ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Επιστολή υπουργείου οικονομικών σε μέλος του Σωματείου

Αγαπητοί μας ασφαλισμένοι,

σας παραθέτουμε επίσημη απάντηση του υπουργείου οικονομικών σε μέλος του Σωματείου μας έπειτα από επιστολή του δεύτερου με την οποία ρωτά τη μέλλει γενέσθαι στο θέμα ασπίς.

Αγαπητέ κύριε ...,

Σε απάντηση του μηνύματός σας, που προωθήθηκε στο γραφείο μας από το γραφείο του Υπουργού Οικονομικών, σας ενημερώνουμε ότι το Υπουργείο Οικονομικών προωθεί νομοθετική ρύθμιση για το ζήτημα της ασφαλιστικής αγοράς και επίκειται η κατάθεση σχετικού νομοσχεδίου, στο οποίο θα αποσαφηνιστούν τα θέματα που αφορούν στην εκκαθάριση χαρτοφυλακίων ζωής.

Με εκτίμηση

Γραφείο Υφυπουργού Οικονομικών

Κύριε σαχινίδη παρατηρούμε από κοντά τις εξελίξεις και ευχαριστούμε για την αμέριστη συμπαράσταση που μας δείχνετε εδώ και ενάμιση χρόνο μπαίνοντας στο κόπο να νομοθετείτε τόσο συχνά. Ευχαριστούμε πολύ που μας απαλλάσσετε από την χρονοβόρα και επίπονη διαδικασία διαβούλευσης του εκκολαπτόμενου νόμου των 30.000€, νομοθετώντας σύμφωνα με τα συμφέροντα μας. Ευχαριστούμε για την άμεση ενεργοποίηση των μηχανισμών του κράτους και του ΣΔΟΕ και για το φέσι των 300.000.000 ευρώ των περιουσιών μας που προήλθαν από τις δικές σας στρατηγικές κινήσεις υψηλού επιπέδου αφού καταφέρατε να μηδενίσετε την αξία των συμμετοχών της εταιρίας. Μπράβο σας και να είστε σίγουρος ότι η ιστορία θα γράψει πολλούς επαίνους για τα κατορθώματα σας.

Χάρη στις δικές σας κινήσεις οι ασφαλιστικές εταιρίες κατάφεραν να διατηρήσουν τις υψηλές αποδόσεις τους, και οι πράκτορες την καλή τους φήμη και πελατεία. Ορισμένοι δε απ' αυτούς προερχόμενοι από το σωματείο των ασφαλιστών, σας ευγνωμονούν τόσο πολύ, συμφωνούν δε με τις απόψεις σας και ονειρεύονται πολύ να αναρριχηθούν τα σκαλιά της ιεραρχίας του κόμματός σας αφού με το επάγγελμα του ασφαλιστή τα πήγαν περίφημα.

Εν κατακλείδι, αναμένουμε την πρόσκληση σας ως υπουργείο οικονομικών για τη συμμετοχή μας στη διαβούλευση και το διάλογο των θεσμικών φορέων αφού η στρατηγική σας υποστηρίζει τέτοιες κοινωνικές εκδηλώσεις.

218 σχόλια:

  1. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Ο ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΛΥΨΗΣ ΤΟΥ 70% ΕΠΙ ΤΟΥ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΑΦΟΝ ΤΩΝ 30 ΧΙΛ.
    ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ, ΚΑΘΩΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ, ΜΕ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ (ΚΑΤΟΧΟΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΑΝΩ ΤΩΝ 50 ΧΙΛ.) ΘΑ ΕΝΑΝΤΙΩΘΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΚΟ ΜΕΣΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΛΟΚΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ, ΕΝΩ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ.
    Ο ΝΟΜΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΑΥΤΗΣ. ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΘΗΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ, ΕΝΑ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΩΝ 300 ΕΚΑΤ. ΜΕΤΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 200 ΕΚΑΤ (ΤΟ 70%), ΜΕ ΚΑΛΥΨΗ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΤΟΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΜΩΣ Η ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΘΗΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΘΕΙ Ο ΙΣΧΥΟΝ ΝΟΜΟΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΤΕΘΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑΤΑ, ΩΣΤΕ Η ΕΥΘΥΝΗ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ.

    Η ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ Η ΕΠΙΡΡΟΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΙΣΧΥΟΝΤΟΣ ΝΟΜΟΥ, ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ -ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ- ΘΑ ΚΑΤΑΤΕΘΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αναμείνατε στο ακουστικό σας...σαν να μας λεει ο Σαχινίδης ότι προσπαθεί να ροκανίσει λίγο ακόμα από το χρόνο για να μην φάει αυτός την καυτη πατατα να δωσει λύση στο θεμα που μας καιει όλους μας.Για ποτε θα περασουνε αλλα δυο χρονακια και θα παμε για εκλογες και τότε φτου και από την αρχή!!!! Ξανα τα ίδια!!! Με αυτούς που ψηφίζουμε ρε παιδιά καλά να πάθουμε...εχουμε και μεις μερίδιο ευθυνης!!!! Καποιος τους εκλεγει όλους αυτους του ανίκανους!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μην τυχόν διανοηθούν να αλλάξουν το νόμο καθορίζοντας πλαφόν 30 χιλιάρικα, Θα πάνε να καταστρεψουν ολοκληρωτικά χιλιάδες ανθρωπους και όλοι αυτοί θα αντιδράσουν βίαια. Μαύρο φίδι που θα τον φάει το σαχινίδι και όλους τους τότε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΕΞΩ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ,ΤΑ ΠΑΡΑΤΥΠΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ
    ΚΑΙ ΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ 100.000 ΑΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ.

    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ, ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΑΠΟ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ Ή ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ.

    ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΠΙΘΑΝΕΣ ΑΛΛΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΣΩΤΕΣ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΙΜΕΣ.

    ΕΙΠΑΜΕ ΟΜΩΣ.
    ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ.
    ΤΑ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΕΠΟΠΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ.

    ΧΟΝΤΡΟ ΔΟΥΛΕΜΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΠ'ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ,ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ..ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΟΛΟΕΝΑ ΣΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝ!!!!!!
    ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ?????
    ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ??????
    ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΗ ΔΙΚΑΙΗ ΑΠΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΨΕΥΤΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΕΛΛΕΙΨΗ ΗΘΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΠΟΥ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ ΚΑΘΕΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ???
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!!!!
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!!!!
    ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ,ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ!!!!!!!!
    ΟΣΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ....ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΟΥΝ ΛΥΣΗ...ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΕΙΤΕ...ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ,ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ!!!!!
    ΟΤΙ,ΚΑΝΟΥΜΕ...ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ...
    ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ!!!!!
    ΟΤΙ ΚΙ'ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ!!!!!
    ΑΡΚΕΙ ΝΑ ...ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ.ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ!!!!
    ΑΛΛΑ...ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ
    ΑΔΙΚΑ...ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΗ ΔΙΑΝΟΗΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ. ΠΟΣΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ 5-30 ΧΙΛ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ. ΠΟΣΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΟΜΩΣ 50-200 ΧΙΛ. ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ, ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΙΔΡΩΤΑΣ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ.
    ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΩΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ Η ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΤΗΣ ΤΤΕ, ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΣΑ.
    Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΑΝ ΕΙΧΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗ Π.Χ. 120 ΧΙΛ., ΘΑ ΤΗΝ "ΕΣΠΑΓΑ" ΣΕ 4 30ΑΡΙΑ, ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ, ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΕΦΑΡΜΟΣΤΟ (ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΑΝ ΑΝΤΙΔΡΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΖΟΜΕΝΩΝ ΠΟΣΩΝ).
    ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΘΕΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΣΑ!
    Η ΜΟΝΗ ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΘΕΙ (ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑΤΑ) Ο ΙΣΧΥΟΣ ΝΟΜΟΣ. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΒΙΩΣΙΜΑ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΟΣΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ, ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΕΙ ΤΟ ΠΛΑΦΟΝ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ.
    ΑΣ ΜΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΣΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ?
    ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ Ή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
    Ή ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ.
    5000 ΑΓΩΓΕΣ ΛΕΝΕ ΘΑ ΚΑΤΑΤΕΘΟΥΝ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ
    ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ!!!!!!!!!!!!
    ( ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ!!!!)
    ΓΙΑ 500 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, ΛΕΕΙ, ΕΥΡΩ.

    ΑΦΟΥ ΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ..

    ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΝΕ ΑΥΤΑ?
    ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΕΜΜΟΝΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ ΣΤΗΝ Ε.Ε, ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΧΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΟΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΒΕΤΙΕΣ?
    ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΣΧΟΛΙΑΣΑΝ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ?
    ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ?

    ΔΕΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΛΛΟΓΟΙ.
    ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝΝ ΟΡΓΗ ΣΑΣ.
    ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ.
    ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΛΥΣΗ? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ?
    ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙ Ο ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΙΜΩΣΑΝ ΟΛΟΥΣ?
    ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΥΣ,

    ΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ναι αλλά κάπως πρέπει να επικοινωνούμε μεταξύ μας. Η ιστοσελίδα αυτή είναι ο μοναδικός τρόπος επικοινωνίας μεταξύ μας, παρότι όντως ο σύλλογος κάνει τα απολύτως ελάχιστα.
    Αν είχε κάνει δημοσιευσεις σε τύπο, προσφυγές σε ΕΕ, κατάθεση προτάσεων σε υπουργείο (που κάνουμε και μείς οι ίδιοι μεσω της στήλης), χρήση τεχνοκρατών, προσφυγές σε διωκτικες αρχές για τις καταθέσεις έξω και τόσα άλλα, τα πράγματα θα είχαν πα΄ρει τώρα μια άλλη τροπή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΩΡΑ ΛΥΜΕΝΑ.
    ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ "ΣΥΛΛΟΓΩΝ", ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ, ΟΤΙ ΕΝΩ Ο ΚΑΘΕ ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ,ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, Ο ΕΠΟΠΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ, ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
    ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΑΝ...ΟΤΙ ΘΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ΣΤΟ 100%..
    ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ, ΣΑΝ ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ, ΡΟΚΑΝΙΣΑΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ, ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ (ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΘΕΙ ΑΝ ΑΝΑΤΡΕΞΕΤΕ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ) ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΧΕΡΙ, ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ (ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ...) ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ,
    ΑΡΝΙΟΤΑΝ ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΑΡΚΟΥΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑΜΠΛΟΓΚΣ ΜΟΝΟ, ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ "Ο ΧΑΜΟΣ",,,,ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΙΞΑΝ ΣΕ ΔΙΑΣΠΑΡΤΟΥΣ ΑΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΗ ΒΟΥΛΗ..ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ.

    Ο ΚΑΘΕ ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΛΟΙΠΟΝ ,ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΕ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΚΑΙ ΩΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΜΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΦΑΓΕ ΑΜΑΣΗΤΟΥΣ..

    ΤΩΡΑ, ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ,, ΠΟΥ ΕΞΑΓΓΕΛΟΥΝ ΩΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ..ΓΑΡΓΑΡΑ..ΕΠΙ ΜΗΝΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ, ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΙ ΚΑΘΗΜΕΡΝΑ,
    ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ.

    ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΟΡΘΩΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΟΥΝ, ΝΑ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΟΥΝ ΚΑΘΕ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
    10 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ, ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΤΑΜΕΙΟ, ΕΙΣΦΟΡΕΣ,ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.

    ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΜΕΤΑΛΙΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΠΡΟΣΤΕΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΑΧΙΝΙΔΗ ΣΤΟ ΣΩΡΟ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ..

    ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ..ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ,,ΛΕΣ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΜΕ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ...
    ΞΕΧΩΝΤΑΣ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΟΙ ΟΥΡΕΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ,
    ΞΕΧΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΙΔΙΚΑ ΕΝΘΥΜΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ...
    ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΒΙΒΑΣΕΙ ΤΟΣΟ ΤΑΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΕΧΟΥΝ ΕΥΤΕΛΙΣΕΙ ΤΟΣΟ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΑΒΕΙ ΥΠΟΨΗ.
    ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ.ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ.
    ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ...
    ΑΠΟ 1000 ΕΥΡΩ ΝΑ ΕΒΑΖΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ, ΘΑ ΜΑΖΕΥΟΤΑΝ ΠΟΣΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΩΝ ΝΑ ΕΠΙΛΗΦΘΕΙ...

    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ...
    ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ...
    ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΩΣ..ΚΑΗΜΕΝΟΥΣ..ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΠΟΥΝΤΑΙ..
    ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΩΝ , ΑΠΟΦΑΣΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΜΝΑΤΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΟΠΟΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ
    ΟΧΙ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ.

    Α Π Ο Φ Α Σ Η Τ Ω Ρ Α Γ Ι Α Σ Υ Ν Ε Λ Ε Υ Σ Η

    Π.Σ.Βελισσαράτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ-ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ-
    ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΝ ΠΟΣΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ?
    ΜΗΠΩΣ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ?
    ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ?
    ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ?
    ΑΣ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΓΕΛΟΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΑΡΙΩΔΕΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΕΛΟΙΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ..

    ΠΟΙΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ, ΠΟΙΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ..
    ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ???????????


    ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΙΜΕΙΛΣ ΜΑΣ ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ..ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΔΟΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ.ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΒΓΑΖΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΜΑ.
    Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΚΡΙΝΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο κύριος των 6,36 μμ έχει δίκιο. Αν τελικά δεν γίνει τίποτα από πλευράς υπουργείου, θα ρπέπει να αρχίσουμε δικαστικό αγώνα.
    Στην επρίπτωση αυτή οι ιθύνοντες των συλλόγων έχουν κλείσει δουλειές με μεγαλοδικηγόρους, οι οποίοι όπως είδαμε ζητάνε λαγούς με πετραχίλια για να μας αναλάβουν. Και μάλιστα για μια υπόθεση στην οποία είναι σίγουρο ότι στο τέλος θα δικαιωθούμε.
    Γιατί να μην οργανωθούμε εμείς μόνοι μας με δικηγορικό γραφείο της αρεσκείας μας που να ζητάει και λογικές αμοιβές?
    Βέβαια ότι κάνουμε να το κάνουμε πριν το τέλος Σεπτενβρίου, λόγω κινδύνου παραγραφής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΣΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ,ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ,ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ,ΣΔΟΕ,ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ, Ε.Ε, ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ,ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ,ΠΡΟΒΟΛΗ ΘΕΜΑΤΩΝ ΚΛΠ.

    ΕΞΑΛΛΟΥ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΕ ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΥΨΟΣ ΑΜΟΙΒΩΝ.

    ΟΜΩΣ, ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ, ΟΠΩΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΥΠΟΒΟΗΘΗΘΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΒΙΩΣΙΜΕΣ, ΑΠΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ, ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΜΑΣ.

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΑΘΕ ΣΩΦΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΤΑΝ ΒΑΝΑΥΣΑ ΘΙΓΕΤΑΙ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ.
    ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΜΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ.
    ΑΥΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕ.

    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΘΑ ΥΠΕΓΡΑΦΑ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΜΕ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΗ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ-ΝΟΜΙΚΟ (ΟΜΑΔΑ ) ΟΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΑΜΟΙΒΗΣ ΣΕ ΕΞΩΔΙΚΗ ΚΑΙ ΕΝΔΙΚΗ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ, ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ.
    ΑΡΚΕΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ,ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. απευθυνω ερωτησεις σ αυτους που ισχυριζονται οτι μας εκπροσωπουν:
    πού ειναι οι συνελευσεις, στις κρισιμες αυτες μερες, σε αθηνα-θεσσαλονικη-κρητη, όπου να συγκεντρωσουν τους δικαιουχους ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΣΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΚΑΛΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ- αρα και με πολυ μειωμενο κοστος και εξοδα,
    ωστε να ληφθουν αποφασεις, να μας ενημερωσουν πραγματικα, να καλυψουν τις ερωτησεις μας, ολες αυτες που επαναλαμβανουμε ολοι?

    ειναι απιστευτη η αλαζονεια, η αυθαιρεσια, η εν στενω κυκλω ληψη αποφασεων για απραξια και δραστηριοποιηση αποκλειστικα και μονο στον τομεα των αγωγων, ενω ειναι βεβαιο οτι τα βασικοτερα δεν εχουν προβληθει.

    ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ Ο ΕΝΤΥΠΟΣ ΤΥΠΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ,ΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗ?

    γιατι δεν γινονται αμεσα 3 συγκεντρωσεις στις μεγαλες πολεις, εστω με 100-200 ανθρωπους ,με σοβαρες προτασεις επιλυσης,να γινει εισηγηση στο υπουργειο και συγχρονως να προβληθει με δημοσιευματα αυτο που πρεπει?
    ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΟΠΩΣ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΒΕΡΒΕΣΣΟΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΣΤΟΝ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ ΣΤΟ ΜΕΓΚΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΡΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ?
    Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΔΟΕ?
    Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ ΚΑΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ?
    Η ΟΠΟΙΑ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΑΧΙΝΙΔΗ?

    αυτα ειναι ερωτηματα που πρεπει να απαντηθουν και να αφησουν τον κιτρινισμο με τα δημοσιευματα αρρωστων και των δραματικων αυτων περιπτωσεων!
    δεν καταλαβαινουν οτι λαικιζουν και προκαλουν?
    το ζητημα δεν ειναι ο οικτος και η επαιτεια, αλλα
    η τηρηση των νομων, η επιστροφη των κλεμμενων,
    το ανοιγμα των λογαριασμων, η παρεμβαση του κρατους και η υποχρεωση του να επαναφερει τα πραγματα εκει που πρεπει.

    οι αγωγες θα γινουν επικουρικα,σε χρονο πριν απο την παραγραφη ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ.
    ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΠΛΗΡΗ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ?

    οσο για το blog αυτο, προφανως δεν υπαρχει το σωματειο αυτο που μας λενε, γιατι ειναι σωματειο-φαντασμα.
    δεν ακουγονται,δεν ενεργουν, δεν μιλουν...
    ενα χρονο τωρα...μας απειλουν...οτι θα δρασουν...
    και εκφωνουν λογους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΩΝ 8,32:
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ (ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ) ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΗΔΗ ΑΠΟ ΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ, ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ.
    ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΧΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΕΚΤΕΝΩΣ ΠΕΡΥΣΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΕΠΙ ΑΥΤΩΝ.
    ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΙΣ ΠΗΡΑΝ ΥΠΟΨΗ.
    ΑΦΟΥ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΥΠΟΨΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΕΔΩ, ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΩΘΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. σχολιο 10.19..
    μπορουμε να μαζευτουμε 10 ατομα αρχικα, να κανουμε μια διερευνητικη κινηση για αναθεση κλπ.το δυνατον συντομοτερα..?

    ενδεχομενως να ειστε ο κυριος που διαβαζουμε καποιες πολυ σωστες τοποθετησεις.
    ομως, ειναι αποριας αξιον πώς δεν επικοινωνησαν απο το υπουργειο μαζι σας.
    μηπως θα επρεπε να συστησουμε καποια επιτροπη,που στο κατω κατω δεν προβλεπεται και συσταση απο νομικη αποψη ..ατυπως δηλ.για να προβληθουν οι εισηγησεις σας και ισως στη συνεχεια και καποιων που θα αναλαβουν για μας?
    σκεφτειτε το..
    πολλες φορες το εχουμε πει και οι..εκπροσωποι..μας αφησαν στα κρυα του λουτρου..
    ας επικοινωνησουμε..
    γνωριζω 3-4 με μεγαλουτσικα συμβολαια.
    να συσπειρωθουμε καποιοι λιγοι αρχικα και μετα να συνεχισουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. http://gdrosos.blogspot.com/2011/04/commercial.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ Ο ΠΕΤΡΙΔΗΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΝ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ ΚΑΙ ΓΛΥΦΕΙ ΤΟ ΣΑΧΙΝΙΔΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ. ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΕΦΑΓΑΝ ΠΑΤΑΝΕ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΞΕΛΙΞΗ. ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΕ ΠΕΤΡΙΔΗ ΚΑΙ ΚΕΧΑΓΙΑΟΓΛΟΥ. ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ. ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΜΠΡΑΒΟ ΠΕΤΡΙΔΗ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΦΙΣΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μυρίσθηκαν τα όρνεα αίμα και μαζεύτηκαν γύρω μας. Δικηγόροι μεγάλοι και μικροί, σε αγαστή συνεργασία με τους συλλόγους.
    Ναι να συνενοηθούμε να δράσουμε μόνοι μας, προωθώντας τις λύσεις που κουβεντιάζουμε εδώ, αφού οι σύλλογοι δε μπορούν ή δε θέλουν να τις μεταφέρουν εκεί που πρέπει.
    Ένα όμως να ξέρουν: αν είναι να καταφύγουμε δικαστικώς για να δικαιωθούμε θα το κάνουμε ΜΟΝΟΙ μας χωρίς τη μεσολάβηση αυτών. Έτσι και εμείς θα βρούμε δικηγορικό γραφείο με λογικές και όχι παράλογες προμήθειες και αυτοί (οι σύλλογοι) δεν θα πάρουν μία από τη συνεργασία τους με τα δικηγορικά γραφεία και δε θα δικαιωθούν για την παρελκυστική πολιτική τους.
    Μέχρι όμως να συννενοηθούμε μεταξύ μας, θα πρέπει όλοι να βομβαρδίσουμε το υπουργείο, την Τράπεζα ΕΛλάδος και τις ιστοσελίδες, με τα δίκαια αιτήματά μας, αλλά και τις λύσεις που προτείνουμε για να λειτουργήσει ο υφιστάμενος νόμος, όπως διατυπώνονται κατά καιρούς από σχολιαστές της ιστοσελίδας αυτής.
    Παράλληλα μπορούμε να επικοινωνούμε μεταξύ μας για να προωθούμε και άλλες κινήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. O συλλογος των ασφαλιστων φαινεται οτι ενδιαφερεται να μεινει και παλι ο "αφρος", δηλ.λιγα και μεγαλουτσικα συμβολαια ανικανοποιητα, ωστε να κατευθυνθουν σε αγωγες.

    γιατι ομως δεν σκεφτονται οτι τα δικηγορικα γραφεια που θα αναλαβουν τις αγωγες μας θα στραφουν και εναντιον τους?
    τα πραγματα ηταν γνωστα σ αυτους κυριως τον τελευταιο χρονο -τουλαχιστον- και θα κληθουν να αποζημιωσουν αμεσα και οσοι πιεζαν τον κοσμο να κανει συμβολαια.
    στην εποχη μας που υποτιθεται οτι μπαινουν κανονες στην ασφαλιστικη αγορα, διαφανεια και περιφρουρηση των δικαιωματων των ασφαλισμενων, ποιος δικαστης δεν θα τους καταλογισει ευθυνες, οταν παρεσυραν τον κοσμο, αποκρυπτοντας ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ ΚΑΙ ΔΡΑΜΑΤΟΣ ΤΟ 2008-2009 ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΠΟΥ ΕΛΗΓΑΝ ΚΑΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕ?
    γιατι τωρα προκαλουν,παρουσιαζοντας αντιστοιχα σεναρια, δηθεν κατακρινοντας το υπουργειο?

    ΜΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΣΤΑ ΠΟΥΠΟΥΛΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΟΝ ΚΑΙΡΟ.
    ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΓΙΝΑΝ?
    με τις παπιες και τα κοτοπουλα? αλλος διασυρμος κι αυτος.
    Ο ΒΕΡΒΕΣΟΣ ΕΓΚΡΙΤΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ Δ.Σ ΤΟ Υ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ.
    Ο ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ..
    τι εκαναν αυτοι ? το εκαναν γαργαρα.
    και για το υποτιθεμενο σχεδιο -εισηγηση γι αυτα τα 30 χιλ ευρω, και γι αυτο κανουν οτι δεν υπαρχει, δεν το ξερουν..

    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΩΓΕΣ!!
    ΜΑ ΟΙ ΑΓΩΓΕΣ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΩΝ ΟΣΩΝ ΣΥΝΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ.
    ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ?
    Ή ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ -ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΕΛΕΞΑΝ,ΑΦΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ-
    ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΗ ΜΗ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ?

    υποθεσεις κανουμε, αφου για το μονο που ακουμε μηνες τωρα ειναι οι αγωγες..
    κρυβονται πισω απο αυτες και αυτο τους καθιστα τουλαχιστον υποπτους.
    500 εκατομμυρια ευρω ειπε ο μαρκουλακος οτι βρηκε, αυτο το ειπε το φεβρουαριο.
    πώς γινεται να μην εχει γυρισει η γη αναποδα τοτε? ενδιαφερθηκε κανεις? το υπουργειο, οι ιδιοι, καποιοι αρμοδιοι?

    και θα ανεχθουμε να μας ξαναληστεψουν?
    και οι τσεπες των λαμογιων να ειναι γεματες με τα λεφτα μας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. http://nonews-news.blogspot.com/2011/04/blog-post_9080.html

    ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ.
    ΑΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ
    ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ, ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΘΙΓΟΜΕΝΩΝ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.
    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΩΝ "ΑΠΟΡΡΗΤΩΝ" ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ, ΘΑ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΗ ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΕΔΩ?

    ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΑΧΘΕΙ ΕΓΓΡΑΦΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΣΤΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ.

    ΑΛΛΑ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ Ή ΠΕΡΙΩΡΙΣΜΕΝΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αλλαγή του υφιστάμενου νόμου για κάλυψη του ελλείμματος (από εκκαθάριση ή αναδοχή) στο 70% με την επιβολή πλαφόν 30 χιλ. δεν μπορεί να γίνει για τους παρακάτω λόγους:

    1ον Είναι αντισυνταγματικό, επειδή παραβιάζει την αρχή της ίσης μεταχείρισης των πολιτών. Ο σημερινός ασφαλισμένος έχει μεν εγγύηση-πλαφόν τα 30 χιλ., αλλά μπορεί να προστατεύσει το προϊόν της ασφάλισης του, «σπάζοντας» το ποσό σε όσα 30αρια επιθυμεί, στην ίδια ή και σε άλλες ασφαλιστικές εταιρείες. Εμείς δεν είχαμε και φυσικά δεν έχουμε τη δυνατότητα αυτή. Άρα σωστά ο νομοθέτης προέβλεψε αναλογική κάλυψη χωρίς πλαφόν, γνωρίζοντας ότι δεν μπορεί να ισχύει ο υφιστάμενος νόμος για την περίπτωση της ΑΣΠΙΣ, που έκλεισε πριν την εφαρμογή του νόμου Σαχινίδη. Επιπλέον, δεν μπορεί να υπάρξει κάλυψη κάποιων με 100% και κάποιων π.χ. με 10%, από τη στιγμή που και οι δύο κατηγορίες ασφαλισμένων είχαν την ίδια πληροφόρηση.

    2ον η εν λόγω τροποποίηση είναι και ανεφάρμοστη. Αυτό επειδή με τον υφιστάμενο νόμο κάλυψης με 70%, όποιος δεχθεί την κάλυψη αυτή, θα πρέπει να απαρνηθεί οποιαδήποτε προσφυγή εναντίον του κράτους καθώς θα δέχεται το συμβιβασμό αυτό. Από τη στιγμή που 3-4 χιλιάδες ασφαλισμένοι μεγάλων ποσών, που κατέχουν πάνω από το 60% των ποσών, είναι φυσικό ότι αυτοί όχι μόνο δεν θα δεχθούν την παραγραφή έως και 90% των απαιτήσεών τους, αλλά θα χρησιμοποιήσουν κάθε ένδικο μέσο για να δικαιωθούν διαχρονικά. Συνεπώς και ο νόμος δε θα λειτουργήσει επειδή θα μπλοκαρισθεί η όποια εκκαθάριση από την πλειοψηφία, αλλά και θα ξεκινήσουν δικαστικοί αγώνες σε Ελλάδα και ΕΕ, για την πλήρη δικαίωση, που φυσικά κάποια στιγμή θα έρθει. Ευνόητο είναι ότι τότε το κράτος θα κληθεί να πληρώσει πολλαπλάσια ποσά.

    Έναντι αυτών των εξελίξεων, οι ασφαλισμένοι ζητάνε να ισχύει ο συγκεκριμένος νόμος, ο οποίος με τα κατάλληλα νομοθετήματα για την διαχείριση του ενεργητικού της ΑΣΠΙΣ από το Εγγυητικό Κεφάλαιο μπορεί να λειτουργήσει κανονικά. Παρακάτω παρατίθενται λύσεις για να λειτουργήσει και επί του πρακτέου ο νόμος.

    Αρχικά, σύμφωνα με την έκθεση Παντελίδη, το ενεργητικό είναι € 150 εκατ. και το Παθητικό € 638 εκατ.

    1) ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ. Τα € 150 εκατ. που εμφανίζει ως ενεργητικό ενδέχεται τελικά, με τις κατάλληλες ενέργειες εντός των επόμενων τριών ετών που θα διαρκέσει η εκκαθάριση, να αυξηθεί σε επίπεδα άνω των € 200 εκατ.. Αυτό μπορεί να γίνει από την είσπραξη των απαιτήσεων της εταιρείας έναντι τρίτων, από την άρση των κατασχέσεων του δημοσίου σε ακίνητα της εταιρείας (που δεν υπολογίσθηκαν στην ασφαλιστική τοποθέτηση), από την αναγκαστική ρευστοποίηση της κινητής και ακίνητης περιουσίας του Ψωμιάδη (που μετακινούσε κατά το δοκούν αποθεματικά της ΑΣΠΙΣ σε θυγατρικές του π,χ, ΑΣΠΙΣ ΚΑΠΙΤΑΛ κλπ), μέρος της οποίας προσφέρει σήμερα προς τους κατόχους ομολογιών ΑΣΠΙΣ ΚΑΠΙΤΑΛ (ενώ προήλθαν από κλοπιμαία της ΑΣΠΙΣ ΑΕΓΑ) και από την πώληση των ακινήτων της εταιρείας σε αγοραίες τιμές και όχι αντικειμενικές, όπως υπολογίσθηκαν στην έκθεση.
    Αυτά βέβαια θα γίνουν με κατάλληλη ψήφιση νομοθετημάτων και ενεργοποίηση κρατικών υπηρεσιών για να διευκρινισθούν επιτέλους που πήγαν τα κλεμμένα.
    Άρα μετά από 3ετία θα μπορούσαμε να μιλάμε για ενεργητικό, που θα είναι της τάξης των € 240 εκατ. τουλάχιστον

    2) ΠΑΘΗΤΙΚΟ. Αυτό σήμερα είναι € 638 εκατ, αλλά αν αφαιρεθούν τα ομαδικά ασφάλιστρα που είναι άκυρα και γίνει αναμόρφωση των παροχών των συμβολαίων στο 3,35% ετησίως, για όλα τα χρόνια ισχύος τους, ενδέχεται να πέσει στα € 540 εκατ.

    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Άρα μιλάμε ΓΙΑ ΜΕΤΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ για ένα έλλειμμα € 300 εκατ. περίπου, μετά την ρευστοποίηση του ενεργητικού.
    ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΘΑ ΚΑΛΥΦΘΕΙ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ, ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 70%. Άρα το εγγυητικό κεφάλαιο θα πρέπει να βρει περίπου € 210 εκατ. μετά την τριετία από σήμερα. Βέβαια το ποσό αυτό θα μπορούσε να μειωθεί σημαντικά και άλλο αν αφαιρεθούν ασφαλιστήρια συμβόλαια που έγιναν για ξέπλυμα χρήματος συνεργατών Ψωμιάδη (ή και του ιδίου), καθώς και όσα ασφαλιστήρια δεν απέδειξαν το νόμιμο «πόθεν έσχες» των χρημάτων τους, ή και άλλες επενδύσεις που τελικά δεν ήταν ασφαλιστήρια ζωής.

    Μία πρόταση για να μπορέσει να πληρώσει μετά 3ετία το Εγγυητικό κεφάλαιο τα € 200 εκατ., (ή λιγότερα ανάλογα με το τι θα γίνει τελικά), είναι μέσω του ταμείου στήριξης του χρηματοοικονομικού συστήματος. Τα κεφαλαία θα μείνουν στο τραπεζικό σύστημα για 3 έτη ενισχύοντάς το και μετά να το εκταμιευόσουν και στα πλαίσια της αναδοχής που μπορεί να κάνουν μέσω bank assurance προϊόντων τους.

    Άλλη πρόταση είναι η εξής. Μετά από 3 χρόνια, το Εγγυητικό Κεφάλαιο θα έχει περίπου € 50 εκατ. από συνδρομές 3 ετών και θα πρέπει να βρει άλλα € 150 εκατ. Συνεπώς θα μπορούσε να δανεισθεί (όπως προβλέπεται και από το νόμο και υποστήριξε και ο ίδιος ο Σαχινίδης ότι μπορεί να κάνει) το εγγυητικό κεφάλαιο το ποσό αυτό ως εξής:
    Θα ενεχυριάσει τα έσοδα 10 ετών, με τα οποία θα γίνεται η καταβολή των ετήσιων χρεολυτικών δόσεων, ενώ τον ετήσιο τόκο (περίπου € 8 εκατ. με επιτόκιο 5%) θα αναλάβει την υποχρέωση να πληρώνει το κράτος. Βέβαια λόγω ανάπτυξης της ασφαλιστικής αγοράς, τα έσοδα από τα ασφαλιστήρια μπορεί να είναι και σημαντικά ανώτερα των € 15 εκατ. ετησίως και έτσι να υπάρχει και περίσσευμα σε περίπτωση νέου κλεισίματος ασφαλιστικής εταιρείας.

    Με τον προτεινόμενο τρόπο και οι ασφαλισμένοι θα έχουν την ΕΛΑΧΙΣΤΗ κάλυψη που τους εγγυάται ο υφιστάμενος νόμος (70% στο έλλειμμα) και δεν θα χαθεί για πάντα η εμπιστοσύνη του κοινού προς το ασφαλιστικό σύστημα και το κράτος θα γλυτώσει με αμελητέα επιβάρυνσή του, τα 100δες εκατομμύρια που στο τέλος θα αναγκασθεί –με μαθηματική ακρίβεια -να πληρώσει αν γίνουν αγωγές σε Ελλάδα και Ευρώπη από ασφαλισμένους εναντίον του για την ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ του στην χρεοκοπία της ασφαλιστικής και των κόπων μιας ζωής, χιλιάδων ασφαλισμένων. Οι τελευταίοι μάλιστα απέδειξαν προσφάτως το πόθεν έσχες των κεφαλαίων αυτών!

    Το παραπάνω κείμενο είναι από επιστολή που έστειλα σε υπουργείο και τράπεζα της Ελλάδος. Στείλτε και εσείς σε υπουργείο, ΤτΕ, βουλευτές και όπου μπορείτε να πιέστε. Βρισκόμαστε σε μάχη και θα πρέπει να πολεμήσουμε μόνοι μας.

    Υ.Γ τους μόνους που τελικά συμφέρει η επιβολή πλαφόν 30 χιλ. είναι τα δικηγορικά γραφεία και όσους συνεργάζονται με αυτά!

    Το email επικοινωνίας μου για όσους ενδιαφέρονται να επικοινωνήσουμε είναι: thanos72@in.gr.

    ΘΑΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Εμπρός να αρχίσουμε να τους βομβαρδίζουμε με εμαιλ (σε πρώτη φάση).
    Τα ΕΜΑΙΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ είναι:

    1) ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ (ΕΧΕΙ 2)

    psachinides@parliament.gr

    psachinides@parliament.gr


    2) ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

    http://www.bankofgreece.gr/Pages/el/Contactus/form.aspx


    3) ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

    http://www3.mnec.gr/contactForm.aspx

    4) ΚΑΠΟΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ.

    makrypidis@makrypidis.gr

    alevras@parliament.gr

    kouselas@kouselas.gr


    (ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΑΙΛ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. εμπεριστατωμενο το πονημα, θα μπορουσαν ολοι αυτοι οι εγκεφαλοι να το ειχαν λαβει υποψη τους και να εκαναν καποτε και μια σωστη κινηση.

    ενα ερωτημα ομως εχω, εδω και καιρο.
    αναδοχη για τα περιοδικως καταβαλλομενα ποσα συμβολαιων, προφανως συνεχιση τους.
    δηλαδη, ενα συμβολαιο δεκαετιας, με 3000 ετησιες καταβολες, που ξεκινουσε απο το 2009, δεν ειναι απαιτητο εντος τριετιας κατα το νομο..
    αυτο με την αναδοχη, θα συνεχιζεται , και θα καταβαλλονται τα προβλεπομενα ποσα μεχρι την παροδο 10ετιας και ωριμανση του.

    ποσα τετοια συμβολαια υπαρχουν? ποσο αυτο μπορει να αλλαξει το σκηνικο,ωστε να σωθουν αξιολογα κονδυλια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ.ΑΝΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΕΤΟΙΜΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΘΡΩΣΟΥΝ 5 ΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ,
    ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ.

    ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗ ΒΑΣΩ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,Η ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΟΙΚΟΝ.ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΟ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ.

    ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ, ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ, ΒΟΡΙΔΗΣ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΟΡΘΩΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ.

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΥΠΟΨΙΑ ΓΙΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΧΡΙ 30 ΧΙΛ.ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΗΔΗ ΞΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΥΤΕ ΑΓΩΓΕΣ ΟΥΤΕ ΑΛΛΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΙΝΗΣΟΥΝ ΓΗ ΚΑΙ ΟΥΡΑΝΟ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ, ΑΡΑ ΑΓΩΓΕΣ..

    ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΡΕΞΗ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΕΔΩ ΜΕ ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΣΤΗΡΙΞΗΣ, ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ...
    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ,ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΑΥΤΑ .ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ.
    ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΣΟ ΟΙ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΤΗ ΛΥΣΗ.
    ΧΑΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΟΣΑ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΟΥΣ. ΒΛΕΠΕΤΕ, ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΝΤΑΙ ΣΕ 10 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ, ΘΕΛΟΥΝ 100 ΕΚ.ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ.
    ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΟΤΙ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΡΩΣΤΩΝ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ,ΠΟΥ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΟΝΟ!!!!!!
    ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ?

    Η κ.ΣΙΔΕΡΗ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Ή ΜΑΣ ΧΑΙΡΕΤΗΣΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ναι σωστά ας στείλουμε σε όλους αυτούς εμαιλ, αλλά και επιστολές και αν μπορούμε να κανονίσουμε και συναντήσεις μαζί τους.
    Ομως θα πρέπει να συννενοήθουμε και μεταξύ μας, αλλά και να μιλήσουμε από κοντά.
    Στο μεταξύ πίεση όσο το δυνατό για βελτίωση του όμου και ψήφιση των νομοθετημάτων για την ομαλή λειτουργία του (π.χ. διαχέιριση ενεργητικού ΑΣΠΙΣ από το Εγγυητικό κεφάλαιο κλπ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ενισχυση των τραπεζων δεν θελουν? ας την εχουν μεσα απο τα κεφαλαια που τους δινουν, με την εμπλοκη των ασφαλιστικων τους εταιριων θυγατρικων κλπ.

    συμφωνω με συναντησεις κλπ.
    εκ προοιμιου ομως σας λεω, οτι χρειαζεται καποιο ατομο να προτεινει αυτα και αλλα και να απαιτει και να εχει συμμετοχη σε συμβουλια με την τρ.της ελλαδος και το υπουργειο.

    η λυση που θα υιοθετηθει, θα πρεπει να καλυπτει πραγματι πανω απο το 50% των απαιτησεων για να σταθει, να αντιμετωπιζει αναλογικα ολους και πανω απ ολα να στεκεται.

    παραλληλα θα πρεπει να πιεσουμε την εισαγγελια να ζητηθουν στοιχεια απο τους δικηγορους και αλλους που γνωριζουν για τις παρανομες καταθεσεις των απατεωνων.

    η ε.ε επισης θα πρεπει να ενημερωθει ,επιτελους.

    ποσο φανερο εγινε πια ο σκοπος του καθενος.εχουν φιμωσει τους παντες ,μιλουν για αλλα, γιατι τα ποσα και οι προμηθειες ειναι πολυ μεγαλα.
    και οι δικηγοροι, τη δουλεια τους κανουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΩΝ 8,23.
    ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΜΕΣΑ.
    ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ! Ο ΝΟΜΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΣ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΚΟΠΟΥΝ ΠΟΣΟΣΤΑ ΚΑΛΥΨΗΣ!
    ΑΝ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΡΥΠΑΚΙ, 70, 60, 50% ΚΑΛΥΨΗ ΚΛΠ ΤΟΤΕ ΤΟ ΧΑΣΑΜΕ ΤΥΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.
    Ο ΝΟΜΟΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΘΕΙ ΩΣ ΕΧΕΙ (70% ΚΑΛΥΨΗ ΣΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ-ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΥ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Πάμε στον τσοβολα οσο ειναι καιρος.
    τα πραγματα στενευουν, δε θα εχουμε ευκαιριες.
    κινδυνευουμε να μας ξεπουλησουν οι...εκπροσωποι..που μονοιτους το αποφασισαν.
    προσεξτε.
    πρεπει να λειτουργησουμε αυτονομα.
    μας βαλανε στη φακα κανονικα και το τυρακι ειναι οι αγωγες. θα ξεπουληθουμε, προσεξτε.
    ξερετε τι λενε? 100 και καλους, γερους..για να βγουν τα κερδη και τα ποσοστα αμοιβης, ωστε να ειναι ευχαριστημενοι ολοι. τι να τους κανουν αυτους με τις 5οοο ευρω συμβολαιο..να τους κυνηγανε και μονο φιρα να ειναι?
    καλα οργανωμενα πραγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΠΕΤΡΙΔΗ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΠΛΑΦΟΝ 30.000 ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ.

    ΟΥΥΥΥΥΥΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ, ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΥ ΣΥΝΑΦΙΟΥ ΣΑΣ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΣΤΗΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΗΣΥΧΟΥΣ. ΚΛΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΡΩΜΟΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ. ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Υπάρχει κανείς ανάμεσα μας ή στο οικογενειακό μας περιβάλλον που προκειται να ξαναεμπιστευτεί σε ασφαλιστική εταιρία εστω και ένα ευρώ ποτέ? Ας το καταλάβουν επιτέλους όλοι αυτοί που προσπαθούν απεγνωσμένα να διαφυλάξουν τα συμφεροντα τους από την ασφαλιστική αγορά.
    Κοράκια ασφαλιστάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. HΔΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΜΕΡΙΔΑΣ ΑΥΤΗΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ.
    ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΜΕΣΑ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΜΕ ,ΩΣΤΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΙΣ,(ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΩΝ ΕΚΑΝΑΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ-ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ, ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, Η ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ, ΕΓΚΡΙΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ) ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΛΗΣΕΙ ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΤΟΥ.

    ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΟΣΟΙ ΛΑΤΡΕΨΑΝ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ, ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ,ΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ,ΚΑΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑΝ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΑΤΟΜΙΚΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΡΑΜΕΛΑ.
    ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟΝ, ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΘΕ ΕΜΠΛΟΚΗ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ.
    ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΧΝΟΥΜΕ, ΕΧΟΥΜΕ ΔΡΟΜΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ.
    ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ,ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟ ΣΤΑΔΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΓΩΓΩΝ.

    ΠΟΣΟ ΠΡΟΒΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΤΡΕΦΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΜΠΑΝΚ?
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΞΙΟΠΟΙΝΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ.
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΥΘΥΝΩΝ...
    ΝΑ ΜΗΝ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ...
    ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΑΓΩΓΕΣ.
    ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙΚΕΣ...
    ΜΕ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟΣΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Σε εξέλιξη η συνέντευξη Παπακωνσταντίνου
    «Συνεργαστείτε, για να τους πιάσουμε»

    web only

    02/05/2011 13:41
    http://img.protothema.gr/1A405B5237869AD4EB25E0292C6FFF5B.jpg
    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

    Πογκρόμ σε ακίνητα, Ι.Χ. και ιδιωτικά σχολεία

    Τη συνεργασία των πολιτών θέτει ως βάση ο υπουργός Οικονομικών στο τριετές σχέδιο καταπολέμησης της μικρής και μεγάλης φοροδιαφυγής. «Θα τους δώσουμε όσα κίνητρα χρειαστεί», τόνισε ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, παρουσιάζοντας το σχέδιο που θα θέσει σε συζήτηση και διαβούλευση στο Εθνικό Συμβούλιο Καταπολέμησης της Φοροδιαφυγής.

    Ο κ. Παπακωνσταντίνου τόνισε ότι ήδη το υπουργείο έχει λίστες Ελλήνων με καταθέσεις στο εξωτερικό και γίνονται έλεγχοι για να διαπιστωθεί αν έχουν δηλώσει στην Ελλάδα τα αντίστοιχα εισοδήματα, πληρώνοντας και τους ανάλογους φόρους.

    Προανήγγειλε επίσης ότι μέσα στο καλοκαίρι θα αναρτηθούν στο διαδίκτυο οι λίστες μεγαλοοφειλετών με χρέη σε καθυστέρηση άνω του ενός έτους και αξίας πάνω των 150000 ευρώ.

    Ανήγγειλε ακόμα ότι στα τέλη Ιουνίου θα είναι έτοιμη η Ηλεκτρονική Κάρτα Αποδείξεων και διανεμηθεί για χρήση στους πολίτες. Ταυτόχρονα θα τεθούν και οι προδιαγραφές για νέου τύπου ταμειακές μηχανές, που θα συνδέονται online με τη ΓΓΠΣ του υπουργείου Οικονομικών.

    Το τριετές σχέδιο που παρουσίασε ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου απαιτεί τη συνεργασία τεσσάρων υπουργείων: Οικονομικών, Ανάπτυξης, Δικαιοσύνης και Προστασίας του Πολίτη.

    Ο κ. Χρυσοχοϊδης προανήγγειλε, στην ίδια παρουσίαση, τη συνεργασία της Αγορανομίας σε καθημερινούς ελέγχους για έκδοση αποδείξεων και την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής.


    ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΕΤΕ????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. οι φαρμακοποιοι πιεζουν σκληρα για τις πληρωμες τους.τοσοι και τοσοι επισης διαχρονικα.
    αν ολοι αυτοι κανανε μονο αγωγες, πιστευετε οτι θα κερδιζαν τιποτα?
    εμεις, που εξ αντικειμενου υπαρχει προβλημα συσπειρωσης, γιατι αυτοι οι περιφημοισυλλογοι, που μαζεψαν χρηματα απο εμας και ολα μας τα στοιχεια, κανουν την παπια και μας φιμωνουν?

    αυτα που καταγγελουν πολλοι οτι τα εχουν βρει με τους δικηγορους και την κυβερνηση και ολους τους απατεωνες, μηπως τελικα κατι θελει να μας πει?

    ακομα και για λογους αμυνας και τακτικης, δεν πρεπει να βγουν να μας πουν τι συμβαινει?
    γιατι,ετσι οπως παει, θα ακουσουν να τους καταλογιζουν πολλα και χειροτερα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. στείλτε μυνήματα στο facebook του Παπανδρέου όπως προτείνει ο άλλος σύλλογος. ¨εχουν σταλεί ήδη 94 μυνήματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. TA 94 MHNYMATA EINAI ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΜΗΝΕΣ...
    ΒΛΕΠΕΤΕ ΝΑ ΙΔΡΩΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ?
    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟΤΗΤΕς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ?ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΝ?ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΟΥΤΣΟΥΡΕΨΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ρωτηστε τους συλλογους των δικηγορων..
    πιο καλα θα ξερει ο Δ.Σ.Α καιΔ.Σ.Θ!!

    εμεις ΔΕΝ εχουμε εκπροσωπηση ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ!!

    διασυρουν και την υποληψη τοσων τραγικων προσωπων, αντι να κανουν τη δουλεια τους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΚΟΥΣΕΛΑΣ, ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΚΑΠΕΛΕΡΗΣ, ΓΑΖΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ..
    ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΠΑΝΩΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΕΣ.
    ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ.

    ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΛΗ ΜΟΙΡΑΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ?

    ΑΧΝΑ..ΚΟΥΒΕΝΤΑ..ΣΙΩΠΗ..
    Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΠΕΤΕΥΧΘΗ!!!!!!!!!!!!
    ΚΑΙ Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ...ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΣΑΜΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. H ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΣΑΧΙΝΙΔΗ...ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ....ΝΕΑ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ....ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ
    http://www.nextdeal.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=7078:%CE%B7-%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%AC-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%83%CE%B1%CF%87%CE%B9%CE%BD%CE%AF%CE%B4%CE%B7&Itemid=79

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ. ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Δεν υπάρχουν.
    και οι άλλοι υπάρχουν μόνο για τις αγωγές.
    είναι εξαιρετικό το αντικείμενο.

    να κατευθύνουμε τα παιδιά μας σε τέτοιες δραστηριότητες στο μέλλον.
    αβρόχοις ποσίν..
    κόστος μηδέν,,,,

    αποφάσεις σε στενό οικογενειακό κύκλο,αυθαίρετα και χωρίς στοιχειώδη ενημέρωση και συναίνεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Πλάκα εχουν.
    προωθουν την προβολη περιπτωσεων μικρων συμβολαιων και προγραμματων υγειας.
    για τους κατεστραμμενους επαγγελματιες,
    για μη βιωσιμες οικογενειες με ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ
    50,100,200 χιλ ευρω ουτε λογος!
    εκει επηλθε η ολοκληρωτικη καταστροφη.
    οι αυτοκτονιες θα ξεκινησουν.
    και αυτοι το χαβά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ενεργοποιηθηκε ο ευρωπαικος μηχανισμος ελεγχου ΜΑΖΙΚΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ.
    σε επιπεδο ευρωπαικης ενωσης, ειναι καιρος να βρουμε τα στοιχεια και αντι να στελνουμε το δραμα του καθενος στους διαφορους απιστευτα αδιαφορους τυπους, να απευθυνομαστε εκει.
    θα ειναι πιο αποτεσματικο.

    σημερα στη ΝΕΤ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ.ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ 3 Μ.Μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΠΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ, ΟΤΙ ΚΑΛΕΣ ΜΕΝ ΚΙ ΑΥΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ. ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.
    ΦΠΑ ΕΛ.ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ, ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ,ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ, ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩΝ..
    ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΙΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΟΥΡΑΣ ΘΑ ΜΠΑΙΝΑΜΕ.

    ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ?
    ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΜΑΣΤΕ ΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΡΙΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ. ΚΑΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ. ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. η δικαστικη λυση θα μας δωσει αποφαση τελεσιδικη μετα απο 10 χρονια και αν εχει τοτε το κρατος να μας αποζημιωσει, εφ οσον οι αποφασεις ειναι θετικες.

    αλλες ειναι οι κινησεις που πρεπει να γινουν και ολοι τις εγκατελειψαν..

    μονο φωνες και τσιριδες και κιτρινισμο με επαιτεια εχουμε.
    αυτους αξιζαμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΕΧΕΤΕ ΓΟΥΣΤΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΣΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ. ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ; ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ, ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΑΦΕΛΩΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. άλλα 30 δις εγγυησεις στις τραπεζες...
    κ εδω ζητειται ενα ποσο 200-300 εκατομμυρια.
    οι συλλογοι ειναι οι μονοι υπολογοι πια.
    εγινε φανερο.
    οχι οι συλλογοι, αυτο που οι ιδιοι θελουν να λεγονται...
    με αλλες δραστηριοτητες και σκοπιμοτητες.
    τριπλο παιχνιδι παιζουν..
    παρακολουθηστε στο καναλι της βουλης το λαφαζανη για τις τραπεζες και τις ασφαλιστικες..αυτη τη στιγμη.
    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ.
    ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΜΦΙΒΟΛΛΟΥ ΠΡΟΑΙΡΕΣΗΣ.
    ΑΛΛΙΩΣ ΔΕ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΔΡΟΜΟΙ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ.
    ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ..
    ΑΥΤΟ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΜΟΙΡΑΙΩΣ ΣΕ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΑΓΩΓΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ.
    ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΜΕΤΑ.....
    ΗΔΗ ΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. http://www.skai.gr/news/health/article/168709/exasfalistikan-500-ekat-gia-tous-promitheutes-/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ. ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΨΥΧΙΚΑ, ΣΩΜΑΤΙΚΑ, ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΟΥΝ ΕΞ ΑΡΧΗΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΚΟ ΣΠΥΡΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΝ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ, ΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΘΥΜΑΤΑ.

    ΑΠΛΩΣ ΜΑΣ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΣΑΝ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΤΗΣ ΣΤΑΓΟΝΑΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΝΑ ΖΩΟ ΤΟ ΘΥΡΑΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ. ΑΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΙΝ ΣΦΡΑΓΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ.

    Ο ΔΡΟΜΟΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ. ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΟΡΓΑΝΩΤΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΙ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΜΕΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ.

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΔΗΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΜΑΧΕΣ ΜΕ ΑΜΦΙΒΟΛΛΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. για την ιστορια, η σιδερη υπαρχει?

    ας ξεκινησουν την επιστροφη των εισφορων να συντηρηθει κανενας εξαθλιωμενος....
    ειτε θελουν ειτε δεν θελουν εμεις θα τα παρουμε.
    το ζητημα ειναι το ποτε.
    τωρα ειναι η τεραστια αναγκη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. http://kourdistoportocali.com/default.aspx?pageid=5783

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ!
    ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΤΟ ΣΔΟΕ!
    Ο ΔΙΩΤΗΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ!
    ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ,ΩΣ ΣΥΛΛΟΓΟΙ , ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
    ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΗ
    ΒΟΥΛΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΩΛΟΛΙΣΤΕΣ,ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΟΥΝ?
    ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΜΑΣ...
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ....ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ!!!!!!!!
    ΤΕΤΟΙΑ ΑΗΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΓΑΛΑΝ....
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ'ΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΟΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΦΑΓΑΝΕΣ!!!!
    ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΤΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ,ΝΑ ΦΤΥΣΕΙ ΑΙΜΑ,ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΑ ΜΑΣ?
    ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ......
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΖΗΤΗΜΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΜΑΣ...
    ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΖΟΥΓΚΛΑ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΞΩΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ.
    ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ.
    ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ.
    ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ.
    ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΟΥΝ?
    ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ, ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ,
    ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ..ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ,ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ..
    ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ.
    ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΚΑΘΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ..ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΟΥΝ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ..ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΒΡΗΚΑΝ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΝΟΜΟ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΦΕΤΟΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ. ΟΠΩΣ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΘΕΙ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΣΘΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ Ο ΣΧΕΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΜΑΣ, ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΟΥΝ ΠΙΚΡΑ, ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΜΑΣ. ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΥΠΟΜΟΜΟΝΗΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΡΕΨΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ.
    ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΑΡΓΙΣΕΙ, ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ (ΨΩΜΙΑΔΗΣ, ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ, ΜΕΓΑΛΟΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΙ, ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ, ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΛΑΜΟΓΙΑ) ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. http://4.bp.blogspot.com/-g3_U_fysUiY/TcWT75nt1CI/AAAAAAAB8OM/uBFri7yXkSU/s1600/%25CE%25BA%25CF%2585%25CF%2581%25CE%25B9%25CE%25B1%25CE%25BA%25CE%25B1%25CF%2584%25CE%25B9%25CE%25BA%25CE%25B7.jpg


    ΒΕΒΑΙΑ..ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΤΙΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ, ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ...
    ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΝΟ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ.
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ Ο ΔΙΩΤΣ ΜΕ ΤΟΥΣ 3000 ΜΕΓΑΛΟΚΑΤΑΘΕΤΕΣ ΤΙ ΛΑΓΟΥΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ.

    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ...ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ....
    ΟΛΟΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ.
    ΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ...
    ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ ΤΑΞΙΔΑΚΙ ΑΝΑΨΥΧΗΣ...



    ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ...................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. o αλλος συλλογος κανει αναφορες απο την εκθεση Παντελιδη,πολυ πολυπλοκοτητα στην ιστορια.....αλλα εμεις δεν ευθυνομαστε για ολα αυτα που μας περιγραφει ο εποπτης και οι οικονομ.οικοι που εκαναν την ερευνα.
    ακομη και η ΕΠΕΙΑ φαινεται πως τα'χεσε....
    αλλα με ποιον σκοπο????????
    ΕΜΕΙΣ ΖΗΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΜΑΣ...ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ΡΕ ΣΙΔΕΡΗ...ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ?? ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΛΕΣ ΗΜΕΡΕΣ
    ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ .....
    ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕΣ ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Φίλοι Καταναλωτές μην ασφαλίζεσθε στους ψεύτες!
    Συντάκτης / Ευάγγελος Σπύρου

    Μετά την οικονομική κρίση του 2008-9 ο ασφαλιστικός κλάδος «τραντάχτηκε» από τις επιπτώσεις, λιγόστεψε η ρευστότητα, δυσκόλεψαν οι αποζημιώσεις, «στριμώχθηκαν» οι διαμεσολαβούντες, προβληματίσθηκαν οι πελάτες-καταναλωτές, η Πολιτεία δια των αρμοδίων της οργάνων μέσα σ’ ένα κλίμα θεσμικών αλλαγών σχεδόν «εγκατέλειψε» στην τύχη της μια μεγάλη μερίδα ανθρώπων που είχαν την ατυχία να είναι ασφαλισμένοι σε εταιρείες που έκλεισαν και η εργασία «δυσκόλεψε»… 58 εταιρείες έκλεισαν από το 1980 και καμιάς οι εκκρεμότητες δεν «εκκαθαρίσθηκαν». Στον πρώτο ουσιαστικό έλεγχο επί Γ. Πέτσα στην ΕΠΕΙΑ κάπου 600 εκατ. ευρώ-ελλείμματα μαζεύτηκαν και άλλα τόσα και περισσότερα συνεχίζουν να υπάρχουν φέρνοντας σε αδιέξοδο και τη νέα εποπτική Αρχή και τους πελάτες… Άναυδες παρακολουθούν τα ασφαλιστικά δρώμενα οι μεγάλες εταιρείες του παγκόσμιου γίγνεσθαι ALLIANZ, GENERALI, AXA, GROUPAMA που ήρθαν στην Ελλάδα και αναμένουν υγιή ανταγωνισμό.


    Η «μισή αλήθεια» δηλαδή το ψέμα κυριαρχεί παντού. Μικροεταιρείες, μικροπαράγοντες, άσχετα κομματικά στελέχη (και σχετικά) εταιρείες μεταξύ 0-1% θέλουν να επιβάλλουν κανόνες και αρκετά στελέχη εταιρειών κακοδιαχείρισης σαν «μαϊντανοί» δίνουν συνεντεύξεις και κάνουν ομιλίες για αυτά που στις εταιρείες τους δεν κάνουν ή το χειρότερο άλλα κάνουν κι άλλα λένε… Σιωπούν οι πραγματικοί πρωταγωνιστές και μιλάνε άνθρωποι με «λευκά βιογραφικά» στα πεπραγμένα έργα τους… Κάποιοι εξασφαλίζουν «βήμα» επί πληρωμή…
    Οι πραγματικοί πρωταγωνιστές συνετά φερόμενοι εργάζονται να φέρουν αποτελέσματα και οι «αλεξιπτωτιστές» του χώρου που ζουν με «δανεική ή δοτή εξουσία» μας «έπρηξαν» με ανακοινώσεις αποτελεσμάτων ΟΧΙ σε νούμερα πραγματικά αλλά σε «ΠΟΣΟΣΤΑ». Λένε: Είχαμε αύξηση σε σχέση με το πρόπερσι ή στο δίμηνο ή στην πρόθεση (χα,χα,χα,) ασφάλισης ή στο κομμάτι αυτό ή σε νέα παραγωγή ή σε παλιά ή στο…. έτσι ή το αλλιώς…. Τάχατες ετούτο, τάχατες εκείνο, τάχατες έφταιγε η αναδιάρθρωση, τάχατες η ΑΣΠΙΔΑ, τάχατες η ΕΟΣ, το άρθρο 6, τα ομόλογα… Οι αριθμοί όμως λένε ότι η ελληνική ασφαλιστική αγορά είναι καρφωμένη στον πάτο όλων των χωρών και ότι η πίτα ΔΕΝ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ…

    Δωρεάν ετούτο, δωρεάν εκείνο, έκπτωση εδώ, έκπτωση εκεί, ιδιαίτερες μεταχειρίσεις στους υπαλλήλους, στους δημοσίους υπαλλήλους, στους Αξιωματικούς, στους ιερείς, στα 3 αυτοκίνητα, έτσι στα αυτοκίνητα στρατού, αλλιώς στα ΚΤΕΛ, αλλιώς στα νησιά, αλλιώς στα βουνά, αλλιώς στα νέα, αλλιώς στους πράκτορες, αλλιώς στο Agency, αλλιώς στους Μεσίτες, αλλιώς μέσω εταιρείας, αλλιώς στο INTERNET, αλλιώς στα αυτοκίνητα που έρχονται από εταιρείες που κλείνουν, αλλιώς εδώ, αλλιώς αύριο, αλλιώς χθες… Τα αποτελέσματα χάλια, αλλά τα νούμερα στα ύψη και οι στόχοι πάντα υψηλοί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Με φόντο το κόκκινο του Επικουρικού και τις καμπάνες τις πένθιμες έτοιμες να ηχήσουν η ασφαλιστική αγορά ακούει από "άκαπνους" μάχης για συμπράξεις ιδιωτικού κλάδου με δημόσιο, για σωστούς μεσίτες στις ομιλίες (αλλά στην πραγματικότητα περιφερόμενους εμπόρους λαϊκής από γειτονιά-σε γειτονιά και πάντα πρωταγωνιστές στα κλεισίματα εταιρειών-άντε μην πούμε και ονόματα) για σοφίες αναπληρωτών που ουδέποτε μπορούν να αναπληρώσουν τις τεράστιες ζημιές που συσσώρευσαν στις εταιρείες τους για εκθέσεις ιδεών εντεταλμένων συμβούλων ινστιτούτων πεθαμένων που δεν θα ‘πρεπε να κρατάνε θέσεις σημαντικές και άλλα… «ιλαρά» και κωμικοτραγικά.


    Δείτε ποιοι μιλάνε και θα τους θυμηθείτε περιστρεφόμενους και σε μαύρες στιγμές του κλάδου… Είναι αυτοί που ΟΥΔΕΠΟΤΕ είδαν το ΕΡΓΟ των διαμεσολαβούντων στην πράξη και στην κοινωνία. Είναι οι συντηρητές του ψεύτικού, οι παραπλανητές της αλήθειας, οι ανακυκλωτές του «φαίνεσθαι». Από αυτά τα στελέχη δεν ακούσαμε για τα χρέη της ΕΘΝΙΚΗΣ λόγω κακοδιαχείρισης ούτε για το ποιος υπέγραφε τα συμβόλαια BOND κλπ του Ψωμιάδη ούτε για το ποιοι ήταν οι μέτοχοι της EUROSTAR ούτε για το ποιοι μεσίτες άφησαν εκκρεμείς δοσοληψίες στην ΑΣΠΙΔΑ ούτε για το ποιοι ευθύνονται για τη μεταφορά χαρτοφυλακίων στις τράπεζες και την ταυτόχρονη συρρίκνωση του κλάδου, για το ποιοι κατέχουν μετοχές ασφαλιστικών εταιρειών (όχι οι μεγαλομέτοχοι) ούτε ποιοι έπαιζαν παραμονές αλλαγών ούτε για επιπτώσεις παιγνιδιών στο χρηματιστήριο κλπ, κλπ.
    Φίλοι καταναλωτές, ζητείστε τα δικαιώματά σας. Μην εμπιστεύεστε πια διαμεσολαβούντες που σας πάνε σαν πρόβατα σε μικροεταιρείες τύπου EUROSTAR, ΕΟΣ, Ευρωπαϊκή Πρόνοια κλπ… Τα περί μικρού ασφαλίστρου είναι ψέματα για να πάρουν τις προμήθειές τους. Ρωτήστε να μάθετε για τις προμήθειες που παίρνουν σε σχέση με τα κράτη Γαλλίας, Αγγλίας, Γερμανίας κλπ και θυμηθείτε τι έκαναν για σας και αν ήταν τίμιοι στις συναλλαγές τους.

    Ρωτήστε για τα μερίδια αγοράς. Είναι το καλύτερο δημοψήφισμα για τον καθένα και αναρωτηθείτε τα γιατί. Δεν αποκλείεται η ποιότητα όπως δεν αποκλείεται και η απάτη… Ρωτήστε και γιατί επιλέγουν οι διαμεσολαβούντες την Α ή Β εταιρεία… Μη χάνετε άλλα λεφτά που πάνε στις τσέπες των υποστηρικτών δήθεν κάποιων μηχανισμών ισότητας ή ελευθερίας ή ελεύθερης επιλογής ή εμπιστοσύνης στον «δικό σας άνθρωπο». Χάθηκαν προ πολλού αυτά στις «λάσπες» 58 εταιρειών που έκλεισαν. Ζητήστε ΤΩΡΑ τα δικαιώματά σας και μην παραμυθιάζεστε με «λόγια ψευτών στην πράξη».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=399730


    ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!
    ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ.
    Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΩΙΣΕΙ
    ΣΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. http://prasinomilogr.blogspot.com/2011/05/blog-post_5140.html#more


    οταν καποιοι απο εδω προτεινουν να εμπλακει το δημοσιο,οι ασφαλιστικες με τις τραπεζες τους στη λυση του θεματος του εγγυητικου και της εγγυησης του δημοσιου, οι διαφοροι κυριοι και κυριες...
    παιζουν τους ειδημονες και ασχολουνται με παραδικηγορικα καθηκοντα και οχι μονο!

    επιτελους, ενας τεχνοκρατης να ετοιμασει για το υπουργειο μια μελετη ..για ολους μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. εδω ο κοσμος χανεται
    βαρκουλες αρμενιζουνε
    και
    από την πόλη έρχομαι
    και στην κορφή κανέλλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?
    ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ?
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?
    ΣΕ ΛΙΓΟ ΙΟΥΝΙΟΣ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Μια χαρα τα καταφερε η ΕΠΕΙΑ,
    τωρα το ιδιο κανει και η εποπτεια της ΤτΕ
    δυο κρατικοι μηχανισμοι που υποτιθεται
    λειτουργουν για την ασφαλη τοποθετηση των χρηματων των πολιτων!!!!!!!!!
    ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΤΕΛΙΚΑ...
    ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΣΑΝ!!!!!!!!!

    και τελικα εμεις πως θα δικαιωθουμε;;;;;;
    και πως θα αποζημιωθουμε;;;;;;;;;;;;
    ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ
    ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ
    ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΩΝ;;;;;;;;;;;;;;;
    ΠΑΙΔΙΑ...ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΣ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ
    ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΑΠ'ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.......
    ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΒΑΛΛΑΝ
    ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ?
    ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ.
    ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
    ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ ,ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ Η ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΛΥΣΗ.
    ΑΛΛΑ, ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΩΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΕΣ ΕΤΣΙ, ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΙΧΝΟΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ.

    1000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ 2000 ΑΤΟΜΑ, ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΜΟΙΒΕΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΩΣΤΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ.
    ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ.

    ΑΣ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΘΑΒΟΥΝ.
    ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Σύμφωνα με την έκθεση Παντελίδη, το ενεργητικό είναι € 150 εκατ. και το Παθητικό € 638 εκατ.

    1) ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ. Τα € 150 εκατ. που εμφανίζει ως ενεργητικό ενδέχεται τελικά, με τις κατάλληλες ενέργειες εντός των επόμενων τριών ετών να αυξηθεί σε επίπεδα άνω των € 200 εκατ. Αυτό μπορεί να γίνει από την είσπραξη των απαιτήσεων της εταιρείας έναντι τρίτων, από την άρση των κατασχέσεων του δημοσίου σε ακίνητα της εταιρείας (που δεν υπολογίσθηκαν στην ασφαλιστική τοποθέτηση), από την αναγκαστική ρευστοποίηση της κινητής και ακίνητης περιουσίας του Ψωμιάδη (που μετακινούσε κατά το δοκούν αποθεματικά της ΑΣΠΙΣ σε θυγατρικές του π,χ, ΑΣΠΙΣ ΚΑΠΙΤΑΛ κλπ), μέρος της οποίας προσφέρει προς τους κατόχους ομολογιών ΑΣΠΙΣ ΚΑΠΙΤΑΛ (ενώ προήλθαν από κλοπιμαία της ΑΣΠΙΣ ΑΕΓΑ) και από την πώληση των ακινήτων της εταιρείας σε αγοραίες τιμές και όχι αντικειμενικές, όπως υπολογίσθηκαν στην έκθεση. Αυτά βέβαια θα γίνουν με κατάλληλη ενεργοποίηση κρατικών υπηρεσιών για να διευκρινισθούν επιτέλους που πήγαν τα κλεμμένα.
    Άρα μετά από 3ετία θα μπορούσαμε να μιλάμε για ενεργητικό, που θα είναι της τάξης των € 240 εκατ. τουλάχιστον

    2) ΠΑΘΗΤΙΚΟ. Από τα € 638 εκατ, αφαιρεθούν τα ομαδικά ασφάλιστρα που είναι άκυρα και γίνει αναμόρφωση των παροχών των συμβολαίων στο 3,35% ετησίως, για όλα τα χρόνια ισχύος τους, ενδέχεται να πέσει στα € 540 εκατ. Το ποσό αυτό μπορεί να είναι σημαντικά μικρότερο αν αφαιρεθούν συμβόλαια χωρίς Πόθεν έσχες ή άλλα.

    Άρα μιλάμε ΓΙΑ ΜΕΤΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ για ένα έλλειμμα € 300 εκατ. στη χειρότερη περίπτωση, μετά την ρευστοποίηση του ενεργητικού.
    ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΘΑ ΚΑΛΥΦΘΕΙ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ, ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 70%. Άρα το εγγυητικό κεφάλαιο θα πρέπει να βρει περίπου € 210 εκατ. μετά την τριετία από σήμερα.
    Σε περίπτωση που το ποσό που κληθεί να καλύψει το Εγγυητικό Κεφάλαιο μείνει στα 210 εκατ (τελικά τα ΓΙΟΥΝΙΤ ΛΙΝΚΤ και ασφαλιστήρια χωρίς πόθεν έσχες), μετά από 3 χρόνια, το Εγγυητικό Κεφάλαιο θα έχει περίπου € 50 εκατ. από συνδρομές 3 ετών και θα πρέπει να βρει άλλα € 160 εκατ. Συνεπώς θα μπορούσε να δανεισθεί (όπως προβλέπεται και από το νόμο και υποστήριξε και ο ίδιος ο Σαχινίδης ότι μπορεί να κάνει) το εγγυητικό κεφάλαιο το ποσό αυτό ως εξής:
    Θα ενεχυριάσει τα έσοδα 10 ετών (ελπίζοντας βέβαια πως δε θα κλείσει στο μεταξύ άλλη εταιρεία), με τα οποία θα γίνεται η καταβολή των ετήσιων χρεολυτικών δόσεων, ενώ τον ετήσιο τόκο (περίπου € 8 εκατ. με επιτόκιο 5%) θα αναλάβει την υποχρέωση να πληρώνει το κράτος.

    Για να γίνουν όμως τα παραπάνω, θα πρέπει άμεσα: 1) Να ψηφισθουν τα κατάλληλα νομοθετήματα που θα δίνουν τη διαχείριση του ενεργητικού στο Εγγυητικό Ταμείο.
    2) Να ψηφισθούν τα νομοθετήματα για τις λειτουργίες που θα αναλάβει η ΤτΕ.
    3) Να λειτουργήσουν οι δημόσεις διωκτικές οικονομικές υπηρεσίες για το μαύρο χρήμα, ώστε να βρουν τα κλοπιμαία του συστήματος ψωμιάδη. Σε αυτό θα μπορούσαν να βοηθήσουν και οι δικαστικές αρχές.
    4) Να γίνει ένα πλάνο εφαρμογής του νόμου απο το υπουργείο.

    Λύσεις εφαρμόσιμες υπάρχουν. Απλά το κράτος πρέπει επιτέλους να σκύψει στα τραγικά θύματα του σκανδάλου ΑΣΠΙΣ, που χάνουν οικονομίες μιας ζωής, λόγω της εγκληματικής αδιαφορίας του κράτους στις πρωτοφανείς παρανομίες του συστήματος ψωμιάδη.
    Η υπομονή όλων μας εξαντλήθηκε!

    Υ.Γ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ, ΥΠΗΡΧΕ ΝΟΜΟΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ 100% ΟΤΑΝ ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΑΣΠΙΣ. ΜΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΑΝΤΙΚΟΙΝΟΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΦΗΡΜΟΣΕ. ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΗΔΗ ΠΑΕΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΣ ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΘΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΖΗΤΙΑΝΕΥΟΥΜΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΗΔΗ ΚΟΥΤΣΟΥΡΕΜΕΝΟΥ ΝΟΜΟΥ ΣΑΧΙΝΙΔΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 9.30 ΤΟ ΠΡΩΙ, ΣΥΖΗΤΕΙΤΑΙ Η ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟΥ ΤΗΣ ΝΔ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ!
    ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΣΑΧΙΝΙΔΗ.
    ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ Η ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ?? ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ? ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΧΑΘΕΙ??????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. ΔΙΑΒΑΖΩ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΑΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΑΝΩΤΕΡΗ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ..ΙΣΩΣ..ΠΙΑ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ, ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ..ΕΙΣΗΓΟΥΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ.

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΜΩΣ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ,ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΔΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΚΑΘΑΡΑ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΙΕΣΗΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΩΝ ΧΕΙΡΙΣΜΩΝ ΜΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΥΣ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ.
    ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ,ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑΤΙ ...ΕΤΣΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ,ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ.
    ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΙ?
    ΤΑ ΕΞΟΔΑ? ΜΗ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ..ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.
    ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΣΚΑΒΟΥΝ ΤΟ ΛΑΚΟ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΤΡΕΦΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ?
    ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ,ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΕΠΙΣΗΣ,ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΩΣ ΝΕΟΙ ΗΜΙΘΕΟΙ, ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥΣ, ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΜΑ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ, ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΕΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ.

    ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ? ΤΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ?
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Ο ΔΥΝΑΜΙΣΜΟΣ?
    ΚΡΥΦΤΗΚΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΟΛΑΒΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ?
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ?
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΣΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ?
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΠΟΝΟΥΝΤΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΘΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ?
    Ο ΕΠΟΠΤΗΣ ΚΑΙ Η ΤΡ.ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ.
    ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΗΣ.
    ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΙΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ.
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΙΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΠΟΛΛΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. δεν χαθηκαν ..ξαφνικα..
    ηταν ηδη χαμενοι..
    δεν ασχολουνται με την ουσια.
    δεν θελουν τιποτε αλλο παρα τη ΜΗ ΛΥΣΗ.
    τα απλα πραγματα ,τα αμεσα, αυτα που θα σηματοδοτουσαν μια καλυτερη εξελιξη δεν τα θελουν.
    υπογειως συναινεσαν στην ικανοποιηση των μικρων συμβολαιων,για να μην εχουν το πολιτικο κοστος των πολλων οι πολιτικοι,
    και για να εχουν οι ιδιοι τα προνομια!!! των αγωγων..
    γιατι απο τα χρηματα βγαζεις περιουσιες με αερα κοπανιστο.

    συλλογοι????
    οι βρεφονηπιακοι σταθμοι εχουν καλυτερους συλλογους.
    εχουν αποκαλυφθει..
    ο εποπτης ειναι δημοσιος υπαλληλος.
    ο σαχινιδης εχει απαλλαγει με τη βοηθεια τους απο οχλησεις.
    και τα χοντρα παιχνιδια συνεχιζονται.
    μεχρι να γινει το μπαμ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΛΥΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ.
    ΜΕ ΤΟΝ ΓΡΙΒΟΓΙΑΝΝΗ ΤΟΝ ΕΠΟΠΤΗ, ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΕΙΧΕ ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ.
    Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΡΗ,ΑΔΙΑΦΟΡΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ.
    ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ.
    ΤΕΤΟΙΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΜΕ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΑ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΚΡΑΤΟΣ.
    ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΟΥ 2009 ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΛΥΘΕΙ ΟΛΑ...
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ..
    Η ΜΝΗΜΗ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. http://kourdistoportocali.com/default.aspx?pageid=5867


    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΝΑ ΥΨΩΣΟΥΝ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ?
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΘΕΙ Ο ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ?
    ΠΩΣ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΔΙΚΑΙΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΡΙΜΩΞΟΥΜΕ?
    ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΧΑΙΔΕΥΕΤΕ?
    ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΜΙΛΑΤΕ ΟΤΑΝ ΓΙΝΑΤΕ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΠΙΛΕΓΕΤΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΣΥΜΠΛΕΥΣΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΝΟΗΣΕΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ?
    ΣΑΣ ΚΑΝΑΜΕ ΜΑΓΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ? ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΙΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΤΕ ΟΛΟΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. αφηστε τον παντελιδη και την τραπεζα της ελλαδας να κανει κουτακια και να παιζει τελιτσες.
    απο αυτους πραγματικα περιμενουμε?
    αυτοι τη δουλιτσα τους κοιταζουν σαν καλοι γραφειοκρατες.
    τι σχεση εχουν με το δραμα τοδικο μας?
    τον επιουσιο ο καθενας τους και αδιαφορια για τις περιουσιες μας.
    το δημοσιουπαλληλικι στη χειροτερη του μορφη.
    καλυτερα θα μας εξυπηρετουσαν στο ικα και στις εφοριες.
    καθονται εκει..και ..λιαζονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΕΜΑΙΛ ΔΙΑΒΙΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΟΝΟ, ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΡΩΤΩΝΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΚΑΛΑΦΑΤΗ ΚΑΙ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ, ΚΑΘΩΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΩΣ ΚΩΦΕΥΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΕΙ. ΑΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ
    ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ (12/5/2011) ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΣΗΖΗΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. το μόνο μήνυμα που πρέπει να εισπράξουν είναι Η ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ.
    ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ, ΠΙΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΑΠΟ ΓΥΡΩ,,
    ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΠΙΑΣΕΙ Κ ΑΥΤΟ ΤΙΣ ΑΠΟΣΒΕΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ, ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΕΝΑΡΞΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ.
    ΚΑΛΑ ΚΡΥΦΤΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΠΑΤΗΜΕΝΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ?
    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ?

    ΑΣ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΚΡΥΒΟΥΝ.
    ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΘΟΥΝ ΟΛΑ.
    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟΥ ΜΑΣ.
    ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ, ΤΙ ΣΚΟΠΟΥΣ ΕΙΧΕ Η ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΑΥΤΗ?
    ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΕΝΔΕΣ Ή ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟΥ, ΝΑ ΣΥΛΛΕΓΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΘΟΥΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ..ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ?
    ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ,ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ.
    ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ.
    ΘΑ ΠΑΙΧΤΟΥΝ ΧΟΝΤΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ.
    500 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ.ΜΕ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ.
    ΜΕ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΟΜΕΙΩΣΑΝ ΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ. ΜΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΝΑ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ, ΕΝΩ ΟΙ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΚΙΝΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΙΔΙΟ ΟΦΕΛΟΣ.
    ΜΗΝ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΟ.
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ.
    ΑΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ΓΙ ΑΥΤΟ.
    ΚΥΡΙΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΛΙΓΩΡΕΙΤΕ?
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΘΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ?
    ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΙΝΟΥΜΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΚΛΕΣ?
    ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ.
    ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΘΑ ΥΠΟΧΡΕΩΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΕΙ.
    ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. 30 ΔΙΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ 1% ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΟΥΣ?

    ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΦΑΝΕΡΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ???

    ΤΡΑΠΕΖΟΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ..ΕΝΙΑΙΟ..

    ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΚΛΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΝΟΜΟ ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ.
    ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ..
    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΙΒΑΛΙΖΟΥΝ ΠΑΛΙ.ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Ακούσθηκε κάτι για συγκέντρωση στη βουλή αύριο??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. απο εμας ολους εδω, ακουστηκε.
    απο συλλογους, και βεβαια οχι, γιατι
    τα μηνυματα που βαζουν τις γραμματεις να στελνουν
    και οι κινητοποιησεις εχουν να κανουν μονο για οργανωση αγωγων και μονο.
    αρα, γιατι να κανουν συγκεντρωσεις ?
    παλι θα πιανει την κοιλια του απο τα γελια ο σαχινιδης.
    η επιτυχια της καριερας του θα ειναι...

    μα ουτε να το κρυψουν δεν προσπαθουν.
    οσοι μπορουμε αυριο, ας κανουμε μια προσπαθεια.
    να δουμε και τις φατσες τους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Πολύ πιθανό να ξεφουρνήσει ο σαχινίδης τι σκοπεύει να κάνει με εμάς. Ετοιμάζει νομοσχέδιο λέει για την εκκαθάριση αλλά αυτό περιλαμβάνει και άλλα????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. ΑΕΡΑΣ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΧΙΝΙΔΗ!

    ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΠΟ ΕΝΑ Κ...ΧΑΡΤΟ ΟΣΑ ΤΟΥ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ, ΣΑΝ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΕ ΚΑΙ ΛΟΙΔΩΡΗΣΕ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΜΑΣ ΤΥΧΗ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ,ΤΗΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ.

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΕ ΣΑΧΙΝΙΔΗ...
    ΤΕΤΟΙΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΔΕΝ ΞΑΝΑΕΓΙΝΕ..
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ..ΣΥΛΛΟΓΟΙ..ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΤΙΝΟ ΤΟΥΣ ΚΟΥΤΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΕΞΩ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
    ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ
    ΜΙΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΙΕΣΤΙΚΕΣ.

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ Κ.ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ.
    ΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΙΣ ΜΑΝΣΕΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ....
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΡΙΒΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Παίζει με τον πόνο μας ο σαχινίδης.
    Επιτέλους πρέπει να ασχοληθεί σοβαρά η κυβέρνηση με το πρόβλημά μας. Όλοι εισακούοννται λίγο πολύ, εκτός από εμάς που έχουμε και 100% δίκαιο και καλυπτόμαστε και από νόμους!
    Επίσης να λάβουν υπόψη τις προτάσεις και τις επισημάνσεις που κάνουμε στην ιστοσελία αυτή (τώρα ποιός θα τους τις μεταφέρει είναι κια άλλη ιστορία!), έτσι ώστε να ψηφίσουν τα κατάλληλα νομοθετήματα για να αρχίσει επιτέλους να λειτουργεί ο νόμος και να μην καταφύγουμς σε διακστικούς αγώνες.
    Το πρόβλημά μας μπορεί να λυθεί και με εκκαθάριση, δεν είναι αναγκαίο να γίνει αναδοχή και ίσως μας συμφέρει περισσότερο, καθώς τις όποιες υπεραξίες των ακινήτων χαρτοφυλακίου, θα "καρπωθούν" με την αναδοχή οι ασφαλιστικές επιχειρήσεις που θα συνεχίσουν το χαρτοφυλάκιο και όχι εμείς.
    Επιτέλους ας ασχοληθεί και εμάς η κυβέρνηση!!! Έλεος πια!! Ο σαχινίδης για μια ακόμη φορά μας έγραψε κανονικά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΜΕ ΜΙΑ ΑΓΩΓΗ ΤΟΝ ΕΛΕΙΝΟ ΣΑΧΙΝΙΔΗ,ΠΟΥ 19 ΜΗΝΕΣ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ
    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ,ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ[ΤΣΑΜΠΑ ΤΙΤΛΟ ΕΧΕΙ,ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ,ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ,ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ,ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΕΙΝΑΙ,ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ Κ....]
    ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΖΙΤΖΙΦΙΟΓΚΟΥΣ...ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΛΑΚΩΣΟΥΜΕ...ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ!
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ,ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΠΟΠΤΗ ΜΕ ΠΑΧΥΛΟ ΜΙΣΘΟ,ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΗΔΕΨΕ
    ΘΑ'ΡΘΕΙ ΟΜΩΣ ΟΛΩΝ Η ΩΡΑ,ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ...ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ,ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. ο συλλογος που ειναι;
    δεν λαμβανει θεση στις εξελιξεις,ουτε μια αναφορα για τις επερωτησεις στην βουλη
    η Σιδερη αφαντη,μα τι γινεται τελος παντων
    επρεπε σαν επικεφαλης του συλλογου να μας ενημερωσει γι'αυτα που τρεχουν και τις κινησεις
    που θ'αποφασιστουν,και για ολλα τ'αλλα που αναμενονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. πολλα υποπτα συμβαινουν.....
    πολλη ησυχια,,,
    ψαξτε να τους βρειτε ολους και να τους ρωτησετε
    πού κρυφτηκαν και γιατι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ.ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΜΕ ΗΣΥΧΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΠΑΙΓΜΟ ΣΑΧΙΝΙΔΗ.
    ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΠΕΝΤΕ ΑΡΑΔΕΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ Ο ΠΕΡΙΦΗΜΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΑΦΟΥ ΑΚΟΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ....
    ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ.
    ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. πήγε κανεις ρε παιδιά σημερα στη Βουλή? τι ειπώθηκε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. ΟΠΟΙΟΣ ΠΗΓΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΤΙ. ΤΙ ΕΙΠΑΝΕ ΠΑΛΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ? ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΣΗΚΩΣΕΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=80&aid=309064&cid=122


    ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΕΙΠΑΜΕ, ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ-ΕΡΩΤΗΣΗ Ο ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ -ΣΕ ΑΔΕΙΑ ΕΔΡΑΝΑ-ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΥΑΡΕΣΤΗΘΗΚΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΚΕΙ -ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ,
    ΚΑΙ Ο ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ,
    ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ,
    ΑΛΑΖΟΝΙΚΑ,
    ΑΔΙΑΦΟΡΑ,
    ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ
    ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ,
    ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΟΥ 2010..
    ΕΜΕΤΙΚΟΣ
    ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ
    ΧΥΔΑΙΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ
    ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΟΝΤΕΣ
    ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΣΕ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ.
    ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ..ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΜΑΤΑ, ΑΣ ΜΗΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΦΙΜΩΣΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. τιποτα δεν ειπωθηκε, τιποτα τιποτα τιποτα.
    μια τυπικη διαδικασια 10 λεπτων για να μας πουν ταχα οτι εκαναν κατι.
    Τ Ι Π Ο Τ Α !!!!!!!!!!!!!!!!

    οπως απο εδω η σιδερη αναρτουσε και ξανααναρτουσε τα αρθρα του νομου..ετσι εκανε κι αυτος.
    εκανε παραγγελια στον παντελιδη να του δωσει ενα σημειωμα, το εβαλε στην κωλοτσεπη του, το εβγαλε εκει και τ ι π ο τ α..
    ολοι οι υπουλοι τυποι,κρυμμενοι πισω απο τα γραφεια που εμεις πληρωνουμε τους μισθους και τα εξοδα του.
    καθε μερα τρεχουν τα λειτουργικα στα γραφεια της ασπις και της κομμερσιλα..

    ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΘΥΜΑΤΑ ΕΣΕΙΣ..
    ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΜΑΣ..
    ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ..ΠΟΥ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ ΣΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ..ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΚΛΙΣΗ ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΩ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΕΥΡΩ .
    ΚΑΙ Ο ΤΑΔΕ ΟΙΚΟΣ..ΑΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ..
    ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΜΑΣ..
    ΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΑΛΑ..
    ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ..
    ΜΗ ΜΙΛΑΤΕ...ΣΤΕΙΛΤΕ ΙΜΕΙΛ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙ..
    ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ..
    ΜΗ ΡΩΤΑΤΕ, ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΔΥΟ ΗΜΕΡΩΝ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. ΚΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ....ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ
    ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ....
    ΜΠΗΚΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
    ΚΟΥΡΕΜΑΤΟΣ ΣΧΟΛΙΩΝ!!!!!
    ΕΝΑΙ..ΣΤΗ ΜΟΔΑ...ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΑΣΠΙΣ14 Μαΐου 2011 στις 1:24 μ.μ.

    ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΧΘΕΣ ΥΠΗΡΞΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ BLOGGER ΤΟΥ GOOGLE ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ Η ΜΟΝΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΤΩΝ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΓΡΑΨΙΜΟ. ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΠ' ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.

    ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΕΞΙΑ ΜΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΤΗΝ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΑΧΙΝΙΔΗ.

    ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΕΠΕΜΕΙΝΕ ΟΤΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΝΕΡΓΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΟΣΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ 70%.

    ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ. ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΚΥΡΙΕ ΣΑΧΙΝΙΔΗ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΑΣΠΙΣ14 Μαΐου 2011 στις 1:26 μ.μ.

    ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΣΕΛΙΔΑ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΚΟΣΜΙΟ ΚΑΙ ΕΥΠΡΕΠΗ ΤΡΟΠΟ.

    Η ΣΕΛΙΔΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ (ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΙΣ 60.000 ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ) ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ, ΟΙ ΕΠΟΠΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΙΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΑΥΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ.

    ΕΚ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. οι "εκ του σωματείου", άλλα μας λέγατε πριν απο έν μήνα περιπου. για αναθεσεις,για επεξεργασία προτάσεων, για έλεγχο της διαχείρισης, για καταλογισμό ευθυνών, για εισαγγελείς καιερευνα στην κυπρο και ελβετια, για οφ σορ εταιρειες κλπ.
    μαζι με τα δικά μας σχόλια ανάμεσα σ αυτα.

    τώρα, μετα από πολύ καιρο, θυμηθήκατε οτι υπάρχουμε?
    τι στάση ειναι αυτή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Στο παρακάτω link προρείτε να δείτε την συζήτηση για την επερώτηση κατέθεσε ο κ.Μαρκόπουλος και τις απαντήσεις πού έδωσε σαχινίδης την

    http://www.hellenicparliament.gr/Vouli-ton-Ellinon/ToKtirio/Fotografiko-Archeio/#84c002c6-b911-461f-8e75-b9fc8a021795

    Από την ανάγνωση των πρακτικών της Βουλής, μετά από την επερώτηση που κατέθεσε ο κ.Μαρκόπουλος και τις απαντήσεις πού έδωσε ,επιλεγμένα, ο κ.Σαχινίδης, βγάζουμε τα κάτωθι συμπεράσματα.

    1ον Η διαδικασία αναδοχής θα καθυστερήσει ακόμη τουλάχιστον κάποιους μήνες.

    2ον Θα παραταθεί, η καταληκτική ημερομηνία αναδοχής (3/8/2011) που όριζε ο 3867/10 έως το τέλος του 2011

    3ον Η ανάρτηση καθυστερεί γιατί ακόμη δεν έχουν πάρει τα τελικά αποτελέσματα των μαθηματικών αποθεμάτων από την Ernst & Young.

    4oν Αποποιήθηκε την ευθύνη, για τυχόν προτάσεις της ΤτΕ για το περαιτέρω (πέρα του 30% που ορίζει ο 3867) "κούρεμα" των απαιτήσεων μας.

    5ον Παραδέχθηκε για άλλη μια φορά,(οι άλλες ήταν σε επερώτηση του κ.Αυγενάκη και στην επιτροπή οικονομικών υποθέσεων της Βουλής, όλα είναι καταγεγραμμένα στα πρακτικά της Βουλής), τις διαχρονικές πολιτικές ευθύνες για την κατάρρευση της Ασπίς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. http://fimotro.blogspot.com/2011/05/o_15.html


    ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑΝ ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΑΠΙΤΑΛ
    ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΒΓΑΛΑΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ............
    ΑΝ ΤΟ 2010 ΜΠΟΡΟΥΣΕ...ΤΟΤΕ ΤΟ 2009 ΤΙ ΕΚΑΝΕ????

    ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΟΛΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ, ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, ΟΛΑ ΣΑΣ ΞΕΦΥΓΑΝ...
    ΕΙΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΠΙΤΑΛ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΩΝ...
    ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΑΡΑΓΕ?
    ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ, ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙΤΕ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΚΩΣ ΣΑΣ ΜΕΜΦΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. ο παντελιδης μετραει τα φραγκοδιφραγκα, μονο.
    ειναι γραφιας, απλος.
    αρα, γιατι αραγε θεωρειται και θεωρηθηκε απαραιτητος 18 μηνες? υπαρχουν λογιστικα γραφεια γι αυτο.
    την περιουσια τηδικη μας ποιος την περιφρουρει?
    μακαρι να ξεκινησε να ξετυλιγεται το γαιτανακι..μακαρι..και να βρεθουν τα 500 εκατομμυρια, οπως ελεγε ο μαρκουλακος..
    και τι εγινε που το ειπε ο μαρκουλακος?
    γαργαρα το εκαναν!
    νομιμως, παρανομως? ειχαν το δικαιωμα να το παραβλεψουν?
    τι λεει ο κοινος νους?
    ακουνε οι συλλογοι ή παλι κοιμουνται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Σερβίρουν στον Κορυδαλλό ….αστακομακαρονάδα ;

    Για τους κοινούς θνητούς ΟΧΙ για τον κο ΑΣΠΙΣ όμως ΝΑΙ !!
    Χωρίς να στερείται μικρές απολαύσεις ζει στις Φυλακές Κορυδαλλού ο πρώην ισχυρός άνδρας του ομίλου Ασπίς Πρόνοια, Παύλος Ψωμιάδης.
    Το πρώην αφεντικό του ομίλου Ασπίς κρατείται στην Ε’ πτέρυγα του Κορυδαλλού σε ειδικά διαμορφωμένο κλειστό χώρο, μακριά από τους άλλους κρατούμενους. Είναι ο μοναδικός χώρος που διαθέτει κελιά με επένδυση από ξύλο, ξεχωριστά κρεβάτια και όχι τις κλασικές κουκέτες, με ξεχωριστό τηλέφωνο από τους υπόλοιπους τροφίμους, ατομικό μπάνιο, αλλά και ξεχωριστό προαύλιο. «Η Ε’ πτέρυγα είναι μια μικρή “όαση” που απευθύνεται σε λίγους και εκλεκτούς, μια κληρονομιά του Κοσκωτά που την άφησε πίσω του μετά την αποφυλάκισή του», λένε όσοι γνωρίζουν τα κατατόπια του Κορυδαλλού.
    Ο κος Ψωμιάδης, όπως αναφέρουν μαρτυρίες, δεν θέλει να στερείται ούτε στη φυλακή τις γκουρμέ απολαύσεις του. Αυτές περιλαμβάνουν εκλεκτά γεύματα (εθεάθη να απολαμβάνει αστακομακαρονάδα με λευκό κρασί την Καθαρά Δευτέρα), το κάπνισμα των αγαπημένων του πούρων μαζί με ρόφημα μέντας κάθε βράδυ πριν κοιμηθεί, ενώ πρόσφατα ζήτησε από τη σύζυγό του μια τοστιέρα, ωστόσο οι φύλακες αρνήθηκαν να του κάνουν το χατίρι και η τοστιέρα επέστρεψε στη βίλα της Κηφισιάς. Να σημειωθεί ότι η σύζυγός του κατέφθασε στις φυλακές με ένα πολυτελές μαύρο Porsche Cayenne S ενώ ο γιός του με ένα BMW X5!
    Μέχρι και κινητό τηλέφωνο βρέθηκε στην κατοχή του σε έφοδο που έκαναν στις 7/2/2011 οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι. Εξαιτίας αυτής της «απερισκεψίας», αναμένεται να οδηγηθεί ξανά ενώπιον του εισαγγελέα. Έναν μήνα αργότερα, δέχτηκε για άλλη μια φορά την επίσκεψη ομάδας σωφρονιστικών υπαλλήλων, έπειτα από πληροφορίες που ανέφεραν ότι έχει και δεύτερο κινητό στην κατοχή του, χωρίς όμως να εντοπιστεί : Πρώτο Θέμα
    στις Σάββατο, Μάϊος 14, 2011


    ΕΜ, ΕΤΣΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΠΙΖΝΕΣΣΣΣΣ!
    Ο ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ..
    ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ.
    ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ
    ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ?
    ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΕΠΟΠΤΕΣ-ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΚΛΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Home|Ειδήσεις|Ιδιωτική Ασφάλιση|Ασπίς: 600 μέρες από την ανάκληση-καμία λύση στον ορίζοντα
    Ασπίς: 600 μέρες από την ανάκληση-καμία λύση στον ορίζοντα
    Συντάκτης / NextDeal
    Παρασκευή, 13 Μαϊου 2011 16:14
    MATRIX SA: Νέα Διευθυντικά Στελέχη στο δυναμικό της
    Η νίκη έχει πολλούς πατέρες, η ήττα είναι ορφανή
    Πλήρης δικαίωση του www.nextdeal.gr για την αναστολή διαγραφών από το Επιμελητήριο
    Η σειρά του Σαχινίδη

    Εξακόσιες ημέρες από την ανάκληση της άδειας λειτουργίας της Ασπίς Πρόνοια συμπληρώνονται σήμερα και ουδεμία ουσιαστική λύση δεν έχει βρεθεί για την αποκατάσταση 1.000.000 άμεσα και έμμεσα ασφαλισμένων όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Σύλλογος Ζημιωθέντων από την Ασπίς Πρόνοια σε ανακοίνωσή του και συνεχίζει λέγοντας ότι "το πρόβλημά μας "σέρνεται" εξαιτίας της ανυπαρξίας ουσιαστικής πολιτικής βούλησης για εύρεση βιώσιμης λύσης.
    Ζητούμε το αυτονόητο: την αποκατάσταση όλων των θυμάτων - ασφαλισμένων της εταιρείας. Μόνο τότε θα κερδίσει ξανά την αξιοπιστιά της η ιδιωτική ασφάλιση στην Ελλάδα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. O ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ

    Σημαντικά ίχνη μεγάλων ποσών αλλά και αξιογράφων που συνδέονται με περιουσιακά στοιχεία του ασφαλιστικού ομίλου "ΑΣΠΙΣ" αναζητά η εισαγγελία Αθηνών, η οποία ζητά την συνδρομή των ελβετικών δικαστικών αρχών αλλά και της Deutsche Bank. Σύμφωνα με...
    μια σειρά εγγράφων που έχουν περιέλθει στην κατοχή της «Καθημερινής της Κυριακής», ο Παύλος Ψωμιάδης μεταξύ άλλων φέρεται να συνδέεται στις 19 Αυγούστου του 2010 με ποσό τουλάχιστο 1 εκατ. ευρώ σε χρήματα και τίτλους σε ένα τραστ της Credit Suise.
    ΣΤΙΣ 11:15

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. 19/8/2010, O ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΕΚΕΙ, ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΕΣ,ΛΟΓΙΣΤΕΣ,ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΒΑΡΥΓΔΟΥΠΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΛΗΣΤΡΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΙΣ ΚΟΥΜΠΑΡΕΣ, ΜΕΤΡΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΜΕΤΡΩΝΤΑΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ,
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΨΑΞΑΝ 18 ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ?
    ΠΟΣΟ ΘΥΜΑΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ?
    ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ.
    ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΟΥΝ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ,ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΝΑΡΤΟΥΝ ΚΑΙ ΞΑΝΑΑΝΑΡΤΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.
    ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΜΑΣ ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΑΙ, ΚΩΛΥΣΙΕΡΓΟΥΝ,ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΑΙ,ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ,ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ ΜΑΣ.
    ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!
    ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ !
    ΚΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΠΑΠΙΕΣ!
    ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ,ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΘΑ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΤΟΥ ΣΤΟ...ΙΣΤΑΝ,ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. TA ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΛΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.....ΠΙΑ...
    ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΜΥΣΤΙΚΑ..ΟΥΤΕ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ..
    ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ, ΑΦΟΥ
    ΟΙ ΣΥΝΔΕΤΙΚΟΙ ΚΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ.
    ΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ, ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!!!!! ΟΜΩΣ ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ,
    ΘΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΥΠΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΕΝΟΣ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟΥ ΜΥΑΛΟΥ,ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΣΕ ΒΑΡΚΟΥΛΕΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕ Σ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
    ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ,ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΛΗΤΗΡΙΑ ΘΕΣΠΙΣΜΑΤΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ,ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ Η ΕΜΠΡΟΣΘΟΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥ ΓΥΜΝΟΥ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΛΙΑ.
    ΟΣΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΑ,ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΟΥΝ ΠΟΛΛΑΠΛΩΣ ΤΗ ΖΗΜΙΑ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΤΟΥΣ.
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΥΘΥΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΤΙΜΟΥΣ..
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΙ.
    ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΛΟΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΑΝ0ΗΤΥΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ.
    ΑΥΤΟ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ...
    ΑΦΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΑΔΡΑΣ ΑΜΟΙΒΟΜΕΝΗΣ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΣΟΝ ΚΑΙΡΟ, ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ [κερδιζοντασ χρονο], ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΕΙ;ΔΕΝ ΠΗΡΑΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΤΡΩΝΕ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. πηρα και διαβασα ολοκληρο το αρθρο της καθημερινής της κυριακης.ο τελλογλου καπου αναφερει οτι υπηρχε μια εγγυηση 150 εκατομμυριων ευρω απο γερμανικη τραπεζα και απο το κεφαλαιο αυτο ζητηθηκαν καποιες κινησεις απο την οικογενεια και οχι μονο ψωμιαδη τον αυγουστο του 2010, σχετικη με επενδυσεις και οτι υπαρχουν και αλλες εταιριες μεσα, με αναγραμματισμενη επωνυμια "asips" αντι για "aspis"
    και τετοια αλλα φαιδρα..
    τωρα ψαχνονται γενικως..

    ομως, αν εμεις εξακολουθησουμε να ...παρακολουθουμε εξ αποστασεως ολα αυτα, θα μεινουμε αιωνιως η τελευταια τρυπα του ζουρνα, θα ασχολουνται με το θεμα ,οταν τους περισσευει χρονος και δεν ξερουμε τι παρασκηνιο θα υπαρξει.
    ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΒΟΥΛΗΣΗ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΓΓΥΗΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ 100% ΚΑΙ ΕΝΤΟΚΩΣ!!!
    μηπως καποιοι απο τους κατα καιρους σχολιαστες εδω, διαβασε το δημοσιευμα και μπορει να μας πει δυο κουβεντες πιο κατανοητες σε ολους?
    τα 150 εκατομμυρια υπαρχουν στην deutsche bank τελικα, οπως γραφει η καθημερινη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. Στα ίχνη και νέων στοιχείων για «Ασπίς» η
    ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΡΜΗΝΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ?

    Eισαγγελία Αθηνών
    Tου Τασου Tελλογλου

    Σημαντικά ίχνη μεγάλων ποσών αλλά και αξιογράφων –αυθεντικών ή εικονικών– που συνδέονται με περιουσιακά στοιχεία του ομίλου της «Ασπίς» αναζητεί πλέον η εισαγγελία Αθηνών με αποστολή αιτήματος δικαστικής συνδρομής στις ελβετικές δικαστικές αρχές, αλλά και στον γερμανικό τραπεζικό κολοσσό Deutsche Bank. Σύμφωνα με μια σειρά εγγράφων, που βρίσκονται στην κατοχή της «Κ», ο Παύλος Ψωμιάδης συνδέεται στις 19 Αυγούστου του 2010 με ποσό τουλάχιστον 1 εκατ. ευρώ σε κινητές αξίες (χρήματα και τίτλους) σε ένα trust της Credit Suisse. Ο ίδιος ο κ. Ψωμιάδης δύο μέρες νωρίτερα δίνει εντολές για τη διαχείριση των λογαριασμών του στην ελβετική τράπεζα και στο trust της Credit Suisse. Σύμφωνα με την ίδια σειρά των εγγράφων, ο κ. Ψωμιάδης φαίνεται να συνδέεται με τραπεζικό λογαριασμό άλλου trust, του Salamander, που διατηρεί λογαριασμό στη μικρή ελβετική τράπεζα Roche Banquiers & Co. Το ίδρυμα Salamander ιδρύθηκε στις 22 Οκτωβρίου του 2009, ένα μήνα μετά την ανάκληση της άδειας της Ασπίς Πρόνοια ΑΕΓΑ και έχει έδρα στην οδό Σούλχαους της Ζυρίχης. Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με την έκθεση του εκκαθαριστή του ομίλου της «Ασπίς» ένα σημαντικό κεφάλαιο από τα αποθεματικά της θυγατρικής εταιρείας της «Ασπίς» στη Σουηδία, Aspis Liv, είχε μεταφερθεί στην Credit Suisse.

    Mετά την άρση της άδειας της «Ασπίς», το συμβούλιο διευθυντών της Ασπίς Ομιλος Εταιρειών συνεδρίασε στις 30 Νοεμβρίου του 2009. Σε αυτό πήραν μέρος ο Β.Τ. (αδελφός της συζύγου του), ο Α.Γ. και η συγγενής του κ. Ψωμιάδη, Μ.Ψ., που ζήτησαν «να ενεργοποιηθεί στη μία εγγυητική που έχει εκδοθεί από την Deutsche Bank στη Φρανκφούρτη ένα κεφάλαιο 150 εκατ. ευρώ. Η εγγύηση στη βάση μεριδίων ομολόγων φαίνεται να έχει εκδοθεί στις 18 Αυγούστου του 2009, ένα μήνα πριν από την ανάκληση της άδειας της «Ασπίς» και έληξε στις 25 Αυγούστου του 2010. Η έκδοση του εγγράφου αυτού συμπίπτει απολύτως χρονικά με την αποστολή χειρόγραφης επιστολής του κ. Ψωμιάδη στο στέλεχος της Credit Suisse Urs L με την οποία τού ζητάει να διαχειριστεί με συγκεκριμένο τρόπο 1 εκατ. ευρώ από το κεφάλαιο της Credit Suisse trust. H αιτούσα την έκδοση του εγγράφου της Deutsche Bank είναι η εταιρεία Bladick Corporation S.A. Αξίζει να σημειωθεί ότι προτού ο κ. Ψωμιάδης εμφανίσει την πλαστή εγγυητική επιστολή, για την οποία δικάζεται τον Ιούνιο, είχε επαφές με διάφορες «παράγοντες» που βρίσκονται στο περιθώριο του επίσημου χρηματοπιστωτικού συστήματος –ένας από αυτούς εκτίει ποινή φυλάκισης στην Ισπανία– σε μία προσπάθεια να διασώσει τον όμιλο της «Ασπίς». Αλλά στα έγγραφα που συνοδεύουν την εκκαθάριση από το σύστημα Euroclear, όπου εκκαθαρίζονται αυτού του είδους οι συναλλαγές, έχουν αποτυπωθεί μια σειρά από αναγραμματισμοί όπως Asips omilos entrairon NE. Oι ελληνικές εισαγγελικές αρχές ζητούν από τη διεύθυνση της Deutsche Bank στη Φρανκφούρτη να διευκρινίσει αν όντως εκδόθηκε το συγκεκριμένο έγγραφο και, αν είναι γνήσιο, στη βάση ποιας εγγύησης (ή κατάθεσης) έγινε η έκδοσή του. Στο αίτημα δικαστικής συνδρομής ζητείται από τις ελβετικές αρχές να ελέγξουν ποιος είναι ο τελικός δικαιούχος της εταιρείας Bladick S.A. καθώς και να διαπιστωθεί η ταυτότητα των φυσικών προσώπων που εμφανίζονται ως δικαιούχοι των εταιρειών Salamander, Atlantis. Ζητείται ακόμα να διερευνηθεί αν τα δύο trust διατηρούσαν λογαριασμούς στις δύο ελβετικές τράπεζες (Credit Suisse και Roche Banquiers & Co.) και αν χρήματα από αυτούς τους λογαριασμούς ή από άλλους χρησιμοποιήθηκαν για τη δημιουργία αυτών των trust.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΑΝΑΘΕΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΓΙΑ ΑΓΩΓΗ κλπ.
    ΘΕΩΡΩ ΟΜΩΣ ΣΚΟΠΙΜΟ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ,ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΤΑΝ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΤΕΡΑ, ΘΑ ΥΠΟΣΧΟΜΟΥΝ ΑΜΟΙΒΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟ 10%, ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ.ΑΠΛΩΣ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΜΟΥ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ ΦΑΝΤΑΖ0ΜΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 150.000 ,ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΑΣΤΕΙΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΟΗΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΩΝ,ΜΕ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΕΠΟΠΤΩΝ ΚΑΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ.
    ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΣ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ, ΑΣ ΑΜΟΙΦΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
    ΕΧΟΥΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. ΚΑΙ ΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΑΘΕΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. Eίμαστε πολλοι που ακομα δεν καναμε καμια κινηση.
    Εγω ξερω μονο 10-12 ατομα.Στο συνολο λοιπον θα ειναι παρα πολλοι.
    Και μορφωμενοι ανθρωποι ειναι και τους χρειαζονται και τα χρηματα τους αυτα.
    Αλλα μας εκαναν ολους καχυποπτους, αφου αυτο το σωματειο εδω απο την αρχη με παιανες μας εσπρωχνε σε αγωγες και σε συγκεκριμενα γραφεια και μετα συνεχισαν οι αλλοι και κανανε το ιδιο.
    Λες και ειχαν συμφωνησει το μοιρασμα της πελατειας και του χρονου.
    Εδω εχουν γραψει τοσοι ανθρωποι που ξερουν για τις κινησεις των απατεωνων, για πολυ προσφατα και συνεχιζομενα πραγματα και κανενας δεν τους εδωσε σημασια..
    παρακαλαει ο κοσμος για αλλες ενεργειες με τεχνοκρατες, με παρεμβασεις και τετοια και ουτε ενα αυτι να ακουσει. αυτοι αγωγες,αγωγες..
    οποτε ποιον να εμπιστευτεις?
    σημερα απο το πρωι γραφονται διαφορα για τις κινησεις της εισαγγελιας και ουτε φωνη.
    αν λοιπον δεν εχουν τη δυνατοτητα να τοποθετουνται, να κρινουν, να γνωριζουν, τοτε γιατι να τους εμπιστευτω? μιλαω και με το γειτονα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. ΕΚΑΝΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΣΠΙΔΟΣ,ΤΗΣ ΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΑΞΑΠΑΤΗΣΑΝ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ. ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΑΣΑ ΔΙΟΤΙ ΑΦΕΝΟΣ Η ΑΣΠΙΔΑ ΤΕΛΕΙ ΥΠΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΕΚΡΙΝΕ Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΩΣ ΑΟΡΙΣΤΙΑ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΕΠΕΙΑ.ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΘΑ ΠΡΈΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΞΕΤΡΥΠΩΣΕΙ, ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΥΗΔΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ, ΓΙΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΚΛΕΨΙΕΣ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ ΜΕ ΤΗ ΣΟΥΗΔΙΚΗ ΑΣΠΙΣ LIV, ΠΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ.
    ΒΕΒΑΙΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΟ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ.
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ, ΟΤΙ ΕΑΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΨΩΜΙΑΔΗ, ΤΟΤΕ ΑΥΤΑ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΚΙΝΗΤΗ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ (ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΡΣΕ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ!), ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΕΛΛΕΜΜΑ. ΟΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΟΙ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΚΑΠΙΤΑΛ ΔΕΝ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ, ΚΑΘΩΣ ΟΛΗ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΛΑΜΟΓΙΟΥ, ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ 100% ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΩΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. TA ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΠΙΘΑΝΟΛΟΓΗΣΗ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΥΤΕ Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ.
    ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΩΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΑΓΩΓΩΝ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΕΩΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.

    ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΤΙ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ, ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΩΣΤΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ.
    ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΠΙΤΑΛ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΣΟΥΝ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΗΔΗ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

    Η ΤΕΛΕΙΑ ΥΠΝΩΣΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. telika oloi emeis pou den exoume anathesei tin ypothesi mas se dikigoriko grafeio ti kanoume? Mporei na me pliroforisei kapoios?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. μπορουμε να καταθεσουμε μεχρι το σεπτεμβριο, ΑΝ Η ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΕΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΕΝΤΑΕΤΗΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟΤΕΡΟ.

    ας γινει αυτη η περιφημη αναρτηση του ορ.χαρτοφ.
    και μετα βλεπουμε..
    αφηστε τους εργολαβους να περιμενουν εναγωνιως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. ακομη και το 70% να μας δωσουν,παλι στα μισα χρηματα που βαλαμε πριν χρονια θα ειναι αξια τους,οταν προσωπικα στα χρηματα που κατεθεσα στο συμβολαιο το 2007,και τους τοκους που χανονται,οταν με τη ληξη της τριετιας θα πληρωνομασταν,και μεχρι.....να τα παρουμε,θα ειναι 50% στην πραγματικοτητα του αρχικου καφαλαιου μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΝΕΙΣ,ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ,ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΜΕ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΣΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ
    ΚΑΘΟΤΙ Η ΕΥΘΥΝΗ ΒΑΡΥΝΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΝΟΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ
    ΜΑΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ!
    ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ
    ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΝΟΥ
    ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΝΟΣ,ΑΓΩΝΑΣ,ΑΙΜΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟΚΟΜΜΑΤΟ...ΟΧΙ ΑΣΤΑΚΟΜΑΚΑΡΟΝΑΔΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. ΣΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ, ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ,ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2011 ΕΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΙΜΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΤΟ 50%.
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΓΩΓΕΣ, ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ.!!!!!!!!!
    ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΟΜΩΣ. ΟΧΙ Η ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΜΕ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΟΥΝ.
    ΒΡΗΚΑΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. αφου το αποθεματικο ειναι κυριως σε ακινητα κλπ
    ας υπολογισθει η αξια τους συν 30% ,να γινει μια αναδοχη με συνοπτικες διαδικασιες, να δανειστουν απο τις τραπεζες με την εγγ. του ελλ.δημοσιου,
    να μας πληρωσουν ενα ,εστω μικρο, μερος των χρηματων μας, και να αναλαβουν με καποια τροπολογια να μας πληρωσουν και το υπολοιπο μεσω των τραπεζων, που πρεπει να παιξουν κυριαρχο ρολο.
    να φροντισουν να βρουν τις καταθεσεις στο εξωτερικο, να εχει ολο το χρονο Ο ΕΠΟΠΤΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ, αλλα να μπορουμε κι εμεις να επιβιωσουμε.
    δεν μπορει να περιμενουμε ουτε την εκκαθαριση ουτε να το παρουν αποφαση οτι η ιστορια αυτη δεν μπορει να γινει η πετρα του σισσυφου για ολους μας.
    ναι να μας δωσουν αμεσα ενα μερος των ποσων και παραλληλα να νομοθετησουν για τα υπολοιπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΝΝΙΑ, Ο ΤΕΛΛΟΓΛΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ.
    ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΕ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟ.
    ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ.
    ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΟΧΙ ΠΑΛΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΠΙΤΑΛ.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.
    ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΔΟΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ?
    ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΟΧΙ ΕΠΙΣΗΣ?
    Ο ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ -ΚΑΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ-ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 500 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ..
    ΤΙ ΤΡΟΠΟΥΣ ΕΧΕΙ Ο ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΡΑΤΟΣ? ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ!
    ΕΜΑΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. καλά, ο μαρκουλάκος έχει 3 μήνες που μιλούσε για χρήματα στο εξωτερικό.
    οι εποπτες-εκκαθαριστές ΜΑΣ~! τι ακριβώς κάνανε?
    ο μαρκουλάκος-και πολύ καλά θα κάνει- θα πληρωθεί για τις υπηρεσίες του, οι ίδιοι,που πληρώνονται από εμάς σταθερά και αδιάλειπτα 18 μήνες ,τι ακριβώς έκαναν ?
    και, άντε, μόνοι τους δεν έκαναν, όταν διάβασαν τα δηλωθέντα από μαρκουλάκο, τι ακριβώς έγινε?
    ποια εμπιστοσύνη να έχουμε, όταν αυτοί που διαχειρίζονται το χαρτοφυλάκιο μας και περιμένουμε πολλά από αυτούς, έχουν κλειστεί σε γραφεία και πρωτοκολλούν απλώς έγγραφα?
    γραφειάδες υπάρχουν πολλοι.
    τι συμβαίνει πραγματικά? δεν υπάρχει βούληση να αποζημιωθούμε με κανέναν τρόπο?
    αυτοί δεν είδαν ,δεν έμαθαν, δεν φρόντισαν να μαθουν!
    πληρώνετε, θύματα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. ΕΠΕΙΔΗ ΟΠΩΣ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ ΕΧΑΣΑ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΠΕΙΑ ΛΟΓΩ ΜΗ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ,ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΠΑΡΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΦΕΡΕΓΓΥΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΣΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ.ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ. Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΗ.
    ΤΑ "ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ" ΠΟΥ ΛΕΤΕ,ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΚΟ ΣΑΣ.
    Η ΑΓΩΓΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΑ Κ.Ε.Π.
    ΠΡΟΣΟΧΗ, ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΜΕ ΑΘΕΜΕΛΙΩΤΕΣ ΑΓΩΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. ΕΠΑΝΕΙΛΛΗΜΕΝΩΣ Ο ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ [ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ], ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ. ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ;ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ, ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟΔΕΙΞΙΜΗ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ. ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΗΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ Ο ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ, ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.
    ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΔΕΚΤΑ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ...
    ΟΙ ΑΓΩΓΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ, ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ 2011, ΑΛΛΑ ΜΕ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΤΑΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΜΙΣΑ ΩΣ ΑΜΟΙΒΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΖΗΤΑΝΕ ΤΑ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΥΛΛΟΓΩΝ, ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΠΟΣΑ ΑΠΟ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
    ΓΕΝΙΚΑ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΜΥΡΙΣΘΗΚΑΝ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. ακομα και οι δικαστεσ απ οτι φαινεται ειναι στο κολπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Χάθηκαν τα μισά χρήματα απ’ την Commercial Value. Λεφτά δε θα πάρουν οι πελάτες ούτε στο 2011!
    Συντάκτης / NextDeal
    Τρίτη, 17 Μαϊου 2011 09:57

    Η παροιμία «κακός το πρωί, το βράδυ χειρότερος» βρίσκει εφαρμογή και στο μέλλον της Commercial Value. Και δικαιώνεται ακόμα μια φορά ο ΑΙΣΩΠΟΣ που έλεγε ότι «Το κακό, όταν δεν το τιμωρήσεις στην αρχή με τον καιρό μεγαλώνει».
    Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του www.nextdeal.gr πολύ σύντομα, μέχρι τέλους άλλης εβδομάδας ο κ. Παντελίδης θα στείλει την έκθεσή του στην εποπτεία της Τραπέζης Ελλάδος για την πορεία της εταιρείας Commercial Value. Κάποιες απαντήσεις για υποθέσεις στην Ελβετία και Κύπρο καθυστέρησαν τις διαδικασίες. Επόμενος σταθμός ο Σεπτέμβριος όπου θα έχουν ολοκληρωθεί ζητήματα σχετικά με αναρτήσεις πινάκων ενδιαφερομένων και ενστάσεων και τέλος εκκρεμοτήτων γραφειοκρατικών ως τη λήξη του 2011.
    Λεφτά δεν πρόκειται να πάρουν οι πελάτες στο 2011 (πλην θαύματος ή κρατικής παρέμβασης). Οι πληροφορίες λένε ότι λείπουν τα μισά (40-50%) των υποχρεώσεων, πάνω από 100 εκατομμύρια. Εδώ κεντρικό πρόσωπο είναι ο Δημ. Βιδάλης με υπογραφές του οποίου έφευγαν χρήματα για εργασίες στην Κύπρο, Ελβετία, Ρουμανία.
    Αυτά ψάχνουν οι διάφοροι αρμόδιοι και ελεγκτικές εταιρείες. Πώς, πότε, σε ποιούς, γιατί. Δύσκολες απαντήσεις από Κύπρο που παρόλα αυτά υπάρχουν άκρες για το ποιες εταιρείες και ποιοι διακινούσαν το χρήμα. Τα ίδια και στις εμπορικές πράξεις της Ελβετίας.
    Το www.nextdeal.gr γνωρίζει ακόμα ότι αρκετές ασφαλιστικές εταιρείες ενδιαφέρθηκαν για χαρτοφυλάκια της Commercial όπως και κάποιοι αρνήθηκαν. Όμως το τοπίο είναι ακόμα «θολό» και έτσι θα παραμείνει μέχρι τέλους του 2011.
    Συμπέρασμα: Και εδώ έγινε μια «τρύπα στο νερό»! Οι πελάτες έχασαν, η φήμη του θεσμού καταρρακώθηκε, η εγχείρηση επέτυχε, ο ασθενής απέθανε. Και έφτασαν τα πράγματα εκεί που «οι ψεύτες δε γίνονται πιστευτοί τώρα που λένε την αλήθεια»…
    Ε.Σ.


    E Γ Κ Λ Η Μ Α Τ Α!!!!
    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙ ΑΥΤΑ?
    ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ?
    ΜΗΝ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΑΛΛΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Χάθηκαν τα μισά χρήματα απ’ την Commercial Value. Λεφτά δε θα πάρουν οι πελάτες ούτε στο 2011!
    Συντάκτης / NextDeal
    Τρίτη, 17 Μαϊου 2011 09:57

    Η παροιμία «κακός το πρωί, το βράδυ χειρότερος» βρίσκει εφαρμογή και στο μέλλον της Commercial Value. Και δικαιώνεται ακόμα μια φορά ο ΑΙΣΩΠΟΣ που έλεγε ότι «Το κακό, όταν δεν το τιμωρήσεις στην αρχή με τον καιρό μεγαλώνει».
    Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του www.nextdeal.gr πολύ σύντομα, μέχρι τέλους άλλης εβδομάδας ο κ. Παντελίδης θα στείλει την έκθεσή του στην εποπτεία της Τραπέζης Ελλάδος για την πορεία της εταιρείας Commercial Value. Κάποιες απαντήσεις για υποθέσεις στην Ελβετία και Κύπρο καθυστέρησαν τις διαδικασίες. Επόμενος σταθμός ο Σεπτέμβριος όπου θα έχουν ολοκληρωθεί ζητήματα σχετικά με αναρτήσεις πινάκων ενδιαφερομένων και ενστάσεων και τέλος εκκρεμοτήτων γραφειοκρατικών ως τη λήξη του 2011.
    Λεφτά δεν πρόκειται να πάρουν οι πελάτες στο 2011 (πλην θαύματος ή κρατικής παρέμβασης). Οι πληροφορίες λένε ότι λείπουν τα μισά (40-50%) των υποχρεώσεων, πάνω από 100 εκατομμύρια. Εδώ κεντρικό πρόσωπο είναι ο Δημ. Βιδάλης με υπογραφές του οποίου έφευγαν χρήματα για εργασίες στην Κύπρο, Ελβετία, Ρουμανία.
    Αυτά ψάχνουν οι διάφοροι αρμόδιοι και ελεγκτικές εταιρείες. Πώς, πότε, σε ποιούς, γιατί. Δύσκολες απαντήσεις από Κύπρο που παρόλα αυτά υπάρχουν άκρες για το ποιες εταιρείες και ποιοι διακινούσαν το χρήμα. Τα ίδια και στις εμπορικές πράξεις της Ελβετίας.
    Το www.nextdeal.gr γνωρίζει ακόμα ότι αρκετές ασφαλιστικές εταιρείες ενδιαφέρθηκαν για χαρτοφυλάκια της Commercial όπως και κάποιοι αρνήθηκαν. Όμως το τοπίο είναι ακόμα «θολό» και έτσι θα παραμείνει μέχρι τέλους του 2011.
    Συμπέρασμα: Και εδώ έγινε μια «τρύπα στο νερό»! Οι πελάτες έχασαν, η φήμη του θεσμού καταρρακώθηκε, η εγχείρηση επέτυχε, ο ασθενής απέθανε. Και έφτασαν τα πράγματα εκεί που «οι ψεύτες δε γίνονται πιστευτοί τώρα που λένε την αλήθεια»…
    Ε.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. Πετυχημένη η εθελουσία στην TBank, ακολουθεί η απορρόφηση από το ΤΤ

    Επιτυχάνεται σε μεγάλο βαθμό ο στόχος της διοίκησης της T-Bank για την αποχώρηση με το πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου, του 20% των περίπου 1.000 υπαλλήλων της τράπεζας. Συνολικά εκτιμάται ότι συμμετείχαν στο πρόγραμμα λίγο πάνω από 150 εργαζόμενοι.

    Το επόμενο βήμα, το οποίο αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του Ιουνίου είναι η απόρρόφηση της πρώην Aspis Bank από τον βασικό μετοχό της, Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.

    Η τελευταία εξέλιξη αποτελεί θέμα άμεσης προτεραιότητας και πιέσεων από την Τράπεζα της Ελλάδος, καθώς τα συνολικά κεφάλαια της τράπεζας έχουν υποχωρήσει κάτω από τα 70 εκατ ευρώ ενώ ο συνολικός δείκτης κεφαλαιακής επάρκειας κινείται πέριξ του 4% όταν το ελάχιστο που ζητά η ΤτΕ είναι στο 8% και άτυπα για τις μικρές τράπεζες στο 12% με 14%.

    Ν. Φιλιππίδης

    nfilippidis@isotimia.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. Μπράβο στα παιδιά. Σβήνονται τα ίχνη της μεγάλης απάτης σιγά σιγά.

    Κύριε σαχινίδη αν διαβάζεις το blog κάνε κάτι γρήγορα. Πεθαίνουμε μέρα με την ημέρα το καταλαβαίνεις? Κόπους μιας ταλαιπωρημένης ζωής μας τους φάγατε με τις κόμπινες σας.

    Βρες τρόπο για άμεση λύση στο πρόβλημα. Σκύψε και κατάλαβε ότι η κατάσταση δεν πάει άλλο. Ξεπέρασε τα κομματικά και οικονομικά σου στερεότυπα και βοήθα μας.

    ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΟΠΤΕΣ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ?
    ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΒΙΔΑΛΗΔΕΣ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ..?
    ΕΤΣΙ..ΕΦΕΥΓΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ?
    ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΤΕ?
    ΟΛΟΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ?
    ΕΝΤΑΞΕΙ! ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΠΑΝΕ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. Παράλογη η αδιαφορία για τους ζημιωθέντες της «ΑΣΠΙΣ»
    ΤΡΙΤΗ, 17 ΜΑΪΟΥ 2011 15:21 ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΖΑΒΛΙΑΡΗΣ
    ShareThis


    Για αδράνεια και αδιαφορία κατηγορεί την κυβέρνηση ο βουλευτής της ΝΔ Σταύρος Καλαφάτης, σε ερώτηση που κατέθεσε προς τους υπουργούς Οικονομικών - Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας - Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, σχετικά με τους ζημιωθέντες ασφαλισμένους της «ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ».


    «Βρίσκονται σε εξέλιξη συγκλονιστικές ανθρώπινες ιστορίες σοβαρών οικονομικών προβλημάτων, καθώς και προβλημάτων υγείας ζημιωθέντων ασφαλισμένων της συγκεκριμένης εταιρίας, οι οποίοι καθημερινά οδηγούνται σε απόγνωση», τονίζει ο κ. Καλαφάτης προσθέτοντας: «Την προβληματική αυτή κατάσταση επιτείνουν περιπτώσεις τραπεζικών και νοσηλευτικών ιδρυμάτων, που ζητούν από τους ασφαλισμένους, μέσω εξωδίκων, χρήματα για υπηρεσίες που τους παρείχαν και που λόγω της κατάρρευσης του ομίλου ουδέποτε αποζημιώθηκαν», σημειώνει.


    Για αυτό το λόγο, μέσω της ερώτησης του, ο κ. Καλαφάτης κάλεσε την κυβέρνηση:


    να ενεργοποιηθεί, να δρομολογήσει και να εποπτεύσει άμεσα και αποτελεσματικά όλες εκείνες τις ρυθμίσεις που θα διευθετήσουν ουσιαστικά το ζήτημα.
    να τροποποιήσει το υφιστάμενο νομικό πλαίσιο, ώστε να προβλέπεται παροχή εγγυήσεων για την προσέλκυση ασφαλιστικών εταιριών που θα επιθυμούσαν να γίνουν "ανάδοχοι" του χαρτοφυλακίου της Ασπίς Πρόνοια και της Commercial Value.
    σε περίπτωση που δεν ευδοκιμήσει η "αναδοχή", να προσδιορίσει αυστηρά το χρόνο έναρξης και τη χρονική διάρκεια της διαδικασίας εκκαθάρισης της ΑΣΠΙΣ.
    να απορρίψει, ως άδικη, την πρόταση της Τράπεζας της Ελλάδος, για θέσπιση πλαφόν 30.000 ευρώ στις αποζημιώσεις των ζημιωθέντων της ΑΣΠΙΣ.
    να προβεί σε βελτιώσεις του υφιστάμενου νόμου, ώστε τα ασφαλιστικά συμβόλαια υγείας–ανικανοτήτων να μην εξαιρούνται από το εγγυητικό κεφάλαιο ζωής.
    να μεριμνήσει για την επαγγελματική αποκατάσταση των εκατοντάδων ασφαλιστών της Ασπίς Πρόνοια, εντάσσοντας τους σε σχετικές δράσεις απασχόλησης.


    ΓΙΑ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΜΙΛΑΕΙ? ΓΙΑ ΤΟ 70% ΧΩΡΙΣ ΤΟΚΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ?
    ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΛΟΓΙΑ..
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΕΤΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ 50% ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΜΑΣ.
    ΑΣ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ..ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ..
    ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  138. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΑΣΠΙΔΟΣ ΑΠΕΥΘΥΝΘΗΚΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΕΛΑΜΒΑΝΕ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΣΠΙΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΕ ΑΛΛΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ.ΤΕΛΙΚΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑ ΜΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ CITIBANK.OMΩΣ ΔΕΝ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΗ. ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΕΧΑΣΑ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ,ΕΤΣΙ ΘΑ ΧΑΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. ας παρει τα πρακτικα απο τις απαντησεις-τοποθετησεις σαχινιδη στη βουλη και πριν απο το νομο που ψηφιστηκε το 2010 και στις ερωτησεις-επερωτησεις που υποβληθηκαν.εκει ομολογουνται τα παντα.
    ειναι δυνατον να αφηνει την αγωγη στην τυχη της?
    υπαρχουν δικηγοροι εξειδικευμενοι, με την εννοια της ενασχολησης και της συλλογης επιχειρηματων και στοιχειων.

    το Τ.Τ βγαινει προς πωλησιν,απορροφωντας τελικα και τις υποχρεωσεις της πρωην ΑΣΠΙΣ ΜΠΑΝΚ.
    μηπως πρεπει να κινηθουμε με εξωδικους και να επιφυλαχθουμε δικαιωματων μας προς καθε επιδοξο αγοραστη?
    ???????????????????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. ΦΙΛΟΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ.ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΣ ΕΙΣΗΓΗΘΕΙ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ 10.000 Ε ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ,ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ.ΜΙΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ,ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  141. ωραιο κ αυτο.
    οσοι ειχαν 5000 ευρω συμβολαιο να τα παρουν να τελειωνουν δηλ.
    ποσοστο να δωσει, σε ολους το ιδιο.
    αν τα καταφερετε, συγχαρητηρια.
    μακαρι.
    ειναι στοιχειωδης υποχρεωση του κρατους και της ανοητης διαχειρισης 2 χρονια τωρα.

    πεθαινουμε καθημερινα.
    μονο για να πληρωνονται υπαρχουν λεφτα?
    τα συμβολαια που εγιναν το δευτερο εξαμηνο του 2009 και δεν σχηματιστηκε αποθεματικο,γιατι δεν τα επιστρεφει τα λεφτα μας? για να εχουν για τα δικα τους λειτουργικα μαλλον.

    θα γινουν χοντρα πραγματα στο τελος.
    χρηματα υπαρχουν μονο για τα υπερογκα εξοδα τοσων υπαλληλων και των εκκαθαριστων καθε μηνα?
    για να καθονται και να βεβαιωνουν τα ιδια και τα ιδια?
    αντε..να παιρνουν δρομο σιγα σιγα και τα λεφτα τους να τα παρουμε εμεις,γιατι σπιτια παιδια και γερους γονεις εχουμε να συντηρησουμε.
    μεχρι ποτε θα συνεχιζεται αυτη η προκληση?
    χρηματα υπαρχουν μονο γι αυτους εκει?
    ενα 10-20% να δοθει αμεσα.
    ποιοι ακριβως ειναι?
    γιατι τρωνε τα δικα μας λεφτα και συγχρονως κανουν ο τι μπορουν για να μην εντοπισουν ουτε τα κλεμενα,ουτε λυση να βρουν ουτε τιποτα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  142. Να βρούν τρόπο και να μας δώσουν τα χρηματα μας πίσω! Τί νομίζουν ? Οτι θα καθομαστε να τους περιμενουμε να κανουν τρύπες στο νερό? Χωρίς έρευνα για το που πήγαν αυτα τα χρηματα? Να κόψουν το λαιμο τους και να τα βρούνε! Είναι ευθύνη τους ! Οπως δινανε τοσα χρονια πιστοποιητικα φερεγγυότητας και τον κρατουσαν στην αγορά , τώρα να βρούνε που πήγε τα χρηματα μας! ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙ΄ΑΤΟ ΠΛΗΡΏΝΟΝΤΑΙ ΑΔΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  143. ο συλλογος των ασφαλιστων στελνει εμαθα παλι μηνυματα για δικηγορους.
    μηπως πρεπει να ασχοληθει με τις ενδεχομενες ευθυνες της διαχειρισης πιο σοβαρα και την περιστολη των λειτουργικων εξοδων?
    απο τα δικα μας αποθεματικα παιρνουν και πληρωνονται..
    ποιος ελεγχει τα εξοδα
    και για να το εμπεδωσετε:
    ΠΟΙΟΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΞΟΔΑ?
    ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΝΑ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΜΑΣΟΥΝΝ ΤΑ ΙΔΙΑ?
    ΠΟΣΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ?
    ΓΙΑΤΙ ΑΙΜΟΡΡΑΓΕΙ Τ Ο ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΦΥΤΟΖΩΟΥΝ? ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ?
    ΠΟΙΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ? ΠΟΣΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΜΑΣ?
    Ο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΣΑΧΙΝΙΔΗ Ή ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟΥ, ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΛΕΜΕΝΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΣΔΟΕ?

    ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ?
    ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΜΕΝΑ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΘΑ ΚΑΛΥΠΤΑΝ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΕ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΛΕΝΕ?
    ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΛΑΙΚΙΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  144. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ
    ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΑΠΟ 10-20% ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ
    ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ
    ΒΡΗΚΑΝ ΧΡΗΜΑ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΥΨΟΥΣ "ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟ" ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ "ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ"
    ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟΙ ΛΙΓΟ-ΠΟΛΥ
    ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ...
    ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΒΑΛΑΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ!!!
    ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ ,ΟΤΑΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΕΣΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑ
    ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΣΑΧΙΝΙΔΗ
    ΕΜΑΣ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙΣ
    ΜΗΝ ΚΑΛΥΠΤΕΣΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΑΕΡΙΤΖΗ,ΕΜΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ
    ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ!!!!!!
    ΠΡΑΞΕ ΗΘΙΚΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ..ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  145. Πού είναι οι σύλλογοι -φαντασματα να επεμβουν άμεσα και να ασκήσουν τους προβλεπόμενους ελέγχους?
    πότε μας ενημέρωσαν για το ύψος των λειτουργικών και τα επιμέρους κονδύλια?
    όταν εμείς δεν έχουμε συντάξεις,προστασία υγείας,αποταμιεύσεις, που βίαια και παρανομα μας στέρησαν,
    όταν απολυόμαστε και κλείνουμε τις επιχειρήσεις μας, όταν τα παιδιά μας μπαίνουν στην ανεργία και δεν έχουμε να καλύψουμε τις υποχρεώσεις μας,
    όταν προβλέπονται απολύσεις και στο δημόσιο,
    ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΤΌΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΚΕΙ,ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΩΝ, ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ,ΡΕΥΜΑΤΟΣ?

    αναρωτηθηκε ποτέ κανείς, αν εμείς κόψαμε το τηλέφωνο σπιτι μας?

    ΚΥΡΙΕ ΣΑΧΙΝΙΔΗ,
    ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ,
    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΛΙΓΟ Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟ,
    ΣΕ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΦΑΙΜΑΞΗ ΜΑΣ,
    ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ
    ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ.

    οι συλλογοι,ειναι αδιαφοροι,
    εμεις στη φτωχεια
    και ο σαχινιδης υπογραφει κονδύλια απο την τσεπη μας.

    ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΟ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ
    ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ.
    Α Μ Ε Σ Α!!!!!!!
    ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  146. ΈΧΩ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΑΣΣΕΤ,ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΩΝΤΑΣ ΜΕ, ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΑΥΤΗΣ.
    ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ?
    ΜΑΣ ΕΚΒΙΑΖΕΤΕ ΕΜΜΕΣΩΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ.ΕΡΜΗΝΕΥΕΤΕ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ.
    ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΕΣΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΣΑ ΑΥΤΑ.
    ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΡΑΤΙΟΥΝΤΑΙ ΕΚΕΙ,ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ.ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΣΤΕ ΕΣΕΙΣ.
    ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ ΑΥΤΟ.
    ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΜΕ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΩΝ.
    ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΝΕ ΑΥΤΑ.
    ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  147. παααααααααααλι!!
    ο ΣΚΑΙ για την ΑΣΠΙΣ ΚΑΠΙΤΑΛ.
    Ας παρουν οι ανθρωποι τουλαχιστον τα λεφτα τους, να δουμε τι θα γινει με την ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ.
    58 ατομα ειναι αυτοι οι εξαπατηθεντες..
    εμεις εκατονταδες χιλιαδες και ακομα γη?
    ραμμενους μας εχουν.

    μια ερωτηση να κανω απλη:
    γιατι ακομα δεν παραπεμφθηκαν ολοι αυτοι οπως και στην καπιταλ?

    πού ειναι οι εποπτες και η δικαιοσυνη?

    κυριοι διαχειριστες και εσεις των ..."συλλογων". ποιες ενεργειες κανατε γι αυτο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  148. Στο εδώλιο για απάτη κατ’ εξακολούθηση ο Παύλος Ψωμιάδης
    19/05/2011 | 21:47Τελευταία Ενημέρωση 21:48 19/05/2011

    Παύλος Ψωμιάδης
    προηγούμενο1 από 1επόμενο
    Διαφημίσεις Google
    Προσφορά Μαλβίδες ως -70%
    Αξέχαστες Διακοπές ως -70% Δείτε Τώρα τις Προσφορές!
    www.GROUPON.gr/Thessaloniki
    Την παραπομπή στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων του Παύλου Ψωμιάδη, της γυναίκας του Μαρίας και της κόρης του Όλγας για απάτη κατά συρροή και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα που αφορά στην έκδοση ομολόγων της προσωπικής του εταιρίας «Ασπίς Κάπιταλ», ζητά η Εισαγγελία Αθηνών από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών.

    Στο κατηγορητήριο που τέθηκε υπόψη του ΣΚΑΪ αναφέρεται -μεταξύ άλλων- ότι ο Παύλος Ψωμιάδης και οι συγγενείς του, που ήταν μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Κάπιταλ, παραπλάνησαν τους ομολογιούχους με ψευδείς παραστάσεις, λέγοντάς τους ότι τα ομόλογα ήταν εγγυημένα και η Ασπίς Μπανκ εγγυάται το κεφαλαιό τους.

    Στο κατηγορητήριο διαπιστώνεται ότι ο Παύλος Ψωμιάδης κατηύθυνε 30,6 εκατομμύρια ευρώ από τους λογαριασμούς της Κάπιταλ σε προσωπικό του λογαριασμό, ενώ εταιρεία στην οποία συμμετείχε η κόρη του κατασκεύασε κτίριο στο κέντρο της Αθήνας, αξίας 17 εκατομμυρίων ευρώ .

    Στην εισαγγελική πρόταση ζητείται να συνεχιστεί η προφυλάκιση Ψωμιάδη και να διατηρηθεί η εγγυοδοσία για τις άλλες δύο κατηγορούμενους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  149. Μηνυση απο ασφαλισμενους Ασπίς Πρόνοια κατα Ψωμιάδη δεν εχει ασκηθεί ποτε!???? Γιατί μονο οι καπιταλιούχοι κινηθηκαν νομικα εναντίον του?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  150. Οι ομολογιούχοι της ΑΣΠΙΣ CAPITAL που έχουν κινηθεί δικαστικά είναι περίπου 400 (όχι 58 που αναφέρεται παραπάνω). Αυτοί δεν προστατεύονται από τους νόμους περί ασφαλιστικών εταιριών, οπότε η μόνη λύση για αυτούς είναι να κινηθούν νομικά για απάτη, όπερ και έπραξαν.

    Για του εξαπατημένους της ΑΣΠΣΙ ΠΡΟΝΟΙΑ ισχύει ο νόμος του Αυγούστου 2010 περί αναδοχής. Εκεί η νομική κατάσταση είναι εξαιρετικά περίπλοκη (η αγωγή εναντίον του Δημοσίου δεν είναι κάτι απλό). Θεωριτικά, εάν εφαρμόζονταν ο νόμος του 2010, ίσως δεν θα χρειαζόταν καθόλου να γίνουν δικαστικές διεκδικήσεις. Αλλά ο νόμος φαίνεται να χωλαίνει και να μην εφαρμόζεται σε λογικό διάστημα, οπότε αναγκαζόμαστε να πάμε δικαστικά.

    Παθών ΑΣΠΣΙ ΠΡΟΝΟΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  151. Η υπόθεση της ΑΣΠΙΣ CAPITAL έχει βγάλει και κάτι θετικό: το λαμόγιο προφυλακίστηκε (τρώει αστακομακαρονάδες πίσω από τα κάγκελα). Εάν δεν υπήρχε η υπόθεση της ΑΣΠΙΣ CAPITAL, το λαμόγιο θα γέλαγε με το δράμα μας κάπου στην Ν. Αμερική ή (γιατί όχι) στο Παρίσι ή το Λονδίνο.

    Δυστυχώς το κράτος δεν κάνει τίποτα από μόνο του. Η αδυναμία των κρατικών μηχανισμών να κινηθούν αυτεπάγγελτα είναι ένα από τα ελληνικά δράματα που οδήγησαν στην τρέχουσα κρίση. Ότι κινείται στο θέμα της ΑΣΠΙΣ έως τώρα οφείλεται σχεδόν αποκλειστικά στους δικηγόρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  152. ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΩΣ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΚΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟΥ. ΞΕΡΑΝΕ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΑΝΕ ΤΗ ΠΑΠΙΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΑ ΤΣΕΠΩΝΑΝΕ. ΟΥΥΥΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.

    ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΣΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΟΛΟΥΣ. ΚΑΘΙΚΙΑ, ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΕΛΛΕΙΝΟΙ ΤΥΠΟΙ, ΛΙΓΔΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ. ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΡΕ ΚΑΘΙΚΙΑ. ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΙ, ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

    ΟΟΟΥΥΥΥΥΥΥΥΣΣΣΣΣΣΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ!!!!

    http://prasinomilogr.blogspot.com/2011/05/on-line.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  153. οι 400 που λετε δεν ειναι 400..
    ξερουμε οτι ο ψωμιαδης και οι δικοι του, ηδη αποζημιωσαν πολλους επωνυμους και αλλους,κατα βουλησιν.
    κανενας δεν ξερει τι ξεπλυμα γινοταν μεσα απο την καπιταλ ..
    γι αυτο ας μη μιλουμε για ανθρωπους καημενους και
    κατατρεγμενους. αποδοσεις αστρονομικες ψαχνανε κ αυτος βρηκε τετοιους και τους ενεπλεξε.
    ας ειμαστε λιγο επιφυλακτικοι.
    σαφως υπαρχουν και θυματα μεταξυ αυτων,ανθρωποι που πραγματικα τους σταυρωσε.
    αλλα μηπως καποιος αντιστοιχα πρεπει να ασχοληθει με τους χιλιαδες της ασπις προνοια με τον ιδιο ζηλο?
    δεν βλεπουμε κινησεις των ιδιων γραφειων αντιστοιχες με της καπιταλ..ποτε θα βγουν στοιχεια,ποτε θα γινουν συνεννοησεις,ποτε θα παρουμε εστω και ενα ευρω?
    το δικαιο τεραστιο και εμεις προσπαθουμε να αποδειξουμε οτι δεν ειμαστε ελεφαντες.
    αλλα αυτο ειναι βασικα θεμα των δικηγορων,που θα μπορουσαν να πρωτοστατησουν ,να αποκαλυψουν και βεβαιως και να αμοιφθουν.αλλα τωρα ασχολουμαστε μετην καπιταλ..
    και καποιοι αλλοι μαζευουν πελατεια...
    για κουρεμα!!~!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  154. ΑΣΦΑΛΙΣΤΑΚΙΑ ΛΑΜΟΓΑΚΙΑ ΤΕΛΟΣ Η ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΚΟΛΟ ΧΡΗΜΑ. ΤΡΑΒΑΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΜΙΑ ΤΙΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΤΑ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ ΣΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΜΑΣ.

    http://prasinomilogr.blogspot.com/2011/05/blog-post_2326.html

    ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥΛΗ ΣΑΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΡΩΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΓΓΕΝΟΛΟΗ, ΣΚΥΛΟΛΟΗ ΤΟΥ. ΕΚΕΙ ΘΑ ΣΑΠΙΣΟΥΝ.

    ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΥΠΟΛΥΠΤΑ ΚΑΙ ΜΙΑΡΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗ ΚΟΛΑΣΗ ΝΑ ΚΑΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΝΑ ΤΑΙΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΔΕΣΠΟΤΟ.

    ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΛΟΙΠΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  155. Ο ΕΠΟΠΤΗΣ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΘΕΑΤΗΣ?
    ΚΑΙ ΤΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  156. χρηματα στην Ασπίς Καπιταλ είχε βαλει και το Ταμειο Αλληλοβοήθειας Δικηγόρων Ηρακλείου. Οπότε μιλάμε για ενα νομικό προσωπο στο οποίο συμμετείχαν πάρα πολλοι δικηγόροι ! Αρα ζημειώθηκαν πολλά ατομα, οχι 54!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  157. Ο Πετριδης πότε ακριβώς σκοπεύει να ξυπνήσει? Είναι καιρός και για αλλες καθυστερησεις? Ο κοσμος καιγεται, ΥΠΟΦΕΡΟΥΜΕ!!!!

    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ!!! ΕΛΕΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  158. ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ, ΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ.
    ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ.ΑΛΛΟ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ 1000 ΕΥΡΩ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ Ή 100 ΚΑΙ ΑΛΛΟ 100 ΧΙΛ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ.

    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ.
    ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ,ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ.

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΟΙ ΠΙΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΒΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΕΣ,ΝΩΘΡΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ.ΔΙΝΟΥΝ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ
    ΚΑΝ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΝΑ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ.
    ΠΟΛΛΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΞΥΠΝΟΥΜ 3 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ..

    ΘΕΛΕΙ ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΒΙΩΣΙΜΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΩΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ.

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ??????????????
    ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΚΥΝΗΓΟΥΜΕ!
    ΝΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΣΘΟΥΣ?
    ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΠΕΜΨΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΑΛΕΝΔΕΣ?
    Ή ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΝΑ ΣΧΗΜΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ ΒΙΩΣΙΜΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΜΕ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΑΔΟΧΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ?
    ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟΣ Ο ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΣΜΟΣ..
    ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ.
    ΤΩΡΑ ΙΣΩΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ.
    ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΛΩΝ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΒΙΩΣΙΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
    ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ,
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ,
    ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    ΚΑΙ ΤΡ.ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΕΠΟΠΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣΦ.ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ
    ΜΕ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ..
    Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ..
    ΚΑΙ ΑΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΘΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ
    ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ.
    ΚΑΙ ΕΠΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΓΩΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ.

    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ.
    ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ.
    Η ΦΤΩΧΕΙΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠ ΟΛΟΥΣ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΡΤΑ.

    ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ.
    ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΑ ΟΣΟ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ.
    ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  159. MA ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ Η ΑΝΑΔΟΧΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΧΟΝΗ ΜΑΣ?
    ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ -ΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ-ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ 30%ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΛΕΤΕ?
    ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ,
    ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ,
    ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ,
    ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΜΑΣ, ΤΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΜΑΣ.
    ΝΑ ΕΚΠΟΝΗΘΕΙ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
    ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΑΝΑΠΝΟΗ.
    ΕΝΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ 150 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ,ΠΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ
    ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
    ΜΙΑ ΑΝΑΔΟΧΗ ΠΟΥ ΝΑ ΑΦΟΡΑ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΥΧΕΙ ΕΥΝΟΙΚΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ.
    ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ,ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ, ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ, ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΜΕ ΣΤΑΔΙΑΚΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΕΣ.
    ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ.
    ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΑΙΜΟΡΡΑΓΟΥΝ ΑΠΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ.
    ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΜΕΛΕΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΒΟΗΘΗΤΙΚΑ ΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΣΗΜΕΡΑ, ΤΩΡΑ, ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΥΤΗ.
    ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΠΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΝΙΓΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ.
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.
    ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ.
    ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕΑΛΙΣΤΕΣ.
    ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ 30% ΣΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ..ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ?
    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΧΡΙ 30 ΧΙΛ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ , ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΚΑΠΩΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ.
    ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΙ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.
    ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ,ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ,ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ,ΦΟΡΟΙ, ΑΝΕΡΓΙΑ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΓΩΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΘΟΥΝ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 2014 ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΒΑΘΜΟ?
    ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΜΑΣ.

    ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ, ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΩΡΑ.
    ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ ΟΥΤΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ,ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ..
    ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ..
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΑ ΠΙΑ.
    ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΟ ΚΡΙΜΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  160. αντι να μιλουν για μεχρι 30 χιλιαδες, ας μιλησουν για μεχρι 50%, σε πρώτο σταδιο αναδοχης,αναλογως και με τις εγγυησεις του ελληνικου δημοσιου.
    οποτε,και αναλογα με τις πιεσεις που θα ασκησουμε αργοτερα και με την κατασταση της οικονομιας, να προχωρησουμε στο δευτερο επιπεδο για επιπλεον 30% οπως προβλεπεται απο το νομο.
    τωρα ομως, καλα θα κανουμε και παρα πολυ γρηγορα να προτεινουμε με ειδικους αναλογιστες και να περιορισθουμε.
    καντε καποιες συγκεντρωσεις, ελατε σε επαφη με τους εμπλεκομενους και ενημερωστε μας να κανουμε εμεις τις αντιπροτασεις στο υπουργειο και τις ασφαλιστικες.
    αν δεν συμβιβαστουμε, θα χασουμε τα παντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  161. ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΑΣΠΙΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΕΡΣΙΑΛ,
    ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΑ,
    ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ,
    ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ,
    ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ
    ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ
    ΜΕ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ.
    ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΣΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΜΑΣΤΕ
    ΚΑΙ ΠΟΣΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ,
    ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  162. δωστε ενα μειλ και ενα τηλεφωνο επικοινωνίας για να μπορεσουμε να επικοινωνησουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  163. Είναι σαφές ότι υπάρχει ελλιπής ενημέρωση αναμεσα στους παθόντες της ΑΣΠΙΣ ή ότι κάποιοι εσκεμμένα επαναλαμβάνουν ανυπόστατα δεδομένα.

    Για παράδειγμα, επειδή το θέμα της ΚΑΠΙΤΑΛ επανήλθε χθες στη δημοσιότητα μετά το αίτημα του εισαγγελέα για παραπομπή του λαμόγιου για κακούργημα λόγω της ΚΑΠΙΤΑΛ, κάποιοι ισχυρίζονται ότι οι μολογιούχοι είναι 40. Αυτό δεν ισχύει. Οι ομολογιούχοι ήταν χιλιάδες. Κάθε ομολογία ήταν 40 ή 50 χιλιάδες ευρώ. Οι μεγάλοι και επώνυμοι έχουν ήδη αποζημιωθεί από το λαμόγια (έχουν αναφερθεί συγκεκριμένα ονόματα σε κάποια blogs).
    Περίπου 400 ομολογιούχοι έχουν καταφύγει στην δικαιοσύνη. Είναι χωρισμένοι σε 3 ομάδες.

    Παθών της ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  164. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΤΡΟΠΗ. ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΣΙΔΕΡΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  165. ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ.
    ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΝ.
    ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΠΙΤΑΛ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΠΙΤΑΛ.
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΠΑΝΕ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  166. ποια σιδερη βρε παιδια?
    1-2 μηνες εχει να ακουστει και την τελευταια φορα ζητουσε επικοινωνια εν οψει αποφασεων για αναθεση και συγκεντρωσεις.
    προφανως...
    εγκατελειψε.
    αλλιως δεν δικαιολογειται ο κοσμος να χανεται και η ιδια μαζι.
    εξαλλου μηπως τι εγινε τοσον καιρο?
    ας αναλαβουν αλλοι..αν προλαβουν.
    ετσι οπως παμε, με το νομο και τα χαλια του κρατους, δε φαινεται λυση.
    αν δεν κοιταξουμε τροποποιησεις, και γρηγορες κινησεις ,τα χασαμε.
    τα υπολοιπα ειναι μονο για τα ματια.
    και οποιος μας εκμεταλλευτει, ακομα καλυτερα.\
    αξιος κ αυτος μαζι με τους αλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  167. ΕΧΩ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΑΣΣΕΤ.ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕ ΕΝΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ ΔΕΚΑ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ.ΕΧΑΣΑ ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ ΟΛΗΣ ΜΟΥ ΤΗΣ ΖΩΗΣ,ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΟΥ.
    ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΩ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ.
    ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΟΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗ.ΞΕΡΩ ΚΑΘΕ ΒΗΜΑ ΤΟΥ.Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΟΛΑΣΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  168. αυτα να τα ακουει ο παντελιδης, που ακομα δεν μας εχει επιστρεψει τα χρηματα απο τα συμβολαια που εγιναν πρινα απο το κλεισιμο.
    δεν εχει κανενα δικαιωμα να ερμηνευει τους νομους οπως γουσταρει και να κραταει τα χρηματα.
    ειναι δικη του η εισηγηση και ειναι το νομιμο και το δικαιο.
    να αφησει τις υπεκφυγες και να μας δωσει τα χρηματα μας πισω που δεν εχουν να κανουν με αποθεματικο και κοροιδιλικια.
    υπαρχει ξεχωριστος λογαριασμος γι αυτα.
    να μας επισττρεψει τα λεφτα μας πισω.
    ειναι τρελα αυτο που γινεται.
    καταχρηση εξουσιας λεγεται και οπως θελουμε ενεργουμε.
    να μας καλεσουν εμας που καναμε ασετ το δευτερο εξαμηνο του 09 και να μας δωσουν τα λεφτα μας.
    μας φτανουν τα γιουνιτ λινκ που μας εχουν φορτωσει να κλαιμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  169. ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΛΕΦΤΑ? ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΜΑΣ?
    ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΓΡΙΕΨΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ.
    ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΩΝ 2,5 ΜΗΝΩΝ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ.
    Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΝΟΧΩΝ ΔΕΝ ΤΙΣ ΨΑΧΝΟΥΝ, ΠΑΡΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.
    ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  170. ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΩΣ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΚΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟΥ. ΞΕΡΑΝΕ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΑΝΕ ΤΗ ΠΑΠΙΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΑ ΤΣΕΠΩΝΑΝΕ. ΟΥΥΥΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.

    ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΣΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΟΛΟΥΣ. ΚΑΘΙΚΙΑ, ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΕΛΛΕΙΝΟΙ ΤΥΠΟΙ, ΛΙΓΔΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ. ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΡΕ ΚΑΘΙΚΙΑ. ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΙ, ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

    ΟΟΟΥΥΥΥΥΥΥΥΣΣΣΣΣΣΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  171. ΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑΚΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΑΚΙΑ. ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ. ΕΧΕΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΠΗΓΑΙΝΤΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ.

    ΟΥΥΥΣΣΣΣΣΤΤΤΤΤ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  172. ΘΑ ΒΡΕΙ ΕΤΟΙΜΟ Χ/Φ...
    ΘΑ ΒΡΕΙ ΕΤΟΙΜΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ.....
    ΘΑ ΒΡΕΙ ΕΤΟΙΜΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΩΛΗΣΕΩΝ......
    ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΕ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙ....
    ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΟΥ "ΚΟΥΜΠΑΡΟ"....
    ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ...ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ.....
    ΑΝΤΕ ...ΜΕΓΑΛΕ....
    ΣΩΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ,
    ΕΣΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ...ΕΝΩ ΣΤΟΝ ΠΑΥΛΑΡΑ,ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ,ΣΟΥ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ...(πρώην ασφαλιστής της ασπίδος),ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΗΣΩ,ΣΤΟΝ
    ΤΑΦΟ ΤΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  173. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΩΝ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ!!
    ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΕΙΧΑΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΠΟΥ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΤΑ ΕΓΓΥΑΤΟ 100% ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΑΧΙΝΙΔΗ 70% ΕΠΙ ΤΟΥ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΟΣ. ΗΤΑΝ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ (ΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΣΩΣΤΑ ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ, ΟΠΩΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ).
    ΟΙ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΙ ΤΗΣ ΚΑΠΙΤΑΛ ΕΙΧΑΝ ΟΜΟΛΟΓΙΕΣ, ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΔΗΛΑΔΗ.
    ΟΤΑΝ ΧΡΕΩΚΟΠΕΙ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΗΣ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΜΗΔΕΝ (0), ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ!!!
    ΕΚΑΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΟΤΕ? ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟ 1999.
    ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΝΗΡΟΙ Η/ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΣΥΓΧΕΟΥΝ ΕΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΟΥΧΟΥΣ?
    ΑΝ ΠΟΤΕ ΒΡΕΘΟΥΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΗΚΟΥΝ Ή ΑΠΟΔΟΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΚΑΠΙΤΑΛ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΑΓΩΓΕΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΓΩΣΟΥΝ, ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ 100% ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ! ΑΥΤΟ ΕΞΑΛΛΟΥ ΒΡΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΚΛΕΜΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ, ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ!!
    ΤΕΡΜΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΗ Η ΕΚΕΜΜΕΝΗ ΣΥΓΧΥΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΩΝ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΠΡΩΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΚΑΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  174. για το σχολιο των12.09..
    τι εννοειτε ακριβως?
    ποιοι ειναι οι κουμπαροι?ποιοι θα βρουν ετοιμο χαρτοφυλακιο?
    εμεις δεν ειμαστε ασφαλιστες να ξερουμε, αλλα πειτε μας να καταλαβουμε τι εννοειτε.
    και για οποια αλλη κινηση,εδω ειμαστε ολοι μαζι με τις κατεστραμμενες μας ζωες....
    αυτο το κρατος δεν λαμβανει υποψη του οτι ο χαμος που γινεται στην κοινωνια και την εργασια,εμεις που τωρα αργοπεθαινουμε, εχουμε απαιτηση στα χρηματα μας,και επιβαλλεται να μας τα δωσουν.
    για ποια συναινεση μιλουν? τι κατανοηση να υπαρξει γι αυτα που ερχονται οταν μας εχουν κατακλεψει οι ιδιοι?
    αλλα το εχουμε ριξει στα χαμογελα και τις δημοσιες σχεσεις.
    και δενμιλουμε για ποσα 1000-10 χιλ ευρω
    εχω φιλους που τα εχουν ξεχασει κιολας.
    εμεις τι κανουμε, που στηριξαμε τη ζωη μας στην αποταμιευση αυτη.
    γιατι τους χαιδευουμε? γιατι επιδοτουμε και πληρωνουμε ολους αυτους που στρογγυλοκαθονται στις καρεκλες?
    γιατι δεν τους ζοριζουμε?
    αυτοδικια επιδιωκουν?????????/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  175. Σε ποιόν απευθυνεσθε εσεις με το σχολιο των 12.09? Ποιός θα τα βρει ετοιμα? Υπάρχει κανείς που έτοιμαζεται για την αναδοχή? Αν ναι αυτό είναι ευχαριστο.Αν ξερετε κατι παραπανω πειτε το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  176. ΛΑΜΟΓΑΚΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΑΚΙΑ ΓΥΡΙΣΤΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ. ΑΠΑΤΕΩΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΤΕ ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΑΛΙΟ ΜΑΣ.

    ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ. ΣΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ. ΠΡΟΣΕΞΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  177. ΔΕ ΦΤΑΙΝΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ. ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ.
    ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ. ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  178. ΑΝ ΒΛΕΠΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΣΙΔΕΡΗ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!! ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΜΑΤΕΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  179. Τι ακριβως περιμενουμε να ακουσουμε απο το σωματειο οταν δεν γινεται απολυτως Τιποτα!!!? ΑΔΡΑΝΕΙΑ+ΑΠΡΑΞΙΑ=ΑΡΓΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  180. http://www.ekathimerini.gr/4Dcgi/4Dcgi/_w_articles_civ_12_21/05/2011_442852

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  181. Mε την κατηγορία της απάτης κατ’ εξακολούθηση, που προξένησε συνολική ζημία 58,5 εκατ. ευρώ στους ομολογιούχους της Aspis Capital, με την εν γνώσει του παράσταση ψευδών γεγονότων ως αληθινών και την αθέμιτη απόκρυψη αληθινών γεγονότων, παραπέμπει η εισαγγελέας πρωτοδικών, Ευγενία Κυβέλου, στο συμβούλιο Πλημμελειοδικών τον Παύλο Ψωμιάδη, τη σύζυγό του Μαρία και την κόρη του Ολγα.


    Σύμφωνα με το κατηγορητήριο που περιήλθε σε γνώση της «Κ», ο κύριος μέτοχος της Ασπίς και οι συγγενείς του κατηγορούνται ότι μεταβίβασαν περιουσιακά στοιχεία της Aspis Capital από την έκδοση ομολογιών ύψους 58,5 εκατ. ευρώ σε άλλες εταιρείες συμφερόντων Παύλου Ψωμιάδη, γνωρίζοντας ότι η προέλευσή τους ήταν παράνομη (νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα).

    Στους 46 ομολογιούχους της προσωπικής εταιρείας του κ. Ψωμιάδη περιλαμβάνεται εκτός από ιδιώτες και «ο λογαριασμός ενίσχυσης και αλληλοβοηθείας Δικηγόρων Ηρακλείου».


    Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, οι κατηγορούμενοι παρουσίαζαν ότι τα ομόλογα αυτά ήταν δήθεν εγγυημένα και τα προωθούσαν «εκμεταλλευόμενοι το δίκτυο των εταιρειών του ομίλου ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ, το εμπορικό όνομά της καθώς και εκείνο της τράπεζας Aspis Bank.


    Παρουσίαζαν στους υποψήφιους επενδυτές ότι τα συγκεκριμένα προϊόντα ήταν δήθεν εγκεκριμένα από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και ότι η Aspis Bank είχε εγγυηθεί το κεφάλαιο, παρά το γεγονός ότι η Aspis Capital ήταν απλά προσωπική εταιρεία του Παύλου Ψωμιάδη και της οικογένειάς του με ελάχιστο κεφάλαιο ύψους 60.000 ευρώ. Εκλεινε συνέχεια ισολογισμούς με αρνητικές θέσεις «ενώ ο ισολογισμός της για το έτος 2008, ο οποίος εμφανίζει αρνητικά ίδια κεφάλαια (-12.550.324,69 ευρώ) ουδέποτε δημοσιεύθηκε.


    Για να θεμελιώσει την αιτιότητα στους ισχυρισμούς της η εισαγγελέας επικαλείται διαδοχικές ροές από τον λογαριασμό της εταιρείας του Παύλου Ψωμιάδη στον προσωπικό του λογαριασμό 102-04-0000279 στην Aspis Bank που στην τριετία 2004-2007 προσεγγίζει τα 30,6 εκατ. ευρώ. Η κατηγορούσα αρχή αναζητεί μέρος των χρημάτων της Capital και στην προσωπική εταιρεία του κ. Ψωμιάδη και της οικογένειάς του Πρόνοια Εμπορική η οποία από το 2006 ώς το 2008 ανήγειρε πολυώροφο κτίριο στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας αξίας τουλάχιστον 17 εκατ. ευρώ.


    Στόχος των κατηγορουμένων ήταν εμβάζοντας χρήματα –προϊόντα της κακουργηματικής απάτης- από λογαριασμό σε λογαριασμό να τα αφομοιώσουν «στην οικογενειακή τους περιουσία με νομιμοφανή τρόπο». Τελούσαν έτσι κατ’ επάγγελμα πράξεις νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα.


    Η πλευρά Ψωμιάδη αρνείται ότι παραπλάνησε τους ομολογιούχους που γνώριζαν το ρίσκο της τοποθέτησής τους παρά το γεγονός ότι η εισαγγελία κατηγορεί την οικογένεια ότι χρησιμοποίησε και ομάδα των κορυφαίων πωλητών της εταιρείας για να προωθήσει τα ομόλογα. Για τις ίδιες κατηγορίες η εισαγγελία προτείνει την απαλλαγή του στελέχους της ΑΣΠΙΣ Κ. Λ. H εισαγγελέας ζητεί να παραμείνει ο κ. Ψωμιάδης στη φυλακή και να διατηρηθούν οι περιοριστικοί όροι για τα μέλη της οικογένειάς του (εγγύηση 100.000 ευρώ)
    Αναρτήθηκε από PrasinoMilo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  182. ΕΜΕΙΣ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ.ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΑΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ.ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΒΕΒΑΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  183. Φτάσανε τα λαμόγια οι ασφαλιστές να παρακαλάνε το Κοντομηνά! Αυτό λέει ο κατρουλής των 12.09.
    Μαλάκας είναι σαν το Ψωμιάδη να πάρει το δίκτυο... της μαφίας.
    Ούστ απο δώ που ονειρεύεστε ακόμα κι άλλη μπάζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  184. ΠΟΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?
    ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΥ ΜΠΛΕΞΑΜΕ?
    ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΑΡΓΑ,ΚΑΙ ΑΚΙΝΔΥΝΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ,
    (ΑΚΟΜΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΕΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ)
    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΔΩ..ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ...
    ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ.
    ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ.

    ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ: ΑΠ Ο ΤΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ, ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΑΕΤΗΣ,
    ΔΗΛ.2014, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΤΡΙΕΤΙΑΣ, ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ..!! ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΔΑ 21/9,,ΤΟΥ 2011, ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΛΥΜΜΕΝΟΙ.
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΝΑΔΟΧΗ, ΓΙΑ ΥΨΟΣ ΑΠΟΔΚΕΤΩΝ ΠΟΣΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΠΟΣΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΓΩΓΗ. ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΜΟΙΒΕΣ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ..ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΣΟ..ΒΡΕΞΕΙ ΧΙΟΝΙΣΕΙ.
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΝ ΜΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 60% ΕΝΤΟΚΩΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΨΑΧΝΟΜΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ..ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΞΕΠΟΥΛΙΟΜΑΣΤΕ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΘΕΝΟΣ. ΑΝ ΟΜΩΣ ΚΟΨΟΥΝ ΤΑ ΠΟΣΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΚΟΥΣ, ΠΑΕΙ ΑΛΛΙΩΣ.
    ΙΔΩΜΕΝ.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  185. Λαμόγια παντού! Από τους κρατικούς εώς τους ΄΄παρακρατικούς΄΄παντού ίντριγγες-λαμογιές- απάτες!
    Σε τί χωρα θα ζησουν τα παιδιά μας!!!!

    Ο κοντομηνάς αρχισε να ακούγεται εδώ και καιρό στους ασφαλιστικούς κύκλους...επί της ουσίας τί γίνεται???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  186. Αν δεσμευθει ο οποιος κοντομηνας συμβατικα, υπαχθει στην εποπτεια της τρ.της ελλαδας και υπαρξουν κρατικες εγγυησεις,δεν μας ενδιαφερει αν θα ειναι αυτος ή καποιος αλλος.
    μακαρι να ειναι, καλοδεχουμενος και γρηγορα.
    μονο να μη μας βαλουν επαχθεις ορους και μας διαλυσουν τελειως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  187. ΛΑΜΟΓΑΚΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΑΚΙΑ ΓΥΡΙΣΤΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ. ΑΠΑΤΕΩΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΤΕ ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΑΛΙΟ ΜΑΣ.

    ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ. ΣΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ. ΠΡΟΣΕΞΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  188. ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΝΑ 25% ΑΜΕΣΑ ,ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ.ΠΕΡΑΣΑΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΕΝΑ 25%?ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ.ΠΕΙΝΑΜΕ.ΕΛΕΟΣ.ΕΧΩ 25000 ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΑΩ ΓΙΑ 6000 Ο ΚΩΛΟΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  189. to 25% sta 500 ekatommyria ypologiste poso einai.

    edw de dinoun akoma ta xrhmata twn symvolaiwn 2mhnes prin thn anaklish poy exoun thn ypoxrewsh.

    makari na mas edinan gia na zhsoume.
    megalo ftaiximo stoys syllogoys. terastio.
    aytes tis meres poy ola katarreoun tha eprepe na pairname kati na zousame.
    ti synainesh zhtane?
    tha mas vroun mprosta toys.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  190. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ ΑΜΕΣΑ!
    ΜΑΣ ΡΩΤΑΝΕ ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΜΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΜΕΙΝΑΜΕ ΑΝΕΡΓΟΙ, ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΜΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  191. αναλγητο κρατος! και ολοι αυτοι που μας τριγυριζουν.
    αποταμιευσεις ηταν ,ανευθυνουπευθυνοι, αποταμιευσεις. που σημαινει,τοκοι με τους οποιους ζουσαμε, χρηματα για εξοφληση τιμηματος σπιτιων, που μας τα τιναξατε στον αερα, κεφαλαιο κινησης για τα μαγαζια μας, χρηματα για υποστηριξη των σπουδων και της ζωης των παιδιων μας, περιθαλψη και επιβιωση ηλικιωμενων , και κυριως, ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΣΗΣ,ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗΣ, ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ.

    ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΑ ΕΝΤΙΜΑ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΜΥΤΗ ?

    ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΑΓΝΟΕΙ?
    ΠΩΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ?
    ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ?
    ΠΟΣΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ?
    ΟΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΑΚΟΜΑ ΜΕΤΡΟΥΝ ΤΑ ΨΙΛΑ..
    Ο ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΟΣ.
    ΑΠΕΤΥΧΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΗ ΤΟΤΕ ΕΠΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ.
    ΟΙ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΠΕΣΑΝ ΑΓΡΙΑ.

    ΠΟΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΚΙ ΑΛΛΑ?
    100 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΩΣΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ..
    ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΠΑΛΙ.
    100 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΩΣΑΤΕ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΣ.

    ΞΟΔΕΥΕΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΣΑΣ ΣΤΑ ΕΞΟΔΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ.

    ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΗ.
    ΠΟΙΕΣ ΠΕΤΡΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  192. http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=277447

    ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΑ ΓΙΟΥΝΙΤ ΛΙΝΚ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΑ ΑΣΕΤ. ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ.
    ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΚΑΛΑ, ΑΦΟΥ Ο ΔΙΚΑΙΟΥΧΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΑΣΕΤ ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΝΑΝΤΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΗ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΙΤΗΡΙΑΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ.
    Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ, ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΑΝΑΖΗΤΗΘΕΙ Η ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΓΩΓΩΝ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ.

    ΕΠΙΣΗΣ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑΣ Τ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΧΡΙ 30 ΧΙΛ .ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩ ΑΝΕΦΑΡΜΟΣΤΗ ΑΦΟΥ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ ΑΛΛΑ, ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΝΕΙ ΤΑ Γ.ΛΙΝΚ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΣΕΤ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ.

    ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ Η ΑΝΑΓΚΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΠΟΣΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20-30 ΧΙΛ. ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΣΕΤ.

    ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΘΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΓΓΥΑΣΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ.
    ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΜΑΓΕΙΡΕΥΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  193. το αρθρο αυτο ειναι αλλη μια απόδειξη των εγκληματικών ευθυνών του απαραδεκτου κράτους μας και της καταστροφικά ανύπαρκτης εποπτείας του, που κατέληξε στην οικονομική καταστροφή μας. Ελπίζω να δικαιωθούμε πλήρως στα δικαστήρια (δεν θα είναι δα και τόσο δύσκολο με τόσα αποδεικτικά στοιχεία...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  194. ΑΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ -ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΝΑΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ-ΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΣΟΙ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΝ!!! ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΥΣΣΑΛΕΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΠΙΣΩ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΩΝ ΜΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  195. o επόπτης και η τράπεζα της ελλάδας δεν μπορούν να εισηγηθούν διαφορετικά. δεν έχεις κανένα νόμιμο δικαίωμα να αποζημιώνεις προιόντα χρηματιστηρίου χρησιμοποιώντας τα περιουσιακά στοιχεία των αποταμιευτικών προιόντων που είχαν αποθεματικό.
    βέβαια το δημόσιο είναι υπόλογο,επειδή δεν έκανε τους ελέγχους και δεν ανακάλυψε έγκαιρα την κομπίνα.
    και αυτά τα θέματα θα λυθούν στα δικαστήρια.
    αλλιώς θα αρχίσουν αγωγές των ασφαλισμένων των ασσετ και ενστάσεις που θα ανατρέψουν τα πάντα.
    ούτε ποσά συγκεκριμένα μπορουν να ορίσουν. εκτός αν το κάνουν με τμηματικές καταβολές, ικανοποιώντας και πάλι τα ασετ κλπ αποθεματοποιημένα προιόντα..
    με λίγα λόγια την πατήσαμε άγρια.
    όσοι έχουμε γιουνιτ λινκ, ας μας φροντίσει με κάποιο τρόπο το δημόσιο ,εν όψει αγωγών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  196. ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΕΣ ΝΑ ΕΙΣΗΓΗΘΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΑΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ, ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΤΟΥ 2009!
    ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΜΑΣ.
    ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΝΑ ΚΛΑΙΜΕ...
    ΟΙ ΑΓΩΓΕΣ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ.
    ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ, ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ.
    ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΥΘΥΝΗ!!! ΤΙ ΑΛΛΟ?
    ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ, ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΕΙ, ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΕΙ ..
    ΑΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΒΡΟΦΡΟΣΥΝΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  197. To σιγουρο ειναι οτι τα γιουνιτ δεν μπορει να αποζημιωθουν οπως τα ασσετ.
    Αυτο ειναι δεδομενο.
    Ουτε μπορει ο εποπτης και η σημερινη εποπτικη αρχη και το υπουργειο να παιζει τις κουμπαρες με το αποθεματικο.
    Με την αναλογια του το καθενα, ειδαλλως, ολα θα ειναι στον αερα.
    Τερμα οι λαμογιες και οι παρανομιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  198. ΕΧΩ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΑΣΣΕΤ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 25-9-09.ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΣ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ.
    ΕΔΩΣΑ ΜΕ ΕΠΙΤΑΓΗ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΧΕΙΡΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΓΗ ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΒΑΝΚ
    ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΡΑΦΩ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΩ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΟΥ;
    ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ,ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΥΜΑΤΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.
    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  199. ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΚΟΛΟΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΥΡΟΥΣ ΣΤΟ ΞΥΛΟ.ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ ΜΑΣ.ΟΛΟΙ ΗΞΕΡΑΝ.ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΑΜΑ ΦΑΝΕ ΚΑΝΑ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΔΥΟ ΞΥΛΟ, ΠΩΣ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΛΥΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή