ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Καλά Χριστούγεννα και καλή Πρωτοχρονιά

Αγαπητοί μας ασφαλισμένοι,

ευχόμαστε ολόψυχα σε όλους καλά Χριστούγεννα και καλή Πρωτοχρονιά. Ευχόμαστε υγεία ως το πολυτιμότερο αγαθό του ανθρώπου, δύναμη προκειμένου να μπορούμε να συνεχίσουμε τον αγώνα μέχρι τελικής νίκης και σοφία προκειμένου να αποφεύγουμε κακοτοπιές στο μέλλον απατεώνων πολιτικών και λοιπών λαμογιών.

Σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις βρισκόμαστε στην πιο κρίσιμη περίοδο της εκκαθάρισης, ο επόπτης βρίσκεται σε συνεχή ραντεβού και παρουσιάσεις του χαρτοφυλακίου σε ασφαλιστικές εταιρίες με στόχο την αναδοχή. Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα μέσα Ιανουαρίου θα δώσει στο υπουργείο την τελική οικονομική του έκθεση και αρχές Φεβρουαρίου θα παραδώσει στην Τράπεζα της Ελλάδος το αναμορφωμένο χαρτοφυλάκιο απαιτήσεων μας αλλά  και περιουσιακών στοιχείων. Αναλυτικές αξιόπιστες πληροφορίες των εξελίξεων μπορείτε να διαβάσετε και μέσω του ακόλουθου συνδέσμου "Τελευταίες εξελίξεις για όμιλο ασπίς από κ. Σπύρου".

Το Σωματείο εν αναμονή των εξελίξεων για το νέο χρόνο είναι σε κατάσταση επιφυλακής, ελπίζει στην προφυλάκιση και των υπολοίπων μελών της οικογένειας του λαμόγιου (γυναίκας και κόρης). Είναι μεγάλη κοινωνική πρόκληση τέτοιου μεγέθους απατεώνες να βρίσκονται ελεύθεροι και οι πολιτικοί ήδη δοκιμάζουν μέρος της οργής του κόσμου. Επίσης το Σωματείο σκοπεύει στρατηγικά να κινηθεί προς την κατεύθυνση άσκησης πίεσης προς το εγγυητικό κεφάλαιο για την αποζημίωση μας, όπως και προς δημόσιους ελεγκτικούς μηχανισμούς (ΣΔΟΕ) προκειμένου να υπάρξει επιβεβαίωση πλημμελής εποπτείας κατά την διάρκεια της κλοπής και μεταφοράς των περιουσιών μας στους προσωπικούς λογαριασμούς του λαμόγιου.

Ευχόμαστε για το νέο έτος η πολιτεία να αναγνωρίσει την ευθύνη της και να δώσει οριστική λύση σε όλους εμάς τους χιλιάδες ζημιωμένους ανθρώπους που αντιμετωπίζουμε την ανέχεια, την φτώχια, την απαξίωση την αρρώστια επιστρέφοντας τις κλεμμένες περιουσίες μας.

214 σχόλια:

  1. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΙΔΕΡΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ

    ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΗ ΧΡΟΝΙΚΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΩΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ, ΜΕ ΘΕΣΜΙΚΟ ΡΟΛΟ, ΘΕΩΡΩ, ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ (Η ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 3867/2010,) ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΙΡΙΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΣ ΡΌΛΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΤΙΝΩΝ ΠΡΟΣ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΟΥΔΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΗΣ ΤΡΑΓΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ. ΙΣΩΣ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΨΩΜΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΙΓΟΥΝ ΕΠ' ΟΥΔΕΝΙ Ή ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΩ..ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΟΡΩΘΩΣΤΕ ΜΕ. (ΕΚΑΣΤΟΣ ΕΞ ΗΜΩΝ ΚΡΙΝΕΙ).
    ΟΠΟΙΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΣΤΡΑΦΕΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ !!!!! ΜΟΝΟΝ!!!!,(ΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ!!!), ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ Η ΕΠΙΛΟΓΗ, ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΑΝΑΘΕΣΕΙ ΈΚΑΣΤΟΣ ΕΞ ΗΜΩΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ, ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΓΜΝΩΜΟΝΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΥΤΟΥ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΤΟΥΤΟΥ.

    ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΚΟΠΟ ΟΡΓΑΝΩΝΟΜΕΘΑ (ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Κ ΠΑΠΑΔΑΚΗ, ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΠΚΟΠΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΔΗ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ Κ. ΚΛΕΑΝΘΗ ΠΑΠΑΝΙΚΑ Κ.Λ.Π., ΝΟΜΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΠΟΥ ΑΠΑΙΤΗΘΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΜΑΣ Κ.Λ.Π.), ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΗΘΕΙΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ, ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΙ ΔΗ ΚΑΘ΄ΟΜΑΔΕΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΜΕΝΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΟΠΟΝ ΤΙΝΑ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΑΝΑ ΕΙΔΟΣ ΚΑΙ ΤΥΠΟ ΑΣΦΑΛ. ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΕΡΕΩΣΕΙΣ).
    ΤΗΛΕΦΩΝΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ ΤΗΛ. 6944946636

    Ο ΣΚΠΟΠΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΩΓΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΚΑΙ ΔΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΔΟΧΗ, Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΜΕ ΝΟΜΙΚΗ ΣΕ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΑ ΟΡΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ, ΟΧΙ ΑΟΡΙΣΤΩΣ, ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΗ ΤΑΚΤΙΚΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΙΣΩΣ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΜΑΣ ΤΟΥ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΖΩΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΑΥΤΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΗ,Μ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ, ΤΟΝ Κ. ΚΛΕΑΝΘΗ ΠΑΠΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΩΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ Ε.Α.Ε.Ε ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΕΝΣΚΥΨΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΑΔΟΧΗ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΑ, ΑΞΙΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΟΡΟΝΟΙΑ.


    ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΩΣ, ΤΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΜΑΣ, ΩΣ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΜΕΝΟΙ.


    ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΑΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ, ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΟΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗ ΜΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΣΥΜΠΟΡΕΥΟΜΕΘΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ (ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΩΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΕΡΜΗΝΕΥΟΜΕΝΕΣ ΣΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ, ΕΚ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΑΙΤΙΩΝ ΟΡΜΩΜΕΝΕΣ, ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΟΥΝΤΕΣ(ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΜΑΣ, ΩΣ ΑΠΟΘΕΜΑ ΤΡΟΠΟΝ ΤΙΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΦΕΙΛΟΝΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΥΤΗΣ, ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ , ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΦΕΙΛΟΥΝ,.,,,ΠΟΤΕ ΑΡΑΓΕ....ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΘΕΟΥ.


    ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΑ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΙΔΕΡΗ

    ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ Ε.Α.Ε.Ε
    ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ-ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ, ΟΠΩΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕ ΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΑ Ο Κ. ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΠΥΡΟΥ, ΣΤΟ NEXTDEAL.GR, ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΣΙΜΕΝΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΜΑΣΤΕ, ΩΣ ΘΕΩΡΟΥΜΕΝΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ,
    ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝ ΤΗΝ ΔΕΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΝΑΔΟΧΗΣ-ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ ΖΩΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΣΥΝΟΛΙΚΑ, ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΗ Φ Ε Ρ Ε Γ Γ Υ Ω Ν ΦΥΣΙΚΑ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ, ΑΞΙΟΛΗΠΤΩΝ, (ΓΙΑ ΝΗΝ ΑΧΘΟΥΜΕ ΣΤΟ...30.000 ΕΥΡΩ, ΤΟ MAXIMUM ΕΝ ΤΕΛΕΙ, ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΜΑΣ!!!), ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ... ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟ... .ΑΡΚΕΤΑ ΕΞΑΠΑΤΗΘΗΚΑΜΕ ....ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΗ...!!!), ΕΝΟΣΟΝ ΠΛΕΟΝ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΥΤΕΣ , -ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ Α Υ Σ Τ Η Ρ Ω Τ Α ΤΑ , ΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ ΠΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ, ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΑΥΤΟ....ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΟ ΜΕ Ε Λ Λ Ο Ν-..., ΕΠΟΠΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ, -ΚΕ ΠΑΠΑΝΙΚΑ-,ΔΙ΄ΗΝ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΘΑ ΕΙΣΘΕ ΩΣ ΚΡΑΤΙΚΟ ΕΠΟΠΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ (ΤκΕ), ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟ, ΕΝΟΣΟΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΗΑΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΕΠΩΦΕΛΗΘΗΚΕ ΠΑΜΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΡΠΩΘΗΚΕ ΩΦΕΛΗ, ΕΚ ΤΗΣ ΖΗΜΙΑΣ, ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΩΣ ΥΠΕΣΤΗΜΕΝ, ΚΑΙ ΔΗ!!! ΤΕΤΟΙΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΟΥ ΥΨΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΑΥΤΩΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕΡΙΚΩΝ, ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ.
    ΚΑΙΡΟΣ ΑΣΦΑΛΣΙΤΙΚΕΣ ΥΓΕΙΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΚΟΙΝΟΠΡΑΚΤΩΝΤΑΣ Ή ΜΗ, ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΟΧΗ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΜΕΣΑ, ΑΜΕΛΛΗΤΙ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΩΣ ΠΛΕΟΝ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΩΣ Ε.Α.Ε.Ε ΝΑΧΑΤΕ ΗΔΗ ΑΝΑΛΑΒΕΙ.
    ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΛΟΓΙΣΘΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΖΗΜΙΑ ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΣΑΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ!!!!ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΗ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΕΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ.
    ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΕΞ ΑΛΛΩΝ ΠΟΛΛΩΝ,
    ΣΚΥΨΤΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ, ΣΤΟ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΥΚΑΤΑΦΡΟΝΗΤΟ ΑΥΤΟ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΚΡΙΣΙΜΟ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΟΠΤΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ, Κ. ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ, ΔΙΑΡΚΩΣ ΚΑΙ ΑΝΕΛΙΠΠΩΣ, ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΜςΕΝΗΣ ΥΠ' ΑΥΤΟΥ ΚΑΘΕΘΕ ΔΥΝΑΤΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΠΟΒΝΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑΣ, ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΑΥΤΟΝ, ΣΥΖΗΤΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΚΥΠΤΟΝΤΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ, ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ, ΠΟΡΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΣΑΣ, ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΑΣ, -ΕΝΟΣΟΝ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ-ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗΣ ΤΟΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ, ΣΥΜΦΩΑΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΟΠΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΝ ΡΟΛΟ, ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ, ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ, ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ, ΠΑΜΟΠΟΛΛΑ ΣΕ ΕΣΑΣ ΩΣ ΑΣΦΛΑΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΟΦΕΛΗ ΠΡΟΣΔΟΚΟΥΝΤΑΙ ΕΚ ΤΗΣ ΑΝΑΔΟΧΗΣ ΤΟΥΤΟΥ, ΕΝΟΣΟΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΛΕΠΕΤΕ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΣΑΣ ΠΕΛΑΤΕΣ-ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ. ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑΧΕΤΕ, ΕΦΟΣΟΝ Η ΑΝΑΔΟΧΗ ΤΟΥΤΟΥ ΔΡΑ ΜΟΝΟΝ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΔΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ Ή ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΔΕΧΘΟΥΝ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ ΖΩΣΗ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ. ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΙΜΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ, ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΧΑΛΕΠΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ.
    ΜΗΝ ΑΡΓΟΠΟΡΕΙΤΕ, ΔΩΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ,..ΤΑ ΟΡΙΑ ΜΑΣ ΑΝΤΟΧΗΣ, ΚΑΡΤΕΡΙΚΟΤΗΤΟΣ, ΥΠΟΜΟΝΗΣ ΑΠΟΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΙΔΕΡΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ

    ΚΑΙΡΙΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ :

    ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΑΝΤΩΣ, ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΟΠΤΗ (ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ ΖΩΗΣ), ΩΣ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΟΥΤΑΙ ΚΑΤ΄ΕΠΑΝΑΛΗΨΙΝ, ΔΙΕΝΕΡΓΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΑΜΕΙΩΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗΣ-ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ ΖΩΗΣ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΚΑΙ COMMERCIAL VALUE, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 3867/2010 ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΩΡΙΣΕ, ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΕΜΠΡΟΘΕΣΜΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ, ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΑΛΛΩΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΝΑ ΤΡΙΜΗΝΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣ ΕΠΟΠΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ, ΩΣΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΝΑ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ.
    ΓΙΆΥΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ: ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2011 ΠΕΡΙΠΟΥ ΝΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΟΠΤΗ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΑΤΑΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ-ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΩΝ Κ.Λ.Π, ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΦΥΣΙΚΑ, ΩΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΓΝΩΣΗ, ΩΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟ, ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΔΕ ΑΥΤΟ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΡΙΣΙΜΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΤΗΜΑ, ΚΑΘ΄Ο Ο ΕΠΟΠΤΗΣ ΤΟΥ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΕΙΟΥ ΖΩΗΣ, ΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟΥΤΟ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΩΣ ΤΟΥ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟΥΤΟ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΕΜΕΣ ΑΥΤΕΣ, ΝΑ ΤΥΧΕΙ ΑΝΑΔΟΧΗΣ, ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΟΥΤΟΥ ΥΠ' ΑΥΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΑ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΕΥΡΕΣΕΩς ΥΠ'ΑΥΤΗΣ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΤΟΥ 2011.
    (ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΜΕΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΑΠΛΩΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ..., ΣΤΡΕΦΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΑΓΩΓΗΕΣ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΜΕ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ).
    Ε ΟΧΙ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΚΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ Η ΛΥΣΗ. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΕΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΣΩΣΤΑ ΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΗΕΙΕΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΘΕΙ ΚΑΙ Η ΑΝΑΔΟΧΗ ΚΑΙ Η ΑΠΟΖΗΜΙΩΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΛΥΨΗ ΒΑΣΕΙ Ν. 3867/2010.
    ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ, ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΩΣΤΕ... ,ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΖΗΜΙΩΘΗΚΑΜΕ, ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΥΠ' ΟΨΙΝ ΜΑΣ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΠΟΠΤΗ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ ΖΩΗΣ, ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ (ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙΤΟΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΤΡΟΠΟΝ ΤΙΝΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ) ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ, ΚΑΙ ΔΗ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΗΣ ΣΠΟΥΔΑΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΒΟΗΘΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΝ ΤΙΝΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΟΥ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ ΖΩΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ ΚΑΙ ΤΗΣ COMMERCIAL VALUE, BAKER TILLY HELLAS A.E, ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΤΑΧΘΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΙΑΝΑΟΥΑΡΙΟΥ 2011 ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ , ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΜΑΣ ΕΝΕΡΓΩΝΤΑΣ ΠΛΕΟΝ, ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΜΑΣ, !! ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!!!, Α Ξ Ι Ο Π Ο Ι Ω Ν Τ Α Σ ΣΩΣΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΦΟΡΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΑΡΕΓΚΛΙΤΟΝ, ΕΩΣ ΕΣΧΑΤΩΝ...ΓΝΩΜΟΝΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΥΤΟΥ 3867/2010 ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗΜΕΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΩΣ, ΕΚ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΜΑΣ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΟΥ ΑΝΤΛΟΥΜΕ ΕΝ ΓΕΝΕΙ, ΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΘΕΙ ΤΟΥΤΟΣ, ΩΣ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ Ο ΝΟΜΟΣ, ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟ 70%-80%,
    ΚΑΙ ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΑΜΕΣΟΣ ΑΝΑΓΚΗ: ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΘΟΥΜΕ ΝΟΜΙΚΑ ΩΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΕ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΟΥ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΡΑ ΜΟΝΟΝ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ, ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κυρια σιδερη και δ.σ του συλλογου!

    παρακαλουμε αποστειλατε ευχετηρια χριστουγεννιατικη καρτα προς τους κ.κ παπακωνσταντινου ,σαχινιδη, παπανδρεου, χρυσοχοιδη, καστανιδη!!!

    εκ μερους ολων μας!
    πειτε τους οτι μας εγκατελειψαν στο δραμα μας για δευτερη χρονια χριστουγεννα, ενω πληττομεθα ολοι απο τα αντικοινωνικα οικονομικα μετρα.

    πειτε τους οτι επιφυλασσομεθα να αποσυρουμε ολες μας τις αποταμιευσεις στις τραπεζες και οπου αλλου και να μεταφερουμε τα περιουσιακα στοιχεια μας στο εξωτερικο, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΑΦΕΡΕΓΓΥΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ.
    ΕΥΧΗΘΗΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ...
    ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΣΤΑΣΗ,ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ,ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ,ΗΘΙΚΗ..
    ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ..ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΤΟΥΣ..
    ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΟΜΕΘΑ..
    ΟΛΟΙ..
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΞΕΝΗΣΑΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΙΔΕΡΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ24 Δεκεμβρίου 2010 στις 2:12 μ.μ.

    ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΙΔΕΡΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ

    ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ Η ΚΟΣΜΟΣΩΤΗΡΙΟΣ ΕΟΡΤΗ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΝΑ ΕΝΩΝΕΙ ΕΜΑΣ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΝΑΝΘΡΩΠΗΣΑΝΤΟΣ ΣΩΤΗΡΟΣ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΔΕΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ, ΟΠΩΣ Ο ΓΕΝΝΗΘΕΙΣ ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΣ ΕΙΡΗΝΕΥΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ, ΧΑΡΙΣΕΙ ΔΕ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΥΓΙΕΙΝΟ, ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΣΑΡΚΩΘΕΝΤΟΣ ΚΥΡΙΟΥ.


    ΕΙΔΙΚΑ ΔΕ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΘΟΝΤΕΣ ΕΚ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ, ΕΥΧΟΜΑΙ Η Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ, ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΛΠΙΔΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ, ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΒΗΘΛΕΕΜ ΚΑΙ ΑΝΑΤΑΣΗ ΨΥΧΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΙΔΕΡΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ

    ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΟΤΙ ΣΤΙΣ 4/1/2011 ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ 4 ΣΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΣΧΟΛΗ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΟΥΝ ΤΑ ΑΣΦΑΛΣΙΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ CAITAL (2), ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΥΛΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ, Κ.ΛΠ., ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΜΕ ΕΚΕΙ.

    ΠΡΟΣΟΧΗ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ωραίο μυαλό έχεις κυρία Σιδέρη.
    Το πας λάου λάου να τα φάνε οι της Καπιταλ και εμείς να μείνουμε στον άσσο.
    Μήπως τάχεις πάρει απο πουθενά και μας πουλάς παραμύθι για Παντελίδηδες και λοιπούς και εσύ θα τα πάρεις απο γνωστό δικηγορικό γραφείο;
    Ελπίζω η Θεία Γέννηση να διώξει το σκοτάδι απο το μυαλό και τη ψυχή κάποιων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 200.000 ανθρωποι θα επικεντρωθουμε στην καπιταλ,ενω εμας μας εχουν καταδικασμενους?
    τι ειναι μηπως για τον ψωμιαδη να πληρωσει μερικα εκατομμυρια ευρω για να βγει λαδι, ενω εμας μας εχουν ριξει στο πυρ το εξωτερον?

    γιατι οι ..μεγαλοι ..δικηγοροι δεν εχουν ακομα φερει στα ποινικα δικαστηρια τους ψωμιαδικους, με τις αναλογουσες κατηγοριες??

    θα εξαντλησουμε ολη την ενεργητικοτητα μας σε πιεσεις για την καπιταλ που στο κατω κατω δεν ηταν συμβολαια ζωης, που εκ του νομου εχουν το προνομιο της αμεσης ικανοποιησης?

    τι συμβαινει πραγματικα?
    γιατι ολιγωρουν δικηγοροι και δικαστες?
    γιατι οι συλλογοι σιωπουν για την ασφαλιστικη και το πολυ πολυ..σ αυτην τη φαση μας δρομολογουν σε αστικα δικαστηρια κατα δημοσιου και ..!! υπευθυνων..υπουργων!!!

    μηπως παραειναι αστεια ολα αυτα?

    ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ?
    ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΕΚΑΤΟ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΠΙΤΑΛ??

    ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΑΣ..ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΕ ΑΛΛΟΥ ΟΛΟΙ ΣΑΣ!
    ΕΡΓΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο κ.ΣΠΥΡΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΣΕ ΜΕΤΡΗΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 72% ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ..

    ΕΜΕΙΣ ΠΟΙΑΝΩΝ ΚΟΡΟΙΔΑ ΕΙΜΑΣΤΕ?
    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ?
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο κ.ΣΠΥΡΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΣΕ ΜΕΤΡΗΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 72% ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ..

    ΕΜΕΙΣ ΠΟΙΑΝΩΝ ΚΟΡΟΙΔΑ ΕΙΜΑΣΤΕ?
    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ?
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. οι ομολογιουχοι της καπιταλ,εκαναν ενα ξεκινημα για την υποθεση τους,με μας τι γινεται?
    μπαινουμε στην καταψυξη του χρονοντουλαπου?
    εχουμε μπερδεψει με τους δικηγορους τα πραγματα!
    υποτιθεται πως το σωματειο θα καλυπτε κατα κανονα τους ασφαλισμενους,και εχουμε την αισθηση
    πως δεν επιτελειτε αυτο με την βαρυτητα που θα επρεπε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Παρασκευή, Δεκέμβριος 24, 2010
    ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΕΣ ΚΑΤΑ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ
    Ενα νέο νομικό μέτωπο έχει ανοίξει στην υπόθεση της Ασπίς Πρόνοια: πελάτες της εταιρείας εναντίον των διαμεσολαβητών, δηλαδή των ασφαλιστών που μεσολάβησαν για την αγορά επενδυτικών προϊόντων από την εταιρεία.

    Οι πελάτες αυτοί κινούνται ανεξάρτητα, με δικούς τους δικηγόρους, και όχι οργανωμένα με το σύλλογο των ζημιωθέντων από την Ασπίδα. Και αυτό επειδή στο σύλλογο μετέχουν και διαμεσολαβητές που διεκδικούν αποζημιώσεις από προμήθειες που δεν εισέπραξαν ή ακόμη και από συμβόλαια που είχαν οι ίδιοι στην εταιρεία του Παύλου Ψωμιάδη, ο οποίος, στο μεταξύ, δέκα μέρες μετά την προφυλάκισή του κατέθεσε αίτηση αποφυλάκισης.

    Αυτοί οι πελάτες υπολογίζεται ότι είναι περίπου 5.000 και ότι έχουν ένα κοινό με εκείνους της Aspis Capital, της εταιρείας δηλαδή που εξέδωσε ομόλογα δεκάδων εκατ. ευρώ, ενώ είχε μετοχικό κεφάλαιο μόλις 70 χιλ. ευρώ: είναι και αυτοί «μεγαλοεπενδυτές» και όχι απλοί ασφαλισμένοι που αποταμίευαν 1.000-2.000 ευρώ το χρόνο.

    Ως τέτοιοι πήγαιναν στην Ασπίς Πρόνοια, την ασφαλιστική, και αγόραζαν τα συμβόλαια που ήταν γνωστά στην πιάτσα για την απόδοση 7,20% που έδιναν ετησίως. Η απόδοση αυτή, βέβαια, επειδή θα ήταν παράνομη ως «εγγυημένη», δινόταν με το εξής τέχνασμα: εάν, για παράδειγμα, κάποιος τοποθετούσε εφάπαξ 1,5 εκατ. ευρώ για συμβόλαιο ζωής ενός έτους, η ασφαλιστική έγραφε ότι είχε λάβει 1,56 εκατ. ευρώ, δηλαδή 60 χιλιάδες ευρώ παραπάνω. Ετσι, δίνοντας στη συνέχεια το νόμιμο 3,3% που είναι γνωστό ως ελάχιστο τεχνικά εγγυημένο επιτόκιο, προέκυπτε η υπεραπόδοση του 7,20%, χωρίς να υπάρχει πρόβλημα με τις εποπτικές αρχές. Σύμφωνα με άλλες πηγές, το συμβόλαιο εξασφάλιζε την πλεονάζουσα απόδοση από την... εκχώρηση της προμήθειας 3-4% που δήθεν επρόκειτο να πάρει ο ασφαλιστής.

    Οι πελάτες αυτοί σκέφτονται φυσικά να στραφούν και κατά του Δημοσίου για την πλημμελή εποπτεία (η οποία, βέβαια, θα μπορούσε να είχε αποβεί και επωφελής για τους ίδιους εάν δεν έσκαγε το «κανόνι» στην εταιρεία), αλλά επί του παρόντος εστιάζουν στους ασφαλιστές (διαμεσολαβούντες), καθώς υπάρχει ένα σοβαρό θέμα πάνω στο οποίο θ' αποφανθεί η Δικαιοσύνη: εάν αποδειχθεί αμέλεια του ασφαλιστή, ακόμη και αν δεν υπάρχει δόλος, είναι υποχρεωμένος από το νόμο να έχει ασφάλεια αστικής ευθύνης ο ίδιος για την περίπτωση της αμέλειας!

    Με άλλα λόγια, εάν το δικαστήριο αποφασίσει ότι υπάρχει αμέλεια, τότε ο πελάτης-επενδυτής μπορεί να διεκδικήσει τα χρήματά του από την ασφαλιστική εταιρεία όπου είναι ασφαλισμένος ο... ασφαλιστής.

    Χαρακτηριστική περίπτωση είναι αυτή του Μ.Κ., ο οποίος έχει ήδη καταθέσει αγωγή κατά του ασφαλιστή του, με την οποία λέει ότι θα αποδείξει την αμέλειά του ως προς τη συγκεκριμένη πράξη, δηλαδή την προτροπή του ασφαλιστή να βάλει τα χρήματα στην εταιρεία, ενώ ο κόσμος «βοούσε» το 2007 ότι κάτι τρέχει με τον Ψωμιάδη και εκείνος τον καθησύχαζε λέγοντάς του ότι αυτά που λέγονται είναι «πολιτικές σκοπιμότητες».

    Με αυτό το νέο κύκλο αγωγών που ανοίγει, άσχετα με το τι θα λένε οι αποφάσεις των δικαστηρίων, το σίγουρο είναι ότι θα γίνουν γνωστά στοιχεία για τη δράση ορισμένων ασφαλιστών που συμμετείχαν σε αυτή την «πυραμίδα» που πήγε να στήσει ο Π. Ψωμιάδης. Αλλωστε, τα συμβόλαια με την ετήσια απόδοση 7,2% δεν τα πωλούσε μόνος του ο Ψωμιάδης, αλλά είχε την υποστήριξη έμπειρων ασφαλιστών που ήξεραν ότι εγγυημένη απόδοση 7,2% δεν μπορεί να υπάρξει.

    * Πάνω από 3.000 θα είναι οι αγωγές πελατών της Ασπίς Πρόνοια κατά του ελληνικού Δημοσίου, που θα κατατεθούν μέσω του συλλόγου ζημιωθέντων μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων. Μετά θα πάρουν σειρά οι αγωγές που θα καταθέσουν -επίσης μέσω του συλλόγου- οι διαμεσολαβούντες.
    ΜΠ. ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗΣ

    ΠΡΕΖΑ TV
    24-12-2010
    ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καταρχίν χρόνια πολλά σε όλους εδω. Πιστεύω να μη πάρει χρόνια πολλα και η δικαίωση της υποθεσής μας.... Κυρία Σιδέρη, έχω κουραστεί να ακούς λόγια και πάλι λόγια χωρίς έργα. Δέν είμαι ασφαλιστής αλλα το θέμα όλων εδώ δεν είναι οι ασφαλιστές. Έχετε δίκιο να τους κατηγορείται για συνέργεια αλλα ο κόσμος εδώ θέλει να πάρει κατα κύριο λόγο τα χρήματα του που του λήστεψαν. Το άλλο σωματείο ξεκίνησε αγωγές η μάλλον συλλογή υπογραφών για τη διαδικασία υπογραφών, θα κάνουμε και εμείς κατι αντίστοιχο επιτέλους??? Προσωπικά θα περιμένω λίγο μετα τη πρωτοχρονιά και άν δεν δώ κάποια ουσιαστική κίνηση απο εδώ, μάλλον θα συμμετέχω και εγώ στις αγωγές του άλλου σωματείου. Δυστυχώς εδώ απλά περιμένουμε οτι με κάποιο τρόπο μαγικό θα ξυπνήσουν τα ρεμάλια που μας διοικούν σαν κράτος και θα μας δώσουν λύση στο προβλημά μας χωρίς καμία απολύτως πίεση μέσων αγωγων απο μέρους μας. Στις προηγούμενες εκλογές χάσαμε το παιχνίδι ενώ έπρεπε να βάλουμε ψηφοδέλτια της Ασπιδος στις κάλπες....Κοιτάξτε θαύματα έκανε ο Χριστός μόνο, δυστυχώς όσο και να πιστεύουμε, όσο και να παρακαλάμε τα λαμόγια της κυβέρνησης να δώσουν λύση θα μας βλέπουν σαν συνυπεύθυνους που αγοράσαμε ασφαλιστικά προιόντα της Ασπίδος. Το έχουν δηλώσει αλλωστε. Αρκετα ποια η κοροιδία όλων, με ευχολόγια δεν κάνουμε τίποτα εδώ μέσα και όσο και να βρίζουμε τους ασφαλιστές πάλι εγώ δεν θα μπορέσω να δώσω στα παιδιά μου αυτά που είχα σκοπό να τους παρέχω με οικονομίες μιας ζωής. Συνεργαστείτε να γίνουμε πολλοί. <> ας κάνουμε και εμείς μια αρχή, ας μπούμε στις αγωγές εναντιόν του Ελληνικού δημοσίου. Ας το κάνουμε τώρα μαζί τους, για το μετά βλέπουμε...Αν δεν κάνουμε τώρα κίνηση δεν θα πιεστούν για την αναδοχή. ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΟΣ Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΙΛΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ....ΘΑΥΜΑΤΑ...ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!!!!!
    ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ?
    ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΣΚΕΨΗ!!!!!!
    ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΝΟΜΟ...ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ,,,ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ ΝΑ ΤΟΝ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ,ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΑ ΑΠΩΛΕΣΘΕΝΤΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ...ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ...ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΑΡΑΝΤΑ ΔΥΟ ΚΥΜΑΤΑ...ΚΑΙ ΣΑΡΑΝΤΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ...ΑΓΓΟΥΡΙΑ!!!!!!
    ΜΗΝ ΠΕΛΑΓΟΔΡΟΜΕΙΤΕ!!!
    ΑΠΑΙΤΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΜΑΣ!!!!
    ΑΛΛΑ ΑΠΑΙΤΗΣΤΕ ΤΟ!!!!!!
    ΜΗ ΓΛΥΦΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ...ΟΣΟΥΣ
    ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ....ΜΑΣ ΘΑΨΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ!!!!!
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΟΠΟΛΙΤΙΚΟΣΥΜΜΟΡΙΑΣ!!!!!!
    ΟΧΙ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ
    ΛΕΤΕ ΝΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ..ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΛΑΣΗ!!!!
    ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΡΟΠΟ,ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΗΝΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ,ΜΕ ΧΑΜΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ....ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ ..ΠΩΣ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ
    ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ..ΜΕ ΚΑΤΙ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΑΝ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ. ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ, ΑΛΛΑ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΥΣΑΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΣΣΕΤ.ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΜΕΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΡΥΒΕΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΔΟΛΟ.ΚΑΝΩ ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΟ Μ.Κ. ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ 10.32 ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ Η' ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΡΘΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΙΚΙΟΝΩΝΙΑ. ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΤΡΑΦΩ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΣΕ ΠΙΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΝΑ ΠΑΩ.Η' ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΣΤΙΣ 4/1/2011 ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ 4 ΣΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΣΧΟΛΗ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΟΥΝ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ CAPITAL (3η ομάδα ζημιωθέντων), ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΥΛΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ, Κ.ΛΠ., ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΜΕ ΕΚΕΙ.

    Το λαμόγιο και η οικογένειά του ΔΕΝ θα είναι στα Δικαστήρια, όπως δεν ήταν και στα προηγούμενα δικαστήρια που αφορούσαν την ΑΣΠΙΣ CAPITAL.

    Η δίκη της 04.01.2011 δεν είναι ποινική, αλλά αφορά ασφαλιστικά μέτρα. Ο δικαστής καλείται να αποφασίσει άμεσα εάν θα παραμείνουν τα προσωρινά ασφαλιστικά μέτρα που έχουν ζητήσει οι παθόντες για περιουσιακά στοιχεία της οικογένειας (τα οποία δεν έχουν καμμία σχέση με τα περιουσιακά στοιχεία της ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ). Σε μερικούς μήνες ο δικαστής θα αποφασίσει εάν θα επιβληθούν ασφαλιστικά μέτρα έως ότου γίνει (ίσως το 2012) η ποινική δίκη.

    Θα παρευρεθούν οι δικηγόροι του λαμόγιου και της οικογένειάς του. Είναι οι ίδιοι που του παρίστανται πάντα και του παρίσταντο στην απολογία του. Επικαλούνται απίστευτα ψέματα για να σώσουν το λαμόγιο και την περιουσία του.

    ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΣΘΕ ΕΚΕΙ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΠΑΘΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ CAPITAL. Είναι ευκαρία να δείτε τους δικηγόρους του λαμόγιου και να ακούσετε τους ισχυρισμούς τους. Έτσι θα μας δούν και αυτοί και θα νιώσουν ακόμη μία φορά την δύναμή μας. Είναι σημαντική επικοινωνιακή ευκαιρία, αφού τα κανάλια (ΣΚΑΙ, κλπ) πιθανότατα θα είναι εκεί.

    Μερικοί από τους δικηγόρους του λαμόγιου
    ==========================
    Κώστας Τριανταφυλλόπουλος – δικηγόρος, Ομήρου 60, Αθήνα
    Σεραφείμ Σωτηριάδης – δικηγόρος
    Χρήστος Χαραλαμπόπουλος – δικηγόρος
    Μαρία Βαλιάνου – δικηγόρος

    Οι ορκωτοί λογιστές
    ============
    Σωτήρης Σώκος – ορκωτός λογιστής (ΑΜ Σ.Ο.Ε.Λ 17011) της Β.D.Ο. Πρότυπος Ελληνική Ελεγκτική Α.Ε., (ψευδο)μάρτυρας υπεράσπισης του αρχιλαμόγιου

    Οι διευθυντές
    =========
    Βασίλης Αδαμόπουλος – οικονομικός διευθυντής και αναπληρωτής γενικός διευθυντής, ο ιθύνων νους, μαχητικός υπέρμαχος του ψωμιάδη και κύριος (ψευδο)μάρτυρας υπεράσπισης του αρχιλαμόγιου

    Περικλής Αθηναίος -- διευθύνων σύμβουλος της ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΑΖ

    Κωνσταντίνος Γιόνης -- γενικός διευθυντής της ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ, απεβίωσε το 2010. Είχε έλθει με το μέρος των παθόντων ως μάρτυρας κατηγορίας

    Κωστής Λουλουδάκης - διευθυντής πωλήσεων
    Παύλος Παπαστογιαννίδης – διευθυντής ??
    Γιάννης Δόγιβαν – διευθυντής πωλήσεων της επιθεώρησης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. χρονια πολλα!

    αν οι συλλογοι ηταν πραγματικα οργανωμενοι και αν ηθελαν πραγματικα..πραγμα για το οποιο αμφιβαλλουμε πολλοι..
    θα μπορουσαν να ειχαν ηδη διαπιστωσει και αναδειξει το θεμα της εμπλοκης επωνυμων πολιτικων,επιχειρηματιων κλπ
    οι οποιοι αρκετα πριν απο την ανακληση την εκαναν με ελαφρα πηδηματακια, αφου ειδοποιηθηκαν απο τους γνωριζοντες για το τι μελλει γενεσθαι..

    θελετε να πιεζετε απο ολες τις πλευρες?
    βγαλτε στοιχεια στη δημοσιοτητα
    δεν μπορειτε?
    βρειτε κανεναν μαρκουλακο αντιστοιχο..οικονομολογο-αναλυτη που να το λεει η καρδια του..
    να τους διαπομπευσει ολους..
    δεν μπορει να υπαρχουν βουλευτες -υπουργοι κλπ που να ειχαν συμβολαια και αλλα προιοντα και εγκαιρα να τα εξαγορασαν και να εχουν αποζημιωθει και εμεις να κυνηγουμε νεράιδες και φαντασματα..

    αδυναμοι οι συλλογοι..πολυ αδυναμοι..
    το δημοσιευμα της χθεσινης ελευθεροτυπιας για τους 5.000 ασφαλισμενους στα ασσετ..ειναι ατομα με ονοματεπωνυμο και με υποσταση που ευκολα θα μπορουσαν και να συγκεντρωθουν και να προσφερθουν να γυρισουν τα πανω κατω...
    λαθος χειρισμοι..μας αντιμετωπιζετε σαν αγραμματους, γι αυτο και σας γυρνουν οι περισσοτεροι την πλατη.
    ο κ.μαρκουλακος μαθαινουμε οτι δεν αναμειγνυεται σε αγωγες-μηνυσεις κατα ασφαλιστων-ακομα και αν υπαρχουν τα αντικειμενικα στοιχεια..
    ο συλλογος των ασφαλιστων ασχολειται με αγωγες κατα δημοσιου..κατι που καθυστερει πολυ..και δεν πιεζει..βαζουν το νερο στο αυλακι..για το μελλον..και κανενος αυτι δεν ιδρωνει..
    ο εδω συλλογος μιλαει συνεχως για την καπιταλ..λες και αυτο ειναι το μονο ζητουμενο..
    εξαντλειτε ολους μας..μιλωντας για ην καπιταλ χωρις να βλεπουμε αντιστοιχες κινησεις για τα ασσετ κλπ προιοντα..

    αρα? γιατι καποιος να συσπειρωθει στο συλλογο αυτο,οταν το μονο που ακουγεται ειναι να εχουμε εμπιστοσυνη στον παντελιδη και να ελπιζουμε..οτι ο θεος θα μας βοηθησει?
    και αν δεν μπορειτε,γιατι δεν κανετε αναθεση σ αυτους που μπορουν?
    ολα ειναι πια..παραπανω απο περιεργα και αποτρεπτικα καθε συσπειρωσης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΥΤΟΣ Ο ΜΠ.ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗΣ ΤΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ? ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ? ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ?
    ΤΙ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΑΣΣΕΤ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ?
    ΜΗΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΓΑΜΕ?
    ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΕΧΩΝ!!!
    ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ-ΠΩΣ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ?
    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΩΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΧΓΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!!!
    ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΕ ΜΠ.ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗ ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ?

    ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΥΡΙΟΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ!!!!
    ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
    ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΘΑΨΟΥΝ!!!!!
    ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. συμφωνω απολυτα!
    το επιτοκιο που μου παρειχε μεγαλη τραπεζα ηταν περιπου το ιδιο για 3 χρονια με το αντιστοιχο της ασπις..

    ξεχνουν ομως ολοι αυτοι οτι για τους περισσοτερους το κινητρο δεν ηταν το μεγαλο επιτοκιο-το οποιο το βρισκαμε και στις τραπεζες- αλλα κυριως η εγγυηση των αποθεματικων-οπου στις τραπεζικες καταθεσεις δεν υπηρχε κατι αναλογο- καιβεβαια η αποκρυψη απο τα μμε και τους ασφαλιστες της δεσμευσης των αποθεματικων η μη πληρωμη των εργαζομενων ,και απειρα αντιστοιχα προβληματα για την εξαγορα συμβολαιων και καταβολη αποζημιωσεων...
    σε αυτο ακριβως συνισταται ο δολος ...

    δεν μπορει μεγαλοι ασφαλιστες που κομπαζαν για την πελατεια τους και τις επαφες τους με τη διοικηση να ισχυριζονται οτι δεν γνωριζαν αυτα που ο τυπος απεκρυπτε ..για μεγαλα προβληματα με τα αποθεματικα..

    δυστυχως, τα πραγματα οδηγουνται σε αγωγες κατα ασφαλιστων ..ή μαλλον και ! σε τετοιες αγωγες, που θα ξεκινησουν αμεσως μετα την αναληψη του χαρτοφυλακιου απο την τρ.της ελλαδος ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Η ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΤΗΣ ΔΕΣΜΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΠ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ, ΑΠ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2008 ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΔΟΛΟ.ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΑΥTΟ;MEXΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΥΠΤΑΝ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥΛΙ ΤΟΥΣ ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ.ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΕΣΠΕΙΡΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΘΕΡΙΣΟΥΝ.ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ.ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΜΕ ΟΣΟ ΔΕ ΦΑΝΤΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ.ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ.ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Eimai melos tou swmateiou edw...ws sinithws o kathenas to konto tou kai to makry tou. Kourastika akomi kai na diavazw pleon ta sxolia olwn. Egw proswpika kai milaw gia ton eafto mou tha simetexw me tous asfalistes stis agwges kata tou dimosiou. Edw isws meta apo 1 xrono otan tha paragrafei to adikima tha xypnisoun kapoioi. Tha symfwnisw me to filo/h toy sxoliou tis 26/12 12:35. Emena proswpika me kalypse, ola ta alla einai ....asta na pane. Geia sas kai xronia polla se olous.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ,ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ .ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΠΗΘΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Η ΑΝΑΔΟΧΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. το κοντο μας και το μακρυ μας,λετε, αλλα και τις προθεσμιες τις παρακολουθουμε,ομως οφειλουμε να απομονωσουμε και αυτους που μας πηγαν στα ταμεια της αναξιοπιστης ασπις,ως προβατα επι σφαγη!
    αυτο ειναι και το σωστο και το δικαιο.

    αλοιμονο,αν θεωρησουμε οτι ..μονο το δημοσιο ευθυνεται για την κατασταση αυτη..ή μονο ο ψωμιαδης!

    καποιοι,θεωρησαν οτι ειναι μεγαλοι μαγκες και μας χρησιμοποιησαν παρανομα..γι αυτους μιλουμε..
    οχι για ολους βεβαιως.παντα υπαρχουν στατιστικως συνυπευθυνοι,σε καθε χωρο,ειτε εποπτειας ειτε πωλητων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Tα αρχιλαμόγια ο Κεχαγιάογλου, ο Πετρίδης και η Φωτοπούλου!
    Ρωτήστε κανένα υπάλληλο της Ασπίδας να σας πεί τι μπουμπούκια είναι.
    Η Φωτοπούλου τι σχέση έχει με το Λουλουδάκη; Ο Κεχαγιάογλου με τη διευθύντρια που έβγαζε τα συμβόλαια; Η προεδράρα του κλάμπ που ήθελε να ρίχνει ακόμα και τους άλλους ασφαλιστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. http://olympia.gr/2010/12/27/%CF%84%CE%BF-%CE%B2%CE%AF%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BF-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%AC%CF%81%CE%B5%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%88%CF%89%CE%BC%CE%B9%CE%AC%CE%B4/#comment-99554

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ- ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ- ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΗΣ ΕΕ. ΑΜΕΣΑ.
    ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΓΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΥΣ, ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΠΙΔΟΣ ΚΑΙ ΕΔΙΝΕ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΤΙΚΑ ΦΕΡΕΓΓΥΟΤΗΤΑΣ.
    ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.
    ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΑΥΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ? ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΣΤΙΜΟ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΠΩΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ. ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ? ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ? ΟΧΙ!!!

    ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΠΑΝΕ ΜΕ ΡΥΘΜΟΥΣ ΧΕΛΩΝΑΣ. ΤΙΣ ΜΙΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΕΡΓΙΕΣ, ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΜΙΣΕΣ ΑΝΑΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΩΡΑΡΙΑ 9-1. ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΠΡΟΚΟΠΗ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ,ΕΑΝ ΒΓΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ!!!
    [ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΥΓΟΥΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΣ ΓΙΑ ΑΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΣΟΙ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΑΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΗΚΑΝ ΕΝΤΟΚΩΣ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Κα Σιδέρη, επί της διαδικασίας:
    Παρακαλώ μη χρησιμοποιείτε ΚΕΦΑΛΑΙΑ στα κείμενά σας. Είναι σαν να φωνάζετε. Εκτός αυτού γίνονται πολύ δύσκολα στην ανάγνωση και ως εκ τούτου στην κατανόηση. Όχι τυχαία ίσως, θυμίζουν συμβόλαια (μεγαλες περίοδοι, περίπλοκη σύνταξη), δεν θα έπρεπε όμως, κατά την ταπεινή μου γνώμη…
    Με εκτίμηση,
    Αντώνης Πατρινός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ας μας εξηγησουν επιτελους μερικα απλα πραγματα.
    ακουμε για την τρυπα,για το ελλειμμα κλπ.
    λενε οτι οι οφειλες της ασπις και κομμερσιαλ ειναι περιπου 650 εκατ.ευρω
    πιο συγκεκριμενα,αν τα αποθεματικα ειναι κατα τα λεγομενα παντελιδη,πριν απο μηνες συνολικα για τις δυο εταιριες γυρω στα 250 εκατομ.
    μιλουμε δηλ.για 400 εκατομμυρια ευρω απο τα οποια με το νομο θελουν μα μας αποζημιωσουν το 70% δηλ.280 εκατ.περιπου.
    το ελληνικο δημοσιο λοιπον δεν αναγνωριζει στο ελαχιστο την τεραστια ευθυνη του,ωστε να συνεισφερει με καποιον τροπο,εστω και σταδιακα ενα ποσο γυρω στα 200 εκατ.ωστε να διευκολυνθει και η αναδοχη και να σταματησει ο κουρνιαχτος?
    ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΩΣΤΑ..Ή ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Θυμαμαι μικρος, μαθητης δημοτικου, να γραφω οπως και πολλοι απο εμας, καθε χρονο μια εκθεση για <>! Θυμαμαι να γεμιζω σελιδες με ακατασχετες παπαρολογιες, για προνοητικους ανθρωπους που πριν πεινασουν μαγειρευουν, για σωφρονες μερμυγκες και ανευθυνους τζιτζικες και ενα σωρο τετοιες μπουρδες! Μετα μεγαλωνοντας με θυμαμαι να στεκομαι πιο επιφυλακτικα απεναντι σε ολα αυτα, οντας πιο υποψιασμενος, και αντιλαμβανομενος εννοιες οπως, υπεραξια κερδους απο την μερια των πασης φυσεως χρηματοπιστωτικων ιδρυματων εναντι των τοκων που μου αποδιδονταν, αλλα αποταμιευοντας παρ' ολα αυτα, αφου μου ειχε περασει στο υποσυνειδητο η βεβαιοτητα της χρησιμοτητα αυτης μου της πραξης! Αντε τωρα να χωρεση στο κεφαλι μου, το γεγονος της καταληστευσης των κοπων για την επιβιωση της οικογενειας μου απο μια συμορια αλητων με την καλυψη και συνενοχη του κρατους που μου εμαθε να αποταμιευω ωστε εκτος απο αυτα που μου κλεβει καθε μερα λιγα λιγα, να μου τα κλεψει καποια στιγμη και μαζεμενα! Η μεγαλυτερη μου ελπιδα πλεον ειναι αυτο το κωλοχανιο να καταρευση, να χρεοκωπησει μηπως πολλα χρονια μετα αναγκαστει να αλλαξει, και να αρχισει επιτελους να προσομοιαζει με ενα συνομο ευρωπαικο κρατος δικαιου που καμονεται πως ειναι! Για το καλο του παιδιου του δικου μου και ολων των παιδιων μας! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΜΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΗΣ! ΑΥΤΟ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Δευτέρα, 27 Δεκεμβρίου 2010
    Aγωγές και κατά ασφαλιστών για την “ασφαλιστική πυραμίδα” της Ασπίς
    Πηγή: asfalisinet.gr


    Περίπου 5000 ασφαλισμένοι των ασφαλιστικών εταιριών Ασπίς που είχαν επενδύσει μεγάλα ποσά σε αποταμιευτικά και ασφαλιστικά προγράμματα της ασφαλιστικής κινούνται μεμονωμένα και έξω από τις συλλογικές διαδικασίες μέσω του συλλόγου ζημιωθέντων της Ασπίς, καθώς θεωρούν ότι είναι στην ίδια μοίρα με τους επενδυτές της Ασπίς Capital.

    Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η Ελευθεροτυπία είναι και αυτοί «μεγαλοεπενδυτές» και όχι απλοί ασφαλισμένοι που αποταμίευαν 1.000-2.000 ευρώ το χρόνο.

    Ως τέτοιοι πήγαιναν στην Ασπίς Πρόνοια, την ασφαλιστική, και αγόραζαν τα συμβόλαια που ήταν γνωστά στην πιάτσα για την απόδοση 7,20% που έδιναν ετησίως. Η απόδοση αυτή, βέβαια, επειδή θα ήταν παράνομη ως «εγγυημένη», δινόταν με το εξής τέχνασμα: εάν, για παράδειγμα, κάποιος τοποθετούσε εφάπαξ 1,5 εκατ. ευρώ για συμβόλαιο ζωής ενός έτους, η ασφαλιστική έγραφε ότι είχε λάβει 1,56 εκατ. ευρώ, δηλαδή 60 χιλιάδες ευρώ παραπάνω. Ετσι, δίνοντας στη συνέχεια το νόμιμο 3,3% που είναι γνωστό ως ελάχιστο τεχνικά εγγυημένο επιτόκιο, προέκυπτε η υπεραπόδοση του 7,20%, χωρίς να υπάρχει πρόβλημα με τις εποπτικές αρχές.

    Οι πελάτες αυτοί σκέφτονται αναφέρει το δημοσίευμα να εστιάζουν στους ασφαλιστές (διαμεσολαβούντες), καθώς υπάρχει ένα σοβαρό θέμα πάνω στο οποίο θ’ αποφανθεί η Δικαιοσύνη: εάν αποδειχθεί αμέλεια του ασφαλιστή, ακόμη και αν δεν υπάρχει δόλος, είναι υποχρεωμένος από το νόμο να έχει ασφάλεια αστικής ευθύνης ο ίδιος για την περίπτωση της αμέλειας!

    Χαρακτηριστική περίπτωση είναι αυτή του Μ.Κ., ο οποίος έχει ήδη καταθέσει αγωγή κατά του ασφαλιστή του, με την οποία λέει ότι θα αποδείξει την αμέλειά του ως προς τη συγκεκριμένη πράξη, δηλαδή την προτροπή του ασφαλιστή να βάλει τα χρήματα στην εταιρεία, ενώ ο κόσμος «βοούσε» το 2007 ότι κάτι τρέχει με τον Ψωμιάδη και εκείνος τον καθησύχαζε λέγοντάς του ότι αυτά που λέγονται είναι «πολιτικές σκοπιμότητες».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΙΔΕΡΗ

    ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΓΚΗ
    ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ, ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ, ΓΡΑΨΕ ΜΟΥ , Ή ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΜΟΥ ΣΤΟ ΤΗΛ 6944946636, ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ:
    .....Tα αρχιλαμόγια ο Κεχαγιάογλου, ο Πετρίδης και η Φωτοπούλου!
    Ρωτήστε κανένα υπάλληλο της Ασπίδας να σας πεί τι μπουμπούκια είναι.
    Η Φωτοπούλου τι σχέση έχει με το Λουλουδάκη; Ο Κεχαγιάογλου με τη διευθύντρια που έβγαζε τα συμβόλαια; Η προεδράρα του κλάμπ που ήθελε να ρίχνει ακόμα και τους άλλους ασφαλιστές. .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Κυρία Σιδέρη μπορώ να έχω το email σας; Απάντηση στη δημοσίευση 27/12/2010 7:12 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ!!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ!!!!!!!!!!!!! ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ο ΚΕΧΑΓΙΑΟΓΛΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ. ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΩΤΗΡΕΣ. ΚΥΡΙΕ ΠΕΤΡΙΔΗ ΑΝ ΣΕ ΕΙΧΑ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΕΠΙΝΑ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΕ ΚΑΛΑΜΑΚΙ. ΚΥΡΙΕ ΚΕΧΑΓΙΑΟΓΛΟΥ ΓΥΡΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΑΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΑΣ.

    ΑΔΕΡΦΑΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ!!!!!!!

    ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΔΕΡΦΕΣ ΨΥΧΕΣ ΤΟΥ ΛΑΜΟΓΙΟΥ ΛΥΣΗ. ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ. ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΟΤΙ ΛΕΝΕ. ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΨΕΥΤΑΡΟΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΤΟΥ ΛΑΜΟΓΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΥΣΤΕΡΑ ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΙ ΔΕ ΦΤΑΙΓΑΝ ΟΙ ΑΣΑΛΙΣΤΕΣ.ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΟ ΕΣΤΗΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ;ΕΙΧΕ ΜΠΟΛΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ.ΑΣΦΑΛ[Η]ΣΤΑΡΑΔΕΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΓΑΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΗΡΑΤΕ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ.ΚΥΡΙΑ ΣΙΔΕΡΗ ΣΑΣ ΕΚΛΙΠΑΡΩ Κ Α Ν Τ Ε ΚΑΤΙ ΓΡΗΓΟΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΧΟΝΤΡΟΠΕΤΣΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΕΧΑΓΙΑΟΓΛΟΥ, ΠΕΤΡΙΔΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠA ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΣΑΣ. ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ:

    http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=97090

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΑΣΠΙΣ28 Δεκεμβρίου 2010 στις 9:29 π.μ.

    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΙ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΜΙΕΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΜΕ ΣΧΟΛΙΑ. ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΜΕ ΔΟΛΟ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.

    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. λεμε λεμε λεμε...
    και δεν ακουγεται ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ!
    ποιανου παιχνιδια παιζονται?
    συνοπτικες διαδικασιες φαρμακοποιων με το υπουργειο..
    ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ Ή ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ..
    ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΑΦΕΣ Ή ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ..
    ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΟΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΣΑΝ ΕΠΑΙΤΕΣ..
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ?
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΘΕΣΜΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ?
    ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΕΙΤΕ?
    ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΕ?

    ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ?
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ?
    ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ Ή ΑΠΛΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ?
    ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟ ΕΙΝΑΙ.
    ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ 250000 ΑΝΘΡΩΠΩΝ ..ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΩΣ ΜΕΛΟ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΔΙΑΣΠΑΡΤΑ!
    ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?
    ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΤΕ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΘΕΣΗ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ?

    ΚΑΝΤΕ ΟΣΕΣ ΑΓΩΓΕΣ ΘΕΛΕΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ..ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ.
    ΟΜΩΣ, Ο ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ..ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΞΙΟΠΟΙΝΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ..
    ΟΜΩΣ ,ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ..ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΣΤΕ?
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΑΧΙΝΙΔΗ?
    ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥΣ..ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΙΔΕΡΗ
    Όλοι εμείς οι ασφαλισμένοι του Ομίλου ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ, τουλάχιστον μέχρι σήμερα έχουμε επιδείξει, ΜΈΧΡΙ ΣΉΜΕΡΑ, ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΔΥΣΒΑΣΤΑΚΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΜΑΣ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΠΕΣΕΙ, αν μη τι άλλο υπομονή, καρτερικότητα και επιμονή μέχρις της επιτεύξεως του στόχου μας.
    Σε αυτό συμβάλλει αφενός μεν, πλην των όσων άλλων η συλλογικόττητά μας, ΗΜΏΝ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ και μόνον, ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΩΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΟΥΝΤΩΝ-ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ, με τους οποίους ουδέν κοινό μας συνδέει, ενόσον ΉΔΗ ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΜΑΣ, ΉΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΘΟΡΥΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΙΚΑΙΩΣ, ως γνωρίζετε, αλλά και πολλώ δε μάλλον ο στοχευμένος, αντκειμενικά αποδεκτός θεσμικός εποπτικός ρόλος του επόπτη μας του Χαρτοφυλακίου ζωής του ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ Κ. ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ, μετά της ελεγκτικής εταιρείας των ορκωτών λογιστών του, της BAKER TILLY HELLAS A.E, ΠΟΥ ΣΥΝΔΡΆΜΟΥΝ ΣΤΟ ΈΡΓΟ ΑΥΤΌ ΤΗΣ ΑΝΑΔΙΑΡΘΩΣΗΣ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΠΙΛΥΣΗ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΠΡΟΚΥΨΑΝΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ, ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ, και βάσει των ενεργειών των οποίων, ελπίζουμε εν τέλει στην όποια δικαίωσή μας.
    Δεν θα αργήσει αυτη η στιγμή, ΕΥΕΛΠΙΣΤΩ, Ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΘΑ ΔΙΑΛΕΥΚΑΝΟΝΤΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΙΔΕΡΗ
    ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΜΟΥ ΣΥΜΠΑΣΧΟΝΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ, ΑΣ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΣΑΣ, ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ, εκ μέρους μας, ως σωματείο των ασφαλισμένων και μόνον, που μας συνδέει ο ίδιος στόχος και σκοπός, -ανεξαρτήτως αν και μεταξύ μας θα πρέπει να ξεχωρίσουμε σε ομάδες, όπως σας έχουμε ανακοινώσει, ώστε στοχευμένα να επιλύουμε τα όποια ανακύπτοντα θέματά μας, σχετικά με τα ασφαλιστήρια συμβόλαιά μας-, (ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΟΥΤΟ ΣΥΝΤΟΜΑ σε συνέλευση),
    ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΧΩΡΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΚΑΙΡΙΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ, ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΑ ΠΛΕΟΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ (ΟΣΑ ΔΥΝΑΜΕΘΑ ΦΥΣΙΚΑ) ΣΤΑΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΔΙΑΡΘΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ ΜΑΣ τησ ζωής και ΤΟΣΑ άλλα θέματα, άγνωστα μέχρι σήμερα σε εμάς.

    ΓΙΑΤΙ ΜΗΝ ΞΕΧΑΝΑΤΕ, ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ...Χ Α Ο Σ....
    ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ, ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΕΠΟΤΠΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ ΖΩΗΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΥΤΙΜΗ-ανεκτίμητη ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΙ Η ΑΝΩ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, μέσω ΤΩΝ ΟΡΚΩΤΩΝ ΕΛΕΚΤΩΝ ΤΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΝΥΘΕΙ, ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΕΣ, ΑΤΕΡΜΟΝΕΣ, ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙ΄ΗΣ ΟΡΙΣΘΗ Ο ΕΠΟΤΠΤΗΣ ΑΥΤΟΣ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝΤΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ - ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ.
    Αλλά ένα τέτοιο ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ, που επί σειρά δεκαετιών κτιζόταν, τη βοηθεία αρκετών ΠΥΡΑΜΙΔΩΝ ΑΣΦ. ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΤΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.
    ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΝΕΜΗΘΕΙ Η ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ....

    ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ, ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΔΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΜΕΘΑ ΑΠΟ ...ΛΟΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΩΝ.

    ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ, ΣΥΓΧΩΡΕΣΤΕ ΜΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΕΝΙΚΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΟΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΣΤΙΑΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΕΙΔΙΚΩΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΥΠΤΟΝΤΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ (ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ), ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΤΑ ΕΠΙΛΥΟΥΜΕ, ΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΚΑΘ΄ΟΛΟΚΛΗΡΙΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΜΑΣ (ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ ΕΠ' ΟΥΔΕΝΙ).

    ΤΙ ΚΟΙΝΟ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΚΟΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΟΥΝΤΕΣ-ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΚΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ...ΚΑΤΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΑΓΩΓΕΣ....ΚΑΤΑ ΕΛΛΗΝ. ΔΗΜΟΣΙΟΥ ....ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ, ΑΛΛΟΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ, Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΚΡΙΝΕΙ ΩΣ ΝΟΗΜΩΝ ΚΑΙ ΕΧΕΦΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΖΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΒΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑΝ ΑΥΤΟΥ ΕΥΘΥΝΗ.

    ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΜΕΘΑ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΝΟΜΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΕΚΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΞ ΗΜΩΝ, (ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΤΥΠΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ, ΑΝ ΔΕΝ ΟΜΑΔΟΠΟΙΗΘΟΥΝ, ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΕ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ!!!!!), ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΦΥΣΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΑΠΑΝΤΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ, ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ.

    ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΤΟ ΤΗΛ. ΕΙΝΑΙ 6944946636

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. δεν μας ειπατε ομως,τι επαφες υπαρχουν...αν υπαρχουν..με το υπουργειο..
    οι οποιες προσπαθειες παντελιδη κλπ..θα ηταν πιο αποτελεσματικες,αν ειχαμε χειρα βοηθειας και απο το υπουργειο..
    ειναι λαθος η παραιτηση απο το δικαιωμα μας και την υποχρεωση του υπουργειου να συμμετεχει στις προσπαθειες και να διαπιστωνει και να κανει προσπαθεια να βελτιωσει το νομο και τις διαδικασιες.
    το να ευελπιστουμε οτι καποτε θα δικαιωθουμε απο μονο του δε λεει τιποτα..
    γιατι εχουμε απομονωθει?
    γιατι δεν υπαρχει παραλληλη συνδρομη και απο το υπουργειο,εστω και με τον αδικο αυτον νομο?
    γιατι οι κινησεις εποπτη-υπουργειου δεν ειναι κοινες?
    ρωταμε εδω συνεχεια και απαντηση δεν παιρνουμε,παρα μονο γενικολογες τοποθετησεις,που δεν φαινεται να βοηθουν.
    συμπραξη των εμπλεκομενων δεν μπορει να επιδιωχθει μεσω ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΗ?
    να γινουν εκατερωθεν προτασεις απο την ΕΑΕΕ,τους ασφαλισμενους(ΜΕΣΩ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΩΝ),εποπτη,τραπεζων και υπουργειου?
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΗΣΕΙ Ο ..ΕΠΟΠΤΗΣ ΚΑΙ Ο..ΘΕΟΣ?
    ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟΤΕ..ΑΦΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΩΣ ΚΟΥΡΔΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ?
    ΚΑΤΑΠΑΤΗΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΕΧΟΥΜΕ,ΛΗΣΤΕΥΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ...ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ..
    ΕΤΣΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ?
    ΜΕ ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΥΧΕΣ?
    ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΜΟΝΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ.ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΕΥΧΕΣ!
    ΩΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ..
    ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΤΑ ΠΟΣΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕ ΣΤΑ ΤΥΦΛΑ.\
    Ο ΕΠΟΠΤΗΣ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ,ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.
    ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ενα νέο νομικό μέτωπο έχει ανοίξει στην υπόθεση της Ασπίς Πρόνοια: πελάτες της εταιρείας εναντίον των διαμεσολαβητών, δηλαδή των ασφαλιστών που μεσολάβησαν για την αγορά επενδυτικών προϊόντων από την εταιρεία.

    Οι πελάτες αυτοί κινούνται ανεξάρτητα, με δικούς τους δικηγόρους, και όχι οργανωμένα με το σύλλογο των ζημιωθέντων από την Ασπίδα. Και αυτό επειδή στο σύλλογο μετέχουν και διαμεσολαβητές που διεκδικούν αποζημιώσεις από προμήθειες που δεν εισέπραξαν ή ακόμη και από συμβόλαια που είχαν οι ίδιοι στην εταιρεία του Παύλου Ψωμιάδη, ο οποίος, στο μεταξύ, δέκα μέρες μετά την προφυλάκισή του κατέθεσε αίτηση αποφυλάκισης.

    Αυτοί οι πελάτες υπολογίζεται ότι είναι περίπου 5.000 και ότι έχουν ένα κοινό με εκείνους της Aspis Capital, της εταιρείας δηλαδή που εξέδωσε ομόλογα δεκάδων εκατ. ευρώ, ενώ είχε μετοχικό κεφάλαιο μόλις 70 χιλ. ευρώ: είναι και αυτοί «μεγαλοεπενδυτές» και όχι απλοί ασφαλισμένοι που αποταμίευαν 1.000-2.000 ευρώ το χρόνο.

    Ως τέτοιοι πήγαιναν στην Ασπίς Πρόνοια, την ασφαλιστική, και αγόραζαν τα συμβόλαια που ήταν γνωστά στην πιάτσα για την απόδοση 7,20% που έδιναν ετησίως.

    Η απόδοση αυτή, βέβαια, επειδή θα ήταν παράνομη ως «εγγυημένη», δινόταν με το εξής τέχνασμα: εάν, για παράδειγμα, κάποιος τοποθετούσε εφάπαξ 1,5 εκατ. ευρώ για συμβόλαιο ζωής ενός έτους, η ασφαλιστική έγραφε ότι είχε λάβει 1,56 εκατ. ευρώ, δηλαδή 60 χιλιάδες ευρώ παραπάνω.

    Ετσι, δίνοντας στη συνέχεια το νόμιμο 3,3% που είναι γνωστό ως ελάχιστο τεχνικά εγγυημένο επιτόκιο, προέκυπτε η υπεραπόδοση του 7,20%, χωρίς να υπάρχει πρόβλημα με τις εποπτικές αρχές. Σύμφωνα με άλλες πηγές, το συμβόλαιο εξασφάλιζε την πλεονάζουσα απόδοση από την... εκχώρηση της προμήθειας 3-4% που δήθεν επρόκειτο να πάρει ο ασφαλιστής.

    Οι πελάτες αυτοί σκέφτονται φυσικά να στραφούν και κατά του Δημοσίου για την πλημμελή εποπτεία (η οποία, βέβαια, θα μπορούσε να είχε αποβεί και επωφελής για τους ίδιους εάν δεν έσκαγε το «κανόνι» στην εταιρεία), αλλά επί του παρόντος εστιάζουν στους ασφαλιστές (διαμεσολαβούντες), καθώς υπάρχει ένα σοβαρό θέμα πάνω στο οποίο θ' αποφανθεί η Δικαιοσύνη: εάν αποδειχθεί αμέλεια του ασφαλιστή, ακόμη και αν δεν υπάρχει δόλος, είναι υποχρεωμένος από το νόμο να έχει ασφάλεια αστικής ευθύνης ο ίδιος για την περίπτωση της αμέλειας!

    Με άλλα λόγια, εάν το δικαστήριο αποφασίσει ότι υπάρχει αμέλεια, τότε ο πελάτης-επενδυτής μπορεί να διεκδικήσει τα χρήματά του από την ασφαλιστική εταιρεία όπου είναι ασφαλισμένος ο... ασφαλιστής.

    Χαρακτηριστική περίπτωση είναι αυτή του Μ.Κ., ο οποίος έχει ήδη καταθέσει αγωγή κατά του ασφαλιστή του, με την οποία λέει ότι θα αποδείξει την αμέλειά του ως προς τη συγκεκριμένη πράξη, δηλαδή την προτροπή του ασφαλιστή να βάλει τα χρήματα στην εταιρεία, ενώ ο κόσμος «βοούσε» το 2007 ότι κάτι τρέχει με τον Ψωμιάδη και εκείνος τον καθησύχαζε λέγοντάς του ότι αυτά που λέγονται είναι «πολιτικές σκοπιμότητες».

    Με αυτό το νέο κύκλο αγωγών που ανοίγει, άσχετα με το τι θα λένε οι αποφάσεις των δικαστηρίων, το σίγουρο είναι ότι θα γίνουν γνωστά στοιχεία για τη δράση ορισμένων ασφαλιστών που συμμετείχαν σε αυτή την «πυραμίδα» που πήγε να στήσει ο Π. Ψωμιάδης.

    Αλλωστε, τα συμβόλαια με την ετήσια απόδοση 7,2% δεν τα πωλούσε μόνος του ο Ψωμιάδης, αλλά είχε την υποστήριξη έμπειρων ασφαλιστών που ήξεραν ότι εγγυημένη απόδοση 7,2% δεν μπορεί να υπάρξει.

    * Πάνω από 3.000 θα είναι οι αγωγές πελατών της Ασπίς Πρόνοια κατά του ελληνικού Δημοσίου, που θα κατατεθούν μέσω του συλλόγου ζημιωθέντων μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων. Μετά θα πάρουν σειρά οι αγωγές που θα καταθέσουν -επίσης μέσω του συλλόγου- οι διαμεσολαβούντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Τρίτη, 28 Δεκεμβρίου 2010 - 17:05:38
    Την παραμονή Ψωμιάδη στη φυλακή εισηγείται ο Εισαγγελέας
    Την παραμονή του επιχειρηματία Παύλου Ψωμιάδη στη φυλακή εισηγείται με πρότασή του προς το Συμβούλιο Πρωτοδικών ο αρμόδιος Εισαγγελέας Πρωτοδικών.

    Ο εισαγγελικός λειτουργός κρίνει ότι ο επιχειρηματίας, που κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος πριν λίγες ημέρες, πρέπει να παραμείνει στη φυλακή καθώς θεωρεί ότι είναι ύποπτος φυγής αλλά και ύποπτος διάπραξης νέων αδικημάτων.

    Ο Παύλος Ψωμιάδης κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του για τις κατηγορίες της απάτης και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα για την υπόθεση των ομολογιακών εταιρικών δανείων της Ασπίς Capital. Ο επιχειρηματίας έχει προσφύγει κατά της απόφασης για την προφυλάκισή του ζητώντας να αντικατασταθεί η προσωρινή κράτηση με την επιβολή περιοριστικών όρων.

    Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να εκδοθεί βούλευμα που θα κρίνει την παραμονή ή μη του επιχειρηματία στη φυλακή ενώ στις 4 Ιανουαρίου έχει προσδιοριστεί η συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων που έχουν καταθέσει 150 επενδυτές σε βάρος του για ζημιές που έχουν υποστεί από επενδύσεις στην Ασπίς Capital.

    ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΓΕΝΙΚΟΛΟΓΑ ΚΑΙ ΑΣ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΘΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΣΦΑΛΣΙΜΕΝΟΙ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΓΝΩΣΤΕΣ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΤΡΙΒΟΥΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΧΡΕΙΑΣΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ. ΣΩΣΤΗ ΕΔΩ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΘΕΛΈΙ ΚΑΙ ΕΡΓΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ, ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΕΤΕ. ΒΡΕΣΤΕ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ. ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ ΑΡΑΓΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ.
    ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΔΟ ΚΙΝΟΥΜΑΣΤΕ (ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΚΑΙ Η ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ), -ΑΠ' ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΡΟ, ΛΕΕΙ Η ΛΑΙΚΗ ΡΗΣΗ....ΠΟΛΛΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ, ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΤΑ ΒΙΩΝΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ, ΤΟΤΕ.....-, ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ.
    ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙΡΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΙΝΟΥΜΕΘΑ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΟΙ, ΕΛΕΩ ΤΙΝΩΝ ΠΡΟΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΤΕΘΥΝΣΗ.
    ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΞ ΗΜΩΝ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΜΕ-ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΟΙ ΕΛΚΥΣΤΙΚΑ, ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ, ΞΥΠΝΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΠΙΑ,-ΟΣΟΙ ΕΞ ΗΜΩΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΦΥΙΚΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ Η ΕΠΙΛΟΓΗ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΠΗΡΕΑΣΤΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΠΟΛΙΤΕΣ-, ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΥ, ΠΡΟΣ ΚΑΛΥΨΗ ΤΥΧΟΝ ΝΩΤΩΝ.
    ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΛΛΟ.

    ΑΝΑΜΕΝΕΤΕ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ!
    ΜΗ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΑΛΛΟ!
    ΠΟΣΟ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΓΑΘΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ.
    Ο ΚΑΛΟΣ ΕΠΟΠΤΗΣ..Ο ΚΑΛΟΣ ΟΙΚΟΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ..ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ Ο ..ΚΑΛΟΣ ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ..ΚΑΙ ΤΟ ..ΚΑΛΟ ΚΡΑΤΟΣ!

    Ο ΕΠΟΠΤΗΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ.
    ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ Ο ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΔΙΑ ΤΟΥ ΕΠΟΠΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ?

    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ!
    ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΡΩΝ.
    ΑΡΧΙΚΑ, ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙ.
    Ο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ Ο ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ..ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ..ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ.
    ΠΡΟΘΕΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΕΠΙΛΥΣΗ.

    ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ..ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ..ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΥΣΗ!!!! ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ..

    ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΤΕ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ.

    ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ?
    ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ..ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΡΙΧΝΕΤΕ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ..ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΒΑΤΩΝ..

    ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ!!!!!!!!!!!!
    ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ..
    ΟΥΤΕ ΜΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. εχετε ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ομως..
    επαφες με τον κ. ΣΠΥΡΟΥ.
    ας αναλαβει ο ιδιος επ αμοιβη ομως..
    την πρωτοβουλια,να συκαλεσει συμβουλιο με εκπροσωπους ..εντεταλμενους προς τουτο..
    των ασφαλιστικων εταιριων και του εγγυητικου ταμειου, παρουσια των εκκαθαριστων και του εποπτη και σαφως ΤΟΥ Γ.ΣΑΧΙΝΙΔΗ.
    Ας ξεκινησει μια πρωτη κινηση,με σκοπο να περασουμε,κατοπιν μιας συμφωνιας κυρίων,και εφ οσον τουτο φανει οτι γινεται αποδεκτο.της αναθεσης εκπονησης μελετης βιωσιμης αναδοχης ή αλλης λυσης και με την εμπλοκη τραπεζικων ιδρυματων.

    Ας ξεκινησει αμεσα ΕΝΑΣ ΠΡΩΤΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ.
    ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΑΧΙΝΙΔΗ ΝΑ ΣΥΜΠΡΑΤΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ Ε.Α.ΕΕ ΤΟΝ ΕΠΟΠΤΗ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ.
    με συμβουλια..με εξελιξεις ..με βελτιωσεις..με νεες σκεψεις..

    Ο κ.ΣΠΥΡΟΥ μπορει να αναλαβει αρχικα την πρωτοβουλια αυτην. Επι της αρχης να διατυπωθει η διαθεση ολων για εξευρεση λυσης.Αμεσα στη συνεχεια η εκπονηση μελετης απο την πλευρα καθε πλευρας.
    ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΝΑ ΔΙΑΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΕΠΙΣΗΣ.
    Εμεις οι ασφαλισμενοι ειμαστε εδω να ενισχυσουμε τραπεζες και ασφαλιστικες που θα μας στηριξουν και θα ..ευεργετηθουν..αναλογως..με τις δυναμεις που εχουμε λιγο ως πολυ ολοι μας.

    ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΠΟΛΛΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑ ΕΟΡΤΕΣ ΒΙΩΝΟΥΝ, ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΗΔΗ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΤΑ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΟΥΝΤΩΝ-ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΣΙΤΙΚΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ.
    ΓΙ΄ΑΥΤΟ:
    ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΘΕ ΓΡΑΨΤΕ ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΙ ΤΗΓΕΦΩΝΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΙΤΗΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ.


    Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ, ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΜΕ ΟΤΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΛΛΕΓΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΟΜΙΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ.

    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΟΥΝΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Για όποιον θέλει να επικοινωνήσει με την Κα Σιδέρη, ας αποστέλλει μηνύματα στο email:somateioaspis.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. εξακολουθηστε να αυτοαπαξιωνεστε και να λειτουργειτε ως κακομοιρηδες ολοι.
    αυτο θελουν..αυτο καταφεραν.
    ειμαστε οι ζητιανοι που παρακαλουμε απο τα μπλογκς να μας δωσουν σημασια.
    ωραια!
    ο ψωμιαδης εχει δυναμη που διαρκει...
    σκυψτε το κεφαλι και κλαψτε ολοι..
    πού ειναι η δυναμη χιλιαδων κοσμου..πού ειναι η δυναμη των εκατονταδων εκατομμυριων που μας εκλεψαν?
    γιατι μας εβαλαν στο μαντρι σαν να ειμαστε προβατα?
    σκεφτειτε λιγο και αντιδραστε...
    και ψαξτε για θεους-σωτηρες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 'ΑΝ ΔΕΝ ΕΣΚΑΓΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙ'
    ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ,ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ
    Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΑΥΤΟΣ.ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙ ΕΙΧΕ ΣΚΑΣΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΠΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΦΕΡΕΓΓΥΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ,ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ 'ΑΝ ΔΕΝ ΕΣΚΑΓΕ ΘΑ ΕΠΩΦΕΛΟΥΝΤΑΝ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ Ο ΔΗΜ/ΓΟΣ ΜΠ.ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗΣ?
    ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΟΛΩΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ Σ'ΕΜΑΣ?ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ?'Η ΑΛΛΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ 'Η ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΕΧΩΝ?ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ?[ΑΠΟ ΘΥΜΑΤΑ ,ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΘΥΤΕΣ]
    ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΠΟΝΗΡΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ-ΑΝΤΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΠΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

    Για όποιον θέλει να επικοινωνήσει με την Κα Σιδέρη, ας αποστέλλει μηνύματα στο email:somateioaspis@gmail.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΖΗΤΩ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ!
    ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ!
    ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ..ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ.
    ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΒΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΝΤΑΙ ..
    ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ.
    ΖΗΤΟΥΛΕΣ ΓΙΝΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Ο ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΣ ΖΗΤΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΕ ΒΟΥΛΕΥΜΑ !!!

    Την παραμονή του επιχειρηματία Παύλου Ψωμιάδη στη φυλακή εισηγείται με πρότασή του προς το Συμβούλιο Πρωτοδικών ο αρμόδιος Εισαγγελέας Πρωτοδικών.

    Ο εισαγγελικός λειτουργός, σύμφωνα με το ΑΠΕ, κρίνει ότι ο επιχειρηματίας, που κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος πριν λίγες ημέρες, πρέπει να παραμείνει στη φυλακή, καθώς θεωρεί ότι είναι ύποπτος φυγής, αλλά και ύποπτος διάπραξης νέων αδικημάτων.

    Ο Παύλος Ψωμιάδης κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του για τις κατηγορίες της απάτης και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα για την υπόθεση των ομολογιακών εταιρικών δανείων της Ασπίς Capital. Ο επιχειρηματίας έχει προσφύγει κατά της απόφασης για την προφυλάκισή του, ζητώντας να αντικατασταθεί η προσωρινή κράτηση με την επιβολή περιοριστικών όρων.

    Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να εκδοθεί βούλευμα που θα κρίνει την παραμονή ή μη του επιχειρηματία στη φυλακή, ενώ στις 4 Ιανουαρίου έχει προσδιοριστεί η συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων που έχουν καταθέσει 150 επενδυτές σε βάρος του για ζημιές που έχουν υποστεί από επενδύσεις στην Ασπίς Capital.

    ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ 4 ΓΕΝΑΡΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Η επιστολή του Π. Κυριακόπουλου
    Με αφορμή δημοσίευμα της «Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας» στις 18 Δεκεμβρίου 2010 για τον Ομιλο της Ασπίς Πρόνοια, τους ανθρώπους που περιέβαλλαν τον όμιλο και τον χαμηλό βαθμό εποπτείας από την πλευρά των αρχών, ο κ. Π. Κυριακόπουλος, πρώην διευθυντής της διεύθυνσης εποπτείας πιστωτικού συστήματος της Τραπέζης της Ελλάδος, μας έστειλε επιστολή, λέγοντας μεταξύ άλλων τα εξής:
    ** Ο ισχυρισμός ότι η Τράπεζα της Ελλάδος επί διοίκησης Ν. Γκαργκάνα και εποπτείας του κλάδου των τραπεζών από τον ίδιο (Π. Κυριακόπουλο) παρείχε ασυλία στην τράπεζα είναι εντελώς αβάσιμος και αστήρικτος.

    ** Η εποπτεία της Aspis Bank ήταν όχι μόνο εξίσου ευρεία και αυστηρή με αυτή των άλλων τραπεζών, αλλά και συνεχής και συνεπής επί έτη και όχι βέβαια από 1.1.2008, ημερομηνία δηλαδή που καλύπτει το ενημερωτικό Δελτίο για την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της τράπεζας.

    ** Οπως προκύπτει από το Ενημερωτικό Δελτίο, οι δύο από τις τρεις εποπτικές παρεμβάσεις για την ενίσχυση της κεφαλαιακής επάρκειας από 1.1.2008 έγιναν στη διάρκεια της θητείας της προηγούμενης διοίκησης και η τρίτη, σημαντική, μετά την επιδείνωση της κρίσης το Σεπτέμβριο/Οκτώβριο του 2008. Ολες δε, με εισήγηση του κ. Κυριακόπουλου.

    Ο ίδιος διευκρινίζει ότι η Τράπεζα της Ελλάδος όφειλε στο παρελθόν να αποτρέψει τη μετάδοση του κινδύνου φήμης για διαφύλαξη της αξιοπιστίας της τράπεζας με την περιχαράκωσή της (ring fence) από τον λοιπό όμιλο, που δεν επόπτευε, μέχρι πρόσφατα, με τη λήψη μέτρων (υπό τους όρους του απορρήτου δημοσιοποίησης εποπτικών στοιχείων εν λειτουργία τράπεζας ή της άρσης του).

    Μέτρα όπως: απαιτήσεις αύξησης ιδίων κεφαλαίων ήδη από το 2000 (επί διοίκησης Παπαδήμου), λήψης μέτρων ώστε η τράπεζα ουσιαστικά να υπόκειται σε προηγούμενη έγκριση της ΤτΕ για όλες τις σημαντικές συναλλαγές, αντιμετώπισης αιτημάτων, πρωτοβουλίες συντονισμού των αρχών, επισημάνσεις προς άλλες αρχές επί θεμάτων που ενέπιπταν στο μη εποπτευόμενο από την ΤτΕ τμήμα του Ομίλου Ασπίς με σχετικές επιστολές της διοίκησης και του αρμόδιου για την εποπτεία υποδιοικητή, πάντα με πρωτοβουλία και εισήγησης της αρμόδιας διεύθυνσης ήδη από το 2002/2003.

    Η απάντηση της «Οικονομίας»

    Ο κ. Κυριακόπουλος περιορίζει τα επιχειρήματά του ως προς την εποπτεία της Aspis Bank στο θέμα της κεφαλαιακής επάρκειας. Δεν απαντάει στο βασικό ερώτημα το οποίο είναι: γιατί η εποπτική αρχή δεν έκοψε τον ομφάλιο λώρο του κ. Παύλου Ψωμιάδη με την τράπεζα, αφήνοντας τον επιχειρηματία να χρησιμοποιεί (την Aspis Bank και την εποπτική αρχή) προκειμένου να συνεχίζει να αποσπά χρήματα από τους επενδυτές; Αυτό άλλωστε υποστηρίζουν και τα θύματα του Ομίλου Ασπίς στις καταθέσεις τους.

    Επίσης, ο κ. Κυριακόπουλος δεν λέει γιατί η διοίκηση της ΤτΕ, που συνεργάζεται με τις λοιπές εποπτικές αρχές, αποδέχτηκε ως απάντηση της διοίκησης της Aspis Bank προς την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, το Χρηματιστήριο και το ευρύ επενδυτικό κοινό τον ισχυρισμό ότι «η μόνη σχέση της τράπεζας με τον επιχειρηματία περιορίζεται στη σχέση πελάτη-τράπεζας». Δεν γνώριζε ότι υπήρχαν άλλες σχέσεις;

    Ποιες ενέργειες έκανε η ΤτΕ ώστε να αποτρέψει τον επιχειρηματία Παύλο Ψωμιάδη να μιλάει για λογαριασμό της Τράπεζας Aspis Bank στις δημόσιες εμφανίσεις του και συνεντεύξεις του, ασκώντας προφανώς επιρροή σε πολλά από τα υποψήφια θύματά του, όπως τα ίδια λένε;

    Εκ του αποτελέσματος και τα πραγματικά περιστατικά, προκύπτει ότι η ΤτΕ δεν απέτρεψε τελικά τη μετάδοση του κινδύνου φήμης για διαφύλαξη της αξιοπιστίας της τράπεζας από τον λοιπό Ομιλο του Παύλου Ψωμιάδη. Αυτό έγινε το 2009, όταν η σημερινή διοίκηση της ΤτΕ έκοψε τον ομφάλιο λώρο της Aspis Bank με τον επιχειρηματία και το κράτος αναγκάστηκε να βάλει το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο να αγοράσει την Aspis Bank για την αποτροπή συστημικών δονήσεων.

    ΧΡ. ΙΩΑΝΝΟΥ - Μ. ΓΕΛΑΝΤΑΛΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. εισαγγελεας για την ασφαλιστικη και για 200000 συμβολαια δεν υπαρχει?
    οι 100 ανθρωποι μονο της καπιταλ μπορεσαν να τον προφυλακισουν?

    τι πραγματικα συμβαινει κυρια σιδερη?
    εχουν ασκηθει οι προβλεπομενες μηνυσεις?
    τι αλλο θελει η δικαιοσυνη για να επεμβει?
    εναμισης χρονος περασε..
    δεν ειναι θεμα μειζονος σημασιας?
    δεν προσβαλλονται ελληνες πολιτες και η περιουσια τους?
    ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΙ ΛΕΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. http://www.xronos.gr/detail.php?ID=63455



    ????????????????????????????????????????????///???????????????????????????????????????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Ειδήσεις ›Οικονομία ›Πρωτότυπη διαμαρτυρία των ζημιωθέντων της Ασπίς την ΤετάρτηNAFTEMPORIKI.GR Τρίτη, 28 Δεκεμβρίου 2010 18:09 Πικετοφορία, με ξυλοπόδαρους, κλόουν και παπάκια μασκότ διοργανώνει την Τετάρτη ο Σύλλογος Ζημιωθέντων της ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη.

    Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του συλλόγου στο Σύνταγμα, στην Ερμού και στο Κολωνάκι ένας κλόουν και δύο παπιά - μασκότ (ως απάντηση σε αυτούς που κάνουν την πάπια) θα φτιάχνουν μπαλόνια για τα παιδιά «και θα εύχονται χρόνια πολλά στην κυβέρνηση εκ μέρους του 1.200.000 ασφαλισμένων που έχουν ζημιωθεί από την Ασπίς Πρόνοια».

    Η πρωτότυπη αυτή διαμαρτυρία θα πραγματοποιηθεί από τις 12:00-13:00 στην πλατεία Συντάγματος, από τη 13:00-14:00 στην οδό Ερμού και από τις 14:00-15:00 στην πλατεία Κολωνακίου.

    Ξυλοπόδαροι θα εμφανιστούν από τις 12:00 έως τις 14:00 το μεσημέρι στην πλατεία Αριστοτέλους και την οδό Τσιμισκή στη Θεσσαλονίκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. http://www.capital.gr/gmessages/showTopic.asp?id=1054663&pg=4


    ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΟΙ,ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2009...

    ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ,,,ΑΛΛΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ..
    ΤΑ ΜΜΕ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΑΛΛΑ ΕΠΑΙΖΑΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ..ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ..
    ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΩΝ..

    ΚΡΑΤΑΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ..
    ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΗΜΕΡΗΣΙΑ 29/12/10

    Στη φυλακή θα παραμείνει, όπως όλα δείχνουν, ο επιχειρηματίας Παύλος Ψωμιάδης καθώς ο εισαγγελέας απέρριψε την προσφυγή που κατέθεσε ο επικεφαλής του ομίλου «Ασπίς Πρόνοια» κατά του εντάλματος για την προσωρινή του κράτηση. Μάλιστα, ο εισαγγελέας κρίνει ότι ο κ. Ψωμιάδης, ο οποίος κατηγορείται για ξέπλυμα βρόμικου χρήματος και απάτη είναι ύποπτος φυγής και επικίνδυνος να διαπράξει, εάν αφεθεί ελεύθερος και νέα αδικήματα. Καθοριστική για τον εισαγγελικό λειτουργό, όπως εκτιμάται, ήταν η πληροφορία που είχε φθάσει από άλλοτε συνεργάτη του επιχειρηματία ότι σχεδίαζε τη διαφυγή του στο εξωτερικό και οδήγησε άλλωστε στην έκδοση εντάλματος σύλληψης σε βάρος του.

    Τον τελευταίο λόγο θα έχει, πάντως, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Αθήνας που αναμένεται να έχει εκδώσει το βούλευμά του έως μεθαύριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ΜΙΛΑ ΚΥΡΙΕ ΨΩΜΙΑΔΗ. ΒΓΑΛΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ. ΠΟΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ? ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ Η ΚΟΡΗ ΣΟΥ.

    ΑΛΛΟΙΩΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΠΙΤΑΛ 50 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΑΦΗΣΟΥΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΗΣΥΧΟ. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ? ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΕΧΕΙΣ 20 ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΤΑ 400 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ.

    ΤΙ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ?
    ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ?
    ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΝΑΘΕΣΟΥΜΕ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ?

    ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ..
    ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΨΩΜΙΑΔΗ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΣΤΗ ΦΟΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΙΔΕΡΗ

    ΟΥΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΜΟΥ, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Αθήνας που αναμένεται να έχει εκδώσει το βούλευμά του έως μεθαύριο, ΕΑΝ ΚΆΝΕΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ, ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΠΑΥΛΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ, κατά της απόφασης για την προφυλάκισή του, ζητώντας να αντικατασταθεί η προσωρινή κράτηση με την επιβολή περιοριστικών όρων.
    ΒΕΒΑΙΩΣ Η ΉΔΗ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙΣΑ ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΝΟΗΜΟΝΑ ΚΑΙ ΔΗΓΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΣΚΕΦΤΟΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ, ΠΟΛΛΩ ΔΕ ΜΑΛΛΟΝ ΕΜΑΣ.
    ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΣΙΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝ ΔΙΚΑΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.

    ΜΗΝ ΞΕΧΑΝΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΜΑΣΤΕ, ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ 4 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ 9.00 Η ΩΡΑ, ΣΤΙΣ 4 Ιανουαρίου 2011, ΟΠΟΥ έχει προσδιοριστεί η συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων που έχουν καταθέσει 150 επενδυτές σε βάρος του για ζημιές που έχουν υποστεί από επενδύσεις στην Ασπίς Capital.
    ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ, ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΤΟΥΣ -ΘΕΟΥ-ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΟΝ 12/2010, ΔΙΕΚΡΙΝΑ, -ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΦΥΣΙΚΑ ΓΝΩΡΙΖΩ-, ΕΩΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΟΥΝΤΕΣ-ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ, (ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΝΑ ΦΥΛΑΤΤΟΥΝ ΚΑΙΡΙΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ), ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΘΟΥΝ, ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΟΥΝ!!!ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΠΑΝΤΑ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ "...ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΣΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ..." ...Ε!!!ΟΙ ΘΕΡΟΜΟΠΥΛΕΣ ΝΑ ΦΥΛΑΧΘΟΥΝ ΘΕΛΕΙ ΘΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΨΥΧΗ , ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ .
    Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ ΤΗΣ CAPITAL, ΕΝ ΕΥΡΕΙΑ ΕΝΝΟΙΑ ΑΓΓΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ, ΑΦΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΟ ΓΑΙΤΑΝΑΚΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΠΛΕΚΕ Ο ΑΠΕΙΡΟΒΛΗΤΟΣ ΠΑΝΤΑΧΟΘΕΝ ΑΥΤΟΣ ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΠΑΥΛΟΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΕΝΟ ΤΕΛΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΚΟΥΜΠΑΡΑ (ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ), ΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ, ΟΜΙΛΟ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ, ΜΑΣ ΕΝΕΠΛΕΞΕ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΥΡΑΜΙΔΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΑΜΠΟΛΛΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΟΥ, ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΟΙΚΙΛΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΣΥΝΔΕΟΜΕΝΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ) ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ
    ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΙΔΕΡΗ
    ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΣΤΙΣ ΔΙΔΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΟΥΝΤΕΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΣ ΜΑΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΩΡΑ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΟΥΝΤΕΣ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΤΙ.....ΚΛΟΥΝ ΚΑΙ ΞΥΛΟΠΟΔΑΡΟΥΣ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣ ΣΩΣΤΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ.
    ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΟΥΝΤΕΣ ΤΗΝ ΣΥΣΣΩΜΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΜΑΣ, ΟΛΩΝ ΗΜΩΝ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΝΑΣ ΚΑΙ ΚΟΡΗΣ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ, Κ.Λ.Π., ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ ΠΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ, -ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΕΝΑΩΣ, ΕΩΣ ΤΗΣ ΕΠΙΛΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΤΟΥΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ-ΠΟΥ ΚΑΚΩΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΣΦ. ΕΤΑΙΡΕΙΑ...ΠΟΥ ...ΕΠΟΠΤΕΥΕΤΑΙ!!!!!!!-:
    ΟΠΩΣ: ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ, ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙ ΑΝΑΔΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΕΣ, ΩΣΤΕ ΑΛΛΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΑΣΦΑΛΙΣΘΟΥΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ, ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΔΗ ΣΤΟΝ Κ. ΠΑΠΑΔΗΜΑ, (ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΜΒΑΘΥΝΕΙ ΣΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΛΥΣΕΙ ΒΟΗΘΩΝΤΑΣ ΜΑΣ, ΤΕΤΟΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΗ ΠΑΡΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΑΜΕΤΟΧΗ ΠΕΡΙ ΤΑ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ ΤΑΥΤΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΟ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΜΑΣ ΠΙΑ ΔΡΑΣΤΙΚΑ), ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΖΩΗΣ (Κ. ΚΛΕΑΝΘΗ ΠΑΠΑΝΙΚΑ), ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣΕΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΕΣ ΦΟΡΕΣ.
    ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΚΛΟΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΜΟΕΙΔΗ ΤΑΥΤΑ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΑΣ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΟΗΘΟΥΝ.....
    ΕΔΩ ΧΡΗΖΕΙ ΑΝΑΓΚΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΝΟΜΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΟΥΧΙ ΠΡΟΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΕΥΟΥΝ, ΜΟΝΟ ΔΗΛ. ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛ. ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΧΩΡΙΣ ...ΟΥΔΕΙΣ ...ΑΛΛΟΣ Ή ΑΛΛΟΙ ΑΡΑΓΕ..!! ΝΑ ΣΥΝΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ!!!!
    ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ....ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΗΣΤΕ ΕΚΑΣΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΦΥΣΙΚΑ, Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΕΚΑΣΤΟΥ ΕΞ ΗΜΩΝ, ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ.

    ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ ΜΑΣ, Η ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΣ ΕΝΤΕΤΑΜΕΝΗ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ Μ Ο Ν Ο Ν ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ, ΑΛΛΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ΟΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΜΑΣ *-Κ Λ Ο Ο Υ Ν*- ΕΛΛΕΙΠΑΝ ΤΩΡΑ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΤΕ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΑΣ ασφαλιστές ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΚΛΟΠΙΑΜΙΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΜΛΜΑΤΕ...
    ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΜΑΣ. απεναντίας θέλετε να κάνετε ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ και αγωγές ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ... ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΟΥΝ ΤΟΤΕ ΠΟΛΛΑ.
    που και πως ζημιωθήκατε..... ΔΕΝ σας έφταναν οι τόσες προμήθειές σας, μερικοί από εσάς και σε απαγορευμένα να πουλάτε προιόντα των έρμων capital... που άνετα εάν θελήσουν, όπως ΚΑΛΛΑ ΞΕΡΤΕΤΕ......ΤΑ Δ Ι Ε Κ Δ Ι Κ Ο Υ Ν, ΟΠΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΟΜΙΚΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Στον ανακριτή σύζυγος και κόρη

    Ανεξάρτητα πάντως από την τύχη που θα επιφυλάξουν οι δικαστές στον κατηγορούµενο, ο ανακριτής που χειρίζεται την υπόθεση θα καλέσει προς απολογία τη σύζυγο και την κόρη του Π. Ψωµιάδη, στις οποίες µε εισαγγελική διάταξη έχει απαγορευτεί η έξοδος από τη χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Σε περίπτωση κατά την οποία το Συµβούλιο επικυρώσει µε βούλευµά του την εισαγγελική πρόταση, ο Π. Ψωµιάδης θα παραµείνει έγκλειστος στον Κορυδαλλό µέχρι να υπάρξει διαφορετική απόφαση της ∆ικαιοσύνης που θατου επιτρέπει, έστω υπό περιοριστικούς όρους, να βγει από τη φυλακή.

    Στον ανακριτή σύζυγος και κόρη

    Ανεξάρτητα πάντως από την τύχη που θα επιφυλάξουν οι δικαστές στον κατηγορούµενο, ο ανακριτής που χειρίζεται την υπόθεση θα καλέσει προς απολογία τη σύζυγο και την κόρη του Π. Ψωµιάδη, στις οποίες µε εισαγγελική διάταξη έχει απαγορευτεί η έξοδος από τη χώρα.


    ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ?
    ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ...ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ...ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ..ΝΑ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΘΕΙ ΜΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ?

    ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ?

    ΕΜΑΣ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΜΑΣ ΤΑ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ...
    ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ..ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΟΠΤΕΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. ΑΣΦΑΛΙΣΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ. ΒΡΩΜΕΡΑ ΛΑΜΟΓΑΚΙΑ ΤΡΟΚΤΙΚΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΒΑΖΑΤΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΣΦΑΓΕΙΟ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΨΕΜΜΑΤΑ. ΠΟΥ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΥΣΑΤΕ, ΠΑΡΑΠΟΙΟΥΣΑΤΕ ΕΓΓΡΑΦΑ ΕΞΑΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΚΡΥΒΟΣΑΣΤΑΝ.

    ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΘΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΠΟΚΤΑΕΙ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΑΤΕ ΤΕΜΠΕΛΟΧΑΝΑΚΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΑΚΙΑ ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΤΕ (ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΑΛΑ ΨΩΜΙΑΔΗ) ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΠΛΕΟΝ.

    ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΨΩΜΙΑΔΗ. ΤΡΕΜΕΤΕ ΤΡΟΚΤΙΚΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Πάνω από τους μισούς πολίτες της Μεγάλης Βρετανίας και συγκεκριμένα το 54% δεν έχει προβεί στην αγορά ασφαλιστηρίου συμβολαίου ζωής, παρά το γεγονός ότι τα 2/3 των ερωτηθέντων έχουν εξαρτώμενα μέλη σύμφωνα με έρευνα που έκανε πρόσφατα η Barclays.

    Οι κύριοι λόγοι μη αγοράς συμβολαίου ασφάλισης ζωής, σύμφωνα με τις πληροφορίες που συγκέντρωσε το www.nextdeal.gr κατά σειρά προτεραιότητας είναι το ότι ο εν δυνάμει πελάτης δεν έχει εξαρτώμενα μέλη, ποσοστό 25%, το ότι ο πελάτης δεν μπήκε ποτέ στη σκέψη αυτή, ποσοστό 23%, ενώ το 21% δηλώνει ότι η ασφάλιση ζωής δεν αξίζει τα λεφτά της.

    Η έρευνα σημειώνει ότι ένα 13,7% το 2002, ηλικίας μεταξύ 25 και 60 ετών είχαν καλύψεις για σοβαρές ασθένειες, το 8,3% εγκατέλειψε την εργασία του εξαιτίας κάποιου ατυχήματος ή ασθένειας για πάνω από 6 μήνες ενώ, το 21,9% βρίσκονταν εκτός εργασίας για πάνω από 1 μήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Αυτό το ιστολόγιο
    Με σύνδεση από εδώ
    Ο ιστός
    Αυτό το ιστολόγιο




    Με σύνδεση από εδώ




    Ο ιστός





    Τετάρτη, 29 Δεκεμβρίου 2010
    Ανάκαμψη του κλάδου των ασφαλειών στις ΗΠΑ
    Πηγή: asfalisinet.gr

    Θεαματική κερδοφορία καταγράφουν οι ασφαλιστικές εταιρίες στις ΗΠΑ κάτι που δείχνει ανάκαμψη του κλάδου ενώ η διασώθηκα από το αμερικανικό δημόσιο ασφαλιστική εταιρία AIG οδεύει προς αποδέσμευση από τον δημόσιο έλεγχο, καθώς με την σύναψη δανείων με 36 αμερικανικές τράπεζες η μετοχή της ανέβηκε κατά 9% στο χρηματιστηριακό δείκτη Dow Jones της Νέας Υόρκης.

    Η ασφαλιστική προσδοκά να αποδεσμευθεί σταδιακά μέσα στους πρώτους μήνες του νέου έτους, από την ενίσχυση ύψους 182 δισ. δολαρίων από το ομοσπονδιακό ταμείο που οδήγησε και στον έλεγχο από το αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών του 92% των κεφαλαίων της .

    Στην επίτευξη του στόχου αυτού συνέβαλε ο επενδυτικός κόσμος μετά την συμφωνία τον περασμένο Σεπτέμβριο για αποπληρωμή της οφειλής μέσω της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου.

    Συνολικά εκτιμάται ότι το 2010 θα είναι η πλέον επικερδής μετά το 2003 χρονιά για τον ασφαλιστικό κλάδο των ΗΠΑ, καθώς η Prudential ανακοίνωσε την αύξηση των κερδών της κατά 20% κατά το τρίτο τρίμηνο του έτους, η MetLife ανέφερε ετήσια αύξηση της κερδοφορίας κατά 12% Ενώ ο αντιπρόεδρος της αμερικανικής ασφαλιστικής Aflac δήλωσε οτι «Η βιομηχανία των ασφαλειών έχει κάνει πολύ καλή δουλειά ως προς τη βελτίωση της κεφαλαιακής επάρκειας».
    Αναρτήθηκε από PrasinoMilo στις 12:30 μ.μ.


    ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΝΑΙ, ΕΔΩ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝ ΑΥΤΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Από τον Κύριο ή την Κυρία του σχολίου 27 Δεκεμβριου 2010 11.04 π.μ,περιμένω απάντηση. Τα τηλέφωνά μου τα έχει, αλλά και τα email.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Περί σκανδάλων και ιδιωτικής επιχειρηματικότητας
    Πριν λίγες εβδομάδες είχα καταγγείλλει τον μη βιομήχανο πρόεδρο του ΣΕΒ ο οποίος ζητούσε μέτρα επιστροφής στο Μεσαίωνα. Είχα αναλύσει τις μεγάλες ευθύνες εκείνων των Ελλήνων επιχειρηματιών που ούτε επενδύουν στην έρευνα, ούτε παράγουν νέα προϊόντα. Επιχειρηματιών που ζούσαν και ζούνε με την αρπαχτή, με τη λεηλασία του κράτους (τους ονομάζω κρατοφάγοτους) αλλά και της δικής τους επιχείρησης. Όλα αυτά επιβεβαιώθηκαν στην περίπτωση του κ.Π.Ψωμιάδη και της τράπεζας Aspis. Σε έναν εξαιρετικά ενδιαφέρον ρεπορτάζ της «Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας» (19.12.2010) αποκαλύψθηκαν τα εξής εκπληκτικά:
    Α) Ότι ο Π.Ψωμιάδης, πέρναγε τις εισπράξεις των εταιρειών του σε προσωπικούς λογαριασμούς, επιβεβαιώνοντας την εκτίμησή μου ότι υπάρχουν Έλληνες επιχειρηματίες οι οποίοι επιλέγουν να πλουτίζουν όχι μόνο σε βάρος του δημοσίου και των μισθωτών στις επιχειρήσεις τους, αλλά και σε βάρος ακόμα και των επιχειρήσεών τους! Το γεγονός αυτό μιλά από μόνο του για την κύρια ευθύνη που έχουν οι επιχειρηματίες για το που έφτασε η χώρα και για το πόσο άδικη είναι η κυβέρνηση που κάνει «μόκο» γύρω από αυτές.
    Β) Ότι ο Π.Ψωμιάδης είχε «τις πλάτες» μεγάλου τμήματος του Ελληνικού κατεστημένου. Τραπεζίτες, βιομήχανοι, άλλοι επιχειρηματίες τον κάλυπταν. Δείχνοντας ότι η περίπτωσή του μόνο εξαίρεση δεν ήταν. Το γεγονός δε αυτό επιβεβαιώνει όσα έγραφα σε παλαιότερο άρθρο στην Αξία, ότι η κυβέρνηση μαζί με κυρίαρχες ομάδες στην Ελλάδα, είναι εύκολη στους αδύναμους, ενώ όλο «το σκέφτεται» ως προς τους ισχυρούς.
    Γ) Ότι ενώ οι εταιρείες της Ασπίς όδευαν προς την πτώχευση (και εξαιτίας της συμπεριφοράς των ιδιοκτητών της), τα μεγάλα στελέχη της, λάμβαναν αποζημιώσεις και μπόνους ύψους σχεδόν δέκα εκατομμυρίων ευρώ (ναι! Ύψους 10.000.000 ευρώ!). Ας συγκρίνει κανείς το τι είπε η κυβέρνηση και τα φερέφωνα της διαπλοκής για αυτά τα εκατομμύρια που δόθηκαν από μια υπό κατάρρευση επιχείρηση και το πόσο σκούζει και παριστάνει την μαύρη χήρα για μεικτούς μισθούς 3.000 ή 4.000 ευρώ στις ΔΕΚΟ. Αν αυτό δεν είναι «μονόπλευρή» υποκρισία τι είναι;
    Δ) Ότι οι εποπτεύουσες αρχές του δημοσίου, ούτε είδαν, ούτε άκουσαν για μεγάλο χρονικό διάστημα για το έγκλημα απάτης που γινόταν στο συγκρότημα της Ασπίς. Η Τράπεζα Ελλάδας, λαλίστατη για την ανάγκη να κλείσουν τα ΚΑΠΗ των φτωχών, δεν αντελήφθηκε επί χρόνια ως όφειλε, καθότι εκ του νόμου εποπτεύουσα αρχή, οτιδήποτε που να αφορά τις παρανομίες της τράπεζας Ασπίς. Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς που επόπτευε τις επενδύσεις της Ασπίς, που πήγαιναν σε τσέπες ιδιωτών, έκανε ως να μην τις έβλεπε. Τα ίδια ισχύουν για παλαιότερα για το αρμόδιο Υπουργείο. Η πλήρη παράδοση δημόσιων υπηρεσιών, αλλά και της επιτροπής ανταγωνισμού, στα συμφέροντα ολίγων προκειμένου αυτοί να παρανομούν ανενόχλητοι βρίσκεται σε πλήρη αναντιστοιχία με τις επιθέσεις που εδώ και μήνες δέχονται δημόσιες υπηρεσίες, ΔΕΚΟ και δημόσιοι υπάλληλοι. Πρόκειται για την υποκρισία του αιώνα. Και μάλιστα, γιατί δεν μιλάνε όλα αυτοί που υβρίζουν τους μισθωτούς για τα σκάνδαλα των ιδιωτών και για τις επιλογές συγκεκριμένων δημόσιων υπηρεσιών που στηρίζουν τους ιδιώτες (ενεργητικά ή παθητικά δεν έχει σημασία) σε τέτοιες ενέργειες;Από τα πιο πάνω παραδείγματα και επισημάνσεις, γίνεται φανερό, ότι η μονόπλευρη λιτότητα και επίθεση στα δικαιώματα των εργαζομένων, η συνεχής αναφορά στις αδυναμίες του δημοσίου, από συγκεκριμένη σκοπιά, γίνεται με τρόπο υποκριτικό που εξυπηρετεί εκείνους που πράγματι μας έφεραν μέχρι εδώ. Ότι αυτή η υποκρισία καλύπτει μεγάλα προβλήματα και υπεύθυνους που οδήγησαν τη χώρα εδώ που την έφεραν και ετοιμάζουν στο όνομα πραγματικών αδυναμιών του δημόσιου τομέα, επίθεση φτηνής εξαγοράς των καλύτερων τμημάτων του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΘΕΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ.......
    ΚΑΙ ΠΑΛΙ....
    Νέες διαδικασίες τίθενται σε ισχύ στον τρόπο απόδοσης των ασφαλίστρων, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 20 του ν.3842/2010, για ασφαλιστήρια που θα εκδοθούν από την 1η Ιανουαρίου 2011 και μεταγενέστερα.

    Συγκεκριμένα: Αν ο λήπτης της ασφάλισης είναι επιτηδευματίας και τα μικτά ασφάλιστρα του ξεπερνούν το ποσό των 3.000 ευρώ ή αν ο λήπτης ασφάλισης είναι ιδιώτης και τα μικτά ασφάλιστρά του ξεπερνούν το ποσό των 1.500 ευρώ, δεν μπορούν να εξοφλούνται από τους διαμεσολαβητές, ούτε μέσω της καταβολής μετρητών, και η εξόφλησή τους μπορεί να διενεργηθεί αποκλειστικά και μόνο από τον λήπτη της ασφάλισης, με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

    Με μεταφορά του ποσού των ασφαλίστρων από τραπεζικό λογαριασμό του λήπτη της ασφάλισης σε τραπεζικό λογαριασμό της εκάστοτε εταιρείας. Διευκρινίζεται ότι εφόσον ο λήπτης της ασφάλισης είναι επιτηδευματίας, δεν επιτρέπεται η κατάθεση του ποσού, αλλά επιβάλλεται η διακίνηση δύο τραπεζικών επαγγελματικών λογαριασμών, δηλαδή αυτών του λήπτη της ασφάλισης και της ασφαλιστικής εταιρείας ως ανωτέρω.

    Μέσω εκδόσεως επιταγής, από τον λήπτη της ασφάλισης, σε διαταγή της εταιρείας.

    Μέσω κατάθεσης του ποσού των ασφαλίστρων στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας, εφόσον ο λήπτης της ασφάλισης είναι ιδιώτης και όχι επιτηδευματίας.

    2. Ασφάλιστρα που δεν αντιστοιχούν σε ασφαλιστήρια και πρόσθετες πράξεις που εκδόθηκαν οποτεδήποτε και δεν εμπίπτουν στην ως άνω παράγραφο, από την 1η Φεβρουαρίου 2011, θα αποδίδονται με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

    Εξόφληση πινακίου παραγωγής (ενεργηθεισών ασφαλειών)

    Σύμφωνα με τον τρόπο αυτό, οι συνεργάτες θα υποχρεούνται να αποδίδουν πλέον στην εταιρεία το σύνολο των μικτών ασφαλίστρων που εγγράφουν σε κάθε ημερολογιακό μήνα, μέχρι και την 25η μέρα του αμέσως επόμενου μήνα, χωρίς να έχουν τη δυνατότητα αφαίρεσης των αντίστοιχων προμηθειών τους, τις οποίες θα λαμβάνουν με επιταγή της εταιρείας, εντός του πρώτου δεκαπενθημέρου του αμέσως επόμενου μήνα από το μήνα είσπραξης των ασφαλίστρων, μέσω μετρητών ή εξόφλησης επιταγής.

    Τμηματική καταβολή με ονομαστικές καταστάσεις.

    Σύμφωνα με τον τρόπο αυτό, οι Συνεργάτες πρέπει να αποδίδουν πλέον στην εταιρεία:

    Το 50% τουλάχιστον των μικτών ασφαλίστρων που εγγράφουν σε κάθε μήνα, το αργότερο μέχρι και τη 25η μέρα του αμέσως επόμενου μήνα.

    Το σύνολο των μικτών ασφαλίστρων που εγγράφουν σε κάθε μήνα, το αργότερο μέχρι και την 25η ημέρα του αμέσως επόμενου μήνα.

    Εγγύηση απόδοσης ασφαλίστρων

    Ο μέγιστος χρόνος απόδοσης των ασφαλίστρων εκ μέρους των διαμεσολαβητών- συνεργατών στην εταιρεία, μέσω της παράδοσης ισόποσων επιταγών προς εγγύηση, μειώνεται από την 1η Ιανουαρίου 2011 από 4 σε 2 μήνες. Διευκρινίζεται ότι: η τροποποίηση αυτή αφορά απόδοση ασφαλίστρων που αντιστοιχούν σε ασφαλιστήρια και πρόσθετες πράξεις, με έκδοση την 1η Ιανουαρίου 2011 και μεταγενέστερα.

    Για τους διαμεσολαβούντες οι οποίοι μέχρι και την 31/10/2011 εγγυόντουσαν την απόδοση των ασφαλίστρων τους στην εταιρία μας με επιταγές άνω των 2 μηνών, θα ισχύσει μεταβατικό χρονικό διάστημα μέχρι και την 31/12/2011, εντός του οποίου θα μπορούν να εγγυώνται την απόδοση των ασφαλίστρων τους με επιταγές έως και 3 μηνών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Εισπρακτικό Δικαίωμα

    Για κάθε είσπραξη που θα διενεργείται από την 1η Φεβρουαρίου 2011 και μετέπειτα, θα παρέχεται εισπρακτικό δικαίωμα ως εξής:

    4% για ασφαλιστήρια και πρόσθετες πράξεις, τα ασφάλιστρα των οποίων αποδίδονται (ή επιστρέφονται) από την ημερομηνία έκδοσής τους και μέχρι την 25η μέρα του αμέσως επόμενου μήνα.

    3% για ασφαλιστήρια και πρόσθετες πράξεις, τα ασφάλιστρα των οποίων αποδίδονται (ή επιστρέφονται) μέχρι και την 25η μέρα του δεύτερου συνεχόμενου μήνα, από το μήνα έκδοσής τους.

    Εκδόσεις Ασφαλιστηρίων

    Ακόμη, από την 1η Φεβρουαρίου 2011 θα επισπευτεί σημαντικά η διαδικασία αποστολής των ανανεώσεων ασφαλιστηρίων, οι οποίες σε κάθε περίπτωση και για κάθε μήνα, θα βρίσκονται στη διάθεση των συνεργατών, εντός του πρώτου δεκαημέρου του αμέσως προηγούμενου μήνα.

    Εξάμηνα ασφαλιστήρια θα εκδίδονται μόνο εφόσον τα ασφάλιστρα που αντιστοιχούν στην εξάμηνη διάρκεια θα είναι τουλάχιστον 125 ευρώ.

    Στον κλάδο αυτοκινήτων:

    Δεν θα εκδίδονται ασφαλιστήρια με τρίμηνη ανανέωση.

    Δεν θα εκδίδονται μη ανανεούμενα ασφαλιστήρια, παρά μόνο με την εκτ ων προτέρων τήρηση της διαδικασίας Στ. 6 της συγκεκριμένης εγκυκλίου.

    Δεν θα είναι εφικτή η «αντικατάσταση οχήματος», η «αλλαγή λήπτη Ασφάλισης» και η «αλλαγή ασφαλισμένων προσώπων», με έκδοση πρόσθετης αξίας, σε ισχύον ασφαλιστήριο, αλλά ούτε και με τη διαδικασία ακύρωσης και επανέκδοσης του ασφαλιστηρίου. Σε όλες τις περιπτώσεις αυτές θα είναι αναγκαία η ακύρωση του ασφαλιστηρίου, σύμφωνα με τις ισχύουσες διαδικασίες και η έκδοση νέου.

    Επί των ασφαλιστηρίων θα αναγράφονται μόνο τα στοιχεία του λήπτη της ασφάλισης και των ιδιοκτητών του οχήματος, που αναγράφονται επί της άδειας κυκλοφορίας του.

    Στους εκτός αυτοκινήτων κλάδους

    Τα ελάχιστα μικτά ασφάλιστρα ανά ασφαλιστήριο θα ανέρχονται στο ποσό των 50 ευρώ.

    Θα παρακρατείται το ποσό των 50 ευρώ σε περίπτωση ακύρωσης νέου ασφαλιστηρίου.

    Τρίμηνα ασφαλιστήρια θα εκδίδονται μόνο εφόσον τα ασφάλιστρα θα είναι τουλάχιστον 1250 ευρώ.

    Ακυρώσεις Ασφαλιστηρίων

    Από την 1η Φεβρουαρίου 2011 τίθενται σε ισχύ τα εξής:

    Λόγοι ακύρωσης ασφαλιστηρίων:

    Η ακύρωση ασφαλιστηρίων αυτοκινήτων θα είναι εφικτή αποκλειστικά λόγω α)με πληρωμής και παραλαβής τους και β)καταγγελίας εκ μέρους του ασφαλισμένου, γ) οριστικής διαγραφής του ασφαλισμένου οχήματος και δ) πώλησης του ασφαλισμένου οχήματος.

    Η ακύρωση σε όλους τους υπόλοιπους κλάδους θα είναι πλέον εφικτή μόνο λόγω α) μη πληρωμής και παραλαβής τους και β) καταγγελίας εκ μέρους του ασφαλισμένου, εξαιτίας εξάλλειψης του κινδύνου.

    Η ακύρωση ασφαλιστηρίων λόγω μη πληρωμής και παραλαβής τους, θα είναι εφικτή αποκλειστικά και μόνο εφόσον όλα τα πρωτότυπα αυτών παραλαμβάνονται από την εταιρεία αυστηρά εντός 45 ημερών, από την ημέρα έναρξης της ασφάλισης ή έκδοσης του ασφαλιστηρίου. Αν η εταιρεία λάβει το ασφαλιστήριο για ακύρωση σε ημερομηνία μεταγενέστερη των 45 ημερών, το ασφαλιστήριο δεν ακυρώνεται και επιστρέφεται στον διαμεσολαβητή, καθότι η ακύρωση μπορεί να γίνει πλέον μόνο λόγω καταγγελίας εκ μέρους του ασφαλισμένου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. ΑΧ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!!!!
    Σε αναστολή πληρωμών για το 2011 προχωράει το Επικουρικό Κεφάλαιο, μεταθέτοντας ουσιαστικά τον κύριο όγκο των υποχρεώσεών του για το 2012.

    Η αδυναμία του Επικουρικού Κεφαλαίου να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του είναι αποτέλεσμα των τεράστιων ελλειμμάτων που έχει κληροδοτήσει η πολιτική εξυγίανσης της αγοράς και το μαζικό κύμα ανακλήσεων εταιρειών τα δύο προηγούμενα χρόνια.

    Υπενθυμίζεται ότι το Επικουρικό είναι ο φορέας που αναλαμβάνει τις εκκρεμείς υποχρεώσεις που αφήνουν πίσω τους οι ασφαλιστικές εταιρείες που κλείνουν, αλλά και εκείνες που δημιουργούνται ένα μήνα μετά την ανάκληση της άδειας λειτουργίας. Το έλλειμμα του φορέα υπολογίζεται ότι ξεπερνά το 1 δισ. ευρώ και η προσπάθεια προσφυγής σε δανεισμό ύψους 150 εκατ. ευρώ για την κάλυψη των άμεσων αναγκών δεν φαίνεται να αποδίδει εάν δεν συνδυαστεί με μια σειρά μέτρων εξυγίανσης.

    Η διοίκηση του Επικουρικού Κεφαλαίου έχει αποστείλει επιστολές τόσο προς το υπουργείο Δικαιοσύνης όσο και προς το υπουργείο Οικονομικών, μέσω των οποίων ζητεί τη νομοθετική παρέμβαση της κυβέρνησης για την αντικειμενικοποίηση των ζημιών που καταβάλλονται για ψυχική οδύνη, αλλά και για τον καθορισμό πλαφόν στο ύψος των αποζημιώσεων.

    Ως πλαφόν προτείνεται να τεθούν τα 100.000 ευρώ, όριο που είναι συμβατό με τη γενικότερη φιλοσοφία και πρακτική των Εγγυητικών Μηχανισμών, που δεν αποζημιώνουν για το σύνολο της απαίτησης που εγείρει ο ασφαλισμένος, αλλά μένει να στοιχειοθετηθεί το κατά πόσο αυτό μπορεί να ισχύσει και για αξιώσεις που εγείρουν τρίτοι λόγω αστικής ευθύνης.

    Η ανάγκη καθορισμού πλαφόν στοιχειοθετείται πάντως από τα στατιστικά στοιχεία, που δείχνουν ότι ένα σημαντικό μέρος του ελλείμματος προέρχεται από ζημιές άνω των 100.000. Τα τελευταία απολογιστικά στοιχεία μετά και το μπαράζ ανακλήσεων επτά εταιρειών, την τελευταία διετία (EOS, Ασπίς Πρόνοια ΑΕΓΑ και ΑΕΑΖ, General Union, General Trust, Σκούρτης και Commercial Value) ανεβάζουν τις εκκρεμείς ζημίες που έχει αναλάβει το Επικουρικό στις 145.000 περιπτώσεις, το κόστος των οποίων έχει υπολογιστεί στα 700 εκατ. ευρώ.

    Ωστόσο, το κόστος ενός πολύ μικρού πλήθους εκκρεμών ζημιών, που αριθμεί μόλις 1.560 περιπτώσεις, ξεπερνά τα 360 εκατ. ευρώ, αντιπροσωπεύοντας πάνω από το μισό του κόστους των εκκρεμών ζημιών. Πρόκειται κυρίως για ζημίες με βαριές σωματικές βλάβες, τα θύματα των οποίων εγείρουν υψηλές αποζημιώσεις.

    Συνδυαστική λύση για τον περιορισμό του κόστους των αποζημιώσεων αποτελεί η πρόταση για αντικειμενικοποίηση των αποζημιώσεων που καταβάλλονται για ψυχική οδύνη και ηθική βλάβη, μια πρακτική που ισχύει ήδη σε χώρες όπως η Ιταλία και η Ισπανία, ενώ σε άλλες χώρες, όπως η Γερμανία δεν υπάρχει η έννοια της ψυχικής οδύνης.

    Σημειώνεται ότι τα έσοδα του Επικουρικού Κεφαλαίου προέρχονται κατά κύριο λόγο από την εισφορά που επιβαρύνει τα ασφάλιστρα της αστικής ευθύνης του αυτοκινήτου, το ύψος της οποίας ανέρχεται στο 5% και επιβαρύνει ισομερώς τους ασφαλισμένους και τις ασφαλιστικές εταιρείες και υπολογίζεται στα 60 εκατ. ευρώ ετησίως. Ενα μέρος των εσόδων προέρχεται επίσης από τις ρευστοποιήσεις περιουσιακών στοιχείων που έρχονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. απευθυνομαι και στους δυο συλλογους:
    περιφρουρηστε για λογαριασμο μας την σοβαροτητα και την αξιοπρεπεια μας, μαζι με τα συμφεροντα μας.

    προετοιμασθειτε αμεσα για νεες προτασεις υλοποιησιμες,συμφωνα με τις αναγκες των καιρων και τα σημερινα δεδομενα.

    οι υποχρεωσεις των 2 ασφαλιστικων εταιριων μπορουν να μεταφερθουν σε ασφαλιστικες που ειναι αμεσα συνδεδεμενες με τραπεζες και οι οποιες θα κληθουν να υλοποιησουν την αναδοχη,μεταθετοντας ομως το χρονο εξοφλησης ,τηρωντας μια μορφη προθεσμιακης καταθεσης,χωρις δικαιωμα αναληψης ποσων,μεχρις οτου κριθει οτι τουτο μπορει να συμβει.

    μεταβιβαση ή συγχρονη ρευστοποιηση του αποθεματικου μπορει να γινει,με επιλογη του αναδοχου.

    το ποσοστο της ικανοποιησης των συμβολαιων θα κυμαινεται αναλογα με την αντιστοιχια του στο αποθεματικο και το ειδος του συμβολαιου.

    το δημοσιο μπορει να συμμετεχει-μακροπροθεσμα-ακομα και-σε ενα βαθμο= και με απαλλαγη ποσων φορων σε δοσεις (διακανονισμος).

    τα 300-400 εκατομμυρια ευρω δεν ειναι ποσα υπερμεγεθη που να συντηρουν το κλιμα αυτο που καταστρεφει εκατονταδες χιλιαδες κοσμου και τις ιδιες τις ασφαλιστικες εταιριες.

    κανεναν δεν συμφερει,κυριως την κυβερνηση και το δημοσιο η διαιωνιση του προβληματος αυτου..
    ασφαλιστες,ασφαλιστικες,ασφαλισμενοι,κρατος..οι παντες..ζημιωνονται καθημερινως σημερα και για το μελλον..
    η τρυπα της ασπις θα γινει και τρυπα των αλλων ασφφαλιστικων εταιριων..αφου πια ο κοσμος φοβαται και αποφευγει την ιδιωτικη ασφαλιση.

    καθιστε κατω με εμπειρογνωμονες-τεχνοκρατες..
    βαλτε το πλασιο μιας νεας λυσης,συνδυαστικης του νομου και των αρχικων προτασεων, βαλτε και στο παιχνιδι τις τραπεζες,δεχτητε προτασεις των ασφαλιστικων και προτεινετε ριζοσπαστικες λυσεις.
    ΑΠΑΙΤΕΙΣΤΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ !
    ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. το ελλειμμα το πραγματικο των 300-400 εκατομμυριων ειναι ευκολο να καλυφθουν, με συμμετοχη ολων μας!
    ας φυγει ο γυψος απο ολους τους φορεις και ας ξεκινησουμε απο την αρχη. οι καιροι δεν επιτρεπουν κραυγες και δικαστηρια αποκλειστικα.

    επιμερισμος του κοστους αυτου στις ασφαλιστικες,στους ασφαλισμενους, το κρατος και....εκτος των αποθεματικων..και στον ομιλο ψωμιαδη,συμπεριλαμβανομενης και της ιδιας της τραπεζας ,αλλα και ευφυων λυσεων απο τις τραπεζες.

    απευθυνθειτε στους αρμοδιους υπουργους ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΣΥΣΚΕΦΘΟΥΝ..
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΑ ΠΟΣΑ..ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ.
    ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΗ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

    ΑΡΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ.
    ΘΑ ΗΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ -ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΕΙΖΟΝ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ- ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΟΔΗΓΙΑ ΤΗΣ Ε.Ε Ή ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΓΙΑ ΛΥΣΗ.
    Σ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ,ΞΕΝΟΙ ΥΠΗΚΟΟΙ..ΜΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ..

    ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ Ο ΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΑΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΕΝΟΜΥΑΛΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ..ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΕΤΑΙ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΦΡΑΓΚΟ ,ΑΥΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΟΣ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ,,,,,,ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ . ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ . ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ ...... ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΑΡΠΑΖΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΛΕΓΑΝ ΤΙΠΟΤΕ. ΤΙ ΚΡΙΜΑ ΠΑΛΙ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΠΡΩΤΑ .ΜΟΝΟΝ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ....ΤΙ ΚΡΙΜΑ ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ . Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΠΕΡΑΣΕ ΔΥΣΚΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ....ΤΙ ΚΡΙΜΑ ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΞΩΣΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΕΠΕΝΔΥΜΕΝΑ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ,ΚΑΙ ΛΗΓΑΝΕ ΤΟ 2010. ΤΙ ΚΡΙΜΑ ΧΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ,ΤΙ ΚΡΙΜΑ ΧΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ,ΤΙ ΚΡΙΜΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Ο ΠΑΥΛΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΠΕΡΑΣΕ ΖΑΧΑΡΗ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΧΟΛΕΡΑΣ ...ΤΩΡΑ ΖΟΡΙΣΤΗΚΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ Γ.........ΑΛΛΟ . ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΠΟΥΡΑ ΟΙ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ ,ΤΑ ΠΑΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΕΣ .ΑΥΤΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΖΗΣΕ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΖΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ . ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ ΕΚΑΝΕ ΚΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΒΙΛΕΣ ,ΠΟΡΣΕ ΚΑΙ ΦΕΡΡΑΡΙ ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΖΟΡΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΑΣ ΚΗΦΗΣΙΑΣ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ,ΙΣΩΣ ΣΑΣ ΛΥΠΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΚΑΤΙ . Α,ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΤΟ 75 % ΠΕΡΙΠΟΥ HTAN ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ . ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΗΞΕΡΑΝ ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ , ΑΛΛΩΣΤΕ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΜΕ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ . ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΟΣΟΙ ΕΙΔΙΚΑ ΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΑ ΗΞΕΡΑΝ ΟΛΑ . ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ ΚΟΥΡΕΛΟΧΑΡΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΘΙΓΜΕΝΟΙ .
    ΟΣΟΙ ΕΙΔΙΚΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΕΚΔΟΣΗΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ,ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΣΗΚΩΣΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ...ΚΟΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Ελπίζω όσοι γνωριζαν να σαπισουν ζωντανοί ,έτσι θα καταλάβουν την αγωνία των αρρώστων πελατών που προσπαθούν να επιβιώσουν . των πελατών που σπουδάζουν παιδιά και δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα. ελπίζω να φωτίσει ο θεός τον παπανδρέου και να σκεφτεί αν έχει μυαλό ότι η επιλογή μιας εταιρίας δεν είναι τζόκερ ,το παίζω και αν μου βγεί μου βγήκε καλώς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. ΑΝ ΕΙΧΕ ΜΥΑΛΟ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΔΕ ΘΑ ΕΙΧΕ ΦΕΡΕΙ Σ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ.ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΛΥΜΕΝΑ.ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ;ΠΑΜΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ.ΟΣΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΜΠΑΟΥΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.ΕΧΟΥΝ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ.Ε ΡΕ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ 2011.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΜΕ ΙΜΕΙΛ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΑΧΙΝΙΔΗ,ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ,ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ,ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ,ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ..

    ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΑΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΡΟΥΣΗ, ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ..ΘΟΛΩΝΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΥ,,.

    ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ, Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΑ..
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΑΡΕΣ..ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ!!!
    ΔΕΝ ΖΗΤΟΥΜΕ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑ..ΟΥΤΕ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ!
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΥ..ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ.

    ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ..ΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ...
    ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΡΙΠΛΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ..

    ΑΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΕΞΩΔΙΚΟΥΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ,,ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΑΠ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ..

    ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΑ..ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΜΑΣ..
    ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟΥΣ..
    ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ,,ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΘΕΙ..
    ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΑΡΙΑ,ΑΡΝΟΥΜΕΝΟΙ ΝΑ ΣΚΥΨΟΥΝ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΟΘΕΜΑ..ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ..Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΟΛΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. yfypourgos@glk.officegate.gr

    ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΜΕΙΛ ΤΟΥ ΣΑΧΙΝΙΔΗ..
    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΚΕΙ.
    ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ.
    ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΛΛΩΝ.
    ΤΙΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΝΟΜΩΝ ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΛΕΒΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. EINAI ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΛΕΨΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΤΗΜΕΝΟ.ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΥΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΜΕ ΤΟ ΨΩΜΙΑΔΗ. ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΦΩΣ ΦΑΝΑΡΙ.ΠΟΛΛΟΙ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΓΑΝ.ΛΗΣΤΕΥΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΒΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΑΣΦΑΛ[Η]ΣΤΑΡΑΔΕΣ ΦΕΡΕΓΓΥΟΤΗΤΑ.ΠΟΥ ΤΑ ΠΟΥΛΑΝ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ. ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΠΙΑ ,ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ, ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ.ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΡΥΠΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. 1% αμοιβη επι των αποζημιώσεών μας να καταβληθει στην ομαδα των επαγγελματιων που θα αναλαβει την εκπονηση σχεδιου και την ολοκληρωση επαφων με τους φορεις για την αποζημιωση μας.

    επειδη ολα εχουν ενα κινητρο..το χρημα..
    και το δικαιο και το ηθικο και το νομιμο ..οι κυβερνησεις μας απεδειξαν περιτρανα οτι ειναι εννοιες ντεμοντε και σχετικες..

    ας διεκπεραιωθει το θεμα και 4-5 εκατομμυρια θα αφαιρουνται απο τις αποζημιωσεις μας..ως τελος -εξοδο για την επιλυση του ζητηματος.

    μεχρι και ο ψωμιαδης θα επινοησει τροπο ...
    μην πειραματιζεστε αλλο.
    ενα ποσοστο τετοιο υποχρεωτικο για ολους,θα ειναι κινητρο για πολλους.

    αν θελει ο γ.παπακωνσταντινου του το εκχωρουμε απο τωρα,,για το υπουργειο του..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Πάρτε το απόφαση,εσείς των συλλόγων και μην μπερδεύετε τον κόσμο@:
    Δεν έχετε πείσει το κράτος ότι θα τηρήσουμε σκληρή πολιτική, ότι θα φτάσουμε μέχρι τα άκρα, ότι ο κόσμος είναι αποφασισμένος για πολλά..
    Δεν έχουμε ,ως σύλλογοι, πιέσει την εισαγγελία,τους υπουργούς,δεν έχουμε κατονομάσει τους διαπλεκόμενους..
    Και το πιο σημαντικό:
    Αφήσαμε τα αρμόδια οργανα της Ε.Ε χωρίς τις οχλήσεις που αρμόζουν σε ένα τέτοιο σκανδαλο:
    δεν μιλούμε για απλές παραστάσεις και ανεπισημα λόγια...
    Και σας προλαβαίνω:
    Είναι δύσκολο έργο η εκπροσώπηση,αλλά και το θέμα απαιτεί καθημερινή ενασχόληση και εξειδικευμένες κινήσεις.
    Γι αυτό χρειάζονται επιτελεία σωστά και όχι συναισθηματισμοι και προσωποποιημενες κινήσεις, που δίνουν ατυχείς εντυπώσεις ότι το ζήτημά μας κινείται στά πλαίσια μιας γειτονιάς ανθρώπων, που περιμένουν να τους πετάξουν ένα κοκκαλο.
    Ετσι καταλήξαμε να αναλώνονται 3 άνθρωποι και φυσικά να μην μπορουν να έχουν αποτελέσματα.
    ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΥΣΑΝΑΛΟΓΕΣ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ.
    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΧΑΡΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΜΜΕΣΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. http://kourdistoportocali.com/default.aspx?pageid=4266


    ΘΑΥΜΑΣΤΕ!
    ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΤΑ ΘΗΡΙΑ!
    ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΛΕΜΜΕΝΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ???

    ΜΗΝ ΨΑΧΝΤΕΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΣ ΑΝΑΙΔΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.
    ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΝΑ ΞΕΦΟΥΣΚΩΣΕΙ Η ΠΡΩΤΗ ΟΡΓΗ..ΕΙΔΑΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΙΝΔΥΝΟΙ..ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ..
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ:
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ Ή ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ?
    ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΖΩΗΣ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ.
    ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΛΟΙΠΟΝ.
    ΕΙΔΑΜΕ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΑΣ ΘΑΒΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΕΠΙΔΕΙΝΩΝΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ.

    ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΑ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΑΛΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΔΡΑΣΗ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΤΟΧΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΙΝΗΣΕΩΝ.
    ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΡΜΟΥΖΟΥΝ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Παιδιά ας είμαστε ρεαλιστές!!

    Από που θα πάρουμε λεφτά? Όλα είναι χρεοκοπημένα. Οι ασφαλιστικές πήραν όλο το υγιές χαρτοφυλάκιο και πάλι πρόβλημα έχουν. Ότι λεφτά έρχονται σε αυτή τη χώρα, πάνε σε μαύρες τρύπες και κανείς δεν ξέρει που είναι.

    Ας μη ζούμε με φαντασιώσεις, ας αποδεχτούμε την πραγματικότητα και ας καταλάβουμε επιτέλους ότι τα λεφτά μας τα φάγανε και κανείς δεν πρόκειται να μας τα δώσει πίσω!!!

    Τέλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΙΔΕΡΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Π.Δ ΤΟΥ ΣΩΜ,ΑΤΕΙΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ30 Δεκεμβρίου 2010 στις 3:14 μ.μ.

    ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΙΔΕΡΗ

    ΠΡΟΣΟΧΗ
    ΣΗΜΕΡΑ ΕΞΕΠΝΕΥΣΕ η προθεσμία αναγγελίας απαίτησης (30/12/2010)

    Μετά την αλλαγή της εποπτείας των ασφαλιστικών επιχειρήσεων την οποία μέχρι πρότινος κατείχε η Εποπτεία Ιδιωτικής Ασφάλισης (ΕΠ.Ε.Ι.Α) και πλέον αποτελεί αρμοδιότητα της Τράπεζας της Ελλάδος, η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Ν. Χανίων με ανακοίνωσή της την οποία και παρουσιάζει παρακάτω το www.nextdeal.gr ενημερώνει και εφιστά την προσοχή των καταναλωτών σε ορισμένα σημεία.

    ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΟΥΤΩΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ, ΟΤΙ:
    Με το Ν3867/2010, την εποπτεία των ασφαλιστικών επιχειρήσεων ανέλαβε η Τράπεζα της Ελλάδος αρμοδιότητα την οποία μέχρι πρότινος κατείχε και διαχειριζόταν η Ανεξάρτητη Αρχή, Εποπτεία Ιδιωτικής Ασφάλισης (ΕΠ.Ε.Ι.Α ). Σήμερα η Διεύθυνση Εποπτείας Ασφάλισης (ΔΕΙΑ) της Τράπεζας της Ελλάδος καλύπτει τις ανάγκες της σύγχρονης αναδιάρθρωσης της εποπτείας των ασφαλιστικών επιχειρήσεων, με πλήρη συμμόρφωση με τις αντίστοιχες ρυθμίσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ο επόπτης Χαρτοφυλακίου Ζωής κος Ιωάννης Παντελίδης ΕΜΑΣ ΤΩΝ ασφαλισμένων στις εταιρείες "ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ AΕΓΑ " και "COMERCIAL VALUE ΑΑΕ" επιμελείται της αναδιοργάνωσης του χαρτοφυλακίου ζωής των εταιριών αυτών.

    Σύμφωνα με τον νόμο, ο Επόπτης μετά:

    1. Την ολοκλήρωση του ελέγχου της νομιμότητας και εγκυρότητας όλων των ασφαλιστηρίων συμβολαίων και των αναγγελιών που θα λάβει από τους ασφαλιζόμενους,
    2. Μετά τον ακριβή υπολογισμό όλων των εκκρεμοτήτων που πηγάζουν από το χαρτοφυλάκιο των αναγγελθεισών απαιτήσεων και
    3. Μετά την αναμόρφωση των όρων και παροχών , θα προχωρήσει στην σύνταξη του «ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥ» (Τελικού) Πίνακα δικαιούχων ασφαλίσματος, με πλήρη και λεπτομερή αναφορά του ύψους των ασφαλιστικών παροχών και των εκκρεμών αποζημιώσεων ανά συμβόλαιο.

    Τέλος μετά την ολοκλήρωση της απογραφής, η Τράπεζα της Ελλάδος, ως εποπτική αρχή ,θα αναρτήσει για λογαριασμό του Επόπτη, κατάλογο των ασφαλισμένων και των απαιτήσεών τους.

    Σημαντική σημείωση: Εάν παρατηρηθεί πρόσωπο που έχει ασφαλιστεί και δεν είναι καταχωρημένο στον πίνακα, θα πρέπει να προσκομίσει το ασφαλιστήριο ή την αίτηση ασφάλισης πλέον της απόδειξης (προ)καταβολής του ασφαλίσματος στον Επόπτη προκειμένου να γίνει η καταγραφή του μετά από σχετική επαλήθευση.

    ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: ΕΑΝ ΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙσΜΕΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΑΥΤΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, που τελούν υπό αναδιάρθρωση, με σκοπό την αναδοχή του χαρτοφυλακίου ζωής των, παρατηρήσει:
    1) Να είναι ασφαλισμένος και το όνομά του ή ο αριθμός του συμβολαίου του δεν έχει καταχωρεί στους καταλόγους
    2) Εαν υπάχει διαφωνία είτε με την εικόνα του συμβολαίου του, είτε με την αναγγελθείσα απαίτηση, δεν θα πρέπει να απευθύνεται στην Τράπεζα της Ελλάδος, αλλά στην ασφαλιστική του Εταιρεία , ή στο σωματείο μας, για περαιτέρω ενεημέρωση, στο τηλ. 6944946636 , στο Φορέα που νομιμοποιείται να τους εκπροσωπεί, αλλά και στις ίδιες τις ασφαλιστικές εταιρείες.

    * Τηλέφωνα επικοινωνίας με την εταιρία Ασπίς Πρόνοια: 210-6180620, 210-6180647,210-6180691
    * Τηλέφωνα επικοινωνίας με την εταιρία Commercial Value: 210-7210327, 210-7210689
    * Τέλος υπενθυμίζουμε σε όλους τους ασφαλισμένους των παραπάνω εταιρειών -ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΖΩΗΣ-, ότι η αναγγελία απαίτησης όπως έχει ανακοινωθεί από τον ΕΠΟΠΤΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗς, λήγει σήμερα στις 30-12-2010.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. γιατι παλι λεμε τα ιδια πραγματα?
    ποιον εξυπηρετειτε?
    εχουμε αποθεματικα 30-35% των απαιτησεων μας.
    ας κανουν μια μινι αναδοχη..για την καλυψη και ενος ποσοστου αντιστοιχου...αλλα αμεσα..χωρις καθυστερησεις
    και τα υπολοιπα με τις αγωγες κατα του δημοσιου,των υπευθυνων εποπτων κλπ διαπλεκομενων.

    γιατι λετε περιεργα πραγματα?
    θα τους χαρισουμε και τα αποθεματικα και τα συμβολαια μας και μια ολοκληρη εταιρια που ουσιαστικα δικη μας ειναι?

    τελικα..αυτο που καταφεραμε ειναι να λεμε οτι ..το αποκουμπι μας ειναι ο εποπτης?

    θριαμβος!
    ο διορισθεις απο τον σαχινιδη..για το συμφερον ποιων?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Αναδοχή μην περιμένετε.΄Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην εκκαθάριση οπότε καλές μάσες για 15 χρόνια. Μήπως περιμένετε να βρείτε κάτι μετά. ΧΑΧΑΧΑ καλό το αστείο.

    Θα πληρωθούν νοσοκομεία, επικουρικά, προμηθευτές, δικαστικά έξοδα, μίζες κτλ. Ξέρετε πόσοι περιμένουν στην ουρά για αποζημιώσεις, μίζες και για πόσα λεφτά μιλάμε? Στο τέλος οι ασφαλισμένοι θα βγουν και χρεωμένοι!!!!!

    Καλές οι προθέσεις του επόπτη, του υπουργείου αλλά ας είμαστε ρεαλιστές. Αέρα κοπανιστό θα πάρουμε και ο νόμος δεν πρόκειται να λειτουργήσει αν δεν γίνουν ριζικές αλλαγές.

    Ααα για τα δικαστήρια εναντίον του κράτους. Άλλο αστείο εδώ. Πανεύκολα θα τα κουκουλώσουν!!!!!! Οπότε θα χρεωθούμε οι ασφαλισμένοι και τα δικαστικά έξοδα!!!!

    Παιδιά μην ονειροβατείτε τα λεφτά μας τα φάγανε και μπράβο τους αφού κατάφεραν να μας ξεγελάσουν. Έτσι είναι οι ζωή. Αν δεν υπάρχουν κορόιδα δεν θα πήγαινε μπροστά ο κόσμος.

    Καλή χρονιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Κυρία Σιδέρη
    Απο πότε νόμιμα μας εκπροσωπείται και δεν το ήξερα.
    Από πότε ένα διαρκές .....υπό ίδρυση σωματείο το οποίο δεν έχει νόμιμη διοίκηση με εκπροσωπεί και ομιλεί δια λογαριασμόν μου.
    Αν δεν με απατά η μνήμη μου ο(υπο ίδρυση)γενικός σας γραμματέας δεν ήταν καν πελάτης.Είχε παρεισφρύσει για μάζεμα επενδυτών στην προσωπική του (παράνομη με απόφαση επ.Κεφαλαιοαγοράς)εταιρεία Capital Investment.
    Ποιός σας έδωσε το δικαίωμα να αναγάγεται τον κ.Παντελίδη,που δεν έχει ανακοινώσει τίποτα επίσημα μόνοσε κάποιους φιλικούς δημοσιογράφους,"φύλακα"των χρημάτων μας.
    Γιατί αυτή η μεταστροφή σας και το ιδιαίτερο "χαιδεμα"αυτών που διαχειρίζονται αγνωστα ποσά εκατομμυρίων ευρω τα χρήματα μας και τις οικονομίες μας.
    Απλώς αναρωτιέμαι ....τι συμβαίνει
    Αραγε είμαι ο μόνος που τα βλέπω...
    Και επιτέλους και οι δύο οι σύλλογοι κάντε εκλογές.
    Ο μεν ένας των ασφαλιστών εχει μόνο ασφαλιστες στην διοίκηση ο δε ...προσωπικός σας .... εδώ και 8 μηνες είναι υπο ίδρυση χωρίς συμβούλιο.
    Ανακοινώστε μας ποιοι απαρτίζουν τους Συλλόγους
    με τις ιδιότητές τους και με πόσα ασφαλιστήρια έχουν ..άν έχουν στην Ασπίς.
    Για να καταλάβουμε και εμείς τι μας γίνεται
    Και παρακαλώ σταματήστε να ...μας εκπροσωπείται.
    Φτάνει δεν θέλουμε άλλο.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Καλοφάγοτα κύριοι τα κλεμμένα. Μπράβο σας τα πιο εύκολα λεφτά της ζωής σας. Άκοπα, χωρίς ρίσκο αφού στό ελλαδιστάν οι απατεώνες διαπρέπουν. Μπράβο κύριε ψωμιάδη, κύριε παπαθανασίου, κύριε τσοχατζόπουλε, κύριε σαχινίδη, κύριε αλογοσκούφη, κύριε πέτσα, κύριε παπακωσταντίνου και λοιποί απατεώνες.

    Καμία αντίδραση από κανέναν.΄Έτσι απλά τα λεφτά μας κάνανε φτερά σε ελβετικούς λογαριασμούς επίορκων πολιτικών και απατεώνων και δεν ανοίγει μύτη. Συγχαρητήρια και εμπρός για τη νέα απάτη της νέας δεκαετίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Προσωπικά θεωρώ τη κα Σιδέρη αξιόλογο άνθρωπο αν και δεν την γνωρίζω προσωπικά. Νομίζω ότι αγωνίζεται όπως μπορεί.

    Συμφωνώ όμως και με την άποψη ότι εάν τα μέλη του ΔΣ του Σωματείου δεν είναι κάτοχοι ασφαλιστηρίων συμβολαίων, τότε απλώς κάνουν μία δουλειά από την οποία θέλουν να αποκομίσουν κέρδη, χωρίς να είναι κοινωνοί της αγωνίας μας αλλά και της οργής μας...

    Θεωρώ ότι θα πρέπει να γίνουν εκλογές εντός του 2011 για να έχουμε νόμιμους εκπροσώπους στις κάθε είδους διεκδικήσεις μας.

    Σχετικά με τα λαμόγια της Ασπιδας και αυτών που κρύβονται πίσω απο αυτή, να ξέρουν ότι εάν ο νόμιμος αγώνας μας δεν δικαιωθεί, τότε θα αρχίσει ένας άλλος...και τότε θα τρέμουν κάθε τους βήμα..αυτοί και οι οικογένειές τους...

    Εύχομαι ολόψυχα Καλή Χρονιά, Υγεία και Δύναμη σε όλους τους συμπάσχοντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Ποιες οι διαφορες και ποιες οι ομοιοτητες
    μεταξυ του νομου Παπαθανασιου
    και
    μεταξυ του νομου Σαχινιδη?
    Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ:100%+ΤΟΚΟΥΣ Ο ΠΡΩΤΟΣ
    70-75% -[ΧΑΡΤΟΣΗΜΑ+ΤΟΚΟΥΣ] Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ.
    ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ : ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΑΝΕΦΑΡΜΟΣΤΟΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ
    ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ "ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ"
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ "ΑΚΡΙΒΑ" ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΛΕΨΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ!!!!!
    ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΟΥΜΕ!!!!!!!
    ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΤΟΥΣ-ΠΡΟΣΕΞΤΕ
    ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ 50 ΧΡΟΝΙΑ....ΑΥΤΗ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. ας παρει το μηνυμα ο οποιος..σαχινιδης και οι εντολεις του..οτι αν δεν υπαρξει αναδοχη..
    τα δουνε πραγματα που δεν τα πιστευαν.

    προσωπικα πιστευω οτι θα γινουν καποιες θετικες κινησεις..ομως...για σκεφτειτε..να παρακαλουμε για καποιες κινησεις..ενω η βασικη τους υποχρεωση ηταν και ειναι να παρουμε τα κεφαλαια μας με τους τοκους που αναλογουν.

    και οσο για τα μεγαλα επιτοκια και τις αηδιες των προβοκατορων και των ασχετων..ας ψαξουν να βρουν αντιστοιχα και καλυτερα στις τραπεζες..
    οπου για 1 χρονο εδιναν και δινουν παραπανω αν ψαξεις..

    ο κιτρινισμος και οι προβοκατσια καλα κρατουν.

    ας προσεξουν ομως!
    τα λεφτα μας θα τα παρουμε βρεξει χιονισει!
    να επιδοτηθουν απο την ευρωπαικη ενωση να βρουν δανεισμο να το περασουν μεσα απο τις τραπεζες..
    παντως να βρουν τροπο.

    οσο για τους συλλογους!
    λιγοι,ανεπαρκεις και επικινδυνα αδαεις!
    το χασανε το παιχνιδι με βρεφονηπιακες κινησεις και με ξεκατινιάσματα!
    το σιγουρο ειναι οτι ο εποπτης ειναι διορισμενος απο το κρατος που θελει να μας κλεψει και παλι.
    οτι οι συλλογοι σαφως ειχαν και εχουν αλλες σκοπιμοτητες μικρες ή μεγαλες..
    και οτι εμεις δεν ειμαστε ηλιθιοι, αλλα ,απλως ισως υπομονετικοι μεχρι..τον φεβρουαριο..

    μετα!!!
    τοτε θα δουν οτι δεν ειμαστε προβατα ουτε των τεως δικηγορικων γραφειων που μας υποδεικνυαν και απο εδω..ουτε των νυν..που μας υποδεικνυουν αλλοι!
    η λυση θα ερθει μεσα απο την οργη μας, που θα ειναι αποτελεσματικη ..
    αρκετα χαιδεύουμε εποπτες και πολιτικους.
    μας αποπροσανατολιζουν ολοι τους.
    με μια λεπτομερεια που την ξεχασατε!
    με τα λεφτα του καθενος κανενας να μην παιζει.ειναι επικινδυνα παιχνιδια..
    προσεξτε οσοι μας κανετε τους ηγετες!
    δεν ειναι ολα αστεια..προκαλειτε μαζι με ολους αυτους.
    γιατι οποιος δεν μπορει να κανει τιποτα,δεν κομπαζει για δηθεν κινησεις και αποτελεσματα.
    σταματαει απλως και ομολογει την αποτυχια.
    και οι δυο συλλογοι κομπαζουν για το νομο..
    λες και ειναι παιδια του σαχινιδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Επιτέλους και ένας που μιλάει με θάρρος και τόλμη. Τα σωματεία είναι ανεπαρκή. Είναι επικίνδυνα. Με χάδια στον επόπτη δεν βγαίνει άκρη. Αυτός είναι ικανός να δώσει σε όλους τα λεφτά μας εκτός από εμάς τους ασφαλισμένους.

    Ας προσέξει καλά και ας μεταφέρει το μήνυμα στο φίλο του το σαχινίδη ο κύριος τίποτας παντελίδης ότι δεν αστειευόμαστε. Ας αναλάβουν τις ευθύνες τους να μας αποζημιώσουν και έπειτα ας πάρουν ότι έχει το αποθεματικό. Ουδόλως με νοιάζει η διαδικασία του παντελίδη η οποία είναι εις βάρος μας. Υπομονή μέχρι το φεβρουάριο γιατί μετά....και αρκετή υπομονή κάναμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. κύριε σαχινίδη, κύριε παπακωσταντίνου και μπακαλό-παπαθανασίου με τα σχέδια στις χαρτοπετσέτες αν θέλετε να ζήσετε σ' αυτή τη χώρα παραδεχτείτε τις μακακία σας και κλείστε το θέμα. Δεν αστειευόμαστε. Τέλος οι πλάκες.

    Αλλοιώς μπορεί όχι τώρα αλλά σε 1 σε 2 σε 5 χρόνια θα σας πετύχουμε κάπου κύριοι και τότε θα πληρώσετε για όλους τους ασφαλισμένους. Είμαστε χιλιάδες και μη νομίζετε ότι θα ξεφύγετε. Παραδεχτείτε την ανυπαρξία σας και δώστε λύση τώρα!!!! Μέχρι το φεβρουάριο η υπομονή μας...μετά άγνωστες οι βουλές του Κυρίου +.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. http://prasinomilogr.blogspot.com/2010/12/bancassurance-50.html


    ΒΑΛΤΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΕΙΤΕ..ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΜΑΣ!

    ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΜΑΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ?
    ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΠΙΧΟΡΗΓΟΥΝΤΑΙ,ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ,ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ.

    ΜΗ ΓΕΛΙΕΣΤΕ!
    ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΜΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 300 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ.
    ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΤΑΙΜΕ ΠΡΩΤΑ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΑΜΕ!
    ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΝΝΟΟΥΜΕ!
    ΕΠΡΕΠΕ Η ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ..
    ΑΛΛΑ..ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ,ΟΤΑΝ ΥΠΗΡΞΕ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ,ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΔΙΚΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ..ΟΠΟΤΕ ..Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ ΓΥΡΙΣΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ!

    ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ!
    ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟ,ΟΤΑΝ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ 200 ΧΙΛ ΕΥΡΩ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΦΑΠΑΞ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ..
    ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ..
    ΤΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ..ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ ΕΙΣΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. http://prasinomilogr.blogspot.com/2010/12/bancassurance-50.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. σαχινίδη ΑΚΟΥΣ??? ΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΠΑΠΙΑ. ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ ΣΟΥ. ΜΑΣ ΔΙΕΛΥΣΕΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΛΥΘΕΙ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ. ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΨΩΜΙΑΔΗ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ Τ' ΑΚΟΥΣ ΜΑΚΑΚΑ.

    ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ ΠΟΥ ΑΠΑΞΙΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ. ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕΣ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ. ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ ΠΟΥ ΑΡΓΟΠΟΡΕΙΣ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ. ΤΙ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΜΕΝΑ Η ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΚΑΙ Η ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΠΟΥ ΕΦΕΥΡΙΣΚΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΒΑΛΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟ. ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΣΟΥ παντελιδης, ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ Η ΟΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΒΑΛΕΙΣ, ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΩΣ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΝΑ ΕΚΚΘΑΡΙΣΕΙΣ. ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΔΙΚΟ ΣΟΥ.

    ΕΣΥ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΠΡΩΙΝΟ ΕΚΛΕΙΣΕΣ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΤΕΓΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΟΜΑ ΕΝΩ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΕΠΙ 150.000 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΦΕΡΕΓΓΥΟΤΗΤΑΣ. ΕΣΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΕ ΟΤΙ Η ΕΥΘΥΝΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ 150% ΚΑΙ ΑΡΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΙΣ???? ΤΑ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΚΟΛΑΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΥΡΙΕ?????????

    ΕΓΩ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΕΔΥΜΕΝΑ ΣΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ. ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΣ!!!!!!!!!!!!!!! ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΑΣ ΤΟΝ ΦΟΡΤΩΣΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟ ΛΑΜΟΓΙΟ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Και μεγάλος να ήταν ο κόσμος πάλι θα σας βρίσκαμε κοι Σαχινίδη, Παπαθανασίου, Ψωμιάδη και λοιποί ...η οργή και ο θυμός μας θα γίνουν εκδίκηση και τότε αλλοίμονό σας....θα σκάσουν και αλλού βόμβες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. αγαπητοι συμπάσχοντες καλή χρονιά χρόνια πολλά!!!!!!!!!!!!!!!! καλό κουράγιο να μας δώσει ο Θεός να αντέξουμε τις δυσκολίες που θα έρθουν....
    περιμένουμε μέχρι τον φεβρουάριο να δούμε για την αναδοχή και μετά αναλόγως θα πράξουμε,,,!με τη καινούργια χρονιά πιστυω να λάβουν σάρκα και οστά οι αγωγές εναντίον των ψευτοασφαλιστών κεχαγιαογλου φωτοπουλλου κλπ να πανε να βρουνε το λαμογιο το αφεντικουλι τους.!!!!!!!!!!!!!!χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. ΤΩΡΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΙΧΑΝΕ ΠΕΤΡΙΔΗΣ, ΚΑΧΑΓΙΑΟΓΛΟΥ, ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ -ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΝΟΜΑΤΑ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΝΤΟΣ ΟΛΙΓΩΝ ΗΜΕΡΩΝ- ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΞΕΔΙΔΑΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΛΙΣΤΑΣ;ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΦΥΣΙΚΑ,ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΧΙΛΙΑ ΔΥΟ ΨΕΜΜΑΤΑ.ΑΛΛΑ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΕΦΘΑΣΕ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΑΛΛΟ.ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ.ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. ΣΤΗ ΣΛΟΒΑΚΙΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΕΞΑΠΑΤΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΟΡΦΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΕ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ ,ΤΕΛΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ!

    Υ.Σ.ΝΟΜΙΖΩ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ΤΗΣ "ΚΥΡΙΑΚΗΣ" ΕΙΧΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ...
    Γ.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. μην μπερδευομαστε και χανουμε το δικιο μας!

    αλλο οι επενδυτικες κινησεις ΕΚΤΟΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΖΩΗΣ, και αλλο ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ.
    ΓΙ ΑΥΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ.
    ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝ ΚΑΙ ΦΑΓΩΜΕΝΗ ΚΑΤΑ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ!
    ΑΥΤΗ ΑΝ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΘΕΙ ΜΕ ΕΞΟΔΑ κλπ ΙΣΩΣ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ 35-40% ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΜΑΣ.
    ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΙΝΕΣ ΓΙΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ..

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΜΕΣΑ ΑΝΑΔΟΧΗ!
    Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΑΜΜΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ.

    ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΤΑ ΑΥΤΩΝ,ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ!
    ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΜΗΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ.
    ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ,ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΟΜΙΛΩΝ..ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ!
    ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ.
    ΑΓΩΓΕΣ, ΘΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΤΕΛΗ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΩΝ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ...
    ΕΚΕΙ..ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΧΑΜΟΣ..
    ΑΛΛΑ...ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΣ..ΠΡΟΣΕΞΤΕ..ΜΗΝ ΜΑΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝ..
    ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ Η ΕΑΕΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. ΜΠΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ 2011...
    ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΟ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΗ....
    ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ...ΘΕΣΜΙΚΟΥΣ..ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ..ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ..ΤΑ ΙΔΙΑ..

    ΟΠΟΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ?
    ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ...ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ..
    ΔΗΛ?
    ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ..ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΙΠΠΑΣΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ..
    ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΣ?
    ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΛΗΦΕΙ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ?
    ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΤΟΥ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ?
    ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΤΟ ΟΤΙ ...
    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΠΕΙΔΗ..ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΤΟΣΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ?
    ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ..
    ΔΕΙΤΕ..ΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ..
    ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΙ..ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΤΙΡΙΑ..

    ΕΔΩ ΜΑΣ ΛΗΣΤΕΨΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑΣ ΣΤΟΝ ΕΠΟΠΤΗ!
    ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΕΝΟΣ ΑΤΟΜΟΥ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ!
    ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ..ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ!!!

    ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΓΡΑΨΕ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ.ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.
    ΤΕΛΙΚΑ,ΜΑΣ ΚΑΠΕΛΩΣΑΝ..ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.
    ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ?
    ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. κυρία σιδέρη σε παρακαλώ πολύ να μας οργανώσεις για όλες τις αγωγές εναντίων των λαμώγιων απατεώνων κολοασφαλιστών γιατί δεν πρέπει να μείνουν ατιμώρητοι!!!!!!!!!!ασχετα εαν γινει αναδοχη αυτα τα καθαρματα πρεπει να δικαστουν και να τιμωρηθουν ασυζητητοι.....ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΟ.ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΕΚΡΟΙ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ.ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΓΕ ΜΟΝΟ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ. ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΣΥΝΕΝΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. στη θεσσαλονικη υπαρχει δικηγορος που ηδη ετοιμαζεται και τελη φεβρουαριου καταθετει μηνυσεις και αγωγες κατα ασφαλιστων!
    υπομονη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟ 11.58.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ,ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ;ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΑΣΠΙΣ3 Ιανουαρίου 2011 στις 3:17 μ.μ.

    ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ

    ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝOΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΙΣ 4/1/2011 ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ 5 ΚΑΙ ΩΡΑ 9.00ΠΜ ΣΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΣΧΟΛΗ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΟΥΝ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ CAPITAL (2), ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΥΛΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ, Κ.ΛΠ., ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΜΕ ΕΚΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. τα δικαστηρια που αφορουν την ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ..
    για ποτε ορισθηκαν?
    υπαρχουν δικασιμες?
    εχουμε παραπομπες απο ανακριτη?
    αυτα που μας λετε προφανως ειναι για την ΚΑΠΙΤΑΛ μονο.
    εμεις παραλληλα.εχουμε ασφαλιστικα μετρα καταθεσει για την διασφαλιση των περιουσιων μας απο την ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ και τα συμβολαια ζωης?

    Δεν ξερω εσεις τι λετε..παντως τελικα εδω φαινεται οτι ολοι ασχολουνται με την ΚΑΠΙΤΑΛ.
    Για την ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ..μονο ευχες και αγωνιστικους χαιρετισμους στελνετε στον εποπτη ....εμεις δεν εχουμε ζημιωθει απο τον ψωμιαδη,ωστε να ασκησουμε και εμεις παραλληλα ασφαλιστικα για τις απαιτησεις μας?
    αν οι της καπιταλ ειναι εξαπατημενοι..
    εμεις τι ακριβως ειμαστε??
    ο συλλογος για τους ομολογιουχους ειναι τελικα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. Ο Σύλλογος ΔΕΝ έχει καμμία σχέση με την υπόθεση της ΑΣΠΙΣ CAPITAL. Οι ενέργειες γίνονται από γνωστό δικηγορικό γραφείο και αφορούν ομολογιούχους που έχουν υπογράψει εργολαβικό με το γραφείο αυτό. Όλες οι δικαστικές ενέργειες που έχουν γίνει έως σήμερα (ασφαλιστικά μέτρα, σύλληψη του λαμόγιου κλπ) αφορούν την συγκεκριμένη περίπτωση και μόνο.

    Οι δικαστικές ενέργειες για την ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ θα ξεκινήσουν σύντομα από γνωστό δικηγορικό γραφείο. Θα αφορούν ΜΟΝΟ τους ασφαλισμένους που έχουν υπογράψει το εργολαβικό με το δικηγορικό γραφείο.

    Ο Σύλλογος μάλλον δεν θα κινηθεί νομικά ως Σύλλογος εναντίον οποιουδήποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. την τελευταια αναρτηση 5.15 ποιος την υπογραφει?
    μελος του δ.σ του σωματειου ή ποιος?
    το δικηγορικο γραφειο που ανελαβε την ασπις καπιταλ το γνωριζουμε..του κ.μαρκουλακου..ειναι εξαλλου δημοσιευμενο σε ολες τις εφημεριδες..

    το αντιστοιχο..γνωστο που θα !!! αφορα στην ασφαλιστικη..ποιο ειναι?
    αυτο μας ενδιαφερει γιατι ειναι γνωστο οτι μιλουμε οχι πια για 100 ανθρωπους -ομολογιουχους..
    αλλα για ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ εκατονταδες χιλ.

    και γιατι, ο συλλογος δεν κινηθηκε με αντιστοιχες μηνυσεις..αλλα πρεπει να εισαι εντεταγμενος σε εργολαβικο ?
    το ποινικο μερος ουδολως μας ενδιαφερει ως ασφαλισμενους??

    μονο φωνες ειμαστε τελικα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
    ΑΝ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΛΙΓΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΥΣ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΚΑΠΙΤΑΛ, ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΝΟΜΟ?

    ΑΝ ΝΑΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΙ!

    ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ,ΕΚΤΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΣΕ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΑ ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 15 ΜΗΝΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΙΕΖΟΥΜΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ?

    ΑΡΑ, ΤΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ?

    ΤΟΝ ΦΟΒΕΡΟ ΑΥΤΟΝ ΝΟΜΟ?
    ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΚΑΥΓΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΥΡΛΙΑΧΤΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ..ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ!
    ΜΑΣ ΠΡΟΕΤΡΕΨΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ!!! ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΥΣ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΚΑΠΙΤΑΛ!
    ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΙΝΗΘΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΩΣ ΜΕΛΗ ΤΟΥ?
    ΑΠΛΑ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ!!!!ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΖΩΗΣ ΣΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ 50 ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΕΣΤΕΙ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΘΕΙ!!!

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ, ΑΠ Ο ΤΙ ΜΑΣ ΕΝΜΜΕΡΩΝΟΥΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΩΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΥΡΙΑ ΣΙΔΕΡΗ; ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ Ο ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΟΥΤΕ ΤΡΙΧΑ.ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ NA ΤΑΡΑΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ;ΣΑΝ ΠΟΛΥ ΔΕΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΑΜΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. Ο καθένας μας είναι ελεύθερος να πράξει και να κινηθεί με όποιο τρόπο κρίνει κατάλληλο.
    Εάν θέλει συνεργάζεται με δικηγόρο, εάν θέλει έρχεται αύριο στην δίκη, εάν θέλει συμμετέχει στις δράσεις του Συλλόγου, έαν θέλει ακολουθεί τις συμβουλές και τις προτάσεις της κας Σιδέρη, κλπ.

    Το μόνο σίγουρο είναι ότι εάν κάθεται κάποιος στον καναπέ και παρακολουθεί τους άλλους να κάνουν κάτι, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙ.

    Οι ομολογιούχοι της ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ δεν καλύπτονται από κανένα νόμο, δεν καλύπτονται από την Αναδοχή. Η μόνη λύση για αυτούς είναι η δικαστική οδός. Είναι δε πολλοί περισσότεροι από όσο φαντάζεσθε.

    Ο Σύλλογος θα πρέπει να έχει ως κύριο σκοπό να προχωρήσει την διαδικασία της Αναδοχής.
    Εάν δεν κάνω λάθος, ο Σύλλογος έχει ξεκαθαρίσει πολλές φορές ότι δεν θα ασχοληθεί με το δικαστικό μέρος της υπόθεσης. Ίσως η μόνη συνεισφορά του Συλλόγου στο δικαστικό μέρος θα ήταν να πετύχει καλύτερους όρους στα εργολαβικά των δικηγόρων, αλλά μάλλον δεν τα κατάφερε.

    (Δεν εκπροσωπώ τον Σύλλογο, ούτε είμαι ασφαλιστής. Είμαι παθών της ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ με 6ψήφια ζημιά).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. Διόρθρωση στο παραπάνω σχόλια (γράφθηκε εκ παραδρομής):
    Το σωστό είναι "Οι ομολογιούχοι της ΑΣΠΙΣ CAPITAL".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. δεν καλυπτονται απο το νομο,σαφως, αλλα και ο νομος δεν καλυπτει κανεναν οπως φαινεται.

    οποιος κανει πρωτος ασφαλιστικα και προχωρησει σε εκποιηση,ικανοποιειται..αρκει η περιουσια να αρκει.

    προφανως και οι ομολογιουχοι εχουν καλυτερη προοπτικη απο τους ασφαλισμενους ,αφου εκαναν πριν απο εμας ασφαλιστικα,
    και αυτο ειναι ενα θεμα.
    σαφως ειναιθεμα του καθενος.ομως ποιος ο ρολος των συλλογων?
    να κανουν τι?
    ολοι παθοντες ειμαστε και ΔΕΝ καθομαστε στους καναπεδες!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. η μόνη λύση ειναι ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ!!!
    Ο νόμος ειναι ΕΚΤΡΩΜΑ...
    Το εγγυητικό δεν πρόκειται να αποζημιώσει...
    Οι εταιρίες δεν πρόκειται να αποδεχθούν.....
    Ο π.ψ ειναι στην "στενή"..
    Δουλεύει για τους απογόνους του.....
    Μάλλον πρέπει να εχει σοβαρή ασθένεια...
    Γι'αυτό...δεν τον νοιάζει....
    να γυρίσει τα ΚΛΕΜΜΕΝΑ .......
    ΑΡΑ, ΤΙ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ?
    η διαγραφή πλησιάζει.....πρέπει να γίνουν γρήγορες ενέργειες,με μήνυσεις...μετά απο τις
    μηνύσεις, η αξίωση ,μέσα στα πλαίσια του νόμου..
    ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΤΑΙ.
    Ο π.ψ μπορεί να την εχει βρεί....απο κεί που
    ηταν "ΓΑΜΙΚΟΣ", μπορεί να τον εχουν κάνει οι....φίλοι του..."ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗ"!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. Στην δίκη της ΑΣΠΙΣ CAPITAL (2η ομάδα παθόντων) που έγινε σήμερα το πρωί εμφανίσθηκαν ελάχιστα άτομα. Μέσα στην αίθουσα ήταν περίπου 30 άτομα, συμπεριλαμβανομένων και αυτών που σχετίζονταν με τις δίκες που θα ακολουθούσαν. Υπήρχαν τουλάχιστον 3 ασφαλιστές.

    Οι δικηγόροι της οικογένειας του λαμόγιου δεν εμφάνισαν ψευδομάρτυρα όπως την προηγούμενη φορά. Η δικαστής επέτρεψε μόνο 1 μάρτυρα από την πλευρά των παθόντων. Οι δικηγόροι της οικογένειας του λαμόγιου στηρίχθηκαν σε γνωστές σοφιστείες, όπως π.χ.
    -- ενώ οι συνεργαζόμενοι ασφαλιστές ήταν 2000, πουλήθηκαν λιγότερα από 1000 ομόλογα (σσ. των 40.000 ευρώ το καθένα).
    -- η σύζυγος του λαμόγιου δεν συμμετείχε στις εκπαιδεύσεις των ασφαλιστών και άρα δεν φέρει καμμία ευθύνη για το τι πουλούσαν (σσ. ήταν "απλά" μέλος του ΔΣ της εταιρίας).
    -- τα περιουσιακά στοιχεία για τα οποία ζητούνται ασφαλιστικά μέτρα δεν είναι της CAPITAL αλλά προσωπική περιουσία της οικογένειας του λαμόγιου (σσ. η CAPITAL δεν έχει περιουσιακά στοιχεία, ενώ το λαμόγιο απέκτησε περιουσία κερδίζοντας ... το λόττο).

    Η δικαστής παρέτεινε την ισχύ των προσωρινών ασφαλιστικών μέτρων έως την έκδοση της οριστικής απόφασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. Ε!!!...ΚΑΙ ...ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΤΟΥ ΛΑΜΟΓΙΟΥ..ΤΙ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ..ΣΟΒΑΡΟΙ?
    ΜΠΟΡΕΙ Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΝΑ ΒΑΣΙΣΤΕΙ ΣΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ?ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΔΥΚΝΕΙΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΑΘΩΟΤΗΤΑ" ΤΟΥΣ!!!!!
    ΟΥΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΜΟΙ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ "ΚΑΝΟΝΩΝ"ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ!!!!
    ΑΝ ΑΘΩΩΘΕΙ.....ΤΟΤΕ ΤΟ "ΠΑΙΧΝΙΔΙ"...
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΛΑΜΟΓΙΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΘΕΙ ΥΠΕΡ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ (ΗΜΩΝ ΤΩΝ ΑΣΦΑΣΛΙΕΜΝΩΝ ΔΗΛΑΔΗ.)ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ ΕΚΛΕΨΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ, ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΚΑΠΙΤΑΛ ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟ.
    ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΑΥΤΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΚΛΟΠΙΜΑΙΑ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΊΣΚΟΝΤΑΙ, ΣΤΗΝ ΑΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΧΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ!!!!!!!! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. Μη λέτε μ....ες, ότι επειδή δήθεν οι ομολογιούχοι κάνανε πρώτοι αίτηση δέσμευσης της περιουσίας του λαμόγιου, θα την πάρουνε κιόλας, εις βάρος των ασφαλισμένων.
    Δεν είναι σαν να λέμε "α δικό μου είναι, το είδα πρώτος!". Αν αποδειχθεί ότι η περιουσία δομήθηκε άπό κλεμμένα λεφτά, αυτά θα γυρίσουν στην ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ υπέρ των παθόντων, δηλαδή των ασφαλισμένων. Όταν χρεωκοπεί μια εταιρεία (η ΑΣΠΙΣ ΚΑΠΙΤΑΛ εν προκειμένω), τα ομόλογά της δεν εχουν καμμία αξία. Ακόμη και αν εγγυάται ο λαμογιοψωμιάδης, θα πρέπει να πληρώσει τις ομολογίες, από ότι μείνει μετά την επιστροφή των κλοπιμαίων της ασφαλιστικής , η οποία σημειωτέον έπαιρνε πιστοποιητικά φερεγγυότητας από το κράτος, που είναι και αυτό υπέυθυνο, όσο και ο λαμογιοψωμιάδης.
    Και ένα τελαιυταίο. Σταματήστε παρακαλώ την κλάψα και την απαισιοδοξία. Υπάρχει ένας νόμος που εγγυάται το 80% των ασφαλιστηρίων ζωής, έστω και μετα απο 3ετία (ήτε γίνει αναδοχή, ήτε δεν γίνει με εκκαθάριση, που μπορεί, αν θέλει η πολιτεία να είναι σύντομη). Το εγγυητικό θα δώσει τα λεφτά από δάνεια που θα πάρει.
    Επομένως αφήστε την κλάψα και βοηθήστε ατομικά, αλλά και σε συνεργασία με τους συλλόγους, να βελτιωθεί επιμέρους όπου είναι δυνατό, ο νόμος.
    Μην ξεχνάτε ότι πουθενά στον ανεπτυγμένο κόσμο, δεν έχασε ασφαλισμένος κεφάλαιο από ασφάλεια ζωής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ.......
    ΑΠ'ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ....ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ!!!!
    [ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΟ ΚΟΣΜΟ,ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΡΓΟΣ ΣΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΜΕ ΨΩΜΙΑΔΗ,ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΟΑΡΠΑΧΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΔΙΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕ Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΗΠΩΣ 31-07-2008?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. Όντως η πρώτη δέσμευση έγινε 30/07/2008 και η δεύτερη έγινε 21/5/2009.

    Γιατί ρωτάτε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. και οι αναλγητοι μας πουλησαν μεγαλα συμβολαια ζωης αυγουστο 2009!!!!
    και μας προστατευαν απο την ανυπαρξια εγγυησεων των τραπεζων...
    ντροπη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. Συζητήθηκε το πρωί της Τρίτης 4 Ιανουαρίου η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που έχουν καταθέσει 157 ασφαλισμένοι της Aspis Capital με την οποία ζητούν τη δέσμευση των περιουσιακών στοιχείων του πρώην ισχυρού άντρα της εταιρίας αλλά και της συζύγου και της κόρης του, μέχρι του ποσού των 25 εκατ. ευρώ.

    Μέχρι την έκδοση της απόφασης ισχύει η προσωρινή διαταγή, που έχει εκδοθεί για τη μη μεταβολή της περιουσιακής κατάστασης του Ψωμιάδη και της οικογένειας του.

    Επίσης είναι γνωστό για την ίδια υπόθεση ο πρώην ισχυρός άντρας του ομίλου Ασπίς Παύλος Ψωμιάδης έχει προφυλακιστεί για απάτη και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος. Επίσης, στο κενό έπεσε και η προσπάθεια του να αποφυλακιστεί, καθώς πριν από μερικές μέρες απορρίφθηκε από το δικαστικό συμβούλιο η αίτηση που είχε υποβάλλει κατά της απόφασης ανακριτή και εισαγγελέα.
    Αναρτήθηκε από PrasinoMilo στις 1:27 μ.μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. me thn aspis pronoia ti ginetai?
    me to ypourgeio kamia epafi apo tous syllogous?
    ekei einai to zhthma..ta logia einai aeras telika.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΠΙΑ ΑΛΛΟ. ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ;ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕΙ,ΚΑΙ ΧΑΣΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΙ ΣΤΑΥΡΟ ΚΟΥΒΑΛΑΜΕ ΤΟΣΟΝ ΚΑΙΡΟ.ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΜΑΣ ΥΓΕΙΑ.ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ. ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ; ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΚΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  138. ΛΟΠΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ.1)ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΤΗΣ ΚΑΠΙΤΑΛ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ.ΑΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΜΑΣ.
    2)ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΣΥΝΕΛΗΦΘΕΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΣΟΥΗΔΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΝΤΕΡΠΟΛ
    3) ΓΙΑΤΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΕ ΣΟΥΗΔΙΑ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΟΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ ΘΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 3/8/2013.
    4) ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΑΝΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΜΗ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤτΕ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ
    5) ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 250 ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΑ
    6) ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ Η ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ.
    Η ΑΝΑΔΟΧΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΤΠΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΕΠΟΠΤΗΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΠΙΝΑΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ.ΟΙ ΔΕ ΑΠΑΤΗΜΕΝΟΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ,ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΘΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ 9.53. ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ, ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ 56 ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΛΙΣΤΑΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΑ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ;ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΣΤΥΧΕΙΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΟΙΡΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΟΙ.ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ 9.53 ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  141. επισης για το ιδιο σχολιο..
    απο πού παιρνετε πληροφοριες?
    να μας πειτε πριν ακομα κατατεθουν οι αγωγες..
    γιατι ετοιμαζομαστε να δωσουμε προκαταβολες σε δικηγορους και τελη ιανουαριου καταθετουμε αγωγες 11 ατομα που καναμε ασσετ 3 μηνες πριν απο το κλεισιμο..

    αυτα που λετε να μην τα λετε στον αερα.
    ειναι επικινδυνα..
    εαν κατατεθουν αγωγες δεν υπαρχει πισωγυρισμα.
    και οι δικηγοροι θελουν αμοιβες και μηνησεις θα γινουν γιατι δεν ειναι απλη αστικη ευθυνη κλπ.

    οποιος λοιπον μιλαει και λεει πραγματα..να τοποθετειται ο συλλογος για να ξερουμε ποιος και γιατι μιλαει.

    η καταθεση των αγωγων ειναι θεμα εβδομαδων το πολυ και το χρονοδιαγραμμα θα τηρηθει.
    οποτε...
    ετσι κ αλλιως εχουν χασει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  142. ΑΝ ΟΙ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΙ ΤΗΣ ΚΑΠΙΤΑΛ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΨΩΜΙΑΔΗ ΚΑΤ ΑΡΧΑΣ.
    ΚΑΙ ΠΩΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ?
    ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ? ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΩΝ ΕΙΝΑΙ?
    ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΙΣ ΑΠΟ 2 ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΤΕΛΗ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ..ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΑΦΟΡΑ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΨΩΜΙΑΔΗ,...
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ Ο ΕΠΟΠΤΗΣ?
    ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ?

    ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΛΛΑ 3 ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΑΝ ?

    ΤΙ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΩΡΟ?
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΩ ΚΑΤΕΒΑΛΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΛΙΣΤΑΣ..
    ΑΛΛΑ Η ΟΡΓΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ..
    ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΘΑ ΕΙΧΑ ΗΔΗ ΚΑΤΑΦΥΓΕΙ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΚΙΑ Ή ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΧΕΙΡΙΑ..
    ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  143. O 9:53 είναι παπάρας με όλη τη σημασία.
    Τι σχέση έχει ο Παντελιδης με τη Σουηδία για να στέλνει γράμματα στους εκεί ασφαλισμένους ορέ;;;;;
    Ποιά 250 είναι δεσμευμένα; Μετρητά ή ακίνητα;
    Για να μη κάνετε όνειρα, απο τις προσωπικές περιουσίες δεν μπορούμε να πάρουμε μία.
    Άλλο η Κάπιταλ με τα ψευτο-ομόλογα που βούταγε τα φράγκα ο Παυλάρας και άλλο η ασφαλιστική. Εκεί υπάρχει μόνο η ασφαλιστική τοποθέτηση για να μας καλύψει.
    Το ότι από τη μέρα που έκλεισαν την εταιρία μέχρι σήμερα έχουμε χάσει κοντά στα 200 μύρια γιατί δεν το αναφέρει κανείς;
    εκεί είναι η ευθύνη των Παντελίδηδων και του Σαχινίδη.
    Απαξιώνεται η περιουσία μας και εμείς κάνουμε όνειρα.
    Για το φίλο που ανήκει στην ομάδα των "56" σου λέω ότι αφού έχεις συμβόλαιο δεν έχεις καμμία διαφορά απο εμάς.
    Τώρα αν ο Παντελίδης κόβει ό,τι βρεί μπροστά του, αυτό οφείλεται μάλλον ....σε ταπεινα κίνητρα.
    Πάει να τα κόψει όπως το χαρτόσημο, τις εγγυήσεις κλπ για να παραδώσει εύκολη δουλειά στη Τράπεζα της Ελλάδος.
    Είναι στημένα λαμόγια όλοι τους!
    Όσο για την αναδοχή....Το άλλο με το Τοτό το ξέρετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  144. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΑΓΑΓΕΙ ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ Ή ΟΠΟΙΟΝ ..
    ΝΑ ΜΗΝΥΣΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΩΝ ΤΗΣ ΚΑΠΙΤΑΛ..ΜΗ ΛΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ.

    ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ. ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΟΝΤΩΣ.ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΝΝ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ..ΑΠΟ ΑΝΤΑΣΦΑΛΙΣΗ..ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΣΟΥΡΑ..

    ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟΥ..
    ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΠΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΕΤΣΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.
    ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΙΟΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΣ.
    ΔΕΝ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΒΙΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  145. ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΝ 11.40 ΜΠΡΑΒΟ!!!!!! ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!!!!! ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  146. ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ ΤΩΝ 11.40 ΠΟΥ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΠΑΠΑΡΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΩ ΕΓΩ.ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ.ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΟ ΕΧΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟ E-MAIL ΤΟΥ ΚAI NA TOY ΤΟΣΤΕΙΛΩ.ΕΧΕΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 15/10/2010 ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΟΠΤΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΩΝ/ΝΟ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ.ΑΝ ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΠΑΛΙ ΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ.
    ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΟΧΗ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ.
    ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΟ ΨΑΧΝΕΤΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΤΟΥ ΒΓΑΛΕΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  147. ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΕΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ
    ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΕΙΜΕΝΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΙΣΤΩΤΕΣ ΟΤΙ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΣΤΙΣ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2009.
    ΟΙ ΔΙΚΑΟΥΧΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝΑΠΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΗΘΗ ΔΙΑΜΟΝΗ , ΚΑΤΟΙΚΙΑ Ή ΕΔΡΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΡΑΤΟΣ-ΜΕΛΟΣ,ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΑΡΧΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ-ΜΕΛΩΝ, ΔΥΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΑΣΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ-ΜΕΛΟΥΣ ΣΥΝΗΘΟΥΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ,ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ Ή ΕΔΡΑΣ ΑΥΤΩΝ.ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΠΙΣΤΩΤΕΣ ΩΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ
    Ο ΕΠΟΠΤΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΙΣΤΩΤΕΣ ΟΤΙ
    ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΟΤΙ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ.ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΑΠΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΑ, ΘΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΜΕΡΙΚΩΣ ΜΕΝ ,ΣΥΜΜΕΤΡΩΣ ΔΕ ΚΑΤΑ ΚΛΑΔΟ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΤΕΘΕΙ ΣΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΤΗ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΥΑΝΗΚΟΥΝ.Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΠΥ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΛΩΝ ΠΙΣΤΩΤΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  148. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΝΕΝΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ

    ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΑ ΖΗΜΙΩΝ, ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΛΗΞΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΣΤΙΣ 21/09/2009 , ΕΝΩ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΖΩΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΑΛΗΦΘΟΥΝ ΑΠΟ ΑΝΑΔΟΧΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 2 ΤΟΥ Ν.3687/2010( ΦΕΚ128/3.8.2010)
    ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΡΘΡΟ , ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΠΙΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΑΔΟΧΟ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟΣΤΟ 70%ΑΠΟ ΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΖΩΗΣ ΕΝΤΟΣ 3 ΕΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ , ΗΤΟΙ ΕΩΣ ΤΙΣ 3/8/2013.ΤΟ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΛΗΦΘΕΙ ΤΟ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ ΖΩΗΣ ΑΠΟ ΑΝΑΔΟΧΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΠΙΤΗΣΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ.
    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ Ή ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΑ ΠΡΟΣΑΡΤΗΜΑΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΖΩΗΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΝΟΜΟΥΣ
    ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΟΤΙ , ΑΝΑΓΓΕΛΟΝΤΟΣ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ Ο ΠΙΣΤΩΤΗΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΤΗ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΗΣ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΑΠΙΤΗΣΗΣ
    ΑΘΗΝΑ 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010
    Ο ΕΠΟΠΤΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ
    ΚΩΝ/ΝΟΣ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

    ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΑ ΤΡΙΤΑ ΤΕΤΑΡΤΑ ΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ.ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ ΜΙΛΑΕΙ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΑΙΤΗΣΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 31/12/2010
    ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΑΣ ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ.
    ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ.ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΗΡΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ-ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ;
    Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  149. Κύριε/Κυρία που γράψατε το σχόλιο των 09:53 χθες με αποτέλεσμα να προκαλέσετε χυδαίες απαντήσεις από κάποιους, έχετε δίκιο σε αυτά που γράφετε και οι περισσότεροι νοήμονες το γνωρίζουν. Η μόνη διευκρίνηση που θέλω να κάνω ότι θα αποζημιωθούμε το 2013 εάν υπάρξει ΑΝΑΔΟΧΟΣ. Εάν πάμε σε εκκαθάριση, θα αποζημιωθούμε το 2020 και βάλε...
    Αγνοήστε αυτούς που σας βρίζουν. Μιλώντας με ασφαλισμένους, έχω διαπιστώσει ότι πολλοί έχουν μαύρα μεσάνυχτα. Το πιό απλό είναι να διαβάσει κανείς το νόμο που ψηφίσθηκε τον περασμένο Αύγουστο.

    Για τα συμβόλαια που δεν περιλαμβάνονταν στην λίστα Πανετλίδη, υπήρχε προθεσμία έως 31.12.2010 να κατατεθούν ενστάσεις. Ο Παντελίδης έχει πει πολλές φορές ότι θα συμπεριλάβει τα συμβόλαια αυτά εάν του δοθούν παραστατικά ότι έχουν συναφθεί (π.χ. αποδείξεις πληρωμής, κατάθεσης, κλπ). Εάν όμως κάποιο συμβόλαιο δεν περιλαμβάνονταν στην λίστα Παντελίδη και δεν έγινε ήδη ένσταση, τότε ο παθών έχει πρόβλημα.

    Όσο για το τι θα πεί ασφαλιστικά μέτρα και τι προβλέπεται για την κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων, είναι σαφές ότι επίσης δεν γνωρίζουν την σχετική νομοθεσία. Οϋτε εγώ γνώριζα τη σχετική νομοθεσία πριν 2 χρόνια, αλλά οι περιστάσεις με ανάγκασαν να εντρυφήσω σε αυτή.

    Εκείνο που φοβάμαι περισσότερο είναι ότι θα υπάρξουν ασφλαιστές, αλλά και ασφαλιζόμενοι που εξοφλήθηκαν, που θα καταθέσουν υπέρ του λαμόγιου στις δίκες. Αυτοί θα είναι χειρότεροι από τους εθνοπροδότες που βοήθησαν τους Γερμανούς στην κατοχή και θα μας κάνουν χειρότερη ζημιά από οποιοδήποτε ισχυρισμό των άλλων ψευδομαρτύρων του λαμόγιου.

    Δυστυχώς, το τι θέλουμε ή το τι ευχόμαστε είναι πολλές φορές διαφορετικό από ότι προβλέπει ο νόμος. Το λαμόγιο δεν τήρησε κανένα νόμο, αλλά (όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις) εμείς οι παθόντες πρέπει να ακολουθήσουμε ρητά το νόμο.

    Οι ευχές όλων μας για το 2011 πρέπει να είναι:

    -- Να βρεθεί σοβαρός ΑΝΑΔΟΧΟΣ και να ολοκληρωθεί η διαδικασία αναδοχής. Αυτός πρέπει να είναι ο κύριος σκοπός του Συλλόγου και όλοι πρέπει να συμβάλλουμε σε αυτό.
    -- Να παραμείνει το λαμόγιο στην φυλακή και να μπεί στην φυλακή η οικογένειά του. Πρέπει να τιμωρηθεί για τις νύκτες αϋπνίας που μας προξένησε και για τον καθημερινό πόνο που νιώθουμε.
    -- Να απομονωθεί το λαμόγιο από το πολιτικό σύστημα που τον εξέθρεψε και τον υποστήριξε έως τώρα.
    -- Να μην βρεθούν ψευδομάρτυρες να υποστηρίξουν το λαμόγιο και οι ασφαλιστές να πουν επιτέλους την αλήθεια.
    -- Να οριστικοποιηθούν τα ασφαλιστικά μέτρα, ώστε τουλάχιστο αρκετές εκατοντάδες παθόντων να έχουν ελπίδα αποζημίωσης.
    -- Να ομονοήσουμε για τον ΚΟΙΝΟ ΣΚΟΠΟ. Οι διχόνοιες διευκολύνουν το λαμόγιο. Είμαστε όλοι παθόντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  150. και να συμπληρωσω σ αυτα που γραφονται τελευταια.
    χθες,εμεις οι μεσηλικες και βαλε πια, συνταχθηκαμε!!! οσο μπορει αυτο να γινει...
    με καποιο τμημα της προκηρυξης των τρομοκρατων..
    εκει θελουν να το πανε?
    να επαναστατησει πραγματικα ο κοσμος και να δουμε πραγματα αξιοθρηνητα και καταδικαστεα?
    γιατι, δεν ειναι οτι δεν χειριζονται το θεμα καλα..ειναι οτι νομιμοποιουν την κλοπη,τη ληστεια,τη φοροδιαφυγη,τη συγκαλυψη,,
    νομιμοποιουν την αφαιρεση καταθεσεων και μας φτυνουν και μας λοιδωρουν.

    ποσο θελει ενας ανθρωπος 60 χρονων σημερα να λαλησει, να σαλταρει..
    δεν ειναι μονο οι λησταρχοι συνεργατες πολιτικοι και θεσμικοι του ψωμιαδη..ειναι και οι νυν διαχειριζομενοι την υποθεση, που λειτουργουν λες και ειναι αυτοκρατορικη δυναστεια και διοικουν ελεω θεου..
    ο θεος ομως δεν το θελει..και σας λεω..ολη αυτη η αλαζονεια θα ξεπερασει τα πραγματα..και θα γινει μεγας κουρνιαχτος..επι δικαιων και αδικων..
    μιλαμε για περιουσια,μικρη ή μεγαλη..για τη ζωη μας..και αυτο ειναι η προκληση..η ανεχεια αλλα κυριως η απαξιωση..
    παμε να παρουμε τα σπιτια τους?
    να καψουμε τα αυτοκινητα τους?
    αυτο θελουν? αυτοι ειναι οι τροφοδοτες της τρομοκρατιας που την απευχομαστε ολοι..ομως..να που στην ηλικια μας..πολλα μας φαινονται πια λογικα..και δε θελει πολυ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  151. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ.
    Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΕΙ ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ,ΟΧΙ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ..ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ..ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ..ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟ ΧΩΡΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ.
    ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ
    ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ..
    ΘΑΠΡΕΠΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΜΕ..

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΥΘΥΝΗ...ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΕΧΝΙΩΝ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ..

    ΟΜΩΣ ΕΔΩ..ΜΙΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ..
    ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΟ..Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΦΥΡΑ ΚΛΕΦΤΙΚΑ..

    ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΟΥΝ..ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ..ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  152. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΡΘΡΟ , ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΠΙΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ

    για τον κυριο που ανηρτησε τα παρακατω.
    προσεξτε τη διατυπωση:
    εκει που λεει.."το ιδιο ισχυει..."..
    αν αυτη ειναι η ακριβης διατυπωση στο εγγραφο, με λιγα λογια ο εκκαθαριστης αναφερεται και στο χρονο αποζημιωσης και στην περιπτωση της μη αναδοχης.
    αυτο ηταν ενα μεγα ζητουμενο,η τροπολογια που ολοι θα θελαμε να γινει στο νομο..αλλα και η ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΣΑΧΙΝΙΔΗ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΥΣ.

    αναρωτιεμαι, πώς ενας εκκαθαριστης,δικηγορος και εμπειρος, μπορει να διατυπωνει τοσο εσφαλμενα και παραπλανητικα τα δεδομενα και να ενημερωνει τους ενδιαφερομενους.

    μηπως χρειαζεται αμεση διευκρινιση?
    μηπως πρεπει κατι να πει κ αυτος?
    ΚΑΙ ΕΝ ΠΑΣΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ..ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ?
    ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΩΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ..ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ..ΠΕΡΙ ΑΛΛΩΝ ΤΥΡΒΑΖΟΥΝ..

    ΤΥΧΑΙΟ?





    ΑΝΑΔΟΧΟ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟΣΤΟ 70%ΑΠΟ ΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΖΩΗΣ ΕΝΤΟΣ 3 ΕΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ , ΗΤΟΙ ΕΩΣ ΤΙΣ 3/8/2013.ΤΟ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΛΗΦΘΕΙ ΤΟ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ ΖΩΗΣ ΑΠΟ ΑΝΑΔΟΧΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΠΙΤΗΣΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  153. ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΚΥΡΙΕ/ΚΥΡΙΑ Η ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΕΣΤΑΤΗ.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ/ΚΥΡΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ ΤΩΝ 10.27 ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΛΟΓΙΑ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΜΟΙΟΠΑΘΟΥΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ -ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ-ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΥΝΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΝΤΑΙ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΔΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ Ο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΠΗΓΕ ΕΛΒΕΤΙΑ;ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ ΤΑ 40 ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΕΙ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗΣ.ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΣΤΑ ΣΟΥΗΔΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ
    Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΦΙΛΕΤΟ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ.ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ.
    ΔΕΝ ΣΥΝΗΘΙΖΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ
    ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΟ ΝΑ ΠΩ
    ΑΝ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΟΤΙ Ο ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΠΙΤΑΛ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΒΓΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΣΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΝΟΜΙΖΩ.ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ ΟΠΩΣ ΕΙΔΑΤΕ ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ.
    ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΓΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΛΟΓΙΑ.
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ -ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΑΓΩΓΕΣ-ΘΑ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Ή ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝΕ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΑΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  154. Δεν υπάρχει ανάδοχος και μη σας δουλεύουν οι Παντελίδηδες και οι Βλαχογιάννηδες.΄
    όσο για τον τύπο των 9.53 που ενημερώθηκε απο την Ευρωπαική Πίστη γιατί δεν λέει ότι αυτή παρακαλάει να πάρει κρατική ενίσχυση με ομόλογα 150 εκ. για να κάνει την αναδοχή;
    Ωραίος ο παπιονάκιας (ή ξεκάλτσωτος). Αφού έφαγε τα υγιή συμβόλαια και το μισό δίκτυο, τώρα ζητάει 150 για να πάρει και τα υπόλοιπα.
    αν είναι έτσι γιατί δεν τα δίνουν σε εμάς να την πάρουμε εμείς την εταιρία και να πάρουμε όλα μας τα λεφτουδάκια σε 4-5 χρόνια;
    Κατά τα αλλα ο Βλαχογιάννης λέει ότι κανείς άλλος δεν θα πάρει μία πλην ημών.
    Με τα έξοδα εκκαθάρισης όμως σε 7 χρόνια να αφαιρούνται απο τα λεφτουδάκια μας, και με τη συνεχή απαξίωση της περιουσίας ξέρετε τι θα πάρουμε;
    την..αγία τριάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  155. ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΟΤΙ ΖΗΤΗΣΕ 150 ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΣΑΝ ΟΜΟΛΟΓΟ ΜΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ 10 ΕΤΩΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ.ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ.Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΙΝΩΦΕΛΕΣ ΙΔΡΥΜΑ ΠΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΑΣ ΑΓΑΠΗΣΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ.ΟΜΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΠΛΗΡΕΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ.
    ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΠΙΚΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΝ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ .ΤΟΣΑ ΔΙΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΠΟΣΟ;
    ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΡΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΣΤΟΧΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΔΟΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΥ ΤΟΚΟΥΣ.ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΘΑ ΕΧΟΥΝΕ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΤΕ.ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  156. καλα..ειμαστε φοβεροι!
    εχουμε μια ενδεχομενη εκδηλωση ενδιαφεροντος και μαθαινουμε καποιους ορους,οφ δε ρεκορντ...!!!
    και αυτο που κανουμε αμεσως,ειναι μια ολομετωπη επιθεση και μια αμφισβητηση χωρις στοιχεια.

    λιγη σοβαροτητα δεν βλαπτει.
    αντι να παρακινησουμε τους συλλογους να επικοινωνησουν με τον "ενδιαφερομενο" ή και με δυναμει αλλους, χλευαζουμε ολους και ολα!
    τωρα,οσον αφορα στους συλλογους!
    στο συγκεκριμενο θεμα τηρουν σταση αναμονης και μαλιστα χωρις ενημερωση.
    θυμηθειτε το παρελθον.
    ολες οι ..επαφες ηταν κρυφες..τα πραγματα αισιοδοξα κλπ.
    αμετοχοι ολων των δρωμενων, γραφουμε ο καθενας μας το κοντο του και το μακρυ του.
    κανιβαλιζουμε οποια πληροφορηση ερχεται και βεβαιως, παρακολουθωντας τις "κινησεις" των συλλογων, τους μιμουμαστε...
    δ.λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  157. ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΜΒΛΗΘΕΝΤΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΩΝ ΘΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΟΥΝ ,ΕΝΝΟΩΝΤΑΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ,ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΕ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ Ο ΕΠΟΠΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΛΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΟΣΩΝ, ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ (ΚΛΙΝΙΚΕΣ). ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ Σ ΑΥΤΟ.

    ΤΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  158. Θα συμφωνήσω σε μεγαλο βαθμό με τον κύριο που είχε την καλοσύνη να αναρτήσει μέρος του εγγράφου.
    Βλέπω δυστυχώς ότι κάποιοι χωρίς να έχουν τίποτα το συγκεκριμένο να μας πουν το μόνο που κάνουν είναι να επιτίθενται σε κάποιους ανθρώπους που μας λένε κάτι διαφορετικό από αυτά που ξέρουμε τεκμηριωμένα.Οποιος θέλει ας πάει αυριο μια βόλτα από την εταιρία να πάρει το έγγραφο και να δούμε τελικά τι είναι αλήθεια και τι όχι.
    Εγώ προσωπικά παρ'όλο που είμαι από την Βόρεια Ελλάδα έχω κατέβει 4 φορές Αθήνα για την Ασπίς.Και στα Δικαστήρια ήμουνα και σε συγκεντρώσειςξενοδοχείων.Μάλιστα έχω μιλήσει και με Παντελίδη πέρισυ όταν πήγα χέρι με χέρι τα συμβόλαιά μου που είχαν λήξει.Ο άνθρωπος ειναι πολύ φιλικός και δεκτικός και απορώ πως κάποιοι δεν μπορούν να κλείσουν ένα ραντεβού μαζί του για τα θέματά μας.
    Πιστεύω -και ας με κατηγορήσουν κάποιοι για αισιόδοξο- ότι τα πράγματα μπαίνουν σε ένα καλό δρόμο για εμάς και ας θέλουν κάποιοι(ασφαλιστές εγκάθετοι κλπ )να μας θεωρούν ζώα και να μην μας πληροφορούν.
    Είναι αυτοί που από τον καναπέ το μόνο που κάνουνε είναι να κριτικάρουνε και να κάνουνε κακό στον σύλλογο
    Θυμηθείτε ότι το ΤΕΒΕ έχει 70 εκκατομύρια στην Ασπίς , η Ολυμπιακή Αεροπορία η εκκλησία και Τόσοι άλλοι.Όλοι αυτοί είναι κορόιδα και δεν θα ζητήσουν τα χρήματά τους;
    Για τα αποθεματικά τησ Ασπίς όσοι έχουν παλΙΆ συμβόλαια Ασπίς -κοντΆ στο 90 ας διαβάσουν να δούνε ότι υπήρχε όρος να επενδύεται μέρος σε ομόλογα κρατικά 20ετίας που δεν έχουν λήξει ή λήγουν τώρα.Αυτά βρίσκονται σε κάποια ταμεία.
    Οι Σουηδοί τελείωσαν το θέμα σε 3-4 μέρες.Κάλυψαν τους ασφαλισμένους τους αλλά συνεχίζει το κράτος-εισαγγελές- να απαιτεί τα 40 εκκατομύρια της εταιρίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  159. το σαββατοκυριακο στην πρωινη ενημερωση της νετ ηταν ο χυτηρης..και αναφερομενοι στα οικονομικα σκανδαλα κι στην ατιμωρησια, εν παροδω, μονος του αναφερθηκε για πολυ λιγο στο θεμα της..."ασφαλιστικης.." οπως ειπε..και ..οτι "θα υπαρξει τιμωρι και δικαιοσυνη.."..

    τωρα, αν σ αυτο περιλαμβανεται και μια σοβαρη αποζημιωση μας, οκ.

    ομως το συμπερασμα που βγαινει ειναι οτι τοσον καιρο κανενας υπουργος.΄.βουλευτης δεν αναφεροταν και μαλιστ απο μονος στο θεμα..
    προφανως το θεμα συζητιεται στο υπουργικο συμβουλιο και ο χυτηρης δεν ειναι απο αυτους που κανουν γκαφες...
    ..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  160. http://www.nextdeal.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=5616:%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AE-%CE%BF%CF%86%CE%B8%CE%B1%CE%BB%CE%BC%CF%8C-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AF-%CE%BF%CF%86%CE%B8%CE%B1%CE%BB%CE%BC%CE%BF%CF%8D-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF%CE%B4%CF%8C%CE%BD%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AF-%CE%BF%CE%B4%CF%8C%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%82-%CE%BC%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CF%85%CF%86%CE%BB%CE%BF%CE%AF-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%86%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%8D%CF%84%CE%B7%CE%B4%CE%B5%CF%82-%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5&Itemid=88


    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ κ.ΣΠΥΡΟΥ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ:
    ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΡΓΙΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΜΕ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ, ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ!! ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΤΩΝ ΚΛΙΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ???????????

    ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΩΝ.
    ΜΟΝΟ ΥΒΡΕΙΣ, ΚΑΤΑΡΕΣ, ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΕΣ ΚΑΙ ΦΑΝΦΑΡΕΣ.

    ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ.
    ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΦΛΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΘΕΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΟΠΤΙΚΗ.
    ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ.

    Ο ΣΠΥΡΟΥ ΠΑΡΑΚΙΝΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ.
    ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΦΩΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΜΕ.
    ΤΕΤΟΙΕΣ ΦΩΝΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ.
    ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ 100 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΑΣ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΙΝΗΣΗ, ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ???
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΑ.
    ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ Η ΠΡΟΣΩΠΟΠΑΓΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  161. Επειδή έχω αηδιάσει με όλους τους, μήπως θα έπρεπε να μιλούμε μερικοί ανθρωποι μεταξύ μας σε ένα άλλο μπλογκ, χωρίς δεσμεύσεις και πατροναρίσματα?

    μπορούμε να συγκεντρωθούμε κατω από ένα μπλογκ άμεσα ,και ακόμα περισσότερο αυτοί που έχουν και μεγάλα συμφέροντα να διακυβεύονται, χωρις να αποκλείονται σαφώς και ολοι οι άλλοι.

    μήπως, θα έπρεπε να γίνονται τακτικές επαφές με τους αρμοδίους και να ενημερώνονται όλοι.

    το καπέλωμα από συλλόγους σαν κι αυτούς που βγαζουν προσωπικά απωθημένα και συμφέροντα μας έχει καταβαραθρώσει.

    ωριμάσαμε πια και αντιλαμβανόμαστε ότι το συμφέρον μας ειναι μακρια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  162. Εκκαθαριστής της ΕπΕΙΑ ο Γ. Βάσσης
    Το ρόλο εκκαθαριστή για την εκκαθάριση της ΕπΕΙΑ ανέλαβε ο πρώην γενικός διευθυντής του φορέα, κ. Γιάννης Βάσσης

    Το ρόλο εκκαθαριστή για την εκκαθάριση της Επιτροπής Εποπτείας Ιδιωτικής Ασφάλισης η λειτουργία της οποίας έληξε την 1η Δεκεμβρίου, ανέλαβε ο πρώην γενικός διευθυντής της ΕπΕΙΑ, κ. Γιάννης Βάσσης.

    Ο διορισμός του προβλέπεται σε κοινή απόφαση του υπουργού Οικονομικών και του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος που ορίζει ότι η θητεία του λήγει με την περάτωση της εκκαθάρισης που θα πρέπει να ολοκληρωθεί έως τις 31 Μαρτίου του 2011.

    Σύμφωνα με το περιεχόμενο της απόφασης ο Γιάννης Βάσσης εξουσιοδοτείται για τη διενέργεια των πράξεων άμεσης διαχείρισης των υποθέσεων λειτουργίας της ΕπΕΙΑ, όπως οι ασφαλιστικές, οι φορολογικές και οι τραπεζικές υποχρεώσεις μέχρι την κατάργηση της ΕπΕΙΑ και αυτές που θα προκύψουν μέχρι την εκκαθάρισή της. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνεται η μεταφορά του κεφαλαίου της ΕπΕΙΑ στο Εγγυητικό Κεφάλαιο Ζωής και στο Δημόσιο και η χορήγηση της προκαταβολής έναντι του του τελικού ποσού που θα πρέπει να μεταφερθεί στο νέο φορέα.

    Σημειώνεται ότι σύμφωνα με το νόμο για τη σύνταξη του Εγγυητικού Κεφαλαίου Ζωής το κεφάλαιο που έχει σχηματιστεί από τις εισφορές των ασφαλιστικών επιχειρήσεων στην ΕπΕΙΑ και το οποίο υπολογίζεται σε 15 εκατ. ευρώ, μεταφέρεται κατά το 1/10 στο Εγγυητικό Κεφάλαιο, ενώ τα υπόλοιπα 9/10 εισάγονται ως δημόσιο έσοδο του κρατικού προϋπολογισμού.


    ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.
    ΤΑ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΑ 9/10 ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΓΝΩΣΤΟ ΑΠΟ ΠΡΙΝ..ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ!!!!!!
    ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ?
    ΚΙΝΗΘΗΚΑΝ ΚΑΠΩΣ?
    ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΑΝ?
    ΜΑΣ ΒΡΗΚΑΝ Ή ΤΟΥΣ ΒΡΗΚΑΜΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  163. Παράταση στην ευνοϊκή αποτίμηση των ομολόγων ζητά η ΕΑΕΕ για το 2011
    Το αίτημα αφορά την ισχύ της αποτίμησης των κρατικών τίτλων στην τιμή κτήσης

    Παράταση στην ευνοϊκή αποτίμηση των ομολόγων και για το 2011, ζητά με επιστολή της προς την Τράπεζα της Ελλάδος, η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος. Το αίτημα αφορά την ισχύ της αποτίμησης των κρατικών τίτλων στην τιμή κτήσης, προκειμένου όπως σημειώνεται στη σχετική επιστολή να απορροφηθούν οι επιπτώσεις της δημοσιονομικής κρίσης, που συντηρεί υψηλά τα spreads των ελληνικών τίτλων.

    Το μέτρο της ευνοϊκής αποτίμησης των ελληνικών ομολόγων έχει εφαρμοστεί για δύο συνεχή έτη και συγκεκριμένα για τις χρήσεις 2009 και 2010. Η υιοθετηση του μέτρου και για τρίτη χρονιά θεωρείται επιβεβλημένη στο βαθμό που και το 2011, δεν θα έχουν εκλείψει οι συνθήκες αποκλιμάκωσης του χρέους.

    Σημειώνεται ότι το συνολικό ύψος των ομολόγων που έχουν στο χαρτοφυλάκιό τους οι ασφαλιστικές εταιρείες ξεπέρασε σύμφωνα με τα τελευταία διαθέσιμα στοιχεία του εξαμήνου του 2010 τα 5 εκατ. ευρώ έναντι 4,7 δις ευρώ το αντίστοιχο περσινό διάστημα και αποτελεί τη βασικότερη κατηγορία επενδύσεων στο χαρτοφυλάκιο του ασφαλιστικού κλάδου.

    Αν και στις οικονομικές καταστάσεις που δημοσιεύουν οι εταιρείες δεν καταγράφεται η διάκριση μεταξύ ελληνικών και ξένων κρατικών τίτλων, εκτιμάται ότι ο κύριος όγκος του χαρτοφυλακίου των ομολόγων είναι σε τίτλους του ελληνικού δημοσίου.

    Η δυνατότητα της αποτίμησής τους στην τιμή κτήσης επιτρέπει στο κλάδο να περιορίσει τις ζημιές που εμφανίζουν τα ελληνικά ομόλογα από την άνοδο των spreads, απολαμβάνοντας μάλιστα υψηλές αποδόσεις εάν τα διακρατήσουν έως τη λήξη τους.
    Οι κρατικοί τίτλοι αποτελούν άλλωστε τη βασική επενδυτική επιλογή των ασφαλιστικών εταιρειών, αντιπροσωπεύοντας το 60% του χαρτοφυλακίου των επενδύσεων. Σημειώνεται ότι οι συνολικές επενδύσεις του κλάδου ανήλθαν στο τέλος εξαμήνου στα 8,5 δισ. ευρώ καταγράφοντας οριακή άνοδο κατά 1,4% σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα.

    ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ?
    ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΣΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ?
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ!
    ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.
    ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΤΕ,ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΚΑΝΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ.
    ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙ ΑΥΤΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ?
    ΓΙΑ ΔΙΣ ΜΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΖΗΤΟΥΜΕ 200 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ...
    ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ..ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  164. ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΩΝ 5:15.
    ΕΙΧΕ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ ΣΤΙΣ 3ΔΕΚ.2010
    ΣΧΕΤΙΚΟ http://www.asfalismenosaspis-cv.com/2010/12/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  165. ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ "ΒΡΩΜΙΚΟ" ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ!!!!!!!!!!
    ΠΑΛΙ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ...ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ "ΦΑΝΕ" ΚΑΛΑ!!!!!!
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!!!!!!!
    ΣΑΣ ΕΡΙΞΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΑΣ...ΣΕ ΛΙΘΑΡΓΟ!!!!!
    ΕΚΤΟΣ..ΕΑΝ...ΓΙΝΕΤΑΙ "ΚΑΤΙ" ΑΛΛΟ!!!!
    ΕΑΝ...ΟΧΙ.
    ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ.....ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ!
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  166. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ;ΕΧΟΥΝ ΛΕΡΩΜΕΝΗ ΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ.ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΤΩΡΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΣΑΠΑΚΙΑ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΙΞΕΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ;ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ;OΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΦΤΙΑΓΝΕΝΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΝΟΥΝ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ.Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΞΕΙ ΟΛΟΥ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  167. Εξαιρετικό άρθρο-πρόταση του Ε. Σπύρου (nextdeal)
    =========================================
    Σκέψεις αφιερωμένες στον κ. Προβόπουλο, τον κ. Θεόκλητο και όλους τους επικεφαλής των ασφ. εταιρειών Ελλάδος.

    Κύριε Μπράβο, κύριε Μινέττα, κύριε Κασκαρέλη, κύριε Βαλυράκη, κύριε Μελά, κύριε Γεωργακόπουλε, κύριε Σάϊα, κύριε Μακρόπουλε, κ. Μπερτσιά, κ. Σαρργηγεωργίου, κύριε Αναγνωστόπουλε, κύριε Χριστοδουλιά, κύριε Ζάχο, κ. Βελλιάδη, κύριε Λαπατά, κ. Ζορμπά, κύριε Χατζηιωσήφ κλπ, οργανωθείτε επί νέας βάσεως.

    Οι Έλληνες περιμένουν αλλαγές και όχι «μερεμέτια». Και η ΕΠΕΙΑ (πρώην) και η Τραπεζική Εποπτεία δεν ήταν και ό,τι το καλύτερο. Όλοι γνωρίζουν καλά ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ όλων. Και ιστορία των Τραπεζών και η ιστορία των ασφαλιστικών έχουν «πολλούς σκελετούς» στα ντουλάπια τους. Κύριε Προβόπουλε θα γνωρίζετε κι εσείς όσα έγιναν στο Χρηματιστήριο και τις Τραπεζικές συγχωνεύσεις και τα πολιτικά παιγνίδια με τα Κοινωνικά Ταμεία και τους συνδικαλιστές του τότε και ποιοι κέρδισαν ή έχασαν. Και στην ΑΣΠΙΣ BANK έγιναν πολλά.

    Το παρελθόν δεν μπορεί να το αλλάξει ούτε ο Θεός! Αυτό που μπορούμε να αλλάξουμε είναι το μέλλον και η ασφ. αγορά χρειάζεται μέλλον επειδή εξυπηρετεί τον Ελληνικό Λαό. Είναι μια ευκαιρία να ενωθούν οι Ελληνικές Ασφ. Δυνάμεις που σήμερα είναι κατακερματισμένες εδώ κι εκεί. Υπάρχουν αξιόλογοι επιχειρηματίες που μια «ένωσή» τους με κρατική ενίσχυση και πλαίσια θα συγκρατούσε τη μεγάλη κατηφόρα και τη «φυγάδευση» ελληνικού ιδρώτα στις αλλοδαπές εταιρείες.

    Ενθαρρύνετε υπό αυστηρή εποπτεία μια συνένωση Ελληνικών εταιρειών Γενικών Ασφαλίσεων με τη δημιουργία μιας βιώσιμης εταιρείας που θα αναλάμβανε και τα «απομεινάρια» της ΑΣΠΙΔΟΣ για να μη διασκορπιστεί η περιουσία της σε συμβούλους και δικαστήρια.

    Είναι μεγάλη η περιουσία της ΑΣΠΙΔΟΣ και το πρόβλημά της ξεκινά στην έλλειψη τραπεζικής εποπτείας στις χρηματιστηριακές της ακροβασίες γύρω από της ΑΣΠΙΔΑ. Δώστε κάποια κίνητρα και ισχυρή εποπτεία να σταματήσει το σφίξιμο της «θηλειάς» που πνίγει την ασφ. αγορά. «Δεν κουνιέται φύλλο» στις προσπάθειες των διαμεσολαβούντων και το ψέμα κάποιων που βγάζουν αυξήσεις ποσοστών είναι η ανακύκλωση και περιφορά συμβολαίων ΑΣΠΙΔΟΣ που όμως ΔΕΝ αυξάνει την πίτα.

    Η ισοπέδωση προς τα κάτω, η εξομοίωση όλων των διαμεσολαβούντων ότι είναι απατεώνες και τεμπέληδες και όσα γράφουν εναντίον τους ανεύθυνοι δημοσιογράφοι και αποτυχημένα και ανίκανα δήθεν στελέχη του χώρου του Bancassurance (κάποιοι έπρεπε να είναι φυλακή) και οι αλλαγές συμβάσεων καλών και κακών και τα πονηρά «είπα-ξείπα» των «άκαπνων» Διευθυντών Πωλήσεων είναι ένα «ΚΥΛΩΝΕΙΟ ΑΓΟΣ» που οφείλετε να σταματήσετε με μια εργασιακή ΕΙΡΗΝΗ ΔΙΕΤΙΑΣ.

    Δεν έχουμε ανάγκη και άλλων εκθέσεων Ιδεών. Τράπεζες, πολιτικοί, κόμματα, ΔΕΚΟ, Νοσοκομεία, Δήμοι εξαφάνισαν δισεκατομμύρια.

    Πού να σταθούν οι ασφαλιστικές εταιρείες; Έδωσαν σημαντικά ποσά σε αποζημιώσεις και ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΑΝ αποταμιεύσεις! Κλείνουν ασφαλιστικές και φορτώνεται ζημιές ο Δημόσιος τομέας. Θα γνωρίζετε ότι τα Νοσοκομεία τα Ιδιωτικά συμφώνησαν να αποζημιωθούν από ΑΣΠΙΔΑ και μάλλον τα εισέπραξαν. Οι ασφαλιστές πληρώνουν και θα το γνωρίζετε κύριε Προβόπουλε και από την προηγούμενη θητεία σας. Ολόκληρος ο κλάδος των Δικηγόρων χρυσοπληρώνεται στις ασφαλιστικές εργασίες ιδίως αυτοκινήτων.

    Στις ΗΠΑ, στην Ολλανδία, στη Γαλλία οι εκεί ασφαλιστικές βοηθήθηκαν με δισεκατομμύρια και ΑΝΑΚΑΜΠΤΟΥΝ. Τολμήστε να ενισχύσετε τον ασφ. κλάδο που έχει ανάγκη στήριξης. Οι «ασθενείς» θέλουν ιδιαίτερη μεταχείριση και οι τράπεζες σας πήραν το φάρμακό τους με τα πρώτα 28 ΔΙΣ. Ας πάρουν και οι ασφαλιστικές. Κύριε Θεόκλητε πρωταγωνιστήσετε υπέρ του κλάδου ως επικεφαλής της Πρώτης Ελληνικής Ασφ. Εταιρείας. Ο ερχομός σας στον κλάδο ας δημιουργήσει πραγματικές ελπίδες.

    Περιμένουμε πράξεις ενίσχυσης άμεσα με χρηματοδοτήσεις, δάνεια, ομόλογα, φορολογικές απαλλαγές και μείωση των δυσβάστακτων πάσης φύσεως εισφορών, ΦΠΑ, ΦΚΕ, φορολογήσεων…

    Είναι θέμα φιλοσοφίας και όχι τόσο… οικονομικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  168. ΠΟΙΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΕΚΤΟΣ ΛΙΣΤΑΣ;AN ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  169. ο παπανδρεου δυναμει της συνθηκης της λισσαβωνας ενεργοποιει τη διαδικασια αποφασεων και πιεσης με τη συγκεντρωση ενος εκατομμυριου υπογραφων.
    οταν πριν απο ενα χρονο ακριβως τα λεγαμε αυτα για τη δικη μας περιπτωση...οι συλλογοι καγχαζαν...


    χλευαζαν και κορόιδευαν...
    e-mpower λοιπον...

    μηπως τελικα βρουμε λυση απο τον ουρανο?
    ετσι κ αλλιως..τιποτα δε γινεται.καναμε θεο τον παντελιδη που τι να κανει κ αυτος?
    ακομα να...πεισει αυτο το κρατος..να αναζητησει τα λεφτα μας στο εξωτερικο...
    αυτα ειναι γελοιοτητες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  170. ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΡΝΙΕ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝΕΛΛΑΔΑ?
    ΜΗΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΜΑΣΤΕ ΠΙΑ!
    ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΟ ΥΨΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ.

    ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΠΟΙΟΥΜΑΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.

    ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΝΑ ΚΑΘΙΣΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΦΩΣ.

    ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΠΩΘΜΕΝΑ Ή ΝΑ ΑΠΟΚΤΟΥΜΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.
    ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ,ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΡΑΓΙΚΑ.

    ΑΝΑΘΕΣΤΕ ΣΤΟΝ Κ.ΣΠΥΡΟΥ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ΑΥΤΟ..ΚΑΙ ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ.
    Ο ΕΠΟΠΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΜΕ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΠΕΡΙΩΡΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ.
    ΠΟΙΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΑΣ?
    ΚΑΠΟΙΟΙ...ΣΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ?
    ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΟΡΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΟΥΜΕ?
    ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ.
    ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ Μ ΑΥΤΑ.
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙ..
    ΑΝΑΘΕΣΤΕ ΣΤΟΝ Κ.ΣΠΥΡΟΥ ΕΠ ΑΜΟΙΒΗ ΣΑΦΩΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ, ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ,ΟΛΩΝ.
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΣΤΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ,ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ..ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ..
    ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ..
    ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΖΗΤΑΕΙ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ..
    ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ??????????????????
    ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΕΠΑΙΤΕΣ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ, ΥΣΤΕΡΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ..ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ.
    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ..ΛΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΟΠΤΗ..
    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΣΤΕ ΕΚΕΙ? ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ? ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ, ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΚΛΠ...ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ?
    ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΛΕΨΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ.
    ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΗΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΛΕΣΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΟΙΒΗ ΤΩΝ ΣΟΒΑΡΩΝ ΑΥΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ.

    ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ, ΤΙΣ ΒΡΙΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ ΦΩΝΕΣ.
    ΜΑΣ ΚΟΙΜΙΣΑΤΕ ΑΡΚΕΤΑ..ΚΑΙ ΚΑΝΑΤΕ ΘΕΟ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  171. ΔΙΚΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΒΡΟΥΜΕ.ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΔΩ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΩΣΤΑ.ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΟΤΑΝ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  172. http://olympia.gr/2011/01/08/%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%AD%CE%BB%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%AC%CE%BD%CE%B4%CE%B1-%CF%80%CE%BB%CE%B7%CF%81%CF%89%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF/#comments

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  173. Πέντε πολιτικοί στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ
    Ελέγχεται εξονυχιστικά η περιουσιακή κατάσταση πρώην υπουργών και βουλευτών
    Ο ειδικός γραμματέας του ΣΔΟΕ Γιάννης Καπελέρης
    Νέα σημαντικά στοιχεία εις βάρος γνωστού πολιτικού έχουν προκύψει από τις έρευνες που ξεκίνησαν με αφορμή την αγορά κατοικίας σε ακριβή περιοχή του κέντρου σύμφωνα με την Καθημερινή της Κυριακής.

    «Υπάρχει περίπτωση συγκεκριμένου πολιτικού ανδρός και άλλων που ελέγχονται μέσω εξεταστικών επιτροπών» επισήμανε στο ΣΚΑΪ και την «Κυριακή με Δράση» ο ειδικός γραμματέας του ΣΔΟΕ Γιάννης Καπελέρης, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ της Καθημερινής.

    «Πρέπει να συντομεύσουμε τη διαδικασία, προκειμένου να διαμορφώσουμε ένα αποτέλεσμα και ένα πόρισμα που να είναι ισχυρό και πραγματικό, και αυτό θέλει το χρόνο του, καθώς συναρτάται και από τις απαντήσεις που περιμένουμε από φορείς και υπηρεσίες του εξωτερικού» τόνισε.

    Αρμόδια ελεγκτική πηγή δήλωνε στην «Κ» ότι «η έρευνα για τον εν λόγω θα είχε τελειώσει αν είχαν συνεργαστεί οι κυπριακές αρχές, που αρνούνται κάθε διευκόλυνση», γεγονός το οποίο προκαλεί εντύπωση.

    «Παρ’ όλα αυτά», προσέθετε, «έχουν προκύψει σημαντικά επιβαρυντικά στοιχεία που μπορούν να θεμελιώσουν κατηγορίες για σοβαρές παραβάσεις», καθώς οι συντονισμένες έρευνες για το «πόθεν έσχες» του συγκεκριμένου πολιτικού έχουν αποδώσει. Μάλιστα, έχουν επεκταθεί και στα «πόθεν έσχες» συγγενικών και φιλικών του προσώπων, όσο και σε εξοπλιστικά προγράμματα που ήδη ελέγχονται από το ΣΔΟΕ.

    Παράλληλα, στο στόχαστρο των ελεγκτών βρίσκεται κι άλλος πρώην υπουργός, το όνομα του οποίου έχει αναμειχθεί σε υποθέσεις που απασχόλησαν ή απασχολούν εξεταστικές επιτροπές σε σχέση με το «πόθεν έσχες» του ίδιου, αλλά και της συζύγου του.

    Το νεότερο στοιχείο, ωστόσο, έγκειται στο γεγονός ότι και πολιτικοί που μέχρι σήμερα δεν απασχόλησαν για τέτοια θέματα την επικαιρότητα βρίσκονται στο στόχαστρο ερευνών που διενεργεί, τους τελευταίους μήνες, το ΣΔΟΕ. Για τους ελέγχους αυτούς έχουν ενημερωθεί τόσο η κυβέρνηση όσο και το γραφείο του πρωθυπουργού.

    Οι καταγγελίες
    Σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ», οι ελεγκτές ερευνούν εξονυχιστικά την περιουσιακή κατάσταση και τα «πόθεν έσχες» πέντε πολιτικών, οι δύο από τους οποίους, στο παρελθόν, έχουν θητεύσει σε υψηλές θεσμικές θέσεις. Μεταξύ των πέντε περιλαμβάνονται και βουλευτές της μείζονος αντιπολίτευσης, για τους οποίους ο έλεγχος έχει προχωρήσει σε στενή συνεργασία και με πιστωτικά ιδρύματα, όπου διαθέτουν καταθέσεις. Η διενέργεια των ελέγχων, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είχαν κοινή αφετηρία.

    Για άλλους στο ΣΔΟΕ έφθασαν καταγγελίες με λεπτομέρειες, ανωνύμως, για την ύπαρξη αθέατων πλευρών της περιουσιακής τους κατάστασης, ενώ για άλλους, οι έλεγχοι ξεκίνησαν όταν κλιμάκια του ΣΔΟΕ ερευνούσαν θέματα μεγάλης φοροδιαφυγής κι «έπεσαν» πάνω τους. Ειδικά για βουλευτή εν ενεργεία, στο ΣΔΟΕ, σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ», έφθασαν στοιχεία που έκαναν λόγο για την ύπαρξη αδήλωτης περιουσίας λίγο καιρό μετά τη δημοσιοποίηση του «πόθεν έσχες» των πολιτικών. Το εξαιρετικά χαμηλό εισόδημα που είχε δηλωθεί προκάλεσε, όπως δήλωναν αρμόδιες πηγές, όσους απέστειλαν τα στοιχεία προκειμένου να ελεγχθούν λογαριασμοί και κυρίως η κίνησή τους, που «μιλούσαν» για ποσά δυσανάλογα μεγάλα σε σχέση με τα δηλωθέντα εισοδήματα.


    KAI TO MEΓΑ ΕΡΩΤΗΜΑ:
    ΚΥΡΙΕ ΣΑΧΙΝΙΔΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!
    ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝ ΑΥΤΩ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΘΑ ΤΙΣ ΒΡΕΙΤΕ ΠΟΤΕ?
    ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΙΑ 200 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ,ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ.
    ΤΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ?
    ΠΡΟΦΑΝΩΣ,ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΕΙΛΟΥΜΕ..
    ΜΕ ΑΓΩΓΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.

    ΑΥΤΗ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ 600 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΚΑΝΑΤΕ ΚΟΥΡΕΛΟΧΑΡΤΟ?
    ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΕΙΠΑΜΕ.
    ΑΝΑΘΕΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΕ ΕΓΚΡΙΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ.
    Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΣΜΟΣ ΣΑΣ ΛΑΙΚΙΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΒΑΡΑΘΡΩΣΑΤΕ.
    ΓΙΝΑΜΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΥΤΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  174. http://www.insuranceworld.gr/default.php?pname=Article&art_id=4117&la=1&cat_id=4

    Χωρίς λύση ακόμη.

    Μετά από μείωση 30% του κεφαλαίου μας, μετά από κατάργηση των τόκων, μετά από αναμονή 1,5 χρόνων τώρα μας λένε ότι δεν υπάρχει ακόμη λύση!!!

    Θα μας τρελάνουν. Η περίπτωση αναδοχής απομακρύνεται πριν ακόμη βγει από την ΤτΕ. Βάσει νόμου μπορεί κάποιος να μας διευκρινήσει τι γίνεται σε περίπτωση εκκαθάρισης? Ισχύει το μετά τα 3 χρόνια ή πάμε μετά το πέρας της εκκαθάρισης (10-15 χρόνια)? Τι λέει ο Παντελίδης επ' αυτού?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  175. ΑΝ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ..
    ΧΛΩΜΟ ΣΕΝΑΡΙΟ
    ΔΕΝ ΒΓΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜ Μ ΑΝΟΙΧΤΑ ΧΑΡΤΙΑ,ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΔΕΝ ΔΙΟΡΘΩΘΗΚΑΝ ΟΛΑ,ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΑΡΘΕΝΟΓΕΝΝΕΣΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ..
    ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΤΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΕΙ ..
    ΓΙΑΤΙ Η ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥΣ,
    ΤΟΤΕ..
    ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ
    (ΝΟΜΟΙ ΑΣΤΕΙΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΦΑΡΜΟΣΤΟΙ, ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ,ΖΗΜΙΕΣ ΣΥΣΣΩΡΕΥΜΕΝΕΣ, ΚΛΠ ) ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΚΑΘΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΩΝ.

    ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ, Η ΑΓΟΡΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΕΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ, ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ.
    ΑΝ ΟΛΟΣ Ο ΚΛΑΔΟΣ ΔΕΝ ΠΙΕΣΕΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ, ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΣΙΩΠΟΥΝ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ..ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΝΤΟΦΘΑΛΜΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  176. ΜΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ? ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ? ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΒΟΛΕΥΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ. ΕΣΕΙΣ ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΒΟΛΕΥΤΕΙ ΘΑ ΚΟΙΤΑΓΑΤΕ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ? ΕΚΕΙΝΟΙ ΑΚΟΥΜΠΗΣΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ.

    ΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΛΥΣΗ? ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ? ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΑΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ. ΑΝ ΔΕΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΟΥΝ ΟΛΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  177. ειναι αξιοσημειωτο παντως, οτι και οι δυο συλλογοι, ενημερωνουν με ανααναανα δημοσιευσεις αρθρων λιγο ως πολυ σχετικων με το ζητημα.

    τοποθετηση,ενημερωση, κινησεις..
    ???

    εναμισης χρονος περασε.
    καθενας,θα μου πειτε, τη δουλεια του.\
    αν υπαρξει ελευθερος χρονος, λεμε και κατι παραπανω.

    ποτε θα συνειδητοποιησετε οτι εχετε ευθυνη επειδη εσεις οι ιδιοι επαναλαμβανετε οτι μας εκπροσωπειτε?

    και, προσοχη.οχι με μαζικοποιηση αγωγων. αυτο το κανει ενας συντονιστης απλος και τελειωνει.
    το εδω σωματειο το εκανε πριν απο μηνες..οι ασφαλιστες το κανουν τωρα..

    και μετα ..σιωπη.
    ο μπαρνιε ερχεται την παρασκευη, η εθνικη πει για πωληση, οι απαιτησεις μεγαλωνουν, οι ασφαλιστες εξακολουθουν να μεταφερουν συμβολαια..
    και η κυβερνηση δινει συγχαρητηρια στο σαχινιδη, επειδη και πηρε τα χρηματα της επεια και αντι να τα παει στο εγγυητικο τα πηγε στα δημοσια εσοδα,,και γιατι..ειναι ικανος και φιμωσε..τους ασφαλισμενους..
    με την εκπροσωπηση που εχουμε..ουτε συνεταιροι του σαχινιδη να ειμαστε.πολλες φωνες για το τιποτα.
    και υπενθυμιζουμε..οποιος δεν μπορει..παραιτειται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  178. http://prasinomilogr.blogspot.com/2011/01/metlife-alico.html#comment-form

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗ.
    ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ, ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΜΕΣΩΣ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΟΥΝΤΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ??????

    ΑΥΤΑ ΚΥΡΙΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ...
    ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΩΣ ΚΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΧΑΡΑΚΩΘΕΙΤΕ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ.
    ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΘ ΥΜΩΝ ΕΤΣΙ..ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΟΑΣΠΙΣΕΤΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ?

    ΟΙ ΙΔΟΙ ΣΑΣ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΟΥΝ ,ΣΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΑΣ.
    ΠΟΙΑ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ???
    Η ΣΙΩΠΗ?
    Ο ΧΛΕΥΑΣΜΟΣ?
    ΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΕΙΤΕ ΣΕ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΑΧΙΝΙΔΗ?
    ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ.
    ΣΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΕΣΘΕ ...ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ..
    ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΜΗΝΥΣΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.ΟΥΤΕ ΕΡΓΑΖΕΣΤΕ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ.
    ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ.
    ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΞΑΛΛΟΥ.

    ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΠΡΟΦΑΝΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  179. ΑΣ μην μας ωθουν οι κ.κ ασφαλσιτες μονο στις στροατολογησεις αγωγών κατα ελλην, δημοσιου και τρεχα γυρευε!!! Σαχινιδη και λοιπων....τέως υπουργών και νυν βουλευτών
    ας επεδίωκαν παραστάσεις και ΕΡΓΑ -ΠΡΑΞΕΙΣ...στον Ππρωθυπουργο για ελεγχο περιουσιακων στοιχειων των καθ΄υλην αρμοδιων τ.υπουργων ...των γνωστων δηλ. από το 1999.....και υπουργείων που εποπτευε τον κλαδο ζωης των ασφαλιστικων εταιρειων και μαλιστα της ασπις προνοια....ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ....ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΑΣ ΣΤΡΕΦΟΥΝ ΚΑΤΑ ΕΛ. ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΚΔΥΘΟΥΝ ΠΙΘΑΝΟΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΕΥΘΥΝΕΣ....
    ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ...ΔΙΚΟΣ ΑΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΜΕΙΝΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΙΑ ΥΓΕΙΑ...ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΑ ΒΟΛΕΥΤΗΚΑΝ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΑΣΦΑΛ. ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ .,,,ΣΩΤΗΡΕΣ...
    ΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ.. Κ Ο Ρ Ο Ι Δ Α!!!
    ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΑΝΤΩΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΠΩΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΘΑΝΑΙ ΜΑΚΡΥΣ ......ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ...ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ-ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΟΥΝΤΕΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ... ΑΠΑΙΤΕΙΣΤΕ ΜΕ ΝΟΜΙΜΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ .....ΣΥΛΛΟ ΓΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΚΑΘΕΡΔΙΑ-ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ..ΑΥΤΟΙ ΣΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ, ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ...ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ...
    ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑ ΟΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ...ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ...ΠΡΟΣΕΞΤΕ,...ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΤΥΧΟΝ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  180. O άλλος σύλλογος αναδημοσιεύει την ανυπαρξία κια κατάντια του...
    Α ξέχασα στρέφεται κατα ΣΑΧΙΝΙΔΗ ΚΑΙ ,..,..ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ....

    ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΤΕ...ΟΡΘΙΟΥΣ ΤΙΜΗΤΕΣ ΣΑΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  181. Επόπτες, αντίστοιχους µε αυτούς που προβλέπονται για τις τράπεζες, ενδέχεται να τοποθετήσει η Τράπεζα της Ελλάδος σε δέκα µικρές και µεσαίες ασφαλιστικές του κλάδου αυτοκινήτου που βρίσκονται στο κόκκινο.

    Κι αυτό,προκειµένουνα αποφευχθούν νέα λουκέτα, αφού το Επικουρικό Κεφάλαιο, που αναλαµβάνει να αποζηµιώνει τους πελάτες µιας εταιρείας µέχρι και για ένανµήνα µετά την ανάκληση της άδειάς της, δυσκολεύεται να καλύψει ακόµη καιτις υφιστάµενες υποχρεώσεις του.

    Το µπαράζ λουκέτωνεπτά εταιρειών την τελευταία διετία (EOS, Ασπίς Πρόνοια Γενικών Ασφαλειών και Ζωής, General Union, General Trust, Σκούρτης και Commercial Value) φόρτωσε το έλλειµµά του µε 608 εκατ. ευρώ (ή 145.000 υποθέσεις από το σύνολο των250.000 που έχει) και η ανάληψη πρόσθετων υποχρεώσεων αποτελεί εφιαλτικό σενάριο για την ασφαλιστικήαγορά, που χρηµατοδοτεί κατά έναµέρος τον συγκεκριµένο φορέα.

    Επειτα από έναν χρόνο οι πληρωµές
    Για να αντιληφθεί κανείς τι συµβαίνει, οι ηµεροµηνίες πληρωµών που δίνει σήµερα το Επικουρικό στους δικαιούχους αποζηµιώσεων από εταιρείες που έβαλαν λουκέτο είναι για τον Ιανουάριο του 2012, ξεπερνά δηλαδή τον έναν χρόνο.
    Επειδή ακριβώς δυσκολεύεται να καλύψει τις τρέχουσες υποχρεώσεις του, η διοίκηση του Επικουρικού αφενός αναζητά δάνειο 150-200 εκατ. ευρώ από ελληνικές και ξένες τράπεζες, αφετέρου προτείνει την επιβολή πλαφόν στο ύψος των αποζηµιώσεων µε ανώτατο όριο τα 100.000 ευρώ.

    Η πρώτη διερευνητική προσπάθεια µε ξένες τράπεζες απέβη άκαρπη, καθώς απαίτησαν την παροχή εγγύησης από το ∆ηµόσιο, δυνατότητα απαγορευτική στο πλαίσιο των όρων του Μνηµονίου. Οσο για τις ελληνικές,δεν εξέφρασαν και µεγάλο ενδιαφέρον στις επιστολές του Επικουρικού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  182. AKOMA DEN KATALABATE?
    TO ASFALISTIKO SYSTHMA TO EXOUN GRAMMENO...EKEI POU DEN PIANEI MELANI!!!!!!
    MH PERIMENETE TIPOTA...MONO DIKASTIKA KAI OTI BGEI META APO 10-15 XRONIA!!!
    BOHTHEIA MAS!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  183. ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ. ΚΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ ΑΥΡΙΟ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  184. ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  185. ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΓΙΑ ΞΕΠΛΥΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ. ΟΧΙ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΨΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ. ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ...ΤΙΠΟΤΑ...ΟΛΑ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  186. ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ.ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΑΠΟΣΕΙΡΕΙ ΟΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙ ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  187. http://www.nextdeal.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=5646:έκλεισε-την-vdv-leben-η-τράπεζα-της-ελλάδος&Itemid=79

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  188. ας μας κανουν και αναλυση αιματος.
    τα λεφτα μας ποτε θα μας δωσουν δεν καταλαβα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  189. ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΛΕΓΧΟ!!!!!
    ΓΙΑ ΞΕΠΛΥΜΑ....ΜΑΥΡΟΥ....ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ...ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!!
    ΑΝ ΔΕΝ ΦΥΓΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΜΑΥΡΟΙ.....Π...Σ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!!
    ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ....ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΡΠΑΓΜΕΝΟΣ!!!!!!
    ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!
    ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΩ ΤΑ ΛΑΡΥΓΓΙΑ!!!!!!!
    370000Ε ΚΛΑΙΩ 15 ΜΗΝΕΣ!!!
    ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΟΡΙΣΟΥΝ!!!!!!!
    ΟΣΟ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ..ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΓΥΡΙΖΕΙ!!!!!!
    ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ!!!!!
    ΑΣ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ!!! ΘΑ ΒΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟΑΡ..ΔΙ!!!!
    ΑΛΗΤΕΣ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  190. ΝΑΙ ΕΝΤΟς ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΣΤΑΛΛΕΙ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΥΠΟ ΤΟΥ ΕΠΟΠΤΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΗ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ, Ως ΤΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ ΕΤΟΥΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΙΝ, ΔΕΚΟ, Κ.Λ.Π ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΕΞΕΥΡΕΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30.000 ΕΥΡΩ , ΗΤΟΙ ΞΕΠΛΥΜΑ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.

    ΑΣ ΕΝΕΡΓΗΣΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΨΩΜΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΟΙΠΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ Δ.Σ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΛΟΠΟΥΣ ΣΥΝ ΑΥΤΩ.

    ΚΕ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΑΣ,
    ΚΑΙ ΤΑ ΒΕΛΗ
    ΟΧΙ ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ, ΜΟΝΟΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ

    ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΛΟΙΠΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΔΗ ΠΡΟ ΕΤΩΝ ΑΡΧΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΑΣ ΤΟΥΤΟΥ.

    ΙΣΟΙΣ ΟΡΟΙΣ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ .
    ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΟΡΘΩΣ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΑΣΦ. ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ Η ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΣΑΣ, ΝΑΝΑΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΗ, ΑΝΕΥ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΩΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΤΟΣΟ ΣΥΝΘΕΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΒΑΡΥΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΔΙΚΑΙΗ ΛΥΣΗ ΜΑΣ.

    ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΙΤΕ ΣΩΣΤΑ, ΑΚΟΥΣΤΕ, ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΑΠΛΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΤΕ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΙΜΟ ΤΡΟΠΟ ΔΥΝΑΜΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ .
    ΕΝΟΣΟΝ ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ.

    ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙΤΕ (ΕΝΟΣΟΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ) ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΧΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΠΟΠΤΕΥΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 1999 ΚΑΙ ΕΝΤΕΥΘΕΝ ΕΩΣ ΤΗΣ ΑΝΑΚΛΗΣΕΡΩΣ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΤΗΣ.


    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΑΣ ΑΜΕΣΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΙΔΕΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  191. Λόγια παχιά κυρία Σιδέρη.
    Εγώ σας τα έγραψα και περί αναδόχων (ότι δεν υπάρχουν) και ότι ψάχνουν να βρούν αφορμή να κουτσουρέψουν τις περιουσίες μας.
    Η επόμενη φάση του σχεδίου ήταν αυτή. Πάνε για αγωγές κατά του κράτους; Ας τους βγάλουμε ξεπλυματίες.
    Εσείς όμως μόνο μνημείο δεν στήσατε του Παντελίδη μέχρι τώρα.
    Σας δίνω μία συμβουλή. Ψάξτε τη νομοθεσία περί ξεπλύματος ( πότε εφαρμόστηκε για τις ασφαλιστικές) και τρίψτε τη του στη μάπα. Δεν έχει κατά νόμο δικαίωμα να κάνει τέτοια ενέργεια.
    Και να σου πώ και ένα μυστικό; Απο αυτά τα πικάντικα που σου αρέσουν! Πάλι έμμεσα στο Κεχαγιάογλου θα φτάσεις άμα το ψάξεις λίγο και έχεις σωστή πληροφόρηση...
    Σταμάτα όμως να γλύφεις το Παντελίδη, σταμάτα να βρίζεις όποιο φουκαρά δούλευε στην Ασπίδα μήπως και βρείς κανενα να βοηθήσει να σώσουμε ό,τι μπορούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  192. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  193. EINAI ANTISYNTAGMATIKO NA KANOYN ELEGXO MIA SYGKEKRIMENH OMADA,EPEIDI ETSI TOYS HRTHE,AN ISXYEI KATI TETOIO THA PREPEI NA GINEI SE OLOYS TOYS KATATHETES KAI ASFALISMENOYS ANO TOY POSOY POY ANAFEROYN.
    AYTA OLA EINAI KOLPA GIA NA MH DOSOYN TA LEFTA MAS!!!!!!!!!
    TERMA STIS PONHRIES TOY EPOPTH KAI TON YPOLOIPON POY DIORISTIKAN NA MAS EKSONTOSOYN
    GIATI AN TOLMHSOYN......H GH EINAI MIKRH!!!!
    KANEIS DEN THA PAIKSEI ME THN ZOH MAS KAI THN PERIOYSIA MAS!!!!!
    KYRIA SIDERI PARTE THESH!!!!!!!
    AN EINAI DYNATON NA DEXOMASTE TA PANTA....
    THA MAS PHDJKSOYN KIOLAS...POU SXEDON TO EKANAN!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  194. Το παράδειγμα της Αριζόνας θα έρθει και στην Ελλάδα...ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται..να χετε το νου σας Ψωμιάδη και λοιποί προστάτες του...Τα λεφτά μας ζητάμε όχι κάτι άλλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  195. Ο ΕΠΟΠΤΗΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ
    ΑΛΛΑ ΚΙ'ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙ,ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ
    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ, Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ Η ΠΛΗΓΗ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΗΜΕΛΛΗ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΗΛ.ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΕ ΤΟ "ΚΡΑΤΙΚΟ"ΝΤΑΗΛΙΚΗ!!!!
    ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ,ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ-ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΞΕΧΝΟΥΝ-ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  196. αφου δεν τους βγαινει ο νομος
    τωρα λειτουργουν παρανομως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  197. ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ!
    Α...ΡΕ ..ΣΥΛΛΟΓΟΙ!!!!
    ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ...
    ΠΕΣΑΜΕ ΣΤΟ ΤΡΥΠΑΚΙ ΑΝΟΗΤΩΝ..
    ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΧΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 30.000.-ΕΥΡΩ..
    ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ..

    ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΕ ΤΟ..
    ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΔΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟ 40-50%..
    ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΣΥΝ..ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ.

    ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΕΞΩ ΤΑ ΓΙΟΥΝΙΤ, ΤΑ ΜΠΟΝΤ..ΤΑ ΑΣΣΕΤ ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ κλπ.
    ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ ΠΟΣΑ..
    ΜΗΠΩΣ ΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ??

    ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΟΜΩΣ!!!!!
    ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΠΙΤΑΛ!!!!!!!!!!!!!!!
    ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ, ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ κλπ
    ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΕ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΞΟΦΛΗΣΕ ΑΜΕΣΑ..
    ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΟ ΠΟΛΥ..

    ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΑΜΟΙΒΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  198. αφου λοιπον οι συλλογοι γνωριζαν οτι γινονται τετοιοι ελεγχοι..γιατι ή σιωπουν και το κρυβουν ή δεν εμφανιζονται πουθενα?

    ουτε για ενημερωση δεν ειστε?
    αντι γι αυτο, κανετε αναρτησεις καποιων δημοσιευματων που δεν μας αφορουν ή αναμασατε τα ιδια.

    τι θαψιμο φαγαμα δε λεγεται απο σας και τους δυο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  199. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΖΗΤΕ!!!! Ο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑ 3Ο.ΟΟΟΕ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ. ΑΝΑΔΟΧΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ Η ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ. ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή