ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΠΟΛΥ Κ. ΣΑΧΙΝΙΔΗ

Κύριε Σαχινίδη,

Πληροφορούμαστε με απίστευτη λύπη και οργή το τελευταίο διάστημα τις διαπιστώσεις της Τράπεζας της Ελλάδος για αδυναμία καταβολής των αποζημιώσεων στους ζημιωθέντες ασφαλισμένους σύμφωνα με τις διατάξεις του πρόσφατα ψηφισθέντος ΝΟΜΟΥ ΣΑΣ.
Είναι εξοργιστικό και ύποπτο το γεγονός ότι μετά από ενάμιση χρόνο απίστευτων παλινωδιών και ψυχικής καταβαράθρωσης των ασφαλισμένων να καταλήγετε σε συμπεράσματα αδυναμίας στην εφαρμογή του νόμου, συμπεράσματα τα οποία  ήταν προφανή από τη πρώτη μέρα μετά τη ψήφιση του. Άραγε όταν ψηφίζατε το νόμο δεν ήσασταν γνώστης της κατάστασης; Έχει αλλάξει κάτι από τότε; ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΕΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ. ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΕ ΣΑΧΙΝΙΔΗ ΟΤΑΝ ΤΡΩΜΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ. ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΕΡΘΕΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΠΑΠΙΑ.
Πιστεύουμε ακράδαντα ότι σαν σοβαρός πολιτικός και άντρας θα σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων και όχι μόνο θα τηρήσετε αλλά θα βελτιώσετε τις διατάξεις του νόμου καθορίζοντας συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα αποζημιώσεων. Εμείς από τη μεριά μας αποδεχτήκαμε το ψαλίδισμα των απαιτήσεων μας και δεν αντιδράσαμε στην απώλεια σημαντικού μέρους των απαιτήσεων μας χωρίς να φταίμε σε τίποτα.
Περιμένουμε από εσάς την άμεση ενεργοποίηση των οργάνων του ΣΔΟΕ για διερεύνηση της υπόθεσης του ελλείμματος των 550 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ και τoν καταλογισμό ευθυνών γι’ αυτό. Γιατί σιωπάτε ΚΥΡΙΕ ΣΑΧΙΝΙΔΗ; ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΡΥΨΕΤΕ ΚΑΤΙ; ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΠΡΑΞΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

202 σχόλια:

  1. Νέα νομοθετική ρύθμιση για τους πληγέντες από το σκάνδαλο Ασπίς ζητά τώρα η Τράπεζα της Ελλάδος καθώς διαπιστώνει ότι το Εγγυητικό Κεφάλαιο Ζωής αδυνατεί να αντεπεξέλθει οικονομικά στις απαιτήσεις που θα προκύψουν. Ωστόσο το Υπουργείο Οικονομικών αρνείται να προχωρήσει στη ρύθμιση αυτή καθώς θεωρεί ότι θα έχει πολιτικό πρόβλημα αφού η ισχύουσα ρύθμιση ψηφίστηκε μόλις ένα χρόνο πριν.


    Η Τράπεζα της Ελλάδος όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες διαπιστώνει τώρα ότι με βάση την ρύθμιση που υιοθέτησε το Υπουργείο Οικονομικών για τις αποζημιώσεις στα συμβόλαια ζωής των Ασπίς Πρόνοια και Commercial Value το Εγγυητικό Κεφάλαιο δεν θα μπορέσει να ανταποκριθεί καθώς τα ποσά που απαιτούνται είναι πάρα πολλά και προχώρησε στη διατύπωση μία τροποποίησης του υφιστάμενου νόμου η οποία προβλέπει πλαφόν στις αποζημιώσεις στα 30.000 ευρώ, και για τους ασφαλισμένους της Ασπίς και Commercial. Ωστόσο ο Υφυπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης δεν δέχθηκε να περάσει την ρύθμιση αυτή στο φορολογικό νομοσχέδιο αφού για μία ακόμη φορά το δημόσιο θα εμφανιζόταν ανακόλουθο στις υποσχέσεις του γα αντιμετώπιση του προβλήματος.

    Σημειώνεται ότι η ασφαλιστική αγορά είχε από την αρχή αντιταχθεί στην αναδρομική κάλυψη του Εγγυητικού κεφαλαίου ενώ έχει διαμαρτυρηθεί και για το υψηλό ποσοστό εισφοράς που ορίζει η νομοθεσία.

    Όμως τόσο το Υπουργείο Οικονομικών όσο και η Τράπεζα της Ελλάδος επέμειναν στις ρυθμίσεις αυτές για τις οποίες τώρα εκτιμούν ότι είναι ανεδαφικές, αφού δεν βγαίνουν τα νούμερα. Στο μεταξύ οι ασφαλισμένοι της Ασπίς και Commercial Value ακόμη αναμένουν τις οριστικούς αποφάσεις σε σχέση με τις απαιτήσεις που θα τους ορίσει η Τράπεζα της Ελλάδος σε συνεργασία με τον επόπτη χαρτοφυλακίου ζωής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από την ημερομηνία ανάκλησης της άδειας λειτουργίας της ασφαλιστικής εταιρίας αναστέλλεται η καταβολή ασφαλισμάτων και κάθε υφιστάμενη ή μελλοντική εξαγορά των ασφαλιστηρίων συμβολαίων ζωής. Η αναστολή διαρκεί έως την ημερομηνία παραλαβής του χαρτοφυλακίου από ανάδοχη ασφαλιστική εταιρία ή έως την έναρξη της διαδικασίας αποζημίωσης.
    Εφόσον το χαρτοφυλάκιο ζωής μεταβιβαστεί, η ανάδοχη ή οι ανάδοχες ασφαλιστικές εταιρίες αναλαμβάνουν την καταβολή ασφαλισμάτων που προέκυψαν πριν και κατά το διάστημα από την ημερομηνία ανάκλησης της άδειας της εταιρίας έως και την ημερομηνία παραλαβής του χαρτοφυλακίου ζωής. Σε περίπτωση που δεν βρεθεί ανάδοχος, το Εγγυητικό καταβάλλει χρηματικό ποσό έναντι της αξίας των συμβολαίων αυτών αλλά και έναντι εκκρεμών ζημιών και πληρωτέων παροχών (εκτός των συμπληρωματικών καλύψεων νοσοκομειακής περίθαλψης), με βάση τα ανώτατα όρια αποζημίωσης που αναφέρονται στο αρ.7 του ν.3867/2010.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΗΝ ΠΑΘΑΙΝΕΤΕ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΔΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.
    ΣΑΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΩ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΙΣΗΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗΣ.
    ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΑ.
    ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ 20 ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΩΝ 30 ΧΙΛ.
    ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ, ΑΠΟ 40 ΧΙΛ ΚΑΙ ΠΑΝΩ,,ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΗΣΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ..
    ΡΙΧΝΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΓΕΜΑΤΑ.
    ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ!
    ΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ, ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΛΕΝΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ!
    ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΩΣΕΙ.
    ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν καταλάβατε...Το 30.000 πάει ανά ασφαλισμένο ανεξάρτητα από τον αριθμό συμβολαίων που έχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΙ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΕΔΩ Η ΚΑ ΣΙΔΕΡΗ?ΣΑΜΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙ Ο ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ? ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΠΩΝΥΜΑ? ΝΑ ΤΗΣ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΝΑ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ.
    ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΕΣ,
    ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ ΤΥΠΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΖΩΗΣ.
    ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗ ΓΕΛΟΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ανα ασφαλισμενο, εννοούν το καθε συμβολαιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΝΑΚΕΨΤΕ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ.
    Ο ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΩΣ ΕΧΕΙ.
    ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ.
    ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΘΑ ΚΑΤΛΗΞΟΥΝ ΠΑΛΙ, ΑΛΛΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ .

    http://www.asfalisinet.gr/%CE%BD%CE%AD%CE%BF-%C2%AB%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%B5%CE%BC%CE%B1%C2%BB-%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%B6%CE%B7%CE%BC%CE%B9%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B1/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φοβούνται κατακραυγή και πιέζουν για Siemens

    web only

    31/03/2011 14:26
    http://img.protothema.gr/9FB3D4F47AB1A322AE5D971CE01F3103.jpg
    Πρωτοβουλία για να φέρουν το πόρισμα της Siemens για συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής ετοιμάζονται να πάρουν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ καθώς τα επιτελεία των κομμάτων τους καθυστερούν επικίνδυνα την συλλογή των απαραίτητων υπογραφών με αποτέλεσμα να πλησιάζει η ώρα της παραγραφής του σκανδάλου.

    Να σημειωθεί πως το πόρισμα της εξεταστικής επιτροπής που ζητούσε περαιτέρω διερεύνηση για 14 πρώην υπουργούς και υφυπουργούς του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ κατατέθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο και πως τα όποια αδικήματα προκύπτουν από τα μέχρι τώρα στοιχεία παραγράφονται με το κλείσιμο της Βουλής τον ερχόμενο Ιούνιο. Υπο αυτά τα δεδομένα λοιπόν η διακομματική πρωτοβουλία των συγκεκριμένων βουλευτών που δηλώνουν ότι «έχουν αγανακτήσει και αρνούνται να βρίσκονται στο στόχαστρο της κοινής γνώμης συλλήβδην για σκάνδαλα με τα οποία δεν έχουν καμία σχέση» θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα και εφόσον έως τότε δεν υπάρξει κεντρική απόφαση ώστε να επισπευστούν οι διαδικασίες.

    Ποιες είναι οι επόμενες διαδικασίες; Για να συζητηθεί στην ολομέλεια το πόρισμα της εξεταστικής απαιτούνται υπογραφές από εξήντα τουλάχιστον βουλευτές (εως αυτή την στιγμή η «πρωτοβουλία για την Siemens» έχει «κλειδώσει» τουλάχιστον πενήντα υπογραφές), με την ολοκλήρωση της συζήτησης πρέπει να υπάρξει νέα πρόταση από τουλάχιστον 30 βουλευτές οι οποίοι θα ζητούν από την ολομέλεια της βουλής την σύσταση προανακριτικής επιτροπής. Η πρόταση τίθεται σε ψηφοφορία και εφ όσον υπερψηφιστεί συστήνεται η προανακριτική. Το πόρισμα της προανακριτικής μετά από ανάλογες διαδικασίες φτάνει ξανά στην ολομέλεια τα μέλη της οποίας με ψηφοφορία αποφασίσουν ποιους από τους παραπεφθέντες θα στείλουν στο Ειδικό Δικαστήριο.

    Πάντως την ερχόμενη Παρασκευή 8 Απριλίου θα συζητηθεί το πόρισμα της εξεταστικής των ομολόγων στην ολομέλεια της Bουλής.


    ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ.
    ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΧΑΜΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΟ ΝΕΩΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΣΤΟ 50% ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
    ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ, ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΕ ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ.
    ΤΙ ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΤΕΙΛΑΜΕ, ΤΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΝΗΡΤΗΣΕ, ΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΕΩΣΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ.
    ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ?
    ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ ΤΡΩΝΕ.
    ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΕΙ 1000 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ.
    ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ.
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΕΝΑΝ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΗ ΝΑ ΣΥΝΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ? ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ Σ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΡ.ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΩΣ ΛΑΓΟ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΕ?
    ΤΟ 70 ΘΑ ΓΙΝΕΙ 50%..
    ΚΑΝΤΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ .
    ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟ ΒΓΑΛΑΜΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ. Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΚΑΝΕΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ.
    ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟ BLOG!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. το θεμα δε λυνεται ουτε ετσι ουτε αλλιως.
    οι ασφαλιστικες δεν εχουν διαθεσιμοτητα ουτε προθεση δανεισμου τετοιων ποσων.
    και να γινει καποια αναδοχη, μετα θα γινει η αναδιαρθρωση και θα μεινουν, αν μεινουν ουτε το 20%.
    ας μας δωσουν τουλαχιστον ομολογα ελληνικου δημοσιου, για ολο το ποσο, να κανονισουμε εμεις την τυχη μας.
    πού παμε ομως ξυπολητοι στ αγκαθια? δεν εχουμε αντιπροταση..
    ο σαχινιδης ειναι ανελεητος.
    θα τον θυμομαστε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η Ευρωπαϊκή Πρόνοια δεν προχώρησε σε αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου, ενώ για τις εξελίξεις είχε ήδη ενημερώσει τους εργαζομένους της και έχει μεταφέρει τα χαρτοφυλάκιά της σε άλλες εταιρείες
    Στο "σφράγισμα" των γραφείων της Ευρωπαϊκής Πρόνοιας προχώρησε με απόφασή της η ΤτΕ, σύμφωνα με πληροφορίες και αναμένεται σύντομα η επίσημη ανακοίνωση.

    Η Ευρωπαϊκή Πρόνοια δεν προχώρησε σε αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου, ενώ για τις εξελίξεις είχε ήδη ενημερώσει τους εργαζομένους της και έχει μεταφέρει τα χαρτοφυλάκιά της σε άλλες εταιρείες.


    ??????????????????????????????????????????????
    ποσο ακομα θα μας κοροιδευουν????????????
    με τους υπολογους υπουργους εξω να μετρουν τις καταθεσεις τους και τη σταδιοδρομια τους..
    γιατι τους αφηνουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΑΛΑ, Ο ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑ.
    ΤΗ ΜΙΑ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ, ΥΣΤΕΡΑ ΔΕΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΓΙΟΥΝΙΤ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΣΣΕΤ, ΥΣΤΕΡΑ ΘΑ ΒΓΑΖΑΝΕ ΕΞΩ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΖΕΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΛΕΝΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΟ 50%.
    ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ.
    ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΠΟΠΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ.
    ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ.ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΗΔΕΝ.
    18 ΜΗΝΕΣ ΧΟΝΤΡΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΟΥΝ ΤΟ 70 ΣΤΟ 50 %..ΓΝΩΣΤΑ ΚΟΛΠΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ;ΚΥΡΙΑ ΣΙΔΕΡΗ ΟΡΓΑΝΩΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ.ΤΙ ΚΑΘΕΣΤΕ.ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ ΤΟΥΣ .ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΑΚΟΜΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ
    Ανεφέρθη ανωτέρω, ότι :
    ..."ΤΩΡΑ πρέπει ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ...".
    ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ: ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΘΣΕ, ΟΠΩς:
    ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΕΓΓΡΑΦΩΣ Ή ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΚΕΦΘΕΣΘΕ, ΠΟΙΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΠΑΔΙΟΥ ΔΡΑΣΗΣ, ΤΙΝΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ Κ.Λ.Π., ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΣΦΑΛΣΙΜΕΝΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΟΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΙΚΙΛΛΟΤΡΟΠΑ ΚΑΙΕΙ ΚΑΙ ΤΣΟΥΖΕΙ!!!!,
    Α.... ΠΩΣ ΔΗΛ. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ...ΜΕ ΤΙ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕΣΑ ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΥΝ,
    ΔΗΛ. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΉΠΙΟ, ΑΝΕΥ...ΑΓΧΟΥΣ.....!!!!ΔΙΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΔΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΜΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΙΕΙ ΤΟ ΚΛΕΨΙΜΟ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ ,..ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ, ΤΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΜΑΣ, ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΜΑΣ ΤΩΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΩΝ ΜΑΣ.........
    Β.ΤΙΝΙ Μ,ΕΤΡΩ ΚΑΙ ΤΡΟΠΩ (ΜΕ ΤΙΝΟΣ ΧΡΗΜΑΤΑ...ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!!...ΚΥΡΙΕ Ή ΚΥΡΊΑ...., ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΣ ΑΕΙ.....ΕΩΣ !!!!ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΡΜΟΔΙΟ ΕΚΑΣΤΟΤΕ...ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ, ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕ ΝΑΧΕ ΗΔΗ ΠΡΑΞΕΙ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ...)ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΤΩΝ ΚΛΟΠΙΑΙΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΩΣ ΣΩΣΤΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕς ΦΡΟΝΤΙΖΑΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΟΥΜΕ ΑΝΕΥ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΩΝ),ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΘΑΝΟΛΟΓΗΣΗ ΤΥΙΝΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ...

    ΑΛΛΑ ΜΑΘΕΤΕ ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΛΕΓΚΤΕΡΕς ΕΛΟΓΙΣΤΕΣ ΕΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟΙΚΙΛΕΣ, ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΑΜΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ Κ, ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΤΟ ΜΕΘΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΣ ΜΑΤΗΝ.,.,.ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΩΡΗΣΟΥΜΝ.,,,,ΟΛΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ MONEY....Eείσαστε διατεθειμένοι να βάλουμε γερά το χεράκι μασ στην τσεπούλα μας με πιθανολογήσεις αποτελεσμάτων...
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΑΠΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΤΩΝ ΚΛΕΜΕΝΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ ΑΠΟ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ... Ή ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΣΑΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΔΟΕ....ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΚΩΦΕΥΟΥΝ, ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΜΑ ΩΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΟ ΖΗΤΗΣΑΜΕ.....ΚΑΙ ΤΟΝ Κ. ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ...
    ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΑΓΓΙΖΟΥΝ......
    ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ...
    ΘΕΛΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΜΕ ΤΙ !!!~ ΑΚΡΙΒΩΣ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΜΝ...
    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ..ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΠΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΝΑ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕ ΤΟ ΣΔΟΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΤΥΧΟΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΤΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ...ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΥΧΟΝ ΕΛΕΓΧΟ..
    Ή ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΝΑ ΔΙΔΕΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩς ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ-ΩΝ!!!ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΙ-ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΔΟΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΚΤΕΣ....ΑΝ ΣΥΝΕΠΙΚΟΥΡΙΚΑ ΤΟΥΤΟΥ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ....
    ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΦΟΡΕΙΣ...ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ...ΜΑΛΛΟΝ!! ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ..ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΕΓΚΤΙΚΑ ...ΙΣΩΣ....ΒΛΕΠΕΤΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ31 Μαρτίου 2011 στις 5:05 μ.μ.

    ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ
    ΚΙ ΟΜΩΣ...ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ...ΘΕΛΕΤΕ...ΔΕΧΕΣΘΕ.....ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΓΙ΄ΑΥΤΟ...
    ΚΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟΣΟΥΣ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΠΛΓΡΩΝΟΜΕΝΟΙ..ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΕΠΟΠΤΗΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΒΕΙ ΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΑΙΡΟΥΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟ!!!! Ο Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ....ΚΑΙ ΟΛΩΣ ΠΑΡΑΔΟΞΩΣ ΟΥΔΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΛΑΓΧΑΝ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΝΒΑΝΟΤΑΝ...ΤΟΣΕΣ ΑΠΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ...ΤΟΣΑ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΕ ΤΑΙΡΕΙΑ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΗ ΜΕ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΣΤΩΣΗ ...ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΤΑ ΞΝΑΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕ Ή ΤΑ ΞΑΝΑΕΠΕΣΤΡΕΦΕ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΑΕΓΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΩ ...ΠΟΙΚΙΛΛΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΑΟΡΑΤΑ..ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΑΝΕΙΣΠΡΑΚΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ...ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΜΕΝΑ......ΑΛΛΑ ΟΥΔΕΙΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟ ΕΛΕΓΧΕ....
    ΑΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΥΘΟΥΜΕ ΕΝΤΟΝΑ ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ.....ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΗΣΥΧΟΥΣ.....
    ΜΗ ΜΑΣ ΔΙΑΨΕΥΣΕΤΕ ΚΕ ΥΦΥΠΟΥΡΓΕ...., ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΝ ΠΛΗΡΩΣ...ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ

    ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΑΙΣΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ, ΚΑΡΠΩΘΗΚΑΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΣΦ. ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΥΝΔΡΑΜΕΤΕ.....ΣΙΓΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΕΤΕ...
    ΕΝ ΤΟΙΑΥΤΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΕΙΝΑΙ ..ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑ ....ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΦΘΑΝΟΥΝ..........
    ΑΛΛΙΩΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΩΝ!!! ΑΣΦΑΛ. ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΟΥΜΕ ΣΥΝ ΤΩ ΧΡΟΝΩ ΠΛΗΡΩΣ...ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΝΣΚΥΨΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΡΕΞΕΤΕ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ-ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ...ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕ ΚΑΠΟΙΟΙΕΣ Ο ΜΗ ΕΠΑΡΚΗΣ, ΕΛΛΕΙΠΗΣ...ΕΚ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΩΣ ΠΑΡΑΩΒΛΕΠΟΜΕΝΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΟΠΤΕΥΟΥΣΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ,. ΚΡΤΑΟΥΣ..ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ..Η ΜΙΑ ΑΣΦ. ΕΤΑΙΡ..ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΕ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ...ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ...Ως ΘΑΝΟΥΣΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΤΟΥ ΠΟΝΟΥ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ....ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ....ΤΟΝ ΧΑΒΑ ΣΑΣ....
    ΉΔΗ ΜΕΙΩΘΗΚΕ ΠΕΡΥΣΙ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΕΙΨΕΩΣ ΠΛΕΟΝ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΣΦ. ΑΓΟΡΑΣ ΕΝ ΓΕΝΕΙ..Η ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑ ΣΑΣ...ΦΑΝΤΑΣΘΕΙΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙΤΕ ΕΣΤΩ ΣΥΝΑΣΠΙΖΟΜΕΝΕΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΑΖΙ...ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ....
    ΘΑ ΔΕΙΤΕ...ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΠΟΛΛΑ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μάλλιασε το στόμα μας πια! !!!

    Κανε συναντηση επιτελους!
    Κανεις διάλογο με παντελιδη και σαχινίδη από δω μεσα.Πας καλά??? Δεν λέω έχασες και συ όπως όλοι μας πολλά λεφτά αλλά λίγη λογική και κυρίως ψυχραιμία δεν βλάπτει...


    Το θέμα δεν είναι ότι χρειαζονται money(!) αλλά να μαζεψουμε ένα ποσό μεταξυ μας ΤΩΡΑ για να μην χασουμε τα παντα ΜΕΤΑ!!!

    επιτελους δεν βαρεθηκες να το ακους από όλους μας???

    Βαλε τη λογικη και σύνελθε αν θέλεις να ηγείσαι του Συλλόγου. Οι σύλλογοι δεν λειτουργούν εν θερμώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ειδατε,ακουσατε καμια αντιδραση απο τα δικηγορικα γραφεια?
    ειδατε τιποτα στα 'φιλικα" καναλια ,να προβαλουν το εγκλημα του εγκληματος?

    καντε τις διαπιστωσεις σας.
    ελπιζω να μας διαψευσουν στις υποψιες μας ..
    και απο εδω, τερμα οι διαφημισεις των δικηγορικων γραφειων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΑΥΘΟΡΜΗΤΩΣ, ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΣ?
    ΛΕΜΕ...ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΨΙΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ...
    ΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΚΑΘΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ.
    ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙ ΩΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΑΝΑΛΟΓΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ 60 ΧΙΛ πχ, ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 30 ΧΙΛ ..ΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΝ??

    ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ..ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ..
    ΑΣΤΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΕΤΑΙ..
    ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ ΤΡ.ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ..ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΕΙ.

    ΚΑΙ, ΚΥΡΙΑ ΣΙΔΕΡΗ..
    ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟΥ..
    ΤΑ ΜΕΤΡΗΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΕΛΕΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ..
    ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ

    ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΑΚΝΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΟΓΙΣΤΕΣ, ΟΥΤΕ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΟΡΚΩΤΟΙ.
    ΑΝ ΘΕΛΗΣΟΥΜΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΝΤΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΒΑΣΕΙ ΜΟΝΕΥ .
    ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΦΥΣΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΕ ΤΑ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΘΕΜΑΤΑ.
    ΦΙΛΕ Ή ΦΙΛΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ: 31 Μαρτίου 2011 5:08 μ.μ. , ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΙΑΘΕΣΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ...ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ 5 Ε, ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΡΙΣΗΣ!!!!!
    ΕΤΣΙ ΕΥΚΟΛΟ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΟΣΩΝ. ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΝΑΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΤΟ ΟΛΙΓΩΤΕΡΟΝ ΘΕΛΕΙ ΩΣ ΑΜΟΙΒΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΙΟ ΤΗΣ ΑΣΠΣΙ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΓΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΤΩΝ 300.000 ΕΥΡΩ. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΕΙ.....ΕΣΥ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΑΚΟΜΑ ΑΤΟΜΑ...ΑΡΚΕΙ...
    ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΣΥ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΙΚΟΥΣ ΑΞΙΟΠΟΣΙΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΔΙΑΔΡΟΩΜΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΜΠΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣΗΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΤΕΡΤΑΣΤΙΩΝ ΠΟΣΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΘΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ, ΕΜΕΙΣ ΠΙΣΩ ΣΟΥ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΥΝΔΡΑΜΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΟΛΥ ΑΚΑΝΘΩΔΕΣ ΕΡΓΟ ΣΟΥ...ΑΛΛΑ ΚΑΝΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΝΑΥΚΤΗΡΙΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗς, ΟΠΟΥ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ...ΤΟΧΟΥΜΕ ΥΠ' ΟΨΙΝ ΜΑΣ.
    ΑΛΛΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΤΟ ΕΛΛΗΝ, ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΙΑΤΙΡΕΙΑ ΓΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΦΕΡΕΙ ΠΙΣΩ ΤΑ ΑΦΑΙΡΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΙΟΧΕΤΕΥΜΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ, ΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΗΣ...
    ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΑΣ, Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΑΥΤΟΣ ΓΙΟΝΕΤΥΑΙ ΣΤΑ ΑΡΜΟΣΙΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΧΕΔΟΝ ΑΚΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕ ΠΟΡΟΤΑΣΕΙΣ, ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ, ΕΜΑΙΛΣ, ΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΥΤΟΛΕΞΕΙ, ΓΙ ΆΥΤΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΑ.
    ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΝΟΣ ΠΡΟΣΦΑΤΟΥ ΕΜΙΑ ΠΟΥ ΣΤΕΙΛΕΜΑΕ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΕΙΝΑΙ, ΩΣ ΚΑΤΩΤΕΡΩ ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ: ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.....ΙΔΟΜΕΝ..ΟΨΟΜΕΘΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΟΝΤΩΣ ΚΑΙ ΓΩ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ,ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΣΟΥΝ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΡΕΥΣΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΟΥΜΕ ΜΕ 30.000 Ε .ΤΩΡΑ ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 50 % Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 50% ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΛΕΤΕ?ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ Η ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΤΕ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟ 2009 Η ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟ 2011?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ..
    ΕΔΩ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΩΓΕΤΑΙ ΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕΙΝΑΤΕ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΟΣΑ?

    ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ..ΑΥΤΟ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ,ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΝ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΟ 1/10/..
    ΓΝΩΣΤΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ. ΓΙ ΑΥΤΟ Ο ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ..ΛΕΕΙ..ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΩΣ ΕΙΧΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΣΙΜΕΝΩΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ31 Μαρτίου 2011 στις 7:34 μ.μ.

    ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΣΙΜΕΝΩΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ
    ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΥΤΟΥΣΙΟΥ ΑΠΟΣΤΑΛΜΕΝΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ:
    ΑΝΑΦΟΡΑ-ΑΙΤΗΜΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΑΜΕΣΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ
    ΑΠΟ ΤΟ:
    Σωματείο Ασφαλισμένων του Ομίλου Ασπίς Πρόνοια, νομίμως εκπροσωπουμένου
    ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΣΥΓΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ.
    ΠΟΥ ΘΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ 6Ο ΤΑΚΤΙΚΟ ΑΝΑΚΡΙΤΗ
    *****************************************
    Εκπροσωπώντας καταρχήν τα ιδρυτικά μέλη της Προσωρινώς Διοικούσης Επιτροπής του υπό Σύσταση Σωματείου με την Επωνυμία: ¨ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ", νομίμως εκπροσωπουμένου, που εδρεύει στην Αθήνα και εκπροσωπεί τους εκατοντάδες χιλιάδες καθαρά Ασφαλισμένους ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΟΥΝΤΕΣ του Ομίλου Ασπίς Πρόνοια, στο σύνολο γενικά των περίπου 250.000 ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ-ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ,
    Αιτούμεθα από τα αρμοδία όργανα, δημοσίους και ιδιωτικούς φορείς και εν γένει τα ελεγκτικά όργανα της πολιτείας μας, όπως μας γνωστοποιήσετε εγγράφως, μέσω του κοινοποιημένου προς τους άνω αποδεκτές e-mail του σωματείου μας τις τεκμηριωμένες απαντήσεις στις κάτωθι ερωτήσεις,
    ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Κ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ Ελλάδος, ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΘΕΊΣΑ ΕΚ ΤΟΥ ΣΏΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΎ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΗ ΕΝΤΟΛΉ ΔΙΑΚΥΒΈΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΤΌΠΟΥ ΜΑΣ, ΖΗΤΟΥΜΕ
    ΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ, μέσω της Κοινοβουλευτικής φυσικά Συνδρομής Σας, επιμελεία σας, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΘΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΘΟΣ ΟΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΕΙΧΑΝ ΠΙΘΑΝΗ ΦΕΡΟΜΕΝΗ ΚΑΛΥΨΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΑΥΛΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ, ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ: ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ.
    1) ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΑΡΧΗ:
    ΤΗΝ Κ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΔΙΩΞΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ
    Κοιν. 1. Προς Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ)
    Και 2. ΠΡΟΣ ΤΗΝ: ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΣΟΔΩΝ ΑΠΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
    Ερώτηση 1η
    Αιτούμεθα την έγγραφη αποστολή των μέχρι σήμερα, (από 21/9/2009) διενεργούμενων-πραγματοποιηθέντων ενεργειών και των αποτελεσμάτων αυτών αλλά και εν ανυπαρξία τούτων, την ΑΜΕΣΟΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ ΕΠΙΜΕΛΕΊΑ ΣΑΣ, ΠΡΟΣ ΕΚΔΟΣΗ ΣΧΕΤΙΚΟΥ ΠΟΡΙΣΜΑΤΟΣ υπό του ΣΩΜΑΤΟΣ ΔΙΩΞΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ (ΣΔΟΕ), καθώς και από ΤΗΝ επιτροπή Καταπολέμησης εσόδων από εγκληματικές και παράνομες δραστηριότητες, (σε όποιο αντικείμενο άπτεται των αρμοδιοτήτων τούτων των μόλις αναφερθεισών δύο επιτροπών), των ΕΝΤΕΎΘΕΝ ΚΑΙ μελλοντικά προγραμματισμένων, ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΣΑΣ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΛΗΡΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ, -ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ, ΠΡΟ ΤΗΣ ΑΝΑΚΛΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ (ΑΠΌ 21/9/2009) – ΠΡΟΣ:
    Α) Τις ασφαλιστική εταιρείες με τις επωνυμίες: α) Ασπίς Πρόνοια ΑΕΓΑ,
    ΚΑΙ β) COMMERCIAL VALUE A.E.ΓΑ
    Β) Τις θυγατρικές αυτής της ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ Κ.Λ.Π. εταιρίες περί τις 50-60 περίπου συμφερόντων Παύλου Ψωμιάδη και λοιπής οικογενείας του (Όλγας Ψωμιάδη, Μαρίας συζ. Παύλου Ψωμιάδη, Ντάνου Ψωμιάδη, κλπ.)
    Γ) Την κατεύθυνση διερεύνησης της πορείας επί σειρά συνεχών και αδιάλειπτων ετών, των χρημάτων –ασφαλίστρων από σύναψη χιλιάδων ασφαλιστήριων συμβολαίων ζωής αλλά και την τύχη των περιουσιακών στοιχείων εν γένει, που απάρτιζαν τα αποθεματικά της ασφαλιστικής εταιρίας ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ, επισημαίνοντας δε, το γεγονός ότι σύμφωνα με την ΕΠΕΙΑ υπάρχουν διαπιστωμένα τεράστια ελλείμματα στα αποθεματικά της Ασπίς Πρόνοια ΑΕΓΑ λόγος που προκάλεσε και την ανάκληση της αδείας αυτής, ΌΣΟ ΚΑΙ ΤΗΣ COMMERCIAL VALUE A.E.ΓΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ31 Μαρτίου 2011 στις 7:36 μ.μ.

    ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΣΦΑΛΣΙΜΕΝΩΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ:
    -Δεδομένου δε εισέτι και του διαπιστωθέντος ήδη πλέον ΤΟΥ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥ δηλαδή ΑΝΟΙΓΜΑΤΟΣ ( ελλείμματος) των περιουσιακών της εν γένει στοιχείων και ασφαλιστικών τοποθετήσεων-αποθεμάτων κ.λ.π, {περί τα 500.000.000 περίπου ΕΥΡΩ}, επί των υπολογιζομένων όλων εν γένει των υποχρεώσεών της, ανερχομένων τούτων περί τα 660.000.000 ευρώ, υπό του διορισθέντος, για αυτόν τον σκοπό, ΕΠΟΠΤΗ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ, δηλαδή και των δύο ασφαλιστικών Εταιρειών με τις επωνυμίες: ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ ΚΑΙ COMMERCIAL VALUE, κ. ΙΩΑΝΝΗ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. Β 2574/2009 Υπουργική Απόφαση του Υφυπουργού Οικονομικών Κ. Φίλλιππα Σαχινίδη, με την οποία ρυθμίζονται θέματα εφαρμογής του άρθρου 10 παρ. 4α του Ν.Δ 400/1970, όπως ισχύει, τροποποιηθείς τούτος δια του άρθρου 17 του ν. 3790 δημοσιευθείς στο ΦΕΚ 143/7-8-2009, ο οποίος και αυτός τροποποιήθηκε δια του ν. 3867/2011, που συνδυαζόμενες οι ως άνω μόλις αυτές αναφερθείσες διατάξεις, μεταξύ των αφορούν και καταλαμβάνουν εν προκειμένω ΤΙΣ ΕΚΚΡΕΜΕΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΥΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ: ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ ΚΑΙ COMMERCIAL VALUE, ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ Η ΑΔΕΙΑ ΕΙΧΕ ΑΝΑΚΛΗΘΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΝΟΜΟΥ 3867/3-8-2010, δυνάμει της οποίας μεταξύ των ενεργειών αυτού του Επόπτη περιλαμβάνεται και αυτή ΤΗΣ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΩΝ ΖΩΗΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΕ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ , μέχρις και της περάτωσης τούτων των υποθέσεων με τη επιδιωκόμενη υπό του διορισθέντος αυτού Επόπτη Χαρτοφυλακίου ζωής, μεταβίβαση των Χαρτοφυλακίων αυτών ζωής σε άλλη ανάδοχο ασφαλιστική εταιρεία ή περισσότερες συνεργαζόμενες ή μη ασφαλιστικές εταιρείες μετά την συμβατική αναμόρφωση παροχών, άλλως τίθενται τούτα σε ασφαλιστική εκκαθάριση και ακολουθούν τα οριζόμενα στον νόμο.
    Το άνω μνημονευθέν τούτο έλλειμμα προκύπτει ΉΔΗ (από 15/3/2011) ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΗ από τον διορισθέντα επόπτη εκκαθάρισης Κο ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ, ΠΛΈΟΝ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΕΠΟΠΤΙΚΉ Αρχή των ασφαλιστικών εταιρειών την Τράπεζα της Ελλάδος, ΣΧΕΤΙΚΗ ΤΟΥΤΟΥ ΕΠΙΣΤΟΛΗ δίκην ΕΚΘΕΣΗΣ με τα εν΄αυτή οριζόμενα, συμφώνως με τον νόμο και την ως άνω Υπουργική απόφαση, μετά την επαλήθευση των οποίων θα ακολουθήσει και το στάδιο της ανάρτησης του τελικού πλέον ολοκληρωμένου σχεδίου αναμόρφωσης παροχών-ασφαλιστηρίων συμβολαίων, ότε και θα διαπιστωθεί πλέον εντός των αμέσως επομένων ημερών, ΤΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΠΟΣΟΝ ΤΟΥ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΝΟΙΓΜΑΤΟΣ, (το ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟ ΔΗΛ. ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΣΙΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΗ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ), που έχει αυτός κληθεί να ενεργήσει σύμφωνα με τις αρμοδιότητές του.-.
    Συγκεκριμμένα: Αναζητήθηκαν από εσάς, ΩΣ ΣΔΟΕ οι όποιοι ΔΙΑΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΤΟΥΤΩΝ της οικογενείας Παύλου Ψωμιάδη, Ή ΤΩΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΟΥΝΤΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ απανταχού εντός της Ελληνικής και ξένης επικρατείας, ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΣΟΛΑΒΟΥΝΤΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΧΩΡΕΣ, ΕΩΣ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ, (ενόσον άπαντα αφικνούνται από ΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ: «ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ» –ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ31 Μαρτίου 2011 στις 7:38 μ.μ.

    ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ:
    ΜΕ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΑ ΤΗΡΟΥΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ-ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ- ΕΚ ΤΗΣ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΚΑΙ τηρούμενου ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΟΠΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ-ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ, Κ.Λ.Π., ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ, και ζητήθηκε το άνοιγμα τούτων, (Ελλάδα, Γερμανία, Ελβετία, Κύπρο, Σουηδία κλπ.), ώστε να ενημερωθεί το πλήθος των ασφαλισμένων για το που έχουν πάει οι περιουσίες του?
    Θα θέλαμε γνωστοποίηση σχετικών ενεργειών σας ως ΣΔΟΕ και αντίστοιχης Επιτροπής καταπολέμησης νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες περί της πορείας-προόδου κατ΄ελάχιστον των ερευνών και των αποτελεσμάτων που προέκυψαν., Ή ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΕΤΕ, ΕΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΜΑΣ - ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ, δεδομένου ότι επερατώθη και η έκθεση του Επόπτη Χαρτοφυλακίου ζωής, για περισσότερες διευκρινήσεις και καταθέσεις επί του συγκεκριμμένου θέματος που ΑΙΤΟΥΜΕΘΑ, - και ενόσον αυτή η ασφαλιστική εταιρεία ως τηρούσα Γ΄Κατηγορίας βιβλία σύμφωνα με τον ΚΒΣ υπόκειται στον έλεγχό σας ως ΣΔΟΕ και μη εκκαθαριζομένης εισέτι, αλλά λειτουργούσης υπό τον ΕΠΟΠΤΗ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ ΖΩΗΣ, ο οποίος υπεισέρχεται στα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του Δ.Σ αυτής, έως και της λύσεως ταύτης,
    ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΥΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΑΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΕΙΑ ΕΛΛΕΙΜΑΤΟΣ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΗΣ ΑΝΕΚΛΗΘΗ Η ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ,
    ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ, ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ , ΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΣΩΑΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ31 Μαρτίου 2011 στις 7:39 μ.μ.

    ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΣΦΑΛΙΜΕΝΩΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ:

    Ερώτηση 2η:
    Ποιές αστικές και ποινικές τυχούσες ευθύνες έχουν προκύψει μέχρι σήμερα για τους εποπτεύοντες, την ασφαλιστική αγορά, φορείς – όργανα, διοικητικούς υπαλλήλους, Προϊσταμένους τούτων (εξ υπογραφών σχετικών εγγράφων εποπτείας) εν γένει κ.λ.π. του Υπουργείου Ανάπτυξης παλαιότερα αλλά και της ΕΠΕΙΑ μετέπειτα, από τις τυχούσες διαπιστωμένες από εσάς ως Επιθεωρητή η δημόσιας διοίκησης παράνομες πράξεις και ιδιαίτερα παραλείψεις κατά την άσκηση τούτων των καθηκόντων των , της εποπτείας (κατόπιν των πολλών σχετικών, από ασφαλισμένους, αιτημάτων που απευθύνονταν προς τις αρμόδιες αρχές ), με συνέπεια την ΕΚ ΤΟΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΩΝ ΖΗΜΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΑΣΦΑΛΣΙΜΕΝΩΝ –ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ, ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ ΤΟΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΘΕΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΛΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΩΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ ΣΕ ΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ ΖΩΗΣ?

    ΑΠΟ ΤΟν Κ. ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Κ. ΡΑΚΙΝΤΖΗ,
    ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝ: Την όποια απάντηση δε, του ελέγχου, για το αν ελέχθηκε για τις όποιες πράξεις του και ενέργειες ο δημόσιος φορέας και Αρχές, ένεκεν όποιων καταγγελιών ασφαλισμένων, που επόπτευε την ασφαλιστική εταιρεία και εν γένει τον ΟΜΙΛΟ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ.

    Έχουν εντοπιστεί οι εγκληματικές ενέργειες διασπάθισης της περιουσίας των ασφαλισμένων από τους διοικούντες (ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ τους ΕΧΟΝΤΕΣ ΘΕΣΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΗ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΡΓΑ, ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ,. ΟΡΚΩΤΩΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΤΗΣ, Κ.Λ.Π.) αυτής Της ασφαλιστικής εταιρίας Ασπίς Πρόνοια και έχουν καταλογιστεί οι ανάλογες ευθύνες?

    Αν τίποτε από τα παραπάνω δεν έχει πραγματοποιηθεί τότε ποιες είναι οι ενέργειες και το χρονικό πλαίσιο αυτών που θα πραγματοποιηθούν από κάθε Αρχή στην οποία απευθυνόμαστε και κυρίως ΑΠΌ το ΣΩΜΑ ΔΙΩΞΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ (ΣΔΟΕ), ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΣΟΔΩΝ ΑΠΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΑ, προκειμένου να μας δοθούν σαφείς και ξεκάθαρες απαντήσεις για την εμφάνιση ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ του τεράστιου ΑΥΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΕΙΑ ελλείμματος και ποιών ευθύνη είναι?
    Υπενθυμίζουμε την σαφή πρόθεση του Υπουργού Δικαιοσύνης και Διαφάνειας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (όπως είχε δηλώσει στο παρελθόν) για επιτάχυνση όλων των νομικών και μη ενεργειών διαλεύκανσης της υπόθεσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ31 Μαρτίου 2011 στις 7:40 μ.μ.

    ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ:

    ΑΙΤΟΥΜΕΝΟΙ Κατόπιν της, εκ του νόμου διερεύνησης της Προισταμένης Αρχής της κας Εισαγγελέως της Δίωξης του Οικονομικού Εγκλήματος,
    ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΑΥΤΕΣ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΙΣΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ:
    ΚΑΙ από ΤΟ ΣΔΟΕ ΚΑΙ από ΤΗΝ: ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΣΟΔΩΝ ΑΠΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ,
    ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ: την άμεσο ενεργοποίηση αυτών αμφοτέρων προς διερεύνηση και απόδειξη τούτου του διαπιστωθέντος ελλείματος ασφαλιστικής περιουσίας εν γένει, και των δύο αυτών ασφαλιστικών εταιρειών, προερχομένων εκ πράξεων και ενεργειών και Διαχειριστικών τοιούτων, των Διοικούντων αυτές τις ασφαλιστικές εταιρείες, που μας ΖΗΜΙΩΣΑΝ, ως διεπιστώθη εκ της ΕΠΕΙΑ με την ανάκληση αρχικά της ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ, μετά των σχετικών αυτής εξαγομένων εν τέλει πορισμάτων, που θα διαβιβάσει αρμοδίως στις δικαστικές αρχές και θα μας ενημερώσει.

    2) Προς τον κ. ΔΙΟΙΚΗΤΗ της Τράπεζας Ελλάδος Κ. Γ. ΠΡΟΒΌΠΟΥΛΟ

    Κοιν. 1 κ. ΓΟΎΣΙΟ: Διευθυντή της ΔΙΕΎΘΥΝΣΗΣ ΕΠΟΠΤΕΊΑΣ Πιστωτικού Συστήματος της Ιδιωτικής Ασφάλισης της Τράπεζας της Ελλάδος
    Και 2. ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΖΩΗΣ
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥΤΟΥ Κ. ΚΛΕΑΝΘΗ ΠΑΠΑΝΙΚΑ

    Γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με τον ν. 3867/2010 που δημοσιεύτηκε στο σχετικό ΦΕΚ στις 3-8-2010, και ψηφίστηκε στο τέλος Ιουλίου 2010 επιμέλεια και φροντίδα του κ. Υφυπουργού οικονομικών, κ. Φίλιππα Σαχινίδη, παρουσία και του προεδρείου του άνω Σωματείου μας, συστήθηκε επικουρικό κεφάλαιο Ιδιωτικής ασφάλισης κλάδου ζωής και ανατέθηκε από 1-1-2011 η εποπτεία της ασφαλιστικής αγοράς στην Τράπεζα της Ελλάδος.

    Ερώτηση:

    Ποια συγκεκριμένη διαδικασία-πορεία θα ακολουθήσει η Τράπεζα της Ελλάδος και η κυβέρνηση διαμέσου του υπουργείου οικονομικών προκειμένου να καταστεί βιώσιμος ο νόμος ως προς το άρθρο 2 που αναφέρεται στη συγκέντρωση κεφαλαίων για την αποζημίωση των ζημιωθέντων ασφαλισμένων?

    Πιο συγκεκριμένα διαφαίνεται ξεκάθαρα ότι οι υφιστάμενες διατάξεις του νόμου καθίστανται ανεφάρμοστες και ουτοπικές καθώς το έλλειμμα διαμορφούται περί τα 500 εκατομμύρια ευρώ και οι εισφορές από την διαρκώς συρρικνούμενη ασφαλιστική αγορά γύρω στα 10 εκατομμύρια.

    Παρακαλώ ενημερώστε μας ποιες πρωτοβουλίες για βελτιώσεις του νόμου προτίθεστε να αναλάβετε προκειμένου να τηρήσετε την υποχρέωσή σας την θεσπισμένη εκ του υφισταμένου νομοθετικού πλασίου σας και τις διατάξεις του για την εξεύρεση πόρων-συγκέντρωση κεφαλαίων τέτοιου απαιτουμένου ποσού έστω κατά 70% της προκυπτούσης διαφοράς για την αποζημίωση των χιλιάδων ασφαλισμένων σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα όχι άνω των 3 ετών από τη ψήφιση του νόμου?
    Ο μελλοντικός δανεισμός του Επικουρικού Κεφαλαίου Ιδιωτικής Ασφάλισης Ζωής που θα επιδιώξει τούτο από Τραπεζικά Ιδρύματα έστω και με την εγγύηση του Δημοσίου και με το όποιο ενέχυρο -2/3 επί των μελλοντικών ασφαλσιτικών εισφορών-, καθίσταται πρόσοφορο μέσο, ώστε να καλύψετε αυτού του μεγέθους την αποζημίωσή μας, συμφώνως με τον νόμο, ΩΣ ΥΠΟΧΡΕΟΥΣΘΕ, ως εποπτεύουσα Αρχή του ΝΠΙΔ: του του Επικουρικού Κεφαλαίου Ιδιωτικής Ασφάλισης Ζωής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ31 Μαρτίου 2011 στις 7:41 μ.μ.

    ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ:
    2)
    ΠΡΟΣ ΤΟΝ Κ. Υπουργό Οικονομικών –ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ

    Κοιν. 1. ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Κ. Φ. ΣΑΧΙΝΙΔΗ
    2. Επόπτη Εκκαθάρισης χαρτοφυλακίου ζωής Ασπίς Πρόνοια ΑΕΓΑ και Commercial Value AEΓA ,

    Ερώτηση:
    Ποιες είναι οι πρωτοβουλίες, το περιεχόμενο , η σχετική ενημέρωση, δοθέντα έγγραφα, πληροφόρηση κ.λ.π, που έχουν ήδη επιτευχθεί συγκεκριμμένα, οι οποίες περιλαμβάνονται στα καθήκοντα που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερον, εκ μέρους του διορισθέντα επόπτη χαρτοφυλακίου ζωής και του Υπουργείου Οικονομικών για την επιτυχή έκβαση του εγχειρήματος μεταφοράς των Χαρτοφυλακίων Ζωής των άνω Εταιρειών και δη της ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΘΕΙ ΥΠΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΤΩ ΝΟΜΩ , σε ανάδοχες ασφαλιστικές εταιρίες, συνεργαζόμενες ή μη και σε ποιες εδόθη η σχετική πληροφόρηση εκ μέρους του και τι ΕΖΗΤΗΘΗ ΤΕΛΙΙΚΩΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΕΛΚΥΣΤΙΚΩΤΕΡΟ ΠΑΚΕΤΟ ΑΝΑΔΟΧΗΣ ΤΟΥΤΩΝ ΤΩΝ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΩΝ ΖΩΗΣ; Πιο συγκεκριμένα έχουν δοθεί οι απαραίτητες διευκρινήσεις στις ερωτήσεις των ενδιαφερόμενων ασφαλιστικών εταιριών για τα σκοτεινά σημεία και τις ασάφειες του νόμου 3867/2010 και προφανώς τρόπον τινα κάποιες απαιτούμενες διαφαινόμενες εν τοις πράγμασιν βελτιώσεις στον Νόμο; Υπάρχει η πρόθεση του Υπουργείου Οικονομικών να βελτιώσει το νομοθετικό πλαίσιο προκειμένου να διευκολύνει την ενεργοποίηση του μηχανισμού αναδοχής όπως αυτός ορίζεται στο νόμο 3867/2010;

    Ευελπιστούμε, στην άμεση απάντηση σας, επί των προεκτεθέντων ερωτημάτων μας,
    και πιστεύουμε ότι θα ενσκύψετε, ώστε να δώσετε την βέλτιστη λύση για την αποζημίωση των 250.000 περίπου ασφαλισμένων ζωής- καταναλωτών, που η όλη μέχρι στιγμής κατάσταση, καταδεικνύει ότι οι σχετικοί μηχανισμοί της ασφαλιστικής αγοράς, οδηγούσαν, ως προκύπτει, σε παντελώς ακάλυπτους ασφαλισμένους -καταναλωτές, και έρμαια συγκεκριμμένων ΜΕΤΟΧΩΝ , ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ και οικογενειών αυτών αλλά και του ασφαλιστικού συνεργαζόμενου εν γένει δικτύου των.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ:31 Μαρτίου 2011 στις 7:42 μ.μ.

    ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ:
    Ελπίζοντας και πιστεύοντας ότι και θα ενεργοποιήσετε τέτοιους μηχανισμούς και θα δημοσιοποιήσετε σχετικά πορίσματα και ελέγχους απτόμενα του οικονομικού και διαχειριστικού ελέγχου της ασφαλιστικής αυτής εταιρείας Ασπίς Πρόνοια ΑΕΓΑ,και COMMERCIAL VALUE, αποστέλλοντας και διαβιβάζοντας στις αρμόδιες δικαστικές αρχές και μη, αποτελέσματα ελέγχων (σχετικές ανακριτικές αρχές, εισαγγελικές κ.λ.π), ως οφείλετε, που θα προστρέξουν με την αμεσότητα ενεργειών και πράξεών τους, καταφανών προς απονομή και μόνον της εδώ και 1 ½ έτος περίπου αναμενόμενης απόδοσης Δικαιοσύνης κατά των όποιων υπευθύνων αστικά και ποινικά φέρονται ως εμπλεκόμενοι σε αυτήν τη Τραγική και ποικιλόμορφη αυτή ασφαλιστική Διερεύνηση εταιρειών ,

    ΖΗΤΩΝΤΑΣ συγχρόνως-Κοινοποιουμένης ταύτης και προς τον
    Κ. ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ,
    Την άμεση ενεργοποίηση, ΕΠΈΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ μας, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΙΚΕΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΑΔΙΑΚΑ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΧΕΙΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΑΚΑΙ ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ ΤHΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ ΚΑΙ COMMERCIAL VALUE, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΔΟ 1 ½ ΕΤΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΕΤΆ, (ΑΠΟ 21/9/20090, με την επιτάχυνση (που γνωρίζουμε ότι ήδη εζητήθη, αγνώστου όμως σε εμάς εξέλιξης ταύτης και ενεργειών, ένεκεν προφανώς μη πληροφόρησης) ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΟ και όχι στασιμότητα των δικαστικών διαδικασιών και την εκ των ουκ άνευ αξιοποίηση όλων των ευχερειών που δίνει η ποινική δικονομία προκειμένου πέσει άπλετο φως στην υπόθεση αυτή και να τιμωρηθούν οι ένοχοι και δεσμευθούν οι όποιες περιουσίες τους.

    Με βαθιά εκτίμηση, και πίστη στις ενέργειες όλων των εμπλεκομένων αρχών και φορέων, σας εναποθέτουμε πλέον τις ελπίδες μας και τις τύχες της βιωσιμότητάς μας, πιστεύοντας ότι κάτι επιτέλους έχει αλλάξει στη χώρα αυτή, με την απόδειξη εκ μέρους όλων των εμπλεκομένων φορέων και αρχών, της ενεργοποίησης των άνω μηχανισμών , της επιτάχυνσης των δικαστικών διαδικασιών και της αξιοποίησης όλων των ευχερειών που δίδει η Ποινική Δικονομία, προκειμένου ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΘΕΙ (οικονομικά, φορολογικά και δικαστικά βεβαίως), ΠΛΗΡΩΣ Η ΥΠΟΘΕΣΗ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΥΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ, ΠΟΥ ΖΗΜΙΩΣΕ ΚΑΤΑΦΑΝΩΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΩ ΔΕ ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΖΩΗ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ ΤΟΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΛΑΔΟ ΖΩΗΣ,.
    Προσδοκώντας και αναμένοντας την άμεση και απρόσκοπτη λειτουργία όλων των εμπλεκομένων φορέων και αρχών εν γένει σε αυτήν την υπόθεση, ώστε να χυθεί άπλετο φως στην άνω αυτή υπόθεση που θεωρείται το μεγαλύτερο οικονομικό έγκλημα που έλαβε μεθοδευμένα χώρα στα μεταπολεμικά έτη στην Ελλάδα.
    Για να αποδοθεί σε όλους τους ευνομούμενους πολίτες αυτής της ελληνικής επικρατείας δικαιοσύνη ικανοποιώντας το περί κοινού δικαίου αίσθημα, απονεμομένης της απαιτουμένης Δικαιοσύνης.
    Ευχαριστούμε όλους τους εμπλεκομένους φορείς και Αρχές για την όποια κατανόηση και συμπάθεια επιδείξετε έναντί μας, γνωρίζοντας τι έχει διαπραχτεί μέχρι σήμερα.
    ΑΘΗΝΑ 15/3/2011
    ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΙΔΕΡΗ (ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΣ)
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ
    ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6944946636

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. τα ερωτήματα που θέτεις στη δημοσια διοικηση ειναι υποχρεωμένη η Διοικηση να σου τα απαντήσει εφόσον αποδεικνυεις έννομο συμφέρον. Μην περιμένεις βέβαια να τσακιστεί να σου απαντήσει. Το θέμα είναι αν έχουν γίνει οι έλεγχοι που πρεπει.
    Τι θα πει δεν φτάνουν τα χρήματα του Εγγυητικού? Αυτό το ξέρανε από την αρχή αφού χρήματα δεν υπήρχαν και η τρύπα είναι μεγάλη.Δουλειά τους είναι να εντοπίσουν τα χρήματα αυτά γιατί ένα είναι το σίγουρο , ότι κάποιος τα έβγαλε έξω και εμείς ψηνόμαστε καθημερινά. Να βάλουν τους ελεγκτικους μηχανισμόυς και να βουν που πήγαν τα λεφτά! !!
    Με ένα δεν υπαρχουν χρηματα νομίζουν ότι καθαρισαν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. TO ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ.
    ΕΜΕΙΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΕΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΘΕΤΟΥΜΕ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΦΙΑΣΚΟ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ.

    ΟΙ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΑΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΙΝΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΡ.Τ.ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ.
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΕΙ ΕΠΙ ΤΑ ΧΕΙΡΩ.

    ΑΣ ΒΡΟΥΝ ΤΗ ΛΥΣΗ.
    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΤΟΥ "ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ"..ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ..
    ΓΙΑΤΙ Σ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΟΙ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΕΣ ,ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ...
    ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Τώρα επικοινωνήστε με τις εφημεριδες!

    Τελικώς ήρθε η ώρα..

    Ζητήστε πρωτοσελιδο στο Πρώτο Θέμα, με τα στοιχεια για Κυπρο και Λουξεμβουργο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΤΗΝ ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ ΜΑΣ ΠΑΙΖΟΥΝ,ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟΙ,ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ!!!!
    ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΦΕΡΑΝ ...ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ,ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΝΤΛΗΣΟΥΝ ΨΥΧΙΚΑ,ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ
    ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ
    ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ
    ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ,ΔΕΝ ΕΙΔΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΜΑΣ-ΔΥΟ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ,ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΕΙΘΟΥΝ
    ΓΙΑΤΙ ΔΙΩΞΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ,ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΙΚΙΕΣ ΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΨΑΧΝΟΜΑΣΤΕ
    ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ,ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ,ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ,ΑΦΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ,ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ,ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΦΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ!!!!!!!
    ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ-ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ!!
    ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΟΥΧΟΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΚΑΤΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Νέα νομοθετική ρύθμιση για τους πληγέντες από το σκάνδαλο Ασπίς ζητά τώρα η Τράπεζα της Ελλάδος καθώς διαπιστώνει ότι το Εγγυητικό Κεφάλαιο Ζωής αδυνατεί να αντεπεξέλθει οικονομικά στις απαιτήσεις που θα προκύψουν.


    Ωστόσο το Υπουργείο Οικονομικών αρνείται να προχωρήσει στη ρύθμιση αυτή καθώς θεωρεί ότι θα έχει πολιτικό πρόβλημα αφού η ισχύουσα ρύθμιση ψηφίστηκε μόλις ένα χρόνο πριν.

    Η Τράπεζα της Ελλάδος όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες διαπιστώνει τώρα ότι με βάση την ρύθμιση που υιοθέτησε το Υπουργείο Οικονομικών για τις αποζημιώσεις στα συμβόλαια ζωής των Ασπίς Πρόνοια και Commercial Value το Εγγυητικό Κεφάλαιο δεν θα μπορέσει να ανταποκριθεί καθώς τα ποσά που απαιτούνται είναι πάρα πολλά και προχώρησε στη διατύπωση μία τροποποίησης του υφιστάμενου νόμου η οποία προβλέπει πλαφόν στις αποζημιώσεις στα 30.000 ευρώ, και για τους ασφαλισμένους της Ασπίς και Commercial.


    Ωστόσο ο Υφυπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης δεν δέχθηκε να περάσει την ρύθμιση αυτή στο φορολογικό νομοσχέδιο αφού για μία ακόμη φορά το δημόσιο θα εμφανιζόταν ανακόλουθο στις υποσχέσεις του γα αντιμετώπιση του προβλήματος.


    Σημειώνεται ότι η ασφαλιστική αγορά είχε από την αρχή αντιταχθεί στην αναδρομική κάλυψη του Εγγυητικού κεφαλαίου ενώ έχει διαμαρτυρηθεί και για το υψηλό ποσοστό εισφοράς που ορίζει η νομοθεσία.


    Όμως τόσο το Υπουργείο Οικονομικών όσο και η Τράπεζα της Ελλάδος επέμειναν στις ρυθμίσεις αυτές για τις οποίες τώρα εκτιμούν ότι είναι ανεδαφικές, αφού δεν βγαίνουν τα νούμερα. Στο μεταξύ οι ασφαλισμένοι της Ασπίς και Commercial Value ακόμη αναμένουν τις οριστικούς αποφάσεις σε σχέση με τις απαιτήσεις που θα τους ορίσει η Τράπεζα της Ελλάδος σε συνεργασία με τον επόπτη χαρτοφυλακίου ζωής,
    Αναρτήθηκε από PrasinoMilo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟΣ'Η ΑΥΤΟΙ ΤΗΣ ΤΤΕ ΠΟΥ ΕΙΣΗΓΟΥΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ?
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑ? ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΜΕ,ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ,ΚΑΙ ΤΙ ΠΑΡΟΥΜΕ?
    ΕΔΩ ΝΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ
    ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ...ΟΙ ΕΞΥΠΝΑΚΙΔΕΣ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. αν αυτους δεν τους φτανουν τα χρηματα να μας πληρωσουν ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΘΕΣΠΙΣΑΝ,
    ουτε εμεις εχουμε ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ!

    αν τοσο απλα δηλωνουν..οτι ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΕΙ..
    να δειτε πώς και ποσο βγαινει σε μας...

    ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΕΙ..

    η τραπεζα της ελλαδος εισηγειται τι θα προτιμουσε για να τους βγει..
    Ο ΝΟΜΟΣ ΛΕΕΙ ΟΜΩΣ ΑΛΛΑ..
    να παρουν απο τα 30 δισ των τραπεζων (τραπεζα ειχε και ο ψωμιαδης)-ας παρουν απο την ασπις μπανκ,
    Ας παρουν απο τις περιουσιες των εποπτικων αρχων..των υπουργων και τοσων τοσα χρονια..

    Ας βρουν τα κλεμμενα στο εξωτερικο..

    ΑΥΤΟΙ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ..
    ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ?
    Τον καταπτυστό του νομο, που μας κοβει τοσα χρηματα, να ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ..
    φταιμε ομως κι εμεις γιατι με τους ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ που στηθηκαμε στην κυριολεξια, φανηκε σ αυτους, οτι το ζητημα ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΣΙΩΠΗΡΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΜΕ ΜΟΝΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ..
    γι αυτο μην ξαναμιλησετε για δικηγορους..
    τερμα πια οι τσεπες των αλλων..
    γιναμε θυματα ολων των επαγγελματων..
    γενιες υπαλληλων της ασπις πληρωνουμε..ουτε ξερουμε ποσα τους μισθοδοτουμε 18 μηνες..

    υπαρχουν αρρωστοι κι αυτοι καθονται στις καρεκλες και βγαζουν χρησμους..
    και αυτους της τρ. τ. ελλαδος..και αυτοι δικοι μας υπαλληλοι ειναι..
    ας προσεχουν λοιπον ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΗΓΟΥΝΤΑΙ ΤΗ ΜΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" ..ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ..

    Φ Τ Α Ν Ε Ι Π Ι Α!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. γραψτε στους υπουργους,στον πρωθυπουργο με σκληρη γλωσσα,μηπως καταλαβουν,θα το παλεψουμε μεχρι εσχατων,ειμαστε οργισμενοι και ορκισμενοι να δικαιωθουμε,αλλα πρωτα ενωμενοι-αυτο ως αρχη μας.Ειναι καιρος,ο συλλογος να οργανωσει συγκεντρωση στα γραφεια της ΤτΕ 'η οπουδηποτε που μας ενδιαφερει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ?

    ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ?

    ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΡΑΤΟΣ?
    ΟΝΤΩΣ ΛΑΓΟΥΣ ΒΓΑΛΑΝΕ..ΚΑΙ ΜΑΣΗΣΑΝ ΩΡΙΣΜΕΝΟΙ..
    ΑΣ ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΟ..
    ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΑΜΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ..

    ΑΣ ΚΟΠΙΑΣΟΥΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ..ΑΠΟ ΠΕΡΙΣΥ ΤΟ ΛΕΜΕ.
    ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ.

    Π Α Ρ Α Ν Ο Μ Ο Ι!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
    ΚΛΕΦΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ!!!!!!!!!!!!!
    ΑΡΧΙΣΕ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ.
    ΜΑΣ ΕΡΙΞΑΝ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ..
    ΠΗΡΑΝ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΤΡΙΒΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ..
    ΑΙΩΝΙΑ ΘΥΜΑΤΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΠΟΣΟΣΤΟ 20% ΤΟΥ ΑΝΟΙΓΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 70% ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΒΙΩΣΙΜΗ Η ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟΥ.

    ΚΛΕΦΤΕΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!!!!!!! ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ.

    ΕΠΙΣΤΡΕΨΤΕ ΜΑΣ ΤΟ 40% ΑΜΕΣΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΣΤΕΙ ΓΙΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ. ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ, ΑΛΗΤΕΣ ΚΟΜΠΟΓΙΑΝΗΤΕΣ, ΑΣΧΕΤΟΙ.

    ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΡΤΕ ΟΠΛΑ. Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΞΕΦΕΥΓΕΙ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ 200 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΄΄ΒΟΗΘΕΙΕΣ΄΄ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΝΑ ΞΕΝΟΣ ΟΙΚΟΣ ΤΙΣ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΙ.

    ΜΟΝΟ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ !!! ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΣΑΜΕ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΝΑ ΤΑ ΚΛΕΨΕΙ!!!

    ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΑΝΙΚΑΝΟ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΗ!!!

    ΕΤΣΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ?

    ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΜΟΝΟ ΑΝ Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ!!! ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ!!!

    ΕΙΜΑΣΤΑΝ 100% ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΠΑΜΕ ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ 70% ΜΕΤΑ ΤΟ ΝΟΜΟ.
    Λ Α Θ Ο Σ ΤΕΡΑΣΤΙΟ!!! ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΑΝΤΑ ΘΕΤΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΌ ΤΟΥ ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΟΙΡΑ!!! ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΝΑ ΥΠΑΧΘΟΥΜΕ ΣΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΑΧΙΝΙΔΗ!

    ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΙΣΧΥΣΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ?

    ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣΧΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ? Ο ΝΟΜΟΣ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2010 ΚΑΙ Η ΑΔΕΙΑ ΑΝΑΚΛΗΘΗΚΕ ΤΟ 2009! ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΑΥΤΟ? ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΟΤΗΤΑ? ΑΣ ΙΣΧΥΣΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ Η ΑΔΕΙΑ ΑΝΑΚΛΗΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2011!!!

    ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΝΙΚΑΝΟΙ!!! ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ!

    ΠΕΙΣΤΗΚΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΓΩΓΕΣ ΜΕ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΑΒΕΒΑΙΟ ΜΕΛΛΟΝ!!!

    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ! ΑΣ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ Ο Λ Ο Ι ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ !

    ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΘΑ ΞΑΝΑΒΑΛΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ?

    ΟΠΟΙΟΣ ΑΚΟΥΕΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΑΚΡΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. αφηστε τα λαμογια απο παντου να συζητουν.
    το αποθεματικο ειναι ηδη ενα ποσοστο πανω απο το 20%.το οποιο το εχουν βαλει κατω και το σκορπιζουν οπου γουσταρουν.
    ο νομος μιλαει για ενα 70% στη διαφορα.
    να πανε να ψηφισουν τροπολογια στη βουλη να γινει Ο ΧΑΜΟΣ!
    μην πιστευετε τιποτα, ειναι δικες τους παγιδες.
    και προσοχη στα διαφορα δικηγορικα γραφεια.
    βρηκαν και κανουν.
    γιατι ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΜΙΣΘΩΤΗ, ΤΟΤΕ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ. ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΛΥΣΗ..ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ.
    ΛΑΘΟΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ Η ΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. http://www.nextdeal.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=6636:%CE%BC%CE%AC%CF%87%CE%B5%CF%82-%CE%B3%CF%8D%CF%81%CF%89-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CF%83%CF%80%CE%B9%CE%B4%CE%B1&Itemid=13

    μαχη γύρω από την ΑΣΠΙΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. προσεξτε:
    απο εναν πινακα του χαρτοφυλακιου της ασπις, οπως τον εδωσε στη δημοσιοτητα ο παντελιδης ακομα στην αρχη , προκυπτει οτι,
    αν αποζημιωθουν μονο ποσα μεχρι 30 χιλ ευρω,
    το απαιτουμενο ποσο θα ειναι λιγοτερο απο 200 εκατ.
    πολυ πολυ λιγοτερο..
    και βεβαια αν αφαιρεθουν τα νομικα προσωπα, καποιοια συμβολαια που θα αποδειχθηκε το ποθεν εσχες κλπ
    τοτε, το ΥΠΑΡΧΟΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΕΠΑΡΚΕΙ ΚΑΤΑ ΤΑ 4/5 ΤΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΥΤΩΝ.
    που σημαινει
    οτι
    θα μπορουσαν να μας τα αποπληρωσουν αμεσα,με την εκποιηση των ακινητων και των λοιπων περιουσιακων στοιχειων, με μια μικρη παρεμβαση του κρατους να υποβοηθησει την υλοποιηση
    ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΔΟΧΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ.

    αναρωτιεμαι, ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ!!!
    ΖΗΤΗΣΤΕ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΑΜΕΣΑ, ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ
    ΤΗΝ ΑΝΑΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ
    ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ.
    ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΖΩΗΣ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 500 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ
    ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΡΙΚΟΠΟΥΝ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΚΛΠ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ
    ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΕΠΑΡΚΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΕΡΕΤΑΙ!!!! ΝΑ ΕΙΣΗΓΕΙΤΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,,
    ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΑΝΑΔΟΧΗ ΜΙΛΟΥΝ???
    ΤΙ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ?
    ΑΣ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΤΟΣ ΤΟ 30%
    ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΔΟΧΗ ΚΑΙ ΑΣ ΕΠΙΜΕΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΟΣΟ ΣΕ ΕΝΑ ΓΕΝΙΚΩΣ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕ ΠΑΡΟΧΗ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.

    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ.
    ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΔΟΧΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΙΕΤΙΑ ΠΟΣΩΝ ΠΟΥ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ..ΩΣ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ.
    ΑΡΑ ΔΗΛ ΝΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ.

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΝΕ ΚΑΛΑ.
    ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ.
    ΑΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΑ ΤΟ 80% ΤΑ ΠΟΣΑ ΜΕΧΡΙ 100 ΧΙΛ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΚΛΙΜΑΚΩΤΑ,
    ΑΦΟΥ ΑΦΑΙΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ.

    ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ.
    ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΝ.
    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ.
    ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΟΥΝ ΜΕ ΠΟΣΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΤΟΥ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟΥ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΧΡΟΝΙΑ..

    ΓΙΑΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ???ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ?
    ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ?
    ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ?

    ΑΝ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΝΑ ΜΗΔΕΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ.

    ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΣΑΦΗΣ ΑΠΛΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΧΙΝΙΔΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ.
    ΟΣΟ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. 195.711 συμβόλαια συνολικής απαίτησης λήξης 456.500.000€
    Από αυτά
    168.151 συμβόλαια περιοδικών καταβολών-νοσοκομειακά-αποταμίευσης-ανικανοτήτων-θανάτου κ.λ.π συνολικής αξίας 36.500.000€
    (για αυτά που κανένας δεν μιλά, γιατί πονάνε)

    27.560 συμβόλαια εφάπαξ κταβολής αξίας 420.000.000€
    ως ακολούθως
    10.611 συμβόλαια με εφάπαξ ασφάλιστρο εως 50.000€ συν.αξίας 120.000.000€
    952 συμβόλαια με ποσό απο 50 εως 100.000€ συν.αξίας 64.500.000€
    677 συμβόλαια πάνω από 100.000€ συν.αξίας 179.000.000€
    Από τα ανωτέρω δεν αφαιρέθηκαν όλα εκείνα που έχουν γίνει από νομικά πρόσωπα και εξαιρούνται του χαρτοφυλακίου και όλα τα συμβόλαια που έγιναν κατόπιν λήξεων επιταγών του μεγαλομετόχου.(υπολογίζονται πάνω από 130.000.000€)
    Οι άμεσες απαιτήσεις που έχουν λήξει δεν ξεπερνούν τα 150.000.000€
    Το κούρεμα των απαιτήσεων εως 30.000€ φέρνει να ικανοποιεί ουσιαστικά και 100%(και όχι 76%)το μεγαλύτερο μέρος των ασφαλισμένων που ξεπερνά το 95% και έχει το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ πρόβλημα.
    Τα υπόλοιπα μεγάλα συμβόλαια, ακολουθούν την δικαστική οδό, κάτι που ευνοεί το πλήθος των ασφαλισμένων(για να δωθεί άμεση λύση και πολύ σύντομα μάλιστα)και ηρεμεί το πολιτικό και κοινωνικό σύστημα από το θέμα Ασπις.
    Η λύση ευτυχώς δεν είναι στα χέρια μας αλλά σίγουρα θα έρθει στις ...τσέπες μας.
    (το 2021!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. καντε μια προσπαθεια να το αναλυσετε διαφορετικα.

    ΑΝ ΟΛΑ!! ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 80-90% ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 100.000
    ΤΙ ΠΟΣΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΡΟΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΛΑΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ.

    ΕΝΝΟΩ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΙΠΟΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΕΔΑΦΙΚΟ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ.

    ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕ,ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΜΙΑ ΚΛΙΜΑΚΩΤΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΤΕΤΟΙΑ, ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΙΜΗ ΜΙΑ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ.

    ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΘΕΣΗ..ΒΕΒΑΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. δεν μπορει να εξαιρεθουν τελειως τα μεγαλα συμβολαια.
    ολα πρεπει να εισπραξουν μεχρι ενα ποσο αλλα με ενα οριο.
    το ποσο των 100 χιλ ανα συμβολαιο ειναι το ανωτατο που θα πρεπει να ικανοποιηθει κατα ποσοστο τετοιο που να εχει αντιστοιχια με το αποθεματικο.
    τα μεγαλυτερα συμβολαια και παλι θα συμμετασχουν αλλα μεχρι τις 100 χιλ και στο ιδιο ποσοστο με τους αλλους.

    δεν μπορει να εξαιρεθει κανεις απο ενα βασικο ποσο, ανεξαρτητως συμβολαιου.
    αλλιως δε στεκεται, να μεινουν καποιοι χωρις ενα ευρω.χρειαζεται ενα ανωτατο οριο και αντιστοιχη περικοπη σε ολους.
    προφανως οι 90-100 χιλ ειναι το πιο δοκιμο ποσο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. 250 εκατομμυρια περιπου ειναι οι αποζημιωσεις για ολους μεχρι 100 χιλ ευρω στον καθενα ανεξαρτητως υψους συμβολαιου.
    αν υπαρξει και ενα κουτσουρεμα του 10-20%, γυριζουμε στα 200 εκατομμυρια.
    αν το αποθεματικο με καλη διαχειριση παει στα 150 εκ.
    τοτε, ας προκαταβαλουν οι ασφαλιστικες τις εισφορες τους-ευκολο..
    και ας αναλαβει το κρατος τις περιπτωσεις των υπολοιπων ποσων ανω των 100 χιλ (που ακομα και αυτα θα παρουν την αναλογια τους μεχρι 100 χιλ) και να τα ρυθμισει αλλιως.

    αυτες οι ιστοριες για 30 χιλ και οι αλλοι στον καιαδα..δεν λενε.
    αυτα τα 200 εκατ.που λειπουν μπορουν να τα ρυθμισουν.
    ας παρουν μεχρι 100 χιλ ολοι με μια περικοπη, να ζεσταθουν τα σπιτικα, να καλυφθουν οι αναγκες..γιατι ειναι πολλοι που εχουν να εξοφλησουν τιμημα απο αγορα διαμερισματων αλλοι με δανεια με εγγυηση τα χρηματα..
    τα υπολοιπα το κρατος..
    με ειδικες ρυθμισεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ,ΟΣΟ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ....
    ΤΟΣΟ ΘΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ......
    ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ,ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΜΕ,ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΓΡΙΕΣ
    ΑΛΛΑ ΑΓΡΙΕΣ ,ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ..
    ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΨΙΛΟ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ
    Ο ΧΡΟΝΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ
    ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ,ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΩΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΟΛΕΥΕΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ
    ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΝΟΗΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΣΥΛΛΟΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΕΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ «ΦΩΣΤΗΡΕΣ» ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΑΝΟΗΤΗ ΚΑΙ ΑΝΕΦΑΡΜΟΣΤΗ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΗΣ ΛΟΓΟΥΣ:
    1) ΤΟ ΑΘΡΟΙΣΜΑ ΣΕ ΠΟΣΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΖΩΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 40 ΧΙΛ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΝΩ ΤΟΥ 50% ΤΩΝ ΣΥΝΟΛΙΚΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ. ΣΥΝΕΠΩΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ, ΔΕ ΘΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΟΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΕΝΟ ΓΡΑΜΜΑ, ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΔΕ ΘΑ ΤΗ ΔΕΧΘΕΙ.
    2) ΟΣΟΙ ΔΕ ΔΕΧΘΟΥΝ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΙΝΗΤΡΟ ΝΑ ΚΑΤΑΦΥΓΟΥΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΓΙΑ ΠΛΗΡΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ. ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΙΩΜΕΝΟ, ΚΑΘΩΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ + ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΔΙΝΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 80% ΚΑΙ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΝΑ ΜΠΛΕΞΟΥΝ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ.
    3) ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΩΡΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΧΟΝΤΩΝ ΧΑΜΗΛΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΔΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ, ΚΑΘΩΣ ΠΡΟΣΚΡΟΥΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ. ΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΛΩ 120 ΧΙΛ. ΣΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΑ, ΘΑ ΕΚΑΝΑ 4 ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΣΕ 4 ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ (ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ 100 ΧΙΛ. ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΓΓΥΗΣΗ). ΤΟ 2007 ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Ο ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ. Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2010 ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ 100% ΜΕΧΡΙ 30 ΧΙΛ. ΚΑΛΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ KAI OI KATOXOI MΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ "ΣΠΑΣΟΥΝ" ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΟΥΣ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΑΝ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ
    4) Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΟΣΩΝ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Ή ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ (ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΜΕ ΛΟΓΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΑΜΟΙΒΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ, ΟΧΙ ΣΑΝ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΤΩΡΑ...) ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ –ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΡΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΙΑ- ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΝΤΟΚΩΣ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΣΑ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΛΟΠΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΡΩΤΟΕΤΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ. ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΗΤΑΝ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟ ΜΕ ΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΦΕΡΕΓΓΥΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ 100ΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΛΟΠΙΜΑΙΩΝ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ, Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ, ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟ ΜΙΝΙΜΟΥΜ ΠΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2010.

    ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΑΠΟ «ΚΥΚΛΟΥΣ ΤΗΣ ΤΤΕ»ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΣΟΣΤΟΥ ΚΑΛΥΨΗΣ, ΕΛΕΧΘΗΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΡΕΥΟΣΟΥΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ. Ο ΝΟΜΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΜΙΝΙΜΟΥΜ ΤΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΜΑΣ. ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΘΕΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΜΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΥ, ΔΑΝΕΙΑ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ Ή ΟΜΟΛΟΓΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΣ ΠΑΛΙΝΩΔΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΠΟΙΩΝ. ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Ο ΑΣΚΟΣ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΘΥΕΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ, ΘΑ ΖΗΜΙΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. .ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ:

    1) 1,5 ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΤΑ ΚΛΟΠΙΜΑΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ?? ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ, ΤΟ ΣΔΟΕ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ?? ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΤΟ? Ο ΜΑΝΤΩΦ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΘΑ ΣΑΠΙΣΕΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΠΟΔΟΣΗ, ΠΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ. ΕΔΩ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΜΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΑ ΖΩΗΣ, ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ, «ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ» ΜΙΣΟ ΔΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ?
    2) ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΚΑΠΙΤΑΛΟΥΧΟΙ, ΠΟΥ ΕΠΕΝΔΥΣΑΝ ΣΕ ΠΡΟΙΟΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΩΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ??
    3) ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ «ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ» Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΠΙΤΑΛΟΥΧΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ Ή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΑ ΜΕ ΤΑ ΚΛΟΠΙΜΑΙΑ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΣΠΙΣ?? ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΔΗΛΑΔΗ! ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΠΙΤΑΛΟΥΧΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ? ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΜΕΤΕΙΧΕ ΜΕΤΟΧΙΚΑ ΚΑΙ Η ΑΣΠΙΣ ΑΕΓΑ ΜΕ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΥ ΤΗΣ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΥΤΑ??
    4) ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΑ ΜΜΕ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΥΨΗΛΟΠΟΣΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΟΤΙ ΑΝ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΥΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙ «ΦΙΛΟΛΑΙΚΟ» ΘΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΣ ΧΑΜΗΛΩΝ ΠΟΣΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. σαφως και οποια διαφοροποιηση του ενος απο τον αλλον ειναι αντισυνταγματικη.
    πρεπει ομως λογω των δυσκολων καιρων και της ανικανοτητος και αδιαφοριας του υπουργειου να υπαρξουν κινησεις για τμηματικες αποδοσεις ισως σε καποιες δοσεις των συμβολαιων που εχουν ληξει και ειναι μεχρι ..ας πουμε 100 χιλ ευρω.
    ο κοσμος πρεπει να επιβιωσει.
    θα μπορουσε σ αυτο να βοηθησει καποιος συμβουλος και ΟΧΙ ΜΕ 300 ΟΟΟ που αναφερθηκε οτι ζητουν...
    για το μερος το διαδικαστικο και των προτασεων δε χρειαζεται να εισαι Ο ΕΠΩΝΥΜΟΣ...ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΗΣ..
    ενας γνωστης τετοιων θεματων και με πιστοποιησεεις να καταγραψει τα δεδομενα, και μαζι με εναν καλο νομικο να εκπονησουν μια προταση..για αμεση υλοποιηση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΓΙ'ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΤΗΣ ΤτΕ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ,ΚΑΘΟΤΙ ΠΡΟΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ,ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΜΠΑΝΚ ΑΜΕΣΩΣ ΕΤΡΕΞΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΣΩΣΟΥΝ,ΠΑΛΙ ΘΑ ΓΕΡΝΕΙ Η ΖΥΓΑΡΙΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ,ΚΑΙ ΟΙ ΦΛΟΥΦΛΗΔΕΣ ΤΗΣ ΕΑΕΕ ΤΑ ΤΡΩΝΕ ,ΟΠΩΣ ΘΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΛΑΔΟΥ,ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.
    ΑΛΛΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΡΙΞΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΑΝ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ..ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΙΝΟΥΝ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. αυτο που πανε να κανουν ειναι παλια τακτικη.
    προσπαθουν ΝΑ ΣΑΛΑΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ τους ασφαλισμενους, να τους διχασουν, να ενσπειρουν διχονοια, για να φανε και τα υπολοιπα.

    η αληθεια ειναι οτι οσοι ειχαν μικροποσα, ισως να ειναι πιο ευκολο να τα ξεχασουν, με την εννοια οτι δε σωζονται με αυτα, χωρις αυτο να σημαινει οτι μπορει ο οποιος απατεωνας ή το κρατος να τους αφαιρεσει τα λεφτα τους.

    οσοι εχουν μεγαλυτερα ποσα της ταξεως των 100 -200 χιλ. ειναι αυτοι που καιγονται πραγματικα ,γιατι προφανως ειναι οιονει καταθετες, που κι αυτοι θυματα του συστηματος του γνωστου, νομιζαν οτι αποταμιευαν ..και αυτοι χανουν κοπους,αποταμιευση,περιουσια σπιτια πολλα.

    τα πολυ μεγαλα συμβολαια, προφανως αφορουν χρηματα που αναρωτιομαστε ποιοι και ποσοι ειναι αυτοι που εχουν τετοια διαθεσιμοτητα ..εκτος απο τα νομικα προσωπα.

    με λιγα λογια, η οπτικη καθε φορα ειναι διαφορετικη.
    κανενας δεν εχει δικαιωμα να κατηγοριοποιησει τους ασφαλισμενους.
    το να επιλεγει μια λυση εφαρμοσιμη, που να αποδιδει για τα ποσα τα πολυ μικρα εως 100-200 χιλ ενα καλο ποσοστο και για ολα τα ανω τωννποσων αυτων και παλι το μερος εως 200 χιλ .θα μπορουσε να γινει σε πρωτη φαση,
    γιατι ο κοσμος θα παρει μια ανασα, θα μπορεσει να επιβιωσει..να σταθει στα ποδια του.

    ειναι θεμα δικο τους να βρουν πώς θα το κανουν αυτο.
    αλλα,προς θεου,
    προσεξτε το αποθεματικο.
    ΜΑΣ ΤΟ ΤΡΩΝΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.
    ΠΟΛΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ.
    ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΠΟΣΑ ΓΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΞΟΔΑ.
    ΠΡΟΣ ΧΑΡΙΝ ΠΟΙΩΝ?
    ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ:
    . ΟΥΤΕ ΛΥΣΗ ΒΡΗΚΑΝ
    .ΟΥΤΕ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
    .ΟΥΤΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΕΨΑΞΑΝ
    .ΟΥΤΕ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΨΩΜΙΑΔΗ ΠΡΟΣΗΜΕΙΩΣΑΝ
    .ΟΥΤΕ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΜΕΣΩ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΦΥΛΑΚΙΣΟΥΝ
    ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ

    ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
    ΤΟΥΝΑΝΤΙΟΝ ΕΠΙΔΕΙΝΩΘΗΚΕ Η ΘΕΣΗ ΜΑΣ, ΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ,ΟΙ ΧΕΙΡΙΣΜΟΙ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΑΛΑΛΟΥΜ,
    ΜΙΑ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ
    ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΑ ΓΙΟΥΝΙΤ ΛΙΝΚ ΕΚΤΟΣ
    ΥΣΤΕΡΑ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΛΠ
    ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ
    ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ
    ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΟΗΘΩΝ ΤΟΥΣ...
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ,
    ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 70% ΗΔΗ..

    ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ..
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ.
    ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΟΥΜΕ?
    ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ,
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΙΩΠΟΥΝ ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ,
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΙΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ..

    ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΣΔΟΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ 500.000.000 ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙ.

    ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΠΟΠΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΕΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΛΕΠΤΟΜΕΡΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΩΝ.

    ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΣΔΟΕ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΠΡΙΝ ΠΑΡΕΙ ΤΕΛΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΘΩΣ ΜΟΛΙΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΕΠΙ ΕΠΟΧΗΣ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ, ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΠΕΤΣΑ. ΕΦΟΣΟΝ ΕΝΤΟΠΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ.

    ΚΥΡΙΕ ΣΑΧΙΝΙΔΗ ΠΑΡΤΕ ΟΜΩΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΣΤΕΝΕΥΟΥΝ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΑΛΛΟ ΧΡΟΝΟ. Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΞΑΝΤΛΕΙΤΑΙ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

    ΔΩΣΤΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΩΣ ΕΧΟΥΝ.

    ΠΑΝΤΩΣ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΟΤΑΝ ΕΒΛΕΠΑΝ ΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΦΕΡΕΓΓΥΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΔΙΝΑΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΕΤΟΙΜΟΡΟΠΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ,ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΠΟΠΤΗ Κ. ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΑΣΠΙΣ:

    ΜΠΛΟΚΑΡΕΤΕ ΜΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΠΙΤΑΛ. Η ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΨΩΜΙΑΔΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΑΕΓΑ. ΣΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΚΑΙ Η ΑΕΕΗΑ (ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΕΓΜΑ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ). ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΜΩΣ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΥΤΑ (ΑΞΙΑΣ 50-60 ΕΚΑΤ.) ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΑΕΓΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΕΤΣΙ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΤΗΣ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΥΧΕΡΕΣΤΕΡΗ ΤΗ ΔΙΑΔΟΧΗ.
    ΠΡΟΣΟΧΗ! ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ, Ο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΚΥΡΙΩΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΧΟΥΝ ΕΥΘΥΝΗ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. .Δεν μπορεί να πει κανείς ότι αυτοί που έχουν μέχρι 30 χιλ. έχουν περισσότερο την ανάγκη λίγων χιλιάδων ευρώ παραπάνω, από ότι αυτοί που έχουν μεγάλα ποσά, οι οποίοι έχουν την ανάγκη μερικών δεκάδων ή εκατοντάδων παραπάνω. Εξάλλου μας ζήτησαν και το πόθεν εσχες των χρημάτων αυτών, δεν τα κλέψαμε, τα συγκεντρώσαμε, εργαζόμενοι μια ζωή. Όποιος δε μπορεί να αποδείξει ότι τα μάζεψε τίμια, ας μην του τα δώσουν!
    Το να εξισώσουν τους ασφαλισμένους της ΑΣΠΙΣ με τους σημερινούς ασφαλισμένους, λέγοντας ότι θα τους δώσουν τα ίδια (€ 30 χιλ.) είναι κοροϊδία, γιατί σήμερα αν είχα τα λεφτά αυτά σε συμβόλαια θα τα έσπαγα σε 30αρια, όπως κάνει κανείς με τις καταθέσεις για να έχει πλήρη την εγγύηση του κράτους.
    Σε εμάς υπήρχε ο νόμος Παπαθανασίου, που όσο ατελής και να ήταν, αναγνωρίζοντας την εγκληματική ευθύνη του δημοσίου, αναγνώριζε αποζημίωση 100%. Μετά έπεσαν στο 70-80%, όχι να πέσουν τώρα στο 10-30% για τα μεγάλα ποσά!! Δηλαδή το ίδιο θα κάνουν και με τις καταθέσεις αν συμβεί κατάρρευση τράπεζας?? (το εγγυητικό των τραπεζών έχει κεφάλαια ελάχιστα και το κράτος εγγυάται 100 χιλ. ανά καταθέτη/τράπεζα!!)

    Αν θέλουν να λειτουργήσει ο νόμος υπάρχουν τρόποι, όπως η εγγύηση και επιδότηση επιτοκίου από το κράτος, για δανεισμό των ποσών που θα μας δώσει το εγγυητικό κεφάλαιο μετά από 3 χρόνια. Επίσης, μετά από τρία χρόνια, αν κινητοποιηθούν οι κατάλληλοι μηχανισμοί του κράτους και βρεθούν τα αμέτρητα εκατομμύρια των κλοπιμαίων ψωμιάδη, όπως και αυτά των θυγατρικών του εταιρειών (που πάνε να τα φάνε οι ομολογιούχοι της ΑΣΠΙΣ ΚΑΠΙΤΑΛ), το έλλειμμα μπορεί να πέσει δραματικά (σε συνδυασμό με τις μειώσει που θα επέλθουν στις απαιτήσεις συμβολαίων από την περικοπή των επιτοκίων άνω του 3,35%).
    Αν λειτουργήσει με τις όποιες προς όφελος των ασφαλισμένων βελτιώσεις ο νόμος Σαχινίδη (που μας δίνει το μίνιμουμ 70-80%), τότε θα επέλθει ηρεμία σε εμάς και θα αποποιηθούμε οποιαδήποτε άλλη απαίτηση από το κράτος (όπως εξάλλου προβλέπει και ο νόμος για όσους συμφωνήσουν). Αλλιώς το κράτος θα πληρώσει μακροπρόθεσμα πολύ περισσότερα μέσω της δικαστικής οδού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.
    ΕΠΡΕΠΕ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙ.
    ΑΝΤΙ ΓΙ ΑΥΤΟ, ΑΡΚΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ.
    ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ,
    ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.
    ΑΥΤΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ.
    ΚΟΙΝΩΣ!
    ΔΡΥΟΣ ΠΕΣΟΥΣΗΣ, ΠΑΣ ΑΝΗΡ ΞΥΛΕΥΕΤΑΙ!
    ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ!

    ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. σκεφτειτε το λιγο:
    το εγκλημα ηταν διαχρονικο και διακομματικο.
    ολοι το γνωριζαν στην ασφαλιστικη αγορα, εκτος βεβαια απο εμας.
    ριξαν ασφαλιστες ανοητους εως ραδιουργους να τους αποφερουν τα υπερκερδη και μοιραια να οδηγηθουν τα πραγματα στην καταρρευση.
    παπαθανασιου-παπακωνσταντινου-σαχινιδης, ,επαιξαν το ιδιο παιχνιδι.
    καροτο-μαστιγιο, δινω-παιρνω..
    μας εδωσαν και 2 συλλογους που απορροφησαν τις πρωτες αντιδρασεις ,που θα μπορουσαν να επιφερουν καταλυτικες κινησεις και λυσεις,
    συγκεντρωσαν εισφορες και ελπιδες
    ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.
    ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ.
    ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ, ΟΤΙ Η ΑΠΡΑΞΙΑ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ, ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΔΕΝ ΘΕΜΑ ΑΠΛΗΣ ΑΔΡΑΝΕΙΑΣ,ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΟΣ κλπ
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ.
    ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ :
    ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΕΦΕΡΝΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΘΕΙ ΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ, ΝΑ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΘΕΙ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΨΩΜΙΑΔΗΔΩΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΣΧΕΘΕΙ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΩΝ, ??
    ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ.
    ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΑΝΑΘΕΣΗ-ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ,ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΨΩΜΙΑΔΗ, ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε ,
    ΝΑ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΟΥΝ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΟΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ,
    ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΣΙΓΑΣΤΗΡΑ,
    ΣΤΑ ΔΗΘΕΝ ΜΑΛΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΤΕ ΕΝΩΜΕΝΗ ΔΥΝΑΜΗ
    ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ..

    ΑΣ ΦΑΜΕ ΤΩΡΑ ΤΟ 10% ΤΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ ΣΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ,ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΡΙΣΤΩΝ ΤΟΥ.

    ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ-ΣΑΧΙΝΙΔΗ κλπ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΔΙΑΧΕΡΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΩΝ ΜΑΣ,
    ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΟΥΛΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΑ ΚΑΙ ΑΠΟΡΑ ΠΙΑ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ?

    ΓΙΑΤΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΣΠΙΣ ΤΑΙΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ@
    ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ-ΕΠΟΠΤΕΣ-ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ-ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ-ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ
    ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΥΡΝΙΑ ΤΩΝ ΩΦΕΛΗΜΕΝΩΝ:
    ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ-ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ-ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΑΛΛΟΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ...

    ΣΦΙΞΤΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΣΑΣ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΥΜΕ ΜΑΚΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΑΠΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ,
    ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΟΛΑ.
    ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΗΛΙΘΙΕΣ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΔΗΘΕΝ ΤΗΣ Τ.Τ.Ε ΚΑΙ Η ΑΡΝΗΣΗ ΣΑΧΙΝΙΔΗ ΕΠΙ ΑΥΤΩΝ,
    ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΕΡΟΣ ΕΝΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ..ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ..

    ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΑΦΕΛΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΚΛΠ
    ΤΑ ΔΕΣΜΕΥΣΕ Ο ΕΠΟΠΤΗΣ?
    ΤΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ?
    ΠΟΙΑ ΚΥΠΡΟΣ ΚΑΙ ΕΛΒΕΤΙΑ.
    Ο ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΦ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ..
    ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΚΙΖΟΝΤΑΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=57950&catid=11

    ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 100 000 ΕΥΡΩ.
    ΑΝ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥ,
    ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΠΟΛΛΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ.
    ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΥΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ.
    ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΜΑΛΛΟΝ ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΛΟΥΝΤΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΙΝΕΣΘΑΙ ΜΟΝΟΝ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΤΟΜΙΚΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ.
    ΑΞΙΖΑΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥς, ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΣΔΟΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΕΛΕΙΜΜΑΤΟΣ

    Ο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΣΕ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ Η ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΕΙΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ.

    ΕΧΟΥΜΕ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΧΡΗΜΑΤΑ.

    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΟΥ ΣΔΟΕ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΝΤΛΗΘΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ, ΤΗΝ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. αυτα επρεπε να γινουν απο την αρχη.
    ο συλλογος αντι να καθεται και να βριζει τους ασφαλιστες και να ουρλιαζουν ολοι, καλα θα εκανε να συστρατευε τα μελη του σοβαρα σε μια προσπαθεια και για σοβαρη παρουσια και για αναθεσεις και για εισαγγελεις.
    αλλα γιναμε ολοι αρχηγοι και ο κοσμος νομιζε οτι ο συλλογος ειχε και πορους και εκανε ενεργειες.
    το εκμεταλλευτηκαν λοιπον αυτο και οι αλλοι..και βρηκαν τον τροπο με τους δικηγορους.

    οι συλλογοι ειναι χωροι διαφημισης δικηγορικων γραφειων..μια με τους μεν μια με τους δε..λες και θα μας επιδοτησουν ή θα κανουν τους ντετεκτιβς.
    δεν τους συμφερουν τετοιες καταγγελιες γιατι φευγει δικηγορικη υλη.
    αλλα οι συλλογοι ειναι πολυ περιεργο, πώς ενω τελικα δεν εκαναν τιποτα, μας εδιναν την εντυπωση οτι τα φροντιζουν ολα.
    καμια ενημερωση, καμια κινηση σοβαρη.
    μονο φωνες και διαφημισεις δικηγορων.
    αν φαινοταν εγκαιρα οτι ουτε ποροι υπηρχαν ουτε νομικες κινησεις, θα συστηνονταν αλλοι συλλογοι με διαθεση ,χρονο και αλλους σκοπους.
    ανατρεξτε πισω στις ανακοινωσεις.
    οταν υπηρχαν αναρτησεις , φαινοταν οτι εχουμε νομικους, οτι μας συμβουλευουν, οτι κανουν τα παντα..
    επιτελεια ολοκληρα δικηγορων παρηλασαν και ολοι για το κερδος τους..λες και δεν το ξεραμε.
    την οργανωση καιτα δεοντα ομως για τους ασφαλισμενους ποιος τα φροντιζε? ποιος δεσμευσε περιουσια ψωμιαδη, ακομα και τωρα που μιλουμε?
    κ α ν ε ν α ς...
    ας μας το λεγατε νωριτερα..μας αφηνατε να πιστευουμε οτι ολοι αυτοι κατι τετοιο εκαναν.και οταν φωναζαμε, μας ...μαλωνατε...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ. ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΤΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ. ΤΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΧΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ. ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ. ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ.

    ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ. ΚΥΡΙΑ ΣΙΔΕΡΗ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ ΣΕ ΟΛΑ. ΑΠΟΣΥΝΤΟΝΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΑΤΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟ, ΚΑΝΑΤΕ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΑΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ ΕΝΩ ΑΥΤΟΣ ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΕΙ ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ, ΑΠΕΥΘΥΝΘΗΚΑΤΕ ΣΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ, ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΥΛΛΟΓΟ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΣΥΣΤΗΣΕΙ. ΤΩΡΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΕΕΣ ΣΦΑΓΕΣ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΟΙΤΑΤΕ ΑΠΟΣΒΟΛΟΜΕΝΗ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ. ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΒΡΕΙ. ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΑ ΣΙΔΕΡΗ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ, ΕΣΑΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ. ΑΕΙ ΠΝΙΞΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Για τα 300 απο τα 550 ευθύνονται οι εκκαθαριστές ο Σαχινίδης και ο Παντελίδης. 18 μήνες κάθονται και κοιτάνε το κάθε λογής λαμόγιο να τρώει τη περιουσία. Τα 300 χάθηκαν επί εποχής τους. Ένα πολύ μεγάλο μέρος οφείλεται και στις τιμές των ακινήτων. Η ΕΠΕΙΑ τις έχει δεχθεί με 30% μεγαλύτερη αξία απο την αντικειμενική. Κάποια έχουν πραγματικά μεγαλύτερη και κάποια μικρότερη. Στους πληστειριασμούς όμως βγαίνουν στην αντικειμενική. Κάπου 50 εκατομμύρια διαφορά είναι αυτά.
    Η μόνη που λειτουργεί είναι η δικαιοσύνη και το ΣΔΟΕ. Και δικογραφίες σχηματίστηκαν, και λογαριασμοί έχουν ανοίξει αλλά ...χρήμα πουθενά.
    Μόνο ο Μαρκουλάκος με τη βοήθεια των στελεχών του Παυλάρα έχει βρεί την άκρη.
    Γιατί η Σιδέρη δεν τα λέει αυτά εδώ, παρά κάθεται και γράφει σελίδες με ανοησίες που είναι και ακατανόητες;
    Ο Πασοκάνθρωπος Παντελίδης, τα καλοταισμένα πολιτικά λαμόγια του Παυλάρα είναι αυτά που θέλουν να βάλουν ταφόπλακα.
    Μέχρι και ο Μιχαλάκης με τα 178 εκατομμύρια απολάμβανε της "εκτίμησης" του αρχινονού. ίσως και να του έδινε τεχνογνωσία για το πως και που θα τα κρύψει.
    Αει στο διάολο πουλημένοι, ρεμπεσκέδες. Να ξανα-ματα-ανοίξετε το φάκελο του Χρηματιστηρίου για να δείτε χρήμα με ουρά που έφαγε αυτός και οι Τσοχατζοπουλεοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. ο μαρκουλακος ομως εχει πανω απο 1000 πελατες της ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ και ακομα δεν ειδαμε καμια κινηση να δεσμευσει για λογαριασμο τους ακινητα και περιουσιες.
    μιλαει για 500 εκατομμυρια που βρηκε στο εξωτερικο, αλλα μας εχει και μας ψηνει και μονο στους δημοσιογραφους τα λεει.

    γιατι δεν παει τα στοιχεια στη δικαιοσυνη και εγω θα του δωσω το 15% στο συνολικο ποσο ,αν μπορεσει να τα εισπραξει.

    γιατι μονο για τηνκαπιταλ?
    πολλα ερωτηματα εδω και καιρο.
    τα λεφτα μας θα τα παρουμε, ομως θα πρεπει να εχουμε εκπροσωπους και οχι μεσολαβητες δικηγορων..
    αναλαμβανει καποιος καποια κινηση?
    χωρις σωματεια και συλλογους?
    να παρει τα στοιχεια και να συνεννοηθει με τον κοσμο να μαζεψουμε και χρηματα να προχωρησουμε?
    εδω σας θελω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. AN ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ Ο ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟΣ ΒΡΗΚΕ ΤΗΝ ΑΚΡΗ,
    ΜΕ ΓΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΧΑΡΑ ΤΟΥ, ΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΕΚΕΙ
    ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΟ.
    ΘΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΠΟΥ ΕΒΑΖΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Η τράπεζα της ελλάδος σκέφτηκε ΑΠΛΩΣ να εισηγηθεί την εφαρμογή του νόμου, όπως ισχύει για τις ανακλήσεις μετά την ψήφισή του.
    Αλλιώς,, προφανώς, δεν της βγαίνει η αναδοχή.
    Αυτό από μόνο του δεν λέει τίποτα ,αφου όλοι μας ξέρουμε ότι είναι παράνομο,καταχρηστικό και αντίθετο προς την αρχή της ίσης μεταχείρισης.
    Πάντως, δεν θέλει πολύ.
    ΄Ενας ακόμα συμβιβασμός δικός μας,ώστε να ισχύσει ένα ποσοστό χαμηλότερο και ενιαίο ,ώστε και η αναδοχή ναι γίνει άμεσα και να τελειώνουμε.
    Εξάλλου το αποθεματικό μια χαρά φτάνει για τις ήδη ληγμένες αποζημιώσεις.
    ' Ενας ανθρωπος κύρους που να μπορεί να εισηγηθεί πεντε πράγματα να βρεθεί, αυτό μας νοιαζει.
    Αφήστε τους συλλόγους φαντάσματα.
    Είδατε πού το έφτασαν.
    Κρυφτουλι και συκέ αντιδικίες και αντιπαλότητες.
    Βούτυρο στο ψωμί των λαμόγιων.
    Και μετά, συγκέντρωση και διαφήμιση των δικηορικών γραφείων.
    Τώρα ανακάλυψαν ότι δεν υπάρχουν χρήματα για κινήσεις.
    Μέχρι τωρα ήταν όλα, στο εχουμε νομικούς, μας συμβουλευουν, ενεργούμε αλλα δε σας τα λεμε για λογους σκοπιμότητος και οι άλλοι:
    "τα καλύτερα ερχονται"..κλπ φαιδρα συνθηματα..
    ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΓΩΓΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ.
    ΙΔΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.
    ειχα μεγαλες ελπιδες απο αυτους, επειδη, θεωρητικά γνώριζαν και από συμβόλαια και από ανθρώπους και καλούς δικηγορους είχαν.
    Σιωπή όμως βαρεια, και με τις δικες μας εισφορές λειτουργούν τα γραφεία-προθαλαμους των δικηγορικων.
    ΕΥΓΕ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗ ΛΥΣΕΙ.ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΟΝ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟ,ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ,Η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΑΧΙΝΙΔΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ,ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ?Ο ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΑ ΧΑΜΕΝΑ?Ο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ ΜΑΣ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ? Ο ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΘΕΙ ΤΟ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΣΙΔΕΡΗ ΜΕ ΤΙΤΛΟ 'ΠΡΟΣΕΞΕ ΚΑΛΑ ΚΥΡΙΕ ΣΑΧΙΝΙΔΗ?'ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ?ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΓΙΑ ΑΝΑΔΟΧΗ ΓΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ,ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΑΨΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΛΠ,ΑΛΛΑ ΡΩΤΩ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ?ΜΙΑ ΧΑΖΗ ΑΠΟΡΙΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΓΩ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΓΙ ΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΙ 2 ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΠΛΟΓΚΣ,
    ΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ Α Μ Ε Σ Α
    ΓΙΑ ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
    ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙ ΑΥΤΗΝ
    ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ.
    ΑΡΚΕΙ!!!
    ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ
    ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΙΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΜΕ
    ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΣΑ
    ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕΤΑ
    ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟ Ή ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΚΑΣΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ.
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΑΘΕΣΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΕΙΜΑΙ ΟΜΩΣ ΕΤΟΙΜΟΣ, ΕΓΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ, ΠΡΟΤΑΣΣΟΝΤΑΣ, ΜΟΙΡΑΙΑ, ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ, Σ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.
    ΟΧΙ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ. ΜΕ ΑΜΕΣΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ.
    ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΜΑΣ.
    ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ.
    ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΜΟΝΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. ΟΧΙ ΠΑΙΔΙΑ .ΟΥΤΕ Ο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΟΥΤΕ Ο ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟΣ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΞΥΘΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Είναι καθαρά πρόβλημα του κράτους να εφαρμόσει το νόμο που μας δίνει τα ΕΛΑΧΙΣΤΑ από αυτά που δικαιούμαστε. Στην αρχή υπήρχε ο Νόμος Παπαθανασίου του 2009, που μας έδινε το 100%. Η κυβέρνηση ΨΕΥΔΩΣ ΚΑΙ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ισχυρίσθηκε ότι ήταν αντικοινοτικός και τον άλλαξε με το ΝΟΜΟ ΣΑΧΙΝΙΔΗ, που μας δίνει το 70-80% και μάλιστα σε τρία με πέντε χρόνια (αναλόγως αν γίνει αναδοχή ή εκκαθάριση). Τώρα ψιθυρίζουν πάλι για αλλαγές ΣΕ ΒΑΡΟΣ και πάλι των θυμάτων. Οι τελευταίοι δικαιολόγησαν προσφάτως το ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ των χρημάτων που τοποθέτησαν σε ασφαλιστήρια της ΑΣΠΙΣ (που αλλού έγινε αυτό –τράπεζες, ασφαλιστικές κλπ) και απέδειξαν (εκτός εξαιρέσεων βέβαια), ότι είναι βιοπαλαιστές και τα χρήματα τα απέκτησαν ΤΙΜΙΑ.
    Το κράτος πρέπει να συνεισφέρει στο εγγυητικό κεφάλαιο, που θα μας καλύψει βάσει νόμου σε μια 3ετία, τουλάχιστον με εγγύηση των δανείων που θα πάρει το Εγγυητικό κεφάλαιο και πλήρη επιδότηση του επιτοκίου που θα πληρώσει για αυτά για να μας καλύψει.
    Το γελοίο είναι ότι η κυβέρνηση, όχι μόνο δεν επιδότησε το εγγυητικό κεφάλαιο, αλλά ΑΡΠΑΞΕ και τα κεφάλαια της καταργηθείσα ΕΠΕΙΑ (15 εκατ.), που είναι ίσα με τα αναμενόμενα ετήσια έσοδα του Εγγυητικού Κεφαλαίου!!!
    Είναι φυσικό να μην φθάνουν τα κεφάλαια του Εγγυητικού κεφαλαίου. Εξάλλου και τα κεφάλαια του ΤΕΚ (Ταμείο Εγγύησης Καταθέσεων) του άλλου πυλώνα του χρηματοοικονομικού συστήματος, των τραπεζών, δεν φθάνουν ούτε κατά διάνοια το κόστος χρεοκοπίας μιας μεσαίας πχ τράπεζας. Και όμως εδώ το κράτος ΕΓΓΥΑΤΑΙ € 100 χιλ./καταθέτη/τράπεζα.
    Στις ασφαλιστικές εταιρείες, που θεωρούνται και πολύ πιο ασφαλείς (θεωρητικά) από τις τράπεζες, δεν θέλει να βάλει ευρώ?? Αν δεν το κάνει, έστω και μετά από 3-5 χρόνια (όχι τώρα…) θα αναγκασθεί να το κάνει μέσω της δικαστικής οδού και να μας πληρώσει, έστω και σε μακρύτερο χρονικό διάστημα, πολύ περισσότερα.
    Επίσης, ξέρετε ότι τα κεφάλαια μιας ασφαλιστικής Ζωής, θα πρέπει να είναι θεωρητικά τοποθετημένα σε επενδύεις χαμηλού ρίσκου και άμεσα ρευστοποιήσιμων?? Στην ΑΣΠΙΣ πως είναι δυνατό να γίνει καπνός το 70% τουλάχιστον των τοποθετήσεων, χωρίς κανείς να αναρωτηθεί, ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ??
    1,5 χρόνο τώρα ΚΑΝΕΙΣ δεν ενδιαφέρεται για ένα σκάνδαλο μισού ΔΙΣ!!!. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΕΝΙΚΑ, ΤΟ ΣΔΟΕ, ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ? ΚΑΝΕΙΣ!
    Αυτά δε συμβαίνουν ούτε στην Ουγκάντα. Χάθηκε με πληθώρα αποδείξεων ΜΙΣΟ ΔΙΣ, με το κράτος επί 10-15 χρόνια να ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΕΡΓΟΣ ΤΗΣ ΚΛΟΠΗΣ με τα ψευτοπιστοποιητικά φερεγγυότητας που έδινε στην ΑΣΠΙΣ μέχρι και λίγους μήνες πριν την κατάρρευση και ούτε καν ο κλεφτοΨωμιάδης πήγε για αυτό φυλακή!!! (είναι μέσα για άλλη ΑΣΧΕΤΗ υπόθεση!! –ΑΣΠΙΣ ΚΑΠΙΤΑΛ).
    Και ένα τελευταίο: από πού και ως που ο κλεφτοΨωμιάδης χαρίζει –για να βγει από τη φυλακή- στους ομολογιούχους ΑΣΠΙΣ ΚΑΠΙΤΑΛ τα ακίνητα που απέκτησαν οι εταιρείες του, στις οποίες ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Η ΑΣΠΙΣ και αγοράσθηκαν ΜΕ ΤΑ ΚΛΟΠΙΜΑΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΕΙΣ στις ασφάλειες ζωής??
    Και γαιυτό δεν συγκινείται κανείς, έστω ο επόπτης Παντελίδης, που είναι εκεί δήθεν για να διαφυλάξει το ενεργητικό της ΑΣΠΙΣ ΑΕΓΑ? Περιουσία δική μας δίνει ο κλεφτοΨωμιάδης για να βγει από τη Φυλακή!!
    Οι σύλλογοι έχουν εγκληματική ευθύνη για το ότι αντί να είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της κοινής γνώμης το ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΣΠΙΣ, είναι στο περιθώριο. Κάποιες πληρωμένες καταχωρήσεις θα έφθαναν να αλλάξουμε τα δεδομένα…
    Αυτά τα παραπάνω είναι προβληματισμοί και ερωτήματα, που βάζω για να τοποθετηθούν άμεσα οι σύλλογοι, ο επόπτης Παντελίδης, το υπουργείο και η Δικαιοσύνη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Έντυπη Έκδοση
    Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, Κυριακή 3 Απριλίου 2011
    Στο δρόμο προς το ακροατήριο οι υποθέσεις Παύλου Ψωμιάδη
    Του ΜΠ. ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗ Ολοκληρώθηκε την Τετάρτη η διαδικασία της ανάκρισης για την υπόθεση της Aspis Capital από τον 6ο τακτικό ανακριτή του Πρωτοδικείου Αθηνών και πλέον η υπόθεση διαβιβάζεται στον αρμόδιο εισαγγελέα, προκειμένου ο τελευταίος να κάνει πρόταση στο δικαστικό συμβούλιο περί της παραπομπής των κατηγορουμένων, δηλαδή της οικογένειας Ψωμιάδη, στο δικαστήριο.
    Η εξέλιξη αυτή ήρθε σε μία στιγμή που «τρέχει» η πρόταση της Aspis Capital προς τους ομολογιούχους να ανταλλάξουν τα ομόλογά τους με συναλλαγματικές τις οποίες τριτεγγυώνται άλλες εταιρείες συμφερόντων Ψωμιάδη, που ισχυρίζονται ότι διαθέτουν ακίνητα αξίας 46 εκατ. ευρώ.

    «Εδώ και 2,5 εβδομάδες έχουμε κάνει αναφορά απατηλής πρότασης συμβιβασμού στον αρμόδιο ανακριτή και μέχρι την ημέρα που περατώθηκε η ανάκριση ουδείς συμβιβασμός ομολογιούχου είχε προσκομισθεί στην ανάκριση», δηλώνει ο Μιχ. Μαρκουλάκος, δικηγόρος επενδυτών της Aspis Capital.

    Να θυμίσουμε ότι η πρόταση της εταιρείας καλύπτει το 80% των χρημάτων που είχαν τοποθετήσει σε ομόλογά της οι επενδυτές και τα οποία τώρα διεκδικούν (περί τα 43 εκατ. ευρώ). Και ότι στη συνέχεια ακολούθησε της πρότασης νέα διευκρινιστική ανακοίνωση της εταιρείας, που ανέφερε ότι λόγω εγγεγραμμένων βαρών στα ακίνητα, τελικά η αξία τους δεν είναι 46 εκατ. ευρώ αλλά 34 εκατ. ευρώ.

    Εκτός από το δικαστικό μέτωπο για την υπόθεση της Aspis Capital, ο Παύλος Ψωμιάδης έχει ανοιχτό και εκείνο για την πλαστή εγγυητική επιστολή ύψους 550 εκατ. ευρώ που είχε προσκομίσει ο ίδιος στην Επιτροπή Εποπτείας Ιδιωτικής Ασφάλισης για να συνεχίσει να λειτουργεί η ασφαλιστική Ασπίς Πρόνοια.

    Το βούλευμα που στέλνει την υπόθεση αυτή στο ακροατήριο είναι ιδιαίτερα σκληρό για τον πρώην ισχυρό άνδρα του ομίλου Ασπίς: «Είναι προφανές ότι υπό τις προκύψασες συνθήκες, η υπό κρίση ενέργεια του Παύλου Ψωμιάδη (σ.σ.: δηλαδή η προσκόμιση της πλαστής εγγυητικής) δεν συνιστά μεμονωμένη και ευκαιριακά τελεσθείσα, αλλά καθοριστική πράξη, αποτελούσα δομικό στοιχείο ενός γενικότερου εγκληματικού σχεδιασμού», αναφέρεται μεταξύ άλλων στο βούλευμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. ενωμενοι ολοι:
    ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ
    ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΚΑΙ "ΚΟΥΡΕΜΑ"
    ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ!!!!!!!!!

    ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ
    ΟΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ
    ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ
    ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΔΕΚΑ ΒΗΜΑΤΑ ΠΙΟ ΠΙΣΩ!!!!
    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!!!!!
    ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ!!!!!!

    ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ ΑΝΟΧΗΣ
    ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ!!!!!!

    ΤΕΛΟΣ-ΠΑΡΤΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ!!!!!!!
    ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ,
    ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!
    ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΗΔΗ ΑΔΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΑΔΙΚΟΥ ΣΑΧΙΝΙΔΗ,ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ!!!!!!

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΦΤΑΝΕΙ Η ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ ΜΑΣ,
    ΚΑΘΟΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΓΕΛΟΙΟΥΣ,ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΠΑΙΖΟΥΝ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. ΕΚΕΙΝΗ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΑΧΙΝΙΔΗ ΤΙ ΕΓΙΝΕ?ΞΕΧΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. δηλαδη το ολο θεμα ειναι η ΚΑΠΙΤΑΛ και η ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ?
    τα φαγωμενα αποθεματικα, οι οικογενειες της κυπρου, τα λεφτα στο εξωτερικο, οι μεταφορες κεφαλαιων απο εδω εκει, οι χρυσες προμηθειες των επιθεωρητων και επιθεωρητριων!!! τα ταξιδια και τα τεραστια εισοδηματα των χρυσων ασφαλιστων μεχρι ενα μηνα πριν την ανακληση,
    ο αδικαιολογητος πλουτισμος ολων, οταν στα γραφεια της ασπις επεφτε ξυλο γιατι δεν υπηρχαν χρηματα για τις αποζημιωσεις και οι υπαλληλοι εμεναν απληρωτοι..
    αυτα ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΔΕΙ?
    ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ,ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΥΝΤΕΛΕΣΘΕΝΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΣΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ?
    ποιοι συλλογοι και κουραφεξαλα?
    βαλτοι ειναι ολοι αυτοι,,
    δειτε τις κινησεις τους..
    δειτε τα αποτελεσματα..
    κρατησαν τα στοιχεια των ασφαλισμενων μονο για να τα κατευθυνουν στα δικηγορικα γραφεια και ποτε δεν τα χρησιμοποιησαν για μια μεγαλη διαμαρτυρια, για συγκεντρωση υπογραφων, για τοποθετηση εκπροσωπου να ελεγχει τα οικονομικα στοιχεια, τις κινησεις του εποπτη, συμφωνιες με ασφαλιστικες εταιριες και επαφες με το υπουργειο.
    ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ,ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕ ΘΑ ΑΠΗΓΓΕΙΛΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ?
    ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ..
    Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ..
    βλεπετε τι κανουν οι ασφαλιστες..
    βγαζουν δακρυβρεχτες ιστοριες ασφαλισμενων, για να τους συμπονεσει το κρατος ..!!
    ΕΛΕΟΣ!! διαπομπευση, γελοιοποιηση..
    ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!
    τα κουκουλωσαν ολα.
    δε νομιζω οτι θα τους ξεχασει κανεις ολους αυτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΛΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΚΑΠΙΤΑΛ?????????????
    ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΦΟΡΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΩΝ ΖΩΗΣ, ΠΟΥ ΛΕΗΛΑΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ, ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΔΙΝΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΦΕΡΕΓΓΥΟΤΗΤΑΣ.
    Η ΑΣΠΙΣ ΚΑΠΙΤΑΛ ΕΞΕΔΙΔΕ ΟΜΟΛΟΓΙΕΣ ΧΡΕΩΚΠΉΣΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΙ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝ ΕΞΕΔΙΔΕ ΜΕΤΟΧΕΣ.
    ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΣΡΧΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΑΕΓΑ?? ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ, ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. ΚΑΠΙΤΑΛ, ΚΑΠΙΤΑΛ, ΚΑΠΙΤΑΛ..
    ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΥΤΑ ΑΚΟΥΜΕ!
    Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΨΕ, ΑΛΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΜΕΤΟΧΕΣ ΑΓΟΡΑΣΑΤΕ..
    ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΠΙΣΩ,
    ΟΜΩΣ
    ΚΥΡΙΕ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟ, Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΕΧΕΙ ΞΕΜΕΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΚΑΠΟΥ.
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΤΡΕΦΕΣΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΨΩΜΙΑΔΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΣΥΝΕΡΓΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ?
    ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Αγαπητό σωματείο θα πω και εγώ την αποψή μου και ας μη τη λάβετε σοβαρά υπόψην.
    Ας κανουμε αγωγές στους υπουργούς οικονομικών και οικονομίας απο το 2004-2009 με ασφαλιστικά μέτρα καθώς και κάθε άλλον εμπλεκόμενο στο ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΣΠΙΣ, για παράβαση καθήκοντος, ζητώντας αποζημίωση απο τη προσωπική τους περιουσία. Κυρία Σιδέρη γινεται αυτό ή όχι? Επίσης το ανέφερα και παλαιότερα και κάποιοι αντέδρασαν. ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ, με το άκουσμα και μόνο της προθεσεώς μας να δείς πως θα κινηθει το συστημα όλο. Κόμμα δηλαδή , νομίζετε τα υπάρχοντα έχουν σχέση με ιδεολογίες δηλαδή. Οταν θα χάνουν τα θύματα ψηφοφόρους να δείτε ο Κ.... τη φωτια θα πάρει.....
    Κατι πρεπει να κάνουμε ομως να βγούμε απο την αφάνεια αυτό ξερω εγω.......Σας ευχαριστώ που με ακούσατε. Νομίζω οτι δεν είμαι παρανοικός.....θα με κάνουν αυτοί ομως σιγουρα με αυτά που κάνουν. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. http://www.protothema.gr/politics/article/?aid=115027



    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ !!

    ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΕΠΟΠΤΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ.
    ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ.
    ΚΑΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ.
    ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ, ΚΑΙ ΡΙΞΤΕ ΤΑ ΜΕΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΚΑΘΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ.
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΤΕ ΤΩΡΑ.
    ΑΣ ΤΟ ΦΑΝΕ ΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΟΥ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΚΑΘΙΣΑΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΑΓΚΕΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ.
    ΟΥΤΕ ΩΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ, ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΟΥΝ.
    ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ.
    ΤΑ ΑΦΗΣΑΤΕ ΟΛΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΣΧΕΤΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑ ΣΙΔΕΡΗ ΟΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ;ΛΟΓΙΑ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ.ΨΕΥΤΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΨΕΥΤΙΑ.ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ ΒΡΑΖΕΤΕ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. ΔΩΣΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΩΝ 3:38ΜΜ ΤΗΣ 3/4/11. ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΙΕΣ.
    ΑΡΑΓΕ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΑΝΤΛΟΥΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΤΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
    ΑΠΡ
    04
    Ο Επόπτης και Εκκαθαριστής της Ασπίς δεν εργάζεται για τα Συμφέροντα των θυμάτων!
    ΕνημέρωσηΣχολιάστε το άρθρο

    Το σκάνδαλο της Ασπίς περιλαμβάνει πολλά ύποπτα σημεία τα οποία δεν θα πρέπει να περάσουν απαρατήρητα. Η Διαφθορά στη χώρα μας, φυσικά δεν θα άφηνε μια παρόμοια ευκαιρία να πάει χαμένη. Πρώτα από όλα, ο πρώτος Εκκαθαριστής για αρκετούς μήνες δεν έκανε τίποτα! Το ερώτημα είναι γιατί; Τι φοβάταν ο καθόλα έντιμος και πειθαρχημένος εκκαθαριστής ο οποίος διέθετε ένα εξαιρετικό ιστορικό άψογης καριέρας; Οι Μετοχές και τα Ομόλογα της Ασπίς έπρεπε να είχαν ρευστοποιηθεί αμέσως για εύλογους λόγους! Ήταν ο Σεπτέμβριος του 2009 και η Κρίση είχε ξεσπάσει. Όσο πιο γρήγορα τα ρευστοποιούσαν τόσο θα γλίτωναν από τις επικείμενες ζημιές! Πληροφορίες που έφτασαν στο “ID” δηλώνουν ότι ο Γιάννης Παντελίδης έχει στη διάθεσή του αρκετά εκατομμύρια ευρώ τα οποία διαχειρίζεται μόνος του, δεν παίρνει εντολές από κανέναν, παρά μόνον από το Υπουργείο το οποίο τροφοδοτεί με ατελείωτες αναφορές και κανένας δεν έχει το δικαίωμα να μάθει τι κάνει με τα εκατομμύρια που εισέπραξε από τα μετρητά της Ασπίς και της CV καθώς και από τις ρευστοποιήσεις των χρεογράφων και τις ειπράξεις των οφειλών των διαμεσολαβούντων.
    Ένας μας είπε ότι γίνεται χορός εκατομμυρίων και δεν πρόκειται τα θύματα, Αφαλισμένοι και λοιποί να δουν… φράγκο για πολλά χρόνια! Ο ίδιος, ισχυρίζεται ότι ακολουθεί το γράμμα του νόμου και δεν έχει κανένα δικαίωμα να παρεκλίνει από τις νόμιμες διαδικασίες. Υπενθυμίζουμε στους αναγνώστες μας, ότι η Νομοθεσία είναι γραμμένη από τους Κυβερνήτες και φυσικά στοχεύει σε πολλές περίεργες διατυπώσεις οι οποίες τους εξυπηρετούν. Εν τω μεταξύ πολλά από τα συμβόλαια που εξέδιδε ο… Παυλάρας ήταν τελείως… ξέμπαρκα. Δηλαδή, σύμφωνα με στελέχη που έζησαν τα γεγονότα, έπαιρνε €100.000 από κάποιον Επενδυτή για μια Επένδυση και έδιδε εντολή να εκδοθεί ένα συμβόλαιο Unit Linked μιας καταβολής με τη λήξη που υποσχέθηκε ο πωλητής του στον Πελάτη, χωρίς το συμβόλαιο αυτό να είναι εγγεγραμμένο στα βιβλία της Εταιρείας! Εγώ, πώς να τιμήσω ένα συμβόλαιο που εμφανίζετα από έναν πελάτη, δηλώνει ο Γιάννης Παντελίδης, όταν στα βιβλία της Εταιρείας είναι ανύπαρκτο! Είμαι υποχρεωμένος να τηρήσω τους κανόνες με αυστηρή πειθαρχία!
    Ίσως τα θύματα θα έπρεπε να αποταθούν και σε κάποιον εισαγγελέα, ώστε όλες οι Ενέργειες του Εκκαθαριστή να είναι διαθέσιμες στο κοινό και ιδίως στους Πολίτες οι οποίοι διεκδικούν τα χρήματά τους! Δεν καταλαβαίνουμε γιατί να ισχύει αυτή η… μυστικοπάθεια σε παρόμοιες εκκαθαριστικές ενέργειες; Τι έχουν να κρύψουν;
    insurancedaily.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝ.ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ,ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΠΟΠΤΗ ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!!!!!
    ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΤΟΣΗ ΜΥΣΤΙΚΟΠΑΘΕΙΑ,ΟΤΑΝ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ?
    ΤΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΕΠΟΠΤΗΣ?
    ΠΟΙΟ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ
    ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ?
    ΓΙΑΤΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΚΥΡΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΨΕΜΜΑΤΑ,ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΥ ΑΝΤΙΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ,ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ?
    ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ Ο ΨΑΛΙΔΟΝΟΜΟΣ?
    ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΓΡΙΒΟΓΙΑΝΝΗΣ[ΠΡΩΤΟΣ ΕΠΟΠΤΗΣ]
    ΑΜΕΣΩΣ?ΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΑΠ'ΑΥΤΑ ,ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ?
    ΤΙ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΚΡΥΒΕΤΑΙ,ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ,ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ?
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΕΛΑΒΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΑΣ,ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ?
    ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΡΑΜΜΕΝΟ,ΑΛΛΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΛΙΓΟΣΤΕΥΟΥΝ?
    ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΩΦΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ,ΚΡΥΒΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΤΟΥ,ΠΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΥΨΗΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ,ΚΑΙ ΣΥΝΝΑΜΑ ΥΠΟΤΙΜΩΝΤΑΣ,ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΟΝΩΝΤΑΣ
    ΕΜΑΣ!
    ΣΥΓΝΩΜΗ....ΑΛΛΑ...ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ,ΝΙΩΘΩ
    ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΝΟΗΤΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. οι συλλογοι ειναι κρυμμενοι!
    γιατι δεν μαλωνετε αλλο?
    σας παρακαλουμε,βριστειτε λιγο απο εδω..
    καντε ο τι κανατε και δεν θελησατε ποτε μια μεγαλη διαμαρτυρια και συγκεντρωσεις..
    μας ελειψαν τα βρισιδια σας που μας ξεπουλησαν.
    πατε τωρα να πιειτε καφε με τον εποπτη και για πλεξιμο με την τραπεζα της ελλαδος..
    α! καλεστε και για παστοκυδωνο και τους δικηγορους ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Ο ΓΡΙΒΟΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΘ ΟΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΠΕΙΛΗΘΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΕ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΟΥΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ.Ο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΛΕΝΕ.ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΦΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΞΕΦΟΥΣΚΩΣΕΙ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΨΕΥΔΩΝΟΜΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ.ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΛΙΓΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. χθες στην βραδυνη εκπομπη του πρετεντερη, μιλουσαν για τις σοβαρες υποθεσεις που δεν δικαζονται και δεν τιμωρειται κανεις.
    αναφερθηκε ο βερβεσσος στην ασπις προνοια, και οτι
    ΟΙ ΔΙΚΑΣΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ!!!
    και ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ..
    τι αλλο ναπει καποιος γι ανα ξεκουνηθει ο παντελιδη, οι εκκαθαριστες, οι εισαγγελεις ,το ΣΔΟΕ, το υπουργειο και ολοι τους??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. αν τα δικαστηρια προσδιοριζονται μετα απο 5 χρονια, τοτε ουτε στη δεκαετια δε θα εχουμε αποτελεσμα.
    αφηστε λοιπον τους δικηγορους προς το παρον
    και κοιταξτε τις πιεσεις.
    αισθανομαι γελοιος που το λεω καθε μερα.
    οπως ενισχυουν τις τραπεζες, θα μπορουσαν να ενισχυσει η Ε.Ε με κονδυλια το κρατος για τη διαχειριση του θεματος, αφου τελικα κανενας νομος δεν μας καλυπτει,
    να εκαναν μεσω της Ε.Ε αμεση αρση της απαγορευσης και ανοιγμα λογαριασμων με παραλληλες ερευνες παντου.
    αν ομως καθομαστε και ακουμε τους γραφικους να μιλουν με συνθηματα και να μας κοροιδευουν, τιποτα και ποτε να μην το περιμενετε.
    με ποιον ειναι ολοι οι εκπροσωπουντες?
    ψωμιαδη, υπουργειο, ασφαλιστες. εποπτες?
    τι συμφερονται εξυπηρετουνται απο τη διασπαση και την αδρανεια?
    και αν δε συμβαινει τιποτε απο ολα αυτα, γιατι αναλαμβανουν την εκπροσωπηση των συλλογων χωρις να το εννοουν?
    για τη δοξα και το ονομα?
    μα μονο μομφη θα μαζεψουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Απάντηση Επόπτη Χαρτοφυλακίου Ζωής της Ασπίς

    Λάβαμε και αναδημοσιεύουμε μία απάντηση του Επόπτη Χαρτοφυλακίων Ζωής της Ασπίς Πρόνοια, Γιάννη Παντελίδη προς το Insurance Daily: Με έκπληξη διάβασα το δημοσίευμα σας της 4.4.2011 ότι (δήθεν) έχω στην «διάθεσή μου» & «διαχειρίζομαι» εκατομμύρια…… (!!!) Παρακαλώ σημειώστε ότι ουδεμία σχέση έχω με την διαχείριση των χρημάτων των εταιριών AΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ & COMMERCIAL VALUE, δραστηριότητα που αποτελεί αποκλειστική αρμοδιότητα του διορισθέντος (από το Πρωτοδικείο Αθηνών) Εκκαθαριστή, που εποπτεύεται από τον (διορισθέντα από την ΕΠ.Ε.Ι.Α) Επόπτη Εκκαθάρισης. Είναι αληθές ότι οι ανωτέρω μου γνωστοποιούν τις ενέργειές τους, στα πλαίσια του ενδιαφέροντός μου για την κατάσταση της περιουσίας των εταιριών, που σκοπό θα έχει (στο μέτρο του δυνατού) την ικανοποίηση των ασφαλισμένων.
    Παρακαλώ σημειώστε επίσης ότι οι Εκθέσεις μου (αναγκαστικά ιδιαίτερα εκτεταμένες) κατατίθενται στις αρμόδιες Αρχές (όπως μου επιβάλει ο Νόμος), θα πρέπει επομένως να ζητήσετε από αυτές να σας γνωστοποιήσουν οποιαδήποτε στοιχεία. Θέλω να ελπίζω ότι, για την αποκατάσταση της αλήθειας, θα προχωρήσετε σε σχετικές διορθώσεις του δημοσιεύματος σας, που με εμπλέκει σε θέματα για τα οποία δεν έχω αρμοδιότητα.
    Γ.Παντελίδης. Επόπτης Χαρτοφυλακίων Ζωής ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ Α.Ε.Γ.Α .Commercial Value A.A.E
    Σημείωση “ID”: Δηλαδή, μας λέτε ότι εσείς δεν είστε… αρμόδιος, αλλά απλά… διοριστήκατε ως Επόπτης αποκλειστικά του Χαρτοφυλακίου Ζωής της Ασπίς και της CV, δηλαδή, να προστατεύσετε τα Κεφάλαια των Ασφαλισμένων και των Επενδυτών και ότι αυτή η θέση προσδιορίστηκε από το νέο Νόμο, γιατί πρόκειται για Ασφαλιστική Εταιρεία που διαθέτει Κεφάλαια υπό Διαχείριση, κάτι που δεν συμβαίνει συνήθως στις υπόλοιπες Εταιρείες που κλείνουν. Μας λέτε, ότι οι Εκκαθαριστές που αποφασίζουν για το Πού και Πώς θα διανεμηθούν τα υπάρχοντα περιουσιακά στοιχεία των δύο Εταιρειών, εκτός των Αποθεμάτων των Ασφαλισμένων, που αποτελούν διαφορετικού είδους περιυσιακά στοιχεία, τα διαχειρίζονται αποκλειστικά οι δύο άλλοι εκκαθαριστές! Ο ένας, ο Κ. Βλαχογιάννης ο οποίος διορίστηκε ως Επόπτης Εκκαθαριστής και ο Χ. Μπάρκας ως Εκκαθαριστής. Και οι δύο Διαχειρίζονται και τις δύο Εταιρείες. Το ερώτημα κύριοι είναι: Ο αποκλειστικός σκοπός των εκκαθαριστών που διορίζει η πολιτεία δεν είναι η ρευστοποίηση των περιουσιακών της στοιχείων των δύο εταιρειών, συμπεριλαμβανομένων των Αποθεμάτων, ούτως ώστε να αποζημειωθούν οι ταλαίπωροι Ασφαλισμένοι, οι Εργαζόμενοι και οι λοιποί Πιστωτές; Διαχωρίζοντας τον εαυτό σας ως αποκλειστικό εκκαθαριστή του χαρτοφυλακίου, μας λέτε ότι δεν έχετε καμία ευθύνη για τις καθυστερήσεις και για τη μυστικοπάθεια με την οποία ενεργείτε, τόσο εσείς όσο και οι δύο συνάδελφοί σας; Μήπως κολλάτε σε μια λεπτομέρεια που δεν έχει σχέση με την ουσία και παίζετε με τις λέξεις για να αποπροσανατολίσετε τα θύματα; Λειτουργείτε ως Ομάδα ή δεν λειτουργείτε; Αν θέλετε να κάνετε έξοδα δεν τα συζητάτε μεταξύ σας; Πόσα μετρητά συγκεντρώσατε μέχρι στιγμής και πόσα έξοδα έχετε κάνει, μέχρι στιγμής, έστω ο κάθε ένας ιδιαιτέρως; Προσλάβατε στελέχη για να κάνετε Ελέγχους γιατί δεν μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε τα υπάρχοντα στελέχη των Εταιρειών, μιας και είναι υπόλογοι μαζί με τη Διοίκηση, πόσα Στελέχη προσλάβατε και με τι μισθούς; Τί είδους αμοιβές δώσατε σε “Ειδικούς Ελεγκτές” για να κάνουν Ελέγχους; ‘Άλλα έξοδα έγιναν; Δικαιούνται τα θύματα να γνωρίζουν πόσα Μετρητά υπάρχουν διαθέσιμα αυτή τη στιγμή, πόσα είναι σε Ομόλογα, Μετοχές, Αμοιβαία Κεφάλαια, σε Ακίνητα, για να έχουν τουλάχιστον τα θύματα μια τάξη μεγέθους πόσα μετρητά πέρασαν από τα χέρια σας και πόσα θα… μείνουν στο τέλος για να τα αποδώσετε στα θύματα; Τέλος, γιατί δεν απάντησαν στα θύματα οι δύο άλλοι εκκαθαριστές;


    Ε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. ΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ!!! ΕΛΕΟΣ!!!!
    ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ?????
    ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΗΣΑΤΕ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙΤΕ, ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ?
    ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ ΤΑ ΛΕΝΕ, ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΒΙΑΣΤΑ.
    ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ...
    ΟΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ, ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ..
    ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ.
    ΤΑΙΖΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.
    ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ?
    ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ?
    ΤΑ ΜΜΕ ΤΩΡΑ!! ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ.
    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΔΟΤΕΣ.
    ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ.
    ΕΜΕΙΣ ΠΑΛΙ ΣΑΝ ΖΩΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΛΕΣΕΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΣΕΙΣ..
    ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΦΑΓΩΘΟΥΝ ΟΛΑ...
    ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. κουβεντα για ψωμιαδη ,κυπριους και πολιτικα προσωπα ο συλλογος των ασφαλιστων.
    κουβεντα για την περιουσια-καταθεσεις στο εξωτερικο.
    ουτε συζητηση για προβολη της αλητειας και του εμπαιγμου μας.
    καμια επαφη με το υπουργειο, καμια αναφορα στη διαχειριση απο τους εκκαθαριστες και εποπτη.
    ουτε συζητηση για τα εξοδα που εγιναν και γινονται.
    υπαρχουν αρρωστοι που εκτος απο περιθαλψη δεν εχουν και τα λεφτα τους για να ζησουν..
    να σηκωθουν να φυγουν ολοι οι υπαλληλοι που τους πληρωνουμε να ενισχυθουν οι ασφαλισμενοι που τα εχασαν ολα.
    ντροπη να προβαλουν δακρυβρεχτες ιστοριες και να μην ακουμπουν ακομα το δρομο του χρηματος..και να εχουμε προσλαβει υπαλληλους...για το ΚΑΚΟ ΜΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ ,ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΦΕΥΓΑΜΕ ΑΠΟ ΚΕΙ.ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ,ΘΙΧΤΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ
    ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΠΕΙ Ο ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ?
    ΑΛΗΘΕΙΑ...ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ...ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ,ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ??????
    ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ,ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ???
    ΜΗΠΩΣ ΣΕ'ΜΑΣ???
    'Η ΣΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ ,ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΑΙ,ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ,ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ!!!!
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΔΗΛΑΔΗ,ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ Ο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ,ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ ID
    ΜΗΠΩΣ ΨΕΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ????
    Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ Κ.ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ!!!
    ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΙΟ ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΘΡΑΣΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ,ΓΙΑΤΙ ΤΡΩΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΒΟΗΘΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΑΣ ΨΩΜΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΟΙΡΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ,ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ,
    ΑΛΛΑ ΔΕΝ.......ΦΑΝΗΚΕ!!!!!!!!

    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ,
    ΓΙΑΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΑΠΕΧΕΤΕ ΠΟΛΥ
    ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΑΣ,
    ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ[ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ]ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Ερωτηση προς όλους όσους επισκεπτονται την ιστοσελίδα

    Αν πούμε να συστήσουμε μια επιτροπη -άτομα από την Αθήνα , για ευνόητους λόγους- που θα συντονίσει κατάληψη του κτιρίου της Ασπίδος πιστεύετε ότι δεν θα μπορέσουμε να μαζευτούμε αρκετά ατομα να κάνουμε μία πρώτη κίνηση? Τί λέτε παιδιά?

    Επιτέλους ας κάνουμε κατι, ας πάψουμε μόνο να μιλάμε χωρις νόημα!!!! Πραξεις ΤΩΡΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. να το κανουμε. κανονιστε το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. OI ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΗΘΕΝ, ΓΙΑΤΙ ΑΡΚΕΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΦΑΓΑΜΕ!
    Η ΧΩΡΑ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΡΑΝΑΝΕ.
    ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ΕΙΝΑΙ..
    5.300 ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ...
    ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΘΑ ΓΥΡΙΖΑΜΕ.
    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΣΕΙΣ ΕΝ ΑΜΑΡΤΙΑΙΣ..
    ΦΩΝΑΖΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ!!!!
    Ο ΧΑΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ..
    Ο ΒΕΡΒΕΣΟΣ ΧΘΕΣ ΣΤΟΝ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ ΤΟ ΕΙΠΕ 3 ΦΟΡΕΣ..
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ?
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ?
    ΑΡΑ ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΠΑΛΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ..
    ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ ΣΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ.
    ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ?
    ΟΤΑΝ 18 ΜΗΝΕΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΝΕΤΑΙ .ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΝΑ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ?
    ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ?
    ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ?
    ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΙΝΑΙ..
    ΤΕΡΜΑ ΣΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΟΣΟΙ ΜΕΝΕΤΕ ΑΘΗΝΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ ΚΙΝΗΣΗ. ΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩς ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ. ΑΝ
    ΟΜΩΣ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΛΨΗ ΤΗΣ ΑΣΠΙΔΑΣ ΘΑ ΕΡΘΩ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ !!!

    ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. ΣΑΣ ΕΚΛΙΠΑΡΩ. ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΝΗΣΙ.ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΕΡΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ.ΧΑΝΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ.ΚΑΝΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΑΡΧΗ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΕΞΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΛΥΣΗ.

    ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ ΠΡΟΣΕΞΕ ΓΙΑΤΙ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΞΑΝΤΛΕΙΤΑΙ. ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΣΟΥ ΤΕΛΟΣ. ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΑΛΙΟΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΔΟΕ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΛΥΜΑ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ.

    ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΝΤΗ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ. ΖΗΤΗΣΤΕ ΕΛΕΓΧΟ ΑΠΟ ΣΔΟΕ ΚΑΙ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΞΕΠΛΥΜΑ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ. ΞΥΠΝΑ ΓΙΑΠΙΚΟ ΛΑΜΟΓΙΟ, ΚΟΥΝΗΣΟΥ ΚΑΙ ΒΡΕΣ ΑΚΡΗ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΟΥΜΕ. ΠΡΟΧΩΡΑ!!!!

    ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ, ΟΙ ΤΣΕΠΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΜΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ:

    Ο ΚΑΛΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΧΑΡΙΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΤΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΟΣΑ ΤΩΝ ΑΣΣΕΤ. ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ, ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΕ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΚΥΡΙΕ ΥΣΤΑΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ.

    ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ ΤΗΝ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΩΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΒΡΩΜΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΣΟΥ ΟΤΙ ΤΑ ΠΟΣΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΑΣ. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΝ ΤΑ ΠΗΡΑΝ Η ΟΧΙ ΟΙ ΛΑΜΟΓΙΟΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΘΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ. ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ?? ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ????? ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΒΟΥΛΩΣΕΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ???? ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ?????????????

    ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΥΤΑ (ΚΑΜΙΑ 40ΑΡΙΑ-50ΑΡΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ)ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΜΟΓΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΜΑΣ?? ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ? ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ. ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ???? ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΓΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.

    ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΕΛΕΓΧΟ ΠΟΘΕΝ ΑΙΣΧΟΣ?? ΜΑΣ ΕΛΕΓΞΕΣ, ΜΑΣ ΒΡΗΚΕΣ ΣΩΣΤΟΥΣ, ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΙΑ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΘΟΥΝ ΠΙΣΩ. ΑΡΑΓΕ ΕΓΙΝΑΝ ΠΑΡΟΜΟΙΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΕΣ? ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ. ΣΦΥΡΑΝΕ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΟΛΟΙ ΚΥΡΙΕ ΛΑΜΟΓΙΟΠΑΝΤΕΛΙΔΗ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ??????????????????????????

    ΟΥΥΥΥΥΥΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟ ΠΑΣ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΣΟΥ ΤΗ ΧΩΡΑ. ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΝΑ ΤΡΩΣ ΝΑ ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΝΑΣ ΜΕ ΞΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ?? ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΝΑ ΧΑΡΙΖΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΜΕ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΑΙΜΑ?? ΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΑΡΑΓΕ?? ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ!!!!!!!!

    ΠΡΩΤΑ Η ΛΑΜΟΓΙΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΟΥ, ΜΕΤΑ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΜΕΤΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΛΑΜΟΓΙΟΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ.

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.
    ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΑΣΠΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ?
    ΣΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ.
    ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΤΕ,
    ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΣΤΗΚΑΝ ΔΑΝΕΙΑ, ΟΦΕΙΛΕΣ ..
    ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΗΡΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ 70-80%ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ, ΜΕΤΡΗΤΑ.
    ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ.
    ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΧΑΡΟΥΛΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΟΠΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕ 8%!!!!!
    ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ:
    ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ...ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ, ΟΤΑΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ.
    ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΟΛΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΕΙΣΦΟΡΕΣ,ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ,ΑΦΕΣΗ ΧΡΕΩΣΤΟΥΜΕΝΩΝ,
    ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΜΑΣ.
    ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΔΩ, ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΕΒΑΙΑ!!!
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΘΕΝ ΑΨΙΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ,
    ΣΥΜΠΕΡΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ..ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ.
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.
    ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ..ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ.
    ΚΑΝΟΥΝ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΡΗΤΕΣ.
    ΨΕΜΑΤΑ,ΨΕΜΑΤΑ,ΨΕΜΑΤΑ..

    ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΑΣ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΞΩ.
    ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ.
    ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ, ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΩΝ ΕΓΚΑΘΕΤΩΝ, ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ, ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ,
    ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ.
    ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ.ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ.
    ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ!
    ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ, ΑΣ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.
    ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΓΡΙΒΟΓΙΑΝΝΗΣ.
    ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΝΑΝΕ. ΑΠΛΩΣ ΕΙΧΑΝ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΤΥΧΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ 18 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΓΚΑ ΤΟΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ..ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕ 18 ΜΗΝΕΣ ΕΠΙ ΠΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ, ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ κλπ κλπ κλπ
    ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ, ΤΡΩΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.
    ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ.
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΕΞΩ.
    ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΜΑΣ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. οι ανυπαρκτοι συλλογοι, μετρουν τις αντιδρασεις του κοσμου.
    βλεπουν ποσα σχολια γινονται, παρακολουθουν την ταυτοτητα του καθενος, και, αμα δουν οτι το πραμα λιγο ξεφευγει απο την πληρη αδρανεια, τοτε βγαζουν μια..ας πουμε..ανακοινωση..γραφουν κατι..απο συνταγη μαγειρικης, εως κανενα θουριο και χασκογελουν σε βαρο ςμας.
    αυτα να τα ξερουμε, γιατι το ανηγαγαν σε επιστημη αυτο που κανουν.
    ξεκαρδιζονται..και κανει τη δουλεια του ο καθενας.
    κακα τα ψεματα, βρηκαν παρα πολλοι νεα εργασια μεσα απο τηδικη μας καταστροφη.
    οι ασφαλιστες εξαντλησαν την ενεργητικοτητα τους για να αδρανοποιησουν τις δικες τους οφειλες, απο τη στιγμη που αντιπαλο δεος στην ουσια δεν υπαρχει ή και να υπαρχει, ειναι μονο για τα ματια.
    ολα ομως εχουν επιπτωσεις..και θα μπει σε λιγο για ελεγχο επιτροπη, για να πιστοποιησει το καλώς εχειν της διαδικασιας εκκαθαρισης.
    μεχρι ποτε θα μας δουλευανε???
    εμεις ομως πρεπει να σταματησουμε με καθε τροπο τη λειτουργια αυτου του πραγματος που λεγεται ασπις.
    τα γραφεια ειναι η δικη μας περιουσια. και εδω και στη θεσσαλονικη.
    εδω μας θελω.
    ποσο ηλιθιοι ειμαστε?
    επρεπε να ειμαστε εκει μεσα μεχρι να αποφασισουν να κανουν καθαρη,σωστη εφαρμογη του νομου, να δωσουν στοιχεια διαφανη,να επιταχυνουν για τη λυση.
    ολα τα αλλα ειναι κουβεντες για να κανουν τη δουλεια τους καποιοι..

    θα κανουμε και κινησεις διαμαρτυριας...οταν!!! και εφ οσον!!! ειπε παλι Ο ΘΕΟΣ!! μαριονετες μας κανανε ΟΛΟΙ τους ..ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ?ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ..
    ΑΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΝΑ ΤΟ ΛΕΓΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΟΥ ΦΑΕΙΝΟΤΕΡΟ ΟΤΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΕΘΙΜΕΜΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ!!! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΡΙΟΛΗ ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΛΑΣΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΠΕΝΤΕΛΗΣ 77 ΣΤΗΝ ΛΗΦΙΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΩΛΟΣΠΙΤΟ ΤΟΥ. ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ. ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΧΙΛΙΟΙ, ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΑΡΧΗ. ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ. ΕΔΩ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΑΙ ΜΙΣΟ ΕΙΝΑΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ. ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΒΗΘΟΥΝ. ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΑΡΧΗ. ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. ειναι δυνατον να συνεβη πραγματικα αυτο?
    χαριστηκαν τα λεφτα στους ασφαλιστες?
    αν προσεξετε την τελευταια τους ανακοινωση, στο σημειο που αναφερονται στην "ενημερωση" παντελιδη, μιλουν για οφειλες σε εργαζομενους,ασφαλισμενους και ασφαλιστες!!!!

    εκει που μας χρωσταγαν μας πηραν και το βοδι.
    ειδατε λοιπον ο συλλογος των ασφαλιστων για ποιων δικαιωματα και διεκδικησεις δουλευει?

    εξαλλου ο νομος ειναι σαφης:
    προηγουνται οι ασφαλισμενοι και ΑΝ ΠΕΡΙΣΣΕΨΕΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΤΕ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ..

    καλα..
    ετοιμαζονται ασφαλιστικα ..
    αν..αυτα συμβαινουν, μιλουμε για μεγαλη ιστορια που θα ακολουθησει.

    ΕΤΣΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΕΠΟΠΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΕΘΗΚΕ?
    ΟΣΟ ΟΣΟ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΠΡΙΝ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ ΧΡΕΗ?

    ελπιζουμε να μην ειναι ετσι!
    Κυρια Σιδερη,
    Αυτα για τους "νομικους" του συλλογου ειναι απλα πραγματα. Ουτε αυτα δεν μπορουν να διαπιστωσουν?

    αλλιως, ποιον εκπροσωπειτε?
    τους ασφαλιστες/
    μονο τις φωνες μια φορα το μηνα και μετα η δουλεια ολων των αλλων γινεται.
    ΝΟΜΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. ΜΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΙΔΕΡΗ;ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ. ΜΕ ΤΑ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. http://www.protothema.gr/economy/article/?aid=115555


    ολος ο κοσμος μπορει..
    εμεις δεν μπορουμε να παμε στα γραφεια της ασπις?

    ΑΣ ΟΡΙΣΟΥΜΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ..
    ΜΕ 5 ΠΑΝΟ, ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. ΠΕΙΤΕ ΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΡΑ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. NA ETOIMAΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ? ΟΣΟΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ-ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΒΕΒΑΙΑ- ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ Ή ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ.
    ΣΚΟΠΟΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.
    ΑΣ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ..ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ.
    ΚΑΙ 3 ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ..ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ,ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΟΠΤΗ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ,ΠΟΥ ΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΝΗΡΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. ΑΣ ΓΙΝΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ.
    ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ...ΟΣΟΙ...ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ.
    ΠΡΑΓΜΑΤΙ, ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΞΕΚΟΥΝΗΘΟΥΝ, ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΛΕΙΨΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΙΚΟΣΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΟΦΕΙΛΕΣ?
    Ο ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΗΣ:
    ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΡΙΤΟΥΣ.
    ΑΝ..ΑΝ.. ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΙΝΗΣΗ, ΜΙΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΜΜΕΣΗ ΚΑΤΑΣΡΑΤΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ..
    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ..
    ΕΤΣΙ ΚΟΛΛΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...
    ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ?
    ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_2_06/04/2011_438325


    ΚΙ ΕΣΕΙΣ κ. ΠΑΠΑΧΕΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΠΙΤΑΛ?
    Η ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΔΙΟΝ ΔΟΞΗΣ ΛΑΜΠΡΟΝ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ..
    Ο ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΠΙΦΑΣΗ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ;ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΚΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΣΙΔΕΡΗ.ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.ΤΙ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΜΑΣ. ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ, ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ.ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ.ΔΕ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΛΛΟ.ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ.ΑΛΛΙΩΣ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. ΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ;ΥΠΑΡΧΕΙ Η' ΟΧΙ;ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ.ΔΩΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1953753

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ 4-5 ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ!!!!
    ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ!!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ -ΟΜΗΡΟΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ, ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΤΟΥ ΕΠΟΠΤΗ, ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ, ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ!

    ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!!! ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕΝΩ ΞΑΝΘΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΩ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
    ΑΠΡ
    07
    Πρώην Πράκτορες της Ασπίς υπό εξέταση
    ΕνημέρωσηΣχολιάστε το άρθρο

    Το θέμα θα απασχολήσει την Εποπτική Αρχή της Τράπεζας της Ελλάδος, όχι μόνο για τους Πράκτορες που συνεργάστηκαν με την Ασπίς για πολλά χρόνια και είχαν κάθε είδους περίεργες οικονομικές σχέσεις, αλλά και όσους Πράκτορες διακινούν μεγάλα χαρτοφυλάκια και τα μεταφέρουν από Εταιρεία σε Εταιρεία ανάλογα με τα Συμφέροντά τους. Ίδωμεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
    ΑΠΡ
    07
    Πρώην εργαζόμενος στην Ασπίς γράφει:
    ΕνημέρωσηΣχολιάστε το άρθρο

    Με την ευκαιρία της απάντησης του κ. Παντελίδη που δημοσιεύσατε, παρακαλώ να κάνετε γνωστό ότι εμείς οι πρώην εργαζόμενοι της ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ Α.Ε.Γ.Α., περισσότερο από ενάμισυ χρόνο μετά την ανάκληση της άδειας της εταιρείας, δεν έχουμε ακόμη εξοφληθεί τα ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ μας. Υπεύθυνος γι’ αυτό είναι ο κ. Κώστας Βλαχογιάννης, ο οποίος αφού υποσχέθηκε προφορικώς εξόφληση έως το τέλος του 2010 και υποχρέωσε τους (περισσότερους) εργαζόμενους να παραιτηθούν των αγωγών και διεκδικήσεών τους υπογράφοντας ένα ιδιωτικό συμφωνητικό, έκτοτε σφυράει αδιάφορα… Σας παρακαλώ να κάνετε γνωστό το θέμα αυτό. Όχι τίποτε άλλο, αλλά για να μην ελπίζουν σε σύντομη διευθέτηση των απαιτήσεών τους οι ασφαλισμένοι της εταιρείας και για να μην τους κοροϊδεύουν… Διονύσιος Τουμασάτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. ο κυριος τουμασάτος ομως, δεν συντασσεται με τους ασφαλισμενους να καταλαβουν μαζι τα γραφεια της ασπις ή και να διαμαρτυρηθουν ολοι συνονισμενοι.
    βλεπετε, οι ασφαλιστες την εκαναν με ελαφρα πηδηματακια και το παιζουν σφιγγες, εχοντας διασφαλισει εσοδα του "συλλογου" ΤΟΥΣ (γιατι ανεξελεγκτα αποφασιζουν ..και διατασσουν, χωρις συγκεντρωσεις,συνελευσεις και απο κοινου ληψη αποφασεων)..μπορουν να κινηθουν προωθωντας τη "λυση" των αγωγων, και φιμωνοντας καθε προσπαθεια διαμαρτυριας.
    ας μαζευτουμε λοιπον ολοι, οσο μπορουμε με το παιχνιδι που μας επαιξαν, να διαμαρτυρηθουμε, οπως αξιζει για ενα τεραστιο σκανδαλο που απο παντου μπαζει..
    χρηματα στο εξωτερικο, περιεργη πληροφορηση για διαχειριση,ευθυνες εποπτικων αρχων και πολιτικων, εμπλοκη μεγαλοστελεχων της ασπις..
    ολα στον αερα σε ενα κρατος που δεν ακουει το δικαιο οσων δεν τους πιεζει..
    καντε μια προσπαθεια.
    οι..συλλογοι..επιχαιρουν..που ο κοσμος δεν μπορει απο μονος του να συντονισθει, αφου καταφεραν να μονοπωλησουν ακομα και αυτο.
    να ειναι ομως βεβαιοι, οτι ,οταν κατι ξεκινησει,τα πραγματα δε θα γυριζουν πισω και δεν θα εχουμε αναγκη απο αρχηγους, γιατι οι μασκες θα εχουν πεσει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. http://www.capital.gr/eke/eke.asp?details=1160468

    καλα, το Τ.Τ που "συμμετεχει" στην ασπις ,αντι να βρουν λυσεις και να ενισχυουν το ταμειο για την ασπις προνοια, γινονται χορηγοι?
    ο κοσμος δεν εχει να φαει..
    για χορηγιες ειμαστε/
    ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ
    ΚΑΙ ΑΥΤΟ, ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΤΕΧΝΙΚΑ ΓΙΑ ΥΠΝΟ.

    κ. Σιδερη,
    γιατι δεν μαλωνετε και τωρα με τους ασφαλιστες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!! ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 1 ΧΡΟΝΟ!!!

    Η!!!!!!!! ΠΡΟΟΔΟΣ!!! ΚΑΙ
    ΤΟ!!!!!!! ΔΟΥΛΕΜΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. Ικανοποιημένοι έφυγαν οι εκπρόσωποι των Διαμεσολαβούντων από τη χθεσινή συνάντησή τους με τη νέα Εποπτική Αρχή της Τράπεζας της Ελλάδος. Μεταξύ αρκετών θεμάτων που συζητήθηκαν, τα σημαντικότερα ήταν τα εξής: Η Εποπτεία θα επεκταθεί στους Διαμεσολαβούντες με τον ίδιο τρόπο που ασκείται στις Εταιρείες.

    Τα μεγάλα χρέη των Πρακτόρων θα αποτελέσουν αντικείμενο ειδικού ελέγχου, όπως και το θέμα της απόδοσης των Ασφαλίστρων. Το θέμα των αδειών του ΕΕΑ ξεκαθάρισε. Όσοι είναι τακτοποιημένοι δεν θα έχουν πρόβλημα. Όταν ρωτήθηκαν οι Επόπτες πώς προφυλάσσεται ο Πράκτορας όταν μια Εταιρεία κλείνει, η απάντηση ήταν… πληρωμένη! Εσείς είστε οι… πρώτοι που γνωρίζετε ποια Εταιρεία κινδυνεύει και ποια δεν κινδυνεύει! (Τάχα μου ανησύχησαν ορισμένοι! Τις αυξημένες προμήθειες και τις… επτάμηνες πιστώσεις όμως, τις τσεπώνουν! Αυτή δεν είναι η πιο κραυγαλέα ειδοποίηση ότι η εν λόγω εταιρεία υποφέρει από ταμειακή ρευστότητα και αναζητά απεγνωσμένα μεγέθη για να αναβάλλει τις υποχρεώσεις της! Ετοιμάζεται Κώδικας Δεοντολογίας, όχι μόνο σε στιλ… ευχολόγιου, αλλά και με προβλεπόμενες ποινές.

    Ό,τι κάνει σήμερα η επίσημη Κυβέρνηση της Ελλάδας. Δανείζεται για να αναβάλλει την ουσιαστική εξόφληση των παλαιών χρεών (αναχρηματοδοτήσει), χωρίς όμως να φροντίζει να μην έχει ετήσια επιπρόσθετα χρέη! Οι Πολιτικοί μας δεν γνώριζαν ότι οι Πιστωτές μας είναι αδυσώπητοι τοκογλύφοι; Είναι δυνατόν, σεβαστοί αναγνώστες, οι Εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε μια χώρα να λειτουργούν κάπως νόμιμα, όταν ολόκληρο το Περιβάλλον της χώρας είναι Διαβρωμένο και Διεφθαρμένο μέχρι το μεδούλι του; Ας είναι καλά οι ξένες Εταιρείες που προσπαθούν να λειτουργούν όσο πιο νομιμόφρονα μπορούν. Βέβαια, δεν αγνοούμε και τις ελάχιστες Ελληνικές που κάνουν το ίδιο. Το μόνο ευχάριστο σημάδι είναι ότι σε 3-4 χρόνια η εικόνα της Αγοράς μας θα είναι πολύ πιο επαγγελματική και οι ασχολούμενοι με αυτήν θα λειτουργούν πολύ πιο ομαλά και πιο ευχάριστα.
    ΑΝΑΡΤΉΘΗΚΕ ΑΠΌ PRASINOMILO ΣΤΙΣ 3:15 Μ.Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ.
    ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ.
    ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΑΡΚΕΙ.
    ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΜΙΑ ΕΙΚΟΣΑΡΙΑ ,ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ........
    ΠΕΣΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΩΡΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. http://prasinomilogr.blogspot.com/2011/04/blog-post_2681.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. http://prasinomilogr.blogspot.com/2011/04/blog-post_2681.html


    ΤΕΛΙΚΑ ΑΣ ΑΝΑΘΕΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟ ΝΑ ΙΔΡΥΣΕΙ ΕΝΑ ΣΩΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.
    ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΡΕΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ...
    ΤΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ?
    ΑΣ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΟΥΜΕ ..
    ΕΥΧΗΣ ΕΡΓΟΝ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΦΤΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.
    ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΔΩΣΑΝΕ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΡΑΦΗΣ.
    ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΓΩΓΕΣ, ΘΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΤΡΟΠΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/149307/grinies-gia-tin-aspis-pronoia/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΠΑΥΛΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ!
    ΧΑΧΑΧΑ
    ΣΙΓΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
    ΔΕΞΙΟΣ (ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ) ΤΟΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ.
    ΩΡΑΙΑ ΑΛΛΗΛΟΚΑΛΥΨΗ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.
    Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΣΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ;
    ΠΟΙΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΕΠΕΙΑ ΗΤΑΝ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΤΟΥ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ?
    Ο ΕΠΕΡΩΤΩΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΜΕΓΑΡΙΔΟΣ?
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑΦΤΗΚΕ ΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ INEWS ΟΤΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΛΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟ PAYROLL ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. τώρα κατι εγινε με μια επερωτηση μεταξυ χιλιαδων.
    ας υψωσουν το αναστημα μερικοι επωνυμοι και σοβαροι ανθρωποιστη βουλη ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ,
    να μιλησουν για τον νομο μαιμού του σαχινιδη και τη συγκαληψη.
    υπαρχει χρονος να βρουν τωρα τον τροπο.
    τι να σου κανουν δυο εφημεριδες ξεμπαρκες να γραψουν ενα αρθρακι και 1-2 επερωτησεις¨?
    εδω καταπινουν καθημερινως τα κομματα τις ευθυνες τους.
    αλλη προσεγγιση θελει:
    το μαξιμουμ της προβολης,της διαμαρτυριας,των καταληψεων και μιας καλης ομαδας βουλευτων.
    ας κανουν ελεγχο για τη διαχειριση που γινεται τωρα..και πού ξοδευουν ο τι ξοδευουν,χωρις ενημερωση.
    γιατι τους εχουμε ολους εκει και δουλευουν?
    για να μας δουλευουν? πεθαινουν ανθρωποι απο τη φτωχεια και τις αρρωστιες και εμεις εχουμε υπαλληλους ανδρεικελα?
    ποιες λυσεις βρηκαν? εκθεση ιδεων γραφουν 18 μηνες? τι τα εκαναν τα προσωπικα μας δεδομενα που στειλαμε? μας κοροιδευουν..
    παρτε το αποφαση.
    πρεπει τωρα να γινει ενας χαμος. απο παντου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ

    Κύριοι : ΕΠΟΠΤΑ ΜΑΣ!!!!ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ ΖΩΗΣ Παντελίδη, ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΕΠΟΠΤΗ ΕΚΑΘΑΡΙΣΗΣ, ΕΩΣ ΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟΥ ΔΙΑΡΚΟΥΝ ΟΛΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΛΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΞΙΠΟΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΣΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΣΑΣ.
    ΟΜΩΣ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ: ΠΟΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΟΝΑΙ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!!!, ΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΤΕ KATA TO ΔΟΚΟΥΝ....ΣΕ ΟΣΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΡΙΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΕΝΟΣ ΧΡΟΝΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ...ΜΗ ΠΕΙΡΑΖΟΝΤΑΣ ΑΛΛΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΔΗ ΕΠΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΕΡΩΤΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΟΜΕΝΟΣ !!!!ΟΤΑΝ ΔΕΝ....ΑΓΓΙΖΕΤΕ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΜΑΡΤΩΛΗΣ ΕΤΑΑΣΦΑΛ. ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΤΑ ΕΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΗ, ΣΧΕΔΟΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΤΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΝΤΑ ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΗΜΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΑΤΑ-ΧΡΗΜΑΤΑ!!!! ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ, ΠΟΥ ΑΜΕΣΑ ΔΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΓΩΝΩΝ, ΘΑ ΑΝΑΖΗΤΗΘΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΛΕΟΝ ΚΕ ΕΠΟΠΤΑ ΜΑΣ!!!!ΚΑΙ.... ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΛΕΟΝ ΩΣ ΣΥΣΤΑΘΕΝ ΣΩΜΑΤΕΙΟ-ΘΕΣΜΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΥΜΩΝ ΤΩΝ ...ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΜΗ......ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΩΣ ΔΕΝ !!!ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙΣ ΑΚΡΙΒΕΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΑΣΑΣ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝ ΕΥΘΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΙ΄ΕΙΣΕΤΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΑΣ.
    ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΕ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ ΠΟΥ ΟΛΩΣ !!!ΕΥΚΟΛΩΣ ΔΥΝΑΣΘΕ ΩΣ ΑΛΛΟΣ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣ...ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΘΕΝΤΑ ΝΟΜΟ, 3867/2010, ΝΑΙ ...ΓΝΩΡΙΖΟΜΕΝ ΠΑΝΤΑ ...ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ.....
    ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΑΤΕ ...........ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΓΙΑ...ΚΑΠΟΙΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ..ΟΜΙΛΟ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΝΑ ΔΙΔΕΤΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΟΡΚΩΤΟΥΣ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΤΗΣ BAKER TILLY ΚΑΙ MONO KAT' EΠΙΛΟΓΗΝ ΣΑΣ...NA EEYNA ΑΥΤΗ Η ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ THN AMAΡΤΩΛΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ ΚΑΙ COMMERCIAL VALUE ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑΥΤΑ ΚΑΙ ΕΝΩ ΔΕΝ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΤΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΣΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ!! ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΣΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΜΗ....ΠΛΗΡΩΝΕΣΘΕ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΤΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΔΗΛ, ΑΝΕΥ,..ΕΛΕΓΧΟΥ ΕΝΟΣΟΝ ΚΥΡΙΟΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΩΝ ...ΕΠΟΠΤΩΝ, ΕΚΑΘΑΡΑΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΕΞΟΔΩΝ, ΠΑΡΑ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙ ΕΛΕΓΧΟ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΟΣ. ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ.... ΤΟΥ ΕΠΟΠΤΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΙΣΕΙ!!!ΤΟ...ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΜΝ, ΔΗΛ., Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Β2574/201009 ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΕ.
    ΑΣ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο Κ. ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΩΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΟΣΑ ΗΔΗ ΕΔΟΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΠΟΥ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΞΟΔΕΥΕΙ Ο ΕΠΟΠΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΥΠ' ΑΥΤΟΝ ΔΙΟΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΜΕΣΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ..ΑΠΑΝΤΑ ΤΑΥΤΑ.
    ΠΟΙΑ Η ΚΑΛΗ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΙΑΙ ΠΡΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ......ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΑ ΑΠΑΝΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΙΜΑ ΚΑΙ ΤΙΝΙ ΜΕΤΡΩ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΩ....ΑΛΛΑΩΣΤΕ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝ ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΟΥΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΝ!!! ΤΑ ΤΗΡΗΣΕ ΚΑΙ ΕΠΡΑΞΕ Ο Κ. ΕΠΟΤΠΗΣ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ ΖΩΗΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ 4 ΚΑΙ 5 ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ. ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΕΞΟΔΑ ΑΥΤΟΥ, ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ...., ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ..Κ.Λ.Π.....
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ...ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΜΑΣ ΣΥΜΠΑΣΧΟΝΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ, ΕΠΡΕΠΕ Ο Κ. ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΜΕ ΤΟΝ Κ. ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΗΔΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ 2/2011 ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΖΟΜΕΝΑ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 5 ΤΗΣ ΥΠ.ΑΠΟΦΑΣΗΣ, ΔΗΛ. ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ ΖΩΗΣ ΜΑΣ, ΔΗΛ. ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΕΓΚΥΡΑ ΑΣΦ. ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΣΑ ΜΑΣ ΗΔΗ ΑΝΑΜΟΡΦΩΜΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ 9/2011 ΝΑ ΑΝΑΡΤΑ ΜΟΝΟ ...ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ..ΔΗΛ. ΜΟΝΟ ΟΣΑ ΑΣΦ. ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΕΚΡΙΝΕ ΣΥΜΒΑΤΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΠΟΣΑ... ΩΣ ΟΦΕΙΛΕ ΝΑΧΕ ΠΡΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ.....(7/2010).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. ΤΟΝ ΡΩΤΑΜΕ ΤΟΝ Κ. ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ...ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΒΡΗΚΕ...ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΟΝ Ν. 3867/2010 ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠ΄ΑΠΟΦ. Β2574/2009 ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ, ΕΝΟΣΟΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΑΣ ΓΝΩΜΗ, ΑΛΛΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΕΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΟΣ.ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝ. ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΡΙΖΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ, ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ Ο ΕΠΟΠΤΗΣ ΤΟ ΠΟΛΥ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΙΟΥΛΙΟ 2010 ΤΟ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ ΖΩΗΣ, ΑΣΦ. ΣΥΜΒΟΛΙΑΙΑ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ 2/2011 ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΜΟΣΡΦΩΣΗΣ ΠΑΡΟΧΩΝ ΜΑΣ ΔΗΛ. ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ ΖΩΗΣ . ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΒΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ...ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΕΙ...ΟΙ ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΧΥΜΕΝΕΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΡΗΣΙΜΙΠΟΕΙΕΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΤΟΥΗΑΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΩΝ ΜΑΣ...., ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΝ ΚΑΤ΄ΕΠΙΛΟΓΗΝ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ ΑΥΤΠΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ....ΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟΠΠΟΙΕΙ ΤΟΥΤΟ..ΑΣ ΜΑΣ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ....

    ΚΑΙ ΗΔΗ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΗΝΑΣ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2011 ΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΒΑΣΕΙ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 2 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ...ΑΡΓΟΠΟΡΙΑ., ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΞΟΔΕΥΟΥΝ-ΑΝΑΛΩΝΟΝΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΑΚΟΜΑ, ΔΗΛ. ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΜΙΚΡΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΔΗ ΜΕ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ -ΑΡΑΓΕ ΔΕΝ ΕΛΗΞΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ......ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΟΤΠΗ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ...ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ...........ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΑΡΕΒΗΣΑΝ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΒΑΣΕΙ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΑΠΑΝΗ ΚΑΙ ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ 2/20011 ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ.. ΑΣ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ...ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΞΟΔΕΥΟΥΝ,..ΑΛΛΟ. ΕΝΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑΖΧΕ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΑΠΟ 1/3/20011 Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΔΙΝΕΡΓΕΙΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ.... ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΑΝΕΥΡΕΥΣΗΣ ΑΝΑΔΟΧΟΥ....Κ.Λ.Π...ΕΞΟΔΟΙΣ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΑΠΑΝΩΝΤΑΣ ΟΙ ΕΠΟΠΤΗΣ, ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΙΔΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΜΑΣ, ΔΗΛ., ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ.....
    ΚΟΙ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΠΡΟΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΣΘΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΘΑ ΔΑΠΑΝΑΤΑΙ ΑΝΕΥ ΑΤΙΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ...ΣΕ ΕΣΑΣ ΕΝΑΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. ΘΑ ΔΙΕΝΕΡΓΗΣΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΩΣ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΠΡΑΤΤΕΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΔΙΑΦΟΡΕς ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΕΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ...ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙ Ο ΕΠΟΠΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΑ ΤΑΥΤΑ ΟΥΔΕΝ ΠΡΑΤΤΕΙ...ΠΕΡΙ ΤΑ 7.000.000 ΕΥΡΩ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΣΙΩΠΑ.. ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΙΕ ΠΕΡΙ...ΕΙΚΟΝΙΚΟΤΗΤΟΣ...ΕΤΣΙ ΚΕ ΕΠΟΠΤΑ ΜΑΣ.....ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΑΣ.....
    ΚΕ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ ΜΑΣ ΤΙ ΠΡΑΤΤΕΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΩΣ ΕΠΟΠΤΗΣ ΟΛΩΝ ..ΚΕ ΜΠΑΡΚΑ..ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΕΝΕΡΓΕΙΤΕ....ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ...
    ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΕΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ...ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΡΩΤΩΜΕΝ ...ΑΥΤΟΙ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΖΟΥΝ.
    ΚΑΙΜ ΠΑΝΤΑΤΕ ΚΕ ΕΠΟΠΤΑ ΜΑΣ....ΜΕ ΤΟ ...ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΧΑΡΚΤΗΡΙΖΟΥΜΕ...
    "....Διαχωρίζοντας τον εαυτό σας ως αποκλειστικό εκκαθαριστή του χαρτοφυλακίου, μας λέτε ότι δεν έχετε καμία ευθύνη για τις καθυστερήσεις και για τη μυστικοπάθεια με την οποία ενεργείτε, τόσο εσείς όσο και οι δύο συνάδελφοί σας; Μήπως κολλάτε σε μια λεπτομέρεια που δεν έχει σχέση με την ουσία και παίζετε με τις λέξεις για να αποπροσανατολίσετε τα θύματα; Λειτουργείτε ως Ομάδα ή δεν λειτουργείτε; Αν θέλετε να κάνετε έξοδα δεν τα συζητάτε μεταξύ σας; Πόσα μετρητά συγκεντρώσατε μέχρι στιγμής και πόσα έξοδα έχετε κάνει, μέχρι στιγμής, έστω ο κάθε ένας ιδιαιτέρως; Προσλάβατε στελέχη για να κάνετε Ελέγχους γιατί δεν μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε τα υπάρχοντα στελέχη των Εταιρειών, μιας και είναι υπόλογοι μαζί με τη Διοίκηση, πόσα Στελέχη προσλάβατε και με τι μισθούς; Τί είδους αμοιβές δώσατε σε “Ειδικούς Ελεγκτές” για να κάνουν Ελέγχους; ‘Άλλα έξοδα έγιναν; Δικαιούνται τα θύματα να γνωρίζουν πόσα Μετρητά υπάρχουν διαθέσιμα αυτή τη στιγμή, πόσα είναι σε Ομόλογα, Μετοχές, Αμοιβαία Κεφάλαια, σε Ακίνητα, για να έχουν τουλάχιστον τα θύματα μια τάξη μεγέθους πόσα μετρητά πέρασαν από τα χέρια σας και πόσα θα… μείνουν στο τέλος για να τα αποδώσετε στα θύματα; Τέλος, γιατί δεν απάντησαν στα θύματα οι δύο άλλοι εκκαθαριστές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  138. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ,ΦΑΝΗΚΕ Ο ΕΠΟΠΤΗΣ,ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ "ΔΟΥΛΕΥΕ"
    ΟΧΙ ΠΑΝΤΩΣ,ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ!!!!!
    ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΕ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ....
    ΠΛΗΡΟΝΩΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ "ΣΥΝΕΡ ΓΑΤΕΣ" ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ!!!!!
    ΜΠΡΑΒΟ...ΘΡΑΣΣΟΣ!!!!

    ΩΡΑΙΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΟΜΙΜΟΦΡΩΝΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟ ΨΕΥΤΟΝΟΜΟ ΤΟΥ ΠΑΜΠΟΝΗΡΟΥ ΒΛΑΧΟΥΠΟΥΡΓΟΥ!!!!


    Ω..ΡΕ...
    ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΤΡΩΝΕΣ!!!!!!
    Α...ΡΕ..ΓΙΩΡΓΑΚΗ...
    ΠΟΥ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ!!!!!
    ΤΕΡΜΑ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ...
    ΑΛΛΑ ΤΕΡΜΑ ΚΑΙ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΣ!!!!!!

    ΟΛΟΥΣ ΘΑ ΣΑΣ ΒΡΟΥΜΕ..ΠΟΥ ΜΑΣ ΘΑΨΑΤΕ!!!!!
    ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ!!!!!

    ΟΡΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!!!!!!
    [ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ,ΜΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. ΠΟΣΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ, ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ!
    ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ.
    ΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ?

    ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ?
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΔΟΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ?
    Ο ΒΕΡΒΕΣΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ:
    ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ.
    ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΟΡΑ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΣΤΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΕ ΩΣ ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ ΣΕ ΑΠΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΣΑΣ?
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΦΟΔΙΑΖΕΤΕ ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΑ, ΟΠΩΣ ΖΗΤΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΜΑΣ?
    ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ ΜΑΣ?
    ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ?

    ΚΥΡΙΑ ΣΙΔΕΡΗ:
    ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΘΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΣ.
    ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ.
    ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ.
    ΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΓΙΑ ΝΑΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΗΜΕΣ.
    ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ.
    ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΨΑΞΑΝ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.
    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΑΝΑΒΟΛΕΣ ΕΠΙ ΑΝΑΒΟΛΩΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΓΙΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ?
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΕΡΓΟΙ ΜΕ 100 ΠΤΥΙΑ ΓΥΡΩ ΜΑΣ. ΑΣ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΟ ΕΡΓΟ.
    ΥΠΑΡΟΥΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΑΛΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΘΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΩΣ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΝΤΕΥΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΧΑΣΟΥΝ.
    ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ,ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΧΡΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ,, ΠΟΥ ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΑΣ, ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΡΗΜΗΝ ΚΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΜΑΣ?
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
    ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ!!!!!ΟΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ...
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ.

    ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ.
    ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΦΙΑΣΚΟΥ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΣΘΗΚΕ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ...ΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ.
    ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ:
    ΑΦΟΥ ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΖΩΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΔΙΔΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΡΠΟΙ ΣΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ?
    ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΙ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΠΟΥ 18 ΜΗΝΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΚΑΙ ΞΑΝΑΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΗΔΕΝ ΕΦΘΑΣΑΝ...
    ΠΟΣΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ?
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΕΒΗΣΑΝ ΣΤΙΣ ΔΕΟΥΣΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ, ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ?
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΜΕ ΤΑ ΗΔΗ ΙΣΧΥΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ?
    ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ, ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΑΝΕ.
    ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΚΑΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΚΕΦΘΟΥΝ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΙ ..ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ..ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ.

    ΚΥΡΙΑ ΣΙΔΕΡΗ!!!
    ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ!
    ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΕΞΩ.
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ.
    ΑΝΑΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ.
    ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΣΙΩΠΗ ΟΛΩΝ ΣΑΣ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΕΥΤΕΛΙΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. Προσφυγή για αποζημίωση
    Θα πληρώσουμε πάνω από 200 εκατ. ευρώ για τα σπασμένα του Ραπτόπουλου

    web only

    09/04/2011 02:25
    http://img.protothema.gr/194161A2465353951A04E3A10698842A.jpg
    Δεν φτάνει η καταφανής στρέβλωση του ανταγωνισμού, δεν μας αρκεί που το Δημόσιο έχει τρύπα ύψους 200 εκατ. ευρώ από τα συνολικά χρέη του ομίλου Express Service σε ΙΚΑ (133,5 εκατ. ευρώ) και Εφορία (70 εκατ. ευρώ), φαίνεται πως θα πληρώσουμε και χρυσάφι τον μεγαλύτερο οφειλέτη του Ελληνικού Δημοσίου ελέω των αποφάσεων του υπουργού Οικονομικών κ. Γιώργου Παπακωνσταντίνου.

    Δηλαδή, σε μια περίοδο έντονης προσπάθειας συμμαζέματος των δημόσιων οικονομικών το ελληνικό κράτος ενδέχεται να χάσει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ ως αποζημιώσεις, τις οποίες, σύμφωνα με έγκυρες πηγές, προετοιμάζονται να διεκδικήσουν οι ανταγωνίστριες ως προς τις εταιρείες του κ. Γιάννη Ραπτόπουλου επιχειρήσεις.

    Ηδη την προηγούμενη εβδομάδα υπήρξαν αρχικές επαφές μεταξύ στελεχών τουλάχιστον τεσσάρων εταιρειών, όπου συζητήθηκαν μορφές δράσης εις βάρος του υπουργού Οικονομικών.

    Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι οι εταιρείες που κυρίως υφίστανται τις συνέπειες από τη στρέβλωση της αγοράς εξαιτίας της προνομιακής μεταχείρισης του κ. Ραπτόπουλου είναι οι εξής: Interamerican, Eurosos, Inter Partner, Intersalonica, Mondial Assistance και ΕΛΠΑ.

    Επιχειρήσεις δηλαδή που έβλεπαν με έκπληξη εδώ και χρόνια τον αθέμιτο ανταγωνισμό και την κάλυψη προς την Express Service. Μερίδα αυτών, λοιπόν, μελετά την προσφυγή στα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα και κυρίως στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ανταγωνισμού, αποσκοπώντας στη διεκδίκηση μεγάλων αποζημιώσεων εις βάρος του Ελληνικού Δημοσίου.

    Ηδη δύο επιχειρήσεις ετοιμάζονται να ζητήσουν πρόσθετες εξηγήσεις από τους νομικούς συμβούλους του υπουργείου Οικονομικών, ενώ από πληροφορίες μας γίνεται λόγος για αποζημιώσεις που ενδέχεται να κοστίσουν, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις τους, στον Ελληνα φορολογούμενο ακόμα και πάνω από 200 εκατ. ευρώ!


    ΣΥΛΛΟΓΟΙ!!!!!!!!!
    ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΓΥΡΩ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΣ!
    ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΦΟΒΕΡΕΣ!
    ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΒΑΝΔΑΛΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ:
    ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟΝ ΚΑΙΡΟ?
    1 ΧΡΟΝΟ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ.
    ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΓΙΑΤΡΟΙ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ, ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.
    ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΟΠΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ, ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ -ΔΥΟ ΕΠΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ.
    ΑΣΤΕΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ.
    ΕΚΘΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΛΟΓΙΑ!!
    ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ ΑΚΟΜΑ? ΔΕΝ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΤΕ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  141. ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ
    Α Μ Ε Σ Α !!!
    ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ
    ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ!

    ΑΛΛΙΩΣ, ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ!
    ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.
    Ε Λ Ε Ο Σ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ Ή ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ Ή ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ..
    ΟΙ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ.
    ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΠΑΛΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΣΠΑΡΤΕΣ ΕΠΕΡΩΤΗΣΕΙΣ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΥΤΙ ΙΔΡΩΣΕ.
    5000 ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΑΓΩΓΕΣ.
    200.000 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΜΩΣ ΛΗΣΤΕΥΜΕΝΟΙ!
    ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ!
    ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝ. ΚΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΕΙΣ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ ,ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ. ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
    ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΚΙΝΗΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΠΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  142. http://www.newsbomb.gr/fakelos-diafhmistikh-agora/story/41716/mayro-chrhma-psachnei-to-sdoe-stis-diafhmistikes


    το σδοε δεν μπορει να κανει λετε κινηση για τις καταθεσεις και το δρομο του χρηματος ολων των ληστων αυτων? γιατι δεν ανοιγουν οι λογαριασμοι σε 3-4 χωρες?
    δεν εχουν στοιχεια ή εξυπηρετουνται αλλες αναγκες απο εγχωρια συμφεροντα?
    εμεις ως ασφαλισμενοι τι ακριβως κανουμε?
    αφηστε λοιπον τις φωνες και τις ιαχες και καντε επιτελους κατι θετικο και ουσιωδες!
    δεν απευθυνεστε στο λαουτζικο πια.
    κρυβεστε ενα μηνα και μετα βγαινετε με εκφωνησεις δεκαρικων λογων. τελικα ποιους εκπροσωπειτε? ποιος ειναι ο λογος υπαρξης σας? το αποθεματικο καταρρεει μαζι με τη χωρα και οι κερδισμενοι ειναι οι δικηγοροι, οι διαμεσολαβητες,οι εκκαθαριστες και πολλοι ακομα επι της διαδικασιας.
    το σωματειο ιδρυθηκε για να υπαρχει ή για να κανει καμια δουλεια?
    οι ασφαλιστες το εριξαν παλι απο την αρχη σαν να ξεκινησαμε μολις τωρα. ξεκιναει παλι ο ιδιος κυκλος. ερωτηση στη βουλη του μαρκοπουλου, συνεντευξη σε ραδιοφωνα της θεσσαλονικης και ετσι πανε κι αλλοι.
    ουτε τα προσχηματα δεν κρατατε.
    μα προκειται για το σκανδαλο του αιωνος. θελει μεγαλη ικανοτητα για να το θαψεις οπως τωρα, ετσι αποδεικνυεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  143. Ο ΜΠΑΓΑΣΑΣ Ο ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ,ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΕΜΑΣ ,ΠΩΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΡΤΩΘΕΙ ΤΙΣ ΑΤΑΣΤΑΛΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ,ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΑΝ ΑΙΩΝΕΣ,ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΥ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΕΙΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ.
    ΑΧ...ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΜΑΥΡΙΣΟΥΜΕ......
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΥΝΤΟΜΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  144. τα 100 εκατομμυρια του μεγαρου μουσικης, τα 200 του καθε ραπτοπουλου, τοσες αμαρτιες που επιδοτουν και πριμοδοτουν, να τα ριξουν στις αποζημιωσεις μας, γιατι ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗ ΓΝΩΡΙΖΕΙ-ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ- Η Ε.Ε ΟΤΙ 18 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ, ΑΛΛΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

    μηπως εσεις των συλλογων να βαλετε μυαλο,γιατι οι ευθυνες δεν ειναι μονο του σαχινιδη και του παντελιδη και του ψωμιαδη?
    εσεις αναλαβατε πολλα και..το κανατε..στριβειν δια του αρραβωνος..με τους δικηγορους..
    η διαμεσολαβηση,ως γνωστον ,προβλεπει προμηθειες.
    να μας πεισετε οτι δεν προκειται για τετοια ιστορια και να κανετε πραγματικα το καθηκον σας.
    γελοιο καταντησε να μας απευθυνετε επιστολες για να μαθαινουμε οτι θα κανετε "νταντα" τους εκκαθαριστες και την κυβερνηση.
    ΜΗ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΑΛΛΟ.............................
    ΑΙΣΧΟΣ!!!!!
    ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΕΙΜΑΣΤΕ???????
    ΑΣ ΤΙΤΛΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ..ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ, ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΧΘΟΥΝ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ,,

    ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΣΥΛΛΟΓΟΙ?
    ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ?
    ΑΕΡΑ?
    ΚΑΡΙΕΡΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΙΤΛΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  145. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΣΙΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ

    ΗΔΗ ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΛΛΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ, -ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ Η ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΜΑΣ!!!!!-, ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΝΑ ΕΛΕΧΘΟΥΝ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ Κ. ΕΠΟΠΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΠΙΩΝ ΤΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ......ΟΤΙ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΑΠΟ ΝΟΜΙΚΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΙ Η ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΕΣ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ!!!!!!!!
    ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΛΕΧΓΧΕΙ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΠΟΠΤΗΣ ΧΑΡΟΦΥΛΑΚΙΟΥ ΖΩΗΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΠΘΕΣΜΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓ,. ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΑ ΜΟΝΟ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ ΖΩΗΣ, ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ..
    ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ....
    ΕΛΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΠΑΡΑΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΟΣΜΕΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΡΩΘΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ Κ.Κ.Κ. ΕΠΟΠΤΑΣ ΜΑΣ......ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ, ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΦΑΚΛΕΛΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΚ ΤΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΝΟΠΙΑ, ΟΤΑΝ ΠΡΩΤΟΔΗΜΙΟΥΓΕΙΕΙΤΑΙ ΕΝΑ ΑΣΦΑΛΣΙΤΗΡΙΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΑΣ...ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΘΕΙΤΕ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΤΥΧΟΝ ΝΑΧΕΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΘΕΙ.....!!!! ΙΣΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑΑ ΑΠΟ ΤΟΙΤ ΠΙΣΤΕΥΕ ΙΟ ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΙΑ ΜΟΝΟΝ.....ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΕΧΕΙ Ο Κ, ΕΠΟΤΠΟΗΣ ΜΑΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΜΑΣ ΑΥΤΟ, ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΩΣΕΙΣ...ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ.
    ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΕΤΕ ΚΕ ΑΞΙΟΤΙΟΜΕ ΕΠΟΠΤΑ ΜΑΣ, ΘΑΡΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΔΙΩΞΤΕ ΜΑΣ...ΜΑΖΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ Ν ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΜΑΣ ΤΟΝ ΝΟΜΟ.
    ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΜΕ...ΑΝ ΘΕΛΕΕΤΕ ΑΡΝΗΘΕΙΤΕ...ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΑΛΑΛΛΩΣΤΕ...ΤΙ ΠΙΘΑΝΑΟΝ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΤΕ...ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙ ΓΙ΄ΑΥΤΥΟ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΕΡΙ ΜΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ.....ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΩΝ ΧΡΕΩΣΤΙΚΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙ ΤΑ 7.000.0000 ΕΥΡΩ..
    ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ, ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ΩΣ ΕΝΤΙΜΟΣ ΠΕΡΙ ΤΟ ΕΡΓΟΝ ΣΑΣ, ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ, ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΠΡΑΤΤΕΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ.
    ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝ ΑΜΕΣΑ ΟΠΟΙΟΥ ΖΗΤΗΕΣΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΕΚ ΤΟΥ ΡΑΡΧΕΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟΥ ΦΑΚΕΛΛΟΥ ΑΣΦΑΛΣΙΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ , Ως ΕΧΙΟΝΤΑΣ ΕΝΝΟΜΟΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝ, ΩΣ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ Κ. ΜΠΑΡΑΚΑ.
    ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΕΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΑΦΟΡΩΝΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  146. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΠΙΣ
    ΚΕ ΕΠΟΠΤΑ ΜΑΣ, ΜΗΠΩΣ ΜΠΡΕΔΕΨΑΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚEΙΤΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Ο Κ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ..ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ ΚΥΡΙΟΙ...!!!ΝΑ ΜΑΣ ΧΟΡΗΓΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΑΙΤΗΣΗ ΜΑΣ...ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΕΚ ΤΟΥ ΦΑΚΕΛΛΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ....(ΕΚΕΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΤΕ..ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΡΤΡΙΑ ΜΕ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΑΤΕ ΟΤΙ ΥΠΟΓΡΑΦΑΤΕ Ή ΜΗ...Κ.Λ.Π.....ΠΟΤΕ ΛΑΜΒΑΝΑΤΕ ΑΣΦ. Κ.Λ.Π...) ΑΛΛΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ....ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΣΘΕ ΚΕ ΕΠΟΠΤΑ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΟΥΔΕΝ ΠΡΑΤΤΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΤΟ ΣΔΟΕ ΚΑΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ, ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΜΕ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ Κ. ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ Κ. ΚΑΠΕΛΛΕΡΗ ΝΑ ΤΟ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ CAPITAL ..ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΑΣ ΚΕ ΕΠΟΠΤΑ ΓΙΑΤΙ ΚΩΦΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΑΟΡΙΣΤΑ ΘΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΟ ΣΔΟΙΕ...Α ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΔΟΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΘΑ ΕΛΕΓΞΕΙ...ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΡΑΞΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ BAKER TILLY ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΟΔΕΥΕΤΕ ΑΛΛΟ ΤΑ ΛΙΓΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΑΝ, ΑΠΟ ΟΣΑ Φ Υ Σ Ι Κ ΒΡΗΚΑΤΕ...ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΑΛΥΣΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ 0,001 ΛΕΠΤΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩ...ΠΟΥ ΤΑ ΞΟΔΕΨΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΜΕΡΓΑΤΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ.....
    K,.Ο ΥΦΥΠΟΥΤΡΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΜ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΠΑΥΘΥΝΑΜΕ ΜΕΣΩ MAIL ΑΝΑΓΛΟΓΟΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΕΡΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΣΔΟΕ...Κ.Λ., ΟΥΔΟΛΩΣ ΑΠΑΝΤΟΥΝ..
    ΤΟΤΕ ΑΣΦΑΛΣΙΜΕΝΟΙ ΜΑΣ ΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΕΝΩΠΟΙΟΝ ΕΝΩΠΙΩ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ ΤΟ...
    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ...ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΜΑΣ ΠΟΡΣ ΠΑΣΑΣΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΑΖΩΞΕΙΣ......ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΩΝ ΥΠΑΙΤΙΩΝ.
    ΓΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ Η ...ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΤΝΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΠΙΔΕΙΞΑΜΕ...ΝΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ..
    ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΙΑ ΠΡΑΞΗ....ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΜΑΣ..
    Α ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΧΖΟΖΥΜΕ ΔΑΠΑΝΗ ΑΠΟ 1/3
    /2011 ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΜΑΣ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΥΤΨΩΧΑ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝΙΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΕΒΩΩΣ ΚΑΙ 128/2/2011 ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΕΙΣΘΕ ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΟΙ ΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΛΛΙΟΝ ΗΜΩΝ..Ε......ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΟΥΛΑ ΣΑΣ....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ.....ΚΑΙ ΚΑΘΗΣΤΥΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΙΩΝΑ ΕΚΕΙ.....ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΚΑΝΕΤΕ....
    Α ΚΑΙ ΕΠΙΜΗΚΥΝΣΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΟΥΔΟΛΩΣ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΧΟΜΕΘΑ.
    ΟΛΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΥΡΙΕ ΕΠΟΠΤΑ ΜΑΣ...ΕΩΣ 23/8/2011....ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΩΣ 3/12/2011 ΠΑΡΑΔΕΚΛΤΟ....ΕΚΤΟΣ ΑΝ....ΜΑΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΜΕ ΑΝΑΔΟΧΗ ΚΑΙ ...ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ 70% ΔΦΥΣΙΚΑ ΠΟΥ ΕΝ ΠΡΩΤΠΟΙΣ ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΑΜΕ, Μ,Η ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΑΦΕΙΑΡΕΤΑ ΦΥΣΚΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΨΜΑΤΑ ΜΑΣ-ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ-ΚΠΟΟΠΟ ΜΑΣ...ΣΑΣ ΓΕΛΑΣΑΝΕ ΚΥΡΙΟΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  147. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ9 Απριλίου 2011 στις 3:22 μ.μ.

    ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΠΙΣ
    Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΑΣ ΚΕ ΕΠΟΤΑ ΗΤΟ Η ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΟΥ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ ΖΩΗΣ ΜΕ ΕΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Η ΠΑΡΑΤΩΣΗ ΤΟΥΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΔΟΧΗ ΑΥΤΟΥ...ΕΣΕΙΣ ΤΟΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΡΑΞΕΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ 2/20011..
    Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ-ΠΟΛΗΝ ΤΝΩ ΟΣΩΝ ΑΛΛΩΝ!!!-ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΟ ΚΑΙ ΜΗ ΣΥΝΝΟΜΟ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΣΑΣ ΑΠΟ 1/3,/2011...ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΦΘΟΥΜΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ..ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΑΡΓΗΣΑΤΕ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΥΔΟΛΩΣ ΠΟΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ!!! ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ...ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑΤΕ,...ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΖΕΤΕΙΑ ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΟΡΙΖΕΙ ΩΣ ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΤΗΝ 28/2/2011 ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΡΙΛΙΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΟΥΔΕΝ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  148. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΟΙ Κ. ΑΣΦ. ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΟΥΝΤΕΣ ΟΥΔΕΝ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΠΟΥΣ ΑΣΦΑΛΑΣΙΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΣΔΟΕ........
    ΜΗΠΩΣ...ΜΗΠΩΣ...ΔΙΕΡΩΤΑΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ...ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΠΟΤΑ ΝΑ ΦΟΩΗΘΟΥΝ... ΤΥΧΟΝ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΜΗΥΥΘΕΙΕΣ ΤΟΥΣ, Κ.Λ.Π....ΑΠΟΔΟΣΕΙ ΤΟΥΤΩΝ, ΑΠΟΔΟΣΗ Φ,.Π,Α ΠΡΑΚΤΟΡΩΝΒ , ΜΕΣΙΡΤΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ........ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ....
    ;ΑΛΛΑ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΕ ΕΛΛΑΔΟΣ ΗΣΥΧΑΣΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ.....ΚΑΙ ΘΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΔΕΟΝΤΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ Κ.Κ.Κ....ΕΠΟΤΠΤΑΣ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ..
    ΑΛΛΩΣΤΕ ΘΑ ΤΟ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ......
    ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΠΙΟ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ (ΠΟΥ ΑΥΤΟΕ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ)ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΜΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ ΤΠΟΥ ΕΥΡΩ ΤΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ΠΟΥ ΔΙΕΝΕΡΓΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ...ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...
    ΟΨΟΜΕΘΑ....ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ....ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ....ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  149. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ9 Απριλίου 2011 στις 3:31 μ.μ.

    ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ
    ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ Κ. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΕΤΟΠΙΜΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΣΔΔΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΑΚΙ ΠΑΛΙ ΤΣΤΗΝ ΒΟΠΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΩΑΜΤΕΙΟ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΑΣ ΣΙΔΕΡΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΛΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟΒΠΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ Ν,.Δ, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΙΝΕ ΑΡΧΙΚΑ ΣΤΙΣ 1/3/2010.
    ΑΝΑΜΕΝΠΟΜΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΕΙ Ο Κ,. ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΕΠΙ ΚΑΙΡΙΩΝ ΕΡΩΤΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ, -ΕΠΙΚΑΙΡΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗΣ-ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ.....
    ΙΣΩΣ Ο ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΠΙΚΑΙΡΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΓΝΩΡΙΜΟΣ, ΑΠΟ ΟΤΙ ΟΙΤΑ ΕΡΩΡΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΣΙΜΕΝΩΝ ΠΟΥΑ ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΙ...ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΕΝΟΜΕΝ ΣΤΑΣΙΜΟΙ......ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ..ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΛΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  150. ΙΔΑΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΑ ΑΣΦΑΛΣΙΤΙΚΑ ΝΕΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ: χθεσινή συνάντηση των εκπρόσωπων των Διαμεσολαβούντωνμε τη νέα Εποπτική Αρχή της Τράπεζας της Ελλάδος.
    Οτι, μεταξύ και άλλων,
    Η Εποπτεία θα επεκταθεί στους Διαμεσολαβούντες με τον ίδιο τρόπο που ασκείται στις Εταιρείες.

    Τα μεγάλα χρέη των Πρακτόρων θα αποτελέσουν αντικείμενο ειδικού ελέγχου, όπως και το θέμα της απόδοσης των Ασφαλίστρων.
    !!!!ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΑΥΤΟ...
    !!!!!Όταν ρωτήθηκαν οι Επόπτες πώς προφυλάσσεται ο Πράκτορας όταν μια Εταιρεία κλείνει, η απάντηση ήταν… πληρωμένη!
    !!!!!!!! Εσείς είστε οι… πρώτοι που γνωρίζετε ποια Εταιρεία κινδυνεύει και ποια δεν κινδυνεύει! (Τάχα μου ανησύχησαν ορισμένοι! Τις αυξημένες προμήθειες και τις… επτάμηνες πιστώσεις όμως, τις τσεπώνουν! Αυτή δεν είναι η πιο κραυγαλέα ειδοποίηση ότι η εν λόγω εταιρεία υποφέρει από ταμειακή ρευστότητα και αναζητά απεγνωσμένα μεγέθη για να αναβάλλει τις υποχρεώσεις της! Ετοιμάζεται Κώδικας Δεοντολογίας, όχι μόνο σε στιλ… ευχολόγιου, αλλά και με προβλεπόμενες ποινές.
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥΛΗ ΤΟΥΣ, ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΝΕΓΡΗΣΑΝ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ...ΤΟ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝ ΕΝΑΓΩΝΙΩΔΩΣ,...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  151. TO ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ 30% ΤΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΝΟΛΙΚΩΣ.
    ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΘΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΡΙΤΟΥΣ-ΟΧΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ-ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟ ΝΟΜΟ ΕΠΟΝΤΑΙ!!!!!!ΤΗΣ ΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΥ 40% ΤΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΜΑΣ.
    ΑΝ ΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΟΨΗ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΑ ΗΔΗ ΑΠΑΙΤΗΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΥΠΕΡΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ,

    ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ,ΚΑΤΑ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΝΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΔΟΧΗ,ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΒΙΩΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΣ ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΜΕΝΑ ΠΟΣΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ, ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΗΘΕΙ ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ.

    ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΙΕΣΗΣ Σ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΕ ΠΕΡΙΕΡΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ,ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΚΟΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ..

    ΗΡΘΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΚΔΙΚΗΣΗ.
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΓΑΛΟΝΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΞΗΛΩΝΟΝΤΑΙ, ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.

    ΤΩΡΑ ΟΠΟΙΟΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ!! ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ, ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ ΣΥΝΝΟΜΩΣ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΔΕ ΘΑ ΧΑΡΙΣΤΕΙ..
    Ο ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΕΛΤΙ ΤΟΥ ΑΛΤΕΡ, ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΜΕΣΑ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.

    ΑΣ ΤΟΝ ΠΕΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΗΤΑΝ Η ΑΣΠΙΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΕΤΣΙ.
    ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΕΠΟΠΤΕΣ,ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ, ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΒΟΛΕΨΑΝ ΤΟ ΣΟΙ ΤΟΥΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ,ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΛΑΜΒΑΝΑΝ ΕΝΤΟΛΕΣ.
    ΑΣ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΟΡΚΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ.
    ΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΕΙ ΤΟ ΣΔΟΕ -ΠΟΥ !!!!ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΟΜΑΔΙΚΑ ΣΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ!!!!!
    ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ!!!!!!!
    ΝΑ ΨΑΞΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ.

    ΠΝΙΓΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΟΥΜΕ.
    ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΑΜΕ ΣΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΑΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΑΛΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΠΟ ΤΑ 100 ΔΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΔΟΤΗΘΗΚΑΝ 200 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΜΕΣΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ΙΣΧΥΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΟΧΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΝΕΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ.

    ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
    ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΣΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΘΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ.
    ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟΣ,ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ, ΑΣ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΝ,ΚΑΙ ΘΑ ΩΦΕΛΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ.
    ΑΡΓΟΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ ...
    ΚΑΝΤΕ ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ..

    ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟ,ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΣΚΥΤΑΛΗ Η ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ.
    ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ..
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ.
    ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΠΟΥ ΕΛΗΞΑΝ, ΠΟΥ ΘΑ ΛΗΞΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΣΕ 10 ΑΠΟ ΤΩΡΑ.
    ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑΤΟΥ ΒΡΩΜΙΚΟΥ ΑΥΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΧΕΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  152. το γραφειο μαρκουλακου κανει πολυ μεγαλο λαθος που δεν αναλαμβανει αγωγες κατα διαμεσολαβητων,ιδιαιτερα ίσως και αποκλειστικα κατα αυτων που εκαναν συμβολαια μετα τη δεσμευση των αποθεματικων αποκρυποντας το γεγονος αυτο αλλα και το μπαχαλο που επικρατουσε στην εταιρια..κατι που τωρα ομολογουν ολοι..

    κανει λαθος το γραφειο μαρκουλακου,γιατι ολοι ελπιζουμε οτι θα προσκομισει αμεσα τα αποδεικτικα στοιχεια της ενοχης και ευθυνης του κρατους, θα οδηγησει στους λογαριασμους ψωμιαδη και συνενοχων,για να παρουμε τα λεφτα μας, θα καταγγειλει τους επιορκους και πολλα αλλα.
    ετσι χανει μεγαλο μερος των ασφαλισμενων που εχουν καθε δικαιωμα να εξοργιζονται και να κατηγορουν τους αναλγητους δηθεν επαγγελματιες που ενα μηνα πριν απο την ανακληση εκαναν εφαπαξ συμβολαια ζωης.
    ας το ξανασκεφθει ο κ. μαρκουλακος.
    ειμαστε παρα πολλοι και ηδη εχουμε στραφει σε αλλους δικηγορους μονο καιγι αυτον τον λογο.
    οσο ειναι καιρος.
    ο σαχινιδης και ο παπακωνσταντινου συντομα θα ειναι παρελθον στο υπουργειο.
    ας κανουμε επιλεκτικες κινησεις με βαρυτητα και ουσια,γιατι κανενας εποπτης-υπουργος-εκκαθαριστης-δικαστης-κλπ δε θα μας υποτιμουσε,αν λειτουργουσαμε ως ασφαλισμενοι και οχι ως κατακερματισμενες ομαδες χωρις συνοχη.
    ενας φορεας πρεπει να υπαρχει με αξιολογη τεχνοκρατικη-νομικη συμβουλη να μας οδηγησει στο τερμα πολυ συντομα .
    ο κυριος μαρκουλακος ας σκεφτει και το ρολο αυτο, και γι αυτους που εχουν νομιμες τετοιες διαφορες..
    προσωπικα περιμενω καποια απαντηση απο το μπλογκ και απο το γραφειο του,ναμας εξηγησει γιατι το αρνειται και ακομα,αν αναλαμβανει εξωδικως και δικαστικως αλλακαι συμβουλευτικα να εκπροσωπει ΟΛΟΥΣ χαριν του ενιαιου του χειρισμου,της εξειδικευσης και της ολοκληρωμενης αντιμετωπισης.
    ας συνυπογραψουμε ολοι για ενα 10% ανευ ετερου στην περιπτωση λυσης.
    περιμενουμε ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  153. Αφήστε τις κριτικές στον Μαρκουλάκο και κοιτάξτε τί θα κάνουμε εμείς από δω και πέρα. Ο Μαρκουλάκος έχει κάνει τις επιλογές του και μια χαρά τα εχει μεθοδεύσει.
    ΕΜΕΊς ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  154. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ. ΑΛΛΑ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΙΑΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ, ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΞΩΦΘΑΛΜΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΛΗΣΤΕΨΑΝ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ.
    ΕΜΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ, ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟΔΙΚΙΑ ΟΠΩΣ ΠΑΕΙ, ΑΦΟΥ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΜΕ ΑΜΟΙΒΗ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝΝ Ε.Ε ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΔΟΕ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΥ,ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΑΠΕΥΦΚΤΕΟ: ΚΑΠΟΙΩΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑΤΑ.ΤΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ. ΤΕΤΟΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΕΞΩΘΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ.
    ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ,ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ,ΟΧΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΕΓΚΑΙΡΗΣ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΟΛΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΒΟΥΛΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΓΙΑΤΙ ΣΤΕΡΟΥΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ ΜΑΣ.ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ.ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΣΤΗ ΛΗΞΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΜΑΣ.ΑΠΟ ΠΟΥ? ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ..ΟΙ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  155. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΡΑ !

    ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΧΩΡΕΣ ΦΥΓΑΔΕΥΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ!!

    ΕΛΕΟΣ ! ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΩΡΑ!

    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥς ΔΡΟΜΟΥΣ !!! ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  156. ΕΤΣΙ Κ.ΣΙΔΕΡΗ ΔΥΝΑΜΙΚΑ,ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΛΗΤΤΕΙ ΚΙ'ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΑ ΗΔΗ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ.Ο ΕΠΟΠΤΗΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΗΚΗΣΕΙ ΒΑΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ.
    ΦΤΑΝΕΙ ,ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΛΕΟΝ
    ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ,ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΠΩΣ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ.
    ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΤΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
    ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ...ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ,ΑΛΛΑ ΟΣΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ,ΔΕΝ ΠΤΟΟΥΜΑΣΤΕ,ΑΠΛΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΛΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ,ΓΙΑ ΝΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ.
    ΕΠΙΣΗ ΕΔΩ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ
    ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΜΑΣ!!!!
    ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΩΣ ΕΙΔΑΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ [ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ]
    ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ
    ΕΤΣΙ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ!!!!!
    ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΧΑΜΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ
    ΕΝΩ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ,ΟΛΑ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ
    ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΛΟΙΠΟΝ,ΟΠΩΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΣΑ-ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΥΣ,ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ,ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  157. ειπαμε για τη δευτερα, αλλα φαινεται οτι δεν ενδιαφερεστε.
    οι ιαχες δεν αρκουν.
    οι συλλογοι μας ταχουν ξαναπει και δεν ταχουν κανει.παλι τα ιδια θα λεμε? οι αλλοι γελουν κατω απο τα μουστακια τους και ζουν μερες οκτωβριου 2009..ξαναγυριζει ο κυκλος. και οι προμηθειες τρεχουν επαγγελματικα ..8%!!!!!να χορτασει καθε πεινασμενος..

    μην περιμενετε.αποδειθηκε οτι εμεις οι υπολοιποι θα βγαλουμε τα καστανα απο τη φωτια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  158. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ?

    ΜΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΤΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ!!!!

    ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ Η ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗ!!

    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΒΟΛΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  159. και μεσα και εξω απο την ασπις!
    τωρα θα διαπιστωσουμε αν τα λογια ειναι απλα λογια ή μερος ενος προγραμματος υπνωσης γενικης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  160. ΚΥΡΙΑ ΣΙΔΕΡΗ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΣ.ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΤΕ ΚΟΣΜΟ.ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΑΘΕΙ Ο ΕΠΟΠΤΗΣ ΜΑΣ ΤΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  161. Επιτροπή αγώνα εδώ και τώρα! Τα λόγια περισεψανε. Καθε φορά που μπαινω στην ιστοσελίδα διαβαζω τα ίδια και τα ίδια, και είμαστε πάντα στο να κανουμε να κανουμε και καθόμαστε πάλι στα αυγά μας!

    Πού είναι η δύναμή μας ? Μόνο στην Φωνή μας!!

    Τόσο καιρο παρακαλάμε το Συλλογο. Ας κάνουμε εμεις μια επιτροπή και ας καλέσουμε και τα μέλη του συλλόγου από εδώ και η Σιδέρη με τη σειρά της ας κάνει ό,τι καταλαβαίνει πια!!

    Η αδράνειά μας μας καταδικα΄ζει σε αργό θάνατο!

    Γνώμη μου είναι ότι το ελληνικό κράτος θα εχει να κανει με την ευρωπαικη επιτροπή μελλοντικά και εφόσον κινηθούμε προς αυτήν την κατεύθυνση βέβαια, εαν αφήσει έκθετους πελάτες της ασφαλιστικής αγοράς δεδομένης της πολιτικής που στηρίζει Τραπεζικούς οργανισμούς και ασφαλιστικές εταιρίες. Το θέμα είναι τί κάνουμε εμεις μέχρι τότε και αν θα ζούμε μέχρι τότε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  162. συμφωνουμε για επιτροπη αγωνα! οι συλλογοι οπως φαινεται ειναι αλλου προσανατολισμενοι και παλι λαθος καναμε.
    τα χρηματα στο εξωτερικο,παραστασεις διαμαρτυριας στην Ε.Ε ,καταληψη γραφειων και τραπεζας ασπις,και η αλλαγη του νομου που να προβλεπει την αμεση αποζημιωση μας μεσω των κονδυλιων προς τις τραπεζες,αφου το ζητημα αναγεται για την πριν της ψηφισης του νομου εποχη με την καταβολη των ληξιπροθεσμων και εν συνεχεια διακανονισμο με αναδοχη των υπολοιπων.
    αν θελουν θα βρουν τον τροπο.
    αρα οι στοχοι ειναι συγκεκριμενοι:
    μπορουμε να κανουμε κατι αμεσα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  163. πρώτη φορά βλέπω να υπαρχει νομος που κατοχυρωνει 100% τον ασφαλιζόμενο και όταν η ασφαλιστική εταιρια καταρρέει αποφασίζουν κάποιοι να καταργήσουν αυτό το νόμο και να ψηφίσουν έναν νομο που καθιστά τους ασφαλιζόμενο σε δυσμενέστερη θέση.

    Ολα ξεκινούν από εκεί και εμείς εδώ περιμένουμε να ικανοποιηθούμε σε ποσοστό !!!( αν είναι δυνατον!!!) των χρημα΄των μας!!! Αλλά ακόμα και αυτό αρνούνται να το πραξουν!!! Και εμείς καθόμαστε αδρανείς!!!

    τί θα πει 70% αποζημίωση? Δεν κατάλαβα!! Και όταν έχω να καταβαλω ΦΠΑ τότε να καταβάλω μόνο το 70% του ΦΠΑ . Ο νόμος θέλει τροποποίηση επιτέλους και κυρίως να μην μπει η Ασπις στην ίδια μοιρα με τις αλλες περιπτωσεις.
    Νομος υπηρχε οταν ανακλήθηκε η άδειά της!!!! και εμείς περιμενουμε να εφαρμόσουν Νόμο μεταγενεστερο της ανακλησής της ! Που το στηρίζουν νομικά όλο αυτό το μεθοδευμένο σχέδιο εξαπάτησης? Για σοβαρευτείτε επιτέλους!!!

    Εναν πρωτοετή φοιτητη Νομικής να ρωτησεις θα σου απαντησει για τις αντισυνταγματικότητες και τα τραγικα σφαλματα της κυβερνησης και τους χειρισμους της που στοχο εχουν να ροκανισουν το χρονο και να μεταθεσουν στην επόμενη κυβερνηση την επιλυση του θεματος που καιει εκατονταδες χιλιαδες ασφαλισμενων!!! Από την αρχή δεν υπήρχε πολιτικη βουληση επιλυσης !!!

    Εμείς νομικούς δεν συμβουλευτηκαμε?
    Που παμε αλήθεια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  164. EYΛΟΓΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.
    ΟΜΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΘΗΚΑΜΕ ΝΟΜΙΚΟΥΣ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΗΣ ΜΑΧΟΜΕΝΗΣ, ΟΠΟΤΕ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΘΗΚΑΝ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΜΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΑΜΟΙΒΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΩΝ ΠΟΣΟΣΤΩΝ, ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΜΟΙΒΩΝ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ!

    ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΚΟΣ-ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ, ΜΕ ΕΥΕΛΙΞΙΑ ,ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ, ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΠ ΑΜΟΙΒΗ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ Ε.Ε ΜΕΧΡΙ ΣΔΟΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ κλπ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΙΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΠΙΕΣΕΙΣ..

    ΑΛΛΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΡΠΑΞΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΥΚΛΟΙ.
    ΑΡΑΓΕ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ?
    ΕΤΣΙ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ,ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΕΠΟΠΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ...ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ κλπ
    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ.
    ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ ΤΟΥΣ.
    ΒΛΕΠΕΤΕ, ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ, ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΓΝΩΣΤΟ ΠΕΠΑΛΑΙΩΜΕΝΟ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ, ΠΟΥ ΑΠΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΟΤΗΤΟΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ, ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΛΥΣΗ.
    ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΜΟΙΒΩΝ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ? ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ..ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ.
    ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟΥ?
    ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ, ΠΟΥ ΕΠΑΡΚΕΙΣ Ή ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ, ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΟΥΝ ΩΣ ΕΠΑΙΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.
    ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΤΗΣΙΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ, ΝΑ ΑΝΑΒΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΖΩΗΣ, ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ,ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ.
    ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΕΚΟΨΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΑΨΑΝ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ..
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΑ ΧΟΝΤΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  165. Κα Σιδέρη, τι ακριβως περιμενετε από την επερωτηση του βουλευτη τησ ΝΔ στην Βουλη? Παλι τις κοκορομαχίες με τον Σαχινίδη θέλετε να ακούσουμε? Είναι γνωστόν ότι επί της ουσίας δεν δίνονται απαντησεις στη Βουλή! Μονο εντυπωσιασμοί !!!

    Πέρα από αυτό, υπαρχουν καιρια θεματα όπως αυτα που θετουν καθημερινά σαν προβληματισμό-όπως αυτα που προηγηθηκαν εμού- και αυτά πρεπει εσείς που εχετε κανει μια επιτροπη διοικουσα , όπως προκυπτει απο τα λεγομενα σας , επιτελους να συνελθετε σε σωμα , επιτελος να καλε΄σετε και εμάς, επιτελους να σας υποβαλλουμε τις προτασεις μας ζωντανα,επιτελους να ξεκινησετε!!! να ξεκινησουμε!!!

    Με το να λετε ΄΄προτείνετε λύσεις ΄΄ τί εννοείτε ? να σας παρουμε τηλέφωνο και να τα προτεινουμε ? τι ειμαστε σκιώδες κίνημα με μυστικότητα και κρυφές συνεννοήσεις?

    ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ? ΔΩΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  166. ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΟ!
    ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΝ ΣΤΟ FACEBOOK, ΣΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΝΑΝΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ, ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΣΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΤΟ ΥΠΟΒΙΒΑΣΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΓΕΛΟΙΟ..
    ΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ,ΤΟ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ,Η ΖΗΜΕΝΣ,ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ, ΜΕ ΤΟ FACEBOOK ΛΥΘΗΚΑΝ?
    ΤΟ ΥΠΟΒΙΒΑΣΑΝ, ΚΑΠΗΛΕΥΤΗΚΑΝ ΩΣ ΟΡΝΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ, ΚΑΤΑΡΡΑΚΩΣΑΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΥΣ,ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΜΕ ΙΑΧΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΘΡΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΝΑ ΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...ΣΕ..ΤΙ ΑΡΑΓΕ? ΣΕ ΟΡΓΗ ΚΑΤΑΠΟΣΙΜΗ? ΣΤΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΟΥΝ!!
    ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΕΠΟΠΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΕΣ ΦΑΙΔΡΑ ΚΕΙΜΕΝΑ.
    ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΚΑΘΕ ΙΧΝΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΩ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ..ΩΣ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΜΕΣΟΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ,ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑΣ.
    ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ. ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΩΝ ΜΑΣ,ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΩΣ ΚΑΛΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ. ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΗΜΙΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ,ΠΟΥ Ω ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ ,ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΥΧΕΡΕΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΣΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ-ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΓΩΓΩΝ!!! ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΙΔΕΟΥΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΝΑ ΑΠΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ..
    ΤΟ ΕΝΑ ΑΦΟΡΑ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΙΑ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΥΚΟΛΗΣ ΛΕΙΑΣ-ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΜΕΣΩ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΑΓΩΓΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ!!!

    ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΤΕ ΠΟΣΟ ΑΠΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΙΝΗΣΗ ΟΥΣΙΑΣ. ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ. ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΕ ΩΣ ΤΙΤΛΟ: ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ,ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ,ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ Η ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ,ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΜΗ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΚΑΙ Η ΜΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΗΔΗ ΙΣΧΥΟΝΤΟΣ ΝΟΜΟΥ.
    ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ Ο ΛΥΚΟΣ ΧΑΙΡΕΤΑΙ..ΚΑΙ ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ..ΟΧΙ ΟΙ ΚΡΑΤΟΥΝΤΕΣ ΜΟΝΟ..ΠΟΥ Ο ΤΙ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ.
    ΒΡΗΚΑΝ ΤΕΤΟΙΟΥΣ "ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ" ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΡΙΞΑΝ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ.

    ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΣΑΣ!!
    ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΟΝΕΜΕΝΗ ΣΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑ..!!
    ΝΤΥΘΕΙΤΕ ΠΑΠΙΕΣ ΚΑΙ ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!!
    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ..ΕΝΑΣ ΦΟΡΕΑΣ-ΓΡΑΦΕΙΟ-ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΗΣ.."ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ ΠΟΛΛΑ"!!
    300 ΧΙΛ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ..ΛΕΤΕ..
    ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΑ ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ? 10 ΦΟΡΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ..
    ΚΑΙ ΜΕ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΑΧΑΡΟ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ..ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΘΟΥΜΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ.

    ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ.
    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΧΙ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ,ΟΧΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΥΠΑ ΓΕΝΙΚΩΣ:
    ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ! ΜΕ ΠΟΙΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ-ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ,ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΠΟΣΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΤΑΒΑΛΟΝΤΑΙ..
    ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΤΕ,ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ (ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΧΡΗΣΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ) ΚΑΙ Η ΤΡΥΠΑ (ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΩΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ) Η ΙΔΙΑ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΟΥ 2009 ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΚΑΙ Η ΔΗΘΕΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ 2 ΧΡΟΝΙΑ,ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΤΙΠΟΤΑ..ΕΝΑ ΜΗΔΕΝΙΚΟ.

    1.ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ
    2.ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ

    3.ΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ.

    ΤΙ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ?

    ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΗΔΗ ΛΗΞΑΝΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ?

    ΕΥΚΟΛΑ..ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..
    ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ..ΤΑΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  167. Η ΣΙΔΕΡΗ ΕΙΝΑΙ ΑΦΑΝΤΗ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΕΚΑΝΕ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ, ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ, ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΔΡΟΜΟΥΣ.

    ΕΠΝΑΛΑΜΒΑΝΩ Η ΣΙΔΕΡΗ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΑΠ' ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟ SITE ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  168. μα ολοι τα παρατησαν.κανουν για το φαινεσθαι 2-3 αναρτησεις,αναδημοσιευσεις, βαζουν και κανενα βουλευτη να διαβαζει πεντε αραδες και τερμα.
    μονο στους δικηγορους δραστηριοποιοουνται, πληρωνοντας καποιους υπαλληλους και εξοδα γραφειων με τα χρηματα των συνδρομων των δικων μας.αν καταλαβατε καλα.

    δεν υπαρχουν στην ουσια.
    αν θελετε,γραψτε και τον πονο σας στον παπανδρεου ή γενικως να τα στελνουμε σε κανενα σάιτ καπου καπου, ετσι να εκτονωνομαστε.
    δεν υπαρχουν λεμε. υπαλληλοι των δικηγορων εγιναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  169. ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ,ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  170. Περισσότερο από ποτέ φαίνεται να επιβεβαιώνεται το γεγονός πως ο ιδιοκτήτης της Express Service κ. Γιάννης Ραπτόπουλος είχε οργανώσει μια καλά σκηνοθετημένη στρατηγική εις βάρος του Δημοσίου. Δύο εβδομάδες μετά τις αποκαλύψεις μας για τις ευνοϊκές ρυθμίσεις του υπουργού Οικονομικών κ. Γιώργου Παπακωνσταντίνου, με τις οποίες ο μεγαλύτερος ιδιώτης οφειλέτης του Ελληνικού Δημοσίου πετύχαινε την άρση των περιοριστικών ως προς την ατομική του περιουσία μέτρων, και μία εβδομάδα μετά τις αποκαλύψεις μας για το ύψος των χρεών του στο ΙΚΑ που φτάνουν τα 133,5 εκατ. ευρώ, καθώς και για την υπόθεση μεταφοράς συμβολαίων που κέρδισε σε κρατικό διαγωνισμό της Αγροτικής Ασφαλιστικής από την καταχρεωμένη Express Service στην ατομική του επιχείρηση, φέρνουμε στο φως κι άλλη μία, εξόχως ενδιαφέρουσα περίπτωση μεταβίβασης.

    Πιο συγκεκριμένα, από έγγραφα που σήμερα παρουσιάζουμε, προκύπτει ότι η μεθόδευση του κ. Ραπτόπουλου να αφήσει την Express Service που χρωστούσε απίστευτα ποσά να «σαπίσει», όμως την ίδια ώρα να περισώσει τη λιγότερο χρεωμένη ατομική του εταιρεία, είχε ξεκινήσει πιο μπροστά.

    Με άλλα δύο σημαντικά έγγραφα, τα οποία βρίσκονται στη διάθεση οποιουδήποτε εισαγγελέα ενδιαφερθεί για την υπόθεση που σήμερα αποκαλύπτουμε, παρακολουθούμε πως η μεταφορά συμβολαίων είχε ξεκινήσει
    ήδη 22 ημέρες πριν από την άρση των περιορισμών στην περιουσία του επιχειρηματία από τον υπουργό.

    Κι αυτό διότι με έκπληξη βλέπουμε πως την 1/1/2010 λύεται η σύμβαση παροχής οδικής βοήθειας της Εξπρές Σέρβις Ανώνυμος Εμπορική Εταιρία με την ιδιωτική αυτή τη φορά ΜΟΡΕΑΣ Α.Ε. που κατασκευάζει τον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου - Καλαμάτας. Από μόνη της μια τέτοια διαπίστωση σαφώς δεν είναι ενοχοποιητική των προθέσεων Ραπτόπουλου. Ελα όμως που ακριβώς την ίδια ημέρα διαπιστώνουμε πως υπεγράφη νέα σύμβαση μεταξύ της
    ΜΟΡΕΑΣ και της ατομικής αυτή τη φορά εταιρείας του επιχειρηματία!

    Πολύ απλά, ο κ. Ραπτόπουλος, έχοντας προφανώς «εξασφαλίσει» το μέλλον της ατομικής του εταιρείας, προχώρησε στη μεταβίβαση. Πώς πείστηκε η διοίκηση της ΜΟΡΕΑΣ, που πιθανότατα γνώριζε τα οικονομικά προβλήματα της εταιρείας του, να υπογράψει μια τέτοια σύμβαση; Μήπως ο κ. Ραπτόπουλος είχε ενδείξεις από πριν για τη θετική έκβαση της υπόθεσής του και την υπογραφή της άρσης δέσμευσης της προσωπικής του περιουσίας από τον υπουργό Οικονομικών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  171. Ο.Κ ΓΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ.
    ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ.
    ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  172. http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=115941

    ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΔΙΕΘΝΩΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ,ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ?
    ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ Η Ε.Ε ΚΑΙ Ο ΜΠΑΡΝΙΕ ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕ ΑΨΗΦΙΣΤΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ,
    ΟΤΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ?
    ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ Ε.Ε?
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΜΑΣ-ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΟΜΩΣ- ΝΑ ΤΟ ΘΕΣΟΥΝ ΥΠΟΨΗ ΤΗΣ Ε.Ε ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ Η ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΚΗΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΣΗΚΩΝ ΕΛΕΓΧΟΣ?

    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΑ ΛΑΘΗ..ΒΑΛΑΜΕ ΤΟ ΛΥΚΟ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.
    Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ,ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ ΠΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ..

    ΘΑ ΦΑΝΕ ΓΕΡΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε ΑΝ ΤΕΘΟΥΝ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ!!! ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ.
    ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΠΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ..

    ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΟΥΤΕ ΟΙ ΕΠΟΠΤΕΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙΣ.
    ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΘΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Ο ΕΠΟΠΤΗΣ ,ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ.

    ΑΡΚΕΤΑ ΟΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  173. παραθετω το αποσπασμα απο αναρτηση του συλλογου,οπου η φραση .."οπως ακριβως.." δειχνει οτι γυρισαμε στις αρχες του 2010!!!ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΟΔΟΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΘΟΟΟΟΜΑΣΤΕ!!!



    ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ
    ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ Κ. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΕΤΟΠΙΜΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΣΔΔΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΑΚΙ ΠΑΛΙ ΤΣΤΗΝ ΒΟΠΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΩΑΜΤΕΙΟ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΑΣ ΣΙΔΕΡΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΛΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟΒΠΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ Ν,.Δ, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΙΝΕ ΑΡΧΙΚΑ ΣΤΙΣ 1/3/2010.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  174. Σας είχα δώσει στοιχεία παλαιότερα για το συνέταιρο και διαχειριστή των κλεμμένων στη Κύπρο για τον λαμόγιο-ΧΡΙΣΤΟΦΗ

    Δείτε τι κάνει με τα λεφτά μας, και διαβάστε και τα σχόλια απο κάτω των Κυπρίων θυμάτων τους

    http://showbiz.com.cy/index.php/artha/47-2009-10-07-12-15-06/3545-2011-04-10-10-31-21.html

    Παντελίδη ακόμα να πας Κύπρο να διεκδικήσεις τα δικαιώματα μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  175. http://www.insurancedaily.gr/blog/?p=27418

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  176. ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΞΥΝΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΕΚΦΩΝΟΥΝ ΛΟΓΟΥΣ!
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ?
    ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝΤΕΣ?
    ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ?
    ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..
    50 ΕΚΑΤ. ΤΗΣ ΚΟΜΜΕΡΣΙΑΛ, ΑΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
    ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΑΡΑΓΕ?
    ΕΝΕΡΓΗΣΤΕ ΩΣ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΦΟΛΚΛΟΡ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΣΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΠΑΡΑΔΩΣΤΕ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  177. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΙΤΡΟΠΟ BARNIER ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΟΤΙ ΕΔΩ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕ ΤΟΝ ΕΠΙΤΡΟΠΟ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΔΙΝΕ ΤΟ 70% ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΓΥΡΙΖΕΙ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ Ο ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΟΤΙ ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  178. και επειδη εβγαλαν το 70% απο το κεφαλι τους γιατι πρεπει να δεχθουμε τις παλινωδιες τους και τηνκαταστροφη μας?
    υπαρχουν συλλογοι ή τελικα ειναι οι προθαλαμοι των δικηγορων?
    να κανουν τα ιδια και με τις τραπεζες.
    επρεπε ηδη να ειχαμε πληρωθει.
    γιατι μας εριξαν στο τρυπακι τους ?
    ας οψονται ολοι αυτοι οι δηθεν..
    αμασητους μας χωνεψαν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  179. ΔΕΥΤΈΡΑ, 11 ΑΠΡΙΛΊΟΥ 2011

    Η ζημιά της Ασπίς θα ήταν €160 εκατ. και όχι… €500 εκατ. αν το ΥΠΑΝ έκανε τη δουλειά του!

    Πηγή: insurancedaily.gr

    Σημεία και τέρατα, σεβαστοί αναγνώστες, συμβαίνουν στη χώρας μας και εμείς κοιμόμαστε τον ύπνο του καλού καιρού. Το παράδειγμα της κλοπής των €500 εκατ. του Π. Ψωμιάδη ωχριά βέβαια, μπροστά στα δισεκατομμύρια που πάνε και έρχονται από τις Ελληνικές Κυβερνήσεις των δύο Κομμάτων Εξουσίας, όμως καταλαβαίνετε τι περίπου συνέβαινε στη χώρα μας τα τελευταία 35 χρόνια. Είναι να τρελένεσαι με την ευκολία που κατάκλεβαν, όσοι μπορούσαν τους Έλληνες Πολίτες!

    Στη συνέχεια του δημοσιεύματος της “Καθημερινής” ότι ο Π. Ψωμιάδης είχε εσωτερική πληροφόρηση από την τότε Εποπτική Αρχή του Υπουργείου Ανάπτυξης για την γραπτή καταγγελία του τότε Αναλογιστή του Θεόδωρου Αναγνωστόπουλου, ρωτάμε την τότε κυρία που τηλεφώνησε αμέσως στον Παύλο να του πει τα συγχαρήκια γιατί δεν Έλεγξε και τα συμβόλαια του Κλάδου (1) που αφορούν τα παραδοσιακά Συμβόλαια Ζωής για να δει ότι εκεί υπάρχουν τα αντίστοιχα Αποθέματα;

    Για να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά, επαναλαμβάνουμε σύντομα τι ακριβώς συνέβει: Ο Θ. Αναγνωστόπουλος μαζί με δύο άλλους Αναλογιστές υπογράφουν την καταγγελία προς το ΥΠΑΝ και δηλώνουν ότι τα Συμβόλαια Unit Linked παρουσιάζουν μειωμένα Αποθέματα 160 εκατ. ευρώ! Ο Παυλάρας, μόλις δέχτηκε το τηλεφώνημα από τη… φιλενάδα του, δίνει εντολή στα στελέχη του να “ονομάσουν” τα μισά περίπου συμβόλαια “Unit Linked”, (Κλάδος 3), ”Παραδοσιακά”, (κλάδος 1) έτσι ώστε τα συμβόλαια “Unit Linked” να μη φανούν ότι έχουν το έλλειμμα των €160 εκατ. Όπως ακριβώς παίζουμε… κρυφτούλι… έτσι ενεργούσε και ο Παυλάρας. Έκανε ό,τι ήθελε! Όταν ρώτησαν οι ελεγκτές πώς γίνεται ο αριθμός των συμβολαίων να είναι ο μισός από αυτόν που λέει η καταγγελία, και τα στελέχη είπαν, μάλλον θα έκανε λάθος ο καταγγέλων, οι “φιλικά, δήθεν, Ελεγκτές” απάντησαν: Τότε, τα Αποθεματικά σας είναι “ΟΚ”. Μα αυτό σας λέμε κύριοι! Δεν μπορεί ο κάθε… πικραμένος που γράφει ό,τι θέλει να μας δημιουργεί ιστορίες! (Ως συνήθως οι ένοχοι πάντα επιτίθενται)! Έχετε δίκιο, θα φαίνεται να είπαν οι… Ελεγκτές της… Κολομβίας του Βαλκανικού Νότου, που λέει και ο Τράγκας, μας συγχωρείτε για την ενόχληση… και έφυγαν!! Και έτσι απλά, έκαναν φτερά τα €160 εκατ. που σε ένα-δύο χρόνια έγιναν… €500 εκατ.
    Τα δύο ερωτήματα που δεν απαντήθηκαν ποτέ είναι τα εξής: Πρώτο, γιατί το ΥΠΑΝ δεν κάλεσε αμέσως τους τρεις Αναλογιστές να τους Ανακρίνουν για τη γραπτή καταγγελία, μιας και ο επικεφαλής τους, ήταν ο κατεξοχήν αρμόδιος υπεύθυνος Διευθυντής της Αναλογιστικής Υπηρεσίας της Ασπίς; Γιατί απλά, αφού ενημέρωσαν τον Παυλάρα, πήγαν μετά 4 ημέρες για δήθεν Έλεγχο και δεύτερο, γιατί δεν Έλεγξαν τα Μαθηματικά Αποθέματα των “Παραδοσιακών” του (Κλάδου 1) να δουν αν πράγματι τα Αποθέματα βρίσκονταν εκεί!
    Έτσι, ελέγχει η Εφορία τους Φορολογούμενους; Δέχονται μια απλή εξήγηση και φεύγουν;
    Όταν, τότε το “ΕΜΜ” τηλεφώνησε στο ΥΠΑΝ και ρώτησε γιατί δεν έκαναν καμία κίνηση περαιτέρω Ελέγχου της Ασπίς, μας απάντησαν βιαστικά και κοφτά: Περιμένουμε να δημιουργηθεί η νέα Εποπτική Αρχή να παραδώσουμε τους φακέλους!
    Και για να καταλήξουμε κάπου υπογραμμίζουμε το συμπέρασμα:
    Αν το ΥΠΑΝ λειτουργούσε στοιχειωδώς ως Εποπτική Αρχή όπως λειτουργεί σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, η ζημιά θα περιορίζονταν στα €160 εκατ. και όχι στα €500 εκατ. και οι δεκάδες χιλιάδες Ασφαλισμένοι θα έβρισκαν κάποια άκρη!
    Ποια τιμωρία, σεβαστοί αναγνώστες, σας έρχεται στο μυαλό όταν ζείτε παρόμοιες κραυγαλέες αδικίες…
    ΑΝΑΡΤΉΘΗΚΕ ΑΠΌ PRASINOMILO ΣΤΙΣ 11:40 Π.Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  180. ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ
    Τ Ω Ρ Α ΤΙΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ ΜΑΣ!
    ΑΡΚΕΤΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΘΗΚΑΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΙΝΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥΣ.
    ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΝΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ.

    ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΜΟΥΣΙΚΗΣ,ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ
    ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ
    Α Μ Ε Σ Ω Σ
    ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ ΜΑΣ ΠΙΣΩ.

    ΣΥΛΛΟΓΟΙ,
    ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΟΥΝΗΘΗΤΕ.
    ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ?
    ΜΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ?
    ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΤΕ?
    ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΕ ΤΙΣ ΕΠΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ?
    ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΧΑΛΙΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΜΑΣΑΤΕ 18 ΜΗΝΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  181. Κυριακή, Απρίλιος 10, 2011
    ΠΩΣ ΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΤΑ «ΝΕΑ» (ΔΟΛ) ΜΕ ΤΗΝ «ΑΣΠΙΣ»
    Το θράσος των ανθρώπων του «συστήματος» δεν έχει τελειωμό. Τολμούν και ζητούν απολύσεις εργαζομένων και περικοπές μισθών εκείνοι που κονόμησαν μέσα από μπίζνες με τις οποίες εξαπατήθηκαν χιλιάδες συμπολίτες μας. Και από κοντά, οι ιδιοκτήτες ΜΜΕ να σιγοντάρουν…
    Ιδού άλλη μία περίπτωση: Ο Κωνσταντίνος Καρατζάς ήταν πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος στην Aspis Bank και σε άλλες εταιρείες του ομίλου Ασπίς (δηλαδή του απατεώνα Ψωμιάδη που άφησε φέσι περί τα 350 εκατ. ευρώ στην ασφαλιστική εταιρεία). Αυτός ο τύπος, ο Καρατζάς, πήρε σχεδόν 10 εκατ. ευρώ το 2008 ως «αποζημίωση» από την υπό κατάρρευση τράπεζα, την οποία σημειωτέον, έσπευσε πέρυσι το Δημόσιο, μέσω του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, να τη «σώσει», υπό τον φόβο να χάσουν οι καταθέτες τα λεφτά τους και να έχουμε και εδώ εικόνες… Αργεντινής έξω από τράπεζες.
    Τώρα ο Κ. Καρατζάς (αδελφός εκείνου που ήταν διοικητής στην Εθνική), αφού έκανε το κομπόδεμά του, κυκλοφορεί και ένα βιβλίο με τίτλο «Πορεία προς την πρόοδο και την ανάπτυξη», στο οποίο υποστηρίζει ότι είναι «μονόδρομος οι µεταρρυθµίσεις και οι διαδικασίες εξυγίανσης σε δηµόσιο, τράπεζες, κρατικές και ιδιωτικές επιχειρήσεις, εσωτερική αγορά, οι οποίες πρέπει να υπερβαίνουν ακόµη και τις δεσµεύσεις του Μνηµονίου προκειµένου η χώρα να εξέλθει από την κρίση»!
    Με απλά λόγια, κάνει υποδείξεις για ακόμη πιο σκληρά μέτρα και από εκείνα του Μνημονίου αυτός ο «επιτυχημένος» μάνατζερ που διοικούσε -και αφαίμαξε- μία ιδιωτική τράπεζα τίγκα στις ζημιές!
    Τα «Νέα», που σχεδιάζουν να σπάσουν την απεργία των δημοσιογράφων βγάζοντας φύλλο την Δευτέρα, φιλοξένησαν μόλις πριν λίγες ημέρες, την Τρίτη 5 Απριλίου, «γλυψιματικό» δημοσίευμα για το φοβερό και τρομερό βιβλίο του Κώστα Καρατζά http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=3&artid=4625686
    Γιατί όμως στα «Νέα» το εν λόγω δημοσίευμα; Μα επειδή ο Παναγιώτης Ψυχάρης, γιος του κυρ Σταύρου, είχε κοινές δραστηριότητες σε κτηματικές εταιρείες με τον Παύλο Ψωμιάδη της Ασπίς, στις οποίες συνδετικός κρίκος ήταν ο Κ. Καρατζάς! Και ίσως να είναι αυτός ο λόγος που γενικότερα τα «Νέα» δεν έχουν καλύψει τις εξελίξεις στο θέμα του λαμόγιου Ψωμιάδη και των ασφαλισμένων που ψάχνουν τώρα να πάρουν πίσω τα λεφτά τους…
    Καρατζά, αντί να δίνεις οδηγίες για μέτρα πιο σκληρά και από αυτά του Μνημονίου δεν λες στους χιλιάδες πελάτες της Ασπίς πώς μπορούν να αποζημιωθούν;
    Και εσύ Σταύρο Ψυχάρη, που απολύεις, κόβεις μισθούς και κάνεις «τσαμπουκάδες» στους εργαζομένους με απεργοσπασίες, δώσε χώρο στον Καρατζά να μας πει αν υπάρχει τρόπος να αποζημιωθούν τα «κορόιδα» που εξαπάτησε ο κοινός σας φίλος Ψωμιάδης και αφήστε κατά μέρους τα περί δύσκολης οικονομικής συγκυρίας…

    INDYMEDIA

    ΠΡΕΖΑ TV
    10-4-2011


    ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΛΕΝΕ.
    ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ,ΤΑ ΑΚΟΥΝ?
    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΜΑΣ Η ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ?
    ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ, ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΛΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ?
    ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ.
    ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  182. ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΣΩΣΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΧΕΣΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ?

    ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΠΟΛΛΑ,ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΥΧΑΙΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ,,
    ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΕΞΕΤΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Σ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  183. ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΒΡΩΜΙΚA KAI ME ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ. ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΕΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΠΟΡΕΙ.

    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΠΕΡΑΣΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΟΥΣ ΛΥΣΗΣ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  184. ΠΡΑΚΤΙΚΑ,ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΕ ΜΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΗΜΩΝ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ, ΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΚΑΙ ΠΙΕΣΕΙΣ ΜΕ ΕΦΟΔΙΑ ΤΗΝ ΤΕΝΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ,ΤΑ ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΠΤΕΙΑ-ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ,
    ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΠΡΟΣ ΣΔΟΕ-ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΤΗΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ Ε.Ε ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΣΤΑ ΜΜΕ..
    ΛΥΣΗ ΘΑ ΑΠΟΕΛΟΥΣΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ Η ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΕΝΟΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΠΙΝΟΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ,ΜΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ Ε.Κ.Τ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ..
    ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ..
    ΔΗΛΑΔΗ Ο ΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  185. Τους ασφαλιστές φαίνεται ότι τους φροντίζουν από το Επιχειρησιακό
    πρόγραμμα "Εθνικό Αποθεματικό Απροβλέπτων" με EURO 6.480.000. Για τους
    ασφαλισμένους να δούμε πότε και τι θα γίνει...
    http://www.espa.gr/el/Pages/ProclamationsFS.aspx?item=1624
    Δικαιούχοι είναι οι ιδιωτικές επιχειρήσεις και γενικά εργοδότες του
    ιδιωτικού τομέα.
    Προϋπολογισμός
    EURO 6.480.000
    6.480.000,00 EURO για 200 συγχρηματοδοτούμενες θέσεις εργασίας
    17.820.000,00 EURO για 550 θέσεις εργασίας που προβλέπεται να καλυφθούν
    για όλα τα έτη από το Προϋπολογισμό του ΟΑΕΔ κλάδος ΛΑΕΚ (ΚΑΕ 2493)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  186. Βλεπετε, αποφευγουν οι συλλογοι τις συγκεντρωσεις.
    κανονικα μεχρι τωρα επρεπε να ειχαν γινει απο 2 συγκεντρωσεις στις 3 πολεις.
    δεν το συνειδητοποιησαν οτι εχουμε καταλαβει τι ακριβως γινεται?
    ειναι πια τοσο φανερο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  187. se αυτο το blog που βρίθει "εξυπνάδος και δυναμικότηταος"ελπίζω.
    Μπράβο στην "διορατικότητα"πολλών.
    Συγχαρητήρια για τις αμέτρητες ενέργειες σας.
    Συνεχίστε έτσι.
    Ζήτω ο Αυνάν ο έλληνας ημίθεος.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  188. ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  189. Tί θα γίνει ρε παιδια?
    Θα το ζαλίσουμε πολλά χρονάκια ακόμα αυτό το θέμα?

    Θα κανουμε συναντηση επιτελους? Τελειώνετε με αυτό!

    Πρέπει να γίνουν κινήσεις και αν δεν γίνει συναντηση για να πούμε όλα αυτά ποτέ δεν θα γίνει ΤΙΠΟΤΑ!

    Τελος από μένα , δεν προκειται να ασχοληθώ ξανά μαζί σας! Μοιραία θα πάω και γω να κάνω αγωγή με τους άλλους αλλά να ξέρετε ότι είναι ήδη αργά, πολύ αργά!! Δεν ειστε αξιόπιστοι κύριοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  190. http://www.insuranceworld.gr/default.php?pname=Article&art_id=4841&cat_id=4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  191. ΑΠ' ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ Η ΣΙΔΕΡΗ ΠΗΓΕ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ.

    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ. ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΑΝΕΦΕΡΕ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ, ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ.

    Ο ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΦΑΡΜΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ. ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΜΕΝΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ, ΤΟ ΙΔΙΟ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΔΟΧΗ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ? ΟΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΕ ΠΙΟ ΠΙΣΩ.

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Κ. ΒΑRNIER ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΜΠΛΑΚΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΝΤΑΣ ΛΥΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  192. Ωραια όλα αυτά αλλά ποιός θα αναλάβει να τα κάνει?

    Θελει μία ομάδα που να μπορέι να ασχοληθεί και κυρίως να έχει κάποιες ειδικές γνώσεις!

    Γι αυτό πρέπει κάποιοι άνθρωποι να συναντηθούμε!!!
    Και να γίνουμε δυο ομαδες -μια από Θεσναικη και μια απο Αθηνα. Αλλιώς δεν γίνεται παιδιά! Απόδω μέσα δεν καταφέρνουμε τίποτα!!!

    Ας βρεθού 2-3 άτομα να αναλάβουν πρωτοβουλια συντονισμού και όλα θα παρουν τον δρόμο τους. Ας κάνει ένα μειλ στο οποίο όσοι ενδιαφερονται να μπορούμε να απευθυνθούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  193. συμφωνουμε,ομως οι συλλογοι εχουν κρατημενα στοιχεια επικοινωνιας, εισφορες κλπ..
    μπορουμε να ξεκινησουμε αμεσα, ομως χρειαζομαστε καταστασεις με τα μελη.
    εδω οι ασφαλιστες μονο και-συμφωνα με τα δικα τους λογια- τις αιτησεις ενδιαφεροντος που ειπαν περιπου 5500, θα μπορουσαν να ειχαν εξασφαλισει ενυπογραφες επιστολες διαμαρτυριας ,να τα μαζευαμε ολα και να καναμε αμεσες κινησεις στην Ε.Ε..η οποια ΒΑΖΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΣΠΟΝΔΙΕΣ..
    ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΦΗΣΑΜΕ ΣΚΟΠΙΜΩΣ??? ΚΑΘΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ.
    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΜΕ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΟΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ,ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ Ε.Ε ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ?

    χρειαζομαστε λοιπον πολυ συντομα στοιχεια ασφαλισμενων..και να μη μειδιουν μερικοι κακεντρεχεις, πιστευοντας οτι κρατουν τα κλειδια του παραδεισου, επειδη τα στοιχεια τα κρατουν για δικους τους σκοπους..
    υπαρχουν και αλλοι τροποι αντιδρασης απο το να συνωστιζεσαι σε δικηγορικα γραφεια και να παρακαλας ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  194. Γιατί δεν ενεργοποιείσθε μέσα στο Σωματείο αυτό που προσπαθεί για τα συμφέροντα και μόνον ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΟΝΟ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΑΣΦΑΛΣΙΜΕΝΟΙ!!!!!ΟΧΙ ΜΕ ΔΙΤΤΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ....ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΠΩΣ ΕΠΑΙΖΕ !!!ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΕ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥΛΗ ΤΟΥΣ!!!ΜΟΝΟΙΑΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΑΝΗΚΟΥΜΕ, ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΘΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΚΟΜΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ-ΛΟΓΙΣΤΩΝ Κ.Λ.Π, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ, ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΕΚΤΕΝΕΣΤΕΡΟΝ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ Η Κα ΣΙΔΕΡΗ, Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ.
    ΠΟΙΟΥΣ ΑΚΞΡΙΒΩΣ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ.....
    ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΤΙ ΣΚΟΠΠΟ ΚΡΥΒΟΥΝ.......ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ...ΤΙΝΟΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.....ΥΛΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ!!!
    Γι αυτό ΝΑ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝ ΤΗΝ ΣΥΝΑΤΗΣΗ-ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΑΜΕΝΟΥ ΑΥΤΟΥ ΠΛΕΟΝ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ.

    ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΠΗΓΑΔΙΑΚΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤ΄ΕΠΙΦΑΣΗ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΜΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΙΜΙΖΟΥΝ...ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΜΑΣ...ΑΛΛΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΠΟΥ ΠΕΙΘΟΝΤΑΙ...!!! ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ...ΚΑΙ ΤΟΥς ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΩΣ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΟΥΣ...ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΟΥΝ...
    ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΠΣΑΣΠΟΥΝ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΠΕΙΡΟΥΝ-ΞΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝ ΚΕΝΑ !!!!ΔΑΙΜΟΝΙΑ ΜΕΣΩ.......ΑΛΛΩΝ ΠΟΛΕΩΝ....ΠΕΡΙ ΣΥΣΤΑΣΕΩΝ ΟΜΑΔΙΣΚΩΝ!!! ΓΙΑ ΝΑ .......ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ,....ΣΤΟΧΟ ΕΦ'Ω ΕΧΟΥΝ ΤΑΧΘΕΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΔΙΑΡΚΩΣ ΚΑΙ ΑΕΝΑΩΣ...ΓΕΝΙΚΑ....ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΑ,..
    ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΝΟΥΝ...ΝΟΕΙΤΩ...ΚΑΙ ΟΥΚ ΑΝΔΡΟΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΟΣ!!! ΣΟΦΟΥ ΤΟ ΔΙΣ ΕΞ ΑΜΑΡΤΕΙΝ...ΤΟ ΔΕ ΤΡΙΣ...ΑΣΥΧΓΧΩΡΗΤΟ ...ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ..,..ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ.....ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΟΥΣ,,,,,,
    ΞΕΧΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΑΣΠΑΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ .....ΤΙΠΟΤΑ...ΜΟΝΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ΧΑΛΑΤΕ...ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ....ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΥΔΕΝ ΠΡΑΞΑΤΕ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ...
    ΕΝΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΠΡΑΞΕ, ΠΡΑΤΤΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΕΝΕΡΓΕΘΙ..
    ΦΑΝΤΑΖΟΣΑΣΤΕ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ.....ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ....ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ...

    Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΑΥΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΙΣΜΕΝΩΝ ΕΧΕΙ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΕ ΝΟΜΙΜΟ ΠΛΕΟΝ ΣΩΜΑΤΕΙΟ....-ΘΕΣΜΙΚΟ ΦΟΠΡΕΑ ΑΜΕΤΑΚΙΝΗΤΟ!!!!
    ΕΣΕΙΣ ΨΑΧΝΕΣΘΕ ΚΥΡΙΟΙ!!! ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΔΙΑΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ...ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΣΚΟΠΟ ΑΡΑΓΕ...ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ....ΕΣΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΘΕ, - ΜΕΡΙΚΟΙ....ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ-.........
    ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΧΩΡΑΤΕ...ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ....ΓΙΑΤΙ..........ΑΡΑΓΕ......
    ΚΑΙ ΤΟ EMAIL ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΕΔΩ ΚΑΙ 11/2 ΕΤΟΣ ΠΡΙΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΝ.
    ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ: somateioaspis.gmail.com
    ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ----ΩΣ...ΛΥΚΟΥΡΓ........Σ ΚΑΙ ΣΙΑ....ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΣΙΑ...ΠΑΝΤΟΥ......
    ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΣΙ ΓΝΩΣΙΝ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ...Ε,,,,,
    ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ...ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ....
    ΟΠΟΙΟΝ ΠΕΙΘΟΥΝ ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΤΟΥ....ΕΛΕΥΘΕΡΗ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  195. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ12 Απριλίου 2011 στις 4:33 μ.μ.

    ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ
    ΗΔΗ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΙΧΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ ΚΑ ΣΙΔΕΡΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΚΑΤΟΠΙΝ ΔΙΚΗΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΤΟΠΙΤΗ ΤΗΣ- ΧΑΛΚΙΔΕΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ (ΙΑΤΡΟ)ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΤΙΚΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ Ν.Δ, ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ ΕΤΟΙΜΑΣΘΗΚΕ Η ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΤΕΘΗ: από τον Κώστα Μαρκόπουλο (με αρ. πρωτ. 768/11-04-2011) και η οποία είναι προγραμματισμένη να συζητηθεί την Παρασκευή, 15/11/2011 στις 10:00 στην Ολομέλεια της Βουλής.
    ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ , ΟΠΩΣ ΚΕΤΕΤΕΘΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΗΤΟΙ:

    ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ

    ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ

    Προς: Υπουργό Οικονομικών, κ. Γεώργιο Παπακωνσταντίνου

    ΘΕΜΑ: Το συνεχιζόμενο δράμα των ασφαλισμένων ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ COMMERCIAL VALUE

    Η παντελής απραξία σε ότι αφορά στις ουσιαστικές ενέργειες που οφείλουν να γίνουν από τον Επόπτη Χαρτοφυλακίου Ζωής των δύο εταιρειών Ασπίς Πρόνοια και Commercial Value, κ. Ι. Παντελίδη, προκειμένου να υλοποιηθούν τα προβλεπόμενα στο Νόμο 3867/2010, σε συνδυασμό με την πρόσφατη συζήτηση γύρω από την πρόταση της Τράπεζας της Ελλάδος για τροποποίηση του υφιστάμενου νόμου, με την οποία θα ετίθετο πλαφόν στις αποζημιώσεις στα 30.000 ευρώ για τους ασφαλισμένους της Ασπίς και Commercial Value, έχει κλονίσει τις όποιες ελπίδες δημιουργηθήκαν για τους ζημιωθέντες συμπολίτες μας, για μερική έστω διευθέτηση του προβλήματος.

    Πέραν λοιπόν από τη ζημία που προκαλείται στην αξιοπιστία της ασφαλιστικής αγοράς, λόγω της ολιγωρίας του αρμόδιου φορέα, οι ασφαλισμένοι της Ασπίς και Commercial Value αναμένουν τις οριστικές αποφάσεις σε σχέση με τις απαιτήσεις που θα τους ορίσει η Τράπεζα της Ελλάδος σε συνεργασία με τον επόπτη χαρτοφυλακίου ζωής, και γίνονται θεατές συνεχών αναβολών ζωτικής σημασίας θεμάτων, που σε πολλές περιπτώσεις θέτουν σε κίνδυνο και τις ζωές τους.

    Ερωτάται ο κος Υπουργός
    1. Ποιες ενέργειες έχουν γίνει από τον Επόπτη Χαρτοφυλακίου Ζωής των δύο εταιρειών από την ψήφιση του σχετικού νόμου προκειμένου να εξασφαλιστεί η αναδοχή; Μέχρι πότε θα διενεργείται η διαδικασία ανεύρεσης αναδόχου, η οποία δεν προσδιορίζεται χρονικά στον νόμο, για την περίπτωση που τελικά δεν βρεθεί ανάδοχος;

    2. Όλα τα συμβόλαια ζωής βρίσκονται σε ισχύ όπως αναρτήθηκαν στον ιστότοπο της τράπεζας της Ελλάδας. Αφού είναι σε ισχύ γιατί δεν προσφέρουν τις παροχές τους στους ασφαλισμένους;
    08/04/2011
    ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  196. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ12 Απριλίου 2011 στις 4:52 μ.μ.

    ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ

    ΠΡΟΣ ΤΟΥΤΟ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΘΕ, ΟΣΟΙ ΘΑ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΕΔΡΑΝΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΣΤΙΣ 15/4/2011 ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΩΡΑ 10.00 Π.Μ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΗΣ ΑΥΤΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗΣ ΠΟΥ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ, Κ. ΚΩΣΤΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΕΠΕΤΥΧΕ ΕΚ ΝΕΟΥ,
    ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ,
    ΚΑΙ ΔΗ ΝΕ ΤΗΝ ΚΑ ΣΙΔΕΡΗ, ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ, ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ, ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ 15/4/2011 ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗΣ. ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΜΕ ΕΚΕΙ....
    ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ...ΙΔΟΥ Η ΕΥΚΛΑΙΡΕΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΣ ΜΑΣ.....ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ ΜΟΝΟ....ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΘΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΓΚΕΝΡΩΝΟΜΑΣΤΕ, ΙΔΟΥ Η ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΡΑΞΗ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΑΣ ΑΥΤΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ Κ. Φ. ΣΑΧΙΝΙΔΗ...
    ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΘΕ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΌΥΣ...ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΑΞΗ. ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΗ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ...ΤΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ.....
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΞΩ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΣΤΙΣ 15/4/2011 ΚΑΙ ΩΡΑ 9.30 ΤΟ ΠΡΩΙ...ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΣΑ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ...ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ!!!!!!!ΤΟΣΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΒΝ ΕΥΡΩ....ΑΝΕΥ ΕΥΡΕΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΤΩΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΥΠΑΙΤΙΩΝ......!!! , ΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ ΜΑΣ...
    ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ.....ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΑΡΙΟΜΑΣΤΕ...ΤΟ ΣΔΟΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ , Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΚΩΦΕΥΕΙ, Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΠΙΣΗΣ,...Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,.,ΤΟ ΙΔΙΟ....Ε!! ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ...
    ΕΛΑΤΕ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ...ΦΕΡΤΕ ΚΟΣΜΟ.....
    ΝΑ Η ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ...ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΗ.ΚΑΙ Ο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΤΕΛΕΙΟΠΟΙΗΣΕΙ, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕ ΕΚ ΤΟΥ ΝΟΜΝΟΥ ΝΑΧΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 2/2011!!!!! ΚΑΙ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ...ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ...ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΠΑΡΑΤΑΣΗ......ΜΗΝ ΚΟΙΜΑΣΘΕ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΣΘΕ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ...ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙΤΕ....
    ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΕΑΝ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΚΙΟΛΑΣ ΤΗΝ ΑΠΙΑΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ...ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΣΘΕ ΕΚΤΟΤΕ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΘΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ,,,,ΤΗΣ ΜΗ...ΔΗΘΕΝ ...ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΜΑΣ...ΕΛΑΤΕ....ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ....ΚΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ...ΠΡΑΞΕΙΣ..ΕΝΕΡΓΕΙΑ...ΔΡΑΣΗ....ΟΧΙ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΘΡΟΝΕΣ..ΚΑΙ ΛΟΓΙΑ...ΝΑΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ.....ΣΚΟΥΡΙΑΣΑΜΕ ...ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ....
    ΑΠΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΉ ΟΛΟΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ 9.3Ο Π.Μ ΣΤΙΣ 15/4/2011 ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ....
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ....ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΚΕΙ...ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ...
    ΜΗ ΔΙΑΣΠΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΑ ΕΞΩΘΕΝ......ΟΡΜΩΜΕΝΑ ΙΚΑΙ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΑ....ΣΤΟΙΧΕΙΑ!!!!
    ΠΑΡΑΚΑΛΩ, Ή ΓΡΑΨΤΕ ΕΔΩ, Ή ΣΤΟ ΕΜΑΙΛ ΤΟΥ ΣΩΝΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ, Ή ΣΤΟ ΤΗΛ. 6944946636 ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΤΕ Ή ΕΞΩ ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΚΕΙΝΗ...ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΕΣ.....ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΥΝΑΦΗ...ΟΛΟΣ Ο ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΜΑΖΙ.....ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  197. ΒΓΑΛΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ.
    ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ.
    ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΔΩ, ΩΣΤΕ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΤΥΠΩΣΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΦΥΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΣΕ ΕΠΙΚΑΙΡΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.
    ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ.
    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ.
    ΛΙΓΟΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ.ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ 1000 ΦΟΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  198. Ο ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΟΛΙΓΩΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΔΟΕ-ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  199. παντως να ξερετε οτι ο παπακωνσταντινου την παρασκευη φευγει για ΗΠΑ για συναντηση με ΔΝΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  200. Σιδέρη, ασε τις αντιπαραθέσεις επιτέλους με όλους και με όλα και σύνελθε!!!

    Δεν ειναι τόνος αυτός με τον οποιο προσκαλείς εμας στη Βουλή την Παρασκευή!!

    Μονιασμενοι πρεπει να είμαστε εκεί όχι διχασμένοι!!


    Επιτέλους σοβαρευτείτε και αφήστε τις μικρότητες και τις αντιπαραθεσεις σαν να είστε μωρά παιδιά! Ημαρτον Κύριε, τί πράγματα είναι αυτά που διαβαζουμε και μαλιστα από μορφωμένους ανθρώπους εδώ μέσα!!!

    Δείξτε επιτέλους σοβαρότητα και ψυχραιμία!!!
    Και ελάτε ενωμένοι να υψωσουμε το αναστημά μας. Είναι πολύ σημαντικό να συγκεντρωθεί μεγάλος αριθμός ασφαλισμένων, ας ερθουν και μέλη της οικογενειας μας , φίλοι, είναι σημαντικό να είμαστε πολλοί!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή