ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

Τρίτη 24 Μαΐου 2011

ΔΩΣΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΣΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ!!

Αγαπητοί μας ασφαλισμένοι,

με αφορμή τα πολλά σχόλια οργής και απαξίωσης των ασφαλισμένων εναντίων των ασφαλιστών που χωρίς ίχνος ευθιξίας και επαγγελματικής ευθύνης μας ενέπλεξαν σε μια τόσο σκοτεινή και ψυχοφθόρα διαδικασία ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ για τουλάχιστον 10 χρόνια πριν της ανακλήσεως τα χάλια της εταιρίας θα θέλαμε να τους επισημάνουμε το τεράστιο καθήκον που έχουν αυτή τη κρίσιμη ώρα να επιστρέψουν κάθε είδους εγχρήματη υποχρέωση στο αποθεματικό της εταιρίας.

Εσείς κύριοι διαμεσολαβούντες θα έπρεπε να είσασταν οι πρώτοι που με τόλμη και θάρρος θα  τακτοποιήσετε τις οφειλές σας απέναντι στο αποθεματικό, στην εταιρία και στο κόσμο που στο βωμό του κέρδους κυριολεκτικά τον κοροϊδεύατε κατά συρροή είτε με κακουρηματικές πράξεις (π.χ. πλαστογραφίες, αλλοιώσεις εγγράφων) είτε με επικοινωνιακά τεχνάσματα και απόκρυψη της αλήθειας. 

Και επίσης θα πρέπει να ξέρετε ότι για το θέμα της αναδοχής ειδικότερα αλλά και της αξιοπιστίας της ιδιωτικής ασφάλισης γενικότερα παίζετε σημαντικό ρόλο καθώς κυρίως με βελτίωση της οικονομικής κατάστασης του αποθεματικού μέσω των δικών σας επιστροφών αυξάνονται οι πιθανότητες επιτυχίας του εγχειρήματος της αναδοχής και όχι φυσικά με βόλτες στα διάφορα πολιτικά γραφεία βελτιώνοντας τις δημόσιες σχέσεις σας (έτσι τουλάχιστον νομίζετε).

ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΕΣΒΕΥΕΤΕ, ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΑΣ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ. ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΗΣΜΟΝΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΛΑΨΕΙ ΠΡΩΤΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΤΟ ΘΕΣΜΟ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ.

Αφήσαμε για το τέλος 2 πολύ σημαντικά ζητήματα. Το πρώτο έχει σχέση με τις επερχόμενες δικαστικές διαμάχες του λαμόγιου ψωμιάδη και της οικογένειας του τόσο για την πλαστή εγγυητική όσο και για το γνωστό θέμα των ομολόγων της ασπίς κάπιταλ. Πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση και να συμμετέχουμε ενεργά δίνοντας βροντερό παρόν σε όλες. Το δεύτερο αφορά το χρονοδιάγραμμα των αναρτήσεων των πραγματικών απαιτήσεων μας που θα δημοσιεύσει η Τράπεζα της Ελλάδος. Αναμένεται αρχές Ιουλίου καθώς θα πρέπει να ξεπεραστούν οι τελευταίες νομικές, οικονομικές (κυρίως των unit link) και τεχνικές δυσκολίες. 

Αγαπητοί μας ασφαλισμένοι κρατήστε το κουράγιο σας, τη δύναμη σας μην παρατάτε τα όπλα και να είσαστε βέβαιοι ότι θα δικαιωθούμε.