ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ - ΟΛΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΕΜΠΤΗ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ,

ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΟΡΑΗ & ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΑΘΩΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΠΡΟΣ ΨΗΦΙΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ.

ΟΛΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΠΕΜΠΤΗ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΙΣ 12.00 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ, ΚΑΘΩΣ ΛΗΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 9 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ. ΠΩΣ ΤΟ ΑΝΕΧΕΣΤΕ?

Ο ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ, Ο ΛΑΜΟΓΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗ ΣΥΝΕΒΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΑΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ, ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟ ΧΑΒΑ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΟΚΚΑΛΑ, ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ.

ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΟΙΡΕΣ ΜΑΣ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ. ΕΛΑΤΕ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ.

ΜΑΧΕΣ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΧΑΘΗΚΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΑΝ ΠΟΤΕ!!!

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΕΡΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ. ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΩΝΕΤΑΙ Η ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΠΡΙΝ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΨΗΦΙΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ. Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ:

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΕΡΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ

94 σχόλια:

  1. ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΦΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΜΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ . ΜΟΝΟ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ.ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΑΠ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΑΥΤΟΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΙΣΟΥΝ ; TOΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΗ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ.ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ. ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.....ΜΕΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΤΡΩΚΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΜΑΣ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ.ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΗΞΕΡΕ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΣΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΣΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ Η' ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΒΛΕΠΕ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ? ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΕΝΑ ΛΟΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δειτε παραπλευρως στο PRASINO MHLO
    τις εξελιξεις που υπαρχουν ΥΠΕΡ των ασφαλιστικων εταιριων.

    προφανως εν οψει του νομοσχεδιου.

    ΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ ΤΙΣ ΠΕΙΡΑΞΕ?
    αυτα ομως ειναι δικαιολογιες.
    ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ:
    ΑΝΑΔΟΧΗ Γ Ι Α Ο Λ Α !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εγω εχω καταλαβει οτι δεν προκυτε να παρουμε τιτπτ οι κοποι τοσων χρονων πανε χαμενοι και μενουμε στον ασσο για ενα λαμογιο . οι δικηγοροι των συλλογων που ειναι ?γιατι δεν πιεζουν καταστασεις?μονο τις προμηθειες ξερουν να ζητουν παρτε μετρα τωρα αλλιως αλιμονο σας................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. οι δικηγοροι ειναι αρπαχτικα.
    περπατουν και ονειρευονται χρηματα και υποθεσεις.
    και στο κατω κατω..γιατι να μπουν ενεργα και κοινωνικα?
    γιατι να τους νοιαζει?
    αυτες ειναι οι συνθηκες.
    γι αυτο ..οι δικηγροι απ εξω.
    Μονο αν ειχαμε βαλει με αναθεση εργου σε καποιο τσακαλι να το φερει σε περας..
    εναν οικονομικο..και ..του μετρου μας..ας πουμε..βγενοπουλο..
    μια μικρογραφια του..
    που να του πεις..
    παρε 4 εκατομμυρια (το 10% καθενος μας) και εξασφαλισε τα λεφτα μας τωρα!

    ετσι λειτουργει η αγορα..
    με το ενα σωματειο και το αλλο που ολα γυρω ειναι πουλημενα δε βγαινει..
    τη γλωσσα τους επρεπε να μιλαει καποιος.
    και να δεις δημοσιευσεις, και να δεις εκπομπες και να δεις δημοσιοτητα..

    10 εκπομπες ειδικες θα εκανε ο πρετεντερης ,αντιστοιχα πρωτοσελιδα ο θεμος με τιτλους "ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΤΩΝ"...
    ζουγκλες,κιτρινοι τυποι,χατζηνικολαου..
    ολοι μα ολοι..
    ειναι το θεμα ποιος κινει τα νηματα και αν απο πισω κρυβεται χρημα.
    εστω και ως αμοιβη..
    Γιατι ηταν πολλα τα λεφτα..
    Τωρα τα αφησαμε στα χερια καθημερινων ανθρωπων που δεν ξερουν πώς να διαχειριστουν τοσο χρημα και συμφεροντα..και προφανως δεν τα καταφερνουν..
    Με τα συμφεροντα των ασφαλιστικων, των πολιτικων, των απατεώνων, των δικηγορων ,ολων.
    Καθενας θα παρει το κομματι του γιατι ειμαστε διατρητοι..

    Τι απομενει..??
    ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΟΥΡΛΙΑΧΤΑ..ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ ΤΗ ΣΟΥΠΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΤΕΛΙΚΑ Ή ΟΧΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στη συγκέντρωση της Πέμπτης θα κατέβουν οι δύο σύλλογοι μαζί; Τελικά είναι τόσο δύσκολο, έστω και αυτή την τελευταία ώρα, να ομονοήσουμε και να δείξουμε τη δύναμή μας ; Τι έγινε κα Σιδέρη επικοινωνήσατε με τον άλλο σύλλογο; Θα κατέβουν στη συγκέντρωση ; Θα ειδοποιηθεί ο κόσμος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Επειδή στο blog του άλλου συλλόγου επικρατεί σιγή και βουβαμάρα , θα μας πει κανένας τι γίνεται; Δεν έχουν βγάλει καμμιά ανακοίνωση σχετικά με την συγκέντρωση της Πέμπτης. Τελικά θα κατέβουν ή θα λάμψουν δια της απουσίας τους συνεργαζόμενοι με βουλευτές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑ ΣΙΔΕΡΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ. ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΓΙΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Ή ΟΧΙ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗς ΘΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΟΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΥΛΛΟΓΩΝ. Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο ΑΛΛΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΩΡΑΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΒΡΗΚΑΝ.ΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ.ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ.ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΜΕ ΑΓΩΓΕΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ Η' ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ?ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΤΟΥΝ?ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝ ΜΕΤΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΡΕ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ; ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΕΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΜΑΡΑΝΕ. ΟΙ ΚΟΠΟΙ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΠΝΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ. ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΞΥΠΝΑΜΕ. ΑΥΤΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΠΟΛΛΑ.ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ.ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΙΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΧΕΙΜΕΡΙΑ ΝΑΡΚΗ.ΑΝ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΝΕΝΗΜΕΡΩΤΟ ΔΕ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΟΥΜΕ ΕΚΕΙ......ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ...ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εμπρός όλοι μαζί γερά την Πέμπτη. Όλοι οι ασφαλισμένοι κάτω στο Σύνταγμα. Και από τους 2 συλλόγους. Είναι μια ευκαιρία να δείξουμε την δύναμη μας.
    Ο άλλος σύλλογος ακούει!!! Αφήστε τις εκλογές και πάμε ενωμένοι στη συγκέντρωση. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛ[Η]ΣΤΕΣ. ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ; ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΠ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.ΟΤΑΝ ΚΟΝΟΜΟΥΣΑΝ ΟΜΩΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ;ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΒΟΗΘΑΝ;EMEIΣ ΘA KATEBOYME ΔYNAMIKA ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΚΟΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΣΧΟΛΙΟ 22 Ιουνίου 2010 4:28 μ.μ.
    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΣΥΛΛΟΓΟ; ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΕΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ; ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ; ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΥΤΟΙ ΒΡΗΚΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ; ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΑΜΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΘΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΠΙΕΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΙΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ.ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΘΕΛΑΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΣΙΔΕΡΗ;ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΗ ΚΑΝΕΙ Ο,ΤΙ ΤΗΣ ΖΗΤΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΕΔΩ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΔΥΝΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΑΣ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΟΥΝ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΤΙ ΠΙΕΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ. ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ. ΝΑΙ ΣΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ. ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΠΤΩΣΕΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΞΥΠΝΑΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ. ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ.ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. οσοι το διαβαζουν το μπλογκ. δεν θα βρεθουμε 150 - 200 μ@@@@@ες να κατεβουμε στο συνταγμα. οι αλλοι ας καθισουν στον καναπε τους. θα φωναξουμε και γι'αυτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΕ ΠΑΛΜΟ, ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ , ΜΕ ΖΩΝΤΑΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. θελετε να ρθουν τα καναλια ολοταχος?
    να τρεχει ο Σαχινιδης απο πισω μας?
    αυτο δε θελουμε?
    1)ΣΥΓΚΕΝΤΠΩΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΗ ΤΟΥ ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΕ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΖΩΑΚΙΑ!!!
    2)ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟΚΗΝΙΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 2000 ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΙΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΚΑΝΑΛΙΑ!!!
    ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ
    ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΒΡΙΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΟΘΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ ΝΕΡΑ ΦΑΓΗΤΑ ΠΡΟΜΙΘΕΙΕΣ Κ.Τ.Λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. θελετε να ρθουν τα καναλια ολοταχος?
    να τρεχει ο Σαχινιδης απο πισω μας?
    αυτο δε θελουμε?
    1)ΣΥΓΚΕΝΤΠΩΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΗ ΤΟΥ ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΕ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΖΩΑΚΙΑ!!!
    2)ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟΚΗΝΙΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 2000 ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΙΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΚΑΝΑΛΙΑ!!!
    ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ
    ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΒΡΙΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΟΘΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ ΝΕΡΑ ΦΑΓΗΤΑ ΠΡΟΜΙΘΕΙΕΣ Κ.Τ.Λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΝ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ.ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΘΕΙ ΑΛΛΗ ΤΕΤΟΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΑΦΑΝΤΟΙ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΛΕΝΕ ΑΚΟΜΑ.ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ...ΠΟΥ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ...ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ....ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΣΙΔΕΡΗ ΠΟΥ ΛΕΓΑΝ.ΑΛΛΑ ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΜΟΛΙΣ ΠΗΡΑ SMS ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ!!!ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΟ ΤΡΩΚΤΙΚΟ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΧΙΝΙΔΗ ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ.ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΟΥΣΟΥΡΟ,ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΛ ΣΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΕΜΑ.ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΗΛ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ. ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΑΝΕ ΣΤΟ ΤΡΟΚΤΙΚΟ.ΓΡΑΨΤΕ ΚΙ ΑΛΛΑ.ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΟΜΠΑ .ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕ8ΕΣ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΤΩΡΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ?
    ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΜΕΘΑΥΡΙΑΝΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. Η ΣΙΔΕΡΗ ΑΠΟΥΣΑ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΑΠΟΝΤΕΣ . ΚΟΙΤΑ ΡΕ ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΑΣ. ΑΣ ΕΙΝΑΙ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΥ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. ΝΑ ΝΟΙΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ. ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΕ. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΕΔΡΙΛΙΚΙΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΑΣ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΧΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ. ΓΙΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Η Κα ΣΙΔΕΡΗ;
    ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ;
    ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΑ;
    ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ,ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΟΦΕΙΛΕΙ
    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ
    ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ,ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ,ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Καλή φάση τα Μάλγαρα καρντάσια, αρκεί να κλείσετε τα(κρατικά)ταμεία, αφήνοντας τα διόδια ανοικτά@οδηγούς...αν αναρτούσατε καν'να πανό για τις κάμερες σε ύφος
    ο ΡίψΑΣΠΊΣ Σαχινίδης&το ΑσφαΛηστρικό νομοσχέδιο
    ή οτιδήποτε σχετικό με ΜΗ εξασφάλιση καταθέσεων/συμβολαίων, ακόμη καλύτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ?

    2 ΣΥΛΛΟΓΟΙ ..ΤΗΝ ΚΑΝΑΤΕ!
    ΜΠΡΑΒΟ ...ΕΛΛΑΔΑ!

    ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ!!!
    ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΨΗΦΙΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Τελικά όλα ήταν μία μπλόφα με σκοπό την επί 9 μήνες παραπλάνηση μας. Παραμονές της ψήφισης του ν/σ οι μεν κάνουν εκλογές οι δε παραιτούνται.....Κρίμα για τους ασφαλισμένους. Ο καθένας ας τραβήξει τον δρόμο του. Λυπάμαι ειλικρινά γιατί για μία ακόμη φορά φάνηκα ευκολόπιστη...
    Καλή συνέχεια, καλή δύναμη σε όλους.
    Μαργαρίτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Κα Σιδέρη, κατονομάστε ποιοί είναι αυτοί που σας πιέζουν. Είναι αδιανόητο να συμμετέχουν στο Δ.Σ του συλλόγου και να ζητούν παράλληλα σύμπραξη με τους ασφαλιστές !!! Το μυαλό μας πάει σε περίεργα παιχνίδια. Παρακαλώ δώστε δημοσίως τα ονόματα τους για να έχουν και την ανάλογη περιποίηση αύριο από τον κόσμο. Ονόματα θέλουμε.... Ευχαριστώ Μαργαρίτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΟΡΦΩΘΟΥΝ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ. ΦΙΔΙΑ ΚΩΛΟΒΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Πριν την διαγραφή, θέλουμε τα ονοματάκια τους... Να δούμε είναι πραγματικά ασφαλισμένοι ή τίποτε άλλο. Επιμένω για τα ονόματα. Ο κάθε ένας τυχάρπαστος δεν θα παίζει με το αίμα μας.Μαργαρίτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΙΔΕΡΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ23 Ιουνίου 2010 στις 1:59 μ.μ.

    ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΜΟΥ ΠΕΡΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ, ΟΔΗΓΗΘΗΚΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΑΥΤΗΣ, ΤΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΟΛΑ ΕΣΑΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΜΨΥΧΩΝΕΤΕ, ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΑΣ, (Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΩ), ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΨΥΧΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ. 6973379716/6944946634

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ
    1)ΝΑ ΚΛΕΙΣΘΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΟΛΕΙΣ .ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΗΝΟΣΟΥΜΕ ΕΚΕΙ
    2)ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΔΥΛΩΣΗ ΣΤΟ ΣΠΗΤΙ ΤΟΥ ΣΑΧΙΝΙΔΗ
    3)ΣΥΝΑΝΤΙΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟ
    ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ..
    Η ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΘΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Η ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΕΛΑ ΕΣΥ ΣΤΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΙΟΥ ΜΑΤΙ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ. ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΠΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. http://www.nextdeal.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=2924:ποιο-δίκαιο-καλύπτει-την-αναδρομικότητα-του-εγγυητικού-κεφαλαίου-και-το-άνοιγμα-ψωμιάδη&Itemid=79


    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΧΤΥΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΔΕ ΜΑΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΕΧΕΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΟΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ..

    ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΩΝ..
    ΕΜΕΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΑ Ο ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΝΟΥΜΕ..
    ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΟΜΩΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΑΝΑΡΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΤΡΟΚΤΙΚΟ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ.ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ.ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ. ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΩΚΤΙΚΟ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ?
    ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ..ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. http://www.hellenicparliament.gr/Koinovouleftikes-Epitropes/CommiteeDetailView?CommitteeId=3ec562f4-82ec-45d6-9705-8858534bfabf

    Μόλις έστειλα σε όλους τους βουλευτές της επιτροπής για το νομοσχέδιο της ΑΣΠΙΣ 5σέλιδη επιστολή με τεκμηρίωση για τις θέσεις, το δίκαιο των αιτημάτων μας και εφικτή λύση μέσω του ΄νέου νομοσχεδίου.

    Βομβαρδίστε τους όλους τους βουλευτές με εμαιλς. Τα εμαιλς είναι στην παραπάνω διυθυνση. Αύριο πρέπει να είμαστε πολλοί και δυναμικοί. Τώρα ή ποτέ. Μαζί με τις γυναίκες και τα παιδιά μας. Παράληλα και μια δημοσιευση στον τύπο θα είναι αποτελεσματική.

    Όλοι στον αγώνα και οι δυο σύλλογοι ενωμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. AΥΡΙΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΤΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ.ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.... ΑΡΑΓΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ;ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΑ.ΝΑ ΜΗ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ.ΟΛΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΙ ΑΥΡΙΟ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΑΝ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΟ ΑΓΩΝΑ;ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ Σ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ.ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.ΑΡΓΑ Η' ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΑΓΩΓΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΡΥΠΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ.ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΧΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΚΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. KΥΡΙΑ ΣΙΔΕΡΗ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΙΚΟ ΑΥΤΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ.ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΥΠΟΦΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΙΣΗ ΜΑΧΗ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΨΗΛΑ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ.... ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ..........ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ............ΑΚΟΜΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΕΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΜΑΣ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΚΑΤΩ ΓΕΡΑ [ΕΧΕΙΣ ΤΗΔΥΝΑΜΗ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ]ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙΣ ΤΙΣ 3 ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΣΠΑΣΟΥΝ...ΕΜΕΙΣ ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΧΑΜΠΑΡΙ......ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ
    ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑ
    ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ
    ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. http://www.nextdeal.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=2942:ανστισυνταγματική-η-αναδρομική-επιβάρυνση-του-εγγυητικού-κεφαλαίου-σύμφωνα-με-την-οκε-ενδιαφέρον-από-δύο-για-ασπίς&Itemid=41


    NAI ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ 2 ΕΤΑΙΡΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΜΑΣ..ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. τι εννοειτε αποζημιωσεις και εγγυητικο τα ιδια?
    οπως τα προβλεπει το νομοσχεδιο?

    δωστε μας πληροφορηση..απο κομοτηνη..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΩΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ.ΠΟΙΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ; ΑΦΟΥ Η ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ.ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ.ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Μηπως το αποθεματικο απο 30 το διαμορφωνουν στο 20%, γιατι συμπεριλαμβανουν σ αυτο και αλλα συμβολαια εκτος απο τα ΖΩΗΣ της ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ?
    Αλλιως γιατι να ειναι τοσο χαμηλο το αποθεματικο?

    Οι ασφαλιστικες λοιπον θα αναλαβουν το αποθεματικο του καθε συμβολαιου ...ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ..
    και απευθυνονται στο εγγυητικο ταμειο..και ζητουν το 65% του 80%..

    ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ Ή ΚΑΠΟΥ ΑΝ ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΠΙ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΡΧΙΚΩΣ ΚΑΤΑΒΛΗΘΕΝ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Ή ΤΟ ΑΝΑΓΡΑΦΟΜΕΝΟ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ?
    ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ..

    ΠΩΣ ΜΠΛΕΞΑΜΕ ΕΤΣΙ?
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΘΕΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ..
    ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ, ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕ ΗΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΕ ΟΜΟΛΟΓΑ ΕΛΛ.ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΝΑ ΤΟ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ..

    ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ??

    ΑΓΩΓΕΣ..
    ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ..ΑΛΛΑ
    ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ..ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΟΥ 2009 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΑΠΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ, ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ;ΕΙΧΕ ΜΑΖΙΚΟΤΗΤΑ;ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΜΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΕΛΙΚΑ??? ΕΓΙΝΕ? ΠΟΣΑ ΑΤΟΜΑ?? ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥΘΕΝΑ (ΕΙΜΑΙ ΚΡΗΤΗ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΠΕΣΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ?ΕΙΧΕ ΚΟΣΜΟ?ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΝΕΝΑΣ?ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΣΑΣ?ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ?Β.ΣΕΡΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΠΕΣΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ?ΕΙΧΕ ΚΟΣΜΟ?ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΝΕΝΑΣ?ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΣΑΣ?ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ?Β.ΣΕΡΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. εγω ειμαι μελος του αλλου συλλογου.πιστευω πως και οι δυο συλλογοι επρεπε να μονιασουν και να βρουν κοινα σημεια για εναν κοινο αγωνα.αλλωστε σκοπος και των δυο συλλογων ειναι η λυση του προβληματος.οσο για τους δικηγορους νομιζω πως σε αυτους θα αποταθουμε τελικα για την λυση του προβληματος μας.οσο για τον Μαρκουλακο νομιζω πως μπρουμε να αποταθουμε γιατι δειχνει να ενδιαφερεται για το θεμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΚΑΛΑ ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ?ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΔΕΝ ΠΗΓΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ;ΠΑΝΤΩΣ ΤΩΡΑ Η ΚΥΡΙΑ ΣΙΔΕΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΤΙ. ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΦΥΣΙΚΑ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ.ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟ ΝΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ. ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Στη συγκέντρωση (στο Γενικό Λογιστήριο) έφτασα κατά τις 12.25 και δεν βρήκα κανέναν! Θεωρώντας ότι έχω κάνει λάθος (δεν είχα κάνει) ως προς το σημείο συνάντησης, κατευθύνθηκα πεζός προς το Υπουργείο Οικονομίας, όπου είχαν γίνει οι προηγούμενες συγκεντρώσεις, και όπου έφτασα κατά τις 12.40. Συνάντησα μία εικόνα απόλυτα απογοητευτική. 30-35 άτομα ήταν! Πρώτον, μου φαίνεται τελείως ακατανόητη η τόσο μικρή παρουσία του κόσμου σε κάτι που καίει τόσο πολύ εκατοντάδες χιλιάδες από εμάς. Περιμένουμε να μας λύσουν οι άλλοι τα προβλήματά μας και εμείς καθόμαστε; Η εικόνα αυτή των συγκεντρώσεων δεν φοβίζει κανέναν από αυτούς που σκοπεύουμε να τρομάξουμε, και δίνει εικόνα τελείως αδύναμης ομάδας πολιτών που μέσω τέτοιων κινητοποιήσεων μόνο να χάσει κάτι μπορεί. Δεύτερον, θα πρέπει να ρωτήσω και για το μπλέξιμο, δηλαδή πώς είναι δυνατόν η ανάρτηση στο blog να μιλάει για συγκέντρωση στο Γενικό Λογιστήριο, και αυτή να λαμβάνει χώρα στο ΥΠΟΙΚ, χωρίς να έχει μεσολαβήσει ενημέρωση. Και καλά εγώ, πήγα στο ΥΠΟΙΚ. Άλλοι που έφτασαν στο Γεν. Λογ. όμως, μήπως έφυγαν αναρωτούμενοι τι έγινε; Μήπως άθελά μας μποϋκοτάρουμε τον ίδιο μας το αγώνα; Συγνώμη που θα το γράψω, αλλά κρίνοντας από το γεγονός αυτό, μήπως η αδιαμφισβήτητη θέληση του συλλόγου για λύση του προβλήματός μας θα πρέπει να τύχει καλύτερης οργάνωσης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. KAI ΥΣΤΕΡΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ,ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΚΕΦΤΗΚΕ[ΒΛΕΠΕ ΣΑΧΙΝΙΔΗ] ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ?
    2 ΜΕΤΡΑ-2 ΣΤΑΘΜΑ
    ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΣΑΧΙΝΙΔΗ,ΣΕ ΑΝΟΗΤΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. γιατι, ειχατε καμια αμφιβολια, πως αν δεν ηταν 100% υπευθυνο το κρατος, θα καθοταν τωρα,να μας ριχνα εστω και ενα ψιχουλο?

    απλως, αυτο που κανουμε τωρα, ειναι να μεταφερθουν τα συμβολαια σε οσο μεγαλυτερο ποσοστο και σε μικροτερους χρονους, ωστε να κυνηγησουμε με δικαστικες αποφασεις το υπολοιπο απο το κρατος..
    πρεπει να βρεθει μια λυση αμεσα για τα συμβολαια μας, γιατι το τοπιο και το ηθικο και το υλικο θα ειναι τελειως αποκαρδιωτικο αν εχουμε να διεκδικουμε το συνολο των απαιτησεων μετα απο χρονια.

    ο σαχινιδης τα ξερει..
    αλλα εχουν αυτος και οι ασφαλιστικες ολα τα οπλα στα χερια τους και εμεις τιποτα..

    γιατι δεν το φροντισαμε και οοι συλλογοι δε σταθηκαν ικανοι να κανουν τιποτα..
    ΑΡΚΟΥΣΕ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ..ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ
    Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΛΥΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΚΡΟΝ ΑΩΤΟΝ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΥ,ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΝΟΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΕΧΟΥΣΑ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ,ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΡΥΘΜΙΣΤΕΣ ΑΥΤΗΣ[ΔΙΟΤΙ ΠΕΣΑΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ,ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ,ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΨΗΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΦΑΣΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓ.ΑΣΦΑΛ.ΕΤΑΙΡ.]
    ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΤΑΡΡΑΚΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ.
    ΓΙΑΤΙ;
    ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΙΚΤΑΤΩΡΙΑΣ; 'Η ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗΣ,ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ,ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΡΟΚΑΝΙΣΕΙ Ο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΟΣΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΑΠΟΜΕΙΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΞΕΡΟΚΟΜΜΑΤΟ ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΕΙ Ο ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ;ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ. ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. TI ΟΜΩΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ΣΕ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ ΤΡΥΠΑΚΙ ΜΑΣ ΒΑΛΑΝΕ,ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ 10 ΜΗΝΕΣ ΟΠΩΣ ΗΘΕΛΑΝ,ΑΝΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΕΙΧΕ ΛΥΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ,ΨΑΧΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ,ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ,ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. ΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΠ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΥΣΗ ΤΑ ΠΕΝΗΝΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΑΝ.Η ΚΥΡΙΑ ΣΙΔΕΡΗ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΟΠΩΣ ΕΙΔΑΤΕ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΚΙ ΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ.ΕΣΤΕΙΛΕ SMS ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ ΣΕ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΣΑ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠ ΟΛΟΥΣ.ΜΗΠΩΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΘΗΚΑΝ; EINAI ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΣΟΒΑΡΑ Η ΚΥΡΙΑ ΣΙΔΕΡΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΕ ΤΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ?
    ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΣΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΟΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΘΑ ΕΡΕΙΔΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ( Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ).
    ΠΟΙΕΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΣΕ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Στου κουφού την πόρτα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ,ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΧΑΩΔΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
    ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΟΥΜΕ.
    ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΧΟΝΤΡΑ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟΥΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ;
    ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ,ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΠΑΡΑΓΚΩΝΙΖΟΥΝ ΤΟΣΟ ΦΑΝΕΡΑ
    ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΡΥΨΙΟΜΑΝΙΑ ΤΟΥΣ,ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ.
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΚΟΒΟΥΝ,
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΑΡΤΟΥΝ ΑΜΕΣΑ
    ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΟΜΕΡΤΑ ΕΧΟΥΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. ΠΡΕΠΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ(ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ)ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΕΟΚΟΠΙΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ .ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΕΦΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ<>
    ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΛΕΝΕ "ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΜΕΝΑ ΟΤΙ ΠΑΡΕΙΣ -ΚΕΡΔΟΣ ΕΙΝΑΙ "

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. για το σχολοιο των 12.35΄

    ενδιαφερον αυτο που λετε..
    τα αποθεματικα επισημως ομως ο παντελιδης τα αναγει σε 30%..
    αν θελετε, δωστε μας ενημερωση παρακαλω..

    φωναζαμε για ελεγχο της διαχειρισης..
    φωναζαμε για ελεγχο στα λειτουργικα και στις αυθαιρετες αποφασεις για πληρωμη των πρωην εργαζομενων..

    φωναζαμε οχι για να μην πλρηωθουν οι εργαζομενοι..αλλα για να σταματησει η σαλαμοποιηση και αποδυναμωση μας ..και η δευτερη φαση της αρπαχτης..

    ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΕΛΕΣΕ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ..ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΝ..
    ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟΥ..
    ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΕΠΟΠΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕΝΑΝ ΑΤΟΜΙΚΑ..

    ΑΛΛΑ ΠΕΣΑΜΕ..ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΙΔΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. μηπως γνωριζει κανεις αν τελικα αναρτηθει το νεο νομοσχεδιο στο opengov.gr για διαβουλευση,ωστε να μπορουμε και μεις να παρεμβουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ.Ο ΕΝΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ 65%,ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ 82,5,ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ 72.ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ 1850 ΣΤΙΣ 10.000 ΔΗΛ.18,5%.ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΕΛΙΚΑ.ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ?ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΕΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΚΙΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ. ΣΙΓΟΥΡΟ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ[ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΙ ΑΥΤΟ].ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΑΝ ΔΕ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΔΟΧΗ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΚΙ Ο ΑΛΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Ειναι απαραδεκτο κ.Σιδέρη που δεν έχουμε ακόμη ενωθεί με τον αλλο συλλογο. "Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ" έλεγαν οι προγονοι μας. Ολοι εχουμε εναν κοινο σκοπο να παρουμε τα χρηματα μας από την ασπις και ο ψωμιαδης να πληρωσει για τα τοσα χρήματα που εφαγε.
    Δε θα ήμαστε 50 στη συγκεντρωση, θα ήμαστε περισσοτεροι.
    Αναλωνομαστε σε βλακειες.
    Ας παρουμε τα χρηματα μας και αν δεν ικανοποιηθουμε πληρως κανουμε και αγωγες στους ασφαλιστες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. ΠΑΙΔΙΑ ΔΗΛ.ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΑΛΙ.ΛΕΤΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 72%.ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥ 2009 Η ΘΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. ΣΑΣ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ. ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΑΝ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ. ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΛΩΣ ΕΧΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ 20 ΤΙΣ ΕΚΑΤΟ.ΜΟΝΟ ΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΝΑΔΟΧΟΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΟΧΗ ΣΕ ΜΙΑ ΦΕΡΕΓΓΥΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΕΣΤΙΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΑΥΤΟΙ.ΘΑ ΠΑΛΑΒΩΣΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Η ΚΥΡΙΑ ΣΙΔΕΡΗ ΕΧΕΙ ΚΑΛΕΣΕΙ ΕΠΑΝΕΙΛΛΗΜΕΝΩΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ. ΑΥΤΟΙ ΩΜΩΣ ΔΕ ΔΕΧΟΝΤΑΙ.ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΩΡΑ.ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ;ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΣΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. http://www.nextdeal.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=2992:έρχονται-αγωγές&Itemid=41

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΗΛΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.ΛΗΣΤΕΥΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΕΣ ΗΞΕΡΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ.ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ.ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ. ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕ ΦΤΑΙΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ.ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ ΠΙΣΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Χρησιμοποιηστε σωστα το εγγραφο αυτο οι συλλογοι.
    Μπορειτε να ερθετε σε επαφη με εφημεριδες και καναλια, γιατι πια κατονομαζονται ΥΠΟΥΡΓΟΙ ,ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΗΣ ΕΑΕΕ και αυτο ειναι μονο η αρχη.
    Απο τα στοιχεια αυτα μπορουν να εντοπισθουν ολοι οι υπουργοι και υπευθυνοι της ΕΠΕΙΑ διαχρονικα.

    ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΨΕΤΕ!
    ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ!

    ΕΝΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ..
    ΓΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΨΑΧΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. ΜΟΛΙΣ ΕΣΤΕΙΛΑ ΣΤΗΝ ONLINE ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΟΥΝ.ΣΤΕΙΛΤΕ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΤΡΟΚΤΙΚΟ ΚΑΙ FIMOTRO....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. ΕΣΤΕΙΛΑ REAL NEWS ΚΑΙ NEWSIT.GR.ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΣΤΕΙΛΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ-ΚΑΤΑΠΕΛΤΗ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. http://www.adesmeytos.gr/news.php?aid=16845

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ Ο Λ Ω Ν ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ.ΚΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΠΙΕΣΤΕΙ ΠΟΛΥ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΑΝΑΔΟΧΟΣ. ΟΙ ΝΟΜΙΚΟΙ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ Η'ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΕΡΝΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ;AΛΛΑ ΜΗΝ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΣΑΛΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Αυτά που αναφέρει το τέως στέλεχος της ΑΣΠΙΣ αρκούν για να στοιχειοθετηθεί η πλήρης συννενοχή του κράτους στο έγκλημα που έκανε ο ψωμιάδης και η παρέα του. Πλέον το 30% + το 65% στη διαφορά μόνο θυμηδία προκαλεί. Απαιτούμε 100% αποζημίωση από το κράτος, το όποιο αποθεματικό και το εγγυητικό εντός 3ετίας το πολύ. Επίσης σύλληψη και τιμωρία των ενόχων, όσο ψηλά και αν βρίσκονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. γεγονος ειναι οτι πολλοι απο εμας,που εχουμε μεγαλα συμβολαια σχετικα, καναμε πολλες κρουσεις σε πολλους πολιτικους και το πιεσαμε πολυ το πραγμα.
    να δουμε τωρα τι θα κανουν και οι συλλογοι,γιατι προς το παρον δε φαινεται να αλλαξε τιποτα στο νομοσχεδιο.
    πολυ φοβαμαι ομως οτι οι μεν ασφαλιστες κοιταζουν να προωθησουν στην αναδοχη και τους ασφαλιστες που μεσολαβησαν σε καθε συμβολαιο (μην τρελαθουμε) οι δε του εδω σωματειου προφανως επιμενουν στις αγωγες,που αυτη τη στιγμη που μιλαμε και μεχρι την ψηφιση του νομοσχεδιου ..
    δεν μας αφορουν..
    αυτο ομως δε σημαινει οτι ΑΠΛΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ..
    περιμενουμε να δουμε τι κανει τελικα το "νομικο επιτελειο" οπως το λενε..εκτος δικαστηριων..
    γιατι αυτα τα ξεραμε..
    δεν κατεβηκαμε απ τα βουνα.
    ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ 10 ΜΗΝΕΣ..
    ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙ ΛΕΝΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ ΓΙΑ ΜΑΣ.ΑΣ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΟΙ 2 ΣΥΛΛΟΓΟΙ,ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΟΥΜΕ ΣΤΟ 100% ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ!!!
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ ΤΡΑΝΤΑΧΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.
    ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΟΛΑ ΤΟΥΜΠΑ,ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ,
    ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Απο το σωματειο δε θα μας ενημερωσετε σχετκα με το νομοσχεδιο που κατατεθηκε?
    Τι περιμενουμε απο δω και περα να γινει στη βουλη και σε τι αλλαγες πιεζουμε εμεις?
    Υπηρξε στις 24 του μηνος σχολιο του συλλογου που ενημερωνε για τη συναντηση (μετα τη συγκεντρωση) με το νομικο συμβουλο του υπουργειου, καιλεγατε οτι:
    Ο/Η ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΑΣΠΙΣ είπε...
    ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ Κ. ΔΕΛΑΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ Κ. ΒΕΡΒΕΣΣΟΥ ΤΟ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ ΑΣΠΙΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΕ ΠΛΗΣΤΕΙΡΙΑΣΜΟ ΣΕ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ ΣΑΝ ΠΑΚΕΤΟ. ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ Η ΚΑΝΕΝΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 51% ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ. ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΑΜΕ ΣΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ.

    ΚΑΛΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ. ΟΙ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑΛΘΗΚΕ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΕ 10-15 ΜΕΡΕΣ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ. ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΙΣ.

    24 Ιουνίου 2010 3:51 μ.μ.

    ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ?
    ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ..
    ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ?
    ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΙ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή