ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

ΕΠΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΕ ΥΓΙΕΙΣ ΒΑΣΕΙΣ

Αγαπητοί μας ασφαλισμένοι,

αναμένοντας την τελική οικονομική έκθεση όπως και την τελική λίστα των απαιτήσεων μας από τον επόπτη κ. Παντελίδη και την εξέλιξη της αναδοχής, το Σωματείο έλαβε σημαντικές αποφάσεις σχετικά με την στρατηγική που σκοπεύει να ακολουθήσει από εδώ και στο εξής. Τονίζουμε ότι η περίοδος αυτή τη στιγμή είναι μεταβατική καθώς η διαχείριση της τύχης μας μεταφέρεται από τον κ. Παντελίδη και το υπουργείο οικονομικών στην Τράπεζα της Ελλάδος και στο Εγγυητικό Ταμείο που έχει αναλάβει βάσει του πρόσφατου νόμου να μας αποζημιώσει.

Η αίσθηση που αποκομίζουμε από την προσπάθεια επικοινωνίας με τους προαναφερόμενους 2 φορείς είναι από αδιάφορη έως απαξιωτική. Λες και το πρόβλημα έπειτα από τις θεσμικές αλλαγές λύθηκε!!! Προτεραιότητα τους δε είναι ο έλεγχος των εν ενεργεία ασφαλιστικών και η διαχείριση της υπόθεσης VDV Leben. Εμείς πουθενά!!!!

Κάτω από τις εν εξελίξη θεσμικές αλλαγές η παρουσία του Σωματείου είναι πολύ σημαντική προκειμένου να μην αφήσουμε το θέμα να σβήσει. Σκοπός του Σωματείου είναι η συσπείρωση όλων των χιλιάδων ασφαλισμένων και η συνεχής όχληση των θεσμικών οργάνων μέχρι την στιγμή που θα αποφασίσουν να δώσουν λύση.

Το Σωματείο αφού απέβαλλε τα βαρίδια του παρελθόντος όπως ανθρώπους οι οποίοι στοχοποιήθηκαν από τις αρχές για παράνομες πράξεις, αφού έφερε στις τάξεις του δικηγόρο καταξιωμένο και γνώστη του εταιρικού δικαίου ο οποίος προσφέρει τις πολύτιμες γνώσεις του και θα μας καθοδηγήσει με γνώμονα το συμφέρον όλων, συνεχίζει τον αγώνα. Επίσης το Σωματείο έχει ανάγκη τις δικές σας προτάσεις με σκοπό να τις αξιολογήσει, αξιοποιήσει και μεταφέρει στις νέες εποπτικές αρχές και ταμεία.

Μπορεί να υπάρχει ο τελευταίος νόμος που ψηφίστηκε το περασμένο καλοκαίρι αλλά είναι ατελής, χρήζει πολλών διορθώσεων και δεν ξέρουμε αν αυτός τελικά θα λειτουργήσει και αν λειτουργήσει υπέρ μας. Μπορεί οι πόρτες που θα βρούμε μπροστά μας να είναι ερμητικά κλειστές αλλά θα προσπαθήσουμε να τις ανοίξουμε. Επίσης μεσοπρόθεσμος στόχος, και εφόσον το πρόβλημα μας παραμένει ανοικτό, είναι η επιθετική δυσφήμηση όλων των ασφαλιστικών εταιριών και διαμεσολαβούντων μέσω τύπου με σκοπό την πλήρη απαξίωση τους όπως πολλάκις έχει αναφερθεί στα σχόλια σας (αν και όλος ο κόσμος έχει καταλάβει πλέον).

Όσο για τους κυρίους διαμεσολαβούντες το Σωματείο έχει μαζέψει ντοκουμέντα που αποδεικνύουν την μεγάλη απάτη τους όπως πλαστογραφημένα έγγραφα και μάλιστα κατά συρροή, παράνομες αποδείξεις εισπράξεων, δίγραμμες επιταγές που δεν παρελήφθησαν ποτέ από πελάτες. Τα στοιχεία είναι στη διάθεσή όλων όσων ενδιαφέρονται και να είναι σίγουροι οι κύριοι διαμεσολαβούντες ότι είναι μπλεγμένοι άσχημα.

Για περισσότερες λεπτομέρειες διαβάστε στα πρώτα σχόλια αυτής της ανάρτησης τις απόψεις της Προέδρου μας κ. Σιδέρη. Το Σωματείο ήταν, είναι και θα παραμείνει ανοιχτό για όλους τους ζημιωμένους ασφαλισμένους.

393 σχόλια:

  1. Στον ταχύτερο δυνατό χρόνο, ΠΡΕΠΕΙ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Commercial Value ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΡΩΘΟΥΜΕ-ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΣΩΣΤΕΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΑ Κ.Λ.Π, ΩΣΤΕ να καταστεί δυνατή η πλήρης εφαρμογή του νόμου, που μεταξύ άλλων ρυθμίζει και το πολύ ευαίσθητο ζήτημα των ασφαλισμένων στις Ασπίς Πρόνοια ΑΕΓΑ και Commercial Value.
    ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑΠΛΟΙ, ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΘΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΟΡΘΑ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΛΑΓΟΔΡΟΜΟΥΜΕ ΣΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΔΩΣΟΥΝ.
    (Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΝΟΜΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΩΜΑΤΕΙΑΚΗΣ, ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ). ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤ΄ΙΔΙΑΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΚΑΣΤΟΥ ΕΞ ΗΜΩΝ ΣΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΟΝΟΣ ΜΑΣ ΥΠΟΘΕΣΗ, ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΓΚΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΕΥΚΑΊΙΡΕΙΑ ΕΚΑΣΤΟΥ ΕΞ ΗΜΩΝ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ.
    ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΤΟ:
    1α)ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΚΑΙ ΔΗ ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ Ο ΕΠΟΠΤΗΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗΝ ΤΑ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΑ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 3867/3.8.2010 ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ.
    1β)ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΟΧΗ ΤΩΝ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΩΝ ΜΑΣ ΕΝ ΓΕΝΕΙ (ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Κ.Λ.Π.)
    2)ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ (ΥΠΟΥΡΓΙΚΕΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΕΚΔΟΘΗΣΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Κ.Λ.Π)
    ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΠΕΙΑ, ΑΝΑΘΕΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΗΣ, Κ.Λ.Π.
    ΚΑΙ 3)ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΖΩΗΣ -ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Κ.Λ.Π. ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ, ΤΡΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΝΟΜΟΥ Κ.Λ.Π
    ΠΡΟΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΑΝΩ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΠΟΥ ΑΜΣ ΑΦΟΡΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ.
    Η ΚΟΙΝΗ ΠΕΙΡΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΔΑΞΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΛΕΩ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΩ ΤΟΜΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΕΚΤΙΘΕΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΓΚΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟΠΟΙΗΘΟΥΤΝ ΣΩΜΑΤΕΙΑΚΑ ΝΑ ΣΥΜΠΟΡΕΥΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΗ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ ΕΠΙ 16 ΜΗΝΟ ΚΑΙ ΟΨΟΜΕΘΑ.
    ΜΕ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΓΝΩΜΟΝΑ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΟΥΜΕΘΑ ΩΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΩΣΤΕ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΟΜΕΝΟΙ ΑΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΘΙΓΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΠΙΛΥΣΟΥΜΕ, ΟΠΟΥ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ.
    ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗ ΤΑΣΗ ΟΥΔΕΝ ΚΑΤΟΡΘΟΥΤΑΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ .

    ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΙΔΕΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΩΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΘΑ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΜΕ ΜΕ ΣΩΣΤΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΡΟΕΚΘΕΣΕΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ, ΚΑΤ΄ΕΠΑΝΑΛΗΨΙΝ, ΩΤΣΕ ΝΑ ΕΠΕΛΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ Τροποποιήσεις στο Εγγυητικό κεφάλαιο ζωής, -και όχι μόνον-, ΜΕΣΩ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ Η ΤτΕ ΠΡΟΣ ΤΟ Εγγυητικό κεφάλαιο Ζωής, προκειμένου να διευκολύνει τη μεταβίβαση του χαρτοφυλακίου του ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ, ΚΑΙ ΠΡΟς ΤΟΎΤΟ εισάγοντας βελτιωτικές ρυθμίσεις στο νέο νόμο 3867/3.8.2010 που ψηφίστηκε το καλοκαίρι του 2010, ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ (ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΑΠΟΦΑΣΙΣΘΗΚΑΝ) ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΙΔΡΥΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΜΕΛΩΝ -ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ - ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΘΗΚΕ.
    Ο ΔΡΟΜΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΣ, Ο ΑΓΩΑΝΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ, ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΞΑΝΑΕΘΕΘΕΣΑ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΜΕ ΠΟΙΚΙΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ, ΚΑΙ ΘΕΣΕΙΣ.
    ΟΙ ΑΓΩΓΕΣ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ. ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΛΥΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΛΑΙΨΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΠΡΟΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ, ΩΣΤΕ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΥΤΟΥ ΝΟΜΟΥ , ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΕΙ-ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ, ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΗΜΩΝ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΔΗ ΖΩΗΣ, ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ , ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΤΑΙ.
    ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΔΟ, ΚΑΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ-ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΟΡΡΓΑΝΩΨΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ ΩΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΝΑ ΚΙΝΗΥΘΟΥΜΕ.
    ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΗ ΛΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΒΛΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΝΕΚΥΨΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ, ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΩΦΕΛΟΥΝ ΕΑΥΤΟΥΣ.
    ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΠΑΥΕΣΘΕ.
    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΕΡΔΗΘΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΘΟΥΜΕ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΜΕΣΩ ΒΕΛΤΙΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΧΩΡΑ,Α Μ Ε Σ Α ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ...ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΞ ΑΥΤΩΝ..
    ΟΜΩΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΩΦΕΛΟ ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΝΟΣ Ή ΤΟ ΠΟΛΥ ΔΥΟ, ΚΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ, ΟΥΔΕΝ ΕΠΙΤΕΥΞΙΜΟ.
    ΑΠΛΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΗ ΛΥΣΗ.
    ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΤΟΟΥΜΕΘΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΩΣ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΟΡΘΩΝΟΥΜΕ.
    ΠΟΛΛΑ ΔΕ ΕΚ ΤΟΥΤΩΝ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΣΘΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΣΤΟ INTERNNET,ΕΦΟΣΟΝ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ.
    ΣΕ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΚΛΗΘΕΙΤΕ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ-ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΛΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΑΠΟΦΑΣΙΣΘΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΑ, ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΠΡΟς ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΜΑΣ.

    ΜΗΝ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΕΣΘΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΙ ΝΟΜΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΓΚΡΙΤΟΙ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΚΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΥΜΠΑΡΙΣΤΑΝΤΑΙ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ ΗΔΗ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΔΑΙΔΑΛΩΔΟΥΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ΜΑΣ, ΧΡΟΝΙΚΑ.

    ΕΑΝ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΕΝΑΣ Ή ΔΥΟ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΩΣ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΜΑΣ, ΕΝΟΣΟΝ Η ΠΟΛΥΦΩΝΙΑ ΑΡΕΣΤΗ, ΑΛΛΑ Η ΤΕΛΙΚΗ ΟΜΟΨΥΧΙΑ ΕΥΧΗΣ ΕΡΓΟ, ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΡΑΞΗ.
    ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΘΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΕΣΤΩ ΚΙΑ ΑΝΩΝΥΜΑ, ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΠΡΟΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ (ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΜΕΡΤΕΡΙΖΙ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΤΟ) ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ, ΑΜΕΣΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΣΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΚΥΡΙΕ, ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ, ΔΙΟΤΙ Ο,ΤΙ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟΒΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ.
    ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΝΕΡΓΟΥΜΕ ΒΑΣΕΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΣΩ iNTERNET κΑΙ ΛΟΓΩΝ ΠΑΧΥΛΩΝ, ΕΤΣΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΜΕ ΦΡΟΥΔΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ. ΟΥΔΕΝ ΤΟ ΟΦΕΛΟΣ,ΚΥΡΙΕ.
    ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΩΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΓΙΑ ΤΙς ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ Ή ΕΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΑΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΕΝΕΡΓΗΣΕΤΕ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΙΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΦΥΣΙΚΑ ΓΝΩΣΤΕΣ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΟΤΑΝ ΠΡΑΞΟΥΝ ΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΑΣ ΚΑΤΙ.
    ΕΙΣΘΕ ΑΡΑΓΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ.!!!!
    ΚΑΙ ΕΑΝ ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΛΛΕΤΕ ΠΟΛΛΑΠΛΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΑΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥΤΟΥ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΣ, (ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΤ΄ΕΣΑΣ!!), ΠΟΥ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ, Ή ΟΧΙ!!! ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΩΣ ΠΑΘΟΝΤΕΣ ΖΗΜΙΩΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΣΠΙΔΑ ΠΡΟΝΟΙΑ.
    ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΣΥΓΚΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΕΤΕ ΙΔΕΩΝ, ΓΝΩΜΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΩΝ ΑΡΑΓΕ.
    Η ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΟΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΥΠ ΟΨΙΝ.
    ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΤΟΥΣ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΗΓΟΡΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΟΥΣ.
    ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΘΕ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΥΝΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΕΙΤΣΤΕ ΜΑΣ, ΩΣΤΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΟΡΙΣΕΤΕ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
    ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝ ΜΕΤ΄ΑΓΩΝΙΑΣ.
    ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΦΟΡΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΙΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΝΕΛΛΙΠΩΣ, ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ ΣΧΕΔΟΝ, ΟΠΟΥ ΧΡΗΣΖΕΙ ΑΝΑΓΚΗΣ, ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΥΝΑΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΜΑΣ.
    ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ, ΩΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΕΚΤΕΘΕΙ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΑΣ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΑΠΟΦΑΣΙΣΘΟΥΝ ΠΛΕΙΟΝΑ.

    ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΠΙ ΤΟΥΤΟΥ.
    ΜΟΝΟ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝ ΝΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΑΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΤΟ.(ΕΦΟΣΟΝ ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ).ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΑΜΕΣΑ.ΕΑΝ ΟΧΙ, ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΛΕΤΕ..., Ή, ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΤΕ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΣΕ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΗΔΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΗ ΚΑΙΡΙΕΣ.
    ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΚΑΣΤΟΥ ΕΞ ΗΜΩΝ Η ΕΠΙΛΟΓΗ.

    ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΒΑΡΟΣ, ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟΝΙΣΩ, ΔΕΝ ΕΓΚΤΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΑΥΤΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΚΕΙ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΤΟΜΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΩΣ, ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΕΞ ΑΥΤΩΝ, ΉΔΗ ΕΧΩ ΠΡΟΕΚΘΕΣΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΡΕΦΟΜΕΘΑ-ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΜΑΣΤΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΗΔΗ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ ΜΑΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ, ΑΝΕΥ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑΣ ΕΝΟΣ ΕΚΑΣΤΟΥ ΕΞ ΗΜΩΝ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΗΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΩΣ ΚΑΙ Ως ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΑΝΕΥ ΕΚΑΣΤΟΥ ΕΞ ΗΜΩΝ-ΑΤΟΜΙΚΑ ΚΟΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΩ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ.
    ΝΑΣΤΕ ΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στον ταχύτερο δυνατό χρόνο, ΠΡΕΠΕΙ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Commercial Value ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΡΩΘΟΥΜΕ-ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΣΩΣΤΕΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΑ Κ.Λ.Π, ΩΣΤΕ να καταστεί δυνατή η πλήρης εφαρμογή του νόμου, που μεταξύ άλλων ρυθμίζει και το πολύ ευαίσθητο ζήτημα των ασφαλισμένων στις Ασπίς Πρόνοια ΑΕΓΑ και Commercial Value.
    ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑΠΛΟΙ, ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΘΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΟΡΘΑ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΛΑΓΟΔΡΟΜΟΥΜΕ ΣΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΔΩΣΟΥΝ.
    (Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΝΟΜΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΩΜΑΤΕΙΑΚΗΣ, ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ). ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤ΄ΙΔΙΑΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΚΑΣΤΟΥ ΕΞ ΗΜΩΝ ΣΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΟΝΟΣ ΜΑΣ ΥΠΟΘΕΣΗ, ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΓΚΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΕΥΚΑΊΙΡΕΙΑ ΕΚΑΣΤΟΥ ΕΞ ΗΜΩΝ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ.
    ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΤΟ:
    1α)ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΚΑΙ ΔΗ ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ Ο ΕΠΟΠΤΗΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗΝ ΤΑ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΑ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 3867/3.8.2010 ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ.
    1β)ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΟΧΗ ΤΩΝ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΩΝ ΜΑΣ ΕΝ ΓΕΝΕΙ (ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Κ.Λ.Π.)
    2)ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ (ΥΠΟΥΡΓΙΚΕΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΕΚΔΟΘΗΣΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Κ.Λ.Π)
    ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΠΕΙΑ, ΑΝΑΘΕΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΗΣ, Κ.Λ.Π.
    ΚΑΙ 3)ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΖΩΗΣ -ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Κ.Λ.Π. ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ, ΤΡΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΝΟΜΟΥ Κ.Λ.Π
    ΠΡΟΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΑΝΩ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΠΟΥ ΑΜΣ ΑΦΟΡΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ.
    Η ΚΟΙΝΗ ΠΕΙΡΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΔΑΞΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΛΕΩ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΩ ΤΟΜΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΕΚΤΙΘΕΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΓΚΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟΠΟΙΗΘΟΥΤΝ ΣΩΜΑΤΕΙΑΚΑ ΝΑ ΣΥΜΠΟΡΕΥΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΗ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ ΕΠΙ 16 ΜΗΝΟ ΚΑΙ ΟΨΟΜΕΘΑ.
    ΜΕ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΓΝΩΜΟΝΑ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΟΥΜΕΘΑ ΩΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΩΣΤΕ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΟΜΕΝΟΙ ΑΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΘΙΓΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΠΙΛΥΣΟΥΜΕ, ΟΠΟΥ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ.
    ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗ ΤΑΣΗ ΟΥΔΕΝ ΚΑΤΟΡΘΟΥΤΑΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εγω λεω, μολις φυγουν οι μεταναστες απο την νομικη να παμε εμεις!
    μπορει να μας πολιτογραφησουν ελληνες πολιτες κ εμας, που ξερετε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΤΗ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΤΟΙΜΟΙ.ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ.ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΨΕΜΜΑΤΑ.ΑΙΣΧΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΙ ΤΑ ΘΕΣ....ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ!!!
    ΒΡΕΙΤΕ ΤΡΟΠΟΥΣ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΟΙΟς ΣΕ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ ΝΑ ΛΕς ΟΤΙ ΛΕς
    ΕΚΛΟΓΕς ΣΤΟ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥΥ(εκτος και αν φοβάσις τιποτρ)

    ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ?
    ΑΛΞΘΕΙΑ ΤΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙς?
    ΠΟΣΑ ΑΤΟΜΑ?
    ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η δημοκρατίας σου........
    δεν δεχεσαι κριτική....,.,,.,,.
    και σε ακολουθουν μόνο οι καναπέδες δια της εξ αποστασεως κριτικην ΚΑΙ ΑΛΛΑΛΑΓΜΏΝ
    συνεχίστε την καθηστυικιαν εκτόνωση
    ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ..ΚΥΡΙΟΥΣ..ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΘΕ..ΜΕΤΑ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΒΛΕΛΥΓΜΙΑΣ ..ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ..

    ΣΑΣ ΑΝΕΦΕΡΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ ΧΘΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ ΤΟΥ Α.ΠΑΠΑΧΕΛΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟ..ΜΕ ΘΕΜΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΚΑΠΙΤΑΛ.

    ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ?
    ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΑΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΩΣ ΘΕΜΑ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ ΣΕ ΕΠΙΣΦΑΛΗ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ ΚΑΠΙΤΑΛ..
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ?
    ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΛΙΓΟ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΟΥΝ.

    ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΘΕ ΟΤΙ ΠΡΟΕΤΟΙΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΧΙΛΙΟΥς ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ, ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΚΑΠΙΤΑΛ, ΩΣ ΤΟ ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ???

    ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΠΕΛΩΣΟΥΝ ΑΓΡΙΑ ΣΕ ΧΡΟΝΟΥΣ ΠΟΛΥ ΚΡΙΣΙΜΟΥΣ.
    ΜΟΝΟΙ ΕΔΩ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΓΝΟΟΥΝ..
    ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΝ, ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΕΞΑΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. http://folders.skai.gr/main/contact?locale=el

    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥ ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ...
    Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.
    ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ FACEBOOK ΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟΨΕΩΝ,ΕΔΩ ΑΛΛΑ..
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ..

    ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΣΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΟΝ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ...

    ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ.
    ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΜΕ ΞΥΛΟΠΟΔΑΡΟΥΣ,ΜΙΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΔΙΜΗΝΟ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ Ο ΤΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΝΤΥΠΟ.
    ΤΟΣΗ ΔΥΝΑΜΗ ,ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ,ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. γιατι δεν εχουμε καταλαβει τα γραφεια τηςασπις τοσο καιρο?
    μηπως να παμε σε αλλη χωρα να κανουμε κ εμεις καμια καταληψη μπας και γινει τιποτα??
    τωρα θα κανετε συλλογους και ανα...ιστοριες?
    τωρα?
    τι αλλο θα δουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΝ ΔΕ ΘΕΛΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΣΙΔΕΡΗ ΒΡΕΙΤΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΠΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΣΟΥΞΕΙ. ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΝΤΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΘΑΨΕΙ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΤΙΣ 7 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ,ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ 1-2 ΩΡΕΣ ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΡΟΜΟ 'Η ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΧΕΛΑ ΣΤΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟΥΣ,ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ,ΔΙΟΤΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΤΗΣ ΚΑΠΙΤΑΛ ΜΕ ΥΨΗΛΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ,ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙ ,ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ.
    ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΕ ΤΟ,ΜΕ ΣΩΣΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ
    ΜΗΝ ΤΟ ΑΦΗΝΕΤΕ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ & ΕΠΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ.
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ.

    1ο Απόσπασμα από την κεντρική ανάρτηση της 27.01.2011

    Για περισσότερες λεπτομέρειες διαβάστε στα πρώτα σχόλια αυτής της ανάρτησης τις απόψεις της Προέδρου μας κ. Σιδέρη. Το Σωματείο ήταν, είναι και θα παραμείνει ανοιχτό για όλους τους ζημιωμένους ασφαλισμένους.
    Αναρτήθηκε από ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΑΣΠΙΣ στις 2:02 π.μ.


    2ο Απόσπασμα από σχόλιο της 27.01.2011

    ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΙΔΕΡΗ είπε...
    ......(ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΑΠΟΦΑΣΙΣΘΗΚΑΝ) ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΙΔΡΥΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΜΕΛΩΝ -ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ - ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΘΗΚΕ.

    ΜΗΝ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΕΣΘΕ.
    27 Ιανουαρίου 2011 2:05 π.μ.


    Σέ ένα κατά τα άλλα ανοιχτό πρός όλους σωματείο (όπως διατείνετε η ''πρόεδρος'') εξακολουθούν και γίνονται συναντήσεις στις οποίες προσκαλούνται (άραγε απο ποιόν και με τι κριτήρια?) ιδρυτικά και όχι μόνον μέλη (άραγε πόσα να είναι?) για να συζητούν και να αποφασίζουν για όλους εμάς τους ζημιωμένους ...

    Όπως λέει και η ''πρόεδρος'' : Μην αποπροσανατολίζεσθε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΡΟΣΟΧΗ:

    ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ.
    ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΒΟΚΑΡΟΥΝ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ
    ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΚΑΠΙΤΑΛ
    ΩΣ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΑΣΠΙΣ...

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΠΕΛΩΜΑ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ.

    ΠΡΕΠΕΙΝΑ ΚΑΤΑΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΜΙΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
    ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ....ΑΘΩΑ...ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ...

    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ?
    ΤΙ ΠΟΥΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ????????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΚΑΠΙΤΑΛ...
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ...

    ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ...ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΠΙΤΑΛ..

    ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΠΙΤΑΛ..
    ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ..

    ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΟΙ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ?

    ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΣΥΛΛΟΓΟ..ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ..
    ΑΡΚΕΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ! ΑΛΛΟ ΑΣΠΙΣ ΚΑΠΙΤΑΛ, ΑΛΛΟ ΑΣΠΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΖΩΗΣ.
    ΓΙΑ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΑ ΖΩΗΣ ΥΠΗΡΧΕ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ ΝΑ ΕΧΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟ 100% ΣΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΚΑΠΙΤΑΛ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΗΣ.
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΟΜΟΛΟΓΑ ΚΑΙ ΜΕΤΟΧΕΣ.
    ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΛΟΓΩ ΕΠΟΤΕΙΑΣ, ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ.
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ. ΟΣΟ ΣΥΝΔΕΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗ ΑΣΠΙΣ ΚΑΠΙΤΑΛ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΑΧΡΗΣΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!.
    ΕΙΝΑΙ ΗΘΕΛΗΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟΥ ΝΑ ΘΩΛΩΝΕΙ ΤΑ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΩΣ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΑΕΓΑ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟ. ΤΟΣΟΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΝΟΜΙΚΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ (Π.Χ. ΤΣΟΒΟΛΑΣ).
    ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΜΕΣΩ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ (ΑΝΕΝΗΜΕΡΩΤΗ) ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αυτο το ακουν οι συλλογοι ή παιζουν παιχνιδια και αυτοι?

    Γιατι δεν απαντουν σ αυτα παρα μονον παλι τα ιδια με κοινωνικες εκδηλωσεις και ανασυστασεις σωματειων?

    Ποτε θα σταματησουν να μας κοροιδευουν/
    Απο τη μια διαπιστωνουν πληρη αδιαφορια του κρατους και της νεας εποπτικης αρχης και απο την αλλη δεν βλεπουν δεν ακουν..δεν μιλουν για την καταχρηση του προβληματος μας απο τους ομολογιουχους,που στην ουσια ηταν παικτες στο χρηματιστηριο και τιποτε αλλο.

    Ας συμμαζευτουν λοιπον γιατι πουθενα δεν εχει ξαναακουστει ενα τοσο μεγαλο σκανδαλο ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΤΙΚΑ,ΤΡΑΓΙΚΑ,ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΤΟΣΟ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ.

    ΕΚΧΩΡΗΣΑΝ ΣΤΑ ΜΜΕ ΚΑΘΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΙ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΚΛΕΨΑΝΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΝΔΑΛΙΖΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ,ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ!

    ΚΑΛΕΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΙΑ.

    ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΟΝ.
    ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ,ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ.

    ΟΣΟ ΜΑΣ ΚΟΙΜΙΖΕΤΕ ΤΟΣΟ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΒΙΟΣ ΜΑΣ.

    ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ,ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ..ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗΣΑΤΕ.

    ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ, ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ...ΝΟΜΟ!!!
    ΟΛΟΙ,ΚΑΙ ΕΝΝΟΩ ,ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ...ΣΥΛΛΟΓΟΙ...
    ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΙΝΕΣ...ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ Υ/ΠΟΥΡΓΟΙ....ΜΜΕ....
    ΟΛΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!
    ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ,ΠΑΝΤΟΥ,ΟΤΙ ..ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ
    ΔΕΝ ΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ "ΠΑΝΕ ΤΟ ΠΡΑΜΑ
    ΣΤΗΝ...ΛΗΘΗ",ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!!ΘΥΜΗΘΗΤΕ ΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. etsi einai akrivws,kai oi syllogoi na afhsoun tis antidikies.
    opoios thelei na
    kanei agwges stous asfalistes diko tou thema.
    oso asholoumaste m ayto hanoume thn ousia.

    epitelous.
    mazepste mas me organwsh kai eylaveia.

    dwste ta ola gia mia terastia sygkentrwsi me olous mazi.
    mas toofeilete.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΡΩΤΩ ...ΜΕΤΑ ΑΠΟ 17 ΜΗΝΕΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΤΟΜΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ????
    ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΝ ,ΟΤΙ ..ΚΑΤΙ ΘΑ
    ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ!!!
    ΕΓΩ, ΑΥΡΙΟ, ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΜΟΥ,ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ,
    1)ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΟΠΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ, ΓΙΑ ΠΛΗΜΜΕΛΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑ,
    2)ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ,
    3)ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ,ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΣΠΙΔΟΣ.
    Υ.Σ (αν περιμένω απο τον σύλλογο μου να προχωρήσει σε..ομαδική αγωγή,....
    ΚΛΑΦΤΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ!!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. μην μπερδευεστε.
    αλλο ομαδικη αγωγη!!δεν προβλεπεται στην περιπτωση μας..
    και αλλο ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΓΩΓΕΣ.
    εκει ειναι η ουσια.

    μαζικες αγωγες σημαινει οτι θα μαζεψουν πολλες αγωγες και θα πιεσουν..!!?? για γρηγορο προσδιορισμο τους..
    τιποτα παραπανω

    ομαδικη αγωγη ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

    ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΟΙ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΨΩΜΙΑΔΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΟΣΩΝ ΛΕΤΕ,,,ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ..
    ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ Η ΚΑΠΙΤΑΛ?
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΖΑΜΕ ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ?

    ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΟΡΙΣΤΕ ΗΜΕΡΑ, ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!!!

    ΚΑΤΑΛΗΨΗ? ΚΑΤΑΛΗΨΗ!

    ΡΙΞΤΕ ΙΔΕΕΣ!

    ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΕΞΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΕΔΩ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ!!!
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
    ΑΣ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ! ΟΡΙΣΤΕ ΜΕΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Εσυ Σιδερη, ήσουν που μας έλεγες να περιμένουμε?

    Τι έγινε και σήμερα τα γυρίζεις? Ο κος Παντελιδης τί απέγινε που τόση προσπαθεια εκανε και σε καθησυχαζε στο παρελθόν και συ καθησυχαζες εμάς τους αφελέις που διαβάζουμε τα σχολια σου!

    Αληθεια ο σύλλογός σου θα είναι για πολλά χρόνια υπό ίδρυση? Οι άλλοι τουλάχιστον εχουν νόμιμα συστήσει το σύλλογό τους .Εσύ γιατί όχι?
    Ποιός θέλει να γίνει μέλος σε σύλλογο που δεν εχει ιδρυθεί νόμιμα και δεν γνωριζει το καταστατικό του?
    Κρίμα γιατί είσαι και νομικός!!!
    Μερικοί είναι αδαείς και τρεχουν να σου δωσουν τον οβολό τους για να ειναι καπου οργανωμένοι .
    Εσύ τι απάντηση δίνεις σε όσους σου λενε γιατί o σύλλογός σου ειναι ακόμα υπό ίδρυση ; Δωσε απάντηση και μην κωφεύεις; Είναι θέμα νομιμότητας επιτελους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Η Κα Σιδέρη πρέπει να εχει πρόβλημα, μάλλον με
    τον ασφαλιστή της, ο οποίος προφανώς, την εξαπάτησε, ή δεν της ειπε την ΚΑΘΑΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ...
    Τα συναισθήματα της και οι αντιδράσεις της,δείχνουν ΑΤΟΜΟ ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ..ΝΕΥΡΩΤΙΚΟ!!
    Οι προτάσεις για διαμαρτυρίες και διαδηλώσεις,
    ΕΙΝΑΙ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΕΣ..ΟΙ σύλλογοι δεν ειχαν την
    εμπειρία να οργανώσουν τον κόσμο.
    Ολα ηταν πρωτόγνωρα....και απο τον σύλλογο των
    ασφαλιστών,και απο τον σύλλογο των πελατών...
    δεν μ'αρέσει που το λεω αυτό, αλλά δυστυχώς ετσι
    ειναι!!!
    ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΟΥΤΕ Η Κα ΣΙΔΕΡΗ, ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ!!
    ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΦΤΑΙΕΙ,ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ..ΜΠΟΥΡΔΕΛΛΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ..ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. δεν μπορει να χαθουν τοσες περιουσιες επειδη αυτοι ειναι ανεπαρκεις και εμεις υποταγμενοι στους ψωμιαδηδες στο κρατος στους υπουργους και στους συλλογους.
    κατι πρεπει να γινει αμεσα τωρα.
    και επειδη νομιζω οτι δεν προλαβαινουμε για καινουργιες ιστοριες και για να μη πεσει η οργη επι δικαιων και αδικων,
    ας κινητοποιηθουν ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΠΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΙΑΤΙ Κ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΧΑΠΕΝΙΓΚΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΒΡΕΙΣ.
    ΝΑ ΜΑΣ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΟΛΟΥΣ .ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΔΕΝ ΤΑ ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ..ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ.
    ΤΑ ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΩΝΗ,ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
    ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ.ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΓΩΓΕΣ ΘΑ ΑΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΑΛΛΟ.
    ΔΕ ΘΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ.

    ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΙΑ-ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ- ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΙ ΠΕΙΣΤΙΚΟ.
    ΟΡΓΑΝΩΣΤΕ ΠΕΙΣΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ .ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.20 ΧΙΛ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΣΕΔΙΛΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ..ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ ΒΟΓΓΟΥΝ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΓΑΤΕ.
    ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ.
    ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ.
    ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ.
    ΣΩΣΤΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ Σ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΑΦΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΟΜΩΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΟΤΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.

    ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕ ΓΙΝΕΙ..ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ..
    ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ.
    ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΚΡΥΦΤΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΚΥΡΙΑ ΣΙΔΕΡΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΦΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΖΗΤΑ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ.ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ -ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΜΕ. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ.Ο ΔΡΟΜΟΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥΣ ΚΑΙ ΑΒΕΒΑΙΟΣ. ΔΕ ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ .ΤΙ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ;ΠΑΡΤΕ ΟΛΟΙ ΤΗΛΛΕΦΩΝΟ ΤΗ ΣΙΔΕΡΗ ΚΑΙ ΠΑΙΤΕΙΣΤΕ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ ΝΑ ΜΑΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Αν διαβάσει κάποιος τα παραπάνω σχόλια καταλαβαίνει γιατί:
    -- το λαμόγιο και οι ασφαλιστές τους μας εξαπάτησαν
    -- το κράτος αδιαφορεί για την περίπτωσή μας
    -- ο Σύλλογος (δηλ. κάποια λίγα άτομα) είναι αδύνατο να φέρει εις πέρας το τιτάνιο έργο που ανέλαβε.

    Τουλάχιστον κάποιοι προσπαθούν να λύσουν το πρόβλημα (ο Μαρκουλάκος και ο Σύλλογος για να είμαι σαφής) και οι υπόλοιποι ωρύονται εναντίον τους. Εάν εγκαταλείψουν την προσπάθεια, να δούμε ποιός θα μας σώσει.

    Το πρόβλημα της ΑΣΠΙΣ και η τωρινή κατάσταση που φτάσαμε είναι μία μικρογραφία του γενικότερου προβλήματος της Ελλάδας και αποτέλεσμα του χαρακτήρα των Ελλήνων: Δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε σε τίποτα και υποδαυλίζουμε/ευτελίζουμε οποιονδήποτε προσπαθεί να κάνει κάτι για να ξεφύγουμε από τον βάλτο.

    Ας φτιάξει ο κάθε διαφωνών το δικό του Σύλλογο για να δει τότε τι ύβρεις θα εισπράξει από τους άλλους και το κυριότερο το τι θα πετύχει.
    Άντε να καταλάβετε την Νομική και μετά το Πολυτεχνείο, γατί όχι και την Βουλή, για να πάρουμε πίσω τα χρήματά μας. Όποιος θέλει μπορεί να αυτοπυρποληθεί (ελπίζω να διακρίνετε τον σαρκασμό).

    Έλεος συμπάσχοντες.

    ΥΓ
    Και τώρα μπορείτε να αρχίσετε να με βρίζετε ομαδικά. Μπορούμε να κανονίσουμε και δημόσιο πετροβολισμό μου, ειδικά εάν έτσι το λαμόγιο ή ο σαχινίδης μας δώσει πίσω τα χρήματά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. για να ξεκαθαρισουμε τα πραγματα.
    το γεγονος οτι καταδεικνυεται η αναποτελεσματικη και ανουσια κινητικοτητα των συλλογων ειναι γεγονος.
    αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να το αποδεχθουμε επειδη ειναι δυσκολα ολα τα αλλα και η μεμονωμενη δραστηριιοποιηση.
    ο μαρκουλακος τη δουλεια του κανει.δεν ειναι ο σωτηρας μας ο σταυροφορος. καλος δικηγορος ειναι,το πηρε περιπου και μονοπωλιακα το θεμα της καπιταλ και τη δουλεια του κανει.μεχρι εδω για τους δικηγορους και κακως ασχολουμαστε.ο καθενας τη δουλεια του κανει.

    αλλα τι σχεση εχει αυτο με αυτο που λετε για την ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΤΗ ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΙΚΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΔΥΟ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ?
    προσωπικη μου αποψη ειναι οτι το υπουργειο ακουει ασφαλιστες και κουμπωνεται,επειδη τους θεωρει κομματι της απατης,αρα δεν ακουγονται.
    το εδω σωματειο δεν εχει ουτε την ευελξιξια ουτε τις γνωσεις να προχωρησει και προφανως ουτε το διαθεσιμο χρονο και πορους.αρα πώς να προγραμματισει πώς να οργανωσει πώς..πώς..

    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΝ. ΔΕΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΛΕΜΕ.
    ΑΝΑΘΕΣΗ,ΑΝΑΘΕΣΗ,ΑΝΑΘΕΣΗ.
    ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΜΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ,ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΛΟΓΟΔΟΤΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΧΕΙ.,.Ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΠΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΥΣ.
    Η ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΜΑΖΙ!!! ΚΙΝΗΤΟΠΟΗΣΕΩΝ,ΜΕ ΜΠΑΡΑΖ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ,ΤΟΙΧΟΚΟΛΛΗΣΕΩΝ,ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΝ,ΕΠΙΣΤΟΛΩΝ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ κλπ.
    ΤΑ ΜΕΣΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ,ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΑ.
    ΑΝ ΜΕ ΜΙΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΔΟΧΗ,ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ΜΑΣ ΤΡΩΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΣΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.
    ΠΡΕΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.ΣΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΧΑΝΕΤΑΙ.
    ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΑΛΛΑ ΣΑΦΗ ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΘΕΛΕΙ.
    ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΚΕΙ,ΤΟΤΕ,Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΣΚΟΠΕΥΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ.

    ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ..
    ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Σχεδόν όλες οι Ασφαλιστικές Εταιρείες της χώρας, από τη στιγμή που στρίμωξαν τους περισσότερους Πράκτορες και τους πίεσαν να μειώσουν την ψαλίδα των πιστώσεων, που είχαν πράγματι ξεφύγει εκτός ελέγχου.

    Ένας μεγάλος αριθμός Πρακτόρων μη δυνάμενοι να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους άρχισαν να διακηρύττουν αδυναμία πληρωμής των χρεών τους και πολλοί κήρυξαν πτώχευση.

    Η κατάσταση είναι εκρηκτική. Ελπίζουμε γρήγορα να βρεθεί λύση.

    Αναρτήθηκε από PrasinoMilo στις 3:10 μ.μ.
    10 σχόλια:

    Ανώνυμος είπε...

    ΟΤΑΝ ΤΑ ΤΣΕΠΩΝΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ. ΤΩΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΠΑΠΙΑ.

    ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΠΛΗΡΩΜΩΝ? ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΤΩΧΕΥΣΗ? ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ? ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΙ?

    ΟΤΑΝ ΚΑΝΑΝΕ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ. ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΤΡΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΔΙΚΤΥΑ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΟΥΝΤΩΝ.

    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ? ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΑΣ? ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ή ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ? ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΩΝ ΔΗΛΑΔΗ?

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
    27 Ιανουαρίου 2011 11:43 π.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ANTI NA KATANOHΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ, ΠΟΥ ΟΧΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΝΩΤΑ ΤΟΥΣ, ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ !!! ΣΩΜΑΤΕΙΟ - ΣΥΛΛΟΓΟ, ΤΡΩΓΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΕΔΩ ΣΩΜΑΤΕΙΟ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΣ ΔΥΝΑΤΟ ΜΕΤΡΟΝ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΕΝ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΗΝ Κ. ΣΙΔΕΡΗ, ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ. ΓΑΙΤΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΓΓΙΖΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΣΥΜΠΑΣΧΟΝΤΕΣ ΜΑΣ ΚΙ΄ΟΧΙ ΛΙΓΟΥΣ.
    ΑΛΛΑ, ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ Η Κ. ΣΙΔΕΡΗ ΜΕ ΤΡΟ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, ΘΕΛΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΜΑΣ, ΜΕΘΟΔΟ, ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Ο Μ Α Δ Ο Π Ο Ι Η Σ Ε Ι Σ ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΣΥΝΔΥΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΚΟ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ (ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ, Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΥ!!!ΠΟΝΑΕΙ Η ΚΑΘΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΕΙΨΕΩΣ ΤΩΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΩΝ...)ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΑΝΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΕΠΙΛΥΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΘΟΥΝ ΕΠΙ ΕΤΗ ΑΚΟΜΑ (ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΛΗΓΕΙ ΕΝΑΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ) ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΧΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΝΟΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΟΛΟΙ.
    ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΕΙ ΚΑΤΕΥΘΥΘΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΘΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΘΕΙ ΚΑΠΟΕΣ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ - ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η Κ. ΣΙΔΕΡΗ, -ΜΕΣΩ ΝΟΜΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ-, ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΩΣ ΝΟΜΙΚΟΣ.
    ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΟΥΝΤΕΣ -ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΑΣ, ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ, ΓΡΑΦΤΕ ΕΔΩ ΣΤΟ SITE, ΠΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΕΙ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ, ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ...Π.Χ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗς ΕΛΛΑΔΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ, Κ.Λ.Π. ΚΑΝΤΕ ΤΟ, (ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΣΙΤΕΣ ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΛΩΒΙΣΕΙ.., ΩΣ ΜΗ ΚΑΤΑΝΟΟΥΜΝΤΕΣ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ), ΚΑΙ Η ΚΑ ΣΙΔΕΡΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ Δ.Ε, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΙΣΘΕΙΣΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΜΟΝ/ΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΙΜΟ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΤΗς ΑΙΤΗΣΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΑΥΤΟΥ ΕΔΩ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ.
    ΓΙ' ΑΥΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ, Ο, ΤΙ ΑΒΙΑΣΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΕΝΕΡΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΜΑΣ. ΜΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΣΤΕ ΣΕ ΑΣΚΠΟΠΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ...ΑΠΟ ΠΟΥ ΟΡΜΩΜΕΝΑ!!!!.
    ΔΕΝ ΟΔΗΓΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΣΙΣΤΕΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΟΥ ΙΔΡΥΣΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΗΜΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΥΤΟ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ, ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΗ ΩΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ, ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΣΩΣΤΕΣ ΔΙΕΞΟΔΟΥΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ. ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΧΕΣΘΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ, ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΘΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ ΑΥΤΗ!!!!.ΠΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΣΙΤΕ4Σ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΝΑΒ ΘΕΛΟΥΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΤΑ ΕΛ. ΔΗΜΟΣΙΟΥ!!!!, ΜΕ ΑΒΕΒΑΙΟ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΟ ΜΕΛΛΟΝ!!!!
    ΤΟ ΕΔΩ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΔΕΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΑΣ. (ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΑΝ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ!! Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΣΤΙΓΜΗ, ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 3867/2010...ΓΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ...ΙΣΩΣ..ΠΡΟΣΕΞΤΕ...ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΛΑ!!!ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ).
    ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΟΙ ΑΣΦΑΛΣΙΤΕΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΔΙΕΞΟΔΟ,ΜΕΣΩ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΕΛ. ΔΗΜΟΣΙΟΥ!!!
    ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΣΘΕΙ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ-ΟΡΚΩΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΗ Η ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΟΥ, ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ, ΠΟΥ ΕΠΑΝΑΣΥΣΤΗΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ Δ. ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΜΕΛΩΝ ΠΟΥ Η ΕΠΑΓΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΕΒΑΙΝΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ Κ.Λ.Π., ΚΑΙ ΕΠΕΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΑΣΥΓΚΚΡΟΤΗΘΕΙ ΤΟΥΤΟ, ΩΣ ΚΑΙ ΑΠΕΦΑΣΙΣΘΗ ΥΠΟ ΤΩΝ ΙΔΡΥΤΙΚΩΝ ΜΕΛΩΝ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΒΑΛΕΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ ΟΡΚΩΤΟ ΕΛΕΓΚΤΗ, -ΚΑΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΥΠΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΥΤΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΤΟ, ΚΑΠΟΙΕΣ, ΜΗ ΑΠΑΝΤΩΜΕΝΕΣ...-, ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, ΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΩΦΕΛΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.
    Η ΚΑ ΣΙΔΕΡΗ ΑΝΕΦΕΡΕ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΟΥΜΕ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ-ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΡΚΩΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΔΡΑΣΤΗΡΟΠΟΙΟΤΑΝ Ο ΚΑΘΕ ΤΕΤΟΙΟΣ ΟΙΚΟΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΥΡΟΥΣ, ΠΟΥ Η ΑΜΟΙΒΗ ΕΝΟΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΟΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΛΗΠΤΗ ΚΑΙ ΑΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΤΗ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ, ΑΛΛΑ ΜΕΣΩ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΝ ΣΩΜΑΤΕΙΑΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ, ΟΧΙ ΚΑΤ΄ΙΔΙΑΝ, ΑΛΛΑ ΩΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΟΧΕΥΣΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.
    ΑΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, ΜΗ ΕΠΙΡΡΙΠΤΟΝΤΑΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΕΡΙΣΚΕΠΤΑ ΚΑΙ ΑΒΑΣΙΜΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΤΑ ΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ. ΣΥΜΦΕΡΕΙ Ο ΑΛΛΗΛΟΣΠΑΡΑΓΜΟΣ ΕΝΟΣ- ΔΥΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ.!! ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΝΑΣ-ΔΥΟ ΔΕΝ ΣΥΜΠΛΕΟΥΝ ΣΤΟ ΕΔΩ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΕΝΕΡΓΑ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΝΕ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΙΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΕ ΠΡΑΞΕΙΣ...ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ. ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΣΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ ΛΟΓΙΑ ...ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑΧΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΤΙ.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. interview@tanea.gr
    σημερα στελνουμε ερωτησεις στον γ.παπακωνσταντινου.
    οσες μπορουμε περισσοτερες.

    θα το βρειτε στν πρωτη σελιδα της ηλεκτρονικης εφημεριδας tanea.gr
    στο κεντρο της πρωτης σελιδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΗ.ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΑΝ ΖΟΡΙΖΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΜΕ ΑΓΩΓΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΛΥΝΟΤΑΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ. ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΠΛΩΡΗ ΓΙ ΑΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΜΑΚΡΙΑ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ.ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΑΣΠΙΔΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. http://www.facebook.com/topic.php?topic=25235&uid=17434022043

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. απάντηση στον φίλο ,4,59 μ.μ
    εσυ εισαι αυτός ..που επιασες το νόημα ολης της
    υπόθεσης!!!να ζορίσουμε τους ασφαλιστές της ασπίς ...για να λυθεί το πρόβλημα!!!
    Τι λες, να σε πάρουμε για Νομικό σύμβουλο?
    Ρε φίλε, δεν εχεις καταλάβει κάτι ?
    απο 2500 χιλ.ασφαλιστές της ασπίδος,που αποτελούσαν το δίκτυο πωλήσεων της εταιρίας...
    πόσοι αραγε ασχολούντε με την υπόθεση? οι οποίοι
    ΜΑΛΙΣΤΑ,εχουν κάνει δικό τους σύλλογο? (δεν ειναι λογικό?)Ε....ολοι αυτοί που ασχολούνται με το πρόβλημα, θα το πώ για πολλοστή φορά.......ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΤΗΣ
    ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ !!!!!Καταλάβετε το,ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ
    ΕΡΙΣΜΑ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΟΥΝ...ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ Ο ΑΛΛΟΣ
    ΣΥΛΛΟΓΟΣ!!ΑΥΤΟΙ ,ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ,(εκτός εαν
    εχουν,αποδεδειγμένα,διαπράξει αδίκημα κατά πελάτου τους), ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΕΥΘΥΝΗ ..ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ!! Η ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ,
    1)ΚΑΤΑ ΤΟΥ παύλου ψωμιάδη,
    2)ΚΑΤΑ της εποπτικής Δημόσιας Αρχής,
    3)ΚΑΤΑ παντός υπευθύνου που συνεργάστηκε στο ΕΓΚΛΗΜΑ!!!
    vakis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΣΩΣΤΟΣ Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ. ΒΑΣΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ, ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ, ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΣΠΙΣ (ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ) ΚΑΙ ΤΟ ΑΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟ, ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΓΙΑ ΙΔΙΟ ΩΦΕΛΟΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ...ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗ ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΛΠΙΔΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.
    ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΑΜΕ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ (ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΗΔΗ ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΩΝ ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ Η ΑΣΠΙΣ!).
    ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΟΜΙΚΟΥΣ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ. ΟΧΙ ΤΟΝ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΚΑΠΙΤΑΛ (ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Στο σχόλιο του 11.04. Χωρίς να έχω καμία απολύτως σχεση με τους συλλογους ούτε με τον Μαρκουλάκο, έχω να σας πω ότι αν ξέρατε δεν θα λέγατε αυτά που λέτε!
    Φίλε, επειδή είμαι νομικός έχω να σου πω ότι στην περιπτωση που εβγαινε αντισυνταγματικός ο Νόμος του καλοκαιριού που έθεσε όλους εμάς τους ασφαλισμένους σε χειρότερη μοίρα (αφού με τον προηγούμενο Νόμο Παπαθανασίου ειμασταν 100% εξασφαλισμένοι ) το κρατος θα έπρεπε να εφαρμόσει τον Νόμο που ήταν εξ' αρχής ευνοικος και μας εξασφάλιζε απόλυτα και όχι αυτόν που εσεις λέτε ότι αποτελεί την μόνη ελπίδα μας!

    Αλίμονο αν είναι η μονη ελπίδα μας να μας περικόψουν τα ασφαλιστήρια συμβόλαια μας και να μην καλυπτόμαστε σε περίπτωση μη αναδοχής!!!

    Αν δεν γνωρίζετε τί πραγματικά σημαίνουν όσα γράφετε μην τα γραφετε! Παραπλανατε τα ατομα που περιμένουν να ενημερωθούν από αυτην την ιστοσελίδα.

    Παράκληση σε όσους γραφουν εδώ! Αν δεν είστε γνώστες πραγματικά των όσων γράφετε μην τα γραφετε! Μην αποσυντονίζετε τον κόσμο που προσπαθεί να παρει μία ενημέρωση από δω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Συμφωνώ με τον κύριο των 11.36.
    Οσο για αυτά που λέει ο VAKIS ας μη τα σχολιάσω.
    Ασφαλιστής τόσα χρόνια στο Παυλάρα ήσουνα. Γιατί δεν έχεις ευθύνη; Ξεστραβώσου λίγο νομικά,διάβασε την ευρωπαική νομοθεσία για τις ευθύνες διανομέων, αντιπροσώπων κλπ και μετά μίλα.
    Ξεχνάς ποιοί πηγαίνατε στο Παυλάρα και του πιπιλίζατε τα αυτιά να δώσει παραπάνω αποδόσεις για να μη χάνετε τους πελάτες; Όταν πουλάγατε το Bond και δίνατε εγγύηση κεφαλαίου με το ΧΑΑ στις 6000 μονάδες, εσύ ο "συνετός" ασφαλιστής γιατί δεν έβλεπες ότι πηγαίνατε την ΑΣΠΙΔΑ στη λαιμητόμο; Μετά τα κάνατε PLUS, μετά ASSET τσιμπαγατε 9% προμήθεια σε κάθε κωλοτούμπα και τώρα σας φταίνε οι άλλοι.
    όσο πουλάγατε τους Ιπποκράτηδες και τις Ωρες Υγείας και η ΑΣΠΙΔΑ πλήρωνε χοντρά ήταν καλός ο Παυλάρας. Και εσείς μοιράζατε τις μίζες απο τις νοσηλείες με τους γιατρούς.
    Έχεις πάρει σβάρνα τα μπλόγκς και γράφεις ότι σε βολεύει.
    Αν δεν ησουνα λαπάς και ψιλολαμόγιο θα υπερασπιζόσουνα την εταιρία σου και θα ήξερες για ποιούς λόγους έκλεισε πραγματικά και ποιοί πραγματικά ευθύνονται που εξανεμίζονται οι περιουσίες μας.
    Εγώ είμαι πελάτης της ΑΣΠΙΔΑΣ και της Commercial. Εσύ είσαι;
    Πρίν αλέκτωρ λαλήσαι τρίς.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. απάντηση σχολίου 12.32 μμ
    Μάλλον φίλε μου, εσύ δεν γνωρίζεις τι σου γίνεται, αφού εντάσσεις τους ασφαλιστικούς συμβούλους στον ιδιο νόμο με τους διανομείς και τους αντιπρόσωπους, ή το αλλο που λες, "οτι οι
    ασφαλιστές επέβαλλαν στον ψωμιάδη να δίνει μεγαλύτερες αποδόσεις στα επενδυτικά"!!!!
    Οσον αφορά δε το υπόλοιπο σχόλιο σου,και αφού με
    κατηγορείς ότι δεν υπερασπίστηκα την "εταιρία μου" και επίσης βρίζεις κι'ολας, το μόνο που εχω
    να σου πώ ,ειναι "ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ"!!!
    Τέλος,δεν καταλαβαίνω την τελευταία σου φράση.
    ΝΑ ΤΟ ΘΕΩΡΗΣΩ ΑΠΕΙΛΗ ή με μπέρδεψες με τον....
    ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΠΕΤΡΟ???
    vakis.
    Υ.Σ αν σε ενοχλώ με τα σχόλια μου στα μπλογκς,
    ε....τι να σου πώ, ΜΗΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΜΑ ΠΟΣΟ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.
    Η ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΝΟΙΑ ΣΧΕΤΙΚΗ.
    Η ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗ ΕΥΘΥΝΗ ΕΠΙΣΗΣ,
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ, ΟΜΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΚΑΛΑ.
    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ,ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΝΑΤΡΕΞΤΕ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΞΤΕ ΣΤΟ ΠΩΣ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΕΙΤΑΙ Η ΕΥΘΥΝΗ.
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

    ΕΚΕΙ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ?
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΗΝ ΕΚΦΕΡΕΤΕ ΑΠΟΨΗ ΟΤΑΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ.
    ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ,ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ.
    ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ:
    ΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ ΧΑΘΟΥΝ, ΘΑ ΤΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΞΩΘΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΝΕΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΙΧΑΝ ΔΕΣΜΕΥΘΕΙ ΚΑΙ ΔΟΛΙΩΣ ΤΟ ΥΠΕΚΡΥΠΤΑΝ..
    ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΧΑΛΙ ΜΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤHΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ ΜΑΣ.ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΑ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ.ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΑΛΛΑ ΕΠΕΜΕΝΑΝ ΠΩΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΜΑΣ. ΜΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΟΛΟΓΟ ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΥΚΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΘΑ ΒΡΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ:
    ΝΑ ΣΥΝΤΑΧΕΙ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ,ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΤ,ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ-ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΝΑ ΚΛΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ ΟΛΟΙ,ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΠΛΟΓΚ ΓΙΑ ΑΡΧΗ.
    ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΤΥΠΟ,ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΛΩΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΩΣ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ,ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ ΟΛΟΙ.
    ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΦΟΡΕΙΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΟΛΙΤΗ,ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ,ΠΟΛΛΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ, ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ,ΕΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ.

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ,ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΘΕΙ ΕΓΚΑΙΡΑ ,ΝΑ ΣΥΝΤΑΧΘΕΙ ΕΝΑ ΣΩΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ,ΓΙΑ ΤΑ ΤΥΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΚΥΡΟΣ ΚΑΙ ΒΑΡΥΤΗΤΑ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΠΟΙΚΙΛΟΤΡΟΠΩΣ.

    ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ,ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΡΑΞΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΚΑΙ Ο ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ.

    ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΟΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ.ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Παιδιά ο κύριος με το σχολιο 5.07 έχει δίκιο!

    Ας γίνει κάτι για να συμμετέχουμε όλοι από το δίκτυο. Μια διαδικτυακή διαμαρτυρία που θα κοινοποιηθεί επιτέλους στη Ευρωπαική Επιτροπή! Μία κίνηση όπως εκείνη που εγινε για τα μάρμαρα του Παρθενώνα όπου μπορούσες να συμμετάσχεις.
    Η ευρωπαική επιτροπή αλήθεια ενημερώθηκε για την κατάσταση που υπήρξε στην ασφαλιστική αγορά της χώρας μας καιτις παραλειψεις στον έλεγχο των ασφ. εταιριών?
    Σε μια καπιταλιστικά προσανατολιζόμενη Ευρώπη , όπου οι ασφαλιστικές εταιρίες όπως και οι Τραπεζες είναι το θεμέλιό της δεν οφείλει κάθε χώρα -μέλος να διαφυλασσει κάθε ασφαλισμένο και να εγγυάται τις καταθεσεις του? Εχει ενημερωθεί η Ευρώπη για όσα συνέβησαν με την Ασπίδα και την CV?
    Επειδή έχω μία εμπειρία από το Ηνωμένο Βασίλειο σας ενημερώνω ότι για να έχεις την δυνατότητα να εργαστείς σε ασφαλιστική εταιρία πρεπει να εχεις κάνει αντίστοιχες σπουδές και να έχεις άδεια ασκήσεως επαγγελματος ασφαλιστικού σύμβουλου. Διαφορετικά όχι ασφαλιστικός σύμβουλος δεν γίνεσαι αλλά ούτε θυρωρός στην πολυκατοικία. Αντίθετα στη χώρα μας κάθε θυρωρός μπορει να γίνει ασφ. σύμβουλος και στα ρεπό του να πουλάει και καμιά ασφάλεια -και κυρίως να μην φαίνεται πουθενά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ξέρει κανείς πώς μπορει να γίνει αυτό που λέει το σχόλιο του 5.07;

    Θα αναλάβει ο Σύλλογος την πρωτοβουλία ή θα μείνει ακόμα μια προταση στις μεταξύ μας συζητήσεις;

    Κα Σιδέρη και λοιπά μέλη του Συλλόγου ας γίνει κάτι επιτέλους!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. το κειμενο που θα συνταχθει θελει να ειναι συνοπτικο και σαφες.
    ναι εκθετει εν συντομια τις παρανομιες,την συνενοχη του κρατους,των κρατικων λειτουργων κλπ
    και να ΑΠΑΙΤΕΙ την πληρη αποζημιωση μας ,μεσα απο αποφαση της ευρωπαικης επιτροπης απο τη στιγμη που το ιδιο το κρατος εξακολουθει να παρανομει σε βαρος μας,ψηφιζοντας ανεφαρμοστους νομους και κηρυσσοντας μας σε φυσικο θανατο.

    να απαιτουμε την ανορθωση της ζημιας με αλλο νομο,την τιμωρια των υπευθυνων και την αμεση αναληψη αλλης εποπτικης αρχης σε σχεση με το θεμα μας.

    δεν μπορει η τραπεζα της ελλαδος που τωρα ασχολειται με ολες τις ασφαλιστικες να αναλαβει να φερει σε περας εναν κωμικο νομο,που μας αδικαι καταφορα και εν τελει ουτε αυτος εφαρμοζεται.

    υπαρχει μεγαλος καταλογος φορεων που μπορει να συνδραμει,εφ οσον κοινοποιηθει και σε αυτους η επιστολη μας.

    μεσα απο οργανωσεις.ενωσεις.κομματα.
    θα υπαρξει ετσι και η δυνατοτητα να συγκεντρωθουμε ολοι με στοιχεια και ονοματα,υπογραφοντας τη διαμαρτυρια αυτη.

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΛΓΗΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΠΑΙΖΕΙ.
    ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΑΝΩΘΕΝ,ΑΣ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. και για να προλαβουμε καποιους κακοπροαιρετους, εμεις δεν ειμαστε συλλογοι εργαζομενων ουτε θιγομενοι ιδιοκτητες κατοικιων,καταστηματων ή αλλων συντεχνιακων ομαδων.
    ειμαστε ολα αυτα μαζι ..και το θεμα μας καμια σχεση δεν εχει με ολα αυτα.

    την ωρα που ακομα μιλουν για το σκανδαλο του χρηματιστηριου,διαπραττεται και συνεχιζεται απροσκοπτο το εγκλημα της ασπις προνοια, χωρις αιδω ,χωρις μνημη..ενω καιπαλι ουτε με αυτο εχουμε σχεση ,,παρα μονο με ασφαλειες ζωης.

    ας ξεκινησει η προσπαθεια αυτη και χερι με χερι εγγραφως και μεσα απο μπλογκς και απο παντου θα το ενισχυσουμε..
    θα το διασπειρουμε και στο εξωτερικο μεσα απο συγγενεις,παιδια και φιλους.
    ακομα και οι επαγγελματιες που συνεργαζονται με εξωτερικο και εκει..

    ας ετοιμασθουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. πολυ λυπαμαι ότι αν δεν κανουμε κατι γρηγορα θα μιλαμε για τα επομενα χρόνια για την ασπις όποως μιλάμε για το χρηματιστήριο!
    Πόσοι από εμας θα ξαναβαλουμε χρηματα σε ασφαλεια ζωής; Ούτε ένα ευρώ ούτε σε τραπεζα ούτε σε ασφάλεια!!! Ας είναι αυτό το σύνθημά μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟΝ ΚΑΙΡΟ?
    ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΧΩΝΕΨΑΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ 70%..ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΞΥΠΝΟΥΜΕ ΕΥΧΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ?

    ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΥΠΕΒΑΛΕ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΗΛΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ?
    ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ΑΦΑΙΡΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ?
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΕΙ ΚΑΤ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΙΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΕΛΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΑΝΩΤΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ.

    ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΥΤΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ,ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΟΛΟΙ,ΟΛΕΣ ΟΙ ΗΛΙΚΙΕΣ,ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ..
    ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΘΑ ΣΥΜΒΑΛΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΗ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ,ΣΤΟΝ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΚΥΚΛΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ..
    ΑΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΜΑΣ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΓΝΟΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑ ΝΟΜΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Προσέξτε κάτι: Η πρόσφατη ανάκληση της ελληνογερμανικης ασφαλιστικης εταιριας, έχει θορυβησει το υπουργείο και την τράπεζα της ελλάδος και τρέχουν να διασφαλίσουν στο ακέραιο τα συμφέροντα των ασφαλισμένων.

    αυτό,όπως καταλαβαινετε,δεν είναι τυχαίο.
    εμπλέκονται γερμανοί πολίτες, έλληνες που εργάζονται στη γερμανία,ως επι το πλείστον,οι οποίοι έχουν καθε δικαίωμα να προσφύγουν στην Ε.Ε και να καταγγείλουν το ελληνικό δημόσιο ανά πάσα στιγμή και η Γερμανία να τους τραβήξει το αυτί.
    Η υπόθεσή τους θα λυθεί και χωρίς περικοπές..θα δείτε.

    Συγχρόνως εμείς αντιμετωπιζόμαστε περίπου ως συνένοχοι των απατεώνων και των συνεργών τους,ολης της ασφαλιστικής αγοράς και του επίσημου κράτους.

    Αυτό πρέπει να το ξαναπάρουμε απο την αρχή.
    Αυτό που το αφησαμε να περάσει τόσο εύκολα, χωρίς να αξιοποιησουμε την Ε.Ε και τα όπλα που διαθετουμε.
    Τη στιγμή που δις ευρω ανα τακτά διαστήματα ενισχύουν τις τραπεζες, πολλές απο τις οποίες ειναι συνδεδεμένες και με μεγαλες ασφαλιστικές, εμείς εκλιπαρούμε για τα νόμιμα δικαιώματά μας.

    Πρέπει να ξεκινήσουμε από την αρχή και αυτό ας είναι η παραπάνω διαμαρτυρία,που να φροντίσουμε να φτάσει παντου.
    Ας το πάρουν σοβαρά οι σύλλογοι, αντί να περιμένουμε τι θα πέσει στο κεφάλι μας.
    Τα νόμιμα δικαιώματά μας έξω και από τη χώρα και ίση μεταχειριση,.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. http://www.antikry.com/2011/01/crash.html#more

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΩΝ 11.36πμ:
    ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ, ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΝΕΟΣ ΝΟΜΟΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΗ ΑΝΑΔΟΧΗΣ ΘΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ 70% ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΥ.
    ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΛΙΓΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΩΝ 3ΩΝ ΕΤΩΝ.
    ΤΟ ΑΝ ΚΡΙΝΟΤΑΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΒΟΛΕΥΕ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΗΘΕΝ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΤΑΝ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 100%, ΟΥΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΠΑΠΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕ.
    ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΕΣΥ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΟΛΟΙ ΒΙΑΖΕΣΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΤΡΕΧΕΤΕ,ΑΝ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ,ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΤΩ ΜΕΡΙΚΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΜΑΣ[ΑΣΧΕΤΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ]ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠ'ΟΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΔΟΧΗ....
    ΜΗΝ ΟΝΕΙΡΕΥΣΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ!!!!!
    ΓΙ'ΑΥΤΟ ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΚΑΙ ΗΡΕΜΗΣΤΕ,ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΤΗ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ, ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ,ΣΧΕΔΙΑΣΟΥΜΕ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ
    [ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΜΑΣ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. στο σχόλιο του 10.09 βρισκεις επααρκή λύση να αποζημιωθείς παντα σε ένα μέρος από αυτά που πλήρωσες;

    σε χαλούσε να αποζημιωθείς πλήρως; για κούλαρε λίγο και μην λες ότι είναι λύση να πληρώνεσαι μετα από χρόνια και σε ποσοστό των χρημάτων που πλήρωσες!!!

    Υπήρχε Νόμος που μας καλυπτε απόλυτα και καταργηθηκε !!! Με τον νεο νομο μας μεταχειρίζονται άνισα . Δεν είναι λύση να παιρνεις μέρος των χρημάτων που κατέθεσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΚΑΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:
    ΜΟΛΙΣ ΠΗΡΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ CRASH ΤΟΥ Γ.ΤΡΑΓΚΑ.

    ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΛΕΜΕ ΕΔΩ,,

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΤΕΝΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑ-ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟΥ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΤΟΥ 2011 ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΩΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΨΩΜΙΑΔΗ.
    ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΝΤΟΠΙΣΘΗΚΑΝ ΤΑ 500 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ.
    ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΚΑΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΑ ΕΒΓΑΛΕ ΕΞΩ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΣΕ ΕΥΛΟΓΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ..

    ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ..ΤΙ ΝΑ ΠΩ.
    ΕΠΑΘΑ ΒΡΑΔΙΑΤΙΚΑ ....
    ΜΑ..ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕ?
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΝΤΑΣΕΛΙΔΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ ΤΡΑΓΚΑ???
    ΣΕΛ.30-35
    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ?
    ΣΑΦΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ...
    ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΟΡΚΩΤΩΝ ΚΛΠ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΠΟΥ ΒΟΗΘΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΑΝ..ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΤΗΝ.....ΑΣΠΙΔΑ...ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ.

    ????????????????

    ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΟΜΩΣ ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ.
    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟΣ ΟΤΙ ΕΝΤΟΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ????
    550 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. τα 9/10 των χρημάτων ,ειναι ...στην ΓΕΩΡΓΙΑ!!!!
    (πατρίδα του,ΠΟΝΤΟΣ....)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. τελικα, καταληγουμε οτι καμια ενημερωση δεν υπαρχει απο τους συλλογους.

    το διαβασα.
    γραφει οτι ενας απλος οικονομολογος με στοιχειωδεις γνωσεις ασφαλιστικης δεν θελει πανω απο 30-40 λεπτα απλως να διαβασει τους ισολογισμους τους απλους για να αντιληφθει οτι η εταιρια ηταν πτωχη απο το 2002....

    και οτι ...δολος και αμελεια συχνα συναντιουνται..

    για να τα ακουν καποιοι ,,
    και πολλα αλλα..

    λετε να αρχιζουν να τελειωνουν τα βασανα μας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Η ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑ, ΑΠΕΧΟΥΝ 2 ΩΡΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ!!!ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΝ ΜΗΝΕΣ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ,ΣΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ......Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ,ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,"ΘΑ ΤΑ ΠΕΙ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ"!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ας ξεκινησουν να ξεφορτωνουν χρημα να το βαλουν στους λογαριασμους μας..

    και μας κοροιδευουν με εγγυητικα και μ....ες..2 χρονια τωρα.

    αλητες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. ας μας επιστρεψουν τις αποταμιευσεις μας και ας κανουν ο τι θελουν με οποιον θελουν.

    ολοι τους μαφια ειναι.

    φαντασματα μας κανανε.
    και μας λενε να κανουμε υπομονη μηπως και υπαρξει τιποτα καλο με αναδοχες και πρασινα αλογα????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ΑΛΗΘΕΙΑ....ΜΕΓΑΛΕ,ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΒΙΩΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ? ΣΚΕΨΟΥ....ΟΤΙ ΕΑΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙΣ,......ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΖΩΗ ΣΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. ΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΜΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΜΑΣ.
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΔΑΝΕΙΟ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΕΤΩΝ. ΑΥΤΟ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΕΞΑΛΛΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.
    ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΙΚΟ ΚΑΤΑ ΜΙΣΟ ΔΙΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΆ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΥΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
    ΕΞΑΛΛΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΤΟΥ ΛΑΜΟΓΙΟΨΩΜΙΑΔΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. θα μαζεψει τα 550 εκατομμυρια το κρατος και θα τα παρακρατησει οπως τον φπα...
    και εμας θα μας ριξει στις αναδοχες???

    εχει πολυ πλακα η ιστορια..
    μεγαλη απορια,πώς τοσον καιρο δεν ακουστηκε τιποτα.

    ποιο εγγυητικο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΠΡΙΝ 2 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ?
    ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ.

    ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΠΑΛΗΚΑΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΕΣΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ ΤΟΥ!

    ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΑΜΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ.
    200 ΧΙΛ ΑΓΩΓΕΣ .
    ΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΚΕΠΤΙΚΟ.

    ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ.
    ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΛΕΦΤΑ 20 ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΣΤΙΣ 12.21π.μ.
    αλήθεια, λες να κάνουν οτι εκαναν με το αποθεματικό της ΕΠΕΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. .....1,5 ΕΚ.euro,ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ
    ΤΑΜΕΙΟ, Ο κ.Σαχινίδης τα ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ
    ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ-ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΧΑΖΟΣ Ο ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΤΕΤΟΙΑ-
    ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ 70%...

    ΑΝ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ...
    ΤΙ ΝΑ ΠΩ..
    ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ..ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΟΜΟΛΟΓΑ!!!!!

    ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ,ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΗΣΥΧΟΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ..
    ΛΕΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥΦΡΩΣΕ Ο ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΗΤΑΝ 15 ΕΚΑΤ. !! ΩΣ ΕΚΤΑΚΤΟ ΕΣΟΔΟ ΤΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΩΣ "ΜΑΓΙΑ" ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ, ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ.
    ΑΙΣΧΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. το περιοδικο το διαβασε και κανενας αλλος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. λετε να εχουν εντοπισθει τα χρηματα και απο το κρατος και προκειμενου να χρησιμοποιησει ο τι βρει..με οποιους διακανονισμους,να το αποκρυπτει και να μας ριχνει στο εγγυητικο?

    ποτε θα τρελαθουμε τελειως.
    φαντασματα βλεπουμε παντου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. 1) ΟΤΙ ΠΡΑΞΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΘΑ ΠΡΕΠΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΦΑΡΜΩΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ (ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΤΙΚΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΜΟ)
    2)ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΘΩΝ ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΗΓΕΙ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΣΠΙΣ ,ΤΤ. ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ?
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΦΩΤΗΣΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Ο ΤΡΑΓΚΑΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Σε όποιον πήρε το περιοδικό του Τραγκα
    Ας μας δώσει καποιες πληροφορίες για το τί άλλο γράφει !
    Εψαξα να το βρω αλλα δεν το ειχαν πουθενά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. μακαρι να ειναι ετσι τα πραγματα και να μην ειναι μονο ενα επικοινωνιακο τεχνασμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. www.crashmag.gr (υπό κατασκευή)
    info@crashmag.gr

    Δεν έχει τηλέφωνο επικοινωνίας στο internet. Ίσως απαντήσουν σε e-mail

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Πήρε κανείς άλλος το περιοδικο crash?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. το περιοδικο το εχω στα χερια μου.ειναι το δευτερο τευχος που βγαζει.ειναι του φεβρουαριου.

    τη συνεντευξη απο τους δικηγορους μαρκουλακους την παιρνει ο δημοσιογραφος δημητρης κωνστανταρας.
    ειναι 6 σελιδες και πολυ καλο περιοδικο.

    λοιπον.
    εχει μια αναδρομη στο θεμα της ασπις ,για την καπιταλ,για τον κοντομηνα τις σχεσεις του και τον ανταγωνισμο..
    και τις ενεργειες που κανει το δικηγορικο γραφειο το οποιο, οπως αναφερεται εχει κανει σκοπο ζωης την εισπραξη των ποσων.
    οτι τα χρηματα τα εντοπισαν με ιδιωτικη πρωτοβουλια..και το κρατος βεβαια ..λενε κανει κινησεις αλλα μπλεκεται στη γραφειοκρατια και στις αδειες των δικαστικων αρχων.

    οτι στους επομενους μηνες θα εχουμε δραματικες εξελιξεις για ολους,οπου θα δοθουν ονοματα των υπευθυνων για την εποπτεια,των βοηθων,συνεργων και οσων τον προστατευαν.
    παραλληλα θα γνωστοποιηθει η πορεια του χρημαστος,αφου ειναι σε θεση να πουν που εχουν καταληξειςε.προφανως εχουν βεβαια μηνυματα.

    και οτι ειναι ευκολο να αποδειχθει η απλη αμελεια ωστε να αποζημιωθουμε απο το κρατος, αλλα σε πολλες περιπτωσεις ο δολος και η αμελεια ειναι πολυ κοντα και σιγουρα υπαρχει και δολος.
    οτι ηταν ευκολο να διαπιστωσει ηδη καποιος απο το 2002 την πτωχευση της εταιριας, αν ηταν οικονομολογος και ηξερε λιγα ασφαλιστικα και απο εναν απλο ισολογισμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. επισης αναφερει ο μαρκουλακος οτι σε απαντησης της δηλωσης του υιου ψωμιαδη..οτι ..στο τελος ξυριζουν τον γαμπρο κλπ.
    εουμε ,λεει, να τους διαμηνυσουμε οτι, εμεις τα χρηματα τα βρηκαμε και συντομα θα κανουμε τις ανακοινωσεις.

    και πολλα αλλα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Ασφαλιστικές: υπέρ του αναδόχου οι εισφορές του εγγυητικού
    Της Ευγενιας Tζωρτζη

    Σε τροποποίηση οδηγείται ο νόμος για το Εγγυητικό Κεφάλαιο Ζωής, του φορέα, δηλαδή, που αποζημιώνει ασφαλισμένους σε εταιρείες που έκλεισαν. Σύμφωνα με τον σχετικό νόμο, κάθε ασφαλισμένος μπορεί να αποζημιωθεί έως των 30.000 ευρώ για τις ασφαλίσεις ζωής και έως 60.000 ευρώ για τις ασφαλίσεις θανάτου. Της έναρξης της διαδικασίας καταβολής αποζημιώσεων προηγείται η προσπάθεια πώλησης του χαρτοφυλακίου της εταιρείας που έκλεισε, χωρίς αποτέλεσμα.

    Η αναστολή της άδειας λειτουργίας της ασφαλιστικής VDV Leben, που όπως διαπιστώθηκε εξαπατούσε τις εποπτικές αρχές για δέκα συνεχή χρόνια, ήρθε ουσιαστικά να επισπεύσει την εφαρμογή του νόμου για τους περίπου 13.000 ασφαλισμένους της εταιρείας. Η Τράπεζα της Ελλάδος καλείται να κινήσει τη διαδικασία εξεύρεσης αναδόχου και μεταξύ των λύσεων που εισηγείται η Διαχειριστική Επιτροπή του Εγγυητικού Κεφαλαίου είναι η δυνατότητα να μπορεί να μεταβιβάσει το ποσό που προορίζεται για τις αποζημιώσεις των ασφαλισμένων στον υποψήφιο ανάδοχο προκειμένου να διευκολυνθεί η διαδικασία πώλησης.

    Υπενθυμίζεται ότι το Εγγυητικό Κεφάλαιο χρηματοδοτείται μέσα από την εισφορά που επιβαρύνει τα ασφαλιστήρια συμβόλαια και την οποία καταβάλλουν κατά το ήμισυ οι ασφαλιστικές εταιρείες και κατά το ήμισυ οι ασφαλισμένοι. Τα έσοδα για το 2011 που θα προέλθουν από τις εισφορές υπολογίζονται στα 18 εκατ. ευρώ και θα εξανεμιστούν κατά την προσπάθεια πώλησης του χαρτοφυλακίου της VDV Leben, το έλλειμμα της οποίας δεν έχει προσδιοριστεί ακόμη, αλλά υπολογίζεται ότι προσεγγίζει τα 40 εκατ. ευρώ. Οι τροποποιήσεις που προτείνει η Διαχειριστική Επιτροπή του Εγγυητικού Κεφαλαίου προβλέπουν επίσης τη δυνατότητα να μπορούν να προσκληθούν στη διαγωνιστική διαδικασία και αλλοδαπές ασφαλιστικές εταιρείες, στον βαθμό που 8.000 περίπου από τα 13.000 ασφαλιστήρια συμβόλαια που είχε η εταιρεία έχουν εκδοθεί για λογαριασμό κατοίκων στη Γερμανία, στην οποία η εταιρεία είχε παράλληλη δραστηριότητα.

    Σε κάθε περίπτωση, η προοπτική μεταβίβασης των πόρων του Εγγυητικού υπέρ του αναδόχου της VDV Leben δεν αντιμετωπίζει την ανεπάρκεια του νόμου σε ό, τι αφορά το μεγάλο πρόβλημα που συνεχίζει να υπάρχει για τους ασφαλισμένους της «Ασπίς Πρόνοια» και της Commercial Value. Τα απαιτούμενα κεφάλαια για την αποζημίωση των 300.000 ασφαλισμένων που άφησαν πίσω τους οι δύο εταιρείες, με δεδομένο ότι ο νόμος προβλέπει την κατ’ εξαίρεσιν αποζημίωσή τους σε ποσοστό έως και 70% του κεφαλαίου που επένδυσαν, προσεγγίζουν τα 500 εκατ. ευρώ.

    Η δυνατότητα του Εγγυητικού Κεφαλαίου να προσφύγει σε δανεισμό με την εγγύηση του ελληνικού Δημοσίου που προβλέπεται στον νόμο εκτιμάται ότι συνιστά κενό γράμμα, στον βαθμό που η δυνατότητα εγγυήσεων του Δημοσίου είναι μηδενική από το 2012, με βάση τις ρητές διατάξεις του Μνημονίου. Με αυτό το δεδομένο, νομικοί κύκλοι δεν διστάζουν να χαρακτηρίσουν την πρωτοβουλία που πήρε το καλοκαίρι το υπουργείο Οικονομικών ψηφίζοντας τον σχετικό νόμο «ένα επικοινωνιακό παιχνίδι», αντίστοιχο με αυτό της προηγούμενης κυβέρνησης και κάνουν λόγο για ένα νόμο που θα μείνει ουσιαστικά στα χαρτιά.

    ΕΔΩ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΟ ΧΑΒΑ ΤΟΥΣ.
    ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΗ.
    ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗ ΛΥΘΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ.
    ΑΝ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΚΛΕΜΜΕΝΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΩΣ Ο ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟΣ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΧΙ?
    ΟΥΤΕ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΡΕΥΝΩΝ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟΥ?
    ΒΛΕΠΕΤΕ?
    ΑΛΛΟ ΤΟΠΙΟ, ΑΛΛΟΙ ΡΥΘΜΟΙ..ΑΛΛΟΙ ΣΤΟΧΟΙ..
    ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΙΣΧΥΟΝΤΑ ΝΟΜΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΠΑΡΟΥΦΑ..
    ΑΣ ΚΑΤΑΦΥΓΟΥΜΕ Κ ΕΜΕΙΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ Μ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣς ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ,ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.
    ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΛΥΨΕΙ...ΕΣΤΩ..ΜΕ ΟΜΟΛΟΓΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΗΣ ΑΠΑΙΤΗΣΗΣ..ΑΦΟΥ ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. καικατι τελευταιο:
    τα λεφτα,που βρεθηκαν, κατα τα λεγομενα μαρκουλακου, ειναι της ταξεως των 500 εκατομμυριων ευρω..

    πολυ εντυπωσιακο,πολυ ελπιδοφορο...
    μακαρι να καταρριφθει αυτος ο νομος εκτρωμα και να αναλαβει επιτελους το κρατος την ευθυνη του...
    γιατι ,στο κρατος πλεον θα παει η ευθυνη της επιστροφης των κεφαλαιων μας..οταν θα αποδειχθει η ευθυνη αυτου και των σωματοφυλακων του..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟΥ ΟΛΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ,ΟΠΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ, ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΓΕΝΙΚΑ?
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΠΑΡΗΧΘΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΩΣ ΕΙΔΗΣΗ ΣΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ.

    ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ. Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΡΙΦΘΗ.ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ.

    ...ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ:
    " ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ:
    " ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.."

    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!

    ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΨΕΜΑ ΑΥΤΗ Η ΑΠΡΟΣΜΕΝΗ ΕΞΕΛΙΞΗ. ΑΛΛΑ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΔΙΚΗΓ. ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΤΟ ΧΕΙΡΙΣΜΟ ΤΗς ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΚΑΠΙΤΑΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. AN ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ, ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟΣΟΝ ΚΑΙΡΟ ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕ?

    ΕΔΩ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ..
    ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ ΤΩΝ ΕΥΡΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ?

    ΛΙΓΟ Μ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΛΟΥΣΙΟΣ..
    ΒΑΘΥΠΛΟΥΤΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΘΑ ΧΑΡΩ..
    ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.
    ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.
    ΓΙΑΤΙ Η ΥΠΟΜΟΝΗ,Ο ΝΟΜΟΣ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΨΙΜΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ.

    ΑΣ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Ο Μαρκουλάκος θα μιλήσει στους Νέους Φακέλλους την άλλη Δευτέρα 07/02/2011 (ΣΚΑΙ 23:00).
    Αρχικά ήταν για αύριο, αλλά προφανώς αναβλήθηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. ας οργανωθουμε λοιπον να στειλουμε ιμειλς στην εκπομπη,ωστε να ειναι ετοιμοι να ασχοληθουν και με επιμερους ερωτηματα.

    αυτο ομως που επειγει, ειναι να ενισχυσουμε αυτην την τεραστια προσπαθεια που εχει κανει και εδω που τα λεμε, ειναι ο μονος που επαιξε το ρολο και του κρατους και της εποπτειας, με την εννοια οτι βγαζει λαγους.

    θα επρεπε ομως, να ασχοληθει και με την ευθυνη καποιων απο τους διαμεσολαβητες, που εκαναν αξιοποινες πραξεις.

    δεν μπορει να μην ασχοληθουμε και με την μικρη μεριδα αυτων που εξεθεσαν τους πελατες τους.
    σαφως δεν μιλουμε για την πλειονοτητα.αλλα γι αυτους που καταδικασαν τελευταια στιγμη τους ανθρωπους που ειχαν αναγκη και τωρα ειναι φαντασματα κλεισμενοι στα σπιτια τους.

    και για την διαμεσολαβηση του και επιλυση και εξωδικως της διαφορας προς το υπουργειο, καλο θα ηταν να αναλαμβανε πραγματι ολο το πακετο δικαστικης και εξωδικου ικανοποιησης των συμφεροντων μας.εξαλλου αυτα ειναι αλληλενδετα.
    φανταστειτε αλλος να διαπραγματευεται με τις ασφαλιστικες ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΚΑΝΕΝΑΣ και αλλος να δικαζει υποθεσεις αστικης και ποινικης ευθυνης και οχι μονο.
    ας το σκεφτουμε σοβαρα καποια στιγμη επιτελους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Ο κύριος στόχος -σύμφωνα με πληροφορίες- τόσο για τον επόπτη Χαρτοφυλακίου Ζωής όσο και για την εποπτική αρχή (Τράπεζα της Ελλάδος) είναι να αναζητηθούν ανάδοχοι των ασφαλιστήριων συμβολαίων, προκειμένου να συνεχιστεί η ροή των ασφαλιστικών δικαιωμάτων τους από άλλες εταιρείες και να μην οδηγηθούν οι ασφαλισμένοι να προχωρήσουν σε αλυσιδωτές καταγγελίες των συμβολαίων τους μπαίνοντας σε χρονοβόρες δικαστικές διελκυστίνδες που θα περιπλέξουν ακόμη περισσότερο την ασφαλιστική αγορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Σύμφωνα με τον νόμο, ο Επόπτης μετά:

    1. Την ολοκλήρωση του ελέγχου της νομιμότητας και εγκυρότητας όλων των ασφαλιστηρίων συμβολαίων και των αναγγελιών που έχει ήδη λάβει από τους ασφαλιζόμενους,
    2. Μετά τον ακριβή υπολογισμό όλων των εκκρεμοτήτων που πηγάζουν από το χαρτοφυλάκιο των αναγγελθεισών απαιτήσεων και
    3. Μετά την αναμόρφωση των όρων και παροχών , θα προχωρήσει στην σύνταξη του «ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥ» (Τελικού) Πίνακα δικαιούχων ασφαλίσματος, με πλήρη και λεπτομερή αναφορά του ύψους των ασφαλιστικών παροχών και των εκκρεμών αποζημιώσεων ανά συμβόλαιο.

    Τέλος μετά την ολοκλήρωση της απογραφής, η Τράπεζα της Ελλάδος, ως εποπτική αρχή ,θα αναρτήσει για λογαριασμό του Επόπτη, κατάλογο των ασφαλισμένων και των απαιτήσεών τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. ε και?
    αλλα λογια...
    περιεργα πραγματα...

    τοποθετηση καμια..
    μαθαμε απ εξω τι θα κανει ο εποπτης..

    το δημοσιευμα της καθημερινης το διαβασατε οτι δεν προχωραει ο νομος για μας?
    τι μας τα λετε συνεχεια?

    τοσα γραφηκαν χθες..καμια τοποθετηση?
    σαν να μην υπαρχουν?

    ερωτηση:
    δεν ειναι τεραστιο θεμα οτι ο μαρκουλακος δηλωσε οτι βρεθηκαν τα χρηματα που λειπουν απο τα αποθεματικα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Στην τοποθέτηση του ανώνυμου στις 31.01.11 2:31 έχω την εξής ερώτηση: Ο ακριβής υπολογισμός όλων των εκκρεμοτήτων που πηγάζουν από το χαρτοφυλάκιο των αναγγελθεισών απαιτήσεων, προέρχεται από την καταγραφή των έγκυρων συμβολαίων που έχει κάνει ο επόπτης και είναι ανηρτημένα στην ιστοσελίδα της Αρχής; Ή από εξώδικες καταγγελίες ή μηνύσεις που έχουν κάνει κάποιοι απο εμάς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. http://crimesonair.blogspot.com/2011/01/blog-post_4381.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. ΕΝΤΟΣ ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟΝ ΤΟΥ ΕΠΟΜΕΝΟΥ ΜΗΝΟΣ (ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ) ΘΑ αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Εποπτικής Αρχής (ΝΥΝ Τράπεζα της Ελλάδος) το «προσωρινό» (οριστικό) χαρτοφυλάκιο της εταιρίας και θα παραδοθούν στην Τράπεζα της Ελλάδος τα προβλεπόμενα από το αρ.2 ν.3867/2010 έγγραφα και στοιχεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. σχετικά με την ισχύ του τελευταίου νόμου έχει γίνει μεγάλη συζήτηση σχετικά με την αποζημίωση του εγγυητικού καθώς αυτή αντιτίθεται στις μνημονιακές διατάξεις.

    Να ξεκαθαρίσω ότι το δημόσιο βάζει μόνο την εγγύση κατά τα 2/3 του ποσού. Το ποσό προέρχεται από τις εισφορές των ασφαλιστικών αλλά και/ή από δάνειο που θα πάρει το εγγυητικό το οποίο θα αποπληρωθεί επίσης από τις εισφορές των ασφαλιστικών και θα έχει εξασφάλιση από το δημόσιο.

    Συνεπώς το δημόσιο θα κλιθεί να αποζημειώσει ΜΟΝΟ στην περίπτωση που οι εισφορές των ασφαλιστικών δεν θα επαρκούν για να καλύψουν τις δόσεις πράγμα εξαιρετικά απίθανο.

    Δεν μπορώ να καταλάβω λοιπόν, εφόσον το δημόσιο παρέχει μόνο εγγύηση χωρίς να πληρώσει ούτε ένα ευρώ σε πιο σημείο ο νόμος έρχετε αντιμέτωπος με το μνημόνιο και το κρατικό προυπολογισμό.

    Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. http://www.protothema.gr/Ebook/?file=298

    ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ?
    ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΠΙΤΑΛ.

    ΕΜΜ..ΑΜΑ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ ΑΥΤΟΙ ΦΥΛΑΚΗ..ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ..

    ΚΑΙ ΛΕΕΙ..ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. και τι λεει ο μαρκουλακος αλλα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. ΓΙΑΤΙ ΟΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΠΙΤΑΛ?
    ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΑΥΤΟ ΛΕΝΕ..
    ..|"Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΦΑΓΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ..."..

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ?
    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο !!! ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. ο πρωθυπουργός και ο υπουργός οικονομικών, θα πρέπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ,μετά απο σχεδόν ενάμισυ χρόνο,
    (γιατί μάλλον δεν γνωρίζουν ΚΑΘΟΛΟΥ ,τι εχει συμβεί), ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟ ΕΙΧΕ ΧΡΕΩΘΕΙ Ο
    κ.Σαχινίδης, εδώ λοιπόν θα πρέπει επιτέλους να
    "σκύψουν" πάνω στο πρόβλημα, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ, ΠΟΥ ....ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ...ΙΔΙΩΤΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ....
    ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΣ ΠΙΑΤΟ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟ.

    ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΑΜΟΓΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΨΕΥΤΑΡΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΛΕΞΗ ΑΠ' ΟΤΙ ΛΕΕΙ, ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΦΕΡΕΙ ΠΙΣΩ.

    ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΟΥΝΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΤΕΚΝΑ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ. ΚΥΡΙΕ ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΚΟ ΨΩΜΙΑΔΗ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΤΑΠΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΑΚΙΑ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ. ΚΑΙ ΕΝΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ. ΤΟ ΧΟΝΤΡΟ ΞΥΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΧΟΝΤΡΟ ΞΥΛΟ ΘΑ ΦΑΝΕ ΑΛΛΑ ΦΥΛΑΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΟΣΟΙ ΜΕ ΨΕΥΤΙΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ.ΔΙΑΠΡΑΧΘΗΚΑΝ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΣ, ΔΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Απάντηση στο φίλο 31/1 ώρα 11.46μμ

    Οι εγγυήσεις του κράτους εγγράφονται στο έλλειμμα και στο δημόσιο χρέος.
    Γι' αυτό και τις φρενάρει το μνημόνιο.
    Αυτό όμως ενισχύει τη θέση μας. Αντί για εγγύηση μπορούν κατ' ευθείαν να δώσουν ομόλογα στο χαρτοφυλάκιο και μάλιστα στην αγοραία αξία (60% της ονομαστικής!). Έτσι για 200 εκ. έλλειμα βάζουν 120 εκ. ομόλογα και ...τσούπ να ο ανάδοχος πως βρίσκεται άμεσα. Ούτε 70% ούτε λοιπές Σαχινίδιες μαλακίες. Με ένα swap κλείνουν τη θέση τους με το Εγγυητικό κεφάλαιο το οποίο εκδίδει ένα ομόλογο μακρύτερης διάρκειας υπέρ του ελληνικού δημοσίου, το έλλειμα (επιβάρυνση) γίνεται 0 για το κράτος και οι ασφαλιστικές το καταβάλλουν με την ησυχία τους σε 15-20 χρόνια άρα ούτε αυτές έχουν ζημιά!
    ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΕΙΝΑΙ!
    Ποιός είμαι εγώ που το λέω αυτό; Παλιός διευθυντής (όχι ασφαλιστής) της ΑΣΠΙΔΑΣ. Ένας από αυτούς που όλοι βρίζουν και κανείς δεν συμβουλεύεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Παιδιά, αν διαβάσει κανείς την συνέντευξη Ψωμιάδη θα καταλαβει ότι καμία κουβέντα γίνεται για τα ασφαλιστηρια ζωής, νοσοκομειακά κλπ΄. Μόνο στους ομολογιούχους Καπιταλ. Και αυτό γιατί εξαιτίας τους μπήκε στη φυλακή... Γιατί να αναφερθεί σε καποιους που δεν καταφεραν το παραμικρό εναντίον του?
    Ειναι πάντως αλήθεια ότι ηταν μεγάλη επιτυχία από πλευράς τους να το βάλουν στη φυλακή.

    Και κοντά σε αυτούς χαιρόμαστε και οι υπόλοιποι...Και όμως δεν είναι έτσι.Εμείς των ασφαλιστηριων ζωής δεν ασκησαμε καμια πίεση! Αλλοι κινήθηκαν μεθοδικά! Ας μην τρέφουμε αυταπάτες λοιπόν.Ο Ψωμιάδης μόνο σε αυτούς αναφερθηκε. Βεβαια μονο για αυτούς ερωτήθηκε από τους δημοσιογ΄ραφους του πρωτου θεματος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.
    ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ (ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΕΞΕΤΑΣΗ), ΤΑ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΡΕΠΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ( ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΚΛΠ)..

    ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΙΜΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΣΤ0ΙΧΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ -ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΥΡΙΟΥ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΜΠΑΝΚ- ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΑΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΛΑΙΚΙΣΕΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ,ΤΟ ΚΡΑΤΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ,ΜΕ ΠΑΝΤΕΛΗ ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ..ΔΙΑΠΡΕΠΟΥΝ ΟΙ ΓΡΑΜΜΑΕΣ ΤΩΝ..ΙΚΑΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΣ.

    ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ.
    ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ Η ΜΟΝΟΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ 100 ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΥΣ.
    ΟΛΟΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ..ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΡΑΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. το σχολιο των 9.58 με συγκεκριμενη προταση, το ελαβε υποψη του καποιος να το αξιολογησει?
    επωνυμως ή ανωνυμως, γινεται μια προταση που βεβαιως και στεκεται.απο οσα και ο ιδιος μπορω να κρινω με τις οικονομικες μου γνωσεις, ειναι κατι παραπανω απο εφικτο.

    ανεβαστε λιγο το επιπεδο οι συλλογοι και σκυψτε σοβαρα σε παραινεσεις.
    οχι να εφωνειτε λογους και να επιτιθεσθε.
    επεξεργαστειτε ,εστω ,την συγκεκριμενη προταση.
    ειναι θεμα για εναν γνωστη 10 λεπτων να το δει και να το εκτιμησει.

    μην μας υποτιματε αλλο.
    υποτιθεται,και οι δυο συλλογοι, οτι εχετε εναν θεσμικο ρολο.υπηρετειστε τον.
    ο συλλογος των ασφαλιστων μας μιλησε για ραντεβου με σαχινιδη!
    οταν...αυτο..επιτευχθει...
    ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. Κάποιοι ΜΟΝΟ μιλούν και
    κάποιοι ΜΟΝΟ ενεργούν.
    Αλλά όλοι θα ευεργετηθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. .ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ, Η ΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΞΑΝΤΛΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΣΠΙΣ ΚΑΠΙΤΑΛ!!!
    ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΖΩΗΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΥΠΆΡΚΤΟΙ!
    ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΚΑΠΙΤΑΛ ΑΠΛΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΗΣ.
    ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΥΠΟΘΕΣΗ ΧΡΕΚΟΠΗΣΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΖΩΗΣ, ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΑΠΟΕΘΜΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ (ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ), ΥΠΟ ΤΗΝ (ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ) ΑΥΣΤΗΡΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.
    ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΨΩΜΙΑΔΗ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΨΙΜΟ ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΑΕΓΑ, ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΚΑΠΙΤΑΛ.
    ΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑΥΤΙΖΟΥΝ ΕΜΑΣ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΑΕΓΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΚΑΠΙΤΑΛ, ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΚΑΤΩΡΘΩΜΑ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟΥ, ΠΟΥ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. ας προσεχθεί λοιπόν από το γραφείο μαρκουλάκου στην εκπομπή του παπαχελά την ερχόμενη δευτέρα,να επανορθωσει τα πράγματα και να δοθεί η εμφαση που πρέπει στην ασπίς πρόνοια, γιατί αυτό κατάντησε επικίνδυνο πια..αυτό το μονοπώλιο πρέπει να τελειώνει και η δημιουργία εντυπώσεων όπου μας εξυπηρετεί.!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ. ΑΛΛΟΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΕΤΣΙ ΑΛΛΟΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΛΛΙΩΣ.ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΙ ΑΣ ΒΡΟΥΝ ΜΙΑ ΛΥΣΗ.ΠΙΣΩ ΑΠ ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΟΥΒΑΜΑΡΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΟΛΥΣ ΠΟΝΟΣ, ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΙΑ.ΟΤΑΝ ΒΑΖΑΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΡΙΣΚΟ,ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ.ΟΛΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΒΡΕΘΕΙ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. ΠΡΑΓΜΑΤΙ, ΒΑΣΙΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ ΝΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΑΣ, ΚΑΘΩΣ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ.
    ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΧΡΕΟΣ, ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ ΜΕ ΟΜΟΛΟΓΑ 3ΕΤΟΥΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, ΚΑΘΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΣΘΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ, ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ (ΑΠΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΓΩΓΕΣ ΓΙΑ ΠΛΗΜΜΕΛΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ, ΑΠΟ ΦΟΡΟΥΣ ΚΛΠ-ΚΛΠ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. οι αποζημιωση που θα ζητήσει η ελλαδα απο τη γερμανια θα ειναι..λεει,,500 εκατομμυρια ευρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=43062&catID=2

    ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ?
    ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΕΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΠΑΖΟΥΝ Ο ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΟΥΜΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. Ποιός θα ξαναεμπιστευτεί να χρηματα του για να κανει συνταξιοδοτικο ή ασφαλεια ζωής μετά από αυτό που μας συνέβη;

    ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ.
    ΑΣ ΤΟ ΧΩΝΈΨΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!

    Ποιον συμφερει αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΟΙ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΦΟΒΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. στο blog των ασφαλιστων,ως γνωστον, υπαρχει η δυνατοτητα επικοινωνιας με παπανδρεου μεσω facebook ,κατι το οποιο ειναι αρκετα ευκολο να το κανουμε ολοι μας.

    ας προσπαθησουμε να συγκεντρωσουμε τον πολυ κοσμο..εχουμε παιδια που μπορουν να μας βοηθησουν, πολλοι απο μονοι τους που εχουν σχετικο λογαριασμο,,
    η πιεση πρεπει να ειναι συντονισμενη.
    μην το αφηνουμε να περασει και αυτο.
    ας ελπισουμε οτι αυτοι που πρεπει να κανουν τις αλλες επαφες..τις κανουν.
    εμεις ομως οφειλουμε να βγαζουμε προς τα εξω τη διαμαρτυρια μας.
    εχουμε ευκαιρια να στειλουμε χιλιαδες επιστολες,αλλιως θα μεινουμε στα αζητητα.
    ας ενισχυσουμε αυτην την προσπαθεια που ειναι του καθενος μας και ολων μαζι.
    καλοπροαιρετα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. Διάταξη, που θα προβλέπει συμψηφισμό των χρεών μεταξύ του Δημοσίου και των φορολογούμενων, θα περιλαμβάνει το φορολογικό νομοσχέδιο, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Οικονομικών.

    AΣ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΗΜΙΣΥ ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΝΑ ΠΙΣΤΩΘΕΙ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΕΦΟΡΙΑ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΤΑΙ Η ΟΙΟΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΠΕΣΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑΣ.

    ΛΥΣΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ.
    ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΕΦΘΩ ΕΓΩ ΩΣ ΑΔΑΗΣ, ΜΕΧΡΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. http://folders.skai.gr/main/theme?locale=el&id=173


    ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ ΤΗΣ ΚΑΠΙΤΑΛ.
    ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΣΩΣΤΑ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΜΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ
    ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΠΑΝΤΟΣ, ΟΧΙ ΑΝΤΙΔΙΚΙΕΣ ΟΧΙ ΥΒΡΕΙΣ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ.
    ΜΗ ΜΑΣ ΘΑΨΕΤΕ!

    ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ
    ΚΑΛΕΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. Για να μην έχετε λανθασμένες εντυπώσεις η εκπομπή του ΣΚΑΙ θα είναι μαγνητοσκοπημένη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. πριν ολοκληρωθει η μαγνητοσκοπηση και η ολοκληρωση της,πρεπει να γινουν οι παρεμβασεις. σαφως και ειναι μαγνητοσκοπημενη.
    αλλα..ακομα και τελευταια στιγμη πολλα μπορουν να προστεθουν και να διορθωθουν ωστε να γινει χρησιμη για μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. Καλημέρα,

    ο Μαρκουλάκος ασχολείται με την ΑΣΠΙΣ CAPITAL επειδή του έχει ανατεθεί το έργο από εκατοντάδες παθόντες. Κάνει την δουλειά του ως επαγγελματίας και θα αμειφθεί για αυτό εάν η υπόθεση έχει επιτυχή έκβαση. Δεν υπάρχει νόμος που να καλύπτει την υπόθεση της ΑΣΠΙΣ CAPITAL, οπότε εκεί η δικαστική οδός είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ. Δεν κατανοώ την έκρηξη οργής ορισμένων εναντίων των παθόντων της ΑΣΠΙΣ CAPITAL. Είναι και αυτοί μία αδικημένη μερίδα πολιτών, που διεκδικεί την περιουσία της με τον νόμιμο τρόπο - την δικαστική οδό.

    Παράλληλα, ο Μαρκουλάκος ετοιμάζει δικαστικές κινήσεις για την ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ, πάλι επειδή του έχει ανατεθεί το έργο από χιλιάδες παθόντες. Και για την περίπτωση αυτή κάνει την δουλειά του ως επαγγελματίας και θα αμειφθεί για αυτό εάν η υπόθεση έχει επιτυχή έκβαση. Η υπόθεση της ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ είναι πιο περίπλοκη, επειδή εμπλέκονται το Δημόσιο, οι εποπτικές (κατ' ευφημισμό) αρχές, η αναδοχή και ο νόμος του Αυγούστου. Γίνεται ακόμη πιο περίπλοκη επειδή τα ασφαλιστικά προϊόντα που πουλούσε το λαμόγιο και οι ασφαλιστές του ήταν πολλών ειδών με ιδιαιτερότητες το καθένα.

    Ο ΣΚΑΙ αντλεί σημαντικό μέρος των πληροφοριών που παρουσιάζει από τον Μαρκουλάκο. Οι φωνές και οι διαμαρτυρίες δεν πρόκειται να αλλάξουν το τι παρουσιάζει ο ΣΚΑΙ και το τι ασχολείται ο Μαρκουλάκος. Θα αναδείξουν μόνο ακόμη μία φορά την μιζέρια του Έλληνα: δεν μπορεί να ανεχθεί ο άλλος να επιτυγχάνει κάτι όσο μικρό και εάν είναι αυτό) και ο ίδιος (χωρίς να κάνει καμία ενέργεια) να μην επωφελείται.

    Έλεος συμπάσχοντες, ας πρυτανεύσει η λογική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. Τα πραγματα είναι απλα . Η εκπομπή ειναι έτοιμη εδω και καιρό, απλά μετατεθηκε .Ο όμιλος ΣΚΑΙ είναι ο μόνος που ασκεί αντιπολίτευση στην κθβερνηση και αυτός είναι και ο λόγος που κάνει ολοκληρη εκπομπή μια που μαζί με τον Ψωμιάδη εμπλαίκονται πολλά άτομα του κυβερνώντος κόμματος.

    Πάλι καλά που υπάρχει εστω ένα καναλι που θα δειξει επιτέλους το σκάνδαλο. Ο Τέλλογλου ασχολείται εδώ και καιρό με το θέμα. Φαντάζομαι τί χρήμα θα ζητησε ο Τριανταφυλλόπουλος για να αναδείξει το θέμα στις εκπομπή του...Εκεί να βλέπατε τί σούσουρο θα γινόταν δεδομενης της μεγαλης θεαματικότητας!!! Αλλά είναι πολλά τα λεφτά Αρη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. Πάντως παιδιά εγώ έχω καταλάβει ότι όταν τα μεσα ενημερωσης αναφερονται στον Συλλογο ζημιωθεντων Ασπις αναφερονται αποκλειστικά και μονο στον συλλογο που εχουν κανει οι ασφαλιστες. Για ποιό λόγο γίνεται αυτό?

    Θα ακουστεί ο Συλλογος Σιδερη στην εκπομπή του ΣΚΑΙ; ...Εστειλα ενα μέιλ στον Σκαι και μου ειπαν ότι κανενας άλλος σύλλογος δεν υφίσταται εκτός από αυτόν των ασφαλιστών . Ο αλλος δεν εχει δημοσιευτει ποτε στο Πρωτοδικειο και μου αφησαν να καταλαβω ότι δεν δινουν βήμα σε όποιον στερείται νομιμότητας. (???)
    Υπαρχει θεμα ελλειψης νομιμότητας ? Αν ναι για΄τι δεν γινεστε νομιμοι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. για το σχολιο των 9,36:
    Η λογική λέει ότι όταν αναφερόμαστε σε "Σκάνδαλο ΑΣΠΙΣ" αναφερόμαστε στο σκάνδαλο των ασφαλισμένων της ΑΣΠΙΣ ΑΕΓΑ και ΚΟΜΕΡΣΙΑΛ, όχι στην ΑΣΠΙΣ ΚΑΠΙΤΑΛ, που δεν ήταν ασφάλειες αλλά ιδιωτικά ομόλογα.
    ¨οταν αναφέρονται στην υπόθεση ΑΣΠΙΣ ΚΑΠΙΤΑΛ δεν πρέπει να αναφέρουν καθόλου τους ασφαλισμένους της Ασφαλιστικής, επειδή ουδεμία σχέση εχουν με την υπόθεση της ΚΑΠΙΤΑΛ και η συσχέτιση αυτή δεν τους ωφελεί στο παραμικρό (το αντίθετο μάλιστα...).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. ΠΑΡΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΠΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΛΥΨΕΙ. ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΙΜΙΣΟΥΝ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ. ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΠΑΥΕΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ να μου μιλάνε για ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ οι ΤΥΡΑΝΝΟΙ.- ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ να μου μιλάνε για ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ αυτοί που την ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ κάθε μέρα και με κάθε ευκαιρία.
    - ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ να μου μιλάνε για ΗΘΙΚΗ οι ΑΝΗΘΙΚΟΙ.
    - ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ να μου μιλάνε για ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ οι ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ.
    - ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ να μου μιλάνε για την ΠΑΤΡΙΔΑ μου οι ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ.
    - ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ να μου κάνουν μαθήματα για την ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ οι ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ.
    - ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ να με λένε ΚΛΕΦΤΗ οι ΚΛΕΦΤΕΣ και ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.
    - ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ να με λένε ΨΕΥΤΗ οι ΨΕΥΤΕΣ.
    - ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ να με λένε ΚΟΠΡΙΤΗ οι ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΙ και ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ.
    - ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ να με λένε ΦΟΡΟΦΥΓΑ αυτοί που ΕΥΗΜΕΡΟΥΝ με τους ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ φόρους χωρίς οι ίδιοι να ‘χουν πληρώσει ποτέ ούτε έναν.
    - ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ να μου μιλάνε για ΛΙΤΟΤΗΤΑ οι ΣΠΑΤΑΛΟΙ.
    - ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ να μου κάνουν μαθήματα για την ΥΓΕΙΑ της ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ αυτοί που την ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ.
    - ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ να ΠΛΗΡΩΝΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ χωρίς ποτέ να έχω ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ.
    - ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ να ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ το ΜΕΛΛΟΝ μου αυτοί που με τα δικά μου λεφτά έχουν ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ και τα ΤΡΙΣΕΓΓΟΝΑ τους.
    - ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ να μου απαγορεύουν τα ΟΝΕΙΡΑ οι ΕΦΙΑΛΤΕΣ της ζωής μου.
    - ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ να μου μαυρίζουν την ΨΥΧΗ οι ΜΙΚΡΟΨΥΧΟΙ.
    - ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ να εμφανίζονται ως ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ μου οι ΠΡΟΑΓΩΓΟΙ.
    - ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ να συνεχίσω να ΕΥΕΡΓΕΤΩ τους ΑΧΑΡΙΣΤΟΥΣ.
    - ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ να συνεχίσω να ΕΚΛΕΓΩ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ
    (apo tromaktiko)!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ. ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΟΙΚΤΡΑ. ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΟΥΣ, ΑΤΟΝΟΥΣ, ΥΠΟΤΟΝΙΚΟΥΣ, ΑΝΟΡΓΑΝΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΟΡΟΙΔΑΡΕΣ. ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΟΛΑ.

    ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.

    ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ. ΑΣ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΩΣ (ΠΡΑΓΜΑ ΑΠΙΘΑΝΟ) ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΧΕΙΡΟΓΡΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΝΕΦΑΡΜΟΣΤΟ ΝΟΜΟ. ΑΥΤΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ ΘΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ ΚΑΤΑ 70% ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΡΟΣ ΕΜΑΣ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΕΡΙ ΤΩΝ 350ΕΚΑΤ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ. ΚΑΙ ΑΣ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙ ΤΩΝ 15ΕΚΑΤ ΤΟ ΧΡΟΝΟ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΛΙΓΟΤΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 23 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΛΑΜΟΓΙΟΕΤΑΙΡΙΑ.

    ΑΣ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ ΣΕ ΤΑΧΥΤΕΡΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΔΑΝΕΙΟ 350ΕΚΑΤ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΕ ΤΟΚΟ 5% ΠΕΡΙΠΟΥ (ΑΡΚΕΤΑ ΦΙΛΟΔΟΞΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ). ΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΚΟ ΕΙΝΑΙ 17,5 ΕΚΑΤ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ.

    ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΦΑΡΜΟΣΤΟΣ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΚΟΜΩΔΗΣΗ ΜΑΣ, Η ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΕΝΕΕΣ.

    ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΙΚΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΟΙ ΕΠΟΠΤΕΣ, ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΡΧΕΤΕ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ.

    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΑΡΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ. ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΕΛΙΚΑ ΑΞΙΖΕΤΕ ΟΛΟΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ 11.33 ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.ΟΣΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ.ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΜΙΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.ΑΠ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΕΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥΗΜΕΡΕΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ.ΜΟΝΑΧΑ ΑΥΤΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ.ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ Η'ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΜΕ ΣΚΥΜΜΕΝΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΤΡΙΑΝΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΑΝ ΖΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΜΑΣ, ΝΑ ΜΑΣ ΡΙΞΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΨΙΧΟΥΛΟ;ΑΝ ΘΕΛΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ.ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ.ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΙΑ ΤΙΠΟΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΚΙΝΗΤΡΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ,ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΕ ΠΛΗΡΗΣ ΣΙΓΗ..

    ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΥΟ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕΛΗ,ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ,

    ΓΙΑΤΙ..
    ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΩΦΕΙΛΑΝ
    ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ.
    ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ!!!!!!!
    ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΜΠΑΝΚ...!!!

    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑΡΑΞΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑΓΜΕΝΟΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΛΛΟΥ..ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΤΥΠΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΙΧΟΚΟΛΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ???

    ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ-ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ-ΔΡΟΜΟΙ-ΣΥΜΒΟΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ..
    ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ
    ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΞΤΕ!!!
    ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ.

    ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΤΑΙ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΣΧΟΛΙΩΝ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ.

    ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΤΥΧΕΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ,ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ.
    ΟΤΑΝ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΣΗΚΩΜΕΝΗ,ΟΤΑΝ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ,ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ, ΟΤΑΝ ΤΩΡΑ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΚΤΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ,ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗ ΘΙΓΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ..ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ..

    ΠΟΣΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ..ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΓΙΝΕ,ΜΕ ΕΝΑΝ ΝΟΜΟ ΧΛΕΥΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ, ΠΟΣΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΚΑΙ ΕΝΟΧΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΔΗΘΕΝ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ?

    ΠΟΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΤΟΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ?ΠΟΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΟΡΥΒΗΘΗΚΕ?
    ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕ.
    ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 15 ΧΡΟΝΩΝ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟ FACEBOOK ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΣΤΑ ΒLOGS.
    ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΞΑΠΑΤΩΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ.
    ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΝΩΘΕΝ.ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΦΑΙΝΕΤΑΙ.
    ΕΝΤΟΛΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΘΙΓΕΙ Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΘΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΕ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ..
    ΜΕ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΓΩΓΕΣ,ΜΕ ΞΥΛΟΠΟΔΑΡΟΥΣ ΚΑΙ FACE BOOK.
    ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΑΝΑΛΑΒΑΤΕ ΟΛΟΙ ?
    ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ-ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ-ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.
    ΣΥΜΒΟΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΣΕ ΕΠΚΑΙΡΑ ΣΗΜΕΙΑ.
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΜΠΑΝΚ, ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΟΥΣΑ ΣΤΟΝ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΜΑΣ, ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ,ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ,ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ,ΟΠΟΥ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΑΠΛΟΥ ΠΤΑΙΣΜΑΤΟΣ..

    ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΕΙΣΤΕ Ή ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΤΕΣ ΑΛΛΩΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση ενάντια στην αύξηση των εισιτηρίων του ΟΑΣΘ
    NAFTEMPORIKI.GR Σάββατο, 5 Φεβρουαρίου 2011 14:13

    Εκτύπωση
    Αποστολή
    Φυλάξτε το
    Γραμματοσειρά
    Ακούστε το


    Νέα συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν σήμερα στον πεζόδρομο της Πλατείας Αριστοτέλους δεκάδεαύξης πολίτες της Θεσσαλονίκης, αντιδρώντας στις προγραμματισμένες αυξήσεις στα εισιτήρια των αστικών λεωφορείων ΟΑΣΘ .

    Στο τέλος της πορείας τους, στην πλατεία Ελευθερίας, οι πολίτες επιβιβάστηκαν μαζικά, χωρίς να πληρώσουν εισιτήριο, σε λεωφορεία του ΟΑΣΘ, στα οποία κρέμασαν πανό με την επιγραφή «ΟΑΣΘ: Η ληστεία του χειμώνα. Αυξήσεις έως 180%».

    «Δεν θα κάνουμε πίσω. Η ίδια κινητοποίηση θα επαναληφθεί την ερχόμενη Τρίτη και Πέμπτη, στις 5 το απόγευμα και το επόμενο Σάββατο στις 11.30, με αφετηρία και στις τρεις περιπτώσεις το άγαλμα του Βενιζέλου. Το μεθεπόμενο Σάββατο 19 Φεβρουαρίου, θα συγκεντρωθούμε στο νέο κτήριο του δημαρχείου κι από εκεί θα πραγματοποιήσουμε πορεία προς τα γραφεία του ΟΑΣΘ», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Γεώργιος Θεοδωρόπουλος, συντονιστής των Επιτροπών «Ακρίβεια Stop», οι οποίες διοργανώνουν την κινητοποίηση από κοινού με τις Πρωτοβουλίες Κατοίκων Τούμπας και Δυτικών Συνοικιών και την ομάδα «Free Bus».

    Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ


    ΕΜΕΙΣ ΑΣ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ....
    ΑΞΙΟΙ ΟΛΟΙ...
    ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ...
    ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ...ΧΩΡΙΣ ΦΩΝΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΒΟΥΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. http://folders.skai.gr/main/theme?locale=el&id=173


    ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ.
    ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΩΝ ΦΑΚΕΛΩΝ, ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΤΩΝ ΓΝΗΣΙΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΙΝΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ,ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΘΕΣΕΩΝ ΜΑΣ.

    ΚΥΡΙΑ ΣΙΔΕΡΗ,
    ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΕΔΩ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ, ΚΑΛΟΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΟΥ ΣΚΑΙ..
    ΟΠΩΣ ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΓΙΝΑΝ ΚΑΠΝΟΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ. ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑΝ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΑΝΩΔΥΝΑ.
    ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΕΙ ΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ, ΕΙΤΕ ΓΙΝΕΙ, ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ Η ΑΝΑΔΟΧΗ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΜΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΧΡΗΣΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ!!
    ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ. Ο ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΦΑΡΜΟΣΤΟΣ. ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΗΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ!! ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ, ΚΑΘΩΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΒΓΕΙ ΠΟΛΛΑΠΛΩΣ ΖΗΜΙΩΜΕΝΗ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. ΚΑΙ ΓΩ ΣΑΣ ΛΕΩ ΠΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΕΣΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΦΡΑΓΚΟ,ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ,ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.....ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ
    ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΜΑΣ,ΧΡΗΜΑΤΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  138. ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΩΝ 1.36:
    ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΟΛΟΓΟΙ. ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΡΙΖΟΝΤΑ 3ΕΤΙΑΣ Ή 4ΕΤΙΑΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΚΛΑΔΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΠΡΙΝ 2-4 ΧΡΟΝΙΑ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΕΤΡΟΥΣΑΜΕ ΖΗΜΙΕΣ (ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΚΡΑΤΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ), ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΛΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ(!).
    ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ, ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΘΟΥΝ ΚΑΙ ΕΔΩ ΟΙ ΝΟΜΟΙ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ (ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΑΣ ΤΟ ΝΟΜΟ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ) ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ!
    ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΘΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΠΟΘΕΣΝ ΕΣΧΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΛΛΩΝ ΑΣΦ. ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ. ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΟΙ ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ.
    ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ, ΣΩΣΤΟ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ, ΑΛΛΑ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΘΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΩΝ 11.06 ΕΝ ΜΕΡΕΙ.
    ΘΑ ΧΑΝΑΜΕ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΟΜΟΛΟΓΑ Ή ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΝΑΜΕ ΟΜΩΣ ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ,ΠΟΥ ΕΛΛΕΙΨΕΙ ΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΤΙΣ ΕΓΓΥΩΝΤΑΝ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ.

    ΟΜΩΣ,ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ, ΕΔΩ ΜΙΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ,ΠΟΥ ΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΟΥΝ, ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΦΕΡΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ 80%..ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΑΜΕ.

    ΑΡΑ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤ ΑΡΧΑΣ ΧΑΜΕΝΟΙ..
    ΚΑΙ ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΚΑΙ ΑΛΛΗ, ΚΑΙ ΑΛΛΗ..

    ΟΧΙ, ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΙ ΙΣΟΙΣ ΟΡΟΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ.
    ΕΜΕΙΣ ΧΑΝΤΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΩΡΗΣΑΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΗΓΗΘΟΥΝ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ,ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΑΝΑΛΓΗΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ..
    ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ..
    ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΣΗ,ΟΧΙ ΑΚΡΑΙΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ κλπ.ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ.ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΙΣΘΩΤΩΝ,ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΞΕΙ ΣΕ ΦΟΡ.ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΕΙ.
    ΤΩΡΑ,ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ..???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. κατα το αρθρο της καθημερινης,το συνολο των υποχρεωσεων της εταιριας ειναι περιπου 450 εκατομμυρια.
    απο τα οποια υπαρχει αποθεματικο τουλαχιστον 150 εκατομμυριων, και λιγα λεμε.
    επι των υπολοιπων 300 εκατομ. θα μας αποζημιωσουν στο 70%..δηλαδη μιλουμε για 200 εκατομμυρια,,
    ΑΥΤΑ ΛΕΙΠΟΥΝ.
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΜΙΑ ΛΥΣΗ,ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΩ ΠΟΣΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΙΚΑΝΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΤΗΤΟ ΑΜΕΣΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΥΧΕΙ ΜΙΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΚΙΝΗΤΡΟ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ.

    ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ:
    ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΝΕΑ ΘΥΜΑΤΑ,ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ,ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΖΕΙ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  141. ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ.ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  142. Παιδιά, διάβασα τα σχετικά με τον ελεχγο των συμβολαίων μας για το ξέπλυμα βρωμικου χρηματος.Περιττό να πω ότι βρισκω απαραδεκτη την πρακτική ως τρόπο να ΄΄κοπούν΄΄ ασφαλισμένοι από κάθε διαδικασία.
    Μετά από το έγκλημα που άλλοι διέπραξαν προσπαθούν να βαλουν στη φυλακή αυτούς που υπήρξαν θυματα του εγκλήματος !!! Ολα αυτά τα χρόνια πότε ήλεγξαν ασφαλισμενους για το ξεπλυμα ; Απορώ πολλες φορες πώς μένουμε με σταυρωμένα τα χερια!!!
    Εχω μια ερωτηση και αν μπορεί κανεις να απαντησει θα ήμουν ευγνώμων,
    Εχω ασφαλιστηριο ζωής με την ΑΣΠΙΣ ΑΣΣΕΤ για ποσό 30.000 ευρω-ποσό που κατεβαλα.Ξερει κανείς αν ελεχθούν οι ασφαλισμενοι για το ποσό που πραγματικά καταβλήθηκε ή για το ποσό που αναγραφεται στο συμβόλαιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  143. Ο έλεγχος θα γινει μονο για ΑΣΠΙΣ και Κομερσιαλ? Τί θα γίνει με τις αλλες ασφαλιστικές εταιρίες;

    Γιατί να μπουν οι ασφαλισμενοι των δυο εταιριων σε ανιση μεταχείριση σε σχεση με τις υπόλοιπες εταιρίες;

    Ποια είναι η προστασία μας ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  144. ΚΥΡΙΑΚΉ, 06 ΦΕΒΡΟΥΆΡΙΟΣ 2011 13:23
    Πρώτο το kentri. gr είχε αποκαλύψει το κόλπο της νομιμοποίησης μαύρου χρήματος με συμβόλαια ζωής
    Ο επόπτης χαρτοφυλακίου Ζωής για τους ασφαλισμένους της Ασπίς Πρόνοια και της Commercial Value, Ιωάννης Παντελίδης ανοίγει ένα μεγάλο κεφάλαιο, αναφορικά με το ξέπλυμα μαύρου χρήματος, μέσω κεφαλαίων που επενδύονται σε ασφαλιστικά συμβόλαια ζωής.
    Καλεί με επιστολή του τους ασφαλισμένους των εταιριών του Παύλου Ψωμιάδη να αιτιολογήσουν την προέλευση των χρημάτων που έχουν επενδύσει σε συμβόλαια ζωής και αν αυτά συμβαδίζουν με τα περιουσιακά τους στοιχεία και τα εισοδήματα που δήλωναν στην εφορία.
    Και ασφαλώς αυτό δεν συνέβαινε μόνο με τις εταιρίες του ομίλου Ψωμιάδη.
    Ήδη εδώ και 4 χρόνια το kentri.gr με 4 αναρτήσεις (19/1/07, 25/1/07, 1/3/07, 27/4/07) αποκάλυπτε την πρακτική ξεπλύματος μαύρου χρήματος με ασφαλιστήρια συμβόλαια ζωής. Περιέγραφε συγκεκριμένες περιπτώσεις, την πρακτική που εφαρμοζόταν, αναφέροντας μάλιστα και συγκεκριμένους αριθμούς συμβολαίων και καλούσε την ΥΠΕΕ δηλαδή το ΣΔΟΕ να παρέμβει.
    Δυστυχώς όμως μέχρι σήμερα ουδείς ασχολήθηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  145. ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΒΛΗΘΕΝΤΑ ΠΟΣΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ.
    ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.
    ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΑΜΕ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΜΑΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ.

    ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ,ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΟΡΦΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΘΥΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ Ο ΤΙ ΚΡΥΒΟΥΝ...

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ!!! ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΔΟΧΗΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ.

    ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.
    ΟΜΩΣ ΕΦ ΟΣΟΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΟΤΙ ΑΙΤΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ,ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΑΜΕΛΛΗΤΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΟΧΗ.
    ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ.
    ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΒΓΑΖΟΥΝ.
    ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ "ΠΑΙΚΤΕΣ" ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  146. Τί θέση παίρνει ο συλλογος στο θεμα του ελέγχου για ξεπλυμα βρωμικου χρηματος;

    Γιατί δεν κανετε μία ανακοίνωση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  147. ΕΝΟΣΟΝ Ο ΝΟΜΟΣ 3424 ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2008 ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Π.Ε.Ι.Α, ΟΙ ΤΡΟΜΕΡΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΜΑΣ!!!!!ΓΝΩΣΤΕΣ ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ-ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΜΕΛΗΤΗΡΙΟ {ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ !!!ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ (ΑΣΤΙΚΗΣ) ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ!!!!, ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΞΥΠ...ΗΡΕΤΟΥΣΑΝ ΥΠΑΚΟΥΑ, ΚΩΦΑ ΚΑΙ ΥΠΟΤΕΛΩΣ .ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΩΝΤΑΣ ΟΣΟΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΟΥΤΩΝ...} ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΜΕΡΗ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΦΕΡΕΙ, ΟΣΟΙ ΕΞ ΑΥΤΩΝ, ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΤΟΥΤΟ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ: ΟΤΙ ΚΑΤΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΣΤΑ !!!!!!...!!!ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΕΠΕΙΘΑΝ, ΧΑΡΙΝ ΤΩΝ ΠΑΧΥΛΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...(ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ...) ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΦΕΡΝΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΘΕΤΑΜΕ ΖΕΣΤΟ ΧΡΗΜΑ, ΟΙ ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ!!!!ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ ,,....ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΑΛΛΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ.....-ΚΑΛΥΨΙΝ ΝΩΤΩΝ ΜΕΡΙΚΩΝ ΕΚ ΤΟΥΤΩΝ.....-ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ.....ΓΙΑ ΝΑΝΑΙ ΤΟΥΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΠΑΡΑΥΤΑ!!!!ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΠΕΚΡΥΠΤΑΝ....ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΟΥΤΕ!!!!ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΟΙ ΚΑΗΜΕΝΟΙ ΓΝΩΣΗ.....
    ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΘΑΧΑΝΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑΚΙΑ!!!!ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΝΑΓΕ ΑΥΤΟΥΣ..
    ΤΩΡΑ ΑΣ ΠΟΝΕΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΚ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ...ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΟΓΙΑ.....
    ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΑΣΦ. ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΟΠΟΥΝ ΑΣΚΟΥΝ ΣΥΝΝΟΜΩΣ ΤΑ ΓΝΩΡΙΜΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ.
    ΚΑΙ ΖΗΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ...ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ...
    ΑΝΤΕ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ .............ΣΥΝΕΛΘΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΝΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  148. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΙΔΕΡΗ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΕΔΩ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΠΡΟ 4ΜΗΝΟΥ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΔΩ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ.
    ΑΥΤΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2008 ΚΑΙ ΕΝΤΕΥΘΕΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Π.Ε.Ι.Α ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑΜΑΣΤΕ ΣΥΝΝΟΜΟΙ, ΤΟΣΟ ΕΜΕΙΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΠΟΥ ΥΠΑΓΕΤΑΙ ΣΕ ΤΟΥΤΟΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ, Η ΟΠΟΙΑ ΟΦΙΕΙΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΧΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΚΑΘΕ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΣΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ, ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ.
    ΑΥΤΟ ΟΦΕΙΛΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΤΕ ΚΑΤ΄ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΚΟΙ ΜΑΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΕΣ, ΠΡΟ ΤΗΣ ΣΥΝΑΨΗΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛ. ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΜΑΣ, ΕΦΟΣΟΝ ΦΥΣΙΚΑ Υ Π Η Ρ Χ Ε ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΠΡΟΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ, ΑΛΛΑ Ο Ι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΓΝΟΙΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥΤΟΥ, ΑΠΟ ΟΣΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ ΤΡΙΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  149. καλα, ο εποπτης ενεργοποιει διαταξεις με σκοπο να ελεκξει αν τα συμβολαια ειναι νομιμα,δηλ,εαν εχουν τοποθετηθει τα χρηματα στα συμβολαια?
    'Η ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΩΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ,ΑΣΧΕΤΩΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΠΕΝΔΥΕΙ?
    ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΚΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΧΡΕΗ ΕΛΕΓΚΤΗ ΕΦΟΡΙΑΚΟΥ,ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΧΑΜΕΝΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ!!!
    ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ!!!
    ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ,ΠΟΥ ΞΑΧΝΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΗΡΘΑΝ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  150. ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΣΤΟΥΣ "ΝΕΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟΥΣ"
    "Την Δευτέρα 7/2/2011 στις 11:00 το βράδυ, στον ΣΚΑΪ, ο Τάσος Τέλλογλου και ΟΙ ΝΕΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ επιστρέφουν μετά από έναν χρόνο στο μεγάλο θέμα της ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  151. ΤΟ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΟΥΝ. ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥΣ, ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΑΝΤΕΛΙΔΙΔΕΣ ΟΥΤΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ 70%. ΓΝΩΣΤΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΨΕΙ ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΕΣΑ. ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΚΡΥΟΣ ΙΔΡΩΤΑΣ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕΙ.

    ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ. ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΚΑΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΣΑΣ ΜΕΓΑΛΟΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΙΔΙΟΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.

    ΤΑ ΑΚΟΥΤΕ ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ, ΤΑ ΑΚΟΥΤΕ ΚΥΡΙΕ ΣΑΧΙΝΙΔΗ????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  152. ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΛΕΓΘΕΙ;ΝΑ ΕΛΕΓΘΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΣΠΙΔΑΣ.ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΦΑΓΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  153. ΕΙΠΑΜΕ,ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ-ΤΩΡΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΧΓΟ-ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ-ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!
    ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΤΡΕΧΟΥΝ,ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΙΩΣΟΥΝ!!!!!!
    ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΜΑΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ,ΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  154. Ο Γιάννης Παντελίδης, Επόπτης του χαρτοφυλακίου Ζωής της Ασπίς Πρόνοια και της Commercial Value, επανέφερε το θέμα του «Ξεπλύματος» βρώμικου χρήματος που επενδύεται σε Ασφαλιστικές Εταιρείες από Ασφαλισμένους που δεν μπορούν να δικαιολογήσουν την προέλευση των Κεφαλαίων που Επένδυαν. Ως γνωστόν, δεν είναι λίγες οι Ασφαλιστικές που όχι μόνον δεν ζητούσαν δικαιολογητικά για την προέλευση των μεγάλων Κεφαλαίων που Επένδυαν οι Επενδυτές, όπως απαιτούσε ο Νόμος 3424 του 2005 για ποσά των €15.000 και πάνω, αλλά επιβράβευαν και γιόρταζαν, όταν οι «καλοί» Ασφαλιστές τους, έφερναν Συμβόλαια εφάπαξ καταβολών από συγκεκριμένους Ασφαλισμένους της τάξης των €100.000 έως 1.000.000 ευρώ, και σε μερικές περιπτώσεις τα κουβαλούσαν και σε…μετρητά! Οι «γνωστές» Ασφαλιστικές…έκαναν τα στραβά μάτια, τρίβοντας τα χέρια τους, μαζί με τους Διαμεσολαβούντες που ανακάλυψαν τη συγκεκριμένη πηγή άντλησης νέων φρέσκων και εύκολων Ασφαλίστρων.
    Μάλιστα, οι Ασφαλιστές που έκλειναν αυτά τα Συμβόλαια, καυχιόνταν στο «Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ» για τις επιτυχίες τους. Η Εταιρεία τότε δεν ήταν η «Ασπίς», αλλά μια άλλη μεγάλη και φανταχτερή που την τελευταία στιγμή, πάντα τα καταφέρνει και…ξεγλιστράει! Η έκταση αυτών των Επενδύσεων ήταν πράγματι εντυπωσιακή. Από 200.000 περίπου Συμβόλαια εν ισχύ, τα 30.000, με μικρές αποκλίσεις, ήταν εφάπαξ καταβολών και αποτελούσαν τα €400 εκατ. από το σύνολο του χαρτοφυλακίου των €460 εκατ.!
    Έτσι, ο Γιάννης Παντελίδης πριν αρχίσει να μετράει πόσα και σε ποιόν θα επιστρέψει χρήματα, ψάχνει να δει αν τα δικαιούνται σύμφωνα με το νόμο.
    Χωρίς τη συνεργασία των Τραπεζών, βέβαια, δεν θα ήταν δυνατόν να Επενδύονται παράνομα αυτά τα μεγάλα κονδύλια, όμως οι φίλοι μας Επιχειρηματίες είχαν φροντίσει να διαθέτουν και…Τράπεζες, προκειμένου να κάνουν τις δουλίτσες τους ήσυχα και αποτελεσματικά! Ο Παντελίδης ψάχνει να δει επίσης, αν τα επαγγέλματα και η περιουσία των Ασφαλισμένων, μπορούσαν να δικαιολογήσουν το ύψος των Κεφαλαίων που επένδυαν.
    Ο δημοσιογράφος Τάκης Κωνσταντινόπουλος πριν 4 χρόνια, στις 19 Ιανουαρίου 2007, αποκάλυψε δημοσιεύοντας στην ιστοσελίδα του «Κεντρί», και τους αριθμούς συγκεκριμένων συμβόλαιων της συγκεκριμένης εταιρείας και καλούσε το τότε ΣΔΟΕ να παρέμβει. Φυσικά, στο…Ελλαδιστάν, όταν μερικοί από τους Επενδυτές μπορεί να ήταν και πρώην…υπουργοί και άλλοι μεγαλόσχημοι που ήταν βουτηγμένοι στα βαθειά στη διαπλοκή και στη διαφθορά που μας έχρισε πρωταθλητές του είδους στον κόσμο, παρόμοιες αποκαλύψεις και καταδίκες είναι αδύνατον να δημοσιοποιηθούν. Φτάσαμε στο σημείο οι εφημερίδες να δημοσιεύουν ότι τα δύο μεγάλα κόμματα είναι σε συζητήσεις να «Αδειάσουν» 4-5 Υπουργούς το κάθε Κόμμα, και να τους παραπέμψουν στη δικαιοσύνη, για να ξεθυμάνει λίγο ο κόσμος που βράζει από οργή και αγανάκτηση. Προσέξετε, οι Πρωθυπουργοί συζητάνε πόσους θα «θυσιάσει» ο καθένας, έχοντας ως δεδομένο τον Έλεγχο της Δικαστικής Εξουσίας. Δηλαδή, αυτοί θα επιλέξουν τους «Υπουργούς» εξιλαστήρια θύματα για να δώσουν τις εντολές τους στου δικαστικούς να τους περιποιηθούν δεόντως!
    Η πρακτική ήταν εύκολη και γρήγορη. Ξεκινούσε ένα Συμβόλαιο εφάπαξ καταβολής για 10 χρόνια με συμφωνημένη Αξία Εξαγοράς σε 3 χρόνια, αφαιρουμένων των εξόδων που γνώριζε εκ των προτέρων ο Επενδυτής. Έτσι, σε τρία χρόνια ο Ασφαλισμένος εισέπραττε ας πούμε €800.000 από το 1.000.000 που κατέθετε και τα Επένδυε νόμιμα όπου ήθελε στην Ελλάδα. Nice & Clean! Οι Ασφαλιστές και… γιόρταζαν και…καμάρωναν όταν τους βράβευαν επί έδρας και τους έστελναν στα καλύτερα και πιο εξωτικά ταξίδια στον κόσμο! Το «Κεντρί» έχει στη διάθεσή του, τους αριθμούς δύο συμβολαίων. Το Νο. 1556886 με ετήσιο ασφάλιστρο €2.500.000 και το Νο. 1557181 με ετήσιο ασφάλιστρο €1.500.000. Γνωρίζουμε τα ονόματα των ασφαλιστών, τον διευθυντή του υποκαταστήματος της εταιρίας καθώς και την προμήθεια που θα απεκόμιζαν, ένα σημαντικό μέρος της οποίας είχε συμφωνηθεί να επιστραφεί στις συμβαλλόμενες μαϊμού εταιρίες των «Επενδυτών»! Μάλιστα ο ως άνω διευθυντής είναι τακτικός επισκέπτης της Ευελπίδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  155. ΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ!!
    ΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΜΟΝΩΣΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΩΝ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝΝ ΠΟΣΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ,ΟΤΑΝ ΤΙΣ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ!!!! ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΥΝΟΥΝ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ,ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΠΑΝΤΕΛΗ ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ..ΚΑΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ.
    ΟΜΩΣ,ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΥΝΕΠΡΑΤΤΕ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΟΥΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ Μ.Μ.Ε ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ,
    ΤΟΤΕ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΘΥΜΑΤΑ ΟΛΟΥ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΛΗΣΤΡΙΚΟΥ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ, ΟΠΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ-ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ-ΕΠΟΠΤΕΙΑ-ΚΡΑΤΟΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΠΤΕΙΑ..
    ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΤΙΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ ΜΟΥ,,!!!!
    ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ ΗΤΑΝ,ΩΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ,ΜΕ ΤΟ ΕΦΑΠΑΞ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟΛΥΣΗΣ ΜΟΥ,ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ!!!!!! ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, ΟΠΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΥΨΗΛΑ ΙΣΤΑΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΥΝΑΓΕΛΑΖΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ κλπ ΚΑΙ ΙΧΝΟΣ ΥΠΟΨΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ..
    ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΜΗΡΟΙ..ΕΝΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ..

    ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ..ΚΑΙ ΖΗΤΩ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΩ ΟΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ..ΟΧΙ ΤΟ 70,80 ΚΑΙ Ο ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ..
    ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ ΔΕΝΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΜΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ..ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ -ΣΥΜΜΕΤΕΧΩΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ..

    ΑΠΑΙΤΩ ΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΝ ΤΟ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ ΠΟΣΟ ΕΝΤΟΚΩΣ..
    ΜΑΣ ΚΑΝΑΝΕ ΟΛΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ-ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  156. Ειναι κρίμα να μην είμαστε ενωμένοι όλοι οι ασφαλισμενοι!
    Στο σχόλιο του 10.45. Τί θα πει να απομονωσουν οσουν εχουν ασφαλιστηρια για ποσα που δεν μπορούν να δικαιολογησουν και να αποζημιώσουν όλους εμας τους υπολοιπους? Πάλι το ατομικό συμ΄φερον πάνω απ'όλα?
    Πάλι εφαρμόζεται το ΄΄διαίρει και βασίλευε!΄΄. ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Αν δεν ενωθούμε και δεν οργανωθούμε ΟΛΟΙ οι πληττόμενοι από τις απόφάσεις του εκάστοτε διοικητή που μετά από χρόνια θυμάται την εφαρμογή των Νόμων , καταλάβετε ότι κανένας δεν θα δικαιωθεί ποτέ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  157. AN DIABAΣΕΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ, ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΟΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΧΟΝΤΡΟ ΞΕΠΛΥΜΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ.
    1,5 ΕΚΑΤΟΜ.ΔΙΝΑΝΕ, ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ 800 ΧΙΛ.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ..ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΙΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΛΥΜΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ.

    ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ,ΛΙΓΟΥΣ ΄Ή ΠΟΛΛΟΥΣ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ Μ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ.

    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ..

    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ΜΙΛΟΥΜΕ..ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΜΦΩΝΟΙ ΟΛΟΙ.ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ,ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΕΦΑΛΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ,ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ,ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΠΡΩΗΝ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ,ΠΟΥ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ.
    ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΣΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ.ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 70-80% ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ,ΓΙΑΤΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΡΠΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ..

    ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ..
    ΚΑΙ ΝΑΙ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΜΟΝΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ..ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΣΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  158. ενημερωστε μας, τι ακριβως ζηταει,δηλ.αν υπαρχει κοινη δηλωση συζυγων,οπου ασφαλισμενος ειναι ο ενας και δικαιουχος (σε περιπτωση θανατου κλπ) ο αλλος,καλυπτεται το ποθεν εσχες?
    και αυτη ειναι κλασικη περιπτωση να ασφαλιζεται ο ενας απο τους δυο συζυγους κλπ.
    επισης,απο ποσα ετη πριν την ασφαλιση ανατρεχουμε στις φορολογικες δηλωσεις,ωστε να καλυφθουν τα ποσα?
    θα ειναι πολυ χρησιμο να μας δωσετε πληροφοριες και ενημερωση.
    και απο τη στιγμη που εχετε επικοινωνια με τον εποπτη,
    θα επρεπε να εδινε ο ιδιος αναλυτικες οδηγιες στο σαιτ της πρ.επεια..ωστε να μην παιρνουμε τηλεφωνα και ψαχνομαστε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  159. Σωστο το μετρο του ποθεν εσχες. Επιτέλους τα λαμόγια που δεν πληρώνουν το φόρο που τους αναλογεί πρέπει να πληρώσουν. Εμείς δηλαδή που δηλώνουμε και το τελευταίο ευρώ είμαστε κορόιδα? Με αυτές τις λογικές της λαμογιάς και της νεοελληνικής κουτοπονηριάς τη χρεωκοπήσαμε τη Χώρα. Και μην μου πείτε φταίνει οι πολιτικοί. Κάθε λαός έχει τους πολιτικούς που του αξίζουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  160. ναι σωστο το μετρο μεν,αλλα αν θελουν να κανουν καλα τη δουλεια τους να μας επιστρεψουν στο ακεραιο τα χρηματα μας.
    για τις λαμογιες του καθενος δεν θα πληρωνουμε εμεις με την υγεια μας και την ανεχεια μας?

    οι συλλογοι να μας ενημερωσουν παρακαλουμε για το τι ακριβως ζηταει ο εποπτης..
    αν προκειται να τρεχουμε στις εφοριες και να αναζητουμε στοιχεια...και σε τραπεζες και τετοια..θα ειναι απανθρωπο..
    και να μην ξερεις ακομα πού το πανε.
    ελεος..
    η ασπις μπανκ δεν εχει ευθυνη που δεν ζητουσε στοιχεια απο εφορια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  161. ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΥΘΥΝΗ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΖΗΤΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ.ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ.ΚΑΙ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΑΡΜΕΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  162. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΙΔΕΡΗ
    ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΣΑΣ ΔΗΛ. ΤΟΥΣ ΑΣΦ. ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΟΥΝΤΕΣ ΠΟΣΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΩΣ ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΣΦ.ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΟΝ, ΤΗΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΑΣΦ. ΑΥΤΗΣ ΔΥΝΑΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΤΟΥ: ΝΟΜΟΥ για το ξέπλυμα που ισχύει από το 2005 και ενεργοποιήθηκε για πρώτη φορά με απόφαση της ΕπΕΙΑ το Μάρτιο του 2008, ΩΣ ΟΦΕΙΛΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΠΡΑΤΤΟΥΝ!!!!!!ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ.

    ΠΟΣΟΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ- ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ!!!!!! ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΑΝ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  163. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΙΔΕΡΗ
    Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ ΜΕΣΩ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ ΘΑ ΑΦΟΡΑ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΚΑΙ ΠΕΔΙΟ: 2.000 ΑΡΧΙΚΑ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ, ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ Η ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΕΚΑΣΤΟΥ ΤΟΥΤΩΝ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΤΩΝ 30.000,00 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΑΣΣΕΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΑΥΤΗΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΩΝ ΔΙΑΚΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΜΑΣ, ΠΕΡΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ-ΠΟΣΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΕΤΕΘΗΣΑΝ-ΕΠΕΝΔΥΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΑ ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ, -ΟΠΩΣ ΜΕΣΩ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΕΩΝ-ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΔΩΡΕΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ Κ.Λ.Π, ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΥΛΩΝ ΤΙΤΛΩΝ, Κ.Λ.Π, ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΦΟΡΟΤΕΧΙΝΙΚΟ ΣΑΣ-, ΕΩΣ ΤΙΣ 20 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ.
    ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΑΣΗ-ΠΕΔΙΟ ΘΑ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ, ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΕΠΙΤΟΛΗ, ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΑ: REPOS Ή ΡΕΠΑΚΙΑ.
    ΠΙΘΑΝΑΟΛΟΓΕΙΤΑΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥΤΩΝ ΝΑ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΖΗΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΣΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 15.0000 ΕΥΡΩ ΕΠΕΝΔΥΟΜΕΝΑ ΣΕ ΑΣΦ. ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΟΡΑ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΠΕΝΔΥΟΜΕΝΩΝ ΠΟΣΩΝ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ, ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2005 ΚΑΙ ΕΝΤΕΥΘΕΝ, ΟΤΕ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΕΙΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 1995 ΙΣΧΥΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  164. ΕΓΩ ΑΠ ΟΣΟ ΞΕΡΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ.ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΠΡΩΤΑ.ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΧΥΛΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΘΑΒΩΝΤΑΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  165. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΙΔΕΡΗ
    ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ ΛΚΑΙ COMMERCIAL VALUE, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ Ν. 3867/3-8-2010, ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΑΣΗ:
    Αv η μεταβίβαση του χαρτοφυλακίου ζωής δεν επιτευχθεί κατά τις διατάξεις της παρ. 4α του άρθρου 10 του ν.δ.400/1970, ο επόπτης χαρτοφυλακίων των κλάδων ζωής, παραδίδει στην Τράπεζα της Ελλάδος, το αργότερο μέσα σε έξι μήνες από τη δημοσίευση αυτού του νόμου, δηλαδή έωσ και το τέλος ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011:
    α) Κατάλογο των ασφαλισμένων και των απαιτήσεών τους, που απορρέουν από τις συμβάσεις ασφαλίσεως. Η σύμβαση ασφάλισης θεωρείται ισχύουσα για αιτήσεις εξαγοράς που είχαν υποβληθεί πριν από την ανάκληση της άδειας λειτουργίας της επιχείρησης και είχαν γίνει δεκτές χωρίς να καταβληθεί στον καταναλωτή το οφειλόμενο χρηματικό ποσό.
    β) Κατάλογο των φερόμενων ως ασφαλισμένων, των οποίων αμφισβητείται από τον επόπτη χαρτοφυλακίου ζωής η εγκυρότητα των συμβολαίων ή το ύψος των προβαλλόμενων απαιτήσεών τους για καταβολή ασφαλίσματος και εξαγορές.
    γ) Το Αρχείο Τεχνικών Αποθεμάτων Ζωής.
    δ) Το μητρώο Ασφαλιστικής Τοποθέτησης Ασφαλίσεων Ζωής.
    ε) Έκθεση για το συνολικό χρηματικό ποσό που βαρύνει το ενεργητικό του χαρτοφυλακίου για αμοιβή του επόπτη χαρτοφυλακίου ζωής, μισθοδοσία του προσωπικού του και κάλυψη των λοιπών λειτουργικών εξόδων του, καθώς και για την αναλογία αμοιβής και εξόδων του επόπτη εκκαθάρισης του εκκαθαριστή.
    στ) Κατάλογο με τις λοιπές υποχρεώσεις του χαρτοφυλακίου, που υπάγονται στην κοινή εκκαθάριση.
    ζ) Εισηγητικό σχέδιο αναμόρφωσης παροχών, κατ’ εφαρμογή του άρθρου 5 της B. 2574/2009 απόφασης του Υπουργού Οικονομικών «Ρύθμιση θεμάτων εφαρμογής του άρθρου 10 παρ. 4α του ν.δ.400/1970, όπως ισχύει» (ΦΕΚ 2509 B’). Αv υπάρχουν ασφαλιστήρια συμβόλαια, των οποίων τα τεχνικά σημειώματα ή οι όροι παραβιάζουν την κείμενη ασφαλιστική νομοθεσία ή αντιβαίνουν στο δημόσιο συμφέρον, ο επόπτης χαρτοφυλακίων ζωής προβαίνει στις απαραίτητες αναλογιστικές πράξεις και προσαρμογές των όρων αυτών των ασφαλιστηρίων συμβολαίων. Στα προγράμματα κλάδου ασφάλισης ζωής που συνδέονται με επενδύσεις η συνολική εγγυημένη απόδοση δεν επιτρέπεται να υπερβαίνει το εγγυημένο τεχνικό επιτόκιο. Ο επόπτης χαρτοφυλακίων ζωής δύναται να προτείνει:
    α) την περαιτέρω αναμόρφωση των παροχών, λαμβάνοντας υπόψη το άνοιγμα του χαρτοφυλακίου και την υπάρχουσα κατανομή των περιουσιακών στοιχείων κατά ασφαλιστική τοποθέτηση,
    β) την αναμόρφωση των όρων και των παροχών των προσαρτημάτων των συμβάσεων ασφάλισης ζωής.
    η) Κατάλογο των εργαζομένων κατά την ημερομηνία ανάκλησης της άδειας της ασφαλιστικής επιχείρησης και του ύψους των αιτούμενων απαιτήσεών τους, συνοδευόμενη και από αντίστοιχη κατάσταση με το κατά τον επόπτη εκτιμώμενο ύψος των εν λόγω απαιτήσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  166. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΙΔΕΡΗ
    ΣΥΝΕΧΕΙΑ:ΜΟΛΙΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ:
    3. Η Τράπεζα της Ελλάδος, αφού λάβει υπόψη τα παραπάνω στοιχεία και τις διατάξεις του ν.δ.400/1970, όπως ισχύουν, επιβεβαιώνει το άνοιγμα του χαρτοφυλακίου ζωής, που συνίσταται στη διαφορά μεταξύ των υποχρεώσεων του χαρτοφυλακίου για μαθηματικά και τεχνικά αποθέματα και των αντίστοιχων στοιχείων της ασφαλιστικής τοποθέτησης.
    Στη συνέχεια, η Τράπεζα της Ελλάδος, γνωστοποιεί δημοσίως τα υπάρχοντα στοιχεία, με δύο τουλάχιστον δημοσιεύσεις σε εφημερίδες ευρείας κυκλοφορίας και ανάρτηση στην ιστοσελίδα της, και απευθύνει δημόσια πρόσκληση προς κάθε ασφαλιστική επιχείρηση, που μπορεί να ασκεί νόμιμα στην Ελλάδα εργασίες ασφαλίσεων κλάδων ζωής σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 13 παρ. 2 του ν.δ.400/1970, όπως ισχύει, να δηλώσει ότι μετέχει στη διαδικασία αναδοχής του χαρτοφυλακίου ασφαλίσεων κλάδων ζωής, το οποίο σύμφωνα με τις καταργούμενες διατάξεις δεν έχει τεθεί ακόμα σε εκκαθάριση και να καταθέσει εγγράφως την προσφορά της, η οποία διαμορφώνεται με βάση τις παρακάτω υποχρεωτικές προϋποθέσεις, που μπορεί να τροποποιούνται με την υποβαλλόμενη πρόταση μόνο προς το συμφέρον των ασφαλισμένων:
    α) O υποψήφιος ανάδοχος προτείνει τη μείωση των υφιστάμενων απαιτήσεων των ασφαλισμένων ή των ποσών καλύψεων, η οποία δεν μπορεί να είναι μεγαλύτερη από την προβλεπόμενη στο εισηγητικό σχέδιο αναμόρφωσης παροχών του επόπτη χαρτοφυλακίων ζωής.
    Η μείωση κάθε κατηγορίας απαιτήσεων μπορεί να διαφοροποιείται ανάλογα με το είδος του συμβολαίου και το σχετικό αποθεματικό.
    β) Οι απαιτήσεις των ασφαλισμένων, είτε υφιστάμενες, είτε μελλοντικές, περιορίζονται κατά το ποσοστό του εισηγητικού σχεδίου αναμόρφωσης παροχών, εκτός αν υποβληθεί από τον υποψήφιο ανάδοχο ευνοϊκότερη για τους ασφαλισμένους πρόταση.
    γ) Κάθε υφιστάμενη αίτηση εξαγοράς ή μελλοντική εξαγορά ασφαλιστηρίου της επιχείρησης ή λήξη ασφαλιστηρίου, με εξαίρεση τις απαιτήσεις για καταβολή ασφαλίσματος υγείας, αναστέλλεται για δύο χρόνια από την ημέρα ανάληψης του χαρτοφυλακίου από τον ανάδοχο.
    δ) Εγγυημένα τεχνικά επιτόκια, πέραν των οριζομένων στο νόμο ορίων, δεν αναγνωρίζονται.
    ε) Νοσοκομειακά συμβόλαια ή νοσοκομειακά προσαρτήματα συμβολαίων ασφάλειας ζωής, στην περίπτωση που οι ασφαλισμένοι κρίνονται από τον ανάδοχο ασφαλίσιμοι με βάση την ηλικία τους και την κατάσταση της υγείας τους, αντικαθίστανται με ανάλογα προϊόντα που ήδη διαθέτει ο ανάδοχος στο κοινό. Όλα τα λοιπά προσαρτήματα του συμβολαίου παύουν εκτός αν υπάρξει αντίθετη πρόταση του αναδόχου.
    στ) Νοσοκομειακά συμβόλαια ή νοσοκομειακά προσαρτήματα συμβολαίων ασφάλειας ζωής, στην περίπτωση που οι ασφαλισμένοι, κατά το χρόνο μεταβίβασης του χαρτοφυλακίου, δεν κρίνονται ασφαλίσιμοι με βάση την ηλικία και την κατάσταση της υγείας τους, σύμφωνα με τα κριτήρια καθορισμού μη ασφαλίσιμων κινδύνων της αναδόχου εταιρείας, συνεχίζονται από τον ανάδοχο, ο οποίος δύναται να εξαλείψει τυχόν όρους που αντιβαίνουν στα συναλλακτικά ήθη της ασφαλιστικής αγοράς και να αυξήσει το ασφάλιστρο κατά ποσοστό μέχρι 20%, αναπροσαρμοζόμενο εφεξής με το κοινό ποσοστό αναπροσαρμογής ασφαλίστρων των νοσοκομειακών προγραμμάτων του.
    ζ) Για το προσωπικό που απασχολεί ο επόπτης χαρτοφυλακίου ζωής έχουν εφαρμογή οι διατάξεις του π.δ.178/2002 (ΦΕΚ 162 Α’). Η μεταβίβαση του χαρτοφυλακίου ζωής, που τίθεται εκτός εκκαθάρισης κατά τις διατάξεις της παρ. 4α του άρθρου 10 του ν.δ.400/1970, δεν αποτελεί περίπτωση μεταβίβασης επιχείρησης που βρίσκεται σε οποιαδήποτε κατάσταση αφερεγγυότητας κατά την έννοια του άρθρου 6 παρ. 1 του π.δ.178/2002. Ο ανάδοχος οφείλει να μεριμνά για τη διασφάλιση της πλήρους ένταξης στην ασφαλιστική επιχείρηση του προσωπικού που απορροφάται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  167. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΙΔΕΡΗ
    ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ (ΔΥΝΕΧΕΙΑ ΕΠΙΣΗΣ):
    η) Το χαρτοφυλάκιο ζωής μεταβιβάζεται κατά τα λοιπά στον ανάδοχο με όλα τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του. Δικαστικές διεκδικήσεις των φερόμενων ως ασφαλισμένων, των οποίων δεν έγιναν δεκτά τα νομιμοποιητικά έγγραφα από τον επόπτη χαρτοφυλακίων ζωής, ασκούνται κατά του αναδόχου.
    Με απόφαση της Τράπεζας της Ελλάδος, καθορίζεται το ειδικότερο περιεχόμενο της δημόσιας πρόσκλησης, ο τρόπος γνωστοποίησης του ανοίγματος και δημοσίευσης της δημόσιας πρόσκλησης, η διαδικασία και τα κριτήρια επιλογής του αναδόχου του χαρτοφυλακίου ζωής. Στα κριτήρια επιλογής περιλαμβάνονται υποχρεωτικά:
    1. Η συμφερότερη για τους καταναλωτές οικονομική προσφορά, με βάση το εισηγητικό σχέδιο αναμόρφωσης παροχών του επόπτη χαρτοφυλακίων ζωής.
    2. Η συμφερότερη για τους καταναλωτές που δεν κρίνονται ασφαλίσιμοι πρόταση αύξησης των ασφαλίστρων.
    3. Το προτεινόμενο ποσοστό απορρόφησης του προσωπικού της υπό εκκαθάριση επιχείρησης.
    Η επιλογή του αναδόχου γίνεται με απόφαση της Τράπεζας της Ελλάδος, η οποία γνωστοποιείται στο κοινό κατά το άρθρο 59 του ν.δ.400/1970 και με ανάρτησή της στην ιστοσελίδα της Τράπεζας της Ελλάδος, μαζί με ολόκληρη την πρόταση του αναδόχου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  168. δωστε μας ενα παραδειγμα.
    συμβολαιο που καταρτισθηκε το 2007,με δηλωσεις φορου εισοδηματος ποσων ετων πριν θα καλυπτεται το ποθεν εσχες?

    και τουτο,διοτι τα κατατεθεντα ποσα,προερχοταν στις περισσοτερες περιπτωσεις,απο αποταμιευσεις ετων,κυριως οταν προερχονται απο υπαλληλους και οικογενειακες αποταμιευσεις.

    πενταετια προ της συναψις εκαστου συμβολαιου και οικογενειακο εισοδημα? ή τι αλλο?
    δεν θα επρεπε να μας τα πουν αυτα με δημοσιευσεις?
    και απο τωρα τι να πουμε στον φοροτεχνικο?
    να ανατρεξει πισω και ποσο πισω απο την ημερομηνια καταρτισης του συμβολαιου ζωης?

    αυτα εναι κρισιμα θεματα..νομιζω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  169. ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΠΤΕΣ-ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ,
    ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ,ΑΜΕΣΑ,ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ..
    ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΜΕ.
    ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΖΥΓΩΝ, ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΛΩΘΕΝΤΟΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ.

    ΑΛΛΙΩΣ,ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΟΥΜΕ, ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΙΣΘΩΤΩΝ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΞΟΥΜΕ ΣΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑΣ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ.

    ΑΥΤΑ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΙ ΣΑΦΗΝΕΙΑ.
    ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΑΛΑΣΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΤΟ FACEBOOK.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  170. Καλά γιατί τσιμπάτε στις βλακείες του παντελίδη; Όλα είναι για εκφοβισμό. Σκεφτείτε πριν πανικοβληθείτε!
    Στις 20 λήγει η προθεσμία και στις 28 πρέπει να στείλει τη λίστα στο Υπουργείο. Σε 8 μέρες θα ελέγξει 2000-3000-4000 ή 250.000 ασφαλισμένους που λέει ότι θα στείλει επιστολές;
    Και με ποιά ΕΞΟΥΣΙΑ θα μας χαρακτηρίσει ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ή ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ;
    ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

    Κυρία Σιδέρη ΠΑΛΙ ΦΑΟΥΛ ΕΙΣΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  171. ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΜΙΣΘΩΤΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.

    Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΙΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ.
    ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ,ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ..ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ.
    ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΚΙ ΕΣΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΣΟΥ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙΣ.

    ΚΑΙ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΟΜΑΣΤΕ,ΕΠΕΙΔΗ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΝΤΙΜΟΣ ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ..
    ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ.
    ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ..
    ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΟΜΩΣ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  172. 1500 ασφαλισμένοι της ΑΣΠΙΣ εναντίον του Δημοσίου
    07/02/2011 | 21:30 Τελευταία Ενημέρωση 21:30 07/02/2011


    Οι αγωγές που θα κατατεθούν εντός των προσεχών ημερών αποτελούν αποτέλεσμα πολύμηνη έρευνα στις λογιστικές καταστάσεις της ασφαλιστικής εταιρίας
    Αποζημιώσεις που αγγίζουν τα 140 εκατομμύρια ευρώ διεκδικούν 1500 ασφαλισμένοι της ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ καταθέτοντας αγωγές εναντίον του ελληνικού δημοσίου όπως αποκαλύπτουν απόψε στις 23.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ «ΟΙ ΝΕΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ».

    «Στρεφόμαστε εναντίον του ελληνικού δημοσίου για τις πλημμελείς πράξεις και παραλήψεις των εποπτικών του οργάνων, είτε αυτό είναι το Υπουργείο Ανάπτυξης, είτε είναι η ΕΠΕΙΑ, είτε είναι η επιτροπή κεφαλαιαγοράς», δηλώνει για πρώτη φορά στον Τάσο Τέλλογλου ο δικηγόρος των 1.500 θυμάτων Μιχάλης Μαρκουλάκος.

    Όπως αποκαλύπτουν απόψε στις 23.00 «ΟΙ ΝΕΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ» οι αγωγές που θα κατατεθούν εντός των προσεχών ημερών αποτελούν αποτέλεσμα πολύμηνη έρευνα στις λογιστικές καταστάσεις της ασφαλιστικής εταιρίας.

    Με τα αποτελέσματα της έρευνας, που καταδεικνύει με τον πιο ανάγλυφο τρόπο τις ευθύνες της πολιτείας και των εποπτικών αρχών, συμφωνούν σε συνεντεύξεις τους και δύο από τους πιο στενούς συνεργάτες του ισχυρού άνδρα της ΑΣΠΙΔΑΣ Παύλου Ψωμιάδη, που για πρώτη φορά λύνουν τη σιωπή τους στην αποψινή εκπομπή.

    «Ανά πάσα ώρα και στιγμή το υπουργείο μπορούσε να ανοίξει την πόρτα και να μπει μέσα και να ζητήσει να ελέγξει», λέει απαντώντας σε σχετικό ερώτημα ο τελευταίος Οικονομικός Διευθυντής της ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ Βασίλης Αδαμόπουλος, στον Τάσο Τέλλογλου.

    Από την πλευρά του, ο επί χρόνια Αναλογιστής της εταιρίας και στενός συνεργάτης του Παύλου Ψωμιάδη, Θεόδωρος Αναγνωστόπουλος συμπληρώνει «για μένα 80% φταίει η αναποφασιστικότητα της εποπτικής αρχής. Και συμπληρώνει «τους ισολογισμούς τους διαβάζανε, ένας απλός φοιτητής των ΤΕΙ εύκολα άμα του δώσεις θα τα καταλάβεις, η αγορά τα ήξερε. Ε τι άλλο έπρεπε να κάνεις να τους πάρεις από το χέρι και να τους πεις τι θα κάνατε»;

    Παράλληλα, στην σημερινή εκπομπή μιλά μέσα από τη φυλακή στον Τάσο Τέλλογλου ο Παύλος Ψωμιάδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  173. Οι 250.000 ασφαλισμένοι που θα λάβουν στα χέρια τους τις παραπάνω επιστολές έχουν τοποθετήσει ποσά άνω των 30.000 ευρώ σε ασφαλιστήρια συμβόλαια της «Ασπίς Πρόνοια» και της Commercial Value, αλλά η εφαρμογή του νόμου για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος θα επεκταθεί και σε εκείνους που έχουν τοποθετήσει μικρότερα ποσά, πάνω από 15.000 ευρώ.

    ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΛΕΓΧΘΟΥΝ ΟΣΟΙ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 15.000 ; H ΟΣΟΙ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30.000;

    ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ; ΘΑ ΚΑΘΗΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ; ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!! ΚΑΙ ΑΜΑ ΜΠΛΕΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΣΔΟΕ ΔΥΣΚΟΛΑ ΞΕΜΠΛΕΚΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  174. μα τι ειναι αυτα που ζητουν?

    αφου οι τραπεζες ελεγχουν τις φορολογικες δηλωσεις,προωθωντας στοιχεια στις εφοριες,γιατι εμεις να τρεχουμε σαν τρελοι να αποδειξουμε οτι δεν ειμαστε ελεφαντες?

    π.χ

    καταθετει καποιος σε μια τραπεζα το 2008 ποσο 50.000 ευρω.
    και το 2009 παιρνει επιταγη ισοποση απο την τραπεζα και τη δινει στην ασπις ασφαλιστικη για το συμβολαιο ζωης.

    τι ακριβως πρεπει να αποδειξουμε?
    αν λοιπον ελεγχει το δημοσιο μεσω των τραπεζων κλπ και μονο η ασπις προνοια δεν το εκανε..σημαινει οτι στις περιπτωσεις αυτες που ειναι και ο κανονας..ο ελεγχος εχει προηγηθει..

    θΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗ ΖΗΤΟΥΝ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ?
    ΠΟΙΩΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΕΙΜΑΣΤΕ?
    ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ?
    ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΝΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  175. Η τελευταια εξελιξη ειναι ενα ψυχολογικο τεχνασμα εκφοβισμου το οποιο εχει σκοπο την ανασχεση τυχον εκδηλωσεων εντονων διαμαρτυριων. Θα τους δωσουμε οτι ζητησουν και μετα απο αυτο θα απαιτησουμε το ΣΥΝΟΛΟ των ΝΟΜΙΜΑ κεκτημενων χρηματων μας ΑΜΕΣΑ. Δεν ειναι δυνατον να αποδεικνυουμε το νομιμο και ηθικο της αποκτησης χρηματων-κοπων ολοκληρης ζωης και μετα να μας λενε "ενταξει,καποτε θα παρετε πισω τμημα αυτων". Γνωριζουν παρα πολυ καλα οτι το σκανδαλο αυτο, αυτοι το το εξεθρεψαν και για αυτο τρεχουν να καλυψουν οτι μπορουν. Με το εταιρο μεγαλο σκανδαλο του χρηματιστηριου στις αρχες της δεκαετιας δεν ασχοληθηκαν καθολου. Καλυφθηκαν πισω απο το ρισκο που εχουν οι επενδυσεις στο χρηματιστηριο, κατι που το γνωριζουμε ολοι. Το τερατουργημα της Ασπις το γνωριζαν ΜΟΝΟ αυτοι και για το λογο αυτο ΜΟΝΟ αυτοι πρεπει να βρουν λυση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  176. Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.
    ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΚΟΥΣ ΥΠΕΡΗΜΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΚΑΜΕ ΤΟΣΟΝ ΚΑΙΡΟ.

    ΤΑ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ ΛΙΓΟ ΩΣ ΠΟΛΥ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ..ΑΣ ΘΟΡΥΒΗΘΟΥΝ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ.

    ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΜΩΣ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΕΙ.ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΤΗ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΕΝΤΙΜΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ ΜΙΚΡΩΝ Ή ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΩΝ ΠΟΣΩΝ.
    ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ.
    ΑΣ ΤΑ ΨΑΞΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ.

    ΟΣΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΚΑΙΜ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 2005, ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΤΙΜΟΙ Ή ΟΧΙ..
    ΑΡΚΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ..
    ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  177. Απιστευτο κιομως Ελληνικο. Στους Φακελλους που μολις τελειωσαν απαντες (εποπτικες αρχες, υπουργειο)παραδεχονται ξεδιαντροπα οτι γνωριζαν οτι η Ασπιδα ειχε πτωχευεσει απο το 2002 και παρολα αυτα τους επετρεπαν να πουλανε τα σκουπιδια τους στον ανυποψιαστο κοσμο. Αν ειχαν ενεργησει εγκαιρα (οπως θα γινοταν σε ολες της χωρες της Αφρικης) τωρα πολλες χιλιαδες εξ ημων δεν θα βαδιζαν προς την τρελα.
    Φιλοι μου πρεπει ολοι να κινηθουμε νομικα εναντιον του δημοσιου. Ακουσατε ολους τους ομιλητες(του πρωην υπουργου συμπεριλαμβανομενου)οτι το μεγαλυτερο μεριδιο ευθυνης ανηκει στο κρατος.Αυτος ο φοβος(των ομαδικων αγωγων)οδηγει την κυβερνηση σε τεχνασματα τυπου "ποθεν εσχες". Η συντριπτικη πλειοψηφια απο εμας δεν φοβαται τιποτε. Ειναι πανθομολογουμενο οτι εχουμε δικιο και για αυτο θα αγωνιστουμε μεχρι να μας αποδοθει ολοκληρωτικα. Οι αποζημιωσεις πρεπει να ειναι για το συνολο των χρηματων μας. Ομολογουνε το εγκλημα τους, ας πληρωσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  178. ΣΩΣΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΤΕΧΝΑΣΜΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  179. ΜΠΡΑΒΟ !!!!! ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ!!!! ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΣ ΚΥΡΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΦΕΛΕΙΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ!!!! ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥΒ 12.35. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  180. ΠΡΩΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΛΟΓΙΣΤΗ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ. ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΘΕΛΟΥΝΕ. ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΑΠΙΣ BANK. ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ. ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  181. Συμπληρωματικό βίντεο απο Φακέλλους

    http://i.sk.ai/G1f4P

    Αυτοί που τελικά υπέγραφαν τη βρωμερη εποχή του χρηματστηρίου είναι καλά κρυμμένοι. Ποιοί ήταν λογιστές το 1999-2003;
    Τι γράφανε στα βιβλία; Έχει σχέση με το υπουργείο;

    Γιατί δεν έρχονται ο Αδαμόπουλος και ο Αναγνωστόπουλος μαζί μας; Αυτοί ξέρουν και άλλα. Σίγουρα δεν είπαν μόνο αυτά τα λίγα στο Τέλλογλου.
    Ο εκκαθαριστής γιατί "κρύφτηκε" και δεν εμφανίστηκε; Ο Σαχινίδης;
    η πολιτεία φοβάται το Ψωμιάδη ή ο Ψωμιάδης τη πολιτεία;
    Από φίλο μου που ξέρει καλά πρόσωπα και πράγματα έμαθα ότι ούτε ο ίδιος ο Ψωμιάδης δεν θέλει να "κοπούν" συμβόλαια ασφαλισμενων.
    Κύριε Σπύρου της nextdeal, γιατί εσείς δεν κάνετε ένα σαφώς πιό διαφωτιστικό ρεπορτάζ για την ΑΣΠΙΔΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  182. καλημέρα!
    εχω στα χερια μου εγγραφο ιδιωτικης τραπεζας με τους ορους ετησιας προθεσμιακης καταθεσης του 2008,στο οποιο φαινεται το επιτοκιο 6,10% -μεγαλουτσικο ποσο- και μεσα στους ορους εγραφε οτι η εγγυηση κεφαλαιου κατα τα ισχυοντα τοτε σε ολες τις τραπεζες ηταν μονο για 20 χιλ.ευρω
    εκει,,λοιπον μπαινει ο ασφαλιστης,γνωστος και "φιλος" που κανοντας μου πολεμο νευρων, και επισημαινοντας το γεγονος, και εκθειαζοντας την εγγυηση των αποθεματικων της ασπις κλπ που ξερουμε ολοι, με πειθαναγκαζει περιπου να κανω συμβολαιο ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2009!!!!!!

    οι αγωγες οσοι δεν τις καναμε θα τις κανουμε.
    σε ενα μηνα θα ξερουμε τι θα γινει με την αναδοχη και πιστεψτε με,οτι τοτε θα γινει ο χαμος με τις αγωγες ,και στην περιπτωση ακομα που μεταφερθουν τα συμβολαια μας για το υπολοιπο ποσο.
    προσωπικα,περιμενω ενα μηνα ακομα,ετοιμαζοντας παραλληλα και την αγωγη κατα ασφαλιστη η οποια θα προηγηθει,διοτι σ αυτην την περιπτωση,μιλουμε για καραμπινακτη εξαπατηση..και μονο απο το γεγονος οτι μου απεκρυψε οτι ηταν δεσμευμενα τα αποθεματικα.πολλω δε μαλλον,οταν,και η αποδειξη απο τα χθεσινα στο σκαι, οταν γνωριζαν ολοι στν σσφαλιστικη αγορα τι συνεβαινε..απληρωτοι διοικητικοι,αδεια ταμεια,κλπ.επαιξαν ομως και τα μμε τον εγκληματικο τους ρολο..αλλιως θα τα μαθαιναμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  183. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΕΘΟΥΣ SIEMENS, ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ, ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΩΝ ΚΤΛ. Η ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ, ΑΡΠΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΠΟΥΣ ΖΩΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΑΝ.

    ΑΝ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ 2001 ΓΝΩΡΙΖΑΝ (ΕΠΟΠΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΛΑΜΟΓΙΟ ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΑΚΙΑ) ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ? ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΣΤΡΑΦΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ? ΤΟΣΟ ΑΝΑΛΓΗΤΟΙ ΕΙΝΑΙ? ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΡΟΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ?

    ΣΑΧΙΝΙΔΗ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ Η ΚΑΥΤΗ ΠΑΤΑΤΑ ΗΡΘΕ ΣΕ ΣΕΝΑ. ΑΣΕ ΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ, ΚΟΛΥΣΙΕΡΓΕΙΕΣ, ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΜΗ ΣΕ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΗΚΩΣΕΙ. ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΚΛΕΨΑΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟ. ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΞΑΝΑ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ. ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΣΜΙΚΟ ΣΑΣ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΣΑΧΙΝΙΔΗ. ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  184. για να μην ισχυριζονται ..οι κυριοι..ασφαλιστες οτι εμεις θελαμε τις υπεραποδοσεις παση θυσια και ενω γνωριζαμε τους κινδυνους..
    ηδη τα επιτοκια ηταν μεγαλα και μαλιστα αισθανοσουν και ασφαλεστερος οταν ετησιως ειχες και τις αποταμιευσεις σου διαθεσιμες και οχι δεσμευμενες..

    πού να ξεραμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  185. AN NOMIZOYN OTI EIΜΑΣΤΕ ΖΩΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ 2 ΩΡΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ,ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΥΧΕΡΕΙΑ ΑΥΤΗ.

    ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ,ΒΡΕΙΤΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ.
    ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΞΕΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΑ ΟΡΙΑ ΑΝΤΟΧΩΝ ΜΑΣ.

    ΟΦΕΙΛΑΤΕ ΝΑ ΣΤΕΛΝΑΤΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΛΛΥΠΤΕΤΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ 80% ΤΩΝ ΑΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ.

    ΕΙΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  186. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ ΤΗΣ 9.32..
    ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ Η ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΚΠΕΦΡΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΥΨΗΛΑ ΙΣΤΑΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ ΟΣΟ ΗΤΑΝ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΑ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ..ΟΤΑΝ Ο ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ ΜΟΥ ΜΕ ΠΙΕΖΕ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΘΑΡΑ,ΕΛΛΕΙΨΕΙ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ
    ΔΕΝ ΙΣΧΥΡΙΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΗΤΑΝ ΤΕΤΟΙΟΙ.
    ΟΜΩΣ,
    ΟΤΑΝ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2009,ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΑΝ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΓΟΝΟΜΕΤΡΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  187. ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ? ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΛΑΒΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ? ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ? Η Κ.ΣΙΔΕΡΗ ΕΙΠΕ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΜΕΧΡΙ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝΕ? ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  188. KATEΡΙΝΑ ΣΙΔΕΡΗ
    Πέραν της ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΊΑΣ ΕΚΘΕΣΕΩΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΤΑΞΕ Ο ΕΠΟΠΤΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΝΟΜΙΜΑ ο Επόπτης Χαρτοφυλακίων της Ασπίς Πρόνοια ΑΕΓΑ θα συντάξει μια ακόμη έκθεση για την πορεία του έργου του, καθώς και όλα τα αναγκαία εκ του νόμου 3867/2010 του άρθρου 2 παρ. 2 οριζόμενα, αυτό το χρονικό διάστημα (το αργότερον εντός του μηνός Φεβρουαρίου 2011), δηλ.
    α) Κατάλογο των ασφαλισμένων και των απαιτήσεών τους, που απορρέουν από τις συμβάσεις ασφαλίσεως. Η σύμβαση ασφάλισης θεωρείται ισχύουσα για αιτήσεις εξαγοράς που είχαν υποβληθεί πριν από την ανάκληση της άδειας λειτουργίας της επιχείρησης και είχαν γίνει δεκτές χωρίς να καταβληθεί στον καταναλωτή το οφειλόμενο χρηματικό ποσό.
    β) Κατάλογο των φερόμενων ως ασφαλισμένων, των οποίων αμφισβητείται από τον επόπτη χαρτοφυλακίου ζωής η εγκυρότητα των συμβολαίων ή το ύψος των προβαλλόμενων απαιτήσεών τους για καταβολή ασφαλίσματος και εξαγορές.
    γ) Το Αρχείο Τεχνικών Αποθεμάτων Ζωής.
    δ) Το μητρώο Ασφαλιστικής Τοποθέτησης Ασφαλίσεων Ζωής.
    ε) Έκθεση για το συνολικό χρηματικό ποσό που βαρύνει το ενεργητικό του χαρτοφυλακίου για αμοιβή του επόπτη χαρτοφυλακίου ζωής, μισθοδοσία του προσωπικού του και κάλυψη των λοιπών λειτουργικών εξόδων του, καθώς και για την αναλογία αμοιβής και εξόδων του επόπτη εκκαθάρισης του εκκαθαριστή.
    στ) Κατάλογο με τις λοιπές υποχρεώσεις του χαρτοφυλακίου, που υπάγονται στην κοινή εκκαθάριση.
    ζ) Εισηγητικό σχέδιο αναμόρφωσης παροχών, κατ’ εφαρμογή του άρθρου 5 της B. 2574/2009 απόφασης του Υπουργού Οικονομικών «Ρύθμιση θεμάτων εφαρμογής του άρθρου 10 παρ. 4α του ν.δ.400/1970, όπως ισχύει» (ΦΕΚ 2509 B’). Αv υπάρχουν ασφαλιστήρια συμβόλαια, των οποίων τα τεχνικά σημειώματα ή οι όροι παραβιάζουν την κείμενη ασφαλιστική νομοθεσία ή αντιβαίνουν στο δημόσιο συμφέρον, ο επόπτης χαρτοφυλακίων ζωής προβαίνει στις απαραίτητες αναλογιστικές πράξεις και προσαρμογές των όρων αυτών των ασφαλιστηρίων συμβολαίων. Στα προγράμματα κλάδου ασφάλισης ζωής που συνδέονται με επενδύσεις η συνολική εγγυημένη απόδοση δεν επιτρέπεται να υπερβαίνει το εγγυημένο τεχνικό επιτόκιο. Ο επόπτης χαρτοφυλακίων ζωής δύναται να προτείνει:
    α) την περαιτέρω αναμόρφωση των παροχών, λαμβάνοντας υπόψη το άνοιγμα του χαρτοφυλακίου και την υπάρχουσα κατανομή των περιουσιακών στοιχείων κατά ασφαλιστική τοποθέτηση,
    β) την αναμόρφωση των όρων και των παροχών των προσαρτημάτων των συμβάσεων ασφάλισης ζωής.
    η) Κατάλογο των εργαζομένων κατά την ημερομηνία ανάκλησης της άδειας της ασφαλιστικής επιχείρησης και του ύψους των αιτούμενων απαιτήσεών τους, συνοδευόμενη και από αντίστοιχη κατάσταση με το κατά τον επόπτη εκτιμώμενο ύψος των εν λόγω απαιτήσεων,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  189. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΙΔΕΡΗ
    ΣΥΝΛΈΧΕΙΑ ΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟΥ
    ώστε στη συνέχεια η Τράπεζα της Ελλάδος, που έχει ήδη αναλάβει την εποπτεία της ασφαλιστικής αγοράς, θα κινήσει πλέον, εν αποτυχία του επότπη ανεύρεσης εν δυνάμει αναδόχου, που προφανώς προς τα εκεί αγόμεθα,τη διαδικασία μεταφοράς των χαρτοφυλακίων της Ασπίς Πρόνοια ΑΕΓΑ σε άλλη ή άλλες ασφαλιστικές εταιρείες.
    ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΩΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΣΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΚΑΡΠΟΦΟΡΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΥΡΕΣΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 3867/3-8-2010 ΠΟΥ ΝΟΜΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΜΟΛΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ,ΣΕ ΟΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΕΔΙΑ, ΒΗΜΑ προς ΒΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ, (οχι πανταχόθεν ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΕΛΙΚΩΣ), ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΠΙΣΜΕΝΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΤΟΥ ΡΥΘΜΙΣΗ ΣΥΜΦΩΝΩς ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ, ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ - ΒΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΙΕΣΕΙ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΤΟΥ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΙΣΤΑΜΕΘΑ ΑΝΑΛΟΓΑ.
    ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΩΝΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΤΑΧΘΕΙΣΕΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΑΣΣΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΜΕΝΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ. ΑΛΛΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΝΟΜΙΚΗ ΟΔΟΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥΤΟΥ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.
    ΕΧΘΕΣ Ο ΙΔΙΟΣ Ο Τ. ΥΠΟΥΡΓΟΣ Κ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ: ΝΕΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ ΤΟΥ ΣΚΑΙ, ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ Κ. ΤΕΛΟΓΛΟΥ, ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ, ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ, ΕΡΩΤΩΜΕΝΟΣ, ΠΑΡΕΔΕΧΘΗΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΥΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ: ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΚΟΥΣΜΑΤΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΑΥΤΗΣ.
    ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΣΥΝΑΓΕΤΑΙ, ΟΤΙ ΣΥΝΑΝΑΓΝΩΡΙΣΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΣΥΝΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ. ΔΗΜΟΣΙΟΥ,ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΣΚΟΥΝΤΩΝ ΑΥΤΗΝ ΦΥΣΙΚΑ, ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΟΥ, ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΠΟΥ ΑΣΚΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟ 1990 ΚΑΙ ΕΝΤΕΥΘΕΝ ΣΤΗΝ ΑΣΦ. ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 3867/2010, ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΟΦΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥΤΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΑ, ΑΝΕΥ ΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΠΑΡΕΚΛΙΣΕΩΣ.
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ, ΕΝΕΡΓΩΝΤΑΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ, ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΑΝΩΜΕΝΑ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΟΡΙΖΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  190. ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΗΡΘΕ ΗΔΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ.
    ΖΗΤΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
    Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΠΟΠΤΗ ΕΙΝΑΙ Η 20/2
    ..

    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ:
    1.ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ Ή ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟΥ
    2.ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ ΟΠΟΥ ΝΑ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
    3.ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΑ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΤΟ ΑΣΚΟΥΜΕΝΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ Ή Η ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
    4.ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Ή Ο ΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΤΟ Α.Φ.Μ
    5.ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ Ή ΑΛΛΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΝΗΦΘΗ ΤΟ ΠΕΡΙ ΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ Ή ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ Ή ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΓΓΡΑΦΑ Ή ΣΤΟΙΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ Η ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝΤΩΝ ΠΟΣΩΝ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ

    ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΡΩΤΗΜΑΤΩΝ:
    210-6180620 691 647 ΚΥΡΙΕΣ ΝΕΡΑΝΤΖΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΑ.

    ΑΥΤΑ..ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  191. Κύριοι ή Κυρίες των σχολίων: 8 Φεβρουαρίου 2011 9.34 μ.μ και 12:09 μ.μ παρακαλώ επικοινωνείστε για περαιτέρω με το τηλ. 6944946636

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  192. Είδατε για άλλη μια φορά έχει δίκαιο η κα Σιδέρη, περί της καθορισμένης προθεσμίας αποστολής των όσων εγγράφων ζητά δια της επιστολής του ο Κ. Παντελίδης ως ο επόπτης-διαχειριστής των χαρτοφυλακίων ζωής ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΑΓΑ και commercial value, που είναι αυτή που ανέφερε πιο πάνω η Κα Σιδέρη, δηλ. η 2/2/2011.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  193. Ολη δε η ασφαλιστική αγορά βοούσε για τα ελλείμματα των αποθεματικών της ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ, και όχι μόνο, ΑΛΛΑ ΟΙ ΜΟΝΟΙ !!!!που δεν το γνώριζαν ήταν οι ασφαλιστές του, που και ένας απλός φοιτητής, -κατά Αναγνωστόπουλο Θεόδωρο, με τα όσα αναφερόταν χθες στην εκπομπή Νέοι Φάκελλοι-, βλέποντας έναν ισολογισμό, αμέσως το διέκρινε, όχι αυτοί οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβούντες που εντριβούσαν σε αυτό το αντικείμενο και μόνο......
    Και μετά από όλα αυτά βάλλουν και εναντίον των ασφαλισμένων, που ΤΟΛΜΟΥΝ!!!και αντιδρούν, αυτοί οι κάποιοι εκ των ασφαλιστών η παρεούλα του δηλαδή του:""""Π Ο Ν Τ Ι Ο Υ>>>> ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ...ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΛΕΨΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΑΣ, αντιλέγοντα΄ς μασ, θέλταε υπεραποδόσεις και γνωρίζαμε το ρίσκο... ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΕΧΕΣΘΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΝΕΣΘΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΙΝΤΖΑΡΕΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΣΤΟΜΟΥΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΣΑΣΤΕ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΕΣ, ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΞ ΑΥΤΩΝ.....ΑΚΟΜΑ ΚΟΙΜΑΣΘΕ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΠΑΘΟΝΤΕΣ ΘΥΜΑΤΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  194. ΡΕ ΕΝΑΣ Π Ο Ν Τ Ι Ο Σ !!! ΕΠΙΠΟΛΑΙΑ ΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΑΝΕΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ, ΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΌΠΟΙΑ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΟΥΣ ΤΟΥ, ΝΑ ΜΑΣ ΦΑΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΜΑΣ...ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ....
    ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ!!!!!!! ΤΟ ΔΕΧΕΣΘΕ...
    ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΣΗΚΩΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΙ !!!! ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΟΥ ΕΠΕΙΘΕ-ΕΓΓΥΗΣΗ Η ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ ΚΑΙ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΝΟΤΑΝ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  195. ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΟΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΙ ΚΑΙ ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥΣ, ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΑΝ, ΩΣ ΟΦΕΙΛΑΝ ΚΑΙ ΕΙΧΟΝ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΕΚ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΥΤΗΝ ΑΣΦ. ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ,,,,,.ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΛΥΜΑ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ (ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΕΣΟΔΩΝ ΑΠΟ ΠΑΡΟΝΟΜΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ....), ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΕΣ ΜΑΣ.
    ΑΝ ΕΦΑΡΜΟΣΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ Ο ΝΟΜΟΣ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ, Ή ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ, ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΤΙ ΠΟΙΝΕΣ ΕΠΙΣΥΡΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ, ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ!!!ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ!!!!ΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ.....ΑΝ...ΑΝΑ...ΑΝ....
    ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΟΥΝ ΜΕΤΑ ΠΡΟΘΥΜΙΑΣ ΤΑ ΟΣΑ ΕΜΑΘΑΝ ΑΠΟ ΟΠΟΥΔΗΠΟΥΤΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ...ΩΣ ΣΩΤΗΡΕΣ...
    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ......ΚΑΙ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  196. αυτη η καραμελα με τις υπεραποδοσεις να σταματησει..γιατι τα νευρα μας ειναι τεντωμενα ασχημα.

    Το 2008 η ΜΑΡΦΙΝ αλλα και αλλες τραπεζες,εδιναν επιτοκιο 6,10% σε ετησια προθεσμιακη καταθεση.οπου και τα χρηματα σου ειχες κατ ετος να τα διαθεσεις κατα βουλησιν (και οχι κλεισμενα για 3 τουλαχιστον χρονια στα ασσετ) και ειχες το δικαιωμα να τα αναλαβεις ..βεβαια με καποια ποινη..σε περιπτωση αναγκης.

    ποιες υπεραποδοσει? ΜΙΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΠΙΤΑΛ..
    ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΤΟ ΑΝΑΚΑΤΕΜΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΤΑΙΡΙΩΝ..ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΕΓΙΝΕ..
    να την ξεχασουν την καραμελα..
    τα λεφτα μας πηγαμε να περιφρουρησουμε,γιατι τα πονουσαμε και τα ποναμε,αφου ειναι οι στερησεις ετων..και οχι τα εσοδα απο τζογο,αδηλωτες εισπραξεις,ναρκωτικα κλπ..
    ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ?

    τα αστειακια ομως τελειωσαν.
    ολα ειναι καθομολογημενα και απο εκει που πρεπει.
    ποσοι αραγε πολιτικοι εχουν προιοντα ασπις?
    τα πηραν και φυγανε ..γιατι αυτοι ειχαν την πληροφορηση οταν και οποτε επρεπε..
    εδω ειμαστε..και περιμενουμε με αγωνια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  197. ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ..ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΓΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΝΕΡΑΝΤΖΗ ΚΑΙ ΨΑΧΟΥΛΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  198. Πότε αρχίζει ο έλεγχος διαμεσολαβούντων;
    Πηγή:nextdeal.gr

    Η Τράπεζα της Ελλάδος με το Ν. 3867/2010 ανέλαβε την εποπτεία των ασφαλιστικών επιχειρήσεων. Στις αρμοδιότητές της είναι η εποπτεία ασφ. επιχειρήσεων και εποπτεία επί των διαμεσολαβητών στις ασφαλίσεις και αντασφαλίσεις.

    Στόχος της εποπτείας η διασφάλιση συμφερόντων των ασφαλισμένων, η εμπέδωση κλίματος εμπιστοσύνης του καταναλωτή, ο έλεγχος τήρησης διατάξεων νομοθεσίας για τεχνικά αποθέματα και περιθώρια φερεγγυότητος, ο έλεγχος οικονομικής κατάστασης, τα συστήματα εσωτερικού ελέγχου κλπ.

    Αρκετοί είναι αυτοί που ενδιαφέρονται να μάθουν πότε η νέα εποπτική Αρχή θα αρχίσει τον έλεγχο διαμεσολαβούντων και συγκεκριμένα πόσοι είναι, με ποιες εταιρείες συνεργάζονται, αν ασκούν νομίμως το επάγγελμα, τι είδους συμφωνητικά και συμβάσεις έχουν και αν τηρούν τη νομοθεσία αναλόγως ιδιότητάς τους.

    Τέτοιος έλεγχος δεν έχει γίνει ως τώρα ποτέ. Ιδιαίτερη σημασία έχει ο Έλεγχος Μεσιτικών εταιρειών και εταιρειών πρακτόρευσης που τελευταία υπερβάλλουν σε δημόσιες σχέσεις και συνέδρια παρά σε θεσμικές παρεμβάσεις.

    Ανησυχία προκαλεί η ταχύτητα μεταφοράς χαρτοφυλακίων από εταιρεία σε εταιρεία και η αυξημένη συχνότητα αναφοράς δημοσίων σχέσεων μεταξύ συλλόγων και εταιρειών παρά η αναφορά στους καταναλωτές. Έντονη είναι και η παρουσία και φωνή ασφαλιστικών εταιρειών και χορηγών στα συνέδρια παρά η φωνή των διαμεσολαβούντων και πελατών.

    Η απουσία αναφορών στο φορολογικό, στο κόστος ασφαλίστρων, στις εκπτώσεις, στην αντασφάλιση, στην τραπεζική παρουσία, στο Επικουρικό, στον εσωτερικό έλεγχο εταιρειών, στις εταιρείες ελεύθερης παροχής υπηρεσιών, στις καταναλωτικές ενώσεις, στις ακυρώσεις κλπ. Οι συναντήσεις και τα συνέδρια έγιναν φωνή συμφερόντων διαφημιστικών πανό και χορηγών με παρουσίες κατά μεγάλο ποσοστό «αγορασμένων εισιτηρίων» παρά «βήμα» των επαγγελματιών διαμεσολαβούντων.

    Πρόεδροι και μέλη ΔΣ κινδυνεύουν να χαρακτηριστούν «δημοσιοσχετίστες» παρά υπερασπιστές του κλάδου. «Τρίτα» πρόσωπα, δημοσιογράφοι και διαφημιστές ανέλαβαν το «βάψιμο του Τιτανικού» που «βουλιάζει». Μαθαίνουμε ότι ο ΣΕΜΑ από τώρα συζητά τι συνέδριο θα κάνει τον Οκτώβριο και κάποιοι υπερβαίνουν τα «εσκαμμένα»… Οι προτάσεις αμοιβών και προμηθειών που θα επιβαρύνουν τον κλάδο σε δύσκολες εποχές είναι προκλητικές. Ακούσθηκε αμοιβή μόνο για συμμετοχή 15.000 ευρώ και 40% προμήθεια επί των διαφημίσεων…

    Η εικόνα των συλλόγων προς τα έξω, προς το κοινό, προς τους καταναλωτές ασφαλιστές και πελάτες είναι ήκιστα κολακευτική για όλους. Οι ιστοσελίδες τους δείχνουν και του τι γίνεται παραμέσα. Οι χορηγοί και διαφημιστές δεν κάνουν πάντα καλό, ούτε και τα πολυδάπανα συνέδρια.

    Ας αρχίσουμε με μια απογραφή και η εποπτεία ας διασταυρώσει τρεις πηγές πληροφόρησης: τα στοιχεία των συλλόγων (αν έχουν), των επιμελητηρίων και των εταιρειών. Ο κλάδος αυτοκινήτων έχει στοιχεία πιο προσβάσιμα απ’ τους άλλους κλάδους αν συνεργασθεί το Επικουρικό, οι εταιρείες και το Υπουργείο Μεταφορών-Επικοινωνιών…

    Η άκρη του κουβαριού βρίσκεται στο ρόλο των διαμεσολαβούντων και τις σχέσεις τους με τις καταναλωτές.

    Ευάγγελος Γ. Σπύρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  199. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Ο Ε. ΣΠΥΡΟΥ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΙΣΤΙΚΟΥΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΟΥΝΤΕΣ-ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΣΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή