ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ

Αγαπητοί μας ασφαλισμένοι,

Έπειτα από διάστημα 10 μηνών περίπου η κυβέρνηση κατάφερε!! να ολοκληρώσει και να ψηφίσει το νομοσχέδιο περί ιδιωτικής ασφάλισης.

Βεβαιώνουμε ότι το Σωματείο ήταν παρόν σε όλες τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης με τρόπο πολύ δυναμικό που μας κάνει να πιστεύουμε ότι διαδραματίσαμε πολύ σημαντικό ρόλο στη τελική διαμόρφωση του νόμου υπέρ των ασφαλισμένων.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλα τα κόμματα που τάχτηκαν υπέρ του δίκαιου υπέρ πάντων αγώνα για την ανάκτηση των κλεμμένων περιουσιών μας, και ιδιαίτερα το κόμμα του ΛΑΟΣ και τον κύριο Καρατζαφέρη τόσο για την παρουσία του αλλά και για την καταλυτική του συμμετοχή στην διαδικασία ψήφισης του νομοσχεδίου. Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα στελέχη κκ. Βορίδη, Πλεύρη για την τόσο πολύτιμη συνεισφορά τους μέσω των εμπεριστατωμένων απόψεων τους.


Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε τον κύριο Λαφαζάνη από το Συνασπισμό για την αδιάλειπτη συμπαράσταση του. Τέλος ευχαριστούμε τον κύριο Μαρκόπουλο από την ΝΔ, κυρίως για την πύρρεια ρητορική του κατά την διάρκεια συζήτησης δικής του επερώτησης επί του νομοσχεδίου στη βουλή στις 10 Μαϊου που άλλαξε πιστεύουμε την άποψη της κυβέρνησης για τους ασφαλισμένους.

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να κατεβάζεται το τελικό νομοσχέδιο το οποίο είναι βελτιωμένο στο σημείο της αποζημίωσης μας από το εγγυητικό κατά 70% χωρίς να είναι απαραίτητη η μεταβίβαση και αναδοχή του χαρτοφυλακίου από κάποιες ασφαλιστικές. Μεγάλο ερώτημα αποτελεί ο χρόνος κυρίως που απαιτείται και η διαδικασία αποζημίωσης μας. Εκφράζονται απόψεις ότι σε περίπτωση μη εύρεσης αναδόχου η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει πάνω από 1 δεκαετία!!!

Τελικό Νομοσχέδιο περί Ιδιωτικής Ασφάλισης

Ο αγώνας θα συνεχιστεί μέχρι τέλους για την πλήρη αποκατάσταση 100% της τιμής και των χαμένων περιουσιών γι' αυτό να είναι σίγουροι όλοι όσοι νομίζουν ότι θα σταματήσουμε εδώ. Ο πρώτος γύρος έχει λήξει αλλά θα επακολουθήσουν και άλλοι ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟΙ!!!!

Κλείνοντας να υπενθυμίσουμε ότι το Σωματείο δεν δεσμεύει κανένα ασφαλισμένο για θέματα νομικής εκπροσώπησης΄και γενικότερα στάσης ή στρατηγικής στο καυτό θέμα της Ασπίς Πρόνοια. Ο καθένας είναι ελεύθερος να ακολουθήσει τον καταλληλότερο δρόμο που πιστεύει για την επίλυση του προβλήματος του.

82 σχόλια:

  1. μετα απο πολυ καιρο, η συγκεκριμενη αναρτηση σας μας καλυπτει.ειναι ενημερωτικη ,σαφης και αντικειμενικη και πραγματικα δινει στοιχεια σε σχεση και με τα προσωπα που διαδραματισαν ουσιαστικο ρολο στην βελτιωση του νομοσχεδιου!!

    αν ξεχασουμε λοιπον τα δικαστηρια προς το παρον, και θεωρωντας οτι εκφραζω και ενα μεγαλο μερος ασφαλισμενων, επειδη και φιλους γνωστους εχουμε και απο εδω συμπιπτουν συχνα οι αποψεις μας,

    αυτο που περιμενουμε τωρα ολοι μας, εναι ο καθορισμος απο το υπουργειο, με σχετικη πραξη, του χρονου ολοκληρωσης της εκκαθαρισης ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΕΚΕΙ..

    ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΣΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ..
    ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.

    ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΝΤΕΛΕΣΘΕΙ Η ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ 18 ΜΗΝΕΣ ΟΠΩΣ ΑΚΡΒΩΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΚΑΙ Ο κ.ΒΟΡΙΔΗΣ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΙΣΗΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΥΧΟΥΝ ΑΝΑΔΟΧΗΣ,
    ΤΟΤΕ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΤΟ 70% ΑΠΟ ΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ, ΚΑΙ Η ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ..ΟΠΟΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ..ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΤΗΣ ΝΑ ΠΙΣΤΩΘΕΙ ΣΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ..

    Αυτα ειναι τεχνικες και διορθωτικες κινησεις απο την πλευρα του υπουργειου που πρεπει να γινουν, αλλιως θα δουμε κοσμο να παιρνει τα οπλα και να βγαινει με θολωμενο το ματι στους δρομους..

    για τη διπλη κοροιδία..
    δε νοειται οτι στεκεται η περιπτωση της εκκαθαρισης χωρις να τεθουν χρονικες δεσμευσεις, και για το λογο οτι ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΟΚΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΑΥΤΑ..ΟΣΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ..

    Γι αυτο..μας αρκει η ενημερωση σας αυτη, και αναλαβατε δραση στο υπουργειο για διευκρινισεις..

    Σε οποια κινηση χρειαζεστε στηριξη, ζητηστε τη συλλογη υπογραφων με το συγκεκριμενο αιτημα, και ο καθενας μας θα συγκεντρωσει απο το περιβαλλον του των ομοιοπαθων..πολλες..

    Αλλα, αυτα ειναι δεδομενα, όπως και οι τεχνικες βελτιωσεις που αποτελουν τον κανονα μετα την ψηφιση των νομων σε τετοια θεματα.

    Παρακαλουμε ενεργηστε προς αυτην την κατευθυνση..

    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ..
    ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ¨ΣΥΜΦΩΝΙΑ"..ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΥΜΕ ..ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ..ΜΕ ΤΟ 20%..
    ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ..
    ΜΕ ΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΧΑΡΑ ΤΟΥΣ..ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΔΩΣΟΥΜΕ..ΕΦ ΟΣΟΝ ΜΑΣ ΕΠΙΔΙΚΑΣΤΕΙ..

    Ζητουμε λοιπον και απο τους 2 συλλογους, αμεσα, και για να μην ξεχνιομαστε αλλα και για να ηρεμησει ο κοσμος..
    να τακτοποοιηθει απο το υπουργειο το θεμα του χρονου, οπως ακριβως δηλωθηκε απο το σαχινιδη σε απαντηση του στο λαφαζανη στη βουλη..αλλα και οπως δηλωθηκε απο την ειηγητρια Α.παπαθαναση ..

    Μονο ετσι θα κερδισετε τη στηριξη και την εκτιμηση των μελων-ασφαλισμενων..
    Οχι με αλλους τροπους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΘΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ.ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΞΟΔΑ.ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙ ΠΑΓΙΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ.ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΣΩΣΤΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ;ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕ ΦΤΑΙΜΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ; ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΜΑΣ ΤΙΜΩΡΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μα τι καταλαβαινετε οταν ανθρωποι σας γραφουν καποια πραγματα!

    αυτα μας τα ειπατε.
    λετε οτι πιεζετε.λυπαμαι αλλα δεν πιεζετε ή τουλαχιστον η ιστορια 10 μηνων δειχνει οτι δεν μπορειτε να πιεσετε .κανενας σας δεν μπορεσε.

    η εξελιξη τωνπραγματων το αποδεικνυει περιτρανα.
    τωρα μας λετε οτι εσεις ειπατε στον βοριδη να προτεινει τη συγκεκριμενη τροπολογια.
    την ιδια ομως στιγμη θεωρειτε εσεις οτι αυτη η τροπολογια ειναι μια βλακεια...
    μας κοροιδευετε?
    αν ακουγοσαστε, τοτε θα ειχαμε λυση οχι επιφαση λυσης.

    γι αυτο..
    κανενας δεν εχει να περιμενει πια τιποτα.
    θα ορισθει χρονος εκκαθαρισης οπως οι ιδιοι το κρινουν
    και θα περιμενουμε τις κινησεις των ασφαλιστικων
    με το να μας λετε τα ιδια
    μας καταστρεφετε συνεχεια.
    και ο πιο χαζος ξερει τι να κανει και τι να μην κανει.

    παντως γεγονος ειναι οτι ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ!

    λετε παλι για τους ασφαλιστες..
    τιποτα δεν εκαναν και αυτοι..αυτο λεμε.

    ΠΕΡΙΤΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΙΕΣΗ; ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΑΤΕ ΠΙΕΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΤΙ ΘΑ ΠΕΡΝΑΜΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΠΡΑΒΟ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Κα ΣΙΔΕΡΗ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΖΗΛΟ ΣΑΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ , ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ, ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ Κο ΒΟΡΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΗ ΑΝΕΥΡΕΣΗΣ ΑΝΑΔΟΧΟΥ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΤΟΝΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΕΡΙ ΑΦΕΡΕΓΓΥΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΑΝΑΔΟΧΟΥ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΕΝΑ , ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΤΟ ΑΛΛΟ, ΕΓΩ ΕΓΡΑΨΑ ΤΟ ΤΡΙΤΟ.ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΨΑΤΕ, ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ Ε Γ Ω . ΤΟ ΚΑΚΟ ΔΕ ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ – ΔΗΛ. ΤΟ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΧΡΟΝΙΚΟΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ, ΟΠΟΤΕ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΜΙΑΣ 10ΕΤΙΑΣ, ΑΝ ΖΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ . ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΧΑΡΗ ΣΕ ΣΑΣ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΜΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΑΘΕΙΕΣ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ "ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΕΤΕ" ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. ΤΑ ΠΕΡΙ ΠΟΝΟΥ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΜΠΟΡΕΙ ΔΕ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΡΣΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ευτυχώς που είσασταν εσείς κα Σιδέρη και " με αρετή και τόλμη " θα πάρουμε τα χρήματά μας σε 10 χρόνια. Τα δε συμπεράσματα για την δραστηριότητα και των 2 συλλόγων μπορεί να τα βγάλει ο καθένας διαβάζοντας το νόμο που ψηφίστηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΩΝ 7:46 ΤΗΣ Κας ΣΙΔΕΡΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ, ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΙΚΟΥ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ,ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ 10ΕΤΙΑ, ΕΦΟΣΟΝ ΖΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΩΝ 6:13. ΑΥΤΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΟΥΝ!!!.
    ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΦΑΓΑΝΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ...ΚΑΛΕΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΠΟ ΤΑ ΑΚΥΡΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ..
    ΠΟΙΟΣ ΕΥΝΟΕΙΤΑΙ?

    ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΤΑΣΕΙΣ..ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ..
    ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ..

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΥΝΟΗΣΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ..

    ΑΛΛΑ ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΥΝΟΕΙ..ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ..
    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΘΑ ΤΥΠΩΣΟΥΜΕ..ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΜΕ..

    ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΜΕΤΡΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΔΥΝΑΜΗ ΕΧΟΥΜΕ..

    ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΙΔΕΑ..
    ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ..

    ΔΕΝ ΤΑ ΧΑΝΟΥΜΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Συμφωνώ πως πρέπει να αγωνιστούμε έτσι ώστε να υλοποιηθεί αυτό που υποσχέθηκε ο Σαχινίδης ότι σε 3 χρόνια θα πληρωθούμε.
    Αν όμως κάτι στραβώσει ως τότε θα έχει παρέλθει και η 2τία και προσοχή στην παραγραφη του αδικήματος (αυτό που ισχυρίζεται ο Μαρκουλάκος και έχει δίκιο γιατί το έψαξα και με άλλο δικηγόρο που δεν ασχολείται με το θέμα, είναι δηλαδή εκτός ΅κλίκας΅....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΙΔΕΡΗ ΓΡΑΨΤΑ ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ.ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΣΕΙΣ ΔΙΑΘΗΚΗ.ΒΑΖΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΑΚΡΗ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. και επειδη στο ελληνικο κρατος..
    τιποτα δε γινεται χωρις ανταλλαγμα..
    καιρος να δημοπρατησουμε !!!
    το θεμα..
    και να αναλαβει καποιος να ολοκληρωσει την ιστορια..
    κανοντας συγκεκριμενες κινησεις...

    δε χρειαζονται ουτε αυτοθυσιες ουτε μυστικισμοι..ουτε απροσδιοριστες πιεσεις και Δ.Σ...που ουτε ξερουμε ποιος αποφασιζει για μας χωρις εμας.

    αυτα καταντησαν πολυ αστεια..
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ..

    γιατι ολοι μας καιγομαστε.
    καιρος να γινουν προτασεις..σ αυτη την κατευθυνση..

    τερμα οι πλακες και μεχρι εδω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΣΙΔΕΡΗ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΑΥΤΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΚΟΡΟΜΑΧΙΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΝΑΠΕΔΑΚΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤΑΚΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΤΑ 100ΑΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΣΕ ΣΑΣ Η ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.ΟΛΟΙ ΠΟΝΑΜΕ.ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ.ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΙΕΖΩ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΙΣΧΟΣ ΑΙΣΧΟΣ ΑΙΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΚΠΡΩΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΚΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΡΧΟΤΑΝ ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ.ΜΟΝΑΧΑ ΕΤΣΙ ΚΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ.ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΠΕΤΑΞΕ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ ΠΕΤΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ. ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΖΑΡΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΙΟ ΔΕΛΕΑΣΤΙΚΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ; ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΧΑΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ.ΑΥΤΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ.ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΠΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο ΝΟΜΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΦΕΚ ΤΟ ΠΟΛΥ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ.ΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ. ΟΠΟΤΕ Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΨΩΜΙΑΔΗ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΝΕΤΟΣ .ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΛΑΤΕΣ.ΚΙ ΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟΣΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ.ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΤΣΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΑΝ ΗΘΕΛΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΗ ΑΠ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΟΠΩΣ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΔΕ ΘΕΛΕΙ.ΟΠΟΤΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΝΗΡΙΑ ΘΑ ΣΚΑΡΦΙΖΕΤΑΙ.ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ.ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ.ΠΡΩΤΑ ΑΠ ΟΛΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΛΕΓΑΝ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΤΟΥΣ ΜΟΝΟΥΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ. ΟΠΟΤΕ ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕ ΧΑΘΗΚΕ.ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΠΙΕΣΕΙΣ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΡΙΑ.ΑΠ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΕΞΩ ΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΑΜΕ ΕΝΑΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΤΟΥΣΑΜΕ; ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ......ΑΧ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΑΝ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΚΟΣΑΡΙΑ ΑΤΟΜΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. KANENA ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΕ ΧΑΘΗΚΕ.
    ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙ ΑΝΑΔΟΧΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ.ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΙΕΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΩΡΑ.ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΝ ΟΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. ΗΔΗ ΜΑΣ ΑΡΡΩΣΤΗΣΑΝ Μ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ. Ο ΣΚΟΠΟΣ ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΡΩΣΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΔΕ ΘΑ ΤΗ ΦΕΡΟΥΝ ΠΙΣΩ. ΚΑΝΩ ΟΜΩΣ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ.ΑΠ ΤΟ ΘΕΟ ΝΑ ΤΟ ΒΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΔΕ ΦΤΑΙΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΕΣΑΝ ΟΣΟ ΕΠΡΕΠΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΤΟΣΟΝ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΑ.ΒΕΒΑΙΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥ.ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΟΛΟΝΩΝ Η ΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. δε θα ξεχασω ποτε τη ρηση σαχινιδη:

    "ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ ΠΟΥ ΕΒΑΖΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!'

    ειναι πραγματικα απιστευτος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΜΜΕΣΑ ΘΙΓΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΧΩΡΙΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΜΕ.ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ.ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ.ΑΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΚΑΛΑ ΠΡΙΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΦΕΚ ΤΕΤΟΙΟ ΝΟΜΟ.ΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ο πρωθυπουργος πηρε το μηνυμα απο σαχινιδη:

    "προεδρε, δεν υπαρχειθεμα ..ολοι εμειναν ευχαριστημενοι...δεν υπηρξε καμια αντιδραση!!!"

    ΓΙΑΤΙ! ΕΣΕΙΣ ΕΙΔΑΤΕ ..ΑΚΟΥΣΑΤΕ..ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ?
    ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ?
    ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ..

    ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΕΛΕΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ..

    ΠΟΣΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ?

    ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΡΟΛΟ ΕΠΑΙΞΑΝ? ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ? ΤΟΥ ΣΑΧΙΝΙΔΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ? ΟΛΩΝ ΜΑΖΙ?

    ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΔΑΝ..ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΙΜΩΣΑΝ!

    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤ ΑΥΤΙΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ..ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕ ΣΥΝΕΒΗ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΣΑΧΙΝΙΔΗ..ΘΑ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΓΕΛΟΥΝ?

    ΠΟΙΟΣ ΕΜΑΘΕ ΚΑΙ ΤΙ?
    ΤΙ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ? ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΑΝ?

    ΕΝΙΑΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ..

    ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΜΕ ΣΩΣΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
    ΟΧΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ
    ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΩΝ ΕΠΑΦΩΝ ΚΑΙ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΜΑΣ

    ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΟ ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ..
    ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΜΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ..
    ΔΗΘΕΝ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΠΟΛΤΙΚΟΥΣ!

    ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ..ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΡΙΝΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ..

    ΜΗΠΩΣ ΟΛΟΙ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΕΛΙΚΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. να αφησουν λοιπον τα μπανια τους και να πανε κατευθειαν στα γραφεια των υπουργων, πρωθυπουργου, σαμαραδων καρατζαφερηδων..
    ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΤΡΙΕΤΙΑΣ ΩΣ ΟΡΙΟ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ..

    Αποζημιωσεις δινουν στην ολυμπιακη με ομολογα..ξεκινωντας αμεσα..και με καταληκτικο χρονο το 2012...

    εμεις αναρωτιομαστε σε τι διαφερουμε απο το ανθρωπινο ειδος και αυτο του πολιτη..
    για τα λεφτα μας μιλουμε..που μας τα φορολογησαν που τα βγαλαμε εμεις και οχι παρεα με τον ψωμιαδη..

    και ολα αυτα που χανουμε ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΚΕΡΔΙΣΕ?
    και δε φτανει το 70%..
    ειναι που ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ..

    ας τρεξουν λοιπον να σωσουν τιποτα απο την αξιοπρεπεια μας και τη δικη τους κυριως οι συλλογοι..
    αυριο κιολας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΕΧΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ. ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ "ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ" ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. σε καθε αρχικη συγκεντρωση αθηνα θεσσαλονικη ηρακλειο μαζευτηκαν συνολικα 5000 ατομα.

    ηταν ενα ξεκινημα..
    τους ξεχασαν μετα.
    ειχαν στοιχεια τους ειχαν τα παντα
    και αλλοι τοσοι στην πορεια.
    ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΒΗΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΠΗΓΑΜΕ ΠΙΣΩ?

    ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΑΥΤΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Όσοι εκ των διαμεσολαβούντων γνώριζαν την δεινή θέση της ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ !!!! και παρά ταύτα, έστω ΤΟ ΑΠΕΚΡΥΠΤΑΝ ΚΑΙ δεν ενημέρωσαν τους ασφαλισμένους πελάτες τους , παρά τις μεγάλες προμήθειες που ελάμβαναν, για κάθε σύναψη ασφαλιστηρίου αυμβολαίου, με τον καθένα ανυποψίαστο, πείθοντάς τους για το ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ!!!!, ...ΑΠΟ ΤΟΥΔΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ, ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙς ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ ΚΑΙ ΑΣ τους ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΙΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΤΟΥΣ.
    ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΉΣΟΥΝ ΤΙΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΕΣ ΤΙΣ ΑΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΙΔΕΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΥΤΟΥ -ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΕΡΟΛΟΓΕΙ, ΑΛΛΑ ΠΡΑΤΤΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΣΥΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ!!!, παραμάγαζο -ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ!!!! ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΜΠΟΥΜΕΡΑΓΚ!!!!

    ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΑΛΛΟ, ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ!!!!!!!!ΔΙΚΤΥΟ ΨΩΜΙΑΔΗ (ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ-ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ Κ.Λ.Π.!!!ΤΟ ΕΝ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟ....)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Όσοι εκ των διαμεσολαβούντων γνώριζαν την δεινή θέση της ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ !!!! και παρά ταύτα, έστω ΤΟ ΑΠΕΚΡΥΠΤΑΝ ΚΑΙ δεν ενημέρωσαν τους ασφαλισμένους πελάτες τους , παρά τις μεγάλες προμήθειες που ελάμβαναν, για κάθε σύναψη ασφαλιστηρίου αυμβολαίου, με τον καθένα ανυποψίαστο, πείθοντάς τους για το ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ!!!!, ...ΑΠΟ ΤΟΥΔΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ, ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙς ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ ΚΑΙ ΑΣ τους ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΙΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΤΟΥΣ.
    ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΉΣΟΥΝ ΤΙΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΕΣ ΤΙΣ ΑΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΙΔΕΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΥΤΟΥ -ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΕΡΟΛΟΓΕΙ, ΑΛΛΑ ΠΡΑΤΤΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΣΥΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ!!!, παραμάγαζο -ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ!!!! ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΜΠΟΥΜΕΡΑΓΚ!!!!

    ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΑΛΛΟ, ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ!!!!!!!!ΔΙΚΤΥΟ ΨΩΜΙΑΔΗ (ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ-ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ Κ.Λ.Π.!!!ΤΟ ΕΝ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟ....)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΕΡΩΤΗΣΗ!


    ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΩΝΥΜΟΙ ..ΚΑΙ ΜΗ ΕΞΑΙΡΕΤΕΟΙ..

    ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΦΑΠΑΞ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ..

    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΔΟΧΗ..ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ???

    ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΨΗ ΜΑΣ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..ΓΙΑΤΙ Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ..

    ΓΛΕΝΤΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Η' ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΣΤΙΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ. ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΟ ΧΡΗΜΑ.ΜΕΣΑ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕΓΑΛΟΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΔΕ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΝΩ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ;ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΣ ΚΟΒΕΙ ΚΑΙ ΡΑΒΕΙ.ΜΗΠΩΣ ΠΙΕΣΤΗΚΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΣΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕ;ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΠΑΝΤΩΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ. ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΡΩΤΑΕΙ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΨΥΧΙΚΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ; ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΟΔΟΣΤΡΩΤΗΡΑΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΑΣ. ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ. ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ.ΠΩΣ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ.ΕΜΕΙΣ ΑΝ ΘΙΓΑΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΘΑ ΤΟ ΑΝΕΧΟΤΑΝ;ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΑΙΜΕ ΤΗ ΜΟΙΡΑ ΜΑΣ; ΑΦΟΥ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ, ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΘΟΥΜΕ ΕΝΤΟΝΑ....ΣΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ... ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ...ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ...ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΙΑ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ ΑΛΛΟ....Ε Λ Ε Ο Σ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. http://pitsirikos.net/2010/07/%ce%b7-%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%81%ce%af%c
    e%b1-%cf%84%ce%bf%cf%85-%cf%83%cf%89%ce%ba%cf%81%ce%ac%cf%84%ce%b7


    ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΜΙΑ ΒΟΜΒΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΨΕΙ ΟΛΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ. ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ, ΜΙΑΡΟΥΣ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΨΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ!!! ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. http://prasinomilogr.blogspot.com/2010/08/blog-post_3969.html#more

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΠΟΠΤΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙ. ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ. ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΤΟΣΟ ΠΡΟΧΕΙΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΑΧΥΛΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ.ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥΛΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ, ΑΥΤΟΥΣ ΞΕΡΑΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΑΝ.ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ. ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΜΕΓΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ. Ε ΡΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΛΟΙΠΟΝ ΣΙΔΕΡΗ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΝΑΔΟΧΗ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ,ΚΑΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΥΝΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ.ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΝΑΔΟΧΗ ΜΑΣ ΕΦΑΓΑΝ ΟΙ ΜΑΡΜΑΓΚΕΣ.ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΣΙΔΕΡΗ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ Ο Λ Α ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΝΟΜΙΜΑ. ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΚΥΡΑ.Σ ΑΥΤΟ ΔΕ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΦΤΑΙΝΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΔΕΥΕΙ Τ ΑΦΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΙΔΕΡΗ ΕΙΠΕ: "ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΩΣΤΕΣ ΠΡΟΣΦΩΝΗΣΕΙΣ-ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ, ΩΣ ΜΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ ΕΚ ΤΗΣ ΘΕΣΕΩΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ STATUS ΜΟΥ, ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΩΝΥΜΑ, ΔΙΟΤΙ ΑΛΛΩΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΣΑΙ ΟΥΤΕ ΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΥΠ'ΟΨΙΝ ΥΠ΄ΕΜΟΥ".(!!!)(ΤΑ ΘΑΥΜΑΣΤΙΚΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ!)
    ΠΑΕΙ ΤΗ ΨΩΝΙΣΕ Η ΣΙΔΕΡΗ. ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΚΙΣΑ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ. ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Δεν κόβετε τις αντιπαραθέσεις και να κάνετε όλοι καμμιά δουλειά;;; Αντε γιατί παραέγινε κουραστικό το όλο θέμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. (ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΗ) ΡΕ ΣΙΔΕΡΗ ΜΗΝ ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ.ΤΑ 2/3 ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΕΙΝΑΙ.ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΦΩΝΑΞΕ "ΠΡΟΕΔΡΕ " 10 ΑΤΟΜΑ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ. ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ.ΔΕΝ ΠΑ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΦΩΝΗΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ,ΑΣ ΕΠΑΙΡΝΑ ΕΓΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΠΑΙΝΑΝ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΛΑΜΟΓΙΟΥ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ΕΜΕΙΣ;ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΛΕΓΧΑΝ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΕΜΕΙΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΕΛΕΓΞΟΥΜΕ; ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΛΕΓΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΕΔΥΜΕΝΑ ΣΕ ΚΡΑΤΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ; ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟ ΨΩΜΙΑΔΗ ΑΥΤΟΥΣ ΞΕΡΑΜΕ.ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ;ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΤΟΥ ΠΟΥ ΑΔΕΙΑΣΑΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΤΣΕΠΕΣ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΜΟΓΙΟΥ. ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ Σ ΕΝΑ ΑΠ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ.ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΕΞΩ ΑΠ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ.ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ;ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΛΛΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΜΑΣ; OTAN ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΜΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΙ ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΑΜΕΝΟΙ ΚΙ ΑΠΟ ΜΑΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. και γιατι δεν κανουμε ενα κομμα ασπις προνοια?

    μεχρι ναρθουν οι εκλογες θα φροντισουμε να το περασουμε σε ολα τα μπλογκς..
    την παραινεση αυτη σε ολους τους ασφαλισμενους..

    ακομα και απο τωρα..
    τα τσιρακια τους να τους ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ..
    ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    ΚΑΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Παρασκευή, 6 Αύγουστος 2010 1:22:41 πμ
    Οι υπό ασφαλιστική εκκαθάριση εταιρείες ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ και COMMERCIAL VALUE διαθέτουν προς εκμίσθωση τα ακίνητα της κατάστασης που ακολουθεί με το αναφερόμενο παραπλεύρως ελάχιστο επιθυμητό μίσθωμα.
    Για την εκμίσθωση των ακινήτων αυτών, θα ακολουθηθούν συγκεκριμένες διαδικασίες εντός του μηνός Σεπτεμβρίου 2010.Όσοι επιθυμούν περισσότερες πληροφορίες ή και να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, παρακαλούνται να επικοινωνούν με την εταιρεία στα τηλέφωνα 210-6180620,691,647 (κα. Νεράντζη Ζέτα).
    ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ



    ΔΕΝ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΤΑΣΘΕΙ Η ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΜΑΣ?
    ΜΙΑ ΜΙΣΘΩΣΗ 12ΕΤΙΑΣ, ΠΟΣΟ ΘΕΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΟΠΤΗ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΘΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΑΝΑΓΚΕΣ ΠΩΛΗΣΗΣ?

    ΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ?
    ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ? ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. http://www.nextdeal.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=3585:allianz-σημαντική-αύξηση-εσόδων-και-κερδών&Itemid=12



    http://www.nextdeal.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=3583:generali-αύξηση-κερδών-73&Itemid=12

    http://www.nextdeal.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=3584:άλλα-25-δισ-στις-τράπεζες&Itemid=4


    Aν΄αυτό δε βγαζει ματι..
    τετοια κοροιδία ...

    απο πού τα υπερκερδη τους???
    ελεος μ αυτο το κρατος...
    θελουν απαντηση..
    απο ολους μας..
    ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΗΣΤΕΨΑΝ!!
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΡΩΓΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ!
    ΕΠΙΘΕΣΗ ΘΕΛΕΙ ...
    ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΜΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΜΕ ΠΙΕΣΕΙΣ..
    ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ
    ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΗΡΟΙ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ..

    ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ
    ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΛΑΚΕΣ.
    ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1 ΔΙΣ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΣΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ..

    ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ..ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ..ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ..ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΧΑΝΟΥΜΕ..ΟΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΙΚΑΝΟΙ [Η' ΔΕ ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ] ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ.ΑΛΛΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.ΜΗΠΩΣ ΔΟΘΗΚΕ ΛΥΣΗ; ΟΧΙ.ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ;OXI.ΑΡΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΕΧΟΥΝ ΒΟΛΕΥΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΚΛΑΙΜΕ ΤΗ ΜΟΙΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΝΕ. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. θα τη δωσουν τη λυση ή καλυτερα θα την εφαρμοσουν.
    πρεπει να εχουμε υπομονη μεχρι το σεπτεμβριο οπου θα εχουν ξεκαθαρισει τα πραγματα.
    ομως απαιτουνται τετοιες κινησεις τωρα που τελικα να εξαγγελθει η λυση που ζητουμε με μια τροποποιηση του νομου..το σεπτεμβριο.
    δηλαδη καταβολη των χρηματων μας σε ολους το πολυ στην τριετια, ανεξαρτητα απο τις διαδικασιες.

    ακριβως επειδη δεν μπορουμε εμεις να τις ελεγξουμε τις διαδικασιες και επειδη μπορουν να πανε χρονια, να βρουν τη λυση οπως σε απειρα αλλα θεματα και να παρουμε τα χρηματα μας ολοι σε τρια χρονια.

    ειναι αληθεια οτι ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ να εχουμε δυναμη,,αυτο αποδειχθηκε περιτρανα..κι ας φωναζαμε εμεις..

    ειναι αστειο το οτι δεν συγκεντρωσαν τον κοσμο ..οτι δηθεν δεν βρηκαν τροπο να τον συγκεντρωσουν και τον καλουσαν μια φορα το τριμηνο ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΠΛΟΓΚΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ..
    ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΡΟΘΕΣΗΣ..
    τελικα ολα θα φανουν το σεπτεμβριο..
    ομως δεν τους παιρνει, γιατι μεσα στα συμφεροντα τα δικα τους υπαρχουν..ΕΥΤΥΧΩΣ και συμφεροντα μεγαλων, που πιεζουν με τον τροπο τους..

    εμεις πρεπει να πιεζουμε με τον ιδιο τροπο για την τριετια..

    γεγονος ειναι οτι τα πραγματα δεν ειναι οπως φαινονται..κρυβουν πολλα ολοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. η θεση του συλλογου..\
    ειναι να πατε στους δικηγορους..
    θετουμε ερωτηματα και απαντησηδεν παιρνουμε
    προφανως αυτα δεν τους ενδιαφερουν.

    τελικα τι τους ενδιαφερει μονο?
    αυτο που φαινεται?

    ποτε δεν υπηρξε εστω και μια προταση να την παρουσιασουν στο υπουργειο ποτε δεν υπηρχε τοποθετηση στα θεματα μας..

    ουτε τωρα που δημοσιευονται δολιως διαφορα απο τους εποπτες ..δεν ακουμε τη θεση τους.

    το συλλογο τον ανελαβαν προφανως ανθρωποιο και που δεν γνωριζουν αλλα και που δε θελουν να μαθουν..θα μπορουσαν να συμβουλευονται τεχνοκρατες..αλλα ουτε αυτο κανουν.

    αρα..τους ενδιαφερουν οι δικηγοροι και μονο και αυτο φανηκε απο πολυ νωρις απο την αρχη. αυτος ηταν ο στοχος.
    αλλιως γιατι να αναλαβουν ανθρωποι που δεν ειχαν ιδεα απο το χωρο να συγκροτησουν συλλογο? αν δεν μπορουσαν να βοηθησουν τους ασφαλισμενους με τις γνωσεις την πειρα ή τη διαθεση τους να βρουν ειδικους να τους συμβουλευουν?

    οσο καλοπιστος και να εισαι..τα ερωτηματα μενουν αναπαντητα ..και ηκακια μας μοιρα επισης.

    απο τη στιγμη που εχετε συμβολαια..ειναι προβλημα των εκκαθαριστων..μα τελειως δικο τους προβλημα..

    ουδολως μας ενδιαφερει τι τα κανανε..

    και αμα ισχυρισθουν οτι τα χρηματα τα πηρε ο ψωμιαδης..
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.
    ΕΙΝΑΙ Α Μ Ε Σ Α ΥΠΕΘΥΝΗ Η ΑΣΠΙΣ ΜΠΑΝΚ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ..ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ..ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. τα περισσοτερα δημοσιευματα στις ηλκτρονικες εφημεριδες με ασφαλιστικα νεα, αναδεικνυουν το γεγονος της πτωσης των συμβολαιων ζωης..για πολλους λογους..

    καλουμε τις ασφαλιστικες να συνειδητοποιησουν οτι "τη γλυτωσαν" τη χρονια που μας περασε με τις αθροες μεταβιβασεις συμβολαιων ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ...ΟΛΩΝ ΗΜΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΑΛΑΖΟΝΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΓΝΟΗΣΟΥΝ..
    αυτα λεγαμε τοσους μηνες..οτι τετοιες συμπεριφορες και πολιτικες που καμια σχεση δεν εχουν με τη δεοντολογια του κλαδου..
    θα τους βγει σε κακο και θα τους εκδικηθει η αγορα.

    Μια ηρεμη, καλοσχεδιασμενη απορροφηση ολων των συμβολαιων μας δε θα αφηνε τα κενα αυτα και δε θα δημιουργουσε την ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ σε ολους τους ασφαλισμενους..
    ΟΤΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΙΣΟΝ ΧΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ!

    Αυτο καταφεραν να κανουν με τις μικροπολιτικες και τους εκβιασμους τους ..μαζι με ενα υπουργειο που στηλωσε τα ποδια και ειπε...αχαρα και επισης αντιδεοντολογικα ..'ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΙΣΗΣ.."...ξεχνωντας..τις δικες του καθοριστικες ευθυνες...

    ΚΑΛΟΥΜΕ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.. ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΕΠΙΔΟΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΔΟΧΗΣ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΜΑΣ ΟΛΩΝ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΩΦΕΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΝ ΑΝΑΔΟΧΗ.
    ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ, ΘΕΛΕΙ ΒΟΥΛΗΣΗ, ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ.

    Εμεις θα περιμενουμε οχι μονο την αναδοχη ..αλλα και προτασεις τους, που θα τους βοηθησουν!!!

    http://prasinomilogr.blogspot.com/2010/08/blog-post_09.html

    http://prasinomilogr.blogspot.com/2010/08/2010.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΥΡΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ; ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΟΤΑΝ ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ ΔΕΝ ΕΛΕΓΞΑΝ ΑΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ; AN ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΥΤΟ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΟΥΝ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ Ο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ.ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΚΑΙ ΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. εκτος αν υπαρχει περιπτωση να αφορα συμβολαια του 2009 χρηματα τα οποια κατατεθηκαν εκδοθηκαν συμβολαια αλλα δεν αποθεματοποιηθηκαν ισως..
    αυτα..
    θα πρεπει να τα καταβαλει ο εκκαθαριστης αυτουσια, οσα δηλαδη κατεθεσαν οι ανθρωποι, οπως ακριβως και στις περιπτωσεις εξαγορων και ληξεων συμβολαιων.

    αντε να σταματησει η κοροιδία να μην τους παρει και τους σηκωσει ολους τους που μας κατηντησαν πειραματοζωα .
    οι εκκαθαριστες πληρωνονται απο εμας και να φροντισουν να τηρησουν το νομο και το δικαιο.

    τα χρηματα που οφειλονται απο εξαγορες,μη αποθεματοποιηση και υπαναχωρησεις να επιστραφουν, και ο τι αφορα τις απατεωνιες, να ψαξουν τα λεφτα του ψωμιαδη στο εξωτερικο εκει που τα πηγε.
    τελικα, σκοπος τους ειναι να αφανισουν εμας αντι να βρουν τα κλοπιμαια?

    ελεος πια, τι χωρα ειναι αυτη, που σε λιγο θα μας πουν και να τους ψηφισουμε?
    θα ψαχνουμε εμεις να βρισκουμε τα λεφτα μας τι τα κανανε ασφαλιστες, τραπεζες εποπτες και ψωμιαδηδες?

    βεβαιωσεις πηραμε απο την εφορια υποτιθεται, συμβολαια εχουμε..

    ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ????????????????????????????

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΛΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ!~
    ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΣΥΛΙΑ.
    ΕΙΠΑΜΕ ..ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ "ΜΗ ΕΥΘΥΝΗ"..ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ.

    ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΝΑ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ.
    ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΧΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ!ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΗΚΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΕΦΑΓΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.. ΤΟ ΞΕΡΟΥΝΕ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΑ. ΑΝΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΝΤΕΣ ΑΠ ΤΟ ΨΩΜΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΕΣΑ.ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΤΡΩΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ..... ΟΣΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΑ Ο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΦΕΡΟΥΝ ΠΙΣΩ.ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥΣ.ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ.... ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/08/blog-post_3596.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ Ο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ.ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΕΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕ ΟΤΙ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ . Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΔΕ ΦΤΑΙΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ. ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΜΠΛΟΓΚ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΣΤΗ ΔΕΘ ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΙΛΑ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΑΛΙ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ.ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ. ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ.ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ο εποπτης τι κανει?
    το δεκαπενταυγουστο θα τα αναρτησει?
    μας κοροιδευουν επιτελους?

    δεν εφτασαν τοσοι μηνες διακοπων?
    καλα ειναι να ασχολεισαι με τα λεφτα των αλλων σαν να ειναι απλα νουμερα.
    να το καταλαβουν οτι μιλουν για τον ιδρωτα του κοσμου.

    καταλαβαινετε τι θα κανουν στην εκκαθαριση.
    θα κληροδοτησουν την αναθεση στα παιδια τους.
    πειτε μου αν το ανεχεται κανεις και το τι χαμος θα γινει.
    ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΝ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΑΝ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΑΝ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΕΞΩ ΑΠ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΑΣΠΙΔΑΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ Ο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΘΑ ΑΝΑΘΕΩΡΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΑΣ.ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΑΣ; ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ.ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ;ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΚΟ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΦΤΑΙΜΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΤΙ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΥΤΟΥΣ; ΠΕΡΝΑΝ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ.ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ.ΑΛΛΑ ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΤΕ ΤΟ ΚΑΖΑΝΙ ΒΡΑΖΕΙ.Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΨΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΕΡΑΝ Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. 'Αντε να δούμε πότε θα ξεχειλίσει το ρημάδι το καζάνι.... Το ακούω 11 μήνες..... Και η υπομονή έχει τα όρια της... Αργήσαμε....
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Aπόλυτη ησυχία....
    Μπράβο. Όλοι είμαστε διακοπές;;;
    Kαι μετά αναρωτιόμαστε γιατί μας εμπάιξανε και μας ειρωνεύτηκαν.
    Καλά να πάθουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΜΑΣ ΕΞΟΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ; ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝ TA NHMATA KAI TΡΩΝ ΑΠ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ.ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΘΕΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΟΛΟΝΩΝ Η ΩΡΑ. ΔΕ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Μην έχετε ψευδαισθήσεις. Ούτε αναδοχή θα γίνει, ούτε λεφτά θα δούμε ποτέ. Γιατί;
    Γιατί είδαν όλοι ότι "λουφάξαμε" μόλις ψηφίσθηκε το νομοσχέδιο και καθόμαστε να περιμένουμε το μοιραίο. Τόσο ευχαριστημένοι είμαστε όλοι; Αν δεν ξεσηκωθούμε μην περιμένετε προκοπή. Με το να γράφουμε εδώ είναι χαμένος χρόνος.... Εκλογές πλησιάζουν... Σκεφτείτε το...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Για ποιά πίεση μιλάτε και για ποιές διακοπές;;; Eδώ ο κόσμος καίγεται και οι διακοπες τους - μας μαράνανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. ΚΑΙ ΛΑΟΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ.ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΟ ΛΑΟΣ; ΤΙΠΟΤΑ.ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ.ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΕΦΕΡΝΕ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ.ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΕ; ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 11 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. περιμενετε να γυρισουν παλι ολοι απο τις διακοπες τους να μας καπελωσουν.

    τους εμειναν τα χρηματα στα ταμεια και απο τις ΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ για να γνωστοποιηθει ...το θεμα

    τωρα, προχωρουν για νεα μεγαλεια και ευρεσιτεχνια στο πώς θα μας θαψουν.

    εγω και τοτε και τωρα ρωτω το εξης:
    ΑΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ..ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΘΕΣΗ?

    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΒΕΒΑΙΟ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΟΣΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΝΑΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ.ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ;ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΚΟΤΩΜΟΣ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. επιτελους!
    εδω μιλαμε για ανθρωπους που ηδονιζονται οταν ο κοσμος αναρωτιεται για τα συμβολαια του..
    αν ..αν..ειναι ασφαλισμενος, προφανως θεωρει οτι εχει στα χερια του το συμβολαιο ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ!! που κανενας δεν μπορει να του το προσβαλει..και που οι υπολοιποι ηταν ΟΙ ΚΟΡΟΙΔΑΡΕΣ..οπως λεει..
    ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΠΕΝΔΥΣΕ ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΣ?

    Αποκλειστε τετοιους ειδους σχολια, γιατι και εκ του πονηρου ειναι και χαμηλου επιπεδου...τελειως ομως!
    αν θελετε να κραρησετε του 5-10 που ενημερωνονται απο εδω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Εμείς περιμένουμε από τους συλλόγους να μας ενημερώσουν, απο τη στιγμη που θεσμικά ενημερώνονται απο τον επόπτη,
    ποια ειναι αυτά τα συμβόλαια των φυσικών προσώπων, δηλαδη, τι ειδους, με τι νομικής φύσης προβλήματα, που τα θεωρεί προβληματικά?

    Αυτη θα ήταν η σωστή ενημέρωση..όχι να περιμένουμε και να μην ξέρουμε τι περιμένουμε.
    Ακούστηκε οτι ακομα και αυτοι που έχουν συμβόλαια ζωής..Τι ενημέρωση εχει ο σύλλογος, τι προβλήματα εχουν τα συμβόλαια αυτά?

    Αν είναι συμβόλαια του 2009,ή δόσεις του έτους αυτού και ήδη εκδόθηκε από τους εκκαθαριστές βεβαίωση για τν εφορία, δεν είναι αυτά καλυμμένα>?

    Αυτά γιατι δεν ανακοινωνονται από τους συλλόγους? υποτίθεται ότι εχουν επαφη.
    Ποιες δηλ.είναι οι γενικές κατηγορίες και ποια τα χαρακτηριστικά των προβληματικώνσ υμβολαιων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. ΑΠΟΣΠΑΣΜΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ WWW.TAZ.DE

    Η αβεβαιότητα είναι μεγάλη , ιδίως για τους ηλικιωμένους υπαλλήλους . Μέχρι στιγμής έχουν λάβει κατά τη συνταξιοδότηση εφάπαξ ποσό των 40.000 € . Αλλά η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ έχει παραγγείλει μια πληρωμή στάση . Πολλοί επίσης να λάβει τη χρεοκοπία της δεύτερης μεγαλύτερης ελληνικής ασφαλιστικό όμιλο Ασπίς Πρόνοια . Περίπου 800.000 Έλληνες είχαν στον ιδιωτικό ασφαλιστήρια συμβόλαια , συχνά οι ασφάλειες ζωής ή επενδυτικά προγράμματα για τη συνταξιοδότηση . Στην πραγματικότητα , από το νόμο, το κράτος θα μπορούσε να παρέμβει και να αναλάβει τις ζημίες . Αλλά αυτό δεν συνέβη μέχρι σήμερα . Για περίπου ένα χρόνο , ο φόβος θύμα για τις αποταμιεύσεις τους και τις συντάξεις τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΠΕΙΣΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

    ΚΑΙ ΣΤΗ Δ.Ε.Θ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΝΟΜΟ ΑΥΤΟΝ, ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΑΝΩΤΑΤΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΗΝ ΤΡΙΕΤΙΑ..
    ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ ΣΕ ΜΙΑ ΤΡΙΕΤΙΑ.

    ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΕΠΙΣΠΕΥΣΟΥΝ ΚΙΝΗΣΕΙΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΚΟΣΤΟΣ.

    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ?
    Η Δ.Ε.Θ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΝΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Και οι εκλογές πλησιάζουν...
    Ψηφοδέλτια με το σήμα της ΑΣΠΙΣ. ΟΛΟΙ.
    Και αφήστε το ΛΑΟΣ και τον Καρατζαφέρη. Ψηφοδέλτια με την πυραμίδα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. ΣΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΠΙΑ .ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ.ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΡΩΓΟΝΤΑΣ ΑΠ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ.ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΑ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ.ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΑΣ.ΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ.ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ;NTΡΟΠΗ ΤΟΥΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΜΑΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΡΑ. ΑΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ .ΕΔΩ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΞΕΡΕΤΕ ΒΓΑ8ΟΥΝ ΝΟΜΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ.ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΙΕΣΕΙΣ.ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ; ΜΗΠΩΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ;ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ. ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΣΙ ΑΔΡΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΙ ΠΟΛΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΩΝ 4.51.ΑΦΟΥ ΠΗΡΕΣ ΤΗΛ.ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΑΨΑΛΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Η ΤΟ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΑ ΛΕΣ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΨΑΛΑ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 11 ΜΗΝΕΣ.ΜΗΠΩΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΤΙΠΟΤΑ Μ ΑΥΤΟ; ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. ANTE NA ΔOYME ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΝΕΟΤΕΡΟ.ΑΓΩΝΙΟΥΜΕ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ.Η ΟΡΓΗ ΟΜΩΣ ΣΥΣΣΩΡΕΥΤΑΙ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ
    ΣΥΛΛΟΓΟ;
    ξεροσταλιαζουμε καθε μερα
    μηπως δημοσιευσετε κανενα
    νεοτερο

    εχουμε πεσει σε θερινη και
    χειμερια ναρκη

    ΟΠΩΣ ΠΑΕΙ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝΕ
    ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ
    ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ


    ΕΜΠΡΟΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΘΗΤΕ
    ΤΩΡΑ!!!!!
    ΟΡΓΑΝΩΣΤΕ ΚΑΜΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
    ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ
    ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ
    ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΙΣΩ
    ΕΝΟΧΛΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ
    ΝΑ ΣΥΝΤΟΜΕΥΕΙ
    ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ
    ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ
    ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ
    ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ
    ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή