ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

Πέμπτη 25 Μαρτίου 2010

1η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

Το Σάββατο 20/03/2010 στις 18.00 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η 1η γενική συνέλευση του υπό σύσταση Σωματείου στο ξενοδοχείο Imperial στην οποία υπήρξε μεγάλη συμμετοχή.

Ομιλίες πραγματοποίησαν οι δικηγόροι του Σωματείου κκ. Βερβεσός Δημήτριος Αντιπρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Παπαδόπουλος Ζαχαρίας και Ναυρίδης Ευθύμιος όπου ενημέρωσαν τα 600 συγκεντρωμένα μέλη του Σωματείου για τις νομικές ενέργειες του Σωματείου. Επίσης μίλησαν οι επόπτες της Ασπίς Πρόνοια κκ. Παντελίδης Ιωάννης και Βλαχογιάννης Κωνσταντίνος όπου πληροφόρησαν αναλυτικά το κοινό για την πορεία της εκκαθάρισης και την κατάσταση των αποθεματικών. Στη συνέχεια απάντησαν σε ερωτήσεις των παρευρισκομένων.

Τέλος έγινε εγγραφή νέων μελών και συγκεντρώθηκαν αντίγραφα συμβολαίων τα οποία θα κατηγοριοποιηθούν προκειμένου το συντομότερο δυνατόν να εκκινήσουν αγωγές ανά περίπτωση προς το Ελληνικό Δημόσιο.

4 σχόλια:

  1. Κα Σιδέρη, με όλο τον σεβασμό, σαν ένας πονεμένος ασφαλισμένος , θα ήθελα να σας πληροφορήσω ότι όσο γρηγορότερα καταλάβετε ότι με την στάση που κρατάτε έναντι του άλλου σωματείου – των ασφαλιστών όπως συνεχώς το αποκαλείτε , αγνοώντας ότι σε αυτό υπάρχουν και ασφαλισμένοι και εργαζόμενοι - το μόνο που καταφέρνετε είναι να διασπάτε τον αγώνα όλων των ασφαλισμένων, τόσο το καλύτερο για όλους μας. Αυτή η εμμονή σας έναντι των ασφαλιστών , από όσο μπορώ να καταλάβω , πηγάζει μάλλον από προσωπικές σας επιλογές , οι οποίες δεν νομίζω ότι αφορούν εμάς τους χιλιάδες ασφαλισμένους. Με το να ζητάτε να σας στείλουν όλους τους ασφαλισμένους στο δικό σας σύλλογο μάλλον δείχνετε ότι επιδιώκετε μια ηγεμονική τάση τιθάσευσης όλων εμάς των ασφαλισμένων. Πείστε τον κόσμο με επιχειρήματα και πράξεις και όχι με διασπαστικές μεθόδους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς είμαι μόνο ασφαλισμένος που αναζητά το δίκιο του σε αυτή τη χώρα , και δεν μπαίνω σε καμιά αντιπαράθεση ασφαλιστών - ασφαλισμένων όπως εσείς. Είμαι κατά της διάσπασης του αγώνα για την διεκδίκηση των αυτονόητων και θα χειροκροτήσω οποινδήποτε φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν συνεχίσετε με αυτήν την τακτική (κόντρα ο ένας προς τον άλλον - εννοώ τα δύο σωματεία), το μόνο που θα επιτευχθεί είναι να θαφτούν οι επιδιώξεις μιά και καλή. Κοιτάξετε πέραν από προσωπικές αντιπαλότητες να βρεθεί κοινή συνισταμένη και πορεία μπας και πάρουμε τα χρήματα μας. Αλλιώς το μόνο που θα γίνει είναι ο Ψωμιάδης να γελά εις βάρος μας με τις βλακείες μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αν η περιουσια της ΑΣΠΙΣ ειναι 250 εκατομμυρια ας παρουμε και αλλα 250-300 απο το ΚΡΑΤΟΣ να τελειωνουμε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή