ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

ΤΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΣ ΨΗΦΙΣΗ

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ,

ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΕΞΕΤΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ.

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΔΙΑΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ.

ΔΕΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΑΝΑΔΟΧΗ, ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΗ, ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΚΛΕΜΜΕΝΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΕΡΜΕΟΥΣ ΣΤΙΣ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ.

ΜΑΣ ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΥΣΤΕΡΟΒΟΥΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ. ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΑΡΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΣΤΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΑΜΕΤΟΧΟ.

ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΜΕ ΤΑ ΕΦΑΠΑΞ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΧΟΥΛΕΣ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΤΗΚΑΝ. ΕΜΕΙΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

Η ΚΑ ΣΙΔΕΡΗ ΕΧΕΙ ΔΙΑΝΥΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ 22.000ΚΜ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΦΙΕΡΩΣΕΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΩΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΑΝΙΣΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ. ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ. ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ SMS.

56 σχόλια:

  1. Θα πρέπει να είμαστε ενωμένοι, ακόμη και οι δυο σύλλογοι μεταξύ τους. Τώρα είναι η πιο κρίσιμη στιγμή, λόγω και της επικοινωνιακής επίθεσης των ασφαλιστικών. Σήμερα περισσότερο παρά ποτέ είναι επιτακτική ανάγκη η δημοσίευση σε κυριακάτικη εφημερίδα. Τα οφέλη θα είναι πολλαπλά (όπως αναλύθηκαν σε προηγούμενο σχόλιο) και καθοριστικά για τον αγώνα μας. Προλαβαίνουμε για την επόμενη Κυριακή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΚΥΡΙΑ ΣΙΔΕΡΗ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ. ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ.ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΛΕΝΕ ΑΚΟΜΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΣΤΟΣ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ. ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ......ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΟΜΜΑ ΚΥΡΙΑ ΣΙΔΕΡΗ 1000000 ΨΗΦΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΣΟ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΩΝΑΜΑΣΤΕ,ΔΕΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΜΑΣΤΕ
    ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ
    ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ
    ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΣΑΠΙΛΛΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.
    ΑΓΩΝΑ...
    ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ
    ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ
    ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΤΑ ΣΑΧΙΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΛΥΦΤΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
    ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ.ΝΑ ΔΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ.ΜΗΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΑ ΟΠΛΑ; ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΟΣ. ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΤΕ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΑΓΩΓΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΝ.ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΕ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΑΝ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΔΕ ΜΑΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Υπάρχει καμια εκτίμηση για τη συνέχεια του πραγματος, απο τα δημοσιευματα της Καθημερινής και αλλων, για το σενάριο της ενισχυσης του Εγγ.Ταμείου με κρατικα ομόλογα?
    Επιπλέον ακομα δεν αναφέρεται τιποτα για την υποχρεωτική αναδοχη, που όμως απο τη στιγμή πο ενδεχεται το κρατος να ενισχύσει με ομόλογα, πώς ειναι δυνατόν να μην προβλεπεται υποχρέωση?
    Προφανώς οδεύουμε προς εθνικη ασφαλιστική ή και αγροτική..
    αυτο που θα γινόταν απο την αρχη..

    κ. Σιδέρη..πολύ καλη εμφανιση σημερα στη ΝΕΤ.
    μακαρι να ειχαμε και αλλες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΔΥΟ ΟΛΟΣΕΛΙΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΣΕ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΘΗΝΑ -ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΔΙΚΑΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΥΡΙΟ 10-12ΠΜ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΣΤΟΡΙΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ,Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ Κος ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΟΔΟ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. καλα! ο διακαής ποθος για τα δικηγορικα γραφεια ειναι αυτος!
    να σ αρπαξουν να προλαβουν.
    τη δουλεια τους κανουν.

    ΕΜΕΙΣ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ?
    ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ?

    ειμαστε ζωσμενοι απο τα συμφεροντα του δημοσιου, των ασφαλιστικων, ολης της ασφαλιστικης αγοράς, των δικηγορων, των δικαστικών επιμελητων,,,κυριως αυτων..
    που διψουν για δικογραφα,δικασιμους, παραστασεις και επιδοσεις!

    ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΛΕΞΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΑΥΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΚΑΗΚΑΜΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ 1000 ΦΟΡΕΣ
    ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
    ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΩΡΙΜΑΣΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ.
    ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ,ΟΡΓΑΝΩΣΤΕ
    ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
    ΜΕΤΑ ΘΑ ΛΕΜΕ
    ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΛΕΨΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΑΝ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ ΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ ΘΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΚΙ ΕΜΑΣ; ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ Η ΑΝΑΔΟΧΗ; ΑΣ MAΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ. ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κε Βάκη, διευκρινίστε μου παρακαλώ που είναι το "φως στο τούνελ". Ευχαριστώ, Ειρήνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. φανταζεστε να εισφερει το κρατος στο εγγυητικο ταμειο για αναδρομικη ισχυ και καλυψη των ασφαλισμενων ασπις καο κομμερσιαλ (οπως επισημως αναφερεται) και να μην υποχρεωθουν να καλυψουν ΟΛΑ τα συμβολαια?

    αυτα σαφως ειναι αισιοδοξα ..ομως
    επειδη ειναι γεγονος οτι τα παιχνιδακια τους εμεις δεν τα υποψιαζομαστε καν, και μιλω για ολους, για τις λεόντιες συμφωνιες και τα χρονοδιαγραμματα, για το τι θα δωσουν και τι θα εξασφαλισουν και σε ποιο χρονο,
    επειδη λοιπον συμβαινουν ολα αυτα και εμεις μαθαινουμε απο τους συλλογους επιλεκτικα πραγματα..

    ΕΜΕΙΣ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ.

    ομως δε νομιζω οτι αμφιβαλει καποιος στο οτι..οι συλλογοι αποφευγουν τις κινητοποιησεις.
    Ειναι βεβαιο οτι μιλουν σε αλλη γλωσσα στις διαπραγματευσεις (και αναφερομαι στον αλλο συλλογο) και οτι ξερουν πολλα περισσοτερα απο αυτα που βγαζουν.
    Τις κινητοποιησεις τις εχουν..αν και εφ οσον.
    ΕΤΣΙ ΟΜΩΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ..ΝΑ ΜΑΣ ΡΙΞΟΥΝ ΠΑΛΙ.ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΜΙΛΟΥΜΕ Ο ΤΙ ΙΣΧΥΣΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΣΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ..
    ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ..ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΕΠΙΣΗΜΩΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Έχουν κατατεθεί ασφαλιστικά μέτρα κατά των εργαζομένων με σκοπό να μπλοκαριστούν οι αποζημειώσεις τους. Μάλλον έχουν μπλοκάριστεί μέχρι να γίνει δίκη.

    Υπάρχουν κάποιο ψίχουλα τελευταία μετρητά από το αποθεματικό μας και θέλουν να τα φάνε και αυτά οι αλήτες.

    Οι κύριοι εργαζόμενοι και η παρέα του λαμόγιου μας φάγανε ήδη 620εκατ ευρώ και ακόμα δεν έχουν χορτάσει. Θέλουν να φάνε και τα κόκκαλα του πτώματος. Θέλουν πλήρη αποζημείωση 100% ΤΩΡΑ και τα δεδουλευμένα και τις αποζημειώσεις τους. ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ. ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.

    ΞΥΠΝΑΤΕ, ΞΕΣΕΙΚΩΘΕΊΤΕ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ξερετε τα 7-8 εκατομμυρια ευρω ποσες οικογενειες ασφαλισμενων θα μπορουσαν να ειχαν σωσει?
    ποσες επιχειρησεις που κλεινουν?
    ποσα σπιτια που χαντακωθηκαν και δεν εχουν κανενα εσοδο?
    ποσους που ζουσαν απο τα λεφτα αυτα?

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΓΗ ΜΑΣ?
    ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ (ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ) ΣΤΟ ΝΟΜΟΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ
    ΤΟ "ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ" ΣΗΜΑΙΝΕΙ ,ΟΤΙ
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 9 ΜΗΝΕΣ,ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ (Ν/Σ),
    ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ..ΤΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ,ΚΛΠ.
    vakis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δεν ειναι μονο οτι θα εχουμε νομοσχεδιο, να προσθεσω.
    Είναι οτι στριμωχτηκαν καλα και αναγνωριζουν και τυπικα την ευθυνη τους και μονο που επιμενουν στην αναδρομικοτητα αλλα και του τελευταιου νεου για σεναρια για ενισχυση του ταμειου με κρατικα ομολογα.
    Αυτα ειναι βηματα πολυ θετικα..αλλα βεβαια δεν ειναι η λυση που ολοι θα θελαμε..
    Δηλαδη εδω και τωρα μεταφορα..
    Αναγκαστικα θα περιμενουμε μεχρι το τελος του μηνος.
    Μπορουμε ομως να το βοηθησουμε το θεμα, γιατι ολοι ειναι ετοιμοι παλι να μας φανε.
    Και περιμενουμε γι αυτο τους συλλογους.Αντε να δουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΄Εχω την εντύπωση ότι τα πράγματα δεν είναι και τόσο αισιόδοξα, αφού το ν/σ μέχρι στιγμής είναι γεμάτο αοριστίες και γενικότητες. Ως εκ τούτου ο καθένας μπορεί να το εκλάβειόπως θέλει. Αυτό ισχύει και για μας και για τους δικηγόρους. Μακάρι να διαψευσθώ.. Ειρήνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ. ΑΡΧΙΣΤΕ ΟΛΟΙ. ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΤΕ ΑΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΛΥΣΕΙΣ.ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΩ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΚΥΡΙΑ ΣΙΔΕΡΗ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΤΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΣΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ.ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΣΑΣ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ.ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ NA ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΞΕΖΟΥΜΙΣΟΥΝ. ΟΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ; ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ;Η ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ;
    ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ,ΟΣΟ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΟΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΜΑΣ ΠΗΔΑΝΕ,ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΨΑΧΝΟΜΑΣΤΕ,ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ.
    ΑΝΤΕ ΚΟΥΝΗΘΗΤΕ,ΟΡΓΑΝΩΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΔΡΟΜΩΝ,ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ,ΕΜΕΙΣ ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ.
    ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΠΑΡΤΕ ΑΠΟΦΑΣΗ
    ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΡΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Η ΣΙΔΕΡΗ ΕΚΑΝΕ Η ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΑΣΠΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΥΣ.ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ.ΙΣΩΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟ ΕΝ ΜΕΡΗ,ΑΛΛΑ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΥΠΟΦΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ?ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑΝ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ?ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΑΝ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ?ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΤΩΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ.ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΥΡΙΑ ΣΙΔΕΡΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ; ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΤΕ ΕΡΜΑΙΑ ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ. ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΔΗΛ.ΑΝΑΔΟΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ.ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ......ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ.ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΞΥΠΝΑΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΙΜΩΡΕΙ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΨΩΜΙΑΔΗ.ΑΥΤΟΣ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ.ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ; ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ 9 ΜΗΝΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΞΙΩΣΕΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΡΕΛΙΑ.ΑΡΑ ΟΥΤΕ ΚΡΑΤΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.ΑΡΑΓΕ ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΕΙΡΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΠΑΡΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΣΙΔΕΡΗ ΚΑΙ ΑΠΕΤΕΙΣΤΕ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ. ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΝ ΣΕ ΑΓΩΝΙΑ ΤΟΣΟΝ ΚΑΙΡΟ.ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΨΗΦΟΥΣ.ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥΤΖΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ.ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ... ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ.....ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΣΟΥΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. κ. Σιδέρη και συλλογε ασφαλιστων!

    ο κ. Σαμαράς ειναι καλα στην υγεια του?
    γινοταν συζητησεις με τους νομικους του, ταχθηκε με το μερος μας,ελπιζατε..
    αν και αυτο το κομμα το εκανε γαργάρα τι περιμένουμε?
    Το ειχαμε πει και απο τοτε..καλο το καφεδακι και η ενημέρωση, αλλα αυτα ειναι κοινωνικες σχεσεις..

    Πού πηγαν ολοι αυτοι?
    Δουλευουν λετε για το καλο μας στο παρασκηνιο?
    ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ. Γιατι αυτες οι δυναμεις, θελουν να το δειχνουν κιολας.
    Και εδω εχειπεσει ακρα του ταφου σιωπη.
    Συντροφοι, αφηστε τα αρματα, οι 4-5 που ειστε παντα διαθεσιμοι και μην προδιδεστε αλλο.
    Αφηστε το, τα συμφεροντα παντα ηταν πιο πανω απο τον απλο κοσμο.
    Και εδω μας εβαλαν απο νωρις στο τρυπακι τους!
    Ειδατε τιποτε απο δικαστηρια?
    Ειδατε να παραλαμβανει δικογραφο η ΑΣΠΙΣ ΜΠΑΝΚ και το Τ.Τ?
    Ειδατε καποιον ελεγχοντα των εκκαθαριστων και εποπτη?
    Οι συλλογοι γι αυτο το λογο γινονται..
    Για να οργανωνουν τα μελη τους, αφου ΤΑ ΕΝΤΟΠΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ,
    δημοσιοποιουν,
    κατεβαζουν σε συγκεντρωσεις δυναμικες,
    και κανουν παρεμβασεις και πολιτικες.
    Αλλα οχι μονο αυτες ρε συντεκνοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ωραία είμαστε 50 άτομα. Οι υπόλοιποι 800.000 που είναι; Γιατί με το κλείσιμο της εταιρείας έγινε λόγος για περίπου 1 εκατομμύριο άμεσα ή έμμεσα θιγόμενους. Οι υπόλοιποι που είναι; Δεν καταλαβαίνω, δεν ψάχνονται, δεν διαβάζουν,δεν τους ενδιφέρει; Νομίζουν ότι υπάρχουν οι σύλλογοι και θα τους λύσουν το πρόβλημα; Αν πέσαμε σε τέτοια περίπτωση είμαστε χαμένοι. Οση ενημέρωση και να γίνει από τους συλλόγους πάλι θα κοιμούνται. Τέλος πάντων επειδή φαίνεται ότι έγινα μάλλον κουραστική, ο καθένας ας κάνει ότι θέλει.... Eιρήνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ.ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ 65% ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ 90% ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.
    ΑΥΤΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ.
    ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΕΓΩ ΜΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΟΥ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ.Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΣΥΝΕΧΙ8ΕΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ,ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΤΙΣ ΨΑΡΟΥΚΛΕΣ ΤΟΥ ΣΤΑ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΑ ΕΣΤΙΑΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΜΑΤΩΣΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ.ΠΟΙΟΣ ΘΕΟΣ ΤΟ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΑΥΤΟ;ΚΑΝΕΙΣ. ΕΜΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΟΥΜΕ;ΟΥΤΕ ΚΛΕΨΑΜΕ ΟΥΤΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΕΚΛΙΠΑΡΩ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΘΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ.ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΩ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΗΡΕΜΙΣΤΙΚΑ.ΔΕ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΩ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΧΟΥΦΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΣΥΧΑΣΩ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ.ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΛΥΠΗΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΕΠΙ ΞΥΛΟΥ ΚΡΕΜΑΜΕΝΑ.ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ Η ΚΥΡΙΑ ΣΙΔΕΡΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΓΕΡΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ;ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ;;;;;;;;;;AKOMA ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΑ SMS.ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΟΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ.. ΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ.ΘΕΛΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. o σαχινιδης ειναι στο ΜΕΓΚΑ
    παρτε τηλεφωνα και στειλτε ερωτησεις...για την υποχρεωτικη αναδοχη ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ο ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΜΕΓΚΑ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΘΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ,ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΕΝΝΟΗΘΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΟΥΜΕ 100%...ΧΑΣΑΠΟΠΟΥΛΟΣ-ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΚΟΥΝΗΣΑΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΓΑΝΕ(ΚΡΙΜΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ)!!!ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ>>>>Ο ΒΕΡΒΕΣΟΣ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟ ΜΕΓΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥΣ,ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ!!!!ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΡΕ ΕΞΥΠΝΟΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ?????????????????????????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΕΦΑΠΑΞ;AYTO EINAI ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΜΟΝΟ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ.ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΙΝΟ ΣΤΟΧΟ. ΑΥΤΟΙ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝ.ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΓΩΓΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΦΤΑΝΟΥΝ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ SMS ΠΟΥ ΣΤΑΛΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟ 90 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΑ ΙΣΩΣ ΔΟΘΗΚΑΝ ΕΤΣΙ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΣΙΔΕΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΣΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΣΚΟΤΩΜΟΣ ΑΠ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΘΑΙΝΑΝ. Ο ΒΕΡΒΕΣΟΣ ΑΠΟΡΩ ΤΙ ΚΑΛΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΤΟΥ.ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΤΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΔΥΟ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΜΕΓΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ. ΒΛΕΠΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΜΕΝΟΙ.ΛΟΙΠΟΝ ΑΣ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΡΠΑΧΤΙΚΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΟΙ ΠΙΟ ΑΡΓΟΣΤΡΟΦΟΙ.ΜΕΣΟΒΔΟΜΑΔΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ,ΕΤΣΙ?ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ (ΟΧΙ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ)ΣΑΝ ΛΥΣΗ?ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ 65% ΜΕΤΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ?Η ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ?ΑΥΤΟ ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΦΑΠΑΞ?ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΧΙΝΙΔΗ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΩΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 9 ΜΗΝΕΣ.ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ.ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΠΕΡΙΠΟΙΗΜΕΝΟ ΙΜΕΙΛ ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ.ΘΥΜΑΣΑΙ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΙΠΠΑΚΗ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΛΙΑ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ?ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ.ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΔΟΣΟΥΜΕ ΟΡΚΟ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΟΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΙΜΕΙΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΑΣ ΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΤΕ,ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΑΣΑΡΙΑ,ΑΛΛΑ ΜΕΓΑΛΗ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΨΗΦΙΣΤΕΙ,ΒΕΒΑΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΡΙΝ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ,ΑΛΛΑ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΑΠΟ ΟΡΓΑΝΩΣΗ....ΣΚΙΖΟΥΝ
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ, ΚΙ'ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟΙ,ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ,ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ,
    ΠΟΥ ΤΗΝ ΧΑΝΟΥΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. και για να το αντιληφθουμε οπως πρεπει το θεμα.
    στην επιτροπη της βουλης που θα εισηγηθει το νομοσχεδιο υποτιθεται οτι εκτιθενται οι αποψεις των ενδιαφερομενων πλευρων.
    εμεις θα εκπροσωπηθουμε απο τους συλλογους?
    και αν ναι, ποιους συλλογους?
    αυτους που ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΠΟΥΝ?
    ο συλλογος των ασφαλιστων πουθενα στις προτασεις του ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΔΟΧΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ..
    εχει ομως παραγραφο για προμηθειες ασφαλιστων..στα συμβολαια μας..που ουτε ξερουμε τι θα τους συμβει..
    μετα τους πρωην εργαζομενους ,τωρα κουβαλαμε και τους εξαφανισμενους ασφαλιστες μας?
    ρε θα μας τρελανουν αυτοι ολοι τους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ Η ΚΥΡΙΑ ΣΙΔΕΡΗ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ;ΟΣΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΜΕ. ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΜΕΤΑ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΜΑ8ΕΥΤΟΥΝ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ. ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΘΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.ΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΛΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΕΤΑΡΤΗ Η' ΠΕΜΠΤΗ; ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ. ΣΟΦΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΣΙΔΕΡΗ ΑΚΟΥΣ?ΖΕΙΣ?ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?ΒΓΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ....ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΣΕ ΣΕΝΑ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΜΕ.ΕΣΥ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΣ ΤΟΣΟΝ ΚΑΙΡΟ.ΕΥΓΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΟΥ.ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

    ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ..
    ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΕΜΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ.
    ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΑΤΕ.
    ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΟΥΡΑ.
    ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΣΑΧΙΝΙΔΗ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΜΕ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ
    ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ.
    ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ.
    ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΑΥΡΙΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.
    ΕΝΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΠΩΣ ΙΔΡΥΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΛΥΕΤΑΙ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΤΕ, ΑΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ, ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑ, Ή ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ..

    ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.
    ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝ.
    ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΒΛΑΨΟΥΝ 1000 ΕΥΡΩ..
    ---------------------------------

    αυτο σταλθηκε και στον αλλο συλλογο.
    να φροντισει αλλιως να αντικατασταθει το Δ.Σ των συλλογων.
    αυτες ειναι οι δημοκρατικες διαδικασιες και δεν μπορουν να λειτουργουν δικτατορικα..
    Η κ. Σιδερη και οι εκπροσωποι των αλλων ειναι αφαντοι και δε χρειαζεται αλλο να μας εκπροσωπουν.
    οι συλλογοι ειναι νομικα προσωπα
    ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ....ΤΩΡΑ
    ΤΩΡΑ .. ΚΑΘΕ ΩΡΑ .. ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ..
    ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ
    ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ
    ΜΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΜΑΣ...ΓΙΑΤΙ;
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ
    ΑΥΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ;
    ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ!!
    ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ.
    ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΟ 100% ΤΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΜΑΣ,ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΖΗΤΙΑΝΟΙ,ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΤΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΜΑΣ ΑΡΓΟΠΕΘΑΙΝΟΥΝ!!
    ΕΤΣΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ!!!
    ΕΝΝΕΑ ΜΗΝΕΣ ΧΑΣΑΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ
    ΟΛΗ Η ΟΡΓΗ ΜΑΣ,ΒΡΑΖΕΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ
    ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΙΚΡΟΜΥΑΛΟΙ ΤΗΣ ΕΑΕΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΙΚΗ ΚΑΤΑ ΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΜΑΣ,ΧΑΝΕΤΑΙ Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΛΑΔΟ.
    ΑΣ ΒΡΟΥΝ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΦΑΠΑΞ,ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΘΑ ΠΑΝΕ
    ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΤΕΤΑΡΤΗ Η' ΠΕΜΠΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ. Η ΣΙΔΕΡΗ ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΚΙΝΑΜΕ.. ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ....ΣΟΦΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. για να γινει καταληψη πρεπει να μαζευτουμε καποιοι ανθρωποι.
    αφηστε τη σιδερη να κανει εργολαβικα για να μην τα βρουμε ακριβα αλλου..αφου αυτο μας λεει..
    θα φροντισουμε ν τα βρουμε φθηνα τα εργολαβικα.

    αυτο που μας νοιαζει ειναι να δωσουμε μεχρι αυριο προθεσμια στους συλλογους να μας πουν κατι θετικο καια οργανωμενο.να αφησουν τους βουλευτες και τους πολιτικους που γνωριζουμε πολυ καλα..οτι θα τους πουλησουν..και να κανουμε τις κινησεις που πρεπει..
    ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
    ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΜΕΣΗ ΣΕ 3 ΠΟΛΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ,
    ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ..
    ΠΟΥ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΣΕ ΚΑΘΕΜΕΡΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΚΟΣΜΟ..
    ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ.

    ΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΓΙΑ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΑΕΕ..ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΝΟΜΟΥΣ ΘΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΟΥΣ..ΑΥΤΟ ΤΕΡΜΑ..
    ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΛΕΦΤΑ..ΟΠΩΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΓΙΑ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΓΙΑ ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. αυτο που δεν καναμε μεχρι τωρα θα επιδιωχθει να πραγματοποιηθει αμεσα:

    ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΡΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΙ ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ.

    ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΛΩΝ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ..
    ΤΟ ΠΩΣ? ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ..ΟΠΩΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ.

    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΣΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ.
    ΦΤΑΝΕΙ ΣΕ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ..

    Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΔΡΑΝΕΙΣ.
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΦΤΑΣΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ.
    ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΑΣ ΣΕ ΑΛΛΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΓΧΟ Ο ΚΑΘΕΙΣ ΠΡΑΤΤΕΙ ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣΗ.

    ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ!
    ΑΜΕΣΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ !
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. το κοστος πρεπει να επιμεριστει!

    ας εισφερουν για 2 χρονια οι ασφαλιστικες για ολα τα συμβολαια ποσο που να αντιστοιχει στο 30%συνολικα του ελλειμματος ,το κρατος αλλο ενα 30%, με τον τροπο που θα επιλεξει και εμεις οι ασφαλισμενοι μεχρι 10-15% το πολυ στην εσχατη περιπτωση που δε θα ηθελαν οι ασφαλιστικες την αναδοχη.

    το θεμα πρεπει να ληξει τωρα με τριμερη συμμετοχη.

    και οι εισφορες των ασφαλιστικων ας ειναι μικροτερες στις επομενες χρησεις.ας αντιμετωπισθει ως μια εισφορα για τα συμβολαια που εχουν παρει,αναλογα με την ωφελεια που αποκομισαν. θα πρεπει να υπαρχει και η αντιστοιχη αναληψη υποχρεωσης αναγομενη στο συνολο του χαρτοφυλακιου..οχι αβροχοις ποσιν.


    ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΛΗΞΕΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ.
    ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ.
    ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ.
    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΦΟΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΖΩΗΣ.ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα καθίσουν 16 συνολικά άτομα, μεταξύ των οποίων η πρώην ανακρίτρια Κωνσταντίνα Μπουρμπούλια και οι επιχειρηματίες Τρύφων Αποστολόπουλος και Παναγιώτης Πανούσης, για την υπόθεση με τις μετοχές - «φούσκες»...



    AΣ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ..
    ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΟΙ ΘΑ ΣΥΡΘΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΑΛΛΑΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ..ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ..
    ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ!!!
    ΠΩΣ ΝΟΕΙΤΑΙ ΝΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!
    ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ!!
    ΟΙ ΤΥΜΒΩΡΥΧΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΑΣ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΤΡΟΚΤΙΚΟ ΠΩΣ ΝΟΕΙΤΑΙ ΝΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΖΩΗΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΤΕΤΟΙΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΤΕΛΕΙΑ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ.ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ.ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ.ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΒΕΡΒΕΣΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΡΜΗΝΕΥΣΗ ΣΩΣΤΑ.ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΑΠΟ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΥ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Μα εδώ κοτζάμ σύλλογος ούτε μια έναλλακτική προταση ήταν σε θέση να διατυπώσει. Καλά που εμείς διαμορφώσαμε κάποιες. κατα τα λοιπά η κα Σιδέρη συνεχίζει να γράφει ...χιλιόμετρα στο κοντέρ της. Τώρα που μιλάμε θα έχει ξεπεράσει τα 23 χιλιάδες km. Στα 50 χιλιάδες θα έχει λύσει και το ασφαλιστικό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΛΟΙΠΟΝ ΑΠ ΟΤΙ ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΣΙΔΕΡΗ ΕΤΟΙΜΑ8ΕΤΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΙΣ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΕΞΩ ΑΠ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ.ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ SMS. ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΡΠΑΞΟΥΜΕ ΑΠ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ.ΠΕΜΠΤΗ Η'ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΨΗΦ8ΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΧΕΙΡΟΓΡΑΜΜΕΝΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ.ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΨΙΧΟΥΛΑ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΚΙ ΑΥΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 Η'ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ.ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΤΕΣ ΜΟΝΟ ΨΙΧΟΥΛΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ; AN NAI EIΔΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑ8ΟΝΤΑΙ.ΠΑΡΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΠΙΕΣΤΕ TOYΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΟΣΜΟ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΩΡΑ.ΠΟΤΕ ΘΑ ΡΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΩΡΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΡΕΛΙΑ ΕΝΤΕΛΩΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. εγω λεω αυτη την στιγμη να αφησουμε τις αγωγες κατα μερος και να επικεντρωθουμε στην συγκεντρωση που πρεπει να αργανωσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. κανενας δεν ασχοληθηκε με τις αγωγες, γιατι ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΡΥΠΑΚΙ ΚΑΠΟΙΩΝ!
    καποιος παρουσιαζει τους συλλογους οτι ενηργησαν δικην "καθαρσης
    και ..οι εκλεκτοι..θα παρουμε τα λεφτα μας στα δικαστηρια..επειδη εχουμε διασφαλισει με τους συλλογους τον προτερο εντιμο βιο.

    Οσον αφορα στην οργανωση..
    Ακομα δε μαθαμε τιποτα.
    Δεν μας ειπε κανενας επισημως τιποτα.
    Οταν δεν εχεις δεδομενα, τι ακριβως να κανεις?
    Περιμενουμε..

    Οι αλλοι ..ειναι ακομα σιωπηλοι...
    Και απο εδω..επισης..

    Εμεις ας ετοιμασθουμε!
    ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ!
    Γιατι μονο αυτα τα περιθωρια εχουμε χωρις αλλα δεδομενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή