ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΖΙΚΕΣ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΕΣ ΕΚΚΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΟΙΟΠΑΘΟΥΝΤΩΝ ΠΟΝΕΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ BLOG AYTOY. ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΑΠΛΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ, ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΗΔΕΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΑΤΙΜΑ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ ΤΟΥΣ, ΤΟΥ ΠΟΝΟΥ ΤΟΥΣ, ΤΗΣ ΔΥΣΤΥΧΙΑΣ ΤΟΥΣ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ BLOG ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΙΜΟΤΗΤΑ, ΕΦΤΑΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ 30.000 ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΣΕ 1 ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ.

ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΩΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ, ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΘΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ. ΣΥΝΙΣΤΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΙ, ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ.

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.

39 σχόλια:

  1. ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΕΡΓΟΙ.
    ΓΡΑΨΤΕ ΠΑΛΙ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ, ΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΩΡΓΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΟΓΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ...!!
    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
    ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΙΔΕΡΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟ ΣΥΣΤΑΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ.

    Ή ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ.....ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ....
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κ..... ΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ, ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΕΙΣ ΤΗΝ : Οποιαδήποτε προσπάθεια αποπροσανατολισμού μας από σκοτεινά σωματεία τους (ΠΟΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΣΩΑΤΕΙΑ ή ΠΟΙΟΥΣ δικηγόρους ΠΟΥ δεν θα περάσει).

    ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ Κ........ΜΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κατερινα σιδερη ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΣΦΑΛΣΙΜΕΝΩΝ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑk13 Νοεμβρίου 2010 στις 6:18 μ.μ.

    ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ
    ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΣΙΔΕΡΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Π.Δ ΤΟΥ ΥΠΟ ΣΥΣΤΑΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ

    ΔΕΝ ΠΗΡΑΤΕ ΕΣΕΙΣ -ΩΣ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΕΝΑ ΝΕΟ BLOG για την ενημέρωση και την ανταλλαγή απόψεων και γνώσεων που αφορά χιλιάδες ελλήνων πολιτών,θύματα της ιδιωτικής ασφάλισης που εκπροσωπείτο απο την ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΚΑΙ COMMERCIAL VALUE-, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΓΟΥΜΕΝΗ ΙΣΤΙΟΣΕΛΙΔΑ BLOGGER ΤΟΥΤΟ ΔΙΕΚΕΟΠΗ,
    και γι'αυτό και ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΤΟ ΖΗΤΟΥΣΑΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ- ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΘΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΒLΟG ΜΑΣ, εδώ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΓΙΑ ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΩΣ :asfalismenosaspis-cv.blogspot.com, από ΝΕΟ ΧΕΙΡΙΣΤΗ - bLOGGER ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΕΙΡΙΣΜΟ ΤΟΥ: ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΥΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΙΔΕΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΙΠΟ Δ.Σ , ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ, (ΕΦΟΣΟΝ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΙΣΔΕΡΗ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΧΕΙΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΩ ΔΕ ΜΑΛΛΟΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥΤΟΥ)..
    ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΓΥΓΗΝ ΕΡΜΗΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ .

    13/11/2010

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΙΔΕΡΗ
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟ ΣΥΣΤΑΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ: ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ.

    ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΩΨΝ ΑΣΦΑΛΣΙΜΕΝΩΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ.
    AΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ
    ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΑ ΙΔΙΑ 6944946636
    ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΑΣ ΛΟΓΟΚΡΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΙΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ...ΑΦΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΟΙΚΕΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΙΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΣΤΑΜΑΤΑΣΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΕΝΕΚΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ.

    ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΑ ΗΜΕΡΑ.

    ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ BLOG ΘΑ ΞΑΝΑΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΑΣ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΚΟΥΣ-ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΟΣΟΥς ΤΟ ΖΗΤΗΣΟΥΝ , ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ.
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ !!ΜΙΑ ΔΙΑΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΛΙΓΟΥΣ ΕΔΩ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΟΙΚΕΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΙΣΤΙΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.
    ΜΑΖΙ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ
    ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΙΔΕΡΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟ ΣΥΣΤΑΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ
    ΤΗΛ. 6944946636

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΔΕΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΑΣ ΟΙΚΕΙΟΠΟΥΝΤΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΑΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ.
    ΚΡΙΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΑΡΑΞΗΓΗΣΗ.
    ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ.
    ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙΣ ΕΤΣΙ.
    ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ, ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ....ΤΙΝΩΝ ΑΣΦΑΛΣΙΤΩΨΝ ΚΑΙ ΚΑΚΩΣ ΕΝΝΟΥΜΕΝΑ ΔΗΘΕΝ!!ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ!!!!

    ΚΡΙΜΑ ΕΙΝΑΙ

    ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΙΔΕΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΙΔΕΡΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΣΦΑΛΣΙΜΕΝΩΝ13 Νοεμβρίου 2010 στις 7:15 μ.μ.

    ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΙΔΕΡΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΩΝΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ
    ΓΙΩΡΓΟ ΣΤΗΝ ΔΗΘΕΝ!!!ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ BLOG ΑΥΤΟΙ ΛΟΓΟΚΡΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ ΑΚΟΜΑ, ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΣΦΑΛΣΙΜΕΝΩΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ.
    ΜΕ ΤΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΕΡΕΠΕΙΣ.

    ΕΓΩ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΑΙΡΩ ΤΕΤΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ , ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΦΗΜΗ ΣΤΟ ΒLOG ΜΑΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ...

    ΤΟΥΣ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΜΕ ΣΑΝ Δ.Σ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΣΦΑΛΣΙΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙ ΠΡΟΝΟΙΑ.
    ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΑΛΙΣΤΑ: Το σχόλιό σας θα είναι ορατό μετά την έγκριση, ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΣΦΑΛΣΙΤΕΣ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ....ΕΙΝΑΙ ΚΙΑ ΑΥΤΟΣ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ AYTHN THN NEA ISTIOSELIDA MAS!!ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΙΕΙ ΜΟΝΟ ΩΣ ΧΕΙΟΣΡΙΣΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΙΣΤΙΟΣΕΛΙΔΑΣ ΝΑ ΠΡΑΤΤΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΕΑΝΕΙ Ο,ΤΙ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ....ΔΕΝ ΣΥΝΕΦΩΝΗΘΗ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΛΕΟΝ ΙΣΤΙΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΓΓΙΖΕΙ ΠΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ..

    ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΒLOG ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΣΚΕΦΤΗΚΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΘΕΙ. ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ....ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΣΙΤΩΝ... ΕΙΝΙΑ ΠΡΟΣ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ.

    ΕΓΩ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΣΦΑΛΣΙΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΟΠΟ Δ.Σ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΝΕΑ ΙΣΤΙΟΣΕΛΙΔΑ.

    ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΜΗΝ ΠΑΡΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.

    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΘΟΥΜΕ....
    ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΙΔΕΡΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΣΦΑΛΣΙΜΕΝΩΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ.ΤΗΛ 6944946636

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΙΔΕΡΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΣΦΑΛΣΙΜΕΝΩΝ13 Νοεμβρίου 2010 στις 7:19 μ.μ.

    ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΙΟΣΕΛΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΗ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ,.
    ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΙΔΑ....ΑΣΦΑΛΣΙΜΕΝΟΙ ΜΟΥ . ΠΡΟΣΕΞΤΕ....
    ΤΙΝΟΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ.....ΚΕ ΚΑΠΕΤΑΝΙΔΗ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ.
    ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΔΦΩΝΗΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΤΤΟΝΤΑΙ.

    ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΙΔΕΡΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. κα Σιδέρη,

    δεν καταλαβαίνουμε τι γίνεται...
    Ποιό από τα δύο ιστολόγια είναι του Συλλόγου σας?

    Η γνώμη μου είναι ότι περαιτέρω διαιρέσεις είναι βούτυρο στο ψωμί του σαχινίδη. Στο τέλος θα μείνει ο καθένας μόνος του, έτσι που πάμε.
    Ας πρυτανεύσει η λογική και η σύμπνοια για το καλό όλων.
    Είμαι παθών ασφαλισμένος της ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ και θα ήθελα να βοηθήσω ενεργά τον αγώνα του συλλόγου. Επειδή το αντικείμενο μου είναι οι υπολογιστές (έχω μεταπτυχιακό από τις ΗΠΑ), θα μπορούσα να βοηθήσω στη συντήρηση του ιστολογίου, για παράδειγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΙΔΕΡΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟ ΣΥΣΤΑΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΥΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ.13 Νοεμβρίου 2010 στις 11:31 μ.μ.

    ΜΑΣ συγκινείτε ιδιαίτερα. ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΑΚΑΘΕΚΤΟ, ΑΠΤΟΗΤΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΦΛΑΙΣΤΕΣ-ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΟΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ.

    ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΙΔΕΡΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟ ΣΥΣΤΑΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΥΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ.

    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜς ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΣΕΝΑ, ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΣΟΥ, ΞΕΡΕΙΣ Γ....., ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ.
    ΣΕ ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΣΕΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ, ΩΣ ΕΙΧΕ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΣΟ ΠΛΑΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

    ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.!!!!ΝΑΣΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ Η ΑΝΑΓΚΗ ΣΥΝΕΧΙΣΗΣ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ,ΞΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ,ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΙΣΤΙΟΣΕΛΙΔΑΣ.

    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΓΙΑΤΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΣ.

    ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ.

    ΟΜΑΔΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΙΔΕΡΗ είπε... AΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

    ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ, ΓΙΑ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ,, -ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ, ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Π.Δ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ ΑΥΤΟΥ, ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΖΕΙ, ΣΤΙς 11/11/2010, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΒLOG MAΣ, ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟ ΣΥΣΤΑΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ, ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΑΠΟΤΟΜΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΣΤΕ Ως ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΠΗΓΕΣ ΠΛΗΡΗΦΟΡΗΣΗΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΣΥΜΠΑΣΧΟΝΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ, ΔΕΧΘΗΚΕ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΜΟΥ ΔΥΟ - ΤΡΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ Κ. ΠΕΤΡΙΔΗ, ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΥΜΑΤΑΙ ΟΝΟΜΑ, ΜΕ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ, (ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΑΦΗΝΩ ΣΕ ΕΣΑΣ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΤΩΤΕΡΩ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ), ΟΤΙ: ΕΑΝ ΕΝΤΟΣ ΤΡΙΩΝ ΛΕΠΤΩΝ ΔΕΝ ΔΩΣΕΙΣ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ BLOGER AYTΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΣΑΣ, ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟ BLOG ΣΑΣ ΑΥΤΟ, ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΝ ΑΥΤΟΙ, Ο Κ ΠΕΤΡΙΔΗΣ, ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΩΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟ!!!!ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ, ΜΕ ΜΗΝΥΕΣΕΙΣ...!!*-ΛΕΣ ΚΑΙ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ....ΓΙΑτΙ ΑΡΑΓΕ....-, ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ BLOG ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΑΠΟΥΑΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ, ΟΣΟΙ ΕΓΡΑΦΑΝ ΑΝΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΜΗ...ΕΜΕΙΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑΜΕ ΜΕ ΧΑΡΑΤΗΕΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ, ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΙΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΙ...
    ΕΜΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΦΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΗ ΤΩΝ ΑΝΩΝΥΜΩΝ, Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ.
    ΓΙ΄ΑΥΤΟ, ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΝΩ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ, ΟΣΟΙ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΜΕΝΗ ΤΩΝ : ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΑΣΠΣΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ asfalismenosaspsis.blogspot.com, ΘΕΩΡΗΣΑΝ ΣΚΟΠΙΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΠΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΑΥΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, ΜΕΣΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΤΗΣ ΕΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΙΨΑΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ.
    ΠΟΛΥ ΛΥΠΟΜΑΣΤΕ ΓΙ΄ΑΥΤΟ, ΑΛΛΑ ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΛΟΙΠΑ ΑΤΟΜΑ-ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΝΕΟΙ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ -ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΟΥΣΑ*-, ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ, ΟΠΕΡ ΚΑΙ ΕΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗ.
    ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ, ΑΝΜΕΣΩΣ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG(ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ): asfalismenosaspis-cv.blogspot.com
    13 Νοεμβρίου 2010 5:38 π.μ.

    AΥΤΑ ΛΕΓΑΤΕ ΤΟ ΠΡΩΙ,ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ?

    ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ, ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΙΔΕΡΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ14 Νοεμβρίου 2010 στις 11:53 μ.μ.

    ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΗ ΕΔΩ Η ΠΑΛΙΑ ΜΑΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΙΣΧΥΕΙ , ΠΟΥ, ΕΝΕΚΕΝ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ....ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΘΗΣΑΝ, ΣΕ ΕΜΑΣ, ΓΙΑ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΩΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ, ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΖΑΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΛΩΣ ΑΝΕΒΛΗΘΗ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΕΚ ΝΕΟΥ, ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ, ΠΑΛΙ ΜΕ ΝΕΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ, -ΣΚΕΦΤΉΚΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΤΟΝ ΧΕΙΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΜΕ ΝΕΟ ΟΝΟΜΑ, ΑΛΛΑ ΩΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ, ΕΝΕΚΕΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΜΙΑΣ*ΔΥΟ ΗΜΕΡΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΒΛΗΘΕΙ Η ΑΥΤΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.
    ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΧΕΙΡΙΣΤΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ.
    ΑΥΤΟΣ ΟΜΩΣ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ, ΑΦΟΥ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΦΟΡΑ, ΑΥΤΟΣ Ο !!!ΝΕΟΣ!! ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΥΘΕΝΑ!!ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΗΣ, ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΟΙΚΕΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ 3-4 ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ, -ΣΑΝ ΜΙΑ ΝΕΑ ΟΜΑΔΑ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ-!!!, ΣΕ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΦΑΣΗ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΗΣ ΤΟΥΤΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΑΣΠΑΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ, ΟΠΩΣ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΔΙΑΣΠΑΣΕΙΣ ΑΠΟ 2-3-4 ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΤΟ, ΚΑΙ ΔΗ ΑΝΗΚΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΒLOG MAΣ, ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ, ΔΕΝ ΗΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΘΕΙ.,
    ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΑΠΤΟΗΤΟΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ .

    ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΙΔΕΡΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΣΚΟΠΟ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ!!!!!!! ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ!!!!!! ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΜΕ ΠΟΛΥ!!!!!! ΜΕΓΑΛΗ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΜΕ!!!!! ΘΑ ΕΚΦΡΑΖΩΜΑΣΤΑΙ ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ Η ΧΟΥΝΤΑ!!!! ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΑ ΓΡΑΨΩ ΕΔΩ! ΠΟΙΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΑΓΩΓΕΣ!!!! ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΤΩΧΕΥΣΗ!!!!!!!! ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ!!!!! ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΝΑ ΠΡΟΕΔΡΕΥΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ?
    ΓΙΑΤΙ ΧΤΥΠΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?

    ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΑΥΤΑ..

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
    ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ...

    ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΑΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?

    Κ Α Ν Ε Ν Α Σ!!!!ΔΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΥΛΛΟΓΟ..
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ ΜΟΝΟ...ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ..
    ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ...

    ΧΑΣΑΤΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ..

    ΑΝΤΕ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΕΔΡΙΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝ ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τι να πώ και τι να μαρτυρήσω το αιώνιο "Ελληνικό
    σύνδρομο..... "ΦΑΓΩΜΑΡΑ,ΦΑΓΩΜΑΡΑ,ΦΑΓΩΜΑΡΑ" μα για σοβαρευτείτε λιγάκι με το "ΔΙΚΟ ΜΑΣ.... ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΣΑΣ" εμείς όλοι οι εξαπατηθέντες από ένα καταχραστή-αλήτη με το ονομα ΨΩΜΙΑΔΗΣ. ένα έχουμε σκοπό ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ,κια εχθρούς εχουμε:
    1)τον καταχραστή- αλήτη ΨΩΜΙΑΔΗ και τις συν αυτώ εταιρείες
    2)το Κράτος που με την ανοχή του έθρεψε αυτό το
    υποκείμενο και που ακόμα τον κανακεύει.
    Άρα με την βοήθεια των νομικών μας πρέπεινα στραφούμε εναντίων των εχθρών το ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ και να αφήσουμε τους καυγάδες για το ποιό σωματείο είναι ο καλλίτερος αρωγός της προσπαθείας μας αυτής.
    ΟΙ ΚΑΥΓΑΔΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΤΗΡΟ ΣΤΟ ΨΩΜΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ.
    ΣΟΒΑΡΕΥΕΙΤΕ και αφήστε τις προσωπικές αντιπαραθέσιες οι οποίες και δεν μας αφορούν και μας κουράζουν.
    Προχωρείστε ΤΑΧΙΣΤΑ στην επόμενη συνάντηση μας
    να ακουστούν ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.
    Παν. Σ.Βελισσαράτος
    (αλήθεια οι άλλοισχολιαστές γιατί δεν γράφουν το όνομα τους? εκτός βέβαια της κ. Προεδρου που κάνει και κατάχρηση με τη συχνή επανάληψη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πέτσας: Πως έκλεισα την Ασπίδα (και εγκλημάτισα σε βάρος χιλιάδων ασφαλισμένων)

    http://prasinomilogr.blogspot.com/2010/11/blog-post_7220.html

    Την δική του άποψη για την δράση της ΕΠΕΙΑ έδωσε χθες σε συνάντηση του με ορισμένους δημοσιογράφους ο Πρόεδρος της ΕΠΕΙΑ Γιώργος Πέτσας.

    Για την πολύκροτη υπόθεση της Ασπίς (ο κ. Πέτσας ούτε μια φορά δεν ανέφερε το όνομα της ούτε το όνομα του Ψωμιάδη, αλλά την αποκαλούσε ο Όμιλος) είπε ότι υπήρχαν δυο τάσεις στην αγορά οι μεν που έλεγαν κάνε γρήγορα να πάρουμε το χαρτοφυλάκιο και οι άλλοι που έλεγαν ότι βιάζεστε.
    Ο πρόεδρος της ΕΠΕΙΑ είπε ότι προτίμησε να ακολουθήσει μία τακτική όπου η ανάκληση θα ερχόταν από μόνη της. Και πραγματικά συμπλήρωσε όταν ο επιχειρηματίας κατάλαβε ότι είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε ανάκληση έφερε την πλαστή εγγυητική επιστολή. Τότε είχα όλο το δικαίωμα να προχωρήσω σε ανάκληση, διαφορετικά θα είχε είπε πρόβλημα με την δικαιοσύνη και ο ίδιος. Τα πράγματα είχαν δρομολογηθεί έτσι από τις αρχές του καλοκαιριού του 2009, ώστε η επιχείρηση να μην μπορεί να επικαλείται το οτιδήποτε. Όταν φθάσαμε τον Σεπτέμβριο το συζητήσαμε είπε με τον Υπουργό και τον ενημέρωσε ότι δεν θα την αποφύγει την ανάκληση. Στο μεταξύ κατάρτισε την τροπολογία για την προστασία των ασφαλισμένων.
    Για την συγκεκριμένη τροπολογία η οποία κρίθηκε από την σημερινή κυβέρνηση ως μη σύννομη με το κοινοτικό δίκαιο ο κ. Πέτσας απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις του nextdeal.gr είπε ότι την συνέταξε το νομικό τμήμα του Υπουργείου Οικονομικών και όχι η ΕΠΕΙΑ. Επίσης πρόσθεσε ότι κατά την γνώμη του ήταν θέμα διαπραγμάτευσης με την ΕΕ να την αποδεχθεί αλλά η νέα κυβέρνηση επέλεξε να μην βάλλει ως θέμα αιχμής στη διαπραγμάτευση την περίοδο εκείνη το θέμα της Ασπίδας.

    == =================

    Ο Ψωμιάδης ήταν ο ηθικός αυτουργός και ο Πέτσας ο φυσικός αυτουργός του εγκλήματος σε βάρος των περιουσιών των ασφαλισμένων της ΑΣΠΙΣ. Η ανάκληση της λειτουργίας της ΑΣΠΙΣ, όταν το υπάρχον νομικό πλαίσιο δεν έδινε καμμία εξασφάλιση στους ασφαλισμένους, αποτελεί ένα εν ψυχρώ έγκλημα. Δεν κατέστρεψε μόνο την περιουσία των ασφαλισμένων αλλά και την ζωή τους, το μέλλον τους και το μέλλον των παιδιών τους.
    Η ανάκληση της άδειας της ΑΣΠΙΣ δεν ήταν "τιμωρία" για τον Ψωμιάδη, αφού ο αρχι-κλέφτης κυκλοφορεί ελεύθερος απολαμβάνοντας τα κλεμμένα. Ο Πέτσας εκδικήθηκε τους ασφαλισμένους για την δική του ανικανότητα, όταν το μόνο λάθος τους ήταν να εμπιστευθούν την ασφαλιστική αγορά και την ανύπαρκτη εποπτική αρχή.
    Το ίδιο νομικό σύστημα τον προστατεύει, όπως και τον Ψωμιάδη, παρότι έχουν διαπράξει το μεγαλύτερο οικονομικό έγκλημα σε περίοδο ειρήνης.
    Το χειρότερο είναι ότι ο Πέτσας δεν δείχνει το παραμικρό ίχνος μετάνοιας για το έγκλημα που έκανε. Αυτό δείχνει το ποιόν του. Ας έχει την συνείδησή του ήσυχη, όπως ο ομόσταβλός του ο Ψωμιάδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο κ. Γιώργος Πέτσας λίγες ημέρες πριν και την τυπική παύση λειτουργίας της Επ.Ε.Ι.Α., οι αρμοδιότητες της οποίας ως γνωστόν υπάγονται, πλέον, στην ΤτΕ, αποφάσισε να μιλήσει για τη «σύντομη αλλά άδοξη», όπως τη χαρακτήρισε θητεία της Επιτροπής.

    Σημεία με ενδιαφέρον της συνέντευξής του είναι:

    · Εκτιμώ ως βιώσιμες 3 ή 4 ελληνικές ασφαλιστικές εταιρείες.
    · Δεν ήρθα για να γίνω ο Ηρώδης της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς.
    · Έργο μας το 40-30-30, ο υπολογισμός των ομολόγων στην τιμή κτήσεως και το άρθρο 6.
    · Αν μπορούσα θα καθιστούσα ιδιώνυμο το αδίκημα για τα ελλείμματα στα αποθεματικά.
    · Θεωρώ ότι η μόνη κατηγορία για την οποία θα “ταλαιπωρηθεί” ο Παύλος Ψωμιάδης είναι εκείνη της πλαστογραφίας μετά χρήσεως.
    · Χαίρομαι για την τοποθέτηση του στελεχιακού δυναμικού της Επ.Ε.Ι.Α. (32 περίπου άτομα) στην ΤτΕ και θεωρώ άδικη την εξαίρεση μόλις 5 ατόμων.


    Κατερίνα Σιδέρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ενδιαφέρον είχαν όμως οι αναφορές του προέδρου της ΕπΕΙΑ και για την Ασπίς Πρόνοια. Ο κ. Πέτσας δήλωσε σχετικά:

    -Πολλούς μήνες πριν προχωρήσω στην ανάκληση της Ασπίς είχα ενημερώσει την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών ώστε να λάβει τα μέτρα της για την αγορά και τους ασφαλισμένους. Ο κ. Παπαθανασίου ανέλαβε κάποιες πρωτοβουλίες. Τότε όμως οι εκλογές δεν υπήρχαν ως προοπτική

    - Δεν ήταν στις ευθύνες της ΕπΕΙΑ να προετοιμάσει την αγορά για τις συνέπειες από τις ανακλήσεις

    - Η εγγυητική επιστολή η οποία κρίθηκε από την ΤτΕ πλαστή ήταν αυτή που ουσιαστικά οδήγησε την Ασπίς σε ανάκληση

    - Έσπευσα να ανακαλέσω τις άδειες των εταιρειών του ομίλου Ασπίς διότι η κατάσταση είχε δρομολογηθεί με τρόπο, ώστε οι εταιρείες να μην μπορούν να επικαλεστούν άλλες προφάσεις για τα ανοίγματα στα αποθέματα. Γι΄ αυτό εξάλλου ο Παύλος Ψωμιάδης υποχρεώθηκε να προσφύγει στη λύση της εγγυητικής

    - Ποτέ δεν δεχθήκαμε πιέσεις από την αγορά να προχωρήσουμε σε ανακλήσεις. Συζητήσεις έκανα με στελέχη του κλάδου, αλλά μόνο προκειμένου να ανταλλάξουμε απόψεις

    Γενικότερα για την πολιτική ελέγχων της ΕπΕΙΑ ο πρόεδρός της τόνισε επίσης ότι με βάση την πρώτη ενημέρωση που είχε από τους αναλογιστές αντιλήφθηκε ότι τα προβλήματα του κλάδου ήταν πολλά και οι επιλογές του δύο. Είτε να κινηθεί επιθετικά ανακαλώντας άδειες σε άμεσο χρόνο, είτε να λειτουργήσει πιο ψύχραιμα. «Δεν θέλησα να γίνω Ηρώδης» τόνισε και πρόσθεσε ότι για το λόγο αυτό βάσισε τους ελέγχους στη Solvency II, προγραμμάτισε μια σειρά από παρεμβάσεις με ορίζοντα τριετίας, και προχώρησε σε δύο ευνοϊκές ρυθμίσεις για την αγορά, που προέβλεπαν ειδικό καθεστώς για την αποτίμηση των περιουσιακών στοιχείων των εταιρειών (άρθρο 6) και την κάλυψη των αποθεμάτων σε τρεις δόσεις.

    «Τότε, στις προτεραιότητές μας τέθηκαν όσες εταιρείες δημιουργούσαν εμπόδια στον έλεγχο» πρόσθεσε ο κ. Πέτσας για να διευκρινίσει ότι μετά από πολλούς μήνες παρεμβάσεων στην αγορά η ΕπΕΙΑ ανέκοψε ταχύτητα μόνον όταν διαπίστωσε ότι κυβέρνηση αποφάσισε να μεταφέρει την εποπτεία στην ΤτΕ.

    «Με το υπουργείο Οικονομικών δεν υπήρξε καμία συνεργασία, και η ευθύνη γι΄ αυτό δεν ήταν δική μου» σχολίασε, ενώ, αντίθετα, θετική ήταν η αναφορά του για τον κ. Παπαθανασίου, με τον οποίο δήλωσε ότι είχε πολύ καλή συνεργασία.

    Στο υπουργείο ανάπτυξης καταλόγισε ευθύνες για την κακή εικόνα της αγοράς. «Είναι ένοχο το υπουργείο για τα όσα συνέβησαν στον κλάδο, όμως πρέπει να του αναγνωρίσουμε ως ελαφρυντικό το ότι δεν είχε εμπειρία, προσωπικό και υποδομές για να δράσει περισσότερο επιθετικά» ανέφερε.


    Κατερίνα Σιδέρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Διαφορετική άποψη από αυτή του υπουργείο Οικονομικών εξέφρασε σε ότι αφορά την επίμαχη ρύθμιση Παπαθανασίου περί εγγύησης του δημοσίου για τα ανοίγματα της Ασπίς. Όπως είπε, ουδέποτε τέθηκε θέμα αντικοινοτικής ρύθμισης. «Όλα ήταν ζήτημα διαπραγμάτευσης με την κοινότητα. Προφανώς το υπουργείο Οικονομικών δεν θέλησε να βάλει ως σημείο αιχμής στη διαπραγμάτευση τα ανοίγματα του ομίλου». Επίσης διευκρίνισε ότι η ΕπΕΙΑ δεν είχε συμμετοχή στη σύνταξη της εν λόγω διάταξης.

    Σε άλλο σημείο των αναφορών του παρουσιάσθηκε αντίθετος με το διορισμό επιτρόπου στις ασφαλιστικές εταιρείες. Η λειτουργία τους είναι διαφορετική από αυτή των τραπεζών, είπε για να διευκρινίσει ότι οι ασφαλιστικές έχουν «πελάτες» τα δίκτυα, τα οποία μπορούν μέσα σε μια νύκτα να εγκαταλείψουν μια προβληματική εταιρεία.

    Σε ότι αφορά την Τράπεζα της Ελλάδος εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι θα διατηρήσει τον πήχη των ελέγχων στο ίδιο υψηλό επίπεδο με την ΕπΕΙΑ, ενώ επεσήμανε ότι αν δεν άλλαζε η εποπτεία και είχε περισσότερο χρόνο θα τροποποιούσε τον 400 ώστε τα ελλείμματα των ασφαλιστικών εταιρειών να αντιμετωπίζονται όχι ως πλημμέλημα αλλά ως κακούργημα και οι ευθύνες να διαχέονται σε περισσότερα πρόσωπα της διοίκησης.

    Για την Πρώτη δήλωσε ότι η ΕπΕΙΑ αποφάσισε να δεχθεί το δάνειο της proton bank ώστε να εξασφαλίσει τα 15 από τα 21 εκατ. που χρωστούσε η εταιρεία. «Τα χρήματα αυτά παραμένουν δεσμευμένα» ανέφερε και πρόσθεσε ότι η Τ.τ.Ε. θα πρέπει τώρα να ελέγξει τα αποθέματα της εταιρείας προκειμένου να διαπιστώσει τη φερεγγυότητά της.

    Αναφερόμενος στην Ένωση σχολίασε ότι όλα αυτά τα χρόνια η ΕπΕΙΑ είχε με τη διοίκηση του φορέα μόνο μια κόντρα: Για το κατά πόσο έπρεπε να δημοσιοποιήσει η Επιτροπή τις εταιρείες που έχουν υπαχθεί στο άρθρο 6.

    Ο κ. Πέτσας, κλείνοντας την πολύ ενδιαφέρουσα και άκρως αποκαλυπτική κουβέντα του με τους δημοσιογράφους, μίλησε και για τον ίδιο προσωπικά, υπενθυμίζοντας ότι ο νόμος του απαγορεύει να δραστηριοποιηθεί στην ασφαλιστική αγορά για τα επόμενα τρία χρόνια, οπότε από την 1η Δεκεμβρίου θα επιστρέψει στην οργανική του θέση στο δημόσιο.
    Κατερίνα Σιδέρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΑΡΤΖΕ ΜΠΟΥΡΤΖΕ ΚΑΙ ΛΟΥΛΑΣ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΦΗ ...ΚΑΝΕΛΑ
    ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΟΥ ΠΕΡΝΩ ΚΑΙ ΤΗΓΑΝΙΖΕΙΣ ΨΑΡΙΑ
    ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΔΟΚΙΜΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ...
    ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ...ΛΟΧΙΑ
    Η ΜΙΣΗ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΣΗ ΣΤΗΝ ...ΚΙΝΑ
    Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΤΟΥ ...ΧΑΟΥΣ...
    ΠΕΤΡΟΧΕΙΛΟΣ ΜΑΥΡΟΠΕΤΣΑΚΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ενα πράγμα να ξέρετε
    Σας παρακολουθούν...
    Και το κυριότερο ξέρουν τα e-mail σας από όπου στέλνεται τα σχόλια σας.
    Ο κατά(σ)κοπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. TO ΞΕΡΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΑΣΑΜΕ Ο ΤΙ ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ.
    ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΜΕ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΠΛΟΓΚ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αγαπητέ αναγνώστη marafo,
    και στους υπόλοιπους ομοιοπαθούντες θα θέλαμε να αναφέρουμε το ιστορικό του νέου Blog για αποκατάσταση της αλήθειας χωρίς καμία ιδιοτέλεια

    Ολα ξεκίνησαν όπως γνωρίζετε από την επέμβαση των Ασφαλιστών για διακοπή του προηγούμενου Βlog λόγω της δημοσιοποίησης ονομάτων τους από χρήστες του Blog

    Μετά από τηλεφωνική συνεννόηση με την Κα Σιδέρη και τον χειριστή του προηγούμενου Blog, τους αναφέραμε ότι σχεδιάσαμε ένα νέο Blog και αν θέλουν να συμμετέχουν σ'αυτό και σαν συντάκτες αλλά και όπως άλλως επιθυμούν.(Μάλιστα δώσαμε και τους κωδικούς στον χειριστή του παλιού Βlog να διαμορφώσει και να μεταφέρει ότι θέλει στο νέο Blog)."Είχαμε να κρύψουμε κάτι;Δεν νομίζουμε. Δώσαμε πλήρη πρόσβαση.

    Όπως έχετε διαβάσει και στα σχόλια, η αρχή ήταν ελπιδοφόρα

    Η Κα Σιδέρη για δικούς της λόγους την επόμενη ημέρα μας κατηγόρησε για συνέχεια των ασφαλιστών και διέκοψε κάθε επαφή μαζί μας, παρόλο που προσπαθήσαμε την ίδια μέρα να επικοινωνήσουμε.
    Ούτε προσπαθήσαμε να καπηλευτούμε κανενός τον αγώνα και την φωνή του,και γι'αυτό το λόγο αλλάξαμε τον τίτλο του Blog,σε"ΕΝΕΡΓΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ" και όχι ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ".

    Οπως αναφέρουμε και στην δημοσιοποίηση του Blog, δεν έχουμε καμία εξάρτηση από κανένα,και το αποδεικνύουμε με την συμπεριφορά μας.

    Και εμείς είχαμε την ίδια απορία ως προς την ίδρυση του Σωματείου, αλλά θεωρούμε τις προφορικές απαντήσεις που δόθηκαν ανεπαρκείς

    Ρίχνουμε γέφυρα συνεργασίας για την ενδυνάμωση της φωνής μας στο ΔΣ του Σωματείου των ασφαλισμένων που εκπροσωπεί η Κα Σιδέρη

    ΕΝΕΡΓΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ

    Υ.Γ.ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ
    ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ

    Πηγή http://asfalismenosaspis-cv.blogspot.com/2010/11/blog-post.html#comments

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΙΔΕΡΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟ ΣΥΣΤΑΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ16 Νοεμβρίου 2010 στις 3:40 μ.μ.

    Εμείς Όμως ΕΔΩ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ, οι ασφαλισμένοι δεν πτοούμεθα από ....ΔΗΘΕΝ ή ΜΗ ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΕΣ ε.. και ότι γραφουμε το γράφουμε εκ ψυχής και ΠΑΝΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΟΧΙ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΠΑΙΓΝΙΔΑΚΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ.....!!!!
    άλλοι να προσέχουν.
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ, ....... !!!!!!-ΣΥΜΒΟΛΙΚΟΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΟΡΟΣ-, ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΥΦΑΡΠΑΞΟΥΝ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΡΑΝΠΟΜΑ ΚΟΛΠΑ!!!(ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΟΛΠΑ...ΕΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ), ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ.....ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΝΟΥΜΕ!!!!!!!
    ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ!!! ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ...ΑΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΗ ΣΕ ....ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ...ΟΧΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 15 ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ...ΒΑΛΕ....-ΑΠΛΩΣ ΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΗ ΤΙΣ ΦΡΑΣΕΙΣ ΜΟΥ ΛΑΙΚΙΣΤΙ...ΣΥΓΧΩΡΕΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣ ΤΟΥΤΟ- ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΒΕΒΑΙΗ.....ΕΩΣ ΕΩΛΗ...ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΜΑΣ .ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΕΚΒΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ.....
    ΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΕΓΓΥΗΘΟΥΝ!!!! ΤΟ ΒΕΒΑΙΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ...ΜΠΟΡΟΥΝ.... ΤΙ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΜΕ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΣ..ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΩΡΕ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΧΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ....ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΕΝΟΙ ΑΥΤΟΥΣ......ΜΥΑΛΟ ΕΧΤΕΤΕ ΑΣ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ.
    ΕΜΕΙΣ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΟΤΙ ΑΝ ΚΛΕΙΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΥΤΗ Η ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΑΖΑΝ....ΤΙΠΟΤΑ ΤΕΛΙΚΑ....ΔΕΝ ΕΓΥΩΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ, Η ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΤΟΥΣ...ΓΙΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΕΛΙΚΩΣ ΗΤΟ Ο ΟΜΙΛΟΣ,,,,,ΚΑΙ ΠΑΜΠΟΛΛΩΝ ΙΔΙΩΝ ΑΥΤΟΥ...!!!ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ, ΑΛΛΑ ΟΜΙΛΟΣ ..ΟΜΙΛΟΣ...Ε...ΔΥΝΑΜΗ .... ΚΑΙΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΗΔΕΝ ΑΠΟ ΜΗΔΕΝ ΜΗΔΕΝ,,...ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΕ ΤΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ, -ΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ ΔΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΛΕΑΡ ΤΟΥ ΕΛΚΥΣΤΙΚΟΥ ΕΓΓΥΗΜΕΝΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΜΑΣ ΟΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΥ..... ΟΜΟΙΩΣ!!! ΧΑ ΧΑ ΕΓΓΥΗΜΕΝΟΥ ΕΠΙΤΟΚΙΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΕΞΑΣΦΑΛΣΙΜΕΝΑ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΝΟΥΝΤΑΝ ΑΥΤΟΙ!!! ΑΧ,ΑΧ,,,ΑΧ.... ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΕΛΕΑΖΑΝ...ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ ΝΑ...ΜΗΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ....
    ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ.....ΧΑΡΙΝ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΑΛΑΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑ ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ...ΑΠΟ ΠΟΥ,.....ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΟΥΛΑ ΤΟΥΣ...ΑΣ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΩΡΑΙΑ ΩΣ ΕΚΑΝΑΝ, ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ , ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΨΑΓΜΕΝΟΙ ΜΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΟΔΗΓΟΥΝ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ...
    ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΜΕΣΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΧΘΕΣ!!! ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.....ΟΧΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΣΙΩΠΟΙΞΗΕΘΙ Ο ΘΟΡΥΒΟΣ, Η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΜΑΣ, Ο ΘΥΜΟΣ ΜΑΣ.....ΚΑΙ ΜΕΤΑ...ΞΕΧΑΣΤΗΚΕ..

    ΕΓΩ ΓΡΑΦΩ ΕΠΩΝΥΜΑ :
    ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΙΔΕΡΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟ ΣΥΣΤΑΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. για ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ
    αρτζε-μπουρτζε και λουλας
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΗΓΑΝΙΖΕΙΣ ΨΑΡΙΑ ΖΗΤΩ Η ΑΣΠΙΣ

    Ερωτήσεις για πολυ ..χαζούς

    !γιατι το σωματείο είναι ακόμη υπο ίδρυση

    ποιος σε εξέλεξε!!!????κυρια μππρρρπροεδρο

    γιατί τα συμβόλαια σου (που αν ήξερε ο λαουτσίκος σε τι ποσά αναφέρονται θα σε ....) τα έδωσες στον δικηγόρο
    που κατα δήλωση του δεν μπορεί να κυνηγήσει ασφαλιστέςςςςςςςςςςς!!!!!
    ποια είναι τα μέλη της εδω και κάτι 6 μήνες μονίμου προσωρινής (ουδεν μονιμότερου εκ του προσωρινού)σου διοιηκούσας επιτροπής

    γνωρίζει ...ο λαός σου ότι μέλη της έρμης διοικούσας δεν είναι ασφαλισμένοι της Ασπίς

    έχετε σκεφθεί γιατί αυτοι είναι ΑΚΟΜΗ ΜΕΛΗ ΤΗς προσωρινής μπμπμπρρρρ διοικούσας

    πόσες προσηλυτήσεις γηίνανε για ..αλλότριους λόγους

    πόσε συναντήσεις έχουν γίνει σε συγκεκριμένο γραφειο μέλους της μπμπρρρ διοιηκούσας και με ποιούς πολΎ γνωστούς ...ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ

    ασ προσέχατε και όλοι αυτοί που ...καβαλικέβετε τόσο εύκολα σε καλάμια ...αλλων
    και το παίζεται ...Καπετανιδαίοι

    τα καλύτερα επονται
    και θα δίνονται με δόσεις ...σαπουνοσειράς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΓΗ-ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΣΙΔΕΡΗ ΚΑΙ Δ.Σ
    ΕΝΑ BLOG ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΕΔΩ, ΑΥΤΗ ΕΔΩ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ: asfalsimenowaspis.blogspot.com ΠΟΙΥ ΙΣΧΥΕ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ, ΚΑΙ ΟΥΔΕΝ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ ΤΟ ΔΚΟΥ ΜΑΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΟ BLOG, οΠΩΣ ΑΝΕΦΕΡΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ, ΔΕΝ ΠΤΟΕΙΤΑΙ, ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΕΙΕΣ, ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΥΘΕΝΑ...ΟΡΜΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ....ΛΟΓΙΑ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΑ, ΜΗ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ, ....ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ ΑΠΤΟΗΤΟ ΚΑΙ ΑΚΑΘΕΚΤΟ, ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 10 ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΗΝΕΣ, ΕΦΟΣΟΝ ΟΥΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ.
    ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΡΗΤΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΩΣ ΝΟΜΙΚΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ, ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΤΟΣ ΝΟΜΙΚΟΣ ΔΙΗΓΟΡΟΣ Κ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΕΡΒΕΣΟΣ, ΠΡΟΣ ΟΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΕΝΝΟΜΟΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝ-ΜΕΛΟΣ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ.

    ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΔΥΟ-ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ -ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΑΙ ΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΩΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ, ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ, ΜΙΑΣ ΠΑΡΕΟΥΛΑΣ ΔΗΛ. ΑΝΘΡΩΠΩΝ....ΕΝΕΡΓΩΝ ΑΣΦΑΣΙΣΜΕΝΩΝ....!!! ΠΟΥ ΚΑΡΑΔΟΚΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΗ, !!!!ΕΦΟΣΟΝ ΚΕ ΤΗΛΕΜΑΧΕ,...ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΘΖΕΣΘΕ.....ΩΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ ΠΙΑ, (ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ 2-3 ΩΡΩΝ ΗΤΟ Η ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΑΣ, ΑΡΧΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΜΑΣ ΩΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΥΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΣΑς ΕΞΗΓΗΣΑ ΠΟΛΛΑΚΙΣ....),ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΖΩΗ, ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ, ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ...ΚΑΙ...ΜΕ ΤΟΣΑ ΔΕΙΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ ΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ,,, ΔΕΝ ΕΙΜΕΘΑ ΕΝΕΡΓΟΙ,...ΑΛΛΛΑ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΙ!!! Ε..., Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΕΞΑΓΕΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ..ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ ΕΧΕΙ..
    ΑΥΤΗ ΛΟΙΠΟΝ Η ΟΛΙΓΟΩΡΗ ΧΡΗΣΗ - ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΒLOG MAS, ΚΕ ΤΗΛΕΜΑΧΕ ΕΣΑΣ ΔΗΛ., ΣΥΝΕΦΩΝΗΘΗ ΜΕ ΜΕΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΕΣΑΣ, ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΚΟΠΕΙ ΑΠΟΤΟΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΜΕΡΩΤΟΣ ΓΙ΄ΑΥΤΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ, Η ΕΙΔΗΣΕΙΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ, ΩΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ Ο Κ. ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΩΜΑΤΙΟ-ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ, ΩΣ ΕΧΟΥΝ ΙΔΡΥΘΕΙ, !!!! ΑΛΛΑΖΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΝΕΑΤΕΙΟ, ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ (ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ....), ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΕΙ .....!!!!!ενεργοί ασφαλισμένοι!!!!, ΕΝΩ ΕΚ ΤΟΥ ΚΛΑΤΑΣΤΑΣΤΙΚΟΥ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΥΤΟ, ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΑΣΠΙΖΟΜΕΘΑ ΚΟΙΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΚΠΟΠΟΥΣ Κ.Λ.π ΟΙ ΑΣΦΑΛΙσΜΕΝΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟ -ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ...ΙΔΡΥΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ,
    ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΙΔΕΡΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Δ.Ε ΤΟΥ ΥΠΟ ΣΥΣΤΑΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ

    ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΕΝΑ ΝΕΟ KAΛE...BLOG, ΑΦΟΥ ΕΙΣΤΕ ,...ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ...ΑΣΦΑΛΙΣΙΜΕΝΟΣ...ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΑΣΦΑΛ. ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΔΩ ΑΠΛΑ ΣΑΝ ...!!!Α ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΡΑΤΤΩ ΣΧΟΛΙΑ....ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ,
    ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΟΙΞΑΤΕ ...ΚΑΙ ..ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΤΕ...ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΜΕΤΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.....
    ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ..
    ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΠΟΙΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΚΕ...ΤΗΛΕΜΑΧΕ..
    ΓΡΑΨΤΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΓΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΕΡΙ ΓΕΦΥΡΑΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.....ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΑΜΑΖΕΥΕΤΑΙ...ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ...
    ΔΕΝ ΑΙΣΧΥΝΕΣΥΘΕ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΩΣ ΜΗ ΕΝΕΡΓΟΥΣ.......ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΜΠΡΑΚΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΑΣ..ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΜΑΛΙΣΤΑ.....
    ΕΣΙΣ ΚΑΤΙ ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ,.,.ΑΝΑΦΕΡΤΕ ΜΑΣ....ΩΣ ΕΝΕΡΓΟΣ...ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΣ...ΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ...ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ....ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΝΕΡΓΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΤΙΜΗΤΕΣ ΟΙ ΟΨΙΜΟΙ..ΤΩΝ ΟΙΠΛΩΝ Ε....ΤΟ ΜΑΘΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ...ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΓΕΡΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΠΟΥ .....ΘΑ ΚΟΥΡΑΣΘΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙΜΑΧΕΣΘΕ ΚΑΙ ....
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ.....
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΑΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΡΗΣΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΟΝΟΝ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΣΠΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΙΔΡΥΣΕΤΕ ΟΜΑΔΟΥΛΑ...ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ, ΟΠΩΣ ΣΕΣΕΙΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΟΥ ΛΕΓΑΤΕ ΟΤΙ: ΜΠΡΑΒΟΣ ΣΑΣ ΚΑ ΣΙΔΕΡΗ, ΔΡΑΣΤΗΡΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ, ΕΝΩ ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΣΙΤΕΣ..ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΩΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣ, ΘΥΜΑΤΣΕ ΚΕ ΤΗΛΕΜΑΧΕ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ...ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ,...ΚΑΙ...ΚΑΙ... ΘΥΜΑΣΤΕ ΚΕ ....ΤΗΛΕΜΑΧΕ....
    ΕΝ ΤΟΙΑΥΤΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ, ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΞΑΝΑΠΑ, ΚΑΝΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟ, ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΟΙ ,...ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ...ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ... ΟΜΩΣ ΜΗ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΧΩΡΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,...Ή ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ .ΘΕΛΕΤΕ........ΓΙ΄ΑΥΤΟ!!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΕΓΡΑΦΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΤΙΤΑΝΙΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΞΑΝΑΕΠΙΔΙΩΞΑΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ..ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ.....ΑΛΛΑ ΜΗΔΕΝ ..ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΕΚΕΙ ...ΕΔΩ,..ΣΕ ΕΜΑΣ....ΕΥΤΥΧΩΣ..ΔΩΣΑΤΕ ΔΕΙΓΜΑ ΓΡΑΦΗΣ!/ΝΩΡΙΣ..//
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΡΑΓΕ ΠΟΙΟΙ ΣΑΣ .........ΩΘΟΥΝ ΠΡΟΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ...ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ..ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΤΙ ΕΠΙΔΙΩΚΕΤΕ ΜΕ ΝΕΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.....!!!

    ΕΜΑΣ ΩΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΜΑΣ....
    ΟΙ ΓΕΡΦΥΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΙΑΥΤΑ...ΑΝ ΔΕΝ ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΕΚ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ...ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ....ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ.

    Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΕΔΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ, Κ.Λ.Π. ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ,...ΟΜΩΣ ΜΗ ΔΙΧΑΖΕΤΕ.
    ΟΥΔΕΝ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΑΡΦΕΤΕ......
    Α...ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΚΟΨΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ... ΠΟΥ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑΧΕΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ!!!!, ΛΟΓΟΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ, ΑΜΕΣΩΣ ΔΗΛΩΣΑΤΕ ,........ΓΕΦΥΡΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ...ΩΣ ΕΚ ΜΗΧΑΝΗΣ ΘΕΟΣ, ΜΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΑΤΕ ΤΑ ΤΟΣΑ ΣΧΟΛΙΑ..ΜΟΥ..Ε..
    Α....ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΣ...ΜΑΣ ΞΥΠΝΗΣΑΤΕ ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ !ΝΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΚΕ....!~!.
    ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ......ΝΕΟΥΣ...ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ ΕΝΕΡΓΟΥΣ...ΘΕΟΥΣ.....ΣΩΤΗΡΕΣ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΟΥΝ.... ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ........ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΥΘΕΝΑ...ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΕΡ ΜΑΣ...ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΟΙ...
    ΚΑΙ .....ΕΜΠΙΣΥΤΕΥΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΕΔΩ ΜΗ ΘΙΓΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ . ΕΣΕΙΣ..ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ.!!!!


    ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΙΔΕΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Κ.... ΑΡΤΖΙ ΜΠΟΟΥΡΤΖΙ ΚΑΙ ΛΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΡΧΟΜΑΙ ....AND AT THE TPOO ΚΑΝΕΛΛΑ ...ΑΓΝΟΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ.

    ΦΕΡΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ.

    ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΙΑ ΠΟΥΘΕΝΑ...ΦΙΛΤΑΤ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΑΝΑΦΕΡΣΟΥ ΕΠΩΝΥΜΑ, ΑΝ ΣΟΥ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΟΙΝΕ ΨΕΥΤΗ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΩΝ ΔΙΑΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΙΔΙΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΚΙΑ ΜΟΝΟ....
    ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ......
    ΕΧΟΥΜΕ 3 ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ.....
    ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΙΠΟΤΑ..
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ?
    ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ...
    ΕΙΣΤΕ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ"ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΜΕΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΡΑΒΟ"
    ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ,ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ
    ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΤΕ?
    ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΦΑΡΦΑΡΕΣ,ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ ΓΙΝΑΤΕ
    ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΟΡΘΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
    ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙ ΘΑ ΩΦΕΛΗΣΕΙ.....ΜΟΝΟ ΧΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ...ΣΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΝΕΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ16 Νοεμβρίου 2010 στις 10:33 μ.μ.

    ΑΡΧΙΣΕ Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΛΥΠΑΜΑΙ!!!!!! ΧΑΝΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ!!!!! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!!!!!!!!!! ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΛΗΝΗΧΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΩΚΟΥΣ?
    2 ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΣΦΑΓΜΕΝΟΙ, ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ, ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ Κ Α Ν Ε Ν Α Σ!!!!!

    ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!

    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΑΝ ΖΗΤΑΤΕ ΣΥΜΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ, ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ, ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΘΩΟΙ..Ή ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΓΩΙΣΜΩΝ ΣΑΣ,

    ΟΜΩΣ!
    ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ!
    ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!
    ΧΑΣΑΜΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ,ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ..
    ΚΙ ΕΣΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ!!
    ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΤΕ..ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΓΗΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΗΓΗΤΩΡ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΙΓΟΥΡΑΡΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΡΑΞΙΑ ΜΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΤΩΝ ΜΠΛΟΓΚΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΑΞΙΑ ΛΟΓΟΥ Η' ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΙΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ. ΧΑΝΟΥΜΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ;ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΜΑΣΤΕ ΠΙΑ. ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ.ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΔΑΦΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΝΑ ΑΛΟΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΜΕ ΟΛΑ ΤΟΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΚΑ ΣΙΔΕΡΗ ΠΑΣΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΑΝΙΑ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗΣ , ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΑΣ.
    ΤΕΤΟΙΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΤΑ ΕΝΟΣ ΚΛΑΔΟΥ ΠΟΥ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΓΕΙΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ .ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Μια πρόταση...
    Είμαι ενα θύμα και εγώ αυτουνού του Αρχιαθάρματος του Ψωμιάδη. Θύμα του Ψωμιάδη και των πολιτικών που ήταν στην συμμορία του.
    Εφόσον ξέρουμε που μένει αυτό το κάθαρμα...Γιατί δεν μαζευόμαστε 2-3000 άτομα μπροστά από το κωλόσπιτό του να το κατεδαφίσουμε; ΜΠΑΣ και συγκινηθεί κάποιος λεχρίτης από την κυβέρνηση...Τι φοβόμαστε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή