ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΣ ΑΠΟ ΣΧΟΛΙΑ


Δυστυχώς αλλά έχουμε δυσάρεστες εξελίξεις, καθώς πρόθεση του λαρισαίου μέσω του νομικίστικου τεχνάσματος που ετοιμάζει είναι να ακολουθήσει πιστά τις εντολές των ασφαλιστικών εταιριών αλλά και των πολιτικών του προϊσταμένων.  Όπως μας απολογήθηκε ο κύριος δελαπόρτας ο νομικός σύμβουλός του, δεν υπάρχει περιθώριο της παραμικρής αποζημείωσης των ασφαλισμένων από το κράτος και επίσης δεν υπάρχει δυνατότητα να πειστουν οι ασφαλιστικές εταιρίες για να βοηθήσουν.

Καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι ζούμε σε ένα κράτος ζούγκλα όπου επικρατεί ο πιο δυνατός, και όχι αυτός που έχει τους νόμους με το μέρος του, όχι αυτός που πνίγεται από το δίκαιο, όχι αυτός που του καταληστεύουν την περιουσία του, όχι αυτός που χάνει τους κόπους μιας ζωής, όχι αυτός που χάνει τη ζωή του.

Μήπως θα πρέπει να δείξουμε ότι τελικά δεν είμαστε τόσο αδύναμοι όπως μας θεωρούν?

Κύριε σαχινίδη ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΟΥ πριν να είναι αργά...και αν έχεις την παραμικρή ευθιξία και τσίπα επάνω σου. Θέλεις να σε καταριούνται και να σε χλευάζουν 1 εκατομμύριο άνθρωποι για την υπόλοιπη ζωή σου? Έχεις και παιδί κύριε σαχινίδη να μεγαλώσεις. Δεν σκέφτεσαι ότι και αυτό μελλοντικά θα σε απαξιώσει. Αξίζει κύριε σαχινίδη για την εφήμερη θεσούλα σου?

ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!!

84 σχόλια:

  1. ΚΥΡΙΑ ΣΙΔΕΡΗ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΤΟΥ ΥΠΝΟΝ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ....ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΟΤΙ ΕΓΩ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ ΘΑ ΚΑΤΑΦΥΓΩ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΣΑΣ ΦΩΝΑΖΑΜΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. επιτελους..δεν υπαρχει χειροτερη εξελιξη...
    μας εμεινε ο καημος και η απογνωση..
    οικογενειες καταστρεφονται..

    να απαιτησουμε αμεση συναντηση με τον πρωθυπουργο..
    αν τοσοι ανθρωποι δεν ειμαστε ΛΑΟΣ..ποσοι χρειαζονται?
    Ενημερωση ...και απαιτηση συναντησης..
    τιποτε αλλο..
    αλλα δυσαρεστα δεν υπαρχουν να μας πειτε..τελειωσε..
    χειροτερα δεν υπαρχουν..
    οποτε..δε χρειαζεται και αλλη τετοιου ειδους ενημερωση..
    Μπορειτε να κανετε επιτελους κατι..να οργανωσετε για να απαιτηθει η συναντηση με τον πρωθυπουργο?

    ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ..ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ..ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αρχικα αυτα που γραφετε...τα διαβαζουν 50 ατομα..και μερικοι αργοσχολοι...

    ενημερωστε μας ομως...

    συναντηθηκατε επισημως ως συλλογος με τον δελλαπορτα?
    ποσο εξουσιοδοτημενος ειναι αυτος να ενημερωνει επισημα?

    το ραδιο αρβυλα ειναι επικινδυνο..και μαλιστα παιζονται παιχνιδια..

    εμεις οφειλουμε να κανουμε τη δουλεια μας..
    αλλα αυτη δε γινεται οπως πρεπει..
    γιατι τα μπλογκς ειπαμε..τα διαβαζουν 50 ατομα..πανελλαδικως..
    που κουραστηκαν..απο την αναποτελεσματικοτητα..
    και κινουνται ιδιωτικα..'
    και περιμενουν το νομοσχεδιο..
    οχι μονο για την καταθεση αγωγων..αλλα και πολλων μηνυσεων..
    κατα παντων..

    εχει συσσωρευτει πολλη οργη..και ο κοσμος δεν θελει να ακουσει αλλα..εξαλλου στο ναδιρ ειμαστε..

    αν θελετε να κανετε κατι..ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΟΙ ΔΥΟ ΣΥΛΛΟΓΟΙ..
    ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ..
    ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ..ΚΑΙ ΧΑΝΙΩΝ..
    ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΟΜΑΔΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ..ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ..

    ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΟ 300.000.-ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥ..

    ΕΙΠΑΜΕ..ΑΡΚΕΤΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΦΑΓΑΜΕ..
    ΑΣ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΛΟΙΠΟΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΤΑ ΧΑΣΑΜΕ.ΚΑΙ Ο ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ,ΚΑΙ Η ΚΥΝΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΕΙ.ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ?ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΜΗΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΘΛΗΨΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ Η ΕΜΦΡΑΓΜΑ.ΠΕΣΤΕ ΤΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΑΡΧΙΚΑ ΜΑΣ.ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΑΡΧΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ.ΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ.ΕΧΟΥΜΕ ΕΘΙΣΤΕΙ 6 ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ 2 ΜΕΡΕΣ. Σ.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Σύζυγος της κυρίας Σιδέρη είχε το θράσσος να μου πει χθες στο τηλέφωνο πως για να μου δώσει τα ονόματα των δικηγόρων με τους οποίους συνεργάζεται ο Σύλλογος, θα πρέπει να πληρώσω εγγραφή 50 ευρώ.
    "Αν δεν εγγραφείτε μέλος δεν σας λέω τα ονόματα" μου λέει. Λες και είναι εθνικό μυστικό.
    Κυρία Σιδέρη το γνωρίζετε αυτό;;;
    Μήπως ο βαθύτερος σκοπός του συλλόγου σας είναι να εισπράττετε τις συνδρομές των μελών σας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΑΕΙ 6.000 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑΚΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ,ΔΗΛΑΔΗ ΑΠ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΥΣΤΥΧΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. MOΛΙΣ ΑΚΟΥΣΑ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΑΝ ΕΝΑΝ 80ΧΡΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΧΡΩΣΤΟΥΣΕ 100.000€ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ . ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΥΝΑΦΙΑ ΤΟΥ (ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ -ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΝ ΠΟΥ ΣΙΩΠΟΥΝ ΚΛΠ) ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΑΛΙ ΓΥΡΩ ΣΤΟΥΣ 12 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΦΥΛΑΝΕ.ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΣΕ ΑΘΩΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ετσι μας αποπροσανατολισαν..με το να κυνηγουμε τον ψωμιαδη να παει φυλακη...
    αυτος οκ θα παει και θα του παρουν την περιουσια αυτοι που κινηθηκαν της ασπις καπιταλ..
    εμεις ομως της προνοια..
    μειναμε με ο τι χειροτερο..
    ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ..
    Αντε να δουμε αν θα καταλαβουν οι συλλογοι τι πρεπει να κανουν τωρα
    ας μαζευτουν ολοι ομως ολοιοι ασφαλιστες..και να γινει ενας χαμος..αλλα μιλαμε για τεραστια συγκεντρωση..
    το πώς? ν αβρουν τρον τροπο να ενημερωσουν σωστα και δημοσια..
    αλλιως..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αφήστε τις πολλές κουβέντες και το μπλα μπλα και κανονίστε συγκέντρωση για την Τρίτη 25 Μαίου με διαρκή αποκλεισμό του υπουργείου. 'Αντε γιατί παρατράβηξε η κοροιδία. Δεν έχουμε διάθεση ούτε για δικαστήρια ούτε για άλλο εμπαιγμό. ΑΣ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. Ηδη έχουμε αργήσει..... Μαργαρίτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΕΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΣΤΕ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ.ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ 50 ε .ΑΓΓΟΥΡΙΑ ΞΥΝΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ?ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΣΚΑΤΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ 7 ΜΗΝΕΣ.ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ ΣΥΜΑΝΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΔΟΣΕΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ,ΓΡΑΦΑΤΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ.ΣΕ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΑΛΙ ΑΛΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ, ΚΑΙ ΦΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΣΑΤΕ ΝΕ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ.ΟΣΑ ΓΙΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΤΟΝ ΣΑΧΙΝΙΔΗ ΝΑ ΠΑΡΕΤΗΘΕΙΚΛΠ.ΜΗΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ Ο ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΠΟΛΥ.ΤΡΕΜΕΙ ΤΩΡΑ........ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΟΙ 30 ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΤΕ? Σ.Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΤΟ 80% ΛΕΜΕ?ΚΑΙ ΣΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ.ΕΙΠΑΜΕ ΤΕΡΜΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΠΕ Ο ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ.ΣΕ 6 ΑΝ ΜΑΣ ΔΕΧΤΟΕΙ ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 50% ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΜΗΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ,ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΤΟ 100% ΣΕ 6 ΜΗΝΕΣ.ΤΟ ΑΠΑΙΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η υπομονή πλέον εξαντλήθηκε. Υπήρχε χλευασμός και εξευτελισμός από όλους. 'Ισως και εμείς ως ασφαλισμένοι, που δεν έχουμε να πληρώσουμε τα φάρμακα μας, που είμαστε με δανεικά από φίλους για να καλύψουμε τα φροντιστήρια των παιδιών, ίσως εμείς να είμαστε και οι μόνοι υπαίτιοι για ότι μας συμβαίνει. Αφήσαμε πολύ χρόνο να πάει χαμένο και δυστυχώς κάθε προσδοκία μας αποδείχθηκε μάταιη. ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ. Το φωνάζω μήνες. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕ ΒΑΡΔΙΕΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ Ο.Α. ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΣΑΧΙΝΙΔΗ ΟΤΙ "ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΝΤΩΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ". ΤΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ;;;;;
    ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΑΠ'ΕΞΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΜΕΣΑ...
    Περιμένω να δω τις απόψεις σας. Μαργαρίτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΓΩ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΧΙΝΙΔΗ ,ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ.ΟΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ,ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ,ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ.ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ,ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ.ΑΠΛΩΣ ΛΕΩ ΑΦΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΤΙ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΣΤΗΝ 3ΕΤΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΨΩΜΙΑΔΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΘΟΥΝ ΚΑΙ ΔΗΜΕΥΘΟΥΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Και βέβαια αντιλαμβάνεσθε γιατί το υπουργείο και η κυβέρνηση εμμένουν στο νομοσχέδιο αυτό..
    Γιατί δεν πιέστηκαν όπως θα έπρεπε δεν πείσθηκαν καιδεν ασχολήθηκαν γιατι οι λύσεις αυτές υπαγορεύονται απο τους Προέδρους των εταιριων της ασφαλιστικης αγορας..

    Χρέος μας λοιπόν ειναι να πείσουμε τωρα..οσο ειναι καιρός και για τις άλλες λυσεις..

    Προσωπικα βρήκα υλοποιησιμη τη λυση του κυρίου που σχολίασε λιγο πριν.

    Εκτός αυτων, και οι ίδιοι οι ασφαλιστές ειναι καλυμμενοι με αντασφαλιση, που σημαίνει ότι πριν από οποιαδήποτε ΄κίνηση, αν περάσει το νομοσχέδιο αυτο, θα κινηθούμε μοιραία εναντίον τους, γιατί η άγνοια και η έλλειψη υποψίας δε θεμελιώνεται,,αφού μάλιστα πολλοί ηταν έμπειρα στελέχη, με πολλά συμβόλαια, με προσωπική επαφή με τον ψωμιάδη κλπ..
    Πόσο απροβλημάτιστος μπορει να είναι ένας ασφαλιστής ,όταν διαπιστώνει την μη ολοκλήρωση των διαδικασιών καταβολής των εξαγορών..όταν υπάρχουν καταγγελίες χρόνων..για τη δυσλειτουργία..
    Ας ληφθεί λοιπον υπόψη αυτό από όλους..ότι αυτό θα αποτελέσει την πρώτη κινησή μας..
    Γιατί οι περισσότεροι είναι άφαντοι..αλλα και σταδιοδρομούντες,σα να μη συνέβη τίποτα..
    Αυτή λοιπόν θα είναι η άπάντηση,,..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ?
    ΑΡΚΕΤΑ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΑΚΩΣ ΜΑΣ ΚΟΙΜΙΖΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ..
    ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ..
    ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΜΕΝΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ..
    ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΤΟΤΕ ΕΜΦΑΝΙΣΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ...ΓΝΩΣΤΟΙ..ΑΓΝΩΣΤΟΙ..ΚΑΙ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΩΝ..
    ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ..
    ΠΟΥ ΤΩΡΑ..ΛΕΕΙ..ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΨΩΜΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ..
    ΛΕΣ Κ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΤΑΓΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΑ ΧΑΣΟΥΜΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Είναι η καλύτερη λύση..
    Ποσά μεχρι 100χιλ..να μεταφερθουν-αποζημιωθουν..
    όπως και στις τραπεζες..

    για τα νοσοκομειακα..ξερουν οι ίδιοι πώς να καλύψουν τους ασφαλισμενους..

    ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ..
    ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ..ΨΗΦΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΕΝΟΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ..

    Αντε πολλα ειπωθηκαν..
    ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΕΙΔΙΚΩΝ ΝΑ ΕΙΣΗΓΗΘΕΙ..
    ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ..
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΙΣΗΓΕΙΤΑΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΙΣΗ.ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ.ΕΑΝ ΨΑΞΕΤΕ ΘΑ ΒΡΗΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟ ΤΗΛ ΤΟΥ ΔΙΚ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ.ΕΓΩ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΦΑΧ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΤΗΛ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΑΡΚΕΤΑ.ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ.ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΙΔΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ.ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΕΣ.ΠΑΡΤΕ ΤΗΛ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ .ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ.Η ΣΤΕΙΛΤΕ ΕΝΑ ΦΑΧ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.ΜΕΤΑΦΕΡΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΣΑΧΙΝΙΔΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΤΑ ΤΗΛ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ ΕΙΝΑΙ 3615534,3611376, ΦΑΞ 3642817.ΕΓΩ ΤΟΝ ΠΗΡΑ 2 ΦΟΡΕΣ.ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΕΛΗ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕ ΠΗΡΕ ΑΥΤΟΣ.ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΤΑ ΠΡΙΝ 20 ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΦΑΞ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΡΑΔΥ ΑΡΓΑ ΜΕ ΠΗΡΕ ΑΥΤΟΣ.ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΛΟΣ ΔΙΑΛΑΚΤΙΚΟΣ.ΣΥΖΗΤΗΣΙΜΟΣ.ΤΩΡΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ....ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.ΤΟ ΙΜΕΙΛ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ info@pdlawoffices.gr.ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΟΧΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟ ΤΗΛ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΣΕΛΕΚΟΥ?ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΑ ΠΕΙ
    'ΚΑΝΑ ΝΕΟ ??? ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ 20/5 !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΨΑΧΝΩ ΣΤΟ ΣΕΛΕΚΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΠΩΣ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ?Ο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ 30%.Ο ΣΑΧΙΝΙΔΗΑ ΕΙΠΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 50%ΜΕ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ.ΠΟΙΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ?ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΕΣΕΙΣ?ΕΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΓΩΓΗ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ?ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΩΓΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΔΟΣΟΥΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. προφανως θελετε απαντηση απο την επιτροπη του συλλογου..αλλα βλεπετε δεν υπαρχουν αποψεις εδω..μονο η ανακοινωση που μας κατεστρεψε παλι τοσες μερες...

    παντως δε φαινεται να εχουν το θαρρος να καταθεσουν αυτο το νομοσχεδιο..
    ειναι ομως θεμα αγωνα δρομου..
    γιατι αν δεν προλαβουν οι συλλογοι να αποδειξουν με χαρτια ,νομους και νουμερα την καταστροφη που θα επελθει, αυτοι ειναι ικανοι να το περασουν..
    και θα γινει μετα ο χαμος!

    ο παντελιδης αυθαιρετα μιλαει για το 30%..εδω υπαρχουν νομικα και τυπικα προβληματα..αλλα και ουσιαστικα..
    τι αποτιμηση να κανει οταν το χρηματιστηριο παει οπως παει και τα ακινητα εχουν χασει την αξια τους..
    απο την αλλη δεν εισπραττει και τιποτα για να ενισχυθει το αποθεματικο..
    υστερα..πληρωνεται κ αυτος και πολλοι αλλοι..
    οι εργαζομενοι απαιτουν να πληρωθουν..και να παρουν μεγαλες αποζημιωσεις..
    ολα αυτα..πρεπει να τα περιφρουρουν οι συλλογοι..και ειναι υπευθυνοι γιατι μας εκπροσωπουν..
    πραγμα το οποιο δεν το ειδαμε να το κανουν..
    οταν θα πληρωθουν οι εργαζομενοι εμεις θα κοιμομαστε..και αυτα ειναι εκατομμυρια ευρω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ποια η θεση του συλλόγου για την καταβολή των αποζημιώσεων των πρωην εργαζομένων?

    Δε θα επρεπε αυτη να γίνει,αφου υιοθετηθει και η τελική και αποδεκτή λυση και για τους ασφαλισμενους? δεν ειναι καταχρηστικό ολοι να τακτοποιούνται και ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΕΣΗ? Γιατί θα πρεπει να αποσπαθουν αυτα τα χρήματα και πάλι οι ασφαλισμενοι να βρισκονταισ ε εκκρεμοτητα?
    ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ-ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ-ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ..ΟΛΟΙ ..
    ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΑΣΥΣΤΟΛΑ..
    Και εμεις περιμενουμε ακομα δικαίωση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. αυτοι τι ακριβως κανουν δηλαδη?

    διαλεγουν τι τους καθεται και τι βολευει στις ασφαλιστικες και τα συμφεροντα που υπηρετουν γενικοτερα και
    ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΝΟΜΟΥΣ?

    Γιατι τα ΜΜΕ που στηριζουν τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ως ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ..το εκαναν γαργαρα το σημειο αυτο που ειναι το θεμελιο της δημοκρατιας?

    ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΚΡΙΒΑ..

    ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΙ ΘΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΘΟΥΝ ΟΤΑΝ ΘΑ ΥΠΕΡΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ...
    ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ Δ.Ν.Τ ΚΑΙ Ε.Ε

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ..
    ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΡΙΤΩΝ..
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ..

    ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ..ΤΙ ΘΑ ΙΣΧΥΡΙΣΤΟΥΝ!
    ΘΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ?
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ..

    ΓΙ ΑΥΤΟ Ο ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΚΤΕΙ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΞΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ?
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΥΖΗΤΑΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΑΕΕ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΤΟΝ ΕΠΟΠΤΗ ΚΑΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1820269


    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ??
    ΤΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΛΕΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Πιο πανω καποιος αναρτησε το αρθρο 17 του νομου παπαθανασιου που μας αφορα..

    ειναι τοσο γελοιο να επικαλουνται διαφορα για να μην ισχυσει ο νομος...
    ειναι αστειο..

    απο την αλλη ειναι τεραστια και κακουργηματικη η ευθυνη τους επειδη ακριβως προβλεπεται να λειτουργει η εταιρια να εισπραττει και να φροντιζει το αποθεματικο ..ωστε οταν γινουν οι οποιες μεταβιβασεις χαρτοφυλακιων με τις κινησεις του εποπτη..τοτε να παρεμβει το κρατος να εγγυηθει για το υπολοιπο ποσο,αφαιρμουμενου του αποθεματικου...

    Αυτοι ...οχι μονο δεν θελησαν να εγγυηθουν..αλλα εγκληματισαν..αφηνοντας τς συμβολαια να φυγουν χωρις προνοια χωρις ελεγχο..και χωρις βεβαια να εισπραττουν τις εισφορες κλπ..

    Το νομοσχεδιο ειναι διατρητο..και οι ενεργειες τους οχι μονο αποτελουν βαση αποζημιωσεων αλλα και ποινικων ευθυνων...

    Με ποιο δικαιωμα ο σαχινιδης εισηγειται λεει να πληρωθουν οι πρωην εργαζομενοι τις αποζημιωσεις τους? Εμας μας ρωτησε?
    απο τη στιγμη που δεν μας εγγυαται τιποτα..για ποιο λογο ..εκφερει αποψη..επ ωφελεια ποιων και εξυπηρετωντας τι...
    Αν θελει να εφαρμοσει το νομο..καιο να πληρωσει τους εργαζομενους...τοτε θα μας πει ακριβως πώς θα πληρωσει εμας και υστερα θα τους πληρωσει...
    ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΑΚΙΑ..
    Αλλιως λεγονται αυτοι που διαχειριζονται τον κοπο των αλλων...χωρις να συμμετεχουν σ΄αυτο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗ [ΤΟΝ ΝΕΟ],ΚΑΛΑ ΠΑΜΕ,Ο ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΔΙΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ο συλλογος δεν εχει να πει κατι γι αυτο?
    με ποιο δικαιωμα τοσους μηνες επιβαρυνεται το αποθεματικο ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΞΟΔΑ..
    Ποιος νομος το λεει αυτο..
    Ενας δικης τους επινοησης αγραφος?

    εχει νομικους ο συλλογος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ο ΑΛΛΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΞΕΛΗΞΕΙΣ.ΜΑΚΑΡΙ. ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΝΑΔΥΟ ΚΥΡΙΟΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΟΥΝ.ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΦΑΞ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΠΑΡΑΚΛΙΣΗ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΣΑΣ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 8 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ.ΠΑΡΟΛΟΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΡΑΣΥΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΛΕΠΤΑ.ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΣΑΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΩΤΕΡΑ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1140054&lngDtrID=244

    Νομίζω ότι με αυτό το δημοσίευμα αλλάζουν σημαντικά τα δεδομένα. Έχουμε το δικαίωμα να κινηθούμε κατά του απατεώνα αλλά και κατα του Ελλ. Δημοσίου για πλημελή έλεγχο (συνέργεια)... Άντε ξυπνήστε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ . Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ -ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΠΙΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΙΕΣΗΣ ΠΡΟΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ. Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ.ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΡΘΕΙ ΗΔΗ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΚΥ ΒΕΡΝΟΝΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΩ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΥΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΣΑΡΕΣΤΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΚΑΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΣΥΜΠΑΣΧΟΝΤΕΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΑΣΦΥΚΤΙΚΗ ΠΙΕΣΗ ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ. ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ . Η ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΟΔΗΓΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΑΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΘΛΗΠΤΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΒΟΥΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΜΕ . ΜΗΝ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ. Η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΣΕ.Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΚΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΚΗΣΟΥΜΕ ΑΣΦΥΚΤΙΚΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΜΑ ΚΑΘΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΚΤΡΩΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ (ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ - ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΑΝ )ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝΕ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΔΗΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΜΑΣ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΟ ΜΕΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ Ο ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ .Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΣ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ .Ο ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ 8 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΖΕΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ . ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ .. ΑΣ ΔΡΑΣΟΥΜΕ.............. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΠΡΑΓΜΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΖΕΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ.ΕΓΩ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΕΜΑΘΑ ΤΥΧΑΙΑ ΟΤΙ ΜΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΕΧΕΙ 50.000Ε ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ.ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΣΑΧΙΝΙΔΗ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ.ΚΑΙ ΔΗΜ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΣΧΟΛΙΟ,ΟΤΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ[ΠΑΣΟΚ] ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΕΚΤΡΩΜΑ,ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙΚΡΙΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ,ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ,ΑΛΛΑ Ο ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. o νεος εκκαθαριστης γιατι οριστηκε?
    εγινε κατι αλλο? παραιτηθηκε κανεις?
    για ποιες αναγκες οριστηκε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ...ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ: ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΕΙΝΑΙ 25.05 & 26/05 ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ο ΝΕΟΣ ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ. ΟΤΑΝ ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΑΣΠΙΣ ΙΣΧΥΕ ΠΛΗΡΩΣ Ο ΝΟΜΟΣ 3790/09 (ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ) ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΕΚΕΙΝΟ ΘΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ. ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ. ΑΝ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΛΟΓΙΚΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΡΗΘΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΑΥΤΟΣ, ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΑΛΛΑΖΟΝΑ ΣΑΧΙΝΙΔΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. δεν ξερω τι λετε ..ομως υπαρχει περα απο οτιδηποτε αλλο ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑ...
    Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΜΗ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΟΤΗΤΟΣ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ..

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ

    ΜΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ!!!

    ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΝΟΜΟ Α Ν Α Δ Ρ Ο Μ Ι Κ Ω Σ

    ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ..

    ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΕΜΕ..ΟΤΙ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΑ...
    ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΘΑ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΜΕ..ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ?
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ./..

    ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ..ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΘΟΛΑ ΝΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ..

    ΘΕΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΓΕΝΙΚΟΕΡΑ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ..
    ΟΙ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΝΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ..
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΦΕΣΤΕΡΟ ΝΟΜΙΚΟ ΕΡΕΙΣΜΑ ΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ..

    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΘΕΤΙΚΟΤΕΡΑ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ..
    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ..ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΡΑΤΟΥΝ..ΣΤΑ ΣΑΚΑΚΙΑ ΤΟΥΣ..

    ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ-ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ..ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΕΣ..
    ΜΕ ΑΙΧΜΗ ΤΟΥ ΔΟΡΑΤΟΣ ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ ΝΟΜΙΚΟΥΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥΣ..

    Ο ΜΠΑΡΝΙΕ ΣΠΕΥΔΕΙ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ..ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ
    "...ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ-Ο ΛΑΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ..."
    ΜΑΣ ΕΙΠΕ..

    ΣΥΝΑΓΕΤΑΙ Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ..
    ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ Η ΑΣΠΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ...

    ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΝΟΜΟ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΑ..ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ..ΜΕ ΠΟΣΑ ΜΕ ΟΡΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΗΝ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΙΜΕΙΛ ΝΑ ΜΟΥ ΞΑΝΑΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΣΒΗΣΑ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ stergiani1964@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΕΓΩ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΜΠΑΜ ΡΩΤΗΣΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΣΤΡΑΦΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗ ΣΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΓΝΩΡΙΖΑΝΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΟΦΕΛΟΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΑΝΕ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑΜΕ.ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΟΙΝΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΒΡΙΣΚΑΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΑΣ.ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΑΝΟΙΞΑΝΕ ΤΙΣ ΑΓΚΑΛΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ ΒΕΒΑΙΑ.ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΦΤΗΚΑΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ.ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΟΥΝ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΙΣ ΦΘΗΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΟΥΝ ΚΑΤΑΜΑΤΑ ΤΙ ΚΑΚΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ.ΑΥΤΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ. ΕΚΤΟΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΚΙ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΙΜΗ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΣΠΙΣ ΑΣΣΕΤ ΑΞΙΑΣ 350000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Περιμένω με αγωνία, την ωρα που ο ψωμιάδης υπό το βάρος των κατηγοριών, αναγκαστεί να αρχισει να συμβιβαζεται...
    να υποδεικνυει συνενοχους..
    ολους αυτους που τάιζε τοσον καιρο...

    ειμαστε σε απογνωση..
    οποιος επιβιωσει θα δει πολλα ..
    καντε κουραγιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ευθύνες στην κυβέρνηση
    Με τον σύλλογο ζημιωθέντων της «Ασπίς» συναντήθηκε η Αλέκα Παπαρήγα
    http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1141150&lngDtrID=244

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΙΣ 8.26,ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕ ΣΥΜΒ.ΑΣΣΕΤ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΕΦΑΠΑΞ 360000Ε,ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. MEXΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ - ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΣΑΧΙΝΙΔΗ

    Μέχρι και την Κυριακή συνεχίζει την απεργία πείνας ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Περιπτερούχων Καπνοπωλών Ελλάδας Κωνσταντίνος Κόγιας, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, που «έχει στρατοπεδεύσει» έξω από το πολιτικό γραφείο του υφυπουργού Οικονομίας Φίλιππου Σαχινίδη...



    ...Οι περιπτερούχοι ζητάνε απελευθέρωση της τιμής των τσιγάρων, ώστε να μπορούν να πουλάνε σε τιμή που θα καθορίζουν οι ίδιοι. Ακόμη να συγκεκριμενοποιηθεί το περιθώριο κέρδους τους από τα τσιγάρα στο



    ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΜΕ ΨΗΦΙΣΜΕΝΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ..
    ΕΜΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΟΣΟΙ ΦΙΛΟΙ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΕΛΟΥΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ,Π.Χ. ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΩΙ ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ;
    ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ,ΛΟΙΠΟΝ ΟΣΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΣΑΦΩΣ,ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ,ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΚΕΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
    ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ "ΖΟΥΓΚΛΑ",ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΑ ΠΕΛΑΤΗ
    ΤΗΣ ΑΣΠΙΔΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΝΤΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΟΝΕΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ…Η ΑΣΠΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΝΤΑΣΦΑΛΕΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΛΗΤΕΟ ΠΟΣΟ.
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ (ΕΠΕΙΑ) ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΥΝΤΟ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΙΣΧΥΡΟ ΟΠΛΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΩΝ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Προχωρά στην εξόφληση των προμηθευτών η κυβέρνηση
    Είτε τοις μετρητοίς είτε με ομόλογα

    Στην εξόφληση, είτε τοις μετρητοίς είτε με ομόλογα, των οφειλών του Δημοσίου προς τους προμηθευτές των νοσοκομείων, ύψους 5,6 δισ. ευρώ, προχωρά η κυβέρνηση. Σύμφωνα με κοινή ανακοίνωση των υπουργείων Οικονομικών και Υγείας- Κοινωνικής Αλληλεγγύης, η εξόφληση των οφειλών αυτών θα γίνει ως εξής

    ...................................

    ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΜΕΙΝΑΜΕ...
    ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ...
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΝΑΙΑΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΦΑΠΑΞ ΠΛΗΡΩΜΗΣ..ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ..
    ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΥ ΟΥΣΙΑΣ..

    ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒ0ΥΝ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΕΓΩ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΤΑΣΦΑΛΕΙΕΣ, ΕΙΜΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ ΣΕ ΑΣΠΙΣ ΑΣΣΕΤ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟΥΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ (ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ 30/09/2009).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ας ελπισουμε οτι στη συναντηση που γινεται σημερα ή εγινε..
    οπως αναφερει η nextdeal.gr..
    θα μας εχουν λαβει υποψη..

    τοσους μηνες παρακαλουμε να συντονισθει μια επιτροπη-ομαδα τεχνοκρατων με προτασεις ουσιαστικες και ρεαλιστικες..αλλα και με προσωπα επωνυμα..που θα επικοινωνησουν αμεσα με το υπουργειο..

    τωρα που οπως ανακοινωθηκε ..δεν υπαρχει κανενα ενδιαφερον για τα εφαπξ προγραμματα της ασπις..
    οπως ηταν λογικο..
    ο παντελιδης...
    ασχολειται και με τους συλλογους..

    και παλι ομως..

    ας ετοιμαζομαστε για τα δικαστηρια..
    προσοχη..
    κανενας δεν πρεπει να πληρωθει πριν να υπαρξει το συνολικο πλανο της λυσης και οι δεσμευσεις..
    ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ..
    ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ..ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ..
    ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΒΟΛΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ..ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΥΤΟΙ..ΚΑΛΟΙ ΜΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ..
    ΟΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ..ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ..
    ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ..
    Σ ΑΥΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ..
    ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ..ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΜΑΣΤΕ..
    ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ..
    ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΟΥΜΕ..
    ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Ο ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΣΠΟΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. σωστα ολα αυτα..
    Ο ΕΠΟΠΤΗΣ..Ο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ...
    τοσον καιρο..
    δεν τα επισημανε αυτα στο σαχινιδη??
    ο ρολος του δεν ηταν και αυτος?
    δεν εβλεπε οτι η λυση της αναδοχης..
    καταρριπτοταν απο τις αθεμιτες κινησεις της εθνικης ασφαλιστικης και των αλλων ?
    δεν ηταν ο ρολος του να το επισημανει εγγραφως εγκαιρα για να αποτραπουν ολα αυτα?
    Διοτι οταν καταλογισθουν ευθυνες-και θα ερθει και αυτος ο χρονος-οπως για τα ΟΜΟΛΟΓΑ, ΖΙΜΕΝΣ,ΒΑΤΟΠΕΔΙ,
    τοτε θα ανακυψουν οι ευθυνες των υπουργειων, των ασφαλιστων, των εταιριων,των εποπτων,της επεια..
    ολων..

    γιατι οταν δεν εχουμε να φαμε..και μειωνονται οι μισθοι και οι συνταξεις..
    ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟ
    ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
    ΝΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΝΤΑΣ ΕΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ..

    ΘΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ειναι περισσοτερο πια απο βεβαιο..οτι η επομενη εξεταστικη και πολυ συντομα θα αφορα στο σκανδαλο ΑΣΠΙΣ..

    και οχι για τον χρονο προ της ανακλησης..αλλα και για το διάστημα μετα απο αυτην..

    για την περιεργη αυτη διαχειριση, για τις σκοπιμοτητες του θολου αυτου τοπιου, που ακροθιγως στη βουλη εντοπιστηκαν καποια πραγματα, για τους ωφελημενους..
    και τους κατεστραμμενους..

    αυτους που καλειται αμεσα το κρατος να αποζημιωσει..
    παρ΄ολα αυτα εγω ρωτω..
    Αν αυριο ..αν λεμε..ερθει το κρατος..και μας πει..
    τα χρηματα σας βρισκονται στο ακεραιο στην ταδε τραπεζα (φαντασια)..
    θα ηρεμησουμε ολοι, θα χαρουμε, θα ενθουσιαστουμε, θα κοιμηθουμε ισως για πρωτη φορα μετα απο 8 μηνες..

    ομως ρωτω..
    τοσους μηνες ενταση,πανικος,υστερια,δυστυχια,,
    θα ξεχαστουν?
    ποσες αρρωστειες κρυβουν ολα αυτα?
    υπολογισε κανεις τι βλαβη εχει υποστει η υγεια μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. http://www.skai.gr/news/politics/article/144570/nasok-kai-nd-hrostoun-130-ekatom-euro-/

    οριστε με ποιους εχουμε να κανουμε..
    εμεις περιμενουμε τις καταθεσεις μας..και αυτοι πηραν προεξοφληση απαιτησεων...

    λετε οτι τους λειπουν οι ιδεες για το πώς να μας αποζημιωσουν?
    οχι..
    ΠΡΟΦΑΝΩΣ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑ, Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ (ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ ΔΕΝ ΕΠΙΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ)
    ΟΙ ΕΓΩΙΣΜΟΙ, Η ΑΡΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ,
    εχουν δημιουργησει την πεποιθηση οτι δεν υπαρχει η δυναμη της πιεσης και της αντιδρασης..

    εξακολουθηστε στους ιδιους ρυθμους..
    μην ενημερωνετε, μην ενεργειτε, μη μας συγκεντρωνετε, αφηστε το..

    ομως το ξερετε..
    οι αγωγες ειναι ηδη ετοιμες απο πολλα γραφεια..
    και κυριως αυτες οι συμβασεις αντασφαλισης..
    καποτε κ εμεις πρεπει να αμυνθουμε ..απο παντου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. τιποτα δεν προκειταινα δεχτουμε..
    ειναι χρηματα αποταμιευσεων, που φορολογηθηκαν διπλα και τριπλα...

    περισσοτερο σεβονται αυτους που εβγαλαν τα ΜΑΥΡΑ ΛΕΦΤΑ στο εξωτερικο..
    περισσοτερο σεβονται τα λαμογια..
    γι αυτους..ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ..

    αντε..ας τολμησουν τα βγαλουν το ...νομοσχεδιο...
    που δεν εχουν ντροπη..να το ονομαζουν ετσι..
    ενα μορφωμα της πλακας..

    Πού βρισκεται ο Προεδρος της Δημοκρατιας?
    Δεν μπορει να τους ανακαλεσει στην εννομη ταξη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. τη δυναμη την εχουμε ακομα στα χερια μαs και δεν το ξερουμε. προσπαθουν να μαs κουρασουν και να μαs εξαντλησουν ψυχικα. ποιοs μπορει ομωs να ξεχασει τα λεφτα που ματωσε για να μπορεσει να τα μα8εψει για μια ωρα αναγκηs ;πρεπει λοιπον να κανουμε συγκεντρωση διαρκειαs εξω απο το υπουργειο οικονομικων για μερεs για να καταλαβουν οτι δεν αστειευομαστε και δεν θα καταθεσουμε τα οπλα ετσι ευκολα. μοναχα ετσι θα απειληθουν και θα αισθανθουν πραγματικη πιεση. οποιοs ομωs αποτρεπει τον κοσμο απο μια τετοια συγκεντρωση σημαινει οτι δεν θελει να λυθει το προβλημα και θα βρεθει υπολογοs για ο,τι συμβει στο τελοs. ειμαστε σε απογνωση δεν μπορειτε να το καταλαβετε; πρεπει οποσδηποτε να γινει κατι αυτη τη εβδομαδα δεν εχουμε αλλο χρονο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Ο κόσμος ζητά επιτακτικά συγκέντρωση διαρκείας στο υπουργείο..
    Γιατί κα Σιδέρη δεν την οργανώνετε; Πότε περιμένετε; Οταν κατατεθεί το νομοσχέδιο; Λυπάμαι αλλά θα είναι πολύ αργά......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ΚΥΡΙΑ ΣΙΔΕΡΗ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΑΜΕΣΑ. ΟΡΓΑΝΩΣΤΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ. ΧΑΝΟΜΑΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. αν τελικά δεν εξακολουθείτε να ασχολείστε με το προβλημα των ασφαλισμένων, ενημερώστε μας, γιατί κατάντησε τραγικό αυτό που γίνεται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Στο μεταξύ, χθες, το διοικητικό συμβούλιο της Επιτροπής αποφάσισε και μια σειρά αποδεσμεύσεων περιουσιακών στοιχειών, τόσο της Ασπίς Πρόνοια ΑΕΓΑ, όσο και της Commercial Value, προκειμένου να καλυφθούν δεδουλευμένα των εργαζομένων στις δύο εταιρείες.
    insuranceworlf.gr

    ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ..
    ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΧΑΝΤΑΚΩΝΟΥΝ..

    ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΙΑ?ΚΑΙ ΜΗ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΝΟΜΟΥΣ..
    ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ Κ ΕΜΑΣ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΙΜΑ ΗΤΑΝ..
    ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ..????
    ΠΟΙΟΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΣΑ ..ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ?

    ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟΥΕ ΜΗΝΕΣ ΕΣΕΙΣ?
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΕΞΟΔΟ?
    ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΜΑΣ ΦΕΥΓΕΙ..
    ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΑ..
    ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ..

    ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΠΙΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ?
    ΑΗΔΙΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Αναφορικά με αυτά που λέει ο παραπάνω (που βλέπει το ποτήρι μισογεμάτο...), να τον πληροφορήσω ότι το ενεργητικό της ΑΣΠΙΣ είναι γεμάτο ακίνητα και μετοχές κυρίως συγγενικών (φαντάσματα πολλές φορές εταιρειών). Ούτε μετρητά ούτε ομόλογα. Τα λίγα μετρητά τα δίνει ο σαχινίης στους εργαζόμενους, για να μην φωνάζουν (συνολικά θα πάρουν περιπου 3-4 εκατομ. ζεστό χρήμα) και μετά εμάς θα μείνουν τα υπόλοιπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ : Μέτρα για όλους όσους ζημιώθηκαν από το κλείσιμο της «Ασπίς Πρόνοια»
    01/06/10
    Προς τους Υπουργούς Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας και Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης

    Η σημερινή κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ όσο και η προηγούμενη της ΝΔ, είχαν την ευθύνη και την εποπτεία της λειτουργίας του ιδιωτικού ασφαλιστικού συστήματος και μάλιστα με την πολιτική τους ώθησαν όλο και περισσότερους ανθρώπους να στρέφονται προς τα εκεί. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία σήμερα να μένουν αυτοί οι άνθρωποι απροστάτευτοι. Δεν μας ικανοποιεί επίσης το γεγονός ότι η κυβέρνηση ως θεατής παρακολουθεί τι γίνεται μέσω της Δικαιοσύνης για τους χιλιάδες ανθρώπους που ζημιώθηκαν από το κλείσιμο της "Ασπίς Πρόνοια", είτε ήταν εργαζόμενοι, είτε ασφαλιστές, είτε οι 200.000 περίπου οικογένειες που είχαν συμβόλαιο ζωής, υγείας, συνταξιοδότησης σ' αυτήν την εταιρεία, γιατί ξέρουμε πάρα πολύ καλά ότι οι μεγάλοι επιχειρηματίες συνήθως επιστρέφουν πολύ λιγότερα από αυτά που έχουν καταχραστεί με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.

    ΕΡΩΤΩΝΤΑΙ οι κ.κ. Υπουργοί τι μέτρα πρόκειται να πάρει η κυβέρνηση ώστε να δοθεί άμεση λύση στα δίκαια αιτήματα όλων όσων ζημιώθηκαν από το κλείσιμο της "Ασπίς Πρόνοια" και συγκεκριμένα:

    1. Για να αποζημιωθούν και να μη χαθεί το κεφάλαιο που έχουν καταθέσει τόσοι άνθρωποι, χρόνια τώρα, σε αυτή την εταιρεία.

    2. Για να διασφαλιστούν οι εργαζόμενοι, οι ασφαλιστές και να μη βρεθούν εκτεθειμένοι οι άνθρωποι που έκαναν ως υπάλληλοι στην ουσία τα συμβόλαια, απέναντι σε κάθε οικογένεια με τον κάθε ασφαλισμένο.



    Ο βουλευτής

    Νίκος Καραθανασόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ ΨΥΧΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ,ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΓΓΥΗΘΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ. ΑΥΤΟ ΠΑΙΖΕΤΑΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ [ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ,ΛΑΝΑΡΑΣ]ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΕΥΣΟΥΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΟΝΑΧΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΘΑ ΑΠΕΙΛΕΙΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΘΟΥΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΤΩ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ.ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑΠΑΘΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Η ΚΥΡΙΑ ΣΙΔΕΡΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥΣ,ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΥΝ; 'Η ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΕΦΑΠΑΞ 'Η ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΗΓΟΥΝ 'Η ΕΧΟΥΝ ΛΗΞΕΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΟΥΣ;
    ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ,ΔΕΝ ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Περισσότερο από επτά χιλιάδες οπαδοί του Ηρακλή κατέκλυσαν το βράδυ της Τρίτης (1/6) το Ιβανώφειο κι ακόμη περισσότερο στη συνέχεια τους δρόμους της Θεσσαλονίκης..
    troktiko.gr

    AN ENHMΕΡΩΘΕΙ ΣΩΣΤΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ...
    ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΟΥΝ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ..

    ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΚΟΙΜΙΖΟΥΝ..ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ..
    ΤΑ ΜΜΕ..ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ..ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ..

    ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ..ΟΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ...ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ..
    ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ...
    ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ..ΚΑΙ ΑΥΤΟ..ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΚΗΣΟΥΜΕ..

    ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΩΣΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ..
    ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΚΛΥΣΟΥΜΕ ΟΧΙ ΓΗΠΕΔΑ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΑ..ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ..

    ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗ..ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΜΑΣ..
    ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΖΩΗΣ

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΑΚΤΙΚΗ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗΣ..
    ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ..
    ΚΑΙ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. εγω θα ηθελα να πληροφορηθω ,αν οι κινησεις γινονται απο κοινου με τους δυο συλλογους..

    γιατι..εχουμε μεινει πολυ μα πολυ πισω στην ενημερωση..

    ΠΑΝΤΩΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥΝ ΣΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ. ΟΥΤΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΟΥΤΕ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΛΥΨΟΥΝ.ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΧΟΝΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΨΩΜΙΑΔΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΓΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΥΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΛΥΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΛΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΜΩΣ.ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΙΕΣΤΕΙ ΟΣΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ.ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ. ΤΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΖΗΜΙΩΜΕΝΟΙ ΑΠ'ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ,ΛΟΙΠΟΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΡΙΝ ΠΑΡΘΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΕ,ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ,ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΥΟ ΜΑΖΙ ΣΥΧΓΡΟΝΩΣ ΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. παντως στην αγορα..των ασφαλιστικων εταιριων..και μιλω για τις τριτες...
    υπαρχει η πεποιθηση...και χωρις περαιτερω σχολια..

    οτι θα πληρωθουμε τα συμβολαια..

    προς το παρον ολους αυτους τους θεωρω ανενημερωτους..

    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ..
    ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΣΑ..
    ΕΙΠΑΜΕ..
    ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΗΣΤΕΨΟΥΝ..
    ΑΝ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥ ΝΩΘΡΟΥΣ..
    ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΣΟΥΝ..
    ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ..

    ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΟΧΕΣ..
    ΕΧΟΥΜΕ ΟΡΓΗ..
    ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ..

    ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ..
    και για την κ. Σιδερη..
    Πόσο ακομα να περιμενουμε?
    θα πρεπει να μας πειτε μερικα πραγματα..με ποιους και με ποιο αντικειμενο γινονται..αν γινονται οι συζητησεις?

    ειμαστε στο σκοταδι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Σήμερα το πρωί 150 νοσηλευτές, απέκλεισαν το υπουργείο υγείας. 150 άτομα !!! Ξέρετε ότι ο Αυτίας είχε στείλει εκεί δημοσιογράφο και έκανε 3 !! φορές ζωντανή σύνδεση ;;;; Έτσι ο κόσμος που πονάει και του τρώνε το ψωμί του αγωνίζεται.... Δεν χρειάζεται να μαζευτούμε χιλιάδες για να αποκλείσουμε το υπουργείο όπως ισχυρίζονται οι δύο σύλλογοι. Λίγοι και αποφασισμένοι αρκούν. Την Δευτέρα λοιπόν μετά την συνέλευση προτείνω να κατασκηνώσουμε έξω από το υπουργείο. Θα το προτείνω καθαρά. Ειρήνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΤΗΛ. ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ ΟΡΚΩΤΟΥ.ΠΗΡΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΗΛ.?ΤΙ ΣΑΣ ΕΙΠΕ?ΓΙΑΤΙ ΜΠΗΚΕ ΑΥΤΟΣ?Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΦΑΧ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ ΕΙΧΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΗΛ.ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΠΟΠΤΗ.ΠΗΡΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ?ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟΣ?ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ?Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΦΑΞ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ ΠΗΡΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΑΝ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΑ ΣΤΑ ΦΑΞ ΤΗΣ ΑΣΠΙΔΑΣ ΤΟΥ ΕΠΟΠΤΗ ΕΠΙ 3 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑΣΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ,ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΒΓΑΛΤΕ ΤΗΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 2 ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΘΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΑΣ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΗ ΕΞΕΛΙΞΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Σχετικά με το προηγούμενο σχόλιο:
    Διευκρινίστε σε ποιές αισιόδοξες ανακοινώσεις αναφέρεστε, αφού και στα δύο blog υπάρχει σιωπή πολλών ημερών....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Δυστυχώς 8 μήνες χορτάσαμε από λόγια και υποσχέσεις -από όλους ανεξαιρέτως-. Όπως λέει και η λαική παροιμία "πολύ λάδι και τηγανίτα τίποτα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Ας μας πει ο φίλος τι έχει κάνει αυτός για την "τηγανίτα" ????? Μήπως είναι του καναπέ και περιμένει κάποιοι άλλοι να του δώσουν τη λύση???? Και δυστυχώς αποδείχτηκε στην πράξη ότι είναι πάρα πολλοί του καναπέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή