ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ - Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΚΑΝΙΒΑΛΛΩΝ

Ασφαλισμένοι όλης της ΧΩΡΑΣ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ!
                                                                                Έχουμε λάβει κάποια σχόλια στην προηγούμενη ανάρτηση τα οποία πριν τα διαβάσει κάποιος ασφαλισμένος καλό είναι να έχει πάρει μερικά ηρεμιστικά για να μην αρχίσει να σπάει ότι βρίσκει μπροστά του.

Μεταφέρoυμε τα κύρια σημεία των σχολίων παρακάτω (μεταφέρονται ατόφια ως πρώτα σχόλια σε αυτή την ανάρτηση).

κύριε παπαθανασίου, ναι εσείς που βγαίνετε στα κανάλια και μιλάτε περί ανέμων και υδάτων. Εσείς που δείχνατε στην κυρία Λαγκαρντ τα μεγαλεπίβολα σχέδια σας για την Ελλάδα σε μια χαρτοπετσέτα το 2009 μήπως ξέρετε κάτι (Λαδωμένη χαρτοπετσέτα) για τα παρακάτω? Τουλάχιστον ενημερώστε μας αν χρησιμοποιήσατε χαρτοπετσέτα καθαρή ή χρησιμοποιημένη? Γράψατε και τα πλάνα σας για την ασπίς εκεί?

Διαβάστε λοιπόν:

"Για αυτό είμαστε ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ. Ξέρετε ποιός είναι ο Σκορδάς που αναφέρετε πιό πάνω; Το δεξί χέρι του Παπαθανασίου (Γ.Γ. Καταναλωτή) στο ΥΠΑΝ και μετά στο ΥΠΟΙΚ (Γ.Γ επίσης). Ξέρετε τι άλλη ιδιότητα έχει; ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ALICO!
Ο ΛΟΥΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΕΠΕΙΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΚΑΝΕ; ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ALICO.
Ξέρετε τα ΑΛΛΑ μέλη του ΔΣ της ΕΠΕΙΑ που πήραν την άδεια της ΑΣΠΙΣ ποιοί ήταν; ΤΟΚΑΚΗΣ (Γιός παλιού διευθυντή της Εθνικής ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΜΠΑΛΩΜΕΝΟΣ (ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!!!) Ο ΔΕΛΕΝΔΑΣ (ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΕΛΒΕΤΙΑ ΚΑΙ ΝΥΝ ALLIANZ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΑLLIANZΟ ΧΑΤΣΙΟΣ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΡΩΤΟΠΑΛΛΗΚΑΡΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ).

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΟΡΔΑ ΤΟΤΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟ ΚΑΙ ΝΥΝ ΣΑΜΑΡΙΚΟ..."

Λοιπόν κύριε παπαθανασίου το είχαμε κάνει δικό μας το μαγαζί της ΕΠΕΙΑ έτσι? Μέλη του ΔΣ της αμερόληπτης αυτής επιτροπής να είναι και ασφα-ληστές να είναι και διευθυντές σε πολιτικά γραφεία να είναι και σε θέσεις σε υπουργεία. Αν όλα αυτά είναι αλήθεια καλύτερα να φύγετε από την χώρα.
Και συνεχίζει ο ανώνυμος:

"Ο ΠΕΤΣΑΣ (Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ) ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ήταν ΜΕΤΟΧΟΣ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ...EUROSTAR. Προσπάθησε να την πουλήσει ....στον ΨΩΜΙΑΔΗ. Ο Αδαμόπουλος χάλασε τη δουλειά γιατί ζήτησε να κάνει έλεγχο, οι άλλοι αρνήθηκαν και η δουλειά χάλασε. ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΠΟΧΗ Ο ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΤΙ ΠΑΙΖΟΤΑΝ. ΑΝΟΙΞΕ ΕΤΣΙ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΤΑΙΡΙΩΝ (ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟ, ΜΠΡΑΒΟ, ΑΝΤΩΝΑΚΗ, ΚΑΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ) ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΕΙΑ. Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΤΣΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΞΑΝΑΔΕΣΜΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ GENERAL UNION και ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ.

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΕΠΕΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΑΥΤΑ (σσ. το κλείσιμο της ασπίς) ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΑΝΤΩΝΑΚΗ, ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ. Αυτή θεωρητικά έπρεπε να πάρει το μέρος της ασφαλιστικής αφού εκπροσωπούσε το συνδικαλιστικό της όργανο! Η Αντωνάκη ΗΤΑΝ ΑΠΟΥΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΣ ΑΥΤΟ. ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΥΝΕΝΝΟΗΜΕΝΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΕΤΣΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΝΕ ΤΟ ΜΙΣΘΟ!"

Κύριε καραμανλή άξιους συνεργάτες είχατε μπράβο σας. Γι' αυτό επί των ημερών σας η ελλάδα πήγε πολλά βήματα μπροστά (στη διαφθορά και τη σήψη).

Για περισσότερα ονόματα αλλά και λεπτομερείς περιγραφές έχουμε μεταφέρει σε αυτή την ανάρτηση τα σχόλια του ανώνυμου αναγνώστη. κύριε παπαθανασίου, κύριε καραμανλή αν θέλετε τα διαψεύδετε. Μιλήστε τι φοβάστε? Το να μιλάει κάποιος πολιτικός στην ελλάδα είναι πιο εύκολο από το να ενεργεί έτσι δεν είναι??? Εμπρός λοιπόν.

161 σχόλια:

  1. Πόσο λίγα γνωρίζουν οι πιό πολλοί που γράφουν εδώ.....
    Για αυτό είμαστε ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ.
    Ξέρετε ποιός είναι ο Σκορδάς που αναφέρετε πιό πάνω;
    Το δεξί χέρι του Παπαθανασίου (Γ.Γ. Καταναλωτή) στο ΥΠΑΝ και μετά στο ΥΠΟΙΚ (Γ.Γ επίσης).
    Ξέρετε τι άλλη ιδιότητα έχει; ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ALICO!
    Ο ΛΟΥΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΕΠΕΙΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΚΑΝΕ; ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ALICO.
    Ξέρετε τα ΑΛΛΑ μέλη του ΔΣ της ΕΠΕΙΑ που πήραν την άδεια της ΑΣΠΙΣ ποιοί ήταν;
    ΤΟΚΑΚΗΣ (Γιός παλιού διευθυντή της Εθνικής ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ)
    ΜΠΑΛΩΜΕΝΟΣ (ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!!!)
    Ο ΔΕΛΕΝΔΑΣ (ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΕΛΒΕΤΙΑ ΚΑΙ ΝΥΝ ALLIANZ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΑLLIANZ)
    Ο ΧΑΤΣΙΟΣ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΡΩΤΟΠΑΛΛΗΚΑΡΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ).

    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΟΡΔΑ ΤΟΤΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟ ΚΑΙ ΝΥΝ ΣΑΜΑΡΙΚΟ...

    ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ή ΜΑΛΛΟΝ ΗΤΑΝ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ; Ο ...ΠΑΥΛΑΡΑΣ.

    ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ Η ΝΔ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΑ;;;
    ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΠΕΙΑ
    Αφού σας αρέσουν τα "πικάντικα", ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ

    Όταν ξεκίνησε ο ΠΟΛΕΜΟΣ κατά της ΑΣΠΙΣ με την υποχρέωση της COmmercial Value να κάνει αύξηση κεφαλαίου ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΝ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΗΣ ΑΣΠΙΔΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΒΑΣΑΝΑ,
    ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΕΠΕΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΑΝΤΩΝΑΚΗ, ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ. Αυτή θεωρητικά έπρεπε να πάρει το μέρος της ασφαλιστικής αφού εκπροσωπούσε το συνδικαλιστικό της όργανο! Η Αντωνάκη ΗΤΑΝ ΑΠΟΥΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΣ ΑΥΤΟ. ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΥΝΕΝΝΟΗΜΕΝΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΕΤΣΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΝΕ ΤΟ ΜΙΣΘΟ!

    Πάρτε και το άλλο. Ο Βάσσης,ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΕΙΑ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΙΝ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΕΙΑ. Ποιός τον έστειλε εκεί; Η Αντωνάκη φυσικά και ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΟΥΚΑΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ (ΔΕΞΙΟΣ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ).
    Η σύζυγος του Βάσση ήταν ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΦΟΙΝΙΚΑ-GROUPAMA και αμέσως μετά πήγε διευθύντρια στην ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ (αυτή δηλαδή που γαμάει όλους τους συνταξιούχους και εργαζόμενους με το μνημόνιο).
    Η Αντωνάκη παλιά ήταν Γενική Διευθύντρια στο Υπουργείο Εμπορίου (εποπτική αρχή δηλαδή ) και βγήκε στη σύνταξη (πρόωρη φυσικά) και προσελήφθη ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΣΤΗ COMMERCIAL UNION. Μετά πήγε στην Ένωση Ασφαλιστικών.
    Ο Βάσσης ήταν επίσης ελεγκτής αναλογιστής στο Υπουργείο εμπορίου και μετά πήγε διευθυντής ...στη Generali για να πάει μετά (μαζί με τη κολλητή απο το Υπουργείο Αντωνάκη) στην Ένωση ασφαλιστικών και μετά στην ΕΠΕΙΑ

    Ο ΠΕΤΣΑΣ (Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ) ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ήταν ΜΕΤΟΧΟΣ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ...EUROSTAR. Προσπάθησε να την πουλήσει ....στον ΨΩΜΙΑΔΗ. Ο Αδαμόπουλος χάλασε τη δουλειά γιατί ζήτησε να κάνει έλεγχο, οι άλλοι αρνήθηκαν και η δουλειά χάλασε.

    ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΠΟΧΗ Ο ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΤΙ ΠΑΙΖΟΤΑΝ.
    ΑΝΟΙΞΕ ΕΤΣΙ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΤΑΙΡΙΩΝ (ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟ, ΜΠΡΑΒΟ, ΑΝΤΩΝΑΚΗ, ΚΑΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ) ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΕΙΑ.
    Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΤΣΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΞΑΝΑΔΕΣΜΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ GENERAL UNION και ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ.

    ΦΥΣΙΚΑ Η EUROSTAR ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΜΟΛΙΣ ΕΦΥΓΕ Ο ΠΕΤΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΕΙΑ.

    Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΟΝ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΔΥΟ ΛΟΓΟΥΣ. ΠΡΩΤΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΨΕΙ ΤΟ ΠΕΤΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΙΛΕΩΘΕΙ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΥΡΙΩΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΧΑΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ.

    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑΝ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ.

    ΤΟΝ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΕΙ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΓΕ ΖΩΝΤΑΝΟ. ΦΟΒΟΤΑΝ Ο ΠΑΥΛΑΡΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΡΡΟΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΤΟΥ ΣΕ ΝΔ - ΠΑΣΟΚ.

    ΕΙΧΕ ΓΡΑΦΤΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΟΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΑΒΕΣ ΚΑΙ ΛΙΒΑΝΕΖΟΥΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΙΛΟΙ ΔΕ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΦΟΒΟΤΑΝ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΜΗΠΩΣ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΟΥ ΦΑΕΙ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ. ΦΟΒΟΤΑΝ ΟΤΙ Ο ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΕΒΑΖΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΡΙΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΦΑΕΙ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ.

    Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΣΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΟΣΑ ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ.

    Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟ ΓΙΩΝΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.

    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΓΡΑΨΑ ΑΥΤΑ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΣΟΒΑΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ? ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ?
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΡΦΩΤΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΑΥΤΟ?
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ?
    ΠΟΙΟΙ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΝ ΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ?
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ?
    ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΟΙ, ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ, ΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ?

    ΕΜΑΣ ΚΑΙΕΙ, ΚΥΡΙΟΙ, ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ.
    ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΣΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ?
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ?
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΖΕΣΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΤΟΝ ΜΠΑΝΚ.
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΛΕΟΣ...ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μαζί με τον Αδαμόπουλο στην Ένωση των Ελληνικών ήτανε και ο Σκούρτης της Σκούρτης, ο Διαμαντόπουλος της General Union, ο Λάγιος της Ευρωπαικής Πρόνοιας και ο Βαλυράκης της Διεθνής Ενωσης, ναι ο αδερφος του Σήφη.

    Από αυτές τις εταιρίες σήμερα είναι ζωντανή μόνο του Βαλυράκη (λόγω ΠΑΣΟΚ;;;;;)

    ΤΥΧΑΙΟ; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ

    ΜΕ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΗΤΑΝΕ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΡΧΗ ΣΥΜΠΑΣΧΟΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ.

    ΠΡΟΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μην μπερδευεστε με πολιτικη και κομματα. τις ευθυνες τους και τη διαπλοκη τους ψαχνουμε.
    δωστε τα στα μπλογκς απο εδω.
    στο ποντικι, το παρασκηνιο, το πριν...το μετα..δεν ξερω..ξεκινηστε..παραλληλα με την προτον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. http://www.kourdistoportocali.com/default.aspx?pageid=7957

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΩΜΕΓΑ BANK του Παναγιώτη Γεννηματά που έγινε η κρατικοποιημένη PROTON BANK του Λαυρεντιάδη!
    http://olympia.gr/2011/10/19/%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%ac%cf%81%ce%b1%ce%b3%ce%b5-%cf%8c%ce%bb%ce%bf%ce%b9-%ce%af%ce%b4%ce%b9%ce%bf%ce%b9-%ce



    Ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου με τον Τραπεζίτη Λ. Λαυρεντιάδη
    Γράφει η Πόπη Σουφλή
    ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟΝ και ευχαριστώ τον ανώνυμο φίλο, που μου έστειλε το παρακάτω αποκαλυπτικο σκανδαλώδες υλικό…
    Τις τελευταίες μέρες, το σκάνδαλο της Τράπεζας PROTON και το όνομα του εξαφανισμένου Τραπεζίτη Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, “παίζει” …πολύ.
    Δείτε υλικό, προσέξτε ημερομηνίες, “καμαρώστε” πρόσωπα του Τραπεζικού χώρου και του στενού (πιο στενό δεν γίνεται… που έλεγε και η Βουγιουκλάκη στην ταινία “Το ξύλο βγήκε από τον Παράδεισο”) συγγενικού περιβάλλοντος του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, (Παναγιώτης Γεννηματάς, Λαυρέντης Λαυρεντιάδης, Νίκος Παπανδρέου) και θα αντιληφθείτε ποιοί βρίσκονται πίσω από τα σκάνδαλα και ποιοί μας διοικούν..
    Μόνιμο και αιώνιο ΘΥΜΑ, ο Ελληνικός λαός, που στις πλάτες του, οι απατεώνες της πολιτικής σκηνής και όχι μόνο, παίζουν τα πιο βρώμικα παιχνίδια, ενώ έχουν το ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ να μιλούν περί…”ηθικής”. Δείτε το συγκλονιστικά αποκαλυπτικό υλικό και τα βίντεο και θα καταλάβετε πολλά…

    Πέμπτη, 3 Ιουλίου 2008
    ΩΜΕΓΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ
    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ” ΩΜΕΓΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ”. ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ…
    ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ.
    ΣΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ 9 ΜΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο… “ΝΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΞΕΡΟΥΜΕ”.
    Πηγή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. http://citypress-gr.blogspot.com/2008/07/blog-post_7741.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είμαι μια απλή γυναίκα,καθαρίστρια με τρία παιδιά.
    Αυτά που περιγράφετε παραπάνω δεν τα καταλαβαίνω.
    Εχασα τα πάντα με το κλείσιμο της Ασπίδας.
    ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΝ,από τα βάθη της ψυχής μου όλοι όσοι μας έφαγαν τον ιδρώτα μιας ζωής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. k.Σιδέρη δώστε τα στοιχεία αυτά στον ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ και στον τύπο.
    Εδώ πρόκειται για μια καλοστημένη και μεθοδευμένη απάτη εναντίον του ελληνικού λαού.
    Μιά αλβανική πυραμίδα,μόνο που οι αλβανοί βγήκαν στους δρόμους με τα όπλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ, ΑΣ ΜΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΑΝ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΝΩΤΕΡΩ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΟΛΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ,ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ.
    ΟΧΙ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΧΡΗΣΗ.
    ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥ,ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,ΘΕΣΜΩΝ .
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΗΜΠΟΡΟΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΑΝ ΟΙ ..ΕΠΟΜΕΝΟΙ..ΣΩΤΗΡΕΣ..
    ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΛΥΣΗ.
    ΠΕΙΝΟΥΜΕ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ.
    ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ, ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.
    ΟΧΙ ΑΛΛΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ..ΘΕΣΜΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΛΤΑΡΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΠΑΛΙ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΙΔΙΟ ΟΦΕΛΟΣ.

    ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ.
    ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.
    ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ.
    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΟΥΣ.

    ΕΚΕΙ, ΠΡΕΠΕΙ.
    ΒΑΛΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕΙΣΜΟΣ.
    ΟΧΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΛΩΘΗΚΑΝ ΣΕ ..ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΠΤΙΚΕΣ 2 ΧΡΟΝΙΑ.
    ΑΝΑΘΕΣΗ,ΑΝΑΘΕΣΗ,ΑΝΑΘΕΣΗ.

    ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΤΩΡΑ.
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΤΟΝ,ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ ΕΞΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. μετα όλα αυτά τα ωραία
    καλούνται
    ολοι
    οι ασφαλισμένοι τησ Ασπίς
    να περάσουν αύριο να παρουν τα λεφτά τους

    αφου βρήκαμε πως και ποιοι μας κλεψανε
    περιμένουμε τις νταλίκες με τα λεφτααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. δηλαδη να πάρω σακκουλα και να πάω αυριο στο
    μαρουσι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ποιός εισαγγελέας θα ρισκάρει τη θέση του; Και ποιός δημοσιογράφος ή καναλάρχης θα το προβάλλει όταν το θέμα το έχουν κυριολεκτικά ΘΑΨΕΙ;
    Αυτά είναι συγκλονιστικά στοιχεία για μια απάτη που κάνουν τον Κοσκωτά να μοιάζει ...ούτε πορτοφολάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΣΙΔΕΡΗ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΑΥΤΑ??? ΞΕΡΕΙΣ ΓΡΑΜΜΑΤΑ??? ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ????

    ΡΕ ΑΝΤΕ ΚΟΨΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΑΧΡΗΣΤΗ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. http://olympia.gr/2011/10/19/%CE%BF-%CF%80%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CE%B4%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CF%83%CE%AE%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%B9/

    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΙΜΑΙ Ο ..ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ.

    ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΡΩΤΑΤΕ ΤΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΝ ΛΕΩ ΑΛΗΘΕΙΑ.

    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

    http://www.insurancedaily.gr/blog/?p=5726

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΜΑΣΤΕ.

    Η ΕΠΕΙΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΑΝ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΦΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΓΟΡΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΗ "ΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΚΙΝΔΥΝΟ". ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΣΕ ΤΟ ΠΟΤΑΠΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΚΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΑΛΥΣΣΟΔΕΝΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΜΑΖΙ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ "ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ"

    ΠΡΟΧΘΕΣ Ο ΧΟΝΤΡΟΜΠΑΛΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΗ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΤΟ ΒΑΞΕΒΑΝΗ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΡΑΜΕΝΟ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΠΡΟΤΟΝ ΓΙΑ ΑΝ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ "ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ".

    ΑΡΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΦΗΡΜΟΣΕ ΕΝΑ ΝΟΜΟ ΓΙΑ "ΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΚΙΝΔΥΝΟ" ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΝΟΜΟ ΝΑ ΑΝΑΒΙΩΣΕΙ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΙΣ!

    ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΑΥΤΟ ΛΕΜΕ...ΑΥΤΟ..ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ,
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ "ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ" ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΙΣΗΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗΣ,
    ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΕΣ ΛΥΣΕΙΣ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΔΟΧΗ..ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ.
    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΖΗΤΟΥΝ ΤΩΡΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ,
    ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΩΣ ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΣ ΟΡΟΣ Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΑΝΑΔΟΧΗ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΣΥΜΜΕΤΡΩΣ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΜΑΣ.

    ΘΕΛΕΙ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΟΥΜΕ.
    ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. αν διαβαζαμε τα μπλογκς τοτε...που ειμασταν ησυχοι..
    δε θα μας επειθαν αυτοι οι κυριοι να διναμε τις αποταμιευσεις μας το καλοκαιρι του 2009 σε νεα συμβολαια..φοβουμενοι την ελλειψη εγγυησεων στις καταθεσεις των τραπεζων.
    οταν αποταμιευεις με κοπο και στερηση, φοβασαι.

    αλλα πεσαμε στο στομα του λυκου.
    και καταδικασαμε οικογενειες και παιδια..
    και ειμαστε στα προθυρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ.
    ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ ΕΔΩ ΜΑΣ ΕΔΙΝΑΝ ΚΑΛΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΦΙΚΤΟ ΤΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΜΑΣ.
    ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ,ΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ, ΜΕ ΤΙ ΥΨΟΥΣ ΠΟΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΜΟΡΦΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΔΟΧΗ?
    200-250 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΕΛΕΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ Ή ΟΧΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΕΛΛ.ΔΗΜΟΣΙΟΥ?
    ΤΙ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΘΥΜΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΔΟΧΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. http://psas.gr/%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/tabid/56/ctl/Details/mid/380/ItemID/33/Default.aspx

    ΝΑΤΗ ΟΛΗ Η ΠΑΛΙΟΠΑΡΕΑ ΜΑΖΕΜΕΝΗ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΑ.
    2008 ΣΤΗ ΠΙΤΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΡΔΑΣ, Η ΑΝΤΩΝΑΚΗ, Ο ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΔΕΛΕΝΔΑΣ, Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ.
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ Η ΑΣΠΙΔΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ...ΜΙΣΣΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΘΥΡΩΡΟΣ ΤΟΥ.

    ΡΩΤΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΡΔΑ. ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΔΕΛΕΝΔΑ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. αυτο που λεγεται οτι οι υπαλληλοι της ασπις προνοια δεν πληρωνοταν μηνες πριν την ανακληση και οτι ο κοσμος ,οι ασφαλισμενοι εκαναν φασαριες γιατι δεν τους αποζημιωναν για τα συμβολαια τους..πολυ καιρο πριν, υπαρχεικαπου ως ντοκουμεντο?
    εμεις,που καναμε συμβολαια μεσα στο 2009 και οι κυριοι ασφαλιστες κανουν πραγματι την παπια...!!
    χρειαζομαστε στοιχεια ,για να αποδειξουμε οτι πραγματι γνωριζαν.
    συγκεντρωνονται πολλα μεχρι τωρα, αλλα ο τι περισσοτερο ειναι καλυτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. αυτο που λεγεται οτι οι υπαλληλοι της ασπις προνοια δεν πληρωνοταν μηνες πριν την ανακληση και οτι ο κοσμος ,οι ασφαλισμενοι εκαναν φασαριες γιατι δεν τους αποζημιωναν για τα συμβολαια τους..πολυ καιρο πριν, υπαρχεικαπου ως ντοκουμεντο?


    ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. αν το ελεγαν οταν μας μιλουσαν για σιγουρια ασφαλιστικων συμβολαιων, δεν θα ειμασταν τωρα στο χαλι μας..

    αυτο λεμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΚΑΘΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΑ ΗΣΥΧΑ ΣΑΣ.ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΑΝΤΕ, ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΚΟΥΡΑΓΙΟ, ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!
    ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΑΥΤΗ ΛΙΣΤΑ..!!

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ?
    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΔΟΧΗ?
    ΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΗΞΕΙ.
    ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΟΧΗ.
    ΠΟΙΑ ΑΝΑΔΟΧΗ?
    ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ???
    ΚΑΙ ΑΝ,ΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ
    ΜΕ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ
    ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΑΝ ΕΓΓΥΗΣΗ
    ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΔΑΝΕΙΟ??????
    ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ
    ΑΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ,ΕΙΜΑΣΤΕ
    ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ!!!!!!!!!!!
    ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ!!!!!!!!!!!!
    ΠΟΙΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΘΑ ΠΑΑΡΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    200 ΕΚΑΤ ΕΥΡΩ!!!!!!!!!!
    ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΠΟΣΑ? ΣΤΟ ΕΓΓΥΗΤ,ΤΑΜΕΙΟ????
    ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΗ
    ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΝ
    ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ
    ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. είναι ευκαιρία και δική τους και δική μας, να τα υπαγάγουν όλα στις εγγυήσεις των τραπεζων: προτον μπανκ ! και αλλων
    και να εμφανισουν και το κονδυλιο αυτο να τελειωνουμε.
    και να βαλουν τα χρηματα αυτα, αν δεν εχουν ρευστοτητα, λογιστικα, σε προθεσμιακους μας λογαριασμους, με ληξη, αυτην που οριζει, εστω ο νομος, αλλα να τοκιζεται κανονικα.

    αυτη η προταση, ειναι και εφικτη και δικαια..αν και παλι θα χασουμε πολλα χρηματα.
    ομως θα υπαρχουν τα ποσα στους λογαριασμους μας.

    ΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ-ΙΣΩΣ ΑΠΛΟΙΚΕΣ -ΑΛΛΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΙΜΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. http://fimotro.blogspot.com/2011/10/blog-post_4127.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ,ΑΝ ΠΟΤΕ ΠΑΡΟΥΜΕ
    ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΟΥ 50%
    ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ
    ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΤΙΜΟ ΚΡΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΔΟΧΗΣ ΠΡΩΤΑ. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΜΕ. ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ. ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ. ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΛΙΛΟΤΙΝΑ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ. ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΟΝ ΜΠΑΝΚ. ΝΟΜΙΖΩ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΜΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ!!
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΤΕ!

    ΚΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΛΕΩ.
    ΑΣ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΟΧΗ.
    ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΣΩ ΤΡΑΠΕΖΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΟΥΤΕ ΑΝΑΔΟΧΗ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ.ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ.ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ολοι εσείς που ισοπεδώνεται τα πάντα και κυριως τον σύλλογο
    ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
    Τ Ι Π Ο Τ ΕΕΕΕΕΕΕΕ
    Οχι μόνο αυτό
    Χρησιμοποιήτε και αυτο το μπλογκ του συλλόγου για να τον βριζετε
    η αχαριστία σε όλο το μεγαλείο της
    πείτ εμου που διαφερετε από τους πολιτικούς
    κοιτατε τα λεφτα σας
    ειστε αχαριστοι
    ολοι οι αλλοι σας φταινε
    και όλα περιμένετε απο τους άλλους να τα κανουν
    αλλα δυστυχως δεν προτείνετε τιποτα
    και κυριως
    Δ Ε Ν Κ Α Ν Ε Τ Ε Τ Ι Π Ο Τ Α!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ Η ΑΝΑΔΟΧΗ. ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΤΡΕΞΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΓΩΓΕΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΓΩΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΓΩΓΕΣ; ΜΗΠΩΣ ΙΔΡΩΣΕ ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥΣ;ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΚΔΙΚΑΣΘΟΥΝ ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΩΓΕΣ.
    ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ.
    ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΠΑΛΙ.
    ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΛΛΟ.
    Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ.
    ΤΕΛΙΚΑ, ΑΣ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ Ο ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟΣ ΑΝ ΔΕ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΘΕΙ ΕΞΩΔΙΚΩΣ.
    ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΡΕΙ ΑΜΟΙΒΗ.
    ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ.
    ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ...
    ΜΑΣ ΘΑΨΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ ΕΞΗΣ
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ
    ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ
    ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΡΑ,ΕΔΩ ΚΑΙ 2ΧΡΟΝΙΑ,ΘΑ ΕΛΕΓΑ.
    ΚΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΤΟ ΕΔΕΙΞΑΝ,ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ
    ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΕΓΙΝΑΝ.
    ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ...
    ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ,ΝΑ ΑΦΕΘΟΥΜΕ
    ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΑΣ
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ...ΟΠΩΣ
    ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ,ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ
    ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ
    [ΟΣΟΙ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ]
    ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ
    ΚΑΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ
    Η ΚΑΘΕ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΚΑΙ Η ΜΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΦΜΑΝΙΣΗ
    ΥΠΑΡΞΗΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΕΝΕΡΓΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
    ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ...ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ!
    ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ 5 ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ
    ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΑΣ, ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ 'Η Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ BLOGK
    ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ,ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ
    ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ.
    ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΛΙΜΑ
    ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ,ΤΡΑΠΕΖΕΣ[ΤΤ],ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠ.ΟΙΚ.
    ΜΗ ΜΕΤΡΑΤΕ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΤΕ[ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΙ'ΑΥΤΑ]
    ΠΑΛΜΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ

    1. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΑΝ ΨΕΥΤΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ
    2. ΠΑΜΕ ΣΤΗ ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ.
    3. ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΕΠΟΟΜΕΝΩΝ ΜΗΝΩΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΚΛΟΓΩΝ.
    4. ΑΜΕΣΩΣ ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ -ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ- ΟΤΙ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΚΥΡΙΕΣ ΣΑΜΑΡΑ ΚΥΡΙΕ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΣΜΕΥΣΟΥ ΓΡΑΠΤΑ, ΑΝΑΦΕΡΕ ΤΟ ΣΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΣΟΥ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΕΜΑΣ. ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΕ ΠΑΜΕ ΓΑΜΙΩΝΤΑΣ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ, ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΕΧΟΥΜΕ ΡΑΜΑΤΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΟΥΝΑ ΣΑΣ. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ.

    ΑΝ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΤΟΝ ΓΑΠ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΣΩΝΟΠΑΡΕΑ ΤΟΥ.

    ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ ΣΑΝ ΠΡΟΤΑΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ο Παπαθανασιου το εχει δηλωσει κατ'επαναληψη. Η κρατικη ευθυνη ειναι μεγαλη και αυταποδεικτη για το λογο αυτο οι αποζημιωσεις πρεπει να ειναι αμεσες και καθολικες. Ας εξασφαλισουμε την δεσμευση υποποιησης των δηλωσεων αυτων. οι εκλογες ειναι προ των πυλων, εντος του 2011.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.
    ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.ΣΕ ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ. ΟΙ ΓΕΝΙΚΟΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΟΙ ΒΑΣΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΙΜΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΟΗΤΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ.
    ΙΔΙΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΟΝ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΜΠΑΝΚ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΩΣΑΝ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ.
    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ, ΜΕ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΗΝ Ε.Ε ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΕΙΛΗ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΣΕ ΑΝΩΤΑΤΑ ΟΡΓΑΝΑ
    ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ.
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ.
    ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. οι ασφαλιστικες εταιριες εχουν περιπου 5 δις σε ομολογα ελληνικου δημοσιου.
    και οι ιδιες μας εφτυσαν ,κλεβοντας συμβολαια, με τους εξαιρετους ασφαλιστες , και ακομα και τωρα σφυρανε κλεφτικα για την αναδοχη.
    ολες μαζι θα μπορουσαν να εισφερουν 250 εκατομμυρια ,που μαζι με το υπαρχον ακομα αποθεματικο, εξασφαλιζε αμεσα το 70% των αποταμιευσεων μας.
    τα ποσα λοιπον αυτα ειναι αμελητεα, μπροστα στο κακο που μπορει να παθουν.
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΟΠΟΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΥΨΕΙ ΣΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΨΗΦΙΣΕΙ ΤΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΑ, ΩΣ ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ.
    μακαρι να ειχαμε καλους διαπραγματευτες.
    μακαρι να ειχαμε ανθρωπους που πραγματικα να μελετουσαν λυσεις σωστες και πρακτικες.
    ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ. ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ.
    αντ αυτου, παρακολουθουμε απαθως τους ασφαλιστες, να δινουν συνεντευξεις σε τοπικους ρδιοφωνικους σταθμους ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ.
    ειμαστε με τα καλα μας?
    ποσο επαρκεις κρινουν τους εαυτους τους? σε τι θελουν να μας πεισουν? ο σελεκος την εκανε για το υπουργειο, με επιλεκτικη αμνησια στο θεμα της ασπις προνοια.
    και τωρα εχουν ξεμεινει 3-4 ασφαλιστες, χωρις οικονομοτεχνικες γνωσεις, χωρις ικανοτητα προσεγγισης λυσεων και κυριως, χωρις να τους υπολογιζει και να τους ακουει κανεις.
    ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ,ΟΧΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΗΟΡΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ.

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ποιοι να το καταλαβατε
    εμεις εσεις η αυτοι
    εξηγήστε μου
    ποιοι ειναι αυτοιπου εχουν τις λύσεις
    ποιοι είναι αυτοί που δεν εφαρμόζουν τις λύσεις
    ποιοι είναι αυτοί που μας στέλνουν σαν προβατα στους δικηγόρους
    ποιοι είναι αυτοί που θελουν να μα σωσουν αλλα δεν τους αφήνουν
    ποοιο είναι αυτοί που έχουν ΤΟΟΟΟΟΣΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΟΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ
    ποιοι είναι αυτοί που τα ξέρουν ΟΛΑ
    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ
    σωστε μας (ποιοι να μας σωσουν από ποιους)
    ΤΕΛΙΚΑ ΣΩΣΤΕ ΜΑς ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣΣΣΣΣΣΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Α. Λοβέρδος: Οι ασφαλισμένοι δε θα χάσουν τα χρήματά τους
    Ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος

    25/10/2011 | 00:18Τελευταία Ενημέρωση: 01:08 25/10/2011

    Ο κ. Λοβέρδος υπογράμμισε ότι το κούρεμα δεν είναι χάρισμαπροηγούμενο1 από 1επόμενο
    Διαφημίσεις Google
    Ορθοπεδική αποκατάσταση
    Προσθετικά μέλη, ορθοτικές συσκευές Άγγελος Χρονόπουλος, Μιχάλης Γουγής
    www.rehabline.gr
    Οικονομικά Ταξίδια
    Οn-line Αεροπορικά εισιτήρια και Ξενοδοχεία για κάθε προορισμό
    www.airtickets.gr
    Ανεξάρτητα από το ύψος του κουρέματος, τα ασφαλιστικά ταμεία δε θα έχουν ζημία και οι ασφαλισμένοι δε θα χάσουν τα χρήματά τους, εκτίμησε στους Νέους Φακέλους της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος. Ωστόσο τόνισε, ότι το κούρεμα δεν είναι χάρισμα και υπογράμμισε ότι η τελική απόφαση θα ληφθεί την Τετάρτη το βράδυ και ως εκ τούτου, οι όποιες συζητήσεις είναι πρόωρες.

    Ο κ. Λοβέρδος υπογράμμισε ότι η Ελλάδα πρέπει να κάνει όσα έχει δεσμευθεί να κάνει, δηλαδή όσα ψηφίστηκαν με το Μεσοπρόθεσμο και την περασμένη εβδομάδα με το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών.

    Σημείωσε ότι δεν τίθεται προς συζήτηση το αν θα υπάρξουν άλλα μέτρα, υπογραμμίζοντας ότι ο δρόμος που πρέπει να ακολουθηθεί είναι κακοτράχαλος και μακρύς. «Ωστόσο πήραμε τα μέτρα που μας βγάζουν από το αδιέξοδο των ελλειμμάτων του 2011 μας βοηθούν να περπατήσουμε τα επόμενο χρόνια, ως το 2014» εκτίμησε.

    Ο υπουργός σημείωσε ότι το Μάιο του 2010 η Ελλάδα πήρε μία ανάσα με το πρώτο πακέτο δανεισμού και ως ένα σημείο πορεύτηκε πολύ καλά, αλλά μετά τις δημοτικές εκλογές η κατάσταση ανετράπη.

    «Το 2010 η ευκαιρία χάθηκε» είπε ο υπουργός και έκανε λόγο για ανεπίτρεπτες καθυστερήσεις και δισταγμούς. «Ο Νοέμβριος δεν είναι μήνας για χάσιμο» τόνισε.

    Όπως είπε, το μεγάλο θέμα είναι η απόφαση της Τετάρτης και οι εξελίξεις από την Πέμπτη, που «δεν θα πρέπει να οδηγήσουν σε σπατάλη και αυτής της θυσίας» του ελληνικού λαού. «Οι άνθρωποι δεν πρέπει να αισθάνονται ότι χάνουν τα λεφτά τους αλλά ότι τα χρήματά τους πιάνουν τόπο» σημείωσε.

    Είπε ακόμα, ότι οι οριζόντιες περικοπές δε λύνουν το πρόβλημα.

    Αναφερόμενος στον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, είπε ότι μαζί με τον υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο δίνουν μάχη και όλοι τους υποστηρίζουν. «Η ανατροπή του πρωθυπουργού είναι έξω από τη λογική κάθε μέλους της κυβέρνησης. Δεν τίθεται από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ ζήτμα αμφισβήτησης του πρωθυπουργού» υπογράμμισε λέγοντας παράλληλα ότι «δεν υπάρχουν δημοκρατικές ανατροπές, υπάρχουν αντιδημοκρατικές εκτροπές».


    ΚΑΠΟΥ ΤΟ ΞΑΝΑΚΟΥΣΑ ΑΥΤΟ..ΘΥΜΗΣΤΕ ΜΟΥ ΠΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΤΟ ΜΑΘΑΜΕ ΤΩΡΑ...ΟΙ ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ
    ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΑΝΑΒΟΛΗ....
    ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ...Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΕΡΝΑΕΙ
    ΓΡΗΓΟΡΑ...
    ΕΤΣΙ ΚΥΡΙΟΙ ΕΠΟΠΤΕΣ?????????????
    ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΜΕ ΑΦΟΣΙΩΣΗ
    ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ
    ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ,ΤΟΥ ΣΑΧΙΝΙΔΗ
    ΜΙΑ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΕΙΣΑΣΤΕ!
    ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!!
    ΜΙΣΘΟΙ ΠΑΧΥΛΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!!
    ΕΜΕΙΣ....
    ΕΜΕΙΣ...ΑΚΟΜΗ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ
    ΚΙ'ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ,ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ??????????????
    ΑΝ ΟΧΙ,ΤΟΤΕ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΟΤΙ ΚΟΥΤΟΙ!!!!
    ΕΙΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ
    ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ
    ΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΑΝΑΒΟΛΗ?
    ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ?
    ΟΧΙ ΤΗΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ?
    ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. πλησιαζει η ωρα να φαει η μουρη σας χωμα.
    θεωρησσατε οτι παιζετε ,οτι μπορειτε να μας
    χειραγωγησετε, οτι δεν μπορουμε να συντονισθουμε κλπ κλπ..

    απο στρατοδικειο θα περασετε.
    θα τοδειτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. τελικα ποιοι θα περασουν ποιους
    ποιοι είναι οι σωστοί και ποιοι οι λάθος
    ποιοι ε'ιναι οι σωτήρεσ και ποιοι οι καταστροφε'ις
    ποιοο ειμαι εγω ποιοος εισαι εσυ
    ποιος θα με σωσει ποιοον να πιστεψω
    τι ειστε ολοι εσεις που γραφετε τις λύσεις και τις υβρεις και γιατι δεν κάνετε τιποτα να λυθουν τα πραγματα
    λετε λετε λετε και ολοι περιμενουμε το μαννα εξ ουρανου
    τι κανω τωρα σε ποιον γραφω η χαζη
    ολοι μπλα μπλ ΜΠΛαμ μπλα μπλα μπλα
    ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ο Γολγοθάς συνεχίζεται...

    Για την διαπραγματευτική δεινότητα της ελληνικής κυβέρνησης θα έχουν να πουν οι ιστορικοί του μέλλοντος. Από τον κ. Σαμαρά, όμως, ο οποίος μας έχει μιλήσει άπειρες φορές για την ανάγκη της επαναδιαπραγμάτευσης με τους Ευρωπαίους, περιμέναμε κάτι περισσότερο. Μας είπαν ότι δεν μίλησε στους συναδέλφους του Ευρωπαϊκού λαϊκού Κόμματος, επειδή δεν άνοιξε θέμα συζήτησης για την Ελλάδα! Κυρίες και κύριοι, μην έχετε ελπίδα για κάτι περισσότερο από αυτό που ήδη εισπράττουμε...

    Χτες διάβαζα ότι ο Βούλγαρος υπουργός Οικονομικών έκανε δηλώσεις ότι οι συμπατριώτες του «χαίρονται» για την ελληνική κρίση και ότι αυτή –η αναθεματισμένη η κρίση– έχει ως αποτέλεσμα να αυξάνονται οι επενδύσεις στη Βουλγαρία. Μην ακούσω κάποιον στο μέλλον να μιλήσει για "διεθνισμό"...

    Αυτό έχει συμβεί! Είμαστε ο περίγελος της οικουμένης. Οι άλλοι χαίρονται με τα δεινά μας και οι γείτονές μας ακόμη περισσότερο. Ειδικά αυτό το τελευταίο χρειάζεται να το προσέξουμε ιδιαίτερα...

    Σε ένα τέτοιο περιβάλλον, λοιπόν, που οι λύκοι μας έχουν περικυκλώσει και περιμένουν την στιγμή που θα στραβοπατήσουμε και θα είμαστε περισσότερο ευάλωτοι, οι πολιτικές δυνάμεις στην Ελλάδα αδυνατούν να βρουν μία κοινή γραμμή πλεύσης. Δεν μπορούν να συνεργαστούν για να σώσουν την πατρίδα.

    Ο μεν κύριος Παπανδρέου δεν ξέρει καν τι σημαίνει η λέξη «συναίνεση», ο δε κύριος Σαμαράς έχει παρασυρθεί από ένα ακραίο περιβάλλον και συμπεριφέρεται λες και είναι ο αρχηγός της Πολιτικής Άνοιξης και όχι της Νέας Δημοκρατίας...

    Καιρό τώρα επισημαίνουμε ότι δεν υπάρχει θέμα επαναδιαπραγμάτευσης. Το μόνο ζήτημα που μπορεί να μπει σε συζήτηση είναι «εντός ή εκτός Ευρώπης». Το να πηγαίνει, λοιπόν, κάποιος στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα σε μία τόσο κρίσιμη περίοδο για την Ελλάδα και να περιμένει να ανοίξουν οι άλλοι την συζήτηση, είναι απορίας άξιο…
    - Θανάσης Μαυρίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. eidate tin anartisi tou allou sullogou?
    o epoptis mas kseskise!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ? ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?
    27 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ? ΔΗΛ. ΑΥΡΙΟ?
    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ.
    ΕΙΠΑΝΕ, ΔΕΝ ΕΙΠΑΝΕ, ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΝΕ.
    ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΕΙΠΑΝΕ ..ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΔΕ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΜΕ ΑΓΡΙΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ. Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,
    ΓΙΑ 200-300 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΗ Η ΦΑΣΑΡΙΑ?
    ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ, ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ,
    ΤΟΣΟΙ ΤΡΙΒΟΛΟΙ, ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΔΙΣ.
    ΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΔΕ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ,
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΙΣ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ, ΤΟΤΕ ΧΑΙΡΕΤΙΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ετοιμαστοιτε
    ερχονται νεα λουκετα
    τοτε να δειτε που θα παει το θεμαμας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. http://www.protothema.gr/economy/article/?aid=154959


    ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΕ!!!!
    Η ΛΥΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ, ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.
    ΠΡΟΣΛΑΒΕΤΕ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ ,ΑΜΕΣΑ, ΝΑ ΕΝΤΑΞΟΥΝ ΤΗ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ,
    ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΟΥΝ.
    ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ.
    ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΕΝΤΑΞΤΕ ΤΟ ΣΤΗ ΛΥΣΗ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ.
    ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ..ΧΘΕΣ..ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΤΟΥ ΑΕΡΑ!!!
    ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΞΕΚΟΚΚΑΛΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΔΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ.
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΡΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΛΗΓΜΕΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ!!! ΕΙΣΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ. ΑΣ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΜΕ ΤΤΕ/ΔΕΙΑ ΚΑΙ ΒΟΓΙΑΤΖΗ ΑΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΟΙ.

    ΤΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΡΕ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΤΕ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΡΕ ΟΡΘΙΑ ΟΡΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΤΕ ΚΩΘΟΝΙΑ.

    Ο ΝΟΜΟΣ ΛΕΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΤΑ ΕΞΗΣ (ΞΥΠΝΑΤΕ ΖΩΑ ΜΑΣ ΚΑΨΑΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΑΝΕΤΕ ΖΩΩΩΩΩΑΑΑΑΑ):

    Οι κάτοχοι ασφαλιστηρίων συμβολαίων ζωής δύνα
    νται, με έγγραφη δήλωσή τους προς τον επόπτη χαρτοφυλακίων ζωής, που υποβάλλεται μέσα σε αποκλειστική προθεσμία τριάντα ημερών από την ημέρα ανάρτησης στο διαδίκτυο της απόφασης της Τράπεζας της Ελλάδος περί επιλογής του αναδόχου
    , να μην αποδεχθούν την αναμόρφωση των συμβολαίων τους και να αντιταχθούν στη μεταβίβαση του χαρτοφυλακίου με την προβλεπόμενη στο παρόν άρθρο διαδικασία, οπότε θεωρείται ότι επι-
    λέγουν τη λύση του συμβολαίου τους και την υπαγωγή τους στη διαδικασία της ασφαλιστικής εκκαθάρισης. Στην περίπτωση αυτή αποτελεί στοιχείο της ασφαλιστικής εκκαθάρισης και δεν μεταβιβάζεται στον ανάδοχο το ανάλογο, όπως θα καθοριστεί από την Τράπεζα της Ελλάδος, μέρος των περιουσιακών στοιχείων που έχουν τεθεί σε ασφαλιστική τοποθέτηση ζωής. Αν αντιταχθούν
    ασφαλισμένοι που αντιστοιχούν σε ποσοστό μεγαλύτε
    ρο του 50% της συνολικής παραγωγής ασφαλίστρων κα
    τά το τελευταίο έτος λειτουργίας της επιχείρησης, η περαιτέρω διαδικασία αυτού του άρθρου ματαιώνεται και το χαρτοφυλάκιο ζωής τίθεται και αυτό στην ασφαλιστική εκκαθάριση, κατά τις διατάξεις του ν.δ. 400/1970, όπως ισχύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. μαζεψαν ποσα ανω των 200χιλ ευρω
    απο εισφορες μας για εγγραφη,και αντι να αναθεσουν σε εναν τεχνοκρατη να διαπραγματευεται και να προτεινει, εμφανιζονται οι ιδιοι, ως εκπροσωποι των δικηγορικων γραφειων, πινουν καφεδες στους βουλευτες κλπ..που τους φτυνουν κανονικα..
    και κανουν οι ιδιοι συνεννοησεις για λογαριασμο μας.
    πρεπει πια να τελειωνουμε μ αυτους τους αγραμματους που συγκεντρωσαν τα παντα στα χερια τους.το γνωριζουν οτι οι ασφαλισμενοι δεν εχουν τροπο επικοινωνιας μεταξυ τους και συντονισμου και το εκμεταλλευονται αγρια.
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
    Ο ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ 5 ΑΤΟΜΑ,ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΙ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΙ ΕΜΑΣ.
    ΚΑΙ ΛΑΒΕΤΕ ΥΠΟΨΗ ΟΤΙ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑ,ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ.
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΗΤΑΝ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ.

    ας οψονται ομως αλλοι,που παραλληλοι μας κινητοποιουσαν και μας εγκατελειψαν.

    ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΠΙΑ.
    ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ζητω ο ...αυναν
    που τυφλώνει μετα τα ...20

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Συνάντηση Συλλόγου Ζημιωθέντων με το Χ. Βογιατζή
    Συνάντηση με το Διευθυντή της ΔΕΙΑ, κ. Χ. Βογιατζή, το νομικό σύμβουλο κ. Ν. Παυλόπουλο και τον τεχνικό σύμβουλο κ. Λ. Λουκά πραγματοποίησε ο Σύλλογος Ζημιωθέντων. Σε ανακοίνωση τουο Σύλλογος αναφέρει πως τα συμπεράσματα της συνάντησης είναι τα ακόλουθα:

    - Στην συγκεκριμένη περίοδο, την ευθύνη των αναγραφομένων στους καταλόγους των ασφαλισμένων των εταιρειών Ασπίς Πρόνοια και Commercial Value, την έχει ο επόπτης χαρτοφυλακίου ζωής κ. Παντελίδης με ό,τι συνεπάγεται.

    - Η εποπτική αρχή της Τράπεζας ΔΕΝ θα κάνει καμία ουσιαστική παρέμβαση γιατί δεν νομιμοποιείται από τον Νόμο.

    - Αφού γίνουν οι όποιες ενστάσεις και ανακοπές κατά του συγκεκριμένου καταλόγου, η ΔΕΙΑ θα ελέγξει με δική της ελεγκτική εταιρεία τα στοιχεία και θα αναμορφώσει το χαρτοφυλάκιο των συμβολαίων στην κατεύθυνση της αναδοχής έως 31-3-2012.

    Το ΔΣ επισήμανε ότι υπάρχει κίνδυνος σε περίπτωση που εξαιρεθούν τα συμβόλαια τύπου Unit linked οι ενστάσεις και οι ανακοπές, να είναι τόσες που βάση του Ν 3867, να οδηγήσουν ΟΛΟ το χαρτοφυλάκιο στην εκκαθάριση. Η απάντηση τους ήταν ότι "δεν μπορούν να παρέμβουν".

    - Σημειωτέον ότι όλες αυτές οι ενστάσεις θα γίνουν στον επόπτη χαρτοφυλακίου και ΟΧΙ στην ΔΕΙΑ.

    - Πιστεύουν, ότι κάποιοι επικοινωνούν το όλο πρόβλημα με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να αποκομίζουν προσωπικά η πολιτικά οφέλη.

    - Σίγουρα η υπαγωγή της εποπτείας στην ΤτΕ (Τράπεζα της Ελλάδος) δεν σημαίνει ότι όλα θα πληρωθούν από την Τράπεζα.

    - Συμφώνησαν, σε πολλές από τις λύσεις που καταθέσαμε με τα έγγραφά μας, αλλά όλα χρειάζονται νομοθετικές ρυθμίσεις, που έχουν προταθεί και από του ίδιους, χωρίς ανταπόκριση από την Πολιτεία.

    - Γνωρίζουν ότι το συγκεκριμένο πρόβλημα αντιμετωπίζεται πρώτη φορά και σίγουρα "πορευόμαστε σε αγεωγράφητα νερά".

    - Επίσης, κατατέθηκε εμπεριστατωμένα, ότι με την κατεύθυνση που υπάρχει για την αποτίμηση των συμβολαίων και την επιλεκτική εξαίρεση μερίδας από αυτά θα τοποθετηθεί άλλη μια "ταφόπλακα" στις ελληνικές ασφαλιστικές εταιρείες.

    - Καταλήξαμε ότι θα υπάρξει συνεχής επικοινωνία και επαφή για να εξομαλύνουμε, όσο το δυνατό τις εντάσεις που θα υπάρξουν μετά την ανάρτηση των συμβολαίων και να πιέσουμε με νομοθετικές παρεμβάσεις στην αλλαγή των Ν 3867/10 και 4002/11, που ουσιαστικά παραμένουν ανεφάρμοστοι.

    - Μετά την σύσκεψη, έγιναν αρκετές τηλεφωνικές αλλά και προσωπικές επαφές, με τους επόπτες εκκαθάρισης και χαρτοφυλακίου και την ΤτΕ, αλλά δυστυχώς δεν βγήκε κάποιο σαφές αποτέλεσμα.

    Κάτι, που μας δημιούργησε, πολλά ερωτηματικά για την "πολιτική ορθότητα" όλων αυτών που θα ακολουθήσουν".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. δεν φροντίζετε καλυτερα να απευθυνθείτε σε επαγγελματίες που γνωρίζουν πώς να διαχειρισθούν τοσα θέματα αντί να λέτε ό τι σας κατέβει?
    ποιούς πραγματικά εκπροσωπείτε? αυτούς που έχετε να συγκεντρώσετε 2 χρόνια?
    ο βενιζέλος μόλις μίλησε για ειδική μεταχείριση κάποιων ομολόγων κλπ κλπ.
    αντί να τρέχετε τωρα να βρείτε τους εξειδικευμένους να συγκαταλεγούμε στις ρυθμίσεις των ασφαλιστικών εταιριών, εκφέρετε απόψεις για λογαριασμό μας?
    στο όνομα ποιων μιλάτε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ΑΚΟΜΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΕ ΣΥΛΛΟΓΟΥς?Ο ΑΣΦΑΛΙΣΤΗς ΜΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟς ΜΕ ΠΗΡΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΛ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΓΩΓΕΣ.ΜΕ ΖΑΛΙΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟΣΤΕΙΛΑ.ΕΚΕΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΝ.ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΩΓΕΣ.ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ.ΠΑΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ετσι ειναι. οι αγωγες τους νοιαζουν μονο. αυθαιρετουν σε εναν δικο τους συλλογο ,που μας ξεγελασαν οτι ηταν δικος μας.
    5 ασφαλιστες ,ισχυριζονται οτι εκπροσωπουν χιλιαδες. κλειστες συμφωνιες και εν κρυπτω αποφασεις.
    καμια αγωγη. εφαρμογη του νομου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ΑΠ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΑΝΗΚΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΤΗ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ.ΗΘΕΛΑΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΡΠΩΘΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΚΕΡΔΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ .ΑΛΛΑ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ .ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Κινδυνεύουν οι ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες;

    Σύμφωνα με εκτιμήσεις το «κούρεμα» συνεπάγεται ζημιές 2 δισ. ευρώ για τις ασφαλιστικές εταιρείες, καθώς σήμερα κατέχουν ελληνικά ομόλογα ύψους 4,5 δισ. ευρώ. Η Τράπεζα της Ελλάδος έχει θέσει σε στενή παρακολούθηση όλες τις εκτεθειμένες στο χρέος ασφαλιστικές επιχειρήσεις και έχει ζητήσει να υπάρξουν πρόνοιες ώστε να ενισχυθούν κεφαλαιακά. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να υπάρξει ειδική μεταχείριση για τις εταιρείες που δεν μπορέσουν να βρουν τα απαραίτητα κεφάλαια, ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα στην αγορά.

    Δηλαδή την ΑΣΠΙΣ την κλείσανε αμέσως, για τις άλλες θα λάβουν "πρόνοιες"!!! Καλά είμαστε με τα καλά μας? Θα πρέπει να λάβουν τις ΄διιες "πρόνοιες" και για την ΑΣΠΙΣ και να την εντάξουν σε κάποιο πρόγραμμα σωτηρίας ασφαλιστικών επιχσεων και να ισχύσουν τα συμβόλαια μας ως έχουν, όπως των αλλων ασφαλισμένων. Αλλιώς μιλάμε για πλήρως αντισυνταγματική μεταχέιριση ημών με τους άλλους ασφαλισμένους! Είναι ευκαιρία να θέσουν το θέμα οι σύλλογοι, μπας και ενταχθούμε και εμείς και σωθούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ!
    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΕΙ ΟΜΩΣ?
    ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ?
    ΠΟΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ?
    ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ?
    ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ?
    ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ.
    ΑΛΛΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ.
    ΜΠΗΚΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΣΧΕΤΟΙ ,ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ.
    Ο ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ, ΤΟ ΕΙΠΕ ΕΞΑΛΛΟΥ.
    ΓΙΑΤΙ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΗΞΕΡΑΝ....
    ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΗΚΩΣΕ,ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΩΤΗΡΕΣ.
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΤΩΡΑ ΚΟΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Μήπως κάποιοι μέτοχοι ή υπάλληλοι μαζί με εμάς;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. ΓΙΑΤΙ Η κ.ΣΙΔΕΡΗ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΙΑ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ Η ΛΙΣΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. ΠΡΟΕΔΡΟΣ? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ? ΕΙΔΑΤΕ Ή ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΚΑΤΙ? ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΧΑΘΕΙ? ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ. ΟΤΑΝ ΑΝΑΡΤΗΘΟΥΝ ΤΑ ΠΟΣΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ. ΕΜΠΡΟΣ ΣΙΔΕΡΗ. ΕΜΠΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. ΤΟ ΣΙΤΕ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ Ο ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΣΤΟ ΜΕΓΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ. Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΟΣΤΟΠΟΥΛΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. που γινεται αυτη η εκπομπη
    να του πεταξουμε κανενα κουβα σκατα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. O γνωστός Σαχινίδης ήταν. Πέρασε και δεν ακούμπησε.
    Χώρια που έκανε γαργάρα το αν θα πληρωθούν τα ομόλογα των ιδιωτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΙΚΕΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΧΑΣΑΠΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΨΕΛΛΙΣΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ.
    ΑΦΗΣΤΕ ΡΕ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΠΙΑ.
    ΠΟΣΟ ΖΩΑ ΕΙΜΑΣΤΕ?
    ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ?
    ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.
    ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ, ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΦΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΣΑΣ.
    ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΟΧΥΡΩΘΕΙΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΔΗΘΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙΣ.
    ΝΤΡΟΠΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΑ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ,ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ,ΜΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΤΑ ΟΛΩΝ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ.
    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΦΕΡΕΓΓΥΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ 250000 ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΝΤΕΣ.
    ΑΝ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΜΕ,Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΘΑ ΚΛΟΝΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΑΣ ΑΠΟΣΥΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΑΛΛΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. ΟΥΤΕ ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ,ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ
    ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΜΑΣ ΠΕΡΙΠΑΙΖΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΑΙΔΑΚΙΑ!!
    25 ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ
    ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΙΣΘΟΔΩΤΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ
    ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΜΑΣ!!!
    Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ!!!
    ΑΠΟ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΜΑΤΑ
    ΜΕΧΡΙ ΦΑΛΑΚΡΑΣ ΚΑΙ ΚΟΝΤΡΑ ΞΥΡΙΣΜΑ!!!
    ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΘΕΑΤΕΣ ΣΤΟΝ ΑΠΑΓΧΟΝΙΣΜΟ ΜΑΣ!!!
    Ο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ, Η ΟΥΡΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
    ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΟ ΕΞΑΣΚΕΙ
    ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΑΡΙΣΤΑ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΕΠΟΠΤΕΙΑ
    ΜΑΣ ΤΟΝ ΣΕΡΒΙΡΕΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ
    ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΗΣ ΕΦΑΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ
    ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ,ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΜΑ ΑΥΤΩΝ
    ΟΛΟΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ!!!!!!
    ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ
    ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ,ΠΟΥ ΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΛΗΣΤΕΨΕ
    ΑΡΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΜΕΣΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΟΤΑΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ 3867 ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ Η ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ 1% ΕΠΙ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΖΩΗΣ ΠΕΣΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ. ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΒΑΛΑΝΕ ΛΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΜΕΝΟΥΣ (ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ) ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ, ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΚΑΝΙΒΑΛΛΙΣΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ, ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ 50% ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ? ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΣΑΣ.

    ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΟΛΟΙ. ΤΟ ΑΚΟΥΤΕ??? ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΠΡΙΝ ΣΟΒΑΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΚΟΥΡΕΥΤΕΙΤΕ ΓΟΥΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΥΤΟΕΞΟΡΙΣΤΕΙΤΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΟΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΠΑΤΕΣ. ΕΔΩ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΙ. ΟΥΣΤΤΤΤΤΤ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Αθήνα, 31/10/2011
    Αξιότιμη κ. Κράτσα,
    Έχουν περάσει πάνω από δύο χρόνια από την ανάκληση της άδειας λειτουργίας της ασφαλιστικής εταιρείας Ασπίς Πρόνοια και μέχρι σήμερα ένα εκατομμύριο άμεσα και έμμεσα ασφαλισμένοι περιμένουν μια οριστική λύση που θα δώσει τέλος στην αγωνία και την απόγνωσή τους. Οι αποταμιεύσεις τους βρίσκονται δεσμευμένες με αποτέλεσμα να μην έχουν πρόσβαση στα ίδια τους τα χρήματα.

    Για πρώτη φορά στα διεθνή χρονικά ανακαλείται άδεια ασφαλιστικής εταιρείας που δραστηριοποιείται στον κλάδο ζωής και οι ασφαλισμένοι δεν αποζημιώνονται.

    Οι ελληνικές εποπτικές αρχές αποδεδειγμένα έδιναν επί σειρά ετών πιστοποιητικά φερεγγυότητας στην εταιρεία με αποτέλεσμα οι Έλληνες ασφαλισμένοι να νιώθουν ασφαλείς, εφόσον το ελληνικό κράτος ήταν ο εγγυητής της εύρυθμης λειτουργίας της ασφαλιστικής. Ωστόσο, σήμερα, οι Έλληνες ασφαλισμένοι έχουν χάσει εντελώς την ασφαλιστική τους συνείδηση, ενώ ταυτόχρονα έχει απαξιωθεί ο κλάδος των ασφαλειών που αποτελεί εξίσου σημαντικό πυλώνα του χρηματοπιστωτικού συστήματος.
    Η ελληνική πολιτεία παραμένει εδώ και δύο χρόνια αδρανής. Οι Ν. 3867/2010 και 4002/2011 (αναδοχή του χαρτοφυλακίου της Ασπίς Πρόνοια και της Commercial Value από άλλες ασφαλιστικές εταιρείες – δανειοδότηση εγγυητικού κεφαλαίου με ομόλογα ελληνικού δημοσίου) δεν εφαρμόζονται μέχρι σήμερα.
    Η διάσωση των καταθετών της PROTON BANK έδειξε τα ισχυρά αντανακλαστικά της κυβέρνησης η οποία προέβη σε μια αυτονόητη κίνηση προκειμένου να προστατέψει τις οικονομίες ανθρώπων οι οποίοι ουδέποτε συνέργησαν στην δημιουργία των τεράστιων ζημιών του τραπεζικού ιδρύματος. Ταυτόχρονα ενήργησε με σωφροσύνη προστατεύοντας έναν από τους πυλώνες του σύγχρονου χρηματοοικονομικού συστήματος φροντίζοντας να μην καμφθεί το αίσθημα εμπιστοσύνης των πολιτών απέναντι στο τραπεζικό σύστημα.

    Ο Σύλλογος Zημιωθέντων από την Ασπίς Πρόνοια αναρωτιέται όμως γιατί η κυβέρνηση δεν ενήργησε με τα ίδια αντανακλαστικά για ένα πολύ απλούστερο ζήτημα το οποίο θα μπορούσε να είχε λυθεί πριν καν δημιουργηθεί. Για πιο λόγο επί δύο συνεχή χρόνια οι ασφαλισμένοι των ανακληθεισών εταιρειών δεν έχουν πρόσβαση στα χρήματά τους και στις πολυτιμότατες ασφαλιστικές τους παροχές. Μήπως είναι πολίτες δεύτερης κατηγορίας; Μήπως δεν πλήρωναν τις ασφαλιστικές τους υποχρεώσεις προσηκόντως και ανελλιπώς; Μήπως έκλεψαν τα χρήματα; Μήπως έκαναν άλλες παρανομίες; Μήπως οι πελάτες των τραπεζών απολαμβάνουν άλλα προνόμια; Μήπως οι ασφαλιστικές εταιρείες δεν εποπτεύονται με τον ίδιο μηχανισμό που εποπτεύονται και οι τράπεζες; Μήπως οι ασφαλιστικές εταιρείες δεν αποτελούν κι αυτές έναν από τους πυλώνες του χρηματοοικονομικού συστήματος; Μήπως δεν έχει καμία σημασία για την οικονομία αν καταστραφεί η ασφαλιστική συνείδηση του κόσμου;
    Είναι απορίας άξιον για ποιο λόγο το Ελληνικό Δημόσιο σύρετε για άλλη μια φορά στα δικαστήρια και γιατί ο Ελληνικός λαός θα πληρώσει για άλλη μια φορά εκατομμύρια ευρώ (ή δισεκατομμύρια δραχμές) εξαιτίας της ανικανότητας 2-3 ανθρώπων.
    Ο Σύλλογος μας έχει κάνει ήδη καταγγελία στην Ευρωπαϊκή Ένωση προς κάθε αρμόδιο (σας την επισυνάπτουμε), η οποία γνωρίζουμε ότι έχει φτάσει στο γραφείο του κύριου Barnier. Ωστόσο, ποτέ δεν λάβαμε καμία απάντηση. Ζητάμε την βοήθειά σας έτσι ώστε το ζήτημα να αποτελέσει θέμα προτεραιότητας στην Ευρωβουλή και μοχλό πίεσης προς την κυβέρνηση.
    Η πολλή εύστοχη ερώτησή σας σχετικά με τα νέα δεδομένα στην Ευρωπαϊκή ασφαλιστική αγορά μετά την εφαρμογή της Solvency II αποτέλεσε την αφορμή να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Εφόσον επιθυμείτε να συνεχίσετε τις παρεμβάσεις σας για τα τόσο σημαντικά ζητήματα του ασφαλιστικού πυλώνα της οικονομίας, το πρόβλημα των ανακληθεισών ασφαλιστικών εταιρειών αποτελεί μια πολύ καλή ευκαιρία.
    Επιθυμούμε μια άμεση συνάντηση μαζί σας, έτσι ώστε να συζητήσουμε από κοντά λεπτομέρειες της υπόθεσης και να σας παράσχουμε υλικό το οποίο θα χρειαστείτε. Τα χιλιάδες εγγεγραμμένα μέλη του Συλλόγου και το σύνολο των ζημιωθέντων σίγουρα θα εκτιμήσουν την όποια βοήθειά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. ωραια...παρακαλούμε καποιον ευρωβουλευτη να μας λυπηθει.
    ελεος, δεν υπαρχει ουτε η ευρωπαικη ενωση?
    δεν υπαρχουν τα αρμοδια οργανα να παρεμβουν χρονια τωρα?
    ρε γιατι μας κοροιδεύετε? ποια ειναι αυτη παλι?
    μια ο ενας μια ο αλλος...ΠΟΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΕΣ?
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ Ή ΟΧΙ?
    ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ..

    γινεται πανικος με τις τραπεζες και τις ασφαλιστικες και εμεις παρακαλουμε, μια τον αναγνωστακη ,μ ια την κρατσα-πώς τη λενε- να μας ακουσει?
    ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ?

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΥΝ ΤΥΠΙΚΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ?
    ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΛΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΧΑΝΤΑΚΩΝΕΤΕ?
    ΔΕ ΧΟΡΤΑΣΑΤΕ ΤΟΣΟ ΑΙΜΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ. ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΜΕΤΑ ΝΑ ΙΔΡΩΣΕΙ ΤΟ ΑΥΤΑΚΙ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. ναι, και αυτο θα ττο φροντισουν ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ!!!
    κατι οι δικηγοροι, κατι οι ασφαλιστικες, κατι οι παπακωνσταντινου-σαχινιδης-παπαθανασιου-τσοχατζοπουλος-προβοπουλος-ΕΑΕΕ κλπ, κατι τα λαμογια,
    μας παραμυθιαζουν αγρια!!

    ειναι η σειρα τους,μετα τους πολιτικους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. ΣΩΑΜΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ31 Οκτωβρίου 2011 στις 4:20 μ.μ.

    ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ
    Αυτήν την εβδομάδα ήδη ο επόπτης Χαρτοφυλακίου Ζωης των: ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ ΚΑΙ COMMERCIAL VALUE θάχει παραδώσει τλειεωμένα πλέον κατά το ανθρωπίνως και μηχανογραφικώς δυνατόν, τα σχετικά αρχεία και τιςε εγγραφές αυτών των εταιρειών προς την Εποπτική Αρχή (ΑΡΜΟΔΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΑΣ)-ΔΕΙΑ της Τράπεζας της Ελλάδος, προκειμένου να τα αναρτήσουν στην ιστοσελία της Τράπεζας της Ελλάδοσ.
    "ηδη έδχουντρέξει ος, από όπου με κάποια στοιχεία γφια την τήρηση του απορήτου που θα εισάγει ο καθένας μας, να τα πληροφορείται. Οι σχετικές φόρμες στην Τράπεζα σχεδόν είναι έτοιμες προς ανάρτηση. Η, της COMMERCIAL VALUE είναι ήδη έτοιμη η λίστα και μηχανογραφικά πλέον και αναμένεται τελειοποιηθείσας και τυης ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΠΙΑ ΑΕΓΑ να τρέξει και αυτή στο σύστημά τους. Μη σα φανεί παράξενο!!! εάν το έλλιεμα της COMMERCIAL VALUE αγγίζει έως περί το 60% του συνόλου των οφειλομένων να σχηματίσει η εταιρεία αυτή αποθεματικών αντίστοιχα για το κάθε ασφαλιστήριο πρόγραμμα, ΟΥΤΕ εάν ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ το έλλειμά της αγγίζει από 80-100% περίπου, ανά ασφαλίστήριο τύπο συμβολαίου-Πρόγραμμα φυσικά.
    ΘΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΠΛΕΟΝ...-ΔΙΑΠΙΣΤΩΜΕΝΟ, ΤΙ ΑΦΗΣΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ Δ.Σ, ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΤΙΣΤΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΚΑΙ Ο ΙΘΥΝΩΝ ΑΥΤΟΣ ΝΟΥΣ....ΑΝΕΓΓΙΧΤΟ ΑΠΟ ΤΑ!!!ΑΣΦΑΛΗ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ, ΩΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ: ΕΤΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΙΘΥΝΟΝΤΩΝ ΤΟΥΤΟΥ ΓΙΓΑΝΤΑ -ΔΡΑΚΟΥ ΜΕ ΟΥΡΕΣ ΠΟΛΛΕΣ,...ΜΑΛΙΣΤΑ...., ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ ΜΑΣ, ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ.!!!!!!!!!!!!.
    ...
    ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.
    ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΙΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΥΡΕΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ, ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΝ ΤΡΕΧΕΙ-ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΩΝ 45 ΗΜΕΡΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΘΙΓΕΤΑΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΡΟΥ ΠΟΣΟΥ ΤΟΥ, Κ.Λ.Π, ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΑΚΟΠΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΜΟΝ/ΛΟΥΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ, ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ,Μ ΚΑΙ ΕΑΝ ΣΥΜΦΕΡΙΕ...ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΒΙΚΟ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ!!!.ΚΑΙ ΕΑΝ ΝΑΙ ΜΗΝ ΤΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ....ΘΑ ΤΟ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΝΗΦΑΛΙΑ...
    ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ, ΟΧΙ ΒΙΑΣΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΛΕΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΜΕΛΕΤΑΜΕ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕς ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΟΥΣ...ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΥΣ....
    ΘΑ ΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΡΟΣΚΛΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ, ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥ-ΠΟΥ ΘΑ ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΟΥ 45ΗΜΕΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ, -60ΗΜΕΡΟΥ ΠΕΡΙΠΟΥ, ΟΡΙΣΤΙΚΟΥ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ Κ. ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ.
    ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ?
    ΑΦΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.ΜΗ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΙΝΕΤΕ !
    ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΕΚΑΤΟ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ.

    ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Ή ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΕΡΔΕΜΑ?
    ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ.
    ΕΚΕΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΟΛΟΥΣ Η ΚΟΡΩΝΑ ΤΗΣ ΑΝΟΗΣΙΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. ΡΕ σεις ξυπνησε και μας μιλησε
    Αλλα δεν μας είπε ο φίλος σου ο Πουκαμισιδης μετα
    χιλιαδες unit linked προιοντα τι θα γίνει
    τα κανε γαργάρα και πάσα στους συναδελφους του
    η ακ\όμη δεν καταλαβες οτι τα μισα συμβόλαια θα τα παιτάξει απο ε΄ξω για να κανουν ενστάσεις και να πεταχθπουν
    ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ
    ΔΗΛ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 25Β -30 ΧΡΟΝΙΑ
    ΚΑΙ ΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. άντε, ηρθε η ώρα να ηγηθούν παλι!
    1 χρονος υπνος, και τωρα ήρθαν παλι οι σωτήρες!!!
    παράλληλοι βιοι με την κυβερνηση και ολους τους..\

    του ξεπουληματος το αναγνωσμα..σε συνεχειες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Na proteinw kati kai egw xwris vrisies kai kampanes....(DE TO YPOSXOME)As valei mia dimosiefsi to swmateio anoixti pros ola ta dikigorika grafeia pou endiaferonte na mas ekroswpisoun na mas steiloun se kleisto fakelo tis prosfora tous. Einai dedomeno oti ekei tha pame, toulaxiston na plirwsoume ta ligotera an pame mazika giati prepei oti kanoume na ta kanoume oloi mazi kai oxi skorpia. As xorepsoume loipon to xwro alla toulaxiston me diki mas mousiki kai se diko mas xwro me tous xeftiles tis politikis. Oxi mono toso kairo na mas doulevoun. As ginoun loipon agwges alla kai enantion tous, sti diki tous periousia giati itan axristoi kai tsirakia tou AKATANOMASTOU kai sigoura fagane apo ta dika mas lefta oloi mazi. Einai efkairia loipon filoi mou kai tous tokous na paroume kai na tous kanoume na xasoun ton ypno tous, ta remalia. OYST!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. ΕΓΩ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΘΕΛΩ?
    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ..ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ..ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ,
    ΝΑ 'ΧΑΣΟΥΝ" ΜΕ ΜΑΓΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΑΡΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΜΗΝΥΣΕΙ, ΟΤΙ,.."ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΠΟΥ ΕΒΑΖΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ..."
    ΟΤΙ "ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΘΕΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ"..
    ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟΦΡΟΝΕΣ, ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ.
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΟ ΧΑΛΙ, ΕΤΟΙΜΟΥΣ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ, ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΣΕΠΕΣ, ΠΟΛΛΩΝ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΩΝ..

    ΓΙΝΕΤΑΙ?

    ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΜΩΣ.
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ.
    ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ.
    ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ.
    ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟ ΡΟΚΑΝΙΖΟΥΝ.
    ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ.
    ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΑΝΑΛΓΗΤΟΙ.
    ΟΛΗ Η ΚΟΜΠΑΝΙΑ.
    ΠΟΣΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΑΛΛΑΞΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΔΕΚΑ ΦΟΡΕΣ?
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΥ ΤΟ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ.
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Παιδια ερχονται αμεσες πολιτικες εξελιξεις. Πρεπει να οργανωθουμε για να μπει το ζητημα μας στην ατζεντα. Πρεπει οπωσδηποτε να συναντηθουμε για να αποφασισουμε τις κινησεις μας. Η προσελευση επιβαλλεται να ειναι αρθροα. Το σωματειο εδω και τωρα ας προγραμματισει μια συναντηση. Χωρις πολλα ακαταλαβιστικα λογια. Ειναι η ωρα των πραξεων. ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ
    ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
    ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ!!!!!
    ΤΩΡΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ; ΚΥΡΙΑ ΣΙΔΕΡΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ; ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ.ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΘΕΜΑ ΣΕ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ; ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΕΣΕΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ. ΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ.ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ. ΑΡΚΕΤΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΦΑΓΑΜΕ.ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. εμπροσ για ενα ψηφοδελτιο ΑΣΠΙΣ
    ακουω προτασεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Αρχηγός Παύλος Ψωμιάδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Οι άτοπες λύσεις μακριά από μένα. Αλλά σε μια στιγμή οπως αυτη που εχει χαθεί κάθε ελπίδα , κάθε λογική αρχίζω και πιστεύω μονο σε ακραίες λύσεις όπως αυτης που πρότεινε ενας φίλος παραπάνω.

    Ασπίς για νέο κόμμα . Τόσος κόσμος είμαστε , εμείς οι οικογένειες μας, τόσες χιλιαδες κοσμου που καταστραφηκαμε οικονομικά. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥς ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟΥς ΤΣΟΥΞΕΙ!!! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. http://www.insuranceworld.gr/default.php?pname=Article&art_id=6038&la=1&cat_id=4

    Α ρε λαμόγιο 1 δισ χρεη μονο απο τα ζωης. Αν βάλεις τα αυτοκινητα, capital κλπ παμε στο 1,5 δισ. Μπραβο λαμογιο ωραια τα καταφερες. τα μισα να φερεις πισω θα σε αφησουμε ησυχο. σκεψου το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Πολλά μου φαίνονται. ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ.

    Κάθε μήνα τα αυξάνει κατά 100 μύρια.

    Έτσι μας πετσοκόβει καταπώς γουστάρει

    Πουστιά του Παντελίδη για άλλη μιά φορά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. ρε παιδια αυτον πιστευετε
    τον εντολοδοχο του Παγκαλου
    ε ρε γλεντια
    5500 τον μηνα εισπρατει απο τα λεφτα μας
    τέλειωσαν ολων τα ψωμιά
    ασ περιμενοουμε λίγο \
    απο Παρασκευη όλα θα είναι διαφορετικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. και ναι
    να κάνουμε κομμα ΑΣΠΙΣ
    με ενα μονο λογο
    ναμαστε καθε μερα
    το κακο σπυρί στον .ώλο τους
    εμπρος μη κολλονουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. ΤΑ 630 ΧΡΕΗ, ΕΓΙΝΑΝ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ.
    ΤΑ 180-230 ΕΚΑΤ. ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΓΙΝΑΝ 100!!

    ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΕΓΙΝΕ?
    ΑΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΑΝ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΑΝ ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ
    ΑΠΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΕΛΗ ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΩΝ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΩΡΑ.
    ΤΕΛΙΚΑ, ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.
    Ο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ, ΣΕ ΤΙ ΒΟΗΘΗΣΑΝ?
    ΤΙ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ? ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ?
    ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΚΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΔΙΝΕ?
    ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΞΟΔΑ, ΟΙ ΑΜΟΙΒΕΣ,ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΑΕΡΑΣ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟΣ.
    ΠΟΙΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΚΑΝΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΥΣ?
    ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ?
    ΠΩΣ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΠΟΣΑ?
    ΔΕΝ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ?
    ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
    Ε Μ Ε Ι Σ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΜΠΟΥΚΑΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΣ.ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΧΡΕΩΜΕΝΟΥΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. O KYRIOS EPOPTHS
    TA MAGEIREPSE OPOS HTHELE
    EINAI O KYRIOS YPEYTHYNOS
    OLHS THS DIAXEIRISHS
    META THN ANAKLHSH
    POTE DEN MAS ENHMEROSE
    OPOPS THA EPREPE
    ALLA MONO MAS KOYREPSE
    AYTO HTAN TO ERGO TOY???????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Με πολλά ερωτηματικά και επιφυλακτικότητα η έκθεση για το ύψος υποχρεώσεων ομίλου ΑΣΠΙΣ
    Συντάκτης / NextDeal
    Τετάρτη, 02 Νοεμβρίου 2011 12:26

    Η αριθμολαγνεία που άρχισε από το 2008 γύρω από τις υποχρεώσεις της ΑΣΠΙΣ και συνεχίζεται σήμερα με την έκθεση Παντελίδη προς την Τράπεζα Ελλάδος έφερε πλήρη σύγχυση και αποπροσανατολισμό γύρω από την πραγματικότητα που είναι η αποζημίωση των πελατών και το τι πραγματικά υπάρχει και τι τελικά θα γίνει… (Από λάθος τα 630 εκατομμύρια σε κάποιο μέσο επικοινωνίας έγιναν 630 δις ευρώ όσα και το ελληνικό χρέος!). Ευτυχώς ήταν λάθος.
    Οι αριθμοί λοιπόν ανεβοκατεβαίνουν επί 3 χρόνια λες και είναι ασανσέρ… από τα 200 εκ. ως το ΔΙΣ ευρώ.
    Η έκθεση του επόπτη κ. Γιάννη Παντελίδη καταγράφει ότι το ύψος υποχρεώσεων που άφησε πίσω του ο όμιλος ΑΣΙΠΣ ανέρχεται στο 1 ΔΙΣ ευρώ το οποίο με τις διάφορες αναπροσαρμογές κατεβαίνει στα 630 εκ. ευρώ.
    Μέσα σ’ αυτά όμως φαίνεται ότι ΔΕΝ υπολογίζονται οι μισθοί και υποχρεώσεις προς τους εργαζομένους της και λοιπές υποχρεώσεις…
    Ποιος θα πληρώσει αυτές τις απαιτήσεις;
    Μετέωρη είναι και η πιθανότητα ότι ενδέχεται κάποιοι μέτοχοι να ζητήσουν ευθύνες και αποζημιώσεις από την «υποτίμηση» αξίας συμμετοχών τους λόγω κακών ή άλλων χειρισμών.

    Το ποσόν των ζημιών της ΑΣΠΙΔΟΣ όταν έκλεισε η ΑΣΠΙΔΑ κατόπιν ελέγχων της ΕΠΕΙΑ ήταν πολύ χαμηλά στα 250 εκ.
    Κάποιοι υποστηρίζουν ότι δε γνωρίζουμε αν υπάρχουν σαφείς αναφορές και όλες οι διευκρινήσεις για τα επιπλέον 750 εκ. ευρώ. Το ίδιο λένε κάποιοι άλλοι ότι δε γνωρίζουμε τι ενέργειες έγιναν στην Κύπρο για ανάκτηση περιουσίας της ΑΣΠΙΔΟΣ που θα μείωνε αισθητά το άνοιγμα υπέρ αποζημιώσεως πελατών. Ερωτηματικά πολλά υπάρχουν και για την τύχη της ακίνητης περιουσίας της ΑΣΠΙΔΟΣ και ιδιαιτέρως για τα οικόπεδα στα Ίσθμια και Εύβοια που όπως κάποιοι γνωρίζουν Αγγλική εταιρεία εξετίμησε ότι ανέρχονται γύρω στα 60 εκ ευρώ όταν η ΑΣΠΙΔΑ τα αγόρασε στα 8 εκ. και στα οποία συμφέροντα έχουν διάφοροι και από άλλες εταιρείες. Πελάτες ενδιαφερόμενοι μας ρωτούν «πόσο αποτιμώνται σήμερα» ή «πόση αξία θα έχουν σε 5-10 χρόνια». Όλα αυτά ήταν γνωστά στα Υπουργεία…

    Ελπίζουμε να γίνει μια καλή διαχείριση από δω και πέρα στο όλο θέμα ώστε να αποζημιωθούν όλοι οι πελάτες και όλοι οι εργαζόμενοι. Θα είναι λάθος κάποιοι να χάσουν χρήματα από την ασφαλιστική πράξη που έκαναν.
    Διάδωσε το

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΞΥΠΝΙΟΥΣ ,ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΟΓΟ?
    Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥΣ,ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ,ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΝΕΣ.
    ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ?
    ΞΕΡΟΥΝ? ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ? ΘΑ ΔΟΥΝ? ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΔΟΥΝ?
    ΠΩΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΠΟΣΑ, ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟ?
    ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΤΙ ΗΤΑΝ?
    Η ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ Ο ΣΑΡΚΟΖΙ?
    ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΒΑΛΗΣΑΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ?
    ΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕ,ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΑΙΡΝΑΝΕ 1000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΕΦΕΔΡΕΙΑ.!!!
    ΑΛΛΑ ΟΙ ΣΑΧΙΝΙΔΗΔΕΣ,ΜΑΣ ΕΒΑΖΑΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΤΡΥΠΑ ΑΠΟ 250 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ,650 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΜΑΣ.
    ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΕΠΑΙΞΑΝ, ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ. ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ.
    ΑΚΟΜΑ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ.
    ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ, ΟΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Oλοι εσεις που εχετε συγκεκριμένες προτάσεις για την λύση
    (μετά από δύο χρόνια)
    γιατι δεν μπαινετε μπροστά για να ακολουθήσουμε όλοι εμεις οι ανόητοι που πιστευεουμε σε ενα σ΄υλλογο ενός ατόμου
    Γιατι δεν περνετε τον ρισκο να κνιεθειτε
    τι σας εμποδισζει η τι σας κραταει
    κριτικη εκ του ασφαλουε όλοι κανουμε
    πραξεις
    κανεις!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. και στο κάτω κατω
    αν η κ,Σιδερη κάνςει όρτι μπορει
    γιατι ολοι εσεις την ακολουθειτε
    και δεν κανετε
    αυτο που ΕΣΕΙς ΘΕΛΕΤΕ
    αλλα το παιζετε
    προβατα που
    αλλοι συνεχεια σας παρασερνουν
    Βαρ΄θηκα πια
    συνεχεια στην ελλαδα τρωγωμαστεμεταξυ μας
    και αφηνιουμε ολους τουα
    αλλουασ να αλωνιχουνεε
    νισαφι πια
    υποκριτες ακι αλλαζονοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Την Παρασκευή με την πτώση της Κυβέρνησης ετοιμαστείτε για την ανακοινωση των αποτελεσμάτων μας.
    Τότε να δείτε τι έχει να γίνει με όλα αυτά που θα ανακοινωθούν.
    Να δουμε που θα ... ο κάθε ...Πουκαμισίδης
    και ο κάθε ..Φραντολιάδης
    Ετοιμαστείτε
    Ηγγικεν η ..συντέλεια των χρημάτων μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. ΨΑΓΜΕΝΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ

    Πριν αρχίσουμε πάλι το στόρυ με την ΑΣΠΙΣ μήπως πρέπει να δούμε πρώτα την έκθεση του Παντελίδη;

    Πώς είναι δυνατόν αποθέματα ελεγμένα απο την ΕΠΕΙΑ με σύνολο κάπου στα 640 εκ. ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΚΟΠΗ, να γίνονται 1 δισ.!!!!!!!
    Μήπως ο αδαής δημοσιογραφίσκος δεν καταλαβαίνει τι γράφει; Ή μήπως ούτε καταλαβαίνει τι του λένε απο το τηλέφωνο;

    H περιουσία ήταν μόνο 100 εκατομμύρια;;;;; Με απλά μαθηματικά, όταν τα αποθέματα ήταν 640 εκ. και το έλλειμα σε ασφαλιστική τοποθέτηση 240, η περιουσία ΣΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΗΤΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 400!!!

    Το ποιές ήταν οι πραγματικές αγοραίες δεν μας απασχολεί.

    Αυτό είπε η ΕΠΕΙΑ αυτό λέει και η κοινή λογική. Πάλι με τη κοινή λογική λοιπόν, αν όντως έτσι γράφει ο Παντελίδης, τότε ο κύριος Παντελίδης, η ΕΠΕΙΑ και η Τράπεζα της Ελλάδος με την ανοχή των πολιτικών τους προϊσταμένων ΖΗΜΙΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΤΑ 300 εκατομμύρια από το 2009 έως σήμερα.

    Βλέποντας μέσα στην προηγούμενη έκθεση Παντελίδη βλέπουμε ότι μηδενίζει την αξία της Commercial Value την οποία έκλεισαν μετά την ΑΣΠΙΔΑ και φόρτωσαν έτσι το έλειμμα στους ασφαλισμένους, μηδενίζει την αξία της TBANK, όλων των συμμετοχών, διαγράφει όλες τις απαιτήσεις ακόμα και απο τον ΨΩΜΙΑΔΗ και τους ασφαλιστές! Όσο για τα Ίσθμια και την Εύβοια πάλι κάτι δεν μας λενε καλά.

    Αυτά δεν είχαν νοικιασθεί για 35 εκ. ευρώ και το τίμημα είχε μπεί στα αποθέματα; Η αντικειμενική αξία 18000 στρεμμάτων επί 1500 το στρέμμα πόσο κάνει; Κανει ή δεν κάνει 27 εκ ευρώ; Επί 1,3 πόσο κάνει; Kάνει ή δεν κάνει κοντά 35 εκ.;;;;
    Όλα τα άλλα κτίρια, πάνω από 100 σε όλη την Ελλάδα δεν κάνουν τίποτα:;;;
    Και εντάξει ας πουμε για σήμερα. Υπάρχει κρίση. Και τα ελληνικά ομόλογα αξίζουν μηδέν, και η μετοχές των τραπεζών αξίζουν μηδέν και γενικά όλες οι ασφαλιστικές είναι ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ αφού ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΧΑΣΟΥΡΑ 20-50% ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΥ ΤΟΥΣ.

    Σε 5-10-20 χρόνια πάλι μηδέν θα αξίζουν αυτά;;;
    Mήπως παίζεται κάτι πονηρό με ανάδοχο;

    Δεν μας τα λέτε καλά κύρ Δημοσιογράφε ή κύριε Παντελίδη. Καθόλου καλά.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. να και καποιος που έπιασε το νοημα.
    Εδω και δυο χρονια αυτο γινεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. τωρα θα καταλαβουμε
    πως η μονη λυση είναι τα δικαστηρια
    οχι για τα κορακια
    αλλα μονο και μονο για το ,,,γαμωτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. ετσι και αλλιως ολα
    μηδεν αξιζουν
    στην Ελλαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. υπαρχουν ελεγκτες εκ μερους των ασφαλισμενων?
    μεσω ποιου φορεα θα κανουμε τον δικο μας ελεγχο?
    απο τα μπλογκ? καλα ειναι που τα λεμε μερικοι,
    αλλα επι του θεματος δεν υπαρχει ειδικος να περιφρουρει τα δικαιωματα και το αποθεματικο.
    και πολυ σωστα λετε παραπανω, οτι ολα ειναι περιπου τιτλοποιημενα γενικως.τα αποθεματικα ολων των ασφαλιστικων,τραπεζων, ταμειων,του ιδιου του κρατους.
    σε εμας προς τι η αποτιμηση η παντελιδειος?
    ολοι γινανα γκουρου και αποφαινονται στου κασιδη το κεφαλι.
    περιουσιες εχουμε. και δεν ξαναμαζευονται τα χρηματα αυτα. τις σαρκες μας τρωμε.
    οι αλλοι ακομα ασχολουνται με ευρωβουλευτες και επιστολες. να τρελαινεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. μονη λυση οι εκλογες
    και ολα θα ανατραπουν
    ακομη και το
    σφαξιμο των χρηματων μας
    αλλα
    καποιοι
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ
    ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ
    ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΜΕ
    Τ Ι Π Ο Τ Α !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. μήπως κάποιος γνωρίζει ποιό ειναι το επίσημο site της ασπίδος,στο οποίο ανεβάζει επίσημες ανακοινώσεις ο κ.Παντελίδης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. Ο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΠΟΤΕ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ[ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ
    ΚΑΙ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙ ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ,ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΕ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ]
    ΑΠΟ ΡΟΥΚΕΤΕΣ...ΠΕΤΑΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
    ΕΙΝΑΙ ΤΑΚΤΙΚΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΖΝΤΑΙ ΑΠ'ΑΥΤΗΝ
    ΑΛΛΑ ΤΕΛΟΣ!!!!!!!
    ΕΜΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ
    ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΚΙ'ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ!!!!!
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.8emata&id=9896


    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΧΟΡΟΣ ΔΙΣ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΕΨΑΜΕ ΕΜΕΙΣ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΛΑΓΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΠΕΛΑ ΤΩΝ ΜΑΓΩΝ ΚΑΙ ΤΑ 250 ΕΚΑΤ. ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ 630 ΔΙΣ.
    ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΞΑΦΝΙΚΑ 100 ΕΚΑΤ.
    ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ PROTON BANK KAI THN ASPIS BANK ΜΕ ΖΕΣΤΟ ΧΡΗΜΑ.
    ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΜΑΣ. ΤΑ ΡΗΜΑΓΜΕΝΑ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΝΟΝΤΑΙ. ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ?
    180 ΧΙΛ ΕΥΡΩ ΣΕ ΑΣΕΤ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΠΗΓΑΝ ΣΤΡΑΦΙ? ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΛΠ ΚΛΠ
    ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΗΜΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ?
    ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΗ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ?

    ΝΑ ΤΙΤΛΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΝΑ ΤΑ ΕΜΦΑΝΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΙΜΕΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΟΜΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ.
    ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΦΤΑΝΟΥΝ.
    ΦΤΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. κάπου διαβασα οτι ο κ,παντελιδης δεν εισεπραξε τα οφειλομενα απο τους ασφαλιστες να τα βαλει στο αποθεματικο...!!!!!
    ερχονται οι πρωην εργαζομενοι, που ηδη πληρωθηκαν το 80% των απαιτησεων τους ΣΕ ΜΕΤΡΗΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΟΜΟΛΟΓΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΣΕ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2024..
    και ζητουν και το υπολοιπο.
    ΑΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ.
    ΑΣ ΤΑ ΣΥΜΨΗΦΙΣΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΑ.
    ΕΞΑΛΛΟΥ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΟΥΛΕΥΑΝ.
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΟΥΝ, ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ.

    ΜΕ ΜΑΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ?
    ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ, ΟΥΤΕ ΕΤΑΙΡΙΑ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΟΥΤΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΜΕΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΔΕ.
    ΠΟΥ,ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ,ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΥΛΗ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. Οι εργαζόμενοι δεν πληρώθηκαν από τα δικά μας αποθέματα αλλά από των γενικών ασφαλίσεων.
    Πηγές αναφέρουν ότι το 20% δεν υπάρχουν χρήματα να το πάρουν. Εκκρεμούν δίκες περίπου 50 ατόμων που δεν έχουν πάρει ακόμα ούτε ένα ευρώ.

    Όλους μας λήστεψαν οι Παντελίδηδες. Τώρα που θα φύγει ο χοντρο-Πάγκαλος τρέχοντας να μας πείς ποιός θα σε σώσει Παντελίδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. ο σαχινιδης θα τους σωσει ολους.
    ο παπανδρεου ,που δεν ειχε ιδεα, οταν πηγε θεσσαλονικη και του τεθηκε το θεμα.
    ο παπακωνσταντινου,οταν ηρθε ο μπαρνιε και ελεγε οτι εχουμε απολυτο δικαιο και οτι θα εκλεινε αμεσα ραντεβου.
    ο βενιζελος,που τα ηξερε ολα.

    ολοι τους.αυτοι και οι αλλοι.
    και οσοι μας εκαναν συμβολαια το 2009,οταν υπηρχε παρεμβαση εισαγγελεα,επειδη ο κοσμος δεν πληρωνοταν τις αποζημιωσεις του.
    ευθυνες πολλες και αμεσα καταλογιστεες.
    ο κ.γ.γ του υπουργειου αναπτυξης,οταν διακηρυσσε τα περι μηνυσεων και αγωγων κατα των υπουργων οικονομικων κλπ..και διερρηγνυε τα ιματια του, πού ειναι τωρα ..?
    \

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. μαλλον τωρα
    εχουμε φτασει στον πάτοοοοοοο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ.
    ΤΟΝ ΣΑΧΙΝΙΔΗ ΔΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.
    ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕΣ?
    ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ Ο ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΡΥΓΔΟΥΠΕΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΤΟΥ.
    ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. Εκλογες. Ετοιμαστειτε. Ποτε η συνελευση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΕΡΙΦΗΜΟΣ ΝΟΜΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΕ ΩΣ φωτογραφικός.
    ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ;
    ΜΗΠΩΣ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ κ.ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. αι ντε
    εσυ κοιμασαι δυο χρονια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. το σωματειο μίλησε με επίσημες δικηγορικές πηγές της τραπεζας της ελλάδος και της ΔΕΙΑ και το συμπέρασμα είναι ότι σε περίπτωση που δεν υπάρξει αναδοχή πάμε σε εκκαθάριση. Οποιαδήποτε αποζημίωση δεν προβλέπεται πριν την λήξη της εκκαθάρισης. Το ερώτημα είναι: 1) θα υπάρξει αναδοχή? 2) αν δεν γίνει αναδοχή πόσο τα διαρκέσει η εκκαθάριση προκειμένου να αρχίσει η αποζημίωση του κόσμου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. ΓΝΩΣΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ.
    ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΤΕΘΕΙ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ Η ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ,ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.

    ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΝΑΔΟΧΗ.
    ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΑΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΜΗΝΗ ΑΠΟΥΣΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. Ποτε και που θα συναντηθουμε? Οριστε αμεσα τοπο και χρονο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. οι περίφημες λίστες πότε θα αναρτηθούν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΘΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ;ΓΙΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΜΑΣ ΠΑΝΕ.ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. ε τοτε τι καθομαστε και ασχολουμαστε
    ρε παιδια παμε ολοι για δικηγορους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. ΠΑΤΕ,ΠΑΤΕ.
    ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ.
    ΤΡΕΞΤΕ, ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΤΕ.
    ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΠΑΡΑΒΟΛΑ ΚΑΙ ΑΜΟΙΒΕΣ.
    ΑΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΝΑΔΟΧΗ,ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ,ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ Ν.Δ..
    ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΥΚΟΛΑ Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.
    ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΣΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. ΝΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΚΟΙ ΥΠΕΡΗΜΕΡΙΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΤΟΦΙΟ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΙΗ ΒΛΑΒΗ. ΕΝΩ ΜΕ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΕΧΟΥΜΕ 70% ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΚΟ. Η ΖΗΜΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. Ο δικηγόρος μου έκανε το σφάλμα και έκανε αγωγή κατά της ΑΣΠΙΔΟΣ και βεβαια κρίθηκε η αγωγη ως απαράδεκτη αφού η εταιρεία τελεί υπό εκκαθαριση.
    ΠΡΟΣΟΧΗ γιατί λίγοι νομικοί γνωρίζουν τις ιδιαιτερότητες της υποθέσεως αυτής.
    Καποιος δικηγόρος με τα αρχικα Τ.Π μας έδινε κάποιες χρήσιμες πληροφορίες στην αρχή.
    Αν εξακολουθεί να παρακολουθεί το θέμα ας επικοινωνήσει.
    Χρειαζόμαστε καθοδήγησει από ΕΙΔΙΚΟΥΣ,και δυστυχώς δεν υπαρχει κανείς.
    Η κ.ΣΙΔΕΡΗ λειτουργεί μόνο για τον εαυτό της γιαυτο απευθύνθηκε μόνη της στον γνωστό δικηγόρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. και ποιος σας ειπε οτι θα τα παρετε με τις αγωγες και εστω μετα απο 10 χρονια?
    η υποστηριξη της αναδοχης και η βελτιωση των ορων της για το καλο ολων,ειναι το ζητουμενο.
    μη χαλαρωνετε με τους δικηγορους.
    απο τη θεωρια και αυτα που ζητουν, μεχρι τις τελεσιδικες και ανεκκλητες αποφασεις, κανενας δεν ξερει.
    εξαλλου, το δικαιωμα ολων για αγωγες, δε σημαινει οτι θα αφησουμε το μειζον που ειναι η αναδοχη και οι κινησεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. ΨΑΓΜΕΝΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ

    Η λύση είναι μία: ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΜΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ MUTUAL COMPANY ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ.

    ΠΙΟ ΑΠΛΟΪΚΑ: AYTO-ANAΔΟΧΗ.

    ΟΤΑΝ ΣΤΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ 2-3-4 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗ ΠΟΥΛΑΜΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΕΡΔΟΣ.
    ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΡΑΨΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΑΣΣΟΥΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΩΝ 11:55 ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ.
    ΕΧΕΙ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ;
    ΔΩΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΣΚΕΨΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. πολλοι θα ηταν ανοιχτοι σε λυσεις διαχειρισιμες απο εμας τους ιδιους.
    οι τραγικοι ομως που μπλεχτηκαν, μας αποπροσανατολισαν και μας διαιρεσαν.
    το σημαντικο θα ηταν να υπαρχει επαφη ανα πασα στιγμη των ασφαλισμενων. αυτο χαθηκε.
    αν μπορεσουμε να συγκεντρωθουμε παλι απο την αρχη ,θα βρισκοταν λυσεις, μακρια απο συμφεροντα και κρυφες αποφασεις για μας χωρις εμας.
    πολλοι το λεγαμε οτι τα συμβολαια μας δεν ειναι μονο παθητικο.εχουν δυναμη και θα μπορουσαν πολλα να γινουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. THN EΡΩΤΗΣΗ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ.
    ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ, ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΘΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΕΞΟΦΛΗΣΗ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  138. Ρε παιδια καποιος απο το σωματειο ας απαντησει. Υπαρχει προβλεψη για καποια συναντηση? Απαντηστε επιτελους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ!!!!
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ?
    ΧΟΝΤΡΟ ΔΟΥΛΕΜΑ..ΕΛΕΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ7 Νοεμβρίου 2011 στις 1:26 μ.μ.

    Την τρίτη με Τετάρτη 8,9/11/2011 πιθανολογείται η ανάρτηση των δικαιούχων - ασφαλισμένων με τα δικαιούμενα νόμιμα ελεγχόμενα από τον επότπη, ποσά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  141. ΑΡΑ Η ΑΝΑΔΟΧΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙ ΗΜΕΡΩΝ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ..
    ΤΟ ΝΟΥ ΜΑΣ ΟΛΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  142. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ! ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  143. ΜΕ ΤΑ UNIT-LINKED ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  144. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΕΡΟΝΟΙΑ7 Νοεμβρίου 2011 στις 8:31 μ.μ.

    ΝΑΙ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΚΑΙ ΜΗ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΡΟΣ ΠΕΡΑΙΡΤΕΡΩ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΕΞΑΛΙΞΕΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΟΠΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ, ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ ΑΣΦΑΛΣΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΑΣΠ[ΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΚΑΙ COMMERCIAL VALYE.
    ΚΑΙ Η ΤΥΧΟΥΣΑ !!! ΑΝΑΔΟΧΗ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΑΧΘΕΝ ΟΡΙΟ, ΕΚ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ!!! ΣΑΧΙΝΙΔΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΨΕ!!!!! ,ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012....ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΕΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΕΥΡΕΣΕΩΣ ΑΝΑΔΟΧΗΣ ΤΟ ΧΑΟΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ!!!!
    ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΤΕ ΝΟΜΙΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
    ΑΣ ΜΗΝ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  145. εγινε η
    συντελεια
    ο ..νεκρος φτιασιδώνεται αυτή την στιγμη
    και ετοιμάζεται για τον ..ενταφιασμό.....
    με γεια το ...κουστουμι
    μπανκ οφ γκριιισ.τζιαρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  146. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑτειο ασφαλισμενων του ομιλου ασπισ8 Νοεμβρίου 2011 στις 5:07 μ.μ.

    Aσφαλισμένοι των εταιριών «ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ» και «COMMERCIAL VALUE AAE»

    Σύμφωνα με το αρ.2 παρ.1 του Ν.3867/2010 (όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με το αρ.17 του Ν.4002/11) σε συνδυασμό με την υπ’ αριθ. Β. 2574 (ΦΕΚ Β’ 2509 18-12-2009) Απόφαση του Υπουργού Οικονομικών.

    Ο Επόπτης Χαρτοφυλακίων Ζωής, κος Ιωάννης Παντελίδης, των ασφαλιστικών εταιριών Ασπίς Πρόνοια ΑΕΓΑ και Commercial Value ΑΑΕ, η άδεια λειτουργίας των οποίων ανακλήθηκε βάσει των αποφάσεων της ΕΠΕΙΑ 156/2 21/09/2009 (ΦΕΚ ΤΑΕ-ΕΠΕ 11292 21/09/2009) και 176/2 25/02/2010 (ΦΕΚ ΤΑΕ-ΕΠΕ 1468 26/02/2010) αντίστοιχα.

    Κατήρτισε το Προσωρινό Χαρτοφυλάκιο Ζωής, κάθε εταιρίας, στο οποίο περιλαμβάνονται, κατά την αντίστοιχη ημερομηνία ανάκλησης της άδειας λειτουργίας της :

    Α. Το σύνολο των ασφαλισμένων τους,
    Β. Το σύνολο των οφειλομένων παροχών τους προς αυτούς και τα περιουσιακά στοιχεία που διέθεταν για την κάλυψη των συγκεκριμένων παροχών.

    Το Προσωρινό Χαρτοφυλάκιο αναρτάται στον παρόντα ιστότοπο.

    Οι εκθέσεις του επόπτη Χαρτοφυλακίου Ζωής στο Προσωρινό Χαρτοφυλάκιο Ασφαλιστηρίων Ζωής & Συμπληρωματικών Παροχών είναι οι εξής:

    Έκθεση επόπτη Χαρτοφυλακίου Ζωής για την Ασπίς Πρόνοια ΑΕΓΑ
    Έκθεση επόπτη Χαρτοφυλακίου Ζωής για την Commercial Value ΑΕΕ

    Οι ασφαλισμένοι για οποιαδήποτε αντίρρηση τους για τα ανωτέρω οφείλουν να ασκήσουν Ανακοπή στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, εντός σαράντα πέντε (45) ημερών από την δημοσίευση, στον ημερήσιο τύπο, της σχετικής Ανακοίνωσης για την παρούσα ανάρτηση.

    Η Τράπεζα της Ελλάδος ενημερώνει ότι η ανάρτηση του «Προσωρινού Χαρτοφυλακίου» των εταιρειών ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ και COMMERCIAL VALUE AAE που φιλοξενεί στην ιστοσελίδα της με μόνον σκοπό την ταχύτερη και αμεσότερη εξυπηρέτηση των ενδιαφερομένων, δεν δεσμεύει κατ’ ουδένα τρόπο την Τράπεζα της Ελλάδος, ούτε καθιστά αυτήν υπεύθυνη για το περιεχόμενό του, για το οποίο αποκλειστικά υπεύθυνος παραμένει κατά το Ν. 3867/2010, το ν.δ. 400/1970, και την υπ’ αριθ. Β 2574/16-12-2009 (ΦΕΚ Β’ 2509/18-12-2009) απόφαση του Υπουργού Οικονομικών, ο καταρτίσας και καταθέσας αυτό στην Τράπεζα της Ελλάδος, Επόπτης του Χαρτοφυλακίου Ζωής των εν λόγω εταιρειών. Συνεπώς για κάθε ζήτημα σχετικά με τα αναγραφόμενα στο Προσωρινό Χαρτοφυλάκιο Ζωής οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να απευθύνονται στην αντίστοιχη εταιρία και όχι στην Τράπεζα της Ελλάδος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  147. παρακαλώ να εχω καποιες υποδειξεις.
    εχω ενα συμβολαιο ασσετ, το οποιο βρισκω ,με ποσο αντιστοιχο στο περιπου αυτου που κατεβαλα..

    εχω και ενα πλας ,που ομως δεν καταλαβαινω τι γινεται. γραφει αξια μεριδιων στην ημερα ανακλησης, αλλα παρακατω γραφει οτι αναγνωρισμενο ποσο ειναι αυτο που τελικα θα επαιρνα.
    μηπως επειδη ηταν συμβολαιο του 2001 και αναγνωριζεται ολο?
    ποιο ειναι το αποθεματικο τελικα καθε συμβολαιου?
    καταλαβε κανεις?

    τα ποσα που γραφονται ειναι αυτα που αναγνωριζονται ..τι γινεται..με τι αποθεματικο και με τα ασπις πλας ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  148. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ8 Νοεμβρίου 2011 στις 7:06 μ.μ.

    ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΙΔΕΡΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΣΦΑΛΣΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ
    ΘΑ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΑΛΔΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ ΚΑΤΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ: ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ Ή COMMERDCIAL VALUE ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΤΑΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΦΟΥ ΜΠΕΙΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΑΤΑΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΣΦ. ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΚΛΑΔΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΖΩΗΣ Ή ΟΜΑΔΙΚΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ, Π.Χ ΓΙΑ ASSET: 1. ΟΝΟΜΑ ΑΣΦ, ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ Π.Χ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ, 2. ΚΑΙ 3.ATOMIKO KΛΑΔΟ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΑΥΤΟΥ, 4.ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ 5. ΒΗΜΑ :ΠΛΗΡΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣ ΣΑΣ, Π.Χ 20/2/1952 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΕΝ ΙΣΧΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΣΑΣ. ΠΟΣΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΥ ΑΠΟΘΕΜΑΤΟΣ ΣΑΣ ΑΡΧΙΚΟ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΘΕΜΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ ΔΗΛ. ΑΠΑΙΤΗΣΗ-ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  149. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΙΔΕΡΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ8 Νοεμβρίου 2011 στις 7:07 μ.μ.

    ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΠΟΠΤΗ ΓΙΑ ΑΠΟΡΙΕΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.
    ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΙΔΕΡΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ
    ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΓΚΛΗΘΟΥΜΕ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΝΑΜΕΝΕΤΕ ΝΕΩΤΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  150. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !! ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.
    ΕΥΚΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΕΛΙΚΑ.
    ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ..ΘΑ ΔΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  151. το αποθεματικό που αναλογεί στα συμβόλαια δεν αναγραφεται? δηλ. τελικα, ποιο είναι θεωρητικά το ποσοστό/ποσό που μπορεί να αναδεχθεί κάποια ασφαλιστική εταιρεία?
    αυτό που διαβάζουμε είναι το σύνολο της αναγνωρισμένης απαίτησης σε κάθε συμβόλαιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  152. πανω κατω υπολογιζε 20 τα εκατο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  153. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΕΚΤΟΣ ΛΙΣΤΑΣ; ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  154. το 20% ειναι για τα ασετ ή και για τα αλλα?

    για τα συμβολαια που ηδη εχουν ληξει, θα καταβληθουν απο το εγγυητικο στο 70% μεσα στο 2013?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  155. http://www.tanea.gr/oikonomia/article/?aid=4537611

    ΠΑΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ.
    ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΡΟ ΤΗΣ ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  156. εδο ο κοσμος καιγεται
    και ο αποπαννο
    αυνανιζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή