ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ 14/12/2011


Αγαπητοί μας ασφαλισμένοι,

Σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό, το Διοικητικό Συμβούλιο με την από 21/11/2011 απόφασή του καλεί τα μέλη του σωματείου με την επωνυμία: «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ» σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση Τετάρτη 14/12/2011 ώρα 19.00 μ.μ. στο Ξενοδοχείο «PΑRΚ» επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας αριθμός 10 για συζήτηση και λήψη αποφάσεως για τα παρακάτω θέματα.
  1. Συζήτηση επί του καταρτισθέντος Προσωρινού Χαρτοφυλακίου Ζωής   και Νομικά θέματα  που προκύπτουν από την ανάρτηση τούτου.
  2. Νομική Στήριξη ανακυψάντων θεμάτων τούτου, και συναφών, κ.λ.π.
  3. Περαιτέρω θέσεις, ενέργειες, σκοποί, πορεία, συνέχιση και επόμενοι στόχοι του άνω σωματείου.
  4. Συζήτηση τυχούσης αλλαγής χρηματικών ποσών των αφορώντων: α. την δαπάνη της τακτικής μηνιαίας συνδρομής των μελών του Σωματείου αυτού και β. την δαπάνη ομοίως της συνδρομής-εγγραφής των μελών τούτου που έχει ορισθεί στο Καταστατικό άρθρο 9 α. και β. αντίστοιχα. Καθορισμός τούτου του ύψους αυτών και εν γένει αναπροσαρμογή των χρηματικών τούτων ποσών των αναφερομένων στο Καταστατικό σε νέα δεδομένα.
  5. Εκλογή Επιτροπής Ελέγχου
  6. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
Η συμμετοχή όλων μας είναι άκρως απαραίτητη!!!


276 σχόλια:

  1. http://nextdeal.gr/Ειδήσεις/Ιδιωτική-Ασφάλιση/item/9859-Η-άποψη-Δημήτρη-Βιδάλη-για-την-Commercial-Value.html


    ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΥΡΙΕ ΒΙΔΑΛΗ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ



    ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΟΥΜΑΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΑΓΚΩΝΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΥΛΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΦΗ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ.
    ΑΥΤΑ ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ Η ΑΣΠΙΔΑ ΠΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΕΠΕΝΔΥΕ ΣΤΙΣ ΡΟΥΜΑΝΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ,ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ.ΑΛΛΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΠΑΡΧΙΑ
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ,ΟΥΤΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ,ΠΟΣΟ ΔΕ
    ΝΑ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΕΝΕΡΓΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ,ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΟΛΗ Η ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΣΕ ΣΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΑΤΤΙΚΗΣ[ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ]
    ΙΣΩΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ,ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ,ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΟΙΚΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ
    Η ΚΡΗΤΗ!!!
    Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ!!...
    ΟΧΙ ΜΟΝΟ Τ'ΟΝΟΜΑ
    ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΧΑΡΗ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ (ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟ ΙΔΡΥΣΗ)
    ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΕΛΕΓΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟ ΜΑΣ ΠΕΤΣΑ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΙΧΕΣ ΠΙΑΣΕΙ ΑΓΚΑΖΕ ΚΑΙ ΧΑΡΙΕΝΤΙΖΟΣΟΥΝΑ
    ΠΡΟΣΕΞΤΕ
    ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΧΕΙ ΡΑΜΜΑΤΑ Η ΓΟΥΝΑ
    ΓΙΑΤΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 15 ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ
    ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΤΟ ΘΥΜΑ?
    ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ
    ΠΡΟΧΘΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΟΥΣΕΣ ΤΟΣΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΤΕΡΟ ΔΗΜΙΟ ΜΑΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ
    ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΑΣΣΕΤ
    ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ(ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ)ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
    ΤΟΣΕΣ ΑΓΑΠΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΣ
    ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ
    ΕΓΩ ΞΕΡΩ
    ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ
    ΑΝ
    ΤΟ
    ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πριν απο ενα χρονο, κανενας απο τους δυο συλλογους και δη οι προεδροι τους, δεν ηθελαν με τιποτα να αναλαβει καποιος αλλος ή ακομα να μπει στο Δ.Σ και τριτος.
    τωρα, που αγκαλιαζονται και χαριεντιζονται με τους εκτελεστες, να δουμε τι θα πουν.
    κοιμηθηκε το επονομαζομενο σωματειο εδω...με επιθεσεις του τυπου.."εμεις ενεργουμε και κινουμαστε και κανουμε τα παντα..." ενω η ιστορια τους διαψευδει.
    εκ του αποτελεσματος, φαινεται οτι ενταχθηκαν στο "συστημα"..
    περιμενω ακομα δυο χρονια να ακουσω για συγκεκριμενες κινησεις και επαφες, για το τι ακριβως εκανε με το υπουργειο και τι προκρινεται.

    τα αλλα ειναι λογια του αερα,,
    όποτε ευαρεστηθει να γραψει δεκα ασυναρτησιες.
    ας καθισουμε να τα λουστουμε.
    τετοιους αξιζαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είδατε τι μαλάκες είμαστε;
    Μια μέρα πριν το δικαστήριο του Παυλάρα που θα τον χώσουνε μέσα ή θα τον αθωωσουνε εμείς βγάζουμε τα μάτια μας.
    Προτάσεις ύπάρχουν πολλές.
    Αν κοιτάζει ο καθένας μόνο τη πάρτη του τότε θα πάμε για χόρτα. Θα κάνουμε το χατήρι του παυλάρα
    Είναι κρίμα, τώρα που θα πιάσουν τόπο οι κόποι κάποιων να τα σκατώσουμε

    Η πρόεδρος δεν έκανε το βασικό όμως. Δεν προσεταιρίστηκε σοβαρούς συμβούλους ή ανθρώπους που να γνωρίζουν την ΆΣΠΙΣ. Ούτε ο σύλλογος των ασφαληστών το έκανε αλλά αυτοί έχουν ένα μικρό πλεονέκτημα πληροφόρησης
    Εμείς ακόμα ψάχνουμε να δούμε ποιός μας φταίει και όχι ποιός θα μας βοηθήσει.

    Κυρία Πρόεδρε,
    ελπίζουμε αύριο σε ουσιατικές και ρηξικέλευθες προτάσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. λες και το κανουν επιτηδες.
    αργα, παθητικα, ερασιτεχνικα..
    κρατουν τις καρεκλες τους,
    αντι να εχουν βαλει δυνατα ονοματα
    να κανουν τις επαφες.
    περασαν τα δυο χρονια και 3 χριστουγεννα.
    ολα ειναι δραματικα.

    ποια κοινη γνωμη,ποιο δικαιο?

    τ αυτια του κοσμου συνηθισαν να ακουνε οτι τα χασαμε τα λεφτα μας.

    αυτο επεδιωκαν.
    και αυτο πετυχαν.
    μας πουλησαν κανονικα.
    λογια του αερα, χωρις τεχνοκρατικη υποστηριξη,χωρις σχεδιο /προταση και χωρις να συνεργαζονται με ολους τους φορεις.
    τι με νοιαζει εμενα αν τα κανανε πλακακια τα προσωπα?
    μια φορα το χρονο .μια συγκεντρωση χωρις αποτελεσματα.
    γιατι αραγε αποφευγουν την αναθεση σε τεχνοκρατες?
    γιατι μπορουν μονοι τους?
    με τι γνωσεις?
    ας κρινουμε απο το αποτελεσμα..
    ο τι χειροτερο . εγινε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. http://olympia.gr/2011/12/13/%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CF%86%CF%84%CE%AC%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%B4%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B5%CF%8D%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%AC%CE%BD%CE%B5-%CE%BA%CE%B9/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ποιοι γνώριζαν και τι σχετικά με τα «μαγειρέματα» στην «Ασπίς»
    Τ. Τελλογλου

    Η ζημία της «Ασπίς» θα έπρεπε να φτάσει τα 210 εκατ. ευρώ στο τέλος του 2006, αν η απεικόνιση της δραστηριότητας της εταιρείας είχε γίνει με βάση αυτά που ορίζουν οι νόμοι, γράφει σε ένα αποκαλυπτικό βιβλίο του («Το σκάνδαλο της “Ασπίς”–Πρόνοια ΑΕΓΑ», εκδόσεις DIAN) ο πρώην αναλογιστής της εταιρείας Θ. Αναγνωστόπουλος. Ο κ. Αναγνωστόπουλος, που βρίσκεται στα δικαστήρια με τον υπόδικο πρώην βασικό μέτοχο της ασφαλιστικής εταιρείας κ. Παύλο Ψωμιάδη, σημειώνει ότι αν η Διεύθυνση Ασφαλιστικών Εταιρειών του υπουργείου Εμπορίου είχε ζητήσει τον υπολογισμό για το σύνολο των συμβολαίων και μεριδίων της ασφαλιστικής εταιρείας, τότε το ποσό του χρηματοοικονομικού κινδύνου από τα Unit linked προϊόντα –που ήταν εγγυημένα– θα προσέγγιζε τα 140 εκατ. την ώρα που ο Ψωμιάδης ήθελε να αφαιρεθεί από τα αποθέματα το ποσό των (επιπλέον) 51 εκατ. ευρώ.

    Τα 45 εκατομμύρια από το ποσό αυτό είχαν διανεμηθεί σε 14 εταιρείες στις οποίες συμμετείχε προσωπικά ο Π. Ψωμιάδης και τα μέλη της οικογενείας του, σύμφωνα με τους υπολογισμούς του εκκαθαριστή της «Ασπίς». Ο Αναγνωστόπουλος αποκαλύπτει ότι είχε καταθέσει πάνω από 100 σελίδες εγγράφων της αναλογιστικής υπηρεσίας της «Ασπίς» στην υπηρεσία ειδικών ελέγχων (σημερινό ΣΔΟΕ) αλλά ο Ψωμιάδης τον διαβεβαίωνε ότι «Θόδωρε δεν πρόκειται να μας κάνουν τίποτα και αν γίνει αυτό που φοβάσαι, εγώ θα σε προστατεύσω».

    Ενας άλλος συνεργάτης του κ. Ψωμιάδη, την εποχή εκείνη, είχε αναφέρει στην «Κ» ότι ο Π. Ψωμιάδης είχε ενημερωθεί από υπηρεσιακό παράγοντα για τον έλεγχο που διενεργούσε το υπουργείο Εμπορίου και είχε μεταφέρει τα Unit Linked προϊόντα σε άλλη κατηγορία αποθεμάτων όπου η εποπτεία δεν τα βρήκε.

    Ο κ. Αναγνωστόπουλος που ασχολείτο ταυτόχρονα με την αναλογιστική υπηρεσία και στη σουηδική θυγατρική της «Ασπίς», Aspis Liv, επιμένει ότι ο Παύλος Ψωμιάδης του ζητούσε να υπογράψει την κατάσταση των αποθεμάτων προκειμένου να τον διατηρήσει στη σουηδική εταιρεία. Το πρόβλημα με τα αποθεματικά είχε δημιουργηθεί διότι η «Ασπίς» Πρόνοια ΑΕΓΑ είχε με διαδοχικές εξαγορές αποκτήσει το 64% του μετοχικού κεφαλαίου της κυπριακής εταιρείας Leda Investment, συμμετοχή την οποία ο Αναγνωστόπουλος αναφέρει ότι θεωρούσε υπερτιμημένη και αντ’ αυτής προέκρινε την τοποθέτηση των 50 εκατ. σε άμεσα ρευστοποιήσιμες αξίες π.χ. σε σταθερό αμοιβαίο κεφάλαιο. Στις 26 Μαρτίου 2007 ο Αναγνωστόπουλος απέστειλε επιστολή στον συνεργάτη του Ζ σχετικά με τα αποθέματα. «Δεν με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα της ΑΕΓΑ. Αύριο θα σου στείλω και την έκθεση με το τεστ επάρκειας. Δεν είμαι ακόμα έτοιμος για το ποσό που θα βάλω. Μάλλον θα είναι αρκετό υψηλό σε σχέση μ’ αυτό στις 31/12/2005. Είναι καιρός που αντί να αναπτύσσεται η εταιρεία και ο όμιλος σε άγονες περιοχές να σουλουπώσετε την ΑΕΓΑ και Ζημιών διότι κάποιοι την καταντήσατε σκέτο μπ… Και αυτό όταν το διαχειρίζεσαι σωστά έχει κάποια αξία, η ΑΕΓΑ δεν έχει αξία. Φτιάξτε μία στρατηγική ανάπτυξης και όχι στρατηγική μαγειρέματος». Την επόμενη μέρα της επιστολής ο κ. Αναγνωστόπουλος απολύθηκε.

    Ο κ. Αναγνωστόπουλος υποστηρίζει ότι για το «μαγείρεμα» των αποθεμάτων είχε ενημερωθεί η ορκωτή της εταιρείας, Φλώρου, αλλά και ο τότε υφυπουργός Ανάπτυξης, Γιάννης Παπαθανασίου, που αντέδρασε αμέσως ζητώντας από τη διευθύντρια των ασφαλιστικών εταιρειών στο υπουργείο Εμπορίου, Α. Μεταξά, να επικοινωνήσει μαζί του.

    Και για την ασφαλιστική εταιρεία Commercial Value, η αναλογιστική εταιρεία Prudential Co Ltd είχε υπολογίσει ότι η αξία της είχε τριπλασιαστεί από το 2005 ώς το 2007 ενώ η παραγωγή στον κλάδο ζημιών και τον κλάδο αυτοκινήτου είχε μειωθεί τουλάχιστον το 2007. Λίγο μετά την έκδοση πιστοποιητικού φερεγγυότητας τον Απρίλιο του 2007 ο Π. Ψωμιάδης ανακοίνωσε αύξηση κατά 190% των κερδών της εταιρείας.
    13/12/2011

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες με το πέρας της 9.12.2011 απενεργοποιήθηκε στο site του Εγγυητικού ο μηχανισμός αναζήτησης συμβολαίων που δικαιούνται αποζημίωση, αναφέρει με ανακοίνωσή του το Εγγυητικό Κεφάλαιο Ζωής. Το Εγγυητικό ενημερώνει ότι θα προχωρήσει άμεσα σε επεξεργασία των δηλώσεων που θα παραληφθούν με ημερομηνία ταχυδρομείου έως και 9.12.2011. Για όσες από τις δηλώσεις, με πλήρη και σωστά συμπληρωμένα δικαιολογητικά, πιστοποιηθούν οι δικαιούχοι, αυτοί θα συμπεριληφθούν στο πρώτο στάδιο καταβολής της αποζημίωσης. Σε κάθε περίπτωση, πιστοποίησης ή μη του δικαιούχου, θα υπάρξει σχετική ενημέρωση προς όλους όσους έχουν υποβάλει τις αιτήσεις τους με την προβλεπόμενη διαδικασία.
    Ενημέρωση για το πρώτο στάδιο καταβολής της αποζημίωσης θα υπάρξει μέσω της ιστοσελίδας http://www.pligf.gr εντός του πρώτου τριμήνου 2012. Η επεξεργασία φακέλων που υποβλήθηκαν, με την οριζόμενη διαδικασία, εκπρόθεσμα (ημερομηνία ταχυδρομείου μετά τις 9.12.2011) θα συνεχιστεί από το Εγγυητικό σε μεταγενέστερο χρόνο.
    Για οποιαδήποτε διευκρίνιση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Εγγυητικό στο τηλέφωνο +30 210 32 05 298 και μεταξύ 9-12 το πρωί, ώρα Ελλάδος.
    Διευκρινίζεται ότι το Εγγυητικό δεν έχει την αρμοδιότητα να παρέμβει στα αρχεία της υπό εκκαθάριση εταιρείας ή να τα συμπληρώσει κατά την κρίση του. Οι ενδιαφερόμενοι, ειδικότερα όσοι δεν δικαιούνται αποζημίωση από το Εγγυητικό, πρέπει να παρακολουθούν τις νόμιμες διαδικασίες της εκκαθάρισης (ν.δ.400/1970).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=t-H4PAbyUUs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΕΓΚΩΜΙΟΝ

    Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ. MΟΛΙΣ ΤΑ ΧΑΛΑΣΑΝΕ ΣΤΗ ΜΟΙΡΑΣΙΑ ΤΣΙΝΙΣΕ

    ΟΙΙ ΑΣΦΑΛΗΣΤΕΣ ΜΑΣ ΜΟΣΤΡΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΦΑΤΣΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ

    ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΑΡΧΙ-ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΡΕΠΑΚΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΥΛΑΡΑ Ο ΠΟΛΙΜΙΛΗΣ.

    ΘΥΜΑΣΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ ΤΟΝ ΕΡΩΤΙΑΡΗ ΠΟΛΙΜΙΛΗ; KAI ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΚΡΥΒΕ;

    ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΡΕ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΤΕ ΚΑΙ ΜΟΥΡΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Βγόντζας ΟΛΕ!!!
    Δεν λεμε ότι θα τα παρουν ολοι τα χρήματά τους πισω αλλά διεκδικούμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κομμάτι από αυτη τη ζημιά!Τα κλεμμένα υπάρχουν αλλά που είναι ? Οεο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΡΩΤΑ ΤΟ ΠΟΛΙΜΙΛΗ, ΑΥΤΟΣ ΞΕΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΜΟΙΡΑΖΑΝΕ.
    ΑΠΟ ΤΟ 1994 ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ

    ΩΡΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΤΣΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ενας άλλος συνεργάτης του κ. Ψωμιάδη, την εποχή εκείνη, είχε αναφέρει στην «Κ» ότι ο Π. Ψωμιάδης είχε ενημερωθεί από υπηρεσιακό παράγοντα για τον έλεγχο που διενεργούσε το υπουργείο Εμπορίου και είχε μεταφέρει τα Unit Linked προϊόντα σε άλλη κατηγορία αποθεμάτων όπου η εποπτεία δεν τα βρήκε

    ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΕ ΜΙΧΑΛΕ ΕΙΣΑΙ ΜΑΡΤΥΡΙΑΡΗΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΗΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΣΦ/ΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ, ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ,Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΩΝ ...ΠΑΝΤΩΝ!!!
    Ο ΔΙΕΥΘ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ, ΤΟ "ΧΑΡΤΙ"....
    ΕΑΝ Ο ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ
    ΔΙΕΥΘ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΙΣΧΥΣΕΙ Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΗ....ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΣ ,ΣΕ ΜΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ!!!!
    ΑΠΛΑ....Ο ΠΑΥΛΑΡΑΣ ΕΙΧΕ ΚΑΒΑΛΗΣΕΙ ΤΟ..ΚΑΛΑΜΙ,
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!
    ΓΙ'ΑΥΤΟ ,ΟΤΑΝ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕ
    ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΤΟΥ(ετσι επρεπε να κάνει), ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΕ....ΤΡΕΛΛΟ!!!!!
    vakis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλά ρε φίλε Vakis

    εσύ χαμπάρι δεν είχες τόσα χρόνια για τα ρεπάκια, για τα Κάπιταλ, για τις μετοχές και τα ρέστα;

    Δεν σου λέω ότι είσαι λαμόγιο, για να μη παρεξηγιόμαστε, αλλά χαμπάρι δεν είχες καρντάσι;

    Αφού του κάνατε τα χατήρια του παυλάρα, είχε το τρόπο του να σας ρίχνει να του τα φέρνετε τα φράγκα.

    Και να σου πώ και κάτι; Η πίο αθώα εταιρία ήτανε η ΑΣΠΙΣ. Κάτι ο Αναγνωστόπουλος κάτι ο Αδαμόπουλος του κρατάγανε λίγο α μπόσικα.

    Οι άλλες εταιρίες όμως ζέχνανε.
    Καραλαμόγιο ο αρχηγός σου. Η εγγυητική δεν είναι τίποτα μπροστά στα Χέτιουν και στις Ρουμανίες, στις Κεδάρες και στην Αθως
    Ακόμα χειρότερες ήτανε οι τραβηχτικές απο τα ταμεία έτσι τσαμπουκα από τις εταιρίες του Διαμαντόπουλου και την ΑΣΠΙΣ ζημιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΨΕΜΜΑΤΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

    ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΡΗΣΕΙ Ο ΤΕΛΛΟΓΛΟΥ ΑΝ ΕΧΕΙ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΑ ΟΣΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ Η ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΕΝΑΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΠΡΚΑΤΟΡΑΣ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΣΤΕ

    Το πρόβλημα με τα αποθεματικά είχε δημιουργηθεί διότι η «Ασπίς» Πρόνοια ΑΕΓΑ είχε με διαδοχικές εξαγορές αποκτήσει το 64% του μετοχικού κεφαλαίου της κυπριακής εταιρείας Leda Investment, συμμετοχή την οποία ο Αναγνωστόπουλος αναφέρει ότι θεωρούσε υπερτιμημένη και αντ’ αυτής προέκρινε την τοποθέτηση των 50 εκατ. σε άμεσα ρευστοποιήσιμες αξίες π.χ. σε σταθερό αμοιβαίο κεφάλαιο.

    ΟΣΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΗΤΑΝ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΓΟΡΑΣΤΕΙ ΠΟΤΕ ΛΗΔΑ!

    ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ STOCKWATCH ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΟΤΙ Η ΑΣΠΙΣ ΑΕΓΑ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΠΟΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΗ ΛΗΔΑ
    ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ Η ΑΣΠΙΣ ΕΙΧΕ 50 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΕΤΡΗΤΑ ΤΟ 2006 ΤΟΤΕ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΑΛ ΣΑΟΥΝΤ

    ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ρε παλιο.....λα Βαση,και ολοι της ΕΠΕΙΑ αν ειχατε τις αποταμιευσεις και ολη σας την "ζωη"
    στην ΑΣΠΙΣ,ετσι θα την προστατευατε????
    ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΞΕΡΑΤΕ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ!!!!!
    ΞΕΡΑΤΕ ΚΑΛΑ... ,ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΤΣΑ ΑΥΡΙΟ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΠΟΥ ΑΣΚΟΥΣΕ
    ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ!!!
    ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ,ΠΗΡΑΝ ΜΕΤΡΑ.....
    ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ??????
    ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ,ΠΟΙΟΥΣ!!!!
    ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΠΕΤΑΝΕ ΡΟΥΚΕΤΕΣ!!!!!
    ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ...
    ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Στις 26 Μαρτίου 2007 ο Αναγνωστόπουλος απέστειλε επιστολή στον συνεργάτη του Ζ σχετικά με τα αποθέματα
    ΣΕ ΠΟΙΟΝ Ζ;

    ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΜΠΑΤΣΟ;

    ΜΗΠΩΣ ΤΟΥ ΓΑΒΡΑ;

    ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΖΟΡΡΟ;;

    ΜΗΠΩΣ ΣΤΗΝ ΖΩΖΩ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΤΟΝ ΠΕΤΣΑ ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΕΔΩ Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΩΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ ΣΤΗ EUROSTAR;

    ΧΘΕΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΗΛΕ Ο ΒΙΔΑΛΗΣ ΕΠΩΝΥΜΑ

    ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΑΚΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΧΕ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΚΡΥΦΟ ΚΑΜΑΡΙ

    ΕΣΥ ΤΗ EUROSTAR
    Ο ΒΑΣΗΣ ΤΗ GROUPAMA ΚΑΙ ΤΗ GENERALI
    O ΔΕΛΕΝΔΑΣ ΤΗΝ ALLIANZ Ή ΜΗΠΩΣ ΤΗ EUROLIFE ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ;
    Ο ΣΚΟΡΔΑΣ ΚΑΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΤΗΝ ALICO
    Η ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΚΑΙ Ο ΤΟΚΑΚΗΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ

    Ο ΒΙΔΑΛΗΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΧΑΛΑΣΕ ΤΗ ΣΟΥΠΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ

    ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

    ΑΚΟΥΣΑ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΓΙΩΤΑΚΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΕΙΑ ΗΤΑΝΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΤΟΥ ΚΟΛΛΗΤΟΥ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

    ΕΓΩ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΔΙΠΛΟΘΕΣΙΤΙΣΑ
    ΕΠΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΙΣΟΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ;

    ΑΝΑΜΕΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΕΤΣΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ.14 Δεκεμβρίου 2011 στις 3:55 μ.μ.

    ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ.
    ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ ΠΡΟΣ ΠΕΡΙΑΤΕΡΩ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ ΟΡΙΩΝ ΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΣΤΗΝ Γ.Σ ΩΣ ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ
    ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΩΣ ΤΑΚΤΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΜΕΛΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΘΑΡΑ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ (ΟΧΙ ΦΕΡΟΝΤΕΣ ΔΙΤΤΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΔΗΛ. ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗΣ, Ή ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ Ή ΜΕΣΙΤΗΣ Κ.Λ.Π.), ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΑ ΜΟΝΟ ΤΑ Ε Ξ Α Π Α Τ Η Θ Ε Ν Τ Α!!! ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑΝΑΙ ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ, ΩΣ ΟΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΤΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΟΥΝΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ, BROKERS-ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ, ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ Κ.Λ.Π.).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Η δίκη αύριο Πέμπτη είναι στο Εφετείο στις 09:00 στον 4ο όροφο (δεν γνωρίζω την αίθουσα).

    Σήμερα στην συνέλευση του συλλόγου ήταν 120 άτομα (μόνο). Η συμμετοχή ήταν (για ακόμη μία φορά) απογοητευτική. Φαίνεται ότι οι περισσότεροι εγκατέλειψαν κάθε προσπάθεια. Αυτό είναι βούτυρο στο ψωμί του σαχινίδη, ο οποίος αφήνει τον χρόνο να περνά για να μας εξαντλήσει πλήρως.

    Για 2 ώρες μίλησε ο Μιχάλης Μαρκουλάκος (υιός). Ανέλυσε την κατάσταση σύμφωνα με την άποψή του και την πορεία των δικαστικών αγωγών εναντίον του Δημοσίου και μερικών τραπεζών που κατέθεσε και καταθέτει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. http://www.tovima.gr/society/article/?aid=434808&h1=true

    ΧΑΡΑ'ΣΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΤΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΚΥΡΙΑ ΣΙΔΕΡΗ ΑΞΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΣΑΣ, ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΣΑΣ.

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!!!
    ΜΕ ΝΕΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!

    ΤΡΕΜΕΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. οπως βεβαια το 90 της εκατο που γραφει σε αυτο το
    βλογκ των ασν πουμε ζημιωθεντων επενδυτων
    τρομαρα τους
    τα προβατα
    που παρασυρθήκανε από τους πανεξυπνους ασφαλιστες
    ερε κατακαυμενη
    Ρουμελη
    φουστανια φορω αλλα έχω περισσοτερ αρ
    ιδια απο όλους σας εδω
    τους δειλουσ
    που δεν σασ φταιει η κλαβασας
    αλλα ολοι οι άλλοι
    αντε ρε πατε αλλού να κλαφτειτε
    λαμογια του κερατα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Παρακαλώ μπορεί κάποιος να μας ενημερώσει για το εγγυητικό ταμείο;
    Οι δικηγόροι,για να μας πείσουν να κάνουμε αγωγές,υποστηρίζουν ότι οι ασφαλιστικές αρνούνται να αποδώσουν τις εισφορες που ορίζει ο νόμος στο επικουρικό ταμείο γιατι το θεωρούν άδικο για τους πελάτες τους.
    Αρα δεν πρέπει να ελπίζουμε οτι έχουμε λαμβάνειν κάτι από εκεί.
    Επομένως δεν υπάρχει αλλη λύση από τις αγωγές.
    ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟ;
    Παρακαλώ ας απαντήσει υπεύθυνα κάποιος απο τον ασφαλιστικό χώρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΥΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟΥ
    ΟΠΟΤΕ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ 70% ΤΟΥ ΑΝΟΙΓΜΑΤΟΣ ΔΗΛ ΤΟ 70% ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 30-40 ΧΡΟΝΙΑ(ΑΦΟΥ ΜΑΖΕΥΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 10 ΕΚ ΤΟ ΧΡΟΝΟ)ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ 70% ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΘΑ ΤΑ ΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΕΚΚΑΙΘΑΡΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΠΟΠΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ANAMENOYME THN ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ
    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ
    ΠΩΣ ΘΑ ΕΓΓΡΑΦΟΥΜΕ ΜΕΛΗ ΣΑΣ
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΜΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
    ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΠΑΤΡΑ
    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Παρακαλώ όπως ανακοινώσατε πάραυτα την νέαν πρόεδρο του Συλλόγου.
    Αναμένωμεν με ανυπέρβλητη αναμονήν και χαράν
    Εκ βάθους καρδίας
    Πελοπίδας Πράτσικας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. αγαπητοι ασφαλισμένοι, παρακολουθώ εδώ και αρκετό καιρό , να γράφετε διάφορες ασυναρτησίες, αναλύσεις επί αναλύσεων και σχόλια που καμμία σχεση δεν έχουν με την πραγματικότητα. Υπήρξα εργαζόμενος του ομίλου και πρεπει να καταλάβετε ότι η μεγάλη εκταμίευση των χρημάτων που κατείχαν οι εταιρίες εγινε τέλος του 2007 και 2008 και λίγο το 2009 διότι η ΕΠΕΙΑ το 2009 εκανε τους ελέγχους και το κλείσιμο. Τις χρονιές λοιπον αυτές οι εταιρίες πήραν δάνεια απο τις τραπεζες, αλλά και από δικά τους ταμειακά διαθέσιμα , και αγόρασαν συμμετοχες και μετοχές εταιριών που ήταν κουφάρια (leda, aspis holdings, lazer κ.α.) οι οποίες κανένα αντικείμενο εργασίας δεν είχαν , καθώς και κανένα περιουσιακό στοιχείο. Τα χρήματα αυτά που κατέληξαν? σε δάνεια άλλων εταιριών, των κυπρίων εταίρων του Ψωμιάδη? σε τσέπες ? κανεις δεν γνωρίζει !!για να βρεθεί λοιπόν που κατέληξαν ο πακτωλός των εκατομμυρίων που προωθήθηκαν στις παραπάνω εταιρίες , θα πρέπει εκ των προτέρων να γνωρίζει αυτός που θα αρχίσει την έρευνα, ότι στο τέλος θα καταλήξει κάπου.Αυτό λοιπόν καταλαβαίνετε πόσο δύσκολο είναι, για να γίνει αφού απαιτούνται ερευνητές , δικηγόροι , τραπεζίτες, ολόκληρα συστήματα τραπεζικά ή χρηματιστηριακά στην Ελλάδα , στην κύπρο, στην Ελβετία , και πάρα πολλά χρήματα ώστε να υπάρξουν εγγυήσεις , αμοιβές κ.α. , που κανεις σύλλογος ασφαλισμένων δεν διαθέτει , επίσης καμμία απο τις εκκαθαρίσεις των εταιριών δεν μπορεί να προεξοφλήσει ότι και τα εξοδα αυτά αν τα κάνει θα βρεί ελεύθερο περιουσιακό στοιχείο στο βάθος της έρευνας και να μπορεί να το διεκδικήσει. Αρα τα όποια σχόλια περί κακούργων εκκαθαριστών που τρώνε να λεφτά ή κακουργων διαχειριστών είναι μόνον λόγια. Μία λύση θα ήταν το άνοιγμα των εταιριών να μπορούσε να το καλύψει το κράτος ? ποιό κράτος? αυτό που μειώνει μισθους , και συντάξεις . Αρα θα ήταν ουτοπία , να περιμέναμε κάτι από αυτους ! με ποιά λογική ξεκινάει ενας συνταξιούχος με 2000 και μετά 5 μήνες θα πάρει 1200 ? με αυτή λοιπόν την λογική είμαστε σίγουροι΄, και με αυτήν την ύφεση και την κρίση ότι το κράτος ΔΕΝ θα καλύψει ανοίγματα εταιριών που κλείσανε. Αλλωστε οι εταιρίες ακόμα ανοιχτες να ήταν και να μην είχαν αγοράσει μετοχες των εταιριών που αναφέραμε παραπάνω , πάλι το χαρτοφυλάκιο των επενδύσεών τους θα ήταν κάτω από το 1/2 της αξίας τους. Αρα για ποιά λεφτά περιμένατε να πάρετε πίσω, από ποιές επενδύσεις ? όλα έχουν βουλιάξει μαζί με το Ελληνικό κράτος.
    κοιτάξτε λοιπόν ποιες ειναι οι περιουσίες των εταιριών . ψάξτε να βρείτε με αυτά που υπάρχουν τι μπορείτε να πάρετε , χωρίς να ψάχνετε ψύλλους στα άχυρα. Χάνετε χρόνο ! ολα τα άλλα ειναι μόνο για να περνάτε την ώρα σας . Καλή συνέχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Όλα αυτά που λέει ο "εργαζόμενος" του Ομίλου ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ισχύουν μόνο για τη Commercial Value.

    Για την ΑΣΠΙΣ δεν ισχύουν.

    ΣΑΣ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΕΓΚΥΡΟΣ ΚΑΙ ΨΑΓΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ: "ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ"15 Δεκεμβρίου 2011 στις 9:55 μ.μ.

    ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ: "ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ"
    Η δίκη του Παύλου Ψωμιάδη που διεξαγόταν σήμερα στις 15/12/2011 διεκόπη κατόπιν του αιτήματος των συνηγόρων Υπεράσπισης του κατηγορούμενου Παύλου Ψωμιάδη για να προετοιμασθούν αυτοί ως προς την εξέταση του μάρτυρα: κ. Βασίλη Αδαμόπουλου (Οικονομικού Διευθυντή της Ασπίς Πρόνοια Α.Ε.Γ.Α), το οποίο και απεδέχθη το Δικαστήριο αυτό και διέκοψε έτσι για το πρωί της 23ης /12/2011.
    Κατά σειράν σήμερα σε αυτήν την δίκη κατέθεσε αρχικά ως μάρτυρας ο τότε Πρόεδρος της Ε.Π.Ε.Ι.Α κ. Πέτσας και μετ'αυτόν εν συνεχεία ο επόπτης εκκαθάρισης της ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ ο κ. Κων/νος Βλαχογιάννης και κατόπιν ο κ. Αδαμόπουλος Βασίλης, ως προεξετέθη, ότε και διεκόπη κατά το ως άνω αναφερθέν σημείο.

    ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ
    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕΘΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΝΩΠΙΟΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ.
    ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΑ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Σε απάντηση του σχολίου των 9:41 σας ενημερώνω ότι έχουν εντοπιστεί κρυφοί τραπεζικοί λογαριασμοί στην Ελβετία.
    Είναι θέμα διαδικασιών να αποκαλυφθούν και να προσμετρηθούν στην περιουσία της Ασπιδος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Φυσικά και θα ανακαλύπτονταν οι λογαριασμοί. Το άδικο δεν το θέλει ούτε ο διάολος.

    Οι μάρτυρες είπαν τίποτα ενδιαφέρον;
    Κυρία Πρόεδρε, είμαστε δίπλα σου.

    Έχουμε τη δύναμη να καταλαβαίνουμε ποιοί είναι με το μέρος της εταιρίας και των ασφαλισμένων και ποιοί είναι απέναντι.

    Κύριοι ασφαλιστές (όχι όλοι υπάρχουν και τίμιοι) έρχεται η ώρα σας μετά τον Ψωμιάδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ:" "ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ".15 Δεκεμβρίου 2011 στις 10:13 μ.μ.

    ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ:" "ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ".
    Νοιώθω την ανάγκη, τόσο εγώ η Κα Σιδέρη, όσο και το υπόλοιπο νεοεκλεγέν εκ νέου Δ.Σ με τα μέλη που το απαρτίζουν και αγωνίσθηκαν με κάθε θυσία, και θα αγωνίζονται όσο εσείς οι ασφαλισμένοι το στηρίζετε, να σας ευχαριστήσουμε όλους εσάς τους ασφαλισμένους που συμεμετείχατε εχθές στην πραγματοποιημένη Εκτακτη Γενική Συνέλευση του Σωματείου μας, για την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση όλων σας, που επιδείξατε έμπρακτα στο πρόσωπό μας περιβάλλοντάς μας με αμέριστον αγάπη, εκτίμηση, εμπιστοσύνη, αξιοπρέπεια και σεβασμό αυξάνοντας έτσι την δυναμικότητά μας, το μάχιμο του αγώνα μας, των ατέρμονων και αδιάκοπων προσπαθειών μας, και την εν γένει ευόδωση των στόχων και σκοπών μας για την προάσπιση των συμφερόντων εμάς όλων των ασφαλισμένων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Οι μάρτυρες τα είπαν καλά ή τα είπαν σαν τον Βάση;

    Πουθενά δεν γράφτηκε τίποτα και ανησυχούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΜΕΝΩ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.
    ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ, ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΔΙΚΗ..ΔΗΛ. ΑΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΤΙ ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΟ.
    ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ, ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΜΟΝΟΠΩΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ.
    ΗΤΑΝ ΔΗΛ. ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ?
    ΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕ ΦΤΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΜΑΣ.
    ΓΙ ΑΥΤΟ Η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΣΑΧΙΝΙΔΗ, ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ 200 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΚΕΤΑΙ. ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΙΣΧΥΣΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ.

    ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΗΣΥΧΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΕΣ.
    ΚΑΛΗ ΠΡΟΑΙΡΕΣΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΜΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΥΣΗ.
    ΤΕΛΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΙ ΑΨΙΜΑΧΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΊΜΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΟΣΩΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΗ ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΗ Ή ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΥΣΗ.
    ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ, ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ, ΒΡΕΙΤΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΠΙΕΣΕΤΕ ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΚΑ ΟΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ.
    ΠΙΑΣΤΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ,ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,ΧΡΥΣΟΧΟΛΙΔΗ,ΛΟΒΕΡΔΟΥ,ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΝ ΤΗΣ Ν.Δ
    ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.
    ΚΑΠΟΤΕ Ο ΒΟΡΙΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΑΝ. ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΑ ΜΟΝΟ.

    ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΡΙΤΩΝ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΣΤΡΕΦΟΜΑΣΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ.
    ΔΕ ΛΥΠΑΣΤΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΛΑΙΤΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ?
    ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ, ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ, ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΟ ΘΕΑΡΕΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΜΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΚΥΡΙΑ ΣΙΔΕΡΗ, ΠΡΟΕΔΡΕ ΜΑΣ

    ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΕ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΙΧΑΛΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ, ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΒΕΑ ΕΑΝ ΤΟ 2007 ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΨΩΜΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΑΜΟΙΒΗ ΤΟΥ.
    ΕΑΝ ΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο "ΤΑΜΙΑΣ" ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΗ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΕ.

    ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΠΟΙΟΙ ΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΠΤΟ ΖΗΤΗΜΑ.

    ΕΙΧΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΓΙΩΝΗΣ, ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΘΕΟΧΑΡΗΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΚΥΡΙΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ. Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΕΤΥΧΕ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ. ΚΟΙΝΩΣ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΤΕ.

    ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΜΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΛΕΣ ΣΑΣ ΜΕΡΕΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΑΚΡΙΝΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΗ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΓΙΑ ΕΣΑΣ.

    ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΠΙΚΡΑ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΤΕ, ΛΗΣΤΕΨΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΑΘΩΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΣΑΣ. ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ, ΔΕΧΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΤΕ ΕΤΣΙ. ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΤΕ ΤΑ ΜΠΟΓΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΡΕΑ ΣΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥΛΙ ΣΑΣ.

    ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΑΣ ΤΟ ΦΑΝΕΡΩΣΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ (ΤΑ ΔΙΑΓΡΑΨΑΜΕ ΑΥΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ) ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΒΡΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΠΑΜΨΗΦΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ.

    ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΜΙΛΑΤΕ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΜΗΔΑΜΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΣΑΤΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥΣ.

    Η ΤΤΕ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΕΙΡΕΣΙΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ (ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙ!!!) ΣΑΝ ΠΡΩΤΟ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ, ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΡΙΒΕΤΕ.

    ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ, ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ, Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΣΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙ. ΕΥΧΗ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΤΕΙ.

    ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ, ΑΝΤ' ΑΥΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ SITE ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΛΑ ΛΟΓΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΟΒΟΝΤΑΙ. ΕΔΩ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΛΕΟΝ.

    BYE BYE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. κα σιδέρη, μετά την πρόσκληση και...παράκληση σας, ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΠΑΥΩ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΣΤΟ BLOG ΣΑΣ.
    vakis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ο "ΦΙΛΟΣ" ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ 9.41
    ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ!
    ΑΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ,ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
    ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΝΕΒΗ ΣΗΜΕΡΑ???
    ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ....ΤΙ?????
    ΠΩΣ Η ΕΠΕΙΑ ,ΠΡΟΛΑΒΕ????
    'Η ΕΒΑΛΕ "ΠΛΑΤΗ"??
    ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ?????
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΠΕ,ΝΩΡΙΤΕΡΑ,Ο ΦΙΛΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ,ΠΟΥ ΤΑ ΗΞΕΡΕ ΟΛΑ??
    ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΜΩΣ,ΑΦΟΥ ΕΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ,ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ
    ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ
    ΠΟΥ ΑΣΚΟΥΣΑΝ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΟΠΤΕΙΑ
    ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΦΕΡΕΓΓΥΟΤΗΤΑΣ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
    ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ,ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗ ΣΗΜΕΡΑ?????
    ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ,ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ????
    ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΜΕΙΝΕ?????
    ΓΙΑΤΙ????
    ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΝΟΜΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ
    ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΛΥΠΤΑΝ????
    ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΟΛΩΝΟΜΟΣ?????
    ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ,ΛΕΜΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ...
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΙΧΕ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΕΙΧΕ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΟΝ ΕΙΧΕ
    ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΕΙΧΕ
    ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΡΤΑΣ ΕΙΧΕ Ο ΣΑΧΙΝ
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΧΟΥΝ!
    ΤΕΛΙΚΑ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ????
    ΚΑΝΕ ΚΟΥΚΟΥ??????
    ΦΑΝΕΡΩΝΕΣΑΙ!!!!!!!
    ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ,ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΣ ΤΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ!!!!!
    ΚΑΙ ΟΣΟ ΤΙ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ,ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ
    ΚΥΡΙΕ"ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕ"
    ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΗΤΑΝ!!!!!!!!

    ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ
    ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!...ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΣΕΠΕΣ,
    ΑΦΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΣΑΣ,ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΑΚΤΥΛΟ ΣΑΣ
    ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΗΝ "ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕ"
    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΟΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΡΑΨΑΤΕ
    ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ...
    ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ!!!!!!!!!
    ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΤΕ
    ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΤΕ ΑΛΛΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Για τον "εργαζόμενο" των 9.41 μ.μ. που κάνει ότι τα ξέρει όλα, και προσπαθεί να μας πείσει ότι δεν γνωρίζουμε αν υπάρχουν χρήματα, που θα καταλήξουν οι έρευνες κλπ κλπ τον ερωτώ αν γνωρίζει αν έχουν ήδη υπάρξει έρευνες ή αναφορές που δείχνουν το στόχο.

    Τι προσπαθεί να προλάβει; Γιατί μιλάει για ΚΟΥΦΙΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ που αγοράστηκαν;

    Ποιός έχει συμφέρον να μας πείσει ότι ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΠΡΟΣ ΚΥΠΡΟ ΜΕΡΙΑ;

    ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ! Ο ΠΑΥΛΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΝ (ΧΡΙΣΤΟΦΗ, ΒΙΔΑΛΗΣ, ΑΥΓΟΥΛΕΑΣ).

    ΤΗΝ ΕΚΤΕΝΕΣΤΑΤΗ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΥΠ' ΟΨΙΝ ΣΑΣ;

    ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΥΡΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΚΥΡΑ-ΜΑΡΙΑ ΕΦΤΑ ΚΑΙ ΣΙΜΕΡΑ ΜΗΝΑΝΕ!
    ΣΟΥΧΩ ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΚΥΡΑ-ΜΑΡΙΑ

    ΒΡΕΘΗΚΕ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΑΚΙ ΣΤΑΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ ΕΕΕΕΕ?

    ΑΡΑ ΤΟΡΑ ΘΑΧΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΟΣΗΣ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ.
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΛΙΤΟΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ...

    ΤΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑΧΗΣ ΛΕΦΤΑ ΘΑΡΟΘΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΑ ΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΔΟΣΗΣ ΜΠΟΥΝΑΜΑ ΚΑΛΟ ΕΕΕΕΕΕ?

    Ο ΣΠΥΡΟΥ ΓΡΑΦΗ ΟΤΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΤΟΝ ΕΣΤΙΛΕ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ ΤΟ ΠΑΥΛΑΚΟ.

    ΓΑΜΟ ΤΙΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΠΕΖΕΤΕ ΟΜΟΣ.
    ΠΗΡΑΤΕ ΤΙΜΕ ΑΟΥΤ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΨΕΤΑΙ ΤΟ ΡΙΘΜΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ
    ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΠΑΛΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΙΣ AΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΤΟΥΣ

    ΤΡΕΜΕΤΕ ΕΕΕΕΕ;

    ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΟΠΑΛΛΗΚΑΡΑ ΠΟΥ ΤΡΩΓΑΝΕ ΚΑΙ ΠΙΝΑΝΕ;

    ΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΔΙΚΗ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΥΛΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗ ΞΕΡΟΥΜΕ;

    ΓΡΑΨΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΝ ΤΟΛΜΑΣ ΚΑΙ ΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ.
    ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΑΚΟΜΗ ΚΙ'ΕΤΣΙ ΦΙΛΕ ΤΟΥ 1.34 ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΡΑ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ
    ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ
    ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΠΩΣ ΕΜΠΕΡΙΕΧΟΥΝ
    ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ,ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ
    ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΜΑΣ
    ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ,ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ[ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΤΑΝ 27 ΜΗΝΕΣ]
    ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ-ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ
    ΜΕ ΒΑΣΙΜΕΣ ΛΟΓΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ
    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ
    ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΚΑΤΙ ΚΡΥΒΟΥΝ,ΑΠ'ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ...
    ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΨΕΙ
    ΟΥΤΕ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΜΑΣ
    ΟΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ.
    ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ, ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ
    ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ,ΖΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ!!!!!
    ΚΑΙ ΟΣΟ ΤΡΩΝΕ ΤΟΣΟ ΑΠΟΘΡΑΣΣΥΝΟΝΤΑΙ
    ΚΑΙ ΠΕΤΑΝΕ ΡΟΥΚΕΤΕΣ!!
    ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΙΝΟΥΝ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΥΡΑΓΙΟ. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΟΠΩΣ ΗΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ. ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ.ΠΡΟΧΩΡΑ. ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Όπως καταλαβαίνουμε όλοι τώρα που πλησιάζει ο πέλεκυς της δικαιοσύνης να πέσει βαρύς επάνω στα κεφάλια όσων μας έβλαψαν, αρχίζουν να πέφτουν οι μάσκες...
    Λόγια πολλά, λόγια παχιά, λόγια μόνο για εντυπώσεις.
    Δήθεν "εργαζόμενοι", διαπλεκόμενοι δήθεν "εκκαθαριστές" και προπαγάνδα παραπλάνησης.
    Σε αυτή τη σελίδα λίγοι γράφουν αλλά πολλοί τη διαβάζουν.
    Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στα γραφόμενα.
    Βρίζουν κάποιοι την πρόεδρο και η αλήθεια είναι ότι έχει κάνει αρκετά λάθη.
    Όμως αν δούμε την αλήθεια κατάματα θα φανεί ότι
    α) Σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν γίνει πολλές αποκαλύψεις επώνυμες ή ανώνυμες οι οποίες διαπιστώνουμε ότι είναι ΕΓΚΥΡΕΣ
    β) Η πρόεδρος ανάμεσα στα λάθη της έχει πετύχει να προσεταιριστεί και να διατηρεί συνεργασία τόσο με το γραφείο Μαρκουλάκου το μόνο εξειδικευμένο στο "φαινόμενο Ψωμιάδη" και μέσω αυτών στελέχη έμπειρα και σοβαρά.
    γ) Εν αντιθέσει με το Σύλλογο των ασφαλιστών, ο δικός μας σύλλογος ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟΥΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ. Ο Σύλλογος των Ασφαλιστών δυστυχώς για αυτούς ελέγχεται απο τους εκκαθαριστές λόγω των χρεών τους προς την ΑΣΠΙΣ δηλαδή προς ΕΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. δ) Ο Ψωμιάδης με τον στρατό των ΚΑΛΥΤΕΡΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ που διαθέτει είχε σχεδιάσει το τέλειο έγκλημα προ ετών πολλών, με την κάλυψη και ΑΙΓΙΔΑ του Δημοσίου και πίστευε ότι θα καταλήξει ατιμώρητος. Η παρούσα δίκη, η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ, με το κατηγορητήριο όπως διαμορφώθηκε ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΙ αυτά που σας γράφω. Η αρχική μηνυτήρια αναφορά της ΕΠΕΙΑ περιέχουσα σωρεία καταγγελιών, κατέληξε να δικάζει τον εάν η ΑΣΠΙΣ θα εποφελείτο από τα ασφάλιστρα που θα εισέπραττε εαν λειτουργούσε για 10 ακόμη ημέρες....ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΤΟ ΨΩΜΙ ΤΩΝ ΙΚΑΝΟΤΑΤΩΝ ΣΥΝΗΓΟΡΩΝ ΤΟΥ.
    Διαπιστώσαμε την ευκολία με την οποία οδήγησαν το μάρτυρα κατηγορίας κ. Βάσση σε μία πολύ "βολική" για τον Ψωμιάδη ομολογία ότι ήθελε απλά να κερδίσει λίγο χρόνο.
    Επίσης διαπιστώνουμε μία συστράτευση Συλλόγου μας, εκκαθαριστών και βασικών διευθυντών του Ψωμιάδη εναντίον του βασικού μετόχου, Δευθύνοντος συμβούλου και υπαίτιου της καταστροφής μας. Παράξενη όμως είναι η συστράτευση των εποπτών και του Δημοσίου μαζί μας. Από αυτή τη δίκη το δημόσιο προσδοκά την απόσπαση ομολογιών, καταθέσεων και στοιχείων ικανών να το βοηθήσουν στην άμυνα του προς τις μαζικές αγωγές μας εναντίον του.

    Η υπεράσπιση βλέποντας ότι θα χάσει ΣΙΓΟΥΡΑ αυτή τη δίκη μετά τις ισοπεδωτικές καταθέσεις των Πέτσα, Βλαχογιάννη, Αδαμόπουλου θα προσπαθήσει στις 23/12 να αποκομίσει οφέλη για τις μελλοντικές δίκες.
    Μη νομίζει κανείς ότι θα υπάρξουν διαφορετικά πρόσωπα κλειδιά στις άλλες δίκες, οι ίδιοι θα ξανακαταθέσουν. Άρα από τώρα ο καθένας δεσμεύεται. Προβλέπω ότι ο Ψωμιάδης δια συνηγόρων θα προσπαθήσει να αποσπάσει καταθέσεις ευνοϊκές. Το ζήτημα είναι απο ποιόν;

    Η εικόνα που έχουμε προσλάβει είναι ότι οι Αναγνωστόπουλος, Αδαμόπουλος και Γιώνης (αποθανών) είναι μαζί μας. όχι γιατί είναι φιλεύσπλαχνοι αλλά γιατί και αυτοί είναι κατεστραμμένοι. Έχουν λαμβάνειν τεράστια ποσά ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ Η ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ. Το συμφέρον τους λοιπόν τους οδηγεί ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

    Αναμένω με ιδιαίτερη περιέργεια τη συνέχεια της δίκης. Τόσον γιατί η υπεράσπιση θα προσπαθήσει να κάνει το ΒΑΣΙΚΟ ΜΑΡΤΥΡΑ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ να υποπέσει σε αντιφάσεις, ή να τον καταπονήσει με σωρεία ερωτημάτων για να αποσπάσει κάποια - συνήθως μονολεκτική - απάντηση συμφέρουσα προς αυτή.

    Επίσης σημαντικές θα είναι οι καταθέσεις των μαρτύρων υπεράσπισης, οι οποίοι κάθε άλλο παρά τυχαίοι είναι.
    Καταλύτης είναι ο Ατζουλίδης. Η υπεράσπιση θα προσπαθήσει να εκμαιέυσει απαντήσεις σχετικά με τον έλεγχο της εγγυητικής και αν αυτή ήταν άλλου είδους χρηματοοικονομικό εργαλείο. Ο Αδαμόπουλος δεν έχει αφήσει περιθώρια. Ήταν κάθετος τόσο για την ευκολία ελέγχου (απο την ΑΣΠΙΣ Τράπεζα) όσο και για το ότι ήταν εγγυητική. Ήταν κάθετος ότι όλη η διαδικασία ήταν διάτρητη. Ο πανέμπειρος Μαρκουλάκος προβλέπω ότι θα κονιορτοποιήσει τον Ατζουλίδη.

    Οι άλλες προσωπικότητες που θα καταθέσουν για τον Ψωμιάδη επίσης έχουν μπλοκαριστεί απο τον Αδαμόπουλο ο οποίος ήταν κάθετος, επεξηγηματικός και μάλλον αλάνθαστος στα όσα είπε και αφορούσαν τις αυξήσεις κεφαλάιου αλλά και για την άγνοια του Συμβουλίου για τις ενέργειες Ψωμιάδη.

    Το μόνο ερωτηματικό είναι πως θα χειριστεί τις ερωτήσεις ο βασικός μάρτυρας που θα αφορούν την ΑΣΠΙΣ. Διεπιστώθη ότι ήταν ιδιαίτερα υπερασπιστικός για την εταιρία, εν αντιθέσει με τον Ψωμιάδη.
    ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΛΟΙΠΟΝ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Το γραφειο ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟΥ, πριν απο πολλους μήνες, ειχε δηλώσει κατηγορηματικά σε συνέντευξη των πατερα και υιου Μαρκουλακου, στο περιοδικο CRASH του Γ.Τράγκα, οτι εχουν βρεθει στο εξωτερικό ποσα του ΨΩΜΙΑΔΗ περι τα 500 εκατομμυρια ευρώ, μετα από πολλες προσπαθειες συνεργατων τους.
    Κατι το οποιο ηταν δυσκολο να γινει απο το δυσκινητο δημοσιο.
    Τοτε δε αναφεροταν με πανηγυρικο τροπο στο γεγονος αυτο και οτι επισης εντος εξαμηνου -το οποιο παρηλθε- θα γινοταν οι αποκαλυψεις.
    Τα παραπανω τα γραφω,επειδη ο ιδιος διαβασα και κρατησα το περιοδικο,ελπιζοντας και εμπιστευομενος τους δικηγορους που εκαναν την δηλωση αυτη.
    Σημερα, τι συμβαινει? εγινε καποιο λαθος? παρανοηση?
    Ας μας απαντησουν απο το σωματειο ή το ιδιο το γραφειο,αφου τα στοιχεια ειναι δημοσιευμενα και καταγεγραμμενα.
    Ελπιζαμε σ΄αυτο.......
    Και εν παση περιπτωσει, γιατι εξ ονοματος μας, το δικηγορικο γραφειο,σε συνεργασια ισως και με τα αλλα εμπλεκομενα, δε φροντιζει για λογαριασμο μας και εναντι αμοιβης ,να διασφαλισει την αναδοχη με καλυτερους ορους,με τους τεχνοκρατες που διαθετουν?
    αν μπορουσε να καταρτισθει καποιο ιδιωτικο συμφωνητικο προσχωρησης ολων μας/ανεξαρτητως αγωγων,για την αναθεση αυτη και την αμοιβη τους,γιατι να πεθαινουμε καθημερινα?
    αφου ειναι ομολογημενο, οτι η αναδοχη και η πολιτικη λυση απεχει μακραν ολων των αλλων ,γιατι δεν το φροντιζουν?
    ας εκπεσει ενα ποσο απο τις αποζημιωσεις μας για αμοιβες..εδω που καταληξαμε,με την καταντια μας,θα ηταν το καλυτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Γνωστός δικηγόρος πήγε στο δικαστήριο σχεδόν... ναρκωμένος και υποβασταζόμενος μετά από χειρουργική επέμβαση, επειδή το δικαστήριο αρνήθηκε να δώσει αναβολή στην ακροαματική διαδικασία! Ο δικηγόρος υπέβαλε αμέσως υπόμνημα στους δικαστές, επιρρίπτοντάς τους την ευθύνη για την τυχόν επιδείνωση της υγείας του λόγω της... φυγής του άρον - άρον από το χειρουργείο...

    Ενα πρωτοφανές περιστατικό αναστάτωσε την προηγούμενη Δευτέρα το Εφετείο Αθηνών λόγω του γεγονότος ότι δικαστές εμφανίζονται να αμφισβητούν σοβαρούς λόγους υγείας που επικαλούνται δικηγόροι. Σε ένα επεισόδιο που έχει αναστατώσει τους δικηγόρους σχετικά με τον τρόπο αντιμετώπισής τους από τους δικαστές...

    Καταγγελία βιασμού
    Στο Γ' Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων εκδικαζόταν υπόθεση καταγγελίας βιασμού. Την υπεράσπιση του κατηγορουμένου είχε αναλάβει ο 67χρονος δικηγόρος κ. Γιάννης Μαρκουλάκος - γνωστός από τη νομική συμμετοχή του στις υποθέσεις Siemens, Aspis Πρόνοια κλπ - ο οποίος την ίδια ημέρα είχε προγραμματίσει σοβαρή χειρουργική επέμβαση στα πόδια.

    Ο δικηγόρος είχε παραδώσει στον πελάτη του σχετικό αναλυτικό έγγραφο - βεβαίωση ιδιωτικής κλινικής σχετικά με το χειρουργείο και την περίθαλψή του εκείνη την ημέρα. Ο δικηγόρος είχε συνεννοηθεί με τον πελάτη του να ζητήσει αναβολή λίγων ημερών της ακροαματικής διαδικασίας προκειμένου να είναι «παρών» στο επόμενο δικαστήριο.

    Ομως για άγνωστους λόγους η πρόεδρος του δικαστηρίου έδειξε δυσπιστία και αρνήθηκε το αίτημα του κατηγορουμένου για τον νοσηλευόμενο νομικό εκπρόσωπο του. Ζήτησε λοιπόν η διαδικασία να προχωρήσει εσπευσμένα με τον διορισμό άλλου «τυχαίου» δικηγόρου από τις σχετικές λίστες των δικαστικών αρχών. Κι αυτό παρότι δεν υπήρχε κανένας κίνδυνος παραγραφής του αδικήματος, ενώ ο κατηγορούμενος ήταν ελεύθερος και δεν υπήρχε το γνωστό ζήτημα παρέλευσης 18μήνου για την ολοκλήρωση της προφυλάκισης.

    Οπως ανέφερε ο δικηγόρος, «το πρωί της Δευτέρας υποβλήθηκα σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση, λόγω πολυετούς πάθησής μου. Μου χορηγήθηκε ολική νάρκωση. Οταν άρχισα να συνέρχομαι στο χειρουργείο δέχθηκα ενημέρωση από συνεργάτες και τον πελάτη μου ότι η πρόεδρος του δικαστηρίου δεν δέχθηκε το αίτημα αναβολής. Δεν δίστασα ούτε στιγμή. Οπως ήμουν στο χειρουργείο και ζαλισμένος από τη νάρκωση, σηκώθηκα κι έφυγα με πατερίτσες από το νοσοκομείο. Ηταν μία οδυνηρή εμπειρία με μεγάλους πόνους στα χειρουργημένα πόδια μου. Ομως δεν μπορούσα να αφήσω τον πελάτη μου ουσιαστικά ανυπεράσπιστο. Εσπευσα στο δικαστήριο και ζήτησα από την πρόεδρο να πληροφορηθώ γιατί αμφισβήτησε το έγγραφο μου και συνέχισε τη διαδικασία. Μία τέτοια αντιμετώπιση ενός δικηγόρου που έχει πρόβλημα υγείαπρογραμματισμένη εγχείρηση, επομένως δεν συντρέχει λόγος αναβολής. Εάν δεν μπορούσε να την προγραμματίσει άλλη μέρα, όφειλε ο κατηγορούμενος να ανεύρει και να προσέλθει με άλλο δικηγόρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. τα βαζετε με τους ασφαλιστες
    (ευκολος στόχος)
    για όλα φταίνε οι μαυροι
    και σας τρωνε τις σαρκες
    εντεχνως
    οι δικηγοροι
    με την βοηθεια
    του συλλόγου σας

    προβατα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΙ ΕΚΤΕΝΩΣ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΣΤΗΝ ΕΓΕΝΙΚΗΣ ΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ, Ο Κ. ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟΣ ΚΑΙ ΠΕΣΑΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ.
    ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΘΕ ΜΕΡΙΚΟΙ-ΠΑΡΑΚΛΑΔΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΑΝΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ, (ΚΑΗΜΕΝΟΙ ΜΟΥ) ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ.... Ε!!!ΑΚΟΥΤΕ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΤΕ. ΓΙΑΤΙ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ, ΓΝΩΣΗ , ΠΕΙΡΑ, ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ, ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ.
    ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΒΓΑΙΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΟΝ κ. ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟ.
    ΕΦ΄ΟΣΟΝ ΟΜΩΣ Ο ΤΙ ΕΙΠΕ,ΒΓΑΙΝΕΙ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ
    ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΨΩΜΙΑΔΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ?
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ?
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ.
    ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟ Δ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑ.
    ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΕΧΘΡΟΥΣ ΠΑΝΤΟΥ.
    ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ,ΜΗΝ ΕΠΙΤΙΘΕΣΘΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ..ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ....
    ΑΣΦΑΛΗΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΟΥΝ Η ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΓΡΑΦΕΙ ΕΔΩ
    ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΨΩΜΙΑΔΗ ΕΝ ΠΛΗΡΗ ΔΡΑΣΗ

    ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ

    1. Ο ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΡΧΙΣΕ ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΤΑ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ
    2. Η ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΨΩΜΙΑΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΑΦΟΥ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΘΑ ΤΗ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΡΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ
    3. Η ΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ ΑΡΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗ ΨΕΙΡΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ
    4. ΒΡΕΘΗΚΑΝΕ ΤΑ ΜΠΙΚΙΚΙΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ Η ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ 100 - 200 - 500 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ
    5. ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΑΣΑΝΕ ΤΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2012 ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΙ Ή ΘΑ ΞΕΡΑΣΕΙ Ή ΘΑ ΜΠΕΙ ΝΑ ΣΑΠΙΣΕΙ ΣΤΗ ΜΠΟΥΖΟΥ
    6. ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΔΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΑΓΚΑΖΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ
    7. ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟ
    8. ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ, ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΧΟΝΤΡΟ ΠΑΚΕΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΒΑΡΙΕΣ

    ΟΜΩΣ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΙ "ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ" ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΕΝΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΕΣ

    ΚΥΡΙΕ ΛΑΜΟΓΟ-ΨΩΜΙΑΔΗ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΥΛΟΛΟΙ ΣΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Η ΦΑΝΕΡΗ ΚΑΙ ΚΡΥΦΗ ΣΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΘΑ ΠΡΟΑΣΥΞΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ.

    ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ!
    ΜΟΝΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ - ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΝΑΝ ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΚΟΛΠΑ

    ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΧΘΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΙΣ 23 ΤΟΥ ΜΗΝΑ

    ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΣΟΥ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΕΙΣ "ΑΕΙ ΓΑΜΗΣΟΥ" ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΠΕΡΥΣΙ ΣΤΙΣ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ.

    ΔΕΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΥΝ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΜΙΣΘΩΝΕΣ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥΣ ΟΧΙ.
    ΚΥΡΙΕ ΨΩΜΙΑΔΗ (ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ) ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΔΙΕΠΡΑΞΕΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Κάτι δεν κατάλαβα.
    Ο κύριος που σχολιάζει μόλις πριν, γράφειότι βρέθηκαν χρήματα του ψωμιάδη?
    Υπάρχει πράγματι κάτι τέτοιο? γιατι, αν αυτό συμβαίνει είναι ιδιαιτέρως σοβαρό και πρέπει να γίνουν οι δέουσες κινήσεις από τους ασφαλισμένους της ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ, γιατί θα επιπέσουν ΠΟΛΛΟΙ!!
    Παρακαλούμε, αν έχετε κάτι συγκεκριμένο, ενημερώστε μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Tα κλεμμένα του Ψωμιάδη έχουν βρεθεί σε Ελβετικές τράπεζες.
    Αυτό ειναι πραγματικότητα και έχουν ενημερωθεί οι αρμόδιες αρχες.
    Απλά είναι χρονοβόρες οι διαδικασίες απεμπλοκής των λογαριασμων μαύρου χρήματος,διότι ένα ποσοστό παρακρατείται απο το Ελβετικό κράτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. το ποσό αυτό θα προστεθεί στο αποθεματικό ή όποιος προλαβε τον κύριον είδε?
    και ειναι πραγματι αξιολογο το ποσο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΠΩΣ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ 10-12 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΤΕΛΛΟΓΛΟΥ?
    ΑΥΤΟ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ.
    ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΣΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?

    ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΒΡΕΘΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΑΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ?
    ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ,ΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΤΟΥ,Ο ΑΛΗΤΑΡΑΣ,ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙ?...ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΙ??
    ΠΩΣ ΖΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ?
    ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ?
    ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ?
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ??
    ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΟΥ,ΘΑ ΤΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ[ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ]
    ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΗ,ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ,ΤΟΣΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ,ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕ ΚΥΚΛΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΙΜΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΣΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ,ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ.
    ΠΟΣΟΥΣ ΤΑΙΣΕ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ?
    ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ
    ΟΠΩΣ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΞΑΦΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΒΡΩΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Θαζουμε εμεις και τα παιδια μας μεχρι τοτε?
    Τα τριτα χριστουγεννα ειναι βρε παιδια.
    Δικηγοροι, δικηγοροι,δικηγοροι..
    και μια εγκληματικη κυβερνηση, που προστατευει τις καταθεσεις και κλεινει το ματι στη ληστεια και τους συνεργους κι ας εχουν ονοματεπωνυμο......

    Ποσο θ αντεξουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ΜΗ ΣΑΛΕΥΤΕ
    ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ
    ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΚΑΤΣΕ Η ΒΑΡΚΑ
    ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΕΜΠΑΙΝΕ ΣΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ-ΜΙΞΕΡ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΝΟΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΣΦΑ-ΛΗΣΤΗΚΕΣ
    ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΚΥΚΛΟ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΩΝ ΔΕΚΑΔΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΤΑΝ
    ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΜΩΣ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΕΣΠΑΓΕ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΟΤΑΝ[ΕΝΑ ΕΣΥ-ΔΥΟ ΕΓΩ-ΕΝΑ Ο ΑΛΛΟΣ]
    ΕΝΑ ΤΜΗΜΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΥΠΕΡΤΙΜΗΜΕΝΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ,ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ "ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ"
    ΚΑΙ ΤΑ ΓΛΕΙΦΤΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ,ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ Ο ΙΔΙΟΣ...ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ ΤΟΥ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΚΑΙ "ΓΝΩΣΤΟΙ",
    ΤΩΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΑΚΡΗ,ΨΑΧΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΥΚΛΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΑΙΜΟΥ ΕΠ/ΩΝ,ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙΣ ΣΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ,ΑΦΟΥ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
    Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ Η ΜΑΙΜΟΥ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ
    ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΟΙ
    ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΠΟΝΗΡΟΙ,ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. KAI TI BΡΕΘΗΚΕ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ?
    ΒΡΕΘΗΚΕ Ή ΔΕ ΒΡΕΘΗΚΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ!!!! (πόντιος ειναι).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. ΑΥΤΟ ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ,ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Λ. Χριστοφή: Θα αποδείξω την αθωότητά μου
    AA | 16/12/2011
    Μερικές μόνο μέρες μετά την παραπομπή του ενώπιον Κακουργιοδικείου ο Λάμπρος Χριστοφή με ανακοίνωση μιλά για τα όσα διαδραματίστηκαν τις τελευταίες βδομάδες.

    Αυτούσια η ανακοίνωση:

    «Η δοκιμασία που πρόσφατα είχα υποστεί ήταν πολύ σκληρή και οδυνηρή τόσο για εμένα προσωπικά, όσο και για την οικογένεια, τους φίλους και τους συνεργάτες μου, συνέπεια της οποίας ήταν μια καταγγελία με παντελή έλλειψη οιονδήποτε στοιχείων και αφορά συμφωνίες που έγιναν δεκαεφτά μήνες μετά την παραίτηση μου από τον Όμιλο Ασπίς, στις οποίες συμφωνίες δεν είχα καμία εμπλοκή, υπογραφή κλπ.

    Δυστυχώς, η δολοφονία χαρακτήρα δεν είναι σημερινό φαινόμενο, ταλάνιζε ανέκαθεν την κοινωνία και τους θεσμούς της, δίνοντας την ευκαιρία μέσω «πισώπλατων διαδικασιών» να εκμεταλλεύονται κάποιοι τις περιστάσεις προς εξυπηρέτηση ιδίων οφελών μέσω της προβολής κακόβουλων κατηγοριών εις βάρος συγκεκριμένων ατόμων.

    Εκφράζω την απογοήτευσή μου για τη στοχοποίηση, τις προσπάθειες ενοχοποίησής μου που είχαν ως αποτέλεσμα τη κράτησή μου. Ευχαριστώ εγκάρδια όσους ήταν δίπλα μου ανεπηρέαστοι από τις κατηγορίες που μου είχαν προσαφθεί και παρέμειναν πιστοί σε εμένα μέχρι τέλους ανεπηρέαστοι και από τα Μ.Μ.Ε. που βάναυσα με καταδίκασαν. Εύχομαι κανένας ευυπόληπτος πολίτης να μη ζήσει το δράμα που έζησα εγώ και η οικογένειά μου.

    Το ζητούμενο με την παρούσα δεν είναι να παρουσιάσω τα πραγματικά γεγονότα της υπόθεσης, αλλά να καταδείξω ότι είμαι παρόν και μαζί με τους στενούς συνεργάτες μου θα αποδείξω την αθωότητα μου. Αν πρέπει να κρατήσω κάτι από αυτή την περιπέτεια είναι το γεγονός πως η ανταπόκριση των φίλων και της οικογένειας μου ήταν πέραν της όποιας προσδοκίας είχα. Ευχαριστώ τους δεκάδες φίλους μας που στάθηκαν δίπλα μας αυτή την δύσκολη ώρα.

    Θέλω να συνεχίσουμε να έχουμε την στήριξη σας με στόχο να μπορέσουμε να τιμήσουμε κάθε συμφωνία μας και να συνεχίσουμε να λειτουργούμε όσο πιο σωστά γίνεται σε αυτό το πολύ δύσκολο παγκόσμια περιβάλλον που έγινε για εμάς ακόμα πιο δύσκολο.

    Με απόλυτο σεβασμό και εκτίμηση.
    Λάμπρος Α. Χριστοφή»

    ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ
    ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΚΑΙ ΧΑΖΟΥΣ

    ΡΕ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ, ΜΗ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΥΠΟΛΗΠΤΟ ΧΡΙΣΤΟΦΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΠΕΙ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΤΣΙΙΙ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Προχωρά συνένωση Τ.Τ. με καθαρή «ΤΒank»











    ΧΡΗΣΤΙΚΑ

    Real Time ΧΑ

    Λογιστικές
    Καταστάσεις

    Ανακοινώσεις ΧΑ

    Τεχνική Ανάλυση

    Ιδέες της Ημέρας

    Κεφαλαιοποιήσεις

    Πακέτα

    Εύρεση Συμβόλου







    Δημοσιεύθηκε: 18:40 - 17/12/11 | Τελ. Ενημ.: 18:57 - 17/12/11

    Στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, συνενώνεται η T Banκ, χωρίς τα βάρη του παρελθόντος. Τα «καθαρά» στοιχεία της Τ Bank, περνούν στο ΤΤ, βάση του νόμου περί εξυγίανσης Τραπεζών.

    Με τη διαφορά ότι δεν ακολουθείται η διαδικασία που ακολουθήθηκε στην περίπτωση της Proton Bank, (διαχωρισμός σε μια «καλή» και μια «κακή τράπεζα») αλλά η δεύτερη προβλεπόμενη διαδικασία, αυτής της μεταφοράς των καθαρών στοιχείων ενεργητικού-παθητικού, σε άλλο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα, μέσω διαγωνισμού.

    Στο ΤΤ, κατόπιν του διαγωνισμού που ήδη έγινε, μεταφέρονται καταθέσεις-προσωπικό και δάνεια, εκτός από ένα τμήμα δανείων και υβριδικών προϊόντων που σχετίζονταν με την υπόθεση Ψωμιάδη και τίθενται σε εκκαθάριση.

    Σημειώνεται ότι η T Bank κατείχε μικρό μερίδιο της ελληνικής αγοράς, της τάξεως του 0,6%.

    ???????????????????????????????????????????????
    ΠΩΣ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΑΣ???
    ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ?
    ΠΑΡΘΕΝΟΓΕΝΕΣΗ ΚΑΙ ΣΤΝ ΑΣΠΙΣ ΜΠΑΝΚ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Σύμφωνα με το άρθρο 63Δ του ν. 3601/2007 διενεργήθηκε η προβλεπόμενη σε αυτό διαγωνιστική διαδικασία για την εύρεση αναδόχου των καταθέσεων και των εργασιών της ΤBank. Ως αποτέλεσμα της διαδικασίας αυτής, το σύνολο των καταθέσεων, οι συμβάσεις εργασίας και τα στοιχεία ενεργητικού (χαρτοφυλάκια δανείων και τίτλων) της TBank μεταφέρονται στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο αναλαμβάνει τη συνέχιση των εργασιών της TBank, ενώ η διαφορά της αξίας μεταξύ των μεταφερόμενων στοιχείων ενεργητικού και παθητικού καλύπτεται από το ΤΕΚΕ όπως ορίζει ο νόμος.

    Η άδεια της TBank ανακλήθηκε και η τράπεζα τίθεται σε ειδική εκκαθάριση. Εκκαθαριστής ορίστηκε ο κ. Ιωάννης Γαλανόπουλος.

    Με την εφαρμογή στην TBank των νέων διατάξεων περί εξυγίανσης πιστωτικών ιδρυμάτων διασφαλίζονται όλες οι καταθέσεις του συνόλου των πελατών της τράπεζας και η απρόσκοπτη συνέχεια των εργασιών, οι οποίες υποστηρίζονται από το υπάρχον προσωπικό και δίκτυο καταστημάτων"


    ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΑΚΤΟΠΟΙΘΗΚΕ.
    ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΑΜΑΡΤΩΛΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ, ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ/ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΕΓΑΛΟΑΣΦΑΛΙΣΤΩ ΣΩΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ...

    ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕΕΕΕ
    ΚΛΕΙΣΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑΚΤΟΠΟΙΟΥΝ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ.

    ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Σε εκκαθάριση η «κακή» ΤBank - Το ΤΕΚΕ θα καλύψει τις ζημιές
    Καταθέσεις, προσωπικό και εργασίες της τράπεζας μεταφέρονται στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο
    ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: πριν 53'



    emailεκτύπωση
    Αθήνα
    Στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο μεταφέρονται το σύνολο των καταθέσεων, οι συμβάσεις εργασίας και τα στοιχεία ενεργητικού (χαρτοφυλάκια δανείων και τίτλων) της TBank, η οποία τίθεται σε εκκαθάριση.

    Την απόφαση αυτή έλαβε η Τράπεζα της Ελλάδος το Σάββατο, μετά από τις αποτυχημένες προσπάθειες της ΤBank (πρώην Aspis Bank) να αντιμετωπίσει επαρκώς τις κεφαλαιακές της αδυναμίες.

    Με τον τρόπο αυτό διασφαλίζονται οι καταθέτες και οι εργαζόμενοι στην τράπεζα. Τα «κακά» στοιχεία του ενεργητικού της TBank, όπως δάνεια σε οριστική καθυστέρηση και απαιτήσεις από την Commercial Value που έχει χρεοκοπήσει, θα καλυφθούν από το Ταμείο Εγγύησης Καταθέσεων (ΤΕΚΕ) στο πλαίσιο του νόμου 3601/2007, όπως τροποποιήθηκε από τον πρόσφατο νόμο 4021/2011.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ζημιές που θα καλυφθούν από το ΤΕΚΕ διαμορφώνονται σε τουλάχιστον 600 εκατ. ευρώ. Το ακριβές ύψος των απωλειών θα δημοσιοποιηθεί τις επόμενες ημέρες.

    Υπενθυμίζεται ότι το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο συμμετείχε στην ΤBank με 33%, μετά από κάλυψη αύξησης κεφαλαίου στις αρχές του 2010, στο πλαίσιο του σχεδίου διάσωσης που είχε εκπονηθεί για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετώπιζε.

    Το ξέσπασμα της πιστωτικής κρίσης και τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα των εταιρειών του ομίλου Ασπίς, βασικός μέτοχος του οποίου ήταν ο Παύλος Ψωμιάδης, κατέστησαν τότε απαραίτητη την είσοδο του ΤΤ στο μετοχικό της κεφάλαιο.

    Η ανακοίνωση της ΤτΕ

    Οπως επισημαίνει η Τράπεζα της Ελλάδος, σύμφωνα με το άρθρο 63Δ του ν. 3601/2007 διενεργήθηκε η προβλεπόμενη σε αυτό διαγωνιστική διαδικασία για την εύρεση αναδόχου των καταθέσεων και των εργασιών της ΤBank.

    Ως αποτέλεσμα της διαδικασίας αυτής, το σύνολο των καταθέσεων, οι συμβάσεις εργασίας και τα στοιχεία ενεργητικού (χαρτοφυλάκια δανείων και τίτλων) της TBank μεταφέρονται στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.

    Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο αναλαμβάνει τη συνέχιση των εργασιών της TBank, ενώ η διαφορά της αξίας μεταξύ των μεταφερόμενων στοιχείων ενεργητικού και παθητικού καλύπτεται από το ΤΕΚΕ όπως ορίζει ο νόμος.

    Η άδεια της TBank ανακλήθηκε και η τράπεζα τίθεται σε ειδική εκκαθάριση. Εκκαθαριστής ορίστηκε ο κ. Ιωάννης Γαλανόπουλος.

    Με την εφαρμογή στην TBank των νέων διατάξεων περί εξυγίανσης πιστωτικών ιδρυμάτων διασφαλίζονται όλες οι καταθέσεις του συνόλου των πελατών της τράπεζας και η απρόσκοπτη συνέχεια των εργασιών, οι οποίες υποστηρίζονται από το υπάρχον προσωπικό και δίκτυο καταστημάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!
    Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ!
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΤΡΟΦΙΜΟΙ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΩΣΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ!

    ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΜΑΣ!!
    ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.
    ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΔΥΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΚΑΙ ΞΕΧΝΟΥΝ,ΤΕΧΝΗΕΝΤΩΣ ΕΜΑΣ..ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ!!

    ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΡΟΠΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ,ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ.
    ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΕΧΟΥΝ.
    Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΛΥΣΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ Ε.Ε ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.

    ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΤΕ ΟΛΟΥΣ..
    ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΙΝΑΙ.
    ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΥΠΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ.
    ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑΑΑΑ.

    Η ΑΣΠΙΣ ΜΠΑΝΚ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΤΕΣ ΤΗΣ..ΣΩΘΗΚΑΝ...
    ΕΜΕΙΣ..ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ???
    ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ???

    ΣΤΟ ΟΤΙ Ο ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΨΕ ΚΑΙ ΓΕΛΑΕΙ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. απαιτουμε απο τους συλλογους να αποστειλουν ΑΜΕΣΑ επιστολες διαμαρτυριας ΣΥΛΛΕΓΟΝΤΑΣ της υπογραφες ολωνν των μελων τους ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ!!!!!

    βαλτε τους νομικους σας συμβουλους να συνταξουν κειμενο διαμαρτυριας και να μαζεψουμε χιλιαδες υπογραφες.

    στειλτε μέιλς στο βενιζελο..
    ΧΡΗΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ..ΒΡΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΥ ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΟΥΤΕ ΤΟΚΟΥΣ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ!!!! ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΤΕΣ...

    ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΥΡΙΕ ΒΕΝΙΖΕΛΕ???
    ΣΤΟ ΟΤΙ ΣΑΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ>???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. ΗΣΥΧΟΙ ΛΕΕΙ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ!!

    ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ@!!!



    Μετά από απόφαση της Τράπεζας της Ελλάδος
    Στο ΤΤ τα περιουσιακά στοιχεία της TBank

    web only

    17/12/2011 19:57
    http://img.protothema.gr/84569B1D91A485E024E0E819D162AEB2.jpg
    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

    Εξαγορές τραπεζών με διαδικασίες εξπρές


    Το σύνολο των καταθέσεων, οι συμβάσεις εργασίας και τα στοιχεία ενεργητικού (χαρτοφυλάκια δανείων και τίτλων) της TBank μεταφέρονται στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο μετά από απόφαση της Τράπεζας της Ελλάδος.

    Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Τράπεζα της Ελλάδος, «έκρινε αναγκαία την υπαγωγή της ΤBank στα μέτρα εξυγίανσης που προβλέπει ο ν. 3601/2007, όπως τροποποιήθηκε από τον πρόσφατο νόμο 4021/2011, αφού παρά τις επανειλημμένες προσπάθειές της για την αντιμετώπιση των αδυναμιών της ΤBank, δεν κατέστη δυνατή η αποκατάσταση της κεφαλαιακής επάρκειας της τελευταίας.

    Σύμφωνα με το άρθρο 63Δ του ν. 3601/2007 διενεργήθηκε η προβλεπόμενη σε αυτό διαγωνιστική διαδικασία για την εύρεση αναδόχου των καταθέσεων και των εργασιών της ΤBank. Ως αποτέλεσμα της διαδικασίας αυτής, το σύνολο των καταθέσεων, οι συμβάσεις εργασίας και τα στοιχεία ενεργητικού (χαρτοφυλάκια δανείων και τίτλων) της TBank μεταφέρονται στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο αναλαμβάνει τη συνέχιση των εργασιών της TBank, ενώ η διαφορά της αξίας μεταξύ των μεταφερόμενων στοιχείων ενεργητικού και παθητικού καλύπτεται από το ΤΕΚΕ όπως ορίζει ο νόμος.

    Η άδεια της TBank ανακλήθηκε και η τράπεζα τίθεται σε ειδική εκκαθάριση. Εκκαθαριστής ορίστηκε ο κ. Ιωάννης Γαλανόπουλος.

    Με την εφαρμογή στην TBank των νέων διατάξεων περί εξυγίανσης πιστωτικών ιδρυμάτων διασφαλίζονται όλες οι καταθέσεις του συνόλου των πελατών της τράπεζας και η απρόσκοπτη συνέχεια των εργασιών, οι οποίες υποστηρίζονται από το υπάρχον προσωπικό και δίκτυο καταστημάτων».

    Στην ανακοίνωσή του το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο αναφέρει:

    «Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο Ελλάδος προχώρησε σήμερα στην υποβολή προσφοράς και απόκτηση των περιουσιακών στοιχείων της τράπεζας Τ ΒΑΝΚ ΑΤΕ, εκτός ορισμένων συγκεκριμένων υποχρεώσεων, σύμφωνα με τη διαδικασία που ενεργοποίησε η Τράπεζα της Ελλάδος, που προβλέπεται από το άρθρο 63Δ του Ν.3601/2007.

    Η συγκεκριμένη εξέλιξη πρόκειται να αποφέρει σημαντικά οφέλη καθώς πρόκειται να αξιοποιηθούν τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα τόσο του ΤΤ όσο και της T Bank και να δημιουργηθούν οικονομίες κλίμακος και συνέργειες, επωφελείς για τους πελάτες των δύο τραπεζών. Οι δύο τράπεζες διαθέτουν συμπληρωματικά δανειακά χαρτοφυλάκια, η συνένωση των οποίων θα ενισχύσει περαιτέρω τη στρατηγική του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου για την ανάπτυξη της επιχειρηματικής τραπεζικής και τη στήριξη της πραγματικής οικονομίας.

    Το σύνολο των καταστημάτων της Τ ΒΑΝΚ εντάσσεται στο δίκτυο καταστημάτων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και θα λειτουργεί στο πλαίσιο των σχετικών αποφάσεων της διοίκησης του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Από τη Δευτέρα 19.12.2011, όλο το δίκτυο καταστημάτων της Τ Bank θα λειτουργήσει κανονικά υπό τη νέα ιδιοκτησία του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

    Το σύνολο των εργαζομένων της T Bank, όπως και όλες οι καταθέσεις και τα δάνεια που διαθέτει στο χαρτοφυλάκιό της η T Bank, μεταφέρονται στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο το οποίο θα διασφαλίσει την εύρυθμη συνέχιση των λειτουργιών του.

    Η σχετική διαδικασία ολοκληρώθηκε σήμερα 17.12.2011, κατόπιν μελέτης της προσωρινής αξιολόγησης των προς μεταβίβαση περιουσιακών στοιχείων της Τ ΒΑΝΚ, παροχής όλων των αναγκαίων εγκρίσεων από τη διοίκηση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και αποδοχής της σχετικής προσφοράς από την Τράπεζα της Ελλάδος.

    Το νέο σχήμα που θα προκύψει θα έχει θετικό αντίκτυπο στους πελάτες και όλους τους εργαζομένους. Αποτελεί σημαντική κίνηση ενίσχυσης του ελληνικού τραπεζικού συστήματος και αναδεικνύει την αναγκαιότητα παροχής αποφασιστικών λύσεων από τους θεσμικούς φορείς σε περιόδους κρίσης»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. http://olympia.gr/2011/08/31/%CE%B3%CE%B5%CF%8E%CF%81%CE%B3%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CF%87%CE%B1%CF%84%CE%B6%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%AC%CE%BF%CF%85/#comment-445520

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Σωτηρία Τ-Bank μέσω Τ.Τ.
    Εργαζόμενοι και πελάτες θα κάνουν Χριστούγεννα...

    http://www.capital.gr/Articles.asp?id=1358952


    Μεταφέρονται στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο οι καταθέσεις, το προσωπικό και οι τραπεζικές εργασίες της T-Bank.

    Αυτή την απόφαση έλαβε η Τράπεζα της Ελλάδος προκειμένου να προστατευθούν οι καταθέσεις και να εξασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία του τραπεζικού συστήματος.

    Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Τράπεζα της Ελλάδος: " έκρινε αναγκαία την υπαγωγή της ΤBank στα μέτρα εξυγίανσης που προβλέπει ο ν. 3601/2007, όπως τροποποιήθηκε από τον πρόσφατο νόμο 4021/2011, αφού παρά τις επανειλημμένες προσπάθειές της για την αντιμετώπιση των αδυναμιών της ΤBank, δεν κατέστη δυνατή η αποκατάσταση της κεφαλαιακής επάρκειας της τελευταίας.

    Σύμφωνα με το άρθρο 63Δ του ν. 3601/2007 διενεργήθηκε η προβλεπόμενη σε αυτό διαγωνιστική διαδικασία για την εύρεση αναδόχου των καταθέσεων και των εργασιών της ΤBank. Ως αποτέλεσμα της διαδικασίας αυτής, το σύνολο των καταθέσεων, οι συμβάσεις εργασίας και τα στοιχεία ενεργητικού (χαρτοφυλάκια δανείων και τίτλων) της TBank μεταφέρονται στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο αναλαμβάνει τη συνέχιση των εργασιών της TBank, ενώ η διαφορά της αξίας μεταξύ των μεταφερόμενων στοιχείων ενεργητικού και παθητικού καλύπτεται από το ΤΕΚΕ όπως ορίζει ο νόμος.

    Η άδεια της TBank ανακλήθηκε και η τράπεζα τίθεται σε ειδική εκκαθάριση. Εκκαθαριστής ορίστηκε ο κ. Ιωάννης Γαλανόπουλος.

    Με την εφαρμογή στην TBank των νέων διατάξεων περί εξυγίανσης πιστωτικών ιδρυμάτων διασφαλίζονται όλες οι καταθέσεις του συνόλου των πελατών της τράπεζας και η απρόσκοπτη συνέχεια των εργασιών, οι οποίες υποστηρίζονται από το υπάρχον προσωπικό και δίκτυο καταστημάτων".

    Στην ανακοίνωσή του το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο αναφέρει:

    "Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο Ελλάδος προχώρησε σήμερα στην υποβολή προσφοράς και απόκτηση των περιουσιακών στοιχείων της τράπεζας Τ ΒΑΝΚ ΑΤΕ, εκτός ορισμένων συγκεκριμένων υποχρεώσεων, σύμφωνα με τη διαδικασία που ενεργοποίησε η Τράπεζα της Ελλάδος, που προβλέπεται από το άρθρο 63Δ του Ν.3601/2007.

    Η συγκεκριμένη εξέλιξη πρόκειται να αποφέρει σημαντικά οφέλη καθώς πρόκειται να αξιοποιηθούν τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα τόσο του ΤΤ όσο και της T Bank και να δημιουργηθούν οικονομίες κλίμακος και συνέργειες, επωφελείς για τους πελάτες των δύο τραπεζών. Οι δύο τράπεζες διαθέτουν συμπληρωματικά δανειακά χαρτοφυλάκια, η συνένωση των οποίων θα ενισχύσει περαιτέρω τη στρατηγική του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου για την ανάπτυξη της επιχειρηματικής τραπεζικής και τη στήριξη της πραγματικής οικονομίας.

    Το σύνολο των καταστημάτων της Τ ΒΑΝΚ εντάσσεται στο δίκτυο καταστημάτων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και θα λειτουργεί στο πλαίσιο των σχετικών αποφάσεων της διοίκησης του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Από τη Δευτέρα 19.12.2011, όλο το δίκτυο καταστημάτων της Τ Bank θα λειτουργήσει κανονικά υπό τη νέα ιδιοκτησία του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

    Το σύνολο των εργαζομένων της T Bank, όπως και όλες οι καταθέσεις και τα δάνεια που διαθέτει στο χαρτοφυλάκιό της η T Bank, μεταφέρονται στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο το οποίο θα διασφαλίσει την εύρυθμη συνέχιση των λειτουργιών του.

    Η σχετική διαδικασία ολοκληρώθηκε σήμερα 17.12.2011, κατόπιν μελέτης της προσωρινής αξιολόγησης των προς μεταβίβαση περιουσιακών στοιχείων της Τ ΒΑΝΚ, παροχής όλων των αναγκαίων εγκρίσεων από τη διοίκηση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και αποδοχής της σχετικής προσφοράς από την Τράπεζα της Ελλάδος.

    Το νέο σχήμα που θα προκύψει θα έχει θετικό αντίκτυπο στους πελάτες και όλους τους εργαζομένους. Αποτελεί σημαντική κίνηση ενίσχυσης του ελληνικού τραπεζικού συστήματος και αναδεικνύει την αναγκαιότητα παροχής αποφασιστικών λύσεων από τους θεσμικούς φορείς σε περιόδους κρίσης".


    Πηγή:www.capital.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. ΕΜΕΙΣ ΑΣ ΞΥΠΝΑΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΑΥΤΟΙ ΛΕΕΙ..ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ..
    ΚΥΡΙΟΙ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ,
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ..ΠΡΟΣ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ.

    ΜΑΣ ΤΡΕΧΕΤΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ,ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΩΘΟΥΜΕ...
    ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΜΠΑΝΚ ΜΥΤΗ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ..ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ.

    ΟΧΙ ΕΠΟΠΤΕΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΨΩΜΙΑΔΗΔΕΣ ΒΙΔΑΛΗΔΕΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗΔΕΣ ΠΕΤΣΕΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΔΕΣ...ΚΛΠ ΚΛΠ..

    ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΜΠΑΝΚ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ Μ ΑΥΤΑ?

    ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΜΕ?????
    ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΟΥΣ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ???


    ΟΡΓΑΝΩΣΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΤΕ ΑΜΕΣΗ ΙΣΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ,....ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. ΨΑΓΜΕΝΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ18 Δεκεμβρίου 2011 στις 12:22 π.μ.

    ΚΑΛΑ ΤΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΕ ΤΑ ΠΕΡΙ Τ ΒΑΝΚ, ΟΜΩΣ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΠΗΡΑΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΗ ΝΕΑ ΣΑΧΙΝΙΔΕΙΑ ΠΟΥΣΤΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ

    ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΠΟΥ ΞΕΡΑΤΕ ΠΕΡΙ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗΣ ....ΓΙΟΚ

    Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΟ Τ.Τ. ΚΑΙ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗ Τ- ΒΑΝΚ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΑΝΑΚΑΛΕΙΤΑΙ Η ΑΔΕΙΑ!

    ΔΗΛΑΔΗ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΜΟΥΤΖΟΥΡΗ ΣΕ ...ΕΜΑΣ!!!
    ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΝ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ Τ ΒΑΝΚ

    ΔΕΝ ΕΦΤΑΝΕ Η ΑΠΟΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ ΜΗΔΕΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΑΝΑΤΙΜΟΥΝΤΟ ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ Τ.Τ. ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΩΝΟΤΑΝ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. ΨΑΓΜΕΝΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ18 Δεκεμβρίου 2011 στις 12:32 π.μ.

    ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΗ ΠΟΥΣΤΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΟ QATAR INVESTMENT AUTHORITY ΚΥΡΙΕ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΕ.

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ;
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙΣ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΚΛΕΙΣΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗ ΠΟΡΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΑΛΑΖΙΑ ΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΕΤΣΑ;

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ ΣΤΗΜΕΝΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΨΩΜΙΑΔΗ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΕΠΕΙΑ ΚΛΠ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ!!!
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΑΡΤΩΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ, ΤΗ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΜΠΑΝΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΩΝ ΠΙΑ.

    Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΘΟΥΝ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟ.

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΦΥΛΛΟΡΟΗ ΤΟΥ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ Η ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ ΓΙΑ Ο ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΜΑΣ.

    ΟΣΟ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΤΡΑΝΩΘΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ!! ΜΕ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΙΛΙΕΣ ΤΟΥΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥΣ κλπ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΣΙΓΑΣΤΗΡΑ.

    Ο ΚΑΘΕΝΑ ΕΔΩ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ,ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΑ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΠΟΙΟΝ?
    ΝΑ ΦΕΡΕΙ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΠΙΣΩ??

    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΦΕΡΕ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ 100 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ!!
    ΘΑ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΕΣ,, ΠΡΩΤΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΜΕΤΑ ΠΙΣΤΩΤΕΣ, ΥΣΤΕΡΑ Η ΑΣΠΙΣ ΚΑΠΙΤΑΛ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!! ΔΕ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ.

    ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΑΥΤΟ?
    ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΠΑΙΞΑΝ ΕΜΕΙΣ ΧΑΣΑΜΕ.
    ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ,ΟΣΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ.
    ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΥΡΛΙΑΧΤΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΕΔΩ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ, ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ.
    ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΝΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ ΟΡΓΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ, ΝΑ ΜΑΣ ΜΕΤΡΗΣΟΥΝ.

    ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ...ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ..
    ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ.

    Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.ΕΙΔΑΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΟΝ..
    ΤΩΡΑ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΜΠΑΝΚ...
    ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΕΤΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ..ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ.
    ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΩΝ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΑΠΡΕΠΕΙΕΣ KATA THΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΥΡΙΑΣ ΣΙΔΕΡΗ ΣΤΟ SITE ΟΤΙ ΑΝ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΙ ΘΑ ΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΜΕΣΩ GOOGLE.

    ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΤΟΠΙΣΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. http://prezatv.blogspot.com/2011/12/blog-post_9048.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. ΨΑΓΜΕΝΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ19 Δεκεμβρίου 2011 στις 10:49 π.μ.

    ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΛΥΣΗ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΥΝ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ

    1. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΡΚΕΤΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΟΓΚΟΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΨΩΜΙΑΔΗ, ΣΥΝΕΡΓΩΝ, ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΛΠ
    2. ΥΠΑΡΧΕΙ (?) ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
    3. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΜΠΕΙΡΑ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
    4. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

    Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ. ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΑΓΩΜΑΡΕΣ, ΕΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ, ΛΟΙΠΟΙ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΕΣ, ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΜΙΚΡΟΜΕΤΟΧΟΙ, ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΜΟΙΒΗ ΓΙΑ ΕΞΩΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΜΕ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΘΕΤΟΥΜΕ (ΚΡΑΤΟΣ, ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΛΠ) ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΟΥΣ

    ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΛΙΑ.

    ΚΥΡΙΟΙ, ΛΕΜΕ ΤΟ ΚΑΙ ΤΟ. ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΚΑΛΥΠΤΕΤΕ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΤΕ.
    ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΔΩΡΟΔΟΚΙΕΣ, ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΑΠΑΤΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΑΛΛΑ ΒΑΡΙΑ ΕΝΟΧΗ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΟΠΩΣ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ.

    ΠΡΟΕΔΡΕ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. http://www.insurancedaily.gr/blog/?p=3944

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΑΔΕΛΦΙΑ- ΘΥΜΑΤΑ -ΚΟΡΟΙΔΑ

    ΤΙ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟ 2008 ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΖΟΤΑΝ Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ

    ΕΠΙΣΗΜΑ Η ΕΝΩΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΛΕΓΕ "ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΝΑ ΑΠΟΤΙΜΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΤΗΣΕΩΣ" ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΒΥΘΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ!
    ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 2011 ΖΗΤΑΝΕ ΕΙΔΙΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΒΥΘΙΣΤΟΥΝΕ ΑΥΤΕΣ

    ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ (ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΝ ΓΡΑΨΑΝΕ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΚΟΥΦΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ

    Προτείνουμε να οριστεί μεταβατική διάταξη, για υπολογισμό τιμών των μετοχών και ομολόγων, για το περιθώριο φερεγγυότητας και την ασφαλιστική τοποθέτηση ως αυτές είχαν την 31η Δεκεμβρίου του 2007, για σκοπούς μέτρησης των στοιχείων. Όχι να δημιουργήσουν περιποιημένους ισολογισμούς, αλλά όταν η ΕΠΕΙΑ θα υπολογίσει τα στοιχεία, που απαρτίζουν το περιθώριο φερεγγυότητας, να λάβει ως τιμές αυτές της 31ης Δεκεμβρίου του 2007. Γιατί αυτή τη στιγμή ακόμα και τα καλύτερα ελληνικά αλλά και ξένα blue chips, ακόμα και τα ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου διαπραγματεύονται πάρα πολύ χαμηλά. Αυτό δεν είναι κάτι το οποίο ορίζει τη φερεγγυότητα της εταιρείας σε χρόνο-μηδέν, διότι τα αποθέματα των εταιρειών έχουν μια συγκεκριμένη διάρκεια. Το ιστορικό έχει δείξει ότι από κορυφή σε κορυφή χρηματιστηριακού κύκλου ή από κατώτατο σημείο σε κατώτατο έχουμε μια επταετή διάρκεια. Άρα, όλοι αναμένουμε και ευελπιστούμε -ειδάλλως δε θα υπάρχει ούτε ελληνική οικονομία ούτε καμιά άλλη οικονομία- ότι εντός των επόμενων 2-3 ετών θα έχουν ομαλοποιηθεί οι αγορές.

    ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ
    Άρα, όλοι αναμένουμε και ευελπιστούμε -ειδάλλως δε θα υπάρχει ούτε ελληνική οικονομία ούτε καμιά άλλη οικονομία- ότι εντός των επόμενων 2-3 ετών θα έχουν ομαλοποιηθεί οι αγορές.

    ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΖΟΥΦΙΑ ΛΟΓΙΑ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ. ΕΚΑΤΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΕΡΡΙΨΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. ΑΝΑΡΤΗΣΗ 10.49!

    ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΝΑΖΩ!
    ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΓΙΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΒΙΩΣΙΜΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΤΕΛΙΚΑ.
    ΚΑΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΤΗ ΔΙΑΙΩΝΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΣ ΣΚΟΠΙΜΩΣ.
    ΑΠΛΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ..ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ!

    ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΛΕΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Οποιος έχει τις γνώσεις,παρακαλώ ας βοηθήσει όλους εμάς τα θύματα.
    Δούλευα μια ζωή από τα ξημερώματα ως καθαρίστρια να μεγαλώσω τρία παιδιά.Οι κόποι μιας ζωής στερημένης πήγαν χαμένοι.
    Τώρα δεν καταλαβαίνω τίποτα απο όσα γίνονται.
    Σκέφτομαι ότι η γυναίκα του Ψωμιάδη και τα παιδιά του πως μπορούν και κυκλοφορούν με τα πολυτελή τους αυτοκίνητα,μενουν στις πανάκριβες βίλες τους όταν ξέρουν οτι ο σύζυγος και πατέρας τους έκλεψε τον ιδρώτα απλών καθημερινών ανθρώπων;
    Αλλά την ίδια ευθύνη έχουν και οι πολιτικοί που βιάζουν την ψυχή μας με τους χειρισμούς σε Proton kaι Aspis bank.
    Tην κατάρα μου να έχουν όλοι όσοι κατέστρεψαν το μέλλον των παιδιών μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Ναυτεμπορικη
    ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Τ.Ε. : ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΛΛΩΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ

    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

    Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2011

    Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο Ελλάδος Α.Τ.Ε. ενημερώνει το επενδυτικό κοινό, τους μετόχους του και κάθε ενδιαφερόμενο, ότι συμμετείχε στη διαγωνιστική διαδικασία, υποβάλλοντας προσφορά, «για την εύρεση αναδόχου των καταθέσεων και των εργασιών της Τ Bank A.T.E.», που διενήργησε η Τράπεζα της Ελλάδος, σύμφωνα με το άρθρο 63Δ, του ν. 3601/2007 ως ισχύει, καθώς έκρινε αναγκαία την υπαγωγή της Τ Bank A.T.E. στα μέτρα εξυγίανσης που προβλέπει ο ν. 3601/2007.Ως αποτέλεσμα της ανωτέρω διαδικασίας, η οποία ολοκληρώθηκε την 17η Δεκεμβρίου 2011, το σύνολο των καταθέσεων, οι συμβάσεις εργασίας και τα στοιχεία ενεργητικού (χαρτοφυλάκια δανείων και τίτλων), εκτός ορισμένων συγκεκριμένων υποχρεώσεων, μεταφέρονται στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, το οποίο εφεξής αναλαμβάνει την απρόσκοπτη συνέχιση των εργασιών της T Bank Α.Τ.Ε., διασφαλίζοντας το σύνολο των καταθέσεών της.Το σύνολο των μεταβιβαζόμενων στοιχείων του ενεργητικού, έχει αποτιμηθεί σε εύλογες αξίες και η οποιαδήποτε αρνητική διαφορά με τα μεταβιβαζόμενα στοιχεία του παθητικού, θα καλυφθεί από το ΤΕΚΕ. Συνεπώς από την εν λόγω μεταβίβαση δεν θα προκύψει κόστος για τους μετόχους του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Από το σύνολο των μεταβιβαζόμενων στοιχείων δεν μεταβιβάζονται υποχρεώσεις και δικαιώματα της T Bank Α.Τ.Ε. έναντι των μετόχων της, με εξαίρεση τυχόν υποχρεώσεις της για τυχόν καταβολή μη παραγραφέντων μερισμάτων, υποχρεώσεις και δικαιώματα από δάνεια χαμηλής εξασφάλισης και υβριδικούς τίτλους, συμμετοχές της T Bank Α.Τ.Ε. στις θυγατρικές εταιρείες Aspis Jersey PLC και Aspis Finance PIC, οι συμβατικές σχέσεις της T Bank Α.Τ.Ε. με τις εταιρείες Aspis Capital Α.E. Συμμετοχών, Ασπις Πρόνοια Α.Ε.Α.Ζ., Ασπίς Όμιλος Εταιρειών Α.Ε., Commercial Value Α.Α.Ε. και οι συμβατικές σχέσεις της T Bank Α.Τ.Ε. με τρίτα πρόσωπα που συνδέονται με ασφαλιστικές και επενδυτικές υπηρεσίες που παρείχαν αυτές οι εταιρείες, όλες οι αξιώσεις και υποχρεώσεις αποζημίωσης από οποιανδήποτε αιτία και οι αναβαλλόμενες φορολογικές απαιτήσεις.Η ανωτέρω διαδικασία ολοκληρώθηκε και είναι οριστική, κατόπιν μελέτης της προσωρινής αξιολόγησης των προς μεταβίβαση στοιχείων ισολογισμού της Τ Βank Α.Τ.Ε., της παροχής όλων των αναγκαίων εγκρίσεων από τη διοίκηση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και της αποδοχής της σχετικής προσφοράς του από την Τράπεζα της Ελλάδος, σύμφωνα δηλαδή με τις διαδικασίες του ν. 4021/2011, ο οποίος τροποποίησε τον ν. 3601/2007.Το σύνολο των καταστημάτων του δικτύου της Τ Βank Α.Τ.Ε. εντάσσεται στο δίκτυο των καταστημάτων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και θα λειτουργεί κανονικά από τη Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2011, με το σύνολο του υφιστάμενου προσωπικού του, υπό τη διοίκηση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.Η εξέλιξη αυτή αναμένεται να αποφέρει σημαντικά οφέλη στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, καθώς οι αποκτηθείσες εργασίες της T Bank Α.Τ.Ε. είναι συμπληρωματικές αυτών του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και συνεπώς ενισχύουν περαιτέρω τη στρατηγική ανάπτυξής του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Σώθηκαν οι καταθέτες Τ/Bank έχασαν οι πελάτες της Commercial Value;
    Συντάκτης / NextDeal
    Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2011 13:32
    Tweet it
    Κάντε τον εαυτό σας evergreening*, λέει ο Δημήτρης Μπάτρης
    Ελέγχουν οι ασφαλιστικές εταιρείες αν είναι γνήσια τα κρύσταλλα που βάζουν στα τρακαρισμένα;
    Η αγάπη ουδέποτε εκπίπτει. Εις Μνημόσυνο Γ. Καλού (ALICO)-Κ. Καλύβα (Εθνική)
    Ο Φίλιππος Μωράκης υπερέχει

    Η μεταβίβαση στο ΤΤ του υγιούς κομματιού της Τ-Bank προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στους χιλιάδες πελάτες της Commercial Value και Ομίλου ΑΣΠΙΣ που είχαν ποσοστά στην ASPIS BANK (T/Bank) 34% η CV και 5% η ΑΣΠΙΣ βλέποντας να παραχωρούνται περιουσιακά στοιχεία τους για να σωθούν τρίτοι καταθέτες και μέτοχοι.
    Το θέμα ξεκινά από το 2009 όταν γίνονταν συζητήσεις για πώληση της ASPIS BANK στον όμιλο Ρέστη ή αλλού στην Τράπεζα Αττικής τότε που η μετοχή γραφότανε στα βιβλία της Commercial στα 2,70 ευρώ αργότερα στο κλείσιμο στο 1 ευρώ και έφτασε σήμερα μηδέν ευρώ! Διάφορες απόψεις τότε έλεγαν ότι το θέμα «σκαλώνει» στην Τράπεζα που έχει ευθύνες, στην ΕΠΕΙΑ και την Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος επί προεδρίας Φ. Μπράβου που με διάφορες εισηγήσεις τους άφησαν να χαθεί η ευκαιρία πώλησης που θα ικανοποιούσε διάφορα κενά και απαιτήσεις Ομίλου ΑΣΠΙΣ…
    Σήμερα δεν είδαμε καμία αντίδραση ούτε από την Ένωση ούτε από συλλόγους ούτε από ενώσεις καταναλωτών ούτε από το Συνήγορο του Ασφαλιστή ούτε από τη Γραμματεία Καταναλωτή. Δηλαδή δεν έχουν δικαιώματα οι πελάτες C.V.;
    Δεν έχουν αξία τα υπ/τα της ΑΣΠΙΣ ΒΑΝΚ (Τ/ΒΑΝΚ) οι άνθρωποι, ο εξοπλισμός, οι καταθέσεις κλπ;
    Πώς μεταβιβάζονται χωρίς αποζημίωση στις εταιρείες Ομίλου ΑΣΠΙΣ κύριε Βλαχογιάννη και κ. Βογιατζή; Έχει δίκιο ο Αλέξης Παπαχελάς που έγραφε χθες στην «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» για την τύχη των Ελληνικών Τραπεζών και το αυριανό δίλημμα «ποιος θα διοικεί τις τράπεζες με ποια κριτήρια, με ποια μέθοδο;» «θα δώσουμε στο πολιτικό σύστημα που χρεωκόπησε τη χώρα και τα κόμματα «επιχειρήσεις» ΠΑΣΟΚ-ΝΔ;
    Ποιοι είναι αυτοί που «φρενάρουν» την ανάπτυξη; Και η Τράπεζα Πειραιώς είχε ενδιαφερθεί τότε με την PROTON για συνεργασία στο Bancassurance που θα άλλαζε πολλά. Τότε είχαμε πληροφορίες πιο πολλές –άσχετες σήμερα- μετά από μια συνάντηση για συνεργασία με παρόντες τον Παύλο Ψωμιάδη, Θεόδωρο Πανταλάκη, Δημήτρη Βιδάλη, Τρ. Λυσιμάχου…
    Περιμένουμε κάποτε και μια θετική απόφαση της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος για υπεράσπιση των συμφερόντων των εταιρειών και πελατών τους. Άλλο εταιρείες, άλλο πρόσωπα, άλλο ασφαλιστικός θεσμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟ
    ΔΕΥΤΈΡΑ, 19 ΔΕΚΕΜΒΡΊΟΥ 2011
    Η ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΒΑΝΚ ΣΕ ΑΝΤΙΔΙΑΣΤΟΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ
    Η παρακάτω επιστολή στάλθηκε σε όλα τα ΜΜΕ και στο πολιτικό προσωπικό. Άμεσα θα μεταφραστεί και θα σταλεί στο IMF, στο κόμμα των Γερμανών Χριστιανοδημοκρατών της Άνγκελα Μέρκελ CDU, στον Michel Barnier και στην τρόικα.
    Με αυξημένα αντανακλαστικά και επιλεγμένο timing η Τράπεζα της Ελλάδος διέσωσε την Τ-BANK (πρώην ΑΣΠΙΣ BANK) από την κατάρρευση. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι καταθέσεις, το προσωπικό και οι τραπεζικές εργασίες μεταφέρονται αυτούσια στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.


    Η κίνηση αυτή αποτελεί αυτονόητα την μόνη λύση η οποία διασώζει τον μόχθο των καταθετών, οι οποίοι δεν έχουν με κανέναν τρόπο εμπλακεί στην κακή διοικητική λειτουργία της τράπεζας, που οδήγησε τα πράγματα στο αδιέξοδο και στην ουσιαστική χρεοκοπία.
    Τα χιλιάδες μέλη του Συλλόγου μας όμως αναρωτιούνται γιατί τα αντανακλαστικά των κυβερνώντων παραμένουν σε πλήρη αδράνεια εδώ και 27 μήνες για ένα ζήτημα το οποίο και απλούστερο ήταν και αν λυνόταν έγκαιρα δεν θα απέφερε κανένα απολύτως δημοσιονομικό κόστος.

    Τα ερωτήματα και τα γιατί είναι αμείλικτα:
    Για πιο λόγο επί 27 μήνες οι ασφαλισμένοι των ανακληθεισών εταιρειών δεν έχουν πρόσβαση στα χρήματά τους και στις πολυτιμότατες ασφαλιστικές τους παροχές.
    Γιατί αυτοί οι άνθρωποι θεωρούνται πολίτες δεύτερης κατηγορίας;
    Μήπως δεν πλήρωναν τις ασφαλιστικές τους υποχρεώσεις προσηκόντως και ανελλιπώς;
    Μήπως έκλεψαν τα χρήματα;
    Μήπως έκαναν άλλες παρανομίες;
    Μήπως οι πελάτες των τραπεζών απολαμβάνουν άλλα προνόμια;
    Μήπως οι ασφαλιστικές εταιρείες δεν εποπτεύονται με τον ίδιο μηχανισμό που εποπτεύονται και οι τράπεζες;
    Μήπως οι ασφαλιστικές εταιρείες δεν αποτελούν κι αυτές έναν από τους πυλώνες του χρηματοοικονομικού συστήματος;
    Μήπως δεν έχει καμία σημασία για την οικονομία αν καταστραφεί η ασφαλιστική συνείδηση των πολιτών;

    Δυστυχώς οι απαντήσεις έχουν στερέψει όπως και η λογική.
    Δυστυχώς το κόστος θα είναι πολλαπλάσιο για τον κρατικό προϋπολογισμό μέσω του οποίου θα εκταμιευτούν τεράστια ποσά για την αποζημίωση των παθόντων μετά την δικαίωσή τους από τα δικαστήρια.
    Δυστυχώς χαμένοι θα είναι και οι κερδισμένοι οι οποίοι όταν πάρουν πίσω τα δικά τους λεφτά, θα είναι πολύ αποκαμωμένοι για να πανηγυρίσουν, και πολύ αηδιασμένοι από μια χώρα που δεν εφαρμόζει το αυτονόητο και δεν σέβεται τα δικαιώματα των πολιτών της.

    Τέλος θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο μαζί με τις καταθέσεις των πελατών της Τ- BANK αναλαμβάνει και μια σημαντική εκκρεμότητα η οποία έχει να κάνει με την πλημμελή θεματοφυλακή των προϊόντων unit linked της πρώην ΑΣΠΙΣ BANK. Βάσει του Ν. 400/70 άρθρο 13γ παρ. θ, η τράπεζα ήταν υποχρεωμένη να ενημερώνει τουλάχιστον μια φορά το μήνα την αρμόδια Διεύθυνση του Υπουργείου Εμπορίου με τα περιουσιακά στοιχεία που διαθέτει η ασφαλιστική επιχείρηση για το μεταβλητό κεφάλαιο. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα υπάρχουν τεράστιες αποκλίσεις σε σχέση με τα ποσά τα οποία έπρεπε να υπάρχουν στο ενεργητικό των εν λόγω μεταβλητών κεφαλαίων.
    Οποιεσδήποτε παρατυπίες διαγνωστούν σχετικά με το εν λόγω ζήτημα θα θέσουν σε θέση υπόλογου την τράπεζα η οποία είχε την ευθύνη της θεματοφυλακής.
    Αναρτήθηκε από Σύλλογος Ζημιωθέντων από την ΑΣΠΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ!
    Ερώτηση-βόμβα του Αργύρη Ντινόπουλου για τον Γενικό Γραμματέα Καταναλωτή!
    http://nonews-news.blogspot.com/2011/12/blog-post_5623.html




    Από Γενικός Γραμματέας Καταναλωτή …. έπεσε ο ίδιος με τα μούτρα στην κατανάλωση (αλλά με τα λεφτά των …. ελλήνων φορολογουμένων !!!)
    Ερώτηση στην Βουλή του Αργύρη Ντινόπουλου για τα κατορθώματα του Γενικού Γραμματέα Καταναλωτή Δημήτρη Σπυράκου.
    Aντί να προστατεύει τους καταναλωτές ο Σπυράκος...
    εγκαταστάθηκε σαν αυτοκράτορας σε πολυτελές γραφείο στο πρώην Υπουργείο Εμπορίου.
    Για να αλλάξει την επίπλωση ( και για να το παίζει… υπέρ-υπουργός) ξόδεψε...
    χιλιάδες ευρώ.


    Βεβαίως όχι δικά του, αλλά των ελλήνων καταναλωτών-φορολογουμένων που πληρώνουν ΦΠΑ 23%


    Και το καλύτερο: προσέλαβε στην Γενική Γραμματεία Καταναλωτή τρείς δικηγόρους οι οποίοι δουλεύουν για λογαριασμό του … προσωπικού δικηγορικού γραφείου του ( στο οποίο προϊσταμένη είναι …η γυναίκα του)


    Για τα έργα και τις ημέρες του Σπυράκου διαβάστε την ερώτηση που υπέβαλε στην Βουλή ο βουλευτής Αργύρης Ντινόπουλος την οποία και επισυνάπτουμε.

    ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΨΑΞΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΜΑΣ.............................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ!!!!
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΜΠΑΝΚ
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ!!!

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΔΙΑΠΡΑΧΘΗΚΕ!!

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΘΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!

    Ο ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΑΚΟΜΑ ΓΕΛΑΕΙ..



    Σανίδα σωτηρίας για τους καταθέτες αλλά και τους 850 εργαζόμενους της TBank (πρώην Aspis) προσέφερε τελικά το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.

    Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο θα αναλάβει τη συνέχιση των εργασιών της TBank
    Η επιχείρηση διάσωσης, την οποία συντόνισε η Τράπεζα της Ελλάδος, ολοκληρώθηκε το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου. Το χρηματοδοτικό άνοιγμα των 600 εκατ. ευρώ που εμφανίζει η τράπεζα του προφυλακισμένου πλέον Π. Ψωμιάδη θα καλύψει το Ταμείο Εγγύησης Καταθέσεων, όπως ορίζει ο νόμος. Η όλη διαδικασία για τη σωτηρία τόσο των καταθετών όσο και των εργαζομένων της TBank κράτησε περίπου δύο μήνες, μετά την αποτυχημένη προσπάθεια να ενισχυθεί κεφαλαιακά.

    Ωστόσο για τα δάνεια (στεγαστικά στην πλειονότητά τους) της συγκεκριμένης τράπεζας, η διοίκηση της Τραπέζης της Ελλάδος διαπίστωσε ότι υπήρχε ενδιαφέρον από τον «ανταγωνισμό». Ετσι προκρίθηκε η συγκεκριμένη λύση της «μεταβίβασης» των στοιχείων αυτών του ενεργητικού και του παθητικού της TBank, αντί της διαδικασίας που εφαρμόστηκε στην περίπτωση της Proton Bank.

    Στην τράπεζα του Λ. Λαυρεντιάδη υπενθυμίζεται ότι χρειάστηκε να δημιουργηθεί η λεγόμενη «κακή τράπεζα», στην οποία μεταφέρθηκαν τα «θαλασσοδάνεια» και άλλες «επισφαλείς» απαιτήσεις της Proton.

    Στην περίπτωση της TBank εφαρμόστηκε η διαδικασία του άρθρου 63Δ του Ν. 3601/2007. (Στην Proton διενεργήθηκε η διαδικασία του άρθρου 63Ε του ίδιου νόμου.) Η διαδικασία αυτή προβλέπει τη διενέργεια διαγωνισμού για την εξεύρεση αναδόχου των καταθέσεων και των εργασιών της TBank.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, το σχετικό φάκελο είχαν ζητήσει, εκτός από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, η Εθνική, η Alpha-Eurobank και η Τράπεζα Πειραιώς. Ως αποτέλεσμα της διαδικασίας αυτής το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο θα αναλάβει τη συνέχιση των εργασιών της TBank, ενώ, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Τραπέζης της Ελλάδος, η διαφορά της αξίας μεταξύ των μεταφερόμενων στοιχείων του ενεργητικού και παθητικού (σ.σ. η οποία υπολογίζεται σε 500 με 600 εκατ. ευρώ) θα καλυφθεί από το Ταμείο Εγγύησης Καταθέσεων.

    Ειδική εκκαθάριση

    Η άδεια λειτουργίας της TBank ανακλήθηκε και η τράπεζα θα τεθεί σε ειδική εκκαθάριση από τον Ι. Γαλανόπουλο, ο οποίος ορίστηκε ειδικός εκκαθαριστής. Οι καταθέσεις της TBank, οι οποίες διασφαλίζονται πλήρως πλέον από το ΤΤ, ανέρχονται σε περίπου 1,1 δισ. ευρώ, ενώ τα δάνεια της τράπεζας αγγίζουν τα 2 δισ. ευρώ. *

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Σε ερώτηση σε τηλεοπτικό πάνελ όπου παρευρισκοταν ο Παγκαλος γιατί δεν διασώθηκε η Ασπίς Πρόνοια όπως και η Προτον Μπανκ ο Παγκαλος απάντησε οτι αυτό συνέβη γιατί όταν έγινε το Πασοκ κυβέρνηση η Ασπίς ήταν ήδη χρεωκοπημένη. Αυτά κύριοι.....για να ξέρετε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Φιλ. Σαχινίδης: «Έχουμε πέσει έξω στα μακροοικονομικά μεγέθη»
    Δήλωσε αδυναμία να εκτιμήσει το ύψος του ελλείμματος του 2011
    ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: πριν 20'
    Φιλ. Σαχινίδης: «Έχουμε πέσει έξω στα μακροοικονομικά μεγέθη»
    «Η κυβέρνηση έπεσε έξω στα μακρο-οικονομικά μεγέθη» ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών κ. Φ. Σαχινίδης


    Την παραδοχή ότι σε βασικά ζητήματα που αφορούν στην πορεία των μακροοικονομικών μεγεθών - όπως οι δείκτες της ύφεσης, οι οποίοι ξεπέρασαν στο διπλάσιο τις εκτιμήσεις- «η κυβέρνηση έχει πέσει έξω», έκανε στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών κ. Φ. Σαχινίδης. Πάντως διευκρίνισε ότι «η αποτυχία αυτή είναι μια αποτυχία όλων όσοι επιχείρησαν να κάνουν μια πρόβλεψη σε ένα τόσο ρευστό οικονομικό περιβάλλον», συμπεριλαμβάνοντας έτσι στο «κάδρο» των ευθυνών και τους πιστωτές, οι οποίοι σχεδίασαν το μνημόνιο και τα μέτρα που απορρέουν από αυτό.

    Παράλληλα δήλωσε αδυναμία να εκτιμήσει το ύψος του ελλείμματος για το 2011 λέγοντας ότι «είναι πάρα πολύ δύσκολο να σας δώσω μια εκτίμηση για το πού θα διαμορφωθεί το έλλειμμα της γενικής κυβέρνησης για το 2011», ενώ δεν απέκλεισε την προοπτική να αναζητηθεί επιπλέον οικονομική στήριξη από τους δανειστές προκειμένου να πάμε σε μια πιο ήπια δημοσιονομική προσαρμογή.

    Με αφορμή ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δ. Παπαδημούλη για την υστέρηση των δημοσίων εσόδων, ο κ. Σαχινίδης κληθείς να απαντήσει αν μπορεί να δεσμευθεί ότι δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα εντός του 2012, αρκέστηκε να πει ότι η κυβέρνηση θα τηρήσει όλες τις δεσμεύσεις της αλλά με κοινωνική ευαισθησία, ενώ επανέλαβε πως «πρώτος στόχος είναι να τηρηθούν κατά γράμμα οι δεσμεύσεις που έχουμε προς τους δανειστές μας», όπως έχει επανειλημμένως ο πρωθυπουργός κ. Λ. Παπαδήμου

    Newsroom
    Φιλ. Σαχινίδης: «Έχουμε πέσει έξω στα μακροοικονομικά μεγέθη» [πριν 23']
    Τα «πόθεν έσχες» των πολιτικών στο Διαδίκτυο [πριν 24']


    Ο ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ...ΤΩΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΩΝ
    ΕΚΑΝΕ ΣΟΒΑΡΗ ΔΗΛΩΣΗ!!!
    ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΜΕΣΑ?????
    ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΦΕΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙΣ!!!
    ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. διαβαζοντας παραπανω το δημοσιευμα της ελευθεροτυπιας για την ασπις μπανκ και το τ.τ

    διαπιστωσα ποσο ασχετοι,αποτυχημενοι και ζωα ειναι..
    αφου με την αντιστοιχη κινηση,τωρα θα ζουσαμε σε αλλον κοσμο,εξω απο εφιαλτες και δραματα..

    τοσο ηλιθιοι..τοσο ζωα.

    μια κινηση την επομενη μερα.ανωδυνα και αναιμακτα..
    και ας μετεθεταν ενα δυο χρονια τις αποζημιωσεις.
    οι ασφαλιστικες εταιριες θα εχαιραν εκτιμησης,ο κοσμος θα ειχε εμπιστοσυνη να κανει συνταξιοδοτικα προγραμματα και αλλες τοποθετησεις μακροχρονες με την ανασφαλεια που υπαρχει με την δημοσια ασφαλιση..

    τοσο ηλιθιοι..τοσο εγκληματιες...

    ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.
    ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.
    ΑΣ ΠΙΕΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ.
    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ,ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ..ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ.

    ΚΟΛΛΗΣΑΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ..
    ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΕΜΕ..
    ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕ ΦΩΝΑΞΑΜΕ ΟΣΟ ΠΡΕΠΕΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος
    Ξενοφώντος 10, 105 57 Αθήνα

    Τηλ.Κέντρο: 210 3334 100 - Fax: 210 3334 149 e-mail: info@eaee.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. ) ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ - ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ
    Πλ. Κάνιγγος 20 - 101 81 Αθήνα, τηλ.: 210 3816 241-4 - fax: 210 3842 642
    Web : www.ypan.gr

    ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟΝ κ. ΣΕΛΕΚΟ, ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ.
    ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

    ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΜΕ ΣΕ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.
    ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ. ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ..
    ΑΠΛΩΣ ΤΙΣ ΠΑΠΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ.
    ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΕΤΣΙ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ, ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ.ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ,ΟΙ ΑΝΑΛΗΓΤΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Έντυπη Έκδοση Ελευθεροτυπία, Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

    Καταγγέλλουν διακριτική μεταχείριση οι ζημιωθέντες της «Ασπίς»
    Οι αρμόδιες κρατικές αρχές δεν επέδειξαν τα ίδια αυξημένα αντανακλαστικά στην περίπτωση των ασφαλισμένων των ανακληθεισών εταιρειών του Ομίλου Ασπίς Πρόνοια και των καταθετών της Τ-Bank (πρώην Ασπίς Τράπεζα), αναφέρει ο σύλλογος ζημιωθέντων από την Ασπίς Πρόνοια σε ανακοίνωσή του.

    «Τα χιλιάδες μέλη του Συλλόγου μας, όμως, αναρωτιούνται γιατί τα αντανακλαστικά των κυβερνώντων παραμένουν σε πλήρη αδράνεια εδώ και 27 μήνες για ένα ζήτημα το οποίο και απλούστερο ήταν και αν λυνόταν έγκαιρα δεν θα απέφερε κανένα απολύτως δημοσιονομικό κόστος», τονίζει.

    Πάντως, ο σύλλογος επισημαίνει ότι «το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο μαζί με τις καταθέσεις των πελατών της Τ-ΒΑΝΚ αναλαμβάνει και μια σημαντική εκκρεμότητα η οποία έχει να κάνει με την πλημμελή θεματοφυλακή των προϊόντων unit linked της πρώην Ασπίς Bank».

    Ο σύλλογος αναφέρει ότι η «τράπεζα ήταν υποχρεωμένη να ενημερώνει τουλάχιστον μία φορά το μήνα την αρμόδια διεύθυνση του υπουργείου Εμπορίου για τα περιουσιακά στοιχεία που διαθέτει η ασφαλιστική επιχείρηση για το μεταβλητό κεφάλαιο», επικαλούμενος τον Ν. 400/70.

    Ο ίδιος επισημαίνει ότι υπάρχουν «τεράστιες αποκλίσεις» σε σχέση με τα ποσά που έπρεπε να υπάρχουν στο ενεργητικό των εν λόγω αμοιβαίων κεφαλαίων.

    ΔΗΜ.ΚΟΝΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. ΨΑΓΜΕΝΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ20 Δεκεμβρίου 2011 στις 8:27 μ.μ.

    ΚΑΝΙΕΣ ΛΑΘΟΣ ΦΙΛΑΡΑΚΟ.
    ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ 3-4% ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΟΥ ΤΑΧ. ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟΥ ΜΕ ΤΗ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ ΑΝΟΔΟΥ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ (ΕΥΚΟΛΙΑ ΑΝΑΔΟΧΗΣ Ή ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ) ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΞΙΑ ΤΗΣ T BANK ΣΤΟ Τ.Τ. ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΕ ΕΜΑΣ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ.

    ΜΗ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΤΡΙΠΑΚΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ.
    ΜΑΣ ΞΕΚΟΚΚΑΛΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. ΑΓΑΠΗΤΕ ΨΑΓΜΕΝΕ ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΧΑΘΗΚΑΝ. ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ. ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΙΣ!!

    http://www.bankingnews.gr/ΤΡΑΠΕΖΕΣ-ΧΑ/item/31742-αν-η-ττε-δεν-διέσωζε-την-tbank-442-εκατ-καταθέσεις-πελατείας-θα-κινδύνευαν-καθώς-δεν-τις-κάλυπτε-ούτε-το-τεκε-το-οποίο-θα-συμμετάσχει-εισφέροντας-700383-εκατ-ευρώ-–-τι-απορροφά-το-ττ-και-τι-εκκαθαρίζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. ΨΑΓΜΕΝΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ21 Δεκεμβρίου 2011 στις 10:40 π.μ.

    ΑΚΟΥΤΕ ΜΑΓΚΕΣ ΠΩΣ ΣΤΗΝΕΙ ΤΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ Ο ΠΑΥΛΑΡΑΣ ΜΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΦΗ

    Ο ΧΡΙΣΤΟΦΗ ΔΗΛΩΝΕΙ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΣΤΙΣ ΚΥΠΡΙΑΚΕΣ ΑΡΧΕΣ. ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ
    1. ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΤΗ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ
    2. ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ, ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΑΙΤΗΣΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΛΕΜΕΣΣΟΥ, ΔΗΛΩΝΕΙ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΑΓΓΛΙΑΣ Η ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΔΙΑΡΚΕΙ ΜΟΛΙΣ 12 ΜΗΝΕΣ ΕΝΑ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗ ΚΥΠΡΟ ΠΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ!

    Ο ΠΑΥΛΑΡΑΣ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΣΚΑΡΦΙΖΕΤΑΙ

    ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΒΓΑΛΟΥΝ ΣΕ ΠΤΩΧΕΥΣΗ. ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΑ ΜΠΛΟΚΑΚΙ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΚΑΡΑΤΖΑ (ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΑ ΦΥΛΛΑ, ΟΧΙ ΤΣΙΓΚΟΥΝΙΕΣ ΕΕΕΕ???) ΚΑΙ ΚΟΒΕΙ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΣΕ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΣΦΡΑΓΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ.
    ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΜΕ ΑΝΤΕΓΓΡΑΦΑ Ή ΑΠΟΔΕΞΕΙΣ ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ. ΑΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ Η ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΣΑΝ ΠΙΣΤΩΤΕΣ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕΡΙΔΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ (ΣΥΝΕΤΑΡΟΙ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ)
    ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΓΛΥΚΟ. Η ΠΕΡΙΟΣΙΑ ΕΚΠΟΙΕΙΤΑΙ (ΑΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ) ΜΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΑΞΙΑ. ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΚΟΠΤΕΙ ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ ΤΙΜΗΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ, ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΝΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΑΓΟΝΟΙ! ΑΡΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΑΝΑΠΟΔΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ.
    ΟΤΑΝ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΤΥΛΙΣΤΕΙ ΤΟΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΧΨΩ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΚΟΨΟΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΥΛΑΡΑ.... ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΑΡΑ ΠΑΛΙ Ο ΠΑΥΛΑΡΑΣ.

    ΤΕΛΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΔΑΝΕΙΖΟΜΑΙ-ΒΟΥΤΑΩ,ΥΠΕΞΑΙΡΩ ΕΞΑΠΑΤΩ (ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΡΗΜΑ) ΟΣΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 15 ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΤΟ ΕΝΑ ΔΕΚΑΤΟ (ΚΑΙ ΑΝ....)

    ΠΑΥΛΑΡΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ....

    Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΑΝΙΗΛ ΠΑΥΛΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗΣ Η ΚΥΡΙΑ ΜΑΡΙΑ ΨΩΜΙΑΔΗ-ΤΣΙΡΙΚΟΥ ΣΥΖΥΓΟΣ ΠΑΥΛΟΥ Η ΚΥΡΙΑ ΟΛΓΑ ΠΑΥΛΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΑΝΙΗΛ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ

    ΑΠΑΤΗ, ΞΕΠΛΥΜΑ, ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ, ΔΟΛΙΑ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ, ΑΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΣΕ ΦΟΝΟ (ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΕΘΑΝΑΝ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ) ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. ΨΑΓΜΕΝΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ21 Δεκεμβρίου 2011 στις 10:47 π.μ.

    "ΑΓΑΠΗΤΕ ΨΑΓΜΕΝΕ ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΧΑΘΗΚΑΝ. ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ. ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΙΣ!!"

    ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΑΥΤΟ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΧΑΘΗΚΑΝ.... ΟΧΙ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ Η ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ. ΟΙ ΣΚΕΛΕΤΟΙ ΘΑ ΜΠΑΙΝΑΝΕ ΣΤΟΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟΥ.

    ΤΩΡΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΠΑΝΕ ΤΖΑΜΠΑ ΣΤΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΗΣ Τ-ΒΑΝΚ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ

    ΔΙΑΒΑΖΕ ΚΑΛΑ ΠΡΙΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΦΙΛΑΡΑΚΟ, ΚΥΡΙΩΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ.
    ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΑΠΟΘΕΤΙΚΗ ΜΑΣ ΖΗΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΟΙ ΕΚΚΘΑΡΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. ΨΑΓΜΕΝΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ21 Δεκεμβρίου 2011 στις 10:53 π.μ.

    ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΓΡΑΦΕΙ

    "Η ΤτΕ από τους ελέγχους που πραγματοποιούσε διαπίστωσε ότι η Tbank χρειαζόταν 187 εκατ ευρώ νέα κεφάλαια. Με δεδομένη την απροθυμία του ΤΤ να απορροφήσει την Tbank αλλά και των σοβαρότατων κινδύνων να μην είναι σε θέση η τράπεζα να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της προς τους καταθέτες αποφασίστηκε η λύση της μεταφοράς μεγάλου μέρους στοιχείων ενεργητικού στο ΤΤ ενώ ένα μέρος των στοιχείων ενεργητικού μεταφέρθηκε σε διαδικασία εκκαθάρισης. "

    ΚΡΑΤΑ ΤΗ ΛΕΞΗ ΑΠΡΟΘΥΜΙΑ! ΑΦΟΥ ΑΡΧΙΚΑ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ, Η ΑΠΡΟΘΥΜΙΑ ΠΩΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΞΑΦΝΙΚΑ;;;

    ΜΕ ΤΗ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΣΩΖΟΝΤΑΝ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ; ΘΑ ΣΩΖΟΝΤΑΝ. ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΟΛΕΥΟΤΑΝ; Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΝΤ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΟ Τ.Τ. ΣΤΟΥΣ ΓΑΛΛΟΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΛΟΠΡΟΙΚΙΣΜΕΝΟ! ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΒΑΡΗ

    ΤΟ ΠΑΣΟΚΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΞΕΓΡΑΨΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. ΨΑΓΜΕΝΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ21 Δεκεμβρίου 2011 στις 10:59 π.μ.

    Ποια στοιχεία δεν μεταβιβάζονται

    Οι μέτοχοι για να ειπωθεί απλά και ξεκάθαρα χάνουν τα χρήματα τους καθώς η παλαιά Tbank μπαίνει σε καθεστώς εκκαθάρισης.
    .....................
    Στο καθεστώς της εκκαθάρισης περιλαμβάνονται όλες οι συμβατικές σχέσεις με τις εταιρίες Aspis καθώς και όλες αξιώσεις ή υποχρεώσεις αποζημίωσης οποιουδήποτε προς την Tbank.


    ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΝΕ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΥΓΑΜΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΜΠΑΝΚ ΓΙΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ-ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ!

    ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΠΡΟΕΞΟΦΛΗΣΕΙ ΤΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ!!!!!!!!!!!

    ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΡΓΟΣ ΣΤΗ ΔΟΛΙΑ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ!

    ΤΕΡΜΑ! ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΧΕΛΑΚΗΣ ΤΟ 2004

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
    ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ
    ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΟΝΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΟΡΓΗ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ
    ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ
    ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΙΝΟΙΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΦΑΝΗΚΑΝ
    ΕΙΜΑΣΤΑΝ 90 ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
    ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ
    ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ
    ΠΕΝΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΑΣΤΕ
    ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΕΧΘΕΙ ΤΙΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΑ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΣΟΙ ΕΙΧΑΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΜΕΤΟΧΕΣ
    ΣΗΜΕΡΑ ΤΙ ΕΧΟΥΝ
    ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ
    ΒΕΒΑΙΑ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ
    ΤΑ ΚΑ.Κ.ΛΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. να ειμαστε καλά σε καμμιά εικοσαριά χρόνια να το δούμε σενάριο σε ταινία ολο αυτό που περιγράφεις γιατι απο λεφτα θα πάρουμε αυτά που περιγράφει ο παρα πάνω φίλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Λέτε, γράφετε και ξαναγράφετε.... Αποτέλεσμα μηδέν. Ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του. Κοινώς ότι κατεβαίνει στο κεφάλι. Την μια ο Μπάρκας, την άλλη ο ψαγμένος ασφαλισμένος, όλοι ειδικοί και γνώστες του θέματος. Που ήταν την περασμένη Τετάρτη; Γιατί κανένας δεν εμφανίστηκε να μιλήσει και να καταθέσει επώνυμα όλα αυτά που λέει; Μπορεί κανείς έτσι να σας πάρει και να μας πάρει στα σοβαρά; Γιαυτό εδώ και 1 ½ χρόνο μας έχουν στην σφαλιάρα.... Ανέστης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. κυβέρνησης αυτή η συνταγή», τόνισε ο κ. Τσίπρας.
    Σημείωσε ακόμη ότι η κυβέρνηση Παπαδήμου είναι μνημονιακή και σκοπό έχει να επιβάλει τους όρους που θέτουν οι δανειστές μας. Ο πρόεδρoς της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε επίσης ότι ένας από τους τρόπους μακροημέρευσής της είναι οι διαδικασίες διαδοχής στο ΠΑΣΟΚ προσθέτοντας πάντως ότι τον ελληνικό λαό δεν τον αφορούν όλα αυτά.
    LINK ΧΟΡΗΓΩΝ


    Saxo Bank
    21 Χρηματιστήρια Μετοχών και Παραγώγων, 145 Ισοτιμίες, CFDs Ελληνικών Μετοχών Δωρεάν Δοκιμαστική Πλατφόρμα!
    Ads by Google

    Προσφορά στα Αεροπορικά Εισιτήρια σε Μοναδικές Τιμές. Βρες
    airfasttickets.gr/airtickets

    Ώμος τενοντίτιδα ώμου;
    www.sports-medicine.gr

    Συναλλαγές σε Χρυσό Συναλλαγες με Χρυσο με τη Plus500™.
    www.Plus500.gr

    Η καλύτερη τιμή χρυσού Στην υψηλότερη τιμή της αγοράς.
    www.attikh-enexyra.gr

    ΕΠΙΛΟΓΕΣ
    ΕΛΛΑΔΑ

    Η γκετοποίηση του κέντρου έκλεισε 19 ξενοδοχεία
    ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

    «Το άρθρο 99 παράγει απατεώνες»
    ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

    «Παγωμένη» η εορταστική αγορά
    ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

    Σε 5 δόσεις το τέλος ακινήτων
    ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

    Στην παγίδα των τεκμηρίων ένα εκατομμύριο φορολογούμενοι
    ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

    Μειωμένα κατά 30% τα έσοδα του ΟΑΕΔ
    ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

    Καθυστερεί το νομοσχέδιο για το θαλάσσιο τουρισμό
    ΕΛΛΑΔΑ

    Καταρρέει το κοινωνικό κράτος
    ΕΛΛΑΔΑ

    Αναδρομικά 6,6 εκατ. ευρώ στους λογαριασμούς των λιμενικών
    ΕΛΛΑΔΑ

    Προς παράταση της προθεσμίας για την τακτοποίηση των αυθαιρέτων
    ΕΙΔΗΣΕΙΣ | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ | ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ | ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ | ΑΓΟΡΕΣ | ΑΠΟΨΕΙΣ | ΣΤΗΛΕΣ | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ | ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ | LIFESTYLE | ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ |
    CLUB IMERISIA | ΒΟΗΘΕΙΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | ΌΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ |
    ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.


    Επικαιρότητα: Πολιτική, Κοινωνία, Οικονομία, Διεθνή, Πολιτισμός.
    Αρθρογραφία.
    Ένθετα, TV Εθνος, Χρήσιμα.
    Περισσότερα στο www.ethnos.gr

    Ειδησεογραφία: Οικονομία & Αγορές.
    Ελληνικές.imeriLifestyle, μόδ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Γνωριζει κανεις σε ποια φαση του νομου ειμαστε
    τελειωσαμε με Παντελιδη?
    Αρχισε η διαδικασια αναδοχης?
    το εγγυητικο,ποτε θα ειναι ετοιμο για να αρχισει να αποζημιωνει?
    Το θεμα ειναι[αν δεν θπαρξει αναδοχος] να περπατησει ο νομος,τουλαχιστον να αποζημιωθουμε στο 70% της διαφορας απο τη εκκαθαριση,αλλα πως θα παρουμε την διαφορα,αφου η εκκαθαριση θα τελειωσει προφανως,μετα την λειτουργια αποζημιωσης του εγγυητικου.οπως ουσιαστκο ειναι να παρει και το δανειο,απο τις τραπεζες.
    Αυτα τουλαχιστον περιγραφει ο Σαχιδονομος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. ΚΥΡΑ ΜΑΡΙΑ ΑΥΡΙΟ ΚΛΗΡΩΝΕΙ! ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ, ΜΕΤΑΞΎ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ, ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΙΙ ΤΟΥ Β΄ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΚΕΘΣΗΣ ΤΟΥ ΕΠΟΠΤΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ Κ. ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ ΚΩΣΤΑ ΚΑΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗ Κ. ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΠΑΡΚΑ, ΠΟΥ συμπεριλαμβάνεται (στο Β΄ΜΕΡΟΣ), μέσα στην αναρτηθείσα, από 10/2011, έκθεση του επόπτη χαρτοφυλακείου Ζωής κ. Παντελίδη, της υπό εκκαθάριση εταιρείας: COMMERCIAL VALUE" , δηλ.
    ....Το έλλειμμα αυτό οφείλεται κατά μέγιστο βαθμό στην, μη νόμιμη, (όπως αναλυτικά εκτίθεται στο Β’ Μέρος, Τμήμα Ι της παρούσας) «αποστολή» σημαντικών χρηματικών ποσών στην μητρική εταιρία στην Κύπρο, για «αγορές» περιουσιακών στοιχείων (ακίνητα, μετοχές κλπ), όπως «προκύπτει» από έγγραφα, ορισμένα εκ των οποίων δεν ήταν καταχωρημένα στα Βιβλία της, αλλά και την μη νόμιμη αποστολή σοβαρού χρηματικού ποσού σε άλλη χώρα εκτός ΕΕ (Ελβετία) σε «διαχείριση» αναξιόπιστου διαχειριστή.
    και συνεχίζοντας εκτίθεται επίσης :.... ..
    .... Θα πρέπει να σημειωθεί ότι σημαντικό μέρος του τελικού ελλείμματος προέρχεται και από την ουσιαστική εκμηδένιση των συμμετοχών της εταιρίας στις συγγενείς εταιρίες «ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ Α.Ε.Γ.Α», ασφαλιστική εταιρία της οποίας ανεκλήθη η άδεια, της κυπριακής “LEDA” και “ADVANTAGE HOLDING” (μητρική εταιρία), για την οποία έχει υποβληθεί (από τρίτους) αίτηση υπαγωγής της σε συλλογική διαδικασία, αλλά και άλλων εταιριών του ομίλου (ASPIS CAPITAL ΑΕ, κλπ), οι οποίες όφειλαν στην εταιρία σημαντικά οικονομικά ποσά και είναι αμφίβολο αν θα μπορέσουν να εισπραχθούν από αυτές, λόγω της αμφίβολης οικονομικής τους κατάστασης.

    ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΑΥΤΟΝΟΜΑ!!!!
    ΚΑΙ Ο ΒΙΔΑΛΗΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ...
    ΔΕΝ ΒΙΑΔΑΖΕΙ ΤΙ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΕΘΣΗ ΑΥΤΗΝ!!!!!!!
    ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΙΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΛΥΚΡΟΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΥ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΡΙΘΜΟ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΨΥΧΩΝ....
    ΠΟΥ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΙΣ ΠΑΤΡΓΗΓΝΩΝΙΣΕ ΕΤΕΧΝΙΕΝΤΩΣ...ΝΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ..ΕΙΣ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ...
    ΟΜΩς ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ...ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ...ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΖΗΤΑΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ....
    ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΚΥΡΙΟΙ...ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ ΔΡΙΜΥΤΕΡΟΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΣΑΣ....
    ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ,....
    ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ ΜΑΣ, ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΑΣ, ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ , ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ.....
    ΔΕΝ ΜΟΙAΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΣΑΣ ΜΕ ΤΑ ΤΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΣΤΗΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΑΣ, ΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘYHΚΑΝ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡNET....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. την δουλεια που επρεπε να κανει το κρατος,την κανουμε εμεις,και μας γρφει στα παλια του υποδηματα,δηλ.πιο συγκεκριμενα το υπουργειο οικονομικων,αλλα πειτε μου, το εκμεταλευτε επειδη βρισκεται σε θεση ισχυος και δεν τους ενδιαφερουν οι ανθρωποι,ακομη και εαν πεθαινουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. ωραια μας βαλανε στο τρυπακι τους να μιλαμε εμεις για τα δικαστηρια και τους λαμογιοκλεφτες...

    αντι να πιεζουμε τους βενιζελους για την αναδοχη με 100% καλυψη απο τις ασφαλιστικες ,εστω με μια μικρη μεταθεση χρονικη.

    καθιστε να ασχοληστε με τα μυστικα του βαλτου..
    οι απατεωνες και οι εγκληματιες εχουν γερες ριζες και ειναι απλωμενες παντου.

    το παιζουμε συγχρονοι σπαρτακοι και ανακριτες..

    ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ ΑΛΛΟ.
    ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ.
    ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ..ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΠΑΛΙΑ.
    ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ.


    ΑΛΛΙΩΣ, ΠΑΤΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ,ΜΠΑς ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΚΑΠΙΤΑΛ...
    Η ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ..
    ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΕΕΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ23 Δεκεμβρίου 2011 στις 12:51 μ.μ.

    ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ
    Σήμερα 23/12/2011 στην εν εξελίξει ΠΟινική Διαδικασία κατά Πάυλου Ψωμιάδη, ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ !!!ΤΙΜΗ !!! ΚΑΙ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ Ο !!!!ΠΑΥΛΟΣ Ψ Ω Μ Ι Α Δ Η Σ .
    Αλήθεια εσείς Συνεργάτες του, γιατί δεν παρευρίσκεσθε εκεί!!!!
    Και μόνον ο Βασίλης Αδαμόπουλος είχε την τόλμη νάρθει να καταθέσει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. θελει ΤΟΛΜΗ για να καταθεσει αληθη γεγονοτα?
    ποιος ειναι ο ψωμιαδης?
    ο δρακουλας που θα τον φαει?
    τι κλιμα καλλιεργειτε ?
    δεν λετε οτι δεν κατορθωσατε να μαζεψετε χιλιαδες ασφαλισμενους οπως επρεπε και κυκλοφορειτε καταλογιζοντας σε ολους ευθυνες εκτος απο τον εαυτο σας?
    αληθεια, ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΣΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΣΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ κλπ?
    ΤΟ ΨΑΞΑΤΕ?
    ΜΗΠΩΣ ΦΟΒΑΣΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΛΟΙ?
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΘΕ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ, ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΑΘΕΙ ΚΑΙ ΕΚΦΥΛΙΣΤΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
    ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ/
    ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ?
    ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ...
    ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟΥ ΕΙΣΤΕ ΠΑΡΟΝΤΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. ΓΙΑ ΤΑ ΓΙΟΥΝΤ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΚΟΠΗ Ή ΘΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΟΥΝ?
    ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΑ?
    ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?
    ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΑΝ ΔΩΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΑΝΑΚΟΠΕΣ..
    ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΛΗΓΕΙ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ.
    ΠΑΛΙ ΔΕ ΘΑ ΠΙΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ ΤΡΙΤΟΙ ..
    Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΚΠΝΟΗ ΤΗΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ.
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ Π Α Λ Ι ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ, ΤΡΙΤΟΥΣ, ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΟΥΝΤΕΣ..ΟΛΟΥΣ..
    ΜΗΠΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ?
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. ΔΙΟΤΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΥΤΟ ΕΠΙ ΤΗΣ ΔΙΑΦΟΡΑΣ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ Ή ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ...ΕΝΩ
    Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ
    ΖΗΤΑΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΥΤΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΣΟ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΤΟΥ ΕΑΝ ΣΟΥ ΤΟ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ...ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ..

    ΕΓΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ.
    ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΛΑΒΡΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ /ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΣΕΛΕΚΟΣ?
    ΔΗΛΑΔΗ, ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΞΥΡΙΣΜΑ ΚΟΥΡΕΜΑ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ?
    \ΓΙΑΤΙ Ο ΣΕΛΕΚΟΣ,ΠΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ,

    ΤΟ ΟΠΟΙΟ, ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ, ΕΔΙΝΕ ΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΦΕΡΕΓΓΥΟΤΗΤΑΣ ..

    ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ , Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗ ..Η ΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ..
    ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΚΟΣ..ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ..

    ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ, ΝΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΥΦΟ..ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ..
    ΓΙΝΕΤΑΙ????
    ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ..
    ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΤΟΝ ΘΙΞΟΥΜΕ..
    ΟΜΩΣ..
    ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΝ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
    ΚΑΙ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟ..
    ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ?
    ΚΑΙ ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΜΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ
    ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ!!!! ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΑΓΩΓΩΝ!!!
    ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ/
    ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΛΥΣΗ Χ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ..

    ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΓΩΓΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ.
    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΤΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ..
    ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΕΣΤΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΥΣΗ.

    ΙΔΩΜΕΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. Σήμερα στη δίκη είμαστε μόνο τρία άτομα στο ακροατήριο.Ο κ.Αδαμόπουλος-πρωην οικονομικός διευθυντής Ασπίδος-κατέθεσε μεταξύ άλλων στοιχείων ότι ο Ψωμιάδης ήταν καλός άνθρωπος,έκανε φιλανθρωπίες και βέβαια δεν είχε πρόθεση να βλάψει κανένα ασφαλισμένο.
    Ακόμα και αυτούς που έκαναν συμβόλαια Σεπτέμβριο του 2009.Μάλιστα είπε ότι από 1 έως 16 Σεπτεμβρίου εισέρρευσαν στα ταμεία της εταιρείας ασφάλιστρα 1.200.000 ευρώ.
    Ενα καινουργιο στοιχείο που έδωσε είναι ότι το καλοκαίρι του 2009 ο Ψωμιάδης είπε στους ασφαληστές να παρακρατούν προκαταβολικά το 30% απο τα χρήματα που καταθέταμε εμείς τα θύματα.
    Μετά το τέλος της δίκης ο κ.Αδαμόπουλος έφυγε
    γελώντας ικανοποιημένος ΜΑΖΙ με τον δικηγόρο υπεράσπισης του Ψωμιάδη.
    Ειμαι απόλυτα σίγουρος ότι ο Ψωμιαδης θα αθωωθεί
    πανηγυρικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. O δικηγορος κ. ΒΓΟΝΤΖΑΣ, στη συγκεντρωση μας ειπε οτι οι ποινες θα ειναι πολυ αυστηρες και οτι ο κλοιος εσφιξε γυρω απο τον ψωμιαδη.
    τωρα εσεις, μας δινετε αλλη πραγματικοτητα.
    οι κ.κ εδω στο μπλογκ που μας προετοιμαζαν για αποκαλυψεις αδαμοπουλου κλπ..για χρηματα ΑΠΕΙΡΑ που ζημιωθηκε ο ιδιος και αλλοι, γιατι να φευγει χαμογελαστος?
    τι λενε οι κυριοι που μας προετοιμαζαν για φωτια και τσεκουρι αδαμοπουλου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. ο κ. ψωμιαδης...ομως, μας ειπε ο αδαμοπουλος, τι προτεινει τωρα για μας, για να παρουμε τα χρηματα μας?
    ΓΙΑ ΜΑΣ ΛΕΩ, ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ...
    μηπως ξερετε να μας πειτε?
    Ο ΚΑΛΟΣ..ΑΝΘΡΩΠΟΣ?????????
    Μ.ΨΩΜΙΑΔΗΣ, ΕΦΡΑΙΜ..κλπ.
    ηταν ολοι τους καλοι ανθρωποι.......
    ας μας δωσει τα λεφτα μας ο ΚΥΡΙΟΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ
    ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟ ΚΙ ΕΜΕΙΣ..
    εξαλλου, το δημοσιο δεν πολυενδιαφερεται για τιποτα.

    ΑΣ ΜΑΣ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ..ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. Αμφιβάλλω αν ήσουνα στο δικαστήριο σήμερα εσύ που τα γράφεις αυτά.....
    Και δεν ήμασταν 3 αλλά 4 ασφαλισμένοι.
    Μόνο μπουνιές δεν έπαιξαν Αδαμόπουλος με Ψωμιάδη και δικηγόρους του.
    Για μη χρηστή διαχείριση ακουσες;
    Για τη μισθοδοσία του Μαρκουλάκου άκουσες;
    Για το ότι τον είπε ψεύτη ο Ψωμιάδης άκουσες;

    Για τα όνειρα άκουσες; Για το "απατεώνα¨ που τον είπε ο Αδαμόπουλος άκουσες;
    Για τις Ρουμανίες και τις Commercial άκουσες;

    Ότι ο δικηγόρος του Ψωμιάδη είναι φίλος του Αδαμόπουλου το ξέρεις;
    Ότι ο άλλος δικηγόρος του Ψωμιάδη είναι φίλος του Μαρκουλάκου το ξέρεις; Αυτός το είπε σήμερα όταν ο Μαρκουλάκος και ο Αδαμόπουλος ζήτησαν να ανακαλέσει τα περί μισθοδοσίας.

    Το ότι είπε την αλήθεια για το πόλεμο κατά των ελληνικών εταιριών μήπως σε πείραξε;
    Για τη πολιτική αδιαφορία και το πόλεμο άκουσες;
    Για τα λεφτά που βούτηξε ο Ψωμιάδης απο το ταμείο τις τελευταίες μέρες άκουσες;

    Ότι κανονικά ήτανε μάρτυρας υπεράσπισης το ξέρεις;
    Αν δεν είχε καταθέσει αυτός τα όσα κατέθεσε μετά τις μαλακίες(;) του Βάση θα πήγαινε για αθώωση το λαμόγιο το πήρες πρέφα ή όχι;

    Όσο για το συμπερασμα σου βάλτο εκεί που ξέρεις.

    Ο Ψωμιάδης θα φάει χοντρή ποινή.

    ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ;

    Αει στο διάολο ο κάθε μαλάκας που γράφει εδώ.

    ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΣΥΜΠΑΣΧΟΝΤΕΣ KAI ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΙΣΔΥΟΥΝ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

    ΠΡΟΕΔΡΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ Η ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΤΙ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ
    ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΙΒΑΝΙΑ,ΕΧΟΥΝ ΚΡΙΣΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΖΗΜΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΣΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ,ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΟΜΟΙΟΠΑΘΟΥΝΤΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ,ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ,ΑΠΛΩΣ ΤΩΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ...ΑΚΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. να παει εκατο χρονια φυλακη ο ψωμιαδης και ολοι τους.

    πειτε μου ομως, εμεις οι ασφαλισμενοι σε τι ωφελουμαστε απο το δεδομενο αυτο?
    με λιγα λογια και ψαχνοντας ελπιδες, ρωτω, τι εξελιξεις μπορει να εχουμε απο την τελειωτικη καταδικη του?
    και μιλω παντα για τους ασφαλισμενους της ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ.
    εχει 500 εκατομμυρια να επιστρεψει ?
    το κρατος αδιαφορει, αποτελεσμα απο τους ελεγχους υποτιθεται οτι δεν εχουμε, και καμια προοπτικη δε μας δινουν.

    τι προσδοκια εχουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΡΩΤΗΣΑΝ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ Ο ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ 2,2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ

    ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑΝ ΑΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΛΕΦΤΑ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΕΙΠΕ ΝΑΙ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΣΑ. ΤΟΤΕ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ ΤΟΝ ΕΚΟΨΕ, ΖΗΤΗΣΕ Ο ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ ΚΑΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΣΕ ΡΩΤΑΝΕ!

    Ο ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΤΙΣ 14/9 ΚΑΙ ΣΤΙΣ 15 Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΣΗΚΩΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ 5000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ 5700 ΕΥΡΩ (Ή ΚΑΠΟΥ ΤΟΣΑ) ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΠΛΗΡΩΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΤΣΕΠΗ ΜΟΥ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΕΝΟΣ ΜΕΛΟΥΣ ΔΣ ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ!

    ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΞΕΚΑΡΦΩΤΑ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΚΑΡΦΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΑ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΗΓΟΡΩΝ.

    ΕΙΧΕ ΦΤΑΣΕΙ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΣΧΕΔΟΝ ΟΥΡΛΙΑΖΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗ ΦΟΡΑ

    ΥΠΗΡΞΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΤΕΓΚΛΙΣΕΙΣ.

    ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΛΕΕΙ Ο ΓΥΑΛΑΚΙΑΣ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ (ΜΥΛΟΝΟΠΟΥΛΟΣ;;;) ΕΙΠΑΤΕ ΤΗ ΠΟΡΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΜΑΡΤΥΣ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΟΤΙ Η ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ ΗΤΑΝΕ ΨΕΥΤΙΚΗ ΠΗΓΑΤΕ ΝΑ ΠΛΑΚΩΣΕΤΕ ΤΟ ΨΩΜΙΑΔΗ

    ΠΕΤΑΓΕΤΑΙ ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΟΣ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ "ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΗΣ". ΓΥΡΝΑΕΙ Ο ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΕΙ "ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΨΕΥΤΗΣ Η ΕΣΥ; OTAN ME ΠΗΡΑΝΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ -ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΑΔΟΘΗΚΕ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ- ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝΕ ΨΕΥΤΙΚΗ Η ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ ΑΝΕΒΗΚΑ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΟΥ. ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΝΗΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ Ο ΑΤΖΟΥΛΙΔΗΣ. ΟΤΑΝ ΕΙΔΕΣ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΦΩΝΑΞΩ ΤΟ ΛΟΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΝ ΕΠΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΞΟΥΝ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΗΡΘΕ Ο ΛΟΙΖΟΣ ΚΑΙ ΕΒΡΙΖΕ ΤΗ ΓΙΩΤΑΚΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΓΙΑ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΚΛΠ"

    ΣΕ ΑΛΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΝ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ Ο ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ "ΜΙΑ-ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2009 ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΓΙΩΝΗ ΤΟ ΜΑΚΑΡΙΤΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΛΕΦΤΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ. ΚΑΙ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΚΟ (ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΝΝΟΥΣΕ) ΕΝΤΑΞΕΙ, ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ. ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΙΔΡΩΣΑΜΕ! ΕΚΕΙ ΠΕΤΑΓΕΤΑΙ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΚΟΠΤΕΙ ΚΑΙ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ "ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΔΕ, ΣΤ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ". ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΓΥΡΝΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ "ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙΣ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΨΕΥΤΗΣ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ"

    ΟΤΑΝ ΕΡΩΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΛΟΙΖΟΥ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΕΣ ΟΙ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΕΓΓΥΗΤΙΚΩΝ ΚΛΠ ΑΠΑΝΤΗΣΕ "ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΠΙΑΤΣΑ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ!" ΕΙΠΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΣΙΝΑΓΚΡΑ(;) ΗΤΑΝ ΑΝΕΝΕΡΓΗ ΧΩΡΙΣ ΤΖΙΡΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ 2002 ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΕ ΕΙΔΙΚΑ SITE ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΙ BROKERS ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΟΤΙ Ο ΣΙΝΑΓΚΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΥ ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΚΥΡΩΘΕΙ ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ ΕΝΟΣ. ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΟΝ ΚΟΨΑΝΕ ΑΣΧΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. ΤΕΛΟΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ( Ο ΓΥΑΛΑΚΙΑΣ) ΜΑΙ ΑΛΛΗ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ Η ΑΝ ΜΟΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΥ ΠΑΥΛΑΡΑ. ΕΚΕΙ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΞΕΓΛΥΣΤΡΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΗ ΓΥΡΙΣΕ ΑΝΑΠΟΔΑ. ΕΙΠΕ " ΑΥΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΝΗΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΣΗΜΑΝΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΟΥΡΟΚΛΙΑΡ(;) ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΓΝΗΣΙΕΣ (3-9) ΚΑΙ (ΤΟ ΜΥΘΙΚΟ) ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΠΟΣΟ ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ 550! ΓΥΡΝΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ "ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΤΗ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΨΥΛΛΙΑΖΕΙ (;;;) ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 550"

    ΣΕ ΑΛΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ (ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΥΛΑΡΑ) ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟΧΑΡΤΟ. ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΟΧΑΡΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΕΝΝΟΜΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ (AYTO ΔΕΝ ΤΟ ΠΟΛΥΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ). ΑΠΑΝΤΗΣΗ "ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΞΙΑ ΣΑΝ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΝΟΜΙΚΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΑΝ ΠΑΡΑΓΕΙ ΕΝΝΟΜΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ" "ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΟ;" AΠΑΝΤΗΣΗ " ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΟ, ΕΧΕΙ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΑ ΧΑΡΤΙΑ, ΛΕΙΠΟΥΝ ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΛΛΑ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΟ ΕΙΠΕ Η ΙΔΙΑ Η HSBC" ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ "ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΤΟ ΕΙΠΕ!!!!"

    ΑΝ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΠΙΚΡΙΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΨΩΜΙΑΔΗ ΗΤΑΝ 10 ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΙΑ.
    ΕΙΠΕ ΟΤΙ "5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΕΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΦΑΓΑ ΓΛΥΚΟ ΨΩΜΙ, ΜΑΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ"

    ΟΤΑΝ ΕΡΩΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ (ΤΑ ΕΙΧΕ ΞΑΝΑΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ) ΑΠΑΝΤΗΣΕ "ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΜΜΙΑ ΕΠΕΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ Η ΑΣΠΙΔΑ ΗΘΕΛΕ ΑΥΞΗΣΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ. ΕΙΧΑ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ Ο 2190 (;) ΛEΕΙ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΥΞΗΣΗ Η ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ. ΤΟ ΔΣ ΣΥΓΚΑΛΕΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΡΙΝ Η ΕΠΕΙΑ ΚΟΙΝΟΙΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ" . "ΠΟΣΗ ΗΤΑΝ Η ΑΥΞΗΣΗ ΡΩΤΗΣΕ Ο ΦΑΛΑΚΡΑΣ (ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ;;;)" "150 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ". Η ΕΠΕΙΑ ΠΟΣΑ ΖΗΤΗΣΕ; 150 ΑΠΑΝΤΗΣΕ. ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΡΩΤΗΘΗΚΕ. Η ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΠΑΜΨΗΦΕΙ ΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΡΕΚΟΡ ΑΠΑΝΤΗΣΕ. ΠΟΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΡΩΤΑΕΙ Ο ΦΑΛΑΚΡΑΣ. 31 Ή 30 ΙΟΥΛΙΟΥ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΗΡΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΑΠΟ ΤΗ ΚΕΦΑΛΑΙΑΓΟΡΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ. ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑ;
    THΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ Η ΕΠΕΙΑ ΜΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΤΑ 150 ΚΑΙ ΖΗΤΑΓΕ ΑΡΧΙΚΑ 240 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ 205. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΑΥΞΗΣΗ ΑΛΛΑ ΑΚΥΡΩΣΕ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ. ΕΚΕΙ ΕΓΙΝΕ ΧΑΜΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΚΩΤΟ ΛΟΓΙΣΤΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΜΑΜΕ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ; ΡΩΤΑΕΙ Ο ΦΑΛΑΚΡΑΣ. ΑΠΑΝΤΗΣΗ "ΠΑΡΑ ΤΑΥΤΑ ΕΚΑΝΑ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΤΙΣ 8/9 ΠΗΡΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ"

    ΔΗΛΑΔΗ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ; RΩΤΗΣΕ Ο ΦΑΛΑΚΡΑΣ. Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΚΑΝΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΟΝΟ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΗΤΑΝ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΖΗΜΙΑ 500 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ;
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ
    ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΜΕ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ ΘΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΟΥΝΑ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ.
    ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ
    ΟΜΩΣ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ "ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΑΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ" ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΝ ΚΑΝΩ ΧΡΗΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ. Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΧΡΗΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΑΝΕΙΖΟΤΑΝ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΖΗΜΙΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ. ΣΑΣ ΛΕΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.


    ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΚΑΝΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ Ή ΑΛΛΟΥ.
    ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑΝ ΑΝ Η ΕΠΕΙΑ ΕΙΠΕ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΝΑΙ. ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ Η ΕΠΕΙΑ ΙΣΩΣ ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ
    ΟΤΑΝ ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΑΝ ΜΕ ΤΙΣ 72 ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ ΘΑ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΕ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΡΑΞΕΙ. ΑΝ ΟΜΩΣ ΤΑ ΕΙΣΕΠΡΑΤΑΝ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗ ΝΑ ΚΡΑΤΑΝΕ 30% ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ Ή ΑΛΛΆ ΤΟΤΕ ΥΠΗΡΧΕ ΚΙΝΔΥΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΤΥΠΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, Ο ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΑΔΥΝΑΤΟ, ΤΟΝ ΑΤΖΟΥΛΙΔΗ ΚΑΙ ΔΥΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ (ΦΑΛΑΚΡΑ ΚΑΙ ΑΛΕΤΡΑ) ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΣΑΝΣΕΡ, ΕΓΩ ΚΑΤΕΒΗΚΑ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ, ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΠΗΓΑΝ ΠΡΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ Ο ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΓΚΥΖΗ.

    ΤΟ ΠΡΩΙ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΝ ΤΟΥΤΟΙΣ. ΕΓΩ ΗΜΟΥΝΑ ΣΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΑΦΕ ΑΠΟ ΤΙΣ 8.15 ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ ΜΠΑΙΝΕΙ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΦΕ. ΠΑΡΑΔΙΠΛΑ ΚΑΘΟΤΑΝ Ο ΓΥΑΛΑΚΙΑΣ ΤΟΥ ΛΟΙΖΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΓΥΑΛΑΚΙΑΣ ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ.
    ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΟΥΤΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.
    ΚΑΤΑ ΤΙΣ 8.40 Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΚΑΤΙ ΧΑΡΤΙΑ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙ, ΜΠΑΙΝΕΙ Ο ΑΛΕΤΡΑΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ. ΕΓΩ ΠΛΗΡΩΝΩ ΝΑ ΦΥΓΩ ΚΑΙ ΛΕΕΙ Ο ΑΛΕΤΡΑΣ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΕ ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΑΝΩ ΘΑ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ.

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ "ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ"
    ΜΕΤΑ ΕΦΥΓΑ ΚΑΙ ΔΕΝΞΕΡΩ ΑΝ ΚΑΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2-3 ΛΕΦΤΑ Ο ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΚΑΘΗΣΕ ΜΟΝΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΑΙ ΕΠΙΑΣΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΕ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ.

    ΚΑΤΑ ΤΙΣ 9 ΜΠΗΚΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΚΑΘΙΣΕ ΠΙΣΩ ΠΙΣΩ ΣΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΖΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ. ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΚΑΘΗΣΕ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΗΣ, ΦΙΛΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. εκεινο που καταλαβαίνω ειναι ότι όλοι κοιτάνε να σώσουν τον κ...λο τους και όλες οι καταθέσεις για δήθεν γενικούς διευθυντες που δεν ξέραν τίποτα και ευελπιστουσαν σε οράματα και φαντασίες να εχουν το αποτέλεσμα που πρεπει
    ολοι να πληρώσουν το τίμημά τους . οι δικαστες δεν ειναι χάπατα.(ελπίζω)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΙΝΗΣ ΦΙΛΟΦΡΟΝΗΣΗΣ

    ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, ΜΟΝΟ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΡΩΤΑΝΕ. ΕΙΧΑΝΕ ΖΗΤΗΣΕΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ ΛΕΕΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΟΥΝ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΑ.

    Η ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΟΤΙ ΑΛΛΑ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΔΙΚΗ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΧΕ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΟΤΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΤΙΠΟΤΑ ΕΡΕΥΝΑ ΕΚΑΝΑ ΟΤΑΝ ΜΕ ΚΑΛΕΣΑΝ ΜΑΡΤΥΡΑ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2011 ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΓΙΑ ΤΟ ΨΩΜΙΑΔΗ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ.
    Ο ΑΛΕΤΡΑΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΠΟΣΟ ΜΙΣΘΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟ ; ΓΥΡΝΑΕΙ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΗ ΜΕ ΞΑΝΑΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΕ ΞΑΝΑΔΙΑΚΟΨΕΙΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;

    META AΠΟ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΞΑΝΑΛΕΕΙ Ο ΑΛΕΤΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ

    ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΤΟΤΕ Ο ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΙ ΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΤΟΝ ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΟΣ, ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΛΕΣΟΥΝ (ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Ο ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ) ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ! ΛΕΕΙ Ο ΦΑΛΑΚΡΑΣ ΑΝΑΚΑΛΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ Ο ΑΛΕΤΡΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ. Ο ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟΣ ΠΑΤΑΕΙ ΠΟΔΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΤΕ ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙΤΕ. ΤΟΤΕ ΜΕ ΜΙΣΗ ΚΑΡΔΙΑ ΛΕΕΙ Ο ΑΛΕΤΡΑΣ ΑΝΑΚΑΛΩ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΓΛΕΙΦΕΙ ΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΚΛΠ
    ΤΟΤΕ ΓΥΡΝΑΕΙ Ο ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙΣ, ΛΕΕΙ Ο ΑΛΕΤΡΑΣ ΑΝΑΚΑΛΩ ΚΑΙ ΕΛΗΞΕ
    ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΤΟΥΣ. ΣΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΡΩΤΑΝΕ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΕΙ Ο ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟΣ; ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟΥ; ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΟΧΙ. ΡΩΤΑΕΙ Ο ΓΥΑΛΑΚΙΑΣ ΕΧΕΤΕ ΠΑΕΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟΥ;
    ΝΑΙ ΑΠΑΝΤΑΕΙ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ. ΠΟΤΕ; ΤΟΝ ΡΩΤΑΕΙ. ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΝΑ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ, ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΩ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ. ΕΞ' ΑΛΛΟΥ ΜΗ ΜΕ ΣΥΝΔΕΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΟΝΙΣΕΤΕ ΤΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΕΣΑΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΗΜΟΥΝΑ ΣΕ ΑΝΤΙΔΙΚΙΑ ΕΝΤΟΝΗ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟΣ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΕ ΕΚΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΟΝΤΡΑ.
    ΤΟ ΜΥΘΙΚΟ ΓΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ.
    ΡΩΤΑΝΕ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.
    ΥΠΟΓΡΑΨΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΠΕΙΑ ΣΤΙΣ 21/9; ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΥΠΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΕΞΩΔΙΚΟ ΕΣΤΕΙΛΑ. ΕΡΩΤΗΣΗ "ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΙ ΓΡΑΦΑΤΕ" ΑΠΑΝΤΗΣΗ "ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ 4 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΑΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΦΗΝΟΥΝ 700 ΑΤΟΜΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ" ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΝΕΤΑΞΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ "ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ"

    ΕΔΩ ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ ΓΕΛΙΟ!

    ΕΡΩΤΗΣΗ "ΤΟΤΕ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ;"

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ "ΕΓΩ ΖΗΤΗΣΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΓΙΑΤΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΕΙΑ ΠΑΡΕΚΑΜΠΤΕ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΝΟΜΟΥΣ ΑΛΛΑ.....ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑ ΠΛΑΣΤΗ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ! ΕΓΩ ΖΗΤΗΣΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΩ!!!!"

    ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΣΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΙΣ 10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΤΖΟΥΛΙΔΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. ΨΑΓΜΕΝΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ24 Δεκεμβρίου 2011 στις 2:01 μ.μ.

    SOS SOS SOS ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ! ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ!

    Αγαπητοί ασφαλισμένοι αναγνώστες και διαχειριστές του blog.
    Σας εφιστώ την προσοχή στο ότι ο Ανώνυμος που γράφει σχόλια και δεν χρησιμοποιεί τονισμό ξεκινώντας όλες τις προτάσεις απο μικρά γράμματα ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ ΣΤΟ FACEBOOK!
    Aν δεν το γνωρίζετε υπάρχει και τέτοιο!

    Το διαχειρίζεται ο ίδιος ο Ψωμιάδης μέσα απο τη φυλακή (ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ;) ή κάποιος δικηγόρος ή μέλος της οικογένειας του.

    Παρακαλώ τον ΑΓΝΩΣΤΟ Χ που γράφει να μη με προκαλέσει να του αποδείξω πως γνωρίζω τη ταυτότητα του. Δεν θα προσφέρει καλές υπηρεσίες στον ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΤΟΥ!

    Είναι σαφές ότι προσπαθεί να μας διασπάσει, ότι μιλάει τη γλώσσα του Ψωμιάδη και χρησιμοποιεί τα επιχειρήματα των δικηγόρων του!

    Για περισσότερες λεπτομέρειες θα αποστείλω μήνυμα στην Πρόεδρο του Σωματείου.

    ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. Eπιβεβαιώνω ότι στα ανωτέρω σχόλια των 11:24 και
    12:17 περιγράφεται με απόλυτη ακρίβεια ό,τι ειπώθηκε στο δικαστήριο.
    Απλά η παρατήρηση μου είναι ότι πρέπει να ακουστεί καθαρά στο δικαστήριο ότι ο σκοπός του Ψωμιάδη δεν ήταν να κοροιδέψει μόνο την ΕΠΕΙΑ,αλλά κυρίως τους ασφαλισμένους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΚΑ ΘΕΩΡΗΣΑ ΑΝΕΥ ΣΗΜΑΣΙΑΣ

    ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΚΗ ΔΕΝ ΔΙΚΑΖΕΤΑΙ Η ΑΣΠΙΔΑ. ΔΙΚΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕΤΑ ΧΡΗΣΕΩΣ. Η ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΗΜΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΞΕΝΗΣΕΙ ΖΗΜΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟΝ. ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΖΗΜΙΑ ΤΟΤΕ ΑΘΩΩΝΕΤΑΙ. Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΣΑ ΘΑ ΕΙΣΕΠΡΑΤΕ Η ΑΣΠΙΔΑ ΣΤΙΣ 72 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΑ ΒΟΥΤΑΓΕ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ. ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΘΑ ΚΑΤΕΘΕΤΕ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ;
    ΜΟΝΟ ΑΝ Ο ΠΑΥΛΑΡΑΣ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΒΟΥΤΗΞΩ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΧΕΡΙ!
    Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΓΙΑ ΣΠΙΔΕΣ, ΡΟΥΜΑΝΙΕΣ ΚΛΠ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ.

    ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ, ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΚΛΕΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΨΙΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΥΤΑΓΕ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΣΕ 2-3 ΜΕΡΕΣ ΣΤΑ ΤΕΛΕΙΩΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΟΣΑ, ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΒΟΥΤΗΞΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
    ΓΙΑΤΙ Η ΜΠΑΖΑ ΕΓΙΝΕ ΠΑΛΙΑ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΕΙ. ΕΚΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΕΒΓΑΛΕ...ΔΟΝΤΙΑ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΠΗΓΕ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ

    ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ ΚΑΝΑΝΕ ΔΥΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΧΟΝΤΡΕΣ.

    ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΡΩΤΗ ΑΠΟ ΦΑΛΑΚΡΑ

    ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑΞΑΤΕ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟ;
    ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΘΕΣΑ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΤΙ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ.

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ;

    ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝΕ ΦΑΓΩΘΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ COMMERCIAL ΚΑΙ ΠΡΟΤΟΝ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝΕ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ

    ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΡΤΥΣ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΑΝΗΞΕΡΟΣ; ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΙΔΕΑ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ;

    ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΑΝΗΞΕΡΟΣ ΚΥΡΙΕ ΣΥΝΗΓΟΡΕ! ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ ΜΟΛΙΣ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΠΑΤΗ, ΤΑ ΣΤΗΛΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΓΚΑΣΑΜΕ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ.

    ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΑΥΤΑ ΜΑΡΤΥΣ ΛΕΕΙ Ο ΦΑΛΑΚΡΑΣ
    ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΜΕ ΘΥΜΟ Ο ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ
    ΤΙ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΚΥΡΙΕ ΣΥΝΗΓΟΡΕ, ΨΕΜΜΑΤΑ ΛΕΩ; ΞΕΡΕΤΕ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΜΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΠΑΤΗ; ΜΕ ΤΟ .....ΓΙΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΣΑΣ. ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΧΑΡΚΤΗΡΙΣΕ ΤΟ ΓΙΟ ΣΑΣ; ΕΓΩ ΤΟΤΕ ΖΗΤΗΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΡΟΚΑ (;) ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΔΙΚΙΟ.
    ΑΦΟΥ ΤΟ ΗΞΕΡΕ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΟΣΑ ΕΚΑΤOΜΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΑΠΟ COMMERCIAL;

    ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΗΤΑΝ ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ ΚΥΡΙΕ ΣΥΝΗΓΟΡΕ. ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ. ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ. ΟΥΤΕ ΡΟΥΜΑΝΙΕΣ ΕΠΕΤΡΕΨΑ ΟΥΤΕ ΛΕΦΤΑ ΣΤΙΣ ΕΛΒΕΤΙΕΣ ΕΣΤΕΙΛΑ. ΑΥΤΑ ΓΙΝΑΝΕ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΜΑΘΑ ΑΛΛΑΞΑ ΓΝΩΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. ΜΑΛΑΚΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ
    ΟΤΙ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΚΑΤΕΘΕΤΕ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ ΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΦΑΝΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΚΟΛΙΑ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
    "ΠΩΣ ΑΠΟΚΤΗΣΑΤΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΕΦΟΣΟΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ" ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΦΟΡΑ-ΠΑΡΤΙΔΑ "ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ" ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΌΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΡΙΞΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΙΑ. Η ΠΟΝΗΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΉΤΑΝ "ΠΟΤΕ ΕΙΔΑΤΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ" ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ Η ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΣΥΝΗΓΟΡΕ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΑΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ. ΚΑΠΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2009.

    ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ!

    ENAΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΣΤΗΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ Ή ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑΝΕ ΕΧΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ! ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΝΑ ΤΗΝ ΕΙΔΕ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ 'Η ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ! Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΗ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥΣ.

    ΑΡΑ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ.

    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

    Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΑΔΕΙΑΣΕ ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΟ ΨΩΜΙΑΔΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΑΣΚΗΘΕΙ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΤΗ COMMERCIAL ΟΤΑΝ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΑΝΤΙΤΑΧΘΕΙ;

    ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΕΜΜΕΣΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΝ ΕΚΟΨΕ ΜΟΛΙΣ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΟΙ ΒΟΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΖΗΜΙΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΑΣΠΙΔΑΣ ΓΙΑΤΙ Η COMMERCIAL ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΑΣΠΙΔΑΣ.


    ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΝΑ ΕΛΕΓΕ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ

    "ΚΥΡΙΟΙ ΕΔΩ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΤΙ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΣΑ ΔΑΓΚΩΣΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΒΑΣΑΝΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΑ ΨΩΡΟΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΩΣ ΘΑ ΕΚΛΕΒΕ ΑΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ;"

    ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΔΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΓΕΥΜΑ.
    ΤΟ ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ, ΚΑΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΚΟΛΟΠΙΛΑΛΑ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ ΠΟΥ ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟ ΤΕΩΣ ΣΥΕΝΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙ ΕΚΕΙ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ. ΣΤΟ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.

    ΜΑΛΛΟΝ ΟΜΩΣ ΠΑΛΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΣΚΑΤΑ ΚΥΡΙΕ ΨΩΜΙΑΔΗ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΟΒΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΓΡΙΕΨΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΒΑΛΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΑΓΜΕΝΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ
    ΕΙΣΑΙ ΗΛΗΘΙΟΣ
    εγώ ειμαιπου γραφω χωρις τονισμο
    και δεν εχω καμμια σχεση με αυτο που αναφέρεις
    δυστυχώσ αν δεν εισαι βαλτοσ
    εισαι ψυχικα διαταργμενοσ
    καιβλεπεισ
    ΠΑΝΤΟΥ ΑΝΘΡΩ[ΠΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ
    ΠΟΝΗΡΟΥΣ ΑΛΛΑΝΑΛΕΝ ΚΑΙΑΛΛΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ
    KAI ALLA NA K;ANOYN
    και όσο αφορα την δικη του Ψ
    αργα αλλα θα κατακαβετε οτι δρν ρχρι καμμιασχεση
    με τα δικα μαε
    συμφεροντα
    και δεν λεω
    Καλα Χριστουγεννα
    γιτι επαωαν ναναι καλα
    εδω
    και τρια χρονια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. Όλοι οι ασφαλισμένοι και καμμένοι από τον Παύλο Ψωμιάδη και μόνον μετά των συνεργατών του -υπευθύνων,
    ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΕΥΕΡΕΘΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΕΣ ΕΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΤΙΣ 10/1/2012 ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ, ΠΟΥ ΔΙΚΑΖΕΤΑΙ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ....ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ.....ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ, ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝ..Θ..Ρ...ΩΠΟ ...ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΑΓΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΥΓΙΕΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΑΣ, ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΣΘΕΙ...ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ...
    ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ...ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΕ!!! ΠΡΟΕΔΡΕ...ΜΕΓΙΣΤΑΝΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ....ΠΟΥ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΣ....!!!
    ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΤΟΧΕΙΣ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ Ή ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΤΑΡΗΣ...ΡΩΤΑΜΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΛΟΙ, ΤΑ ΑΠΛΟΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ....
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕΓΑΛΕ...ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΑΚΑΙΑ ΣΟΥ, ΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΣΟΥ, ΑΚΟΜΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ...ΤΟΣΟ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΣ ΣΤΟ ΧΕΡΙ....ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΔΕΙΓΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. ΨΑΓΜΕΝΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ24 Δεκεμβρίου 2011 στις 7:27 μ.μ.

    ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ "ΑΤΟΝΟ"

    Διάβασε το κείμενο σου ξανά για να δεις ποιός έχει διαταραγμένο ψυχικό κόσμο. Εκτός αν ταράχθηκες που σε τσακώσαμε "ΠΑΥΛΑΡΑ"

    Μεγάλη κάψα έχεις να μη φάει φυλακή ο Ψωμιάδης. Είτε τάφαγε είτε τάχασε τα λεφτά μας πρέπει να τιμωρηθεί.

    Με λες βαλτό. Απο ποιόν ρε πρακτοράκο της συμφοράς Θ.Β.-000;

    Eχεις γράψει τίποτα σοβαρό μέχρι σήμερα;
    Σοβαρό είναι να μη πηγαίνουμε στα δικαστήρια και να τον αθωώνουν με την ησυχία τους οι δικαστές;
    Σοβαρό είναι να μην έχουμε δικηγόρο με το μέρος μας αλλά να περιμένουμε τα νέα απο ΤΤΕ όπως λές;

    Tσούζει που έχω άκρες και βγάζω τις βρωμοδουλειές σας στην επιφάνεια;
    Τσούζει που δεν αφήνω το κατεστημένο που σε εξέθρεψε Ψωμιαδάκο να μας παραμυθιάσει άλλο;


    EΓΩ ΛΕΩ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΕΚΑΤΣΕ ΤΟΣΗ ΩΡΑ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΕ ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ .ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΟΣΟ ΑΓΩΝΙΟΥΜΕ.ΝΑΣΕ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ ,ΝΑΣΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ..ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ.ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΤΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΠΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ.24 Δεκεμβρίου 2011 στις 8:56 μ.μ.

    ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ.
    ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΥΓΕΙΑ ΔΥΝΑΜΗ, ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΝΕΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΜΑΣ, ΤΟΝ ΔΡΑΣΤΗ.
    Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ ΝΑ ΛΑΜΨΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΝΑ ΣΩΤΗΡΙΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΤΙΣΕΙ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ !!!ΜΕΓΙΣΤΑΝΑ ΤΗΣ ,.,,ΖΗΜΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ ΜΑΣ, ΨΩΜΙΑΔΗ ΠΑΥΛΕ ΜΕ ΤΑ ΨΩΜΙΑΔΑΚΙΑ ΣΟΥ...ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ 007...Θ.Β -ΚΑΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΝΩΤΕΡΩ....-, Ο ΘΕΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ...ΘΑ ΣΕ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ, ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΤΙΜΩΡΕΙΣ ΕΠΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ......
    ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ........ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΚΡΑΓΕΙ....ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ , ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ...
    Η ΘΕΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΘΑΝΑΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΗ....ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΧΑΣΕΙ....., ΠΛΗΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΘΩΡΟΥΜΕ.
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ, COMMERCIAL VALUE, LHDA, ADVADTAGE HOLDINGS, ΛΟΙΖΟΥ, Κ.Λ.Π, ΡΟΥΜΑΝΙΑ, ΙΣΘΜΙΑ, ΕΛΒΕΤΙΑ, ΜΕΤΡΗΤΑ..... ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΑΖΕΥΕΤΑΙ......ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ....ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΨΩΜΙΑΔ ΠΑΥΛΟΥ...ΝΑ ΞΕΤΥΛΙΓΕΤΑΙ..
    ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕ
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ.
    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ..
    ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΠΑΥΛΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΣΤΙΣ 10/1/2012 ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΘΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ...ΚΑΛΗΜΕΡΙΣΕΙ.....ΝΑ ΤΟΝ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ...ΤΟΝ ΟΙΚΤΟ ΜΑΣ ΘΕΣ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙΣ...ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. ΠΡΟΣ ΨΑΓΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΙΝΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑ ΚΑΛΑ
    ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΣ περισσότερες λεπτομέρειες που θα αποσταλούν με μήνυμα στην Πρόεδρο του Σωματείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. βρε ασφαλιστάκια -πρακτοράκια πούσαστε στις δίκες του αφεντικούλη σας...ε...βρε....
    πούναι τα μέλη ασφαλισμένοι-οχλο πούχετε και δεν τους παροτρύνετε νάρθρουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  138. ΞΑΝΑΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ, ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΚΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ.
    ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΝΕΜΗΘΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ-ΝΕΚΡΟΥΣ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ, ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟ..

    ΟΜΩΣ, ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ,\
    ΤΙ ΠΡΟΣΔΟΚΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΨΩΜΙΑΔΗ?
    ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ?
    ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ? ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ?

    ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ..ΣΤΗΝ ΑΠΙΘΑΝΗ ΑΥΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΘΑ ΑΡΘΟΥΝ ΟΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΑΣΚΗΘΕΙΣΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ?
    ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.
    ΣΕ ΤΙ ΑΠΟΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ...
    ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΟΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ24 Δεκεμβρίου 2011 στις 9:17 μ.μ.

    ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΕ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΕ ΓΙΑ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ.ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΕΙΣ,
    ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΟΛΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ.
    ΝΑΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ.
    ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΦΑΝΤΑΖΕΣΘΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
    ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. ΠΌΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  141. η αληθεια να λαμψει! τις αποταμιευσεις μας να παρουμε ,αδερφια!!!
    γυαλισε το ματι μας! δεν αντεχεται αλλο τετοια δυστυχια και κακομεταχειριση!α
    ευχομαι ολοι αυτοι ,απο τον ψωμιαδη και το σόι του,οπως και για οσους συνωμολογησαν τη ληστεια αυτην, να χασουν τις περιουσιες τους και να βρεθουν στο δρομο και να μην υπαρχει ουτε ενας να τους συνδραμει..
    μονο ενα αναλγητο κρατος να τους υποσχεται οτι στη μελλουσα ζωη θα παρουν μεσω ..καποιων ..εμμισθων εκκαθαριστων και των υπαλληλων ..μας..
    το 10%.
    και μεσα σε μια νυχτα να γυριζουν νεοπτωχοι και δυστυχεις. αυτο ευχομαι και οχι καλα χριστουγεννα! γιατι δεν αποκαθισταται η χαμενη μας αξιοπρεπεια και η υγεια μας με τιποτα τωρα πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  142. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ,ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ'ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΕΠΑΡΧΙΑ.
    ΒΛΕΠΕΤΕ ,ΤΑ ΜΜΕ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟΝ ΕΦΡΑΙΜ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ,ΚΡΥΜΜΕΝΟ.
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ,ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΟΥΜΕ,ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ,ΕΝΩΜΕΝΟΙ,ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ,ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ,ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ,ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ,ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ,ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ -ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΠΛΕΞΑΝ-ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  143. ΑΥΤΗ Η ΠΟΥ@#$ΝΑ Η ΨΗΛΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟΥ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΗΚΕ???

    ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΤΟΙΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΟΛΟΣΣΙΑΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ.

    ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΠΟΛΛΑ!!!

    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΟΑΝΟ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  144. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

    ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ?
    ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ Ή ΓΙΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ?
    ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΤΩΡΑ, ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΠΑΤΕ ΣΤΑ ΤΥΦΛΑ ΓΕΝΙΚΩΣ ΓΙΑ ΑΓΩΓΕΣ?
    ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΤΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΑΝ ..

    ΠΕΡΙΜΕΝΤΕ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ.
    ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ.
    ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΩΣ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΝΑΔΟΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ,
    ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΓΩΓΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ.
    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ.
    ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΖΗΤΟΥΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ.
    ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΤΟ ΖΗΤΟΥΝ!
    ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΦΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ Σ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ.
    ΟΥΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΜΑΘΕΥΤΕΙ.
    ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΨΩΜΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΩΝ ΤΟΥ, ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΜΕ.
    ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΠΟΙΑ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ.
    ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΥΠΟΚΟΣΜΟ, ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΟΥΜΕ Ή ΒΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΕΔΩ..
    ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ.
    ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΔΟΧΗ?
    ΤΙ ΕΠΑΦΕΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΟΣ?
    ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ?
    ΟΙ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ?
    ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΚΟΠΗ..30 ΑΤΟΜΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ..ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ?
    ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΟ ΜΠΛΟΓΚ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΘΑΛΑΜΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΜΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗ ΛΥΣΗ ΤΟΥ.
    ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ, ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΣΤΕ.
    ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΝΟΥΣ ΛΕΤΕ.
    ΓΙΑΤΙ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  145. ΑΠ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟΥ Η ΨΗΛΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΙΑ ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ ΣΤΟ ΒΟΛΟ.ΑΚΟΥΣΟΝ, ΑΚΟΥΣΟΝ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  146. TIIIIIIIII;;;;;
    ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ ΣΤΟ ΒΟΛΟ;;;;

    Η ΜΠΕΛΜΕΜΗ;;;;

    ΓΙΑ ΔΩΣΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΧΕΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!! ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕ Ο ΚΥΡΑ-ΜΑΡΙΑΣ.

    ΛΕΤΕ ΤΟ ΠΟΥΣΤ...ΙΟ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΦΙΑΞΕΙ ΤΗ ΚΛΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΕΝΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ....ΜΕ ΗΛΙΑΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  147. Δίκτυο Συνεργατών της Green Watt
    Αθήνα (κεντρικά γραφεία): Bασ. Σοφίας 68 & Αιγινήτου 2, τηλ: (210) 7244900, fax: (211) 8005140
    Αιγάλεω: Ιερά οδός 269, τηλ: (210) 5318000, fax: (210) 5318006

    Αγ.Παρασκευή: Mεσογείων 303, τηλ: (210) 6771298-9
    Βάρη-Βούλα: Aναγυρούντος 45, τηλ: (210) 8970044
    Ηλιούπολη: Πρωτόπαππα 5, τηλ: (210) 9959221
    Θριάσιο Πεδίο: Ελ.Βενιζέλου & Σκορδά, τηλ: (210) 5544700
    Κηφισιά: Kηφισίας 269 & Μητροπολίτου Ιακώβου, τηλ: (210) 8087844-5
    Μαρκόπουλο: Πλατεία Μαρκόπουλου, τηλ: (22990) 63203
    Παλλήνη: Λεωφ. Λαυρίου 38, τηλ: (210) 6014986
    Ραφήνα: Φλέμινγκ 1, τηλ: (22940) 23888
    Σαντορίνη: Εμπορικό Κέντρο «ΚΑΡΤΕΡΑΔΟΣ», τηλ: (22860) 25085
    Τρίπολη: Ερυμάνθου 8, τηλ: (27111) 04007


    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΥΛΑΡΑ! ΔΩΣΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΙΣΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  148. ΜΩΡΗ ΚΟΥΦΑΛΑ ΨΩΜΙΑΔΗ ΕΧΕΙΣ ΔΗΘΕΝ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ASPIS REAL ESTATE ΕΕΕΕ;;;;
    ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ;
    Η ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ Η ΜΟΣΧΑΝΑΘΡΕΜΕΝΗ
    Η ΜΕΓΑΛΩΜΕΝΗ ΜΕ ........ΤΟΥ ΠΟΥΛΙΟΥ.....ΤΟ ΓΑΛΑ(!!!!) ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΩΡΑ;

    KAΛΑ ΡΕ ΤΕΤΟΙΑ ΞΕΦΤΙΛΑ ΕΠΑΘΕΣ;
    ΕΒΑΛΕΣ ΤΡΕΙΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ (Ή ΠΗΠΩΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ) ΝΑ ΤΗ ΠΕΦΤΟΥΝΕ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΣΟΥ ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΣΥ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗ ΚΟΡΜΟΣΤΑΣΙΑ ΣΟΥ ΜΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΒΗΘΕΙ Ο ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΑ ΣΚΟΝΤΟ;
    ΣΕ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΡΕ ΚΑΙ ΓΕΛΑΩ

    ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟ ΒΑΛΑΤΕ ΤΟ ΧΟΝΤΡΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΣΥ ΔΕΞΙΑ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΙΣΩ-ΠΙΣΩ ΟΙ ΦΟΥΣΚΩΤΟΙ ΣΟΥ

    ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ; ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ;

    ΑΝ ΚΡΙΝΩ ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΦΙΛΑΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΕ ΝΑ ΖΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΚΟΡΜΟΣΤΑΣΙΑ ΣΟΥ.
    ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΒΟΥΒΑΛΙ ΚΑΤΕΘΕΣΕ; ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ ΣΦΥΡΙΞΕ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ ΣΕ ΑΓΑΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΠΙΑ

    ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΑΛΑ ΜΠΡΑΤΣΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΣΤΡΑΒΟΥΛΙΑΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΟΥΚΟ ΣΤΗ ΜΠΟΥΖΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΕΒΛΟΓΑΕΙ Ο ΕΦΡΕΜ ΡΕΕΕΕΕΕ

    ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΥΠΕΡ ΣΟΥ; ΚΑΛΑ ΑΣ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΒΙΔΑΛΗΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟ ΞΥΛΟ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ; ΟΛΟΙ ΡΙΓΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΕΕΕΕΕΕ;;;;

    ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ; ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΓΕΜΙΣΤΗ ΜΕ ΑΣΣΕΤ Ή ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΡΟΛΟ ΤΥΛΙΓΜΕΝΟ ΜΕ ΟΜΟΛΟΓΑ ΚΑΠΙΤΑΛ;
    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΡΑΚΛΗΔΕΣ ΕΧΕΙ ΡΕΠΑΚΙ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΑ

    ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΜΟΥ ΘΑ ΠΙΩ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  149. ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΨΩΦΟ ΚΩΛΟΓΕΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  150. Κάποτε πρέπει να καταλάβουμε κι εμείς τι γίνεται.

    Μια ασφαλιστρια της ασπις δούλευε σε δικηγορικό γραφείο για την υποθεση της ασπις και μετα σε επιχειρησεις ΠΑΛΙ ψωμιάδη?

    ΤΕΛΕΙΑ!
    Ναι, όλα είναι καλά και άγια.
    Κανένας δεν γνωρίζει πια, σε ποια πλευρά βρίσκεται.
    Κατήγοροι και κατηγορούμενοι ένα πράμα..και εναλλαγές κατά περίπτωση.

    ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΓΩΓΕΣ.


    ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΔΟΧΗ.
    ΑΥΤΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ...
    ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΟΡΟΊΔΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ..

    ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ.
    ΠΑΙΞΤΕ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  151. ΟΛΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ! ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΙΣ ΚΡΙΤΙΚΑΡΟΥΜΕ

    ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ; ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ!

    Ο ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΕ.
    Ο ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΤΗΚΕ ΣΕ ΑΥΤΗ;
    ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ!

    Ο ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΑΓΩΓΕΣ....ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ. ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΣΕΛΕΚΟΥΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΚΡΥΑ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΟΥ....

    ΑΝ ΤΩΡΑ Η ΚΑΘΕ ΜΠΕΛΜΕΜΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΗ (ΑΝ ΚΑΙ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΓΙΑΤΙ ΣΤΙΣ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΗΤΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟ ΜΑΖΙ, ΑΡΑ ΜΠΟΡΕΙ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΝΑΝΑΙ ΚΑΙ ΜΟΥΦΑ) ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΥΤΕ Ο ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟΣ.

    ΒΕΒΑΙΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟ ΕΓΡΑΨΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΩΣΤΟ, ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΠΛΕΟΝ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟΥ. ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΒΕΒΑΙΑ. ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΦΕΡΕΙ ΕΥΚΟΛΑ-ΓΡΗΓΟΡΑ-ΑΝΕΞΟΔΑ.

    Ή ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ! ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  152. ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
    ΜΕ ΤΗΝ Α Ν Α Δ Ο Χ Η ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΕΙΣ
    ΜΕ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ?

    ΑΥΤΟ ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ?

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
    ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΕΛΟΥΝ!
    ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΖΗΤΟΥΜΕ?
    ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ.
    ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ? ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ!
    ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ? ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ..ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟΥΣ ΟΡΟΥΣ.
    ΑΝΑΔΟΧΗ?
    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ!
    ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ? ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΕΩΣ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΙΕΣΕΙΣ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΖΗΤΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ!

    ΑΥΤΑ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΠΙΜΕΛΕΙΤΑΙ?
    Ο ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟΣ? ΟΧΙ!
    Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ? ΟΧΙ!
    ΟΙ ΣΥΝΗΓΟΡΟΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ? ΟΧΙ!

    ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ? ΟΧΙ!!!!

    ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΔΩ?
    ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΥΚΩΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  153. http://fimotro.blogspot.com/2011/12/blog-post_8469.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  154. Στη συνέλευση του συλλόγου ζημιωθέντων η ψηλή ασφαλίστρια εμφανίστηκε ως βοηθός του δικηγόρου απο το γνωστό δικηγορικό γραφείο.
    Επειδή είμαστε θύματα ασφαλιστών,μήπως κάποιοι που τους έχουμε εμπράκτως εμπιστευθεί,μας οφείλουν εξηγήσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  155. Ο ΠΕΤΣΑΣ ,ΔΕΝ ΕΠΡΑΞΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ,ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΜΕΤΡΑ,ΚΑΙ ΦΤΑΣΑΜΕ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
    ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΑΝΑΚΛΗΣΗ,ΠΗΡΕ ΕΝΤΟΛΕΣ[ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΟΥ,ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ] ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΜΕΙΝΑΜΕ ΣΤΑ ΑΓΓΟΥΡΙΑ!!!!!!
    ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ???
    ΕΚΑΝΑΝ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ,ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ,ΠΕΤΥΧΑΝ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑΝ,ΔΗΛ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ?
    'Η ΠΕΤΥΧΑΝ ΑΛΛΟ ΣΚΟΠΟ?
    Ο ΠΕΤΣΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ
    ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    ΑΛΛΑ ΑΠ'ΟΤΙ ΦΑΝΗΚΕ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΠΙΤΙΑ!!!!
    ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΟΓΟ ?
    ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ?
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΣΤΙΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ
    ΜΟΝΟ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ!!!!
    ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  156. ο μαρκουλακοσ που βρηκε τα 500 εκατομμυρια του ψ τι τακανε και δεν εμφανιζοντσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  157. ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΒΡΗΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  158. ΝΤΡΟΠΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΦΛΟΜΩΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΣΤΙΣ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ.
    ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΤΟΣΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ..
    ΝΤΡΟΠΗ!!!!!!!!!!

    ΤΙΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΕΤΣΙ.
    ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ..

    ΚΡΙΜΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  159. ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟ OYTE ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΙΟ ΨΑΓΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  160. ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ.
    ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΤΑ ΠΟΙΩΝ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΜΕ,
    ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΠ ΕΞΩ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΟΠΤΕΥΟΝΤΕΣ
    ...ΚΑΙ ΖΗΣΕ ΜΑΗ ΜΟΥ
    ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.

    ΑΚΟΜΑ ΕΧΕΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  161. ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΠΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΟΥΤΕ ΛΕΦΤΑ.ΑΡΑΓΕ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ,ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  162. ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΠΗΓΑ...ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ
    ΜΠΡΟΣ ΓΚΡΕΜΟΣ,ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΡΕΜΑ
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
    ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ,ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΜΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ,ΘΕΛΩ ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΑ ,ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ,ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΑΠΑΙΤΗΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΕΞΟΔΑ.
    ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ...ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ.
    ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟ,ΑΦΟΥ ΤΑ ΧΟΝΤΡΑ ΤΑ ΒΑΛΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΣ,ΜΕ ΤΑ ΛΙΓΟΣΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΜΕ[ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ] ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ,ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ.
    ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΑΝ ΒΟΗΘΕΙΑ,ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ?ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΦΑ-ΛΗΣΤΗ ΜΑΣ
    'Η ΤΟ ΚΛΕΦΤΟ-ΚΡΑΤΟΣ?
    ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ,ΚΑΙ Η ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ.
    ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  163. ΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΚΟΠΗ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  164. ΚΑΙ ΓΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ.ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  165. ΑΛΗΤΕς ΚΕΡΑΤΑΔΕς.ΟΣΟΙ ΜΑς ΦΑΓΑΤΕ ΤΟΥς ΚΟΠΟΥς ΜΑς ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΤΕ.ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑς.ΔΟΥΛΕΨΑΜΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΑΙ ΒΡΕΘΕΙΚΑΤΕ ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑς ΚΑΙ ΜΑς ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ.ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΝΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  166. επειδη μαρεσει να σπερνω καινα δαιμονια και γιατι καποιοι ηδη με καταταξαν ως λαμογιο του Ψ αρα ότι λεω ειναι καρακατσεκαρισμενο
    το ξερετε φιλτατοι ότι ως συλλογος Ομιλου Ασπις ουσιαστικα εκπροσωπείται ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ Ψ που λεγοτανε ΟΜΙΛΟΣ και ΟΧΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
    που η νομική της ονομασια ηταν ΑΣΠΙΣ Ανώνυμη Ασφαλιστική Εταιρεία Γενικών Ασφαλίσεων
    Για άλλη μια φορά η τρελεγκο
    έκανε το θαυμα της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  167. και αυτη η εταιρεια πουλουσε
    ΜΟΝΟ ΟΜΟΛΟΓΑ του ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ
    ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΚΑΝΕΙΣ
    αρα αντικείμενο του συλλόγου είναι μόνο αυτά και
    τιποτα αλλο???????
    λεω εγω
    εσυ
    τι λες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  168. και κατι αλλο
    εγω εχω χασει
    ωσ λαμογιο
    πανω απο 2 εκ
    απο τον Ψ
    ΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΕΧΩ ΔΙΑΚΙΩΜΑ ΝΑ ΟΜΙΛΩ
    ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΟΜΑΙ
    ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΝΤΗΝ ΔΙΝΟΥΝ
    ΜΕ ΑΛΛΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ
    ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ
    (ΤΑ ...ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡΑΚΙΑ.....)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  169. ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑ "Ψ"

    ΟΜΙΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΕΙΑ ΕΝΝΟΙΑ ΚΑΙ Η ΑΣΠΙΣ ΑΕΓΑ ΗΤΑΝ ΜΗΤΡΙΚΗ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ

    ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΔΕΝ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ

    ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΟΥΤΕ ΘΑ ΓΙΝΩ ΑΛΛΑ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΨΩΜΙΑΔΙΚΟΥΣ ΝΑ ΜΗ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ

    ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΕΣΑΙ ΤΗ ΛΥΣΗ ΤΗ ΔΙΝΟΥΝ ΜΕ ΚΛΑΝΙΕΣ ΣΑΝ ΤΟΥ ΛΟΥΛΟΥΔΑΚΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  170. ΟΝΕΙΡΑ ΠΑΧΙΑ ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΑ....

    Ο ΠΑΥΛΑΡΑΣ ΘΑ ΦΑΕΙ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΙ

    ΤΟ ΜΠΑΡΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΜΠΑΓΛΑΡΩΣΑΝΕ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΣΕ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΑΕΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΟΛΙΓΟΝ ΜΠΟΥ...ΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  171. μην τρομοκρατειτε τον κοσμο!
    μπορουμε ολοι μας να μιλουμε και να λεμε τη γνωμη μας.

    δεν βλεπω ομως κανεναν να μας εξηγει τι σκοπευουμε ΕΜΕΙΣ να κανουμε με τα ασφαλιστηρια συμβολαια και την ΑΝΑΔΟΧΗ!

    να μπει μεσα 100 χρονια ο ψωμιαδης και ολοι που μας τα αρπαξαν,
    ομως, ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΔΟΧΗ ΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ?
    ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΟΙΟΣ?
    θα βγει λοιπον αποφαση για τον ψωμιαδη..
    εμεις, με το θεμα μας τι κανουμε?
    περιμενει το σωματειο!!! εδω, να μας τα επιστρεψει ή τελικα κανουν γαργαρα την αναδοχη, γιατι εχει ψωμι η ιστορια των αγωγων και βοηθιουνται καποιοι ΑΛΛΟΙ με τα δικαστηρια ?

    ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ.
    ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ, ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΡΟΛΟ!!!
    ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ.
    ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΔΕ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ.
    ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ 250 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  172. Με την καταβολή των αποζημιώσεων σε περίπτωση μη αναδοχής τι θα γίνει?
    Γιατί να μη γίνουν εντός 3ετίας οι καταβολές απο το Εγγυητικό κεφάλαιο, όπως προέβλεπε παλιά το σχέδιο νόμου και να περιμένουμε στη λήξη των συμβολαίων μας όπως προβλέπει ο νόμος τελικά?
    Επίσης γιατί να μην παίρνουμε τους νόμιμους τόκους (3,35%) επί του κουτσουρεμένου κεφαλαίου μας για την περίοδο που θα μεσολαβήσει μέχρι την αποζημίωση μας? Δηλαδή και κουτσουρεμένο και άτοκο το ποσό αποζημίωσης?
    Ελεος πια!
    Γιατι να μην κατατεθεί τροπολογία που να προβλέπει και τα παραπάνω?

    ΥΓ για τον μαρκουλάκο μην ξεχνάτε ότι
    α) είναι δικηγόρος των ομολογιούχων, άρα ντεφάκτο είναι εναντίων των συμφερόντων μας (διεκδικεί τα ακίνητα του ψωμιάδη για 100 ομολογιούχους, που είναι όμως προιον κλοπής απο τα δικα μας αποθεματικά)
    β) προσπαθούσε στην αρχή να πείσει οτι ο υπάρχον νομος αποζημίωσης μας, είναι αντισυνταγματικός, υιοθετώντας πλήρως την επιχειρηματολογία των ασφαλίστικών εταιρειών.
    Αυτόν θα εμπιστευθείτε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  173. Επειδή στην Ελλάδα ισχύει πως ''ότι δηλώσεις είσαι'', αντιστοίχως και προφανώς επίσης ''ότι γράψεις ή πείς (ακόμα και ανοησία) ισχύει''.

    1ον. Εάν δεν αναλάμβανε την υπόθεση για την CAPITAL το γραφείο Μαρκουλάκου, ο Ψωμιάδης τώρα θα ήταν σε κάποιο θέρετρο στην Ελβετία.

    2ον. Εάν υπάρχει κάποιο δικηγορικό γραφείο που έχει συλλέξει στοιχεία και τεκμηριωμένα έχει στραφεί ή πρόκειται να το πράξει, με αξιώσεις καθ'οιονδήποτε (ΑΣΠΙΣ, ΕΛΛ. ΔΗΜΟΣΙΟ κλπ), ας αναφερθεί , προκειμένου να μάθουμε και άλλες εναλλακτικές νομικών, για όσους επιλέξουν αυτήν την διαδρομή.

    3ον. Οι συσχετισμοί μεταξύ προσώπων που αναφέρονται σε προηγούμενα σχόλια, είναι το λιγότερο αστείοι, το δε περισσότερο πονηροί.
    Γραφείο Μαρκουλάκου με Ψωμιάδη, κάπου αναφέρθηκε και η πρόεδρος του Σωματείου, κάπου και το όνομα της ασφαλίστριας Μπελμέμη που απασχολείται στο γραφείο Μαρκουλάκου. Ψάξτε λίγο παραπάνω και μην γράφετε ανακρίβειες. Δεν μας αποπροσανατολίζετε έτσι.

    4ον. Η Μπελμέμη ήταν και είναι ασφαλίστρια από τον Βόλο (έδρα του γραφείου της, το οποίο εξακολουθεί να λειτουργεί). Επίσης δεν έχει καμμία σχέση με φωτοβολταϊκά, πόσο δε μάλλον με την εταιρεία της ''οικογένειας''. Ασχολείται (πέραν των ασφαλιστικών)και με την πρακτόρευση επώνυμης εταιρείας εναλλακτικού παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας.

    5ον. Πόσο αφελείς πιστεύουν ορισμένοι ''καλοθελητές, με το αζημίωτο'' ότι είμαστε. Πως γίνεται η Μπελμέμη από την μία να είναι βασική μάρτυρας κατηγορίας κατά της ''οικογένειας'' και από την άλλη να συνεργάζεται μαζί της.
    Εγώ ξέρω ότι χέρι που σε ταϊζει δεν το δαγκώνεις παρά το γλύφεις. Από την άλλη εκείνη και δεν έγλυψε και το δάγκωσε.

    Εδώ είμαστε και θα τα λέμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  174. το γραφειο μαρκουλακου ομως, περα απο τα δικαστηρια, δεν ασχολειται με συναινετικες διαδικασιες τροποποιησης των επαχθων διαταξεων του νομου ουτε φαινεται να διαπραγματευεται, διοτι δεν ειναι δουλεια του.

    και οσοι αναφερονται σε αλλα θεματα,
    προφανως το κανουν, γιατι ειναι ευλογη η διαπιστωση οτι απο τη στιγμη που οι δικαστικοι αγωνες /αγωγες, ειναι και θα ειναι πολυετεις,
    γιατι να μην επικεντρωθουμε ολοι οι ασφαλισμενοι στην τροποποιηση των εγκληματικων νομων
    και στο θεμα της αναδοχης με ολους τους εμπλεκομενους?

    Η λυση δεν ειναι τα δικηγορικα γραφεια στο επιπεδο αυτο.
    ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΝ.
    ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ η Κ. ΣΙΔΕΡΗ,ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ.
    ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.

    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΑΣ.

    ΔΕΝ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ Ή ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΑΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ.

    ΕΜΕΙΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΟΧΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΜΑΣ.

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ?
    ΑΥΤΟ ΡΩΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ...
    ΣΟΒΑΡΗ, ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΑΣΠΗ!!!!!! ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  175. ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ
    ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
    ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΓΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ
    ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ
    ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ ,ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ
    ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ
    ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΑΝΑΚΟΠΗ ΚΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟ
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  176. ΨΑΓΜΕΝΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ29 Δεκεμβρίου 2011 στις 4:48 μ.μ.

    ΔΙΑΒΑΖΩ ΜΕ ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΑΣΦΑΛΗΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΝ ΤΟ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ ΓΙΑ ΤΑ UNIT LINK ΚΑΙ ΦΑΓΑΝΕ ΓΛΑΡΟΣΟΥΠΑ!

    ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ Ο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΟΤΙ ΤΑ UNIT LINK ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΘΕΜΑ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΜΕ ΤΟΝ 3746 ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΟ ΖΖΗΤΗΣΕΙ Η ΕΠΕΙΑ!

    ΟΥΤΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ!

    ΖΩΑ ΖΩΑ ΖΩΑ ΖΩΑ ΖΩΑ ΖΩΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ

    Με την παράγραφο 5 του άρθρου 53 του Ν. 3746/09 καταργήθηκαν αμφότερα τα τελευταία εδάφια των περιπτώσεων (δiii) και (στ), της παρ. 2β
    του άρθρου 7 του ν.δ. 400/70, όπου προβλεπόταν ο σχηματισμός δύο πρόσθετων τεχνικών αποθεμάτων στις περιπτώσεις α) ασφαλίσεων ζωής συνδεδεμένων με επενδύσεις όταν αυτές περιλαμβάνουν εγγυημένο τεχνικό
    επιτόκιο ή άλλες εγγυημένες παροχές και β) λόγω χρήσης του Γαλλικού Πίνακα Θνησιμότητας PM 60164. Στην τελευταία περίπτωση, το επιπλέον
    αυτό απόθεμα είχε καταστεί υποχρεωτικό από 1.1.2008, βάσει της παρ. 1 του άρθρου 11 του ν. 3557/07.

    O 3746/2009 - ΝΟΜΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΛΕΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ
    Ν. 3746/09
    Αρ. 53 παρ.6

    «5. Με απόφαση της ΕΠ.Ε.Ι.Α., μπορεί να εισάγεται υποχρέωση σχηματισμού
    επιπλέον τεχνικών αποθεμάτων, όπως ενδεικτικά καταστροφικών
    κινδύνων, εξισορρόπησης του τεχνικού αποτελέσματος, εγγυήσεων και
    διαχειριστικών εξόδων.»

    ΑΡΑ ΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ!

    ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΡΜΟΝΙΖΟΤΑΝ ΜΕ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΟΔΗΓΙΑ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑΣ ΕΥΡΩΠΑΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ, ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΕΘΝΗ ΠΡΟΤΥΠΑ ΕΔΩ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΚΛΑΦΤΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ ΓΕΝΙΚΩΣ....

    ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ UNIT LINK ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ ΥΠΕΡΕΧΕΙ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΗΣΤΩΝ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΛΗΣ ΣΧΕΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  177. ΝΑ ΨΟΦΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΒΓΕΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΝΕΚΡΟΦΙΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑς ΗΠΙΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ.ΑΙΣΧΡΟΙ ΠΑΛΙΟΛΑΜΟΓΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  178. Διάβασα στο άλλο site του συλλόγου ασφαλισμένων ότι ο Επόπτης χαρτοφυλακίου όσον αφορά την αποτίμηση των χαρτοφυλακίων τύπου Unit Linked δεσμεύτηκε απ΄την υπουργική διάταξη του Παπαθανασίου στις 16/12/09 που έλεγε ότι καταργείται η υποχρέωση των ασφαλιστικών εταιριών να τηρούν αποθέματα για προιόντα τύπου unit Linked. Αυτό συνέβη λίγο πριν την ανάκληση της άδειας της Ασπίς. Μας κοροιδεύουν μάλλον όλοι μαζί και δεν βγαίνει στην επιφάνεια τίποτα....!!!!!!!Τάχαν μαγειρέψει όλοι μαζί. Πρέπει να τους ξεμπροστιάσουμε....!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  179. Η υπουργική διάταξη έγινε 16/02/09, έγινε τυπογραφικό λάθος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  180. ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙ ΤΟΣΑ Ο ΨΑΓΜΕΝΟΣ
    ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ
    ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ
    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ
    ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
    ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ
    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ
    ΑΥΤΟΣ Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΣΩΤΗΡΑΣ ΜΑΣ
    ΒΓΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ
    ΑΝ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ Κ ΚΑΛΑ
    ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΥΒΟΜΟΥΝΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ
    ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ
    ΕΙΜΑΙ ΜΑΝ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ
    ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΕΚΑΝΝΑ
    ΚΡΥΦΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  181. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ
    ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΛΕΨΑΝΕ
    ΑΛΛΑ,ΑΛΗΘΕΙΑ,ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ
    ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ????
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΛΕΨΑΤΕ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  182. ΨΑΓΜΕΝΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ29 Δεκεμβρίου 2011 στις 6:19 μ.μ.

    ΤΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΡΕ ΦΙΛΕ;

    ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΒΑΣΑ. ΤΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ;

    ΕΓΩ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΕΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  183. ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ,ΟΤΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ,ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΡΙΞΕΙ,ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΑΣ ΕΠΑΝΩ ΣΑΣ
    ΑΛΛΑ,ΝΑ'ΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ
    ΣΙΓΟΥΡΟΤΑΤΟΙ!!!!!
    ΠΩΣ ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ
    ΚΑΙ ΣΕΙΣ
    ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ
    ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ!!!!!
    ΑΙΣΧΡΟΘΡΑΣΣΥΤΑΤΟΙ!!!
    ΣΚ..ΟΦΤΥΑΡΑ!!!
    ΜΗ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ,ΓΙΑΤΙ ΓΥΑΛΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΥΡΝΑΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΑΝΑΠΟΔΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  184. Ο ΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΣΕΛΕΚΟ, ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?

    ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΙΟΝ ΕΧΟΥΝ? ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΕΚΠΡΟΣΠΟ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΗ ΝΑ ΣΥΝΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕ?
    ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ.
    ΜΑΣ ΒΑΛΑΝΕ ΣΤΟ ΤΡΥΠΑΚΙ ΤΟΥΣ..ΝΑ ΜΑΛΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΗΔΙΕΣ..

    ΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΛΥΣΗ? ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΝΤΕΣ?
    Ο ΣΕΛΕΚΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ? Ο ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΠΙΤΑΛ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ? ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΕΙΠΑΜΕ..ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΟΙΒΗ ΤΟΥΣ.

    ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ? ΤΟ ΣΕΛΕΚΟ? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ?

    ΠΟΙΑ ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ ΚΑΙ ΤΡΙΧΕΣ...ΕΔΩ ΟΙ ΙΝΔΙΑΝΟΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΘΡΕΦΤΑΚΙΑ..
    ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΣΤΕ..ΡΕΕΕΕΕ

    ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑΑΑΑ

    ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕ

    ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ..ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΚΟΡΟΙΔΙΕΣ...
    ΒΡΗΚΑΝ ΘΥΜΑΤΑΑ..

    ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕ

    ΟΤΑΝ ΚΛΕΒΟΥΝ ΟΛΟΙ, ΤΙ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ..ΑΣ ΤΟΥΣ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΜΙΑΣΟΥΝ..ΟΛΟΥΣ...ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ...????

    ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ???

    ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ.????
    ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ Ή ΠΑΡΑΣΥΡΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΩΝ ΒΑΛΤΩΝ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  185. πολυ σωστα γραφει ο παραπανω φιλος,επρεπε ολοι να απαιτησουμε αλλαγη νομου,οπως κανουν ολοι,εμεις πεσαμε αμαχητη,δεχτηκαμε οτι μας ειπαν,για τα λεφτα μας,αλλα αυτο ειναι εργο του συλλογου ,να μας συντονισει να αντιδρασουμε,και πανω απ'ολα να επιμεινουμε.
    τους αφησαμε,και μας αφησαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  186. Tα λεφτά μας τα χάσαμε.Κανείς δεν έχει,για να μας τα δώσει πίσω.
    Σε αυτή την περίπτωση μόνο ένας τρόπος υπάρχει για να ικανοποιηθούμε και να συνεχίσουμε τη ζωή μας:να τιμωρηθούν οι ασφαληστές.
    Ο δικός μου ξέρει ότι τον παρακολουθώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  187. TA ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΧΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΣΧΟΛΙΑ.
    ΟΠΩΣ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ,ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ 200-300 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ, ΜΕ ΜΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΚΑΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ.

    ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΟΜΩΣ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ.
    ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΠΛΕΚΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΤΩΝ ΛΟΒΙΤΟΥΡΩΝ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ.
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ Η Ε.Υ.Π ΟΥΤΕ ΤΟ Σ.Δ.Ο.Ε.
    ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΟΥΝ.
    ΟΠΩΣ ΕΣΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΜΠΑΝΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΟΝ.
    ΟΠΩΣ ΕΔΩΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ.
    ΟΠΩΣ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.

    ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

    Ο ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ ΣΑΣ, ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ , ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΨΙΛΟΦΟΒΑΤΑΙ.
    ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΠΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΛΥΣΗ.
    ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΤΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΟΛΑ.
    ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΤΕ,ΟΤΙ ΜΕ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ. ΜΑΣ ΚΑΛΟΥΝ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΓΕΝΙΚΩΣ ΚΑΙ ΞΕΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ,ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΜΑΣ..


    Η Α Ν Α Δ Ο Χ Η!!!!!!!!!!!!!!
    ΟΧΙ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  188. ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΗ ΜΕ ΠΑΡΑΒΟΛΟ ..
    "ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ"!!!!

    ΠΗΓΗ ΑΝΤΛΗΣΕΩΣ ΔΙΑΡΚΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ.
    ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΤΕ.
    ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΓΡΑΦΕΙΑ.

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝΥΣΗ.
    ΜΙΑ ΤΥΠΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ.
    ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΤΕ. ΘΑ ΣΑΣ ΒΡΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ.

    ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.
    ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΟΥΝ:

    "ΝΑ ΜΗ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ!!!!!"

    ΜΗ ΓΙΝΕΣΤΕ ΑΛΛΟ ΘΥΜΑΤΑ.
    ΠΑΡΤΕ ΤΗΛ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  189. ΠΑΛΙΟΛΑΜΟΓΙΑ ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΒΡΙΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ?ΞΕΡΕΤΕ ΡΕ ΚΛΕΦΤΟΝΙΑ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΣΑΣ ΠΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑ?ΠΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΝΗΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΡΓΟΠΑΙΘΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ?ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑΣ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΧΛΑΠΑΚΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΛΕΩΡΑ ΚΑΙ ΓΕΛΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΒΑΛΑΝΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΟΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΟΛΟΣΣΟ.ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΑΣ ΠΕΙΝΟΥΝ.ΕΧΕΙ ΟΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΝΑΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΟΥΝΤΑΙ ΜΑΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ.ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ.ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΨΕΙ Ο ΘΕΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  190. ΒΟΛΕΨΑΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ /ΚΥΡΙΩΣ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΜΠΑΝΚ, ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙ.
    ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΨΕ ΟΛΟΥΣ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ.
    ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΡΑΠΕΖΟΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΥΑΝ ΤΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ...ΛΟΥ..

    Ο ΚΟΛΟΣΣΟΣ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ.
    ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΤΕ,
    ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ,ΜΕ ΤΗ ΜΥΣΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΑΝ ΕΓΚΑΙΡΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΟΥΣ?
    ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ Σ ΑΥΤΟ?

    ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΡΔΡΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΜΟΙΒΩΝ.

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΤΡΑΦΗΚΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΑΤΟΜΙΚΑ? ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΕΠΟΠΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ?

    ΕΔΩ ΚΑΝΟΥΝ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΤΟΥ, ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ..ΟΡΓΑΝΑ..ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

    ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ..ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΡΘΡΩΣΕΤΕ.
    ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΗΧΗΣΗ.
    ΑΝ ΜΑΣ ΚΑΛΟΥΣΑΤΕ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ.

    ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΠΑΛΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ.
    ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΙΔΡΩΣΕΙ ΤΟ ΑΥΤΑΚΙ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ.

    ΖΩΑ ΕΙΜΑΣΤΕ..ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  191. http://prezatv.blogspot.com/2011/12/dia.html



    τρεξτε στα δικαστηρια..ετσι για να πατε πιο γρηγορα στα αζητητα.

    ποτε θα το καταλαβουμε οτι μονο αν πιεσουμε και αν εχουμε τεχνχοκρατες με προτασει θα αναθεωρηθει αυτο το φιασκο?
    μας βαλανε στο σιγαστηρα,για να μας θαψουν.

    εν τω μεταξυ .τα πορτοφολια καποιων φουσκωνουν
    με την ευθυνη των συλλογων..
    καποια κουβεντα για πραγματικους εκπροσωπους γνωστες των δυνατοτητων για αναδοχη?

    μην τρεχετε πισω απο τους αποπροσανατολιστες.
    οι περιουσιες μας δεν γυριζουν με τα λογια.
    οι συλλογοι ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΘΕΣΗ.
    ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ. ΚΑΙ ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΑΨΙΜΑΧΙΕΣ ΕΔΩ.
    ΒΑΛΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΡΕΨΟΥΝ ΑΛΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  192. ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΚΟΠΗ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ
    ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΑΠΟ 50% ΕΩΣ 80%
    ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΕΩΣ ΤΗΝ 9/1/12
    ΑΛΛΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΞΥΡΙΣΜΕΝΗ ΑΓΩΓΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛ.δΗΜΟΣΙΟΥ
    ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΙ ΦΑΝΤΑΖΟΝΤΑΙ ΑΝΑΔΟΧΗ
    ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΡΘΙΟΙ
    ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  193. ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ Ο ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΠΥΡΑΥΛΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΡΗ ΠΑΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΟΧΗ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΜΕ Α ΚΕΦΑΛΑΙΟ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΟΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΔΟΧΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ. ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  194. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ (ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ ΚΑΙ COMMERCIAL VALUE)30 Δεκεμβρίου 2011 στις 3:34 μ.μ.

    ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ (ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ ΚΑΙ COMMERCIAL VALUE)
    ΣΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 21/12/20011 ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PARK, ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΑΝ ΑΠΑΝΤΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΘΕΜΑΤΑ, ΔΙ΄Ο ΚΑΙ ΚΛΗΘΗΚΑΤΕ,ΜΕΤΑΞΥ ΔΕ ΑΥΤΩΝ ΗΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΠΗΣ, Ή ΜΗ, ΕΝΑ ΕΚ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ, ΟΠΟΥ Ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΠΡΟΣΚΛΗΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ Κ. ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ -ΤΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟΣ ΜΑΙ ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟΣ (ΤΗΛ 210360119)-, ΑΝΕΦΕΡΘΗ ΕΦ΄ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΚΑΙ ΕΠ'ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.
    ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΘΕ ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΘΙΓΕΤΑΙ ΕΚ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ EMAIL ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ, ή να αναφερθεί με τηλέφωνο ή όνομα εδώ στην ιστοσελίδα αυτήν ή να τηλεφωνήσει στo 6944946636.
    ΤΟ ΣΩΜΝΑΤΕΙΟ ΕΥΧΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΝΤΕΣ ΑΣΦΑΛΣΙΜΕΝΟΥΣ, -ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΨΩΜΙΑΔΗ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ-ΣΥΝΕΡΓΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΝ!! ΔΡΑΤΤΟΝΤΕΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΤΩΝ-, ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΥΓΕΙΑ, ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΦΥΛΛΑΣΟΝΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΣΟ!!! ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΜΑΣ.
    ΚΑΙ ΝΑΣΘΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΥΧΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  195. O φίλος στο σχόλιο 10:21μ.μ είπε κάτι πολύ σωστό.
    Να δοθούν τα ονόματα αυτών που είχαν εσωτερική πληροφόρηση και πρόλαβαν και εξαργύρωσαν τα συμβόλαια τους πριν την ανάκληση.
    Επίσης θα ήθελα να επισημάνω ,ότι δεν έχω διαβάσει πουθενά την τοποθέτηση του Πέτσα,γιατί διέπραξε αυτό το έγκλημα.
    Δεν υπάρχει κανεις αρμόδιος να καλέσει αυτόν τον άνθρωπο να μας εξηγήσει γιατί κατέστρεψε 1.000.000 ανθρώπους;
    Πως συνεχίζει τη ζωή του,τι δουλειά κάνει τώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  196. ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥ
    Ο ΧΟΝΔΡΟΠΕΤΣΑΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  197. Χασαμε τοσα χρονια χασαμε την ζωη μας εγω και ο πατερας μου να κανουμε οικονομια δραχμη-δραχμη ευρω-ευρω για ναχουμε συμβολαια αποταμιευτικα στην ασπις και μια μερα μας τα φαγανε οι φαγανες και τωρα που ζουμε την ανεργια και την σοβαρη ασθενεια να αργοσβηνει τον πατερα μου φτασαμε να ζητιανευουμε
    μας εξουθενωσαν ψυχικα σωματικα και ντρεπομαστε για ολους αυτους που μας πεθαναν
    αν εχουν κουραγιο ας ερθουν να μας αντικρυσουν να αισθανθουν τον πονο μας αλλα δεν εχουν το σθενος και τη ψυχη κρυβονται στις βιλες και τις τζιπαρες τους και στα χλιδατα σαλονια τους
    και το μυαλο τους εγκλωβιζεται στην απολαυση της υλης που αποκτησαν κλεβοντας ολη την υπαρξη μας.
    Ευχομαι σε ολους τους συμπασχοντες υγεια δυναμη και την γρηγορη επιστροφη των χρηματων μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  198. ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗ , ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ,
    ΕΝΩ ΕΜΑΣ ΤΑ Ζ Ω Α !!! ΜΑ ΕΚΑΝΑΝ ΝΕΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ!

    ΑΠΟΡΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΙΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΕ ,ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΥΤΟ.
    ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ..ΓΝΩΣΤΟΥΣ..ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΥΧΑΙΑ?????
    ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ
    ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ..
    ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΛΛΟΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΦΛΗΣΗ.

    ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΝΑ ΛΥΣΕΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΤΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ,
    ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ...

    ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ..
    ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ.
    ΒΡΩΜΑΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ.

    ΜΗΝ ΤΑ ΚΡΥΒΕΤΕ.
    ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ.
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ?

    ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΤΟΛΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ.
    ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑΤΑ.

    Ο ΕΠΟΠΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ. ΠΑΡΤΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ.

    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ.
    ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΕΤΕ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ.
    ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ..
    ΑΓΩΓΕΣ, ΑΓΩΓΕΣ ΑΓΩΓΕΣ...
    ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΜΕ ...
    ΚΑΙ ΟΡΓΙΣΤΗΚΑΜΕ ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ.

    ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή