ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

Κυριακή 2 Μαΐου 2010

ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΑΣΠΙΣ

Όλοι στο κτίριο Ασπίς στην οδό Κηφισίας 62 για την μεγάλη συμβολική διαμαρτυρία μας κατά Παύλου Ψωμιάδη και της αμαρτωλής οικογένειας του. Η συγκέντρωση είναι προγραμματισμένη την ερχόμενη Τρίτη στις 4 Μαϊου 13.30 το μεσημέρι. Θα συγκεντρωθούμε μπροστά στο κτίριο της Ασπίς Πρόνοια και στη συνέχεια θα πορευτούμε προς την Aspis Bank και στις άλλες εταιρίες του απατεώνα και της αμαρτωλής οικογένειας του που συνεχίζουν απρόσκοπτα τις εργασίες τους.

Γιατί κύριε πρωθυπουργέ την ώρα που ο ελληνικός λαός οδηγείτε από την κυβέρνηση σας σε αιματηρές θυσίες, το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα απατεώνα βρίσκεται ελεύθερο έπειτα από την κλοπή κόπων και θυσιών εκατοντάδων χιλιάδων συμπολιτών μας. Η ανοχή σας δεν αποδεικνύει τίποτα άλλο πέρα και της δική σας ενοχής. Θέλουμε λύση τώρα σε οικονομικό, ηθικό αλλά και δικαστικό επίπεδο και δεν θα σταματήσουμε μέχρι της τελικής δικαίωσης.

Φέρτε πίσω τα κλεμμένα κύριε πρωθυπουργέ!!!!!!

26 σχόλια:

  1. ΡΕ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ.ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΛΕΤΕ.ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ Ο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ.ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ.ΟΤΑ ΕΠΙ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΑΣ ΛΕΓΑΜΕ ΓΙΑ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ Ε.Ε ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑΤΕ.ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΟΥΚΟΥΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. να δουμε στην κρητη σημερα τι θα κανουν...
    αν θ ακουστουν οι φωνες αναμεσα απο εκατομμυρια αλλων ελληνων..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΑΖΑΡΙΑ, 7 ΜΗΝΕΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΤΙ,ΕΙΠΑΝ 30% ΕΙΠΑΝ 50% ΕΙΠΑΝ 100000Ε ΕΙΠΑΝ 50000Ε ΕΙΠΑΝ 25000Ε,ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://www.insuranceworld.gr/files/File/word/PSAS_Paratiriseis%20epi%20tou%20nomou.doc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ.ΤΙ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ.ΑΥΤΑ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ?ΜΕ ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ 3,35%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΧΑΣΑΜΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΑΣ 7 ΜΗΝΕΣ,ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΟ.ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΣΑ...ΧΑΣΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΤΟ 100% ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΚΡΑΣΙ ΜΑΣ.ΑΦΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΟΙ ΟΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥ ΣΑΧΙΝΙΔΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 50% ΣΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΧΡΙ 6 ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ.ΕΤΣΙ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΧΑΡΗ.ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ.ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΖΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΔΙΟΡΙΣΤΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ?ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ.ΕΜΕΙΣ ΑΝΤΑΛΛΑΣΟΥΜΕ ΜΗΝΗΜΑΤΑ....ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ 40 ΑΤΟΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ..ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΦΟΥ ΒΓΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ.ΜΕΤΑ ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΚΤΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚ.ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΓΩ ΤΕΛΗ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΠΗΡΑ ΤΗΛ.ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ,ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΥ, ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ.ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΜΕ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ.ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 6 ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ.Ε ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ.ΛΟΙΠΟΝ ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΤΟ ΝΑ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΕΙ.ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΣΕΡΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ.ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ.ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΑΘΕΤΑΙ 8 ΩΡΟ.ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. τα 50 ευρουλακια που μας πηρατε θα μας πειτε που θα πανε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εκεί που πήγαν και τα 100 των ασφαλΗστών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΕΜ ΧΑΜΕΝΟΙ ΕΜ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δυστυχώς μας έφαγε η ειρωνεία και η πολυλογία... Γιαυτό 7 μήνες τώρα πήγαμε κατά διαόλου. Να κοιτάξουν και οι 2 σύλλογοι να συμπράξουν μπας και βγάλουμε άκρη. 'Ηδη είναι αρκετά αργά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Σωματείο Ασφαλισμένων Ασπίς4 Μαΐου 2010 στις 3:30 μ.μ.

    Όσοι είναι του καναπέ παρακαλώ να μην μας απασχολούν με τις απόψεις τους. Απαξιούμε να τους απαντάμε.

    Το Σωματείο είναι αυτή τη στιγμή στα κτίρια ασπίς, έχει καταλάβει την τράπεζα και κρατάει στενό συγγενικό πρόσωπο του απατεώνα. Αν δεν έρθει ο ίδιος το πρόσωπο αυτό δεν θα αφεθεί.

    Χαμός. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΑΣΠΙΣ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ.ΟΠΟΤΕ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ,ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΑ 50-100 ΕΥΡΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΤΖΙΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ,ΟΥΤΩΣ'Η ΑΛΛΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΔΩΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ,ΘΕΛΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΙΕΣΗ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ "ΤΥΨΕΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ"...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!!
    ΗΔΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ,Η ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ,ΣΤΟ ΤΡΗΜΜΕΛΕΣ ΚΑΚΟΥΡΓΟΔΙΚΕΙΟ !!
    ΠΑΡΕΟΥΛΑ ..ΤΑ ΚΟΥΜΠΑΡΑΚΙΑ....ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ!!!
    ΠΡΕΠΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΣΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Σωματείο Ασφαλισμένων Ασπίς4 Μαΐου 2010 στις 10:10 μ.μ.

    Δεν σταματάμε εδώ. Ξεσηκωθείτε από τους καναπέδες σας ΟΛΟΙ και ακολουθήστε το ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ. Αύριο έχουμε ραντεβού με τον εισαγγελέα του αρείου πάγου για την υπόθεση.

    ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ. ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΨΕΙΡΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.ΤΟ ΛΕΕΙ Η ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΣΑΣ.ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝ ΞΕΡΕΙ,ΑΝ Ο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ 30% ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙΠΤΕΙ ΜΕ ΤΟ 50% ΣΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ ,ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΠΟΣΑ ΘΑ ΣΥΜΨΗΦΙΖΟΝΤΑΙ Η ΘΑ ΕΙΝΑΙ 30 ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ 50 ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣΔΗΛ ΣΥΝΟΛΟ 80% ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ,ΠΩΣ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ?ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΚΥΡΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ ΜΙΛΗΣΑΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ?ΤΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΝΤΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 7 ΚΑΙ ΑΠΟΤΙ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΜΟ ΔΙΑΛΑΚΤΙΚΟ.ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ,ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή