ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ

Αγαπητοί μας ασφαλισμένοι,

Το σαρδόνιο και ειρωνικό χαμόγελο του κ. σαχινίδη κατά την ψήφιση του 3867/2010 τον Ιούλιο του 2010 επιβεβαιώθηκε πριν από λίγες μέρες με την ολοκλήρωση της οικονομικής έκθεσης του επόπτη χαρτοφυλακίου ζωής. Η πιθανότητα εύρεσης αναδόχου απομακρύνεται επικίνδυνα καθώς δεν υπάρχει ενδιαφέρον ούτε από το κράτος ούτε από εταιρίες. Αυτό σημαίνει ότι ο νόμος θα λειτουργήσει μετά το πέρας της εκκαθάρισης τουλάχιστον 15 χρόνια μετά.

Γελάτε κύριε σαχινίδη με το πόνο τον συμπολιτών σας? Ειρωνεύεστε κύριε σαχινίδη ανθρώπους που δούλεψαν σκληρά μεροκάματο σε όλη τους τη ζωή για μια αποταμίευση που πήγε σε διάφορες τσέπες? Κοροϊδεύετε κύριε σαχινίδη άρρωστους και ανήμπορους συνανθρώπους που ζούνε τον εφιάλτη που εσείς και τα λαμόγια σας τους προσφέρατε? Γελάει καλύτερα όμως όποιος γελάει τελευταίος κύριε!!

Η επίσημη οικονομική έκθεση του κ. Παντελίδη κοινοποιήθηκε και περιέχει αναλυτικά στοιχεία που ενδέχεται να αποδεικνύουν την ευθύνη των ανύπαρκτων ελεγκτικών αρχών του δημοσίου. Το έργο της κλοπής των περιουσιών δεν έγινε ξαφνικά αλλά με επιστημονικό τρόπο στην διάρκεια πολλών ετών. Το συμβατικό έλλειμμα των ασφαλιστηρίων και στις δύο ασφαλιστικές εταιρίες ζωής του ομίλου από το χαρτοφυλάκιο ζωής χωρίς τους λοιπούς κλάδους ασφάλισης αγγίζει τα 900 εκατομμύρια αν δεν ληφθούν υπόψη οι περικοπές του κ. Παντελίδη στα unit link κυρίως.

κύριε βενιζέλο και μασούρα ακούτε?? Το θέμα είναι στα χέρια σας. Μήπως το ποσό σας φαίνεται μικρό για να κινήσετε διαδικασίες εντοπισμού των κλεμμένων μέσω εισαγγελέα?? Τι περιμένετε?? Τι φοβάστε άραγε???

Το πρόγραμμα των επόμενων ημερών είναι α) η εκδίκαση της εξ' αναβολής υποθέσεως του λαμόγιου για την κατάθεση της πλαστής εγγυητικής των 500 εκατομμυρίων που θα γίνει Παρασκευή στις 25 Νοεμβρίου 2011 στο ε' τριμελούς εφετείου κακουργημάτων 9.00 το πρωί Λ. Αλεξάνδρας και Κυρίλλου Λουκάρεως 14 Αθήνα και δεν πρέπει να λείψει κανείς καθώς κρίνετε η τύχη των περιουσιών μας και β) η Γενική Συνέλευση του Σωματείου Τετάρτη στις 14 Δεκεμβρίου 2011 στις 7 το απόγευμα στο ξενοδοχείο Park απέναντι από το πεδίο του Άρεως στην Αθήνα όπου θα γίνει η εκλογή ΔΣ και θα αποφασιστούν οι επόμενες κινήσεις με συγκεκριμένα θέματα ημερησίας διάταξης που θα αναφερθούν σε επίσημη νέα ανάρτηση όπως επιβάλλει το καταστατικό.

Για επίλογο έχουμε τους συμπαθητικούς κύριους ασφαλιστές για τους οποίους ο κλοιός έχει αρχίσει και σφίγγει. Τρέχτε σαν τα άλογα στους υπουργούς, τρέχτε στα ευρωπαικά σαλόνια, τρέχτε στον ομπάμα τον ίδιο μπας και γλυτώσετε...

189 σχόλια:

  1. Η Τρόικα πιέζει να εξοφληθούν τα 6 δισ. στους ιδιώτες

    web only

    23/11/2011 07:008
    http://img.protothema.gr/BB6A72364564DF2FA00FF2BCB68C2E05.jpg
    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

    Έκοψαν το ΕΚΑΣ γιατί δεν μπορούσαν να ελέγξουν τα στοιχεία!


    Μπορεί στο οικονομικό επιτελείο να δίνουν αγώνα για να πληρώσει αυτή την εβδομάδα το δημόσιο μισθούς και συντάξεις 1,2 δισ. ευρώ, να αγωνιούν πού θα βρουν λεφτά για δώρα και μισθούς ως τις 16 Δεκεμβρίου, αλλά έχουν στο κεφάλι τους και την Τρόικα που τους πιέζει να εξοφλήσουν και τουλάχιστον τα μισά από τα περίπου 6 δισ. που χρωστά (και δεν πληρώνει) το κράτος σε ιδιώτες.

    Όσο αργεί η 6η δόση - που έπρεπε να έχει εισπραχθεί κανονικά τον Σεπτέμβριο - το δημόσιο «σφίγγει το λουρί» στος ιδιώτες, βάζοντας εμπόδια ή αναστέλλοντας εδώ και 3 μήνες σχεδόν κάθε πληρωμή. Τα χρέη αυτά συσσωρεύονται «κάτω από το χαλί» και αγγίζουν αισίως τα 6 δισ. (συν 500 εκατ. ευρώ και για το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων), παρότι έχει μπει όρος στο Μνημόνιο και ρητά απαγορεύεται να μην καθυστερεί το δημόσιο να πληρώσει τα χρέη του προς τους πολίτες.

    Μέχρι τις γιορτές πάντως δεν διαφαίνεται πως θα βρεθεί λύση. Για να καλυφθούν οι οφειλές θα πρέπει:

    - να έρθει η 6η δόση των 8 δισ. ευρώ –ίσως στα μέσα Δεκέμβρη.

    - να εφαρμοστεί το PSI+ με «κούρεμα» χρέος της τάξεως του 50% για να εξοικονομήσει το δημόσιο 3,5-4 δισ. ευρώ ετησίως, τα οποία αλλοιώς θα του τα «τρώγανε» οι τόκοι. Η εξοικονόμηση αυτή θα γίνει τμηματικά (300-500 εκατ. ευρώ το μήνα) αλλά θα ξεκινήσει ουσιαστικά από τον Φεβρουάριο.

    - να πάνε όλα καλά με την συμφωνία των ηγετών της 26ης και 27ης Οκτωβρίου, για να λάβει πρόσθετη βοήθεια 30 δισ. η χώρα.

    Στα σχέδια αυτά πρώτοι για «τακτοποίηση» βρίσκονται οι προμηθευτές των νοσοκομείων, των υπουργείων και των ασφαλιστικών ταμείων. Φαρμακοποιοί, φαρμακοβιομήχανοι, εταιρείες καυσίμων αλλά και ωρομίσθιοι εργαζόμενοι στο δημόσιο θα είναι οι ... κερδισμένοι της υπόθεσης. Στην περίπτωση που εκπληρωθούν και οι τρεις προϋποθέσεις δεν αποκλείεται να επιτραπεί τελικά και ο συμψηφισμός χρεώ από φόρους, με τα χρέη που έχει το κράτος προς τους φορολογούμενους και τις επιχειρήσεις (πχ από επιστροφές φόρων και επιδοτήσεις).


    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΝΑ ΣΥΠΕΡΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εσεις πολυ καλα τα λετε!
    ομως, ειχαμε καμια επαφη με το υπουργειο οικονομικων για να προτεινουμε καποιες λυσεις και προτασεις?
    το να πανικοβαλετε τον κοσμο με τα ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ που λετε και ξαναλετε, σε τι βοηθαει πραγματικα, αναρωτιεμαι.

    15 ή 30 το ιδιο κανει.
    οι κινησεις ειναι το μεγαλο ζητουμενο και οι επαφες για να υπαρξει τροποποιηση και εξευρεση λυσης ΟΧΙ Ο ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ..

    εχουμε που εχουμε την καταρα αυτη, και ακουμε ,οποτε μας κανετε τη χαρη να μιλησετε, για θανατικη ποινη, για οριστικη απωλεια των περιουσιων μας κλπ.

    ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ??? ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ...
    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΣΑΣ.
    2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΟΥΜΕ..

    ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑΤΙ,ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΠΟΠΤΗ
    ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΕΠΟΠΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ??????
    ΑΠΟ ΤΟΝ "ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΟ" ΕΠΟΠΤΗ ,ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ
    ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΕΠΟΠΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ???????????
    ΤΡΕΛΛΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΤΕ????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. θα μας τρελανετε.
    ο συλλογος πρεπει να ειναι ανεξαρτητος δικηγορων και εποπτων.
    να συγκαλει τα μελη του, να ενημερωνει, να παιρνει αποφασεις, να τις υλοποιει, να εχει επαφες με θεσμικα οργανα και να προχωρει.
    εδω φαινεται οτι ειμαστε συντεταγμενοι με τους δικηγορους και τους εποπτες.
    ανεξαρτητα, τι κινησεις κανουμε, πώς διασφαλιζουμε συναινετικη επιλυση της διαφοράς, πώς κανουμε ενεργειες για ελαφρυνση των ασφαλισμενων, οταν τοσες ομαδες ειδικες πολιτων ,εστω και προσωρινα, απολαμβανουν καποιων απαλλαγων?

    π.χ εμεις δεν μπορει να ενταχθουμε στο σχημα συμψηφισμου των τελων και φορων με τις αποζημιωσεις μας? δεν μπορουμε να συνεργασθουμε με το υπουργειο για την αναδοχη και βελτιωση των νομων ?

    αλλιως, τι να το κανουμε μια φορα το εξαμηνο, να μας προαναγγελετε τα δικαστηρια της ασπις καπιταλ και να μας μαυριζετε την ψυχη με τις δεκαπενταετιες?
    με τη διεκδικηση τι κανουμε?
    πώς κινητοποιειτε τα μελη?
    με ποιον τροπο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συμφωνώ απόλυτα με τα ερωτηματα του προηγούμενου.

    Απαντήσεις εδώ και τώρα. Φτάνει πια η καταστροφολογία που σπερνετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επιτέλους! Για ποιο λόγο κατηγορείτε τους ασφαλιστές ? Για τις κινησεις που κάνουν? Να μην κανουν δηλαδη ούτε αυτοι ? Τότε ποιός θα κάνει? Εμείς καθόμαστε και περιμένουμε να πέσει το Μάννα εξ ουρανού....Καλά καθόμαστε στα αυγά μας....Ετσι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. http://prasinomilogr.blogspot.com/2011/11/blog-post_23.html#more

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ας το καταλαβουμε οσο ειναι καιρος. Ειτε εκκαθαριση ειτε αγωγες ειναι το ιδιο οσον αφορα τον χρονικο οριζοντα επιλυσης του θεματος μας. Μιλαγα χθες βραδυ με ενα φιλο δικηγορο και μου ειπε οτι αν γινει για καποιο λογο αυριο αγωγη εναντιον του δημοσιου, η δικασιμος θα ορισθει μετα απο 4 χρονια. Καταλαβαινετε ποτε θα ολοκληρωθει ο α' βαθμος, ποτε ο β' και ποτε θα τελεσιδικησει. Ακριβως οποτε θα ολοκληρωθει και η διαδικασια εκκαθαρισης.
    Η ΜΟΝΗ λυση ειναι η πιεση στους κυβερνωντες να δωσουν αμεση πολιτικη λυση. Πολλοι πριν απο εμενα το εγραψαν. Οι εκλογες ειναι ευκαιρια για την υποθεση μας. Αν περασουν χωρις να επιτυχουμε κατι, δυστυχως θα συνεχισουμε παρα πολλοι απο εμας να ζουμε μεσα στην κατηφεια και καταθλιψη. Η προγραμματισμενη συγκεντωση πρεπει να εχει μεγαλη συμμετοχη. Μονο ετσι θα ξαναμπουμε στο πολιτικο προσκηνιο. Αν μας υπολογισουν ως καταλυτικη δυναμη των εξελιξεων τοτε θα ασχοληθουν σοβαρα μαζι μας. Για την ωρα δεν υπαρχουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. http://nextdeal.gr/Ειδήσεις/Ιδιωτική-Ασφάλιση/item/9565-ΤτΕ-Πρόσθετα-κεφάλαια-545-εκατ-ευρώ-για-τις-ασφαλιστικές-εταιρείες.html

    Κύριοι,
    έχουμε την επίσημη ομολογία του κράτους ότι εν γνώσει του επιτρέπει τη λειτουργία ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, οι οποίες με παρεκκλίσεις ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΠΛΕΟΝ ΤΩΝ 500 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΕΙΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΟΥΣ.

    Αυτά με στοιχεία 2010. Με βάση τα τωρινά, η τρύπα πάει πάνω από 2 δισ.

    Με τις υγείες μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011 (αύριο) δικάζεται στο Ε’ Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων (αίθουσα Δ 70 Η 1ος όροφος) ο Παύλος Ψωμιάδης για την έκδοση της πλαστής εγγυητικής επιστολής 550.000.000ευρώ η οποία οδήγησε στην ανάκληση της άδειας της ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ.

    Είναι πολύ σημαντικό να είμαστε όλοι εκεί. Ελπίζουμε να ακουσθούν γεγονότα και στοιχεία που δείχνουν τι ακριβώς συνέβη στην υπόθεση αυτή. Μας αφορά όλους αυτή δίκη και είναι η πρώτη ποινική δίκη που γίνεται σε βάρος του για κακούργημα.

    Επειδή η υπόθεση έχει το νούμερο 5, θα γίνει αρκετά νωρίς, επομένως να είμαστε όλοι εκεί πριν τις 09.00 η ώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ, ΑΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΕΙ?
    ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΛΟΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ?
    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙ ΡΟΛΟ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΗ ΛΥΣΗ.
    ΕΞΗΓΗΣΤΕ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΥΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ,ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ
    ΤΟΥ ΑΡΧΙΝΟΝΟΥ ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ,ΠΩΣ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΣΠΙΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ,ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΟΜΑΔΙΚΑ.
    ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΑΝΤΑ ΖΗΤΟΥΣΑΜΕ,ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΑΜΕ,ΝΑ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ,ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αγαπητές κυρίες και κύριοι,

    Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011 (αύριο) δικάζεται στο Ε’ Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων (αίθουσα Δ 70 Η 1ος όροφος) ο Παύλος Ψωμιάδης για την έκδοση της πλαστής εγγυητικής επιστολής 550.000.000ευρώ η οποία οδήγησε στην ανάκληση της άδειας της εταιρίας και τον μηδενισμό όλων σας.


    Είναι πολύ σημαντικό να είστε όλοι όσοι μπορείτε εκεί να συμπαρασταθείτε στον αγώνα που κάνουμε για εσάς και να ακούσετε γεγονότα και στοιχεία που δείχνουν με κάθε λεπτομέρεια τι ακριβώς συνέβη στην υπόθεση αυτή. Μας αφορά όλους αυτή δίκη και είναι η πρώτη ποινική δίκη που γίνεται σε βάρος του για κακούργημα.



    Επειδή η υπόθεση έχει το νούμερο 5, θα γίνει αρκετά νωρίς, επομένως να είστε όλοι εκεί πριν τις 09.00 η ώρα.



    Σας περιμένουμε όλους.


    Με εκτίμηση, Μαρκουλάκος Ιωάννης



    Μαρκουλάκος Μιχάλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. O ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΥΤΗ ΔΙΚΗ?
    ΠΟΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.
    ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ?


    ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. πηδηξτε τουσ ασφαλιστεσ
    ετσι θα λυθουν όλα τ
    σεξουαλικά σας προβλήματα
    για τα λεφτα βλέπουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αυριο θα διαπιστωσουμε,την ακεραιοτητα την αμεροληψια και την ηθικη δικαιωση των δικαστηριων,ο Παυλαρας,πιστευω να φερθει εξυπνα
    και να ομολογησει πραγματα και ανθρωπους,που εσπειραν την καταστροφη μας.Τελος παντων ,πρεπει να ομολογησει ποιοι εναι ολοι αυτοι οι κρυφοι εκτελεστες- που καλυπτει μεχρι σημερα-και δημιουργηθηκε αυτο το εγκλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=161543

    Η ΕΥΡΩΠΗ ΓΝΩΜΟΔΟΤΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ.
    ΕΜΕΙΣ, ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΘΥΜΗΘΕΙ.
    ΧΩΡΙΣ ΜΑΧΗ, ΗΡΩΕΣ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ!

    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΛΙ, ΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ..
    ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο ΧΑΡΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΝΕΟΣ Γ.Γ. ΤΟΥ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

    ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Ο ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ ΣΠΙΝΕΛΛΗΣΕχει εκτεταμένη εμπειρία στον σχεδιασμό, ανάλυση και προγραμματισμό. Διετέλεσε αντιπρόεδρος στην Lehman Brothers, ηγούμενος της Ευρωπαϊκής ομάδας πληροφορικής μετοχικών παραγώγων της εταιρίας. Ως Διευθυντής Μηχανογράφησης της Ασπίς Πρόνοια ασχολήθηκε με διαχείριση συμβολαίων και προμηθειών, βελτιστοποίηση διαδικασιών και επιλεγμένη εισαγωγή εξωτερικών αναθέσεων (outsourcing)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ.
    ΤΕΛΕΙΑ! ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ..?
    'Η ΜΟΝΟ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Οι ασφαλιστές και εννοούμε τους: διαμεσολαβούντες,πράκτορες μεσίτες κ.λ.π. αύριο στην δίκη του ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΤΟΥΣ θα παρασταθούν και θα έρθει κάποιος από αυτούς ως ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΤΟΥΣ:!!! ΠΑΥΛΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ!!! ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΦΟΡΑ στην αναβολή της δίκης του ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΕΙ ΩΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ, και
    !!!!ΟΥΤΕ ΚΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ -ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ κατά πολειοψηφία στο Δ.Σ αυτού- ΠΑΡΙΣΤΑΤΟ ΜΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ...ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ!!!!!!
    ΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Η σημερινή δίκη για την πλαστή εγγυητική των 500 εκατομυρίων ευρώ διεκόπη πριν προλάβει να αρχίσει.
    Το μεγάλο λαμόγιο, αν και προφυλακισμένο, δεν προσήχθη.
    Το άλλο λαμόγιο, ο λοϊζος, εξακολουθεί να είναι φυγόδικος.

    Αναγνώσθηκαν τα ονόματα των μαρτύρων. Οι μισοί τουλάχιστον απουσίαζαν. Ανάμεσα στους απόντες ήταν και ο πέτσας της ΕΠΕΙΑ, ο οποίος τον Σεπτέμβρη του 2009 αποφάσισε το κλείσιμο της ΑΣΠΙΣ. Τα πολιτικά αφεντικά του πήραν την απόφαση και αυτός (μας) εκτέλεσε. Κανονικά έπρεπε να δικάζεται και αυτός.

    Η δίκη θα συνεχισθεί την Τετάρτη 30.11.2011, 09:00, αίθουσα Δ120Β, 6ος όροφος, Β’ Μικτό Ορκωτό Εφετείο.

    Υπάρχει πάντα η πιθανότητα η δίκη να διακοπεί εκ νέου ή να αναβληθεί.

    Το μεγάλο λαμόγιο παραμένει προφυλακισμένο έως τις αρχές Δεκεμβρίου. Αναμένεται απόφαση του δικαστικού συμβουλίου για την παράταση ή όχι της προφυλάκισης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΚΑΛΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ
    ΟΤΙ ΤΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ?
    ΑΠΩΝ Ο ΕΝΑΣ,ΑΠΩΝ Ο ΑΛΛΟΣ...
    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ??
    ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ....ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΟΧΗ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Κύριοι Βλαχογιάννη και Μπάρκα ποιοι αγόρασαν την κινητή περιουσία της ΑΣΠΙΔΟΣ;
    Συντάκτης / NextDeal
    Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2011 10:50
    Προσθήκη στο Facebook Σας αρέσει αυτό? Tweet it στους φίλους σας!
    Οι λαγοί και τα λιοντάρια
    Φθηνότερα ασφάλιστρα για τις διεθνείς μεταφορές ζητά ο ΣΕΒΕ-Συνέντευξη του Προέδρου του ΣΕΒΕ, Δημήτρη Λακασά στο www.nextdeal.gr
    Άλλοι υπάλληλοι και ασφαλιστές της ΑΣΠΙΔΟΣ αδικούνται και άλλοι ωφελούνται με την έκθεση επόπτη
    Olympic Air η καλύτερη δημιουργία

    Η ανακοίνωση-όπως γράφει-της υπό εκκαθάρισης ασφαλιστικής εταιρείας ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ που υπογράφουν οι κκ Κ. Βλαχογιάννης και Χρ. Μπάρκας καλεί εντός αποκλειστικής προθεσμίας 45 ημερών να ασκηθούν αντιρρήσεις για τον τρόπο κατανομής της περιουσίας στους δικαιούχους κλπ…
    Με την πρώτη ανάγνωση υπάρχουν πολλά κενά σε πολλά σημεία και ένα από αυτά είναι τα ακίνητα αλλά και η κινητή περιουσία, έπιπλα, πίνακες αξίας, αρχεία κλπ. Αλήθεια τι έγινε το Αρχείο της εταιρείας (για το οποίο με επιστολή μου πριν μήνες ξαναενδιαφερθήκαμε) τι έγιναν συλλεκτικά βιβλία και αριθμημένοι πίνακες;

    Η αγορά δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι εξαιτίας της καταλήστευσης της εταιρείας και του χαρτοφυλακίου της υποστηρίζουν κάποιοι… Πολλοί συνάδελφοι του Ψωμιάδη και Βιδάλη ήταν πρωταγωνιστές στην αρπαγή. Πολλοί υπάλληλοι των παρασκηνίων της ΑΣΠΙΔΟΣ βρήκαν προνομιούχες θέσεις και στον κρατικό προϋπολογισμό. Είναι «ανταλλάγματα»;

    Περιμένουμε από τον Πρόεδρο της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος κ. Γεώργιο Κώτσαλο (που όπως δείχνουν αρκετά στοιχεία ότι στάθηκε επαγγελματίας και ο πιο σωστός σ’ αυτό το θέμα με τη στάση του) να θέσει θέμα στην Ένωση και να ζητήσει επανόρθωση και ψήφισμα εναντίον πράξεων που αμαύρωσαν και την Ένωση και την ασφαλιστική αγορά.

    Διαμεσολαβούντες με εκατομμύρια χρέη προς την ΑΣΠΙΔΑ βρήκαν ανοιχτές αγκαλιές από μέλη της Ένωσης μεταφέροντες υγιή χαρτοφυλάκια αφήνοντας τα προβληματικά στην ΑΣΠΙΔΑ. Ποιος να ενδιαφερθεί γι’ αυτά που έμειναν; Τα καλά χρυσοπληρώθηκαν σε αέρα και μεταγραφές στην ΕΘΝΙΚΗ, στην Ευρωπαϊκή Πίστη, στην INTERNATIONAL LIFE, στην Υδρόγειο, στην Αιγαίον… Τι να λέμε τώρα… Ο τόπος βοά και οι σύλλογοι κωφεύουν στην ομίχλη των συμφερόντων. Όποιοι παρανόμησαν έπρεπε να είναι στη φυλακή και οι εταιρείες να είναι σε λειτουργία.
    Ενδιαφέρον έχει και η ΣΙΩΠΗ για την κατοχή μετοχών και μετόχων. Λένε ακόμα ότι και κάποιοι εποπτεύοντες ότι είχαν μετοχές…
    Πού έφθανε κύριοι η σχέση Πολιτικής και Ασφαλιστικής αγοράς;

    Κύριε Κώτσαλε δικαιούσαι να αποβάλλεις τους παρανομούντες από την Ένωση ώστε να ανακάμψει η αγορά και το ηθικό των ασφαλιστών. Η υπόθεση ΑΣΠΙΔΑ δεν έληξε και ούτε είναι θέμα ΜΟΝΟ των πελατών. Τη μεγαλύτερη ζημιά την έπαθε η Ασφαλιστική αγορά της Ελλάδος. Δικαιούται αποζημίωση.
    Διάδωσε το

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ο ΧΑΡΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΝΕΟΣ Γ.Γ. ΤΟΥ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

    ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Ο ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ ΣΠΙΝΕΛΛΗΣΕχει εκτεταμένη εμπειρία στον σχεδιασμό, ανάλυση και προγραμματισμό. Διετέλεσε αντιπρόεδρος στην Lehman Brothers, ηγούμενος της Ευρωπαϊκής ομάδας πληροφορικής μετοχικών παραγώγων της εταιρίας. Ως Διευθυντής Μηχανογράφησης της Ασπίς Πρόνοια ασχολήθηκε με διαχείριση συμβολαίων και προμηθειών, βελτιστοποίηση διαδικασιών και επιλεγμένη εισαγωγή εξωτερικών αναθέσεων (outsourcing)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΟΥΜΕ!!!!!
    ΣΙΓΟΥΡΑ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Συνελήφθη ο Χριστοφή και ο Κωνσταντίνου για απάτη εις βάρος της Πρώτης Ασφαλιστικής με οικόπεδα στη Ρουμανία!
    Το κουβάρι ξετιλίγεται σιγά σιγά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Η δικη δεν εγινε!!!!! τι πρωτοτυπο!!!!! χα!!!! χα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΑΛΛΟ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!!!
    ΟΛΟΙ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ!!!!
    ΤΟΣΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΦΑΓΑΝΕ???????
    ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΚΟ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΤΟ ΚΑΚΟ ΘΑ ΤΟ ΠΑΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ, ΑΜΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΝΑΠΟΔΕΣ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ.ΤΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΕΙ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. O ΘΕΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ.
    ΟΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΛΑΔΩΘΕΙ.
    Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. http://nextdeal.gr/Ειδήσεις/Ιδιωτική-Ασφάλιση/item/9612-Ανεβλήθη-για-30-11-2011-η-δίκη-για-την-επιταγή-Ψωμιάδη.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. http://nextdeal.gr/Ειδήσεις/Ψιλά-Γράμματα/item/9611-Συνελήφθη-στην-Κύπρο-ο-Λάμπρος-Χριστοφή.html

    Κάτι αρχίζει να κινείται! Βέβαια ένας-δύο φουκαράδες τραβάνε το τραίνο και οι άλλοι ή κοιτάνε ή το χειρότερο σαμποτάρουν.

    Άντε και μετά τα λαμόγια Χριστοφή κλπ σειρά να παίρνουν ο Βιδάλης και οι λαμογο-ασφαληστές που χρωστάεν τα άντερα τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΨΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ
    Ταχ. Δ/ νση : Υπατίας 5
    105 57 ΑΘΗΝΑ
    Αθήνα, 21-9-2009
    Αριθμ. Πρωτ.:
    ΠΡΟΣ: ΕΘΝΙΚΟ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ
    (ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ)
    Καποδιστρίου 34, ΤΚ 10432 Αθήνα
    Πληροφορίες
    Τηλέφωνο
    FAX
    Ηλεκτρονική
    Δ/νση
    : Λ. Κατσερέλη
    : 210 32 72 626
    : 210 32 72 674
    : l.katsereli@pisc.gr
    ΑΠΟΦΑΣΗ 156 των 16/9/2009 και 21/9/2009
    τoυ Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠ.Ε.Ι.Α.
    ΘΕΜΑ 2: Οριστική ανάκληση της άδειας λειτουργίας της ασφαλιστικής εταιρείας με την επωνυμία «ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ AΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΕΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΩΝ» και θέση αυτής σε ασφαλιστική εκκαθάριση σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 3 παρ. 3, 7 έως 9, 10 12α, 13γ, 17α έως 17γ Ν.Δ.400/1970, όπως ισχύει.
    ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
    ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ (ΕΠ.Ε.Ι.Α.)
    Έχοντας υπόψη:
    1.
    Τις διατάξεις:
    (α) Του Ν. 3229/2004 (ΦΕΚ Α΄38) «Εποπτεία της ιδιωτικής ασφάλισης, εποπτεία και έλεγχος τυχερών παιχνιδιών, εφαρμογή των Διεθνών Λογιστικών Προτύπων και άλλες διατάξεις» και ιδίως της διάταξης του αρ.3 παρ.3 αυτού.
    (β) Του Π.Δ. 20/2006 (ΦΕΚ Α’17) «Οργανισμός Επιτροπής Εποπτείας Ιδιωτικής Ασφάλισης»
    (γ) Του Ν.Δ. 400/1970 (ΦΕΚ Α’ 10) «περί Ιδιωτικής Επιχειρήσεως Ασφαλίσεως», όπως ισχύει και ιδίως των διατάξεων των άρθρων 3 παρ. 3, 7 έως 9, 10, 12 α, 13γ, 17α έως 17γ επ. αυτού.
    2.
    Την υπ’ αριθμ. 46511/Β 2147/29.10.2007 (ΦΕΚ Β’ 2149) κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργών Οικονομίας & Οικονομικών και Ανάπτυξης «διαπιστωτική πράξη έναρξης λειτουργίας της Επιτροπής Εποπτείας Ιδιωτικής Ασφάλισης (ΕΠ.Ε.Ι.Α.)», όπως προβλέπεται από τον Ν. 3229/2004.
    3.
    Την υπ’ αρ.125/2/29-7-2008 (ΦΕΚ Β’ 1586) απόφαση του Δ.Σ. της ΕΠ.Ε.Ι.Α., σύμφωνα με την οποία απαγορεύθηκε η ελεύθερη διάθεση (δέσμευση) του συνόλου των, κατά την έκδοση της παρούσας, υφισταμένων περιουσιακών στοιχείων (των διατεθειμένων σε ασφαλιστική τοποθέτηση και μη) της ασφαλιστικής εταιρείας με την επωνυμία «ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ AΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΕΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΩΝ» (εφεξής η Εταιρεία), σύμφωνα με τα άρθρα 17γ παρ. 3 έως 5 και 9 παρ. 2 και 3 ΝΔ 400/70.
    4.
    Την υπ’ αριθμ. 141/31-3-2009 απόφαση του Δ.Σ. της ΕΠ.Ε.Ι.Α. σύμφωνα με την οποία α) επιβλήθηκε στην Εταιρεία χρηματικό πρόστιμο ύψους 600.000,00 Ευρώ, σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 120 του ν.δ. 400/70, όπως ισχύει, λόγω της μη συμμόρφωσής της με την υπ’ αριθμ. 125/2/29-7-2008 απόφαση του Δ.Σ. της ΕΠ.Ε.Ι.Α. για την απαγόρευση της ελεύθερης διάθεσης (δέσμευση) του συνόλου κατά την έκδοση αυτής υφιστάμενων περιουσιακών στοιχείων (των διατεθειμένων σε ασφαλιστική τοποθέτηση και μη) κατά τα άρθρα 17γ παρ. 3 έως 5 και 9 παρ. 2 και 3 ν.δ. του 400/70 και τις διατάξεις των άρθρων 7 και 8 του αυτού νομοθετικού διατάγματος και για την εν γένει παραβατική συμπεριφορά της, καθώς αρνείται παραδειγματικά την οποιαδήποτε συνεργασία με την ΕΠ.Ε.Ι.Α. αψηφώντας τον ρόλο που της έχει ανατεθεί και ο οποίος συνίσταται στην προστασία των συμφερόντων των ασφαλισμένων και β) επιβλήθηκε στην Εταιρεία χρηματικό πρόστιμο συνολικού ποσού 56.000,00 Ευρώ, κατ’ εφαρμογή της διάταξης του άρθρου 7 παρ. 7 του ν. 2496/1997 για τη μη εμπρόθεσμη (ήτοι εντός μηνός από την υποβολή της σχετικής αίτησης) καταβολή της αξίας εξαγοράς σε 10 ασφαλισμένους της. Μετά ταύτα, η Εταιρεία, παρά την επιβολή προστίμου, συνέχισε την ίδια παραβατική συμπεριφορά της σε πολλούς ασφαλισμένους της, όπως προκύπτει από σχετικές καταγγελίες που αυτοί απηύθυναν στην ΕΠΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. 5.
    Την με ημέτερο αρ. πρωτ. 7870/19-5-2009 Έκθεση της Διεύθυνσης Χρηματοοικονομικής Εποπτείας της ΕΠ.Ε.Ι.Α περί χρηματοοικονομικού ελέγχου των ασφαλιστικών εργασιών της Εταιρείας κατά την κλεισθείσα οικονομική χρήση 2008, σύμφωνα με την οποία η εταιρεία δεν διαθέτει τα στοιχεία που απαρτίζουν το απαιτούμενο περιθώριο φερεγγυότητας και δεν διαθέτει το εγγυητικό κεφάλαιο, γεγονός το οποίο εκθέτει σοβαρά τα συμφέροντα των ασφαλισμένων, και για το λόγο αυτό το Δ.Σ της ΕΠ.Ε.Ι.Α με την υπ’ αριθμ. 145/21-5-2009 (ΦΕΚ B’ 1027) απόφασή του και με γνώμονα την ελάχιστη προστασία των συμφερόντων του ασφαλιστικού κοινού προέβη στην α) απαγόρευση της ελεύθερης διάθεσης (δέσμευση) του συνόλου των, κατά την έκδοση αυτής, υφισταμένων σε ασφαλιστική τοποθέτηση και ελεύθερων, παγίων περιουσιακών στοιχείων και χρηματοπιστωτικών μέσων της Εταιρείας, σύμφωνα με το άρθρο 9 του ΝΔ 400/70 και β) διατήρηση, κατ’ εφαρμογή του άρθρου 17γ του ΝΔ 400/1970, της δια της υπ’ αρ. 125/2/29-7-2008 απόφασης του Δ.Σ. της ΕΠ.Ε.Ι.Α. επιβληθείσης απαγόρευσης διάθεσης των από 29-7-2008 πιστωτικών υπολοίπων των τραπεζικών λογαριασμών της Εταιρείας .
    6.
    Την υπ΄αρ. 146/3/4-6-2009 απόφαση του ΔΣ της ΕΠΕΙΑ με την οποία ανακοινώνεται στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και στον Γενικό Εισαγγελέα της Κυπριακής Δημοκρατίας η
    πιθανή τέλεση αξιοποίνων πράξεων αφορουσών δηλώσεις προς την ΕΠΕΙΑ της ασφαλιστικής εταιρείας με την επωνυμία Commercial Value AAE, εταιρείας συνδεδεμένης με την Εταιρεία, σχετικά με την αγοραία αξία ακινήτων, οι οποίες διασταυρούμενες με τα αντίστοιχα στοιχεία για την αγοραία τους αξία από το Κτηματολόγιο Κύπρου εμφανίζουν υπερτίμηση των ακινήτων αυτών σε ποσοστό 7500%.
    7.
    Την υπ’ αριθμ. 147/2/11-6-2009 απόφαση του Δ.Σ. της Επ.Ε.Ι.Α. που αφορά στην εφαρμογή του άρθρου 6 παρ. 6 ν.δ. 400/1970, όπως ισχύει, με την οποία τίθενται υπόψη του Γενικού Διευθυντή κ. Ι. Βάσση οι ειδικότερες παράμετροι για τον κατά παρέκκλιση από το άρθρο 8 ν.δ. 400 / 1970 υπολογισμό και την αποτίμηση των περιουσιακών στοιχείων που λαμβάνονται υπόψη στο περιθώριο φερεγγυότητας των ασφαλιστικών επιχειρήσεων για την οικονομική χρήση 2008 μόνο και σύμφωνα με την οποία :
    α) Η υπεραξία των ακινήτων που αποτελούν στοιχείο του περιθωρίου φερεγγυότητας για την χρήση 2008 και η οποία υπολογίζεται ως η αντικειμενική αξία του ακινήτου αναπροσαρμοσμένη κατά ποσοστό 30% (άρθρα 17α παρ. 5 και 8 ν.δ. 400/1970) να μπορεί να προσαυξάνεται κατά ποσοστό 20%.
    β) Η υπεραξία των χρεογράφων και συγκεκριμένα των μετοχών Α.Ε εισηγμένων σε χρηματιστήρια Ε.Ε και Ε.Ο.Χ και των μεριδίων αμοιβαίων κεφαλαίων και οργανισμών συλλογικών επενδύσεων σε κινητές αξίες (ΟΣΕΚΑ), που αποτελούν στοιχείο του περιθωρίου φερεγγυότητας να υπολογίζεται με βάση την μεγαλύτερη τιμή εκ των τριών ως κάτωθι κριτηρίων, ήτοι:
    i.
    Τον μέσο όρο των ημερήσιων τιμών από 1.1.2008 – 31.12.2008 ή
    ii.
    Τον μέσο όρο των ημερήσιων τιμών από 1.1.2009 - 31.5.2009 ή
    iii.
    Την τρέχουσα τιμή ως είχε την 31.5.2009.
    γ) Η υπεραξία των χρεογράφων και συγκεκριμένα ομολόγων και ομολογιών εντόκων Ελληνικού Δημοσίου ή Ν.Π.Δ.Δ., Δημοσίων ή Δημοτικών Επιχειρήσεων, Κυβερνήσεων Κρατών Μελών ή Διεθνών Οργανισμών, που αποτελούν στοιχείο του περιθωρίου φερεγγυότητας, να υπολογίζεται με βάση την τιμή κτήσης τους, όπως έχει γνωστοποιηθεί στην ΕΠ.Ε.Ι.Α, υπό τον όρο να διατηρηθούν έως την λήξη τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Την υπ’ αρ. 148/8/25-6-2009 απόφαση του Δ.Σ. της ΕΠ.Ε.Ι.Α. με την οποία κλήθηκε η Εταιρεία να υποβάλει στην ΕΠ.Ε.Ι.Α. εντός δέκα (10) ημερών από την κοινοποίησή της την 3-7-2009 πρόγραμμα βραχυπρόθεσμης χρηματοδότησης και οικονομικής ανασυγκρότησης, με υποχρεωτικό περιεχόμενο τους αριθμούς των τραπεζικών λογαριασμών, στους οποίους θα κατατίθεντο, σε μετρητά εξ ολοκλήρου, το ποσό της απαιτούμενης βραχυπρόθεσμης χρηματοδότησης εξ Ευρώ 215.956.110,74 και το ποσό της απαιτούμενης οικονομικής ανασυγκρότησης εξ Ευρώ 21.260.217,93, ήτοι το συνολικό ποσό των 237.216.328,67 Ευρώ, σύμφωνα με τις παραγράφους 4 και 5 του άρθρου 17γ του ν.δ. 400/70, ποσό το οποίο προέκυψε αφού ελήφθηκαν υπόψη τα έγγραφα με τις παρατηρήσεις και ενστάσεις της Εταιρείας (αρ. πρωτ.
    8383/27-5-09 και 8922/4-6-2009) και τα αιτήματα της Εταιρείας για υπαγωγή της στη διάταξη του άρθρ. 6 παρ. 6 ν.δ. 400/1970 (8381/27-5-2009) καθώς και οι υπό στοιχείο 7 παρεκκλίσεις.
    9.
    Το με ημέτερο αριθμό πρωτοκόλλου 11436/15-7-2009 έγγραφο, με το οποίο η Εταιρεία υπέβαλε πρόγραμμα βραχυπρόθεσμης χρηματοδότησης και οικονομικής ανασυγκρότησης για ποσό εξ Ευρώ 150.000.000,00. αντί του απαιτούμενου συνολικού ποσού των 237.216.328,67 Ευρώ.
    10.
    Την υπ’ αρ. 152/2/30-7-2009 απόφαση του Δ.Σ. της ΕΠ.Ε.Ι.Α. σύμφωνα με την οποία αποφασίστηκε:
    i.
    «Η αποδοχή του αιτήματος παρέκκλισης βάσει του αρ.6 του ν.δ 400/1970 όσον αφορά την αποτίμηση των μετοχών του χαρτοφυλακίου της Εταιρείας ποσού ευρώ 14.794.232,33.
    ii.
    Η αποδοχή του αιτήματος παρέκκλισης του αρ.6 του ν.δ 400/1970 για τον συνυπολογισμό στο περιθώριο φερεγγυότητας στοιχείων της ακίνητης περιουσίας της ποσού ευρώ 18.824.477,11.
    iii.
    Η μη αποδοχή του αιτήματος για τον συνυπολογισμό του συνόλου των προκαταβληθέντων μισθωμάτων στο περιθώριο φερεγγυότητας, καθότι στο ενεργητικό της Εταιρείας, σύμφωνα με τις γενικές αρχές της Λογιστικής, εντάσσονται και απαιτήσεις που αντικρίζονται με ισόποσες υποχρεώσεις στο παθητικό. Έτσι, σε περίπτωση καταγγελίας της σύμβασης μίσθωσης η Εταιρεία θα κληθεί να επιστρέψει το ποσό του προκαταβληθέντος μελλοντικού μισθώματος. Εξάλλου, ούτε έχει τηρηθεί ο τύπος του συμβολαιογραφικού εγγράφου και η μεταγραφή του, σύμφωνα με το άρθρο 618 Α.Κ., ούτε υπάρχει πρόβλεψη σε περίπτωση πώλησης, κατά το άρθρο 616 Α.Κ.
    iv.
    Η τροποποίηση της υπ’αρ.148/8/25-6-2009 απόφασης του Δ.Σ της ΕΠ.Ε.Ι.Α ως προς το ποσό για την συμπλήρωση του απαιτούμενου περιθωρίου φερεγγυότητας, το οποίο αφού έγιναν αποδεκτά τα αιτήματα παρέκκλισης του αρ.6 του ν.δ 400/1970, ανέρχεται πλέον σε ευρώ 203.597.619,23, κατ’ εφαρμογή της διάταξης του αρ. 17γ παρ.4 &5 του ν.δ 400/1970, όπως ισχύει.
    v.
    Η μη χορήγηση παράτασης προθεσμίας στην Εταιρεία για την υλοποίηση του προγράμματος βραχυπρόθεσμης χρηματοδότησης και οικονομικής ανασυγκρότησης για ένα ακόμη δίμηνο για τους λόγους ότι α) η ύπαρξη ελλείμματος έχει γνωστοποιηθεί στην εταιρεία ήδη από το έτος 2008 και παρά ταύτα η Εταιρεία δεν προέβη σε συγκεκριμένες ενέργειες, προκειμένου να καλύψει το έλλειμμα, β) η παράταση προθεσμίας για την συμμόρφωση της Εταιρείας στην απόφαση της ΕΠ.Ε.Ι.Α. για την υποβολή προγράμματος βραχυχρόνιας χρηματοδότησης και οικονομικής ανασυγκρότησης και για την υλοποίηση αυτού αποβαίνει εις βάρος των ασφαλισμένων και γ) με την παράταση της προθεσμίας διατηρείται ο συστημικός κίνδυνος στην ασφαλιστική αγορά.
    vi.
    Η μη έγκριση του υποβληθέντος προγράμματος βραχυπρόθεσμης χρηματοδότησης και οικονομικής ανασυγκρότησης κατ’ αρ. 17γ παρ.4 και 5 του ν.δ 400/1970, καθώς η Εταιρία δεν έχει συμμορφωθεί με τις ήδη επιδοθείσες προηγούμενες αποφάσεις της ΕΠ.Ε.Ι.Α, δεδομένου ότι η προτεινόμενη από την Εταιρεία αύξηση μετοχικού κεφαλαίου δεν ανέρχεται στο ποσό των ευρώ 203.597.619,23.
    vii.
    Η υποβολή νέου προγράμματος βραχυπρόθεσμης χρηματοδότησης και οικονομικής ανασυγκρότησης κατ’ αρ. 17γ παρ.4 και 5 του ν.δ 400/1970 έως την 7 /8 / 2009.». Το τελικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. εξ ευρώ 203.597.619,23 διαμορφώθηκε αφού ελήφθησαν υπόψη τα συμπληρωματικά αιτήματα της εταιρίας (αριθμ. 10104/25-6-2009, 10999/8-7-2009) περί υπαγωγής της στη διάταξη του άρθρου 6 παρ. 6 του ν.δ. 400 / 1970 .
    11.
    Το με ημέτερο αριθμό πρωτοκόλλου 12739/4-8-2009 έγγραφο της Εταιρείας με το οποίο αιτήθηκε την επανεξέταση του ζητήματος περί συνυπολογισμού του συνόλου των προκαταβληθέντων μισθωμάτων των οικοπέδων στη θέση «Σίμια» στο περιθώριο φερεγγυότητας, επί τη βάσει του χαρακτηρισμού της εν λόγω μίσθωσης ως «χρηματοδοτικής». Για την αξιολόγηση του αιτήματος της Εταιρείας η ΕΠ.Ε.Ι.Α ζήτησε την συνδρομή της Επιτροπής Λογιστικής Τυποποίησης και Ελέγχων υποβάλλοντας ερώτημα σχετικά με τον λογιστικό χειρισμό της μίσθωσης του εν λόγω ακινήτου (αρ.πρωτ. 12841/5-8-2009) , επί του οποίου η ΕΛ.ΤΕ γνωμοδότησε ότι η ως άνω μίσθωση είναι λειτουργική, συνεπώς δεν μπορεί να συνυπολογισθεί το στοιχείο των προκαταβληθέντων μισθωμάτων στο περιθώριο φερεγγυότητας.
    12.
    Το με ημέτερο αριθμό πρωτοκόλλου 12871/6-8-2009 έγγραφο της Εταιρείας με το οποίο υπέβαλε αντίγραφο των πρακτικών της από 31-7-2009 συνεδρίασης του Διοικητικού της Συμβουλίου περί σύγκλησης Έκτακτης Γενικής Συνέλευσής στις 28-8-2009 με θέμα την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου και το με ημέτερο αριθμό πρωτοκόλλου 12963/7-8-2009 έγγραφο της Εταιρείας με το οποίο γνωστοποίησε στην ΕΠ.Ε.Ι.Α την πρόθεσή της να υλοποιήσει το πρόγραμμα βραχυπρόθεσμης χρηματοδότησης και οικονομικής ανασυγκρότησης κατ’αρ.17γ ν.δ 400/1970 έως την επιτασσόμενη (απόφαση Δ.Σ. Επ.Ε.Ι.Α. 148/25-6-2009) προθεσμία της 15-9-2009, με την κατάθεση των προβλεπομένων ποσών σε ειδικούς λογαριασμούς υπέρ αύξησης μετοχικού κεφαλαίου τηρούμενους στην Εθνική Τράπεζα και στην ASPIS BANK.
    13.
    Το με ημέτερο αριθμό πρωτοκόλλου 14282/3-9-2009 έγγραφο της Εταιρείας με το οποίο υπέβαλε αντίγραφο των πρακτικών της από 28-8-2009 Έκτακτης Γενικής Συνέλευσής περί αύξησης του μετοχικού της κεφαλαίου, όπου αναφέρεται ότι «Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων…. αποφάσισε την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά το ποσό των 143.500.000 ευρώ με καταβολή μετρητών από τους μετόχους και έκδοση 205.000.000 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών μετά ψήφου ονομαστικής αξίας 0,70 ευρώ και τιμή διάθεσης ενός (1) ευρώ εκάστης. Η διαφορά από την έκδοση των μετοχών υπέρ το άρτιο ήτοι 61.500.000 ευρώ (205.000.000 x 0,30) θα αχθεί στο λογαριασμό αποθεματικό από έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο……… ..Προθεσμία για την κάλυψη της ανωτέρω αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας θα οριστεί από το Διοικητικό Συμβούλιο στα πλαίσια του κ.ν 2190/1920». Από το περιεχόμενο των εν λόγω πρακτικών προκύπτει ότι η Εταιρεία δεν επιδεικνύει σαφή πρόθεση συμμόρφωσης προς τα επιτασσόμενα με τις ως άνω υπό στοιχεία (8) και (10) αποφάσεις του Δ.Σ της ΕΠ.Ε.Ι.Α καθώς αφενός δεν προκύπτει η ταυτότητα του φυσικού ή νομικού προσώπου που θα αναλάβει την κάλυψη του ποσού της αύξησης μετά την παραίτηση από το δικαίωμα προτίμησης των μετόχων- νομικών προσώπων «ASPIS BANK ΑΤΕ», «COMMERCIAL VALUE A.A.E», «KLEPIS TRADING LTD» και του μετόχου κ. Τσιρίκου Χρήστου, γεγονός που προσκρούει στο νομικό πλαίσιο που
    θέτει το ν.δ 400/70 περί αξιολόγησης της καταλληλότητας φυσικού ή νομικού προσώπου που προτίθεται να συμμετάσχει στο μετοχικό κεφάλαιο μίας ασφαλιστικής επιχείρησης κατά τα οριζόμενα στα άρθρα 2, 15α και 16 του εν λόγω διατάγματος και αφετέρου δεν προκύπτει η πρόθεσή της να υλοποιήσει τα προγράμματα βραχυπρόθεσμης χρηματοδότησης και οικονομικής ανασυγκρότησης δια της προτεινόμενης αύξησης μετοχικού κεφαλαίου, εντός της ταχθείσης από την ΕΠ.Ε.Ι.Α προθεσμίας της 15-9-2009.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. 14.
    Την υπ’αρ.154/5Β/31-8-2009 απόφαση του Δ.Σ της ΕΠ.Ε.Ι.Α με την οποία απαγορεύθηκε η ελεύθερη διάθεση (δέσμευση) του συνόλου των τραπεζικών λογαριασμών των ασφαλιστικών εταιρειών «ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ Ανώνυμη Εταιρεία Γενικών Ασφαλειών» και «ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΖΗΜΙΩΝ», σύμφωνα με το άρθρο 9 του ΝΔ 400/1970, στα πλαίσια της διασφάλισης των συμφερόντων των ασφαλισμένων για όσο χρονικό διάστημα εκκρεμεί η υλοποίηση των προγραμμάτων από την Εταιρεία.
    15.
    Το γεγονός ότι η Εταιρεία δεν υλοποίησε εντός της ταχθείσας από την ΕΠ.Ε.Ι.Α. προθεσμίας, ήτοι έως τις 15-9-2009, τα προγράμματα βραχυπρόθεσμης χρηματοδότησης και οικονομικής ανασυγκρότησης ως όφειλε σύμφωνα με τα επιτασσόμενα στις υπ’ αριθμ. 148/8/25-6-2009 και 152/2/3-7-2009 αποφάσεις του Δ.Σ. της Επ.Ε.Ι.Α, , όπως προκύπτει από τα με ημέτερο αρ. πρωτ. 15206/18-9-2009 και 15220/21-9-2009 έγγραφα της ΕΠΕΙΑ.
    16.
    Το γεγονός ότι σύμφωνα με το με ημέτερο αριθμό πρωτ. 5185/18-9-2009 έγγραφο της Τράπεζας της Ελλάδος, στην οποία επισυνάπτεται βεβαίωση της Τράπεζας HSBC, σύμφωνα με την οποία η φερόμενη ως δήθεν εγγυητική επιστολή δήθεν εκδόσεως HSBC, την οποία προσκόμισε στην ΕΠΕΙΑ διά του με ημέτερο αρ. πρωτ. 981/16-9-2009 εγγράφου ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας κ. Π. Ψωμιάδης, είναι μη γνήσια και δεν έχει εκδοθεί από την εν λόγω Τράπεζα.
    17.
    Το γεγονός ότι η μη εκπλήρωση των υποχρεώσεων από πλευράς της Εταιρείας κατά τα οριζόμενα στις διατάξεις του άρθρου 17γ παρ. 4 και 5 του ν.δ 400/1970 περί υποβολής και υλοποίησης από την εταιρεία επαρκούς προγράμματος βραχυπρόθεσμης χρηματοδότησης και οικονομικής ανασυγκρότησης αποτελεί αυτοτελές έρεισμα για την επιβολή του προβλεπόμενου μέτρου της οριστικής ανάκλησης της άδειας λειτουργίας κατά τις ειδικές διατάξεις της παραγράφου 6 του άρθρου 17γ σε συνδυασμό με το άρθρο 9 παράγραφος 1 του ιδίου νομοθετικού διατάγματος. 18. Το γεγονός ότι συντρέχει περίπτωση
    σύ
    μφωνα με την οποία «Η άδεια λειτουργίας ασφαλιστικής επιχείρησης ανακαλείται στις περιπτώσεις που προβλέπονται από το νομοθετικό αυτό διάταγμα, ….. καθώς και αν έπαψαν να υπάρχουν οι προϋποθέσεις για τις οποίες αυτή δόθηκε ή παραβιάζονται σοβαρά οι κάθε είδους υποχρεώσεις που επιβάλλονται από το παρόν.» 19. Το γεγονός ότι λόγω της παραβατικής συμπεριφο
    τη
    ς παρούσης) τίθεται ζήτημα έλλειψης αξιοπιστίας της, ενώ παράλληλα στοιχειοθετείται η αφερεγγυότητα της, συνεπάγεται με βεβαιότητα ότι η συνέχιση της λειτουργίας της Εταιρίας θέτει
    σε κίνδυνο τα συμφέροντα των ασφαλισμένων και δικαιούχων ασφαλίσματος, η διαφύλαξη των οποίων αποτελεί βασική προϋπόθεση για την λειτουργία αυτής, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 1 παρ.3, 3 παρ.2 και 3 σε συνδυασμό και με την διάταξη του άρθρου 44 περ.β’ του του ν.δ. 400/1970, όπως ισχύει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. 18. Το γεγονός ότι συντρέχει περίπτωση
    σύ
    μφωνα με την οποία «Η άδεια λειτουργίας ασφαλιστικής επιχείρησης ανακαλείται στις περιπτώσεις που προβλέπονται από το νομοθετικό αυτό διάταγμα, ….. καθώς και αν έπαψαν να υπάρχουν οι προϋποθέσεις για τις οποίες αυτή δόθηκε ή παραβιάζονται σοβαρά οι κάθε είδους υποχρεώσεις που επιβάλλονται από το παρόν.» 19. Το γεγονός ότι λόγω της παραβατικής συμπεριφο
    τη
    ς παρούσης) τίθεται ζήτημα έλλειψης αξιοπιστίας της, ενώ παράλληλα στοιχειοθετείται η αφερεγγυότητα της, συνεπάγεται με βεβαιότητα ότι η συνέχιση της λειτουργίας της Εταιρίας θέτει
    σε κίνδυνο τα συμφέροντα των ασφαλισμένων και δικαιούχων ασφαλίσματος, η διαφύλαξη των οποίων αποτελεί βασική προϋπόθεση για την λειτουργία αυτής, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 1 παρ.3, 3 παρ.2 και 3 σε συνδυασμό και με την διάταξη του άρθρου 44 περ.β’ του του ν.δ. 400/1970, όπως ισχύει . 20. Το ότι, σύμφωνα με την άποψ
    Κώ
    δικα Διοικητικής Διαδικασίας και την πάγια σχετική νομολογία του Συμβουλίου της Επικρατείας (αποφάσεις με αριθμούς 226 έως 234 και 309/1975, 1081 και 2248/1979, 3853/86, 4077/88, 2168/1989, 1062/98, 4952/98 και 744/05), δικαίωμα ακρόασης δεν χορηγείται, όταν πρόκειται για διοικητικό μέτρο και όχι για διοικητική πράξη ως επίσης και όταν πρόκειται μεν για διοικητική πράξη αλλά αυτή αφορά ρύθμιση, που δεν συνδέεται με την υποκειμενική συμπεριφορά του διοικούμενου ή όταν η κρίση του διοικητικού οργάνου για την συνδρομή των νομίμων προϋποθέσεων της έκδοσης της διοικητικής πράξης, βάσει δεσμίας αρμοδιότητας της διοίκησης, στηρίζεται σε αντικειμενικά δεδομένα και πληροφορίες, τις οποίες υπέβαλε ουσιαστικά ο ίδιος ο διοικούμενος, και όταν υφίσταται δημόσιο συμφέρον για την άμεση έκδοση της διοικητικής πράξης, το οποίο είναι εν προκειμένω η ανάγκη προστασίας των συμφερόντων του ασφαλιστικού κοινού. 21. Τη σχετική εισήγηση το
    κα
    ι έπειτα από διαλογική συζήτηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. σύστασης και λειτουρ
    ασφαλιστικής εταιρείας με την επωνυμία «ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΕΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΩΝ» και ΑΡ.Μ.Α.Ε 12858/05/Β/86/38, που της χορηγήθηκε με την υπ’ αριθμό 49239/4-9-1941 απόφαση του Υπουργού Εθνικής Οικονομίας (ΦΕΚ- Δελτίο Ανωνύμων Εταιρειών 279/9-9-1941) να χαρακτηρισθεί ως ασφαλιστική τοποθέτηση και να δεσμευθεί το σύνολο των περιουσιακών στοιχείων της εν λόγω εταιρείας, να τεθεί αυτή σε ασφαλιστική εκκαθάριση, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 3 παρ. 3, 7 έως 9, 10 12α, 13γ, 17α έως17γ Ν.Δ.400/1970, όπως ισχύει. 2. Να διοριστεί ο κ. Χαρίλαος Καφεντζής, δικηγόρος Αθηνών, Πανεπιστημίου 57, ως επ
    ασφαλιστικής εκκαθάρισης και ο κ. Κωνσταντίνος Βλαχογιάννης, δικηγόρος Αθηνών, Ιουλιανού 17, ως αναπληρωτής επόπτης ασφαλιστικής εκκαθάρισης, με διετή θητεία, αρχόμενη από την έκδοση της παρούσης απόφασης και αμοιβή ποσού 1500 ευρώ (μεικτά) μηνιαίως. Ο επόπτης της ασφαλιστικής εκκαθάρισης υποχρεούται να εφαρμόσει τις διατάξεις των άρθρων 10 και 12α του νδ 400/1970, όπως ισχύει, και έχει όλες τις αρμοδιότητες του εκκαθαριστή της Εταιρείας, μέχρι το διορισμό εκκαθαριστή. 3. Να σφραγιστούν, κατά τα οριζόμενα στα άρθρα 826 επ. ΚΠολΔ, τα γραφεία της ασφαλιστικής
    εταιρείας με την επωνυμία «ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΕΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΩΝ», που εδρεύει στο Δήμο Αμαρουσίου και επί της Λεωφ. Κηφισίας αρ.62, ως και το σύνολο των γραφείων
    της Εταιρείας ανά την επικράτεια και να δοθεί εντολή στις κατά τόπο αρμόδιες αστυνομικές αρχές να συνδράμουν στην εν λόγω διαδικασία. 4. Το σύνολο της παρούσης να δημοσιε
    400 /1970) και να κοινοποιηθεί, επιμελεία της Διεύθυνσης Διοικητικής Εποπτείας: α) στην ασφαλιστική εταιρεία ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΕΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΩΝ και β) στον διά της παρούσης απόφασης οριζόμενο ως επόπτη της ασφαλιστικής εκκαθάρισης ως και στον ως άνω οριζόμενο αναπληρωτή αυτού. 5. Περίληψη της απόφασης να κοινοπ
    στο Ν. 3455/06,όπως ισχύει, και στο ΝΔ 400/70 καθώς β) στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς γ) στις αρμόδιες αρχές των κρατών – μελών της ΕΕ, σύμφωνα με τα οριζόμενα στις διατάξεις των αρθρ.9, 17γ παρ. 3 έως 6 και 24 παρ.3 του ΝΔ 400/70, δ) σε όλα τα αρμόδια υποθηκοφυλακεία και κτηματολογικά γραφεία ως και στους θεματοφύλακες της περιουσίας της ως άνω εταιρείας, ε) στην Ελληνική Ένωση Τραπεζών (Αμερικής 21Α, 106 72 Αθήνα) με την εντολή να ενημερωθούν άμεσα τα μέλη της, στ) στην Ένωση Συνεταιριστικών Τραπεζών Ελλάδος (Σκουφά 50, 10682 Αθήνα) με την εντολή να ενημερωθούν άμεσα τα μέλη της, ζ) στο Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών, Γενική Δ/νση Οικονομικής Πολιτικής, Δ/νση Πιστωτικών και Δημ/κών Υποθέσεων (Πλ.Συντάγματος – ΤΚ 101 80 Αθήνα), η) στο Υπουργείο Ανάπτυξης (Δ/νση Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων και Αναλογιστικής) για τις κατά νόμον ενέργειες , θ) στο Ν.Π.Ι.Δ Επικουρικό Κεφάλαιο, ι) στην Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος (Ξενοφώντος 10, ΤΚ 10557 Αθήνα), ια) στο Γραφείο Διεθνούς Ασφάλισης, ιβ) στο Ταμείο Εθνικής Οδοποιίας, ιγ) στο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης Ιδιωτικού Τομέα (ΤΕΑΙΤ) στο οποίο έχει ενταχθεί το Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης Ασφαλιστών και Προσωπικού Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων (ΤΕΑΑΠΑΕ), δυνάμει του ν.3655/2008 (ΦΕΚ Α’58/3.4.2008). 6. Περίληψη της παρούσης να δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα της ΕΠ.Ε.Ι.Α.
    Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων (άρθρο 12α παρ. 1 ν.δ. 400 /1970)
    ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΕΤΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Βάζουν άνθρωπο της Lehman Brothers για να αντικαταστάτη του Σπινέλλη στο Υπουργείο Οικονομικών!

    Αναρτήθηκε από τον/την economikos στο Νοεμβρίου 25, 2011

    Πρώην στέλεχος της τράπεζας Lehman Brothers, που κατέρρευσε το 2008, μπαίνει στο Υπουργείο Οικονομικών και μάλιστα, αναλαμβάνει τη θέση Γενικού Γραμματέα Πληροφοριακών Συστημάτων (TAXIS) σε θέση του παραιτηθέντος Δ. Σπινέλλη.

    Πρόκειται για τον πρώην αντιπρόεδρος της Lehman, Χάρη Θεοχάρη, που τότε ηγούνταν της Ευρωπαϊκής ομάδας πληροφορικής μετοχικών παραγώγωντης εταιρίας. Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: LEHMAN BROTHERS – ΕΛΛΗΝΙΚΑ CDS. Δεν υπάρχει τέλειο έγκλημα…

    Δεν ήταν μόνο σε αυτή τη θέση ως τραπεζικό στέλεχος, σε εταιρία που κατέρρευσε!

    Υπήρξε και Διευθυντής Μηχανογράφησης της Ασπίς Πρόνοια, όπου και ασχολήθηκε με διαχείριση συμβολαίων και προμηθειών, βελτιστοποίηση διαδικασιών και επιλεγμένη εισαγωγή εξωτερικών αναθέσεων. Διαβάστε: Γιατί το ΠΑΣΟΚ δεν κυνηγάει την “αμαρτωλή” και “δεξιά” Aspis; Υπάρχει κάποια “οφειλή”;

    Ο νέος γ.γ. έχει διατελέσει σύμβουλος του κ. Σπινέλλη από τον Νοέμβριο του 2009 μέχρι πρόσφατα με εξειδίκευση τη διαχείριση έργων και συστημάτων, τη σύνταξη και παρακολούθηση προϋπολογισμών καθώς και τον έλεγχο κόστους.

    Θα έχει γέλιο να βάλουν στο Υπουργείο Οικονομικών σε άλλη επιτελική θέση κανένα πρώην στέλεχος της Dexia!
    http://olympia.gr/2011/11/25/%CE%B2%CE%AC%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%AC%CE%BD%CE%B8%CF%81%CF%89%CF%80%CE%BF-%CF%84%CE%B7%CF%82-lehman-brothers-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BD%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Κύριοι Βλαχογιάννη και Μπάρκα ποιοι αγόρασαν την κινητή περιουσία της ΑΣΠΙΔΟΣ;
    Συντάκτης / NextDeal
    Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2011 10:50
    Προσθήκη στο Facebook Σας αρέσει αυτό? Tweet it στους φίλους σας!
    Οι λαγοί και τα λιοντάρια
    Φθηνότερα ασφάλιστρα για τις διεθνείς μεταφορές ζητά ο ΣΕΒΕ-Συνέντευξη του Προέδρου του ΣΕΒΕ, Δημήτρη Λακασά στο www.nextdeal.gr
    Άλλοι υπάλληλοι και ασφαλιστές της ΑΣΠΙΔΟΣ αδικούνται και άλλοι ωφελούνται με την έκθεση επόπτη
    Olympic Air η καλύτερη δημιουργία

    Η ανακοίνωση-όπως γράφει-της υπό εκκαθάρισης ασφαλιστικής εταιρείας ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ που υπογράφουν οι κκ Κ. Βλαχογιάννης και Χρ. Μπάρκας καλεί εντός αποκλειστικής προθεσμίας 45 ημερών να ασκηθούν αντιρρήσεις για τον τρόπο κατανομής της περιουσίας στους δικαιούχους κλπ…
    Με την πρώτη ανάγνωση υπάρχουν πολλά κενά σε πολλά σημεία και ένα από αυτά είναι τα ακίνητα αλλά και η κινητή περιουσία, έπιπλα, πίνακες αξίας, αρχεία κλπ. Αλήθεια τι έγινε το Αρχείο της εταιρείας (για το οποίο με επιστολή μου πριν μήνες ξαναενδιαφερθήκαμε) τι έγιναν συλλεκτικά βιβλία και αριθμημένοι πίνακες;

    Η αγορά δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι εξαιτίας της καταλήστευσης της εταιρείας και του χαρτοφυλακίου της υποστηρίζουν κάποιοι… Πολλοί συνάδελφοι του Ψωμιάδη και Βιδάλη ήταν πρωταγωνιστές στην αρπαγή. Πολλοί υπάλληλοι των παρασκηνίων της ΑΣΠΙΔΟΣ βρήκαν προνομιούχες θέσεις και στον κρατικό προϋπολογισμό. Είναι «ανταλλάγματα»;

    Περιμένουμε από τον Πρόεδρο της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος κ. Γεώργιο Κώτσαλο (που όπως δείχνουν αρκετά στοιχεία ότι στάθηκε επαγγελματίας και ο πιο σωστός σ’ αυτό το θέμα με τη στάση του) να θέσει θέμα στην Ένωση και να ζητήσει επανόρθωση και ψήφισμα εναντίον πράξεων που αμαύρωσαν και την Ένωση και την ασφαλιστική αγορά.

    Διαμεσολαβούντες με εκατομμύρια χρέη προς την ΑΣΠΙΔΑ βρήκαν ανοιχτές αγκαλιές από μέλη της Ένωσης μεταφέροντες υγιή χαρτοφυλάκια αφήνοντας τα προβληματικά στην ΑΣΠΙΔΑ. Ποιος να ενδιαφερθεί γι’ αυτά που έμειναν; Τα καλά χρυσοπληρώθηκαν σε αέρα και μεταγραφές στην ΕΘΝΙΚΗ, στην Ευρωπαϊκή Πίστη, στην INTERNATIONAL LIFE, στην Υδρόγειο, στην Αιγαίον… Τι να λέμε τώρα… Ο τόπος βοά και οι σύλλογοι κωφεύουν στην ομίχλη των συμφερόντων. Όποιοι παρανόμησαν έπρεπε να είναι στη φυλακή και οι εταιρείες να είναι σε λειτουργία.
    Ενδιαφέρον έχει και η ΣΙΩΠΗ για την κατοχή μετοχών και μετόχων. Λένε ακόμα ότι και κάποιοι εποπτεύοντες ότι είχαν μετοχές…
    Πού έφθανε κύριοι η σχέση Πολιτικής και Ασφαλιστικής αγοράς;

    Κύριε Κώτσαλε δικαιούσαι να αποβάλλεις τους παρανομούντες από την Ένωση ώστε να ανακάμψει η αγορά και το ηθικό των ασφαλιστών. Η υπόθεση ΑΣΠΙΔΑ δεν έληξε και ούτε είναι θέμα ΜΟΝΟ των πελατών. Τη μεγαλύτερη ζημιά την έπαθε η Ασφαλιστική αγορά της Ελλάδος. Δικαιούται αποζημίωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Εχουν πλακα ολοι τους.
    Γενικοι γραμματεις υπουργειων, νομικοι συμβουλοι των ασφαλισμενων και συγχρονως δικηγοροι των αγωγων.
    Σε ποσες βαρκες πατατε?
    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ?
    ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ?
    ΕΜΕΙΣ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΙ,ΑΠΟΡΟΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΙ Η ΠΛΑΚΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. http://www.kourdistoportocali.com//default.aspx?pageid=8570
    \
    ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Η Lehman Brothers δεν ηταν που αξιολογουσε θετικα την ασπις?
    Να παμε να βρουμε τον Θεοχαρη,που εφαγε ψωμακι απο εμας τους ασφαλισμενους-πελατες,και γνωριζει την ιστορια, να διαπραγματευτει την υποθεση μας ,στο υπουργειο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. LEHMAN Ή ΜΗ, ΟΛΟΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΗΚΑΝ ΟΜΩΣ.
    Ο ΕΝΑΣ Γ.Γ ΕΔΩ, Ο ΑΛΛΟΣ ΕΚΕΙ, ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ?
    ΟΣΟΙ ΑΝΑΜΕΙΓΝΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΙΚΙΣΜΕΝΟΙ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ? ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΛΛΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ?

    ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ.
    ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ.
    ΤΟ KONTRA CHANEL ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΘΑ ΠΡΟΕΒΑΛΕ ΤΕΤΟΙΑ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ.

    ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ.
    Ο ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΤΙ ΛΕΕΙ?
    ΑΚΟΜΑ ΓΕΛΑΕΙ ΑΡΑΓΕ ΜΕ ΜΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΤΩΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΩΝ,ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΧΕΣΗ ΜΑ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ,ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ...
    ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΓΙΝΕΤΑΙ????????
    ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ...ΒΟΥΛΩΝΕΙ ΣΤΟΜΑΤΑ!!!!!!

    ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ,,ΤΩΡΑ!!!!!!
    ΔΙΚΑΣΤΕΣ!!!...
    ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ!!!!.....
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!....
    ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΑ!!!....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Στην Lehman Brothers και στον Ψωμιάδη δούλευε ο αντικαταστάτης του Σπινέλλη
    http://www.antinews.gr/2011/11/24/135205/


    Με τις «καλύτερες» συστάσεις έρχεται ο Χάρης Θεοχάρης, ο οποίος ανέλαβε τη θέση του Γενικού Γραμματέα Πληροφοριακών Συστημάτων, στη θέση του παραιτηθέντος Διομίδη Σπινέλλη. Ο νέος Γενικός Γραμματέας ήταν από τους στενούς συνεργάτες του απερχόμενου Σπινέλλη, έχει εργαστεί ως υψηλόβαθμο στέλεχος σε αρκετές ιδιωτικές επιχειρήσεις και έχει μεγάλη εμπειρία σε θέματα διαχείρισης έργων και συστημάτων.

    Διετέλεσε αντιπρόεδρος στην Lehman Brothers, ηγούμενος της Ευρωπαϊκής ομάδας πληροφορικής μετοχικών παραγώγων της εταιρίας. Ως Διευθυντής Μηχανογράφησης της Ασπίς Πρόνοια ασχολήθηκε με διαχείριση συμβολαίων και προμηθειών, βελτιστοποίηση διαδικασιών και επιλεγμένη εισαγωγή εξωτερικών αναθέσεων (outsourcing). Έχει εκτεταμένη εμπειρία στον σχεδιασμό, ανάλυση και προγραμματισμό.

    Στο Υπουργείο Οικονομικών πήγε από την πρώτη στιγμή που ήρθε το ΠΑΣΟΚ. Ήταν σύμβουλος του Δ. Σπινέλλη από τον Νοέμβριο του 2009 μέχρι πρόσφατα με εξειδίκευση τη διαχείριση έργων και συστημάτων, τη σύνταξη και παρακολούθηση προϋπολογισμών καθώς και τον έλεγχο κόστους. Ασχολήθηκε με σειρά έργων όπως την Ενιαία Αρχή Πληρωμής, την Απογραφή Αμειβομένων Δημοσίου κ.α. Παλαιότερα ήταν σύμβουλος του Γ.Γ. του Υπουργείου Οικονομικών, με αντικείμενο την παρακολούθηση δράσεων για την υλοποίηση του μεσοπρόθεσμου προγράμματος δημοσιονομικής στρατηγικής.

    Είναι κάτοχος διπλώματος MEng στην τεχνολογία λογισμικού (Software Engineering (Hon) – 1993) από το Imperial College of Science Technology and Medicine του Λονδίνου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. http://kourdistoportocali.com/default.aspx?pageid=8585


    TA KONΔΥΛΙΑ ΟΛΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.!!!!!!
    ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ 5 ΑΚΟΜΑ ΒΑΣΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΟΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΜΑΣ!

    ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ,ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΟΧΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΟΥΝΤΩΝ.

    ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ.ΖΗΤΗΣΑΝΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ,ΞΑΝΑΖΗΤΗΣΑΝΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ..ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΕΛΕΧΩΝΟΥΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΟΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ

    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΨΕΙ, ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑ
    ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ, ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ, ΤΩΝ ΕΞΟΔΩΝ, ΤΗΣ ΜΗ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΘΕΛΗΜΕΝΗΣ ΑΠΟΜΕΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΜΑΣ,ΕΛΛΕΙΨΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ

    ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 2009 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΧΟΝΤΡΑ ΨΕΜΑΤΑ.ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΧΑΝΟΥΜΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΠΟΛΛΩΝ ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ.

    ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ.
    ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ΜΕΣΩ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΚΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ, ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ.

    ΟΧΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ,ΟΧΙ ΑΤΟΚΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ.

    ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΑΛΛΟ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ. ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΟΤΙ ΟΣΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΚΟΒΟΥΝ.
    ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΛΛΟ?
    ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ?
    ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΠΟΤΥΧΙΑ.

    Τ Ι Π Ο Τ Α!!!!!!! ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΔΟΧΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΓΩΓΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ...
    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ, ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΕ ΦΕΡΟΥΝ?
    ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΝΕΓΓΙΧΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ,ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΗ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΞΕΡΕΙ.

    ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΤΕ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Συμφωνώ απόλυτα με τον ανώνυμο των 6:11μ.μ
    Το θέμα ειναι πως θα πείσουμε τις τράπεζες ή μάλλον πως θα τις αναγκάσουμε να αναλάβουν τις αποζημιώσεις δεδομένης της κακής συγκυρίας.
    Στα δικαστήρια υπάρχουν μάρτυρες που θα προβουν σε αποκαλύψεις.
    Ισως είναι η τελευταια μας ελπίδα,να βρεθούν ανακριτές και δικαστές που δεν θα χρηματιστούν.
    Πάντως δεν πρέπει να αισιοδοξούμε γιατί ο κ.Ψωμιάδης τάιζε τόσους πολλούς πολιτικούς, που
    φοβάμαι ότι σε λίγο καιρό θα απαλλαγεί πλήρως των κατηγοριών που τον βαρύνουν.
    Αρκεί να δει κανείς την ευκολία με την οποία κερδίζει τις αναβολές στα δικαστήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. o ΚΥΡΙΟΣ ψωμιαδης, ειναι ο ενας μεταξυ πολλων.
    δεν ειναι καιρος για παληκαριες απο κανεναν απο αυτους.
    οι σημερινες συνθηκες δε σηκωνουν αλλο λαμογιες ..
    τρεμουν νεα σκανδαλα και οι δικαστες ειναι σε καλο δρομο.
    ΑΝ καναμε τη σωστη δουλεια μεσω των συλλογων, τωρα δε θα ειμαστε σ αυτο το χαλι.

    εξακολουθουν τα ιδια, επιμενουν να κανουν επιστολες και επισκεψεις με προτασεις προ διετιας, μονοι τους,με τους δικηγορους των αγωγων διπλα τους.
    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. μπλα=μπλα=μπλα=μπλα
    ρε ψευτοεπαναστατεσ κολιγοι του κερατα
    και οικαναπεδεσ μικησαν
    ΕΣΥ ΒΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ετσι που γιναμε, ο τι ναναι ..
    μ αυτους που μπλεξαμε, τετοια θα γραφουν.
    οι μεταναστες παντως ..μακραν..καλυτεροι σε γραφη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ειδατε τους ταξιτζηδες,αυτο ειναι σωματειο,το παλευουν συνεχεια και καλυτερευουν την νομοθεσια τους.
    σε 'μας,συμβαινει το αντιθετο...
    γιατι αραγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΜΕΝΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΦΑΓΑΝ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΜΕΙΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΩΣ, ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ.
    ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΛΟΙ ΕΠΙΡΡΟΗΣ, ΜΠΛΕΧΤΗΚΑΝ ΠΟΛΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΠΑΛΙ ΧΡΗΜΑΤΑ.
    ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΩΓΩΝ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ.
    ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΒΑΣΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ.
    ΟΙ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΩΝ ΑΓΩΓΩΝ.
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΟΥΤΕ Ο ΛΗΣΤΡΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ.
    ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΣΟ ΑΠΑΞΙΩΣΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΘΕΣΠΙΣΑΝ.
    ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ.
    ΑΡΧΙΣΑΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΠΟΔΗΓΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ,
    ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΣΑΧΙΝΙΔΗ..
    ΑΝΕΠΤΥΞΑΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΕΤΑΙΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
    ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΔΥΣΜΕΝΕΣΤΕΡΗ
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΔΕ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΟ.

    ΑΛΟΤΡΙΩΣΑΝ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
    ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ
    ΚΑΙ ΜΑΣ ΧΟΡΕΥΟΥΝ.
    ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΤΥΠΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΑΣΠΙΣ ΨΩΜΙΑΔΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ

    Τ Ι Π Ο Τ Α!!!!
    ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.

    ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ,ΜΕΘΟΔΟΣ, ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ,ΕΠΑΦΕΣ, ΛΥΣΗ.

    ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ.

    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ..ΠΟΛΛΑ..
    ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΨΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ.
    ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Συνελήφθησαν από Κυπριακές Αρχές ο Λάμπρος Χριστοφή και Γ. Κωνσταντίνου για υπόθεση δοσοληψιών σχετικών με οικόπεδο αξίας 7,3 εκατ. ευρώ και εκκρεμοτήτων μεταξύ ΑΣΠΙΔΟΣ-PROTON-Κύπρου-Commercial Value. Το θέμα αφορά πολλούς (ΑΣΠΙΣ-EVIMA-PROTON-Ρουμανία-Οικοπεδούχους κλπ) και αναμένονται μεγάλες αναταράξεις.
    Πληροφορίες αναφέρουν ότι Αδαμόπουλος Β., Μαρκουλάκης και εκκαθαριστές κινούνται για διεκδίκηση μεγάλων χρηματικών ποσών στην Κύπρο.

    N.D.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΣΤΗΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ Ο κ.ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΑΝ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ, ΖΗΤΩ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΜΕ!
    ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ?
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΠΟΥ ΝΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΜΕ ΑΜΟΙΒΗ?

    ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.
    ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.
    ΜΕ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
    ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΕΠΙ ΙΣΟΙΣ ΟΡΟΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Η ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ?



    Σύλληψη επιχειρηματία και επίδοξου εκδότη
    Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2011, 20:34

    Συνελήφθη στην Κύπρο ο επιχειρηματίας Λάμπρος Χριστοφή, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες που διοχέτευαν τελευταία δημοσιογραφικοί και εκδοτικοί κύκλοι στη Λευκωσία, προετοίμαζε την έκδοση της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» στην Μεγαλόνησο σε συνεργασία με τον Θέμο Αναστασιάδη.

    Στα αστυνομικά κρατητήρια βρίσκεται από το απόγευμα της Τετάρτης ο γνωστός επιχειρηματίας Λάμπρος Χριστοφή μετά από εκτέλεση διατάγματος σύλληψης.Υπό σύλληψη βρίσκεται και ο Γιώργος Κωνσταντίνου εκ των διευθυντικών στελεχών του Ομίλου του Λάμπρου Χριστοφή.

    Οι κατηγορίες οι οποίες αντιμετωπίζουν είναι κλοπή χρημάτων, απάτη, πλαστογραφία, κυκλοφορία πλαστού εγγράφου, συνωμοσία για καταδολίευση και αδικήματα νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

    Χριστοφή και Κωνσταντίνου συνελήφθηκαν μετά από καταγγελία 56χρονου εργολάβου οικοδομών στην αστυνομία, σύμφωνα με την οποία, στις 2/12/09, υπογράφηκε στη Ρουμανία μεταξύ του ιδίου και της ασφαλιστικής εταιρείας Πρώτη Ανώνυμη Ασφαλιστική, συμφωνία πώλησης κτημάτων που κατέχει στη συγκεκριμένη χώρα, για το ποσό των 25 εκατομμυρίων ευρώ. Η συμφωνία, σύμφωνα με τον 56χρονο, προέβλεπε η Πρώτη Ανώνυμη Ασφαλιστική να κατέβαλε ως προκαταβολή, το χρηματικό ποσό των 3,660.000, ενώ το υπόλοιπο ποσό ύψους 21,340.000, θα το κατέβαλε η Advantage Capital Holdings, της οποίας διευθυντές ήταν οι Λάμπρος Χριστοφή και Γιώργος Κωνσταντίνου.

    Με βάση τα υπό διερεύνηση στοιχεία, στην εν λόγω συμφωνία προστέθηκε εν αγνοία του παραπονούμενου μια παράγραφος στην οποία φαίνεται ότι η ασφαλιστική εταιρεία είχε ήδη καταβάλει σε μεσάζουσα εταιρεία για να δοθεί στον παραπονούμενο, το χρηματικό ποσό των 6 εκατομμυρίων ευρώ.

    Σύμφωνα με μαρτυρία που εξασφαλίστηκε, το ποσό των 6 εκατομμυρίων ευρώ μεταφέρθηκε από τον τραπεζικό λογαριασμό της Πρώτης Ανώνυμης στο λογαριασμό της Advantage στην Κύπρο, με δύο εμβάσματα και αντί το εν λόγω ποσό να παραδοθεί στον παραπονούμενο, φαίνεται μέρος του να χρησιμοποιήθηκε από τους δύο υπόπτους για επενδύσεις δικών τους συμφερόντων και της εταιρείας τους.

    Πηγή:sigmalive

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. “‘Ονειρα θερινής νυχτός” που θα γινόταν εκδότης ο Λάμπρος Χριστοφή…
    Posted on November 27, 2011
    09:01

    Πριν μήνες είχαμε ασχοληθεί με το όνομα του "μεγάλου επιχειρηματία" Λάμπρου Χριστοφή και το πόσους ανήξερους και αγνούς ανθρώπους είχε πάρει στο λαιμό του την εποχή του χρηματιστηρίου...

    Πόσοι είχαν αυτοκτονήσει τότε; Σύνολο 64 άτομα και πολλοί άλλοι πέθανα από στενοχώρια και μαρασμό τότε. Όλα τα ΜΜΕ τώρα μιλάνε για τη σύλληψη του "μεγάλου επιχειρηματία" για κατηγορίες που αφορούν κλοπή, απάτη, πλαστογραφία και συνωμοσία για καταδολίευση μαζί με ένα συνεργάτη του. Η σύλληψη έγινε μετά από καταγγελία εργολάβου για εξαπάτηση του σε σχέση με πώληση οικοπέδων στη Ρουμανία αξίας 25 εκατομμυρίων ευρώ.

    Εκεί που θα γινόταν εκδότης της Ελληνικής εφημερίδας "Πρώτο Θέμα" για να μπορέσει να σκεπάσει τις "βρωμιές" του.... τον πρόλαβε η αστυνομία και οοι φυλακές....


    ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ.
    Ο ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΗΓΕΤΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ.
    Η ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΛΠΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΜΑΣ?
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ?

    ΓΙΑΤΙ ΛΕΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ?
    ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΙΑ ΑΡΧΗ, ΘΑ ΑΛΛΑΖΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
    50 ΣΟΒΑΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ,ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
    ΘΑ ΒΡΙΣΚΑΜΕ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.
    ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ.
    ΔΕ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΞΕΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΦΙΑΛΤΗ?
    ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ Ή ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ,ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΣΑΧΙΝΙΔΗ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΑΖΑΝ ΕΠΟΠΤΗ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ...ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. μην το λετε..ο εποπτης πληρωνει τις κλινικες και τα νοσοκομεια.
    γι αυτο μπηκε.
    και τοσους δικους τους μισθους ,χωρις περικοπες,χωρις ελεγχο.
    μια χαρα ειναι.
    υπαρχει ακομα αποθεματικο.
    ΟΡΜΑΤΕ ΟΛΟΙ..
    ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ..ΟΛΟΙ!!!
    ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Η συμφωνία για το “κούρεμα” θα ανοίξει (επιτέλους) τις κάνουλες αφού για να πληρώσει το Δημόσιο τα δισεκατομμύρια που χρωστάει ως συνήθως θα πρέπει να πάρει δανεικά
    Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά τουλάχιστον 7,5 δισεκατομμύρια ευρώ χρωστάει το κράτος σε χιλιάδες ιδιώτες που με τη σειρά τους περιμένουν ως μάννα εξ ουρανού αυτά τα χρήματα για να μπορέσουν να κινήσουν τις επιχειρήσεις τους.
    Υπάρχει πρόβλεψη στη συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου για το “κούρεμα”. Η Ελλάδα θα μπορεί να χρησιμοποιήσει μέρος του νέου δανείου για να αποπληρώσει τις οφειλές του Δημοσίου.
    Αυτή τη στιγμή όλα δείχνουν ότι “οι κάνουλες” θα ανοίξουν τον ερχόμενο Μάρτιο, οπότε και αναμένεται να εκταμιευτούν περίπου 5 δισεκατομμύρια ευρώ.
    Τα υπόλοιπα 2,5 δισ. προς του ιδιώτες θα ξεκλειδώσουν ως τα μέσα του καλοκαιριού.
    Ωστόσο το Δημόσιο θα κάνει και συμψηφισμό μετην καταβολή των καθυστερούμενων οφειλών, θα παρακρατείται τυχόν οφειλή για φόρους, από κάθε επιχείρηση, με στόχο να περιοριστούν οι ληξιπρόθεσμες οφειλές και των ιδιωτών προς το Δημόσιο, αλλά και να τονωθούν τα έσοδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Ο επόπτης δυστυχώς δεν πληρώνει τα νοσοκομεία. Αλλιώς θα ήταν η εταιρία ανοικτή και θα είχαμε νοσοκομειακή περίθαλψη.
    Σύμφωνα μάλιστα με το νόμο και την απόφαση ανάκλησης αυτό ακριβώς έπρεπε να έχει γίνει.

    Όσο για το γράφοντα που ρωτάει τι σχέση έχει ο Χριστοφή με την ΑΣΠΙΣ σας λέω το εξής

    Η ΑΣΠΙΣ έχει την Advantage και την Commercial, αυτές οι δύο έχουν την Proton ασφαλιστική.

    O Χριστοφή, δηλαδή ο Ψωμιάδης και ο Βίδάλης αφού έκαναν την μπάζα με την Commercial και έφαγαν περίπου 50 εκατομμύρια (αφού πρώτα έφαγαν πόρτα απο την ΑΣΠΙΔΑ για τα ίδια οικόπεδα, άγνωστο γιατί) πούλησαν μια άλλη παρτίδα στην Proton.
    Μόνο που εκεί αποθρασυμενοι εντελώς και τα λεφτά έφαγαν και τα οικόπεδα! Έτσι ούτε η εταιρία ούτε ο πωλητής των οικοπέδων ικανοποιήθηκαν.
    Απορίας άξιο είναι πως η Proton αγόρασε οικόπεδα στη Ρουμανία μετά απο αυτό το σάλο που είχε γίνει. Ποιός το συγκάλυψε αφού αυτα έγιναν πολύ μετά το κλείσιμο της ΑΣΠΙΣ;;;;

    Το ζουμί είναι ότι η ότι η Proton είναι ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΛΥΜΕΝΕΤΑΙ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΗ ΚΑΙ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ Ο ΑΡΧΙΝΟΝΟΣ.

    Εγώ ερωτώ το εξής απλό κάποιους ορκωτούς και κάποιους επόπτες.
    Είναι αλήθεια ή όχι ότι το καλοκάιρι του 2010 ο Αδαμόπουλος ανακάλυψε - άγνωστο πως - το τι είχε γίνει και ειδοποίησε τους ορκωτούς λογιστές για να το αναφέρουν με σημείωση; Αληθέυει ότι το είχε αποκαλύψει και στο Γιώνη και κάποιους άλλους;
    Αληθευει ότι ο Χριστοφή μπαινοβγαίνeι στο σπίτι του Ψωμιάδη ακόμα και τώρα;
    Αληθεύει ότι κάποια δήθεν εταιρία επενδύσεων ετοίμαζε μαζί με το Χριστοφή και μια μελαχροινή χρηματίστρια γύρω στα 50 χρόνων με σύζυγο ενα παλιό κύπριο αθλητή και βάζανε και λαμογοασφαληστές στο κόλπο;;;
    Δεν θυμάστε ότι υπήρχε ένα μπλογκ που όλα αυτά που μαθαίνουμε τώρα τα είχε αποκαλύψει εκεί κάπου στο τέλος του 2009; Μετά το έκλεισαν ξαφνικά.
    Αληθεύει ότιη περιουσία μας έχει καταλήξει στις τσέπες της Ιωάννας Χριστοφή με την οποία παρά τις καταγγελίες Γιώνη Αδαμόπουλου κανείς δεν ασχολήθηκε μαζί της;;;

    Αληθεύει ότι στο Λουξεμβούργο έχουν στηθεί κάποιες εταιρίες από Ψωμιάδη, Χριστοφή Αντσουλίδη δήθεν επενδυτικές;
    Ποιή η σχέση Αυγουλέα (του παλιού Γ.Γ του υπουργείου Οικονομικών - Παπαντωνίου, ΒΑΘΥ ΠΑΣΟΚ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ), Βιδάλη ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΛΕΙΝΕ ΤΗ ΔΕΞΙΑ ΕΠΕΙΑ ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ, ΘΕΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΑΙΖΕ ΠΡΙΜΟ ΣΙΓΟΝΤΟ ΤΟ ΒΙΔΑΛΗ (δείτε παλιές συνεντεύξεις του)το ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΞΕΔΙΔΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΗ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ;;;
    ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗ;;;

    Στέφανε Αυγουλέα και Θόδωρε Σαββαίδη, εσείς δεν παίξατε το παιχνίδι με τους Κύπριους; Εσείς δεν είσαστε θεματοφύλακες του Βιδάλη;;; Eσείς δεν υπογράψατε την αγορά των οικοπε΄δων απο τη Ρουμανία;;;;

    ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ!!!

    Aληθέυει ότι δεν έχετε κάνει ένα flash-back στους λογαριασμούς του Ψωμιάδη; ;Eχετε ψάξει το δίκτυο των ΑΧΕ και ΕΛΔΕ που χρησιμοποιούσε ο Ψωμιάδης την αμαρτωλή εποχή του χρηματιστηρίου;
    Τα ονόματα Παπαγεωργίου, Γούμενος, ΤΕΤΡΑΚΤΥΣ, Βορειοελλαδική, Μπογδάνος, Αβραμίδης, Αλεξάκης Γεωργακόπουλος ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ Ή ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ; Οι επόπτες της δεξιάς και του Πασοκ δεν τους βρήκατε ποτέ μπροστά σας;;;

    Αν είναι αλήθεια όλα αυτά ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΨΩΜΙΑΔΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. O ΚΥΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΤΟΥ, ΤΙ ΛΕΝΕ?
    ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ, ΑΣ ΜΑΘΟΥΝ, ΑΣ ΕΡΕΥΝΗΣΟΥΝ
    ΚΑΙ ΑΣ ΣΠΕΥΣΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ PROTON BANK.
    Η ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ Η PROTON ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΣΥΣΧΕΤΙΣΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.
    ΚΟΒΕΤΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΑΠΟΛΥΕΤΕ ΚΟΣΜΟ,
    ΤΙΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ ΜΑΣ ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΙΣ ΛΗΣΤΕΥΕΤΕ?
    ΠΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ?
    Ή
    ΤΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ PROTON ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ?
    ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ..ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΧΤΙΔΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ.
    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΝ ΘΕΟ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ Ή ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ.
    ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΔΟΕ ΝΑ ΛΥΠΗΘΕΙ ΤΟΣΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ.
    ΠΟΣΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ,ΠΟΣΗ ΣΑΠΙΛΑ,ΠΟΣΗ ΑΠΑΤΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΕΙ ,ΓΙΑΤΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΜΑΣΤΕ 250.000 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. ME KAΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ..ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΕΠΕΙΑ, ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
    ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΙΤΕ 500 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΙΤΕ 1 ΔΙΣ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ.
    ΑΣ ΔΟΘΕΙ Η ΛΥΣΗ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΦΘΕΙ ΚΑΙ Η ΑΣΠΙΣ.

    ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΑΕΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑ ΣΚΥΨΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΤΗ ΛΥΣΗ.
    ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΜΑΣΤΕ.
    ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ
    ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΑΤΑ ΛΑΜΟΓΙΩΝ
    ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΚΟΥΒΑΡΙ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΘΑ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ.
    ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΤΟΥ ΑΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ
    Η ΑΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΓΡΟΘΙΕΣ ΚΑΙ ΔΟΝΤΙΑ.
    ΑΣ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΚΑΛΑ.

    ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.
    ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΝΤΑ.
    ΟΜΩΣ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ, ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΕΣ.
    ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ.
    ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΦΘΟΥΜΕ Σ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΝΙΓΟΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΓΙΑ 300 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ..ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΧΡΟ ΑΝΗΘΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ.
    ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΖΗΤΗΜΑ ΑΝ ΧΑΝΟΥΝ 50 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ..
    ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΗΞΕΡΑΝ..
    ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΗΚΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ.
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.
    ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΛΥΣΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΟΝ ΜΠΑΝΚ.
    ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΛΕΕΙ Ο κ.ΣΠΥΡΟΥ ΤΗΣ NEXT DEAL, Η ΑΣΠΙΣ ΜΠΑΝΚ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ..
    ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΑΜΕ..
    ΑΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΤΗ ΒΙΑ..
    ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ..
    ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΤΡΑΝΤΑΧΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ..
    ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ.
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΡΙΚΟΜΕΞ
    ΟΥΤΕ Η ΖΙΜΕΝΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ...
    ΚΑΙ ΕΠ ΕΥΚΑΙΡΙΑ..
    Ο ΣΚΑΊ, ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ?
    ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΛΕΤΕ?
    ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΚΥΠΡΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΤΙ ΛΕΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Στη συγκεντρωση μεθαυριο θα ειναι και οι 10 βουλευτες της Ν.Δ και του ΛΑ.Ο.Σ που εκαναν πολλες φορες ερωτησεις και επερωτησεις στη Βουλη?

    Ας αναλαβουν τις ευθυνες του.
    Ας κληθει ο κ. Βοριδης και ο κ. Λαφαζανης, ο κ. Μαρκοπουλος, Κεφαλογιαννης, ολοι αυτοι ..

    Γιατι οχι και επισημοι αντιπροσωποι της Ε.Α.Ε.Ε?
    Ποτε οι συγκεντρωσεις αυτες θα γινουν με επισημο τροπο ,ωστε να ακουγονται και αυτοι? Ποσο καιρο θα ειμαστε περιπου παρανομοι? Αστεια πραγματα.
    Ο κ.Αυγενακης, ο κ. Παπαδημουλης, ακομα και ο κ. Τσιπρας..γιατι οχι?

    Θεσμικοι παραγοντες θα πρεπει να παρευρισκονται.
    Αλλιως θα ειναι οισυγκεντρωσεις αυτες, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για θρηνους και κλαματα ,με τα δικηγορικα γραφεια να μας παρηγορουν ...ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ.
    Ας μην επαναληφθει το γελοίο φαινομενο της Θεσσαλονικης, που ολοι προσπαθουσαν να καταλαβουν ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ 3 ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
    ΤΟΥ ΣΕΛΕΚΟΥ κλπ ΕΝΩ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΟΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΙΧΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΦΕΡΕΓΓΥΟΤΗΤΑΣ ΤΟΤΕ?

    Οχι αλλη λασπη και οχι αλλη ΚΟΡΟΊΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. http://fimotro.blogspot.com/2011/11/blog-post_976.html

    ΜΗΠΩΣ????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Όλοι αυτοί οι πολιτικάντηδες μόνο εύκολα λόγια του κώλου ήξεραν να λένε.

    Σήμερα κυβερνούν όλοι παρέα κάτω απο τη σημαία του ΔΝΤ.
    Σιγά μην δεσμευτούν για 600 εκατομμύρια.
    Οι κουραμπιέδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. ειμαστε περιπου 850000 ψηφοφοροι μεσα απο τα συμβολαια ΑΣΠΙΣ και C.U. στο χερι μας ειναι να διαπραγματευτουμε την δεσμευση για λυση του προβληματος μας,και εννοειτε μεσω συλλογων,αρκει να υπαρχουν οι καταλληλοι αντιπροσωποι μας.
    Στο κατω-κατω ειναι ενα τεραστιο κοινωνικοοικονομικο προβλημα που καποτε πρεπει να τελειωσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Εμείς καλά τα λέμε εδώ μέσα...Πραξεις πότε θα γίνουν?

    Πότε θα καταδικαστούν οι υπαίτιοι?

    Πότε θα βρεθούν τα χρήματα που πήγαν?
    Γιατί καπου βρισκονται αυτες οι αποταμιεύσεις μας...Αναζητήθηκαν ποτέ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΟΥΝ ΟΣΟΙ ΡΩΤΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΕΣΗ PROTON ΑΣΠΙΔΑΣ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΕΞΑΓΟΡΑ ΗΤΑΝ Η ΑΡΧΗ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΚΟΥ.

    ΜΑΛΛΟΝ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟ ΟΤΙ Ο "ΜΠΛΕ-ΜΑΥΡΟΣ" ΠΕΤΣΑΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΟΝΤΡΑΡΕΙ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ "ΠΡΑΣΙΝΩΝ" ΒΙΔΑΛΗ-ΑΥΓΟΥΛΕΑ-ΑΘΑΝΑΣΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ ΤΟ 2007.

    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΤΗΛ ΕΙΧΕ¨"ΚΟΠΕΙ" ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΕΒΑΛΕ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ Ο ΒΙΔΑΛΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ.

    ΤΟΤΕ ΛΕΝΕ ΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΛΗΣΕ Ο ΒΙΔΑΛΗΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΩΣΕΙ ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. καλα, ουτε ΜΙΑ ΜΗΝΥΣΗ, δικη μας κατα υπευθυνων?
    τοσοι διαχειριστηκαν τα ταμεια της ΑΣΠΙΣ, απο διευθυντες,εκκαθαριστες,εως υπουργους και πρωθυπουργους.

    τη δικη μας τη ζημια ποιος θα την επωμισθει?
    εμεις μονοι μας?
    δεν υπαρχει υπευθυνος να στραφουμε εναντιον του?
    ειλικρινα δεν καταλαβαινω την υπαρξη των συλλογων.
    τρομαξανε με τις αγωγες κατα του ελληνικου δημοσιου..τι να σας πω...ΗΤΑΝ Ο ΤΙ ΠΙΟ ΑΝΩΔΥΝΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!!! ΚΑΙ ΠΙΟ ΩΦΕΛΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΠΩΔΥΝΟ ΓΙΑ ΜΑΣ..

    πού ειναι οι αγωγες και οι μηνυσεις κατα πολιτικων,εποπτικης αρχης και διαζεριστων?
    ΑΛΛΙΩΣ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ, ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ.
    ΠΕΡΙΣΣΕΨΕ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ.
    ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΑΦΕΛΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. οταν εμεις πιστευουμε οτι η μονη λυση ειναι οι δεκαετεις και αμφιβολου αποτελεσματος αγωγες,
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.
    ο τυπος και τα καναλια μας ξεχασαν, γιατι αποδειξαμε ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΗΛΙΘΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ή ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.

    μερικοι ομως πηρατε επανω σας την ιστορια αυτη και ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΤΕ ΣΕ ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ,ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΑΤΟΙ.

    αναρωτιεμαι γιατι δεν ειστε το ιδιο αποτελεσματικοι και σε καμια αλλη κινηση.

    βαλατε και καποιους να μιλανε για καναπεδες και λοιπες βλακειες, προβοκαροντας οποιον σας καλεσει να επιτελεσετε το καθηκον σας,και ολα ο.κ!
    ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ..
    ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΝ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ,ΟΤΑΝ ΤΕΘΗΚΕ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ,ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΔΙΚ.ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ,
    ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ: ΟΤΙ ΝΑΙ, ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΓΩΓΕΣ....
    ΩΡΑΙΟΤΑΤΑ ΜΑΝΤΑΜ! ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΓΩΓΕΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΕΝΑΓΟΝΤΕΣ/ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ!
    ΑΥΤΟ ΚΑΝΑΤΕ.ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΑΡΚΕΤΟ? ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ?ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ? ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΕΣΤΩ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΕ?
    ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ?

    ο ΚΥΡΙΟΣ ψωμιαδης, οπως ειπατε... και οι συντροφοι του, καλα κρατουν.ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ.
    και οι υπουργοι και τα υπουργεια ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΡΟΠΑΙΟ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Οι μηνύσεις δεν φερνουν χρήμα. Φέρνουν εκδίκηση και δημοσιότητα. Οι αγωγές φέρνουν χρήμα.

    Αν κάποιος γνωριζει άλλο τρόπο να πάρουμε τα λεφτά μας με ενδικα μέσα ας το πεί.

    Αγωγές κατά της ΑΣΠΙΣ ή προσώπων είναι αβάσιμες. όσοι το δοκίμασαν την έπαθαν.

    Δεν είναι παλαβοί όσοι λένε για αγωγες κατά του Δημοσίου, και απο αυτούς μόνο κάποιοι με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά θα δικαιωθούν.

    Οι άλλοι θα πάμε-πάνε κουβά.

    Η μοναδική μη δικαστική λύση είναι η αναδοχή.
    Για αναδοχή θέλει αναλογιστές, οικονομολόγους και μετά δικηγόρους. Θέλει και ανθρώπους να ξέρουν τα καλά κρυμμενα μυστικά της Ασπις.

    Τα υπόλοιπα είναι για να βριζόμαστε μεταξύ μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. συμφωνω με τα παραπανω στο μεγαλυτερο μερος.
    αλλα, επειδη το θεμα της αναδοχης δεν το φροντιζουμε καθολου, παρα εχουμε πεσει με υποδειξεις τριτων με τα μουτρα στις αγωγες,
    για λογους καθαρα δημοσιοτητος και εξαναγκασμου
    των αρμοδιων, ΣΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΟΥΝ ΜΙΑ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΑΝΑΔΟΧΗ, υποστηριξα ολα τα παραπανω.

    με ποιον τροπο λοιπον, περα απο δυνατες και μαζικες φωνες,θα διασφαλισουμε την αναδοχη και ολους αυτους τους περιεργους τυπους,να ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ με το ζητημα?

    συμφωνω οτι οι αγωγες ειναι πολυ πιθανο να πανε στις καλενδες..
    καλη η προσπαθεια,αλλα να επικεντρωνεσαι μονο εκει ΜΕΤΑ ΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ, και να παρουσιαζεσαι ΝΩΘΡΟΣ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΜΟΣ, ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ ΝΑ ΣΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ, στο θεμα της αναδοχης

    ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ..
    δεν ειμαι κακοπροαιρετος,
    ομως η πραγματικοτητα ειναι αυτη.

    ΑΦΗΣΑΜΕ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ...

    ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΕΛΕΣΦΟΡΗΣΕΙ? ΤΟΤΕ ΤΙ??
    ΟΛΑ ΧΑΜΕΝΑ???

    ΠΩΣ ΘΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΑΥΤΟΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ?
    ΑΥΤΟ ΑΡΑΓΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. και μια παρατηρηση:

    ΟΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΧΡΗΜΑ!!!
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΚΑΙ Η ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ.
    Η ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΓΕΝΝΑΕΙ ΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΑΛΗΤΑΡΑ ΨΩΜΙΑΔΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ?
    ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΠΙΣΟΥΜΕ?
    ΟΔΗΓΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ?
    ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΔΕΝ "ΧΑΝΕΤΑΙ" ΟΥΤΕ "ΒΓΑΖΕΙ ΦΤΕΡΑ"
    ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΣΕΠΕΣ!!!
    ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ "ΧΑΝΕΤΑΙ"!!!
    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ
    ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ "ΕΦΕΥΓΕ" ΤΟ ΧΡΗΜΑ!
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΑΚΡΗ?
    ΓΙΑΤΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΚΑΛΕΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ??
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΛΕΙ ΤΙΣ ΕΠΟΠΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ,ΠΩΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΑΙΡΝΕ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΦΕΡΕΓΓΥΟΤΗΤΑΣ,ΕΝΩ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
    ΜΕ ΤΗΝ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ,ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΤΙΜΗΜΕΝΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ,ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΟΣΠΕΡΝΟΥΣΕ ΑΥΤΑ Η ΕΠΟΠΤΙΚΗ ΑΡΧΗ??????
    ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΚΤΕΛΟΥΣΕ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ,ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ,ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΤΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ!!!!
    ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ?????
    ΕΜΕΙΣ????????
    'Η ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ,ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΧΩΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ,ΟΠΟΙΟΙ ΚΙ'ΑΝ ΕΙΝΑΙ,ΜΙΚΡΟΙ 'Η ΜΕΓΑΛΟΙ
    ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
    ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ??....
    ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ???....
    ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ??
    ΠΟΙΟ ΕΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ?????????
    ΠΟΙΟΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ?????????
    ΟΛΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΤΟΥΣ????
    ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΑ ,ΑΚΟΜΑ ΤΙΜΩΡΩΝΤΑΣ ΕΜΑΣ,ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ????
    ΝΤΡΟΠΗ !!!!
    ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!!!!
    ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΡΑΒΑΤΕΣ....
    ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΤΩΝ ΛΗΣΤΩΝ!!!!!
    ΝΤΡΟΠΗ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Και καλα, οι εισαγγελεις δεν ακουν..μεχρι να γινει ΔΥΝΑΤΗ Η ΦΩΝΗ ΜΑΣ,

    ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΝ???


    μονο τις φωνες των δικηγορων των αγωγων ακουν?

    ΜΑΣ ΜΑΥΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΟΡΓΑΝΩΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ...

    ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥΣ..

    ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΟΧΗ..
    δεν θελουμε, αν δεν μπορειτε..
    ΟΜΩΣ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ...
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ..ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ

    ΚΑΙ Μ Ο Ν Ο ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ..
    με αξιολογο παθος και συντονισμο...

    ΜΠΡΑΒΟ ΓΙ ΑΥΤΟ..
    ΟΜΩΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ
    ΣΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ???

    ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΘΑ ΚΑΛΥΦΘΕΙΤΕ?
    ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ?


    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ?
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΆΙΤ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΚΑ?

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ,ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ,ΟΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΜΠΕΣ?

    ΤΟΣΟ ΖΩΑ ΕΙΜΑΣΤΕ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Συμπάσχοντες ασφαλισμένοι. Τα πιό κάτω τα έγραφε ένα μπλογκ το aspistruth τον Νοέμβριο του 2009!

    "
    Αρκετές χιλιάδες ασφαλισμένων, ασφαλιστών και εκατοντάδες υπαλλήλων της ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ, ζούν σήμερα με την απορία:

    Τι συνέβη και ξαφνικά έκλεισε μιά ιστορική εταιρεία, απο τις μεγαλύτερες στην Ελλάδα ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΩΡΕΣ;

    Tι οδήγησε την απελθούσα κυβέρνηση δια των εντεταλμένων οργάνων της να αφαιρέσει την άδεια λειτουργίας της ελάχιστα πριν τις εκλογές;

    Πως είναι δυνατόν μία εταιρεία η οποία ελάμβανε όλα τα πιστοποιητικά φερεγγυότητας απο το κράτος και συγκέντρωνε τις αποταμιεύσεις των Ελλήνων, βρέθηκε εν μία νυκτί να χαρακτηρίζεται αφερέγγυα;

    Είναι δυνατόν να είναι αληθινά όλα όσα ακούγονται και διαβάζονται στα ΜΜΕ;

    Κυρίως όμως μας απασχολεί ποιά θα είναι η τύχη των χρημάτων των ασφαλισμένων και τι θα απογίνουν οι 700 και πλέον άνεργοι;

    Είναι υπεύθυνος ο Π. Ψωμιάδης για το κλείσιμο της εταιρείας του; Είναι θύτης ή θύμα;

    Ποιά τα λάθη, οι παραλήψεις του;

    Σε όλα αυτά τα ερωτήματα θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε απο σήμερα.

    Τα στοιχεία που θα παραθέσουμε βασίζονται σε πληροφορίες που συλλέξαμε απο δημοσιογραφική έρευνα που έγινε το καλοκαίρι του 2009 πριν την απόφαση της ελληνικής εποπτείας να κλείσει τη μεγαλύτερη ιδιωτική ασφαλιστική εταιρεία.

    Δεν θα κιτρινήσουμε, δεν θα κουτσομπολέψουμε. Θα ασχοληθούμε με μία στρατηγική προσέγγιση του θέματος, παρουσιάζοντας ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Εδώ θα απομυθοποιήσουμε πολλά θέματα που απασχόλησαν τη κοινή γνώμη τα τελευταία χρόνια. Θα απαντήσουμε σε καυτά, αναπάντητα ερωτηματικά που λέει και γνωστός (όχι σα και εμάς!) δημοσιογράφος...

    Για ό,τι λέμε έχουμε ντοκουμέντα και σοβαρές μαρτυρίες. Έχουμε εξετάσει μεθοδικά τις οικονομικές καταστάσεις, τα διάφορα δελτία τύπου της εταιρείας, τις αποφάσεις της εποπτείας.

    Επειδή θέλουμε να ενημερώσουμε και να τροφοδοτήσουμε ένα γόνιμο διάλογο θα αποφεύγουμε να χρησιμοποιούμε ονόματα. Οι ήρωές μας θα έχουν ψευδώνυμα εκτός αν αναφέρουμε κάτι ήδη δημοσιευμένο.

    Οι φίλοι του blog ας θεωρήσουν ότι διαβάζουν ένα μυθιστόρημα ή μάλλον ένα χρονογράφημα.

    Δεν έχουμε σκοπό ούτε να εκβιάσουμε, ούτε να διαπομπεύσουμε.

    Κύριε Ψωμιάδη δεν σκοπεύουμε να σας κατηγορήσουμε. Σκοπεύουμε να παρουσιάσουμε την αλήθεια όπως αυτή αποκαλύφθηκε μέσω της έρευνάς μας.

    Πολλοί θα ενοχληθούν, πολλοί θα δυσαρεστηθούν.

    ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ! Αυτό που μας νοιάζει είναι ΤΟ ΠΑΘΗΜΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ...
    "

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΕΓΡΑΦΕ

    "
    Με βάση έγγυρες πηγές γνωρίζουμε ότι η ΑΣΠΙΣ πραγματικά προσπαθούσε να κάνει αύξηση κεφαλαίου τους τελευταίους 5 μήνες, με όλους τους τύπους. ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕ ΠΟΛΥ! Γιατί;

    Απο τις καταστάσεις του εξαμήνου του 2008 προκύπτει ζημία 31,5 εκατομμύρια ευρώ περίπου, άρα ή εταιρεία πολύ πρίν το ξέσπασμα της κρίσης ήξερε ότι θα χρειαστεί κεφάλαια!

    Και βέβαια μέχρι τον Οκτώβριο του 2008 ήταν πλέον σίγουρο ότι τα απαιτούμενα κεφάλαια θα ήταν μεγαλύτερα απο 100 εκατομμύρια ευρώ λόγω των ζημιών που ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ στα επενδυτικά της χαρτοφυλάκια.

    Κρίσιμο παραμένει λοιπόν το ερώτημα γιατί η εταιρεία άργησε να κινηθεί;

    Μία άποψη που εκφράζεται απο στελέχη είναι ότι λόγω της κρίσεως δεν ήταν δυνατόν να αντλήσει άλλα κεφάλαια ο Όμιλος. ΗΔΗ ΕΙΧΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 στη Commercial Value.

    Mιά άλλη άποψη είναι ότι περίμεναν την ΕΠΕΙΑ να προσδιορίσει αυτή το ποσό που απαιτείτο και αυτή διατυπώθηκε στις Γενικές Συνελεύσεις.

    Κύκλοι που πρόσκεινται στα διοικητικά κλιμάκια μας επιβεβαίωσαν ότι απο Σεπτέμβρη του 2008 υπήρχε έγγραφο της οικονομικής διεύθυνσης που υπολόγιζε και προειδοποιούσε ότι η εταιρία θα χρειαζόταν 150 εκατομμύρια!

    Γιατί αγνοήθηκε αυτό το έγγραφο; Ποιός ήταν ο παραλήπτης;

    Πιθανώς να ισχύει αυτό που ήταν κοινό μυστικό στους διαδρόμους της εταιρίας. Ότι η κρίση της Commercial Value δίχασε τη διοίκηση της εταιρείας ή του Ομίλου. Όλα τα στελέχη παραπονούντο ότι σταμάτησαν να έχουν συναντήσεις, ότι υπήρχε μια ΚΛΕΙΣΤΗ ΟΜΑΔΑ που αποφάσιζε για τα δρώμενα. Κάποιος παράγοντας επέδρασε καταλυτικά ώστε να διασπάσει τη διοίκηση.

    Αυτό ίσως να είναι πραγματικά το ΜΥΣΤΙΚΟ.

    Πως ο Ψωμιάδης βρήκε ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΚΡΙΣΗ 100 εκατομμύρια για τη Commercial Value σε ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ και δεν κατάφερε να αντιστρέψει τη ΖΗΜΙΟΓΟΝΑ ΠΟΡΕΙΑ του Ομίλου του ή εντέλει να βρεί 150 ή 200 εκατομμύρια ή συνέταιρο για τις επιχειρήσεις του;

    ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΤΑΝ ΠΙΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ Ή ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΝ ΑΥΤΟΝ;

    Αν όμως συνέβαινε αυτό ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ TOTE;

    Κάποιοι άλλοι κύκλοι, κυρίως εκτός ΑΣΠΙΣ υποστηρίζουν σενάρια συνομωσίας, ότι αυτό μπορεί να ήταν προσχεδιασμένο. ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ;

    Tελευταίο σενάριο που επικρατεί κυρίως στους κύκλους των ανταγωνιστών, των πολιτικών και των δημοσιογράφων είναι ότι νέα εποπτική αρχή με τα κατηρτισμένα στελέχη και τον εξοπλισμό ΕΔΕΣΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ είτε γιατί είχε εντολές απο ΚΑΠΟΥ, είτε γιατί εξυπηρετούσε συμφέροντα ανταγωνιστών. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ;


    Ο Οκτώβρης όμως δεν βρήκε την ΑΣΠΙΣ ανοικτή...

    Το χειρότερο όλων; Ο κ. Ψωμιάδης όταν εκλήθη επο την εποπτική αρχή να παρουσιάσει τη πρόοδο του σχετικά με τη καταβολή κεφαλαίου ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΜΙΑ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ 550 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ (!) Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ...ΜΗ ΓΝΗΣΙΑ.

    Σε συγκέντρωση στελεχών του στο CARAVEL απάντησε σε σχετική ερώτηση ότι ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΑ και ότι έβαλε τον Διευθυντή Επενδύσεων να την ελέγξει.

    ΑΦΕΛΕΙΑ ΗΤΑΝ Ή ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ;

    Δεν μπορεί να ελέγξει ένας επιχειρηματίας του μεγέθους του ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΜΙΑ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ;

    Γιατί την παρουσίασε; ΠΟΙΟΙ του την ΕΔΩΣΑΝ; Γιατί οι υπόλοιποι διευθυντές του ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΙΠΟΤΑ;

    Και γιατί διάλεξε να δείξει κάτι στην εποπτεία; Μπορούσε απο το νόμο να πάρει παράταση άλλες 45 μέρες.

    Γιατί ΕΞΕΤΕΘΗ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ;

    Και εάν τον πίεσαν ή κατάλαβε ότι ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΧΡΟΝΟΥ τότε γιατί δεν εμφάνισε τους ΞΕΝΟΥΣ που ανέφεραν οι οικονομικοί του διευθυντές;

    Σίγουρα δεν ήταν το Ραμαζάνι που επικαλέστηκε! Άλλη μια λάθος κίνηση που στοίχισε πολλά! ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ήταν οι επενδυτές μάθαμε εμείς.

    Εμείς δεν γνωρίζουμε την γνησιότητα ή μη της εγγυητικής. Ούτε μπορούμε να αποδείξουμε κάτι. Ελπίζουμε ο κ. Ψωμιάδης να έχει σοβαρά επιχειρήματα ενώπιον των δικαστικών αρχών.
    Όλα αυτά τα αναπάντητα ερωτήματα μας κέντρισαν το ενδιαφέρον ΝΑ ΨΑΞΟΥΜΕ!

    Αυτά που βρήκαμε και θα βρίσκουμε στη πορεία θα τα παρουσιάζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΕΤΣΙ

    "
    Κάποια μέρα στα πανεπιστήμια ίσως διδάσκεται αυτή η μοναδική περίπτωση στα χρονικά της επιχειρηματικής ιστορίας της Ευρώπης.

    Στην επόμενη ανάρτηση έχουμε συγκεντρώσει και καταγράψει το ιστορικό της σχέσης και επικοινωνίας με την εποπτική αρχή, στηριζόμενοι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΑ!

    Απο αυτά προκύπτει ότι ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Η ΕΠΟΠΤΕΙΑ.

    Και απο αυτό συνάγεται ΩΣ ΠΟΛΥ ΥΠΟΠΤΗ Η ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ ΤΩΝ ΕΛΕΙΜΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΥΠΟ, ΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ!

    Μήπως λοιπόν η ΑΣΠΙΣ έπεσε θύμα των ανταγωνιστών της; ΘΥΜΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑΣ;

    Μάλλον όχι, γιατί όλα αυτά βγήκαν μετά το κλείσιμο.

    Απλά σας προιδεάζουμε ότι απο την ανάγνωση τους εμείς συγκλίνουμε στο σενάριο με βάση το οποίο η δυσαρέσκεια της εποπτείας και η απομόνωση του Ψωμιάδη απο τα στελέχη του ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΗ ΡΙΖΑ.

    "

    ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ

    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΤΗ ΑΜΕΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. ΟΤΑΝ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΣΤΕΝΗ
    ΤΟΤΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΑΘΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ
    ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΟΣΚΑΡ
    ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΜΩΣ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ
    ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΡΟΦΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ Ο ΜΠΛΟΓΚ
    ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΣ ΣΤΟΝ ΑΝΑΠΗΡΟ ΌΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ
    ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΣΕΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΤΑ ΠΌΔΙΑ ΣΟΥ
    ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ
    ΑΥΤΟ ΚΆΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΔΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Αγαπητές κυρίες και κύριοι,



    Η δίκη του Ψωμιάδη Παύλου για την κακουργηματική πλαστογραφία εγγυητικής επιστολής 550.000.000ευρώ συνεχίζεται την 30.11.2011, στο Ε Τριμελές Εφετείο, στην οδό Λουκάρεως αρ. 14 (Β’ ΜΟΕ, 6ος όροφος, αίθουσα Δ120Β).

    Επειδή θεωρούμε ότι η Δίκη θα ξεκινήσει αμέσως στις 09.00, ζητούμε να είστε όλοι σας εκεί ήδη από τις 08.45.

    Για μία ακόμη φορά σας τονίζουμε ότι η συμπαράστασή σας στον αγώνα που κάνουμε για λογαριασμό όλων των ανθρώπων είναι καθοριστική. Θα ακουστούν δημόσια αποδεικτικά στοιχεία και δεδομένα του σκανδάλου ΑΣΠΙΣ που θα συγκλονίσουν τους πάντες.



    Με εκτίμηση, Μαρκουλάκος Ιωάννης

    Μαρκουλάκος Μιχάλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΑΣΦΑΛΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ (ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ). ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΥ ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΖΗΤΑΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ. ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!! ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ. ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ, ΑΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΗ. ΑΦΗΣΤΕ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΘΑ ΚΟΥΝΗΘΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΛΙΜΝΑΖΟΝΤΑ ΝΕΡΑ ΤΟΥ <> ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ (ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ- ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ) ΑΠΟ ΤΟ 2002 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ. ΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ, ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ. ΠΟΛΛΟΙ ΔΕ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ , ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ, ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟ. ΧΑΘΗΚΕ ΧΡΟΝΟΣ, ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. ΡΊΤΗ, 29 ΝΟΕΜΒΡΊΟΥ 2011

    Ζημιές για όλες τις τράπεζες πλη του ΤΤ αναμένει η Citigroup

    Ζημιές αναμένει για τις περισσότερες ελληνικές τράπεζες η Citigroup (εκτός του ΤΤ), σε ανάλυσή της με χθεσινή ημερομηνία.
    Διαβάστε αυτό το άρθρο: www.capital.gr




    ΤΟ ΕΥΛΟΓΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΗΘΕΙ ΤΟ Τ.Τ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΜΠΑΝΚ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ.
    ΕΓΚΛΗΜΑΤΕΙΤΕ,ΚΥΡΙΟΙ, ΟΣΟΙ ΑΝΑΛΑΒΑΤΕ ΘΕΣΜΙΚΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ, ΑΠΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ,ΕΠΟΠΤΕΣ,ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ.

    Η ΑΣΠΙΣ ΜΠΑΝΚ ΔΙΑ ΤΟΥ Τ.Τ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΛΥΨΕΙ ΑΜΕΣΑ.
    ΠΟΣΟ ΠΙΑ ΘΑ ΤΟ ΛΕΜΕ?
    ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ.
    ΓΙ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ Δ Ι Κ Η Γ Ο Ρ Ο Ι!!!

    ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΑΛΛΟ ΠΡΑΜΓΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Το θέμα που έφεραν στη Βουλή οι βουλευτές της ΝΔ Γ. Γιακουμάτος και Κ. Τζαβάρας για τις καταθέσεις Ελλήνων στην Ελβετία και Ελλήνων πολιτικών του ΠΑΣΟΚ και της Δεξιάς αφορά και τον ασφαλιστικό κλάδο.
    Για όσους δε γνωρίζουν ο Ελληνικής καταγωγής Ελβετός βουλευτής Ιωσήφ Ζησιάδης είπε στο δημοσιογράφο Π. Τσίμα, ότι υπάρχουν βουλευτές με μεγάλες καταθέσεις στην Ελβετία. Στον κ. Ζησιάδη μίλησε η κ. Υπουργός Οικονομίας της Ελβετίας και του είπε ότι από το 2005 πρότεινε μια φορολογική συμφωνία με την Ελλάδα αλλά οι Ελληνικές Κυβερνήσεις εδώ και εξ χρόνια κωφεύουν. Ο κ. Πετσάλνικος έχει ενημερώσει τον κ. Ευάγγελο Βενιζέλο που στις πρώτες του δηλώσεις ως Υπουργός Οικονομικών κοινοποίησε την υπόθεση.
    Για το ίδιο θέμα κινούνται αρκετά χρόνια τώρα και η Γερμανία και η Μεγάλη Βρετανία. Ζητούμενο η φορολόγηση των καταθέσεων. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάτι αλλά αναμένεται σύντομα λύση σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης να βρεθεί φόρμουλα φορολόγησης χωρίς κοινοποίηση ονομάτων απλό πλευράς Ελβετίας.
    Καταθέσεις σε εταιρικό και ατομικό επίπεδο έχουν και αρκετοί άνθρωποι του ασφαλιστικού χώρου.
    Η υπόθεση Ομίλου ΑΣΠΙΣ έφερε στο φως πολλά δρομολόγια χρημάτων προς Ελβετία, Σουηδία, Κύπρο, Ρουμανία κλπ.
    Υπόψιν μας είναι και δικόγραφο με μαρτυρίες που εγνώριζε και συμμετείχε γνωστό τραπεζικό στέλεχος σε μεταφορές χρημάτων μέσω πολλών χωρών που κατέληγαν στη Ζυρίχη και αφορούσαν και ασφαλιστικές εργασίες… Είναι πολλά τα νυν τραπεζικά στελέχη και πρώην ασφαλιστικά που γνωρίζουν αρκετά γι’ αυτές τις συναλλαγές πολλών ασφαλιστικών εταιρειών.
    Γνωρίζουμε και τραπεζικό στέλεχος Ελβετικής Τράπεζας που «ενημέρωνε» ανθρώπους της ασφαλιστικής αγοράς κάνοντας PRIVATE BANKING ταξιδεύοντας από Ελβετία συχνά για συγκεκριμένα ραντεβού…
    Ίσως κάποιοι να «ξέχναγαν» τη φορολογία, ίσως να το έκαναν για το καλό των εταιρειών τους…
    Όπως και να έχει το θέμα, αφορά πολύ κόσμο. Εννοούμε εκτός αυτών που τώρα «βγήκαν απ’ το αυγό» και κάνουν πως δεν ξέρουν το ζήτημα αφορά και ασφαλισμένους που βλέπουν να χάνονται τα λεφτουδάκια τους, να πτωχεύουν εταιρείες αλλά κάποιοι να αλλάζουν εκτός τα ρολόγια ROLEX και σπίτια και κότερα και γειτονιές και αμάξια και «κόμματα» και κοινωνική τάξη…
    Επί τη ευκαιρία να πούμε ότι άρχισαν και αγωγές ταμείων κατά της Τραπέζης Ελλάδος για τη διαχείριση των χρημάτων τους. Εκπρόσωποι του Εθνικού Ταμείου Ανεξάρτητα απασχολουμένων (ΕΤΑΑ) ζητούν επείγουσα δικαστική διερεύνηση (Δικηγορικός σύλλογος, Ιατρικός σύλλογος, Οδοντίατροι, Συμβολαιογράφοι κλπ).
    Εν τω μεταξύ άνθρωποι της AXA, CNP και ALLIANCE μαζί με την ΕΘΝΙΚΗ και ALPHA EUROBANK μετέχουν στο Διεθνές Ινστιτούτο Τραπεζών IIF για το κούρεμα και ανταλλαγή ομολόγων.
    Ακόμα έγινε γνωστό ότι από τον Ιανουάριο το ΙΚΑ θα δίνει συντάξεις μόνο μέσω Τραπεζών και αναμένεται να κινηθούν διαδικασίες επιστροφής ποσών συντάξεων που παρανόμως παρακρατήθηκαν από (πιθανόν) 20.907 συνταξιούχους φαντάσματα…
    Τέλος μέσα σ’ αυτήν την ομιχλώδη κατάσταση κλείνει το 2011 με αδικημένους την ασφαλιστική αγορά και τους ασφαλισμένους της ΑΣΠΙΔΑΣ αφού οι εκθέσεις Παντελίδη-Βλαχογιάννη-Μπάρκα λιγοστεύουν τις ελπίδες τους για δίκαιη μεταχείριση. Αυτοί στην πίκρα απροστάτευτοι και κάποιοι στη λεηλασία του πλούτου της ΑΣΠΙΔΟΣ που έφτανε και περίσσευε να αποζημιωθούν αν υπολογίσουμε ότι η αξία της μετοχής της ΑΣΠΙΣ ΒΑΝΚ είχε 40 ευρώ όταν έκλεισε η ΑΣΠΙΣ και σήμερα «μηδενικής αξίας» όπως γράφουν ή εάν υπολογίσουμε την αξία των ακινήτων που και αυτά τα βγάζουν ΜΗΔΕΝΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ.
    Πόσο αποτιμώνται τα κτίρια Βασ. Σοφίας 60 και Βασ. Σοφίας 88; Πόσο το ακίνητο της Ρουμανίας; Πώς πληρώθηκαν και γιατί κάποιες μεγάλες αμοιβές ελεγκτικών εταιρειών εκατομμυρίων; Και πώς πέρασαν στα χαρτοφυλάκια της Ευρωπαϊκής Πίστης, της ΕΘΝΙΚΗΣ, της ALICO, της VICTORIA, της ΑΙΓΑΙΟΝ κλπ τόσα συμβόλαια; Με τι υπογραφές κύριοι της Εποπτείας; Και πώς έγινε να μείνουν στον Όμιλο ΑΣΠΙΣ μόνο τα ζημιογόνα; Και τι και πώς μπήκαν τα αποθέματα στα μεταφερόμενα; Αν έμειναν τα συμβόλαια μήπως θα έφθαναν να πληρωθεί ο κοσμάκης για να μη βρίζει τους ασφαλιστές; Δεν μας τα είπατε καλά κύριοι και όλα έχουν σχέση και με την Ελβετία…
    Πότε θα ξυπνήσουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. ΑΥΡΙΟ ΛΟΙΠΟΝ ,ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΑΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ κ. ΣΠΥΡΟΥ ΤΗΣ NEXT DEAL, ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΜΙΛΑΤΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ,
    ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΞΕΠΛΥΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ...

    ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ, ΜΑΣ ΕΞΑΝΔΡΑΠΟΔΙΣΑΤΕ.
    ΠΟΛΥ ΜΟΥΦΑ,ΠΟΛΥ ΚΟΡΟΊΔΙΑ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟ.
    ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΑΠΟ ΕΜΑΣ?
    ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟΣΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ?
    ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ.ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ.
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΣΑΣ ΘΑ ΕΚΔΙΚΗΘΕΙ.
    ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ.
    ΕΧΟΥΝ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΡΩΝ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΑ,
    ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΒΡΕΙ ΑΚΟΜΑ!!!!!!!
    ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΤΕ,ΝΑ ΕΝΑΓΑΓΕΤΕ, ΝΑ ΜΗΝΥΣΕΤΕ>?????

    ΒΡΗΚΑΤΕ ΜΟΝΟ ΑΣΤΙΚΕΣ ΑΓΩΓΕΣ ΑΤΟΜΙΚΕΣ?????
    ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ, ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ?
    ΤΟΣΟ ΑΦΕΛΕΙΣ ΕΙΣΤΕ?ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥΛΟΥΣΑΤΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΚΑΙ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2009?

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΑΚΟΜΑ?
    ΜΕ ΠΑΠΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΞΥΛΟΠΟΔΑΡΟΥΣ ΞΕΓΕΛΑΣΑΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!
    ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΘΥΡΙΔΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΛΛΩΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. http://stondromo.blogspot.com/2009/12/8122009.html

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ ΜΕΤΑΞΥ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ-ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΑΣΠΙΣ[ειδικοτερα προσεξτε του aganaktismenos]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. ΕΚΔΙΔΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΝ ΚΌΡΗ ΜΟΥ ΌΛΓΑ ΨΩΜΙΆΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΩ ΧΡΉΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΏΣΕΙΣ. ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΌΜΕΝΟΙ ΑΣ ΑΠΕΥΘΥΝΘΟΎΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΌΡΟΥΣ ΜΟΥ. ΔΕΚΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΤΟΥΖΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Η δίκη του ψωμιάδη και του λοϊζου για την πλαστή εγγυητική επιστολή των 500 εκ. ευρώ ξεκίνησε (επιτέλους) σήμερα. Η υπεράσπιση υπέβαλλε αίτημα εξαίρεσης όλων των πολιτικώς εναγόντων (Δημόσιο, Εκκαθαριστής, Ασφαλισμένοι). Αγόρευσαν οι πολιτικώς ενάγοντες δύο φορές, η υπεράσπιση επίσης δύο φορές και ο εισαγγελέας μία.
    Το δικαστήριο απέρριψε την παράσταση των ασφαλισμένων στην δίκη, επειδή είναι έμμεσα παθόντες (δηλ. έπαθαν βλάβη από το κλείσιμο της Ασπίς Πρόνοια και όχι από την πλαστή εγγυητική) και όχι άμεσα όπως επιβάλλει ο νόμος. Ως συνέπεια ούτε ο Μαρουλάκος θα παρίστατι ως πολιτική αγωγή ούτε οι ασφαλισμένοι και οι ασφλαιστές θα καταθέσουν.

    Η δίκη διεκόπη. Θα συνεχισθεί την Δευτέρα 05.12.2001, στις 09:00, στο κτίριο του Εφατείου, αίθουσα Δ70Γ, 1ος όροφος.

    Η υπεράσπιση διαψέυσθηκε πολλάκις στα «επιχειρήματα» που ανέφερε. Τα ψέματα και οι αοριστίες θα είναι προφανώς η κύρια υπερασπιστική γραμμή των λαμόγιων. Η υπεράσπιση ήθελε να καταθέσει και άλλη ένσταση, αλλά το Δικαστήριο τους είπε ότι αυτό θα γίνει την Δευτέρα.

    Η προφυλάκιση του λαμόγιου παρατάθηκε για άλλους έξι μήνες, δηλ. έως τις αρχές του Ιουνίου 2012. Τότε θα συμπληρώσει 18μηνο και θα αποφυλακισθεί, εάν έως τότε δεν εκδοθεί κάποια καταδικαστική απόφαση ενατίον του. Η μόνη δίκη, η οποία ίσως οδηγήσει σε καταδικαστική απόφαση έως τότε, είναι η τρέχουσα για την εγγυητική επιστολή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση.

    Κρατάμε δύο πράγματα.
    α.οι ασφαλισμένοι δεν θα παρασταθούν,δηλαδη δεν θα ακουστουν.
    β. Αν δεν υπάρξει καταδικαστική απόφαση έως αρχες Ιουνιου ο Ψωμιάδης θα είναι ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ!

    Είναι σίγουρο ότι θα δικαστει την Δευτερα? Πολλές διακοπές....

    Πήγε κανείς στη δίκη σήμερα? Ας μας δώσει το κλιμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ. ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΛΑΔΩΜΑ ΕΠΕΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΝ.
    ΑΓΡΙΕΨΕ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΠΑΡΕΙΤΣΕΣ.
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Αγωνιούμε να μάθουμε τι έγινε σήμερα στη δίκη.
    Παρακαλώ ας μας ενημερώσει κάποιος αναλυτικά τι κατέθεσαν οι μάρτυρες,αν παρευρίσκετο ο Ψωμιάδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Ψωμιάδη καλά κρασιά!
    ΝΑ ΖΗΣΕΙ Ο ΖΗΣΗΣ ΕΕΕΕΕΕ?????
    Κάνε όρεξη!
    Ξέρουμε και εμείς να κάνουμε ντρίπλες!
    Δευτέρα θα πέσει ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ!
    6-7 χρονάκια έφαγε ο Πακιστανός πριν απο σενα.
    Φαντάσου εσύ τι θα πάθεις.

    Αγαπουλα.....πούλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΛΑΜΟΓΙΑ ΨΩΜΙΑΔΗ - ΛΟΙΖΟ.

    ΠΑΘΟΝΤΕΣ ΑΡΚΕΤΟΙ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΑΣΤΑΝ.

    ΕΙΔΑΜΕ ΣΙΔΕΡΗ, ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ, ΜΠΑΡΚΑ, ΠΕΤΣΑ, ΒΑΣΗ, ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟ, ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ.

    ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ Ο ΘΗΡΙΩΔΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑΜΟΓΙΟΥ ΑΝΤΣΟΥΛΙΔΗΣ.

    ΚΑΠΟΥ ΣΤΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΔΥΟ ΛΑΜΟΓΙΑ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΛΟΙΖΟΥ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ.

    ΠΑΡΑΞΕΝΟ....ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΟΤΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΗΤΑΝ ΟΡΘΟΣ ΚΟΦΤΟΣ ΣΤΟ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ.

    ΠΡΟΒΛΕΨΗ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΣΤΕΝΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΛΑΜΟΓΙΑ.

    ΤΟ ΕΙΔΕΣ! ΤΟ ΕΠΑΙΞΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. ο κ.πετσας! τι ειπε? θα θελαμε πολυ να τον ακουσουμε...
    εκλεισε 200 χιλ σπιτια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. Η Εκδίκαση μάλλον δεν ξεκίνησε.Από τις περιγραφές καταλαβαίνουμε ότι έγιναν μονο οι παραστάσεις και την Δευτερα θα ξεκινήσει η εκδίκαση.
    Κακή είδηση ότι δεν εγινε δεκτη η παράσταση πολιτικής αγωγής απο πλευράς ασφαλισμένων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΛΟΥ : ΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

    ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΕΦΡΑΙΜ
    Υπάρχουν δικαστικοί λειτουργοί που όπως γράψαμε πριν εκθέτουν ανεπανόρθωτα τη Δικαιοσύνη, υπάρχουν όμως και αυτοί που λειτουργούν με πραγματικά δίκαια κριτήρια. Η Ειρήνη Καλού είχε το θάρρος να ζητήσει την προφυλάκιση του Εφραίμ... που τελικά θα αποφασισθεί από το Συμβούλιο Εφετών μετά τη διαφωνία με τον εισαγγελέα. Θα υπάρξει απόφαση υπέρ της μη προφυλάκισης του Εφραίμ; Δεν το νομίζουμε...



    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΤΙΜΟΙ ΚΑΙ ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ.
    ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ Σ ΑΥΤΟΥΣ.
    ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΝΑ ΞΕΤΥΛΙΓΕΤΑΙ ΤΟ ΚΟΥΒΑΡΙ..
    ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.
    ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΑΓΩΓΕΣ ΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΛΟΥ : ΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

    ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΕΦΡΑΙΜ
    Υπάρχουν δικαστικοί λειτουργοί που όπως γράψαμε πριν εκθέτουν ανεπανόρθωτα τη Δικαιοσύνη, υπάρχουν όμως και αυτοί που λειτουργούν με πραγματικά δίκαια κριτήρια. Η Ειρήνη Καλού είχε το θάρρος να ζητήσει την προφυλάκιση του Εφραίμ... που τελικά θα αποφασισθεί από το Συμβούλιο Εφετών μετά τη διαφωνία με τον εισαγγελέα. Θα υπάρξει απόφαση υπέρ της μη προφυλάκισης του Εφραίμ; Δεν το νομίζουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. TOY ΠΕΤΣΑ ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΑ ΠΕΤΣΙΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. Γέλαγε το γομάρι ο Πέτσας. Έπρεπε να τον γιουχάρουμε άγρια. Παχύς παχύς και κοτσονάτος ήταν ο σιχαμένος. Κι αυτός έπρεπε να δικάζεται σήμερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. Βεβαίωσ η προεδρός μας η Κυρία Σιδέρη Κατερίνα παρευρισκόταν εκεί ως μάρτυρας. Οι υπόλοιποι χιλιάδες ασφαλισμένοι γιατί δεν ήταν όλοι εκεί να ακούσουν!
    Καλά από ασφαλιστές-διαμεσολαβούντες brokers ΟΥΤΕ ΦΩΝΗ ΟΥΤΕ ΑΚΡΟΑΣΗ ΠΛΗΝ ΠΕΝΤΕ ΠΟΥΧΕ Ο Κ. ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ.
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ! ΔΕΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. ΑΠ'ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΤΟ ΨΑΡΙ....
    ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ..
    ΓΙΑΤΙ " ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ...ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ"
    ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ
    ΑΣ ΒΓΕΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ,
    ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ,ΕΧΕΙ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗ ΤΟΥ,
    ΟΛΟΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ,ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΛ.ΑΛΛΑΞΑΝ
    ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ,ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. Νομίζω ότι ο κυρίως υπεύθυνος του δράματός μας είναι ο ΠΕΤΣΑΣ.
    Με ποιό δικαίωμα έκλεισε την μεγαλύτερη ασφαλιστική της χώρας χωρίς κανένα σχέδιο αποκατάστασης 1.000.000 ασφαλισμένων.
    Αν ο Ψωμιαδης έκανε παρανομίες,όφειλε να τον απομακρύνει από την θέση του.
    Η εταιρεία όμως ,ως ανώνυμη,έπρεπε να υπάρχει και να λειτουργει ανεξάρτητα από τον ΨΩΜΙΑΔΗ.
    Στη δίκη πρέπει να πάμε όλοι και να εκφράσουμε την οργή μας στον ΠΕΤΣΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. Εμένα μου ειπε ο ασφαληστης μου όταν πηρα να τον κράξω ότι δήθεν διατηρει αριστες σχέσεις με ολους τους πελάτες του και ότι μόνο εγω΄συμπεριφέρομαι με αυτον τον ΄΄απάράδεκτο τρόπο΄΄! Σημερα αυτος ο τύπος είναι ...φωτογράφος !!!και αμεσως μετα το κλεισιμο της ασπίς έκανε για λιγο τον πλασιε σεξυ εσωρούχων και σήμερα παίζει το ρόλο του καλλιτεχνη, ΄΄εξαιρετικού΄΄ φωτογραφου με δηθεν -δηλ ανυπαρκτες-σπουδες στην Νεα Υορκη. Αλλού πουλάει μούρη και και σε αλλους ανθρώπους αλλα ψέμματα......

    Τετοιοι άνθρωποι μας προσεγγιζαν για μερικες χιλιαδες ευρώ.Και με καλές προμήθειες...πουλούσαν ακόμη και τις φιλίες και τις συγγένειες και τη μανα τους την ίδια.Για τέτοιο τυχοδιωκτικά άτομα μιλάμε....

    Ποιός από εμάς θα ξαναβάλει χρήματα σες ασφαλιστική εταιρία? Ποιος φίλος ή γνωστος μας στον οποιο κοινοποιήσαμε το θέμα που μας καίει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΤΙΤΑΝΙΑ ΑΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΦΗ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ 'ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ" ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.
    ΠΡΟΧΘΕΣ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟΧΑΡΗ,ΠΡΩΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΝΥΝ Γ.Γ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ.
    ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΓΡΑΨΕ ΠΑΛΙΑ ΟΤΙ Ο ΥΙΟΣ ΨΥΧΑΡΗΣ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΑΜΑΡΑ,ΗΤΑΝ ΣΤΟ Δ.Σ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ.
    Ο ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΣΕΛΕΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Γ.Γ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.

    ΑΝ! Αν! ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΥΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ, ΓΙΑΤΙ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΘΥΜΑ? ΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΦΩ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΑΙΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ ΜΟΥ, ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΟΜΑΙ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
    ΤΙ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ?
    ΠΑΡΕΣΤΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΤΙΤΑΝΙΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ 'Η ΠΑΛΙ ΗΤΑΝ ΤΑ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ?
    ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΙ ΑΥΤΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. Συμφωνώ με τον κύριο που έγραψε το σχόλιο της 30.11.2011 09:14 μμ.

    ο (χονδρο) ΠΕΤΣΑΣ είναι ο φυσικός αυτουργός της καταστροφής μας. Θα μπορούσε να μην έχει κλείσει την ΑΣΠΙΣ. Οι ηθικοί αυτουργοί της καταστροφής μας είναι ο ψωμιάδης και το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα που έχει οδηγήσει την χώρα στην καταστροφή.

    Αλλά ούτε ο (χονδρο)ΠΕΤΣΑΣ ούτε το πολιτικό σύστημα δικάζεται. Δικάζεται μόνο ο ψωμιάδης και μάλιστα για κάτι (την πλαστή εγγυητική επιστολή) που κατά τον νόμο δεν είχε άμεση επίπτωση στους ασφαλισμένους !!!!

    Στην δίκη δεν έχουν ακόμη καταθέσει μάρτυρες. Αξίζει να παρακολουθήσουμε την κατάθεση του (χονδρο)ΠΕΤΣΑ, γιατί είναι ο μόνος που -- εάν τώρα στα γεράματα απόκτησε συνείδηση και μετάνοιωσε για ό,τι έκανε -- μπορεί να χώσει στη στενή τα λαμόγια ψωμιάδη και λοϊζο.

    Ήμουν χθες στην δίκη και έγραψα το πρώτο σχόλιο για αυτή. Δυστυχώς η συμμετοχή των ασφαλισμένων ήταν, ως συνήθως, πολύ μικρή. 20-30 άτομα που γνωριζόμαστε πλέον μεταξύ μας τουλάχιστο φατσικά.

    Που είστε οι άλλοι παθόντες οεεε? Δεν σας νοιάζει που σας κλέψαν ?
    Εκτός εάν είστε (όπως λέει η υπεράσπιση του λαμόγιου) ... φερόμενοι ως παθόντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. Η υπεράσπιση του λαμόγιου (Κώστας Τριανταφυλλόπουλος) δήλωσε ότι συμπάσχει και συμπονεί τους ... φερόμενους ως παθόντες. Δήλωσε ρητώς ότι κάνει χάρη στους φερόμενους ως παθόντες κάνοντας αίτηση εξαίρεσης όλης της πολιτικής αγωγής, γιατί το Εφετείο θα απέρριπτε την απόφαση του Δικαστηρίου για τυπικούς λόγους εάν παρέμεινε η πολιτική αγωγή.
    Το λαμόγιο και οι δικηγόροι του νοιάζονται για τους ... φερόμενους ως παθόντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. Τα ονόματα που πρέπει να θυμάστε
    ======================

    Η οικογένεια
    ========
    Παύλος Ψωμιάδης – το αρχιλαμόγιο, ο αρχικλέφτης, πρόεδρος του Ομίλου ΑΣΠΙΣ, πρώην κάτοικος Κηφισιάς, Πεντέλης 77 & Πανόρμου 1, νυν κάτοικος φυλακών από 08.12.2010

    Μαρία Ψωμιάδη – η σύζυγος

    Όλγα Ψωμιάδη – η κόρη

    Οι διευθυντές
    =========
    Βασίλης Αδαμόπουλος – οικονομικός διευθυντής και αναπληρωτής γενικός διευθυντής, ο ιθύνων νους, αρχικά υπέρμαχος του ψωμιάδη και μάρτυρας υπεράσπισης του αρχιλαμόγιου, τώρα μάλλον άλλαξε στρατόπεδο

    Περικλής Αθηναίος -- διευθύνων σύμβουλος της ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΑΖ

    Κωνσταντίνος Γιόνης [+ΑΠΕΒΙΩΣΕ] -- γενικός διευθυντής της ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ, *ΠΡΟΣΟΧΗ* είχε έλθει με το μέρος των παθόντων ασφαλισμένος ως μάρτυρας κατηγορίας

    Κωστής Λουλουδάκης - διευθυντής πωλήσεων

    Παύλος Παπαστογιαννίδης – διευθυντής ??

    Γιάννης Δόγιβαν – διευθυντής πωλήσεων της επιθεώρησης

    Μερικοί από τους δικηγόρους του λαμόγιου
    ==========================
    Κώστας Τριανταφυλλόπουλος – δικηγόρος, Ομήρου 60, Αθήνα
    Σεραφείμ Σωτηριάδης – δικηγόρος
    Χρήστος Χαραλαμπόπουλος – δικηγόρος
    Μαρία Βαλιάνου – δικηγόρος

    Οι (μη) εποπτεύοντες
    =============
    Γιώργος Πέτσας – πρόεδρος της ΕΠΕΙΑ, εξέδιδε τα πιστοποιητικά φερεγγυότητας, έκλεισε την ΑΣΠΙΔΑ την 21.09.2009 όταν ο ψωμιάδης σταμάτησε να ταϊζει είτε τον ίδιο είτε τους ανώτερούς του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. Εποχές δύσκολες για τον κλάδο και τους ανθρώπους του που όλοι περιμένουν ηγεσίες και συλλόγους να ρίξουν στη «λίμνη» ένα βότσαλο αισιοδοξίας ο «σύνδεσμος εκπροσώπων και στελεχών ασφαλιστικών εταιρειών» διάλεξε τη «χειμερία νάρκη και τη σιωπή»… Κρίμα! Διακόσια πενήντα τέσσερα στελέχη μέτρησα στο σύνδεσμο και είκοσι πέντε Δόκιμα συν εξ επίτιμα σύνολο (285) διακόσια ογδόντα πέντε άτομα και περίμενα κάποιους να ξεσηκωθούν και να πάρουν πρωτοβουλίες που θα διακηρύττουν τα καλά του κλάδου και θα στέλνουν «στο διάολο» αυτούς που λερώνουν την έννοια «συνάδελφος του κλάδου»… Απορώ πώς κάποια αξιόλογα στελέχη ανέχονται δίπλα τους στελέχη που «συνέπραξαν» στη λεηλασία της ΑΣΠΙΔΟΣ, στην σύμπραξη με μετόχους για απάτες σε βάρος του Δημοσίου και των καταναλωτών, στην απόκρυψη στοιχείων στην ψευδή λογιστική εικόνα των εταιρειών κλπ…
    Κύριε Μοάτσο μου με ένα δείπνο στο γκολφ της Γλυφάδας δεν εξιλεώνεται ο κλάδος, ούτε με μια ομιλία της Αρβελέρ και φυσικά ούτε με τη χορηγία σε τρεις φοιτητές για τρεις μελέτες. «Φτωχές» επιλογές δημοσιότητας όπως και «φτωχή» η παρουσία μιας τόσο δυναμικής ανθρώπινης δύναμης που είναι τα στελέχη μας… Μένουν έρημοι κι απρόσωποι για το κοινό. Κάντε κάτι αισιόδοξο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. EXETE ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ, ΟΜΩΣ, ΑΝ ΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΥΚΛΟ, ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΝΗΜΕΡΩΤΟΙ, ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ.
    ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ,ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΚΙΣΤΑ ΠΕΙΣΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΕΣ ,ΟΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΕΝΤΟΚΩΣ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ.
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ,ΠΟΛΥ ΑΔΥΝΑΜΟΙ,ΣΤΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΜΑΖΙΚΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΜΕ ΜΕ EMAILS Ή SMS ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ.
    ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΩΣ Ή ΚΑΚΩΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ,ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΤΥΧΩΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ.

    ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.

    π.χ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΑΝ ΚΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ, ΕΙΧΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ,ΠΟΥ ΔΥΝΑΜΕΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΟΣ ,ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ.

    Ή ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ..Ή ..ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ..

    ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΝΕΧΤ DEAL .Ο ΑΝΡΘΩΠΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΑΣ.

    ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ, ΠΟΙΟΙ ΠΛΟΥΤΙΣΑΝ, ΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΣΦΥΡΑΝΕ ΚΛΕΦΤΙΚΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.
    ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΗ ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΘΕΣΕΙΣ..
    ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗ ΛΥΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/101496

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. Παρακαλώ ας μας ενημερώσει κάποιος τι έγινε χθες στη συγκέντρωση των ασφαλιστών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. γιατι ρε προεδραρα χαριεντιζόσουνα με τον χοντρο πετσα
    αγκαζε και χαρούλες με τον δημιο μας
    τι παίζει εδω
    χασαμε επεισόδια
    η εσυ ξερεις περισσότερα ρε προσωρινή εδω κσαι δυ ιο χρονια προεδραρααααααααααααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. Η συγκέντρωση του μοναδικού επίσημου συλλόγου των ζημιωθέντων συγκέντρωσε πάνω από 1000 άτομα.
    Παραβρέθηκε ο β.του Συριζα Λαφαζάνης ο οποίος δεσμέυτηκε φεύγοντασ για την Βουλή όπου συζητείτο θέμα ενίσχυσης των Τραπεζών με άλλα 30 δισ ευρω να αναφέρει το θέμα στην Βουλή.Φοβερός συγχρονισμός.
    ΣΑπό την άλλη παραβρέθηκαν δυο δικηγορικά γραφεία του κ,Κ,Καλαβρού και του κ.Α.Βγόντζα με άλλους τέσσερεις συνεργάτες όπου έγινε εκτεταμένη διαλογική συζήτηση για την ανάρτηση για τις ανακοπές για τις αγωγ΄ς κατά του Ε.Δημοσίου και για τις τελευταίες εξελίξεις της δίκης Ψωμιάδη.
    Ο παρευρισκόμενος κ.Βγόντζας απεκάλυψε πώς αποτελούσε και αποτελεί από τους ανθρώπους που με τισ εισηγήσεις του πέτυχε βελτιώσεις στα νομοσχέδια που μας αφορούν .(και κάτι καινούριο που έρχεται)
    Από την 'αλλη το πάνελ του Συλλόγου ενημέρωσε με συνεχείς προβολές για όλες τις εξελίξεις αναλύθηκε σε πολλά σημεία η έκθεση Παντελίδη και δοθήκανε πάραπολλές απαντήσεις σε δεκάδες ερωτήματα των παρευρισκομένων μελών του Συλλόγου.
    Αναφέρθηκε πως ο Σύλλογος έχει τρια λειτουργούντα γραφεία σε Αθήνα Ηράκλειο και Θεσσαλονίκη με πάνω από 3200 μέλη και 5300 αιτήσεις για δικαστικές αγωγές.
    Δόθηκαν τα τηλέφωνα για συνεχείς οχλήσεις σε Υπουργεία Παντελίδη και λοιπούς εμπλεκόμενους φορείς και έγινε προγραμματισμός των επομένων επαφών με
    Τραπεζα Ελλάδος,Γ.Γ.Καταναλωτή.Εφημερίδες,πολιτικούς και άλλα που θα εκπλήξουν θετικά στην κατεύθυνση της έναρξης της προεκλογικής περιόδου..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. ξεχασα να υπογράψω
    Επιτέλους να λέμε ονόματα
    άραγε τι φοβάστε
    Αρης Τογίδης
    π.ασφαλιστής και νυν άνεργος εν δυνάμει εισοδηματίας από τα δεκάδες συμβόλαια και χρήματα που έχω κλειδωμάνα στην Ασπίδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ1 Δεκεμβρίου 2011 στις 3:30 μ.μ.

    Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
    ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ
    ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΥΤΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ ΜΕ SMS ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΗΛΘΑΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ!
    ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΑΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ
    Ο Φ Ε Ι Λ Ο Υ Ν ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΝ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ 9 Η ΩΡΑ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΣΤΟΝ 1ο ΟΡΟΦΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΗΣ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΤΡΙΜΕΛΟΥΣ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ, ΟΠΟΥ ΕΚΔΙΚΑΖΕΤΑΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΠΑΥΛΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ.
    ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ (ΠΛΗΝ ΚΑΠΟΙΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ, ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΩΝ ΑΝΑΓΚΑΙΩΝ ΚΩΛΥΜΑΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ,ΜΑΚΡΙΝΩΝ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ Κ.Λ.Π.). ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ.!!!!!!!!!
    ΟΛΟΙ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ.
    ΑΛΛΆ ΑΛΛΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΜΟΝΟ ΕΠΙΚΡΙΝΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ, ΟΥΤΕ ΚΑΤ΄ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΣΩΣΤΟ.
    ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΥΤΟ ΕΧΘΕΣ ΔΙΕΚΟΨΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΘΕΙ ΑΝΕΥ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΑΝΕΣΗ Η ΚΥΡΙΩΣ ΕΠ' ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΩ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΕΝΟΣΟΝ ΕΧΘΕΣ ΠΕΡΑΤΩΘΗΚΕ Η ΠΡΟΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕ ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΛΙΓΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΕΙΧΟΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΕΚΕΙ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ,ΔΙΟΤΙ ΕΚΡΙΘΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΟΤΙ ΑΠΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΕΣΤΗΣΑΝ ΑΥΤΟΙ Α Μ Ε Σ Ο ΖΗΜΊΑ, (ΑΛΛΑ ΕΜΕΣΟ ΖΗΜΙΑ ΕΞ ΑΝΑΤΑΝΑΚΛΑΣΕΩΣ) ΕΞ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΑ ΚΡΙΝΟΜΕΝΟΥ ΕΧΘΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΦΕΡΟΜΕΝΗΣ ΩΣ ΠΛΑΣΤΗΣ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΚΟΜΙΣΕ Ο ΠΑΛΥΛΟΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΕΠΕΙΑ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2011.
    ΕΦΟΣΟΝ ΧΘΕΣ ΔΕΝ ΚΡΙΝΟΤΑΝ Η ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗΜΕΝ ΕΞ ΑΔΙΚΟΠΡΑΞΙΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΜΕΝΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΤΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΥ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΥ ΦΕΡΕΓΓΥΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΣΙΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ: ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΓΕΑ, ΔΗΛ. ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΣΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΜΕΘΑ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΑΘΟΥΜΕ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΟ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗΜΕΝ ΕΞ ΑΥΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. Ο Λαφαζάνης έφυγε λαύρος για να πάει στη Βουλή να υψώσει τη φωνή του για την κάλυψη των ελλειμμάτων της ιδιωτικής ασφάλισης;
    Μήπως θα ψήφιζε και το μνημόνιο;;;

    Ο Βγόντζας ενημέρωσε ότι είναι (ήταν;) δικηγόρος του φυλακισμένου Χριστοφή (συνέταιρου του αρχιλαμόγιου) στην υπόθεση Γαλαξία;

    Κάποια βελτίωση που πέτυχε ο Βγότζας για εμάς μπορείτε να μας αναφέρετε;
    Γιατί ξκινήσαμε γιεγιέδες και απο τις πολλές βελτιώσεις - ΒΛΕΠΕ ΚΟΥΡΕΜΑ ΣΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ- καταλήξαμε γουλί!

    Και αφού μπορεί και βελτιώνει νομοσχέδια τότε γιατί πάει να κάνει αγωγές στο Δημόσιο; Αφού το δημόσιο συνεργάζεται μαζί του...
    Για τις τελευταίες εξελίξεις στη δίκη τι είπανε:;;
    Αφού κανείς τους δεν ήταν εκεί!!!!!!
    Μάλλον ρώταγε ο ένας τον άλλον μήπως άκουσε τίποτα.

    Έτσι για να καταλαβαινόμαστε μεταξύ μας δηλαδή.


    ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. Κύριε Τογίδη πόσα χρήματα έχετε "κλεισμένα στην Ασπίδα";;;;
    Aγωγή κάνατε ή είσαστε φιλεύσπλαχνος;

    Με ποιόν διευθυντή συνεργαζόσασταν;

    Καπιταλ πουλούσατε ή όχι;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. 28/11/2011|09:14
    Στις αστυνομικές αρχές η υπόθεση «Πρώτη» και Χριστοφή-Κωνσταντίνου

    Στο στόχαστρο των αστυνομικών αρχών μπαίνει τις επόμενες μέρες το επιχειρηματικό και φιλικό περιβάλλον του Λάμπρου Χριστοφή και του Γιώργου Κωνσταντίνου, ώστε να εξακριβωθεί τι ακριβώς έγινε ποσό περίπου 6 εκατ. ευρώ το οποίο, σύμφωνα με καταγγελία, θα έπρεπε να δοθεί σε εταιρεία ως προκαταβολή για συμφωνία 25 εκατ. ευρώ που αφορούσε ακίνητα στη Ρουμανία.

    Εν τω μεταξύ το επαρχιακό δικαστήριο Λευκωσίας το Σάββατο το πρωί ενέκρινε το αίτημα της αστυνομίας για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης για περίοδο οκτώ ημερών του επιχειρηματία Λάμπρου Χριστοφή και του Γιώργου Κωνσταντίνου εκ των διευθυντών της Advantage Capital.

    Η διαδικασία ενώπιον του δικαστηρίου ήταν μακρά και κράτησε περίπου πέντε ώρες με τους δικηγόρους των συλληφθέντων να αντεξετάζουν επί ώρες την αστυνομικό που ζήτησε το αίτημα της προσωποκράτησης.

    Η εν λόγω αγορά έγινε για λογαριασμό της Πρώτης Ανώνυμης Ασφαλιστικής, αλλά ποσό περίπου 6 εκατ. ευρώ που θα ήταν η προκαταβολή φαίνεται πως στάλθηκε στην Advantage Capital αλλά δεν δόθηκε ποτέ στον πωλητή των ακινήτων, όπως τουλάχιστον κατήγγειλε ο ίδιος.

    Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση εδώ και έξι μήνες περίπου, ωστόσο, όπως ειπώθηκε την Παρασκευή στο δικαστήριο, υπάρχει ακόμα αρκετό αστυνομικό έργο να διενεργηθεί γι’ αυτό άλλωστε και εγκρίθηκε το αίτημα για κράτηση των δύο υπόπτων για περίοδο εφτά ημερών.

    Ένα από τα πλέον σημαντικά στοιχεία που αναζητεί το γραφείο διερεύνησης οικονομικού εγκλήματος του αρχηγείου αστυνομίας, είναι ο ίδιος ο φάκελος της συμφωνίας ο οποίος απουσίαζε από τα γραφεία της Advantage το μεσημέρι της Πέμπτης όταν και συνελήφθησαν οι κ.κ. Χριστοφή και Κωνσταντίνου.

    Τεχνικοί του αρχηγείου ήδη ελέγχουν τα αρχεία υπολογιστών που παραλήφθηκαν από την Advantage αλλά και από άλλη εταιρεία του Λ. Χριστοφή.

    Η αστυνομία, αναμένεται να λάβει καταθέσεις από πενήντα άτομα, υπαλλήλους αλλά και του οικογενειακού περιβάλλοντος των υπόπτων. Παράλληλα, θα γίνει έρευνα σε εταιρείες του Λάμπρου Χριστοφή, στις οποίες φαίνεται να κατέληξε μέρος των 6εκ. καθώς και σε τραπεζικούς λογαριασμούς. Σκοπός της αστυνομίας είναι να βρεθεί η τελική κατάληξη των χρημάτων αυτών.

    Οι εξετάσεις επεκτείνονται και στην Ελλάδα προκειμένου να εξακριβωθεί αν το ποσό των 6 εκατ. ευρώ όντως διατέθηκε από την Πρώτη Ασφαλιστική προς της Advantage αλλά και ποια άτομα από την ασφαλιστική είχαν την ευθύνη για τη συμφωνία.

    Για το Λάμπρο Χριστοφή λειτούργησε μπούμερανγκ η δήλωση του ότι ζει στο Λονδίνο, αφού οι αστυνομικές αρχές το χρησιμοποίησαν για να πείσουν το δικαστήριο ότι υπάρχει κίνδυνος να διαφύγει στο εξωτερικό.

    Από την πρώτη κατάθεση του Λ. Χριστοφή φαίνεται πως προκύπτουν ορισμένες ασάφειες οι οποίες πρέπει να τύχουν διερεύνησης. Αρχικά ανέφερε πως ο ίδιος είχε παραιτηθεί από την εταιρεία το 2008. Μετά ανέφερε πως ενημερώθηκε για τα έξι εκατομμύρια που μεταφέρθηκαν στους λογαριασμούς της Advantage τον Μάη και Ιούνιο του 2009 στα πλαίσια απλής πληροφόρησης σαν πρώην διευθύνων σύμβουλος.

    Στη συνέχεια όμως, όπως ειπώθηκε στο δικαστήριο, δήλωσε πως υπέγραφε την κάθε λήψη χρημάτων. Χαρακτήρισε επίσης φυσιολογική τη μεταφορά χρημάτων σε εταιρείες του αφού η Advantage ήταν μέτοχος σε αρκετές από αυτές. Το ερώτημα είναι πως παραλάμβανε χρήματα το 2009 όταν λίγο πριν, φαίνεται να είχε πει πως από το 2008 δεν είχε οποιαδήποτε ανάμειξη με την εταιρεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. αρτζε μπουρτζε και λουλας
    και απανω τουρλα
    εδω ο κοσμοσ χανεται και αυτοι ασχολουνται με τον χριστοφη
    ε ρε κατακαημενη ρουμελη
    αν καταδικαστει ο πασυλαρασ η ο λαμοπρουκοσ
    εμεισ ολοι θα πάρουμε ενα μεγαλο καλαθι γεματο ηθικη ικανοποίηση και με αυτο θα ταισω τα ανηλικα παιδια μου
    ρε ξυπνατε ρε
    σαν την τηλεοραση σ ειστε
    για τρα τρα λα λο λο λο και τρα λα λο
    ρε καντε κατι για μασ και
    μην παιζετε τα πιονια των δθικηγορων ππου θελουν να σα ποιουν τοαι,αμ με ταχατισ καταδικη του πευλαρα μ,ετα απο 40 χρονια
    νισαφι πιααααααααααααααααααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. Ανώνυμος είπε...
    γιατι ρε προεδραρα χαριεντιζόσουνα με τον χοντρο πετσα
    αγκαζε και χαρούλες με τον δημιο μας
    τι παίζει εδω
    χασαμε επεισόδια
    η εσυ ξερεις περισσότερα ρε προσωρινή εδω κσαι δυ ιο χρονια προεδραρααααααααααααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. Δεν πρόσεξα αν ήταν η προεδρίνα με τον χοντρο-Πέτσα μαζί.

    Αλλά αφού θα βρεθούν την Δευτέρα στη δίκη δεν τον ρωτάει να της πεί αν η ανώνυμη καταγγελία για την Eurostar ισχύει ή όχι;

    Μην πέφτει λάσπη στον άνθρωπο άδικα!

    Αν δεν ήταν αυτός να ξεσκεπάσει τα σκάνδαλα του Ψωμιάδη, μπορεί σήμερα να είχαμε και τα λεφτουδάκια μας και τα συμβόλαια μας σε ισχύ!

    Για φανταστείτε τι καλό έκανε στην αγορά. Τώρα ποιός θα ξανατολμήσει να βγαλει ξανα προιόν που να δίνει απόδοση....

    Νάσαι καλά, ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΠΕΕΕΕ! ΜΑΣ ΑΝΟΙΞΕΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. ΤΑ ΕΞΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΗ ,ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΥΝΗΓΟΥΝ? ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΠΟΙΩΝ?
    ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΜΑΣ..
    ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ,ΑΝ ΒΡΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΔΟΘΟΥΝ, ΟΥΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΛΥΨΟΥΝ.
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΤΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ?
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΟΧΗ?
    ΤΟ ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΚΑΠΙΤΑΛ Ή ΤΗΝ ΑΜΟΙΒΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΛΛΩΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΚΟΝΔΥΛΙΑ,ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ.
    ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΑΝΑΔΟΧΗ?
    Ο ΠΕΤΣΑΣ ΤΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ?
    ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΚΑΤΑΦΕΡΟΤΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ...
    ΓΙΑΤΙ ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΘΗΚΑΜΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. ΑΓΩΓΕΣ, ΑΓΩΓΕΣ, ΑΓΩΓΕΣ....
    Ε, ΡΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΧΑΣΟΥΜΕ..
    ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ ΘΑ ΕΧΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΟ.

    ΠΛΑΚΩΣΑΝ 3-4 ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ.

    ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ,ΚΑΛΟΣ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΑΝΑΔΟΧΗ..
    ΜΕΑΛΕΣ ΠΛΑΚΕΣ..
    ΠΡΟΣΕΞΤΕ.
    ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΑΓΡΙΑ.
    Ο Π.ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΝΕΛΑΒΕ ΝΑ ΜΑΣ ΜΝΗΜΟΝΕΥΣΕΙ, ΕΝΩ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΙΩΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ/
    0ΧΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΗΣ, ΟΧΙ Ο ΞΕΧΡΙΣΤΟΦΗΣ ΚΑΙ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ.
    ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ?
    ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ?
    ΜΠΗΚΕ Ο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ. Ε ΚΑΙ? ΓΥΡΙΣΑΝ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ ΠΙΣΩ?
    ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΕ ΩΣ ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ?

    Α Ν Α Δ Ο Χ Η Ή ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΣΧΕΔΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΠΟΝΗΘΕΙ?

    ΟΡΜΑΤΕ, ΝΑ ΦΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ..
    ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ.
    ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΥΜΑ, ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΟΡΟΊΔΟ.
    ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΑΣ ΕΙΠΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΟΥΣ ΤΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ? ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΕΠΙΛΥΣΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  138. ποσες φορες ο συλλογος αυτος μας ειπε..οτι..
    "τα καλυτερα ερχονται"!!!
    ΜΠΟΥΧΤΙΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ.

    3 ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.

    Ε Λ Ε Ο Σ!!!!

    για τις αγωγες ατομικες και ακριβοπληρωμενες.
    πανω στα κουφαρια των θυματων.
    ευγε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. τά νέα online
    Για την πλαστή εγγυητική επιστολή
    Ξεκίνησε η δίκη του πρώην προέδρου της «Ασπίς» Παύλου Ψωμιάδη
    ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Πέμπτη 01 Δεκεμβρίου 2011
    Στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων κάθεται ο πρώην πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου ΑΣΠΙΣ Παύλος Ψωμιάδης για την υπόθεση της πλαστής εγγυητικής επιστολής, ύψους 550 εκατομμυρίων ευρώ που είχε προσκομίσει τον Σεπτέμβριο του 2009 στην Επιτροπή Εποπτείας Ιδιωτικής Ασφάλισης για να συνεχιστεί η λειτουργία της ασφαλιστικής Ασπίς Πρόνοια.
    Η δίκη του άλλοτε ισχυρού άνδρα του ομίλου ΑΣΠΙΣ ξεκίνησε το πρωί της Πέμπτης με την υποβολή ενστάσεων, ανάμεσα στις οποίες και αυτή που υπέβαλαν οι εκπρόσωποι των επενδυτών που έχουν ζημιωθεί.
    Οι επενδυτές ζήτησαν από το δικαστήριο να επιτρέψει να παρασταθούν ως Πολιτική Αγωγή. Η ένστασή τους ωστόσο απορρίφθηκε από το δικαστήριο με το σκεπτικό ότι δεν έχουν έννομο συμφέρον στην υπόθεση της εγγυητικής που αφορά η συγκεκριμένη δικογραφία.
    Πολιτική Αγωγή στο δικαστήριο παρίστανται η ΑΣΠΙΣ αλλά και το ελληνικό Δημόσιο.
    Ο Παύλος Ψωμιάδης, που είναι προσωρινά κρατούμενος για την εξαπάτηση επενδυτών, κατηγορείται για πλαστογραφία μετά χρήσεως σε βαθμό κακουργήματος. Η επίμαχη εγγυητική είχε παραδοθεί πριν δύο χρόνια στην αρμόδια ελεγκτική αρχή, προκειμένου να μην εμφανιστεί άνοιγμα που είχε η ασφαλιστική εταιρία του Ομίλου.
    Στο παραπεμπτικό βούλευμα σε βάρος του αναφέρεται πως λίγες ημέρες πριν προχωρήσουν οι διαδικασίες για την αναστολή λειτουργίας των εταιρειών του ομίλου της «Ασπίς», προσκόμισε για να επιτύχει αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου εγγυητική επιστολή ύψους 550 εκατ. ευρώ, που αποδείχθηκε πλαστή.
    Σύμφωνα με το βούλευμα, ο κατηγορούμενος επιχείρησε να κερδίσει χρόνο για «να καλύψει την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, ύψους 203 εκατ. ευρώ», προσδοκώντας σε νέα ασφαλιστήρια συμβόλαια που θα εξασφάλιζαν λογιστική ρευστότητα.
    Αναφέρει, επίσης, πως η τακτική του ήταν σκόπιμη και προαποφασισμένη και είχε στόχο την εξαπάτηση νέων υποψήφιων ασφαλισμένων αφού γνώριζε «πως θα προκαλούσε βλάβη στην περιουσία των ασφαλισμένων, που θα κατέβαλαν τα χρηματικά ποσά, καθόσον ήταν αρνητική η καθαρή θέση της εταιρείας και λόγω της αφερεγγυότητάς της δεν υπήρχε καμία δυνατότητα να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της...».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. εγώ πάλιλέω κάτι άλλο:
    αφού το έχουν συμφωνήσει και το έχουν αποφασίσει να μας "βοηθήσουν" οι δικηγόροι, αλλιώς το θέμα της ασπις δε λύνεται.

    ας τους τα δώσουμε τα λεφτά που θέλουν ΧΩΡΙΣ ΑΓΩΓΕΣ, με ένα άλλου είδους συμφωνητικό,που να περιλαμβάνει την ίδια αμοιβή περίπου, ΑΛΛΑ ΕΞΩΔΙΚΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥΣ,
    και να αναλάβουν τις διαπραματεύσεις με τους ιθύνοντες ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ..

    αλλιώς δε γλυτώνουμε, καταλάβετέ το.
    θέλουν να τα πάρουν.ας τους τα δώσουμε λοιπόν,
    και ας το παίξουν διαμεσολαβητές.
    με σοβαρότητα και αποτελεσματικότητα, μπας και βγάλουμε το 2012 μέσα στα σπίτια μας και όχι στα παγκάκια.

    ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΥΘΕΩΣ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΝΑ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ/ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕ ΓΛΥΤΩΝΟΥΜΕ.
    ας επισκεφθούν τα γνωστά σ αυτούς γραφεία των υπουργών και ας τους πληρώσουμε ΔΙΚΗΝ ΠΑΡΑΒΟΛΟΥ μια αμοιβή ,ως εκπροσωπους,ως νομικοί σύμβουλοι,ως διαπραγματευτές.
    είμαστε κουκιά γι΄αυτούς και μας μοιράζουν αναλογικά..
    ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  141. ΠΑΡΑΚΑΛΩ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΙΣ 3.40 ΠΕΡΙΠΟΥ, ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ, ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ, ΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ?? Ο κ. ΒΓΟΝΤΖΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΒΕΛΤΙΩΣΕ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ. ΑΠ Ο ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ, Η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΘΑΨΙΜΟ, ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΛΗΞΗ ΤΗΝ ΤΥΠΙΚΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΚΑΙ Α Τ Ο Κ Α ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΜΑΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΕΙ-ΟΠΩΣ ΕΔΗΛΩΣΑΝ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ- ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΟΧΗ..ΣΕ ΤΙ ΒΟΗΘΗΣΕ Ο ΒΓΟΝΤΖΑΣ? ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ..ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΙΑ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΩΣΙΜΗ ΛΥΣΗ? ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΠΑΦΕΣ...ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ!!
    "
    Ο παρευρισκόμενος κ.Βγόντζας απεκάλυψε πώς αποτελούσε και αποτελεί από τους ανθρώπους που με τισ εισηγήσεις του πέτυχε βελτιώσεις στα νομοσχέδια που μας αφορούν .(και κάτι καινούριο που έρχεται)"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  142. και για να τα διαχωριζουμε τα πραγματα .
    ο ψωμιαδης ειναι μεσα για τους επενδυτες της ΚΑΠΙΤΑΛ.
    η παρουσα δικη γινεται για την πλαστη εγγυητικη επιστολη .
    οι ασφαλισμενοι της ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ δεν αναγνωρσθηκαν ως αμεσα θιγομενοι απο την πλαστη εγγυητικη επιστολη.
    οι αγωγες που οι μεγαλοδικηγοροι μας παραινουν να κανουμε, στρεφονται κατα του ελληνικου δημοσιου.
    ο ψωμιαδης διωκεται ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΠΙΤΑΛ.
    οι ασφαλισμενοι της ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ??
    μαλλον γι αυτο δεν ερχεται ο κοσμος στα δικαστηρια.
    γιατι εχει πληροφορηθει οτι οι αποζημιωσεις τους δεν εχουν να κανουν με τη δικη αυτη.
    Η ΑΝΑΔΟΧΗ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  143. Πραγματικά 3 λαλούν και 2 χορεύουν και ο καθένας το χαβά του εδώ μέσα.

    Ο εξυπνάκιας που λέει να παρατήσουμε τα ποινικά και να μην ενδιαφερόμαστε για το Ψωμιάδη και το Χριστοφή μήπως είναι ο γιός του, ο δικηγόρος του ή κανενα λαμόγιο ασφαλιστής που πουλάνε τώρα φωτοβολταικά παρέα;;

    Η υπόθεση ΠΡΟΤΟΝ έχει πολύ βρώμα.

    Ο πωλητής -εργολάβος των οικοπέδων λέει ότι έκανε σύμβαση το 12/2009. Ή λέει ψέμματα και είναι στο κόλπο και θα πάει και αυτός μέσα για ξέπλυμα ή ΠΑΛΙ Ο ΠΑΥΛΑΡΑΣ ΕΦΑΓΕ ΤΑ 6 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ή και τα δύο μαζί!

    Πάρτε λοιπόν κάτι που μέχρι σήμερα κανείς δεν ανέφερε. Τα χρήματα έφυγαν απο την ΠΡΟΤΟΝ μέσα στους πρώτους 6 μήνες του 2009 και όχι το Δεκέμβριο του 2009.

    Έφυγαν την ίδια περίοδο που ταξίδεψαν τα λεφτά για Ελβετία, και την ίδια περίοδο που ο Ψωμιάδης-Χριστοφή-Βιδάλης έφαγαν και 50 εκατομμύρια απο την Comemrcial πάλι για Ρουμανία, 7 εκατομμύρια για τα γκρεέμια της Παφου κλπ

    Έπίσης την ίδια περίοδο πάλι οι ίδιοι έφαγαν 10 εκατομμύρια απο την General Union.

    Η μεθόδευση ήταν πάντα η ίδια και ο προορισμός των χρηματων επίσης (Ψωμιάδης-Χριστοφή)

    Όλες αυτές οι εταιρίες που αφαίμαξαν ήταν περιουσία ΜΑΣ.

    Πώς λοιπόν ρε πανέξυπνε που ζητάς αναδοχή θα την πετύχεις χωρίς ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ;

    Πρέπει να πετύχουμε να επιστρέψουν τα λεφτά και μετά ΘΑ ΠΑΜΕ ΦΟΥΛ ΓΙΑ ΑΝΑΔΟΧΗ.

    Αν δεν τους μαντρώσουμε πως θα τους τα πάρουμε;

    ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΜΕΣΑ ΑΙΤΗΜΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΠΑΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ.


    Επίσης όλα αυτά αποδεικνύουν ότι όντως πάσαρε την εγγυητική για να κοροιδεψει και ότι ήταν δολία χρεωκοπία ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΕΠΕΙΑ ( ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ)

    Άρα η δίκη της Δευτέρας είναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ.

    Εμείς δεν θα έχουμε πολιτική αγωγή, αλλά θα έχει η ΑΣΠΙΣ. Άρα εξαρτάται απο το δικηγόρο της να κάνει τις σωστές ερωτήσεις και απο τον Αδαμόπουλο να δώσει τις σωστές απαντήσεις.

    Ό Ψωμιάδης ΔΕΝ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΠΙΤΑΛ. Διώκεται για ξέπλυμα, για απάτη με οικόπεδα Κορίνθου, για απάτη εις βάρος Δημοσιου, για την ΑΣΠΙΣ, για τη Σουηδία, για τη Κομμέρσιαλ, για χρεή στην εφορία, για απλήρωτους μισθούς σε υπαλλήλους και ένα σωρό άλλες.

    ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ. Βλέπετε ότι το ΣΥΝ-ΕΝΟΧΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΝ ΠΑΕΙ ΠΡΙΜΑ

    ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  144. ΚΑΙ ΚΑΛΑ, Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ, ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΒΓΑΛΜΕΝΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ,ΕΛΒΕΤΙΕΣ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΙΝ κλπ κλπ
    ΣΕ ΤΙ ΠΟΝΤΑΡΕΙ?
    ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΡΥΒΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΗ?
    ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΠΟΡΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΑΜΟΓΙΑ...
    ΣΕ ΤΙ ΕΛΠΙΖΕΙ?
    ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ?
    ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΣΠΙΣ Ή ΚΑΤΙ ΠΑΙΖΕΙ?
    ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ Ή ΜΟΝΟ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΜΑΘΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  145. ΑΧ Ο ΑΣΦΑΛΙ..ΣΤΗΣ ΕΚΕΙ ΠΑΛΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΑΓΙΩΡΓΗ ΜΑΖΙ ΟΛΑ....ΣΤΟ ΓΑΡΦΕΙΟ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΙΚΑ ...ΜΑΖΙ...ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΕΘΕΙ Ο ΜΥΛΟΣ...Ε! Ν...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  146. ΚΥΡΙΟΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΨΑΞΕΤΕ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΩΛΗ LΗDA Κ.Λ.Π. ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΤΗΝ...ΚΥΠΡΟ...ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ....ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΤΕ...ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ....ΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ..ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΑΜΕΣΩΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ....ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΝΑ ΞΑΝΕΜΙΣΘΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ. ΜΗ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΕΣΑΣ Η ΜΠΑΛΑ ΜΑΖΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  147. παρακαλω τους δικηγόρους που γραφουν εδω μεσα ασ δηλώσουν το όνομά τους
    δεν θα τουσ ζητ'ησουμε διαφημιστικα έξοδα
    για τουσ η το σχολιαστή
    2-12-11 ωρα 13,00
    Α.τογίδης
    και επιτέλους 'ολοι εσεις οι μλαλίστατοι
    και αυτοιί που τα βάζετε η θέλετε να τα βάλετε με το σύστημα
    γιατι δεν γραφεται το όνομάσασ
    τι φοβάστε
    το ...ΣΔΟΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  148. Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ?
    ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  149. http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=109614&catid=3

    ΑΡΙΣΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.
    ΟΜΩΣ,ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ, ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ?
    ΑΣ ΚΟΙΜΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.
    ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΡΝΟΥΝ ΑΛΥΠΗΤΑ.
    ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΝΑ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  150. αν παρακολουθησετε το kontra channel, θα ακουσετε τον τερενς κουϊκ να δηλωνει και να δεσμευεται οτι θα στραφει προσωπικα εναντίον ολων των υπουργων εργασιας και ολων των υπευθυνων, αν χαθει εστω και ενα ευρω απο τις εισφορες και τα αποθεματικα του ταμειου των δημοσιογραφων.
    εμεις,ακομα περιμενεουμε...
    να κατονομασθουν οι υπευθυνοι υπουργοι και εκει πραγματικα να γινουν οι ΟΜΑΔΙΚΕΣ αγωγες ολωνμας και μηνυσεις.
    ΚΑΠΟΤΕ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΓΑΤΕ.
    ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΙΝΟΥΣΑΤΕ.
    αυτο ειπε και ο Τ. Κουϊκ. Οτι φροντιζουν να καλυψουν τις καταθεσεις των τραπεζων και αφηνουν τα ασφαλιστικα ταμεια...

    ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ.

    τι κανουμε ομως?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  151. Ο Παύλος θα εξαιρεθεί από το χαράτσι φιλαράκο.

    Ανήκει στις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες!

    Είναι άνεργος, άπορος και φυλακισμένος.

    Κάτι σαν Βασιλάκης Καϊλας

    ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  152. εσυ ο 1,03 που βριζεις
    αν ειχες α..δια θα έκανες και κατι πρακτικο
    αλλά
    σκύλος που γαυγίζει δεν δαγκώνει
    η σκύλος που γαυγίζει κ..λος του ποναει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  153. ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΠΑΛΛΟΤΗΤΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΑΣ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ
    ΟΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ...ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΚΕΛΕΙΟ!!!!
    ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ..ΜΕ 2 ΚΑΙ 3 ΓΙΝΕΤΑΙ...
    ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  154. ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΟΣΜΟ ΤΟΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΗΡΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΝΕΡΑΤΖΙΑ ΚΑΙ ΚΟΝΤΕΨΑΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΝΙΞΟΥΝ ΤΡΑΒΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΠ ΤΗ ΓΡΑΒΑΤΑ, ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ, ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΧΩΝΑΝΕ ΜΕΣΑ;ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝΕ ΟΤΙ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ.ΘΕΛΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΑΓΩΜΑΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  155. AN AKOYN KAI ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ:
    ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ.
    ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΩΔΕΣ ΝΑ ΠΕΡΙΛΗΦΘΕΙ ΚΑΙ Η ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ, ΣΤΗ ΛΥΣΗ ΤΩΝ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΤΩΝ 30 ΔΙΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΕΖΕΣ.
    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ Α Μ Ε Σ Α ΩΣ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΜΑΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΩΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ.\
    ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ, ΑΦΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΞΕΘΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΗΣΤΕΙΑ. ΚΑΙ Ο ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΚΑΙ ΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΑΦΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΝΗΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΡΟΥΣ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΥΠΑΧΘΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ.

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΠΙΔΙΚΑΣΘΟΥΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ.
    ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ,ΝΑ ΠΕΡΙΛΗΦΘΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ,ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΕΤΟΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ. ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗΔΕΣ, ΚΟΣΚΩΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΨΩΜΙΑΔΗΔΕΣ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ.

    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ.ΚΑΤΑΘΕΣΤΕ ΕΝΑ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΜΕ ΣΟΒΑΡΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ, ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΘΕΙ, ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ.

    ΑΛΛΙΩΣ,ΘΕΩΡΗΣΤΕ ΒΕΒΑΙΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΜΑΣ ΟΣΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ.
    ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΜΙΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ,ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΨΩΜΙΑΔΗ ΚΑΙ ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗ.
    ΟΠΟΙΑ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΑΊΜΟΥ ΕΤΑΙΡΙΕΣ.
    ΑΚΡΗ ΔΕ ΒΓΑΙΝΕΙ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΒΡΩΜΙΑ...
    ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.
    ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ,
    ΜΗ ΜΑΣ ΑΓΝΟΕΙΤΕ.
    ΑΝ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ 2 ΚΟΜΜΑΤΑ, ΘΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΜΕΣΑ. ΑΥΤΑ ΤΑ 300 ΕΚΑΤ. ΤΑ ΡΗΜΑΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΨΙΧΟΥΛΑ ΣΤΑ ΠΛΕΟΝ ΤΩΝ 30 ΔΙΣ.
    ΚΑΙ ΑΣ ΤΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΣΕ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΚΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ.
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΑΣ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΑ ΜΕ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ ΤΟΚΟ, ΜΕ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ .ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΧΩΡΗΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ.
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.
    ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΜΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΙΧΝΗ ΑΙΜΑΤΟΣ. ΑΣ ΞΕΜΠΛΕΞΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.
    ΛΥΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  156. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ.ΠΕΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙς ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑς.ΕΧΕΙ ΣΑΛΕΨΕΙ Ο ΝΟΥς ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΙΑ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ ΝΑ ΒΓΩ ΣΤΟΥς ΔΡΟΜΟΥςΕ ΠΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΜΟΥΚΟΠΟΙ 45 ΕΤΩΝ ΠΑΝΕ ΧΑΜΕΝΟΙ.ΕΛΕΟς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  157. Ποιός Δανείζει τον Ψωμιάδη μέσα στην Φυλακή;;;; Τώρα στίς δύσκολες ώρες;;;;;;Ας είναι καλά οι Ασφαλιστές του ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  158. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΛΜΗΣΕ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΤΟΥ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ 1:03μ.μ και ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ 7:04
    ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΣ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕΙ ΤΗ ΒΡΩΜΙΑ.
    ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ.
    Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  159. Ο ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗΣ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ?
    ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΗΣ OFSHORE ΠΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΗΤΑΝ-ΕΙΝΑΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ
    ΧΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΠΙΣ BANK ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΤΤ BANK,ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ OLYMPIA.
    ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΟΥ Ο ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ,ΤΕΛΙΚΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ
    ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΑΜΕΣΗΣ ΣΧΕΣΗΣ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ "ΠΑΙΧΝΙΔΙ"
    ΓΙΆΥΤΟ ΨΑΧΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΑΚΡΗ.
    ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ
    ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΠΟΥ "ΓΥΡΝΟΥΣΑΝ" ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΓΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  160. ΝΑ ΤΟ ΛΥΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΛΥΘΟΥΝ .
    ΜΑΣ ΑΓΝΟΟΥΝ, ΕΝΩ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.
    Ο ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΙΩΝΙΟΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΗ ΛΥΣΗ.
    Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΣΠΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ, ΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΝΤΙΛΗΨΗ. ΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΛΗΣΕΙΣ.
    Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.
    ΑΦΗΣΤΕ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΠΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ, ΗΘΕΛΗΜΕΝΗ,ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΜΕΝΗ Ή ΜΗ.
    ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ?
    6 ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ.
    ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΜΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ,ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ κλπ. ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ.
    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ.
    Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ.
    ΑΣ ΜΑΖΕΨΟΥΝ 200.000 ΥΠΟΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.
    ΣΗΜΕΡΑ,ΤΩΡΑ. ΑΡΚΕΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΚΟΡΟΊΔΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΛΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥΣ.
    ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ,ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.

    ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΖΩΗ ΑΝ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.
    ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΓΕΛΙΕΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΒΟΗΘΟΥΝ.
    ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ.
    ΚΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  161. ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1.03.ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΜΗΠΩΣ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΜΕ.ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΒΑΣΙΚΑ ΑΓΑΘΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ, ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ.ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΑΠ ΤΟ ΘΕΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  162. ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

    ΠΑΥΛΑΚΟ ΞΕΚΙΝΑΩ ΑΠΟ ΣΕΝΑ

    19 ΜΕΡΟΥΛΕΣ ΜΕΙΝΑΝΕ

    ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΑ ΣΤΗ ΠΑΝΟΡΑΜΟΥ

    ΑΦΟΥ ΑΡΓΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΦΑΣ ΜΙΑ ΕΙΚΟΣΑΡΑ ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΣΟΥ.
    ΟΙ ΚΛΕΠΤΑΠΟΔΟΧΟΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΣΕΙΡΑ ΤΩΡΑ.

    ΚΑΙ Ο ΒΛΑΜΜΕΝΟΣ Ο ΓΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΒΛΑΜΕΝΟΣ Ο ΑΝΗΨΙΟΣ ΝΑ ΠΛΕΝΟΥΝ ΤΟ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ


    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ
    ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΚΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΚΙΝΗΣΗ

    ΒΟΛΤΑ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗ ΚΗΦΙΣΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ. ΝΑ ΧΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΤΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΡΙΟΛΗ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ 100 ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΟΧΙ 5

    ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΜΕ ΤΟ ΠΟΝΟ ΜΑΣ. ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΩΡΗ ΧΑΜΟΥΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΛΑ ΣΤΗ ΠΑΝΟΡΑΜΟΥ?

    ΘΑ ΡΘΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΕΞΩ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΣΤΕΓΟΣ. ΕΤΣΙ ΚΙΑΛΛΙΩΣ ΡΕΥΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΟΜΜΕΝΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.

    ΘΑ ΣΕ ΒΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΩΣΕΙΣ. ΑΚΟΥΣ ????

    ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΕΝΗ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ?

    ΤΟ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟ ΤΟΝ ΠΗΡΕΣ ΤΟ ΚΩΣΤΑΚΗ, ΤΟ ΜΙΧΑΛΑΚΑΗ, ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΤΟΝ ΑΡΟΥΛΗ ΤΗ ΝΤΟΡΟΥΛΑ ΤΟΝ ΑΚΗ, ΤΟ ΚΙΜΩΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΠΗΡΕΣ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ???

    ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΡΑΝΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΛΕΚΑΡΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ.

    ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ ΤΗ ΡΟΖ ΑΤΖΕΝΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  163. http://www.kefalaio.gr/cover/107_kefalaio.pdf

    Η ΛΥΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΗ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΜΕ ΡΥΘΜΙΣΗ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ.
    ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ,ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ, ΘΑ ΕΔΙΝΑΝ ΛΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΑΡΑΚΑΛΙΑ .

    ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ,ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ.
    ΘΑ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΘΟΥΝ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΗΓΟΥΝΤΑΙ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ.

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ.
    ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.
    ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΛΛΙΩΣ.
    ΟΥΤΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ.
    ΑΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΘΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  164. "Επίσης, στην Πρώτη Ασφαλιστική αποστάληκε από τους ύποπτους συμφωνία ημερομηνίας 1/6/2009 υπογραμμένη από τη Fesforo. Ο παραπονούμενος δηλώνει πως δεν έχει υπόψη του τη συγκεκριμένη συμφωνία ενώ και από τις έρευνες της αστυνομίας φαίνεται πως η υπογραφή κάτω από το όνομα Fesforo είναι πλαστή. "

    asfalisisnet.gr

    ΕΓΩ ΣΑΣ ΕΓΡΑΦΑ ΠΡΙΝ 3 ΜΕΡΕΣ

    Η υπόθεση ΠΡΟΤΟΝ έχει πολύ βρώμα.

    Ο πωλητής -εργολάβος των οικοπέδων λέει ότι έκανε σύμβαση το 12/2009. Ή λέει ψέμματα και είναι στο κόλπο και θα πάει και αυτός μέσα για ξέπλυμα ή ΠΑΛΙ Ο ΠΑΥΛΑΡΑΣ ΕΦΑΓΕ ΤΑ 6 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ή και τα δύο μαζί!

    Πάρτε λοιπόν κάτι που μέχρι σήμερα κανείς δεν ανέφερε. Τα χρήματα έφυγαν απο την ΠΡΟΤΟΝ μέσα στους πρώτους 6 μήνες του 2009 και όχι το Δεκέμβριο του 2009.

    ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΨΑΓΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

    Η ΠΡΩΤΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΤΩΡΑ ΞΥΠΝΗΣΕ? ΛΙΑΓΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2,5 ΧΡΟΝΙΑ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΕΘΕΙΣ?

    ΣΤΕΦΑΝΕ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΕΑ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  165. ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

    ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ " ΑΠΑΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΧΡΙΣΤΟΦΗ - 101"

    Ο πωλητής έχει ρουμάνικα οικόπεδα αξίας το πολύ 1 εκατομμύριο σε μία εταιρία.

    Παίρνει 3,6 και κάνει το βαποράκι της απάτης πουλώντας τη ρουμάνικη εταιρία στη Fesforo.
    Η Fesforo πουλιέται στην Advantage για 25 εκατομμύρια.

    Η Αdvantage την πουλάει μετά στη ΠΡΩΤΗ για 25 γιατί ο Καραμουρτζούνης είναι πονεσιάρης.
    Η Advantage δείχνει κέρδος 21,4

    Αμέσως μετά η Advantage αγοράζει απο το Χριστοφή ή τον Ψωμιάδη ένα γκρεμό στη Κύπρο ή κάποιο κέλυφος για 20 εκατομμύρια!

    Έτσι το χρήμα καταλήγει στη τσέπη του ΑΛΗΤΑΡΑ ΠΛΥΜΜΕΝΟ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ!

    Σε εναλλακτική εκτέλεση μετοχοποιούν τα οικόπεδα στη Πρωτον για 25 εκατομμύρια, την εισφέρουν σαν συμμετοχή σε κάποιο εισηγμένο κέλυφος και παίρνουν εισηγμένες μετοχές τις οποιες μετά ανταλλάσουν με άλλες ή τις πουλούν.

    Κάπως έτσι δημιουργούν το Χριστοφή γκρούπ....

    ΑΡΑ Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΕΝΤΩΠΙΣΤΕΙ

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ?

    Χμμμμμμ ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ??????

    Υ.Γ. Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΗΤΑΝ Ο ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  166. ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΟΝΥΠΕΤΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΜΠΟΝΕΣΕΙ....ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ...
    ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΑΣ,ΩΣΤΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΙΣΧΥΡΙΣΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕ..ΟΥΤΕ ΟΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΟΥΤΕ ΟΙ ΣΑΧΙΝΗΔΗΔΕΣ.

    ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΟΜΙΚΟΙ...
    Η ΚΑΘΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ...
    "με καθε επιφυλαξη.."

    ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΗ ΚΑΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΠΟΙΟΥ BLOG ΠΟΥ ΝΑ ΑΦΟΡΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ.

    ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ.
    BLOG ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ..
    Ή TWITTER H FACEBOOK
    ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ,ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  167. http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_economyepix_2_04/12/2011_464976

    ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ COMMERCIAL VALUE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  168. ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΒΑΣΙΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
    ΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙ
    ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑ!!!!!
    ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ
    ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΗΣΟΥΜΕ!!!!!!
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ...ΚΙΆΣ ΜΗ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ
    ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ!!!!!!!
    ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ"ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ"ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΑΙ "ΜΕΓΑΛΟΙ"...ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΥΠΕΡΙΣΧΥΣΟΥΜΕ!!
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ!!!!!!!
    ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ!!!!!!!!!
    ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ...ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ!!!!!!
    ΑΚΟΥΤΕ ΚΡΥΦΟΠ...ΚΙΑ!!!
    ΧΩΡΙΣ Α.....Α!!!!
    ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ....ΘΑ ΣΑΣ ΒΡΟΥΜΕ!!!!!!!
    ΤΟ ΟΡΚΙΖΟΜΑΣΤΕ!!!!!!!
    ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!!!!!!
    ΕΞΟΥ"Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΨΕΥΤΗΣ,ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΧΑΙΡΕΤΑΙ",ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ....ΠΑΡΑ ΕΜΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  169. EIΠΑΜΕ! ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΣ PROTON BANK!!!
    AΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΗΚΩΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑSPIS BANK KOINΩΣ ΜΕ ΤΟ ΤΑΧ.ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ!!!
    ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΣΑΧΙΝΙΔΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ!!!
    ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ,ΝΥΝ ΥΠΟΥΡΓΕ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ!
    ΜΗ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΤΕ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥΣ!
    ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΜΑΣ ΖΩΗΣ,ΟΛΑ!!! ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ASPIS BANK ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΣΑΝ ΝΤΟΜΙΝΟ ΘΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΗΜΜΕΛΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥΣ.
    ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ?
    ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ ΤΗΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΧ.ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ? ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΑΡΘΕΝΟΓΕΝΕΣΗ? ΚΟΛΥΜΒΗΘΡΑ ΤΟΥ ΣΙΛΩΑΜ ΕΙΝΑΙ?

    ΛΥΣΗ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!

    ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ, ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΙΣ ΠΑΤΡΟΠΑΡΑΔΟΤΕΣ ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑ ΝΟΜΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ.

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΘΕΣΗ?
    ΜΟΥΧΛΙΑΣΑΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΓΙΑ ΙΚΕΣΙΕΣ ΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ!
    ΕΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ?
    Ο κ. ΒΓΟΝΤΖΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΩΣ ΕΞΑΙΡΕΤΟΣ ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΡΑΦΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΒΡΩΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΥΣΩΔΙΑΣ ΑΥΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑΝ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ?
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΗ?
    ΚΑΙ ΚΑΛΑ, ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΛΕΝΕ!
    ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΑΣ?
    ΒΟΥΊΞΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΠΙΑ..
    ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ Θ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΕΠΙ ΔΙΚΑΙΩΝ ΚΑΙ ΑΔΙΚΩΝ?
    ΜΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  170. για να δουμε:
    ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ
    ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ ΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ..
    ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΘΩΟΥΣ...

    ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ
    ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΘΩΟΥΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  171. Οι τρεις μηνυτές κατηγορούν τον κ. Παύλο Ψωμιάδη, την κόρη του Ολγα και τον πρώην διευθύνοντα της Commercial Value κ. Δ. Βιδάλη ότι είχαν παραστήσει «ψευδώς ότι η εταιρεία του Ομίλου της “Ασπίς” ήταν φερέγγυα, πείθοντας τους καταναλωτές για τον σκοπό αυτό να αγοράσουν ασφαλιστήρια συμβόλαια». Ειδικότερα η Ολγα Ψωμιάδη κατηγορείται ότι προωθούσε εκ της θέσεώς της στην οικογενειακή τράπεζα (διευθύντρια λιανικής υποκαταστημάτων) τα συγκεκριμένα ασφαλιστήρια συμβόλαια, χρησιμοποιώντας το δίκτυο της τράπεζας, ενώ γνώριζε ότι η ασφαλιστική εταιρεία ήταν κάθε άλλο «παρά φερέγγυα». Οι τρεις εγκαλούμενοι αρνούνται τις παραπάνω κατηγορίες.


    Η ΤΡΑΠΕΖΑ Η ΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΙΜΟ.
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ!!!!!! ΕΧΟΥΜΕ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.

    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, ΚΥΡΙΟΙ, ΠΟΛΛΑ!
    ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΗΚΩΣΕΙ!!
    ΛΥΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ,ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΑΤΟΚΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ,ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΟΝ ΕΜΠΑΙΓΜΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  172. Ο Παυλάρας, ο Λάμπρος και οι 4 λεπτομέρειες

    Έντονα απασχόλησε τον ασφαλιστικό και τον ευρύτερο τύπο χθες, η πρόσφατη σύλληψη στην Κύπρο του Λάμπρου Χριστοφή, εξέλιξη για την οποία ο «Χαμαιλέων» είχε αναφερθεί από την Παρασκευή το πρωί.

    Οι καταγγελίες εναντίον του κ. Χριστοφή αναλύθηκαν επαρκώς και το σίγουρο είναι πως η υπόθεση θα λυθεί στις αίθουσες των δικαστηρίων.

    Υπάρχει όμως και μια σειρά «λεπτομερειών» οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν… διδακτικό χαρακτήρα για όλους.

    Λεπτομέρεια πρώτη: Ο Λάμπρος Χριστοφή ήταν από τους πρωταγωνιστές του «νέου χρήματος» στην Κύπρο, δηλαδή ανήκει σε εκείνους τους επιχειρηματίες που πρωτοστάτησαν κατά τη διετία 1999-2000 στην απίστευτη χρηματιστηριακή «φούσκα» του κυπριακού χρηματιστηρίου.

    Όταν έσκασε η χρηματιστηριακή φούσκα, άκουσε τα… μύρια όσα, η φήμη του καταρρακώθηκε στην Κύπρο, ωστόσο επανήλθε «δριμύτερος» μέσω… Ελλάδας.

    Λεπτομέρεια δεύτερη: Συγκεκριμένα, ο Λάμπρος Χριστοφή έκανε ένα γερό «come back» μέσα από τη συνεργασία του με τον Παύλο Ψωμιάδη (Πες μου το φίλο σου…) και τον Όμιλο της Ασπίς Πρόνοια.

    Άλλωστε, η εμπλεκόμενη εταιρεία στη συζητούμενη υπόθεση είναι η Advantage Holdings, στην οποία ο Παύλος Ψωμιάδης (ο επονομαζόμενος και Παυλάρας) είχε μέχρι το φθινόπωρο του 2009 (λίγο πριν δηλαδή την επίμαχη συναλλαγή) τον πρώτο λόγο.

    Λεπτομέρεια τρίτη: Ο Λάμπρος Χριστοφή δεν είναι ο μόνος «εκπρόσωπος» του «νέου χρήματος» που… φιλοξενήθηκε από τις κυπριακές φυλακές. Υπήρξε και άλλος ένας. Ο Γιάννος Ανδρονίκου της Suphire.

    Λεπτομέρεια τέταρτη: Οι κυπριακές αρχές (Κεντρική Τράπεζα, Έφορος Ασφαλιστικών Εταιρειών, Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς) προνόησαν επαρκώς έτσι ώστε η τοπική αγορά να μην υποστεί ζημίες από την δράση του Παύλου Ψωμιάδη. Αντίθετα, στην Ελλάδα, έχουμε κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες ασφαλισμένους ακόμη στον… αέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  173. ΓΙΑΤΙ ΤΑ Μ.Μ.Ε ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΨΩΜΙΑΔΗ;
    ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  174. Διότι, απλά απλούστατα,το ρίξαμε στις αγωγές καιεγκαταλείψαμε κάθε δυνατή οργάνωση, μαζική κινητοποίηση,που θα κινητοποιούσε και τα Μ.Μ.Ε, όσα απο αυτά έχουν τη βούληση να προβάλουν το θέμα.
    Διότι φύλλα θέλουν να πουλήσουν, δεν θα πάνε με το σταυρό στο χέρι. ΄Οσο εμείς είμαστε κουκουλωμένοι πίσω από τις αγωγές (δεν είναι τυχαίο ότι ξεπήδησαν τόσα μεγάλα γραφεία...)
    τόσο ο κ σαχινιδης θα βρίσκει νέους τρόπους για να κατουριέται από τα γέλια, που θα τους αποδεχόμαστε, και θα διαμαρτυρόμαστε..ησυχως, με καθοδηγητές τους συλλόγους..
    και καλά οι αγωγές, ο.κ και άντε να γίνουν, κατά τα άλλα τι?
    Περιμένει κάποιος από το Κράτος αυτό να μπορέσει κάαααποτε να πληρώσει? ΑΝ ΚΑΙ ΕΦ ΟΣΟΝ ΕΥΔΟΚΙΜΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΓΩΓΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  175. Ελπίζω οτι στη συνάντηση του συλλόγου στο PARK να μην αναλωθούμε στο να περιγράφουμε ο καθένας την περίπτωση του, αλλά να αναδείξουμε πρόσωπα ικανά να μας εκπροσωπήσουν με γνώσεις,σοβαρότητα και αγωνιστικό πνεύμα.
    Οσον αφορά το να δοθεί πολιτική λύση,ποιά πολιτική μαριονέτα έχει το ήθος να μας κατανοήσει και να μας βοηθήσει;
    Στο site των ασφαλιστών δημοσιεύεται μια αναφορα-επερώτηση του Παυλόπουλου για τα ομόλογα των ασφαλιστικών.
    Σας ενημερώνω οτι όταν έκλεισε η Ασπις ο ασφαλιστής μου(στενός συνεργάτης του Ψωμιάδη)μου είπε να μην ανησυχώ γιατι πίσω απο την εταιρεία υπήρχε η προστασία Παυλόπουλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  176. ΕΣΥ-ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ....ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΞΑΝΑΓΡΑΨΤΕ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ. ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑΛΘΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΑΚΑ ΣΤΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΛΚΥΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΤΕ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΝΑ ΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΑΜΕΣΟΤΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΕΥΘΥΝΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΎΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΤΕ . ΑΠΙΤΟΥΜΕ ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΤΙΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΜΑΣ ΠΙΣΩ..ΚΥΠΡΟ...ΕΛΒΕΤΙΑ..Κ.Λ.Π.ΑΡΧΕΣ, ΚΕΦΑΛΑΙΑΓΟΡΑ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ Κ Υ Π ΡΟ Υ...ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ ΞΕΡΕΤΕ ΑΝΤΕ ΚΟΥΝΗΘΕΙΤΕ ΕΙ ΤΕΛΟΥΣ...ΕΧΕΤΕ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΤΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΨΩΜΙΑΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ...ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΑΛΛΟ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ.... ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΗ!!!!!ΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΕΣ ΤΑ ΟΣΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΡΟΖ ΑΝΤΕΝΤΑ ΤΟΥ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΜΑΣ...ΜΑΖΙ ΣΑΣ Κ. ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ, ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΟ !!!ΚΡΑΤΟΣ...ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ...ΑΡΑΓΕ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΦΑΑΙΝΟΝΤΑΙ ΙΣΧΥΡΟΙ...ΠΟΣΟ ΘΑ ΤΠΥΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΑΡΑΓΕ...ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΤΕ,,ΑΝΤΕ,,,
    Α!! ΚΑΙ ΑΚΤΙ ΑΛΛΟ ..ΡΕ ΠΑΡΑΓΜΑΓΑΖΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥΛΗ ΣΑΣ.,...ΡΕΠΑΚΙΑΝΤΖΗΔΕΣ....ΜΕΓΑΟΛΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΑΔΕΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΤΟΥ...ΚΑΙ ΜΗ VIPS CLUB...ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΕΠΙΦΑΝΩΝ...ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΗ....ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΚΑΙ ΒΟΗΘΟΥΣΑΤΕ ΤΟ ΤΡΟΜΕΡΟ ΕΡΓΟ...ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΤΟΥ. ΔΗΛ....ΑΚΟΜΑ ΑΝΑΡΡΩΤΙΩΜΑΣΤΕ ΠΩΣ ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΜΝΟΙ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΕ, ΣΥΓΑΚΛΥΠΡΤΟΜΕΝΟΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΝΔΥΑ...ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΥ ΣΑΣ,,,,ΧΑ,ΧΑ,,,ΧΑ,,,,ΚΑΙ ΟΧΙ ..ΣΤΗΝ ΣΤΕΝΗ...ΟΜΟΛΟΓΗΣΤΕ ΡΕ....ΜΗΝ ΤΟΝ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΤΕ ΑΛΛΟ...ΦΤΑΝΕΙ...ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ...ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΤΕ...ΚΟΝΤΟΖΥΓΩΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΣ., ΠΟΥ ΗΔΗ ΡΕ...ΜΑΓΚΕΣ...ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ, ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ,,,ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ...ΡΕ.... ΦΤΑΝΟΥΜΕ....ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΟΛΟΥΣ........ΤΡΕΧΑΤΕ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΘΕΙΤΕ...ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΝΑΜΤΙΟΝ ΣΑΣ... ΑΝΑΜΕΝΕΤΕ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΣΑΣ. ΕΝΤΙΜΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ-ΟΠΟΙΟΙ ΣΥΝΕΡΓΟΙ...ΒΟΗΘΟΙ ΤΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ V I P S ΚΑΙ ΜΗ...ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΤΩΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ....ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΙΑ ΛΕΜΟΝΙΑ ΘΑ ΑΝΘΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ...ΗΔΗ ΑΝΘΙΖΕΙ...ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΡΠΟΦΟΡΕΙ ΚΙΟΛΑΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  177. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΣΧΕΤIΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΚΑΙ
    ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΠΑΡΧΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  178. Τι έγινε σήμερα στο δικαστήριο;
    Περιμένουμε με αγωνία να μάθουμε τις αποκαλύψεις Αδαμόπουλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  179. mpla
    μπ,λα
    ολοι εχουν στοιχεια
    ολοι απειλουν
    Π Ρ Α Ξ Ε Ι Σ ΔΕΝ Β Λ Ε Π Ο Υ Μ Ε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΒΕΒΑΙΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  180. 17:12Άρχισε στο Εφετείο η δίκη του Π. Ψωμιάδη

    5 Δεκεμβρίου 2011 Blog
    0






    Απών από το εδώλιο ο κατηγορούμενος
    Mε την κατάθεση του πρώτου μάρτυρα κατηγορίας άρχισε στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας η δίκη του προφυλακισμένου επιχειρηματία και προέδρου του ομίλου ΑΣΠΙΣ κ. Παύλου Ψωμιάδη.
    Ο μάρτυρας εκ μέρους της Επιτροπής Εποπτείας Ασφαλιστικών εταιρειών υποστήριξε στην κατάθεσή του ότι ο κ. Ψωμιάδης εμφάνισε την πλαστή εγγυητική επιστολή με σκοπό να κερδίσει χρόνο, ώστε να μην ανασταλεί η λειτουργία της εταιρείας. «Θέλω να πιστεύω ότι έκανε προσπάθειες για να βρει χρήματα.
    Δεν προσπάθησε σώνει και καλά να μας κοροϊδέψει», είπε ο μάρτυρας απαντώντας σε ερωτήσεις των συνηγόρων υπεράσπισης του Π. Ψωμιάδη, ο οποίος εκπροσωπείται από το νομικό του επιτελείο στο δικαστήριο και δεν μετάγεται από τις φυλακές.
    Η υπόθεση αφορά την πλαστή εγγυητική επιστολή ύψους 550 εκατ. ευρώ που προσκόμισε ο Π. Ψωμιάδης εμφανίζοντας ότι τα χρήματα αυτά προορίζονταν για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας προκειμένου η αρμόδια επιτροπή να μην προχωρήσει σε αναστολή της άδειας λειτουργίας της.
    Η εκδίκαση της υπόθεσης διεκόπη και θα συνεχιστεί στις 15 Δεκεμβρίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  181. Ο μάρτυρας εκ μέρους της Επιτροπής Εποπτείας Ασφαλιστικών εταιρειών υποστήριξε στην κατάθεσή του ότι ο κ. Ψωμιάδης εμφάνισε την πλαστή εγγυητική επιστολή με σκοπό να κερδίσει χρόνο, ώστε να μην ανασταλεί η λειτουργία της εταιρείας. «Θέλω να πιστεύω ότι έκανε προσπάθειες για να βρει χρήματα.
    Δεν προσπάθησε σώνει και καλά να μας κοροϊδέψει», είπε ο μάρτυρας απαντώντας σε ερωτήσεις των συνηγόρων υπεράσπισης του Π. Ψωμιάδη, ο οποίος εκπροσωπείται από το νομικό του επιτελείο στο δικαστήριο και δεν μετάγεται από τις φυλακές.

    ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΠΕΙΑ....ΜΠΡΑΒΟ,ΕΔΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ
    ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΑΘΩΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ!
    ΑΝΤΕ ΑΚΟΜΗ ΛΙΓΟ,ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΓΛΙΤΩΣΕΤΕ ΟΛΟΙ!
    ΑΦΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΣΤΗ ΕΠ ΔΕΝ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕ ΕΣΑΣ!!!
    ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΤΕ ΕΜΑΣ!!!!!!!!!
    Ε,,ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΑΚΟΜΗ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ?????
    ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ,....ΑΧΡΗΜΑΤΙΣΤΑ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  182. 5.12.11
    Μάρτυρας κατηγορίας «αθωώνει» τον Π. Ψωμιάδη...

    «Ο Παύλος Ψωμιάδης δεν ήθελε να κοροϊδέψει αλλά να κερδίσει χρόνο» υποστήριξε στην κατάθεση του ο πρώτος μάρτυρας κατηγορίας στη δίκη του προφυλακισμένου επιχειρηματία και πρώην προέδρου του ομίλου ΑΣΠΙΣ.
    Ο μάρτυρας, επόπτης της Τράπεζας της Ελλάδας ανέφερε στην κατάθεσή του ότι...

    ο Π. Ψωμιάδης – κατηγορούμενος για πλαστογραφία μετά χρήσεως σε βαθμό κακουργήματος - εμφάνισε την πλαστή εγγυητική επιστολή ύψους 550 εκατ. ευρώ στην Επιτροπή Εποπτείας Ιδιωτικής Ασφάλισης με σκοπό να μην ανασταλεί η λειτουργία της εταιρείας.

    «Θέλω να πιστεύω ότι με τον τρόπο αυτό έκανε προσπάθειες για να βρει χρήματα» συμπλήρωσε ο μάρτυρας απαντώντας σε ερωτήσεις συνηγόρων υπεράσπισης του Π. Ψωμιάδη, ο οποίος εκπροσωπείται στο δικαστήριο και δεν μετάγεται από τις φυλακές.

    Η εκδίκαση της υπόθεσης θα συνεχιστεί στις 15 Δεκεμβρίου. Σύμφωνα, πάντως, με το κατηγορητήριο, ο Π. Ψωμιάδης «γνώριζε πως θα προκαλούσε βλάβες στην περιούσια των ασφαλισμένων που θα κατέβαλαν τα χρηματικά ποσά, καθόσον ήταν αρνητική η καθαρή θέση της εταιρείας και λόγω της αφερεγγυότητάς της δεν υπήρχε καμία δυνατότητα να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της»...
    newsbomb.gr



    ΚΑΛΑ, ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ....
    ΗΤΑΝ ΠΛΑΣΤΗ ΜΕΝ, ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΓΕΛΑΣΕΙ..Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ...
    ΗΘΕΛΕ ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΕΠΙΤΕΛΕΣΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ.
    Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΠΛΑΣΤΗΣ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΥΨΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΠΤΕΙΑ, ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΞΕΓΕΛΑΣΕΙ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ..
    ΤΙΣ ΚΟΥΜΠΑΡΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΡΕ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  183. να δείτε στις αγωγές κατά του ελληνικού δημοσίου τι θα ειπωθεί...για να γελάσουμε ολοι τοτε..
    ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ, ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ..
    ΟΛΟΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΑΕΙΠΑΡΘΕΝΟΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  184. http://www.asfalisinet.gr/2011/12/05/%CE%BC%CE%B7%CE%BD%CF%85%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CE%B3%CE%B9%CE%AC-%CE%B1%CF%80%CE%AC%CF%84%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC-%CF%80-%CF%88%CF%89%CE%BC/
    Μηνυση ασφαλισμένων κατα Ψωμιάδη και οικογενείας και Βιδάλη για απάτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  185. ΠΑΥΛΑΚΟ ΞΕΧΑΣΑ

    ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΤΙΣ 15 ΝΑΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΡΝΟΥΤΟΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  186. http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_economyepix_2_04/12/2011_464976

    ΑπάντησηΔιαγραφή