ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ,

Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΑΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ. Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΩΡΑ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2010 ΣΤΙΣ 12.00 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΧΡΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ 100% ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΜΑΣ. ΔΩΣΤΕ ΤΟ ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΠΑΡΟΝ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΚΟΡΟΙΔΑ ΕΙΜΑΣΤΕ (ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ) ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ.

ΟΤΑΝ ΚΥΡΙΕ ΣΑΧΙΝΙΔΗ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΡΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ. ΘΑ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ.

ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΣΩ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ SMS.

ΝΑ ΜΗ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!!!!!!

63 σχόλια:

  1. ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ..ΝΑ ΜΗ ΣΥΜΠΕΣΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειμαστε η lehman brothers της ελλαδας..κατι που οι ξενοι το γνωριζουν πολυ καλα...

    Ετοιμαζουμε ενα υπομνημα -ψηφισμα προς το υπουργειο οικονομικων θετοντας τους προ των ευθυνων τους και με επιφυλαξη ολων των δικαιωματων μας..καταγραφοντας αμεσες κινησεις μας (προσφυγη σε ευρωπαικα δικαστηρια-αγωγες κατα του ελληνικου δημοσιου κλπ)

    Καλουμε ξενα Μ.Μ.Ε και μοιραζουμε Δελτια τυπου τονιζοντας την σε κακουργηματικο επιπεδο ευθυνη των φορεων να επιληφθουν του θεματος και να ζημιωνομαστε με την καθυστερηση αποζημιωσεων μας..

    Προειδοποιουμε για περαιτερωκινησεις μας..

    Επισης καλη ιδεα.να γινουν καταχωρισεις σε blogs με μεγαλη επισκεψιμοτητα..

    αλλα και σε μεγαλες εφημεριδες..ηλεκτρονικες και μη..
    Μπορειτε επισης να συνταξετε το κειμενο της προσκλησης στη συγκεντρωση και ΕΜΕΙΣ να εκτυπωσουμε πολλες και να τοιχοκολλησουμε σε περιοπτα σημεια...
    και δημοσιοποιηση οπου μπορει ο καθενας..καθημερινα και αλυπητα...

    ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ...ΟΛΟΙ ΘΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ..ΤΩΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΠΙΖΩ ΤΟ ΣΩΝΑΤΕΙΟ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΥΠΟΨΙΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ-ΙΔΕΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ!ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΤΑ ΞΕΝΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ,ΔΙΟΤΙ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΑΝ-ΠΛΗΝ ΣΚΑΙ-!ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΤΡΟΚΤΙΚΟ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ!ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΝΑ "ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΝ" ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ "ΣΗΚΩΣΟΥΝ" ΨΗΛΑ!ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΙΟΤΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ "ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εάν δεν μαζευτούμε στην συγκέντρωση χιλιάδες άτομα, είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Αν συνεχίσουμε και στις 26 Απριλίου να συζητάμε από τον καναπέ μας, να το βουλώσουμε και να μην ξαναεμφανιστούμε ποτέ. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ. ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΕΙΝΑΝΕ. ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΧΡΕΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ.
    ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επιτελους Κατι γινεται.Θα ειμαι εκει(απο Ροδο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΝΟ, ΑΝΤΙΣΚΗΝΑ,ΑΔΙΑΒΡΟΧΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΑΥΡΟ[ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ-ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΑΣΠΙΣ]ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΑΚΟΜΗ.ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΥΧΤΕΡΙΝΕΣ ΒΑΡΔΙΕΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΞΗΛΩΣΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΙΣΚΗΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 'Η ΑΔΙΚΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΣΠΙΣ'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εγραψα πριν λιγο και στη σελιδα του ΣΚΑΙ.
    Καποιος που ξερει να επιβεβαιωσει τη χρησιμοτητα 1 εκατομμ. υπογραφων για να προωθηθει κατευθειαν το θεμα στην Ε.Ε
    αν οντως ισχυει..ποια η διαδικασια..
    και πώς να το προχωρησουμε..
    θελει λιγο ψαξιμο..
    ειναι επιβεβλημενο να το κανουμε..
    να συγκεντρωσουμε 1 εκ.υπογραφες...
    χειρογραφα..σε ενα κειμενο..που να αφορα τοθεμ μας.. ονομαστικα και υπογραφη..με διαφορους που γνωριζουμε..οχι απαραιτητα ασφαλισμενους..οι γνωστοι φιλοι ακομα και αγνωστοι..που να συναινουν στην επιλυση του θεματος και να διαμαρτυρονται μαζι μας..
    ειναι εφικτο..
    γιατι και θα το επιβεβαιωσουμε αυτο..ειναι ιδιαιτερα πιεστικο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΝΗΤΙΚΟ,ΘΑ ΜΑΣ ΘΑΨΟΥΝ,ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΚΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΑΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ,ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. http://www.skai.gr/articles/news/finance/ΔέσμευσητηςπεριουσίαΨωμιάδηζητούνοιασφαλισμένοιτηςΑΣΠΙΣ160410/

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΕΙ Η ΑΘΗΝΑ..ΑΛΛΙΩΣ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΣΣΟ...
    ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ..ΜΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς της Γουόλ Στριτ άσκησε δίωξη, κατά του οίκου "Goldman Sachs", με την κατηγορία ότι στην εξέλιξη της διεθνούς οικονομικής κρίσης του 2008, που αναστάτωσε πολλές ανεπτυγμένες οικονομίες, "εξαπάτησε πολλούς επενδυτές".

    ΕΜΕΙΣ Ή ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΕΙΑ?
    Ή ΑΚΟΜΑ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ??
    ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΜΕ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ. ΑΝ ΔΕΝ ΔΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΓΡΙΕΜΕΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ, ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΤΑΞΙΔΕΨΤΕ ΑΠΟ ΕΠΑΡΧΙΕΣ, ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΜΕΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΩΡΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ,ΔΗΛ.ΜΑΣ ΤΙΜΩΡΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ.ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΞΕΦΥΓΟΥΝ 'Η ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ,ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΖΟΥΜΕ,ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Παιζουν τα παιχνιδια τους για πολλους λογους...
    Να ενισχυσουν την εθνικη ασφαλιστικη για να την πουλησουν και να βγαλουν λεφτα και να απαλλαγουν απο χασουρα..
    Να ευονοησουν και τις αλλες ασφαλιστικες γιατι το καινουργιο μοντελο το ευρωπαικο θελει πολλα αποθεματικα και πολλες αλλες προυποθεσεις..

    Να μη βαλει το χερι στην τσεπη το κρατος..
    Και να μην πειραξει το παληκαρι τον ψωμιαδη..που τους κραταει καλα απο...

    Αλλα μεταθετει τη λυση τη δικη μας..στα δικαστηρια...αφου δεν εχει λεφτα να πληρωσει...
    ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕ ΣΚΥΒΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ΠΑΡ ΟΛΑ ΑΥΤΑ..
    ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ
    ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΡΕΛΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ ΣΤΗ ΧΑΣΟΥΡΑ..
    ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ..Ή ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ...

    ΓΙ ΑΥΤΟ..ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΤΕΣ ΟΛΟΙ ΟΙ 300....
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ..Τ Ω Ρ Α ΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ...
    ΑΜΑ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΖΑΜΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΝΑ ΣΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙΑ...ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΘΟΥΝ ΤΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ..
    ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ ΤΗ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΤΟΣΟΥΕ ΜΗΝΕΣ...
    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΣΟΥ..ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΤΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝ...
    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ..ΚΑΙ ΟΙΠΡΩΙΝΟΙ ΟΙ ΑΥΤΙΑΔΕΣ..ΚΑΙΟΙ ΠΑΠΑΔΑΚΗΔΕΣ..ΠΟΥ ΚΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΚΟΥΦΟΥΣ..ΟΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥΣ..

    ΘΕΛΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΔΟΥΝ...
    Η ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙ Η ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΤΟΣΟΝ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΕΙΠΡΑΓΜΑΤΑ...
    ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕς..

    ΓΙ ΑΥΤΟ.,.ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ...
    ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΚΕΙ..ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΝ...
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΣΩΖΩΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΩΘΗΤΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Προσοχή με το «παιχνίδι» που γίνεται με τα αποθεματικά και το έλλειμμα. Αυτά που διαρρέονται στον τύπο για 500 εκατ. έλλειμμα είναι στην καλύτερη περίπτωση ανακρίβειες.
    Σύμφωνα με αυτά που διαρρέονται, οι υποχρεώσεις σε ασφαλισμένους είναι συνολικά € 519 εκατ. Από την άλλη η αξία των μετοχών σε τρέχουσα τιμή, υπολογίζονται σε € 50 εκατ στην Ελλάδα και € 35 εκατ στην Κύπρο, ενώ η αντικειμενική (!!!) αξία των ακινήτων είναι € 140 εκατ. Επισημαίνεται ότι σύμφωνα με τα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα, που εφαρμόζονται πλέον για τις εισηγμένες στο ΧΑΑ, η αποτίμηση των ακινήτων στο ενεργητικό, γίνεται σε αγοραίες αξίες και όχι σε αντικειμενικές, όπως με το ΕΓΛΣ. Αν υπολογίσουμε ότι κατά μέσο όρο η εμπορική αξία είναι κατά 50% τουλάχιστον ανώτερη της αντικειμενικής, τότε η αξία των ακινήτων είναι τουλάχιστον € 210 εκατ., οπότε συνολικά τα αποθεματικά της εταιρείας είναι περίπου € 300 εκατ. και το έλλειμμα € 219 εκατ.
    Το ποσό αυτό είναι σαφώς διαχειρίσιμο από την πλευρά του κράτους, έστω και σε βάθος χρόνου (όπως έδειξε και το θέμα των απολυθέντων της Ολυμπιακής). Εξάλλου είναι κοντά και στο ποσοστό κάλυψης που είχε υπολογίσει αρχικά ο κ. Γριβογιάννης.
    Το Κράτος πρέπει να φροντίσει μέσω του διορισθέντος επιτρόπου για ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ, έστω και από διεθνή Οίκο των αποθεματικών, να τηρήσει άμεσα, έστω και με ρευστοποίηση της κρατικής εγγύησης σε βάθος ετών, τον νόμο του 3790/2009, που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΟΙΝΟΤΙΚΟΣ και να φροντίσει και για την τιμωρία του Ψωμιάδη, χωρίς να υπεκφεύγει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. http://www.2810.gr/crete/index.php?option=com_sobi2&sobi2Task=sobi2Details&catid=45&sobi2Id=22778&Itemid=83

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ...
    ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΗΚΕ ΜΕ ΒΑΣΗ Μ Ο Ν Ο...ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΨΕΙΣ..

    ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΑ ΠΙΣΩ....ΑΝ
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ
    ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ...
    ΕΧΟΥΜΕ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ..

    ΕΚΕΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΘΕ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΛΟΠΙΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΘΕΣΕΩΝ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΜΑΣ..
    ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ..
    ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ...ΣΤΗΝ Ε.Ε ΚΑΙ ΕΔΩ..

    ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΙΑ..ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ...

    ΠΟΙΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΤΟ ΔΕΧΘΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΟΥΖΟΥΛΟΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΙΣ 26!!!ΕΝΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΠΤΗΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ(ΨΗΦΟΙ)...ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 26 ΚΥΡΙΕ ΣΑΧΙΝΙΔΗ ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΧΩΡΑΕΙ Ο ΣΑΚΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΓΛΕΝΤΙΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.ΑΑΑΑΑ!!!ΣΤΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΣΤΟ Γ.Λ.Κ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ,ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ!ΚΑΙ ΤΟ LEXUS ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΕΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. στη θεσσαλονικη που εχει μεγαλη παραγωγη συμβολαιων..ελαχιστοι ειναι ενημερωμενοι σχετικα..

    Υπαρχει χρονος ακομα..για ενημερωση..
    Στοχος να λυθει το θεμα επι τοπου εκεινη την ημερα..
    και αστους να χαιρονται τους αλλους..
    Η κυβερνηση ετοιμη για το ΔΝΤ..για επιπλεον φορους και μειωσεις αποδοχων κλπ..
    Αν μαζευτουμε χιλιαδες..θα αναψει το σπιρτο..και φωτια..και αυτα τα φοβουνται..ποσο θελει για να γυρισει ο κοσμος αναποδα? και κυριως απο μας..που μας εξαπατησαν μας εξαπατουν ακομα..μας γελοιοποιουν..και αδιαφορουν?
    Εμεις τους βαλαμε στα εδρανα της βουλης..ας πεσουν απο μας..
    Να βγουν εκεινη την ωρα να δεσμευτουν ενωπιον του ελληνικου λαου..
    Ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα με καταθεσεις σε τραπεζες..
    Οικοι του εξωτερικου δικαζονται στην Αμερικη..μιζες, διαπλεκομενα..
    Και 1.000.000.- ελληνες τους εχουν στο φτυσιμο...
    ΜΑΖΕΨΤΕ ΚΟΣΜΟ..ΤΟΙΧΟΚΟΛΛΗΣΤΕ..ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ..
    Καμια δουλεια δεν ειναι σπουδαιοτερη απο τη συγκεντρωση..αν θελουμε να παρουμε τον ιδρωτα μας πισω..

    Κανενας δε δικαιολογειται να λειψει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. εχω να κανω μια ερωτηση..
    αν αυριο η εθνικη ασφαλιστικη..επρεπε να αποζημιωσει ΟΛΟΥΣ τους ασφαλισμενους..
    θα ειχε επαρκες αποθεματικο??

    ΟΧΙ

    και αυτο γιατι στην αποτιμηση των περιουσιακων στοιχειων..μονο απο τις μετοχες..εισαι χαμενος ειτε ασφαλιστικη εισαι ειτε ιδιωτης..
    ποσο μαλλον απο ταακινητα..

    με ποιο σκεπτικο λοιπον μετρουν και ξαναμετρουν το ελλιπες αποθεματικο της ασπις..
    Το ξερουμε οτι ειναι ελλειμματικο...οτι υπαρχει τρυπα..
    Να σταματησουν ομως τον εμπαιγμο..
    Να βαλουν την εταιρια να εισπραξει και συγχρονως να μεταβιβαζεται κομματι κομματι να γινει ετσι η εκκαθαριση..
    ειπαμε..το κρατος..απλως θα εγγυηθει..μεχρι να τελειωσει η ιστορια..
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ..
    ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ..ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ..ΕΠΟΠΤΕΣ ...ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ..ΚΡΑΤΟΣ..να ξεκοκκαλισουν μεχρι τελους ο τι υπαρχει..
    Γι αυτο ετοιμαζουν και τετοια νομοσχεδια..
    ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ..

    ΑΣ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ..ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ κ.ΣΑΜΑΡΑ..
    ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΝΤ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ..ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΜΑΣ ΑΚΟΜΑ),ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ..
    ΑΝ...ΛΕΜΕ ΑΑΑΑΝ..ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΛΥΘΕΙ..ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ..(ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΣΤΟ 100% ),ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ...
    Ή ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. σωστα λεει ο φιλος για τον κ. γριβογιαννη..
    τοτε ομως οι απαιτησεις ηταν μικροτερες..
    φανταστειτε επι 7 μηνες μια επιχειρηση να μην εισπραττει...και να συνεχισουν να τρεχουν οι οφειλες..δε θα διπλασιαστει το ελλειμμα της?
    απλα πραγματα..
    και μαλιστα οταν κανενας δε μας ειπε..αν πραγματικα μεχρι τωρα μπορει τα λειτουργικα εξοδα των εκκαθαριστων..εχουν φθασει στο 1 εκατ,ευρω..
    εχουν υποχρεωση σε καθενα μας να δινουν στοιχεια.. απο το νομο..
    εμεις ομως τους συντηρουμε ...χωρις να εχουμε συναινεσει γι αυτο..και μας καταστρεφουν..γιατι ειναι φερεφωνα πολιτικων του κρατους και των ασφααλιστικων..
    επρεπε να περασουν κ.παντελιδη 7 μηνες για να μας πειτε οτι δεν μπορειτε να κανετε την πληρη μεταβιβαση του χαρτοφυλακιου?
    ποιος μετραει τις ευθυνες ολων αυτων?
    ΠΑΡΤΕ ΜΟΛΥΒΙ ΚΑΙ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ..
    ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΘΑ ΤΟ ΒΛΕΠΑΜΕ..
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΚΛΕΨΙΑ..Η ΛΗΣΤΕΙΑ..ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΚΑΙ Η ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΤΟΥΣ..
    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ..
    ΤΩΡΑ ..ΟΛΟΙ ΜΑΣ..ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ..
    ΔΕ ΘΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ..ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟΣΑ ΤΟΥΣ ΛΕΙΠΑΝΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΟΡΘΟΠΟΔΗΣΟΥΝ..ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΠΗΒΟΛΟ ΣΧΕΔΙΟ..ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑΣ ΨΩΜΙΑΔΗ..
    ΤΟ ΤΕΡΠΝΟΝ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΩΦΕΛΙΜΟΥ..
    ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΟΣΟ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΤΟΟΥΝΤΑΙ,ΝΤΟΥ ΘΕΛΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Την Δευτέρα πρέπει να είμαστε ΟΛΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ. Δεν δικαιολογείται να μαζευτούν στο υπουργείο 1000 άτομα. ΘΕΛΕΙ ΛΑΟ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. Αφήστε τις πολυλογίες μέσω μηνυμάτων και ελάτε όλοι στο υπουργείο. Παρατείστε τις δουλειές σας, τα παιδιά σας, τα υπόλοιπα προβλήματα σας. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΑΝΤΟΥ (ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΒΑΛΑΜΕ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΤΟ ΤΡΟΚΤΙΚΟ ;;;;;) KAI OI ΔΥΟ ΣΥΛΛΟΓΟΙ. ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ. Θα παρατήσω τη δουλειά μου και 2 ορφανά και θα είμαι εκεί στις 12:00. ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ.......Μαργαρίτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Θέλει δυναμική κινητοποίηση με πολλές χιλιάδες κόσμο. Να καταλάβουν ότι εμείς είμαστε οι εργοδότες τους και τα αφεντικά τους και όχι αυτοί. Να γίνει και ντου στο υπουργείο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. κυρια σιδερη,
    για να μη λειψει κανεις που λεμε..πρεπει να ειδοποιηθουν ολοι..
    και αυτο πρεπει να το κανουμε ολοι μας..συντομα..
    και με διαφορους τροπους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΟΤΙ ΑΝ ΜΑΣ ΚΟΨΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ 10% ΤΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΑΜΕ ΜΕ ΑΙΜΑ, ΘΑ ΜΑ ΒΡΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ ΜΕ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΟΙΝΟΤΙΚΟΣ ΟΠΩΣ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΑ ΔΙΑΤΕΙΝΕΤΑΙ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΠΑΣΟΚ, ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΠΑΣΟΚ, ΑΝ ΜΑΣ ΣΥΡΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΑΚΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΜΑΣ,ΑΛΛΑ ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ,ΘΑ ΤΟ ΦΥΣΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΥΩΝΕΙ!!
    ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΔΟΥΝ ΨΗΦΟ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥΣ ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Την Δευτέρα πρέπει να μπούμε ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΣΑΧΙΝΙΔΗ ΟΛΟΙ. ΟΧΙ ΑΠ'ΈΞΩ ΚΑΙ ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ. Μ Ε Σ Α ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ.
    Να δει όλους αυτούς τους ηλίθιους που περιπαίζει εδώ και 7 μήνες. Μαργαρίτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. http://www.insuranceworld.gr/default.php?pname=Article&art_id=2005&la=1&cat_id=4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_economyepix_174_21/04/2010_398217

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Στο τροκτικο και στο insurance world έγιναν οι ανάλογες αναρτήσεις. Θέλει και σε άλλα site. Όπου μπορείτε.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ο άλλος σύλλογος αποτελείτε από ασφαλιστές οι οποίοι θέλουν σκότωμα. Κυριολεκτικά το λέω δεν αστειεύομαι. Όσο περισσότερα μαθαίνω τόσο καταλαβαίνω το βρώμικο ρόλο τους. Να μην μας το παίζουν σωτήρες γιατί έρχετε και η δική τους σειρά μαζί με το αρχιλαμόγιο αρχηγό τους. Δεν θα ξεφύγουν να το ξέρουν ότι και να κάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ? ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙ? ΑΦΟΥ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΛΙΓΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ. ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΗ 100% ΤΩΝ ΚΛΕΜΜΕΝΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Των λογαριασμών του στην Ελβετία θα ανοίξει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΏΣ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝΑΝΑΚΛΗΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΙ ΠΟΣΟ 8 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΠΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΨΩΜΙΑΔΗ?

    ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕ?
    ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΔΕ ΔΕΣΜΕΥΣΕ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΗΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ..ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ..ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΕΙ?
    ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΙΛΑΜΕ?
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΛΗΔΙΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ?
    ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ? ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΟΧΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ΟΜΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ...Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ..
    Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ
    50 ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΕΣΤΕΙΛΑ ΣΗΜΕΡΑ...ΣΕ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ..
    ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
    ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ
    ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΕΚΕΙ..
    ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ..ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ..
    ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΚΙΝΗΣΕΙΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΦΙΛΟΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΟΤΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΦΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 26!!!!ΠΑΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΙ 2 ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ...ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΚΥΡΙΕ ΣΑΧΙΝΙΔΗ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΧΤΕΙΣ....ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ??????ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ.............ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ,ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΟΛΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ Δ.Ν.Τ. ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ,ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ,ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ Σ'ΕΜΑΣ 8 ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ.ΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. O Π.Τ. ξαναγάφει στο ΣΚΑΙ. Για δώστε λίγο προσοχή τι λέει. Οι δικηγόροι του συλλόγου να τοποθετηθούν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Γιατι το αλλο site εβγαλε την αναρτηση για την συγκεντρωση στις 26/4/2010 (Δευτερα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Λυπηθήκαμε πολύ τι να σας πω!! Τα ψυχολογικά τους δεν θα τα λύσουμε. Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι οι κύριοι (τέλος πάντων κύριοι) γνώριζαν σε τι μπουρ... δούλευαν αλλά παρόλαυτά έβαζαν το κόσμο στο σφαγείο. Και συνεχίζουν παίζοντας το ρόλο του σωτήρα λες και ο διάβολος έβαψε τη μούρη του άσπρη και το παίζει άγγελος. Δεν θα γλυτώσουν ότι και να κάνουν όμως. Η φυλακές αν και γεμάτες έχουν χώρο ακόμα να πάνε παρέα με το αφεντικό τους.

    Α ρε τι γίνεται σ' αυτή τη χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΚΑΒΑΛΑ ΑΡΚΕΤΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΑΣ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ.ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΑΛΛΟΣ ΧΡΟΝΟΣ . ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΟ ΒΙΟΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΑΙΤΕΣ ..... ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΜΕ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΑΙΜΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΙΣΩ. ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΘΥΣΙΑ - ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ (ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ). ΣΥΛΛΟΓΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΚΟΣΜΟ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΜΕ Κ.ΣΙΔΕΡΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΕΣΩ SMS ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΠΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗ.ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΕΔΩ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.ΑΦΑΝΤΟΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Μετά και από τις τελευταίες εξελίξεις (Δ.Ν.Τ) είναι επιτακτική ανάγκη όλοι οι ασφαλισμένοι να ειναι ΠΑΡΟΝΤΕΣ την Δευτέρα. Από Αθήνα, από Θεσ/νίκη, από επαρχία ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.
    ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ. ΑΡΚΕΤΑ ΦΑΓΑΝΕ.
    ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ !!!!
    Μαργαρίτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΚΑΙ ΑΠΟ ΡΟΔΟ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ "ΠΑΡΩΝ" ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΜΗΝ ΔΙΑΝΟΗΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΚΑΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΔΝΤ..ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΗΓΙΟΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙΟΚΛΕΦΤΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. αυτη ειναι η ουσια..που λεει ο κυριος πιο πανω..
    ειναι κοινη πεποιθηση οτι το θεμα θα το λυσουν..επειδη θα γυρισει μπουμεραγκ εναντιον τους..
    ο σαχινιδης αυτη τη στιγμη ειναι υποχειριο πολλων εντολων και παραγοντων...και μοιραια θα βρεθει η λυση..
    αν εξαναγκασουν αμεσα τον ψωμιαδη να πληρωσει.θα τους παρει ολους αυτους..τους προηγουμενους..που λετε μαζι του..
    οποτε...αυτο που προσπαθουμε εμεις τοσον καιρο..ο τι τελος παντων κανουμε..
    θα το λυσουν μονοι τους..
    ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΣΚΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ..ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ ΛΥΣΗ..
    ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ..ΔΥΝΑΤΕΣ ΦΩΝΕΣ..ΠΟΥ Κ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ ΠΙΑ..ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ...
    ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΤΡΑΝΤΑΧΤΑ ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ..ΝΑ ΦΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ..

    ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ..ΚΑΙ ΕΙΠΑΜΕ ΠΩΣ..
    ΜΑΖΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ...ΦΩΝΕΣ..ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΜΑ..ΚΑΙ 2 ΚΑΛΑ ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ..
    ΟΣΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ..ΤΟΣΟ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙ Κ ΑΥΤΟΣ..
    ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Κυρία Σιδέρη γιατί στον άλλο σύλλογο κόβουν σχόλια. Τι κρύβουν? Έστειλα ένα σχόλιο για τη συγκέντρωση και μου το έκοψαν. Τι συμβαίνει? Είμαι απλός ασφαλισμένος και είμαι γραμμένος στον άλλο σύλλογο. Δεν ήξερα για εσάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΑΓΡΙΕΜΕΝΟΥΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!ΜΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ....ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ!!!ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ,ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ!!!ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΝΑ ΜΜΕ ΕΧΟΥΝ ΣΤΡΑΜΕΝΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΑΣ!ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΝ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟΥΣ...ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΜΕΡΕΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ!ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΤΕ!ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΜΠΑΡΙΖΑ..ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΣ,ΟΠΟΤΕ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΤΕ,ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ!!!ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΑΣΕ ΤΗΝ ΡΟΔΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΛΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ!ΙΔΟΥ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Αυτο ομως που πρεπει να φωναξουμε προς τα εξω..και ειναι παρα πολυ βασικο..
    ειναι να δυσφημισουμε την ιδιωτικη ασφαλιση οσο το δυνατον περισσοτερο..και με καθε μεσον..
    Ειναι αυτοι που εδωσαν και μια ακομα κλωτσια και μας χαντακωσαν τοσους μηνες..
    Γιατι πολυ πιο ευκολα θα λυνοταν το θεμα αν κοιτουσαν να δωσουν ενα χερακι..αντ αυτου..πηραν τα συμβολαια μας και χαιρονται..
    Να μαθουν λοιπον ολοι αυτοι που προσδοκουν τωρα στα ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΑ..ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ- απο εκει σκοπευουν να φαν ψωμι-
    ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΩΝΙΣΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΤΕΡΙΩΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΑΥΤΕΣ..ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ..
    Αφησαν τα νοσοκομειακα των μεσαιων και ανω ηλικιων..και ειρωνευονται επιπλεον..και αρπαξαν..τα συμβολαια που γουσταραν..και το παιζουν με παραγωγη και μεγεθη..
    Αυτο δε θα τους περασει..
    Να συμμετασχουν καθε μια στο βαθμο της αξιας των συμβολαιων που πηραν απο ΑΣΠΙΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΕΡΣΙΑΛ..
    ΑΛΛΙΩΣ..ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΩΝΙΣΟΥΜΕ ΑΓΡΙΑ..
    ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΛΟΙΠΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ..ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, ΠΡΟΝΟΙΑ, ΣΥΝΤΑΞΗ, ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΗ, ΥΓΕΙΑ..
    ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΛΗΣΟΥΜΕ..
    ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΜΑΣ ΑΚΟΜΑ..
    ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ?
    ΝΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΙ..ΟΣΟΙ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ?
    ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΠΟΥ ΕΤΣΙ..ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ?
    ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ?
    ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ Ο ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΡΕ...
    ΖΕΙ..ΤΡΩΕΙ..ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ..
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ..
    ΑΛΗΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΕΟΥΜΕ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΝΣΤΕ. ΟΧΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ ΕΤΣΙ.
    ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΣΙΜΕΩΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ.
    ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΟ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ, ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΝΟΜΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΑΣΦΑΛΣΙΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ., ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΠΑΛΑΜΗΣ..ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΤΡΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΟΤΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΝΟ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΧΑΛΑΣΤΡΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΟΠΩΣ Π.Χ.'ΕΧΕΤΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΖΩΗΣ,ΕΧΕΤΕ ΧΑΜΕΝΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ' ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΑΝΟ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΗΜΑ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ 30%ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΩΦΕΙΛΟΥΝ 32,5 ΕΚΑΤ.ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΟΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΣ;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. η αυριανη συγκεντρωση διαμαρτυριαs ειναι η δυναμη που εχουμε αυτη τη στιγμη στα χερια μαs. αν εχουμε τα κοτσια να επιμεινουμε για καποιεs μερεs με τη διαμαρτυρια μαs και την πιεση μαs στο υπουργειο πιστευω πωs θα τα καταφερουμε.αν δεν αντεξουμε ειμαστε αξιοι τηs τυχηs μαs.πολλοι θελουν να μαs αποτρεψουν απο τη συγκεντρωση ,αs μην τουs κανουμε τη χαρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. να στριμωχτει ο ψωμιαδης...τα εχει τα λεφτα..
    να τον στησουμε στον τοιχο...
    οχι ομως μονο αυτον...
    ολων που του καναν τα χατηρια..
    φωναζουμε για επεια για πολλους..
    να τους τσακισουμε ολους..
    τι να το κανω εγω με αγωγες κατα του δημοσιου..
    ενας ενας? να ταίζω δικηγορους?
    θελει μια και καλα δεμενη κατα των εποπτικων αρχων..που προσπαθουν να επιβιωσουν..
    ατομικα και για ολους..
    να βαλουν το χερακι τους
    και κατα του δημοσιου..το οποιο στις..καλενδες να μας πληρωσει..
    εγκληματικες κινησεις..συλλογων..
    με αδικαιολογητες καθυστερησεις..
    ενα διαχειριστη να βαζαμε..
    να μας εκπροσωπουσε
    ...δυσευρετος ο σαχινιδης 8 μηνες..ελεος πια..
    και τα δημοσιευματα..
    ειναι στην υπηρεσια πολλων..
    το 30% ειναι το αποθεματικο..το γνωριζουμε...

    το ζητουμενο ειναι να μη ρευστοποιηθει..γιατι θα το χασουμε ολο...
    να μεταφερθουν συμβολαια με αναλογια αποθεματικου..
    με ρυθμισεις..
    και με εγγυηση του κρατους..
    τα αλλα ολα..ειναι για κακης σκοπιμοτητες καταγραφες....

    ΕΜΕΙΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ..
    ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ
    ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ..
    ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ...ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΛΥΣΗ..
    ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΝ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ..ΠΟΥ ΤΡΕΜΟΥΝ...
    ΓΙΑΤΙ ΤΡΕΜΟΥΝ..ΟΛΟΙ..
    ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ
    ΤΟ ΚΥΜΑ ΤΩΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΜΕΝΩΝ..
    ΠΟΥ ..Κ ΕΜΕΙΣ ΕΝΤΕΛΕΙ ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ?
    ΥΠΟΔΟΥΛΟΙ ..ΟΜΗΡΟΙ..ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ..
    ΕΜΕΝΑ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΟΥ-ΤΙ ΜΕΛΛΟΝ-ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΠΙΑ..
    ΔΕ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ

    ΘΑ ΤΟΥ ΠΑΡΩ Ο ΤΙ ΕΧΕΙ..
    ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ..ΤΑ ΠΑΝΤΑ..
    ΔΕ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ..

    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΑΦΕΣ ΑΥΡΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. κατασκήνωση διαρκείας αδέρφια...μιλάμε για πολλάαααα λεφτα υπόθεση μην ξεχνιόμαστε.μονο αν περάσει τπ δικό μας θα ηρεμήσεουμε.τα λέμε κατω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. http://el-gr.facebook.com/people/Pavlos-Psomiadis/100000695487988

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. http://el-gr.facebook.com/people/Pavlos-Psomiadis/100000695487988

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. http://el-gr.facebook.com/people/Pavlos-Psomiadis/100000695487988

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΕΙΔΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΨΗΦΗΣΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΔΕΜΕΝΑ ΚΕς ΣΙΔΕΡΗ , ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΑΡΜΟΔΙΟΙ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΤΕ ΜΑΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΙΜΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΟΙ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ . ΤΙΜΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΦΕΡΟΥΝ ΚΑΡΠΟΥΣ .ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΤΙΣ ΖΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ,ΑΘΩΑ ΛΟΓΙΑ ΑΡΑΓΕ ΠΟΣΟΙ ΤΑ ΚΑΤΑΝΟΟΥΝ......ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή