ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

ΤΟ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ


Όλοι μας έχουμε πληροφορηθεί σε γενικές γραμμές τις τελευταίες εξελίξεις με αποκορύφωμα την κατάπτυστη απόρριψη της προσφυγής των ομολογιούχων ασπίς κάπιταλ από τη πρόεδρο πρωτοδικών μαρίας ανδρεοπούλου για δέσμευση των περιουσιακών του λαμόγιου. Η επίορκος δικαστίνα θεώρησε ότι οι επενδυτές είχαν ενδελεχώς ενημερωθεί και αποδεχτεί το ρίσκο της επένδυσης από το λαμόγιο και τα λαμογάκια ασφαλιστές του. Συγχαρητήρια κυρία μου και μπράβο σας, άντε και με μια καλή προαγωγή για την αντικειμενική σας κρίση.













ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΕΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΛΑΔΙ ΜΕΓΑΛΟΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΕΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ ΠΟΝΟ ΣΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ.

ΑΚΟΥΣ ΚΥΡΙΕ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ? ΒΛΕΠΕΙΣ? ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ Η ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ? ΑΡΑΓΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΣΠΙΣ?

Όπως καταλαβαίνεται οι εξελίξεις στα κάπιταλ είναι ένας ακόμη κακός οιωνός για την υπόθεση ασπίς πρόνοια, commercial καθώς πρόκειται για πιο δύσκολη υπόθεση με μεγαλύτερα περιθώρια ανοχής από το Παραδικαστικό. Το σύστημα θα πολεμήσει με κάθε μέσον την απονομή δικαιοσύνης, δεν πρόκειται να αποδεχτεί τις διαχρονικές ευθύνες του καθώς πολλά σημαντικά και ευυπόληπτα πρόσωπα θα πρέπει να πάνε διακοπές σε μέρος σκιερό...

Ο κος Μαρκουλάκος που έχει αναλάβει την υπόθεση της μεγάλης απάτης των κάπιταλ δεν θα το βάλει εύκολα κάτω, δεν θα αφήσει να απαξιωθούν αξιοπρέπειες και περιουσίες, αλλά  θα επανέλθει με συμπληρωματικά στοιχεία (Δείτε τα 2 πρώτα δικά του αναλυτικά σχόλια σε αυτή την ανάρτηση).

Το Σωματείο συνυπολογίζοντας τις διαμορφούμενες ισορροπίες θα αντιδράσει. Την ερχόμενη Παρασκευή συγκαλείται διοικητικό συμβούλιο με σκοπό την ανάληψη δραστικών αποφάσεων. Σε κάθε περίπτωση η συμμετοχή των χιλιάδων ασφαλισμένων είναι καταλυτική  και υποχρεούνται όλοι μα όλοι οι ασφαλισμένοι να συμμετάσχουν πολύ πιο ενεργά. Η αναδοχή είναι η μόνη λύση που όμως όσο περνάει ο καιρός και η ύφεση βαθαίνει μοιάζει με όνειρο απατηλό.

Ψυχραιμία και θα ενημερωθείτε για τις ενέργειες μας. Μην περιμένετε από κανέναν ασφαλιστή ή διαπλεκόμενο σωματείο τους να σωθείτε!!!!!! Βασιστείται στους εαυτούς σας, στους εαυτούς μας, στις δυνάμεις μας που πηγάζουν από το αδιαπραγμάτευτο δίκιο που μας πνίγει!!

58 σχόλια:

  1. Τι πετυχαίνεις άμα είσαι αρχιμασόνος.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΩΡΑ ΒΑΛΑΝΕ ΝΕΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗ ,ΤΟ ΧΡΗΣΤΟ ΜΠΑΡΚΑ.ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΥΝΟΥ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΗΤΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ;ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ.ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΜΑΖΙ.ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ.ΘΑ ΦΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΥΡΩ,ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ.ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ.ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΟΥΜΕ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΤΩ. ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΑΘΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εσεις που βρισκεστε στην αθηνα, θα πρεπει την παρασκευη να απαιτησετε πια επι τοπου τις κινητοποιησεις.

    δε νοειται να λεμε ενα χρονο τα ιδια.

    ευχομαι να συγκεντρωθει πολυς κοσμος.
    φροντιστε να εχετε τα τηλεφωνα και στοιχεια ολων,ωστε να κινητοποιηθουν οταν πρεπει ..οταν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! θα συνειδητοποιησουν ολοι οτι δε βγαινει με μονολογους εδω και αλλου.

    μας εχουν παρει φαλαγγι και ακομα δεν εχουμε δειξει τη δυναμη μας.

    1000 στη συγκεντρωση της παρασκευης και ακομα περισσοτεροι στο ηρακλειο και αλλοι τοσοι στη θεσσαλονικη και την αθηνα που θα ακολουθησει
    μαζευονται πανω απο 6000 ατομα!

    ας επικοινωνησουν και οι της ασπις καπιταλ που ο κ.μαρκουλακος εχει πελατες οπως αυτος ειπε..να ερθουν και πολλοι ασφαλιστες

    ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΕΤΩΠΟ!

    δεν προκειται να βαλουμε φωτιες ωστε να αποφευγετε τις συγκεντρωσεις..

    μια απλη παρουσια και μερικες συμβολικες κινησεις.
    ειμαστε ολοι ανθρωποι με υποσταση με υποληψη και με τεραστια αγωνια και απογνωση.

    ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ.
    ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΣ.

    ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ!
    ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΤΕ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΑΠΛΗ ΑΛΛΑ ΒΡΟΝΤΕΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΣΤΟΥΣ ΠΑΘΟΝΤΕΣ ΟΤΙ Ο ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟΣ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ 70% ΑΠΟ ΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ, ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ. ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΑΡΘΡΑ ΚΛΠ ΜΕ ΑΣΤΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΑΥΤΙΖΟΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥΤΟΥ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩ (ΤΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΑΡΑΓΕ?).
    ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΘΑ ΕΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. γιατι μπαινουμε στο τρυπακι τους?
    προσωπικα δε μ ενδιαφερει κανενας τους!
    συμφεροντα εχουν..δεν ειναι ουτε ηρωες ουτε σωτηρες το ξαναειπαμε αυτο!
    γι αυτο, να σταματησουν οι φωνες που τους ηρωποιουν..ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..
    ας κανουν οι ανθρωποι τη δουλεια τους αλλα οχι απο τα κοκαλα..μας.

    και οι συλλογοι λιγη σοβαροτητα.
    αν εκπροσωπειτε εδω ΜΟΝΟ τους ασφαλισμενους της ΚΑΠΙΤΑΛ, εμεις να δουμε ποιος ΤΕΛΙΚΑ υποστηριζει τα δικα μας συμφεροντα.
    ΟΛΟΙ ΠΑΘΟΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ..ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΨΗΦΟΥΣ..
    εδω δεν πληρωνουν προμηθευτες και παρακρατουν φπα..των ανθρωπων..
    ΑΡΑ!
    ΕΠΙΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΟΧΗ..

    ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
    ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΜΑΣ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ..ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΕΡΑ ..

    ΑΛΛΙΩΣ ΠΩΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΣΑΣ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ?
    ΕΧΕΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ..
    ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΕΛΕΤΕ!
    ΠΡΟΦΑΝΩΣ!!!
    ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΜΕ ΣΑΣ ΜΠΛΕΞΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΜΠΛΕΚΟΥΜΕ ΕΥΚΟΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΦΟΥ ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟΣ ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΠΡΟΤΙΘΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΥΠΑΧΘΟΥN ΚΙ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟ; ΜΕ ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ Ο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΤΑ ΠΕΤΑΕΙ ΑΠ ΕΞΩ;ΣΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΑΠ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ THN ΙΔΙΑ ΙΣΧΥ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. και τωρα τι μας ειπε το σχολιο των 11.54?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ενώ όσοι είμασε στη λίστα του Παντελίδη θα πάρουμε το μακρύτερο. Δεν καταλάβατε ότι είτε είσαι στη λίστα είτε όχι δεν θα πάρεις τίποτα!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΥΡΙΑ ΣΙΔΕΡΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ; H MHΠΩΣ ΑΛΛΑΞΕΣ ΠΑΛΙ ΓΝΩΜΗ.ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΑΦΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΣΟΥ.ΚΑΙΓΟΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ; ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ.ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΤΩΝ ΑΥΓΕΝΑΚΗ ΚΑΙ ΚΡΙΤΣΩΤΑΚΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ?? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. http://www.nextdeal.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=4439:%CF%83%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%B4%CE%B1%CE%BB%CE%BF-%CE%B1%CF%83%CF%80%CE%AF%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%B9%CF%87%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%83%CE%B4%CE%BF%CE%B5-%CE%B5%CE%BB%CF%80%CE%AF%CE%B4%CE%B5%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B9%CE%BC%CF%89%CF%81%CE%AF%CE%B1&Itemid=79

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΛΥΣΤΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ!!!!!!!ΕΞΥΠΝΕ...ΓΡΑΦΟΝΤΑ!!!!!!ΗΘΙ
    ΚΕ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΕ ΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΝΤΩΝ!!!!!!ΘΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΣΤΑ ΑΥΤΑ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΙΔΕΡΗ-ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟ ΣΥΣΤΑΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ8 Οκτωβρίου 2010 στις 4:24 μ.μ.

    ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΙΔΕΡΗ-ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟ ΣΥΣΤΑΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ

    ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Κ. ΜΙΧΑΗΛ ΚΡΙΤΣΩΤΑΚΗ

    ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Βύρων Πολύδωρας): Κύριε Κριτσωτάκη, ο χρόνος που διατίθεται με την αλλαγή του Κανονισμού συνολικά για τη συζήτηση μιας επίκαιρης ερώτησης είναι πέντε λεπτά για τον ερωτώντα και έξι λεπτά για τον Υπουργό. Συνολικός χρόνος έντεκα λεπτά. Το λέω για μια παρενθετική λέξη σας και το αφήνω. Εκ μέρους του Υπουργείου Οικονομικών στην ερώτηση του κυρίου Κριτσωτάκη θα απαντήσει ο Υφυπουργός κ. Φίλιππος Σαχινίδης. Ορίστε, κύριε Υφυπουργέ, έχετε το λόγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. TΩΡΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΕΞΩ Ο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ.ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΝ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ;NA ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. καληνυχτα!!! μια ακομα παραγωγικη μερα για το συλλογο περασε!
    αμα ηταν ευκολα και χωρις προβληματα,τοτε δε σας χρειαζομασταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΕΝΑΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ, ΕΝΑ ΒΡΟΜΕΡΟ ΣΚΟΥΛΙΚΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΕΙ ΟΜΗΡΟΥΣ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΚΑΙ ΤΙ ΔΕ ΘΑ ΔΙΝΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩ ΝΑ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΕΚΛΙΠΑΡΩΝΤΑΣ ΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ.ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ.ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΟΥΝ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΔΕ ΘΑ ΑΡΓΙΣΕΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. οι υπαλληλοι της Ε.Υ.Π (ΠΡΩΗΝ Κ.Υ.Π)
    εχουν ομαδικα συμβολαια στην ΑΣΠΙΣ!
    εκτος απο πολλους αλλους φορεις και νομικα προσωπα!

    Ειπε και σ αυτος ο Σαχινιδης, το περιφημο!:"ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ"? (για τους ασφαλισμενους),,
    Ας συνεργασθει λοιπον ο κ. Καστανιδης με τα συναρμοδια υπουργεια, να βρουν τις αποταμιευσεις του βαρωνου και των συνεργατων του.

    Ας αναλαβουν το κοστος τελικα,και ας του τα παρουν, οπως νομιζουν.

    Ο κ. Καστανιδης πρεπει να καταλαβει οτι μπορει μεν η δικαστικη εξουσια να ειναι ανεξαρτητη και ανεπηρεαστη, ομως ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΒΑΤΟΠΕΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΕΙΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑ ..
    ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΣΙΩΠΟΥΝ!
    Οι ασφαλισμενοι προς το παρον βουβαθηκαν, για καποιους πολυ περιεργους λογους,,
    Αυτο ομως δε σημαινει οτι εχουν δυναμη και θα τους τηναποδειξουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. http://ksipnistere.blogspot.com/2010/10/blog-post_8982.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΕΤΕ: Ανοίγει ο δρόμος για διατραπεζική και επιστροφή κρατικής ενίσχυσης
    Θετικά αντιμετωπίζει το ΥΠΟΙΚ την επιστροφή κεφαλαίων από την τράπεζα. Ορατό και πιθανό το ενδεχόμενο διανομής μερίσματος. Διατηρεί τη συμμετοχή του το Δημόσιο δήλωσε ο Γ. Παπακωνσταντίνου.


    EΠΙΤΕΛΟΥΣ!
    ΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΣΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ,ΚΑΙ ΑΣ ΜΑΣ ΤΑ ΤΗΡΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΑ ΣΕ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΚΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΡΙΕΤΙΑΣ-ΤΕΤΡΑΕΤΙΑΣ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ!

    ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΕΣΟΥΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΛΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΟΥΤΕ ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΛΑΒΟΥΝ ΥΠΟΨΗ ΤΟΥΣ.

    ΘΑ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!!
    ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ.

    ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΘΕΛΟΥΝ.
    ΤΕΧΝΚΡΑΤΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΗΜΠΟΡΟΙ ΕΤΣΙ ΔΙΑΣΠΑΡΜΕΝΟΙ Σ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟ!

    ΟΜΩΣ..Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΜΗ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΑΦΟΥ Η ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΜΑΣ ΨΗΦΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΦΥΤΕΥΣΑΝ ..ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΓΕΙ ΣΕ ΚΑΛΟ.ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΜΕ ΓΙΑ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΠΟΛΙΤΕΣ!

    ΠΟΣΗ ΑΝΟΧΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ego blepo oti den tha paroume tpt apo ta arxilamogia edo den exei lefta to kratos na plirosi tis sintaxis na perimeno ego se 2-3 xronia na paro to 70ta100 re ti pseftes einai kai autos o psomiadis pou einai ?to dikastirio kai ola uper tou ELEOS PIA (KOSTAS)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ, ΜΟΝΟ ΧΑΜΕΝΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ,ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.
    ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ,
    ΜΟΝΟ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΣΠΑΞΟΥΜΕ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ,ΤΟΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ
    ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΑΡΠΑΓΕΣ ΚΑΙ ΛΟΒΙΤΟΥΡΕΣ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΑΡΧΙΑΠΑΤΕΩΝΑ
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ,ΘΑΡΡΩ ΠΩΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ,ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ,ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΑΠΑΤΕΩΝΕΣ
    ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΑΙΜΕ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ; ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΥΡΙΑ ΣΙΔΕΡΗ; ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ; Η' ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ;ΤΙ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΝΑΤΕ ;ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΤΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ; ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΓΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥ ΛΑΜΟΓΙΟΥ;ΠΑΛΙ ΛΟΥΦΑΞΑΤΕ;ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΗ ΛΙΑ. ΤΟ ΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ;ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΤΡΙΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑ ΣΙΔΕΡΗ ΤΙ ΠΡΟΤΙΘΕΣΑΙ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ;ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΗ.ΕΠΑΝΑΠΑΥΘΗΚΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕΣ;ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΟΧΗ;ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΜΕΙΝΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΛΥΣΗ.....Π Ε Ρ Ι Μ Ε Ν Ω Α Π Α Ν Τ Η Σ Η.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. κ.σιδερη!
    σε ποιους απευθυνεστε?
    3-4 με το ζορι!
    τι εξαγγελετε?
    απο τους 4 ενας ειχε μια σκεψη.
    εναν τροπο να μπει μεσα στον κοσμο η διαμαρτυρια μας και να φτασει στ αυτια καποιων δημοσιογραφων, καποιων πολιτικων, καποιας εποπτειας.

    τι εξελιξεις να περιμενουμε?
    ο σαχινιδης το δεκεμβριο ελεγε οτι ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ ΔΕ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ.

    παντως, αν δεν ανακινησετε το θεμα αλλιως, τζαμπα μιλατε απο εδω και εσεις και εμεις,απο τους ελαχιστους που ακομα ελπιζουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Εγώ ξέρω ότι ακόμα και τα περίπτερα, που βρίσκονται διάσπαρτα στην ελλάδα καταφέρνουν να κάνουν κινητοποιήσεις!
    εμείς μπλέξαμε με τους βερβεσους τους μαρκουλακους και τους σελεκους, για να το παιξουμε καθως πρεπει:
    μαζεψτε τον κοσμο που εχει μεγάλα συμβόλαια.!
    εχουν λόγο και τεράστια συμφέροντα!
    πολλες προτασεις μπορουν να γινουν.
    εδω η οικονομία της ελλαδας και διαπραγματευεται το χρεος της. νομοι ψηφιζονται για καλυψη οφειλετων και εμεις ειμαστε ουσιαστικα οι δανειστες τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ειστε τωρα στα τηλεφωνα αυτα? απο θεσσαλονικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΦΥΣΙΚΑ.

    ΜΗΝ ΔΙΣΤΑΣΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ 9πμ ΕΩς 11μμ.

    ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΙΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Καλημέρα. 'Οσο εξακολουθούμε να γράφουμε ανώνυμα λες και ντρεπόμαστε γιατί κάναμε κανένα έγκλημα, τόσο το πρόβλημα θα διαιωνίζεται. Δεν μπορούμε επιτέλους να συγκεντρωθούμε μόνοι μας; Ειρήνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Αγαπητοι επώνημοι αλλα και ανώνημοι (καταννοώ την ανωνυμία σας) που γράφετε σε αυτα τα blogs είμαστε όλοι απελπισμέμοι και κλεισμένοι οι περισσότεροι στους εαυτούς μας . Εγώ προσωπικά ντρέπομαι να αναφέρω το πρόβλημα μου παραέξω γιατι δυστυχώς οι περισσότεροι εξω απο το χορό ψάχνουν αφορμή να χλευάσουν την επιλογή μου να αποταμιεύσω τα χρήματα μου στην ΑΣΠΙΣ λέγοντας μου ότι ολοι γνώριζαν για τα προβλήματα της εταιρείας πολύ πριν κλείσει. (Εγώ όμως δυστυχώς δεν ηξερα!!). Με λίγα λόγια οι περισσότεροι ευπόλυπτοι οικογενειάρχες νιώθουμε ανήμποροι να αντιδράσουμε !!! Οι περίφημοι ασφαλιστές μας που γνώριζαν πολυ καλα την κατάσταση πολύ πριν κλείσει η εταιρεία και συνέχισαν και εκαναν συμβόλαια που είναι ? Απλά εξαφανισμένοι !!!! Ενω θα έπρεπε αν είχαν στοιχειώδη επίγνωση του εγκλημάτων που έπραξαν (με δόλο η χωρίς) εγκλωβίζοντας μέχρι τελευταία στιγμή εκατοντάδες απο εμάς στα περίφημα ASSET να μας οργανώσουν τοπικά ο καθένας τους προκειμένου να έχουμε ολοι μαζι δυνατή φωνή με ονοματεπώνημο και να είχαμε προπολού ασκήσει την πίεση που θα έφερνε το επιθυμητό αποτέλεσμα.. Πού είναι λοιπόν ολοι αυτοί ?... Απλά κρυμμένοι ενοχοποιώντας για ακόμη μια φορά την θέση τους .. Εχει όμως ο καιρός γυρίσματα και πολύ σύντομα μάλιστα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΚΥΡΙΑ ΣΙΔΕΡΗ ΠΟΣΑ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. και οι δυο συλλογοι μας λετε οτι πρεπει να τους εκδικηθουμε στις εκλογες?
    ε και?
    θα μας επιστρεψουν τα χρηματα μας λετε?

    ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ, ΑΝ ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΠΑΝΤΟΥ, ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ!

    Πού ειστε κρυμμενοι ολοι?
    Πισω απο τα συμφεροντα σας?
    Ειναι δυνατον να μας απευθυνετε το λογο και να μας συμβουλευετε να κανουμε αγωγες, οταν ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΔΟΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ?
    ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΕΤΕ?
    ΑΛΛΙΩΣ ΣΕ ΤΙ ΕΙΣΤΕ ΧΡΗΣΙΜΟΙ?

    ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ
    ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΑΓΩΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ
    ΚΑΛΕΣΤΕ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ.

    ΕΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ,ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ..ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΗ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Η αναδοχή είναι όπως όλοι ξέρουμε μια μετέωρη αν όχι απίθανη περίπτωση να γίνει πράγμα που θα το ξέρουμε στα σίγουρα μετά από έναν χρόνο... Δεν υπάρχει άλλη υπομονή ... Έχουμε αρρωστήσει.. Η πίεση πρέπει να χει σαν μοναδικό επί της παρούσης σκοπό την αποζημίωση στην τριετία από το εγγυητικό ταμείο. Δηλαδή αν υπάρξει αναδοχή θα έχει να μας πληρώσει το ταμείο ενώ αν δεν υπάρξει όχι … και πάμε στην δεκαετία μετά την εκκαθάριση . Τι καραγκιοζλίκια είναι αυτά. Λίγο πολύ όλοι έχουμε δικηγόρους ίσως λιγότερο επιφανείς και διαφημιζόμενους αλλά με πιο τίμιες πρακτικές αλίευσης πελατών. Το θέμα όμως δεν είναι εκεί... Το πολύ δυνατό μας χαρτί που είναι εν όψει εκλογών η δέσμευση της κυβέρνησης να αποζημιωθούμε σε κάθε περίπτωση στην τριετία δεν πρέπει να πάει χαμένο .... Θα είναι εγκληματικό αν δεν γίνει !!!! και οι σύλλογοι δεν νομίζω να έχουν λόγο ύπαρξης αν δεν πιέσουμε προς αυτή την κατεύθυνση .... ΤΩΡΑΑΑΑΑ ΟΜΩΣ...!!!! Δώστε επιτέλους μια γραμμή δράσης και βοήθειας και από εμάς που είμαστε μακριά από την Αθήνα. Δεν υπάρχει άλλος χρόνος και δυστυχώς αν δεν κάνετε (κάνουμε) κάτι τώρα θα είστε υπόλογοι στην συνέχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. δεν ειναι ετσι οπως τα λετε.
    το υπουργειο με το νομο προβλεπει την δανειοδοτησημε την εγγυηση του δημοσιου των ασφαλιστικων εταιριων για την συγκεντρωση των χρηματων για την εισφορα τους.
    με τον ιδιο τροπο θα γινουν ολα.
    γι αυτο λεμε οτι ειναι το ιδιο για το υπουργειο να προβλεψει την τριετια και στις δυο προοπτικες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ο συλλογος των ασφαλιστων προετοιμαζει τη συγκεντρωση των αθηνων:

    παρακαλουμε, πανελλαδικώς να υπαρξει μεγαλη συμμετοχη.
    να ζητησουμε λεωφορεια απο θεσσαλονικη και απ οπου αλλου εχουμε συμμετοχη!

    το ζητημα πρεπει να λυθει ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΧΑΣΙΜΟ!
    ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ!
    ας φροντισει ο καθενας μας, ειναι ακομα νωρις..να βρεθουμε τοσοι ωστε να ανοιξουν οι πορτες και να ληφθουν ουσιαστικες αποφασεις..
    δεν υπαρχει δικαιολογια για κανεναν.
    Αν μετα απο αυτο δεν εχουμε επιτυχια,τοτε ξεχαστε και συλλογους και υποσχεσεις κλπ
    Ολα θα ειναι μια ατομικη υποθεση του καθενος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΜΗΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΡΗΤΗ;ΟΧΙ .ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.ΑΝ ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Η' ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ,Η' ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΚΡΙΝΟΥΝ ΣΩΣΤΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΜΠΑΣΤΑΚΩΘΟΥΝ ΕΚΕΙ ,ΙΣΩΣ ΕΤΣΙ ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΙ.ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΦΑΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ.ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ:
    "ΜΑΣ ΤΟ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ
    ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ"
    ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΙΝΗΘΕΙΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Στη συγκέντρωση των ασφαλιστών που είναι 5 μέρες πριν τις εκλογές να απαιτήσουμε να γίνει πορεία προς τη Βουλή και εγκατάσταση του κόσμου σε αντίσκηνα έξω από αυτή ( στην πλατεία Συντάγματος). Είναι η τελευταία μας ευκαιρία. Αν περάσουν ο Σαχινίδης και η παρέα του ανώδυνα τις εκλογές ΤΟΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ. Να οπλιστούμε με κουράγιο και να κατασκηνώσουμε από 1 Νοε στο Σύνταγμα. ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ . Η 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΑΣ ΧΑΡΤΙ.ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΕΚΤΟΣ ΛΙΣΤΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ. ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΙΣ 1 ΝΟΕ. ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΩΝ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ. ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΨΕΙ. ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΩ, ΤΙΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ. ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΔΙΑΝΟΗΘΟΥΝ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΤΟ ΛΕΜΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ. ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΝ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ. ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Τωρα που το ΠΑΣΟΚ κινδυνευει να χασει την Αττική στις εκλογες , ειναι η μεγαλη μας ευκαιρια για πιεση. Το κομμα της ΑΣΠΙΣ πρεπει να δωσει ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ στην παρεα του Σαχινιδη. Ή δεσμευεται να περασει στον νομο την τριετια για πληρωμη των συμβολαιων αν δεν βρεθει αναδοχος ή μαυρο φιδι που τους εφαγε στις εκλογες. ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΑΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΩΣΗ ΣΤΙΣ 1 ΝΟΕ. ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΑΔΙΑΧΩΡΗΤΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ. ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΣΑΧΙΝΙΔΗ , ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕ. ΣΙΔΕΡΗ ΒΓΑΛΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΑΖΕΨΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 1 ΝΟΕΜΒΡ. ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΑΠΛΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. ΒΡΕΣ ΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΣΥΛΛΟΓΟ. ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΕΙ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 1 ΝΟΕΜΒΡ. ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Τι Σιδέρη και ανακοινώσεις . Αποφασίζουμε μόνοι μας να πάμε στη συγκέντρωση στις 1 Νοεμ. και να απαιτήσουμε αυτά που δεν μας ακούνε τόσους μήνες. Όλοι φωνάζουμε ότι δεν μπορούμε να βρεθούμε . ΝΑ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΑΣ. Ενημερώστε τον κόσμο για την συγκέντρωση και να κατέβουμε όλοι. Και μην αρχίσουν κάποιοι , είμαστε μακρυά , δουλεύουμε , δεν μπορούμε κλπ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ . ΑΜΑ ΔΕΝ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. http://www.capital.gr/Articles.asp?id=1066400

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Στην εφημεριδα "ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ" υπαρχει ολοσελιδο δημοσιευμα για τις μηνυσεις και αγωγες κατα Παπαθανασιου και Τσοχατζοπουλου κλπ
    !

    Ας ελπισουμε οτι αυτο θα αποτελεσει μια αρχη και ΑΜΕΣΑ για την υιοθετηση τετοιων κινησεων σε μεγαλες εφημεριδες.
    Αυτο προυποθετει νεα στοιχεια, τεραστιες συγκεντρωσεις, που μονο οι συλλογοι θα εξασφαλισουν.
    Συγκροτηθειτε,συνεννοηθειτε και ανοιξτε τους δρομους για ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΛΥΣΗ!
    Αυτο ειναι απαιτηση ολων μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΠΙΕΣΤΕΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ.ΕΤΣΙ ΘΑ ΞΕΡΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ.ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.ΥΣΤΕΡΑ ΘΑ ΚΑΡΦΩΝΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΑΝ ΣΤΟ ΤΙΤΑΝΙΑ ΛΕΝΕ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΑΓΩΓΕΣ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΤΕ ΔΕ ΜΑΣ ΜΕΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠ ΤΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΑΚΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ.ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ Σ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΥΚΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΕΧΕΤΕ ΓΙΝΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΑΝΤΑΣΜΑ
    ΑΠΟ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ
    ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ?
    ΘΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ 'Η
    ΘΑ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ?
    ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?
    ΜΕΤΑ ΘΑ ΞΑΧΝΕΤΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ
    ΟΤΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ.
    ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ?
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ
    ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
    ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ,ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ
    ΑΝ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ,ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΤΕ,ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΑΛΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ..
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ?
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ ΨΗΦΟΥΣ?
    ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΤΟΣΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΘΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΕΙΜΕΝΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ.ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΕΙ. ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΕΞΑΓΟΡΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΤΗΣ ΤΑ ΕΔΙΝΑΝ. ΑΡΧΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΘΑ ΔΙΚΑΖΟΤΑΝ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ. ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΤΗΣ ΕΙΠΕ Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΗΣ? ΟΤΙ ΛΟΓΟ ΕΚΛΟΓΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΙΚΕΣ!!! Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ!!!!! ΑΡΑ ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΤΡΑΒΗΧΤΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ!!! ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ???? ΟΧΙ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΠΡΙΝ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΤΥΠΟ. ΕΣΤΩ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΦΘΗΝΗ. ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΛΗΡΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ (ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΣΥΝ ΤΟΚΟΙ) ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΚΛΕΜΜΕΝΩΝ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΥΘΥΝΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ (10 ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΟΣΚΩΤΑ). ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑΠΛΟ ΩΦΕΛΟΣ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. http://www.euro2day.gr/news/enterprises/122/articles/608705/Article.aspx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΕΙΝΑΙ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

    "Ο κ. Ψωμιάδης ανέφερε στην απολογία του ότι από το 2004 έως και το 2008 η προσωπική του εταιρία Aspis Capital είχε εκδώσει 13 ομολογιακά δάνεια ύψους αρκετών δεκάδων εκατ. ευρώ!

    Τι δεν είπε: Ότι λίγα χρόνια πριν από το 2004 ο νόμος (για την προστασία των επενδυτών) προέβλεπε ότι μια εταιρία δεν μπορεί να εκδίδει ομολογιακά δάνεια μεγαλύτερα από το 50% του μετοχικού της κεφαλαίου. Η κατάργηση αυτού του νόμου έδωσε τη δυνατότητα σε εταιρίες όπως η Aspis Capital να εκδίδουν ομολογιακά δάνεια πολλαπλάσια κατά δεκάδες φορές των ιδίων κεφαλαίων τους, με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει για τον κίνδυνο που αναλάμβαναν οι ομολογιούχοι των συγκεκριμένων εταιριών."

    ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ? ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ ΚΑΙ ΚΟΡΕΣ, 300 ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ, ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΕΔΡΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. τα λεφτα μας χανομαστεεεεεεε χανουμε το σπιτι μου τι θα γινει με τις ομολογιες???????????????δεν υπαρχουν στις λιστες τι να κανουμε να παμε με τα καταταθετηρια στις ασπισ?κοστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΙΔΕΡΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟ ΣΥΣΤΑΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ

    ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΤΗΣ ΟΛΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ-ΟΜΙΛΟΥ ΠΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ -ΑΠΛΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ-, ΒΑΣΕΙ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ Ο Κ. ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ, ΕΠΟΠΤΗΣ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΕΙΟΥ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ, ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ !!!!!ΦΕΡΕΓΓΥΟΥ!!!!ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 62 ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΣΤΙΣ 5 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ. ΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ξαφνικα μας το λετε να παμε στις 17,00 σημερα εκει ?καποτε μας στελνατε και μνμ τα τωρα τπτπτ?και να μαζευτουμε παλι καμια 10αρια οι υπολοιποι που ειναι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΔΕΥΤΕΡΑ 25/1Ο ΣΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ ΚΗΦΙΣΣΙΑΣ ΩΡΑ 17 ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Μήπως ξέρει κάποιος που είναι ο λάκκος της αρχικαριόλας της μάνας αυτού του πουστάρα του Ψωμιάδη να πάω να χάσω επάνω του? Σκατά στον λάκκο της πουτάνας που τον έφερε στον κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή