ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

O ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΟΣ

Αγαπητοί Ασφαλισμένοι,

Το Σωματείο ποτέ δεν σταμάτησε και δεν σταματάει να αγωνίζεται ασταμάτητα για τα δικαιώματα όλων των ζημιωθέντων ασφαλισμένων τις περισσότερες φορές σε βάρος επαγγελματικών και οικογενειακών υποχρεώσεων.

Όπως πολύ καλά έχετε καταλάβει όλοι σας το νέο νομοσχέδιο όχι μόνο δεν μας εξασφαλίζει, όχι μόνο δεν εγγυάται την επιστροφή μέρους των κλεμμένων περιουσιών μας αλλά αντίθετα καθυστερεί τις εξελίξεις και μας ρίχνει στάχτη στα μάτια. Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει αλλά ο ακατανόμαστος υφυπουργός και η κυβέρνηση παρωδία αποδεικνύονται πιο επικίνδυνοι από το λαμόγιο ασφαλιστή προσπαθώντας για άλλη μια φορά να μας εξαπατήσουν.

Συνεχίζουμε λοιπόν σχεδιάζοντας νέες κινητοποίησεις με επικρατέστερες ιδέες αυτές της αυτοκινητοπομπής έξω από το σπίτι του λαμόγιου στην Πολιτεία αλλά και αποκλεισμό υπουργείων, με κλείσιμο τραπεζών ασπίς και πολλά άλλα. Όλα θα συζητηθούν στην επόμενη γενική μας συνέλευσης την ερχόμενη Πέμπτη 17 Ιουνίου και τίποτα δεν αποκλείεται. Επίσης θα συζητήσουμε την πορεία της νομικής δράσης του Σωματείου με το επιτελείο των νομικών μας.

Κύριε σαχινίδη και δελαπόρτα με επικοινωνιακά τεχνάσματα δεν πετυχαίνετε τίποτα παρά μόνο να δείχνετε την ανεπάρκεια και ανυπαρξία σας. Παραιτηθείτε κύριοι για χάρη της αξιοπρέπειας σας, των παιδιών σας και κυρίως για χάρη του περήφανου Ελληνικού Έθνους.

Σας παρακαλούμε παραιτηθείτε και απαλλάξτε μας από την μιαρή παρουσία σας!! Και με φωτογραφία για να σας βλέπει ο κόσμος και να σας θαυμάζει για τις αγαθοεργίες σας:


31 σχόλια:

  1. ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΔΡΑΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΓΕΝΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ.ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ. ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΕΜΠΟΔΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙ8ΕΙ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΜΠΕΛΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΣΕ 2 ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΑΛΙ...ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ...ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΝΤΕ ΤΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΙΔΕΡΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΑΙ14 Ιουνίου 2010 στις 10:30 μ.μ.

    ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΟ ΠΕΡΟΚΕ ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ ΕΤΕΘΗ ΗΔΗ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΙΣΘΕ ΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΟΣ. ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣΤΥΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΠΥ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΔΡΑΣΤΙΚΩΤΕΡΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΣΑΣ ΟΠΩΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΑΓΩΝΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΠΕΙΔΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ,ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΛΟΓΩ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ.ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ,ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΙΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΑΛΛΑ ΣΑΦΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι βέβαιο ότι το υπουργείο δεν πρόκειται να αναδιατυπώσει το νομοσχέδιο στο σημείο της ολικής αναδοχής?

    Μας το είπε ο σαχινιδης αυτό?
    Πείτε μας να καταλάβουμε γιατι πάλι τα πράγματα άλλαξαν για μια ακομα φορά.

    Τι πραγματικα συμβαίνει?
    Μήπως επειδή δεν τους ζορίσαμε,χαλάρωσαν ,πιστευοντας οτι είμαστε ευκατάστατοι και άνετοι?
    Μήπως αυτη η εγκληματική αδράνεια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να προσθέσω 2 σημαντικές παραμέτρους:

    1) σχετικά με το γνωστό νόμο του παπαθανασίου αναφέρεται φυσικά σε αποζημειώσεις από το ελληνικό δημόσιο. Πουθενά όμως δεν αναφέρει 100% κάλυψη. Αναφέρει ότι η κάλυψη δεν πρέπει να υπερβάινει το άνοιγμα ήτη από 1% έως 100%. Οπότε ας είμαστε εγκρατείς με το νόμο αυτό.

    2)Ο καινούργιος υπό διαβούλευση νόμος σε περίπτωση αναδοχής δεν υποχρεώνει τον ανάδοχο σε ελάχιστη αποζημείωση. Που σημαίνει ότι μπορεί από τα αποθεματικά να δικαιούμαστε 30% και να μας δώσουν λιγότερα.

    Προσοχή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΠ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΓΙΑ ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΜΙΣΕΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ.ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΑΠ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΚΟΜΑ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ....ΞΕΚΟΛΛΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ.....ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΝΑ ΑΔΡΑΝΗΣΟΥΜΕ....ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ...ΞΥΠΝΗΣΤΕ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟ insuransedaily.gr <>ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΛΟΙ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΟΡΓΗ. Η ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΥ ΕΠΕΣΕ Σ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΙΝΩΣ ΜΩΗΣΗΣ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΑΣΠΙΔΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΞΑΠΑΤΗΘΗΚΑΜΕ.ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ.ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙ Η ΕΑΕΕ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΗ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΥΛΟΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΘΥΣΗΧΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ .ΗΔΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΠΕΣΕΙ ΜΠΑΤΣΕΣ-ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΚΤΛ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ ΤΟΝ ΣΑΧΙΝΙΔΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΦΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠ'ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΕ -ΜΙΑ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ''ΟΥΓΚΑΝΤΑ'' ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ- .ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΔΥΝΑΤΟ !!!!!!!!ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δηλώστε συμμετοχή για να δούμε πόσοι μαζευόμαστε. Η κινητοποίηση πρέπει να γίνει άμεσα. Ειρήνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΟΝΑΕΙ.
    ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΓΥΡΩ ΜΑΣ.ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ, ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ, ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ, ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ κλπ.
    ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ.
    ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ..

    ΤΙ ΜΕΝΕΙ?
    ΟΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΙ (ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ )

    ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ, ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΨΕΥΔΗ, ΜΕ ΤΑ ΠΛΑΣΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ..

    ΕΚΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΝΑΕΙ..ΟΤΑΝ ΘΑ ΔΥΣΦΗΜΙΣΤΟΥΝ..ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕ ΨΕΥΔΗ,ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

    ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΟΥΜΕ Κ ΕΚΕΙ.

    ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ. ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ.

    ΟΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ,ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΕΠΩΜΙΣΘΟΥΝ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΚΟΣΤΟΣ..

    ΕΜΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΕΙΣΕΛΘΟΥΜΕ.
    ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΑ ΠΕΡΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ..ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΔΙΝΟΥΝ ΑΠΛΩΣ.

    ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ.

    ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΥΣΗ ΝΑ ΦΕΡΝΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΥΝΟΙΑΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ..ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ...ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ..ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ 25.000.-ΕΥΡΩ..
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΞ ΑΡΧΗΣ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΥΤΗ?

    ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΣΥΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ - ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ - ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΞΥΛΟ ΑΚΟΜΑ -ΓΙΑΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΑΚΟΜΗ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ολα ειναι στο σχεδιο..και ο ψωμιαδης και οι ασφαλιστικες..

    εμεις ομως καιρος ειναι εκει που πονουν..
    βλεπετε καθηγητες, προμηθευτες, φαρμακοποιοι,τι μεσα μετερχονται που ειναι τοσο εκβιαστικα και φτανουν και σε οριακα σημεια

    εμεις ..εναντιον των ασφαλιστικων και των απατηλων προγραμματων τους..

    αυτο πρεπει να το μαθουν..
    ανενδοτο πρεπει να κηρυξουμε..
    τι στο καλο..μεσα στην κοινωνια ζουμε..ειμαστε επαγγελματιες, υπαλληλοι, ολη τη γκαμα καλυπτουμε..

    τελος ο εξευτελισμος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΛΙΟΣ15 Ιουνίου 2010 στις 4:14 μ.μ.

    ΠΑΛΙ ΑΝΩΝΥΜΑ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΚΟΙ ΘΟΥΡΙΟΙ! ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΩΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΕ ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ? ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΩΝΟΙΜΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΟΧΟΠΕΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΡΩΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ! ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΩ ΕΠΩΝΥΜΩΣ! ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Με δάνεια το εφάπαξ των δημοσίων
    Τη δανειοδότηση του Ταμείου Πρόνοιας των Δημοσίων Υπαλλήλων (ΤΠΔΥ) με την εγγύηση του ελληνικού δημοσίου και την καταβολή του εφάπαξ σε δύο δόσεις προκρίνει η κυβέρνηση, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου κατά τη συνάντησή του με τον αντιπρόεδρο της ΑΔΕΔΥ, Ηλία Ηλιόπουλο.

    Ήδη εκκρεμούν 20.000 αιτήσεις για χορήγηση εφάπαξ και το συνολικό ποσό ανέρχεται στα 900 εκ. ευρώ. Εκτιμάται πάντως, από πλευράς ΑΔΕΔΥ, ότι ο αριθμός των αιτήσεων δεν αποκλείεται να αυξηθεί έως και τις 30.000 στις επόμενες εβδομάδες.

    Σύμφωνα με το υπουργείο, θα δοθεί η άδεια στο ΤΠΔΥ να δανειστεί το ανάλογο ποσό, είτε μέσω του ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων είτε μέσω του ομολογιακού ταμείου με ενδιάμεσο το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.

    Την επόμενη εβδομάδα πρόκειται να υπάρξει νέα συνάντηση–ενημέρωση


    ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ.
    ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 65%) ΜΕ ΤΟ ΕΓΓΗΥΤΙΚΟ..ΑΦΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΛΥΣΗ (ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΗ) ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΣΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ.

    ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΖΩΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ναι, εχω μελετησει την προταση του Συλλογου (του αλλου) και κατα καιρους τις αποψεις σας (οπως λετε αυτες πρεπει να ειναι οι δικες σας),ως λυσεις (με καποια παραλλαγη).
    Ομως και παλι, αυτο που διαμηνυει το υπουργειο, και γνωριζετε οτι δε θελουν να ακουν για δικη τους συμμετοχη (για πολλους λογους, ειτε για παντελη ελλειψη χρηματων,ειτε για κακο νομικο προηγουμενο, αν αναληφθει η ευθυνη).

    Για το νυν νομοσχεδιο σ αυτα τα σημεια που ρωτω,μπορειτε να διασαφηνισετε κατι?

    Οσο για τις δημοσιευσεις,ειναι εκ των ων ουκ ανευ, και αν και το φωναζουμε με καθε τροπο..κανενας δεν ακουει.
    Και σιγουρα δεν ειναι θεμα χρηματων.
    Αλλιως θα ετιθετο ετσι το θεμα.
    Και απο τους 2 συλλογους.
    Ετυχε να ειμαι σε 2 συγκεντρωσεις και ειδα το πληθος του κοσμου που εγγραφοταν.
    Στο κατω κατω απο δω και περα τι εξοδα να εχουμε?
    Και τι μας νοιαζει να υπαρχει ταμειο και να χανουμε την ευκαιρια για επιρροη της κοινης γνωμης,αλλα και ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ναι ρε παλικάρια εργολαβικό. Μήπως νομίζετε ότι θα κάτσετε κάτω από κανένα σύννεφο και θα βρέξει χρήμα? Καλό κι αυτό.

    Όποιος δεν θέλει να ακολουθήσει το νομικό μονοπάτι που σχεδιάζει το σωματείο ας πάει μόνος του και να πληρώσει τα 3πλάσια με αμφισβητούμενες πιθανότητες.

    Κάποιος άλλος που έχει περιθώριο μπορεί να περιμένει τις εξελίξεις μέχρι να δούμε σε πιο νούμερο θα κάτσει η μπίλια (εκκαθάριση, μεταβίβαση, αποζημείωση) και αποφασίζει μετά.

    Απλά είναι τα πράγματα μην αγχώνεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΙΣ 16/6/10 12:08 ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΓΙΑ ΚΟΙΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ(ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ) ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΛ. Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. http://www.nextdeal.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=2783:πράσινο-φως-στο-νομοσχέδιο&Itemid=15

    Ιδού τα τελευταία νέα... Πάει για ψήφιση μέχρι το τέλος τους μήνα.. Και εμείς καθόμαστε ακόμα και λέμε αερολογίες ανωνύμως. Λοιπόν επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχια ΠΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ. ΟΣΟΙ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ 500 ΑΤΟΜΑ. Οι υπόλοιποι ας κάτσουν σπίτι τους να περιμένουν το μοιραίο....Ειρήνη Ρουσσέτου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_economyepix_2_16/06/2010_404593

    ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ 8 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ..
    ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ 20 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ
    ΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ
    ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ
    ΦΘΑΣΑΜΕ ΤΑ 100 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΑ

    ΑΝ ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΖΑΜΕ ΚΑΙ ΠΙΕΖΑΜΕ ΘΑ ΦΘΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ 50% ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Η ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΑΓΩΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΟ ΠΙΕΣΗΣ.ΕΞΑΛΛΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΝΟΜΙΚΑ.

    ΟΣΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Eγώ προσωπικά δεν έχω απουσιάσει από καμμία συγκέντρωση και σας διαβεβαιώ ότι έχω πλήρη επίγνωση της κατάστασης που βιώνουμε όλοι εδώ και 9 μήνες. Είρήνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Γι αυτό θα πρεπει να γινει ενημέρωσ πρώτα σε όλους τους ασφαλισμένους ,ώστε να καταλάβουμε όλοι μας πώς και σεποιο βαθμό θιγόμαστε και τι πρέπει να διεκδικήσουμε.
    Ο κόσμος δεν είναι ενημερωμένος,και ακόμα θεωρούν οτι θα πληρωθούν.
    Να μη νομιζουν απο το συλλογο οτι στο σαιτ εδω μπαινουν πολλοι.
    Οι ιδιοι και οι ιδιοι ειμαστε.
    ΑΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΟΜΩΣ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΔΕ ΜΑΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΑΧΙΝΙΔΗ ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΕΜΕ ΡΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΤΙ ΜΑΣ ΘΙΓΕΙ.
    ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΙ.
    ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ?
    ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ?
    ΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ?
    ΤΙ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ?
    ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.
    ΕΧΟΥΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ.
    ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ.
    ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΑΓΩΓΕΣ.
    ΑΡΑ ΕΚΚΡΕΜΕΙ Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΕΓΩ 5-6 ΑΤΟΜΑ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΩ..
    ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΛΟΓΙΑ ...ΑΥΤΟ ..ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ..ΚΑΙ ..ΓΕΝΙΚΟΤΗΤΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο βαθμός που θιγόμαστε θεωρώ ότι δεν έχει σημασία. Το βασικό είναι ότι με την παρούσα κατάσταση το 100% των χρημάτων δεν το παίρνει κανείς μας, εκτός αν γίνει κανένα θαύμα. Το νομοσχέδιο είναι ασαφές, γενικό και γεμάτο παγίδες.
    Αν περιμένουμε νομική ανάλυση παράγραφο παράγραφο και λέξη λέξη θα περάσει ο καιρός και αλλοίμονο μας. Πιστεύω εξάλλου ότι ανάμεσα μας δεν υπάρχουν αφελείς που πιστεύουν τις όποιες φήμες ότι όλα βαίνουν καλώς. Ειρήνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Και του χρόνου τέτοιο καιρό πάλι εδώ θα είμαστε και θα μοιρολογούμε, γιατί δεν θα έχει γινει η αναδοχή και γιατί και πάλι στο 0 θα είμαστε. Περιμένετε ανάλυση του νομοσχεδίου και έκδοση δελτίων τύπου και ΖΩΗ ΣΕ ΜΑΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Δεν υπάρχει ουτε ενα μπλογκ ουτε ενα σάιτ ουτε μια εφημεριδα που να μην αναφερεται ΣΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΕΡΣΙΑΛ ΒΑΛΙΟΥ.

    Αν ο συλλογος πιστευει οτι τωρα σ αυτην ειδικα τη στιγμη ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΑΣ, τοτε σας διαβεβαιω οτι χασαμε το μεγαλυτερο μερος της διαπραγματευτικης μας ικανοτητας.
    Αν λοιπον οι συλλογοι δεν εχουν λεφτα γι αυτο, ας προσπαθησουμε ολοι με νυχια και με δοντια..σαν πτωχοι συγγενεις να κανουμε αναρτησεις στα μπλογκς και σε επαφη με δημοσιογραφους να αντιτεινουμε τα επιχειρηματα μας.

    Ποια επιχειρήματα μας?
    Αυτα που γενικα λεμε εδω εμεις οι 30..'
    Ισωςε να καταλαβουμε λοιπον κ εμεις τοτε ποιο ακριβως ειναι το θεμα και τι ακριβως ζητουμε..
    Ζητουμε το 100%..
    επι του νομοσχεδιου τι εχουμε να προτεινουμε και πού να συμβιβαστουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Πέραν του τι θα κάνει ο ή οι σύλλογοι, ας αρχίσουμε μόνοι μας τις αναρτήσεις, στο τροκτικό και σε άλλα μπλογκς. ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΣΑΧΙΝΙΔΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΝΕ ΧΑΜΕΝΟΙ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΤΟΥΝ. ΚΥΡΙΟΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΑΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΧΑΣΑΜΕ. ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΡΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Το νομοσχέδιο πάει για ψήφιση -κατά πάσα πιθανότητα- την Δευτέρα 21 Ιουνίου. Επαναλαμβάνω ότι αν ΔΕΝ ΥΠΑΡΞΕΙ αναδοχή (που ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ τουλάχιστον για τα εφάπαξ καταβολής) πάμε στην εκκαθάριση και ΖΩΗ ΣΕ ΜΑΣ. Μην ξεγελιόμαστε είμαστε για κλάματα.
    Βρίσκομαι σε διαρκή επαφή με την κα Σιδέρη (μιλάει αύριο στην ΝΕΤ 08:00) και ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ...θΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ. Κανονίστε οι εκτός Αθηνών πως θα έρθετε... Ειρήνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Aν τα λεγόμενα μου δεν είναι κατανοητά από κάποιους, λυπάμαι δεν μπορώ να εκφραστώ καλύτερα. Ελάτε σε επαφή τηλεφωνικά με την κσ Σιδέρη να σας εξηγήσει. Μάλλον δεν καταλαβαινόμαστε ούτε μεταξύ μας πλέον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. θα ηθελα να κανω μια τελευταια προταση, μετα απο καιρο.

    Στο περιθωριο δεξια του μπλογκ υπαρχουν τα σάιτ ασφαλιστικων φορεων απο τα οποια αντλουμε και τις ειδησεις για την ασφαλιστικη αγορα.

    Αυτο λοιπον ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΧΡΗΜΑ!

    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ..
    Να δοθει επισημη ανακοινωση απο το Συλλογο, στην οποια να καταγραφονται οι θεσεις του σε σχεση με το νομοσχεδιο αυτο, τα θολα σημεία, τα καταλυτικα στοιχεια και να αποδεικνυει οτι το νομοσχεδιο θα καταστρεψει και θα ζημιωσει τους ασφαλισμενους για τους συγκεκριμενους λογους.

    Αυτο οφειλει να το κανει καθε συλλογος καιο καθε σωματειο.

    Σημερα Τεταρτη!

    Επισης.
    Βρισκω πολυ καλη την ιδεα επαφης με μεγαλες εφημεριδες για τις ανακοινωσεις μας ΟΧΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ,ως αρθρογραφια, αν θελουν να μας βοηθησουν οι εφημεριδες.

    Σαφης προσδιορισμος μεσα απο τα σάιτ αυτα μερας και ωρας για να επιτευχθει καποια μαζικοτητα σε συγκεντρωση.

    Αθανασίου Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή