ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΜΑΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

Έγινε εχθές 26/04/2010 στις 12.00 η μεγάλη μας συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας. Μαζευτήκαμε αρχικά μπροστά στο ΥΠΟΙΚ όπου και πραγματοποιήθηκαν ομιλίες της Προέδρου μας Κατερίνας Σιδέρη, του Διοικητικού Συμβουλίου μας και των μελών του Σωματείου μας. Στη συνέχεια επιτροπή συναντήθηκε με τον γενικό γραμματέα του υπουργείου όπου και του επέδωσε τις θέσεις του Σωματείου μας.

Ακολούθησε πορεία στη βουλή όπου και αποδώθηκε γραπτό διάβημα σε εκπροσώπους όλων των κομμάτων και ιδιαίτερα στον γραμματέα του πασοκ τον κύριο παπουτσή. Τέλος κατευθυνθήκαμε στο γενικό λογιστήριο του κράτους όπου και συναντηθήκαμε με τον νομικό σύμβουλο του σαχινίδη τον κύριο δελαπόρτα. Ο κύριος δελαπόρτας είναι το εξουσιοδοτημένο πρόσωπο για την σύνταξη του αμαρτωλού νόμου. Πετύχαμε την δέσμευση τους ότι από εδώ και στο εξής το Σωματείο μας θα συμμετέχει ενεργά στον διάλογο που γίνεται για την ολοκλήρωση του σχεδίου νόμου της ιδιωτικής ασφάλισης.

Ο κύριος σαχινίδης ήταν κρυμμένος στο μέγαρο μαξίμου μαζί με τον κύριο πρωθυπουργό και δεν θέλησε να επικοινωνήσει μαζί μας. Ντροπή του γιατί για άλλη μια φορά αποδεικνύεται η διστακτικότητα αυτής της κυβέρνησης να επιλύσει με δίκαιο τρόπο τα προβλήματα του τόπου αφήνοντας απατεώνες και κλέφτες να δρουν ανενόχλητοι. Δυστυχώς όχι μόνο το δικό μας πρόβλημα αλλά κανένα πρόβλημα του τόπου δεν μπορούν να λύσουν.

Κύριοι παρακαλώ μην αφήνετε την ιστορία να επαναλαμβάνεται αλλά παραιτηθείτε αν έχετε το παραμικρό αίσθημα ευθιξίας και αξιοπρέπειας έναντι της Χώρας μας. Μην αφήνετε την Ελλάδα να βουλιάξει και παραδώστε τα υνία της χώρας σε ανθρώπους που μπορούν και θέλουν να πάρουν αποφάσεις.

Κύριε τζανάκη ιωάννη συνδικαλιστή και εκπρόσωπε του βουλευτή κυρίου αλευρά όταν αναφέρατε ότι την κρίση πρέπει να την πληρώσει ο λαός γιατί σας ψήφισε, εκφράζατε την άποψη του κόμματος σας ή ήταν δική σας άποψη? Απαντήστε παρακαλώ αν μπορείτε και μην φοβάστε. Μήπως ξέρετε κύριε τζανάκη ποιός είναι ο εργοδότης σας????????


32 σχόλια:

  1. ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Είμαι ένας από τους ελάχιστους , και το εννοώ, ασφαλισμένους που κατέβηκαν στην περιβόητη συγκέντρωση σήμερα έξω από το Υπ. Οικονομικών. Τη συγκέντρωση που θα έκανε τη διαφορά, αυτό ευαγγελιζόντουσαν οι διοργανωτές, και που θα ανάγκαζε την κυβέρνηση να δώσει λύση στο πρόβλημά μας. Τη συγκέντρωση που θα γινόταν «ντου» στο Υπ. Οικονομικών και δεν θα φεύγαμε από κει , ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΥΝΩΝΑΜΕ, αν δεν δινόταν υπόσχεση από την κυβέρνηση για κάλυψή μας στο 100%. Αλλά αντί όλων αυτών …….. Καμιά 200αριά συγκεντρωμένοι νοικοκυραίοι άνθρωποι , σε μια υποτονική και άχρωμη συγκέντρωση , χωρίς παλμό, χωρίς φωνές , χωρίς διεκδικήσεις . Μόνο συζητήσεις σε πηγαδάκια για το κακό που μας βρήκε. Τι να πει κανένας !!!!!!! Είμαστε άξιοι της τύχης μας !!!!!!! Και άκουσον – άκουσον τι καταφέραμε να κερδίσουμε!!!!!!!!!!!! ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΧΤΕΙ Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΥΠ.ΟΙΚ. ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ !!!!!!!!!!!! ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΕΕΙ ΟΜΟΤΡΑΠΕΖΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ. Αυτό ζητήσαμε ;;;;;;;;;; Αυτό μας υποσχέθηκαν;;;;;;;;;;;; Με αυτόν τον τρόπο και με ειρηνική πορεία προς την Βουλή θα δικαιωθούμε ;;;;;;;;;;;;;; Μάλλον αποδείχτηκε ότι κάποιοι δεν θέλουν να σπάσουν αβγά και ότι οι ασφαλισμένοι είμαστε κατώτεροι των περιστάσεων. Τελικά θα πάρουμε αυτό που μας αξίζει : ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν χρειάζεται να είμαστε χιλιάδες κάθε φορά. Πήραμε αυτό που θέλαμε. Ο αγώνας συνεχίζεται και όποιος θέλει ακολουθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα σοβαρευτούμε ποτέ σε αυτόν τον τόπο;;; Άκου λέει ότι πήραμε αυτό που θέλαμε!!!!!!Εμείς ζητάγαμε να δεσμευτούν για το 100% των απαιτήσεων των ασφαλισμένων, αλλοιώς δεν θα φεύγαμε από εκεί. Αυτό πήραμε ή μια προφορική υπόσχεση ότι θα ακούσουν τις θέσεις του συλλόγου;;;;;Ποιός αγώνας συνεχίζεται;;;Αυτός που μας πέταξαν σήμερα ένα ξεροκόμματο και κάποιοι από μας πανηγύρησαν;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πιστέψτε με ότι ήταν ένα πολύ σημαντικό βήμα. Το σωματείο απέκτεισε σάρκα και οστά. Το ξέρουν πλέον και θα γινόμαστε όλο και περισσότεροι. Θα συμμετέχουμε στις επιτροπές για το νονοσχέδιο και δεν θα αφήσουμε την ψήφιση του νόμου χωρίς κάλυψη των ασφαλισμένων.

    Επίσης χρειαζόμαστε μικρές ευέλικτες ομάδες κρούσεις σε διάφορα σημεία. Υπουργεία, Κόμματα, Ευρωβουλευτές, Άρειο Πάγο παντού. Θα συνεχίσουμε μέχρι την τελική δικαίωση!!!

    Ας γίνουμε η σπίθα που θα ανάψει τη φωτιά που θα τους κάψει όλους τους κλέφτες, ψεύτες της χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το ξέρουν ότι είναι μετρημένες οι μέρες τους και δείχνουν το πραγματικό βρώμικο αλλαζονικό προσωπό τους. Άκου κύριος τζανάκης. Ποιός είσαι ρε μαλ... που θα πεις ότι φταίει ο λαός. Καθήκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν μετά από 7 μήνες που έκλεισε η ΑΣΠΙΔΑ είμαστε ακόμα στη σπίθα, τότε........... Αλήθεια τι μας κάνει να πιστεύουμε ότι θα καούν όλοι οι κλέφτες και οι ψεύτες;;;; Υπάρχει σε αυτό το κράτος κανένας που τιμωρήθηκε ή μπήκε στη φυλακή;;; Ή πότε το κράτος άκουσε τους πολίτες του, ειδικά όταν ξέρει ότι είναι άτολμοι και πολύ λίγοι;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εδώ μας έχει ξεφωνήσει όλος ο κόσμος σαν χώρα. Είμασταν το Σαβατοκύριακο το πρώτο θέμα σε όλα τα δελτία ειδήσεων για τα οικονομικά μας χάλια. Και πιστεύουμε ότι θα τους αποσχολήσει το εάν θα γίνει μια κάποια δημοσίευση σε ξένη εφημερίδα. Πόσο αφελείς μπορούμε να είμαστε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. http://troktiko.blogspot.com/2010/04/blog-post_6633.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Με την ανάρτηση της ανακοίνωσης του σωματείου στο troktiko το λύσαμε το θέμα μας ή τρομάξαμε τους πολιτικούς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τώρα γίναμε και ζήτουλες. Τι θα μας κάνει ο νέος πρόεδρος της Εθνικής ασφαλιστικής ; Τα συμβόλαια του τα πήρε. Έναν καλό λόγο για να ασχοληθεί μαζί μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΞΗΜΕΡΩΣΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ! ΚΛΑΙΩ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ ΑΠΟ ΕΠΑΡΧΙΑ! ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΣΥΝΕΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΣΥΛΟΓΟ ΜΗΠΩΣ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΕΜΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ . ΤΗΝ ΩΡΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚ. ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕ Ο ΚΟΣ ΒΕΡΒΕΣΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑ ΣΙΔΕΡΗ ΗΤΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ 50 ΑΤΟΜΑ . ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΑΕΙ . ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ. ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΝΤΟΛΟΓΗΣ ΜΕ ΤΟΣΗ ΛΙΦΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΗ ΤΙΠΟΤΑ
    ΑΡΓΥΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ..Η Ε.Ε ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΑ ΡΩΤΑΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΕΙΑ

    ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕΙΡΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ...ΤΙΠΟΤΑ.. ΣΕ ΜΑΣ Η Ε.Ε

    ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΕΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ...
    ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ?
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ?

    ΑΥΤΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εδώ ο υφυπουργός, κ. Φίλιππος Σαχινίδης, έχει ήδη κοινοποιήσει στον υπουργό το τελικό σχέδιο νόμου και ο σύλλογος λέει: ( σχόλιο παραπάνω ,27 Απριλίου 2010 12:46 π.μ.)

    "Πιστέψτε με ότι ήταν ένα πολύ σημαντικό βήμα. Το σωματείο απέκτεισε σάρκα και οστά. Το ξέρουν πλέον και θα γινόμαστε όλο και περισσότεροι. Θα συμμετέχουμε στις επιτροπές για το νονοσχέδιο και δεν θα αφήσουμε την ψήφιση του νόμου χωρίς κάλυψη των ασφαλισμένων."

    Εμείς ακόμα περιμένουμε , μέσα από εμπάθειες και ίσως προσωπικές φιλοδοξίες , να συζητήσει το Υπ.Οικονομικών μαζύ μας. Για άλλη μια φορά πιαστήκαμε κορόϊδα εμείς οι ασφαλισμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. oλοι μας καναμε τις επαφες μας πιστευω με οποιον μπορουσαμε..εγω με καμια δεκαρια βουλευτες..
    κυριως του πασοκ..γιατι αυτοι ειναι που θα υπερψηφισουν το νομοσχεδιο..
    οι περισσοτεροι απαντησαν οτι θα κανουν το καλυτερο δυνατο..αρκει κ εμεις να πιεζουμε..

    εμεις ομως δεν πιεζουμε..
    καθομαστε..ή μαλλον αφηνομαστε χαλαρα..
    δεδομενο ειναι οτι τωρα συμπιπτουν τα πραγματα με κοσμογονικα γεγονοτα στην ελλαδα, αλλα κ εμεις πρεπει να διασφαλισουμε την περιουσια μας την ασφαλιση μας.
    αυριο μπορει και οι τραπεζες να πουν το ιδιο..
    τελευταια ευκαιρια στους συλλογους..
    ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ..
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..
    ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ..
    ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αφού υπάρχουν τόσο ωραίες ιδέες και έχει μαλιάσει η γλώσσα σου , επικοινώνησε άμεσα με τους επικεφαλείς των 2 συλλόγων , βάλτους να καθήσουν στο ίδιο με σένα τραπέζι, εξήγησε τους το πλάνο σου και την οικονομική σου ανάλυση γι αυτό, και αφού συμφωνήσουν ανακοίνωσε σε όλους εμάς τους δύστυχους ασφαλισμένους τα αποτελέσματα. Κάνε τα λόγια σου πράξη άμεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Το πλανο οπως παραπανω ανεφερε για πολλοστη φορα ο κυριος που κανει την αναρτηση..ειναι ενας μονοδρομος, αν θελουμε να εχουμε μια επιτυχη εκβαση..
    Τωρα, το οτι δεν ειμαστε συνδικαλιστες, βεβαια δεν ειμαστε και αυτο ειναι ενα τεραστιο προβλημα..
    Οι επαφες με τον υπουργο και τον πρωθυπουργο στην παρουσα φαση δυσκολες..αλλα οχι ακατορθωτες..
    Οι συλλογοι ειναι αυτοι ομως που θα συγκεντρωσουν ιδεες και αποψεις και θα προτεινουν..λαμβανοντας υποψη το επειγον του πραγματος..
    Αναφερθηκε επισης η αναγκη αναθεσης της εκπροσωπησης..σε ατομο..που να ακουγεται...
    Μην το παρακαμπτετε αυτο..
    Ειναι σημαντικο..αν ο συλλογος δεν μπορει..να ερθει σε επαφη..λογω συνθηκων..ας το επιχειρησει ενας τεχνοκρατης,επαγγελματιας..που θα εκπροσωπησει ολους τους ασφαλισμενους..και θα προτεινει τις λυσεις..και παραλληλα θα ερθει και σε επαφη με την Ε.Ε
    Με το να λεμε οτι οφειλονται απαντησεις και συγχρονως να μην κανουμε τιποτε...θα μεινουμε στο μηδεν...
    Γνωστο ειναι ..ακομα και αν οι ασφαλιστικες δεχτουν το αναδρομικο εγγυητικο..οτι τα εφαπαξ συμβολαια..δε θα τα παρει κανεις..και θα παμε στην εκκαθαριση..και οντως δε θα παρουμε τοτε ..μετα απο 10 χρονια..ουτε το 10%..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. http://olympia.gr/2010/04/26/aspis/

    AΣ ΤΟ ΕΛΕΓΞΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΠΟΙΟΣ...
    ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΟΥΝ..
    ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΑ..

    ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΗΚΩΣΕΙ..
    ΟΧΙ ΣΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΙΝΑ..
    ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΑ ΦΕΡΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΝΔ
    ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΤΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ..ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ..ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η μόνη υπόνοια αντισυνταγματικότητας του νόμου για εγγύηση των ασφαλιστηρίων, είναι μην τυχόν και αποτελεί ε΄στω έμμεση ενίσχυση εταιρείας σε λειτουργία. ¨οπως ξέρουμε όμως ήρθη η λειτουργία της ΑΣΠΙΣ από το κράτος. πλά χρειάζονται κάποιες ερμηνευτικές εγκύκλιοι για να αρχίσει η ισχύς του νόμου (διαδικαστικά πράγματα δηλαδή). Αυτό όντως ήταν εφέυρημα του σαχινίδι (άξιος ο μισθός του...) για να μην εφαρμοσθεί ο νόμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΑΣ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ INSURANCE WORLD ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΠΕΙΕΑ ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. αυτα λοιπον που λεγονται και ξαναλεγονται εδω..προφανως δεν ακουγονται απο τους συλλογους..
    σωστα..πρεπει να προασπισουμε οχι μονο το κοινοτικο του νομου παπαθανασιου αλλα και την αμεση εφαρμογη του..
    τιθεται ομως και σε αλλη βαση το θεμα..
    απο τη στιγμη λοιπον που ειναι αμεσα αποδειξιμο το ζητημα της ΠΛΗΜΜΕΛΛΟΥΣ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ απο την ΕΠΕΙΑ
    ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΣΤΡΑΦΗΚΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΤ ΑΥΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ?
    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ..ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΑ ..ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΕΝΔΕΣ?

    ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ..ΑΣ ΣΤΡΑΦΕΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ..ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ
    ΕΧΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΙΝΤΕΡΠΟΛ κλπ ΟΡΓΑΝΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΟΥΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑ..ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ..ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ ΕΧΕΙ..

    ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ ΑΥΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ?
    ΓΙΑΤΙ ΜΠΕΡΔΕΥΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ-ΣΑΦΩΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ Κ ΑΥΤΟ..ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ Ε.Ε
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΛΕΜΕ..
    ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ?

    ΤΕΛΙΚΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΑ
    ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ 100 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΞΑΝΑΕΧΟΥΜΕ ΣΧΕΣΗ ΠΙΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΥΛΛΟΓΟ..
    ΑΦΟΥ ΤΟ ΡΙΞΑΜΕ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ..
    ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ...ΙΔΡΥΣΕΩΣ.,ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.... ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ .. ΕΧΕΙ ΚΛΟΝΙΣΤΕΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ Η ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ . ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΝΑΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ .... ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΩΦΕΛΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ... ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ (ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ) -ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΜΩΣ?.... ΜΑΣ ΣΥΜΠΟΝΟΥΝ (ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΛΥΠΟΥΝΤΕ) ΚΑΙ ΑΜΑ ΤΟΥΣ ΖΟΡΙΣΟΥΜΕ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΚΥΝΙΚΑ ΛΕΝΕ .... ΕΕΕΕ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ?? ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΛΙΟ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Το έχω γράψει και το ξαναγράφω. Όσοι προτείνουν κοινές κινήσεις των 2 συλλόγων, να έρθουν επώνυμα σε επικοινωνία με τους επικεφαλείς αυτών και αφού καταφέρουν να τους βάλουν στο ίδιο τραπέζι να συζητήσουν, τότε να ενημερώσουν και εμάς τους υπόλοιπους ασφαλισμένους για τα αποτελέσματα!!!!!!! Δυστυχώς είμαστε στη χώρα του διαίρει και βασίλευε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ειμαστε αξιοι της τυχης μας..
    εργαζομενοι της θεμελιοδομης..ειχαν σημερα το πρωι συναντηση με τον υπουργο εργασιας και τριμερη επιτροπη...για να βρουν λυση στο θεμα τους..τη στιγμη που το υπουργειο ειδικα αυτο..εχει παρει φωτια..σημερα

    εμεις 8 μηνες..δεν ..μπορεσαμε να ερθουμε σε επαφη με αρμοδιους του υπουργειου..
    μιλουμε για 130 εργαζομενους..και ειμαστε 300 χιλ.ασφαλισμενοι..
    ειναι αστειοτητες..τραγικες ομως..
    και η κοροιδία των συλλογων τεραστια

    αλλο σημειο..

    αν ειχαμε καταθεσει αγωγη καιμηνυση κατα της εποπτικης αρχης..θα ειχαν βαλει τα πραγματα σε μια σειρα..
    σε συνδυασμο και με ασφαλιστικα μετρα..
    τους δικηγορους..τους εχουν οι συλλογοι..
    για να ΜΗΝ λυθει τελικα το θεμα?

    να πιστεψουμε οτι διαλογιζονται τοσους μηνες..και συσκεπτονται..με ποιο αντικειμενο και σκοπο?

    ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ Ή ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ..

    ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚΔΟΧΕΣ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ...

    λενε και ξαναλενε για τα πιστοποιητικα φερεγγυοτητας που εδινε η επεια και ο πετσας..
    και ειναι οι επιχειρηματολογια ειδικα τον ασφαλιστων..για να αποδειξουν τη μη υπαιτιοτητα τους..
    αφου λοιπον τα αποδεικτικα υπαρχουν..γιατι δε στραφηκαμε απο την πρωτη μερα κατα της εποπτικης αρχης?
    επισης..κατα του ελληνικου δημοσιου..ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑΑ
    για τη συνεχη μειωση και αποδυναμωση του αποθεματικου..και τα λειτουργικα εξοδα..διοτι βεβαιως δε γινονται κινησεις αλλες ..

    και τελος..κατα του ΨΩΜΙΑΔΗ..γιατι καθυστερησαμε με την περιουσια του στην ελλαδα?
    στη θεσσαλονικη κοροιδευαν..λεγαν οτι δεν υπαρχει αλλη..οτι δεσμευτηκε..οι ικανοι δικηγοροι ομως βρισκουν για τους πελατες τους..
    και υπαρχουν τα χρηματα ..υπαρχουν ..και τα εχει..
    ο ψωμιαδης βασιλευει..ακομα στην ελλαδα..μεσω των πρωτοπαληκαρων..που τους τακτοποιει και σε αλλες ασφαλιστικες ..αυτους ..και στην ασπις μπανκ τα παιδια τους..
    για ψαχτειτε λιγο..για δειτε το προσωπικο της ασπις μπανκ..την ωρα που τα δικα μας παιδια..περιμενουν στηριξη για το μελλον τους..

    και τελος..κατα του ΤΑΧ.ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟΥ..τι ακριβως κανουμε? γιναν απορροφησεις..συγχωνευσεις ..τι γιναν...
    ψαχνουμε να αποκτησουμε πιστοποιητικο ελληνικης ιθαγενειας στην ελλαδα...???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΕΣΕΙΣ Κ.ΒΕΛΙΣΣΑΡΑΤΟ ΠΙΣΤΕΥΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΣΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΤΙ ΖΗΜΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΘΕΙ? Η ΜΗΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΤΕ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ? ΓΙΑΤΙ ΘΥΜΑΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΦΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΥΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ(ΣΧΟΛ.7:45)ΝΟΜΙΚΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΘΡΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. συμφωνω οτι εγινε σαφης η πολτικοποιηση του θεματος..αυτες ειναι προσωπικες γνωμες..και δε μας αφορουν..
    ομως το σαθρο του νομου..δεν ειναι κατανοητο..δεν ξερω που αναφερεστε..και επισης..το ζητουμενο απο τους συλλογους ειναι αλλο..και βεβαια δεν τοποθετουνται..
    αν και το λεμε συνεχεια..
    ειπαμε μια σειρα ενεργειων..
    ο σαχινιδης κανει ο τι κανει..
    εμεις τι κανουμε για να αποδειξουμε οτι ο σαχινιδης ζημιωσε τα συμφεροντα και την περιουσια μας? για τη διαχειριστικη ευθυνη τι λεει? για το γεγονος οτι δε φροντισε να περιφρουρησει τα συμβολαια μας?
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΔΕΝ ΤΟ ΑΚΟΥΤΕ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΤΕ ΠΟΤΕ? ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΙΑ..ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ΤΟ..
    ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ?
    ΕΠΙΣΗΣ...ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ ΕΠΕΙΑ..
    ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΨΩΜΙΑΔΗ...
    Γι αυτα ουδεν σχολιον..μηνες τωρα..
    μονο γενικες πολιτικες παρατηρησεις..και συνθηματα οτι καιγομαστε!
    θα το λυσουμε το θεμα και θα το λυσουμε χωρις συλλογους..
    θα μαζευτουμε 100 ανθρωποι μονοι μας..και τελικα οι σωτηρες ..κακο μας εκαναν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Οι φήμες για όσα διαδραματίζονταν μέχρι πριν από λίγους μήνες στο εσωτερικό της υπηρεσίας, φτάνουν μέχρι το σημείο να εμπλέκονται «ελεγχόμενα» πρόσωπα ακόμα και σε υποκλοπές και παρακολουθήσεις πολιτών για λογαριασμό επιχειρηματιών. Πηγές της «Κ» μάλιστα αναφέρουν ότι αντικείμενο έρευνας θα αποτελέσει και παλαιότερη απόφαση των διοικούντων την ομοσπονδία υπαλλήλων της ΕΥΠ να προχωρήσουν στην υπογραφή ιδιωτικών ασφαλιστηρίων συμβολαίων με την εταιρεία «Ασπίς Πρόνοια» ιδιοκτησίας Παύλου Ψωμιάδη.

    ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΗ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ;ρε παιδια καθομαστε εδω μονοι μας τα λεμε μονοι μασ τα ακουμε. Οι σύλλογοι αντί να κάνουν αγωγές σε Ελλάδα και ΕΕ εναντίον δημοσίου και ψωμιάδη, αναλίσκωνται σε επαφές με βουλευτές (λες και οι βουλευτές του πασοκ δεν θα ψηφίσουν το εκτρωμονομοσχέδιο) και συγκεντρώσεις προς άγραν συνδρομών. Τι έγινε η απάντηση από ΕΕ?
    Ο χρόνος περνάει και χάνεται.
    Αν διαβάσετε στα σχόλια των αναγνωστών της ιστοσελίδας, υπάρχουν υπέροχες ιδέες, αλλά δεν τις παίρνει υπόψη ουδείς εκ των συλλόγων. Η μόνη όυσιαστική΄και βιώσιμη λύση είναι η μεταφορά των συμβολαίων με κάλυψη της διαφοράς με εγγύηση κράτους. Αν δεν γίνει αυτό κλάφτα χαράλαμπε.
    ΕΠιτέλους σύλλογοι κάντε κάτι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΛΟΙΠΟΝ ΑΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ.ΔΗΛ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΠΙΑ?ΠΕΡΑΣΑΝ 7 ΜΗΝΕΣ.ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΠΙΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ.ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ,ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΙΠΟΤΑ .ΚΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΕΡΝΑΕΙ.ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ?ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΚΟΜΗ....ΔΗΛ ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΜΗΝΕΣ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΓΡΑΦΩ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΟΤΙ 7 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΜΗΝΗΜΑ.ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ.ΑΚΟΥΤΕ ?ΜΕΤΑ ΠΟ 7 ΜΗΝΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ.ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ...Ε ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΣΟΠΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ 7 ΜΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΡΕ ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΤΑΞΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ?ΜΟΝΟ ΑΔΡΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ.ΤΟΥΣ ΡΩΤΑΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή