ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΝΗΡΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ

Φαίνεται ότι η φυλακή έχει πέσει βαριά στον καλομαθημένο, γαλαζοαίμα- το απατεώνα και έτσι αποφάσισε να κάνει κάποιες κινήσεις προκειμένου να βγει για να συναντήσει τις αγαπημένες του απατεώνισσες μάνα και κόρη. Κύριε λαμόγιο δεν πρόκειται να βγείτε σ' αυτή τη ζωή έξω. Ξεχάστε το. Εκεί θα σαπίσετε για πάντα. Υπάρχει βέβαια η δυνατότητα να στείλουμε την οικογένεια σας εκεί για να μη νιώθετε μόνος.

Σύμφωνα με τους δικηγόρους κκ. Μαρκουλάκους ο απατεώνας λοιπόν ψωμιάδης έχει κάνει απατηλή πρόταση διαμέσου της οικογένειας του για συμβιβασμό στην υπόθεση της ΑΣΠΙΣ Κάπιταλ ΑΕ. Συγκεκριμένα η οικογένεια Ψωμιάδη, εμφανιζόμενη ως δήθεν συμβιβαστική, επιθυμεί οι ομολογιούχοι να παραιτηθούν από όλα τα δικαιώματά τους, και σε αντάλλαγμα να τους χορηγηθεί συναλλαγματική για το 85% του κεφαλαίου, λήξεως τον 12/2013 την οποία θα έχουν τριτεγγυηθεί οι εταιρίες Πρόνοια Εμπορική ΑΕ, Κυβέλη ΑΕ, ΤΙΜΕ ΑΕ, Δωρογραφοτεχνική ΑΕ και Προβίζιον ΑΕ.

Οι Ομολογιούχοι δεν θα πρέπει να πιστεύουν στις απατηλές μεθοδεύσεις του Παύλου, της Μάρως και Όλγας Ψωμιάδη καθώς η πρόταση αυτή είναι άκρως απατηλή και στόχο έχει να απογυμνώσει τους ομολογιούχους από τα δικαιώματά και τις αξιώσεις τους αλλά και να τους παραπλανήσει για να αποφυλακιστεί ο απατεώνας. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε στην επίσημη επιστολή των κκ. Μαρκουλάκων προς τους ομολογιούχους Κάπιταλ που παρατίθεται στα αρχικά σχόλια της ανάρτησης αυτής.

Εσείς κύριοι ασφαλιστές που μας πουλούσατε τα σαπάκια τι λέτε να τον εμπιστευτούμε τον πνευματικό σας πατέρα αυτή τη φορά? Ευκαιρία φαίνεται έτσι? Συναλλαγματική πρώτη πρώτη ποιότητα!!! Περιμένουμε τις βαθυστόχαστες αναλύσεις σας. Ααα ξεχάσαμε εσείς είσαστε απασχολημένοι τώρα με τις αγωγές κατά ελληνικού δημοσίου. Σα δε ντρέπεστε...

256 σχόλια:

  1. Καλησπέρα κύριε πετρίδη και κεχαγιάογλου. Αλήθεια γιατί δεν μας ενημερώνετε μέσω του blog σας τι να κάνουμε? Μου φαίνονται δελεαστικότατες οι προτάσεις του πνευματικού σας πατέρα.

    Αναμένουμε τις βαθυστόχαστες συμβουλές σας. Μήπως θέλετε να πάτε πρώτα στην κορυφή Κ2 για να στοχαστείτε. ΟΟυυυυυυυ να χαθείτε λαμόγια, απατεώνες, καθίκια, τιποτένιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα που βάλανε τα προβατα στο μαντρί, που έδωσε τα στοιχεια του ο κοσμος καιμπορουν να τους τηλεφωνουν ..οι γραμματεις..που πληρώνονται απο τις εισφορες μας, και να τους βαζουν στο λουκι των αγωγων,
    Τώρα, που θα επρεπε να είμαστε για ενα μηνα έξω απο το υπουργειο, την τραπεζα της ελλαδος, τις ασφαλιστικες,
    τωρα που θα επρεπε να κάνουμε πραγματικές διαπραγματευσεις ,
    Τώρα, έχουν εγκαταλειψει τους σκοπους ίδρυσης του συλλογου, με αποφάσεις που παίρνουν μόνοι τους, χωρίς διαδικασίες και εντολές.

    Θα μας μείνετε αξέχαστοι.
    Και ως σύνολο και ατομικά ο καθένας μας, τον αυτοκόλλητό του κάποτε..
    Κάποτε, που το όνομα ψωμιαδης, ήταν θεός για σας,και μας προσηλυτίζατε.
    ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΘΥΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
    ΜΑΡ
    14
    Ο Παύλος Ψωμιάδης προσπαθεί να προλάβει τις Κατασχέσεις της φανερής Οικογενειακής περιουσίας
    ΕνημέρωσηΣχολιάστε το άρθρο
    Αφού διαπίστωσαν ότι οι δικηγόροι των θυμάτων έκαναν καλή δουλειά και “έδεσαν” την υπόθεση της Aspis Capital και ότι αργά ή γρήγορα η δηλωμένη περιουσία της οικογένειας στην Ελλάδα θα έβγαινε στο σφυρί, η πλευρά του Π. Ψωμιάδη αποφασίζει να κάνει δημόσιες δηλώσεις με ανακοινώσεις στον τύπο, ότι θέτει την οικογενειακή περιουσία στη διάθεση των θυμάτων. Μακάρι, να πάρουν οι Άνθρωποι τουλάχιστον μέρος της περιουσίας που έχασαν, παρόλο που η ρευστοποίηση ακίνητης περιουσίας στις μέρες μας υπάγεται στα… ευχολόγια! Δεν παύει βέβαια να αποτελεί κάποιο περιουσιακό στοιχείο που μακροχρόνια δεν χάνει την Αξία του. Με τα άλλα θύματα, τους Ασφαλισμένους, τι θα γίνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΑ ΣΙΔΕΡΗ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚ.ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟΥ, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΕΣΑΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ,
    ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΨΩΜΙΑΔΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Ή ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ, ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ?

    ΚΑΙ ΕΦ ΟΣΟΝ ΠΡΟΤΙΘΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΣΑ ΑΥΤΑ,ΠΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ CRASH ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΩΝ 500 ΕΚΑΤ.ΕΥΡΩ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ?\
    ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΓΩΓΕΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ! (ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ...ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΟΥΝ...ΑΚΟΜΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ..)
    ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΓΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ?
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΨΩΜΙΑΔΗ κλπ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ?

    ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΡΥΦΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ..ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ..ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο κ.ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟΣ?

    ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ?
    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΔΥΝΗ 18 ΜΗΝΩΝ??
    ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..............
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εεε...ρε...κοιτα διαπραγματευση ο ανθρωπος!
    δευτερη φυση του εγινε!
    με το ιδιο μότο!

    πυραμιδα στην πυραμιδα συνεχιζει ακαθεκτος!
    μονο που τοτε ηξεραν οι ασφαλιστες, οι περισσοτεροι, και το κρατος..μαζι με την αγορα.
    εμείς, τα θυματα των ΜΜΕ..που επαιξαν τον ρολο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επιστολή προς ομολογιούχους capital που δημοσιεύει το Σωματείο από:
    Μαρκουλάκο Ιωάννη,
    Μαρκουλάκο Μιχάλη

    Για μία ακόμη φορά ο Παύλος Ψωμιάδης, η Μάρω Ψωμιάδη και η Όλγα Ψωμιάδη προσπαθούν με την απατηλή συμπεριφορά τους να σας παραπλανήσουν, όμως δεν θα τα καταφέρουν γιατί εμείς δεν θα το επιτρέψουμε να συμβεί. Μην παραπλανείσθε από την απατηλή πρόταση της οικογένειας Ψωμιάδη για συμβιβασμό στην υπόθεση της ΑΣΠΙΣ Κάπιταλ ΑΕ. Εμείς ήμασταν αυτοί που αναδείξαμε την υπόθεση, εμείς ήμασταν αυτοί που αστικά δεσμεύσαμε την περιουσία του Παύλου, της Μαρίας, της Όλγας Ψωμιάδη και εταιριών συμφερόντων τους στις οποίες έκρυψαν μέρος των χρημάτων σας που παράνομα πήραν, εμείς ήμασταν αυτοί που βάλαμε τον Παύλο Ψωμιάδη φυλακή και την Μάρω και Όλγα Ψωμιάδη με περιοριστικούς όρους. Σας ενημερώνουμε δε ότι την δημόσια αυτή παραπλανητική και απατηλή πρόταση την κάνουν αφού απέτυχαν να παραπλανήσουν εμάς στις διαπραγματεύσεις, όπου τους είχαμε θέσει απαράβατους όρους ότι θα τεθούν προσημειώσεις υποθήκης, ως εγγύηση, σε όλα τα ακίνητα που έχουμε δεσμεύσει και τους υποδείξαμε και ότι θα γίνεται πληρωμή 1.000.000ευρώ τον μήνα για όλους εσάς μέχρι να αποπληρωθείτε όλοι. Ωστόσο, δεν συμφώνησαν γιατί στόχος τους δεν είναι να σας αποπληρώσουν αλλά να σας παραπλανήσουν ώστε να αποφυλακιστεί ο Παύλος Ψωμιάδης.

    Αφού όμως απέτυχαν να παραπλανήσουν εμάς που λειτουργούμε για το συμφέρον σας και έχουμε πλήρη επίγνωση του συνόλου της υποθέσεως, προσπαθούν να παραπλανήσουν εσάς απευθείας. Η πρόταση που κάνει η οικογένεια Ψωμιάδη είναι απατηλή, για μία ακόμη φορά και συγκεκριμένα η οικογένεια Ψωμιάδη, εμφανιζόμενη ως δήθεν συμβιβαστική, προσπαθεί να σας παρασύρει ώστε έντεχνα να παραιτηθείτε από όλα τα δικαιώματά σας, και σε αντάλλαγμα να σας χορηγήσει μία συναλλαγματική, για το 85% του κεφαλαίου, λήξεως τον 12/2013 την οποία θα έχουν τριτεγγυηθεί οι εταιρίες Πρόνοια Εμπορική ΑΕ, Κυβέλη ΑΕ, ΤΙΜΕ ΑΕ, Δωρογραφοτεχνική ΑΕ και Προβίζιον ΑΕ. Η πρόταση αυτή είναι άκρως απατηλή και στόχο έχει να σας απογυμνώσει από τα δικαιώματά σας και τις αξιώσεις γιατί :

    1) Δεν σας χορηγεί δικαίωμα εγγραφής υποθήκης στα ακίνητα των εταιριών αυτών, απλώς σας δίνει μία συναλλαγματική λήξεως 12/2013, δηλαδή οι εταιρίες αυτές, αν έχουν περιουσία μέχρι τον 12/2013(…γιατί τίποτα δεν θα τις δεσμεύει μέχρι τότε να μεταβιβάσουν τα ακίνητα αυτά αν παραιτηθείτε από τις εναντίον τους αποφάσεις των Δικαστηρίων), θα σας οφείλουν το ποσό της συναλλαγματικής… το οποίο θα είναι αδύνατον να εισπραχθεί.

    2) Οι εταιρίες Δωρογραφοτεχνική ΑΕ, Προβίζιον ΑΕ και ΤΙΜΕ ΑΕ, τις οποίες εμείς με μεγάλη έρευνα αποκαλύψαμε, έχουν στην κατοχή τους κάποια ακίνητα αξίας περίπου 12.000.000ευρώ, πλην όμως σας αποκρύπτουν ότι έχουν υποθήκες επί αυτών 15.000.000ευρώ(!!!) οι οποίες είναι έντοκες καθότι τα δάνεια που τους είχαν χορηγηθεί είναι ληξιπρόθεσμα! Άρα οι εταιρίες αυτές είτε τις βάλει κανείς στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, είτε όχι, ισοδυναμεί με μηδέν.

    3) Οι εταιρίες Κυβέλη ΑΕ και Πρόνοια Εμπορική ΑΕ, τις οποίες και αυτές εμείς αποκαλύψαμε και στις οποίες έχουν κρύψει μέρος των χρημάτων σας, έχουν ακίνητα στην περιουσία τους που εκτιμάται περίπου 15.000.000 συνολικά, στα οποία ωστόσο υπάρχει προσημείωση 2.000.000ευρώ. Επομένως εφόσον η οφειλή της ΑΣΠΙΣ Κάπιταλ ΑΕ είναι περίπου 47.000.000ευρώ, τότε τα ακίνητα αυτά αντιστοιχούν στο περίπου 30%, πέραν του ότι δεν σας χορηγεί δικαίωμα εγγραφής προσημείωσης επομένως δεν είναι ούτε αυτό το ποσοστό αλλά μηδέν καθότι μέχρι τον 12/2013 θα μπορούν να πράξουν όπως επιθυμούν με τα ακίνητα, αφού δεν θα έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές να τους δεσμεύουν.

    4) Αποκρύπτουν ακίνητα τεράστιας αξίας τα έχουμε βρει και έχουμε δεσμεύσει στην Κηφισιά, την Μύκονο, το Ρέντι, την Θεςσσαλονίκη κ.α. τα οποία τους ανήκουν προσωπικά, και τα οποία επιθυμούν να συνεχίσουν να τα καρπώνονται ενώ θα σας έχουν συμβιβάσει στο 0-30%. Εμείς όλα τα ακίνητα τους τα έχουμε υποδείξει και δεσμεύσει, αλλά δεν θέλουν –δολίως- να τα θέσουν ως εγγύηση για την πρότασή τους, γιατί στόχο δεν έχουν να σας αποπληρώσουν. (συνεχίζεται...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. (συνέχεια από το προηγούμενο...)

    Με τα δεδομένα αυτά είναι γεγονός ότι όποιος λάβει αυτή την συναλλαγματική θα μηδενίσει την αξίωσή του, αφού θα λάβει ένα χαρτί, άνευ αξίας, σε αντάλλαγμα της παραίτησης από όλα τα δικαιώματά τους.
    Εμείς έχουμε δεσμεύσει όλα τα ακίνητα που έχει η οικογένεια Ψωμιάδη και οι εταιρίες εκείνες συμφερόντων τους που έχουν πράγματι αξία. Μόνον εάν εκποιηθούν όλα τα ακίνητα της οικογένειας Ψωμιάδη που προσπαθούμε με διακστικούς αγώνες να επιτύχουμε, θα μπορέσετε να αποζημιωθείτε ενώ εμείς δηλώνουμε ξεκάθαρα, ενώπιον όλων, ότι δεν θα συμβιβάσουμε τις απαιτήσεις σας στο 30%, δεν θα αποδεχθούμε απατηλούς συμβιβασμούς, δεν θα υποκύψουμε σε προφανέστατα παραπλανητικές (ακόμη και στον πιο αδαή) προτάσεις που μόνο στόχο έχουν να σας αποπροσανατολίσουν προκειμένου να προσπαθήσει ο Παύλος Ψωμιάδης να βγει από την φυλακή και να μείνετε εσείς με μία συναλλαγματική ληξιπρόθεσμη το 12/2013 (η οποία τότε ενδεχομένως δεν θα έχει καμία αξία – και στην καλύτερη περίπτωση 30%) , αλλά θα συνεχίσουμε τον δρόμο μας μέχρι να μπορέσουμε να σας επανεισπράξουμε το σύνολο των χρημάτων σας, δίχως τρικολοποδιές.
    Ή η οικογένεια Ψωμιάδη θα πληρώσει τις αξιώσεις από τα ομόλογα όπως πρέπει και όπως οφείλει, δηλαδή είτε με μετρητά χρήματα (που έχει πάρα πολλά…), είτε με ακίνητα ισοδύναμης αξίας, ή θα επανεισπράξουμε τα χρήματα ούτως ή άλλως με τον δικαστικό μας αγώνα εναντίον τους και εναντίον της ASPIS BANK όπου όλα τα ακίνητά τους είναι δεσμευμένα ώστε να αποζημιωθείτε. Δεν θα αποδεσμεύσουμε εμείς τα ακίνητά τους για να πληρωθείτε 30% (και αυτό υπό προϋποθέσεις).
    Επιπλέον σας ενημερώνουμε ότι είμαστε πολύ κοντά στην αποκάλυψη των κρυφών λογαριασμών της οικογένειας Ψωμιάδη στο εξωτερικό που έχουν τα λεφτά τους κρυμμένα από όλους αυτούς που χρωστούν. Δεν θα επιτρέψουμε στην οικογένεια Ψωμιάδη να κάνει μία πολυτελής ζωή, με τα λεφτά όλων σας. Η επιστροφή του 100% των χρημάτων σε Εσάς, έντοκα, είναι μονόδρομος και θα επιτύχουμε.

    Με εκτίμηση,
    Μαρκουλάκος Ιωάννης
    Mαρκουλάκος Μιχάλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΝ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΩΝ,ΟΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΟΥΧΟΙ ,ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΕΠΑΝΑΚΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΧΑΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΑ,ΜΕ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ....ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?
    ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ Ο ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ...ΑΣΧΗΜΗ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο αθεόφοβος Παυλάρας έχει ρίξει τους πάντες. Εμείς όμως δεν πληροφορούμαστε σωστά απο εσάς κυρία Σιδέρη. Αντί να γράφετε μυθιστορήματα κάντε καμμιά ισχυρή συμμαχία.
    Ο Μαρκουλάκος έχει ισχυρούς συμμάχους και πληροφοριοδότες. Όλα αυτά που λέει είναι αλήθεια.
    Τα ισχυρότερα στελέχη του Παυλάρα είναι μαζί του. Βγάζουν αφρούς για τη καταστροφή που έφαγαν και απο τη συμπεριφορά του. Αυτοί είναι που ανοίγουν δρόμο στο Μαρκουλάκο και αυτός θα τον ξεσκίσει άμα δεν πληρώσει.
    Έμαθα τυχαία ότι πρόσφατα έφαγε 12 μήνες φυλακή ο ακατανόμαστος από ανώτατο στέλεχος του που τον μήνυσε για απάτη τεράστιου ποσού.
    Εσείς κυρία Σιδέρη γιατί δεν φροντίζετε να ενημερώνεστε και να μας ενημερώνετε;
    Μας πρήξατε με τις μπούρδες του Παντελίδη. Ο Σαχινίδης έχει διαδώσει παντού ότι δεν θέλει να αναλάβει οποιοδήποτε κόστος.
    Αναδοχές και κουραφέξαλα. Αν ήταν να υπάρξει ανάδοχος θα είχε βρεθεί. Πάνε για κούρεμα γουλί(που είναι και της μόδας).
    Επίσης αγρόν αγοράζετε αν πιστεύετε ότι η Δικαιοσύνη δεν έχει λειτουργήσει. Δεκάδες δικογραφίες έχουν σχηματιστεί.
    Παρά ταύτα ο ακατανόμαστος προσπαθεί να ξεγελάσει ξανά τα θύματα του με συναλλαγματικές αφού τώρα δεν έχει επιταγές.
    Δεν μας λέει όμως πως θα τις αποπληρώσει. Αφού δεν έχει πλέον καμμιά επιχείρηση να αρμέξει. Μήπως αυτό είναι τελικά έμμεση ομολογία ότι ....ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ..ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΟΥΝ?

    ΚΑΙ Ο ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ?
    ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ?
    ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΣΤΗΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ Ο ΧΑΜΟΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ,ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ?
    ΝΟΜΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΕΙΤΕ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΕΖΕΤΕ ΓΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ.
    ΛΙΓΟ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ ΚΑΙ ΟΛΩΝ.
    ΣΙΓΑ ΜΗ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ.
    ΥΠΝΟΣ ΒΑΘΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ..ΑΥΤΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ.
    ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.
    Ο ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.
    Ο Ν0ΜΟΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ.ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟΣ ΒΕΛΤΙΩΝΕΤΑΙ.
    ΑΛΛΑ, ΒΡΗΚΕ Ο ΚΑΘΕ ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ...ΚΑΙ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΖΕΙ.
    ΓΙΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ;ΠΟΙΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΟΙΟΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ; ΚΥΡΙΑ ΣΙΔΕΡΗ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;MONO ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΠΙΤΑΛΟΥΧΟΥΣ ΘΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΝΕΑ;εδω υποτιθεται ειναι μπλοκ των ασφαλισμενων τησ ασπισ προνοια.ποτε θα υπαρξει και κατι θετικο για μαs;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. η αναδοχη θα γινει για ενα μεγαλο μερος των συμβολαιων, αν οι.."συλλογοι" κανουν τη δουλεια που πρεπει..και οχι ασχετες και κουφες κινησεις...
    και κυριως..αν δεν εξακολουθησουν να περιπιπτουν σε αφανεια διαρκειας.

    και..πληροφοριακα, ο σαχινιδης θα ασχοληθει και θα κανει αυτο που πρεπει, αν και εμεις σταματησουμε να τρεχουμε πισω απο τα συμφεροντα αλλων!!!!!!!και ξεχνουμε αυτα που πρεπει να κανουμε απο κινητοποιησεις.
    το αποτελεσμα θα κρινει ολους!
    κοντος ψαλμος.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΙΔΕΡΗ
    ΘΑ ΟΡΙΣΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΗΜΡΕΟΜΗΝΙΑ ΣΥΝΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΑΠΟΦΑΣΙΣΘΟΥΝ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ.
    ΗΔΗ ΤΕΛΟΙΠΟΙΕΙΤΑΙ ΕMAIL ΠΡΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ-ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΑΠΟΦΑΣΙΣΘΕΙ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ΝΟΜΟΥ 3867/2010, Κ.Λ.Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ!
    Ο ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗ Β.ΕΛΛΑΔΑ.

    ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ-ΜΑΓΓΡΙΩΤΗ-ΒΟΥΓΙΑ!!!

    ΟΛΟΙ ΗΤΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΑΥΤΟΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΑΜΕ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ!
    ΑΣ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΜΑΔΕΣ ΔΡΑΣΗΣ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΥΠΩΣΟΥΜΕ ΧΑΡΤΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ
    ΚΑΙ ΠΑΝΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ.
    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΔΥΝΑ.
    ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ.
    ΤΟ ΕΡΙΞΑΝ ΣΤΗ ΔΙΚΗΓΟΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 500ΕΚΑΤ. ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΣΟ ΞΕΧΑΣΤΕ ΑΝΑΔΟΧΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΠΙΟ ΤΡΕΛΑ ΜΑΣ ΟΝΕΙΡΑ. ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ.

    ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΤΡΟΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ρε παιδια, ηρεμηστε!
    δεν ειναι το ελλειμμα 500 εκατ.
    τα οφειλομενα ειναι.
    αποθεματικο 150 εκατ. και πανω ειναι.
    και απο αυτο που μενει θα μας δωσουν το70%..
    αρα..μιλουμε για 200-250 εκ.

    χωρις αυτο να σημαινει οτι δε θα γινει ο χαμος!
    με ανοργανωτα πραγματα, μονο μια υπατια θα μας σωσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΚΥΡΙΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ Ο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ 500ΕΚΑΤ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ!!!!!! ΤΙ 200-250 ΜΑΣ ΛΕΤΕ? ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

    ΤΟ 70% ΑΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ 350 ΕΚΑΤ. ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΑΝΕΙΟ Ο ΤΟΚΟΣ 4% ΔΙΝΕΙ ΔΟΣΗ 14ΕΚΑΤ.

    ΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΩΝ 10ΕΚΑΤ ΖΗΤΩ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΜΕ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟ ΝΟΜΟ ΟΥΤΕ ΣΕ 500 ΧΡΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ανεξαρτητα απο τις κινησεις τις ΑΜΕΣΕΣ που πρεπεινα κανουμε, και να ειναι τοσο καλα οργανωμενες ωστε να τους ταρακουνησουν, γιατι αυτα που μαθαμε, ειναι οτι και ο πιο απιθανος κερδιζει, αν τους χωθει και τους ενοχλησει καλα..

    το ζητημα των υποχρεωσεων ειναι πολυ σχετικο.
    υπαρχουν συμβολαια, που δεν εχουν ληξει, δεν ειναι απαιτητα, μια διασπορα μεγαλη, που θα μπορουσε να διευθετηθει με μια σωστη προταση.
    αλλα, πού συνεργασια και βουληση απο το κρατος και καμια διαθεση απο τους συλλογους να παρουσιασουν με τεχνοκρατες ενα σωστο σχεδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΜΗΠΩΣ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΣΟΥΜΕ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΚΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΠΡΙΝ ΠΑΘΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ, ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ?
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΣΕΙΡΑ ΚΙΝΗΣΕΩΝ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΝΑΝΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ.
    ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΕΥΘΕΤΗΘΟΥΝ.
    ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΜΕ.
    ΕΚΚΛΗΣΗ
    ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ.
    Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΟΝΟ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ ΣΕ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ.
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.
    ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΥΣΗ Η ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ.
    ΚΡΙΜΑ,ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΙΝΑΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ.
    ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΓΩΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥ ΑΠΩΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ.
    Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗ ΔΙΕΞΟΔΟ.
    ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΚΛΑΙΤΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΣΑΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΚΥΡΙΑ ΣΙΔΕΡΗ!

    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ,ΑΝΑΡΤΗΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ.
    ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΠΙΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ.
    ΚΑΙ ΑΣ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΕΙ ΠΡΟΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΟΥ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΣ.
    ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΑ.

    ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΥΝΤΑΞΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ, ΣΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥΣ.
    ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΕΝΙΑΙΑ, ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΡΓΑΝΩΣΗ.

    ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΩΘΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΟΥΤΕ ΚΟΠΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟ.
    ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΜΕ.
    ΘΑ ΤΟ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ.

    ΑΠΛΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΟ .
    ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ.
    ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΤ ΚΑΙ ΑΣΠΙΣ.

    ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. για την αναρτηση του κυριου..11.56! ή για οποιον γνωριζει.

    οι υποχρεωσεις της ασπις προνοια ειναι δηλ.πανω απο 700 εκατομμυρια,ωστε αν αφαιρεσεις το αποθεματικο να μενουν 500 εκατομμυρια ανοιχτα?
    μηπως κανετε καποιο λαθος?

    εγω διαβασα οτι το συνολο των υποχρεωσεων ειναι 500 εκατομμυρια..
    και απο αυτα ενα αρκετα μεγαλο μερος δεν ειναι καταβλητεα και αφορουν προγραμματα που ληγουν μετα απο χρονια.

    αν μπορουσαν να εκμεταλλευτουν αυτο το χαρτοφυλακιο προφανως δε θα ηταν καταβλητεα τα χρηματα αυτα.
    και με τις εκκαθαρισεις (νομικα προσωπα, καποιες σημαντικες περιπτωσεις ξεπλυματος εκατομμυριων-και οχι απλων προσωπων ) που θα γινουν..
    τα ποσα περιοριζονται.
    γι αυτο και υπηρξε αρχικο ενδιαφερον απο ασφαλιστικες ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ ΤΗΣ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΛΛΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ ΣΤΟ ΝΟΜΟ.

    ΑΥΤΑ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΩΡΑ!
    1-2 ΜΗΝΕΣ ΜΕΝΟΥΝ.
    ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΣΕ ΧΕΙΜΕΡΙΑ ΝΑΡΚΗ?
    ΕΚΧΩΡΗΣΑΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ?

    ΙΣΩΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΑ ΖΗΤΟΥΣΑΜΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.
    ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ? ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΚΟΥΝΗΣΕΤΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ? ΜΗΠΩΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ?


    ΣΥΝΟΛΟ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ: 660 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ
    ΣΥΝΟΛΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΩΝ: 130 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ
    ____________________________________
    ΣΥΝΟΛΟ ΑΝΟΙΓΜΑΤΟΣ: 530 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ


    ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΙΩΝΕΣ ΜΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ. ΚΟΥ ΚΟΥ.

    ΑΑΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΛΥΣΗ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΟΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΟΔΙΟΥ ΘΙΑΣΟΥ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΤΟΥΣ. ΠΗΓΑΙΝΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ. ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΑΗ ΙΣΩΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ15 Μαρτίου 2011 στις 5:22 μ.μ.

    ΔΙΑΓΡΑΨΑΜΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΑΚΡΩΣ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΙΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΗΘΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ.

    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΚΟΣΜΙΟ ΤΡΟΠΟ.

    ΕΚ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ Ή ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΤΑΚΤ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΘΥΜΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ.
    ΜΕΤΑ ΤΑ "ΚΟΥ ΚΟΥ" ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΟΙΠΕΣ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ..
    ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΟΥΤΕ Η ΑΝΑΔΟΧΗ ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 350.000.000 ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΜΑΣ.
    ΟΠΟΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ?
    ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ.
    ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Διαγράψατε ένα σχόλιο μου που ήταν "ακρως υβριστικό" όπως λέτε για τον Ακατονόμαστο. Δικαίωμά σας. Δική σας είναι η ιστοσελίδα. Σεβαστό. Προσωπικά τον συγκεκριμένο και την "αξιότιμη" οικογένειά του τους έχω σε τόση υπόληψη όσο και τα σκουπίδια που πετάω καθημερινά. Εξαιτίας αυτού του βδελύγματος έχω χάσει το σπίτι μου και έχει διαλυθεί η οικογένειά μου. Σιγά μην θίξουμε την σκατόφατσα και το σκατόσογο. Ειλικρινά μιλάω ότι αν δεν είχα πρόβλημα με τον νόμο δεν θα είχα κανέναν απολύτως ενδοιασμό να τον ξεκοιλιάσω και μετά να πάω να φάω σουβλάκια. Όσο για τα σχόλια που έκανα ΔΕΝ τα παίρνω πίσω. Ούτε για τον ίδιο ούτε για την μάνα του. Γιατί η δική μου ΔΕΝ με μεγάλωσε έτσι. Μου φέρνει αναγούλα και μόνο η ιδέα να ρίξω κάποιον συνάνθρωπό μου έστω και για ένα ευρώ. Του εύχομαι ολόψυχα για το κακό που μου έκανε να θάψει όποιον και όποια αγαπάει. ΌΤΙ ηλικία και αν έχει. Ευχαριστώ για την φιλοξενία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΝΑ ΞΕΡΑΤΕ ΠΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΙΡΑ!
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ
    ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ,ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ,ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΟΤΑΝ?
    ΤΩΡΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΚΑΙ...ΤΟΝ ΟΒΟΛΟ ΤΟΥΣ..
    ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΑΓΩΓΕΣ ΘΑ ΤΟ ΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ.
    ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΤΑ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ..ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΑ ΟΛΟΙ .
    ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΚΛΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΠΑΛΙΑΤΣΟΥΣ.
    ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.
    Ο ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ,ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ Η ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΑ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΟΤΙ ΒΡΗΚΑΝΕ, ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ?
    ΣΦΑΓΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ,ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ, ΑΝ ΟΛΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ ΣΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝ.
    ΠΟΙΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΧΑΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΝΟΗΤΙΚΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ.

    ΕΙΝΑΙ ΧΑΣΙΜΟ ΧΡΟΝΟΥ, ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΝΑ ΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ. ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΦΤΕΡΑ ΟΠΩΣ ΤΟ 1999 ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. δεν καταλαβατε καλα!
    ποιο χρηματιστηριο?
    θα γινει αιμα και αμμος!
    ας τολμησουν. το θεμα ειναι να το καταλαβουν πιο νωρις να μην παιζουν μαζι μας.
    ας τα βρουν απο τις τραπεζες που ειναι μπλεγμενες και απο την Ε.Ε..ας βρουν τον τροπο.
    δικο τους το θεμα. οχι δικο μας.
    ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΔΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ.
    μεχρι τωρα ολοι μας κορόιδεψαν χωρις εξαιρεση.
    και πιστευουν οτι θα καθομαστε και θα τα τρωμε.
    οσο και πενιχρο να ειναι το αποθεματικο υπαρχει.
    150-200 εκ. οσα και να ειναι υπαρχει και ειναι ενα μερος των χρηματων μας.
    να εχουν το νου τους ολοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΙΔΕΡΗ
    ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΜΟΥ ΣΥΜΠΑΣΧΟΝΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ:
    ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΕΠΙΣΗΜΑ ΟΤΙ ΗΔΗ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙ ΩΡΑΝ 12.30 ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΗ ΚΑΤΕΤΘΕΗ ΤΡΟΠΟΝ ΤΙΝΑ ΕΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΠΟΠΤΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΟΠΤΗ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ ΖΩΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΕ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ: ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ, ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ (ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ) ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΛΛΕΙΜΑΤΑ ΤΗΣ, ΒΑΣΕΙ ΠΑΑΡΑΔΟΧΩΝ ΒΕΒΑΙΩΣ Η ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ, ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΕΛΕΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΡΙΣΤΙΚΟΥ-ΤΕΛΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ ΜΑΣ-ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΘΑ
    ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
    ΤΟ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΟΠΤΗ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ ΖΩΗΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΝΟΙΓΜΑ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙ ΤΑ 500.000.000 ΕΥΡΩ, ΕΝΩ Η ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΒΑΣΕΙ ΠΑΡΑΔΟΧΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙ ΤΑ 660.000.000 ΕΥΡΩ.
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΟΡΙΣΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΟΠΤΗ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ ΖΩΗΣ, ΕΝΟΣΟΝ ΗΔΗ ΤΡΕΧΕΙ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ (ΜΟΝΟ ΑΚΙΝΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΕΤΡΗΤΑ ΤΕΛΟΣ) ΣΩΘΗΚΑΜΕ ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ. ΘΑ ΤΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΟΣΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΞΟΔΕΨΟΥΝ ΣΤΑ ΕΞΟΔΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΣΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΠΗΡΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΕΤΑΙΡΙΑΣ? ΕΓΩ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ 400 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΣΤΗ ΜΟΙΡΑ ΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΥΡΙΑ ΣΙΔΕΡΗ ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΕΡΙΞ ΤΩΝ 500 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΩΡΑΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.ΑΚΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ.ΠΟΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΟΠΩΣ Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΥΡΙΟΣ.ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. εδω και τώρα ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ !!! ΑΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Η ΑΣΠΙΣ ΕΧΕΙ ΑΚΙΝΗΤΑ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 160 ΕΚΑΤ. + ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΕΙΣΗΓΜΕΝΩΝ ΣΕ ΧΑΑ ΚΑΙ ΧΑΚ ΠΕΡΙΠΟΥ 50 ΕΚΑΤ. +ΛΟΙΠΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 20 ΕΚΑΤ.
    ΣΥΝΟΛΟ 230 ΕΚΑΤ.(ΑΝ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΝΤΟΣ 3ΕΤΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ "ΣΚΟΤΩΘΟΥΝ" ΑΜΕΣΑ)
    ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΩΝ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΕΙΝΑΙ 550 ΕΚΑΤ.
    ΕΣΤΩ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ -10% ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ 500 ΕΚΑΤ. ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΣΥΝΕΠΩΣ 270 ΕΚΑΤ.
    ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ Ή ΑΝΑΔΟΧΗ ΤΑ 230 ΕΚΑΤ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΟ 70% ΤΩΝ 270 ΕΚΑΤ. ΉΤΟΙ 189 ΕΚΑΤ.
    ΣΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΣΕΙ ΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ, ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΜΑΖΕΥΤΕΙ 40 ΕΚΑΤ (ΤΟ ΧΡΟΝΟ)Χ3 ΕΤΗ =120 ΕΚΑΤ. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ 69 ΕΚΑΤ. ΘΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΣΘΕΙ ΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ 1,5 ΕΤΩΝ.
    ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΜΕΡΣΙΑΛ, ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ 100 ΕΚΑΤ. ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ Η ΤΕΛΙΚΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΙΚΡΗ.
    Ο ΝΟΜΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ. ΤΟ ΠΩΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΟΧΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ.
    ΣΕ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΗΔΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΕΙ 100%.
    ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΤΙΚΕΣ ΑΓΩΓΕΣ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΛΟΓΙΚΕΣ ΑΜΟΙΒΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΣΤΥΛ ¨8% ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΠΟΣΟΥ!¨ ΟΠΩΣ ΖΗΤΑΝΕ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ!
    ΑΣ ΕΙΝΑΙ 8% ΤΗΣ ΔΙΑΦΟΡΑΣ (ΤΟΥ 20% ΠΟΥ ΧΑΝΟΥΜΕ), ΟΧΙ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΠΟΣΟΥ.
    ΤΕΛΟΣ, ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΨΩΜΙΑΔΗ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΚΑΠΙΤΑΛΟΥΧΟΙ! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!

    ΥΓ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΔΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΜΨΙΜΟΙΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΗΔΟΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ "ΤΑ ΧΑΣΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ" ΚΑΙ...ΑΝΑΡΘΡΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ "ΚΟΥ-ΚΟΥ" (!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. οι ασχετοι "κου κου" πρεπει να τυχουν τα ιδια -διαγραφη των σχολιων τους- με τους ανθρωπους που απο την οργη και τη γνησια απογνωση και βριζουν και ουρλιαζουν.

    εσεις ομως ολοι που δηθεν ηγεισθε, βαλατε στο σιγαστηρα τις φωνες και τα ουρλιαχτα του κοσμου.


    ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ!
    ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΓΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΟΙ.
    ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΦΕΡΕΣΘΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΕΣΘΕ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ.

    συμφωνω απολυτα με το παραπανω σχολιο και ως προς την αναλυση των οικονομικων στοιχειων, αλλα και ως προς τη γενικοτερη διαχειριση του θεματος, γιατι φτασαμε στο σημειο να μας βαζουν ΚΑΠΟΙΟΙ!!!! στη σειρα..
    ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΡΗΤΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΩΣ:οτι..πρωτα θα τακτοποιησουμε της καπιταλ και μετα τους ασφαλισμενους.
    κανενας δεν λεει να μην αποζημιωθουν, αλλα οχι αυτη η δικη μας απραξια και αδρανεια, ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΑΣ.
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΕΣΜΕΥΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΨΩΜΙΑΔΗ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΝΕΧΟΜΕΝΩΝ?
    πρεπει πρωτα να τακτοποιηθουν αλλοι/
    ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΠΙΕΣΑΜΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΑΓΓΕΛΘΟΥΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΑΚΡΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΟΛΟΣ Ο ΣΥΡΦΕΤΟΣ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ?
    πολλα τα ερωτηματα, και το σημαντικοτερο Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ:::::
    ενας φορεας, ενα γραφειο να μας ενημερωνει ,αντι να βγαινουν οι "κου-κου" και οι πολυμαθεις να λενε ανακριβειες και να αναστατωνουν τον κοσμο,
    ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ,αλλα μπορουν να κατορθωσουν ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΙΝΑΞΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΒΡΑΔΙΑΤΙΚΑ Ή ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ..
    γι αυτο φταινε οι συλλογοι που ερμηνευουν ως ατομα και συλλογικα τα στοιχεια, που αποφασιζουν μονοι τους και ειναι και εθνοσωτηρες..
    ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΣΗΜΕΡΑ ΕΒΛΕΠΑ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ, ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ !!!!! ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ!!! ΠΕΝΤΕ (5) !!! ΧΡΟΝΙΑ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ!!!!!!

    ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΚΟΥΝΑΤΕ!
    Η ΤΥΧΗ ΟΛΩΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΕΡΙΑ.
    ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΔΩ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ!!!!!!
    ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΦΑΝΕ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ..

    ΞΥΠΝΗΣΤΕ!
    ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ!
    ΠΡΟΒΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΝΑΝΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΚΥΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ Κ. ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ.

    1) ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ 160 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΣΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ

    2) ΑΠΟ ΤΑ 50 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΕΤΟΧΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΤΑ 32,5 ΕΙΝΑΙ ΑΜΦΙΒΟΛΟΥ ΑΞΙΑΣ

    3) ΟΙ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟΥ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΤΑ 15 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ (ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ). ΤΑ 40 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ?

    4) ΤΗΝ VDV LEBEN ΚΑΙ ΤΗΝ COMMERCIAL ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ?

    5) ΤΑ 550 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΚΑΛΥΦΘΕΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΩΝ UNIT LINK. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΛΥΦΘΕΙ (ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΚΑΛΥΦΘΕΙ) ΒΑΛΤΕ ΑΛΛΑ 100 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ή 650 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΥΝΟΛΟ.

    ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΕΙ ΤΑ 500 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΝΕΤΑ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΑ 520 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.

    ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. θα σας απαντησει προφανως ο κυριος που εδωσε τα στοιχεια, αλλα κ εγω βλεπω την κατασταση παντελιδη και δεν ειναι ετσι οπως τα λετε για τις υποχρεωσεις, ειναι οπως αναφερει ο κ. παραπανω.

    για τα αποθεματικα, μονος σας λετε, οτι τα ακινητα οπως αναφερονται ,υπολογιζονται με την αντικειμενικη, που σαφως λοιπον η εμπορικη ειναι μεγαλυτερη..

    οι αλλες δυο ασφαλιστικες εχουν αρκετα αποθεματικα..κυριως η κομμερσιαλ και λιγες απαιτησεις.

    ΤΕΛΙΚΑ, ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΒΕΝ ΙΣΧΥΕΙ Ο ΠΡΟΣΦΑΤΟΣ ΝΟΜΟΣ, ΠΟΥ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ(ΜΕΧΡΙ 30 ΧΙΛ.)..

    ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ?
    ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ 10,20 30 ΕΚΑΤ.ΕΥΡΩ ΛΙΓΟΤΕΡΟ Ή ΠΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

    ΔΡΑΣΗ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΜΕΣΗ.
    ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΛΟΓΙΚΕΣ ΝΑ..ΑΝΑΜΑΣΟΥΜΕ..ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΑΝΑΔΟΧΗΣ.
    ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ Η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΤΑ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ 20 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΑ ΥΠΟΠΛΟΓΙΣΑΤΕ?
    ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΠΙΣΗΣ?

    ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΟΥ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥ κλπ
    ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΜΕ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ..
    ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΚΤΟΣ?

    ΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ?
    ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. το σωματειο δεν μπορει να αναρτησει τα επισημα στοιχεια του εποπτη?(δε χρειαζονται ολα, αρκει να αναφερονται τα επιμαχα).
    μηπως μπερδευετε τις απαιτησεις ασπις και κομμερσιαλ και εμφανιζονται μαζι?

    ευκολο ειναι.
    για να τελειωνουμε. δεν ειναι θεμα δικης μας εκτιμησης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΤO ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΥΣ..(ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ),ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΕΙ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ?
    ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ-ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΨΩΜΙΑΔΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ,ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΙΝΗΣΕΙΣ?
    ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΣΚΟΠΕΥΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ.
    ΑΡΑ ΚΥΡΙΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΜΕΛΗΜΑ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ.



    ''"Η οικογένεια Ψωμιάδη θα πληρώσει τις αξιώσεις από τα ομόλογα όπως πρέπει και όπως οφείλει, δηλαδή είτε με μετρητά χρήματα (που έχει πάρα πολλά…), είτε με ακίνητα ισοδύναμης αξίας, ή θα επανεισπράξουμε τα χρήματα ούτως ή άλλως με τον δικαστικό μας αγώνα εναντίον τους και εναντίον της ASPIS BANK όπου όλα τα ακίνητά τους είναι δεσμευμένα ώστε να αποζημιωθείτε. Δεν θα αποδεσμεύσουμε εμείς τα ακίνητά τους για να πληρωθείτε 30% (και αυτό υπό προϋποθέσεις).

    Επιπλέον σας ενημερώνουμε ότι είμαστε πολύ κοντά στην αποκάλυψη των κρυφών λογαριασμών της οικογένειας Ψωμιάδη στο εξωτερικό που έχουν τα λεφτά τους κρυμμένα από όλους αυτούς που χρωστούν. Δεν θα επιτρέψουμε στην οικογένεια Ψωμιάδη να κάνει μία πολυτελή ζωή, με τα λεφτά όλων σας. Η επιστροφή του 100% των χρημάτων σε Εσάς, έντοκα, είναι μονόδρομος και θα επιτύχουμε. '"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Η ενημέρωσή της ιστοσελίδας των ασφαλιστών είναι παραπλανητική!!

    Στον ισολογισμό 30/06/2009, λίγο πριν το κλείσιμο της εταιρείας, το σύνολο των προβλέψεων της ΑΣΠΙΣ ΑΕΓΑ για ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΖΩΗΣ ήταν € 495.933.437. το ΣΥΝΟΛΟ των υποχρεώσεων ήταν € 630.499.842 (αυτό το ποσό λανθασμένα ανέφερε ο Παντελίδης).

    Σύμφωνα με το νόμο εκκαθάρισης των ασφαλιστικών, στην εκκαθάριση, ικανοποιούνται πρώτα οι ασφαλιζόμενοι (οι εργαζόμενοι έχουν ικανοποιηθεί) και συνεπώς μας μένει μόνο ένα ποσό της τάξης των 500 εκατ. (περιλαμβάνει και τα ΓΙΟΥΝΙΤ ΛΙΝΚ και τα ομαδικά ζωής, που ενδέχεται να εξαιρεθούν).

    Το ενεργητικό των € 130.000.000 είναι με αντικειμενικές αξίες και χωρίς να συμπεριλαμβάνει καθόλου συμμετοχές και απαιτήσεις διάφορες (εναντίον ασφαλιστών κλπ) που όμως συνεχίζουν να υφίστανται κανονικά.
    Σε περίπτωση εκκαθάρισης αυτές οι απαιτήσεις δεν θα είναι από την ΑΣΠΙΣ προς διάφορους, αλλά από την Τράπεζα της Ελλάδος προς αυτούς. Μόνο οι απαιτήσεις προς ασφαλιστές και λοιπούς μεσολαβητές είναι μερικές δεκάδες εκατομμύρια!!.
    Αν υπολογισθούν με τρέχουσες αξίες το ενεργητικό και το παθητικό και αφού μειωθούν οι απαιτήσεις έτσι ώστε να περιλαμβάνουν σε όλη τη διάρκεια τους το «τεχνικό» επιτόκιο 3,35%, τότε το έλλειμμα περιορίζεται περίπου στα € 200-230 εκατ.

    Αναφορικά με το εγγυητικό κεφάλαιο:
    Το ύψος των ασφαλειών ΖΩΗΣ όλων των εταιρειών είναι περίπου 4 δις. Με 1% εισφορά (0,5 η εταιρεία +0,5% ο ασφαλιζόμενος) η ετήσια εισφορά είναι € 40 εκατ. Συνεπώς εντός 5 ετών καλύπτεται το έλλειμμα της ΑΣΠΙΣ. Της Κομέρσιαλ είναι πολύ μικρότερο.
    Βέβαια είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ να εφαρμόσει το νόμο του και να αποζημιωθούμε(κοινώς ας κόψει το κεφάλι του…Αυτό είναι ο κύριος υπεύθυνος εξάλλου!).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Παρακαλω πολυ, θα ηθελα μια υπευθυνη απαντηση απο καποιον ο οποιος γνωριζει σε βαθος το θεμα. Τα Unit link θα αποζημιωθουν η οχι? Οι αποψεις διιστανται, δεν ειναι καθαρη η εικονα επ'αυτου. Αλλου διαβαζω οτι συμπεριλαμβανονται στην λιστα και αλλου οτι εξαιρουνται. Αν διαβασει το σχολιο η κα Σιδερη η οποιοσδηποτε αλλος γνωστης του θεματος ας με πληροφορησει. Ευχαριστω θερμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΠΑΙΔΙΑ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ.ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΠΩΣ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ SOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΝΕΟ?ΔΕ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.ΒΟΗΘΗΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΜΙΛΑΤΕ?
    ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ?
    ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ.
    ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΣΑΙΤ ΔΕΝ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. την ωρα που το κρατος εχειηδη αφαιρεσει το κεφαλαιο διαθεσιμο ποσο που ειχε η ΕΠΕΙΑ ..το κατεσχεσε με λιγα λογια..ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ...
    την ωρα που σημερα συζητειται στη βουλη η ενισχυση του ΜΕΓΑΡΟΥ ΜΟΥΣΙΚΗΣ με περιπου 90 εκατομμυρια ..ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΦΟΡΕΙΣ..

    εμεις μενουμε αμετοχοι, σε υπνωση, και δεν ουρλιζουμε για τις καταθεσεις μας και για τον ιδρωτα μιας ζωης.

    ΑΝ ΔΕΝ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ, ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΘΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΤΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ..
    ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΑ!!
    ΤΟ ΑΝΤΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΧΤΥΠΗΣΑ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΕΠΕΛΕΞΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙ ΟΤΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΚΑΝΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΠΟΙΟ ΝΕΟ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ? ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ!
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
    ΜΠΑΊΡΑΚΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ.
    ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΟΣΤΑΡΙΚΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΑΦΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ.

    ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ..ΟΙ ΙΔΙΟΙ..ΓΙΝΑΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ ,,ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ..ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΙ ΠΛΑΝΟΔΙΟΙ..ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΛΥΟΥΝ..
    ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!1
    ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑ.
    ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ!
    ΛΑΘΟΣ ΛΑΘΟΣ..ΤΟ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.
    ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΗΝΕΣ.

    ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑΚΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΠΟΛΥ ΙΔΡΩΤΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΑΜΕ.ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ.Η ΣΙΔΕΡΗ ΤΙ ΚΑΝΕΙ;MONO ΛΟΓΙΑ;AΠ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛ[Η]ΣΤΑΡΑΔΕΣ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. είναι απίστευτο που πέσαμε πάλι στα χέρια τους.
    ακομα και τώρα μπορουμε κάνουμε πράγματα.
    ηδη τα κάνουμε με τις αγωγες εναντιον τους.

    τώρα όμως πρέπει να βγουμε στους δρομους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΠΟΙΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ; ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΔΩΣΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΟΤΑΝ ΛΕΤΕ 'ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ" ΚΑΙ "ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ", ΠΟΥ ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΤΕ?
    ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΛΑΘΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ?
    ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ?

    ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ..ΔΗΘΕΝ..ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ..ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ "ΛΑΘΗ"?
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΜΠΙΝΕΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΕΠΟΠΤΕΥΑΝ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ?
    ΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ?

    ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ.
    ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΛΥΣΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ.

    ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ Η ΠΡΟΤΑΣΗ:
    ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ Ή ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΖΗΤΑΕΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΧΙΝΙΔΗ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΦΤΥΝΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ..ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ....
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΟΥΝ.ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ.


    ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΩΝ 8.16

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.
    ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΗΓΑ ΤΟ ΦΑΚΕΛΟ.

    ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ.
    ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΘΕΛΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΘΑ ΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΝΑΤΕ ΑΝ ΔΙΝΑΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. O ΚΥΡΙΟΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ ΤΩΝ 16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 8:16ΜΜ Η ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΛΗΓΜΕΝΑ Η ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ.

    Ο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΗΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ 530 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ. ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΕ ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΜΕΙΩΝΕΤΕ 2,5 ΦΟΡΕΣ ΚΑΤΩ. ΜΠΡΑΒΟ ΕΣΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

    ΕΠΙΣΗΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΙΣΦΟΡΕΣ 40 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΜΕ ... ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ. ΣΥΜΦΩΝΟΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΓΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. 6937108027 τηλ.δικηγορου θεσσαλονικης
    ευαγγελος ζαμπιτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Ε Π Α Ν Α Δ Η Μ Ο Σ Ι Ε Υ Σ Η

    Παρακαλω πολυ, θα ηθελα μια υπευθυνη απαντηση απο καποιον ο οποιος γνωριζει σε βαθος το θεμα.
    Τα Unit link θα αποζημιωθουν η οχι? Οι αποψεις διιστανται, δεν ειναι καθαρη η εικονα επ'αυτου. Αλλου διαβαζω οτι συμπεριλαμβανονται στην λιστα και αλλου οτι εξαιρουνται. Αν διαβασει το σχολιο η κα Σιδερη η οποιοσδηποτε αλλος γνωστης του θεματος ας με πληροφορησει. Ευχαριστω θερμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ?
    ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ?
    ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΑΙ?
    ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΚΟΥΦΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΣΑΣ.
    ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ?
    ΜΕ ΠΟΙΟ ΣΚΟΠΟ?
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΑΝΟ,ΜΙΑ ΑΦΙΣΑ,ΚΑΤΙ..
    ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ..
    ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΤΑ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ.
    ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΜΕ ΠΑΛΙΕΣ ΕΙΤΕ ΜΕ ΝΕΕΣ ΑΓΩΓΕΣ, ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ.
    ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ ΠΕΘΑΝΕ ΜΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΗ ΚΑΛΥΨΗ ΥΓΕΙΑΣ ΠΙΑ.
    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΕΤΣΙ..
    ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΝ ΗΜΑΣΤΑΝ , ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ.

    ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ Η ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ?
    490 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ,ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 9 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ 650 ΕΚ.
    ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ?
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ?
    ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΘΕΩΡΗΣΑΝ ΟΤΙ Η ΚΑΛΥΨΗ ΘΑ ΠΡΟΕΛΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΜΑ ΑΝ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΓΕΙ.
    ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ?
    ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΕΔΩ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ.
    Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ.
    ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙ ΑΥΤΟ?
    ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ(ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΜΗ )..ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΠΡΟΘΑΛΑΜΟΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ..
    ΑΗΔΙΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΠΙΑ.
    ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΚΛΗΡΗ ΠΙΕΣΗ ΘΑ ΚΟΥΝΗΘΕΙ ΚΑΤΙ?
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. http://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/140693/fovoudai-epanastasi-stis-parelaseis-tis-25is-martiou/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ΣΑΣ ΛΕΩ ΑΠΟ ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΗΓΕΣ ΟΤΙ Ο ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΟΣ ΚΑΙ ΒΙΩΣΙΜΟΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΑΣ ΡΙΞΑΝ ΣΤΑΧΤΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ.

    Ο ΣΩΖΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΩΘΕΙΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. να μην εφαρμοστει! καλυτερα!
    ειναι υποχρεωση τους ομως να κανουν τις τροποποιησεις που πρεπει για να εφαρμοσθει.
    απο ποτε ψηφιζονται ΝΟΜΟΙ και δεν εφαρμοζονται?
    μη λετε ο τι ναναι..ελεος πια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. http://prasinomilogr.blogspot.com/2011/03/aspis-capital.html

    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ!
    ΕΜΕΙΣ ΑΣ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ!!!!!
    ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ!!!

    ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ 200 ΧΙΛ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΥΟΥΝ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΝΑ ΔΡΟΜΟΛΓΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ (ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ)...

    ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ, ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΕ, ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΝΟΙΑ?
    ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟ?
    ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. τι παιχνιδια παιζονται ρε παιδια??????
    ο μαρκουλακος λεει οτι εντοπισε τα χρηματα ψωμιαδη.
    η ασπις καπιταλ ενδεχομενως και να καλυψει (δεν ειμαι ειδικος-δεν ξερω τι μεθοδους διερχονται)τους ομολογιουχους.

    ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΑΧΙΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ?
    ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
    ΠΙΕΛΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Δεν βρισκεις ο μπαρμπα Παυλος και για μας 200.000.000.-απο την περιουσια του να μας δωσει κ εμας?

    Εγω και με το 70%..και χωρις το αποθεματικο τα παιρνω και φευγω.

    Αντε να δουμε ποιος θα τον στριμωξει..γιατι το κρατος..ακομα να κανει καμια κινηση για την ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΔΩ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΤΤΕ ΑΥΤΗ ΞΕΡΕΙ.ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΚΟΜΑ.ΕΦΘΑΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ.ΜΕΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ.ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΝΑ ΤΑ ΧΑΣΟΥΜΕ.ΑΣ ΒΓΕΙ ΚΑΙ Η Κ ΣΙΔΕΡΗ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?ΟΤΑΝ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΘΑ ΜΑΣ ΘΥΜΗΘΕΙ?Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΜΕ.ΤΑ ΛΑΘΗ ΟΜΩΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ.ΜΑΚΡΥΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΡΩ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ.ΟΠΟΥ ΠΑΩ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/03/h-commercial-value-aae.html

    ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ?

    ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. http://enosikatanaloton.blogspot.com/

    ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΝ..
    ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ;TEΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ;ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΣΙΔΕΡΗ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Το φυλακισμένο λαμόγιο ξαφνικά ενδιαφέρεται για τους ομολογιούχους της ASPIS CAPITAL. Ως και site ξεκίνησαν.
    Το εντυπωσιακό είναι ότι την εξόφληση του 80% την εγγυούνται άλλες εταιρίες του λαμόγιου...

    Άλλη μία εξαπάτηση στους ομολογιούχους.

    Ας μην αναφερθούμε στα ψέματα που λέει το λαμόγιο. Προσπαθεί με κάθε τρόπο να βγάλει λάδι την οικογένεια, παρότι η κόρη υπέγραφε τις ομολογίες.

    Αν δεχθούν τον συμβιβασμό οι ομολογιούχοι που έχουν προσφύγει δικαστικά, τότε αυτόματα το λαμόγιο θα βγεί από την φυλακή και τότε ποιός τον είδε (ίσως τον δούμε στην Ουρουγουάη).

    ===========================================
    Απόσπασμα από το Συμβόλαιο που μπορεί όποιος ομολογιούχος θέλει να υπογράψει
    ===========================================

    ΑΦΕΝΟΣ της εταιρίας με την επωνυμία «ΑΣΠΙΣ ΚΑΠΙΤΑΛ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ» και τον διακριτικό τίτλο «ASPIS CAPITAL A.E.», που εδρεύει στον Δήμο Αμαρουσίου Αττικής, με ΑΡΜΑΕ 53366/01ΑΤ/Β/03/372 και εκπροσωπείται νόμιμα στο παρόν από τον Πρόεδρο αυτής Παύλο Ψωμιάδη του Δανιήλ, προσωρινώς κρατούμενο φυλακών Κορυδαλλού, με ΑΔΤ AE 046058 ΑΤ Κηφισιάς, η οποία θα καλείται εφεξής για συντομία «Η ΟΦΕΙΛΕΤΡΙΑ»
    ...
    ΕΚ ΤΡΙΤΟΥ της ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία «ΠΡΟΒΙΖΙΟΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» (πρώην εταιρεία Οικονομικοτεχνικών Μελετών), που εδρεύει στο Μαρούσι Αττικής, με ΑΡΜΑΕ 30374/01ΑΤ/Β/94/2263 και εκπροσωπείται νόμιμα στο παρόν από τον Παύλο Ψωμιάδη του Δανιήλ, με ΑΔΤ AE 046058 Τ.Α. Κηφισιάς, όπως αυτό προκύπτει από το από …/03/2011 πρακτικό Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας και η οποία εφεξής θα καλείται «Η ΑΝΑΔΟΧΟΣ»,
    ...
    Η έκδοση άπαντων των ανωτέρω ομολογιακών δανείων ελάμβανε χώρα κατόπιν αποφάσεως της Γενικής Συνέλευσης της οφειλέτριας, ήτοι του μοναδικού μετόχου αυτής, Παύλου Ψωμιάδη, μηδενός άλλου έχοντος οιαδήποτε συμμετοχή στην λήψη των εν λόγω αποφάσεων προς έκδοση των ανωτέρω ομολογιακών δανείων και στην έκδοση αυτών, γεγονός το οποίο τελούσε σε γνώση και των δανειστών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΙΔΕΡΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Δ.Ε ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ

    ANAKOINΩΣΗ

    ΣΑΣ ΞΑΝΑΕΝΗΜΕΡΩΝΩ, ΟΤΙ ΉΔΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ, (15/3/2011) ΠΑΡΕΔΟΘΗΣΑΝ-ΕΓΧΕΙΡΙΣΘΗΣΑΝ ΔΥΟ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ,ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΟΠΤΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ, ΜΕ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ COMMERCIAL VALUE AAE, ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ: Α) ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ, Β) ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ (ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ),-ΒΑΣΕΙ ΠΑΑΡΑΔΟΧΩΝ ΒΕΒΑΙΩΣ Η ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ, ΠΕΡΙ ΤΑ 130.000.000 ΕΥΡΩ ΕΩΣ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟΝ 150.000.000 ΕΥΡΩ (ΔΗΛ. Η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΑΞΙΑ ΣΥΝ 30% ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ), ΚΑΙ Γ) ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΛΛΕΙΜΑΤΑ ΤΟΥΣ,ΔΗΛ. Ο ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΥΟΥ ΑΝΟΙΓΜΑΤΟΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ (ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΑΡΘΡΣ 4, 5, 6 ΚΑΙ ΕΠΌΜ. ΤΗΣ Υ.Α Β2574/2009, ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟΝ Ν. 3867/2010), ΕΝΩ ΕΛΛΕΙΠΕΙ-ΔΗΛ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΕΛΕΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΡΙΣΤΙΚΟΥ-ΤΕΛΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ ΜΑΣ-ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΜΑΣ, -ΗΔΗ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Η ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ERNST @ YOUNG, Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ
    ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
    ΤΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΟΠΤΗ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ ΖΩΗΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΜΕΝ :
    1) ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ ΠΕΡΙ ΤΑ 500.000.000 ΕΥΡΩ, ΕΝΩ Η ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΒΑΣΕΙ ΠΑΡΑΔΟΧΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ, ΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΠΕΡΙ ΤΑ 130-150.000.000 ΕΥΡΩ, ΚΑΙ Ως ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΟΙ ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ ΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ, ΠΕΡΙ ΤΑ 660.000.000 ΕΥΡΩ., ΚΑΙ
    ΓΙΑ ΔΕ: 2) ΤΗΝ COMMERCIAL VALUE AAE, ΠΕΡΙ ΤΑ 100.000.000 ΕΥΡΩ, ΕΝΩ Η ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΒΑΣΕΙ ΠΑΡΑΔΟΧΩΝ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ, ΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΠΕΡΙ ΤΑ 150.000.000 ΕΥΡΩ, ΚΑΙ Ως ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΟΙ ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΗΣ COMMERCIAL VALUE AAE, ΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ, ΠΕΡΙ ΤΑ 250.000.000 ΕΥΡΩ.
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΟΡΙΣΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΟΠΤΗ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ ΖΩΗΣ, ΕΝΟΣΟΝ ΗΔΗ ΤΡΕΧΕΙ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΙΔΕΡΗ

    ΔΗΛΑΔΗ 500.000.000 ΕΥΡΩ ΠΕΡΙΠΟΥ Ή!!!!! 1/2 ΔΙΣ!!! ΛΕΙΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΑΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΣPIΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ
    ΚΑΙ ΠΡΙ ΤΑ 100.000.000 ΕΥΡΩ ΛΕΙΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΣ COMMERCIAL VALUE AAE.

    ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΘΑΝΑΙ ΔΡΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΚΙΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΑΣΠΙΖΟΜΕΝΟΙ ΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΑΣ...
    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ..
    ΠΡΟΣΕΞΤΕ...
    ΘΑ ΟΡΙΣΘΕΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΜΑΣ.
    ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΛΟΓΩ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ.
    ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΥΟΛΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ 60 ΤΑΚΤΙΚΟ ΑΝΑΚΡΙΤΗ, ΜΕ ΑΡΜΟΔΙΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Κ.Λ.Π., ΜΕ ΤΟ ΣΔΟΕ, Κ.Λ.Π., ΚΑΘΩς ΕΧΩ ΖΗΤΗΣΕΙ ΜΕΣΩ ΑΙΛ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ., Κ., ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ Φ. ΔΣΣΑΧΙΝΙΔΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝ...
    ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΗ, ΑΛΛΑ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ.....
    ΔΕΧΟΜΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ......ΜΗΝ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ..ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΜΕΘΑ...ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥ....
    ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ,
    ΣΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ....ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΕΙ....ΤΗΛΕΦΩΝΕΙΣΤΕ ΜΟΥ....
    ΗΔΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑ.....
    ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝ......ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ..ΝΟΜΟΥ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. αντε παλι τα ιδια:
    περασαν μηνες και μηνες και ολο ετοιμαζομαστε..
    και γιατι ακριβως περιμενουμε/
    γιατι δεν ξεκινουμε τις διαμαρτυριες?
    με σακακια και γραβατες θα τρεξουμε?
    1/2 οπως καλα ειπατε...
    ας παρουν τα 100 εκ απο το μεγαρο μουσικης
    ας παρουν τις επιδοτησεις σε περιεργους
    ας αναμορφωσουν το νομο
    ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ..
    ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΡΕΧΟΥΝ.

    ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΓΑΤΕ ΠΩΣ!!!ΘΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΘΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΜΕΤΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ!!!
    Ε Ν Η Μ Ε Ρ Ω Σ Η ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ..
    ΛΙΓΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ..
    ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ..
    ΠΕΣΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΤΣΙ...
    ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΤΩΧΟ ΠΟΥ ΕΚΚΡΕΜΟΥΝ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ..ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ?
    ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ..ΠΙΘΑΝΗ Ή ΑΠΙΘΑΝΗ...
    ΑΠΟΦΑΣΗ ΘΑ ΤΗ ΔΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΙΩΝΕΣ.

    Ο ΘΟΡΥΒΟΣ ΚΑΙ Η ΠΙΕΣΗ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ.
    ΘΕΛΕΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ..
    ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕ ΜΑΣ.
    ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ.
    ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ..
    ΤΟ ΜΙΣΟ ΔΙΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ, ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΣΘΟΥΣ, ΕΞΟΔΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ κλπ..ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ....
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΓΙΝΑΝ ΜΑΓΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ..
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ 8:16 ΤΗΣ 16/3. ΜΕΡΙΚΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ:
    1) ΟΥΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΛΗΓΜΕΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΕΝΑΣ ΑΧΡΕΙΟΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ (ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ...)
    2) ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΑΕΓΑ ΠΡΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΖΩΗΣ (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΓΙΟΥΝΙΤ ΛΙΝΚ ΚΑΙ ΟΜΑΔΙΚΑ ΖΩΗΣ) ΕΙΝΑΙ 490 ΕΚΑΤ. ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΘΑ ΞΕΠΛΗΡΩΣΕΙ Η ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΣΛΙΣΜΕΝΟΙ ΖΩΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ.
    3) ΟΙ ΛΟΙΠΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ (ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ, ΑΝΤΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ, ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΛΟΙΠΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ, ΛΟΙΠΟΙ ΠΙΣΤΩΤΕΣ ΚΛΠ) ΕΙΝΑΙ 215 ΕΚΑΤ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ Ο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΒΑΖΕΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΣΑ ΑΥΤΑ.
    4) Η ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΑΞΙΑ 100 ΕΚΑΤ. ΚΑΙ Η ΑΓΟΡΑΙΑ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 50% ΠΑΝΩ. ΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 30-40 ΕΚΑΤ. ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ.
    5) ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ Τ-ΒΑΝΚ (ΠΡΩΗΝ ΑΣΠΙΣ) ΠΕΡΙΠΟΥ 15 ΕΚΑΤ. ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ (ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΕΣ Ή ΥΠΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ) ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ ΑΛΛΑ 10-30 ΕΚΑΤ.
    6) ΤΑ 500 ΕΚΑΤ. ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΑ ΖΩΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ, ΘΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΑ 450 ΕΚΑΤ. ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΘΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΖΩΗΣ ΜΕ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ 3,35% ΚΑΙ ΟΧΙ 6-7-8% ΠΟΥ ΔΙΝΟΤΑΝ (ΣΤΑ ΑΣΣΕΤ ΘΑ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΘΕΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΛΗΦΘΕΙ ΥΠΟΨΗ ΤΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΕΤΗΣΙΩΣ ΚΛΠ).
    7) ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ 200-230 ΕΚΑΤ. ΣΑΦΩΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΙΜΟ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ ΤΟ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ! (ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ)
    8) ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΤΟ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ, ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ. ΑΣ ΜΑΣ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ 5ΕΤΙΑΣ (ΑΝΤΙ 3ΕΤΙΑΣ) ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ (ΕΝΤΟΚΩΣ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!).
    9) ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΚΑΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ. 20% ΕΠΙ ΤΗΣ ΔΙΑΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ.
    10) ΤΟ ΝΑ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ. ΑΣ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΗΡΕΜΑ ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΡΘΡΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ, ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΧΑΒΑΛΕ ΤΗΣ ΚΑΤΩΤΕΡΗΣ ΥΠΟΣΤΑΘΜΗΣ.

    ΥΓ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΡΑΦΩ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΥΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ,ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΥΣΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ,,,
    ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΑΣΧΕΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΜΑΘΑΝ ΝΑ ΑΝΑΜΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΕΙΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΚΑΘΙΣΟΥΝ ΚΑΤΩ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ...
    ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ,ΚΥΡΙΑ ΣΙΔΕΡΗ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΑΝ ΓΝΩΣΤΗ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΑΥΤΩΝ, ΝΑ ΜΑΣ ΕΔΙΝΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΩΣ ΕΧΟΥΝ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΕΩ ΘΕΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ,ΠΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΘΥΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ..ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΚΟΝΣΕΡΒΑΣ,

    ΕΙΠΑΜΕ!!!!!!
    ΕΝΑΣ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ, ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ, ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ (ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΑΕΙ ΕΚΠΙΠΤΕΙ..ΚΑΙ ΜΕΙΟΥΤΑΙ) ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΜΕΣΟΛΑΒΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΜΑΣ.

    ΑΦΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΑΝΟΗΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ "ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ" ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΕΘΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

    Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΝΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΙΚΑΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ-ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΝΕΣ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥΣ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΠΟΥΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟΜΕΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΕΠΙ ΙΣΟΙΣ ΟΡΟΙΣ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.
    ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΝΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΣΚΗΘΟΥΝ ΟΙ ΔΕΟΥΣΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ...
    ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ..ΤΟ ΔΗΛΩΝΕΙ ΣΤΙΣ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΑΥΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΙΚΟΥΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ.

    ΟΜΩΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΑΝΑΜΑΣΗΣΗ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ.
    ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ.
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΠΙΤΑΛ, ΜΗΝ ΕΚΦΕΡΕΤΕ ΑΠΟΨΗ..
    ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΩΝ.
    ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ..ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. ας ερθει λοιπον ενα συγκροτημενο δικηγορικο γραφειο, να προσλαβει ομαδα συμβουλων, να διεκπεραιωσει το συνολο τηςυποθεσης και να ασκησει μετα την ευκτέα αναδοχη και τις αγωγες κατα του δημοσιου, με τη δεσμευση μας να αναλαβει ενα συνολικο ποσοστο για ολες τις κινησεις, απο συμβουλευτικες, εκπροσωπησεις,δικαστικες και εξωδικες ενεργειες, ακομα και ποσοστο 25%!!!επι του υπολοιπου μετα τν αναδοχη ποσου..

    αυτες ειναι προτασεις και οποιος θελει κανει τηνπροσφορα του για ολες αυτες τις δουλειες που επειγουν και πρεπει να γινουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. ποιος ελεγχει τα ποσα καιτις υποχρεωσεις που βαζει ο παντελιδης?
    ποιος ελεγχει αν εφαρμοζονται οι νομοι?
    πώς απο 492 εκ που ηταν οι υποχρεωσεις (στοιχεια του ιδιου απο 6μηνο πριν απο τα συμβολαια) φτασαμε να μιλουμε για μεγαλυτερα ποσα?
    προφανως ο παντελιδης εφαρμοζει το νομο, ομως θα πρεπει να εχουμε ,ως εχοντες εννομο συμφερον και προβλεπεται αυτο απο το νομο, επιβλεπουσα αρχη απο εμας τους ιδιους.
    οι ασφαλιστες ειπαν οτι ..θα ελεγξουν και θα ..προτεινουν..καποια πραγματα..

    μπορει να προτεινουν να ικανοποιηθουν οι οποιες απαιτησεις τους συμμετρως ή και ακομα να συμψηφιστουν οι απαιτησεις τους με τα εκκρεμή δανεια τους (οφειλομενα)..ομως ξεχνουν οτι πραγματι θα ικανοποιουνταν μονο αν εξοφλουνταν οι απαιτησεις των ασφαλισμενων.
    ποιος θα ελεγχει τετοιες καταστασεις?
    γι αυτο οι υποχρεωσεις ξαφνικα επιασαν τα ουρανια..
    γιατι μπαινουν μεσα κονδυλια που δεν προκειται να αποζημιωθουν, αφου σαφως οι ασφαλισμενοι προηγουνται και δεν ικανοποιουνται και μενουν στον αερα.
    ομως καποιος πρεπει να ελεγχει και να ειμαστε υποψιασμενοι.
    και οι ελεγκτες δεν μπορει να ειναι ουτε ασφαλιστες ουτε ασχετοι με το αντικειμενο ιδιωτες.
    ουτε αυτο το στοιχειωδες δεν μπορουμε να κανουμε..
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑ ΝΟΜΟΝ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ.
    Ο ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΠΡΟΤΑΞΕΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ..
    ΑΡΚΕΙ..
    ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΜΜΕΤΡΩΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ..
    ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΟΥΣΑΝ ΓΑΙΔΑΡΟ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΔΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. πάρτε το απόφαση ! η τρύπα, το άνοιγμα..όπως θέλετε πείτε το, είναι της τάξεως των 220 εκατομμυριων!
    τα άλλα είναι εξυπνάδες και τεχνάσματα!
    και οι σύλλογοι,με συμφέροντα ή χωρίς, να φροντίσουν να τα μάθουν, και να μην παρασέρνουν τον κόσμο στην απόγνωση.
    μας κουράσατε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Κυρία Σιδέρη, το έγραψα πριν λίγες μέρες σας το ξαναγράφω και τώρα.
    Ήμουνα ασφαλισμένος στη Κομέρσιαλ από το 1996.

    Λυπάμαι αλλά είστε πολύ πολύ μακρυά νυχτωμένη. Τόσο καιρό γλείφετε το Παντελίδη ο οποίος είναι τάτσοι-μήτσοι-κώτσοι με το Παυλάρα και φυσικά το Σαχινίδη.
    Μόνο 22 εκατομμύρια χρωστάει ο Παυλάρας και οι εταιρείες του. Tα έβαλε ο Παντελίδης στο λογαριασμό?
    Αλλα 26 χρωστάνε τα λαμόγια οι ασφαλιστές του.
    32 εκατομμύρια έχει αντικειμενική αξία το δάσος των 18 χιλιάδων στρεμμάτων στην Εύβοια.
    Πάνω απο 130 εκατομμύρια έχουν αντικειμενική αξία μόνο τα υπόλοιπα ακίνητα.
    Οι μετοχές των θυγατρικών όπως η Κομέρσιαλ είναι που έχουν χάσει αξία και το έλλειμμα μέρα με τη μέρα γιγαντώνεται. Αφού η μία εταιρεία κλείνει πίσω απο την άλλη.

    Στη Κύπρο γίνεται πάρτυ κανονικό και ο Παντελίδης κάθεται και τους κοιτάει. ΓΙΑΤΙ?????
    Δεν λείπουν απο τα ταμεία τα λεφτά όπως λέτε σαν ΑΣΧΕΤΗ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ!
    Ο αρχιγκάγκστερ Κύπριος συνέταιρος του αρχιαπατεώνα Παυλάρα χρεωκοπεί τη μία εταιρία πίσω απο την άλλη αφού πρώτα δαγκώνει τα μετρητά
    Πάνω απο 200 εκ. χάθηκαν μετά τις 21/9/2009. τότε το έλλειμμα ήταν 205 εκατομμύρια απο την ΕΠΕΙΑ. Προσθέστε και καμμιά 40άρα στη Κομμέρσιαλ.
    Αυτά ήταν! Τα ρέστα μας προέκυψαν κατά τη διάρκεια της εκκαθάρισης.
    Αντί να κυνηγήσουν τα λαμόγια το Χριστοφή και το Βιδάλη κάνανε 4 μήνες να ανοίξουν την εταιρία, και κάνανε 12 μήνες με τους διορισμένους της Baker Tilly για να κάνουν συμφωνία τραπέζης (δουλειά μίας εβδομάδας).
    Πως λέγεται ο εκκαθαριστής ξέρετε κυρία Σιδέρη;
    Μπάρκας λέγεται! Πώς λέγεται στέλεχος της ΑΣΠΙΔΑΣ που δουλέυει και τώρα στην εκκαθάριση?
    MΠΑΡΚΑ λέγεται! Τι σχέση έχουν με το τυπάκο της Βaker Tilly ξέρετε????
    ΟΧΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ...ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΞΕΡΕΤΕ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΑΝΟ ΚΕΛΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΥΛΑΡΑ.
    Γιατί δεν φώναξαν τα (όσα τίμια ) στελεχη δούλευαν στην ΑΣΠΙΔΑ να τους ξεστραβώσουν;
    Ο Αδαμόπουλος είναι που του έριξε ένα χρόνο φυλακή και εσείς κοιμάστεεεεεε. Τα λεφτά που του έφαγε το καθήκι ζαλίζουν.
    Άλλα τόσα έφαγε απο το Γιόνη και τον Αναγνωστόπουλο.
    Ο Αναγνωστόπουλος τον έβαλε μέσα και εσείς κοιμάστε!
    Ο Αδαμόπουλος και ο Αναγνωστόπουλος του έχουν κάνει μηνύσεις και εσείς κοιμάστεεεεε
    Ποιοί είναι αυτοί που έχουν τα στοιχεία και ξέρουν πρόσωπα και πράγματα? Τυχαία τους έβγαλε ο Τέλογλου?
    Τους έχετε βρεί ποτέ για να μας βοηθήσουν? Με ποιούς συμμαχήσατε για να έχουμε ελπίδα?
    Γιατί το κράτος του παπάρα του Σαχινίδη δεν άλλαξε αμέσως διοικήσεις στις θυγατρικές εταιρίες του Ομίλου;
    Ότι έχουν φαγωθεί και άλλα 7 εκατομμύρια απο την Πρώτη ασφαλιστική το ξέρετε; Σε ποιον ανήκε ξέρετε. Σε ποιά τσέπη πήγαν ξέρετε?
    Xωρίς συμμάχους δεν θα κάνουμε τίποτα. Τα λαμόγια οι ασφαλιστές πήγαν τα υγιή συμβόλαια όπου τους βόλευε, και καταθέτουν υπέρ του Παυλάρα. Ετοιμάζουν και νέες δουλειές μαζί! Η κόρη και ο γιός ηγούνται.
    Πως θα τους βάλεις στη γωνία χωρίς πληροφόρηση και ειδικούς συνεργάτες?
    Ο Μαρκουλάκος τον έβαλε μέσα τον αρχιλαμόγιο και θα πάρει τα λεφτά για τη Κάπιταλ. Για να στρέφεται κατα του ελληνικού δημοσίου κάτι ξέρει. Κάτι παραπάνω απο εμάς. Αυτό αφορά την ΑΣΠΙΔΑ μόνο. Για τη Κομέρσιαλ οι λοβιτούρες γίνανε πρόσφατα, 15 η Χέστιουμ η όπως στο διάολο τη λένε, 50 η Ρουμανία, 10 κάτι γκρεμά στη Κύπρο, όλα αυτά σε κάποια τσέπη πήγαν.
    Μαντέψτε σε ποιανού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Πως γνωρίζω αυτά που γράφω? Εξαδέλφη μου δούλευε στη Κομέρσιαλ για πολλά χρόνια.
    Μου είπε ότι πριν ένα χρόνο υπήρχε ένα μπλόγκ που το είχε κάποιος Γερμανός και έγραφε χοντρα πράγματα που μετά βγήκανε! Αυτή λέει ότι κάποιος ψηλά ιστάμενος απο τη Κομέρσιαλ ήθελε να μιλήσει αλλά φοβόταν ακόμα και για τη ζωή του και τα έλεγε στο Γερμανό.
    Δεν μπορεί 1 εκατομμύριο Έλληνες να έχουν βλαφτεί από το καθήκι, κάποιοιες εκατοντάδες τίμιοι ασφαλιστές, κάποιες εκατοντάδες υπαλλήλων και εσείς να μή βρίσκετε κάποιον να συμμαχήσετε, να μας ενημερώνει, να μας συμβουλεύει, να γνωρίζει ασφαλιστικά και τα εντός του οίκου της ΆΣΠΙΔΑΣ και της ΚΟΜΕΡΣΙΑΛ.
    Ο Μαρκουλάκος πως βρήκε στοιχεία μάρτυρες συνεργάτες και τα κλεμμένα και εμείς δεν μπορούμε; Αν ήταν εύκολο θα το έκαναν και άλλοι δικηγόροι που ασχολούνται ή το ίδιο το κράτος.
    Δεν είναι εύκολο γιατί το λαμόγιο καλύπτεται απο το κράτος και τις γνωριμίες του. Ο Μαρκουλάκος ίσως δεν αναλαμβάνει ασφα-ληστές γιατί σκέφτεται ότι ο κάθε ασφα-ληστής έχει καμμιά εκατοστή πελάτες. Τι θα βγάλει απο εκεί;
    Οι λύσεις είναι δύο λοιπόν.
    1. η δικαστική οδός δηλαδή Μαρκουλάκος ή όποιος άλλος δικηγόρος με όποια όπλα έχει
    2. η οργανωμένη πίεση στο Σαχινίδη να μας καλύψει 100%. Μόνο αν τον βάλουμε στη γωνία θα μας καλύψει 100%. Ποιός έχει τα στοιχεία για τα λαδώματα και τις μίζες του αρχιλαμόγιου στους τσοχατζόπουλους? Ποιός θέλει να καταθέσει για αυτά? Aς ψάξουμε όλοι μαζί
    Λυπάμαι αν σας πίκρανα κυρία Σιδέρη αλλά εγώ έτσι τα βλέπω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. ΜΙΛΗΣΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ 2 ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ 1 ΤΗΣ Ν.Δ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ.
    ΤΟ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ,ΑΝ ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΦΑΣΑΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ, ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΧΝΑΕΙ.
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟ ΛΕΝΕ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΜΕ:
    ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΟΧΗ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΗ ΘΕΛΕΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ Ο ΝΟΜΟΣ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ.
    ΟΠΩΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΝΑΧΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ, ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙΟ ΝΟΜΟΣ,ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑ 70% ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΒΡΕΙ ΠΡΟΣΦΟΡΟ.
    ΤΟ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ Η ΑΝΑΔΟΧΗ,ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ,ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ (ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟ).

    ΟΙ ΠΙΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΔΟΧΗΣ ΜΕ ΟΠΟΙΕΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ.
    ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΜΠΑΙΝΕΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΤΑΣΗ,Η ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ Η ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΞΩΔΙΚΗ.
    ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΛΙΓΟ ΩΣ ΠΟΛΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΛΙΚΑ,ΗΘΙΚΑ ,ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.
    ΑΞΙΖΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. και ακομα καθομαστε εδω και ......?????
    περιμενουμε απο το κρατος και τον παντελιδη???
    μπλεξαμε με μαφια!! ακομα και τωρα παιζουν χοντρα παιχνιδια..

    και οι αλλοι τα χριστουγεννα κανανε παρτυ με ξυλοποδαρους.
    ποιος ξερει τι θα γραφουν και οι αγωγες τους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?
    ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΕΜΕΙΣ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ..ΤΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

    ΠΩΣ ΜΑΣ ΦΤΑΣΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ?
    ΥΠΟΚΟΣΜΟΣ!
    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΠΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ?
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΕΙ?
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΦΩΣ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ?
    ΑΦΟΥ ΜΙΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΟΡΕΑΣ?
    ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΥΒΑΡΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ, ΠΑΤΕ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ!!!
    ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΗΤΑΝ, ΣΤΗ ΜΑΦΙΑ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ.

    ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.
    ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΚΑΤΟ ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΡΑΖΕΤΕ!
    ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ..ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΤΑΤΕ ΜΙΑ ΣΤΟΝ ΕΝΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ.
    ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ.
    ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. ΑΠ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ.ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΝΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΟΥΣ.ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ.ΜΟΝΟ ΜΕ ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ.ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;KAΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΑΡΑΖΩΝΟΥΜΕ.ΚΥΡΙΑ ΣΙΔΕΡΗ ΣΑΣ ΕΚΛΙΠΑΡΩ.ΚΑΝΤΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ. ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ;[ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ 10.22]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΛΙΑ.
    ΓΙΑ ΤΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ?
    ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 10 ΑΤΟΜΩΝ ..?
    ΑΦΟΥ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΙΛΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ.
    ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΕΛΕΙ ΒΙΑ ΣΤΗ ΒΙΑ ΤΗΣ ΑΣΥΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟΥ ΜΑΣ.
    ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΦΗΝΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΩΝ ΝΟΝΩΝ, ΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΣΕ ΚΙΝΗΣΕΙΣ.
    ΜΗΠΩΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ..Η Κ.ΣΙΔΕΡΗ?
    ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΟΠΛΑ?
    ΦΤΑΣΑΜΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ..ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΚΑΘΕ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ.
    ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ..
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ.
    Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΑΤΕΘΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΓΚΡΙΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ..
    ΟΧΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΡΙΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ.
    ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΑΝΑΘΕΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟ ΤΗ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ,ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΥΝΔΙΑΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ.
    ΑΦΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΞΕΣΗΚΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ..
    ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ..
    ΑΣ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ 20% ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΟΧΗ ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΕΤΑΙ..ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ!
    ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΑΝΑΜΠΑΙΝΩ ΕΔΩ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΑΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΠΟΥ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. πατε αμεσα σε ποινικολογους και εισαγγελεα!
    τα πραγματα δεν μπορουν να περιμενουν.
    μιλουμε για μαφια χωρις τελος.
    ας αναλαβει ο σαχινιδης και ο παπακωνσταντινου την ευθυνη που τους αναλογουν.
    με την περιουσια μας παιζουν και κανουν κοπτοραπτικη οπως γουσταρουν.
    ολοι θα πεσουν επανω να προλαβουν να παρουν ο τι ο καθενας νομιζει οτι του αναλογει.
    ΠΡΟΣΟΧΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΒΑΛΤΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ .
    ΕΝΑ ΠΑΝΙ ΕΙΝΑΙ, ΤΙ ΘΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ?
    ΚΑΙ ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ, ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ, ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗΣ.
    ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?
    ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΦΙΜΩΣΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ?
    ΑΥΤΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΙΒΑΛΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
    Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΖΑΡΙΑ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ.
    ΚΑΙ ΑΝ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΕΠΙΛΗΦΘΕΙ?
    ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΕΙΚΟΝΙΣΜΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΧΑΙΔΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ.
    ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ.
    Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΞΕΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΛΑΙΜΕ ΣΑΝ ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΕΣ ΕΔΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΩΝ 10.22 ΜΜ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ.

    ΙΔΟΥ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΗ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ

    http://www.sigmalive.com/lifestyle/kosmika/253412

    http://www.sigmalive.com/simerini/agora/317169

    http://www.sigmalive.com/lifestyle/kosmika/262018

    http://www.sigmalive.com/inbusiness/news/retail/335493

    http://www.must.com.cy/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=163

    http://www.must.com.cy/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=359

    http://akida-eu.blogspot.com/2011/02/blog-post_5934.html

    ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ
    ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ? ΥΠΑΡΧΟΥΝ

    Η ΚΛΕΦΤΟΠΑΡΕΑ:
    ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΨΩΜΙΑΔΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΧΡΙΣΤΟΦΗ
    ΚΑΡΑΤΖΑΣ ΒΙΔΑΛΗΣ ΑΝΤΖΟΛΙΔΗΣ ΑΝΗΨΙΟΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΖΑΡΑΝΗΣ ΧΑΝΙΔΗΣ ΚΑΣΟΥΛΙΔΗΣ ΑΥΓΟΥΛΕΑΣ ΔΡΑΚΟΣ ΛΟΥΛΟΥΔΑΚΗΣ

    ΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ
    ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ ΜΑΡΟΥΤΣΗΣ ΣΑΜΨΩΝΗΣ ΚΛΟΓΚΑΣ ΣΠΗΛΙΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΟΝΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΜΒΑΚΑΡΗΣ ΑΘΗΝΑΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. DIABASTE PROSEKTIKA. NATA TA LEFTA MAS

    PROFILE of: Lambros Christofi
    CHAIRMAN OF THE CHRISTOFI GROUP
    1966 Born in Limassol, Cyprus Lambros is the oldest of four siblings.

    1990 Lambros began his professional career in London,UK as a Sales Manager in the Insurance Sector.

    1993 Lambros repatriated back to Cyprus working in companies such as TNT Worldwide Express and Alico Insurance as a Sales & Marketing Manager.

    1995 As the Sales & Marketing Manager for CypriaLife (a subsidiary of the Cyprus Popular Bank) he enjoyed a career opportunity to implement his own ideas. This period with Cypria-Life allowed him to contribute and ultimately steer the company into becoming the 3rd largest insurance firm on the island within the first two years of operations.

    1997 Lambros founded the company CLJ. A company he navigated into the world of Insurance and Financial Services, listed on the Cyprus Stock Exchange as Marketrends Financial Services Public Co. Ltd. Despite the challenges of adverse economic conditions and subsequent losses post-millennium, Lambros kept the company on course with its 5 year plan and successfully implemented all its objectives and targets by 2005. The company was renamed MFS Holdings Public Company Ltd.

    2006 The Greek Banking/Insurance Group Aspis purchased MFS Holdings and it was subsequently renamed ASPIS Holdings Plc in 2007.

    2008 Lambros handed over the reigns as CEO of the Group having enjoyed the success of seeing the company strengthen its capital base through mergers and acquisitions and ultimately becoming a key player in the Cyprus financial sector. Lambros remained an active shareholder.

    2008 The birth of the Christofi Group – Lambros created a group of companies by consolidating his investments. These companies boast participation in: Entertainment, Services, Land and Retail.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Today, in 2010 the Christofi Group is proud to exhibit a portfolio of companies that spans Fashion, Retail, Leisure & Property

    Laser Investments Group Plc with the franchises rights for Burger King & the Coffee Beanery. Laser owns the country rights for the Coffee Beanery in 24 countries in Europe. With rigorous marketing strategies led by Lambros and his management team Burger King is expanding its visibility in Cyprus, its delivery services and a range of ever-tempting offers and promotions.

    Empire Investment Plc with 100% control of PEP Ltd, owners of the largest area of land in Nicosia covering approximately 170,000 sq. metres. It is under Empire’s vision that the ambitious and daring project named ‘Alakati’ will take centre stage in the coming years as it comes to fruition tempting customers with exclusive living residences including, condos, villas and other properties as well as a Commercial centre of outlets and offices.

    AD Shopping Galleries Plc with the latest Shopping destination to hit the island called ‘Madisons’ in late 2009. With a ‘Selfridges’ feel to it, Madisons offers the Cypriot population a taste of the International Department Store experience, deviating from the more ‘usual’ malls on the island. Exclusive brands such as BabyPhat, Ted Baker of London and one of Italy’s most inspired franchises, the COIN group can all be found exclusivelyat Madisons. With the expansion of the COIN Group, Madisons will be proud to host the COIN Department store in 2011 offering Madisons shoppers a vast array of top designer fashion.

    The Christofi Group today employees 600 employees, has multiple offices in key areas of the capital Nicosia with interests island-wide. Lambros Christofi has nurtured lucrative relationships and partnerships with key investors and associates all over the world from Burger King International to London fashion entrepreneurs and the Italian COIN executives. Part of his talent and prowess as the Chairman is his ability to hand pick talent, to promote key ideas and concepts and above all to cultivate beneficial alliances with other business associates. A hands-on Manager, Executive and Market leader, Lambros meets regularly and often daily with his key management team and is always a key presence at all his business interests.

    While the island’s business circles reeled from the shock and effects of the Global recession, Lambros with his team proceeded full force ahead with an eye on new ventures, careful strategies of prudent financial steps and are now looking forward to reaping the rewards.

    Today Lambros enjoys being Chairman of his creation, the Christofi Group, a dynamic, adrenaline-filled and widely diverse role that has seen him through to almost self-actualization. Almost because it is always a question as to whether he is ever quite finished aspiring to higher achievements or targets, such is his tenacity and passion for business.

    He has earned himself infamy as a daring entrepreneur who is not afraid of risk taking or challenges and is a key, shrewd player in the island’s financial and business world.

    The coming years promise to be as exciting and daring as the last if not even more so for Lambros and his Group as they face fresh new challenges and opportunities.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. http://www.linkedin.com/pub/marina-christofi/18/80a/973

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Today, in 2010 the Christofi Group is proud to exhibit a portfolio of companies that spans Fashion, Retail, Leisure & Property

    Laser Investments Group Plc with the franchises rights for Burger King & the Coffee Beanery. Laser owns the country rights for the Coffee Beanery in 24 countries in Europe. With rigorous marketing strategies led by Lambros and his management team Burger King is expanding its visibility in Cyprus, its delivery services and a range of ever-tempting offers and promotions.

    Empire Investment Plc with 100% control of PEP Ltd, owners of the largest area of land in Nicosia covering approximately 170,000 sq. metres. It is under Empire’s vision that the ambitious and daring project named ‘Alakati’ will take centre stage in the coming years as it comes to fruition tempting customers with exclusive living residences including, condos, villas and other properties as well as a Commercial centre of outlets and offices.

    AD Shopping Galleries Plc with the latest Shopping destination to hit the island called ‘Madisons’ in late 2009. With a ‘Selfridges’ feel to it, Madisons offers the Cypriot population a taste of the International Department Store experience, deviating from the more ‘usual’ malls on the island. Exclusive brands such as BabyPhat, Ted Baker of London and one of Italy’s most inspired franchises, the COIN group can all be found exclusivelyat Madisons. With the expansion of the COIN Group, Madisons will be proud to host the COIN Department store in 2011 offering Madisons shoppers a vast array of top designer fashion.

    The Christofi Group today employees 600 employees, has multiple offices in key areas of the capital Nicosia with interests island-wide. Lambros Christofi has nurtured lucrative relationships and partnerships with key investors and associates all over the world from Burger King International to London fashion entrepreneurs and the Italian COIN executives. Part of his talent and prowess as the Chairman is his ability to hand pick talent, to promote key ideas and concepts and above all to cultivate beneficial alliances with other business associates. A hands-on Manager, Executive and Market leader, Lambros meets regularly and often daily with his key management team and is always a key presence at all his business interests.

    While the island’s business circles reeled from the shock and effects of the Global recession, Lambros with his team proceeded full force ahead with an eye on new ventures, careful strategies of prudent financial steps and are now looking forward to reaping the rewards.

    Today Lambros enjoys being Chairman of his creation, the Christofi Group, a dynamic, adrenaline-filled and widely diverse role that has seen him through to almost self-actualization. Almost because it is always a question as to whether he is ever quite finished aspiring to higher achievements or targets, such is his tenacity and passion for business.

    He has earned himself infamy as a daring entrepreneur who is not afraid of risk taking or challenges and is a key, shrewd player in the island’s financial and business world.

    The coming years promise to be as exciting and daring as the last if not even more so for Lambros and his Group as they face fresh new challenges and opportunities.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. οι συλλογοι αμεσα τα στοιχεια στον εισαγγελεα.
    ποσα παιχνιδακια θα παιζουν στις πλατες μας?
    κοινοποιηστε αρμοδιως τα παντα στον υπουργο οικονομικων με κοινοποιηση στα ΜΜΕ.
    επιβαλλεται να τους ξεφωνισουμε, να καταδειχθει η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΧΟΡΟΣ ΤΩΝ ΕΠΙΤΗΔΕΙΩΝ.
    ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΥΠΑΡΧΕΙ! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΕΠΙΛΗΦΘΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ ΚΛΑΠΗΚΑΝ. ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΟΣΜΕ. ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ18 Μαρτίου 2011 στις 2:13 μ.μ.

    ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΠΙΣ
    Κύριε ή κυρία του σχολίου 10.22 Μ.Μ της 17/3/2011,αναφερθείτε επώνυμα, ή τηλεφωνείστε μας.
    Χορτάσαμε πια από ΑΝΩΝΥΜΙΕΣ, ούτως ώστε να συνεισφέρετε συγκεκριμμένα στοιχεία, ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ-ΘΥΜΑΤΑ, εάν έχετε και να τα εισαγάγουμε ΣΥΣΣΩΜΠΟΙ ΠΛΗΘΟΣ ΑΤΟΜΩΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ, στον 6ο τακτικό ανακριτή όπου βρίσκεται αυτή την στιγμή και εξετάζεται όλη η υπόθεση ποινικά ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΥΤΟΣ ΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΔΙΕΞΟΔΙΚΑ.
    ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΦΑΙΝΕΣΘΕ ΧΡΗΣΙΜΟΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΥΜΠΡΑΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ τον ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. EΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΟΠΟΥ ΠΑΝΕ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΡΩΝΕ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΓΙΟΥΧΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.
    ΕΜΕΙΣ,ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΟΡΓΙΖΟΜΑΣΤΕ..ΟΜΩΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΩΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΞΕΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΝΑ ΓΥΡΙΖΑΜΕ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ.
    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
    ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
    ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ
    ΚΑΙ ΤΟΙΧΟΚΟΛΛΗΣΕΙΣ
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΑΚΟΜΑ ΝΟΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. ΑΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΟΥΧΑΡΟΥΝ ΗΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΤΕ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ? Π

    ΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΟΥΜΕ ΚΥΡΙΟΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΠΡΩΙΝΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΝΟΜΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΚΑΙ ΟΡΓΗ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. E N H M E Ρ Ω Σ Η !!!!
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΘΕΩΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΤΙ Η ΚΛΟΠΗ ΚΑΙ ΤΑ ΧΟΝΤΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΟΠΤΕΥΣΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ,ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΘΥΜΟΥΣ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ.
    ΚΑΙ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΦΟΡΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ.
    ΕΜΕΙΣ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΑ ΜΟΝΟ, ΣΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΜΑΣ.
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΥΤΟ ΛΕΓΑΜΕ.
    ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΤΑ ΑΠΕΙΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ, ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ.
    ΤΟΤΕ, ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
    ΟΤΑΝ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ?
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΜΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΟΙΠΟΝ,
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
    ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙΡΟΣ...
    ΘΑ ΜΑΣ ΙΣΟΠΕΔΩΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΩΣ ΜΠΗΚΕ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΜΕΣΑ?
    ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΕΞΩ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΑΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΧΑΜΕ ΟΜΟΛΟΓΑ ΚΑΠΙΤΑΛ.

    ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΒΕΛΤΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ?
    ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ, ΜΠΑΣΤΑΚΕΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΙΜΟΔΟΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.
    ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΛΑΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙΑ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.
    ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ,ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ, ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ,ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ..
    ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΣΟ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ..ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. ΑΝΑΡΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΣΑΧΙΝΙΔΗ ΜΕ ΤΑ E-MAILS ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ..
    ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΚΙΝΗΣΗ.
    ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΝΑ ΤΟ ΤΥΠΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ.

    ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. τι δεν συνειδητοποιησαμε!
    οτι ο ψωμιαδης και οι δικοι του, με 250 εκ.ευρω,μπορουν να καλυψουν το μεγαλυτερο ποσοστο ολων των απαιτησεων τωρα.
    τα χρηματα τα εχει, δεν μπαινει στη διαδικασια να τα δωσει.
    μονο αν αντιληφει οτι θα μεινει φυλακη εφ ορου ζωης, και οχι μονο για την καπιταλ.
    αν ο εισαγγελεας παρεμβει και για την ασφαλιστικη, τοτε θα διαπραγματευθουμε αλλη λυση.
    πιεση παντου θελει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ Η ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ.
    ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΨΩΜΙΑΔΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ 4ΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΠΟΥ Ο ΚΛΕΦΤΟΨΩΜΙΑΔΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΥΣ ΚΑΠΙΤΑΛ, ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ.
    ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΚΟΜΗ.
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Η ΑΣΠΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ Ή/ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΤΟΥ ΛΑΜΟΓΙΨΩΜΙΑΔΗ, Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΣ.
    ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΨΩΜΙΑΔΗ ΣΤΙΣ ΥΠΟΠΤΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ.

    ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΤΖΩΡΤΖΗ: "Το θέμα αποδεικνύεται πιο περίπλοκο στον βαθμό που νομικοί κύκλοι εκφράζουν προβληματισμό για το κατά πόσο οι τέσσερις εταιρείες, μπορούν να αιτιολογήσουν την πράξη αναδοχής σε περίπτωση που π.χ. οι ασφαλισμένοι της Ασπίς Πρόνοια στραφούν κατά των εταιρειών αυτών, εγείροντας τις δικές τους αξιώσεις. Με αυτό το σκεπτικό η πρωτοβουλία χαρακτηρίζεται νομικά τουλάχιστον, προβληματική, καθώς οι διασυνδέσεις μεταξύ των εταιρειών του ομίλου είναι δαιδαλώδεις και οι αξιώσεις που θα εγερθούν σε περίπτωση δικαστικής προσφυγής μπορούν να φέρουν αντιμέτωπες τις διάφορες πλευρές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. ξαναγυριζουμε στα ιδια:
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ.
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΝΟΠΩΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΟΝΟΝ.
    ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ..
    ο ψωμιαδης μπηκε μεσα απο την καπιταλ..οχι απο την ασφαλιστικη.
    τα ακινητα των εταιριων..καποιοι τα προορισαν για την καπιταλ..οχι για τους ασφαλισμενους..

    ΓΙΑΤΙ???
    ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΒΟΛΕΥΕΙ, ΟΤΑΝ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ ΒΕΒΑΙΑ.ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ 1.000.000 ΕΥΡΩ
    ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ (ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ..ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ)
    ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΑΜΟΙΒΗ ΓΙΑ ΜΕΛΕΤΗ-ΕΠΑΦΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ Ο ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ,ΓΡΑΦΟΥΝ Ο ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΟΔΗΓΕΤΟΥΝ!
    ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΕΓΙΝΕ ΤΑΥΤΙΣΗ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ.
    ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΑΚΟΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. ΠΑΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΑΥΛΑΡΑ.ΙΣΩΣ ΜΑΣ ΛΥΠΗΘΕΙ.ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΥΤΟΝ 200.000.000

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΑ ΕΧΕΙ, ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ..
    ΟΥΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΟΘΕΣΗ ΕΧΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ, ΜΗ ΛΕΜΕ ΑΣΤΕΙΑ.
    ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΜΕ.
    ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ, ΤΟΝ ΞΕΣΚΟΝΙΖΟΥΜΕ...
    ΠΟΙΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΣΑΠΙΣΕΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ? ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ.
    ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΜΑΣ.
    ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΣΕ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΕΙ ΑΚΟΜΑ:
    ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΒΛΕΠΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΗΣΟΥΝ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΟΥ, ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΤΑ 200.000 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΕΦΑΠΑΞ ΜΟΥ?
    ΑΝΤΕ, ΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΡΑ, ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΤΗ ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ!
    ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΕΞΙΛΕΩΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ! ΓΙΑΤΙ Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΧΑΣΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΜΙΑ ΛΥΣΗ.ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΣΤΕΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΟΝΟ ΟΙ 300 ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ.
    ΕΜΕΙΣ ΟΙ 300.000 ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΖΩΗΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΟΥΡΑ ΤΟΥΣ.ΕΤΣΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΣΤΗ ΜΟΙΡΑΣΙΑ!
    ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ.ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. είδατε πού φτάσαμε?
    είχαμε την εντύπωση ότι οι σύλλογοι έχουν κάνει όλες τις κινήσεις και τα δικαστήρια, αστικά και ποινικά για να δεσμεύσουν περιουσία ψωμιάδη, για να τον κλείσουν φυλακή και ότι παρακολουθούσαν την πορεία όλων αυτών των κινήσεων με τους νομικούς που μας έλεγαν συνέχεια ότι διαθέτουν και τους διαφήμιζαν.
    περιμέναμε λοιπόν να μας ενημερώσουν κάποια στιγμή για την πρόοδο των κινήσεων , να μας καλέσουν να καταβάλουμε ένα ποσό ως αμοιβή όλων αυτών συλλογικά και να προχωρούμε βήμα βήμα.
    διαπιστώσαμε λοιπόν, πριν από 3 μήνες, ότι τίποτα από αυτά δεν έγινε και ότι αποφάσισαν να μας κάνουν στρατιωτάκια στη σειρά, να περνούμε από δικηγορικά γραφεία ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΓΩΓΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ! ο ένας σύλλογος τουλάχιστον τώρα και ο άλλος από την αρχή.
    ουτε δέσμευση περιουσίας ούτε πιέσεις για αποτελέσματα μηνύσεων...
    και όσο και για τις άλλες ενέργειες...
    ΑΚΟΜΑ Ο ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ 18 ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, ΕΣΤΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΣΕΙ ΕΝΑ ΝΕΡΑΝΤΖΑΚΙ!
    τα θέλαμε και τα πάθαμε...
    20 άνθρωποι προσπαθούμε να καταλάβουμε τι συμβάίνει..οι άλλοι ακομα νομίζουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. ΑΥΤΟΙ ΟΙ 20 Η' 100 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ Η' ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΣΥΝΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ;ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ;ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΙΔΕΡΗ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. Κυρία Σιδέρη
    Εσείς που τα λέτε με το Παντελίδη προειδοποιείστε τον να αντιταχθεί σε κάθε ενέργεια που γίνεται απο Κύπρο μεριά γιατί εκεί είναι το στρατηγείο. Ετοιμάζουν πολύ πονηρά πράγματα. Να ανοίξουν οι λογαριασμοί του Χριστοφή και της π...νας του. Οι της Κομέρσιαλ μιλάνε για πάνω απο 150 εκατομμύρια.
    Και πείτε του να κάνει ενέργειες να εισπράξει τα λεφτά που χρωστάνε όλα τα λαμόγια και να μη μας λέει ότι η περιουσία είναι 130 εκατομμύρια. Ισολογισμούς ξέρουμε να διαβάζουμε. Η Κομέρσιαλ είχε μεγάλη περιουσία. Η ΑΣΠΙΣ ΒΑΝΚ μπορεί σήμερα να κάνει ψίχουλα, αλλά σε λίγα χρόνια μέχρι να μας πληρώσουν θα κάνει πολλα περισσότερα. Η ΕΤΕ έκανε 30 ευρώ πριν δύο χρόνια και σήμερα κάνει 7. Το ίδιο και η ΑΣΠΙΣ. Σε λίγες μέρες θα ανέβουν οι αντικειμενικές αξίες. γιατί δεν θα ανέβουν και οι δικές μας αξίες? Να αφήσουν τα ψέμματα και να τσακιστούν να μας καλύψουν 100%. Μετά ας πάρει το κράτος όλα τα λεφτά που βρήκε ο Μαρκουλάκος και τα σπίτια του λαμόγιου να τελειωνουμε.
    ΗΜΑΡΤΟΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ.ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΔΕΥΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. και επιτελους ολοι αυτοι οι εγκριτοι νομικοι που μας συμβουλευουν...ετσι λετε..που κατα τη γνωμη μου δεν πρεπει και να πολυασχολουνται..
    ας μας πουν για ποιο λογο τα ακινητα ψωμιαδη δεν δεσμευτηκαν απο εμας της ασπις προνοια.
    τα δικηγορικα γραφεια για την ΚΑΠΙΤΑΛ επρεπε να αποδειξουν οτι οφειλε ο ψωμιαδης να τους καλυψει,απο τη στιγμη που επροκειτο για επενδυσεις με ρισκο, και οι δικηγοροι κανουν την προσπαθεια να το στηριξουν στο ξεπλυμα κλπ ωστε να νομιμοποιηθουν να παρουν τις προσημειωσεις και να τον κυνηγησουν και ποινικα.

    ΕΜΕΙΣ!!!??
    που ειναι δεδομενα τα πραγματα, ή τελος παντων ας μας πουν δικοι μας δικηγοροι , γιατι δεν προβηκαμε στη δεσμευση των περιουσιακων στοιχειων με εγγραφες προσημειωσεων και προσωρινες διαταγες κλπ κλπ κλπ.

    ειναι απιστευτο να εχουμε κακουργηματικες πραξεις, απατη, και οχι μονο ξεπλυματα και τετοια..και να μην εχουν δεσμευθει τα περιουσιακα στοιχεια ολων αυτων.
    ειναι ξεκαρδιστικο να κηρυσσουμε τον πολεμο σε διαφορους και να ειναι αυτος και μονο ο σκοπος μας και ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΜΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. ΜΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΥΤΕ ΒΕΒΑΙΑ Ο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΨΩΜΙΑΔΗ.
    ΑΦΟΥ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΑΜΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΑΥΤΗ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥ.

    ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΟΥΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΗ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΠΛΑΣΤΗΣ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΘΕΙ Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ?
    Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ?
    ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΕΝΟΧΩΝ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΒΛΑΒΗ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗΜΕΝ..ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΣΚΗΣΑΜΕ ΕΝΔΙΚΑ ΜΕΣΑ ΚΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. Τα παραπάνω ερωτηματα εχουν πολλες φορές γίνει προς το Συλλογο. Πολύ σωστά τοποθετούνται οι παραπάνω κύριοι .Απαντήσεις πότε θα πάρουμε? Οταν θα είναι τόσο αργά που θα έχουμε χάσει κάθε ελπίδα?
    Πείτε μας επιτέλους οι δικηγόροι τί έχουν κάνει ώς προς την δεσμευση της περιουσίας του Λαμόγιου? Και αν δεν έχου κάνει τίποτα για ποιόν λόγο πληρώθηκαν ?
    Ρωταμε αλλά ποτέ δεν απαντάτε! Να βγείτε επιτελους και να μας πειτε.Καναμε αυτό , κάναμε εκείνο !!
    Πάντα λέτε τις ίδιες κουβέντες με τίς ίδιες ακριβώς λέξεις -copy paste εξαγγελίες ΄΄όλοι εμείς ενωμένοι στον δύσκολο αυτό αγώνα να συστρατευτούμε΄΄ και αλλα τετοια αγωνιστικά. Χωρίς ποτέ κάνετε μία συνάντηση, μια συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενώ τις υπόσχεστε με τις εξαγγελίες σας !!! Δεν έχουμε ανάγκη τα λόγια σας Κα Σιδέρη.Ηρθαμε μαζί σας γιατί πιστεψαμε στις καλές σας προθέσεις μιας και σεις ειστε ομοιοπαθής....
    Εμείς περιμένουμε, περιμένουμε αλλά δεν θα περιμένουμε για πολύ! Επιτέλους κάντε έστω ένα πράγμα από αυτά που υπόσχεστε!!!
    Είμαστε όλοι απεγνωσμένοι, αρρωστησαμε με αυτή την υπόθεση, κάποιοι άνθρωποι έχασαν και τη ζωή τους από την στενοχώρια τους! Μεχρι πότε θα λετε και δεν θα κάνετε? Ελεος!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. αν φανταζομασταν τι ειδους εκπροσωπηση θα ειχαμε και απο τους 2συλλογους δεν επροκειτο να τους ακολουθησουμε.
    μοιραια,θα γινοταν ενας αλλος συλλογος ακομα απο την αρχη που και δραστηριος θα ηταν και αποτελεσματικος με ενεργειες και κινησεις.
    εδω αφομοιωσαν τις αντιδρασεις ,δημιουργησαν ενα καλο ταμειο και μετα αποφορτισαν τη συλλογικη οργη και αφησαν στην απογνωση καθεναν μονο του να βραζει στο ζουμι του.
    ως προθαλαμος διαχρονικα δικηγορων,λειτουργησαν αποτελεσματικα..ηταν το μονο επιτυχημενο εγχειρημα.
    και εχει μελλον..
    κριμα..στην τυχη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ
    0ποιος δεν θέλει νάναι στο ΣΩΜΑΤΕΙΟ, ενεργεί αφεαυτού. Οταν σας καλέσουμε στην συγκέντρωση μην έρθετε και ΠΑΨΤΕ ΜΟΝΟ ΝΑ κρίνετε. Δικηγόροι για να πράξουν ως ΣΩΑΜΑΤΕΙΟ ΘΕΛΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ και όχι ψίχουλα όπως όλοι καταλάβαμε.
    ΟΙ πενταροδεκάρες δεν είναι για ενέργειες και πράξεις τυχούσες τινων ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ωσ προς την δέσμευση της περιουσίας του Π. Ψωμιάδη...
    Οποιος θέλει κατ΄ιδίαν και ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΝΕΡΓΕΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΟΥΚΟΥΝΤΩΝ Κ.Λ.Π.ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΩΝ.
    ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΟΡΓΑΝΑ, ΦΟΡΕΙΣ, ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΑΡΧΕΣ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΥΜΕ ΔΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΑΥΤΟΣ ΠΛΗΡΩΘΕΙ. ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΔΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΜΑΤΩΣΗ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΟΥ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ, ΑΛΛΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΔΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ Ή ΟΧΙ.
    ΕΜΕΙΣ ΩΣ Δ.Ε ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΣΥΜΠΑΣΧΟΝΕΤΕΣ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΕΡΓΑΤΟΩΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΑΣΟΥΜΕ ΥΠΟΜΝΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΗΔΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑΜΕ ΜΕ ΑΡΜΟΔΙΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ.,. ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΟΙΟΠΟΙΗΣΗ ΣΧΕΔΟΝ ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΕΚΕΘΣΗΣ ΠΟΡΙΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΠΟΤΠΗ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΘΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ, ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΚΑΘΑΡΑ, ΕΝΕΓΡΓΩΝΤΑΣ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΠΛΕΙΟΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ, ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΣΔΟΕ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΤΥΤΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ. ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΚΡΙΝΕΤΕ. ΤΟΤΕ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΣΥΓΚΛΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΣΤΕ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΕ.. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΧΕΔΟΝ, ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΣΕ ΕΜΑΣ,. ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΜΗ ΛΕΤΕ ΛΟΓΙΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΤΕ.
    ΑΝ ΕΙΣΘΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΑΚΟΥΣΑΜΕ.
    ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΔΕ ΓΥΡΕΥΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ;ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΧΑΙΔΕΥΕΙ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ;AΦΟΥ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΡΧΙΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΜΑΣ ΤΑ ΕΚΛΕΨΕ.ΠΟΙΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ; ΜΑΛΛΟΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. ΜΑΘΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙ ΚΑΘΥ΄ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΤΕΛΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΣΑΝ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ.....ΔΗΘΕΝ!!!!.ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ Ε!.. ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΟΙΜΟΣΑΣΘΕ..ΤΩΡΑ Ε...ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ........ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΘΕΙ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ Ε...ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΣΤΟ ΜΑΧΙmUM....
    SAN DEN NTREPESUE ASFALISTES....
    ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥΛΗ...ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΤΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ...ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΤΡΙΚ......ΣΑΣ ΜΑΘΑΜΕ...ΔΕΜΝ ΜΑΣΑΜΕ..ΠΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. Μετά τα λόγια της Σιδέρη τα συμπεράσματα είναι πολύ καθαρά.
    Ας το πάρουμε χαμπάρι ότι:
    Δικηγόροι δεν ενεργούν γιατί δεν υπάρχει χρήμα.
    Η Σιδέρη και κάποια αλλα άτομα γράφουν υπομνήματα χάνοντας ώρες εργασίας και προσπάθούν με υπομνήματα να ΄΄πιέσουν ΄΄ για την αναδοχή.
    Κανένας τεχνοκρατης δεν υπάρχει για να βοηθήσει γιατί μάλλον και πάλι δεν υπάρχει χρήμα.
    Με άλλα λόγια παιδιά για μία ακόμη φορά παίδες ΑΤΥΧΟΥΜΕ!!! ΟΙ ανθρωποι όσο μπορούν και όσο ξέρουν και τους φωτίζει ο Θεός κάνουν. Κάνανε και ενα σωματειο -που τελεί υπό ίδρυση -για να κάνουν ό,τι μπορούνε. Αυτό μπορούν αυτό κάνουν!!!
    Εμείς που νομίζουμε ότι κάνουν κάτι πιο πολύ κανουμε ένα τεράστιο λάθος! Ποιοι δικηγόροι και πράσσειν αλογα! Απορώ πώς τα φανταστήκαμε όλα αυτά.
    Λίγο πιο πάνω ένας κύριος είχε γ΄ραψει κα΄τι εξαιρετικά σοφο ΄΄ο σώζων εαυτον σωθήτω΄΄ . Ο καθένας μόνος του τελικά και όχι μέσα από συλλόγους που πιστευαμε ότι θα κάναμε κάτι περισσότερο.

    Στη συνάντηση -αν ποτέ στον αιωνα που διανύουμε γίνει- ας μην πάμε όπως γράφει η Σιδερη. Λίγη σοβαρότητα.Πώς θα συστρατευθούμε Κα Σιδέρη αν μας λέτε να μην ε΄ρθουμε? Οι όποιες απόψεις-έστω και αντίθετες -είνα πάντα ωφέλιμες και χρήσιμες.Κριμα.
    Και κάτι ακόμα.Αν χρειάζονται χρηματα, που σίγουρα χρειάζονται, γιατί εδώ και ενάμισυ χρόνο δεν κάνατε μία συνάντηση για να ειπωθούν αυτά και να γίνει μία κίνηση να συγκεντρωθεί ένα ποσό για όλες αυτές τις ενέργειες που πρεπει να γίνουν -
    πρόσληψη οικονομικού και νομικού συμβούλου; Κρίμα...Τον καιρό που παρακολουθώ το ιστολόγιο καταλαβα με αποκορύφωμα αυτό το σημερινό ότι η Σιδέρη που τυχαινει να ηγείται του συλλόγου μόνο αντιφάσεις μπορεί να στηρίξει με όποιους κινδυνους ενέχει αυτή της η συμπεριφορά. Τη μία ΄΄όλοι μαζι ενωμένοι΄΄ την άλλη ΄΄ο καθένας μόνος του ατομικά΄΄!!!!. Αντε βγάλε άκρη ρε φίλε...

    Μετά από όλα αυτά ένα είναι το ερώτημα.ΠΟΥ ΠΑΜΕ :;;

    ΥΓ. Όχι κυρία μου δεν είμαστε ασφαλιστες όσοι έχουμε εύλογες απορίες και ανησυχίες για το μέλλον και τον χειρισμό αυτής της υπόθεσης. Ασφαλισμένοι είμαστε -σε υπέρμετρη ανασφάλεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ:
    ΕΠΕΙΔΗ ΕΝΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΘΕΩΡΗΤΙΚΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΟΣΩΠΟ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ ΟΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΜΕΣ.
    ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ Ή ΕΞΩΔΙΚΕΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ.
    ΒΕΒΑΙΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΡΟΙ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ, ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΓΚΑΛΕΙ ΣΕ ΤΑΚΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ..ΕΣΤΩ..ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΕΙΣΦΕΡΟΥΝ, ΩΣ ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΑΘΕΣΕΙ ΣΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ.
    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΕΡΟ.
    ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.
    ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ 100 ΜΕΛΗ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΣΧΗΜΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ Η ΟΥΡΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΩΣ ΘΕΟΙ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΕΞ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΛΙΓΩΝ,
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΕΠΙΤΙΘΕΣΘΕ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑ ΝΟΥ,ΟΤΑΝ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ.
    ΣΑΦΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥ.
    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ 1-2 ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ-ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΩΝ-ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΜΜΕ-ΤΑΜΙΩΝ κλπ Ο ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.

    ΑΥΤΑ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΕΓΙΝΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΥΤΕ ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ.
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕ ΛΕΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ.
    ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΘΥΜΑ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΛΗ-ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ- ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΑ ΕΞΟΔΑ, ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
    ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ 300 ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΨΩΜΙΑΔΗ, ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΜΑΣ Ο ΕΠΟΠΤΗΣ,Ο ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ, Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΗΣΟΥΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ 2 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ , ΕΓΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ, ΓΡΑΦΑΜΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ?
    ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ?
    Ο ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!
    ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑΜΕ ΟΤΙ ΕΝΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΩΦΕΙΛΕ,ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΑΝ Η Δ.Ε ΑΠΑΡΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΑ ΜΕΛΗ..

    ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ?

    ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΥΟ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΓΡΑΨΑΜΕ ΠΕΝΤΕ ΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 10 ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. και οι δικηγοροι στον αλλο συλλογο εξασφαλιζουν το χρημα με τεραστιες αμοιβες και με τελειως επιλεκτικες αγωγες ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ...
    ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ..
    ΑΚΙΝΗΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
    ΚΑΙ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΝ ΚΑΠΙΤΑΛ ..ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ..ΣΤΟ ΗΜΙΣΥ ΠΕΡΙΠΟΥ..ΟΠΩΣ ΠΑΕΙ..
    και αυτη ηταν η ευθυνη των απατεωνων.
    το χρημα το μαζεψαν και τωρα ιδιωτευουν με αμοιβες στο 8% του συνολου. περαν των εξοδων..
    ΘΡΙΑΜΒΟΣ!
    ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. Ο Ψωμιάδης θα τα πληρώσει στη Κάπιταλ μέχρι και το τελευταίο ευρώ. Αλλιώς θα σαπίσει μέσα αυτός η οικογένεια και η σκατοπαρέα του.
    Το ίδιο θα αναγκαστεί να πληρώσει και εμάς και τους υπαλλήλους του. Ή αυτός θα πληρώσει ή τα καλολαδωμένα τσιράκια του οι υπουργάρες και οι βουλευτάρες ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.
    Κυρία Σιδέρη γιατί δεν κάνετε παρέμβαση στο Παντελίδη να σαςς κάνει απολογισμό για αυτά που καταγγέλουν οι συμπασχοντες. Γιατί δεν του λέτε να μην αφήσει άλλο τα πράγματα στη τύχη τους, την οποία προδικάζουν ο αρχιλαμόγιος και οι Κύπριοι συνέταιροί του? Γιατί δεν επικοινωνείτε ώς έχοντες νόμιμο συμφέρον με τις Κυπριακές αρχές για να μας ενημερώσουν για αυτά που καταγγέλονται?
    Αν το κάνει πρώτος ο Μαρκουλάκος, μετά θα μας φταίει αυτός?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. Έχει γίνει μεγάλο πάρτυ στη Κύπρο. Έχουν φτιαχτεί ξενοδοχεία και τεράστιες περιουσίες σε ελβετίες. Ο κύριος/α πιο πάνω ανέλυσε πλήρως την κατάσταση και οι μάσκες πέσανε.

    ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ. ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΘΥΣΙΕΣ ΜΑΣ. ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ. ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΑΒΟΗΘΗΤΟΙ. ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΙΑΠΗΔΕΣ, ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΙ, ΨΩΜΙΑΔΗΔΕΣ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ... ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΞΕΡΝΑΓΕ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ. ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ.

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ. ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ. ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΟΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΧΡΟΝΙΑ.

    ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟ ΟΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ. ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 9 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. EXΩ ΑΣΣΕΤ 20.000 ΕΥΡΩ. ΜΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ?ΘΑ ΜΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ 100% ΚΑΙ ΠΟΤΕ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. Ποιός σου είπε ότι θα σε αποζημιώσει το εγγυητικο 100% .Αυτο δεν προβλέπεται από πουθενά -δυστυχώς. Για αυτο γινονται ολα αυτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΠΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ .ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ Η ΣΙΔΕΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕΙ.
    ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ, ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ -ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΕΤΣΙ.ΤΑ ΑΚΟΥΤΕ Κα ΣΙΔΕΡΗ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΤΕ ΑΤΟΜΙΚΑ -ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΜΙΚΟΣ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ.ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ Ο ΝΟΜΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 20 ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΣΤΗΣΟΥΝ.ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ .
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Ή ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ-ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ - ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ, ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ....ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ! ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ, ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ!
    ΚΑΙ ΜΗΝ ΘΥΜΩΝΕΤΕ Κα ΣΙΔΕΡΗ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ.ΤΟ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ. ΤΟ ΑΛΛΟ ΟΜΩΣ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΖΕΨΑΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ.
    ΑΥΤΑ ΕΙΧΑ ΝΑ ΠΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΧΡΟΝΩΝ ΣΕ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ(ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ, ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΜΩΣ, ΟΠΩΣ ΕΥΣΤΟΧΑ ΕΓΡΑΨΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΝΑΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ).
    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΜΙΑ ΕΥΧΗ ΚΑΝΩ ΕΔΩ ΠΟΥ ΜΠΛΕΞΑΜΕ.Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. περιμενετε να σας πληρωσει το 100% για τα καπιταλ!
    μην τρεφετε τετοιες ελπιδες,γιατι μετα θα πεσετε κατω αγρια και δε θα συνερχεστε!
    και στη φυλακη θα μεινει οχι απο την καπιταλ μονο, εχουμε 200χιλ ανθρωποι διεκδικησεις και πολλοι αλλοι.
    μην τρεφεστε με ελπιδες.
    καλα θα ηταν να βελτιωσετε τους ορους ..
    αλλα το θεμα μας ειναι η ασπις προνοια, οπου το μπαχαλο συνεχιζεται και θα δουμε αγριοτητες.
    και αυτο οι ανεγκεφαλοι απο γυρω δεν το αντιλαμβανονται..
    προσωπικα ειμαι κατα της βιας, αλλα δυστυχως μυριζει μπαρουτι.
    το θεμα ειναι οτι οταν θα εκδηλωθουν τετοια πραγματα θα ειμαστε ηδη καταδικασμενοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΑ Ή ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΑ, ΟΤΙ Η ΑΝΑΔΟΧΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΧΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.
    ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑΥΤΙΣΘΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ, ΠΟΥ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ, ΑΝ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.
    Η ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ΖΗΤΑΣ ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ, ΕΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ, ΚΥΡΙΟΣ ΟΙΔΕΝ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΠΟΣΑ ΜΙΛΟΥΜΕ.
    ΟΜΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ,ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ -ΟΧΙ ΣΙΓΟΥΡΕΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΑΓΩΓΕΣ- ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ,
    ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ.
    ΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΠΙΔΙΚΑΣΘΟΥΝ ΤΑ ΠΟΣΑ, ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΕΞΟΔΑ ΚΑΙ ΑΜΟΙΒΕΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ,ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΒΛΗΘΕΙ.
    ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΡΕΣΗ ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΙ..
    ΚΑΙ ΑΝ ΤΩΡΑ, ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΥΣ!! ΛΟΓΟΥΣ Ο ΣΚΑΙ ΚΑΙ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΤΙ, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ.
    ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ,
    Η ΑΝΑΔΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ..
    ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ?
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ.
    ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΣΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΧΑΛΙΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ (ΣΥΝΔΡΟΜΗ).
    ΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ Η ΑΝΑΔΟΧΗ?
    ΜΕ ΕΝΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ, ΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΕΙ, ΝΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ, ΜΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΛΟΓΟ.
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΥΠΟΤΙΜΑ ΤΗ !!!ΣΥΝΔΡΟΜΗ!!! ΨΩΜΙΑΔΗ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΚΑΛΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΗ ΛΥΣΗ..ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ ΜΟΝΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.

    ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ:
    1.ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ (ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ) ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ.
    2.ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΞΩΔΙΚΗ ΕΠΙΔΙΩΞΗ (ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ) ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ
    3.ΕΠΑΦΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΜΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΜΕΣΩ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
    4.ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΕΤΧΝΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΓΚΛΙΣΗ.

    ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΗΜΟΥΝ,ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ.
    ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ, ΟΤΙ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ -ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ..ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΩΣ ΟΜΠΡΕΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.

    ΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΙΑ ΤΑ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ.
    ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ, ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ, ΑΣ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΟΗΤΗ-ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ-ΤΑΚΤΙΚΗ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΔΟΘΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΜΒΦΟΡΗ ΚΙΝΗΣΗ (ΥΨΗΛΟΤΑΤΟ ΚΟΣΤΟΣ),ΜΟΝΟΜΕΡΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ..ΔΙΟΤΙ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.
    ΕΧΕΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΑΧΙΝΙΔΗ.
    ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..
    ΑΣ ΣΤΟΧΟΘΕΤΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ, ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ.
    ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ, ΟΤΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΜΑΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ,ΜΕ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΑΡΟΧΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ.
    Η ΑΜΟΙΒΗ ΟΠΟΙΩΝ ΘΑ ΤΟ ΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΠΕΡΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΥΨΗΛΗ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ.
    ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ. ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΘΑ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ. ΕΙΔΑΜΕ ΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΓΕΝΕΙΕΣ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ Ο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ.

    ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΑΣΠΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΑΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ.

    ΕΙΠΑΜΕ 3 ΣΤΟΧΟΙ. 1ΟΝ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΑΝΑΔΟΧΗΣ, 2 ΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ ΚΑΙ 3 ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΩΝ ΠΡΟΣ ΛΑΜΟΓΙΑ.

    Ο ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟΣ ΚΑΛΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  138. να σας πω την αληθεια, λιγο με νοιαζει αν οι δικηγοροι πανε ή δεν πανε καλα.
    οι ομολογιουχοι θα ειναι τυχεροι να παρουν ενα μεγαλο μερος, με τις ανυπαρκτες εγγυησεις που ειχαν και σαφως εκει ο μαρκουλακος παει καλα.
    με το δημοσιο, ολοι οι δικηγοροι που ασχολουνται, ΤΙΠΟΤΑ ΘΕΤΙΚΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΑΚΟΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΓΩΓΕΣ ΘΑ ΑΠΟΔΩΣΟΥΝ ΙΣΩΣ ! ΙΣΩΣ! ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ, και ισως καλυτερη να ειναι μια σωστη και συντομη εκκαθαριση.
    προσωπικα απευχομαι την εκκαθαριση, αλλα και οι αγωγες δε μου λενε τιποτα, παρα μονο επικουρικα και σε δευτερο σταδιο, μετα την αναδοχη.
    ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ, ΜΟΥ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ.
    ΑΥΤΟΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ-ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ..ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!
    ειναι πραγματικα απιστευτο, αδιανοητο, να μην εχει γινει μια καταληψη,κατι ουσιαστικο.
    Α Δ Ι Α Ν Ο Η Τ Ο !!!!ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ..ΤΩΡΑ ΠΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. Μιά επιπλέον απόδειξη ότι όσα αναφέρονται για Κυπρο είναι 100% αληθινά αποτελεί το γεγονός ότι η ADVANTAGE CAPITAL και η ΛΗΔΑ δεν έχουν φτιάξει ισολογισμούς μετά το 2008. Για αυτό το λόγ διαγράφτηκαν απο το χρηματιστήριο και μηδενίστηκε η αξία τους. Τώρα δεν ελέγχονται ούτε απο τη κεφαλαιαγορά. Τι άλλο μπορεί αυτό να καταδεικνύει παρά τη γενική συσκότιση;
    Το ίδιο ακριβώς έχει κάνει ποιός; Η ΑΣΠΙΣ ΚΑΠΙΤΑΛ. Αν κάνω λάθος διαψεύστε με.
    Μπορούμε να έχουμε μια επίσημη απάντηση απο το κύριο Παντελίδη (μέσω της κυρίας Σιδέρη) για να αναρτηθούν επίσημα ποιοί και πόσα χρωστάνε στην ΑΣΠΙΔΑ και στη Κομέρσιαλ απο τον Παυλάρα και τη παρέα του και σε ποιούς χρωστάει και πόσα; Απλά πράγματα κύριοι. Ή μετά απο 18 μήνες ακόμα δεν έχετε βρεί υπόλοιπα λογαριασμών;
    Mπορούμε να μάθουμε επίσημα πόσα λεφτά τελικά φαγώθηκαν απο τη Κομέρσιαλ (εμένα προσωπικά αυτή με νοιάζει) και πήγαν νύχτα σε Ελβετία Κύπρο; Αποκλείεται να είναι μόνο 10-15 εκατομμύρια που μας λένε.
    Αν ισχύουν τα πόσά που γράφονται ανωτέρω τότε ο Ψωμιάδης έχει φάει 25 απο την ΑΣΠΙΔΑ, 35 απο τη Σουηδία, 100 απο τη Κομέρσιαλ, 30 από κάτι οικόπεδα στη Κόρινθο μέσω της Κάπιταλ και άλλα 48 απο τα ομόλογα της Κάπιταλ και δεν ξέρουμε πόσα ακόμα απο τις άλλες εταιρείες που είχε. Σύνολο 250. Όλα μετρητά ζεστά. Έχει και ακίνητα όπως ο ίδιος παραδέχεται 47 εκατομμύρια και ανεβαίνουμε στα 300. Μήπως φτάνουνε;
    H να αρχίσουμε να ψάχνουμε τη τρελή περίοδο 1999-2000 που έχω ακούσει για νούμερα που μου φέρνουν ίλιγγο?
    Τέλος ξέρει κανείς τι έχει γίνει με κάτι επιταγές που είχε βγάλει η Καθημερινή και το EXTRA?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ!

    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ!
    ΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΕΒΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ!
    ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑ...ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ.
    ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ,ΠΟΥ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ "ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ" ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΑΔΡΑ ΑΜΟΙΒΗ..
    ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΜΙΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ 100% ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ 120%..ΚΑΙ ΓΙΑ ΗΘΙΚΗ ΒΛΑΒΗ.
    ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  141. ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ, ΣΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

    ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΒΓΗΚΑΝ ΕΞΩ.ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  142. ΜΟΝΟ ΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ.ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΓΡΟΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙ, ΜΗΠΩΣ..ΛΕΩ..ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΠΙΕΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  143. ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ?Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΠΟΣΑ ΕΩΣ 30.ΟΟΟ ΚΑΛΥΨΕΙ 100%?ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Κ. ΣΙΔΕΡΗ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΕΠΕΝΔΥΣΑΜΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΟΣΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 30.000 ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑΠΟΥ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΑΜΕ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  144. εσεις που ζητατε υπευθυνες απαντησεις, να απευθυνθειτε στο εγγυητικο ή στον εποπτη.
    οχι!
    ο νομος που μας αφορα δεν μιλαει για 100%μεχρι 30 χιλ.
    αυτο εχει να κανει με τις ανακλησεις αδειων μετα την ψηφιση του νομου.
    και αυτα που λετε τι σημαινουν? οτι οποιοι ειχαν 40,50,100 χιλ δεν αποταμιευαν χρονια?
    ξεπλυμα κανανε?
    ελεος πια με τετοια σχολια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  145. Κάλυψη
    Παροχές

    Το Εγγυητικό παρέχει κάλυψη σε ασφαλιστικές αποζημιώσεις που πηγάζουν από όλα τα συμβόλαια ασφάλισης ζωής και τις εργασίες ασφάλισης ζωής, που καταρτίσθηκαν ή διενεργήθηκαν στην Ελλάδα ή σε άλλο κράτος – μέλος της Ε.Ε. και του Ε.Ο.Χ. μέσω υποκαταστήματος ή με ελεύθερη παροχή υπηρεσιών στην Ελλάδα.

    Η κάλυψη εκτείνεται σε όλους τους κλάδους ασφάλισης ζωής, ανά ασφαλιστήριο και ανά ασφαλισμένο, με εξαίρεση τις απαιτήσεις που πηγάζουν από συμπληρωματικές καλύψεις νοσοκομειακής περίθαλψης. Η κάλυψη ισούται με το 100% κάθε απαίτησης από ασφάλιση ζωής έως του ποσού των 30.000 ευρώ ανά δικαιούχο για παροχές στη λήξη και εξαγορές ασφαλιστηρίων συμβολαίων και έως του ποσού των 60.000 ευρώ για αποζημιώσεις θανάτου και μόνιμης ολικής αναπηρίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  146. Η 100% ΚΑΛΥΨΗ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΜΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ....ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  147. ΛΑΘΟΣ ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ ΕΚΑΝΑ.ΟΧΙ ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ,ΑΛΛΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2010 .ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ 100%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  148. ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Η ΣΙΔΕΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΧΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ.ΟΙ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 30.000 ΕΥΡΩ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.
    ΤΙ ΕΝΝΟΩ? ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΟΙ ΜΕΧΡΙ 30.000 ΕΥΡΩ ΕΙΧΑΝ 100% ΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ . ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ 70 % ΚΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΕΙΤΑΙ Η ΑΔΕΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ 8Ο ΤΟΥ 2010!!!!

    ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΠΑΙΔΑΡΙΩΔΕΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΑΝΟΗΤΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΦΩΡΗ ΑΔΙΚΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΠΟΖΗΜΙΏΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΤΕ !!!
    Ο ΝΟΜΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΣΧΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ! ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΑΜΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΕΝΑ ΝΟΜΟ ΠΙΑΣΤΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΟΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΜΕΓΑ ΛΆΘΟΣ. τΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΙΧΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ. ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ. ΕΙΧΕ ΕΙΠΩΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ.


    ΝΟΜΟΘΕΤΕΣ ΤΟΥ ΑΔΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΨΘΗΦΙΣΑΝ ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΝΟΜΟ!!! ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  149. ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ Κ ΣΙΔΕΡΗ?ΤΙ ΛΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ?ΗΠΙΕΣ ΤΟ ΑΜΙΛΗΤΟ ΝΕΡΟ?ΜΟΝΟ ΛΕΦΤΑ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ?ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ.ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  150. ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΠΙΣ
    ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΣΑΝ ΑΣΦΑΛΣΙΜΕΝΟΥΣ
    ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΕΠΟΠΤΗΣ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΑΚΡΙΤΕΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΠΟΠΤΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ, ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΟΧΙ, ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΩΣ ΤΗΣ ΛΗΞΕΩΣ ΤΟΥ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΠΟΠΤΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΠΤΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΦΥΣΙΚΑ.
    ΤΕΛΙΚΑ Η ΕΡΕΥΝΑ ΤΩΝ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ 2 ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΚΑΙ Η ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΑΥΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΠΟΙΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΕΤΗ ΠΙΣΩ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ. ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΜΕΧΡΙ ΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΑΠΑΝΤΑ.!!!!
    ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΠΛΗΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ.
    ΤΙ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΚΑΙ Μ Ε Χ Ρ Ι ΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!!ΤΕΛΙΚΑ ΔΙΚΑΙΟΥΣΘΕ ΝΑ ΕΡΕΥΝΑΤΕ... ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΑΚΡΙΤΟ....
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΕΥΝΑ ΜΕ ΤΗΝ BAKER TILLY ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΑΙΤΙΕΣ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΩΝ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΣ.ΠΡΑΞΕΙΣ...ΤΙ ΑΛΛΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.
    ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ Ο ΡΟΛΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΕ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΑ Ή ΜΗ ΟΙ ΟΡΟΙ ΤΟΥΣ Κ.Λ.Π, ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΩΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΜΑΡΤΩΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΤΟΥ....(ΠΟΥ ΑΜΟΙΒΕΣΘΕ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣ ΣΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ), Ή ΕΣΤΩ Η ΤΟΤΕ ΕΠΕΙΑ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑΤΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ Ή ΟΛΙΓΟΤΕΡΩΝ ΕΤΩΝ ΕΣΤΩ, ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΑΙΤΟΥΜΕΘΑ, ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ Ή ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΕΜΕΙΣ...ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣ ΑΠΟΔΕΙΞΙΝ ΤΩΝ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΩΝ.. Ή ΕΣΤΩ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΣΑΣ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ!!!!...
    ΓΙΑΤΙ ΕΣΤΩ ΔΕΝ ΕΙΣΗΓΗΘΗΚΑΤΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕΣΩ ΕΠΕΙΑ Ή ΤΩΡΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Ή ΑΥΤΟΒΟΥΛΩΣ ΣΤΟ ΣΔΟΕ ΄'Ή ΤΩΡΑ ΕΣΤΩ ΣΤΟΝ Κ. ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Κ.ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ (ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ, ΕΝΩ ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΤΩΜΕΘΑ, ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ,....ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΕΙΣΗΓΗΘΕΙΤΕ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΕΤΟΙΟΥ...) ΝΑ ΔΙΕΝΕΡΓΗΘΕΙ ΔΗΛ. ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΡΓΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΑΙΔΑΛΩΔΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΗΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑΧΕ ΗΔΗ ΔΙΕΝΕΡΓΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΟΛΕΣ ΑΡΧΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  151. ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΣΦΑΛΣΙΜΕΝΟΙ ΑΣΠΙΣ
    ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΕΤΑΚΥΛΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ.
    ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΕΝΟΥΣ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΡΗΤΗ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΥΝΑΠΟΦΑΣΙΣΘΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΧΙ ΕΞΟΔΟΙΣ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ (ΑΛΛΟΔΑΠΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ...ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΑΛΛΛΕΣ ΧΩΡΕ.....Η ΔΙΑΦΥΓΗ ΚΑΙ ΑΠΟΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΑ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ, COMMERCIAL VALUE, ΑΣΠΙΣ ΒΑΝΚ!!!!Κ.Λ.Π. ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΟΛΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΟΥΣΤΑΝ, ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΝ, ΞΑΝΑΝΕΠΕΣΤΡΕΦΑΝ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΜΕΣΩ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΑΠΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ....ΚΑΙ .ΑΠΛΑ ...ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ...ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΔΥΝΑΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ. ΕΣΘΥ Κ,. ΕΠΟΤΗ ΤΑΨΑΞΕΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ. ΤΙ ΒΡΗΚΕΣ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΤΙ ΜΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ Ή ΟΧΙ.... ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΝΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΕΣ ΠΙΑ....ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΥΘΥΝΟΦΟΒΙΕΣ.
    ΠΑΡΟΜΟΙΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΘΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΠΙΣ ΑΠΕΣΤΕΙΛΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΟΝ Κ. ΠΕΤΑΛΩΤΗ, ΤΟΝ Κ. ΡΑΓΚΟΥΣΗ, ΤΟΝ Κ. ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ: ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ Φ Υ Σ Ι Κ Α ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΔΟΕ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΘΑ ΕΕΠΙΣΚΕΦΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΣΙΜΕΝΟΙ ΜΑΘΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ 6ο ΤΑΚΤΙΚΟ ΑΝΑΚΡΙΤΗ.
    ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΜΑΣ ΦΙΜΩΣΟΥΝ.
    ΕΜΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΑΛΛΟΙ,,,,ΔΕΝ ΕΚΕΤΕΛΟΥΜΕ, ΑΚΟΥΜΕ...ΣΥΝΤΑΣΣΟΜΕΘΑ ΓΑΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΠΜΑΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΡΓΟΥ ΕΧΕΙ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΟΔΕΥΣΕΙ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΧΥΠΟΠΤΠΟΙ ΑΠΟ ΘΕΜΑΤΑ ΕΞΟΔΩΝ Κ.Λ.Π, ΑΛΛΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ, ΠΟΥ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΥΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ....
    ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ..
    Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΙΣΟ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΞΑΓΟΝΤΑΙ..ΘΕΛΟΜΕΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΒΑΣΕΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΝΟΜΙΜΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ, ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΑ ΕΞΑΓΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΧΩΡΙΣΤΑ ...
    ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ....ΕΝ ΟΨΕΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΟΥΜΕ.....ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ......ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ, ΑΠΛΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΥΘΥΝΩΝ..ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕΧΡΙ ΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ....
    ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ.......ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ ΟΙ ΕΠΟΠΠΤΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ....ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΣΤΕ ΜΑΣ ΝΟΜΙΚΑ, ΓΙΑΤΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ....ΑΝΑΦΕΡΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ//.ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  152. κα Σιδερη χρειαζομαι διερμηνεα για να σας καταλαβω.Δεν τελειωσαμε ολοι νομικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  153. ΚΑΝΩ ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΣΙΔΕΡΗ. ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΕΙ,ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΟΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  154. ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΛ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ.ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΑΚΟΜΑ?ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟ ΤΟΥΣ.ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΘΥΜΑΤΑ.ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  155. AN AYTA ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΑΠΟΣΤΑΛΟΥΝ ΠΙΟ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΑΦΗΝΕΙΑ, ΜΕ ΑΡΙΘΜΗΣΗ ΚΑΙ ΕΜΦΑΣΗ Σ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ,
    ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ.
    ΟΜΩΣ, ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ.
    ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ.
    Ο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΟΙΒΗ ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΣ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΤΟΣΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ.
    Ο ΕΠΟΠΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΔΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΗ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
    ΓΛΕΝΤΟΚΟΠΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΔΟΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ 70% ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2,5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΣ ΘΕΩΡΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.
    ΑΝΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΤΑΝ Ο ΕΠΟΠΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΕΚΕΙ,ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΜΕ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ..
    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΔΙΝΟΤΑΝ ΣΤΟΥΣ ΕΝΔΕΕΙΣ, ΣΤΟΥΣ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΑΠΕΛΙΠΙΣΜΕΝΟΥΣ.

    ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΣΤΕ ΑΛΛΟ.
    ΒΡΗΚΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ...ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ..ΚΑΙ ΟΡΜΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΜΕΖΕ..
    ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ..ΛΕΕΙ..ΘΕΛΕΤΕ..ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ..
    ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ, ΕΝΩ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΑΜΟΙΒΟΥΝ..
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΟΥΤΕ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΟΥΤΕ ΤΩΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.
    ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΤΑΜΕΙΟ ΝΑ ΑΝΑΘΕΣΟΥΝ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ!!!!
    ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!

    ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
    ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ, ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΑΦΗΣ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ..ΑΥΤΟΙ ΤΩΡΑ..
    ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  156. ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ 8.51.ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  157. ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ, ΑΝΑΡΤΗΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ, ΝΑ ΤΟ ΕΚΤΥΠΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.
    ΚΑΙ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΑΝΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ..
    ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ.
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ Ο ΕΝΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.
    ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΩΑ!!!ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΟΥΝ..
    ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ..
    10 ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ.
    ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ.
    Ο ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΔΙΑΤΕΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΕΝΟΣ ΤΑΜΕΙΟΥ.
    ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΕΞΟΔΑ.

    ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΞΩΔΙΚΟ ΕΔΩΣΑ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΜΟΥ..ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ>?
    ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ..ΚΑΙ ΤΑΙΖΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΠΑΛΙ...
    ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΕΞΩ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΨΩΜΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝ ΑΥΤΩ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ?
    ΤΩΡΑ ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΠΙΤΑΛ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΚΑΠΙΤΑΛ.
    ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΠΡΟΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ.
    ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΗΜΙΑ ΚΑΙ ΕΝΝΟΜΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΘΟΥΝ.


    ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ,
    ΑΚΟΥΤΕ?
    ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ?
    ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟΥ?
    ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΜΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  158. ΔΕΝ ΕΙΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΙΜΕΙΛ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ?
    ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ?
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΤΡΟΠΟΥΣ.
    ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΤΑΞΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ.
    ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΝΤΟΥ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.
    ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ.
    ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΡΕΞΗ...
    ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΙ.
    ΟΧΙ ΣΑΝ ΖΩΑ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  159. ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΠΡΟΣΗΜΕΙΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΠΙΤΑΛ.ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΑΓΟΡΑΣΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΚΑΠΙΤΑΛΟΥΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ;ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΕΠΟΠΤΗΣ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ.ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  160. να αφησουμε λοιπον ολοι τα τηλεφωνα μασ στο ιμειλ του σωματειου.μην αργειτε ομωσ καντε το τωρα δεν εχουμε χρονο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  161. ΓΡΑΨΤΕ ΚΑΠΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ EMAIL ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ..
    ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ!
    ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.
    ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  162. ΜΑ ΑΠ ΟΤΙ ΞΕΡΩ Η ΚΥΡΙΑ ΣΙΔΕΡΗ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΑΠ ΤΟΥΣ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;MONO ΛΟΓΙΑ.ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  163. σωστα, αλλα καιρος ειναι, οσοι τουλαχιστον μιλουμε εδω, να συμμετεχουμε και στη συνδρομη σε πρωτη φαση και στις κινητοποιησεις.
    οχι μονο λογια εδω!

    ΠΟΛΕΜΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  164. εδώ και πολλούς μήνες...διαβάζω τα ιδια και τα ιδια!! σας βαρέθηκα πιά! ολο ΜΑΛΑΚΙΕΣ λέτε και
    γράφετε.."ΛΑΔΙ,ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΤΗΓΑΝΙΤΑ ΤΙΠΟΤΑ"!!!
    αυτό που μας αξίζει ειναι ολοι αυτοί οι απατεώνες
    ΝΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΟΛΗΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  165. MA ΠΩΣ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΜΕ;ΚΥΡΙΑ ΣΙΔΕΡΗ ΞΥΠΝΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΓΩΝΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ;KAΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΑΜΦΙΒΟΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  166. ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΦΑΓΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ 1,5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ:

    1)ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΗΣΕΙ ΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΗΜΕΤΕΡΟΙ ΝΑ ΦΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ. (ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ 160 ΕΚΑΤ. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΑΚΙΝΗΤΑ, ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ 100 ΕΚΑΤ. ΚΤΛ.)
    2)ΝΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΗΣΕΙ ΤΟ ΚΥΚΛΟ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΛΑΔΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΦΑΓΑΝΕ ΜΙΣΟ ΔΙΣ ΕΥΡΟ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΑΤΙΑ.

    ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΣΥ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΛΑΔΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΤΡΩΤΕ ΚΑΙ ΠΕΙΝΕΤΕ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΚΟΜΗ. ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ.

    ΑΡΑΓΕ ΣΑΝ ΕΠΟΠΤΗΣ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΣ ΒΑΣΕΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  167. ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΦΑΝΕ. ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΛΑΜΟΓΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  168. EMEIΣ ΚΥΡΙΑ ΣΙΔΕΡΗ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΗΛΟ, ΘΕΩΡΟΥΜΕ, ΟΤΙ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟΥ, ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΙΔΗΛΩΣΕΙΣ,
    ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΩΡΙΜΟ ΚΑΙ Ε Π Ι Τ Α Κ Τ Ι Κ Ο!!!!
    ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΟΠΤΗ , ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΜΑΣ,
    ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ,
    ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΟΥΜΕ, ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΟΛΩΝ, ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ,,,
    ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΕΛΕΗΤΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΟΛΩΝ, ΛΗΣΤΕΥΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΟΙΚΕΙΟΠΟΙΗΣΗΣ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΚΑΙ ΑΤΟΥ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ, ΟΤΑΝ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΡΕΥΝΕΣ,

    ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΟΣΟ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΛΑΙΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΙΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΟΧΗ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΑΝΑΜΙΧΘΕΙ?
    ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥΣ.

    ΒΕΒΑΙΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΕΝΝΟΜΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ, ΟΜΩΣ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΙΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!




    Στην ίδια επιστολή αποκαλύπτεται, επίσης, ότι βρίσκονται μία «ανάσα» πριν από τον εντοπισμό άγνωστων λογαριασμών της οικογένειας Ψωμιάδη στο εξωτερικό, «όπου έχουν κρυμμένα τα λεφτά τους από όλους αυτούς που χρωστούν».

    Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν λογαριασμοί της οικογένειας τουλάχιστον σε τρεις χώρες του εξωτερικού, και συγκεκριμένα στην Ελβετία, στην Αγγλία και την Κύπρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  169. να φροντισουμε λοιπον να τα δεσμευσουν αυτα τριτοι και οχι οι ασφαλισμενοι..
    ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ, ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΑΚΟΥΣΑΤΕ?
    ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ?
    ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  170. ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ:
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΥΜΑΡΑ!
    ΕΠΩΝΥΜΩΣ ΤΟ ΔΗΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ.
    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΙ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΠΡΟ ΜΗΝΟΣ ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΩΝ 500 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ, ΟΤΙ ΕΠΙΠΟΛΑΙΑ ΒΕΒΑΙΑ, ΛΛΛΑ, ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΣΤΙΣ 2 ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΑΥΤΟ?

    ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, ΤΟ ΣΔΟΕ,Η Ε.Υ.Π (ΠΟΥ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΜΑΔΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ!!!!) ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  171. ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΜΑΣ.ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΕΕΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ. ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΣ?ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  172. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ, ΟΥΤΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΗΝΥΣΕΩΝ, ΟΥΤΕ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ???
    Ο ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΠΙΤΑΛ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ.
    ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ???
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΨΩΜΙΑΔΗ..ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΣΤΗ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ...ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ Κ ΑΥΤΟ.

    ΟΠΟΤΕ, ΓΙΑΤΙ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΝΑ ΖΟΡΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ???
    ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΟΛΟΙ...
    Ε..ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ..!!!
    ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΑΙΝΕ ΜΕΤΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ..
    ΑΛΛΑ, ΤΟ ΠΑΡΑΤΡΑΒΗΞΑΝ!!

    ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ? Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΑΣ?
    ΜΑΣ ΤΑ ΕΦΑΓΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, ΜΟΙΡΑΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΟΗΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΑΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΦΥΓΑΔΕΥΣΕ.
    ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΤΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ....................
    ΜΑΣ ΕΚΛΕΨΕ, ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ?
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΕΙΝΑΙ, ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ..ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ..
    ΑΝΤΕ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  173. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΦΑΠΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ. ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ ΤΙ ΛΕΝΕ?

    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΛΑΜΟΓΙΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ 500 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΕΙΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ.

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΩ:
    500EKATOMΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ = 170ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΡΧ

    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ. ΟΥΤΕ ΣΤΡΑΓΑΛΙΑ ΝΑ ΗΤΑΝ. ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ. ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ ΠΛΕΟΝ. ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  174. ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ.
    ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΑΠΑΞΙΩΘΗΚΑΝ, ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 250 ΕΚ. ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΟΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΓΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ.
    ΠΟΛΛΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕ, ΟΠΟΤΕ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΗ.
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΤΑ 200 ΕΚΑΤ. ΠΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ, ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ,ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΨΩΜΙΑΔΗΔΕΣ..
    ΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΟΝΤΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΟΥΜΕ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ, ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ..
    ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ
    ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΝΙΜΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΚΑΙ Ο ΤΙ ΑΛΛΟ ΒΡΟΥΝ.
    ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΠΙΑ.
    ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ.
    ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΑΠ ΕΞΩ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΑΝ ΔΙΚΑΙΩΣ Ή ΑΔΙΚΩΣ ΕΥΜΑΡΕΙΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΩΣ 10 ΖΩΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  175. ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑΣ. ΕΦΟΣΟΝ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ 500 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ.

    ΟΤΙ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΣΑΝ ΕΣΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ (ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ) ΔΙΑΝΕΜΕΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ.

    ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΑΨΤΕ ΠΙΑ ΝΑ ΛΕΤΕ ΓΙΑ 200 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΕΙΜΑ. ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΕΙΝΑΙ 500 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΟΤΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΕΝΙΚΑ. ΣΤΗ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ 600 ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  176. αυτη τη στιγμη καμια ασφαλιστικη εταιρια δεν εχει σε αποθεματικα το ισοποσο των συμβολαιων της.
    λογικο ειναι να υπηρχε μια...τρυπα..καποια..
    με τη διαχειριση του θεματος απο το υπουργειο και με τις ανυπαρκτες κινησεις των διαχειριστων των αποθεματικων, με τη διαρροη των συμβολαιων και τη μη εισπραξη ασφαλιστρων ,μετα την ανακληση, λογικο ειναι τα 200 να εγιναν πολυ παραπανω.
    μεχρι και επιστροφη θα ζητησουν.

    ας καθισουμε να περιμενουμε...
    στειλαμε και δικαιολογητικα για το ποθεν εσχες!
    τελειως θυματα..τελειως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  177. Κατόπιν εορτής αρκετοί κατάλαβαν ότι δεν «εόρτασαν»!
    Τώρα αναρωτιούνται αν θα ξανάρθει εορτή…
    Και όμως κάποιοι γιορτάζουν και δεν ξέρουν!


    .....Kατόπιν ΕΟΡΤΗΣ, ήρθαν οι μποροστάρηδες ασφαλιστικοί διαμεσολαβούντες να μας σώσουν.....
    αλλά ποιος τους πιστεύει ουδείς,,,,,
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΟΠΤΕΥΟΝ ελληνικο ΚΡΑΤΟΣ, χα, χα, χα!!! ΤΩΡΑ....ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΕ!!!! ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ..
    ΑΛΛΑ ποιος το πιστεύει τώρα πια ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛ. ΚΡΑΤΟΣ...ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΙΟΘΙ ΑΦΕΛΕΙΣ, Ή ΕΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΑ....ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ!!! ΕΥΕΛΠΙΣΘΟΥΜΕ,.,,..
    ΟΠΩΣ οι πολιτικοί θα φάνε ΜΑΥΡΟ ...(ΟΠΩΣ ΣΤΟΝ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟ)...στις επόμενες εκλογές από όλους εμάς τους ασφαλισμένους.... έτσι και οι ασφαλιστικές εταιρείες......θα χάνουν διαρκώς πελάτες..
    ΑΣ μην ΑΝΑΔΕΧΘΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ ΜΑΣ..... και θα δουν...τότε...έννοια τους.....
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ εναντίον τους..., με την επίδειξη της αποστροφής μας, αρχικά,...ΣΕ ΑΣΦ. ΝΕΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ.
    ΣΠΑΣΤΕ ΟΛΑ τα συμβόλαια δεν αξίζουν κάποιοι της εμπιστοσύνης μας υποθέτουμε...
    Εσείς..ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΤΕ....
    ΟΨΙΜΑ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΑ ΑΣΦ. ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ , ΟΡΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΥΣ Ή ΜΗ Κ.Λ.Π...ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΙΟΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΑΝ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΨΩΜΙΑΔΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΔΙΟΥΚΟΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ...ΠΟΥ ΕΠΡΑΤΤΑΝ ΠΙΘΑΝΟΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ..
    ΠΟΥΝΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝ. ΚΡΑΤΟΣ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΟΝΤΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙ ΑΥΤΩΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ...
    ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΑΡΑΓΕ.....ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟΜ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ...ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  178. ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΨΩΜΙΑΔΗ 2007 Η 2008

    << ΠΡΟΣΟΧΗ: Θα πρέπει να διερευνηθεί όταν θα ασκηθούν τα δικαιώματα, αν ο ΛΧ αυξήσει τη συμμετοχή του με τι χρήματα το έκανε. Υπάρχει κίνδυνος μέσω τριγωνικών ταμειακών συναλλαγών να «δανεισθεί» από την MFS για να ασκήσει δικαιώματα.

    Από αυτό το σημείο και μετά αρχίζουν τα προβλήματα. Μέχρι σήμερα μόνο για εξαγορές έχουμε εμβάσει στη Κύπρο 34.394.734 ευρώ, χωρίς ΑΜΚ LIBERTY.

    Αυτά τα ποσά στα βιβλία μας φαίνονται ως χρεωστικά υπόλοιπα από καταβολές για μελλοντικές ΑΜΚ, το ίδιο και στα βιβλία της MFS. Άρα κακώς ο ΑΑ τα ψάχνει στο μετοχολόγιο.

    Αυτά τα ποσά είχα εισηγηθεί να καλυφθούν με έκδοση μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου της MFS το οποίο εντός μηνός εισάγεται στο ΧΑΚ. Αυτό έχει τα εξής πλεονεκτήματα

    a. Μηδενισμός κινδύνου από διακύμανση μετοχής MFS
    b. Yποχρέωση MFS να πληρώνει μέρισμα και να επιστρέψει τα χρήματα σε συγκεκριμένο χρόνο.
    c. Δυνατότητα ένταξης σε ασφαλιστική τοποθέτηση, αφού σχεδόν έχουμε φθάσει πλαφόν σε μετοχές.
    d. Δυνατότητα αποκομιδής κερδών αν η μετοχή της MFS ανέβει.

    Αντί για αυτά ο ΛΧ εισηγείται και ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΕΣΑΣ πάει να μετοχοποιήσει τα ως άνω ποσά με όρους όχι ευνοϊκούς για την ΑΣΠΙΣ για τους εξής λόγους

    i. Παγίωση της επένδυσης στη Κύπρο άρα αύξηση των δικών του αρμοδιοτήτων και δυνατότητας ελέγχου.
    ii. Μείωση του dilution των δικών του μετοχών, και πραγματοποίηση δικού του κέρδους
    iii. Χρηματοδότηση επιχειρησιακών σχεδίων τα οποία κυρίως θα αποφέρουν οφέλη σε αυτόν

    Ειδικώτερα θεωρεί ότι έχει πείσει όλους – και όλοι νομίζουν ότι το ψήφισμα έχει περάσει, κάτι που δεν ισχύει- ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΘΕΤΑ για

    i. ΑΜΚ £5,2 εκ. με παραίτηση όλων των μετόχων υπέρ των ΑΣΠΙΣ και CV με τιμή £0,80 αντί για £0,40 που γίνεται η αμέσως προηγούμενη. Έτσι στην ουσία παίρνουμε τις μισές μετοχές από όσες θα παίρναμε με την αμέσως προηγούμενη αύξηση επιδοτώντας το ΛΧ και το κοινό!
    ii. ΑΜΚ £9,3 εκ. με έκδοση μετοχών για αγορά της ASPIS LIV προς £1,152 ή 2 ευρώ ανά μετοχή! Σήμερα η MFS έκλεισε στα 1,67 ευρώ!
    Με 31/12/2006 τα ίδια κεφάλαια της MFS ήταν £12,185 εκ. ή 21,32 εκ. ευρώ και διαιρείτο σε 29.892.000 μετοχές, άρα η εσωτερική αξία ανά μετοχή ήταν 0,71 ευρώ. Η αξία βιβλίων της LIV ήταν 7,2εκ. ευρώ περίπου. Άρα έπρεπε να εκδώσει ΚΑΤ’ ΕΛΑΧΙΣΤΟΝ 7200000/0,71=10.140.850 μετοχές περίπου τις οποίες θα πάρουν οι ΑΕΓΑ και CAPITAL, και κατά μέγιστο 9.670.650 μετοχές αν η εξαγορά γινόταν στη τρέχουσα χρηματιστηριακή τιμή 1,67 και η LIV αποτιμάτο σε αξία εκτίμησης 16,15εκ. (95%). Αντί αυτού θα εκδώσει 8.075.000 μετοχές ζημιώνοντάς μας από 2,66 - 3,45εκ ευρώ.
    iii. ΑΜΚ £13,691εκ. με 1 στις 4 προς £0,80 κεφαλαιοποιώντας έτσι και το τελευταίο κομμάτι του οφειλόμενου προς εμάς ποσού, και ελπίζοντας να εισπράξει από το κοινό £2,4 εκ.

    Έτσι ενώ θα έχουμε βάλει 8,5 εκ. για το 50,1% μιάς προβληματικής εταιρείας την οποία εμείς εξυγιαίνουμε θα βάλουμε άλλα 35 εκ. ευρώ σύν τη Σουηδία και θα φτάσουμε να ελέγχουμε το 63%!

    Επίσης αυτή η υπεραξία θα είναι καταστροφική για το λογιστικό αποτέλεσμα στις ενοποιημένες οικονομικές καταστάσεις.

    Αυτή είναι η εικόνα της κατάστασης που θέλει ο ΛΧ να διαμορφώσει ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ. >>

    ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΤΑ ΕΤΡΩΓΕ ΜΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΦΗ ΒΑΣΗ ΣΧΕΔΙΟΥ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΦΩΝΑΖΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΟΥΣΑΝ.

    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΔΗ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ ΓΙΑ COMMERCIAL VALUE ΑΣΠΙΣ, ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ. ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΚΡΙΤΗ. ΔΥΝΑΜΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΤΑ ΕΝΤΙΜΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  179. ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ.ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΑΓΩΓΗ?ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ.ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΓΩΓΕΣ ΣΕ ΨΩΜΙΑΔΗ,ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ,ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΑΣ ΜΙΛΟΥΝ ,ΑΛΛΟΥ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ?ΑΛΗΘΕΙΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΠΟΣΟ ΤΗΣ ΕΚΑΤΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΜΑΡΚΟΥΛΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΑΠΕΥΘΥΝΘΗΚΕ ΣΑΥΤΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  180. γιατι η υπαρξη αυτης της δικογραφιας δεν εχει προβληθει?
    ενας τονος αξιοποινες πραξεις σε ενα τοσο σημαντικο θεμα,γιατι εχουν κουκουλωθει?
    Ο ΚΑΣΤΑΝΙΔΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ?
    καποτε πρεπει να βγουν προς τα εξω αυτα, ενα εκατομμυριο ανθρωποι ζημιωθηκαν.
    ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΔΩ ,ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΧΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΜΠΑΝΙΑ.
    τους καλουμε κι απο εδω να παρουν θεση και να μην κρυβονται αλλο.
    δημιουργουν πολλα ευλογα ερωτηματα σε ολους μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  181. Κα Σιδέρη,
    ας συγκεντρωθουμε επιτελους να τα πούμε όλα αυτά από κοντά.
    Είναι τουλάχιστον ανόητο για ενήλικες και εγγραμματους ανθρώπους να έχουν να βρουν λύση σε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα και να γραφουν emails λες και λύνεται έτσι το θέμα, λες και είμαστε 12 χρονα και παίζουμε ηλεκτρονικά παιχνίδια στο διαδίκτυο !!!

    Επιτέλους! Θεωρώ απαράδεκτο να το ζηταει όλος ο κόσμος και να μην γίνεται ποτέ! Τί περιμένετε? Να έχουν γίνει τα πραγματα χειρότερα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  182. ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΑ ΣΙΔΕΡΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ;ΦΟΒΑΣΤΕ ΚΑΤΙ Η' ΜΗΠΩΣ ΚΡΥΒΕΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΣΕΙΣ;AΡΧΙΖΟΥΜΕ ΠΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ.ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  183. μιλωντας με αρκετους δικηγορους, διαπιστωσα οτι το 8% της αμοιβης και εκτος εξοδων των δικηγορων των ασφαλιστων ειναι παρα πολυ υψηλο.
    γιατι το υπολογιζουν στο συνολο της αποζημιωσης ειτε αυτη καλυφθει απο το εγγυητικο ειτε μετα απο την εκκαθαριση παλι ειτε ...με οποιον τροπο.
    αν δηλαδη καποις καταφυγει εκει, θα πληρωσει εξοδα και εφ οσον γινει αναδοχη που θα μας δινει ενα συνολικο περι του 80%, ο δικηγορος τους θα παρει το 8% του συνολικως καταβληθεντος ποσου.
    ωραιαααα..
    για ποσο δηλ.100 χιλ. θα παρουν τα 8 χιλ.
    και στην περιπτωση που το εγγυητικο μας καταβαλει τις 80 χιλ.ετσι κι αλλιως.
    γιατι ετσι?
    και κατα τα αλλα..τσιμουδια..
    τα ξεχασαν ολα. ή μαλλον τωρα φανηκαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  184. http://www.in.gr//

    TO SITE ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΟΥΝ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΣΑΧΙΝΙΔΗ!
    ΑΝΤΕ, ΑΣ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ!
    ΚΥΡΙΑ ΣΙΔΕΡΗ, ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ !!
    18 ΜΗΝΕΣ!!!!!!!
    ΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ..ΕΥΚΟΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  185. ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ!
    ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΔΥΟ,
    ΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ.
    ΓΡΑΨΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΑΝΑΔΟΧΗΣ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ.
    ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ..ΓΡΑΨΤΕ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  186. http://news.in.gr/economy/article/?aid=1231100533

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  187. ΛΕΜΕ, ΛΕΜΕ, ΛΕΜΕ.ΑΠ ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ . ΕΧΟΥΜΕ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΠΡΟΒΑΤΑ ΑΠ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΟΛΟΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ.ΑΦΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ Η ΣΙΔΕΡΗ ΛΕΕΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΕ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΡΧΗ.ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ, ΠΟΣΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ;ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ,ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΦΗΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.ΑΝ ΔΕΝ ΚΟΥΝΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΕΙ Η ΜΑΡΜΑΓΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  188. ΕΓΡΑΨΑ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟΝ ΣΑΧΙΝΙΔΗ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  189. ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΕΣ.ΤΩΡΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΑΠΟ ΘΑΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΝΑ ΤΑ ΑΡΠΑΞΕΙ.ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ.ΤΕΤΟΙΑ ΑΓΑΠΗ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ?ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  190. ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ!!!!

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ!!! ΜΕ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ!

    ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΟΠΟΙΗΣΕΙΣ.

    ΑΣ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ ΩΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΔΥΝΑΜΙΚΑ.ΜΑΛΙΑΣΕ Η ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΛΕΜΕ!!! Να συναντηθούμε, να μαζέψουμε χρηματα και να κάνουμε ανάθεση. Ο καιρός κυλάει ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΗΜΩΝ. Και οι δικηγόροι που σαφώς εξασφαλίζονται με τις αναθέσεις σε κάθε περίπτωση τρίβουν τα χέρια τους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  191. ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΑΜΠΡΑ ΚΑΤΑΜΠΡΑ;ΒΡΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ.Η ΣΙΔΕΡΗ ΟΥΤΕ ΦΩΝΗ ΟΥΤΕ ΑΚΡΟΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  192. κ εγω και ενας φιλος γραψαμε στο σαχινιδη στο in.gr,αλλα δεν εμφανιστηκε τιποτα.
    τι...γινεται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  193. ΠΟΙΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  194. ΕΣΕΙΣ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΤΟ ΣΑΧΙΝΙΔΗ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΣΑΣ ΓΡΑΦΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  195. ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  196. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ.
    ΜΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΜΕ ΑΛΛΟ~! ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  197. KANONIΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ. ΤΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ.ΑΥΤΗ Η ΑΠΡΑΞΙΑ ΜΑΣ ΕΦΑΓΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  198. ποιος ποτε εκανε δουλεια 500εκατομμυριων χωρις συμβουλους να κανουν επαφες και διαπραγματευσεις?
    εφοπλισταδες,κεφαλαιουχοι, διαφοροιχρηματοδοτες,υπουργεια, νομικα προσωπα-ασφαλισμενοι, ακομα και απατεωνες, χρειαζονται ανθρωπους με εξειδικευση να τους προσεγγισουν και να βαλουμε στοχους μπας και λυθει το ζητημα.

    ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ?
    ΜΟΝΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.
    ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΟΥΤΕ ΟΙ ΧΟΡΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ..ΟΥΤΕ ΤΑ ΑΝΑΜΑΣΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ.

    καταφερεστε κατα του κρατους και του υπουργειου.
    εσεις το μονο χρεος που ειχατε ηταν να συγκεντρωσετε τους ασφαλισμενους, να γινονται διαμαρτυριες και να εχουμε διαχειριστες τεχνοκρατες για να γινεται δουλεια παραλληλα.
    ουτε το ενα ουτε το αλλο.
    ας σας λουστουμε λοιπον.
    χασαμε τις περιουσιες μας και δεν θα το ξεχασουμε ποτε.
    θα θυμηθουμε πολλους και πολλα με πολλους τροπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  199. εισαστε το πολύ ..αντε 30 ατομα, και κάθε μέρα
    γράφετε τα ιδια και τα ιδια!!!ο ενας λεέι στον αλλον"αντε σήκω απο την πολυθρόνα..κάνε κάτι"...
    και αυτός που το λέει αυτό,κάθεται ..και πιό βαθιά στην δική του πολυθρόνα!!!απο την αλλη πλευρά ,βρίζετε συνεχώς και τους δύο συλλόγους,
    οτι σας ξεγέλασαν,οτι σας κοροιδεύουν,οτι..οτι..οτι..ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ
    ΕΣΕΙΣ ΑΤΟΜΙΚΑ,ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ,ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ
    ΜΙΑ "ΕΚΚΙΝΗΣΗ"ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ? ζητάτε συνεχώς "ΕΠΑΦΗ", και κανείς δεν δημοσιεύει το τηλεφώνο του!!!
    ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟΔΗΚΝΥΕΤΑΙ Ο "ΩΧΑΔΕΡΦΙΣΜΟΣ" ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή