. ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ.
    ΟΛΟΙ ΡΙΓΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Ενώπιον του Κακουργιοδικείου καταχωρήθηκε υπόθεση εναντίον του Λάμπρου Χριστοφή και του Γιώργου Κωνσταντίνου σε σχέση με τη γνωστή υπόθεση των έξι εκατομμυρίων ευρώ για αγορά ακινήτων στη Ρουμανία.

    Πατήστε εδώ για τη νέα σειρά της Maurice Lacroix
    Οι δύο κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύηση 200χιλ ευρώ και θα εμφανιστούν ενώπιον του κακουργιοδικείου Λευκωσίας στις 9 Φεβρουαρίου, προκειμένου να τους απαγγελθούν κατηγορίες για απάτη, συμφωνία προς καταδολίευση, καταρτισμό και κυκλοφορία πλαστού εγγράφου και κλοπή από αντιπροσώπου.

    Μέχρι τότε, Χριστοφή και Κωνσταντίνου θα πρέπει να παρουσιάζονται σε αστυνομικό σταθμό δύο φορές τη βδομάδα, ενώ σημειώνεται πως τα ονόματα τους έχουν τοποθετηθεί και στην λίστα απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα (stop-list).

    Οι δύο επιχειρηματίες κατηγορήθηκαν από επιχειρηματία από τη Λάρνακα ότι οικειοποιήθηκαν ποσό 6εκ. ευρώ, το οποίο ανήκε στον ίδιο μέσω εταιρείας τους. Το ποσό καταβλήθηκε από την Πρώτη Ασφαλιστική, στην Αθήνα, για αγορά 1022 ακινήτων στη Ρουμανία. Η Πρώτη έστειλε το ποσό στην Advantage, στην οποία Χριστοφή Κωνστνατίνου είχαν διοικητικές και διευθυντικές θέσεις, και μετά από οδηγίες του Λ. Χριστοφή αντί τα 6εκ. να δοθούν στον παραπονούμενο χρησιμοποιήθηκαν για εξόφληση δανείων της Advantage, μεταφέρθηκαν σε λογαριασμούς του Λάμπρου Χριστοφή και εταιρειών συμφερόντων του, σύμφωνα πάντα με την αστυνομία
    ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟ

    ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΜΠΡΟΥΚΟ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΕΥΚΟΛΑ

    ΕΔΩ Ο ΑΝΚΡΙΤΗΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ?

    ΠΑΥΛΑΡΑΣ- ΒΙΔΑΛΗΣ-ΑΥΓΟΥΛΕΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΜΕΣΑ?

    Η ΠΡΟΤΟΝ ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ ΤΑ 6 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. ΚΥΡΑ-ΜΑΡΙΑ ΤΟΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΗΘΕΛΕ Ο ΛΙΜΟΚΟΝΤΟΡΟΣ ΕΞΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ!

    ΣΟΥ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΦΑΚΕΛΟ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΑ 200 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΗΥΣΗ.

    ΚΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΖΕΙΣ ΦΤΟΧΗ!

    ΔΕΚΑΤΡΙΣ ΣΤΕΓΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΗΝΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. ΚΑΙ Ο ΜΗΛΟΥ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΞΕΠΛΥΜΑ ΚΑΙ ΑΠΑΤΗ

    ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙ ΕΔΩ

    ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΥ ΣΤΙΣ 15 ΘΑ ΧΩΣΕΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΟ

    ΑΝ ΚΟΥΝΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΟΠΟ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΝΑΚΡΙΤΕΣ ΕΔΩ ΙΣΩΣ ΒΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΛΕΜΜΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ COMMERCIAL VALUE ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 48 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. AYΡΙΟ ΣΤΟ ΒΗΜΑ..ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΤΟΝ ΜΠΑΝΚ ΜΕ ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΧΟΛΟΝΤΙΓΚΣ.
    ΗΔΗ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΕ ΣΤΟΝ ΣΚΑΊ Ο ΤΕΛΟΓΛΟΥ.

    Η ΙΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΤΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΡΟΤΟΝ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΜΠΑΝΚ,ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΠΙΑ
    ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΩΝ ΟΥΚ ΑΝΕΥ.
    ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ?
    ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ Ο ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ????
    Ε, κ. ΣΑΧΙΝΙΔΗ???????
    ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ.

    ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΤΩΝ ΤΩΝ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΗ!!!!!

    ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΑΣ.

    ΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΛΥΣΗ, ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. ΕΦΤΑΣΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ. ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ, ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 7.00 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. oloi????
    τους ειδοποιησατε ολους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Παρακαλούμε τον κ.Μπάρκα και όποιον άλλον γνωρίζει περισσότερα απο εμάς τα θύματα,να εμφανιστεί στη συγκέντρωση και να μιλήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=111087&catid=9

    ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΩΝ...
    ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΟΥΝ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. 38 εκατ. ευρώ οι αποζημιώσεις για τους ασφαλισμένους της VdV Leben
    Τα περιουσιακά στοιχεία της VDV Leben δεν ξεπερνούν τα 2 εκατ. ευρώ και τελούν υπό κατάσχεση σε γερμανική τράπεζα

    Έληξε την Παρασκευή η προθεσμία που είχαν οι ασφαλισμένοι της VDV Leben για την επαλήθευση των απαιτήσεων που έχουν έναντι του Εγγυητικού Κεφαλαίου Ζωής.

    Όπως ανακοινώθηκε από το φορέα το Εγγυητικό θα προχωρήσει άμεσα στην επεξεργασία των δηλώσεων που θα παραληφθούν με βάση την καταληκτική ημερομηνία της 9ης Δεκεμβρίου και για όσες από τις δηλώσεις πιστοποιηθούν τα τελικά στοιχεία, οι δικαιούχοι θα συμπεριληφθούν στο πρώτο στάδιο καταβολής της αποζημίωσης, που αναμένεται να προσδιοριστεί εντός του πρώτου τριμήνου του 2012.

    Σημειώνεται ότι από το σύνολο των 13.000 ασφαλιστηρίων συμβολαίων που άφησε η VDV Leben το 70% εκτιμάται ότι θα αποζημιωθούν και το απαιτούμενο ποσό υπολογίζεται στα 38 εκατ. ευρώ. Δεδομένου ότι τα περιουσιακά στοιχεία της VDV Leben είναι σχεδόν μηδενικά, οι αποζημιώσεις των ασφαλισμένων θα χρηματοδοτηθούν από τις εισφορές του Εγγυητικού, τις οποίες πληρώνουν κατά το ήμισυ οι ασφαλισμένοι των ελληνικών ασφαλιστικών εταιρειών ζωής και κατά το ήμισυ οι ίδιες οι εταιρείες.

    Η δέσμευση των περιουσιακών στοιχείων της εταιρείας, που ακολούθησε την ανάκληση της άδειας λειτουργίας της και ο διορισμός εκκαθαριστή, απέδειξαν ότι τα περιουσιακά στοιχεία της VDV Leben δεν ξεπερνούν τα 2 εκατ. ευρώ και τελούν υπό κατάσχεση σε γερμανική τράπεζα.
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΥΕΝΝΑ..
    ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΡΙΤΑ ΜΑΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. http://kourdistoportocali.com/default.aspx?pageid=8799

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Αγωγή εναντίον του "μεγάλου επιχειρηματία" Λάμπρου Χριστοφή από τον Ηγούμενο της Ιεράς Μονής Κύκκου Νικηφόρο. Τα χρωστούμενα στην Ιερά μονή Κύκκου είναι €750,000...

    Ο Ηγούμενος Κύκκου Νικηφόρος υποστηρίζει ότι εδώ και σχεδόν δύο χρόνια, κατά παράβαση της συμφωνίας των δύο πλευρών, η εταιρεία η οποία ελέγχεται από τον "μεγάλο επιχειρηματία" Λάμπρο Χριστοφή δεν του κατέβαλε τα ενοίκια για ένα μεγάλο ακίνητο της Μονής στην Έγκωμη.

    Η εταιρεία του "μεγάλου επιχειρηματία" ελέγχεται από τον ίδιο και τη σύζυγο του που κάποτε στις χρυσές εποχές τους, ήταν εξώφυλλο στα περιοδικά και σε όλες τις κοσμικές στήλες όταν κάθονταν "πρώτο τραπέζι πίστα" στα μπουζούκια και στα νυχτερινά κέντρα της Κύπρου και της Αθήνας...

    Τώρα ο Ηγούμενος Κύκκου θα ψάχνει τα ενοίκια με τα κιάλια....


    ΚΑΛΑ ΣΕ ΕΛΕΓΕ ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΗ ΤΟ ASPISTRUTH

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ - ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΕΞΙΑΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ (ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ)

    ΜΕΤΕΦΕΡΕΤΑΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ ΑΠΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ- ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 21/4/1996!

    Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

    Η εκτελεστική επιτροπή που είναι σύμφωνα με το καταστατικό του κόμματος το ανώτατο καθοδηγητικό και εκτελεστικό όργανο του κόμματος θα συνεδριάζει ανά δεκαπενθήμερο.

    Στην εκτελεστική επιτροπή σύμφωνα με το καταστατικό μετέχουν: ο πρόεδρος του κόμματος κ. Μιλτιάδης Εβερτ, ο αντιπρόεδρος του κόμματος κ. Ιωάννης Βαρβιτσιώτης, ο γενικός γραμματέας και ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας κ. Σταύρος Δήμας και Αριστείδης Καλατζάκος αντίστοιχα, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος κ. Γεώργιος Σουφλιάς, ο πρόεδρος του εκτελεστικού γραφείου της ΟΝΝΕΔ κ. Πάνος Σιδέρης, καθώς και τα εκλεγέντα κοινοβουλευτικά μέλη: Αχιλλέας Καραμανλής, Αλέξανδρος Παπαδόγγονας, Αναστάσιος Νεράντζης, Αγγελος Μπρατάκος, Γεώργιος Σούρλας, αλλά και τα εξωκοινοβουλευτικά μέλη: Βασίλης Σωτηρόπουλος, Σπύρος Ταλιαδούρος, Ιωάννης Πατσογιάννης, Μερόπη Καλδή, Ευαγγελία, Βελέντζα, Ιωάννης Τραγάκης, Λευτέρης Ζαγορίτης.

    Τα μέλη της εκτελεστικής επιτροπής Αχιλλέας Καραμανλής, Αγγελος Μπρατάκος, Γεώργιος Σούρλας και Ελευθέριος Ζαγορίτης αναλαμβάνουν την παρακολούθηση της οργανωτικής πορείας του κόμματος και ειδικότερα τον συντονισμό των γραμματειών οργανωτικού, γυναικών, συνδικαλιστικού και αγροτικού και ΚΕΤΑ.

    Για θέματα δημοσίων έργων, παρακολούθησης του επενδυτικού προγράμματος και πακέτου Delor και προγράμματος έργων της Νέας Δημοκρατίας ο καθηγητής εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου κ. Θέμις Ξανθόπουλος και ο οικονομολόγος κ. Αυγουστίνος Βιτζηλαίος.

    Ο βουλευτής κ. Στέφανος Μάνος, τομέας βιομηχανίας εμπορίου, τουρισμού, ναυτιλίας, Τραπεζών, Ασφαλειών, τεχνολογίας, αθλητισμού, πολιτισμού.

    Στο έργο του τον συνεπικουρούν.

    Για θέματα βιομηχανίας ο ευρωβουλευτής κ. Στέλιος Αργυρός και ο οικονομολόγος κ. Γεώργιος Βλάχος.

    Για θέματα εμπορίου οι κ.κ. Δημήτρης Καψάλης και Γεώργιος Κανελλόπουλος.

    Για θέματα τουρισμού ο κ. Αριστοτέλης Διβάνης.

    Για θέματα εμπορικής ναυτιλίας ο καθηγητής του οικονομικού πανεπιστημίου Αθηνών κ. Γεώργιος Τζωάννος.

    Για θέματα Τραπεζών: Ο οικονομολόγος - τραπεζικός κ. Πέτρος Δούκας, ο οικονομολόγος γενικός διευθυντής της Bank Societe General κ. Γεώργιος Κατσαρός, ο οικονομολόγος τραπεζικός γενικός διευθυντής της Bank Of America κ. Χαράλαμπος Μάκκας, ο διευθύνων σύμβουλος της Ασπίς Μπανκ κ. Στάθης Παπαγεωργίου.

    Για θέματα ασφαλειών ο οικονομολόγος κ. Γεώργιος Παϊπέτης.

    Για θέματα τεχνολογίας ο καθηγητής πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ. Δημήτρης Γλάρος και ο οικονομολόγος κ. Νικόλαος Χάρσας.

    Για θέματα πολιτισμού ο επίτιμος γενικός διευθυντής υπουργείου πολιτισμού Νικόλαος Ζωρογιαννίδης.

    Για θέματα αθλητισμού ο οικονομολόγος κ. Ιωάννης Οικονόμου

    ΚΡΑΤΕΙΣΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ.

    ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΣΤΕΑΦΑΝΟΥ ΜΑΝΟΥ ΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ο ΜΑΚΚΑΣ (ΒΑΡΥ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ BANK OF AMERICA) ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΜΠΑΝΚ (ΠΑΛΙΟΣ ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΤΕ!!!) ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΔΟΥΚΑ!

    ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΕΒ) ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΑΣΠΙΣ ΜΠΑΝΚ ΒΕΒΑΙΩΣ-ΒΕΒΑΙΩΣ!

    ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ ΩΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΣΤΗ ΜΕΘΑΥΡΙΑΝΗ ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΠΛΑΣΤΗ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ....ΣΤΕΛΙΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ

    ΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑ ΣΥΝΩΝΥΜΙΑ ΘΑΝΑΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. ΚΡΙΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΥΛΑΚΟ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΝΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΗΣ ΣΤΟ ΛΕΜΟ ΣΟΥ ΤΟΣΟ ΕΥΗΠΟΛΥΠΤΟ ΚΟΣΜΟ

    ΔΩΔΕΚΑ ΜΕΙΝΑΝΕ ΚΥΡΑ-ΜΑΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. η συνωνυμια της συνωνυμιας, της συνωμοσιας,της αρπαχτης...ποιος ξερει?
    δεκαετιες ολοκληρες εξεθρεφαν το τερας της ασφαλιστικης αγορας, με τους ασφαλιστες πιονια,αφελεις και κουτοπονηρους, να βλεπουν τα καρβελια να πεφτουν απο τον ουρανο και να νομιζουν οτι ειναι αστερια επαγγελματιες.

    θυματα τους εμεις..αυτων και των κυβερνητικων μετα.
    αυτων των συγχρονων νανων,που ακομα νομιζουν οτι τους ξεχασαμε.
    ανεξαρτητως της βρωμιας ολων των παραπανω,
    η ευθυνη ειναι και παραμενει ΚΑΙ στη διαχειριση, με πρωτο το υπουργειο του παπακωνσταντινου/βενιζελου, δια χειρος σαχινιδη...ο επονομαζομενος απο πολλους και ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΒΟΝΑΠΑΡΤΗΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. Αδελφές και παληκάρια γινανε μαλλιά κουβάρια.

    Σύσσωμη η Ν.Δ. στο δικαστήριο του Παυλάρα!

    Όλοι οι μάρτυρες κατηγορίας (Πέτσας, Βάσης, Τσιμπούκη, Αδαμόπουλος) και υπεράσπισης (Χασίδ, Αργυρός, Μελετάκος, Μπανάκου και Ατζουλίδης) ΒΑΘΥ ΜΠΛΕ.

    Μάλλον έπεσε θύμα κομματικής ίντριγκας ο Παυλάρας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ- ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΑΛΑ ΠΑΣΟΚ!!!
    (ΑΡΚΕΤΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΤΕ)

    ΙΝΤΕΛΕΚ ΜΕΛΕΤΗΤΙΚΗ Α.Ε.
    Η εταιρεία έχει ως αντικείμενο την μελέτη και κατασκευή πάσης φύσεων επιχειρησιακών
    μονάδων, την παροχή υπηρεσιών συμβούλου επιχειρήσεων και την εκπόνηση μελετών οι
    οποίες χρηματοδοτούνται από ευρωπαϊκά προγράμματα ή οργανισμούς.
    Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1993 με έδρα το Χαλάνδρι Αττικής (Σόλωνος 5).
    Το μετοχικό της κεφάλαιο ανέρχεται σε € 146.500 διαιρεμένο σε 50.000 κοινές μετοχές
    ονομαστικής αξίας € 2,93 εκάστη.
    Η μετοχική σύνθεση της εταιρείας έχει ως εξής:
    ΜΕΤΟΧΟΙ ΑΡΙΘΜΟΣ
    ΜΕΤΟΧΩΝ
    ΠΟΣΟΣΤΟ
    Παναγιώτης Τζανίκος 4.500 90,00%
    Στυλιανός Αργυρός 500 10.00%
    ΣΥΝΟΛΟ 5.000 100,0%
    Το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας αποτελείται από τους:
    Παναγιώτης Τζανίκος Πρόεδρος
    Γεράσιμος Αλιβιζάτος Μέλος
    Μαρία Τζανίκου Μέλος
    Γεώργιος Δαμηλάκος Μέλος
    Ασημίνα Μάγλου Μέλος

    ΠΗΓΗ ΕΤΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΣΠΙΣ ΜΠΑΝΚ 2004!!!!!

    ΣΤΕΛΙΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΣΠΙΣ ΜΠΑΝΚ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΕΒ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΥΛΑΡΑ, ΜΠΑΛΑΝΤΕΡ ΔΕΞΙΑΣ-ΠΑΣΟΚ
    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΖΑΝΙΚΟΣ - ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ - ΠΑΛΙΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ ΨΩΜΙΑΔΗ(ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΒΗΣΑΤΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΝΟΣ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟ????)

    ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΨΩΜΙΑΔΗ-ΤΖΑΝΙΚΟΥ-ΒΩΒΟΥ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ???
    ΜΕΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΑΜΗΛΑΚΟΣ!!!!

    ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ??

    ΣΕ ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΣΕ ΠΡΟΤΟΝ ΜΠΑΝΚ ΚΛΠ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ ΜΑΣ! ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙΙΙΙ?????

    ΑΣΠΙΣ ΕΣΤΙΑ Α.Ε.
    Η εταιρεία «ΑΣΠΙΣ ΕΣΤΙΑ ΑΣΤΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ Α.Ε.» δραστηριοποιείται στον χώρο της
    εκμετάλλευσης αστικών ακινήτων, είτε για άσκηση οικοδομικών δραστηριοτήτων και
    επιχειρήσεων, είτε για ανάπτυξη οικιστικών περιοχών, ανέγερση κτιριακών συγκροτημάτων
    κτλ. Ιδρύθηκε το 1991 με έδρα το Μαρούσι Αττικής, Λ. Κηφισίας 62. Η διάρκειά της ορίστηκε
    σε 50 έτη.
    Το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας ανέρχεται σε 15.481 χιλ. ευρώ και διαιρείται σε 527.500
    κοινές ονομαστικές μετοχές, ονομαστικής αξίας 29,34 ευρώ εκάστη.
    Η μετοχική σύνθεση της εταιρείας την 31.12.2003 έχει ως εξής :
    ΜΕΤΟΧΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΕΣ ΠΟΣΟΣΤΟ
    ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ 177.489 33,65%
    ΠΑΥΛΟΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ 2,00 30.000

    INTRAPAR 52.500 9.95%
    ΓΕΚ Α.Ε. 5,69%
    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΥΧΑΡΗΣ 52.500 9,95%
    DOMUS ENTERPISES 70.000 13.27%
    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΒΟΥΤΣΑΚΗΣ 107.500 20,38%
    ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΜΠΑΣ 15.000 2,84%
    ΜΑΡΙΑ ΚΑΜΠΑ 7.500 1,42%
    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΣ 15.000 2,84%

    ΨΥΧΑΡΗΣ! ΚΑΡΑΤΖΑΣ! ΚΑΜΠΑΣ! (ΓΕΚ-ΤΕΡΝΑ) ΚΟΚΚΑΛΗΣ!!

    ΑΥΤΗ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑ!!!!
    ΛΕΓΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ....
    ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ..!!!

    ΑΠΟ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ...ΑΛΛΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΚΙΖΟΥΜΕ ΩΣ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΩΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ!
    ΜΗΠΩΣ, ΛΕΩ, ΜΗΠΩΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΤΕ!! ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ???

    ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ.
    ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ..
    ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΝΤΥΠΑ.
    ΜΟΙΡΑΣΤΕ ΦΥΛΛΑΔΙΑ.

    ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ..
    ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΡΙΧΕΣ.
    ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ.

    ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.
    ΝΟΜΙΜΗ Η ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ, ΑΦΟΥ ΟΙ Α.Ε ΚΑΙ ΕΠΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΣΕ ΦΕΚ.
    ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΑ..

    ΜΗΠΩΣ..ΦΟΒΑΣΤΕ?
    ΜΗΠΩΣ..ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ?

    ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ..
    ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ>?
    ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ?

    ΞΕΣΤΟΜΙΣΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.
    ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΛΑΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ.
    ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ?
    ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΣ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ
    ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ?
    Η ΟΛΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΥΤΟΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ
    ΡΕ ΤΟΝ ΜΑΓΚΑ ΠΟΥ ΤΑΞΕΡΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
    Ε ΡΕ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ
    ΛΕΦΤΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. ΤΡΕΙΣ ΛΑΛΑΝΕ ΔΥΟ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΠΑΛΙ

    Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ.

    Ο ΑΛΛΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ.....

    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΧΟΝΤΡΟ, Ο ΠΑΥΛΑΡΑΣ ΕΧΕΙ ΠΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ Α....ΙΑ ΜΑΣ;

    ΚΑΤΣΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗ ΜΕΘΑΥΡΙΟ.

    ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Ο ΒΑΣΗΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΟΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕ ΚΛΠ.

    ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ Ο ΑΡΓΥΡΟΣ ΜΕ ΕΝΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΙΣΑΜΕ ΤΟ ΠΑΠΥΡΟ ΛΑΡΟΥΣ ΣΕ ΣΕΛΙΔΕΣ.

    ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΘΩΩΝΕΣ?

    ΑΜΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΙΣΩΣ ΦΙΛΟΤΙΜΗΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. Εξέγερση στο Κορυδαλλό!

    Λέτε ο Βλαστός να έπιασε όμηρο τη κυρα-Μαρία που λεέι και ο φίλος από πάνω?

    Ε ρε γλέντιαααα, φανταστείτε να μας πούν ότι ο Παυλάρας δραπέτευσε

    ΑπάντησηΔιαγραφή