ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

Τρίτη 12 Απριλίου 2011

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ

Το Σωματείο καλεί όλους τους ασφαλισμένους έξω από τη βουλή την Παρασκευή 15 Απριλίου 2011 στις 10.00 π.μ με αφορμή της ερώτησης του βουλευτή κυρίου Μαρκόπουλου για το τι μέλλει γενέσθαι με τους χιλιάδες ασφαλισμέ- νους της ασπίς.

Πρέπει ΟΛΟΙ να βρεθούμε έξω προκειμένου να αποφασίσουμε άμεσα τις επόμενες ενέργειες μας ανάλογα και με τις απαντήσεις που θα λάβουμε από τη κυβέρνηση της προχειρότητας, του μνημονίου και της πτώχευσης.

Ενημερώνουμε πως τράπεζα της ελλάδος και υπουργείο οικονομικών προσανατολίζονται προς επιβολή πλαφόν 30.000 ευρώ ανά ασφαλισμένο τροποποιώντας για 4η φορά το νόμο τα τελευταία 2 χρόνια. Κύριε σαχινίδη δεν σου επιτρέπει η πολιτική σου συνείδηση (θέλουμε ακόμη να πιστεύουμε) να ευτελίζεις τους νόμους του ΚΡΑΤΟΥΣ αλλάζοντας τους κατά το δοκούν 2 και 3 φορές το χρόνο ξεφτιλίζοντας θεσμούς και καταδικάζοντας ζωές χιλιάδων ανθρώπων. Οι αποφάσεις σου είναι καθοριστικές και θα κριθούν από την πολιτική ιστορία σημαδεύοντας τις τύχες χιλιάδων συμπολιτών σου.

Δεν σου επιτρέπεται να δίνεις δικαιώματα στον διορισμένο αντιπρόσωπο σου επόπτη παντελίδη να υποστηρίζει ενώπιον μας ότι δύναται να τροποποιεί νόμους σε μια νύχτα που εσύ πρότεινες και ψήφισες. Ο κύριος αυτός έχει καθυστερήσει τραγικά την ολοκλήρωση του έργου του και σκοπεύει να καθυστερήσει ακόμα περισσότερο. Θέλει παράταση μέχρι τέλος του 2011 για το θέμα της αναδοχής. Ποιάς αναδοχής κύριε σαχινίδη? Της αναδοχής των 30.000 ευρώ? Τα έξοδα εκκαθάρισης από 1/3/2011 σύμφωνα με το νόμο δεν αναγνωρίζονται το ξέρεις? Είμαστε υποχρεωμένοι να πληρώνουμε τους αντιπροσώπους σου εκπρόθεσμα και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων μας και περιουσιών μας?

Είναι καθήκον σου να σκύψεις στο πρόβλημα και να δώσεις λύση ΤΩΡΑ κύριε σαχινίδη. Και αν εσύ δεν μπορείς και είσαι ανεπαρκής τότε ας αναλάβει κάποιος άλλος πιο ικανός να δώσει δίκαιη λύση. Καληνύχτα κύριε σαχινίδη.

45 σχόλια:

  1. Στη Βουλή έρχεται το θέμα της Ασπίς Πρόνοια και της καθυστέρησης που παρατηρείται για την εξεύρεση λύσης για τους ασφαλισμένους, με την κατάθεση από το βουλευτή Ευβοίας της Ν.Δ. Κώστα Μαρκόπουλο επίκαιρης ερώτησης προς τον Υπουργό Οικονομικών Γεώργιο Παπακωνσταντίνου.

    Ο βουλευτής της ΝΔ κάνει λόγο για παντελή απραξία σε ότι αφορά στις ουσιαστικές ενέργειες που πρέπει να γίνουν από τον Επόπτη Χαρτοφυλακίου Ζωής των δύο εταιρειών Ασπίς Πρόνοια και Commercial Value, Γιάννη Παντελίδη και την υλοποίηση όσων προβλέπονται στο νόμο 3867/2010.

    Την ίδια στιγμή όπως σημειώνει, οι ελπίδες που δημιουργήθηκαν στους ζημιωθέντες για μερική έστω διευθέτηση του προβλήματος έχουν κλονιστεί μετά την εισήγηση της Τράπεζας της Ελλάδος για τροποποίηση του υφιστάμενου νόμου που προτείνει τον καθορισμό πλαφόν στις αποζημιώσεις στα 30.000 ευρώ για τους ασφαλισμένους των δύο εταιρειών.

    Σημειώνεται ότι η σχετική εισήγηση της ΤτΕ που προτείνει περικοπή των αποζημιώσεων και εξάμηνη παράταση στην εφαρμογή του νόμου, βρίσκεται ήδη στο γραφείο του υπουργού Οικονομικών, ο οποίος επιδιώκει τη λύση του προβλήματος, αποτρέποντας παράλληλα το ενδεχόμενο υποβολής αγωγής κατά του δημοσίου από τους ασφαλισμένους που δεν θα ικανοποιηθούν από μια δίκαιη λύση.

    Ο βουλευτής της ΝΔ κάνει λόγο για ολιγωρία του αρμόδιου φορέα καθώς οι ασφαλισμένοι της Ασπίς και Commercial Value γίνονται θεατές συνεχών αναβολών ζωτικής σημασίας, που σε πολλές περιπτώσεις θέτουν σε κίνδυνο και τις ζωές τους.
    Ο υπουργός Οικονομικών καλείται να απαντήσει:

    - Ποιες ενέργειες έχουν γίνει από τον Επόπτη Χαρτοφυλακίου Ζωής των δύο εταιρειών από την ψήφιση του σχετικού νόμου προκειμένου να εξασφαλιστεί η αναδοχή; Μέχρι πότε θα διενεργείται η διαδικασία ανεύρεσης αναδόχου, η οποία δεν προσδιορίζεται χρονικά στον νόμο, για την περίπτωση που τελικά δεν βρεθεί ανάδοχος;

    - Γιατί όλα τα συμβόλαια ζωής που αναρτήθηκαν στον ιστότοπο της τράπεζας της Ελλάδας και βρίσκονται σε ισχύ δεν προσφέρουν τις παροχές τους στους ασφαλισμένους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ανα ασφαλισμενο ειναι το σχεδιακι ή ανα συμβολαιο?
    ας μαθουμε τυπικα τα σχεδια των ξεπουλημενων θεσμικων και πολιτικων παραγοντων.
    30 χιλ ανα συμβολαιο ή ανα ασφαλισμενο?
    οπως και ναχει παντως, οι ανθρωποι ξεπερασαν καθε θεμιτο οριο, επειδη ακριβως εμεις το επιρεψαμε.
    εξαλλου, για ποια αναδοχη θα μιλουσαν ,αν ηθελαν να εφαρμοσουν τα ..μεχρι 30 χιλ? αν ρευστοποιηθει το αποθεματικο, μια χαρα βρισκονται τα λεφτα.
    η αλητεια ειναι μεγαλη.ανιση μεταχειριση,αντισυνταγματικοτητα,προσβολη τιμης υποληψης και περιουσιας και ακομα τους λιβανιζουμε και περιμενουμε.
    μεγα λαθος η σιωπη σας και η στροφη και επικεντρωση σας αποκλειστικα στις αγωγες.
    βρειτε εναν εγκριτο νομικο να υψωσει το αναστημα,να ακουστει παντου.
    και οταν λεμε επωνυμο εννοουμε επωνυμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ , ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕΑΛΙΣΤΕΣ. ΠΑΛΙ ΘΑ ΚΟΝΤΑΡΟΧΤΥΠΗΘΟΥΝ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ, ΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟ, ΕΣΕΙΣ ΦΤΑΙΤΕ, ΟΧΙ ΕΣΕΙΣ ΦΤΑΙΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ . ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

    ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ , ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ , ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΚΡΥΦΤΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εχει τεθει πολλες φορες το θεμα των εμφανιζομενων ως υποχρεωσεων της ασπις προνοια.
    το θεμα πρεπει να ξεκαθαρισει,γιατι προφανως σκοπιμως το εμπλεξαν..
    συμφωνα με το νομο,στην εκκαθαριση προηγουνται εργαζομενοι-ασφαλισμενοι ,και εφ΄οσον αυτοι ικανοποιηθουν εις ολοκληρον!!!!απο το αποθεματικο ή κλπ λυσεις,
    τοτε οι εκκαθαριστες ασχολουνται με τις λοιπες υποχρεωσεις προς τριτους ή και αλλες οφειλες.

    εδω,κατα εναν περιεργο τροπο, ολα εχουν γινει ενα σακι,μας τα παρουσιαζουν ενιαια και με τον τροπο αυτον η τρυπα εμφανιζεται οτι μεγαλωσε ..

    σκεφτειτε πραγματικα, πώς θα μπορουσε αυτο να γινει? μονο απο συσσωρευση απαιτησεων τριτων και οχι απο τα συμβολαια ζωης τα οποια ηταν και ειναι δεδομενα.
    οποιαδηποτε μεταβολη μετα, θα ηταν μειωτικη της αξιας των υποχρεωσεων απο τα συμβολαια και οχι αυξητικη, με το δεδομενο. οτι περιοριζονται τα ποσα με τα χαρτοσημα,το ποσοστο των τοκων ,φευγουν απο μεσα τα νομικα προσωπα,εκπιπτουν πολλα μετα το ποθεν εσχες..κλπ..ρυθμισεις.

    οι αρχικες υπορεωσεις απο το μαρτιο του 2010 ηταν περιπου 480 εκατομμυρια απο ΟΛΑ τα συμβολαια ζωης και αυτο ειναι αδυνατον να ειναι μεγαλυτερο, αλλα ειναι μικροτερο σημερα.
    τα υπαρχοντα αποθεματικα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ καλυπτουν τις απαιτησεις αυτες.
    το αν υπαρχουν και αλλες απαιτησεις απο ασφαλιστες,τριτους..οποιους..αυτο ακολουθει ΕΦ ΟΣΟΝ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ.
    καντε λοιπον εναν υπολογισμο.θα δειτε οτι αν αφαιρεθει το υπαρχον αποθεματικο, τοτε η ΤΡΥΠΑ ΠΟΥ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ 250 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.

    τωρα, αν η κυβερνηση ασυστολα, θελοντας να καλυψει διασπαρτα συμφεροντα, ριχνει ματιες πονηρες σ αυτο που λενε μεχρι 30 χιλ ανα ασφαλισμενο και ανα συμβολαιο, αυτο παλι θα καταληξει στο ιδιο ποσο..
    αλλα θα καλυψουν και απαιτησεις τριτων.

    ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ?
    ΠΟΙΟΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟΝ ΕΠΟΠΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ?
    ΚΥΡΙΑ ΣΙΔΕΡΗ, ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ..
    ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ, ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΜΟΡΦΩΣΗ..
    ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ? ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΕΞΟΔΩΝ, ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ, ΤΩΝ ΚΛΙΝΙΚΑΡΧΩΝ, ΤΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΕΡΓΩΝ ΤΡΙΤΩΝ ΠΟΥ ΕΓΕΙΡΟΥΝ ΑΞΙΩΣΕΙΣ..ΚΑΙ ΠΙΕΖΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ?

    ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ.
    ΟΣΟ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΙΕΖΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΗΔΗ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΧΩΡΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ.
    ΤΟ ΡΙΞΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ,ΠΟΥ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΥΜΒΟΡΥΓΧΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΤΡΩΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ.
    ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ:
    ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ Η ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΔΗΜΩΝ..ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ-ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πώς ενημερωνεται ο κοσμος?
    οι ασφαλιστες ουτε ασχολουνται με συγκεντρωση.
    μεταλλαχθηκαν σε δικηγορους και δεν τους αφορα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δικαιολογιες τελος. Ολοι την Παρασκευη στο Συνταγμα. Ειναι μεγαλη ευκαιρια να ακουστουμε σθεναρα. Διαφορετικα ας σιωπησουμε για παντα. Το σχεδιο τους εχει πλεον αποκαλυφθει. Aν δεν κινηθουμε δυναμικα να εμποδισουμε την εφαρμογη του, ας αποδεχθουμε την μοιρα μας. Τελος οι αλληλοκατηγοριες, η μιζερια και η γκρινια. Η ωρα ηρθε για να αποδειξουμε αν πραγματικα εννοουμε οτι γραφουμε ολους αυτους τους μηνες.
    It's now or never.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Σύλλογος και οι παθόντες από την Βόρεια Ελλάδα πρέπει να δώσουν βροντερό παρόν και αύριο.
    Ίσως είναι λίγο αργά να οργανώσει την παρουσία του ο Σύλλογος, αλλά έστω και μεμονωμένα άτομα μπορούν να κάνουν την διαφορά.

    Τουλάχιστον να ερωτηθούν οι ομιλητές για την αναδοχή.
    ============================================

    «Ημερίδα Ιδιωτικής Ασφάλισης» θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, ΑΥΡΙΟ Πέμπτη 14 Απριλίου στο ξενοδοχείο Makedonia Palace, 09:00-15:00.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΗΜΕΡΙΔΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ
    Ξενοδοχείο MAKEDONIA PALACE, 14 Απριλίου 2011

    Πρόγραμμα Ημερίδας
    09.00-09.30 Εγγραφές & Καφές

    09.30-09.40 Καλωσόρισμα:
    κ. Ουζούνης Κωνσταντίνος, Γενικός Διευθυντής, Ethos Media S.A.

    09.40-09.50
    09.50-10.00 Χαιρετισμοί:
    κ. Ζορπίδης Μιχάλης, Πρόεδρος Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης
    κ. Τσάκαλος Νικόλαος, Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών
    10.00-10.20 Ομιλία: κ. Λευθεριώτης Σπύρος, Εντεταλμένος Σύμβουλος, Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών
    Ο ρόλος της Ιδιωτικής Ασφάλισης στην σύγχρονη κοινωνία, η συνεισφορά της στην οικονομία και οι λύσεις που προσφέρει

    10.20-10.50 ΠΑΝΕΛ I: Νέα δεδομένα στο συνταξιοδοτικό ζήτημα στην Ελλάδα και τα προγράμματα ιδιωτικής ασφάλισης.
    1. Εγγυημένες αποδόσεις ή επενδυτικό ρίσκο;
    2. Τα χαρακτηριστικά των νέων προγραμμάτων.
    3. Επιλογές και δυνατότητες στην λήξη των προγραμμάτων.
    4. Σχέσεις και συνεργασίες ιδιωτικού και δημόσιου τομέα στο συνταξιοδοτικό.
    Συντονιστής: Κωνσταντίνος Ουζούνης
    Ομιλητές:
    κ. Γεωργακόπουλος Χρήστος, Διευθύνων Σύμβουλος, ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ
    κ. Χειράκης Μάνος, Διευθυντής Marketing & Bancassurance, ING
    κ. Σταματοπούλου Ναταλία, Διευθύντρια κλάδου Ζωής, ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
    10.50-11.00 Ομιλία: κ. Βασιλάτος Ιωάννης, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής, ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
    11.00-11.10 Ομιλία: κ. Χειράκης Μάνος, Διευθυντής Marketing & Bancassurance, ING
    11.10-11.20 Ομιλία: κ. Σολωμίδης Κωνσταντίνος, Επικεφαλής Υποκαταστήματος Θεσσαλονίκης, ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
    11.20-11.50

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΑΝΕΛ II: Προγράμματα υγείας. Νοσοκομειακές και εξωνοσοκομειακές καλύψεις
    1. Εύρος νοσοκομειακών καλύψεων και κεφάλαια ασφάλισης.
    2. Διαγνωστικές εξετάσεις και ιατρικές επισκέψεις.
    3. Σχέσεις με Ταμεία κοινωνικής ασφάλισης και συνεργαζόμενα νοσοκομεία.
    4. Συνδρομητικά και εκπτωτικά προγράμματα
    Συντονιστής: Κωνσταντίνος Ουζούνης
    Ομιλητές:
    κ. Χαλκιόπουλος Νίκος, Γενικός Διευθυντής Χαρτοφυλακίου, ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ
    κ. Βελιώτης Γιώργος, Γενικός Διευθυντής Ζωής & Υγείας Ομίλου INTERAMERICAN
    κ. Γιώτης Γεώργιος, Διευθυντής Ατομικών Ασφαλίσεων Ζωής και Ατυχημάτων, ΑΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
    11.50-12.00 Ομιλία: κ. Καντώρος Γιάννης, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing Ομίλου INTERAMERICAN
    12.00-12.30 Διάλειμμα - Καφές
    12.30-13.00 ΠΑΝΕΛ III: Ασφάλιση κατοικίας. Πολυασφαλιστήρια και σύγχρονες καλύψεις.
    1. Η έννοια του πολυασφαλιστηρίου και τα οφέλη των ασφαλισμένων.
    2. Ασφαλιζόμενα κεφάλαια και εμπορικές αξίες κατοικιών.
    3. Στεγαστικά δάνεια και ασφάλιση κατοικίας.
    4. Οικογενειακές αστικές ευθύνες και εξειδικευμένες καλύψεις για κατοικίες.
    Συντονιστής: Νίκος Κλήμης
    Ομιλητές:
    κ. Οικονόμου Αθανάσιος, Τεχνικός Διευθυντής, ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
    κ. Βερνάρδος Βαγγέλης, Διευθυντής Ασφαλιστικών Εργασιών Βορείου Ελλάδος Ομίλου INTERAMERICAN
    κ. Βαξεβάνης Χρύσανθος, Agency & Branch Manager, CHARTIS
    13.00-13.10 Ομιλία: κ. Γεωργακόπουλος Χρήστος, Διευθύνων Σύμβουλος, ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ
    13.10-13.20 Ομιλία: κ. Χατζηϊωσήφ Ιορδάνης, Διευθύνων Σύμβουλος, ΑΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
    13.20-13.50



    ΠΑΝΕΛ IV: Ασφάλιση οχημάτων. Προβλήματα και λύσεις. Νέες προτάσεις.
    1. Αστική ευθύνη και ασφαλιζόμενα κεφάλαια. Αλλαγές και λεπτομέρειες.
    2. Το αυτοκίνητο, ως περιουσιακό στοιχείο.
    3. Το πρόβλημα των ανασφάλιστων οχημάτων.
    4. Σύγχρονες διαδικασίες κατά την ζημιά-φροντίδα ατυχήματος.
    5. Εναλλακτικά κανάλια ασφάλισης.
    Συντονιστής: Νίκος Κλήμης
    Ομιλητές:
    κ. Γιαννακόπουλος Αλέξανδρος, Διευθυντής Αυτοκινήτων, ΑΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
    κ. Αμάρ Σαμουήλ, Διευθυντής ασφαλίσεων αυτοκινήτων, ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
    κ. Τσαούσης Ευστάθιος, Εμπορικός Διευθυντής, VICTORIA
    13.50-14.00 Ομιλία: κ. Χατζηπαναγιώτου Δημήτριος, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής, VICTORIA

    14.00-14.10 Ομιλία: κ. Κωνσταντόπουλος Ταξιάρχης, Γενικός Διευθυντής, CARGLASS
    14.10-14.40

    ΠΑΝΕΛ V: Η ασφάλιση των επιχειρηματικών κινδύνων.
    1. Η έννοια των κινδύνων σε μια σύγχρονη επιχείρηση.
    2. Η ασφάλιση των επιχειρήσεων σε περιόδους ύφεσης.
    3. Συμβόλαια εγκαταστάσεων, εξοπλισμού και εμπορευμάτων.
    4. Περιβαλλοντικές και λοιπές αστικές ευθύνες. Ασφάλιση ευθύνης στελεχών.
    5. Ομαδικές ασφαλίσεις προσωπικού.
    Συντονιστής: Νίκος Κλήμης
    Ομιλητές:
    κα Αποστολοπούλου Δώρα, Διευθύντρια ανάληψης λοιπών κλάδων, VICTORIA
    κα Κελέκη Θεοφανώ, Υποδιευθύντρια αναλήψεων πυρός και συναφών κινδύνων, ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
    κ. Τζίτζικας Γιάννης, Προϊστάμενος Κλάδου Αναπτυσσόμενων Αγορών, CHARTIS

    14.40-15.10
    Cocktail
    15.10 Τέλος Ημερίδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΔΩ.
    ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ?
    ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.
    Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ.
    ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΜΕ,ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.
    ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΕΓΑΛΑ.ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΑΜΕ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΚΡΙΝΕΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ..ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ..
    ΓΙΑΤΙ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ.
    ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ 10, ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΙ 8 ..ΚΑΙ Ο.Κ ΘΑ ΠΟΥΝ..
    ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΕΙΠΑΜΕ ..
    ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΝ?
    ΣΤΟΥΣ 10!!!!!!!!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ EMAIL ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ! ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ?
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΠΡΟΦΑΝΩΣ .
    ΑΣ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΝΟΥΝΝ ΣΤΟ 100%ΚΑΘΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕΧΡΙ 100 ΧΙΛ. ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ? ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΤΡΑΠΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ.
    ΜΗΠΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ? ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΚΑΤΑ ΜΕΙΖΟΝΑ ΛΟΓΟ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ? ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΑ. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ? ΑΦΟΥ ΟΙ ΑΓΩΓΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ. ΑΡΑ,ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ? ΤΙ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΟ ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΑ 5.500 ΑΥΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΙΑ ΚΑΛΑ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ?
    ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ? ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΗ.
    ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΓΑΡΓΑΡΑ ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΙΕΣΗ? ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ...ΠΙΕΖΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. δεν ειμαι κατοικος αθηνων, γνωριζω 3-4 ασφαλισμενους στην ασπις με ποσα ανω των 50-60 χιλ ο καθενας, και την παρασκευη θα σηκωθω να ερθω.
    θα ενημερωσω και τους αλλους.
    ομως ειμαστε αδυναμοι να ειδοποησουμε τους 200 χιλ συμβολαιουχους και γι αυτο δεν ευθυνομαστε εμεις.
    εσεις οι συλλογοι εχετε ολα τα στοιχεια. μην τολμησετε λοιπον να μας σχολιασετε, να μας κρινετε και να μας κατακρινετε.
    παιζετε εδω παιχνιδακια σε βαρος μας, αντιμαχομενοι για το ποιος απο τους 2 συλλογους συνεργασθηκε με ΕΝΑΝ βουλευτη να ρωτησει 2 πραγματα το υπουργειο και εσεις οι ιδιοι δεν εχετε οργανωσει οπως θα επρεπε αυτην την αντιδραση.
    ποσο λογικο το θερωρειτε αυτο επιτελους? πραγματικα τα δικαστηρια και οι αγωγες των δικηγορων ειναι το ενδιαφερον των τελευταιων 6 μηνων του συλλογου των ασφαλιστων, τους οποιους παρακολουθω απο πολυ κοντα, περιμενοντας καθοριστικες κινησεις.ελα μου ομως, που ειναι απογευμα τεταρτης και κανενας δεν ενημερωσε κανεναν και δεν μπορει εμεις να ειμαστε υπολογοι της αποτυχιας μεθαυριο.
    πειτε μας τελικα θελετε ή δε θελετε να στριμωχτει ο υπουργος, γιατι το βεβαιο ειναι οτι με την ερωτηση μαρκοπουλου δε θα ιδρωσει καθολου.αν διαπιστωσουν οτι ειμαστε ανικανοι να προασπισουμε τις περιουσιες μας και ερμαια των συμφεροντων πολλων απο γυρω, το σιγουρο ειναι οτι δεν προκειται ποτε να παρουμε ουτε ενα ευρω κανενας μας.
    σας καθιστουμε λοιπον υπευθυνους για την κακη εξελιξη. αυτη ειναι η δουλεια σας και το βεβαιο ειναι οτι αυτην δεν την κανετε. θιασος γιναμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΦΡΟΝΩ ΟΤΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΜΕΣΩ SMS ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΘΑΥΡΙΑΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 5500 τηλεφωνα εχουν οι ασφαλιστες κατα τα λεγομενα τους. θα ειναι ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ αν δεν εξασφαλισουν τη συμμετοχη,στρατοδικειο θα πρεπει να περασουν. ας ελπισουμε οτι δε θα το πουλησουν. περιμενουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Της Έφης Καραγεώργου

    Σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου πρόκειται να προχωρήσει η Εθνική Ασφαλιστική προκειμένου να καλύψει τις αυξημένες απαιτήσεις σε κεφάλαια που εισάγει η οδηγία Solvency II.

    Αυτό ανακοίνωσε πριν από λίγο ο Πρόεδρος της Εθνικής Ασφαλιστικής κ. Λεωνίδας Θεόκλητος, υπογραμμίζοντας πως ζούμε σήμερα μια ζοφερή πραγματικότητα και τονίζοντας ότι η αναδιάρθρωση θα είναι καταστροφική για τα ασφαλιστικά ταμεία, τις ασφαλιστικές εταιρείες και τις τράπεζες.

    Ειδικότερα, αναφερόμενος στα σενάρια για αναδιάρθρωση ο κ. Θεόκλητος είπε ότι σήμερα η ασφαλιστική αγορά έχει έκθεση σε ομόλογα ύψους 3,5 με 4 δισ. ευρώ και ένα haircut της τάξης του 30% σε τιμές mark-to-market θα σημάνει ότι θα έπρεπε να προχωρήσει σε αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου ύψους τουλάχιστον 1 δισ. ευρώ.

    Προέβλεψε παράλληλα κλεισίματα σε μικρές ασφαλιστικές εταιρείες όπως και συγχωνεύσεις μεταξύ εταιρειών προκειμένου να αντεπεξέλθουν στις προκλήσεις που φέρνει η οδηγία Solvency II.

    Ωστόσο ξεκαθάρισε ότι η Εθνική Ασφαλιστική ούτε πωλείται ούτε πρόκειται να προχωρήσει σε εξαγορές.

    Έδωσε έμφαση στη σχέση της Εθνικής Ασφαλιστικής με την μητρική Εθνική Τράπεζα σημειώνοντας πως στόχος είναι να γίνουν πιο στενοί οι δεσμοί ασφαλιστικής και τράπεζας, ενώ σημείωσε ότι σε αυτό το πλαίσιο θα χρησιμοποιηθεί το τραπεζικό δίκτυο για την πώληση προϊόντων Bancassurance.

    Ανέφερε ότι το τελευταίο διάστημα η ασφαλιστική αγορά έχει πληγεί φέρνοντας και το παράδειγμα της Ασπίδας, ενώ σημείωσε πως είναι ιδιαίτερα θετικό ότι ανέλαβε την εποπτεία της ασφαλιστικής αγοράς η Τράπεζα της Ελλάδα και σύντομα θα ξεκαθαρίσει, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, η ήρα από το στάρι.

    Σε ότι αφορά τα μερίδια αγοράς, η Εθνική Ασφαλιστική είναι μακράν πρώτη με μερίδιο αγοράς στη ζωή 24%, με τον δεύτερο να έχει το 12% και στις γενικές ασφάλειες μερίδιο αγοράς 18% με τον δεύτερο να βρίσκεται στο 7,5%

    Σύμφωνα με πληροφορίες η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εθνικής Ασφαλιστικής θα είναι μικρότερη από 100 εκατ. ευρώ, ενώ την τελευταία δεκαετία η Εθνική Ασφαλιστική έχει προχωρήσει σε αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου συνολικού ύψους 400 εκατ. ευρώ.


    Πηγή:www.capital.gr


    ΟΣΑ ΛΕΙΠΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ 2 ΕΤΑΙΡΙΕΣ.
    ΘΑ ΒΓΑΖΑΝΕ ΚΑΙ ΚΕΡΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΔΟΧΗ.
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΔΟΧΗΣ? ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ, ΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΩΝ ΤΩΝ 2 ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΕΙΝΑΙ 250 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΣΩΣΤΟ ΧΕΙΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ, ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ Η ΛΥΣΗ.
    ΑΣ ΤΟ ΞΑΝΑΔΟΥΝ ΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2030..ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΟΧΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΦΕΙΛΟΣ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΑΠΟΜΕΝΟΝ ΠΟΣΟ Ή ΜΕ ΜΙΑ ΑΜΟΙΒΗ ΚΑΛΟΥ ΠΟΣΟΣΤΟΥ ΑΝ ΠΑΡΟΥΝ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΛΥΣΗ.
    ΑΝ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΨΩΜΙΑΔΗ ΒΓΕΙ ΜΙΑ ΑΚΡΗ,ΤΟΤΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΘΕΙ ΜΙΑ ΑΜΟΙΒΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ.
    ΚΑΚΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ. ΕΔΩ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ. ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΙΩΝΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ο μονος τροπος για να πιεσθουν ειναι η Ε.Ε!
    οποιος απο τους εκπροσωπους δεν το καταλαβαινει προφανως ειναι εκ του πονηρου.
    τη στιγμη που τρεμουν την πτωση των τραπεζων και των ασφαλιστικων οργανισμων παγκοσμιως, εδω δεν εχει ανοιξει μυτη απο την εγκληματικη σταση της κυβερνησης, αλλα και κανενας δεν αναλαμβανει το εργο να γνωστοποιησει με ολους τους τυπους την παρανομια στα αρμοδια οργανα.
    συνεχιστε με φωνες και ψιθυρους..
    και ολα θα ειναι ενα φιασκο.
    θα βρουν ευκολα τα χρηματα,οπως βρηκαν του μεγαρου μουσικης και πολλων αλλων χρηματοδοτησεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. http://prasinomilogr.blogspot.com/2011/04/blog-post_5297.html

    ΓΕΛΑΣΕ ΚΑΝΕΙΣ?
    ΠΛΑΚΑ ΠΛΑΚΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΟΥΝ..
    ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ! ΕΝΑΣ ΜΕ 10 ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΩΝ 30 ΧΙΛ
    ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕ 300 ΧΙΛ..

    ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΤΕΣ ΓΕΛΟΙΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ!
    ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ!
    ΛΑΓΟΥΣ ΒΑΖΟΥΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.

    ΤΑ ΜΑΘΑΤΕ? Ο ΜΑΝΤΕΛΗΣ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ..
    ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΑΤΕ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ!! ΕΠΟΠΤΗ? ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. πού ειναι ο ΣΚΑΙ και οι αναφορες του στο ζητημα?
    δεν ειναι και αυτο αξιοσημειωτο?
    βλεπετε, οτι ολα σιγα σιγα ξετυλιγονται?

    θα γελασει καθε πικραμενος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΔΕΙΧΝΕΙ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ... ΣΤΟ ΓΚΙΣΕ ΚΑ-ΝΕ-ΝΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΝΑ ΠΗΔΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΤΟΥΝ ΟΤΙ ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΟΥΜΕ. ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ Η ΕΙΡΩΝΙΑ "ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟ" ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ......

    http://prasinomilogr.blogspot.com/2011/04/blog-post_5297.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Δεν υπαρχει δικαιολογία για την Παρασκευή. Όλοι έξω από τη Βουλή στις 10:00. Ο Σύλλογος να στείλει email ή sms στα κινητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ολοι οι δεκα που ειμαστε εδω θα ερθουμε..
    αυτο θελουμε εμεις και οι συλλογοι?
    η ευθυνη δικη τους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΙΣΗ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΕΙΝΕΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ ΤΕΡΜΑ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΥΤΑ ΜΑΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΗΝΟ Ο Κ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ Ο ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΥΤΑ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΗΡΟΙ ΤΟΥ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ, ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΜΕ ΕΙΠΕ ΜΑ ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΑΜΕ ΟΤΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΓΚΡΙΝΑΣΕ ΑΝΑ 6/ΜΗΝΟ ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ .ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΥΡΙΟ ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΜΕ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΞΕΓΕΡΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΕΛΕΟΣ Κ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΛΥΠΗΘΗΤΕ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
    ΑΠΡ
    14
    Ανακοίνωση πώλησης κινητού εξοπλισμού των Ασπίς Πρόνοια και Commercial Value
    ΕνημέρωσηΣχολιάστε το άρθρο

    Οι υπό ασφαλιστική εκκαθάριση εταιρείες “Ασπίς Πρόνοια ΑΕΓΑ” και “Ασπίς Πρόνοια ΑΕΑΖ” όπως νόμιμα εκπροσωπούνται, ανακοινώνουν εκ νέου, ότι διαθέτουν προς πώληση μεταχειρισμένο κινητό εξοπλισμό γραφείου ( Η/Υ, γραφεία, καρέκλες, ερμάρια, ντουλάπες κ.λπ.), και οχήματα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν για πληροφορίες και εκδήλωση ενδιαφέροντος στην έδρα των εταιρειών Λ. Κηφισίας 62, Μαρούσι και στα τηλέφωνα 210-6180620, 210-6180691, 210-6180647 (κ. Πετράς Θοδωρής).
    Η υπό ασφαλιστική εκκαθάριση εταιρεία Commercial Value όπως νόμιμα εκπροσωπείται, ανακοινώνει εκ νέου, ότι διαθέτει προς πώληση μεταχειρισμένο κινητό εξοπλισμό γραφείου ( Η/Υ, γραφεία, καρέκλες, ερμάρια, ντουλάπες κ.λπ.), και οχήματα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν για πληροφορίες και εκδήλωση ενδιαφέροντος στην έδρα της εταιρείας Β. Σοφίας 60, Αθήνα και στα τηλέφωνα 213-0159742, 210-7210327, 210-7210689 (κ. Πετράς Θοδωρής).


    ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΝΟΣ ΜΗΝΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΜΑΣ.
    ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΑΥΤΗ.
    ΕΠ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΙ ΚΑΝΑΝΕ? ΟΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΙΟΥΝΙΤ ΛΙΝΚ κλπ ΤΙ ΕΓΙΝΑΝ?
    ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ?
    ΣΕ ΤΙ ΜΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΕΚΕΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ?
    ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΟΥΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ. ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ,Η ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΗΞΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ. ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΤΑΙΣΩ ΑΠΟΡΟΥΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. http://www.asfalisinet.gr/%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%83%CF%86%CF%85%CF%81%CE%AF-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CE%BE%CE%BF%CF%80%CE%BB%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF%CF%87%CE%AE%CE%BC/


    ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ, ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ?
    ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΠΟΥΛΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ.
    ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΓΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ.

    ΑΣ ΠΟΥΛΗΘΟΥΝ ΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΕΚΕΙ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΚΥΡΙΑ ΣΙΔΕΡΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ?

    ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ.
    ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ , ΟΛΑ ΚΑΛΑ.
    ΜΗΠΩΣ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥΑ?






    Τους διαμεσολαβούντες καλεί ο επόπτης εκκαθάρισης της Ασπίς
    Συντάκτης / NextDeal
    Τετάρτη, 13 Απριλίου 2011 15:18
    Εκποιούν περιουσιακά στοιχεία Ασπίς και Commercial
    Λήγει η προθεσμία προσφυγής κατά των διαγραφών
    INTERAMERICAN: Επαγγελματισμός υψηλού επιπέδου με διακρίσεις
    AIDA Europe: 4ο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο

    Τους διαμεσολαβούντες που συνεργάζονταν με την Ασπίς Πρόνοια άρχισε να καλεί ο Επόπτης εκκαθάρισης της εταιρείας κ. Κωνσταντίνος Βλαχογιάννης προκειμένου να διευθετηθεί το θέμα των οφειλών της εταιρείας προς τους ίδιους και το αντίστροφο.

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες του www.nextdeal.gr έχουν γίνει ήδη οι πρώτες επαφές με ορισμένους συνεργάτες και τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν και άλλες.
    Διάδωσε το

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αν καταλάβατε καλά, πληρώσανε το μεγαλύτερο μερος στους πρωην εργαζομένους με δικά μας χρήματα ,εφαρμοζοντας τον νομο!
    τώρα κάνουν συναντήσεις, μεταξύ συρταριών και καρεκλών, για να διευθετησουν τις οφειλές των ασφαλιστών ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΑ..ΛΕΕΙ Σ ΑΥΤΟΥΣ!
    ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΒΟΗΘΟΥΣΕ ΤΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΡΝΑΜΕ.
    ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΤΟ ΠΟΣΟ ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΙΚΟΨΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΥΤΟ, Σ ΑΥΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΝ ΩΣ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΟ!

    μηπως γι αυτο οι κυριοι ακομα δεν ακουστηκαν, δεν κουνιουνται ,δεν λειτουργουν, παρα μονο ως προθαλαμοι και θυρωροι των δικηγορων?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ? ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΕΙ?
    ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΟΥΜΕ ΕΞΩΔΙΚΩΣ
    ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΩΣ ΕΠΟΠΤΙΚΗ ΑΡΧΗ, ΓΙΑ
    ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΩΝ-ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ.
    ΠΕΡΑΣΑΝ 18 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΑΡΕΣΤΗΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ? ΚΑΘΕ ΔΙΜΗΝΟ ΘΑ ΠΟΥΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΥΡΤΑΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥΝ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΓΝΩΣΗ?
    ΠΟΣΟΥΣ ΤΑΙΖΟΥΜΕ ΞΕΡΕΤΕ? ΠΟΣΟΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ 100-200ΧΙΛ ΕΥΡΩ ΣΕ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΕΞΟΦΛΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥΣ,ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ?

    ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ?
    ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΝΤΕΣ?
    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΞΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ? ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ?
    ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ Κ ΑΥΤΟΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΡΑΒΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Λάμπρου Χριστοφή και Παύλου Ψωμιάδη έργων συνέχεια

    http://www.politis-news.com/cgibin/hweb?-A=206748&-V=articles

    Δυστυχώς έχω προειδοποιήσει πολλές φορές μέσα απο το μπλογκ για το ότι το πάρτυ συνεχίζεται εις βάρος των περιουσιών μας, και η Πολιτεία, οι εκκαθαριστές στέκονται αμέτοχοι.

    Το ανωτέρω σας το είχα προειδοποιήσει στις 17/3/2011.
    Σας διαβεβαιώ ότι είναι στημένη δικαστική απόφαση, ουδέποτε τέτοια εγγύηση υπήρχε στα βιβλία της ADVANTAGE CAPITAL - ASPIS HOLDINGS - MFS κλπ.
    Έρχεται για να καλύψει βουτηχτές απο το ταμείο που έκαναν τα δύο συνεταιράκια.
    Κυρία Σιδέρη παρακαλώ επιβεβαιώστε μου αν σήμερα στις 10 μμ μπορείτε να δεχθείτε τηλέφωνο για να σας εξηγήσω κάποια πράγματα.
    Ρωτήστε το κ. Μαρκόπουλο που νοιάζεται(??????) για εμάς αν γνωρίζει τίποτα για την επαρχία Μεγαρίδος!
    Ρωτήστε τον αν ποτέ άμεσα ή έμμεσα ήρθε σε επαφή με τον αρχινονό.
    Στάχτη στα μάτια μας ρίχνουν οι πολιτικοί, είναι όλοι τους συνένοχοι. Μόνο η δικαιοσύνη προσπαθεί να σταθεί στο ύψος της.
    Ά και κάτι άλλο. Μη πιστέυετε στις προβοκατόρικες διασπαστικές δηλώσεις εκκαθαριστών κλπ. Οι απαιτήσεις απο ασφαλιστές σε μεγάλο μέρος είναι αναγνωριζμένες σαν ασφαλιστική τοποθέτηση απο την ίδια την εταιρεία βάσει του 400. Άρα δεν δύνανται να συμψηφισθούν με υποχρεώσεις προς αυτούς κατά τις διατάξεις του ΚΠΔικ. Ζητείστε να σας δώσουν ανάλυση ενεργειών κατά ΚΑΠΙΤΑΛ και Ψωμιάδη κλπ λαμογιοεταιρειών της οικογένειας που όλες χρωστάνε στην ΑΣΠΙΔΑ.
    Τι έκανε με τις επιταγές του Ψωμιάδη που έχει στα χέρια του; Διεκδίκησε την είσπραξη?
    Και το τελευταίο για να το μάθει ο κόσμος. Οι εργαζόμενοι, τα ψίχουλα που πήραν με χίλιους-δυό εκβιασμούς (ενώ καμμιά σαρανταριά είναι εντελώς απλήρωτοι) πληρώθηκαν απο τα περιουσιακά στοιχεία των γενικών ασφαλειών και όχι απο της ζωής. Άδικα επιτίθεστε όλοι σε αυτούς. Αντιθέτως, οι εκκαθαριστές και οι μάσες τους έχουν προνόμιο και έναντι ημών.

    Δικαίωμα μου είναι να μη θέλω να αποκαλύψω τη ταυτότητα μου. Δεν θέλω επίσκεψη απο τους μπράβους των λαμόγιων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Σωματείο ασφαλισμένων ασπίς14 Απριλίου 2011 στις 11:48 π.μ.

    Επιβεβαιώνουμε ότι μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κ. Σιδέρη.

    Ευχαριστώ
    εκ του σωματειου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΚΥΡΙΑ ΣΙΔΕΡΗ!
    ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΤΕ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΤΑΜΠΛΩ, ΝΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΣΔΟΕ, ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΝΑ, ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΚΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ!

    ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ,
    ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΕΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΑΤΟΜΟ ΚΟΙΝΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΕΝ ΕΥΘΕΤΩ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΕΣΤΩ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ, ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΟΙΒΗ ΤΟΥ.

    ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΜΑΣ.
    ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ.
    ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ.ΘΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ Κ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΤΕ ΜΟΝΗ ΣΑΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΛΑΠΛΩΣ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΗ ΛΥΣΗ! ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΑ..ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΑΞΗ..

    ΕΝΑΣ ΤΣΟΒΟΛΑΣ, ΕΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ,
    ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ.
    ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ.
    ΜΕ ΜΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΘ ΕΝΟΣ ,ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ, ΕΝΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ..
    ΑΥΤΑ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ..
    ΑΚΟΥΣΤΕ..ΜΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ξερετε κατι?
    και να το ακουσει ο εποπτης και οι εκκαθαριστες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    κ εγω θελω να μου συμψηφισει το κρατος τις οφειλες μου απο δοσεις στεγαστικου δανειου, που θα εξοφλουσα με τις 100 χιλ ασσετ που ειχα και εληξε προσφατα και τωρα ειμαι υπερημερος.

    ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΣΥΜΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΛΟΙΠΟΝ.
    Η ΟΠΟΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ, ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΟΥΝ ΜΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟΥΣ.

    ειμαστε πολυ ευαλωτοι μπροστα σε ολους αυτους..
    δε θα παει ομως πολυ..
    θα πνιγουν μαζι μας ολοι αυτοι, ειναι το μονο σιγουρο..
    εγω αδιαβαστος δεν θα παω..
    ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΣΥΝΝΟΜΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΗΦΙΣΜΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!

    Ο ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΤΙΣ ΚΟΥΜΠΑΡΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΕΧΟΥΜΕ!!!!!!
    ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΣΥΜΨΗΦΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΤΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΑ....

    ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ

    ΘΑ ΠΑΝΕ Σ Τ Η Σ Ε Ι Ρ Α ΤΟΥΣ!!!!!

    ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ..
    ΚΑΙΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ...

    ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΜΗΝ ΜΑΣ ΕΞΑΓΡΙΩΝΕΤΕ ΑΛΛΟ.................

    ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ....ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΔΗΘΕΝ ΕΠΙΘΕΣΗΣ...ΑΛΛΑ "ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗΣ"..
    ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΘΑ ΠΑΡΕΜΒΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΚΥΡΙΑ ΣΙΔΕΡΗ!
    ΣΤΙΣ 11.23 ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!
    ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΜΕΣΟ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΕΛΕΓΚΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ.
    ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΜΑΣ.
    ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΟΛΑ!
    ΣΑΣ ΕΦΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ!
    ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ.
    ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΦΟΒΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΛΑΒΩΝΕΙΣ. ΤΕΛΙΚΑ ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΣΑΣ. ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΕΤΕ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ. Ο ΠΡΩΤΟΣ ΡΟΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ ΤΩΝ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΡΟΛΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΜΑΣΑΣ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΑΣ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΑΛΛΩΝ, ΤΗΣ ΜΑΣΑΣ ΤΩΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΔΕΚΑΡΑΣ.

    ΟΜΩΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ Η ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΗΘΕΙΤΕ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΑΣ ΑΝ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. συμψηφισμοι γινονται οταν οι απαιτησεις ειναι ωριμες και ετοιμες για αποδοση..
    εδω εχουμε 18 μηνες τουλαχιστον δικες μας απαιτησεις-στα αποθεματικα απο ολους τους ,ομως
    οι δικες τους "απαιτησεις", ΚΑΤΑ ΝΟΜΟΝ!!!!
    ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕΤΑ!!!!!!!!!!!
    ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΖΩΗΣ....

    ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΙΔΕΡΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕ. ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ14 Απριλίου 2011 στις 3:27 μ.μ.

    ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΙΔΕΡΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Δ.Ε ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ.
    ΚΥΡΙΕ, Ή ΚΥΡΙΑ, Eσείς που γράφετε το σχόλιο στις 14 Απριλίου 2011 11:48 π.μ., ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ, ΩΣ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ'Η Η, ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΡΘΩΣ ΠΡΑΤΤΕΤΕ και έχοντας συλλάβει στοιχειοθετημένη άποψη και πράξη, η όποια θέλει ενεργοποίηση και πράξη ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΣ ΚΑΠΟΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΩΣ ΙΔΕΑ, ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ,
    ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛ. 6944946636 ΜΑΖΙ ΜΟΥ, ΠΡΟΣ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΤΩΝ.
    ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΙΜΗΣ ΙΔΕΑΣ, ΑΣ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΝΤΑΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, Ή ΣΤΑ ΤΗΛ 6944946636 Ή 6945513434,Ή ΚΑΙ ΣΤΟ EMAIL ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ: somateioaspis@gmail.com
    ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΔΕ, ΟΤΙ ΉΔΗ ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝ. ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΗΔΗ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ Τ.ΝΟΜΙΚΩΝ, ΤΗΝ ΕΦΗΕΜΡΙΔΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ, ΟΤΕ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΑΥΤΗ Η ΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.\
    ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΥΓΚΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΙΔΡΥΤΙΚΩΝ ΜΕΛΩΝ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΛΗ, ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ Η ΣΥΝΑΠΟΦΑΣΗ ΠΡΑΞΕΩΝ, ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΦΩΝ ΑΝΑΓΚΑΙΩΝ ΠΡΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΑΣΕΩΣ ΜΑΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΜΑΣ.
    ΣΥΜΒΑΛΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΑΠΕΦΑΣΙΣΘΗ, -ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΙΘΑΝΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ-, Η ΑΝΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ, ΟΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΕΚ ΝΕΟΥ!!!ΜΕΤΑ ΛΥΠΗΣ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ-, , ΤΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΑΜΒΑΝΕ ΧΩΡΑ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ, -ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΑΠΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ-, ΛΟΓΩ ΚΑΠΟΙΩΝ !! ΤΕΧΝΙΚΩΝ....ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ, ΑΝΕΥ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ Ν. Δ Κ. ΚΩΣΤΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ.
    ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΡΤΟΟΥΝ, ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΑΣ ΕΝΔΥΝΑΜΩΝΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ.
    ΕΝΝΟΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΟΥΤΟ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΡΘΟ, ΘΑ ΔΙΔΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΙΔΕΡΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Δ.Ε ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ.14 Απριλίου 2011 στις 3:40 μ.μ.

    ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΙΔΕΡΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Δ.Ε ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ.

    ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΤΟΟΥΜΕΘΑ, ΑΛΛΑ ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΡΓΑΝΟΝΩΜΕΘΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΤΟΥΜΕΘΑ, ΩΣΤΕ ΟΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ -ΣΩΜΑΤΕΙΑΚΑ- ΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΑΣ.
    ΚΑΙ ΗΣΤΗΝ ΜΕΤ΄ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΗΣ ΑΥΤΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗΣ, ΝΑ ΞΕΡΑΤΕ ΠΟΣΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΑ ΣΥΝΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΜΕ!!!!!ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ!!!

    ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ -ΟΡΓΑΝΑ- ΤΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ, ΝΟΜΙΖΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΤΑΣΤΑΛΕΙ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΔΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΦΕΞΗΣ!!!!!!!ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΠΛΕΟΝ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΝΟ ΜΕΣΩ Α Σ Φ ΑΙ ΡΩ Ν ΠΥΡΩΝ!!!
    ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ.
    ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ, ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΤΑΓΟΥΜΕ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΤΑ ΑΣΦΑΛΣΙΤΗΡΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΑ.
    Π,Χ ΔΗΛΩΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΑΝΩ ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 6944946636, Ή 6945513434 Ή ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΜΑΙL ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ somateioaspis@gmiail.com , ποιοι ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ: ΤΑ AΣΦΑΛΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ ¨ΑΣΠΙΣ ASSET " ή TA ΑΛΛΑ UNIT LINKED ή με άλλες ομάδες. ΤΟΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ. ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΘΑΝΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΕΞΟΔΑ ΜΑΣ.
    ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΥΝΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ, ΜΗΝ ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΔΡΑΝΕΙΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΠΟΥ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΑΣΦΑΛ. ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ, ΠΑΛΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ-ΣΩΜΑΤΕΙΑΚΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΠΡΟΣ ΠΙΚΟΙΛΛΑΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ!!!!!!!ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ...ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΑΣΦΑΛΣΙΜΕΝΟΙ...ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΙς ΕΚΤΙΞΕΥΣΕΙΣ ΤΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΖΗΜΙΑ ΕΠΙΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΕΜΑΣ.
    ΚΑΙ ΑΣ ΣΚΕΦΘΠΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΠΙΟΙΑ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΓΟΡΔΙΟΥ ΔΕΣΜΟΥ ΜΑΣ!!!!!!
    ΜΗΝ ΧΑΝΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΧΡΟΝΟ...ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ ΚΟΙΜΙΣΑΝ,.
    ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΗΓΣ ΑΝΩ ΥΛΟΙΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΥΞΗΣ ΣΤΟΧΩΝ...ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ/.ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΣΩΝΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ.14 Απριλίου 2011 στις 3:50 μ.μ.

    ΣΩΝΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ.
    ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ ΣΑΣ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ-Ε Ξ Α Π Α Τ Η Θ Ε Ν Τ Ε Σ ΠΡΟΣ ΟΜΑΔΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΗ ΤΩΝ ΕΧΟΝΤΩΝ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΣΑ ΕΚ ΤΩΝ ASSET KAI ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΦΥΣΙΚΑ.
    ΔΗΛΩΣΤΕ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΤΟ, ΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΑ....
    ΓΙ΄ΑΥΤΟΜ ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ Α Μ Ε Σ Α ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΟΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΑΠΟΦΑΣΙΣΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΧΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ.
    ΠΟΣΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΑ ASSET ΚΑΙ όχι μόνο θέλουν να ενεργοποιηθούν άμεσα ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΙΚΑ!
    Ουδείς αναλαμβάνει την νομική κάλυψή μας, ΩΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ-, άνευ χρημάτων το γνωρίζετε, "κακά τα ψέματα...θέλετε ενεργοποίηση νομικων διαδικασιών καίριων και συλλογή πραγματικών στοιχείων και ενεργειών, ΤΟΤΕ ΑΣ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ για ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ, ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΑΝΤΛΗΘΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΘ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΠΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΕΣ ΠΛΕΟΝ ΑΓΩΓΕΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Κατερίνα Σιδέρη
    ΚΥΡΙΕ Ή ΚΥΡΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ ΤΩΝ:
    14 Απριλίου 2011 11:23 π.μ.

    ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΙΝΑΙ: Δικαίωμά σασ και δη αναφαίρετο να μη θέλετε να αποκαλύψετε την ταυτότητά σας, για διάφορυς λόγους.
    Και εφόσον έχετε να συνεισφέρετε αρκετά, ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΠΙΝΟ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΦΡΟΝΙΜΟΝ ΘΑΝΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΤΗΛ. 6944946636.
    ΣΑΣ ΤΟ ΑΝΑΓΡΑΨΑΜΕ ΚΑΙ ΑΝΩΤΕΡΩ.
    ΑΝΑΜΕΝΩ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΣΑΣ.
    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΙΔΕΡΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Δ.Ε ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ14 Απριλίου 2011 στις 4:21 μ.μ.

    ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΙΔΕΡΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Δ.Ε ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ
    ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΡΟΛΟ Ή ΕΡΓΟ Ο ΕΚΑΤΟΣΤΕ ΔΙΟΡΙΣΘΕΙΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΛΕΓΚΤΗΣ, ΟΡΚΩΤΟΣ Ή ΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ.
    ΑΛΛΙΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ!!! ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΛΑΙΚΙΣΤΙ.
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΙΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥΤΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ !!! ΚΡΑΤΟΣ!!! Ή ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΜΕΝΑ...ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ...Ή ΄΄Η...ΕΛΕΓΚΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ., 'Η...ΝΑ ΔΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΗ ΓΙΑ ΕΜΑΣ....ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ Κ.Λ.Π. ΤΙΣ ΕΠΟΠΤΕΥΕ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ....ΤΟΣΟ ΣΩΣΤΑ!!!!!!ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ.
    ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ 30/3/2011Ε ΕΧΩ ΣΤΕΛΙΕ ΠΟΛΛΑΠΑΛΑ ΕMAIL ΣΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΜΙΚΩΝ., ΠΑΜΠΟΥΤΚΛΗ, ΡΑΓΚΟΥΛΣΗ, ΣΔΟΕ, ΕΛΕΓΚΤΗ ΔΗΜΙΣΟΣΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ, ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ, ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕ ΠΠΑΜΠΟΛΛΑ ΕΡΩΤΗΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΝΕΝΗΣ ΠΛΕΟΝ ΖΗΜΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ.....ΚΙΩΦΕΥΟΥΝ...
    ΑΝΑΜΕΝΕΤΑ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΝΑΣ ......ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΟΡΑΓΑΝΟ ΕΙΤΕ ΛΕΓΕΤΕΑΙ ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ ΕΙΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΑΟ ΝΑ ΕΠΙΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΑΠΑΟΔΟΘΟΥΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΑΙΑΥΙΟΙ:!!!!@ ΕΤΣΙ ΑΠΑΛ, ΑΝΕΥ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΣ...ΜΟΝΜΙΚΗΣ...
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΦΕΛΕΙΣ ΠΛΕΟΝ...ΑΣ ΚΙΝΗΘΠΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΚΑΤΑ ΕΛΛΗΜΝ. ΔΗΜΟΣΙΟΥ....ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ...ΕΞΗΓΕΙΣΤΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΩ....ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΥΠΕΧΟΥΝ ΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΙΥΝΕΣ...ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ....ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝΜΞΕ ΔΙΚΑΣΤΡΙΚΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ.......ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΤΕ..ΑΝΑΦΕΡΘΕΙΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΕΡΩΤΗΣΗ.
    2008.ΚΑΝΩ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟ ΖΩΗΣ ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ.
    2009. ΑΝΑΚΑΛΕΙΤΑΙ Η ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ.ΙΣΧΥΕΙ Η ΚΑΛΥΨΗ 100% ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.
    2010 ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΝΕΟΣ ΝΟΜΟΣ .
    2011 . ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ.ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΡΙΕΤΙΑ ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΣΠΑΣΩ.

    ΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΠΑΜΕ -ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΡΙΕΤΙΑ ΦΥΣΙΚΑ- ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΜΑΣ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ? ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ!!! ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ Ο ΕΠΟΠΤΗΣ ??? ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΠΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ!!!!
    ΜΑ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΓΓΥΗΘΗΚΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ!!! ΕΞΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΚΑΝΑΜΕ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ???? ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΣΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΧΡΗΣΗ?
    ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΑ!!! ΑΝ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΙΧΕ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΔΥΝΑΜΕΙ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟΥ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΑΝΑΚΛΗΘΕΙ Η ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΩΣ ΕΓΓΥΗΤΗΣ ΘΑ ΜΕ ΕΙΧΕ ΑΦΗΣΕΙ ΣΕ ΧΛΩΡΟ ΚΛΑΔΙ, ΘΑ ΜΕ ΚΥΝΗΓΑΓΕ ΝΟΜΙΚΑ, ΘΑ ΜΕ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΦΥΛΑΚΗ, ΘΑ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΟΥ!!!
    ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΟΥ ΕΓΓΥΗΘΗΚΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΟΥ 100%.ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΦΟΥ Ο ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ ΠΑΣΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΣΕ ΕΜΑΣ. ΣΕ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ Η ΑΔΕΙΑ ΑΝΑΚΛΗΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2010 ΑΣ ΓΙΝΕΙ Ο,ΤΙ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ .ΣΕ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ !!! ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ!

    ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ !
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΠΑΙΔΙΑ!!
    ΜΗΝ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ! ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΕΠΙΑΣΑΝ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΟΣΟ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ!!!

    ΞΥΠΝΑΤΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Εχεις δίκιο .Αν καναμε σημερα συμβολαιο με μια ασφαλιστικη και αυριο ανακαλουνταν η αδεια τότε εύλογα θα υπαγόμασταν στον νομο του 2010 . Τώρα όμως τί γινεται; θα πρεπει να προσφυγουμε στα δικαστηρια για την αναδρομικότητα του Νομου.

    Ας κόψουν το λαιμο τους να βρουν που πηγαν τα λεφτα και να τα δωσουν στους δικαιουχους! Το Μεγαρο Μουσικής εχει μεγαλύτερη αναγκη από εμάς που αρρωστήσαμε , που χασαμε τον ύπνο μας, και παμε κατα διαόλου, που βυθιστηκαμε σε πενθος οικογενειακώς, που δεν μπορούμε να επιβιώσουμε και μας επνιξαν τα χρέη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Σύμφωνα με την έκθεση Παντελίδη, το ενεργητικό είναι € 150 εκατ. και το Παθητικό € 638 εκατ.

    1) ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ. Τα € 150 εκατ. που εμφανίζει ως ενεργητικό ενδέχεται τελικά, με τις κατάλληλες ενέργειες εντός των επόμενων τριών ετών να αυξηθεί σε επίπεδα άνω των € 200 εκατ. Αυτό μπορεί να γίνει από την είσπραξη των απαιτήσεων της εταιρείας έναντι τρίτων, από την άρση των κατασχέσεων του δημοσίου σε ακίνητα της εταιρείας (που δεν υπολογίσθηκαν στην ασφαλιστική τοποθέτηση), από την αναγκαστική ρευστοποίηση της κινητής και ακίνητης περιουσίας του Ψωμιάδη (που μετακινούσε κατά το δοκούν αποθεματικά της ΑΣΠΙΣ σε θυγατρικές του π,χ, ΑΣΠΙΣ ΚΑΠΙΤΑΛ κλπ), μέρος της οποίας προσφέρει προς τους κατόχους ομολογιών ΑΣΠΙΣ ΚΑΠΙΤΑΛ (ενώ προήλθαν από κλοπιμαία της ΑΣΠΙΣ ΑΕΓΑ) και από την πώληση των ακινήτων της εταιρείας σε αγοραίες τιμές και όχι αντικειμενικές, όπως υπολογίσθηκαν στην έκθεση. Αυτά βέβαια θα γίνουν με κατάλληλη ενεργοποίηση κρατικών υπηρεσιών για να διευκρινισθούν επιτέλους που πήγαν τα κλεμμένα.
    Άρα μετά από 3ετία θα μπορούσαμε να μιλάμε για ενεργητικό, που θα είναι της τάξης των € 240 εκατ. τουλάχιστον

    2) ΠΑΘΗΤΙΚΟ. Από τα € 638 εκατ, αφαιρεθούν τα ομαδικά ασφάλιστρα που είναι άκυρα και γίνει αναμόρφωση των παροχών των συμβολαίων στο 3,35% ετησίως, για όλα τα χρόνια ισχύος τους, ενδέχεται να πέσει στα € 540 εκατ. Το ποσό αυτό μπορεί να είναι σημαντικά μικρότερο αν αφαιρεθούν συμβόλαια χωρίς Πόθεν έσχες ή άλλα.

    Άρα μιλάμε ΓΙΑ ΜΕΤΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ για ένα έλλειμμα € 300 εκατ. στη χειρότερη περίπτωση, μετά την ρευστοποίηση του ενεργητικού.
    ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΘΑ ΚΑΛΥΦΘΕΙ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ, ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 70%. Άρα το εγγυητικό κεφάλαιο θα πρέπει να βρει περίπου € 210 εκατ. μετά την τριετία από σήμερα.
    Σε περίπτωση που το ποσό που κληθεί να καλύψει το Εγγυητικό Κεφάλαιο μείνει στα 210 εκατ (τελικά τα ΓΙΟΥΝΙΤ ΛΙΝΚΤ και ασφαλιστήρια χωρίς πόθεν έσχες), μετά από 3 χρόνια, το Εγγυητικό Κεφάλαιο θα έχει περίπου € 50 εκατ. από συνδρομές 3 ετών και θα πρέπει να βρει άλλα € 160 εκατ. Συνεπώς θα μπορούσε να δανεισθεί (όπως προβλέπεται και από το νόμο και υποστήριξε και ο ίδιος ο Σαχινίδης ότι μπορεί να κάνει) το εγγυητικό κεφάλαιο το ποσό αυτό ως εξής:
    Θα ενεχυριάσει τα έσοδα 10 ετών (ελπίζοντας βέβαια πως δε θα κλείσει στο μεταξύ άλλη εταιρεία), με τα οποία θα γίνεται η καταβολή των ετήσιων χρεολυτικών δόσεων, ενώ τον ετήσιο τόκο (περίπου € 8 εκατ. με επιτόκιο 5%) θα αναλάβει την υποχρέωση να πληρώνει το κράτος.

    Για να γίνουν όμως τα παραπάνω, θα πρέπει άμεσα: 1) Να ψηφισθουν τα κατάλληλα νομοθετήματα που θα δίνουν τη διαχείριση του ενεργητικού στο Εγγυητικό Ταμείο.
    2) Να ψηφισθούν τα νομοθετήματα για τις λειτουργίες που θα αναλάβει η ΤτΕ.
    3) Να λειτουργήσουν οι δημόσεις διωκτικές οικονομικές υπηρεσίες για το μαύρο χρήμα, ώστε να βρουν τα κλοπιμαία του συστήματος ψωμιάδη. Σε αυτό θα μπορούσαν να βοηθήσουν και οι δικαστικές αρχές.
    4) Να γίνει ένα πλάνο εφαρμογής του νόμου απο το υπουργείο.

    Λύσεις εφαρμόσιμες υπάρχουν. Απλά το κράτος πρέπει επιτέλους να σκύψει στα τραγικά θύματα του σκανδάλου ΑΣΠΙΣ, που χάνουν οικονομίες μιας ζωής, λόγω της εγκληματικής αδιαφορίας του κράτους στις πρωτοφανείς παρανομίες του συστήματος ψωμιάδη.
    Η υπομονή όλων μας εξαντλήθηκε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Το σχόλιο των 7:16 έχει δίκιο.
    Ο νόμος παπαθανασίου δεν ήταν σε καμμιά περίπτωση ακτικοινοτικός όπως ψευδώς είπε ο σαχινίδης.
    Οι δικαστικοί μας αγώνες ας τον εχουν ως γνώμονα, έτσι ώστε βα αποζημιωθούμε 100%.
    Λύσεις υπάρχουν με μικρή επιβάρυνση του κράτους για την αποζημίωσή μας, όπως λέει και το σχόλιο των 11:24.

    ΑπάντησηΔιαγραφή