ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Ο ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΑΝΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Ο κύριος σαχινίδης ανέβαλε τελικά την συζήτηση της επερώτησης του βουλευτή κύριου μαρκόπουλου οπότε και η δική μας συνάντηση έξω από τη βουλή δεν θα πραγματοποιηθεί προς το παρόν.

Δεν πειράζει κύριε σαχινίδη εμείς εδώ είμαστε και σας περιμένουμε. Μας προσφέρετε και πίστωση χρόνου να οργανωθούμε καλύτερα τώρα που καταλάβαμε τις πραγματικές προθέσεις σας.

Αλλά έτσι για να περνάει η ώρα ας σας κάνουμε μερικές εύκολες ερωτήσεις. Τελικά το προνόμιο στα αποθέματα σύμφωνα με κοινοτικές οδηγίες το έχουν οι εργαζόμενοι κύριε σαχινίδη? Χαρίζονται προμήθειες σε ασφαλιστές κύριε σαχινίδη παρότι είναι λογιστικά καταγεγραμμένες? Φροντίζετε τα νοσοκομεία και τους μεγαλοπιστωτές κύριε σαχινίδη έτσι δεν είναι, να μην μείνουν και παραπονεμένοι? Μήπως το ΣΔΟΕ ανήκει σε άλλη χώρα κύριε σαχινίδη και δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί για το έλλειμμα των 500 εκατομμυρίων? Σας λένε κάτι χώρες όπως η κύπρος και η ελβετία κύριε σαχινίδη? Η εκκαθάριση πως πάει κύριε σαχινίδη? Καθυστέρησε λίγο αλλά δεν πειράζει έχουν υπομονή οι ασφαλισμένοι, έτσι κύριε σαχινίδη? Τα έξοδα της φαντάζομαι θα είναι μέσα σε λογικά πλαίσια. Πόσα ήταν τα αποθεματικά της ασπίς κύριε σαχινίδη τον οκτώβριο του 2009 μετά ακριβώς από την ανάκληση της άδειας της όταν αναλάβατε και πόσα είναι τώρα κύριε σαχινίδη? Γνωρίζετε? Αυτά και άλλα πολλά να είστε σίγουρος ότι θα διερευνηθούν όσος χρόνος και αν περάσει. Νομίζετε ότι περιουσίες και κόπους μιας ζωής θα τις ξεχάσουμε με μια αγωγή κατά ελληνικού δημοσίου? Πλανάστε κύριε.

Αγαπητοί μας ασφαλισμένοι είμαστε κοντά στην επισημοποίηση του σωματείου μας αλλά και στην εύρεση νομικού συμβούλου για την αξιοπρεπή εκπροσώπησή μας. Σύντομα θα ανακοινώσουμε και την ημερομηνία συγκέντρωσης μας προκειμένου με νόμιμες διαδικασίες να εκλέξουμε τα μέλη μας αλλά και να αναλάβουμε δράση.

Στο μεταξύ υπήρξε κοινοποίηση της τελευταίας οικονομικής έκθεσης του κ. παντελίδη η οποία εν πολλοίς δηλώνει την αδυναμία πληρωμής των ασφαλισμένων λόγω έλλειψης αποθεματικών. Η έκθεση έχει τοποθετηθεί ατόφια στη δεξιά πλευρά της ιστοσελίδας μας κάτω από τους χρήσιμους συνδέσμους και είναι στη διάθεση όλων. Οι υποχρεώσεις της εταιρίας φτάνουν στα 632 εκατομμύρια ευρώ, τα αποθεματικά στη καλύτερη περίπτωση τα 130 εκατομμύρια, συνεπώς το έλλειμμα φτάνει τα 500 εκατομμύρια ευρώ. Κύριοι ασφαλιστές κάποιο σχόλιο για το έλλειμμα? Ξεχάσαμε, εσείς το μόνο που γνωρίζατε είναι ότι μια ασφαλιστική ζωής δεν κλείνει!!!!!! Μπράβο σας και καλές νέες πωλήσεις!!!!

132 σχόλια:

  1. Η ΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΝΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΤΟΜΟ. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΤ ΑΝΑΓΚΗΝ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ.ΕΞΑΛΛΟΥ, ΑΝ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΓΩΓΕΣ, ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΚΑΤΑΦΥΓΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ.
    ΣΗΜΑΣΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ Η ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΗ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΟΧΗ.
    ΤΑ ΙΣΧΥΡΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ. ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΛΥΣΗ, ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΑΦΟΥ ΠΙΑ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ .
    ΟΧΙ ΠΑΛΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΧΙ ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ.ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΑΝ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.
    ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ:
    ΣΔΟΕ-ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ
    ΕΡΕΥΝΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ-ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΠΑΝΤΟΥ!
    ΚΥΠΡΟΣ-ΕΛΒΕΤΙΑ-ΡΩΣΙΑ ΚΛΠ
    ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΩΝ
    ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΟΠΤΗ
    ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

    ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ.
    ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΙΔΕΡΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Δ.Ε ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ14 Απριλίου 2011 στις 5:49 μ.μ.

    ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΙΔΕΡΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Δ.Ε ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ είπε...

    ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΙΔΕΡΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Δ.Ε ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ
    ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΡΟΛΟ Ή ΕΡΓΟ Ο ΕΚΑΤΟΣΤΕ ΔΙΟΡΙΣΘΕΙΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΛΕΓΚΤΗΣ, ΟΡΚΩΤΟΣ Ή ΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ.
    ΑΛΛΙΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ!!! ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΛΑΙΚΙΣΤΙ.
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΙΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥΤΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ !!! ΚΡΑΤΟΣ!!! Ή ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΜΕΝΑ...ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ...Ή ΄΄Η...ΕΛΕΓΚΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ., 'Η...ΝΑ ΔΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΗ ΓΙΑ ΕΜΑΣ....ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ Κ.Λ.Π. ΤΙΣ ΕΠΟΠΤΕΥΕ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ....ΤΟΣΟ ΣΩΣΤΑ!!!!!!ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ.
    ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ 30/3/2011Ε ΕΧΩ ΣΤΕΛΙΕ ΠΟΛΛΑΠΑΛΑ ΕMAIL ΣΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΜΙΚΩΝ., ΠΑΜΠΟΥΤΚΛΗ, ΡΑΓΚΟΥΛΣΗ, ΣΔΟΕ, ΕΛΕΓΚΤΗ ΔΗΜΙΣΟΣΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ, ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ, ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕ ΠΠΑΜΠΟΛΛΑ ΕΡΩΤΗΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΝΕΝΗΣ ΠΛΕΟΝ ΖΗΜΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ.....ΚΙΩΦΕΥΟΥΝ...
    ΑΝΑΜΕΝΕΤΑ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΝΑΣ ......ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΟΡΑΓΑΝΟ ΕΙΤΕ ΛΕΓΕΤΕΑΙ ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ ΕΙΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΑΟ ΝΑ ΕΠΙΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΑΠΑΟΔΟΘΟΥΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΑΙΑΥΙΟΙ:!!!!@ ΕΤΣΙ ΑΠΑΛ, ΑΝΕΥ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΣ...ΜΟΝΜΙΚΗΣ...
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΦΕΛΕΙΣ ΠΛΕΟΝ...ΑΣ ΚΙΝΗΘΠΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΚΑΤΑ ΕΛΛΗΜΝ. ΔΗΜΟΣΙΟΥ....ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ...ΕΞΗΓΕΙΣΤΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΩ....ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΥΠΕΧΟΥΝ ΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΙΥΝΕΣ...ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ....ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝΜΞΕ ΔΙΚΑΣΤΡΙΚΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ.......ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΤΕ..ΑΝΑΦΕΡΘΕΙΤΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΩΝΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ.14 Απριλίου 2011 στις 5:51 μ.μ.

    ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ. είπε...

    ΣΩΝΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ.
    ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ ΣΑΣ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ-Ε Ξ Α Π Α Τ Η Θ Ε Ν Τ Ε Σ ΠΡΟΣ ΟΜΑΔΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΗ ΤΩΝ ΕΧΟΝΤΩΝ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΣΑ ΕΚ ΤΩΝ ASSET KAI ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΦΥΣΙΚΑ.
    ΔΗΛΩΣΤΕ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΤΟ, ΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΑ....
    ΓΙ΄ΑΥΤΟΜ ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ Α Μ Ε Σ Α ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΟΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΑΠΟΦΑΣΙΣΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΧΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ.
    ΠΟΣΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΑ ASSET ΚΑΙ όχι μόνο θέλουν να ενεργοποιηθούν άμεσα ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΙΚΑ!
    Ουδείς αναλαμβάνει την νομική κάλυψή μας, ΩΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ-, άνευ χρημάτων το γνωρίζετε, "κακά τα ψέματα...θέλετε ενεργοποίηση νομικων διαδικασιών καίριων και συλλογή πραγματικών στοιχείων και ενεργειών, ΤΟΤΕ ΑΣ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ για ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ, ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΑΝΤΛΗΘΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΘ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΠΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΕΣ ΠΛΕΟΝ ΑΓΩΓΕΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΙΔΕΡΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Δ.Ε ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ14 Απριλίου 2011 στις 5:54 μ.μ.

    ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΙΔΕΡΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Δ.Ε ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ. είπε...

    ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΤΟΟΥΜΕΘΑ, ΑΛΛΑ ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΡΓΑΝΟΝΩΜΕΘΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΤΟΥΜΕΘΑ, ΩΣΤΕ ΟΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ -ΣΩΜΑΤΕΙΑΚΑ- ΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΑΣ.
    ΚΑΙ ΗΣΤΗΝ ΜΕΤ΄ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΗΣ ΑΥΤΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗΣ, ΝΑ ΞΕΡΑΤΕ ΠΟΣΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΑ ΣΥΝΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΜΕ!!!!!ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ!!!

    ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ -ΟΡΓΑΝΑ- ΤΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ, ΝΟΜΙΖΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΤΑΣΤΑΛΕΙ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΔΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΦΕΞΗΣ!!!!!!!ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΠΛΕΟΝ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΝΟ ΜΕΣΩ Α Σ Φ ΑΙ ΡΩ Ν ΠΥΡΩΝ!!!
    ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ.
    ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ, ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΤΑΓΟΥΜΕ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΤΑ ΑΣΦΑΛΣΙΤΗΡΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΑ.
    Π,Χ ΔΗΛΩΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΑΝΩ ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 6944946636, Ή 6945513434 Ή ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΜΑΙL ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ somateioaspis@gmiail.com , ποιοι ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ: ΤΑ AΣΦΑΛΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ ¨ΑΣΠΙΣ ASSET " ή TA ΑΛΛΑ UNIT LINKED ή με άλλες ομάδες. ΤΟΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ. ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΘΑΝΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΕΞΟΔΑ ΜΑΣ.
    ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΥΝΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ, ΜΗΝ ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΔΡΑΝΕΙΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΠΟΥ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΑΣΦΑΛ. ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ, ΠΑΛΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ-ΣΩΜΑΤΕΙΑΚΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΠΡΟΣ ΠΙΚΟΙΛΛΑΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ!!!!!!!ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ...ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΑΣΦΑΛΣΙΜΕΝΟΙ...ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΙς ΕΚΤΙΞΕΥΣΕΙΣ ΤΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΖΗΜΙΑ ΕΠΙΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΕΜΑΣ.
    ΚΑΙ ΑΣ ΣΚΕΦΘΠΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΠΙΟΙΑ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΓΟΡΔΙΟΥ ΔΕΣΜΟΥ ΜΑΣ!!!!!!
    ΜΗΝ ΧΑΝΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΧΡΟΝΟ...ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ ΚΟΙΜΙΣΑΝ,.
    ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΗΓΣ ΑΝΩ ΥΛΟΙΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΥΞΗΣ ΣΤΟΧΩΝ...ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ/.ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ,ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΕΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ «ΦΩΣΤΗΡΕΣ» ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΑΝΟΗΤΗ ΚΑΙ ΑΝΕΦΑΡΜΟΣΤΗ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΗΣ ΛΟΓΟΥΣ:
    1) ΤΟ ΑΘΡΟΙΣΜΑ ΣΕ ΠΟΣΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΖΩΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 40 ΧΙΛ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΝΩ ΤΟΥ 50% ΤΩΝ ΣΥΝΟΛΙΚΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ. ΣΥΝΕΠΩΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ, ΔΕ ΘΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΟΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΕΝΟ ΓΡΑΜΜΑ, ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΔΕ ΘΑ ΤΗ ΔΕΧΘΕΙ.
    2) ΟΣΟΙ ΔΕ ΔΕΧΘΟΥΝ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΙΝΗΤΡΟ ΝΑ ΚΑΤΑΦΥΓΟΥΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΓΙΑ ΠΛΗΡΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ. ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΙΩΜΕΝΟ, ΚΑΘΩΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ + ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΔΙΝΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 80% ΚΑΙ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΝΑ ΜΠΛΕΞΟΥΝ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ.
    3) ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΩΡΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΧΟΝΤΩΝ ΧΑΜΗΛΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΔΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ, ΚΑΘΩΣ ΠΡΟΣΚΡΟΥΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ. ΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΛΩ 120 ΧΙΛ. ΣΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΑ, ΘΑ ΕΚΑΝΑ 4 ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΣΕ 4 ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ (ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ 100 ΧΙΛ. ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΓΓΥΗΣΗ). ΤΟ 2007 ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Ο ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ. Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2010 ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ 100% ΜΕΧΡΙ 30 ΧΙΛ. ΚΑΛΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ KAI OI KATOXOI MΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ "ΣΠΑΣΟΥΝ" ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΟΥΣ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΑΝ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ
    4) Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΟΣΩΝ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Ή ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ (ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΜΕ ΛΟΓΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΑΜΟΙΒΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ, ΟΧΙ ΣΑΝ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΤΩΡΑ...) ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ –ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΡΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΙΑ- ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΝΤΟΚΩΣ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΣΑ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΛΟΠΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΡΩΤΟΕΤΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ. ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΗΤΑΝ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟ ΜΕ ΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΦΕΡΕΓΓΥΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ 100ΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΛΟΠΙΜΑΙΩΝ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ, Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ, ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟ ΜΙΝΙΜΟΥΜ ΠΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2010.

    ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΑΠΟ «ΚΥΚΛΟΥΣ ΤΗΣ ΤΤΕ»ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΣΟΣΤΟΥ ΚΑΛΥΨΗΣ, ΕΛΕΧΘΗΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΡΕΥΟΣΟΥΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ. Ο ΝΟΜΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΜΙΝΙΜΟΥΜ ΤΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΜΑΣ. ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΘΕΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΜΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΥ, ΔΑΝΕΙΑ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ Ή ΟΜΟΛΟΓΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΣ ΠΑΛΙΝΩΔΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΠΟΙΩΝ. ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Ο ΑΣΚΟΣ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΘΥΕΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ, ΘΑ ΖΗΜΙΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΤΣΙ.ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ Η ΗΜΕΡΟΜΙΝΙΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΙΛ- ΣΜΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ!

    ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΤΥΠΙΚΑ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΒΟΛΗΣ??

    Γ.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ14 Απριλίου 2011 στις 6:11 μ.μ.

    ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ,
    ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ, -ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΓΕΝΟΜΕΝΗ ΦΥΣΙΚΑ ΕΡΕΥΝΑ, ΜΕΤΑΞΎ ΠΟΛΛΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ, ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΕΚΤΕΙΘΕΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΣΕΛΙΔΗ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΗ, ΕΚ 188 ΣΕΛΙΔΩΝ, ΑΠΟ 15-3-2011 ΑΠΟΣΤΑΛΕΙΣΑ-ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΕΙΣΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΠΟΠΤΗ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ ΖΩΗΣ, ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗς ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ-,
    ΣΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ-ΧΡΕΩΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΟΥΝΤΕΣ ΜΑΣ ΠΛΗΣΙΑΖΑΝ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΥΓΙΗ.....ΤΗΝ ΣΕ ΚΟΛΑΣΗΣ ΒΑΡΑΘΡΟ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΣΑ.... ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥΣ -ΟΜΙΛΟ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ., ΠΑΥΛΟ ΨΩΜΙΑΔΗ ΕΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ.
    ΉΤΟΙ:

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

    Προκειμένου να μην υπάρξουν παρερμηνείες για τις ακολουθούμενες διαδικασίες, από τα όργανα εκκαθάρισης των εταιριών επιθυμούμε να σας γνωστοποιήσουμε τα ακόλουθα :

    α) Στα πλαίσια της διαδικασίας είσπραξης των απαιτήσεων των εταιριών από τους παραγωγικούς συνεργάτες (διαμεσολαβούντες), μετά και την διακρίβωση των οφειλών τους, με βάση τα στοιχεία της κάθε εταιρίας, καλούνται, σταδιακά, οι συνεργάτες της, προκειμένου να λάβουν γνώση των στοιχείων και να προχωρήσουν στην εξόφληση των τυχών οφειλών τους.


    β) Συγκεκριμένα η διαδικασία αυτή, αφορά την αναζήτηση από τα όργανα εκκαθάρισης των χρεωστικών υπολοίπων τους (συμβατικών ή και αχρεωστήτως καταβληθέντων) και μόνο, ως αυτά προέκυψαν μετά την εκκαθάριση εκάστου λογαριασμού.

    Αυτονόητο είναι, ότι ελέγχεται η νομιμότητα της όποιας προς τους διαμεσολαβούντες πιστώσεως για τον χρόνο προ της ανακλήσεως της άδειας λειτουργίας των υπό εκκαθάριση εταιρειών.
    Ομοίως, αυτονόητο είναι ότι τηρούνται πιστά οι διατάξεις των νόμων που διέπουν την ασφαλιστική εκκαθάριση, ώστε να μην θίγονται τα δικαιώματα οιουδήποτε και να διασφαλιστεί η σειρά των προνομίων.

    Τέλος διευκρινίζεται ότι εάν από την ως άνω διαδικασία δεν υπάρξει επίλυση της διαφοράς και καταβολή των οφειλομένων, ενόψει της εκ μέρους τους διασταύρωσης και αποδοχής, θα γίνουν όλες οι δικαστικές ενέργειες που ο νόμος προβλέπει ώστε να αναζητηθούν τα οφειλόμενα ποσά, από τους κατά περίπτωση υπόχρεους ή και συνυπόχρεους.


    Αθήνα 14 Απριλίου 2011

    Κωνσταντίνος Βλαχογιάννης
    Επόπτης Εκκαθάρισης
    ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ - ΑΕΑΖ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. κυρια σιδερη!
    1.000 δικαιουχοι μεγαλων συμβολαιων απο 1.000 ευρω ο καθενας στο κοινο ταμειο..βγαινει ενα ποσο περισσοτερο απο το απαιτουμενο ισως για να δραστηριοποιηθει ενα εξαιρετικο γραφειο, που θα λειτουργει οχι μονο για τον ελεγχο της εκκαθαρισης και την διαπραγματευση με το υπουργειο, αλλα και δικην σδοε και ερευνας των χρηματων μας στο εξωτερικο.

    αν εχετε ως σωματειο στοιχεια ασφαλισμενων μεγαλων συμβολαιων ενδεχομενως να ειναι εφικτα τα παραπανω.

    ας αναλογισθουμε οτι οι αμοιβες των δικηγορων για αγωγες ειναι πολλαπλασιες των 1.000 ευρω για επισφαλη ικανοποιηση μας μετα απο δεκαετιες οπως παμε.
    ας το σκεφτουμε σοβαρα και ας λειτουργησουμε σωστα.
    εσεις,ως σωματειο, σκεφτειτε εναν διαφανη τροπο συμμετοχης και καταβολης του ποσου, αλλα παντα αφου μας παρουσιασετε ενα προσωπο τοσο εντιμο και ικανο να ανταπεξελθει καινα λειτουργησει με γνωμονα το συμφερον μας και με αμοιβη αντιστοιχη του αποτελεσματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΣΙΜΕΝΩΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ14 Απριλίου 2011 στις 6:27 μ.μ.

    ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΣΙΜΕΝΩΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΑΣΦΑΛ. ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ, ΟΤΙ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ, ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΜΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ.
    ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΠΟ ΕΜΑΣ ΑΦΕΛΈΙΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΤΑΧΘΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ!!!!!!ΟΠΟΥ ΦΤΩΧΟΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ Η ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ!!!ΛΕΓΕΤΑΙ!!! ΓΕΝΙΚΑ...
    !!!!


    Πέμπτη, 14 Απριλίου 2011
    60 εκατ. ευρώ οι οφειλές των διαμεσολαβούντων σε Ασπίς και Commercial
    Πηγή: insuranceworld.gr
    Στα 60 εκατ. ευρώ υπολογίζονται οι οφειλές των διαμεσολαβούντων προς τις εταιρείες Ασπίς Πρόνοια και Commercial Value, η διαδικασία για την ανάκτηση των οποίων έχει ήδη ξεκινήσει από τον Επόπτη Χαρτοφυλακίου Ζωής και τον Επόπτη Εκκαθάρισης.

    Από αυτά τα 20 εκατ. ευρώ φέρονται να είναι οι οφειλές προς την Ασπίς Πρόνοια, ενώ στα 40 εκατ. ευρώ φθάνουν οι οφειλές προς την Commercial Value.

    Η διαδικασία περιλαμβάνει την επαλήθευση των χρεωστικών υπολοίπων με τους 1.500 διαμεσολαβούντες που αποτελούσαν το δίκτυο συνεργατών των δύο εταιρειών προκειμένου στη συνέχεια να γίνει ξεκινήσει η διαδικασία είσπραξης των χρημάτων. Σε περίπτωση άρνησης εξόφλησης της οφειλής, θα ακολουθηθεί η δικαστική οδός, διαδικασία για την οποία είναι ήδη ενήμερη και η Τράπεζα της Ελλάδος.

    Στόχος είναι η είσπραξη των οφειλών τουλάχιστον από όσους δεν θα τις αμφισβητήσουν, σε σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά σύμφωνα με τις εκτιμήσεις ένα σημαντικό ποσοστό που μπορεί να φθάνει και το 50% δεν θα αποδεχθεί τις οφειλές τους.

    ΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΕΡΙΚΩΝ ΕΚΞ ΑΥΤΩΝ!!!!
    ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.....
    ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΚΡΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΣΥΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΜΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανεξόφλητες οφειλές αρκετών εκατομμυρίων ευρώ έχουν αρκετοί ασφαλιστές συνεργάτες στις πρώην ασφαλιστικές Ασπίς και Commercial Value και τις οποίες έβαλαν σε στόχο είσπραξης, οι επόπτες εκκαθάρισης των παραπάνω εταιριών.

    Πληροφορίες αναφέρουν οτι το μεγαλύτερο ποσοστό οφειλών προκύπτει στην Commercial Value, που ήταν η δεύτερη εταιρία του ομίλου Ασπίς που έβαλε λουκέτο, μετά από πολύμηνο παζάρι με την εποπτική αρχή, κάτι που ευνόησε στην δημιουργία του μεγάλου χρεωστικού υπολοίπου, μια και οι φήμες για το κλείσιμο της εταιρίας ήταν σχεδόν επιβεβαιωμένες με αποτέλεσμα να υπάρξουν καθυστερήσεις στην απόδοση των εισπράξεων.

    Η διαδικασία στην περίπτωση αυτή είναι να καλούνται οι συνεργάτες να τακτοποιήσουν ή να αμφισβητήσουν τα οφειλόμενα ποσά σε ασφάλιστρα, ενώ στην συνέχεια δεν αποκλείεται να υπάρξουν και δικαστικές διενέξεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ,
    ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΡΧΙΕΣΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΑ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ.
    ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΗ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.
    ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΤ ΕΥΧΗΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΔΙΚΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΙΑ..
    ΟΧΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΜΕ ΚΙΝΗΤΡΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ Η ΑΝΑΔΟΧΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΣΑ ΓΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ.
    ΝΑ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ,ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ.

    ΜΑΚΑΡΙ.
    ΤΩΡΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΑΦΗΣ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΕΡΓΟΥ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Στη Βουλή έρχεται το θέμα της Ασπίς Πρόνοια και της καθυστέρησης που παρατηρείται για την εξεύρεση λύσης για τους ασφαλισμένους, με την κατάθεση από το βουλευτή Ευβοίας της Ν.Δ. Κώστα Μαρκόπουλο επίκαιρης ερώτησης προς τον Υπουργό Οικονομικών Γεώργιο Παπακωνσταντίνου.

    Ο βουλευτής της ΝΔ κάνει λόγο για παντελή απραξία σε ότι αφορά στις ουσιαστικές ενέργειες που πρέπει να γίνουν από τον Επόπτη Χαρτοφυλακίου Ζωής των δύο εταιρειών Ασπίς Πρόνοια και Commercial Value, Γιάννη Παντελίδη και την υλοποίηση όσων προβλέπονται στο νόμο 3867/2010

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ KAI MONO:
    ΣΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ

    ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ ΛΟΓΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ,

    ΥΑΡΧΕΙ πρόγραμμα Υγείας- ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΟΜΩΣ- το οποίο αφορά ανθρώπους οι οποίοι δεν έχουν πρόσβαση σε ιδιωτικά νοσοκομεία, είτε λόγω ηλικίας είτε λόγω ιατρικού ιστορικού.

    ΙΣΩΣ ΘΕΩΡΗΘΕΙ Καλό βήμα ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΠ' ΑΜΟΙΒΗ, ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.

    ΓΙ΄ΑΥΤΟ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΓΚΕΙΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΑΤΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΑ ΛΥΣΗ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΤΡΥΚ...ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΡΙΝΕΙ..ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ
    ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ διευκρινίσεις, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΜΕ
    ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 210 6801081

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΟΥΝΤΕΣ ΟΣΟΙ ΕΚ ΤΩΝ 1.500 ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΕΚΛΗΘΗ Η ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥΣ,ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ 2 ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΤΑ ΧΡΕΩΣΤΙΚΑ-ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΟΥΣ-ΔΑΝΕΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΑΖΕΥΕΤΑΙ!!! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ...
    ΚΑΙ ΟΥΕ ΤΟΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΩΣ ΜΩΡΟΙ!!!!ΤΩ ΕΓΚΕΦΑΛΩ ΚΑΙ ΝΟΗΣΕΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μόλις 130 εκ. ευρώ στα ταμεία της «Ασπίς»
    14/04/2011 | 19:56Τελευταία Ενημέρωση 19:59 14/04/2011


    προηγούμενο1 από 1επόμενο
    Διαφημίσεις Google
    Λογαριασμός "Μπορώ"
    Αποταμίευσε από 20€/Μήνα & Απόλαυσε Επιτόκιο 4%. Από την Τρ. Πειραιώς!
    www.piraeusbank.gr
    Αδυναμία κάλυψης των ασφαλισμένων της «Ασπίς», αλλά και των εταιριών στις οποίες ο όμιλος Ψωμιάδη οφείλει χρήματα, διαπιστώνει ο επόπτης – εκκαθαριστής Γιώργος Παντελίδης.

    Στην έκθεσή του προς την Τράπεζας της Ελλάδας, σημειώνει ότι το έλλειμμα της εταιρίας υπολογίζεται στα 500 εκατομμύρια ευρώ, ενώ στα ταμεία της «Ασπίς» βρέθηκαν μόλις 130 εκ. ευρώ και αυτά είτε σε ομόλογα, μετοχές και καταθέσεις, είτε σε ακίνητη περιουσία.

    Ακόμα, στην έκθεση διαπιστώνεται ότι με τη μητρική εταιρία της «Ασπίς» είχαν συνδεθεί προσωπικές εταιρίες της οικογένειας Ψωμιάδη, οι οποίες τραβούσαν χρήματα χωρίς αιτιολογία.


    O ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΛΙ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ?
    ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΥ?
    ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΑ 18 ΜΗΝΩΝ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΕΙ? ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗ!

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΒΙΒΑΖΕΙ ΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΟΣΟ ΣΤΑ 500 ΕΚΑΤ., ΑΦΟΥ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΖΩΗΣ?
    ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΟΙ ΛΟΙΠΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΩΝ ΖΩΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΙ ΛΕΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ?
    ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΑΦΑΙΡΕΣΗ?
    ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΩΝ 500 ΕΚΑΤΟΜ. ΑΣ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ, ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΕΝΑΙ 350 ΕΚΑΤΟΜ.
    ΕΠΙ 70% ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΠΕΡΙΦΗΜΟΣ ΚΑΙ ΕΥΦΥΕΣΤΑΤΟΣ ΝΟΜΟΣ ΣΑΧΙΝΙΔΗ,,,ΔΗΛ.ΠΕΡΙΠΟΥ 250 ΕΚΑΤΟΜΜ.ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ.
    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ!
    ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΣΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΘΕΟΙ.
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ:
    ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΑΝΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ?
    ΤΙ ΕΨΑΞΕ? ΤΙ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ? ΤΙ ΕΚΠΟΙΗΣΕ ΣΟΒΑΡΑ? ΤΙ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ? ΤΙ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ?
    ΕΥΛΟΓΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ.
    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. http://fimotro.blogspot.com/2011/04/638.html


    o τι ναναι!
    ποιος θα τα ελεγξει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. σημερα βρηκε να δωσει την εκθεση του?
    οψιμο το ενδιαφερον και η σπουδη.
    αντε να μαθουμε γιατι τους πληρωναμε τοσον καιρο.
    τα νουμερα απο πού βγαινουν?

    κατα ενα μαγικο τροπο τα αποθεματικα μειωνονται και οι απαιτησεις αυξανονται.
    ο γριβογιαννης αλλα συμβολαια εβλεπε?

    ΣΑΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΩ ΣΤΗ ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ 22/3/2010
    420.085.569.-ΕΦΑΠΑΞ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ (ΟΛΑ ΜΕΣΑ)
    58.851.894.-ΤΜΗΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ (ΟΛΑ)
    ΑΝΑΤΡΕΞΤΕ ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΤΗΣ ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 1 ΧΡΟΝΟ. ΕΙΝΑΙ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΣΤΗ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ 30.000.-

    Τ Υ Χ Α Ι Ο ???????????????????????????
    ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ..ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΙΝΕ?
    ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΕΔΩ?
    ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. http://www.tovima.gr/files/1/2011/04/14/ekthesi.pdf



    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ
    ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μας είπε και κάτι καινούργιο ο παντελιδάκος:

    http://www.skai.gr/news/finance/article/167269/molis-130-ek-euro-sta-tameia-tis-aspis/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_economyepix_2_31/03/2011_437499

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κατόπιν ενδελεχούς μελέτης της έκθεσης Παντελίδη (τη διάβασα 3 φορές) προκύπτουν τα εξής
    1. Τα ακίνητα τα αποτιμά στην αντικειμενική αξία και όχι στην πραγματική ή σε αυτή που γίνονται δεκτά σε ασφαλιστική τοποθέτηση (+30% ή + 50% βάσει άρθρου 6 του 400). Διαφορά εις βάρος μας η οποία δεν υφίσταται αν γίνει αναδοχή +30 εκατομμύρια έως + 50 (135 σύνολο μείον 35 αμφισβητούμενα Κορίνθου=100 *30% ή 50%)
    Το δάσος δεν έχει αντικειμενική με βάση συγκριτικά στοιχεία αλλά με Α/Α γής (1500 ευρώ το στρέμμα), άρα η εμφανιζόμενη αξία στο συμβόλαιο είναι μάλλον σωστή.
    2. Γίνεται και απο αυτούς δεκτό αυτό που γράφτηκε προχθές ότι δεν χωρεί συμψηφισμός απαιτήσεων-υποχρεώσεων στους ασφαλιστές, γιατί οι απαιτήσεις είναι μέρος ασφαλιστικής τοποθέτησης
    3. Γινεται παραδεκτό ότι ένα τεράστιο μέρος της ζημιάς μας οφείλεται στα κλεισίματα συνδεδεμένων εταιριών μετά την ανάκληση της άδειας, καθώς και σε πτώση των χρηματιστηριακών τιμών. Αυτή τη περίοδο χάθηκαν κάπου στα 110 εκατομμύρια, και υπεύθυνοι για τη διαχείριση ήταν το κράτος και οι εκκαθαριστές.
    4. Περιέργως μηδενίζονται τα ποσά που δύνανται να ανακτηθούν απο τη Commercial Value, άρα και απο την ΑΣΠΙΔΑ σαν μητρική, έστω και στην εκκαθάριση. Πρέπει να δημοσιοποιήσει έκθεση και για τη Commercial Value, για να φανεί πεντακάθαρα ότι υπάρχουν τεράστια ποσά να ανακτηθούν αρκεί να μπεί βαθειά το χέρι στη τσέπη του Παυλάρα και του Χριστοφή. ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ!
    5. Το κυριότερο είναι ότι οποιαδήποτε ενέργεια εναντίον του Παύλάρα, των εταιρειών του, της οικογένειας του άρχισε να γίνεται μετά τις 10/1/2011! Δηλαδή τον καλύπτανε μέχρι που έφτασε να τον χώσει μέσα ο Μαρκουλάκος, να φάει ένα χρόνο φυλακή απο τον οικονομικό του διευθυντή και κάτι ψιλομηνύσεις για απάτη απο διάφορα στελέχη του. Αφού η Πρόνοια Εμπορική χρωστάει 6,5 εκατομμύρια στην ΑΣΠΙΔΑ γιατί περίμεναν να πάνε πρώτοι οι της Κάπιταλ να τα δεσμεύσουν; Αυτοί σαν ομολογιούχοι της Κάπιταλ πως ενήργησαν; Χάθηκε το κακόμοιρο το ομόλογο που είχαν....Ξεστράτισε...

    6. Για τη Κύπρο τι μας είπανε? ότι δεν μπορούν να κάνουν διαχειριστικό έλεγχο γιατί φοβούνται να μπουν στη διοίκηση. Και ο λαμόγιας ο Χριστοφή τρώει τα πάντα κάτω. Ελπίζω να σκέφτεται λιγουλάκι και το συνέταιρο του και να του δίνει μεζέ! Αμ η άλλη ΜΑΛΑΚΙΑ που λένε; Επειδή είναι εισηγμένες οι εταιρείες δεν ξέρουν τους μετόχους! ΜΑ ΤΟΤΕ ΞΕΡΕΙΣ ΦΙΛΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ! ΜΙα λίστα απο το Χρηματιστήριο ή το Αποθετήριο θέλεις.
    Που ακούστηκε κύριε Παντελίδη να έχεις το 50-60-80% μιας εταιρίας και να λές ότι δεν μπορείς να ελέγξεις; Αλήθεια μήνυση έκανες για τη μη δημοσίευση οικονομικών καταστάσεων η οποία έγινε επίτηδες για να βγούν απο το χρηματιστήριο και να αλωνίσει ο Χριστοφή με το Παυλάρα;

    Αυτά και πολλά άλλα για τα οποία θα επανέλθω.

    Τι μας λέει η σούμα; 30 ακίνητα, 110 χαμένα απο μετοχές, 100 και βάλε τα φαγωμένα της Κομμέρσιαλ, σύν 50 η οικογένεια του λαμόγιου τα οποία ξέχασαν να διεκδικήσουν μέχρι πρότινος νάτα τα 300 έξτρα έλλειμμα σε σχέση με τα 200 που είχε η εταιρία πριν κλείσει.
    Το πιό αστείο είναι ότι αν συγκρίνουμε το τι δημοσίευσε η ίδια η εταιρία τον Ιούνιο του 2009 αυτά τα ποσά που είχε δαγκώσει το λαμόγιο τα έγραφαν στα βιβλία τους. Αρα τι έκανε ενάμισι χρόνο η ΒΑΚΕΡ ΤΙΛΥ?
    ΠΛΑΤΕΣ ΣΤΟ ΠΑΥΛΑΡΑ ΚΑΝΑΝΕ! ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΕΧΩΣΕ Ο ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟΣ ΜΕΣΑ ΞΕΡΑΣΑΝΕ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΜΙΣΑ...

    Και τώρα κάνεις πλάτες στο Σαχινίδη κατ' εντολή του κολλητού σου του ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ, γι' αυτο έτρεξες χθές να τη δημοσιεύσεις την έκθεση μετά απο ένα μήνα επειδή ήξερες ότι θα γίνει η επερωτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Και κάτι για να σε βοηθήσουμε κύριε εκκαθαριστά ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΚΑΝΑ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ.
    Σήμερα 15/4 (αν διάβασα καλά) είχες ασφαλιστικά μέτρα κατά το Τσιρίκου (κουνιάδου του λαμόγιου) για 4,5 εκατομμύρια οφειλή του. Έγραψες στην έκθεση ότι σου παρουσίασε ένα χαρτί συμψηφισμού οφειλής στο πρωτο δικαστήριο.
    ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΤΣΙΝΟ! ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕ; ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΑΥΞΗΣΗΣ ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.
    ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΑΣΠΙΔΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ;
    ΒΑΛΤΟ ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΟΥ, ΕΧΕΙΣ 3 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ....ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ...ΔΗΜΟΣΙΟΥ..

    ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ 5.500 ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ?
    ΘΕΛΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΕΣ? ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΛΕΜΕ..
    ΓΙΑ ΤΙ ΠΟΣΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΓΩΓΗ? ΓΙΑ ΟΛΟ? ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ?
    ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΒΡΕΞΕΙ ΧΙΟΝΙΣΕΙ ΤΟ 8% ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ Ε?
    ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΧΑΛΙ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠ ΕΞΩ, ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ.
    ΛΙΓΗ ΝΤΡΟΠΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΟΧΙ ΚΕΡΑΤΕΑ, ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΕ ΑΥΤΟΙ!
    ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ, ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ! ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΟΥΝ!
    ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΑΠΕΜΠΟΛΗΘΗΚΑΝ.
    ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΜΕΤΡΑΜΕ ΤΑ ΚΟΥΚΙΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ?
    ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΚΙΝΟΥΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ.
    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΑΤΕ, ΤΙ ΠΗΡΑΤΕ, ΤΙ ΚΕΡΔΙΣΑΤΕ ΓΙΑ ΜΑΣ.
    ???????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Το άτομο που έγραψε πριν απο εμενα πρέπει οπωσδήποτε να κληθεί από το συλλογο για να βοηθήσει.Υπαρχουν άτομα που και γνωσεις έχουνε και λογική και τεχνογνωσία-την οποια δεν μπορουμε να εχουμε εμεις όλοι, εξάλλου μια ασφαλεια καναμε και βρεθηκαμε μπλεγμένοι-και θα πρεπει να κληθούν για να δωσουν τα φωτα τους, εαν και εφόσον ειναι και οι ίδιοι ζημιωθέντες και δεν εχουν ατομικό ή επαγγελματικό συμφέρον. Σας υπενθυμιζω ότι και σε τουτο το συλλογο είχε μπει άτομο που απομακρυνθηκε εκ των υστέρων οταν αποκαλυφθηκε ο ρόλος του και τα οφέλη που ηθελε να αποκομίσει από δω μέσα. Προσοχή λοιπόν!
    Μια μερα πριν τη συζητηση της επερωτησης αποφασισε ο Παντελίδης να καταθεσει την εκθεσή του!!! Τυχαίο?

    Φαινεται ότι κατι αρχιζει να κινειται.Τωρα είναι ώρα για δράση, μην επαναπαυεσθε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ερωτηση για το σχολιο 1.38!
    αυτα που λετε ειναι ιδιαιτερως επικαιρα και διαφωτιστικα.
    υπαρχουν στοιχεια για περιουσιακα στοιχεια στο εξωτερικο οπως επανειλημμενως εχει δηλωσει ο κ. μαρκουλακος?
    ο ιδιος δηλωσε εδω και 2 μηνες οτι πολυ συντομα θα ανακοινωθει απο τον ιδιο η πορεια του χρηματος και η σημερινη τους θεση,και μαλιστα προσδιορισε το υψος στα 500 εκατομμυρια ευρω.
    εχετε αποψη επ αυτου? ο κ.παντελιδης γιατι γυριζει το κεφαλι σ αυτο? το σδοε και ο εισαγγελεας γιατι δεν ενεργουν προς τουτο?
    ποιες ειναι οι ευθυνες του εποπτη-εκκαθαριστν για την ενδεχομενη κακη διαχειριση και με τη συμμετοχη του υπουργειου?
    και εν κατακλειδι, τι πρεπει να κανουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΚΥΡΙΑ ΣΙΔΕΡΗ,
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ!
    ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ,ΜΙΛΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΤΕΛΟΝΤΑΣ ΙΜΕΙΛΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΛΕΦΝΗΜΑΤΑ.
    ΣΤΟ ΧΑΜΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΠΙΕΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΝ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ.
    Ο ΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΑΙΤΗΤΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΘΟΥΝ ΣΕ ΒΙΩΣΙΜΗ ΛΥΣΗ.
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ,
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ.
    Ο ΜΠΑΡΝΙΕ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΑΥΤΩΝ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΜΙΧΘΟΥΝ. ΑΡΚΕΤΑ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ΗΤΑΝ.
    ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.
    ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΝ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ, ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΙΚΕΣ.
    ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΑΜΗΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Απάντηση στον κύριο των 3.10μμ

    Η δικαιοσύνη πιστεύω ότι έχει πράξει το καθήκον της. Αργά ή γρήγορα τα αποτελέσματα θα φανούν.
    Έχουν ανοιχθεί λογαριασμοί πολλών προσώπων, αλλά όσο περνάει ο χρόνος όλα τα στοιχεία συγκλίνουν σε κάτι.
    ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!
    Τα χρήματα μας τα έχει φάει ο λαμόγιος με την οικογένεια του και έχει αφήσει πίσω του μόνο θύματα. Ακόμα και τον ευρύτερο οικογενειακό του κύκλο όπως αποδεικνύεται και απο την έκθεση.
    Ο Παντελίδης τώρα που ζορίστηκε θα αναγκαστεί να ενεργήσει ειδικά προς Κύπρο. Χάσανε πολύτιμο χρόνο (ΕΚΕΜΜΕΝΑ Ή ΜΗ) τον οποίο εκμεταλλεύτηκε ο λαμόγιος.
    Ο Μαρκουλάκος ήταν τυχερός γιατί έχει μαζί του τα βασικά στελέχη του Παυλάρα τα οποία κορόιδευε όπως όλους και τους κατέστρεψε, αλλά και ικανός γιατί ήταν το μοναδικό δικηγορικό γραφείο που δούλεψε εντατικά και μεθοδικά την υπόθεση.
    Ο δρόμος του χρήματος και επαρκέστατες αποδείξεις έχουν βρεθεί ή υποδειχθεί σε όλους. Δεν μπορεί όμως ένας δικηγόρος να ανοίξει λογαριασμούς τραπεζικούς. Χρειάζεται αρωγή του κράτους. Αλλά και με αυτή, είναι άλλο πράγμα να ξέρω ότι κάποια χρήματα σε ενα λογαριασμό ανήκουν στο λαμόγιο και άλλο πράγμα να μπορώ να τα πάρω. παράδειγμα η Hestium. Είδατε τι λέει ο Παντελίδης στην έκθεση? Η μεγαλύτερη τράπεζα της Ελβετίας συνήργησε στη κομπίνα, ενώ γνώριζε ότι τα χρήματα ήταν αποθέματα, δηλαδή τα δικά μας χρήματα. Εσείς θεωρείτε ότι θα γινόταν συνεργός για μια φτωχοκομπίνα 50 εκατομμυρίων, αν από πίσω δεν υπήρχαν μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια;
    Η χοντρή μπάζα έχει γίνει απο το 1998 έως το 2000. Η δεύτερη έγινε το 2007-2008 απο τη Κομμέρσιαλ.
    όπως φαίνεται απο την έκθεση και τις αντίστοιχες της ΕΠΕΙΑ τα αποθέματα μπορεί να ήταν ψιλοκουτσουρεμένα (4-5%) στο σύνολο κάτι όμως που δεν κλείνει μια εταιρία. Επίσης βλέπουμε ότι δεν υπήρχαν "διπλά βιβλία" και όλα τα συμβόλαια ήταν γραμμένα, ακόμα και αυτά που εξαιρέθηκαν (βλ. εκθεση δίγραμμες επιταγές Παυλάρα). Αντίστοιχα βλέπουμε ότι σχεδόν όλο το έλλειμα - με την εξαίρεση των 50 εκ. που εμφανώς "είχε δανεισθεί" το λαμόγιο- οφείλεται σε ζημιές πραγματικές, οι μεγαλύτερες δε προέκυψαν επί εκκαθαριστών.
    Τα χοντρά λεφτά λοιπόν έχουν βγεί προγενέστερα και με άλλη μέθοδο.
    Τα κλειδιά της υπόθεσης τα έχει ένα άτομο, το οποίο θα τα καταθεσει. Τότε θα γελάσει κάθε πικραμένος. Τότε θα αποδειχθεί ποιός και γιατί έφτιαξε αυτό το κουβάρι στον όμιλο ΑΣΠΙΣ, πόσα έβγαλε απο αυτή την ιστορία, πότε τα έβγαλε, ποιούς λάδωσε, και ποιές μεθόδους χρησιμοποιούσε για να εξαπατά τη μεγάλη μάζα των ασφαλιστών του, των υπαλλήλων του και των ασφαλισμένων, και το κυριότερο ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ευχαριστω πολυ για την απαντηση και πιστευω μαζι με μενα και πολλοι αλλοι που κυνηγαμε την ουρα μας,προσπαθωντας να δουμε μεσα απο πληρωμενα δημοσιευματα απο εδω κι απο εκει, το τι μπορει να συμβαινει και το κυριωτερο, ΑΝ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ...
    πιστευετε λοιπον οτι θα...ευδοκιμησει τελικα η όποια ερευνα και οι κινησεις που δρομολογουνται..
    και θα μας επιστρεψουν τις οικονομιες μας?
    εμεις τι μπορουμε να κανουμε γι αυτο?
    και κατι αλλο:
    οι ασφαλιστες που αποκρυπτοντας τα καθημερινως δρωμενα στα γραφεια της ασπις μας πιεζαν και καναμε ασσετ κατακαλοκαιρο του 2009, λετε ειναι στο απυροβλητο?
    περα απο το θεο, δικαιοσυνη και θεσμοι δεν υπαρχουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟΣ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΤΥΠΟΛΑΜΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ?

    ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΦ ΟΣΟΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ..
    ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ?
    ΑΥΤΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Γιατί λοιπόν το κράτος δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες του και δεν ψάχνει το χρήμα και την επιστροφή του και μας βάζει στη διαδικασία αναδοχών μετά απο τόσα χρονια, με τελείως επισφαλή εξέλιξη, ενώ ο κοσμος έχει απόλυτη ανάγκη απο τα χρήματά του?

    γιατί δεν λαμβάνει υπόψη του κάθε σαχινιδης, οτι θα μπορούσε τα χρήματα αυτά να ενισχύσουν τις τράπεζες της ελλαδας, σε προθεσμιακές καταθέσεις στα ονόματα τωνδικαιούχων και να παιρνουμε μόνο τους τόκους, διατηρώντας οι τράπεζες τα κεφάλαια?

    γιατί τότε η αναδοχή?
    γιατί δεν γίνονται καταγγελιες στην ευρωβουλή και στα αρμόδια οργανα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. προσωπικα ηθελα να παω στο μαρκουλακο, αλλα με πτοησε το γεγονος οτι δεν στρεφεται κατα ασφαλιστων..ετσι λενε..καποιοι.
    μα δε μιλουμε για ολους.
    για καποιους που κατατασσονται στους απατεωνες,που σκοπιμως εκαναν πολλα για τις προμηθειες και αλλα εσοδα.

    και οχι μονο εγω..πολλοι αλλοι, που και μονο απο την αρνηση αυτη, δεν πηγαν στον μαρκουλακο ..και ακομα επιφυλασσονται για τις αγωγες τους..
    και μιλαμε για πολλα λεφτα συνολικα, για μεγαλουτσικα συμβολαια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. 1) 1,5 ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΤΑ ΚΛΟΠΙΜΑΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ?? ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ, ΤΟ ΣΔΟΕ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ?? ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΤΟ? Ο ΜΑΝΤΩΦ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΘΑ ΣΑΠΙΣΕΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΠΟΔΟΣΗ, ΠΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ. ΕΔΩ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΜΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΑ ΖΩΗΣ, ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ, «ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ» ΜΙΣΟ ΔΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ?
    2) ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΚΑΠΙΤΑΛΟΥΧΟΙ, ΠΟΥ ΕΠΕΝΔΥΣΑΝ ΣΕ ΠΡΟΙΟΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΩΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ??
    3) ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ «ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ» Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΠΙΤΑΛΟΥΧΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ Ή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΑ ΜΕ ΤΑ ΚΛΟΠΙΜΑΙΑ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΣΠΙΣ?? ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΔΗΛΑΔΗ! ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΠΙΤΑΛΟΥΧΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ? ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΜΕΤΕΙΧΕ ΜΕΤΟΧΙΚΑ ΚΑΙ Η ΑΣΠΙΣ ΑΕΓΑ ΜΕ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΥ ΤΗΣ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΥΤΑ??
    4) ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΑ ΜΜΕ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΥΨΗΛΟΠΟΣΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΟΤΙ ΑΝ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΥΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙ «ΦΙΛΟΛΑΙΚΟ» ΘΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΣ ΧΑΜΗΛΩΝ ΠΟΣΩΝ

    Υ.Γ. ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΩΝ 1,38ΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ,ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΕΜΑΙΛ ΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΣΠΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ρε παιδιά, έχει δίκιο ο 1.38!
    Εγώ διάβασα κάτι άλλο κουφό. Ότι πολλά υποκαταστήματα ήταν εντελώς κενά!
    Δηλαδή ότι οι ασφαλιστές είχαν πάρει ακόμα και τα γραφεία απο μέσα φεύγοντας.
    Αμ το άλλο το πιό εντυπωσιακό είναι ότι όλα τα έπιπλα και ο εξοπλισμός είναι ψίχουλα.
    Μόνο το γραφείο του Παυλάρα είχε έπιπλα και ασημικά κάποιων εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ.
    Αυτά δεν τα έχουν μετρήσει μέσα;
    Εγω έβλεπα στη τηλεόραση ότι οι υπάλληλοι φεύγοντας είχανε αφήσει ακόμα και τις κούπες του καφέ πάνω στα γραφεία.
    Κάτι σημαντικό που δεν έθιξε ο 1.38 είναι για κάποια οφσόρ που χρωστάει πολλά και είναι του γιου!
    Τι έχει να μας απαντήσει ο κουραδόμαγκας τώρα απο το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ;
    Μέχρι τώρα δεν τον είχε πιάσει ούτε ο Μαρκουλάκος. Μας τον άφησε για πεσκέσι φαίνεται.
    ΔΑΝΙΗΗΗΗΗΗΛΛ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ:

    ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΔΕΝ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ , ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΤΑ ΜΜΕ, ΝΑ ΤΟΙΧΟΚΟΛΛΗΘΕΙ, ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ,
    ΟΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΚΛΕΜΜΕΝΩΝ?
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΚΙΝΗΣΗ?


    ΕΞΗΓΗΣΤΕ ΜΑΣ!
    ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ!
    ΦΟΒΑΣΤΕ?
    ΤΙ ΣΑΣ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙ ΩΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ?
    ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ?
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΜΙΖΕΣ ΠΟΛΛΩΝ!
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΤΑ ΔΙΑΦΥΓΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ?
    ΕΞΗΓΗΘΕΙΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΡΕ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ; ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΡΗΚΕΣ ΤΙΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΕΙΑ....
    ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΥΠΑΤΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΟ; ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΡΧΕΙΟ;
    Ή ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΘΕΣΕΙΣ;

    KAI ΕΑΝ ΟΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΔΕΝ ΣΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΖΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟ;;;;;;
    ΒΑΛΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΤΕΛΛΟΓΛΟΥ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΝΑΙ, ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΙΜΕΙΛ
    ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΝΑ ΠΛΕΚΟΥΝ ΠΟΥΛΟΒΕΡ!
    ΣΕ 10 ΜΠΛΟΓΚ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΑΤΕ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΦΣΟΡ,ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ,
    ΤΟΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΚΟ!

    ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΔΑΚΡΥΒΡΕΧΤΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΛΓΗΤΟΥΣ?
    ΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΠΩΣ ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΘΙΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΘΕΜΑ?
    ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΤΡΩΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ?
    ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΨΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΙΜΕΙΛΣ ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΕΘΟΥΜΕ?
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ?
    ΣΥΛΛΟΓΟΙ, ΤΕΛΙΚΑ ΧΟΝΤΡΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ....
    Ο ΤΙ ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ.
    ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΣΑΣ.
    ΞΕΠΟΥΛΗΣΤΕ ,ΞΕΠΟΥΛΗΣΤΕ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΟΠΟΙΟΣ ΦΙΛΕ ΣΗΚΩΝΟΤΑΝΕ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ, ΘΑ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΓΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΡΩΤΑΓΑΝ

    ΜΠΑ, ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΥΛΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΕΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΣ? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥΣ?
    ΤΙ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΠΑΛΙ?
    ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ 18 ΜΗΝΕΣ ΕΛΕΓΧΟΙ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΝ ΤΙΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΗ ΜΕΤΟΧΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΑΡΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ, ΝΑ ΠΑΝΕ ΒΟΛΤΙΤΣΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ..
    ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ 18 ΜΗΝΕΣ? ΕΠΟΠΤΕΣ-ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ-ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΕΣ!!!!!!
    ΠΟΥ ΜΕΤΡΟΥΝ ΦΑΣΟΛΑΚΙ ΦΑΣΟΛΑΚΙ ΤΑ ΛΕΠΤΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΓΚΡΙΤΟΥΣ!! ΟΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΛΑΒΑΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ?
    ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ?
    ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΙΣΗΓΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΕΨΟΥΝ?
    ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΣΕ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ ΜΥΡΙΖΕΙ.
    ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ,ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΠΟΙΩΝ ΑΡΑΓΕ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ?

    ΚΥΡΙΟΙ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ!
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΕ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ..(ΓΕΛΑΣΑΜΕ) -ΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΑΡΑΓΕ- ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΣΟΥΓΚΡΙΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΑΥΓΟ ,ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΦΟΛΚΛΟΡ ΚΑΙ ΑΣ ΝΤΥΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΟΥΝΕΛΑΚΙΑ..
    ΑΥΤΑ ΘΕΛΑΤΕ ΑΠΟ ΕΜΑΣ..? ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΑΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΚΟΥΝΕΛΑΚΙΑ??

    ΠΟΥ ΜΠΛΕΞΑΜΕ?????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. .Από την έκθεση Παντελίδη, προκύπτουν ενδιαφέροντα πράγματα. Τα € 150 εκατ. που εμφανίζει ως ενεργητικό ενδέχεται τελικά, με τις κατάλληλες ενέργειες εντός των επόμενων τριών ετών που θα διαρκέσει η εκκαθάριση, να αυξηθεί σε επίπεδα άνω των € 200 εκατ.. Αυτό μπορεί να γίνει από την είσπραξη των απαιτήσεων της εταιρείας έναντι τρίτων, από την άρση των κατασχέσεων του δημοσίου σε ακίνητα της εταιρείας (που δεν υπολογίσθηκαν στην ασφαλιστική τοποθέτηση), από την αναγκαστική ρευστοποίηση της κινητής και ακίνητης περιουσίας του Ψωμιάδη (που μετακινούσε κατά το δοκούν αποθεματικά της ΑΣΠΙΣ σε θυγατρικές του π,χ, ΑΣΠΙΣ ΚΑΠΙΤΑΛ κλπ) και από την πώληση των ακινήτων της εταιρείας σε αγοραίες τιμές και όχι αντικειμενικές, όπως υπολογίσθηκαν.
    Από την άλλη το παθητικό είναι € 638 εκατ, αλλά αν αφαιρεθούν τα ομαδικά ασφάλιστρα που είναι άκυρα και γίνει αναμόρφωση των παροχών των συμβολαίων στο 3,35% ετησίως, για όλα τα χρόνια ισχύος τους, ενδέχεται να πέσει στα € 540 εκατ.
    Άρα μιλάμε ΓΙΑ ΜΕΤΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ για ένα έλλειμμα € 300 εκατ. περίπου, μετά την ρευστοποίηση του ενεργητικού. Το έλλειμμα θα καλυφθεί, σύμφωνα με το νόμο, σε ποσοστό 70%. Άρα το εγγυητικό κεφάλαιο θα πρέπει να βρει περίπου € 210 εκατ. μετά την τριετία από σήμερα. Βέβαια το ποσό αυτό θα μειωθεί πολύ περισσότερο, αν δεν μπουν τελικά τα ΓΙΟΥΝΙΤ ΛΙΝΚΤ (190 εκατ.), καθώς και όσα ασφαλιστήρια δεν απέδειξαν το νόμιμο «πόθεν έσχες» των χρημάτων τους.

    Σε περίπτωση που το ποσό που κληθεί να καλύψει το Εγγυητικό Κεφάλαιο μείνει στα 210 εκατ (υπολογισθούν δηλαδή τελικά τα ΓΙΟΥΝΙΤ ΛΙΝΚΤ και ασφαλιστήρια χωρίς πόθεν έσχες), τα κεφάλαια αυτά ισούνται περίπου με τα έσοδα του Εγγυητικού Κεφαλαίου για 15 περίπου χρόνια. Συνεπώς θα μπορούσε να δανεισθεί (όπως προβλέπεται και από το νόμο) το εγγυητικό κεφάλαιο το ποσό αυτό ως εξής:
    θα ενεχυριάσει τα έσοδα 15 ετών (ελπίζοντας βέβαια πως δε θα κλείσει στο μεταξύ άλλη εταιρεία), με τα οποία θα γίνεται η καταβολή των ετήσιων χρεολυτικών δόσεων, ενώ τον ετήσιο τόκο (περίπου € 10 εκατ.) θα αναλάβει την υποχρέωση να πληρώνει το κράτος.
    Με αυτόν τον τρόπο και οι ασφαλισμένοι θα έχουν την ΕΛΑΧΙΣΤΗ κάλυψη που τους εγγυάται ο υφιστάμενος νόμος (70% στο έλλειμμα) και δεν θα χαθεί για πάντα η εμπιστοσύνη προς το ασφαλιστικό σύστημα και το κράτος θα γλυτώσει με αμελητέα επιβάρυνσή του, τα 100δες εκατομμύρια που στο τέλος θα αναγκασθεί –με μαθηματική ακρίβεια -να πληρώσει αν γίνουν αγωγές από ασφαλισμένους εναντίον του για την ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ του στην χρεοκοπία της ασφαλιστικής και των κόπων μιας ζωής, εκατομμυρίων ασφαλισμένων.
    Είναι στο χέρι μας και των συλλόγων, να προωθούμε εναλλακτικές λύσεις, μαζί με την πίεση για δίκαιη επίλυση του προβλήματος μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΣΤΗΝ COMMERCIAL VALUE?

    ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΚΑΙ ΕΚΕΙ!

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
    Γ.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. να κοψουν το κεφαλι τους να τα βρουν.
    να παρουν απο το μεγαρο μουσικης, απο τους
    απατεωνες που διαγραφουν τα προστιμα,
    απο τις οφσορ εταιριες

    ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΑΥΡΙΟ
    ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.

    κανενας μας δεν παρηγοριεται ουτε ανακουφιζεται
    ξεροντας οτι τα λεφτα του τα διαχειριζονται περιεργοι τυποι που μονο το συμφερον τους δεν σκεφτονται.
    τα χρηματα αυτα ειναι δικα μας και τα απαιτουμε στο ακεραιο.

    λιγο με νοιαζει πώς θα τα βρουν.
    μη μοιρολατρουμε!
    να στειλουν εισαγγελεις και σδοε εκει που πρεπει.

    δεν θα τους περασει..
    ποια κερατεα και πρασινα αλογα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ, ΕΓΙΝΕ ΦΑΝΕΡΟ ΑΦΟΥ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΘΑΡΑ Ο ΙΔΙΟΣ, ΟΤΙ Η ΑΣΠΙΣ ΚΑΠΙΤΑΛ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΘΥΓΑΤΡΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΟΨΩΜΙΑΔΗ, ΧΡΩΣΤΟΥΝΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΑΕΓΑ (ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΔΗΛΑΔΗ!).
    ΑΡΑ Η "ΠΡΟΣΦΟΡΑ" ΤΟΥ ΛΑΜΟΓΙΟΨΩΜΙΑΔΗ ΓΙΑ "ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ" ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΑΣΠΙΣ ΚΑΠΙΤΑΛ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΕΜΑΣ!!!. ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΟΥΝ ΣΤΟ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ, ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΤΗΣ.
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ, ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. αντε καλα!
    τα ακινητα τα εχει προσημειωσει ηδη ο μαρκουλακος
    οχι για μας, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΚΑΠΙΤΑΛ,ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΥΣ.

    τωρα πώς γινεται αυτο, δεν ξερουμε.
    να εχεις πελατες απο διαφορετικες εταιριες, και να δεσμευεις περιουσια προς οφελος μονο καποιων πελατων, αφηνοντας τα συμφεροντα των αλλων στον αερα.
    δε θα μπορουσαν αυτα τα ακινητα να δεσμευοταν για την ασπις προνοια..
    και οι αγωγες που κανουν ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.
    αλλοι καθοριζουν τις τυχες μας.
    ας μας πουν αυτοι που ειναι καλυτερα πληροφορημενοι, ετσι δεν ειναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΒΑΛΑΝΕ ΣΤΟ ΤΡΥΠΑΚΙ ΤΟΥΣ?
    ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΤΕΡΟΥΜΑΣΤΕ ΒΑΣΙΚΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ ΥΓΕΙΑΣ, ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟΚΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΩΝ ΜΑΣ,
    ΠΟΛΛΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΛΗΞΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΜΑΣ,
    ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΣΣΕΤ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΣΩ.

    ΑΝΤΙ ΓΙ ΑΥΤΟ, ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΟΛΩΝ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ, ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΜΕΡΟΣ!! ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ.

    ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΞΕΤΥΛΙΓΕΤΑΙ ΤΟ ΚΟΥΒΑΡΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΜΕΛΛΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑ-ΜΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΕΣ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ-ΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ,
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ Ή ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΟΠΤΕΣ..

    ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΩΝ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.

    ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΙΘΥΝΟΝΤΩΝ?

    ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΘΕΣΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ, ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΜΙΖΕΡΑ ΤΑ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ-ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ-
    ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ.
    ΕΧΩ 4 ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΛΗΞΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΟΠΟΥ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ, ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΙΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ ΜΟΥ.
    Ο ΝΟΜΟΣ ΤΙΝΑΧΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΕΛΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΦΑΡΜΟΣΤΟΣ, ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΟΥ ΥΠΕΞΑΙΡΟΥΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΑ ΕΠΕΣΤΡΕΦΕ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ.

    ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ.
    ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΧΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ, ΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΑ ΥΠΟΘΗΚΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΑΛΛΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΕΠΟΠΤΕΣ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ.

    ΠΟΣΟ ΘΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΙΝΟΥΝ?
    ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΕΠΟΠΤΗΣ, ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΔΕΣΜΕΥΣΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΚΑΙ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.
    ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ, ΣΤΕΡΟΥΜΕΝΟΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ, ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΜΑΣ.

    ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΑΝΤΟΥ.
    ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ.
    ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΛΥΣΗ ΕΜΜΕΣΑ Ή ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΜΙΣΙΟΝ.
    ΛΥΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ,
    ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. γιατι ολα τα συμβολαια με αυτον τον ηλιθιο νομο μπηκαν στο ιδιο τσουβαλι?
    αλλος πληρωνε 20 χρονια και τελη του 2009 ειχε να εισπραξει το συνολικο ποσο, αλλων τα ασετ εληγαν τελη του 2009 ή το 2010..
    αυτοι στερουνται και το θεμα ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ!
    ειχαν προγραμματισει τις υποχρεωσεις τους, ειχαν προκαταβαλει τιμηματα για αγορα ακινητων, πηραν δανεια και σκοπευαν να τα αποπληρωσουν με τα λεφτα αυτα.
    και ερχεται ο σαχινιδης και αυτο το κρατος και τους γυριζει ολους πισω.
    πώς να μην παει κατα διαολου η οικονομια?
    ποσοι εργολαβοι εμειναν στα κρυα του λουτρου απο τη στιγμη που ο αγοραστης δεν μπορουσε να εξοφλησει?
    τραπεζες επισης για την εξοφληση δανειων και αλλων οφειλων..
    ειναι τοσο ανεγκεφαλοι?
    και εμεις ακομα παρακαλουμε?

    ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΝΕΟΣ ΝΟΜΟΣ.
    ΤΑ ΛΗΓΜΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΑΜΕΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ 70-80% ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΘΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΙΔΟΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΜΠΡΟΘΕΣΜΑ..

    ας ελπισουμε οτι οι πιεσεις μας θα ειναι επικαιρες και οτι θα καταλογισουμε τις ευθυνες για τη διαχειριση σ αυτους που πρεπει.
    ο σαχινιδης πρεπει να ελεγχθει με τους υπαλληλους του απο την κομισιον.
    πού στην ευρωπη συνεβη τετοιο πραγμα?
    δικο τους θεμα η επιτηρηση.
    να μας πληρωσουν ..
    πολυ φοβαμαι οτι πολλοι μας κατηυθυναν αλλου για να μην απαιτησουμε απο την ε.ε τα δικαιωματα μας.
    καιρος να πεφτει και καποιο προστιμο.
    ο μπαρνιε εμεινε τελειως εκτος..ηδη απο τον 3/2010

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.
    ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ Σ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΠΑΛΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ. ΕΙΤΕ ΣΕ ΑΚΙΝΗΤΑ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ.

    ΑΣ ΠΡΟΕΞΟΦΛΗΣΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ,ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΜΕΣΩ ΑΥΤΩΝ ΟΙ ΟΦΕΙΛΕΣ, ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΘΟΥΝ ΑΚΙΝΗΤΑ ,ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ Η ΑΓΟΡΑ.

    ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΝΑΙ?
    ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΡΕΜΑΣΤΟΙ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ..
    ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ.
    ΟΡΜΗΣΑΝ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΧΑΛΑΣΕ. ΕΠΑΝΑΠΑΥΤΗΚΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΣΕ 3-4 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ ΒΑΘΜΟ
    ΚΑΙ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΝ ΗΣΥΧΑ.
    ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ..ΤΕΡΑΣΤΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΟΙ"ΦΗΜΕΣ" ΓΙΑ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΙΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΔΗΘΕΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ, ΓΙΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΣΩΝ ΜΕΧΡΙ 30 ΧΙΛ ΕΥΡΩ,ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΔΑΦΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΦΑΡΜΟΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΣΑΦΗ ΠΡΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΛΑΨΟΥΝ.

    ΘΕΩΡΗΣΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΦΑΒΕΙ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΟΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ,ΙΚΑΝΟΠΟΙΩΝΤΑΣ,ΛΕΕΙ, ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΖΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ.

    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΚΑΛΑ, ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΟΗΤΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ, ΤΑ ΜΙΚΡΟΠΟΣΑ ΤΩΝ 100-5000 ΕΥΡΩ, ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΛΗΞΑΝ ΚΑΙ ΠΟΥ Η ΛΗΞΗ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΣΑ, ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΖΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ!!!!!!!!!!!!
    ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΔΑΕΙΣ,ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟΝΟΕΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΝΑ ΔΙΑΡΡΕΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΛΥΣΕΙΣ?
    Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ,ΟΙ ΦΩΝΕΣ, ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΗ ΛΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ.

    ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΛΑΙΚΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ,ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΔΥΣΤΥΧΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΔΕ ΘΑ ΞΕΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ.
    ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΩΝ ΜΑΣ.
    ΟΜΩΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΤΙΚΑ ΤΩΝ 30,40,100 ΧΙΛ ΕΥΡΩ, ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ.
    ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.
    ΑΝ ΞΕΣΗΚΩΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ, ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΛΥΘΕΙ ΟΛΑ. ΟΜΩΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΙΣΩΣ ΛΟΓΩ ΜΙΚΡΩΝ ΠΟΣΩΝ ΔΕΝ ΚΙΝΗΘΗΚΑΝ.
    ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ.
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ.
    ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΣΩΣΤΟΣ Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ!

    ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΛΕΗΛΑΤΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΚΑΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ...
    ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΘΥΓΑΤΡΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΥΜΜΕΤΙΧΕΣ Η ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ, ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΚΑΠΙΤΑΛ.
    ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΥΤΗ ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ.
    ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΠΟΥ ΟΙ ΔΙΩΚΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΝ, ΘΕΛΟΥΝ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΕΤΡΥΠΩΣΟΥΝ.
    ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΧΡΟΝΙΑ, ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΤΩΝ 1,06 Π.Μ (ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ, ΜΕ ΚΑΛΥΨΗ ΕΤΗΣΙΩΝ ΤΟΚΩΝ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΚΡΑΤΟΣ), ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑ 3ΕΤΙΑ ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ο παντελιδης αναφερεται πουθενα στα συμβολαια που εχουν ηδη ληξει? να δωσει ποσα και αριθμους?
    αυτα πρεπει να προηγηθουν καθε εξοφλησης και σταδιακα να απορροφωνται τα υπολοιπα.

    με τι κεφαλαια?
    ας τα βρουν!
    θελεις δανεισμο απο τις τραπεζες απο το εγγυητικο με την εγγυηση του ελληνικου δημοσιου, θελεις με ομολογα..με ο τι θελουν τελος παντων
    ας στειλουν τα σαίνια τους στο εξωτερικο και στις παραεταιριες τους να τα βρουν.

    παντως αυτο δεν μπορει να συνεχιστει.
    ολοι εχουν τις ευθυνες της διαχειρισης και της εποπτειας και οι τοτε και οι νυν..
    την καραμελα ..του δε φτανουν τα αποθεματικα..
    να την σταματησουν..

    αν εφταναν τι λογος υπηρχε να ταλαιπωρουμαστε?
    να τα βρουν, να τα επαναφερουν στην προτερα κατασταση, ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΝΩΘΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ..
    ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΑΠΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ 200 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ 500?

    παντα καποιοι εχουν ευθυνη.
    πρεπει να ειμαστε προετοιμασμενοι για ελληνικο και ευρωπαικο κοινοβουλιο.
    δεν πρεπει να περιμενουμε καμια εξελιξη αλλο.

    περιουσιες ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ και τις χασαμε ως νομοταγεις και νομοτυποι πολιτες.
    με τις ευθυνες τους.
    αλλιως θα ξεκινησουμε εμεις των μεγαλυτερων των 30 χιλ συμβολαιων εκστρατεια κατα της ιδιωτικης ασφαλισης..και πολλων αλλων.
    θα βρουμε τις ευθυνες τους.
    αλλιως πώς ξεχνας κοπους 100,200 χιλ που γεμισαν τις κοιλιες και τα πορτοφολια καποιων?

    και οχι με τα δικαστηρια κυριοι..
    μην μας κοιμιζετε..
    αυτα ειναι για τα τυχον υπολοιπα.
    θελει γενικοτερη επιθεση και ξεσκεπασμα..
    και αυτο θα γινει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ο ΚΑΛΟΣ ΕΚΕΙΝΟΣ ΚΥΡΙΟΣ Ο ΓΡΙΒΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ?

    ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΤΕ.

    ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ? ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ,ΤΕΛΙΚΑ....ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ,ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!! ΕΓΡΑΨΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΕΝΑ
    ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ,ΘΥΜΙΖΟΝΤΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ
    ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ,ΠΕΡΙΣΥ ΤΟΝ ΜΑΙΟ,
    ΟΤΑΝ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ Ο ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ,ΣΤΑ ΕΔΡΑΝΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ,ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΤΑΝ ΣΥΝΕΧΩΣ(τον παντελίδη), ΑΡΑ ΠΟΣΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ, ΩΣ ΕΠΟΠΤΗΣ,ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΩ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΓΙΝΕ...ΚΑΙ ΜΕ "ΠΕΤΑΞΕ"!!!ΕΛΠΙΖΩ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ..
    vakis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ....
    1)ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ,ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ,ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο κ.ΓΡΙΒΟΓΙΑΝΝΗΣ???(ισως θα μπορούσε,ΜΟΝΟΝ ο ιδιος να μας απαντήσει)
    2)ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΧΕΔΟΝ ΕΝΑΜΙΣΥ ΧΡΟΝΟ,ΝΑ
    ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ Ο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ,ΟΤΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ,ΕΙΧΕ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΕΝΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ,ΣΧΕΔΟΝ 30 ΕΜΠΕΙΡΩΝ ΠΡΩΗΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΑΣΠΙΔΟΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ,ΓΝΩΡΙΖΑΝ...ΤΑ ΠΑΝΤΑ ???
    3)ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ FAX ΤΗΣ
    ΕΤΑΙΡΙΑΣ, ΕΠΑΝΗΛΗΜΕΝΩΣ,ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ,ΟΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΛΩΝΩ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΤΟ FAX ΜΟΥ, ΚΑΙ ΤΟ email μου, ΓΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ,ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ,ΜΕ ΑΓΝΟΗΣΕ ...ΠΑΝΤΕΛΛΩΣ,Ο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ!!!
    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ....ΠΟΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ,ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ...ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ,ΚΑΙ ΟΙ
    ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΑΣΠΙΔΟΣ,ΩΣ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ,ΟΤΑΝ....ΣΑΝ ΕΠΟΠΤΗΣ Χ/Φ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΓΕΛΟΙΟ ...ΕΣΤΩ ΝΟΜΟ,ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΑΞΕΙ ΤΟΣΑ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ,ΚΙ'ΑΥΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ,"ΒΑΡΑΕΙ
    ΜΥΓΕΣ"!!!!ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ Σ'ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΟΥ (βλ.Σαχινίδης),για "ΓΛΑΣΤΡΑ",ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ,ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ,ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ, ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ(βλ.παραίτηση ΓΡΙΒΟΓΙΑΝΝΗ), ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΛΙΟ...ΒΛΑΧΟΣ,Ο ΛΑΡΙΣΑΙΟΣ...Ο ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ???
    απλά ρωτώ......
    vakis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. κε Παντελίδη...εαν κάποια στιγμή ,πάρουν τα πράγματα ,την σωστή τους πορεία,να ξέρετε κάτι..
    Ο ΡΟΛΟΣ ΣΑΣ ,ΩΣ ΕΠΟΠΤΗΣ,ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ,ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ....ΚΑΙ ΣΕΙΣ
    ΔΕΝ ΣΤΑΘΗΚΑΤΕ ΑΝΤΑΞΙΟΣ ΤΗΣ!!!ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΣΑΣ,ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ "ΣΚΙΕΣ"...ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ,ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ...ΕΝΩΠΙΩΝ ΘΕΟΥ ΚΑΙ "ΑΝΘΡΩΠΩΝ",
    ΝΑ...ΑΠΟΛΟΓΗΘΗΤΕ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΤΟ ΜΟΥΤΡΟ Ο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ,ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ,ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ?ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΚΑΛΕΣΑΝ-ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ,ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ?
    ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ,ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΞΕΡΟΥΝ[ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ],ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!!!!!
    ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ,ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ....ΤΙ ΡΟΛΟ ΒΑΡΑΤΕ!!!!!!
    ΣΥΓΚΑΛΕΙΠΤΕΤΕ,ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΝΟΧΟΥΣ...ΟΛΟΥΣ!!!!!!
    ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ,ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΣΑΣ,ΓΙΑΤΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ!!!!!
    ΠΟΥ ΑΠ'ΟΤΙ ΦΑΝΗΚΕ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΜΑΣ ΚΑΤ'ΕΞΑΙΡΕΣΗ!!!!
    ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ,ΚΑΙ ΥΠΟΜΕΝΟΥΜΕ,ΚΑΘΕ ΣΑΣ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΝΟΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΠΟΝΗΡΙΑΣ-ΣΑΧΙΝΙΔΗ!
    ΑΛΛΑ , ΑΛΛΑ,ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ,ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΖΩΗ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ!!!!!
    ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΘΕΤΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΖΗΜΙΩΝΕΙ.....ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ!!!!!
    ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ....ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΠΑΙΖΕΤΕ
    ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΣΚΟΠΟ,ΠΟΥ ΕΞΥΠΕΡΕΤΕΙΤΕ,ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ......ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΟΥΝ!!!!!!!
    Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ,ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
    ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!!!
    ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ,ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΥΝΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ,ΓΙ'ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ "ΣΚΙΕΣ".....
    ΗΔΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ....ΟΤΙ ΥΠΕΡΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΝ-ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ -ΚΑΠΟΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ,ΚΑΙ ΖΗΜΙΩΝΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 18ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΤΗΣ ΚΟΜΜΕΡΣΙΑΛ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ.ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΛΥΣΗ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΘΑΣΕΙ ΣΤΑ ΑΚΡΑ 11 ΕΚΑΤ. ΕΛΛΗΝΕΣ - ΤΟΥΣ 150-180 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΙ??ΣΥΝΙΣΤΩ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΟΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΔΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ,ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΩΡΑ.(ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ,ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΕΙΜΑΙ).ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟΣ ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΙΤΕΣ ΔΙΟΤΙ ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠ'ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ-ΠΙΣΤΕΥΩ.
    ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ (6-7 ΜΕ ΣΥΝΟΛΟ ΑΣΣΕΤ 4-5 ΕΚΑΤ)ΠΗΓΑΜΕ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. αγαπητε μου, οι δικηγοροι, καλοι μεν, αλλα δεν λυνουν κανενα αμεσο και ουσιωδες θεμα,που να αφορα στην αναδοχη. εμας η αναδοχη μας ενδιαφερει.
    στους δικηγορους να πατε, αλλα τα δικαστηρια προσδιοριζονται γι μετα το 2013 σε πρωτο βαθμο και ΑΝ υπαρξει θετικη αποφαση, τοτε το δημοσιο θα παει και σε δευτερο και τριτο.

    δεν γλυτωνει κανεις μας πριν απο μια δεκαετια.
    κανενας δε λεει να μην πατε στους δικηγορους.
    αλλα, δεν λυνεται το θεμα μας. το κρατος δεν εχει να πληρωσει,,εχει οφειλες σε πιο αμεσα πραγματα.

    εμεις εδω ξεκινουμε να ελεγχουμε πια θεσμικα ολους τους πριν και τους μετα την ανακληση εμπλεκομενους με την περιουσια μας, θακατευθυνθουμε προς πιεσεις στην εισαγγελια και το σδοε για να παρουν το σωστο δρομο και κυριως,
    θα κανουμε πολυ θορυβο, γιατι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΛΗΣΤΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΜΥΤΗ.

    ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ.
    ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΜΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΗ ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΕΠΡΟΥΣ!

    ΟΧΙ! Ή ΟΛΟΙ Ή ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΞΟΥΜΕ.
    Ή ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ Ή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!
    Ή ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ Ή ΟΧΙ.

    ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ.

    αυτη ειναι η δουλεια μας τωρα..και οι δικηγοροι ειναι αλλο πραγμα..
    και καλοπροαιρετοι να ειναι, Η ΑΝΑΔΟΧΗ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ.
    ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ..ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ.
    ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΞΟΔΑ, 8% ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΠΟΣΟ..
    ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ! ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ.
    ΚΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ.
    Ο ΑΓΩΝΑΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΑΝΑΔΟΧΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟ ΤΩΝ ΚΛΕΜΜΕΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ. ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΠΕΙΡΑ ΕΜΑΙΛ ΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ. ΧΘΕΣ ΕΣΤΕΙΛΑ 3ΣΕΛΙΔΟ ΕΜΑΙΛ ΣΕ ΣΑΧΙΝΙΔΗ-ΚΟΥΣΕΛΑ. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙΤΕ-ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ.
    ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΣΠΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ, ΤΟΣΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ.
    ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ.
    ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ.
    ΣΤΕΙΛΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΕΜΑΙΛ ΚΑΙ ΠΙΕΣΤΕ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΜΑΣ, ΜΕ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. στελνουμε, φιλε μου, στελνουμε, αλλα ειναι αναλγητοι!
    καποτε πρεπει να απαιτησουμε και να βρεθουν ΠΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΕΓΚΑΙΡΑ..
    ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΛΑ ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ, ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΑΝΕ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΝΑΝΕ ΝΕΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ.

    αυτοι ολοι, αν δεν αντιληφθουν οτι τους εχουμε ζωσμενους και οτι οι αποκαλυψεις ειναι κοντα, δεν προκειται να κανουν τιποτα.

    ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.
    ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΙ..ΚΑΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ.
    ΚΑΙ ΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ!!!
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΕΜΠΛΑΚΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Μετά μας λένε το τραπεζικό σύστημα είναι ασφαλές και ότι δεν πρέπει να στελνουμε τα χρηματα μας έξω. Τί εμπιστοσύνη θα δείξω εγώ πλέον σαν Ελλην πόλίτης αυτής της χώρας όταν η μία κυβέρνηση ψυφίζει στο 100% αποζημιωσής μου και μετά γίνεται 70% και τώρα θα γίνει 30% με αυτά που ακούω. Εγώ αγαπητοί μου φίλοι <> δεν με ενδιαφέρει αυτή η χώρα πλέον. Πώς να τους εμπιστευτώ παλί? Και υπο επειρια ναρκωντικών ουσιών η αλκόολ να είμαι, συγνώμη δεν μπορω να τους εμπιστευτω αλλο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. se allous ginetai kai ligotero apo 10%....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Ο ΝΟΜΟΣ ΛΕΕΙ ΓΙΑ 70% ΚΑΛΥΨΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΟΣ.
    ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ.
    ΑΝ ΤΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ (ΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΠΟΣΩΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50 ΧΙΛ) ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ.
    ΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΝΟΜΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΟΣ 70% ΣΕ ΟΠΟΙΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ, ΟΙ ΟΠΟΊΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.
    ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ 70% ΣΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ, ΑΛΛΑ ΤΟ 100% +ΤΟΚΟΥΣ ΣΕ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΙΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.
    ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ Η ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ Ή ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ.
    ΠΙΕΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ, ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. στη θεσσαλονικη ή αθηνα, εχει κανει κανενας μηνυση-αγωγη κατα ασφαλιστη για συμβολαιο που εγινε το 2009?
    αν εχετε στοιχεια δικηγορων, γραψτε τα.
    ενδιαφερεται κοσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΤΙ 30.000 ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ....
    ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΟΥ...ΑΣ!!!!!
    ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΤΟΤΕ ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΟΥΝ 2ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΕΠΟΠΤΕΣ ΚΑΙ ΟΔΟΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΩΝ ΠΟΣΟΣΤΩΝ ΚΑΙ ΟΘΕΝ ΒΡΗΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΘΕΝ ΑΦΗΣΕΣ
    ΑΣ ΜΑΣ ΑΦΗΝΑΝ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΑΤΟΕΤΑΙΡΕΙΑ,ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΘΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΤΗΣ...
    ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ,ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΝΙΞΟΥΝ
    ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΣΚΕΦΤΟΥΝ,,,ΑΥΤΟ, ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΟΥΝ!!
    ΚΡΑΤΑΝΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ,ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ
    ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΤΟΝΟΜΟ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ
    ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ,ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΕΛΥΣΕ ΟΛΑ
    ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ...
    ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ....
    ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ'ΝΑΙ????

    ΣΑΧΙΝΙΔΗ ΚΑΙ ΣΙΑ.....
    ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΤΡΕΛΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ
    ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΛΥΣΗ..ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΥΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=13901&subid=2&pubid=109951157

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. διαβαστε το αρθρο της ημερησιας. Αλλα κόλπα , νέα πυροτεχνήματα με αναφορές σε πλαφόν έως 60.000 ευρω ανα συμβόλαιο.Ειναι φανερό ότι δεν μας υπολογίζουν και μας δουλεύουν ψιλό γαζί. Αλλά ο τύπος που το υπογραφει λέει και μια αλήθεια. Οτι καμία εταιρία δεν δείχνει ενδιαφέρον για αναδοχή ακόμα.Και τούτο γιατί 1. θελουν οι εταιρίες να φτασει ο κομπος στο χτενι, δηλαδη πρεπει να εξαντλήσουν καθε μεσο πίεσης για πολλά και ποικίλλα ανταλλάγματα-κίνητρια-ωφελήματα, 2.προκειται για ασφαλιστές οι οποιοι κινούνται όπως ακριβώς και οι τραπεζίτες(δηλ. διψάνε για χρήμα και ειδικά ζεστο!!!), 3.ξέρουν ότι όσο και να καθυστερησει η κυβερνηση είτε αυτή είτε η επόμενη είτε κάποια άλλη-γιατί το μέλλον θα είναι εξαιρετικά μακρύ- θα αναγκαστούν να δώσουν λύση, και λύση χωρίς αναδοχή δεν είναι δυνατόν να δοθεί.Αρα πάλι σε αυτούς θα καταλήξουν ε΄χοντας όμως εξασφαλισει πολλά κέρδη από την όποια αναδοχή.

    Απλά όπως σε καθε περιπτωση θελουν να μας τρομοκρατησουν με διαφορα πυροτεχνήματα που ανα καιρούς πετούν, να μας κρατούν σε ύπνο, να αλληλοτρωγόμαστε με τους ΄΄αλλους ΄΄και μεταξύ μας ,και αυτό το κομμάτι που θα μας πεταξουν καποια στιγμή να το αρπαξουμε χωρίς κουβέντα, αφού θα έχουμε εν τω μεταξύ εξαθλιωθεί ή καποιοι εχοντας πεθάνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. ΤΟ 60 ΧΙΛ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ.
    ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΚΛΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ.
    ΟΠΟΥ ΑΠΟΖΗΜΙΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΧΡΙ 30 ΧΙΛ ΚΑΙ 60 ΧΙΛ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑΝΑΤΟΥ.
    ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΝΕΟ.
    ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ.
    ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ.
    ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΟΤΙ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΣ .ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ, ΡΩΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ, ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΟΥΣ, ΚΑΙ ΕΜΕΑΣ, ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΔΕΙΞΑΝ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΝ ΜΟΝΟ Σ ΑΥΤΟ?
    ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΜΕ:
    ΟΙ ΑΓΩΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ.
    ΚΑΙ ΟΣΟ ΔΕ ΜΙΛΑΜΕ, ΤΟΣΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ.
    ΑΠΟ ΕΔΩ, ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ, ΟΠΟΤΕ ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΥΝ ΝΕΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΟΤΙΘΕΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ..ΚΑΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ..ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ,ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ????
    ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΑ ΜΜΕ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ,ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΟ ΘΕΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ.
    Ο ΝΟΜΟΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΤΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ (ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟ) ΣΥΝ ΤΟ 70% ΤΗΣ ΔΙΑΦΟΡΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΛΗΞΗ.
    ΤΑ 30-60 ΧΙΛ. ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΙΝ,
    ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΗΜΡΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΣΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΠΛΗΡΩΜΕΝΩΝ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΩΝ (ΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. π ο ι ο ύ ς σ υ λ λ ό γ ο υ ς???????????

    γραμματεις δικηγορων εγιναν, με τα χρηματα που τους δωσαμε να λειτουργουν τα γραφεια τους, για να διεκδικουν λυσεις και να προωθουν δημοσιευματα, καταγγελιες, γνωμοδοτησεις..

    δεν υπαρχουν συλλογοι.

    απο την αρχη μεχρι σημερα, λειτουργουν και διεκδικουν, αλλα εν κρυπτω, δηθεν για λογους σκοπιμοτητας.
    και χειροτερα δε θα μπορουσε να ειμαστε.

    και αντι ο ΛΑ.Ο.Σ να μιλησει για τους κρυμμενους λογαριασμους, για τον ευτελισμο του αποθεματικου, για τους ανθρωπους σε απογνωση χωρις τα προς το ζην, μιλουν για τα συμβολαια υγειας, που αυτο βεβαια ειναι τεραστιας σημασιας, αλλα φαινεται σαν μεθοδευμενη δουλεια τα αλλα να πανε οπου τα δρομολογουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ, ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΝΟΜΟΣ, ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΟΥΣΑΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ?
    ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΡΝΗΣΗ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ?
    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ? ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΠΕΡΑΣΕ, ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
    ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ ΤΑΧΑ ,ΜΕ ΤΟ 70-80% ΚΑΙ ΟΙ ΞΥΠΝΙΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ.
    ΕΠΕΝΔΥΣΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΕΙΧΑΝ, ΟΥΤΕ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΕΘΟΔΕΥΣΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ.
    ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΩ ΕΓΩ...
    ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ..
    ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.? ΑΝΤΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΝ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ, ΟΡΓΑΝΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ.
    ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ Ο ΤΕΛΛΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ? ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΗΣ ΚΟΜΜΕΡΣΙΑΛ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ? ΟΙ ΝΟΜΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΠΟΤΕ ΔΕ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΜΙΣΙΟΝ!
    ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ..ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ.........ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ...ΣΕ ΑΓΩΓΕΣ....
    ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΥΝΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ ΜΑΣ, ΣΑΧΙΝΙΔΗ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ 2103249867.
    ΣΤΕΙΛΤΕ ΕΜΑΙΛ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΗΛ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ.
    ΑΝ ΤΥΧΟΝ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΜΑΣ Ο ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ, ΤΟΤΕ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ (ΠΟΥ ΔΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ) ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ!
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΗΝ (Ν)ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΑΥΤΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ, ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΜΑΣ? ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΟΠΤΗ?


    10,2 ΕΚΑΤ. ΑΠΟ ADVANTAGE CAPITAL
    Ενήγαγε το «παιδί» του

    Αγωγή για 5,9 εκατ. ευρώ από τον ιδρυτή της Λάμπρο Χριστοφή παρέλαβε η Advantage Capital. Το περίεργο όμως της υπόθεσης δεν σταματά εδώ. Η εταιρεία σε χρόνο ρεκόρ (ελάχιστες εβδομάδες από την καταχώρηση της αγωγής) δέχθηκε (εκ συμφώνου) να εκδοθεί απόφαση εις βάρος της.
    Δεν είναι όμως βέβαιο αν η εταιρεία προχώρησε και εξόφλησε τον κ. Χριστοφή. Όπως είναι γνωστό ήδη εκκρεμεί αίτηση διάλυσης της από άλλα πρόσωπα. Αίτηση πτώχευσης έχει καταχωρηθεί εναντίον του ίδιου του επιχειρηματία προσωπικά.
    Σύμφωνα με την απόφαση του Δικαστηρίου στην υπόθεση 10444/10 που εκδόθηκε στις 17/12/2010 η εταιρεία οφείλει στον κ. Χριστοφή 5,9 εκατ. ευρώ πλέον τόκους 7,5% από τον Ιούλιο του 2001. Μαζί με τους τόκους και τα δικηγορικά το ποσό ξεπερνά τα 10,2 εκατ. ευρώ.
    Η καταχώρηση της αγωγής από τον κ. Χριστοφή έναντι της εταιρείας που ίδρυσε, αλλά και η ταχύτητα με την οποία συμφωνήθηκε να του καταβληθεί το ποσό αυτό σίγουρα θα θορυβήσει τόσο την εποπτική αρχή, όσο και φυσικά και νομικά πρόσωπα που διεκδικούν τεράστια ποσά από τον κ. Χριστοφή και την Advantage Capital.
    Με το θέμα αναμένεται να ασχοληθεί η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, τόσο για την ουσία όσο και το αν η οφειλή αυτή θα έπρεπε να είχε συμπεριληφθεί στους λογαριασμούς της εταιρείας. Η οφειλεί φαίνεται να είχε δημιουργηθεί από το 2001 όταν στην εταιρεία ασκούσε μεγάλου βαθμού έλεγχο ο ίδιος ο κ. Χριστοφή.
    Ενδιαφέρον θα δείξει και η Τράπεζα Πειραιώς η οποία κέρδισε δικαστική απόφαση κατά της εταιρείας. Μετά την άρνηση της Advantage να καταβάλει τα οφειλώμενα της η Πειραιώς υπέβαλε αίτηση διάλυσης της πρώτης, πριν καταχωρηθεί η πιο πάνω αγωγή από τον κ. Χριστοφή.
    Την ίδια ώρα υπάρχει σε εξέλιξη διαδικασία για την πτώχευση του κ. Χριστοφή από τους αρχικούς μετόχους της Ίρις Ασφαλιστική. Η Ίρις είχε εξαγοραστεί από την MarketTrends με τον κ. Χριστοφή να εγγυάται την τιμή τους. Μετά από μια δικαστική διαμάχη αρκετών χρόνων οι μέτοχοι της Ίρις κέρδισαν, και αφού ο κ. Χριστοφή δεν έδειχνε πρόθυμος να τους εξοφλήσει τα οφειλόμενα υπέβαλαν αίτηση πτώχευσης του.

    12/04/2011 - 07:06

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Κύριε των 10.40

    αυτό το link που περιέχει το κείμενο το είχα δόσει πριν 5-6 ημέρες.
    Η αγωγή Χριστοφή είναι πέτσινη. Δεν υπήρχε ποτέ τέτοια εγγύηση της ADVANTAGE.
    Kάνει αγωγή, με στόχο να συμψηφίσει τα κλεμμένα απο το ταμείο ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ-ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ κλπ.
    Ο Δ/νων σύμβουλος της ADVANTAGE είναι τώρα ένας αχυράνθρωπος του Χριστοφή και λέγεται Χανίδης, γέρος και με κλονισμένη υγεία. Φυσικά θα κάτσει να χάσει το δικαστήριο.
    Εγώ για αυτό ειδοποίησα έγκαιρα για να γίνουν ενέργειες. Ας ειδοποιήσει η κ. Σιδέρη εγγράφως το Παντελίδη ο οποίος διακαιούται να λάβει οποιοδήποτε σχετικό έγγραφο.
    Υποψιάζομαι ότι προσπαθούν να καλύψουν μια τρύπα 9 εκατομμυρίων για κάποια χρήματα που αγνοείται που πήγαν.
    Ο Ψωμιάδης σίγουρα είναι συνένοχος (αν όχι και ο τελικός αποδέκτης των χρημάτων)
    Μέσα στον επόμενο μήνα θα προσπαθήσουν να εξαφανίσουν την ADVANTAGE CAPITAL! Και θα υλοποιήσουν άλλο ένα χτύπημα εις βάρος μας σε συνεργασία με την οικογένεια Ψωμιάδη. επιφυλλάσομαι να το αποκαλύψω όταν πρέπει.
    Εγώ έχω όλα τα σχετικά στοιχεία και θα τα καταθέσω μόνο στον ανακριτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. insurancedaily.gr
    ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
    ΑΠΡ
    19
    Απαίτησε και “κέρδισε” 10,2 εκατ. ευρώ από την Advantage Capital
    Ασφαλιστικές, ΕνημέρωσηΣχολιάστε το άρθρο

    Από την κυπριακή εφημερίδα “Πολίτης”, (http://www.politis-news.com/cgibin/hweb?-A=206748&-V=articles), Τρίτη 12 Απριλίου 2011:
    Αγωγή για 5,9 εκατ. ευρώ από τον ιδρυτή της Λάμπρο Χριστοφή παρέλαβε η Advantage Capital. Το περίεργο όμως της υπόθεσης δεν σταματά εδώ. Η εταιρεία σε χρόνο ρεκόρ (ελάχιστες εβδομάδες από την καταχώρηση της αγωγής) δέχθηκε (εκ συμφώνου) να εκδοθεί απόφαση εις βάρος της. Δεν είναι όμως βέβαιο αν η εταιρεία προχώρησε και εξόφλησε τον κ. Χριστοφή. Όπως είναι γνωστό ήδη εκκρεμεί αίτηση διάλυσής της από άλλα πρόσωπα. Αίτηση πτώχευσης έχει καταχωρηθεί εναντίον του ίδιου του επιχειρηματία προσωπικά. Σύμφωνα με την απόφαση του Δικαστηρίου στην υπόθεση 10444/10 που εκδόθηκε στις 17/12/2010 η εταιρεία οφείλει στον κ. Χριστοφή 5,9 εκατ. ευρώ πλέον τόκους 7,5% από τον Ιούλιο του 2001. Μαζί με τους τόκους και τα δικηγορικά το ποσό ξεπερνά τα 10,2 εκατ. ευρώ.
    Η καταχώρηση της αγωγής από τον κ. Χριστοφή έναντι της εταιρείας που ίδρυσε, αλλά και η ταχύτητα με την οποία συμφωνήθηκε να του καταβληθεί το ποσό αυτό σίγουρα θα θορυβήσει τόσο την εποπτική αρχή, όσο και φυσικά και νομικά πρόσωπα που διεκδικούν τεράστια ποσά από τον κ. Χριστοφή και την Advantage Capital.
    Με το θέμα αναμένεται να ασχοληθεί η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, τόσο για την ουσία όσο και το αν η οφειλή αυτή θα έπρεπε να είχε συμπεριληφθεί στους λογαριασμούς της εταιρείας. Η οφειλή φαίνεται να είχε δημιουργηθεί από το 2001 όταν στην εταιρεία ασκούσε μεγάλου βαθμού έλεγχο ο ίδιος ο κ. Χριστοφή.
    Ενδιαφέρον θα δείξει και η Τράπεζα Πειραιώς η οποία κέρδισε δικαστική απόφαση κατά της εταιρείας. Μετά την άρνηση της Advantage να καταβάλει τα οφειλόμενά της η Πειραιώς υπέβαλε αίτηση διάλυσης της πρώτης, πριν καταχωρηθεί η πιο πάνω αγωγή από τον κ. Χριστοφή.
    Την ίδια ώρα υπάρχει σε εξέλιξη διαδικασία για την πτώχευση του κ. Χριστοφή από τους αρχικούς μετόχους της Ίρις Ασφαλιστική. Η Ίρις είχε εξαγοραστεί από την MarketTrends με τον κ. Χριστοφή να εγγυάται την τιμή τους. Μετά από μια δικαστική διαμάχη αρκετών χρόνων οι μέτοχοι της Ίρις κέρδισαν, και αφού ο κ. Χριστοφή δεν έδειχνε πρόθυμος να τους εξοφλήσει τα οφειλόμενα υπέβαλαν αίτηση πτώχευσής του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. ολοι τους πουλημενοι ειναι?
    εσεις των συλλογων,πειτε μας ενα λογο που να στεκεται που τα στοιχεια αυτα δημοσιευονται και αναδημοσιευονται και ακομα δεν τα εχετε παει στον εισαγγελεα, στον σαχινιδη ή οπου αλλου.
    τι συμβαινει πραγματικα?

    προστατευουμε την περιουσια τωνν απατεωνων, που ουσιαστικα ειναι τα κλεμμενα μας χρηματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Επειδή διάφοροι άσχετοι (Σαχινίδης, υπάλληλοι τράπεζας Ελλάδας, καλοπροαίρετοι και μη δημοσιογράφοι, «ενδιαφερόμενα» δικηγορικά γραφεία κλπ), λένε ότι δεν μπορεί ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ να καλύψει το Εγγυητικό κεφάλαιο έλλειμμα € 500 εκατ., θα σας δείξω ότι το ποσό που ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3ΕΤΙΑ, θα κληθεί να καλύψει το Εγγυητικό Κεφάλαιο θα είναι περίπου € 200 εκατ.
    Σύμφωνα με την έκθεση Παντελίδη, το ενεργητικό είναι € 150 εκατ. και το Παθητικό € 638 εκατ.

    1) ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ. Τα € 150 εκατ. που εμφανίζει ως ενεργητικό ενδέχεται τελικά, με τις κατάλληλες ενέργειες εντός των επόμενων τριών ετών που θα διαρκέσει η εκκαθάριση, να αυξηθεί σε επίπεδα άνω των € 200 εκατ.. Αυτό μπορεί να γίνει από την είσπραξη των απαιτήσεων της εταιρείας έναντι τρίτων, από την άρση των κατασχέσεων του δημοσίου σε ακίνητα της εταιρείας (που δεν υπολογίσθηκαν στην ασφαλιστική τοποθέτηση), από την αναγκαστική ρευστοποίηση της κινητής και ακίνητης περιουσίας του Ψωμιάδη (που μετακινούσε κατά το δοκούν αποθεματικά της ΑΣΠΙΣ σε θυγατρικές του π,χ, ΑΣΠΙΣ ΚΑΠΙΤΑΛ κλπ), μέρος της οποίας προσφέρει προς τους κατόχους ομολογιών ΑΣΠΙΣ ΚΑΠΙΤΑΛ (ενώ προήλθαν από κλοπιμαία της ΑΣΠΙΣ ΑΕΓΑ) και από την πώληση των ακινήτων της εταιρείας σε αγοραίες τιμές και όχι αντικειμενικές, όπως υπολογίσθηκαν στην έκθεση. Αυτά βέβαια θα γίνουν με κατάλληλη ενεργοποίηση κρατικών υπηρεσιών για να διευκρινισθούν επιτέλους που πήγαν τα κλεμμένα.
    Άρα μετά από 3ετία θα μπορούσαμε να μιλάμε για ενεργητικό, που θα είναι της τάξης των € 240 εκατ. τουλάχιστον

    2) ΠΑΘΗΤΙΚΟ. Από τα € 638 εκατ, αλλά αν αφαιρεθούν τα ομαδικά ασφάλιστρα που είναι άκυρα και γίνει αναμόρφωση των παροχών των συμβολαίων στο 3,35% ετησίως, για όλα τα χρόνια ισχύος τους, ενδέχεται να πέσει στα € 540 εκατ.

    Άρα μιλάμε ΓΙΑ ΜΕΤΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ για ένα έλλειμμα € 300 εκατ. περίπου, μετά την ρευστοποίηση του ενεργητικού.
    ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΘΑ ΚΑΛΥΦΘΕΙ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ, ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 70%. Άρα το εγγυητικό κεφάλαιο θα πρέπει να βρει περίπου € 210 εκατ. μετά την τριετία από σήμερα. Βέβαια το ποσό αυτό θα μπορούσε να μηδενισθεί, αν δεν μπουν τελικά τα ΓΙΟΥΝΙΤ ΛΙΝΚΤ (190 εκατ.), καθώς και όσα ασφαλιστήρια δεν απέδειξαν το νόμιμο «πόθεν έσχες» των χρημάτων τους.

    Σε περίπτωση που το ποσό που κληθεί να καλύψει το Εγγυητικό Κεφάλαιο μείνει στα 210 εκατ (υπολογισθούν δηλαδή τελικά τα ΓΙΟΥΝΙΤ ΛΙΝΚΤ και ασφαλιστήρια χωρίς πόθεν έσχες), μετά από 3 χρόνια, το Εγγυητικό Κεφάλαιο θα έχει περίπου € 50 εκατ. από συνδρομές 3 ετών και θα πρέπει να βρει άλλα € 160 εκατ. Συνεπώς θα μπορούσε να δανεισθεί (όπως προβλέπεται και από το νόμο και υποστήριξε και ο ίδιος ο Σαχινίδης ότι μπορεί να κάνει) το εγγυητικό κεφάλαιο το ποσό αυτό ως εξής:
    Θα ενεχυριάσει τα έσοδα 10 ετών (ελπίζοντας βέβαια πως δε θα κλείσει στο μεταξύ άλλη εταιρεία), με τα οποία θα γίνεται η καταβολή των ετήσιων χρεολυτικών δόσεων, ενώ τον ετήσιο τόκο (περίπου € 8 εκατ. με επιτόκιο 5%) θα αναλάβει την υποχρέωση να πληρώνει το κράτος.

    Με τον προτεινόμενο τρόπο και οι ασφαλισμένοι θα έχουν την ΕΛΑΧΙΣΤΗ κάλυψη που τους εγγυάται ο υφιστάμενος νόμος (70% στο έλλειμμα) και δεν θα χαθεί για πάντα η εμπιστοσύνη του κοινού προς το ασφαλιστικό σύστημα και το κράτος θα γλυτώσει με αμελητέα επιβάρυνσή του, τα 100δες εκατομμύρια που στο τέλος θα αναγκασθεί –με μαθηματική ακρίβεια -να πληρώσει αν γίνουν αγωγές σε Ελλάδα και Ευρώπη από ασφαλισμένους εναντίον του για την ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ του στην χρεοκοπία της ασφαλιστικής και των κόπων μιας ζωής, εκατομμυρίων ασφαλισμένων.

    Λύσεις υπάρχουν, αρκεί όλοι (Υπουργείο, ασφαλιστικές, Ασφαλισμένοι-θύματα ΑΣΠΙΣ, σύλλογοι και Τράπεζα της Ελλάδος) βάλουν το μυαλό τους να δουλέψει.
    Προτείνετε στις συναντήσεις σας με Τράπεζα Ελλάδος και Υπουργείο την τη συγκεκριμένη ή παραπλήσιες ρεαλιστικές και συμφέρουσες για όλους λύσεις, για να βελτιώσουμε και κυρίως να κάνουμε λειτουργικό προς το καλύτερο και δικαιότερο τον υφιστάμενο νόμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Σχέδιο αυτόματης διαγραφής μετοχών σε αναστολή
    Ανεστης Nτοκας

    Την αυτόματη διαγραφή όσων εισηγμένων εταιρειών βρίσκονται εκτός διαπραγμάτευσης για περισσότερο από 6 μήνες και το ποσοστό διασποράς των μετοχών τους κινείται κάτω από το 10% σχεδιάζει η διοίκηση του Χρηματιστηρίου Αθηνών (Χ.Α.).

    Στόχος του προέδρου του Χ.Α. Σωκράτη Λαζαρίδη είναι να εξυγιανθεί πλήρως το χρηματιστηριακό ταμπλό αφού συνεχώς διευρύνεται η λίστα των εισηγμένων που βρίσκονται εκτός διαπραγμάτευσης λόγω σοβαρών οικονομικών προβλημάτων. Εξάλλου, η εμπειρία των τελευταίων δεκαετιών έχει δείξει ότι όσες εισηγμένες τέθηκαν εκτός διαπραγμάτευσης πολύ δύσκολα επανήλθαν και σταδιακά απαξιώθηκαν στο χρηματιστηριακό ταμπλό. Η τελική απόφαση θα ληφθεί μετά τη διαβούλευση με τους εκπροσώπους της κεφαλαιαγοράς, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την περίοδο. Στις μετοχές που βρίσκονται εκτός Χ.Α. από το 2006 μέχρι σήμερα περιλαμβάνονται οι εξής: Αλυσίδα, Λαν-νετ, Ασπίς Πρόνοια, Αφοί Μεσοχωρίτη, Διεκάτ, Χαλυβδοφύλλων, Βetanet, Σάος, Altius Επενδυτική, Microland Computers, Μαξίμ Περτσινίδης, Ενωμένη Κλωστοϋφαντουργία, Πραξιτέλειο Θεραπευτήριο, Αλμα-Ατέρμων, Εμπορικός Δεσμός, Καρδασιλάρης και Μάρακ Ηλεκτρονική. Το α΄ τρίμηνο του 2011 τέθηκαν εκτός διαπραγμάτευσης οι μετοχές της Euroline Eπενδυτική, η Interinvest, η Πετζετάκις και η Τεξαπρέτ.

    Το ελληνικό Χρηματιστήριο, που βιώνει τη χειρότερη περίοδο στην ιστορία του από πλευράς απαξιωτικής πορείας μετοχών, κεφαλαιοποιήσεων και επιχειρηματικών εξελίξεων, δεν έχει την πολυτέλεια να χάνει επιχειρήσεις με κερδοφόρο χρήση, επενδυτικά πλάνα που έχουν έδρα την Ελλάδα και απασχολούν εκατοντάδες εργαζομένους.

    Επίσης, δεν είναι δυνατόν να παραμένουν στο Χ.Α. επιχειρήσεις με αβέβαιο μέλλον οι οποίες μάλιστα δεν δείχνουν σημάδια ανάκαμψης, προκαλώντας πολύχρονο εγκλωβισμό των μετόχων.


    ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΘΑ ΘΕΛΑΜΑ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΥΛΛΟΓΩΝ, ΕΚΕΙ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙ: Σ Κ Ο Π Ο Σ: !!!!!!
    ΒΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΗΣ ΜΠΕΚΑΤΣΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΥΝ ΤΑ ΓΙΟΥΝΙΤ ΛΙΝΚ.ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΑΛΙ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ.ΕΛΕΟΣ.ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΥΝ?ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ,ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΑ ΧΑΣΩ?ΚΑΙ ΓΩ ΕΞΑΠΑΤΗΘΗΚΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΥ.ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ?ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΑΝ ΔΩΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ 30.000ε.ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΗ ΑΥΤΟ?ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ.ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΑΠΑΝΤΗΘΕΝΤΕΣ.Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. ΤΑ ΓΙΟΥΝΤ ΛΙΝΚΤ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΥΗΜΕΝΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΜΕ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΕΠΕΝΔΥΘΗΚΑΝ ΣΕ ΜΕΤΟΧΕΣ Η ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΕΧΑΣΝ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΟΥΣ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΟΥΝΙΤ ΛΙΝΚΤ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΣΕ PLUS H ASSET ΓΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ.ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΝΑΝ Σ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΜΕΝΟΝΤΑΣ ΗΣΥΧΟΙ ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΟΠΤΩΝ.ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ.ΑΝ ΦΙΛΤΑΤΕ ΗΣΟΥΝ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΕΒΓΑΖΕΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΑΠ ΕΞΩ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ...ΟΛΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΕΓΓΥΗΜΕΝΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΗΤΑΝ,ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ...ΠΡΟΣΕΞΤΕ...ΤΩΡΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΟΧΗ ΜΑΣ...ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΛΑΜΟΓΙΟΛΗΣΤΑΡΧΟΥΣ ΝΑ ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ..ΠΡΟΣΕΞΤΕ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. ANTE KAI NA ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ:
    ΤΟ ΕΝΑ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ 1.500 ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΗΔΗ ΑΝΕΘΕΣΑΝ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ΤΟΥ.
    ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ (ΧΑΜΑΙΛΕΟΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ) ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ 5.500 ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΑΓΩΓΕΣ.
    ΚΑΙ ΡΩΤΩ Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ Ο ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΙΣ, ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΘΕΙΣ, ΚΑΙ Ο ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ..ΑΠΟΔΕΚΤΟ!

    ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΟΘΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΓΑΡΓΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ, ΠΟΥ ΣΑΝ ΛΑΓΟΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ..
    ΟΤΙ ΘΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΜΕΧΡΙ 30.000 ΕΥΡΩ..

    ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ..ΟΤΙ ΜΟΝΟ 2.500 ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΞΕΚΡΕΜΑΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΟΣΟ...
    ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ..
    ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?
    ΤΟΣΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΕ ΜΑΣ ΚΑΝΑΝΕ!!!
    ΚΑΙ ΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 2.500 ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΚΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ 35.000 Ή ΚΑΙ 40.000 ΣΥΝΟΛΟ Ή ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ (ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕ) Ή ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΕΚΤΟΣ....

    ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ..ΓΙΑ 2.000 ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ...
    Ε??
    ΒΕΒΑΙΑ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ..
    ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ 30 ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ 60.000 ΓΙΑ ΠΛΗΡΗ ΚΑΛΥΨΗ..
    ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ.

    ΑΡΑ, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΘΙΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ..ΑΥΤΩΝ, ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ, ΤΩΝ ΔΙΚ.ΕΠΙΜΕΛΗΤΩΝ,ΤΩΝ ΜΕΣΙΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ..

    ΑΝ ΗΤΑΝ ΜΑΓΚΑΣ Ο ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΜΟΙΒΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΖΕ ΚΑΠΩΣ, ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΑ 2/3 ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ!!! ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ..
    ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕ ΤΑ 200.000 ΑΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ.
    ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΘΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΝ.
    ΑΛΛΑ ΔΕ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΥΤΕ ΒΟΥΛΗΣΗ ΟΥΤΕ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. μα αν καλυψει αμεσα τα ηδη ληξαντα συμβολαια,
    αν βγαλει εκτος τα ακυρα των νομικων προσωπων,
    αν εξαιρεσει τα μεγαλα ποσα χωρις το ποθεν εσχες,
    και περιορισει σε πρωτη φαση τις αποζημιωσεις
    στα συμβολαια μεχρι 100-150 χιλ.
    το θεμα τελειωνει μεχρι εκει.
    ας γινει και για τα υπολοιπα ν ο μ ι μ α ποσα
    και ενας διακανονισμος (ας σκεφτουν επιτελους )
    για ενα ποσοστο καλο..και να τελειωνει.

    οι συλλογοι πηγαν για πασχαλιατικα αυγα...
    εμεις εδω..στη σουβλα..
    επρεπε να κανουμε αναδοχη εμεις της κ...εταιριας, να βαζαμε δικους μας διαχειριστες, καποιους τεχνοκρατες, και θα ειχαμε καλυτερα αποτελεσματα και μεσω επενδυσεων, και ευρωπ.ενωσης και δικαστηριων και εισαγγελεων..
    αλλα και αναβιωση της εταιριας ...
    αλλα οταν τα μυαλα τους ειναι κολημμενα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΗΞΑΝΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ.ΛΗΓΟΥΝ ΣΕ 6 ΧΡΟΝΙΑ.ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΩ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΒΑΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΤΑΝ ΘΕΛΗΣΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΩ.ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ 20ΕΤΙΑΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΗΣΩ.ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΛΗΓΜΕΝΑ.ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙΓΟΜΑΙ?ΚΑΙ ΤΟ 50% ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΩ ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ.ΓΙΑ ΝΑΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΜΑΖΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ. ΑΛΛΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΕΛΗΞΑΝ ΚΑΙ ΟΣΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΘΟΥΝ, ΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ, ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΟ 2013.
    ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ.
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΞΕΡΑΜΕ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΝΕ.
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΤΟ 2009 ΚΑΙ ΤΟ 2010 ΕΛΗΞΑΝ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ 3-15 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟ.
    ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΘΑ ΠΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Η σηνερινή μέρα μας εκφράζει απολύτως.
    2 χρόνια στον σταυρό του μαρτυρίου είμαστε κρεμασμένοι και δεν προβλέπεται σύντομη ανάσταση...
    ¨Ελεος πια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΑΣ ΜΗΝ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΩΝ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΩΝ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ!
    ΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ 70% ΜΕΤΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. και που ξερεις πόσα είναι τα συμβολαια που δεν δικαιολογησαν το ποθεν εσχες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. ετσι κι αλλιως δε θα τα βαλουν,και θα ακολουθησουν αλλη διαδικασια. και δεν μιλουμε για τους ανθρωπους των μικρων συμβολαιων..
    ειναι αρκετα και για ολα θα απαντησει η τραπεζα τη ελλαδος.
    αλλα να τελειωνουμε, δεν αντεχεται η ιστορια.
    εκλογες ερχονται..
    ν.δ και πασοκ!!!!
    οποιος ειναι εξυπνος θα βγει μπροστ απο εμας.
    ετσι κι αλλιως το ιδιο ειναι και οι δυο.
    οι ψηφοι μας υπερκαλυπτουν τη διαφορα ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΑ!
    ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ, ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ...Η ΠΡΟΤΑΣΗ..ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ..ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΥΙΟΘΕΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ.ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΟ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΥΝΑΙΝΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ ΑΥΤΗΣ, ΓΙΑΤΙ ,ΛΕΕΙ, ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ 95% ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ.
    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ..ΠΡΟΤΑΣΗ..ΑΥΤΗ, ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ?
    ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ.
    ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ , ΔΗΛ.ΤΟ 5% ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ, ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΟ 70% ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΠΟΣΟΥ, ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ?
    ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ?
    ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΠΙΖΗΤΟΥΝ ΠΕΛΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΓΟΡΟΥΣ.
    ΑΝ ΤΟ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΤΣΙ, ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ.
    2.500 ΑΤΟΜΑ ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ, ΑΦΟΥ ΟΜΩΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ...(ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ) ΑΓΩΓΕΣ..ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΑΙΩΝΑ..ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟ ΓΥΡΩ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.
    ΜΗΠΩΣ ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ?
    ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΑΜΕ ΜΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ..
    ΔΙΝΟΥΝ ΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ.
    ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΤΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. ..πώς ακριβως την ειδαν?
    |"θα παρει ανασα το 95% των ασφαλισμενων"..
    ανασα!!!! παιρνει κανεις με τα 1000-30000 ευρω και τι παιρνει αυτος που αποταμιευσε 100,200 χιλ με τις παραπλανητικες τους καμπανιες?
    ΑΝΑΣΑ!!! λεγεται αυτο?
    απο την αλλη, αν υπολογισει κανεις και τα3000 περιπου συμβολαια, ανω των 30 χιλ..τα οποια, με το ΗΛΙΘΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ αυτο σεναριο θα παρουν και αυτα τις 30 χιλ.τα ποσα ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ.
    καικατι αλλο:
    ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ, ΔΕΝ ΤΑ ΕΔΩΣΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ..
    ΤΑ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ.
    Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.
    ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ?
    ΕΤΣΙ ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ?
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΑΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ?
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ Μ ΑΥΤΑ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΣΤΕ ΟΙ ΜΕΣΙΤΕΣ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ?
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΕΚΤΟΣ?
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΝΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Τα πράγματα έγιναν πολύ γελοία τελικά.
    Προσωπικά, το ευφυέστατο αυτό σενάριο, με ευνοεί, όμως δεν καταλαβαίνω με ποιον τρόπο και με ποιο δίκαιο και νόμο, συμβόλαια απλών αποταμιευτών, που οι ίδιοι οι ασφαλιστές τους διαβεβαίωναν μέχρι τέλους για την ασφάλειά τους και την επάρκεια των αποθεματικών, θα εξαφανισθούν και οι άνθρωποι αυτοί θα βιώσουν ίσως τραγικές μέρες και την πλήρη καταστροφή.
    Ισως οι γνωστοί ..λαγοί..που έχουν ως επάγγελμα να αναπαράγουν κυβερνητικές σκέψεις και προθέσεις, να μην το σκέφτηκαν καλά.
    Κάθε συμβόλαιο πρέπει να ικανοποιηθεί, τουλάχιστον μέχρι τις 100.000.-ευρώ ,κάτι που είναι και βιώσιμη λύση,αλλά και μόνο τότε και αυτοί που έβαλαν μεγαλύτερα ποσά θα μπορέσουν πραγματικά να πάρουν ανάσα, όπως λετε.
    Σκεφτείτε κάτι καλύτερο εσεις του συλλόγου, αντί να περιφέρετε τουλάχιστον περίεργες απόψεις, που μόνο δικές σας μπορεί να είναι και όχι των ασφαλισμένων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. λυσεις υπαρχουν: το ποθεν εσχες μπορει να εχει αποτελεσμα ,εφ οσον βεβαια εφαρμοσθει στα μεσαια-μεγαλα συμβολαια.
    τα νομικα προσωπα επισης, απο το νομο φευγουν..
    το κομματι των γιουνιτ λινκτ θα ικανοποιηθει κατα ενα μικροτερο ποσοστο (οι περισσοτεροι εχουμε-αλλα θα υποστουμε καποια μεγαλυτερη περικοπη) και το μερος των συμβολαιων που ξεπερναει τις 100 χιλ θα ικανοποιηθει με αλλο τροπο ,μετα απο διαπραγματευση με το υπουργειο.
    η εποπτεια αυτη πρεπει να σταματησει,γιατι συνεχισε να καταστρεφει τα συμφεροντα μας και η τραπεζα της ελλαδος θα ξεκαθαρισει τα αποζημιωτεα συμβολαια.

    υποτιθεται οτι τη γραφειοκρατικη δουλεια την εκανε ο παντελιδης.αντε να δουμε,πώς θα την αξιοποιησουν.

    παραλληλα, ας ψαξουν να βρουν τα χρηματα μας στις τσεπες ολων αυτων. γι αυτο εχουν στη διαθεση τους τοσες υπηρεσιες και οργανα.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.

    ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΘΕΛΟΥΜΕ,ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΗ ΛΥΣΗ.
    ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΜΕΧΡΙ ΕΝΑ ΠΟΣΟ ΟΛΩΝ, ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ.
    ΠΟΛΛΟΙ ΔΕ ΘΑ ΣΩΘΟΥΝ ΜΕ ΤΑ 100 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ. ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΑ.
    ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΑΠΑΞ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ, ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
    ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΑΝΑΣΕΣ ΚΑΙ ΑΗΔΙΕΣ ΜΕ 100,200,500 Ή 1000 ΕΥΡΩ.
    ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ.
    ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΤΙ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΣΤΡΕΦΕΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΜΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΕΣ.
    ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Η ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ.ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΚΟΠΟ ΑΥΤΟ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΙΣΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ.ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙ ΚΑΛΑ.ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. ΘΑ ΞΕΡΑΣΩ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΑ Ο ΠΕΤΡΙΔΗΣ,ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ,ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΧΩΜΑ!!!
    ΑΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤτΕ,ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ?
    ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΛΕΨΕΙ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. ποιός είπε σ΄αυτους ναμας εκπροσωπούν?
    με ποιο δικαίωμα δίνουν στοιχεία για μας και κάνουν και εμμέσως προτάσεις?
    θα γίνει ένας τεράστιος χαμός, γιατί προφανώς οι μάσκες έπεσαν.
    6 μήνες τώρα γυριζουν στους ραδιοφωνικούς σταθμούς και διαφημίζουν το καλό τους εμπόρευμα-ΑΓΩΓΕΣ!
    και τωρα βγαίνουν σε περιοδικά και περνουν το μηνυμα της ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ!
    αντε,πατε να πουλησετε κανενα συμβολαιο και κυριως ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ.
    ΒΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΟΝΟ!!!!ΓΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΑ!!!
    ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΙΠΑΤΕ ΣΤΟΥΣ 2-3 ΤΗΣ Ν.Δ ΝΑ ΠΟΥΝΕ..
    ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ.

    ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΤΕ!!!!!!
    ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΠΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΑΤΕ ΣΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ,
    ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΠΑΠΙΕΣ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ,
    ΝΑ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟΝ ΕΠΙΤΑΦΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.
    ΑΛΛΑ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ.
    ΑΧΝΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ.
    ΑΧΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΜΠΙΝΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ.
    ΑΧΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΣΑΣ ΜΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ.
    ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΒΟΛΕΥΕΙ ΝΑ ΝΟΜΙΣΕΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!
    ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ
    ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ -ΑΣ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ-
    ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ!!!!
    ΠΕΙΘΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΩΝ!!
    ΕΓΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!!!
    ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΓΩΓΕΣ.
    ΚΥΡΙΩΣ ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΓΩΓΕΣ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ.
    ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΑΛΑ ΟΤΙ Η ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ,ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑΤΑΞΑΤΕ ΣΤΟ 5% ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΣΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ.
    ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΑΤΕ ΤΩΝ ΨΩΜΙΑΔΗ,ΤΟ ΣΑΧΙΝΙΔΗ, ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΜΑΣ.
    ΗΡΕΜΗΣΤΕ,ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΣΤΡΑΦΩ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ ΜΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ,ΓΙΑΤΙ ΘΙΓΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.
    ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ 100 ΕΩΣ 30 ΧΙΛ ΕΥΡΩ, ΣΤΗ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ "ΞΕΧΑΣΕΙ",ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΟΙ, ΑΛΛΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ,ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ.
    ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΕΚΤΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΦΙΜΩΝΟΝΤΑΣ-ΕΤΣΙ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΠΡΟΦΑΝΩΣ- ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΖΑ, ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΤΕ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
    ΘΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ,ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥΣ.

    ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗ,ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ!!!!
    ΤΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ Η ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ!
    ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΙΟΥΔΕΣ ΠΟΛΛΟΙ,ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΚΑΤΑΤΑΣΣΕΣΤΕ Σ ΑΥΤΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Τα λαμόγια οι ασφαλιστές κάνουν πλάτες στο Παντελίδη γιατί μετά τις φωνές μας άρχισε να τους ζητάει τα χρωστούμενα.
    Άρα αφήνουν στο παρασκήνιο όλα τα προβλήματα που αφορούν την εκκαθάριση και κοιτάνε να μας στρέψουν τη προσοχή σε άλλες λύσεις.
    Εσείς τι νομίζετε; Αφού τώρα δουλέυουν για άλλες εταιρίες δεν θα προασπίσουν τα δικά τους συμφέροντα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. ΓΕΛΑΣΑΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.
    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΥΤΗΚΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΟΥΝ.

    ΟΜΩΣ ,ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ, ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ:

    ΚΑΘΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ, ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΟΥ, ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ, ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΟΣΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟΥ.
    ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΥΤΟ (ΠΟΣΟΣΤΟ) ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ 70% ΜΕΙΩΜΕΝΟ,ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ.
    ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ,ΑΝΕΦΙΚΤΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΚΟΥΣΤΟ,
    ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ -ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ ΣΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΣΣΕΤ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΓΙΟΥΝΙΤ ΛΙΝΚΤ,
    ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΒΑΣΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΗ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ.

    ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΩΝ.

    ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ, 25.000 ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΚΥΡΙΩΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ.
    ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΜΑΣΩΝΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΜΙΑ ΕΞΩΔΙΚΟ ΟΛΑ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ.
    ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΩΝ.
    ΑΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΑΣΚΟΥΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΔΙΑ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΜΕΣΑΖΟΝΤΩΝ ΟΤΙ ΘΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ,ΩΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΤΟΥΣ.
    ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΤΩΝ 1000-5000 ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ 15.000 ΑΤΟΜΑ-ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ.!!
    ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΤΩΝ 2.000 ΑΤΟΜΩΝ-ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΑΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ?
    ΕΞΑΛΛΟΥ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΛΑ, ΟΤΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΜΕ ΤΜΗΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΤΑΘΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥΣ ΛΗΞΗ.
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ.
    Η ΦΑΣΑΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗ ΓΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΟΥΤΕ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΤΩΝ 100-1000 ΕΥΡΩ.

    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ Α Μ Ε Σ Α ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΣΑΣ, ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΣΑΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΑΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. τι ακριβώς λένε τα επίκαιρα? Μπορεί κάποιος να μας πει και μας που δεν εχουμε προσβαση στο περιοδικό αυτό? Θα ήμουν ευγνώμων!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΤΩΝ 490 ΕΚΑΤ. ΣΗΜΕΡΑ (ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ 638 ΕΚΑΤ. ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ 150 ΕΚΑΤ.), ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΒΑΣΕΙ ΝΟΜΟΥ ΘΑ ΚΛΗΘΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΜΕΤΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ.ΜΕΤΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΟΓΩΝ.

    1) ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΘΟΥΝ ΜΕ 3,35% ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΕΝΩ ΘΑ ΑΦΑΙΡΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΠΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΑΦΑΙΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΟΜΑΔΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ.ΕΣΤΩ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΠΑΝΕ ,Ε ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΑ 540 ΕΚΑΤ.
    2) ΤΟ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ ΘΑ ΑΥΞΗΘΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΘΟΥΝ Ή ΚΑΙ ΠΩΛΗΘΟΥΝ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΜΕ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ, ΘΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΘΟΥΝ ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ ΛΟΓΩ ΠΡΟΣΗΜΕΙΩΣΕΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ 3ΕΤΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΨΩΜΙΑΔΗ ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΑΝ (ΕΚΛΑΠΗΣΑΝ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ (Π.Χ. ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΥΣ ΑΣΠΙΣ ΚΑΠΙΤΑΛ). ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΧΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΡΙΤΩΝ (Π.Χ. ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ, ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΚΛΠ). ΕΣΤΩ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ ΠΑΕΙ ΣΤΑ 250 ΕΚΑΤ.
    3) ΣΥΝΕΠΩΣ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ 290 ΕΚΑΤ.
    4) ΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΘΑ ΚΛΗΘΕΙ ΘΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ 70% ΑΥΤΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ 200 ΕΚΑΤ. ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ.

    ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΥΤΟ? ΜΕ ΔΑΝΕΙΣΜΟ, ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝΕΧΥΡΙΑΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΤΟΥ. ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΤΑ ΕΤΗΣΙΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 20 ΕΚΑΤ. ΕΤΗΣΙΩΣ, ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΟ 10 ΕΤΩΝ. ΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΗΤΑΝ Η ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΕΤΗΣΙΩΝ ΤΟΚΩΝ (ΠΕΡΙΠΟΥ 8 ΕΚΑΤ. ΜΕ 4% ΕΠΙΤΟΚΙΟ).

    ΑΠΟ ΤΗ ΛΥΣΗ ΑΥΤΗ, ΟΛΟΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ Ο ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΝΟΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ. ΛΟΓΙΚΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΩΝ ΤΟΥ 70% ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ, ΟΠΩΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΕΣ, ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΔΙΚΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ.
    ΑΝ ΠΑΜΕ ΣΕ ΔΙΑΚΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΜΑΧΕΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ (Π.Χ. ΣΥΛΛΟΓΟΙ) ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΙΔΙΟ ΩΦΕΛΟΣ (ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΑΠΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ) ΤΕΤΟΙΕΣ ΛΥΣΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. ας προσεχουν αυτοι που ισως προωθουν τετοιες λυσεις.
    τα αποθεματικα ειναι αναποσπαστο κομματι καθε συμβολαιου, οποτε δεν μπορει να τα αρπαξουν και να τα πανε αλλου, τη στιγμη μαλιστα
    που τα γιουνιτ λινκτ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ και ειναι στον αερα..
    ας μην τους περασει απο το μυαλο τετοια σκεψη, γιατι το μεγαλυτερο μερος δραχμικο των συμβολαιων ειναι τα ανω των 30 χιλ..
    και γιατι τελικα θα χασουν με αγωγες και μηνυσεις και οι προτεινοντες ασφαλιστες, γιατι ο κοσμος θα στραφει μοιραια εναντιον τους, για τις παρασχεθεισες υπηρεσιες, οταν λειτουργουσαν κατω απο το σχημα της ασπις.

    ας συμμαζευτουν ολοι και να κοιταξουν να εφαρμοσουν το νομο και μαλιστα να τον βελτιωσουν.

    κανενας ασφαλισμενος των 1000 ευρω δεν ασχολειται με το θεμα ασπις..αυτοι που καιγονται, που εκλεισαν τα σπιτια τους, ηταν οι συνειδητοι ασφαλισμενοι,αποταμιευτες, που τωρα ζουν εναν ανειπωτο εφιαλτη.
    και αυτοι ειναι αποφασισμενοι να στραφουν δικαστικα κατα ολων αυτων που τους κατεστρεψαν.
    συμμαζευτειτε λοιπον.
    ας αφαιρεθουν τα συμβολαια ,μετα το ποθεν εσχες, τα νομικα προσωπα,και πολλα αλλα,και ας αποδοθει το αποθεματικο που αντιστοιχει στο καθενα..

    εξαλλου, τα συμβολαια τμηματικων καταβολων ειναι πολλα και αυτα πρεπει λογικα με την αναδοχη να αναβιωσουν. που σημαινει οτι δεν ειναι αμεσα αποδοτεα τα ποσα.
    κανενας δεν εκανε μια σοβαρη προταση, ενα σοβαρο πλανο με βαση τα δεδομενα των συμβολαιων.

    οι υποχρεωσεις που ειναι σε πρωτη προτεραιοτητα ειναι τα 490 εκατομ. των συμβολαιων, που απο αυτα αφαιρουνται πραγματι μεγαλα ποσα, αλλα και ενα μεγαλο μερος δεν ειναι και αμεσα αποδοτεο.

    η ιστορια ειναι πολυ χρησιμη, τωρα αποδεικνυεται ποιος κανει τι και ποιες σκοπιμοτητες υπηρετει.
    ολα προφανως ηταν προσχεδιασμενα.
    γι αυτο μεγαλουργησε ο σαχινιδης και το υπουργειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΤΟΝΙΖΕΙ ,ΟΤΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΜΜΕΣΩΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΟ ΟΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ,
    ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΟΥΝ ΠΟΣΑ ΜΕΧΡΙ 30.000.-ΕΥΡΩ, ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ "ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΝΑΣΑ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ"....


    ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΑΣΑ 8000 ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ 1000 ΕΥΡΩ,ΑΛΛΟΙ ΤΟΣΟΙ 5000 ΕΥΡΩ, ΕΞΑΣΦΑΛΙΖ0ΝΤΑΣ ΤΑ ΠΟΣΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΩΝ ΑΠΟ 30 ΧΙΛ ΕΥΡΩ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ,
    ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ-ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΩΝ ΠΟΣΩΝ.

    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ.ΙΣΩΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΠΙΠΟΛΑΙΟ,ΕΩΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ.
    ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ.
    ΤΗ ΦΗΜΗ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΛΥΣΗ, ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΡΕΙ ΣΚΟΠΙΜΩΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝΕΦΙΚΤΗ, ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ?
    ΠΟΙΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΝΑ ΕΞΑΙΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 30 ΧΙΛ. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ?

    ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝ.
    ΚΑΙ ΑΝ ΔΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΓΩΓΗ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ..ΓΡΑΨΤΕ ΜΑΣ..
    ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΥΡΩΣΟΥΝ ΠΕΛΑΤΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΥΟ ΣΧΟΛΙΑ.

    ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΕΤΡΙΔΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ: 6974667567.

    ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΤΗΛ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΣΤΑ "ΕΠΙΚΑΙΡΑ". ΑΝ ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΥΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΡΑΠΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.

    ΑΥΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΙΣ ΚΑΤ ΊΔΙΑΝ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ "ΘΑΦΤΟΥΝ" ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 70% ΤΩΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΩΝ 12.56
    ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΑΣ, ΚΑΛΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΤΗ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ, ΔΗΘΕΝ ...ΕΠΑΙΟΝΤΕΣ.

    ΟΜΩΣ, ΕΓΩ ΛΕΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ:

    ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΗ ΛΥΣΗ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ.
    ΕΜΕΙΣ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΑΝΑΘΕΣΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΗ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΛΥΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ.
    ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΛΗΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.

    ΑΦΕΣΗ ΑΜΑΡΤΙΩΝ ΜΕ ΤΟ 70 ΚΑΙ 80% ΔΕ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.
    ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΛΑΜΕ ΜΑΖΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΣΤΕΡΗΘΗΚΑΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ..ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΦΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. μετα την καταπληκτικη εργασια -και καλοπληρωμενη- του εποπτη και των υπαλληλων μας/του, επιτελους να αναρτησει η τραπεζα της ελλαδος το οριστικο χαρτοφυλακιο και να δει ο καθενας τι αποθεματικο του αναλογει.
    ας δουμε τα γιουνιτ λινκ τι αποθεματικο εχουν ,και τα ασσετ..

    και να τελειωνουν,γιατι τα νευρα μας ξεπερασαν καθε οριο.

    κορακια ολοι τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=397014

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ.
    ΑΡΑΓΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ,ΔΕ ΒΛΕΠΕΙ?
    ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.
    ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. Στο στενό φιλικό-συγγενικό περιβαλον μου,υπάρχουν δύο άνθρωποι, που κυριολεκτικά έχασαν τα πάντα..
    γιατι πραγματικά αυτές ήταν οι μοναδικές τους αποταμιεύσεις,καισήμερα, σε μια ηλικία περασμένη, έχοντας ήδη προκαταβάλει τμηματικά με δόσεις ένα ικανό ποσό για την αγορά ακινήτου, περίμεναν το 2010-11 τη λήξη των ασετ που είχαν για να καταβάλουν και το υπόλοιπο (μεγαλύτερο μέρος) τίμημα.

    Αυτοί οι άνθρωποι σήμερα δεν έχουν στον ήλιο μοίρα και τριγυρίζουν σαν φαντάσματα.

    Ας σταματήσουν λοιπόν οι αντιαισθητικές παρεμβάσεις πολλών, που σκοπίμως θέλουν να ταράξουν τη σειρά των πραγμάτων και να μας κάνουν να πιστέψουμε ότι ειναι εύκολο να ανατραπεί ο σχετικός νόμος.

    ΄Ανθρωποι σαν κι αυτούς που ανέφερα, σαν και 'άλλους πολλούς από εμάς, θα χαθούν από προσώπου γης, όταν μερικοί έξυπνοι ,σκεπτόμενοι και πάλι την τσέπη τους, διαδίδουν διάφορα.

    Ας είμαστε όλοι σε επιφυλακή, γιατί η αλητεία εξακολουθεί να ανθεί από παντού, και καλά θα κάνουμε να περιφρουρήσουμε μόνοι μας τα δικαιώματά μας.

    Αν οι όποιοι επόπτες,υπουργοί,φορείς, ακόμα και αυτοί οι υπάρχοντες....σύλλογοι, θέλουν να προσφέρουν,καλοδεχούμενοι..

    ΄Ομως,τίποτα δεν πρέπει να αφεθεί στα χέρια τους.
    Η δυστυχία γύρω μας είναι τεράστια και οι πολιτικοί και πολλοί άλλοιπου θέλουν να τους μοιασουν επικίνδυνα απαθείς.
    Καλή Ανάσταση και, παρακαλώ, ας κινηθούμε μεθοδικά, για χάρη όλων μας, αλλά κυρίως των κατεστραμμένων και δυστυχισμένων από το σκάνδαλο αυτό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΑΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ "ΕΠΙΚΑΙΡΑ". ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΘΑΛΑΣΣΑ.

    ΚΥΡΙΕ ΠΕΤΡΙΔΗ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΔΡΑΧΜΗΣ ΤΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΑΣΣΕΤ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΥΡΩ. ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΝΕΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΤΕ. ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΓΙΟΥΝΙΤ.ΕΧΩ ASPIS PLUS.ΜΙΑ ΛΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ ΜΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ.ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΑΠΛΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ?ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΡΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ>ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΤΕΛΗ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ,ΥΣΤΕΡΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΜΑΡΤΙΟ ,ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΑΠΡΙΛΙΟΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΤΙΠΟΤΑ.ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΟΧΕΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. ΑΛΛΟ ΤΑ ΓΙΟΥΝΙΤ ΛΙΝΚΤ, ΑΛΛΟ ΤΑ ΑΣΠΙΣ ΠΛΑΣ ΚΑΙ ΑΣΣΕΤ. ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΡΟΣΙΔΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΑ ΖΩΗΣ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΑ ΑΣΣΕΤ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΟΜΙΖΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. Παιδιά, για πόσο καιρό θα βράζουμε στο ζουμί μας? Δεν αντέχουμε....καταδικαστηκαμε σε αργό θάνατο και τον περιμενουμε...Ελεος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. εγω ξερω οτι οι περισσοτεροι εγγεγραμμενοι στους συλλογους αυτους, ο τι και ναναι , ειναι οι ασφαλισμενοι με συμβολαια -οχι μικρα..
    για ευνοητους λογους.
    ειτε γιατι οι ανθρωποι των μικρων συμβολαιων τα εχουν διαγραψει απο μονοι τους ειτε γιατι δεν μπορουν να ασχοληθουν για να παρουν μετα απο 3 χρονια 1000-5000 ευρω..για ολους βεβαια χρησιμα ειναι τα χρηματα, αλλα καταλαβαινουμε ολοι ποιοι αποτελουν τη δυναμικη των ασφαλισμενων.

    να φροντισουν λοιπον να μη μας εξοργιζουν ,γιατι ολοι θα εχουν επιπτωσεις.
    προσοχη στις κινησεις τους.οχι αλλες παρατυπιες, παραλειψεις και εγκληματα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΠΟΥ ΛΗΓΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ,ΜΙΚΡΩΝ ΠΟΣΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΓΕΝΙΚΑ, ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ..ΕΥΝΟΗΣΟΥΝ..ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΜΑΖΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. ΤΡΊΤΗ, 26 ΑΠΡΙΛΊΟΥ 2011

    Προχωρά η διαδικασία του Εγγυητικού για τους ασφαλισμένους της V.D.V. Leben
    Πηγή: nextdeal.gr

    Συνεχίζονται οι ενέργειες του Εγγυητικού Κεφαλαίου Ζωής για τους ασφαλισμένους της V.D.V. Leben, τα ονόματα των οποίων έχουν αναρτηθεί από τις 14 Μαρτίου στην ιστοσελίδα του Εγγυητικού www.pligf.gr

    Σε ανακοίνωση του Εγγυητικού γνωστοποιείται ότι με την ολοκλήρωση του σταδίου υποβολής στον εκκαθαριστή των απαραίτητων δικαιολογητικών από όσους δεν βρήκαν το συμβόλαιό τους στον αναρτημένο κατάλογο, ο μηχανισμός αναζήτησης έχει απενεργοποιηθεί.

    Τα δικαιολογητικά που έχουν παραληφθεί βρίσκονται σε στάδιο επεξεργασίας από τον εκκαθαριστή προκειμένου να πιστοποιηθούν ως προς την πληρότητα και εγκυρότητά τους. Με το πέρας της επεξεργασίας θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση.

    Το Εγγυητικό συνεχίζει την προσπάθεια ανεύρεσης άλλης ασφαλιστικής εταιρείας, η οποία θα δεχτεί να αναλάβει τη συνέχιση των συμβολαίων της VDV. Για την πλήρη και υπεύθυνη ενημέρωση των ασφαλισμένων, το Εγγυητικό και ο εκκαθαριστής, θα επανέλθουν με νέες ανακοινώσεις στην ιστοσελίδα του Εγγυητικού Κεφαλαίου Ιδιωτικής Ασφάλισης Ζωής στην ιστοσελίδα http://www.pligf.gr/.
    ΑΝΑΡΤΉΘΗΚΕ ΑΠΌ PRASINOMILO ΣΤΙΣ 1:42 Μ.Μ.



    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΕ ΣΑΧΙΝΙΔΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑΕΙ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΕΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. ΑΙΣΧΟΣ, ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ "ΚΥΡΙΟΙ" ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ!!
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ!!
    Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΑ ΖΩΗΣ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΗΣ ΤΟΥΣ!!
    ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 1,5 ΧΡΟΝΟ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΤΟ "ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ" ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΤΟΥΣ!!
    ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ??
    ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ 5-30 ΧΙΛ. ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΑΓΚΗ?
    Ή ΜΗΠΩΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΓΩΓΕΣ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΆ ΠΟΣΑ??
    ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΔΕΚΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ, ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΓΩΓΕΣ ΜΕΣΩ ΑΛΛΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ.
    ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΕΦΑΡΜΟΣΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ, ΝΟΜΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ. ΛΥΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΘΕΙ ΔΙΚΑΙΑ Ο ΝΟΜΟΣ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ. ΗΔΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΕΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ.
    ΠΑΝΤΩΣ, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΑΓΩΓΗ ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΘΕΙ
    ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ....ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ "ΚΥΡΙΟΙ" ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ!!
    !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. να παρουν τα γιουνιτ λινκτ το αποθεματικο που τους αναλογει πραγματικα στο 70%
    και αφου εξαιρεθουν ολα τα παρανομα συμβολαια,
    καθενα να παρει το ποσοστο που του αναλογει απο το αποθεματικο.
    πού ακουστηκε να χανουμε τα σπιτια μας για να παρουν καποια ελαχιστα χιλιαρικα πληρη αποζημιωση ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ???
    ΓΙΑ ΣΥΜΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ..

    Διοτι τοτε, θα απαιτησουμε κι εμεις να εφαρμοσθει αυτο που ειχε πει ο παντελιδης:

    ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΑΣΣΕΤ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΩΡΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ.
    ΚΟΙΝΩΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΘΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ.
    ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΟΥΝΙΤ ΚΑΙ ΟΛΑ , ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ΤΟΥΣ ΑΞΙΑ.Λ.

    ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΚΟΚΟΡΑΚΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΩΡΙΣΜΕΝΟΙ..
    ΑΜΕΤΟΧΟΙ ΣΕ ΟΛΑ,ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ,
    ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ..

    ...ΑΝ ΑΝΟΙΞΕΙ Ο ΑΣΚΟΣ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ, ΘΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΟΥΝ ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΣΕΤ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ..
    ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΜΠΝΟΙΑ..ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΒΑΛΗΣΕΤΕ ΚΙΟΛΑς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. γιατι δε στελνουμε ολοι μαζι μια εξωδικη στο σαχινιδη και στον παπακωνσταντινου ατομικα?
    καθημερινα εξανεμιζονται οι περιουσιες μας και αυτοι κοιμουνται.

    απλες κινησεις που θα εκανε ο οιοσδηποτε που θιγοταν η περιουσια του, εμεις γιατι να μην τις κανουμε σ αυτους που αποφασισαν την ανακληση και μετα ψηφισαν ανεφαρμοστους νομους?

    τι καταλαβαινετε απο ολα αυτα?
    ανδρωσαμε καποιους που μας καλεσαν να μας εκπροσωπησουν ,τους καναμε μαγκες καιτωρα μας αγνοουν και συστηνουν εταιριες για τη διαχειριση αλλων συμβολαιων και προσδοκιων για κερδη απο ο τι τους προκυψει?

    νομιμοποιειται ο καθενας μας να εγκαλεσει τους κ.κ αρμοδιους, απο τον εποπτη και τους εκκαθαριστες εως και τους υπουργους και πρωθυπουργο..

    τυχαιο ειναι οτι ενω εχουν διαχρονικα οργανωσει δικηγορικα γραφεια, μας εχουν απο εδω και στους αλλους διαφημισει δικηγορους κλπ κλπ..
    να μην εχουν ακομα ορισει υπευθυνο ελεγχου της διαχειρισης των αποθεματικων και της ολης διαδικασιας διασφαλισης των δικαιωματων μας απο τους πιστωτες, τις μαιμου εταιριες και τις ανομες καταθεσεις...δικων μας αποταμιευσεων στο εξωτερικο?

    πού ειναι αυτοι οι συλλογοι που ο ενας, μιμουμενος τον αλλον, -ζηλεψαν φαινεται- αναδημοσιευουν δημοσιευματα και μονο..και επιδιδονται στη διαμεσολαβηση, λες και ξερουν τη μια τους απο δικαστηρια και δικαιωματα?
    αν ηξεραν,
    τοτε πώς δεν ειχαν μαθει και μαλιστα στο κομματι που τους αφορουσε, για το χαλι της εταιριας, ενω εξακολουθουσαν να κανουν νεα συμβολαια μετα τη δεσμευση των αποθεματικων?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. Η κυβένρηση αδιαφορεί πλήρως!

    Για να υλοποιηθεί ο νόμος για την κάλυψή μας και να υιοθετηθεί η όποια ΔΙΚΑΙΑ ΛΥΣΗ για την εφαρμογή του (στα υφιστάμενα πλαίσια του 70% κάλυψης του ελλείματος), θα πρέπει να θεσμοθετηθούν ΑΜΕΣΑ τα κατάλληλα νομοθετήματα, έτσι ώστε να αναλάβει το Εγγυητικό Κεφάλαιο τη διαχείριση της περιουσίας της ΑΣΠΙΣ, καθώς σήμερα ουσιαστικά δεν υπάρχει διαχείριση και να παίξει η Τράπεζα της Ελλάδος το ρόλο της. Χωρίς τα νομοθετήματα αυτά ο νόμος δεν μπορεί να λειτουργήσει.
    Πιέστε γιαυτό όπου μπορείτε.

    Ο νόμος, όπως υπάρχουν και προτάσεις μέσα στην ιστοσελίδα αυτή, μπορεί να εφαρμοσθεί με ρεαλιστικό τρόπο και με ελάχιστη και μετα 3 χρόνια κρατική επιβάρυνση, αρκεί να υπάρξει πολιτική βούληση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. Πηγαίνετε στη διεύθυνση επικοινωνίας της Τραπεζης της Ελλάδος:
    http://www.bankofgreece.gr/pages/el/other/communication.aspx

    Πείτε τους για το θέμα μας (γιατί και αυτοί ψιλοάσχετοι είναι...), αλλά και για τη μπούρδα που λένε κάποιοι από δαύτους για αλλαγή του νόμου και αποζημίωση των ασφαλιστηρίων μέχρι τα...30 χιλ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. δεν μπορουν..εκ του πονηρου ειναι αυτα.
    θα παρουν τα δικα μου αποθεματικα και θα πληρωσουν αλλους που τα συμβολαια τους δενεχουν αποθεματικα και επιπλεον ουτε εγγυησεις οταν κλεινει μια εταιρια?
    ειναι Η ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ..
    το λενε, προφανως, γιατι καποιοι καρεκλοκενταυροι, θελουν να πουλησουν εξυπηρετηση στους κρατουντες, και να φανουν ΟΤΙ ΛΥΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ 90%ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ..
    ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ 3000 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΛΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ..

    πού ειναι οι συλλογοι να πανε κατευθειαν στην Ε.Ε ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ?
    ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΟΜΠΕΣ..

    ΕΧΟΥΝ ΤΑΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ, ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΤΙΣ ΑΡΠΑΧΤΕΣ,ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ..

    ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΤΣΕΠΗ..
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΑ..

    ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ, ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΑ..

    ας γελασουμε στον καημο μας..
    αυτο τουλαχιστον δεν γινεται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. δοσιλογοι συλλογοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    πληρωνουν τα εξοδα κινησης και προβολης με τα χρηματα που τους δωσαμε εμεις..

    γιατι τα χιλιαρικα συμβολαια, ουτε ενα ευρω ..

    να τα ζητησουμε πισω αμεσα..
    ηρθε η ωρα να γινει και διαχειριστικος ελεγχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. http://www.insuranceworld.gr/default.php?pname=Article&art_id=4814&la=1&cat_id=4

    ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ!
    Η ΛΥΣΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ,ΠΟΥ ΑΠΛΩΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ.
    ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ Ο ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΣΩ ΤΡΑΠΕΖΩΝ,ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ, Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ..ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΕΣ.
    ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΣΕ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΚΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ, ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΜΟΥ ΕΤΗΣΙΟΥ ΤΟΚΟΥ,ΩΣΤΕ ΚΑΙ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΗ ΔΕΣΜΕΥΣΟΥΝ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ.

    ΑΝΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΣΤΕ,
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΚΠΟΝΗΣΕΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΤΑΞΗΣ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΥΛΩΝΕΣ, ΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ?
    ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΥΣ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.
    ΕΦΑΓΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΝΕ..ΣΙΓΟΥΡΑ..
    ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ.
    Η ΛΕΒΕΝ ΦΘΑΝΕΙ ΣΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ..
    Ο ΙΟΥΔΑΣ ΗΤΑΝ ΜΟΝΤΕΛΑΚΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.
    ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΕΙ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΣΕΙ ΜΙΣΗ ΚΑΙ ΕΚΔΙΚΗΣΗ.
    ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. καιοι ασφαλιστες το χαβα τους!
    αγωγες λεει ..
    αντι να προτεινουν κατι χειροπιαστο
    με λυση με τις τραπεζες που μεσω των
    ασφαλιστικων τους θα αναδεχθουν και συγχρονως
    θα χρηματοδοτησουν και το εγγυτικο, με συμφωνια
    των μερων,
    αντι να καταγγειλουν επωνυμα και να κυνηγησουν
    με εισαγγελεις τις καταθεσεις στο εξωτερικο
    μιλουν,ως γνησιοι εκπροσωποι των δικηγορων ΠΙΑ,
    για τις αγωγες.
    περιμεναμε αλλα πραγματα απο εσας.
    διαψευστε τις υποψιες μας.
    και επιτελους καντε κατι εκτος απο αδρανεια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. NA MAΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓ0ΥΝ ΟΛΟΙ.
    ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ Ο ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΠΤΩΣΗΣ ..ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΟΥ ΓΚΡΕΜΟΥ.
    ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΕΙΣ.
    ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ 50% ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ ΑΜΕΣΑ
    ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΛΕΦΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ.
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ.
    ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΓΡΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. 2 δισ. ευρώ ζητούν οι συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ
    27/04/2011 | 12:11Τελευταία Ενημέρωση 12:11 27/04/2011


    προηγούμενο1 από 1επόμενο
    Διαφημίσεις Google
    Μεγάλη Προσφορά Cosmote
    Αποκλειστικά στο e-shop της Cosmote με κάθε νέα σύνδεση κερδίζεις!
    www.Cosmote.gr
    Σχετικά AUDIOH ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ ζητά 12δις ευρώ
    Δώδεκα δισεκατομμύρια ευρώ ζητούν από την κυβέρνηση οι συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ προκειμένου να σταματήσουν να εγείρουν οποιεσδήποτε αξιώσεις από την επιχείρηση εν όψει και της νέας μετοχοποίησης.

    Σύμφωνα με τις συνδικαλιστές τα 12 δισεκατομμύρια είναι περιουσία των εργαζομένων καθώς τα προηγούμενα χρόνια είχαν ενσωματώσει τα ασφαλιστικά τους δικαιώματα.

    Σε περίπτωση που δεν ικανοποιηθεί η απαίτησή τους, απειλούν να προσφύγουν με ομαδικές αγωγές στη δικαιοσύνη κατά του δημοσίου για να διεκδικήσουν τα χρήματα τους.



    200.000.000.- ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
    ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ Η ΑΠΡΑΞΙΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ.
    ΚΟΙΜΗΘΗΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΕΚΔΙΚΗΣΗ..ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΤΕ;; AYTO ΘΑ ΕΧΕΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. 18 μήνες και δεν υπήρξε ούτε ενα ραντεβού με τον παπακωνσταντίνου ή τον σαχινίδη!
    τα πραγματα έχουν ξεφύγει τελείως και πρώτοι εσείς μας κοροιδεύετε.
    εξαφανισμένοι,ταγμένοι στις αγωγές και γενικώς ό,τι νάναι.
    καμία σοβαρότητα ή πρόθεση για επαγγελματική προσέγγιση και λύση.

    γυρίστε πίσω στην ανωνυμία σας!
    από αύριο κυριολεκτικά, κανένας δε θα ασχολείται μαζί σας.
    παρακολουθήστε και θα το δείτε άμεσα!
    ο παντελίδης ούτε ξέρουμε τι κάνει και όσο για το υπουργείο, γαργαλιούνται..
    δεν συζητάμε βέβαια με τους τραπεζικούς λογαριασμούς των λαμόγιων.

    καληνύχτα σας, μια και καλή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ:
    ΑΝ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙΝΕΙ "ΚΟΥΡΕΜΑ" ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ Π.Χ. 40% ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΝΑΓΚΑΣΘΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΚΕΦΑΛΑΙΑΚΑ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ (ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΟΧΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ), ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΣΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 40 ΔΙΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ, ΔΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΚΕΦΑΛΑΙΑΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ?
    ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ, ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΝΟΜΟΣ ΚΑΛΥΨΗΣ 100% ΣΕ ΙΣΧΥ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή