ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Καθορισμός ομάδων ανά τύπο συμβολαίων

Αγαπητοί μας ασφαλισμένοι,

οι εξελίξεις το τελευταίο καιρό είναι ραγδαίες σε όλα τα μέτωπα. Τόσο σε δικαστικό επίπεδο όσο και σε θεσμικό. Έχουμε την μήνυση της επιτροπής κεφαλαιαγοράς προς την οικογένεια του λαμόγιου για εξαπάτηση επενδυτών που αγόρασαν τα σκουπιδόχαρτα της aspis capital, μήνυση που επετεύχθει μετά από επίπονες προσπάθειες του δικηγόρου Μαρκουλάκου. Ωστόσο το λαμόγιο και η οικογένεια του παρότι έχουν πραγματοποιήσει όλες κυριολεκτικά τις οικονομικές απάτες του ποινικού κώδικα, παρότι έχουν δεχθεί πολλαπλές αγωγές και μηνύσεις, συνεχίζουν σκανδαλωδώς να κυκλοφορούν ελεύθεροι και να κάνουν μπίζνες!!!! Κάνουμε έκκληση στη κυβέρνηση να προβεί σε άμεσα μέτρα προκειμένου να σταματήσει αυτή η πρόκληση!! (Δεν προλάβαμε να το γράψουμε και ο κ. λαμόγιος κρατείται ήδη στην ασφάλεια αττικής και θα δικαστεί το πρωί 8/12/2010 στα δικαστήρια ευελπίδων!!!!)

Σε θεσμικό επίπεδο ολοκληρώθηκε η μεταφορά της εποπτείας από την επεια του κυρίου πέτσα στην ΤτΕ όπου έχει θέσει ως προτεραιότητα την εύρεση αναδόχου και μεταβίβαση του συνόλου του Χ/Τ σε ανάδοχο ασφαλιστική έως το ερχόμενο καλοκαίρι. Υπάρχουν μεγάλες δυσκολίες στο εγχείρημα λόγω διαφόρων χρεών με κυριότερη την τεράστια οφειλή της ασπίς ύψους δεκάδων εκατομμυρίων στο επικουρικό ταμείο των αυτοκινήτων, οφειλή που διεκδικεί το ταμείο και αποθαρρύνει ασφαλιστικές για την αναδοχή (ακόμη και το επικουρικό καταχρέωσε το λαμόγιο!!!).

Το Σωματείο τη δεδομένη χρονική στιγμή συστείνει υπομονή και αναμονή έως ότου ξεκαθαρίσει το θέμα της αναδοχής και ασκεί πίεση ήδη στην ΤτΕ για το θέμα αυτό.

Προτείνουμε τον καθορισμό 4 κύριων ομάδων ασφαλισμένων ανά τύπο συμβολαίων (asset, περιοδικών καταβολών, unit link, νοσοκομειακά), ομάδες οι οποίες θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν τα συμφέροντα τους με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και πάντα σε συνενόηση με το προεδρείο του Σωματείου. Όσοι επιθυμούν να ενημερωθούν και να ενταχθούν σε κάποια ομάδα μπορούν να επικοινωνούν απευθείας με τον κο Βουτσά Παναγιώτη στο τηλέφωνο 6944946636. Όλα τα μέλη θα ενημερωθούν και μέσω sms.

Όσο για τους ασφαλιστές μια τελευταία κουβέντα καθώς φυσικά και δεν τους ξεχνάμε. Πολλές στοιχειοθετημένες αγωγές και μηνύσεις έχουν ήδη κατατεθεί και θα συνεχίσουν να κατατίθενται. Το σωματείο φροντίζει για εσάς κύριοι και σας εξασφαλίζει συναρπαστικές στιγμές παρέα με τη δικαιοσύνη. Όσοι ασφαλισμένοι ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας για λεπτομέρειες.

24 σχόλια:

  1. ελευταία ενημέρωση: 07.12.2010 | 23:41
    Πρώτη δημοσίευση: 07.12.2010 | 23:33

    Είχε εκδοθεί νωριτερα ένταλμα σύλληψης του 6ου τακτικού ανακριτή Αθηνών με την κατηγορία της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές ενέργειες κατ' επάγγελμα.

    Συνελήφθη αργά το βράδυ της Τρίτης ο πρώην πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της “Ασπίς”, Παύλος Ψωμιάδης κοντά στην οικεία του στην περιοχή του Χαλανδρίου.

    Άμεσα το αρμόδιο τμήμα της ΕΛ.ΑΣ, το τμήμα αναζητήσεων εντόπισε τον κ. Ψωμιάδη στην περιοχή του Χαλανδρίου όπου και τον συνέλαβαν.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Ψωμιάδης έχει παραπεμφθεί σε δίκη για το κακούργημα της πλαστογραφίας μετά χρήσεως και η υπόθεση αυτή αφορά πλαστή εγγυητική επιστολή 550 εκατομμύρια ευρώ που είχαν προσκομίσει στην Επιτροπή Εποπτείας Ιδιωτικής Ασφάλισης για να πείσουν ότι η ΑΣΠΙΣ διαθέτει το απαραίτητο κεφάλαιο για αύξηση

    ΕΤΣΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΤΟΝ ΧΩΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΤΕΝΗ
    ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕΙ ΜΕΡΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ
    ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΕΣΑ ΚΑΡΓΙΟΛΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΒΡΩΜΙΑΡΗ. ΜΕΣΑ ΜΕΣΑ ΜΕΣΑ ΜΕΣΑ ΜΕΣΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΣΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΛΑΜΟΓΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΥΡΙΕ ΛΑΜΟΓΙΟ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΟΥΝ. ΕΚΑΝΕΣ ΤΟΣΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΠΛΕΝΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΒΟΣΠΟΡΟΣ ΟΥΤΕ Ο ΘΕΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ.

    ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΣΚΑΡΦΙΣΤΟΥΝ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΑΣΕΙΣ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΩΜΕΡΟ, ΓΕΡΑΣΜΕΝΟ, ΠΑΡΕΙΚΜΑΣΜΕΝΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝΤΕ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΦΕΡΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΚΟΓΕΡΑΣΜΕΝΟ ΤΟΜΑΡΙ ΣΟΥ ΠΑΛΙΟΚΟΥΦΑΡΙ, ΚΩΛΟΓΕΡΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝΤΕ,ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΞΥΠΝΗΣΑΝ 'Η ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΑΙΣΕ ΟΛΟΥΣ,ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΞΕΧΑΣΕ,ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΑΣΑΝ ΤΟΝ ΑΡΧΙΜΑΦΙΟΖΟ
    ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΠΙΣΕΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ,ΚΑΙ ΑΜΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥ,ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΙΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ,ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΑ ΣΥΝΤΟΜΑ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΣΦΑΛΙΣΤΑΚΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ ΒΡΩΜΕΡΑ ΛΑΜΟΓΑΚΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΦΑΤΣΑ ΚΑΡΤΑ. Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΚΑΙ ΧΟΡΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ!!!!

    http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=94444

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΓΩ ΟΝΟΜΑΤΑ:

    ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ, ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ, ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ.

    ΑΦΟΥ ΟΠΟΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΟΙ ΦΑΤΣΟΥΛΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&artid=371913&ct=1&dt=07/12/2010

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΑΕΙ!!!!
    ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το αρχιλαμόγιο πρέπει να καταδικαστεί σε εκατοντάδες φορές ισόβεια, αφού διέπραξε το μεγαλύτερο οικονομικό έγκλημα στη σύγχρονη Ελλάδα.
    Ας μην πανηγυρίζουμε ακόμη όμως. Δεν έχουν περάσει πολλές εβδομάδες από την απόφαση της κατάπτυστης "δικαστού" Μαρία Ανδρεοπούλου να απορρίψει τα ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του αρχιλαμόγιου για την ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΥΠΟΘΕΣΗ. Η "δικαστής" αυτή θεώρησε τότε ότι το αρχιλαμόγιο δεν εξαπάτησε κανέναν.

    Ας περιμένουμε την οριστική απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα για την προφυλάκιση του αρχιλαμόγιου. Τότε θα μπορέσουμε να χαμογελάσουμε μετά από 15 μήνες.

    Και κάτι ακόμη.
    Πολλοί κατηγορούν τον Μαρκουλάκο και θεωρούν ότι οι φωνές και οι διαμαρτυρίες θα δώσουν καλύτερο αποτέλεσμα από την δικαστική οδό. Αν η δικαιοσύνη σταθεί στο ύψος της, είναι η μόνη μας ελπίδα. Ας ελπίσουμε να υπάρχουν ακόμη τίμιοι δικαστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΝ Ο ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ-ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ, ΕΚΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΦΗΣ ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΑΙΡΕ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ.
    Η ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΟΜΩΣ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ-ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΑΥΤΩΝ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΥΛΟΓΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΕΙΤΕ ΤΟΥ ΝΑ ΤΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΜΕ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΟΧΗ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ.
    ΠΟΛΛΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ, ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥΣ,ΟΠΩΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΗ ΜΕΛΕΤΗ ΑΠΟ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ...
    ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΗ ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.
    ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ...
    Ο ΝΟΜΟΣ ΟΜΩΣ ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΚΑ,ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΑΕΕ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΟΠΤΗ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ..
    ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΘΑ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΧΡΟΝΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ...
    ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ!
    ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΤΡΙΜΕΡΕΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΩΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΟΣΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ.
    ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΝΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ..
    ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ!
    Φιάσκο και το νέο Επικουρικό του Κλάδου Ζωής
    ΕνημέρωσηΣχολιάστε το άρθρο
    Με πρόχειρες εκτιμήσεις η Ασφαλιστική Αγορά εκτιμά ότι το νομοσχέδιο που ψηφίστηκε πρόσφατα και αφορά τη δημιουργία του Νέου Επικουρικού Ταμείου που θα καλύπτει ζημιές από Εταιρείες που κλείνουν θα συγκεντρώνει γύρω στα 20 εκατ. ευρώ τον χρόνο. Τα έσοδά του, ως γνωστόν θα προέρχονται από την επιβάρυνση των Ασφαλίστρων Ζωής κατά 1,5%. Η ΕΑΕΕ έχει ήδη διαμαρτυρηθεί γραπτώς στο Υπουργείο, τόσο για το ύψος της εισφροράς του 1,5% όσο και για την αναδρομικότητα της ισχύος του νέου Επικουρικού. Σε όλες σχεδόν τις Ευρωπαϊκές χώρες η εισφορά δεν υπερβαίνει το 0,3% των Ασφαλίστρων. Όσον αφορά την πρόσφατη έγκριση του Υπουργείου να μεταφερθούν €300.000 από το Κεφάλαιο της ΕΠΕΙΑ στο νέο Επικουρικό Ζωής, τα σχόλια περιττεύουν. Αψυχολόγητες κινήσεις που δυσκολεύεται ο απλός νους να ερμηνέυσει.
    Το ποσοστό αυτό σύμφωνα με το σύνολο των Ασφαλίστρων Ζωής που εισπράττει ο Κλάδος, δεν μπορεί να συγκεντρώσει πάνω από 20 εκατ. ευρώ… Τι να πρωτοπληρώσει το Ταμείο με αυτά τα Κεφάλαια… θα αναρωτηθείτε και πώς το υπουργείο έκανε τους υπολογισμούς του; Απάντηση: όπως τους έκανε πάντα και οδήγησε την Ελλάδα στην… Πτώχευση! Οι Ιστορικοί που θα γράψουν τη Σύγχρονη Ιστορία της Ελλάδας μετά από τη μεταπολίτευση, δηλαδή για τα 36 χρόνια 1974-2010, θα χαρακτηρίσουν τους Έλληνες Πολιτικούς αυτής της περιόδου, ως τους πιο Ανεύθυνους, τους πιο Ανεπαρκείς και τους πιο Διεφθαρμένους Διαχειριστές του Δημόσιου Χρήματος όλων των Εποχών… όλου του κόσμου! Ως γνωστόν, η Ελλάς βρίσκεται στις πρώτες θέσεις στην παγκόσμια κλίματα των πιο διεφθαρμένων κρατών σε όλο τον κόσμο.
    Ξαναδιαβάστε στο χθεσινό «ID» τις Λαμογιές που συνεχίζουν να κάνουν οι Υπουργοί μας γράφοντας ολόκληρο τον πληθυσμό της γης εκεί που όλοι γνωρίζετε…παχύδερμα του κερατά… Τίποτε δεν συμβαίνει αν δεν εγκρίνει ο Υπουργός!
    Και το πιο φρικαλέο γεγονός που μας κάνει να τρελαινόμαστε είναι ότι συνεχίζουν να κάθονται στο σβέρκο μας, να παρουσιάζονται ως εθνοσωτήρες και να ετοιμάζουν τα παιδιά τους να τους κληρονομήσουν…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Συνελήφθη ο Παύλος Ψωμιάδης

    Εκτύπωση
    Αποθήκευση
    Αποστολή
    Αρχειοθέτηση
    Μέγεθος
    Facebook
    Twitter
    Του Παναγιώτη Στάθη

    Σε έφοδο των ανδρών του Τμήματος Αναζητήσεων της Ασφάλειας στο σπίτι του επικεφαλής του ομίλου ΑΣΠΙΣ, Παύλου Ψωμιάδη στο Χαλάνδρι, κατέληξε αργά χθες το βράδυ το ένταλμα σύλληψης που είχε εκδώσει λίγες ώρες νωρίτερα η 6η τακτική ανακρίτρια του Πρωτοδικείου Αθηνών.

    Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον ιδιοκτήτη της ασφαλιστικής εταιρείας ΑΣΠΙΣ, η οποία κατέρρευσε παρασύροντας χιλιάδες επενδυτές, και τον οδήγησαν στην Ασφάλεια. Σε λίγη ώρα αναμένεται να οδηγηθεί κρατούμενος στο γραφείο της ανακρίτριας ώστε να εκτελεστεί το ένταλμα το οποίο εκδόθηκε σύμφωνα με δικαστικές πηγές καθώς υπήρχαν πληροφορίες πως ο επιχειρηματίας ετοιμαζόταν να διαφύγει στο εξωτερικό ενόψει των εξοντωτικών δικών, αγωγών, διώξεων που αντιμετωπίζει μετά το «κανόνι» της ΑΣΠΙΣ Capital.

    Άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως στην απόφαση της 6ης ανακρίτριας Αθηνών για την έκδοση εντάλματος καθοριστικό ρόλο έπαιξε η κατάθεση πρώην στενού συνεργάτη του, ο οποίος, φέρεται να είπε ότι ο Παύλος Ψωμιάδης είχε δώσει εντολή στον Διευθυντή Διαχείρισης Διαθεσίμων της ΑΣΠΙΣ να παρακρατά για λογαριασμό του ποσά κοντά στο 1 εκατ. ευρώ μηνιαία, από τα χρήματα που εισπράττονταν για ασφάλιστρα. Σύμφωνα με την ίδια κατάθεση, ο επιχειρηματίας είχε σκοπό να κλείσει τις εταιρείες, αποκομίζοντας όσο το δυνατόν μεγαλύτερα κέρδη και να διαφύγει στο εξωτερικό.

    "Απάτη και Ξέπλυμα"

    Ο επιχειρηματίας που κάποτε θεωρούνταν ένας από τους ισχυρότερους της χώρας, μετά το κανόνι της Ασπίς Capital, η οποία με κεφάλαιο ύψους 60.000 ευρώ, φέρεται να είχε καταφέρει να εκδώσει ομολογιακό δάνειο ύψους 70 εκατ. ευρώ αντιμετώπισε μαζικές αγωγές από ασφαλισμένους της ΑΣΠΙΣ, αλλά και μηνυτήρια αναφορά 65 εξ αυτών στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, που ανέφερε ότι οι δικαστικοί λειτουργοί που χειρίζονται την υπόθεση κωλυσιεργούν στη διαδικασία παγώματος της περιουσίας του επιχειρηματία. Ωστόσο λίγες ημέρες μετά εκδόθηκε απόφαση από το Μονομελές Πρωτοδικείο με την οποία δεσμεύθηκε η περιουσία του ίδιου, της συζύγου και των παιδιών του.

    Σε εξέλιξη βρισκόταν και προκαταρκτική εξέταση από την εισαγγελία Αθηνών η οποία κατά κάποιες πληροφορίες κατέληξε στην απαγγελία κατηγοριών για απάτη και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος. Ο επιχειρηματίας για τμήμα της υπόθεσης ήδη έχει απολογηθεί και του έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι, όπως απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και 100.000 ευρώ ως εγγύηση την οποία είχε καταβάλει. Η εξέλιξη αυτή όμως είναι πολύ πιθανόν να οδηγήσει τον κ. Ψωμιάδη ακόμα και στις φυλακές, ως προσωρινά κρατούμενο.

    Και δίκη

    Ηδη πάντως με το υπ΄αριθμόν 950/10 βούλευμα έχει παραπεμφθεί στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθήνας, προκειμένου να δικαστεί για το κακούργημα της πλαστογραφίας μετά χρήσεως, μαζί με τον καταζητούμενο συνεργάτη του Ανδρέας Λοΐζος.

    Η υπόθεση αφορά πλαστή εγγυητική επιστολή 550 εκατ. ευρώ που είχαν προσκομίσει στην Επιτροπή Εποπτείας Ιδιωτικής Ασφάλισης για να πείσουν ότι η ΑΣΠΙΣ διαθέτει το απαραίτητο κεφάλαιο για αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου, προκειμένου να μην κλείσει η εταιρεία.

    Πηγή:www.capital.gr

    ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ/
    ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ Ή ΑΠΛΩΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΩΣ ΤΡΙΤΟΙ?
    ΝΑ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΝΗΘΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!
    ΑΣ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΝΑ ΜΗ ΔΙΑΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΩΠΑ..ΥΠΕΡΑΝΩ ΠΑΣΗΣ ΥΠΟΨΙΑΣ.
    ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ, ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ..ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΔΕΝ ΛΥΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ.
    ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΕ ΞΕΝΑ ΜΜΕ
    ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΘΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.
    ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ...ΔΗΘΕΝ..ΑΡΜΟΔΙΟΙ.

    ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
    ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΖΩΗΣ ΑΥΤΗ..
    ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΜΕΘΟΔΕΥΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. http://www.capital.gr/News.asp?id=1100350

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ.

    ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ Η ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ.

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΖΑ ΚΟΣΜΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 9.00πμ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ τησ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ(ΚΤΙΡΙΟ 9 - ΓΡΑΦΕΙΟ 106 - 1ος ΟΡΟΦΟΣ).

    ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΑ ή ΣΥΓΓΕΝΙΚΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΩΠΑ.

    Η ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΑΙΣΘΗΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΑΣΚΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

    ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ, ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.

    ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΑΣ ΣΙΩΠΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΕΠΑΝΑΠΑΥΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ..

    ΟΙ ΑΞΙΟΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΞΙΟΙ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΟΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΟΠΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ..
    ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΙΛΗΣΤΕΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ...
    ΜΗ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ..
    ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΑΛΛΗ..
    ΝΑΜΗ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ
    ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ..
    ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ.\
    ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ
    ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ..
    ΑΣ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΣΥΝΕΡΓΟΥΣ...ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. http://www.inews.gr/152/vomva-synelifthei-o-psomiadis-tis-aspis-meta-apo-energeies-giganta-dikastikou.htm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. PALI TYXEROS EINAI-EXO KINDINEYE PERISSOTERO......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Οι ζημιωθέντες της Ασπίς ΠΡΕΠΕΙ να βρίσκονται στα Δικαστήρια της Ευελπίδων την Παρασκευή 10/12/2010 και ώρα 9:00 π.μ. στο Κτήριο 9, 1ος όροφος, έξω από το γραφείο του 6ου Ανακριτή.

    Είναι εξαιρετικά σημαντικό, καθώς κρίνεται η προφυλάκιση του Π. Ψωμιάδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ COMMERCIAL .TI ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ??
    Γ.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τηλ δικηγορων εναντιων των ασφαλιστων θελουμε.ειμαστε μια παρεα που εξαπατηθηκαμε και θελουμε να τους μηνυσουμε.περιμενουμε σας παρακαλω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή