ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

ΤΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ

Τελικά κύριε σαχινίδη τα καταφέρατε προς το παρόν. Πάτε να περάσετε τελικά ένα νομοσχέδιο σκάνδαλο κατά ασφαλισμένων, καταθετών, ανθρώπων της βιοπάλης, αρρώστων που υποφέρουν. Από την άλλη δεν ντρέπεστε καθόλου, δεν αισχύνεστε να προστατεύεται τις ασφαλιστικές εταιρίες, λαμόγια που λήστεψαν περιουσίες, και το σπάταλο, αναποτελεσματικό με οσμές αποσύνθεσης κράτος σας. Μπράβο σας για άλλη μια φορά και ψάξτε να βρείτε ψήφους για τις ανδραγαθίες σας.


Αγαπητοί μας ασφαλισμένοι δυστυχώς οι βουλευτές θα ψηφίσουν το νομοσχέδιο την ερχόμενη Πέμπτη 22 Ιουλίου, ένα νομοσχέδιο που δεν μας καλύπτει στο ελάχιστο καθώς δεν έχει αλλάξει τίποτα. Προϋποθέτει αναδοχή, εγχείρημα που δεν θα επιτύχει, προκειμένου να καλυφτεί ένα μέρος των κλεμμένων. Έτσι οδηγούμαστε με ακρίβεια και καθυστέρηση σε εκκαθάριση και μηδενικές αποζημιώσεις.

Ξεχάστε τις περιουσίες σας αγαπητοί μας ασφαλισμένοι καθώς και ο κύριος παπακωσταντίνου είπε την περίφημη πρόταση "Ας πρόσεχαν που ασφαλίζονται". 

Όμως πρώτα ας ξεχάσουν και εκείνοι την ψήφο μας καθώς δεσμευόμαστε ότι θα προτιμήσουμε το κόμμα εκείνο που θα δεσμευτεί για βοήθεια και επιστροφή των κλεμμένων περιουσιών μας. Κατά δεύτερο, ο αγώνας θα συνεχιστεί κατά παντός υπευθύνου μέχρι την τελική δικαίωση.

Αγαπητοί μας ασφαλισμένοι ο αγώνας τώρα ξεκινάει. Το Σωματείο έπειτα από απαίτηση εκατοντάδων μελών θα είναι παρόν στη κινητοποίηση της Πέμπτης 22 Ιουλίου 17.30 έξω από τη βουλή κατά τη διάρκεια ψήφισης του νομοσχεδίου. Καλούμε όλα μας τα μέλη να συμμετάσχουν ενεργά.

Κύριε παπανδρέου τα ψέματα σας περί θυσίας του ελληνικού λαού που θα πιάσει τόπο να τα λέτε αλλού και όχι στον ελληνικό λαό. Ούτε τα μικρά παιδία δεν σας πιστεύουν κύριε παπανδρέου. Ξυπνήστε κύριε παπανδρέου και παραιτηθείτε. Μην εκτίθεστε άλλο.  Σας παρακαλούμε φέρτε τα κλεμμένα πρώτα και απαλλάξτε μας έπειτα από την παρουσία σας. Είναι ότι καλύτερο μπορείτε να κάνετε για το τόπο. Μήπως δεν γνωρίζετε τι έχει γίνει τα τελευταία 30 χρόνια στην ελλάδα κύριε, μήπως είσαστε τυχαίος? Αλήθεια μπορείτε ακόμα και κοιτάζετε το πρόσωπό σας στο καθρέφτη? Είμαστε πολύ περίεργοι.

54 σχόλια:

  1. ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ. ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ.ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΑΣΤΕ .ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΟΛΟΙ ΕΝΝΟΩ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΛΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ.ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΕΙΔΗΣΗ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΙΑ.ΡΕΕΕΕΕΕ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ;;;;;;ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ...ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. NAI MΑΣ ΤΑ ΕΙΠΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΧΙΝΙΔΗ.
    ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΨΗΦΙΣΗΣ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ?
    ΕΤΣΙ,..ΜΩΡΕ...ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μολις ακουστηκε στο ραδιοφωνικο σταθμο του πρωτου θεματος..η φωνη του σωκρατη γκιολια..
    να μιλαει για τα σκανδαλα..
    και αναφερθηκε..
    στο σκανδαλο της ασπις..και πώς οι απατεωνες ειναι εξω..και η κυβερνηση κοροιδευει τους ασφαλισμενους..

    ετσι ειναι κυριοι των συλλογων.!
    με την ανοχη σας και τις κατωτερες των περιστασεων κινησεις σας..

    οταν..λετε τωρα..οτι ο υπουργος ειπε.."ας προσεχαν σε ποια εταιρια πηγαιναν.."..γιατι λοιπον δεν το δημοσιοποιησατε εγκαιρως?
    να ανταπαντησουμε..
    οτι αν ξεραμε εμεις..
    σημαινει πρωτιστως οτι ηξερε το κρατος?
    γιατι δεν κανατε συγκεντρωσεις και γιατι δεν πληρωσατε δημοσιευσεις?
    ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΟΡΓΑΝΩΝΕΤΕ ΚΑΤΙ?
    ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ..
    ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 ΜΗΝΕΣ..
    ΟΠΟΤΕ ΤΙ ΛΕΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι θυσίες, οι κόποι μιας ζωής χάθηκαν σε μια στιγμή από ένα ανύπαρκτο κράτος έτσι για τη πλάκα τους.

    Είναι τόσο τραγικό γιατί ένα κράτος της ευρωπαικής ένωσης αποδεικνύεται χείρότερο και από δικτακτορίες στην Αφρική. Το θράσος τους δεν έχει πλέον όρια.
    Μας πεθάνατε αλήτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. TOSO KAIRO FWNAZETE KAI 8ELETE OLOI KATI DYNATO !!!!!! EYKOLA TA LOGIA ALLA HR8E H WRA GIA THN PRAKSH .....AYRIO OLOI STH BOYLH KAI KANTE PRAKSH TA MEGALA SAS LOGIA !!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. O ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ .
    ΕΧΟΥΝ ΗΘΙΚΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΙΟΥΝΤΑΙ .
    ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ.
    ΟΙ ΞΥΠΝΙΟΙ ΜΕΣΟΚΑΛΟΚΑΙΡΟ ΤΟ ΨΗΦΙΖΟΥΝ.
    ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ.
    ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ ΜΑΖΙ.
    ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ? ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΟΥΝ ΟΛΑ.
    ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ?
    ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΝ.
    ΤΟΣΟΣ ΕΞΕΦΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΟΣΗ ΑΗΔΙΑ ΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εκτός από την Θρασκιά σίγουρα θα υπάρχουν και άλλοι επώνυμοι - θιγμένοι (κάπου αναφέρθηκε και για τον Ζαγοράκη). Δυστυχώς η οκνηρία και η ολιγωρία του συλλόγου, μας έφερε σε αυτήν την κατάσταση... Αν ήταν αλλιώς τα πράγματα, με τόσους θιγμένους θα είχε γίνει χαμός και τώρα δεν άνοιξε ούτε πρόκειται να ανοίξει μύτη... Ανεπίτρεπτο με δικηγόρο το Βερβεσό (αντιπρόεδρο του ΔΣΑ και έντονα "μέσα στα πράγματα") να μην είμαστε κάθε μέρα στις ειδήσεις. Ακόμα και ο ΣΚΑΙ που έκανε αγώνα για να μας βοηθήσει στην αρχή τώρα σιώπησε. Τυχαίο; Δεν νομίζω... Παίζονται πολλά συμφέροντα. Δυστυχώς για εμάς....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για να δούμε πόσοι θα είμαστε την Πέμπτη έξω από τη Βουλή;;; Πάλι 3 και ο κούκος;; Αν τώρα γίνει το "μπαμ" και συγκεντρωθεί 3000-4000 κόσμός ίσως κάτι κάνουμε. Διαδώστε το παντού και αφυπνίστε τους συμπολίτες μας που είναι ακόμα ευκολόπιστοι ότι όλα θα λυθούν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. http://www.skai.gr/news/finance/article/148260/dysarestimenoi-me-to-ns-gia-tin-aspis-oi-zimiothedes-/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. http://www.nextdeal.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=3422:σύλλογος-ζημιωθέντων-ασπίς-πρόταση-για-την-επίλυση-του-ζητήματος-ασπίς-commercial&Itemid=79

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΧΡΟΝΟΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗΣΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΑΝ ΟΛΟΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΔΕ ΜΕΝΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΚΡΟΤΗΤΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕ ΘΕΛΕΙ.ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΓΡΑΨΤΕ ΣΤΑ ΠΑΝΟ:
    51 ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΑΣΟΚ
    ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ 1.ΟΟΟ.ΟΟΟ
    ΑΝΘΡΩΠΩΝ-ΓΙΑΤΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κυριε παπακωσταντινου εχετε δικιο επρεπε να προσεχουμε που ασφαλιζομαστε.Ετσι και εμεις τα παιδιαμας συγγενης και φιλη θα προσεχουμε που ψηφιζουμε.ΑΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΠΟΥ ΚΛΕΨΙΜΟ ΚΑΙ ΑΠΑΤΗ ΜΕΣΑ ΕΙΣΤΕ ΑΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΥΡΙΑΝΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΣΤΟ ΤΡΟΚΤΙΚΟ.ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΙ ΑΠ ΑΥΤΟΝ ΕΔΩ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ.ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΣΤΟ ΤΡΟΚΤΙΚΟ ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΩΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ. ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤ[Ρ]IKES OYTE KAI ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕ8ΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΤΡΟΚΤΙΚΟ . ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πριν 15 ημέρες περΊπου μια ομάδα ασφαλιστών συναντήθηκε με τον κύριο Παντελίδη για το θέμα της ΑΣΠΙΣ.Ο ένας από τουσ ασφαλιστές ήταν πρώην ασφαλιστής της ΑΣΠΙΣ και τώρα είναι είναι σε μια άλλη μεγάλη ασφαλιστική εταιρία. Τους είπε α) ότι έχει έτοιμες τις καταστάσεις με τα ονόματα των πελατών και τις απαιτήσεις τους αλλά δεν μπορεί να τους τις δώσει αφού δεν έχει έγκριση από το υπουργείο και έτσι δεν θέλει να διαρρεύσει τίποτα β ) το άνοιγμα είναι περίπου 150 εκκατομύρια και γ) σε λίγο στην σελίδα της ΕΠΕΙΑ θα βγάλει τις απαιτήσεις του καθενός. Μια λύση που συζητήθηκε και θα μπορούσε όπως λένε να λύσει τα προβλήματα θα ήταν τα ακίνητα της ΑΣΠΙΣ να τα πάρει το κράτος και να στεγάσει κάποιες δημόσιες υπηρεσίες , έτσι ώστε να μην πληρώνοντα υπέρογκα ενοίκια. Για τα εφάπαξ καταβολής συμβόλαια υπάρχει μια πιθανότητα να δωθούν μέχρι και τα ΜΠΟΝΟΥΣ. Οι ασφαλιστικές θα αναγκαστούν να πάρουν πολλά συμβόλαια γιατί ήδη καρπώθηκαν πολλά καλά της ΑΣΠΙΣ.Τέλος αυτό που βγήκε από όλη την συζήτηση είναι ότι η εκκαθάριση δεν συμφέρει κανένα γιατί οι ασφαλισμένπι δεν πρόκειται να πάρουνε ούτε 20 τοις εκατό Αυτά που σας μεταφέρω μου τα είπε πολύ φερέγγυο πρόσωπο που ξέρει πρόσωπα και καταστάσεις. Και ρωτάω εγώ. Μήπως μας δουλεύουνε όλοι ενώ έχουνε έτοιμες λύσεις( αναδοχή) μήπως οι ασφαλιστές παίζουνε και αυτοί κάποιο παιχνίδι ή μήπως και ο σύλλογος ;Τα δικά μου ΑΣΠΙΣ PLUS πάντως έληξαν τον Ιανουάριο , και όπως όλοι μας περιμ΄ενουμε το αμαρτωλό νομοσχέδιο να ψηφιστεί για να δούμε πως θα κινηθούμε. Δυστυχώς είμαι από Αλεξανδρούπολη και δεν θα μπορέσω αυτή την φορά να βρίσκομαι μαζί σας έξω από τη βουλή , αλλά είμαι στην διάθεση ςασ για οτιδήποτε άλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. οσοι δεν παρακολουθησατε απο το καναλι της βουλης, φαινεται οτι το θεμα λυνεται...
    ο σαχινιδης θα φερει τροπολογια με την οποια θα προβλεπεται η εξασφαλιση του 70%..απο το εγγυητικο ταμειο..αν δεν υπαρξει αναδοχη..

    τα επομενα ακολουθουν..προφανως..και απο την εκκαθαριση θα παρουμε ενα ποσοστο 10-20%...αν δεν υπαρξει αναδοχη..
    οποτε ..
    παμε πολυ καλα..και προχωρουμε..

    ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΓΩ ΑΝ ΔΕ ΔΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΡΤΑΣΕΙ ΤΟΣΟΝ ΚΑΙΡΟ.ΠΡΑΞΕΙΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ισα ισα που δε χορτασαμε απο λογια τοσον καιρο.τοσον καιρο μας λενε οτι δε θα παρουμε τιποτα.


    μηπως θα ηταν καλυτερα να ειχατε παει στους δικηγορους να δεσμευοσασταν ηδη και να πληρωνατε και ενα 20%...χωρις λογο σ εκεινη τη φαση/

    γιατι περι αυτου προκειται.

    ολοι θα περιμενουμε, εξαλλου δεν ψηφιστηκε.
    αθηνα ειμαστε και περιμενουμε.
    οσοι ειστε εκτος αθηνων και δεν ηρθατε,ενημερωθειτε γι αυτα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μην ξεθαρεύετε γιατί τα πράγματα είναι ακόμα ρευστά. Ποιός μας εγγυάται ότι οι ασφαλιστικές δεν θα προσβάλουν την αναδρομικότητα του εγγυητικού; 'Οτι το εγγυητικό από άδειο που είναι τώρα θα βρει τα λεφτά να μας τα δώσει; Ότι πράγματι το δημόσιο θα μπει εγγυητής με ομόλογα; 'Οτι δεν θα βγει η τροπολογία αντικοινοτική -όπως του Παπαθανασίου- και ότι όλα δεν είναι ένα επικοινωνιακό κόλπο λόγω δημοτικών εκλογών;
    Aς μην αεροβατούμε ακόμα. Προσοχή γιατί υπάρχει και η παραγραφή των αδικημάτων του δημοσίου μετά τις 31/12/2011....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ . ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΕΩΣ 70% . ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΩΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ? ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ 70% ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΤΕΛΙΚΑ. ΚΑΙ ΕΑΝ ΝΑΙ ΟΙ ΑΓΩΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ 30% Η ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΦΑΣΗ? ΓΙΑΤΙ ΑΓΩΓΕΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ . ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 30% ΕΤΣΙ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ (ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ 70% ??). ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΟΜΕΝΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΩΣ 70% ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΠΑΥΤΟΥΜΕ.ΘΕΛΕΙ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΠΙΕΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΑΠ ΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΔΟΧΗ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΞΩ ΑΠ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΕΥΝΟΙΚΟΤΕΡΗ ΡΥΘΜΙΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. AYTO ΠΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΔΟΧΗ ΟΛΩΝ.
    ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ (ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ 70%) ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ.
    ΕΞΑΛΛΟΥ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΕ ΕΠΙΤΟΚΙΟ (ΑΠΟΔΟΣΗ) ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ..
    ΑΡΑ..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΔΟΧΗ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ..

    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. συμφωνω μ αυτα που λετε, ομως ακομα χρειαζονται διευκρινισεις στηνπεριπτωση που δεν εχουμε αναδοχη..
    δενξερουμε για τους τοκους τιποτα..

    απο την αλλη πρεπει να δουμε τις προθεσμιες, να μην εχουμε παραγραφες για το υπολοιπο ποσο, και βεβαια ..και ποτε θα μας τα καταβαλουν..
    πολλοι βουλευτες μιλησαν για μικροτερους χρονους..αλλα ο σαχινιδης προφανως τα εκανε γαργαρα..

    οι περισσοτροι απο εμας εδω πιεσαμε αφορητα ολους..ξερει ο καθενας μας ποσα ιμειλ και προσωπικες επαφες καναμε..
    αλλα πραγματι υπηρξαν και ασφαλιστες και οχι μονον που βοηθησαν πολυ.

    το θεμα ομως δεν τελειωσε..
    στις λεπτομερειες κρινονται τα πραγματα και αυτο θελει μεγαλη προσοχη, ΓΙΑΤΙ Ο ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΙ..
    ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΛΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ..

    ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ..ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. συμφωνω μ αυτα που λετε, ομως ακομα χρειαζονται διευκρινισεις στηνπεριπτωση που δεν εχουμε αναδοχη..
    δενξερουμε για τους τοκους τιποτα..

    απο την αλλη πρεπει να δουμε τις προθεσμιες, να μην εχουμε παραγραφες για το υπολοιπο ποσο, και βεβαια ..και ποτε θα μας τα καταβαλουν..
    πολλοι βουλευτες μιλησαν για μικροτερους χρονους..αλλα ο σαχινιδης προφανως τα εκανε γαργαρα..

    οι περισσοτροι απο εμας εδω πιεσαμε αφορητα ολους..ξερει ο καθενας μας ποσα ιμειλ και προσωπικες επαφες καναμε..
    αλλα πραγματι υπηρξαν και ασφαλιστες και οχι μονον που βοηθησαν πολυ.

    το θεμα ομως δεν τελειωσε..
    στις λεπτομερειες κρινονται τα πραγματα και αυτο θελει μεγαλη προσοχη, ΓΙΑΤΙ Ο ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΙ..
    ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΛΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ..

    ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ..ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. αν ομως δοθουν οπως λεει ο παντελιδης πακετο προσφορα τα συμβολαια ασπις και κομερσιαλ..τοτε και τα ομολογα της κομμερσιαλ θα ενισχυσουν το αποθεματικο που θα υπολογισθει ως πακετο πλεον..

    πολλα δεν ειπωθηκαν στη βουλη και αυτα πρεπει να τα δουμε
    που εχουν να κανουν
    με χρονους καταληκτικους
    με προθεσμιες παραγραφων
    με ενισχυση ποσοστων

    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ..
    ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΤΥΧΟΥ ΑΝΑΔΟΧΗΣ..

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ..
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΟΤΗΤΕΣ..

    Ο ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ..ΔΙΟΤΙ ..ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΡΙΖΕΙ ΣΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ..

    ΟΤΑΝ ..ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΑΥΤΗ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΙΣ ΕΥΡΩ..
    ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΟΤΗΤΑ..

    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΠΙΕΣΕΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. αν ομως δοθουν οπως λεει ο παντελιδης πακετο προσφορα τα συμβολαια ασπις και κομερσιαλ..τοτε και τα ομολογα της κομμερσιαλ θα ενισχυσουν το αποθεματικο που θα υπολογισθει ως πακετο πλεον..

    πολλα δεν ειπωθηκαν στη βουλη και αυτα πρεπει να τα δουμε
    που εχουν να κανουν
    με χρονους καταληκτικους
    με προθεσμιες παραγραφων
    με ενισχυση ποσοστων

    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ..
    ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΤΥΧΟΥ ΑΝΑΔΟΧΗΣ..

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ..
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΟΤΗΤΕΣ..

    Ο ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ..ΔΙΟΤΙ ..ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΡΙΖΕΙ ΣΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ..

    ΟΤΑΝ ..ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΑΥΤΗ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΙΣ ΕΥΡΩ..
    ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΟΤΗΤΑ..

    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΠΙΕΣΕΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. αν ομως δοθουν οπως λεει ο παντελιδης πακετο προσφορα τα συμβολαια ασπις και κομερσιαλ..τοτε και τα ομολογα της κομμερσιαλ θα ενισχυσουν το αποθεματικο που θα υπολογισθει ως πακετο πλεον..

    πολλα δεν ειπωθηκαν στη βουλη και αυτα πρεπει να τα δουμε
    που εχουν να κανουν
    με χρονους καταληκτικους
    με προθεσμιες παραγραφων
    με ενισχυση ποσοστων

    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ..
    ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΤΥΧΟΥ ΑΝΑΔΟΧΗΣ..

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ..
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΟΤΗΤΕΣ..

    Ο ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ..ΔΙΟΤΙ ..ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΡΙΖΕΙ ΣΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ..

    ΟΤΑΝ ..ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΑΥΤΗ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΙΣ ΕΥΡΩ..
    ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΟΤΗΤΑ..

    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΠΙΕΣΕΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. αν ομως δοθουν οπως λεει ο παντελιδης πακετο προσφορα τα συμβολαια ασπις και κομερσιαλ..τοτε και τα ομολογα της κομμερσιαλ θα ενισχυσουν το αποθεματικο που θα υπολογισθει ως πακετο πλεον..

    πολλα δεν ειπωθηκαν στη βουλη και αυτα πρεπει να τα δουμε
    που εχουν να κανουν
    με χρονους καταληκτικους
    με προθεσμιες παραγραφων
    με ενισχυση ποσοστων

    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ..
    ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΤΥΧΟΥ ΑΝΑΔΟΧΗΣ..

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ..
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΟΤΗΤΕΣ..

    Ο ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ..ΔΙΟΤΙ ..ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΡΙΖΕΙ ΣΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ..

    ΟΤΑΝ ..ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΑΥΤΗ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΙΣ ΕΥΡΩ..
    ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΟΤΗΤΑ..

    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΠΙΕΣΕΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΕΦΑΠΑΞ Η' ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΚΑΙ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ.ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΔΩΣΕ ΛΥΣΗ.ΑΣ ΒΡΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ρε παιδια , λιγη πιεση ακομα..
    βρειτε ανθρωπους, στειλτε επιστολες ηλεκτρονικα, παρτε τηλεφωνα..
    αφου εχουμε τα στοιχεια τους ολα..στο μπλογκ του συλλογου..
    σημερα και αυριο το αργοτερο..

    ελεος πια..
    δεν ειναι χαμενος κοπος..
    ειδατε οτι πετυχαινουμε πραγματα..
    τους τσακισαμε με τις επιστολες..
    συνεχιζουμε 2 μερες ακομα..
    οι εκλογες κοντα ειναι, η οργη του κοσμου μεγαλη..
    επιτελους να τη δειξουμε..
    να συντομευσουν τους χρονους..
    και να βαλει στο εγγυητικο ταμειο και το δημοσιο ενα ποσο..για μαγια να υπαρχει..
    ουτως ή αλλως τα αποθεματικα της ΕΠΕΙΑ τα παιρνουν κατα μεγαλο μερος στα κονδυλια του υπουργειου..
    ας βαλουν ενα καλο ποσο εκει να ξεκινησει ..ως αρχη..

    δεν πιεστηκαν οσο πρεπει
    ειμαστε εδω 300 ανθρωποιπου αυτενεργωντας..και μαζι με το συλλογο καναμε δουλεια..

    οι υπολοιποι φωναζουν μονο και διαμαρτυρονται στα σπιτια τους.
    δεν ειναι απαραιτητο να κανουμε τιποτε αλλο παρα επιστολες και σοβαρη επιχειρηματολογια.
    στο κατω κατω τα λεφτα μας θελουμε με καλυτερες προυποθεσεις..
    η τριετια να γινει οπως εισηγηθηκαν και βουλευτες στη βουλη 18 μηνες..γιατι οι αναγκες ειναι τεραστιες..
    να εισφερει και κατι το δημοσιο απο τα περιουσιακα της επεια που καταργηθηκε..και βρηκε ευκαιρια και τα πηρε κ αυτα και
    να αποτιμηθουν τα ομολογα ακριβως οπως και των αλλων ασφαλιστικων..

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΛΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ..ΕΙΠΑΜΕ...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ρε παιδια , λιγη πιεση ακομα..
    βρειτε ανθρωπους, στειλτε επιστολες ηλεκτρονικα, παρτε τηλεφωνα..
    αφου εχουμε τα στοιχεια τους ολα..στο μπλογκ του συλλογου..
    σημερα και αυριο το αργοτερο..

    ελεος πια..
    δεν ειναι χαμενος κοπος..
    ειδατε οτι πετυχαινουμε πραγματα..
    τους τσακισαμε με τις επιστολες..
    συνεχιζουμε 2 μερες ακομα..
    οι εκλογες κοντα ειναι, η οργη του κοσμου μεγαλη..
    επιτελους να τη δειξουμε..
    να συντομευσουν τους χρονους..
    και να βαλει στο εγγυητικο ταμειο και το δημοσιο ενα ποσο..για μαγια να υπαρχει..
    ουτως ή αλλως τα αποθεματικα της ΕΠΕΙΑ τα παιρνουν κατα μεγαλο μερος στα κονδυλια του υπουργειου..
    ας βαλουν ενα καλο ποσο εκει να ξεκινησει ..ως αρχη..

    δεν πιεστηκαν οσο πρεπει
    ειμαστε εδω 300 ανθρωποιπου αυτενεργωντας..και μαζι με το συλλογο καναμε δουλεια..

    οι υπολοιποι φωναζουν μονο και διαμαρτυρονται στα σπιτια τους.
    δεν ειναι απαραιτητο να κανουμε τιποτε αλλο παρα επιστολες και σοβαρη επιχειρηματολογια.
    στο κατω κατω τα λεφτα μας θελουμε με καλυτερες προυποθεσεις..
    η τριετια να γινει οπως εισηγηθηκαν και βουλευτες στη βουλη 18 μηνες..γιατι οι αναγκες ειναι τεραστιες..
    να εισφερει και κατι το δημοσιο απο τα περιουσιακα της επεια που καταργηθηκε..και βρηκε ευκαιρια και τα πηρε κ αυτα και
    να αποτιμηθουν τα ομολογα ακριβως οπως και των αλλων ασφαλιστικων..

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΛΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ..ΕΙΠΑΜΕ...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΦΑΝΕΡΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ.ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΥΑΛΟ. ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ.ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΑΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΗΣΥΧΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΡΟΚΑΝΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΕΜΠΑΙΓΜΟ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΚΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΑΠΛΑ ΤΩΡΑ Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΗ ΤΗ ΛΥΣΗ ΑΛΛΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΣΕ ΟΛΑ. ΤΟ ΨΩΜΙΑΔΙΚΟ ΗΤΑΝ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΣΥΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΗΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ. ΤΩΡΑ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ.ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ Ο ΑΣΦΛΙΣΜΕΝΟΣ ανασφαλιστος ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. http://www.insuranceworld.gr/default.php?pname=Article&art_id=3004&la=1&cat_id=4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ; ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ Σ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ; ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΣΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ; ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΩΣΤΕ ΟΛΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΝΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΟΥΣ. ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΣΟΥΞΕΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΑΜΕ ΜΕ ΑΓΩΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΔΩ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΡΥΠΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ Ο ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ ΜΟΥ.ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ.ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΒΑΛΕ,ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΦΕΡΕΙ ΠΙΣΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΤΟΥ 2007 ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ ΤΟ ΣΔΟΕ ΑΥΤΟΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΔΕΛΦΟ ΜΑΣΟΝΟ ............ ΓΙΑ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΕΓΩ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΘ ΟΛΑ ΝΟΜΙΜΗ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΠΩΣ ΕΔΕΙΧΝΕ.ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΟΠΩΣ ΟΦΕΙΛΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ; ΤΩΡΑ ΑΝ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΑ ΑΣ ΒΡΕΙ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΕΙ.ΑΛΛΙΩΣ ΔΕ ΘΑ ΚΙΝΔΥΝΕΨΕΙ ΜΟΝΟ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. 3) ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ.
    Η διάταξη αυτή είναι η μοναδική που με βρίσκει σύμφωνο αναφορικά με την αντισυνταγματικότητα. Θα έπρεπε να μπορούσαν οι ασφαλισμένοι της ΑΣΠΙΣ να διεκδικήσουν τα υπόλοιπα κεφάλαια που χάνουν, πέραν της αποζημίωσης του εγγυητικού και της εκκαθάρισης, πλέον των νόμων τόκων. Στην περίπτωση αυτή βέβαια, οι διάφοροι δικηγόροι που θα εμπλακού θα πρέπει να ζητάνε ως αμοιβή ένα ποσό πχ 10% επί της διαφοράς (πχ 2% αν η ολική αποζημίωση είναι 80%) και όχι 10% επί του συνολικού ποσού (100%) όπως κάνουν σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. πραγματικα με την τροπολογια..
    τα συμβολαια που δε θα τυχουν αναδοχης, θα αποζημιωθουν απο το εγγυητικο κεφαλαιο..
    αφου ολοκληρωθει η εκκαθαριση..
    ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ

    ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ
    ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΜΙΛΗΣΑΝ ΓΙΑ ΘΕΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ.

    Η ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ
    ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ 70% ΤΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΜΑΣ????

    ΧΩΡΙΣ ΤΟΚΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΤΙΠΟΤΑ?

    ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ
    ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ?

    ΠΟΙΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ?
    ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ..ΕΝΑ ΦΕΚ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ..


    ΛΟΙΠΟΝ..ΤΡΕΞΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ..ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΑΜΕΣΑ
    ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΗΚΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ.ΓΙΑΤΙ ΛΕΤΕ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΥΧΟΥΝ ΑΝΑΔΟΧΗΣ?ΑΦΟΥ Ο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΠΑΚΕΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΑ ,ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΕΤΑΙΡΙΕΣ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ?ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΔΗΓΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΕΓΩ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 3 ΜΗΝΕΣ ΕΓΡΑΨΑΝ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΘΑ ΓΙΝΗ Η ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ.ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΛΕΤΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ?ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΕΙΠΕ Ο ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟΣ?ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ.ΑΥΤΟΙ ΜΙΛΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΠΑΛΙ ΔΕ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΚΙ ΑΠΟΨΕ.ΜΑΣ ΔΡΟΣΙΣΑΝ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΒΓΩ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΣΙΡΙΖΩ.ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΚΡΥΟ ΜΙΑ ΖΕΣΤΗ,ΜΑΣ ΠΑΛΑΒΩΣΑΝ.ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΕΛΕΓΞΟΥΜΕ; ΑΡΑ ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΑΥΤΟ; ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ. ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΩΣ ΣΩΣΤΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΤΡΩΓΑΝ ΨΩΜΙ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ.ΕΜΕΙΣ ΠΩΣ ΝΑ ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ; ΤΩΡΑ Ο,ΤΙ ΣΠΕΙΡΑΝ ΑΣ ΘΕΡΙΣΟΥΝ.ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. παντως ο μαρκουλακης ειναι σταθερη αξια..

    αν δεν προσφυγουν οι ασφαλιστικες..ειναι ικανος με τις θεωριες του να προσφυγει ο ιδιος..

    επειδη εχει εννομο συμφερον..
    απο την κηρυξη του νομου ως αντισυνταγματικου..

    σ αυτο το κρατος που ζουμε..σε λιγο θα ισχυρισθει ρητα οτι θιγονται τα δικαιωματα του απο την υιοθετηση του νομου για την αναδρομικοτητα του εγγυητικου ταμειου..

    και το κρατος ..επιτρεπει τετοια φαινομενα ..με τις τρυπες που αφηνει στους νομους..

    ο λυκος στην αναμπουμπουλα χαιρεται...

    και γεμισαμε αγελες λυκων..
    να τελειωνουμε να σωθουμε..

    πραγματικα κ. μαρκουλακο..
    δε βαζεις τις νομικες σου γνωσεις και τις σκεψεις σου να επιδιωξεις το αποδεκτο των αγωγων για το εναπομενον ποσο μετα το εγγυητικο..
    να ωφεληθουμε αμφοτεροι?

    εδω σε θελω..και ετσι προσφερεις..και στον εαυτο σου και στους ασφαλισμενους..

    αλλιως..προσφερεις πολυ κακες υπηρεσιες στους εκατονταδες χιλιαδων ασφαλισμενους ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΠΤΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ..

    ΜΟΝΟ ΣΗΜΑΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ..

    ΜΩΡΕ ΜΠΡΑΒΟ?
    ΤΟΣΟ ΖΩΑ ΕΙΜΑΣΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ANTE ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ Ο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΜΗ ΝΟΜΙΜΑ.ΣΤΑ ΚΑΡΦΙΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΚΥΡΙΕ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟ
    ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΜΗ ΦΕΡΕΓΓΥΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ
    ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΑ ΕΧΕΙ Η ΕΠΕΙΑ
    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΔΥΚΝΕΙΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ
    ΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΗΛΑΔΗ
    ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΘΕΙ Η ΑΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ-ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΧΑΖΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΘΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. SOS ΓΙΑ ΤΗ ΣΙΔΕΡΗ



    ΛΟΙΠΟΝ ΣΙΔΕΡΗ ΑΣΕ ΤΑ ΠΑΛΑΒΑ ΣΟΥ ΠΑΛΙ.ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΕΙ ΟΝΤΩΣ ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙΣ.ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΕ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΟΧΗ.ΑΝΑΔΟΧΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ.ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ?ΑΝ ΟΧΙ ΤΟΤΕ ΜΗ ΜΙΛΑΣ.ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ.ΛΟΙΠΟΝ ΞΑΝΑΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΛΑ.ΑΝΑΔΟΧΗ ΓΙΑ ΟΛΑ,ΚΑΙ ΤΡΙΕΤΙΑ.ΓΙΑΥΤΟ ΣΕ ΒΑΛΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.ΑΣΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΜΠΡΑΒΟ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Κα ΣΙΔΕΡΗ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΖΗΛΟ ΣΑΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ , ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ, ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ Κο ΒΟΡΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΗ ΑΝΕΥΡΕΣΗΣ ΑΝΑΔΟΧΟΥ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΤΟΝΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΕΡΙ ΑΦΕΡΕΓΓΥΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΑΝΑΔΟΧΟΥ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΕΝΑ , ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΤΟ ΑΛΛΟ, ΕΓΩ ΕΓΡΑΨΑ ΤΟ ΤΡΙΤΟ. ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΨΑΤΕ, ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ Ε Γ Ω . ΤΟ ΚΑΚΟ ΔΕ ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ – ΔΗΛ. ΤΟ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΧΡΟΝΙΚΟΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ, ΟΠΟΤΕ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΜΙΑΣ 10ΕΤΙΑΣ, ΑΝ ΖΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ . ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΧΑΡΗ ΣΕ ΣΑΣ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Όσοι εκ των διαμεσολαβούντων γνώριζαν την δεινή θέση της ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ !!!! και παρά ταύτα, έστω ΤΟ ΑΠΕΚΡΥΠΤΑΝ ΚΑΙ δεν ενημέρωσαν τους ασφαλισμένους πελάτες τους , παρά τις μεγάλες προμήθειες που ελάμβαναν, για κάθε σύναψη ασφαλιστηρίου αυμβολαίου, με τον καθένα ανυποψίαστο, πείθοντάς τους για το ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ!!!!, ...ΑΠΟ ΤΟΥΔΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ, ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙς ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ ΚΑΙ ΑΣ τους ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΙΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΤΟΥΣ.
    ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΉΣΟΥΝ ΤΙΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΕΣ ΤΙΣ ΑΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΙΔΕΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΥΤΟΥ -ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΕΡΟΛΟΓΕΙ, ΑΛΛΑ ΠΡΑΤΤΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΣΥΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ!!!, παραμάγαζο -ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ!!!! ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΜΠΟΥΜΕΡΑΓΚ!!!!

    ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΑΛΛΟ, ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ!!!!!!!!ΔΙΚΤΥΟ ΨΩΜΙΑΔΗ (ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ-ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ Κ.Λ.Π.!!!ΤΟ ΕΝ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟ....)

    ΑπάντησηΔιαγραφή